Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.05.21. 15:16 Fabius

Makovecz: diktatúrát azonnal!

Címkék: demokrácia diktatúra makovecz imre

Ahogy közeledik a kormányalakítás hőn áhított időpontja, úgy erősödik fel a smúzfaktor a Fideszt körülvevő partiarcok táborában. A szimpátia önmagában nem gond, viszont hülyeséget beszélni sem kötelező.

Makovecz Imre is ég már a türelmetlenségtől, talán ez lehet a magyarázata a Magyar Demokratában megjelent kifakadásának:

"Vezérre van szükségünk, és nem egy áldemokráciára, ahol háttérhatalmak mozgatják a politikusok kezét (...). Ebben a demokrácia nevű dologban már régen nem hiszek. A kétharmad arra kell, hogy a Parlamentben csücsülő álértelmiségiek ne hónapokig rágódjanak valamin, hanem rögtön lépni tudjunk. Ha valaki emiatt elsiratja a demokráciát, úgy hülye, ahogy van. Vagy pedig gazember."
De lehet ettől sokkal egyszerűbb magyarázata is a dolognak: Orbán Viktor ánuszgyűrűje elszorította Makovecz Imre halántékán az ereket, és nem jut szegénynek elég vér az agyába.
Csöndesen megjegyzem, ennek a demokrácia nevű "faszságnak" az eredménye, hogy jelenleg kétharmadnyi Fideszes álértelmiségi csücsül a parlamentben. Meg az is, hogy a verbálturhát válogatás nélkül köphetjük ki mindannyian. Vezérek, Makoveczek, hülyék és gazemberek egyformán.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr222020901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hülyeséget mondani mindenkinek joga van :-D
Makovecz úrnak igaza van. Diktatúra kellene. Olyan, ahol azokat az építészeket akik azt hiszik a szép épületek tervezésének képessége egyenlő a bölcsek kövének birtoklásával, jól helyrerakják. Itt minden rendű rangú művészke elidegeníthetetlen joga, hogy megmondja nekem miként éljek. Szomorú!
Hát ezt nem gondoltam Makoveczről. Nagy épitész,
ez igaz, de én nem akrok, még egy Rákosi-féle
diktatúrát átélni. Ugyais akkor jártam általános
iskolába. A többit a képzelő erőtökre bizom.
Ha diktatúrát akar, akkor miért szavazott pártra?
Jelezném Makovecz úrnak, hogy most lehetőség lenne a pártok által leigázott demokrácia rendszerének megváltoztatására (választási rendszer, alkotmány, stb.), de nem az hallatszik, ami logikus lenne.

Az én vágyálmom: 113 Városi Bíróság hatökörével egyező Önkormányzat (járási rendszer), ahol a polgármester egyben parlamenti képviselő, és plusz 113 parlamenti listás hely, amit a választásra jogosultak által ténylegesen leadott szavazatok arányában tölthetnek be (a nemmel, vagy nem szavazok nevében nincs listás képviselet (parlament létszáma min. 113, max. 226).

Ügyesen elosztva egyetlen település sem lenne messzebb légvonalba a központtól mint 16 km.

Ugyan ennyi kórház, felsőoktatási központ,
helyi rendőrség, stb.
@rakaz: milyen diktatura? Makovecz csak arra refelketal , hogy gyurcsany hivei valogatas nelkul mindent lediktaturaznak ami nem az o erdekeiket szolgalja. Aki ezzel vagdalozik az majdnem hogy megerdemelne egy kis diktaturat, hogy megtudja mivel ragalmaz masokat.
süti beállítások módosítása