Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.10.20. 09:58 Fabius

Mi lesz veled, Rogán Tonyó?

Érdekes kis hoppáré-parádé kezd kibontakozni celebhelikopter antal propagandaminiszter körül. Vona Gábor alkotmánymódosítás trollkodása - vesszen a letelepedési kötvény - komolyba fordult, míg tonyóról ismét kiderült, kötvénymutyista barátai érdekében sikerült neki - már megint / még mindig - méreteset hazudni. Letelepedési kötvény bónusz, hogy ennek hála Orbánnak közvetlen szomszédja lett egy terrorszervezetek pártolásával vádolt, Interpol által körözött faszikám. Neki már lemászott a plakátokon hirdetett, embereket befosató szöveg, hisz ha a savköpő menyét nem a Kovács Gergő hülyesége, hanem, akkor köpet távolságon belül van a potenciális ellenség.

Nem csoda, ha lázárminiszter a Voldemort és farkasflóri ligába száműzte Tonyót.

És az sem csoda, ha a Békemenetesek Lapjában megjelenik az elképzelhetetlen: Rogánt még Gyurcsánynál is jobban utálja a nemzet.

gyurcsany_1.jpg

Selyemzsinór? Kilövési engedély? Ki fog derülni hamarosan. Mindenesetre ha az élesre állított Kunfalvi Nóra megjelenik a Rogán család körül, akkor már biztosra mehetünk.

242 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr311823719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"az élesre állított Kunfalvi Nóra megjelenik a Rogán család körül" - ez túl optimista feltevés. Szerintem nem fog történni semmi.Maximum - talán, esetleg, - parkolópályára teszik, aztán irány brüsszel, a levitézlett/cikissé/nem igazán ner-kompatibilissé vált fideszesek gulagja.
Lehet tovább menni, nincsen itten mit nézni, mert ha ehhez hozzányúl vezénylő tábornokunk, akkor a nagy kínei hadsereggel találja magát szembe, amelyik már jól betette ide a lábát.
Tonyo meg majd nyit nehány kínai boltot, ahol nagysasszony, meg a fáradékony gyerek vezetik az üzletet.
Kósa Lajos ma azt említette, hogy ha a Jobbik nem szavaz velük az alkotmány módosításakor, akkor független képviselők szavazatára számít (a Fidesz-KDNP 131 képviselőjén kívül még 2 szavazat kellene a kétharmadhoz). Nos, ők a "független képviselők" a magyar parlamentben:

Fodor Gábor
Gyurcsány Ferenc
Kész Zoltán
Kónya Péter
Dr. Oláh Lajos
Szabó Szabolcs
Szabó Timea
Szelényi Zsuzsanna
Dr. Vadai Ágnes
Varju László
Máskor sűrűbb szövésű zsákba kell dugni a titkokat, mert ebből egyre több szög bújik ki.:D

"A titokzatos tulajdonosok különösen tájékozottak lehettek a magyar belpolitikai folyamatokról, ugyanis a törvény hatályba lépése előtt megalapították a céget Hongkongban."
He? Valaki súgott? Nocsak, még mik ki nem derülnek, hogy a főni háta mögött saját zsebre mit művelnek egyesek, meg kettesek?

24.hu/fn/penzugy/2016/10/20/ujabb-rejtelyes-offshore-ceg-a-letelepedesi-bizniszben/
Jut eszembe, valami ellenzéki jogértő megolvashatná ezt a letelepedési kötvényes rendeletet, van-é benne arról szó, hogy aki megkapja az értékesítési jogot, tovább adhatja-e azt más cégnek bármilyen kiszervezés formájában? Hiszen ez a Magyar állam és a szerződő cég közti szerződés egyoldalú (?) módosítása. Vagy mégsem egyoldalú? Esetleg ezért lapulnak az illetékesek, mint szar a fűben? Hehehe.
Mi lesz veled, Rogán Tonyó? háááát?)

"Jópofa vagyok, jópofa vagyok,
Csak jól pofán kéne vágni!
Kés, kés, kés, kés, nyakamon a kés!

Kicsi az eszem, nagy a szám,
Be kéne már fogni talán!
Kés, kés, kés, kés, nyakamon a kés!

Mindenki elment, mindenki itt hagyott,
Én is elmegyek, mindent itt hagyok.
Kés, kés, kés, kés, nyakamon a kés!

Szemembe nézett, szemembe köpött,
Csak annyit mondott: szebb jövőt!
Kés, kés, kés, kés, nyakamon a kés!

Megérdemeltem, amit kaptam,
Megérdemeltem, ez a jutalmam!
Kés, kés, kés, kés, nyakamon a kés!

Jönnek a boldog szép napok,
Teljesen mindegy, hogy hol vagyok!
Kés, kés, kés, kés, nyakamon a kés!"

www.youtube.com/watch?v=eDLp_8hVm00
@Gábris szomszéd: Ez most hogy jön ide, kapásból a harmadik hozzászólásban? Máris kimerült a főtéma, vagy mi?
@The real Donky: Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de a posztban ez a téma is szerepel. :)
@Gábris szomszéd: Nem keserítettél el.
De valóban figyelmetlen voltam. Elnézést.
Voldemort túl alacsonyan állt a fideszi vazallusi láncolatban, a nagyfiúk nyilván nem vették be a milliárdos bizniszeikbe. ezért keveset tudott róluk, így hamar példát lehetett a buktatásával statuálni.

a top10-es gazemberek viszont már egymás foglyai. ld. orbán-simicska: egyik se meri kivégezni a másikat infók kiadásával, hiszen akkor együtt mennének a böribe sok-sok évre. ezért tippem szerint a tónit is védik, amíg csak lehet, sőt, azon is túl. ha meg netán orbán már szabadulna is tőle, az biztos, hogy az nem egyhamar lesz. mivel véletlenül sem szeretné, ha olyan színezete lenne tóni eltávolításának, hogy ő bármiféle külső kényszer (botrány, néputálat, stb.) miatt lépné ezt meg. szóval eltelik még egy csomó idő - és akkor is kreálnak majd a távozására egy neutrális ürügyet (elfáradt, családi okok, bármi) -, addig, amíg érdemei elismerése mellett ki nem rúgja őt orbán. és egyúttal akkor is max. elküldi nagykövetnek vagy valami egyéb magas itthoni céges- vagy párt pozícióba fogja rakni. merthogy ebben a loptokrácia nevű rezsimben büntetőügy nem indul ellene, az hétszentség.
@Gábris szomszéd: kivétel, ha az emeszpések megint elnézik a kottát, és "véletlenül" megszavazzák.

azért az számomra még mindig egy nyitott kérdés, hogy OVinak volt 3,3mio követője a szavazáson, vagy az ötletének? Szerintem a kettő nem feltétlen ugyanaz a halmaz.
@Lajoska1026: OGV csak szeretné, ha 3,3 millió követője lenne. Ebbe a halmazba vastagon beleszámítanak az olyan egyébként az MSZP-re, DK-ra, vagy a Jobbikra szavazók is, akiket sikeresen megfertőzött a Fidesz gyűlöletkampánya,
kit érdekel Rogán, mikor Özilke mesterhármast rúgott tegnap? :)
@Lajoska1026: Nekem tök evidens, hogy nem Viktornak volt 3,3 milla szavazója, hanem a kvóta elutasításának. ;)
@kisa: Ott a pont!!! Kussol par hónapra es anmyi!!!
@Lajoska1026:
Elobb ratelefonalnak az asszonyra/ferjre jott-e a beigert nokiasdoboz, ha igen akkor véletlenül oda szavaznak, ahova Orbánék.
Szijjártó: A kormánynak nem kellett befolyásolnia a magyarokat, maguktól szavaztak

index.hu/kulfold/2016/10/20/szijjarto_bbc_brexit_menekult_migrans_beharangozo/

Akkor most már a kormány is beismeri, hogy a semmire basztak el 10 milliárdot!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

szerintem a magyar emberek nagy része full hülye!
@taga20: "szerintem a magyar emberek nagy része full hülye!"

Van egy valós probléma és azt mesterien lovagolják meg a g..iék.
@Gábris szomszéd: fenntartom!
a magyar emberek nagy része full hülye, ha hat ilyen év után, is emelkedik drasztikusan a fityeszmaffia támogatottsága.

ja és ezek a szemenszedett hazugságok után is.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F10%2F20%2Forban-viktor-szerint-ha-magyarorszagon-mulna-egyetlen-migrans-sem-erkezne-ausztriaba
@taga20: Annyira azért ne tartsd fent, hiszen egy ilyen felmérésre általában azok válaszolnak, akik nagy valószínűséggel el is járnak szavazni.
@Gábris szomszéd: evvel mit is akartál mondani?
@taga20:
Persze hogy nem érkeznének Ausztriába, mert Nógrádi a legtöbbjét belelövetné a tengerbe. Jó, akik másfelől, a szárazföldön érkeznek, azok jelenthetnek némi kis problémát, de azt meg majd a "jóltartott" határrendőrség megoldja.
@taga20: hogy inkább a kisebbik része full hülye. :)
@taga20:

Köszi, mind jól vannak és nőnek, mint a gomba. Minden héten előfordulok Parkvárosban ráncbaszedni őket :-)
@taga20:

Ritkán járok itt a gyíkon, hetente egyszer-kétszer, olyankor végigolvasom a termést, de akkor már nincs értelme kommentelni többnapos posztokat.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: egyszer beugorhatnál hozzánk is, me rám is rám férne egy kis ráncba szedés időnként:)
@Gábris szomszéd: az okosabb része meg szarik az egészre?
Teljesen világos a képlet!

Magyar a választó kétfajta....

Aki a Fidesz-KDNP-re szavaz az totál hülye.

Aki a ballibsi pártokra (MSZP, DK, Együtt, PM, MOMA, Liberálisok, és egyéb aberráltak) az mind okos!
A fenti megoszlás lecsapódik a kommeentelők között is!

Aki a ballibsiket élteti az mind okos, akinek a Fidesz jön be, az mind totál hülye!
Így tényleg igaz a megállapítás a legutolsó közvélemény-kutatási adatok alapján.

Mivel a Fidesz-KDNP szavazó tábora több mint a duplája a Ballibsi pártoknak, így máris igaz, hogy a "magyar választók többsége full hülye"....

Kedves ballibsi elvtársak!

Ilyen egyszerű az élet!
@ulpius66: TIK, jó vagytok? pörög a lopás?
@ulpius66: Az Origo címlapján Vona Gábornak már külön rovata van. Ha ennyire elhanyagolják a baloldalt (értsd: már nem is támadják), előbb-utóbb megbillenhet a centrális erőtér. :)

scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14632886_10153821794797312_579064248495192840_n.jpg?oh=0072a9567a0141e70b173aed18550c82&oe=58A65641
@taga20: " TIK, jó vagytok? pörög a lopás?"

Mink jól vagyunk!

A lopás meg pörög ezerrel!!!!!
(irigykedsz mi?????...eddig tik loptatok, most mink lopunk......)
@taga20: Na akkor egy kis kubai feeling, brit énekessel. :)

youtu.be/GxPcu7F7gWg
T. G. Húsz!

Beyonce smink nélkül, s mink Beyonce nélkül.....

Keress rá!
@ulpius66: és még büszke is vagy rá.
tényleg full hülye vagy haver.
@taga20: "tényleg full hülye vagy haver."

Hát az lehet, hogy "full hülye vagyok" viszont pontosan annyi szavazatom van, mint Magyarország legokosabb emberének...azaz neked!
@ulpius66: te nem csak hülye, hanem romlott is vagy, mint az istened, a geci.
T. G. Húsz!

Csak a TE kedvedért!

"A személyes névmásokat a szokásos két nyelvtani jegy, a személy és a szám szerint csoportosítva sorolja fel. Van ugye az első személy, a mely beszél; a második személy, a melyhez beszélünk; és a harmadik személy, a melyről beszélünk. Az egyes számban így rendre én, te és ő. A többes szám viszont Riedlnél mink, mí (sic!), tik, tí, és végül ők.
A mink és a tik teljesen rendben vannak, ma is beszélünk így, a mí meg a tí írott változatok pedig tényleg megtalálhatóak régi szövegekben. Az viszont furcsa, hogy a ma megszokott formát (mi, ti) nem is említi. A korabeli történeti érdeklődést és a rendszeralkotásra való hajlamot követve egyébként az alábbiakat írja ezekről a névmási alakokról:

Az első személyű névmás egyesszámú alakja (én) nem eredeti. Abból mindenekelőtt egy előhang m veszett el, mit nemcsak a hosszú é, melyet póthosszításnak kell tekintenünk, hanem ugyanazon személynek többes alakja mink melyben az előhang még fennmaradt, minden kétségen kívül helyeznek. A második személyű te eredeti alakja ten, a harmadiké ön. A többesszámban az egyesszámú alakokhoz a többes rag k járult.

Más szóval a meglehetősen esetlegesnek tűnő névmási sorban feltételezett történeti érvekkel próbál rendszert alkotni. Azért veszi például előre a mink és a tik alakokat, mert így mindegyik többes számú névmásban ott van a többes szám jele (a –k toldalék). Az én pedig szerinte régen me volt, és így máris megvan a kapcsolat a minkhez.

Kicsit világosabb lesz, hogy miért kell neki például a ten alak, ha megnézzük mit ír a magáratérő, vagyis visszaható névmásokról:

Ha a személyes névmások a magáratérő jelentéssel bíró magam, magad, maga; magunk, magatok, magok (névszó: mag+birtokragok) szókkal összetétetnek, eredeti, azaz -n utóhangú alakjokat fentartják; tehát: én-magam, ten-magad, ön-maga; min-magunk, tin-magatok, ön-maguk."
@taga20: " te nem csak hülye, hanem romlott is vagy, mint az istened, a geci."

Hát az lehet!

Viszont kibaszott jól érezzük magunkat!

Míg azt veszem észre te egy kicsit mintha frusztrált lennél....kibaszott szar lehet neked!
@ulpius66: minden kibaszott fityesztroll jól érzi magát, mert a geci seggét nyalhatta ma is, és még a rablott cuccból is leesett valami neki.

haver, engem egy dolog frusztrál, hogy vannak ilyen férgek, mint te, akik fenntartják ezt a retek rendszert.
@taga20:
"@ulpius66: te nem csak hülye, hanem romlott is vagy, mint az istened, a geci."

T. G. Húsz!

Tudod hogy van!

Nekem minden ballibsi blog olvasása kész gyönyör!

Amíg a ballibsik így vinnyognak, addig biztos vagyok benne, hogy minden a legnagyobb rendben van!

Tudod, én ide járok szórakozni!

Míg a többség a Lúdas Matyit olvasgatja, nekem a ballibsi blogok jönnek be.... az a sok baromság amit itten írogatnak jobb mindennél....
@ulpius66: Ez szép volt. Ettől függetlenül tény az , hogy romlott vagy , mint isteni főnököd " a kis geci".:))))
@taga20: "haver, engem egy dolog frusztrál, hogy vannak ilyen férgek, mint te, akik fenntartják ezt a retek rendszert."

Hát akkor még jó sokáig frusztrált maradsz...mert nem csak én, és a nejem szavazunk a Fideszre, hanem a három felnőtt gyerek, a menny, és vejek...valamint ilyen szellemben nevelem az unokáimat is....

..és mint tudod, a DEMOKRÁCIÁBAN az alakít kormányt, akire többen szavaznak....
@ulpius66: haver, az a legnagyobb baj veled, hogy neked má az se mond semmit, hogy hülye vagy, mint a segg.

egyébként, te és a geci fog vinnyogni, ha elfogy az eus pénz, amit dézsmáltok nap, mint nap.
@ulpius66: Én például azért szeretem a hozzád hasonló jobbbalfaszokat olvasni, mert megnyugtattok. Van még miért küzdeni, amíg ilyen konformista seggnyalók vannak, mint ti. Köszönjük , hogy vagy nekünk! Ti vagytok a gödör alja, így van mihez viszonyítani.:)
@belaim7005: "@ulpius66: Ez szép volt. Ettől függetlenül tény az , hogy romlott vagy , mint isteni főnököd " a kis geci".:))))"

Sokadik Béláim!

Mint jól tudjuk a ballibsik mondják meg, hogy MI A TÉNY!

Ha romlott vagyok, hát romlott vagyok.....

Gondolom ott motoszkál abban a hatalmas liberális és még inkább demokrata agyadban, hogy a romlottaktól MEG KÉNE VONNI A SZAVAZATI JOGOT!!!
@belaim7005: na, azé hízelegni nem kö!:))
@belaim7005:

Báláim!

Köszönet és köszönet!

Mán rég kaptam ennyi dicséretet!
(egyébként meg jó küzdést kívánok.....küzdjetek ellenünk!!!)
@ulpius66: haver, te tényleg full hülye vagy.

lecumiztatnak, erre megköszönöd:))
@taga20: "egyébként, te és a geci fog vinnyogni, ha elfogy az eus pénz, amit dézsmáltok nap, mint nap."

T. G. Húsz!

Mint írtam volt NE IRIGYKEDJ!

Az irigység csnya dolog!

Azt viszont készségesen elismerem, hogy sokkal de sokkal jobb volna számotokra, ha az EU-s pénzeket TE és a ballibsi haverjaid "dézsmálnák nap, mint nap"....
T. G. Húszas!

Mint írtam volt: EDDIG TIK LOPTATOK, MOST MINK LOPUNK!

Ennyike.
@ulpius66: Istenem , dehogy. Csak szavazzatok bátran, bármilyen baromságot talál ki a sejt vezetője, ugyanis nevelési célzattal szoktam mutogatni családtagoknak, ismerősöknek, idelátogató értelmes embereknek a "magyar barom" nevű állatfajtát. Majd eljön az idő mikor elmesélem az unokáimnak- volt gyerekek mikor mint a bölény tele volt velük a magyar róna, de már csak hírmondó van belőlük-.
@ulpius66: rátok, hülye vagy droid?!

soha nem szeretnék olyan ember lenni, mint amilyen te és a gazdád vagytok.
@ulpius66: tik, te büszke vagy erre?
te tényleg egy gennyes kelés vagy, az má fiksz.
Sokadik Báléim, T. G. Húszas...

Imádom bennetek azt a sok-sok liberalizmust, demokrata szellemiséget....

Tényleg jó olvasgatni benneteket!

Sokszor szoktalak is idézni benneteket: ÍME ŐK A TIPIKUS BALLIBSI SZAVAZÓK!!!!
..pedig a ballibsiknek mindössze egyetlen egy dolog fáj: mán nem tudnak annyit lopni, amennyit eddig loptak!!!!

...és ez tényleg kibaszott szar érzés lehet....
..meg persze az is demoralizáló lehet, hogy most döbbennek rá, hogy bizony többet is lophattak volna.....hogy milyen hülyék is voltak, hogy nem loptak többet...
@ulpius66: na én megyek aludni, me én reggel melózni megyek, nem úgy ahogy te, aki lopni megy.

jóéjt, te hulladék:)
@ulpius66: akkor rám mit aszondasz? mert ballibsik is elmehetnek a ludolph-féle szám-csába a fidesz+dzsobbik jelentős hányada viszont, csak azért szavaz oda, mert a ballibsiket még jobban utálja.
@ulpius66: tényleg, jut eszembe, számszerűen mennyit is az egy és mennyit is a másik???

mert ha ilyen nem okos vagyol, akkor inkább üjjé le eggyes!
@ulpius66:
Persze szigorúan a nemzet megmentése érdekében, gondolom.
@taga20:

Nehogy elfelejtsd felhúzni a vekkert!

Szép álmokat!

Álmodd azt, hogy annyit lophatsz, mint amennyit eddig loptál....
@nincs_itt:

Itt vagy?

Megmondod kire szavaztál, megmondom ki vagy!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
"Persze szigorúan a nemzet megmentése érdekében, gondolom...."

Hát amit a ballibsik itt hagytak 2010-ben....tényleg meg kellett menteni a nemzetet, kimenteni az IMF karjaiból, megmenteni a devizahiteleseket, felállni az EU szégyenpadjáról, na szóval volt baj bőven.....
@ulpius66:

És ezekben mekkora szerepet játszott a lopás, amire oly büszke vagy?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
"És ezekben mekkora szerepet játszott a lopás, amire oly büszke vagy?"

Kérdésével forduljon bizalommal Hagyó elvtárshoz vagy az egykori BKV-s helyetteséhez, aki 100 millát vett fel végkielégítés gyanánt viszont tovább dolgozott a BKV-nál....

Persze kérdésed felteheted a Simonnak az MSZP elnökhelyettesének is, hogy honnan voltak a svájci százmillái......

...és a sor folytatható napestig......
@ulpius66:

Ezekre aligha lehetsz büszke, hiszen kirakatperekről beszélünk, évek óta ítéletek nélkül (kivéve Hunvaldot, akit kiengedtek, meg hagyót, aki két évet kapott felfüggesztve), a mostani lopásokhoz képest már azt kell mondani, hogy nevetséges százmilliókról csépelve a szót, miközben az elvtársaid arra nem képesek, illetve hajlandók, hogy ezeket az embereket a százmilliós lopásaikért elítélve abba az erkölcsi magasságba repítenének titeket, amire olyannyira vágytok.

Már csak azért sem, mert akkor úgy tűnne, hogy mégsem lehet mindent következmények nélkül megtenni ebben az országban, hogy mégis vannak törvények... és akkor talán páran még el is gondolkodnának, hogy százmilliót sem nagyobb bűn lopni, mint kétmilliárdot, fejenként. Azt meg hát nyilván nem szabad megengedni!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Na, na lécci, lécci!!!!

Rúfusz!

Egyetlen iciri-piciri adatot, bizonyítékot vagy bármit, "hogy ezek milliárdokat loptak"....
(az nem ér, hogy megírta a HVG vagy a Népszara, stb...hogy ezek is lopnak....)
Az meg mért hír, hogy Rogán valamelyik haverja helikopterén repül.....

Egyébként mért baj egyáltalán ha Rogán helikopterezik???

Ha van olyan haverja, aki akár mindennap helikopterrel elviszi..mért ne menne????
@ulpius66:

Farkas Flórián miniszterelnöki megbízott, miközben maga az EMMI jelentette ki, hogy az ÖRO vezetőjeként jogosulatlanul költötte el a kapott támogatásokat (különben nem követelnék vissza). Csak hogy a legnyilvánvalóbbat mondjam.

Egyébként meg te magad mondtad, hogy büszke vagy a mostani rendszer lopásaira, hogy örülsz, hogy most ti loptok. Hát akkor a kérdéseddel fordulj bizalommal saját magadhoz!
@taga20: Egy díjnyertes animációs videó, ami megmutatja, miért él köztünk annyi boldogtalan ember! :)

youtu.be/qehqv13PJwI
@ulpius66:

Látom, sikerült elfelejteni, hogy a helikopterezésben nem a helikopterezés volt a legnagyobb bibi, hanem az, hogy Rogán lendületből letagadta a nyilvánvalót, még amikor kép volt róla, akkor is. Mert így szokta meg, mert ez a bevett módi, mert ennyire egy erkölcsi hulla, aki azt hiszi, bármit megtehet.

Aztán jött azzal, hogy hogyan is urizálna ő helikopterrel, amikor ő parasztgyerek. Ami nettó pofátlanság, leintegetve a helikopterről.

Ja, meg mondjuk Kókát keresztre feszítette a helikopterezés puszta ténye miatt, úgyhogy van itt némi kettős mérce, de hát persze a kettős mérce csak mások esetében zavar titeket is.

És ez a legnagyobb hibátok. Hogy büszkék vagytok a lopásra. Hogy ahelyett, hogy legalább sunyítva csinálnátok, mint a szocik, kiálltok a kamera elé, és úgy kürtölitek világgá, hogy nem csak hogy loptok, de törvényessé teszitek a saját lopásotokat, és bibibi, úgysem tehet ellenetek senki semmit, mert akkor magatok elé rántjátok a magyar zászlót, hogy ti vagytok a nemzet, és titeket nem lehet támadni, és még az sem zavar ebben, hogy szaros az a zászló, mert azzal törlitek ki a seggeteket nap mint nap.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Na, most már neked is csorog a nyálad, hogy most mán nem tik loptok, hanem mink.....ne irigykedj a Farkas Flórira!
(bár gondolom szívesen lennél a helyében...)
@ulpius66:

Nem lennék a helyében, mert nincs nekem ahhoz gyomrom, amit ő csinál.
@ulpius66: Flórika amúgy köztörvényes bűnöző volt, csak árpibá amnesztiát adott neki. Azóta viszont echte fideszmaffiozó lett belőle is.

alfahir.hu/luxus_audi_es_sofor_igy_furikazzak_az_orszagos_roma_onkormanyzat_vezetojet
Kedves Rúfusz!

Nyugodj le!

Először is... mink sokkal ügyesebben és többet lopunk, mint tik.

Másodszor...mért nem loptatok többet, és ügyesebben akkor most nem lennél ilyen frusztrált!

Konfúzió: azért mert mink többet és ügyesebben lopunk mint tik, azért ne ránk haragudj, hanem magatokra, mert tik kevesebbet és ügyetlenebbül loptatok!

Ennyike.....
(az meg mán csak hab a tortán, hogy az a pénz (pár száz milla...) amit azért loptatok, hogy megvegyétek a Népszabit elúszott, mert az a balfasz Simon elbénázta.....)
@ulpius66:

Továbbra is csak azt mondom, hogy legyél büszke a lopásotokra, megérdemlitek, hogy ez legyen a legnagyobb örömötök.
@Gábris szomszéd:

Figyusz!

Turkáld mán elő, hogy a gyurcsányi alatt mivel furikázott az akkori ORÖ elnök....

Előre is köszike!
(mán csak az összehasonlítás végett...)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Rufusz, Rufusz!

"ez legyen a legnagyobb örömötök...." --- még te is látod, hogy nekünk van örömünk, tik meg csak szívtok...így mindjárt érthető a frusztráltságotok....
@ulpius66:

Csak egy tolvaj gondolkodik úgy, hogy a kevés lopásra a sok lopás a válasz.
Ha valami frusztrál, az az, hogy a szociknak és a balosoknak még ennyit sem kellett volna lopnia, mert akkor nem jutna nektek ki a lopás öröméből, és Orbán még mindig Grazban kapirgálná a gumiszoba falát.
Taps, függöny, balra el!
A gyurcsányi szerint is az érvénytelen népszavazás volt a ballibsiknek a legnagyobb sikerük az elmúlt tíz évben!

Hát ehhez csak gratulálni tudok!

JAVASLAT!

Bojkottáljátok a 2018-as választásokat is!!!!!!

Biztos hasonlóan sikeres lesz!
(elvégre a bojkott a legnagyobb sikeretek...)
Rúfusz!

Szerintem meg a ballibsik nem a lopások miatt buktak.....hanem a gyurcsányi, és az öszödi beszéde miatt...

Tudod! Hazudtunk reggel, délben meg este....

Erre mán csak hab volt az elbaszott gazdaságpolitikájuk!!!

Egyetlen példa.

2002-2010 között Szlovákia GDP-je 42%-al nőtt, míg a magyar GDP 13%-al.......na ekkor húztak el mellettünk a szomszédok......
Rúfusz!

Komolyan kérdem!

EZEK JÖJJENEK VISSZA??????????????
@ulpius66:

Na mesélj, ma mennyivel kisebb hazugságok vannak a kormányban és a gazdaságpolitikában, mint akkor voltak? 2010-2016-ig is tudnál hasonló GDP-adatot mutatni? Vagy esetleg olyat, ami kevésbé kamu?

index.hu/chart/2014/04/30/erre_jutottunk_a_sok_eu-s_penzzel/

Ja, hogy most arra vagy büszke, hogy nem csak lopni, de hazudni is ügyesebben tudtok? Az biztos, hogy megetetni több embert sikerült vele, de ez talán még nálatok is kevés ok kéne legyen az ünneplésre.
@ulpius66:

Majd elszámolok a lelkiismeretemmel azért, hogy ezt mondom, de ha nem lenne egyéb alternatíva, akkor is van az a pont, amikor a dilettantizmus és a belső harcok pusztító ereje válik a kisebbik rosszá a saját lopását felmagasztaló rendszerrel szemben.
@taga20:

''Huszonharmadik dalodból jut eszembe egy részlet:

"Szembekötősdi,egy ország mutatványa("
@ulpius66: .valamint ilyen szellemben nevelem az unokáimat is....

szóval lopni tanitod az unokáidat?

gratula te 1 becsületes ember vagy .....

mint a főnököd.....
@öregmatróz: DD

Ne fáraszd magad tengerész és ne sűllyedj arra a színvonalra,inkább dobj fel agy jó Dylan lemezt)

www.youtube.com/watch?v=Av4BEIJO86o
@öregmatróz: DD

Ne fáraszd magad tengerész és ne sűllyedj arra a színvonalra,inkább dobj fel agy jó Dylan lemezt)

www.youtube.com/watch?v=Av4BEIJO86o
@gazoló:
Igazad van, nincs értelme...

inkább a jó zene...

köszi:))
@ulpius66: légyszi egyetlen bizonyítékot, hogy azok, vagy gyurcsány lopott..
@gazoló: hát nem inkább szembeköpősdi?
@Kukac Plömpi: "szembeköpősdi"

ottapont(

..........

Ők még nem éltek a gazdasági válság idején,nem olvasták végig,nem helyezték kontextusba az 'öszödit!

Kamionszámmilliárdokba nem tudnak gondolkodni,csak nokiás dobozban és most sem élnek annyira,hogy lássanak kissé..(
..és azt sem fogják fel,hogy az IMF helyetti állampapírosdi című 'randompilótajátékot akár mire költik(gazdagmigrik stb.)
azt kibaszottul a mi,ő gyerekeinknek,unokáinknak és nekünk kell majd visszafizetni(
....

(u.i nem azért írom,mert bármilyen híve vagy követője lennék a 'túlmozgásosnak)
"Egy kis kronológia...

Mészáros Lőrinc nemzeti gázszerelő és mangalicatartó
– Tiborcz Istvánnak, a miniszterelnök vejének világító lámpái
– „addig hosszabbítom meg a vonalát, amíg akarom” kisvasút
– a kert végébe emelt stadion
– privát nyugdíjpénzek lenyúlása
– a Klubrádió vesszőfutása
– Quaestor-ügy
– trafikos és földtulajdonos rokonok
– új autópálya-szakaszok és az M0-ás fizetőssé tétele
– Orbán Ráhel lába
– Andy Vajna kaszinói, tévéje, rádiója
– kazahsztáni juhok
– plagizáló államelnök (álamelnök)
– Pasa Park
– londoni luxushotel
– az anyós lakásában parkoltatott képtár
– nyugdíjas házaspár hason rúgása
– paksi atomerőmű
– Városliget project
– a Vár kisajátítása
– a bíróságok megregulázása
– a bírósági ítéletek semmibe vétele
– saját szőlőt művelő rabok
– nyilvánvalóan hazug vagyonnyilatkozatok
– az egyetemi autonómia két lábbal való tiprása
– a tanárok, diákok, szülők, valamint az egészségügyben dolgozók totális megalázása
– Vida Ildikó tolmácsa
– a baltás gyilkos elengedése
– a diplomáciai testület futsalos haverokkal való feltöltése
– a korrupciót a Fidesz legfőbb politikájának és nemzeti ügynek nevező ideológus
– százmilliárdos gázügylet a MET-en keresztül
– közszolgálati tévék és rádiók mint hazugsággyárak
– az Alkotmánybíróság jogainak csorbítása
– náci mozgalmak fölötti szemhunyás
– a köztársaság megszüntetése
– a rendőrök szavahihetőségét kétségbe vonó semmisségi törvény
– az „alaptörvény asztala” az önkormányzatoknál
– Kósa Lajos fémkupakjai
– Tállai Orbán-Puskás festménye
– bohócügyi államtitkárság
– Matolcsy ingatlanvásárlásai
– rokkantjogok megnyirbálása
– Ákos és a Telecom
– Pataky Attila és a “liberóták”
– filozófusok elleni hajtóvadászat
– Fekete György és az MMA
– letelepedési kötvények off-shore intézése
– a pápa állásfoglalásának semmibe vétele
– gyorsvonaton írt gránitszilárdságú Alaptörvény
– keleti és déli nyitás
– szabadságharc az EU ellen
– Gábriel a Szabadság téren
– Kishantos
– idegenellenes gyűlöletkampány
– 98%-os visszamenőleges különadó
– 2 milliós állami fizetések be- majd kivezetése
– személyre szóló törvényhozás (lex XY)
– stadionépítési láz
– különös halálesetek (Váradi András, Komáromi András, Szebellédi István, Welsz Tamás)
– MALÉV felszámolása
– Polt Péter munkássága
– magyar munkavállalók százezrei külföldön
– vasárnapi zárvatartás
– alkotmány helyett alaptörvény
– pártkatonák kinevezése 9 évre
– népszavazások ellehetetlenítése
– köztársasági elnök, országgyűlés elnöke, Költségvetési Tanács, AB-tagok többsége Fidesz-pártkatona
– utcák és a repülőtér értelmetlen, szükségtelen átkeresztelése
– Veritas intézet a történelem átértelmezésére
– az Országház előtti szobrok áthelyezése, újakra cserélése
– a Kossuth-tér átalakítása tízmilliárdokért
– rokkantnyugdíj helyett járadék
– munkanélküli járadék 3 hónapra
– a bankok, a hírközlés különadóval sújtása, tranzakciós adó, a limiten felüli készpénzfelvétel megadóztatása
– a közbeszerzések Fidesz-közeli nyertesei
– a külhoni magyarok levélben, a kint élő, dolgozó hazaiak csak a külképviseleten szavazhatnak
– a Takarékszövetkezetek államosítása
– a Fidesz nőkről szóló kommunikációja
– IMF hitelből MOL-részvények vásárlása
– harminc új adófajta, melyek „nem megszorítások”
– a sztrájkjog megnyirbálása
– Erzsébet utalvány bevezetése és kb. 1 évig a CBA-hoz kötése
– a szolgálati nyugdíjasok bohóccá minősítése, járandóságuk egy részének elvonása
– “havi negyvenhétezer forintból meg lehet élni”
– a felsőoktatás keretszámai, az oktatásra szánt pénz lecsökkentése
– Gripenek a Fradi-stadion fölött
– illiberális állam, illiberális barátok (Putyin, Erdogan, Alijev, stb.)
– “mindenki annyit ér, amennyije van”
– 50 milliárd egy vajdasági magyar pártnak
– az EU legmagasabb ÁFÁ-ja
– a kőszínházak hatalom mellé állítása
– Vidnyánszky Attila és a Kaposvári Egyetem Színházi Tanszéke, a POSZT bekebelezése
– Kerényi Imre kinyílott pitypangjai és buzizása
– a kisegyházak – köztük Iványi Gáboré – ellehetetlenítése
– hadjárat a hajléktalanok ellen
– “a haza nem lehet ellenzékben”
– Nyírő, Tormay, Wass az új irodalmi kánonban
– Nyírő halotti hamvainak utaztatása egy miniszteri táskában
– 15 millió Hóman szoborra az Igazságügyi Minisztériumtól
– a független színházak megölése/pénzügyi kivéreztetése
– négy eltüntetett műemléktemplom (Szeged, Csorna, Tata, Bonyhád)
– a Várkert-bazár többszöri átadása
– emberölés gyanúja miatt előzetesbe teszik a Fidesz önkormányzati képviselőjét, de egy ideig továbbra is közbiztonsági tanácsnok marad
– TB-járulékból szociális hozzájárulási adó
– a Szépművészeti Múzeum mint kiválasztottak lagzihelye és képkölcsönzője
– Lázár: “a pedagógusok gyermekekkel zsarolják a kormányt.”
– kopasz különítményesek az Országos Választási Hivatalnál
– a fajvédő Donáth György szobrának (kudarcba fulladt) avatása
– Orbán népszavazási kezdeményezése az EU-kvóta ellen"

.............................................................................................etc.(
...............................................................................444.hu/2016/10/20/fakat-vagnak-ki-a-palatinuson?fbfanpage444+20161020+2315
Sajnálom, hogy annak idején nem soffőrnek tanultam, mert akkor lett volna 200 millióm amit ki tudtam volna venni időben a kvesztorból. Így sajnos csak csóró diplomás maradtam, és az egész életem munkája nem ér 200 millát.:(

www.portfolio.hu/befektetes/tobb_quaestoros_is_az_utolso_pillanatban_mentette_ki_a_penzet.239063.html
@gazoló: és ez B+. Kész vagyok, padlót fogtam. :(((

Legálissá vált a kerékpárlopás Magyarországon

kemk.blog.hu/2016/10/20/legalissa_valt_a_kerekparlopas_magyarorszagon
@Gábris szomszéd:
Még nem, de fütyülni kizárólag megfizetett emberek fognak odamenni. Már ha a jobbos blogokat olvasod.
Hja ilyen az, amikor valaki/k/ magukból indul/nak/ ki.
@taga20:
kis "szépséghiba":
"pártválasztók is: a felnőtt lakosság harmincnyolc százaléka tartozik ide.
Ebben a csoportban a Fideszre negyvenkilenc százaléknyian adnák a voksukat,"
888.hu/article-merhetove-valt-a-ketfarku-kutya-part?source=hirkereso
azaz nem egészen 19 %.
És nem lehet tudni a 61 % véleményéről, akiket nem azonosíthatóan kérdeztek meg.
@ulpius66:
A demokrácia elleni legjobb érv elbeszélgetni egy átlagos választóval - és a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel. Ezért egységes kétely nélkül a jobboldal és ezért töredezett a demokratikus ellenzék.
@Gábris szomszéd:

Tanulnak a bírák is a napi politikából és elveszítik 'igazságszolgáltató jellegüket(

Nem 'tom mit szólnának,ha egy ilyet elkötnék és úgy gondolnám,maradhat mert nem "gépi meghajtású)

'Arogánék is így gondolkodnak a közösről(

www.mali.hu/hu/foldal/cannondale-2015-orszaguti/3073-cannondale-supersix-evo-crb-sram-red2-2015
Imádom, amikor jobbos blogok aggódnak a demokratikus ellenzékért! Jókat lehet rajtuk röhögni:
b1.blog.hu/2016/10/20/atvertek_a_tuntetessel_a_partokat
mandiner.hu/cikk/20161020_talos_lorinc_megint_feri
Hja, a tények makacs dolgok!
alapblog.hu/csalan-es-ongondoskodas/
Csak azoknak a jobbosoknak, akik őszintén elhitték, hogy eltőzsdézték a manyup pénzeket.
Öntsünk tiszta vizet a pohárba.
Egy családtagom elment ismerősünkhöz kerékpárral, amit a nyitott kapun belül letámasztott. Rövid ideig látótávolságon kívül volt, és mire visszament a kapuhoz, eltünt a kerékpár. Másnap ( ez este történt ) kisétáltam a városkánk vasútállomására, ahol a kerítésnek támasztva várakozott a meglovasított a vasparipa. Gondolom valaki sietett a vonatkoz, és ezért kölcsön vette.
No ez az az eset, amikor a kerékpárt nem lopási, hanem használati céllal vették el. Ez akkor is így van, ha lezárt a kerékpár. A lakat levágása csak rongálás és szabálysértés. A zárt autó használat céljából történő elvitele sem lopás, de az bűncselekmény, mert gépi meghajtású, ahogy azt a rendőrség írta.
@látjátok feleim szümtükkel:

De ne legyen már azért törvényes az efféle "falusi BUBI"! Ha éppen nem jársz arra, hogy megtaláld a biciklit, akkor honnan derült volna ki, hogy a vasútállomáson kell keresni?

Oké, legyen enyhítő körülmény, ha megkerült az eltulajdonított érték, na de hogy onnantól egy vállrándítással el lehet intézni, csak mert "használta"...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Nincs vállrándítás, csak a használat nem gépi jármű esetén szabálysértés, gépi esetén meg bűncselekmény. Ez törvényben van benne. Amit illenék az újságírónak is tudni, már csak úgy a sajtószabadság jegyében.
@látjátok feleim szümtükkel:
Gondolom ez abból az időből maradt, amikor a 20ezer alatti lopás szabálysértés volt. De hol vannak már a 20ezer alatti biciklik?
"ugyan ez az alkotmánymódosítás nem igazán jelentős ügy a mindennapi élet szempontjából, és így hatalmas tömegeket sem hoz lázba, de a népszavazás érvénytelenségének leplezésére a Fidesz az utóbbi két hétben azt erőltette, hogy ez rettentően fontos. Így nem lenne egyszerű elaltatniuk sem a témát.

Mitől féljen jobban?

Úgyhogy a nagy kérdés inkább az lesz, hogy a jobboldali szavazók melyik narratívát hiszik el inkább: azt, hogy a Jobbik köpönyegforgató hazaáruló, vagy azt, hogy a fideszes lopások veszélyesebbek a betelepítésnél. Most lehet először igazán élesben kipróbálni, hogy mire ment a kormány a hatalmas, új sajtóbirodalmával: a hazaárulós szöveg átmegy-e.
Eddig csak civil szervezetekkel, védekezni nem tudó távoli menekültekkel vagy konkrét személyekkel szemben indítottak intenzív támadó kampányokat, az új kiadványokkal, a TV2-vel, az Origóval és a közmédiával felvonuló oldalon. Rámentek már ellenzéki politikusokra, de azok inkább személyes támadások voltak, aktuális politikai ügyben egy párt először került célkeresztbe.
Vona megpróbált egészen egyszerű üzenetekkel szólni ebben az ügyben, amikor például továbbfejlesztette a kormány idegenellenes kampányának hangulatát, és arról beszélt, hogy a nincstelen terroristánál veszélyesebb a gazdag terrorista. A kérdés az, hogy ezek az üzenetek elérnek-e a jobbos szavazókhoz, ha egyébként a kiszolgálásukra hivatott sajtó jelentős része teljesen elhallgatja a kötvények elleni érvelést.
Vona magabiztosan azt mondta nekünk, hogy őt inkább szórakoztatja, ahogy a kormány sajtójában elfogyott a cérna „és kezd orvosi esetté válni”, ami ott látható. De amikor beszéltünk, még csak egy napja tartott ez az éles kampány.

444.hu/2016/10/21/orbanek-meg-fontolgathatjak-az-elorehozott-valasztast
@ulpius66: azt a mindenit! elárulom! mert már ideje lenne tudnom, hogy ki is vagyok!

senkire! ugyanis nem volt választék!
@gazoló:
lustaság fél egészség...a kibaszott építő, hogy ne kelljen neki kerülgetni és a daru meg a többi munkagép útját megtervezni letarolja a területet és akkor szabadon építhet bármi szart és erre engedélyt is ad a hozzánemértő és lusta kimenni a terepre engedélyező mariska a tanácsházán és máris kész a teljes erdőmentesítés

van erre megoldás az ilyen építtetőtől azonnal és végleg megvonni a jogsit és fánként 25 milliós kártérítést behajtani mielőtt börtönbe megy

van egy számítási módszer kanada is használja, hogy egy bizonyos fa mérete és kora meg stb alapján mennyi hasznot hajt a városnak vagy a településnek és egy 5 millió lakosú városban a lombkoronák éves termelési értéke (neröhögj) 10 milliárd dollárra van becsülve azaz a vioharok és egyebek miatt kivágott fák pótlására azonnal intézkedni kell, mert kifizettetik vele az okozott kárt

b rühüyyy
kkk
@gazoló:
the "canopy" haszna egy kerületre vetítve Kanada:

How do trees and green areas help improve air quality?

Trees can improve air quality in several ways such as by:

absorbing gaseous pollutants such as ozone (O3) and nitrogen dioxide (NO2) through leaf surfaces;
trapping particulate matter (e.g., dust, ash, dirt, pollen, smoke);
reducing the energy required to heat and cool sheltered/shaded buildings
releasing oxygen through photosynthesis and;
transpiring water and providing shade, which cools the air and reduces ozone (O3) levels.
Toronto's urban forest improves air quality by reducing carbon emissions by 1,430 metric tonnes per year. More information about how Toronto's trees and help clean our air can be found in these reports:

Section 5.10.1 of Every Tree Counts: A Portrait of Toronto's Urban Forest
A Street Tree Survival Strategy in Toronto

és mindez dollárosítva van

brühüyyy
kkk

a tarolósnak az életébe kerűlne, már régen életfogytig ülne börtönben az okozott milliárdos gazdasági károkozásért!!!!
Íme a magyar buszgyártási stratégia működés közben: használt Volvókat vesz a Volánbusz
A magyar buszgyártási koncepció úgy szenderült jobb létre, hogy meg sem született. :(

alfahir.hu/ime_a_magyar_buszgyartasi_strategia_mukodes_kozben_hasznalt_volvokat_vesz_a_volanbusz
@Gábris szomszéd: egy jó kis kégéjesté, az lenne a fasza, mi?:)
@taga20: Na és ehhez mit szólsz? :)

Brutális kocsik jöhetnek Micheliszéknek a WTCC-be

index.hu/sport/motorsport/2016/10/21/dtm-esedik_a_turaauto-vilagbajnoksag/
@Gábris szomszéd: olvastam, jöhetnek. csak a citroen nehogy visszajöjjön, me ako megint szopóág lenne a hondának:)
@taga20: én jókat szórakoznék ha Trump jönne. :)
@Gábris szomszéd: hát bakker, lehet, hogy az arcodra fagyna a mosoly:)

aszt vágom, hogy a putyinnak nagy spanja lenne, meg a többi despotának.
@taga20: Nem az számít, hogy ki kinek a spanja, hanem hogy pld. a világbéke szempontjából mi a hasznosabb.
@Gábris szomszéd:

világbéke:)))

te haver, nem egy szépségkirálynő választáson vagy!
@Gábris szomszéd:
szarjatok az antalljóska sírjára

lesz még használt ruha a telekin és dobálós a corvinban meg mire mindenki hajléktalanná válik addigra errefelé mexüntetik aszt
brühüyyy
kkk
nem lesz trampli hanem csoroszlya a zelnök süsüéknél
@Gábris szomszéd:
a ceta halva született
az összes többi is felül lesz visgálva

brühüyyy
kkk

és a migráncsok északra lesznek terelve
errefelé minálunk aszongya "fáma" hogy bürökrácia miatt nem sikerűl a migráncsokat magunkévá tenni bár már mekkapták a hájdzsáb és burka viselés jogát turbántot meg most keszték leverni a fejekről most van belőle hajcihő
@ulpius66: tudod egy baj "veletek"! olyan mélyre ástátok magatokat, hogy tényleg nem érdemes "küzdeni" veletek!

figyelj te penis vulgaris! amikor ogv aszonta a minap, hogy sikerült elérni a teljes foglalkoztatottságot mo.-on, akkor te komolyan azt gondoltad, hogy az az "ember"(minden estre, szénalapú, humanoid létforma)teljesen normális?

neked van fogalmad arról, hogy maszályföld alsó is komolyabb dzsídípít termel, mint mo.?
@ulpius66: áááá! tehát ogv és a hozzád hasonló orkok, annak örültök, hogy a szemeteket kilopják és sokkal "ügyesebben", mint a ballibsik?!!!

te nem ogv vagyol? éppen idegállapotba'?
@taga20: te haver! figyejjé csak! aszongyad erre, hogy jó, vagy senem!

www.netcarshow.com/renault/2016-trezor_concept/
@nincs_itt: hagyad a srácot, ma este is lopni tanítja a két lányát és egy fiját:)
@taga20: akkor a vételár dupláját rakgyad a malacperselybe!

mert ha a bömös nyűgös, akkor ez az állatorvosi ló!

csak halkan kérdezem, mert volt szerencsém az m4-eshez, mert az "ellen" csinálták a digók, még a külseje is megtévesztésig, de a beltartalom, azért csak digó potyolínó!
@taga20: na de keresd ki miről koppintották a macska zabálók... mert sikít a hasonlóság... de azért lássuk be, a hergestellt in deutschland, azért 150 éve komolyabb valami, mint a médinitali(annál már csak kínai lujívutton van lejjebb)...

van itt egy alfa a szomszédban, tán pár hónapos lehet... eddig 3x volt érte az autó szállító... amikor a sajját lábán közlekedik, akkor kenterbe veri a fiat puntókat, olyan zajokat hallat...
gepnarancs.hu/2016/10/magyarorszagra-erkezett-soros-gyorgy/

A "sátán" szarosmagyarországra érkezett. Lápimagyarok fegyverbeeee!!! Ellenség a kapuknál.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20: hát ölég szarul mehet nekik, ha itt pötyög kis zsebpízért a budai körzeti meghízott gyerek...
Hát látom a téma, miszerint mi lesz arrogántónival, nem sokakat érdekel. :-) Mondjuk megértem. :-(

Mitől fél a BMW? Ha csak nem attól hogy magyarul ezentúl úgy hívjuk a márkájukat, hogy béemvevé. :-) Boccs, magyarról magyarra nehezen fordítható idétlen szójáték. Csak hogy @taga20: -t túlzottan le ne fárasszam holnapi melója előtt. :-)
@nincs_itt: Jól látom, hogy a háromszor megvett autómárkáknál csak az olaszokat bírod jobban? :)
@rdos: te hallgatóztál, holnap tényleg melózom:)

egyébként, má készülök vasárnapra, ahogy a geci és bandája. csak kicsit sovány a vendégsereg:)

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14713065_1343375509028241_1246450579240386590_o.jpg
Azért az beszédes, hogy még 10 évesen is vállalható ez a taliga.

totalcar.hu/tesztek/2016/10/21/hasznaltteszt_mazda_6_2006/

Az utolsó mondatokkal pláne egyet tudok érteni.

"Kevés elromlós alkatrész van benne, amik kopnak, emberi áron beszerezhetők. Amit kapunk, bőven kárpótol: kényelmes, praktikus családi autó, amire ha vigyáztak és szerették, lehet olyan is, mint ez. Tíz év sok idő, de a 6-os még mindig tartja magát: még mindig szép, és ami még fontosabb, jó is. Én bármikor venném, bár szinte biztos, hogy benzinessel."
@Gábris szomszéd: 3 F = összes flanszija, fiat(ebbe az összes olasz bele értendő) és ford...

na ezek mind 3x megvett autók!

az alfáknak csak egy bajuk van: bármi és minden...
@taga20: Persze hogy "hallgatózom". De ne tőlem rettegj, hanem a "nagy testvértől". :-)

Linkedet 47:1 látva. basszus, már tényleg egyszer megnézem mellik ez a déká? Mint tudod @nincs_itt: kollegával azonos a pártpreferencia manciám.

Egyiket sem!

Ja? Csak ilyen opció nincs a savazólapon. :-( Telen - talan - talán ha marad lehetőségként, már persze ha még lesz ezután nálunk pl. ogy választás. :-(

A jelölésről már nem is beszélek, mert az eddig is kritikán aluli volt. :-(
@taga20: Az tudtad, hogy már animációs film is készült rúlunk? :)

youtu.be/vZmAXX-PsOs
@Gábris szomszéd: csak rólad, én rendes ember vagyok:)
@taga20:
ez a "honfoglalás2000" az mijalófasz?

brühüyyy
kkk

van más rákos daganat is levédiabasznádon?
@taga20: Na, az anarchistáknál békésebb népeket nem hordott hátán a Föld. Mondjuk nehéz tiszta forráshoz jutni, de (emlékezetből) az anarchizmus az a baloldali ideológia, amelyik nem tagadja (taga! figyelsz, nickedre rímel a taga-dja) a magántulajdont, a piacot, de ellenben tagadja (na jó, nem kívánatosnak tartja) a monopóliumokat (4-et soroltak fel, nekem 2 maradt meg, föld, és bank monopólium).

A spanyoloknál (polgárháború kevesebb mint száz évvel ezelőtt) az anarchistákat a monopolkapitalista Franco-ék, és a szintén (hangyányinál talán nagyobb monopóliummal rendelkező) szojvetek közösen ölték. Szó szerint. :-( Ja és lehet hogy csak városi legenda, de már hetek óta ölték az anarchistákat, mire végre visszalőttek (mondjuk szerintem itt hibázták, el, de meglehet nincs igazam).

Talán nem véletlen. :-(
@nincs_itt:
ótó totó mind egyforma:
van nekije:
4 kereke
egy motorja
és kormánya
ülések amin néha űlni is lehet
és zabálja az üzemanyagot
és különféle színekben mázolható

néha elromlik, megcsúszik a jégen nem tud megállni a lejtőn felfelé
nem tud megállni a lejtőn lefelé
és kanyarban kisodródik meg kutyázik

brühüyyy
kkk

vegyél trabantot az a leggazdaságosabb és nem rozsdásodik
@rdos:
"amelyik nem tagadja (taga! figyelsz, nickedre rímel a taga-dja)"

haver, ha legközelebb egy viccet dobsz fel, akkor a végén el fogod kezdeni megmagyarázni?

azé ulpius66 haveromat ne akard má lepipálni debilségből!:)))

ja eszt ismered?:)

Riport a dél-afrikai Caster Semenyával, aki 800 méteren első lett a berlini világbajnokságon...
- Mit szól Ön ahhoz, hogy sokan megkérdőjelezik női mivoltát?
- Leszophatnak!
@taga20:
miért akarják betiltani a szélerőműveket? a Balatonba kell telepíteni amíg vitorlázni lehet addig energiát is ad és ott senkit sem zavar
meg az alföldre és a bükk meg Mátra tetejére

olyan kapitalista módon

nálatok is vannak akik bemutattyák am kiütéseiket (sok píííízzért festik fel) a szélmotortól?

árapály erőművet is lehetne valahol a tiszán... és a duna fenekére nem bugyit húzni hanem vízszintes kaplanokat betelepíteni a Dunakanyar déli kijáratában megoldaná budapest teljes villamosenergia szóxégletét

esze van valakinek levédiabasznádon?

vagy elfolyott mint a geci?

brühüyyy
kkk
@taga20: A "debilséget" vállalom. Az 5 éves kortól fogyasztható humor a kedvencem. "Kis"lányom tőlem tanulta. Kérdem tőle: "meg tudnád mondani hogy mennyi az idő"?

Apa! Meg.

Majd utána visszafojtott kuncogás. :-)

Ezt a Castert nem ismertem, "finom" nőies alkat lehet. :-)

Nem az esetem. :-)
@rdos: "Ezt a Castert nem ismertem, "finom" nőies alkat lehet. :-)"

hát te merre felé élsz?:)

eszt ismered?:)

www.topviccek.hu/Thumbnails/2416.w-800.h0.q100.jpg
@Rodeo36 11: Árapály erőmű? Seiche, vagy tólengés (pl Balatonban).

www.google.hu/search?client=ubuntu&channel=fs&q=seiche&ie=utf-8&oe=utf-8&gfe_rd=cr&ei=znAKWLK6B_Ov8wfN-oGQAw

Nálunk nem játszik. Kaplan turbina helyett duzzogva mondom, de duzzasztás a megoldás. Büs, Nagymaros, Tass, ... plusz a Tiszán még 3 gát.

Szél sajna nálunk tényleg csak a Kis-Alföldön tűnik jó ötletnek, elismerve hogy vannak további jó helyek is (pl. Tés).

Nyilván nem vagyok megújuló ellenes, de azért nálunk a Nap a legnagyobb durranás (primer energia - teljesítmény "sűrűsége" a szél tízszerese).

Már ha a szélkerekekben gondolkozunk (magasabban nagyobb, de ott már a repik repkednek - elismerve nem lehetetlen 1 km magasra felhúzni turbinát, csak eddig még nem sokaknak sikerült - konkrétan egyről sem tudok, de ha tudsz, érdekelne -).
@Rodeo36 11: elfojott:)

eszt ismered?:)

"Rumcájsz stoppol az út mellett. Meg is áll egy kamion! Kiszállítja a sofőrt a volán mögül, és mondja neki:
- Verd ki a farkad vagy meghalsz!
Így is történik.
- Na most még egyszer!
Még kétszer ráparancsol a sofőrre Rumcájsz! Mikor ez is megvolt, a az erdő felé kiáltva mondja:
- Manka! Gyere van itt egy rendes sofőr, aki bevisz téged Jicsinybe!"
@taga20: :-) Jobb mint a nagy "fekete ótó. :-)

Merre fele? Álomvilágban. Fizikailag meg a déli vasúton Érdtől úgy egy 45 km-re a Balcsi felé. Fészkes-fehérváron.
@rdos: felcsút közelében, mi? na most lebuktál!:)
@rdos: te sem vagy tréfás kedvedben?
a Duna fenekét fenntartom, arra már van alkalmazott megoldás, a Kaplan-t szögben és vízszintesen is lehet de vannak más megoldások is...nem feltétlenű a duzzasztás a jó, ha megfelelően építik a csepeli mellékágba is lenet csak a turbinát kell kiválasztani hozzá végtelen variáció áll rendelkezésre
az a helyzet, a napenergiát sem hasznosíttya levédiabasznád (mint írád van bőven) és a termikusat sem, bizonyosan vannak helyek ahol egy egy falut vagy kis várost el lehetne látni a szélerőművel

és akkor nem kell szén, olaj meg a gáz, az olaj marad kenő anyagnak és az ótókat elektronyosíttyák úgyis pár éven belűl...az olajat le kell cserélni és venni energiát onnan ahol occóbb...a zelektronyos jól szállítható... és akkó nem kő paks eccse!!!!!!!!!!!!!!!!!
csak a zorbán és bandájának elgázosítására, utána kikapcs

brühüyyy
kkk

és vagyonelkobzás 28 évre visszamenőleg
@taga20: Na. Érd közelebb van csuthoz mint az elmúlt ezer (na jó, annak első ötszáz fele) év királyainak koronázó városa. :-)
@rdos: bakker tényleg! akkor én buktam le?:))

na megyek alukálni, me holnap meló.

jóéjt hazaárulók!:)))

u.i.: ja és!

www.napiszar.hu/showPost/Az_a_szep_aki_reggel_is_szep
A Jobbik és az LMP most intézi orbán 2018-as győzelmét.
Bár az is igaz, mindkettőt orbán hozta létre!
@Rodeo36 11: Teoretice igazad van, mert a mozgási energiából (Kaplan a folyással szemköpszt nulla egész ötször tömeg szer sebesség négyzet) is pont annyi van a folyókban, mint a helyzetiből (em szer gé szer há).

Csak a folyó bár természetesen nem az, de mégis csak egy "élőlény". Ha felvizen el kezded gátalni (Dunán ez történt, gyenge kétezer-ötszáz gát fogja meg a hordalékot), az alvizen (duzzasztás hiányában) a meder el kezd mélyülni.

Energetikailag ez nem gond.

Csak apránként kiszáradunk. Csak hogy világosabban fogalmazzak.

Szomjan fogunk halni. Nem gyorsan (ez a szerencse), hanem lassan. :-(

A folyamat nem gyors. dunaújvárosi és mohácsi szelvényben számoltuk. 2-3 cm per év a medersüllyedés, vagy medermélyülés. :-(

Bős alatt közvetlenül évi szűk fél méter. :-(
@taga20: Jóccakát. Persze hogy a reggeli szép. :-) Monjuk a vacsi is. :-) Fene a bélpoklos fajtámat. :-)
@punkfrog: "...Addig is szögezzük le: Orbán Viktor migránsellenes politikájának – az első, nemzetinek mondott konzultációtól és kékplakát-áradattól kezdve a rengeteg nembe, egyszersmind érvénytelenségbe torkolló népszavazásig – számos célja közt kiemelt szerepe volt annak, hogy a veszélyesen izmosodó Jobbik alól kilőjék a lovat."

mno.hu/gkozep/a-jobbik-helye-1367486
@rdos:
ezért baromság a bősnagymaros...máshol is hatalmas a tiltakozás (BC kanada) mert a vízzáró gátak a nagyesés miatt...pedig a Niagarán 17+ Kaplan van állandóra + a tartalékok és annak ott ahol használják 2 azaz kettő méter az esése de hatalmas a sebessége és a tömege ami ráadásúl szabályozható...kis elkerülő medrekkel amiket vagy be vagy ki kapcsolnak ontario nak nincs energia gongya már 100 éve ingen kapja csak karbantartás és tudod a Kaplan-t könnyű mert kiemelem és új csapágy de addig beemelem a tartalékot ez kb 2 óra kiesés...de addig bebrüggyentem a tartalékot

itt a lószarból tehénszarból hatalmas mennyiségű elektromos energiát fejlesztenek azon kívűl hogy trágya is minden farm önellátó ki vannak kötve a hálózatból, pedig van nekik eladó feleslegük is!!!! da amonopolisták nem veszik cum trucc

brühüyyy
kkk

toronto-t nyáron a tó fenekén lefektetett csövekben keringő levegővel hűtik, ami szintén ingyen van

+++++++++
@Rodeo36 11:

Ha lehetne,ne emlegessétek annyit se a Dunát,se a Dunakanyart,mert ötleteket adtok 'fidessdzsobbiknak az eddig is elkúrt projektek véghezvitelére!
Köszönjük,nekünk 'jólvanezúgy))

magyarnarancs.hu/riport/nem-titkos-csak-nem-nyilvanos-99457/

...........

Olvastam délelőtti hozzászólásaidat,de nem voltam netközelben!
Támogatnám a kanadai ''megoldásokat))

Mielőtt ide juttatnak ezek a debilek(

kepkezelo.com/images/hivjoflllsgop3lhdg3w.jpg

kepkezelo.com/images/x9ri5h0hd2f3bdi75q5m.jpg
@taga20: D

Jófajta 'gumibabák osztják Neked a pizsamát mostanában)
veol.hu/hirek/tavaly-szepen-termett-1794221

..döntsdatőkét(( ..mintha mindenki meghüjült volna!!

öregmatróz (törölt) 2016.10.22. 00:17:26

@gazoló:

pedig az a fa biztosan nem veszélyeztetett senkit....

télleg bolond lett ez az ország má' teljesen...

öregmatróz (törölt) 2016.10.22. 00:25:01

rogán biztosan nem lesz hajléktalan, nem féltem...

esetleg, talán, némi elzárást szenved de azt se mostanában.

szép álmokat mindenkinek:))
@Gábris szomszéd: majd hétfőn elküldöm a picsába amelyiket kell.
(szombaton még egyezkedni próbálnak.)
az LMP és a Jobbik azonban biztos önállóan indul, és jelen állás szerint elvisznek legalább 20-25%-ot!
'18-ban még nem a leendő kormányzás milyenségevel kellene kampányolni, mert a fidesz által létrehozott környezetben lehetetlen bármi változást elérni!
csak és kizárólag az orban rendszer megdöntese lehet a cél!lehetőleg minél nagyobb arányban! aztán nekiállni a rendszer lebontásának mert anélkül pillanatok alatt visszajön a fidesz!
a jobbiknak azonban megfelel ez a rendszer, csak ők szeretnék működtetni!

öregmatróz (törölt) 2016.10.22. 01:48:57

miért nem engedélyeztek sok rendezvényt 23.-ára?

mért nem szól a Klub Rádió online már délutántól?

inforadio.hu/belfold/2016/10/20/rendezvenyeket_tiltott_be_budapest_rendorfokapitanya_-_oktober_23-ara_terveztek/

ON
@Gábris szomszéd:
Nincsen új a nap alatt! Viszont MI IS szerettük volna békésen ünnepelni az 50-ik évfordulót, de nem adatott meg, mert ahogy a link mondja, akkor tényleg:

444.hu/2016/10/21/fidesz-az-alvilaggal-cimboralva-keszul-balhera-az-ellenzek-oktober-23-an
index.hu/belfold/2016/10/21/oktober_23_kossuth_ter_toborzas_orban_viktor_polgarmester_kdnp/

Jönnek a'szarból,a kredecről leemelt nemzetyszalaggal,rózsafűzérrel átkötött élőisten szobrocskákkal ministrálni'andzsejvajnabeszédhez az EU-s pályázati pénzből nyert mikróbuszokkal(
Ja, próbálnának ne jönni(
@rdos:
Nyelvtannácit nevelsz? Hülye kérdésre hülye választ ahogy a Kétfarkúak mondták!
@gazoló:
Meg jönnek a "megszokott" lengyelek is!
fedor.blog.hu/2016/10/21/betojt_a_fidesz_ezert_felporgettek_a_hazugsaggyarat
"Ja, hogy akkor nem Orbán Viktornak hívták a miniszterelnököt, hanem Gyurcsány Ferencnek, tehát rögtön nem riadalmat keltően közösségellenes a sípolás, hanem hazafias kötelesség? Mint ahogy az volt Demszky Gábor kifütyülése és tojással megdobálása is 2007. március 15-én, nem igaz?"
(külön köszike a március 15-i ünnepélyt szétfütyülő jobbosok képéért! Nekik az nem volt "nemzeti" ünnep?!)
Alacsony vérnyomás esetére különösen ajánlott, magas vérnyomásúak csak fokozott óvatossággal fogyasszák!
orulunkvincent.blog.hu/2016/10/21/a_joedesanyatok_politikafilozofiai_ertekezes
és gyengébbeknek (azaz fidesznyikeknek):
b1.blog.hu/2016/10/21/orwel_leleplezte_orban_haborus_strategiajat
Mondjuk mi már régen tudjuk, de talán ragad rátok valami, ha már idejártok.
"Azt hiszem, nem lehet említés nélkül elmenni amellett, hogy Gyurcsány a maga határtalan demokratikus mivoltában hibázott.
Ezt a puccskísérletet nem kellett volna válasz nélkül hagyni, ezt a bandát akkor és ott le kellett volna tartóztatni a puccskísérlet szervezése miatt.
Kár, hogy nem volt hozzá politikai bátorság, merthogy a személyes bátorságot az 56-os emlékmű koszorúzása után nem lehet kétségbevonni, de hát ennek van itt kisebb szerepe.
Ezek csak az erőből értenek, kár, hogy ameddig volt, nem élt vele..."
www.pupublogja.hu/2016/10/eljen-nagy-oktoberi-kleptokrata.html
@Rodeo36 11: Azért baromság mert máshol is tiltakoznak ellene? Na ez kemény érv volt. Gratulálok. :-(

Akkor Te (görög)dinnye zöld vagy. :-( Kívül zöld, belül vérvörös. :-( Meg a Mihalicz Csilla a mancs-tól.

Ami most jön az horror lesz. Jövendőt mondok.

A hordalékszegénység miatti medermélyülést tegnap említettem. Ha a felvizen gátalnak mi az alvizen sem tehetünk mást. NINCS más megoldás! Teljesen mindegy hogy tetszik vagy sem, hogy van-e környezeti hatása (van), vagy sem!

Természetes küszöbök a Dunán (mi a küszöb? ami nehezebben "kopik", direkt fogalmaztam köznapi nyelven)
Visegrád-Nagymaros alatti küszöbök (ide kell majd gát már persze az elbontott Nagymarosin túl) :-(
1. Kulcs-Rácalmás-Tass
2. Fadd-Dombori-Fajsz (ez határeset, mert "kicsi" küszöb)
3. Báta-Bár-Dunaszekcső-Dunafalva

Miért? Mert a meder mélyül ha elég sokat várunk akkor a küszöbök között közel szintes lesz a Duna "popsija" (a Duna meder feneke). Esése közelít a nullához (ennyit a folyó sodrását - mozgási energiáját kihasználni akaró görögdinnye javaslatodról). :-( Bölcsésztől még csak-csak, de mintha műszaki lennél (vagy csak voltál? amúgy mindegy)

De nem ez lesz a legnagyobb bajunk (hogy nem tudunk delejt - villanyáramot termelni belőle), hanem az hogy nem tudunk kisvíznél hajózni és hogy kisebb fajta Grandkanyonunk lesz (+ szipkázza - drénezi a mederrel szomszédos felszín alatti víztartókat, de ez "csak" a vizeseket, a vízellátással foglalkozókat zavarja, persze egy idő után Budapestet is, ha a parti szűrésű kútsorok nyáron nem adnak elég vizet).

Erre majd kitanálják dinnyezöldek, nosza, csináljunk hajózsilipet a küszöbökhöz.

Most szólok, az gát nélkül viszont nem fog menni. :-) Sakk-matt.
@kekex: A történelem nem ért véget. A napokban hallottam, hogy: "vissza kéne állítani Skandináciát"!

Jól láthatóan "náculunk", nácítanak minket a "körülmények". :-( Ebből a "náculás tengerből" még a nyelvtani a legkevésbé veszélyes.
@gazoló: Miért miben nem kudarcos a "jogállamunk"?

És egy "aranyos" baki.

"Honnan tudja Orbán, hogy többé nem indul újra a Népszabadság?"

index.hu/kultur/media/2016/10/21/honnan_tudja_orban_hogy_tobbe_nem_indul_ujra_a_nepszabadsag/
Van még egy?

Szöveg a rádióban: Amikor 56-ban anyám tolt a babakocsiban emlékszem, hogy...
Riporter: 56-ban én is csecsemő voltam, de nem emlékszem semmire.
Mesélő emlékezete egyből megromlott. Nem volt rajta szalicil.Hehehe.

Régen a partizánok szaporodtak ilyen módon.
@rdos:

Nem tuggya?

Szerintem onnan, ahonnan a civilszervezetek norvég támogatásával kapocsolatos vizsgálatot is. Saját kútfőből.
@rdos: D

"Honnan tudja Orbán, hogy többé nem indul újra a Népszabadság?"

Szíriuszról'dvabratankiknak súgtak:)) ..onnan.
@látjátok feleim szümtükkel: Ugye nem vagyunk egyformák, de pölö én is csak arra emlékszem, amikor a babakocsit toltam.
@gazoló: Mondjuk viccnek jó. De csak annak. Mert ez egyébként elég komoly elszólás volt, de persze ennél komolyabbnak sem lett következménye. :-(

Ennyit "demokráciánk" minőségéről. ISO minősítésen nem menne át, annyi szent. :-(
hehe:
hvg.hu/velemeny/20161022_Az_uj_undok_rogan_antal
"Néha meg kell szabadulni egy-két osztályárulótól; már csak azért is, hogy a többi megtudja, hol a helye. Tudom, hogy a lopás ennek a rendszernek a lényege, de aki fullba tolja a helikoptert, az a többiek puritán lopkodását veszélyezteti.

A légi közlekedés Murphy-törvénye érvénybe lépett: nem kell aggódni, fent még nem maradt senki."
@AKIsTUDATLAN: A puritánodó arrogántóni talán nem véletlen. Tatyót cserélt a "Szőke Ciklonnal".

kepeslajoska.tumblr.com/image/152123546855

És az ember aki sohasem hazudott. Ezer + n. felvonás a szabályt erősítő kivételre. :-(

digidugi.tumblr.com/post/152120291235/v%C3%A1ratlan-fordulat-vagy-teljes-%C3%B6nellentmond%C3%A1s-orb%C3%A1n

A mikroblogger mottója tetszik. Terjeszteni kellene. :-)
@Rodeo36 11: szerintem neked is jól állna egy trabi!

vigyázz a rozsdával! mert vannak benne vasbú alkatrészek!

tény, hogy ha autót veszek, elsősorban a beltartalom érdekel, mert ha a kániszmergát szaloncukor papírba csomagolom, attól nem lesz kellemes!
@rdos: óvatosan! mert a szélerőművek összezavarják a zafrikai töketlen fecske repülési ívét! de a muslicák is...

a tengerbe meg pláné nem! összezavarodnak a zegyselytűek!

ezt halálos komolyan vágta egy tévériportban a kérdező arczába a nagyon haragos zűd, közben vadul hadonászott a pakisztáni gyerekmunkával összeszerelt, iszonyatosan környezetszennyező ájfónnyával, de itt abbahagyta a tirádát, mert rohannia kellett! a legújabb ájfón modell már kapható!!!
@rdos: az első képen, az a zsebrebaxott kezű tszcs agromókus kijafaxom?
@nincs_itt: Sötétzöldség ellen nem tudom mi lehet a megoldás. Minden épített vagy gyártott kütyünek van környezeti hatása ez nem kérdés.

Ma már - és ez a csendes őrület - pl olyan dolgok ellen "hadakozunk" mint a CO2 (szén dioxid). Ami abszolút természetes anyag a Földön a - geológiai kezdetek óta, és úgy pár milliárd éve a fotoszintézis egyik alapanyaga.

Okos népek szerint a méhek nélkül pár évig tartanánk ki. Fotoszintézis nélkül addig sem, ezt már csak én becslem. :-(
@gazoló: Bizony, mindenki hibás, amiért a Fidesz elszabotálta a felelősségre vonást. :)
@rdos:
akkó' én most le vagyok válaszolva? majd félreugrok addig, amíg te megoldod>..kár, hogy teljesen értetlen maradtál és még az ellenkezőjét sem értetted annak amiről írtam...
szép napokat és kellemes vizelést

brühüyyy
kkkk
@nincs_itt: Utólag jöttem rá hogy nem kellett volna megnézni kinek a keze van a (saját?) zsebében. :-(

Jó régen elmehettél. Ő a "főni". Tudod, az ember aki sohasem hazudott. :-) Túl kedves vezetőnk. Mini szterelnök. MoszkoVitya... :-(
@rdos: eccerű, az ilyen setétzűdet szépen rá kell kényszeríteni, hogy csak fotoszintetizáljon csendben a sarokban!
@rdos: azé' annyit nem romlott a memoárom, meg aztán a héten itt járt mifelénk, bájernba(nem a zsóti). oszt mutogatta a tévé, de azt nem láttam, csak mondták a kollégák. de a rádióban hallottam, hogy találkozott a seehofer-rel...
@Rodeo36 11: Gondosan válogatott érveid súlya alatt meghajlok. :-)

Az különösen tetszett, ami a mozgási energia és a hidraulikus esés (víz felszínének lejtése) számszaki kapcsolatát periodikussá tette az árapály által. :-) Nyugodtan vizionálj árapályt oda ahol nincs. :-(
@nincs_itt:
nahááááát te sem ismered hogy mi folyik a Dunában? keverik...addig is (45 évvel ezelőtt már eredményesen működött Marseilles közelében egy árapály vizierőmű pedig ott az árapály kb 60 cm) dehát vagynak dolgok...és asztatatatatat hallottad, hogy a szélerőművek zajosak és zajkárosodást okoznak (ha eléggé jól megfizetik a károsultat az olajlobby tagjai, és akkor még kiütései is keletkeznek meg májhápogása)

mint tuggyuk a Lőrincz majd megveszi addig sem tud róla meg azután sem nem szokták neki megaszondani mit is vett

brühüyyy
kkk

ha jól tudom a jófajta dunakavics ból épűltek lakótelepek és a magyar járdák jó része... dehát üledékek mindíg vagynak és valamit visz a víz
@rdos:

nattyon köszönnyük, még ilyet nem tudok...szóval a vízszintes az lejt (ügyes kis megoldás...technikai csingilingi)

hogy hol írtam erről nem emléxek dehát mások sem emléxenek sokmindenre

majd kialakúl, látom már megoldottad, be is van sóderezve

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Nem emléxel? Korán reggel van. Ne igyál ennyit! Már a rövid távú memóriáddal is gondjaid vannak!

Mondtad: "a vízszintes az lejt"

Tíz perccel korábban mondtam: "víz felszínének lejtése"

Ha a különbséget nem érzékeled, tőlem nem fogod megérteni (és még játszik a légnyomás is, de ezt télleg hagyjuk). Én kérek elnézést hogy szóba hoztam.
@Rodeo36 11: én sem tudtam... most képzeld, de asztat tudom, hogy a víz vízszinteesen tónak, tengernek neveztetik, amennyiben valamilyen szöget zár be a vízszinteshez képest, ami mókás a föld geoid alakját figyelembe véve, akkor viszont folyásnak indul...

ez már csak ilyen... ha meg folyik, van tömege akkor van nekijje tán - ez nem biztos - mozgási energiája, ami hasznosítható! szerintem...

amire meg válaszoltál, az meg arról akart szólni, hogy pontosan ismerem a setétzűdek vélemény változásának kiváltó okait. pl. kapnak egy kis pénzt - az olajlobbytól neeeem köll, na! - és máris nyugodtabbak...
@nincs_itt: :-) Már persze a zenesarokban egy foto-szintetizátorral, ha már a klorofill - zöld színtestecske nem megyen. :-)

Bajorföldön járt túl kedves vezetőnk? Hát? Nektek sem lehet könnyű. :-) Jut is eszembe. Mit csiripelnek a verebek. Arrogántonyó kopáterezett felétek is? Amúgy nem fontos.Elsőre amúgy is tagadná. :-)
@nincs_itt:
esztet ugyi a rds-nak is elmesélted? hogy visszamenőleg több ezer évre kiírtotta a molnárokat és egyebeket akik erre a vízlejtésre építettékéletüket és a környezetük életét is, és még sok minden más... nem hiszem hogy látta a szalajka patakot... és a Bükkben egyáltalán nem is járt vagy mindíg időben becsukta a szömit

árapály sem lejt de mozog és hatalmas tömeget mozgat

na jó akkor fessük az eget is sötétződre attól leszünk sóderesek vagy csak dunakavics?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: bisztos olvasta! a molnárok élete sem fenékig tejfel!

a sóder, dunakavics stb nem az én szakterületem...
@nincs_itt: mocskoljuk be azokat, akik nem olyan mocskok, mint te!

bakker, ki vesz ma már benzin temetőket? te!

ako ne sötétzölcségezzé köcsög!
@taga20: öcsi, a te madzagod mijafene? le se szarom ezt a sok megélhetési környezet védőt! grínpísztől a négymancsig...

öreg, a valóság az, hogy ezek éppen olyan benzin temetőkkel furikáznak, mint te, éppen olyan okos telefonjuk van mint neked.

elmész te a bús picsába, ha azt gondolod, hogy ezek a szarháziak egy centit is változtatni szeretnének! remekül elvannak, egész jól keresnek, és még el is hiszik maguknak, hogy a világot váltják meg... csak az a kurva 30 ezüst ne potyogna ki a zsebükből...
@nincs_itt: bakker, szarrá nevetem magamat:)))

"A legfontosabb műszaki adatok

Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé
Motor V6-Biturbo
Hengerűrtartalom 2.996 cm3
Teljesítmény 367 lóerő (270 kW)
5.500-6.000/perc között
Maximális forgatónyomaték 520 Nm
2.000-4.200/perc között
Vegyes fogyasztás (NEFZ ciklus) szerint) 7,8-8 l/100 km
CO2-kibocsátás 178-183 g/km
Gyorsulás 0-100 km/h 4,7 s
Végsebesség 250 km/h*"

és ez nyolc, azaz nyolc litert fogyaszt???

luiz meg kilencet! bazd meg ezek kit néznek hülyének?
@rdos:
erdőben is meg erdőn kívűl is be van erdőzve...szóval én téged gunyoroztalak ezzel, mert te aszontad, hogy a balatonba telepített szélerőművekhez lejtős balaton szüxégeltetikkkkk tik tikkk tikkk

kavarod...szvsz te utánosztad a taga hétvégi állapottyát és már ázol

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: rájöttem, hogy szeretlek:)

zene, ami a háremben van. me minden benne van, amit szeretek:))

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0
@rdos:
asztazér' tejist'odd, hogy a patakok csermelyek és folyók mitől folynak? ugye a lejtő miatt lejtős a víz feneke és a pisztráng is tuggya esztet meg a lazac ős értik is mert tuggyák használni ugyanúgy ahogy a molárok is tudták meg a kovácsok hogyan lehet hasznosítani a lejtős vizeket

brühüyyy
kkk
@taga20:
korai délszláv kánon és milyen csipkés? ihaj

ilyeneket gyűjtött a Kodály meg a Bartók meg a Bárdos Lajos +++

brühüyyy
kkk
@taga20:
de pöcs múd-ot ne kűggy, az ipari zaj...
ilyenekkel szokatam hollókat (errefelé az nincs) és verebeket de főleg a gerléket elhessenteni ria'ttan esnek le 28. emeletről

brühüyyy
kkk
@taga20:
jaaaaa, míg el nem felejtem a bobdílan sem a ...asztmeg hallgassa a nóbelalfréd és a többiek...ezek a selejtes és késői trubadúrok már sem hangjuk sem harmóniaviláguk nincs csak recsegnek mint a SZER mikor a legjobban zavarták...sőt vannak olyanok is akik a dobot a pléh peremén csépelik pedig az a pléhperem csak a bőr megfogására van odaizélve (nem a legjobb dobfajta inkább katonai csihi puhi alá egy kettő egy mennek a csicskák kárikittyom...
brühüyyy
kkk

szóval semmi popkalcsőr meg bítkalcsőr és a dzsezz ből is csak a konyakos

(tudod ott volt a fél literes konyakos kehely a zongora mellett és amikorra kiürült az ongorista is kiürült és kádencia helyett kredenciáőt csapkodott majd abbahagyták a felvételt mert beesett az ongora alá lálálálálá
@taga20:
ezen is jól hallik az indiai beütés még mindíg horgyák magukkal, a gitár helyett használhatna egy szitárt...a gitárt ki nem állhatom

cigányságomat nem szégyellném ha lenne sem...

brühüyyy
kkk
kár hogy nem értem miről búsonganak
@Rodeo36 11: "hogyan lehet hasznosítani a lejtős vizeket" :-)

Úgy kétszáz évvel ezelőtt kb. 22 ezer vizimalom volt a Kárpát-medencében. Mindegyik duzzasztott a felvizen és a víz helyzeti energiáját használta ki.

A hajómalmok valóban a víz mozgási energiáját használta ki (sokkal rosszabb hatásfokkal). Erre csak síkvidéken fanyalodtak bővizű vízfolyáson eleink.
@taga20: ezeken az adatokon én is vigyorogtam! átlagos használat mellett, legkevesebb a dupláját le fogja nyelni.

szerinted én teljesen hüje vagyok? ha meg szabadjára engedem a pacikat, akkor meg...

ja és nem 3 literes lesz...
@nincs_itt: inkább teszlát vennél, ha már ekkora arc vagy!:)
@taga20: szeretnék eljutni egy tankolással legalább 400 kmre, nem 34 km/h-ás sebességgel, rádióhallgatás és ha szükséges a klíma használatával. azután a feltöltést szeretem letudni, max 10 perc alatt, nem nagyon kempingeznék egy töltő oszlop mellett 2-3 órát, hogy a következő 50km-ert is letudhassam 1 óra alatt.

ja! és c43 olcsóbb mint a góliát elemes játék autó...
süti beállítások módosítása