Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.03.18. 08:00 Fabius

Rettenthetetlen

Címkék: bkv hagyó miklós

Hagyó Miklós nem biodíszlet.
Legalábbis nem a szónak olyan értelmében, hogy hajlandóságot mutasson az ellene felmerült vádak kivizsgálásában személyesen részt venni. Persze, majd írásban megteszi. Úgy mégis elegánsabb, mint ha arcból arcba kell felelgetni a több, mint kínos kérdésekre. A hangsúly a "majd"-on van. A legutóbbi majdnál hirtelen eszébe jutott, hogy a lányának idén még nem adott semmit, gyorsan pótolni kell ezt az apai felelőtlenséget:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 kérdésre várnak feleletet tőle, a válaszok megírása pedig igénybe vesz két egész napot. Nincs már titkárnő, aki gyorsabban írna kicsit, Miklós? Szerdától péntekig tart ennyi kérdésre válaszolni egy ártatlan embernek? Nem szépirodalmi alkotás amit várnak/várunk tőled, hanem egyszerű kérdez-felelek. Remélem ma korán keltél, nem aludtál délig, és időben nekiláttál a levélkének. Ha már nem voltál elég tökös a bizottság előtti megjelenéshez.
 

 

 

 

 

 

 

Nem szép dolog felcsigázni és várakoztatni a választópolgárokat. Úgy várjuk már a magyarázatot, mint éhes kisgyerek a vattacukrot. Mert nem hiszünk az ártatlanságodban. Pont ahogy nem hisszük Demszkynek azt sem, amit kérdez, nem hiszünk Mesterházy Ernő ártatlanságában, nem hisszük egy szavát sem Antal Attilának, minimum fenntartással kezeljük Balogh Zsolt állításait is. Lehet még egy ideig takarózni a mentelmi joggal. Lehet ártatlan szemeket meresztve pislogni a kérdezősködőkre, és sarokba bújva picsogni kifelé, hogy ne már, genyózni nem ér! De régen túldobtátok az emberek ingerküszöbét ekkora mennyiségű eltűnt pénzzel. Joggal tart attól mindenki, hogy ebből is hosszú évekig elhúzódó Tocsik vagy Kulcsár ügy lesz, ahol házi őrizetben "senyvedve" röhögtök rajtunk, ha az ablakon kinéztek. Mert a teljes igazság kiderülése senkinek nem érdeke.

Ezért csak írjál szorgalmasan kedves Mikós. Vagy legyél tökös, igazi macsó politikus, és ne csak a száddal védd meg magad. Mutasd meg, miként kell kiállni egy ártatlanul megvádolt embernek az igazáért. Legyél te a magyar rettenthetetlen:

 

 

 

 

 

 

 

Amíg ezt nem teszed, addig csak röhögni tudunk az olyan kijelentéseiden, mint a szerénytelen "felelős baloldali gondolkodó". Bár felelős vagy, ez igaz.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr331848711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a képek nekem most nem jöttek be, de a felháborodásodban osztozok!
De jó lenne ha csak 70 misit loptak volna!!!
Nekem bejönnek a képek, főleg az utolsó :-) Hagyó nem fog megjelenni önként sehol. Reszket befosva otthon, és vágja a centit az új parlament megalakulásáig.
süti beállítások módosítása