Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/29/cseh-katalin-komment-nyiregyhaza-szulesz-foorvos/ "A vizsgálat lezárultá... (2024.04.29. 15:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.02.24. 09:05 Fabius

Kedves Szepi!

Címkék: labdarúgás u20 vb rendezés

Kedves Szepi!

Üdvözöllek innen a messzi Magyarországról! Tudod, mi vagyunk a Puskás ország, ahol a legnagyobb az egy lakosra eső focista miniszterelnökök száma. Igazi futball nagyhatalom vagyunk, igazán nagyokat tudunk anekdotázni egykori Aranycsapatunkról. Tizenötmillióan értik, ha azt mondom: 6:3.  Képzeld, a Bajnokok Ligájába is jutott csapatunk 16 év után, majdnem pontot is szereztünk! Mi ez, ha nem haladás? Igaz, felnőtt válogatottunk nem járt világversenyen egy generáció óta, de ez az apróság nem tart vissza attól, hogy kérésemmel hozzád forduljak:

Adjatok má' egy világverseny rendezési jogot nekünk!

Mindegy mit, megelégszünk egy U 9-11 VB joggal is, csak legyen végre indok, amiért néhány százmilliót (optimisták szerint milliárdot) el tudunk költeni stadionépítésre. Biztosítalak, áprilistól új szelek fújnak a hazai futballban is. A választások után kétharmados többséggel a hónunk alatt változások lesznek! Új Vezérünk egyszemélyben lesz miniszterelnök, köztársasági elnök, a honvédség főparancsnoka, és a labdarúgó szövetség elnöke is. Ilyen mértékű felhatalmazással minden álmunk valóra válik. Új stadionok épülnek országszerte, legszebbet az Alkirály vezette Mintaváros kapja, de Szóvivőváros vezetésének sem lesz oka panaszra! Új Puskást is építünk, infrastruktúrát fejlesztünk három év alatt. Minden stadiont metróhálózat köt majd össze, hogy kultúrált szurkolóink kényelmesen eljussanak a rohamrendőrök által szeparált zónákba. Mire soraimat olvasod  már a futballhuliganizmust is beszüntettük, és a beléptetőrendszerek is üzemben állnak. Minden csapat rendelkezik az államilag támogatott stemplikkel és a csapatszínekre gyártatott bélyegzőtintával. Csak egy pecsét a csuklóra, és be is vannak léptetve európai módon a szurkolók. Minden mérkőzésen ingyen zizit, szőkekólát és narancsot osztunk a nézőknek, akik ezerszámra szervezik családi programjaikat rendezvényeinkre.

Sportszakmai szinten is kézzel fogható a fejlődés. Mezey György  edzői továbbképzésén okultak legutóbb a nebulók. Pep Guardiola, Alex Ferguson, Arsene Wenger ötösre, Ancelotti négyesre vizsgázott, míg Mourinho sajnos csak közepest kapott órai szövegelésért. A hétvégén Dzsudzsák Balázs tartott nyílt napot a Puskásban, ahol Messi, CéRonaldo a pályán gyakorolta a frissen tanult cselezési és játékszervezési ismereteket, Zidane pedig a lelátóról tanulmányozta a módszereket a francia utánpótlás futball számára.

Ezért értetlenül állok a néha megszólaló hangok előtt, akik szerint nem életképes a hazai futball, és kurvára unják ezt a világverseny rendezési hisztit. Szerintük volna itt mire pénzt költeni, lenne mit rendbetenni frissen megválasztott és széles felhatalmazással rendelkező Gumiemberünknek. De ezek az örök elégedetlenek nem látják, hogy a futball szerves része a magyarság életének! Hiszen itt még az egyszeri juhásznak is saját stadionja van, basszameg! Aki ezt nem képes felfogni, az egy nemzetrontó antimagyar, aki nem lát a szemétől! Hazai játékosaink zsenialitását mi sem jellemzi jobban, hogy már aktív korukban igyekeznek letenni a civil jövőjük alapjait! Szőrme kereskedők lesznek -illetve műszőrme- saját bundagyárat és sportfogadási irodát alapítottak. Ezért nálunk minden mérkőzés unikum, a legunalmasabbnak tűnő találkozók is páratlan izgalommal szolgálhatnak!

Szepikém!

Ezek a tények! Kérlek támogasd a hazai labdarúgást! Mutassuk meg együtt a hitetlen kutyáknak, hogy befolyásolás nélkül, pusztán szakmai szempontok szerint mérlegelve életképesnek minősül a focink, és méltók vagyunk a FIFA bizalmára!

Üdvözlettel: a magyar nép!

ui: Hétvégén a Videoton-Kecskemét 2-3. Pszt! ;-)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr341785973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A vége az elég bizarr. De jellemzi a jelenlegi helyzetet, sajnos. Valami indok úgyis lesz, hogy a "királyi" városok stadionjai fel/újjáépüljenek. Az egyetlen amire kíváncsi leszek, ha Káli marad Miskolc polgármestere, vajon a DVTK stadion bekerül a programba? :-) Szurkoló szám alapján indokolt volna, de szoci polgármesterrel vajon menni fog? :-)
Illusztráció nélkül postot? Na de kedves Fabius :D
@órarugógerincű felpattanó: Szörnyen restellem :-) Mentségem annyi lehet, külhonból, mobilnetről az is csoda, hogy a posztot sikerült kitenni :-)
süti beállítások módosítása