Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.12.06. 08:00 Fabius

Letépett farzseb

Címkék: család kapcsolat

Lefekvés előtt a fogamat mostam éppen, mikor hangoskodásra lettem figyelmes a szomszédból. Derék jómunkásemberek nem tudnak aludni, és éjjel fél kettőkor azon vitatkoztak, kinek kell még ma elmosogatni a tényért, meg a két villát.

Égető probléma ez ilyenkor. Mintha nem ráérne beszáradni a mosatlan tányér a villákkal reggelig. Minden pillanatot meg kell ragadni a családi/kapcsolati villongásra. Tudatosítani kell életük párjával, ki hordja a mackóalsót nadrágot. Csatatérré kell változtatni a közeget, mert az életben egyszer talán volna egy stresszmentes, normális napjuk. Nem lehet egyenlő félként kezelni a másikat, uralkodni-dominálni kell, hiszen Isten is megmondta: kié az "ország" azé a hatalom és a dicsőség.

Nem értem ezeket az embereket. Leosztott/megosztott szerepek helyett veszekedni kell minden piszlicsáré szaron, szemét kiviteltől fűnyírásig, porszívózástól mosogatásig. A folyamatos küzdelemben felőrlik önmagukat és egymást, a környezetüket, családjukat, gyerekeiket. Hol a kitaposott rojtos papucs válik acélbetétes bakanccsá és rúgja párját frusztrációjában ahol éri, hol a vietnámi tanga szandál vált 10 centis tűsarkúra, és tapos oda, ahol tudomása szerint a legjobban fáj.

Társas rendezvényeken csúcsosodik ki a dolog rendszeresen, hiszen be kell mutatni a barátoknak is, ki az úr. Miközben őszintére isszák magukat megállás nélkül zajlik egymás gyalázása. A piros sarokban Anyu barátnőinek kesereg, ez a fasz egy anti férfi, egy puhapöcs, aki mellett még Steiner Kristóf is vérmacsónak számít. Nem ért semmihez, nem keres eleget, és egyáltalán nem egy keményfaszú kúróbajnok.

A kék sarokban Apu osztja meg félhangosan a társasággal, Anyunak akkora segge van, hogy csak oldalazva fér be a gardróbba, esze semmi mégis istennőnek képzeli magát, ráadásul kurva büdöset is fingik az állandó káposztaleves kúrától. Szar a szex, ő maga csak harangozik benne, -pedig mindenki tudja, ő aztán a valami, ha faszméretről van szó- legutóbb is nézegette magát a földre rakott tükörben, mikor rányitott a gyerek:

-Mit csinálsz Anyu?

-Megnéztem valamit kisfiam....

-Oké, csak arra vigyázz, abba kurva nagy gödörbe bele ne lépjél!

Anyu naná, visszavág, éppen ecseteli a hálás közönségnek, hogy hites ura különben alkoholista, akinek nem áll föl ha iszik, mikor Apu a szavába vág. Szó szerint, egy jobb csapottal. Anyu felborítja az asztalt-termoszt-kisszéket, a háziak majonézes salátájával a hajában bömböl telitorokból. Amíg Anyut barátnői vígasztalják, állát fagyasztott zöldborsóval jegelik, addig Apu megkapja a szokásos tehülyeállat adagját, némi eztmiértkellett öntettel. Ahogy a hüppögés abbamarad Anyu Urára tekint, szemében különös, perverz büszkeséggel. Hisz tud az Ember kemény is lenni! Összekapaszkodva botorkálnak hazáig, ott egymásnak esnek, és félrészegen dugnak egy erőset. Egymáson alszanak el, szinte béke van. Reggelig.

Mert a kávéfőzéssel kezdődik minden előlről.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr501577167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát így megy ez. lehet csinálni kicsiben és nagyban, nyíltan, vagy zárt ajzók mögött, minden nap, vagy csak hétvégén :( vannak persze akik tudják a tutit s hangoztatják fennen.
sajnos most érzéketlen vagyok a problémára, épp csak az íráson szórakoztam egy jót :-)

gondolom a véres valóság felettébb kellemetlen, de csak unalomig ismételt dolgokat tehetnék hozzá, melyek közül elsődleges a(z) (ismeretlen) tolerancia, elfogadás :-)
Azt sose felejtsuk, hogy az ilyen emberek, csak ilyen kapcsolatban kepesek elni. En azert vagyok kicsit kozombos erre, mert lattam par hasonlot. Es valhogy az jott le, hogy ezek ezt szeretik. Ettol boldogok. Ha es amennyiben mind a ket fel dolgozik az ugyon. Ha nem, akkor meroben mas besorolas ala esik a dolog. Meg van meg olyan is, hogy koodependencia... Lenyeg, hogy tetszett az iras.
süti beállítások módosítása