Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • pollutio: @Neytiri1: Dezső! mandiner.hu/belfold/2024/03/irodalomtorteneti-szenzacio-elokerult-egy-kosztolan... (2024.03.28. 11:35) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.04.26. 11:43 Fabius

Viktor, már megint hülyék vagytok!

Tegnap megünnepelték az alaptörvény aláírásának ötödik évfordulóját. Szétszórtak pár magasztosnak szánt ám üres frázist, Plagi bátyánk morális töltetről motyogott, Szájer pedig közölte: nem lett igazuk a gúnyolódóknak. Orbán idegen erők haragjáról hadovált, majd jött Kövér, és bemutatta ennek az alapizének mekkora komolyságot és méltóságot tulajdonítanak ők a gyakorlatban.

Mert az alaptörvény "ünnepén" kibasztak egy sor újságírót a parlamentből a francba. Például ezért:

Igen, ezt úgy kell érteni, ők maguk ennyire veszik komolyan a szétünnepelt alaptörvényük IX. cikkének második pontját ami így hangzik:

"Magyarország elismeri és védi a sajtó szabadságát és sokszínűségét, biztosítja a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit."

 Ennyi erővel Viktor és Kövér felmászhatott volna az alaptörvény asztalára és szinkronban szarhatták volna le a  díszkötéses izét. Azt már csak halkan kérdezem, hogy miként is állunk a fenti videó alapján a szabad tájékoztatás feltételének biztosításával, ami gránitszilárdságú baszba vésett alapvetés?

859 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr858664424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esztet úgy mongyák, hogy doorstep. vagy huti és szuszu. vagy a tököm tuggya.
Rohadjanak meg ezek a puhapöcsök. Egyszerűbb kitiltani a nekik nem tetsző újságírókat, mint válaszolni a kényelmetlen kérdésekre?
Fideszes gecik, mikor fogjátok megérteni végre a demokrácia működését? Bár szocializálódásotok alapján előbb lesz Erdogánból a demokrácia élharcosa, mint belőletek.
Lendvai Ildikó, mint politikus, még nem szerzett örömet nekem, de jó debattőrként igen:)

www.facebook.com/ildiko.lendvai.14/posts/1716320231939678?pnref=story
"........................mit megérdemeltek"
Egyébként szerintem már készül az az alaptörvény hetedik módosítása, amely hatályon kívül helyezi a IX. cikkelyt. És akkor sa következő kaidás már úgy fog kinézni, hogy VII. cikkely, VIII. cikkely, X. cikkely, XI. cikkely. Remélem így is hagyják majd az alaptörvényt, hogy röhöghessen az utókor rajtuk.
@Orica Középföldi:

tessen végre megjegyezni, hogy ennek a homunculusnak nincsenek is lidércei, mer ojjan állat nincs is. mostan doorstep van, mer az árpi monta nekijje.
@hacsaturján:

Egyszerűbb lenne bevarrni a száját.

Lidércek márpedig vannak. A Hanság régen tele volt velük, igaz, átköltöztek - összkomfortosítani - néhány kiválasztott fejbe.
@Orica Középföldi:

hogyne, még hany ístók is vót, csakhogy a mi lalánk alanyi jogon ojjan amijen. ü bisztos nem ismeri a jégtörő mátyás lidércit.
@Orica Középföldi: valahogy nincs ínyemre, hogy lendvai örömet szerezzen nekem még debattőrként sem. francos ízlésed van.
@Orica Középföldi:

"Egyrészt nem olyan jó, ha egy alkotmány nyertesei beférnek egy terembe, és személy szerint azonosok a kormánypártok képviselőivel."

Mi a nem jó ezen? Lehet tudni ki kivel tartozik össze.
@hacsaturján: olyan, mint az ndk-s turmixgép ajtaja? de mindegy, azzal sem.
@parti_giano:

áááá, csak arra gondútam, hogy ijjen interdentális hangképzés közepette hogy lehet annyi zöngétlen spiránst elengedni, hacsak nem szól közbe a corega.
@hacsaturján:

Tegnap hallgattam néhány közgazda - eszement röhögésbe fulladt - véleményét Lala legutóbbi megnyilatkozásáról.

Konklúzió, tényleg a mókusok elé kell vetni a Corvinust.
@parti_giano:

Nagyon szelektíven kedvelem Lendvai humorát, de ami ül, az ül.
@hacsaturján:

"még a fogsorával se?"

Ritka egy dög vagy:)) Szegény annyit szenvedett, mire megtanult vele beszélni, de lehet, hogy csak megszoktuk a pöszögést, és már fel sem tűnik.

(Legalább 10 éve nem hallottam:))
@Orica Középföldi:

vót eccer egy velszi spannom, no az beszélt hasonlóan. mencségire szógájjon, hogy még álmába is pipázott.
Nekem van egy méretes listám azokról, akiket kitiltanék a Parlamentből. Ezen Kövér előkelő helyen szerepel. De mivel nem szeretem a félmegoldásokat, én azonnal az egész kontinensről tiltanám ki.
Kósa: "Úgysem arra válaszolok, amit kérdez, mert az előrehaladott stádiumban lévő agyhúgykövi demenciám miatt meg sem értem a kérdését. Így azt sem tudom felfogni, ha tömegesen idiótának néznek."
A Parlament épületéből pedig kiváló póker és pasziánsz stadiont lehetne faragni, amiben helyet kaphatna a Csúton Elkobzott Drónok Múzeuma is.
Azért örülök, hogy vannak itt hibátlan fogsorúak is, akiknél a mondanivaló élvezetét nem zavarja semmi.
@vakapad:

Persze ők még nem tudják, hogy a szú ( az a kemény ) bele megy majd az ő fogukba is.:D
@Bakter:

Hello! Mán azt gondoltam áthelyeztek a kisvasútra.;D
@látjátok feleim szümtükkel:
Á, próbáltak ugyan megvesztegetni a Felcsúti Központi Automata Szemafor Vezérlőközpontjának vezérigazgatói posztjával, de keveselltem a havi hatmilliós fizetést és az állandó ibizai luxusvilla használati jogot. Én aprópénzért nem adom el magam a kistílnek, viszont megfelelő ellenszolgáltatásért akár a zördögnek is, elvégre nem vagyok fideszes, hogy apróért elefántsegget csináljak a számból.
nem mintha mentség lenne, de én simán el tudom képzelni, hogy pár csinovnyik tényleg néhány napja tudta meg, hogy bolondgyuri egyszerűen fogta magát, és 260 milliárdot átutalt a tesóinak.
Tudja valaki, hogy miért adták el, ha most vissza akarják államosítani?
ÉS! Nem értem, hogy adhatták el úgy a Zsolnay márkanevet, hogy azt a vevő bárkinek tovább is adhatja? Ha meg nem adhatja, miért nem perelnek? Talán tartanak a magyar bíróságoktól?
Egyébként miért is jött jól két éve a svájci vevő pénze az önkormányzatnak?

nol.hu/belfold/nav-razzia-a-zsolnay-gyarban-elvezettek-az-igazgatot-is-1612945
@vakapad:

jujj, eszt a megállapitást tessen szives lenni elmagyarázni, ugyanis a kevés fogam mijatt roppant rosszul tudok értelmezni, s bár a narválnak van egy roppant hosszú, csavaros agyara, mégse beszél fókául.
Természetesen továbbra is várom a "Fideszes Aki Odabassza a Pártagkönyvét" jelentkezését. egyelőre semmi, Kövér kitiltotta a sajtóhiénákat, a többiek meg mintha most estek volna ki valami Monthy Python szkeccsből.
@látjátok feleim szümtükkel:

a díszvagon seggén a légkondicionáló az nagyon Apu vedd meg nekem a várost.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ez a "néhány nap" dolog ott dől meg, hogy frakcióilag igyekeztek titkosítani ezt az "átutalt a rokon haveroknak 260 milliárdot" dolgot.

Vagyis nem szükséges az ártatlan csillagszeműt eljátszani már.
@Fabius:

Maradhatunk annyiban, hogy a fidesz frakcióban nem nagyon akad ártatlan képviselő, hiszen nem ez az első "jótett" életükben.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ahogy az egyszeri krampácsoló mondaná, ez veri nagyon übervanderful.
A luxusvagon berendezése olyan, mint egy szot üdülő kávézója. A XXII. századi légkondicionáló doboza pedig harmonikusan illeszkedik a XII. századi vagon formatervéhez. Szakértő szemével nézve is egységes tervezési filozófia szerinti elképzeléssel abszolválták a dizánjba.
Bassza meg, ezt tényleg kár volt kihagynom. Máris hívom a lendvainéni utcát, hogy próbáljanak újból megvesztegetni az álláslehetőséggel.
@Fabius:
Az ártatlan csillagszemű esetében nem az volt, hogy át kellett volna utazni egy kaszákkal kikövezett kúton?
A magyar népi bölcsességet napjainkban is alkalmazni kéne. Bár ezt szerencsétlen főbankárhülyét humanitárius megfontolásból én inkább olyan helyre zárnám, ahol nem éri a szabadlevegő, mert az láthatóan árt neki.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez oké, de engem azért csak érdekelne, hogy is zajlik ez pontosan. Odamegy Kósa és aszongya, Gyuri eltapsolt 260 milliárdot, ha a rokoni szál kiderül szopunk, úgyhogy titkosítani kell, MOST! Vagy löknek valami rizsát, hülyének nézik a szavazóbotokat is, azok meg szó nélkül aláülnek a szarosbödönnek?
@Fabius:

úgy értem tudták, hogy gáz, nyilván, mint hat éve minden. gondolták, csurran-cseppen, alapítvány, a szocik is ezt csinálták, emútnyócév.amúgy sem hiszem, hogy pontosan az orrukra kötötték, hogy mit is készülnek megszavazni, vagy ha az orrukra kötötték volna, hogy abból mondjuk Rezsi Szilárd egy mukkot értett volna. de egyébként meg épp azt mondom: amíg az alapítványok nem rakták ki az iratokat, nem is tudhatták, hogy PONTOSAN mi történt. persze ettől még nem ártatlan csillagszeműek, hanem vizenyős tekintetű juhok.
aztán eljött a péntek, és bazmeg, tényleg, és dömperrel.
azóta rohangálnak, mint pók a falon.

hogy mondjuk Orbán királynak hiszi magát és úgy is viselkedik, azt megszokták, de ha egy nap a koronával a fején vonulna be plenárisra, talán még Révész Máriusz is elgondolkodna, hogy ezt még vajon ki lehet-e dumálni.
"A korábbi, női princípumról értekező tévéinterjúja miatt balhéba keveredő előadó dalban üzent a véleménysajtónak. Még segítséget is hívott, hiszen a Helyreigazítás címet kapó számban az Ákos mellett kiálló Demjén Ferenc is közreműködik."

Tökéletes példája annak, hogy egy egyébként meglehetős tehetséggel bíró művészember miként degradálja és teszi nevetségessé addigi pályafutását a napi politika percnyi érdekvonalai mentén hangosan trappolva. Nem gondolva bele abba, hogy néhány év múlva névtelen vagy rabosított senkik lesznek azok, akik mellet most kiáll, miközben ő néhány év múlva is lehetne még valaki, ha csendben, vagy legalábbis halkabb maradna.
@vakapad:

"Azért örülök, hogy vannak itt hibátlan fogsorúak is, akiknél a mondanivaló élvezetét nem zavarja semmi."

Ne haragudj, de egy normális közéleti szereplő a fogorvosi székből nem tipeg be a stúdióba elpöszögni: bocsánat, de nem tudok beszélni, új fogsorom van. Magánügy.

Hanem szépen hazamegy, ha kell hetekig hangosan beszél, ha kell szakember segítségét kéri, és ha minden oké, akkor tipeg el. Ez mindenkire igaz.
@Bakter:

kényszeresen a "Roma esküvő Albániában", "Valahol Oroszországban" és hasonló tematikus videók ugranak be.

sufnituning jóokosba
Rendszerváltás környékén serdültem ifjúvá. Bár nem megy rosszúl a sorom (mindig igyekeztem, képeztem magam, dolgoztam sokat), de azt sose hittem volna, hogy bő két évtized után is itt fog tartani az ország.
Lopás, csalás, hazugság. Nem vagyok rá büszke, hogy magyar vagyok!:-(
Hollandia, Ausztria,Dánia, Svájc (kis nemzetek) szintje csak távoli, elérhetetlen álom marad. :-(
@Bakter:

Állampusztán várja őket a C vágány:

www.vasutallomasok.hu/allomas.php?az=alpu

Itt elidőzhetnek tőlem a légkondis csudavagonban.
A videót 0:02-nél abbahagytam, mert felesleges rá pazarolnom az időt.

Abban az országban, ahol Farkas Flórián mind a mai napig miniszteri biztos lehet, miközben minisztériumi szintű beismerés volt a ORÖ körüli visszaélésekről (hiszen azért volt hocivissza a lóvét, ugyebár!), Polt pedig ennek ellenére szabadon félrenézhet, és megteheti, hogy nem tesz semmit, ott egyszerűen minden más ez alatt a szint alatt van. A kitiltás, a sunnyogó faszok, de még a közpénzjelleg elvesztéséért komoly küzdelmet folytató Matolcsy-klán is.
@Fabius:
De csak akkor, ha a vagon légmentesen zár. Nehogy megfertőzze őket a valóság.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Hmmm. Azért amikor valamit legsürgősebben titkosítani kell, mert "elvesztette közpénz jellegét", akkor a "tudtam, de nem sejtettem" a létező leghülyébb védekezés.
@látjátok feleim szümtükkel:
a vaskályhák a 2 osztályon mindent megér, háztartási szén és aprófa meg tüker alágyújtós ki van készítve hozzá? de hová?
a luxusz vagon az cigánybarokk rokokó mozdonnyal...ez a vonat is olyan mint an horgony a gyorsan a szád -on? és miért nem nosztalgia gőzmozdonya van? olyan snassz az egész

brühüyyy
kkk

bele nem ülnék
@látjátok feleim szümtükkel:
ez valami utazásra készűlt vonat:
www.royalcanadianpacific.com/

vagy ez kizárólag privát célra bérelhető

www.luxurytrainclub.com/trains/royal-canadian-pacific/

brühüyyy
kkk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hogy már az M4-en is (sportcsatorna) a Rákosi-féle agitació megy, az már azért kicsit durva. :-(
@Fabius: szerintem a legtöbb nem is tudta, miről szavaz. kiadták az ukázt, akkor úgy kell lennie, a főnökök jobban tudják.
@Orica Középföldi:

Ha erről lenne szó:
www.atv.hu/videok/video-20160412-lendvai-ildiko-eb

1./ A politikus nem akkor megy a tévébe, mikor akar, hanem amikor hívják (azt hittem, ez evidencia).
2./ Lendvai Ildikó 70 éves, ha jól tudom.

Ja, és a blúza is pocsék volt. Amíg nem vált stylist-ot, szerintem nem szabadna beengedni semmilyen stúdióba.
@Bakter: Kósa: "Úgysem arra válaszolok, amit kérdez,.."

Ha jól láttam ezt Fónagy mondta. :)
Szinte biztos, hogy törvénysértően gazdálkodtak Matolcsy alapítványai a rájuk bízott százmilliárdokkal, mégis megúszhatják komoly következmény nélkül

A közbeszerzési értesítőben egyetlen pályázatot sem írtak ki az MNB közpénzszivattyúzásra használt alapítványai, de szerencséjükre az ilyesmivel Magyarországon pont nagyon elnéző az igazságszolgáltatás.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F26%2Fszinte-biztos-hogy-torvenysertoen-gazdalkodtak-matolcsy-alapitvanyai-a-rajuk-bizott-szazmilliardokkal-megis-meguszhatjak-komoly-kovetkezmeny-nelkul
@Gábris szomszéd:
Egykutya.
(Gondolod, kínozom magam azzal, hogy efféle videókat megnézzek? Mind ugyanazt a süket szöveget löki, amit reggel egy pendrive-on belenyomattak a fejébe /az adatmennyiség 46,5 bit - többet nem bír a memóriakapacitás/. Ha pedig kimaradt a pendrive-osításból, akkor meg bárgyú vigyorral a képin továbbmegy a folyosón a zártosztályra, ahová a tudósító már nem mehet utána. Főnagy, vagy kósza - ugyanaz a segg, csak más nyakkendőben.)
Egyébként a Lajos is mondott már ilyen "frappánsat".
Hány személy vándorolhatott be Magyarországra némi kölcsön nyújtása fejében?

Pintér válasza szerint

- eddig nemzetgazdasági érdekekre tekintettel befektetőként 3515-en nyújtottak be kérelmet tartózkodási engedélyre, amit 3490-en meg is kaptak;
- befektető családtagjaként 6220-en kértek és 6148-an kaptak tartózkodási engedélyt;
- letelepedési engedélyt pedig 2456 befektető és 4300 családtagjuk kért és 2249 befektető és 3871 családtagjuk kapott;
- A letelepedési államkötvénnyel tartózkodásit vagy letelepedésit kaptak többek között kínai, orosz, iráni, török, szaudi, libanoni, kazah, jordán, marokkói, vietnámi, amerikai, dél-afrikai, gaboni, indiai és St. Kitts and Nevis-i állampolgárok;
- nemzetbiztonsági okokból pedig senkit nem utasítottak vissza. ???? hmmm

Összesen tehát befektetésért cserébe 96

A valóságban ennél valamivel kevesebbet keresett ezen az állam, mivel a papírokat diszkontáron bocsátják ki, és lejáratkor érik majd el a névértéküket.

Ezen az üzleten viszont a magyar állam mellett a szinte kizárólag offshore hátterű közvetítő cégek is sokat kerestek már. Egy korábbi számítás szerint ezek a cégek eddig legalább 74-95 milliárd forintot kerestek a kötvények eladásán.

index.hu/gazdasag/2016/04/26/tobb_ezer_bevandorlot_hozott_a_kormany_kedvenc_migracios_programja/
@Fabius:

valami zavar csak lehet az Erőben, hogy három nap alatt sem sikerült kitalálni, mi a faszt kéne hazudni.

egyébként, hogy "tudták de nem sejtették", azt nem ők mondják, hanem én.
@Rodeo36:

Te mint Putyinista, a Bajkál-Amurban (komszomol-Irkuck) gondolkozzáá!!
De ott nincs ám Hennessy, csak a krumplihéjból desztillált "vizecske".
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egyre több avar van az erdőben, vagy zavar az erőben - ezeknél már a lófasz sem tudja, mire gondoljon. Talán érzik a trón inogását. Márpedig arról a magas pulpitusról, ahol áll, bazinagyot tud borulni.
matócsniék lenyomták 15 bázispontal, erre a állami uzsorások rákontráztak 25 bázisponttal, hiába no, élni tudni kell a narancsmaffiában...

Orbánéknak adna kölcsön? Siessen, kevesebb kamatot fognak fizetni

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) május 2-tól, azaz hétfőtől 25 bázisponttal csökkenti a lakosságnak kínált egy- és kétéves kincstárjegyek és takarékjegyek kamatát. Az ÁKK szerint ezek a kötvények még így is többet fialnak majd, mint a hasonló lakossági befektetési termékek többsége.

hvg.hu/gazdasag/20160426_allamkotvenyek_kamatai
van még kérdése bárkinek is, igen ez az a hely ahová döbrögi király költözni fog:

A budai Vár építésén derült ki, hogy több dolog is úgy van angolul, hogy „same in English”

A nyest.hu találata szerint vagy nagyon súlyos az angol nyelv oktatásának állapota, vagy valaki nagyon beleszart a munkájába. (Vagy is-is.)

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--37vo-62x--/6r1HJ7w7OKEGX2Jos.jpeg

444.hu/2016/04/26/a-budai-var-epitesen-derult-ki-hogy-tobb-dolog-is-ugy-van-angolul-hogy-same-in-english
ááááá, kár a szóért...

Gój motorosok vizsgálják felül a fővárosi kerékpározást

Azonosítószámmal ellátott láthatósági mellényt adnának a biciklisekre, Tarlós meghívta őket a munkacsoportba.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2Fbudapest%2F2016%2F04%2F26%2Fgoj_motorosok_vizsgaljak_felul_a_fovarosi_kerekparozast%2F
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

De tényleg wazz!
Amikor a 'vidijóban megláttam flórit a t.ház folyosóján,nem hittem a szememnek!
Ennek a grasszálásnak már rég a márianosztrai vagy a baracskai körfolyosón kellene történnie!!

'ómájgad,micsoda egy ország!!!
Reménytelenül hülyék szegények,már benyalták saját másoknak szánt hazugságaikat.Normálisabb egyed 2002-re már tudhatta amit minap a lajos elmondott.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: részben ciki,viszont szükség lenne kicsit a városi bringásokat helyretenni..főleg agyilag
@Gábris szomszéd: milyen ravasz,bár kissé gyerekes. Akkor sem eszem a tökfözeléket
@gazoló: némelyik előhozza belőlem a Habony Árpádot
@PeniValdes: igen, de pont a goj-hókra osztani ezt a szerepet, jahhh ha már a rendfenntartást széljobber félkatonai izékékre bízzuk, akkor nem kell csodálkoznunk semmit...Annyi "szakember" ugatja már így is a dolgokat.
@PeniValdes:

A motorosokat pedig a bringásokra fogja bízni tarolóspipi:((
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Gondolom a mezős, izé a tarlós abból indul ki, hogy nekik is két kerekük van, mint a bringásoknak, ergo szakszemmel látják a problémában a küllőket.
és a napi aktualitás, amiben megint benne vannak nyakig a marancsmaffiások Paks2-vel

totalcar.hu/belsoseg/2016/04/26/csernobil_gepei/

-----

Két deci borral a csernobili halálba

Az atomkatasztrófa után a sugárszennyezett területen dolgozó likvidátorok között kárpátaljai magyarok is voltak. Megkerestünk közülük két túlélőt. Egészségügyi támogatás nélkül, betegen, elfeledve tengetik napjaikat.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2Ftortenelem%2F2016%2F04%2F26%2Fcsernobil_30_evfordulo_katasztrofa%2F
Gorbacsov: egy szót sem!

A tragédia időpontjában Volodimir Scserbickij volt a Szovjetunió ukrán tagköztársaságának a párttitkára. Özvegye, Rada Scserbickaja azóta több titokként kezelt dologról is lerántotta a leplet. Elmondta, hogy tízmilliókkal ellentétben családjuk már a robbanás napján tudomást szerzett a borzalomról, bár a valódi következményekről még nekik, pontosabban párttitkár férjének is csak keveset mondtak Moszkvából. Ugyanakkor azt határozottan megtiltották Scserbickijnek, hogy nyíltan beszéljen a történtekről.

hvg.hu/vilag/20160426_Gorbacsov_egy_szot_sem
@húzzad neki shakespeare: ez aszt jelenti te már jártál ott? mert én még nem...egyébként jó kis vodka nem is rossz

brühüyyy
kkk
@parti_giano:

Ebből a főnökök kiadják az ukázt meg kell szabazni módiból azért ki kéne már hámozni, hogy meddig politikai, és mikortól büntetőjogi a hanyag és hűtlen kezelés, meg a hivatali visszaélés esettye. Mert azt, hogy az adófizetők pénzét elherdálkáj, és utána még erkölcsi prédikációt is tartanak róla, már túlmutat a politikai felelősség határán.

Az ügyészséget meg ki kéne faggatni, volt-e már ebben az orszgában kollektív döntés miatt vádemelés hűtlen kezelés miatt. Mert ha volt, akkor a visszaélésre ennyire lehetőséget teremtő, és a parlamentben még vitára sem bocsátot ( reggel benyújtják, este meg van szavazva ) törvények nem a nép vagyonának a hűtlen kezelését jelentik-e? Ha nem is minden megszavazó, de aki a tervezetet benyújtotta, minden képen szándékosan járt el.
@Rodeo36:

Irkuckban ugyan meg nem jártam, de pár éve, díszvendégként ittam a nagyszőlősi (Ukraina-Tiszabecs határátkelő) vámparancsnok házi borát, három literes uborkás üvegből szervírozva. Ritka savanyú lőre (homoki bor) volt, de nem igazán illett megsérteni a házigazdát. :-)
@húzzad neki shakespeare:
én Kárpátalján a sarki rendőrt (igaz mi 8-an voltunk) a hotel éttermében megetettük és megitattuk annyi vodkát kapott, hogy szvsz a fülin is az jött ki de mialatt piált és zabált olyan igazi orosz bőségtálat!!!!!!!!! addig nem akart bennünket felzavarni a lakosztályainkba

orosz sör vol fél literes vagy 7 decis(???) és a szokásos sztolicsnaja vegyesen és mérték a vödör tartózkodás az asztal alatt de semmi ilyen nem volt békésen seggrészegre ittuk magunkat a hölgyek is!!!!!!!! a rendőr kurvára jól érezte magát és elküldte a pincért, hogy azonnal hozzon mé kaját meg piát mert a barátai szóval nagy orosz magyar örökös baráccság lette magáta és eszt megismételtük még 8 héten át szerte széjjel a nagy hazában autóval

brühüyyy
kkk
igaz belépőként a határon záhony Csap elkobozták a friss paradicsomjainkat és bogyiszlói paprikáinkat azonnal karanténba baszták velünk ki...de túléltük és sokat röhögtünk
@Rodeo36:

Ismerős törtenetek!!! :-)
Ha volt odakint protekciód, úgy mint: rendőrfőnök/polgármester/vámparancsnok etc.... akkor nem eshetett bántódásod!!!!
Vezethettél részegen, tovabbá, volt bárisnyá (qrvá) :-), étel-ital,és mind az, amit Magyarorszagon el sem tud képzelni az ember. :-)))
@húzzad neki shakespeare: haver, rossi nagyon oktatott vasárnap:))

ja és, emlékezzünk meg csernobilról! milyen ügyesek voltak a szovjetevtársak, az eltusolásból. csak az a kurvaszél, mi a faszért fújt svédország felé.

azé a magyarevtársak is odatették magukat a kussoló bajnokságban:)
@taga20:

Én ott voltam csernonilinszkin 31hjdj él, de kutya bajom!
:}
@húzzad neki shakespeare: örülök, bakker:)

az öregapám egész életében napi két doboz bagót szívott és kilencven évig élt, öreganyám egy szálat se, de húszéves korában tüdőrákban meghalt:)

ne az egyediből, csinálj általánost.
@taga20:
Boo, de később mentem keletre!

Csikoo, megfogtáá! :-)
@húzzad neki shakespeare: rá se ráncs haver:))

ja és, mit szosz jorgéhoz? nem úgy fog járni, mint a doktor?

pedig, szerintem tökös húzás volt részéről, mégha a dollárok kicsit tompítják is az érzékszerveket:))
@taga20:
Sztem megfő a Ducatival!!!!
Mint írtam, napi tíz milla jó pénz Lorenzonak.
Meglátjuk!!!!
@taga20: Mert te is csak egy puhapöcs vagy. :)

A nő, aki simán megette a csernobili almákat

index.hu/tudomany/til/2016/04/26/csernobili_almakat_eszik_egy_no/
Királyság. :)

A Fidesz egy mondatban összefoglalta a rendszer lényegét. A lopás új neve az, hogy "elveszik a közvagyon jellege"

444.hu/2016/03/01/a-fidesz-egy-mondatban-osszefoglalta-a-rendszer-lenyeget-a-lopas-uj-neve-az-hogy-elveszik-a-kozvagyon-jellege
@Gábris szomszéd: ja, minden országba kéne egy csernobil, me kurva egészséges:)
@Gábris szomszéd:
jaaaaaaaaa, így persze könnyű, az ottani házát és az ingóságokat szépen pénzzé tette és gazdagon érkezett nem úgy mint a hülye magyar aki ingben glóriában utazik és mindent hátrahagy, úgy nem is lehet mást csak mosogatni

ha jól saccolom saccperkábé ezek angliából a City-ből!!!!!!!!!!!!!! házat adtak el az önmaga érhet mintegy (aszongya szép ház) 250000 fontot ami 330000 euro több mint 100 millió HUF!!!, és mindenük megvolt azaz vagy raktárba rakták vagy isis alapon részben raktár részben 20 lábas konténer vonattal és máris nem nulláról indúlnak ez egyébként szokás arrafelé australia, új zéland és anglia skócia mind célpontok de a vagyon is megy és a nyugdíj transferálható

szegény magyar bürge...megnyírják naponta

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Hát igen így nem nagy vasziszdasz ide költözni. :)
@Gábris szomszéd:
keresgélj és láss számokat is

www.rightmove.co.uk/property/Highland.html

150000 font 3 hálószoba skócia északi részén képekkel és más is van többért is ugyanott

www.rightmove.co.uk/property-for-sale/Highland/3-bed-houses.html

tanuljatok

brühüyyy
kkk

telefono le lehet bonyolítani és máris költözhet de általában megnézik megszagolják...
@Gábris szomszéd:
ez egy komplett farm 725000 fontért 24 kép van hozzá

www.rightmove.co.uk/property-for-sale/property-49826236.html

kkk
brühüyyy

nekem kurvára teccik az ilyen
megnéztem a képeket háááááát a tó és a környék meg a természet lágy öle központi ház és két gazdasági vagy vendégház

nézd meg a képeket
Bakker, ezt a Laller gyerek - az ő kvalitásával - éhen halna a szabadpiacon. Egy ennyire szánalmas, ostoba arc, ekkor orbitálisan szar dumával nem égő a narancsbolsiknak?
Ez az ember minden egyes megszólalása egyszerűen égő!
Az ostoba, ecceri pártcsicska egy szép kretén példánya.
Hihetetlen, hogy ezzel a szinttel kiengedik emberek közé...
@Rodeo36: ezért a fatelepért 725ezer font????

a környék fasza, de ezt a kajibát le kéne dozerolni!
@Gábris szomszéd:
lévén a ház egy félreeső helyen még arra is lehetőséged van, hogy a WIFI broadband térerőt azonnal leellenőrizd

a kisebb házak vendégházak vagy ha nagyon nagy a család...
egy álom az egész és ilyen van sok Skócia északi részén

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Nekem valami napsütötte hely jönne be. PLd. itt is elfogadnék egy vityilót, hogy ne menjünk túl messzire. :)

youtu.be/KouvTKNtdUY
@taga20: a tulaj fakitermeléssel és faárú készítéssel foglalkozik...vedd meg és dózerold le, ott van terméskő is abból ehelyett lehet +350000 fontért új házat emelni

magam részéről imádom a faházakat, nézd meg a térképet hol van az egész északnyugat felföld Skócia van térkép hozzá

kkk
brühüyyy

de lehet arrafelé kőházat is kapni de ahhoz nincs tó, és telek csak egy hátsókert és egymásba érnek (az a legelső linkem második tétele 350000 fontért )

válogass, lapozgass ez csak egy de legalább 5000 ingatlant láthacc benne kellő türelemmel
@Gábris szomszéd: te dzsibrijel, azt is tudod, hogy mennyi zseppízzel gyöttek?

mer ha ánglijus fődön mindenít pézzé tette, akkor mo.-on krőzus, pont lexarja a nyomortot maga körül és kípszmájling szerint él ott tovább, mert neki van ölég píze vigyorogni.

de! ha aszonta volna valaki a csókának+csókánénak, hogyaszonya legyé boldog 250 fontbú havonta, a többi a te gondod... akkor nem biztos, hogy ennyire boldog lenne!

amennyibe a hölgyikének a kiskosztümje fájt ködös albijonba (az egyik a sokból), azért vették a házat+földet, a retikülből meg kicsit kipofozták...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: csak azon csodálkozom, hogy még csodálkozol!!!

belepislogtam a videjóba, ez a riporter (hüjegyerek, aki asziszi, hogy attól ojságíró, hogy polóba megy a sok/nyakkendős kötschög közé) alapállásból is tenyérbemászó pofa.

de! ezek a mókusok, olyanok voltak mintha baromira be lennének szívva/lőve/pályinkázva és/vagy...
@Gábris szomszéd: tehát az egész "cikk" egy faxság...

etiópiában is hasonlóan "jól" lennének.
@nincs_itt: Az ő szemszögükből nem az. :)
@Gábris szomszéd: figyu tesó, az ő szemszögük... érzed ugye, hogy aszontad, amit én??

érdekes! nem kies álbionban lett egy "farmjuk"... mer ottan egy kecske vizsgálata az állatorvostól, annyiba fáj, mint ott, mo.-on egy komplett kecskenyáj egész évi ellátása.
@nincs_itt: Na ja az ottani fizudból, te is császár lennél errefelé. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ja, még annyit, ha ez a "riporter" közel jönne, akkor azzal hárítanék:

- kösz van már szállítóm!

- neharaguggy de már kitöltöttem ezt a kérdőívet és nem nyertem semmit!

- figyu! ismerek egy jó piszológust! érdekel?
@Gábris szomszéd:
nézd, én éltem kb 10 évet trópuson, annál kibaszottabb unalmat a világ nem hordott, az első 2 hét (ha üdülni mész) még haggyán, de még üdüléás esetén is untam a 3. hetet

az a skóciai táj óránként változik, és van napfény is ha mértékkel, de minden bolondul zöld és nem trópusi (nekem olyan kertem volt, hogy csodájára jártak a trópusokon) a két zöld az teljesen más...
Losinj vagy hasonló helyek...ízlések és pofonok...egészségedre

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Hmmm ez egy érdekes szempont. Amúgy Kanadában is vannak azért gyönyörű helyek nem? Mégis a ködös albion jön be? :)
@nincs_itt:
semmilyen lépcsőn nem megyek fel, majd ha rádjön a kor akkó' te sem kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
egyébként messziről nagyon szépek, de én oda semmiképpen

egészségedre

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: van lift, mozgó lépcső, robbanómotor, elektromosság... felvisznek ahova csak akarom!
@Gábris szomszéd:
ja, hogy mást ne mongyak: Muskoka vagy attól északabbra a többi kisebb tó partyán valami... itt is lehet hasonlót, BC ben vagy Quebec ben Nova Scotia a többi ...a sziklás hegységben nem igen laknak csak favágók

brühüyyy

kkk

és az árak most hajtják fölfelé mert a helyi lakosság 85%-ka nem képes ingatlant venni tehát gazdag külföldiek vesznek azoknak meg mindegy ...egy darabig, ha majd nem tuggya kiadni semmi pénzért éveken át, (az új condo-k nagy része évekig üres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) akkor majd veri a fejét a falba

nem eccerű errefelé tényleg államcsőd van

brühüyyy
kkk

csak ügyesen titkolják, az olaj amivel az oroszokkal akartak kibaszni szétbaszta Canada-t és az usa is zokog
@nincs_itt:
mikor költözöl?
és ott milyen tevékenységből lehet megélni?
mindenki nem lehet panzió tulajdonos és éttermet sem vezethet mert akkor ki megy be enni és lakni...

brühüyyy
kkk
és az árak??? egy 85 nm es lehet vagy 450000 euro??? vagy több és property tax életfogytiglanra

és a fenntartás? víz hűtés esetleg fűtés? stb számoltál?
szóval mikor költözöl?
@Rodeo36: az olaj ára... térdre! imához! mert már a szaudiak + többi sivatagi teve tolvaj is bajban van!
@Rodeo36: kötekedni lehet és kell is! de gondolkodni meg muszáj!
@nincs_itt: értettem...kkk akkó' majd eccer, addig álom

brühüyyy
Egy kis vicc, hogy vidám legyen a nap:

"És csak azt tudom kérni mindenkitől, csak azt tudom javasolni mindenkinek, nagyon komoly ez a tanúság: alázat, szolgálat, szerénység, munka. Így lehet a választók bizalmát megőrizni."

NA, KI Ő?

index.hu/belfold/2016/04/27/kosa_alazat_szolgalat_szerenyseg/
Előző folytatása:

Erre szokják mondani, hogy NO KOMMENT:

" "Ahhoz égnek és földnek össze kell szakadnia, hogy ez bekövetkezzen"
- ezt mondta nevetve a Népszabadság tudósítójának Orbán Viktor, amikor az újságíró arról kérdezte, megingott-e Matolcsy Györgyben a bizalma az MNB alapítványainak elképesztő pénzszórásai miatt."

index.hu/belfold/2016/04/27/orban_nevetve_uzente_matolcsy_biztonsagban_van/
@látjátok feleim szümtükkel: és mi lesz ha 1x mégis összeszakad?
Mert össze fog.......!
@látjátok feleim szümtükkel:

Mindig kedves és szívet melengető az az intermezzo, amelyben egy Húsz Százalékos kósalajosból csöpög a szerénység, az alázat és a szolgálat terhétől meggörnyed a nyelve, a tudata és a gerince.
@látjátok feleim szümtükkel:
""Ahhoz égnek és földnek össze kell szakadnia, hogy ez bekövetkezzen - ezt mondta nevetve a Népszabadság tudósítójának Orbán Viktor"

aztán mikor egyszer valaki jól pofánbassza az ilyen cinikus mondataiért, akkor meg azt hiszi, hogy leszakadt az ég. lehet, hogy az hiányzik neki, hogy egyszer anikó asszony visszaüssön ököllel.
@Orica Középföldi: a kedvencem

27 milliót kapott a fundamentalista kamuegyetem-lovag az MNB alapítványaitól

444.hu/2016/04/27/27-milliot-kapott-a-fundamentalista-kamuegyetem-lovag-az-mnb-alapitvanyaitol

Például két jegybanki alapítványtól összesen 27,7 millió forint járt a John Henry Newman Felsőoktatási Képzési Központnak.
@jaegtoer:

kurvára tévedni teccik. ez a seggfej ojjan magabisztos, hogy ihajj. az árpi megaszonta, hogy doorstep van, a laci meg kibaszta a kekeceket. így nő a lala agya.
@parti_giano:

Már röhögtem rajta, és gondoltam rád. Az a fotó :))
@hacsaturján:

Olvassa el még egyszer, kedves Mester. Énnekem a perekre is gondolnom kell. Mégsem írogálhatok olyanokat, mint Oraveczrodeo szaktárs szok.
@jaegtoer:

elóvastam mégeccer. most is ugyanaz.
@hacsaturján:

Akkor megkeresem a szemüvegem.
@látjátok feleim szümtükkel: Azt láttad kb. 0:43-nál, hogy OV kétszer is bemutatott az újságírónak?
@parti_giano:

fejem sincs, nemhogy homlokom.
@parti_giano:

Volt rá precedens, de most nem.
Most csak el vagyok telve alázattal és szerénységgel, pedig ezen undorító csökevények ellen mindig fellépek, ha kell létrára, ha nincs sámli, már csak a kilincs miatt is.
Popper Péter 6, Ranschburg Jenő 5 éve halott - ők már életükben megmondták, hogy a hatalmi mámorból, ez lesz...

offforever.blog.hu/2016/04/27/popper_peter_es_ranschburg_jeno_gondolatai_a_vezerrol
.
A honfoglalástól a növekedési bankig - A Szemerey és a Matolcsy család

Szemerey Tamás milliárdos vállalkozó a családfát egyenesen Huba vezérig visszavezető família legsikeresebb vállalkozója...

www.vg.hu/vallalatok/a-honfoglalastol-a-novekedesi-bankig-a-szemerey-es-a-matolcsy-csalad-469293
.
@dr. jenőke (jenőke):

és a piros pöttyösseggek "vonala", hol maradt?
@jaegtoer: rosszfelé tipeg, sámli, létra és társai... torokra, egyenesen torokra (görényektől tanultam, tehát tuti).
@guma:

Mint már említettem volt nehányszor (és az itt beidézett, rendkívül okos urak is erről írnak/nyilatkoznak), Orbánnak NEM hatalmi mámora van, hanem küldetése. A hatalom azért kell neki, mert anélkül a küldetését nem tudja végrehajtani. Gyurcsány is ilyen, ő is úgy gondolja, hogy a hatalom nem önmagáért szükséges, hanem az ország általa elképzelt irányba való vezetéséhez.

Ez az igazi politikus ismérve, enélkül nagy politikus nincsen, ezért bármelyiküket kárhoztatni hiba, és persze semmilyen (se erkölcsi, se jogi) alapja nincsen hozzá senkinek.

A különbség a kétfajta küldetésben és a végrehajtás során alkalmazott módszerekben van. Ebben kell dönteni, hogy melyik legyen. Persze, 2006. óta már ez sem kérdés, a döntés akkor megszületett, és azóta változatlan.
Ez a legkevesebb, amit tehettek. Fabiusz, te mit szónokolsz itt a sajtószabadságról, amikor engem már 100-szor kitiltottatok innen. + undorító trágár módon sértegettetek. Van az a bőr, de jó vastag, mi?
Olyanok vagytok, mint a piaci legyek, még jó hogy nem másztok rá a meginterjuvolt delikvensre.
Kétszínűek is vagytok, mert amikor az indexen fenn van a cikk, csak akkor tesztek ki, ha lekerül.
@látjátok feleim szümtükkel: döbrögi vezényló ezért mond ilyeneket:

Ők felelnek a Matolcsy-milliárdokért

A jegybank vezetői mellett Matolcsyné alpolgármestere, a legfőbb ügyész felesége, volt MIÉP-es és MSZMP-s, Rogán egykori munkatársa is ott van a közpénzeket szóró alapítványok vezetőségében. Van olyan MNB-s, aki mind a hat alapítványban benne van.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F04%2F27%2Fmnb_alapitvany_kozpenz_tamogatas_szerzodes_kuratorium_matolcsy_gyorgy_bizalmasai%2F
Vegyük be az alaptörvénybe: Szabad trágárkodást mindenhol és mindenkinek, és akinek nem tetszik, ami nekünk tetszik, azt tilcsukkitilcsukki.
Nektek sem kéne ám mindenhová bármikor, bármennyit odaszarni, pláne nem az országgyűlésben, ami egy hivatal IS:
Csaplár/os/Katalin, Medgyessinéről, meg az útelgazósodásos férjéről, a koccintós trianonbérencékről mikor lesz posztod, aki a metrót francia színekbe öltöztette a lopott pénzen?
itt tartunk, kíváncsi vagyok, a döbrögi mikor záratja be a következő alávaló újságírókat?

Rabruhás M. Györggyel van tele a város

Hirdetőoszlopokon kommentel az eheti hvg.

444.hu/2016/04/27/rabruhas-m-gyorggyel-van-tele-a-varos

---

A Széchényi Könyvtár még soha nem zárt be rendezvény miatt, de most be fog

Orbán Ráhel kedvenc szakácsversenyének döntője miatt.

444.hu/2016/04/27/a-szechenyi-konyvtar-meg-soha-nem-zart-be-rendezveny-miatt-de-most-be-fog-3-napra
-no comment-

Lázár több mint 900 milliárdot kap a költségvetésből

A 2017-es büdzsében 949 milliárd forint jut a Miniszterelnökség és a hozzá kapcsolódó számos intézmény, program számára. A Paks II Atomerőmű Fejlesztő Zrt. például majd százmilliárdot kap tőkeemelésre.

hvg.hu/itthon/20160427_Lazar_tobb_mint_900_milliardot_kap_a_koltsegvetesbol_jovore

---
mit ígértek neki, hogy ő is ennyire idióta lett?

Dirk Gerkens: Kökény-Szalai volt a legalkalmasabb hírigazgatónak

A TV2 vezérigazgatója a botrányok ellenére elégedett a csatorna nemrég kinevezett hírigazgatójának munkájával, és szerinte korábban is világos volt, hogy erre a feladatra Kökény-Szalai Vivien a legalkalmasabb ember a piacon. Dirk Gerkens a Népszabadságnak adott interjúban azt is mondta, hogy elégedett a kereskedelmi tévé eredményeivel, és eszébe sem jutott lemondani. Habony Árpádot okos embernek tartja TV2 első embere, de a Facebookon még nem ismerősei egymásnak.

hvg.hu/itthon/20160427_gerkens_kokeny_szalai_volt_a_legalkalmasabb_hirigazgatonak
a bugsy kényszerzubbonyát mán megin kioldotta valaki a szólásszabaccság szent nevibe.
azért kellenek a stadionok, hogy az istenadta nép egészségesebb legyen, ez a narancsmaffia mondása, vagy NEM, ugyanis:

Tízmilliárdok jutnak a Várra és stadionokra jövőre is

Tanuszodákra és tornatermekre viszont csak 3 milliárd jutott.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F04%2F27%2Ftizmilliardok_jutnak_a_varra_es_stadionokra_jovore_is%2F
Négyzetméterenként 1,23 milliót költ az állam az MMA-székházra

A 2017-es költségvetés igen bőkezűen áldoz a kultúra oltárán: az Magyar Művészeti Akadémia (MMA) székházának rekonstrukciójára majdnem 5 milliárd forintot ad a kormány.

hvg.hu/itthon/20160427_mma_szekhaz_felujitas_koltsegvetes
@Imola Helyesi:

No, a te kitiltásodnak mi köze van a sajtószabadsághoz? Te nem vagy a sajtó, itt legalább is nem. Itt egy prasnya szájú kommentelő vagy, kinek nagy a bűr a képin, ami majd leszakad eccer.
@vakapad:

Vak vagy apád! Nem szerettem a szocikat, most sem imádom őket, de a haveroknak nem csináltak estétől reggelig méretre szabott törvényeket, és a lenyúlást, meg a köszpénzt sem akarták titkosítani törvényileg.
A többi meg marhaság, egyis sem elhivatott, mindegyik a maga gesztenyéjét akarta kikaparni addig, amíg lehet. A különbség, hogy a Gyucsánynak nem volt annyi haverja, mint amennyi az elmút nyóc, akarom mondani hat évben előkerült Orbán és a fidesz tájékán.
@Tina0611:

A zsebében nem kotorászhatott, azt nem látták volna.:D
hazugság hazugság hátán, jahhh, ez a narancsmaffia:

Törvényt sért és trükközik a kormány a jövő évi költségvetésben

Annak ellenére adnak egy csomó pénzt a Kliknek, hogy állítólag megszüntetik. Átlátszó ügyeskedés a számokkal, nyílt törvénysértés, magyar adóparadicsom és egyéb szépségek.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F27%2Ftorvenyt-sert-es-trukkozik-a-kormany-a-jovo-evi-koltsegvetesben
@látjátok feleim szümtükkel:

"prasnya szájú" - ezt még sose hallottam, de most megnéztem:)))

OV és GyF között van különbség,nem is kicsi, és most nem a lopás mértékére gondolok.
most akkor köszpénz, VAGY nem köszpénz, micsoda égető kétségek a narancsmaffiában :D

Csányi Sándor emlékeztette a Puskás Akadémiát, hogy közpénzből működik, és ha ugrálnak, nem kapnak többet

444.hu/2016/04/27/csanyi-sandor-emlekeztette-a-puskas-akademiat-hogy-kozpenzbol-mukodik-es-ha-ugralnak-nem-lesz-penz
@Orica Középföldi: bizony van különbség.abban viszont @vakapad: -nak igaza van, hogy mindkettőnek határozott elképzelése van arról, hogy milyen irányba és milyen módszerekkel akarja vinni az országot.
egy gondolatkísérlet erejéig elképzeltem, hogy Gyurcsány kap abszolút hatalmat 2006-ban.
MSZP: Megint a "fideszes haveroknak" kedveznek a költségvetéssel

Az MSZP szerint megint csak a jómódúaknak és a fideszes haveroknak kedvez a jövő évi költségvetés.

hvg.hu/gazdasag/20160427_MSZP_Megint_a_fideszes_haveroknak_kedveznek_a_koltsegvetessel

---

Nem csak haveroknak, hülyeségre is jutott pénz

Évi 40 millió felelősségbiztosításra, ezoterikus sümegi jövőegyetem, középkor gazdaságtana: a legkeményebb tételek az MNB-alapítványok szerződéseiből.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F04%2F27%2Fmatolcsy_mnb_alaptvanyok_wtf_szerzodesek%2F

---

Rio után is belefullad a sport a pénzbe

A Hungaroring, az olimpiai központ és vizes vb a legdrágább. Az MLSZ támogatásán vágnak.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2F2016%2F04%2F27%2Fkoltsegvetes_sport_nemzeti_olimpia_kozpont_mlsz_stadionrekonstrukcio%2F
Farkas Flórián: Senki nem tud ugrabugrálni, semmit nem engedünk meg
K.Á.
K.Á. követés
2016.04.27. 15:12
A háttérből az Országos Roma Önkormányzattal (ORÖ) formálisan semmilyen kapcsolatban nem lévő miniszterelnöki biztos, Farkas Flórián irányítása és konkrét direktívái alapján vették vissza az ORÖ-t a Farkashoz hű roma képviselők – a hatalomátvétel forgatókönyvét Farkas maga vázolta fel a lungo dromos képviselőknek, az erről készült hangfelvételt szerdán a Romnet hozta nyilvánosságra. Ezen Farkas arról beszél, hogy gyakorlatilag teljhatalommal rendelkezik az elvileg független intézmény fölött. Belengetett egy törvénymódosítást is, ami lehetővé tenné, hogy az érvényes összeférhetetlenségi szabályok kiküszöbölésével megint ő lehessen a szervezet elnöke.

index.hu/belfold/2016/04/27/farkas_flori_senki_nem_tud_ugrabugralni_semmit_nem_engedunk_meg/
@látjátok feleim szümtükkel: így jár az,aki légy létére kondorkeselyűnek hiszi magát
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez már erősen zsarolás szagú, jó büdös. Romlott sajtnak is elmenne.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Csányi Sándor emlékeztette a Puskás Akadémiát, hogy közpénzből működik, és ha ugrálnak, nem kapnak többet"

Ncsak! Kibújt a közpénz a zsákból?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Ezen Farkas arról beszél, hogy gyakorlatilag teljhatalommal rendelkezik az elvileg független intézmény fölött. Belengetett egy törvénymódosítást is, ami lehetővé tenné, hogy az érvényes összeférhetetlenségi szabályok kiküszöbölésével megint ő lehessen a szervezet elnöke"

Gyurcsány nem csinált ilyet, meg a szocik sem, még is ott szarták a Kossuth teret hetekig a jobboldaliak. Most nem jobb oldaliak?
@látjátok feleim szümtükkel: ááá ők soha nem zsarolnak, sőt csak a jót és a szépet teszik az országnak

Budapest újabb nagy lépést tett a római-parti mobilgát megépítése és 1500 fa kivágása felé

"Fakivágás nélkül nem úszható meg a védmű megépítése" - mondta Tarlós István, a Fidesz-frakció pedig megszavazta a 12,7 milliárdos projekt költségvetését.

444.hu/2016/04/27/ujabb-fontos-lepest-tett-a-fovarosi-kozgyules-a-mobilgat-megepitese-es-1500-fa-kivagasa-fele
@punkfrog:

"mindkettőnek határozott elképzelése van arról, hogy milyen irányba és milyen módszerel.."

Ezt részben vitatom.
GyF kapkodásai nem igazolják a határozott elképzelést. Persze ennek oka van, sok mindent nem kalkulált be. A módszerek rossz megválasztása nem annulálja a jó elképzelést, csak nem teszi lehetővé a megvalósítást. Bukás a vége.
Egyet nem tudok elvitatni tőle, valóban az ország érdekében akart tenni.

OV minden elképzelése, módszere az önmegvalósítás szolgálja.
@avanivi: szép is ez, olyan mnb titkosításosdis, azaz fideszmaffiás
@Orica Középföldi: igazad van, csak elmélete volt hozzá.gyakorlatban megbuk(ott)tatták.pont erre utaltam a gondolatkísérlettel.
.
Ha egészség van, akkor jöhetnek a gondok, megoldjuk!

Természetesen volt már kísérlet a helyzet megváltoztatására ezer, de ebből komoly, mely eljutott az első lépésig, csak egy, mely egy SZDSZ-es egészségpolitikus nevéhez fűződik. Őt Molnár Lajosnak hívták, Isten nyugosztalja.
Programjának egy-egy elemét még ma is előráncigálják a pártok, oldalfüggetlenül, csak az a baj, hogy aki egy szekér helyett autót szeretne építeni, az nem biztos, hogy eredményes lesz, ha lenyelet a lóval egy porlasztót például.

Részletesen:
www.pupublogja.hu/
.
@látjátok feleim szümtükkel:
Flórika még mindig szabadlábon... Ja, hisz miniszterelnöki megbízott! Merthogy becsületes, rendes, jogkövető magyar állampolgár! Azért! Persze!
sztarklikk.hu/kozelet/orban-viktor-kisvasutja-medvemodra-szusszan-video/259770#

áááááááááá 'ennyi elég is mára:(

444.hu/2016/04/27/a-szechenyi-konyvtar-meg-soha-nem-zart-be-rendezveny-miatt-de-most-be-fog-3-napra?fbfanpage444+20160427+0841

'haccá milla,hogy rohadna meg a kis felkapaszkodott ténsasszonyka!!

'szasztok gyíkok ennyike,..ja és hajráatletico:))
@Orica Középföldi:
.
'''OV minden elképzelése, módszere az önmegvalósítás szolgálja.'''

Na, ezzel van egy kis értetlenségem. Ha így volna, már régen ellopta volna saját magát.
Nem irigységből, megszokásból.
Azonban - szó szerinti értelemben - a helyes megoldás, hogy beáll Madame Tussaud panoptikumában az első sorba, és a szeme sem rebben.
.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A 'minisztárelnökimeghízott is ugyanolyan köztörvényes bűnöző,mint a 'meghízója!
.
„A Fővárosi Főügyészségnek nem áll módjában teljesíteni a Quaestor-ügyben a Fővárosi Törvényszék által kért hiánypótlást, mert azt sem a büntetőeljárási törvény, sem a bírósági gyakorlat alapján nem lehet végrehajtani”

A Quaestor ügyet már eddig is elég sok – mondjuk úgy – „furcsaság” jellemezte.

Szóval mire megy ki ez a játék? Csak nem a bíróság maradék tekintélyének további csorbítására? És ugye nem arra, hogy a bíróság kénytelen legyen megszüntetni az eljárást, mert a törvény szerint ezt kell tennie, ha az ügyészségnek „nem áll módjában” rendet vágni a nyomozati anyagban? De ez utóbbit még elképzelni sem merem. Habár…

Részletesen:
jog-asz.blog.hu/2016/04/24/a_csorgosipkas
.
@dr. jenőke (jenőke):
Szégyen! Azért egy pár bilincset odaadnék ezen remek embereknek, hogy szokják, pusztán azért...
@gazoló:
Sokat tud... Oszt még elütheti a villamos a fürdőszobában.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

..mámint'véletlenül 'beleeshetik a kádba a villamos hajszárító oszt másképp barmul le'annakutánna?:)

ááá 'vértessók között ez kizárt dolog:)
@taga20: :)

Felőlem már holnap mehetne az összes szappantszedegetni!!

kepkezelo.com/images/mu9d64x5pryoy7zq3trs.gif
@gazoló: gondolom, tarlosbubut is megszeretgetnéd mostanában egy szívlapáttal:)

azé a gojmotorosok, csak csípik a binyigliseket!:))
@taga20:

Ma olyan töménységben folyt a 'médiákokból a kretén fidess banda cinizmusa,szemétségei,hogy néhány éve ezért már lángolt volna a város! Most 'mazo mód kussol, benyeli a jónép,sőt tán élvezi:((
@taga20:

'gólyáknak előre is rendszám,utcaseprő mez,gyorshajtásért egy év jogsielkobzás,'binyiglistanfolyam stb.

'tarolósnak meg magyar lófasz a seggébe!
@gazoló: haver, a 90-es években utáltam antalt, bod pétert, torgyánt, etc., ma meg visszasírom.

bakker, nyugger koromban vissza fogom sírni a gecit és bandáját?
@guma:

" Popper Péter 6, Ranschburg Jenő 5 éve halott - ők már életükben megmondták, hogy a hatalmi mámorból, ez lesz..."

Ők talán azt is meg tudnák mondani, hogyan lehetne visszatérni a normális állapotokhoz.
@Eszter jött:

..össze vagyok zavarodva,indiánlány hová lett?

www.youtube.com/watch?v=G0e5pt8RZFc
@taga20:

a jelek a gifnek szóltak.
kapsz egy sor szmajlit.
hátha kiérdemled!
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@Eszter jött: így nem kell!

csak, ha szívből jön:)))
@Eszter jött: ami, persze utóbb derült ki, ezé nem ezé váltottál:))
@taga20:

..fene tudja ebben a 'szépújvilágban még mi következik:(

...kutyád jól van?

kepkezelo.com/images/e5wll9c68q8sxip2367r.gif
@Eszter jött: cseh tamás nem olyan volt, mint kármáj?:)
@gazoló: :))) cuki!

a mi kutyunk a radiátornál héderel, me bekapcsoltam a fűtést, me a csajok fáznak:)
@taga20:

tök mindegy, milyen reg alatt írogatok.
kiderült, hogy zavar. előbb, mint ahogy kiírtad.
nem kell mindent agyonbeszélni.
@látjátok feleim szümtükkel:

1./ Úgy emlékszem, Gyurcsány már akkor gazdag volt, mikor a politikába jött. No, nem baj, majd te felvilágosítasz, hogy nála milyen gesztenyéről lenne szó, ha már a látásod ilyen baromira éles.

2./ Orbán kaparja ugyan a gesztenyét, de ezt csak jutalomnak tekinti az országmegváltásért, amely a fő célja.

3./ Egyben egyetértünk: magam se kedvelem a szocikat. Ahogy egyik párt sem a szívügyem, sohasem is voltam tagja semmilyen pártnak, de egy abszolút biztos: ez már rég nem a "kedvelésről" szól, hanem az életünkről, és az utódaink életéről, mégpedig kegyetlenül húsbavágóan, csak ezt ti sohasem hittétek el, és nem is fogjátok.

4./ Kezdem azt hinni, hogy ez emberek nagy részének a főfoglalkozása a kritikus, mint szakma, melynek a tárgya: bármi. Ezzel nem is lenne baj, ha túlzásba nem vinnék a művelését, és ha nem tekintenék abszolútumnak a saját elképzeléseiket, amelyekből sokszor kiviláglik az információhiány meg az értetlenség. De ezen úgysem lehet segíteni.
@gazoló: nagyon állat, alapmű:)

gondoltad volna, mikor először láttad, hogy a szocialista szellemvasút, 2016-ban simán lehet a fityeszmaffia szellemvasúttya felcsúton?
@taga20:

Telitalálat a 'gecc rendszerére applikálva:(
Honnan tudta Bacsó?
Van az a Bródy dal,hogy "ezek ugyanazok"...
@vakapad: haver, ha szerinted feri és a geci ugyan annyit lopott, ako te nem vagy komplett!

hol a kurvaannyában álltak a saját lábára feri purdéi?

ember, te rosszabb vagy, mint habonyárpád és kosalala együtt!
@gazoló: nincs egy kibaszott stadion a börzsönyben, amit lehetne fejleszteni? luzerek:)))
@punkfrog: melyik része nem volt világos?
@taga20:

Mi van? Bedöglött a vasipar hogy minden este itt vagy?:)
@énakartam: szemüveget a bírónak! hétfőn nem voltam köcsög!
mi van nem köt a beton ebben a téli időjárásban, ezért itt baszod a rezet?:)))
@punkfrog: elolvastam újból. talán igazad van, de vakapádat már régről ismerjük/ismerem, sokszor a falramászok a hülyeségeitől.
@taga20:

Nem a beton, a derekam döglött be!
@énakartam: hát bakker, ako neked holnap pihi lesz!

pedig holnap, ez a brigád lett volna a kezed alá rakva:))

www.napiszar.hu/showPost/Dogos_kozmunkas_csajszi
@taga20:
.
''''...nyugger koromban vissza fogom sírni a gecit és bandáját?''''

Nem, kedves taga. A memóriádat. Minden reggel. Hol a fogsorom, hová tettem a zoknimat, ki ez a nő itt mellettem....Amúgy nyugodt, nyugdíjmentes életed lesz és esetleg itt jöhet be Orbán.

És milyen kutyud van?
@vakapad:

Gyurcsány amikor kiszezett, nem volt gazdag, majd csak a rendszerváltás után tollasodott, előbb talán a Perfektet vette meg. Azt viszont emlékeim szerint nem a szocik, hanem az Antall kormány privatizálta. A sokat emlegetett rokonnal csak 95-be került rokonságba. Tudod akkoriban privatizálták a sóder meg a kőbányákat is, ahol a párttitkárok hasonlóan jól tudtak helyezkedni, mint a kisz titkárok.
@taga20: uccaemajdneras= uccai vegyes, olyan
@ornagy50: hát, elég rusnya ez a szegény pára:)
@taga20:
.
Nekem volt és van most is.
Szeretni való jószágok.
No, meg az a kis lengőfülű, zsemleszínű nyuszi!
@ornagy50: aszt láttad, hogy pokahontasz má megint megorrolt rám?:)))
OFF: Édes Jézus most segíts! :)

Küzdelem a kirekesztés ellen: kitiltották egy bécsi kávézóból az FPÖ szavazóit

Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vasárnapi kiugró eredménye aktivizálta a lánglelkű antifasiszta harcosokat. Többek közt egy bécsi kávézó tulajdonosát is, aki úgy hirdetett küzdelmet a gyűlölet és kirekesztés ellen – hogy kirekeszti kávézójából az radikáljobbos szavazókat

mno.hu/kulfold/kitiltottak-a-szabadsagparti-szavazokat-egy-becsi-barbol-1339461

www.thelocal.at/20160426/vienna-cafe-tells-bars-far-right-voters-austria-presidential-election

ON
@látjátok feleim szümtükkel:
Mi az a prasnya? Szíveskednél magyarul társalogni, ha már nem másolsz!
@PeniValdes:
Hát nem francia trikolor a színe a 2-es metrónak? Hogy a nyű essen bele Medgyessibe, a csalóba. Volt képe Trianon évfordulóján a románokkal koccintani.
Emlékszem, akkor tartott a kormányban egy román kémmel is kapcsolatot egy személy, valami Mucuskával, asszem a bálintka volt.
@dr. jenőke (jenőke): ja,aztán felhív hogy mit tisztított ki? én meg mondom neki hogy az emlékeit tisztítsa..
@Imola Helyesi: én nem vettem még észre ezt a 2-es metrónál,de legközeélebb majd megfigyelem
@hacsaturján:
Hacsamucsai, maga jól van egyébként úgy lekötözve és megfagyva, már nem is kékül, hanem sárgul.
@PeniValdes:
Színvak vagy? Piros ülőke, kék a többi.
@Imola Helyesi: húú képzeld el,hogy nekemaz ágyam mögött van egy falfreskó,ami piros és kék,és a pizsim meg kék,na most ha a fal elé állok, akkor kijön a francia trikolór
Fábius, te vagy Fábián Tamás, aki ott nyüzsög?
Ha te vagy, elvihetted volna a posztod képeit is, meg a szólásaidat, csuda barátságosak.
@PeniValdes:
Nekem meg piros-fehér-zöld minden, még a pasik gatyája is magyar trikolór, na ezt add össze, és van vagy 500 új könyvem nemzeti témákból.
@PeniValdes:
De Qusimodó nincs ott, remélem, mert nagyon csúf.Bár melyik francia nem az?
@PeniValdes:
Nem is nők, remélem, te nem őket szereted:))
@PeniValdes:
Egyszer táncoltam egy francia pasival, hazakísért, de ne tudd meg, milyen idegesítő volt, csak dudorászott, énekelt meg selypített.
További kellemes unatkozást!
@Gábris szomszéd: Mi a probléma már megint? Mondjad csak, miben tudok segíteni?
@vakapad:

pontosan mán nem emlékszek, hogy hánszor méltosztattam fölhívni szives figyelmit, hogy az értő olvasás mekktanitására nem szól a kegyed mandátuma. eszerint vitahalmazok föloldására imola és taga tagtársak (cumbájspil) az ön értő ellenfelei, bár borsóhányását a falra időnként nagyra értékelem, merhogy szépen cizellált, nem alkoholszagú.
@édesjézus: Mutasd meg lécci a félkegyelmű osztrák pubinak, hogy mit jelent az igazi tolerancia és a másság elfogadása. Előre is köszi. :)
OFF: Egy megvalósult álom? Venezuelában ingyen dolgoztatják a képviselőket :)

A venezuelai kormányzat elapadt pénzügyi forrásai miatt kiürült az ellenzéki többségű parlament kasszája is, így a képviselők és a parlamenti alkalmazottak nem kapják meg áprilisi fizetésüket - jelentette be szerdán Henry Ramos Allup, a törvényhozás elnöke.
"Nincs pénz az e havi járandóságok kifizetésére, mivel a kormány nem bocsátja a rendelkezésünkre a szükséges forrásokat" - tájékoztatta az újságírókat az ellenzéki politikus.

alfahir.hu/egy_megvalosult_alom_venezuelaban_ingyen_dolgoztatjak_a_kepviseloket

ON
Nahát, a Világgazdaság cáfolja, hogy Matolcsi unokatestvére lenne a tulajdonosa a támogatott hirportálnak.
Ti, liberálisbalosok zsinórban hazudoztok? Egy elkezdi a többi meg gombolyítja, pedig ez nem is nép-, legfeljebb rémmese.
Ja és vigyázzatok Magyarok!! Vasárnap (május 1) zárva lesznek a boltok!!! Nehogy éhen haljatok!! :D
@Gábris szomszéd:
Csak üssék egymást a labancok!Tényleg ti is püfölitek majd egymást a jóbikban?
@Imola Helyesi: Inkább az agyhalott fidesz szavazókkal lenne érdemes beszélgetni. :)
@Gábris szomszéd:
Ti tudjátok, de szerintem még a laikusoknak sem tetszik, ahogy Vona hátba támadta azokat, akik legtöbbet tettek a pártért és a legtöbbet dolgoztak.
Nekem mellesleg soha nem is volt szimpi Zazrivetz. Ahogy pl. elbánt a ... nem jut eszembe a neve...
Olyan lesz a Jobbik, mint a süti tejszínhab nélkül, a leves só nélkül, a pörkölt hús nélkül, stb.
hmmmm, igazi narancsos jogértelmezés:

Hazug fordítás került a bíróság elé a Röszkén megvádolt migráns beadványából

Olyan mondatokat tartalmazott a magyar nyelvű fordítás, amit a zavargással megvádolt férfi sosem állított.

444.hu/2016/04/28/hazug-forditas-kerult-a-birosag-ele-a-roszken-megvadolt-migrans-beadvanyabol
@hacsaturján:
Csak nem maga Moldova, tisztára olyan gagyi, mint ő.
@Orica Középföldi:
Hozzá akartam szólni ehhez a toleráns emberhez, de nem lehet. Ime a ballibsi értelmiség egy csodás kommentje. És még van képük kipellengérezni a jobbos kommentelőket.
Valami Fodor:
"Dögöljön meg minden Fidesz szavazó! Főleg az illberális. Az orbánizmus haszonélvezői.
Amíg az Orbán banda politikai tényező lehet, Magyarországon, addig itt a fű sem nő. Ki kell őket irtani a magyar politikai életből, ahogy a németek tették a nácikkal a II: Világháború után.
Mindegy, hogy "kis ember, Nagy ember" Pofán kell baszni minden Fidesz pártolót!!!
Különben leeszik a hajat is a fejünkről!
Fidesz_Jobbik egykutya."
Mit akarnak Matolcsy alapítványai annyi államkötvénnyel?

A magyar államot akarják titkon kisegíteni? Vagy csak jó helyen akarják tudni a pénzüket? Akárhogy is, amit csinálnak, abból még uniós szintű balhé is lehet.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F04%2F28%2Fmnb_alapitvany_monetaris_finanszirozas%2F

------------------

Más oldalról is ment félmilliárd Matolcsy rokonának

Az MNB félmilliárdos hitele is a Vs.hu kiadójánál landolt. Már az MKB hitele mellett, persze.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fbankesbiztositas%2F2016%2F04%2F28%2Fmas_oldalrol_is_ment_felmilliard_matolcsy_rokonanak%2F
@Imola Helyesi: Nem bánt el senkivel. Az megint más kérdés, hogy mondjuk Emőke személyisége az ilyen helyzetekben is a béka segge alatt van. :)

Na de inkább okosodj te is.

www.facebook.com/magvasiadrian/photos/a.255430017960881.1073741828.252532381583978/440670559436825/?type=3&theater
meneküljön ki merre lát.............a szakmai képzések benyelése után itt a következő szétbaszandó terület:

Parraghnak adnák a cégnyilvántartást

Az NGM is kiszervezné az állami feladatot.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F04%2F28%2Fparrghnak_adnak_a_cegnyilvantartast%2F
@Gábris szomszéd:
Te Magvasi Adrián vagy Balogh Gábor vagy? Mert ha egyikőjük vagy, nem csodálkozom a pálforduláson. Te már olyan régen itt vagy, hogy elliberalizálódtál balféken. Bocs!
jobb későn, mint soha?

Erőszakos, kíméletlen rezsimről beszélt Sólyom László

A kormány erőszakot tesz a tanárokon: kritikus konzervatív vitakör az oktatási válságról.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F04%2F27%2Feroszakos_kimeletlen_rezsimrol_beszelt_solyom_laszlo%2F
@Imola Helyesi: Mint oly sokszor most is abszolút mellé löttél, de közben faszagyereknek hiszed magad. Tipikus fideszes hozzáállás. :)
Eszem megáll, ez a Gábor György az MTA tagja, na ezért állunk ott, ahol.
Úgy áll ezeknél pl. az őstörténetünk ügye, mint 90 évesnél a libidó.
@Gábris szomszéd:
Én soha. Csak kérdeztem, most mit hápogsz?
@Imola Helyesi: Soha nem lősz mellé vagy sohasem szavaztál a fideszre? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Egyetlen erénye a bazsarózsa védelme volt. Különben az szdsz óhajait hajtotta végre.
@Gábris szomszéd:
Pusszantalak, Vona hiába erölködik, rá nem fogok szavazni. Akkor még inkább Orbán. Ha megállítja a végtelen pénzkiáramlást. Különben meg el sem megyek szavazni. Ha van esze, gyorsan leültet egy pár embert.
@Imola Helyesi: Én meg pláne pusszantalak, amikor ócska maffiózókra szavazol. :)
@Gábris szomszéd:
Ja, és a Jobbikra azért nem szavazok, mert netes párt lett. Vagyis kommunikációban él, nincs valóságalapja.
@Gábris szomszéd:
A kisgyermek jobbiknál is vannak már ügyek, sajnos. És ugyanolyanok lesznek, ilyen a pártrendszer, parlamenti rendszer, aki bekerül, koszos lesz.
Először elkezdenek újítani mindig, de utána a pénz beszél a pártok meg csak ugatnak, sajnos.
Ez volt mszp-nél, szdsz-nél, kisgazdáknál, miépnél, most a fidesznél, és a jobbiknál is ez van már.
Én a megalkuvás, a konszolidáció, a rendszerhez való opportunista közeledést látom Vona intézkedésében.
@Imola Helyesi: Nyilván azért csinált meg a fidesz sok olyan dolgot, amit jóval korábban a jobbik javasolt az ország érdekében. (pld. kerítés építés, stb.)
@Gábris szomszéd:
Már mondtam neked, ne vetítsél, megtalálom magam is a fahírt. De elég az indexre menni, tök ugyanazok a hírek..
A fekete kampányotoknak a fele sem igaz, betársultok a rágalomhadjáratokba, mint pl. Matolcsy unokatestvére, stb.
@Gábris szomszéd:
még nézem a magvasi adrian-t, agnosztikus, és, amit a legnagyobb bajnak tartok a múltba révedve szemléli a jelent...a dialektika alapelvét sérti ami a tagadás tagadása, végre eccer!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a múltat arra kellene használni, hogy rálépni!!! és továbbhaladni, aki ásatag az nem jut előre, az mindíg a múltat fogja csócsálni, a múltat azért kell alaposan és a valóságnak megfelelően megismerni, hogy hátat fordítva neki előre nézve lépjünk is...

lehet, hogy egy egy falu kitakarítása nagy eredmény, de aszt kell elérni, hogy a zemberek maguktól önszántukból ne szemeteljenek a saját portájukon és ápolják, fejlesszék amijük van...

kétes dolgok vannak azon a fácsé oldalon

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
Mindenki tudja, mit támogatott a Jobbik, olyanok vagytok, mint a gyermekek.
@Imola Helyesi: A fidesz pofátlansága mindenkin túltesz sajnos.

youtu.be/X4XCPRBU9AE
@Imola Helyesi: Te meg betársulsz az országot szétlopó maffiózók védelmébe. Ez azért bármilyen jobbikos cuccon túltesz. :)
@Rodeo36: Én ilyen nagy kitekintésre nem mertem gondolni.
A "Vona elbánt Emőkével" téma kapcsán küldtem el az itteni illetékes elvtársnak. :)
Magyarország egyetlen erőforrása: az agy

Közel 100 hazai és külföldi előadóval a digitalizáció legfrissebb trendjeit vizsgálja a robotikától az okosvárosokon át, az intelligens egészségügyi megoldásokig a május 23-ára szervezett SMART 2016 konferencia.

hvg.hu/tudomany/20160428_smart_2016_konferencia

---

Falus: ezért alkalmatlan az EMMI a közoktatás irányításra

Nem akárki, a pedagógus önértékelési rendszer kidolgozója foglalta csokorba az oktatásért felelős politikai vezetés alkalmasságának bizonyítékait. Rohamtempó, voluntarizmus, a kritikai hangok kirekesztés és rugalmatlan, bürokratikus rendszer fojtogatja az oktatásügyet - a rendszer alkalmatlanságát jól mutatja, hogy a szakma mindig felkínált jó irányba mutató szakmai anyagokat, kidolgozott részrendszereket, de a vezetés nem kért belőlük.

hvg.hu/itthon/20160428_Falus_ezert_alkalmatlan_az_EMMI_a_kozoktatas_iranyitasra

---

Miért vannak lengyel buszok Budapesten, és nem fordítva?

Hogy lesznek nyugati bérek Magyarországon? Mi a baj a magyar cégvezetőkkel? Miért sikertelen a keleti nyitás? Békés Gábor, az MTA kutatója szerint ha urambátyám rendszerben dőlnek el a dolgok, nem nőhetnek nagyra a magyar cégek.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F04%2F28%2Fezert_vannak_lengyel_buszok_budapesten_es_nem_magyar_buszok_a_lengyeleknel%2F
@Gábris szomszéd:
Egy túrót. Matolcsi tehetséges bankár. A forint erős lett, nincs infláció, alacsony a kamat, ami az adósság visszafizetésnek kedvez. A nyert pénzt meg befekteti. Mi a baj abban? Államkötvénybe a 80 %-ot.
Ti ennyire?
@Imola Helyesi: "Akkor még inkább Orbán. Ha megállítja a végtelen pénzkiáramlást. Különben meg el sem megyek szavazni."

Még a végén kiderül, hogy te is ott szívod a csöcsöt, ahol a fidesz, oszt neked már csak a farka alatti jutott???:D
@Imola Helyesi: "A nyert pénzt meg befekteti. Mi a baj abban? Államkötvénybe a 80 %-ot."

Persze, ha meglágyul az agy, az nagy baj.

1. Az MNB a magyar állam tualjdona, annak pénzét kezeli.
2. A magyar államnak az adófizetőktől jön a sok zsozsó ( meg az unijótól, feltéve, ha nem hyúlják le útközben ), magyarul az állam pénze a nép pénze.
3. Matol ( holnap ki tol? )csy meg az állam/nép nyereségéből állampapírt vásárol, ami ugye a nép pénze, és azt megkamatoztatja az állammal/ néppel.

Szóval, nem kéne orvoshoz menned?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Legalább van önkritikája. Ilyen hülye önértékelési rendszert létrehozni. Az Emmi abban hibás, hogy nyalizik az ilyen szerencsétlen liberálisoknak. 70 indikátor, mi? Önostorozás, mint a derviseknél.
Ez a vizesvödrös vagy a vizesnyolcas?
Arról meg mindenki méylen hallgat a kormányoldalon, hogy a tejfölt ki nyalja ki a bödönyből.
@látjátok feleim szümtükkel:
Taplóka, gyere már be a tarlóról, nem ám a legelőn bőgsz.
@látjátok feleim szümtükkel:
Szórja szét, te szerencsétlen? Az adósság is a miénk, a tied, enyém, amit a hülye pártjaid zúdítottak a nyakunkba.
@Imola Helyesi: "A nyert pénzt meg befekteti. Mi a baj abban?"

Látod pont az, hogy ilyen kérdéseket képes vagy feltenni ártatlanul pislogva mint hal a szatyorban.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
linked: index Békés Gábor: am piac szerepe többek között az, hogy értékelje (fel vagy le) a létrehozott újat (bármi is legyen az, lásd Rubki kocka)

a hozzáadott érték (mondod az elején az agy a termelő erő...igen!!!!!!! de kell hozzá mindenféle jól kisportolt végtag is) a magyar gazdaság csőggye az összeszerelések hamis illuzórikus szerepe: csinálunk is valamit meg nem is... profitot nem termel, bért fizet bérleti díjat fizet ami pont arra elég amire fizeti...azaz semmi fejlődést nem tesz lehetővé

a sok szép hivatkozás meg idézet nagyon jó de végre tenni kellene valamit a Békést meg kellene bízni valami gazdaságfejlesztéssel mert ha nem szétreped a feje a sok fölösleges tudástól és újságcikké válik

brühüyyy
kkk

ez ma levédiabasznádon lehetetlen a zemberek nagy része el sem olvassa és ha igen nem érti a cikket
@Gábris szomszéd:
Ennyire nem lehettek buták azért, mert ezt még én is értem. Te nemzeti párttag, mi a baj abban, hogy míg az összes eddigi kormány a jegybank veszteségeit pótolta, kb évi 200 mrd-t, addig Matolcsi nyereséget termelt, és az államot támogatja a kötvényekkel, és a bűnöző eddigi kormányok és jegybankelnökök által felturbózótt államadósságot finanszírozza ezzel. Ez egy nemzeti jegybank kötelessége. Matolcsi egy zseni.
A Jobbik szerintem meg tök buta, ha ezt nem érti.
@Gábris szomszéd:
A Klubrádió meg mehet megint panaszkodni, hogy jaj, a sajtószabadság! Most legalább kiderült, hogy kaptak lóvét ők is meg az index is és más balos portálok is. Na, ilyen hülye a Fidesz, sajnos.
hogy mik vannak, megint a szokásos állami átverés banki/biztosítói segédlettel, de aki az állam kívánalma szerint segg hülye a pénzügyekhez, az bekajálja ezt is, mint a fidesz által jól kitalált deviza hiteleket...

20-30 százalék helyett pofára esés: mennyit ér valójában az állami támogatás?

Mindegyik esetben az állami támogatás csak az adott évben befizetett tőkére jár, amelynek értéke a teljes tőkéhez viszonyítva egyre kisebb az évek múlásával, így akár kifejezetten elenyésző is lehet egy hosszú távú, például nyugdíjcélú megtakarítás esetén.

www.portfolio.hu/befektetes/ongondoskodas/20-30_szazalek_helyett_pofara_eses_mennyit_er_valojaban_az_allami_tamogatas.3.230970.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Rodeo36: ennyi

"ez ma levédiabasznádon lehetetlen a zemberek nagy része el sem olvassa és ha igen nem érti a cikket "

lásd mint fent az állami támogatásos cikket

igen sajnos állami elbutítás folyik minden szinten
Egy kis MÁSOLÁS Imolának, hátha kinyílik a csipás szeme:

"Sok helyen 100 százalékkal árazták túl az amúgy is több tíz, vagy százmilliós gépeket. Ez azonnal láthatóvá válik azokon a helyeken, ahol becsült értéket is megadtak a pályázatban."

Ez is egy kis köszpénz? A GVH is talált rajta fogást, talán mégsem annyira libsibolcsikomcsi rágalom.

index.hu/belfold/2016/04/28/egeszsegugy_beszerzes_korrupcio_hadhazy/
@Imola Helyesi: "...kb évi 200 mrd-t, addig Matolcsi nyereséget termelt,..."

Hahaha!

Matolcsy termel? Mit is?

Talán a kormány döntötte el parlamenti segédlettel, hoyg forintosítják a devizta hiteleket. Ebből termelt volna a Matolcsy nyereséget?

Nem vagy te ennyire sötét, miért teszel úgy?

Ha viszont elfogadjuk, hogy a Matolcsy termelt, akkor aki a termelőeszközt a kezébe tette, az a hunyó? Ezért mossa esetleg a kezeit a miniszterelnököd?
@Gábris szomszéd:
én meg vettem a fáradságot és lapoztam, és egyre dühösebb lettem... nyári munkán anno még 13 éves voltam -többek között- (házkezelőségi építési vállalkozás volt) homokot kellett az uccáról betalicskáznom a nagyon hosszú udvar végibe...mit tesz a magyar (esze nincs???) tolja a talicskát ha mexakad ha nem jött az építésvezető, és elmagyarázta, ott vannak a pallók rakjam le (megmutatta hogyan) és a pallókon toljam akkor nem kelle egész napomat ezzel töltenem és kibaszottúl elfáradnom

szóval...Magvasi Adrian Hamvas bélát és wass albertet olvas és nem csak olvas, magáévá teszi ahelyett, hogy rájönne időpocsékolás és semmi dialektikusat nem adnak sőt egyre inkább tolatni kezd, ahelyett hogy repülőre űlne, Istanbulba járni és aszondani hogy az példaértékű az már eleve egy baromság vagy az adrián vak!!!!!!!!!!!!!!!!

a kistigrisekhez kellene utaznia, meg délamerikába és afrikába, majd utána rögtön a Microsoft központyába és eltölteni ott 2 napot, vagy egy dizájn centerbe ahol a 2030 as autó modelleket rajzolják, vagy a még nagyobb sebességű vonatot ami már nem 540 hanem 600 km / óra sebességre lesz képes... vagy új emberi lakókörnyezet tervezés és kísérlet...hogy lássa

ha így folytattya akkor úgy jár mint annak a szovjet írónak a főhőse aki besötétített ablakok ajtók mögött szép csendben feltalálta a hideg vizet és vízcsapot...

ha Adrián assziszi az Orosz Mihály féle izé az bármire megoldás akkor én neki mondom aszt amit tegnap az itteni néger kabaréban mondott egy fehér: ha életed legnagyobb problémája a Beyoncé akkor jobb ha azonnal főbelövöd magadat mert most a limonádé Beyoncé a menő mert aszt sugallják gumicsont

adrián is gumicsontot rágcsál ahelyett, hogy kiköpné, és friss magyar természtésű almába harapna

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
ja, és ha a Szaúdi rencer technológia és pénzügyi fejlesztésbe kezd az olaj nélküli világra készűlve akkor a Magvasi Adrián is foglalkozhatna valami olyannal amit ő 2030 ban akar látni levédiabasznádon

brühüyyy
kkk
www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/04/25/saudi-arabia-announces-plan-to-end-its-addiction-to-oil/?wpisrc=nl_draw2
@Imola Helyesi:
"Erős lett"?! A 312-es árfolyam mihez képest erős a 320 körüli mélyponton kívül? A többi devizáról meg ne is beszéljünk.
@Bicepsz Elek77:

A fia egy dolog, ahogy mindenkinek, de hogy neki ezután sem kell még csak ismerkednie sem a hűvös gondolatával, az a mélypont.
ennyi, és én is ezt tapasztalom a könyvek megrendelésénél, eszed nem eszed nem kapsz mást...

A Klik elbánik a nem állami tankönyvekkel

Pedig az elfogadott tankönyvlistáról választottak. Minden a terv szerint halad: az utolsó magánkiadókat is kiszorítják a piacról.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F04%2F28%2Fklik_tankonyvrendeles_tankonyvpiac_bevatkozas_kello%2F
pedig a seggfej matócsni mit is mondott, ja igaz, megint csak én vagyok az idióta, még véletlenül sem a a rabló fideszmaffia és csatolt részei.

Ha úgy érzi, hogy rosszul keres, az nem véletlen

Felejtse el, hogy az osztrákokkal hasonlítgatja össze a fizetését, meg hogy számolgatja, mire elég az tőlünk nyugatra. A következő 50 évben esélyünk sincs az osztrákokhoz közelíteni. De a szlovák béreket se nagyon méricskélje, mert csak ideges lesz, inkább a közelünkben lévő Románia vagy Törökország fizetéseit érdemes nézegetni.

hvg.hu/gazdasag/20160428_soha_nem_erjuk_utol_ausztriat_ber_vasarloero
@látjátok feleim szümtükkel:
Még mindig jobb, mint ha a költségvetésből kéne támogatni, mint Simorodat meg a többit.
Évi 200 mrd-ot vett ki a költségvetésből Simorod jegybankelnök, akinek 8 millió volt a fizetése, de akkor nem káráltál.
A devizahiteleket meg a volt kormányaid terjesztették el, miért is? Hogy veszteséget termeljenek az államnak is meg az állampolgároknak is?
"Sötét van, nem látod, gyere rózsám szedjünk virágot." Mármint a tiedben-
@Rodeo36:
Ez pozitívuma Magvasinak. Wass Albert a legnagyobb magyar költő, már csak annyiból is megállapítható, hogy a ballib őt támadja a legtöbbet.
Mit olvasson? Eszterházit, vagy a többi mélynemmagyart?
@Gábris szomszéd: A mutogatás és a nyáj helyes irányba terelése két különböző dolog. Teszem a dolgom, nem kell megköszönni.
Hipp hipp hurrá. Viktátor felkészül a 18-as választásokra. :)

Hat év leforgása alatt a kormány visszahozta a 13. havi nyugdíjat és még annál is többet - derült ki a Portfolio számításaiból. A kormány ugyanis összesen 282 milliárd forinttal többet költött nyugellátásokra, mint amennyit a törvény előír.

www.portfolio.hu/gazdasag/nyugdijrendszer/az_orban-kormany_kifizeti_a_13_havi_nyugdijat.230853.html
@látjátok feleim szümtükkel:
És a te félszemedet / a másikat már biztos kiverte egy jobbos/ nem zavarja Csaplár/os/ Aranyvirág Medgyessiné közpénz lopása, amit a románokkal Trianonra koccingatós hazaáruló férje biztosított neki, miután kisirta magának a piros-kék metrójával a francia becsületrendet a pesti útelágazódásnál?
@Imola Helyesi:

én elmondtam amit akartam... te most leleplezted magad

olvassatok wasalbertet és hamvasbélát meg a többi ásatag kacagányos röhögényt

esetle horthymiklósfőkormányzóösszesművét is ajánlod?

brühüyyy
kkk

ha bárki assziszi, hogy van értelme 1 másodpercet pazarolni trianonra és környékére az hülye!!!!!!!!!!!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
te sem érted imolazsenit?
majd ha 420 lesz akkor lesz igazán erős (ez imola gazdasági ismeretének csinborasszója)

brühüyyy
kkk
imola:kurvaerős
@Rodeo36:
csinborasso >>>>>> chimborazo

bocs
kkk
brühüyyy
az egyik felkapaszkodott újmagyar nemes, aki skótabb a skótnál, és 2000huf bagóért milliós értékeket kölcsönöz...

Csányi cége havi kétezer forintért bérel képeket a Nemzeti Galériától

A Bólyi Zrt. még állami cégként, ingyen kapta kölcsön a képeket a Szépművészeti fennhatósága alá tartozó múzeumtól. A több áttételen keresztül Csányi Sándor tulajdonába tartozó cégnél ma 32 műalkotás van, 23,4 millió forint összértékben. Képenként havi kétezer forintot fizetnek a bérlésükért.

hvg.hu/gazdasag/20160428_nemzeti_galeria_csanyi_sandor_kepkolcsonzes_bolyi_zrt
@Rodeo36:
Neked nincs, mert külföldön áztatod, olyan nagy magyar vagy.
Kösz, más országnak termelsz, fogyasztasz, csak a kritikád ér ide, de minek is? Közöd már nem sok van hozzá. Pláne meg az irodalomhoz. Hogy itthon az itt maradt magyarok mit olvassanak, nemán, hogy beleszólj.
Nem is érted az irodalmat, fa vagy hozzá.
@Rodeo36:
Nem mindegy? Már nincs is deviza nálunk. A forint erősségét a hazai vásárlóerejére értettem, nem a kicseszett idióta valutáitokra.
@Rodeo36: kell a hülyítés a népnek, életnagyságú, honnan is tudja, ja és az állatokkal mi van? Jut eszembe, azok csak nem a turista osztály fizetős lakói lesznek? :D

Noé bárkájának életnagyságú változata hamarosan az Atlanti-óceánon szállhat vízre

A hajót egy holland ács, Johan Huibers tervezte a Biblia népszerűsítésének céljából, és nemrég bejelentette, hogy a hajó a nyáron Brazíliába megy, hogy onnan hosszú útra induljon, aminek során Montevideót, Buenos Airest, Havannát, Panamát és Kolumbiát is érintenék, majd az USA felé vennék az irányt.

index.hu/mindekozben/poszt/2016/04/28/noe_barkaja/
@Rodeo36:
Te vagy egy hülye. Ha Horthy nem lett volna, ma már Romániához tartoznánk. Felépített egy csonkarészből egy országot. Sajnos a náci németek meg belevittek minket a háborúba. Tudod, te milyen ellenszélben kormányzott? Az egész sajtó, a tudományos, kulturális élet liberális , balos németbarátokkal volt tele. Még Hóman is megtartotta a finnugorszarságot, amit egy labanc talált ki, hogy bebizonyítsák a honfoglalás műútvonalát, és, azt,hogy közben melyik szót honnan loptuk.
Meddig fogjátok még a magyar embereket az évszázados német-orosz-francia európai hatalmi harc, és az ennek kapcsán virágzó fegyverlobbi miatt kárhoztatni? A magyarok kétharmada megszenvedte az idióta háborút, sajnos.Isten színe előtt minden ember egyforma, nincs kitüntetett szenvedő.
@Imola Helyesi:
na jó nem vagyok irodalmár...(nem kell tudnod miből van a második PhD-m)
az hogyan is van, hogy hazai vásárlóerő? lehet érte kapni árut meg kurvákat?
ha arra sem lenne jó akkor sexpírnek lenne jó ha nem lenne annyira kemény?

te óriási vagy gazdaságtanból? naccerű

csak így tovább

brühüyyy
kkk

olvass nagy magyar költőt: Ady Endre, ajánlom
@Imola Helyesi:
most meg orbángecihez és bandájához tartozik

az jobb?

brühüyyy
kkk
@Imola Helyesi:
és milyen magyar múlt lenne jó neked? csináld meg...úgyis naponta változik a magyar múlt, neki már mindegy

brühüyyy
kkk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
aszongya büblosz, hogy a noé bárkája az Ararát tetején pihen mert az árvíz otthagyta (még nem találták meg

tudod megy Noé állatokat gyűjteni és elérkezik Skóciába, ott mongya skótoknak minden állatból kér egy párat, és mivel fizecc? nem fizetek én isten küldöttye vagyok aszon'ta, hogy mentsem meg az állatokat mert hatalmas eső lesz, 40 napig fog esni...a skótok, akkor mondd meg istenednek találjon ki másik mesét mert itt már 54 napja esik és még nincs hír róla, hogy elállna

jó kis bárka lesz...a Kon Tiki vel akar versenyezni? és hány elefántot meg vizilovat raknak bele? a bálnákról nem is szólva

brühüyyy
kkk
2016. április. 28. 12:02 Itthon
Pénzt nyerhet, ha jól dolgozza fel a Századvég-doksikat!

A kiperelt Századvég-iratok feldolgozásával lehet a jogvédő szervezetnél nyerni. Munka van bőven, 22 gigabájt várja, hogy összefüggéseibe helyezzék a bennük foglaltakat.

hvg.hu/itthon/20160428_Penzt_nyerhet_ha_jol_dolgozza_fel_a_Szazadvegdoksikat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
kedves unokaöcsém tengerész is volt és renceresen hajóztak az Atlanti pocsolyán, mongya a 30 méteres hullámok nem ritkák...elnézve eszt a kulipintyót ami egy viharos tavon is szétesne...tele a sok marhával...talán ha a szárnyasok felszállnak akkor felemelik?

és ki lesz Noé? akkor még nem volt iránytű és ezen meg nincs vitorla, evezni hogyan fognak? nem láccanak az evező nyílások... vagy valami Tesla motor hajtja titokban két hatalmas hajócsavarral? nem látom a kormánylapátot sem

nagy élmény lesz remélem a tévé majd élőben aggya ahogy elsűllyed

brühüyyy
kkk
@Imola Helyesi: "Hogy itthon az itt maradt magyarok mit olvassanak, nemán, hogy beleszólj."

Te Imola, olvasgatnod kéne az öt éves alaptürvényt, mert abban talán van szó arról is, hogy aki magyar, az akárhol áél, a nemzet része. Ha már a választásba beleszólhatnak, automatice magyar állampolgárok, meg ha hazajönnek és vének, akkor ingyen is utazhatnak, abba miért ne szólhatnának, hogy az itt élők mit olvassanak? Fontosági sorrend!:D:D:D

Meg nem kéne disztkriminálni!
Nemcsak a terrortámadásba, a korrupcióba is bele lehet halni

Dupla áron vették a százmilliós gépeket a kórházak, de olyan tempóban, hogy néhol a sugárzásvédelmet sem tudták megtervezni. Korrupcióinfó.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F04%2F28%2Fegeszsegugy_beszerzes_korrupcio_hadhazy%2F
@Imola Helyesi:

Gondolkodhatnál, mert ha igaz lenne ami nem az, akkor az elmúlt hat évben a fidesz ügyészsége már régen megvádolta volna a Medgyessyt meg az asszonyt, de nem tette. Vajon miért is nem?

Télleg baj van a fejedben. Nem kicsi.
@Rodeo36: szép doboz, úszik is mert fából van, de hogy egy balatoni viharban is elsüllyed, arra a nyakamat tenném. Én is remélem hogy bekamerázzák ezt a valamit, mert a balta nyél nélkül stabilabban marad a víz felett, mint ez :D
@Gábris szomszéd: "A kormány ugyanis összesen 282 milliárd forinttal többet költött nyugellátásokra, mint amennyit a törvény előír."

ÉS? Hol van a 3000 millirád?
@Imola Helyesi: "Évi 200 mrd-ot vett ki a költségvetésből Simorod jegybankelnök..."

Ne vagdalkozz, mikor, mire, kinek? Tényeket sorolni!

Mellik lapítvűnyba ment, melyik palota lett megvéve, melyik unokatestvér cégéhez jutott belőle, melyik legfőbb ügyész volt akkor és miért nem tett ellene semmit? Ja, és milyen bunkertbe akartak welneszezni?
@Imola Helyesi:
.
A Habsburg-összeesküvés hívei még attól sem rettennek vissza, hogy nem létező történelmi forrást (Trefort-idézetet) kreáljanak igazuk bizonyítására. Nincs ebben semmi különös, számos olyan eset ismert, amikor pontosan rekonstruálható, hogy egy „történelmi tényt” ki, mikor, hogyan alkotott meg a semmiből, például mert a hun-magyar illetve sumer-magyar nyelvrokonságot, vagy Jézus parthus-magyar származását akarta igazolni. E lelkesült embereknek ugyanis nem okoz erkölcsi problémát a hamisítás, ha az a szent cél érdekében történik.
De mi történt a Horthy-korban, mikor már Habsburg ármány nem hathatott, viszont a tankönyvek továbbra is arra törekedtek, hogy a trianoni trauma után „hőseink buzdító példaként hassanak ifjainkra”? Nos, ekkor még határozottabban, és még részletesebb indoklással álltak ki a finnugor rokonság mellett, immár elvetve az altájival való távoli kapcsolatot is. Ez sem meglepő, mert a kor tudományos irodalma is ezen az állásponton volt, például a nevezetes 1928-as Magyar történet Hóman Bálint által írt fejezetei.

Még több:
tenyleg.com/index.php?action=recordView&type=places&category_id=3115&id=319584
.
A Transparency bűnszövetkezetet lát az MNB körül

Magyar György szerint húsz év börtön is járhat, ha bebizonyosodik a hűtlen kezelés.

hvg.hu/itthon/20160428_Transparency_Matolcsy_bunszervezetet_epitett
Imolák!
Nem gonoljátok, hogy az MNB által alapítványokba kimentett milliárdok torzítják a költségvetési mérleget? Az MNB a magyar állam vagyona, a költségvetésbe íly módon belatartozik úgy, mint a kapcsolt vállalkozás a magyar vállalkozás vagyonába.
Miután ezeket a kimentett pénzeket Matolcsyék szándékosan eltitkokták, nem zavar titeket, hogy torzul az állam éves költségvetése és a költségvetés éves beszámolója? Amikor egy vállalkozás szarul konszolidálja ( vonja össze az összes adatot a vállalkozásában a számvitelben előírt módon ) a mérlegét, akkor a nav jól seggbe kúrja. Vajon nem kéne nektek az általatok istenített, és 2/3-ra értékelt kormányt meg*-ni? Mert nem csak az ellenzék, hanem a ti vagyonotokat is kúrja. Talán (?) azért van a ti nyakatokon is fej, hogy gondolkodjatok vele.
Feljelentik a jegybankot

A Párbeszéd Magyarországért szerint Orbán Viktor szeme egyre gyengébb, ha nem látja, hogy kormányzása legnagyobb korrupciós botránya készül kirobbanni. A párt elnökségi tagja hanyag kezelés és gazdasági csalás miatt feljelentést tesz.

hvg.hu/gazdasag/20160428_Feljelentik_a_jegybankot
@Imola Helyesi: te vagy kósa lajos női(?) imitátora, tök jól csinálod. esetleg valamit a kupakokról?
@Imola Helyesi:
Téged ennyire nem zavar, hogy 15-20 fidesziták között egymásnak kiosztott lóvé, volt ügyvédi irodák megbízása és a Mészáros-cégbirodalom újabb sikerei közepette havonta 1-2 ilyen, a többihez képest piti ügyet tudtok a mérleg másik serpenyőjébe rakni, és hetekig lógni rajta, hogy na lám, ők sem jobbak?! Egyébként meg ott volt a csodálatos 0,2%-os sikerrátájú elszámoltatás, miért nem akkor tetszettek előmászni ezekkel?
Nemlétező Nokiásdobozokról hadováltok, közben meg csak a plakátoláson és a Századvégen keresztül milliárdok folynak el baráti-rokoni-szomszédi zsebekbe, de az persze szerintetek jó helyre megy, úgyhogy az teljesen oké. Egyszer össze kéne szedni, hogy az összes nyilvánosságra került korrupciógyanús ügy összes kára mennyi volt a kétszer nyolc éves ciklus alatt, aztán akkor lehetne ám csodálkoznod.

Még mindig ilyen erős a "De legalább értünk lopnak!" üzenete?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
olyan, mint egy elfuserált bonbon-os doboz...az ajtót elrejtették? hol mennek be az afrikai elefántok és a rinocéroszok...és dinó eccse? pedig egy jó kis Raptor nem ártana meg anakondák és jiboyak... hogyan fognak Condor-t? és a struccokat? a zsiráf eleve magasabb mint az egész izé

brühüyyy
kkk
az a hülye asztalos ennyi fából csinálhatott volna valami szépet is
"Matolcsy egy zseni"

Aztaquvva. Ennyi, mára be lehet zárni az internetet, ennél már nem lesz jobb.
@dr. jenőke (jenőke):
Erről írtam, Hómanról, de csak ismételj. A magyar történet c. munkájában annyi törzset leír, hogy nem lehet követni.
De akkor mi a francnak tiltakoztatok a szobra ellen? A finnugorságot támogatta nektek.
A magyar sumer nyelvrokonság tény, ne izgasd magad. A finnek sem ismerik már el a rokonságot. meg fogsz lepődni a népek a magyar ősnyelvből vettek át szavakat, nem fordítva.
@látjátok feleim szümtükkel:
Vakszöműek!
Matolcsi pénzt csinált, jut belőle mindenre, a te bankvezéreid meg elodálták a pénzt. Sunyi módon a meglevőből loptak, azért kellett kiigazítani minden volt jegybankvezér kártevését.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Egy túrót. Amit most lopnak, de nem is biztos, hogy lopnak mert nincs igazolva bíróság által, az látható, amit meg a szocilibsik loptak, az nem látszott, elment külföldre, saját ingatlanokba, cégekbe meg offshore-ba, külföldre, és elvitték az idegen multik.
Huh, már az első szociszadesz kormány idején volt olyan képviselő, hogy 20 ingatlana volt.Képviselői fizetésből, mi?
imolka műpitsa, túltolod megint a bicajt:
/fideszmaffia beismerése a lopásnak/

A Fidesznél örülnek, mert csak minden tizedik ember tudja, hogy mik azok az MNB-alapítványok

A kormányközeli tanácsadók arra számítanak, hogy hamar lecsendesedik az MNB-botrány.

444.hu/2016/04/28/a-fidesznel-orulnek-mert-csak-minden-tizedik-ember-tudja-hogy-mik-azok-az-mnb-alapitvanyok
Parragh vinné a cégregisztrációs bevételeket is

Úgy látszik, nem volt elég az éves kamarai tagdíjjal lehúzni a vállalkozókat, a Parragh László vezette kereskedelmi és iparkamarának (MKIK) a cégregisztrációs bevételekre is fájni kezdett a foga. A Világgazdaság számításai szerint ez évente 2-2,5 millliárd fornitos plusz bevételt jelenthetne.

hvg.hu/kkv/20160428_Parragh_vinne_a_cegregisztracios_beveteleket_is
@Imola Helyesi:

Mármint mi látszik? Tehát az a lopás, ami látszik, az nem baj, de ami nem, az igen?!

:D :D :D :D :D

Milyen ofsór? Lázár, aki maga dicsekszik a svájci számlájával? A letelepedési kötvényes cégek? A gázkereskedő? Ezek az ófsórok miért nem zavarnak?

Bíróság meg hogy a picsába igazolna bármit most, ha vádemelés sincs, mert Polt félrenéz még az olyan nyilvánvaló eseteknél is, mint Farkas? Törvényt hoztak arról, hogy félrenézhet, cseszdmeg!
Szociszadeszék ügyei közül melyiket igazolta a bíróság? Hagyót és Zuschlagot? Hűha, csupa nagy hal, a többi meg akkora zseni, hogy évek alatt sem sikerült rájuk bizonyítani semmi, hiszen annyira akarták.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): kárbeléje:

Az ÁSZ "lecsapott" a NAV-ra - bírság lett a vége
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) helyszíni ellenőrzése során megállapította, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jogsértő módon hosszabbította meg egy takarítási szerződését, mivel arra közbeszerzést kellett volna kiírni. A Közbeszerzési Döntőbizottság (KD) ezért 50 ezer forintra bírságolta az adóhatóságot.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/az_asz_lecsapott_a_nav-ra_birsag_lehet_a_vege.613890.html
@parti_giano:

Nanananana!
Lala eredetiben is pusztító. Megalszik szájában a tej, mire ráhibázik valamire. Tuszu, tuszi, hutu, huti?
Ez meg pörgősen pusztító, mint az erjedő kancatej.(Igaza van Hacsának:((()
Az új Miniszterelnökség építője 623 napra foglal egy utcát

A Várkerület polgármestere pedig 75 milliós kedvezménnyel segíti a céget.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F04%2F28%2Fa_varkerulet_nem_akarja_megkopasztani_a_varban_epitkezo_kormanyt%2F

---

A TASZ az Alkotmánybírósághoz fordul a Parlamentből kitiltott újságírók miatt

Kövér László nem húzhatja meg a sajtószabadság határait.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F04%2F28%2Fa_tasz_az_alkotmanybirosaghoz_fordul_a_parlamentbol_kitiltott_ujsagirok_miatt%2F
6 bizonyíték, ami Matolcsy unokatestvérét szorosan a Vs és az Origo tulajdonosához köti

Ön kifizetne 116 ezer forintot egy olyan cég illetékeinek befizetésére, amihez nincs semmi köze? Minden a Matolcsy-klán közpénzes üzleteiről.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F28%2F6-bizonyitek-ami-matolcsy-unokatestveret-szorosan-a-vs-es-az-origo-tulajdonosahoz-koti
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Takarításbűnözés!
Na, ha ilyen jól mennek itt a dolgok, akkor nyugodtan hajtom álomra a fejem.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): helyes, de nehogy a pénzes ciha legyen a fejed alatt, mert azt is ellopja a narancsmaffia
@Imola Helyesi: "Matolcsi pénzt csinált,..."

Ajánlom figyelmedbe refrént.:D
www.youtube.com/watch?v=FDyOruGN76Y

Ha én lennék a főnököd, kirúgtalak volna már régen, mert még megvédeni sem tudod az állításaidat.

A pénzcsinálást meg pont most büntetik. Persze csak Miskolcon.
muhahahhahhahhahhahha, ő de vicces ez a faszkalap...

Lázár: Ha Orbán rosszul viselkedik, úgy jár, mint a kitiltott újságírók

Az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentése lényegében megélhetési rezsicsökkentés.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F04%2F28%2Flazar_kormanyinfo%2F
hogy rohadnának már megfele

A kormány a maradék manyupot is kinyiffantaná

Úgy fest, nem nyugszik bele a kormányzat, hogy talpon maradt néhány magánnyugdíjpénztá. Az Azénpénzem.hu információi szerint már eldőlt, hogy hiába várnak a kasszák a járadékszolgáltatással kapcsolatos jegybanki állásfoglalásra, nem lesz könnyítés. Sőt, a parlament előtt levő törvényjavaslat további szigorításokat tartalmaz. Ezen a téren is.

hvg.hu/gazdasag/20160428_A_kormany_a_maradek_manyupot_is_kinyiffantana
szánalom

Lázár: Aki a jegybankot támadja, a forintot veszélyezteti

Amúgy is, a kormánynak nem sok köze van az egészhez. Akit érdekelnek a részletek, a bíróságoknál érdeklődjön.

444.hu/2016/04/28/lazar-aki-a-jegybankot-tamadja-a-forintot-veszelyezteti
Lázár is beállt.

"A jegybank segített az országot kihúzni a csődből, egymillió devizahitelest megmenteni, és három százalékos gazdasági növekedést elérni, minden, ami ezen túl van, az nem a kormány dolga - közölte Lázár."

Vajon akkor Matolcsy kinek a dolga? Esetleg a parlamentben a gombot nyomkodó többségé?
Meg úgy mellesleg, ha a parlament erről nem dönt, akkor a Matolcsy mit húz ki és honnan?

Azt meg nem is tudtam, hogy az államot, ezen keresztül a kormányt képviselő Varga nem tagja a kormánynak.

Miért is lenne dolga a kormánynak, főleg ha a jegybanktörvény ad is neki dolgot? Lázár ezek szerint nem olvasta még a jegybanktörvény azon részét, mely szerint a részvénytársaságként működő jegybankban a tulajdonosi jogokat az állam nevében a kormány ezzel megbízott tagja, jelen esetben Varga képviseli. Jani, Jani, olvasni kéne! Akor még azt is lehetne tudni, hogy a dr. Papcsák és társai mit is csinálnak ottan. A vakargatáson kívül. Mellesleg fertőtlenítőt remélem adtak nekik, nehogy a vakarás elfertőződjön.

www.vg.hu/penzugy/lazar-aki-matolcsyekat-tamadja-az-a-forintot-tamadja-469374

Nem érzik roszul magukat az urak néhai jogász tanárai? Pl. Sólyom nertásrs?
@látjátok feleim szümtükkel:
Félszemű, már olyan vagy lassan, mint Jumurdzsák. Én meg fel sem vettelek volna sehová, hanem ki a mezőre legelni, ott a helyed.
@látjátok feleim szümtükkel:
Azért egy kissé magasabb a színvonal Lázárnál, mint nálad. Uff!
@látjátok feleim szümtükkel: az ELTE folyosói pletykák szerint sűrűn verik a falba a fejüket, főleg a római jogi, és alkotmány jogi karokon...

De hát eső után köpönyeg, más nyálazza a töküket...
@Imola Helyesi:

Hanem most már elég, hallja-e kend, anyjuk? Fogja be a száját, vagy majd betapasztjuk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Turbolya, a tessódnak, szümtüknek mondd, hogy ne kötekedjen.
@Imola Helyesi:

Miután ő a kancellária miniszter, a pozicióban biztosan magasabb. A többi kétséges. A nyelven egyébként befér a számba.
Kihúzzák a tejet adó csöcsöt???

"Németországban erősen szűkíthetik az uniós társállamokból érkező bevándorlók jogosultságát a szociális támogatásokra, ha átmegy a munkaügyi és szociális minisztérium terve, ami szerint az uniós külföldiek hat hónap helyett öt év után férhetnének hozzá az ellátórendszer juttatásaihoz - írja az MTI a Berliner Morgenpost című lap csütörtöki számára hivatkozva."

www.penzcentrum.hu/karrier/nemetorszag_is_hazazavarna_a_segelyekre_hajto_magyarokat.1049358.html
ennyire vagyunk képesek, ennyit is érünk:

Egy félig vak és egy tolószékes szíriai menekült magyarországi bíróság elé állításával kerültünk be a brit köztévébe

A vád szerint nemzetbiztonsági veszélyt jelentenek.

444.hu/2016/04/28/egy-felig-vak-es-egy-toloszekes-sziriai-menekult-magyarorszagi-birosag-ele-allitasaval-kerultunk-be-a-brit-koztevebe
Kijaf* ér rá az a rohadt sok törvényt, megszabályt olvasgatni? Mijazaközbeszerzés?

Ugyé-ugyé! Ilyen az, amikor nyomkodják a gombot a sok törvényre, oszt asse tuggyák mi van benne. Utólag meg jól visszanyal.:D

"Amennyiben itthon valamiért elsikkadna az alapítványok elmaradt közbeszerzése miatti törvénysértés következménye, akkor az Európai Bizottság két uniós irányelv alapján (közbeszerzési irányelv, illetve a közbeszerzési jogorvoslati irányelv) is indíthat vizsgálatot..."

www.portfolio.hu/gazdasag/brusszelben_kaszalhatjak_el_matolcsyek_penzszorasat.231061.html
Imola-gomolya! Teccik látni?
Itt a példa, hogy olvasni kéne azt a sok hüje jogszabályt, ha már szabály.

Úgy tűnik ebben keményen belefolyt a miniszterelnökség is.

Mondom én, hogy az olvasás fontos tevékenység.:D

www.portfolio.hu/unios_forrasok/uzletfejlesztes/odalett_a_zsory-furdo_unios_tamogatasa.231060.html
Imolka!

Ez is egy szabályos köznembeszerzés, nincs róla véleményed?
Imádott miniszterelököd és kormánya mit szól hozzá? Mert talán az ilyen ügyek a kormányra is tartoznak, nem csak a betegekre.

www.portfolio.hu/unios_forrasok/gazdasagfejlesztes/igy_lopjak_az_egeszsegugyre_fordithato_unios_milliardokat.231044.html

Nem mondhatod, hogy ez libsibolsi ármánykodás, mert ha más a gazdasági versenyhivatal is nézelődik, akkor nagy a kaka. Itt is sajnos dolga volt a miniszterelnökségnek, mint az unijós támogatások felügyelőjének. Szóval hogy is van ez a Lázáros téma?
@Imola Helyesi:
Olvasva a mai komment folyamodat, két dolgot ragadok ki.
Matolcsy
méltatását az alábbiakkal támasztottad alá:
"A forint erősségét a hazai vásárlóerejére értettem."
A vásárlóerő két komponensből áll sematikusan.
A vásárló alapból, ami azt fejezi ki, hogy a lakosság az áruk és szolgáltatások mekkora tömegét képes megszerezni, és ezt az árszínvonal határozza meg.
Tehát hiába van sok elkölthető pénzed, ha magasak az árak, a vásárlóerőd gyenge.
Ehhez még csupán annyit, hogy Magyarország európai összehasonlításban a 42 ország közül a 31. helyen áll.A volt szocialista országokból 8 megelőz bennünket.
A másik téma Medgyessy támadása.
A napokban az MNB és Matolcsy ügy az utóbbi évek legnagyobb botrányának igérkezik, amit iziben háttérbe kell szorítani egy előkapott - egyelőre nem bizonyított - Medgyessyt illető panamával.
Annyira nevetséges a Fidesz részéről ez a lejáratott módszer, hogy még Mari néni is csak röhög rajta az asszonyokkal a falusi Norton kútnál.
Nem szabad hülyének nézni az embereket. Persze, te beveszed, és még fennen is hirdeted a gyanúsítgatásokat.
Helytelen!
@ornagy50:
Kissé irritáló ez a kormányt méltató hozsanna egy óriási botrány kellős közepén.
Néha be kell húzni a kéziféket.
@Mariann19:

Szerinttem mást kéne behúzni, lehetőleg Imolnak, mondjuk másnak sem ártana egy, kettő a szeme alá.
@Mariann19:
Mariannkám. a ft vásárlóereje lényegesen nagyobb ma, mint Simorkánál volt, fölösleges eus viszonylatban nézni a forintocskát, itthon vásárolunk.
Matolcsiról csomó újságcikk blabla kering, bizonyítva nincs, csak ha sokan írják, elhiszitek úgy is van, ellenben Medgyesi ügye francia bűnügy. Ti véditek itt körömszakadtáig a ti kutyátok kölykét, azt hiszitek, felejtünk.
Pl. hogy terjed az álhír?Az Indexen volt, hogy a Tev hozta haza Orbán fiát Afrikából, ezt átvette a millió ballib oldal, pedig az egy szemenszedett hazugság.
Amikor a norvég civil alapot vizsgálták, hogy fel voltatok háborodva, hogy semmi közünk hozzá,most meg az ellenkezője miatt háborogtok.
@látjátok feleim szümtükkel:
Na, gyere, szerencsétlen. Tipikus munkásökör vagy, nem vasököl.
Egy kicsit feldobtam az unalom alól a blogot, hogy ne csak a te bumfordiságodat olvassák.
Direkt nem írtam most egy darabig, le is állt a blog. Írok valamit, megjelensz. Szerelmes vagy belém, kis huncut?
@látjátok feleim szümtükkel:
Ne erölködjél, hazug ballibes újságokra ne hivatkozzál, nincs alapjuk, csak tolják a mantrát egymástól egymásig, ha sokan mondják, hátha igaz lesz, mi?
@látjátok feleim szümtükkel: ebolát a kocsi után kéne kötni, és úgy húzni, az érdi emelkedőn kilóhatvannal:))
.
DKV Debreceni Közlekedési Zrt.
SAJTÓKÖZLEMÉNY
''''....a közlekedés veszélyes üzem, ebből adódóan a DKV Zrt.-é minden felelősség! Bármikor előfordulhat baleset és ilyenkor éppen akár egy korty folyadékból tragédia lehet. Egy hirtelen fékezés vagy manőver közben történő étel-, vagy italfogyasztás során félrenyelhet az utas, mely szélsőséges esetben fulladáshoz is vezethet. A felelősség ebben az esetben a DKV Debreceni Közlekedési Zártkörűenműködő Részvénytársaságé.
Mindezen túl az étel és ital beszennyezi a jármű padlóját, a kárpitját, valamint az utasok ruházatát is. Bár a natúr ízesítetlen víz, vagy ásványvíz valóban nem hagy nyomot a járművek szövetén és/vagy az utasok ruházatán, de attól még ugyanolyan balesetveszélyes, hiszen ha a padlóra folyva, akár kis mennyiségben is csúszásveszélyt jelent, valamint egy esetleges hirtelen fékezésnél, vagy manővernél ugyanúgy félrenyelheti az utas, mely szélsőséges esetben fulladáshoz is vezethet.''''

Érdekes.
A MÁV étkezőkocsit is üzemeltet, meg mozgóárusítás is van. (vagy csak volt?)
Az eddigi áldozatokat eltitkolták?
Hányan hunytak el a vasutakon vízivás és pogácsaevés közben?
.
@ornagy50: persze, asztán megkárcolja a fényezést, vagy elferdíti a futóműgeometriát!

hülye azé nem vagyok:))
@dr. jenőke (jenőke): ne csináld má, ez akut probléma, má ki is írták az csilliárdos közbeszerzést, és má meg is nyerte a mélyszaros család, mondjuk a kutyája:))
@Mariann19: A hátam megett Olga ippeg a kovácsot
faggassa a melósok meg hórgyák be a támgerendákat
plafon ügybűl kifolyólagosan!!!:)))
@Imola Helyesi:

Gondolom a Gazdasági Versenyhivatalra is csak úgy véletlenül hivatkoznak, mint szabálytalanság miatt eljáró hatóságra. Ezek a mocskos libsibolsikomcsik!

Kapj már a fejedhez, nézd meg a helyén van-e!

A norvég civil alap nem a magyar adózók pénzét osztogatja, így miért kellene nekünk, főleg a kormánynak azzal foglalkozni? A Matolcsy meg azt osztogatja, amit a magyar adózókon az állam megspórol. Tudom-tudom, kell stadijonyra, meg kisvasútra, meg borospincére. Te mit kaptál belőle? Nagy F-t oda?
@ornagy50: te még nézed eszt a férget? kötélből lehetnek az idegeid:)
@ornagy50:

Szerintem 90 előtt jó elvtárs/nő volt.:D
néztem kovács szenvedését az atv-n. az elszólás mellett van egy másik logikai hiba, ahol meg lehet fogni a kommunikációt. mert azt állítják, hogy matolcsy egy független intézmény vezetőjeként nem kérhető számon. s állítják az alapítványok is f\ggetlenek a jegybanktól. de az alapítványoknál közpénz van. tehát akkor matolcsy kuratóriumi elnők számon kérhető, mivel közpénzek felett rendelkezik törvénytelenül.
@ornagy50:

Időnként azon csodálkozom egy-egy hasonló nyilatkozat kapcsán, miért nem mozdul meg a föld MO-n? / nem az, amit ellopnak/.
@Eszter jött: felveti kálmán kovácsnak:

-önök megpróbálták eltitkolni az alapítványok költekezését.

kovács válasza:

sikerült? működik a joállam.

és forog a föld, tehát mozog.
@Eszter jött: @parti_giano: jogállam akart lenni, eszter. a jóállam messze van. nagyon.
@Eszter jött: DDD

"miért nem mozdul meg a föld MO-n? "

Vasárnap dübörögni fog:))

tabanfesztival.hu/?p=167

www.youtube.com/watch?v=hkJ7FQ8EaFQ
@parti_giano:

Láttam a kínlódást a cinizmusvébé éremesélyesétől és 'olgicska alig leplezett röhögését:(
@parti_giano:
@gazoló:

szenvedtek, kínlódtok, pedig van olyan is, hogy kinn lógtok és sört vedeltek, és vadakat sem tereltek, hanem nézitek a felhők futását, hogy futnak a lovak, s hogy jönnek mennek a nimfák, egyik a másik után, hűs szellő, sör, lovak... de nem, nektek inkább Olga, meg az a hablatyszájú locsifecsi kell, a fene érti ezt... és akkor még Bokros is bekúszik a képbe, mert van hozzá képe. mazohiszták.
... ha már hülyékről van szó, ez az ecceri se maradjon ki:

24.hu/belfold/2016/04/28/elindult-a-fidesz-a-lejton-nekunk-mar-csak-szappanoznunk-kell/

Keveri a szappanért való lehajolással szerintem. Ilyenkor egyszerűen ledöbbenek, hogy az ilyen szerencsétlen lenne alkalmas Ezeket a férgeket leváltani? Mondom, hogy Viccország... Szánalmas ez a figura, az egész, hasonló impotens "ellenzéknek" nevezett csürhével együtt!
@Eszter jött:

'Teszkó előtti 'turulitej tüntetésen ma az egyik fazon ekézte az olcsó szlovák tejet!
...
Meg fogom védeni a gemeri tejet,brindzát,sztapacskát,sört,becherovkát a korbácska sajtot és a medvét:)
..
Tagának küldtél ma szívből,spontán szmájlit?
....

library.hungaricana.hu/hu/view/MEGY_BAZE_Sk_2002_Gomori/?pg=890&layout=s
@jaegtoer: D

"nézitek a felhők futását, hogy futnak a lovak, s hogy jönnek mennek a nimfák"

Igazad van Jég,holnaptól jó leszek és "kinn lógok:)

www.youtube.com/watch?v=Va2zCRNInVw
Aztaqva... Ez a balfasz figura meg tényleg a legalja sötét kretén:

444.hu/2016/04/28/kovacs-zoltan-elete-legsulyosabb-mondata?fbfanpage444+20160428+2245

Hihetetlen ócska ripacsok és senkik uralják az országot. Sajnos megérdemeljük... :(
@Imola Helyesi: Egy túrót. Amit most lopnak, de nem is biztos, hogy lopnak mert nincs igazolva bíróság által, az látható, amit meg a szocilibsik loptak, az nem látszott, elment külföldre, saját ingatlanokba, cégekbe meg offshore-ba, külföldre, és elvitték az idegen multik.
Huh, már az első szociszadesz kormány idején volt olyan képviselő, hogy 20 ingatlana volt.Képviselői fizetésből, mi?
@Imola Helyesi: Ne erölködjél, hazug ballibes újságokra ne hivatkozzál, nincs alapjuk, csak tolják a mantrát egymástól egymásig, ha sokan mondják, hátha igaz lesz, mi?
@Imola Helyesi: Mariannkám. a ft vásárlóereje lényegesen nagyobb ma, mint Simorkánál volt, fölösleges eus viszonylatban nézni a forintocskát, itthon vásárolunk.
Matolcsiról csomó újságcikk blabla kering, bizonyítva nincs, csak ha sokan írják, elhiszitek úgy is van, ellenben Medgyesi ügye francia bűnügy. Ti véditek itt körömszakadtáig a ti kutyátok kölykét, azt hiszitek, felejtünk.
Pl. hogy terjed az álhír?Az Indexen volt, hogy a Tev hozta haza Orbán fiát Afrikából, ezt átvette a millió ballib oldal, pedig az egy szemenszedett hazugság.
Amikor a norvég civil alapot vizsgálták, hogy fel voltatok háborodva, hogy semmi közünk hozzá,most meg az ellenkezője miatt háborogtok.
@Imola Helyesi: Turbolya, a tessódnak, szümtüknek mondd, hogy ne kötekedjen.
@Imola Helyesi: Azért egy kissé magasabb a színvonal Lázárnál, mint nálad. Uff!
@Imola Helyesi: Vakszöműek!
Matolcsi pénzt csinált, jut belőle mindenre, a te bankvezéreid meg elodálták a pénzt. Sunyi módon a meglevőből loptak, azért kellett kiigazítani minden volt jegybankvezér kártevését.
@Imola Helyesi: Neked nincs, mert külföldön áztatod, olyan nagy magyar vagy.
Kösz, más országnak termelsz, fogyasztasz, csak a kritikád ér ide, de minek is? Közöd már nem sok van hozzá. Pláne meg az irodalomhoz. Hogy itthon az itt maradt magyarok mit olvassanak, nemán, hogy beleszólj.
Nem is érted az irodalmat, fa vagy hozzá.
@Imola Helyesi: És a te félszemedet / a másikat már biztos kiverte egy jobbos/ nem zavarja Csaplár/os/ Aranyvirág Medgyessiné közpénz lopása, amit a románokkal Trianonra koccingatós hazaáruló férje biztosított neki, miután kisirta magának a piros-kék metrójával a francia becsületrendet a pesti útelágazódásnál?
IMOLA!

Ez a fickó se nem libsi, se nem komcsi, nézd csak miket mondott! Viszont a MNB felügyelő bizottságának tagja, egyedüli ellenzékiként.

nol.hu/belfold/akkor-fegyvergyarat-bordelyt-is-vehet-a-jegybank-1613393
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azt sem tudni, hogy az mire lenne jó a mostani helyzetben. Olyan mélyen és szerteágazódóan épültek be az ellátórendszerekbe, hogy egy választási vereség esetén is képesek lennének teljesen megbénítani az országot hónapokra-évekre. Hiába látszana, hogy a hatalom visszaszerzése a cél akár az ország kárára is, nem érdekelne senkit, közben meg a 1,5 millió kiábrándíthatatlan droid üvöltené minden nap, hogy az új kormány alkalmatlansága miatt van az egész.

A Fidesznek is vagy négy évig tartott lebontani és újraépíteni azt a rendszert, ami sokkal puhányabb volt, és olyan puhányakkal kéne átalakítani, akiknek sokkal kevesebb eszköz van erre a kezükben, például mert "puhányságukban" jobban érdeklik őket a demokratikus és a jogállami alapelvek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ugy néz ki, bejön a jóslatom: semmit sem fognak elérni a pedagógusok sem mások....

itt már csak a jóisten vagy a fegyverek segítenek...:(((
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Igaz, de ezek a tövények akkor is alkalmazandók lesznek, mert kétharmad nélkül nem lehet lebontani, és vissza fog nyalni erősen.
@látjátok feleim szümtükkel:

Igaz, bár addig azért még van egy-két év kitalálni, hogyan bújjanak ki alóla.

Másrészt az egy elég komoly csapda, hogy ha bárki is csak azokkal a kétharmados törvényekkel tudja mérsékelni a Fidesz-hatalmát, amiket most kifogásol.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
olvastad az Iliás-t és az Odysseus-t? abban ugye hatalmas görög hajóflották ütköztek háborúkban, azok a hajók a Libanon cédrusai-ból készűltek, ma Libanon nak nincs cédrusa!!!!!! ami van az pár száz éves cserje kinézetű mert egy 500 éves Cédrus kb akkora mint egy jól kezelt őszibarackfa, ahhoz, hogy ugyanakkora cédrusok legyenek mint az Iliás idején voltak ahhoz több mint 3500 év szüxéges... de a fanyűvésnak ma látható az eredménye Libanon ban nincs cédrus amit Csontváry festett az egy kis 500 éves facsemete

ha nem avatkoznak közbe, akkor Libanon ban (írd és mondd!!!) 4500 körűl lesznek igazi nagy cédrusok

az afrikai baobab fa 3500 éves korában kis csemetének láccik amikor felnő akkor 6500-8000 éves lásd a Majunga -i baobab ot ami Madagascar-on van 8000 éves

ennyit a mai fidex fanyűvésről, helyrehozhatatlan kb 2100 és utána lesznek újra nagyobb fák arrafelé ha a fidexet ma leváltyátok és felakasztyátok a megmaradt fákra

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Persze a nemzeti érdekek nagy "élharcosa" (fidesz) ennek is le fog majd feküdni. :(

"Megdöbbentőnek hathat, de globálisan mindössze egyetlen olyan tanulmány létezik a TTIP-ről, amelyet nem az Európai Bizottság rendelt meg (tehát független), és ismert a módszertana (tehát hiteles). A hiánypótló összeállítás szerzője három fontos szempontra hívta fel a figyelmet; téves előfeltételezéseken alapulnak az egyezményt támogató tanulmányok, a ratifikálást követően GDP-csökkenésre és munkahelyek eltűnésére kell számítani, valamint nagyot hibáznak azok a közgazdászok, akik az egyes országok érdekeit próbálják a globális szabadkereskedelemben pozícionálni."

alfahir.hu/atvertek_minket_a_multik_szakertoi_nem_ervenyesulhet_a_magyar_erdek

alfahir.hu/a_ttip_mint_eloszervezet_mar_a_parlamentben_sem_mer_szembeszallni_a_fidesz_a_multikkal

ON
@Gábris szomszéd:

vigyázz!!!!!!!!!!!! ez a TTIP az egy ördögi kör (többször aláhúzva felhívom a figyelmedet arra amit a szaudiak csinálnak, nagy sebességgel felkészűlnek az olaj utáni időkre, link benn van a gyíkon, betettem)

a multik hiába nyernek meg minden versenyt a termelésre, ha nem lesz vevő aki megvegye a tömegtermelés eredményét, azaz csődbemennek mielőtt a teljes spektrum kialakulhatna... a nagy példa az egészségügy: gyógyszergyárak és magán biztosítók egészségügyre (lehet kombinálni auto és lakóhely biztosítással)

kim kellett kísérletezni a ragályos betegségeket, HIV AIDS meg a maiak a ZRIKA hogy vegyék a bármi szart amit ezeknek a "gyógyítására" el akarnak adni, javarészük placebo!!!!!!!!!!!!!!!!! és kurva drágán aggyák, mert aki az életét félti az bármit kifizet pedig nem kellene megvenni akkor mexünne az AIDS még 1975-ben??? vagy akörűl??? és ma nem lenne ZRIKA vírus ami zrikál

ez minden egyébre is vonatkozik...az usa személyautóállományának döntő többsége külföldi eredetű, anélkűl már Detroit lenne az egész USA

content.time.com/time/photogallery/0,29307,1864272_1810098,00.html

na ez lesz a levédiabasznádon a fakivágások után és amikor az összeszerélesek elmennek

ez a TTIP eredménye, akkor még nem így hívták, KAPITALISTA IPARI TERMELÉSI VERSENY A NEVE KAZOHINIA, ORWELL

brühüyyy
kkk
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Csapda a most hatalomban lévőknek. Mert most megtehetik, hogy nem tartják be a saját törvényeiket ( kivéve a gyevi bírót paszus ), de ha kiesnek a pixisbűl, akkor már nem ők lesznek a gyevi bírók.:D

Menet közben már látják, hogy ennek elkerülése érdekében mit kellene kétharmadossá tenni, de nem hiszem, hogy akár a jobb, akár a bal oldalon lenne hozzá partner. Saját jövő beli helyzetét egyik oldal sem fogja ezek kedvéért "egy tál lencséért" eladni, amikor két tállal is nyerhet.
@Rodeo36: Huuu ezek detroiti képek elég komolyak. :))
@Gábris szomszéd:
képzeld el, hogyan éreztem magam, amikor átmentem az alaguton és azonnal ebbe a városrészbe pottyantam, felhúztam az ablakot és kerestem a címet, a benzinkút kezelő egy páncélozott fülkében ül, és előre kell fizetni, fizetés után nyomja meg a gombot, a többiek látva negem ott röhögtek: egy hülye canadai tankolni akar

brühüyyy
kkk
és Detroit nem az egyetlen ilyen
444.hu/2016/04/29/a-kommentek-miatt-eshet-ki-a-puskas-az-nb-i-bol
"Ocsmány hadjárat folyik ellenünk. Olyanok is támadnak bennünket, akiknek fogalmuk sincs a futballról, csak az élteti őket, hogy belénk vagy a Puskás Akadémiát megalapító Orbán Viktorba rúghatnak."

Basszus! Olyanok, akiknek fogalmuk sincs a fociról azt tudják csak, hogy a "nemköszpénzből", hanem közpénzből melengetett stadijonyba az ő közpénzük folyik, mint a bővízű patak. Csak az igazság nem akar áradni.

Az meg eszébe se jut a birkának, hogy esetleg a fűtött füvön nem mozog az arany lábuk, mert ha fáznának, akkor többet szaladgálnának, így meg csak ellustulnak.
Mellesleg a Puskásnak sem fűtötték anno a pályát, oszt még is tudott focizni, még gólt is tudott rúgni.

Az edző helyében és elszégyelném magam, hogy az ország legjobban felszerelt fociscsapata kieső helyen kullog. Mellesleg a gazdája is szégyelhetné.
Hehehe!:(:(:(

orientpress.hu/cikk/valtozhat-a-kozbeszerzesi-torveny

"A szabályok nincsenek kőbe vésve, a jogalkotó folyamatosan figyelemmel kíséri a törvény és a végrehajtási rendeletek előírásainak érvényesülését. Amennyiben a gyakorlati tapasztalatok alapján indokolt, úgy megtörténhet a szabályok felülvizsgálata" – közölte a Miniszterelnökség...
A szakszövetség szerint a lánctartozások további csökkentése érdekében vissza kellene állítani azt a módszert, amely szerint a nyertes csak abban az esetben juthat hozzá a saját teljesítménye ellenértékéhez, ha igazolta alvállalkozói kifizetését. "A korábbi törvény által bevezetett gyakorlat kétségkívül fontos lépés volt a vállalkozói kifizetések biztosításában, a lánc- és körbetartozások elleni küzdelemben" – válaszolta a lapnak a felvetésre a Miniszterelnökség.

Szerintük azonban hátránya is volt e rendelkezésnek: ha az alvállalkozók közül akár csak egy is nem szerepelt a köztartozásmentes adózók adatbázisában, vagy nem szolgáltatott nullás adóigazolást, akkor a kifizetési rendszer megakadt, és mindaddig senki nem kapta meg a pénzét, ameddig az érintett alvállalkozó a fenti hiányosságokat nem pótolta. ""

Teccenek érteni? Mert én a szakszövetség okfejtését értem, a miniszterelnöksgését meg nem annyira. Vagy csak arról van szó, hogy szőr került a köszbeszerzési levesbe?
Így kell jogállami módra segíteni a fiatal munkavállalókat. Persze nem a köszhivatalokban.

www.nlcafe.hu/ezvan/20160429/leszerelo-rendor-fizessen/
@Imola Helyesi:

A Fideszesek bóbiták kétharmada olyan hülye, hogy nem találja a hatost a távirányítón, ezért törvényt kellett hozni amiben átkonvertálták a csatornakiosztást!!!!
Eeeee......
DEMOKRÁCIA - fidesz módra.

"Tizenöt helyett csak tizenegy tagja van a jelenleg elnök nélkül működő Alkotmánybíróságnak, ám a Fideszt semmi sem sürgeti, hogy konszenzusos jelölteket találjon. Információnk szerint a nagyobbik kormánypárt még a KDNP-vel sem egyeztetett az ügyben, amelyben persze Orbán Viktoré a döntő szó."

nol.hu/belfold/alkotmanybirosag-nyero-tizenegy-1613389
Ez az imola nem szijjártó véletlenül? Vagy esteleg összebeszéltek?

"A külgazdasági és külügyminiszter szerint Matolcsy György a magyar gazdaságtörténet legjobb jegybankelnöke. Szijjártó Péter az állami tévé péntek reggeli műsorában ezt azzal indokolta, hogy a Magyar Nemzeti Bank elnökei közül Matolcsy György szolgálta leginkább a magyar nemzeti érdeket."

www.vg.hu/gazdasag/szijjarto-matolcsy-a-legjobb-jegybankelnok-469427
Matrózom, unatkozik? Vagy belepottyant a tengerbe?Esetleg megsütötte a nap a kobakját, hogy ismétel?
@Rodeo36: Eléggé posztakopaliptikus élmény lehetett. :)
@látjátok feleim szümtükkel:
Na, látod, akár külügyminiszter is lehetnék.
Most már nem gfg vagyok?
@Gábris szomszéd:
azért voltam más helyeken is a susában San Diego, Los Angeles, Las Vegas, Ohio... azok nem postapokaliptikusak

de ez a Detroit ez örök rettegés marad, szó szerint félelmetes, gyorsan visszahajtottam a canadai nagyköveccségre, és onnan dolgom végeztével azonnal az alagúthoz...
és Windsorban kerestünk egy éttermet egy hajón ott lenyugodtam az első sör után és a kaja is jó volt

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Anno dacu én sajna csak a keleti parton jártam.
Nagyalma, Baltimore és Washington, júli negyedikén. :)
@Imola Helyesi: nem külügyminiszter, hanem szíjjártó!
"De a csoda, a legszebb párbeszéd a beszélgetés végén zajlott, amikor Kálmán Olga megjegyezte, hogy törvénnyel akarták titkosítani az MNB alapítványainak költését:
Kálmán Olga: Önök ezt megpróbálták eltitkolni.
Kovács Zoltán: De sikerült?"

NEM! Bmeg.
De, ezek szerint szerettétek volna ha sikerül. Törvényileg. Ráadásul ki is beszéli.

index.hu/belfold/2016/04/28/a_kormanyszovivo_szomoru_hogy_nem_sikerult_eltitkolni_az_mnb-s_kolteseket/
@Gábris szomszéd:
a nagyalmának vannak részei, amelyek egészen élhetőnek tűnnek (Greenich Village) azok teljesen XX. és XIX. századi ájrópai szájluszban lettek megőrizve, van ahol még makadám út van vagy a jó kis gránit kőkirakásos utca burkolat

Boston az szinte europai város... Baltimore ról milyen emlékeid vannak, nem lehet egy üde hely?

brühüyyy
kkk

bennem Ohio ban a kisváros kertváros negyede fogott meg, az teljesen ájrópai...tágas kertek csupa zöld, ápolt de nincs túlzásba víve, és a komfort, emberi lépték
@látjátok feleim szümtükkel:

"_"Ocsmány hadjárat folyik ellenünk. Olyanok is támadnak bennünket, akiknek fogalmuk sincs a futballról, csak az élteti őket, hogy belénk vagy a Puskás Akadémiát megalapító Orbán Viktorba rúghatnak."_"

Ezek szerint a kommentekkel lőtt gólok beszámítanak az NB X fordulók eredményeibe? Nocsak.
Reggelre el lesz töröle a bíróság? Törvényileg?

"Vagyis Orbánnak nyilvánosan bocsánatot kell kérnie, sőt, a bíróság a további hasonló jogsértésektől is eltiltotta a miniszterelnököt."

index.hu/belfold/2016/04/29/orbannak_bocsanatot_kell_kernie_gyurcsanytol/
@Imola Helyesi:
Imola!
Tegnapi beszélgetésünk három területére reagálnék:
"Matolcsyról csomó újságcikk, blabla kering."
Az MNB és Matolcsy ügy az utóbbi idők legnagyobb botránya, melyet tilos blablával bagatellizálni.
Nem mennék bele a haveri körök és alapítványok juttatásainak szövevényeibe, mivel a kialakított rendszer mindennek a gyökere.
Mivel magyarázod meg azt, hogy amikor az MNB nyereségre tesz szert, azt a továbbiakban sajátjaként kezeli, amennyiben veszteséget termel, azt az államnak kell visszapótolnia, azaz nekünk?
Természetesen a nép pénzéből.
Milyen figura az, hogy az MNB államkötvényeket vásárol az államtól, annak kamatait zsebre vágja. A kamatokat is az emberek fizetik meg, melyekből az MNB a saját agymenéseit finanszírozza.
Jobb helyeken a jegybanki nyereség az államot illeti meg.
Medgyessy ügy.
Mindíg van egy olyan érzésem, hogy a Fidesznek regiszteres nyilvántartása van arról - hogy amikor a kormány szarban van - terelő hadműveletként kirántson egy-egy koholt vádat az ellenzék valamely politikusa ellen.
Most pedig a kormány jól benne van a kakaóban az MNB és Matolcsy világraszóló botránya miatt, ezért elővarázsolja az Alstom 2014-ben már nyomozatilag lezárt ügyét, lejárató szándékkal Medgyessy személye által az MSZP-t.
"Hogyan terjed az álhír? Az Indexen volt, hogy a TEK hozta haza Orbán fiát Afrikából."
Efféle híreket a Fidesz magának köszönheti. A sajtószabadság hiánya miatt bulvárosodik a média. Így kerülnek be közérdekűnek nem minősíthető hírek ismert figurákról.
E hír közreadásával magam sem értek egyet, Orbán Gáspár vallási elkötelezettsége magánügy, semminemű kártékony hatása nincs a magyar társadalomra.
Fidesz reakcciója:

"Gyurcsány Ferenc hiába bújik az ügyvédek szoknyája mögé, messziről bűzlik a családi cégének 1,5 milliárdos brüsszeli megbízása. A vak is látja, hogy Gyurcsány Ferencet Brüsszelből pénzelik a családi cégén keresztül, ő pedig Brüsszel politikai megrendeléseit teljesíti."

Nekem is büzlik, mert nem én nyertem a megbízást. Igaz, nem is pályáztam. Az alapítványi mgbízásokra sem, így abból se jut.:(

Gyurcsány meg milyen ügyvédek szoknyája mögé bújkál? Savanyú a bíróság szőlője?
@látjátok feleim szümtükkel: nekem erről a fidesz-reakcióról az a pesti történet jut az eszembe, amikor a parasztbácsi elenged egy galambot a 6-os villamoson, majd orrát húzva megböki a hozzá legközelebb álló embert, mondván, nem szégyelli magát itt a népek közé bebüdösíteni.A fidesz leplezve országrabló tevékenységét csapkod jobbra-balra, ki, hol, honnan lop, hátha eltakarja vele a saját, zsebünkben turkáló kezeit. SIKERTELENÜL.
@látjátok feleim szümtükkel: csak pontosítani szeretnék, mert finom csúsztatás!
ugyanis egyenlőre csak! a nyugdíjjogosultságot érintené a változtatás, ami 5 év németországi élet után jár(-hat), ha dolgozott a versenyző legalább egy évet!

kivennék az öt évből, a segélyeket (HartzVI, munkanélküli ellátás, stb...)

nagyon nem könnyű németo.-ban (született németnek sem!) a segélyező rendszerhez hozzáférni, hosszútávon pedig csak egészségügyi indokkal...
@Imola Helyesi: imolla, ez a kuszatekintetű félnótás, azért ne nagyon mennyen külföldre, mert ottan gátlás nélkül röhögik ám ki!
@Mariann19:
orbán gáspár egy a sok kárt5ékony eszement unatkozó buzi gyereknek, akik munka nélkűl kösz(i)pénzből akarnak megélni, közben baromságokat dumálnak lásd még a többi levédiabasznádi fiatalt a rétvári kisasszony utódai meg a ZIX utánpótlása csak ezek katlikok meg botlikok

undorító geci banda

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:
"Orbán Gáspár egy eszement, unatkozó buzi gyerek, akik munka nélkül kösz/i/pénzből akar megélni."
Azt nem tudjuk, hogy miből él, de fenntartom azt a véleményemet, hogy nem kártékony a vallási elkötelezettsége miatt a tevékenysége.
Láttam videon egy ige hírdetését, politikailag teljesen semleges beszédet mondott.
Amennyiben Gáspárnak ezzel teljes az élete, akkor mi a baj.
Más megítélés alá esik Orbán Ráhel, aki Tiborcz férjurával jogtalan előnyöket élvez. A férj zsinórban megnyeri a beruházások kivitelezését, ott csal az anyagárban és indokolatlan profitra tesz szert. Ez más kategória, mint Gáspár afrikai szafarija.
@The real Donky:

Én akkor lepődök meg roppant módon, ha a bírósági eltiltást az eltiltott jogász úr be is fogja tartani. Akkor harangorztatok, mert csoda történt.
@Imola Helyesi: csak, hogy te is megérthesd:

- matolcsi lopta/sikkasztotta/baromságokra szórta a zadófizetők pénzét, majd ehhez igazították a törvényt is...

nincs itt kérem semmi látnivaló:

ocdn.eu/images/pulscms/ZmY7MDMsMjZjLDAsMCwx/a5e33250ef91f46466502656ce3682fc.jpg
index.hu/belfold/2016/04/29/bantalmazott_nok_es_birosag_a_patent_birosagfigyelo_program_eredmenyei/

Ez is a magyar állam jogállamiságának része, a kormányt még sem ez érdekli. Igaz ebben nincs pénz. Viszont van benne adófizető polgár.:(
@Mariann19:
magam részéről az összes vallást még a gáspárka megvilágosodását is retrográdnak tartom azaz kurva romboló a társadalmi fejlődésre...képzeld még a szaudiak is rájöttek

kkk
brühüyyy
a nők egyenjogúsítása egyik nagy programjuk max 2030-ra ami nincs is olyan messze a több ezer éves kőkorszaki vánszorgás után
@nincs_itt:
ez egy jó kis jegyzet, hottentotten ???

csak nem a magyar kölcségvetés végleges változata?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: ez már a gránitba vésett verzió lehet... csak nagyon vékonyka gránitlapot használtak, takarékosságból!
@Rodeo36: azé'! 2030-ban már nem köveznek nyilvánosan nőket??? szigorúan zártkörű és fizetős lesz a "buli"?
@Rodeo36:

A múlt vasárnapi 'celebrációt most hallgatom,kösz:)
"Levédiabasznád megérett az akasztásokra!!!
@Rodeo36:
"Gáspárka megvilágosodását is retrográdnak tartom."
Letesszük a voksunkat a haladás mellett szinte minden folyamatban, de nem mindennek van ilyen funkciója.
A vallás önmagában való, a világ erkölcsi rendjébe való hit a mozgató rugója, az egyén cselekedeteiért érzett morális felelősség vállalását jelenti. És sok minden mást.
Tudom, hogy furcsa, hogy védelmembe veszem ezt a fiút, de volt egy momentum korábban vele kapcsolatban, ami erre késztet.
Orbán Viktor egy jelentős nemzetközi meccsre vitte magával a fiát, emiatt a médiában ez volt napokig a téma,hogy mit keresett a fiú a páholyban.
Akkoriban játszott is néha néhány percet - azt hiszem a Videotonban - a beállításáért, amit a sajtó az apja protekciójának tudott be.
Gáspár akkortájt hagyta ott a hazai focit, és fordult a vallás felé.
Tehát nem kért az apja által nyújtható előnyökből, más utat választott.
Nekem ez valami!
@gazoló:

Wót b-a+, több gázt kell fizetnem, állítólag tavaly többet fogyasztottunk. Pedig nem is volt hidegebb a tél, mint a 2014-es.
@Mariann19:

Ja, közben meg talán jogot tanul. Egyetemen. Nem válssztotta ? Sírjunk érte.
@Mariann19:

Kezeit csókolom!

Mi a bánatos paripafaszból tud ilyen 'felhőtelenül a 'Fény fele fordulni Gé gyerek!
M.O-on a gyerekekek,gyerekeim is kőkeményen dolgoznak a családjaikért,egzisztenciájukért nem 'bantuafrikába próbálnak szerencsét TEK által hazahozva vagy nem!
Lejárt lemez ez a keresztényi 'reszerisza,a többivel egyetértek:)

....

Hétfőn az Építők városom csapatával mérkőzik,ott leszek:)
@látjátok feleim szümtükkel: "Wót b-a+"

ez mi a szar?
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem tudtad,hogy fényevő üzemmódra is lehet kapcsolni a NER-ben,hogy b.nák meg:(
@gazoló: "Hétfőn az Építők városom csapatával mérkőzik,ott leszek:)"

tippelek, mátészalka:)))
@taga20:

Mátészalka és a szalkaiak nevében is kikérem magamnak!
Az egy jó hely!!!
@látjátok feleim szümtükkel:
Tudtam, hogy kihúzom a gyufát a Gáspár fiút illető védelmemmel, de mondd, a felsoroltjaim melyikével nem értesz egyet?
Az, hogy egyetemen jogot tanul, abban úgy tesz, mint
rajta kívül még sok magyar fiatal.
Nem kell sírnunk érte, de nincs is miért támadni őt.
@gazoló: hol mondtam, hogy fekete a hely?:))
@gazoló: Szia!
"Nem bantuafrikában próbálnak szerencsét."
Korántsem biztos, hogy a papa pénzéből ment hittéríteni Afrikába.
Sok fiatal megy világkörüli útra szülői segédlettel.
Amennyiben Orbán Viktor finanszírozza a nagy kalandot, a pénz eredetét nála kell vizsgálni, nem Gáspár fián.
Más: Örömmel konstatáltam Eszterhez írt kommentedben, hogy szereted a brindzát és a szlovákok más tejtermékeit.
A kvarglit kifelejtetted. Kedvencem.
Még nem néztem a hétvégi programokat, irígyellek, hogy hétfőn a helyszínen élvezheted a játékot.
Na meg azt a hangulatot. Isteni élmény lesz.
@taga20:

Tabánba nem 'jöcc vasárnap?:)
@gazoló: mi lesz, megint átadják gecivityáék?:)))
@Mariann19:

Bár kissé perverznek tűnik,de holnapután kinézek a ligeti majálisra,csak azért,hogy az öreg Moldova Gyuri bácsival még egyszer(remélem nem utoljára) kezet szoríthassak:)

Felhőtelen,boldog 'májuselsejét ott Nektek is,ha addig nem beszélgetnénk:)

www.youtube.com/watch?v=-ozW5tdCL8k
@taga20:

tabanfesztival.hu/

P.Attisal még repülhetsz is egyet a földönkívüliekkel:))
@nincs_itt:
a túlélés, a lét a kérdés és -úgy tűnik- megolgyák:
www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/04/25/saudi-arabia-announces-plan-to-end-its-addiction-to-oil/?wpisrc=nl_draw2

olvasd el érdemes, levédiabasznád seholsincs ezekhez képest pedig aki nálam jobban útálja szaudiakat az festi magát

brühüyyy
kkk
@gazoló: apám, ez örök becsű darab!

bakker, amilyen infláció folyik itt a rencerben:))

szétröhögtem magam:)))))))
@Rodeo36: öreg, és mi a faszt fognak ezek 2030-ban csinálni? zsákoshomokot?

eszt most megmondom, hogy szaudarábia ötven év múlva petra lesz.
@gazoló:
Jól teszed, ha mész egy kicsit csavarogni május l-én.
Nagyon szép napot kívánok neked, kevés virslit, de sok söröt.
@Rodeo36: erről már beszéltünk! akkor is az volt a véleményem, hogy 50-60 éve mondogattyák a "brit" tudósok, hogy 50-60 évre elegendő a zolaj...

most itten teuton főggyén, aszonta a kormányzat, hogy 2020-ig! 1 millió villanyos ótót akarnak látni az utakon, ezért ha veszel egyet, kapsz 4000 ájrót a zállamtól.
namostan a helyi blogokon a nők örültek, hogy "de jó!" a férfijak, meg aszonták, hogy OK! de! permonumentán a legjobb villanyos sem tud többet 30-40 km-nél hatótávolságban. viszont rohattul kevés a töltő hely is! de legalább minimum másfélszer többe kerül, mint a hagyományos taliga...
ja! és az akksik előállítása is sokkal környezetszennyezőbb (még), mint a zolaj elégetése...
@Mariann19:

Nem támadtam. Csak megjegyeztem. Én is taníttattam a gyerekem.:D
@gazoló: kösz haver, de nem az én világom ez a felhozatal.

ha majd, URH, FákOfSystem, üllőiúti fuck, vágtázó halottkémek, péterfybori, stb. lesznek a tabánban, ako esetleg:))
@nincs_itt: tételesen nincs igazad.

a tesla kábé 350km tud, ha jól emlékszem.
még a nissan is 250-et. ez meg hogy az akksik környezett szennyezőbbek lennének a benyától, szimpla hazugság.

ja és, szerinted 1890-ben hány benzinkút volt a földön?
@Mariann19: minden kötekedés nélkül, gázsi gyerekre visszatérve egy szóra.

tényleg olyan érzése van az embernek, mintha a durvára milliárdos szülők, megcsömörlött csemetéi viselkedését látná viszont a bulvárból. valamelyik vallás "elkötelezett híveivé" válnak, közben grínpísz, frítibet, mencsükmegvilit meg a fülem se tuggya, lájvéd, jólétetafrikának stb-ben vállalnak szerepet, amíg a maszterkard, ámerikanekszpressz fedezi...
ha fater/mutter besokall, akkortól marad az otthoni csömörlés tovább... csak asztat nem írja meg a kutya se...
@taga20: tételesen, a teszten tudott 347 km-t (34 km/h maximális sebesség esetén), a valóságban tehát, világítás, irány jelző, fűtés-klíma, ablaktörlő és ablakemelő használata mellett ez a távolság megtizedelődik.

szerinted a li-ion bizbasz akksik ellőállításához, mit használnak, alpesi legelő illatot?

kispofám, elárulok egy titkot!

46 ezer euróért vehetsz egy BMW i3-at, i8-at csekély 140 ezerért, full fapad mindkettő!

a nissan leaf, bizony városi körülmények között sem haladja meg 60 km hatótávolságot. ha nincs szerencséd, akkor annyit sem!

a valóság és teszt 3 különböző dolog!

mellesleg, 1890-es benzinkút helyzethez képest jobban áll a villanytöltő oszlop. de egyenlőre nem véletlen, hogy nem erőltetik az autógyártók... a gyerekcipő finom kifejezés, még ma!
@taga20:

"nem az én világom ez a felhozatal."

Nyugi nekem sem egészen,Ádám""bácsi kivételével:)) Bár, ha 'eccer Presser pici mondja ,hogy 'elfogyottaregimentje--"gyeregyerekiahegyoaldalba az lenne a'zigazi:)
'a hely szelleme.......:)

www.youtube.com/watch?v=yhEWX6XHhkc

...
+A 'rice jó bulikat szokott dobni:)
@nincs_itt: kispupák, eszt fejcsd ki, me nem értem!

"kispofám, elárulok egy titkot!

46 ezer euróért vehetsz egy BMW i3-at, i8-at csekély 140 ezerért, full fapad mindkettő!"

"mellesleg, 1890-es benzinkút helyzethez képest jobban áll a villanytöltő oszlop. de egyenlőre nem véletlen, hogy nem erőltetik az autógyártók... a gyerekcipő finom kifejezés, még ma!"

eszt meg momentán kurvára nem értem!

bazdmeg, ha rajtad múlna, még mindig jegesemberek járnák az uccát.
@taga20: nézzé szét a pijacon! mongyuk a zománc piros madzagodat hogyé atták? egy i3-as izéhoz képest??? 14 misi az i3...

i8, 140 ezer ájró, az több mint 40 millijó forint! azé nem akármilyen maserati-t dobnak utánad!

csak hogy értsd, kiforratlan technológia, annyi bizonytalansági együtthatóval, amit elképzelni sem tucc...

mit nem értesz azon, hogy ma több a villanyos töltőhely, mint 1890-ben a benzinkút??

a nagy gyártók, kísérleteznek, próbálkoznak...

én csak azt szeretném, ha világos lenne, hogy a jeges embertől a frizsiderig eltelt pár év...

jelenleg a jeges embernél tart a villany autó...
@taga20: el ne felejcsem, ezek az akksik is "öregszenek", vagyis néhány hónapi (de inkább heti) használat után, folyamatosan romlik a teljesítményük!

jó persze a katalógusok meg a reklámfilmek nem ezt mondják!
de! ma még! ez van!
@ornagy50: kösz haver, a belem kifordul!

az a baj, hogy ezek nap-nap überelik az előző napi faszságaikat, én meg nem tudok má durvábban káromkodni.

persze, az élet szép:)

www.napiszar.hu/showPost/Van_aki_este_szeret_bevasarolni_P
Akasztásokat!

444.hu/2016/04/23/tusnadfurdonek-es-egy-rejtelyes-afrika-kutatasokra-is-jutott-az-mnb-alapitvanyok-penzebol

– Kelet-Afrikai tanulmányút, kutatási téma: a tanzániai választások nemzetközi politikai következményei (1,2 millió forint)
– Kelet-Afrikai tanulmányút, kutatási téma: Az információs és könyvtári szektor kihívásai Kelet-Afrikában (1,5 millió)
– Nők a vezetésben: A szubszaharai Afrika új hatalmi aspirációja, PHD-kutatás (1,8 millió)
– Kutatás: A magyar kalandozó hadjáratok helye a 10. századi Európa gazdasági rendszerében (1,36 millió)
– Ruandai tanulmányút - a Kelet-afrikai Közösség mint regionális gazdasági együttműködés és integráció (1,36 millió)
– Terepkutatás Namíbiában és Botswanában, kutatási téma: a készülő Fekete-Afrika napjainkban című könyvhöz terepi anyaggyűjtés, interjúk, adatok (2 millió)
– Terepkutatás Namíbiában és Botswanában: nyersanyag-átok, a világpiaci árak fluktuációja (1,3 millió)
– Részvétel a Modernitás és Hagyomány Ibéramerikában című konferencián Rio de Janeiróban (950 ezer)

'hábazdmeg!!!
@taga20: Nem KŐŐŐ!!!/lúdtalpas/:)))
@ornagy50: holnap meg a kibaszott matocsi fogja aszt mondani, hogy szíjjártó az évezred legjobb külügyminisztere.

bakker, és jön ebola és a többi féreg, és a szennyvíz tetején tartya ezeket a szardarabokat, a gecivel együtt:(
@taga20: A "tervtáblán"petikét már réges-régen
bejelöltem egy Mitsubishi-be!!! /ZERO/
@ornagy50: :)))

aszt ismered, hogy mit mondott a kamikazeoktató a tanulóknak?

nagyon figyeljenek, me csak egyszer mutatom meg!

:)))
@ornagy50: ja és táblás voltam a seregben, és éjszakánként húztam a kamugépeket a plekszin :)))
@taga20: JA!MÁÁÁ megvóóót.:)))
@ornagy50: APÁM!!!Mostan bepisítem!!!:)))
@ornagy50: nem vagyok én urológus:))
@ornagy50: LÓ!!!:)))

na megyek csicsikálni, me holnap meló.

ha ütközöl pokahontásszal, ako mond meg neki, hogy puszilom:))
@gazoló:
megérdemlem, hogy kűggy beszámolót?
vasárnapi termésről?

brühüyyy
kkk
@nincs_itt:
gondolj bele!!!!!!!!!!!!!!! a Tesla eredeti ötlete az, hogy nincs delejkót, nincs kút egyáltalán, antenna van ami a szélvédőbe lehet beépítve (van már tajcslandban olyan napelem ami ablaküveg is) és, onnan folyamatosan leszedi a delejt és mehet 350km/óra sebességgel is végtelen távolságra

fizikusokkal a tyson nal dumcsizzál

brühühhh
kkk

ez a jelen a jövőt nem ismerjük
@nincs_itt:
hívd fel
Neil de Grasse Tyson

nekem itt van a Tesla eredeti műszaki leírása 4000 A2 -es oldalon

brühüyyy
kkk
@nincs_itt:
az nem kérdés, hogy (látom nem olvastad el WP cikkét szaudról) meddig elég az olaj, az olajat abba kell hagyni és bebetonozni a kutakat!!!!!!!!!!!!!!! ez a cél! van pénz arra bőven, hogy legyen elektronyos ótó, nem az amivel most szenvednek, olvasd amit írtam a tudós fizikus astronomerről... és vedd figyelembe Tesla több mint 100 év létrehozta de szétbaszták és meghalt (vannak véletlenek???) a kapitalizmus... és most a szaúdi kőkorszaki kolléga akar 23. száazqadi embert létrehozni és van rá pénze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brühüyyy

kkk
aszongya 30 milliárd dollár az semmi erre a programra nekünk van: 12 trillió!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erre varrjál gombot
Lópikula, ezért nem lesz belőlünk semmi:((((

térden kéne virrasztva zsolozsmázni a közpénzlábú gyerekek győzelmét kérve a magasságostól, ehelyett taga piros dodzseme a téma, ááá folyton csalódik a zemberfia
mellesleg nincsitt kolléga értekezése a tesztekről egészen egyszerűen nem igaz
@gazoló: nem tudom, miért kell pampogni azt a pár forintért a tudomány oltáráról..

engem speciel kifejezetten érdekel, hogy az évente egy fürdőzés korában hogyan működött, működött-e az orális szex? Ennek a témának a kutatására (sem) sajnálnék valami jóféle alapítvány forintjaiból áldozni.
@habakuk000:

"taga piros dodzseme a téma"

0:55-nél feltűnik 'motoragyú Taga és dodzseme:)

www.youtube.com/watch?v=zDEb_W35_Vs

.............

Szia,honnan pottyantál ide,késői órán!
Hiányoltak a csajok nem olyan régen!
Kutyák,kert?
@habakuk000:

fúj:)
Megmondom neked a tuttit,nem kell ezért'kancsitól kunyerálni:)
Rákot,infartust,stroke-ot,fa@omtuggya mit okozott,de már akkor is 'kva jó volt,oszt minél többet mosdottak annál inkább:))
@gazoló: te nagyon gonocccc
ilyeneket sörbetét alá...elvétettem néhány blattot

de akkor nesze neked

www.youtube.com/watch?v=IgCisRxsRts

www.youtube.com/watch?v=ci8uNw-LzSE
Celibidache

www.youtube.com/watch?v=RMn9fObPH7g
George Szell Cleveland

ugye milyen kicsi is "az a" világ

nagy köszönet
brühüyyy
kkkk
@gazoló: ballagásról, kutyák jól vannak, köszönöm, a kicsi volt kozmetikusnál, másfél napig kifejezetten fehér volt, most már ismét szép szürkéssárga, mint Bendegúz ténsasszonya, fagyot eddig megúsztuk, bár most gyönyörű fényes csillagokkal tele az égbolt, a met szerint nem fog fagyni, kár lenne a sok epervirágért
@Rodeo36: DDD

Valami csinos mezzoszopránnal megkoronázhatnád?:)

Hátha 'Knoszi is lefülelné!

pld.

www.youtube.com/watch?v=U_HNG0womyY
@gazoló:
most én vagyok gonocc:
www.youtube.com/watch?v=f0QsSCPoa0w
Knappertsbusch Wiener...
brühüyyy
kkk
@habakuk000:

Szerencséd volt,erre rendesen pörkölte a szőlőket,fügéket,az epevirágoknak semmi bántódásuk nem esett,pedig ők voltak 'legtalajközelebb.
@Rodeo36:

Gonosz akkor lennél,ha így május 1. magasságában 'benyesnél valami orosz baritont:)
@gazoló: volt alkalmam az elmúlt hónapokban bepillantani a hanyatló nyugat által sóvárogva áhított sikerágazatunk, az egészségügy berkeibe szüleim révén

nem is értem, hogy miért nem plakátolták még ki Traianus oszlopát sokszorosan felülmúlva kormányunk és nemzeti bankunk dicső és nemes győzelmeit a Szabadság téren - hadd irigykedjenek a büdös amcsik - amikor Matolcsy idézeteket ukrán nyelven harsogva próbálják megérinteni az mnb szent falait, útlevelüket és allampolgárságukat a szomszéd házban hagyva

a magyar egészségügy maga a tökéletes Taigetosz: ha van pénzed ÉS kellőképpen rámenős vagy, esélyt kapsz az életben maradásra, ha a kettő közül valamelyik hiányzik, meghalsz, feldobod a talpad.

Hulljon a férgese, ezt mondták a spártaiak is, milyen sokra is vitték, kétezer évvel később is tanítják őket az iskolában,

ez a tündérmese, nem a kis hableány
@gazoló:
www.youtube.com/watch?v=H7QxmitLjkk

www.youtube.com/watch?v=btLtSgQjeLA
háááááááááááááááát és a Corelli ráadásként

brühüyyy
kkk
A nap híre így lefekvés előtt.

A Forbes magazin szerint Csányi elvtárs, a zország első számú uzsorásának a vagyona elérte az 1 milliárd dollárt.

Csak így tovább elnök úr, most már csak a Felcsútot kéne benn tartani az NB-I ben.

Jó éjt mindenkinek, szép álmokat.
@Rodeo36: @habakuk000: Jó 'éccakát fijjúk!

'Alunni kéne,mert még holnap túlalszom a felcsúti baszdelőre sorosdöntögető derbijét,'oszt abba bele is hasadok:)

www.youtube.com/watch?v=eP-h4o1rYXc
@gazoló:

www.youtube.com/watch?v=6coFgEJixLA

minek bármit mondani, bekonferálja MET James Levine Cossotto James McCracken

brühüyyy
kkk
@gazoló:

www.youtube.com/watch?v=GHd0OBSF6Po

és nincs az az emberi hatalom ????????? kkk Radames mongya: no temo humana ira
Mc Cracken óriásit alkot

kkk
brühüyyy

www.youtube.com/watch?v=GHd0OBSF6Po
@habakuk000:

Azért remélem sikerült gyógyultan megmenekülni onnan!

....
szomorú,de egyre inkább egyirányú,ha valaki bekerül:(

www.demotivalo.net/pic/1314331006-q_ch89.jpg?1016
@gazoló:

Verdi Othello McCracken
Pilar Lorengar+++

www.youtube.com/watch?v=4KAHw5UzqCQ

kkk
brühüyyy
@gazoló:
a baszdelőre előtt

www.youtube.com/watch?v=4KAHw5UzqCQ

ilyen egy spanyol ha nem katalán (Montserrat Caballe)

brühüyyy
kkk

és ez az 5. sör után zokogva

www.youtube.com/watch?v=gT6_Fkn4uKQ
@gazoló:
www.youtube.com/watch?v=96WPO0cZU8w
kis spanyol őrület

la Marton (Aragall)
www.youtube.com/watch?v=3FdcEO_2wLQ

tenorok magas C vel

www.youtube.com/watch?v=odT4tt8df5Y

ehhez több sör kell

írd meg ki a nyerő?

brühüyyy
kkk
@öregmatróz: nekem meg kettő, hogy Gyurcsány piszkosul vihoghat a markába és behajtja, már csak azért is! Jól teszi, valamelyik újság írta, hogy ő az egyetlen, aki meg tudná szorítani a nyakát és ráadásul fél tőle, mint ördög a tömjénfüsttől......kkk.Sajnos ez még csak első fok, mire másodfokra ér Orbán kirúgja őket....mondanék egy szentségtörőt, de nem akarom, hogy szétszedjenek a blogon, én tudnék mit kezdeni ezzel a helyzettel, mert ennél jobban már tönkrevágni Mo-t nem lehet.
napfényes reggelt!

ha unatkozol mégis:

SZÁMVETÉS: AMI NEKÜNK POLITIKA HELYETT JUT

www.pupublogja.hu/2016/04/szamvetes-ami-nekunk-politika-helyett.html

vagy ha kimaradt, itt elolvashatod más téma gondolataival együtt:

Ferge Zsuzsa: Ki hülyít kit?

offforever.blog.hu/2016/04/29/ferge_zsuzsa_ki_hulyit_kit

ez sem utolsó gyűjtemény a nyugdíjakkal kapcsolatban:

Boldog öregkor, vastag nyugdíj, ha nem adózol "rendesen"?

Read more: offforever.blog.hu/2016/04/30/boldog_oregkor_vastag_nyugdij_ha_nem_adozol_rendesen#ixzz47HxmR9OK

holnap pedig anyák napja lesz. én ezzel a jó kedvű filmmel kívánok tisztelegni az anyákra, mert az a legszebb az egészben, hogy hihetetlen sokféle anya van. olyan is akikről példát lehet venni... :)

Az utolsó szőke bombázó - készülj lelkiekben is az anyáknapjára! :)))

Read more: offforever.blog.hu/2016/04/30/az_utolso_szoke_bombazo_keszulj_lelkiekben_is_az_anyaknapjara#ixzz47HzA6zVB

vigyázatok magatokra és egymásra... ha tudok jövök :)
.
''''...az MNB szerint a gyengébb forint segíthet visszaterelni az inflációt a várt, kívánt tartományba. Véleményem szerint ehhez a forint gyengítésére semmi szükség, az infláció meg fog jelenni, a magyar gazdaságban semmiféle deflációs nyomás nincs, semmi sem indokolja a forint gyengítését – na persze azon kívül, hogy az MNB szeretne a gyengébb forint révén kimutatni újabb sok milliárd virtuális, számviteli nyereséget a devizatartalék átárazódásán.''''

alapblog.hu/forintlebeszeles/?utm_source=alapbog-bankmonitor&utm_medium=cikklink&utm_campaign=blogpromo
.
@dr. jenőke (jenőke):

Szíveskedj örülni a sikereknek.
@jaegtoer:
Csóváljuk is? Vagy elég elájulni a "sikertől"? Viccország ez...
Szabad ország, szabad a választás.

Vagy csóválva ájulni, vagy ájulva csóválni.
Ugatni is csak 'felelős nemzeti értelmiség' nyelvén és módjára lehet, a 'tudálékos, ego-kozmopolita entellektüell' (lásd: intellectuel) nyelvezetet, mint nemzetidegent nyomatékosan kéretik mellőzni. Mindezt hátranyilazva, lóháton és szotyimagot köpködve meccsre menet.
@jaegtoer:

Az ősgeszta ritkán említ szotyimag köpködést.
@gazoló:

Felcsúti derbi.
A Vezér és társai egy szál karddal küzdenek az arénában, oroszlánok ellen.
@Eszter jött:

Szia! 'ottvagyunkmá??

Oda kellet valahogy érni:) (wazz,középkor időutazás:(

hvg.hu/itthon/20160430_Elindult_felcsuti_kisvasut_orban_viktor
@jaegtoer:
A magam részéről én a műparaszt nyelvezetet nemhogy nem kedvelem, de egyenesen irtózom még olvasni is.
@gazoló:
Szia kézis barátom!
Sport 1 17.00 Veszprém - Vardar
Ezen leszel ott?
"A sajtót nem engedték közel a vonathoz, de messziről azért készíthettünk fotókat."

A sajtóban adótók pénze biztosan nem volt kitiltva innen sem.:D

hvg.hu/itthon/20160430_Elindult_felcsuti_kisvasut_orban_viktor
@Mariann19:

Sajnos nem 'dír barátnőm,de majd a tévé előtt együtt(2016:))

'tagamonnyanyaligátor...

hajráépítők:)
@Eszter jött:

'Ropi bekészít,annyira izgulok,mekkora bunda lesz:)
@gazoló:
Gondban vagyok, hogy haza érek e 5-re.
A második félidőt remélem, már látni fogom.
Este talizunk, szerintem itthon biztos a győzelem.
@Mariann19: :)

Addig is 'kvarglitkrušovicével:))
@Rodeo36: rodi! van olyan üveg ami napelem is! viszont még nincs olyan akksi, ami olyan gyorson töltődik, ahogy fogyasztod!
ha van, akkor meg olyan durva drága és baxom nagy, hogy autóba nem jó!

a szaudiak, hinnye a mindenit, de megkedvelted őket! azért még a villanyos autó helyett építenek 2-3 sípályát a sivatag közepire, meg biztos ami sicher alapon vesznék még egy kevés, ferrarit, lamborghinit, maybachot, rolls royce-t stb. persze színaranyból, kis csecse drágakő berakásokkal... de azért a fogyasztás nem fontos, csak harapjon rendesen a taliga...

a fizikusokkal csak az a probléma, hogy baromi okosak meg minden, de azért a legtöbbjének, gondot okoz megkülönböztetni a szöget a kalapácstól! elméletben bármit kiszámolnak, megoldanak és akkor szembe jön a valóság!
@habakuk000: akkor mesélj kérlek! mert a tesla taliga távolsági tesztje és a valóság közötti viszony erősen érdekelne!

különös tekintettel a városi állj-indulj, sötétben és esőben, miközben rádiót hallgatsz és fűtesz...

mert a megadott távolságokat bizony sík úton, 20 fokcelsius külső hőmérsékleten, 1 személlyel, folyamatos haladási sebesség mellett (105 km/h) mellett kell érteni... egyéb fogyasztó nem működik a rendszerről...

nem bonyolult ám a világ...
@gazoló:
A szász zsoldosokhoz hasonlóan én is feldúlnám azt a krasovicei sörfőzdét.
Így a Veszprém mai győzelme után csak az itthoni hűtőt veszem tűz alá.
@nincs_itt:

"_mert a megadott távolságokat bizony sík úton, 20 fokcelsius külső hőmérsékleten, 1 személlyel, folyamatos haladási sebesség mellett (105 km/h) mellett kell érteni... egyéb fogyasztó nem működik a rendszerről...

nem bonyolult ám a világ..._"

Tényleg nem bonyolult.

Lóvasút... aztán
Trevithick... Stephonson... Union Pacific4000...

Most meg már Central Japan Railway leggyorsabb 'vonata' 603 km/h-val araszol.

Az első autók sebessége elérte a rémületes 30-40 km/h sebességet is:)

Nem áll le az élet a Tesla-nál sem:)
@jaegtoer: bizony! ahogy mondod! a tesla még a stephenson's rocket...
fog fejlődni, javulni és egyre inkább használhatóvá válni!

de ne keressük még a shinkanszen-t benne!

ott lesz az valahol. majd. lehet, hogy holnap, de inkább még évek.

csak annyit akartam kifejteni, hogy lelkesen és érdeklődve várom, hogy merre tovább a villanyos ótókkal.

de a mai tisztán! elektromos (hybrid, meg hasonlóak nem érnek) autókkal, sajnos igen szűkösek a távolság áthidalására vonatkozó lehetőségek. a reklám az más, mint a napi használat!
példa erre éppen a tesla, gyakorlatilag az összes autóját vissza kellett hívnia, mert az egyik szinte felesleges aprócska alkatrésze - a teljes elektromos hajtáslánc - bizony nem nagyon bírta a használatot.

lesz ez jobb, csak várjunk türelemmel!
@nincs_itt:

mondhatni számból vetted ki a Teslát:)
@nincs_itt: haver figyejjé, mingyá megmutatja géza, hogy hogy megy a teszla:)))

www.napiszar.hu/showPost/Markos-Nadas-Boncz
@látjátok feleim szümtükkel:

Vegye teslául, hogy maga egy hangulat kellető gém.
ja és, HAJRÁ HONVÉD! CSINÁJJÁTOK KI A GECIT!:))))
@taga20: te! mán nincsen is haccsereg! mijen honvéd??? a fehérvári honvédok? izééé huszárok! na!
@nincs_itt: enbéegyről hallottál má?

most kezdődik a felcsút-honvéd marhaság:))
@taga20: jaaaa! fodbal... futkozzanak csak nyugodtan, engem nem zavar...

youtu.be/8wUE58SY12Q?t=23
@jaegtoer:

Kösz, előbb úgy olvastam, hogy hangulat keltető gém. Gondoltam, hogy namég illet.:D
@gazoló:

Bundát nem terveztem. Max.egy ágyékkötő és sok-sok éhes oroszlán.
@Eszter jött: Hát nem tom,hogy illjenekre van é
gusztusuk?!?!?!:)
Félidőben : Felcsút : Honvéd 2:0

Győzelem, kisvasút, mutyi, strómanok, szotyola.

Most nem lennék az imperialisták helyében. :)
@Oxica: reméljük, hogy a vasas talál egy gólt, és ez a csürhe belepusztul.
@Oxica: @taga20:

NEM KÉRDÉS A KÉRDÉS:

Záróforduló az NB I.-ben: Zúg a bunda-skandálás Felcsúton

a fecsúti gané csapata eddig átlagban rúgott 1 gólt meccsenként, most mer 45 perc alatt kettőt, aham, szokott ilyen lenni, van az a pénz egy idegenszívűnél, vagy némi navos segítség, amivel lehet rája hatni, s lőőőn.
mlőrinc főstróman elintézte ezt is:

Délelőtt Mészáros Lőrinc kávézik a földárveréseket felügyelő államtitkárral → délután kikerül az eladandó földek közül az, amit jelenleg Mészáros cége bérel

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F30%2Fdelelott-meszaros-lorinc-kavezik-a-foldarvereseket-felugyelo-allamtitkarral-delutan-kikerul-az-eladando-foldek-kozul-az-amit-jelenleg-meszaros-cege-berel
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez első gólt bevettem, de a második az hogy???
@taga20: kispesti "játékosok" olyanok voltak mint 86-ban a betésztásodott magyarok, a moszkoviták ellen ;)
index.hu/gazdasag/2016/04/30/atlatszo_nem_focirol_foldekrol_targyalt_meszaros_lorinc_az_allamtitkarral/

"Az Átlátszó szerint azonban vélhetően más is szóba kerülhetett, legalábbis erre engednek következtetni egyes közvetett bizonyítékok. A tényfeltáró lap azt írta, hogy a kávézás után néhány órával a Nemzeti Földalap visszavont három földárverési hirdetményt. Az egyik visszavont árverésen Mészáros cégének, a Búzakalász 66-nak, valamint Mészáros testvérének az államtól bérelt földjei kerültek volna kalapács alá.
A keddi döntés az Átlátszó szerint összesen 165 hektár olyan földet érint, amely Mészárosék művelésében van."

Buda, bunda!?????
Vezet a Vasas!

Azonnal szőnyegbombázást Sztálinvárosba.
@nincs_itt:

mivel nem csak tajcslandon lehet napelemeket telepíteni, hanem sazerte körben a Földön amit a Nap állandóan süt, és már léteznek hálózatok amiken el lehet juttatni a delejt oda ahol éppen nem süt, transzformátorokról hallottál már?
ezen kívűl leheccséges ár-apály erőműveket is létrehozni szerte a tengerpartokon a zárak sem állnak meg (állandóan másznak felfelő sohasem lefelé vagy az nagy kabaré mint Olaj kartárs esetén, a kutyának sem kell annyi van) ezen kívűl van szél is (fing nem számít bele) az is állandóan fúj valahol és akkor nem kell akkumulálni a dolgokat... az egy személyre (2,3,4,5) szóló ótókat meg át lehet tervezni, hogy a delejet ne akkumulátorban szállíccsa, hanem leszeggye, erre már léteznek bizonyos kísérletek addig meg amíg az kialakul iparilag (laborban műxik) addig legyen igazuk a retrográd kritikusoknak

ugye nem olvastad el a cikket amit küldtem? kár a gyémántokkal kirakott collstock -oddal majd megméred

jó mulaccság legénymunka volt

azért már vannak vonatok versenyeznek a repülőkkel, lehetne hajózni repülés helyett... tudod: "úszva jövünk"

kkk
brühüyyy
@Oxica: ma azé kiderül, hogy van-e isten:))
Vasas két góllal vezet.
@Oxica: basszameg, van isten:)))
@taga20: A ház mellett? Hát nem a házon keresztül? :)
@Oxica: egy null az istennek, de a gecivel és bandájával is csinájjon má valamit, me ako még templomba is elmegyek:))
@Oxica: nem az volt a legszebb, hanem a lánchíd, meg a parlament párhuzam:)

erre mondtam, hogy a geci beteg.
@Rodeo36: azért látom, hogy nem sok fogalmad van arról, hogyan is kapja meg a zelektromos áramot a lámpád...

permonumentán vezetéken dzsal a petro széles e világon!

a transzformátorok meg arra jók (sok egyéb mellett), hogy minél kisebb legyen a VESZTESÉG a delej szállítása közben!

kicsit macerás 300-500 km hosszabbítót cibálni maga után az autónak.

ja valahogy "leveszi" a delejtet a levegőbül...

jelenleg, még, nincs megoldás. a nagymellényű okoskodás sem az!
@nincs_itt: haver, ne égesd má magadat!

nem lapos a föld, még ha a seggedet a földhöz is vered:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=kLorjNt-7D4&list=RDkLorjNt-7D4
@taga20: nem? majnem leestem pedig róla a szélinél!
koncertot meg ne kűggyé, mert nem bírom a sok önjelölt hacki tamást és énekest!
@taga20: na kérem itt nem zavar a sok balfácán őrjöngő!

www.youtube.com/watch?v=NvmErvVEag0
@Mariann19:

..húúúúúúúúúhhhhhhh megjött végre az építők továbbjutása!!!
..értem meg a mentő,mindjárt:)

'sörtidebortide a 'felcsút meg elmehet a bús picsába!
@taga20: "Fix,hogy ÜTŐDÖTT"!!!:)))
@taga20: youtu.be/2oKh0-mb770?t=179

levegőbül a záramot, meg a vízbü' a zoxigéntot
@ornagy50: ott a pont, mit iszol?:))

havasapálya pálya? én aszt nézem:)
@taga20: na tessék! há' nem világos? mert lejt! a sín!

és ne nyalogassad, mer nem azé' sárga, mert törökméz!

www.youtube.com/watch?v=MMk5R82_2os
@Gábris szomszéd: és hol voltál a félidőben? kurva könnyű mikor má eldőlt a meccs!:))
@nincs_itt:
akkó' most le vagyok válaszolva?

kkk

brühüyyy

egyébként jól vagy? tajcslant ban minden ó kéj?
@Rodeo36: a faszt, a ruszkik nyomulnak ezerrel:))
@taga20:
csak nem? és hová? hogyte milyen jól érte sűlt vagy (ropogós?)

brühüyyy
kkk

azért én a ruszkik helyében beléd nyomulnék hogy a szádon jönne ki
@gazoló: Jesszum!!!Nem montad,hogy itt van ez az izmos
cimbalom "Hur"is!!!
Légy átkozott!!!:)))
@Rodeo36: az má volt, hogy a kurvaanyádat bassza meg egy kommancspartizán?
@Rodeo36: egy válasz volt, a te gondolataidra.
durvára nem ó kéj, itt senem semmi. viszont ha lassan is, de őrölnek Isten malmai!

hirtelen, probléma lett a kelet-európai úniós országokból érkező Hartz IV turizmus... pedig durva nehezen ítélik oda...

de a migránsok átlagosan/fejenként/havonta 2000-3000 ájróra rúgó kölcsége meg nem gond...
@Rodeo36:

“Merkel Német Kancellár Tisztelt Kormánya!

Szeretném önt megszólítani Csehország, Szlovákia, Magyarország és Lengyelország polgárainak nevében. Fel akarom idézni azokat az időket, amikor a Visegrádi 4-ek ezen országait kellett volna felvenni az EU-ba. Emlékszik ezekre az időkre? Emlékszik ezen idők fenoménjára; a tréfás rövidítéssel „lengyel szerelő”-ként ismert fenoménra?
Akkor az EU országok és polgáraik amiatt aggódtak, hogy a V4-eknek az EU-hoz való csatlakozása után, nem történik-e meg az Önök munkaerőpiacának tömeges elárasztása a mi polgáraink által.

A posttotalitáris , postkommunista országok részére az Önök munkabérének nagysága valóban lényeges bevételt jelentett ezen országok polgárainak szemében. Négy országunk alázattal respektálta az Önök aggályait, elfogadtuk a tényt, hogy félnek attól, hogy a „lengyel szerelők” elfoglalják az önök munkahelyeit. Türelmesen megértettük, hogy amikor ezeket az aggályokat a német polgárok kinyilvánítják, ezt azon érzéseknek köszönhetően teszik, amikhez mindenkinek joga van, ha valami újdonság jelentkezik. Nem állhatom meg, hogy ne említsem meg azt, hogy akkortájt a polgáraikat, az érthető aggályaik miatt nem büntették és nem gúnyolták xenofób szitkokkal. Az aggályok kifejtése és a körülöttük zajló vita akkoriban Németországban legális volt.
Nem is tudják, mennyire lealacsonyítottak minket.

Belátva azt, hogy egyes polgáraik minket veszélyként foghatnak fel, elfogadtuk az Önök által felállított rendeleteket. A munkaerő szabad mozgására ideiglenesen 7 évet szabtak meg, megértettük önöket és minden további nélkül elfogadtuk. Országaink határainak megnyitását a shengeni térség előtt átmeneti 4 évre ugyancsak nem kommentáltuk, hanem alkalmazkodtunk. Az EU-ba olyannyira óvatosan léptünk be, ahogyan ezt megkívánták, éspedig azon okból kifolyólag, hogy elhessegessük félelmeiket, miszerint mi rögvest ugyanazon feltételek mellett megyünk dolgozni, amilyenek mellett az önök szerelői dolgoznak! Nem akartunk többet. Csak munkát, de önök ettől is féltek.

El tudja képzelni a lealacsonyításnak ilyen érzését? El tudja képzelni, vajon hogyan érezheti magát a V4-ek polgára, amikor ma látja, hogy emberek ki tudja honnan, identifikálatlanul, beazonosítatlanul, önhöz, a Mama Merkelhez, végtelen sorokban jöhetnek anélkül, hogy respektálnák a shengeni határok átlépésének és a térségben való mozgásnak a szabályait… ráadásul teljes mértékű ellentétben a rendes menekültügyi eljárás törvényeivel?
Tudja, mennyire lealacsonyítva érezzük magunkat, amikor nekik azonnal sokkal magasabb juttatásokat adnak, mint ami a „dolgozó lengyel szerelő” fizetése lenne?
A német kormány arcul köpött bennünket

Minden további nélkül engedte, hogy polgáraik minket kritizáljanak, és mi tudtuk, hogy – tisztelve a szólásszabadságot, amit értékeltünk, mivelhogy nekünk újdonság volt – kötelességünk magunkról ezt hallanunk. Ámde ma, a névtelen idegen hordákat az Önök polgárai nem kritizálhatják. Nem szabad neki egyet nem érteni a bőséges adományokkal, amit az ő adójából köteles adni nekik.
És az ilyen lealacsonyítás után, amit velünk szemben elkövet azzal, hogy velünk másképpen, sokkal de SOKKAL szigorúbban tárgyalt, az Európai Parlamentben megengedi magának, hogy beleegyezésünk nélkül kvótákat szavaztat meg, hogy kötelesek legyünk ezeket az embereket négyünk országába szintén meghívni és ugyanolyan bőségesen eltartani, mint Ön? Nem tudom ezt másképp összefoglalni, mint hogy a német kormány és az Európai Parlament az arcunkba köpött!

Befejezésül németországi barátainkat ez úton szeretném szívélyesen üdvözölni és megkérni őket, hogy éljék bele magukat a V4-ek polgárainak gondolataiba és minden demokratikus eszközzel vessenek véget Angela Merkel kormányának, aki minket így meggyaláz.”

Köszönöm.
Petr Hlaváč, Czech Republic
( Cseh szövegből fordította: Sz.A. )
Forrás: Autor: Petr Hlaváč | Publikálva: 12.2.2016 | Rubrika: Politika
@nincs_itt: te kinek a szoknyája mögé bújsz?

respekt a cse kollégának, de nyujjon má a bugyijába!
@Gábris szomszéd: felcsút-honvéd bunda, vasas- emtéká.

mint a filmekben, a jó nyert:))
@ornagy50: mit tolsz, me elég kemény lehet?:))
@nincs_itt: "kicsit macerás 300-500 km hosszabbítót cibálni maga után az autónak."

Hogy ez eddig nem jutott az eszembe. De ha már van hosszabbító, akkor lehetne 1000-1500 km is nem? :)
@taga20: A "20-12-Ő"NEKED ment!!!
@nincs_itt: Merkel kormánya és az EU, hány milliárd euróval aláz minket 2004 óta???
"Mit adtak nekünk a rómaiak?"
Kicsit szerényebben tolhatná ez a cseh jobbikos.
@ornagy50: nem mondták még neked, hogy van ez a barátellenség rencer?

ha valakinek beszólsz az vágja, me rá kattint:)

mi van pokával? mostanában visszavonult, és nem szeret:))
@nincs_itt: Aggodalomra semmi okotok, amíg ilyen derék és bölcs fiataljaitok vannak. :)

hvg.hu/vilag/20160430_A_menekultek_maradnak_a_nacikat_eluldozzuk
@punkfrog: a cse jobbikosok szerint, mi aktív befizetők vagyunk 20 éve:)
@Gábris szomszéd: ártu, te most a szemetet szereted, vagy a pápát?

egyszerű kérdés, egyszerű választ kérek!
@taga20:
nem, ez még nem volt, de nem is lesz

minek szóssz bele a nagyok dógába?
brühüyyy
kkk
@taga20: nem kötelező EU tagnak lenni.
főleg ha csak aláznak és elszedik a pénzünket!
a Skodát is hogy szétbarmolta a VW!
szemetek ezek!
ki kell lépni a cseheknek meg nekünk is, aztán éhen döglik a sok szemét multi a libsikkel együtt!
@taga20: Szeretni nem a pápát kell, hanem a főnökét. :)
@Rodeo36: haver, szép még lehecc!:))
@punkfrog: te hülyeségből jó vagy!
eddig aszt hittem, hogy a csehek dolgos, és nem fasz népek:))
@Gábris szomszéd: ártu, ferit má láttam, a főnökét még nem:)
@gazoló:
12 : 9 Vardar vezetésnél kapcsolódtam be, nem akartam hinni a szememnek.
Aztán jött lassan a tömör gyönyör.
Két zseniális csapat játéka volt, azt el kell ismerni.
Győzelem! Mentem is a spájzba, a hűtős túl hideg volt.
@punkfrog: azé' olvasd már el még1x!
köszi!
@ornagy50: OFF: Kérdésem, hogy ezalatt a román légvédelem merre kujtorgott? "A British Airways egy Dubajból induló Boeing utasszállító repülőgépe a román légtéren áthaladva nem lépett kapcsolatba a civil légi irányítással."
Remélem van vér a légiközlekedési szabályokat megsértő Boeing pilóta főnökének a pucájában, és leszállás után kezébe adta a felmondását a beosztottjának.

24.hu/belfold/2016/04/30/elfogtak-egy-brit-boeinget-a-gripenek-a-magyar-legterben/

ON
@PeniValdes: Na ja nem erőszak a disznótor, de azért hasznos. :)
@Gábris szomszéd: ne haragudj,de nem szeretni kell..szeretnin anyánklat kell,meg a pogácsát. Isten egója nem kényszerül a támogatásunkra
@PeniValdes: Mikor mondtam én azt neked, hogy az Ő egója miatt szeretjük? :)
@Gábris szomszéd:

elfelejtett bejelentkezni mert dugta a sztyuvit....

előfordul az ilyen....:))
@nincs_itt: bazdmeg, elolvastam.

"Befejezésül németországi barátainkat ez úton szeretném szívélyesen üdvözölni és megkérni őket, hogy éljék bele magukat a V4-ek polgárainak gondolataiba és minden demokratikus eszközzel vessenek véget Angela Merkel kormányának, aki minket így meggyaláz.”"

ha neked ez komilfó, ako egészségedre!
@Gábris szomszéd: hagyd már ezt a szeretet szöveget. mi vagy te Kozsó?.)
@öregmatróz: dettó az,mint amikor megkérdezték tőlem,hogy szeretem e a hütönket..:)
@öregmatróz: gondoltam mondom,hogy ja,együtt nézzük a filmet
@PeniValdes: mindet felraktam!
te nem szoktál váltani?:)
politikusdinasztiák
hvg.hu/itthon/201618__politikusdinasztiak__orokolheto_kapcsolatok__veres_elitcserek__kozeletpalya

elindult a kisvasút, anépek propaganda integetnek.
nem tudom,hogy az is olyan aránytalan designjal rendelkezik e mint a felcsúti stadion,ami melett a házak malacólnak néznek ki
@taga20: de,időnként más pózban kezdek el aludni:)
@PeniValdes: ako vágod amit érzek:)

én is az elején a bal kezemmel fogom, éjfél után a jobb kezemmel:))

ja és zene!

www.youtube.com/watch?v=T6IJdOcoLLs&list=RDT6IJdOcoLLs&index=1
@punkfrog: ha ezek után valakinek van kérdése, az kosalala, vagy szargyártó lehet:)
@nincs_itt: nincs nagy kedvem mesélni egy agresszív kismalacként toporgó okostojásnak:)

maradjunk témánál, ezeket is piszkálhatod teljes odaadással, mert van ezek között is elektromos:

privatbankar.hu/vasarlo/uj-buszok-jonnek-budapestre-ezeken-a-vonalakon-fognak-jarni-292900

ja, csak hogy emeljük a japán imádatodat a francia-fóbiádhoz:
hvg.hu/cegauto/20160430_nissan_visszahivas_legzsak
@habakuk000: és meg jött haba, aki egy hónapban egyszer jön, de ako kibaszott nagy faszságokat nyomat:)

ja és zene! az egyik legjobb:)

www.youtube.com/watch?v=trzqUC6aZVA&list=RDtrzqUC6aZVA
@taga20: azt sem értem, hogy @nincs_itt: kollega miért nem kéri ki magának, mint német gdp termelő, a cseh idióta agymenését?sőt!
@taga20: megyek, ne aggódj, megvan az új kindli, a régi elromlott, csak ukrán szótárt keresgetek, hogy tudjak tündérmeséket olvasni
@punkfrog: azé az új szuperb nem rossz!
nem venném, me a sok korlátolt aszt venné.

szeretném eszt a cigányországunkat, csehnek látni!

zene! basszus ettől nem tudok szabadulni:)

www.youtube.com/watch?v=uCrf7IIqsQg&list=RDuCrf7IIqsQg
@taga20: csodálatosan tagás üdvözlet!
@habakuk000: ember, ha van tükröd, ako te is tudod, hogy nálunk van az igazság magva. csinálhatod minden hónap végén a műsort, ako is vágod, hogy nem lehet hazudni éveken át!

zene! csak neked:)

www.youtube.com/watch?v=M2VBmHOYpV8
@punkfrog: igyekszem haver, persze a faszszopás nem az én műfajom:))

mondtam má, hogy zene?:)

www.youtube.com/watch?v=wFnG4WlSgSI&list=RDwFnG4WlSgSI
@taga20: sose tudnék skodát venni.pedig már tényleg ott vannak!de nekem sajnos volt egy 120-m.az előre lenullázta a márkanevet nálam kb. 100 évre.az meg 2087-ben jár le!
@taga20: ezt nem nagyon értem, a zenéket meg nem nyitom meg, kár rám pazarolni:)
@punkfrog: pedig az egyik legjobb ár-érték arányú autó, ha nem a legjobb, ráadásul elférsz benne
@habakuk000: néha magamat se értem.

és a zenéket mé nem nyitod meg te zárkózott egyén? meg fognak enni azok a zenék?

eszt hallgasd és nézd meg te terhelt!:))

www.youtube.com/watch?v=nhZdL4JlnxI&index=1&list=RDnhZdL4JlnxI
@habakuk000: tudom és sajnálom is magam az a4-ben!:)
@taga20: a Trio az jó!:)(mint azt már tönbször tisztáztuk)
na meg ők is:
youtu.be/kZZVD__ZhB0
róluk már nem is szólva:
youtu.be/odKf7_sA5HQ
@punkfrog: ez kicsit meredek, de jó.

és erre varrjál gombot lipsi!:)

www.youtube.com/watch?v=ZJSWsbBoyIU
@taga20: ez jó! na meg a lipsi!444ever!:)
kontra:
youtu.be/dluyMINN0j8
@punkfrog: lebuktattál cigány, a lipsivel!:)

ehhez mit szosz te elvetemült?:))

lefekvés előtt, me má sokáig nyomod a hülyeségedet!

nesze, bazdmeg!:))

www.youtube.com/watch?v=jS826PwLHdQ&list=RDjS826PwLHdQ
@taga20: majd ha 27 évesen már le is lőhetik magukat mert írtak már néhány ilyen számot!
addig csak controll "C" a jobbik fajtából.
ez meg egy kifordított controll "C" sajnos már megismételhetetlen
youtu.be/ponhgg5MnfM
jóccakát neked is!
@punkfrog: jóéjt neked is. persze szerintem a zenei ízlésed szar:)

zene!

www.youtube.com/watch?v=RyfCTZB6Nrk&list=RDRyfCTZB6Nrk

szeretnék így meghalni.
@taga20: zenei ízlése itt csak rodeonak van.
mi azt hallgatjuk ami tetszik!
@punkfrog:
a blog le lett "@taga"-zva, és még mindíg tagázik, tudod e, hogy lemosható e? vagy foltot hagy? mivel kezelhető a tagázoccság? zaka zaka zaka zaka tol

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: öreg, teljes siker van venezuelában, inkább ennek örüljünk, me megint győzött a cucializmus:)))

444.hu/2016/04/30/lehuzta-a-rolot-venezuela-utolso-sorgyara
napot!

látom zajlik az élet! :)
én meg az anyák mellett köszöntök minden alkalmazotat és munkást, bérből élőt és közmunkást!

A reformok működnek?

"A magyarok egy főre jutó átlagjövedelme máig nem éri el a 2006-os szintet, és a magyar munkavállalók jogait a kormány évekkel ezelőtt odalökte a nemzetközi piacon versenyképtelen, csak alacsony hatékonysággal termelő magyar vállalkozóknak – mondja Pataky Péter, a legnagyobb szakszervezeti tömörülés leköszönt elnöke. Az oligarchák persze mindenekelőtt saját zsebüket akarják megtömni, az alkalmazottakkal nem törődnek, a szakszervezetek pedig – már ahol vannak – ma szinte senkit nem tudnak megvédeni. "

jó összefoglaló, tessék elolvasni.

nol.hu/belfold/a-reformok-mukodnek-1613683

ezt meg Paks miatt érdemes megismerni:

offforever.blog.hu/2016/05/01/majus_1-en_a_dunaferr_2013-ashelyzetere_tekintsunk_vissza_mert_talan_igen_sok_koze_van_pakshoz
Etyeken lázonganak... nem tudom miért!

már régen törvényük van rá, hogy ha az "érdek" úgy kívánja a lakásod is elvehetik (benyújtotta kosa!).

tehát, fogadni mernék rá, hogy legkésőbb a 18-as megnyert választás után, felépül a kisvasút folytatása és egyetlen ház nappalija vagy magán telek határa sem fogja ezt a tervet megváltoztatni.

offforever.blog.hu/2016/04/30/annak_a_cinikus_szovege_aki_az_orszag_epitese_helyett_a_sajat_gyermekkori_almat_valostja_meg
még egy kis olvasni való...

Nemzeti, bank, rablás - Orbán engedélyéről - Az új Habonyról - Rendszerpillérek: Matolcsy és Polt

"Orbán ugyanis, információink szerint, egy másik Matolcsy-féle mestertervre is áldását adta, arra, hogy a jegybank pénzéből új médiabirodalom épüljön a választásokra. Mert a jelenlegivel igencsak elégedetlen és ennek hangot is ad belső körökben egy ideje már. Orbán gyakran mutatkozik idegesnek amiatt, hogy Habony Árpádnak és körének a sok ráfordított közpénz ellenére még mindig nem sikerült kiváltania a kegyvesztetté lett Simicska Lajos médiabirodalmának befolyását."

www.vasarnapihirek.hu/fokusz/nemzeti_bank_rablas
@habakuk000: az elektromos buszt, trolinak híjják!

csak nem a flansziják ócsították kicsit, alsó polcos stekkerekkel...

nincs semmi gond, semmiféle tapasztalatod sincs (reklámok és katalógusok kivételével) az elektromos autókról... esetleg szeretnél egyet.
@Orica Középföldi: eszt megnézem, hátha használ:)

egyébként, sanyibát nagyon bírom:))
@nincs_itt: haver, téged hol lehet kihúzni a konnektorból?:)))

dobjá má be valami más témát, me letestelek má:))

ja és!
www.napiszar.hu/showPost/Nem_elfelejteni_hogy_ma_van_a_nyak_napja_
@taga20: ja és mégegy, hogy így nézem sanyibát.

bakker, ilyen cuccban ízlésről előadást tartani!

vagy nagy troll az öreg, vagy...:)))
@nincs_itt: ezek a mondásaid sem igazak, sebaj:)

az autó sokaknak maga az élet, sokaknak álom, sokaknak státuszszimbólum, néhányunknak eszköz, melynek sok sok funkciója van amellett is, hogy el akarsz jutni A-ból B-be

az tény, hogy csak elektromos autóval nem tudod megoldani az összes létező feladatot, ugyanakkor viszont részfeladatokra - pl a szmogtól fuldokló Bombay (Munbay) városában történő kedélyes ácsingózásra - kiválóan alkalmas lehet, persze eltekintve az áramszünetekről.:)

környezettudatos városi furikázásra, - a világ nagyvárosaihoz képest kisváros Budapestről hazaérkezve is fekete lesz a használt papír-zsebkendő -, kb 80-140 km-es ingázásra már most alkalmasak, mint ahogyan alkalmasak presztízs növelésére, (magyarul dicsekvésre, farokméregetésre is), sőt szerintem az egymástól 0,5 - 6,0 km távolságokra elhelyezkedő puccos tárgyalási helyekre való furikázásoknál ezen funkcióban is jobb a villanyos a böhöm nagy, benzinfaló oroszoknak és németeknek tervezett -azaz ízléstelen - tucatvasaknál

nem tudod letagadni, hogy magyar vagy, ezt az oktalan lesajnálást nem tapasztaltam más nemzet fiainál,
@taga20:

Öltözékével teszteli a toleranciát:)))
@Orica Középföldi: mi köze az ízlésnek a toleranciához? ezen gondolkodom:))
@taga20: kimérhetnéd a pupitásszal. ma olyan nap van, hogy te is csak kávéval vagy értelmezhető.
Ma viszont már nem tudott elindulni a Felcsút és Alcsút között közlekedő patyomkin szerelvény mert a DK keresztbe feküdt a síneken.
Ez a DK nak megint hogy 2-3% szavazatot. A g..inek ma sincs jó napja, nem engedik játszódni a kisvasútjával.
Majd karácsonykor játszhatsz vele vicctorka.
@parti_giano: haver, jó hogy látlak, má aszt hittem, hogy beadtad a kulcsot:)

felcsút káo, remélem örülünk:))
@Oxica: "Ez a DK nak megint hogy 2-3% szavazatot."

ez a "hogy" hogy? ez nem elütés, szerintem ma má ne boncs újabb bort!:)))
@taga20:

"támadják a puuskás fc-t? be kell juttatni az nb2-be, és ha akkor is támadják, akkor meg az nb3-ba."
@taga20:

Ezek szerint nem hallgattad meg.
@parti_giano: ja, ha támadják ako nem az ötödén, hanem a hatodán, vagy a nyolcadán lesz cucializmus!

csókol a családom:))
(tudom vot má, de szeretem őket, különösen az inflációt:))

www.youtube.com/watch?v=mlNjSdyTpTU&list=RDmlNjSdyTpTU
@Orica Középföldi: árisztotelészig hallgattam, de utána mosogatnom kellett:))
@Orica Középföldi: gondoltam leellenőrzőm a vízbe mártott testet, csak rájöttem, hogy az árhimédesz:))
@taga20: Úgy látszik tényleg sokat ittam annak örömére, hogy kiesett a Csút. :)

hogy helyett hoz, a g..it meg vigye el a vonat örökre. :)
@Oxica: rá se ráncs! szép még lehecc:))
Nocsak! Lehet, hogy egy védett állat, lelegelt egy védett növényt? :) Most mit fog ezzel kezdeni a mostanában cseppet sem tisztelt bíróság?

alfahir.hu/izraeli_ferfit_gyilkoltak_meg_tiszakecsken

ON
@Gábris szomszéd: hogy amit beraktál volt már kéccer.
@Gábris szomszéd:

"Lehet, hogy egy védett állat, lelegelt egy védett növényt? "
Ezért az okádék mondatért, remélem a te Istened lesújt rád a szeretet nevében.
@Orica Középföldi: Lüke vagy ismét, hiszen a hülye is tudja, hát még te, hogy csak hasonlatokról van szó. Ja és csaxólok, hogy lesújtani sokkal inkább arra fog, aki ilyesmit kíván. :)
@Orica Középföldi: aki ráadásul zsidó.
azé nem lennék keresztény, minden vasárnap a templomban, me lesülne a bőr a pofámról.

u.i.: döbbenetes, hogy akiből előbújik a szög, az nem tuggya sokáig dugdosni , me csak előjön.
@Gábris szomszéd: ember, inkább maradok itthon.

szar egy keresztény vagy. mondta má valaki?
@taga20: Te állandóan ezt hajtogatod, de az meg ugye sokat nem ér ebben a kérdésben. Ja és halkan szólok, hogy Istennek nem az a lényege, hogy te épp minek tartod vagy gondolsz róla. :)
@Orica Középföldi: de legalább olvasok:))

"Május elseje egy jobb, szabadabb, kizsákmányolástól mentes világ lehetőségét, vagy legalábbis reményét hordozz magában. Szimbólum, de több mint szimbólum. Ha nem is szabadnak, de a szabadság vágyának kifejeződése. Talán az utolsó valódi proletárünnep. Hogy aktuálisan fejezzem be: még akkor is az marad, ha a „munkaalapú társadalom” dölyfös új urai leaszfaltozzák a komplett Városligetet."

petya ma is odatette magát:))
@Gábris szomszéd: bazdmeg, így könnyű istennek lenni!

bármi történik, mindent meg tucc magyarázni. kezdem aszt hinni, hogy a geci, egy isten:)))
@taga20: Dehogy a gecik azok mi vagyunk. :)
@Gábris szomszéd: csak a magad nevében! én csak az elején voltam az:)))
@taga20:

"bármi történik, mindent meg tucc magyarázni"

Frászkarikát! Nem magyaráz, mellébeszél, de én már unom, hogy tételesen rábizonyítsam milyen hülye, hogy mit jelent a mondat amit leírt.

Legyen ez Fabius sara.
@taga20: Haver amúgy mik ezek a diszkont bölcsességek amiket mostanában írsz?? :)
Vagy nem emlékszel Moldova zseniális mondatára?

„A magyar ember nagyon szeret hinni. Ennél egy dolgot szeret csak jobban: csalódni”.
@Orica Középföldi: Ezt az álhumanita picsogást, már senki nem veszi be.:)
@Orica Középföldi: sok zsákutcája van a teológiának, a sekrestyelógia az egyik csak.
@Orica Középföldi: kuk orica drága:))
legalább hat éve ez megy. angyal csak a lenyomat, ne rá haragugy!
@Gábris szomszéd: melyik a diszkont haver? érdekelne, me az olyan szép, mikor a tolvaj moralizál:)))
@taga20:

"angyal csak a lenyomat, ne rá haragugy!"

ugye tudod, hogy nem harag van az emberben, amikor ilyen szöveg megy?
@guma: elkéstél, voltam má.

de együtt örülünk:))
@Gábris szomszéd: diszkont bölcsesség?! mikor saját véleményedet is az alfahírben olvasod vagy barsi súgja?
@parti_giano:

maga ne terjesszen új "lógia" elméletet! (ha kérhetem :))))
@taga20:

Megmondta a főbakter, hogy a sport növeli az öntudatot. Aztat elfelejtette, hogy a kisvasutasokban is.:D
@taga20:

én mostanában mindenhonnan elkések. :D

(valamikor valakinek írtad: láttál motort?
akkor is lemaradtam, pedig én voltam is párszor benne! qrva szar volt a keféket cserélni és becsiszolni a kommutátorhoz...)
@taga20: ne cikizd gumát, maradj a nézésénél és a járásánál.
@taga20:

hihetetlen keserűség - (a többit nem folytatom)... legalábbis bennem.
@parti_giano:

kész szöveget kap. mert különben saját véleményt nem igen tapasztalsz...
Ha a védett állatnak szeme lenne, észről már szót sem ejtek, akkor ezt is kiírta volna, hogy kormányunk ormányukkal az élen adott a nemzeti turizmus szarnak egy nagy pofont.
Kéne talán még egy-két nagy plakát a birkáknak a migráncsozás jegyében.

"A férfi turistaként érkezett Magyarországra, miután befejezte orvosmérnöki tanulmányait."

Teccik érteni?

TURISTAKÉNT VOLT ITT.
Sajnos a felalcsúti kisvasútra már nem jutott el, mert a reformok gyorsabban dübörögtek, és hamarabb odaértek szegényhez.:(
KI A FASZT ÉRDEKLI dzsudzsákbalázst?
@parti_giano: igen, uram, igen!:))

ja és, fettel!
@parti_giano: Dehogy inkább rád figyelek, ha bölcsesség kell. ;)
@látjátok feleim szümtükkel: Igen többek közt a kéthétalatt rend lesz donpintéri ígéret.
@guma: Most kezdjem el én is leírni, hogy mi keserít el? ;)
@taga20: Haver neked is kell néha adnom egy kis önbizalmat, hogy ti vagytok itt a humánum táplálékláncának a tetején. ;)
EZ A KÖCSÖG KVIJÁT, BASSZA MEG AZ OROSZANYJÁT!
@taga20: Ne bazz mióta nézel te élő közvetítést geciputyinföldéről? ;)
@Gábris szomszéd: hülyegyerek, internetről hallottál má?

ne bassz fel!
@Gábris szomszéd:

téged?

aki ide jár, az sorolni tudja... :(((
A KIBASZOTT KURVAANYJÁT KVIJÁTNAK!!!!!!!!!!!!!
@taga20:

nehogy begurulj, mert nem szed össze :)
@guma: Hol máshol sírhatnám el fájdalmaimat, mint az igazán megértő és toleráns demokraták között? ;)
A ruszki kiütötte Vettelt. Sztálingrád már a miénk. :)
@Gábris szomszéd: ez bazdmeg az orosz mentalitás, szétbaszunk mindent!
@taga20: Biztosan Putyin utasította, hogy bosszút álljon a fritzeken. ;)
@Gábris szomszéd: szerintem most kussolj ruszkifan. remélem eszt a szar kvijátot eltiltják min. 3 futamra!!!!!!!!!!!!
@taga20: Mi a bajod már megint a ruszkikkal, amikor ilyen szép F1 pályát is építettek? ;)
@Gábris szomszéd:

a Vettel bevágott eléje már nem tudta kikerülni, Vettel rábaszott a sompolygásra már másoccor...nem képes az első kört befejezni...mindenki hibás csak ő nem

majd a Bernie megmongya
kkk
brühüyyy

elég jó kis herce hurca lett a biztonsági futamokból most izgalmas még majd Alonso megnyeri a Honda-val?
@Rodeo36: hülyegyerek, mi a faszt nézel? vedd má ki a fejedet a kaviáros bödönből!!!
@Gábris szomszéd: ember szocsiban! mint a téliolimpiját! 10 helyett 50milliárd dollárért?

eszednél vagy?????
????????????????

"Egy körmendi sajtótájékoztatón a bevándorlási hivatal illetékesei azt mondták, nem tudni, hová tűnt az a tízezer menekült, aki regisztrált ugyan ebben az évben a magyar hatóságoknál, de aztán nyomuk veszett..."

Basszus! Mi mindig jobban teljesítünk?

nol.hu/belfold/hova-tunt-tizezer-menekult-magyarorszagrol-1613747
@parti_giano: én is. azé remélem rozsi nyer:)
A KÖCSÖG PUTYIN, MI A FASZT KERES A BOKSZUCCÁBAN?
MI A FASZT KERES PUTYIN OTT?????????????
BAKKER A NÉMETEK BEVETTÉK AZ OROSZOKAT!

ez a kibaszott kágébéügynök mi a faszt keres ott???????
@Gábris szomszéd: te szombat hajnali utcák hányadéka, te....,
a vigalmi negyed utcaköveinek szennye hozzád képest hófehér gyöngyvirág
@habakuk000: haver, kicsit túl tolod! szigyuk inkább a komcsikat:))
@taga20: mi közöd hozzá?

nem a te elnököd, ha nem szereted ne nézd

amúgy elég vicces ez a Putyin-fóbiád, ha jobban tetszik, siralmas
@taga20: nem toltam túl, ez egy okádék
@habakuk000: EMBER, MÉNEM ASZT KÉRDEZED MEG, HOGY PUTYINGECINEK MI A FASZ KÖZE VAN AZ EFEGYHEZ?

"nem a te elnököd, ha nem szereted ne nézd"

bazdmeg, én a formaegyet nézem 30éve, de eszt a kibaszott kágébéügynököt még soha nem láttam!

eszednél vagy?????????????
@habakuk000: "amúgy elég vicces ez a Putyin-fóbiád, ha jobban tetszik, siralmas"

te hülye vagy????
@habakuk000: Putyinnal szemben az egész EU-nak szorosan össze kellene zárni.
Ez nem fóbia, hanem önvédelem lenne.
Sajnos azonban mindig lesznek, akik némi apróért hagyják, hogy szétcsessze európát.
@taga20: lehet, viszont elfagyott az egész szőlő, most néztem csak meg, ami annál is lesújtóbb, hogy az eper, ami földhöz közelebb van, nem
@habakuk000: tucc te, ha akarsz.

ja és, küldök bort, ha a szőlődnek annyi:))
@punkfrog: Putyin dolga az, hogy az orosz érdekeket képviselje, a miénk pedig az, hogy a mieinket - Magyarország, Európa - .

Attól, hogy orbán 3 cent gázjutalékért eladta magát neki, nem lesz sem jobb, sem rosszabb.

Nem olyan nagyon demokratikus, de az az oroszok dolga. Attól persze, lehet kritizálni, de a sajtókampányát tajtékozni vicces szerintem, Bár szívesen lefordítom, ha taga akar írni levelet, hogy jövőre oda ne merje dugni a kgb-s képét a forma 1-re, mert nézni akarja a tv-t.
@habakuk000: "Attól, hogy orbán 3 cent gázjutalékért eladta magát neki, nem lesz sem jobb, sem rosszabb."

neked elég érdekes fogalmad van, a rosszról és a jóról.

persze, biztos velem van a baj:)
@habakuk000: az orosz érdek nem az amit Putyin képvisel!
Pont ahogy a magyar érdek sem azonos azzal, amit Orbán csinál!
@habakuk000: ja és, nem 3 cent gázjutalék, hanem pl.: Paks 2!
@punkfrog: szerintem Putyint felelőssé tenni Paks II-ért picit szürreális

kötött egy jó boltot...
@punkfrog: érdekek, nem érdek, van egy nagy csomó, ami pl minket zavar, de bizony orosz állami érdek, teszem azt az ukrán kérdés, ettől még nem szeretjük, de tudomásul kell venni, hogy neki is joga van létezni a Földön
@taga20: érdekes, pl nekem kifejezetten úgy tűnik, Angyal zsidózása és a te putyinozásod között abszolút nincs jelentős különbség

(na jó, ez egy kicsit durva volt)
@habakuk000: :))))))))))

haver, az tisztán láccik, hogy nem te vagy a legélesebb kés nográdban.

te egyenlőséget teszel kettőnk közé?

angyal állandóan zsidózik, én meg nem hagyom szó nélkül, hogy egy despota, ahová beteszi a lábát ott fű nem terem.

és neked ez ebenguba?
@habakuk000: "Kedves" egészségedre és örvendek, hogy érted mit jelent a védett növény hasonlat. :)

@taga20: Ezt csak neked. :)

index.hu/sport/forma1/2016/05/01/vettel_karomkodasa_mindent_visz/
@taga20: nem egészen guba, csak tüneteiben, na minden jót a következő hónapokra, ahogy saccolom, egy év múlva is naprakészen lehet belépni az itteni eszmecserékbe
@habakuk000: ez orbánról szól.te is róla írtad a 3 centes jutalékot.
@habakuk000: az orosz emberekre gondoltam. Őket szarja le putyin.
@taga20:

csak azért, hogy jól aludjál:

Horner elnézést kért Vetteltől a baleset miatt

www.f1vilag.hu/hirek/horner-elnezest-kert-vetteltol-baleset-miatt
@guma: kösz, így má biztos jól fogok aludni:))

de eszt mé kell beleszőni az elnézést kérésbe???

"„Biztos vagyok abban, hogy fel volt tüzelve, de szerintem őt is meglepetésként érte, hogy az előtte autózók milyen gyorsan megálltak” – magyarázta a brit."
@taga20:

valamit mondania kellett. :D
@Gábris szomszéd: az lett volna szép, ha véletlenül lebontja a hidat:))
A királyi rádió szerint a hét legnagobb botránya az Alstom-ügy melyben Medgyessy az érintett.
Annyir eröltetik, hogy majdnem bevallotta a Kosssuth hírolvasója, amit nekik titkolni kell.:D

24.hu/belfold/2016/05/01/korrupcios-hirnel-matolcsyzott-majdnem-a-kossuth-radio-bemondoja/
@taga20: Igen ez teljesen fedi a valóságot. :)
@guma:

ha valakibe hátúlról rohannak bele az önmaga is hibás ebben (olvasd el a KRESZ-t) a Vettel meg a többi hülye kavarogtak ott mint bolond istók lesve, hogyan lehet kiugrani, rábasztak, Kviyat is versenyzett és nem a többiek farlámpáját és kipufogóját akarta nézni... ez az erőszakos, pofátlan autós sorsa az autópályán is, Vettel rábaszott most majd tanulnak belőle mindannyian... emlékezz azokra az esetekre -mint a mostani a Vettelke büntetés alatt volt és hátúlról indúlt, és tülekedett mert neki az jár, a pofája az jár neki- majd amikor nem tudott furakodni akkor csodálkozott hogy a centiméter távolságokra tartott rést nem tudta a mögötte versenyző (akit pofátlanúl megelőzött) tartani és megtolta... a taga lenne a legelső az autópálytán aki ugyanúgy viselkedne egy az egyben mint a Kviyat, most csak a csőre csipog mert a Kviyat orosz

brühüyyy
kkk
@Orica Középföldi:
.
Ez sem rossz: Az orosz vasút nyomtávja állítólag azért lett 10 centivel szélesebb az európainál, hogy megnehezítsék az ország megtámadását. Bárhogy is van, tény, hogy a Szlovákok Bécsig vinnék az orosz vonalakat, amelyek így elkerülnék Magyarországot - kihúzva a Záhonyi Átrakó Központ alól a talajt. Budapest nem tart a drága, Szlovákiában is vitatott projekt megvalósulásától.

Jut eszembe egy másik nyomtáv meghatározási lehetőség lehetőség is. Mekkora is a Bicskéig, majd Nyíregyházáig működő - most átadott - kisvasút nyomtávja?
@Rodeo36: ekkora zagyvaságot. Mi köze a KRESZ- nek a Forma 1- hez???
Egyedül Kvijat versenyezhet szerinted? A többiek minek vannak ott? Szimplán balfasz volt(Kviyat)!
az erőszakos pofátlan autós az autópályán pedig mindig az előtte lévővel az!
egyébként a KRESZ- ben is te vagy a hibás, ha hátúlról beleszállsz valakibe.akármi történt előtted.
Én most úgy megnyugodtam. Végre egy rendes és tisztességes ember, egy őszinte politikus, aki nem akar meggazdagodni.
Engem meggyőzött! :)

index.hu/belfold/2016/05/01/gyurcsany_ferenc_inkabb_maradok_tisztesseges_es_szegeny/
@Gábris szomszéd:

én meg jobban értékelem az olyan embert aki bevallja, hogy hazudtunk, minta ki az állítja magáról, hogy életében még nem hazudott......

mert ezt merte a pofámba mondani annó a rádióban.....

...bocs...:)
@habakuk000: hát, látod éppen ezekre akartam rávilágítani, különös tekintettel a "farokméregetős" részre. a 80-140 km-es ingázásokat is csak akkor lehet megtenni, ha van! töltési lehetőség, 74 km-t ingáztam (oda-vissza) i3-al, autópálya 130-nál nem gyorsabban. bizony azonnal töltőre kellett tenni, ahogy beérkeztem a céghez, után visszafelé itthon is... ez éppen késő ősszel volt, itt tájcsládijába, eső, köd, hideg, sötét...

de azért lássuk, hogy mennyire vagy magyar:

mitsubishi i-miev 10 millió forinttól
nissan leaf 9 millió forinttól
bmw i3 használtan, mo.-on 16 milliótól
tesla használtan, mo.-on 19,9 milliótól

mumbai-ban a napi átlag kereset 520 forint
@öregmatróz: Valóban figyelemreméltó az a politikus, aki ezek után, ugyanúgy tovább hazudik. :)
@Gábris szomszéd:

sinen vagy Te is, meg én is.

a végén csattan az ostor....:)))))))))))))))
Jó reggelt gyíkok:)

www.youtube.com/watch?v=25QsgUI0x8U

...
'Fabot elrabolták a lengyelek vagy Papcsák észosztásán töpreng?
@punkfrog:
azaz: Vettel 7. helyről rajtolt büntetésből, ezt akarta ledolgozni mindjárt az első körben, nem jött össze,

a többi rablómese

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

Dilettánsok részére (mondhattam volna csúnyábban is):

1./ Gyurcsány nem Gyurcsányként mondta, amit mondott, hanem a DK elnökeként, azaz inkább marad a PÁRT szegény, de tisztességes, minthogy "más pénzéből vagy közpénzből urizáljon". Amilyet láttunk már kies hazánkban.

2./ Gyurcsány nem politikusként gazdagodott meg, ha netán valaki lyukas fejéből kihullott volna az információ. A politikusként meggazdagodók más pártokhoz tartoznak.

3./ Megtehette volna, hogy személyesen ő finanszírozza a majálist, ha ostoba módon igazolni akarta volna azt mostani a FIDESZ vádat, hogy a cégei bevételéből támogatja a pártját. De nem hülye.

Azt átengedi másoknak.

Egyébként az index megpróbált a szokásos módon annyira gúnyos és rosszindulatú lenni, amennyire csak bír, de a "DK színpad összetákolásán" és az összekacsintós "Farkasházy kabarén" kívül olyan sokat nem sikerült kihozni a fiúknak az eseményből.
@látjátok feleim szümtükkel: emlékszem.....

de ez a csuti f.... olyan ember....:(

a végén nagyon fog sírni.
"Hétfő reggel óta tbc-tesztet végeznek el a gyerekeken egy szatymazi általános iskolában, ahol egy hete fertőző tüdőbetegségben halt meg egy korábban ott dolgozó nő. A Délmagyar hírportál írt arról, hogy februárig dolgozott a szatymazi iskolában közmunkásként az nő, aki tuberkulózisban (tbc) halt meg egy hete. Az ügyben rendkívüli szülői értekezletet tartottak. Az általános iskola 260 tanulója közül szülői beleegyezéssel 250-en végzik el a tbc-tesztet."

nepszava.hu/cikk/1092882-fertozo-tudobajban-halt-meg---tbc-teszt-a-diakokon/

B+!
A közmunkásreform olyan jól működik ( mert egyes képviselőknek ez az érdeke ), hogy az összes más foglalkoztatottra vonatkozó szabályt seggbe rúgva mehetett olyan munkahelyre a közmunkás, ahová csak egészségügyi alkalmassági vizságlattal szabad egyébként embereket beenegedni.

Kártérítésért indítottak már pert az érintettek? Meg úgy a felelősség vizsgálatába bele fogtak már?
"A jegybanki alapítványokkal kapcsolatos kérdésre Kósa Lajos azt mondta: a múlt héten elfogadott törvénymódosítás lehetővé teszi a jegybanki alapítványok számvevőszéki vizsgálatát, ezt „minimum érdemes megvárni”, mert „az alapítványok működését bírálók kijelentéseinek legalább egy része, biztosan tudjuk, hazugság”."

Mi van a más részével? Vagy csak egy része van? Hm.
@Rodeo36:

ha ezt látom, meg van miért kért elnézést a redbulos. tehát, nem tudok igazat neked:

index.hu/sport/forma1/2016/05/01/vettel_karomkodasa_mindent_visz/
Taga, te idióta, ezt találtam, kis grofó elénekelte a bella ciao-t
www.youtube.com/watch?v=qA2ujkrtrOY
süti beállítások módosítása