Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.12.15. 08:00 Fabius

A döglégy leszállt

Címkék: rtl benkő

Tízmillió légy nem tévedhet, -mondhatnám- ha egy elcsépelt frázissal akarnálak pofánverni benneteket mindjárt az elején. De annyi biztos, az az egy, amelyik csüngött a saját félig rohadt mustáros szendvicsén, na ez nem tévedett.

Andrea jött, zümmögött és győzött. Zöldellő bőrével elvakította, repkedő táncával elbolondította, később jó légyhez illendő módon beköpte az ő szendvicsét. Te szent kitekerhető légypapír! Nem volt a házban egy doboz Chemotox? Vagy legalább egy flakonos Wella hajlakk meg egy bátor női személy, aki lefújta volna ezt a penészvirágot?

De ne szaladjunk ennyire előre. Az egyszemélyes farfúvós zenekar nyaralni vitte a bébiket utolsó útján. Gondolta a szendvicshús már fonnyadt, ideje kicsit megpirítani is a mediterrán naplementében. Capri az álmok szigete (frázis 2) így ideális célpont volt a nimfákkal. Kölcsönösen álmodhattak szabadon, Dániel engedelmes és hülyeséget nem kérdező nimfákat, a bébik meg érzésekre képes, de legalább a civilizált környezetben fingpertut nem erőltető Dánielt. Csudálatos harmónika alakul ki köztük,-ahogy Szépemlékű Tünde mondaná- Benkő magát imádta, a csajok meg egymást rühellték, de kurvára. A reggeliző asztalnál mindjárt akkora lett a feszültség, hogy rá lehetett könyökölni. Farfúvóst addig szugerálta Andrea mind a két összetett szemével, amíg az őt nem választotta elsőnek az egész napos hencselésre. Befészkelte magát jó mélyen Dániel hóna alá hajókázás közben, élvezte ahogy napon érik számára kedvenc szendvicse jó pálpusztai módra, kívülről befelé. Dániel valósággal el volt bűvölve ekkora rajongás, ilyen odaadó szerelem láttán, hisz mozgalmas életében most először fúrta magát valaki egész az izzadtságmirigyéig. Lenyűgözte saját magát. Tényleg. Ennek köszönhetően a vacsoránál már önnön férfiasságát ünnepelve megörvendeztetett minket a "tudok veled önmagam viselkedni" formulával, amit a magyar nyelvújítók nevében hálásan köszönünk. Aztán jött a dráma, kérdést zümmögött a beste legye, mire Farfúvóból előjött a régen elveszett önérzet: Szó vitát követett, és Andi egy egyszerű -dugd fel Editet a seggedbe Dániel!- kiszólással otthagyta a lantost, mint éhes legyek a napon száradt kutyaszart. Ekkora váratlan, meglepő és mulatságos dramaturgiai bravúr láttán felsírtam a gyönyörűségtől: olyan őszinték voltak, mint Hilary-t ölelgető Billy fiú mosolya.

Dániel másnap rá is repült Editre nyomban, ahogy kiszedte hóna alól a maradék nyüveket. A Reprezentáció ősasszonya ráérezhetett a tegnapi dologra, nem lacafacázott, hanem bevetette a nehéztüzérséget. Ledobta a bikini felsőt, és fürdőzni vitte a lantost. Benkő lázas izgalmában szorgos igyekezettel próbált ráncot gyűrni Edit seggébe, nem sok sikerrel. Én magam érte aggódtam, mert ha Edit valóban neki esik ott a tengerben kirántani Farfúvóból az anyagot, akkor elmosta volna a tenger, mint a parti homokot. Este a vacsoránál Edit megtanult tengeri herkentyűket enni, majd elvonultak édes kettesben a homályos folyosón a szobák irányába.

Szex tuti nem volt, mert Dániel másnap reggel még élt. A teraszon ült, mi hallottuk a gondolatait, ő meg nem értette őket. Sebaj. Hazaérve megtanácskozta Mariannal a semmit, majd jöhetett a Nagy Feleségválasztó Ceremónia. Egykori epizodisták között vonult be a két ara talpig csiniben, Pinainast is láthattuk könnyekig hatódva, majd rátértek a lényegre. Dániel felmagasztalta Editet, és megkérte Andi kezét. Tőle annyira nem szokatlan ez a következetes viselkedés, hogy fel sem kaptuk a fejünket. A szendvics beérett -mondhatnánk- ha nem vennénk észre, hogy Edit mennyire elfelejtett magába zuhanni. Sőt, kifelé jövet volt pofája szélesen vigyorogni. Ekkor már tudtam, a májerkedő szipogásra nem is figyeltem, azt vártam hogyan oldja meg az ertéel az átkötést, és jelenti be: Editke férjet keres!

Ugyan már. Ha KurvanagyŐ Anikóra és Hebegő Sanyira gondolunk várható volt. Egy fiú, egy lány. Olyan kötelező érvényű forgatókönyv ez, mint a pertufingás.

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr941599069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem van elem a tévé-távirányítómban. :D
Jaaj, most sírok! Mégsem Edit! Nahát, ekkora szomorúság rég töltötte meg szívemet...

Falusi Mariann férjet keres lesz a következő...vagy nem. Nem is érdekel.

Örülök, hogy jól szórakoztunk, ti a tévében látottakon, én meg az írásokon, tökéletesen visszaadta, ami ott történt.

Köszi, fabius!
megnéztem! halálra röhögtem magam! holnap elköltözöm ebből az országból, vetődött fel bennem...
Nagyon jo iras fabius, jokat rohogtem :) a musort ugyan nem ismerem, de ezekutan nem is szukseges. :)
épp a végére értem oda, de így már az előzményekkel is képben vagyok. és nem kétséges, hogy így rövidebb és szórakoztatóbb volt. lehet, hogy végleg áttérek a tévéről fabiusra. :)
Majd megalakítjuk a Rémusz Fabius meseklubot :-))
@Fabius: jeleznem gyorsan feliratkozasi szandekomat a VIP listara!:)
"Szex tuti nem volt, mert Dániel másnap reggel még élt."
Ááááh itt már sírtam a röhögéstől :D
@Win Elen: én is fabius írásaiból tájékozódtam, így legalább időveszteség nélküli, nettó szórakozás volt :-D
süti beállítások módosítása