Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.11.14. 09:10 Fabius

Pray for Paris!

terror.jpg

153 halott, 200 sérült amiből 80 súlyos. Képek, szemtanúk beszámolója, teljes döbbenet.

De a legmegdöbbentőbb túl a borzalmon, hogy a híradások, beszámolók, kommentárok alapján minden oldal le fogja tudni ebből vezetni a saját igazát. Tehetetlen dühömben nekem is összejött. Pedig ha valamikor, akkor most kéne hátra lépni és egységet mutatni. Nem a migránsok, muszlimok, hanem a bármilyen színű-szagú-vallású terrorizmus ellen.

996 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr788077290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát pedig némi statáriális kivégzés a főtéren nem ártana.
"Nem a migránsok, muszlimok, hanem a bármilyen színű-szagú-vallású terrorizmus ellen."
.
Sokan fognak egyetérteni: "most kéne hátra lépni és egységet mutatni".
.
Tényleg még kik robbantják fel magukat? Kik öngyilkos merénylők még?
Bár Amerikában is merényelnek bőségesen.
Annyiban egészíteném ki, hogy talán ennek az összefogásnak ki kellene térni a terrorizmusok forrásainak - nem anyagi jellegű -definiálására is, törekedve az alapok megszüntetésére.

( ez a tipikus világbéke hülyepicsaszépségkirálynő szöveg tudom, de végtelenül ostobán és dühösen bámulok ki a fejemből, nem értve, ember hogyan képes ilyet tenni)
Ennyit az integrációról meg a bevándorlásról. Mert ha párizsi lakos, ott született, azért, ha meg bevándorló azért.
Merkel mami keresztény Bibliát akar nekik adni.
Ennyire agybajos hogyan lehet Európa vezetője?
@Imola Helyesi: Szűnj már meg Imola.

A Gönc temetés napján már látszott, micsoda érzéketlen, kegyeletsértő majomparádé vagy Angyal cimboráddal egyetemben.

Még ki sem hűltek az áldozatok. Próbálj inkább halkan elmélázni az élet rejtelmein, a baromságaiddal ráérsz holnaptól foglalkozni, van témád egy évre előre.
A vallás maga a métely!! Az összes!!
@Imola Helyesi: neked biztosan van mentorod, vagy testvéred, mert ennyire idóta gyökér egyedül nem lehetsz!
Te képtelen vagy bármit is felfogni a világból, ha azt nem az M1 híradója meséli el neked.
@habakuk000:
Csak mélázzatok, bénázzatok, a baloldal csak ezt tudja.
@The Ghost Wolf:
Majd te elmeséled, csak nem sokan fognak hallgatni rád, az biztos.
@habakuk000:
A Göncz temetés napján én néztem a temetést, egyesek meg itt káromkodtak, mások meg a temetőben gyűlölködtek.
"Ideje volt a halálnak, a születésnek"- mondta az apát, ehhez tartottam magam.
Ti minden esemény kapcsán csak személyeskedni tudtok.
@habakuk000: ebben teljesen egyetértek veled (ám, mivel ehhez egy önvizsgálat is kellene, ez nehezen fog menni)...
www.lemonde.fr/
Fordítsd csak sir, állítólag kb hat hónapja érkeztek Franciaországba, bevándorlók voltak.
Nem vettél újságot?
Fabi eszt írod:
"Nem a migránsok, muszlimok, hanem a bármilyen színű-szagú-vallású terrorizmus ellen."

maximális egyetértésem!

megjegyzésem: mióta ez a tűz nagyobb és egyre nagyobb lángra kapott, meg kellene keresni az okokat, hűvös tiszta fejjel, és az okokat kezdeni mexüntetni, mialatt szőnyegbombázzuk azokat a bizonyos nagyon jól ismert koordinátákat, hogy ...a palack eltörött? vagy csak kirángatták a dugót? (KIK???) és a szellem kiszabadúlt és nem lehet visszatuszkolni?

az okok egyike a világban még fellelhető vallásos tévelygések meg hitek valamiben ami sohasem létezett de olyan jó ha fel tuggyák rakni a polcra és ezüst keretben és imádni és kérni tőle dolgokat!!!!!!!! mert máshogyan, máshonnan nem akar gyűnni az az új pár cipellő télire a Pistikének...

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: Akkor vissza ugye az alapkérdéshez. Kik és miért hozták létre annak idején az alkaloidát meg a pisiseket (is)? A választ mindenki tudja.

www.youtube.com/watch?v=EP8JdtmuT6s
www.youtube.com/watch?v=E2vM6QrbQyo

Kíváncsi vagyok az érintett nagyhatalmak mikor látják be, hogy tévedéseik több százezer, most pedig 127 ártatlan ember életébe kerültek.
@Imola Helyesi:

"_Ennyit az integrációról meg a bevándorlásról. Mert ha párizsi lakos, ott született, azért, ha meg bevándorló azért._"

Ennyire nem lehetsz hülye, már megbocsáss!

A mai poszt üzenete:

"Pedig ha valamikor, akkor most kéne hátra lépni és egységet mutatni. Nem a migránsok, muszlimok, hanem a bármilyen színű-szagú-vallású terrorizmus ellen."

RAF, Baader-Meinhof csoport, IRA, ETA... nem rémlik?
A ballibsik teljesen logikus válasza a terrorizmusra!

MÉG TÖBB MIGRÁNST KELL BEFOGADNI!!!
(lehetőleg muszlimot....)
@jaegtoer:
De most Allah Akbart kiáltott a terrorista, és kb 1-2 hónapja érkeztek Fr.országba /la monde/. Mit csináljak most az írekkel?
@jaegtoer:
Tipikus baloldali elmosási taktika. Ha baj van, fogjunk össze, nem az okokat megszüntetni, és fellépni ellene.
Nemsokára Fletó is beveti magát, mint terroristaellenes harcos, pedig tegnap még a betelepítésért küzdött Brüsszelben.
átlátszó.hu

"Kisgyerekek, akik öngyilkos merénylők akarnak lenni!

Mayden Dairieh, a Vice News tudósítója az Al Kaidához kötődő Al Nuszra frontról készített dokumentumfilmet.
Az exkluzív anyagban iszlamista oktatást kapó kisgyerekeket követhetünk, ahogy dzsihádi terroristává nevelik őket, bevetéseket láthatunk a frontról, és korábban nyilvánosan nem szereplő vezetők is megszólalnak a kamera előtt."

Szép, új jövő!
.
Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő:
''''2016-ban biztonsági szempontból az egyik legkomolyabb kihívás Európában és Magyarországon a menekült-migráns kérdés kezelése lesz. Ennek megoldása még most sem körvonalazódott, és azt látom, hogy Brüsszel hihetetlenül lassan intézkedik. Ez baj. 2-3 nappal ezelőtt is a Balkánon tartózkodó menekülteket figyelő nemzetközi szervezetek 30-40ezer főt regisztráltak, akik ugyanúgy úton voltak, mint a korábbi százezrek hónapokkal ezelőtt. Az történik, amit mondtam, nem csökken és lassul az áradat, és nincsenek átfogó megoldások. 2016-ban sokkal többen fognak elindulni Európa felé, mint 2015-ben. Az a fajta gondolkodásmód, ami azt feltételezi, hogy a Közép-Balkán még nem EU, alapvetően téves és felelőtlen. Tudnunk kell, azok akik elindulnak célba akarnak érni. Ha már Szerbiában, Macedóniában vannak, akkor meg fogják találni a módot, hogyan jussanak az EU-ba. A rengeteg kerítés ide-oda tereli ezt a tömeget és nem kezeli az indulást kiváltó okokat. Egyébként itt bukik meg a kerítés koncepció. Ez az ember áradat tényleg olyan, mint a víz. Arra megy, amerre utat talál. Mi történik abban az esetben, ha Szlovéniában, Horvátországban, Ausztriában is kerítés épül? Feltorlódik a tömeg, és minden áron utat keres. Egyetlen kerítés sem tud egyszerre megjelenő 10 és 100 ezreket feltartóztatni... Megy a politikai alkudozás Törökország, Libanon és Jordánia részéről, hogy minél több, és jobb gazdasági lehetőséget kapjanak a migránsok kapcsán. Az EU "mindent pénzzel megoldunk" hozzáállása csak emeli a tétet, miközben az idő rohamosan fogy. Közös, nagy összegű védelmi alapra lenne szükség, és azt is végig kellene gondolni, hogy azok az pénzek, amelyek egyfajta licitként elhangzanak a közel-keleti országok felé mit tudnának elérni, ha egy 'össz-Balkáni' határőrizeti rendszer létrehozására költődnének. Arról nem beszélve, hogy a külön-külön épült, és épülő jobb-rosszabb kerítések nemzetállami szinten nem hoznak megoldást. Furcsa akadálypályává válik Európa, ahol határzár határzárt követ, miközben a "számlát" minden állam saját maga fizeti. Ha van olyan, ami pazarló és nem hatékony, az pont ez a fajta "megoldás". Törökországban kellene tartani az Európába indulókat, vagy ha ez nem megy, Görögország-Bulgária határait EU-s erőkkel és EU-s finanszírozással zárni. Ha tízezrek és százezrek lesznek a Balkánon, a kerítés senkit nem fog megállítani. Mint ahogy ezt nyár óta folyamatosan mondom.''''

propeller.hu/itthon/3171250-tarjanyi-java-meg-csak-most-jon
.
.
@Imola Helyesi: "Tipikus baloldali elmosási taktika. Ha baj van, fogjunk össze, nem az okokat megszüntetni, és fellépni ellene."

istenbarma, az nem jelenti az okok megszüntetését, hogy kerítést húzol és pogromokat szervezel...

(felőlem lezárhatod európát... csak akkor miből fogsz élni?... mert a kivételezett életed alapját a lezárt határon túli felvevő-piac ide áramló pénze jelenti...
@Imola Helyesi: ebola, te egy akkora barom vagy!

és itt vergődsz , a sok agyatlanságaiddal.

szarjál sült, és imádd a te istenedet, gecivityát!
.
Megerősítik a magyarországi biztonsági intézkedéseket – így döntött a nemzetbiztonsági kabinet munkacsoportja a párizsi terrortámadás miatt összehívott szombat reggeli ülésen, amelyen részt vett Orbán Viktor kormányfő is.

Terrorriadó Magyarországon:
propeller.hu/itthon/3171253-terrorriado-magyarorszagon-is
.
@Sir Bates dö Hól:
Az vagy te, reklamálj a főnöködnél, most zárta le a francia határt.
Egy nagy frászt, éppen ideje lenne saját magunknak visszaállítani a mezőgazdasági termelést, az önálló gazdaságot. Én nem sírnék az unió nélkül, te meg mehetnél vízummal. És?
Nemán, hogy ismeretlen százezrek vonuljanak ide, ilyen még soha nem volt, hogy ne tegyenek ellene, ez csak a hülye EU-vezetők újítása.
@taga20:
Fogd már be, te már a sülön ülsz évek óta, vakargasd magad.
Ebből is látszik hogy miért menekülnek tömegesen az emberek Szíriából. Nem Soros György vagy a nemzetközi baloldal szállítja őket (ezzel csak az idióta fotelnácikat lehet etetni) hanem egyszerűen menekülnek az ilyen aljas terroristák elől.
@taga20:
Nézd már meg az indexen a videót a lövöldözésről, na ilyen patkányokat engednek be számolatlanul az unióba.
@Oxica:
És szépen bejönnek velük a lövöldöző terroristák.Megérkezett Közel-kelet.
@ulpius66: Fotelnáci, ne keverd össze a menekülteket a terroristákkal.
A menekültek pontosan az olyan aljas terroristák elől menekülnek mint akik Párizsban is robbantottak.

Persze tudom hogy a fotelnácik szeretik összemosni a szart a húggyal.
@Oxica:
Most is nácizol, ott vannak Párizsban meg minden eus államban, hála a szállítóknak/ nem Jason Statham volt, az biztos/
@Oxica:
Igen, a lövöldöző is jan 1-jén született szír állampolgár, a háború ellen menekült, mi?
Remélem , a felelőtlen eus poltikusok ezért a sok halálért felelni fognak egyszer.
@Imola Helyesi: Ez így van és még a csuti főgeci tyúkszaros kerítése sem állítja meg őket, mert az csak a menekülteknek akadály de nem a terroristáknak.

Ha a terrorista be akar jönni az országba az nem a kerítésen keresztül jön hanem letelepedési kötvénnyel és úgy robbantja fel magát.
@Imola Helyesi: Neked is elmondom, a menekült és a terrorista két különböző dolog. A menekülteknek menedéket kell nyújtani, a terroristákat meg likvidálni kell. Ennyi.
@Imola Helyesi: Az orosz utasszállító tragédiája és az elmúlt párizsi éjszaka után világunk többé már nem lesz olyan, mint volt. Magyarázatul szolgálnak Márfi Gyula érsek úr alábbi gondolatai.

veol.hu/hirek/isten-helyet-elfoglaltak-a-balvanyok-1734794
@Oxica:
Akkor megállítják az emberek. Mindenhol, minden európai államban. Nem kéne megvárni, hogy az emberek saját maguk lássanak a rendcsináláshoz. Csak nézd meg, mi lesz Párizsban, nem sok jót jósolok, zavargás lesz.
@Imola Helyesi: A terroristákat nem szállítja senki. Maguktól repülnek ki Szíriába kiképzésre és repülővel térnek vissza Franciaországba robbantani.

Tehát a terrorizmus felszámolását a szír kiképzőtáborok megsemmisítésével kell kezdeni és nem tyúkszaros drótok kihúzásával a határokon mert az lószart sem ér a terrorizmus ellen.
A franciáknak már eddig is nagyobb erőkkel kellett volna bombázni Szíriában de talán majd most.
@Imola Helyesi: nekem semmi bajom veled egyébbként, nem zavarsz, de most tényleg menj már a picsába!... kussolni kellene most ebben az ügyben, nem visszahozni a rövid évszázadot...
@Gábris szomszéd:
Hát nem.Minden birodalom felbomlott, így fog bomlani az EU? Lehet.
@Sir Bates dö Hól:
Ugyanolyan jogom van itt lenni, mint neked. Ne légy kirekesztő.
@Imola Helyesi: Ha Párizs körbe lett volna zárva szögesdróttal, a terroristák akkor is bejutnak robbantani. A kerítés nem old meg semmit csak a társadalmat osztja ketté a terroristák legnagyobb örömére.
@Oxica:
Mondom, ezért robbantottak, John halála miatt.
Bombázza őket az EU nyugodtan, felőlem.
@Rodeo36: "Semmi sem kezdődött el és semminek sincs vége, csak minden folytatódik. Pár nap és helyreáll a "rend" Párizsban. Minden folytatódik a maga kerékvágásában.
Megjelennek a "Je suis Paris" pólók és profilképek a facebookon. Mindenkit arra kérnek, hogy imádkozzanak Párizsért, mindenki sírjon együtt Franciaországgal. Egymást karöltve vonulnak majd fel az európai és cionista és atlantista politikusok, hogy új szlogeneket találva újabb terrorista ellenes koalíciókat alakítsanak, és minden haladni fog a régi kerékvágásában.

Holannde, az USA, Európa, Törökország továbbra is támogatni fogja a terroristákat Szíriában. A fejlevágó "Allahu akbar"-ozó degenerált zombi csürhét, akik százával érkeznek Európából Szíriába harcolni a "gonosz" szíriai rezsim ellen.

Feltette már valaki magának azt a kérdést: hogy miért azért aggódik mindenki, hogy hány terrorista érkezik a népvándorlókkal Európába, mikor Európából százával mennek Szíriába ugyan ezek a terroristák harcolni?

Tehát miért is az a probléma, hogy hányan jönnek, mikor már rég itt vannak, rég itt voltak, már generációkon keresztül, hiszen most Európából megy a zsoldos csürhe terroristaként a legitim szír kormány ellen harcolni. Többek között abból a pénzből, amivel Hollande, Franciaország is támogatja fegyverrel a szíriai "mérsékelt ellenzék" csürhe, zombi terrorhordáit, akik ellen négy éve harcol a Szíriai Arab Hadsereg.
Többek között Franciaország, Hollande termelte ki és támogatja és BIZTATJA azt a terrorhordát, akik most saját gazdájukba haraptak bele. A terrorizmus nem egy nyerő lap, amit akkor vehet elő az ember a "játékban", amikor akar.
A terrorizmus skorpió, ami saját gazdáját is halálra fogja marni. -mondta Assad elnök. (négy éve) Európát halálra fogják marni.

Semmi sem kezdődött el és semminek sincs vége, csak minden folytatódik. Ne ringassa magát senki hiú ábrándokba, hogy majd holnapután megváltozik Hollande és Franciaország hozzáállása a terroristákhoz.
Továbbra is Assad elnök lesz a "diktátor", a "zsarnok", a "hentes", az az ember, aki emberfeletti erővel harcol négy éve a Szíriai Arab Hadsereggel együtt azok ellen a terroristák ellen, akiket többek között Hollandenak és Franciaországnak is köszönhet Szíria, és most már Európa és az egész világ is a jövőben. Semmi sem kezdődött el és semminek sincs vége, minden csak folytatódik."

www.facebook.com/siroiisi/photos/a.1501857206699496.1073741828.1501813910037159/1719496191602262/?type=3&theater
@Imola Helyesi: Most akkor megint csodálkozzunk? :)

A francia hatóságok kimondták, hogy Calais-nál a No Border önkéntesei (is) szították a lázadásokat. És kiderült, hogy ez a szervezet is Soros György civil hadseregéhez tartozik. Ez lehet a nyitott határok politika lényege: ha nem nyitják, kinyitjuk.

magyaridok.hu/kulfold/verforralo-igazsag-a-calais-i-migranslazadas-hattereben-118396/
Eddig csak és kizárólag read only voltam ebben a blogban. De néhány mostani hozzászólástól szinte fizikailag rosszul vagyok.
Kedves Imola, nem tennéd meg, hogy legalább most egy kicsit csendben maradj? Muszáj ezekkel a hozzászólásokkal az áldozatok emlékét sértegetned? Hogy tudod még ezt a tragédiát is az általad betegesen gyűlölt "baloldal" elleni keresztes hadjáratodhoz használni? Költői a kérdés...
Amúgy szeretem olvasni ezt a blogot, kár, hogy nem tudok annyira érdemben hozzászólni. Remélem kitartanak a törzstagok és tisztelet jó pár kommentelőnek, hogy értelmes és józan vitákat tudnak folytatni.
Orbán Viktor tegnap nyerte meg a 2018-as választást. :))

Minden normális ember NEKI ad igazat.

A liberalizmus megbukott.

Pezsgő a hüttőben.. :)
@Oxica:

Oksz Ilona!

"Neked is elmondom, a menekült és a terrorista két különböző dolog. A menekülteknek menedéket kell nyújtani, a terroristákat meg likvidálni kell. Ennyi."

Húúúúú Ica B+!

Te aztán feltaláltad a meleg vizet!

Ezt komolyan írtad, hogy a "menekülteknek menedéket kell nyújtani, a terroristákat meg likvidálni kell."

Húúúú, de nagyon okos vagy!

Egyébként az a napi 10-15 ezer migráns aki az EU-ba jön, majd szépen kiírja a mellére lehetőleg angolul, hogy én menekült vagyok, én meg arab tenorista!

Te Isten barma!
@Gábris szomszéd: látom, megtaláltad a kreml egyik új agit-prop oldalát...
@Oxica:

Szép dolog a terroristákat menekültnek hivni.

Te migránsszópó rohadék, te! A ti hozzáállásotok miatt van tele Európa niggerrel meg arabbal meg kínaival!

Idióta!
merkel fészbúk oldaláról egy rövid idézet:

"Sie sind doch Schuld am Tod dieser Menschen Frau Merkel. Sagen sie mir können sie noch in den Spiegel schauen?"
@Imola Helyesi: Gondolom, Zsohár Zsuzsanna a helyszínen van és csapatával jogi tanácsokkal és meleg étellel látja el az elkövetőket. A DK és az EGYÜTT politikusai tüntetéseket szerveznek Franciaország szerte a nyíltan rasszista Hollande elnök ellen.(szükségállapot) A Migration Aid pedig a nemzetközi kapcsolatai révén szigeteli el Franciaországot és adományokat gyűjt az igazságtalanul megölt szabadságharcosoknak, akiket a többségi társadalom esztelen gyűlöletével belekényszerített ebbe a cselekménysorozatba.
@nincs_itt:

Merkell már nem tényező! A mégjobban migránspárti SPD, Grüne, Linke meg még kevésbé.

Felkészül a kormányzásra: CSU a CDU, SPD nélkül.
@nincs_itt:
Jé, le tudtam fordítani: Mi is hibások vagyunk eme emberek halála miatt. Mondja, még mindig tud tükörbe nézni?
Jó?
@Gábris szomszéd:
Nem tudom. De most mi lesz? Egymás ellen fogják bombázni a szíreket az amcsi-franciák és az oroszok?
Mert nincsenek azonos állásponton, és Obama túlzottan reagált, elárulta magát.
@Imola Helyesi: nem jó... kérdezz meg nyelveket beszélőt, különös tekintettel a németre!
Szerintem engedjünk be mégtöbb migránst!!! Afrikábol meg Kínából is!! Éljen a multikulti!
Éljen a sokszinüség!!

Éljen a faj keveredés!
A kurva életbe!

Mondja mán ki valaki!

A PÁRIZSI ROBBANTÁSOK FELELŐSE AZ EU LIBERÁLIS BEVÁNDORLÁS-POLITIKÁJÁNAK TÁMOGATÓI!!!

Elsősorban Merkel, és Hollande! De osztoznak a felelősségben a ballibsi politikusok, firkászok, blogírók, stb. akik mind-mind a migránsok seggét nyalták!
@ördöngös pepecselés: már egyszer beleszaladtál abba a hibába, hogy olyasmiről okoskodsz, amiről fogalmad sincs! a német belpolitika, nem dzsobbikos vármegyés pláne nem fideszes szerényképességűeknek való
@ördöngös pepecselés:

"Szerintem engedjünk be mégtöbb migránst!!! Afrikábol meg Kínából is!! Éljen a multikulti!
Éljen a sokszinüség!!

Éljen a faj keveredés!"

TÁMOGATOM!
@Gábris szomszéd:

Merkel tegnap bukott meg. Kérdés hogy a CSU-nak a CDU nélkül lesz-e akkora támogatottsága, hogy ne csak Bajorországban nyerjen, hanem Berlinben meg az egész országban is. Az összes tartományban. Jelenleg nagy esély van erre.

Az SPD még jobban migránspárti, nekik semmi esélyük nyerni a következő német választásokon! A többi meg kispárt.
@konea:
Én évek óta kénytelen vagyok Schulz, Verhoffstadt üvöltözéseit hallgatni, Junkcker puszilgatásait, Merkel szelfizéseit eltűrni, már csak lehet véleményem. Ez blog, nem temető.
Ha meghal valaki, keressük az okokat, itt ez történik most.
@nincs_itt:

Most van Németországban wilkommenskultur vagy nincs?! Ez itt a kérdés, a többi süket duma.

Van még tekintélye Merkel boszorkánynak vagy elbukott a szemétségével?!
Azt tudtátok hogy a párizsi újszülöttek több mint fele már muzulmán vallású pár éve?!

A liberális politika elérte a célját. De reméljük tegnap bukott meg!
Különben holnap lesz nemzeti gyásznap, majd akkor nem írok, ha megállom.
@ördöngös pepecselés: ez nem fideszos pártgyűlés, nyugoggyá meg szépen! a willkommenstkultur a te ismerősödre is vonatkozik, aki dolgozni érkezik ide!
@Sir Bates dö Hól:
Jó nem építünk kerítést.
Akkor hogy akadályozzuk meg hogy olyanok jöjjenek be akik rosszban sántikálnak?
@nincs_itt:

Igazán?! Tehát szerinted a magyarok olyanok mint a szír terroristák meg a többi iszlamista patkány!
@Xiaomi:

Golyóval, aknazár!!

Az amcsik bezzeg megtehetik a mexikóiakkal szemben..
@ördöngös pepecselés: nem, te egyszerűen hüje vagy fiam!
Az mindig nagyon tanulságos látvány, ahogy az ide írogatók egymás hergelése során érzelmi okokból eltolódnak nullába és egybe. Szinte látom az elszánt tekinteteket, a csámpássá csépelt billentyűzeteket, és nagyon sajnálom, hogy egy ilyen fontos kérdésben megmerevednek a frontok, hogy aztán kialakuljon az állóháború. Nincs megegyezés valamilyen közös álláspontban a lényeges kérdést illetően, pedig úgy tudom, az itt megjelenők gyakorlatilag száz százaléka a páneurópai keresztény/keresztyén erkölcsi hagyományokon nevelkedett már kicsi kora óta.

Úgy olvasom a hálón, Hollande szerint (akinek mégiscsak a legtöbb információja lehet) az Iszlám Állam szervezte meg a merényleteket, és voltak segítőik Franciaországban. Az nagyon valószínűtlen, hogy a merénylőknek bármi közük van a menekültáradathoz, az viszont nagyon valószínű, hogy a muszlim vallás sokban hozzájárul ahhoz, hogy a követői ilyen (a keresztény vallásban egyértelműen bűnnek minősülő) öngyilkos merényleteket kövessenek el. Egyelőre kevés tudható, és hogyha valaki az információk hiánya miatt saját fantáziáját követve alakít ki sommás véleményt - sőt, közli is itten - arról nincs valami nagy véleményem, tartozzék bármely oldalhoz is.
@ördöngös pepecselés: Szerintem az egységes eunak joga van (sőt inkább kötelessége) megvédeni a saját határait.
A kerítést a teljes schengeni övezet körül már a kezdeteknél ki kellett volna építeni.
Ez garantálja ugyanis azt, hogy a kerítesen belül már szabadon mozoghatunk.
Ami tegnap éjjel Párizsban történt, az felháborító, undorító, aljas és gyűlöletkeltő. Igen, szeretnénk mindannyian gyűlölni, megütni most valakit, megnevezni a felelőst, büntetést kiszabni nekik, akár a halálukat kívánni, ámde...

Sose felejtsük el, hogy ezzel utat engedünk a terror győzelmének és belesétálunk az elkövetők utcájába. Akármilyen nehéz, akármennyire fáj, nem léphetünk a harag útjára, mert annak beláthatatlan következményei lesznek.

"Én pedig azt mondom nektek: szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok üldözőitekért!" - mondja Jézus. És ez most nem lesz könnyű, de ha nem akarjuk, hogy rövid időn belül a földi pokol köszönthessen ránk, muszáj ehhez ragaszkodnunk.

"Úgy döntöttem, hogy ragaszkodom a szeretethez. A gyűlöletet túl nagy teher elviselni" - szólt Martin Luther King, hogy sose felejtsük el, szeretni bizony döntés, és néha elképesztően nehéz döntés kérdése.

És végül, bár csak kitalált személy, de szavai akkor is megfontolandók ezekben a napokban: "A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet... kínt és szenvedést."
B.R.-től idézve
Sajnos nincs igazság a Földön!!!!

Mert a szerencsétlen párizsiak között is volt aki támogatta az arabok betelepítését, és volt aki ellenezte!

Az IGAZSÁGOS az lett volna, ha az arab tenoristák csak olyanokat lőnek halomra, akik támogatták az arabok betelepítését!!!
@jaegtoer:
De, ez a luvnya ennyire huje.
Ha kevesebbet inna talán...
@The Ghost Wolf: lehet h érzéketlen de igaza van.

ha bevándorlók, ha be nem illeszkedett sokadik generációs bevándorlók az is az mutatja h valami az eddigi út tovább nem járható.
@vakapad:
És miért menekülnek, migrálnak?
Az IÁ állam és még egy csomó terrorszervezet miatt. Ez azonban nem jelentheti azt, hogy százezer szám ellenőrizetlenül lépjenek be Európába.
Pontosan ezért nem.
@vakapad: már csak azért is elégtelent kelle adni neked, mert a menekültek jelentős része érkezett a nyugat-balkánról németo.-ba, ahogy a focus.de is hírül adta, egy montenegro-i férfi is a segítője lehetett a párizsi állatoknak!

de tényleg semmi köze a bevándorlásnak a terrorhoz...
@vakapad:

Te gerinctelen!!! MEnnyi migránst akarsz még beengedni Európába!!!??!

KI VELÜK! Miattatok volt a tegnapi terror is te moslék!
@empatikus pszichopata:
Szóljál akkor Hollandénak is, kíméletlen háborút indított a terroristák ellen.
Szereti őket a franc, hülye azért nem vagyok.
@ördöngös pepecselés:
Tudjuk. Téged a tudjukkik dobtak ide a Szíriuszról. Nyakatekert DNS-sel és fejreállított biológiával.
Az ősszájaddal beszélsz és az újszájaddal ürítesz.
továbbá hollande szerint az IÁ követte el a merényletet, amit már egy éve vadul bombáz az usa... meg egy-két hónapja az oroszok is...

mit is tesz ilyenkor az okos dzsihadista? bizony! olyan helyen kezd el merényelni, ahol nem fogják bombázni!
mellesleg, az egyik párizsi elkövető 6 hónapja érkezett, gondolom vadul beilleszkedett, dolgozott stb, majd hirtelen rátört az ellenállhatatlan merényelhetnék.
lószart, megérkezett mert azt gondolta/remélte ott jobb lesz, bizony még rosszabb is lett, meg calais-hoz hasonló "táborokban" kénytelen nyomorogni... radikalizálódik, és a mocsok nem iszlám európa és lakosai a célpont!
@Gábris szomszéd:

A menekülteknek nem érdeke a támadás. Ezt talán még Vona követői is felfogják. Rólad tudom, hogy képes vagy rá.
Az ISIS-nek érdeke a bizalom aláásása, de gond lehet a megközelíthetőséggel. A menekültekkel éppen azok ellenérdekeltsége miatt nehéz lehet százakat, ezreket becsempészni. (nagyobb érdekük lebuktatni az ügynököket)

Érdeke a szélsőjobbnak. Egy ilyen akció egyrészt aláássa a menekültekkel szembeni bizalmat, másrészt lazítja a társadalmi önvédelmet.

Az utóbbi miatt érdeke a titkosszolgáknak, akiknek nem egyszer van szoros kapcsolata a héjjákkal. (mennyire véletlen, hogy a 9/11 kapcsás is fókuszba került az NSA és az aktákat a Galaktikus Kor végéig titkosították.

Ha érdekeket nézem, nem olyan tiszta a kép.
De mint írtam, az ima inkább az ártatlan áldozatokért.
Akárki küldte _valójában_ a mészárosokat.
@nincs_itt: Elég pontosan leírtad a lényeget. Arra már gondolni sem merek, hogy ugyanez történhet felétek is. :(
@GeoCracker: Ismerős azért s.gyuribá szándéka is ugye, pld. a nyitott határokról meg a migráns simogatásról?
@nincs_itt:
Bár még nem tudni a tegnapi állatok pontos kikétéről (azon kívül, hogy iszlám fanatisták), de a megszólaltatott egyik biztonságpolitikai szakértő szerint az ISIS szétverése után "várható" volt, hogy onnan menekülve más terepen fogják folytatni a harcot, mivel ott szétlőtték a segguket.
Milyen lény az olyan, aki fegyverrel ártatlanok tömegét mészárolja le, ez a hite(?)!
nincsitt:
Ön is hibás eme emberek halála miatt.
@ördöngös pepecselés:
Amennyiben nem megy normális hangnemben az érvelés, tipli!
Többször nem szólok senkinek!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Szólnál csekklisztnek, hogy ne luvnyázzon, és ne rágalmazzon ivással? Előre is köszönöm. Ez a belépője állandóan.
@Imola Helyesi: "Ennyit az integrációról meg a bevándorlásról."

Igen, de nem ennyit. A hetekben elég sokszor lehetett látni egy fekete ruhás, maszkos, késes fickót, aki állítólag európai, és az iszlám hóhérja. Ő mostan akkor kivándor ló, vagy bvándor ló?
@Imola Helyesi:

Örülnél te annak, ha a mami agybaja a tied lehetne.
Jó lenne, ha vigyáznál ilyen frontos időkben, nehogy agyvérzést vagy agyinfarktust kapj. Hiámnoznál.;D
@Imola Helyesi: menni fog ez! úcsicca, úcsicca, úcsicca asszem eszt merte mondani hatodik lenin!
@GeoCracker: Meg arról is írogattál nem is olyan rég melyik nagyhatalomnak állhat érdekében Európa destabilizálása.

endresy.blogspot.hu/2015/07/idegeneszei-conteokedveloknek.html

endresy.blogspot.hu/2015/07/isis-usa-szamizdat-conteo.html
@nincs_itt:
Jó, németül jobban tudsz, ott élsz, én meg már csak felejtek. Te meg magyarul felejtesz, sajnos.
@Gábris szomszéd:

Azért, mert más hülye, én még nem vagyok az.

Különösen a "Németországban elfogtak egy montenegrói férfit" kitétel tetszett, csak még azt nem tudtam eldönteni, hogy ez mi a fityfenéhez érv.
@Imola Helyesi: "Tipikus baloldali elmosási taktika. Ha baj van, fogjunk össze, nem az okokat megszüntetni, és fellépni ellene."

Te meg agylágyult vagy. Amikor ég a ház, akkor oltani kell, és nem azt keresni, hogy ki és miért gyújtotta. Majd ha már elaludt a láng, akkor kell okokat keresni, és fellépni.
@nincs_itt:
Ez kissé ... Évek óta tudják, hogy durva merényletek vann előkészítve, amiknek egy részét meg is hiusították. Angliában piszkos bomba bevetésétől félnek, csak idő kérdése, nem a ténye. :(
A terrorveszély ott van, most pont nálatok fogtak el egy montenegrói faszt, tehát akkor a montenegrói mind... ? A migránsokat vagy visszatolják, vagy integrálják. Kicsik vagyunk átlátni a hátterét. Ennek a mikéntje se másodlagos, de azt a réteget, aki nem kíván az eu értékeihez alkalmazkodni közűlük, bármi áron ki kell tenni innen, a boldog arab tezsvéreihez vissza. Ez sem lehet kérdéses.
@GeoCracker: a menekültek felé a "bizalom", eddig is igen gyenge lábakon állt!
de azt lássuk be, hogy az elégedetlen iszlám tömegből(menekültek) nem lesz nehéz az IS-nek, vagy bármelyik hasonlónak, elkövetőket verbuválni!
@nincs_itt:
Oroszul is felejtesz meg én is? ucsitysza fon.
Mellesleg az a hír nagyon elült, hogy az oroszok buszoztatták ott a balkánon a migránsokat. Hogyisvagyikez?
@nincs_itt:

Igen. A tipikus menekült Németországban az autópályán halad kocsival. Rengeteg ilyet láttam már.
@látjátok feleim szümtükkel:
Hamu alatt alszik a parázs, a tűz bármikor fellobbanhat, ha nem lokalizálják, kis népies.
@ördöngös pepecselés:

Hát, nem tudom, hogy Breiviket ki engedte be Norvégiába ...
@Imola Helyesi:
Édeske, te hogyan szoktad itt néha a kommentelőket "becézni", továbbá "italozással" meggyanusítanibpl.tagát?
Szóval neked sem a gyámod vagyok, levelezzétek le, igyátok le, vagy csináljatok kisszéket, de ne engem izélgess a magánéleti gondjaid miatt. Majd, ha te tudod a határokat, akkor érteni vélem a gondodat...
@GeoCracker:

Nekem rémlik valami reichstag vagy mi felgújtása, oszt utána úgy égett minden, hogy nem értek rá az okokat sem keresni, sem megelőzni.:(
@Gábris szomszéd: Nem is töröltem a blogról.
Ahogy azt sem, amiben azt fejtegettem ki, hogy januárban a legnagyobb haszonélvezőja az akciónak a kiadó volt.
A lehülyézésen kívül nem igazán voltak ellenérvek. A későbbiek igazolták (pl. azóta is ülnek a besöpört extra-pénzen)
Továbbra sem hiszek az ördögök vs. ártatlan angyalok világfelosztásban

De az ártatlan áldozatoknak azonban mindez mindegy.

Kérdezd meg majd annak idején, hogy casus belliként érzik-e jobban magukat, vagy inkább hazamentek volna mesélni a gyereknek.
@Imola Helyesi:

dehogynem sírnál az Unió nélkül, agyatlan háztartásbeli.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Édeske, taga szokott dicsekedni vele, nekem csak a memóriám jó.
@Imola Helyesi:

Hamu alatt akkor van parázs, ha a tűz elaludt. Mondom, hogy vigyázz a vérnyomásodra, mert komoly gondokat okozhat, pl. megnehezíti a szövegértést.
@látjátok feleim szümtükkel: meg holmi fura gépek Kassán, és hasonlók.

De gyanítom a zöm nem szeret áldozati bárny lenni. Ha az alternatíva az unoka felnövekeésének megszemlélése.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

ez megint be van baszva szerintem, pedig ezt másnaposan mondom. :)
@GeoCracker: Ebben teljesen egyetértek veled.
@nincs_itt: Szerintem inkább évek, ha nem évtizedek óta felállított alvókat ébresztettek. Ha egyáltalán.

A menekült előfordulása esetleges (terelgethetik), a beállítottsága változó, a mártírhajlandósága csekály (ahoz otthon is maradhat)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem érdekel! Marhára elegem van már a liberalizmusból meg a liberális politikából!

Miért kell multikulti kontinenst csinálni Európából, miért??!!
@látjátok feleim szümtükkel:
Olvasd csak el még egyszer, mit írtam, nem olyan nehéz. Hálistennek a vérnyomásom kitűnő, egy kicsit talán alacsony is. Vércukrom is rendben van.Más?
@nincs_itt: Arról nem is beszélve, hogy hónapok óta erről beszél folyamatosan a libsik által lesarlatánozott és boszorkányüldözött Nógrádi is.
Nem vagyok ateista, de ebben BM-nek nagyon igaza van.
Pont, amikor a legnehezebb, akkor kell kitartani az elveink mellett:

"Az iszlám ellen az egyik legjobb küzdelem mégiscsak az, hogy Európába jön egy jelentős mennyiségű török, arab, farsi, és más olyan nép, amelyik muszlim, vagy muszlimnak számító országból jön, és elmondja az otthoniaknak, vagy hazaviszi az európai liberális szekularizmus értékét. Látják, megértik, hogy miért jó a liberalizmus, miért jó a demokrácia, miért jó a szekularizmus, mi a tudomány, és miért jó. Ha az iszlám világot hagyjuk elszigetelve növekedni, akkor lehet, hogy elnyomják a keresztény vagy az ateista társadalmat. Változást elérni náluk legjobban azzal lehet, hogy jó példát mutatunk. A migránsok pedig a legjobb kulturális nagykövetek."
@ördöngös pepecselés:
Európa mindig is multikulturális volt.
A kereszteny diktatúra Európa legsötétebb korszaka, lsd középkor volt.
Te jó ég, kulturális nagykövetek!!!!!!!!!!!!!
Azért az aprószentek legyilkolása sem volt piskóta!
Meg most a palesztin gyerkőcök lelövése.
@Gábris szomszéd:

Valóban, az Európába menekült migránsok közül rendkívül könnyű lehet az ISIS-nek toborozni. Azoknál csak egy sokkal de sokkal könnyebb van, ha otthon toboroznak.

Hogy Nógrádi miről beszél, annak számomra nincsen jelentősége.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Szerinted mennyire normális dolog az, hogy beülsz Párizsban vagy Londonban egy kávézóba/étterembe/bárba és a szomszéd asztalnál egy néger pár ül, a másik asztalnál kínaiak, a harmadiknál arabok, a negyediknél esetleg helyi britek, franciák.

Ez a multikulti.

Ez jó így szerinted? Én ezt komolyan kérdezem! Jó az, hogy egy európai nagyvárosban mindenféle jött-ment alakok élnek?!

Ti tényleg ilyen Európát akartok?! Mi a faszt keres arab vagy kínai Európában?! (kivéve ha turista)

Ez nonszensz baszki.
@Gábris szomszéd:

Nógrádi nem a libsik szerint sarlatán, hanem a tudományos élet formai követelményei szerint.
@ördöngös pepecselés:

persze, hogy jó így. erről szól London vagy Párizs.
@ördöngös pepecselés:
Mivel érvelni nem fogunk tudni egymásnak, ugy latom, sajnos, ezért inkább csak a kérdésedre válaszolok : igen ez teljesen normàlis, sőt, tök jó!!!! Ezek mind emberek, jó, hagyjuk...
végigolvasva a kommenteket,én szégyellem magam.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Tudom, hogy erröl szól. És szerintetek tök természetes, normális dolog. Hát bazmeg! :(((

Tegnap meglett a böjtjte a multikulti Európának. A normális ember ilyenkor a bevándorlók deportálását akarja, egyesek meg multikultit továbbra is. Elképesztő.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Aha, oké. Na, ezért fog megbukni Európában a liberalizmus mert szerencsére egyre kevesebben képviselik azt amit ti.
@ördöngös pepecselés:

No akkor most mit is kéne tenni azokkal az ötvenes években ide jöttment görögökkel, vagy a nem túl régen ide jöttment oroszokkal, urkánokkal stb.? Verjük ki őket seprűvel? ÉS mi legyen azokkal akik még fizetnek is azért, hogy kies hazánkban jöttmentek lehessenek? Mondjuk ferde szemmel.
@ördöngös pepecselés: a sok sváb között,öreganyám-öregapám is jöttment volt
@PeniValdes:

Te csak ne szégyenkezz senki helyett, hanem hallasd a hangod, mert különben égés lesz. Olyan...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nekem az általa kreált címek, nem létező rangok, kamu beosztások tetszettek! Komolyan!:)
Osztogatták a doktorikat osztrák katonáknak, cserébe azok nemlétező egyetemek-testületek rangjait, szóval oda vissza szopkodták egymást. Persze egy sima HR-es egy normál Kft-nél körberöhögné a nulla értékű papírjait, de találtak tényleg olyant is, ami igazi. Mondjuk az pont egy mszp-s alapítvány fb tagságában igaz, de apróság... :o
@CsekklisztNo.10Reloaded: szerintem egy nagyon izgalmas korszak volt,de erről majd máskor
@látjátok feleim szümtükkel:

Az a baj tudod hogy ez az ostoba "politikailag korrekt" dumát nyomják egyesek, és egyből elkezdenek szélsőségesezni meg fasisztázni ha radikális megoldást akar a TÖBBSÉG a betelepültek ELLEN.

Totál meg van hülyülve a társadalom egy bizonyos része. Ez az igazság.
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Változást elérni náluk legjobban azzal lehet, hogy jó példát mutatunk."

Mondjuk azzal, hogy az alaptörvényben nm istenezünk, hanem azt mondjuk, hogy ez a haza mindenkié, azé, aki bármilyen vallásban hisz, és azé is, akik nem hisznek egyikben sem. Szóval ezzel azt gondolom a sok képmutató igen csak adósa az állampolgárok jelentős részének.
@PeniValdes:
A magyari törzsek közt meg akadtak érdekességek! Olyan is, mely jobbról ballra írt már akkor is, meg kelet felé dobálta a szőnyegét...
@ördöngös pepecselés:

Tudod a németeknél akartak már radikális megoldást. Tucc róla? Ráadásul azok nem is a betelepülők ellen, hanem még saját vérrokonaik ellen is alkalmazták.

Egyébként érdekelne szerinted mi lenne az a radikális moldás? Győzz meg, hogy van olyan, ami radikális és jó.
@ördöngös pepecselés:

kezdjük ott, hogy mi a fasz köze van a "néger párnak" meg a "kínaiaknak" a muszlim terrorizmushoz, bazdmeg.

de tudod mit, inkább ne kezdjük.

@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

kicsit a fotosopp "intim fotókra" emlékeztet, te Tibor, az nem a CC Catch 30 évvel ezelőtti poszterképe ott az ágyban melletted? hátőizé. :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem érted te Boli. Én is megalakítom a saját akadémiámat, oszt annak akát te is diszdoktora lehecc.;D
Most gondokodom egy jó akadémia néven.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: na nemá'! montenegro, koszovo albania... az albán embercsempész maffia a legnagyobb európában, ha nem a világon! muszlimok, zömükben igen!

mit mondott merkel mutti hónapokkal ezelőtt? azt, hogy a nyugat-balkániak NE IS PRÓBÁLKOZZANAK! montenegro hol is van??
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Én magáról az egész multikultiról beszéltem hogy nem kéne ide Európába. Ebbe beletartozik a kínai meg a néger meg a török meg az arab, de a zsidó is. Ennyi.
@látjátok feleim szümtükkel:

Kitoloncolni a bevándorlókat/migránsokat. Akik meg most jönnek, vagy kerítéssel megakadályozni őket.

Vagy le kell őket lőni a csónakkal együtt. Sajnos nincs mese, vagy ők vagy mi. Ez nem fasizmus meg nácizmus amit a libsik akasztanak ránk, hanem racionalitás, józan ész.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: és anyám unokatestvérének a nagymamája meg üzbég volt
@ördöngös pepecselés: ok,ok,de van nekem egy "fönököm",aki arab,itt él vagy 30 éve,és orvos..
@nincs_itt:
A legjobban fizetett "megélhetési hívők" azok ott, plusz a csempészet. Elég elsőkézből való infók alapján mondom.
Németek mégis x éve tűrik. Most kevesebb pénz jut oda, nem olyan bőkezű az arab támogatás, egyre feszültebbek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igen igen hogyne. Hát ha még a bevándorlást is támogatná, egész véletlen dezsőke sem ért volna rá "oknyomozni" vele kapcsolatban. :)

@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ilyen apróságokkal neked sem kell foglalkozni. :)

"a tudományos testület „nemzetközileg is egyedülálló” – áll az Osztrák Fegyveres Erők hivatalos honlapján. Ennek a bizottságnak 2007 óta vezetője Wolf Rauch:

www.bundesheer.at/cms/artikel.php?ID=3634

az Index e-mailt kapott a grazi egyetem egyik professzorától, Wolf Rauchtól, aki azt írta:

„Nógrádi György kérésére megerősíti, hogy Nógrádi György több mint tíz éve tagja az osztrák védelmi minisztérium mellett működő tudományos testületnek. Ez a tevékenység tiszteletbeli, semmilyen díjazással nem jár. Wolf Rauch levele szerint ő (mármint Rauch) ennek a tudományos testületnek a vezetője.”

Wolf Rauch egyébként számos tudományos publikáció szerzője, valamint a grazi egyetem társadalomtudományi karának dékánja, akit Dezső András csak „egy grazi professzorként” aposztrofál.
@PeniValdes:

Aha persze, meg mérnök meg agykutató meg biológus meg tanár.

Mesélj mgé! :DDD
@látjátok feleim szümtükkel:
Majd összegründolunk "Ragúza" mintájára párat...
@Gábris szomszéd:
Amit mindössze az osztrák kormány cáfolt meg. Tényleg apróság...
@ördöngös pepecselés: "Kitoloncolni a bevándorlókat/migránsokat."

Értem. Ezek szerint akik 56-ban emigráltak, azokkal is így kellett volna kivétel nélkül bánni? Vagy ami elmúlt, az már nem számít? Akkor a horthy-éra dolgai sem számítanak?
Ez a grazi porfeszőr nem az a másik profeszőr? Mert ugyé akkor érthető, miért is jár a mi nagy szakértőnk olyan sokat Grazba.
@ördöngös pepecselés:

egyébként szerintem New Yorkban is van egy csomó kínai, néger meg arab, csak ha ott jutna eszedbe egy mecsetben (van New Yorkban mecset?) az Egyesült Államok alkotmányos rendje ellen uszítani, a szónoklat közepén vinne el a SWAT és gyorsított eljárásban kapnál egymillió évet.
@ördöngös pepecselés:

ezek azért vannak itt, mert igény van rá. ennyi.
@látjátok feleim szümtükkel:
:-)) Igy van, orban vallási fanatikus, bár hitetlen
@ördöngös pepecselés:

ja, és Európában a "multikulti" előtt is volt terrorizmus, hogy most csak az ETA-ra, az IRA-ra vagy Vörös Brigádokra utaljak, gondolom azt is a kínaiak meg a zsidók csinálták.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Végülis még sosem volt New Yorkban terrorcselekmény.

Vagy várjunk csak...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Mit, hogy Rauch nem a grazi egyetem profja, vagy azt, hogy látják az elküldött emiljeit? Az viszont jó hír, hogy humorod a régi. :)
@ördöngös pepecselés:
Gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy a népek, rasszok keverednek, olyan hogy echte magyar nincs, ellenben svábok, bunyevácok, kunok, örmények, zsidók, cigányok leszármazottai vagyunk mi is, magyarok. Menj ki egy magyar temetőbe, nézd meg a sírok feliratait...
@Gábris szomszéd:
Akkor most már csak a tobbi, valóban nem létező titulusát es nem létező egyetemet, melynek professzora kell megmagyarázni..
@ördöngös pepecselés: mivel,kórházban dolgozom,így hát orvosokkal,ápolókkal,mütösökkel kerülök kapcsolatba,és nem hentesekkel.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Faj tudomány, fajok elmélete, kultúrák keveredése.. te meg ennek nézz utána libsi maszlag helyett.
@vakapad: sajnos bebizonyosodott, hogy a mészárosok közül többen a menekültekkel érkeztek, miután azonosították az elkövetőket!

nem is mondtam, hogy menekült volt, de azért igyekezz csak mellébeszélni!
@ördöngös pepecselés:

nem vagy az a nagy biológus, mi? :))) "faji elmélet" idióta...
@ördöngös pepecselés: ja, amikor a koponyákat vizsgálták...
Méhelyiről olvastam,hogy egyszer vércseppből próbálta kimutatni,hogy ki mennyire magyar...egy echte sváb nyert..
@nincs_itt:

Érdekes te meg régebben Orbán Viktort szidtad itt, most meg kiállsz mellette meg azért burkoltan igazat adsz neki.

Nahát! Mik vannak!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te mondtad! fizetett!!! megélhetési hívők... ki is fizeti őket???
@ördöngös pepecselés: édes drága szerény képességű barátom, orbán viktor jelen pillanatban is a legkevésbé tisztelt és szeretett ember a szememben, sőt kimondhatom, hogy annyit kevesen ártottak mo.-nak mint a zseb-dúcse!
a magnetikus tyúk és a vas szeg esete forog fenn az ő esetében!
egyébként meg én eddig is híve voltam a szigorú ellenőrzésnek a bemenetelnél,ezután is leszek,és nincs kegyelem terroristák ellen,csak közben próbálom a tömegben meglátni az embert. na itt a különbség.
@ördöngös pepecselés: mi van faszfej, lecsúszott már egy hatos aranyfácán a gigádon, me annyi faszságot összehordtál egy délelőtt alatt, mint ebola egy hét alatt.

az ilyen tróger szarcsimbókok miatt fog szétesni európa, mint amilyen te és a gazdád, gecivitya vagytok!
@ördöngös pepecselés:
Menj ki egy magyar temetőbe és nézd meg a sír feliratokat. Nincs itt semmilyen maszlag, ez a történelem maga. Vagy kezdjük a Hét Vezérrel: hét különböző etnikai törzs kötött nemzetséget eleve. Vagy legyen a Biblia, az inverz levezetés, és akkor emiatt nincs négerezesre és cigányozás rá ok: egy apától és anyától származunk.
@taga20:
Te is fijjam, stílus... Végy vissza!
és már csak az a kérdés marad nyitva, hogy ha az IS-t minden, az összes létező titkosszolgálat figyeli, élen az NSA-val(igaz ők meg mindenki mást is figyelnek), akkor hogyan lehetséges a párizsi skandalum?

hm?
@Gábris szomszéd: a kormányzat jogi panasza miatt, nem érhető el ez a tartalom országodban.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: most mé'??? ha eccer igaza van! de most télleg egyet értek a tezsvíremmel! és nem csak ezé' mer japó verdája lesz!
@Gábris szomszéd: szerintem az én életemben még lesz háború,de előre nem félek tőle.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: értelek haver, de hogy lehet az ilyen fehérjéhez viszonyulni, aki többek között ilyet képes iderittyenteni?

"Vagy le kell őket lőni a csónakkal együtt. Sajnos nincs mese, vagy ők vagy mi. Ez nem fasizmus meg nácizmus amit a libsik akasztanak ránk, hanem racionalitás, józan ész."

ettől függetlenül, próbálok disztingválni:)
@PeniValdes:

gondolom a mérnököket vagy mondjuk az autószerelőket is felbasszák az "okosságok".
ezért "jó" kommenteket olvasgatni... :)))
@ördöngös pepecselés:
Azért alfahírt ne tegyél még fel, az Gábris asztala :-))
@taga20: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: most mé'??? ha eccer igaza van! de most télleg egyet értek a tezsvíremmel! és nem csak ezé' mer japó verdája lesz!
@ördöngös pepecselés:

nem a liberalizmus bukott meg, hanem az állami impotencia.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Az a Jobbik asztala, én még mindig Fideszes vagyok és maradok is :)

Az "iszlám Európa utolsó mentsvára" Zázrivecz Gábor

A Jobbik hiteltelen.
@nincs_itt: azé láccik, hogy a nehéz időkben, kire számíthat az ember:)

söröd van? vagy külgyek egy hatos aranyfácánt?:))

ja és, hogy a témához is hozzászóljak:)))

www.napiszar.hu/showPost/A_tanga_olyan_mint_az_Afgan_hadsereg_
@nincs_itt:
Aszondják lehetetlen minden egyes embert megfigyelni, profilozni - bár a szándék megvan rá:-((
A kib terrorusták ezért foleg makulátlan múltú egyéneket igyekeznek beszervezni.
@taga20: lécci küggyé má'! mer' tök herótom van a Tucher Kristall Weizen-től, de Christkindlmarkt Bier-től is kiver a víz, mer klerikálisan itattya magát!
most azért bedobtam egy junájkumot, a diplomám emlékére, unni-cum laude sikerált, a felső-pleisztocénba.
lehet itten venni bótba! de van erős pista is! de álcázzák: starker stefan néven akarnak átbaxni!
@CsekklisztNo.10Reloaded: haver, te olyannak acc félpontot, aki a géefgé féle gnómtól rak be ide valamit? eszednél vagy?:)
@nincs_itt: @taga20: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Higgadjunk le a ...csába:-)
Jogos egyébként felhaborodásunk a sok szennyes, provokáló komment miatt.
@CsekklisztNo.10Reloaded: ha most a "menekültekre" gondolsz, akkor tényleg nem rossz gondolat, ugyanis 90%-nak nem voltak okmányai, vagy igazat mondtak, de a tapasztalatok alapján inkább hazudtak a regisztráláskor, durvára nem tudni kik ők és honnan jöttek... tényleg szinte láthatatlanok, különösen a múltjuk!

a humanizmus és az emberiesség égisze alatt megengedhető, hogy százak essenek áldozatul az ál-humánumnak?
@taga20:
Neked nem kell ma gyászolni csak nekem?
@ördöngös pepecselés: a te anyád meg kecske b@szta, mégsem vagy kiközösítve...
@taga20:
Jó napom van, tele a pocak, bár nagyon!!! nem értek a fazonnal együtt, de (velem) még normális stílusban beszélt, ezért hasonló hozzáállással kezelem.
De irditanék:
- A) folyamatosan bassa szét a blogot
- B) szerint torkon kell szúrni egy szabálysértők egyből
- C) négerezik

Nekem is faszkivan. De Boli majd rendet tart, téged is véd...
Egyes kommentelő magából indul ki, amikor a várvonalát ismerteti. A magyar a legősibb gén a Kárpát-medencében erősíti meg egy nemzetközi vizsgálat.
@nincs_itt:

Bebizonyosodott. Aha. Leszbosz, Athén, Belgrád, Zágráb, Ljubljana, Graz, München, Strassbourg, Párizs, gyalog-vonat-busz. Így jöttek terroristáék. Hát ja, ha én terrorista vónék, magam se jönnék másként.
Éljenek az olyan "művelt kommentelők" , akik azzal köszönnek be rendszeresen, hogy aki nem az ő véleményüket nyaldossa, az ..... stb, stb, és ezek után még neki áll feljebb.
@ördöngös pepecselés: Ja a fidesz pedig "hiteles". Röhög a vakbelem. :)

tenytar.blog.hu/2014/03/27/orban_viktor_legnagyobb_szelkakaskodasai_a_tenytaron

Valamint:

"Az új jogszabály alapján még akkor is az adósokat sújtják az árfolyamváltozásból fakadó terhek, ha a szerződés érvénytelen. A "jogalkotó" az Európai Bíróság, a Kúria és az Alkotmánybíróság döntésével szemben hozott törvényt."

mno.hu/belfold/ujabb-pofon-a-devizaadosoknak-1313571

scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/t1.0-0/p180x540/10389653_892345587465354_7160026647303298741_n.jpg?oh=292d592336b2d74ea4906276d7bdd99d&oe=56F0213D

Ja azt még elárulod, hogy melyik jobbikos polgi mondta már évekkel ezelőtt, hogy kerítést kell építeni? :)

Ez pedig pluszbónusz CSAK NEKED. :)

scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/s720x720/10409183_999763090056936_6432902555557545641_n.jpg?oh=a7ebffa79097b35d522740dc25dd5666&oe=56B2C29C
@vakapad: épeszű terrorista csak így csinálhatja, tök igazad van. a sok kretén meg még jobban belerúghat a menekültekbe.
@Xiaomi: tán úgy, hogy el se induljanak... hogy demokrácia legyen ott is, hogy legyen jövője az ott élőknek (igen, szerintem sem elfogadható az izraeli állami politika a palesztinokkal szemben, nem szimpatizálok szaud-arábiával, de iránnal, a moszkovita oroszországgal, a -sztánokkal sem)... a balkán már európa, szerbia/makedónia, görögország gondja a mi gondunk is... én egy egységes európában látom a jövőt...
@vakapad: nem én mondtam, hanem a francia szervek... mellesleg neked ez van, úgy születetten, vagy tanult ez a szűklátókörűség?

tehát, akkor a te gondolat meneted alapján, a terroristák csak és kizárólag első osztályon érkeztek, esetleg kizárólag 2-3 generációs bevándorlók, kizárólag NEM muszlimok, csak ez jutott eszébe, hogy "Allah Akhbar!" lövöldözés közben.

fentebb vezettem le, hogy a menekültekkel azért volt tanácsos érkezniük, mert IRATOK NÉLKÜL beléphettek franciao.-ba is, amit addig nem tehettek meg! majd azt mondhatták, hogy abdul ibn abdul szíriából.
ha nem akarod érteni, hogy ha csak 1-nek is sikerült, de legalább kettőnek a hírek szerint, az 150 halálos áldozatba, 200 sérültbe, ebből 80 súlyos!, került eddig európának! pénzről és a szélsőségek előretöréséről nem is beszéltem, ami további áldozatokat fog követelni!
@Imola Helyesi: ebola, te most magadról ugacc, mint egy veszett kutya?

állandóan hozod a fityeszes formád, ha valaki beleveri gecivityaseggébe az arcod, ako meg elkezdesz arcoskodni:)

na megyek kertészkedni, me baba az idő.
@nincs_itt:
Szerintem ez nem álhumanizmus, röviden.
Az a kérdes, hogy az aljas terrortámadások miatt a menekülteket be kell-e fogadni? Röviden erre is: igen
De kurva bonyolult a kérdes, erről pofázunk hónapok óta, nincs egyértelmű jo válasz, az idő mondja majd meg a döntés igazát.
Analóg:
- be kell-e tiltani az alkoholt, h egy részeg ne üssön el csít és haljon meg 120 ember az utakon?
- kell-e mindenki mellé rendőr, hogy ne legyen 12345 gyilkosság egy évben

Kisebbségi vélemény - a film erre is jól rámutat...
@taga20: ne legyél te is hüje! a legtöbb terrorista regisztrálva van, ha jön a dögól reptérre, útlevél ellenőrzés esetén, igen nagy eséllyel le is bukik!
@CsekklisztNo.10Reloaded: én egy helyes (szerintem helyes) választ ismerek!

faxér akarjuk őket demokráciával terhelni, amikor nem vevők rá!
jól meglennének a számunkra érthetetlen világukban, de vannak olyan hatalmak, akiknek egyszerűen monomániájukká vált a demokráciát mindenkibe! elmebaj!
szaud-arabia oda nem akaródzik demokráciát exportálni, pedig kurvára nem demokrácia.

az muszlim társadalmaknak meg van a saját állami berendezkedése, ez pedig a teokrácia.
@vakapad: egyetértek annyi kiegészítéssel, hogy "az viszont nagyon valószínű, hogy a muszlim vallás sokban hozzájárul ahhoz, hogy a követői ilyen (a keresztény vallásban egyértelműen bűnnek minősülő) öngyilkos merényleteket kövessenek el" miként az iszlámban is bűnnek minősül a tett...
@nincs_itt:
"az muszlim társadalmaknak meg van a saját állami berendezkedése, ez pedig a teokrácia."- az elől menekülnek
@Imola Helyesi:

Morális attitüd elismerve, megkapod a fiatalságot az örök életet és az erőt.
@nincs_itt:
En ebben hiszek, es ennek nincs köze a terrorizmushoz
alapblog.hu/szep-remenyek/
@Gábris szomszéd:

Assad mint a szíriai béke hírnöke. Ahha.

Érdekes megközelítése ez a dolgoknak. Hányingerkeltő, de érdekes.

Azt tudnám tanácsolni a diktátor lájkolóknak, hogy azzal az élnénk fantáziával amivel bírnak képzeljék el egy percig, hogy 2006-ban a zavargásokat Fletóék katonai erővel lenyomják a picsába, és onnantól ő az magyar Aszad.

Toroczkainak, Budaházynak azóta hugyoztak, Vona a Mátrában, Orbán a Vértesben bujkál, de ha összefutnak egymást is lövik, miközben a Gyuriferit támogató Putyin légiereje bombázza őket. Aki menekülne az magyarsága vagy kereszténysége miatt volna terrorista úgy, hogy a világ közvéleményének szemében még hülye is ráadásul mert Gyuriferi amúgy a béke szigete közép ejrópában.
A titkosszolgálatok nagyon csúnyán megbuktak.
S ha igaz, hogy a bajorok tájékoztatták a montenegrói egyedről a franciákat, akkor a rendőrségeik is nagyon csúnyán melléfogtak.

Terrorista migránsok nélkül is százszámra áramolhat be bárhová, ezt kivédeni nem lehet gyakorlatilag.

Persze, a mostani népvándorlás nem könnyíti meg a terrorelhárítók- -az igaziak, nem a mi primadonnáink - helyzetét.

Azon lehet elgondolkodni, hogy a világ összeszűkölése mellett fenn lehet-e tartani anyagi jólétünket és viszonylagos elkülönülésünket a válságövezetektől s a kevésbé boldog népektől vagy pedig be kell szállni, vissza kell osztani ezeknek a válsággal sújtott népeknek a megtermelt jövedelmek egy bizonyos részét.

A tőke a munkásmozgalmak megerősödését követően rájött mert rávezették a sztrájkok, hogy többet kell adni a melósnak, ha többet akar.

Lassan kezdhetünk mi is rájönni, hogy a Föld egyre kisebb, felemelt kisujjal bezárkózni kerítések és kutyák mögé nem perspektíva, végképp nem megoldás, ez Dél-Afrikában sem tudott sokáig működni.
S nyugodt szívvel jelenthetjük ki azt is szerintem, hogy ahogyan a szocialista eszmék exportja megbukott, ugyanolyan csúfosan bukott meg az amerikai hamburger-demokrácia exportja is.
@dr. jenőke (jenőke):

Csak óvatosan Tarjányi Péterrel, mint biztonságpolitikai szakértővel.

T.P. 1991-1998-ig összesen 7 évig volt rendőr. Ebből k.b. hármat nem dolgozott, de fizetést kapott. Még díszrendőrnek is harmat. Ellenben rendszerváltási rendőr. A rendszerváltásos rendőr ideáltípusa, nyal, törtet, kiszolgál, mószerol.
Saját facebook oldalán azt írja, több száz bevetés köthető hozzá. Na, ja. Viszont 'szerzőtársa', Dosek Rita nevét lehet, hogy érdemes megjegyezni.

"T.P. 1969-ben született Budapesten.
Az általános iskola befejeztével a Kossuth Lajos Repülőgép szerelő Szakközépiskolába jelentkezett. Innen egyenes út vezetett 1987-ben a szentendrei Kossuth Lajos Katonai Főiskolára. Határőr szakon katonai és pedagógiai diplomát szerzett.
Pályakezdőként először a Rendőri Ezredben szolgált, innen került át 1991-ben a Rendőrség Különleges Szolgálatához; ahol több parancsnoki beosztásban dolgozott, majd a Műveleti Osztályt, később pedig a Speciális Osztályt vezette. 1993-ban részt vett az USA Külügyminisztériumának szervezésében a University of Lousianna kríziskommunikációs képzésén. 1996-ban elvégezte a Rendőrtiszti Főiskola bűnügyi szakát.
Tudásának és szakmai tapasztalatainak birtokában leszerelését követően az FBI Akadémia – Nemzeti Oktatási Központjában kezdett tanítani. Speciális feladata volt a külföldi válságövezetekben végrehajtandó katonai és rendőri feladatokra történő felkészítés.

1999-től az üzleti világban informatikával, pénzügyi tanácsadással, ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cégek vezetőjeként, tulajdonosaként ismerték meg a nevét. A közelmúltban internetes híroldalakkal kezdett foglalkozni.
2009-ben diplomát szerzett a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdász menedzser szakon.
Jelenleg - cégvezetői tevékenysége mellett - a következő könyvein dolgozik." (Mondjuk ezeken inkább Dosek Rita dolgozik)

Azt még megemlítem, hogy T.P. ellen 2 éve folyik csalás bűntette miatt eljárás, az összeg cca. 400 millió (HUF), 3 napi fogva tartás után szabadlábon védekezhet, húzza is az időt rendesen 2013-óta. Azóta intenzívebb gyakorisággal pózol a TV-ben, miután és feltéve összeolvasgatja a mértéktartó lapokat, és tájékozódott, hogy mi az aktuális deal.
Egy igazi tróger, aki a tv-t is felhasználja az irhája mentésére.

Mindazonáltal emberére akadt.
@Fabius: Ööööö hány ártatlan embert ölt meg Aszad és mennyit az USA és a hozzá csapódó nyugati haderők, mondjuk a berlini fal leomlása óta??? Ja tudom az utóbbi áldozatokat az igazán vigasztalhatja, hogy a "demokrácia nevében" járulékos veszteségek, viszont kurva szar lehet annak a halottnak, akit a rohadt rezsim ölt meg. Stimmt.
@ördöngös pepecselés: gondolom, te csak magyarral kúrsz, mi... kivéve, ha turista...
@Sir Bates dö Hól: Azt se tudja, mi az, legfeljebb neten látott olyasmit.

Dől belőle a kielégítetlenség.
@ördöngös pepecselés: figyelj árvíz-károsult!... a magyar gulyás már bécsben is multikulti...
@Fabius:

Azért az világosan kellene látni, hogy a demokrácia-export nem működik. Se a szocialista se a kapitalista, se a köztes.

Az arab és iszlám világban a legnyitottabb és legfelvilágosultabb társadalom kialakítása az ő nevéhez kötődik.

Az A. helyébe lelépnék a picsába a zsetonnal, meg néhány haverral és a csajokkal, otthagynám az export-import demokratáknak az egész iszlamista bagázst, hogy tudják követni Irak, Irán, Egyiptom, Líbia, Afganisztán és a többi mintaforradalmi országot. Nem tudom Tunéziában mi a helyzet? Meg itt-ott-amott?
@Sir Bates dö Hól:
:-)) Kedvencem a wienerschitzel, a császármorzsa, az erdélyi kürtőskalács, a strapacska, és a jófajta gerslis sólet. Ha Londonban vagyok, első utam egy curry house, a "néger" puncit viszont simán verik az itthoniak...
@ördöngös pepecselés: "Vagy le kell őket lőni a csónakkal együtt. Sajnos nincs mese, vagy ők vagy mi. Ez nem fasizmus meg nácizmus amit a libsik akasztanak ránk, hanem racionalitás, józan ész."

mint a bogár-féle hárommillió, mi?... vagy te, vagy én, ki húzza anyádat?... hazamegyek oszt' tokától-bokáig... így gondoltad?...
@Fabius: Arról nincs esetleg valami infód, hogy az Aszad-nál többszörösen despotikus középkori diktatúrát miért nem akarja sohasem felszabadítani az USA vagy Izrael?

www.atv.hu/kulfold/20151025-a-nemzetkozi-tiltakozas-ellenere-kivegzik-a-szaud-arabiai-fiatalt

24.hu/kulfold/2015/01/16/nyilvanosan-lefejeztek-egy-not-szaud-arabiaban/

youtu.be/UCDhR4nZHJ0

Ehelyett mi van?

images.huffingtonpost.com/2008-01-17-bush_sword_2.jpg
@Gábris szomszéd:
Ne rohogtesd ki magad Asszad sokkal több szírt gyilkolt le, mint a "nyugatiak".
A szaudi rezsimre vonatkozó kérdésed részben jogos, részben nem, ők még nem fordultak ideggázzal saját népük ellen. De mondom, nyilvan, mint szivetségest nem figják bimbázni...
Úgy komolyan azért elgondolom, ha mindenütt olyan laza lenne a gyeplő, és megindulhatnának a népek, mint ahogy nem és Európába csak úgy bezúdulna 100 millió kínai, 20 millió délkelet-ázsiai- 10 millió iszlamista, és 30 millió afrikai, akkor mi a szentszart tennének az emberbarátságtól csöpögő lelkek gazdatestjei?

Tehát a poszt üzenete világos:

"___Pedig ha valamikor, akkor most kéne hátra lépni és egységet mutatni. Nem a migránsok, muszlimok, hanem a bármilyen színű-szagú-vallású terrorizmus ellen.___"

Köszönöm, hogy leírtad. De a hátralépés rád is érvényes kell hogy legyen.
@ördöngös pepecselés:
.
Gondolom ifj. nagybányai Horthy István - muszlim neve szerint Sharif Horthy - nem büszke a hozzád hasonló fanatikusan hülyékre,
@taga20:
Ugatni te szoktál. Te meg a legarcátlanabb, mocskosszájú kommentelőké dugod be.
@Gábris szomszéd:
... bármennyire is igaz, h az a legretardáltabb teokrácia az összes közül
@Gábris szomszéd: Csak hát a terrorcselekményeket nem a bevándorlók követik el hanem a terroristák. Ha egy árva menekült sem érkezett volna Európába ez a terrorcselekmény akkor is bekövetkezett volna, ugyanis ez válasz volt a franciák szíriai bombázására.
Tehát a menekültek miatt nem nőtt a terrorveszély mert az már a menekülthullám előtt is magas volt.

Lásd a madridi vonatokon elkövetett merényleteket mikor még egyetlen menekült sem érkezett Szíriából.
@jaegtoer:
Most lépdelnek hátrafelé, nem látod?
Egyesek már bele is estek a gödörbe, a csapdába.
@Imola Helyesi:

"_Most lépdelnek hátrafelé, nem látod?
Egyesek már bele is estek a gödörbe, a csapdába._"

Nem, ezt kegyed jobban látja, én már lejöttem a fáról, maga meg ott fönn kacarászik és esze ágában nincs se lejönni, se leesni, se fát váltani. Elismerem, nincs könnyű helyzetben.
@Sir Bates dö Hól:

Úgy olvastam, hogy ha az öngyilkosság Allah számára pozitív törekvések érdekében történik, akkor a mártíromság egyenesen a Paradicsomba juttatja az elkövetőt. Hogy a családjának attól kezdve nincsen anyagi problémája, az már csak hab.
@jaegtoer: Gondolj bele, ha az a 100 millió kínai venne letelepedési kötvényt, mekkora királyság épülne belőle Felcsúton. A kisvasút is meg lenne hosszabbítva Vlagyivosztokig.
Hát ezért bátorítják őket, a pénzes kínai jöhet különböző offshore cégeken keresztül.
@Imola Helyesi: moss fogat, majd jöhetsz... a protkót hagyhatod a pohárban is...
@vakapad:
:-) azért ezt nem venném szó szerint, a hittudósok abban sem egységesek, hogy 72 szűz várja a mártírt a Paradicsomban. Mondjuk szétrobbant testtel, fej nélkül, nem működő cerkájával annyira nem nagy buli...
@Sir Bates dö Hól:
Van neked ott bőven , francia-honban husika. Válogathatsz, egzozikusok, sokszínűek, vastagszájúak és csípőjűek, és nem értik, amit mondasz, ez + pont neked.
@jaegtoer:
.
Giacomo Girolamo Casanova de Seingalt is üldögélt börtönben, mindez nem változtat a lottó népszerüségén.

T. P. megítélés sem egy esetleges vád miatt változna egy véleménye értékelésekor - vagy fordítva.

Nincs okszerű kapcsolat.
@jaegtoer:
.
Giacomo Girolamo Casanova de Seingalt is üldögélt börtönben, mindez nem változtat a lottó népszerüségén.

T. P. megítélés sem egy esetleges vád miatt változna egy véleménye értékelésekor - vagy fordítva.

Nincs okszerű kapcsolat.
@The real Donky:
Persze, egy finnugrista csinált erre fel egy blogot.
Én Seminonak hiszek.
@CsekklisztNo.10Reloaded: a teokráciát, a muszlim esetén sem szabad összetéveszteni a szalafista idiótákkal!

tunéziából menekült mondta, hogy remekül megvoltak az arab tavaszig, akkor elszabadultak a dzsihadista, fundamentalista féleszűek(ezt maga mondta így), az arab világ nem tud mit kezdeni a demokráciával... sajnos, de ezt tudomásul kell vennünk! ami nekünk diktatúra, az számukra elfogadható berendezkedés. de az elmebeteg iszlám fundamentalisták elől valóban menekülnek!
de ki is szabadította rájuk ezeket?
@Imola Helyesi: Ennyi idő alatt elolvastad? :)

Jól mondod, a hit ebben a kérdésben nagyon sokat számít.
Én elolvastam innen és onnan is több elemzést, ezért írtam, hogy erősen kétséges, hogy mit is bizpnyít az a vizsgálat.

Bocs az OFF-ért.
@dr. jenőke (jenőke):
Azért ne vegyük el a dicsőséget Voltaire-től, ő "vilagosodott fel" először, hogyan kell megbundázni a lottót.
@nincs_itt:
Jogos, igazad van, a két dolog nem ugyanaz!
Lelőhetem a poént? Nem az USA:-))
Többeknek:

Valóban, szűklátókörű vagyok azon váteszekhez képest, akik itt nekem osztják az észt, mégpedig nagykanállal. Az észosztás oka az, hogy azt írtam, a párizsi merényletek és a menekültáradat közötti összefüggés valószínűsége kicsi. Nem általában írtam, hanem konkrétan. Párizst.

Erre következtek az érvek, hogy "egy montenegrói férfit kocsiban ülve fogtak el Németországban", és hogy Montenegró ugyebár a Balkánhoz tartozik (hehe), valamint hogy hány "szakértő" figyelmeztetett arra, hogy a menekültekkel együtt terroristák is beszivároghatnak Európába. Fantasztikus, ki hitte volna. Úgy gondolom, hogy ha a terroristák "beszivárgására" semmilyen egyéb módszer nem létezne, mint a menekültekkel való együtt érkezés, akkor megérteném a dolgot, így viszont kénytelen vagyok áperte kijelenteni, hogy itt nem a terrorizmus beszivárgásától való félelemről van szó, hanem egyértelműen a menekültektől való félelemről, és ehhez csak ürügy a párizsi terrortámadás felemlegetése. A terroristák ha lesz menekült ezerszám, ha egy darab se, mindenképpen meg fogják találni a módját, hogy beszivárogjanak, indifferens tehát, hogy vannak-e menekültek, vagy sem.

Egyébként, mint már sokszor leírtam, a véleményem szerint a menekültáradatot le kell állítani, a leállítást ott kell megtenni, ahonnan elindulnak, ehhez sokféle módszert kell alkalmazni (pénzt, paripát nem sajnálva), és a kérdésben közös európai fellépés kell, mégpedig nagyon rövid határidőn belül. A döglött lovat közben Európa egyik részéből áttolni a másik részébe nem ér, mert azzal csak egy ország húzhatja ki magát a slamasztikából, Európa nem, akkor pedig a lóhúzogatónak olyan sok becsülete a jövőben nem lesz.
@nincs_itt: ja, '11 tavaszán is a teokrácia hívei voltak, akik tiltakoztak csupán, mi? (azt nem említve, hogy egy teokrácia biztos a legjobb kapcsolatokat fogja kiépíteni egy transzatlanti demokráciával, h8sz nem akar ő hitet terjeszteni)... sz'al mindenben igazad van...
@ördöngös pepecselés: A rasszista jó kurva anyádat. Te idegengyűlölő fasz a kaukázusi rassz("fehérember) is az afrikai ősemberek sokadik generációs leszármazottja. Ha elvakult fajgyűlöleted mellett legalább időnként néznél NatGeo Tévét, akkor talán valamit fejlődnél is.
Így csak abban vagy biztos, hogy az ember szine a fehér. De sajnos, ha körülnézel a világban, akkor rövid számolás után magad is rájöhetsz, hogy a "fehérember" van kisebbségben a többi rasszhoz képest.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Itt nem arról van szó, hogy te mit gondolsz a dologról, hanem arról, hogy ő mit gondol róla, hiába próbálsz helyette gondolkodni.
@Sir Bates dö Hól: te ennél sokkal értelmesebb vagy!
Azonosították ujjlenyomat alapján az egyik merénylőt, fiatal, párizs környékén lakó francia férfi.
Ennyit a beszivárgó terroristákról.
@vakapad: köszönöm szépen, hogy igazolod amit eddig leírtam!
nem kell látni az összefüggést, különösen, ha nem akarja valaki látni!
beszivárogtak eddig is, viszont a szivárgást egy cseppet könnyebb ellenőrizni és javítani, mint a völgyzáró gát átszakadását, ami valóban hoz tiszta vizet, de hordalékot és mocskot is dögivel!

ahogy igen sokszor kifejtettem, a menekülteket, akik valóban azok, minden eszközzel segíteni kell!
viszont, eddig, 500 ezer regisztrált(németo.) 300 kiutasítás, mert még nem értek a végére! tehát, gyaníthatóan igaz lesz a minimum 80%-os ráta!
@vakapad: ez nem Allahnak tetsző tett... az élet védelme egy muszlim kötelessége...
@vakapad:
Ember legyen a talpán, aki tudja hogy mi történik ott valójában, az embereknek van világnézetük és ahhoz igazítják a tényeket. De szerintem ez jo szamárvezető, meg szucsinek tobbi írása szír témában. Aki teljesen átlátja, annak megcsókolom a ..))

fotelkalandor.blog.hu/2013/09/02/minden_amit_tudni_szerettel_volna_sziriaerol_de_soese_merted_megkerdezni
Egy jó hír azért:
Kedden a Wembley-ben megtartják az angol-francia meccset.
@nincs_itt: te is... mindenkinek: nem vagyok "migráns-simogató" (asszociálva azonnal az állatsimogatóra, már a szóösszetételt is pejoratívnak tartom), de, mint merkel, vallom: mindenkivel, aki ide érkezik, emberi módon kell bánni, tekintet nélkül arra, hogy maradhat-e vagy sem... a @habakuk000: által írottakal az európaiak felelősségéről pedig majd mindenben azonosulni tudok...
Siesta vége, szép hétvégét nektek.
@Sir Bates dö Hól: ezt sosem vitattam! "mindenkivel, aki ide érkezik, emberi módon kell bánni, tekintet nélkül arra, hogy maradhat-e vagy sem..."
viszont, azt ki merem jelenteni, hogy európának is van felelőssége az arab világban kialakult helyzetért! éppen azzal, hogy mindenáron európai, liberális demokrata eszmékre akarta tanítani és kényszeríteni az ott élőket, mert írtad, hogy sokan tüntettek a fennálló rezsimek ellen 2011-ben és később. igaz! most ezek a rezsimek nincsenek, viszont van helyettük egy sokkal borzalmasabb valami.
nehéz döntés, de meg kell hozni!
a szaudi királyság az nem zavaró, ugyan miért? pedig nem jobb mint a megdöntött rezsimek...
ja, csak nem az olaj...
na ezek az én bajaim! meg már azok baja is akik eddig ott éltek, igaz diktatúrában(a mi fogalmaink szerint), mára ez szimpla terror, anarchia és hadurak játszótere lett, tényleg sokkal jobb.
@nincs_itt: mint írtqm, nem szimpatizálok a szaudi berendezkedéssel sem, mint ahogy a moszkovita rezsimmel sem, melynek legfőbb támogatói a csupán a profitot néző német óriások (bocs, ezt nem lehetett kihagynom), ennek ellenére nyilván nem gondolom noot nem demokratikus helynek...
@Sir Bates dö Hól: értem, viszont engem nem zavar a szaudi, meg az orosz sem, ameddig nem akarnak engem "megtéríteni". bizony ott vannak a nagy sztyeppén a német, kanadai, usa és sok-sok ország multi profitvadászai! akkor hogy is van ez?
@dr. jenőke (jenőke):

'Nincs okszerű kapcsolat.'

Talán elkerülte a figyelmedet, hogy a több évtizedes rendőri tapasztalat nem egészen ekvivalens 7 évvel.
Ez egyszerű hazugság. az évszámokat tekintve tetten érhető.

A csalás vádja és gyanúja, mint olyan, csak cseresznye.

Csak elborzaszt, hogy nógrádik, tarjányik szavára figyel a 'világ'.
@nincs_itt: mennyi idő alatt kerülöd meg ma a Földet?... mint willy fog?... összeszűkült a világ, a jövőre nem a múlttal kell válaszolni... főképp, ha az sehova sem vezetett...
@CsekklisztNo.10Reloaded: alanya válogatja, melyik veri melyiket... a curry, az jó, bár én egyszer két hónapig csak azt ettem, picit unalmas volt a végére...
@Sir Bates dö Hól: stimmt! viszont engedtessék meg a liberalizmus és a demokrácia nevében minden népnek, vallási csoportnak, hogy úgy és annyira lehessenek hüjék amennyire csak bírnak!!!

ne ugasson bele az ateista a vallásosok dolgaiba, a hitüket gyakorlók pedig hagyják békén a többi vallás gyakorlóját és az ateistákat is! igaz ez a társadalmi berendezkedésre is! kicsit durván, de én így képzelem...

ne vezessük már át a vak nénit az út túloldalára, ha nem akarja!
@CsekklisztNo.10Reloaded: drága tezsvírem! a jó wienerschintz'l csak borjúból! na jó, ramadankor a fiatal sertés is belefér...

ma csak 4-5 megtermett szeletet helyeztem nyugalomba. a curry wurst-tól kiver a víz, de egy igazi sólet, a kék nefelejtsben... maccabi sörrel...

de a fekete csempe rózsaszín fugával, valahogy nem az én ízlésem!
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Asszad sokkal több szírt gyilkolt le, mint a "nyugatiak"."

Alapvető tévedés. Aszad sokkal kevesebb szírt gyilkolt le, mint amennyit az utóbbi 4-5 évben a jó, rossz valamint a "mérsékelt" terroristák, a menekültek millióiról már nem is beszélve. De a fő kérdés nem is ez volt, hanem az, hogy az USA ilyen-olyan demokráciaexport háborúi mondjuk az utóbbi 25 évben hány százezer ártatlan áldozatot hoztak és milyen "eredményekkel" jártak, azon kívül, hogy sikerült a fejlett nyugat korábbi puszipajtását az utcán meglincseltetni egy másikat pedig felakasztatni?
@taga20: "ettől függetlenül, próbálok disztingválni:)"

Próbálsz a nagy faszt. :) Arról nem is beszélve, hogyha az ausztrál kormányzat nevében Campbell tábornok látványos videóban jelentheti be, hogy a behatoló vízi járműveket elfogják és kiszorítják az ausztrál felségvizekről, akkor más is megfogalmazhat hasonló véleményt a bevándorlókkal kapcsolatban ugyi? :)

mandiner.hu/cikk/20150504_ausztral_valasz_az_illegalis_bevandorlasra_no_way
@nincs_itt: Működik felétek is a cenzúra. :)
@jaegtoer:
.
Csupán arra szerettem volna felhívni figyelmedet, hogy attól még lehet a véleményének alapja, hogy a véleményétől független bűncselekmény gyanúsítottja.
@Oxica: "Csak hát a terrorcselekményeket nem a bevándorlók követik el hanem a terroristák."

Igen és a neten tucatszám fellelhető fényképek is nyilván egytől-egyig hamisítványok, amiben korábban Szíriában gyilkolászó vahabista barmok épp valamelyik nyugati országban játsszák a "menekültet" és élvezik a willkommenskulturt. :)
@PeniValdes: "szerintem az én életemben még lesz háború,de előre nem félek tőle."

Bergoglio már azt nyilatkozta, hogy a francia fővárosban történtek a világ különböző részein folyamatban levő harmadik világháború részei.

index.hu/kulfold/2015/11/13/lovoldozesek_parizsban_meccs_kozben_legalabb_18-an_meghaltak/ferenc_papa_szerint_a_parizsban_tortentek_a_harmadik_vilaghaboru_reszei/
@nincs_itt: sz'tem nem ugyanazt értjük a fogalmak alatt... de ez nyilván nem baj, csak elbeszélünk egymás mellett...
Közben a facebookon is beindult a hülyeség. :)
Ezzel kapcsolatban pedig a helytálló kérdések az alábbiak.

"Ki színezte át az orosz zászló színeire a profilképét, miután magára vállalta az ISIL a 217 ártatlan utas halálát okozó terrormerényletet a Sínai-félszigeten lezuhant utasszállító gép esetén?
Ki színezte át a profilképét Libanon zászlójára, amikor a napokban három terrormerényletben az ISIL közel hetven ártatlan, civil embert ölt meg Libanon fővárosában, Bejrútban?
Ki színezte át a profilképét 2014 őszén Szíria zászlójára, mikor 42 kisiskolást robbantott fel a nyugat által támogatott "mérsékelt ellenzék" iskolájuk előtt Homszban, amikor reggel kezdődött a tanítás?
Gondolkodjon el mindenki, hogy ki is érzéketlen és ki nem!
... és gondolkodjon el azon is mindenki, hogy mikor manipulálják az érzelmeit, és mikor nem!!!
Gondolkodjon el mindenki azon, hogy amikor ott történik terrortámadás, ahol valóban nap mint nap harcolnak a terroristák ellen, akkor nincs semmi "bánat" és "szomorúság" a nyugati világ részéről."
@Sir Bates dö Hól: szerintem ezek nem gumi-fogalmak...

demokrácia, az ugye(szerintem) többségi akaraton és döntésen alapuló államberendezkedés.
a liberalizmus pedig a mások elfogadását célzó világnézet és eszmerendszer, mégpedig azon a módon, hogy NEM akarom megváltoztatni a másikat, csak megérteni, elfogadni és mellette létezni. semmiképpen nem kirekeszteni. de elvárva a másik féltől ugyanezt!
@Gábris szomszéd: ". De a fő kérdés nem is ez volt, hanem az, hogy az USA ilyen-olyan demokráciaexport háborúi mondjuk az utóbbi 25 évben hány százezer ártatlan áldozatot hoztak és milyen "eredményekkel" jártak"

nyilván minden irakban, afganisztánban, szíriában elhunyt civil miatt a Nagy Sátán a felelős, mi, fostalicska?... az valahogy nem zavarja a lelked, hogy a putyin által rehabilitálni kezdett sztálin több oroszt vágott haza, mint a háború, de te csak az igaz lelkiismeret és a ""hallgattassék meg a másik oldal is" szószólója vagy... bár, hogy te meghallgattad volna a másik oldalt, azt eddig nem vettem észre, hacsak a "mindenki tudja", "ez evidens tény", "ezt már megbeszéltük", "ülj le, egyes" nem ezt jelenti...
@dr. jenőke (jenőke):

K.b. olyan mint én ha dolgozva (1 évig) az FK426-os folyami 'bárkán' azt állítanám hogy 10 évig korvettkapitányként tüsténkedve tízszer megkerültem a földet, ezért hajózási kérdésekben -'tengeri medveként'- kompetens és autentikus a véleményem. Közben annyi a tudományom, hogy meg tudom különböztetni a takács csomót a matrózcsomótól, közben a gordiusziról hadoválok amiről összeolvastam ezt-azt.
@Gábris szomszéd: ja, mivel nem bigott, már csak bergoglió nem őszentsége...
@habakuk000: most viszont le a kalappal! komolyan!
@Sir Bates dö Hól:

A Jobbik és a Fidesz civiljei máris elkezdték a gyűlöletkeltést és a szavazatszerzést

A világ gyászol, mindenki az összefogásról beszél, de a szélsőjobb és a békemenetesek már a menekültek ellen hergelnek. Amivel pont a terroristáknak tesznek szívességet.

Ha korábban nem, a Charlie Hebdo elleni merénylet óta mindenki olvashatta azokat az elemzéseket, amelyek a terrortámadások egyik fő motivációjának a társadalmi feszültségek növelését tartják, és figyelmeztetnek, hogy az európai szélsőjobb és a dzsihádista szervezetek végső soron egymást támogatják.
.
.
.
magyarnarancs.hu/publicisztika/a-jobbik-es-a-cof-maris-elkezdte-a-gyuloletkelto-kampanyt-97221
@Gábris szomszéd: ártu, belelövik a tengerbe őket, ahogy ez a szar szeretné vagy nem?

ha nem, ako mi a faszról dumálsz?

időmérőt nézed?:)
@jaegtoer:
.
Ez esetben Neked mi a véleményed, vagy kinek a véleménye a mértékadó?
Esetleg kinek a véleményét respektálod, hogyan igazodsz el a hírek között?
.
@Gábris szomszéd: Én igazán nem akarok veled személyeskedni,de nem láttam volna,hogy átszínezted volna a facebook profilképed az orosz gép tragédiája után,és libanoni zászlót sem láttam. Tehát először a magad portáján,és utána kiáltozz
@nincs_itt: ezek szerint a hitler-éra demokrácia volt, hisz többségi akaraton és döntésen alapul, miként az orbán-kormány is... lemaradt a kisebbség garanciális védelme...

a liberalizmust pl. a lápi-magyar sem érti, pedig, mint az 1x1 az alapja: mindenkivel szemben toleráns vagyok, csak az intoleránsokat baszom fejbe...

(az, hogy pl. egy koszovói maradhat-e az eu-ban, mint aki a napi nyomor elől menekült el, az meg hozzáállás kérdése, csak nem a hitet és identitást kell magasra emelni, hanem őszintén kimondani: ne gyere, mert az én életnívóm csökkentheted, s így esetleg csak 30 üveg sört/bort/páleszt ihatok hetente az eddigi 35 helyett...
@guma: Mindig megnyugszom, amikor a magyarnarancs mondja meg a "frankót" pld. jobbik ügyben. :)
@taga20: Adott esetben igen vagy te ezt még nem vetted le? Az időmérőt nem néztem.
@Sir Bates dö Hól:

Putyin, de Sztálin egy cselejedet sem validál másokat.
O.k. Putyin egy csirkefogó, Sztálin is az volt. Amellett Horthy is és Rákosi is.
Azonban mindez tényleg nem menti Bush-pajti háborúját. Valamint azt, hogy a helyi kiskirályok eltüntetésével tényleg eltünt az ellensúly, ami helyben tartotta lenyomva a kukta fedelét.

Ha pedig az USA tényleg képes volt drónnal kilöni Dzsonit, akkor nagyon komoly hírszerzési ismereteinek kellettek lennie (azok a robotok nem szájszagra mennek). Ilyen szintű beépültség alapján ismerni kellett a párizsi terveket is. Az NSA mit tett? A láthatóság szintján semmit. Az informátor védelméért simán felűldozták ezt a kb. 300-500 különböző mértékben érintett embert.

Amit az sem ment adott esetben, hogy Vona pártja már segít a fidesznek ráizgulni a témára. ld. @guma:
@PeniValdes: Én sem veled, de ez azoknak szól akik nagy bőszen csinálják. Arról nem is beszélve, hogy nem attól leszek együtt érző vagy empatikus, hogy össze-vissza színezgetem a profilképem.
@GeoCracker: Ha már szóba hoztad én kb. ekkora "ráizgulást" látok a részéről. Nekem nem tűnik eltúlzottnak és fidesztolónak sem.

alfahir.hu/vona_vigyazo_szemetek_parizsra_vessetek
@Gábris szomszéd: agyas, még tart! azonnal kapcsold be a tévédet!:)))
@Sir Bates dö Hól: "mindenkivel szemben toleráns vagyok, csak az intoleránsokat baszom fejbe..."

Igen és azt, hogy ki az intoleráns azt szintén ők mondják meg, stimmt. :)
@taga20: De mijafasznak, amikor már van idén világbajnok. :)
@Sir Bates dö Hól: demokrácija "kis" hibával... mindkettő

a liberalizmusban pedig ki dönti el, hogy ki a nem (eléggé/nekem teccően) toleráns?

a koszovói maradhat, pl németo.-ban, semmi gond, ha dolgozik és elfogadja a többségi társadalom (ami egy csomó kisebbségből lett többség)szabályait.

viszont az a koszovói, aki most érkezett a menekült-áradattal, nem rendelkezik okmányokkal és hazudik(nem akarom cifrázni, amit nem lehet), az is maradhat??? szerinted?
ez nem az elfogyasztható sör mennyiségén mérhető, hanem azon az igazságosságon, amely szerintem előnyben részesíti a dolgozó és adózó pl. németo.-ban élőt. szándékosan nem használtam a "német" szót, hiszen sokan élnek itt hosszabb-rövidebb ideje nem német származásúak is.
@GeoCracker: köcsögöm széken! kicsit korábban feltettem a kérdést magam is, hogy hol volt a híres neves efbíáj, szíájé, eneszéj, emájfájv/szeksz, mosszad usw? mer' ha dzsonni csávót telibeverték valami pukkanós cukorkával, a sivagat a közepén...
@Gábris szomszéd: haver, ako misére se mennyé idén má, me a papbácsi má minden hülyeséget elmondott, te meg meggyóntad a januári faszágaidat is. érthető voltam?:)
@Gábris szomszéd: Vona egy technokrata fasiszta. Azt, hogy roll-outolta a a társaság egy részét az aurórába, részletkérdés.
Eddig is ott volt, vagy pártjából valamelyik "arc", ha rasszizmusra kellett szót fecsérelni.
Őis azok közé tartozik, hogy ha rám mosolyog, akkor gyorsan félni kezdek, hogy ki áll a hátam mögött. Kb. annyira egyenes embernek tartom, mint az U-szöget. De jó a marketingese.
"Syrian passport found on Paris attacker's body belonged to refugee who passed through Greece

The holder of a Syrian passport found near the body of one of the gunmen who died in Friday night’s attacks in Paris passed though Greece in October, a Greek minister told Reuters."
@taga20: Az ilyesmi dumáidat tudom értékelni. :)
@nincs_itt: szerintem mindenki tök hülye, me nem csengettek be hozzád időben, pedig te mindig megmondod a tutit, utólag előre:))
@GeoCracker: "Kb. annyira egyenes embernek tartom, mint az U-szöget. De jó a marketingese."

Kell, hogy egy politikus szent legyen? Nekem bőven elég ha néhány dolgot megoldanak, amit eddig nem mertek a gengszterváltás eddigi "hősei".
"Francia lehetett az egyik merénylő, egy másikat a görögök regisztrálhattak október elején, legalábbis az útlevél alapján, amit az egyik merénylőnél találtak. Legfrissebb hírek a merényletekről."

"A Bataclan koncertteremben megölt egyik merénylő francia állampolgár volt
ma 17:48
A Reuters információi szerint a francia állampolgár Párizs egyik déli elővárosában, Courcouronnes-ben élt."

http://444.hu/2015/11/13/lovoldozes-es-robbanasok-pariszbanú

No ennyit arról, hogy hol a migráns, és mit csinál. Nem kell a terrorhoz migráns, terem az magától is.
Mellesleg ezt már délután magyar királyi rádió is bemondta.
@látjátok feleim szümtükkel:

A kérdés már csak az, ha igaz, hogy "egy másikat a görögök regisztrálhattak október elején, legalábbis az útlevél alapján", akkor nem lenne esetleg mégiscsak jobb, célravezetőbb és biztonságosabb, ha megkérnénk a szegény migránsokat, hogy ha tehetik, meneküljenek vissza oda, ahonnan jöttek?
@látjátok feleim szümtükkel:

"egy másikat a görögök regisztrálhattak október elején"

Komment a Vincenten: Mivel senki mást nem regisztráltak, ezt az egyet könnyen megjegyezhették (mármint a görög hatóságok)
@Wikus Van De Merwe: faszkalap, ha a többi francia állampolgár, ako a franciák is meneküljenek vissza ahonnan jöttek?
@látjátok feleim szümtükkel: Ne szarj be az egyik merénylő Görögországban lépett be az EU területére mint "menekült".
Amúgy ki is hozta létre az ISIS-t, akiket most már az agyhalott másod-harmad generációs muszlim franciák is követnek?

alfahir.hu/gorogorszagban_volt_menekult_az_egyik_parizsi_merenylo
@DarthVader: Ja ez a fasz Toskas is csak a népszerűséget kergeti.

twitter.com/GreekAnalyst

Amúgy mi lenne, ha nem kezdenénk el egyből énmegmondtamozni, migránsvért követelni, iszlámot gyalázni, de a "kirekesztő általánosítástól" óvni, menekültfélteni, világbékét hirdetni sem? Mi lenne, ha legalább most az egyszer nem akarnánk olyan kurva okosak lenni - csak emberek. Megrendülten, dühösen, rémülten és tanácstalanul. Mi lenne, ha vállalnánk, hogy egyek vagyunk. A rettegésben, a haragban, a tehetetlenségben. Valamit tennünk kell, mert valamit nagyon elrontottunk. Meg kell mentenünk Európát, mert nagyon nagy veszélyben van. De, ha még ezekben az órákban is egymást marjuk és oktatjuk ki, akkor már rég nincs mit megmentenünk.
@Gábris szomszéd: ki bazdmeg ki? mi a faszért nyomod eszt a szart?
@taga20:

Hirtelen haragú barátom.
Ha eltekintek agyatlanságodtól, szövegértelmezési hiányosságaidtól és a leeresztett guminőd miatti elkeseredettségedtől, akkor az mondanám, hogy igazad van. De mivel egy idézőjelbe tett mondatrész esetleges tényszerűsége miatt született a kérdés így kicsiny szád habzását nem igazán értem.
Talán megnyugodnál, ha elmosogatnál (nejed is örülne), vagy a guminős projektet rajta is gyakorolnád (nejed még jobban örülne), vagy esetleg leírhatnád mondjuk százszor, hogy utállak Imola...
Nem tudom, próbálok segíteni neked, mert... nem tudom...
@Wikus Van De Merwe: aszt látom, hogy napra kész vagy belőlem. ne haragugy,de ez vice versa nincs így.

de, nem válaszoltál a kérdésemre, tájékozott barátom, mert ezek a sok pontok, meg hogy nem tudom az kárcsú, ha nagy az arcod, mint a főnöködnek gecivityának.
@taga20: Haver miután felrobbantotta magát, elég nehezen tudnám neked megmondani az alsógatyája színét. A további részletek bejelentéséig szorítkozzunk esetleg a görög miniszter bejelentésére. :)

twitter.com/GreekAnalyst/status/665558503528882176
@taga20: Csak egész halkan jegyzem meg, hogy nem mindenkinek gecivitya a főnöke, aki veled vitába száll. :)
@Gábris szomszéd: csak halkan jegyzem meg,hogy neked mikor mondtam ilyet?

ártu, azé itt mindenki ismer mindenkit. ne mennyünk le kutyába, ha kérhetem!
Kiszivárgott az Iszlám Állam stratégiája: azért öltek, hogy gyűlöletet szítsanak

Az Iszlám Állam tagja korábban hosszas posztban írta le stratégiájukat, később törölte a bejegyzést.
Az internet azonban nem felejt: az archivált oldalt megtalálták, a Wikileaks pedig publikálta is - derül ki Vágó Gábor volt LMP-s országgyűlési képviselő bejegyzéséből.

A kiszivárgott stratégia alapján a terroristák célja, hogy felszítsák a bevándorlók és a menekültek elleni gyűlöletet azért, hogy az elszenvedett gyűlölethullám majd radikalizálja a muszlim közösségeket. Ahogyan ők írják, eltüntessék a „szürkezónát” a muszlimok között. Hiszen nem minden muszlim radikális terrorista. Ha bosszúból pogromok indulnak az iszlám vallásúak ellen, akkor azok félelmükben könnyebben mennek majd az Iszlám Állam halálos ölelésébe. Az erőszakos provokáció időzítése korántsem véletlen, hiszen vesztésre áll a közel-keleti fronton a terrorszervezet, és erőt kell felmutatnia, hogy újabb embereket tudjon toborozni a humanizmus elleni hadjárataihoz.

archive.is/VE0jj

falramentaparlament.atlatszo.hu/2015/11/14/azert-gyilkoltak-hogy-elinduljon-a-gyulolethullam/
@taga20: Hát én speciel most az "újakra" gondoltam. :)
@Gábris szomszéd: na haggyá a picsába, nem vagyok batyu vagy írógép!

ne nézz hülyének!
@taga20: Mikor mondtam én ilyet? A madzaghat meg van már? :)
Pray for Gaza...
Pray for Palestine...
Pray for Syria...
Pray for Paris...
Pray for Europe...
Pray for World...
Jé, belga volt a merénylők törzshelye? Junkcer tata erre ügyelhetett volna nyelves puszik helyett.
@taga20:

Hogy főnököm egyik dakota közmondását idézzem: "Bolonddal ne törődjél, még a barátjának néznek."
Én mostmégis megteszem és válaszolok.(bocsi főnök!)

Való igaz, nem mindenki betörő, aki zoknit húz a fejére, avagy nem biztos, hogy perverz állat, aki lukas guminőt árul a vaterán. Azaz igazad van. A szegény francia terroristát tényleg nem küldhetem haza, hisz a felkészülési és kiképzési idő alatt bizony állampolgárrá, igaz franciává vált. Ez pedig csak annyit jelent, a pici Ahmed migráns szüleit és nagyszüleit valószínűleg nem sikerült tökéletesen integrálni a a nagy franc multikulti összeségbe. Sebaj, majd legközelebb sikerül. Alany van bőven. Azt hiszem kétóránként indul egy vonat a szerb határról Szlovénia felé. Talán a rajta utazók fogékonyabbak, megértőbbek.
Mi pedig toleránsak vagyunk, mert hát miért is ne...
@taga20: Na és ezek a pontok, hogy tetszenek?

Mint minden normális ember, szívből sajnáljuk az ártatlan áldozatokat. Megrémítenek bennünket a képek, és a szemtanúk elbeszélései, ahogyan elmondják: mint az állatokat mészárolták le a párizsi koncert közönségét. Hidegvérrel újratöltötték a tárat, többször. Aztán soroztak, és soroztak. Eljött a nyílt beszéd ideje.

Most, hogy ez a tragédia bekövetkezett, hozzád intézem soraimat, önmagadat liberálisnak tartó polgártársam.

Állapodjunk meg az alapokban, különben nagyon-nagy baj lesz.

Első pont.
A gyilkosok gusztustalan férgek. Ne mentegesd őket, ne hivatkozz a körülményeikre, az elnyomottságukra, ne hivatkozz a többségi társadalom intoleranciájára. Ne mentegesd a bűnöst az ártatlan áldozattal szemben.
Ne állj a gyilkosok oldalára.
Ugye te semmilyen körülmények között nem fogadod el az áldozatok hibáztatását. Akkor most se mentegesd a gyilkosokat. Ettől nem liberális leszel, hanem csak egy ütnivaló ostoba gyökér.

Második pont.
A gyilkosságokért, a tömegmészárlásért az felel, aki kitervelte, és végrehajtotta azt. Nincs köze hozzá a többségi társadalomnak és a rabszolgatartásnak, vagy a gyarmati rendszernek.
Aki meghúzta a ravaszt, az a bűnös. Ne vitatkozzunk ezen.

Harmadik pont.
Ha fontosak neked a nők jogai, akkor ne ölelegesd az asszonykövezésből migrált afgánt.
Utasítsd el, mert ha olyan liberális nő vagy - nyugodtan lehetsz: ez itt Európa - aki szombatonként akár több, vagy más cerkáját is bekapja egy jól sikerült házibuli után, akkor a jelenlegi életformádra nagyon veszélyes lesz, ha az asszonykövező afgánt ölelegeted.

Negyedik pont.
Attól, hogy a világ baját magadra veszed, még nem leszel jó ember. Ez nem jóság, hanem képmutatás.
Nem tudod megváltani a világot. Igyekezz jobbá tenni magadat, és ezen keresztül környezetedet, közösségeidet és a hazádat. Ha nem születtél Kalkuttai Teréz anyának, akkor ennyi a dolgod.
Ordas nagy kamu, hogy a világ jobbítása lenne a feladatod. Kicsi vagy és gyenge, de ahhoz épp elég erős lehetsz, hogy magadat tedd jobbá.

Ötödik pont.
Ne imádd az idegent. Az idegen az idegen. Nem szép vagy jó. Hanem idegen. Hidd el, az afgán, a pastu, a pakisztáni, vagy a szír, de akár a szomszéd falu polgára ugyanígy tekint rád. Viszolyog tőled és furcsán méreget.
Nem azért teszi ezt, mert kihagyta az antirasszista kurzust a CEU-n, hanem azért, mert az ember megkülönbözteti, és lehatárolja magát és életterét a 'másoktól'. Ez természetes, ilyen az ember. Ne csodálkozz ezen nagy barna bociszemekkel.

Hatodik pont.
Egyszerre nem követelheted az egyiptomi nőcsonkítás, a klitoriszok embertelen kivágásának leállítását, és az közel-keletiek befogadását. A kettő együtt nem megy, békélj meg ezzel. Vagyis vagy az egyiptomi klitoriszok maradnak épek, vagy Európában is felütheti a fejét a csonkítás.

Ez vagy-vagy kérdés.

Hetedik pont.
Ne akard a multikultit. Becsődölt.
3. generációs terroristák öldökölnek Párizs utcáin, akik leszarják a multikulti-színes világ agymenésedet. Odaállnak eléd, és agyonlőnek zokszó nélkül. Mészárlást rendeznek, majd felrobbantják magukat.
Ezeknek a te életed szart se ér.

Nyolcadik pont.
Ne keresztényezzél.
Európát a keresztény vallás, a zsidó és a görög hagyomány és kultúrkör tette naggyá, büszkévé, erőssé. Az ilyen rémséges mészárlásnál előhúzott keresztényezésed csak az öngyűlöletedről árulkodik. Remek pszichiáterek segítenek a bajban: kezeltesd magad, az öngyűlölet rossz, káros, és megrövidíti az életed.
Lásd be: hogy a keresztény kultúrkörben nőhettél fel, az egy ajándék. Büszke lehetsz arra, hogy európai vagy. Az a dolgod, hogy Európa olyannak maradjon, amilyennek közösen megörököltük. Az a dolgod neked is, hogy védd az identitásod, az életformád, a szabadságod. Különben holnap a te utadat keresztezi az iszlám terror golyója.

888.hu/article-itt-a-nyilt-beszed-ideje-8-pontban-az-alapokrol
@taga20: Meg ugye nem csak arról van szó, hogy mi van Irakban meg Szíriában, hanem arról, hogy miért hagyják szabadon lófrálni a szélsőséges iszlamistákat Európában miközben mindenki tudja, hogy törvényt sértenek.
A németeknél mellesleg több ezren tűntek el a regisztráció után, nem megvárva a kérvényük eredményét akikről semmit nem tudnak. Igazából az sem derül ki, hogy egyáltalán regisztráltak, menekültkérvényt benyújtottak e?
@Wikus Van De Merwe: haver, bámulatos ahogy szereted a főnöködet, nem is értem mi a bajod az iszlámmal.

nincs kedvem 100 sorban leírni, hogy miért nincs igazad, me nem bírná az ujjam.

de az utolsó mondatod, mindent besűrített ami miatt, mi európaiak vagyunk.

"Mi pedig toleránsak vagyunk, mert hát miért is ne..."

baráti üdvözlettel, taga.
@Gábris szomszéd: angyal, egyszer csak egyszer, tized ennyi sorban a saját nyolc pontodat szeretném látni.
nem alfahír, nem kurucinfo, nem 888BROAF, nem jobbhírek etc.

menni fog?

u.i.: amit idehánytál, aszt feldugnám annak aki eszt írta!
@taga20: Pedig vannak benne elég logikus pontok, amelyeket te is meg tudod érteni. :)
@Gábris szomszéd: angyal, ne kopizz! saját szavaiddal, saját érzéseiddel.

nem értem, miért jó neked, hogy belekevered gázát?

a pontokról meg. értem a csöves agyát ennek a baromnak.
"Ne akard a multikultit. Becsődölt."

aki ilyet leír, aszt csak fasznak tudom nevezni.

a multikulti, a nyugati világ éltető ereje. nem számít milyen a bőrszíned, nem számít a vallásod, vagy nem vallásod, csak az, hogy mit nyújtasz a közösségnek és magadnak.
@dr. jenőke (jenőke):

"_Ez esetben Neked mi a véleményed, vagy kinek a véleménye a mértékadó?
Esetleg kinek a véleményét respektálod, hogyan igazodsz el a hírek között?_"

Óvakodnék a véleménynyilvánítástól, és nincs olyan szereplő, akinek a véleményét mértékadónak tartanék, mert a véleményalkotáshoz szükséges és elégséges információkat Európa-szerte visszatartják, nemcsak a Főnök.

A híreket eleve fenntartással és kétkedve olvasom, a tények önmagukban csak az adott eset megtörténtét igazolják. Így különösebben nem is törekszem eligazodásra csak figyelemmel kísérem, mi történik.

[Amennyiben az USA éveken keresztül lehallgatta szövetségeseit, úgy ennek tükrében figyelemreméltónak tartom, hogy az ellenségeivel szemben nagyobb bizalmat tanúsított.]
@taga20: "aki ilyet leír, aszt csak fasznak tudom nevezni."

Arról ugye tudsz, hogy ezt már Merkel is kijelentette korábban? :) Haver remélem ezt a kommentet nem te írtad.

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12122832_1048999528466447_3415598707513938274_n.jpg?oh=af3d5e88ceb42e2a245ba7d3bfc50ebd&oe=56EA95A8
@Gábris szomszéd: gyomorforgató a véleményed sokszor. az oroszok az elején tagadták, hogy robbantás volt.

mi a faszért küzdesz meg mindig azé, hogy beléd rúgjanak?
@taga20: Ne légy megint hülye egybites, hiszen te is pontosan tudod, hogy ebben pont nem az a lényeg, hogy az oroszok tagadták -e vagy sem. De ha ekkora fixációt okoz, nyugodtan lehet mást is írni:

Ki színezte át a profilképét Libanon zászlójára, amikor a napokban három terrormerényletben az ISIL közel hetven ártatlan, civil embert ölt meg Libanon fővárosában, Bejrútban?
Ki színezte át a profilképét 2014 őszén Szíria zászlójára, amikor 42 kisiskolást robbantott fel a nyugat által támogatott "mérsékelt ellenzék" iskolájuk előtt Homszban, amikor reggel kezdődött a tanítás?

Így már kezded érteni a lényeget? :)
@Oxica:

100 millió kínainak nincs szüksége letelepedési kötvényre, ha fejébe veszi, hogy nem Kínában akar élni.

A fegyvertelen agresszió egy új stratégia.
@taga20: A fécsén írta valami barom. :)

Amúgy meg.

"Bevándorlás percről percre!
Az elnyomott muszlim menekültek felemelték szavukat az Európában található időjárás, ételek, italok, erdők, állatok, lakásviszonyok, és a kirekesztés ellen.
Több napsütést, nagyobb villákat, jobb autókat, több segélyt, és kevesebb európait szeretnének látni.
Jogos dühük nyomán véletlenül meghalt párszáz ember, de szerencsére a fejüket csóváló és itt-ott halkan cöccögő európai őslakosokat a rendőrség és a Gyűlölet-hivatal már letartóztatta."
@Gábris szomszéd: mi a kurva életért kell neked ezeket bedobni?

a nyugati világ reagál erre és arra.
gázában meg ciszjordániában öröm tüzeket gyújtanak, ha európában terrortámadás történik.

örülj nekik!
@taga20: óvassá tezsvírem és ércsed is megfele! de neked elég az rc autók körbe-körbe rohangászása is, mint elfoglalcság.
most nem akarlak bántani, de sajna kis keresgéléssel megtalálhatod azokat a mondataimat, amit most visszaolvashatsz másoktól!
@GeoCracker: ok, bár nem hiszem, hogy mentegettem volna a fehér házat valaha is...
@Gábris szomszéd: "Jogos dühük nyomán véletlenül meghalt párszáz ember, de szerencsére a fejüket csóváló és itt-ott halkan cöccögő európai őslakosokat a rendőrség és a Gyűlölet-hivatal már letartóztatta."

ez mi a szar? te angyal, kezdesz szar alak lenni.
@Gábris szomszéd: funkcionális analfabétákkal nem tudok eszmét cserélni... te egy anti-toleráns lápi-magyar vagy... és ezt nem én mondom, ezt te írod le magadról...
@nincs_itt: drága tezsvérem, te minden egyes kommentedben egy vátesz vagy. ne haragugy, hogy csak egy merkel vagy tusk szintjén vagyok esetleg.

azé értem, hogy mi hülyék vagyunk, te meg te vagy:)

u.i.: te most komolyan ilyen degenerált vagy, vagy csak színezed magad?:)
@taga20: Megint hülye vagy és még a szarkazmus lényegét sem érted? Már teljesen kiveszett belőled a csárlihebdós művészi szabadság?

@Sir Bates dö Hól: Azon már elég régóta túl vagyok, hogy bármiben is izgatna a véleményed.

Ja és így teljes a kép

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12243329_609583939182365_430172762924110805_n.jpg?oh=53da69aefc9d82bb4739d78762267794&oe=56F1E9E0
@taga20:
Taga, baszki, nincs időm végigolvasni az összes agyatlanságot, amire reagálsz, de kurvára jókat irsz
@Gábris szomszéd: a szerző egy korlátolt alak... mint te...
@Wikus Van De Merwe:

Én azt olvastam, hogy azt még nem tudják, hogy a merénylőé-e az útlevél. Szóval nem kell annyira köpni azt a markot, mert még majd odaragad.
@CsekklisztNo.10Reloaded: ha nem lennék beképzelt, ami vagyok, ako aszt gondolnám, amit nem teszek, hogy vagy te vagy az én klónom, vagy fordítva.

és ez komoly.
végre valaki érti, hogy mit miért írok.
a drága feleségemet átküldöm hozzád átképzésre, persze csadorban:)))

u.i.: kicsi purdéd jól van? remélem nem engednek a közelébe?:))))
@Gábris szomszéd:
Lehet, h azért nem borult orosz zászlóba a Facebook a felrobbantott gép kapcsán, mert az oroszok végig tagadták a terrorcselekményt, meg, hogy azért is, mert Putyin visszament kavarni a szart, és mikozben az "isis ellen küzdöttek volt", valojaban Asszad ellenfeleit támogatták.
Egyébként én nem értettem egyet a Je suis Charlie lógózással, mert az a társaság csak simán fasz volt...
@taga20: veszett kutyát nem simogat normális ember... miként dns-szortirozót sem...
"Kiszivárgott az Iszlám Állam stratégiája: azért öltek, hogy gyűlöletet szítsanak"

Elég hülyék, ha szólnak a fdesznek, hogy egy kicsit jobban nyomják, akkor még ölniük sen kellett volna a gyűlölet fokozásához.
@taga20:
Je suis Taga
Ui jol van:-)) bealudt
Bakker tegnap elott vettem meg a jegyet Párizsba a rokonokhoz, de egyéni szocpol probléma
@taga20:
Istenem, elmorzsoltam 2 azaz kettő könnycseppet most. Kivirágzott a szeretet, mert még az elültetetett fáid nem.

Legújabb hírek szerint a fertő és métely miatt lövöldöztek a koncertteremben az IA kiképzett harcosai.
@Gábris szomszéd:

1. és 2. pontok:
Én még emlékszem arra, milyen véleményeket hoztál ide a meggyboros-fagyállós, hét évre ítélt gazda esetében. Te már nem?

3. pont:
Nem hiszem, hogy egy afgán automatikusan asszonykövező lenne. Egyébként természetesen NEM az afgán törvények tették ezt lehetővé, hanem egy tartományban a helyi tálib uralom, amely egy valláson alapul, azaz a pont megfogalmazása ostobaság, nem az afgánok ölelgetését kell ellenjavallni, hanem a tálibok ölelgetését. Ha jönnek.

4. pont:
Igaz, az önzés a legcélravezetőbb viselkedési forma. Az úttörők (akik ahol tudtak, segítettek, sőt ma is) mind hülyék voltak/vannak.

5. pont:
Ezzel is egyetértek. Főleg ne imádd az "elveid" alapján, tanácsolom én is annak a hatszáz embernek Magyarországon, aki ezt teszi.

6. pont:
Itt nyilván arról van szó, hogy ha beengedünk ide sáncaink mögé száz egyiptomit, akkor másnaptól kötelező lesz az összes európai nő megcsonkítása. Logikus. Node ennek a veszélye hálaisten nem áll fönn, mert az egyiptomiak valahogy nem jönnek.

7. pont:
A multikulti csődjére tehát bizonyíték a 3. generációs terrorista. Ez érthető is lenne, ha terroristáék azt kiabálnák, hogy "Monokulti, monokulti!", de ahogy hallom, nem ezt kiabálják, hanem azt, hogy "Allahu akbar!" Azt is rebesgetik, hogy ez nem egy kultúra hívószava, hanem egy vallásé. Bizonytalan vagyok. Lehet, hogy a fanatizmussal van ott baj (ahogy itt is gyanús a "Viktor, Viktor"), amely általában vallások esetén fordul elő, és nem a kultúrával?

8. pont:
Én vallástalan vagyok (nem istentagadó, mivel az is egy vallás, és még fanatikus is tud lenni a hívője). Ebből következően meg tudom ítélni, hogy a vallások milyenek, mert egyikkel szemben sem vagyok elfogult. És be kell valljam, egyik sem tetszik. Nekem minden gyanús, ahol más emberek bemondására kell bizonyítatlanul(!) elfogadni valamit, mert ez oda vezethet, hogy embertársaimat saját hitem fölényéről annak bizonyítatlansága miatt nem tudom meggyőzni (= nincsenek érveim), ergo, kényszerítenem kell tehát őket a hitre, az meg (ahogy hírlik) nem TELJESEN erőszakmentes.
@Sir Bates dö Hól: haver, néha az az érzésem, hogy egy dzsihádista arc vagy.

sokszor szigorú, de igazságos vagy:)))
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nekem meg az ugrik be nagy hirtelen, mióta van különbség egy Franciaországban élő áldozat és a világ más részén áldozatul esett ártatlan ember között?
@CsekklisztNo.10Reloaded: remélem nem fostál be?
ha meg kell murdálnod, ako meg fogsz. nem fogod elkerülni:)
@látjátok feleim szümtükkel:
Nekem egy kicsit furcsa, h egy terrorista az útlevelével megy gyilkolaszni, de ettől persze simán lehet, h ő az volt és a menekültáradattal belógott. De ez nem jelenti, hogy a migránsok terroristák, mint ez sokan ossze akarják mosni.
A 444-en kurva jó poszt van a kérdésről...
@Imola Helyesi: annyira hülye vagy, hogy néha megszeretlek, me egy ivásúak vagyunk, csak te vagy a zsákucca:)

"Legújabb hírek szerint a fertő és métely miatt lövöldöztek a koncertteremben az IA kiképzett harcosai."

eszt mire írtad, agyatlan?
Érdekes, az átkosban itt is meg a többi szoc. országban is volt egy csomó muszlim, és nem voltak vallásosak, és eszük ágában sem volt robbantani.
Elvoltak itt, mint most a kínaiak, észre sem lehetett venni őket.
Amióta felbolygatták az államaikat a beavatkozók, azóta vadultak el.
@Gábris szomszéd:
Semmi. De miert reagált akkor rá így az internetes tarsadalom? Megszerveuték őket? Több millió ember huje?
Ja, utálom egyébként a PC faszságot is....
@taga20:

Mijaf*t iszol te együtt gomolyával?
@taga20:
Nem tartanád meg a jelzőidet? Olvassál utána.
A sötét zenekar sem tetszett nekik, meg a tobzódás. Meg gondolom a leszbikusság, buziság és egyebek. Ebben a franciák mindig vezettek.És abban is, hogy mindig háborúztak.
@taga20
:-)) Édesem, ha Allah úgy akarja, én a pokolba rántom magammal azt a jó kis pohár vörös bort, amit kortyolgatok. Ez az én dzsihádot! Nem fogom becsapni az ipsét, h vizezem, h tejnek lássa!!
@Imola Helyesi: hát ebola, tényleg kurva érdekes.
anno voltak jegesemberek, ma meg nincsenek.
lehet, hogy megvadultak? vagy változik a világ?

te se voltál mindig ilyen barom, csak a migránsok megzavarták a hormonháztartásodat:))

ne szívd mellre, bírlak ráncosbocskor:))
Egyébként meg az a görögök által kiadott útlevél lehetett másé is, nem csak a terroristáé ( sőt azt bárki eldobhatta, akár azért i, hogy azt gondolják a terrosirtáé ). Vagy a migráns az ne járjon szórakozóhelyekre?
@taga20:
Forrás: Index, ATV a te médiád..
@CsekklisztNo.10Reloaded: aki úr, az a pokol lépcsőin is legyen az:)

ja és:)))

www.napiszar.hu/showPost/Hazassag
@taga20:
Válaszolhatok? A sötétség SI mértéke Ibolyka (Eördögh Tünde)
Persze csak az összes buzi francia után:-)) nem csoda, h a duplanyalást és adalátát is róluk nevezték el...
@vakapad: "3. pont: Nem hiszem, hogy egy afgán automatikusan asszonykövező lenne. Egyébként természetesen NEM az afgán törvények tették ezt lehetővé, hanem egy tartományban a helyi tálib uralom, amely egy valláson alapul,"

Akkor mizujs Szaud-Arábiával, aki ugye az usácska nagy haverja?
"Az egyik, a futballstadionnál akcióba lépett öngyilkos merénylő holtteste mellett egy szír útlevelet találtak, ami egy 1990-ben, Szíriában született személyhez tartozik. Ez a személy korábban soha nem került a francia titkosszolgálatok látókörébe. (Egy görög miniszter korábban a Reutersnek azt állította, hogy ezt az útlevelet október 3-án Lérosz szigetén regisztrálták. A párizsi ügyész ezzel kapcsolatban azt mondta: az útlevélről még ki kell deríteni, hogy valóban kihez tartozott.)"

index.hu/kulfold/2015/11/14/eddig_ezt_lehet_tudni_a_parizsi_verengzes_elkovetoirol/
"A rendőrség az egyik elkövetőt azonosította. Róla annyit árultak el, hogy 1985 november 21-én született Franciaországban. (Courcouronnesban, ami Párizstól alig 30 kilométerre van.)"
@taga20:
Tény, hogy van itt egy pár zavaró körülmény, vagy mém, mármint ezen a blogon.
Mondtam én már neked, hogy a bőrke lesülhetne a pofádról, vagy a burka az agyadról, te birka,süllyedjen el veled egy bárka, ne nevezz ráncosbocskornak!
@CsekklisztNo.10Reloaded: nátürlih drága barátom, de világosics föl ezekről!

"Persze csak az összes buzi francia után:-)) nem csoda, h a duplanyalást és adalátát is róluk nevezték el..."

egy, ki az az összes buzi francia.
kettő, mi az a duplanyalás( kurvára érdekel:)))
három, mi a fasz az adalát( kurvára érdekel:))

előre is köszönöm.
@látjátok feleim szümtükkel:
Számoljál már, bár ez neked nehéz lehet. Kb hét helyen öldököltek, na hány ember kellett ahhoz? Sok: minimum három négy minden helyen. Az kb 28 terrorista, plussz a segítők.
@Imola Helyesi: jó, bocs. többet nem fog előfordulni:)

u.i.: csak néha kihozod belőlem a normálist:)))
@taga20:
Jo a prediktiv szövegbevitel, amit használok sok hujeséget hoz, bocs
Duplanyalás = 69 = dupla franciázás
FranciaSALÁTA
@látjátok feleim szümtükkel:
A zsaruk a stadionnál robbantgató öngyilkosokról még semmit nem közöltek. Csak maradt belőlük valami.
Az utcaiakról sem.
@Gábris szomszéd:

Hát, ha a többi ponthoz nincs hozzáfűzni valód (azokat se te írtad), akkor maradjunk ennél.

Azt, hogy a hűtőszekrényes rajz ostobaság, már olyan félve írom le ("Hányszor lehet büntetlenül ismételni egy refrént, illetve kijelentést), de sajnos megint muszáj.

Ugyanis: ha a hűtőszekrény tulajdonosa egyrészt arra számít, hogy az élelmiszert el fogják vinni belőle (1), és ennek a valószínűsége is nagy (2), valamint szándékosan (3) tesz mérget (4) az élelmiszerekbe, mely méregről tudja (5), hogy halálos (6), mégpedig nem csak a tolvaj, hanem mindenki más számára (7), akit a betörő megkínálHAT vele, akkor tényleg kaphat 7 évet.

Egyéb esetben marad az ostobaság.
Szíria négy éve áll ellen közvetlenül a nemzetközi terrorizmusnak.
Szíria négy éve áll ellen, a többek között Franciaország által is finanszírozott terroristák őrjöngésének!
Szíria négy éve tartó tragédiáját "nem vette észre" Európa addig, amíg nem érintkezett testével a népvándorlás során a népvándorlók százezres tömege.
"Senki" nem figyelt a terroristák négy éve tartó őrjöngésére Szíriában, ahol nap mint nap történtek és történnek borzalmasabbnál borzalmasabb terrormerényletek.
"Senki" nem figyelt rá. "Mert messze van tőlünk".
Kevesen vették észre, hogy Szíria tragédiája, az "egész" emberiség szégyene, az "egész" emberiség bűne, ami vissza fog hatni rá. Nem egy elfelejthető ripsz-ropsz lokális történet, egy puccs, amit lejátszik a CIA, a MOSAD, a törökök, Szaúd, Katar és nem utolsó sorban a FRANCIÁK!
Begyűrűztek a dolgok, akár csak a migráció során.
És még mind sokan nem látják az ok okozati összefüggéseket, csak mennek a fősodrású média érzelmi manipulációi után!

24.hu/kulfold/2015/09/23/nok-akiktol-halalosan-felnek-az-iszlam-allam-terroristai/

kitekinto.hu/iszlam/2015/03/29/ni_elitalakulat_is_harcol_a_sziriai_felkelk_ellen/
@vakapad: "Egyéb esetben marad az ostobaság."

Gondolom ez vonatkozik rád. :)
@Gábris szomszéd: én Európában élek, az EU teljes jogú tagjaként. a párizsi terrortámadást, az általam szabadon választott közösség ellen követték el.
a megemlékezés egyik módja a francia színek megjelenítése.
de nem kötelező!
mindenkinek szíve joga, úgy és azokról megemlékezni, akikről akar.
te színezd a profilodat nyugodtan, orosz, libanoni vagy szír(!) színekre.senki nem tiltja.
de az, hogy te itt toporzékolsz, és próbálsz számon kérni minket, egy ilyen tragédia másnapján, az téged jellemez!
Amúgy az tényleg komolyan érdekelne hogy az hogy van hogy a görögök októberben regisztráció nélkül szállították a menekülteket Macedóniába akkor pont ezt az egy terroristát regisztrálták. Hogy kiszúrták mi? Az már fel sem merül a fotelnáci agyakban hogy egy hamis útlevéllel állunk szemben.
@CsekklisztNo.10Reloaded: én szóltam a lentieknek, hogy nem vagy menthetetlen:))

ja és összefutottam gázolóval és a haverjaival:)))

www.napiszar.hu/showPost/Rendes_sracok_
Persze tudom hogy Simon elvtárs nem létező Bissau-Guineai útlevelét is bekajálta a sok fotelnáci és lápi magyar, választások idején. A világ már csak ilyen ostoba.
@punkfrog™: Nem ez mondjuk a facet jellemzi, hogy egyéb terrortámadások kapcsán kurvára nem kínálta fel, hogy így meg úgy színezheti át ideiglenesen a user a profilképét. Kezded már kapizsgálni?

"Azt egyébként tudták hogy Franciaország 2015-ben 12 milliárdos értékben szállít fegyvereket Szaúd-Arábiának?
És azt tudták, hogy ezeket a fegyvereket Szaúd-Arábia többek között Jemenben veti be, nem kis részben hozzájárulva a káosz elmélyüléséhez? És azt tudták, hogy ebben a káoszban erősödött meg a helyi al-Kaida? És azt, hogy az itteni sejtnél képezték ki a Kouachi-testvéreket, a Charlie Hebdo-mészárlás tetteseit? És a kör bezárult."

index.hu/velemeny/2015/11/14/kozel-kelet_parizs_meszarlas_terrorizmus_megoldasa/
@CsekklisztNo.10Reloaded: 69-et értem, me akkor születtem, és azóta űzöm:)

francia saláta meg az egyik kedvencem, főleg ha csajról kell lenyalnom:))

u.i.: minden francia áldozat, RIP. remélem levadásszák a maradék mészárosokat, és megbüntetik a helyi erők is és az igazságszolgáltatás is.
@Imola Helyesi:

Látom megint emelkedik benned a nyomás. Nem kéne annyit inni.
@Gábris szomszéd: száz szónak is egy a vége, szerinted, a franciák megérdemelték.
ne süketelj ártu, állj bele!
@Imola Helyesi:

Nézd csak hol, és mit írtak? Közben számolj is egy keveset.

"Brutális terrortámadás érte péntek éjjel Párizst. A francia fővárosban összehangolt merényletsorozat történt, hat helyszínen nyolc támadó robbantott és lövöldözött."

www.hirado.hu/2015/11/14/ez-tortent-parizsban-pentek-ejszaka/
@látjátok feleim szümtükkel:
Szümtük, te szerelmes vagy belém, hogy mindig üldözöl és provokálsz gyagya kommenteiddel? Esetleg ajánlanám csekket, egyformák vagytok, bizonyára megértitek egymást.Ő iszik, nem én, most írta.
Miért nem társalogtok együtt?
@Imola Helyesi: "Érdekes, az átkosban itt is meg a többi szoc. országban is volt egy csomó muszlim, és nem voltak vallásosak, és eszük ágában sem volt robbantani."

akkor azok arabok voltak, te blekhólok dominája...
@taga20:
:-)) beleloztelek, csikó, 68
Én is remélem! Bár ez sokaknak már csak kis vigasz:-((
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem kötnek mindent az orrodra a zsaruk. Aha, szóval amelyik nem robbantota fel magát a stadionnál vagy az utcán, az beszaladt a koncertterembe.
Majd nőni fog a szám, nekem elhiheted.
@taga20: Nem olyan bonyolult ez. Megint az ártatlanok haltak meg, akik pedig tehetnek róla sunnyognak és épp krokodilkönnyeket morzsolgatnak álszent módon.
Egyébiránt pedig

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10984229_573383222800299_2959571164743874585_n.jpg?oh=eaaaf7c24db4a324e9ab80aeeb700b83&oe=56EB0F5E
@Imola Helyesi: ebola én is szerelmes vagyok beléd. üldözhetlek?
csinálhatnánk együtt egy jó kis hitlerszalonna partit:)))
@Imola Helyesi: "Majd nőni fog a szám, nekem elhiheted."

Már miért ne hinném, te csak ismered a saját mérted.:O

Ne igyál ma többet!
@Gábris szomszéd: a Facebook, csak egy szolgáltatás.
nem kötelező használni!
de neked, az egy biblia!
tökéletesen szemlélteted, hogy tud meghülyülni tőle az ember, ha nem a helyén kezeli.
@látjátok feleim szümtükkel:
A mértem ismerem? Te ne igyál. Bár felőlem ihatsz is, nem javít rajtad.
@taga20:
Üldözd, szümtüket vagy csekkest, mert ők azért üldöznek engem, mert te üldözöl.
@punkfrog™: Megint el vagy tévedve és kivetített fixa ideáidat mormolgatod, de már ezt is megszoktuk. :)
@Imola Helyesi: Ha még nem láttad.

Jelen állás szerint félünk a mohamedánoktól. Teljes joggal félünk. Nincs olyan erkölcsük, amely megtiltaná nekik, hogy kiirtsanak bennünket. Csak a félelem, a tőlünk való félelem tarthatná féken őket. De az Európát uraló liberális értelmiség nem engedi, hogy félelmetesek legyünk.
Nem jönnek rá az Isten barmai, hogy háborúhoz vezet, most már rövid távon is, az önfeladás látványos politikája.

Európa pedig erős, bármikor dönthetne úgy, hogy rendet csinál.

Minél később dönt így, annál többen halnak meg közülünk és annál több mohamedánt kell majd megölni.

Gyilkosaik azok lesznek, akik még most is szét tett kezekkel arról siránkoznak, hogy nem szabad az iszlámot a tegnapi párizsi eseményekkel azonosítani. De. Párizs tegnapi éjszakája maga az iszlám. Maga az iszlám egy olyan széteső, dezintegrált társadalomban, amely nem tud rendet tartani.

Ha az összes uszító imám holnap valahol az afrikai partokon találná magát, ha minden szélsőséges mondatért azonnali kiutasítás járna, ha bármilyen titkos iszlám szervezkedés húsz év kényszermunkát érne (Afrikában, az Idegenlégió felügyelete alatt), ha minden terrorista családja a Száhel övezetben kezdhetne új életet, akkor az a néhány tízezer mohamedán Párizsban már rég feloldódott volna. A többi meg nem jött volna.

De most háború van. És szokás szerint polgári áldozat van több.

tutiblog.com/megkezdodott-a-franciak-kiirtasa/
@Gábris szomszéd:
Szerintem hazudozik a francia média, mert nem igaz, hogy nyolc ember 7 helyen egy ilyen katonai birodalomban ki tud irtani 128 embert, kb egy óra alatt.
@Imola Helyesi: ez olyan, mint az, hogy aki ludas az nem ludas, aki meg nem ludas az ludas:)))

vágod birinéne?:))
@Imola Helyesi: te írtad, hogy muszlim, de nem vallásos (látod negro-gyújtó, elárult a frajd zsiga-> a muszlim=arab abban a blekhóli hardveredben)...
@taga20:
Akkor holnap megint kapnál az erkölcscsőszöktől:)))
@Sir Bates dö Hól:
Bolond vagy te, szerintem most sem vallásosak, csak kihasználják a vallás adta lehetőséget.
@Sir Bates dö Hól:
Ui. a muszlimok között sem mindenki terrorista, ti mondjátok.
@Imola Helyesi: az nem te vagy itt a blogon? de nem akarlak összezavarni:))
@Gábris szomszéd: azé' csak kiverekszed magadnak: menj a kurva anyádba, a faszfej szerződdel együtt...
nem akarok vageszkodni, de órák óta én vagyok a friss topikokban:)

tök szép vagyok:)))
@Imola Helyesi: te hogy nem szarod körbe az udvart?...
@taga20:
A végén még megdicsőülsz magadtól.
@Sir Bates dö Hól:
Sztem te egy arab vagy muszlim vallással, csak nem gyakorolod a vallásodat. Egód hatalmas, szókincsed durva, önző vagy, just a mint egy rossz migráns.
@Imola Helyesi: eszt melyik kommentemből vontad le?
komolyan érdekel, me szeretnék fejlődni.
@Imola Helyesi:
Egy szar szír vagy, ször. Na hanyagoljál.
@Imola Helyesi: szerinted... ellenben az axióma, hogy te gravitált vagy...
@taga20:
Hát, hogy tök szép vagy-írtad magadról.
Közben nézek egy Marple filmet, az öreglány már megoldotta volna ezt az esetet is.
@Imola Helyesi: ebola, olyanról hallottál már, hogy önirónia?

nem. hagyjuk!
inkább örüljünk, hogy fullra szalatt a menekült téma. gecivitya is örül.
@Imola Helyesi: anya, neked is hanyagolnod kéne a dílered, mert csúnyán felütötte az anyagot valami szarral...
@Sir Bates dö Hól: aszt látom, hogy te szakember lehecc, mint nográdigyörgy:))
@Sir Bates dö Hól:
.
Vitatom az állításod.
Derivált.
x => 0
@Gábris szomszéd: "ha minden szélsőséges mondatért azonnali kiutasítás járna,"

és ti hova mentek, ha ez életbe lép?
@punkfrog™: Ezt inkább szőröcskétől kérdezd.
@Gábris szomszéd: csöves, tőled kérdezte a polgártárs. válaszolj!
@Imola Helyesi:

A long time ego....

Volt egy unokatestvérem, aki anno kijárt Bécsbe a Shopping City-be Gabriella Sabatini parfümöt lopni!!

Utána rühellték is a magyarokat arrafelé.!!!

Imo, te egy klisé vagy!!!!!

Valójában nem ismerlek, de holnap itt látatlanba szinte mindent elmondok rólad.

Figyejjé majd, meet véletlenek nincsenek!!!
Én nem tudok mást, mint imátkozom az elhunytakért...

ezt találtam www.blogaszat.hu
@Gábris szomszéd:

Ha az összes uszító imám holnap valahol az afrikai partokon találná magát,
--- korrekt, de maradjunk a börtönnél. Nyilvan ez a titkosszolgálatok kudarca is. De ha a tutifajtákra bízhatnánk a dolgot, akkor azért minden 2. muszlim uszító imám lenne. És Hálisten te sem látod minden cigányban a bűnözőt

ha minden szélsőséges mondatért azonnali kiutasítás járna,
--- akkor te rég földönfutó lennél, lsd cigánygettót támogatod, lsd hogy örültél tegnap, ha egy szabálysértők csak úgy nyakonszúrnának és persze én is, mint szélsőséges libsi is kiutasitva lennék... de egyébként jogos, h a gyűlöletbeszéd büntetendő, de akkor nézzünk szembe vele, hogy Mo lakosságának 15-20%a börtönérett, Jobbik Börtön Megye kell, hogy legyen

ha bármilyen titkos iszlám szervezkedés húsz év kényszermunkát érne (Afrikában, az Idegenlégió felügyelete alatt),
---majdnem korrekt, de maradjunk a terroristánál

ha minden terrorista családja a Száhel övezetben kezdhetne új életet
--- persze Béla, de egyszerűbb lenne már az anyaméhben meggyilkolni (sic), nem??

akkor az a néhány tízezer mohamedán Párizsban már rég feloldódott volna
--- minimum több százezer, ha 60 milliós ország kb 7%a muszlim, ezt illene tudni tutinak, de mivel "tudjuk"(sic), hogy minden muszlim terrorista, ezért ez egy rossz érv

A többi meg nem jött volna
--- persze Béla, nem azért mozdult meg több millió ember, mert háború van, az a kb 800e ami eljutott Európa mind megállt volna Törökországban, csak pechünk van, mert átvágták ott is a kerítést ...
@CsekklisztNo.10Reloaded:

"Ha az összes uszító imám holnap valahol az afrikai partokon találná magát,
--- korrekt, de maradjunk a börtönnél. Nyilvan ez a titkosszolgálatok kudarca is. De ha a tutifajtákra bízhatnánk a dolgot, akkor azért minden 2. muszlim uszító imám lenne. És Hálisten te sem látod minden cigányban a bűnözőt

ha minden szélsőséges mondatért azonnali kiutasítás járna,
--- akkor te rég földönfutó lennél, lsd cigánygettót támogatod, lsd hogy örültél tegnap, ha egy szabálysértők csak úgy nyakonszúrnának és persze én is, mint szélsőséges libsi is kiutasitva lennék... de egyébként jogos, h a gyűlöletbeszéd büntetendő, de akkor nézzünk szembe vele, hogy Mo lakosságának 15-20%a börtönérett, Jobbik Börtön Megye kell, hogy legyen"

kösz!
fel sem fogja mennyi szemétséget hányt(ak) ide eszmetársaikkal együtt.
fel sem fogja milyen eszközöket tart helyesnek a hazai gondok megoldására...

szomorú vagyok.
ki lehet nevetni. le lehet szólni, de ez szerintem rámutat arra, hogy nem is akarnak emberként élni és gondolkodni, csak maguk hasznát nézik még ebben a borzalmas eseményben is.

Miért éppen Franciaország az első számú célpont?
,
.
.
.

"Az Ipsos egy két évvel ezelőtti felmérése szerint a francia válaszadók mindössze 26 százaléka gondolta úgy, hogy az iszlám kompatibilis a francia társadalommal. (Mindeközben a többség szerint a katolicizmus és a zsidó vallás kompatibilis.) Ez az elutasítottság valószínűleg szerepet játszik abban, hogy egy Franciaországban élő muszlimnak kevesebb az esélye magas gazdasági vagy politikai funkciók betöltéséig eljutni, mint egy nem muszlimnak. De a felmérések szerint a muszlimoknak eleve nehezebb munkához jutni, a fizetéseik pedig rendszerint alacsonyabbak, mint a nem muszlimoké.
A frusztráltakat könnyebb radikalizálni

A diszkrimináció feszültséghez, frusztrációhoz vezet, amit a politikai klíma, beleértve például a francia szélsőjobboldal megerősödését, nemhogy enyhít, hanem felerősít. Az Iszlám Állam és az ahhoz hasonló dzsihadista szervezetek pedig ezt próbálják kihasználni. Sikerrel:

Mohamed Mera, a 2012-es touluse-i lövöldöző kemény külvárosban nőtt fel, kisebb bűncselekményeket csinált fiatalon, majd börtönbe került, végül a dzsihád adott értelmet az életének.

Mehdi Nemouche, aki négy embert ölt meg Brüsszelben, 2014-ben a börtönben radikalizálódott. Szabadulása után Szíriába utazott, majd támadást hajtott végre a zsidó múzeumnál.

Chérif Kouachi és Amedy Coulibaly hasonló utat jártak be: lehetőségek hiánya, bűnözővé válás, börtön, majd radikalizálódás.

A nagy számok törvénye tehát a terroristáknak kedvez, hiszen többmillió emberből bőven tudnak harcosokat toborozni maguknak, akik akár Szíriába mennek, hogy ott csatlakozzanak az Iszlám Államhoz, akár Nyugat-Európában maradnak, hogy segítőként vagy elkövetőként végrehajtsanak merényleteket. Csak becslések vannak, hogy több ezre lehetnek a Franciaországban élő és az Iszlám Állammal szimpatizáló muszlimok, akik potenciális terrorfenyegetettséget jelentenek.

Az erő ide sem elég

Ahogy arról már a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni merényletkor írtunk, több ezer szélsőséges muszlimot egyszerűen képtelenség folyamatosan megfigyelni. Képzeljük el például, hogy Magyarországon hány ember akar fegyverhez jutni, vagy hányan vannak azok, akik azt hangoztatják, hogy legszívesebben cigányokat vagy zsidókat ölnének. Sem pénz, sem emberi erőforrás nincs arra, hogy az összes ilyen embert hosszú éveken át figyeljenek, vajon mikor lép valóban akcióba. És ezt a terroristák is pontosan tudják."
.
.
.
index.hu/kulfold/2015/11/14/miert_eppen_franciaorszag_az_elso_szamu_celpont/
és még pár mondat onnan:

"A megelőzés része lehetne például az, hogy a hatóságok nyomon követik, mi történik a francia börtönökbe kerülő muszlimokkal. A brit Telegraph egyik friss cikkében arról ír, hogy a francia börtönökben az elítéltek 70 százaléka muszlim a becslések szerint. Összehasonlításképpen: Angliában és Walesben ugyanez az arány 14 százalék a Belügyminisztérium statisztikái szerint, míg a teljes népességre vetítve pedig 5 százalék."
Gratulálok ezen mondatokhoz a nemzeti gyásznapon az Indexnek. Ilyen aljas módon mossák egybe a legundorítóbb terrorizmust a magyarokkal.

"Képzeljük el például, hogy Magyarországon hány ember akar fegyverhez jutni, vagy hányan vannak azok, akik azt hangoztatják, hogy legszívesebben cigányokat vagy zsidókat ölnének. Sem pénz, sem emberi erőforrás nincs arra, hogy az összes ilyen embert hosszú éveken át figyeljenek, vajon mikor lép valóban akcióba. És ezt a terroristák is pontosan tudják.""
@guma:
És még te beszélsz szemétségről?
@Imola Helyesi:

már megint fogalmad sincs mit olvastál.

sajnállak!
@guma:
Nyilván, csak a magukat liberálisnak képzelők tudnak csak olvasni. Tudjuk.
Ego IQ kölcsönhatás!
@Imola Helyesi: olyan sötét vagy, mint a magyar éjszaka!

fekügy vissza agyatlan!
@Imola Helyesi: Nekik sosem az ugrik be, hogy a szélsőlibsik meg a bolsi ivadékok kiirtanák a hülye jobbereket. Evvan. :)
@taga20: Na mi van haver. Futam mikor kezdődik? :)
@taga20: :)

www.youtube.com/watch?v=v4FZavv9Cvw

A másik oldalon mindig fúj a szél
Sötét nyirkos köd szitál
Ingujjba rejtett altatókon él
Egy megtébolyodott világtalan király

Mesébe illő szereplők
Egyenként Kharón ladikján
Retúr jegyekkel farzsebükben
Integetnek hogy milyen kár
- hogy itt maradtál

Vigyél el innen kicsi eső
Vigyél messze innen el
A mögöttem ácsorgó idő
Halszemeivel játszik egy Teddy bear

Kómában fekvő idegenek
Fogaik között szorítják
A remény rózsaszín magvait
És a fejemben zúgnak a szirénák
- traktorral mentek a szívén át

Vigyél el innen kicsi eső
Vigyél messze innen el
A mögöttem ácsorgó idő
Maradványain táncol egy Teddy bear

Csukom az ajtót kattan a zár
Tétova homályon lépek át
A kakukkos óra egy pillanatra megáll
Méricskélem a tű fokát

Hogy átfér-e rajta a menekülő
Hirtelen őszülő idő
Hátán egy csontokkal teli zsák
És a bokorból lesnek a hiénák
- tankokkal mentek a szívén át

Vigyél el innen kicsi eső
Vigyél messze innen el
A mögöttem ácsorgó idő
Elém farol egy luxus Bentley-vel

Csikorgatja egy koldus a fogsorát
A hulladékgyűjtő fölé hajolva
A fejéből épp egy arasznyit ha kilát
Bezárt a Magyar Királyi Tébolyda
sima jobbik propaganda blog lett a varanus...

köszönet a gábris és imola simogatóknak.

látom, olvasom, mindenki megkapja a cukiságokat, és szokás szerint, utána a propagandát.

hálás köszönet a simogatóknak!
@Gábris szomszéd:
Mindenről a zsidóüldöző magyarok jutnak az eszükbe.
Bár állítólag zsidó a tulajdonosa a koncertteremnek./ index, 444/
De mi közünk nekünk ehhez a mészárláshoz?
Egyébként mégiscsak találtak egy migránst is a terroristák között.
Egyelőre egyet.A fészkük meg Brüsszelben van. Hogy nem vették észre, pedig mennyi politikus van ott!
Édes Istenem, sose értettem, hogy lehet a dohánybolt nemzeti, de most leesett:-))
@guma:
Koszi:-) a 444-is volt tegnap este egy jó cikk erről, most nem latom
@Orica Középföldi: @magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!): mert most a humánum küzd a bestialitással... és hol vagyunk még a heliocentrikus világképtől?!... EFM...
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!): Hálás köszönet a tolerancia bajnoknak, aki eldönti ki a jo és a rossz, aztán, hogy ki és mit beszélhet.
A tolerancia, meg a pártoldalak propagálása, uszítás enyhén más.
Amennyiben ez nem érthető, megoldom innentől én.
Na a szarházi Orbán mit fog holnap nyilatkozni?

Ő megmondta vagy mit? A zemberek meg továbbra is kiállnak a fityesz mellett?

Vagy legalább életében egyszer kussban marad?! Á úccse' hagyjuk.
Az igazi Je suis Paris:
A T-Com SMS-t küldött minden Párizsban levő ugyfelenek, h 10e Ft-ot elengednek a roaming díjből. Szép!
Egyébként eléggé látható trend ezeknél a szutykoknál, hogy a bejárt "életút" a sima köztörvényes közegben kezdődik, lopások, rablások, majd sitt, ott, vagy utána "ideológiai-vallási képzés", radikalizálódás, végül (állítólag - a bevált palesztin recept alapján - a család számára egy fix havi "életjáradékért") bevállalja a "megüdvözülést" valami látványos terrorakcióval. Mindig keresd a pénzt.

"A terrortámadás elkövetői közül eddig egyértelműen csak egy férfit azonosítottak. Ő Párizs egyik külvárosában született, és kisebb bűncselekmények miatt már többször is állt bíróság előtt. A 30 éves férfinak több rokonát is letartóztatták szombat este."
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):
na megjött a két károgó kolléga, te és orica.

haver, egyszerű a képlet. csináljá egy olyan blogot, ami a szived szerinti.

u.i.: ha úgy teszünk, mint ha nem lenne a jobbik és az értékrendje, a magyar valóságban, ako saját magunkat csapjuk be. nem picsogni kell, hanem leoltani őket.
@Amadeus62:

Te beteg vagy.
Ki a faszt érdekel most, hogy mit mond Orbán? A pavlovi reflexeidet ne egy ilyen borzalmas eseményről szóló poszt alatt villantsd.
Olvasd újra mit írt neked és a hozzád hasonlóknak jótündér a Vincent-en.
@taga20:
Ez rendben is van. Viszont a propagandaműsort akkor se hagyjuk.
Amennyiben valaki itt azt szeretne kifejteni, akkor számára is egyszerű a képlet. Csináljon egy olyan blogot, ott meg nyomathatja a propaganda műsorát.
A beteges küldetéstudatban szenvedők ne itt éljék ki pici sivár életüket...
A párizsi merénylettel kapcsolatosan egy jó összefoglaló, 5 pontban, alaposan kifejtve, korrekten:

1. Párizs és a péntek esti szórakozás, mint a nyugat szimbólumai
2. Franciaország aktívan háborúzik
3. Franciaországnál bonyolultabb kapcsolata semelyik nyugati országnak nincs az arab világgal
4. Franciaország szekuláris állam
5. Franciaország a polgári liberalizmus értékei mellett kiálló jogállam

444.hu/2015/11/14/5-ok-amiert-az-iszlam-allam-franciaorszagban-meszarol

Amúgy találgassunk, hogy ezeken kívül az elmebeteg fanatikus iszlamistákon kívül, kiknek nem tetszik még ez...
@taga20: így van, de a veszett kutyát normális ember nem simogatja...
@Sir Bates dö Hól: szerintem a veszettség gyógyítható. a simogatás a kúra része:)
@taga20:
Azok pici fejében, akik még nem láttak veszett kutyát... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Párizs és a péntek esti szórakozás, mint a nyugat szimbólumai"

Szimbolum?! Mi van?!

Moszkvában nem lehet este elmenni pénteken kocsmába, étterembe, bárba mert zárva van?!

Menj el egyszer oda, rá fogsz csodálkozni.

Ezerszer jobb hely mint az imádott Párizsod vagy Bécsed!!
@Sir Bates dö Hól:
Szőr! Hogyan látod a cikket te, onnan? Mégis csak autentikusabban mondhatsz véleményt róla, mint innen mi.
Nekem korrektnek tűnik. Ez viszont semmit sem jelent...
látom, megvan az új eposzi jelző: migráns- és terroristabarát liberálisok... mennyi idő kell ahhoz, hogy valami géniusz rámutasson: a liberálisok (moon értsd: nem orbán-fan ès nem jobbikos) gyakorlatilag a tettestársai az elkövetőknek, így kriminalizálhatóak, valamint mundent kriminalizálni lehet, amihez "hozzáérnek": a melegek, a szociális egyenlőtlenségek, a kisebbségek jogai és maguk ők is... hál'istennek van egy cacib-törzskönyvem egy kuvaszról, a személyim meg már úgy is lejárt...
@ördöngös pepecselés:
Nem tehetek róla, ha nem érted. Tanulni, tanulni, tanulni...
Európa, meg a te pici fejedben lévő komcsi világkép, elvtársaid belterjes világa kissé más.
Orbánnál nem reklamáltál anno, hogy a gyerekét a pöcsért svájci iskolába íratta, egy remek moszkvai vendéglátós iskola helyett? Na, valami ilyesmi lesz, de veled reménytelen ezt megértetni.
@Gábris szomszéd:
Azért beleállhatnák azokba a kijelentésekbe, amiket tettél és persze a liberális dogmák uldozottjének tattod magad. Ilyenkor mindig elbújsz valahogy. Van szólásszabadság, élj vele :-)
@ördöngös pepecselés: ja, és ott egy az egybe váltják a rubeles fizudat...
@taga20:

"na megjött a két károgó kolléga, te és orica."

Első reakció, elmész te Svalbardra, Hacsa majd beoszt a medvék közé:) Vagy, mint nem kívánatos migránst, megoldja.

" ha úgy teszünk, mint ha nem lenne a jobbik és az értékrendje, a magyar valóságban, ako saját magunkat csapjuk be. nem picsogni kell, hanem leoltani őket.

****

szerintem a veszettség gyógyítható. a simogatás a kúra része:) "

A diagnózis rossz, a vakcina nem te vagy, noha a tüneti kezeléseid majdnem hibátlanok:)
@Sir Bates dö Hól:

Géefgé jó úton halad efelé. Jótündér ígért erről egy posztot.
@Sir Bates dö Hól: vágom haver, hogy nem vagyok normális, de evvel nem mondtál semmi novumot:)
@Sir Bates dö Hól:
Párizst a kultúra fővárosaként aposztrofálják.
Moszkva... az Moszkva. Kun B. elvtársuk ott van a Kreml falában eltemetve.
Ahogy könnyes szemmel elzarándokolnak oda, az azért valami!

Ahogy a sok nyugat-erópai újgazdag házakat, lakásokat, kisebb palotákat vásárol ott, Moszkvában

Ahogy "átugranak" szórakozni, bevásárolni Moszkvába egyet az újgazdag nyugatiak.

Ja, nem bocs, fordítva...
@Orica Középföldi: :)))))))

most nem jut eszembe semmi frappáns vagy trágár dolog, de ma még megleplek valamivel:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Azért ebben a cikkben nagyon elgondolkodtató, h Franciaorszag (mert ilyenek a felvilágosodás óta), lakói szabadságát lakói biztonsága elé helyezte, és bár ebben van változás, egy ilyen merényletet az eddigi titkosszolgálati tevékenységgel (mert lekorlátozták) már nem lehet kezelni. Ebben változás lesz, ezt a csatát a nyugati elvek ellen a középkori faszok nyertek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Moszkva a világ egyik legdrágább városa, annyira nem élhetnek szarul ott az emberek!!

Persze ezt te nem érted.
@ördöngös pepecselés: "Ezerszer jobb hely mint az imádott Párizsod vagy Bécsed!! "

pepecs, ako ménem húzol el oda, ahonnan a lét kapod, moszkvába?
Hm, a sors különös fintora. Ma van a magyar szórvány napja.
Meg gyásznap is.
Dupla gyász, bár a szórvány magyarokat ünnepelni kell, hogy meg tudták tartani a magyarságukat.
@taga20:

Mert nekem jo itt Magyarországon.
@ördöngös pepecselés:
Ez komoly érv volt... Az onnan menekülő, külföldön élő orosz aránya az oda menekülő, ott élő nyugatihoz kicsit valósabb képet adna.
A legdrágább város, mint a belváros irodáinak, üzleteinek négyzetméterára nem mérvadó.
Gazdasági, élhetőségi mutatói?
Seholse... Ilyenek is vannak pedig, nem csak elvtársaitok porhüvelye.

www.uk.mercer.com/newsroom/2015-quality-of-living-survey.html

Ott a 10 szempont ami alapján korrektül meghatározták. Mockba meg sehun... Bécs meg... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: amennyi egy ilyen cikkbe belefér, korrekt... természetesen árnyalni kell a szineket, de valós... ami kimaradt, a terjedelem miatt is, az az okok megjelenítése: a korábbi évszázadok gyarmatosítása, a fel nem zárkóztatott volt kolóniák, azok dotálása, a profitvágy mindenen felül való kerekedése, stb.... sz'al, ahogy én látom...

nekem rengeteg muszlim ismerősöm van, haverok, sőt barátok is... törökök, arabok, feketék, sőt fehér muszlimok is... egyik sem akart eddig megtéríteni, felrobbantani... ha te hajlandó vagy kinyitni az elméd, a lelked-szíved a mások felé, ha érdeklődő vagy és tisztelettel kezeled a különbségeket, ha nem félsz az ismeretlentől, ha a tudatlanságból adódó lefosott bokád nem a gyűlöleted táplálja, akkor megláthatod, hogy a bőrszín és vallás, eredet nem számít: a végén marad, ami matad: milyen karakter a másik...

(én három helyen voltam ún. banlieuben, ahol látod a céltalanul kallódó fiatalokat az utcákon, minden jövőkép nélkül, s ezt a társadalom felelősségének érzem... s a magunkba nézésnél egyszerűbb megoldás a másra mutogatás... )
Nekem Budapest a világ legszebb városa, gyönyörű fekvésével, puritán klasszicista épületeivel - bár a multik förmedvény épületeket is ideszórtak /pl. Erste Bank épülete az Árpád hídnál/ puritán magyar kultúrájával, hagyományaival, amit még nem fertőzött meg teljesen a liberális szabadosság, barátságos vendégszerető lakosaival , stb.
@taga20: naív vagy, felelőtlen, nem nem-normális...
taga, ne hallgass rájuk, különb vagy sok itt kommentelőnél, pl sirnél, vagy csekktől, akikből fröcsög a gyűlölet a magyarokra.
@Imola Helyesi: ja és, ma lesz a magyarfoci ünnepe vagy halála, ráadásul:)
@Orica Középföldi:
Hét sokan szeretik magukat kiadni orvosoknak, pedig csak kuruzslók.
Egyszer csak egy éjszaka mozdul a fal,
beleharsog a szívbe a csönd s a jaj kirepül.
Megsajdul a borda, mögötte a bajra szokott
dobogás is elül.
Némán emelődik a test, csak a fal kiabál.
S tudja a szív, a kéz, meg a száj, hogy ez itt a halál,
a halál.

Radnóti
@Imola Helyesi: ebola, én is utálom a magyarokat. akiket meg felsoroltál, azokat bírom.

na erre varrjál csirkefarhátat:))
@taga20:
Jól összejött, mire tippelsz? Én a magyarokra.
@taga20:
Ízlés dolga, azért a nyalást ne téveszd össze a szeretettel, kis érdekember.
@ördöngös pepecselés: A kinek mi a jobb erősen szubjektív.
Franciaországban valószínűleg nem élnék, és Párizs nekem személy szerint nem tetszett. (nem kell szaladni meggyőzni, van ilyen)
Bécset szeretem.
Moszkva nekem tényleg tetszett. Ogyessza is. Mint város. Abban a korban, amit seftelős turizmusnak lehetne hívni. S amikor egy átlagmelós havi báre van a szebedben egy hétre, akkor ez nem is nagy truváj.
Személy szerint az oroszokkal sincs bajom.

De személy szerint minden ártatlan halottat sajnálok. Lett légyen '56-ban idevezényelt orosz kiskatona, párizsi diák, szomáliai menekült, stb.
@taga20: Még jó, hogy nem érdekel a sport. Sem kívülről, sem belülről :-)
@CsekklisztNo.10Reloaded: Mit szeretnél hallani? Adjam elő, hogy itt egyesek szerint nagyon csúnya dolog és világvége "veszett kutyát" simogatni, miközben a tények azt mutatják, hogy a migránspátyolgatók aktív közreműködésével és a bundesmutti meghívására érkezett az egyik gyilkos Párizsba. Az is lehet, hogy zsohárzsuzsiék őt is szépen ellátták a keletiben, hiszen jó erőben kellett megérkeznie a tetthelyre.

www.blikk.hu/aktualis/politika/magyarorszagon-is-atutazott-az-egyik-parizsi-meszaros/5tgbppr

De hát nyilván tőlem kell még most is "rettegni", miközben az pisis haverok újabb merényletekre készülnek.

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/ujabb-merenyletekre-keszul-az-isis-europaban/zdhyy3z
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Boli, Boli,

Párizs is más, Moszkva is más.
Párizs sem csak kultúra és Moszkva sem csak Brezsnyeviána.

Ahogy Budapesten ott vannak a régi polgári (ma a jobboldalon hivatalból utált) milliárdosok által épített, műemlékek, de Gazdagrét és a nyócker is.
@GeoCracker:
Hát, a franciák gőgösek, és nem beszélnek más nyelvet.
És elég sok ostoba népirtásnak voltak az okozói az erőszakos történelmükkel. Sajnos a sajátjaiknak is.
Én inkább szimpatizálok egy orosszal, bár ők meg nagyon szeretnek itt nyomulni, felvásárolták már Hévíz környékét, mint az osztrákok a magyar földet.
Nagyon szeretnek kihasználni bennünket, az ostoba vezetők meg hagyják.
@Imola Helyesi: "azért a nyalást ne téveszd össze a szeretettel, kis érdekember."

eszt fejcs má ki, me nem vágom!
@Wikus Van De Merwe:
A Vincent mellé figyelmedbe ajánlom Béndek Péter posztját a hafr. blog hu-n, amelyet a párizsi terrorcselekmény kapcsán írt.
Minden mondata magvas.
Személy szerint azt vallom, az orosz kultúra erős és mély gyökerű, mint a magyar, míg a francia inkább újkeletű, gyökértelen, liberális, un. modern.
@taga20:
Majd máskor. Ma gyásznap van.
@Imola Helyesi: Én meg azt vallom,hogy sötét vagy mint az éjszaka.
@Imola Helyesi: ha az eszemre hallgatok, ako a norvégok simán tovább mennek, ha a szívemre hallgatok, akkor remélem a norvégok mennek tovább, me amit itt nálunk foci gyanánt művelnek, gecivityával az élen, az egy kontraszelektált szar .
@GeoCracker:

Érdekes amikor lezuhant az orosz utasszállító a 200 utassal együtt akkor senki nem cserélte le a képét orosz zászlóra meg mindenki hallgatott, most meg...

Azért látszik hogy ki hova húz. A fészbúk meg a sok hülye az amcsik meg az atlantisták felé.
@Imola Helyesi: ebola, te sötét vagy, mint a magyar ugar, éjszaka.
@GeoCracker:
Én Európa ezen részét szeretem.
Európán kívül is szép, aranyos, megmosolyogjuk, örülünk nekik - de igazán ITT érzem magam jól.
Mindenki éljen odahaza.
A menekülteknek is ez lenne a megoldás, akik meg állandóan Moszkvával példálóznak, azoknak ajánlom azt, gondolom ők ott érzik jól magukat. Ennyi csak...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_[...]
Mindig keresd a pénzt._"

Évek óta csökken a világpiaci kereslet az olajpiacon.
Már említettem egyszer, hogy az ISIS minden nehézség dacára _e_l__t_u_d_j_a__a_d_n_i_ az általa ellenőrzött területeken kitermelt olajat.
Már akkor írtam, hogy aki megveszi tőlük az olajat, az az ISIS finanszírozója.

Ki a vevő?

Meglepődnék, ha a titkosszolgálatoknak, és a pénz mozgását, áramlását követni tudó intézmények ezt ne tudnák.

Ki az ISIS olajának a vásárlója?

Aki az ISIS olajának a vásárlója, az a Párizsi Gyilkos. A többiek pedig a tettestársak, orgazdák, támogatók bűnszövetségben.

El tudja valaki képzelni, hogy a CIA, a Moszad, az SZBSZ (KGB) nem tudta kideríteni hogy ki a vevő?

Tehát ezek megválaszolása után kell/lehet feltenni a kérdést, hogy miért kellett a párizsiaknak áldozattá válni, Párizsnak célponttá válni..

A Charlie Hebdo csak a főpróba volt.

No, még egyszer, kinél van a kassza? Ki adja a bankot?

Ha ezekre meg lesz/van a válasz, utána lehet arabozni, moszlimozni, ha valakinek van/lesz még kedve és bőr a pofáján hozzá.

Különösen arra való tekintettel, hogy idehaza a kormányzat milyen egyszerű és nyilvánvaló eszközökkel és módszerekkel manipulálja a közvéleményt.
@Gábris szomszéd: pepecs meg te, jó kis páros vagytok:)))
@Gábris szomszéd: @vakapad:
Csak ne ítélte volna ugyanaz a bírónő a szexuálisan kinzó szülőket 2 évre, aki a fagyállózót 7 évre. Mert valahogy nincs egészen arányban!
@taga20:
Most meg peninek nyalsz, ejnyebejnye.
Versenyezzünk, majd kiderül, ki a butább, te vagy én.
Amiért neked két ballábad van, és ezért utálod a focit, meg Orbánt is, meg a magyarokat is, de miért nem költözöl el innen? Még szabad az út, használd ki, nem is hívott senki, nem is tartóztatunk.
@Imola Helyesi:
Műveletlen vagy. Illetve gondolom te is a szocialista művelődéstörténeten nőttél fel. Az a te bajod, hogy orosz kultúra közelebb áll hozzád. Nekem a magyar és az EURÓPAI kultúra jobban tetszik.

Akadtak azért Franciahonban is páran, még mielőtt a hülyeséged tovább hinted:

A

Adémar de Chabannes
Olympe Adouard
Marie d’Agoult
Alain-Fournier
Albericus Trium Fontium
Almássy Éva
Jean Anouilh
Guillaume Apollinaire
Étienne Arago
Louis Aragon
Cécile Aubry
Marcel Aymé

B

François-Thomas-Marie de Baculard d’Arnaud
Honoré de Balzac
Jules Barbey d’Aurevilly
Henri Barbusse
Louis-Mathias de Barral
Jean-Jacques Barthélemy
Roland Barthes
Marie Bashkirtseff
Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais
Simone de Beauvoir
François de Belleforest
Émile Bernard
Arthur Bernède
Henri Blaze de Bury
Marie Bonaparte
Jacques-Bénigne Bossuet
Jacques Boucher de Crèvecœur de Perthes
Stanislas de Boufflers
Marcel Boulenger
Paul Bourget
André Breton
Albert de Broglie
Jean de Brunhoff
Michel Butor

C

Henri Cain
Albert Camus
Louis-Ferdinand Céline
Blaise Cendrars
Henri Charrière
François-René de Chateaubriand
Victor Cherbuliez
Emil Cioran
Jean Cocteau
Colette
Benjamin Constant

D

Jean-Claude Dunyach
Jean le Rond d’Alembert
Alphonse Daudet
Louis Delâtre
Louis Delluc
Richard Dembo
Paul Déroulède
René Descartes
Denis Diderot
Maurice Druon
Marcel Duchamp
Georges Duhamel
Alexandre Dumas (író, 1802–1870)
Alexandre Dumas (író, 1824–1895)
Marguerite Duras
Prosper Duvergier de Hauranne

E

Édouard Drumont
Fabre d’Églantine
Jean Epstein
Erckmann-Chatrian
René Étiemble
Eugène Dabit

F

Raphaël Fejtö
François Fénelon
Octave Feuillet
Nicolas Flamel
Gustave Flaubert
Timothée de Fombelle
Johann Heinrich Samuel Formey
Anatole France
Antoine Furetière

G

Émile Gaboriau
Pierre Gamarra
Roger Garaudy
Romain Gary
Théophile Gautier
Anna Gavalda
Jean Genet
Félicité de Genlis
Sylvie Germain
André Gide
Jean Giono
René Goscinny
Friedrich Melchior Grimm
Jean-Baptiste Grosier
Faïza Guène
René Guénon
Jacques Antoine Hippolyte de Guibert
Sacha Guitry
François Guizot

H

Hélinand de Froidmont
Victor Hugo

J

Max Jakob
Maurice Jametel
Alfred Jarry
Káteb Jászín
Jean de Rotrou
Alexis Jenni
Joseph Joubert

K

Alphonse Karr
Milan Kundera

L

Étienne de La Boétie
Jean de La Bruyère
Jean de La Fontaine
Alphonse de Lamartine
François de La Rochefoucauld
Jean-Marie Gustave Le Clézio
Édouard René Lefebvre de Laboulaye
Henri René Lenormand
Gaston Leroux
Alain René Lesage
Jacques Lusseyran

M

Amin Maalouf
Alain Mabanckou
Gabriel Bonnot de Mably
Madame de Sévigné
Andreï Makine
Hector Malot
Angoulême-i Margit navarrai királyné
Pierre Carlet de Chamblain de Marivaux
Xavier Marmier
Jean-François Marmontel
Roger Martin du Gard
Matthieu Ricard
Guy de Maupassant
François Mauriac
Prosper Mérimée
Robert Merle
Michel Leiris
Marie Louise Mignot
Octave Mirbeau
Jean Mistler
Patrick Modiano
Molière
Michel de Montaigne
Montesquieu
Alfred de Musset

N

Gérard de Nerval
Charles Nodier
Nogent-i Guibert
Nostradamus

O

Jean d’Ormesson

P

Marcel Pagnol
Blaise Pascal
Étienne Pasquier
Charles Péguy
Georges Perec
Charles Perrault
Annie Pietri
Roger Planchon
Marcel Proust

Q

Raymond Queneau

R

François Rabelais
Jean Racine
Raymond Radiguet
Tristan Ranx
Jules Renard
Jean Renoir
Honoré-Gabriel Riquetti de Mirabeau
Alain Robbe-Grillet
Romain Rolland
Edmond Rostand
Jean-Jacques Rousseau
Claude Roy (költő)

S

De Sade márki
Françoise Sagan
Charles-Augustin Sainte-Beuve
Antoine de Saint-Exupéry
Louis de Rouvroy, Saint-Simon hercege
André Salmon
George Sand
Jules Sandeau
Nathalie Sarraute
Jean-Paul Sartre
André Schwarz-Bart
Victor Segalen
Madame de Staël
Stendhal
Eugène Sue

Sz

Szittya Emil

T

Léo Taxil
Jean-Pierre Thiollet
Alexis de Tocqueville
Tereska Torrès
Michel Tournier
François-Vincent Toussaint
Elsa Triolet
Flora Tristan

U

Honoré d'Urfé

V

Vercors
Jules Verne
Boris Vian

Az orosz múzeumokban hegyekben állnak a francia festők remekei is még... Némelyiket megvették, némelyiket elzabrálták.
Egyébként a madridi vonatrobbantásokban "191 ember meghalt és 1800-an megsérültek."
hu.wikipedia.org/wiki/2004-es_madridi_terrort%C3%A1mad%C3%A1sok
Csak akkor még nem egy "állam" vállalta érte a felelősséget, az érintett ország kormányzati embere nem minősítette hadüzenetnek, és nem egy NATO szövetséges ország nyilatkozott így. Lehet, hogy már hadban állunk?
Vagy a Pesten grasszáló géppisztolyosok csak a piréz-ellenességet akarják erősíteni? Merthogy épeszű terrorista nem szokott géppisztolyos bácsikhoz odamenni jelentkezni!
@jaegtoer: Ehhez még egész halkan hozzá lehet tenni, ami már az indexen is megjelent.

"Azt egyébként tudták hogy Franciaország 2015-ben 12 milliárdos értékben szállít fegyvereket Szaúd-Arábiának?
És azt tudták, hogy ezeket a fegyvereket Szaúd-Arábia többek között Jemenben veti be, nem kis részben hozzájárulva a káosz elmélyüléséhez? És azt tudták, hogy ebben a káoszban erősödött meg a helyi al-Kaida? És azt, hogy az itteni sejtnél képezték ki a Kouachi-testvéreket, a Charlie Hebdo-mészárlás tetteseit? És a kör bezárult."

index.hu/velemeny/2015/11/14/kozel-kelet_parizs_meszarlas_terrorizmus_megoldasa/

scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10984229_573383222800299_2959571164743874585_n.jpg?oh=eaaaf7c24db4a324e9ab80aeeb700b83&oe=56EB0F5E
@jaegtoer:
Az isis-el olajban üzletel Törökország és Szíria. Ennyi... Az egy másik történet, hogy a nyugati olajpénzekből arab testvéreink mennyit forgatnak vissza azokba az un. "szolidaritási alapokba", melyekből a terroristákat és az un. "mártírokat" pénzelik. Ott kellene a csapokat elzárni, bár most idegesség van, merthogy a kisebb kőolaj árak miatt állítólag ezeket a kereteket megvágták. Sok megélhetési arab ideges, csökken a zsé. Feszkó kell, háború, hogy emelkedjenek a kőolaj árak.
@Imola Helyesi: eszt írtam neked reggel.

"taga20 2015.11.15. 08:05:30
@Imola Helyesi: olyan sötét vagy, mint a magyar éjszaka!

fekügy vissza agyatlan!"

erre most te.

"Most meg peninek nyalsz, ejnyebejnye."

elmész a kurvaanyádba ebola, de tényleg!

(bocs boli és mindenki, de ez a turha mindig kiakaszt)
@Gábris szomszéd:
Többszázezer az 1-hez tehát az esély arra, hogy nem repülőn és I. osztályon reptették a terroristát. Kivéve persze, ha kiderül, hogy az útlevelet úgy lopták Kaya Ibrahimtól.
Másképpen: többszázezer az 1-hez, hogy a többi menekült - az menekült, és nem terrorista.
Ezzel együtt 1:1 lehet a valódi menekült és a gazdasági migráns aránya. Utóbbiaknak nem ártana bevezetni a "zöld kártyát".
@ördöngös pepecselés:
Hehe. Moszkva, mint a nyugati hedonizmus mintapéldája!
Ha nem pepecselnél mindenféle barnaszaros fajelmélettel, még akár pojácának is elmennél.
@kekex: ráadásul a csóka esküszik, hogy az aranyfácán magyar sör a nonplusultra:)

na ezek a tipikus fityesz szavazók, és van belőlük legalább másfél misi:((
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Törökország még csak-csak de Szíriában kire gondolsz?
@Wikus Van De Merwe:
Amíg Orbán magánszemélyként magánvéleményt mond - szarhatnánk rá. De sajna akármit hablatyol, azt "Magyarország" nevében teszi!
Csak tenné hozzá mindig, hogy "kivétel a gyevi bíró"
@taga20:
És Peni mit írt, olvasni se tudsz? Turha vagy te, bunkó. Kinyomtalak megint.
Te mindig változtatod a véleményedet velem kapcsolatosan, attól függően, melyik általad okosnak tartott kommentelő kér erre. Ezért vagy egy nyaligép tartás nélkül.
Sötét van tekörülötted Érden, de olyan, hogy ki kell hívni a villanyszerelőket is, ha megjelensz valahol, tahó.
Kilóg a szádból a karnisnyél, nyálas, nyúlós, nyeletlen nyalós.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Én nem másolom ki a Wikédiából a magyarokat meg az oroszokat sem, mert nem férne fel.
Azt írtam, a francia kultúrának nincs ősi gyökere, és ezt tartom.
@jaegtoer:
Én azt olvastam az amcsik, meg azt, hogy a CIA képezte ki az ISIS-t.
Akkor ez az ügy is olyan homályos lesz az egyszerű népeknek, mint szept. 11?
Ez a Hollande egyébként elég sunyi alaknak tűnik.
@Gábris szomszéd:

www.napi.hu/print/587630.html

www.honvedelem.hu/cikk/53010

Nemrég volt valahol egy cikk a "közösen üzemeltetett" szír olajfinomítóról. Az olajipari szakembereket a szírek odaviszik és feleznek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ne haragudjál, Boli, de ízlések és pofonok különbözőek. Nem szeretem a katyvaszos modern kultúrájukat, olyanok, mint ők.A legtöbb festőjük meg költőjük nem volt homofób.
Azonkívül egy erőszakos nép, egymást is szívesen aprították a történelmük folyamán.
@Imola Helyesi:

"_Személy szerint azt vallom, az orosz kultúra erős és mély gyökerű, mint a magyar, míg a francia inkább újkeletű, gyökértelen, liberális, un. modern. _"

Nem probléma, ha valakinek hiányosak az ismeretei valamilyen téren, mert előfordulhat, hogy más irányú az érdeklődése. De a tudatlansággal hivalkodni, mi több szentenciákat hirdetni, már több, mint butaság, -ostobasággal párosult gőg.

Robert de Sorbon 1257-ben alapította a Maison de Sorbonne-t, amelyet talán nem kell bemutatnom.

Viszont be kellene mutatnom, de nem tehetem, mert az I. (Nagy) Lajos által 1367-ben alapított pécsi egyetem rövid életűnek bizonyult.

Egy analógia:

A Magna Charta 1215-ben született, az Aranybulla 1222-ben.
Ekkor még elmondható, hogy Magyarország lépést tartott Európával. 7 év nem szignifikáns tényező.

Ellenben az 1257 és 1367 közötti 110 év már jelentős eltérésnek mondható.

Ráadásul egy mitugrász migránsnak jutott az eszébe a pécsi egyetemalapítás már amennyiben Árpád-ház versus/kontra Anjou dinasztia viszonylatban tekintünk a dolgok alakulására.

Ennyit a kultúra gyök(ér)szerűségéről.

Maradok (fogyatkozó) tisztelettel

jaegtoer, úgyis mint jaegtroll.
@Gábris szomszéd: szavak nincsenek erre... ti a húsleves-rántott huai-ubisali mellett az asztalra is szartatok vasárnaponként?...
@Imola Helyesi:

"_Ez a Hollande egyébként elég sunyi alaknak tűnik._"

Nem zárható ki, ellenben még sokat kell tanulnia kegyedtől és a Gazdádtól.
@jaegtoer:
Aha, és a mi rovásírásunk régibb, mint a sumer írás. Ennyit a kultúra gyökszerűségéről.
A dalaink, mondáink, népköltészetünk, legendáink meg sokezer évesek. A francia még egy elvont fogalom sem volt akkor Európában. Lévén, hogy Nagy Károly is állítólag Atilla unokája volt.
De tettek róla, hogy legyenek, öldökléssel évszázadokon keresztül.
@jaegtoer:
Légy szíves, válaszoljál, az amcsik veszik az olajat?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Még szerencse, hogy én vagyok itt a kiemelt konteó hívő. :)

"Hasznos ellenség az ISIS, amelynek kalifátusa egyben a jelenlegi szír kormány hatalmának végét is jelentené."

Tehát azért bizniszelnek velük Aszadék, mert azt szeretnék hogy minél előbb megbuktassák őket a totális káoszról nem is beszélve. Lehet érdemes lenne erről egy szírrel is beszélgetni Trautmann Bazsika helyett? :)
@kekex:

Túlságosan átpolitizált az életed. A reggelihez felütött tojásodnál is azt nézed, hogy a serpenyőben balra vagy jobbra húz. Ha pedig ügyességed okán leég, akkor gyanakodni kezdesz a zsír jobbikosságán vagy az olaj túlliberalizált mivoltán.
Hidd el, attól, hogy te politikusokkal kelsz és fekszel, vannak még fontosabb, érdekesebb és szebb dolgok is a világban. Hogy életed milyen, ahhoz ostoba és hazug politikusainknak van a legkevesebb köze. Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, de te csak hímezni tudsz...
@jaegtoer: ha már I. Lajos,magyar király..
aki a francia uralkodók leszármazottja volt..
@jaegtoer:
Siralmasan tudatlan... Nem éri meg tanítani, minek??? Mintha gyöngyöt dobálnál a disznók elé.
@Gábris szomszéd:
JUj, akkor Hollande eladta a fegyvert , amivel öldökölnek.
Nem tudod, milyeneket?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Megjegyzését megtartja egy művelt admin, különben megcáfolja a műveltségét..
@Imola Helyesi: ebola, te olyan sötét vagy, hogy még a feketelyukat is elhajlítod.

ki kért meg kire, mit?

látom a te életed arról szólt, hogy seggről seggre szállsz.

gratulálok a tartalmas életedhez:)))
@Imola Helyesi:

"_ Lévén, hogy Nagy Károly is állítólag Atilla unokája volt._"

Ezt nekem tetszik újságolni, nekem, aki a Syrius-ról jöttem a Hadak Útján hófehér paripán és űrhajón tízezer évvel ezelőtt , s ama ominózus Attila szépapja nekem balkézről született kis ütődöttem leend, s azért kapott kezébe kis fakardot, hogy a többit hagyja békén tanulni, míg ő katonásdizik. Ejnye már, no, sőt gyök!
:DD
@jaegtoer:
Elnézem, hogy kis fejed az átkos agymosott kultúráján nőtt fel, nem baj, még tanulhatsz, nincs késő. Gagyi nyugati történetírók katyvasza kering fejecskédben, sajnos.
@Imola Helyesi:

"_Azt írtam, a francia kultúrának nincs ősi gyökere, és ezt tartom. _"

Látja ez a baj magával, leragadt a gyöknél, a róvásnál, (még ezt is megrövidítette) képtelen onnan elrugaszkodni, mindig olyannak tetszik látszani, mintha éppen vissza akarna mászni a fára. Ennél már csak a nagyobb baj az, hogy oly sokszor sikerül is.

Tanuljon egy kis francia történelmet, irodalmat, ismerje meg mondavilágát.
@jaegtoer:
Válaszoljál, légy szíves, szerinted életszerű, hogy a világ egyik legnagyobb hadseregével és egyik legjobb titkosszolgálatával rendelkező államban mindösszesen 7 gyilkos több helyszínen 128 halálos áldozatot és többszáz sebesültet hagy hátra, a rendőrség nem tudja megakadályozni?
@jaegtoer:
Te meg egy kis magyart.
Nem fogok róluk tanulni, utálom őket Trianon miatt.
Hálából az átkos elhallgatta a határon túli magyarok kultúráját és telenyomta franciával a tananyagot.
@Imola Helyesi:

"_Elnézem, hogy kis fejed az átkos agymosott kultúráján nőtt fel, nem baj, még tanulhatsz, nincs késő. Gagyi nyugati történetírók katyvasza kering fejecskédben, sajnos._"

Akkor ezt most egy kényszeredett kapitulációnak vehetem?
Mert ha így vagdalkozik tovább, teljesen összeszabdalja magát:)
@jaegtoer:
Annyit tudok róluk, amennyit muszáj. Mi a közöm ahhoz a listához, amit Boli betett? Nem vagyok világpolgár, magyar vagyok. Most pótolom azt, amit a magyar kultúráról nem tanítottak meg, de ha 500 évig élnék, sem lenne elég az idő erre.
@Imola Helyesi:

Látja ez a baj a magafélével, ha olvasta volna Ipolyi Arnold Magyar mythológiáját, jóval kisebbre venné a pofáját. Már megbocsásson, kedves Kegyed.
@jaegtoer: én mindig bámultam, amikor a sötétség és a szorgalom kulminál. és ez ebola:)

és még büszke is rá a gyökér.

száz bolhás kutya, mint egy ebola:)
@Imola Helyesi:

"_Mi a közöm ahhoz a listához, amit Boli betett? _"

Hát ez az!

[Mi Atyánk, Ki a Mennyekben vagy [...] bocsásd meg a vétkeimet [...].
@Imola Helyesi:

"_Válaszoljál, légy szíves, szerinted életszerű, hogy a világ egyik legnagyobb hadseregével és egyik legjobb titkosszolgálatával rendelkező államban mindösszesen 7 gyilkos több helyszínen 128 halálos áldozatot és többszáz sebesültet hagy hátra, a rendőrség nem tudja megakadályozni?_"

Ezek szerint személyemben felfedezni vélted a felelőst? :)
@Wikus Van De Merwe:
Te viszont hímezni-hámozni is! Miszerint "közöd"? a politikához, tessék továbbmenni, nincs itt semmi látnivaló.
Akkor miért nem a Kiskegyedet olvasod?
@jaegtoer:
Annak a tizedét sem ismeritek ti sem, felesleges neked itt megdicsőülni saját magadtól. Inkább a kérdéseimre válaszolnál egyenesen a szellemeskedés helyett. Elmosod a lényeget.
@taga20:

mi az hogy száz bolhás kutya? Magánál olyan gyakoriak? mert nálunk a Falkában nem.

Vau!
@jaegtoer:
Azért a stadionnál mégiscsak kívül robbantottak, mert valamicskét fejlődött a biztonságtechnikájuk!
@100 kóbor kutya: azé nekem se rossz a szimatom, me megmertem volna esküdni, hogy legalább egy bolhás erre felé sertepertél:))

a mi bolhásunk itt pihen mellettem és együtt hallgatjuk eszt.

www.youtube.com/watch?v=A3bUQPhGIOI
@jaegtoer:
Kiválasztottam egyet Georges Perec.Azt hivém, van magyar felmenője a neve miatt. Miért kellene ismernem?
Helyette egy letagadott magyar életével ismerkedek most,
Bolyai Jánoséval. Szenzációs ember volt, apja, fia, de elfelejtettek róla érdemben tanítani. Már régen izgalmas filmet kellett volna róluk alkotni.
@Imola Helyesi:

"_Annak a tizedét sem ismeritek ti sem, felesleges neked itt megdicsőülni saját magadtól. Inkább a kérdéseimre válaszolnál egyenesen a szellemeskedés helyett. Elmosod a lényeget._"

Ne erőlködj hülye picsa.
Előbb válaszoltam a feltett kérdésre, mielőtt az neked az eszedbe jutott. Játszhatod a butát, az ostobát, a gőgös kivagyit, csak a magyar ügynek, és a magyarságnak ártasz vele.
Mindig is ez volt a baj veletek magyarkodókkal, mű-konzervatív ájtatoskodó álkeresztényekkel, hogy a lényeget elhazudtátok, az igazat elhallgattátok, semmi újat meg nem tanultatok, nem támogattatok és mindenki mást pökhendin félrerúgtatok az útból amíg tehettétek, tehetitek, aztán ha fordul a kocka ríttok lélekszakadva, de tanulni a múltból a jelenből, az újból, a még újabból és mások sorsából, azt már nem!
@Sir Bates dö Hól: szerintem a mai napig ott él, és még világvevő rádiója sincs:))
@jaegtoer: "átkos agymosott kultúrája" téma. Mossák a kobakunkat most is ezerrel. "Korlátozott szuverinitás"-nak mondták a Brezsnyev doktrínát. Most sem vagyon ez nagyon másképp. :-(

A szíriuszról származás persze hogy egy vicc, de a "nem jöttünk mi sehonnan sem", az biza könnyen lehet hogy igaz. 900-1260 között működő csatorna rendszert ásott ki Takács Károly, meglehet már linkeltem is. Meglehet korábban is működött már, de csak egyetlen területen végzett részletes és datált ásatást.

www.origo.hu/kornyezet/20130528-ontozes-mezogazdasag-arpad-kori-csatornarendszer-halasto-legelo-ret-kozepkor.html

epa.oszk.hu/00400/00414/00001/pdf/takacskaroly.pdf

Szóval hogy mi (adózó köznép) Árpádtól számítjuk magunkat, az ma már szinte vicces is kéne hogy legyen. A finnek úgy tudják, tízezer éve a helyükön vannak (ahol ma is élnek). Ők, meg az ugorok (meg a jóval később a kelták) mentek el innen.

On
@jaegtoer:
Köszönöm, hogy elmondhattam:-)))
@Sir Bates dö Hól:

ennek a szeme befelé néz a semmibe, saját magát látja csodálja meg a benti semmi világot, hogy van egy világ kint is, az igazi, a végtelen arról nem tud, nem hall, nem beszél, így mint három majom egybenőve menne vissza fel a fára, hátha onnan jobban láthat.
@Imola Helyesi:
Bolyai, mint letagadott magyar? Betegnek teccik lenni...
Olvasmányos ismereteim egyik darabja volt anno, Németh Lászlótól, "A két Bolyai" c. könyv, melyet színre is vittek, tán meg is filmesítettek (ebben nem vagyok biztos).
Magácska meg össze-vissza hablatyol letagadott magyarokról?
Nekem anno a cuclista világban, még gimnáziumban volt egy remek magyartanárom, kit hál'Istennek kevésbé érdekelt a cuclista irodalomtörténet, jobban a világirodalom és a magyar.
Szóval Cs.Szabó Annamária tanárnőtől ezúton is elnézést kérek, amiért anno a Zabhegyezőt egyedül én ismertem az osztályból, ő meg cserébe "embernek" nevelt irodalmilag bennünket.
Persze értem én, hogy anno az Imola félék már tankönyveket írogattak, meg a szocialista lélektant kutatták...
@jaegtoer: most nyalok, mint egy kutya.:)

apám téged jó olvasni, me néha úgy beletalálsz a bikaszemébe, hogy nem tudom és akarom kihúzni a dárcot, az afrikafából.

minden elismerésem a tijed.
@Gábris szomszéd:
Hagyjuk, öreg, megint sunnyogsz
Már nem érsz meg annyit, h szembesítselek az összes mocskos dolgoddal..
Bár még csípem valamiért az arcod, kár érted...
@Sir Bates dö Hól:
:)) Még'hacsak traktorista lenne... de ez elvileg tanár... Na, az a gáz!
@jaegtoer:
Lehullott rólad is a máz, nektek meg nem kéne franciáskodni, angoloskodni, németeskedni, nácizni, a magyarokat lenézni, a konzervatívokat elnyomni, saját magatokat előtérbe helyezni, nyomulni, fellengzősködni, utána meg trágárkodni.
Éppen ideje, hogy ne hagyjuk, mi magyar konzervatív értelmiségiek, hogy nyomjátok nekünk az idegen kultúrát, hogy a magyarokat butaságban tartsátok, ellenünk folyamatosan látensen és nyiltan harcoljatok.Ti a magyarok ősi jelképei, ősi kultúrája ellen harcoltok, idegent helyeztek előtérbe, folyamatosan vádoltok bennünket el nem követett bűnökért. Ti vagytok az undorító Jönnek a mélymagyarok a szarból. c vers támogatói, ez az ars poeticátok.
Majd egyszer átírom, nagyon könnyű. Aki ismeri a magyar nyelv gyöktermészetét, nem nehéz ez annak. Ja, szerintetek az sincs, mert magyar, tudjuk.
Csak gagyi amerikai és más idegen kultúra van, tudjuk.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az nem volt elég. Bolyai élete kalandos, sokszínű, nem drámába való.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!
Kapásból fel tudok sorolni mondjuk 10 művet, ami róla szól, de a magyar kultúra közvetítése nemcsak ebből áll, hanem abból, hogy a magyar kultúra egyéniségeit becsben tartjuk, népszerűsítjük folyamatosan, filmet készítünk róla, nem pl. a Nyomorultakat nyomjuk századszor. Szobrokat állítunk, nem a Blikkről, hanem pl róla is újat. De zeneműt is lehetne komponálni róla, nem pl Spartacusról.
És ilyen magyar egyéniség többezer van, olyan is, akiről nem is hallottunk.
@Imola Helyesi:
Tán nem véletlenül...

Addig is, okulásul, hogy milyen szép is a nyelvünk:

"Jöjjenek a legjobb, hivatalosan bejegyzett (!!!) női utónevek, amik mellett nem tudtam szó nélkül elmenni:

Ajándék ( Helló bébi! Te vagy a meglepetés? Nem, én az Ajándék vagyok!)

Asszunta (Mit mondott? Azt mondta? Mondom Asszunta! Értem én hogy tájszólása van,de mi a neve?)

Asma (Majd kinövi, nekem allergiám volt sokáig)

Babetta (...anyámmal élek, macskám van...)

Balzsam (most komolyan! EZ EGY NŐI NÉV??? És igen!)

Bolda (oldalbolda)

Britani/Britni (és ez kajak így fonetikusan leírva! Britni Szpirsz, ó je!)

Búzavirág (el sem merem képzelni a becézését...)

Cezarin (ez lázcsillapító márka szerintem)

Cippóra (eddig sima öngyújtót használtam de aztán rátértem a Cippóra)

Citta (kislányom ne szórakozz, mondd ki rendesen hogy MACSKA!)

Csendike (ne ordítsál!)

Csinyere (hogy mi??????)

Dafna (dafna, de nem baffa meg fenki!)

Delani (Az Melani csak dáthás vagy!)

Della (hallod, tudsz adni kölcsön?)

Dzsindzser (így baszki, dzs-vel, kulturáltan!)

Ekaterina (ez egy fúvós hangszer szerintem)

Életke (Úristen!!!! Életke! Neeeeeee! )

Emerika (Az Ámerika kérem, Ámerika, ne vagizzunk!)

Eudoxia (az előtted van hogy ezt 10 éves koráig tuti nem képes kimondani?!)

Evetke (na végre egy normális név! )

Fadett ( Opel Fadett)

Fahéj (köszbammeg)

Fiametta (Fiam, etta talvétát tett má rá a attalra!)

Filadelfia (Két bátyja van, Tekszasz és Messzecsúszett)

Főbe (az első pasija lesz a Főben járó "bűn")

Galamb ( Üdvözlöm, Kis Galamb vagyok! Dehát maga randa és sovány, mire becézi magát?)

Hildelita (ez aztán nőies. A sváb származású némettanár az apácarendben)

Imodzsen (akinek az apja dodzsemes a Balatonon)
Jáél (nem, most nagyon ejfogjajt vagyok)

Kalpavalli ( nem, ilyen nincs! DE!)

Krimhilda (most mondd ezt egy 2 éves totyogónak! Cukiságfaktor: ZÉRÓ!)

Laksmi (jó a pecód, itt laks, mi? )

Mikolt (ez olyan nőies. Kimondottan. Főleg ha Mikinek becézed.)

Múzsa (Szia, én vagyok a Múzsa. Pffff, nem vagy te egy kicsit beképzelt?)

Szulamit (tegye fel a kezét, aki ilyen nevet adna a lányának!)

Uzonka (és mi volt ma az iskolában? Ettél rendesen?)

Ünige (Ez olyan kis pocok szerű, nem?)

Vulfia (a farkas lánya...izé...fia!)

Zejnep (random lenyomott betűk, ennek semmi értelme, vagy valami képregényes káromkodás lehet...)

és végül

Zsinett (aki férfiasan tökéletes)"

Na, ez a beteg...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
te kis te.
kösz, hogy segítettél a guminőmnek, leköteleztél, de a mazda6 mióta luxus autó? mégha revolusön is:)

na küldök neked az ötödiket:)))

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0
@Sir Bates dö Hól:
Németh László unalmas, a köznépnek nem kell filozófiai, drámai kérdéseket feszegetni, pláne manapság senki nem vevő erre. Ellenben pl kiváló párbajhős volt, nagyszerű zenész, szerette a nőket, és emellett kiváló matematikus és feltaláló. Na ezt add össze! Bármelyik franciával felveszi a versenyt.
@PeniValdes:
Remélem a "bazár" csarnokát is láttad, amit még a Brezsnyev-érában újítottak fel. Visszaállítva az eredeti frizeket és hasonlókat.
Nyilván a turisták miatt, de akkor is jól kinézett :-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ebben egyetértek, ha a hülyeség fájna....
@CsekklisztNo.10Reloaded: Mit hagyjunk? Ne bizakodjunk abban, hogy végre összefognak a nagyhatalmak ennek a rákos daganatnak a végső elpusztításában? Te nem örülnél neki?

youtu.be/CV5rJIJVQD0

youtu.be/uqI0a4VgEs8
@Imola Helyesi: blekhól, attól, hogy ismersz 42 mítikus jelet, még nem válsz értelmiségé 2015 táján e kontinensen... a ti általatok preferált korban persze ez, mint non plus ultra, odareppenthetett volna...
@Imola Helyesi: téged, a fostalicskával egyetemben, mindennap megformázlak...
@CsekklisztNo.10Reloaded: s az utolsó sorod elnyerte a méltó díját... kaptál két új linket...
@Gábris szomszéd:
:-) Hmmm.
De, máshogy nem lesz vége is mind cumizik közben
Mondjuk kb 25 ismeretlenes az egyenlet, de hajra!
@GeoCracker: ja nem én,de meséltek egy bácsiról a faluban,akit egyszer elakartak oda küldeni jutalomútra,de mondta,hogy ő már járt ott a háború idején,és inkább nem megy....)
@Imola Helyesi: na, akkor most te köznép vagy vagy olyan konzervatív értelmiségi, akinek "Németh László unalmas, a köznépnek nem kell filozófiai, drámai kérdéseket feszegetni, pláne manapság senki nem vevő erre."...

(javaslom, kettőnk kapcsolata korlátozódjon a te fogmosásodra s az én szárba szökkenésemre... neked rutin, én meg nem vesztem el a hitem a negroban... )
@CsekklisztNo.10Reloaded: Mert a korábbi gonoszok legyőzése a történelem során egyszerű egyenletek voltak.
@CsekklisztNo.10Reloaded: az azé' beszarás, ahogy a béke hírnöke tolja a terepgatyós rambófílínget...
@Sir Bates dö Hól:
És főleg ne szólj hozzám, ilyen egyszerű a dolog.
Mint tegnap mondottam volt, foglalkozz az újfrancia sötétbörű vastagderekú pácienseiddel, akik nem értenek téged.
@taga20: @jaegtoer: Ne nyüstöljétek már ebolát!

Üssétek ki!

Ott a tahó gomb......:))))))
@öregmatróz: te nem szoktál horror filmet nézni időnként, te nyugger:)))
@taga20: Hát éppen ez az....

Ez is 1 horror amit ebolával müveltek de lelketek rajta.

Vizuális typus vagyok és nagyon beleélem magam a filmekbe, ezért nem nézek horrort.

Gyerekkoromban a Donald kacsán nevelkedtem, ez a bajom.

Bocs, hogy beleszóltam, nem akartam elvenni a játákotokat...
@öregmatróz: öreg fasz, abba szólsz bele amibe akarsz, nem kell bocsánatot kérned!

na küldök neked valamit:)

www.youtube.com/watch?v=o_5-Kf2CrLc
@taga20:
Én ezt csipem! Amikor az urbánus meg a népi összefogott, jo kis zene lett. De a Vikidál-Varga Mikis eredeti jobb... Vagy öregszem
@öregmatróz: Én is:)
mostantól testvérem vagy életben és halálban
@taga20: Szóval kopogjak a mennyország kapuján...?????

Na megájj drehás, figyellek.....:)

Különben jó a zene....
@CsekklisztNo.10Reloaded: öregszel haver, ez tuti:) a feldolgozás általában jobb, mint az eredeti.

figyejjé, me csak egyszer mutatom meg, mint a kámikáze oktató:)))

www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU
@PeniValdes: Erre már korábban rájöttem.

Figyeltelek....:-)
lassan törpe kisebbség leszek ezzel a véleményes együttértésemmel, de Európa és a demokratikus világ jövője okán a szívem és az eszem nem mondhat mást, talán annyi kiegészítéssel, hogy azért néhány dolgot közösen át kell gondolni, és a lényeg még egyszer "Európának közösen át kell gondolni":

Jean-Claude Juncker: nem kell változtatni az EU menekültpolitikáján.

"Akik megszervezték és végrehajtották a támadásokat, ugyanazok az emberek, akik miatt a menekültek útra kelnek és nem az ellenkezője igaz. Ezért nincs szükség az európai menekültpolitika teljes felülvizsgálatára" - mondta Jean-Claude Juncker a G20-csoport csúcstalálkozóján.

hvg.hu/vilag/20151115_JeanClaude_Juncker_nem_kell_valtoztatni
@öregmatróz: á dehogy, szerintem letagadhacc legalább egy évet a korodból:))

na küldök valami mennyeit. eszt egy virtuális barátomtól kaptam, nagyjából olyan, mint te vagy én:))

de a mai napig imádom.

www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g
@CsekklisztNo.10Reloaded: van egy téma, erre bedob egy szpecnaz-reklámot... teljesen retard...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: melletted állok hülye barátom, me én is az vagyok. ha hiszünk valamiben, hirtelen nem csinálhatjuk az ellenkezőjét, még ha igény is lenne rá, még bennünk is:)
@taga20:
Nem gyün be, majd rákeresek, most dobbantok
@taga20:
Több tiszteletet az öregmatróznak!!!!
És ha lehet, akkor valamennyi itt kommentelő társamnak is.
@Mariann19: drága főkönyvelőnéni, aki megérdemli annak megadom, és ha öregmatróz úgyérzi, hogy nem, biztos le fog oltani.

mindentől eltekintve, igazad van:)

ja és, kinek drukkolunk ma?
@taga20: Ja, másfél mázsában. Ingább Garfield :-)
Öregmatróz, ne félts engem, visszaadom nekik csőstől, szerintem mazochisták, szeretnek szenvedni.
Nemán, hogy beképzelt fellengzős majmok és trágár műveletlenek miatt visszavonuljak.

Isten nem ver bottal, csak azt veri, akinek nincs.
@evasanyoca: Mámeg a szívem közepét találtad el...

Nem gyözöm meghallgatni....:))))
@evasanyoca: gyönyörű volt öreg barátném.
nem szabad hagynunk, hogy az olyan állatok, mint akik párizsban mészároltak, eszt szét zúzzák.

ez az öt perc a mi európánk. a multikulti, a 1948, a volter, a 68 világa, amit nem fogunk hagyni veszni!

na mielőtt szétrobbanok, küldöm neked europa kvintesszenciáját egy számban. szerintem:)

nézz körül és érteni fogod!

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0
végigolvasva a kommentfolyamot, egy hosszabb mondatra telik most csak tőlem: életem során sok helyen jártam, tetszett a Manneken Pis Bruxellesben, és tetszett az Ermitage is, kedvtelve olvastam eredetiben a Nanát, és a Háború és békét is, szerintem a világ sokszínű és gyönyörű, egymással szembeállítani felesleges, nem versenytársak egymásnak, hanem egy egységes emberi kultúra részei......ezt feladatunk megvédeni az ilyen Párizsban robbantgató mocsoláktól.
@taga20:
És mikor akarsz már végre mennybemenni, mint igazságosztó?
@taga20: igen!...ez nem vita tárgya!
@evasanyoca:
A Nanát nyolcadikban olvastuk közösen, a szex miatt.
@evasanyoca:
A Háború és béke meg világklasszis.
A két kultúra ellentétét mutatja a példád.
De már a középkorban ilyen szabadosak voltak a francia uralkodók is.Ég és Föld a francia meg az orosz, de attól függetlenül kedvelte egymást a két nép mindig, talán a hatalmi gőg és a hódítás közös bennük
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Moszkvával példálózni sokféleképpen lehet. De ezt Te is tudod. Lehet politikailag és lehet turisztikailag
@Imola Helyesi: mondhattam volna a La Fontaine meséket, vagy Verne regényt, vagy 100 mást is, ez volt a legrövidebb....kkkkk
@Imola Helyesi: ebola, ha mondasz valamit, ako legyél következetes, legalább egy napig. ha tahóvá tettél ako legyek tahó:)

ebola, az a te bajod, hogy te is tudod, hogy egy kibaszott szar a fityesz és gecivitya, csak nehéz bevallanod!

ezé jársz ide, mer érzed, hogy itt valamit mekkapsz, amit a mandineren nem:)

kicsit ellágyultam estére, ezé megkapod az egyik kincsemet:)

www.youtube.com/watch?v=Itua4idU9nY
@evasanyoca:
Persze, mondhattad volna, én meg az Isten kardját, a Jelky András kalandjait, stb.
Nem én kezdtem erről okoskodni, csak válaszoltam az önjelölt éceszgébereknek.
@Imola Helyesi: mint tudjuk a cári Oroszországban a főnemesség franciául beszélt....történelmükben sok a közös, Kutuzov kontra Napóleon, hogy csak egy példát, nem egymásnak alá vagy fölé rendeltjei, hanem mindketten egy-egy politika és kultúra képviselői, ugyanúgy, mint bármely más nemzet.
@taga20:
Nem nyitok meg semmit, pláne tőled meg gazolótól, ne erölködj.
Büdös pornóoldalaitok megfertőzik a böngészőmet.
Ha kinyomok valakit, nem örökre szól, vissza is nyomom hamar.
@öregmatróz: könnyű volt, mert nekem is ott van...kkk
@evasanyoca:
Ez már a helyi nemességek hibája. Attól érezték magukat az orosz nemesek nagyobbnak, ha a franciákat másolják. Nálunk meg Bécsben a magyar nemesek árulták a hazát, kártyázták el a földjeiket, ahelyett, hogy a népért harcoltak volna. Gyalázat, hogy csak 1844- ben lett hivatalos a magyar nyelv.
Sehol nem a nemesség őrzi a kultúrát, hanem a nép. A nemesek okán már sehol nem lennénk, az oroszok meg franciául beszélnének, ha nincs az erős orosz nép.
@Imola Helyesi: jó nem erőlködök:))))))))))))))))))) ráadásul hosszú ő.

www.youtube.com/watch?v=EFeh8TGOVrQ&list=RDEFeh8TGOVrQ
@Imola Helyesi: cica, te egy biszmárk vagy az fiksz, vagy egy ökör:))
@Imola Helyesi:
Még mielőtt valamelyik éceszgéber beleköt, a haladó köznemesség harcolt a kultúráért nálunk, meg egy-két főúri mecénás, mint pl. Szechenyi.
@taga20:
Sunyi alak, mégis tudsz helyesen írni.
@Imola Helyesi: tudod, az jutott eszembe, ha megvalósulna netalántán az egész Földön a világbéke, és mint a Star Trek-Voyagerben egy világnyelven beszélne az emberiség, mi lenne veled?...az az igazság, hogy nagy becsben tartva a magyar kultúrát, de nem elhanyagolva a világét sem, nekem nagyon sok a te magyarságod, ne haragudj.
@Imola Helyesi: muszáj, me a feleségem nagyon háklis pl. a ban,ben ba,be ra:)

egyébként sunyi a főnököd és a csahos brigádja! akik szarrá lopják magukat a közösből, és nem nokiás dobozzal, hanem kamazzal!
@evasanyoca:
Hogy tudsz ilyet nézni, mint Star Trek....?
Nekem nem lenne semmi bajom, mert magyarul beszélnének, mint az őskorban.
Amíg ember lesz, soha nem lesz világbéke.
Nekem meg a ti világpolgárságotok sok.
Szerinted azt el kell fogadni, hogy az átkosban a földrajzkönyvekben, a térképeken még a határok sem voltak igazak, és teletömték a fejünket marxista hülyeségekkel?
Most meg ők lettek a nagy liberálisok. Ugyan.
@taga20:
Meg a te összes főnököd, és ráadásul nekik még a pofájuk is nagy most is.
@Imola Helyesi: ebola, elárulok egy titkot, 46 éves vagyok, de soha nem volt főnököm, maksz a megrendelők, akik nagyrészt németek voltak:)
@taga20: te kis csitri (hogyan mondják fiusítva?)...kkkk
@taga20: te kis csitri (hogyan mondják fiusítva?)...kkkk
@evasanyoca: na nem úgy, hogy kéccer benyomják:))
@taga20:
A politikai főnökeid stílusa, mentalitása látszik rajtad.
Ha nekem Orbán a fönököm, neked meg Pető,Magyar, Gyurcsány, Bajnai meg a többi
@taga20: ja, most éreztem, hogy beremegett a kezem....kkkkk....az unokám szokott örülni....kkkkkk
@taga20:
Ezt a csirkefarhátas dumát meg egy gyermekéhezés ellen küzdő szocimágnástól tanultad. Attól a kövértől, aki felvonult ez ellen, nem jut eszembe a neve.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az nem zavarja, hogy Brüsszelbe vezetnek a szálak, és az egyik terrorista migráns volt?
@Imola Helyesi: vállalom ebola.

viszont gecivitya nagyságrendekkel többet lopott, mint ez a négy ember együtt, ráadásul nem okoztak olyan mérhetetlen károkat, mint ez a fagyöngy!
@taga20:
Huhuhu, agymosott.
Volt olyan egyén köztök, amelyiknek volt vagy 20 lakása bukásuk előtt. Kóka sem volt piskóta meg a libacsősz sem Jaj meg a kádkő.
ÉN meg 36 éves vagyok itt a virtuális valóságban, te meg 76.
@taga20:
Ő kövér!!?
A szemed is rossz?
@Imola Helyesi: "ÉN meg 36 éves vagyok itt a virtuális valóságban, te meg 76."

csak egy megoldás van erre, hogy tisztázzuk, hogy gyere el hozzánk.
következő vasárnap felveszlek érd parkvárosban, bem téren, ha megfelel.

persze, ha nem csak szájkaratés vagy:)
@Imola Helyesi: mingyá gondoltam!
mitől félsz? nem foglak meg firkálni:)))
@taga20:
Te nem firkálsz, én meg nem számollak /hatig csak tudnék/
Akkor ebben maradtunk.
@Imola Helyesi: tünde vagy géefgé, csak abban tudunk maradni, amit mindkettőnknek elfogad.

eszt a hatigot fejcsd ki, me nem értem.
@Imola Helyesi: jó lesz az egyszer ötpercnek is... (még, ha hatökörnek véled, akkor is...
@Sir Bates dö Hól: most nem vágom, hogy segítesz, vagy ekézel!
@taga20:
Látod, ezért nem megyek, még elhoznád ezt a szört vagy csekkest is.Amilyen toleráns vagy,
@taga20:
Ő szólít meg engem mindig, hogy utána trágárkodhasson.
@Imola Helyesi: nem fogom, me annyira ismerem őket, mint téged.

úgy hogy ne keress kibúvókat!
@taga20:
Félek tőled. Akkor a karnist hoznád.Vagy a pupitászt.
@taga20: a vátesz, már megen:

index.hu/kulfold/2015/11/15/szir_utlevellel_erkezett_europaba_az_egyik_tamado/

de amit az a retardált juncker mond, na azért a saját gerincével verik majd agyon!
@Imola Helyesi: nem vagyok migráns, nem foglak felrobbantani:))
@Imola Helyesi: nem tisztem Bajnai urat védeni Imola, gondolom, őt nevezed libacsősznek....az ne zavarjon, hogy pluszba adta át a kormányrudat, és az sem, hogy minden perét megnyerte...de ha mondassz valamit, amit még nem tudok, van bizonyítékod is? mert anélkül ez rágalmazás.
@nincs_itt: a kurva életbe te sötét prosztó! amibe élsz az nem az amit kívánsz, te gyökér!

éehet, hogy egy kicsit nyers vagyok, de te egy öreg faszkalap vagy!

szarjál sült ebolával párban:))
@evasanyoca: " könnyű volt,"

Mikor ezt először láttam akkor azt gondoltam, hogy aki ezt kitalálta az 1 igazi pacifista.
Azóta többet is láttam és már állítólag nálunk is elkövettek ilyent a Bazilika előtt - nagyon tettszett.
Bizonyította ezt az a sok csodálkozó és mosolygó arc.
Valahogy azt gondoltam, hogy ilyen EURÓPA.
Ilyen az európai gondolat.
Akik a szépet szeretik és nem a hadakozást és a kalasnyikovot meg a robbanó mellényt.

Na ennyit a párizsi eseményekről, ami egyébként sírni való és nincsenek rá szavak, csak virágok igy utólag ami
gyenge vigasz.......:-(((
@taga20:

"KÁR",hogy bántottad Főnénit,inkább küldtél volna neki verset,Mozartot,Te folytatólagosan pornografikus képeket küldözgető 76 éves 'véngeci pártellenség:))KÁR!
............................

Som Dere Som Dara,Som Vessző,
Kikereki Pókokat Ébresztő,
Pitteg a,Pattog a Bekereki Bokorág,
Hejehuja Szélnek Tél ad Parolát.

Rezgő,Zizegő Zabsarjú,
Doboraki Dombon Vakvarjú,
Károgat,Kéreget,Keresi a Kék eget,
A kereki Keresztútnál Somot szedeget. :)))
@taga20: látom a tények csak-csak elhatolnak hozzád is. semmi gond. én egy öreg fasz vagyok, te meg hüje!

hány ember élet kell még, hogy az egészséges önvédelmi reflexek beinduljanak?
@evasanyoca: "nem tisztem Bajnai urat védeni"

+ 1

Akitől kérdeztél azt nem lehet meggyőzni. Ő hisz és hinni annyit jelent mint nem tudni semmit.

Tagának van igaza: Imola színesíti a blogot.....:)))))
@gazoló: mivel is bántottam tezsvérem? érdekelne:)
@gazoló: Juuuj de jó volt a vers!!!!

Csak talán nem Veöres?
@öregmatróz: azé szeretem a nyuggereket, vannak jó pillanataik, apám is az:)))
@nincs_itt: te anno madrid után vagy london után, kit találtál bűnbaknak?

mondta má neked valaki, hogy hülye vagy, mint ebola? ha nem ako én megteszem.

szívesen haver:))
@öregmatróz:

"_ Ne nyüstöljétek már ebolát!_"

Ki-ki annyit fog fel az előzményből, egyrészt amennyi adatott, másrészt amennyi jólesik, netalán kényelmes, és nem zavarja össze az 1, 0, 1, 0 amúgy nem is annyira egyszerű szisztémát.
Szerencsére nem kötelező elem, csak opcionális.

Vigaszág:

www.youtube.com/watch?v=1BJKWxsU2tE
@taga20:

"Károgónak nevezted,de van humorérzéke az öreglánynak:))
.......................

Csak most olvasok visszafele és látom jól elvoltatok ma ezzel a baszatlan,sötét,nemzeti 'halljakenddel aki olyan fiatal,hogy már most önmaga ükanyja:)

38.media.tumblr.com/23addf40258b552054d9b4d287e44a1c/tumblr_nhb7d3yCTh1qld6pno1_400.gif
@nincs_itt: Juncker egy fasz és ismét igazad van.
@öregmatróz: sajnos Európának, a "gyönyörű hölgynek" meg kell tanulnia megvédeni magát, összeszorított szájjal mondom, a széplelkek kora a végéhez közeledik, vagy megtanulunk keménynek lenni, vagy kipusztulunk, mint a dinók:((
@gazoló: te most oricáról beszélsz, remélem tudod?

egyébként, minden binyiglis egy kicsit zizi?

csak tudod:))))
@evasanyoca: évike drága, ako a nyugdíjaknak is vége. remélem eszt vágod?
Meggyütt a varánuszi kultúra éke. Már csak a rönk hiányzik, amibe beleverik.
@gazoló: :)

te is kapkodsz? így jártál :D

csak neked (mert megérted. hahahaha)

Lőwy Árpád: PÓTLÉK

- megjegyzés:
miért lehetetlen,
hogy a magyar nyelvet
tökéletesen birtokolja
bárki idegen?

Egyszer fenn jártam Helsinkiben, s ott
Sok finn tudós szívesen fogadott.
A magyarul tudók egy szigeten,
Búcsúlakomát rendeztek nekem.
Verseket olvastam - természetes,
Így telt el vígan az a nyári est.
Verseimen mulattak eleget,
Végül egyikük, egy megjegyzést tett:
Egy szó van a versekben - mondja õ -,
Mely könyveinkben nem fordul elõ.
Mi az a "lófasz"? Ritka szó talán?
Vagy nem használják már egyáltalán?

Mire Lõwy arca elkomorul:
Lófaszt tudnak kendtek - nem magyarul!
@taga20: szó nincs bűnbak keresésről, ugyanis világos az elkövetők kiléte és eu.-ba érkezésük módja és körülménye!

london és madrid esetében sem volt szükség bűnbakokra!

tudod, nehéz olyan embert komolyan venni, különösen a kritikáját, aki eddig semmiben nem foglalt állást! de cserébe bárkit lehüjézett.

nem haragszom rád! csak sajnállak!
@Imola Helyesi:

Látom magadra ismertél a pontozott vonal alatt és kiszóltál a fekete lyukból "turha":)
@Imola Helyesi: ebola, azé ne szopd magad ennyire fel, me behányok:)

te lennél az ék? te még egy rozsdás szög sem vagy itt!
@taga20: majd lesz helyette más...azt azért nem kellene elfelejteni fiatal barátom, hogy egy élet munkája de minimum 40 év van benne ebbe kis piszlicsáré pedagógusi nyugdijamba, nem a két szép kék szememért kapom.....kkk
@taga20: majd lesz helyette más...azt azért nem kellene elfelejteni fiatal barátom, hogy egy élet munkája de minimum 40 év van benne ebbe kis piszlicsáré pedagógusi nyugdijamba, nem a két szép kék szememért kapom.....kkk
mán megint bocs a fene egye meg
@nincs_itt: hát lehet hogy nem egy helyre járunk, de nehéz olyan embert komolyan venni, akinek beleverik az orrát a hülyeségébe, erre el kezd szájkaratézni.

nem haragszom rád csak sajnállak:)

na mongyad mi a baj velem, de ne eszt a sittes dumát nyomd haver, me ettől te jobbat tucc.

"szó nincs bűnbak keresésről, ugyanis világos az elkövetők kiléte és eu.-ba érkezésük módja és körülménye!"

belgium, ugye? london és madrid meg nem számít ugye?

haver egy oldalon állunk, csak a faszokat utálom:)
@evasanyoca: jó, az irodalmi munkásságodnak tekintem:))
@guma: :))

Szia drága!

Viszonzásul Neked és Oricának,hogy nehogy Ő is félreértsen!

www.youtube.com/watch?v=QodkuTb3kAM

..
Meghalni sincs időm a hétvégén,most ültem le a kézimeccsekre,de Mariann is távol,pedig százszázalékosak fiaink,lányaink a hétvégén!!
@evasanyoca: "összeszorított szájjal mondom, a széplelkek kora a végéhez közeledik, vagy megtanulunk keménynek lenni, vagy kipusztulunk, mint a dinók:(( "

erre írtam aszt, amit. ha nem világos, ako én kérek elnézést:)
@taga20:

"_na mielőtt szétrobbanok, küldöm neked europa kvintesszenciáját egy számban. szerintem:)
nézz körül és érteni fogod!_"

Neked, pupitaszbűvész, meg ezt:)

Te is érteni fogod:) [már mint a kettőt együtt]

www.youtube.com/watch?v=bbU1JHyEMzg
@taga20:
A hülye barátodra értettem, ő a kulturális ék itt / elmagyarázva csak neked mégegyszer / a büdösszájú tapló haverod az ék, és ezért írtam, hogy csak egy rönk hiányzik, hogy beleverjék, ahogy az éket bevered a rönk fába.
Na , ezért nem találkozom veled, nehéz eset vagy.
@Gábris szomszéd:de hiszen ez nem mostani, ezelőtt is voltak önvédelmi sportok, meg most is vannak, mind a két gyermekem barna öves sotokános, kicsi koruk óta tanulták, hogyha kell, meg tudják magukat védeni.....szerették is.
@taga20: mibe is verted bele az orrom?? kicsi céencés? csak nem arra gondolsz, hogy 1 volt a 8-ból aki NEM a menekültek közé keveredve érkezett?

nem belgium kicsi huszár! nyugat balkán! tudod volt ilyen konferencia is! albán embercsempész maffia? hm?
számít? ugyanis emlékeim szerint ott sem a vasárnapi gróßmutterok mingyá a mise után robogtak a szoknyájuk alatt sprengstoffal...
muszlimok voltak, akkor éppen alkalojida néven, madridban és londonban is ha jól rémlik!

én csak aztat merem vau-vau, hogy a willkommenskultur, meg a juncker+merkel+hollande(azé' a zarabok tunnának mesélni a flanszia "eszmékről", ott észak afrikában) féle félnótásokból van elegem, mert kurva veszélyesek rád, rátok és persze rám nézve is!
@gazoló:
Tapló, nem nyitom meg a linkjeidet. takarodjál, hülye farok.
@Imola Helyesi: ebola, ménem mondtad aszt, hogy büdös a lábam, azé nem.

mé kell süketelned? nem vagy te gecivitya!
@taga20:
Pláne, fuj. Találkozzál te csak gazolóval, ő kimeríti az ízlésedet.
Egy pár barom már messziről szaglik, beront ide, azt hiszi az istállóban van otthon, és bebőg.
@jaegtoer: haver, te asztán egy kutya egy figura vagy.

most má tudom, hogy honnan van ez:) és lehet, hogy három az a kettő?

www.youtube.com/watch?v=6ojhBoj8bP8
@taga20:
Nincsittnek meg kivételesen igaza van. A büdös robbantó terrorista migráns meg most jött be Európába, már kinyomozták.
@Imola Helyesi: gecivitya lebukott? vagy mi a bánat van? bilincsbe elvitték már?
@Gábris szomszéd:
ujzelandihirek.hu/index.php/politika/5254-merkel-szuksegunk-van-uujzelandra-az-iszlam-allammal-valo-leszamolashoz
ezt olvastad?
amúgy ajánlom a domain.hu keresőjét, és máris lehet tudni, ki a tulajdonos. a srác nem túl idős (khm, sőt szeretnék újra annyi idős lenni), és fácse oldala szerint 1 embert követ: lovas istvánt.
nem kell túl nagy logika ahhoz, hogy rájöjjön az ember, hogy a srác lovas samesze, és az ő neve alatt fut az oldal, de lovas szerkeszti. lovasról meg minden normális embernek megvan a véleménye.
@taga20: ember, a te korodban öt perc már a világcsúcshoz közelít!:-)...
@Sir Bates dö Hól: jól beszélsz haver:)

olcsó poén lenne, ha aszt kérdezném, hogy neked hat a csúcs, de nem teszem:))
@nincs_itt: tökéletesen megértem az álláspontod, ám szerintem európára ez jelenti csupán az egyetlen veszélyt...
@Sir Bates dö Hól: már amennyiben európa alatt ugyanazt értjük: a szabadságot...
@taga20: nem, nekem nyolc... öt percben... hívj csak tapsifülesnek...
@Sir Bates dö Hól: természetesen a SZABADSÁGOT értem európa alatt! és az is biztos, hogy nem csak a felvázoltak jelentik a veszélyt! de a párizsi borzalom, újabb borzalmakat szülhet! kurvára el szeretném kerülni!!!
@taga20:

"_haver, te asztán egy kutya egy figura vagy.
most má tudom, hogy honnan van ez:) és lehet, hogy három az a kettő?_"

Sőt, dog meg dög.
Akkor ez meg van beszélve:)

Legyen négy, és befejeztem és....RIP:

www.youtube.com/watch?v=DGl6RJ1uGGI
nézzétek a cnn-t!!!!!!!!!!
nézzétek a cnn-t!!!!!!!!!!
@rdos:

Szia.

Végre elolvastam. Érdekes történet. Kezd érdekes lenni, hogy kik élhettek itt, mielőtt a barbárok beözönlöttek ide kardot csörtetve s kengyelvasat zörgetve.
@jaegtoer:

eszt úgy látom túl dumáltuk.

ezek után csak annyit tudok mondani, hogy hajrá magyarország, hajrá magyarok:)

vesszen minden norvég civil!:))))

és tényleg RIP.
"Horvátországban regisztrálták annak a szír útlevélnek a tulajdonosát, akinek a papírját a párizsi merényletek egyik helyszínén találták meg, majd Magyarországon keresztül Ausztriába távozott - mondta a horvát belügyminisztérium."

www.hirado.hu/2015/11/15/magyarorszagon-is-atutazott-a-parizsi-merenyletek-egyik-gyanusitottja/
kitört a pánik a köztársasági emlékmű körül, katonák, rendőrök egyfele tartott puskával..többet nem tudni...az emberek egymást átölelve éneklik, hogy nem, nem, nem félünk, szo szo szolidaritás (origo)
Egyenlőre még ott tartunk hogy a szír útlevélnek még nincs meg a gazdája, nem tudni hogy kié de biztos hogy nem a terroristáé mert annak a testét szét tépte a bomba a stadion előtt. Az útlevél meg érdekes módon sértetlen maradt. Érdekes mi?
Az viszont már tény hogy az elkövetők közül hárman is francia állampolgárok akik közül ketten Belgiumban éltek. A bevándorlóknak semmi köze a támadáshoz de a fotelnácik és az újnyilasok csak erőlködjenek, mossák csak össze a szart a fossal.
@nincs_itt: ok, akkor mit kell átgondolni?... sz'tem senku nem mondta, hogy minden kontroll nélkül lépjen schengeni területre bárki is... a felelős az, aki tudva a bekövetkezőkrők, nem tesz semmit annak kezelésére, csak szítja a tűzet, hogy hatalmát óvja...
@dr. jenőke (jenőke): apám, ez nagyon fasza, de hogy nyírjak itt füvet?
és ako a karnisról még nem is dumáltam:))
@Oxica: egyenlőre ott tartunk, hogy a 8-ból 1 volt francia állampolgár, a többiek kb 6 hónapja kerültek regisztrálásra...
az épen maradt útlevélen ne tessék csodálkozni! 9/11 után is találtak olyat, ami minden kétséget kizáróan a gépet vezetőé volt...

szóval ott tartunk, hogy hamis török, szír és egyiptomi útlevelekről beszélünk! amelyeket minden valószínűség szerint töröko.-ban hamisítottak. jelenleg 1 szemlyről BIZTOSAN kijelenthető, hogy görögo => párizs útvonalon érkezett, horvátországban regisztrálták...

de semmi gond!
@Sir Bates dö Hól: sajnos sokan mondták ezt, pl merkel is! mindenki jöjjön nyugodtan, nincsenek korlátok stb...
pontosan! a felelősök, nagyon pontosan meghatározhatóak! merkel, juncker stb!
@Secnir: Mindez semmit nem változtat a tényen, hogy a utóbbi hónapokban a nagyhatalmak közül Oroszország vette ki leginkább érdemben a részét a barom terroristák elleni harcban. Szépen lehet felzárkózni hozzá a többieknek is. Gondolom te is szurkolsz majd minden erőnek, aki harcol ellenük. Épeszű ember legalábbis ezt teszi.
@nincs_itt: "pontosan! a felelősök, nagyon pontosan meghatározhatóak! merkel, juncker stb!"

miért felelősek ők? csak nem a 911-ért vagy a madridi eseményekért ?

te vagy gecivitya legjobb tanítványa!
@taga20: "te vagy gecivitya legjobb tanítványa!"

Ahogy elnézem "bölcsebbnél-bölcsebb" kommentjeidet inkább te vagy az. :)
@taga20: @nincs_itt:

Álljál le.
Csak a düh beszél már belőled is, meg nincs netkollégából is.
A cél az volt, hogy morálisan is destabilizálják az uniót a gazdasági mellett. Az csak mellékszál, hogy 'harmadik országot' használnak fel ehhez. Ez egy új hadviselés.

Tessenek újraolvasni a poszt üzenetét:

"Pedig ha valamikor, akkor most kéne hátra lépni és egységet mutatni. Nem a migránsok, muszlimok, hanem a bármilyen színű-szagú-vallású terrorizmus ellen."

bónusz:

Fel kell tenni a kérdést, hogy: Ki vásárolja meg az ISIS-től az olajat?
Ki fizet?
Ki biztosítja, ki teszi lehetővé az 'olajozottan' működő logisztikát?

[már írtam erről feljebb]
@taga20: olvastad a nyilatkozataikat? értetted is? na mindegy, nem akarok veled balhézni, mert reggelire megeszlek kötschög!
@jaegtoer: STIMMT!
kérem megnevezni, hogy ki is képezte ki, tartja fenn, vásárol az IS-től?!
@Gábris szomszéd: haver, melyik kommentem az, amelyikből eszt szűrted le? komolyan kérdezem, ne süketelj!
várom a válaszod.
@nincs_itt:

Annyiban igazat adok neked,, hogy Merkel helyében rendet vágnék a polgári és a katonai biztonsági szolgálatoknál. [hadbíróság szinten]
@nincs_itt: "na mindegy, nem akarok veled balhézni, mert reggelire megeszlek kötschög!"

szerintem, itt hagyjuk abba, mert az ilyen mondataiddal nem tudok mit kezdeni.
@jaegtoer: Arról is jó lenne beszélni, hogy Hollande szintén zsákszámra küldte a milliárdokat és fegyverezte fel válogatás nélkül az agyhalott vahabista terroristákat a szír állam megdöntése végett. Akkor ők "forradalmárok" voltak, most hirtelen terroristák lettek, pedig "csak" ugyanazt tették Párizsban, amire a gazdik felfogadták őket egy másik állam megdöntése végett.
@nincs_itt:

Én nem tudom. Ezért feszegetem ezt a kérdést.
És kizárt, hogy a CIA, a Moszad, az SZBSZ (KGB] ne tudná. Meglepne az is, ha csak ebben a szűk körben lenne ismeretes.
@taga20: Pld. abból, amikor kinyilatkoztatod; mindenki gecivitya tanítványa, aki neked vagy a fősodor baromságainak ellentmond.
@nincs_itt: nem tudom, hogy mit m9ndott pontosan (nem bírom a németet), de meglepődnék, ha a korlátok nélküliség alatt a kontroll-nélküliséget értette volna...
@Gábris szomszéd: amennyiben asszad ellenzékét minusz is terroristának tekintjük... mert az is-t nem nagyon bombázták...
@taga20: hol a humorod kötschög???!!!
@Sir Bates dö Hól: ezt mondta! ami, a józan ész szerint azt jelenti, hogy kurvára nem lehet hatékonyan , gyorsan és biztonságosan szűrni ekkora tömeget!
@Gábris szomszéd:
tudod mit, igazad van.
megadom magam, én vagyok gecivitya legjobb tanítványa, hülye vagyok.
a fősodor hülye, merkel is hülye, mindenki aki nem tajtékzik, hülye.

amint látod, a friss topikoknál, én már tegnap megmondtam, pedig csak viccnek szántam.

remélem megfelelő?
@Sir Bates dö Hól: Őket is és a többieket is. Tudod annyira "hatástalanok" voltak a ruszkik az ISIS ellen, hogy azóta már több csatornán fenyegetik a ruszkikat, civil gépüket felrobbantják, stb. Nem furcsa, hogy ilyesmi sosem történt az amerikaiakkal szemben az utóbbi másfél évben, amióta állítólag nagyon elkezdték "bombázni" a pisiseket?
@nincs_itt: elgurult, agyagedény:)

de összeszedtem, csak így vasárnap este már kifáradok, és nyűgős leszek:)
@evasanyoca: évike drága, gondolom a moszad, sziáé és a kágébé összes adata magácskához fut be, és ebből vonta le eszt a pengeéles következtetést:)
@Gábris szomszéd: cca. ennyi telik tőled saját kútfőből: kavarni a szart, szítani az ellentétet... mint otthon, moon... melyik ősöd csettinthet elégedetten, látva jellemed?... pontosabban annak hiányát...
@taga20:

A fő kérdés, hogy ültetsz ott fát.:O
@nincs_itt: mintha elfelejtkeznél arról, hogy miért lett ekkora a tömeg... most nem beszélünk el egymás mellett...
@Sir Bates dö Hól: Szerintem itt az idő visszatérnem a szokásos kerékvágásba veled kapcsolatban. Tahó gomb ON.
@taga20: szent pupitász mártíromságát láthattuk a művház színjátszóinak előadásában...

(mondom, normális ember nem simogat veszett kutyát...)
@taga20:
Enyhítsd a feszültséget egy új stílusú karnis megálmodásával, az talán segít átlendülni a holtponton.
Amúgy meg döbbenetes az a sok érzéketlen hozzászólás a témához, amiket egyesek meg kettesek behánytak. VFGannak olyanok, akiknek egy ilyen tragédia is csak arra apropó, hogy bolsevistázzanak. Szánalmas idióták...

Na, kapd elő a sert a hűtőből, mindjárt kezdődik a legfontosabb mérkőzés -??
(-ja, Seb behúzta a dobogót megint - lesz még ötödször is bajnok, úgy vélem...)
@nincs_itt: "szóval ott tartunk, hogy hamis török, szír és egyiptomi útlevelekről beszélünk!"

No ha ez így igaz, akkor az összes határátkelő, ahol ezeket az útleveleket ellenörizni kellett ( már ahol, mert állítólag nálunk is ellenőrzés nélkül vitték őket az osztrák határhoz, bár én ezt nem annyira hiszem, de nem voltam ott, így nem tudhatom mi az igazság ). Az ellenőzést végző pedig nem ismerte fel a útlevelek hamisságát. Miértisnem?
Magyarul: hamis útlevelekkel keresztül-kasul járható a világ??? Ez ugyé nem a migránsok hibája, nem a lakosságé, és nem a gyurccsányahibás?
@taga20: kár gúnyolódnod bogaram, rodeo már korábban "penge élesen" ezt levezette, én meg elhiszem neki.....bummm
@Sir Bates dö Hól: Ezért nem simogat itt téged senki. Másrészt mikor kellene, hogy izgasson egy drogos véleménye bármiben is? :)
@Gábris szomszéd: a szólás- és véleményszabadság bajnoka, purdék megmentője, fostalicska lovag megérkezett lápi-magyar honából...
@Sir Bates dö Hól: haver, herizonford is melós volt a filmgyárban, mikor valaki felfedezte.

nem kell lenézni az amatőr színészeket:))
@evasanyoca: jézusúristen! ha neked levezeti rodeo, hogy szűzlány vagy, te aszt is elhiszed neki?:)))
@Gábris szomszéd: addig fasszopó köcsög, amig több adót fizettem be a moi büdzsébe egy év alatt, mint te egész tyúkszaros bigott életedben, s adtam munkát cca. 150 családnak, úgy, hogy közben minden politikai vezető réteggel összerúgtam a port '95 óta... na, addig érdekeljen a véleményem...
@Sir Bates dö Hól: Ki nem szarja le, hogy mit hazudozol itt is össze-vissza félkegyelmű? :)
@Knósszosz: rendes vagy haver, csak az a baj, hogy napközben megittam, ezé most ásványvizet vedelek.

de nem én vagyok a hibás, hanem az eső. nem tuttam kint melózni:))

kinek drukkolunk?
@Gábris szomszéd:

van aki szerekkel, van aki bigott eszmékkel kábítja magát.
@taga20:
Ez kérdés...?
Most a rozénak - igen finom -, előtte a Stellának, de nem volt a topon, nem győzött le!:))
@taga20:
Nem kell hozzá sok ész, az amcsik már a Dallas óta rá vannak kattanva az olajra.
@Gábris szomszéd:
Jó kiterjedt vöröslámpás hálózata lehet, és még adózik is belőle, aztán elnevezte magát sirnek. Legközelebb már lord lesz vagy a szentgrál utóda.
@Imola Helyesi: senki más, csak ők. te is ámis vagy és szekérrel jársz:)

neked tényleg nem sok eszed van, de arra legalább büszke vagy.
@taga20:
Nem az eszemért szeretsz, mi?
@evasanyoca: oké, bár én nem vágom az összeállításukat.
segics má! ki ott a centerhalf, vagy a balbek:))
@Imola Helyesi: nem, hanem a narancs bőrödért:))
@taga20:
tagácska, tudod, a félhülye amcsik mindenhol a profitra mennek, így meg is filmesítik azt, amit csinálnak. Így azt is megfilmesítették a Dallasban, hogyan szerezték meg a szaudi olajat.
Persze a háborúikról hazudoznak jó nagyokat a filmjeikben, ők az igazságosztók, nem a hódítók. Rád ütnek egy kicsit.
@taga20:
A bőröm a legszebb, ma is finom puha, bársonyos.
Ezek a történetek azért felvetnek kérdéseket. pl. Ha a biztonsági őr a terroristánál a kést megtalálta, a robbanószerkezet miért nem került elő? Mert ugye a franciáknál nem túl régen volt a csarlis ügy, tehát egy ábiztonsági őrnek azóta illenék felismeri a terrositák eszközeit. Legalább annyira, mint egy határellenőrzést végzőnek a hamis útlevelet.

ripost.hu/cikk-1-csesze-kave-es-egy-kes-ezrek-eletet-mentette-meg-parizsban/?source=hirkereso
@Gábris szomszéd:

Ezek szerint te vagy az egyetlen makulátlan ember a csoportban.
@Gábris szomszéd: nem, te anyáddal élsz, babettával jársz, s még ne is legyél kemény (itt, a neten)?...
@Sir Bates dö Hól:

miért hajtod a malmára a vizet?
@látjátok feleim szümtükkel: na itt van egy újabb nográdigyörgy :)
@Eszter jött: Sosem mondtam, hogy makulátlan vagyok, hiszen ki az?
No, az anyázásokat kéretik mellőzni, a személyeskedéseket meg privát mailben oldjátok meg. Aki nem bír magával, annak séta.
@taga20: megkeresem, ha akarod, de fogalmam sincs...kkk
@taga20: Haver megint jól szurkolsz, vezetünk. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: miattam reklamálj a szerzőnél, én klasszikust (Csoki) plagizáltam...
@Sir Bates dö Hól:

te ettől sokkal könnyedebben és szellemesebben ültethetnéd kispadra Gábrist.
mindig ezen csúszol el. lemész alpárba.
@Gábris szomszéd: aszt észre vettem az életem során, ha én beállok egy sorba, akkor az leáll:)

na elkezdek drukkolni a magyaroknak:))
@Gábris szomszéd:

angol közvetítés nézünk. ők is ujjongtak.
@Eszter jött: nem bombagólt lőtt, hanem becsavarta a bal felsőbe.

csak a pontosság kedvéért:)
@taga20:

a magyar focisták jellemzője, hogy ha még végig is tudják vezetni a a labdát a pályán, vacillálnak a kapura lövéssel.
Priskin gólja mesteri volt.
így jobb?
@taga20: "aszt észre vettem az életem során, ha én beállok egy sorba, akkor az leáll:)"

Az nem jut néha eszedbe, hogy te is az EU tagságunkra szavaztál? :)
@Eszter jött: nem pazarlom rá az eleganciám... nem csúszom el, mert nem a népszerűségi-indexem nézem... plusz lumpenproli vagyok, plusz a szarosküblit nem eltartott kisujjal vágod ki az ablakon... mint, ahogy dns-szortirozót sem érvekkel hengerelsz le...
@Eszter jött: na jó, egy döntetlenben megegyezhetünk:))
@Sir Bates dö Hól:

"lumpenproli vagyok"

Olcsó manipulációnak nem ülök fel, másokkal használd ezt a szöveget. Valami hasonlót írtál nekem, mikor az "én kérem szépen, csak egy egyszerű ápoló vagyok" mondattal indítottam annó, az egyik hozzád írt hsz-emet.
Tök mindegy, mi vagy a való életben. Itt sir.

" nem csúszom el, mert nem a népszerűségi-indexem nézem... "
Elcsúszol. Nem a népszerűségi index miatt, hanem azért, mert fegyvert adsz a kezébe. Innentől kezdve tök mindegy, mi volt a kiindulási pont, a személyeskedésbe kapaszkodik bele.

"nem pazarlom rá az eleganciám... "
Rejtő óta tudjuk: Egy úr a pokolban is úr. Nem miatta, miattunk légy az, aki vagy.
@Gábris szomszéd:

te nem szavaztál az eu tagságra?
@Eszter jött: sz'ted miben mások ők, mint azok, akik párizsban gyilkoltak?... győzd meg őket érveiddel... nem, fanatikusnak nem érvelsz... ilyen egyszerű:-)...
A nap lükéje. :)

Papp Réka Kinga: Elképzelhetetlen, hogy terroristák legyenek a migránsok között

mandiner.hu/cikk/20151115_papp_reka_kinga_elkepzelhetetlen_hogy_terroristak_legyenek_a_migransok_kozott
.
Bejelentette a francia védelmi minisztérium, hogy a francia légierők -ahogy fogalmaztak- masszívan bombázni kezdték az Iszlám Állam főhadiszállását Raqa-ban. A pénteki párizsi terrorakciót -ahogy a Faktor is többször megírta- az Iszlám Állam vállalta magára.

faktor.hu/faktor-kemenyen-bombazni-kezdte-az-iszlam-allam-kozpontjat-franciaorszag/?source=rss

.
@taga20: Két norvég közösen összehozta nekünk a második gólt is. :)
@Sir Bates dö Hól:

nem különbek. ugyanolyanok.
nem teszek különbséget az iszlám, vagy keresztény terroristák között sem. az ira, eta vagy a vörös brigádok terroristái is fanatikusak voltak.
sötét kor köszönt ránk. épp ezért tartom fontosnak, hogy aki képes rá, gyújtson fényt!
nem nekik, nekünk.
@Eszter jött: ezt szépen írtad... viszont nem érted a lényeget: ők nem ellenfelek, de ellenségek...
@taga20: Jól szorítottál haver, kijutottunk az EB-re. Reszkess Európa!!! :)
@Sir Bates dö Hól:

nem érteném?
mondtam már, ezzel a stílussal fegyvert adsz a kezébe. egy ellenség kezébe.
pedig tehetnél másképp is.
index.hu/kulfold/2015/11/13/lovoldozesek_parizsban_meccs_kozben_legalabb_18-an_meghaltak/france2_nem_a_sziriai_utlevel_tulajdonosa_volt_az_egyik_ongyilkos_merenylo/

Na most akkor mi van? Migrács vót, vagy nem vót migrács?
A zember ilyenkor tanácstalan,mint a magyar közigazgatás '90 óta.
@Gábris szomszéd:
.
2015. november 15. vasárnap, 46. hét, 10°C, Albert, Lipót

Nincs elviselhetetlen hőség, ámde egy darab gatyában azért lehet reszketni.
Itt.
Nem Európában.
Esnagy István

Valami nincs rendben ebben a Paradicsomban

Valami nincs rendben ebben a Paradicsomban,
Mert először a szeretetünk hiánya az,
Ami a szívünkre csavarodik,
Aztán a mindent elöntő gyűlölet
Eliszaposodása, mélysége,
A száguldó utak mellett sűrűsödő sírkeresztek
Friss koszorúi és a kukákba dobott csecsemők
Szörnyű magányossága, árvasága,
Korcsosuló lelkünk együgyűsége és idegensége,
Amikor a szavakat kifacsarjuk, eltorzítjuk, átértékeljük,
Kimossuk és kiteregetjük, mint egy elkoszlott ruhát,
Miközben sekélyes gondolatainkat
Fennhangon hirdetjük.
Valami nincs rendben ebben a Paradicsomban,
Hiszen bűneink egyre szaporodnak,
Mert elfelejtettük már a zöldülő fák és bokrok
Egyszerűségét, tisztaságát,
Csak az emberi hatalom képmutató varázslatát csodáljuk:
A szabadság szabadossá vált körútjait,
Az eszméletlenségig túlkiabálható tereit,
Vándor állatait, csigalassú eszméléseit,
Szamár indulatait, papagáj kirakatait,
Karvaly gazdagjait, skarabeus szegényeit,
Mint megkövült csillagállatok
Dicsérve önmagunkat, akár a meztelen illatokat.
Valami nincs rendben ebben a Paradicsomban.
Valami nincs...
Szép volt fiúk.

Azért az nagyon kellett hogy a norvégok is összeszerencsétlenkedtek egy öngólt mint a finnek annak idején.
Hiába, északi barátainkra mindig számíthatunk. Csak azok a kurva svédek meg Ibra. Azokkal nem bírunk de majd az EB n ha kijutnak.
@Gábris szomszéd: kkkkkkkkk....én elfogult vagyok bödönkével, mert fradis a drága és vezeti a góllistát....kkkk
@dr. jenőke (jenőke):nem tudnád valami kedves,bájos költeménnyel megsimogatni a lelkem?
@evasanyoca:
.
Így éjszakára? Elalvás előttire?

Robert Burns: LEVÉLHULLÁSKOR

Borong a hegyormon a lomha homály,
az ér kanyarogna, de köd lepi már,
hogy sápad az év, s komorúl a vidék,
ha tél veszi át a vig ősz örökét.

Barnák a mezők, meredeznek a fák,
eldobta a nyár a vidám cicomát;
bolyongva hadd hordom a bút egyedül:
hogy üldöz a sors az időm de röpül!

Mily hosszú az élet s hogy kárba veszett,
mily röpke csupán, ami még a tied,
mily képeket ölthet az ősi idő,
mily szálakat tép el a sors, a jövő.

Mily ostoba vagy, mig a csúcs hivogat,
fentről csupa árny, csupa kín az utad!
Silány ez a sors! - de a sír nem a vég,
kell még mibe bízzon az emberiség.

(Fodor András)
.
.
Legyen mégegy.
.
Robert Burns: Falusi randevú

Falusi randevú (Magyar)

Van itt valaki? Ki kopog? -
Én vagyok, mondta Findlay.
Takarodj, senki nem hivott! -
Ugyan már, mondta Findlay.
Lopni indultál? Mit csinálsz? -
Megsúgom, mondta Findlay.
Valami rosszban sántikálsz. -
Nem rossz az, mondta Findlay.

Ha most kinyílna ez a zár -
Csak nyílna, mondta Findlay.
Nem alhatnék el újra már. -
Nem bizony, mondta Findlay.
Ha benn volnál, szobámban, itt -
Bár volnék, mondta Findlay.
Itt rostokolnál hajnalig. -
Hát hogyne, mondta Findlay.

Ha itt maradsz ma éjszaka -
Maradok, mondta Findlay.
Vigyázz, hogy épen juss haza! -
Vigyázok, mondta Findlay.
S bármi essék is idebenn -
Hadd essék, mondta Findlay.
Mindhalálig titok legyen -
Titok lesz, mondta Findlay.

(Szabó Lőrinc)
@dr. jenőke (jenőke): Köszönöm a verset, bár nem nekem küldted, de az én lelkemet is megsimogattad....)
@Sir Bates dö Hól: El vagy megint tévedve. Nekem nincsenek ellenségeim, te meg aztán pláne nem vagy az. A rögeszméidről és a sokszor teljesen hamis ítéleteidről, főleg nem én tehetek.
@evasanyoca: @Gábris szomszéd:

Jó reggelt!

Kifejezetten bunkó és nem focipályára illő dolgot tett és most ezért szopkodják:(

Ha lehetek ünneprontó,elmondom,hogy egyáltalán nem tudok örülni a kiharcolt sportsikernek,bár gratulálok az ezúttal jól játszó fijjuknak!
A nemzeti ajnár közepette nem lehet eltekinteni attól,hogy ez a foci még mindig holt kevés egy megfelelő helytálláshoz az EB-n!
Azt sem tudom felejteni,hogy a szabályváltoztatások ellenére milyen halvány csoportteljesítménnyel tudtunk csak odaérni!
A hazai bajnokság,fodball továbbra is halvány 'kutyafing a kilapátolt milliárdok ellenére!
Ráadásul legitimálja az elkövetők bűneit e téren!

'""Ha örül Horger Antal úr,)""

'Sekély e kéj akár a pénzeket becsatornázó törvényhozó lakájok,oligarchák,az ünneplő,kevéssel beérő jobbágyok,de akár a 'főni részéről is!
Milyen áron??

Lehet tapsolni ünnepelni,táncolni kedves Magyarország:((
@dr. jenőke (jenőke):

Kösz az estit doki:)
Ha Burns,hát legyen!

"Kicsi lány még a kedvesem,
kicsi lány még a kedvesem,
esztendõre majd nem leszen
felényire se szemtelen.

Bánom, hogy ráakadtam, ó,
bánom, hogy ráakadtam, ó,
akié lesz, ne mondja, hogy
megkérte, mondja: vette, ó!

Igyunk egy finom kupa bort,
igyunk egy finom kupa bort,
örömet ott lelsz, ahol érsz,
de itt még híja sose volt.

Bortól szomjazunk legkivált,
bortól szomjazunk legkivált,
cigányasszonyt csókolt a pap,
rágondolt, s félreprédikált. """

www.youtube.com/watch?v=ItKXx5fTeE8
@taga20:

Nevess te faültető, de én láttam már. No mit is?:O
Ha ezt a sportsikert összekombinálja a 'nagyfoddbalista a párizsi események által elért legitmációjával nagyjából 'maszületett bárányként fog színre lépni a következő időkben!
Magyarország és Európa megmentője!

Szépen cseng!

Elképesztően szerencsésnek látszik a csillagok állása,számára!
@gazoló: Sok mindenben egyet értek veled. Annyit lehet esetleg még hozzátenni, hogy most megérdemelten jutottak túl a norvégokon és sokkal szebb így eljutni az EB-re, mint a korábbi matekozással.
Az lenne a jó ha ez a küzdeni akarás a későbbiekre is megmaradna ill. a nagy mellény helyett sokkal inkább a jó játékra koncentrálnának.
@Gábris szomszéd:

" Nekem nincsenek ellenségeim,.."

Itt, barátod se. Aki nem szólal meg, az se barát, de még csak nem is egyetértő. Erkölcsileg támogatna egy hsz-szel, ha így lenne.

"A rögeszméidről és a sokszor teljesen hamis ítéleteidről, főleg nem én tehetek."

Miből gondolod, hogy a viszonyítás nem kölcsönös? Itt kicsit többen vannak, akik téged látnak rögeszmésnek, hamis ítéletekben tévelygőnek. A jól fizetett pozíció már csak ilyen kellemetlen, nem önkéntes szőrcsuha és flagellum.
@gazoló:

"Elképesztően szerencsésnek látszik a csillagok állása,számára!"

Olyan borús az idő, hogy nem látszanak a csillagok, így ez konteo:))

****

Olvastam a tegnapi szösszenéseidet:)
@Gábris szomszéd:

Nem 'tom Te hogy vagy vele,de azontúl,hogy eredményesen játszottunk,továbbra sem okoz 'orgazmust a látott foci!
Mit jelent egyébként,hogy kijutottunk a bővített főtáblára!
Többnyire maradunk 'pofozógép!
Ha jó focit akarsz látni,érdemes egy egy egyszeri(nem Barca-Real) bajnoki vagy belga válogatott meccset megnézni,nem ezt a szenvedést!
@jaegtoer: Kik élhettek itt? Hát mi. A történelem mindig, így ma is, ezekről a "barbár kardcsörtetőkről", az elnyomókról szól, holott kisebbségben voltak, vannak.

Árpádnak 20 ezer harcosa volt csupán (a hunoknak (hun) 3 ezer, a vizigótoknak szintén 20 ezer, a Vandálok - szarmaták királysága (É-Afrikában) 5-5 ezer). Hozzátartozókkal meg a hadtáppal tokkal vonóval sem lehettek 100 ezernél többen. Ekkora kiváltságos, vagyis nem dolgozó réteghez minimum 1, de inkább 2 milliós paraszti népesség kell.

És hogy a kereszténységtől (Eu-tól) mit kaptunk? Biztosan az a vidéki népesség, aki a mainál hússzor sűrűbb árok-csatorna-víztároló rendszert épített és tartott karban, az a szeretetet is a szeretet vallásának a papjaitól tanulta. Gyerekként azt hallottam, a halastavakat a papok hozták be az országba. Hát ez csak egy szimpla agitPRop.

A 800-as években a mai Ausztria területén sok keresztény szerzetes vezeték neve Ungarus volt. Azt meg már hogyan?

Árpád magyarjai ráültek a történelmünkre. :-(
@Orica Középföldi:

Taga majdnem össszekeverte a szezont a fa&ommal:))

Giotin vagy felnégyelés vár rám néni kérem???

....................
..................

De,hogy stílusos maradjak és franciásan lerójam részvétemet az ártatlan áldozatokkal,szeretettel az emlékükre és Neked!

www.youtube.com/watch?v=NCfhn0IZ6L8
@Orica Középföldi:

...és azoknak akik lenéznék vagy szembeállítanák a "fiatal francia kultúrát egyéb másikkal:))

www.youtube.com/watch?v=3yACnsARt38

www.youtube.com/watch?v=5iYiY-tDWOA
@látjátok feleim szümtükkel: gyakorlatilag sehol nem ellenőrizték(mert nem adták oda/letagadták stb), de beszerezhette párizsban is...

ugye emlékszel, hogy elmondták a szakértők, hogy a menekültek papírok nélkül "utazgatnak".
pl. görög határ:

- útlevél?
- nincs!
- akkor ujjlenyomat, fénykép, regisztráció!
- dzsörmeni!!! fransz! sveden!

mindeközben a nyelesfésű mögött a farzsebben a falsch útlevél...

elképzelhető? ismereteim szerint, nem motozták, nem vizsgálták át a csomagjukat ruházatukat, kapacitás híján.

egyébként meg naná, hogy a gyurcsán durvaannyát!
@rdos: "És hogy a kereszténységtől (Eu-tól) mit kaptunk?" korán reggel monthy pythont nézel?
@Orica Középföldi: Nem érted de nem baj. Arról van szó, hogy sokszor teljesen hamis képet alkotnak a kommentelők egymásról. Nekem ezzel a legkevésbé van bajom. Mindenkit elfogadok úgy, ahogy van és nem rakosgatok köré nagypatás és főgonosz víziókat.
@gazoló:

Őszintén el vagyok képedve, hogy miféle zenéket ismersz:)))
Köszi, tényleg stílusos.

****

Fej nélkül nem sokat érnél. Ha taga kevert össze, miért te akarsz bűnhődni?
@Gábris szomszéd: húúúúúúúúúúúbazmeg!!!!
gyönyörű jellemzést adtál magadról.
de nem is tudsz róla.
@punkfrog™: Még szerencse, hogy mások mellett engem is jobban ismersz, mint én saját magamat. :)
@nincs_itt:

Értem, csak a pengés drótra volt kapacitás, meg arra, hogy a közmunkést kiközvetítsék a magyar mezőgazdaságba félbéren.

Ja és mintha itt kezdték volna a nyár elején, hoyg nekünk a dublini szerződés nem teccik, ezért fel is mondjuk. Mondjuk akkor, most meg mit is?
@Gábris szomszéd:

Te, soha a büdös életben nem vádoltak azzal, hogy nem értem meg amit olvasok. (Kivéve természetesen amihez nem értek, pl. közgazdaságtan, de ilyeneket nem is olvasok, pont ezért, és nem alkotok véleményt.)

A blogon egyszerű, mindennapi - az IQ-t nem különösen próbára tevő - beszélgetés zajlik. Természetesen mindenki azt a formáját hozza amilyen, vagy amilyennek szeretne látszani. Az önkép nem feltétlenül esik egybe a hsz-ek alapján kialakult képpel. Még felületes szemlélődés esetén is láthatók a különbségek, pláne ha alacsony az EQ.

Rólad elég nehéz lenne egy nyitott, toleráns,sokoldalúan tájékozott, a jézusi eszméket követő és hirdető ember képét megalkotni a működésed alapján.

Tudom, mindenki szembejön a hülye sztrádán.
@látjátok feleim szümtükkel: most görögo.-ról beszélsz? mert a pengés drót az nem túl régi sztori!

tavaszra teszik az érkezését, akkor nem volt még.

a dublini szerződés is hogyan jön ide? egész konkrétan az útlevél és egyéb okmányok nélkül érkezőkhöz? vagy a töröko.-ban ipari méretekben hamisított útlevelekhez? olvastad gondolom a cikket az indexen, ahol egy(több?) egész város él embercsempészetből és hamisításból töröko.-ban!

de ahogy írtam párizsban, bp.-en, bécsben, gyakorlatilag bárhol beszerezhette.

agyurcsányahibás! emúttnyóccév!
@Orica Középföldi:

Kicsit "világibb" változatban, minden áldozat emlékére, bármelyik oldalon érte a végzete.

www.youtube.com/watch?v=ia8ceqIDSJw
@Gábris szomszéd:
"A nap lükéje. :)"

továbbmegyek, nincs egyedül:
index.hu/belfold/2015/10/13/tek-es_alezredes_nincs_terrorkockazat_az_illegalis_migracioban/

"Az illegális migrációban nincs komoly terrorkockázat – ezt a Terrorelhárítási Központ Tudományos Tanácsának elnöke fejtette ki a TEK folyóiratában tavaly év végén megjelent tanulmányában. A dolgozatban a TEK szakértője megmagyarázza, miért nem éri meg a terroristáknak embercsempészek segítségét igénybe venniük. A TEK-es folyóirat szerkesztőbizottságában egyébként az a Nógrádi György is benne van, aki biztonságpolitikai szakértőként ennek ellenkezőjéről szokott nyilatkozni a sajtóban."
@nincs_itt:

Hogy jön ide a dublini szerződés? Nos:

24.hu/kozelet/2015/11/16/a-kormany-ismet-nekiment-a-dublini-egyezmenynek/

Érdekes módon arról még nem lehetett hallani, hogy előterjesztett a fidesz frakciója az unijóban egy módosítási javaslatot. Ha igen, akkor miért nem beszélnek róla?
@Orica Középföldi:

"Ha taga kevert össze, miért te akarsz bűnhődni? "

Csak és kizárólag a 'főnénis linkért!
Egyébként a könyv, a film és a karakter is az egyik kedvencem:)

www.youtube.com/watch?v=keXvnAJiPtk
@Orica Középföldi: "Te, soha a büdös életben nem vádoltak azzal, hogy nem értem meg amit olvasok."

Amikor a bolha megcsípi az embert, nem azt szokás vizsgálni, hogy érted-é a szöveget, hanem előkapják a bolhaírtót, oszt nyakon fújják a dögöt.;D
@Gábris szomszéd:

"Arról van szó, hogy sokszor teljesen hamis képet alkotnak a kommentelők egymásról."

Olyan képet alkotnak, amilyet alkottatunk magunkról. Senki sem bújhat ki a bőréből.
@Orica Középföldi: A működésnek nem sok köze van a valósághoz, pláne egy netes felületen.
@Eszter jött:

Felénk egy régi mondás szerint: a saját szegénységi bizonyítványát mindenki maga állítja ki.
@dr. jenőke (jenőke):
Az a "masszív bombázás" 10 gép, 20 bomba. Persze bombája válogatja...
@látjátok feleim szümtükkel: te figyejjé má'!!! hamis útlevelekről beszéltünk! lexarom, hogy a zseb-dúcse és ananászháré mijafaxot pofádzott!

a hamis útleveleknek durvára semmiköze a dublinihoz!

a linkben annyi szerepel, hogy NEM EKKORA embertömegre van kitalálva! igaz? igaz!
működik? háááát...
ha gyurcsány mondaná akkor?

az a helyzet, hogy helyzet van! 1 millió ember érkezett németo.-ba, erre nincs dublini...
@nincs_itt:

Látom arra is front van, ne igyál sok alkoholt, mert megnyomja a vérnyomásod, oszt akkor már nem a gyurcsányahibás.:O
@gazoló:

Nem értettem félre, eleve feltettem rólad, hogy mély nyomot hagyott benned. Az absztrakciót feldolgoztam, bár megérne egy elemzést:))
@nincs_itt:
Semmit sem lehet kizárni, viszont eddig többszázezer az egyhez a migráns-terrorista arány, aztán még az is hamisnak bizonyult. Csak olyan jó kis muníció volt a piréz-elleneseknek (ez is volt a célja az útlevél eldobásának)
Az ökröt is az orrába fűzött karikával vezetik. Jó érzés?
@gazoló: "Mit jelent egyébként,hogy kijutottunk a bővített főtáblára!"

a kibővített főtábla azt jelenti, hogy még több pénzt lehet keresni az eseménnyel... (üzleti szempontból tökéletes a konstrukció)
@PeniValdes:

attól függ mit értesz "bőr" alatt. én arra gondoltam, hogy senki sem hirdet számára elfogadhatatlan eszméket, gondolatokat.
@Gábris szomszéd:

" A működésnek nem sok köze van a valósághoz, pláne egy netes felületen."

Te érted, hogy mit írtál? Aligha:)))
Megkíméllek a jelentéstől, meg a többieket is.
@Fabius:
A Gyurcsány meg felfüggesztett minden belpolitikai akciót a francia gyászra tekintettel erre a hétre. Hát nem hülye?
Ahelyett, hogy a belpolitikai hasznot keresgélné. Pfej!
@Orica Középföldi: így, éhgyomorra, köszönöm a fű-gomba-fa isteneinek nevében is:-)...
@Sir Bates dö Hól:

Átszakadnak a gátak! 'Stadizooleumokat fogunk exportálni!
" panem et circenses"-'közben mi lopunk felhajtva a végletekig!!
Nem mintha eddig szívbajosak lettek volna a 'fijjuk!

index.hu/sport/futball/2015/11/14/a_vilag_12_legszebb_stadionja_koze_valasztottak_a_felcsuti_futballstadiont/
@látjátok feleim szümtükkel: remek idő van! igaz hűvös egy cseppet, de azért napos.

szóval hol is van köze a hamis útleveknek, ogv-hez illet ogv véleményéhez a dubliniról??
@Eszter jött: ebben egyetértek,de lehetsz más személyiség.
pl valóságban én is normális vagyok
@kekex: nem tudjuk, te sem tudhatod, hogy az arány mekkora! ez az egy, de inkább 6-7 a több százezerhez tényleg megnyugtató! akkor most hátra is dőlök, kérek még egy kávét! ja! nem! 120 halott... sok száz sebesült.
tényleg nekem van karika az orromban!
@nincs_itt:

szerinted, ha nem lennének Európában migránsok, a terrortámadás nem következett volna be?
@parti_giano:

Görények Ura! Ez nem nyalizás, gátlás:))
@nincs_itt:

Talán ott, hogy a határon minden harmadik országból bejövőt ellenőrizni kell. A szerbek ilyen harmadik ország. Amikor onnan elindult a nagyobb tömeg, mintha a mi külügyünk emlegette volna, hogy nekünk a dublini egyezmény nem dudál.
Márpedig aszerint mindenkinek aki Szerbiából jött, a későbbi beazonosíthatóságát biztosítania kellett volna a Magyar államnak. Tudod mi folyt itt?
Átjött a migráns a haráton, oszt a kezibe nyomtak egy cédulát, hogy menjen Debrecenbe, meg Békéscsabára, meg Budapestre, oszt ott keresse a menekült táborokat, és ott regisztráltassa magát. Szóval?????

Olvass vissza, nézd meg miről folyt pl. a gyíkon a diskurzus akkoriban.

Ha kevesebbet szlopálsz, akkor jobban tudsz emlékezni a nem túl régmúlt eseményeire. Már ha akarsz.
@Orica Középföldi: aham, az éhgyomra gátolja. én levetkekezem akkor, mert reggelitem: sabade(ll) egy táncra?
@PeniValdes:

játszhatunk. de a legnagyobb virgonckodás közben is átjön, miben hiszel és mi tart meg a bajok idején.
@parti_giano:

Gondoltam, hogy félreérthető lesz:)) Nem neki vannak gátlásai, egy atavisztikus fazon ilyet nem sokat ismer, hanem önzést fogalmazott meg, ahelyett, hogy biztatott volna engem a kifejtésre.

A felkérés meg nagyon szellemes, díjazom:))
@Orica Középföldi:

Ettől csak két dolog szebb, illetve lehet az.
Amikor az egy éves gyerekem karácsony este az ölemben ülve a hüvelykújját szopva, végig nézte a teljes darab tv. közvetítését ( anno az átkos kádári rendszerben ).
Valamint ha ezt minden olyan városban ahol működik ilyen zenekar, azonos időben megismételnék.
@Orica Középföldi: ez európa, az írással egyetemben:-)...
@parti_giano: elvégre a gallok földjén vagyok, minimum 69 napja...

@Orica Középföldi: nem, ő a Gödények Ura, ki a görények hű famulusa...
@Orica Középföldi: nézzük, vajh' mit rejt a borsó héja!:-)...
@DarthVader: @Eszter jött: Nem kell már tovább agyalni ezen sem. :(

Mégis Magyarországon keresztül érkezhetett az egyik párizsi merénylő

A francia nyomozók kiderítették: a párizsi merényletek egyik helyszínén talált szíriai útlevél tulajdonosa azonos az egyik merénylővel, aki a terrorista a migránshullámmal érkezett Görögországba, s onnan Magyarország érintésével Franciaországba.
A párizsi ügyészség közölte, hogy azonosították az ötödik merénylőt, mégpedig azt a 25 éves Ahmad al-Mohammadot, akinek a szíriai útlevelét a merényletek egyik helyszínén találták meg - jelentette a Sky News Twitter oldala.

Eddig nem volt arra bizonyíték, hogy a megtalált útlevél tulajdonosa a Stade de France stadionnál magát felrobbantó merénylő lehet.
Ez azért is fontos bejelentés, mert így valószínűsíthető (az útlevél alapján), hogy a terrorista a migránshullámmal érkezett Görögországba, s onnan más országok mellett Magyarország érintésével Franciaországba.
A Le Parisien indormációi szerint a terrorista Szíriában született 1990-ben, és Leszbosz szigetén lépett be az EU-ba október 3-án.

hvg.hu/vilag/20151116_Megis_Magyarorszagon_keresztul_erkezett_a
@nincs_itt:

érdekes és értékes gondolatok, amit "átrágni" illene... :):

Wildmann János: Ez már nem Charlie Hebdo

Tényleg dúl a harmadik világháború, de gazember, ki hazazavarná a menekülteket. Lesz iszlámmentes, fehér Európa? Villáminterjú a Wesley János Lelkészképző Főiskola teológus docensével.

.
.
.
"Borítékolható, hogy a párizsi péntek nyomán feljön az európai szélsőjobb, a mérsékelt jobb radikalizálódik, erősödik az akarat, miszerint épüljön kerítés, a menekültek előtt húzzuk le a rolót, sőt, aki beért, azt is toloncoljuk haza. Irány az iszlámmentes, fehér Európa?

A migránsok felelőssé tétele, a visszaküldésükre szerveződő szándék szörnyű. Egész egyszerűen belezavarodom abba, amit a Magyar Rádióban is hallok, amikor úgynevezett biztonságpolitikai szakértők a bevándorlókat okolják a terrorizmusért.

A hírek szerint az egyik párizsi merénylő, egy szír férfi Magyarországot érintve jutott Párizsba. Hétfőn azzal lesz tele a magyar Parlament, hogy ha ilyen alakok bújnak meg a menekültek között – akik ugye „zömmel amúgy is gazdasági migránsok” -, akkor húzzon haza mind, öljék egymást halomra odahaza, az ő problémájuk, maguknak teremtettek olyan kultúrát, olyan vallást, aminek vérengzés a vége.

Nem kell hétfőig várni az ilyen szavakra, már szombat este is hallottam ilyen politikusi megnyilvánulást. Primitív, aljas megközelítés. Ha egy vonatra, egy repülőgépre feljut egy terrorista, azért nem a vonat, a repülőgép, pláne nem a többi utas a hibás. Ha a menekültek között megbújik egy terrorista, arról nem a menekültek tehetnek.

Az európai közvélemény, különösen a magyar már Párizs előtt is menekültellenes volt.

Ami a közvélemény szellemi színvonaláról állít ki bizonyítványt, nem magáról a problémáról. A megoldás nem lehet más, mint a közös uniós cselekvés, s ennek részeként az érkezők alapos ellenőrzése, hotspotok létrehozása, kvóták alapján történő elosztása."
.
.
.
.

24.hu/belfold/2015/11/15/wildmann-janos-ez-mar-nem-charlie-hebdo/
jó napot!

@Orica Középföldi: :)

már nevetni sem lehet rajta mennyire kiadja magát... van az a pénz?
@Gábris szomszéd:

és? ez mit bizonyít?
ugyanazt kérdezem tőled is, mint nincs itt-től:

szerinted, ha nem lennének Európában migránsok, a terrortámadás nem következett volna be?
@Orica Középföldi: az önző erős, simán bamba, mert valami madarakról szóló filmet nézhet (gödény, héja), s osztja az onnét vett, de nem meg nem értett meglátásait.
@Sir Bates dö Hól:

"nézzük, vajh' mit rejt a borsó héja!:-)..."

Jó esetben velőt, rossz esetben velőt felzabáló kukacot:))
@guma:

A támadás éjjelén az m1-en követtem az eseményeket, hajnalig. Akkor még minden szakértő hangsúlyozta, hogy nem szabad összemosni a terrortámadást a menekült válsággal.
@Sir Bates dö Hól:

": ez európa, az írással egyetemben:-)..."

Igen, a napok ritka szép pillanatai:)
@guma:

Nevetni sose lehetett rajta. Se vele.
@Eszter jött: mint tudjuk volt előtte is, de ha emlékeim nem csalnak, akkor ott sem ős-európaiak voltak az elkövetők...
@nincs_itt:

IRA? ETA? Vörös Brigádok?
@Gábris szomszéd:

A Wesley János Lelkészképző Főiskola teológus docensével. Wildmann János:

"Butaság azt hinni, hogy ha sikerül kiszűrni azt az egy szírt, aki Szerbián, Horvátországon és Magyarországon keresztül jutott Franciaországba, akkor nincs a párizsi péntek, hiszen már most tudni, hogy a gyilkosok között volt, aki Belgiumból érkezett, és több olyan, aki eleve Franciaországban élt. A primitív, szélsőséges hozzáállás vakvágányra viszi a kérdést."

24.hu/belfold/2015/11/15/wildmann-janos-ez-mar-nem-charlie-hebdo/
@látjátok feleim szümtükkel: ugye emléxel, hogy mi volt a regisztrációra a válaszuk??
segítek, mert az alkohol szintem elmélyült tanulmányozása elvette az éleslátásodat.

idézem: "dzsörmeni!!!!" ezzel viszonylag nehéz mit kezdeni, még itt németo.-ban is! viszont arra biztosan emléxel, hogy a genfi egyezmény előírja a MENEKÜLTEK számára (ha nem így tesz kizárja magát ebből a körből) a teljes-körű EGYÜTTMŰKÖDÉST! egész konkrétan: a t. "menekültek" görögo.-tól az osztrák-magyar határig magasról szartak erre!

mellesleg, ezt most csak azért mert voltál kedves azzal foglalkozni amihez semmi közöd, és halvány segéd fingod sem lehet róla: anyád!
kezdésnek!
@Eszter jött: tényleg! igazatok van!!!! haggyuk a faxba az egészet! hadd jöjjön mindenki, bárki! mondjon amit csak akar, elhisszük! lakást, autót, pénzt mindent megkap! csak jöjjön már!
@guma: már egy klerikális vélemény is lényeges???
@Orica Középföldi:

vele? sosem lehetett... rajta, illetve a betegesen, erőszakosan mániákus hittérítésén, terelésén néha igen... menekült is akkor a témától gyorsan, ha "belegabalyodott".
vagy jött a szöveg, hogy nem azt írta, nem úgy értette.
@nincs_itt: szerintem ne,át kéne gondolni az egészet,még ha meg is köveztek..
@nincs_itt:

tulajdonképpen egy a sok közül.
de gondold csak tovább: te felelős vagy az "utastársadért"? szeretnéd, ha miatta minősítenének? stb, stb.
@nincs_itt:

"lakást, autót, pénzt mindent megkap! csak jöjjön már!"

nem tartasz tőle, hogy egyszer rád is ferde szemmel kezdenek nézni az őslakosok?
mert a gyűlölet burjánzik.
először csak az arabok lesznek gyanúsak, aztán minden idegen.

felesleges vagdalkoznod. de ha jól esik, akár anyázhatsz is.
nem veszem a szívemre.
@nincs_itt:

tudod én sem vagyok híve ennek a felfordulásnak. de ha a kormányunk semmiben nem akar közösséget vállalni a szövetségeseivel akkor annak sajnos mindenki megissza a levét, lásd az ellenőrzés nélküli tömeges utaztatás...
sajnálom, ha nem értesz.
@guma:

Kekec leszek, bocs:)
Ami nevetséges, röhejes, az nem azt jelenti, hogy nevetni/röhögni lehet rajta. Nem komédia, tragédia.
@guma: ez is egy vélemény:

iszlam.com/koran/a-koran/item/91-a-koran-ertelmezesenek-magyar-forditasa-a-tehen-szura

2;7-től kezd igazán érdekessé válni, a hittudós úr gondolom jobban ismeri!
@Eszter jött: gondolkodtam, hogy válaszoljak-e erre a kérdésedre. megteszem!

mivel az őseim, igaz 300 évvel ezelőtt, elhagyták sváb-földet, és mo.-on telepedtek le, de megőrizték az identitásukat, maradtak svábok. én is annak születtem. a nyelvet meghatározott dialektussal beszélem, mondhatni anyanyelvi szinten, köszönhetően a családi háttérnek!

rom.kat vallású vagyok, gyakorlom is a hitemet. dolgozom, adót fizetek, együtt élek az "őslakosokkal", az általuk szabott normák szerint! nem két hete terülök el itt, nem is utazom minden hónapban mo.-ra.
átestem a "zuwanderer" lét minden nehézségén!
ezzel nem vagyok egyedül! török, orosz, albán, szír, tunéziai és ahány nemzet csak van, azok itt előfordulnak! de keményen megdolgoznak mindenért!
@Orica Középföldi:

jogos észrevétel.
de, ha a tragédiát oldják a rá válaszoló szellemes és frappáns vélemények utáni makogás, nem tehetek róla, én nevetek rajta...
@Orica Középföldi:

Valóban a Forrest gump,a Madárka,A Virágot Algernonnak,Ébredések előkelő helyen állnak a filmtoplistámon,mert igazából rá kell döbbenni arra,hogy ők,a mi kategóriáninkban 'fogyinak,'elmésnek mondott emberek képviselik világunkban a 'normalitást!
Lehet okulni ezekből a művekből és irodalmi v. filmélménynek sem utolsók:))
@guma: még annyit, mo. "kormánya" kizárólag a saját érdekei mentén képes működni! de a zűrzavar okozója, nem az együttműködésre való képtelenség volt(szerepet játszott benne), hanem a menekültek agresszív elutasítása, teljes elzárkózása bármiféle regisztrációval szemben. a német és az osztrákok meg baxogatták az orbán kormányt(részben jogosan, hogy miért is akarja betartatni szegéééény menekültekkel a nemzetközi jogszabályokat!)
válasz? OK. akkor megkapjátok "csomagban", oszt' annyira okosak vagytok, akkor oldjátok meg ti!
nem tudták megoldani, egy darabig ment a hajcihő, aztán jött a "szárnyas kapu", meg a tranzit-zóna... most meg szigorított határellenőrzés.
@nincs_itt:

bocs!
majd később elolvasom. most mennem kell.
@gazoló:

Ez nagyon érdekes, amit megfogalmaztál, de nem így van. Ezek az emberek olyan belső autonómiával rendelkeznek, amibe egyrészt nem engedik be a külvilágot, ha mégis betör, nagyon "rossz" a válaszreakció, másrészt egy "normális" ember, akit gátol a szocializáció, ennek mélységét/magasságát/szabadságát el se tudja képzelni.

A te megfogalmazásod azért érdekes, mert érzékeled és irigyled/vágyod (bocs nincs jobb szó rá:)) ezt a szabadságot.
Megértem:)
@nincs_itt: 2015.11.16. 12:01:00 bejegyzésedre:

Ideje, hogy déli 12-re felébredj. Ezt magyarázzuk itt többen már régebb óta. Végül csak egy nevezőn vagyunk?

Nem baj, ha bevallom, hogy én csak a nagyapám születési évéig ismerem a múltam? Azon túl, hogy ők már csak homu vogymuk. Van egyáltalán valami lényege annak, hogy kik voltak? Nem az a lényeg, hogy te, én, mi kik vagyunk? Meg az, hogy kik lesznek a gyerekeink?
@PeniValdes:

Szabad azt vizionálnom, hogy tévedsz?:O

Sokáig nem hittem az írásszakértők tudományában, aztán tapasztalás útján rájöttem, hogy sokkal több van abban, mint hiszed. Tükrözi az írás külalakja, tartalma, a szóhasználat az egyinséget. Még a hamis szóhasználatok is.

Látod nincsiiten aki fel ne tudná magát húzni, csak megfelelően kell neki szólni, és egyből anyázik. Ez nagyon sokat elmond. Mint ahogy az is, én még senkit nem anyáztam, sem itt sem a valóságban. Senkiért nem felelős az anyja.:O

A nem valós állításokat is meg lehet fejteni, csak emlékezni kell arra, hogy ki miket írt korábban. Sokan nem képesek a saját szavaikra emlékezni, és az bezony időnként kellemetlen helyzetbe tud hozni.
@látjátok feleim szümtükkel: oks,de itt nem látszik az irás külalakom
Én szem szoktam emlékezni:(
@PeniValdes:

No látod, te magadról ezzel az egy mondattal is sokat elárulsz, hogy "Én szem szoktam emlékezni:("

Én a helyedben így írtam volna: Én szem szoktam emlékezni:)
@Orica Középföldi:

Voltam Velük,nagyon közeli kapcsolatban,innen ismerem és tisztelem világaikat,de hogy vágynám?:))hm

Persze értem amire gondolsz...és a "film mindig más:)
..................

www.youtube.com/watch?v=EJYhlUxiPIE

Érzed a gigászokat,a zenén túl!!
@nincs_itt: a tavalyi neonáci bankrablókhoz képest te is auslander vagy, nemdebár?...

(ismerősöm mondta régebben: "Sìr, a fejünk nem csak azért van, hogy legyen helye a sapkának."... csak, úgy eszembe jutott...)
@Gábris szomszéd: Szeretem magam megalkotni a véleményem erről, arról, rólad is, semmi bajom veled, főleg, ha így haladsz a "javulás utján", úgyhogy se keseregj, nem vagy egyedül, rajtam kivül is van még, aki nem utál....kkkkk
@PeniValdes:

Miért lennél szétszórt, egy elütés miatt? Én sokat elütök, mert nem túl jó már a szemem. Lassan más sem. (:
@nincs_itt: "mivel az őseim, igaz 300 évvel ezelőtt, elhagyták sváb-földet, és mo.-on telepedtek le, de megőrizték az identitásukat, maradtak svábok. én is annak születtem. a nyelvet meghatározott dialektussal beszélem, mondhatni anyanyelvi szinten, köszönhetően a családi háttérnek!"

ha akarom, mondhatom azt, hogy mo szempontjából egy integráciöra képtelen, sőt, azt a legteljesebb mértékben elutasító migrágcs-fajta a sváb, azaz az "ötödik hadoszlop" elmélet és a jogfosztás/kitelepítés abszolút jogos volt... de nem akarom ezt mondani, mivel, bár elegáns, denem gondolom így... mert hálás vagyok a savanyú káposztáért pl....
@Sir Bates dö Hól: auslander vagyok, itt bayernben. de kicsit odébb, már nem!

hogy mit gondolsz az integrálódásra képtelen svábokról, az szinte mellékes, mivel gyaníthatóan a savanyú káposztán kívül, amit a siebenburgerek csináltak elsősorban, sokat nem tudsz rólunk! elegancia? hm...
valóban a fej, az nem csak sapkát tarthat, hanem kalapot is...
@látjátok feleim szümtükkel: nem nekem kellene ébredeznem, hanem... mit is mondtál te?
mert az nem rémlik(sajnos nem emlékszem minden kommentre időrendben), hogy a migránsok ellenállása volt a fő oka, mo.-on és görögo.-ban a regisztráció elmaradásának!
A brit külügy szerint Magyarország a terrorveszéllyel legkevésbé fenyegetett országok közé tartozik.

Én meg úgy látom, Orbán Viktor erősen törekedik arra, hogy ez ne így legyen, már csak azért is, hogy aztán jól megvédhessen.

www.portfolio.hu/gazdasag/ennyire_fenyegeti_magyarorszagot_a_terrorveszely.222623.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@nincs_itt: ne tedd tiltólistára a kombót... de a polcra se, forgasd, nézegesd!...
@Sir Bates dö Hól: tudod, a reakció az "re".
szerintem neked kellene a fentebb emlegetett "kombót" ismételten áttekinteni!
tudod-e mi a különbség a paradicsom és a zsiráf között?
@nincs_itt: hogy zsiráf, olyan állat biztosan nincs...
@nincs_itt: ha nem tudod, mostanában ne menj piacra!.....(mi svábok tartsunk össze)....kkkkk
@Sir Bates dö Hól: akkó te vagyol a párttitkár!! de könyv az van róla! látom nem ismered!
@evasanyoca: na tessék, szaporodunk mint tito partizánnyai, eső után...
@nincs_itt: már egyszer ezt megbeszéltük, nem emlékszel? és nem eső után....de bocs a zavarásért.
@evasanyoca: dehogy zavartál! biztosan megbeszéltük! csak az snájdig fijatalember, aki minden reggelre átrendezi a szobámat, na azt hogy is híjják... no... megvan! Herr Alzheimer!
@nincs_itt:ja az más, mán megijedtem, de ő még nálam nem járt (majd fog!).....kkk
@nincs_itt:ja az más, mán megijedtem, de ő még nálam nem járt (majd fog!).....kkk
@evasanyoca: csupa izgalom és változatosság az élet, amióta beköltözött!
@nincs_itt: izgulsz, hogy jó gyógyszereket vettél-e be??...kkk
@nincs_itt: izgulsz, hogy jó gyógyszereket vettél-e be??...kkk
bocsi a dufláért, szar az egerem...kkk
@evasanyoca: nem szedek gyóccereket! kizárólag vitamintokat, de abból rendesen, meg persze bockwurst, sajt, leberkäse, brezen, haxn, sör meg némi blutwurz esetenként.
csupa reform élelmiszer!
ja meg ugyi, a munka, anélkül nem üzemelek...
@nincs_itt: én csak próbáltam az izgalomra és a változatosságra valamit összehozni..kkk én már megszoktam a szabad életet, már nem tudnék megint fél városon keresztül-kasul kajtatni...kk
@Sir Bates dö Hól: ugye megmondtam! nem? de! ez már megint igaz!
@evasanyoca: óóóó, eccerűen megyen az! gyön a züzemi busz, oszt' letesz a kapuban... csendes 40-50 perces olvasgatás, alvás, dumálás. visszafelé meg sörözés...
@nincs_itt: no itt várhatnád a pontos magyar buszokat...kk...további szép napot neked bogaram,most mennem kell szia-szia.
@parti_giano: Montipájton? Boccs, kissé későn válaszolok.

2011/11/15 12:44 kor-i hozzászólásom linkje a lényeg. Láttunk a történelemben olyant, hogy egy társadalom visszafejlődik? Igen. Pl. Maják. Velünk is ez történt.

Hidrológusok már lassan egy évtizede mondják, számunkra kulcs a víz visszatartás. Mert rengeteg víz folyik át az országon hasznosítatlanul.

Tudós akadémiánk kitanálta hogy tíz-negyven méter mély víztárolókban kell bespejzolni a vizet a szárazabb időkre. Vahava plusz MTA a kulcsszó. Ezzel csak az a baj, hogy az mai ország területének a negyedén összesen nincs nemhogy negyven, de tíz méter szintkülönbség sem.

Eleink 1-2 méter mély tárolókban tárolták a vizet, és az isz. 900-1260 időszakban nettó halexportálók voltunk. Ja, és nem volt árvíz.

A török háborúk után átvettük a fejlett Eu vízgazdálkodását. Ami állandó csapadék többletű területen fejlődött ki, azaz igyekezett minden vizet kivezetni.

A mi klímánk nem ilyen. Egyik évben sok a víz, a másikban kevés. Nekünk vizet spájzolni kellene, csak a régi - ősi magyar rendszert a mai vízügy nem ismeri. :-(

Na ez a montipájton. :-(
süti beállítások módosítása