Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/kulfold/2023/02/06/honvedelmi-miniszterium-repules-repulout-szijjarto-peter-koltseg/ Hogyha... (2023.02.06. 22:45) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri11: Stars Are Blind www.youtube.com/watch?v=6Mj776YiPCU (2023.01.02. 12:09) Zeneszoba
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2016.09.12. 13:14 Fabius

Ennyi a lényeg!

Mozgalmas hétvégén vagyunk túl. Nagyjaink ismét Orbán szeánszon estek ámulattól kábulatba Kötcsén, ahol a Karizma Kiáradás Ünnepén azt is megtudhatták mennyi a lényeg.

- Kubatov nertárs szerint annyi a lényeg, hogy ő átadta a Vizó levelet a "megfelelő hatóságoknak". Hogy melyik szerinte a "megfelelő hatóság" az nem derült ki, ahogy az sem lett világos, a "megfelelőnek látszó hatóság" - ügyészség - miért nem találja a levélkét.

- Orbán szerint annyi a lényeg, hogy a migráncs kampány dübörögjön. Mer' Brüsszelben nihilisták ülnek, bezzeg itthon, ugye. Mással nagyon nem is kell törődni, a család nevű panel is a kelléktár hátsó sarkában porosodik manapság.

Ezt mondjuk a jelenlegi körülmények mellett megértem. Kusza Szem jegybankelnö kúrunk úgy válaszolt a kivel kúrtál félre kérdésre nagy büszkén, hogy azt föl se tette senki. Jó, azt is megértem, hogy a 61 éves vén kecske rettentő büszke lehet, ha fele idős jógaoktatóra csöppenhet rá a nyála. Mondjuk mifelénk a "válunk" nincs kidoboltatva sajtóközleménybe, de mit értek én a fideszkeresztény unortodox eleganciához. Nálunk speciel az sem divat, hogy a bébit vezethető osztály nélkül sámfázzuk ki osztályvezetői fizetéssel, halmozzuk el alapítványi cégek posztjaival, de az is igaz, én csak a családi kasszát kezelem, és nem a jegybank pénzét úgy, mint sajátomat.

matolcsy növekedés.jpg

Ezen kívül az sem egy lényeges momentum, hogy a "bűnszövetségben és bűnsegédként elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás kísérlete, vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedéssel" vádolt Mengyi Voldemort mentelmi jogát valószínűleg ma felfüggesztik. Amit mondjuk akkor hiszek, ha majd látom is.

Ezek ellenére annyi a lényeg, hogy a migráncs kampány üzemi fordulatról felpörögjön üveghangig, mert az mégse járja, hogy a plakáterdő ellenére a gyűlölet foka és a várható érvényesség olyan bizonytalan, mint az egyszeri MNB portás aki nem tudja, kit és mikortól kell Naccságos Jegybankelnökné Asszonynak szólítani.

145 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr2111696579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@PeniValdes:

Értem én amit a felebaráti szeretetről teccel írni, de mi az, hogy felebaráti? Másik felével mi van? Ha már eccer fele az a baráti szeretet.
Nos itt egy nem tényeket tartalmazó hír.
Gondolom Orbán és Kósa nem ismerik/vagy túl jól ismerik a kúria döntését a nem tényeket tartalmazó óriás plakátokról, így aztán állandóan hablatyolnak, mert nincs következménye. Tényleg nincs/nem lesz?

index.hu/belfold/2016/09/12/nem_igaz_amit_orban_mond_a_baloldali_varosok_nem_varjak_a_menekulteket/

Azért ha a békamenetelő nyuggerek elgondolkodnának, akkor rájönnének, hogy a kormánynak a halott nyugger a legjobb, mert nem kell neki nyugdíjat fizetni, meg nem kell neki orvosi ellátás ( amit egyébként sem kap, mert mire 3 hónap múlva megvizsgálják a hosszú várólisták végén ) addigra feldobja a pacskert. Szóval most hálálja meg nekik a fidesz kormánya a meneteléseket? No vénségek, jóreggelt este!
@látjátok feleim szümtükkel: még szerencse, hogy nem általánosítasz...kkk..abban a békamenetben sajnos volt elég más korú orbánt imádó marha, nem mintha ez bármelyik korosztály hülyeségét kisebbítené.....minden esetre én nem tartozom a te vénségeid közé és a barátaim se...kkk
@látjátok feleim szümtükkel: ne provokálj kedves barátom. köszönöm.
egyébként a felebarát az nem félig barát,hanem embertárs régiesen. tudod látjátok feleim...
@Gábris szomszéd:
talált, sűllyed

brühüyyy
kkk
majd mond valamit, hogy teneked még a humorod sem ...és akkor kilóg a Klí Max, a nagyfarkú szenge vitéz akire vágyik
@látjátok feleim szümtükkel:
volt erről egy nagyon korai Ó de Görög Fil Ó Zófia ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ elem Zésch, mely szerint a két fél az az egy egész két fele és egyik sem érsem érsemmit a másik nélkűl innen Err Ede Z' Hető a félig barát félig ellenség kifejezés elferdítésének békamenetes nem trapéz menet sem nem zsinórmenet hanem béka!!! tecciké'tenyi?

brühüyyy
kkk
@PeniValdes:

Ezt én is így tudtam. De ezek szerint van a Bibliának egy migránsellenes verziója is, ami meghatározza a felebaráti szeretet kritériumait.
@Rodeo36:

Az a "trágár" csapat, akiket ti távollétük dacára folyamatosan gyaláztok, csak nyaktól felfelé minősítette a testemben zajló /vélt vagy valós/ folyamatokat.

Esterházynak most is igaza van:
"Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá."

öregmatróz (törölt) 2016.09.13. 14:28:48

@Rodeo36:
más:
hiába kűdenék Neked 3 liter ájkjút, Beléd már úgy sem fér több...:)
@látjátok feleim szümtükkel:

Kíváncsi vagyok, hogy október 15 után, mikor a postás majd nem kézbesíti ki a nyugdíjakat, mikor minden egyes nyugdíjasnak kb 1500 ft-t kell havonta megvonnia magától, leesik-e némelyiküknél a tantusz?
@Eszter jött:
milyen szin TTTTTT ről dumálsz?

csak nem van neked is? vigyázz rá, el ne engedd nem tér vissza

brühüyyy
kkk
@öregmatróz:
fogadatlan prókátornak a picsában a helye

brühüyyy
kkk
@Eszter jött:

Valami olyasmit olvastam, hogy nm lesz kötelező a számlanyitás, és kihordja a posta továbbra is a nyugdíjat. Gondolom valaki szólt, hogy sok a haveri nyugdíjas.
@Rodeo36:

a jóízlésről és annak határairól.
A magyar kormány aránytévesztésbe került? Vagy csak nem tudják a szavakat megfelelő helyen tartalmuknak és a valóságnak megfelelően kezelni? Esetleg úgy gondolják, hogy a kúria nem tényes ítélete nemzetközi szinten is kötelező érvényű?

index.hu/kulfold/2016/09/13/ki_akarja_rugni_az_eu-bol_magyarorszagot_a_luxemburgi_kulugyminiszter/

index.hu/kulfold/2016/09/13/na_de_ki_ez_az_asselborn_aki_kizarna_minket_az_eu-bol/

és ki az a Szijjártó?
@Eszter jött:
elvesztetted? határtalan

brühüyyy
kkk
@Eszter jött:
A katekizmus valamelyik csatolmányában benne van... :)
@Eszter jött:
mostanában milyen formájúra sturcolod a pinaszőrödet???
csak hogy naprakészen legeyk jóízlésből

brühüyyy
kkk
@The real Donky:

Újsütetű passzus lehet a nemzetvédő változatból.
@Rodeo36:

Szánalmas a mélyrepülésed.
@Gábris szomszéd: csak jónak tűnik, me kurvára sántít wahorn analógiája.

véder még akkor kapta, amikor még nem a sötét oldalon állt, ellenben zsócával.
@Rodeo36: rubelt hogy váltyátok stirlic?
gondolom szopóágon vagytok, hogy az olaj kurva olcsó:))))
Vajon lesz-e köztük egy is, aki nem adja el magát? Vagy az Orbán adta nyugduj vonzó a határon túli magyaroknál?

propeller.hu/nagyvilag/3241024-mar-hataron-tuliakat-riogatjak-agitaljak-orban-nepszavazasara
@taga20: nem tudsz olyan kommentet mutatni, ahol én téged bármikor is csúfoltalak vagy bármivel bántottalak volna. Ezt a helyesírási hibámat megbeszéltük Mariannal, és ha te 80 felett csak ennyit fogsz hibázni, frankó lesz. De ezt nem vártam volna tőled.
@taga20: rendben. a te választásod.
@Gábris szomszéd: és ti a vatikáni valutát?
gondolom égeti a lelketeket, mióta feri a pápa.

nem lennék, most a helyedben, mikor az aktuális pápa a szenteskedő pofádba vágja, hogy mekkora egy képmutató,
szenteskedő alak vagy.

azé :)
@evasanyoca:

engem nem zavar a csoportos vendetta..
@evasanyoca: évike drága, ahogy te is kiállsz olyanokért akiket kedvelsz, nekem is hagyd meg ez jogot.

te/ti rendszeresen avval nyitjátok a kommentjeiteket, hogy belemartok esztibe.

akár teccik, akár nem, eszt nem fogom szó nélkül hagyni.

remélem érthető voltam?

a tijed szónál, nem utaltam régi sztorira, csak nem akartam betűről betűre ugyanazt írni, mint te:)
@taga20: ez teljesen jogos...védjél akit akarsz.
@Eszter jött: a kettő az azért nem csoportos, azé nem kell besértődni!:)

nem kell egyből beszarni!:)

www.napiszar.hu/showPost/_O_392
@evasanyoca: nekem kicsit rövid a memóriám, de úgy emlékszem, hogy téged is támadott be troll, és szó nélkül a védelmedre keltem.

ma se tennék másként, ha ez megtörténne, mégha mostanában nem is vagyunk egy hullámhosszon:)
@taga20: taga, én egy udvarias ember vagyok, azért tartom kötelességemnek, ha hozzám írnak, reagáljak rá. Engem Eszter a kezdetekben nehányszor vérig sértett, és nekem ez elég volt ahhoz, hogy ne tartsam szívbéli barátosnőmnek. Kikerülni van, hogy nem tudom, mert az adott dologról teljesen más a véleményünk, de megpróbálom. Ez én vagyok, ettől te nyugodtan szeretgesd.
@taga20:

Nem sértődöm én taga, csak unom. Tisztában vagyok vele honnan indult, miért van, kitől ered. Azt is, hogy a téma folyamatosan kapálva van.
@evasanyoca: "taga, én egy udvarias ember vagyok, azért tartom kötelességemnek, ha hozzám írnak, reagáljak rá."

ha ez véletlen kámingáut volt, ako értem.

eszter eszt írta rodeonak:

Eszter jött 2016.09.13. 18:37:02
@Rodeo36:

Szánalmas a mélyrepülésed.

erre válaszoltál, eszternek.

most akkor, te vagy a bolhás, vagy mi a fasz van?
@Gábris szomszéd: aszt mindig tuttuk, hogy vastag bőr van a pofádon!
@taga20: nem, éppen az történt, amit az előbb írtál, rodit kedvelem és mindig is a pártján fogok állni, Gábor szerintem nem náci, joga van egy magyarországi engedélyezett legális pártba belépni, még akkor is ha személy szerint kiütésem van a jobbiktól,és elmehetnének együttesen a halál ......ra.De ezért fostalicskázni valakit visszataszító, tahó magatartás. ez az én véleményem.
@taga20:

bolhás az a kurva ...d, tudod...és haggyál ki a zesztivel tartott románcotokból te meg a többi korosodó aki assziszi még neki is...

a nyanyát bántani aszt jelenti engem is bántassz azaz duplán és triplán jogszerűtlenűl

tehát...mennyél eszter gálni...hátha oda "bemegy"

brühüyyy
kkk

áldásom a frigyetekre, zasszony mit szó'tt hozzá?
@Gábris szomszéd: Mariann nem volt olyan erős, mint te Gábor....de jó lenne, ha az alfahirt tudnád nélkülözni, ki nem állom.Te nem hagytad magad, helyes.?mint tudjuk , a hit csodákra képes, még az is lehet, hogy kiléptet téged a jobbikból....kkkk..
@Rodeo36: bolhás állandóan skubizol, asztán itt vered a segged a földhöz, ha kapsz egy tockost?:)

na nevessünk együtt a venezuelai sofőrrel, me egy benihill a csóka:)))

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F09%2F13%2Fa-jo-oreg-szocialista-humor-venezuela-elnoke-elnevegelt-azon-hogy-nincs-mit-enni
@Gábris szomszéd: szinte teljességgel kizárt a "szándékos" találat ekkora távolságból!

a "világ bajnok' lövészt is kb 3-an segítették és akkora mázlija is volt, hogy csak!

tisztázzunk néhány alapfogalmat:

- pont lövés? a fegyvert állványon! nem ember süti el, ezt nevezik a fegyver "belövésének", ez alapján állítják az irányzékot.

- namost éles helyzetben NEM állványon van a fegyver, fúj a szél, párás, száraz a levegő, a töltet sem teljesen azonos, emberünk hasal, térdel, lélegzik, ver a szíve... melege van, fázik, fáradt a szeme, ideges és kb még 100 ezer ok... ami miatt a pl 500 méterre belőtt fegyverével, az ennek a háromszorosát meghaladó távolságon való célbatalálás esélye a lottó ötösével egyezik meg! kihagytam, hogy a lövedék röppályáját akár a mágneses zavarok is befolyásolhatják, mert acél magvas a lőszer, tehát nagyfeszültségű vezeték, rádió adó a közelben, transzformátor telep... a véletlenül, harci körülmények között azért előfordul, megütött irányzék...
@Marcellusca: ugyan gábrisnak írtam, de szerintem:

szinte teljességgel kizárt a "szándékos" találat ekkora távolságból!

a "világ bajnok' lövészt is kb 3-an segítették és akkora mázlija is volt, hogy csak!

tisztázzunk néhány alapfogalmat:

- pont lövés? a fegyvert állványon! nem ember süti el, ezt nevezik a fegyver "belövésének", ez alapján állítják az irányzékot.

- namost éles helyzetben NEM állványon van a fegyver, fúj a szél, párás, száraz a levegő, a töltet sem teljesen azonos, emberünk hasal, térdel, lélegzik, ver a szíve... melege van, fázik, fáradt a szeme, ideges és kb még 100 ezer ok... ami miatt a pl 500 méterre belőtt fegyverével, az ennek a háromszorosát meghaladó távolságon való célbatalálás esélye a lottó ötösével egyezik meg! kihagytam, hogy a lövedék röppályáját akár a mágneses zavarok is befolyásolhatják, mert acél magvas a lőszer, tehát nagyfeszültségű vezeték, rádió adó a közelben, transzformátor telep... a véletlenül, harci körülmények között azért előfordul, megütött irányzék...

Tahótlanítok
@Gábris szomszéd: nem vagy te ennyire járatlan a hírgyárak működésében! kibaxott véletlen, azonosította valaki a lövedéket? mert én is tudom mondani, hogy fijatalabb koromban a röptéran a legyet is! magamtól sem voltam biztonságban!

gyalogolj 2,7 km-ert! ismerkedj a lőszerek és fegyverek hatótávolságával. 1000 méter felett, kézi fegyver esetén, kizárólag a jószerencse... de nem érdekes...
@Gábris szomszéd: Egyáltalán nem automatikusan.Elolvastam az utolsó betűig egyet, és a hányinger kerülgetett a zsidózástól, cigányozástól, hogy "niggert" írtak, ami rasszizmus, no, nem sorolom, elvágták magukat nálam, olvassa az, akinek ez tetszik, én undorodom az ilyen irományoktól. De ezt veled régen megbeszéltük, nem változom.
@nincs_itt:
tehát nem találta el, vagy csak cikized?

a tény, hogy felrobbantak az mindent ver még akkor, ha konspirációs okokból a történet meg lett egy iciri pcirit változtatva

brühüyyy
kkk

csak nem fogják feladni egy mesterlövész koordinátáit az ellenségnek a faszbúkon???
@nincs_itt:
utánanéztél a Casio órának??? nem is olyan eccerű bemenni üzletbe és megvenni, na az nem megy...meg kell rendelni és egy héten belűl kaphacc egy nagyon hasonlót ahhoz amit kiválasztottál...nekem most ezen fáj a fejem de meg van oldva

brühüyyy
kkk
@taga20:
most megyek UEFA előzetes pletykákat nézni

brühüyyy
kkk
milyen tockosról büffögsz?
@Gábris szomszéd: ki kezeli a gps-t??? na mégegyszer! a legjobb fegyverek is 500-700 méterig ÍGÉRNEK találatot!!! efölött szerencse, mellébeszéd usw!
@Rodeo36: ja, de nekem pont az kell! amit mutattál!
@Rodeo36: a találat valszeg stimmel! viszont olyan ez mint amikor az "elvtársi" vadászatokon a fő-fő eftársak bármikor, bármit eltaláltak! még csak fegyver sem kellett hozzá! szmájli!
@Rodeo36: az optika = távcső a puskán, 4x-es nagyítást biztosít, legfeljebb 8x-ost, de az már igen bizonytalan!

tessék megtekinteni, hogy egy szimpla színházi kukkerral, mert az kb 4x-es nagyítású, mit lehet látni a 2,7 km-re levő primadonnából!
@nincs_itt:
sok munkádba fog kerülni, járj utána

én saját magamnak kerestem, és találtam és nem mutatom meg...limited edition

brühüyyy
kkk
@nincs_itt: olyan színházba nem járok...F1 -en próbáltad a feliratot leolvasni a sofőr sisakjáról???

brühüyyy
kkk
sajnos nálam a távcső nem lehet téma mert eleve 4,5 -es lencsém van távollátásra kkk
@Gábris szomszéd: Gábor. nem vagyok se vén hülye, se értetlen banya, alfahír volt, erről többet ne essen szó, kérlek.
@nincs_itt:
én nem lövök

brühüyyy
kkk
és lövésem sincs róla
Csoóri Sándor

Cseresznye-ballada

Piros csillag, egyszem cseresznye,
rigó csőrében hova szállsz?
A rigó csőre csont-koporsó,
fúródik veled végtelenbe.
Kicsattantál, meggömbölyödtél,
akartál lenni piros kedvem,
s lenyakaztak: most véres fej vagy,
barbár jelkép suhanó versben.
Nézek utánad, s magam látom:
fölkap, elvisz az idő csőre,
látomás leszek eltűnőben,
s amit itthagyok, minden az lesz.

...............

Macskát veszek, macskát adok, macskapéci lakos vagyok.
Tíz az ára, húsz az ára, ne költsetek vasmacskára.
Van szelíd és van vad is, egerésző bajnok is.
Tíz az ára, húsz az ára, ne költsetek vasmacskára.
Egy vak tehén százszor annyi, holott nem tud dorombolni.
Tíz az ára, húsz az ára, ne költsetek vasmacskára.
Gyerünk, amíg olcsón adom, s ülve el nem macskásodom.
Tíz az ára, húsz az ára, ne költsetek vasmacskára

www.youtube.com/watch?v=MxsXfyoOhyM
@Rodeo36: f1-el nem töltöm a drága időt! ahogy a fodbal sem érdekel!

bakker, segíccsél! mer ez a zóra köll
@Gábris szomszéd: a tényeket pdf-ben mertem közölni!

az NEM tény, hogy xy ámerikaji aszongyahogy!
@nincs_itt:
írjál ezeknek
GPW-1000VFC-1AJF on Amazon, GPW-1000VFC-1AJF on eBay

www.g-central.com/g-shock-gpw-1000vfc-silver-and-mtg-g1000ar-rose-gold-aged-ip/

válassz és írjál nekik, azonnal miután kiválasztottad
sajnos ezek egyike sem Titanium hanem rozsdamentes acél és rezin kombináció, de ugyanaszt tuggyák

EZEN MEGTALÁLOD HOL LEHET KAPNI
world.g-shock.com/mrg/

EZ UGYANAZ NÉMETŰL, LAPOZZÁL ÉS KERESD MEG HOL ÉS HOGYAN LEHET KAPNI ASZT AMIT ERRŐL KIVÁLASZTASSZ

jó keresést

brühüyyy
kkk

ott árat is találsz
@nincs_itt:
ez az a tipus amit ajánlottam és kiválasztottál
www.masterofg.eu/de/

nézd meg a video-t

brühüyyy
kkk
@nincs_itt:
ez az a tipus amiről szónk volt
www.masterofg.eu/de/gravitymaster/

GRAVITYMASTER
brühüyyy
kkk
@evasanyoca:
Legyen olyan kedves és ne hülyézze "Gábort"!
Ez a cikk az egyike volt azoknak, melyek idetalicskázására Ön, nem is olyan régen, jogot biztosított neki. Sőt! Biztatja is eme tevékenység folytatására!
Tessék szépen olvasni és nem hányni közben, mert azzal vérig sértené az Ön Gáborát!
Maradok továbbra is távol Önöktől!
@nincs_itt:
eszt ne vedd, mert én lefoglaltam:
GPW-1000-1AER (arról az oldalról amit elküldtem neked)

FEATURES

SUPER-ILLUMINATOR
STOSSFEST
VIBRATIONSRESISTENT
SOLARBETRIEB
FUNKSIGNALEMPFANG (EU, USA, JAPAN, CHINA)
GPS-GENAUE UHRZEIT
NEO-DISPLAY
WELTZEIT FUNKTION
DUALE ZEITANZEIGE
DATUMS- UND WOCHENTAGSANZEIGE
Die Uhr zeigt das aktuelle Tagesdatum und den Wochentag an.
STOPPFUNKTION - 1/20 SEK. - 24 MIN.

brühüyyy
kkk
444.hu/2016/09/13/25-szazalekkal-visszavagtak-az-eu-s-felzarkoztatasi-forrasokat-2017-re

Na ettől fosik a g..i, nem a migránsoktól. Rémálmaiban ez mindig előjön, na meg a Gyurcsány.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: kevered a jogot a lehetőséggel.
@Gábris szomszéd:
MIÓTA TUGGYUK HOGY A dhaed vagy isis főhadiszállása a Pentagon ban van azóta semmin sem csodálkozok

most még az kellene hogy a zsidók beálljanak Asszád mellé

brühüyyy
kkk
Rabszolgasors.

"A közfoglalkoztatás központi szerepének egyik fontos jele az is, hogy ma – a kutatók szerint – minden ötödik közmunkás ugyanazt a munkát végzi, amit korábban hagyományos munkaviszonyban. Ez pusztán a minimálbér-csökkentés innovatív formája, viszont célellentétes, és az egész programot komolytalanná teszi. Egy másik torzulás paradox módon szintén a közfoglalkoztatás intézményének a megerősödését mutatja: 2013-ban az összes közmunka – Czifrusz Márton szerint – egyharmadát olyan településen végezték, ahol az a munkanélküliségi adatok alapján nem volt indokolt. Az is árulkodó, hogy 2013 és 2015 között a 25 év alatti közmunkások száma 60 százalékkal nőtt. A hátrányos helyzetű fiatalok körében – akik jó eséllyel tizenhat évesen kikerülnek az iskolából – a közmunka első számú karriercél lett. Nem véletlen, hogy a kétharmadban önkormányzatok szervezte közmunkaprogramok résztvevői csak elvétve lépnek ki a munkaerőpiacra."

magyarnarancs.hu/publicisztika/bennragadtak-100575
@Gábris szomszéd: a paranoiádat kezeltetni kéne!
@Gábris szomszéd: igazad van.
amíg te és a hozzád hasonlók rettegtek gyurcsánytól, addig tudja használni orbán!
Érdemes átgondolni!
Eötvös Károly Intézet- Tények és tévhitek.

www.youtube.com/watch?v=t122PBrI0ic
@Gábris szomszéd: dehogynem.
én sose akartalak kitiltani innen.
sőt!
az első kirúgásod alkalmával én voltam az egyetlen, aki szerint rossz döntés volt.
sose vitattam viszont az adminok jogát, hogy bárkit kizárjanak a saját blogjukról!
@nincs_itt:
nahogy teljesen megőrjíccselek
nézd az egyedi éxerkovácsolással kialakított változatot, van hozzá minden amit élvezhecc

world.g-shock.com/asia-mea/en/special/mrg/
Traditional metal coloring arts
producing a beautiful look

Oborogin muted silver and
Akagane copper coloring
The color scheme combines a lustrous Oborogin silver-gray 3D index with Akagane copper-colored front screws and crown. This combination of traditional colors passed down through the centuries contributes a profound beauty to the appearance.

brühüyyy
kkk
@punkfrog: hát azt csinál, amit akar.Ha a fene fenét eszik is, amig Fabius nem tiltja ki Gábort vagy akárkit, addig pontosan annyi joga van közzétenni a véleményét, mint bárki másnak, ha tetszik, ha nem.Nincsenek alsóbbrendű állampolgárok, legalábbis szerintem, akiknek majd az okosok megmondják,mit szabad nekik és mit nem.De ez annyira elcsépelt már, hogy a múltkor szégyelltem, amikor egy Varánuszt csak olvasó leírta egy kommentben, hogy mennyit romlott a színvonal az egymás elleni acsarkodástól.
@evasanyoca: paranoia2.
neked se beszéltem kitiltásról.
se arról, mit szabad és mit nem.
@Eszter jött: Ideje lesz létrehozniuk a katolikus egyház magyar verzióját. Saját pápával, persze, hiszen a hivatalos pápa lovagkereszt-szerte elismerten 'demens vénember'.
@Eszter jött:
Agyhalál...
Az nem lehet, hogy nem vagyunk kivételesek. Annak kell lennünk, hiszen magyarok vagyunk, velünk célja van az Univerzumnak... :)
@The real Donky: mindenkivel van célja az Univerzumnak. Mi csak legók vagyunk
Nem ez a lényeg. Hanem:

NOL (a letelepedési kötvényekről ír)
nol.hu/belfold/hazank-adja-magat-a-legolcsobban-1631723

A cikk végén:
„A legfrissebb botránykrónika
• Az egyetlen idehaza bejegyzett közvetítő, az Arton Capital tulajdonosa a programot kidolgozó Rogán Antal egyetemi társa volt.
• Az Arton arab partnerét egy olyan személy vezeti, aki nagy valószínűséggel szcientológus.
• Az Egyesült Arab Emírségekben bejegyzett cégnek dolgozik Garamvölgyi Balázs is, aki az MSZP-s Mesterházy Attilával is jó viszonyt ápol.
• Egy korábban jogerősen elítélt orosz bűnöző is letelepedési engedélyhez jutott, de ezt a Miniszterelnöki Kabinetiroda tagadta.”

A harmadik pontban szerző az információt megerősítendő linket is ad az „aki az MSZP-s Mesterházy Attilával is jó viszonyt ápol” szöveg kiemelésével. A beidézett másik cikkben Mesterházyról egy árva szó se található, csak Garamvölgyiről szól.

Az én megjegyzéseim:
1./ Jelenleg Mesterházynak semmilyen ráhatása nincs az állami pénzek osztogatására, azaz ebből a szempontból immár hat éve tökmindegy, hogy ő kivel milyen viszonyt ápol. A „botránykrónika” harmadik pontjának tehát a korrupciós botrányt illetően semmilyen(!) relevanciája nincs.
2./ Az 1. pontban leírtak szerint Mesterházy itteni emlegetésének csak egy oka lehet: az ellenzék lejáratása, azaz aki innen tájékozódik, legyen biztos benne, hogy „mindkettő egykutya” (kivéve, ha szerző teljesen hülye).
Rogán + Mesterházy = 1 : 1 . Mivel pedig Orbánnak a migránsok mellett ez az egyetlen fegyvere maradt a 2018-as választásokra, az egykutyaság, megállapítható, hogy a NOL Orbán győzelméért dolgozik. Hogy pénzért vagy meggyőződésből, azt döntse el mindenki maga.
3./ Ez a nemfideszes média általi lejáratás sok-sok éve folyik, és nem mondható, hogy sikertelen lenne. Sőt. Ha pedig már az ellenzék lejáratódott, könnyen lehet mondogatni (lehetőleg mindig és mindenütt), hogy „az ellenzék sehol sincs”, amely aztán végképp lehetetlenné teszi, hogy visszakapaszkodjon.

Ügyes.

Eszter jött (törölt) 2016.09.14. 10:29:55

@vakapad:

A 3. ponthoz. Jelenleg az origoban folyik gusztustalan lejáratási kampány Juhász Péter ellen. Sietve közölték nizzai nyaralását, de Bojár Gábor levelét elhallgatták.

444.hu/2016/09/13/a-graphisoft-alapito-bojar-gabor-del-franciaorszagi-hazaban-nyaralt-juhasz-peter

Eszter jött (törölt) 2016.09.14. 10:39:10

@The real Donky:

Nemcsak a katolikus egyház, a református is an blokk beállt a kormány mögé, úgyhogy ökomenikus magyar vallás van kialakulóban.
Az istenkirály jelölt adott. Jézusén még vacillálnak, mivel a keresztre feszítést nem vállalja senki. Júdásokból dömping van.
@PeniValdes: Az Univerzumnak nincsenek céljai, az csak úgy létezik. Ahogy mi is. Az más kérdés, hogy ki hogyan vesz részt a körforgásban. Belőlünk humusz lesz és ennyi. :)
@The real Donky: vmi célja csak van az életnek,azonkívűl hogy porrá leszünk,és kiöntenek a végén.
én az állítsák meg a vonatot ki akarok szállni vagyok a körforgásbanb
@Eszter jött: VIII. Henrik is megoldotta, nem hiszem hogy Szeretett Vezetőnk, Orbán Viktor Miniszter Elnök Úr ne tudná megoldani. Legfeljebb rendez egy népszavazást, vagy egyszerűen csak megszavaztatja 2/3-dal plusz jobbik.
Júdás rengeteg van, csak ezek nem érik be 30 ezüsttel.
@PeniValdes:
Személyes véleményem szerint nincs felsőbb célja az emberi létnek, egyszerűen csak létezünk, mert ezen a bolygón kialakult az élet. Oszt ennyi.
Az a célja az életünknek, amit kitűzünk magunk elé.
Megismétlem, ez csak magánvélemény.

Jó szerep. A siker titka az, hogy meg kell találnod a vészféket. :)
Mi a lényeg?

Tutta?

Dübörög a gazdaság, jobban teljesítünk, emelkedett az életszínvonal ( a Rózsadombon, meg a 170 millás villa környékén, ja és a letelepedési kötvényesek táborában is ). Meg a bérek is elemkedtek, főleg a matol és holnap is tol csisták táborában.

"Több mint száz CBA-üzletet zárnak be

A hat keleti megyét összefogó CBA-regionális központnál csődközeli a helyzet. Csütörtök reggeltől bezárnak az üzletlánchoz tartozó Palóc Nagykereskedelmi Kft. boltjai – idézi a Nol.hu Sáling Józsefet, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének (KASZ) elnökét.

Az üzletlánc 1200 dolgozójának egyelőre sorsa bizonytalan. A lap úgy tudja, hogy a dolgozók többsége nem kapta meg az e havi bérét, továbbá szeptemberre már a társadalombiztosítást sem fizette meg a cég a munkavállalói után."

Hat keleti megye. :(
@The real Donky:
ez a céloksági filozófiai irányzat és annak teljes csőggye ...
mint lentebb írod az egész izének nincs célja, van, hogy mindebből a 0-120 év közötti létből ki mit hoz ki az magánügy

pont ezért az összes vallás scientológia és fidexkft is beleértve: selejtes

hiába hiszed ami nincs...

mindenki aki létezik eccer majd más anyaggá minősűl...az anyag körforog és végtelen mindenféle értelemben

brühüyyy
kkk

ha nem basznak meg érte akkor lopjál vagy ha el tudod intézni hogy ne basszanak meg érte
@Gábris szomszéd: tisztázzuk, nem a megtörténtét vitatom. de ennek a fegyvernek, 1100 m fölött van a MAXIMÁLIS hatótávja, minden további méter exponenciálisan csökkenti, mondom CSÖKKENTI a találat valószínűségét! tehát, annyit mondtam, hogy szájbaqrt kibebaxott mázli volt a találat!
süti beállítások módosítása