Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.03.12. 08:00 Fabius

Kurvák és királylányok

Címkék: prostitúció szexmunkások

Fura dolog az önérzet. Megfigyeltem, hogy a legmocskosabb dolgokat gyomorral bíró emberek között egyenes arányban nő a végzett tevékenység mélységével.
A prostitúció nagyjából egy idős az emberiséggel. Éhes ősasszonyoknál is cserealap volt a test némi hidegebb és szárított húsért, kevés védelemért. Minden más folyamatos változásban volt az évszázadok/évezredek alatt, csak a kurválkodás maradt örök. A körítés változott időről időre, amíg föl nem ütötte fejét a mai kor minden behálózó pol.korrekt mániája.

Olvasom, hogy a Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Szervezete egyesület nevet váltott, és újabban Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének hívják magukat. Gondolom, mert már a prostituált kifejezés is olyan pejoratív izé, amit ciki kimondani. A kurvát meg remélem régen elfelejtette használni mindenki. A szolgáltatás maga a világon semmit nem változott, a lányok ügyeskednek útszélétől kamion parkolókon keresztül magánlakásokig ugyanúgy, de azért igyekezzünk nem megbántani őket kemény kifejezésekkel.
Nekem egyébként is vannak fenntartásaim a hasonló egyesületekkel. Kicsit olyan "megmentelek, ha nem akarod, akkor is!" ízük van. Mint Jeszi Zsotya DJ szakkörének, hogyaszongya hozzad be a letöltött cédédet, nyomok rája érvényesítő hologramot sokforintért, és máris nem loptad, tesó. Szóval nekem fél királylányos dolog a Földi Ágnes féle egyesület.
Pedig a törekvéseik alapjában nem rosszak. De ha kiindulásnak azt veszem, hogy a szerintük meghatározott 15 ezer hazai szexmunkásból 1200 pártoló tagjuk van (akik ugye nem mind kurvák) mindössze, akkor kijelenthetjük, nincs az az nagy szakszervezeti tolongás, mint a BKV-nál. Ahogy nem lettek tömegével vállalkozók sem a szakiparosok. Naná. Az eddigi adózatlan jövedelmét melyik lány akarja -a new yorki egyezmény miatt ráadásul nem meghatározott tevékenység után- bevallani önként? Kurvák ezek gyerekek, és nem hülyék:
 

 

 

 

 

 

 

Tehát a törvények betartása, betartatása helyett megint a olyannal foglalkozunk, ami tökéletesen irreveláns még a kurvákra nézve is. Tíz éve megy a cirkusz a türelmi zónákon, amit talán egyedül a fővárosnak sikerült többé kevésbé kialakítani a Felsőkert utca környékén. A többi önkormányzat tesz rá magasról, és senki nincs aki foglalkozzon vele. Mert nem látni, és félre nézni egyszerűbb. Majd alakulnak civil szervezetek, ők tüntetgetnek és elégedetlenkednek annyit, hogy majd jól elzavarják a kurvákat a problémás környékről.
Ha valamivel, akkor ezzel kellene érdemben foglalkozni a megnevezésük helyett. A kurva kurva marad akkor is, ha szexmunkásnak nevezzük prostituált helyett. Ebben a szakmában ilyeneken finomkodni elég mókás dolog. Akkor is, ha űzik az ipart családos asszonyok is, akik kikérik maguknak, hogy lestricizzék a férjüket. Ebben mondjuk igazuk van. Ezeket inkább nevezem én is szarkupacnak, ha hagyják az asszonyt a testét árulni. Igen, bizony, vaskalapos vagyok ebben az esetben. Mert egy családon belül mindig van más választás. Például apuci megemelheti a seggét, és mehet valahova dolgozni. De ha anyu testéből és keresetéből megélni kényelmesebb, akkor ne finomkodjunk sacc/kb ilyen hitelesen: nem iszom meg a taknyot, mert hajszál van benne!

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr561833141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tényleg s a pincérek és
az orvosok is!-akikre az életünket bízzuk- le vannak kurvázva a kurva országban................
Unalmas már ez a semmit ne nevezzünk a nevén baromság. Holnap már erotomán managernek kell hívni őket?
És akkor most mi van?
elképzelem ahogy elkezdenek tüntetni...a jogaikért...

de az a vicc hogy tényleg adózatlanul megy a dolog...
továbbaz ügy aszem az út menti kisbódés magamutogatásból indult ki...csodálom hogy nem unta meg valaki és dobott molotov koktélt néhányra...
Nagyon gagyi dolog üldögélni otthon, olvasgatni és belinkelgetni a híreket és valami elképzelt magaslatról stricizni, kurvázni és szarkupacozni
- miközben fogalmad sincs arról, hány kurva váltaná ki boldogan az ipart és fizetne adót, tévét meg mindent, csak hagyják őt békén a valódi és álrendőrök, a valódi és álpénzügyőrök, a valódi és ál-ÁNTSZ-esek, a valódi és álstricik, a valódi és álmaffiózók, a valódi és álújságírók.
A hozzád hasonló valódi és álbölcsek nem zavarják, mert te ugye ülsz otthon és a kurvák nem olvassák a bölcsességeidet.
Bazmeg, amiket a netről összeszedhetnél, azt is rosszul tudod!

1. A nujórki egyezmény a bordélyházakat tiltja, a prostitúció legalizálását nem.
2. a szexuális szolgáltatás lassan egy évtizede legális tevékenységnek számít, még teáor száma is van
3. a többi önkormányzat meg nem azért tesz magasról a türelmi zónákra, mert nincs aki foglalkozzon vele, hanem nézz utána, mi lett azokkal, akik kijelöltek türelmi zónát (pl. Miskolc, Mogyoród) Guglizz egy kicst, aztán hordj le a magas lóról még sok mindenkit!
Megteheted.
@pénullakilenc: Te nagyon értesz a kurvákhoz meg a vágyaikhoz... És még dühös is vagy miattuk! Érdekes kombináció. Mit is sugall?
Ez a cikk most mit is akar mondani? Egy kiszolgáltatott rétegbe még egyet belerúgni?
Gondolom azért áll most itt az ország, mert az a sok "szemét kurva" nem fizeti be az adót, mi? Vagy akkor mi van?
@pénullakilenc: Csak nem egy önérzetében sértett szarkupac apukához van szerencsénk? Ti se stricik vagytok, hanem bérnő forgalmazó szakmanagerek? Mellesleg hol van a hosszú tömött sor ahol a szexmunkások ácsorognak a vállalkozói igazolványért? Bökjél már rá, vagy linkeld ide. Egyesületük szerint vannak kb húszan a fővárosban. Ettől többen vannak egyszerre kint bármelyik kurvaportál címlapján.
@Dezsőjóska: Mitől kiszolgáltatott ez a réteg? A 70% lakáson strichel magának. A főiskolás kislányok is mehetnének mosogatni, csak akkor egy hónap alatt volna meg a heti műkörmösre való.
Való igaz, hogy az országgyűlési képviselők költségtérítésnek nevezett adómentes jövedelméről szívesebben olvasnék. Az útmenti dolgozó nőket meg tényleg ne tessék bántani. Úgyis eléggé kiszolgáltatottak.
@néma bárány: A cikk, ha jobban utána olvasol, nem is az interneten magát hirdető, lakásban vendégeit fogadó lányokról szól. Azokkal csak akkor találkozik a polgár, ha keresi a szolgáltatást.
süti beállítások módosítása