Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.02.10. 08:00 Fabius

Vizelde Tábornok

Címkék: ittas vezetés idióták kiss ernő

Vizelde Tábornok ismét rossz fát tett a tűzre.
Nem először, és a hatóságok balfaszságát látva nem is utoljára. Kiss Ernő nyugalmazott rendőr dandártábornok nem fér a bőrébe. Pedig van neki jó nagy, ráadásul olyan vastag, hogy a rinocéroszok belesárgulnak az irigységbe.

Tegnap hajnalban megint ittas vezetésen kapták a III. kerületi kollégák. Akik vagy nem ismerték fel, vagy olvasták a lapokban, rossz ómen vele cimbizni, mert könnyen vád alá kerülhet a derék, segíteni igyekvő közrendőr. Így esett meg az a csúnyaság, hogy elvették a jogsiját és előállították vérvételre. Innen szabadulva mintha mi sem történt volna kocsiba ült részeg fejjel újra, és elindult hazafelé. (itt megkérdezném, hogy vajon a kollégák hol voltak ekkor?) De nem jutott messzire, ismét a derék közlekedésiek karjaiba futott, akik ezúttal már a kocsikulcsát is einstandolták.

Pályafutása alatt most először.

Pedig okuk lett volna már eddig is bőven. Vizelde Tábornok hőstetteit lassan a feledés homályába tolják egyéb kartársainak ügyei, de ilyenkor ha felidézem őket még mindig röhögnöm kell.
1998 a rendőrpalota lehugyozásának éve volt. Mit lehet tenni, ha a szükség és a menedzser tabletta átveszi az irányítást? Hugyozzunk oda, ahol éppen vagyunk. Isteni szerencse, hogy nem Vermoxot szedett a Tábornok. Egy diszkrét hugyozás mégis más, mint csattogó farpofákkal grafosit rajzolni a Teve utca közepén. Tettét leváltással honorálták a KBI éléről, bár színes szalaggal átkötött "egészségügyi okok miatt" sztaniolba csomagolták. Így múlt el egy világ dicsősége, és lett eminenciásból inkontinenciás.

Bukott kicsit lefelé, kerületi kapitány lett belőle Angyalföldön. Viszonylagos csönd volt körülötte 2007-ig, mikor egy részeg hajnalon beledurrant egy kocsisorba szolgálati autójával. A kollégák igyekeztek fürdetni a kínos blamázsból minden létező eszközt bevetve, és megszületett az évtized leghülyébb rendőrségi kifogása: egy alteregó vezette az autót!
Ezen már az értelmesebb rendőrök is hajukat letéve röhögtek, ám az ostobák csak néztek ki a fejükből: télleg? -és keresni kezdték az alteregót. De nem Magyarországon lennénk, ha nem találtak volna egyet! :

 

 

 

 

 

 

No lám! Furfangos Frigyes kesztyűbáb vezette az autót! Se Móka Miki, se Hiszékeny Úr, se a Versmondó lány nem igazolt alibit számára az eset idejére.
Ugye, hogy milyen megnyugtató azt tudni, egy főrendőr nem iszik, ittasan nem vezet, és még a hazugság szó jelentését sem ismeri? A kollégái nem próbálják eltussolni a legképtelenebb baromsággal a hülyeségét, minden gyanúsítás puszta aljas indokból elkövetett konspirációs elmélet.
Néhány hónap múlva, mikor Furfangos Frigyest már ki kellett engedni az "előzetes letartóztatásból", nyugállományba küldték Vizelde Tábornokot.

Az obsitlevél mellé azonban se ész, se intelligencia nem jár, de még helyzetfelismerési képesség sem. Vizelde Tábornok a sérthetetlenek nyugalmával autókázhatott tegnap is részegen, mintha holtig tartó nem ér a nevem kártyája volna. De ezúttal elmérte a dolgot, és önherén rúgta magát. Nekifutásból.
Kíváncsi a kifogáselméletre leszek. Mi jöhet az alteregó után? Igaz merész, de van egy tippem:
A szervezete állítja elő, és választja ki az alkoholt! Mert ő nyilván hagyományos módon, szájon át soha az életben, ugye:

 

 

 

 

 

 

 

De igazán kíváncsi mégis arra vagyok, hányszor kell egy aktív/nyugalmazott főrendőrnek parketta részegen behugyozva lejáratni magát ország világ előtt, hogy egy életre elvegyék a jogosítványát?

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr151744492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"grafosit rajzolni" ? Ezen letérdeltem :-D :-D Pár éve keringett egy videó, amin egy hasonló alkatú hímnemű színes tintával festményeket fingott :-D De most nem találtam meg.
Ernő azt képzeli,hogy még mindig Valaki,pedig csak egy uj naptárt kellene a falra akasztania hogy rájöjjön,elmúltak a daliás idők/fölötte/
@SzaboZsee: megnézetem. De ahogy ott is elmondtam, az én véleményemen nem változtatott semmit. Legfeljebb annyit, Kiss Ernő nem érdemtelenül lett dandártábornok. De ezt nem is állítottam.
Sok az alkesz Magyarországon, miért pont egy nyugdíjas főrendőr ne lenne az.
süti beállítások módosítása