Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.11.30. 09:00 Fabius

Mellesleg

Gondoltam írok valami szösszenetet Minden Baloldaliak Élő Lelkiismeretének (Szili Katalin) legújabb mozgalmáról, de hibáztam. Elkövettem a bakit, hogy lehúztam az index címlapot a lap aljáig, és szembe jött ez a cikk.
Belegondoltam.
Minek beszéljük az unalmas politikáról, mikor a női komplexusok ősanyjáról, a férfiak nyálcsorgató öröméről, a mellekről is beszélhetünk?

Én nem találkoztam még olyan nővel, aki maradéktalanul elégedett lett volna a melleivel. A lányok szerint soha nem elég nagy, nem elég feszes, nem elég sima, miért nem kisebb, miért nem formásabb, miért nem hagyjátok abba önmagatok szapulását, és barátkoztok össze vele? Azzal, amitek van. Mert más szemmel nézitek amit mi látunk, az biztos. A sajátos szemüvegetek nem teszi lehetővé, hogy elégedettek legyetek az adottságaitokkal. Hiába bizonygatjuk, elég formás, nem kellene nagyobb, nem kell szilikon, nem lóg, de egy természetesen méretes kebelnek súlya van, nem is kell úgy állnia, mintha felszögeltek volna a mellkasodra két kosárlabdát.

Persze vannak kivételek. Mikor a sors inkább ver, mint áld, és a mell valós problémát jelent. Lehet tényleg fiús az alkat, netán csúnyább a forma, és állandó frusztráció az élet. Ha a nő nem érzi jól magát a bőrében, a környezete sem fogja. Nincs móka és vidámság, se felszabadult szexuális élet akkor sem, ha partner volna hozzá. Mert nem szexeltek csak sötétben és hátulról, sikítófrászt kapsz ha rád nyit miközben zuhanyzol, nem láthat meztelenül, nem érinthet meg ott, nem jársz strandra mert ciki a fürdőruha. Ilyenkor megoldás a plasztika és az implantátum. De akkor sem muszáj helyből átugrani a ló túloldalára, nem kell egyből Lolo Ferrarira hasonlítani.
Ráadásul egy "átlagnőnek" többnyire semmi szüksége nincs rá. Arról nem beszélve, a szilikon mell sem igazán nekünk pasiknak készül hanem leginkább magatoknak. Ugyanis a férfiak többsége jobban szereti a lehet picit megereszkedett, de izgalmasan markolászható természetes "anyagot", mint a bőr alá bevarrt tenisz/kézi/foci/kosárlabdát.

Arról nem is beszélve, az igazán nagy természetes mellekkel megáldott (szerintük megvert) nők többsége inkább a mellkisebbítő műtétre szavaz. Meg tudom érteni őket. Itt van példának a világ legnagyobb melleivel rendelkező Norma Stitz
Mellei 170 centisek, és 20 kilót nyomnak. Ezt kénytelen cipelni minden nap, ezzel kel és fekszik. Nem mindennapi mutatvány lehet ekkora mellekkel az alvás. Hason aludni kizárt, háton megfullad(hat) a súlyától, oldalt pedig minden fordulásnál rakodni kell, mintha egy teli marmonkannát pakolnál egyik oldaladról a másikra.
Nem lehet könnyebb dolga a szilikon rekordereknek sem. Itt nem találtam egyértelmű nyertest, bár állítólag Sheyla Hershey a maga 5 liternyi hitelesen bepakolt szilikonjával a csúcstartó,

más források szerint Maxi Mounds pornósztáré nagyobb.
Persze van aki nem regisztráltat sehol, csak egyszerűen viseli giga méretű melleit, mint ez a nevesincs kislány:
Mit lehet még ehhez hozzáfűzni? Talán annyit, néha nyugodtan higgyetek párjaitoknak, ha szóba került a mellkérdés. Elégedjetek meg a rajongó, kocsányon lógó tekintetével miközben vetkőztök, örüljetek a lelkesedésének szex közben. Zsebeljétek be bókként felháborodás helyett a dekoltázsotoktól elszakadni nem tudó pillantásokat, és mellesleg legyetek picit jobban tisztában
magatokkal.

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr531562271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

persze valószínű az is hozzájárul ehhez a dologhoz, hogy mindenhonnan a tökéletes nő kacsint vissza ránk tökéletes mellekkel. Kevés olyan kép/naptár/akármi van amin mondjuk kis mellű nő van vagy lógó mellű, akármi. Azért azt nem értem, hogy az alsó két nőnek minek ekkora mell, ez már pszichikai eset:)
@poáró: Khmm...azért azon el kéne gondolkodni, mi a tökéletes? :-) A kifutók tűkarú, ropi lábú lányai? Vagy a férfimagazinok egyenszőke/fekete, egyenmellű, egyenszájú, buta arcú pléhmétjei?
Nekem pont az hiányzik róluk/belőlük, amitől divat őket tökéletesnek mondani: a természetes bujaság :-)
@Fabius: Nemcsak ezek a nők mennek mindenhol hanem a természetes csajok is, akiknek szerencséjük volt mikor mellet osztogattak. Pölö ott van a karib tengeres Kira Knightley akinek kicsi a melle, hát nem ezzel foglalkozik állandóan a média hogy nincs is melle? Ergo ezzel azt sugallják, hogy az lenne jobb, ha lenne neki. Előbb utóbb ha sokat nyomnak valamit a fejedbe csak elültetik a magot. Még ha tudja is belül, hogy ezek a nők csak "tökéletesnek" vannak beállítva eszi a méreg, hogy miért nincs olyan melle és akkor lehetne ő is vamp:)
@poáró: Ha akarod megkeresem azt a Knightly nyilatkozatot, amiben elmondta, ő maga kérte a Karib-tenger stábját, tupírozzák fel a melleit a plakátokon, dvd borítón. :-) Ezek után persze, minden médium a melleivel foglalkozik azóta is.
Vegyük például Milla Jovovich-ot, ő sem erősebb mellben Knightly-nál, mégsem foglalkozik senki az adottságaival ennyit :-)
@Fabius: :) á nem kell megkeresni, köszi.
Mondjuk azt is írhatták volna, hogy Keira neked tök jó kis melleid vannak, nem értjük miért akartad feltupíroztani. Dehát gondolom ilyet senki nem írt:)
@Fabius: na jól eltűnt amit írtam. franc, (remélem nem jelenik meg kétszer)
szóval csak annyi volt, hogy Keiráról írhatták volna azt is, hogy minek akartad felturbóztatni a melled, hiszen tök jó kis melleid vannak, de gondolom ezt nem írta senki:)
@poáró: na csak megejelnt kétszer:)
@poáró: A bulvárban ilyet? :-)) Az nem "szenzáció"...Lapot eladni ezzel lehet: Keira elégedetlen a melleivel! A színésznő retusáltatta melleit! stb. :-)
Véleményem szerint ő az ellenpólus szerepét választotta a sok adottságaival domborító sztár mellett. Ő maga akart a "lány, aki elégedetlen a melleivel" lenni :-)
Ez nálunk ugyanolyan, mint nálatok a farokméret:)) Ahogy nézem a csjos posztoknál akommenteket, a hozzászólóknak senki sem elég jó. Nem tudom, ki lenne a tökéletes, mindenki által elfogadható 100%-os szépség. nekem szép Scarlett Johanson is, és Heidi Klum is, szép Keira is, és Barbra Streisand (színésznői minőségében egyenesen a fanja vagyok:)), és még sorolhatnám. De ezek a kommentek azt sugallják, az jön le belőlük, h pl. kis mellel nem is vagy nő, csak egy imitátor. Jó, nyilván nem reprezentálja ez a néhány kommentelő az összes férfit, de azért csk ott bújkál az ember lányban, h ez a nő se jön be nekik, az a nő se, pedig nőként nekem bejön, nem találok benne igzán kivetni valót. Egy nő akkor jön rá talán valójában, h minden rendben van vele, ha megkapja azt a visszajelzés-mennyiséget, amire vágyik. És ezt nem feltétlenül a melleire értem:) Egy darabig a külsőségek számítanak, aztán ha megvan a visszajelzés, hirtelen ez is visszaszorul, a nő elégedett magával, elég nagy a melle a maga számára is.
@Gladia Delmarre: Hadd kérdezzem meg: egy nő a velvet cikkei alatt található fikatrolloknak akar megfelelni? Ez most komoly? :-)
Ki nem szarja le, mit gondolnak ?

Egyetemes szépség egyébként sincs. Minden szubjektív, mindenkinek más jön be, mást talál vonzónak vagy szépnek. :-)
@Fabius: dehogy:) már nem olvasom el, csak ha röhögni akarok, sőt, Velvetet is ritkán. Csak példának hoztam fel. Arctalanul köpködnek a népek, én meg olyan vagyok, h hajlamos vagyok magamra venni (lévén testképzavarral küszködő, alacsony önbizalommal rendelkező). Csk azt mondom, ez is hatással van emberekre (nőkre). De egyértelmű, h a legnagyobb hatással egy real férfi van rám:P
@Gladia Delmarre: Erről van szó :-) Engem például pont hidegen hagy, ha azt olvasom mennyire be vannak gerjedve egyesek a kidolgozott hasizommal rendelkező hímekre. Nekem is van olyan, igaz az aktív sport után most 2 centi jótékony hájréteg takarja. És? Az arcélem sosem volt Alain Delonos, a Feleségem mégis vonzónak talál. Vagyis ki vagyok békülve magammal, jóban vagyunk, a korpusz és én :-))
Dzsízássz!
Hüledezek, hogy ilyen létezik...
Hát ezek a nénik hogy néznek ki?!

Izét, bigyót, nem jut eszembe a neve tararara, ja megvan, szóval Evan Rachel Woodot is totál lehúzták, hogy befelé nő a cicije, pedig szerintem szép lány. Mondjuk bizonyára dilinyós, ha Marilyn Mansonnal bírt együtt lenni. Ez is bizonyítja, senki sem tökéletes :)
nem is mindig egyformák azok a cicik. szépen lebarnulva, vízből éppen kilépve én még nem láttam csúnyát :) pedig énsem vagyok elégedett típus :) de ha elkap az ember néha egy-egy férfitekintetet, hamar helyrejönnek a dolgok :)
süti beállítások módosítása