Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=naHhE_HW1ng Valahol tetőled távol Nem látlak én téged többé, Soha soha s... (2024.04.26. 15:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.03.23. 12:21 Fabius

Legbénább magyarázkodós kampányvideó evör!

Címkék: kampány mszp a mi éveink

A mi éveink videó kiverte a biztosítékot a Maszopnál. Nagyon. Annyira nagyon, hogy a maradék intellektus is leszabályzott, mint üszkös szívódízel padlógáznál.
Ellencsapás kell! -adták ki a parancsot nyomban, őszinte izgatottsággal meredtek egymásra, ahogy éhes cigánygyerek stíröli a vattacukor árust.
A kreatív csoport összeült, ötleteltek lázasan, és kisütötték ezt:

Igen, jól látod. Ez itt nem Kaya Ibrahim és Szépemlékű Szabadi Béla beszélgetése Polgári körben, nem Orbán Viktor IstenKirályi szertartásának víziója amivel riogatni lehet a halandókat, nem Járai mix, amint hetente háromszor négyfélét beszél, nem Mádi László végzetes monológjának elemzése. Lófaszt! Szerintük a magyarázkodás volt a legjobb ötlet, a nemisúgyvan sulykolása kell a választóknak. Statisztikusoknak felesleges kampányvideót készíteni. Mert csak a savanyú izzadtságszag párolog ki belőle. Ha már egy fikagombóc tisztességes meggyúrását is csak ilyen bénán tudjátok kivitelezni, akkor tényleg ideje van a változásnak.

71 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr361862122

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Még egyszer, utoljára a mi éveink kritikusainak 2010.03.23. 13:26:21

Nem fogok rendszert csinálni abból, hogy minden egyes feltűnési viszketegségben és görcsös magyarázkodási kényszerben szenvedő szoci bértrollnoknak egyesével válaszolgatok a mi éveink kapcsán megfogalmazott kritikájára. Videótechnikával kapcsolatosan e...

Trackback: Brian a szociknak kampányol 2010.03.23. 13:26:03

Rengeteg olyan kisfilm terjeng az internetes videómegosztókon, melyeket lelkes pártszimpatizánsok csinálnak. Ki ennek, ki annak a pártnak. Igazat megvallva még jó szoci kisfilmmel nem találkoztam. Ez idáig! Tény, ami készül, azt is hülye, megtalálhatat...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a mi éveink videó, nagyon jó lett. Profi csapat rakta össze. Kíváncsi lennék egy nyílt kampányszámlán, hogy mennyibe kerül egy ilyen film...
A demagóg kis rohadékok.
"hoppá, nem fejtetttük ki az igazság minden részletét: párizsba és bécsben sokkal több a buszjegy" ja, de Krakkóban meg kétszer sűrűbbb a tömegközlekedés és van diákjegy 150 forintért...
Ez a Brendel Mátyás, a videó készítője kb az eredeti megjelenése utáni órától kezdve nyomja a baromságait a Mandineren, a V-Bőrön meg a Greyhound blogon. Most aztán örülhet, hogy indexcímlapra került a munkássága és neki is megadatik a 15 perc hírnév :)
Bemásolom ide is amit ott írtam neki legutóbb:

@Brendel Mátyás: Matyi, őszintén, téged valaki küldött ide? Két hete itt okoskodsz, nem tűnik fel hogy mindenki szarik a fejedre? Komolyan ennyire fontos egy blogon megjelent videót elemezgetned, nincs neked jobb dolgod?
Megnéztem mégegyszer a fosodat. Tetszik, hogy az államadóssághoz mindössze annyi hozzáfűznivalód van, hogy nem idegesítő-e még a kopácsolás. Ez aztán az érv. LOL :))

Utána meg bevágod a szoci grafikont, aminek 50-nél van az alja, így azt a benyomást kelti, hogy a 100-nak a 80 majdnem a fele, közben alig 20% (százalékpont xD) a különbség.
Japánban meg lehet böszme nagy államadósság, ha cserébe alacsonyak az adók, az egész világot lekörözik technikai fejlettségben és az emberek jól élnek. De nálunk mi van? Alacsony bérek, magas adók, és mégis el vagyunk adósodva mint állat. Japánban maglevet építenek, itt meg mit? Vasút egy vicc.

Ugyanez van a "Munka terheinek enyhítése" grafikonnal is. "Hűűű azemeszpé a felére csökkentette a terheket" milyen rendesek - ezt látni a grafikonon, aztán ha jobban megnézed, alig 7 százalékpont a csökkenés, mert a grafikon alja 25-nél van.

Számolj egy kicsit: van mondjuk 300 bruttód, ha 54% az elvonás akkor 162 rongyot tesz zsebre az állam, ha meg 49% akkor 147 ezret. Tyűűűű, 15 ezer forint, micsoda jólét, pedig a 300 bőven az átlagkereset feletti jövedelem.
És számold ki azt, hogy 147.000 Ft-ot elköltesz a boltban, abból 20% ÁFA 24500 Ft az államkasszába, tehát a 300 ezres fizetésedből 122.500 Ft értékű terméket tudtál vásárolni tavaly nyárig.

Most meg az áfaemelés következtében a 162.000 Ft-odból a 25% ÁFA 32.400 Ft, tehát amit tisztán elkölthetsz az 129.600 Ft. Hoppsz, máris csak 7.000 Ft-tal marad több az átlagnál lényegesen többet kereső ember zsebében, ha még az inflációt is hozzárakjuk akkor kijön, hogy ez a kurvára hangoztatott nagyjólét és több a borítékban duma úgy átbaszás, ahogy van.

Nemzeti össztermék növekedésénél nem értem mi a bajod. A legalacsonyabb a régióban, emiatt nem élünk rosszul? Wtf???

Az meg hogy folyamatosan növekedett, rendben van, de kurvára lassan. Ha azt mondom, hogy a csiga lassú állat, és egy grafikonon ábrázolom a gepárdhoz és az erszényes mókushoz képest, te pedig hozol egy grafikont hogy a csiga tegnap 20 centit jutott előre, ma meg 30-at (150 százalékkal többet, hinnye!) attól még a csiga az csiga lassú marad, akárhogy is próbálod megmagyarázni az ellenkezőjét.
MSZP-FIDESZ egyik kutya másik eb
Jaj, most megint megnyugodtam, hogy az emeszpé alatt minden tökéletes volt, és hogy a fidesz hazudik. Na ezért fogok a JOBBIKRA szavazni. Köszönöm az infót.

Ui: gondolom, ezt a feliratozást az eredeti film 3 szorosáért készítették az mszp-s hálózat zárt csapdájában, így sok-sok nokia doboz osztható
Ez az ellenvideó. Jajj.... Nagyon gáz!
A videókészítője Brendel Mátyás nem az MSZP (mégha ők használják is a videót). Az egyik MSZP-statisztikánál meg is jegyzi, hogy az ugyanúgy semmit nem mond, mint az eredeti.

Inkább arról lenne érdemes beszélni, hogy valóban ennyire csúsztató-e a "Mi éveink". Nekem a videó alapján úgy tűnik, hogy eléggé.
Vicces és rövid baloldali válasznak meg ott van a Brian Magyarországon:

piroslapok.blog.hu/2010/03/23/brian_a_szociknak_kampanyol
azért a multinacionális tőke az elején, mint érv felhozása, az úgy nem kellett volna. ez még a jobbiktól is igen gáz lett volna (analógiával: és mit kaptunk a rómaiaktól, leszámítva az utakat, a közbiztonságot, a vízvezetékeket...).

és ezek után akar objektivitásról beszélni. majd blogspot (!) linekt hiteles (!) forrásként akar megjelölni:D ez gyász. ezért gimnáziumi szinten meg kéne vágni a készítőjét.

amatőr vágás (két képkocka csoki effekt majdnem, avagy elolvasni és végiggondolni véletlenül se legyen idő), szidja a dizájnt, majd egy az egyben lenyúlja...
@ZöldMarci: Brendel Mátyás nem az MSZP, viszont az egyértelműen az MSZP-hez köthető, a Gyurcsány-blognak is otthont adó kapcsolat.hu nevű szennylap kéretlen e-mail üzenetben terjeszti a videót, pedig nem is tudom hogy mikor regisztráltam és egyáltalán mikor léptem oda be legutóbb.
Viccesek a fiúk. 20 év után 170 ezres tanári fizetés? Jahogy bruttó...sokat ér...Kezdő meg 127....hát az nettóba 100at karcolja.
Hehe, ez szánalmas.
Megvádolja Gery-t azzal hogy szelektíven választ adatokat, majd úgy támasztja alá:
- Összevissze választ évszámokat 2001,2002-2008,2009,2010 attól függően éppen mi támasztja alá az állításait. Ez különösen kitűnik amik szerinte hamis adatokat mutat az adóelvonásról. Ugyanis amit a videó ír 2009-es adat, így pedig helyes.

- Azzal próbál dicsfénybe burkolózni hogy jééé, nem is a legszarabb egy érték, hanem talált véletlenül egy még szarabbat, és így csak a második legszarabb valami. K. jó.

Metrójegy is érdekes, kivágja hogy ez nem Nyugat-Európa. Nem az.
Párizs metrójegy:430 Ft, francia bruttó átlagbér kb 720.000 Ft (2008)
Bécs metrójegy: 590 Ft, osztrák bruttó átlagbér kb 700.000 Ft (2008)

és satöbbi, satöbbi
Nice try.
@Sün! balázs: Hátha regisztráltál akkor nem kéretlenül kapod:-). Ennyire bonyolult egy regisztrációt törölni?
Mindkét oldalon erős csúsztatások. Szerintem nyírják ki egymást, mi csak nyerhetünk.
@ZöldMarci:
"Inkább arról lenne érdemes beszélni, hogy valóban ennyire csúsztató-e a "Mi éveink". Nekem a videó alapján úgy tűnik, hogy eléggé. "

Budapest havi bérlet: kb. 10 ezer Forint
Bécs havi bérlet: kb. 12 ezer Forint
(weben ellenőrizhető)

Ha szerinted ez csúsztatás, menj a francba!
@Rwindx:
"Párizs metrójegy:430 Ft"

Cserébe 1 metrójeggyel BÁRHOVÁ eljutsz, akárhány átszállással!

Budapesten 1 átszállás = 2 jegy = 600 Ft.

Na, melyik a drágább?
@Sir Kommentor: Ne nekem mondd :)
Én a fizetésekkel hasonlítottam össze.
Kiírták a pályázatot az ellenkampányra. A nyílt pályázati felhívás a Népszabi utolsó oldalán megjelent, másnapi beadási határidővel. A pályázók az eredményhirdetéskor vették észre, hogy nem látták az utolsó oldalon az apróbetűt, hogy feltétel, hogy a győztes monogramja B.M legyen és szerepeljen a nevében a rendel és az átyás szóösszetétel. Ezután korrektül, ugye eredményt hirdettek, a győztes költségvetését átcsoportosították. Maradt a feliratozásra 150 ft. A többit nokiadobozba tették...
Várható volt, hogy az eredeti videó értelmetlen részei ( a dagadt, 0% Suzuki hiteles, soha nem mozgó tunya ember az hol a bánatba lehet egy párt hibája? ) és a szándékosan félremagyarázott okoskodások ( cégfelszámolás mi? rá két napra meg új cég alapítása, "tiszta kézzel"... nesze felszámolás ) szóval a sok sületlenség bármelyik 8+4 osztályt végzettnek kiüti a szemét.

Egyébként kár az eredeti videóért: ennyi munkával akár jó 5 perces anyag is készülhetett volna belőle...
Kar hogy a hulyeseg nem buntetheto, bar akkor nem sokan lennenek szabadlabon... amugy igen MSZM=FIDESZ, lasd a tegnapi cikket a korrupcoirol.
@Sir Kommentor: Ha korrekt a videó, akkor miért nem mindig ugyanazok az országok az összehasonlítás alapjai?

Ha metróhossz akkor Párizs, ha jegyár akkor Szófia az összehasonlítás?

Vannak jó összehasonlítások is benne, csak tele van ilyen trükkökkel is. Nem ér ez több szót.
brendel mátyás egy szarzsidó.
internálni kéne!
@ZöldMarci: takaroggy vissza a pirosbögrés blogodba Grün! te másik szarzsidó.
Gyurcsány Ferenc hazugnak állította be Orbán Viktort a 2006-os választási vitában, amiért az előre vetítette, hogy hamarosan az MSZP-SZDSZ vizitdíjat akarna bevezetni.

Nem ismertették az ország lesújtó gazdasági helyzetét, hiába törvényileg szabályozott és kötelező

Végül megnyerték a választást

A zombik agya könnyen programozható
Ha Feri megmondja a tutit, azt el is hiszik
@ZöldMarci: Vannak benne ilyenek. Ugyanakkor a "legalacsonyabb a régióban, legmagasabb európában/unióban, második legkisebb az OECD-ben" stb jellegű kijelentések elég súlyosak önmagukban is, függetlenül attól hogy milyen országok vannak Magyarországon kívül feltüntetve.

A "2002 óta" jellegű adatsorok pedig teljesen magukért beszélnek, azokat nem lehet másképp értelmezni.

Persze hogy egy kicsit túlzó és hatásvadász a videó, de lényegesen nagyobb része igaz, mint ami nem (nekem is csak a végével van bajom, mondjuk az alkoholizmusnak, depressziónak és az öngyilkosságoknak van némi köze a munkanélküliséghez és a kilátástalansághoz) viszont ha nem ilyen a videó, szerintem nem nézik meg 2 hét alatt majdnem félmillióan. Volt már magyar videó, főleg kampányfilm műfajban, ami ekkora siker lett? A mi éveink elérte a célját, mert sokakhoz eljut, és talán pár ember el is gondolkodik rajta.
@Sir Kommentor: Tévedni emberi dolog.A metrón átszállhatsz egy jeggyel.Mármint a 300 ft-al.

Egyébbként tényleg szánalmas ez a videó.Kb olyan mint a narancsvidék.MSZP FIDESZ egy szinten vannak.Megint lesz szar négy évünk.2006-ba azt hittem nincs lejjebb.Erre nem jön a jobbik mint a talajvíz.áhhhh mind1.
Lop(ott) az egyik is , másik is ! Az ügyesebbje (aki többet volt a tűznél) többet, akinek "csak" 4 év jutott, kevesebbet ! Ha most ez alapján akarunk új "embereket" a parlamentbe juttatni ,megjósolom : Ők is fognak lopni , mert a törvényeket elsősorban saját javukra hozzák ! "Ecce homo "
A Kohn vegyesboltjában lopott az egyik alkalmazott .
-Miért nem küldöd el ?- kérdezték tőle .
-Azért, mert Ő már meglopta magát , de ha újat veszek föl, az csak most fogja elkezdeni !
@Bougheau Tschichka: Mielőtt megjönnének és lecsapnának a zombik, "gyógyszerfelírási díj"-at mondott. Ami az elvét tekintve ugyanaz mint a bevezetett vizitdíj: szimpla lehúzás az egészségügyön keresztül.
@kíváncsivagyok: Ez remek érv volt az mszp mellett :D

Akkor most mondok hasonlóan gyengét: mivel az mszp már mindent ellopott ezért a fidesz nem tud mit ellopni, tehát büntessük meg a tolvajokat.
@Rwindx:
Nem figyeltél !
Ez nem érv volt, hanem VICC !
A valódi mondanivaló előtte volt, mégpedig, hogy ha engedjük, mindegyik lopni fog !!!
Ha már választani kell a nem kompromittálódott pártok között, az nálam nem a jobbik lesz. Nagyon éhesek !
Valami barom elkezdte es azota ez megy minden kampanyidoszakban. Lejaratni a masikat. Undorito. Ket dolog kell a valasztasok megnyeresehez. A masik lejaratas es az, h a masiknal nagyobbat hazudjunk. Szanalmas.
De ez a "nemisugyvan" is.

Aki egy kicsit is foglalkozik kimutatasok keszitesevel tudja, hogy egy adathalmazbol a "megrendelesnek" megfeleloen a legtobb esetben azt is ki lehet mutatni, h "fudejokvagyunk" meg azt is, h "basszusbajvan".

Mindenesetre sztem az alap film nagyon jol meg lett csinalva.
A tolvajokat mindenképpen meg kell büntetni ,de nem akasztással , hanem elsősorban törvényesen VISSZA kell szerezni az ellopott javakat !
Nem tudom ki mondta, de nem is lényeges mert igaza van : nem a párt (mint fogalom ) lop , hanem az ember , akit a saját maguk által hozott törvények engednek lopni !
@hááááát: "A metrón átszállhatsz egy jeggyel.Mármint a 300 ft-al."

Viszont Párizsban nincs az az eldugott mellékutca ami ne lenne megközelíthető metróval, tehát ott valóban a város tetszőleges pontjáról tetszőleges másikra eljuthatsz úgy, hogy nem kell új jegyet lukasztani. Budapesten viszont forgalmas csomópontok is akadnak, amelyeken jó, ha van egy rohadt busz.

Mondjuk a Bosnyákról próbálj meg eljutni Káposztásmegyerre úgy, hogy csak metróval mehetsz. Sokat fog kelleni gyalogolni, vagy várni :) (előbbit a 4-es metró fogja érinteni a második, utóbbit a 3-as a még szintén nem létező, nem tudom hanyadik ütemének megépítése után, és ha ez meg is lesz, kb félórás kerülővel tudod majd megtenni az utat, mert itt még mindig csak a központon áthúzott metró dívik...)
@kíváncsivagyok: És miből gondolod, hogy nem lop ugyanúgy tovább még pofátlanabbul?
Nem így kell nekifutni egy választásnak, hogy tökmindegy mert úgyis mindegyik lop, és azt választom aki a legkevesebbet lopja :P
@Sir Kommentor: hiába, akkor is Bécs élhetőbb város, 8-szor annyit keresnek.. ezt nálunk is lehetett volna csinálni. De mi most az utóbbi 1 évben a legfontosabb téma? Nem a vidék rendbetétele/iparosítás, nem a kisebbség kérdése, nem a közbiztonság megerősítése, hanem a szélsőjobb előretörés (amit leginkább maguknak köszönhetnek)..

Ennyit az MSZP-ről.
@kutya_zzr: azért a sporttámogatás teljes hiánya például egy kormány hibája. Vagy az, hogy délután azért nem lehet az iskola focipályáján focizni, mert ha valamelyik gyerek betöri a fejét, akkor az a suli felelőssége, míg, ha öt méterrel odébb töri be a fejét ugyanabban az időpontban, az meg nem.

A cégfelszámolások és a cégalapítások nem biztos, hogy egyensúlyban vannak. Ha az eredeti gerys üzenetet nézzük, igaz lehet, hogy sokan mentek tönkre. Ha a te értelmezésedet nézzük, igaz lehet, hogy sokan csaltak egy nagyot. Akárhogy nézzük viszont, az adat nem egy egészséges trendet fogalmaz meg, értelmezéstől függetlenül. Egyébként is, Gery videója értelmezni sehol, semmit nem értelmezett.
egy ilyen osszehasonlitos video akkor ut nagyot, amikor a polgar tenyleg szarul erzi magat. Ha nem, akkor a hasonlitos video visszafele sul el (2006-ban ragyogoan demonstraltak ezt - nem eltunk szarabbul, mint 4 eve, meg is szopta a fidesz). Most egesz mashogy fest a helyzet. Johettek itt ilyen butasagokkal, hogy "ugyesen van szelektalva", meg "manipulativ"... tokmindegy. Szarul erzem magam, szarul mennek a dolgok, pozsony ide, parizs oda, menjen ez a toketlen tarsasag az anyjaba. Ennyi.
Amugy meg ez a video mindent elmond a baloldalrol ugy altalaban. Igenytelen, alkalmatlan, toketlen szar.
@kíváncsivagyok: A viccel kapcsolatban a maszopot is ezert valasztottak meg ujra anno... majdnem bejott:)

A korrupciot elfogadhato szintre csokkenteni, a fekete (vagy szurke?) gazdasagot kifeheriteni, a tamogatasokat megreformalni.
Kb ez lenne a melo, ehelyett az van, hogy masfelszer annyibol epitunk autopalyat, mint masok; a haver cegenek adjuk el a CO kvotakat, aki kb 30% haszonnal adja tovabb azokat azonnal; allami cegekben nyugdij/vegkielegites utan visszavetel; olyanok szedik ossze a kopogtatocedulakat, akik ellen eljaras folyik; stb stb stb.
Szomoru es szanalmas ami itt megy.

Nem tudom ki fog rendet tenni, mert egyszeruen nincs jo valasztas.
A fidesz es az mszp egy kutya. Az mszp leszerepelt kormanypartkent, a fidesz pedig az ellenzeki magatartasanak koszonhetoen.
A jobbiknak az ilyen "megszuntetjuk a tv2-ot es az rtl klubot" szovegei miatt assa el magat... Es ha megnezem a szavazokat legalabb a feluk elvakult, elvakitott, sajat fanatizmusanal, gyuloletenel mozgatott ember. Aki beveszi a maszlagot es csak azt latja meg amit akar.

Kevesen gondolnak a megoldasra...

Ugyanakkor a jobbikra szavazok. Nem azert, h kormanypart legyen, mert ha ennek a legkisebb eselye is meglenne, akkor nem szavaznek. Azert szavazok rajuk, mert elegem van a tulzott liberalis eszmekbol, abbol, hogy mindenki a jogait kiabalja a kotelessegere senki nem gondol. Nem sokan szolalnak fel ez ellen, pedig kellene...

Uff:)
@dfcwolf: Nem csak Te, de hát az LPM -n kívül egyik párt sem mert nyílt számlával kampányolni...
@thorwald: De ez nem a liberalizmus, hanem az emberek hibája. Egy konzerv is szarhat a kötelességeire. Meg is teszik, ne félj.
@ts90: ne szpemmelj már, állat!
Ugye ez komoly? Viccnek nagyon szar lenne! Micsoda szanalmas fercmunka, foleg az elejen rohogtem nagyon, a csunya kapitalista videoszerkeszto szoftvereken es hasonlokon...

Mas: jobbikos zombiknal ez valamilyen partutasitas, hogy minden politikai blogposzthoz hozza kell makognia valamelyik seggnek, hogy ot PONT EZ gyozte meg, hogy a jobbikra szavazzon? Annyira szanalmas...
@Rwindx: nem teljesen, mert a vizitdíjhoz lehetett közpénzen automatát vásárolni, a gyógyszerfelírási díjat meg az orvos szedte volna.
@kíváncsivagyok: a lopási rend sem áll meg szerintem így, mert minél régebbenvan valaki a helyén annál jobban kialakult rendszerben lophat, megvannak a kapcsolatok a pénz kijátszására. Egy új csapatnak mindezt ki kell építeni, előről, ráadásul tudva azt, hgoy az "ellefél" ismeri a rendszer kijátszásának lehetőségét.
@ZöldMarci:

"valóban ennyire csúsztató-e a Mi éveink"

nézz fel a kampányvideóból.

a szoci kormányzás nyolc éve alatt iszonyúan lecsúsztunk a régiós versenytársakhoz képest. pedig ott is vegyes tehetségű csapatok kormányoztak.

szóval, beleköthetsz egy-egy részletbe, de az ÖSSZKÉP meglepően pontos.
@kíváncsivagyok:
Amit írtál annak az első része nagyjából lefedi a másodikat (a viccet), így nem kellett a viccet értelmeznem.
De amit a későbbiekben írtál azzal már jobban egyet tudok érteni, de az ilyen egyik pont olyan mint a másikkal nem, mert az csak szarkenegetés, ami semmire nem jó.
Mindenkinek számba lehet venni az értékét és kártékonyságát, mindenkit aszerint kell "díjazni".

Másrészről nem mondtam "kire kell" szavazni, mindenki arra szavaz akire akar.
@ZX: Szamomra - es hidd el nem csak szamomra - ez a liberalis gondolkodasmod. A jogok eltulzott hangoztatasa.
Az ember olyan mint a gyerek. Ha latja, hogy ezzel ki tud bujni a felelossege alol, hat megteszi. Nem szabad hagyni, mert elkanaszodik (es el is kanaszodott ahogy latszik)... szal ebbol igencsak vissza kellene venni...

Konzerv vagyok:)
@Gabo1000:
Ez pusztán technikai kérdés, a vizitdíjat is szedhette volna orvos és orvosonként is lehetett volna automatát felszerelni. A lényeg hogy lehúzás mindkettő.
@thorwald: Mértékeltesség mindenből. Ebből van a legkevesebb mindkét oldalon. Én alapvetően liberális vagyok, de vannak dolgok amiben konzerv. És ez így helyes szerintem.
@hááááát:

Amúgy végig kell csak gondolni. Itt jajveszékelnek, hogy Jobbik. A kérdéseket fel kell tenni:
- Mi az oka annak, hogy erősödik a Jobbik?
- Miért van igény ilyen pártokra?

Nácizmus? Nem hiszem. Ebben az országban nincs 600.000 náci, maximum úgy 3000-et ha sikerül összeszedni, de azok is többnyire divathungaristák, és erőltetik a népre a kommersz Kárpátiát, Hungaricát, meg az egykaptafás nemzeti rockot, hogy jó hazafi legyen. (Fankadeli meg négerzenét nyom hazai köntösben, bár őt többen rühellik a múltja miatt szakmai körökben.)

Én ezen mosolygom, bár legalább ott elindul valami a nemzeti öntudat felé, bár a stílus erőltetett.

El kéne gondolkozni azon, hogy talán az elmúlt 20 év az kinek az érdekében történt. El kéne gondolkozni, hogy mit tettek a pártok, hogy az emberek így kiábrándultak a parlamenti pártokból. El kéne gondolkozni, hogy miért alakult, és erősödött meg hirtelen egy csomó kis párt, mint pl. LMP.

Ha minden normálisan a nép és az ország érdekét szem előtt tartva történik a kormányzás, akkor egyáltalán szükség lenne Jobbikra vagy LMP-re? Nem hiszem.

Ezt mind maguknak köszönhetik.
Aki meg ezek után is oda voksol az inkább valami ellen voksol, és nem valamiért. Lakossági fórumokon Orbán meg Vona ellen pedáloznak, és nem valamilyen célért. Bár nemes dolog már ilyenkor ellenzéki szerepre készülni.
Amúgy zárószóként annyi, hogy az LMP úgy kerül be, hogy programja nincs, a Jobbikét meg mocskolják ezerrel, és érdekes módon nem látok/hallok róla vitát, hanem csak annyit fujj szélsőséges szar.
Mindenesetre visszatérve az alapgondolathoz: Inkább érdekes 4 évre számítok, ahol akár borulhat végre a bili.
de unom már ezt a maszop-fityisz egymás basztatást.
hajrá jobbik...
@kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook!:
Az LMP-ben sok minden van, ami szimpatikus, de egy csomó, ami ellene szól. Másrészt kb csak az EP program alapján tudtam mérlegelni meg pár morzsa, de ők vannak egyedül, akik nemcsak, hogy nyílt számlákkal kampányolnak, de 2010-es program nélkül.
@Yendi: Még mindig jobb részleges programmal, mint populizmussal és demagóg szövegekkel kampányolni.
@Rwindx:
Mindenkinek számításba kell venni az értékét ?
Akkor el se menj szavazni !
Túlzott liberálisoktól félsz ? Négy év múlva meg sokallani fogod az akasztásokat ?
A CM -ról és a programjukról még nem hallottál ? Ja , hogy Ők kis párt !?
Hehe! Ez a mimatyink ugyanaz, aki a fórumokon math néven éli/élte roppant tartalmas nickségét? :)
Mátyás válaszcsapása tényleg picit gáz, de most őszintén, ki akarja IGAZÁN, hogy Semir Gerkhan főfelügyelő NE szopjon egy jóságosat? Majd én amit csinálok 14-ben Fletónak azt nézzétek! Minden másodpercén KÉTSZER elélveztek, és ez ígéret! Már most dolgozom rajta, és baszást vehettek rá, hogy négy év alatt egyrészt meg lesz csinálva, másrészt nem hetihetes szinten. Az akarat diadala ehhez képes lófüttynek tűnik majd, és ezt tanítják onnantól mindenütt ahol ilyesmit tanítanak - ami mellesleg nagy hiba mert az ilyesmit úgysem lehet tanulni.
Én örülök ezeknek a videóknak.

Nagyon szépen megmutatják, micsoda sötétség lakozik a fejekben a balosok körében. Saját maguk ellen dolgoznak... :)
@kíváncsivagyok:
Igen, mindenkiét, bár érzem a rettegést a kérdésedben. Jó ha tisztában vagy vele hogy ez egy választási kampány témájú írás, tehát alapvetően kormányokról, pártokról és a képviselőkről vagy jelöltekről beszélgetünk.

Aztán más, ha én fenttartottam a jogot hogy arra szavazz akire akarsz (és bárki más), nehogymár megkérdőjelezd azt hogy én elmehetek-e szavazni! Ugyanis onnantól kezdve más szintre lépne a beszélgetésünk, ami azzal zárul hogy elküldelek a picsába.

Akasztásokról nem írtam, liberálisokról nem írtam, CM-ről nem írtam.
Egyébként mit szedsz? Ne érezd kötelezőnek a válaszadást...
bal és jobb
fasz és szopó
Amikor a cáfolat is van olyan színvonaltalan, mint az állítás. A technika, amivel a film készült kifejezetten tetszett. Mármint az eredeti filmé, mert az utánlövés szövegeit nem nagyon lehetett elolvasni a sebes pergetés miatt.
Komoly munka! A kis betűs kommentek legalább rövid ideig vannak kiírva, hogy ne lehessen folyamatosan olvasni őket. Az elején nem is állítottam meg, de ez az autópályás ez tetszett. Tényleg volt 1 milliárd alatt épített pálya is km-enként? Akkor miért gyanús a Szabolcs Online-nak is? Vagy ez csak kampánycéllal lett megcsinálva és utólag esetleg megtérítik a veszteséget az érintett cégenek?
A vége meg ütős: "ennyire hülye vagy, hogy bevetted?" Nos még ha igazuk is lenne, egy ilyen befejezés után mehetnének a pics...
Egyébként ez nem az MSZP stílusa. Ők leszarják, hogy a YouTube-on mivel kampányolnak. Őket csak a nyugdíjasok érdeklik: Az MSZP a biztos nyugdíj kulcsa, az a lényeg, hogy ők rájuk szavazzanak.
A gondolkodó emberek nagy része úgysem ilyen videók alapján dönt.
Ha mindenki jól kiröhögte magát a videón, és meggyőződött róla, hogy a "A mi éveinknek" pláne igaza van, olvassa el ezt:

argue.blog.hu

"Statisztikusoknak felesleges kampányvideót készíteni." - éppen ezért a fenti linken egy írásos elemzést fogtok találni. (Akit ez megijeszt, inkább ne is kattintson, nézegesse csak a videóit.)
Ha csak erre képesek, akkor megnyughatunk, ha nem szavazunk az MSZP-re, azzal csak az országnak teszünk jót. Mar 20 éve megértek a bukásra. Nagyon itt volt már ideje volt.
nem statisztikákat kellene mutogatnotok szoci matyi hanem szét kellene nézni magatok körül.
Ugyanis a telefosott talicskátokkal csúnyán beborítottátok magyarországot.

Azóta is verem a fejem a falba hogy 2002-ben rátok szavaztam. A politikusaink meg elbaszottabbak mint MEKK ELEK mert az legalább meghúzta magát és elkullogott miután kapott pár pofont a rosszul elvégzett munka után. Szóval menjetek ti a picsába a statisztikátokkal énmeg addig átmegyek ausztriába tankolni. Idióták.
@kákalaki akka:
minden féle párt és vallási hovatartozás nélkül te egy primitív bunkó vagy.
Gyurcsányt, mint hiteles embert betenni egy kampányvideóba.. hmmm.. hogy is mondjam.. bátor húzás..
(- Ez a ló vak!
- Dehogy vak, bátor!...)
@Rwindx: Arról ne is beszéljünk, hogy milyen a Bécsi tömegközlekedés szinvonala és milyen a budapesti. A bécsi tömegközlekedés annyira jó, hogy a személygépkocsi szinte teljesen fölösleges.
Az tényleg másképp sz@r ügy, ha növekszik a megszűnő és alakuló cégek száma, de sz@r ügy.
Ha másért nem, hát azért mert adóelkerülésre utal.
süti beállítások módosítása