Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.02.21. 08:00 Fabius

Betyárkeltető

Címkék: genetika magyarság betyársereg

Humoros fiúk ezek a 168 órások. Vagy én vagyok paranoiás, és már mindenbe belelátok valamit. Pedig lehet véletlen, vagy az élénk képzeletem okozta kampányolási délibáb.
Mindenesetre érdekesnek találtam egy cikk időzítést. Tegnap amíg az MSZP élvonala szónokolt SYMA csarnokban lelkesen, addig megjelent náluk egy riport Tyirityán Zsolttal, a Betyársereg vezetőjével. Persze az is lehet, egyszerűen a tegnapi Álmos névnapot igyekeztek valami alkalomhoz illó magyarosch írással köszönteni. Ettől azért picit valószínűbb, hogy a Mesterházy féle ígérethalmaz ellenpólusaként bevetették a Betyársereget, mint szélsőséges opciót. Tyirityán elmondta szokásos álláspontját, amihez képest a maszop nyújtotta lehetőség maga a demokratikus meseország. Illusztrálva színesen, csodálatos.

A kötelező demagógián túl egy érdekes dolgot is mondott ez a főbetyár, a 'mi a legfőbb célkitűzésük'  kérdésre válaszolva, idézem:

"A magyar harcos genetika teljes mértékű feltámasztása. Meg kell alapoznunk egy olyan új kaszt létrejöttét, amelyre minden egészséges társadalom építhet, főként a honvédelem területén. Összeszervezzük és klánokba tömörítjük azokat a személyeket, akik az átlagosnál jobb vagy kiválóbb fizikai adottságokkal rendelkeznek, ráadásul a nemzettudatuk és eszmei gondolkodásuk is a helyén van. "

No lám. Jó nagy fába lett vágva az a fokos. Igen, nekem is a nácik és Mengele József körletorvos ugrott be elsőre, de nem menjünk ilyen messzire. Képzeljünk el valami sokkal egyszerűbbet.
Odáig stimmel a dolog, hogy a gondos betyárok kiválogatják a kiválóan csibészelhető daliákat, meg a puszta faros, tenyészcsípővel rendelkező lyányai közül a belevalóbbakat, és kommunákat alapítanak valahol a rét közepén:

 

 

 

 

 

 

 

Minimum igény ilyen grandiózius vállalkozás esetén egy genetikus. Elképzelem, ahogy bekopognak Czeizelhez, hogyaszongya : -Szebb jövőt Bandi bácsi! Fajtanemesítéssel foglalkozunk, kéne nekünk egy genetikus! Nem volna kedve kiköltözni hozzánk?
Az öreg meg csak pislog rájuk, mint bélhurutos szürke marha a kolonoszkópra: mi van? Töprengeni azonban nem marad idő, elrabolják azonnal, mint Rózsa Sándor a postavonatot.
Már a héven ülve menekülnek, mikor Dunaharaszti külsőn eszükbe jut: Azt a bükkfa nyelű fokosát neki! Az ideológust meg otthagytuk, baszki!
Szaladnak vissza Csernusért, hisz kell egy pszichomókus is, aki biztosítja az új egyedek eszmei fejlődését, szakszerűen.
Kint a pusztában a Veszelka család gréderével összedobnak egy saját hegyet Tajgetosz mintára, mert mit lehet tudni, ugye? Elnevezik Toroczkai púpnak, északi oldalán legeltetnek, a délin szőlészkedéssel próbálkoznak, mert a nektár csepegtetés ősi magyar szokás, a Himnuszban is benne van.

Csak az időnként megjelenő, biztos távolságból fotózgató embereket nem értik, akik valami fura nyelvet beszélnek:

Dieses ungarische racka schaf, dieser mangalica, dieser kuvasz, und diese ungarischen vogelfrei.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr731777296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gondolom a "Tyirityán" őschmagyar családnév :)
@Andras /البكري: Ő tizenhatod részben örmény állítólag :-) De magyarnak vallja magát. Meg egyébként is, az örmény is a puszták népe, ne kukacoskodjunk már :-))
Az örmények ősi nomád nép :)
Annyira gáz ez a társaság...
Ha meg annyira szereti a tálibokat, miért nem inkább Afganisztánban vitézkedik?
@Andras /البكري: Mert arrafelé ősi hagyományai vannak a szabadcsapatokkal kapcsolatos üldözésnek :-)
Mellesleg a tálibok is csak addig baráti nép, amíg egy TU-154 le nem esik Gyula környékére. Onnantól lennének még zsidók is talán :-)
Aucs. Ez fájt. Ez tényleg fájt...

Nagyon remélem figyeli őket valaki, nehogy játék közben megsérüljenek.
Ez röhej. Ha napi négy órát a konditeremben tölt valaki, és overmagyar, akkor az tökéletes géneket jelent?
Tehát aki olyan mint ők az tökéletes, tenyésszük, a többiek meg menjenek a francba. Pazar logika.
süti beállítások módosítása