Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hazon-kivul/2024/04/29/ivancsai-akkumulatorgyar-dolgozok-koreai-kultura-problemak-biztonsag... (2024.04.29. 06:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.11.23. 08:00 Fabius

Képzelt riport

Vannak emberek aki borzasztó módon tudnak irritálni. Ha meglátom/hallom őket, a megnyilvánulásaikat valamelyik médiában, rögtön kényszerképzetem támad: mi volna, ha egyszer én készíthetnék velük riportot? Valahogy így:

(alany Bódi Sylvi)

-Önnek kétszer ugyanúgy nem láttuk még leírva a nevét. Hogy is írják önt tulajdonképpen?

-Tudtam! Éreztem, hogy lesz az első kérdése. Tehetek én róla, hogy az a kurva Y mindig vándorol a nevemben? Voltam már Bódy Szilvi, meg Bódi Szylvi, meg Bódy Szylvy , hiába mondta anyám, ne urizáljak mert úgyis elfelejtem. Szerinte magyarosítanom kellene, gondoltam is rá. Dukai Regina barinőm nevét elfogadnám, ezért egy ideig Dubaji Fapinának is hívtak. De aztán a Feri mondta, milyen hülyén nézne ez ki az Operabál meghívóján, ennyi erővel Kitágult Bőrhibának is hívhatnának.

-Ön kizárólag a testéből él. Meddig tartható fent még ez az állapot?

-Aljas rágalom! Nem a testemből élek! Legutolsó naptáramon is fel voltam öltözve. Nagyjából. Eladni ugyan egyet sem sikerült belőle, de a ráragasztott Svarowky kristályokért viszonylag jó pénzt adtak a zaciban. Ebből élek.

-Érdekes beszélgetést olvastunk önnel nemrég egy napilapban. Valóban képes az egyedek auráját látni?

-Persze! Engem mindig is érdekelt az ezotéria. Minden embernek van kisugárzása, körbe lengi őket ahogy a Ferit a fingszag chilis bab után, de amíg mások ezt csak érzik, én látom is.

-Tehát az ezotéria a testet öltött fing buborék?

-Dehogy! Nem érteni amit mondok, vagy mi? Pösze vagyok az igaz, de látott már piros-kék-narancs fing buborékot?? Naugye. Emellett képes vagyok kézrátétellel gyógyítani. Ez a módszer az arab kultúrából származik, én is Dubajban jártam ki három szemesztert egy nagyon bölcs ember kúrzusán. A rendelőbe jöttek a betegek, akik mind impotensek voltak. Én kezembe vettem a sorsukat, és érintésemtől mindegyiknek rögtön felállt a farka. Csodálatos érzés volt. Aztán lerótták ajándékaikat mesteremnek, aki a Félheréjű Tevék Megsegítéséért Alapítványnak gyűjtött. Mikor eleget gyakoroltam már, és eléggé elmerültem az ezoterikus tudományokban, felsőbb szintre léptetett a mester. Képes voltam kézhasználat nélkül, kizárólag a számon keresztül sugározott erővel erekciót elérni a legreménytelenebb eseteknél is! Mondogatták is a páciensek, ha megépül Dubajban a Büszke Fallosz szobra, az én kezem lesz a talapzata.

-Pornó filmbe nem hívták?

-De hívtak. Csak én nem mentem. Mert a Feri elröhögte. Egy igazi nagyszabású kosztümös film lett volna, amiben a perzsa király, Xerxész kéjdorongjának úrnőjét alakítottam volna. Komoly feladat, szöveges! Otthon akartam gyakorolni a szöveget, de mikor marokra kaptam Feri pöcsét, és átszellemülten suttogtam: pszerelmem pszerpszépsz, akkor úgy röhögött, hogy kétszáz százalékos impotens lett. Jah, a fasza nem állt fel, és a nyelvét is elharapta.

-Kedves fiú lehetett ez a Feri. Miért lett vége a szerelemnek?

-A szivar miatt. Mert barinőim olvasták, a dohányzás káros. Mónika Lúinszki is rákot kapott tőle. Azt írta egyszer az újság, nálam már diagnosztizáltak méhnyakrákot, ezért szóltam a Ferinek, tegye le a szivart! Ő meg mondta, tegyem le a lakás és kocsikulcsot. Mert a kubai szivart félvér szüzek combján sodorják, az én combomon meg legfeljebb a kandírozott narancsot lehet, mert a bőre már adott. Aztán már nála lakott a Debreczeni Zita mikor kiderült, Lúinszki nem rákott kapott, hanem rákapott a szivarra. De akkor már mindegy volt.

-Ön kilencszeres szépségkirálynő. Hol szerezte ezeket a címeket?

-Háromszor voltam Miss Mikepércs, kétszer Nyírbéltek szépe, kétszer Miss Bihardancsháza, egyszer Pocsaj szépe, és kétszer a Hadúbagosi Földikutya Rezervátum szépe is. Bár ebből egyet elvettek bundázás miatt.

-Bundázás?

-Igen. Állítólag hajnövesztő doppingszert találtak a vizeletemben. Pedig nem serkentő volt, hanem sörélesztő, amit a földikutya szőrének növéséhez adnak. Én mindig elleneztem mindent ami mű, és nem természetes! Ha a földikutyának szebb a szőre a sörélesztőtől, akkor nekem is jó lesz.

-Ha már a mű dolgoknál tartunk, nem gondolt még rá, hogy felvarrassa a melleit?

-Én?? Minek? Az én melleim nem lógnak! Legalábbis az egyik nem. Ha majd úgy fogom érezni, itt az ideje a korrekciónak, föl fogom varratni!

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr741545154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hehe :D
Sosem gondoltam volna, hogy így néz ki, nem nézegetek ilyen csajokat. Meglepődtem, komolyan.
Így már látom, nincs konkurenciám, végérvényesen én vagyok a legjobb csaj a világon :D
Ez a kép nem retus egész véletlenül? :-)
@nyarifecske: lehet, hogy ez az egyetlen retus nélküli? ;-D
közeli ismerős padtársa volt szilvinek. nem ismernétek meg smink nélkül... mondjuk ő bevállalt valami ilyen fotót is, vagy riportot, vagy mit. szóval ennyi erővel bárki lehetne címlaplány. de hát ezt tudjuk, hogy így van. ennyi. kár erről poszt, de komolyan...
Semmiről nem kár posztolni, ami az embert érdekli. Ráadásul, bírom ahogy Fabius fogalmaz.

Mellesleg, játék mikor lesz? :D
Ez jó volt, bár lehetett volna még kicsit cizellálni.
gratula a szerzőnek, fergeteges írás! :-)
@Fabius: Hírtelen ért véget, valami frappáns elköszönés még dobott volna rajta:D
süti beállítások módosítása