Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.11.13. 10:00 úriparaszt

Macsók futószalagon - Reloaded

Címkék: nők tárgyak gusztustalan otrombaság

Kapcsolódva Fabius bejegyzéséhez, kis frissítés, különösebb komment nélkül, azaz hogyan használjuk a MILF-eket. Lehetne épp humoros is, azért a kis hányósbödönke bekacsint néha.

Érett nők blog Nem, nem reklámot csinálok, csak épp olyan Subba módra jelzem, ilyen is van. :-/

68 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr561521907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én örülök, hogy valaki ezt a témát is felkarolja, hiánypótló, bár olykor nem a legjobb az irány, amíg túlzásba nem viszi (lásd masszázsblog: pénzért fogtam már mellet, és pénzért veretem a farkam, ezért MINDENT tudok a nőkről és baszottnagy alfahím vok) mindenféleképpen érdekes. Gyanítom neheztelni fognak azok, akik magukra ismernek, és azok is, akik szeretik támogatni az érintettek önhazugságait:)
@azallamenvagyok: az általam linkelt blog egyetlen célja annak bemutatása, hogyan lehet megdugni egy 30 fölötti anyukát. bármi áron.
úgy vélem akinek összesen ennyi a célja és alkalmatlan rá, az meg is érdemli, kopjon le a kedvenc kezéről a bőr és vegyen hetente 10-es csomagban 100-as zsebkendőt.
@úriparaszt: mé, mi mást lehet velük kezdeni? ;-)

Elváltak, új kapcsolatra nem nyitottak, "ők már elérték az életben amit akartak", "jó nekik egyedül", "nem tudnának még egy férfihez alkalmazkodni", "hozzászoktak, hogy csak a macska ugrik fel az ágyra"...

Azok, akik mégis komolyabbra vágynak komolyabbak annál, minthogy bedőljenek a blogon írt praktikáknak. A blog szerintem inkább egy normál társkeresős tanácsadáshoz hasonlít: annak aki könnyedet keres, a könnyed egy fajtájáról. A stílusa tényleg szerencsétlen, bizonyára erre is rá lehet fogni, hogy "tárgyként kezeli a nőt", meg mindenféle baromságok.

Viszont, ha nem vagyunk hajlandóak tárgyként kezelni önmagunkat és másokat a tárgyként kezelésnek abban az értelmében, hogy tisztán, megfoghatóan kezeljük a problémákat, és igyekszünk e pontos térképet készíteni magunkban a világról, akkor csak az üres szenvelgés marad, ami rossz ösvény: boldogtalanságba, zavarodottságba, az értékítélet elferdüléséhez vezet. Ez az elferdülés pedig sokkal rosszabb és nagyobb következményekkel jár, mint egy este, ahol az egyik fél csak kihasználja a másikat.

Amúgy még mielőtt belemennék a nagy nővédelembe megjegyzem: annak elismerése, hogy a kihasználásról, az átverésről, az aljas célok beteljesüléséről csak az egyik fél tehet, erősen degradálja a másik felet, akit pedig éppen túl akarunk misztifikálni. nem hülyék a milfek sem, nem gombnyomásra működnek. De vannak viselkedési berögzülések. mindenkinél. Nálam is, nálad is, náluk is.
Nekem elég volt pár sor...
Se lakkcsizmám (egyet vettem Fabiusnak :D ), se böhöm nagy cicik, nem hiszem, hogy bárki is megkörnyékezne. Ha meg igen, olyan pofontot kap, hogy kettéáll a füle. Büdös kölkök!
:)
amúgy ez az egész nem életkor függő. nehogy már azt higgyék a "büdös kölkök", hogy csak 30-on alul álhat a cerka :) és nem kell ahhoz 30-on felül lenni egy nőnek, hogy hülyeségekkel be lehessen cserkészni. nyilván létezik ez a variáció is, ami abban a blogban van. de hát akinek olyan nő kell, az vigye, akinek meg olyan férfi, az menjen. és bár szerintem a férfiak szeretnek "hódítani", azért az "igen" mindig a nő szájából hangzik el...
@azallamenvagyok: továbbra is tartom, akinek milf kell, az tegyen érte. ha tehetetlen, akkor ne akarja :->

ráadásul én mindenképp a 'punci kétlábon' ellen harcolok. még akkor is ha az van a képen :-D

tessék gyakorolni a 18 éves csitrik közt :->
@Vorg a Halhatatlan Báró: még szerencse, hogy csak a büdös kölköket akarod felpofozni! ;-)))
@úriparaszt: de tesznek érte, nem? Te sem úgy nőztél, hogy "megbasználak kishörcsög, de szopni már nem lennél jó" Hanem vannak bizonyos viselkedésminták, amiket az ember elsajátít... egyesek szenzitívek annyira, hogy a másik kisugárzásából megértsék, hogy annak mire van szüksége, másoknak másokat kell figyelniük, a harmadiknak meg ezer tankönyv sem elég, a negyediknek elég egy...
@azallamenvagyok: ifjúágomról *khmm* szerényen hallgatnék :-D az elmúlt 10-15 év pedig azért kicsit másképp néz ki :-)
DE:
"Ezt jobb, ha szokod amúgy is, általában amit a nők csiripelnek az kibaszottul nem fontos sem neked .. sem az emberiségnek"

" Eleve mi az, hogy aranyosbazdmeg, egy tengerimalac az aranyos, de nem egy gyerek.."

"Ha ezek bármelyikére mosolyt kaptok, akkor bepipálhatjátok a naptárban, hogy a hétvégén lángos lesz"

Ez egy seggfej. Bármikor beengedem a birkák közé, odavaló. Sajna óvszert ott is kell használnia, remélem olvasott róla valahol...
@úriparaszt: az első kettő hasznos tanács, bárhogy nézem:) 1. sosem lehettem sikeres, amikor mindent elhittem a nőknek:) 2. utálok aranyos lenni (=bírlak, és kihasznállak, de férfiként tipli. -anyád)

a blogja amúgy nem arról szól, hogy ő seggfej, ez csak a része, nem mindegy:)
@úriparaszt: általánosítsunk:
- az emberek java képzeleg önmagáról, a világról = nem komolyan vehető... sokszor mi magunk sem tudjuk, mi a jó nekünk, még akkor sem, ha határozott képzelgéseink vannak
- mégis szeretjük, ha komolyan vesznek minket
- az élet minden területén szeretünk esélyeket latolgatni: lesz-e még akciós tejföl a tescoban, kapok-e lakáshitelt?

- Niels Bohr gyakorlatilag nem tudott írni, a feleségét rabszolgának tartotta, aki jegyzetelt neki, írt neki, a munkássága ezért elítélendő?
@azallamenvagyok: ennél azért én racionálisabb vagyok :)
esélyeket pedig (saját életemben) ritkán latolgatok. amit szeretnék azt kitűzöm és elérem. cserébe reálisak a céljaim, realitás alatt értve, hogy belefér az életembe :)
nincs akciós tejföl, nincs lakáshitel, nem tudom mennyi 10 deka prágai sonka :) ha nem volt pénzem, akkor nem volt 10 deka párizsira sem, ez nem vágy kérdése.

de jelen eetben nőkről volt szó és az őket 'meghódító', vagy legalábbis arról álmodozó hímnemű egyedekről, ezért ezek a példák mind rosszak.
aki dugni akar dugjon, ha tud. ha nem tud ne dugjon. esetleg ha veszi a fáradtságot és nem egyből a bugyiban akar kezdeni, azaz picit feljebb helyezi a saját mércéjét, akkor a szex jön magától, még arra se lesz ideje, hogy kigombolja a sliccét. zippzár nem játszik, nem véletlen írtam gombokat ;-)
miért nem szerette ezt a QTPie bloggert az anyja? ott romlott el valami.
nem az a baj ezzel a bloggal, amiről ír, ha van kereslet, van kínálat is. inkább az, hogy olyan szinten degradálóan nyilatkozik emberekről, akik valszeg nem csak szexre, hanem némi gyöngédségre is vágynak, h az bicskanyitogató:( A tanácsok nem arról szólnak, h alakíts ki kapcsolatot valakivel, áldozz rá időt, törődj vele és utána szex, hanem hogy fusd le a kötelező kis köröket (mozi), és vess be tuti trükköket, hogy megdughasd. és ebben az az igazán szomorú, h néhány magányos, kapcsolatában elhanyagolt nőnek ennyi is elég.
@Gladia Delmarre: valami ilyesmiről szólt az én hányósbödönöm is :-)
tetszik vagy nem, mindenki lefutja a kötelezőt:) de ha erről tilos beszélni, akkor ne haragudjatok...

a blogger tényleg unszimpi, de ettől még lehetnek jó tanácsai: pl, mit ne írj, mit ne mondj, ez mind hasznára válhat olyan remek embereknek is, mint ti, mi:)

"aki dugni akar dugjon, ha tud. ha nem tud ne dugjon." - ez kurva empatikus, mit mondjak... másik, ha valaki veszi a fáradságot, és a másik felé való utat keresi (még akkor is, ha aljas szándékból) a későbbiekben nagyobb eséllyel lesz jó partnere a másiknak, mivel hajlandó a tanulásra: a kapcsolat pedig üzlet, adok-kapok (jajj, bár tudom, hogy tilos erről beszélni). A kapcsolat változik, telik az idő, és új dolgokkal találja magát szembe benne az ember.

Persze, aku tud dugni, aki alapból olyan, akarjon az ember annyit, amennyije van. Igen, de 20 év múlva nem lesz elég az olcsó szeletelt kolbász, hanem kell a sonka, és aki megtanulta megszerezni a párizsije helyére a kolbászt, az a sonkát is megpróbálja majd megszerezni...

aki meg belenyugszik a kolbászába, magára marad, hacsak nincs hatalmas mákja.
@azallamenvagyok: a tanácsok lehetnének éppen jók is, ha nem csak és kizárólag arra irányulnának, h egy "3töpörtyűsSunát" meghegesszen, lehetőleg minél hamarabb:D
Asszem, ha férfi lennék, nem ebből a blogból akarnék csajozni tanulni. ezzel az erővel egy tapasztaltabb nő is írhatna blogot a többi nőnek, hogyan rebegtesse a pilláit, hogyan fordítsa a csípőjét, dobja ki a melleit, mit kérdezzen, milyen válaszokat adjon, mennyit beszéljen, h tuti legyen a siker, hogy a sok macsó birka egyből a farkán akaja pörgetni. És mindezt úgy, hogy a hím azt higgye, az ő érdeme. sztem az is legalább ennyire vérlázító lenne, nem?:P
@azallamenvagyok: pedig ez kurva empatikus, bármit is mondasz :)
ha valakinek az a dedikált célja, hogy [csak] megdugjon egy nőt, akkor tegye. ez egy kategória. de ezt tanítani kurva nagy hiba. szerintem. arra 'tanítani' hímneműeket, hogy ennek érdekében bármit bevessenek, ez már bűncselekmény, az erkölcs ellen.
lehet furcsán hangzik tőlem, de így látom. megtanultam viszonylag korán, hogy a dugás (már ha az, vagy annak nevezzük) nem cél, hanem egy kellemes következmény. [nem] mellesleg kapsz egy kellemest partnert, akivel valóban elmehetsz vacsizni, moziba, akárhová. ha azt fogadjuk el és azt tartjuk megoldásnak, hogy [a dugásért] végihallgatsz bármit, tök mindegy mi történik, ez elég nagy faszság.
minimális igény, hogy ha egy téma nem tetszik, nem érdekel, nem vagyok benne járatos, akkor jelzem. ha odafigyelek a partnerre, akkor akár irányítani is tudom olyan területek felé, amik mindkettőnket érdekelnek. tehát a lényeg pont az ellenkezője: figyelem és nem figyelmen kívül hagyás.
@Gladia Delmarre: hidd el, volt már nem egy ilyen női tanácsadó, és ha megnézed a női magazinok javának az "életmód" tanácsait, akkor rájössz, hogy arra mennek ki: hogy alázz le minél több embert azért, hogy sikeresnek érezd magad (dobd el a családot, mindenki hülye, a főnököd hülye, a szomszédod aljas kis kurva)... De szerencsére az emberek java a kis praktikákat tényleges előnnyé tudja alakítani. Itt ez nem lehet? Lehet utálni az indítékot, az írót, de attól nem feltétlenül minden szava badarság

@úriparaszt: értem én, hogy nem értesz egyet az alapkoncepcióval, ez a zsigeri elutasítás viszont furcsa. Nem az a blog fő üzenete, hogy tedd ezt, hanem az, hogy hogyan tedd, ha ilyesmit teszel, és most arra gondolok, hogyha van egy ürge aki tényleg szeretne valami komolyabbat kezdeni egy nővel, hülye szerencsétlen, nulla tapasztalata, a hormonjai meghülyítik, félénk, álmodozik a nagy szerelemről, meg is akarja találni, de folyton lepattintják, miután észreveszik rajta, hogy egy kis hülye, akkor igenis jót tesznek neki ezek a fogódzkodók.
senkisem készen születik, mindannyian tanulunk, jó és rossz emberektől egyaránt, jót és rosszat is szintén.

A másik, de ezt nem először mondom: ha valaki csak meg akar baszni egy nőt, és így eléri, akkor egészségére. Annyi éppen a nőben is lehet, hogy átlát a szándékokon, főleg, ha tapasztalt. Akinek meg nem jön össze, észhez tér, nem öl meg senkit, próbálkozik. Létezik az életben csak szex opció, egyesek élnek vele, mások nem, a harmadik meg csak élne vele. Magyányos barom lesz vagy megváltozik.

Viszont azt feltételezni, hogy az aljasság ennyire célravezető, és ténylegesen olyan nőkbe botlanak bele rendszeresen, akik kisangyalkák és "amúgy csak komoly kapcsolatban, és át lettek baszva, és az a szemét erkölcstelenül kihasználta őket" erős ledegradálása az áldozatnak. A nő is tudja, hogy mit tesz, és egy nő is akarhat csak baszni egyet, de attól, hogy azt akarja, hozzá is meg kell találni az utat... Két felnőtt ember, tegyék amit akarnak...
vitazárónak egy gondolat: nyilván azért beszélünk el egymás mellett, mert nem ugyanarról beszélünk: a blog írója kontra mondanivaló... Mint Mr Pua: lehet, hogy szánalmas, lehet, hogy unszimpi, és lehet erről beszélni. De ezek a tények a mondanivalóját nem cáfolják.
@azallamenvagyok: azt hiszem a ló másik felén állsz :) ha két felnőtt ember dugni akar, és csakis dugni, azt elintézik a hormonok, feromonok. ez nem 'iskola' kérdése.
a legtapasztalatlanabb is talál magának nőt, hisz rengeteg olyan tapasztalt nő van akik szinte vadásznak a gyámoltalan, cserébe permanens állócerkás ifjakra. és rettenetesen élvezik is ezt a szerepet. szívesen tanítanak nyalni, dugni, bármit, ami nekik (is) jó, ez esetben (és nem csak szexuálisan) ők maguk a tanítók.

ha valaki a blogban említett módszereket elsajátítva próbál meg olyan milf bugyijába jutni, akinek nem csak a dugás fontos,akkor

a, a nő felismeri és kivágja -> újabb mélypont, már így sem megy
b, a nő nem ismeri fel, összejön, sikerélmény (a szerepjátékos hímnek) -> amúgy sem stabil milf mehet a levesbe
c, a nő felismeri és belemegy, majd vérig alázza -> örök vesztes csoport

mondjuk férfiasság/nőiesség jelentése sem definiált, ráadásul komoly eltéréseket tartalmazhat különböző emberek szótára...
na, akkor vége?

én csak annyit bátorkodom ismét megjegyezni, hogy ha a nő dugni akar, akkor lesz dugás, ha nem, akkor nem. az más kérdés, hogy ki mit lát bele előtte, utána, közben.

a praktikákról pedig: ha a nő okos, átlát rajta, ha meg nem, akkor megy egyszerűbben is.
de ez csak amolyan női okoskodás, abból is az öregebbecske féle. milf nem vagyok, eddig még egy huszonéves sem akart megdugni (vagy csak nem vettem észre??)
@vagyok, aki vagyok...: nem csak tizen/huszonévesek szeretik a milf-eket ;-))
öregebbecske pedig a nagyid térdekalácsa ;-D
Mr. Puhával és a Milf bloggal sem az a baj, hogy beszélnek erről. Hanem az, ahogy teszik. Sok embernek lehet(ne) hasznos, ha nem az 'Iránymutató kúráshoz' elv alapján osztanák az észt ezek a vezérhímek. Sok férfira és nőre is ráférne kapcsolati tanácsadás, juthatnának előrébb vele, ha az alap tézis nem a köldökbe joghurt köpülés elérése, nőknél a belevaló papapótló megszerzése volna.
Más kérdés, hogy -szerintem- észt osztani ebben a stílusban azok szoktak, akiknek a témában többnyire a beszéd marad. Aki tudja csinálja, aki meg nem az tanítja, legalább a szájával igazolva mekkora istenkirálycsászár is ő valójában.

@Vorg a Halhatatlan Báró: nem csak csimmát vettél, hanem bundát és gardróbot is valódi moncsicsivel :-D :-D Okos Pasi nem veszi az ajándékot karácsonyra, hanem szépen összenyeri :-))
"Gyanítom neheztelni fognak azok, akik magukra ismernek, és azok is, akik szeretik támogatni az érintettek önhazugságait:) "

:P
"ha két felnőtt ember dugni akar, és csakis dugni, azt elintézik a hormonok, feromonok. ez nem 'iskola' kérdése."

aha, mész az utcán, dugni akarsz, jön egy nő, ő is dugni akar, a homolokotokra van írva, és mentek is dugni...
@azallamenvagyok: írtam máshol: küzdeni.
aki csak nyávogni tud, az azt teszi. nem szenvelegni kell hanem szenvedni ha szükséges.
ezt tanítani kell?
@Fabius: Ott a pont!

Mr. Puha és társai több szempontból is gáz számomra.
1. Primitívek (lásd. "1 óra múlva már a morrisonsban a parketten ujjaztam", ez nem csak azt minősíti akit ujjaztak...)
2. Úgy adják el a dolgot, mintha saját ötlet és tudás állna mögötte, pedig...
Elég csak beírni a keresőbe, hogy "Mystery method" és kidobja a könyvet és videókat is ami alapján a srácok osztják az észt.
Angolul nem tudóknak pedig ott van pl. ez a 2007-es fórum, ahol az alapművet kitárgyalják:
prohardver.hu/tema/casanova-jeloltet_keresek_tettestarsnak_terepmunkara/friss.html
3. Deklaráltan loserek voltak még 1 éve, és a videók alapján most is csak egy lépéssel járnak a tanítványok előtt:D
4. A lányok se hülyék, ugyanúgy utánaolvashatnak ezeknek a dolgoknak, és felismerik, hogy velük most játszmáznak:D

Szerintem akinek arra a fajta támogatásra lenne szüksége amire azállaménvagyok utal, azoknak nem így és nem ezt kellene "oktatni".
Normális kapcsolatteremtési módokat, azt, hogy hol és hogy lehet _emberekkel_ ismerkedni. Szituációs gyakorlatokat az emberek közti kommunikáció tárgykörében.
Az ellenkezőneműekkel való ismerkedés ne cél, hanem "mellékhatás" legyen.
Szólhatok én is, vagy már rég befejeztétek? :)
A blog célja a szórakoztatás. Nem kívánok nevelni semmilyen típusú embert, ellenben az egyik kommentben korábban azt mondta valaki, hogy nem árt a mai fiataloknak ez, lévén manapság már divat fartúrónak lenni meg emos buzeránsnak. Így legalább maradnak a pina körül :)

A huszonévesekhez nem kell skill, mielőtt atz hinnétek a milfekhez kell, nem. Oda sem. Egyszerűen értékesebbnek és jobbnak tartom azokat a kapcsolatokat, amiket velük lehet összehozni. És hülye aki azt gondolja, hogy csakis azért futom a köröket, hogy rögtön meg legyenek dugva. Igen...részben persze. Ellenben miért tartana ki 5-7 évig is akár sokuk alkalmi kapcsolat szintjén, érzelmekkel, gyakori "szeretlek" üzenetekkel sms-ben, ha annyira rossz lenne nekik és én lennék a köcsög, aki kihasználja őket...?

Nyilván a nők sem hülyék. Amint nem elégedettek valamivel, eldobják. Az más kérdés, akarod-e szintentartani az érdeklődésüket, vagy sem. Ha viszont valakinek maradandó élményt okoztál, úgysem felejt még akár 5 év múlva sem, ha addig nem jelentkeztél is.

Az meg, hogy milyen nyelvezettel van írva az egész és, hogy nem köntörfalazok...csak színesítése annak, hogy alapvetően minden egy igen/nem és a többi csak színjáték. Gyűlölöm a világot, amiért prűd. Erről beszélni kell :)
@QTPie: én speciel jobban élvezném ebben a stílusban :)
De a célcsoport nem a következő negyvenet tapossa. Véletlen se vedd sértésnek, sajnos ez a jellemző. Egyszer, ha sok időm lesz, egy posztot megcsinálok így is - úgy is. Aztán választhat a "nép", hogy melyik részét olvassa, a közvetlenebb-trágárabbat, vagy a finoman cirkalmazott ugyanazt. :)
@QTPie: De, sajnos a nők hülyék. Sőt, sokszor még ennél is hülyébbek.
Náluk nem az a fontos, elégedettek-e.
Jellemzően nem szeretnek egyedül lenni, ezért inkább bármilyen szarban benne maradnak, akkor is, ha tökéletesen boldogtalanok.
@QTPie: bontsuk háromfelé a problémát, hogy világosan és érthetően tudjak válaszolni :)

stílus, nyelvezet: teljesen érdektelen. az olvasóid vevők rá, amúgy nem lesznek rendszeres olvasók, ez személy szerint hidegen hagy. se fabius se jómagam (mint a varánusz szerzői) nem tartozunk az álszent, prűd kategóriába, írásainkban minden a helyén van, senki nem pirul bele egy-egy erősebb kifejezésbe, jelzőbe, miegymásba. az olvasóink se nagyon, legalábbis igyekszünk azt hinni ;-)

tartalom, egyből kétfelé bontva:
1. 'tanfolyam', lúzereknek ha milf-et szeretnének
ez az a része amire reagáltam ebben a bejegyzésben. nem tudom pontosan mi a célod, bár azt írod elsősorban a szórakoztatás. ez sajnos nekem (sem) úgy jött le. tehát ha annak szánod, másnak látszik. egyesek (lásd a kommenteket a bejegyzéseid alatt) véresen komolyan vesszik, ráadásul van egy jó vastag rétegnyi olvasód, akik még hozzászólni se mernek. mert olyanok. nos, ebből a szempontból a lehető legrosszabbat sugallja a blogod, nevezetesen hogyan kezeljük egy darab meleg, illatos húsként a milf-eket, hogyan férhetünk a leggyorsabban, legbiztosabban a bugyijukba. bármi áron, bármit félrelökve, bármilyen eszközt bevetve, egyetlen a cél: PUNCI. hazudj, játszd meg magad, ezt mond, azt mond, tökmindegy, lényeg hogy benyelje mint szomszéd kislány a távirányító elemét.... ez nekem gusztustalan; persze mi más lenne mint szubjektív vélemény.
nagyon sok énblogot találhat bárki itt a blog.hu-n is. mindegyikben benne van mit szeretnének a nők, mire vágynak. kérdés elég felnőtt lesz-e aki azt nyújtani akarja.

2. oktató, nevelő, férfiasító szerep
ez esetben teljes mellélövés. ha az általad leírtakból tanul valaki, ezek alapján próbál férfivá válni, nos, abból sok minden lesz csak nem férfi. leginkább amolyan döglégy féle. szép színes, elegánsan repül, kellemesen döngicsél, épp csak szaros a lába.

miért fontos ez? mert 30-40 éves kor környékén bizonyos emberek sérülékenyebbek, változásra, változtatásra vágynak. legfőképp szeretetre. aki ezzel visszél az egy gusztustalan féreg. nem érdekli a következmény, csak a gutenspriccen, a skalp ami feltűzhető. nos, ebből (is) látszik ki _nem_ férfi. maximum amolyan bájgúnár, csupasz seggel.

ha tényleg viccnek, szórakoztatásnak szánod,akkor is van felelősséged, hiszen írsz és olvasnak. mondhatod van rá igény. győzikére is, mónikára is.

a félénk vagyok de hódítani akarok pedig más kérdés. annak semmi köze a blogodhoz.:-)

mellesleg ha írsz,akkor kritizálnak is, vedd úgy ezt az írást mint egyfajta kritikát :)
@vagyok, aki vagyok...: ..azért tegyük hozzá, hogy a blogok olvasói természetesen halmazok és azok részhalmazai, tehát QTPie blogjának megvan a maga halmaza. ha van rá igény az egy jelenség, amivel lehet nem egyetérteni, de attól még figyelembe kell venni. pont úgy mint győzikét, csiszár jenőt vagy bárkit, aki 'szerepel'.
;-D
Tegyük fel, hogy adott egy hősszerelmes, normális morál módján nevelt, gyerekszobávla rendelkezett fiatal, aki rengetegszer csalódott már a nőkben, mert túl kedves volt velük, túlságosan odafigyelt és mindig leléptek a drogos gitárossal a csajaik, mint a blogban is írtam.

A jelmondatom az, hogy minden az ágyban dől el. Azoknak, akiknek szíve és lelke is van ahhoz, hogy normális kapcsolatot hozzanak létre egy nővel, sohasem fognak oda jutni, hogy ezt e is bizonyítsák a szerettüknek, mert az a büdös életben nem fog rájuk nézni, hát még lefeküdni velük. Ha viszont, kamuval, játékokkal (és valljuk be, az összes párkapcsolat játék, ami viszont nem, ott a rettentő ostoba, vagy rettentő rózsaszín két fél miatt nem az) eléred, vagy eléri az olvasó, hogy igenis tárgyként kezelje a nőt, legalább addig, míg le nem fekszik vele, drasztikusan nő az esélye, hogy oda is jut. Onnantól kezdve pedig, hogy a nő elalél, hogy aztamindenit, Józsikáról nem gondolta volna ezt és a dugás miatt elkezdi érdekelni az EMBER is a srác mögött, akire rá sem nézett volna...már nem az én dolgom, hogy él vele a júzer. Egy nőt először meg kell dugnia egy átlagos arcnak, hogy kapcsolat lehessen belőle. Ez nem ajándék, ez a bejárati ajtó, nem csak a nőbe, hanem a lelkébe is. Ha meg onanntól átvált szerelmes akárkibe, amilyen alapból, a nő fog a legjobban örülni.

Ergó nem értek egyet.

Kritika: Sohasem zavart. :)

Közönség: Nyilván azért így írom, mert Magyarországon erre van igény. Mert szenny szinten van a legtöbb ember intellektualitása és, ha a magyar háziasszonyok 80%-a otthon értelmes dolog helyett Barátok Köztöt néz, meg is érdemlik, ha szénnédugják őket és nem éreznek semmit, vagy csak néhányan.

Az a néhány viszont jól jár.

Azért Úriparaszt, mert képes vagy összetett mondatokban fogalmazni pár tízezer társaddal együtt az országban, nem jelenti azt (SAJNOS!!!!), hogy mindenki így tesz. Ostobák vagyunk nemzetileg és a világon együttvéve is, mint egy fakocka.
@QTPie: ez szép volt. nem értek ugyan egyet veled, de legalább megértettem az álláspontodat.
nekem épp ellentétes a véleményem. szerintem nem az ágytól vezet az út a kapcsolatig, hanem a kapcsolattól az ágyig. kivételek persze mindig vannak, de én ezt érzem átlagos női mentalitásnak. az már a következő kérdés, hogy a jó szex új dimenziókat nyithat a már meglévő kapcsolatban. értve kapcsolat alatt "normális" emberi kapcsolatot: kölcsönös érdeklődés egymás iránt, közös témák, tevékenységek, az a bizonyos azonos hullámhossz stb.
@QTPie: naja, a jelek szerint mindkét út működik, az erkölcsi része meg má tészta [erkölcs alatt a saját értékrendszerem szerinti szabályok és azok betartása értendő, nem a klasszikus, társadalmilag elfogadott erkölcs jelentése.abba nem férek bele.]. ez van.
@QTPie: úriparaszthoz hasonlóan azt gondolom, a nőt sosem lehet tárgyként kezelni, vagyis nem szükséges rossz a pina körül. Akkor sem, ha csak meg akarom dugni. A milf-ek iránti rajongásod megértem, ez a korosztály lényegesen többet tud nyújtani minden téren, mint huszonéves társai. Viszont nekem az kevés, ha mindössze egy jó dugás emléke marad utánam. Ennek normális esetben szükséges minimumnak kellene lennie, nem kiemelten kezelendő célnak.

Az itteni reakcióid alapján ítélve tudnád írni a posztjaidat kevésbé -számomra- bosszantó módon. Igaz, akkor kevesebben veregetnék meg hangos ováció közepette a vállad, viszont -talán- többen hasznát vennék a komolyabb hangvételű ismerkedési tanácsaidnak.
@QTPie: "A jelmondatom az, hogy minden az ágyban dől el.... eléri az olvasó, hogy igenis tárgyként kezelje a nőt, legalább addig, míg le nem fekszik vele, drasztikusan nő az esélye, hogy oda is jut. Egy nőt először meg kell dugnia egy átlagos arcnak, hogy kapcsolat lehessen belőle. Ez nem ajándék, ez a bejárati ajtó, nem csak a nőbe, hanem a lelkébe is. Ha meg onanntól átvált szerelmes akárkibe, amilyen alapból, a nő fog a legjobban örülni."

Ez óriási tévedés.
A férjem addig nem feküdt le velem, amíg én nem voltam biztos a szerelmében.
Nekem a lelke, az esze kellett, csak utána a teste. Soha nem érdekelt pasi a szex miatt, mert engem egy férfiban leginkább az "agya" és a lelke izgat fel.
@QTPie: Még egy apró megjegyzés... aki agyban kevés, az az ágyban is az. Különösen az, ha fennen hirdeti, mennyire jó is az ágyban.
Ha valaki meg csak úgy leír ilyeneket, komolyan el kellene gondolkodnia azon, férfiaknak írjon Romana, Júlia stílusú "szerelmes" történetecskéket. :-)
@Záporka: apropó, nem piszkálni akarlak, de nem lesznek nekünk is jó kis erotikus nőiszemmel történeteink? ;-D
Húúú, az a gond, a férfiak nyelvén jobban értek. :-) De ha lesz saját gépem... Még akár írhatok is, ha Fabius nem bánja. :-)
@Záporka: a megérzésem azt sugallja, hogy támogatni fogja ;-)
Záporka:

Tehát vagy a férjed lúzer, vagy Te vagy nagyon csúnya :) És egy szóval sem mondtam, hogy én akkora istenkirály lennék az ágyban, noha empatikus készségre nyilván szükség van, hogy ráérezz, mi a jó a másiknak, főleg, hogy erről szól az egész.

Azt nem igazán tudom hove tenni, hogy "addig nem feküdtem le míg blablabla...", pont erről szól, ha nagyon akarja valaki, akármit elhitet Veled (nagy V). Remélhetőleg 30 éve vagytok házasok és egyszer sem léptetek félre ;)
Most látom csak, hogy ezt úgysem élem túl, lévén mindketten ittvagytok, tehát úgysem remélhetnék őszinte választ. Felejtsd el :)
@QTPie: azért az mulatságos, hogy más lehetőség meg sem fordul a fejedben a lúzerségen és a csúnyaságon kívül :-D Esetleg az a verzió, hogy az én vállalt előéletemmel azt akartam elérni, a milf akit jobban akartam, mint bárkit előtte, vegyen komolyan, ne azt érezze, csak egy numerának kell ő is. Pláne, mert az ismerkedés az általad is látogatott rózsaszín oldalon történt. Túlélned nem kell semmit, hiszen bántani nem akar senki. Nagyjából egy telefonba (Dangernek)és hat percbe kerülne kideríteni ki vagy valójában. De nem a személyedről vitáztunk, hanem az írásaidról.
@QTPie: ezen nagyon jót mosolyogtam :-) biztosítalak szívesen cibálnád záporka bugyiját, ha hozzájutnál és fabius sem lúzer fajta :-D
a neten gyakran előfordul, hogy mást vélünk, mint ami/aki valójában adott nick/avatar mögött van. mindennapos baleset, ezért nem veszi gondolkodó ember véresen komolyan az elhangzottakat.
az őszinteség pedig ritka kincs, innen úgy látszik sokat kell dolgoznod mire részed lesz benne. nagyon nehéz, cserébe nagyon kellemes dolog.

ja igen, a neten valóban nem létezik anonimitás. azaz csak látszólagos.
@QTPie: *szélesen vigyorog*
Fabius aztán minden, csak nem lúzer. :-)
Látom, az érdemi vitát még mindig kerülitek:)
Nyilvánvalóan nem véletlen volt mögötte smiley. Vannak kellemes meglepetések kommentbajnok arcok között is azért ;)

Másik téma: Danger fogalmam sincs ki, de talán nemis baj. Ha teljesen anonim akartam volna maradni, eleve nem biztos, hogy a saját emailcímemre regelem QTPpie-t ;) Bosszankodnia maximum annak lenne oka, aki fel véli fedezni magát a blogon, de ez kevéssé valószínű még 1-2 hónapig, míg csak 100k ember jön egy hónapban olvasni. Utána, mivel kicsi az ország, valószínűleg lőttek is az egész milfesdinek, mert már ismerni fognak.

Lúzerség-rusnyaság: Zárt közösség vagytok valamennyire, ismeritek is egymást, sohasem fogom megtudni, hogy kik is vagytok valójában. De nem is baj, ahogy fordítva is bármit bárki letagadna, ha arról van szó.

:)
@QTPie: a téma szempontjából a személyek kiléte teljesen irreveláns. Ahogy te mellé lőttél velünk, úgy a posztjaid alapján én is veled. A dolog pedig innentől bosszantó. Valóban hasznosnak -és népszerűnek- tartanék egy 'ismerkedési kiskáté' jellegű blogot, ami nem kúróbajnokot vagy pasivadászt akar képezni, hanem bemutatja egymásnak a nőt és a férfit. Mr Puháékkal ellentétben te akár jól is meg tudnád írni. Ez amit most csinálsz tényleg olyan, mint a Júlia-Romana füzetek voltak a lányoknak, csak pasiknak csomagolva. Mindkettőben a dugás a lényeg, csak a csomagolás van másképp elkészítve. De nyilván ez csak az én véleményem, amit lehet fontolóra venni, vagy vállrándítással elintézni igény szerint. :-)
@QTPie: Írtam egy hosszú hsz-t, de kitöröltem.
Te már kialakítottál magadban egy torz képet, és innentől csak azokat a dolgokat veszed figyelembe, ami azt igazolja, így értelmetlen lett volna a szájtépés.

Annyit azért megjegyeznék, hogy felnőtt férfiaknak és nőknek (nem királyfik és királylányok...) nincs szükségük rá, hogy a nem_felnőtt, vagy nem_férfi/nő szerepeket magukra erőltessenek.

Az pedig erőltetett magyarázat, hogy "a többségnek erre van igénye". Ha ezt elfogadod és kiszolgálod, te se vagy különb az általad lenézett többségnél.
@Dee L'hemaa: máskor ne csinálj ilyet. lehet, hogy kutipáj nem tanulna belőle, de mi meg jól egyet tudnánk érteni :)
@vagyok, aki vagyok...: Nem biztos:D

Az a baj, hogy tudok elég tömören fogalmazni:(
Így hiába lehet igaz amit írok, rendszerint bele kötnek valamely kis részletbe és azt csócsálják. Az ilyesmire pedig se időm, se kedvem.
@Dee L'hemaa: persze, hogy nem biztos :)
csak így már kíváncsi vagyok. maradtál volna akkor csendben :)
Nem zavart volna. És kép még nem alakult ki, nézd meg a postok evolválódását, nem lehet végigfröcsögni mindent. 2 hónap és tiszta langyi lesz az egész már ;)
süti beállítások módosítása