Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.12.17. 14:22 Fabius

Reszkess, te kurva Telekom!!!!

Azanyádpicsáját! 

Mit képzelsz te, he?!?!?! Csak így, ukmukfakk?

Felmondani egy szponzori szerződést?

Egy világnézet miatt?

A világ legnagyobb magyar Nemzeti Előadóval?

Hát ki a kurvaanyád vagy te köcsög, hogy így válogatsz? Mi a véres gecit képzelsz magadról idegen tőke retkes fattya, te gazdasági bevándorló utolsó mocsok, te?!! 

DE MEG LESZEL BASZVA NEMZETI FASSZAL!!!!!

Kellett neked kiborítani a lázárjános miniszter urat megint te, BundesMutti rojtos segglyuka, te! Nem tanulsz te semmiből, hogy fosna homlokon a Szűz Mária narancsmaggal! 

De most megtanulod. Mi az. Hogy felmondás. 

Mi felmondunk!

ŐK IS FELMONDANAK!!!!!! Ez itt MAGYARORSZÁG!!!! Itt azt szponzorálod akit/amit kijelöl neked a Nemzet, vagy szabadon választott KORMÁNYA!!!!!!!

Te meg fogsz még hüppögve sírni Nemzeti Trubadúr Ákos lábai előtt, AKURVAANYÁD!!!!!

617 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1008179740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hárt igen, az itt befektető jól teszi, ha ezt morzsolhgatja imaként minden nap:

"Amiről most beszélni kell, az nem kizárólag a nők helyzete vagy egy rosszul elsült mondat értelmezése: hanem az, hogy beszélhet-e valaki őszintén anélkül, hogy mindig patikamérlegen figyelné, mikor támad rá miatta a más véleményt elfogadni nem képes politikai korrektséget istenítő akárkik hada."

Kérdés ezek után, ha a jobb kerül a rosszabb helyére, akkor is ez a hitvallás? Meg ki is nem tudja elfogadni a más véleményét olyannyira, hogy még a bosszútól sem riad vissza?
@Gábris szomszéd:

Csodálatos terelés, majdnem bejött, tényleg.

Merhogy az van, tudod, Ákosnak a világon senki nem mondta, hogy nem mondhatja el a véleményét. ű

Sokan viszont azt mondták, hogy amit mond az egy faszság.

A Telekom meg aszonta, hogy ehhez a szellemiséghez ő nem adja se a nevét, se a pénzét, se a logóját. Ami amúgy szíve joga.

Az meg csak a kommunizmusban van, hogy majd kormányszinten előírjuk kit KELL pénzelni és mivel KELL egyetérteni itt bárkinek.

Úgyhogy azért óvatosan bánjon ezzel mindenki, aki nem akar kádárjános megőszült, múltból itt ragadt fanszőrének látszani.
Szerintem Fab is telekomos, és emelik folyton a számláját, ezért káromkodik olyan kacifántosan.
Vagy nem akarják vetíteni neki a star warst vagy a star rek-et, vagy sztar reccs-t, egyremegy, csak sztár legyen benne.
Szemét telekom, támogassátok varánuszt, na!!!!
ez mind semmi! majd ha az audi meg a merci is röpül, a fene a jódógukba!
Persze az sem utolsó, hogy nem a házelnökért vonnak kardot, hanem Ákosért. Mondjuk más polgárért ( gondolok itt pl. sok megtaposott művészre, tanárra, meg nehány a bracson belülire ) nem annyira rángatják ki a hüvelyből.
Farok, telekom, felvásárolt egy csomó céget, és mindahányszor emelte az árait.
Mennének haza a pitsába!
@Imola Helyesi:

a szokásosnál is hüjébb vagy, bugsy. buzogánnyal vertek fejbe a karolingok?
:O:O:O

"Úgyhogy azért óvatosan bánjon ezzel mindenki, aki nem akar kádárjános megőszült, múltból itt ragadt fanszőrének látszani."
@Fabius:

ugyan! majd behíjjuk az oroszokat.
@hacsaturján:
Inkább téged a vandálok, azok az őseid, ők is északra mentek, ott érezték jól magatokat.
Hogy döfne beléd egy rénszarvas.
hubazzz! a fostalicska is karoling?
@Fabius:
Nem írták elő, csak elmondták azon véleményüket, hogy nem értenek egyet a Telekomcsi véleményével. Nyilván a kormány is azt támogatja, akit akar, mint a Telekom. Mi a gond egyébként?
@Fabius: a T kilövési engedély megadva, kell a zállami telekomos monopólium, mibe, hogy a következő vajna/mészáros/mvm mutyi ez lesz...jaaaaj meg ne feledkezzem a sesztákpajtis mutyi IT-ról és optikai szabadrablásról.
@Imola Helyesi:

bugsy, máskor ne óvass fejenállva, afrika délre van.
olyan szép ismét látni a fideszjobbik összeborulást ebben is
Ja, ha már a kormány személyeskedik, miért ne tehetné meg azt a tollashátú itten?
Persze ez a megoldás a polgári jogi szerződésekre. Oszt majd amikor a nagy bírságokat meg kell fizetni, akkor kicsit megemelik az adóinkat. Jó ez nekünk, már akár fizethenénk önként elúőre is, ne kelljen törvényt módosítani. .
Mellesleg mi van, ha a szerződő partner nem fogadja el a felmondást? Hehehe.
Valamelyik szerb miniszter pillanatok alatt mondott le egy olyan mondatért. Hogyasszondja szereti a térdeplő újságírónoket. Ez rendben is van, valóban szexista megjegyzés, nem szép dolog.

Az, hogy Ákos mit beszél, az ő dolga, istenigazából nem sértette meg a női nemet.
Ha a telefon ezt negatívan értelmezi, az meg a telefon dolga és a szerződésé.

Az, hogy a kormány védi a saját falkája kölykét, az viszont nem a kormány dolga, mert az én penzemmel játszik s az én jobiremet -mint magyar állampolgáret - teszi tönkre.
@látjátok feleim szümtükkel:
elfogadja majd a telekom. és jöhetnek az apróbetűs részek, mi van akkor, ha egyoldalúan felmondja a szerződéseket.
kötbér. hűségídő, stb.
sok-sok pénz, szabad szemmel, távolról is jól látható összegről beszélünk. nemcsak telefon, hanem voip, internet, tárhely (FELHŐ) szolgáltatásokról is. T helyében azt mondanám: ámen, legyen. lekapcsoljuk a kormányzati gerincet, és boldog karácsonyt, január 4.-én találkozunk.
A politikusok és újságírók után a ballibek kipécézték a konzervatív művészeket, felkészül Varga Miki, pl.
@habakuk000: A nyamvadt okosabb telefon azt ir, amit ő akar
@Imola Helyesi:
varga miki konzervatív. höbamme, ne igyál többet.
@habakuk000:

innét svalbárdrul mán láccik, hogy a telekom farokfölvágva menekül a béke szigetirül.
Nekem ez a szemét telekom kiszámlázott először videoköltségeket, pedig tv-t sem nagyon nézek. Meg 1500 Ft késedelmi díjat, pedig csak 3 napot késtem.
Aztán milyen kényesek a szaporodásra, bezzeg ők az én pénzemen szaporodnak.
@Imola Helyesi:

mink a merovingokat pécéztük ki, így lett nagy károly attila dédunokája.
@hacsaturján:
Azér vagytok itt. Innen csak én lógok ki, meg néha Gábris, és Ródli, ha nincs nagyon rossz napja, amikor nem találja a betűket sem.
@Secnir: aztat a gerincet /mert mind régről tudható, gerince a maffia kúrmánynak sosem vót/ nem vette már át 2010-ben az MVM?
@hacsaturján:
Nagy Károly Atilla fia volt, francia mese karoling habbal Nagy Károly, mint francia.
Örökölte apja gyarmatát francia területen, majd eljött ide vissza a kincseiért a magyarokhoz / nem avarokhoz, az is egy zavar/
@Secnir:

Azért nem árt óvatosnak lenni, mert reggelre lehet itten rekvirálási törvény önálló képviselői indítvány alapján, amiből a telekom szarul jöhet ki. Bár gondolom, majd őket is megvédik, ha nem a ner, akkor majd mások. Lehet jobban, mint itt teszik a nertársak.

Azért érdekes ez, mert a Jani, a Lázár állítólag kibékült a Sanyival. A Csányival. Talán majd a Petike is kibékül az osztrák miniszterrel, a kormány meg a telekommal. Karácsonyi ajándékként.
Mély örömmel tudatom a nagyérdeművel, hogy az imént haladt át a két hungarikummintás sorompóm között az a páncélvonat, amely a Békamenet Tantuszkommandójának 1. ezredét szállítja, hogy villámakcióval elfoglalják a Telekom stratégiailag fontos telefonfülkéit. Meg kell tudniuk ezeknek a káposztazabálóknak, hogy mi az a ungaríse vircsaft.
muhahhahhahhahhahhahhahhahhahhahhaaaaa, imolka vissza a helyedre a fakanál mellé
@látjátok feleim szümtükkel:

Pontosan itt van a kutya elásva szerintem. Ákos most azért került a célkeresztbe, mert a tekintetes Házelnök Urat nem lehet ilyen szinten megdobálni sárral, hiszen annak keményebb következményei lehetnek, mint ha csak egy Fideszes repiarccal teszik ugyanezt. Ákos kijelentése halvány árnyéka volt legfeljebb Kövér megnyilvánulásának, de Kövérnek nincs rajongótábora a facebookon, nem járnak az emberek a koncertjeire, és nem szponzorálja a Telekom. Az Ákost ért támadások jelentős része a Kövér-féle mondatokkal, és azon keresztül a Fidesszel szembeni ellenszenvet fejezi ki, és így eredményez kínos és nevetséges túlkapásokat, amiben P.C. Principal újra lecsap.

A kormány sértődése ugyanennek szól. Ők is tudják, hogy a sár miért csattan Ákoson, és ez az, amit a tekintélyük megsértésének, a hatalmuk csorbításának, a képmutatásuk pellengérre állításának élnek meg, és amit gyengeségnek éreztek volna szó nélkül hagyni. Remélem, innentől a párttagok, szimpatizánsok erkölcsi kötelessége lesz, hogy ők is felmondják a saját szerződéseiket, nehogy egy ilyen mocskosszemét multicéget támogassanak, azzal teljesedne ki igazán ez a PC-köntösbe és véleményszabadságba bújtatott dedó.
@Imola Helyesi:

amijen hüje vagy, bugsy, te még magadbul is kilógsz. haverjaid büszkék rád.
Mellesleg Orbánnak van joga ilyen utasítást kiadni? Még nem mindenható egykirályisten.
Mi lesz, ha ebből hűtelen kezelést csinál az örökös feljelentgető? Mert ugye a szerződés lejárat előtti felmondása kártérítési kötelezettséggel szok járni. Szegény Polt hivatal.:(
14:43
Feljelentést tesznek a Telekom-szerződések miatt Gyurcsányék

A Demokratikus Koalíció hatalommal való visszaélés miatt büntetőfeljelentést tesz az ellen, aki aláírta a Magyar Telekom Zrt-vel történt szerződésbontásról szóló a kormányhatározatot - közölte Gréczy Zsolt, a párt szóvivője.
Rovat: Itthon
Szerző: MTI

14:38
Nagyot estek a Telekom részvényei

Megrángatta az árfolyamot a kormány és a cég között kirobbant háború.
Rovat: Gazdaság
Szerző: hvg.hu

14:34
Amikor partnerként borult egymás nyakába a Telekom és a kormány

A 2014-es megállapodás lényege a 100 milliárdos beruházásért cserébe ígért tehercsökkentés volt.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

elteccik maradva lenni, ugyanis a békemozgalom mán begyújtotta a rakétákat, így asztán bajszos népünk móresre fogja tanítani a gyűlölet telekomját a szólásszabaccság szent neviben.
@Gábris szomszéd:

Tőlem mindenki ott fizet elő telefonra ahol akar. Ember is, kormány is.

Viszont azt annyira nem csípem, mikor a kormányom egy magáncég egy civil énekessel szemben tett -anyagi- lépésére aszongya:

"Megdöbbentőnek tartom, amit a Telekom megengedett magának"

Aki ezt kimondja az kommunista, aki helyesli szintén.
A németek megdöbbentek, hogy mit csinál a kormány

Sem a Telekomot, sem a német kormányt nem értesítették előre, hogy Kovács Ákos miatt szakítanak a céggel.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F12%2F17%2Fa-nemetek-megdobbentek-hogy-mit-csinal-a-kormany
@hacsaturján: Itten a béke szigetén lassan már csak a szürkemarhakkal tudok társalogni polkorrektileg
@habakuk000: @hacsaturján:
Nekem meg halaim, meg gőtéim. Még egyiket sem hallottam visszapofázni. A papagájokkal már kissé bonyolultabb a helyzet.
15:12
Csak a mobilnet-szerződéseket mondják fel a Telekommal

Csak a mobilnet-szerződéseket mondja fel a kormány a Magyar Telekommal - pontosította a mai szerződésbontásról szóló bejelentést Kovács Zoltán kormányszóvivő. Szerinte van olyan minisztérium, ahol 103 ilyen szerződés felbontását már meg is indították.

hvg.hu/gazdasag/20151217_Csak_a_mobilnetszerzodeseket_mondjak_fel
@hacsaturján: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Ja, azóta tudom, elmaradt az egyik link megnyitása. Ebből is látszik, mennyire nem tudok lépést tartani ennyi hülyeséggel.
@Bakter:

mér köll pityukának hínod? próbálkozzál meg a juliskával.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tehát lecsapnak a mocskosmulti-diktatúra vipera fejére, de csak fakarddal, mert az nekik is kevésbé fáj.

Még egy strigulát be lehet húzni a Fidesz szájhősködéssel zárult felfortyanásai közé. Ennyi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

....csak a közös wc használatot mondják fel.....izéééé, ki beszélt itt a szerelemről?
@Imola Helyesi: amennyiben afrikát északnak tekintjük, úgy igaz...
...a Telekom bejelentette, hogy új énekest támogat, Péterfy Borit, akinek holnap lesz a Kossuth-téren a koncertje. A nyitószám a következő lesz:
www.youtube.com/watch?v=ZLtsFnRTvuY
@Fabius:
""Megdöbbentőnek tartom,"

a kormány egyes szám első személyben beszél?
xD
a legnagyobb gond, hogy olyanok fingják a passzátszelet, akik abszolút azonosulnak ká véleményével...
hír:
FELMONDJA A KORMÁNY A TELEKOMOS SZERZŐDÉSEKET!
update: csak a mobiltelefonosokat és a mobilinternetet
update: de csak a dolgozókét.
update: már a dolgozók privát telekomos előfizetését, cégest nem
update: a mobilinternetet is, ha a dolgozóknak van.

kemény a kormány, emberek.
"Tóbiás József szerint Orbán Viktor új szintre léptette a személyre szabott kormányzást Magyarországon. Elmondása szerint kormánytagok a legutóbbi ülésen nem foglalkoztak az összeomlás szélén álló egészségüggyel, de Kovács Ákos helyzetével igen."

Note, éliástóbiás, nem köll dödölle, te se tudod a fontossági prioritási sorrendet. Előbb a nemzet csalogányának sérelmére elkövetett cionista multinacionális összeesküvést kell hasonlóan súlyos eszközökkel megtorolni, aztán jöhet a többszázezer proli bagatel, a bukott baloldal és az eu-s pénzekkel burkolt, sorosista pártfinanszírozott gyúcsány által gerjesztett álbelproblémája.
@Secnir:
Akkor Fab a káromkodásainak legalább a felét vonja vissza!
Úgy fair! Liberálisan meg trágálilag is.
Éliástóbiás abban az albérletben pöffeszkedett, amit Hagyó hagyott rá h atyailag, az állam meg megfizette nekijük, úgyhogy befoghatja.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ahha. Vagyis egy stratégiai partnerség felmondásnyit azért nem ér meg a kovácsákos.
@Fabius:
Nyilván nem akarják, hogy én szponzoráljam a telekomcsikat a nagyobb számlák révén.
@Fabius: áááhh, ákos csak ürügy, az igazi védendő "ember" a köteles házmester, az is úgy ahogy, főleg ha a zemberek szédítéséről van szó. Más is találgat :)

-Vagy úgy meg akarták szívatni az összes magyar szerkesztőséget, mint még senki.
-Vagy valakinek a kedvéért gyors árfolyamingadozást szerettek volna elérni.
-Más logikus magyarázat egyelőre nincs arra, ami történt.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F12%2F17%2Ftalalgassunk-kinek-a-kedveert-mozgatta-meg-a-kormanyszovivo-a-telekom-arfolyamat
@GeoCracker:
Tipikus demagóg összemosás.
Szerintem a liberális sajtó,ezt túlpörgi nagyon.
Most szegény Ákoson verné el mind a liberális mind a konzervatív sajtó a nemzeti kultúra iránti érzéketlenséget, a liberális a globális piaci szereplőket védi ezáltal, a konzervatív meg a magyar nemzeti kultúra iránti hozzá nem értést.
@Gábris szomszéd: Most pár szerencsétlen szövegkörnyezetből kiragadott mondatként beszélsz az Ákos által mondottakról. Bezzeg 2006-ban amikor Gyurcsány őszödi beszéde kiszivárgott, akkor senki nem mondta, hogy ezek a szövegkörnyezetből kiragadott mondatok voltak, hanem a Fradi B közép és Torockai azonnal indult a TV ostromra.
Az pedig, hogy egy magáncég kit szpozorál az hagy legyen már az ő dolga, és a kormány ne ugasson bele.
Arra azért vigyázott a kormány, hogy az 1 milliárd Eurós beruházási szerződést ne mondja fel. Pedig, ha tényleg
annyira haragszanak, akkor azt is felmondják.
@Imola Helyesi:
"Tipikus demagóg összemosás. "
S nem először az Orbán-kormány részéről :-)
@Imola Helyesi: Egyelőre nem a liberális sajtó, hanem a kormányzat látszik ezen sokat rugózni. Vagy Neked a Lendvay-ból mást mondtak?
höhö, dolgoznak a fujúúúk :D

Eltüntették Ákosék a Telekom logóját és a magenta színt - fotók

Majdnem teljesen eltüntették Ákosék a Magyar Telekom logóját és még a magenta színt is a Facebookról és a zenész honlapjáról is.

hvg.hu/gazdasag/20151217_Eltuntettek_Akosek_a_Telekom_logojat__fo
@GeoCracker:
Kiscsillag nekem senki nem mond semmit, és neked?
Crakker, miért kell neked IS a rendes magyar embereket azzal degradálni, hogy valaki megmondta nekik? Ennyire értékeled a fajtádat. Szegény ember!
@Imola Helyesi: Enné azé egyszerűbb. Ákos faszságokat beszélt ezé kipenderítették. Álomtitkár még lehet belőle.
@Myrath:
Sajnos ,nem. Ez az eset tipikus példája annak, hogy az idegen multi hogyan akarná a más országban a közvéleményt és a kultúrát irányítani, és ehhez hogyan asszisztál a hazaáruló ballib sajtó.
"Surján László szerint egy közszereplőt lebarmozni ugyanolyan, mint kalasnyikovval mészárolni egy szerkesztőségben"

Egy ideig gondolkodtam, erre mit lehet írni. Lenne is javaslatom, de az olyan durva, mint a váltóba szorult zúzalék.
Engem csak az érdekel, hogy miért kötött egyáltalán szerződést - támogató tartalommal - Ákossal a Telekom?
@Imola Helyesi: Ez akkor igaz ha üldözési mániád van.
@Myrath:
Nem hinném, hogy faszság, amit mondott, szerintem egy normális életfelfogást közölt.Hja, nem liberálist, az biztos. De szerinted az a normális, amit ti hirdettek? Ugyan!!
@Imola Helyesi: Nekem a hangok néha azt, hogy Orbán normális. De aztán felébredek erre a nyilvánvaló ostobaságra.
Éljenek a kiscsillagok, mint helikopterek. A bogárkák pedig a Centaurea-osztályú mákvirágokkal
@Gábris szomszéd: Te, az a kassai kéjgyilkos náci mit is kapott? Ja, hogy kibekkelte a bíróság a szemfedőt?
@Imola Helyesi: TE NEM VAGY NORMÁLIS!
ennyi hülyeséget összehordani, mint ami te összehordasz egy nap alatt, az világcsúcs:))

ebola, ma is jobban teljesített!!
@Imola Helyesi: Nem hirdetjük hanem éljük. A Telekom úgy gondolta, h neki vállalhatatlan, ezt megteheti. Mivel vállalhatatlan nem akar vele együtt dolgozni, így kitette. Ezt is megteheti. Ákos azt mond amit akar mert megteheti. Hol a probléma? Neked tetszik ákos szülőgép elmélete, élj úgy, tapsolj a koncertjén, mert megteheted. De ne erőltesd rám a középkori szemléletedet.
@Imola Helyesi:

Ha Levédiabasznádon (khmmm...Roedo ) valaki olyat tesz, ami a felcsúti gyevi bírónak nem tetszik, azt abban a pillanatban eltiporják.

Nekem igencsak tud szárnyalni a fantáziám, de ilyen aljasságra még én se számítottam.

MAGYARORSZÁG MÉLY SÖTÉTSÉGBE SÜLLYED,ÉS EZ JAVARÉSZT A MAGADFAJTA PRIMITÍV TALPASOKNAK KÖSZÖNHETŐ.

Kár belétek a kenyér meg a levegő!!!!
@Myrath:
Valami zavar lehet nálad. Egy szponzorálás nem jelent együtt munkálkodást, csupán támogatást egy munkához.
Na most, ha nem támogatják, attól még a munka folyik tovább.
A szülés nem elmélet, hanem gyakorlat. Nézd, van , aki nem tud vagy nem akar szülni, de ehhez semmi köze a középkornak. A nők most is szülnek - egyelőre. A liberális elfajzottak ennek elfojtására még nem tudtak kitalálni semmit sem.
@húzzad neki shakespeare: igazad van, inkább a guminőben legyen levegő, mint az ebolaféle debilekben:))
@húzzad neki shakespeare:
Jól vagy?
Csak nem rokonod valamelyik német telekomcsi vezér?
@húzzad neki shakespeare:
Figyelj már, ha te innen, a mi hazánkból elfajzottál, mi a franc közöd van egyébként a magyar kormányhoz, Ákoshoz?
De ha csak a német Telekomondorral érzel csak közösséget, ezt miért hirdeted nálunk egy állitólagos magyar blogon.
Nézd, nyugodtan nyaljad Merkelnek németül, mi nem fogunk megsértődni ezért itthon, de azért a mi hazánkban nehogy már te akard fújni a passzátszelet.
@húzzad neki shakespeare: haver, ez az egysejtű, tényleg egy barom. itt veri a nyálát, ez a szerencsétlen talpas.

szégyeny ez a kurva maffia bagázs!
"Figyelj már, ha te innen, a mi hazánkból elfajzottál, mi a franc közöd van egyébként a magyar kormányhoz, Ákoshoz?"

Gondolom, ez minden határon túli magyar állampolgárra és nem polgárra is igaz. Vagy a mi állampolgárunk különb, mint aki nem a mienk? Mármint nem nertárs?

Hová is vezetett ez a kimennyitszüljön kérdés. Persze aztat még mindig nem tudni, hogy ez a féreglyuk megsülte-e már a penzumot. Ha nem, akkor irány gyártani, de gyorsan, mert lemarad.
@hacsaturján: @Bakter: nekem meg macskaallergiám a két kutyám, s az egerek mellett.

Társulhatnánk, a macskák először megehetnék az egereket, utána a halak a macskákat, maradnának a gőték és a kutyák, ők meg vígan elszaladgálnának a szomszéd szürkemarháinak lábai között megtestesítve a magyar anyaföldből áradó nemzeti energianyalábok égboltra rajzolt SzűzMária-képét, -természetesen a kisjézust a pocakjában hordó magyarok nagyasszonya képében -

ennyiből jobb Svaldbardon, bár ott is óvatosan kell bánni az északi fénnyel, mert véletlenül megjelenik Imolka ténsasszony, s az északi fény rögtön pulzálni kezd a vezetéknevételfelejtettem Ákos legnagyszerűbb slágereinek ütemében
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Majd a kormány mennyire fog megdöbbenni, ha a némtek visszaütnek.
@Gábris szomszéd: "Gondolom az is mindenkinek a szíve joga, hogy hol fizet elő a netre vagy a telefonra, "

a kibaszott gecivitya és bandája felmondja a szerződéseket, de ki fogja fizetni a révészt? te bazdmeg?

NEM, mi! a más faszával könnyű a csalánt verni, majdha lézerdzsoni a privát, lopott vagyonával vagánykodik, ako beszélhetünk!

amit, előadtál az ákosféle sztoriban, az szánalmas. ebola legalább retardált:(
@Bakter:

Igaz, teljesen más, mert hiába mondom arra a kérdésére, hogy hol a Babi - Németországba, a boha istennek nem akarja megérteni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Na mi van? Teleszaladt a bátorságtól a gatya? Már pontosítják a kibejelentést?:O
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Majd ha zállon vágnak, akkor nem akarsz a zállam lenni.:D
@Imola Helyesi:

Hogy ki milyen hülye, az nincs lakhelyhez kötve! De, külföldre ritkán járok, soha nem dolgoztam és nem éltem ott.
Az ablakon kinézve ebben a pillanatban is látom (ha nem is közelről) a Gellért-hegyet, a Mátyás-templomot, a Pilist.

Ott hagytam a T-ét, évek óta Vodafone-os vagyok, és Magyarország még mindig egy kommunista szemétdomb!!!
"Ez az eset tipikus példája annak, hogy az idegen multi hogyan akarná a más országban a közvéleményt és a kultúrát irányítani, és ehhez hogyan asszisztál a hazaáruló ballib sajtó."

Érdekes amikor a tízmillás támogatást nyújtotta, akkor nem akart semilyen kultúrát irányítani. Hogyvanez?
"Én meg azt hittem, hogy a mai napon, azon megy majd a felháborodás, hogy csak felfüggesztett börtönt kapott egy náci (ja nem egy komcsi) háborús bűnös. ;)"

Azt a libsibolsikomcsi keommentelőjét! Hát nem azt olvasta, hogy a háborús bűntett alól felmentette a bíróság? Innen kezdve ez a jelző nem becsületsértő nagynyilvánosság előtt? Rágalomról nem is beszélve.
A felfüggeszettet meg egy nyanvadt lőszerért vagy annak hüvelyéért kapta.
NO? Teccik?
@látjátok feleim szümtükkel: Mondjuk azok, akik kiadták pl a tarjáni sortűzre a parancsot, - nem oroszok voltak, azo orosz kiskatonák nem lőttek a szemtanúk szerint - megérdemlik a büntetést, ha másért nem, a tűlélők igazságérzete miatt is.
@húzzad neki shakespeare: én T-comos vagyok, az is maradok, nekem a szolgáltatásai teljesen megfelelnek árban is és minőségben is.....Ákosról meg annyit, hogyha otthon, az asszonynak azt mondja, amit mondott, a kutyát nem érdekli, de egy tv-riportban ország-világ előtt talán meg lehetett volna válogatni a szavait.....a hölgyek pedig, akik tegnap ott csápoltak neki a koncertjén, meg is érdemelnék, hogy kedves párjuk időnként javító célzattal eldöngesse őket, de legalábbis a tudomásukra hozza, mi a dolguk....ha nekem annak idején egy ilyen felfuvalkodott hólyag meg akarta volna szabni, hogy mi az én dolgom őszerinte, hát ugy rúgtam volna seggbe pároslábbal, hogy még most is keringene az univerzumban......
.
Úgy tűnik, a menekült ügy kezd kifújni, de már vajúdik "az asszony szülve jó" projekt.

Végveszélyben a vak komondorok! - merthogy alkalmasak átejteni az asszonyt, hogy mielőbb a szőlőföldre kerüljön, ha kell, ha nem.
@húzzad neki shakespeare: a vodafon meg kapja be! főleg, hogy ott hagyta a ferkát:)
@Gábris szomszéd: szarjál az ünnepi asztalra!
ha neked az rendben van, hogy ezek a közpénz sajátnak hiszik, ako egy barom vagy!

ja és :)))))
Ha ezt a témát is ilyen szélvészgyorsasággal tárgyalná a kormány, talán előrébb lenne az ország, és jobban teljesítenénk.

index.hu/gazdasag/2015/12/17/kotelezo_lett_az_ovoda_meg_kevesebben_jarnak/
@evasanyoca: ez marhaság, már meg ne haragudj

Ákosnak van egyféle véleménye, ezzel lehet nem egyetérteni.

Ha az Ákos máshogyan fogalmazott volna, pl úgy, hogy milyen fontos a nő, az anya a családok összetartásában, a gyerekek nevelésében, és a társadalomnak komoly feladata van abban, hogy biztosítsa ennek a lehetőséget az ezt a nemes feladatot fölvállaló nőknek, anyáknak, akkor nagy valószínűséggel mindenki elégedetten bólogatott volna.

Kövér Lacának és Ákosnak egy fontos kérdést sikerült vadbarom stílusban előadni, erre nagy szívfájdalmamra nem tisztességes, korrekt reagálások születtek, hanem az immár szokásos túlspilázott hiszti.

Az egyetlen normális reakció a telecomé volt, látszik, hogy ők nem a béke nemzeti szigetének bölcsőjében szítták az anyatejet.
@Gábris szomszéd:
.
Ne cikizd szegény tagát. Most zsindelyezte be az ülőkét, te meg kiprovokálnád az üldögélést?
@habakuk000:

A bűnösök mindig megérdemlik a büntetést kivétel nélkül, ez vitán felül áll. De azt, hogy bűnös, mindig be kell bizonyítani. Itten nem sikerült.
És a néhány napja megkötött szponzorálási szerződéssel mi lesz, amelynél az FTC labdarúgói a kedvezményezettek?
@Gábris szomszéd: engem az zavar, nem picit, hanem nagyon, hogy mi a büdös lófaszért kell gyíkocskázni, usácskázni?

ritka ellenszenves szokás
@Gábris szomszéd: jajaja, kinek a pap, kinek a papné....kkkk
@Gábris szomszéd: szerinted az rendben van, hogy egy magáncég és egy dalos pacsirta elválik, és ebbe egy kormány így beleteszi magát?
eszednél vagy?
@Gábris szomszéd: nem problémát okoz hanem hányingert
@habakuk000:

" A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem. Az a dolguk, hogy a női principíumot beteljesítik: valakihez tartozni, valakinek gyereket szülni”–mondta Kovács Ákos"....
nos én erre reagáltam, ami szerinted egy marhaság...rendben ez a te véleményed, az enyém meg más.
@taga20: abszolut felháborítónak tartom! mi köze van hozzá?oda teszi a tkom a pénzét, ahova akarja!
@
@húzzad neki shakespeare:
Bocsika ,azzal a hülye nincsitt-tel kevertelek , ő olyan elfajzott.
@evasanyoca: "a hölgyek pedig, akik tegnap ott csápoltak neki a koncertjén, meg is érdemelnék, hogy kedves párjuk időnként javító célzattal eldöngesse őket, de legalábbis a tudomásukra hozza, mi a dolguk..."

ez a mondat már-más ákosi és kövéri magaslatokra emel

zsák és a foltja, már meg ne bocsáss:))
@Gábris szomszéd:" Ebben a történetben nem ez a lényeg, hanem a boszorkányüldözés."

a gyagyás agyadban ez a lényeg, te szerencsétlen!

a lényeg, hogy ez a maffiacsapat, mi a faszt szól bele magán szerződésekbe.

te és a jobbik, ako kibasznátok az audit, a merdzsót, az opelt, a ZF-et, a knorrbremseét, stb.?

eszednél vagy ártu?

komolyan mondom, néha aszt hiszem, hogy a kágébé pénzel:)
@evasanyoca: végre egy értelmes arc, nem akarsz véletlenül államtitkár lenni?:)))
@Gábris szomszéd: "Ákos nem azt mondta, hogy a nők keressenek kevesebbet..."

"A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak....."

no most:az első idézet tőled van, a második Ákostól..... no comment.....ez luftballonhámozás:(
@habakuk000: ha nem érted a sorok köszt a lényeget, ako ne vagánykoggyál haver! tök igaza volt évikének.
@habakuk000:te úgy érted, ahogyan akarod, ki is forgathatod, én csak egy egyszerű talpnyalóként ezt tudtam magamból kinyomni,bent 10.000 csápoló, kint 6 fő tüntető, egy ilyen riport után.....már úgy érted, hogy én egy fideszes folt vagyok egy fideszes zsákon?
@taga20: ühüm, Ákos nem az én kutyám kölke, aki elmegy a koncertjére, az tosznivaló kis kurva, kb ez olvasható ki Évike soraiból

Kormányszóvivő és Kövér Laca pepitában
@habakuk000: olvasd újra! totál vakkomondor vágányon nyomod haver:)
A kormányközeli Modern Media Group Zrt. 888.hu című lapja “Ákos, ki vagy rúgva” címen közölt cikket ezt javasolta az előadónak: “Ha te úgy gondolod, hogy a nőknek annyi a dolga, hogy tartozzanak valakihez, akkor neked az a dolgod, hogy zenélj. Ne dumálj. Zenélj. Ez a dolgod. S írj egy dalt a szerénységről.”
kanadaihirlap.com/2015/12/17/kovacs-akos-szexizmus-es-a-felelos-szolasszabadsag/
@Gábris szomszéd: hát bazdmeg, taga legyen a nevem, ha eszt most értem:)
@taga20: újraolvastam:

a hölgyek pedig, akik tegnap ott csápoltak neki a koncertjén, meg is érdemelnék, hogy kedves párjuk időnként javító célzattal eldöngesse őket, de legalábbis a tudomásukra hozza, mi a dolguk...

lehet, hogy vakkomondor vágányon nyomom, de ez idézet Évikétől

Tudod, az az én bajom, hogy ez az egész ákos féle mondás lerendezhető lenne, "ez egy vadbarom" megjegyzéssel és lehetne ennek apropóján egy jó vitát kerekíteni a nő a xxI században témakörben. Ami szerintem érdekes és fontos téma.
Két évvel ezelőtt itt a gyíkon pl biztosan így lett volna.

Most nem, most celeb módon lehet hisztizni nagy erőkkel helyette.
@Gábris szomszéd:
1. századszor hozod fel (de mindenképpen sokadszor)
2. Ha nem haraxol (de akár haragudhatsz is) a jelen összehasomnlításban nem érdekel. Egézsen egyszerűen azért, mert korántsem egyidejű eljárás, korántsem azonos ország, és korántsem azonos kormányzat. Miközben ugynaz a rendszer, ugyanaz a társaság rugózik most Biszkun, aki a kassai barmot gyakorlatilag futni hagyta.

Majd ha kedven pártod, és a kormányzat azonos módon kezdi kezelni horthy és szálasi lincselőit a rákosi korszak hasonló szerepű (nem egyszer személyébenm is azonos) csirkefogóival, akkor térjünk erre vissza.

De ameddig horthynak szobrot, hómannak szintén szobrot akarnak állítani, addig biszkunak is adhatnának vitézkeresztet.
@evasanyoca:

Ebben az ügyben nem is igazán Ákos a hunyó, más zenész is mondott már hülyeséget, azokat is meghallgattuk, elfelejtettük, ennyi........

Itt az Orbánék akarnoksága, rátartisága és a butasága vérlázító.
@habakuk000: "Most nem, most celeb módon lehet hisztizni nagy erőkkel helyette."

majdnem nyomtál egy értelmes kommentet, erre a végére bebasztad eszt.

hol hisztizek például én, celeb módjára, vagy a telekom?

te egyébként érted a szavak jelentését?:)
@húzzad neki shakespeare: sumival nyomták együtt, asztán átmentek a mekihez.

szerintem inkább sakkot nézzél:))

ja és! rossi jövőre visszavág?:))
@taga20: valószínű, hogy a celebhisztit rám értette tagám,és mivel pont 2 éve jelentem meg a blogon, még azt is magamra veszem, hogy miattam nem lehetnek építő viták.
@taga20: valószínű, hogy a celebhisztit rám értette tagám,és mivel pont 2 éve jelentem meg a blogon, még azt is magamra veszem, hogy miattam nem lehetnek építő viták.
@húzzad neki shakespeare: nekem ott kezdett szar lenni a palacsintában, mikor megláttam, melyik adón feszeng nemzetünk kiemelt csalogánya....annak a kommentelőnek adok igazat és nem jut eszembe a neve, aki azt írta, hogy Kövér beszédét kellett elnyomni Ákos marhaságaival, mert mégsem mondhat ilyeneket egy házelnök.és innen csak egy verébugrás, amit te mondasz, hogy ez megint állami aljaskodás.
@taga20: bébaszott vóna a szentkúti bucsu, ha azt írtad volna, hogy értelmes kommentet nyomok, muszáj volt hozzáírnom:)

celebként mit jelent szerintem hisztizni? Gondolkodás nélkül, csak a nyilvánosságért szerepelni, mondani valamit, tök mintegy mit, csak haladjak a fősodorral, benne legyek a képernyőbe mosturamdeazonnal.:)

Celebként úgy reagálsz, hogy aki Ákos koncerten csápol, az megérdemel este egy verést, mert Ákos egy nemzeti vakkomondor, ugye az a látszat.

Azon már nem gondolkodsz el, - bár pl te jó példa vagy a sok hülye karnissal és porszívózással -, hogyan lehet összeegyeztetni a tradicionális női szerepet a megváltozott világ ultramodern női szerepével, ami meggyőződésem szerint túl sok tehet tesz a nő vállára, karnis ide vagy oda.

Egy, azaz egy újságcikk sem gondolta tovább. Megmaradt mindenki az ákos vakkomondor versus hulyebuzigenderzsidólibsi párosításnál.

Na ez a reménytelen számomra.
@evasanyoca: azé ez má egy kis paranoia részedről:))

aszt ismered, hogy mi van a hipochonder sírjára írva?

ugye megmondtam:)))
@evasanyoca: ennyire nem értékellek túl, ne haragudj, ezt le kellett csapnom:)))
Miután a helyi jobbikos pártcsinovnyik orosz seggnyalásán és alap zsidózásán is túljutottunk (csak malaca volt, hogy akkor nem voltam itt), csak szólok a gyengébb képességű balfaszoknak, hogy ezért máskor is ki fogom vágni őket, mint macskát szarni. Ha tetszik, ha nem...
Hihetetlen országban élünk, ot ahol a helyi pártmaffia képes nemzetközi multicégeket megzsarolni és megfélemlíteni, mivel azok nemtetszésüket fejezik ki kisebbrendűségi érzésekkel küszködő, ostoba politikusmajmok röfögésén felbátorodott seggnyalójuk gyalázkodásán... Tényleg remek jövőkép!
Így akarjon a gyerek itthon maradni, amikor ostoba pártseggnyalók kivagyiskodását látja... de'télleg... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: remélem a telekomos szerződésed, má felmondtad:))
@látjátok feleim szümtükkel: A Gyuri szeme nem jól áll, viszont a macska az mindent visz:)
Tök jó képei vannak DrMáriásnak
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: még fiatalok vagytok Boli, nem az a feladat, hogy szörnyúlködj, de közben megy az idő, hanem az, hogy a családodat élhető világba vezesd!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Lassan fog lecsengeni a hétvégi kanmuri hatása :(
@Gábris szomszéd: "A Telekom nagyra értékeli Ákos zenei munkásságát, és köszönettel gondolnak vissza az együttműködés éveire, de nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész Echo Tv-s interjújában elhangzottak szellemiségét a csoport hitvallásával és értékrendjével. A Telekom megjegyzi, hogy elkötelezettek abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítsanak, és hogy fenntartsák a vállalaton belül a nemi egyenjogúságot."

Ennyi. Korrekt, tisztességes. És egyáltalán nem nagy tesó.
A telecom közleményét olvashatták hölgyeim, uraim és taga,
@Gábris szomszéd:
Rajtad kívül senki nem idézget ide elmebeteget legalább hetente egyszer... Te igen. Szakadj le rólam, szánalmas kis pártcsicska...
@habakuk000: mocskos multi!
ákosnak, kövérnek, meg ártunak van igaza:))

hülye nők! figyejjé csak!

www.napiszar.hu/showPost/Ket_szoke_beszelget_
@taga20:

Van Digi, majd nézem a Dokit! :-)
A holland kölökre azért kíváncsi leszek.
@taga20:
Ezek után kötök velük! :)
Az első pártmajmok röfögése végül csitult és kiderült, hogy a t-online mobilos netkapcsolatokat mondták csak fel.
Ennyit a faszméregetésükről.

Kemények, mint a fagyott kutyaszar... :D
@habakuk000:
Szövegértési problémákkal küzdő országban??? Ne igyá'többet! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ja, olyan kemények, mint az albán légvédelem:))

haver, ha a delles gépem szarakszik, segítesz? persze sört viszek:))
@Gábris szomszéd: szerintem egy redva hely lehetett, ha téged felvettek:)
mé nem szóltál előbb haver!:))
@Gábris szomszéd: nem , Ákos mondókája ebben a formában védhetetlen, egy magát entellektüellként aposztrofáló tuskó vadmajom mondása. Szerintem.

Ha véded, akkor védd a mondanivalóját, ne csúsztass itt ezereggyel.
A keresztény egyház kétezer évével azonosul Ákos, légy bátor és mondd ki, "igen, mi Ákossal egyetemben ilyen konzervatív módon gondolkodunk".
De ne maszatolj.

"Ha férfi vagy, légy férfi", ha megérted minek is írtam ide ezt a mostanában sokat hallott idézetet.
@evasanyoca:

Valaki helyesen írta a neten, hogy itt két magánszereplőről van szó.
Ákos egy magánszemély, a Telekom egy magánvállalat.
A magyar kormány ebbe a vitába nem avatkozhat bele, nyíltan nem fenyegethet, nem büntethet, közhatalmát törvényellenes módon nem használhatja.

De ez felejtős, mert nálunk már úgy zajlanak a dolgok, mint egy kommunista gyanús banánköztársaságban. :-(
@taga20:
Ne már... a 10 éves Dell notim se szaraxik!
C2D 7500 procival, 3 GB rammal, ssd-vel és Linuxxal mint a kisangyal hasít. A sörödbe meg ... :(
Persze te majom!
Ha gáz van szólj, átveszem akár távolról és segítek benne.
@Gábris szomszéd: nálunk is most húzták a kábelt, csak még van egy fél év hűség a téhomnál. azon gondolkodom, hogy én is felmondom a szerződést, és majd mondom, hogy mennyenek lézerhez egyeztetni:))
@Gábris szomszéd: a végén még dácsiát veszel, nagymagyarország matricával:))
@taga20: csak vigyázz, Boli átveszi,oszt azt veszed észre, már csónakázik is a guminőd
@Gábris szomszéd:
""van itt egy kétezer éves kultúra, amiben élünk, még akkor is, hogy ha csak a romjain élünk".
Erről nekem az jut eszembe, hogy kétezer évvel ezelőttt itt a római limes volt. egy szedett vedett idegenlégióval politeizmussal. A magyarok megf valahol a nyugatmongol pusztában puhitották nyereg alatt a juhsajtot.
Miközben vhol qrva messze innen (az akkori fogalmak, és közlekedési rendszer szerinti qrva messzeségben) volt egy rabbi, aki meg akarta reformálni a zsidó vallást. Amely reformerekből és önjelölt prófétákból arrafele, hála a római megszállásnak erős tulkinálat volt.
Később a tanításaivból, és az annak alapjául szolgáló töredékes tanítások egy részáből egy római császár összeválogatpott egy politikai pamfletet és megtámogfatta a köré szerveződött ideológiát.
De ez már nem is volt kétezer éve. És még mindig nem itt, hanem kicsit délebbre.
@Gábris szomszéd: haver, szerintem az első lehajtónál hajcs le, és utána hajcs fel a másik irányba:))
@húzzad neki shakespeare:
Szánalma a hatalom erőfitogtatása és visszaélései.

Persze a szerencsétlen plebs addig sem erre és a hasonló módon lepusztult országra figyel...

scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/1919528_10153720254178467_8894699702821496733_n.jpg?oh=75b157d1298ad1307667afb6cbaf6f08&oe=56DA2FC2

Ennyire a béka segge alatt! :(
Érthetetlen az egész vita, ugyanis ha például a HSBC per hecc úgy dönt, hogy nem önti a dollár százezreket – milliókat? - tovább az F1-be, akkor nem önti és pont. A Té meg ákosba nem akarja, oszt? A Nemzet Szignálsusztere így járt. Kis pénz, kis banzáj, szétesik a ház(?) – de ez majd kompenzálva lesz, ha jól sejtem.

Az egész történetben az a legérdekesebb/tanulságosabb kérdés, hogy milyen alapon avatkozik bele a kormány egy cég bármilyen hasonló jellegű döntésébe? Mi köze hozzá? Azt mondta a kovács zoltán - kisbetűvel, igen - hogy ezen eljárásuk alaptörvény ellenes! Akkor a Telekom felkötheti, ha már ilyen alapon magyarázzák a dolgot, az soha nem látott mélységekbe vezethet. Újabb szög a demokrácia koporsójába, bárhogyan is magyarázzák.
@Gábris szomszéd: tényleg nem megy az értő olvasás és írás?

azt magyaráztad mit mondott és nem mondott Ákoska (csak, hogy felnőjek a színvonaladra), nem a boszorkányüldözésről lamentáltál, a boszorkányüldözés miatt én pampogtam Évaanyóval.

szóval ne maszatolj, hanem valld ki: nőnek otthon, a konyhában a helye, a csadort ott leveheti

- Persze, nem mered, mert kapnál az asszonytól a pofádra:) -
@Gábris szomszéd: gyere, elviszlek egy kanyarra:)) a hétvégén ráérek, ha van kedved.
@Gábris szomszéd: nincs vita, a telekom egy rabló. én is húzok a szőrőstalpúakhoz:))
@GeoCracker: elolvastam, de ilyen nincs!....el nem hiszem, hogy honatya és ennyire hülye, és ezres nyelvcsapással a seggibe kövérnek....hát nem hiszem el, hogy ezek ilyen idióták....
Geo! mondj nekem egy értelmes fideszest, mert nem fogok tudni aludni......hát kipurcantam......
@húzzad neki shakespeare: pontosan.....és a nép meg tűr, és kussol, retteg mindenki, félti azt a kis valamilyét, ezt akartam valahogyan kinyöszörögni, és lehet hogy félreérthető volt, hogy de ba@a meg, egy olyan koncertre tizezer ember elmegy, ahol épp egy mondandójában erőteljesen félrelérthető de párthovatartozásában egyértelmű fideszmajom kornyikál, de az egészségügyiek, vagy tanárok nyomorult tüntetésén, ha voltunk 2000-en, mán nagyzolok...erre próbáltam én valahogy gombot varni, de nem nagy sikerrel...:((
@Gábris szomszéd: Te hoztad a kétezeréáves itteni kulturát fetisizáló idézetet. Ugye emlékszel még rá. Nyugtass meg, hogy nem dr. Alzheimer levelez a nevedben :-)

Amugy meg tiszta szerencse, hogy a kereszténység nevében soha senkit meg nem öltek, meg nem erőszakoltak, nem aprítottak guléyáshussá...

Ugye nem engem akarsz hülyének nézni? Meg magadból sem hülyét csinálni?
@evasanyoca: értelmes fideszes, és honatya....????
majd körbenézek az utópista irodalomban.
Még csak nem is science fiction. Legfeljebb fiction. a science....
"...mindenki mondhassa el a véleményét vagy azt amiben hisz és emiatt ne kelljen tartania semmilyen boszorkányüldözéstől."

Ki az, aki itt nem mondhatta el a véleményét?

Kövér elmondhatta, Ákos elmondhatta, akkor a Telekom meg mások miért nem mondhatják? Nos?
@GeoCracker: no most akkor ez azt jelenti, hogy az értelmes, intelligens, tanult, művelt, bölcs, magyar honpolgárok nem csak hogy megválasztottak egy ilyen macskajancsi bagázst, de még saját akaratukból hatalmon is tartják őket, s ők nem hogy ezt nem köszönik meg alázatosan, de még ki is fosztják jótevőiket....most akkor mit gondoljak fiatalabb honfitársaimról, mert az már szinte biztos, hogy nem én és a korosztályom fogja megváltani Magyarországot.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

No, nem vagy te a Telekom, hogy felmond a szerződést.:D
Remélem a focistáknak nem kell aggódniuk???

444.hu/2015/12/17/december-kozepe-is-elmult-de-meg-mindig-vannak-tanarok-akik-a-novemberi-fizetesuket-varjak

"Az állami Gyere Haza Fiatal program kb. a Klebesberg Központhoz mérhető sikergyár. Bármihez nyúlnak, az arannyá változik."

444.hu/2015/12/17/magyar-varosok-karacsonyi-kepeivel-csabitana-haza-a-kulfoldon-dolgozo-fiatalokat-az-allam-csak-sajnos-magyarorszagot-nem-sikerult-minden-foton-eltalalni

Erre a parasztja behazudja a képeken Magdeburgot... a hazai pártseggnyalonc meg el is hiszi... ez egy ilyen balfasz ország...
Már harmadik napja fostalicska viszi a blogot. Észre sem veszitek, hogy beültetek a talicskájába és bele is ragadtatok?
@evasanyoca: "20.30"Virrasztásra VAGY ítélve!!!:)))
@ornagy50: de most komolyan kiskatonám, te tudod, hol vannak a normális magyarok?...Atyaisten, mit tudna itt randalirozni Petőfi...kkkkkkk
@evasanyoca: Petőfit legalább bántotta "egy gondolat"!
űket mög egy se!!!:))
@ornagy50: az "Akasszátok fel"-re meg mán ne is gondoljunk....kkkkkkkkkkk
@evasanyoca: Anno ismertem tanult, intelligens jobboldaliakat. Olyankoat is aki annak idején beléptek a Fidezsbe. Ezek jó része már nem fidesz-tag, és többen az országban sincsenek.
Míg mások egykori énje simán szemközt köpné a jelenlegit.
@evasanyoca:

Amiatt ne fájjon a fejed, koncertekre általában többen mennek el, mint demonstrálni. :-)
Kényelmesek vagyunk, ülünk a TV előtt, és várjuk azt a bizonyos sült galambot (én nem annyira, én évi egy-két alkalommal elmegyek hőzöngeni).

A fő gond az, hogy a világban nem minden az aminek látszik, így a sok buta és szolgalelkű ember ezeket a dolgokat nem látja, vagy lehet, hogy nem is akarja látni.
@GeoCracker: olvasván több külföldi lapot, azt is meg szeretném tőled kérdezni, hogy az hogyan van, hogy máshol együtt tud működni a megválasztott hatalom az ellenzékkel az ország jobbítása érdekében, és csak amikor közeledik a választási év, akkor mennek át csinnbummcirkuszba, hogy egy barátom szavajárását idézzem....Magyarországon, ez amióta csak fidesz van, állandóan a "bukott baloldal"-lal jönnek, de könyörgöm, a baloldal is azért tudott hatalmon lenni, mert ők is buktak, vagy az smafu? vagy csak símán marhák?...szóval miért nem tudnak a magyar politikusok nem lopni, nem hazudni és rendesen dolgozni?...ha már minden jobboldali érzelmű hazafi kinn van, akkor nekünk lőttek...:((
Visszanyal a fagyi.:O

"A magukat Schengen barátainak tituláló visegrádi négyek a csúcs előtt tartott külön találkozójuk után kiadott nyilatkozatukban világossá tették, hogy számukra a külső határok védelme elsőbbséget élvez. A megbeszélésen David Cameron brit kormányfő, aki maga kért találkozót a V4-ektől, röviden ismertette a közösség megreformálására vonatkozó brit követeléseket, amelyek közül csak a Nagy-Britanniában dolgozó európai munkavállalók szociális jogainak a megnyirbálásának terve váltotta ki a jelenlévők ellenkezését, de az nagyon."

nol.hu/kulfold/orban-beszolt-de-tamogat-1580569
@evasanyoca:

Mit tanultak nertársak korában az elvtársaktól: No ugyé. Ezért nem tudnak együttműködni még magukkal sem.
@GeoCracker: nekem az ugrik be a romokról, ahogy ákos kuporog a háza ruináin, oszt a pénzt rátukmáló tékomos menedzsereket hajtja a picsába, mert nem ő nem anyagias. mekkora egy álszent banda.
Én meg azért is Telekomra váltok. Reszkess narancsmaffia!
@látjátok feleim szümtükkel:mán megbocsáss édes pajtás, de az én családom tisztességes, jóravaló dolgos sváb család, mi nem fogadunk magunk közé akárkiket, amiket bottal se piszkálgatnék meg....találj valami jobbat...mit szólnál egy jó kis itt csörög a zsebében a pénz cimű játékhoz,a kereső megtalálná, és akkor kezdődik a játékszabályok szerinti elszámoltatás.sokan játszhatják egyszerre....kkkkkkkk
@Oxica:gratula!..én meg ott maradok!
@Gábris szomszéd: a facsén a tállaiéba......geo adott linket....szörnyű....szerintem.
@parti_giano: Hogyne nagyon életszerű, amint hajtják el a pénzt.
@evasanyoca: Jó pár helyen képesek voltak eljutni odáig, hogy vanna évtizedes oprogramok, amiket nem lehet 3-4 évenmte szétrugni.
Ilyen volt a finn oktatási csoda is. Ott gyakorlatilag nagykoalicios megegyezés született. Mert felmérték, hogy az oktatás
1. minimum 20 évre szól.
2. nem lehet globális alkalmassági vizsgálatot csinálni csak akkor, ha a kirakott környezete is biztos lehet benne: a hülyesége a bukás oka.

Aztán nekiálltak. megemelték az oktatás támogatását, a végéletesen alékalmatlan tanároknak a tanárképzésben levőkkel együtt más pályát ajánlottak. A pletykák szerint 20 5 körül elzavarták továbbképzésre a bandát. A maradék 60-70%-nak meg felemelték a fiztését. De ezt tényleg csak ugy lehetett megcsinálni, hogy nem lehetet egyik párthoz sem elmenni nyavalyogni....
Ezt Mo.-on el tudnád képzelni? Akármilyen kormányzatnál? Mert én nem.
@GeoCracker:nos ez miatt nem lesz belőlünk soha énekes halott, ott volt pont a kishantosi gazdaság ügye, csodájára jártak, munkát adott a kishantosiaknak, mintagazdaság volt....rámentek a sarjadzó vetésre, barbár módon beszántották, tönkrevágták, még a pert is vállalták érte, pedig mindenki tudta, hogy csak a jogászfifika dolgozik bennük...így még az életben nem hoztak egy komoly hivatásra szégyent, mit a jogászatra a fidesz ....hogy lángoltak akkor, mikor a földet akarták megóvni Gyurcsány idejében a külföldi vevőktől....most meg, na nem folytatom, ha a parasztok nem egyenesítík a kaszájukat, ha a traktorokban nincs elég olaj, ha a taxik nem bánták, hogy a gyönyörű autóikból kötelező papagályt csináltak, ha az emberek csak nyavalyognak, hogy nincs orvos, de melléjük nem állnak, ......istenem, mi lesz az unokáimmal, ha van eszük követik a bátyjukat...:((
@Gábris szomszéd:Gábor ugye tudod, persze, hogy tudod, hiszen sokunk mondta már, de azért én a magam nevében megismétlem: nem olvasok alfahirt, meg sem nyitom.....azt hiszem, te az olvasóknak proponálod, nemde?
Most már csak elmegyek az országgyűlési képviselőnkhöz kérdezősködni...

Ez kinek van meg?

Omega: 200 évvel az utolsó háború után /részlet/

"Egy napon komoly tudós fejek
Rájöttek, tovább ez nem mehet
Az élet még nem elég szervezett
Kijött hát egy új rendelet

Anyáknak hozták a levelet
Benne áll, ezentúl szüljenek
Havonként egy fiúgyermeket
Még jobb, hogyha ikreket"

Szép estét!
@evasanyoca: A jogászoknak amikor ez a barom először jött az osuztjónapotos szöveggel. Fel kellett volna állni, kezdeményezni Orbán diplomájának visszavonását és közigazgatási sztrájkot hirdetni.
@GeoCracker: nos akkor miért nem tették? válasz:pénz,hatalom, pénz, hatalom.....de ez viszont a legtisztább hazaárulás a saját népük országuk kirablása, megnyomorítása.....5000 év, felezés esélye nélkül is kevés!!
Nyugodalmas jó éjszakát Drágák, anyó aludni megy!
Keveri a jobbikos pártmajom a propagandaoldalt. Segítek rövidre zárni ezt a gondját.
@evasanyoca: Ámen!
De nem először következmények nélküli ország....
"Mussolini a nők szerepét elsősorban a gyermekszülésben látta, míg a férfiakat harcosoknak tekintette. Kijelentette, hogy a háború azt jelenti a férfiak számára, mint az anyaság a nőknek. A születési arány növelése érdekében az olasz fasiszta kormány anyagilag ösztönözte a nagy családokat nevelő anyákat, és foglalkoztatáspolitikájában igyekezett csökkenteni a női munkavállalás arányát, és ezzel a munkanélküliséget. Az olasz fasiszták szerint a nőket az olasz nemzet újjátermelőiként kell tisztelni."
@Imola Helyesi: te és kis pipin meg kijalófaxnak vót a gyereke?
esetleg a názáreti nem vót véletlen volt telekom ügyfél?
A rohatt multi igenis vegye tudomásul, hogy már pedig itt rendnek kell lenni, rendnek kell lenni, rendnek kell lenni, rendnek kell lenni, rendnek kell lenni...
loptam, mint a kormány valami nagyot, míg itt a dalcsináló úron rágodunk:

"ha támadják ákost, akkor meg kell hosszabbítani bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor lovasberényig"
Ez az orbán kormány,így működik.Ákos a dalnok téma volt kormányülésen,fontos döntést is hoztak amit mi fogunk megfizetni.
Az jár a fejemben,hogy mennyibe kerülhet nekünk orbán Simicska ellen folytatott hadjárata?
Hát szerintem übergáz, az, amilyen véleménydiktatúrát folytathat a balilib oldal az EU-ban. Meg is látszik az eredménye.
Itthon nagyon picsignak a ballibek, mert sokáig itthon is 99%-ban az ő véleményük ömlött mindenhonnan.
Most meg a nem ballib agymenésben hívőknek is lehet véleményük. Na , ez persze diktatúra!!
Mert tudjuk demokrácia ott van, ahol a ballibbantok mondják meg a frankót, és akkor van diktatúra, ha valaki nem az ő agymanéseiket fogadja el.
Nyugat Európában jól látszik a nagyszerű ballib gondolkodás eredménye meg nálunk is sajnos.
Fogy a népesség, egyre több a széthullott család.
És, hogy miért végtelenül gyenge és értelmetlen a ballib agymenés??
Mert Ákost nem támogatja egy német cég tovább, mert a hagyományos családi modellben hisz, miközben millió számra importálják az EU-ba gazdasági és egyéb érdekből azokat, akik mai napig nulla jogot nem adnak a nőknek, de még meg is köveztetik őket sok országban.
Na ezért gusztustalan trágya ez a ballib EU.
Olyan szinten álszent és hazug, hogy nem igaz.
DE!!! Ez az egyik vetülete a dolgoknak.
De az álszentségre sokkal jobban rámutat, a balliberális oldal nagyon kevés értékelhető figurájának egyike Hajós Andris.
Príma levelet kanyarított, amivel teljesen egyet tudok érteni. és akkor egy részlet ebből:

"Szerintem nem tiszta a közvélemény előtt, hogy Önök most Ákosban, a támogatott művészben, vagy Ákosban a reklámfelületben csalódtak? Ha kötekednék, kérdezhetném, hogy a szólás szabadsága szerinti magánvéleményétől miért is lenne rosszabb reklámfelület egy művész? Kérdezhetném, hogy amennyiben emberileg lett vállalhatatlan, akkor miért csak most?!"
@irógép: "Itthon nagyon picsignak a ballibek, mert sokáig itthon is 99%-ban az ő véleményük ömlött mindenhonnan."

Ja. Azért laktak a szocik idején az ellenzékiek a Kossuth téren, és szarták tele, közben ordítozva, hogy monnyon le, mert minden honnan az ő, mármint a ballibek véleménye ömlött. Osztán volt valami kerítésszaggató akció is ugyan ott, az is a ballibek véleményét tükrözte.

Meg volt eccer a parlamentben az szdsz-szoci oldalnak 2/3-a, oszt mégsem éltek vissza vele, pedig megtehették volna. Ennyit a ballibekről.

Persze meg is énekelte már akkoriban a banda, hogy:

www.youtube.com/watch?v=FDyOruGN76Y

és még Kossuth díjat sem adtak nekik.
@irógép: "Kérdezhetném, hogy amennyiben emberileg lett vállalhatatlan, akkor miért csak most?"

Ha nem lennél elvakult jobbkonzerv, akkor rá jöttél vona már magadtól, hogy egy nőt büntetlenül nem lehet megsérteni. Találd ki, hogy ki a sértett nő.
@irógép: egyet vezessél le már nekem, miért a liberalizmus tehet a családok széteséséről?

jut eszembe, a népességfogyás ott zavarja ezt a balfasz kormányt, hogy mi lesz majd a nyugdíjrendszerrel. ugye-ugye, tán nem kellett volna szétverni a manyupokat? talán törekedni kéne arra, hogy az emberek félre tudjanak tenni nyugdíjas korukra, ehhez megfelelő bérek kellenek, nem közmunkás szint.
@parti_giano: mindenről a liberalizmus tehet. szolganépek szolgagondolkodása
Hehehe! Ez q*va jó.:D

"Támadás
Azért támadják Ákost, mert az értékvilága nem liberális értékvilág. Rétvári szerint keresztény, konzervatív értékvilága miatt kötöttek bele Ákosba, mire Kálmán visszakérdez, hogy az a mondat, hogy a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak, ez melyik keresztény értékrenddel kapcsolható össze. Rétvári ekkor különféle kormányzati intézkedésekről kezd beszélni."

index.hu/belfold/2015/12/18/a_3_legjobb_pillanat_retvari_bence_atv-s_interjujabol/
A tv-ben láttam azt a festőt, aki a Matolcsy képet festette, nagyon jókat mondott, egészen jó fej. Látható volt egy Szijjártó kép is, ami oltári.:O
@taga20: Óvatosan ám a szőröstalpúakkal! 9 napja kötötték be nálam a cuccot, de még mindig nincs vonalas telefonom, holott 72 órán belül ígérték. Aztán a modemhez nix ám használati utasítás, a szerelő úr begerjeszti a netet, oszt annyi! Ha másik gépet teszek a helyére, nem fogadja el a belépést. Az már csak hab a tortán, hogy WiFi-je sincs a modemnek, úgyhogy smart tv, meg táblagép mehet a kukába!
Régebben nem közmunkásnak, hanem szociális munkásnak nevezték az ilyeneket.

index.hu/belfold/2015/12/18/kulonos_feladatot_vegeznek_a_kozmunkasok/
@irógép: ugye, abban az interjúban mondta ezt is a delikvens:
”ma mindennek az az értékmérője, hogy hány forintot keres az ember”. ezek szerint, akkor most ákos értékmérője lejjebb került, mi ez a nagy tiltakozás? csak pénzről van szó. felfoghatná úgy is, függetlenítette magát a tékomtól.
ez a barom is csak nyomja az ökörségeit, jahhh jut eszembe, ALAPTÖRVÉNYE van ennek a szerencsétlen nem köztársaságnak...

Rogán szerint így sértette meg a Telekom az alkotmányt

Az alaptörvény szólásszabadsággal kapcsolatos passzusait sértette meg a Magyar Telekom, amikor szerződést bontott Ákossal - mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a TV2 Mokka című műsorában. Rétvári Bence, az Emmi államtitkára korábban viszont egy másik csatornán azt mondta, a kormány lépése független Ákostól.

hvg.hu/itthon/20151218_Rogan_szerint_igy_sertette_meg_a_Telekom
"Orbán azt üzente a támogatások csökkentésének ötletét felvető "baloldali miniszterelnököknek", hogy
ne zsaroljanak, ez nem európai viselkedés, ez nem európai magatartás.
Hozzátette, Werner Faymann "többedszerre zsarolja meg Magyarországot és zsarol meg mindenkit, aki kitart a vélemény- és szólásszabadság mellett, ez nem európai viselkedés, ezen az alapon nem fogunk tudni megegyezni"."

No ezek után itthon kormányként jó kitartanak a szólás és véleményszabadság mellett. Mármint az Ákosé mellett, a többi polgárnak meg kuss, ne támadják a keresztényi értékeket valló embereket. No.

Gondolom ez a kedves nyilatkozat is "jáchatott" abban, hogy a találkozóról közvetített felvételeken sok "főnököt" mutattak, akik egymással beszélgettek, de a mienk valahogy nem volt köztük.

index.hu/belfold/2015/12/17/orban_az_europai_magatartast_keri_szamon_az_osztrak_kancellaron/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ösze meg vissza. Már maguk sem tudják mikor-hol-kinek-mit kéne mondani.:O
Egy gondolat bánt engemet: ellenőrzés itt sosem volt? Főleg az elmúlt öt évben ( még nem nyóc, de lesz.:D )?

"Polt Péter válasza alapján "az ügyben érintett egyik terhelt a megalapozott gyanú szerint a cégcsoport egyik cégének a vagyonából közel hat és fél év alatt, több mint száz alkalommal, 1 milliárd Ft-ot meghaladó összegben tulajdonított el készpénzt, alkalmanként átlagosan tízmillió Ft-os nagyságrendben." A legfőbb ügyész válaszából az is kiderül, hogy a vezetőnek egy másik gyanúsított kamu bizonylatok kiállításával segített."

index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2015/12/17/tobb_mint_szazszor_lopott_tizmillio_koruli_osszeget_kapeban_az_egyik_quaestoros_csalo/
@parti_giano:

"_talán törekedni kéne arra, hogy az emberek félre tudjanak tenni nyugdíjas korukra, ehhez megfelelő bérek kellenek, nem közmunkás szint. _"

Maga nagyokra tör.
Mik ki nem derülnek utóbb.:O

"Ez nagy öröm, hiszen hát most megtudtuk, tényleg nincs visszaút!

"Most már nincs visszaút, kézzelfogható közelségbe került, hogy Magyarország legyen Európa egyik legmodernebb gazdasága. Biztonság, Innováció, Tudás - ezek a Telekom-csoport jelszavai, de egyben a magyar kormány jelszavai is lehetnének."

- mondta a miniszterelnök, amikor még a Telekom és a kormány jó barátok voltak."

www.portfolio.hu/vallalatok/felmondja_a_kormany_az_osszes_magyar_telekom-szerzodeset.12.224311.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
"A kormány megdöbbenéssel értesült a Telekom lépéséről, amely meggyőződésünk szerint mind a magyar alkotmány szellemével, mind pedig betűjével ellentétes
- közölte a szóvivő."

Tessen mán mondani, hol van ma Magyarországon alkotmány? Én csak alaptörvényről tudok.

Még megnevezni sem tudják pontosan a saját alkotásukat? Nem szégyelik?
@parti_giano:

Majd küldöm alád a puhapihe paplant, nehogy...
@irógép:

Setét, itt már rég nem Ákosrol van szó!
@húzzad neki shakespeare:

Ja, hanem izmoznak, de az öreg izom előbb-utóbb elpattan, oszt b*hattyák.
Helló, Népek!

Mi a stájsz? Szült már mindenki onokát? (Természetesen fijjút, mer' a lyányokkal csak a baj van és leszen egyre több!) Ti is felmontátokmán a szerződésteket a Telenyommal?
:DDDD
@látjátok feleim szümtükkel: teljesen szét vannak esve, igaz ez nem újdonság, ez a narancsmaffia alap működése
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Láttam reggel Rogánt a Mokkában, és már nekem volt kínos, ahogy végig "szimbolikus lépésről" hadovált. Tessen mondani, az milyen és mire jó Alaptörvény, aminek az állítólagos megszegéséért csak szimbolikus ejnyebejnye jár?

Az külön jó volt, ahogy Kárász kérdésére, hogy ha ezen lépés hatására a Telekom mégis szponzorálja Ákost, akkor arra a kormány is reagál-e, mire akadály nélkül csúszott ki Rogán száján, hogy nem, hiszen a kormány nem zsarol...
@jaegtoer: dehogynem. ám a koppanásról jut eszembe:

a kis jaegtoer elkezd felfelé mászni a fán. nagy nehezen eléri az alsó ágat, végigmászik rajta, majd amikor a végéhez ér, leesik. pont a hátára esik, a feje nagyot koppan.
pár perc múlva magához tér, hosszú kínlódás után a hasára fordul, és megkezdi újra a fára mászást. ezúttal még az ágig sem jut el, leesik, ismét megüti magát, de hallatlan akaraterővel megint nekikezd a famászásnak. most sikerül az ágig jutnia, de hamarosan a földbe csapódik.
fent, a fa egyik felső ágán ott ül egy majompár. amikor jaegtorka már ötödszörre töri össze magát, a majomama azt mondja a párjának:
- te, szerintem most már meg kellene mondanunk neki, hogy csak örökbe fogadtuk.
@parti_giano:
Mondom én, hogy rogán meg a hasonlók olyan kemények, mint a fagyott kutyaszar.
Annyit is érnek, meg csak arra is valók.
Büszke posztok az udvari 'trubadúr teltházas koncertjeiről!
Fel sem merül 'birca fejecskékben,hogy egy politikailag prostituálódott,habalatyoló,zeneileg és tartalmilag nulla szignálkomponista 'elbacott zenéire csápolnak,hozsannáznak és észre sem veszik hogy közben legitimálják 'fidesskurzus torz,giccsbehajló,sekélyes művészetpolitikáját:)

Igénytelen,gondolattalan,lebutított gőgös massza,aki még büszke is erre:(

Na ez ennek az országnak az igazi problémája!!!
@parti_giano:

Egyre szimbolikusabb az a lépés... kicsorbult a fakard is.
@gazoló: volt idő,hogy szívesen hallgattam Ákost.ma is szoktam.nekem belefér
@PeniValdes: mindenkinek vannak hibái, nekem még ment a Bonanza az miocén időkben :D, ákostól viszont sikító frászt kapok mikor meghallom :D
@PeniValdes:

Szia!

"nekem belefér" hm.

Majd meggyógyulsz:)
egyre súlyosabb szociopata tüneteket mutatva védik a tákolmányt.

Apák!! Nem szabad verni a gyerekeket, mert ez lesz a szomorú vége...
Egyébként én nem tartom egy nagy ötletnek, h a telkó felmondta Ákos szerződését (minek, hujeséget beszélt, de annyira nem rombolta a telkó imidzsét), de a kormány, akarom mondani, az Alfahím válasza erre egészen elképesztő. Az, h ők barmilyen alapjog mellett kiállna tették ezt, az meg bicskanyitogató hazugság.

Nyere, külföldi befektetők hada, itt jogállam van, biztonságban a pénzed :-((
@PeniValdes:

Szeresd,de ne feledd élnek itt igazi zenészek,énekesek akik soha nem szorultak a kormány és az :)alaptörvény védelmére!
Kezdem elhinni azokat a pletyokat, h a Don hiszterikus bármely őt érő kritikára v sértésre. Ezt is magára húzta.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: midenkinekmeg van a maga dötét titka
én pl néha titokban nyálas fiúéenekeseket hallgatok a múltból
@PeniValdes: hehe, ilyeneket néztünk a szombathelyi laktanyában, mert ott volt MTV :D
ákos nagyon régen készült erre, már 93-ban mondta, hogy helló, helló...
@Marcellusca:

'Asztemm 'lédigagát 'döngecc a nappaliban:))
@PeniValdes:

Jobban járnánk, ha a kormányunk is hirtelen felindulásból inkább ilyen éneklésre állna rá a kapkodás helyett.:D
Még a rókának is van annyi esze, hogy a sajtot ki kell énekelni annak a szájából kinél az van. Kormányunk meg belerandít abba a tálba, amiből csersznyézik.
"Orbán Viktor állítólag demokratikus kormánya nem elégszik meg azzal, hogy az állami cégek szponzori szerződéseibe, hirdetéseibe központilag beleszól, már a külföldi tulajdonú magáncégek szponzori tevékenységét is meg akarja határozni. Ezek után akarja elhitetni Orbán, hogy a Coca Cola, a Suzuki és más korrupt cégek a saját jószándékukból támogatják a felcsúti futball-akadémiát. Ez maga a fasizmus, amikor minden az államban, és semmi nincs az államon kívül. “Semmi nem lehet, ami nincs a fasiszta állam kontrollja alatt”, ezt mondta Mussolini. Megleckézteti a magyar kormány a világ egyik legjelentősebb külföldi telekommunikációs cégét, mert nem akar szponzorálni valami énekes pöcsöt, aki a rezsim egyik talpnyaló üdvöskéje.

Már az is felháborító, hogy ez az Ákos nevű nímand felkérést kapott a Magyar Rádiótól valami déli szignál megkomponálására, mintegy 20 másodpercben, és ahányszor lejátsszák a szignált, azért ez a jelentéktelen pali pénzt kap. Nem keveset. Aki ezt a szerződést megkötötte, azt azonnal börtönbe kellene csukni. De Orbán bűnszervezete most már nyíltan úgy viselkedik, mint Al Capone. Még jó, hogy nem löveti le a Telekom vezérét, nem küldi rá Luciano-t vagy a félkezű gitárost, hanem csak felmondatja az állami cégek előfizetéseit, mert Kovács Ákosnak nem adnak évente ötven millió forintot a semmiért. Kérdezhetnénk Deutsch Tamással, ki ez az Ákos?"
Amcsinepszava.hu
@PeniValdes:

Kedves rokon ne vedd zokon, de szerintem úgy beszélsz az unokáról, meg annak szüléséről, mint a kormány. Reggel-délbe, meg amikor ráérsz?. Egyáltalán leány vagy-é? Persze teljesen mindegy, szülni kell, oszt jónapot.:O
Ákos: 'a mártír

„az én bűnöm nemcsak az, hogy mást merek gondolni. Az én legnagyobb bűnöm szerintük éppen ti vagytok."

na ja:(

444.hu/2015/12/18/akos-szerint-az-o-bune-csak-annyi-hogy-mast-mer-gondolni-es-sokan-szeretik
@PeniValdes: beírtam hogy nem az, de kitöröltem, mert úgy is várható volt, hogy belekötsz :D
Nocsak-nocsak!

Nem zörög a haraszt, ha nem rázza a paraszt, mondja a régi bölcselet.

"A lobbista megkereste az ügyészség által gyanúsított férfit is, aki azt állította, hogy ismeri a Századvég Gazdaságkutató Zrt. elnökét, Heim Pétert. A lobbista úgy tudta, hogy a vádlott széles körű kormányzati kapcsolatokkal bír.

Kétmilliárdért csökken az áfa
A gyanúsított az ügyészség szerint azt mondta a lobbistának egy 2014. májusi találkozón, hogy Heim azt üzeni, kétmilliárd forintért el tudja intézni, hogy az 5 százalékra csökkenjen az étolaj áfája. A vádlott hivatkozása szerint ez a lépés részben törvénymódosítást is feltételezett volna, ezzel pedig a vádlott azt a látszatot keltette, hogy ebből az összegből vezető beosztású hivatalos személyek is részesülnének."

index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2015/12/18/ketmilliardert_afacsokkentest_igertek_a_bungenek_a_kitiltasi_ugyben/
Ákos magánügye, meg a Telkom büntetgetés eheéett inkább ilíenekkel fogllkoza a kormány az ülésein:

"Mindebből sajnos több dolog is következik, és egyiknek sem örülhetnek az autósok. A rendőrség 160, teljesen azonos ARH CAM-S1 típusú lézeres sebességmérő készüléke, amelyeket a következő 5-10 évben naponta használnak majd, nem alkalmas a hasonló hibák kiszűrésére, mert a rajtuk futó szoftverben vélhetően nincs olyan matematikai statisztikai algoritmus, amely automatikusan kiejti a valószerűtlen mérési adatokat."

totalcar.hu/magazin/kozelet/2015/12/18/a_rendorok_nem_ertenek_a_traffipaxhoz/

Esetleg megvizsgálhatnák két ülés meg egy székelés közt, hogy miért nincs a kérdéses szoftverben olyan algoritmus, ami kiejti a valószerűtlen mérési adatokat. A hamis méréssel besezedett büntetés mellesleg nem hivatali visszalés? Szerintem minden képpen csalás. A naív, és kiszolgáltatott állampolgár becsapása.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Úgy ahogy írtad!!!

Csak akkor keríti hatalmába az embert a háromemeletes sóhajtás, amikor látja a kormánypártok aktuális támogatottságát a biztosan szavazók körében (verdesi a kétharmadot). :-(
@jaegtoer:

A net mostanában elég gyakran "fellöki" egy bank nyugdíjkalkulátorát, amibe be kell írni a születési évedet, nettó jövedelmedet és az egyéb más bevételeidet.
Egy nettó 160 ezres jövedelemnél (ami a magyar átlag) köbö 80 ezres várható nyugdíjjal kalkulál.
Ezen az összegen el lehet merengeni, mert hogy több nem lesz (reálértéken) az szinte biztos!!
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"Gyere, külföldi befektetők hada, itt jogállam van, biztonságban a pénzed."
Egy londoni elemző mondta az alábbiakat a Bloombergnek:
"Komoly aggályok merülnek fel a kormány magánszektorba való beavatkozás kapcsán. Az eset jelentősen csökkenti a befektetési kedvet."
A külföldi befektetők még csak-csak lenyelték a bank- és szektorális adókat, mert volt valamiféle gazdasági magyarázat a teherelosztás okán.
Azonban az, hogy a Telekom megtorlandó bűnt követ el a szponzorálási alanyának megválasztásával, az már a befektetői szférának intő jel arra, hogy kivel nem szabad üzletelni.
@húzzad neki shakespeare:
Hujékkel vagyunk politikai kockázatközösségben! Mintha szar biztosítónál lennél, ahol 2/3 töri az autóját, ezért a te havi cascód is nagyon magas. Csak nincs szíved otthagyni azt a kurva biztosítót, mert odakötnek emlékeid:-), hiába egy kubaszott maffiózó a vezérigazgató
@Barkalot:
+1 na, nem véletlenül manztrázzák sokan h Mo az unió első fasiszta állama.
@Orica Középföldi:

"Nem tűrhetjük, hogy mikor Magyarország derék népe a gyűlölködést és az ostobaságot igényli, mégis az idegen Rómából diktálják neki a szeretet törvényeit!
Ezért a magyar kormány (és külön Semjén Zsolt) a mai nappal felmondja a vatikáni szerződést, és a jövőben a nyugati értékrend és a felvilágosodás borzalmai ellen dacos szabadságharcot folytató Iszlám Államtól vásárolja a morális tartást és az erkölcsi iránymutatást. Inshallah! (MTI)"

Görcsoldót kérek! Begörcsöltem a röhögéstől. Meg a félelemtől.
@Mariann19:
De nincs semmi választása egy külföldi befektetőnek. Ha itt van, le kell boltolni a maffiával, különben jön a szektor különadó, igy egyszerűbb inkább a Puskás akadémiát támogatni. Szemét multik (?). És ez nem egy csoki papír gyártó kisüzem volt, hanem egy igazi nagyvad, gondolom Orbánnak külön öröm, h német, a Mutti bajszát huzogatni.
Gattyán példája mutatja, h aki nem fizet, azt kicsinálják.
Ez nagyüzemi maffia, Ukrajna a köbön!!
@CsekklisztNo.10Reloaded: nem csak a mellébeszélésben, hanem a sunyi tömegpszichózisban, és a megfelelően kiválogatott hallgatóság kiszolgálásában. Igazi Csipolla

Cipolla otthagyta Thomas Mannt a francba,
Úgy gondolta, inkább máshol esik transzba,
Felhívta Pesten jól bevált ügynökét,
Szervezzen neki egy zsíros magyar turnét,

Tudja jól, hogy mi van az ember zsebében,
Csak a színházban hisz, nem a zenében,
Gálánsan meghajol, se fintor, se grimasz,
Később már böfög is, pofátlan és pimasz.

Cipolla lovag, Cipolla színész,
Cipolla táncos, Cipolla zenész,
Cipolla zsonglőr, Cipolla bűvész,
Cipolla nem csal, Cipolla művész

Arrogáns hőstenor? Arcátlan pózőr?
Illuzionista? Vagy hipnotizőr?
Nagymamát, gyereket, felnőttet becsaphat,
Kifoszt egy országot, egy népet elaltat.

Cipolla lovag, Cipolla színész,
Cipolla táncos, Cipolla zenész,
Cipolla zsonglőr, Cipolla bűvész,
Cipolla nem csal, Cipolla művész

Nincs hazája sehol, ám hét nyelven beszél,
Gagyát és hitet vált, ha maszkot cserél,
Se paraszt, se polgár le nem győzi ésszel,
Üres zsebbel jött és megy egy csomó pénzzel

Cipolla lovag, Cipolla színész,
Cipolla táncos, Cipolla zenész,
Cipolla zsonglőr, Cipolla bűvész,
Cipolla nem csal,
Cipolla lovag, Cipolla színész,
Cipolla táncos, Cipolla zenész,
Cipolla zsonglőr, Cipolla bűvész,
Cipolla nem csal, Cipolla művész

www.youtube.com/watch?v=ifXk_7TNbFU
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Huuuuu de találó :-)))
Igaz, a videó nem elérhető nekem a yt-on, de a szöveg király , koszi
Ha már Don Csuti azzal büszkélkedik, hogy az ő nő családtagjai rendben vannak, akkor hadd mutassuk be, hogy Putyin is igazán nagy barátja lányának, hogy az saját lábán tudjon megállni.
Ákosnak igaza van tehát, egy nőnek nem kell törekednie, hogy sok pénzt vigyen haza, elég, ha a lány apukája gondoskodik arról, hogy a nőnek emiatt ne fájjon a feje és fel tudjon nézni Urára:-) Ez az igazi konzervativ (sic) családmodell

www.reuters.com/investigates/special-report/russia-capitalism-shamalov/?utm_source=twitter/
Amikor a kormány a szólásszabadságot védi, az olyan, mint amikor a sintér a kóbor kutyák jogaiért emeli fel a szavát. Nem is olyan régen volt, amikor Lázár tényleg nagyon markánsan kiállt a magyar szólásszabadság mellett:
444.hu/2014/06/02/varatlanul-kirugtak-az-origo-foszerkesztojet/
@irógép:

Neked amúgy mi a bajod?

"Ballib" az aki ellent mer mondani a surmóságnak meg a szallonaszagnak?

A Fidesz meg fasiszta. (tényleg az).
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"De nincs semmi választása a külföldi befektetőnek."
A már nálunk meghonosodottaknak valóban korlátozottak a lehetőségei, de a jövőbeni befektetők nem fogják a nyakukat törni hozzánk.
Ennek az Ákos kontra Telekom ügynek sokkal nagyobb a tétje, mintha csak egy kis belhoni vircsaftnak tekintenénk.
Most volt az EP Mo-ot illető szankciókkal kapcsolatos
fellépése. Nem került sor a 7. cikkely alkalmazására, de megjegyezték, hogy az egyik fő ok az lenne, ha a külföldi befektetőket sérelmek érik.
A Telekom esetében már bejött, mert tkp. a Telekom véleménynyilvánítási szabadságát is megsértette a kormány a szerződés felbontásával.
Az én olvasatomban a Telekom is véleményt mondott az Ákos szerződésének felbontásával, mert nem egyeztethető össze Ákoska véleménye a Telekom vonatkozó filozófiájával.
Mészáros Lőrinc emberei mégsem trágyatolvajok a bíróság szerint

Három év pereskedés után végül felcsúti polgármesternek ítélték Váradi András régóta gyűjtögetett birkatrágyáját.

444.hu/2015/12/18/meszaros-lorinc-emberei-megsem-tragyatolvajok-a-birosag-szerint
@Mariann19:
Teljesen igazad van, ez a jogbizonytalanság sok befektetőt vissza kell riasszon, ez nem Európa, ez Afrika, Mo nem szabadna, h visszakerüljön a befektetési kategóriába, ez a bóvli, vicc, banánköztársaság. Ugyanakkor több multi együtt tud élni ezzel, lsd Audi, beszervezik a kockázat és költségrivatba, es még igy is megéri (nekik).
Igen, értem, h telkó arculatának nem felel meg, amit Ákos mondott, nekem sem teccik, bár szerintem ez tulreagálás volt, túl PC, ráugrottak egy nem létező ügyre, Ákos nem mondott akkora baromságot, ami mellett bizonyos keretek között ne lehetne elmenni. Nem kivetett el bűncselekményt, nem drogosan ütött el valakit, csak mondott egy faszságot, szerintem azt is elég cizelláltan. Ha nagyon megpiszkalom, akkor a női princípium vonatkozásában teljesen vállalható amit mondott, a pénz ügyében meg csak sima szamárság, v rossz hangsúly az én olvasatomban. Egyébként az ő család képe ilyen: ő sokat keres, (tényleg tünemény) felesége egyetlen dolga hogy a háttér rendben legyen, ha jól tudom Ákos testvére is a bizniszben van. Lehet, h ezt a modellt árulta csak, persze te, aki a sorok kozott is tud olvasni és érted ezt a fajta beszédet, meg a hozza hasonlókat, a kövéres előzményt, meg itt élsz a vakkonondorok közt azért tudod, h ez mit is jelent. És persze a te eszeddel és önmegvalósítani vágyaiddal az ilyen beszéd dehonesztáló.
@Mariann19:
..egy fura eset, sokszor eszembe jut:
Pár éve megismerkedtem egy jó nevű autókereskedővel, idősebb volt, házától leesett az állam, gyereke, unokái, ugy nézett ki teljesen rendben minden. Aztán a nyugdíjas korú felesége, aki évente korbeutazta a Földet, látszólag mindene megvolt kitálalt: férje, hogy mindent megadott neki egész életében: valojaban elnyomja őt, nem tudott kiteljesedni, a pénz nem boldogitja, boldogtalan!!
Nemrég (idősek) elváltak, apu egy fiatal csajjal nyomja. Szoval tényleg fontos, h ne csak szobadísz legyen egy nő, mert igy fog járni. Nem tudom a hölgy mit tett még házasságuk alatt, hogy ez a helyzet megváltozzon, ez is jó kérdes lehet...
A történet igaz, sajnos.
89@Rodeo36: D

"na eszt kaptátok ti 1989-ban és még tapsoltatok is hozzá"

Aprócska helyreigazítást azért tennék.
Sosem tapsoltam egyiknek sem,bár mindegyik által többször is meg voltam 'bacva,!
Van azonban egy 'minőségi ugrás a '89 óta regnáló gengszterhordák között!
Ez a ""NEMZETI FASZ" most egyre elviselhetetlenebbül,gátlástalanabbul végzi a'dolgát és előkerülnek szép sorban az összes csoportok és a végső felismerés csak akkor fog eljönni ha a saját az őt éltetőket,belőle élőket veszi célba :((
@CsekklisztNo.10Reloaded: meg az én eszemmel is az, hiszen megkérdőjelezi gyakorlatilag az életemben történt döntéseimet, amibe nyugodtan és minden hisztéria vagy "nőiesség kinagyítása" nélkül belefért egy szerető család két gyermekkel, ragyogó okos értelmes, szorgalmas férjjel, nekem vezetői beosztással, anyós ápolással,gyerekeink közös nevelésével, amit ugye bizonyít már a jelen, hogy jól csináltuk, szóval én nem vagyok kékharisnya de csak nőstény se, Ákos meg válogassa meg a szavait, főleg egy olyan országban, ahol a gyermekes családok többségének a megélhetés két fizetés mellett is kemény napi küzdelem, és nem minden férfiú mondhatja el magáról, hogy el tudja tartani a - ráadásul - 4 gyermekes családját.
@gazoló:tudod nekem erről a teknős és a skorpió meséje jut eszembe...mikor a skorpió felkéredzkedik a teknős hátára, aztán belemar.....biztos megvan...na Orbán is ilyen...lesz előbb-utóbb.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
A fene a kis pofámat! Tényleg szoktam a sorok között is olvasni, és Ákos mondandójából sikerült is következtetéseket levonni. Idézem:
"Az a dolguk, hogy a női princípiumot teljesítik: valakihez tartozni, valakinek gyereket szülni."
Tehát nem egymáshoz tartozni, sorsközösségben élni.
A "valakihez tartozni" duma azt jelenti, hogy a nő egy magasabb rendű lénynél mintegy függelékként jelenik meg, a "valakinek gyereket szülni" pedig a férfi számára szóló szolgálat.
Az autókereskedővel történő találkozásod során megismert történet eléggé tipikus.A gazdag férj a pénz birtoklásával és hatalmával megváltoztatja a feleség karakterét, alantas szerepet erőszakol rá és a nő kényszerű helyzete miatt elfogadja azt.
Miután a nő anyagi függésben élt, önálló élete nem volt, kitörésre nincs módja, mert nem tudná eltartani magát. Totális zsarnokság a következményeivel együtt.
A kérdés az, hogy ez a férj egy házasságban milyen szerepet szánt a feleségnek? Hogy társnak tekintse, azt biztosan nem.
@evasanyoca:
Elnézést, nem akartalak kihagyni:-)
Sok tyúkszemte ráléptek, mondjuk abban az országban ahol tényleg a férfiak sem lehetnek igazi csaladfenntartók, a vakkonondor magára vállalja a verést és ezután Bözsike még be is vallja, hogy jól esett... azért ez még nem Afganisztán, néha a nők is jobban kezébe vehetnék az ilyen férjeket... jó tudom, mára minden ügy megélhetési kérdéssé silányul.

De szerintem ez is csak egy gumicsont ügy, valamit megint kussolni akarnak, lehet, h a Jobbik féle korrupciós bizottság felállításának jegelését, v a mai kitiltási ügyet...
@Mariann19:
Igen, lehet, hogy csak én akarom ezt a női princípium ügyet "jól" olvasni, mert nekem sokat jelent és nagyon kedvelem a jinjang egyensúly ezen oldalát. A legnagyobb hatású emberek az életemben mindig a nők voltak, sokkal többre tartom őket, mint a férfiakat (remélem az nem diszkrimináció és mondja fel a Matáv a mobil-előfizetésem:-)

Engem azért a vállalkozós sztori meglepett. Nagyon emberi volt.

Szerintem nincs olyan h a férj milyen szerepet szán a nőnek!! Ez dinamizmus, harc, összhang, megállapodás, szeretet, csiszolidas kérdése, 2 félen múlik!
@CsekklisztNo.10Reloaded: nálad a pont, mert napok óta Ákos-ügy van, úgyhogy biztosan nagy disznóság készül.....kkkk..

Mariann kommentjéhez meg csak annyit, hogyha ez velem történik, olyan feleségtartási összeget rakok a nyakába, hogy a fiatal puncia a világgá szalad...kkkkkkkkk
@CsekklisztNo.10Reloaded: nálad a pont, mert napok óta Ákos-ügy van, úgyhogy biztosan nagy disznóság készül.....kkkk..

Mariann kommentjéhez meg csak annyit, hogyha ez velem történik, olyan feleségtartási összeget rakok a nyakába, hogy a fiatal puncia a világgá szalad...kkkkkkkkk
@Rodeo36:

Azért volt olyan hely ahol jó volt az á't'kosban is:)
Ültél ott az orgona alatt a 'sutban?:)
Csak a kezét 'is figyelje:))

www.youtube.com/watch?v=Tx06rIRgbqE
@evasanyoca:
Kapott lóvét az elhagyott "öreg feleségecske", nem múlott ezen semmi.
A sors fintora, h a faszi azután hagyta ott az őt segítő társát, h az végig mellette volt súlyos betegségében. Majd meggyógyult és dobbancs.
Ok a sztori másik oldalát és olvasatát nem tudom...
@Mariann19: Szia!

Nők...

www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-vb-eletben-maradnak-e-olimpiai-remenyeink-2456367

Nem tudok kigyógyulni:(

Tomori nélkül esélytelenek lettünk volna a továbbiakban,de hogy az olimpiát is buktuk az így már sok!
Reménykedem azért,hogy az új szövetségi kapitány a felépülőkkel,az újra játszó fiatal Tóth Gabival vissza tudja a csapatot állítani megérdemelt helyére!
@CsekklisztNo.10Reloaded:csak az idő múlik, de a bevett szokások maradnak....kkkkkkkkkkkk....100 éve legfeljebb a feleség is megmaradt, a szerető is.....csak a feleség megjátszotta a hülyét, hogy semmi nem tud...kkk
A magyar rádióban kétszer is hallotam: azt mondta a hírolvasó, hogy Rogán Antal szerint a Telekom visszaélt a pénzével.

Valakit el kéne küldeni...
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"Két félen múlik."
Annyit tennék hozzá, hogy szakadatlanul tudatosan kell
mindkét félnek hozzáállni.
@gazoló:
"Nem tudok kigyógyulni."
Ne is mondd!
Pedig hogy elálmodoztunk a sok kézis élményről.
Ennek lőttek.
Nézzük a fiúkat.
Jobbulást kívánok!
@evasanyoca:

Hol lenne már a kisgeci skorpió,'ha netán anno Fodort választják meg fidesz elnöknek vagy nem sikerül felülnie 'torgyánteknős hátára:(

Ha..ha..hahaha
@gazoló: fát lopna az erdőről....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Idézzünk:

444.hu/2015/12/18/meszaros-lorinc-emberei-megsem-tragyatolvajok-a-birosag-szerint

"Végül a trágya miatt egy büntetőjogi és egy polgári peres eljárás is indult, előbbiben a Mészáros-cég alkalmazottjai voltak az alperesek, utóbbiban a Búzakalász 66 Kf"

Büntető ügy:

"Bár a büntetőeljárásban első fokon százezer forintnyi kártérítésre kötelezték Mészáros Lőrinc két korábbi alkalmazottját,..."
de végül felmentették őket azzal, hogy a juhász a hibás, mert
"...a juhásznak a földhasználati jog megváltozása után 15 napja lett volna arra, hogy a birkatrágyát elszállítsa, de ezt ez idő alatt nem tette meg." Így az indokolás szerint: "... a „birkatrágya a szívességi használatot felmondó levélben megjelölt 15 határnap lejártával a Búzakalász 66 Felcsút Mezőgazdasági Kft. tulajdonába került, így az ingóságokat, a birkatrágyát is a társaság a felelős őrzés szabályai szerint tarthatta birtokban.”"

Persze, ahogy a móricka...ha a sajátját miért is kell felelős örzés szabályai szerint birtokba tartani? Talán meg kéne kérdezni a büntető bírókat, hogy olvasták már valaha a polgári jogszabályt?

Polgári per:

"...alig több mint egy hete első fokon nyertek a Búzakalász 66 Kft.-vel szemben. Ezek szerint Mészáros Lőrinc cégének 120 ezer forintot és a 80 ezer forintnyi perköltséget kell megfizetnie."

Én ma már annyit nevettem, hogy a gerincem is fáj bele. Ezenek nem fáj a hülyeség?
@gazoló:

Most nagyon szegények lennénk, ha nem tudott volna ez a nő kiteljesedni.:D
@Rodeo36:

Gyönyörű így felújítva!
Megtartotta varázsát ez a 'szentéj,semmihez sem fogható itt hallgatni zenét:))

Ha Magyarországra jössz:)))ne hagyd ki!
@látjátok feleim szümtükkel:
Itt kérem még a szart is ellopja a párt kis senkije, MERT MEGTEHETI! Ez egy ilyen ország, most már csak a kérdés, hogy a termőföld után még mit lehet ellopnia az elvtársaknak? Mit találnak érdemesnek arra, hogy "saját tulajdonba" vegyék? Mert ez a hülye nép tűri...
@Rodeo36:
DDD

Nem győzöm hangsúlyozni,nagyon sok világhírű zenész volt itt ""Levédiabasznádon aki nem szorult a mindenkori kurzus kegyeire és anyagi támogatására!
Ja, a felelős őrzés esetén a dolog nem az örzőé, csak őrizne kell, amíg a tulaj birtokba nem veszi. Ezek meg széthordták a saját földjükre. Mi ez, ha nem eltulajdonítás úgy jogtalanul?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

" Mert ez a hülye nép tűri... "

Nem csak tűri,élvezi:((
@látjátok feleim szümtükkel: mi a faksz van itt? mindenki moziban van és nézi a sztárvorszt?:))
Kommunikáljunk!

Annak aki még nem tudja: így kell az asszonyt fogni.

velvet.hu/gumicukor/2015/12/18/rogan/
De az is lehet, hogy az Ékost siratják.:O:O:O
@látjátok feleim szümtükkel: hogyne, olyan, mint egy kámikáze:))

de örüljünk, hogy fejlődik a vidék!

hvg.hu/itthon/20151218_Sportcsarnok_is_epulhet_Felcsuton
@taga20:

Pedig most mondta egy újságnak, hogy olyan a stadijony a kert végibe, mintha autópálya mellett lakna.
Ha lenne még álmom, akkor az ótód az lenne, de csak pirosban.
"Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot. Természetesen a cikkben egy darab tényszerű állítás sincs, el is mondjuk miért.

Nincs abban semmi meglepő, hogy a kormánypárt hátsójának árnyékában dőzsölő Magyar Idők megpróbálja valahogy menteni a menthetőt Ákos-ügyben, így muszáj volt valamit előkaparni. A cikk szerint az Emlékszem Sopronban című számhoz készült klipet – ami egyébként annak idején az Indexen debütált – a Telekom támogatta, és ez mennyire álszent dolog, mert a dalban közreműködő Fluor Tominak korábban volt egy Gecigránát című száma, amiben olyan sorok vannak, hogy

Ez egy gecigránát, hé’, ne cibáld má’,
Nagyot robban, tudom, hogy lecidázná’,
Ha szőrös a picsád, akkó’ epiláljá’,
Kicsit büdös vagy baby, bepisáltá’?

Ez a Magyar Idők szerint nőgyalázó, miközben egészen minimális fantázia és szövegértés kell ahhoz, hogy az emberek felfogják azt, amit Fluor mondott nekünk a dalról, amikor felhívtuk telefonon."

Ezt a fostalicska izéke újságot olvassa a pár tucat szervilis bohócon kívül valaki?
Mert én megértő vagyok a beteg emberekkel szemben...
@látjátok feleim szümtükkel: ne izgulj, az is lesz ott, meg repülőtér, meg jaktkikötő, meg...BROÁF!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: csak nem ismered a környéket haver?:))

vettem ma 13 arguszt a lidlüben, majd viszek:))
Oszt még ez is... :D

"Pofára esett a Magyar Idők, nem is a Telekom támogatja. És éppen ma lépett fel a Belügyminisztériumban!"

444.hu/2015/12/18/alaptalanul-akarjak-fluor-tomit-telekom-ugybe-keverni

Pedig azután kevés ennél undorítóbb figura van a magyar zenevilágban...
@taga20:
Lazíts... áprilisban megint évadnyitó sárkány.
Oda hozd el, persze ha elengednek! :D
Viszont rendes pálesz nélkül NEM JÖHETSZ!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Az enyém is jól gurul, azért nincs már másik álmom.:D

Ja, és piros is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: jó, majd kerülök egy kicsit és benézek felcsútra, és hozok egy üveg felcsúti szívatost :))
egyenesen mészároslörinc szeszfőzdéjéből, me gondolom az is van neki:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, meg foksz lepődni, de a mazdában még energiavisszanyerő renccer is van:))
@taga20:
Szörnyűek ezek az előítéleteid.
T.Nejed tudja ezeket a defektjeidet? :)
@taga20:
Nekem úgy hívják, hogy 18650-es aksi. Lámpában használom. Előtte feltöltöm, de több hónapig müxik. :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: apám, te megelőzted a korodat, te a mosoni tesla lehecc:))

na de örüljünk, hogy péntek van:))

www.napiszar.hu/showPost/Fenek_Frajdej
@taga20:

Az olyan, hogy a lábadnak van elől két lyuk, és a futási energiád visszanyeri?
"EMBEREK, MÉG MINDIG NYERÉSRE ÁLLUNK A VALÓSÁGGAL VÍVOTT ÉLET-HALÁL HARCBAN!"

444.hu/2015/12/18/rogan-beleallt-szerinte-a-magyar-telekom-nyiltan-megsertette-a-magyar-alkotmanyt

Tónigyerek kéglije is tágul még??? Beszarás, hogy ilyen kis agyhalott senkik lehetnek ma Magyarországon Valakik... DURVA!
Oszt valaki még csodálkozik, hogy ez a TEHETSÉGES ország itt tart???
@taga20:
EZ már valami... told fel a söröd ... akár a banyának! :D
@látjátok feleim szümtükkel: kevered a frédibénivel!:)

ez olyan, mint az efegyben a kers.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: de ha rendszeresen kirakod ebolát, ako hogy?:))
"a Magyar Telekom visszaélt azzal a lehetőséggel, hogy van pénze, azt csinál, amit akar".

Mondja ezt egy olyan, aki álltólag közgazdász és táguló lakásban lakik.

"olyan nincs, hogy valakibe belerúgjon egy cég, mert ahhoz van kedve".

Ja, csak Kishantosba rúghat bele a kormány, ami a haverok cége. Egyébként meg ő nyomogatta a törvényre a gombot, ami a polgári jogot szabályozza, és abba benne is felejtették, hogy a szerződések femondhatók. Aztakurva mindenit, milyen figyelmetlenek!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: félelmetes, hogy milyen emberek vannak a spiccen:(

lézer, rogán, kövér, gecivitya, tállai, mészaros, heim, tiborc, etc. undorító!

és az a legundorítóbb, hogy tavasz óta a fityesz megint a spiccen van.

az emberek komplett hülyék!
@taga20:
Állítólag - a mondás szerint - csak azt kapjuk amit megérdemlünk.
A pöcsöm tudja, mivel sikerült ezt a sok kretént kiérdemelni...
Aszondi a főni, ha ő tudna korrupcióról, akkor ihaj-csuja.

"A Mészáros Lőrinc vezette Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítvány 4,5 milliárd Tao-pénz elköltését tervezte a 2015-2016-os szezonra,"

Erre kiderül, hogy a haverja tevezi a Tao-pénzek felcsútra áralamlását. A vállalkozások meg tolják. Mert ha nem, a kormány felmondja a stratégiát is. Alkotmány ide vagy oda.

index.hu/sport/2015/12/18/ujabb_sportcsarnokok_epulhetnek_felcsuton/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: esetleg a turániak?:)

legalább a köcsög labancok maradtak volna itt, kizsákmányolni, má nem lenne olyan szar az élet:))
"...a Magyar Telekom nyíltan megsértette a magyar alkotmányban szereplő, a szólás és véleménynyilvánítás szabadságáról szóló részt...."

Mekkora hazugság, hiszen nincs is alkotmányunk. Alaptörvény a becsöletös neve. Essetunni.

Vagy ez a beceneve?:D
@taga20:
Ostobenkót nem raktam ki... ne'már, hogy hiányzik... Iszol te rendesen? Le kéne jönnöd a cóláról....
@látjátok feleim szümtükkel:
Jut eszembe, jogász ismerősök és más hasonló ügyfeleim kikérik maguknak, hogy ezeket a "jogvégzett kis surmókat" jogásznak nevezze bárki.
A fél disznót és a felcsúti mangalicát nem szeretnék etalonnak.
Én mondtam nekik, hogy akkor is az ő "fajtájuk". :)
@látjátok feleim szümtükkel:

"Mondja ezt egy olyan, aki állítólag közgazdász és táguló lakásban lakik."

A világegyetem is tágul, és sajátságos természete folytán az édesanyja sunája is "átszenvedte" ezeket az ámulatba ejtő változásokat. :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:most akkor csak azt magyarázd meg szegény hülye fejemnek, ha mindenki, akit olvasok, és akivel beszélek, kikéri magának az "ezekkel" való közösségi élményt, akkor hogy állnak folyton 2/3-ra?
@húzzad neki shakespeare: titeket pedig arra kérlek, azt magyarázzátok meg nekem, hogy rogán mit nem ért azon, hogy egy magáncég azt csinál a magánjövedelmével, amit csak akar?...köszönöm....kkkkk
@evasanyoca: MAGÁN nyugdíj pénztár? rémlik?
@evasanyoca:
A seggnyalók és megvezetettek száma nem kicsi. A szervilis hülyék és pénzügyileg lekötelezettek száma is adott. Viszont a befolyásuk gyengül.
Egyre több ember kezd a zsebének hinni, nem a Párt bülbül szavának.
Javaslom mindenkinek a leendő nyugdíját kiszámítani.
Lesz szép csodálkozás... no meg éhséglázadás, 10-15 év múlva.
@taga20: Haver most jöttünk a sztárvórszról. Tényleg eszméletlenül jó. Bő két órára ismét gyerekek voltunk és izgatottan várjuk a folytatást. :)
@taga20: ezzel azt akarod mondani, hogy nem ismernek sem embert, se istent, és azt vesznek el, amit éppen uri kedvük akar? ez az élet-halál ura katergóriás mocskok?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Mondjuk az, hogy lófasz nyugdíj lesz 10-15 év múlva az pont nem fidesz függő. A mostani demográfiai trendek alapján, bármilyen kormány esetén sajnos így lesz.
@evasanyoca:

Sztm arra gondolt az emberke, hogy a cégek a társasági adójuk egy részével szabadon rendelkezhetnek, és azzal támogathatják a kultúrát, a művészetet és bizonyos látványsportokat (például a focit, amivel még jó pontos is lehet szerezni). :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ha rajtam múlik, addigra az unokáim is biztonságban lesznek...csak azon csodálkozom, hogy nem félnek egy hamarabbi köteles mókától! ennyi szegény ember még a háború után sem volt! szervilisek, seggnyalók mindig voltak, és mindig lesznek, de hogy a többiek ilyen meghunnyászkodók legyenek rémálmaimban sem gondoltam volna.
@evasanyoca: aszt. és van aki még rájuk szavaz:(
@húzzad neki shakespeare: hát az is a cégtől függ, nehogymán rogánka mondja meg, hová tegyem pl. az 1%-omat....mondjuk én mán sehová, de ha lenne....ezek már belenéznek a sejhajomba is.....félelmetes, legszívesebben hátbacsapnám a hólapátolómmal, olyan mérges vagyok.:(
@Gábris szomszéd: aszt azé vágod, hogy ez egy libsi métely?:)

vasárnap lesz dolgod a templomban, az fiksz:))
@taga20: én mán elmondtam itt tizmilliószor, gyáva népnek nincs hazája, próbálták vóna csak a németektől elvenni a magánnyugdíjukat, repült volna Angel az angelokkal....
@taga20: Dehogy, hiszen egy tuti mese a jó és a gonosz harcáról. :)
@evasanyoca: oké, de gondolom 57-ben, te is ott voltál május elsején.
@Gábris szomszéd: bazdmeg, a végén kiderül, hogy az ördög is magyar:)
@taga20: mi az hogy, örültünk, hogy éltünk, volt a Ligetben sergő, és virsli, sokan voltunk, és mindenki jókedvű volt...és képzeld el, senki nem ült jobbra vagy balra, nem az egypártrendszer miatt, hanem mert jól éreztük magunkat együtt.....beeeezony.
@evasanyoca: hogy érezhette bárki is magát 57 májusában jól?
@evasanyoca: viszont a Hősök terén nem voltam...sokan voltak, anya nem engedett...:((
Feltűnt...

444.hu/2015/12/18/rogan-beleallt-szerinte-a-magyar-telekom-nyiltan-megsertette-a-magyar-alkotmanyt

"Avatár
hüje • 3 órája

Az alkotmányban benne van, hogy az Ákossal kötött szponzori szerződések életreszólóak. Tényleg. Délután megnéztem, benne van.

2

Válasz

Megosztás ›

Avatár
FerdiFranz hüje • 2 órája

Közvetlen "a CBA-ba járni nagyon kellemes" bekezdés alattit találtad meg Te is? Azon az oldalon ahol az van, hogy nem leszünk harmat vagy gyarmat...
Ahogy olvasom hazaárulást követett el a telekom. Nem tudom, mivel nincs kivégzés, gondolom életfogytig tartó börtön vár rá...
3

Válasz

Megosztás ›

Avatár
RudY • 3 órája

Az tényleg igaz, hogy Rogán csak azokat a szerződéseket akarja felmondani hirtelen felindulásból - 30 napos határidővel -, amelyik dec. 31-én egyébként is megszűnik? Sejtettem, hogy kemény, tökös legény, de hogy ennyire!? ...ja, nem is :)"
@taga20: úgy, hogy fiatal volt, iskolába járt, mint minden normális fiatal, ugy, hogy nem politizált lépten-nyomon, úgy, hogy élt...ÉLT.
@taga20: tagabébi: én megőriztem szüzességemet:soha semmilyen pártnak nem voltam, nem vagyok, és nem is leszek tagja, se akkor, se ma, se holnap.........ez van, én ilyen maradi p...a vagyok.
@taga20: viszont had mondjak Neked köszönetet a tegnapi bajtársias viselkedésedért, nem felejtem el neked, egy rendes és böcsületes pasi vagy, szeretlek is...kkk
@evasanyoca: az kurva tartalmas élet lehet, ha nem vesz tudomást arról az ember, ami az országban történik.

gondolom, mikor nagy imrét akasztották, ako is valami élet volt.
@evasanyoca: mit csináltam? észre se vettem:)
@taga20:ne marhulj már, mit kellett volna tenni? csoportos öngyilokkal a Dunába, vagy mégis mit gondolsz, miért voltak itt x évig az szovjet laktanyák a benne üldögélőkkel.....gondolod, hogy irtam a Jézuskának, hogy én akkor és oda akarok születni? vagy egész életemben bünbaknak kell éreznem magam, mert akkor születtem? egyszerűen nem értelek, irdd meg légyszives, ha te velem egyidős lennél, és akkor élsz, mit csinálsz? legalább ne haljak meg hülyén!...egyébként amikor megvédtél habával szemben....
@taga20: "az kurva tartalmas élet lehet, ha nem vesz tudomást arról az ember, ami az országban történik"

...hát igen és ez az oka a fidesz 2/3-jának....jól látod a problémát.....
@evasanyoca: holnap eligazítlak, mamá megyek horkolni:))

jóéjt, öregjány:)))
@taga20:
.
Még ez is homokba dugja a fejét - gondolom gyártási hiba lehet az oka...

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/66/OstrichHead.JPG
.
@dr. jenőke (jenőke): egy jó kis struccperkeltet de ennék reggelire:)))
@Rodeo36: ja, amilyen fasiszta volt bajcsy-zsilinszky endre.

egyébként, te már kurva szép lehecc, me mindenhez értesz, vagy úgy csinálsz:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: fognak is, me ezeket rohadtul nem érdeklik a tények.

nézd meg a főnöküket gecivityát, egyik nap eszt hazudja, másik nap ennek az ellenkezőjét.
@taga20:

Nem tudsz aludni? Menj esztergálni!
@Gábris szomszéd: ha ilyenek a droidok, ako jöhetnek:)

haver, tegnapelőtt azon merengtem, hogy mostanában nem vagy kirakva a gyíkról, asztán huss, és eltűntél:))
@tristen2005: jó, de nem mindenki olyan úr, hogy nyockor kejjen.

feles sör kombot beverted már? :))
@taga20:

Tart még a tegnapi delirium! Most indulok misére! A templom 7-kor nyitott!
@taga20: na gyön má' főfele a mazda a vítíszíszíban, hogy te is invesztáltál beléjük?

meg kivonnya a zoxégontot a vízbű is... me a zenergiját is visszanyeri.

jó az a szürke, unalmas japó mi???
4-5 éve már a regeneratív fékezéssel és az "égaktív" rencer széria gyártásával foglalkoztak...
@nincs_itt: haver válaszolok én neked, csak a héten látom délutános műszakban nyomtad, ezé fázis eltolódásban voltunk:)

de má helyre állt a rend. idén mész még melózva, vagy mondták neked, hogy idén már elég kárt okoztál, inkább gyere majd januárban legközelebb:)))
@tristen2005: fűtés, kaja, kurvák vannak?:))
@taga20: hja kérem, ilyen a zélet... a zéccakát nem kérem, ezé csak két műszak jut.
még 23.ig robot, osztán 4-én megen...

de már nem ugyanott...
@tristen2005: megy is. megint megpróbál egy karácsonyfát esztergálni, de eddig mindig guminő formájú lett. azt meg feldíszíteni, ah, rámenne a madzagja.
szép napot!

olvastátok?

Levél Kövér Lászlónak és Kovács Ákosnak

Tisztelt Kövér Úr és Ákos Úr!

Bocsássanak meg, hogy levelemmel zavarom Önöket!

Én egy végtelenül egyszerű magyar nő vagyok, nem kötődöm pártokhoz, de ha azt kérdeznék, van-e pártszimpátiám, azt felelném: igen, van, hozzám a legközelebb a Fidesz és a KDNP áll, tőlük kaptam eddig a legtöbbet, szívesen elárulom, miért, de ezt hagyom a végére.

Halogattam, próbáltam elhessegetni magamtól mindazt, ami véremig hatolt, de bárhogy kísérleteztem, nem és nem, nem ment ki a fejemből mindaz, amit a Fidesz kongresszusán Kövér Úr mondott, és az sem, amivel Ákos popénekes és zeneszerző Úr az ominózus tévés beszélgetésben Kövér Úr szavaira ráerősített, olajat öntve a tűzre.

Előzetesen csupán ennyit: értem én, hogy Önök azt szeretnék, hogy fönnmaradjon a magyar nép, hogy el ne fogyjunk, és persze dicsérendő ez az igyekezet, de azért ennek a vággyal teli akaratnak vannak árnyoldalai is. Hogy csak egyet említsek: ahhoz, hogy a férfiak eltarthassák asszonyaikat, legalább annyi fizetés kell, amennyit egy minisztériumi tanácsadó, vagy egy miniszter keres, meg ne sértődjenek ezért, és kimondom: tán még az is elég volna, amit egy jó nevű popénekes söpör be koncert gázsijaiból és jogdíjaiból. Tudom, ez picit demagóg, de muszáj volt ezt is leírnom, ha már eszembe jutott.

Engedjenek meg egy kis múltidézést: én még emlékszem Kövér Úr egykori parlamenti beszólására, és szégyellem is, hogy akkoriban nem emeltem föl szavam ez ellen, jelesül, hogy

Csuhások, térdre, imára!

Azóta megbocsátottam ezért a durva és felelőtlen beszólásért, lévén Kövér Úr megtért, és a szabad szájú liberálisból hithű keresztény ember lett, hála a Jóistennek, nagy része volt benne!

Nem szóltam akkor sem, amikor elhangozott a parlamentben ez az ocsmányság:

Fogd be a pofád, kisanyám!

pedig ez is vérig sértett, így egy nővel nem beszélhet még egy lerészegedett kocsmázó tahó sem, nemhogy egy országgyűlési képviselő!

Igaz, elítéltem azt a képviselőt is, aki képes volt ezt mondani:

attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek

mégsem hallattam a hangomat, röstellem is, szerfölött! Megjegyzem, ezek a mocskos szájú képviselők mindketten a kormányzó párthoz tartoznak, Isten bocsássa meg nekik, hogy így beszéltek!

Nem emeltem föl szavam az ellen a képviselő ellen sem, aki hazugságba keveredett, amikor a vak komondorára fogta felesége veréstől kékült arcát, pedig az a képviselő is jobboldali, és a kormányzó párt képviselője.

Magamba fojtottam mindazt, amit legszívesebben torkom szakadtából kikiabáltam volna magamból, de hát mit tegyek, ilyen vagyok, csöndes szavú, halk életű, istenesen élő, és kimondom: Orbán Viktorért imádkozó magyar nő.

Bevallom, ezt a levelet is alapos gondolkodást követően kezdtem el írni, de muszáj volt, egyszerűen nem tehettem meg, hogy tovább hallgatok.

Kövér Úr szavai korbácsolták föl a lelkiismeretemet, hogy aztán Ákos popénekes és zeneszerző Úr szavai adják a kezembe a tollat. Nem hallgathatok tovább.

Egész életemben az önmegvalósításom érdekelt, és ezt akkor is vállalom, ha ebbe nem tartozott bele a szülés. Mit tegyek, ilyen vagyok, ilyenné lettem: nem akarok gyereket szülni! Nem akarok anyává lenni! Akkor sem, ha Kövér Úr azt állítja, hogy

Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk.

Unokát sem akarok szülni, és egyáltalán: semmilyen gyermeket nem akarok szülni! Engem csakis az önmegvalósításom érdekel, Kövér Úr, és Ákos popénekes és zeneszerző Úr! Ezen az sem változtat, hogy Önök mindezt abnormálisnak tartják. Az sem, ha fogy a magyar!

Kérem, vegyék tudomásul! És fogadják el, hogy így is lehet élni egy magyar nőnek!

Tisztelettel üdvözli önöket Sarolta nővér, egy magyar apáca

lejegyezte: Nagy Bandó András
itt: 24.hu/poszt-itt/2015/12/18/level-kover-laszlonak-es-kovacs-akosnak/
@taga20:

ne nyaligátorozd gazolót! :D tervezgetünk. diót törünk majd a Karib tenger partján, ha megszervezed azt az utat. :)
@guma: Nagybandóak ehhez nem kellett volna belekevernie egy állítólagos Sarolta nővért. :)
@Gábris szomszéd:

miért bánt egy független gondolat? kettős mérce?

(a nővér szerinted nem nő?)
persze általánosítani és demagóg szöveget nyomni elvakult párttagoknak/katonáknak szabad - gondolkodni másnak tilos.
pedig roppant színes a világ palettája. ha tetszik neked, ha nem.
@guma: írhatta volna, gábris testvér, egy magyar szerzetes.
@parti_giano: :)

ne ragozd. :D
tudod még nem fejtették meg, hogy hogyan neveli a "pocakjában" szülésig a csikóhal papa a kiscsikóhalakat...

lehet, hogy ha rájönnek a titokra akkor a papáknak kell az életképes utódokat kihordani és világra hozni???
@guma: én meg sokkal inkább azt látom, hogy ti nyomjátok el az ellenkező véleményt. :)

"A „Nagy Szabadságharc” legfontosabb ideológiája a gender mainstreaming, amit egyik a jelen témában cikkező lap sem tud belőni, hogy pontosan mi lehet, de azért közben nagyon tiltakozik Kövér ellen, aki ezt meg merte sérteni. A gender egyébként társadalmi nemet jelent, mely felváltja a sexust, a biológiai nemet, így az utóbbitól függetlenül bárki dönthet, mi lesz: férfi, nő, homoszexuális, transz-, vagy biszexuális nő vagy férfi. Ez számos nyugati kultúrában olyan jól sikerült, hogy sokszor már magadról is nehéz megmondani a rendelkezésre álló mintákból, hogy vajon fiú vagy-e, vagy pediglen lány.

Sosem olvastam hasonló kirohanásokat pl. a Spice Girls ellen, amikor tagjai „girl powerről” és önmegvalósításról beszéltek és énekeltek, sőt, én sem éreztem sértve magam, amiért ez volt a véleményük. Olyat sem láttam még, hogy magyar rajongók tömegesen adták volna vissza Lady Gaga koncertjegyüket, mert felháborítónak tartják, hogy nyilvánosan gyalázza az egyházat és a kereszténységet minden létező klipjében, ahol akad erre lehetőség. Nem, mert állítólag vélemény- és szólásszabadság van. Valójában pedig azért nem, mert ma divat utálni és lenézni a vallást, divat nácizással bélyegezni mindenkit, aki nem simul bele a nagy ökumenikus nemzet-, és hagyományutálatba és szájára meri venni a nőiesség és a férfiasság, valamint a hagyományos nemi szerepek kérdését. Ezzel szemben azonban mindenre kapsz anyagi és erkölcsi támogatást, ami a nemzeti, nemi és vallási identitást támadja és avíttságát, haszontalanságát bizonygatja. Az identitás nélküli ember nem rendelkezik saját narratívával, közösséggel, így nagyon egyszerűen befolyásolható, tökéletes, kritikátlan fogyasztóvá alakítható.

Igen, szólásszabadság van – jogilag, de úgy is csak félig-meddig (mindenki azt szól, amit szabad). De ha ki mersz mondani valamit nyilvánosan, és az nem egyezik a fenti „Új Szabadság” direktíváival, kemény retorziókra számíthatsz. És ez, ami tényleg nagy baj, nem aggasztja a jogvédőket, sem azt az egymillió embert, aki minden percben a sajtószabadságért aggódik. Milyen érdekes visszásságot tapasztalunk, ha a felszín mögé pillantunk...

Tehát ma, 2015 telén, több mint egy évszázaddal a szüfrazsett mozgalom megjelenése után, az emberi jogok egyenlő bánásmódra buzdító szabályrendszerének kialakulása után egy ország haragja és szerződésbontás vár arra, aki nyilvánosan ki meri jelenteni, hogy SZERINTE a nő legfontosabb feladata az anyaság? És ezzel haragos amazonok egészen elképesztő, kétségbeesett kirohanásait vonja magára, akik ezt a kijelentést a legmélyebb identitásuk támadásaként élték meg, és most elszántan védik, hogy nekik ne mondja meg senki, mikor szülnek Kövér Lászlónak unokát??? (Facebook)"
@guma: Mivel téged sem bánt ugye a független gondolat. :)
Egyébként meg kit érdekel Ákos véleménye? Ami érdekel, hogy nem mondhatja el. Ha elmondja, akkor a tönkretétele a médiába firkáló srácok vagy a szemforgató nagyvállalatok által elfogadható, sőt kívánt lépés a tolerancia lángpallosát cipelők szerint. Ilyen az, amikor a bosszú népe öblös hangú hörgőrohamot kap az eltérő vélemény miatt.
Mit számít, mit mond egy interjúban Ákos? Az számít, hogy a véleménye miatt támadják, és az emberek nem féltik a véleményszabadságot, hanem a készre sütött véleménygombócot zabálják két pofára.
Egyetérteni nem kell senkivel. De kiállni mellette, ha a véleménye miatt akarja gajra tenni a tolerancia antikultúrája, nos, mégis illene. Amiről most beszélni kell, az nem kizárólag a nők helyzete vagy egy rosszul elsült mondat értelmezése: hanem az, hogy beszélhet-e valaki őszintén anélkül, hogy mindig patikamérlegen figyelné, mikor támad rá miatta a más véleményt elfogadni nem képes politikai korrektséget istenítő akárkik hada.
@parti_giano: "Itt már szó sincs családról, önmegvalósítástól, emberségről meg pláne nem: a cél egy steril társadalom létrehozása, amelynek alapja nem a férfi és a nő kölcsönös és egymást kiegészítő szeretete, hanem a versenyszellem és az ebből fakadó frusztráció."

jobbegyenes.blog.hu/2015/12/17/principiumok
@Gábris szomszéd: nem mondhatja el? miért beragasztották a száját?
Én ebben a nagy Ákos védésben egyet nem értek. Amikor más művészeket ekézett a jobb/ik oldal, akkor miért nem voltak ennyire következetesek a mellette való kiállásban? Azoknak nem voltak, nincsenek ugyan olyan jogaik, mint ennek az Ákosnak?

Az meg fal duma, hogy Ákos nem mondhatta el, hiszen azért ekézik(?), mert elmondta, de nem is a mondásért, hanem AMIT mondott. Ennek felfogásához ennyire kevész az ész?
Azért sajnálom a jobboldai férfiak nőit, mert az útjuk ki vagyon jelölve. Még el talál törni a bokájuk, ha lelépnek róla. Bár van sok szép kiteljesedett jobbos nő, tőlük kérhetnek tanácsot miként tették amit tettek, hogy kiteljesedjenek. Volt erre módszer a leváltott rendszerben is, csak nem akarok megsérteni senkit ennek kimondásával. Mert én libsibolsikomcsi adok a jobboldaiak érzületére is azzal, hogy joguk van jobboldalinak lenni. Nőként is.
@látjátok feleim szümtükkel: voolt idő,mikor biztos voltam benne,hogy lesz gyerekem...
@Gábris szomszéd: nem tudom ki volt ez a barom, de egy barom, az biztos.
@evasanyoca: amig van sör és virsli,addig bármit lelehet nyomni az emberek torkán...akár azt is hogy vágja le az anyja torkát
Megy a zsozsó vándor útra, egyik kézbl a másikba...

"Ahogy arról 17-én beszámoltunk, a Magyar Telekom megállapodást írt alá a New Wave Media Kft.-vel az Origo eladásáról körülbelül 13,2 millió euró (hozzávetőleg 4,2 milliárd forint) értékben. A New Wave annak a cseh Bawacónak a médiabefektetője, ami Szemerey Tamás érdekeltségébe tartozik, ő pedig Matolcsy György jegybankelnök unokatestvére."

index.hu/kultur/media/2015/12/19/milyen_penzbol_es_ki_vette_meg_az_origot/
@PeniValdes:

Félre értettél ( mert nem az én dolgom ), csak kihasználtam a magas labdát.Remélem nem sértettelek vele.
Ki is ordítozta 6 éve, hogy hazudnak reggel, délben és este? Már nem dolgoznak a hivatalok, intézmények, mire oda ér a felmondás, megszűnik a szerződés magától. Hehehe.

"Hoppá, lejáró szerződéseket bontott fel a kormány?"

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=194555
444.hu/2015/12/19/raaltunk-a-penges-drotkerites-gyartasara

Kell is az, mert még csak töredéke van bekerítve a határunknak. Kínát fal védte, oszt az is leomlott. Olyannira, hogy egészen idáig fizetik a kivándorlásukat.
Továbbra sem értem vadász nertársat és társait, nem mernek kiállni az ártatlan - kerítésen kínszenvedő - vadakért? Mondjuk én sem biztos, hogy kiállnék értük, ha ők szenvelegnének egy ilyen drótba akadva. Bár lassan, látásuk javulásával egyenes arányban feljődve, majd kilövögetik ők saját magukat.
@Gábris szomszéd: nem. ott baromság az egész, hogy a családok életébe sokkal szívesebben kotorásznának az egyházak, a kormány, kövér és az ákos. mindezt hivatkozva a kereszténységre, régmúlt képmutató erényeire. próbálod itt eladni, de ennek semmi köze a krisztusi szeretethez.
@PeniValdes: Penikém, az emberek nevében nem beszélhetek, a magam részéről pedig meg sem fordult a fejemben..símán, minden faxni nélkül megettem a haverjaimmal, annál is inkább, mert húst nemigen lehetett akkoriban kapni, úgyhogy egy virsli mennyei mannának számított, főleg Pesten....

most mintha többet is lenyomnának a torkunkon, elég ocsmány módon, nemdebár?
@PeniValdes: kösz hugi, így jobban megy a házkörüli meló:)))
azt mondja az Orbán, hogy "...az Európába érkező bevándorlók, miután megkapták az állampolgárságot, túlnyomó többségben baloldali szavazók lettek...A kormányfő szerint az elmúlt évek válságaival kapcsolatban Európának fel kell tennie a kérdést, hogy miért veszítette el előrejelző képességét, és miért nem jöttek létre európai stratégiák e problémákra. Az európai politikát meg kell újítani – jelentette ki."

Ebből következik, hogy aki baloldali szavazó, azzal a jobboldalnak kell valamit kezdenie? Netán kitiltani, kiutasítani, bezárni pengés drót mögé? Vagy?
@evasanyoca: nem tudok róla,hogy embereket kínoznának pincék mélyén mint tették azt a virsli osztogató,műboldog rendszerben,mondom ezt,úgy,hogy van bajom a mostani kormánnyal,de kicsit más kategória.
teccik tudni, sok múlik az eldobált csikken meg a taknyos papírzsepkendőn, valamint a kutyaszart szaró demszkin. így asztán a puritanizmus nincsen is értelmezve, pedig megérne egy misét, jóllehet a szaros gumicsizmának lenne heje az ikonok között.
"Ha azonban még nincs három gyermekük, csupán vállalják, hogy lesz, akkor házastársaknak kell lenniük."

index.hu/gazdasag/2015/12/18/negyzetmeterhatarokat_szabnak_az_uj_lakastamogatasi_rendszerben/

No ettől majd nő a házasulási kedv. Akik meg csak úgy együtt élnek, azonk nem kapnak semmit, akár mennyi gyerekük is születik. Emlékeim szerint a néhai kádárrencerben az élettrásak is kaptak támogatást a gyerkeik után még a lakásszerzéshez is. A gyerek számított nem a házasság.
Kérdés mi lesz akkor, ha a házasság nem szűnik meg, de a gyerekek nem a házastárstól származva születnek meg? Vagy születik két gyerek, a harmadik meg mástól másik házasságban?
Margit,nóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóórmális?

Akkor most ténylegesen a házasságot fogják támogatni és nem a szülést, illetve a gyereket. Basszus, már egészen belekavarodok ebbe a szüljön-neszüljön-kiszüljön témába.:D
@Rodeo36:

Minden gyógyszered elgurult, vagy csak a nyugtatòk?
@PeniValdes: persze hogy más, több évtized távlatából, mintha a kollektív bűnösség elve alapján mindenki szar alak lenne, aki akkor élt, nem gondolod, hogy ez mélyen sértő?...azt se felejtsük azért el, hogy a világháború után szétrombolt kis országunkat az anyám és az én nemzedékem építette fel véres verítékkel, amit most olyan nagyon más kategóriában úgy lopnak el, hogy közben leesik egy-egy létra, hogy évekig hurcolnak meg embereket, aztán kiderül, hogy bocsi, de téves, szóval nem fogom magam felkötni csak azért,mert " oly korban éltem én e földön, ..."az unokám majd számon kér hasonló stilusban téged és a korosztályod, hogy miért hagytad ellopni az ő jövőjét, úgyhogy már most készülj a védőbeszédedre, mert ez a kor sem úgy fog bekerülni a történelembe, mint Magyarország dicső ragyogásának fénykora....és te annyira leszel bűnös, mint amennyire most engem találsz a multért bűnösnek.
Ostoba, primitív, alapvető normákat és embereket sértegető hülyével nem sok mindent lehet kezdeni. Fogjuk rá, hogy blogtársunk kicsit sokat ivott...
@Eszter jött: mi volt? engem küldött el az anyámba?

szerintem, hagyni kéne, hagy kommenteljen, me tök szórakoztató a bolhás:))
@Gábris szomszéd:
Az igazi véleményterrorról:
valami-van.nolblog.hu/archives/2015/12/18/Igaza_van-e_Lazar_Janosnak/
" a Fidesz (Orbán) nem enged kibeszélést. Nincs olyan, hogy ők bármiben, akár a legcsekélyebb ügyben is hibáznának. Ezt az álláspontot körömszakadtáig védelmezik. Még akkor is, ha hülyét csinálnak magukból (Lásd Rétvárit az Egyenes Beszéd műsorban) Mert aki kibeszél, az utóbb, de inkább előbb pórul jár. Elveszítheti a közszférában meglevő állását, üzleti megbízást, egzisztenciát. Így inkább összeszorítja a száját, nem jártatja.

Lázár úr, ha valamit véleményterrornak lehet nevezni, hát ez az!"
@Gábris szomszéd:
" Süllyedünk bele az alkotmányossági kérdésbe, hogy Ákostól megvonhatja-e a szponzorációt a Telekom - jelezném, hogy plö a HIV pozitív Charlie Sheent annak idején kibaszták a sorozatából, mert túl sok baromságot pofázott beszívva, oszt a szabadság hazájában mégsem hivatkozott senki az alkotmány akárhanyadik cikkelyére, pedig ott azért hangyányival komolyabban veszik a szólásszabadságot, mint itt."
mentalisdeficit.blog.hu/2015/12/18/akosozas_vs_valosag
@evasanyoca: nem talállak bűnösnek, ne viselkedj nekem gyerekként. csupán arra próbáltam utalni,hogy attól,hogy van/volt virsli még gyilkos rendszer volt
@Gábris szomszéd:
Nem ezt hívják öngólnak?
444.hu/2015/12/18/2-fontos-tanulsag-a-teljesen-elborult-akostelekom-ugybol
"1. A kormány fontosnak tartja, hogy szimbolikusan elkötelezze magát egy női esélyegyenlőség-ellenes nyilatkozat mellett, ami elég rossz üzenet a jövőnk szempontjából
2. A kormány továbbra is minden lehetséges eszközzel rontja a külföldi cégek beruházási kedvét

A magyar kormánynak tehát az Ákos-Telekom témában egyszerre sikerült szimbolikusan elköteleznie magát egy olyan családpolitika mellett, ami biztosítja, hogy a nőknek ne legyen kedve gyereket vállalni, és még ugyanezzel a lépéssel elkedvetleníteni az itt beruházni tervező külföldi cégeket."
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Pedig én hiányoltam Gábris magas labdáit, olyan jól esik lecsapni:
"durva csúsztatás a véleménynyilvánítás szabadságának sérelmére hivatkozni, hiszen attól, hogy valakinek egy cég a saját bevételéből többé nem ad támogatást, még azt mond, amit akar. Hiszen még csak nem is közpénzről van szó.
A kormány viszont közpénzekkel játszik, amikor szerződéseket mond fel nyilvánvalóan szubjektív szempontok alapján
– mondta Gadó. Majd hozzátette, nehéz ott kiszámítható gazdasági környezetet feltételezni, ahol a hatalom egy egészen pitiáner ügy miatt is beavatkozik magánjogi viszonyokba, ami könnyen elriaszthatja a befektetőket."
nol.hu/belfold/nagyon-kell-sietnie-az-orban-kormanynak-az-orult-otlettel-1580757
"Lehetne persze értelmes lakás- és szüléstámogatási politikát csinálni, sokkal olcsóbban is akár, mint amennyibe a legújabb szavazatvásárlási elképzelés kerül. Nem kell semmit feltalálni, csak használni, ami máshol működik: jövedelemfüggő lakbértámogatást adni és megadóztatni az üresen álló lakásokat (lenne rögtön a kistelepüléseken is pezsgő bérlakáspiac, meg a földrajzilag rugalmatlan munkaerő-kereslethez igazodó mobilitás), bővíteni és sokszínűbbé tenni a bölcsődei-óvodai rendszert a permanens választékszűkítés helyett, ösztönözni a rugalmas foglalkoztatási formák terjedését, bevezetni megint a gyed melletti ingyenes diplomaszerzést, hogy könnyebb legyen kisgyerekes anyaként visszakerülni a munkaerőpiacra, és visszaírni az alkotmányba, hogy egyenlő munkáért egyenlő bér jár."
nol.hu/velemeny/hazat-hazat-1580765
@PeniValdes: nekem meg az a gyilkos rendszer, ahol az anyáktól elszakítják a gyermekeiket, ahol szétszakítják a családokat, ahol egy maroknyi mocsok egy egész országot beterít! nekem ez a véleményem, neked meg az, szíved joga.
@evasanyoca: az is szétszakasztotta amire olyan nagy nosztalgiával emlékszik a kedves mama.
ahol maroknyi mocsok terített be egy országot.
van amivelk nem vagyok toleráns,mert Thomas Mannal vagyok
@PeniValdes: bizonyosan így van, viszont nem a "kedves mama" családját, ez a rendszer viszont igen...hadd legyek szubjektív, nem is tudok más lenni, én átéltem azt a kort, neked pedig irták-olvasták....van különbség...nekem az az életem volt, ma pedig már csak emlékezem....és nosztalgiázom.
@evasanyoca: mondjuk, a nosztalgia mindig a pozitív élményekre alapoz. de neked is írták a háború előtti történetet, hiszed vagy nem.
@PeniValdes: nem kell túlozni, most én mondom neked, hogy ne gyerekeskedj!....arra a korra sem lehetünk büszkék, de abba születtem bele, abban kellett élnem, gyermekeket szülnöm és felnevelnem, szüleimet, anyósomékat kiápolnom, dolgoznom átlagban napi 12 órát, és közben teltek-múltak az évek, ez az én életem, a mostani rendszer is ocsmány, erre sem lesznek büszkék gyerekeink, áldásról pedig, most visszaolvastam, szó sincs, csupán én akkor voltam annyi, kb. mint most te lehetsz, dehát ezt ki tudja a neten....ez a kötögetés ez sértés akart lenni drágám, gondolod, hogy a magamkorabeli vénasszonyok szódásüvegszemüveggel, mamuszban már csak kötögetni tudnak és imákat mormolni kádárért??...nos én éppen egyenkisruhákat varrok az általam régóta felkarolt nevelőintézetben élő 6 kis árvának, mert fellépnek, de nincs ünneplőjük, ők 3 éve, minden Karácsonyt nálam töltenek, együtt sütünk mézeskalácsot és diszitjük fel a fenyőt...nem fogalkozom karácsony táján ennyit a multammal, ha nem hozzátok folyton elő.....
@evasanyoca:
Hagyd anyóca, hiszen aki nem élt akkor, nem is tudja felfogni azt a létbiztonságot, kiszámíthatóságot, (kis)polgári jólétet amit a TÖBBSÉGNEK biztosított az előző rendszer. És igen, azt a NEMZETI öntudatot, hogy mi vagyunk a legközelebb a kapitalista színvonalhoz.

Kádár legalább a mi korosztályunknak adott pár emberi évtizedet, és mi csak a gyerekeket-unokákat sajnálhatjuk a mai rendszerért.

Nekünk aztán mesélhetnek vérről meg beterített mocsokról!
Mert a saját bőrünkön éreztük az ellenkezőjét.
@evasanyoca: az élet az ilyen,dolgozol.nevelsz, és közben próbálsz ember maradni,és próbálsz őszinte lenni..főleg magqaddal szemben,még ha nehéz is.
@kekex: hagyjuk ezt a te nem éltél akkor, így nem is tudhatod megközelítést. ez már az akkor is az én farkam a nagyobb szint.
@kekex: a polgári lét nem a javak meglétét jelenti,hanem vmi mást.
amit még nem tudtunk megismerni,mert foglyok vagyunk. de majd az unokáim.
@parti_giano: neked teljesen igazad van, hozzá tartozik a múlthoz....viszont azt sem hiszem, hogy én lennék a Varánuszon az egyetlen öreg kommentelő, akit azért sért, hogy az egész nyomorúságos életét betuszkolják egy dobozba, és ráírják, hogy rohadék kádárista..vagy azt kellett volna hazudnom, hogy soha el nem nevettem magam az elmult 80 évben?....ez nem igy működik...két éve olvasom itt, az orbánrendszer kritikáját, meg máshol is, van változás? nincs...mégis énnekem mit kellett volna annó tennem? lelövetni magam, vagy addig pofázni, míg el em visznek Recskre?azért, mert élve megusztam és a családom is meguszta, most szégyelnem kellene a pofám???...nem is értem, vagy menjek ki egy kötéllel még nem késő a fáskamráig?
@kekex: na kezditek a hülyeséget megint. remélem banánért, meg narancsért jattoltatok, me nem lesz:))

egy kibaszott favorit biciklit nem tudtam, még protekcióval sem. ja és a 80-as évek végén, egy használt barkaszt se.

én kurvára nem sírom vissza aszt a csöves renccert, még ha a geciorbán rendszerét majdnem ugyan-úgy utálom.
@kekex: ó kedves, tudod, hogy már mennyire unom, és mennyire sért, hogy minden, ami a mi életünk, az hazugság, szemfényvesztés, borzalom?....és nekem, aki átéltem, nekem megmagyarázzák akik csak tanulmányaikból úgy-ahogy tudni vélik, hogyan is éltem én......no, nekem árt a magas vérnyomás, abbahagyom....főleg, hogy, mint olvasom, Peni most gyanusított meg azzal, hogy hazudok.....no ennél nekem már nics lejjebb.....
@evasanyoca: évike, te kurvára kevered a dolgokat. ki a bánat mondta rólad ezeket? a rühes rákosi és kádár korszak és annak a kiszolgálóról pofázunk neked.
@taga20: TÉVEDSZ MOST NEM MI KEZDTÜK!!!!!
@evasanyoca: hülyén nézne ki, ha visszamenőleges tanácsokat adnék, nemdenem? az kizárólagos szemlélet nem tetszik nekem, hogy nem tudhatod, mert nem éltél akkor. falnak megyek tőle.
@evasanyoca:

Nem árt meg, ha alszol egy kicsit, mert a kedves rokon nem bántott. A magas légnyomás egyébként sem tesz jót a magas vérnyomásnak.:D
@taga20: én itt most megesküszöm neked, nektek bármire, ami nekem szent, hogy soha többé ki nem ejtek a számon semmit az emlékeim közül, és azonnal tiltsanak ki, ha egy mondatot irok a Kádár-rendszerről.punk-tum.ez csak a Varánuszra vonatkozik!
@parti_giano: hát abban azért van igazság akár falnak is mégy tőle, hogy más a leányzó fekvése, ha megprütykölöd személyesen, vagy ha akár a legjobb haverod meséli el neked....kkkkkkk
@evasanyoca:
Csak írjál, anyóka, ne hagyd magad.Én szívesen olvasok a tapasztalataidról. A kis butuska ám liberális fruskákat nem árt tanítani.
@látjátok feleim szümtükkel: köszi, már helyreállt a rend....kkkkkkkkk
@evasanyoca:
Bizonyára sokan emlékeznek azokra az időkre, amikor a Kádár rendszer legodaadóbb hívei, a vezér alakok, a rendszer kiszolgálói egyszercsak megtagadták saját valójukat.
Azonnal reformkommunistákká váltak, és habzó szájjal szidták azt a rendszert, amelyben ők voltak a szekértolók.
Ekkortájt jelent meg az ÉS-ben e tárgyban Eszterházy Péternek egy publicisztikája erről a jelenségről.
Soha nem felejtem el mondandójának lényegét.
Feltette a kérdést, hogy a nagy pálfordulást véghez vivőknél ,mi ez az undor a múlttal kapcsolatban? Lehet-e a párttagságot okolni a rendszer bűneiért pl.?
Szó szerint idézem:
"Mindnyájan egy lavórban ültünk."
Mondta ezt a nemesi származású Eszterházy Péter.
Egy rendszerről az tud hitelesen beszélni, aki részese volt annak az életnek, ismerte minden rezzenését.
Eszterházy Péter a valóságot mondta ki akkor, ami bátor és igaz vélemény volt.
@Imola Helyesi: szervusz Imolácska, merre kóvályogtál?...nem tudom, tudod-e, hogy én abszolut liberálisnak tartom magam, és azt már mondtam neked, hogy nem szeretem Orbánt....remélem jól vagy, így hét végén? megvetted már az ajándékokat? mindi csak a vita, közben meg az életedről nem tudok semmit, pedig érdekelne!....kkkk
@Mariann19: Istenem Mariann! Szavaid és kekex szavai kiveszik lelkemből a kétségbeesést........tiszta szívből mondom most ezt neked:annyira jó, hogy vannak ilyen tisztánlátó, észérvekkel operáló, okos nők, mint Te! köszönöm Mariann.
@evasanyoca: na eszt elmentem drága hölgyem:)))

ja és mi van a rákosi renccerrel?:)))

ja és, tudod mit szoktak mondani a népek? segíccsen neked az ebola:))
@parti_giano:ennyi sex se fér bele?...kkkkkk
@evasanyoca: halló, övön alulra nem ütünk, de nem is kotorászunk ottan.
@evasanyoca:
Évike, totál igazad van.
Én a büdös tahó kádárista főnökeimet nem egyszer elküldtem a sejhajba, mégsem rugtak ki az állásomból.

Az átkosban volt ipar, mezőgazdaság, megvehetted a termékeket, sokkal jobb volt, mint a mostani kínai meg amerikai gagyi. Az élelmiszerboltokban nem kellett attól tartanod, hogy tartósítószert veszel meg. A zsemle nem volt vizes,, volt benne liszt, ma egy gyufásdobozban harmadannyi gyufa van, a tej tehénből jött, a csirke a tyúkudvarból, nem más országból, a krumpli a krumpliföldről, nem a lengyelekéből, a zöldség nem Hollandiából, hanem a magyar pincékből, ahol homokban tartósították
Ma egy mosógép vagy tv kb 7 évig tart, azért, hogy vegyél újat. Az átkosban meg ha kalapáccsal verted a szaratov hűtőt, akkor sem romlott el. Ma vehetsz csodás habszivacs matracot, amelyiktől rákot kaphatsz a csodás kémiai anyagaitól, játékokat isteni festék anyagokkal dúsítva, stb.
És csodálkoznak, a kis feministák, hogy nem megy a szülés, pedig erről bizisten nem Ákos tehet.
@taga20: az is one ász.....ezentul velem beszélgess a téli táj festészetének gyakorlata a 15.század első harmadában, különös tekintettel a Fokfoldi fényviszonyokra....kkkkk
na, ilyenkor kérdem, áll-e még gyuri mester mélyenszántó meglátása a japán-magyar közös piros pöttyről?

Az eredetileg tervezettnél hatszor többe, tízmilliárd fontba (4300 milliárd forintba) kerül Japánnak a 2020-as tokiói olimpia megrendezése.

m.hvg.hu/vilag/20151219_Meregdraga_tokioi_olimpia
@evasanyoca:
Köszi, de nem nagyon érdekelnek ezek a felfújt témák, lényegtelen dolgok. Lassan befejezem a takarítást, a vásárlásokat, majd kezdem a sütést-főzést, díszítést.
Most almaszörpöt csinálok szabolcsi jonatánból, hogy ne bolti tartósítószerest igyon a rokonság..
@Imola Helyesi: Imolácska, te provokálsz engem!...most tettem esküt tagának,hogy nem is éltem akkor, meg különben is....kkk
@Imola Helyesi: egyszer próbálj bodzából, mikor szezonja van, remek, jóízű, vitamindús, csináltam vagy 2 demizsonnal......nem bánod meg...én mézeskrémest szoktam sütni, meg mézeskalácsot, zserbót és kókuszkockát, ezek az unokáim és a fogadott unokáim kedvencei...kk
@evasanyoca:
Ne hagyd magad, pláne tagának. Inkább tanuljon tőled.
@evasanyoca:
Egyszer csináltam csak bodzaszörpöt, de rengeteget, azóta sem, mert nagyon átható a szaga, az egész lakásban émelyítő bodzaszag volt, a hűtőben minden bodzaillatú lett, megtiltották ezért.
Anyám sütött mézeskrémest, egy napig tartott, nagyon hosszadalmas, én maradok pl. a keksztekercsnél és a gyümölcstortánál, azt hamarabb el lehet készíteni.
@taga20:
.
Benke Laci bácsi főzött strucchúsból pörköltet a Kecskeméti Történelmi Kerékpáros Fesztiválon.
A strucchús jellegzetes ízű, a szürke marhához és az őzhöz hasonlít leginkább. - Az őzhúsnál kicsit édeskésebb a strucc. Kellemes ízhatású étel. Különleges ízt ad a húsnak egyrészt a jellege, másrészt az, hogy hozzátettünk egy kis áfonyát, vörösbort, és a paprikás ételhez jellemző fűszereket.
Köménnyel, fokhagymával, erős paprikával, piros arannyal, sóval ízesítettük a pörköltet.
Harmonikus egységet alkot, jó sűrű szafttal készült, amibe csontokat is belefőztünk, hogy az ízek, zamatok még kiválóbbak legyenek.

A strucc húsa a vörös húsok kategóriájába tartozik, megjelenésében a marhahúsra emlékeztető, de annál valamivel sötétebb. Alacsony zsír- és koleszterintartalma miatt fogyasztása feltétlenül javasolt gyermekeknek, várandós és szoptatós anyáknak, diétázóknak, sportolóknak, szív- és érrendszeri betegségekben, illetve magas vérnyomásban szenvedőknek.
A hús magas vas- és fehérjetartalma alapján mindenképpen az egészséges táplálkozás alapanyagául szolgál. Kuriózumképpen említhető, hogy 100 gramm strucchúsban háromszor annyi vastartalom van, mint a csirke, a sertés vagy akár a hal húsában, mégpedig olyan formában, hogy az emberi szervezetbe - hosszadalmas tranzakciók nélkül - azonnal be tud épülni, és elősegíti a vörösvértestek képződését.

A hús rostjai között nincsenek zsírszövetek.
A felhasználásra kerülő húst ajánlatos az elkészítés előtt 24 órával bepácolni.
Felhasználáskor 5-10 dekagrammal többet számítsunk a szokásos adagnál.

jó étvágyat!
@parti_giano: Chiedo scusa, signore.non si ripeta
....kkk
@evasanyoca:
Anyóka, te szuper vagy, hogy ennyi mindent sütsz.
Én a kajákkal is csinyján bánok azóta, amióta azzal csúfolkodtak, hogy ipari mennyiségű ételt tálalok fel.
@dr. jenőke (jenőke):
És hol lehet kapni?
Vagy menjünk a Szaharába érte?
@Imola Helyesi: ez így igaz, pepecs munka, és leglább 4-5 napig kell összeérleltetni...viszont azt látni, mikor az unokáim kétpofára falják, no, az a legnagyobb öröm a magamfajtának....kkk..no, én az áldott emlékű anyósomtól tanultam a sütést, ifju asszony koromban még nem tudtam, de egy somogy megyei lakodalmas parasztasszony volt az anyósom, aki megtanított kenyeret dagasztani, ő egy-egy bucsuba, lakodalomba 15-20 fajta süteményt is csinált, igaz elkezdte jó időben....de olyan töpörtyűs pogácsát, mint ő, ma se tudok, isten nyugosztalja
@evasanyoca:
Mint írtam, egy rendszer megítéléséhez vagy az kell, hogy a véleményt formáló abban éljen, vagy amennyiben ez az életkor miatt nem lehetséges, akkor tájékozódjon, olvasson, és az ismeretek birtokában bíráljon.
Remek esszéi vannak e tárgyban TGM-nek.
Bereznay András "Kibulizott ország" c. nagyívű esszéje mindenkinek ajánlott, aki e tárgyban kíván tájékozódni.
Ugyanis az levés, ha annyit mondunk jó hangosan, hogy az "Szar volt."
Ezt meg neked TGM-től:
"Természetesen ítélkezünk, és az ítélet mindíg azt sújtja, aki beszél."
@evasanyoca:
Engem meg az anyósom tanított sütni, mert otthon nem fértem a tűzhely mellé.
Tőle tanultam fánkot sütni meg szilvásgombócot főzni, mert a kisfiának ezek voltak a kedvenc ételei. Ne tudd meg, milyen hárpia volt, folyton odaragadt a tészta a gyúrótáblára eleinte.
@evasanyoca: azért ám. már rád akartam küldeni egy sex-tek-et, úgy zeneileg.
@evasanyoca:
Anyóca, a régi öregek nagyon tudtak sütni-főzni. Én sokat voltam falun gyermekkoromban keresztanyámnál.
Vasárnap reggel 8-ra már megfőzött, utána ment a templomba az ünnepi ruhájában.
Volt kemencéje, és legalább 15 tepsi rétest sütött egyszerre.
Amikor azt mondta ma gyúrunk, lányom, legalább 20 levél tésztát kinyújtott.
Ma csirkét vágunk, lányom, akkor legalább 10 kacsát meg 20 csirkét felvagdalt.
Szenzációs asszony volt, hatalmas teherbírású, és 102 évig élt.
@Imola Helyesi: vigyázz ebola, me a mobilodtól meg agyrákot!

basszus! későn szóltam:))))))))))))))))))
@dr. jenőke (jenőke): jó hangzik, de most ettem pulykahere pörköltet:)

nem kamu, tényleg!
@taga20:
Ne is törődjél vele, te meg már úgy jöttél elő a nagy fekete lyukból, anno. A tüneteid jelenleg már nagyon kórosak.
Már nemcsak a beütés látszik rajtad,hanem a kiütés is.
@taga20:
Te jó ég! Még doppingolsz is?
@parti_giano:
Ratkós-e vagy? Mert én igen. Honnan veszed, hogy "nem is éltem akkor"? Hál'Isten nekem a Rákosi korszakról és a kádárista megtorlásokról ugyan nincs saját emlékem, viszont a 70-80-as éveket felnőtt fejjel értem meg.
Kevesebbért nem is érdemes politizálni, minthogy a nép többsége jól éljen!
@Imola Helyesi: ebola, a te jézuskád mit fog nekem hozni? me egész évben rendesen melóztam és mindig volt farhát az asztalodon:)))
@parti_giano: rám lehet, én még bírom a gyűrődést, veled ellentétben...kkk...hja kérem a mai fiatalok!....kkkk
@taga20:
Mit kérsz? Na,jó, majd kapsz valami undormány zeneszámot, amit szeretsz.
@Imola Helyesi:pontsan, de azért hozzátenném, hogy inkább csak falun, a városi népek nem, vagy legalábbis ritkán.....nálunk is ez volt, ha az anyósom vágott aprójószágot, 10-12 csirkét, 5-6 ludat, de sose egyet-kettőt....bizony, hogy tudtak dolgozni, a kiskertben megtermelt mindent, csak a cukor, rizs,liszt, só volt vevős, még az őrölt pirospaprikát is ő csinálta, csak azért adott ki pént, amit nem tudott kitermelni....a magyar paraszt mindig is dolgos, szorgalmas nép volt, kihuzni alóluk a földjeiket, több, mint bűn.
@kekex:nem szegem meg az igéretem, ha leírom, hogy jóval idősebb vagyok nálad, és +1 az utolsó mondatodért.
@evasanyoca: jaja, akkor még vas és acél országa voltunk, a fiúk azt álmodták, hogy a hasukra építették a csepeli vasművet, mikor felébredtek már csak egy kémény állt belőle, de az keményen.
@evasanyoca:
Mindig kihúzták alóluk, sajnos. Mindig találtak valamilyen indokot erre.
Voltak zsellérek a földesurak földjén, voltak kulálok, most meg a laikusok szereznek földet, azért, hogy majd jó pénzért eladják.
A mai föld felhalmozás semmiben sem különb az összes eddiginél.
A föld arra kellene, hogy eltartson egy családot, nem pedig arra, hogy kupeckedjenek vele akár kis akár nagyipari módszerekkel.
@evasanyoca: az a +1 áthallásos, de még elfogadom:)

de figyelek, és lecsapok, és fülön csíplek:)))
@Imola Helyesi: ako mond ki! hogy gecivitya ugyan olyan, mint az elődei!
@taga20:

Lehet jobban örült volna, ha rajta van, nem az asztalon, ezért nem biztos, hogy kapsz ajándékot jézuskától.
@taga20:
Nos, mentem, itt van a társalkodód, hogy ne unatkozz.
@parti_giano:
Ha már kotorászni kell, akkor megette a fene!
@taga20:
Bunkó tahógyár vagy. Kezdtél épülni a szocializmusban, a liberalizmus meg privatizált, ezért szaporodsz .. a neten.
@Imola Helyesi:
.
Afrikában a Szahara déli részén, Kelet-Afrikában, Namíbiában és a Kalahári-sivatagban honos.
Afrikai őshazáján kívül betelepítették Ausztráliába is, ahol a sivatagos vidékeken jól meghonosodott. Telepeken más kontinenseken is tenyésztik; néhány ilyen telep már Magyarországon is van.

Ha vásárolni is akarsz:
Vákuumcsomagolt: 2-2, 5 kg/csomag

Cégnév: Somogystrucc Egyesület megbízásából Bálványosi Zöldföld Bt.
Cím: 8614 Bálványos
József Attila 31
Telefon: 0684365097
Fax: 0684365097
Mobiltelefon: 06202634674
E-mail cím: strucc@shp.hu
Adószám: 22365644-2-14
Strucchús az egészségért!

Például:
Strucc Vegyes Filé: 3.620 Ft
Vegyes Steak: 3.450 Ft
@dr. jenőke (jenőke):
Meg a szállítási költség . Kösz, akkor inkább a hal. Eddig is megvoltam valahogy strucc nélkül.
Tényleg tudsz más egzotikus húskészítményekről is?
Pl. oroszlán bébi tarja, vagy tigrisnyak, esetleg szirti kecske lapockája, levesbe való habsburg sasmadárfióka pelyhesen, stb.
@dr. jenőke (jenőke): vennék ebolának stuccfarhátat-me karácsony van, vagy mi a fasz-, aszt hogyé adják?:))
@parti_giano:
"Mert Kádárra haragszik itt mindenki, hiszen ebben az országban minden politikusnak ő az origo, mihez képest megítélik a teljesítményt, az országhoz való viszonyt, a politikus hasznosságát.
Nincs ma Magyarországon senki, aki kiállná vele az összehasonlítást, pedig ő a szovjet birodalmi érdekek által gúzsbakötve táncolta el a karakteresen magyar csárdást, nagy nemzetközi sikerrel adva elő a saját maga koreografálta művet.
Ma – állítólag – szabadok vagyunk, habár nekünk legyen mondva az a szabadság, mely milliók tengődésével, éhező gyerekekkel és félmillió gazdasági menekülttel jár.
De ebben a fene nagy szabadságban nem vagyunk képesek sem egy kádári társadalomhoz mérhető anyagi jólétet, létbiztonságot, közbiztonságot, sem Kádár korához hasonló társadalmi mobilitást felmutatni, mert politikai elitünk jövőképe szánalmas."
www.pupublogja.hu/2014/02/kadar-sirja.html
@Imola Helyesi: cica, nem úgy volt, hogy elhúzol? ne csinájj má segget a szádból minden nap:)
@taga20: végre valaki törődik velem! (kiáltott fel Rozika a vakkomondor után)...kkk
@kekex: én is mondtam mindig, hogy a sürü fésű nélkülözhetetlen eszköz....kkkkkk
@taga20:
Ha sokáig nyalizol, Jenőke küld neked pörköltnek való struccherét, te varánuszi here.
@kekex: azé, me gecivitya eszt a szart építi, azé a kádár rendszer is egy szar rendszer volt.

az anyagi jólét, meg kibaszott eladósodásból volt abba a biztonságos átkosban!
@Mariann19: igen, ez pont olyan, mikor egy pedagojgosz szülőértekezleten azokat a szülőket cseszegeti, akik mindig ott vannak, mert ugye mást nem tud, azt, meg hogy senkit se cseszegessen nem bírja felfogni....kkkk
@dr. jenőke (jenőke):
Egyébként, ha igaz, amit leírtál a strucchúsról, egyszer ki fogom próbálni, bár ki tudja, mit ettek a struccok a hazájukban, és mivel tartósították őket. Lehet, hogy a begyükben van némi beduin töltelék is,/ruhadarab stb/ lehet, hogy nagyon rágósak is, bizonyára órákig kell őket sütni-főzni.
Majd lehet, hogy pünkösdre rendelek egy bébistruccot.
@Imola Helyesi: ebola, keversz a fityeszesekkel, én nem tarhálok!

de, nem az volt, hogy húzol úszni vagy gecivitya seggéről lenyalni a paksimogyorót?

te, agykárosult:))
@evasanyoca: az a baj, hogy mostanában a nők nem becsülik meg az ilyen úriembereket, mint amilyen én vagyok:)

bezzeg az én időmben!:))))
@taga20: smuncikám, ez a te időd.......hogy sz..j a közepibe!!!...kkkkkkk
@evasanyoca:
Akkor vetted a lapot TGM bölcseletéből.
Ez a szülői értekezlet hasonlat nagyon jó.
Mindíg az szív, aki jelen van.
Volt egy konferencia Pécsen, pazar szállás és ellátás,több száz résztvevővel.
A jelenlét természetesen munkaidőnek számított, illett volna du. 5-ig ott maradni.
Ebéd után csak a fele társaság jött vissza, majd folyamatosan, fürtökben távoztak a kollégák.
A végére 15-en maradtunk.
Életemben nem szégyelltem úgy magam egész délután.
@taga20:
Bolond vagy te, de nagyon, ha itt vagyok, az a baj, ha nem akkor az.
Nesze tanulj karácsonyra:
www.youtube.com/watch?v=KmUMvShEq-E
@Mariann19: drága főkönyvelő barátném, remélem örülsz, hogy felcsúton már kézistadion is lesz?

aszt várom hogy gazolóval onnan fogtok bejelentkezni:)))
@taga20:
Te szereted a herepörköltöt, te idióta!
Hja, persze, az is legyen liberális, mi?
@Imola Helyesi: eszt fejcsd ki egysejtű, me nem vágom, hogy leakarsz cidázni, vagy csak hülye vagy!
@taga20:
Az eladósodás most is megvan, csakhogy AKKOR egészségügyre és oktatásra költötték. Meg lakásépítésre és metróra, meg
erre-arra, ami a népjólétet szolgálta. És nem volt ennyi létminimum alatt élő. De persze ízlések és pofonok...
Fene a gusztusodba!
@Mariann19:jajaja, s persze tisztelet a kivételnek, annak a kevésnek, de a magyarnál senki sem munkaidőben többet lógni...tökélyre fejlesztették...
@taga20:
A te észjárásod a sarki kocsmából éppen kilépő és a liberális agymosott kommentelőkbe botlottak tekervényes gondolati útján is megfeneklett.
Fordulj bizalommal Hamupipőkéhez megfejtésért. Ő is fejtett.
@taga20:
Az eszem megáll!
Most akkor oda kell utazni a meccsekre?
Most néztem meg, 1.359 mrd-ba fog kerülni.
Ja, beugrott. Kisvasúttal. Legyen néha utasforgalma is a vicinálisnak.
@evasanyoca:
Csak tudod kik nem lógnak?
Akik normában dolgoznak és a legkevesebb a fizetésük.
@kekex: ja, és munkanélküliség sem volt!
bakker, te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak fested magad?

u.i.: eocén programról, meg bősnagymarosról hallottál má? ja és a baráti szovjet nép, baráti katonái itt baszták a rezet! miért is????

az a baj veletek öreg arcokkal, hogy a öreg korotokra a szart is marcipánnak emlékezitek:))
@Mariann19: a nyitó meccsre elviszlek az új verdámmal:)))
@parti_giano: nem tudom, hogy mire gondoltál, de ha arra, amire én is, akkor már kettőnknek van piszkos fantáziánk....kkkkkkk
@parti_giano: nem tudom, hogy mire gondoltál, de ha arra, amire én is, akkor már kettőnknek van piszkos fantáziánk....kkkkkkk
@Mariann19: nem is tudom, hogy vannak e normások még, régen a gimnáziumi nyári szünetben és is dolgoztam normában, adagoltam egy konzergyárban a zölbabot a hegyezőbe..meg kellett találni az egyensulyt, hogy a norma is meglegyen, de a babok is lelegyenek hegyezve, nagyon nehéz munka....
@taga20:
"A nyitó meccsre elviszlek az új verdámmal."
Én meg utána elviszlek vacsorázni.
Majd te is vedd fel a szép ruhádat, hogy jól mutassunk Felcsút-Alsón.
@Mariann19: ha meglátnál az ármániöltönyömben, lebabáznál:)))
@evasanyoca:
Nyári szünetben cserépgyártásnál voltam normában. A cserepeket kellett a nyers agyagban kiszúrni, hogy át lehessen fűzni azokat, és elvinni egy szalaghoz egyenként.
Olyan gyorsan jött az "anyag", hogy csak hébe-hóba lyukasztottam.
Szegény építkezők! Szidhattak a selejtem miatt.
Kemény norma volt, kezdőknek nem ajánlott, én meg az voltam.
@evasanyoca: évike, mindenki vágja, hogy véletlen volt. nem kell ebolábbnak lenni, mint ami vagyunk:)))
@taga20:
Gucci táskád van?
Nehogy Habony után lemaradjunk.
@Mariann19: te voltál?! hogy szidtalak 73-ban!
ja ako még csak négy éves voltam, ako összekevertelek ebolával:)))
@Mariann19: van, csak nem olyan köcsögös, mint árpinak. nekem eredeti kínai van:)))
@taga20: szó sincs róla tagabébi, magam miatt....mán sokszor hibázok, hülyülök, ennyi....kkk...de az armanidra én is befizetnék husom, fess egy legény lehetsz!!....kkkk
@evasanyoca: kurvára nincs olyanom, csak egy normális öltönyöm, amiben elvettem öt éve a drága évikémet, december 18.-án kurva nagy havazásban:)))

de megnyalnád a húsz ujjad, ha meglátnál ahogy beülök a mazdába:))
@taga20:
Na jó, ha ilyen csinos leszel, veszek a VIP páholyba jegyet.
Benne leszünk a TV-ben Viktor mellett.
@Mariann19: no nézzük akkor optimistán: micsoda remek társaságban lesz Viktorovics!....kkkkkkkkkkk
@Mariann19: no nézzük akkor optimistán: micsoda remek társaságban lesz Viktorovics!....kkkkkkkkkkk
@Mariann19: megdumáltuk! remélem, mikor aktuális lesz, nem visszakozol!

remélem a felcsúti halálcsillag, eltűnik a pokolba!
@taga20: mit kapott kis feleséged az 5 éves évfordulóra? gratulálok nektek, és még 8 szor annyit kívánok boldog egyetértésben...kkk
@evasanyoca:
Aggódom, hogy nem fog-e kinyomni a helyemről, mert már elég tekintélyesre sikeredett az alkata.
Nem baj, majd intézkedem, hogy guberálják vissza szegény megboldogult Rapcsák dupla parlamenti ülő alkalmatosságát.
Az avatásig lesz idő ez ügyben eljárni.
@taga20:
Nem fogok visszakozni, nyugi.
@evasanyoca: a lányunk találta ki. egy nagy képet az étkező falára, ami tizenegy képből áll. és én raktam fel őket. tizenegyszer kettőt kellett fúrnom:))

és egy szépet küldök neked, me szeretem az öregeket. apám 42-es és hétfőn együtt kezdjük a napot a műhelybe, reggel fél hétkor:)

www.youtube.com/watch?v=RyfCTZB6Nrk&list=RDRyfCTZB6Nrk
@Mariann19: megdumáltuk. de remélem zsákban viszik el a görényt!
@taga20:le a kalappal az édesapád és édesanyád előtt, hogy ilyen melegszívű, őszinte és szorgalmas fiút neveltek....add át édesapádéknak jókivánságaimat és Kellemes Karácsonyt, szerencsés boldog Újévet kivánok Nektek.
@Mariann19: angyalom, az addigra már kifujt, hármasra lesz szükséged és az ülőkére tegyél zsírpapirt, jobban jársz....kkk
@evasanyoca: aranyos vagy drága, viszont kívánom neked, még ha néha kurvára másik oldalon állunk is, hogy respekt, ha a fene fenét eszik is:)
utálom, hogy te ott, én meg itt vagyok/vagyunk. nem adjuk, a véleményünket olcsón:)

küldök neked egy szépet.

www.youtube.com/watch?v=gOZKz_sPM6U&list=RDgOZKz_sPM6U
@taga20: elküldöm neked halott első szerelmem (lezuhant egy repülővel) és közös kedvenc dalunkat, a filmet is sokszor megnéztük annó...

.www.youtube.com/watch?v=2AzEY6ZqkuE
@evasanyoca: ez konkrétan szar! nyálas, szar!
@taga20: nekem emlékek tömkelege....kkkkkkkkkkkk
@taga20:a fiam lehetnél bőven drága taga!
@evasanyoca: szar, csöves!
na elküldöm neked a legszebbet, és nem ilyen bénákat:)

www.youtube.com/watch?v=JcPm5Rn36Kw

eza második:))
@taga20: az unokám még csak 23 éves:)) az egyik....

és ehhez mit szólsz, nem akárki énekli!!!

www.youtube.com/watch?v=0kNGnIKUdMI
@evasanyoca: szépek, jók. de nekem rózsiéktől ez teccik:))

www.youtube.com/watch?v=WOCJBsOGweQ
@látjátok feleim szümtükkel: igen! határozottan! én nem ismertem ezt a zenekart, de most végighallgattam, ami még a listán volt, mert nagyon jó!
@látjátok feleim szümtükkel:istenem, visszahozza ez a dal ifjuságomat, amikor lépten-nyomon szerelmes voltam, azt hiszem magába az életbe igazán, felfűtött termézettel voltam megáldva, mint afféle természetes vöröshajú lány, sokat buliztunk, és ez a dal visszahozza szerelmeimet.....kkk...éltem az életet, s most van mire emlékeznem...kkk
@taga20: vigyázzatok egymásra,és legyetek boldogok
@evasanyoca:

Gratulálok mindahhoz, amit vissza hozott ez a néhány dal. Gazdag az ( pénz nélkül is ), akinek van mit.:D
@látjátok feleim szümtükkel:köszönöm, hátha még tudnád, hogy 10. születésnapomra Édesanyámtól egy kis lakattal ellátott naplót kaptam, amit mind a mai napig megpróbálok híven vezetni...persze, csak a számomra leglényegesebb dolgokat jegyzem, már régen bele kellett varrnom pótlapokat.....számtalan így az emlék....... és borzasztóan gyorsan fut az idő......
@látjátok feleim szümtükkel:köszönöm, hátha még tudnád, hogy 10. születésnapomra Édesanyámtól egy kis lakattal ellátott naplót kaptam, amit mind a mai napig megpróbálok híven vezetni...persze, csak a számomra leglényegesebb dolgokat jegyzem, már régen bele kellett varrnom pótlapokat.....számtalan így az emlék....... és borzasztóan gyorsan fut az idő......
@taga20:

Ezt nyálazd, és ne csak akkor csurgasd amikor ebire gondolsz.:O

www.youtube.com/watch?v=eHVvBbLiVPc
@látjátok feleim szümtükkel: ettől a számtól megszakad a szívem....
Üvegházban nem illik kővel dobálózni!
www.atv.hu/belfold/20151220-kosa-aczel-elvtars-koztunk-setal/hirkereso
Ezek még ahhoz is hülyék (vagy a hülye híveknek kommunikálók) hogy tudják a különbséget egy magáncég magánszerződései és az állami kultúrairányítás között.
Na meg hol van ma Aczélhoz mérhetően kulturált, művelt ember a mai kultúra-irányítók között? Ezek a mezei sudribunkók még ehhez is hülyék a Fekete akadémiájukkal.
Az ilyen esetekben szokják vót mondani, hogy a kutyából nem lesz szalonna ( ezzel én itten és mostan nem a kutyát akarom vegzálni ).

24.hu/elet-stilus/2015/12/21/akos-azt-mondja-tett-mar-tisztaba-asszonyszerepeket/
süti beállítások módosítása