Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/fn/gazdasag/2024/04/19/nagy-marton-posta-bezaras-leepites-beszamolo/ "2023-ban 246 milliárd... (2024.04.19. 12:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.10.01. 20:41 úriparaszt

Kínai büfi

Címkék: munkáspárt kommunista maradvány

Szörfözgetés közben gyakran futok szórakoztató, mosolyra fakasztó, jó kedvre derítő oldalakba. Fogadjunk sose találjátok ki, melyik az egyik kedvenc oldalam, ahol rendszeresen vörös színt lopnak mindennapjaimba, ahol örök mókamesterek dolgoznak. Hát íme, néhány szösszenet az időgépből.

A marxizmus-leninizmus elveit alkalmazta a kínai viszonyokra, megteremtve a kínai sajátosságú szocialista társadalom eszméjét és gyakorlatát. A szocializmus kínai útja is kiállta az idők próbáját. A kínai kommunisták képesek voltak tanulni a nemzetközi és a kínai munkásmozgalom tapasztalataiból, képesek voltak a folyamatos megújulásra.


Bizonyította, hogy a világ kommunistáinak harca és összefogása elengedhetetlen feltétel a kapitalizmus legyőzésében.
Büszkék vagyunk arra is, hogy a XX. századi magyar szocializmus legjobbjai a szocializmus megújulásának nagy lehetőségét üdvözölték a kínai reform és a nyitás politikájában.
Magyar Kommunista Munkáspárt
Központi Bizottsága

Elnézét kérek azoktól akiknek ez még nem vicces. A kicsi dínók aranyosak és mókásak, ha sikerül valami genetikai vívmánnyal reprodukálni őket vigyázzunk, azért mert madárkór végzett velük, azért még a Tyrannosaurus rex-ek igen veszélyesek lehetnek. Hagyjuk a kicsiket és mosolyogtatókat, de sose feledjük, voltak azért veszélyesek is.

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr331421537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát ez... nem is tudom, csak gúvadtak a szemeim ezen a levélen... Félelmetes:DDDDD
@Gladia Delmarre: úgy vélem ez egy szűk korosztálynak szól, amolyan időutazás féle, hisz a fiatalkor mindig szép, legalábbis idővel szépülni szokott.
most már szórakoztatnak az ilyenek, de jól emlékszem rá, milyennek éltem meg annó. a humor védekező mechanizmus is lehet, főleg ha az eszem azt sugallja olyan (remélhetőleg) már sosem lesz többet.
szőrmentén katonasztoris időszakra hajaz, nem elfelejtve azokat, akiknek ez véresen komoly volt.
@úriparaszt: Jaja, anyámék is már röhögnek az egészen, de tudom, h akkor ez véresen komoly volt. Még emlékszem, amikor kisgyerekként mondták nekem a szüleim, h amiről otthon beszélnek, soha senkinek ne mondjam el. Illetve arra is, ahogy lehalkították a hangjukat, ha olyasmiről beszéltek, ami a rendszert, vagy bizonyos embereket kritizálta, hogy nehogy a szomszéd meghallja:(

egyszerűen hihetetlen, h életképes még ez a párt, ennyi.
@Vorg a Halhatatlan Báró: én nagyon büszke voltam annó,amikor kisdobossá, pláne amikor úttörővé avattak. aztán felnőttem és mégsem vezetett egyenes (azaz semmilyen) út a kisz-be illetve az mszmp-be.
politikailag (mint később kiderült) amúgy is alkalmatlan voltam :-)
az asszonnyal má' pakolonk is, költözünk Kínába:D
@azallamenvagyok: ..előtte azért álljatok meg thaiföldön, alkotmányos monarchia rulez :-) hátha mégse mentek tovább.. :-D
süti beállítások módosítása