Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.01.13. 09:02 Fabius

Lázár: Habony ne bujkáljon többé!

"Csináljunk rendet! Tegyük világossá a zemberek számára, hogy ki kicsoda! - dübörögte rizsaszilárd a minap, ezredszer magyarázva a civil kitakarítós kormányszándékot

troll.jpg

"mindenkinek joga van megtudni azt, hogy ki akarja befolyásolni az ország ügyeit. Aki a politikában részt vesz, vállalnia kell a nyilvánosságot." - védte meg lézerjános a kormány nem okos, de hűséges öklének morálisan ingoványos kijelentéseit.

Helló,mi?!

Most aztán örülhetünk, mint kicsapódó paraffinban fuldokló gázolajszűrő a dermedéscsökkentőnek: ilyen hévvel még senki nem követelte kormányoldalon, hogy akkor tudjuk már meg habonyárpád pontosan kicsoda és micsoda, mert aki a politikában részt vesz annak vállalnia KELL a nyilvánosságot a miniszterelnöki miniszter szerint.

"Ez a lényeg, az átláthatóság, a transzparencia, ezt annyit hallani, hogy húúúú, ez a legfontosabb, hát, most itt az idő!" - hergelte magát rizsaszilárd tovább, mondjuk teljes joggal. Tényleg itt az idő habonyárpád személyét kirángatni a szürkezónából, és közölni vele, hogy akkor mostantól Árpikám vége a sunnyogásnak, és vállalni kell a nyilvánosságot. Az sem lehet kifogás, hogy téged itthonról pénzelünk. Tudod van neked ez a Finkivel közös londoni céged, amiben ki tudja mit csináltok, de az sajnos közismert tény, hogy Finki Amerikától Izraelig kokettál a háttérhatalmakkal, és te ebbe betársultál. Úgyhogy...Sajnos nagy úr a muszáj, mert bár lehet ez a kitakarítósdi is a te ötleted volt, ha ilyen kijelentések után nem tesszük meg veled amit kell, akkor hiteltelen szaralakoknak fogunk látszani a végén.

Azt meg ugye nem szeretnénk 2018 előtt.

 

 

 

352 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr6012122147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Honnan veszed (vesszük) mi ezt a baromságot, hogy habonyárpi részt vesz a politikába'? Ő egy tipikus nempolitikus. Persze nem civil, merakkor részt venne, ugye, de igy nem vesz részt. Aki ezt nem érti, az libbibolsi.
@DarthVader:

No ő éppen az a háttérember, akit a nem kormányoldali civil szervezetekhez is odavizionált Or bán. Csak a különbség az, hogy a civil szervezetek nem finanszírozzák a háttérembereiket zsíros állami megbízásokkal, pl. letelepedési kötvények árusításával.:D

Mellesleg a Finki mit/mennyit is keres a magyar politika tájékán?

Kovács szót nem vivő annyira belegabalyodott reggel az atv-n ebbe a civil átláthatóságba, hogy nélha már ki se láccott belőle.:D
444.hu/2017/01/13/orban-szerint-irigyel-minket-a-nyugat

Aha elvtársak. Minket irigyel a nyugat, sőt az egész világ.

Hát igen, ma reggel ezzel etette a kedves beteg az ő lápimagyarjait.

Csak hát elvtársak!

Az akkor, hogy lehetséges, hogy a hanyatló nyugaton (ami ugyebár, már 50 éve hanyatlik, sőt most már 70) még mindig háromszor, négyszer annyit lehet keresni mint itt az "irigyelt" szarosmagyarországon?
Ez hogy lehet elvtársak?
Meg az, hogy még mindig nyugatra emigrálnak a magyarok és nem a baráti szovjetunióba?
Úgyhogy elvtársak, itt az "irigyelt" szarosmagyarországon kurva nagy szar került a palacsintába és ha nem lenne a hanyatló nyugat, ami érthetetlen módon még mindig finanszírozza a "magyar csodát", akkor itt szarosmagyarországon, régen bedőlt volna a szaros kártyavár.
Hát ez van elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kószák egyike:

Szerintem Or bánnak nehéz, hiszen ezt láthatta már 2011-től egészen addig, amíg a három év le nem telt. Vajon miért is tartotta abban a körben, ahol a nagypolitikát befolyásolják a civilek? Mondjuk erről a Németh Szilárd is megkérdezhette volna a főnökét mielőtt kinyilatkozott.

Arról nem is beszélve, ha a nem kívánatos civilek a politikát befolyásolják, vagy csak ezt akarnák, azt hol is kéne nekik kezdeni? Nem a fidesz házatáján? Mert most már elmúlt hat éve ők csinálják a politikát, vagy nem?:D
444.hu/2017/01/13/a-2010-es-balog-zoltan-veletlenul-megsemmisito-csapast-mert-a-2017-es-nemeth-szilardra

„Aki azt állítja, hogy az emberi jogok szóvátétele a rendőrség és a jogállam elleni támadás, az kijátssza egymás ellen azt, ami összetartozik. Ráadásul pártpolitikai érdekből. A Magyar Helsinki Bizottság, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány vagy a Társaság a Szabadságjogokért nem tartoznak ugyanahhoz a politikai táborhoz. De tudják, hogy az emberi jogok kérdése nem pártpolitikai kérdés. Ők együtt sorolják hiteles dokumentációkkal a súlyos jogsértéseket.”

Mondta balog pléhbános elvtárs, még 2010 ben, mikor ellenzékben senyvedtek.

Hát igen, ez a kurva internet megőriz mindent, ideje felvásároltatni mészaros elvtárssal és bezárni a faszba.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: (

"Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegőbe"
@látjátok feleim szümtükkel:

" erről a Németh Szilárd is megkérdezhette volna a főnökét mielőtt kinyilatkozott."

Hő! Rizsaszilárd nem kérdez. Ő kinyilatkoztatja a bármit, amit előző este felinstalláltak neki az adminok.
@Fabius: akkor van baj ha szétesik a wifi :)
@DarthVader:

Wifi...mit gondolsz miért nem szakítottak a Telekommal teljesen az Ákos balhé miatt, és miért csak ott van rizsaszili szájmenés, ahol 4G mobilnet lefedettség is van?

:-D
444.hu/2017/01/13/meg-mindig-nincs-gyanusitottja-a-simonka-ugynek

„A sajtóhírekben említett nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség 1 . Nyom. 86/2016. számon folytatja, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt. Az ügyben gyanúsítotti kihallgatás még nem történt, azaz konkrét személlyel szemben még nem folyik büntetőeljárás. Az ügyről a nyomozás érdekeire tekintettel további tájékoztatás nem adható.”

Kenegetik a szart rendesen az elvtársak, hogy aztán ez az ügy is a feledés homályába vesszen.
Voldemort nagyúrról sem hallani semmit, pedig a régi szép időkben simon elvtársat naponta elvezették a lápimagyarok orra előtt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Ez úgy kellett Vonának, mint egy falat kenyér. Jobban nem is demonstrálhatná a középre húzást:
888.hu/article-meguzentek-vonanak-a-gardistak-eddig-es-ne-tovabb-jovunk?source=hirkereso
Fabius, Te ezt nem érted! Ezt nem "úgy" kell érteni, hanem "tudodhogy"! A "tudjukkik" ellen szól, akik "tudodhogy" befolyásolnak. Ezektől a "tudjukkik"-től jönnek a péézek, és a mi drága kurmányunkat basztassák. Érted-e?
444.hu/2017/01/13/a-tadzsikisztani-elnok-a-sajat-fiat-nevezte-ki-a-fovaros-polgarmesterenek

Most nem lennék sarlós elvtárs helyében.

A tádzsik nép mutatja az utat a mi fényeSSéges csuti pasánknak.

Éljen a tádzsik és magyari népek megbonthatatlan barátsága. Keleti nyitás.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: A Simonka ügy gyanusítottjai a Gyúrcsányok! Eccerü ez!
Vajon azokat, akik a saját alaptörvényükkel ellentétes módon szavaznak meg törvényt, nem kéne eltakarítani?

www.hirado.hu/2017/01/13/alkotmanyellenes-a-kozigazgatasi-perrendtartasrol-szolo-torveny/
@kekex:

Hát, ha a gárdisták lemorzsolódnak, lehet hogy a jobbik lesz az új mérsékelt jobboldali erő, amiről már Molnár Gyula is beszélt.
Hát ettől retteg kurvára a fideSS, ha ez megvalósul, a teljes összefogás ellenük.
"Orbán írását méltatlanul leegyszerűsítve: civil élet csak ott létezhetnek ahol az állam nem dumál bele az állampolgáraik mindennapjaiba, így lehetőséget nyújt számukra, hogy megszerveződjenek."
nyugatifeny.blog.hu/2017/01/12/szembekopi_onmagat_orban_kinyirassal_fenyegeti_a_civileket_korabban_beloluk_irta_a_szakdolgozatat
@Oxica: Igen, ha a baloldali és egyéb bizonytalanoknak kínál egy jobbközép lehetőséget a jobbik akkor azt fogja választani. (Ezt akarta a moma, de túl erőtlen) Ettől retteg a maszop is.
Ha már ez a kitakarítás/eltakarítás nem jött be, akkor nézzük mennyire népszerű Soros György Magyarországon.

www.ma.hu/belfold/295430/Szazadveg_Soros_Gyorgy_nepszerutlen_Magyarorszagon?place=srss

Persze ilyen alapon azt is meg lehetne nézni, mennyire népszerű pl. Vajna András nem közszereplő kormánybiztos, szerencsejáték biznices milliárdos.:D

A cikkből: "A választók többsége a nemzeti szuverenitás megsértéseként tekint a külföldről finanszírozott "soft power" politikai gyakorlatra..."

Mit szólnak ehhez a szomszédos országok polgárai? Mert ott nem csak Soros, hanem a magyar kormány is finanszíroz.
@Myrath:

Igen.

Simon (ka) ügy. Világos, hogy megint egy szocialista brókerbotránnyal állunk szemben. :)
@Oxica:
Szerintem pont ez a cél. Ügyes fiú ez a Vona - időzíteni már tud. És megy neki a szalámizás is - pont ettől lehet tartani: hogy Orbán "méltó" tanítványa. Viszont a szalonképesség alapkövetelmény, és némi mellényáldozat nem kár érte.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ugyan már! Mit szólnának? Ahhoz már kell 2 db agysejt, hogy egyet meg egyet összeadjanak!
@kekex:

A gárdistáknak is el kéne dönteni, hogy a fideszt vagy az országot szeretik-é jobban. Mert a jobb az nem csak belőlük áll.
@Myrath:

Az MSZP miért rettegne? Ellenzékből nem lehet megbukni, csak kurmányról.
Amúgy meg a Jobbik egyedül kevés, csak az összefogás segíthet a baloldali erőkkel.
Ha ezt felismeri vona testvér, akkor még miniszterelnök is lehet belőle, ha nem, akkor marad a g..i.
Ez a helyzet Botkával is, ha egymás vitorlájából fogják ki a szelet, a nevető harmadik, a g..i, röhögve behúzza 2018 at.
@látjátok feleim szümtükkel:

Hát nem úgy van, hogy egy magyar szurony többet ér, mint az egész amerikai 3. páncélosdandár, amelyik most települ a Baltikumba?
President trampli, még nem ismeri a magyarok nyilait. :)
@Oxica: Azért retteghet a maszop mert elsorvad végleg, és el kell menniük melózni. Megbukni nem lehet de elsorvadni, eltűnni, feleslegessé válni igen. Marad a g..ci, de vona jó irányba mozdult hosszú távon.
Aki aszondja, h nem a fizess lesz 2018-ban az álomvilágban él. pont majdnem másfél évig.
Megint egy mondanivaló szegény bejegyzés.
Jajjjj, Istenem, Istenem, már megint ez a kényszeres ballibsi terelés.....

Nem tudják megvédeni kenyéradó gazdijukat, a liberálfasiszta SoroSS elvtársat, hát akkor egyből terelnek, és összemossák Habonnyal...ezt jól benyalják majd a ballibsi hívők!!!!

SoroSS elvtárs civiljei egy a magyarságra kívülről ráerőltetett, mondhatnám oktrojált álcivil képződmények.

Ha a magyar társadalomnak szüksége lenne a SoroSS-féle álcivilekre, akkor kitermelné magából, nem lenne szükség külföldi finanszírozókra.....mivel a társadalom undorodik a SoroSS álciviljeitől, így teljességgel elutasítja azt.

Nem véletlenül van a liberál-fasiszta SoroSS elvtárs kitiltva több tucat országból közte Nagy-Britanniából és Oroszországból...a népeknek mindenütt tele van a tökük SoroSS elvtárssal.

A SoroSS elvtárs álciviljei természetesen a gazdi ideológiáját, a liberalizmust, a bankok hatalmát és a féktelen gyűlöletet okádják magukból!! Anachiát, káoszt, széthúzást szítanak!!!

Lásd: Kijev Majdan, illetve a jelenlegi lengyelországi tüntizések....persze mindezt sorolhatnám napestig .... na ezért nem kér Magyarország a SoroSS-féle álcivilekből!!!!!!!
@Myrath:

"Marad a g..ci, de vona jó irányba mozdult hosszú távon."

Gondolod, hogy itt szarosmagyarországon még van, hosszútáv? Ha 2018 at behúzza a g..i, utána már nem lesz semmi, se hosszútáv, se semmi, csak romok, meg a puszta ugar.

Tömegesen fognak megindulni a magyarok nyugatra, mint a lengyelek szükségállapot idején.
Nem marad senki, csak a lápimagyarok, bégetni a csuti teknyővájónak.
Aztán akkor borul a szaros kártyavár, mert nem lesz több adófizető, akit fejni lehet.
A hosszútávot elfelejtheted.
@Oxica: Hát lehet, h igazad van. Sajnos!
@ulpius66:

Elvtárs! Megint kiengedtek?

Hát még a finkelnstein-habony művekkel, hogy tele van a töke a magyar embereknek.

Na de most már nekik is elő kell jönni a háttérből a fényre és ki fog derülni, hogy ki finanszírozza, habony elvtárs ibizai kokózásait és a hong-kongi helikopter túrát.
Mert ugyebár ő is beleszól a politikába, így az álhabony civil elvtársnak is vagyonbevallást kell készíteni.
Aztán rögtön kiderül, hogy mibűűű.
kolozsvaros.com/2017/01/13/gyogyszer-elott-vagy-utan-nem-tudom/

Aszongya a teknyővájó

Ők (mármint a nyugat) sikertelenek, mert az ő számaik rosszak, a mi számaink meg jók.

Csak hát elvtársak.

Ha itt szarosmagyarországon egy pék keres 100 ezer forintot, egy házzal odébb Ausztriában meg, ha kimegy dolgozni, keres 300 ezer forintot.

Akkor melyik szám a rossz elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/13/kozveszelyes-bullshit-kovacs-zoltan-szerint-a-civil-szervezetek-terrorszervezetekkel-mukodnek-egyutt

A g..ik már itt tartanak, pedig a teknyős még csak két napja adta ki a parancsot, a totális háborúra a civilek ellen.

Csak hát elvtársak!

Pharaon professzorral kik is üzelteltek? Aki köztudottan terror szervezeteket pénzelt és kapcsolatban állt még bin ladennel is.

Valami kurva nagy disznóságra készülnek a g..ik 2017 ben is, ha ennyire visítanak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@ulpius66:

Basszus! Gondolom azért kelett romániából ( és vidékről ) békamenetelőket hozatni, mert annyira népszerű volt a cöf már akkor is. Most meg már, hogy a vének is kidültek sorból, ki fog menetelni? Mi lesz ebbűl nertársak?
@ulpius66:

Ja, mellesleg Soros elvtárs magyar állampolgár. Legalább annyira, mint Habony, Vajna, vagy te(?), de fáraótól biztosan magyarabb. Neki nem kell letelepedési kötvényt vennie, ha haza akar jönni ide.
Mellesleg Budapesten született.
édes istenem, látom, az első teleszart szájú, közalkalmazott mandineres és 888-as fideszjanicsár már meg is érkezett... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vajon milyen élete lehet ennek a szerencsétlen, közalkalmazott politikaőrült fideszjobbágy ulpius gyereknek? az egész élete jó eséllyel egy rakás szar: középiskolában nem vették be a focisapatba, csaja nem volt, tiszta ideg volt tiniként, ahogy ma is az - de van neki a Maffia, amelynek családjához ő is odatartozónak hiszi magát. igaz, lopni nem engedik, totál hülyének nézik, és az országrabló fideszbűnözőnek a többi fideszprolihoz hasonlóan csak arra kell, hogy meneteljen a bűnszervezetért és leszavazzon rá.

életében az ilyen akkor lehetett a legboldogabb, amikor jött az újabb Elhivatás, és a Várban, ahol a grazi Bolond tartotta legújabb Szakrális Szeánszát, Őt hallgathatta: ezt a drogon tartott, összevissza hazudozó retkes tolvajt. utána meg csak úgy zúgott a "Geci! Geci!", és ő igazán boldog volt, könnycsepp is csordult a szemébe...

most, miután a tolvaj bazári majom hazajött évi rendes grazi sítúrájáról, ahol megint valamennyire összekalapálták, és kinyilatkozta a porcukros orrú hímringyó és a meleg zsidó által kitanált új ellenségképet, a szerencsétlen közalkalmazott ulpius gyerek is hadba állt élete egyetlen értelméért, a Pártért.

s mielőtt kettőkor koccolt volna, még gyorsan elküldött egy paprikás kiállást a csúti Bolond legújabb őrülete mellett.

egyszer csak vége lesz ennek maffia kutyszarnak is...
@ulpius66:

Ne lovalld ebbe ennyire bele magad, nertárs.

A főnököd koldult már ösztöndíjat Sorostól, védelmet a TASZ-tól és ajánlgatta kitüntetésre a Helsinki Bizottságot. Fél óra múlva megint így lehet, óvatosan pörögjél.
@xyxyxy71: annyira életszerű volt amit írtál, hogy magam előtt látok egy negyvenkilós, kopasz, szemüveges ulpiust, aki még a körmét is tövig rágja.
Aki itt hős lehet , amikor nekiugrik a gyíkoknak.
@kekex: a jobbik a legjobb úton halad afelé, hogy szétmorzsolódjon. Marad Vona a Jobbik, lesz egy mégjobbik, egy legjobbik......De legalább megtudjuk, kikből is állt össze. Most úgy néz ki, Vonáék maradnak ötvenen.

www.origo.hu/itthon/20170113-kaosz-a-jobbikban-tuntetes-lesz-vona-gabor-ellen.html
@ulpius66:

Skrizofén vagy. He??
Orbán, Kövér, Rogán, meg Pintér voltak az elvtársak.
Meg a rózsika is!
Hogy nem megy bele a fejedbe......???
@Gábris szomszéd: jó, origó egy levitézlett szennyláda lett, de most kivételesen tényeket írt a tüntiről. És ha sok ilyen lesz?
@xyxyxy71:

Szrtm. Ulpius még mindig abban a hiszemben él, hogy a vezír, Amerikában, az Oxfordon diplomázott. :-)
@Gábris szomszéd: látom azért néha elcsöppen a nyálad Vona nagyszerűségétől.
bálványimádásért te se mész a szomszédba!
pont, mint az Orbán hívők!
@Gábris szomszéd: ártu, azé aszt megnézném, hogy felsorakozna a gárda a sándorpalota előtt, és jó elvesszőznék a zázrivecgyereket:)
@taga20:

Nem a Sándor palota előtt, hanem Debrecenben, nem a gárda, hanem jobbikosok fognak tüntetni a Jobbik ellen.
)))
@Gábris szomszéd: ja. és a disznósajtból van vagy háromszázhatvanöt a fityeszben.

a végén még mekkedvelem a jobbikot:)
@Rodeo36: szeretnék egy putyinpicsa kritikát hallani tőled.

me szerinted mindenki hülye, meg picsa, csak a kágébés arc az isten.
@Gábris szomszéd:

Akiket te vadhajtásoknak nevezel, azok az emberek joggal érezhetik úgy, hogy elhagyta őket a pártjuk.
A néppártosodást nem a tagság kezdeményezte, hanem a felső vezetés.
Valamilyen szinten érthető a sok indulat, ezzel együtt a tanácstalanság is részükről.
A pálfordulásoknak általában ez a következménye.
@Gábris szomszéd: haver, nem elég tisztességesnek látszani, úgy is kell viselkedni.
@Gábris szomszéd: tegnap is kérdeztem.
te érted a szavak jelentését?
@Gábris szomszéd: szerintem az bonyolult lenne neked.
maradjunk annyiban, hogy embert faragjad belőled.

de hétvége, és móka kacagás:)

a szart, ez az ország kezd egy lepratelepre hasonlítani.
@Gábris szomszéd:

Gondolom, egyesek szerint azzal is.
Pár éve még szemet hunytak- ugyanezek a pártvezetők- a Duna-parti cipőkbe köpködés felett.
Egy ilyen uszító és kegyeltsértő cselekedet normális, európai értékekkel rendelkező pártban azonnali kizárással járt volna.
Vonáék akkori hivatkozása:
"Kulcsár Gergely megbánta a tettét, amit hirtelen felindulásból követett el", így az "az időmúlás és a megbánás miatt" a párt lezártnak tekinti azt az ügyet.
és az a pár szál sárga tulipán, amivel Kulcsár Gergelyt utólagosan vezekelni küldték, sértőbb volt, mint a kiváltó ok.

Aztán még méltatlankodnak, ha elutasítják a hanuka üdvözletet!

Számtalan hasonló tett, kijelentés történt 1999 és 2016 között. Vonáék mindig egy ejnye-bejnyével intézték el.
A tagság kemény magja ezt a hozzáállást szokta meg 17 év alatt. Az ő értékrendjük nem változott, csak a felső vezetésé. Az is csak az elmúlt másfél évben.
@Rodeo36: montákmá neked, hogy olyan vagy, mint a joghurt?

nyomokban tartalmazol normalitást, normális érzelmeket:)
@Gábris szomszéd: tudod mit szeretek benned?

mindig a lényegre válaszolsz:)

a faszt!
@taga20:

Prostejovnak 44 ezer lakosa van. A zsidó temető felújítása elleni petíciót pedig 3 126 lakos írta alá.
@Eszter68: drága, most örülünk, vagy csomagolunk?

vagy egy szép havas januári hétvégén leisszuk magunkat, és harakiri?

szerintem sok a barom, és kevés a normális ember.
@Rodeo36: stirlic, lehet hogy te vagy rákosimátyás nyelvzseni reinkarnációja. és eszt hétről hétre értésemre adod. de nem cserélnék veled, me te vagy az élő példa arra, hogy hijába beszélsz hétnyelven, egy nyelven se értesz.

zene!:) talán teccik.

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0
@Gábris szomszéd: te meg perfekt ruszki vagy!

ártu, szerintem ha meccselnénk, tíz dologból hétből megennélek:)
@Gábris szomszéd: "Nyilvánvaló, hogy nem a temetőkkel vagy Kohn bácsival, Grün nénivel van "baj","

ako abban a retardált cseh kisvárosban mi a stájsz haver?
@Gábris szomszéd: te viszont süketelésből:)

ártu, nem csinálunk a hétvégén olyat, hogy beleállunk a kérdésekbe, és nem sumákolunk?

szerintem érdekes nap lenne.
@Rodeo36: te is tudod, hogy nem tudom. lefordíthatnám, de nem teszem.

ja és mielőtt. ederlezi. egy szerb csaj vezényel, egy olasz katedrálisban, a papok tapsa között, egy cigány dalt.

na ez európa, és eszt nem érti, putyin, trámp, löpen, a geci és a többi szemét.

érted?
@Gábris szomszéd: tisztázzunk valamit haver! nem vagyok zsidó, de imponál amit a zsidók, ott csinálnak.

ha fele olyan tökösök lennénk, mint ők, nagyságrendekkel előrébb tartanánk.
@taga20:

Aztán hová mennénk és főleg minek?
Idegen országban földönfutónak?
Szeretek itthon élni. Szeretem ezt a vidéket, ezt az országot. Az embereket, a gömöri tájat, amit most hatalmas hó borít.
Le nem, de most ittam egy Morgen kapitányt az egészségünkre és a boldog új évre! )))
@Gábris szomszéd: ártu, szeretnék tőled látni putyinevtársról egy dehonesztáló kifejezést.

me minden normális ország vezetőjéről, te megtetted a negatív kifejezésedet.

u.i.: a beszéljünk egyenesen hétvégénről nem nyilatkoztál.
@Eszter68: D

Szívemből szóltál!

Egészségetekre))
@Gábris szomszéd:

Gondoltam, hogy nem hagyod ki ezt a ziccert. Néppártosodás ide vagy oda, látom jól esik terjeszteni a tematizált linkjeidet.
Ez történt Prostejovban is. Az a majd 4 ezer tiltakozó sem a zsidók ellen írt alá, hanem a jelenlegi park megóvása érdekében, ami a volt temető helyén található.
De ugye megszólaltak a hozzád hasonlók, a netvigécek, és antiszemita uszításra használták fel, az egyébként teljesen vállalható ügyet.
Mint mindig.
@Eszter68: látod ezek a férgek erre utaznak.
én is így vagyok vele, mint te.

zene.

www.youtube.com/watch?v=RNU2rTn161w&list=RDRNU2rTn161w
@gazoló:

A tiédre is! Egészségünkre! )))
@Gábris szomszéd: magyarhírlap, orientalista, ruszkitudéj, etc.

angyal a KURVAANYÁDAT! ki a fasznak nézel, te szemét?
@gazoló: azé kéziben szopás van.
@Eszter68:

Kosztolányi Dezső:

Naplójegyzet egy havas reggelen

Láttad, ki járkált itt az éjjel?
Mint egy átváltozó müvész,
mint egy fehér festőmüvész,
mint orfeumi csepürágó,
ki szappanhabbal fest tükörre,
úgy jött a hó, ez a kiváló,
öreg varázsló tündökölve.
Előtte minden út kinyílt,
festett mesét, havas idillt,
besurrant ide és oda,
akkor történt meg a csoda.
Elaggott a föld s perc alatt
megőszült százezer kalap,
úgy hogy a száraz és poros
elpetyhüdt város oroszos.
Amerre nézel, tiszta hó,
nyugodt és fényes takaró.
Rózsálló arcfesték a nőnek,
szépitőszer, gyöngy, puha szőnyeg,
a fájó földön téli vatta,
langyos meleg serked alatta,
bebársonyozza az ereszt,
kabátunkon gyémántkereszt,
száll és csengettyüz lebegőn
az éles kristály-levegőn.
Az utcasárnak tiszta krém,
a kolduscondrán drága prém,
az égből bőkezűn lehint
boát, marabut, hermelint,
most mint nyolcsarku csillag ég,
most karperec, ezüst nyakék,
most egy csiklandó pici rost,
a tél fehér rózsája most,
nappal sportpálya, éjjel édes
fehéren égő, enyhe mécses,
nyugodt derengés. Ropogó
fehérség. Édes rokokó.
Kegyes és fínom, néha mókás,
a kocsis is - allonge-parókás.
A kültelek most egy nagy asztal
terítve hófehér damaszttal
s az éj cukrozza kényeként
a sárt, mint cukrászsüteményt,
hideg, fehér törött cukorral,
úgy önti a cukrot csuporral
és minden édes és fehér,
ameddig csak a szem elér,
cukros a rét, az út, a ház,
cukros a lámpavas, a gáz,
cukros a házak teteje,
a göröngy cukros gesztenye,
a sár is mézzel van sodorva,
s a szemétdomb hódítva, halkan,
rokokó fehérben, aranyban,
úgy állt, mint lakodalmi torta.
@taga20:
Most értem haza semmit sem tudok(

Mennyi az annyi,bár a németektől nem szégyen?!
@taga20:

Ne férgezzél! ))
Hála az Uniónak, mindenki szabad akaratából eldöntheti, hol szeretne élni. De van egy olyan érzésem, hogy az országváltással nem jár együtt a gondolkodásmódunk megváltozása.
@Eszter68: nekem meg van egy olyan érzésem, hogy lassan vége a szép világunknak.

ahogy a fityeszmaffia neki esik a normális CIVILSZERVEZETEKNEK.

szerintem barátkozzunk meg a sötétséggel.

zene, amíg lehet.

www.youtube.com/watch?v=ozNEdMcWZvQ&list=RDjS826PwLHdQ&index=2
@taga20: Szexista))

Ujj Zsuzsi a nőnemű Uhrin Benedek)annyira rossz,hogy már jó))))

Főleg a mondanivalója)

www.youtube.com/watch?v=0yV-Xb5v29A
@taga20:

Fabot is elvezetik majd hetente vezetőszíjon,szíjon,szíjon,mi meg követjük gyíklépésben))

www.youtube.com/watch?v=LvqP9TNHKwk
@taga20:

Mit ittál,küldjél nekem is))
Azt húzasd el Zsuzsival,hogy "mitloptálmakolbászviktor?)
@gazoló: és edig mé szégyelted a családod?

kifüröködtél a bárná bőrödből?

csak borozok:)
@gazoló: já és tezsvérem mjuzik, a szomszéd cigányprimás csokotat:))

www.youtube.com/watch?v=trzqUC6aZVA&list=RDtrzqUC6aZVA
@taga20:

Lazítssál,faszt törődsz péntek éjjel angyal zsidózásaival))

Ma befogadó és toleráns este van)

www.youtube.com/watch?v=whvJwN50_nk
@Gábris szomszéd: minek láccok számodra? érdekelne.
@taga20:

Átmegyünk a szivárvány alatt is,mert ők még nem voltak,rezsiszili meg bekaphassa kétpofára)))

www.youtube.com/watch?v=whvJwN50_nk
@taga20:

Dehogy!
Akkor esik szét, ha elkezdesz idegen szoknya után futni, vagy ha elhiszed, hogy a Mazda nem neked való autó.
Ha hagyod magad elbizonytalanítani a kívülállók véleménye miatt.
Otthon legyen minden rendben, legyenek elérhető céljaid, haladj az utadon!
Ez a legfontosabb.:)
@gazoló: te ráfáel tezsvérem, nekem fehér a bűröm, a tijéd sötétbarna, hogy a faszba vagyunk mink tesók?:)))

zene. momtam mamá?:))

www.youtube.com/watch?v=ebl21Gp6EyI&list=RDebl21Gp6EyI
@gazoló:

:D

Holnap még vastagabb lesz az a paróka, most is havazik.
@Rodeo36: nincs igazad csöves!
ha az embertelent lájkolod, ako jönnek a germánok, vizigótok, etc.
@taga20:

Nyáron ne szoktam elbújni a nap elől és tényleg sötétbarna és az kvajó tezsvér)

www.youtube.com/watch?v=uHZXvtfFzdE
@Eszter68: köszönöm drága nő, ez érdekes volt.

én ma nem tudlak ellátni okossággal, me nem vagyok olyan okos:)

csak azegyik zenémet küldöm:))

www.youtube.com/watch?v=uT1BuLYt2RU&index=1&list=RDuT1BuLYt2RU
@Eszter68: )

Szabó Lőrinc:

Esik a hó

Szárnya van, de nem madár,
repülőgép, amin jár,
szél röpíti, az a gépe,
így ül a ház tetejére.
Ház tetején sok a drót,
megnézi a rádiót,
belebúj a telefonba,
lisztet rendel a malomban.
Lisztjét szórja égre-földre,
fehér lesz a világ tőle,
lisztet prüszköl hegyre-völgyre,
fehér már a város tőle:
fehér már az utca
fehér már a muszka,
pepita a néger,
nincs Fekete Péter,
sehol
de sehol
nincs más
fekete,
csak a Bodri
kutyának
az orra
hegye-
de reggel az utca, a muszka, a néger,
a taxi, a Maxi, a Bodri, a Péter
és ráadásul a rádió
mind azt kiabálja, hogy esik a hó!
@gazoló:

A kedvenc téli versem.

Petőfi Sándor-A puszta télen

A PUSZTA, TÉLEN

Hej, mostan puszta ám igazán a puszta!
Mert az az ősz olyan gondatlan rosz gazda;
Amit a kikelet
És a nyár gyüjtöget,
Ez nagy könnyelmüen mind elfecséreli,
A sok kincsnek a tél csak hült helyét leli.
Nincs ott kinn a juhnyáj méla kolompjával,
Sem a pásztorlegény kesergő sípjával,
S a dalos madarak
Mind elnémultanak,
Nem szól a harsogó haris a fű közűl,
Még csak egy kicsiny kis prücsök sem hegedűl.

Mint befagyott tenger, olyan a sík határ,
Alant röpül a nap, mint a fáradt madár,
Vagy hogy rövidlátó
Már öregkorától,
S le kell hajolnia, hogy valamit lásson...
Igy sem igen sokat lát a pusztaságon.

Üres most a halászkunyhó és a csőszház;
Csendesek a tanyák, a jószág benn szénáz;
Mikor vályú elé
Hajtják estefelé,
Egy-egy bozontos bús tinó el-elbődül,
Jobb szeretne inni kinn a tó vizébül.

Leveles dohányát a béres leveszi
A gerendáról, és a küszöbre teszi,
Megvágja nagyjábul;
S a csizmaszárábul
Pipát húz ki, rátölt, és lomhán szipákol,
S oda-odanéz: nem üres-e a jászol?

De még a csárdák is ugyancsak hallgatnak,
Csaplár és csaplárné nagyokat alhatnak,
Mert a pince kulcsát
Akár elhajítsák,
Senki sem fordítja feléjök a rudat,
Hóval söpörték be a szelek az utat.

Most uralkodnak a szelek, a viharok,
Egyik fönn a légben magasan kavarog,
Másik alant nyargal
Szikrázó haraggal,
Szikrázik alatta a hó, mint a tűzkő,
A harmadik velök birkozni szemközt jő.

Alkonyat felé ha fáradtan elűlnek,
A rónára halvány ködök telepűlnek,
S csak félig mutatják
A betyár alakját,
Kit éji szállásra prüsszögve visz a ló...
Háta mögött farkas, feje fölött holló.

Mint kiűzött király országa széléről,
Visszapillant a nap a föld pereméről,
Visszanéz még egyszer
Mérges tekintettel,
S mire elér a szeme a tulsó határra,
Leesik fejéről véres koronája.
@Amelanchier: Féltek a Jobbiktól és van is mitől. Jó ezt látni.
@taga20: @Eszter68: új rekordom van, nálunk esett vagy 30 cm hó, járdák még csak egy nyomban voltak járhatóak, séta a kutyákkal, valaki jön szembe, természetes, hogy mi állunk be a nekem fél lábszárig érő hóba, 12-ből 0 azaz nulla ember tudott kipréselni egy köszönömöt,mondjuk hatból négy tátotta el a száját, amikor megköszöntem saját magamnak:)

bunkó nép vagyunk, s egyre bunkóbbak leszünk, úgy nézem, hajazunk lassacskán az oroszokra

nem véletlen Angyalék orosz imádata, egyszerűen szükségük van egy erőre, aki után csaholva szaladgálhatnak ész és erkölcs nélkül

amúgy gyönyörű a város, minden szemét eltakarva, káprázatosan szép volt, főleg este
@habakuk000:

Jó reggelt neked délben. Vagy estefelé?:D

Sosem volt ez a nép egy észkombájn, pedig a kádárizmusban olyan olcsón művelődhetett, hogy többet az életben olyan lehetősége nem lesz. Még is idáig fejlődtünk. Ráadásul a többség minél töbet tanult, annál önzőbb lett.
Az öntudat a kredencváltással nagyra nőtt, csak a koponyában a szürke állomány sötétedett be.

Azt mondta a napokban egy tanító néni, úgy 50-es éveiben járó, tehát nagy tapasztalatú, az óvodákból úgy kerülnek a gyerekek iskolába, hogy az alapkészségeiket nem fejlesztik ki rendesen. Olyanokat, mint beszédtechnika, szókészlet, logikus gondolkodás, színismeret, ceruzafogás és hasonlók. Az egymással szembeni viselkedésről nem is beszélve. Persze ha jól belegondolunk, neveletlen szülők nem tudnak okos gyereket nevelni, és ha ehhez a közoktatás is társul, ne lepődj meg, ha rád csudálkoznak ha udvarias vagy. Ezért lesz pisa az eredmény is, ha összemérik őket más nevelési rendszerekben felnőtt gyerekekkel.

Mellesleg a nagy lexikális tudásomat a munkám során sosem tudtam igazán használni, vagy is sok időt elpazaroltam fiatalon felesleges dolgokra, általános ismeretekre. Hozzá teszem ezt valahol én is éreztem, mert a három kötetes Napoleon életrajz harmadik kötetébe anno ( régen:( ) bele sem kezdtem, mással töltöttem helyette a szabadidőmet. Pedig a téma mindig is érdekelt. Ezért utálom pl. a tv-ben a ki mit nem tud kérdezős műsorokat, mert jó látni, ha tudunk egy kérdésre választ adni, de minek, ha közben meg ott, ahol ténylegesen többet kellene tudni, nincs megfelelő felkészültség?
Egy ismerős azt mesélte, hogy az unokái angliában nevelődnek, de ott nincs kisgyerek korban az a fegyelem ami nálunk, az óvodában nem kell 30 perceket fegyelmezetten üldögélni és az óvonénire figyelmi foglalkozás címszó alatt. No ettől nem birunk szabadulni, mert genetikailag kódolt jó érzés más felett uralkodni. Ha más nem adódik, akkor egy kisgyerek, egy beosztott, egy szomszéd, vagy csak úgy egy idegen járókelő felett.

Nyugdíjas pedagógus ismerősőm nyugdíjazása után jött rá, hogy a gyerekeken kívül felnőttek is vannak a világban, és sokakkal nem tud mit kezdeni, rácsudálkozik arra, amit gyerekként meg kellett volna tanulnia pl. az emberi viselkedésől.
www.atv.hu/belfold/20170114-hivatalos-meltatlansag-miatt-megszunt-gyenes-levente-tisztsege/hirkereso

A választási törvény szerint pedig megint indulhat, és megint megválaszthatják. Hol van a sok fideszes, aki a neve mellé meri írni, hogy dr., és jogásznak képzeli magát? Vagy esetleg pont azért lapulnak, hogy a bili tartalma nehogy szétfröcsögjön?
@Oxica:
1. Annyira de annyira jók vagyunk, hogy az kiusugaraz a környékre is!
www.ma.hu/uzlet/295461/Nyolceves_melyponton_a_munkanelkuliseg_Bulgariaban?place=srss
2. Viszont már jobboldalon is kezdik a büdöset érezni:
propeller.hu/itthon/3260745-varatlan-helyrol-kapott-kemeny-kritikat-kormany?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
Te is fiam, Prof.Batthyány?
Hehehe! Ne bújkáljon senki, aki közpénz közelébe kaszál.

A Fővárosi Törvényszék első fokon közérdekű adatak minősítette a letelepedési kötvényt forgalmazó cégek adatait.

444.hu/2017/01/13/kiderulhet-hogy-mennyit-kerestek-a-letelepedesi-kotvenyt-forgalmazo-cegek
"„Bértárgyalások zajlanak, nincs megállapodás. Ezt a megoldást választotta a szakszervezet ellen a vállalat, hogy eltávolítja a delegációt. Ezt nem fogjuk szó nélkül hagyni, elég barátságtalan lépésnek gondoljuk, és hasonlóan barátságtalan lépéssel fogjuk viszonozni is."

Barátságtalan lépésként majd közik, mint a tanarak, hogy ez a tüntetés nem politikai?:D

444.hu/2017/01/13/nyilatkozott-a-hirttv-nek-kirugtak-az-fkf-tol
@Amelanchier:
Ha a vödör vízben van egy marék szar, az a tetején úszik. Legjobb azt lemerni, különben tele vödör szarnak látszik!
Mondom, hogy jókor és jó ütemben - és a szélsőségeseknek hála elég nagy hírveréssel - tud Vona tőlük megszabadulni.
Így az nem sikkadhat el, hogy ő a Jobbikkal középre tart. Legalábbis a felszín lemeregetésében. Attól még mindig szaros lesz a víz - csak a mértéke nem mindegy!
@Eszter68:
Azért gondolj bele - ha a Házsongrádi temető helyén csináltak volna parkot, és most kezdeményeznénk a MAGYAR temető visszaállítását: akkor is "vállalható" lenne a park "melletti" á, nem, dehogyis zsidóellenes (a faszt nem) aláírás?
@taga20:
Köszi, de az igazi mellette volt: (és Dubrovnik mesés)
www.youtube.com/watch?v=DcFpvolRN3w
@kekex: Azért a szarosvödör lefölözése nem ilyen egyértelmű. Egyáltalán nem biztos, hogy a Vona-kör olyan többségben tud maradni, hogy ne egy csúfos vergődés legyen a vége. Az "ellenállók" az eddigi támogatásukért számonkérhetnek, széteshetnek, össze is foghatnak, a maradék Vonának sem tudja rövidtávon letisztogatni magáról a sokrétegű szarszagot.
Egy meggyengült Jobbikot a fidesz az ujja körül pörget, mint a slusszkucsot.

az internet nem felejt:
vastagbor.atlatszo.hu/2017/01/13/a-jobbik-mar-2015-ben-a-helsinki-es-a-tasz-eltakaritasarol-abrandozott/
"de az sajnos közismert tény, hogy Finki Amerikától Izraelig kokettál a háttérhatalmakkal"

Lemaradtam valamiről? Mi az hogy háttérhatalmak? Én csak egyről tudtam, azaz a többes szám félrevezető lehet.

Amúgy a (félre)tájékoztatási monopóliumok ideje kezd lejárni (Trump CNN csörte). Lassan megint ott tartunk hogy könnyebb lesz egy millió embert lebombázni mint meggyőzni. :-( Ez biza nem jó ómen. :-(
@kekex:

A prostejovi zsidóság története 1445-re nyúlik vissza. Cseh- és Morvaországban itt volt a legnagyobb zsidó közösség, morva Jeruzsálemnek is nevezték egykor.
A szóban forgó terület sorrendben a második zsidó temető volt. A zsidó elöljárók 1908-ban új temetkezési helyet létesítettek, azóta nem temetkeztek oda.
A II. vh alatt a németek likvidálták az ott lévő síremlékeket, gyakorlópályát létesítettek a volt temető helyén.
45 után pedig parkosították a területet.
A jelenlegi /harmadik/ zsidó temetőben 1200 sírkő és síremlék található, valamint szertartásterem, mindkét világháború áldozatainak emlékművével.

A szenzációhajhász magyar sajtó napok óta fellángoló cseh antiszemitizmusról tudósít egy 2016 októberében történt esemény kapcsán.
Arról már elfelejt beszámolni, hogy 2016 november elején a cseh kulturális minisztérium műemlékké nyilvánította a területet és a prostejoviak emléktáblát állítottak a parkban
" Ezen a helyen 1801 és 1908 között zsidó temető volt" szöveggel.
A megemlékezésen képviseltette magát a cseh köztársasági elnök hivatala, a cseh parlament, az Olomouc megye, Prostejov város vezetése és a csehországi zsidó közösség.
A szertartást Ariel Folger bécsi főrabbi vezette.

A prostejoviak az ellen tiltakoznak, hogy a területet kegyhellyé nyilvánítsák, mivel a parkosítás után lakótömbök, iskolák épültek köré. Szeretnék megőrizni jelenlegi parkjukat.
Ebben nem látok semmiféle antiszemitizmust.
@Fabius: " erről a Németh Szilárd is megkérdezhette volna a főnökét mielőtt kinyilatkozott."

"Hő! Rizsaszilárd nem kérdez. Ő kinyilatkoztatja a bármit, amit előző este felinstalláltak neki az adminok."

Te Fabius, engem nem hagy nyugodni a gondolat, hogy aki szilárdan felinstallálta a kinyilatkozás szüvegét, az nem az Or bánt akarta lejáratni?

Mert ugyé kiderültek itten olyanok, hogy kik kaptak sorosan támogatást valaha, meg az is, hogy a szaki vagy elvtársi ( mert ugyé akkoriban még nem volt nertársi mozgalom ) dolgozatában miket nem írkált kedves vezetőnk a civil szervezetekről.
Ennyire csak szándékosan lehet leblamálni a főnit. Nem?
@habakuk000: haver, most kurvára irigyellek.
nálunk esett három centi. de élnék most pl. kemencén:)

tudod mit mondott hofi? nálunk az egy emberre eső bunkók száma kettő.
persze lehet, hogy én is a kettőben tartozom:))
@Amelanchier: ez erősen emlékeztet a miépre... volt egy pár "jó éve"...

vona a látszat ellenére sem okos! hiszen a parlamentbe kerülését, a hellókitty náczikoknak tett ígéretei(már világos, hogy hazugságai) tették lehetővé. ez a szavazóik bő 2/3-de inkább 3/4-e lehet. ha ezek elpártolnak, lexarják stb, akkor vona és az a néhány akiknek jut a kondérból, magukra maradnak. ez pedig egyenes út a megsemmisüléshez, ami nem lenne baj, hiszen ilyen "friss párt" és máris átbaxa a szavazóit.

továbbá a fidex kezét is ott látom, hiszen szépen belesimultak a fidex rendszer nyújtotta "kényelembe és jólétbe" ezért is mozdulna el vona, a "néppártosodás" irányába, mert akkor nem kellene feladni a képviselői titulus előnyeit. erre rájátszik egy kicsit a fidex és szépen le is választotta a "tömegbázisáról" a dzsobbik magját.
@nincs1itt: "ez erősen emlékeztet a miépre... volt egy pár "jó éve"..."

a miépnek mikor volt jó éve?

haver, rólad mindig az jut eszembe, hogy bolondbeszéd,
de nincs benne rencer:)

azé remélem a merdzsód fajint!:)

www.napiszar.hu/Thumbnails/1265.w-800.h0.q100.jpg
@taga20: jájj dé sukár ez a 15 éves e-klasse... de lehet, hogy csák c-bű a kupé!

na figyejjé, te nem nagyon okos, felfedem előtted a nagy titkot!

a "-ez a jel, és ha kettő van belőle, akkor az nem biztosan úgy értendő, írásban sem, amit a szavak pontosan takarnak!

parlamenti párt volt a mijép? az! tehát volt pár "jó éve". kinek és miért volt "jó", ennek a kiókumlálását rád merem bízni.

mellesleg remekül vizsgázott a bayrischer waldban, ahol fél méter friss hó esett... igaz nem c43, hanem a másik merdzsóm.
@habakuk000:

Nálunk is hasonló a hóhelyzet. Délelőtt négyen estünk neki a lapátolásnak. Így is majd egy órába telt, míg eltakarítottuk a havat.
Neveld csak a népet! )))
Vagy 15 éve új menyecske került az utcánkba. Az első hónapokban senkinek sem köszönt az utcánkba, sem öregnek, sem fiatalnak. El is neveztük Mogorvának.
Aztán folyamatosan ráköszöntünk. S láss csodát, egy idő múlva fogadta, majd előre köszönt mindenkinek. )))
@nincs1itt: melyik? az a kocka? bottal se piszkálnám:)

egyébként, a hondát dobtátok?
szerintem is csak rotációskapát tudnak gyártani, de az patent:)
@taga20: öcsi, a memórijádat kellene tornáztatnod egy keveset!
nem dobtuk, csak beszámíttattam a mergába, mert úgy találtam jónak.
nem annyira kocka az a képen sem. de mit várjak olyasvalakitől, akinek egy fapados madzag űrhajó, mert egy lepukkant renyóbó kucorodott át egy autóba?

gyártanak sok mindent, hajó motortól az autóig... de neked ezt hiába magyaráznám...
télleg! mennyire fullos a zsinórod?
legalább egy xaros ülésfűtést kértél bele?
@nincs1itt: revolusön.

egyébként tezsvérem, ha értenél az autókhoz, ako vágnád, hogy a japóknál csomagok vannak, és nem eszt kérek bele, meg aszt:)
@taga20: öcsi, ha komoly vevő vagy, aki nem csak az ákcijóra utazik, akkor bizony minden gyártó hozzátesz vagy elvesz a csomagjaiból... persze ezért (is) fizetni kell.

megnéztem a revolúsön felszereltséget, fapad... 9 milliótól fölfelé ez már a minimum...
de ha értenél az autókhoz, akkor ezt sem kellene magyaráznom...

mondjuk azt, hogy egy b-klasse ami nagyjából árban stimmel, kicsit drágább, de alapból mindazt tudja, amiért te majdnem 3 milliót fizettél pluszban...
@Eszter68:Mekk köszönném ha dobnál egy "prívet
hogylétetdel kapcsolatosan:)))
@nincs1itt: hát ez már legyen az ő bajuk ..Egy ekkora országban ilyen jellegű pártra ekkora volt az "igény", ezt is csak szövevényes összetételükkel érték el. Vona erre már tíz éve rájöhetett volna.
@Amelanchier: ezért is merem mondani, hogy vona igen nagyon nem okos! "túlnőtték" a saját elképzeléseiket is, ez már értelmes és valóban okos/taktikus elmét kívánna, amivel nem rendelkezik a jobbik.

nekifutásból tökön rúgták a szavazóikat. mert a biztos apanázs és a vélt "hatalom", a kevéske eszüket is eltompította.

remek alkalom a fidesznek, hogy ezt a kis akadályt is eltakarítsa a 2018-as választások előtt. az mszp/szdsz ezt a szívességet megtette magától is...

tehát levonható a következtetés, hogy a zseb-fárajó életfogytosnak tűnik, és nem a "csillagban", hanem budai várban...
@nincs1itt: b-klássze, a kutya se fordul meg utána.

ha reggel megyek a garázsba, meglátom, és tudom, hogy egy iparművészeti vasat látok. és beleülök és beindítom és muzsikál:)

www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=14&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi_vNnVk8LRAhXI_iwKHfzzDN4QtwIIVjAN&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dp5Jtsze3wUg&usg=AFQjCNGkBhxOpxpQDJkSg-_N2sZzG8PymQ
@taga20: ha így érzed, akkor minden a legnagyobb rendben és érezd is így sokáig!!!

csak ne lenne piros! baz+! soha le nem mosod magadról, hogy a zasszonynak vetted(ismeretlenül is csókollom a kisztihangyát, mer elvisel téged) békülésiből!!!
@ornagy50: köszönöm kérdésedet, jól vagyok, csak sok a köcsög a kormányban és körülötte.

dzsino voltam, az olá családból:))
JA ÉS KÖVETELEM, HOGY ÁRTUT ÉS RODEOT NE LEHESSEN ILYEN SUNYI MÓDON KIRAKNI INNEN!

általában utálom őket, általában nem értek velük egyet, de ha olyanok leszünk mink ők, ako gémover lesz. semmivel se leszünk jobbak, még ha úgy is tűnik!
@taga20: hát ha már a zusának is listázhatnékja támadt a civil szervezetek ügyében, különösen a külföldről pénzeltekre odafigyelve, akkor szerintem irány szvázi föld!

egyébként meg mindenki paranoiás, ezt a hangok világosan megmondták a fejemben!
@taga20: Ki szóóót Hozzád???
Te mááá megen "issz"???:)))
@nincs1itt: valami forrást ember, me ez így egy nagy szar, amit állítasz.

egyébként meglepődtem, hogy mé nem izraelt hoztad fel példának.
@taga20: foreign assistance data review... gúgli jóbarát.

izrealben sem lelkesednek az ilyen szervezetekért... de mivel izrael a szent tehén ezért mondtam az usát...
@ornagy50: "Ki szóóót Hozzád???"

én eddig aszt hittem, hogy teccik neked ez a demokrácia. tudod, vagy nem, ahol mindenki beleszólhat minden közügybe:)

persze vágom én, hogy..:)

www.youtube.com/watch?v=teWYde75TKM&list=RDteWYde75TKM
@nincs1itt: nem azért nem mondtad, me szent tehén, hanem azé mert az kurvára másról szól.
@taga20: mondtam: szent tehén, ott minden "qrvára másról szól".

a lényeg az, hogy a világ egyetlen országában sem nézik jó szemmel, azokat a szervezeteket, amiket külföldről tartanak életben... ez nem ántidemokratikus, hanem eccerű biztonsági kérdés.
mondjuk mo.-on éppen érdektelen(?), de lásd be, hogy nem a mo.-i tömegbázistól működnek ezek a civilek...
@nincs1itt: "a lényeg az, hogy a világ egyetlen országában sem nézik jó szemmel, azokat a szervezeteket, amiket külföldről tartanak életben..."

merilöpent ki tartja életben? és soroljam?

ember, ne akarj olyan világot, amit utóbb meg fogsz bánni!

nálunk azokat a civil egyesületeket próbálják ledarálni, akik a mi érdekeinket védik, az iksz évre titkosított szarkeveréseket perlik ki.

hülye vagy, ha te is ezeket az egyesületeket támadod.

persze, putyin evtárs egy évtizede eszt teszi!
@elismert felhasználó: nem tudok angolul.

ha megtennéd, hogy lefordítanád nekem, ako megköszönném.
@taga20:

A Foreign Assistance Data Review programot 2014-ben indították, megvalósítására négy fázisban kerül sor. Az első lépés 2015 decemberében történt: ez annak feltérképezését jelentette, hogyan lehet eredményesen nyomon követni és jelenteni a külföldi támogatottságra vonatkozó adatokat. A második lépést 2016 szeptemberében egy index kidolgozása jelentette; ennek során meghatározták azt az 57 adatelemet, amit standardizálva lehetővé válik a különböző típusú társadalmi szervezetek egységes rendszerben kezelése. A közlemény szerint az utolsó két fázis az adatközlés követelményeit és a szükséges költségvetési keretet állapítja meg. Ezt követően válik lehetővé azon civil szervezetek (NGO-k), ill. kulturális szervezetek nyilvántartása, melyek külföldi támogatásban részesülnek.

A civil szervezetek számos esetben amiatt részesülnek külföldi támogatásban, mert – akár tagjaik tudta nélkül is – részét képezik az USA hibrid háborús programjának. Ez a hibrid háborús stratégia lehetővé teszi az amerikai nemzetbiztonsági szolgálatok számára, hogy idegen országban civil szervezetek és sajtóorgánumok működtetésével aláássák a számukra problémát jelentő kormány közmegítélését, majd megbuktassák azt.
@elismert felhasználó:

Az utolsó bekezdés egy magyarországi portál hozzáfűznivalója.
:)
@elismert felhasználó: köszönöm, de most se értelek.

"Az utolsó bekezdés egy magyarországi portál hozzáfűznivalója."

melyik az? még most se értelek.
Most mondják, hogy a harmadik antikrisztust előfutárok jelzik. Az antikrisztus pedig mindenkit összeugraszt. Ezt állítólag a Nostradamus mondta, illetve jövendőlte.
Egyes nézetek szerint Ázsiában tűnik fel ez az antikrisztus. A fenébe, ez olyan kelti nyitásos.

A témához szólva, vajon a békementre érkezett külföldi állampolgárok részvétele is biztonsági kérdés? Mert ugyé erősen bele szóltak a más állam polgárainak, jelen esetben a magyarok életébe már magával a jelenlétükkel is. Még szerencse, hogy nem volt fegyverviselési engedélyük. Szóval hogyisvanez?
@taga20:

Az első bekezdés az amerikai külügyminisztérium által kiadott nyilatkozat tartalma, rövid összegzése.

A második bekezdést csak a kontraszt miatt biggyesztettem ide, hogy lásd, ha már a civilekről volt szó, hogy miként gondolkozik egy listázást támogató hazai médiafelület.
Így, a kettőt összehasonlítva talán érthető nincs itt ezen gondolatsora:
"...a lényeg az, hogy a világ egyetlen országában sem nézik jó szemmel, azokat a szervezeteket, amiket külföldről tartanak életben... ez nem ántidemokratikus, hanem eccerű biztonsági kérdés."
@látjátok feleim szümtükkel:

"A témához szólva, vajon a békementre érkezett külföldi állampolgárok részvétele is biztonsági kérdés?"

Csodálom, hogy az ellenzék ezt még nem hozta szóba. Bár amilyen balfaszok, kinézem belőlük, hogy kihagyják ezt a ziccert is.
@elismert felhasználó: Tul.képpen csak azon filózom (utolsó bekezdésedre reflektálva), hogy hablonyárpi valami finkimesterrel szintén ámerikai hátszelűnek tűnik ők pedig a kormány szekerét tolják ezerrel, zsigeri nácító felharmonikusokkal. :-(

És akkor a hablonyékat majd a TASZ leTASZajtja? Akkor minek kellett eddig a finkimester? Vesszek meg ha értem. :-(

Kicsit Off. Meghalt Udo Ulfkotte. Szívinfarktusban a hírek szerint.

magyarhirlap.hu/cikk/76988/Elhunyt_Udo_Ulfkotte

On
@elismert felhasználó: "a lényeg az, hogy a világ egyetlen országában sem nézik jó szemmel, azokat a szervezeteket, amiket külföldről tartanak életben... ez nem ántidemokratikus, hanem eccerű biztonsági kérdés."

a világ egyetlen országa? ez egy ember?
szerinted én és a geci egy ország vagyunk?

a mai magyar önszerveződő civil szervezetek, csak azé élnek, me soros pénzeli őket?

TE HÜLYE VAGY BAZDMEG?

undorító, amit te és a geci és annak samesza a suttyó szilárd műveltek!
@rdos:

Azt nem tudom, hogy finklimester mennyiben amerikai hátszelű, de eddigi "munkásságát" nézve én szabadúszónak tekintem, aki "tehetségét" árulva és felhasználva szabadon kiélheti "kibic vagyok, nekem semmi se drága" jellegű rombolási vágyát.
@taga20:

Látva, hogy elgurult a gyógyszered, hanyagolni akartalak, de még mielőtt ez bekövetkezik csak megkérdezem, hogy szerinted miért akarja az amerikai kormányzat listázni az Amerikai Egyesült Államok területén praktizáló és külföldi pénzügyi támogatásban részesülő civil szervezeteket?

Bónusz kérdés, hogy miért a demokrata kormányzási ciklusban (2014) indult a program?
@elismert felhasználó: Amerikából jöttem, mesterségem címere free-style? A fősodrat ezt sugallja. Akkor biztosan igaz. :-( Mint a Szaddam "tömegpuszi" fegyverei. :-(

Csak az a biztos hogy Mo külföldi (jórészt amerikai) eladósodottsága lényegében megszűnt. Sacc annyi az MNB valuta tartaléka, amekkora adósságunk van Templetonék felé. Akármit jelentsen is ez. Szerintem jót nem, de ne legyen igazam:-(
@elismert felhasználó: látva, hogy nem válaszolsz a kérdésemre, viszont hanyagolni akarsz, még egy kérdés.

miért örülsz annak, hogy elindult?

ja és. szerintem nem arról szól az amcsi törvény, mint a ruszki. erre mérget veszek.
@rdos:

Úgy is feltehetjük a kérdést, hogy a fősodornak megfelelt-e az a végkifejlet, ami finklimester mesterterve folytán megvalósult. Mert ha nem, akkor...
@rdos: haver, te vagy itt a legnagyobb fasz!

"( Mint a Szaddam "tömegpuszi" fegyverei. :-( "

szaddám ötezer kurdot kiirtott mérges gázzal, te fasz!

"Csak az a biztos hogy Mo külföldi (jórészt amerikai) eladósodottsága lényegében megszűnt."

mi a kurvaanyád szűnt meg?
@taga20: nem akarlak megsérteni, de sikerülni fog!

eccerűen hüje vagy! löpen egy flanszija és nem civil szervezet...

ha nem érted, hogy hiába rühhelled ogv-t, azért még mo.-on élsz, mo. egy állam, aminek a biztonságát szavatolnia kell az aktuális kormánynak.

ha ismeretlen 10-15 fős civil szervezetek, amiknek nulla = zérus a civil szféra általi támogatottsága, tehát a "működésüket" fedezniük kell valamiből/valahonnan és ez a fő kérdés, miből és kitől!!??

de hiába magyaráznám, nem akarod érteni. az usa-ban is figyelik, kuala lumpurban is, ezeket a "civil" szervezeteket.
@taga20:

Az én örömöm vagy bánatom a program indulását nem befolyásolta. Csupán csak azért írtam erről, mert elsőre nem hitted el nincs itt-nek, hogy ez létezik, hogy van ilyen. Az, hogy ez mennyiben különbözik az orosz vagy éppen a hazai megoldásoktól, attól függ, hogy mi volt az elindításkor a célja. És csak arra voltam kíváncsi, hogy mit gondolsz minderről.
@elismert felhasználó: Ha már kérdésfeltevés. Úgy tudom hogy finkimestert otthon (az amiknál) nem kívánatos személynek tekintették. Mint a Vida Ildit meg még 5-öt. Ámerikába nem mehet, de nekünk még jó lesz? :-(
@taga20: amiknek meg is találták a számláit, mily meglepő, usa származásúak volt a mustár gázék... mellesleg ezeket sem "találták meg". egyebekkel együtt nem találtak tömeg pusztító fegyvereket (amik tiltottak lennének). irakban
@taga20: halkan jegyzem meg, hogy a tasz és a többi nem azért él, mert te vagy bárki adakozna számukra...
miről szól az orosz törvény és miről az usa?!

kérlek részletezd az eltéréseket, idézetekkel ha szabad kérni!
@taga20: Nem akarnék érzéketlennek tűnni, de az amikat a kurdok elgázosítása akkor nem zavarta amikor Irán ellen háborúztak. Nem volt az olyan régen. :-(

Azt hittem beszélgetünk. Én is csókoltatom kedves édesanyádat. Ismeretlenül is. :-)

Muszáj a családot belekeverni?
@rdos:

Mi után lett nem kívánatos?
Miután nálunk bevégezte, vagy már előttünk is segítette valahol a demokratikus választások célirányos eredményességét?
De akárhogy is van. Lelketlen iparos.
@nincs1itt: "ha ismeretlen 10-15 fős civil szervezetek, amiknek nulla = zérus a civil szféra általi támogatottsága, tehát a "működésüket" fedezniük kell valamiből/valahonnan és ez a fő kérdés, miből és kitől!!??"

tezsvérem, te beteg vagy! nem érdemled meg a szabad bajorországot, me te és az elme társaid basszátok szét!

www.google.hu/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwij9omXsMLRAhXCMhoKHSlSB0oQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.obsit.hu%2FBajor-Zszl&psig=AFQjCNF6th-1Q_qW03PHQz92Z42FMNWliw&ust=1484508742679836
@rdos: bocs haver, csak néha bepöccenek. ne haragugy:)

szerintem nem akkor volt a gázosítás, mikor szaddám még jó diktátor volt.
@nincs1itt: "amiknek meg is találták a számláit, mily meglepő, usa származásúak volt a mustár gázék... mellesleg ezeket sem "találták meg". "

BAZD MEG, SZARRÁ RÖHÖGÖM MAGAM RAJTAD!!!!!!!!!!

csak durvát tudnék írni, de inkább nem.

tezsvérem, élvezd a c43 életérzést míg teheted, me te és a csürhéd eszt bassza szét. ha látod, ha nem.

találkozunk egy fasza hullahegy tetején pár év múlva.
@nincs1itt:
"ha ismeretlen 10-15 fős civil szervezetek, amiknek nulla = zérus a civil szféra általi támogatottsága, tehát a "működésüket" fedezniük kell valamiből/valahonnan és ez a fő kérdés, miből és kitől!!??"
nem az a kérdés miből és kitől, hanem, hogy mit csinálnak?
az orbán kormányt mi finanszírozzuk de tönkre vágja az országot!
elszámolasi kötelezettsége pedig legelsősorban a kormánynak van! és az állam által fentartott civil szervezeteknek!
amig ott nincs teljes átláthatóság, addig kussoljanak!
itt es most egész egyszerűen a kormánynak nem tetsző csoportok ellehetetlenítése a cél
aztán jön sorban mindenki!
orbánek gátlástalanok!
@elismert felhasználó: az egyesült államokat? mind a 300misit?

te olyat vécc, ami szar, és szarrá tesz mindent.
én olyat védek, ami hibás.

te olyat vécc, ami ellen szólni hazaárulás,
én olyat védek, ami ellen felszólalni kötelesség.

mégcsak összehasonlítani is felesleges kettőnket ártu.
@punkfrog: haver, te merre mész?
én nyuzélandot néztem ki, me ott is van alpok:)

www.youtube.com/watch?v=TslWO3P3rew&list=RDTslWO3P3rew
@KorlátlanTollpárna: min angyal? a szar lelkivilágodon?

ja és ismerlek:)))

"47 éves, felsőfokú rendszerinformatikus vagyok. Életem párjával és csodálatos leánygyermekünkkel élünk Óbudán."
@taga20:

Kettős mérce.

Több ezer ártatlan kurd élete csak(!) hiba?
Kettős mérce. Az ilyen gyakorlat tesz mindent szarrá.
ksh.hu

"2013-ban mintegy 64,5 ezer – az előző évinél hétszázzal kevesebb – civil és egyéb nonprofit szervezet működött Magyarországon, bő egyharmaduk (22,5 ezer) alapítványi formában, 42 ezer társas nonprofit szervezetként."

Ugye van ez a hatvanvalahány ezer civil szervezet Magyarországon, amely VALÓBAN CIVIL SZERVEZET...

....és ugye van a liberál-fasiszta SoroSS elvtárs által szponzorált kb. 10 darab álcivil szervezet....

Teljesen nyilvánvalóan ezekről a külföldről pénzelt, a magyar civil-társadalomba egyáltalán nem illeszkedő, száz százalékban politikai szervezetekről van szó!!!!!

Persze értem én a magyar ballibsik ácsingózását a SoroSS elvtárs százmillái után, ha nem pénzelné őket a kenyéradó gazdijuk akkor el kéne menni dolgozni, ami ugye meg nem megy nekik.......
@taga20: akkó szomszédok leszünk!
én a mellettük lévő kontinenst néztem ki!
csak kurva sok Biokill kell a pókok miatt!:)
@KorlátlanTollpárna: azé egy gyenge, szép volt haver, jólesett volna.

de ti jobbikosok kurvára nem értitek a szépet!

www.youtube.com/watch?v=RHsIP_LNN5A&list=RDRHsIP_LNN5A
@taga20: Dehogy haragszom. Köszönöm az emberi hangot. :-)

Igaz, csak origo, de gyors kereséssel ezt találtam. Jól emlékeztem.

www.origo.hu/nagyvilag/20051223nepirtas.html
@elismert felhasználó:

"A civil szervezetek számos esetben amiatt részesülnek külföldi támogatásban, mert – akár tagjaik tudta nélkül is – részét képezik az USA hibrid háborús programjának. Ez a hibrid háborús stratégia lehetővé teszi az amerikai nemzetbiztonsági szolgálatok számára, hogy idegen országban civil szervezetek és sajtóorgánumok működtetésével aláássák a számukra problémát jelentő kormány közmegítélését, majd megbuktassák azt. "

Mostmár értem, hogy miért védte a TASZ részéről Schiffer Orbánt a Gyurcsány-kormánnyal szemben, amikor az beperelte azért, mert a kormány közmegitélést aláásta. Az involválja azt is, hogy Orbán mögött is az amerikai nemzetbiztonsági szolggálat állt. Velágos...
@elismert felhasználó: Ebben nincs vita köztünk (iparának minősítésében), csak azon filózom, hogy az un. hárombetűs szervezetektől (meglehet csak városi pletyka, vagy túl sok krimit olvastam?) állítólag nem lehet leszerelni. :-(

Persze ez az amit soha nem fogunk megtudni. :-(
@ulpius66:
TIK!
miért nem baszod meg a kurvaanyádat te szar?

te még melózol droid? droid szakszervezet mit csinál?

neked is van, ja nincs, szarvilágod:))
@taga20: basszus!
nagyon trendi a szemüvege!:)))
@rdos:

Leszerelni? Érdemei elismerése mellett biztos nem.
De lehet, hogy az a gyanús, ami nem gyanús, mert egy nyilvánosan dolgozó fedett ügynök nem gyanús.
Vagy gyanús?
@elismert felhasználó: hol mondtam ilyet?

ne hazugy geci, me gecivé válsz!
SoroSS elvtárs által kitartott egyesületek, blogok

1. Eötvös Károly Intézet

Az Eötvös Károly Közpolitikai Intézetet a Soros Alapítvány hozta létre 2003 januárjában azzal a céllal, hogy a hagyományostól eltérő, újszerű intézményi formát teremtsen a demokratikus magyar közélet formálására. Az intézmény elnöke Majtényi László, az MSZP köztársasági elnök-jelöltje.

2. Krétakör Alapítvány
3. Transparency International
4. K-Monitor Közhasznú Egyesület
5. Társaság a Szabadságjogokért (TASZ)
...és még tíz egyéb alapítvány

..és a blogok:
1. átlátszó.hu
2. magyarnarancs.hu
3. 444.hu
4. Mérték Médiaelemző Műhely
...és még sokan mások.....

Ezek mind-mind nyíltan a SoroSS elvtárs kurvái (kitartottjai) a többi ballibsi blog ilyen-olyan forráson keresztül részesül a SoroSS pénzeiből......
@punkfrog: apám, nagyon patent vagy.
de ne dobd be ide, legyél annyira korrekt:)

gondojj a kislányára! nem tehet az apjáról:)))
@ulpius66: Ja ja. Mint a cöf. Ugyan menj már. :-) A polgári értékek, a kormányzat átláthatóvá tétele az mind olyan dolog, amire égető szükségünk lenne. Ahogy pl. polgárságra is.

Fabi is fején találta a szöget, ha az eddig leszalámizni szándékozott Soros féle civileknek vagyonnyilatkozatot kell tenniük, talán ha jó példával járnának elől minisztériumaink emenbé és alapítványai, kormányunk és szervei és az ő "civil" szervezetei. :-)
@ulpius66: haver, a végéről lehagytad!

A KURVAANYÁD, AKIT A GECI BEFEDEZETT:))
@taga20: "@ulpius66:
TIK!
miért nem baszod meg a kurvaanyádat te szar?"

Köszönöm a gyors, lényegretörő és kulturált válaszát!!

Na jó, ez vicc volt!

Tudod te vadbarom T. G. (Tamás Gáspár) hogy mire való a "Tahótlanítok" gomb a kommented alatt??

Pont arra, hogy az ilyen tahókat, mint te is vagy eltüntessek a blogról!!!!

Na, Tamás Gáspár agyő!

Kibaszottul nem fogsz hiányozni!!!!!!!
@taga20:

A fentebb mondtál ilyet. Kövesd vissza, hogy honnan indult és mire válaszoltál.
Amúgy bájos, ahogy a helyzet szükségessége szerint kezelve használod fel az USA-t egyszer x millió amerikai állampolgárként, egyszer amerikai kormányzatként.
@KorlátlanTollpárna: ember, tettem valami olyat, mint a kurucinfo, akik, amik kitették az ellen oldal prominenseik, nevét, címét, egyéb személyes adatait?
@taga20: te tényleg nem vagy nagyon okos...
@elismert felhasználó: te nem vagy gyanús magadnak? me
nyomod a geci és geciszilárd dumáját, és engem baszogacc!

tudod mit kívánok neked? hogy te vagy a családod a geci látókörébe kerüljetek. te retek.
@taga20: nem érted te a demokráciát.
@nincs1itt:

És ez csak most lett egyértelmű számodra?
@rdos:

Er dős!

Te kevered a szezont a faszommal!

Miért kevered a SoroSS által ide vezényelt álcivil, felforgató bandát egy magyar minisztérium, MNB által létrehozott non-profit alapítvánnyal, ami pl. az oktatással foglalkozik?????
(el bírod képzelni, hogy pl. az USÁ-ban működjön egy kínaiak, stb. stb által finanszírozott alapítvány?)
@nincs1itt: soha nem mondtam mást. de ez most, hogy jött?
@taga20:

A sas nem kapkod legyek után, mondta a geci.
Nem kerülhetek a látókörébe és neked sem kell ettől tartanod.
@Philip F. Queeg: nem akarom bántani, mert szeretem ezt a balfaxtot... is.

de azt látom, hogy nem sok fogalma van a való világról.
@taga20: hüjeségeket hordasz össze izomból. ennél többre tartalak! és ez most nem vicc! értelmes pali vagy, csak időnként a becsípődéseid miatt nem vagy hajlandó szembe nézni a valósággal.

na. a lényeg az, hogy merj önállóan gondolkodni, akár annak árnyékában is, hogy hibázol!
@elismert felhasználó: A (szabad) sajtó és a megszállók titkos szolgálatai kapcsán ajánlom figyelmedbe Robert Maxwell élete és halála c. posztot. A 2 vh. után az MI-6? ügynöknek a nyugati Németországban tudod mi volt a munkaköri leírásában?

Feladata: "sajtó általi befolyásolás".

konteo.blogrepublik.eu/2012/08/28/robert-maxwell-halala/

Persze ez már történelem, finki meg a hagymázas hétköznapjaink része - alakítója, de lehet hogy ott is rémeket látok, ahol nem is rémes, hanem csak egy finom habos francia krémes. :-)

Ne keress áthallást, ha rímel nehezen fogom vissza magam. :-)
KEDVES KOMMENTELŐ TÁRSAIM!

Én ugyan már "tahótlanítok" funkcióval elküldtem ezt a totál idióta taga20 nevű tahót melegebb éghajlatra.... viszont a neki írt válaszokat olvasom!

El bírom képzelni, milyen baromságokat ír.....

Csodálom azokat, akik ezt el bírják olvasni, azokat még jobban csodálom, akik még válaszolnak neki....
(ahelyett, hogy tik is tahótlanítanátok....)
@ulpius66: én meg már aszt hittem, hogy rendes munkásőr vagy!:))

www.youtube.com/watch?v=I4N97YJeWxc
@nincs1itt:

Igen, ő a Varánusz háziállata.
Szereti mindenki, mert olyan kedvesen együgyű és ahogy esetlenül, de aranyosan produkálja magát a dicsérő szavakért és a leejtett jutalomfalatokért, az szívfacsaró.
@rdos:

Jó a rím, mert finkli valóban rémes és hozzá képest Maxwell tényleg krémes.
@elismert felhasználó:

Na hallod, nekem is napokba telt, mire beugrott, hogy ez a fideszes német ezt erősen benézte..:D
@KorlátlanTollpárna: na esse (ló)citrom vagy egyéb flanszija fischtaliga vót...
@ulpius66: KEDVES ULPIUS, ALIASZ TIK!

miért nem örülsz annak, hogy a gazdád a geci szétbasz mindent. most éppen a normális civilek a préda.

kicsiben én vagyok a préda, te szarfaszú hulladék.

aki ide írogat, az látja, hogy mit műveltek.

TE UNDORÍTÓ SZAR!
@ulpius66:

No és a lengyel, meg a román vendég békemenetelőket ki vezényelte és hozatta ide? Azok nem szólak bele a mi életünkbe? He?
@ulpius66: Csak nem az eltolcsynak a "tankönyvére" gondolsz? Középszer, de inkább gagyi és gondosan kontraszelektált legalja. :-( Ez a ner-ed. :-(

Amúgy 3 műszakban toljátok? Mi a jutalom? Retúr a felcsúti sinskanzenbe?

USA-ban külföldi pénzen lapítvány - lobbista, mintha moszkoVityádnak is volna egy. :-) Mondjuk sokra nem jutott. Na ezt keverd össze :-)

Azt a lemezt nem kérhetném hogy ámerikában verik a négereket, és Jamaika a jamaikaiaké? :-) Gyermekkorom kedvence, annyira sajnáltam az amikat és tudtam választani a sertésmájkrém és a marhamájkrém között. Már ha volt mind2. :-(

Szar meló ez az agitPRop, kár hogy nem veszed észre ki a démon. Nem az akit démonizálsz, hanem akinek dolgozol. :-(
@látjátok feleim szümtükkel:

Az egy dolog, hogy ő benézte, de azok, akiknek ezt látni kellene, na...ők csak néznek.
Ellenzéki pártokat erősítő honfitársaink csak alibiznek.
@Philip F. Queeg: te gerinctelen pondró.
az a baj haver, hogy te undorítóbb vagy, mint a geci, vagy a németszilárd.

fésztufész nem megy?

azé pöcegödör ez az ország, me te vagy a fősodor.
idegesít az egyenes stílusom, mi?
@rdos: egyem a civil máját! nagyszemű babbal és chiantit innék rá!

az795576.vo.msecnd.net/bh-uploads/2015/09/Hannibal-Hopkins.jpg
@ulpius66: "...ha nem pénzelné őket a kenyéradó gazdijuk akkor el kéne menni dolgozni, ami ugye meg nem megy nekik.......+

Ugyé nem mezei gázszerelőkre teccett gondolnyi?;D
@látjátok feleim szümtükkel: "No és a lengyel, meg a román vendég békemenetelőket ki vezényelte és hozatta ide?"

Na ki????

Nyilván tudod a választ!!!
(várom a megoldást, annak persze még jobban örülnék, ha valami bizonyítékod is lenne...azt nem fogadom el, hogy a hvg.hu is megírta....)
@taga20:

Az, hogy rendszeresen fejjel mégy a falnak, azt nevezheted egyenes stílusnak, mert hát a nyuszika is azt mondta a biciklis borulás után, hogy én így szállok le a cajgáról.
Az hogy nem tanulsz a hibáidból, az a te bajod.
@látjátok feleim szümtükkel: "@ulpius66: "...ha nem pénzelné őket a kenyéradó gazdijuk akkor el kéne menni dolgozni, ami ugye meg nem megy nekik.......+

Ugyé nem mezei gázszerelőkre teccett gondolnyi?;D"

ELTALÁLTAD!!!

Tényleg nem rá gondoltam, hanem arra a pár tucat ballibsi "munkatársra" akik a SoroSS elvtárs által szponzorált alapítványokban lebzselnek.....
(egyébként meg nyugodtan lebzselhetnének, csak NE AKARJANAK POLITIKÁT CSINÁLNI .... hanem pl. támogassák a szegényeket, vagy osszanak élelmiszert...)
@nincs1itt: majd kérek putyinevtástól eligazítást.

ember, te a hülyeség karikatúrája vagy:))
@Philip F. Queeg: szerinted, hogyan kéne reagálnom arra, hogy háziállat vagyok?

te mit tennél a helyemben, barátom?
@rdos: "Amúgy 3 műszakban toljátok? Mi a jutalom? Retúr a felcsúti sinskanzenbe?"

Erdős!

Remélem nem sajnálod azt a kicsike pénzt amit a bérkommentelésért kapok....ugyan kicsike pénz, de nekem jól jön!
(fogadjunk a SoroSS által szponzorált ballibsi bér-bloggerektől nem sajnálod a pénzt..pedig 1 : 1 ....engem a Fidesz szponzorál, őket meg a SoroSS elvtárs...)
@nincs1itt: Mi a baja a májammal? Azt nem adom. A hájam viheti. :-)
MIÉRT ETETITEK ESZT A FÉREG ULPIUS666-ot?

mi kell még nektek, hogy ezeket a szarfaszú zombikat semmibe nézzétek?

mindenki engem basztat, de eszt a szart senki sem!

BASSZÁTOK MEG, EZ MAGYARORSZÁG!
MEGÉRDEMELJÜK A SOK RÜHES ORBÁNGECIT!
@taga20:

Nem vártam és nem is azért írtam, hogy megköszönd.
De nagyvonalúan elsiklottál a lényeg felett újra. Ahogy szoktad...
Példák, csak ma.
rdos-t leanyáztad, mert lusta voltál elolvasni, hogy mit, mire és kinek írt. Mert nem érezted a szomorú iróniát a soraiban. Aztán leeset és kénytelen voltál bocsánatot kérni.

Büszkén szoktad hirdetni, hogy ha valaki szerinted hülyeséget ír, akkor gyorsan kiguglizod a tutit és belevered az orrát. Ma volt aki neked guglizott ki olyat amit te nem tudtál és mikor beleverte az orrod elküldted a büdös francba.
Az egyenes stílus diadala.
De nem vagyok a kezelőorvosod, sem a gyógyszerészed. Old meg magad.
@ulpius66: Nem, dehogy sajnálom. :-) Egyetlen "oldal"-tól sem sajnálom. Ettől persze sajnálatra méltó a dolog, de ne legyenek lelki problémáid emiatt. Ha nem Te, akkor csinálja más. :-(

A beismerésed díjazom. De kamion. :-)
@ulpius66:

Nem zavar, hogy a Soros Budapesten született magyar állampolgár?
Miért is idegen államból avatkozik ő a magyar emberek életébe?

Vajna nertárs, meg a többi idegenből hazaszakadt nertárs nem zavar? Ő is ugyanott tollasodott, ahol a Soros, oszt amikor hazajött egyből biztosan szerencséje is lett. Neked miért nem lett? He?
@ulpius66: "(egyébként meg nyugodtan lebzselhetnének, csak NE AKARJANAK POLITIKÁT CSINÁLNI ...."

No ez szép, a gránit szilárdságú alaptörvénybe vésett jogában akarsz korlátozni magyar állampolgárokat? Ez már tiszta rákosista dikta túra lesz itten.
@Philip F. Queeg: szerintem neked az se mond semmit, hogy hülye vagy, mint a segg.

annyit hazudsz és csúsztatsz, hogy kedvem sincs rá reagálnom.

és tudod mi a legnagyobb baj tezsvérem, hogy vicces se vagy, pedig azt hiszed.
@ulpius66:

Nem írta senki, tv-ben láttam amint panaszkodott a romániai fickó, hogy elhozták őket Budapestre, oszt amikor vége lett a menetelésnek, mehettek ahová akartak. Ezt azonban nem mondták nekik amikor elindultak velük.
@elismert felhasználó:

lemadradtál, mert nem a panasza volt a lényeg, hanem az, hogy mibűl hozták ide, és kik?
@taga20: Na kérlek. Most hogy ulpius kollega dekonspirálta magát valóban hanyagolható lett. :-)

Nem kell azért nagyon örülni, más nicken még visszatérhet. :-(

Tudod, ez egy szabad ország. Kommentelni (ma még) szabad. :-( Ha hagyjuk, holnap mi - kommentelők jövünk, mint a következő "szalámi szelet". :-(
@látjátok feleim szümtükkel: MibűL? MibűL? Hát a mi pénzünkbűl. :-(

Csak ott még nem tartunk hogy fityisz és szatellitái vagyont nyilatkozzanak. :-(
@rdos:

+1

Ide illő idézet:
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."
@rdos: ember, eljön az az idő, mikor érted se szól senki, és az ilyen ulpius666 féle férgek fognak cirkálni.

és akkor utálhacc visszafelé!
@elismert felhasználó: annyira ostoba vagy a +1-eddel, hogy nincs is kedvem hozzád!
@rdos:

No de miért is kéne egyáltalán nyilatkozni, hiszen aki nem vak, az anélkül is láthassa, hogy egyik napról a másikra kik, és miként tollasodnak pl. a közbenemszerzéseken. Meg a földmutyikon. Meg a nemzeti bank alapítványaiból. Meg az alkotmányossági köccségből.
@taga20: eszembe se jutott bedobni!
pedig már közszereplő!:)))
semmi gond nincs vele különben, csak egész másképp képzeltem el!
@elismert felhasználó: :-) Annyi kiegészítéssel élnék, hogy én nem harcolok a Te szólás szabadságodért, de mindent tőlem telhetőt megteszek azért hogy szólhass. :-) Árnyalatnyi különbség, de a pl békeharcoskodást meghagyom az eftásaknak. :-)
@taga20: Őszintén remélem nem a próféta beszélt belőled. :-) Abban igazad van hogy a trend ma még az amit "jósoltál". Én meg a trendfordulóban bízom. :-)
@ulpius66: olass inkább bayer zsótit! az való a kifinomult izlésednek!
@punkfrog: szerintem te és én is ilyenek vagyunk.

ha szembe találkoznál pl. kövérrel valahol, észre se vennéd, me annyira jelentéktelen a faszi.

zene!:) szép, mégha igaz, de ne lenne is:)

www.youtube.com/watch?v=RNU2rTn161w&list=RDRNU2rTn161w
@látjátok feleim szümtükkel: Teoretice igazad van. Sajnos. :-( Mariann után szabadon, azért engem érdekelne hogy mibűl az annyi?
@ulpius66: "NE AKARJANAK POLITIKÁT CSINÁLNI"
mindenkinek alkotmányos joga politikát csinálni!
@rdos: én se szeretném.
viszont az emberek szeretik a szenvedést, a háborút, a kínt.

lásd ulpiusfaszt, és filipfaszt!

szerintem totál arra húzunk.
@Philip F. Queeg: azt kívánom neked, hogy 10 millió @ulpius66-al élj együtt!
(lehetóleg egy másik bolygón)
@punkfrog: mondták má neked, hogy geci vagy:)

zene, mehet? mehet:)

www.youtube.com/watch?v=1ybaiCgOFUQ
Kész vagyok. :-) Univerzális rezsiszilárdunk újabb arcát ismerhetjük meg. A hír nem biztos hogy igaz, de azért terjesszétek. :-)

"Az alig, vagy közepesen művelt kormányközeli embereket megszólító vetélkedő műsorvezetője Németh Szilárd lesz.

“A Maradj taplón! adásaiban jó hangulatú vetélkedésre törekszünk majd, a helyes válaszokat tekintve nem leszünk olyan rigorózusak, nem kell mindent pontosan megfogalmazni."

Tovább is van, itt.:
hircsarda.hu/2017/01/13/uj-musor-az-m1-en-maradj-taplon/
@taga20: Ezzel a szenvedés izével jössz itt nekem. :-) Nem vagy Te egy kicsit mazohista? :-) Kérdésem költői volt, véletlenül se vedd úgy mint ha egy agykurkász kérdezte volna azt, hogy: "akarsz róla beszlni?" :-)
@rdos: miért vagy ilyen szemét? engem is vert az apám, mint a gecit.
és innen ketté vált az életünk.
én jó lettem, a geci szar lett.

érzed a bizsergést?:))))
@punkfrog: és én hogy szerettem eszt a barmot:)

ráadásul a zenéjét!

www.youtube.com/watch?v=OoYbWkguYE8&list=RDOoYbWkguYE8
@punkfrog: ja és itt van egy szám, amiben benne van a régi életed és a mostani szar életed.

www.youtube.com/watch?v=IWidzhbuavg
és hogy szeretem mikor mindenki kussol:)

jó8 mindenkinek, még a sötéteknek is:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=hLSGM7hqz6U&list=RDhLSGM7hqz6U
444.hu/2017/01/15/egyetlen-hires-eloado-sem-volt-hajlando-fellepi-trump-beiktatasat-kisero-koncerten

Semmi pánik elvtársak.

Itt van nekünk a felcsúti cigányzenekar, élükön a primeminiszter prímással, csak dugják el előlük a velencei tükröket és varrják be a zsebeiket, hölgyeimésuraim.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/14/a-dunaujvarosi-lakasajtokon-mar-kopogtat-a-vilagvege

Há me elvtársak!

Sorosbérenc, álcivil szervezetek támadják a rezsicsökkentést. Ezeket a szervezeteket el kell takarítani elvtársak, és akkor lesz meleg víz, fűtés is lesz, le lehet húzni a szart a vécén. Vagy nem, de az biztos, hogy a mi számaink jók és minket irigyel a nyugat, mert van magyar narancs. Mi nem beszélünk a levegőbe Pelikán...

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Kora délelőtti egyoldalú sajtószemlém.

Itt is gyakori kétség. 1. Nem beszélni egymással, 2. elbeszélni egymás mellett, vagy 3. eszmét cserélni? Holott persze hogy a 3. "eszme csere" az egyetlen járható út.
szelsokozep.com/cikk/1032-nyilt-level-vago-istvannak

Az a fránya piac. Az biza még a lágerben is működött. A szlovák eftársak jót akartak? aztán mi lett a vége? :-(
iho.hu/hir/az-ingyen-utaztatas-hatulutoi-tenyek-a-ficocializmusrol-170113

Új (feszültség levezető) szerepben a papságot helyettesítő medeja? Eddig az volt a "mantra", tűrjél paraszt, de majd a mennyeknek országa! Ma meg már: tűnjél paraszt el innen a bánatos 3,14159...-ba. :-(
iflgazdasag.blog.hu/2017/01/14/nem_csodalom_hogy_el_akarsz_menekulni_magyarorszagrol
@taga20: Én szemét? Még csak át se vertelek. Nem hogy meg. :-)

Példád mutatja. Nincs vert helyzet. :-) Mindenhonnan fel lehet állni. :-)
@Oxica:

Hogy is vagyon ez?????
"A szolgáltató levélben tájékoztatta a polgármestert, hogy a nagy hideg és a Duna alacsony vízállása miatt nem tud elég ivóvizet felszívni a kútjaiból, és arról is írtak, hogy az önkormányzat kikényszeríti tőlük, hogy egy olyan fogyasztót is ellássanak ivóvízzel, ami kívül esik a cég ellátási területén, és sem engedélye, sem szerződése nincs a vízhozzáférésre. Azt azonban újságírói kérdésekre sem árulták el, milyen fogyasztóra gondolnak. Az viszont valószínű, hogy nagyfogyasztóról van szó, a szolgáltató szerint ugyanis azért nem tud elegendő vizet biztosítani a dunaújvárosiaknak, mert el kell látnia ezt a bizonyos fogyasztót is."

Ez nem valami hivatali visszaélés, hiszen nincs engedély a szolgáltatás igénybevételéhez, oszt még is???

Tényi nertárs ezt még nem olvasta?
444.hu/2017/01/15/a-sajto-kerdezett-ra-ezert-kezdte-el-erdekelni-a-kormanyt-hany-gyerek-tanul-rovasirast

Na meg elvtársak!

Ismét kötelezővé kéne tenni az orosz nyelvtanulást is nem elvtársak?
Ideje megismertetni újra a gyerekekkel a cirill betűket. Ha ismét eggyé kovácsolódik a szovjet és magyari nép, akkor nagy szükség lesz erre, legalább akkora mint a rovásírásra, elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel: Dunaújváros vízellátása nagy műszaki tartalékkal biztosított.

www.dvcsh.hu/index.php?p=3_1_1

Saját vízmű Szalki-szigeti vízbázis tud 10 000 m3/napot, a DRV távvezetékéről van 15 000 m3/nap vízvásárlási joga, a város vízfogyasztása 12 000 m3/nap. Nagy fogyasztó ide, kis víz oda, azt mondanám hogy nem lehet ott a vízkorlátozásnak műszaki oka.

Pénzügyi annál inkább, a DRV-től vásárolt vízért ugyanis fizetni kell. Mondom ezt úgy hogy lassan huszadik éve nem vagyok vízműves.
Bandi a zsákutcában(

444.hu/2017/01/15/lovasi-andras-a-mai-politikusokrol-regen-ezekbol-lettek-a-kisz-titkarok

.................

"Most nem szólnak a csillagok, a messzeség most nem ragyog, s a közelség csak úgy segít, ha érzed, hogy megérint.

Most nem szólnak a csillagok, az árnyékok most túl nagyok, az antennákról víz csorog, felhők, ne sírjatok!

Míg a távolság az ablakát bezárja, míg az éjszaka az új nap fényét várja,nézünk egymásra, és válaszolni nem tudok, és nincsenek jó kérdések, és nem szólnak a csillagok.
@gazoló:

No akkor pontosan mi lehet a gond? Esetleg túleljesítették a rezsicsökkentést? Rezsizsilárd erről is szólhatna. Gondolom a dunajújvárosiakat jobban érdekeli, mint a civil szervezetek kiírtása.
Nem gazlónak, hanem rdosnak szántam a kérdést. Elnéztem.:D
A jobbik elásta magát és az országot is, Or bán örül, én meg nem tudom kire fogok szavazni.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=205367
@gazoló:
Konzultáció!
Csalódott vagyok.
Mindkét meccs olyan biztatóan indult, arcom csupa derű /volt/, aztán mély letargia.
Mit gondolsz, lesz még esély arra, hogy nézhessük a mi fiainkat?
@rdos: ebből kifolyólag távfűtés sincs D.ujvárosban.
@gazoló: Bandi!! Régen éppen ezek voltak a kisz titkárok, ébreggy fel!
@Oxica: „Félrevezető, találgatásokon alapuló cikkek jelentek meg bizonyos médiumokban arról, hogy a kormányzat a rovásírás népszerűsítését, kiemelt támogatását tervezi. A hírekben megjelentekkel szemben a valóság prózai: egy sajtókérdés érkezett a rovásírást tanuló általános iskolás diákok számáról, amelynek a megválaszolásához kért adatokat a Klebelsberg Központ a tankerületi központoktól"

index.hu/belfold/2017/01/15/kiderult_miert_meri_fel_a_klik_hogy_hanyan_tanulnak_rovasirast/
@Gábris szomszéd: jól jegyezze meg Pelikán elvtárs, az is gyanús, ami nem gyanús.
@Mariann19:

Az első négy jut tovább. A gond az, hogy most már valószínűleg csak harmadikok vagy negyedikek lehetünk. Így szinte biztos, hogy a D csoport első és második helyezettjével játszunk az egyenes kieséses szakaszban, ami a svédeket és a dánokat jelenti.
Azt gondolom mondanom sem kell, hogy ez mit jelent.
@látjátok feleim szümtükkel: A konkrét ügyet nem ismerem. A rezsicsökkentés az biztos hogy betett a vízszolgáltatóknak. Létszámleépítés, hatósági árképzés és egy szép nagy vízfej lett a négyszázból negyvenre erőszakosan csökkentett viziközmű szolgáltatók feje felett. Értsd, több papírmunka, kevesebb dolgozóval kisebb bérrel, melós alig maradt. :-( A cél az lett hogy a vízmű ne legyen nyereséges (nonprofit státusz, azaz éppen megéljen).

Csakhogy. Már az összevonások előtt, már az átkosban is az volt a viziközmű szférára a jellemző hogy a tervszerű felújításokra sem volt pénz (pl. egy vezetéket illik min. ötven évente lecserélni). Amikor önkormányzati tulajdonba kerültek a vízművek, akkor még kevésbé tudták az elöregedett rendszert megújítani (hatósági árképző a polgimester volt, igyekezett minimális víz - szv.csatona díjat megállapítani, pillanatnyi népszerűség többet ért mint a "bomba időzítése").

Erre a több évtizedes folyamatra tett rá a rezsicsökkentés. :-(

Az a csoda hogy eddig nem volt nagyobb baj. :-(

Még azt is el tudom képzelni, hogy bár a vízbázis oldalon (vízkitermelő mű vagy vízvétel-vízvásárlási lehetőség) ugyan minden rendben, de valami főnyomócső vagy átemelő elszállt, azaz mégis csak műszaki az oka. :-(

Az ott dolgozók motivációját már nem is ecsetelem. :-(

Amúgy a legnagyobb "vicc" az, hogy az Eu egyik legnagyobb folyója mentén fekvő Dunaújvárosban nincs víz. :-(

Amúgy ha én rezsiszilárd lennék rákenném a TASZ-ra, vagy a Soros-ra. :-(
@Gábris szomszéd:

Amikor meg a mezőkövesdi sportszállodáról érkezett sajtókérdés, hogy miért kerül 900 millával többe, akkor meg még a mikrofont is kivették a kérdező kezéből.

Az ok egyszerűbb és prózaibb. Az idióta g..ik be akarják vezetni a rovásírást az általános iskolákban, a hittan mellé.
Megint egyel kevesebb matematika óra lesz.
@elismert felhasználó:
"Azt, gondolom, mondanom sem kell, hogy ez mit jelent."
Jó, hogy írtad a lehetséges variációkat, mert én még nem jutottam el oda.
Nem tudom megítélni, hogy mi lehet az oka a második félidős leeresztéseknek?
Ez volt a németekkel és a horvátokkal is.
Pedig nem érheti vád a fiúkat, hogy nem lelkesen játszottak mindkét meccsen.
A kapusteljesítményekkel azért voltak gondok.
@Oxica: Ne izgulj. A hittan sem kötelező csak választható. Viszont a mezőkövesdi kérdésre nagyon is fontos lenne válaszolnia az illetékeseknek.
@Mariann19:

A második félidős blokkolás oka lehet fáradság, az, hogy az ellenfél jobban bírja szuflával, de lehet az is, hogy mindkét esetben meglepte taktikailag az ellenfelet a csapat, amire a félidőben ők reagáltak és erre nekünk már nem volt válaszunk.
A jó kapusteljesítményhez elengedhetetlen, hogy a védekezés, a fal stabil, megbízható és jó legyen. például hiába volta a tunéziai kapusnak parádés védései, a rossz védekezésnek köszönhetően a szlovén lövésáradat eredményesnek és hatékonynak bizonyult.
@elismert felhasználó:
Az első mondatod utolsó megállapítására tippelek én is.
Elhangzott egy olyan kritika is, hogy hiba volt kihagyni Iváncsik Gergőt és Gulyást a szélekről.
Iváncsikot különösen, mert nagyon megbízható, eredményes és egyenletes játékot mutat mindig.
@Mariann19:

Ezt már sosem tudjuk meg, de:

www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-vb-szakmai-okok-miatt-maradt-ki-ivancsik-es-gulyas-2546355

...könnyen meglehet, hogy nem akartak minden támadás után kettőt-hármat cserélni, mert okultak az elmúlt világversenyek tanulságaiból,.....amik sajnos még néha most is visszaköszönnek. Továbbra is gond, hogy labdavesztéskor esélyünk sincs a kontrát megakasztani vagy legalább lassítani, mert egyszerűen elrohannak mellettünk.
Gólszerzés után, ha az ellenfél gyorsan áll fel, gyorsan kezd, nincs időnk cserélni és nem olyan stabil és megbízható a védelmünk, mint csere, cserék után.
Kapus nélküli játéknál, a fent említett két játékos okán, de a kerettagok mellett is elhanyagolható és veszélytelen a szélsőjátékunk. A csapat behúzódik középre, de a "tömeg" miatt nem mindig sikerül a beállóst megjátszani, vagy a kialakuló résekbe betörni. Átlövőnk meg akkor van, ha Nagy Lacinak jó napja van.
aszongya a fáma, hogy ró vá sírás lesz a vásárban... és meg is lesz róva meg sírva egyébként a kanyar a hibás és a resző a démon aki kísér minden hülyeséget
brühüyyy
kkk
és cisz moll meg gesz dúr Só Pin ma Zur Ka
@elismert felhasználó: szerintem több kézistadion kéne, az lehet a megoldás.

felcsúton is bevált:)))
ja jut eszembe. én bírom a japokat, meg a zum-zumot, csak eszt a mészároljunk bálnákat életérzést nem vágom.

ez olyan fasznövesztő dolog lehet, mint a nagy verda?

előre is köszönöm, ha valaki felvilágosítana:)

444.hu/2017/01/15/a-balnavadaszat-betiltasa-ota-eloszor-fotoztak-lemeszarolt-balnat
@elismert felhasználó:
Nem nagyon merek belemerülni az elemzésekbe, mert kikapunk az offolásért, de van még egy-két érdekesség.
gazoló tudja, hogy a heppem a szélsők aktivizálása,
de ez rendben nem jön be a magyar taktikában.
A másik. A horvát sportszakértő bírálta, hogy miért négy átlövőre építünk, a szélre nem.
A harmadik. Hiányolom a lerohanó támadásokat, mert a lelassított támadások tényleg a középpontra összpontosulnak, ahol az ellenfél védelme már csúcsra járatja magát. Eközben jönnek elő az átadási hibák is, melyeket az ellenfél általában remekül hasznosít.
Azért, hogy jót is mondjak, a fiatalok jól teljesítenek, a kis Juhász lenyűgözött, tehát van jó emberanyag, csupán taktikai változásokra van szükség.
Nem tudom, hogy jól látom-e, de Xavier Sabate mintha veszítene korábbi jól felépített stratégiájából.
@Mariann19:

Majd meglátjuk. Még hátra van Chile, Szaud-Arábia és Fehéroroszország. És ha továbbjutunk, akkor vagy a svédek, vagy a dánok. Csak a kontraszt kedvéért a közelmúlt legjobb eredményei:

1988 Olimpiai játékok (4. helyezés)
Bíró, Bordás, Csicsay, Fodor, Gyurka, Hoffmann, Iváncsik M., Kovács M., Kovács P., Marosi, Oross, Sibalin, Szabó, Tóth.
Edző: Mocsai Lajos

1997 Világbajnokság (4. helyezés)
Bendó, Bergendi, Csoknyai, Éles, Gulyás, Kertész, Kis, Mezei, Pásztor, Perger, Rosta, Sótonyi, Szathmári, Tyetyák, Zubjuk, Zsigmond.
Edző: Vass Sándor

2004 Olimpiai játékok (4. helyezés)
Császár, Ivo Díaz, Fazekas, Gál, Harsányi, Ilyés, Iváncsik G., Laluska, Lendvay, Mezei, Mocsai, Nagy, Pásztor, Carlos Pérez, Szathmári.
Edző:Skaliczki László

2012 Olimpiai játékok (4. helyezés)
Császár, Fazekas, Gulyás, Harsányi, Ilyés, Iváncsik G., Laluska, Lékai, Mikler, Mocsai, Nagy, Carlos Pérez, Putics, Schuch, Vadkerti, Zubai.
Edző: Mocsai Lajos

Melyik csapatra emlékszel a legszívesebben? És szerinted a mostani van-e olyan mint ezek?
@taga20: felhomályosítalak! schmankerl... azaz helyi szokás, amit igen régóta gyakorolnak, eleinte azért mert enni is kellett néha, manapság mert népszokás, hagyomány...
@Mariann19: bocs,hogy bele vau-vau, de engem érdekel. mert a büdös életben egyszer, meg akarom érteni, hogy a csapat sportokban ez a sok mellé duma, miért van!? egy hajt, mert a többinél nincs labda...

ez nem piszkálódás, csak egyszerű érdeklődés.
@nincs1itt: gondolom, ako niggert is lehet tartani, me az is népszokás volt. milyen barom érv ez a részedről?

te egyébként homáj vagy, csak a világ elhúzott melletted:)
@taga20: ne csináld mer' kiábrándulok belőled! például az inuitoknak engedélyezett...

haver, lassan kicsit fékezni kellene, mert annyi marhaságot hordasz össze, hogy az már nekem is ciki!
@nincs1itt: "haver, lassan kicsit fékezni kellene, mert annyi marhaságot hordasz össze, hogy az már nekem is ciki!"

mi tényleg tezsvérek vagyunk tezsvérem, me pont erre gondoltam felőled:)

egyébként, ki az a fasz, aki eszt a japó mészárlást megmagyarázza? ismersz te ilyen beteg arcot?
@taga20: ettél már szusi t? az 1,5 gramm bálnahús a bőréből!!!! a többi rizs és tormalevélből készűlt kibaszott erős mustár, meg némi gyökerek papírvékonyra szeletelve, csak japán gyomorba való én hányok tőle egy bálnából 12 csilliárd szusi t lehetne csinálni de még akkora hűtőt ők sem amibe belefér addig amíg zsilettel feldarabolják a japók zum zum...ha arrafelé jársz mindíg kérdezd meg miből is van a kaja ami olyan gőzölgős a rizsen mert sohasem lehet tudni gyiktalpa vagy egérfarok pácolva

kkkk
brühüyyy

meg kell bűntetni a japókat a bálnák írtásáért...
a kanbálna fasza akkora mint a szent macska torony alsó küsüküsben
@taga20: akkor magyarázd meg a snóbli béka dijjat 26 ezer bomba árnyékában...

nem hinném, hogy a japánok ezen szokásai veszélyeztetnék a világot jobban, mint egy elmebeteg hatalom, ostoba faszméregetése...
@nincs1itt: "nem hinném, hogy a japánok ezen szokásai veszélyeztetnék a világot jobban,"

ember, nem kell ártu szintyére lemenned.

kurva sok dolog nem veszélyezteti a világot, de nem csinálja a kulturember. ez így világos?
@Rodeo36: bolhás, most utáljuk a húzottszeműeket vagy szeretjük?

egyébként te gerjecc a kanbálnákra?:))
@taga20: a hózottszeműekkel nekem nincs bajom, a bajom az, hogy nem algát esznek bálna helyett...vagy magyar almát

nem gerjedek...arra sem
@taga20: Izland inkább ezért jó hely.

Egy ország, amely eltörölte az adósságokat, és most mégis mennybe megy

"A nagyobb bankokat hagyták csődbe menni, a vezetőket elszámoltatták, lakáshitel-elengedési programot hirdettek, vagy éppen egy 40%-os adósságelengedést nyomtak le néhány külföldi nagybefektető torkán anélkül, hogy a piac részleges csődként értékelte volna az esetet. A módszer nem volt mindennapi, az eredmények viszont őket igazolják."

www.portfolio.hu/gazdasag/egy_orszag_amely_eltorolte_az_adossagokat_es_most_megis_mennybe_megy.1.242077.html
@taga20:
tudod ott a Hjallkollamullahkullapjörgin vulkán töviben elég nehéz hinni, ott futni kell tudni és gondolkodni...az adósság kezelésük is fenomenális volt és maradt és nem is igen érte rossz szó a házelejét (igaz az is, hogy a Soros szinte szóról szóra ugyanaszt javasolta a Bush nak 2008 ban amikor a Wallstreet i Paulsson pont az ellenkezőjét csinálta...a süsüék még hisznek...úgy is néznek ki...előszőr obamuki most krump lee és előtte mek kárti meg a busok és eisenhover és a többi háborús bűnös nem tesz lehetővé mást, mint hinni a templomok tele vannak zsolozmáznak és várják a csodákat azok meg basznak megérkezni de van lövöldözés ha a zállampó'gár nem ugrik a hülye rendőr baromságaira

kis sunyi diktatúra a randábbikból mert még ájtatos és pofátlan is majd figyel a Jared Kushner re az még egy rohadt geci rosszabb mint a levédiabasznádi geci veje a récsöl férj kecskéje

brühüyyy
kkk
@taga20:
pontosan Íz La ND
vulkán:
Eyjafjallajökull

kicsit eccerűbb??? kiejteni amikor már nem tudod kimondani

brühüyyy
kkk
@Mariann19:

"Mit gondolsz, lesz még esély arra, hogy nézhessük a mi fiainkat?"

Természetesen fogunk még értük szurkolni!
Zanzás napjaim voltak és sajnos-szerencsére nem láttam a meccseket,de majd holnaptól)
(Rohadtul babonás vagyok és meggyőződésem,a vereségek egyedüli oka a cserbenhagyás,hogy a megbeszélés ellenére nem együtt szorítottunk,de majd --holnaptól)))))
Leverjük a világot!
Na és oda teszi magát Csernus doki is))

www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-csernus-imrevel-dolgozik-a-magyar-valogatott-2545989
@Amelanchier:

Már belefáradtam a fidessszopper,a'volt ügynök vagy besúgó, kétszínű,épp csak gyáva vagy tisztességes rocklegendákat a megfelelő kategóriákba illesztgetni vagy ezért bojkottálni őket,de ha ki kell mondani a tuttit akkor hadd szóljon!

Gondoltam a "baranyaibeatlesnek kevés a félnivalója,de érzek benne némi tétovaságot,kis ide is,oda is helyezkedést...(

...........

" Úgyse hiszi senki el magának,
Hogy amit lát, az tényleg van,
Hanem várja, hogy a valódi látványt
Jelző kürtszó felharsan.

2. Szól a kürt, ellibben a függöny,
Amit most látsz, az tényleg van.
Kár, hogy mikor körbenéznél,
A szélben a mécsesed ellobban.

3. És támad akkor olyan sötét,
Amiben az élők kezét
Többet nem találod,
És ami elér, azt ütöd-vágod.

4. Zsákmányállat máját mosod
Egy névtelen patakban,
Körülötted olajfoltok
Mézeskalácsszív alakban.

5. És úgy nézed az arcod benne,
Mint régen a céllövöldében
Az a lány, akinek lőttél egyet
Finom utalásféleképpen.

6. Úgyse hiszi senki el magának,
Hogy amit lát, az tényleg van,
Hanem várja, hogy a valódi látványt
Jelző kürtszó felharsan.

7. És támad akkor olyan sötét,
Amiben az élők kezét
Többet nem találod,
És ami elér, azt ütöd-vágod.

8. Biztos helyről régről tudom,
Hogy a Föld tányér és hogy azon
Az emberek és a kövek
Lesznek a mannához a köret.

9. És támad akkor olyan sötét,
Amiben az élők kezét
Többet nem találod,
És ami elér, azt ütöd-vágod."

www.youtube.com/watch?v=WD8HAiYYcwU
Az Emmi se bujkáljon többet!

"Közepesnél is gyengébbre értékeli az oktatás minőségét a magyar lakosság..."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=205383
Hm.:D

"A politikus szerint jelenleg egyáltalán nem szerepel a hivatalba lépő új kormányzat tervei között, hogy változtasson az FBI vezetésén. “Az elmúlt néhány hétben kiváló viszonyt alakítottunk ki vele, különlegesen alkalmas és képzett vezető” – fogalmazott Priebus, aki megerősítette, hogy James Comey élvezi a megválasztott elnök, Donald Trump bizalmát. Így a 2013-ban tíz évre szóló megbízatásában megerősített Comey továbbra is hivatalában marad."

Hijába, aki tud, az TUD.

www.ma.hu/kulfold/295585/Helyen_maradhat_az_FBI_igazgatoja?place=srss
Oda a vagyon - Teljes anyagi csődben az MSZP?

"A szocialisták olyan adósságspirálba kerültek, amiből aligha lesz kiút. Az MSZP 1,2 milliárdos adósságot görget maga előtt, ami könnyen maga alá temetheti a pártot."

mno.hu/belfold/a-szocialista-part-fuldoklik-az-adossagban-1381265

Bár az is lehet, hogy a g..iék majd kisegítik őket néhány milliárddal, hiszen mindenképp kell nekik egy könnyen legyőzhető "ellenfél". :)
@Gábris szomszéd:

Jó reggelt Magyarország(

Nem kár értük,sem a magával küzdő dzsobbikért,sem a független egyedül domdorító 'lömpömpőkért!

Lehet a vécécsésze mellé fáradni az öszes többi ellenoldalinak is és megnyomni a gombot)

Vagy fel kellene ébredni már??

mandiner.hu/cikk/20170115_valasztas_2018_egyedul_valtana_kormanyt_az_lmp
@látjátok feleim szümtükkel:
a süsüasárkány vigyázzon arra, meddig mehet még el a világcsendőr szerepében nem kell e a saját határain belűl használnia a sok csúzlit? a helyzet érdekes

brühüyyy
kkk

mi is a bajuk iránnal, oroszokkal és észak kóreával? azaz valóban mi van a sok sikoly mögött

nem súgok majd elmongyátok
@gazoló: az a párt, amelyik a 2018-as választások utánra egy sima kormányváltást majd kormányzást vízionál, az vagy nem ebben az országban él, vagy az orbán rendszer fentartásában édekelt.
ráadásul mind a két "egyedülkormánytváltunk" (jobbik,lmp) csoportosulás a fideszből kelt ki!
se választást nyerni, se utána kormányozni nincs esély a rendszer teljes átalakítása nélkül!
@punkfrog: D

..holdon élnek(

Eszetlen vagy nagyon is eszes barmai,ezek után szájukra se..hazáért-nemzetért,g..i ellen,ellenzék,korrupció,mert nyerítek)
@Rodeo36: Ez sem sokat változott. :(

A nyolc leggazdagabb embernek akkora a vagyona, mint a szegényebbik 3,6 milliárdnak

index.hu/gazdasag/2017/01/16/a_nyolc_leggazdagabb_embernek_akkora_a_vagyona_mint_a_szegenyebbik_3_6_milliardnak/
@Gábris szomszéd:
ez még csak rosszabbodni fog? hacsak valami módon nem lesz változás

a legundorítóbb a retorika amit nyomnak alája...a demagográcia, meg a píszí, meg a többi seggség amiért a végén semmit sem tesznek... marad az olaj meg a szén és az erdők kiírtása...meg a hőkatlanná váló Föld...
uncsi
brühüyyy
kkk
A fidesz és Orbán ne bujkáljon!

"A korai Fidesz nemcsak beszélt, felvonult és perelt hanem újságot alapított és közéleti akadémiát szervezett. A politizáláshoz magyar magánszemélyektől kapott anyagi támogatást, itthonról és külföldről. Például Soros György támogatása nélkül nem lett volna a Fidesznek a röplapokhoz elengedhetetlen fénymásolója. A civil politizálás maga volt a Fidesz missziója. Orbán Viktor annyira fontosnak tartotta ezt, hogy egyetemi szakdolgozatának is az volt a témája, hogy "Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben (A lengyel példa)."

Arról meg nem is beszélve, hogy Soros György és a rezsőszilárdan megnevezett civil szervezetek vezetői, tagjai magyar állampolgárok. Szóval az alaptörvényükre raknak egy nagy rakással? Mert ugye az alapjoga a magyar állampolgárnak, hogy civil szerveződjön, és politizáljon.

Mellesleg Soros Györgynek választójoga is van. Miért is kell eltakarítani őt és a többi magyar állampolgárt?

hvg.hu/itthon/20170116_Orban_civil_tarsadalom_putyinizalodas_autokracia#rss
@látjátok feleim szümtükkel:
éáááás akkóÍ mivan? seggünk kivan? az usa nem exportál semmit sem? aszt is meg lehet vámolni, tariffázni, és ki lehet tiltani ha egészségre káros...
szép kis kalamajka lesz ebből...meg hatalmas infláció

brühüyyy
kkk
autokratizmus?
@nincs1itt:
Szia!
Van erre egy rendhagyó elképzelésem, a szóhasználatom majdnem banális, de a csapatszellem.
Mocsai nagyon nagy súlyt fektetett a játékosok pszichéjére, észrevétlenül csempészte be a srácok lelkivilágába. Többször hallottam ennek a fontosságáról beszélni.
Meg is volt az eredménye.
Hehehe, reggel megjelent, hogy az uni jó pénzei nélkül nem megy, erre délben már meg is magyarázzák, hogy még is nő az, ami csökken.:D

"Az építőipar teljesítménye tavaly novemberben is csökkent az előző év azonos időszakához képest, ugyanakkor lassan elkezdett stabilizálódni az ágazat - kommentálták a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatait a szakértők hétfőn."

www.hirado.hu/2017/01/16/novekedes-lephet-elo-az-epitoiparban/
MIVAN?

A határon túli magyar kultúrális szervezetekben nem magyar állampolgárok is télnykedhetnek akár azzal a céllal is, hogy Magyarország politikai életét befolyásolják. Őket nem kelll kitakarítani, csak az itt élő, és Soros György magyar állampolgár által támogatott jogvédőket??? Ehelyett még be is veszik az itt élők dolgainak elbírálásába? HE?

www.hirado.hu/2017/01/16/megujul-a-kozszolgalati-testulet/

"Tagot delegálhatnak a települési önkormányzatok szervezetei, a nemzetiségi országos önkormányzatok, a határon túli, száz főnél nagyobb taglétszámú magyar kulturális szervezetek, országos családvédelmi szervezetek, a fogyatékkal élők országos érdekképviseletei, valamint országos kulturális szervezetek az irodalom, a színház, a film-, az előadó-, a zene-, a tánc-, a képző- és az iparművészet területén."
@taga20: akkor a 4-5 ezer éves japán kultúra az lófax esti fényben???
@Mariann19: Köszönöm a választ! Nem kerültem közelebb a megoldáshoz. De ez szerintem az én hibám lehet! Valami születési rendellenesség, vagy miazmás. Mert én mint abszolót kívülálló - a csapat sportokat tekintve - azt mertem megfigyelni, hogy egyéni teljesítmény hozta meg a győzelmet. A "csapatszellem" egyetlen találatot sem ért el, mindig XY rúgta, dobta, ütötte a gólt. A többiek meg mint Totya, csak ott vótak...

De ne érts félre nem kötekedni akarok, sőt szeretném egy hiányosságomat bepótolni. Eddig úgy tűnik, hogy nem is hiányosság.
@rdos:

Tanulság az, hogy a vagyont már az előtt felosztották/meglovasították, milőtt a sárkány fejeit levágták volna.:(
@nincs1itt:

Maga meg mit szexuálja a csapat sport kedvelőit? Hiszen a csapat az olyan, mint a párt, vagy a civil szervezet, egy húzza az igát, a többi meg röhögi. Általában. Mert a gyakorlatban a csapat kis közepe visz a prímet, a többi csak asszisztál. A sportban is. Vezető minden játékban kell, mert vezető és irányító nélkül nem megy a játék. Ezért választottak Trumpikát az usaban is.

Mellesleg pont most jött meg a lucuferi at rtl-en, ajánlom magának okulásként, mert úgy néz ki valami vudu magára ment.;D
Komment nélkül:

"A feszültség azonban tapintható lett, és mindehhez meg sem kellett mozdulniuk az oroszoknak."

Békés egymásmellett élés? Hehehe.

index.hu/velemeny/2017/01/17/ilyen_lehet_a_vilag_trump_alatt/

Lágyul az agy?;D
"A kiegyensúlyozó erő visszavonásával konfliktusok jelennek meg olyan területeken, ahol azt hittük, hogy már végérvényesen béke van."

Béke? Na, az már 70 éve van, egyfolytában.
A mocskos múlti kitalicskázza a pénzt, meg befizeti a bírságot, a magyar sumákolók meg átb*k a népet a palánkon?

index.hu/gazdasag/2017/01/17/szinte_mindenki_megussza_szijjartoek_oriasi_svindlijet/
"Vissza az őszinteséghez.":D:D:D

index.hu/tudomany/2017/01/16/kurvara_nincs_semmi_baj_a_karomkodassal/

A poszt erre pont jó példa, vissza az őszinteséghez a politikában. IS.
Basszus! Francois Hollande nagyon figyrl arra, hogy Or bán, és példakée Trumpimit mondanak.:D

"Megerősítem, hogy Európa mindig készen áll a transzatlanti együttműködés folytatására, de érdekei és értékei függvényében határozza meg magát. Nincs szüksége olyan külső tanácsokra, amelyek megmondják, hogy mit tegyen"

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/kemenyen_visszaszoltak_trumpnak_ezt_nem_teszi_zsebre.627965.html

Teccenek érteni a hangsúlyt? Nincs szüksége olyan külső tanácsokra, amelyek megmondják, hogy Európa mit tegyen. Ezt akár Viktorovics is mondhatta vona.
@nincs1itt:
"Mert én, mint abszolút kívülálló - a csapatsportokat tekintve - azt mertem megfigyelni, hogy egyéni teljesítmény hozta meg a győzelmet.
A csapatszellem egyetlen találatot sem ért el, mindig XY rúgta, dobta, ütötte a gólt."
Tudod jól, hogy eszes pasinak tartalak, de most nem kaptad el jól a vonatkozó teóriát.
Amennyiben belegondolsz, minden teljesítmény egyéni, ugyanakkor közösségi is, a végső produktum több ember munkájának az eredménye. Egy autógyárban te egyénileg irányítod a robotot, más a digitális pultot kezeli egyénileg, és így tovább. Mégis van egy összhangzat, amelynek nyomán kigurul a hőn imádott gépkocsi.
Ugyanez van a sportban is. Több játékos kölcsönös együttműködése nyomán jön az eredményes végkifejlet.
Minél erősebb egy csapat együttműködési készsége, annál sikeresebb az eredmény.
Na szóval, erre gondoltam.
@Mariann19: kezdem kapiskálni! de! ugyi a robotokat irányító munkájába nem bele vau-vau a digitális pult kezelő, mert erősen orrba fogom ütni!

én úgy tapasztaltam eddig, hogy az egyéni teljesítmények összessége adja a végeredményt. de ez ettől még nem válik csapattá!

amikor kineveznek egy csapatot, hogy hajtson végre egy feladatot, akkor ahogy @látjátok feleim szümtükkel: igen remekül rámutatott, egy hajt, a többi meg csak serte-pertél.

ez a naccerű autóiparban is így van! szerényelenségem egyedül eszeli ki a megfelelő eljárást, amivel occsón, gyorsan és maximális minőségben lehet megoldani a hegesztési feladatokat. akár robotokkal, akár "elő erővel". volt olyan, hogy csapatban kellett részt vennem, ahol egyedüliként voltam a terület szakértője(csak nagyon halkan ezt a szagértőt), a többiek managerok voltak. akiknek ki kellett volna szolgálniuk az ötletelésemet. az lett a vége, hogy közöltem a kenyéradó gazdimmal, hogy vagy visszakapom az önállóságomat és a két kedvenc szakimat, ezeket a divat ficsúrokat meg elhajtja a bánatba, vagy felbontom az egyébként igen kellemes szerződést. mivel a körülmények miatt nem tudom betartani az általam vállaltakat.

megértem, ha valaki "hisz" a csapatban, meg a csapat szellemben - magam is szerettem volna megérteni a miértet - de amit a sport közvetítésekben látok, az engem igazol.

de ettől még szép és jó dolog a csapat sport! hallod???

feleim????

de a magyarázatot köszönöm és igen szemléletes volt. csak nekem van vasból a kalapom, ezek szerint!!! ja! szmájli!
@Mariann19: KÖCSÖGÖM SZÉKEN!!! kicsit fáradt vagyok, ezért nehezen esett le!! a két kedvenc szakim, meg én! na! most már értem, mire gondolsz!
elnézést a sok "!"-jelért, de leesett! örexem, meg hüjülök! a zasszony meg vadul bólogat!

még egyszer köszönöm.
Hollande is bekaphattya ( aki szerint nem kell idejönni és megmondani a tutit ). Mondta Davosban a Trumpi szófosója. Azt találta ugyan is mondani, hogy Trumpi elmegy minden Nato tagországba, és elmondja, hogy bezony a tagság szerint fizetni kell.
Vajon mi fizetünk eleget? Ha nem, akkor jön a hálaistennekmegválasztott ( addigra be is esküdött ) Trumpi, és tégyire fekteti a magyar kormányt? Meg a többit is? Befizetek az első sorba.:D
Fidióták mindenütt
süti beállítások módosítása