Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.11.09. 15:00 úriparaszt

Kitekintő - Női pornó

Címkék: pornó nők kitekintő

Ezt a zindex -en találtam, s mivel sokadszor kacsint rám a téma, kénytelen leszek valamicskét foglalkozni vele :-)

Nem nagy dolog, számomra is csak annyiban érdekes, hogy nyilvántartható pornófogyasztásom kb. a katonaságom idejére datálódik, az pedig nem mostanság volt :D Még lehúztam 18 hónapot annó, ott az egyik (majdhogynem egyetlen) szórakozási forma volt, mást nem nagyon lehetett nézni.
A kérdés persze nem az, hanem a női pornó, nőknek szóló pornó az vajon milyen. Ha olyan akkor mitől pornó?
Úgy képzeljem el, hogy romantikus, kedves kis történet, amiben a kamera nem siklik félre diszkréten ha olyan dologot mutat(na)? Vagy hogy is ? :)
(Mellesleg a cikk szerint a nők menthetik meg a pornóipart, tehát Hölgyeim, bakkártyákat fel! :-))

Ti milyennek képzelitek el a nőknek szóló pornót? Vagy az már nem pornó?

27 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr761512730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

... az egyik tévénél van ismerős. Komolyan beszélgettünk arról, rendeznem kellene egy nőknek szóló pornót, mondván, nagy valószínűséggel, tetszést aratna.
A nőket nem ugyanaz vonzza, mint a férfiakat, mégsem láttam sosem olyat.
A nők tágabb térben szeretik, értsd ez alatt, nem a 3 centire mutatott tilitolit. :-)
Ja... és a nők közötti pornó az , amit szeret(het)nek. :-)
@Záporka: most jól elbizonytalanítottál a férfiasságomban :-D szóval ha én sem szeretem a nagytotál hurkatöltőt,akkor nőies vagyok? ;-)
mondjuk nem véletlenül nem nézek pornófilmeket, szvsz bealudnék gyorsan.
no majd ha kezembe akad ilyen nőknek rendezett pornó megnézem, a puding próbája... :)
@Záporka: ebben nagyon nyitott vagyok, nézőként _is_ :-)
Ha belegondolsz, mit mutatnak egy pornóban...
Férfi/ak/ a helyiségben, iszogatnak, szivaroznak, edzenek, stb... Belép egy nő (titkárnő, szobalány, edzeni érkező, stb...), 2-3 perc múlva általában már térdel a pasi előtt, 10 perc múlva már az asztalon fekszik, előlről, hátulról, 3-4 centiről, jobb esetben 20-ról. Ez így megy vagy fél órán át, majd (az esetek nagy részében) az arcára, hajára élvez/nek.

Ez egy dolog.

De nem feltétlen az a dolog, ami a nőket izgalomba tudná hozni.
@úriparaszt: A leszbi pornót nézhetik férfiak is :-)
elolvastam az indexes cikket és a zárómondat az, hogy azt akarják elérni, hogy nők is vásároljanak pornófilmeket. Nem tudom elképzelni, hogy kanos nők rohanják meg a dvd kölcsönzőt meg újságost azért, hogy ilyeneket vegyenek, mégha nekik is gyártják. (ergo a pornóipar halálra van ítélve:)
Amúgy szerintem egy ilyen filmben inkább erotika lehet, több felvezetéssel meg történettel mint egy klasszikus férfi pornóban.
@poáró: Az régen rossz lenne, ha azok a nő kanosak lennének. :-)

Amúgy.. szerintem a nők jobban szeretik csinálni a szexet, mint nézni. :-)
@Záporka: jóhát úgy értettem, hogy be vannak indulva na:)
@Záporka: azért elég széles skálán mozognak a nők is ebben a témában, még akkor is ha elmondhatjuk, az általad bemutatott sablonpornó csak keveset indít be közülük. :-)
@poáró: ezt a vásárlás dolgot (klasszikus vhs/cd/dvd piac) már eltemették párszor. tény, hogy a netes tartalom, illetve az online szolgáltatások sokakat elcsábítanak. nem feltétlen olcsóbb, de jóval többet nyújt(hat).
@úriparaszt: igen, bár én arra értettem, hogy tökmindegy hol kell érte fizetni, szvsz nem hiszem, hogy ez annyi nőt megmozgatna. Pláne, hogy míg a férfiak ált. vizuálisak a nők inkább szeretik átélni, ahogy Záporka is írta.
@poáró: kiváncsi lennék egy ilyen statisztikára. mármint a női vásárlók száma és az általuk elköltött összeg aránya a férfiakhoz képest.
mondjuk ha jobban belegondolok még a segédeszközöknél sem egyértelmű a dolog, mivel sok férfi vásárol az akárkijének ilyesmiket.
hmmm. azért még kiváncsi vagyok :-)
nehezen tudnám megfogalmazni, mitől tetszik nekem egy pornó. de hogy a Záporka által leírt sablon nem, az biztos. mondjuk ritka is, mint a fehér holló a másmilyen. már amennyire meg tudom ezt ítélni. viszonylag ritkán válogatok a videotékában ez ügyben :)
de láttam már 1-2-őt, ami tetszett, amiket viszont a férjem "unalmasnak" minősített. nem tudom, közös nevezőre lehet-e hozni ezeket a dolgokat... mármint filmben! :D
@vagyok, aki vagyok...: majd jól megkérjük záporkát, hogy írjon nekünk ide egy forgatókönyvet, vagy olyasmit, kiteszem és alaposan megszavazzuk ;-)
Záporka fantáziája elég gazdag egy ilyen forgatókönyvhöz :-)) Viszont nem ő volna ez első, aki megtenné ezt. Hazánk elsőszámú pornó istene(Kovi) már tavaly meglátta a keresleti piacon tátongó vaginát, és kiaknázta maradéktalanul a helyzetet. Elkészült a film, amit női igények szerint alkottak.

bulvar.zug.hu/hir/kovi-elkesziti-a-vilag-elso-noknek-szolo-pornofilmjet_367.php
@Fabius: A rovat további cikkei között: Kígyót ízlelt az énekesnő :DDDD

Szerintem nagyon kevesen vesznek ki tékából, vagy merészkednek szexshopba ilyen jellegű filmekért, hiszen az internet anonim.
Nekem az internet adta szabadsággal a pornó terén az a bajom, hogy a szexuális élet előtt álló fiatalság ezt látja, ezt tartja követendő példának. Eltűnt a klasszikus értelemben vett felvilágosítás (nem méhek és virágok), ciki ez a téma, megtudják a haveroktól és a netről ami érdekli őket.
Az, hogy a nőket gyakorlatilag tárgyként kezelik a pornófilmek 80 százalékában, az szerintem megállja a helyét. Már játék oldalon is találtam hirdetést, naná, hogy öt hapsi dug egy csajt...

Nőknek szóló? Nem tudok olyat elképzelni. Engem nem vonz, de elfogadom, ha másnak van rá igénye.
@úriparaszt: Azt nem biztos, hogy mindenki jól venné :-)))
Valóban elég jó a fantáziám... is :-)
@Vorg a Halhatatlan Báró: Igazad van és ez valóban nagyon szomorú... Munkám folytán igen sok nővel kerülök kapcsolatba, akik mesélni is szeretnek nekem, fiatalok is.
Hallok olyanokat... nézik a pornót és a srác azonnal a lány fenekét akarja, minden előkészület és ráhangolódás nélkül, hiszen a filmben olyan "simán" megy...
@Záporka: szerintem simán elfér. bár valaki mondta múltkor azért jó ez a blog mert nincs benne dugás, de egy jól megírt történet nem dugás kategória. ráadásul havi, esetleg egy-két heti rendszerességgel is csak egészségügyi szex gyakoriságról beszélhetünk :-D
@Záporka: ez a popsiszex (de hülye szó) amolyan kötelező jellegű vált mostanság a fiataloknál, nem is 'férfi' akinek nem volt meg. pedig ha valami, akkor az tényleg igényel némi tapasztalatot, legalábbis sok türelmet és odafigyelést. saját tapasztalataim alapján kb 1:6 arányban élvezik a nők, de a mintám bizonyára nem reprezentatív (és ebben azok is benne vannak akik elutasítják) ;-)
@úriparaszt: Csak tudnám, mit élveznek rajta a hapsik annyira...
Ennyi erővel egy másik faszi fenekében is járhatnának.
@Vorg a Halhatatlan Báró: ezzel vitatkoznék, lásd orális szex ;-) nem szívesen adnám férfi szájába, pedig lehet technikailag jobban csinálná, mint egy nő :-D
sajnos nem tudom olyan jól megfogalmazni, hogy átmenjen a lényeg, ez tipikusan olyan amit csak azzal csinál az ember akihez gyengéd szálak fűzik.... ráadásul marad egy szabad erőforrás ;-)
Namármost, ha a pornó női verziójáról beszélünk, akkor én valami Júlia-féle újság hard megfilmesítésére gondolnék, ahol van valami - gyengécske, az igaz, de - sztori, és amikor a főhősök eljutnak az eksönig,akkor hosszú-hosszú előjáték, jól svenkelő képekkel. Magára az aktusra nem vesztegetnék sok időt, viszont erősen koncentrálnék az arcokra, kezekre. Pózokra. És utána persze hosszú utójáték.
A nőknek a lelkükre kell hatni, nem a szemükre. Talán azért is van akkora sikere ezeknek a nagyon gagyi "szerelmes" füzeteknek: a nők olvasva is nagyon jól el tudják képzelni a dolgokat, nem kell nekik a látvány.
Amúgy szerintem a női pornóból egyetlen pornófilmes se tudna meggazdagodni.
És ha már pornó, én tutira "felvilágosító" pornót is csinálnék nőknek, mondjuk egy kemény pornót narratálnék, hogy na, így nem szabad, popsiból vaginába és vissza, hogy hogyan csinálja ott a filmben az a nő a mély torkot, és mire figyeljen a háziasszony, ha az uracskáját akarja kényeztetni. Egy olyan illusztrált Káma-Szútra félére gondolok, na, nem tudom, érthető-e. Szerintem sok nőre ráférne...
Ja, és nem okvetlenül agyonplasztikázott pecsvörk csajszikkal csinálnám, hanem teljesen hétköznapi kinézetű nőkkel, akiknek bárki a helyébe tudná magát képzelni...
@kisa: abszolút osztom ezt a véleményt:)) A 20 centiről közvetített fűrészelés semmilyen hatással nincs rám, a műélvezős fejek főleg, csak röhögni tudok rajtuk. Viszont, ha olvasok valamit, és bár nincs részletesen leírva, h kinek hol a lába, keze, szája, mennyire borotvált stb., de érződik (elhiteti velem), h valódi az egész, akkor az nagyon izgató tud lenni:)
Ez biztosan abból adódik, h a legtöbb nő nem magára az aktusra helyezi a hangsúlyt, az már csak valamiféle érzelem megvalósulása (nem feltétlen szerelem, lehet düh, vagy kétségbeesés, vad vágy mittudomén), és ez sokkal izgibb, mint egy vagina és egy farok találkozása:)) Tehát az érzelem, ami az aktusra vezeti a két embert, az a fontos igazán (nekem pl). És nálam ez még attól sem függ, h heteró pár legyen, pl. két férfi "találkozása" is nagyon tud rám hatni... igaz, két nőé már nem annyira, de talán azért, mert nem láttam még igazi jó leszbi filmet, csak olyat, ahol unott arccal nyalogatják egymást a vörösre rúzsozott, felpumpált szájú műnők, mindenféle iszonyatos méretű műfarkakat használva. kb ennyi:)
süti beállítások módosítása