Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.02.27. 08:00 Fabius

Bolgár vész, Török vész

Címkék: kampány mszp török zsolt bolgár györgy

Lehet valami a levegőben. Pedig a szmog nem akkora, hogy félkómát és agyleállást eredményezzen. Vagy pályázatot írtak ki az emeszpén belül, és a Golden Rettegő címért versenyeztetik a jómunkásembereket. Más lehetőség nincs.

Egyre hülyébbek vagytok. Nekünk meg egyre kínosabb kimondani bárhol: baloldali szavazók vagyunk. Ez ugyan sosem jelentett egyet a pártotok szeretetével, sőt, a rá szavazással sem feltétlenül, de ma már oda juttattok minket, hogy kínos és kényelmetlen lesz az egész.
Versenyt ordítva harsogjátok, jön a Sátán! elhozza a diktatúrát, eltörli a demokráciát, elszámoltat, szavazatot vesz és még a napot eltakarja kétharmados többségével. A nyugdíjasokat száműzi a tajgára, tanárokat hűségesketi, bevezeti a szerszámos bódéra is az ingatlanadót, biciklire a rendszámot, és a Föld is csak akkor forog majd, ha engedélyt ad rá.

Tényleg ennyire hülyének látszunk?

Szerintetek nem vagyunk ítélőképességünk birtokában, nem tudjuk eldönteni önállóan, mennyire utáljuk magunktól Orbán Viktort és a Fideszt? Be kell segíteni, mert ha sokat és hangosan kiabáltok valamit, -mert közel a nap, és már nem fér a zabszem az ánuszgyűrűn belűre- attól az igaz lesz? Rémisztgetni kell a boldog-boldogtalant mindenféle ökörséggel?
Török Zsolt azért aggódik, mert Orbán el fogja számoltatni a 2,5 millió szavazót, akik az MSZP-re voksoltak 2006-ban.
 

 

 

 

 

 

 

 

Bolgár György szerint a Fidesz szándékosan akar tömegeket távoltartani a választástól a szavazatok megvásárolhatóságával.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nagy aggodalomban meglehetősen túldobtátok ezt a dolgot. Ettől ez sokkal, de sokkal egyszerűbb. Tudjátok mit fogunk mondani, ha jön a ZOrbán, és megkérdezi miért nem a Fideszre szavaztunk 2006-ban? Pont azt, amit most nektek is: Menjél te a francba!- mert kurvára semmi közöd hozzá! Ennyi. Ilyen egyszerűen el lehet intézni, és ilyen egyszerűen el fogunk menni szavazni is. Felesleges a hisztéria, a népbutítás. Próbáljátok meg felnőttként kezelni a társadalom azon szegmensét, akik hajlandóak rátok szavazni. Vannak még néhányan, talán áprilisban is lesznek.
Feltéve, ha nem akartok mindenáron segíteni nekik.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr81793979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Török Zsolt a rendőrség és ügyészség látókörébe került "gyanus fiúk" listáját is mutogathatné. Bolgár úr pedig a marxizmus és amnézia áldozata.
Így látom a probléma lényegét:

Nagy része a jelenlegi régi és új pártoknak nem rendelkezik jelentős tagsággal, nem is törekszik erre. A párt arculatát, megjelenését, megnyilvánulását egy szűk párt elit határozza meg. Elegen is vannak, meg okosak is ehhez, nincs szükség a tagság véleményére, beleszólására.

Az aktuális álláspontot, kinyilatkoztatást a megmondó emberek, pártalvezérek, szóvivők a kampány és egyéb gyűléseken, sajtótájékoztatókon ismertetik, szórólapokon címlista alapján elküldik. Azt mondják és hosszasan ismétlik, amit kampánystáb felépített és a párt elit jóváhagyott.
Céljuk a néptömeg manipulálása.

A párt meghatározó, elvileg választott vezetőit előzetesen a párt elitnek jóvá kell hagynia. Mivel kicsi a párttagság nem nagyon fordulhat elő, hogy nem tervezett személy kerül be a párt közép vagy felső vezetésébe. Így biztosított évtizedeken keresztül a vezetők érintetlensége.
A veszélyt jelentő, választó jogosultsággal rendelkező párttagság helyett így aktivistákra és kijáró emberekre van szüksége a pártnak, hogy életben maradjon és a párt elit magas színvonalon megéljen.
Az aktivisták biztosítják, hogy a manipulált emberek rájuk és ne a démonizált másik párt(ok)ra szavazzanak.
A kijáró emberek tartják a gazdasági élet szereplőivel a kapcsolatot, ezek biztosítják a tőkét a párt működéséhez. Amennyiben a párt hatalmi helyzetbe, pozícióba kerül a befektetett tőke megtérül. Elemi érdekük a jelenlegi átláthatatlan, ellenőrizhetetlen pártfinanszírozási rendszer és a képviselők gátlástalan juttatásainak fenntartása.

Végül is nincs szükség arra, hogy az egyes emberekkel valódi, közvetlen kapcsolatot tartsanak, ezért erre nem is törekszenek.
Nem látják értelmét annak, hogy elveik legyenek, még valaki talán számon kéri rajtuk ezeket. Ezért keveredik és cserélődik fel a bal és a jobb, ahogy épp az érdek kívánja

Képviselőink törvények létrehozásakor, állami vállalatok vezetőinek kinevezésekor, állami és közösségi munkák elosztásakor, a befolyt adók és járulékok elköltésekor nem a közjó érdekét nézik.
A létrejött összefonódás és alkuk határozzák meg döntéseiket.

Ez a konzerv politizálás:
kitalálják, összeállítják, marketing módszerekkel kínálják nekünk, mi meg nem látjuk, hogy mi van a konzerves dobozban, és semmit sem teszünk azért, hogy megtudjuk, inkább hiszünk a reklámoknak és ígéreteknek így megvesszük. Aztán négy évig azt esszük, amit kifőztek. Már húsz éve…

Olyan országban szeretnék én élni, melyben azt esszük, amit mi főzünk magunknak.
Meg kell tanulnunk végre főzni!
Talán így:
www.kezdet-2010.eoldal.hu

Különben meg elégedettek velünk, lelkesen rágjuk az elénk dobott GUMICSONTOT...
süti beállítások módosítása