Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.04.12. 07:55 Fabius

Fidesz: legyőztük a boltzárat!

Kedves Népem, Drága Lakosság!

Győztünk!!!!

!!!!!!

Legyőztük a vasárnapi zárva tartás kínját! Nehéz időszak volt ez az ország életében - kurva Gyurcsány - de végre túl vagyunk rajta mindannyian. Egy hét múlva, mikor megint a plázákban botorkáltok és a madaras teszkóban szédelegtek családostól, már csak egy emlék lesz csupán az egy éves közmegtartóztatás. 

De azért gondoljatok arra, ezt a harcot együtt vívtuk meg mind!

A siker nem csak a miénk, a tiétek is. A ti otthon parkolásotok nélkül vesztettünk volna, vesztett volna az ország. Megmutattuk a multiknak, a mi vásárlási kultúránkat nem veheti el senki!!! Az ország szuverenitása, hogy a nép akar vásárolni vasárnap vagy nem akar, mi most demonstráltuk, hogy lehet élni vasárnapi boltfosztogatás nélkül is. De minek??? - mondtátok végül, és mi meghallottuk az emberek szavát! Tudjuk mikor elég, pláne, ha már kiosztottuk a sallerkokit akinek akartuk.

Most már jöjjön a megérdemelt szabadság!

 

Csókpuszi, Viktor

222 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr388589908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A kormány, az emberek akarata és a szelektív hallás

A Fidesz érdeke azt kívánta, hogy meghallja az emberek hangját. :)

Úgy látszik, hogy a kormánynak meglehetősen szelektív a hallása, mert az elmúlt hat esztendőben számtalan olyan eset volt, amikor figyelmen kívül hagyták az emberek döntő többségének akaratát és a tiltakozások ellenére erőből átnyomták kezdeményezésüket az országgyűlésen. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk néhány példát arra, amikor a kormány valamiért nem hallotta meg a nép hangját:

alfahir.hu/a_kormany_az_emberek_akarata_es_a_szelektiv_hallas
Jó írás!+ a gyurcsányozás,zseniális.XD !!!
Pedig milyen büszke volt a KDNP erre a törvényre....és külön Semjén Zsolt :)
ly méltán aratott nagy sikert a zemberek között. Az a nyiszlett ellen még a blokkoló órát sem látta a három ajtós szekrényhátak miatt. :xD
A végsőkig tudtuk titkolni Vezénylő Tábornokunk szándékát az ellen előtt! A péntek reggeli elterelő hadművelet hatására máris rohantak papírt, tollat venni, ahhoz a rohatt multihoz, ahhoz az officerhez vagy hova.
Ezáltal anyagi romlásba döntöttük az ellent, és megnöveltük az áfa bevételünket!
Dicsőség az előre látó Kedves Vezetőnknek, a nagy stratégának!
DRÁGA SZERETETT MINISZTERELNÖK URUNK !!!!!!!!!!!!!!

nagyon szépen köszönjük, hogy ISMÉT megoldotta egy problémánkat!!!

a hálás magyar nép soha nem fogja elfelejteni mindazt a sok jót amit népünk érdekében /inát leszarva / megfeszített munkával tett!!!!

nem bizony....
Az eleje:
Vezénylő Tábornok nertársnak alázatosan jelentem, a "Vasárnapi Boltzár" fedőnevű hadműveletet sikeresen megvívtuk. Az ellent 1 éven keresztül az orránál fogva (nagy orrút is) vezettük, és a remélt győzelem küszöbén mértünk rá végzetes csapást. Evvel kihúztuk a méregfogát! :))
Ki kell emelnem a "Kopasz Brigád" kommandó fedett akcióját, m
„ Ha nem is értek egyet a népemmel, de ha a népem így akarja nem tudok mást csinálni”- kommentálta a boltzárral kapcsolatos kormányzati irányváltást Semjén Zsolt KDNP-s politikus, aki korábban bejelentette: pártja tartózkodni fog az ügyről szóló szavazásnál.

www.168ora.hu/itthon/parlament-ma-targyalja-boltzar-ugyet-144585.html
Mivan? Ki kit győzött le?

"A vs.hu által kiperelt Századvég iratokból, közvélemény-kutatásokból kiderült például, hogy az emberek többsége Alföldit akarta a Nemzeti élére, nem hittek a trafiktörvényben és a megkérdezettek 71%- gondolta, hogy a kormány nem végzi jól a munkáját a korrupció felszámolásában....
A portál szerint a tanulmányokért 4,1 milliárd forintot kapott a Századvég....
A miniszterelnök számára azonban egyértelműen a legszívbemarkolóbb lehetett a stadionépítésekkel kapcsolatos felmérések eredménye: az emberek 56%-a nem értett egyet a nagy stadionépítési hullámmal."

index.hu/belfold/2016/04/12/szazadveg-iratok_az_emberek_nem_akartak_a_stadionepiteseket/

Tudatos hűtlen kezelés? Szórjuk a pénzt két marékkal? Meg azemberekkel kormányzás?
Kövért meg az elgurult...( akármije, nem a gyógyszerére gondoltam :D ) győzte le?

index.hu/belfold/2016/04/11/kover_laszlo_elnok_parlament_ellenzek_beszolas/
Jóllehet a világlátásunk nem azonos, én mégis Őszinte, szívből jövő, földig hajoló elismeréssel Gratulálok a Szerkesztő-Admin-blogtulajdonos úrnak a tűpontos jóslatához, miszerint a fiúk, a kúria döntése után, Mindenképpen keresztbe vágnak a szocialista gyerekeknek, mielőtt felépítik magukat ennek a népszavazásnak az ösvényén -ami tényszerűen igazolható, reális veszélyt jelentett a számukra, vitathatalanul- de én nem gondoltam volna, hogy képesek ekkora szarvihart magukra rántani a visszakozással. Én sem értettem,
zordidok.blog.hu/2016/03/09/vagta_a_doglott_lovon_725
miért ütötte Viktor apánk ezt a lovat, de azt beismerem: álmomban sem gondoltam volna, hogy pl. három nap alatt ekkorát fordulhat a világ. Te április 7.-én felraktál egy posztot, ma 12-én már minden szavad valóság, a kérdéseidre megkaptad a választ.

Le a kalappal.

Csak egy apróság: ez egy jó blog. Miért szokott le az index arról, hogy címlapot kapjál? Bár, ahogy elnézem bejáratott olvasótáborod van e nélkül is, szóval tulajdonképpen mindegy.
@avanivi:
Az ő "népe"?!
Túl sokat olvasgatta a Bibliát, és azt hiszi, hogy ő Mózes?
Orvos látta már?
Mondjuk az ellenzék helyében én folytatnám az aláírásgyűjtést a boltzárral és a többi kérdéssel kapcsolatban. Ha kormány képes a zembereket baszogatni a már nem létező migráns ügyben, akkor az ellenzék is legyen elég tökös ahhoz, hogy ők a földárverések és a bérplafon miatt keményen folytassák az aláírásgyűjtést.
A II. VH alatti dicsőséges propaganda szöveg jutott az eszembe: "Csapataink rugalmas elszakadást /visszavonulást/ hajtottak végre."
A 2018-as kampányban a fitymasz már azt fogja harsogni, hogy gyurcsány akarta és vezette be a vasárnapi boltzárat, de ők legyőzték fletót.
Győzelem! Meghátráltak! Nyit a pláza a cseresznyevirággal együtt, a nép visszaszerezte önrendelkezését, és még el sem indult szavazni. Pont az volt a cél, hogy ne induljon el. ;)

www.hvg.hu/w/20160412_Itel_a_nep_boltzar_nepszavazas
@Orica Középföldi:

Én már egszer felvetettem, miért nem alkalmazza az ellenzék fidesz bevált módszerét, aláírást gyűjteni bármilyen témáról ami a fidsznek kényelmetlen, oszt belükni a miniszterelnök ajtóján. Olvasgassa.
Mellesleg ha igaz, hogy legalább 500 ezer magyar dolgozik határon kívül és van 200 ezer közmunkás, akkor mennyi is az, aki itthon nem tud rendes munkából megélni? Plusz akik még nem is regisztráltak, mondjuk ott a borsodi végeken.

Valami nagyszájú focialista nem egy, azaz 1 millió munkahelyet emlegetett amikor a szocik voltak kormányon? Persze tudom, nagyot kell mondani, hogy legyen miből engedni, nade?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nagyon meg fog lepődni ha a "népe" visszaüzen, hogy menjen a p..ba.
"Nem bolsevikok vagyunk, hogy erővel csináljunk jót
- mondta Kósa Lajos."
HAHAHA!
@avanivi:
A "népe" már megüzente, azért kell kb. 2%-os párt létükre koalíciós partnerként parádézniuk a Parlamentben.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Elég nagy hatalmat kaptak Orbántól a 2%-hoz képest.
ha jól látom, azért ehhez is kellett rogán cecília nem rajongása is a vasárnapi boltzár iránt. ilyenkor elkóborog a vakkomondor, tóni?
A fidesz kormány hivatalai legyőzik a jogállamiságot. IS.
Még szerencse, hogy a bírók tudnak jogot olvasni.:D
Kár, hogy a kormány és vezetője meg nem, mert eltűrik a hivatalaik sorozatos joggal való visszaélését jelentősebb konzekvenciák nélkül. Pedig legyőzhetnék saját balfaszaikat is.

index.hu/gazdasag/2016/04/12/kuria_jogtalanul_adtak_berbe_a_kishantosi_foldet/
Az emberek a stadionépítésekkel sem értenek egyet /századvég közvéleménykutatás/ tehát azt is legyőzheti a fidesz!
@István Tamasi: sokat reklamálsz, akkor bevezetik, hogy stadionépítésre is fel lehet venni a csokot.
szar lehet Harrach Péternek, és külön Semjén Zsótnak napról napra, minden percben szembenézni azzal, hogy az életük tökéletesen értelmetlen.
@látjátok feleim szümtükkel:

látom felem szümümmel, hogy Mordorban élünk...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

No látod, nem véletlenül ez a nickem.Ö

Mert aki nem látja...
hurrááááá! levizsgázott dajcs tamás! így legalább senki se feszegeti, hogy kerültek a kopaszok a krédóba. éjjen soká a kavinton, mindörökké amen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tegnap semjént még a veres püspök is lebaszta. eljárhatna egypár kanosszát.
hmmmm, bomlott elmék:

KDNP: Csak az aranyborjú számít, azt imádják

Fidesz: Vereséget szenvedett a polgári Magyarország. A kormányt az elvek vezették.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F04%2F12%2Fvasarnapi_boltzar%2F

----
remélem a többi ellenzéki párt sem felejti el, mert van még ott olyan amivel szívatni lehet a narancsmaffiát :D

Az MSZP így is elkezdi a boltzár elleni népszavazáshoz az aláírásgyűjtést

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F04%2F12%2Faz_mszp_igy_is_elkezdi_a_boltzar_elleni_nepszavazashoz_az_alairasgyujtest%2F
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Történetesen nem jól látod. Életük nem tökéletesen értelmetlen.
Kitűnő elrettentő példák.
@parti_giano:

komondor??!!
ne hülyéskedj!
vakpincsi az.
azon tűnődök, hogy meddig lehet ezt csinálni, lavírozni, megúszni, lepapírozni, megoldani okosba'. sokféle diktátor, meg diktatúra van, de legalább egyszer oda kell állni, be kell tolni mindent, és bemondani az all-innt. mi a garancia, hogy akár egy évvel a választások előtt nem alakul valami magyar Podemos, nyer kétharmaddal, levált mindenkit (az most mindegy, meddig maradna kormányon) és ezeket elviteti és rájuk basz 500 évet? egy normális eljárásban ezek egy csomag szalvéta eredetével nem tudnának elszámolni. (és itt most még szigorúan csak a gazdasági bűncselekményekről beszéltem).

mintha a Legkisebb Fiú helyett a határ legnagyobb lókötője nyerte volna a fele királylányt, és képtelen lenne a Trónon is felhagyni a régi szokásokkal. a mai Orbán valószínűleg ott a székházbuga környékén született, azóta megállás nélkül hazudik mindenki a Fideszben, de kényszeresen.

szóval az Viktor bazmeg biztos nem fog menni, hogy a diktatúrát nem mered "kikiáltani", helyette hatodik éve bohóckodsz és színészkedsz a demokrácia kiürített díszletei közt.

valószínűleg az van, hogy az abszolút hatalom ugye abszolút felelősséggel is járna, de attól meg félsz, mint Ördög a szenteltvíztől. az milyen már, hogy még az általad keresztülvert törvények szavazásáról is hiányzol, mintha ez, ha odáig jut a dolog, valamit is segítene rajtad...

ilyenkor meg kiállítasz valami udvari bolondot elvinni a balhét.
tanulságos kép, és a már oly régen tudott kádéempés gerinctelenség mementója:

Egy újabb bátor politikusi kiállás

Harrach Péter nemmel szavazott a boltok vasárnapi kinyitására. A KDNP-s frakcióvezető aztán utólag jelezte, hogy mellényúlt.

444.hu/2016/04/12/egy-ujabb-bator-politikusi-kiallas
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: még lehet, ki tudja meddig:

Rogánék egészen trükkösen intézték el, hogy csak a Carion szervezhessen nemzeti fogyasztói csoportot

Csak az indíthat nok-ot, aki megnyeri a Carion vezetőinek jóindulatát. Rogánék egy konkrét cégcsoportot betonoztak be a masszív állami támogatással működő programba.

444.hu/2016/04/12/roganek-egeszen-trukkosen-inteztek-el-hogy-csak-a-carion-szervezhessen-nemzeti-fogyasztoi-csoportot
mert ugye vannak fontos dolgok ebben az országban, ahol ezrek halnak meg kórházi fertőzésekben, ahol magát az OEP-et akarják beolvasztani és megszüntetni...

Volt egy kis gond a magyar egészségüggyel, de a kormány megoldotta

Rendeletben szabályozták az orvosi bélyegzőpárna színét, erre most körlevélben hívták fel az egészségügyi szolgáltatók figyelmét.

444.hu/2016/04/12/volt-egy-kis-gond-a-magyar-egeszseguggyel-de-a-kormany-megoldotta
@parti_giano: érten, túl hangosak a linkjeim, oksa :D

Éppen mindig ellentétes tanulmányok készülnek az NGM-ben arról, hogy akkor most jó vagy nem jó a vasárnapi zárvatartás

A gazdasági minisztérium rendre lemarad egy ütemmel, ez a mostani különösen csúnyára sikerült.

444.hu/2016/04/12/eppen-mindig-ellentetes-tanulmanyok-keszulnek-az-ngm-ben-arrol-hogy-akkor-most-jo-vagy-nem-jo-a-vasarnapi-zarvatartas
@parti_giano:

Cilike méltóságos asszony még felesés céljából sem érintkezne komondorral. Az olyan pórias.
tanulságnak:

Az infláció 700 %, vécépapír nincs

Megfulladnak az olajban, mégis csődbe mennek. A boltok üresek, a buszsofőrből lett elnök energiahiány miatt már szabaddá tette a pénteket, és arra kéri a nőket, ne használjanak hajszárítót. Venezuela kipróbálta a szocializmust, nem jött be. Az utolsókat rúgja Unortodoxia.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F04%2F12%2Fvenezuela%2F
@Eszter jött: oksa. azt hittem arra célzol, hogy hölgyek az ölebeket néha egészen egyéni feladatra tartják.
@jaegtoer: szeva jég! vasárnap ráérsz?
nem megyünk el sopingolni?:))))
@parti_giano:

Rogán Cecìlia hölgy lenne?
Zrínyi Ilona most fordult meg a sírjában.
egyébként meg, rohattul megnyugodtam! mer' most a sokrohattmultinak durva drága lesz!

ugyi, hogy a gyorsnaszádhoz képest a zauróra egy papírhalyó?
.
Na! Gyűjtöm a hamut.

Csak kell valami a fejére, amikor a manyupot adja vissza.
.
@nincs_itt:

Most kėpzeld mellé a Rogánt.
Szerencsétlen ivadékok!
@Eszter jött:
.
Kételkedem. Lehet, hogy pórias, de ugyanez a mutatvány elefánton baromira fájdalmas lehet.
Ha csak kicsit kényes, beéri a küszöbbel.
.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

tipikusan ezek a rendszerek szoktak hétfőről-keddre összedőlni. a boltzár élt egy évet, a KLIK most döglődik. hogy a mezőgazdasággal mi lesz, mikor a rokonság elkezd "gazdálkodni", arra gondolni sem merek.
@dr. jenőke (jenőke):

Hogy jut ilyesmi az eszedbe!!))))
@dr. jenőke (jenőke):

"Na! Gyűjtöm a hamut.

Csak kell valami a fejére, amikor a manyupot adja vissza."

Üresen? Kell a francnak.
A hamu legyen csecsemőkorú, ha kérhetem. Mondjuk az Etna, a kitörés pillanatában.
.
@parti_giano: az jó lenne, persze nem is téged hívtalak:))
@Orica Középföldi:
.
Nem jó.
A Terrából is megpróbált stadiont csinálni, a görögök már akkor, abba belerokkantak.
Most nézegetheted félkészen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

azt akarom mondani, hogy ezek a rendszerek csak addig működnek, amíg Polt a legf. ügyész, Pintér a belügymin. és Rezsi Szilárd a NAV elnöke. szerintem látják már ezt, de Orbán már eltolta addig, ahonnan ő már nem fog tudni visszajönni, a többiek meg kihasználják ezt a ki tudja mennyi időt a lopásra.
a kurvaéletbe, dörög az ég és szakad az eső itt érden.

pedig le akartam nyírni a füvet:))
@taga20: meg engem se! én meg megtanítanálak, hogy miként ismerheted fel az autót! de azért önállóan is tettél egy hosszúlépést.
@taga20: az egy collra eső menetek számát, meg hogyan nevezed??? mert a 60 fok és az 55 fok között 2 feles után már nem nagyon érzed a különbséget!
@taga20:
.
Gyere Kispestre. Esőnek nincs nyoma. Itt is tudsz füvet nyírni.
@dr. jenőke (jenőke): jó! fűnyírod van nyuszika?:))

egyébként, dupla szivárvány volt! HOPPÁ!:))
A Populista Lózungok és Süket Dumák Galaxisának ura Darth Vaker, kénytelen volt a multiromboló csillagflottáját hátramenetbe (bocsiul: rückwärts) kapcsolni,
mielőtt a lázadók sikeres morális támadást intéztek volna az UniNERzum csodafegyvere ellen, amely komplett demokráciák elpusztítására is képes.
A Birodalmi Szenátus végérvényesen visszavonta az idióta törvényt, szóval lesz mit magyaráznia az intergalaktikus rezsiharc után egy darabig Jabának, de majd megoldja, rutinja van a hülyeséget győzelemnek beállítani, és vele van a CSOK/NOK-talan Csepel nevű bolygó szerény szellemi kapacitású narancssárga lakossága is.

Szilárd meggyőződésem, hogy ezt is sikertörténetnek fogják sokan értékelni. Tisztelet a nagy többség-kivételnek! Ugyan a többiekkel lesz egy kis gond, de majd azokra is sor kerül, szankcionálásilag…

Éljen és virágozzék a vasárnapi sörvásárlás!!
@taga20: öcsi! apád rád emelné a tokmánykulcsot, ha nem a kérdésre válaszolnál!

akkor mégeccer:"az egy collra eső menetek számát, meg hogyan nevezed???"
@taga20:
.
Szemrevaló lehetett.
Kettőre ...
@taga20: ja, és ha fél colos, akkor az mennyi DN-ben? illetve mekkora falvastagság mellett szabad csőre, félcolos menetet vágni?
@Knósszosz: éljen sokáig!:)

vasárnap végig járom az összes plázát a környéken, és mindenhol veszek egy üveg lóbányait:)))
@nincs_itt:
.
A falvastagságot hogy érted? Válaszfal, vagy tart? Malterral, vagy anélkül? Tégla, vagy más?
@nincs_itt: ja, és hány éves a kapitány?:)
@Knósszosz: csu-bakkameg! há én itten nem-nerileg csak szombatig jutok az éltető és már 500 parszek óta színtiszta alapvető élelemhez!
menten hyperűrsebességre váltom, az 1001 íccakás sásmádárkámot és izibe abban galaktoidban termek, hun!(figyelted?!) vásárnapján is merek móz ájzli kricsmijébe' vedelnyi!
@dr. jenőke (jenőke): cső... vasbul(fályt leírni), de asszem így érthetőbb számodra...
@parti_giano: inkább, mint neked, te fagyöngy:)))
@taga20: nem ittál??? akkor ezé vagy ennyire nem okos!
@taga20: emút huzsvéd? merre jártál??? mer itten nem!
@nincs_itt: kurva sok felétek a migráncs, nálunk egy sincs:)

gyere te!:)
@taga20: aha! szóval kszenófób vagyol!
@taga20: én se bírom a vizet! az örüjjön ha megmosdok benne!
@taga20:
Hát, erre nem mondom, hogy egészségedre...
@nincs_itt:
Na de azon a bolygón ahol élsz, ott egész más a helyzet, mint Vaker nagyúr sötét galaxisában. Ezt vedd figyelembe!
@taga20:
megy boli óvár mellet, egy patkolóban meglátja taga autóját, felordít:
- sör, sör!
kinéz taga a kocsiból:
- hol, hol?
@Knósszosz: szarnirááá! há' vasárnap is lehet venni tacskóilag akármit!
@taga20:

Jutalom a nap végén: Lóbányai Villámgyors.
@parti_giano: mondták má neked haver, hogy drasztikusan romlik a helyesírásod?

mingyá jön orica, asztán megwuduz:))
A Fidesz (kitartott) ellenzéke egyetlen egy módon tudna hatni a Fideszre. Ugarolnia kellene magát. www.kislexikon.hu/ugar.html
@nincs_itt:
Most az van, ha az ember szomjas, akkor tutihétszentség, hogy megtalálja a lehetőséget. Ha éhes, akkor is. Legfeljebb többet kell gyalogolni érte. A baj nem az, hogy nincs nyitva ez vagy az. A fő probléma evvel, hogy nézzen már felnőttnek a kurva hatalom akkor is, amikor ki akarom fejteni abbéli óhajomat, hogy menjen a picsába és ne döntse már el, mehetek-e vásárolni vasárnap?! Ne csak akkor legyek már megbecsült állampolgár, amikor választáskor a szavazatomért ígér/hazudozik össze-vissza minden baromságot!

És érdekelje már a fene nagy érzékenységével, hogy mi a véleményem Paksról, a szétgórt oktatásról és egészségügyről... soroljam? Minek...?
Na... ürítem poharam.
@Knósszosz: édes drááága kollega úr! én csak arra mertem volt bátran utalni, hogy errefelé, a galakszis másik végiben, durvára nincsen nyitva vasárnap semmisenem!
@nincs_itt: látszik is rajtad, mert vasárnaponként elég béna vagy.
@parti_giano: na ja! csak vasárnap? hijába töröm magam?

na mindegy, szombatig letudom amit venni köll, oszt fejerábaned!
@nincs_itt: szerintem szombaton is minden zárjon be!

étterem, benzinkút, strand, vidámpark, tömegközlekedés, vasút, etc.

akik itt dolgoznak, azoknak is van családja.
@taga20: a vasárnap nekem pont ölég! nem zavar, mexoktam.
de ha neked a szombat is köll! akkor péntek is!
@nincs_itt: ne gecizz velem! ako csütörtök is!:))
@Knósszosz:

Csak annyit jegyeznék meg halkan, hogy ezek permanensen hazudoznak.
@taga20: ne mennyé gyereksebészhez! mert, fijatal és képzetlen és még a műtőasztalt sem éri fel!
@nincs_itt: mindent megszok az ember.
lásd észak-koreát, vagy a rákosi rencert!
@taga20: mágneses ágyon, hogyan fexik hanyatt a vasórrúbába??

tuttad? a kőrözött az személy?
@taga20: tudod mér kapol tőlem egy kilincset??
@taga20:

"_szeva jég! vasárnap ráérsz?
nem megyünk el sopingolni?:))))_"

Ráérek, de nem vásárolni.

Amúgy pedig az a véleményem, ha ennyire fontos volt, hogy a népesség vasárnap is tudjon vásárolni, akkor értelmetlen szócséplés bármilyen szegénységről siránkozni.

Az egész hozadéka az, az egyébként is alulfizetett kereskedelmi betanított és szakmunkások dolgozhatnak ezentúl vasárnap is a minimálbérért.

Halleluja.

Mert nekünk minden jár. Jár, hogy mindenki más, a többi rabszolga kiszolgáljon, de bennünket mindenki hagyjon békén, és ne szóljanak bele, hogy mikor dolgozzunk. Mert csak.

Hozsánna!
@jaegtoer: köcsögöm széken! mer' ennél közelebb nem lehet hozni a kérdést...
@jaegtoer: a rabszolga legjobb őre? egy másik rabszolga...
@jaegtoer: nem bazdmeg, ez arról szol, hogy a kibaszott tróger fityeszéskádéjempés gecik, nem szolnak bele minden szarba!

ha annyira a szívügyük a kereskedelmi dolgozok bére, ahogy te itt levezeted, ako mi a kurvaanyjukért vonták vissza a plusz juttatást is???
@taga20: a kilincset sem érted! arról beszélek, hogy a rabszolga legjobb őre, egy másik rabszolga!
@taga20: tacskó, meg a madaras tacskó árufeltöltője is rabszolga, meg én is, sőt te is rabszolga!
@Poszthoz: A boltok vasárnapi megnyitásával párhuzamosan nem zártak be a közparkok, nemzeti parkok, múzeumok, és színházak, továbbá senkinek sincs megtiltva, hogy családja, szerettei, esetleg egy jó film, vagy könyv társaságában töltse el a vasárnapot. Akinek erre igénye volt, eddig is ezt tette. Akinek nincs, azt a vásárlási opció megszüntetése nem tette igényesebb emberré egy év alatt.

Ahogyan a büdösparasztozás nem tesz ajrópai világpolgárrá, úgy a tescósprolizástól sem leszel igazabb keresztény-konzervatív magyar. Minden egyéb más érv megfontolandó lehet a boltbezárás, vagy nyitás kérdésében, de erről a döglött paripáról le kell szállni.
@jaegtoer: annyit csak hozzá, hogy a hét többi napján is minimálbérért dolgoznak. számomra ez szomorúbb. nekem nem hiányzik a vasárnap, de az egyik legszemetebb dolognak tartom, hogy a fidesz a kereskedelmi dolgozókkal kibaszik, csakhogy rúgjon még egyet a maszopba.
@taga20:

Eltérő az életfilozófiánk. Ennyi az egész. Minden más belemagyarázás.

Amúgy meg a vasárnapi nyitva tartás alapvetően egyrészt az emberi önzésről szól, másrészt kereskedelmi profitmaximalizálásról, harmadrészt pedig egy életformáról.

Az pedig, hogy a Főnök még ezt is el tudta baszni, az bizony Orbán Viktorról szól.
@nincs_itt:
Vettem... szoktam olvasni is.
Én meg pusztán és nagyon primitív módon azt szeretném, ha
bizonyos dolgokba nem pofázna bele senki! Ez olyan nagy dolog-? Én sem járok minden vasárnap boltba, legfeljebb egy évben... mondjuk 30 alkalommal. A többi akkor miért? Mert más meg akkor megy. Megéri a kereskedőnek? Bízzuk már rá, jó?! Ha neki nem tuti, akkor csukja be, ha meg van értelme, akkor csinálja!

Rohadt libsi szemlélet?
@parti_giano: néha vannak értelmes pillanataid, ez az volt.

most megint várhatok egy hétig:)))
@Eszter jött:
Nekem ilyesmi máról holnapra eszembe sem jutott!
Ott van, amióta fidesz van...
@nincs_itt: az semmi, hogy hogyan fexik a mágneses ágyon! De hogyan közlekedik a mágneses viharban? :D
@taga20: akkor becsüld meg azokat az embereket, akik miattad kénytelenek vasárnap dolgozni húgyért-szarért.
@jaegtoer: mindenről el lehet értelmesen polemizálni. az élet folyton változik, ami ma jó, holnap szar lehet.(lásd luckylukot, cigiből fűszál)

de az nem megy, hogy jön egy geci, és bandája, asztán bebassza a tutit, asztán párnap alatt ennek ellenkezőjét.
@nincs_itt: magas ez így, mint nyuszinak a lórács :)
Milyen fél collosra teccett gondolni a 60 fok emlegetése mián? NPT, UNC, UNF?
@parti_giano: először is megbecsülöm őket.

megbecsülöm a rendőröket, az orvosokat, a tűzoltókat, a nővéreket, a buszsofőröket, a mozdonyvezetőket, a strand pénztárosát, a...........! vágod haver? ako ne gizdáskogy!
@Gábris szomszéd: döglött paripára még a dakota is csak háttal ül.

Az megvan, hogy vasárnap pl. betojik egy vízcsap, háztartási gép, stb., stb?
És nem feltétlen igényel szerelőt. Ügyesebb háziasszony is megteszi, ha van alkatrész. Csukott boltban meg hiába van, még a legmacsóbb férjnek is. Ami egyébként gyalogosan is alig 15 percre van.

Az elmúlt egy év alatt szinte minden család tudna hasonló példát mondani.
@taga20: először a mentők és a tűzoltók, téged meg a szűzoltók :)
@jaegtoer: a hétvégi munkavégzést a munka törvénykönyvében lehet és kell szabályozni.
azt azonban szétcseszték a "nemzeti vállalkozók" érdekében, a munkavállalók kárára.
a vasárnapi zárva tartás semmit nem oldott meg.
értelmesen kellene kormányozni! senki és semmi nem akadályozza őket.
@punkfrog: végre egy értelmes arc!:))
@taga20:
A nyugtató hatású szilvóriumot tartalmazó kisebbik demizsont kapja mán elő a pank alúl, Mester úr! :)
www.rems.de/kataloge/hun/sections/Gewindetabellen.pdf

Ja és abinyiglisek is fontosak vasárnap is:
www.pinterest.com/pin/331155378826900719/

ugye-hogy-ugye?
@punkfrog:

Igazság szerint már hidegen hagy. Magyarországnak pont jó miniszterelnök Orbán. Kiérdemelték egymást.
.
Egyszer, csak egyszer látnék arra példát, hogy a politikus (nevesíthető tetszés szerint) gurult el, ámde a gyógyszer megmarat.
.
@graphics: első, votmá.
második, tucc te, ha akarsz:)
@dr. jenőke (jenőke): szerintem, ez az idei év vicce, eddig.

"Felszólítjuk Jean Asselbornt, hogy fejezze be az európai szabályok betartása elleni lázítást”
– közölte Szijjártó Péter.'
Nem tudom, mert magamhoz is liberós vagyok :)))
@taga20:
Pötyi már számtalan esetben bizonyította, hogy nála nagyobb külügysztendáppos nincs egész Európában. Az, hogy az érintettek röhögnek-e rajta, az huszadrangú kérdés.
Egészen addig, amíg a dunakeszi fuccsokat teszik nevetségessé. Ha majd ez a valós külpolitikai színtéren lesz komoly kérdés ... akkor te sem fogsz röhögni a balfaszokon.
@dr. jenőke (jenőke): Én pedig arra szeretnék példát látni, hogy egyszer azt mondja a Kedves Vezető & Co., hírvivője, hogyaszongya:
-- Győztünk!

És annak okáért méltatlanná vált vala a (szabadság)harc az idegenszívűek ellen, a karvalytőke ellen, stb., stb. ellen -- csak folyamatos jobban teljesítés, örökös béke és egymillió új munkahely leledzésének esete. Szorgos népünk győzni fog!
@ornagy50: eszt nem nekem szántad?:))
@taga20: NEKED is !!!
MOST JÓÓÓ???:)))
@ornagy50: már elő is vette a kompresszort, meg a sallert:D
@ornagy50:
Az a legszebb az egész történetben, hogy belekeverték a migrincs kérdést is. De igazuk van! Tényleg!...

Ezek a rohadékok minden lehetséges fronton támadnak.
Ott van például egy hírhedt marokkói gasztroterrorista szervezet, a Kusz-Kusz Klán, azok úgy semmisítik meg az ellenségeiket, hogy mindent felzabálnak előlük. Mára nagy mértékben radikalizálódtak, és két pofára zabálják a disznótorost is, csak hulljon a keresztény férgese!

Bölcs döntés volt a terrorizmus elleni harc lépéseként megnyitni a nagy üzleteket ismét, azért annyit csak nem tudnak beburkolni, hogy nekünk ne maradjon!:O
@ornagy50: azé friderikusz most elmehet a kurvaanyjába!
@ornagy50: ha ez így volt, amint a cikk írja, akkor egyszerűbb a Minoisztertanácsi rendeletek mintájára kormányozni, a Par-ban meg elég évente kétszer egy napot lamentálni... és még olcsóbb is.
@graphics: PFUJJJ!!!Máá megen az az undorító
üzekedés!!!:D
@punkfrog: "értelmesen kellene kormányozni! senki és semmi nem akadályozza őket."

dehogynem.....

a saját eszük.....!
Bocsi de ez azért kurva jó volt. :))

youtu.be/fs69W0mUyIY

ON
@The Ghost Wolf:

Hehe!
Migráncskérdés nincsen, de vagyon terrorveszély.
Hogy hun? Hát Brazíliában, a Zolimpián. :)

Reggeli készülődés közben - én hülye - megen bekapcsoltam a zemegyet. Aztat boncolgatták, hogy mekkora terrorveszély vagyon/leszen a zolimpián ...

besza-behu, hogy ezek mit ki nem tanának, csak, hogy ... :(
.
Kövér Lacibácsi, a levesszűrő bajusz büszke tulajdonosa, egyben az Országházi házelnök a Magyar Időknek azzal indokolta, hogy nem szavazott a boltzár eltörléséről: "Azt gondolom, ennyi szolidaritás egy társadalomban elvárható. Azoknak a kényelmi szempontjaira is gondolnunk kell, akik azért kényszerülnek helytállásra vasárnap a kasszagépeknél meg a pultok mögött, mert mi nem tudjuk megoldani azt a problémát, hogy ne vasárnap vásároljuk meg azt, amit pénteken vagy szombaton elfelejtettünk."

Indokolása diszkriminatív.
Ezen az alapon ne menjünk strandra, mert szolidárisak vagyunk az úszómesterrel, télen ne fűtsünk vasárnap, egész évben 52 alkalommal gyalog menjünk Sopronból Záhonyba, mert szolidárisak vagyunk a vasutasokkal.
Egyetlen vasárnap sem használjuk a villanyt, mert együttérzünk az erőművi dolgozókkal.... és így tovább...
Miért csak a bolti eladók munkája sajnálatra méltó?

Legyen irigylésre méltó, és ehhez csak az kell, hogy érdemeik szerint fizessék meg munkájukat. Akár rendőr, akár bolti eladó, akár erőművi dolgozó.
.
@dr. jenőke (jenőke):
a "kövér" az nem ember... az egy bajúsz egy tetűn

brühüyyy
kkk
undorító egy poloska
@dr. jenőke (jenőke):

Ez nekem jobban csípi a szemem,

"Hozzátte, a vasárnapi zárva tartást támadó baloldal és szakszervezetek a multik érdekeit szolgálják a magyar munkavállalókkal szemben."

Nem egyszerűen csúsztat, hanem hazudik. Azon túl, hogy a kormány se akkor, se most, szóba nem állt a szakszervezettel, a KASZ támogatta a zárást.

Ha a kormány bármely tagja szájára veszi a munkavállalói érdeket, az külön hányingert generál.
@dr. jenőke (jenőke):

ez a faszkalap maga a vak komondor, csak álcázza magát.
@hacsaturján:
.
Csak ne mi essünk át rajta.
Essen át a lépcsőkorláton, ha ő és a lépcső találkoznak. Állítom nagy harc lesz. Azonosak a feltételek. Mindkettő korlátolt.
@Orica Középföldi:
.
Szerintem fogalmi nincs arról, hogy miről beszél.
De ezen ne vitatkozzunk, mert az is lehet, hogy egyszerre igaz mind a kettő. Fogalma nincs arról. miről hazudozik.
(Nem kielégítően "gyermeki" tudatlanságában)
Jut eszembe: az infánsnő nem az infantilis felesége.
@dr. jenőke (jenőke):

" az infánsnő nem az infantilis felesége."

Pedig ez egy gyakori, és kellemes tévhit:)
.
Garai Gábor: Éhség
(részlet)

Naponta egyszer álljon meg a kés
a kenyér s a hús fölött a kezünkben.
Világ-birodalom az éhezés.
Ez anya-föld emlőiből
ember ma, száz közül
hatvan, egyszer se szívja meg magát
naponta
jóllakottra.
Másképp s precízen: 60 százalék
soha még
nem tolta el a tányért, hogy: elég!
Nincs képzete a jóllakásról!
(Mit palástol
e talányos képzet-hiány, – no most
legyetek okosok,
szó-alkimisták, iszony-artisták,
egzisztencialisták,
unalom-analitikusok!)
@dr. jenőke (jenőke):
A 09.27-es kommentedhez:
Rendkívül álságos Kövér László részéről a kereskedelmi dolgozókért könnyeket hullatni, kiemelve ezt a réteget a termelői és szolgáltató szférából.
Számtalan olyan foglalkozás létezik még ebben az országban, amely pihenő napokon is állandó munkavégzést vagy készenlétet igényel, melyeket Kövér kihagy zavaros gondolatmenetéből.
Nem mondok újat, hiszen mindnyájan ismerjük azt, hogy a KDNP agymenését kényszerítették rá a magyar társadalomra, félre dobva azokat a körülményeket, amelyek miatt ennek az agyrémnek nincs helye a mindennapi életünkben.
Félre téve a vásárlási szokásainkat, ebben a kérdésben a privát életünkbe való beavatkozás a lényeg.
Milyen alapon vindikál egy kormány arra jogot, hogy a saját elképzelése szerint kényszert alkalmazzon arra, hogy megváltoztassuk kialakított privát életrendünket, hétvégi programjainkat - horribile dictu - még ezeken belül az elfoglaltságaink mikéntjeit?
Kövér dumál itt a társadalmi szolidaritásról?
Ez a kérdés nem erről szól.
@Mariann19:

Kezdjük a vasárnapi munkát a pappal, aki vasárnap tart több misét is. Hétköznap nem érnének rá elmenni a hívők arra a misére? Na.

Mellesleg ha már itt vagy, had kérdezzem meg, van valami előírás arra, hogy a bankbetétekre mekkora kamatot fizethet egy bank? Mert lassan nem lesz bankbetét, mert lassan eljutunk odáig, nekünk kell azért fizetni, hogy ott lehessen a pénzünk, ugyan akkor meg a kölcsönök kamata azért most is jóval 10 % fölött van. Nem félnek a bankok attól, ha a kamatot nem osztják meg a betétesekkel, akkor előbb-utóbb nem lesz betét náluk?
@látjátok feleim szümtükkel:
Első mondatodhoz annyit, hogy azt hiszem te írtad, hogy vasárnap a sekrestyés is dolgozik.Az nem baj?
Pedig biztosan van valami javadalmazása neki is, ha nem is 100%-os túlóradíj. Hi-hi-hi
Nincs előírás a betéti kamatokra, az adott bank üzletpolitikája, állami bankoknál emellett gazdaági megfontolások is közre játszanak.
Japánban már negatív bankkamat is létezik, tudtommal o.1 % minusz kamat.
Első ránézésre meghökkentő, de a gazdasági magyarázata az, hogy az emberek a megtakarításaikat ne betétekbe helyezzék, hanem forgassák bele inkább a gazdaságba, vagy vásároljanak és fogyasszanak belőle orrvérzésig.
Nálunk a kereskedelmi bankok, tak. szöv-ök alacsony kamatai jól jönnek a kormánynak, mert így kelendőbbek az állami ilyen-olyan kötvények, befektetési lehetőségek, mert magasabbak a hozamaik.
Legalább tud nőni a belső államadósság! Milyen jó nekünk.
@látjátok feleim szümtükkel:
Első mondatodhoz annyit, hogy azt hiszem te írtad, hogy vasárnap a sekrestyés is dolgozik.Az nem baj?
Pedig biztosan van valami javadalmazása neki is, ha nem is 100%-os túlóradíj. Hi-hi-hi
Nincs előírás a betéti kamatokra, az adott bank üzletpolitikája, állami bankoknál emellett gazdaági megfontolások is közre játszanak.
Japánban már negatív bankkamat is létezik, tudtommal o.1 % minusz kamat.
Első ránézésre meghökkentő, de a gazdasági magyarázata az, hogy az emberek a megtakarításaikat ne betétekbe helyezzék, hanem forgassák bele inkább a gazdaságba, vagy vásároljanak és fogyasszanak belőle orrvérzésig.
Nálunk a kereskedelmi bankok, tak. szöv-ök alacsony kamatai jól jönnek a kormánynak, mert így kelendőbbek az állami ilyen-olyan kötvények, befektetési lehetőségek, mert magasabbak a hozamaik.
Legalább tud nőni a belső államadósság! Milyen jó nekünk.
@Mariann19:

No, valahogy én is így gondoltam, és ezért nem értem a bankok kamatpolitikáját. Ha nincs betét, akkor miből adnak hitelt?
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem vagyok nagyon offé a pénzintézetek forrásainak összetevőiből /iparszakos vagyok/, de van a bankoknak egy kötelező tőke része, és ennek a szinten tartása adódik a betéti és hitelezési kamatok különbözőségéből.
Most próbáltam megvilágosodni, de a sok összetevő miatt bonyolult lenne kifejteni.
Mindenesetre ilyen alacsony kamatok mellett nagyon meggondolandó, hogy pénzintézeteknél helyezzük-e el a pénzünket, vagy otthon, a sifonérban az ágynemű alatt.
Őszintén szólva engem az államra bízott kötvények, állampapírok sem vonzanak, mert rögtön eszembe jut Görögország és társai.
@látjátok feleim szümtükkel:
Na, na!
Csak nem békekölcsön lesz a neve, hanem elegánsabb.
Pl. Nemzeti Konszolidációs Hozzájárulás
Azért hozzájárulás, mert majd nem kapjuk soha vissza.
Már csak azért vagyok ilyen borúlátó, mert megint azt látom, hogy lepkehálóval nyargalászik kormányunk a mezőn némi új adóbevétel reményében.
Olvasom, hogy megreformálják a bérlakások adózását, és a strandokon fizetős lesz a WC használat.
Micsoda piti törekvések.
Azon röhögök, hogy a strandokon nem lesz bombasztikus bevétel a budi adóból, mert a magyarok eddig sem igen vették igénybe ezt a nemes szolgáltatást.
@Knósszosz: te figyuzzá má'! nehogy asziggyed, hogy kötekedni akarok! csak az lenne a kérdésem, hogy itten alsó-teutónia fölsőn, akkó nincsen liberális demokrácijja??

mer' itt aszonták, hogy lószart trudl! bevagyunk csukva!

mellesleg igen erős érv emellett, hogy a zeladónak is! 100% adómentes pótlék jár a zórabérire vasárnap meg ünnepnap stb!
@Mariann19: áááá! a tégla-jegy még nem vót! mongyuk, nemzeti újjáépítési jegy!
az emúttnyóccév elfalazása a fényes jövőtől! ezért kell durva sok tégla!
@nincs_itt:
Téglajegy majd az összeomlás közelében lesz, mert a tégla fog kelleni a Csok és Nok érdekeltjeinek.
Már most látszik, hogy az építőipar helyzetbe hozása
nem akar sikeredni, mert kevés a jelentkező.
Így aztán igazad lesz abban, hogy - amennyiben lesz téglajegy - a Fidesz építtet - mint a kínaiak - egy kurva nagy többfunkciós falat.
Egyrészt paravánként eltakarja a tolvajlás tárgyi bizonyítékait, másrészt jó lesz és tartós a migránsok ellen.
Mit szólsz?
@Mariann19: ééééééssss! ismét! tisztelt hölgyeim és uraim!

megint a jómagyar pógár fogja fizetni!

ma futottam össze egy magyari legénnyel a züzemba, 1 hete kezdett. meséli a legény, hogy dunántúli fatornyos városkájában vót egy üzem, tán még van is. a szakember gárda többsége lepattant, szerelőktől a takarító személyzetig...

tényleg falat kell húznia a politikai elitnek, a nyugati határra (is)... nem elfelejteni! a teljes politikumot kéne úgy valagba rúgni, hogy felcsússzon az aranyerük, fogukra koronának!
@Mariann19:
tudod a mosolyalbum: tudományos elemzés az alibabésanegyvenezerrabló akik ellopták a szezami tárulj majd azonnal át is kódolták

a többi a levédiabasznádi hülye nép kabaré története, mosolyalbum és a tévedések vígjátéka mint az ANYAG TÖRTÉNETE MATERIALISTA ALAPON A DINÓKAT IS BELEÉRTVE

brühüyyy
kkk

egyébként valaki meg tudná magyarázni hol volt -pontosan- a Nagy Robbanás? nagyon kíváncsivá tett a róla szóló mise
@nincs_itt:
vazsmegyében vazsfüggöny?

a történelem milyen kibaszott unalmas? csak ismétli önmagát

ki foggya mekktermelni a fidex luxuszát? hallgattok róla a geci tényleg elköltözött alcsútbasznádról hatvani pusztára a kastélyba?

a singsing jobb lenne?
brühüyyy
kkk
@nincs_itt:
Az előbb marháskodtam a Csokkal és a Nokkal, de most összefűzöm az általad leírt találkozás tanulságával.
A kormány ezzel a lakásépítési projekttel végső kétségbeesésében kezdett bele azzal, hogy állami beruházások helyett a lakosság fejlesszen a saját zsebéből és hitelből.
Mostanság kiderült, hogy a kivitelezéshez nincs szakképzett munkaerő, mert részben külföldre távoztak, részben ilyen volumenhez eredetileg is kevés volt a kivitelezői kapacitás.
A kis építőipari vállalkozások tönkrementek korábban, mert a kivitelezési láncban 3. vagy 4-ként
nem fizették ki őket. Ugyebár a generál kivitelezők leszedték a profitot, a dolgozó kicsiket benne hagyták a kakaóban.
Tehát látod, hogy ebben az országban - akárhová nyúlsz - minden rohad.
Hiába a nagy tervek, ezekhez pedig feltételek hiányoznak.
@Rodeo36:
Én sem tudom, mi volt a Nagy Robbanás.
Mire gondolsz?
@Rodeo36: tán nem vázsmegye, pécs környéke...

majd ez ejus pízekbül, ameddig lesz...

semmi sing-sing!!! egy szimpla vacsora a halakkal!
@Mariann19:
a hírhedt Big Bang... csak arra vagyok kíváncsi, hol is volt pontosan

kkk
brühüyyy

én úgy tudom, hogy azok az építési vállalkozók akik építenek is és nem csak szerződnek meg profitot termelnek, azok már nagyon régóta nem dolgoznak semmilyen nagyvállalkozónak, hacsak nem fizet előre!!!!

ilyen mértékű infláció mint a mattolcsy a 40%+ devízárfolyammal, és az összes többi felűlárazással az államcsőd már 2002-ben is volt azután a Gyrcsány megmentette (Bajnai) az IMF kölcsönnel amit trezorba raktak fedezetnek és volt Manyup...aszt ezek a poloskéák elkótyavetyélték azaz elinflálták a magyar inflációs ráta példa nélküli (ha tucc monggy ellenpéldát)

a mai államadósság közel 100 ezer milliárd HUF aki mást mond hazudik vagy -jobb esetben- téved

brühüyyy
kkk
@nincs_itt:
pécs Á ból is??? most már van derótkerítés, hogyan mennek? repülnek?

az a vacsora a halakkal nem is rossz ötlet

brühüyyy
kkk
@Mariann19: csak összefoglalva:

nem kéne felrúgni a teljes!!!! politikai és gazdasági "elitet" a zemmútt huszonvalahány évből???

mert amit leírtál, ezeknek a dilettáns, senkiházi tolvajoknak "köszönhető" (nem ám csak a fidexet kiragadni!!! igaz ritka nagy csirkefogó banda, de az elődök sem voltak kevésbé!)

tudom, tudom... mondjak valamit, vagy valakit, aki/ami.
@Rodeo36: kigyött oszt' jónapot!

szerintem ótóval...
@nincs_itt:
megoldódik a levédiabasznádi beltenyészet, csakafidex és mindenki más irány Montecarlo?

brühüyyy
kkk
krupiénak
@nincs_itt:
a penészes agyú antalljózsival kezdeni kibaszni a sírból is

és a többit a helyére majd kukacokat

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: A szezámmagos csirke receptet kódok nélkül is kipróbálhatod. De hogy jön a törökökhöz a kínai?
@Pali papa és a negyven rab ló:
nem szeretek horgászni... és a csirkét sem hacsak nem valami kukoricán és füvön nőtt lenne és jérce rántva a szezámmagot nem szeretem...

milyen kínairól beszélsz? a törökök sok padlizsánt csinálnak és aszt nem igen szeressem... és a fűszereiket sem, a kínaiban meg ...hát ha nem látom aszt amiből csinálják akkor nem eszem meg

nem keversz te össze engem valaki mással?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: stimmt! mert állítólag annak a balfaxnak a "politikai ökörségét" viszi tovább a zógévé!
@Rodeo36: Kérdezheti a kínai, ha bemész az éttermébe: Szezámos csirke mézes mázzal ebédre vagy vacsorára?
@Pali papa és a negyven rab ló:
a sült csirke karamell szószban és garnéla rákkal vadítva yucca gyökérrel amit fokhagymán és vajon pirítassz miután megfőzted természetesen erős paprikával

na megyek meccset nézni kezdik

honnan ismerjük mi egymást?

a kocsmában régen nem voltam

brühüyyy
kkk
@nincs_itt:
Nem vitatom, hogy az előző kormányok és pártok bűntelenek lennének a rendszerváltás óta történt lerohasztásban.
Azonban vannak fokozatok és mértékek, amelyek a károkozásban egy folyamatábrában jól bemutathatóak lennének gazdasági összefüggésben. Bizony a Fidesz rezsim időszakai alatt nagyok lennének a kilengések.
És most csak a gazdasági vonatkozásokra utaltam.
@Rodeo36:
Rodikám!
Az államadósságot 4-szeresre taksáltad helytelenül.
Jó lesz az olyan 25-26 milliárdnak is.
@Mariann19: én nem vitattam, mindenhol kiemelem a fidex bűneit!

de! mindez nem jöhetett volna létre, ha a másik oldal normálisan teszi a dolgát!

nem kevésbé gazemberek, csak mert, nem sok-sok-sok milliárdot loptak, "csak" sok-sok milliárdot!

ebben nincs bocsánat! olyan kisslászló ügye... gazember? az! tett jót is? igen! de attól még...
@Mariann19: téves az adatod...ellenőrizd le

78000 milliárd amit bevallanak és abből nem törlesztettek már 6 éve csak a kamatokat vagy azok egy részét

számolj
brühüyyy
kkk
meccs van utána elolvaslak
.
Arany János: Civilizáció

Ezelőtt a háborúban
Nem követtek semmi elvet,
Az erősebb a gyengétől
Amit elvehetett, elvett.

Most nem úgy van. A világot
Értekezlet igazgatja:
S az erősebb ha mi csinyt tesz,
Összeül és – helybehagyja.

1877
.
@Mariann19:
kedves @Mariann... honnan csórtad eme hamis számokat...semmiféle valósággal nem konveniálnak

van egy excel táblám amit 2009-ben nyitottam hivatalos adatok alapján és azóta napra készen tartom

brühüyyy

kkk

Nabucco
kórus a Iv. felv és nem is akárhogyan
.
""Az MSZP két képviselője felmondólevelet készített a Magyar Úszó Szövetség elnökének. Gyárfás Tamásnak a dokumentumban a többi között vállalnia kellene, hogy lemondása után hatvan napon belül a széles nyilvánosság számára részletes beszámolót készít elnöksége idejéről.""

vs.hu/kozelet/osszes/felmondolevelet-keszitett-az-mszp-gyarfas-tamasnak-0413

Valamelyik nap jeleztem, hogy azt kellene firtatni, kinek az érdeke a Kiss László ellen keltett vihar.
Most már tudjuk.

Azt is, hogy mi, illetve ki a végrehajtás eszköze.
@dr. jenőke (jenőke):

Ez az akció jól jellemzi a maszop szellemi színvonalát, állandósult spétjeit.
@Mariann19:

csillagvirág, kisztihand!
egynehány észrevétel, pusztán annak okán, hogy ne terhejjük fölöslegesen az étert:
a mi rodeónk nemcsak hüje, hanem idióta is, mondom azzal a lendülettel, hogy nekem nyóc excell táblám is van, mégis esik az eső (vagy nem).
nincs itt kollega autodafe, mégis jó vele kötekedni, mer belegyökerezett a tréfarépa.

(epizód)

vótam eccer még a régi erkelbe egy aida előadást megtekinteni (aida szerepiben szirmay márta, míg viszont radameszt a melis alakította), de nem is ez a problema, hanemhát előttem ült egy fazon, aki elejitül fogva betakarózott partitúrával, librettóval etc. valamint eccerre vezényelt és énekelt egyszeméjbe. eszt még elnésztem vóna, csakhogy az ürge bizonyos idő után levette a cipőjét. nu, azóta nem járok operába, újabban viszont rodejó kollega kellemetlen időket idéz.
@hacsaturján:

Asszem a nullás liszt kómába esett:)
@hacsaturján: mert maga hülye módon megint a zenekari árokba ült, közvetlen a karmester elé. ijnye!
@parti_giano:

nem is igaz, sőt inkább az erkéjjen foglaltam hejet. arra gondútam titokba, hogy mekkisérlem a bácsi kalaptyát lefingani cserébe, de asztán mégiscsak úgy döntöttem, hoggy az macerás lenne, sőt mitöbb, a zenekari árokba mégmacerásabb, külömben is, látott mán maga seggen ülő karmestert előadás közbe?
@hacsaturján: miért ne? abból, amelyik leveszi a cipőjét, kinézem a seggenülést is. nem reklamált a hegedűs, akinek elfoglalta a helyét.
@parti_giano:

aaaaz, persze! maga még a fidesz programját is ki tudná tanálni.
@hacsaturján: már kitaláltam '90-ben, de aztán jött egy orbán nevű képződmény, oszt levette a cipőjét. úgyhogy sürgősen kimásztam a zenekari árokból. azóta már a karmester is letolt gatyában vezényel, a zenekar meg egyfolytában húzza az aztakeservest.
@hacsaturján:
Újabban viszont rodejó kollega kellemetlen időket idéz."
Mert a régi Erkelben is meghunyászkodtál a zenétől eszét vesztett néző társad előtt, és persze a levetett cipője miatti penetrát sem toroltad meg. Miért nem kínáltál fel neki egy csomag újhagymát?
A revans megkímélt volna attól, hogy örökre elfordulj az operától.
Látod, kísért a múlt. Nem szabadulsz meg már soha az átszellemült zenebolondoktól.
Amúgy nekem is van excell tábla a búrámban, Rodinak onnan lövöm a valóságot.
Bocs a kései válaszért, de tegnap azt hittem, velem itt senki nem törődik, így szepegve elvonultam.
@Mariann19:
"tegnap azt hittem, velem itt senki nem törődik"

Ez sose történhet meg.
Ne szepegj, és főleg ne vonulj el, csak ha kedvenc meccseidet nézed. Azt megértjük, ha meg nem is bocsátjuk :))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Szia Micimackó!
Csak egy kicsit mórikáltam magam, tudom, hogy nincs valóság alapja.
Aranyos vagy, jól esik.
A meccseimet kitartóan nézem, ha nyernek, ha veszítenek, imádom őket.
@hacsaturján: @parti_giano:

Maguk bele vannak esve a zenekari árokba cipővel vagy anélkül, ahelyett, hogy a Gyurcsány kottáját szednék szét ízibe'! Ezért tartunk ott, -ahol. Aztán csodálkoznak, hogy győz a lábszag!?
@Gábris szomszéd: Igazad van. Meg annak is, aki igényes, olvas, beszélget, misére jár vasárnap - de emellett még be is szeretne vásárolni. A bevásárlástól nem lett igénytelenebb.
Ismerősöm 6 gyerekes (1-től 15 évig) rendes katolikus család (minden vasárnap járnak szentmisére). Férj napközben robotol, este otthon folytatja. Asszony 6 gyerekes egész napos robot. Közeli CBA kicsit drága nékik, olcsóbb boltba muszáj menni. Boltzármentes időszakban vasárnap délután tették ezt - miután hét közben ez kissé nehéz volt nekik.

Őket hová sorolod?

Nem jó, ha minden kérdést a "Viktornak mindig igaza van" megközelítéssel kezelünk. Nézzük meg azt is, hogy mi a jó szeretett népünknek, a "zemberek"-nek..
@dr. jenőke (jenőke): "Legyen irigylésre méltó, és ehhez csak az kell, hogy érdemeik szerint fizessék meg munkájukat. Akár rendőr, akár bolti eladó, akár erőművi dolgozó."

Ez már megkezdődött. a rendőr, bolti eladó, erőművi dolgozó még nem került sorra, de Tóni, Árpi, Sanyi, Lajcsi (stb...) már jól keres. A többieknek még egy kicsit várniuk kell.
@dr. jenőke (jenőke): "levesszűrő bajusz" - ez tetszik...
@Mariann19: Ami a CSOK-ot és a NOK-ot illeti, egy jól propagálható dolog - a "zemberek" el is hiszik hogy kapnak 10 mFt-ot. Mindenesetre 2017-2018 végére lesz valami pozitív hatása, ami a választáskor majd eladható lesz (Ha nem, akkor majd az MTVA generál néhány jó migráns hírt).
Mint aktív lakáskeresők, mi is találkoztunk a pozitív hatásával. Budapesten van kb 400 új CSOK-képes lakás, az új lakások ára kb a CSOK összegével megemelkedett, de az ÁFA-csökkentés mértékével nem ment le (Amint azt az átlagember gondolná). A használt lakások ára meg ment utána (2 év alatt min 50%).
De azért ez tényleg jó. Tóni mondta, hogy az MNB alapítványok ingatlanjainak értéke (=közpénz->magánpénz) felment, tehát Gyuri jól tette, hogy vásárolt.
süti beállítások módosítása