Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.10.22. 09:06 Fabius

Közrádió: abcúg Nagy Imre!

Olvasom, hogy a közrádió nem adja le a Rainer M. Jánossal készült interjút, mert az túl "nagyimrés". Meg azt is, hogy Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és médiaszereplő, az orbáni migránsretorika bástyája morálisan ingoványos terepre tévedt az önéletrajzában szerepeltetett számtalan titulussal.

Te meg most azt kérdezed, nyájas olvasó, vajon mifasz köze van egymáshoz ennek a két látszólag különböző témának?

Rainer M. János az 56-os intézet vezetője. Az általa vezetett intézet honlapján ez található Nógrádi Györgyről:

"Biztonságpolitikai szakértő.
1981-ben (beszervezésekor) egyetemi oktató volt a Budapesti Műszaki Egyetemen.
1989-ben jelentette meg Az NSZK biztonságpolitikája a '80-as években c. könyvét.
Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem tanára.


Fedőneve: "Raguza"
Titkos megbízott minősítése volt.
Beszervezésének dátuma: 1981. jún. 17.
6-os kartonja szerint elvi-hazafias alapon szervezték be 32 éves korában, ifjúságvédelmi vonalra. A BM III/III-2-a. alosztály kezdte el foglakoztatni (Ez a részleg felsőfokú intézményekben folytatott belső elhárítás.) Beszervezője és tartótisztje Nagy Sándor r. hdgy. volt.
1987-ben átkerült a BM III/III-6-a. alosztályra. (A BM III/III-6. osztályon foglakoztak az ellenséges propagandaanyagok készítésének és terjesztésének elhárításával.)
A Nagy Imre és társai újratemetésének operatív előkészítésére összeállított intézkedési terv szerint 1989. május 10.- június 16-a között "Raguza" tmb. külföldön fog tartózkodni. A dokumentum szerint kiutazása előtt eligazítást fog kapni, hogy NSZK kormánykörökben, illetve az ellenzéki pártok képviselőivel folytatott beszélgetéseiben hangoztassa aggályait a Nagy Imre újratemetés politikai demonstrációvá alakítása kapcsán. Feladata szerint hangsúlyoznia kell, hogy egy ilyen fordulat veszélyezteti az eddig elért eredményeket. Az intézkedési terv szerint "Raguza" rendszeres kapcsolatban állt a BND és a CIA képviselőivel.
A Nagy Imre és társai újratemetésének előkészítésére létrehozott állambiztonsági operatív bizottság május 29-i ülésének emlékeztetője szerint "Raguza" tmb. "meghatározott feladata szerint" már kiutazott, hazatérése után be fogják számoltatni. "

Ugyanott megtalálható Nógrádi közleménye minderre:

"Alulírott, dr. Nógrádi György kijelentem, hogy soha nem voltam a BM III/III-2, illetve a BM III/III-6 Alosztály ügynöke sem Raguza fedőnéven, sem más fedőnéven. Nem voltam beszervezett „ügynök”, jelentéseket nem készítettem.

Soha nem kaptam feladatot a Belügyminisztérium egyetlen szervétől sem, hogy külföldön hangoztassam aggályaimat a Nagy Imre újratemetés esetleges politikai demonstrációvá alakítása kapcsán. Egyértelműen kijelentem, hogy a belügyi szervektől nem kaptam és soha nem hajtottam végre semmilyen feladatot Nagy Imre újratemetésének előkészítésével összefüggésben.

Budapest, 2010. május 12.           

 Az 1956-os Intézetnek nincs oka kétségbe vonni dr. Nógrádi György fent közreadott nyilatkozatát."

Nem állítom, hogy van bármi összefüggés a két dolog között. De egy ötvenhatos interjút azért letiltani, mert a beszélgető túlságosan "nagyimrés" elég nagy marhaságnak hangzik. Bár ebben a gyorsan változó történelmi múltú országban még az is megeshet, hogy jövőre a forradalom 60. évfordulóján állami tiszteletadás mellett Pozsgay Imre befoltozza az ötvenhatos zászlót.

 

 

540 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr268011247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az elején élőszóban reagál az ügynökvádakra is.

youtu.be/BUWhSF04jeE
@Gábris szomszéd:

Ha ez neki ennyire fontos, mint állítja, akkor lehetne az állítólag végig vitt bírósági ügyben született ítélet indoklása nyilvános.

Mer'há az van, hogy az életrajzban feltüntetett egyetemek vagy nem léteznek a valóságban, vagy léteznek és fingjuk nincs kicsoda Nógrádi. Szóval a hitelességgel vannak apró problémák.
Igaz, hogy nem ő beszél magáról, mint Gábris szomszéd videójában, de nekemvalahogy nem szimpatikus ez az ember. Jó svádájú valaki, aki a hóembernek is megmagyarázza, hogy jót tesz neki a termálvíz.
Igazi Horst Fusch féle házaló ügynök típus.
@Fabius: @The Ghost Wolf: Hát igen, aki Mor bácsit is elküldi a picsába az sok jóra ne számítson a gyarmaton. :)

www.youtube.com/watch?v=4nOCimuSO8Y&feature=youtu.be&t=2528
Még valakire hasonlít ez az ember Dr. Dávid Tamásra, a CoD tea első kitalálójára és forgalmazójára. Ő is egy hasonló, de még veszélyesebb kókler, aki betegek egészségét veszélyezteti.
@Fabius: Mondjuk erős hitelességi problémák szoktak adódni az indexnél vagy a hávégénél is, mégis sokan szeretik őket. :)
@The Ghost Wolf: Új fejlemény. Egy tanárember, akinek sokszor bejönnek az előrejelzései, veszélyezteti mások egészségét? :)
@Gábris szomszéd:

Tudja picsa, ha nekem jönne valaki azzal a "viccel", hogy adjak pénzt és majd jókat mond rólam, én is elküldeném a picsába. Összegtől függetlenül. Minden esetben. Akkor is, ha "csak viccel".
@Fabius: Na ja de persze mind a ketten tudjuk, hogy Mor bácsi egy fasz volt, aki max. anyucit utasítgassa otthon és ne független embereket egy másik országban. :)
"Bár ebben a gyorsan változó történelmi múltú országban még az is megeshet, hogy jövőre a forradalom 60. évfordulóján állami tiszteletadás mellett Pozsgay Imre befoltozza az ötvenhatos zászlót."

Basszus! Ez veszélyes gondolat, honnan veszünk neki foltnak való anyagot?
azért nógrádi pályaívében benne van, hogy tehetségesebb mlm ügynök lesz nyugdíjasan, mint kovács vagy lendvai.
csak az lenne a kérdésem, hogy ki ez a nógrádi györgy, hogy hirtelen ennyire "fontos" lett?
vagy talán az a baj, hogy néhányak szerint "orbán-közeli"?
attól máris...
@nincs_itt: Én még azt sem mondanám, hogy "orbánközeli" lenne. Sokkal inkább az a baj, hogy el meri mondani, amit sokan nem és minő botrány, azok sokszor be is jönnek. :)
@Fabius:

Tudhatnád, hogy Nagy Imre már nem időszerű.
A Nagy Imre temetést kihasználó Orbán Viktornak immár kellemetlen emlék, ami számára egyszerű elmeradirral megoldhatónak tűnik.
Megdöbbenve olvastam tegnap, hogy 1956 tulajdonképpen trógerek dzsemborija volt, s mintegy sejtetve, hogy az ÁVH tulajdonképpen a korabeli jószolgálat letéteményeseként végzett karitatív tevékenységet, s a demokráciáért elinduló egyetemisták mintegy hőbörgő csürhe zavarták meg a törvényes rendet, amire semmi joguk nem volt, lévén hogy az ÁVH-s koszorúslányok egyikük körmeit sem manikűrözte.
Olyan elképesztő ez az egész, Nógrádi, Rainer, 1956, az események elaktásodása, és közbeszédben történő negligálása, hogy mindenkinek (gondolkodóknak) fel kell tennie a kérdést magának:

De akkor mi a probléma? Közkívánatra épp a kádár-rendszer épül vissza.
Akik meg a szabadságért adták az életüket napjainkra meg trógerekké lettek lefokozva.

És akkor, Fabius, -most komolyan- egy nógrádin vagy fennakadva?
@nincs_itt: nógrádi egy példa arra, miként lehet kóklerként érvényesülni. nincs benne semmi különleges, de jó a beszélőkéje. figyeld meg, ez a lütyő gábriel, mikor gyuri szakértő bácsi még a maszopnál feküdt rendesen, semmit sem idézett tőle (már akkor is kókler volt). most, hogy a jelenlegi kormány magyar hangját alakítja, megy ezerrel nála a hájpolás, meg a milyen igazakat és jókat mond. de mindegy is, nálunk még az is előfordulhat, hogy pozsgayból 56-os forradalmár lesz.
@Gábris szomszéd: Olvasd el az önéletrajzát, meglehetősen nehéz hiteles önéletrajzot találni róla, utána beszélj. Egy adalék róla: www.cod-sk.com/hu
@parti_giano: "most, hogy a jelenlegi kormány magyar hangját alakítja, megy ezerrel nála a hájpolás,"

Ökörséget beszélsz. Nem azért tartom jónak, mert azokban van olyan, ami esetleg egyezik a kormány véleményével.
A most ellene indult boszorkányüldözésnek és lejáratásnak viszont, nagyon is lehet ez az egyik fő mozgatórugója.
""Alulírott, dr. Nógrádi György kijelentem, hogy soha nem voltam a BM III/III-2, illetve a BM III/III-6 Alosztály ügynöke sem Raguza fedőnéven, sem más fedőnéven."
-hiszen II/3-as volt raguza fedőnéven.

"Nem voltam beszervezett „ügynök”,"
-mert önként jelentkezett, nem volt szükség a beszervezésre

"jelentéseket nem készítettem."
-mert szóban adta át

"Egyértelműen kijelentem, hogy a belügyi szervektől nem kaptam és soha nem hajtottam végre semmilyen feladatot Nagy Imre újratemetésének előkészítésével összefüggésben."
-mivel nem vett részt nagy imre temetésének előkészítésében (külföldön volt), ezért a belügyi szervek nem adhattak neki utasítást.

@The Ghost Wolf: +1
@jaegtoer: még megéred azt is, hogy pozsgayt, mint 56-os hőst, kitüntetik, illetve azt, hogy orbán fel fog szólalni az 56-os felkelők ellen(!).
@látjátok feleim szümtükkel: "honnan veszünk neki foltnak való anyagot?"
telibeszarja a lyukat, és körbevarrja. a fideszesek meg tapsolnak neki.
@Gábris szomszéd: mi abban a lejáratás, hogy kamu egyetemeket, akadémiákat jelöl meg referenciaként? mióta mondom neked, hogy kókler? persze, gyuri bá, a tanárember hirtelen megvilágosodott. mert most nem az mszp, hanem a fidesz fizet?
semmi svindli nincs a doktori iskolájában? ha meg abban svindli van, akkor mennyire hiteles a többi mondata?
@jaegtoer:

Nem Nógrádin vagyok fennakadva.

A túl nagyimrés faszságon vagyok fennakadva, aminek kiváltója lehet, hogy az 56-os intézet nem tiszteli eléggé Viktor atyánk ideológiai pillérét.

Nem állítom, hogy így van, de azt igen, hogy ez jutott erről eszembe.
@Fabius: Ez viszont jogos felvetés a részedről. :)
@Secnir: Én találkoztam vele személyesen is párszor. Ő is egy tipikusan jó svádájú valaki, aki tulajdonképpen csak egy MLM ügynök, vagy Teleshop prezentátor. Emberileg egy kalap szar. A névjegye is olyan, mint ezé a kókler Nórádié.
@nincs_itt: már azt hittem, hogy valami pornóra fogsz asszociálni, ismerve téged.
@látjátok feleim szümtükkel: Aztán a Gerő pont most akarja a jukat véglegessé tenni.

ÉS-ben van a fejtegetése.
fideszjobbik összenövés képviselője ez a nógrádi faszkalap, az 56 radír, meg csak hab a tortán.
@parti_giano: valakivel összekeverhecc...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem, nógrádi a maszop alatt is szakértett. rohadt jó mlm ügynök lenne, ahogy már jeleztem. de egyetemi tanár?
@nincs_itt: de nem te mondtad, hogy pornózni mentél ki münchenbe? mert fiatal voltál, kellett a pénz... akkor lehet.
@parti_giano: a kávé ennyire betett? na mindegy, én biztosan nem mondtam ilyet.
@nincs_itt: picit a humorodhoz térhetnél. vagy rakjam tele szmájlival?
@parti_giano: óóóó baz+! aszittem zárlatos lettél... már majdnem aggódtam is!
hát végül is, ez is pornó, jópízért baxogattyák a zembertet....
nofene, jövőre ismét ellenforradalom lesz a forradalomból?

akkor új törikönyveket kell nyomtatni
@habakuk000: látod te a lényeget! kinek van nyomdája a fideszesek közül???
@habakuk000: kedves haba! a nyomdám már alig várja a megrendelést. üdvözlettel: kövér szilárd
@jaegtoer: az a helyzet, hogy a trógerek dzsemborija is megállja a helyét, nem túl sok minden patyolatfehér vagy éjfekete.

Azt pedig el tudom képzelni, hogy tizenéves gyerekek annyit fogtak fel az egészből, amennyit tegnap több mint ötven év távlatából előadtak.

Az én szüleimnek 56 okán mindig a salgótarjáni sortűz jut eszükbe, mert ott hasaltak a téren, amikor a pufajkások lövöldözni kezdtek, és a sztrájkok.

Rodinak a svájci csoki, ízlések és pofonok...
@nincs_itt: @parti_giano: Mondjuk ez az egész 56-zás elég kellemetlen lehet mostanság a fidesznek is, jobbiknak is, nem lehet jóízűen komcsizni, oroszbérencezni, ez a szerencsétlen Angyal is csak szenved a terroristáival.

Az meg, hogy ez a kopasz ember biztonságpolitikai szakértő, konkrétan egy vicc. Nem mintha a többi tévében szereplő jobb lenne.

Ezzel az erővel bármelyikünk beülhetne okoskodni, baromságokat mondani és szörnyülködni mi is tudunk.

ez a III/III-ság viszont nem túl vicces,
@habakuk000: A reformkommunista az olyasmi mint a reformnáci? :)
@Fabius:
arra leszek kíváncsi, hogy a rogániminisztárium, a közmédia meg a nógrádi-féle muzsikok hogy fogják az összehozni, hogy '56-ban nem volt ott nagyimre (hogy ne kelljen egy komenistához beszédet mondani), és '89-ben orbánviktor ottsemvolt. de mégis élteti, éltetheti az '56-os hősöket.
mert kurva nehéz összehozni egy '56-os beszédet úgy viktornak, hogy nincs benne nagyimre meg '89-es párhuzam. jövőre ráadásul 60. évforduló van, oda már illik valamit nyökögni, már lébecolhatja el, mint az előzőeket...
OFF: Közben pedig móka és kacagás a hazai politika egyéb frontjain is. :)

Kormány közeli forrásból úgy értesültünk, hogy a miniszterelnök nem elszólta magát: a Fideszben egyre többen gondolják úgy, hogy Simicska Lajos fokozatosan csökkenti a távolságot cégbirodalma és a Jobbik között. Ennek jelei már láthatók – mondják –, és ehhez elég csak megnézni a Hír TV vendégkörét.

www.atv.hu/belfold/20151022-zsoldoskoszt-a-simicska-jobbik-kapcsolatra-celzott-orban

ON
@habakuk000: Hát olyan fából vaskarika mint a másik. :)
@Gábris szomszéd: na, akkor legalább eltűnnek majd a Putyint dicsőítő linkjeid, ha Simicska átvesz benneteket, nem lesztek oroszbarátok
@habakuk000: így jár, akinek pillanatnyi politikai érdeke felülírja harcos antikommunizmusát. nógrádi is ebbe a képbe illeszkedik.
és még emlékszem, mikor angyal mansfeld péterrel példálozott. tegnap rodeo 56-os ámokfutásánál meg lapított, mint szar a fűben. mint itram, a pillanatnyi érdek...
vezényló és káderjani is lelép, nem is értem miért, jahhh de:

"Örök hála és dicsőség a szovjet hősöknek, akik az 1956 októberi ellenforradalomban életüket áldozták a magyar nép szabadságáért"

444.hu/2015/02/16/56-ot-ellenforradalomnak-nevezo-frissen-felujitott-emlekhelyet-koszoruz-meg-putyin-budapesten/
@parti_giano: @habakuk000: mijaz, hogy kellemetlen, egy sokadvonalbeli "művésznővel" alapozzák meg az jobbikos 56-os megemlékezést. Csak ami a lényegük, remélem azért rúdtác, és színpadi pornó az nem lesz :D
@habakuk000:
"Az én szüleimnek 56 okán mindig a salgótarjáni sortűz jut eszükbe, mert ott hasaltak a téren, amikor a pufajkások lövöldözni kezdtek,"

és az nem a trógerek dzsemborija volt?
Sokat elárul az is, hogy a nemzetmegosztó pocakos nem mer kiállni most már egy nemzeti ünnepen, pont halaszthatatlan külföldi útja van. Ja. Kis siker, ennek is kell örülni .
@öregmatróz: "az a helyzet, hogy a trógerek dzsemborija is megállja a helyét, nem túl sok minden patyolatfehér vagy éjfekete."

ezzel kezdtem, így nem értem a kérdésed

érdekes ez, a szüleimet agyon is lőhették volna, ugyanakkor meggyőződéses szocialisták voltak, és ma is azok, ha nem is érzik át Gyurcsány vagy Mesterházi szocializmusát, s természetesen ismerték is a lövöldözőket, nem az oroszok tankokból lőttek a kiskatonák, hanem a magyar pufajkások. Mégis a Kádár rendszer hívei voltak.

Még decemberben is gyakorlatilag folyamatosan sztrájkoltak a bányászok, ugyanakkor május 1-én rohadt nagy tömeg integetett a Felvonulási téren.

Bonyolult dolog ez.

A francia forradalom mennyivel egyszerűbb most már, pedig nem győzték elcipelni a levágott fejeket a pódiumról, lerendezték a magánproblémákat is az elvek ürügyén
"... a közrádió nem adja le a Rainer M. Jánossal készült interjút, mert az túl "nagyimrés...""

...és ez mekkora reklám.
@habakuk000: Igazad van. Tul képen Jég vetette fel a tegnapiakat, amit mi követtünk el évásanyócával, hogy nem látjuk olyan heroikusnak a forradalmat mint a későbbi fiatalok. Tehát Ti!
Amennyire ismerlek már itt Benneteket, ha akkor éltetek volna szvsz nektek is ez lenne a véleményetek.
Én tegnap azt is írtam, hogy "sokan feleslegesen haltak meg" Elismerem a forradalom jó szándékát de be kellett volna látni, hogy szél ellen nem lehet.......
848-ban jobban csináltuk. Akkor az elit is tudta mit kell csinálni. Sajnos akkor is a túlerő győzött.
És a végső konklúzióm: 25 éve sem csináljuk jól...:(((((
@Pantagruel:

Szegény Nagy Imre meg ül a felhő szélén, és azt pusmogja, ha tudtam volna...
@habakuk000: Ha már szóba hoztad mindenki ferikéjét. :)

Ma délután mutatja be „Sokak Magyarországáért” című politikai röpiratát Gyurcsány Ferenc.

www.atv.hu/belfold/20151022-igy-valtana-kormanyt-a-dk/

15 + 1 ütős mondat Gyurcsány röpiratából

1. Úgy gondolták, hogy a hatékony önkény jobb kormányzást és életet hoz, mint a botladozó demokrácia.

2. Az erőt választották a gyengeség helyett. Mert a kormányzáshoz erő is kell.

3. A demokrácia, illetve a gyarapodó közjó és a magánjólét nem találkozott a történelem főutcáján. Ezért akarnak sokan visszafordulni.

4. Politikát nagyszerű dolog csinálni, de történelmet még inkább. És történelmileg nekünk van igazunk.

5. Engem mások mellett a huszadik század borzalmai arra tanítottak, hogy aki különbséget tesz ember és ember között, az utat nyit a legnagyobb embertelenségnek. Nem nácizok, nem fasisztázok. Csak megjegyzem: így kezdődött a holokauszt is. És ártatlanul odaveszett sokmillió ember.

6. Ha büszkeségünk forrása elődeink teljesítménye, akkor ez annak bevallása, hogy a mi generációnk alig ért el világraszólót.

7. A választók többsége csalódott a baloldalban, de nem gondolom, hogy azért, mert baloldali volt. Sokkal inkább gondolom, hogy a baloldal azért veszített, mert gyengének bizonyult intellektuális, morális, politikai értelemben.

8. Orbán kormánya nem nemzeti, nem keresztény, nem jobboldali.

9. Ez a kormány egy bűnszövetkezet, feje Orbán Viktor, a maffiaállam vezetője.

10. Amíg uralják a rendőrséget, az adóhivatalt, az ügyészséget, a bíróságot, addig nincsenek nagy veszélyben.

11. Bűnözők sorsa vár erre a kormányra és aktív segítőire.

12. Magyarországnak ma nem egyszerűen baloldali, hanem balközép polgári demokrata kormányra van szüksége.

13. 2002 óta az összes legalább egy ideig sikeres magyar baloldali miniszterelnök az MSZP-n kívüli világból jött.

14. Az MSZP vagy másfél évtizede megszűnt vonzani illetve „kitermelni” a politikailag érett, alkalmas miniszterelnök-jelölteket.

15. A PM, az Együtt, a DK megjelenése olyan versenyhelyzetet teremt rövidtávon, ami intenzívebbé teheti a mi oldalunk átalakítását, erősebbé tételét. Hogy a végcél az egyesülés? Igen, ezt gondolom. És ami majd akkor létrejön, az csak nyomokban hasonlíthat a régi MSZP-re.

16. A választók visszatérő óhaja, hogy végre egyezzen ki a bal-és jobboldal, az MSZP és a Fidesz, Gyurcsány és Orbán. Nem fog menni.

nol.hu/belfold/hogy-valtana-le-gyurcsany-az-orban-kormanyt-1570773

ON
muhhahhhaaaaaa

13:29
Nemzetközi autós békemenettel fenyegeti Junckert a CÖF - nyílt levél
Nemzetközi autós békemenettel fenyegeti Junckert a CÖF - nyílt levél

A békemenetesek nyílt levelet írtak az Európai Bizottság elnökének, amelyben a menekültválság megoldására tesznek szerintük evidens javaslatokat. Ha a vasárnapi EU-csúcson nem megfelelő döntés születik, a CÖF készen áll, hogy nemzetközi autós békemenettel nyomatékosítsa szándékát. A CÖF a levélben "a magyarországi civilek jelentős szervezetének" nevezi magát.

hvg.hu/itthon/20151022_Nemzetkozi_autos_bekemenettel_fenyegeti_J
@öregmatróz: én úgy gondolom, az adott pillanatban nem lehet érezni, heroikus vagy trógerdzsembori, forr vagy ellenforr, ezeket majd a történelem dönti el, az élet pedig folyik tovább a mindennapok adott esetben nem szürke monotóniájában.

A Nyugat felelőssége óriási szerintem az áldozatok számában, ha nem ugatták volna a tartsatok kit, jó néhányan életben maradhattak volna.

A lincselés se, a tömegbelövés se szép dolog, legyen az áldozat akár szénért pincébe induló gyerek vagy besorozott ávh-s kiskatona, ez mind fölöslegesen és bűnösen kiontott vér.

Ami viszont valóban szép, az maga a menet, a lázadás, hogy egy csöpp kis nép még csöppebb diákrészének katalizátorságával képes fellázadni egy nagy büdös birodalom és egy eredetileg szép, de a valóságban annál büdösebb ideológia visszásságai ellen.
@Gábris szomszéd: olyan szép idő van, muszáj bekormolni emiferink majomkodásával?
@Gábris szomszéd: ha komolyan gondolja, amit a nol kiemelt, akkor nem majomság, visszavonom
@habakuk000: Igazad van nem kéne. Helyette inkább maradjunk a poszt témájánál.

Nógrádi-ügy: karaktergyilkosság 12 órában

Nógrádi Györgyöt fél nap alatt kivégezte a magyar média Orbán Viktor ellenes szárnya. A biztonságpolitikai szakértő, egyetemi tanár néhány óra alatt szélhámos kóklerré vált, aki holdkóros összeesküvés-elméleteket terjeszt obskúrus tévécsatornákon. Nógrádi Györggyel sok mindenben lehet vitatkozni, az ellene indított egészpályás médiarohamot azonban egyetlen bűne váltotta ki: Orbán Viktor menekültpolitikája mellett érvelt az elmúlt hetekben. Nógrádi több mint 10 éve állandó médiaszereplő, rendszeres megszólaló volt azokon a felületeken is, amelyek most nekiestek. Élettörténete senkit nem érdekelt, egészen október 20-a reggeléig.

vigyazo.blog.hu/2015/10/22/nogradi-ugy_karaktergyilkossag_12_oraban

Aki a cikk elolvasása után sem látja a lényeget Nógrádi "ügyben" az vagy naiv vagy hülye, esetleg mind a kettő egyszerre. :)
@Gábris szomszéd:
Lehet, h erre a Nógrádira most tényleg kilövési engedélyt adott valaki, de ez a fószer-kókler már magát végezte ki több éve, aki nem vette észre, h ez egy Szaniszló-intellektusú ..., azzal nagy baj van. Az most már csak hab a tortán, hogy ismerjük "tudományos" munkásságát is. Én próbáltam nézni hirecho tv-t is, de konkrétan 1 perc után felmondott az ingerküszöböm.
@Gábris szomszéd: a nol cikkben írtakra, ha Nógrádit sajnálod a karaktergyilkosság miatt - nagy valószínűséggel van igazságod - akkor ejthetsz krokodilkönnyeket szegény agyonkaraktergyilkolt ferink érdekében is, mert ő is csak jót akar, oszt nem sikerül

a menekültkérdést nem egyszerű pc módon megoldani, orbánnak szerintem is komoly igazsága van, ha bunkók vagyunk akkor is
Fabius, ha már itt vagy, te miért nem válaszolsz a levelemre, miszerint a félhülye adminod mindig kizár, maga sem tudja , miért, hátha te elmagyarázod.
Ja, ezek után megjelenik, és megint kizár. Oszt még te intrikálsz itt Nógrádi ellen?
Neked még iskolád sincs erre, nemhogy erkölcsi alapod. 3/3asabb vagy a komcsi 3/3-nál.Médiaügynök vagy, méghozzá a magyarrok ellen, piszkos hazaáruló.
Kiváncsi vagyok 14.21 -től meddig el ez a kommentem, a csodálatos ballibsi szólássszabadságos magyarimádó fabius-blogon.
ennyi:

Áll a bál a Veritas körül

A kormányközeli intézet székházat és levéltári státuszt kap, a szakmai szervezetekkel senki nem egyeztetett.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2F2015%2F10%2F22%2Ftiltakozas_az_allami_torteneszeknek_kedvezo_kormanydontes_ellen%2F
@Imola Helyesi: nahát, te levélben árulkodsz Fabius óvó bácsinak?
csalódtam benned Imolka, semmi gyöknyelves, polgári tartás nem szorult beléd?
OLvassátok: fabolius -kontrablog. Blogolásom története ezen a blogon.
A szólásszabadság, igazság és erkölcsösség története nálatok.
muhhahhahha műpitsa sír, és mószerol igaz magyar módjára :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akkor nincs semmi gond, meg van oldva a probléma, aki fideszes, az forradalmár lesz és partizány, aki meg nem, az komcsi ügynök

Így készült régen a Biblia is tulajdonképpen
@habakuk000:
Ne izgasd magad, még nyilvánosan sem válaszol, hát még sunyiban. Ilyenek a" balos igazság IQ bajnokok. Él egy hír náluk kb két napig, ld.az előző petrás.Kiderült, hogy abban is hazudott. Meg ebben is. Ti meg nyalogatjátok pótcselekvés gyanánt. Soha ne legyen nektek jobb nyalóka.
Ezt a huje picsát ne engedjétek vissza, könyörgöm!
Majd mindjárt kiírja a kis jellemes: Ebben a blogban nem kommentelhetsz. Hülye ávéhás utód
@Imola Helyesi: Te miért jársz ide? Olyan vagy itt, mint egyszeri diszkós a metálkoncerten. Nem a te környezeted, nem a te stílusod, még csak nem is te súlycsoportod. Mégis mindig itt vagy, és folyamatosan hangosan ajvékolsz, hogy 'milyen szar zene ez...'.

Nem értem a motivációdat.
Illetve de. Éppen ezért nem értem.
@Imola Helyesi: Butácskának és ingerültnek tetszik lenni a kisasszonkának?

Jobban jársz, ha veszel egy gyertyafényes, levendulás forró fürdőt. Lenyugszol és a lábad sem lesz büdös az erőlködéstől.

Csak javaslom, tőlem hőböröghetsz itt is nyugodtan:)
@The real Donky:
Mert ez a huje picsa imád beleszarni a tálba, amelyből eszik. Undormány. Nem az agyatlanságával van a bajom, hanem, hogy minek kell ide ez a gusztustalan fekáliaevő.
Uff.
@The real Donky:
Azért, hogy szokjatok le a hazudozásról, és a magyarok elleni támadásokról.
Mert rasszisták vagytok, napokig csámcsogtok azon, hogy Orbán cigány.
Mert kirekesztők vagytok, nem tűritek az ellenvéleményt, ezért engem kizártok.
Mert buták vagytok, nem értitek sem a történelmünket, sem a mai politikát, mégis ti akarnátok itt megmondani a tuttit.
Mert a hirdetett elveiteknek éppen az ellenkezőjét valósítjátok meg itt.
Tovább is van, de nem mondom, majd az infonyelvész elmagyarázza nektek.
Ja, még egy utolsó: Ez itt az én hazám, azért.
@Imola Helyesi: kimaradt az is, azaz "az én hazám is"
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Undormány, a saját neveden nem mersz írni? Csak mindig más neveken provokálsz, hülye farok.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Én azért árnyaltabban fogalmaznék. :)
Pedig olyan egyszerű lenne. Kifejthetné a véleményét Nógrádiról, '56-ról, Nagy Imréről, Rainer-ről, a vezér távolmaradásáról, féloffban (a ruszkisímogató rovatban) Putyin ellenforradalmi emlékmű-koszorúzásáról, stb. Kulturált stílusban. És akkor azt venné észre, hogy nem tiltják ki. Egy idő után már fel sem tűnne, hogy nem tiltják ki.
A világ olyan egyszerű és logikus, ha észrevesszük és használjuk (!) az alapvető összefüggéseket, automatizmusokat, hatás-ellenhatás akciókat.
Szerintem.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
ÁVH_s paraszt, magyargyűlölő idegen
@Fabius: ez annyira jellemző, hogy ez a nyomorult náci gábris azonnal védelmébe veszi nógrádit, aki eddig minden rendszert kiszolgált, minden rendszer vezetőinek a seggét nyalta, és bármit, meg annak az ellenkezőjét is képes bizonygatni.
Valamint kiderül róla, hogy amit magáról állít, semmi sem igaz.
Szóval egy hazug féreg, egy gátlástalan, erkölcstelen seggnyaló.
Na ez teccik a nácinak. Meg a fidesznek, meg az mszpnek.
@The real Donky:
Nem mondod, a multkor csak a gyorsútról adtam nyelvészeti felvilágosítást, mégis kizárt fábius alias boli.
Akkor miért is?
Hülyéknek miért adjak felvilágosítást?
@The real Donky:
Én már túlvagyok ezen a talmi kívánalmon.
"Ha már nincs erőm a szép szavakra,
Ha már nem izgat a szép primadonna,
Ha már szeretni sincsen kedvem,
Akkor nagyon kell, hogy szeress engem"
Bocs, kicsit elkalandoztam:-))
@nincs_itt: Attól lett ennyire fontos, hogy biztonságpolitikai "szakértőként" a kormánynak kedves mesét mondja szerte az országban, azaz a menekültek = terroristák, és a kormány többek között ráhivatkozva építette meg a kerítést, és folytatja ezt a gusztustalan menekült ellenes politikát.
Valamint kiderült róla, hogy csak hazugság tud a száján kifolyni, nem létező egyetemek, nem létező doktorik stb.
Valamint már az mszmpnek, majd az mszpnek, most a fidesznek "kedves" embere, azaz bármilyen hatalmat kiszolgál.
És ráadásul beszervezett besúgó volt.
Röviden csak ennyi a problem vele.
Értem én, hogy ezt neked nehéz megértened, mert szívednek kedves menekült ellenes uszítást nyomat.
@Imola Helyesi: Sommás vélemény.
Neked mi bajod a világgal? Komolyan kérdezem.
Valaki átvágott, elhagyott, kisemmizett?
Magánéletbeli gondjaid vannak? Vagy munkahelyi problémák?
Ki bántott? Miért nem vagy kibékülve magaddal?

Tudom, sok kérdés. Nem vagyok kíváncsi a konkrét válaszokra, nem akarok senki magánéletében vájkálni.
Csak azt látom, hogy rengeteg feszültséget vezetsz le itt, pedig a világ legnyugodtabb emberének kéne lenned. Magyarország most a fidesz birodalma, minden úgy alakul, ahogy te szeretnéd. Mégis valamiért szükséged van ezekre az EGO-tréningekre itt, valahol rengeteg stressz rakódik rád, amit itt vezetsz le.

Tényleg nem érdekelnek konkrétumok (nem tartoznak rám), csak szeretem érteni a dolgokat.
@aritus: ez annyira jellemzö, hogy amikor a "progresszív liberális sajtó" egyszerre esik neki egy olyan valakinek, aki hosszú évek óta okoskodik - és gondolom él meg - a nagy semmiből, akkor az (itt gondban vagyok a jelzővel, legyen mondjuk) ellenzéki kommentelők kötelességtudattól vezérelve rúgnak bele a korábban esetleg idézett, elfogadott "szakértőbe"...

Nekem ugyan se ingem, se gatyám ez az ember, általában nyomtam egy gombot, ha megláttam a tévében magyarázni, de azért csak érdekelne, miért pont most világosodott meg mindenki az ő egyéni ügyében?
@Imola Helyesi: Nem hiszem, hogy a a gyorsút nyelvészeti elemzése miatt lettél kizárva. Sajnos, 100%-os pontossággal megítélni nem tudom, mert amikor abba a posztba bekapcsolódtam (olvasásilag), akkor már törölve voltál.
Boli eléggé béketűrő, de amikor a mutató a vörös zónába ér, azonnal cselekszik, nem fenyegőzik feleslegesen. Pont, mint egy jó moderátor.

Pont a hülyéknek van a legnagyobb szükségük a felvilágosításra. Alap.
@The real Donky:
:-) Ha megkerdeznék, mi azon dolgok egyike, amit szeretek Magyarországban, ők bizton azok!
@habakuk000:
"egy eredetileg szép,"

Hát ezzel az 1 félmondattal nem de a többivel messzemenően...:)))))))
@The real Donky:
A közélettel van problémám, azzal, amit ti akartok megvalósítani. A hazudozással, a kettős mércével, a butasággal, a hazaárulós elveitekkel.
Bolinak nyaljad ki nyugodtan, újabban még indoka sincs a kizárásra. Ideges, oszt annyi. Meg hülye is szegény sajnos.
Primitív, önimádó, buta seggfej, szövegértése nuku, egy "kihaneménmajdamitfabiusmondaztcsinálom". És akkor mi van?
Csináltam a kedvéért egy blogot, aztán ezrek olvashatják, milyenek vagytok. Nemán, hogy a szólásszabadság egy fabiuszi ketrecben landoljon.
@Imola Helyesi: "Mert buták vagytok, nem értitek sem a történelmünket, sem a mai politikát, mégis ti akarnátok itt megmondani a tuttit."

Te okos vagy, Te megmondod de:

EZ A MI HAZÁNK IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Imola Helyesi: olyan, mintha egy újabb kizárós poszthoz gyűjtenéd az anyagot. nemdenem?
@parti_giano:
Bingo!
Kell, h legyen legalább 29 leütés, ha már a "verseit" nem olvassa senki sem. Sima agent provocateur.
@habakuk000:

Miért pont most? Hát, Nógrádi tanár úrnak az lett a veszte,ami eddig a népszerűséget hozta. Hirtelen annyira népszerű lett, (és a jobb sajtó tette hirtelen népszerűvé, mivel pünkt a kormány érveit magyarázta menekültügyben ) hogy egy ujságírónak eszébe jutott riportot csinálni vele. Csak volt annyira izgága, hogy készült az alanyból, és hát bizony, az alany nem jött ki jól a riportból. Kiderült, hogy a király bizony pucér. (Merthogy kiderült, az bizonyos). Hogy eddig miért nem? Eddig nem volt olyan fajsúlyos biztonságpolitikai téma, ami a legegyszerűbb magyar polgárt (??) is érdekelné. Most van, és ebben Nógrádi tanár úr (??) - hogy úgy mondjam - a tömegek szájaíze szerint nyilatkozott, ettől kurva népszerű lett. Ilyen egyszerű.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Neked is meg kéne edződnöd. :)

@habakuk000: Mondasz valamit, bár furcsánferi karaktergyilokjáért saját maga a leginkább felelős.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Mondjuk nekem 300 lájkom van a legújabb blogomon, te kitörölheted ezzel , pedig én csak most kezdtem.
@Imola Helyesi:

"_Trágár farok, fabius._"

Erre semmi szükség nem volt, különösen, hogy pár hsz-szel arrébb meg szólásszabadságról tetszik öklendezni, sérelmezve, hogy el tetszik lenni nyomva, és az admin nem engedi kibontakozni kegyed mélyröptű, magvába szakadt mondolatait:)

Amennyiben kegyed farkal, úgy nem méltányos méltatlankodni, ha hülye picsaként van adminisztrálva. A fiókok már csak ilyenek.
@Gábris szomszéd:
:-) minek? Eljön az a kor (ok, eljött), amikor az ember tudja mi neki való és mi nem. Ha bármi jóra rálelek, azt viszont értékelem.
@DarthVader: Szerintem Dezsőke meg egy patkány. Nyilván előre elmondta azt is, hogy csupán csak egy lejárató karaktergyilkolászós riportot készül írni, de azért kérem nyilatkozzon mindenben készségesen s kedvesen. Egyszer majd belőle is felkészülnek mondjuk a jogászok. :)
@Imola Helyesi:

Engem ne tessen nyaldosni. Nagyon kényes vagyok erre.
@jaegtoer:
Kis nyelv -ász, isteni, amikor megnyilatkozik az igazságérzeted, akkor persze nem, amikor te vagy az ágens provokator, hogy engem kizárjon a faboliusod.
Volt már ilyen sokszor, de felzárkózik hozzád a sikeres nincsitt, és még egy páran.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Pech, hogy az előrejelzései javarészt helytállónak bizonyulnak.
@DarthVader: nekem túl egyszerű. Attól, hogy mártírt csinálnak belőle- mivel a demokratikus ellenzék szidja, így a másikok nyilván védik majd, lásd Angyal lelkes picsogását - e menekültek kérdésében bármi is változik?

Számomra sovánka és kifejezetten aljas, alantas támadás.

De mielőtt nekem esik bárki, nem az embert védem, hanem a megoldást, a kilövési ceremóniát kritizálom.
@öregmatróz: miért nem, a paradicsomi egyenlőség és szabadság szerintem szép
@Gábris szomszéd:

"Aki a cikk elolvasása után sem látja a lényeget Nógrádi "ügyben" az vagy naiv vagy hülye, esetleg mind a kettő egyszerre. :) "

A Petra ügy kapcsán is hasonló volt a konklúziód - karaktergyilkosság.
Ha Petra nem rúg és Nógrádi nem hazudozik, mindenki békén hagyná őket.
@Gábris szomszéd:
A kérdes sohasem az volt, h mennyi. Hanem, hogy hogyan.
Ez különbözteti meg az embert az állattól.:-)
@Gábris szomszéd: Mi nem igaz abból, amit leírt? Sőt, mi az, amit nem Nógrádi mondott neki és/vagy publikus forrásokból megállapítható?
Amikor egy rablógyilkossal interjú készül, és elmondja, hogy hajtotta végre tettét, akkor előre figyelmeztetni kell, hogy a riportban rablógyilkosnak fogják beállítani, kimondottan karaktergyilkolási célból?
Ami pedig a szakmai hátterét illeti, ő saját magát állítja be biztonságpolitikai szakértőnek. Rólam leírhatja bárki, hogy egy sort sem publikáltam biztonságpolitikai ügyben, nem lesz karaktergyilkosság.
@parti_giano:

Nem véletlenül tiltakozok.
@Gábris szomszéd: ezt annyiszor hozod. közben magad is simán összeraktad azt a képet, amit nógrádi. szerintem ezért hájpolod. mondom, a maszop alatt nem hoztad a videóit, ugye? ez nem karaktergyilkosság. tényleg zűrös ügyek vannak körülötte.
@habakuk000: paradicsomi? de nemcsak azért, mert tetszik éva öltözete?
@habakuk000:

"_mivel a demokratikus ellenzék szidja,_"

Azért túlzásokba ne essünk:) Maradjunk az ellenzéknél. Az ellenzék is szép kifejezés.
@DarthVader: "Kiderült, hogy a király bizony pucér. (Merthogy kiderült, az bizonyos). Hogy eddig miért nem?"

Talán azért, mert nem akadt eddig egy jól felkészült ujságíró, aki le is merte írni azt, amit nem tudott meg.:O

Én csak aztatat nem értem, hogy tollashátúnak miért van annyira a bögyében ez a Dezső? Irigy lenne rá? Esetleg nem is Dezsőke a patkány?
@parti_giano: nem tisztem védeni Angyalt, de ugyanolyan zűrös ügyek voltak akkor is, amikor nem hájpolta. Sőt, ahogy olvasom, akkor voltak csak zűrösek.

Szóval szerintem visszaüt a taktika, mert ettől nem lesz kevésbé elfogadott az orbáni menekültpolitika, viszont annál úúúúútálatosabb lesz az "ellenzéki " sajtó.
Vagyis semmivel sem kevésbé manipulatív és vérszomjas, mint a munkásőröké, de persze ez az én magánvéleményem, aki egyre jobban undorodik az összes oldal aljasságától.
@habakuk000: Orbán jó kérdéseket tesz fel, és mindig megtalálja azt a megoldást (vigyázat, smittelve) amelyik "egyszerű, világos, és hamis".
Azért van szükség arra, hogy az ilyen fószereket és platformokat leleplezzék, mert menekültkérdésben az emberek joggal aggódnak, és természetüknél fogva olyan információkat és véleményeket keresnek, amelyek ezt az aggodalmat alátámasztják. És ezek a fórumok és emberek gátlástalanul hazudnak, kicsit rátesznek egy fél lapáttal vagy egy kanállal) és ezzel észrevétlenől átvezetik az aggodalmat gyűlöletbe, és elhintik a hamis mantrát, hogy aki a leghangosabban uszít, az helyesen is cselekszik (pedig egy nagy lópimpilit). A közvéleménykutatási eredmények mutatják, hogy ez működik. És még ha Orbán megoldásai lennének is a nyerők, akkor is tönkrevágja az országot más vonalon (meg ezekből a "megoldásaiból" is a ahverok profitálnak).
Márpedig inkább csökkenjen a menekültek miatt az életsznvonalunk 20%-kal (ami ugye azt jelentené, hogy Mo-on egymillió menekültet tartunk el análkül, hogy a legkisebb hasznot is hoznák (nem dolgoznak, nem vásárolnak ÁFÁ-s vikkeket és nem kapunk utánuk pénzt az EU-tól - ez mnd ugye nem igaz), mint hogy Orbánék ellopjanak 30%-ot és legatyásítsák az országot még 30%-kal a rossz gazdaságpolitikájukkal.
Vissza a menekült-pszichózishoz a számok tükrében: mi van, ha egy 500 fős házban el kell még helyezni tíz embert? Na erre a kérdésre kapom azt a választ, hogy de mégis sokba kerülnek. Ilyen okosak vagyunk, és ezt használják ki a Nógrádi-félék meg az egész magát jobboldalinak hazudó média.
@jaegtoer: írhatnék balfasz ellenzéket is vagy semmitérők gyülekezetét is, de nem akarok senkit sem megsérteni, pedig nyilván közelebb járnék az igazsághoz

mindig bajban vagyok a definíciókkal, a ballibsi már snassz meg nem is igaz, de nem írhatok hosszú listákat, mikor cefrét kéne nézegetnem
@Kuviklacz: Ja, hogy már rablógyilkoshoz is lehet hasonlítani?

@parti_giano: Jééé a maszop alatt dezsőke meg a többi libbant sajtómunkás miért nem fedezte fel, hogy Nógrádi a "kókler" szakértő? Milyen érdekes?

ÚGY JÖTTEM EL NÓGRÁDI GYÖRGY IRODÁJÁBÓL, HOGY MÁR NEM AKARTAM PORTRÉCIKKET ÍRNI RÓLA. TÚL KOMOLYTALANNAK TARTOTTAM.

- írta Dezső András, aki persze mégis megírta cikkét. (Nógrádi György szakmai tevékenysége amúgy az Országos Doktori Tanács honlapján megtalálható.)

A szerző elárulja, egy hetet várt az interjúra, közben alaposan felkészült. Elolvasta például a 444 egy nappal korábbi cikkét, amely ezzel szigorúan semleges, tárgyszerű címmel jelent meg:

A GYÍKEMBEREK NEM PIHENNEK: AMIKOR NÓGRÁDI AZ AGYHULLÁMFEGYVERRŐL SZAKÉRT

Basszus te még mindig nem érzed mennyire szánalomhegy ez a mostani vergődés Nógrádi miatt? :)
@habakuk000: " a paradicsomi egyenlőség és szabadság"

De ott angyalok vannak. A szifiliszes tanító ott rontotta el, hogy nem számolt azzal, hogy tanai emberek közé hullanak.
@parti_giano: az a nagy büdös helyzet, hogy én jobban szeretem a rejtelmeket a csupasz fehér vagy barna valóságtól.
Nem volt hülye az a kígyó:)
@öregmatróz: ebben tökéletesen egyetértünk:)
@habakuk000: "orbánnak szerintem is komoly igazsága van, ha bunkók vagyunk akkor is"

Ilyesmiket errefelé ne sűrűn irogass, mert hamar kókler leszel, akit karaktergyilkolászni szükséges. :)
@Kuviklacz: erre nem nagyon tudok értelmes választ adni - lehet máshoz se nagyon, mielőtt parti felhívná rá a figyelmem - de én azért hajlamos lennék egy ilyen viszonylag fontos kérdésben, mint a menekültek, elvonatkoztatni orbántól, vonától, gyurcsánytól, s pusztán a probléma megoldására koncentrálni a zsigeri gyűlölet vezérelte gondolkodásmód helyett.
@Gábris szomszéd: ahogy nógrádi is egy szánalomhegy. te meg jól beszoptad.
Szóljon már valaki Merkelnek, hogy tolja egy kicsit odébb az asztalán a rongyosra olvasott emberi jogi chartákat! És sürgősen vegyen elő egy elsős matekkönyvet! Vagy legalább csempésszenek be neki egy nyamvadt számológépet! :)

valasz.hu/publi/bevandorlas-ebbol-durva-eroszak-lesz-115651
@habakuk000: kertészem?! neked az almát kell nézni, nem a kígyót. milyen alma lehetett az? johnatán, idared? de nem, starking volt az. vagyis népies nyelven csöcsös alma.
@parti_giano: Te meg szopogasd tovább dezsőkét meg a négynegyvennégyes faszokat. :)
@Gábris szomszéd: hehe. tévedésben vagy. keresd vissza, mióta mondtam már neked, hogy nógrádi kókler. meglepődsz, de nem olvasom a 444-t, indexet is csak linkek alapján. azt sem tudtam, ki ez a dezső.
@Kuviklacz: nekem egy fél évig volt alkalmam betekinteni az itteni muszlim közösség életébe.

az elején nagyon tetszett, aztán szépen lassan kezdtem máshogyan gondolkodni. pedig szerintem kifejezetten toleránsnak tartom magam, s hajlamos vagyok tiszteletben tartani mások eltérő gondolatait, viselkedését.

A menekültügy nem csupán életszínvonal kérdése, attól sokkal több, ez civilizációs összecsapás. És vagyok olyan önző, hogy ezt ki is merjem mondani, nincs kedvem olyan környezetben élni, ahol jövő nélküli szerencsétlenek kavicsokkal hajigálnak napi gyakorisággal rohamsisakos rendőröket.

Ehhez a gondolathoz nincs szükségem Nógrádi féle megmondókra sem, a magam fejéből is ki tudom találni, mit is gondolok.
@habakuk000: az a bajom angyallal, hogy csak azért hájpolja nógrádit, mert most azt mondja, amit hallani szeret. pedig csak annyi történt, hogy változott nógrádi tartótisztje, s most annak a szája íze szerint beszél. ebből is látszik, mennyire nem tudja kezelni, honnét, s mit hiszek el.
@parti_giano: Mióta is? Dezsőke pedig akkor is hazudik amikor kérdez. :) Arról nem is beszélve, hogy nyilván te is annyi nyelven beszélsz, olvasol mint a "kókler", és a külpolitikai előrejelzéseid szintén olyan gyakran szoktak bejönni.
@parti_giano: persze, angyal olyan mint a ringlispíl, ha megjön Simics, holnaptól úgy szidja majd Putyint, mint Netanjahut.

Na, akkor leszek kíváncsi a Rodeo-Angyal tengely közös pontjaira:))
@parti_giano: Továbbra sem értesz partika. Nem hájpolom, csak nyitott szemmel járok a világban és hallgatom meg a megjelent véleményeket. Az ő előadásaiban javarészt helytálló információk hangzanak el.
Nyilván te is sokat meghallgattál közülük, és szép sorban cáfolni is tudod őket, nem úgy mint dezsőke. :)
Én utálom azt amikor rémisztgetik az embereket,és a félelem magját ültetik el bennük
@parti_giano: Moldovának van Dezsője, ha jól emlékszem
@PeniValdes: Michelangelo Dávidja pl azért is szép, mert a kicsi diadala a behemót fölött
persze azért is, mert a félig tönkretett kődarabban megtalálta a szobrot:)
@habakuk000: kicsi? 5,17 méter magas, s a teste meg arányos a méretéhez. szeretnél te is akkora diadalt, mi dávidnak van.
@parti_giano: @PeniValdes: javaslom, nézzétek meg Góliát fejét, kisebb-e mint Dávid, a szobor persze jó nagy, de Dávid akkor is kicsi

olvasni, értelmezni, olvasni, megérteni:))))
@habakuk000:
a Dávid szobor beceneve: Il Gigante (azaz Óriás)

brühüyyy

kkk
@habakuk000:
azon a tengelyen van egy majomkerék és az ti vagytok

kkkkk
brühüyyy
@habakuk000: ok, de Góliát feje az természeti képződmény,és Michelangelo bármekkora nagyság volt is, az Úrral nem versenyezhet:))
@habakuk000: álljon meg a hegyi menet! te a szoborról írtál. most meg az eredeti dávidot citálod.
@habakuk000:
azon a tengelyen pörög egy majomkerék

és az meg ti vagytok

brühüyyy

kkk
@parti_giano: Ne csúsztass nem vagy te dezsőke. Azt írtam, hogy nyitott szemmel járok a világban ÉS hallgatom meg a véleményeket. Ugye miközben te mászkálsz és nézelődsz, közben nem vagy süket?
@Gábris szomszéd: pontosan azt írtad, hogy hallgatod a megjelent véleményeket. gondolom, a kötelezőket is filmen nézted. hehe. ezért lököd nógrádit videjó formában.
@parti_giano: Te meg sorban cáfolod, komoly érvekkel ugyebár. :)
@habakuk000:
"Azért az érdekelne, miért most világosodott meg mindenki az ő egyéni ügyében?"
Én inkább azt kérdeztem magamtól pár hónapja, hogy Nógrády miért világosodott meg előző mivoltához képest?
Az évek során gyakran hallgattam a külpolitikával és a háborús tűzfészkek elemzésével kapcsolatos szövegét, és nem tapasztaltam az elkötelezettségét a hazai pártok irányában. Megnyilvánulásait szakértői munkásságának tudtam be.
A menekültügy elején azonban aktivizálódott Nógrády, és beállt a kormányzati retorika szószólójának, ami számomra meglepő volt és ma is az.
Szerepvállalását mintha megrendelésre vállalta volna el, melyet elég nehéz cáfolni, mert túl nagy a vehemenciája az orbáni menekültügyi felállás képviseletében.
Ugyanezt látom Földi László esetében is.
Azt végképp nem tudom eldönteni, hogy Nógrády szerepe miért most került a célkeresztbe, milyen mögöttes indokok lehetnek a média főszereplőjévé tenni.
@parti_giano: Ez a nagy tévedés és ezért estek neki a firkászok is. Őt nem érdekli ha bizonyos dolgokban ugyanazt mondja mint a kormány vagy más mint az izraeli nagykövet.
Na ha jól látom, szép lassan überálleszben is vége lesz a dajkamesének és jön a valóvilág.

Német ka­to­nai re­pü­lők vi­szik haza a mig­rán­so­kat!

Döb­be­ne­tes for­du­la­tok kö­ve­tik egy­mást a német
mig­ráns­po­li­ti­ká­ban. Egy tar­to­má­nyi mi­nisz­ter­el­nök
el­ko­tyogta, hogy rö­vi­de­sen a Bun­des­wehr ka­to­nai
re­pü­lő­gé­pein to­lon­col­ják haza a mig­rán­so­kat.

A kitoloncolások hatékonyabb végrehajtásához tárgyalásokat kezdenek a származási országokkal, és az elutasított menedékkérők hazaszállításához polgári repülőgépek mellett a német hadsereg Transall típusú szállító repülőgépeit is igénybe vehetik.

Bodo Ramelow türingiai miniszterelnök egy szerdai interjúban elmondta azt is, hogy a menedékkérők nagy száma miatt az idén télen nem lesz kitoloncolási moratórium. A szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal a következő hetekben ezres nagyságrendben hoz elutasító határozatot csak a Türingiában lévő menedékkérők ügyeiben, és ezeket a határozatok végre is hajtják majd.

www.rp-online.de/politik/deutschland/transall-maschinen-der-bundeswehr-fuer-abschiebungen-nutzen-aid-1.5485948
@öregmatróz: azt gondolom, már nem sok kell ahhoz, hogy az 56-ot megélők természetes úton kihaljanak....és akkor jöhetnek a népmesék...osztom azt a véleményt, miszerint bátor tett volt az egyetemistáktól, de bele volt kódolva a bukás....Babi néninek, akinek a forradalom első 5 percében egy forradalmár fiatal megölte tizenéves ikerfiait, nem tudja senki szép emlékké tenni ezt a bátorságot, annál is inkább, mert ő meg ezért felakasztotta magát...tudom, egy ilyen mérvű politikai eseménynél bűn az egyéni tragédiákat központba állítani, dehát én csak egy túlélő vagyok és nem politikus.
@Gábris szomszéd: nagy hantás az öreg, de legalább büszke rá.

édes istenem, nálunk még az ügynökök is defektesek:)
@taga20: Röhej B+, hogy egy joviális úriembernek így nekiesnek a lakájmédia zugfirkászai.:) Mintha nem lenne épp elég fideszes tolvaj, akivel foglalkozhatnának.
@evasanyoca: "egy ilyen mérvű politikai eseménynél bűn az egyéni tragédiákat központba állítani"

tökre igazad van évike, tökre:)
@Gábris szomszéd: neked ez a hóhányó valami rokonod, vagy együtt sefteltek?

me úgy véded őt, mint egy anyatigris.
@taga20: Nem csak tele a tököm a hazai közállapotokkal. :)
@taga20: +1...kkk..tegnap, mikor meglehetősen gyáván próbáltam főleg JT infóira hagyatkozva szélhámosnak titulálni ezt a jóembert, gábor és nincs itt megrendítettek ebbéli hitemben....most ez a poszt és a kommenttársak véleménye valamicskét visszapofozott a valóvilágba, köszönet érte...kk
@taga20: +1...kkk..tegnap, mikor meglehetősen gyáván próbáltam főleg JT infóira hagyatkozva szélhámosnak titulálni ezt a jóembert, gábor és nincs itt megrendítettek ebbéli hitemben....most ez a poszt és a kommenttársak véleménye valamicskét visszapofozott a valóvilágba, köszönet érte...kk
@Gábris szomszéd: és eszt most így pont , okt.23.-a előestéjén egy 3/hármas kapcsán jött elő nálad.

ártu, neked meg kell látogatnod a legközelebbi gelkát:)))
@evasanyoca: +1!

én meg má aszt hittem, hogy menthetetlen vagy:))))))))))

persze semmisem fekete és fehér, ezé van a szürkének 50 árnyalata:)
@taga20: Haver te is beszopsz minden szart, amit összehazudoznak lakájmédiák? :)
@PeniValdes:
"Ijesztgetik a népet."
Az emberekre ható befolyásra gondolok, de nem értem a logikáját egyelőre.
A menekültellenes tömeget nem fogja Nógrádi negatív személyiségként való bemutatása véleményének megváltoztatására.
A menekülteket támogatók kitartanak a menekültek mellett, legfeljebb megelégedéssel nyugtázzák, hogy
a kormány milyen flekkes embert állít a saját harcvonalába.
@taga20: én csak 20-at ismerek, de nekem mán az is elég a sexből.....kkkkk
@Gábris szomszéd: ha a kurucinfora, meg a többi jobbikos szarra gondolsz, amit a kibaszott putyin pénzel, ako nem!:)
@evasanyoca: nem késő még a kámaszútrát forgatni, ja és van valami arab szekszkönyv is:))
@taga20: El vagy tévedve. Most dezsőke kenyéradóiról van szó. :)
@taga20: :)) maradok az emlékeimnél....kkkkk
@Gábris szomszéd: haver, ez a dezső meghágta az asszonyodat, hogy ennyire dezsőzöd?
jobban utálod, mint fletót:)))
@evasanyoca: az is valami, lassan én is:)
még szerencse, hogy van egy-két elérhetőség a neten:)))
@taga20:

Idegi alapon van itt már mindenki?
Az ünnep közeledtével egyre inkább politikai 'maszkabálban érzem magam:(
Az idő pedig,megszépíthette volna már '56 emlékét,de egyre nagyobb a káosz körötte!
Így van az ha kishazánkban túl sok a partizán és ennek az ellenkezője!
......
Sűrűn 'baxatlan 'orangettársnők meg álló faroknak nevezik a bloxerzőt,meg minden:))
....

Húzok innen a medvéimhez a tótokhoz,csak nem tudom melyik 'bringával menjek?:)

kepkezelo.com/images/eu784rrd0jjn96v5eepz.jpg
@habakuk000:
Azért, mert "Nógrádi a hungarikum".
orulunkvincent.blog.hu/2015/10/21/nogradi_a_hungarikum
és
" Magyarország gyakorlatilag a nógrádikra épül. Matolcsy György, az egykori reformkommunista pszeudoközgazdász: nógrádi. Schmidt Máriának, akinek epitetonornáncaitól jogi képviselőnk kérésére eltekintek, a seggére is rá van tetoválva, hogy nógrádi, természetesen csak metaforikus értelemben, és nem találják ki, hogy kinek a kérésére teszem ezt hozzá. Lánczi Andrásról ezerszer mutattuk itt ki, hogy szakmai értelemben akkora nógrádi, mint "Raguza" ügynök személyesen. (Nem világos, hogy a nógrádiknak, miért kell mindig besúgónak, vagy szexuálpszichopatának, esetleg közpénztolvajoknak lenniük, de valószínűleg azért, mert kell valami hobby a főfoglalkozású nógrádiság mellé).
@gazoló: hogy hágjon meg egy tót medve!:)

most irigykedtem, me nekem holnap tíz fa helyét kell kiásnom, a nemzeti megemlékezés kapcsán:))

ebola, meg egy barom.
@taga20: "édes istenem, nálunk még az ügynökök is defektesek:"

a számból vetted ki a szót, viszont könnyesre röhögtem a szövegedtől a párnám...kkkkk
@evasanyoca: asztán a könnyes párnád, ami nedves lett, tüdőgyulladást okoz neked, a családod meg leperli rólam még az új verdámat is:)

úgy hogy inkább csak kuncogj:)))
@evasanyoca: Fentebb említette valaki; a tizenévesek emlékei nem kompetensek.
Én 17 voltam akkor, és ebben az időben talán már tud valamit a világról az ember fia.
Szóval, csúnya világ volt és csak az azóta eltelt sok idő szépít rajta valamelyest.:(
@Mariann19: Mariann, nem mérgesíts fel.

ha pl azt mondom, mi a francnak kell Egerbe autópálya, miért nem elég a gyors-út, orbán láncos kutyája leszek?

hülyeség, a kérdésekre vannak válaszok, amelyekre néha orbán is ráhibázhat
@öregmatróz: te most a rákosi korszakról beszélsz?
@habakuk000: haver, ha nem lopnának ezek a gecik kétszer annyit, mint az előző brigád, ako autópálya lehetne simán! te kutya:))))))))
@habakuk000:
Nem volt szándékomban felborzolni a lelki világodat.
Bocsánat!
@taga20: Nem egészen de ahogy most mondod, az is belejátszott, hanem a végkifejletet próbáltuk tegnap évásanyóval kifejteni de kicsit kihúztuk a gyufát 1-eseknél...

Hát istenem....

Mi éltünk akkor és emlékezünk....
@öregmatróz: erre mondtam én is, hogy lassan majdcsak kihalunk, és velünk együtt a nemkomptens vélemény is, és jöhetnek a " csak a szépre emlékezem"...csak már ott tartanánk, már nekem teher az állandó bizonygatása az igazságnak...:((
@evasanyoca: kurvára bírom eszt az ako én már éltem baromságot.
ha valaki okt.23.-án bivalybasznádon élt, mi a fasz tudott a budapesti eseményekről? fenn volt a fészbukon? van mi a fasz?:)

hagyjátok má abba, az erre való hivatkozást, me szarrá röhögöm magam!
@öregmatróz: "hanem a végkifejletet próbáltuk tegnap évásanyóval kifejteni "

és mi volt a vég?
bejöttek a ruszkik, pedig egy senki, egy stróman hívta őket!
@taga20:
Pontosan!!!
És innen kezdve sok fiatal teljesen feleslegesen halt meg mert józan ésszel lehetett látni a végét.
Főleg akkor mikor Maléteréket tőrbe csalták a ruszkik.
Szóval a lelkesedés szép dolog de ha a sógor visszalő, akkor elő kell venni az észt is.
Na de erről ennyit mert jön Boli, hogy eltértünk a tárgytól....:))))))))
@Imola Helyesi: Rémeket látsz. Egy feltételezett szándékot próbálsz ráhúzni egy inhomogén közösségre. A végeredmény nem valós, nem lehet valós.
A '56-os Intézet vezetőjének letiltott rádióinterjúja viszont nem holmi habókos képzelgés. Ez most történik, itt, körülöttünk. Ez nem keserít el? Nem hoz fel keserű emlékeket? Nem vetít előre valami rosszat?
Régi mszmp-s arcok oktatnak a demokráciára a fidesz soraiból, Putyin jön, és megkoszorúzza az ellenforadalmi (!) emlékművet, III/III-as söpredékből lesznek sztárok a jobboldalon. (Vikidálnak meg Suszterlórinak legalább volt egy kis esze, és visszahúzódtak a rivaldafényből.) És ki a főgonosz? Hát persze, hogy liberálisok, jelentsen ez bármit is. Ne masszát láss, hanem arcokat. Ne elégedj meg azzal, amivel a vezérfüggőségben szenvedő egymillió.

Az '56-os események megemlékezéseihez közeledvén ezen illendő lenne elgondolkodni, a saját kis (vélt vagy valós) sérelmeink dédelgetése mellett/helyett.
@taga20: teljesen mindegy ,hogy mivé röhögöd magad kicsihuszár, mi nem tudunk másra hivatkozni, csak a rongyos életünkre...honnét veszed, hogy bivajbasznádon kukkoltunk? egyikünk se írta, honnan van a nézőpont...kkk...ne hamarkodd el a dolgot barátom, ne sértegess bennünket, az, hogy akkor éltünk, nem érdem, csak állapot, tudod?
@taga20: "ako én már éltem "

Bivalybasznádon nagyon hamar tudtak a dologról.

Ezért voltak a vidéki városokban a sortüzek.

Telefon már akkor is volt.....
@taga20:

"me nekem holnap tíz fa helyét kell kiásnom, a nemzeti megemlékezés kapcsán:))"

Lassan jövedelmezőbb lesz 'esztergálás stb. helyett ásót kapát ragadni ebben a 'zországban

www.google.hu/search?q=%C3%BAjratemet%C3%A9sek+orsz%C3%A1ga&biw=1366&bih=631&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIhdy0j8rWyAIVoWtyCh1u_w1E#imgrc=vCF5EiNC--wcnM%3A
@öregmatróz: az előestén, egy ilyen poszt mellett szerintem pontosan a tárgynál vagyunk!

@The real Donky: +1
@evasanyoca: Ne pörögj....

Taga már csak ilyen.

Egyébként jószivü a kolléga......)))))))

kk
@evasanyoca: Látod, ez eszembe se jutott...

Na ez is rám vall....

/röstelkedik/
@taga20: "bejöttek a ruszkik, pedig egy senki, egy stróman hívta őket!"

Jöttek azok maguktók is, nem miattuk, hanem a geopziciójuk megtartása érdekében. Most is mennek a nagyhatalmak, akkor is ha senki nem hívja őket.
@öregmatróz: tudom, és csípem is a fejét nekije...kkk
Jó estét! Lemaradtam vmiről?
Odáig olvastam el a posztot, hogy raguza ettárs - aki titkosch - pedig nem is az, akinek látszik, és morálisan ingoványos az életrajza, x ponton... A szimpla "hazudott" szó mégis csak gázabb és támadhatóbb lett volna.
Itt eszembe jutott egy gyönyörű, kerekseggű, hosszúlábú hr-es hölgyike, aki egyik régi barátom cégénél dolgozott és akivel egyszer beszélgetve elmondta, miképp, hogyan kontrollálja az önéletrajzokat. Felhívja a volt cégét a delikvensnek, beszél az ottani hr vezetővel, vagy közvetlen volt főnökével és képben is van. Persze amennyiben vki olyan b.fasz, hogy hazudik az önéletrajzában, az egyből kuka, hisz megbízhatatlan, ráadásul prosztó kis bugris, hisz ezen úgyis elhasal, továbbá ez a buta tróger ha bekerül, át fogja verni a céget is, hazudni fog ott is... Illetve nem, mivel nincs rá szükség, hisz ezen apró "kis" jellembeli probléma kihat mindenre.
@evasanyoca: "mi nem tudunk másra hivatkozni, csak a rongyos életünkre...honnét veszed, hogy bivajbasznádon kukkoltunk? egyikünk se írta, honnan van a nézőpont."

ne mond, hogy nem vágod, mit akartam mondani?:)

mi volt a sértegetés részemről drága szépkorú barátném? az igazság?:)))
Most mondják a híradóban, hogy növekszik a kéknyelv betegség területe az országban. Közben meg annyi a marhahús a boltban, hogy soha ennyit. Azt mondja az állatartó, kénytelen levágni, mert olcsó a tej, és nem éri meg. Szóval még a kéknyelv is húzza az álattartót?
Persze láttam én már olyat, hogy sok volt a desznyó, oszt beütött a vész olyan, ami miatt nem lehetett volna fél évig ott állatot tartani. Két hónap múlva a gazdának új állománya volt. A betegség meg csak papíron létezett, de neki az állam kifizette a "kárát" a kényszervágás miatt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Itt eszembe jutott egy gyönyörű, kerekseggű, hosszúlábú hr-es hölgyike"

ITT BUKOTT MEG AZ ÉRVELÉSED!

te hülyének nézel itt mindenkit?:)))))))))))
@látjátok feleim szümtükkel: eszt vágom, de azé ne kelljen má jó képet vágnom hozzá:)

és ne kelljen utólag a ruszkik picsáját nyalnom, ha nem probléma:)
@taga20:nem, ezt a mondatodat vettem úgy, hogy kiröhögöd, az életem és a tapasztalatomat és lehet, hogy tévedek?:

"hagyjátok má abba, az erre való hivatkozást, me szarrá röhögöm magam!"
@taga20:
Koma, azt is eláruljam, hogy ráadásul ukrán volt? 5 nyelven beszélt, azt se gondoltam, hogy nem magyar származású. Mondjuk az egy külön tanulmányt megérne, hogy milyen pillantások voltak, amikor a csajszi végigment a folyosón! :)
@evasanyoca: egy egyszerű kérdés. szerinted úgy volt minden, ahogy te megélted anno?

nézd meg, ki hogy élte meg 2006-ot! pedig ez most volt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: bazdmeg, ne folytasd me :)))

nesze, me ma a vörös a menő:))))))))))))

www.napiszar.hu/showPost/Ma_a_voros_a_nyero
@taga20: maga az összehasonlítás számomra nonszensz...56 egy kis nép elkeseredett magányos szabadságharca az elnyomók ellen, 2006 nekem egy gyülevész horda.....nem összehasonlítható.
@evasanyoca: még mindig nem értesz. kurvára nem hasonlítók semmit össze öreganyám!:)
aszt akartam mondani, hogy ha valamit átélsz, legyen az 60 évvel ezelőtt, mindenki másképp látja. egyiknek ez, másiknak az.

valaki meg végig aludja:)))
@taga20: persze, hogy a megítélése a dolgoknak magánemberként szubjektív, majd a politológusok meg a naggggyon okosok megmagyarázzák az objektiv szemléletet...kkk...jól van tagácska csak piszkáltalak kicsinykét, azé szeressé!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Most gondold el, amikor a ker.vezető is azt mondta nekem, hogy degec falváról való vagyok... :)
Irigyek az emberek, az a baj!

Pozsgay ettárs pedig a napokban könnyesen emlékezett '56-ról:

"Régi idők nagy tanúi

Pozsgay Imre írása: 1956: „tépett szájú, hasított kormű, sok kis senki” forradalma…

Az új oktatási év megindultával, különböző szemináriumokon ismét napirenden van a múlt évi ellenforradalmi események értékelése. Elkerülhetetlenül szembetaláljuk magunkat azzal a problémával, minek tekintsük: forradalomnak vagy ellenforradalomnak az 1956. október-novemberben történteket? Tisztáznunk kell a fogalmakat annál is inkább, mert egyszerű emberek szájából ma is gyakran hallunk olyan kijelentéseket, hogy a „forradalom” alatt ez, vagy az történt, stb. ….
Legtöbb, hasonlóan beszélő ember jóindulatához semmi kétség nem fér, csupán úgy rögződött bennük a forradalom fogalma, hogy az egyenlő a felfordulással, káosszal, mindenfajta társadalmi rendetlenséggel. Nem is gondolnak arra, hogy az igazi forradalom rendet jelent, egy új társadalom születését, mely természetesen a régi legyőzésével jöhet csak létre. Ebben a tekintetben minden forradalom egyforma volt. A régi termelési viszonyokat újakkal váltotta fel. A régi uralkodó osztály hatalmát egy eddig, legalábbis politikai tekintetben az elnyomott osztály uralmával helyettesítette. Így történt ez a szocialista forradalomban is, azzal az igen lényeges különbséggel, hogy míg minden előző forradalomban a kizsákmányolás régebbi formáját annak újabb formája váltotta fel, addig a proletárforradalom alapvető célkitűzése a kizsákmányolás teljes felszámolása.
Röviden és igen vázlatosan ezek a szocialista forradalom ismérvei. Azon senki nem vitatkozik, hogy ezek a követelmények megfelelnek-e az elnyomott milliók érdekeinek. Méla szkeptikusok hosszas töprengés után csupán azt a kérdést szokták nekünk szegezni: mindez megvalósítató-e? Kérdésükből az is kiérzik, hogy ők nem nagyon hisznek benne. Persze a Szovjetunió sorozatos sikerei után egyre könnyebb igennel válaszolnunk.
Én most mégsem ezekkel a kétkedőkkel szeretnék vitatkozni, hanem azokkal, akik a tavalyi októberi eseményeket is szeretnék forradalommá: „Egyetlen Magyar Nemzeti Forradalommá” kozmetikázni. Könnyű nekik, hiszen olyan sajátosan „magyar nemzeti” intézménytől kapják az ideológiai támogatást, mint a Szabad Európa rádiója, mely viszont a legmesszebbmenőkig élvezi a „legmagyarabb magyarnak”, Dulles János óhazai gazdálkodónak és politikusnak erkölcsi és anyagi támogatását.
Nehezebb nekem, mert ily tekintélyes pártfogók híján kénytelen vagyok a száraz és élvezhetetlen tényekre támaszkodni, melyek – tudjuk jól – csak a józan ész kicsiny, bár de egyre hatalmasodó birodalmában jutnak, érdemükhöz méltó megbecsüléshez.
Nézzük hát a forradalmat! Megfeleltünk-e 1956. október 23-ig a szocialista forradalom követelményeinek? Mielőtt még bizonyítanák, nyugodt lelkiismerettel merem mondani: igen. Mert, ha hibáztunk is, azért a tulajdon-viszonyokat sikerült úgy megváltoztatni, hogy abban sem Mindszenty, sem herceg Eszterházi nem nagy örömüket lelték. Ez magában is elég határosan bizonyítaná igazunkat, még ha a többi, igen jelentős eredményt: a munkásosztály vezető szerepét, a kulturális forradalmat, a fokozódó anyagi jólétet elhallgatnám is. De minek hallgassak róluk, mikor ezek az eredmények mind a szocializmus irányába mutattak, mind azt bizonyították, hogy 1947-48-ban sikeresen hajtottuk végre szocialista forradalmunkat.
És jött 1956. október 23. Lopva, alattomosan közeledett. Sunyi bábáinak száján egy percre sem halkult el a szocializmus igéje, miközben egy nyáron át járták a Petőfi-rondót, „nemzeti sajátosságaink” körül, azzal a magasztos céllal, hogy kiküszöböljék a szocializmus építésében elkövetett hibákat. – Majdnem sikerült nekik még a szocializmust is kiküszöbölni.
Tépett szájú, hasított körmű sok kis senki, háta mögött még több úri bitanggal, megcsinálta az „Első Hazai Nemzeti Forradalmat”, melyet kis híján „Nemzeti Szocialista Forradalomnak” neveztek. A szociális elemet Mindszenty – Pehm József képviselte benne, a nemzetit pedig Lőwenstein herceg. Hogy mégsem „nemzeti szocialistának” keresztelték vívmányukat, az talán azzal magyarázható, hogy e két szó így együtt hányingert okoz minden becsületes emberben és ők nem látták még időszerűnek e hányingert kiváltani.
Lehetett-e nálunk forradalom 1956. októberében? Hová vezethet nálunk a termelési viszonyok megváltoztatása és az uralkodó osztály megdöntése? – (Mondjuk, hogy a forradalom ezt jelenti.) Ilyen lépés nálunk csakis visszafelé, a kapitalista viszonyok és a burzsoá uralom visszaállításához vezethetett és vezetne ma is. Ez viszont színtiszta, steril ellenforradalom."
A Petőfi Népében jelent meg, Kecskeméten, 1957. december 15-én.

A francba, elkevertem, 2015 van... Anno épp csak le nem szopta Kádár elvtársat és a hazánkban "ideiglenesen állomásozó orosz eltársakat" nyílt színen Pozsgay Imre ettárs.
@evasanyoca: én azokat szoktam piszkálni, akiket szeretek:)

látom te is:))))

más! nézed az amcsi dzsipit?
@taga20:ritkán nézek motorversenyeket, mert mindig elfelejtem a kezdést és mire bekapcsolom a tv-t már vége.....kkkkkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: öcsi, tisztán láccik, hogy nem vagy elég korszerű:))

nográdibácsi ma az etalon:)))
@gazoló:

"Idegi alapon van itt már mindenki?"

Nono! Majdnem mindenki.)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez hányiger ez a pasi...légy szíves magyarázd meg nekem, mégis ilyen múlttal hogyan nőhette ki magát fidesz-vezéralakká, komolyan kérdezem, ennél 100 x kisebb volt síma, egyszerű meztelentalpú párttag nem kapott wc-pucolói állást a rendszerváltás óta, ha kiderült a múltja...egyetlen lövésem van:sok mindenkiről sokmindent tud....más?
@evasanyoca: évike drága, én nem a banyatank vébéről beszéltem:)

F1 rémlik:)) fango, ascari, gilles villeneuve, stb.
@Eszter jött: kösz, hogy gondolsz rám:)))
@taga20:

Egyfolytában. )))
@evasanyoca:
Ismerős szerint túl sokat tud "egyesek" múltjáról...
Hisz benne volt abban a körben, akiknél az ügynökök jelentései landoltak. Gondolom előre látóan spájzolt a doksikból.
Amennyiben így megy tovább, szentté avatják a sok komcsit, kisz titkárt és x/x ügynököt. Öregapám mindig mondta, visszajönnek a komcsik és én még megérem... :(
@taga20: ez most szerelmi volt, vagy csak tényközlés:))
@taga20:

Játszásiból.
Harcol a fene. Megadom magam.
@taga20:
Nem mindegy, tisztázd magaddal!
@evasanyoca: hiba, tessék pótolni! jó pap holtig nézi a gépek harcát:))

eszt nézd meg!:)
@Eszter jött: részemről tök tiszta, szerelmes vagyok beléd:))

jó, a feleségem megengette:))))))))))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: látod én is erre tippeltem, de akkor is hányinger ő is meg a társasága is, élükön a "vezérrel".nagyapádnak igaza volt, mint az én apámnak, aki sose lépett be a pártba, ezért havat tudott lapátolni tanári diplomával, aki azt mondta: a politikánál mocskosabb, nincs a földön.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Amennyiben így megy tovább, szentté avatják a sok komcsit, kisz titkárt"

vityát má rég, ma már az istent kóstolgatja:)))
@taga20:

karácsony van!
ma új, szuper munkahelyet kaptam, fizetésemelést, ingyenes - villámgyors wifit.
dől felém az érzelem.
bejött nekem az élet!
ne legyen még vége a napnak! )))
@Eszter jött: "ne legyen még vége a napnak! )))"

valami tökös csávó kopogtatott az ajtódon?:))
@Eszter jött: növérkéktől nem irigylek semmit, megdolgoztok minden filléretekért...no mesélj, én még ott akadtam el, mikor a világvégére kellett menned.....kkkkkkkk
@Eszter jött: egészségedre! mingyá finomabb vagy:))
Ha megkérdezünk néhány járókelőt az utcán, legyen az nyugdíjas vagy fiatal, hogy ki is az a Nógrádi György, szerintem senki nem tudná.

Jelentéktelen figura mind a népszerűségét, mind a szakértelmét tekintve. Szóval miért foglalkoznak vele egyes blogok?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Amelyik országban a 'liberális' sokkal jobban szitokszó (Mo. ugyebár), mint a kommunista vagy a fasiszta, ott már nagy baj van.

Ezt jól jegyezd meg!
@Nyekenyóka: lézerdzsoni, rógánytoni, endivajda dettó, asztán mindennap:)

www.youtube.com/watch?v=AuQHGmNqe0c
@Nyekenyóka:
Talán mert ennyire a fősodorban lévő megmondóember életrajzában ekkora ordas hazugságok vannak?
A rendszerfüggetlen kompatibilitása már csak egy adottság.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ha fősodorban lenne senki nem tudná kiről van szó az utcán megkérdezendő emberek közül, szóval... :) Komolytalan alak.
@Nyekenyóka:
Agymosás és marketing kérdése.
Persze attól, aki 8 évig a Liberális Internacionálé alelnöke, Soros kitartottja volt, mondjuk úgy, több mint pikáns...
@Nyekenyóka:
Na, akkor mondjuk úgy, vele támogattatják meg a kormánypropagandát. Most akkor egyébkén
... a rogán féle Propaganda Minisztérium pénzeli majd ? Göbbels meg irigykedik...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Sok jót nem jósolok én ennek az országnak már, illetve a többségnek úgy tűnik tetszik ami itt van. Az ellenzék sem nagyon töri magát, nem is akarnak kormányra kerülni, jó nekik is így.

Mindenkinek jó, ez a lényeg! :DD Mint Kádár alatt.
@Gábris szomszéd: végig nézted köcsög?

ahol a legjobban érezte magát az dajcsland. nem ruszland, nem azerbajdzsán, nem kína!
@Nyekenyóka:
Ki, miben szocializálódik és érzi jól magát. Persze a focilelátó is bekavar...
Erre kéne gombot varrni:

"Akik akkor hazájuk elhagyására kényszerültek, azért választották ezt a fájdalmas utat, mert a szovjeturalmat kiszolgáló Kádár-rezsimben kirekesztés, üldöztetés, börtön vagy bitófa lett volna osztályrészük.
Akik pedig befogadták őket, az ő megszenvedett igazságukat és megküzdött szabadságukat is befogadták velük együtt, s lettek általuk maguk is erősebbé, szabadabbá, igazabbá."

Mondta Áder, de nem ithhon, hanem a németeknél. Azoknak, akik nem csak a magyarokat, hanem más népességet is befogadnak. Nem úgy, mint most a fideszkormány.

index.hu/belfold/2015/10/22/a_magyar_menekultek_erosebbe_es_szabadabba_tettek_nemetorszagot/
Látom jotunder k. leírta, hol tartunk:

"A nógrádi mindig felteszi a Polgári Szemlében, Kommentárban, Magyar Időkben elkövetett okosságait a publikációs listájára, ahol külön rovat van az idegennyelvű cikkeknek, amelyek általában aránylag kevesek által ismert belorusz folyóiratokban lettek publikálva, de nem feltétlenül lehet megtalálni őket a megnevezett belorusz folyóiratokban.

A nógrádi szeret interjút adni, amikor elmesélheti, hogy milyen rendkívüli tudományos sikerei voltak, hogy mely tudományos konferenciák szünetében látott híres tudóst a büfében, aki megvolt döbbenve azon, hogy mennyire nem értékelik a nógrádi fantasztikus tudományos tevékenységét az óhazában. A nógrádinak szüksége van legendára, amelyet a sameszai továbbadhatnak, amelyekből kikerekedik a megkerülhetetlen tekintély képe. (íme egyik kedvenc nógrádim, Bencze Lóránt nyelvstratéga)

A végén aztán jön egy török szabadrúgás, pont amikor már majdnem kinógrádiztuk a Faröert, és megjelennek a norvégok. Mert a nagy nógrádizások vége mindig az, hogy megjelennek a norvégok. És olyankor aztán teljesen eltűnnek a nógrádik, valahogy pont akkor rendeznek egy fontos konferenciát a Seychelle-szigeteken, mi meg ott állunk kötésig a szarban, és eszünkbe sem jut, hogy jól pofán kellett volna vágni a nógrádikat.

Az jut eszünkbe, hogy mindenki összeesküdött ellenünk, mi vagyunk a Népek Krisztusa. Pedig inkább a Népek Nógrádijának tűnünk, amikor azoknak a Nobel-díjával hencegünk, akiket saját kezünkkel vágtunk ki az országból, amikor elmagyarázzuk a Magyar Csodát azoknak, akiknek a pénzéből a kissé sárgának és savanyúnak tűnő Magyar Csoda oda lett kenve a 4523-as számú felcsúti italbolt falára, amikor még csak le sem tudjuk rendesen írni azok országok fővárosának a nevét, akiket az elmúlt héten megtanultunk utálni.

Aztán elmennek a norvégok. Majd legközelebb!- mondjuk egymásnak, kikászálódunk a szarból és alig várjuk, hogy a nógrádik hazajöjjenek a Seychelle-szigetekről."

orulunkvincent.blog.hu/2015/10/21/nogradi_a_hungarikum
@Gábris szomszéd: ne terelj, me még a sárgák se mentenek meg!

a trottyos agy sárkányfűárus:)
Amúgy milyen érdekes, október 23-ra elmenekül az országból minden közjogi méltóság.
Az ünnep alkalmából?
Az összetartozás lesz az oka...
@taga20: Sárgákról sosem volt szó. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én meg olvaslak-olvaslak, és majdnem büszke vagyok magunkra, hogy haverok vagyunk":)

erre jótündér keresztanyutól kértél köcsön. mikor nyomsz ilyet? én soha:))
@taga20:
Beleolvastam, erre elsőre ezt böktem ki: :D

"Mail Undelivered 2015.10.21. 22:28:25

Nagy öröm számomra, hogy megtudtam ma, ki az a N. bépol. szagértő.
A kisfalusi kocsmában senki nem tudott róla, egy kivétellel. Ő emlékezett rá, hogy a nemzet minielnöke az ő hívószavára költött el pár milliárd hufot kerítésre.
Innentől emelkedni kezdett a megbecsülése és az ázsiója.
A doktori címe csak hab volt a tortán. A 4. sör után volt olyan a söntésben, aki mint államtitkár emlékezett reája.
Attila hőerőgépész és radiátorszerelő el akarta kérni a telefonszámát (tőlem, a falu értelmiségiétől), hátha tud valami jó megoldást az asszony reumájára, ha már doktor.
Ekkor a beszélgetés folyama új mederbe terelődött, és mindenki a saját csontkovácsát (javasasszony, homeopata, mágikus számolvasó, privát gyurcsó, stb) kezdte el magasztosítani.
De a végén a németek továbbjutottak a bekben."
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem az.
A MILLFAV alagútjának befogadóképessége véges, szóval a sok szarházi forradalmár egymást taposná, ha...
Aruba, Holland Antillák, Seychelles... csak tutibb egy Korvin köznél, nem igaz?
@Gábris szomszéd: lehet, félrenéztem:)

te ártu, aszt áruld el, hogy este tízkor elköszönsz és még hajnal fél egykor is pofázol, az hogy?
@taga20: Ma még nem is köszöntem el. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szivacc geci?

nesze! hogy a műanyag kajakod süllyedjen el a puncik tengerében:)))

anyulontul.blog.hu/2015/10/21/mz_218
@Knósszosz:
Fussa rá, tudod, aki nem issza el... :)
@Knósszosz: tessék leülni a bácinak, me túl pereg a ketyeréje és a csajok nem bírják a fekete humort:))

addig is tessék eszt hallgatni naponta kéccer:)))

www.youtube.com/watch?v=hLhN__oEHaw&list=RDhLhN__oEHaw
és eszt mindenki, lefekvés előtt, aki sötét, annak kéccer:)))

www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU&list=RDjQcNiD0Z3MU
Aztán ünnepnapon g vicctor megint elhúzott külföldre, már nem először. Talán nem is véletlenül. Retteg hogy mikor borul ki az ügynökakta bili, szar lehet neki.
Gondolom attól fél a legjobban hogy pont október 23. án borul ki és azt nem szeretné itthon átélni ezért húz el rendszeresen külföldre ilyenkor.
@Oxica: és az mennyire lájtosabb, ha az adrián éri a hír?:)) titoevtárs meg kácsint:)))
@Oxica:
Milyen lenne, a holnapi mno (simicska művek) különszámban kicsit kivonatolna az elmúlt 2x év elitjét, amint épp nem fedőnevükön szerepelnek. Merthogy Lalinak állítólag szívügye volt a lista, oszt pénz, ember is volt rá.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ja:))
Ő nem issza el, csak tartalékol.
Nem utolsó szempont egy diktátor estében, hogy esetleg van hová menekülnie... Azt elvtársak meg követik. Kik, - na kik...? Vadiúj miniszterek például, akiknek nem bársony, hanem elektromos kis ülés lenne való.
@taga20:
Én ma estére más zenét esztergáltam, bocs...
Lassan annak is vége, álmos vagyok.
Most négy estén keresztül fogod osztani a trolljancsikat és a trollhomolkákat? Haver, pihenj is kicsit, ezekre kár pazarolni az időt!:)))
Frankó hogy ebben az országban lehet cigányozni, nácizni, Gyurcsányozni, Orbánozni, Nógrádizni, zsidózni.....ja, zsidózni azt nem szabad!
@habakuk000: valószinüleg nem most világosodott meg "mindenki" nógrádiról, biztos eddig is sokan tudták róla, hogy egy köpönyegforgató, hazug szélhámos féreg, de most lett országos ismertsége, hogy rárepült a menekült témára és nyomja a kormánypropagandát. Emiatt rengeteg médiafelületet kap.
Így azt is országos érdeklődés kiséri, hogy valójában egy kókler, hazug, közpénzen meggazdagodott, bármely rendszert kiszolgáló geci.
@DarthVader: egyet gondoltunk, pont ezt írtam én is, de te megelőztél:))
@Gábris szomszéd: patkány az te vagy, te putyin faszszopó náci.
@Gábris szomszéd: jellemző rád, hogy azt nevezed patkánynak, aki utána jár a dolgoknak, és megírja az igazságot.
@Knósszosz: .))) ird egybe..))
@habakuk000: milyen kilövésről beszélsz ember?!
Ez a kókler nógrádi minden rezsimet kiszolgált, besúgó volt, kamu egyetemeken szerzett doktorikat hazudik.
És az, hogy ennek most valaki utánajárt, csokorba szedte és megírta, ez kilövés?!
Miközben ez a pszichopata szélhámos kurva jól él a hazugságaiból, nem mellesleg emberek elleni uszításból.

Komolyan, én nem értem, hogy milyen országban élek. Ha egy csalóról kiderítik, hogy csaló, akkor az micsoda szemétség, szegény, sajnáljuk.
@habakuk000: de, ez pontosan ilyen egyszerű.
@habakuk000: ha te azt is aljasságnak nevezed, amikor valaki kideríti az igazságot és ezt megírja, akkor valóban nincs más hátra, bújj a sarokba és zokogj, hogy milyen cúna a világ.
@aritus: értem, éppen azonos a véleménye a zorbánnal akkor máris, köztudottan, sőt előre-megfontolt szándékkal stb...

ha hazudik, akkor le fog bukni, meg fog szégyenülni stb.

nem nekem kedves a menekült ellenes retorika, hanem minden épeszű embernek el kellene gondolkodni sok-sok olyan dolgon, ami az orra előtt van, csak észrevenni nem hajlandó.

a lényeg, ogv épített egy kerítést, ahogy kinéz a németek nem kerítést fognak építeni, hanem ZÁRT tranzit zónákat. az osztrákok már csak tátognak, mint hal a szatyorban, mert ezrével kódorognak a "menekültek" autópályák és vasútvonalak mentén, szlovéniában(nem tudom most hirtelen) az elégedetlen! "menekültek" a számukra adott sátrakat felgyújtották.
a hüje meg én vagyok sőt a durva anyámat is!

ja és nógrádi hazudik!
@Imola Helyesi: te imola, megragadom az alkalmat és ismét megszeretném kérdezni - mert annyiszor írod: "a magyar" - milyen is az a "magyar"?!

te "magyar" vagy? mert ha igen a válasz...
@aritus: biztos vagy benne, hogy az az igazság? esetleg, valóban van ott valamicske "csavar"?
mert én ennyire nem szoktam hóttziher lenni...
@evasanyoca:

inkább holnap. egész éjjel utaztam. reggel átvettem az új páciensem, aztán lenyomtam a napot. eldőlök a fáradtságtól.
@Nyekenyóka:
Sajnos nincs igazad, az ilyen N féle abszolút "véleményformáló", tudnak róla, hallgatják. Minap is azzal fogadott tanult szomszédom, h "tudod, az a kopasz, nagytudású, híres biztonságpolitika szakértő mondta..."
Igaz, nem a tények befolyásolják az egyes embereket, hanem mindenki a saját hite szűrőjén keresztül ereszti be azokat az adatokat (csak is), amelyek vilàgképét alátámasztják.
@evasanyoca: csak sajnáltatja magát! :)
@taga20: öcsi, nekem még a 900rr vót a csúcs! ku R bli, baxom alássan!

de mostan a yamaha vmax-ba estem bele:

cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2015/VMAX/950-75/2015-Yamaha-VMAX-EU-Matt-Grey-Studio-006.jpg

na mivam? mivan? mivan?
@taga20: "mugen" mond neked valamit?
áááá, haggyuk flanszia mániákus...
Ezt a "túl nagyimrés" dolgot nagyon nem vágom... valaki homályosítson már fel lécci, hátha lemaradtam valamiről: Nagy Imre időközben cikivé vált a nagy NER-ben?
@aritus: Mizuj szépöcsém? Neked sem jutott dinnyeföld és idejársz hányni? Te még dezsőkét is alulmúlod. ;)
@cage thread:

...ez nagyon kedves és ötletes volt. Köszi.
@nincs_itt: ja, valószínű ők tuningolják a motort a meklárennek, olyan ügyesen, hogy a rönyó is lenyomja őket:)))
@Gábris szomszéd:

eszt írtad te:

"Szerintem Dezsőke meg egy patkány."

eszt írta ő:

"patkány az te vagy, te putyin faszszopó náci."

mi a gondod, csak felvette a stílusodat???:)))
@taga20:

"_most irigykedtem, me nekem holnap tíz fa helyét kell kiásnom, a nemzeti megemlékezés kapcsán:))_"

Inkább beülteted a már visszaszerelhetetlen karnisokat, ahelyett, hogy megtanulnál rendesen karnist szerelni? Gondolod a karnisok meggyökereznek, kihajtanak ész lesz szok kici karnisz és viszed a nagybani kínaira? profilt ész pupitaszt váltasz?
@bioLarzen:

Szerintem azért nem merték leadni a túl nagyimrés tartalom miatt, mert nem akarják mutogatni a nertársaknak, hogy a szocik anno megették saját elvtársaikat. Nehogy mán valakinek eszébe jusson követni az elődök példáját. Úgy brancson belülről.:O
@jaegtoer: haver, ez kivételesen nem kamu, tényleg ásnom kell:)

a karnisok, meg állnak, mint katiban a gyerek.

ja, és a profilom meg letisztult:)))
@taga20:

Milyen fákat ültetsz?

Lesz köztük legalább 1 diófa?
@taga20:

Mi történt? Eltört az esztergált ásónyél, hogy a gépnél bacod a rezet!:)
@jaegtoer: értem a kérdést, de nem, mert kurva nagyra nő, és beterítené az egész kertet.

lesz cseresznye, megy, barack, papírhéjú mandula, szilva. a többit a bordám tuggya, me ő intézi:))
@tristen2005: várom a reggeli felesemet, csak nem hozzák ki:))

ja, és téged is ide evett a fene!:)))))))))))
Olyan megható lesz a mai megemlékezéssorozat... is...
Viktorunk és Áderünk ismét menekülőre fogták - lelépvén külföldre - nehogy ki találják fütyülni őket, helyettük egy pápai vérkomcsi család bőszen kommunistázó szánalmas egyede fog bőszen kommunistázni és fröcsögni. Napokig lesz rajta csámcsogás, pedig a kis bajszos szót sem érdemel.
Varga Misi - szintén ex kiskomcsi KISZ bubus - remekül és meghatódva fogja elhabogni a tisztelgést, hisz szintén autentikus személy, a KISZ-ből neki is rendesen volt rálátása.

Viszont komolyan csalódtam, hogy Pozsgay Imre elvtárs sehol sem mond ma beszédet, evégre kezdhetné régi soraival:
"És jött 1956. október 23. Lopva, alattomosan közeledett. Sunyi bábáinak száján egy percre sem halkult el a szocializmus igéje, miközben egy nyáron át járták a Petőfi-rondót, „nemzeti sajátosságaink” körül, azzal a magasztos céllal, hogy kiküszöböljék a szocializmus építésében elkövetett hibákat. – Majdnem sikerült nekik még a szocializmust is kiküszöbölni.
Tépett szájú, hasított körmű sok kis senki, háta mögött még több úri bitanggal, megcsinálta az „Első Hazai Nemzeti Forradalmat”, melyet kis híján „Nemzeti Szocialista Forradalomnak” neveztek. A szociális elemet Mindszenty – Pehm József képviselte benne, a nemzetit pedig Lőwenstein herceg."

Gondolom ő a Mindszenty megemlékezésen lesz díszvendég...
@taga20: a favágás se jobb, mint az ültetés, én először vágok, utána ültetek
@Gábris szomszéd: lány, nem fiú, azért olyan vérmes
@aritus: nem kéne inkább azon háborogni, hogy micsoda érdekes ország az, ahol túlzott Nagy Imrésség miatt nem ad le a küzrádiónk riportot?

persze sokkal eccerűbb sopánkodni olyan majomparádékon, akinek mai semmitmondása egybeesik orbánéval...

sikerült szokás szerint ismét szarva közt megragadni a tőgyit
@taga20:

"_értem a kérdést, de nem, mert kurva nagyra nő, _"

Csak azért kérdeztem, mert említetted, hogy a profilod letisztult.

Ezek szerint, amikor vetted a telket a házzal, nem gondoltál a diófára.

[ne is mondd, dög vagyok]
@jaegtoer: profiltisztulást arra értette, hogy megborotválkozott.
@parti_giano:

Vagy úgy!? Végül is úgy tényleg könnyebb lehet ültető gödröt ásni.
Bár, úgy vélem, fát ültetni valahol ünnepélyes aktus.
@jaegtoer: az is. taga megborotválkozott, öltönyt, inget vesz hozzá, no meg makkos cipőt.
@parti_giano: ja, meg a nyelesfésű a farzsebben:)))
@parti_giano:

Egyelőre a felest várja csak. Szerintem azért borotválkozott csak.
@parti_giano: @taga20:

Úgy konstatálom, a nap szelleme messzire elkerült benneteket... nyeles nő, perverz fésű, nyakkendős disznó, borotválkozós farzseb, felest váró cseresznyefa...
@jaegtoer:

ha már...

Karinthy Márton hétéves volt a forradalom idején, és pontosan emlékszik az első napra: „1956. október 23-án este Nagy Péterék (irodalomtörténész), Palotai Borisék, Örkényék vacsoráztak nálunk. Berobbant Bacsó Péter (Palotai Boris fia), hogy mit ültök itt, hiszen a városban forradalom van. Mire Ciniék azonnal elrohantak Bacsóékkal. Csak Nagy Péter és a felesége maradtak, kicsit sértődötten, anyám nem győzte mentegetni a helyzetet: Bocsássatok meg, hogy a fiúk elszaladtak, de olyan ritkán van forradalom! Kényszeredett vacsora következett utána, hármasban. A rádió előtt apámék is találkoztak a tankon ülő Makk Karcsival, akit egy korábbi filmforgatáson az Ütközet békében idejéből megismert főhadnagy engedett fel a tankra. Örkény állítólag meg is jegyezte a látványra: Ha Makk Karcsi ül a tankon, el lesz szúrva az egész forradalom.”

Read more: offforever.blog.hu/2012/10/22/1982-ben_jelent_meg_karinthy_ferenc_budapesti_osz#ixzz3pNVae5vu
@taga20:

öreg hiba, ha kimarad!

pedig @jaegtoer: még meg sem említette az óriási előnyét!:)))

tudtad, hogy a diófa alatt és környékén nincsenek legyek? nem szeretik!
@jaegtoer: tévedés. én kiteszem a gyertyát az ablakba. meg taga is. igaz, ő egy gyújtógyertyát a hondából.
@jaegtoer: és akkor csodálkozol, miért nem gyarmatosítottuk még az Andromédát, amikor pedig genetikailag, történelmileg és gyöknyelvileg ilyen tökéletesek vagyunk

nyeles fésű, b+, nyelesfésűvel tékozoljuk el nemzeti tehetségünket:(((
@guma: nincsenek a francot, 4 diófánk van, s millió legyünk
@habakuk000: mi bajod van neked a nyelesfésűvel, b+?
csak nem nyelvtangeciskecc itt?:))

"a favágás se jobb, mint az ültetés, én először vágok, utána ültetek"

ja, tegnap láttalak haver:)))))))

www.napiszar.hu/Thumbnails/25962.w-800.h0.q100.jpg
@habakuk000: ne duma, kígyóbűvölő. hogy is volt? szabadság, egyenlőség, paradicsom? ez a tudás szempontjából almás
@Eszter jött:

"bejött nekem az élet!
ne legyen még vége a napnak! ))) "

ha vége is lett annak a napnak, a csodák csak folytatódjanak nyugodtan tovább! :))))
@parti_giano: Az almát és a paradicsomot hanyagoljuk nemzetünk szent ünnepén lécci, még a szolovel se végeztem ott fagy meg az egész, ha nem lesz szerencsém.

Tessék magasztos dolgokról irni.

Állitólag kiteljesedik a konyvcserelo , őket nem ismered?
E-bookot nem lehet cserélgetni, igy nekem tok ismeretlenek
@habakuk000:

Tiltakozok! Én nyeles nőt, perverz fésűt...stb. említettem, úgyhogy az Andromeda-nak van oka rettegni! Menni oda szok foldi emberke fészülni ész nyeleszni ész cseresznyészni külün-külün tálkákból.
@taga20:

Az más. Az közösségi tűzifa-szolgáltatás önerős igénybevétele. A képen nem Haba van, hanem az elmúlt 25 év nyertese, aki nincs az út szélén hagyva, ami úgy is van, mert az, ha jól láttam, éppen egy park.
@habakuk000:

"_Az almát és a paradicsomot hanyagoljuk nemzetünk szent ünnepén _"

magyar narancs?
@jaegtoer: ha így folytatod, akkor fokhagymát dug oda, ahová taga a fésűjét.
@habakuk000: menjek segíteni? aztán maga szto, s tiszjacsa pint bort mér nekem.
@habakuk000: jut eszeme, ha már odafagy a fürt, lesz belőle jégbor. abban is segítek, revans lehetne a magyar narancsért.
@parti_giano: A darazsak máshogyan gondolják. Most szedjük amit még nem ettek meg
@parti_giano: Jöhetnel választható szorakozasok: Dio, szőlő paradicsom
@parti_giano: Es annyi gödröt adhatsz, amennyit csak akarsz. Nem csak tizet mint tagaeknal
@parti_giano:

"_ ha így folytatod, akkor fokhagymát dug oda, ahová taga a fésűjét._"

Jobb, mint a cseresznyepaprika:)
@habakuk000: megyek. viszem tagát is, oly mindegy neki, hol ássa a lyukat.
Nógrádi egy külön ketrec (alkotó és lakó). Igazi Wendriner.
Talán még a körmeit is tudja csattogtatni a sötétben.
@parti_giano: bakker, ez a gödörásás nem fehér embernek való. még jó, hogy cigány vagyok:))
@Gábris szomszéd: ja, majdnem elfelejtettem:)

gondolom, nem az ultrák, meg a cöf miatt.
@Gábris szomszéd: elmegy, de az a szín! édesistenem!

egyébként, geciputyin kipróbálhatna egy jegesmedvét egy az egyben:)))
@taga20: "gondolom, nem az ultrák, meg a cöf miatt."

Nem hát, sokkal inkább az érdi esztergályosoktól. :)
@Gábris szomszéd: öreg, te tényleg szerelmes vagy fletóba.

ennyit a felesége nem emlegeti, mint te:))

ja és, gondolom a jobbikosok a fityesszel és a ruszki nagykövettel, a hős orosz 56-os katonákat koszorúzzák:)))))))
@taga20: A jobbik ha jól tudom a Corvin közben emlékezik.
@Gábris szomszéd: remélem a ruszki nagykövetségtől kértek engedélyt, me ha esetleg, netalántán nem, ako nem fog jönni a rubel:))

bélát má úgy is elbukták.
@Gábris szomszéd: hát, jobb fejek, az fiksz:)))
@taga20: mert rosszul szervezed, ha partival itt tevékenykednétek, tán a vasmagig is leásnál nagy lelkesedésedben

most szedem le a cefréről az új vörösbort:)
és ez ilyenkor a legfinomabb

régebben érdekesebbek voltak az ünnepek, ezek tényleg ennyire félhetnek, hogy elhúztak melegebb éghajlatra?
@taga20:

"_ez a gödörásás nem fehér embernek való. még jó, hogy cigány vagyok:))_"

Ne hivalkodj meg panaszkodj, hanem áss! [gondolj arra, hogy vkinek:) ásod, csak aztán vigyázz, nehogy a Csendes-óceánban köss ki]
@guma:

Kösz.))
Mentségemre legyen mondva, a tegnapi nap teli volt kellemes meglepetéssel.

A múlt héten meghalt a páciensem, akit másfél évig gondoztam. Bármennyire is szakmánkkal jár az elmúlás, azért mégis nehéz megélni, hogy az az ember, akit hosszú ideig etettem, itattam, fürdettem, pelenkáztam, már nincs többé.
Ezzel együtt eltűnt a család, amelyikhez annyira kötődtem, az ottani barátaim.
De nem sok ideig bánkódhattam.
Másnap felhívtak az ügynökségtől, hogy azonnal szükségük van egy ápolóra, aki jártas Parkinsonos betegek gondozásában. Jó hely-ennyit mondtak.
Bónuszokról szó sem volt.
Ilyen ez a popszakma.
@taga20: "bélát má úgy is elbukták"

Ne viccelj, ők nem olyan dilettánsok mint a tengerentúli kollégáik. :)

pcworld.hu/kozelet/kozepiskolasok-tortek-fel-a-cia-igazgatojanak-a-fiokjat.html

Amúgy meg:

youtu.be/Og4e3JlhaZ4
@Eszter jött: Ha már szóba hoztad. ;)

Felvidéki „leleplezés”: Szávay a szlovák titkosszolgálat ügynöke

jobbegyenes.blog.hu/2015/10/21/felvideki_leleplezes_szavay_a_szlovak_titkosszolgalat_ugynoke
@Eszter jött: Szóval ;)

"Amikor kiderült, hogy Szávay István képviselői irodát fog nyitni Dunaszerdahelyen, lelki szemeim előtt a következő jelenetsor futott végig: sajtótájékoztató pogácsával, ásványvízzel, megspékelve néhány hegyekből leutaztatott matica slovenskás ellentüntetővel. Kötelező szlovák közlemények a fasizmustól való elhatárolódásról, identitászavaros önjelölt politológusok elemzése a békés szlovák-magyar együttélés veszélyeztetéséről, levezetésként pedig Stockholm-szindrómás felvidéki bloggerek 35 lájkot érő kirohanása a tapló neonácik pofátlansága miatt.

Egy képzeletbeli kémcsőben a rablott vagyon miatt súlyosan frusztrált szlovákok és a túszul ejtett, megfelelési kényszerben vergődő felvidéki magyarok így léptek volna reakcióba egy csöppnyi magyarországi radikalizmustól. Már ha „radikalizmusnak” lehet nevezni azt, hogy egy magyarországi képviselő magyar embereknek, állampolgároknak, szavazópolgároknak (!) irodát nyit, ahová egyébként bárki betérhet kínjával, bajával. Hogy ebben mi a „radikális”, azt nehezen lehetne elmagyarázni egy perui, de akár egy lengyel átlagembernek is. Sőt, igazából bármilyen normális embernek."
@Gábris szomszéd:

Otthon, Gábris. Magyarorsyágon annyi irodát nyithat, amennyit akar.
De Szlovákiában??!!!

De maradjunk a tiszta forrásnál.
"Szávay portálunkhoz eljuttatott közleményében kifejtette, hogy nem Robert Fico fogja eldönteni, hol nyithat irodát a Jobbik. Azt üzeni Robert Fico kormányfőnek, hogy most még van néhány könnyű éve, de amint 2018-tól a Jobbik kormányozza Magyarországot a nemzeti önfeladást a nemzeti önrendelkezés politikája váltja fel."

Hogy is van ez? Egy szuverén országban nem az adott állam kormányfője hozza a szabályokat?
@Eszter jött: Semmi extra csak a szokásos műrettegés. ;)

"Mert ha Szávay valóban provokálni akart volna, akkor elment volna Turócszentmártonba, ahol nagyítóval sem lehet magyart találni, és a tótok arcába tolta volna a piros, fehér, zöld kettős keresztet, hadd őrjöngjenek. Ehelyett a felvidéki magyarság központjának számító Dunaszerdahelyre ment, mondván nem csak négyévente, a szavazások alkalmával akar érdeklődni a felvidéki magyarok hogyléte felől. A helyi magyar pártok pedig ahelyett, hogy üdvözölték volna a kezdeményezést, egyben kérve a többi magyarországi pártot, a Fideszt, az LMP-t és az MSZP-t is, hogy kövessék a példát, éljenek ezzel a lehetőséggel, begörcsöltek, és egymással versenyezve kezdtek elhatárolódni.

Hogy mitől, azt maguk sem tudják, de jó hangosan kell a farkasokkal együtt üvölteni, hogy utána Pozsonyból megkapják a fejsimit: jó magyarok vagytok, nem vagytok irredenták. Az iskoláitokat persze bezárjuk, mint a huzat, hiszen nincs magyar kormány, ami megvédene benneteket, meg hát a nyelvtörvényt és az állampolgársági törvényt sem vonjuk vissza, Unió ide vagy oda, de legalább nem toloncolunk ki titeket egy erőszakos népességcsere keretében az országból. Ugye milyen békés, konstruktív ez a szlov-magyar együttélés?"
@Gábris szomszéd: ártu, ezek a kibaszott nem dilettáns ruszkik, még egy normális kocsit se tudnak összehozni. eszt is a rönyó dobta nekik össze:))))
@jaegtoer: igenis, jégevtárs! a dolgozó nőket szolgálom:)

ja és gyúrok a hónap dolgozója címre, csak erős a mezőny:)))))

www.napiszar.hu/showPost/A_honap_dolgozoja_6
@Eszter jött:
"Azt üzeni Robert Fico kormányfőnek, hogy most még van néhány könnyű éve, de amint 2018-tól a Jobbik kormányozza Magyarországot a nemzeti önfeladást a nemzeti önrendelkezés politikája váltja fel.""

eszt, hogy kell érteni? szerinted a jobbikosok hülyék, me szerintem azok.
@taga20: Ne engedd magad félrevezetni. :)

"A magyar kormánytól nem vártam sokat, hiszen két pálinkázás között, öt év sunyítás és kussolás után Ficótól nehezen lehetne számon kérni bármit is. De már Szijjártó hallgatása is minőségi változás lett volna a Martonyi-féle „Mindenkinek Lábtörlői Vagyunk” politikához képest. Szijjártó Péter pártérdekek motiválta provokációról szóló közleménye minden kétséget eloszlat afelől, hogy valójában mennyivel lett tökösebb diplomáciánk.

És amikor az ember már azt hinné, hogy nincs lejjebb, ezt már nem lehet hova fokozni, akkor jön a mindenkor mértékadó Új Szó, a felvidéki magyarság legolvasottabb napilapjának online kiadása, amely nem kevesebbet pedzeget, mint hogy Szávay István, a Jobbik alelnöke valójában a szlovák titkosszolgálat (SIS) ügynöke. Kérdőjellel persze."
@öregmatróz: nem gondolod, hogy azé nem vagyunk még annyira hülyék?...kkk
@evasanyoca:
Igen. Ezt próbáltam a guma által betett pupu blog lájkolásásval alátámasztani.
Mi korán születettek azért nem felejtettünk mindent el...))))

kkk
@öregmatróz: ha csak egyszer tennék tisztába a dolgokat őszintén úgy igazából, akkor lehetne megünnepelni igazán a forradalmat, de amíg csak sunyi mis-más van meg egymás le libsibolsizása addig reménytelen...:((
@Gábris szomszéd: rendben, ako amit te beraksz azt nem veszem figyelembe. kösz, hogy szóltál, rendes vagy:))
@Gábris szomszéd: a faszom ki van má a hantástól. nincs más témád? beszéljünk az efegyről, kocsikról, vagy a motodzsipiről:))
megemlékezés
kissé vulgárisan
Haynal Imre professzor, amikor 56 után egy elvtárs előadásában hosszasan beszélt az ellenfordalomról , hirtelen közbeszólt, hogy mit beszélsz te itt a forradalomról, mikor végig a budin ültél...
@taga20: Ezeken kívül valami más téma? :)
@Gábris szomszéd: csak olyan ami téged nem érdekel, mongyuk csöcsök, puncik, stb.:))

na találtam valami, me ehhez minden magyar ért, kivéve akik csinálják:))

444.hu/2015/10/23/nincs-tul-nagy-osszefogas-a-potselejtezo-elott
@taga20:

Hogy kell érteni? Szó szerint.
Ha a jobbik kormányra kerül, befellegzik a határon túli magyaroknak.
Tesznek róla.
De az is lehet, hogy egyszerűen csak elfogyott a gumicsont Szávayéknál.
@Gábris szomszéd:

Bacca a csőrötöket az Új Szó, a Bumm, nem beszélve a Paraméterről. Ugyi? )))
@Gábris szomszéd:

Ezt hozta le az Új Szó:
"Az iroda tulajdonosa Cséfalvay Pál, aki az autonómiatörekvésekről elhíresült egykori Harmonia AT Polgári Társulás elnöke volt. 2009-ben lapunk kiderítette, hogy a társulás alapszabályzatát tartalmazó elektronikus dokumentumot Igor Cibula, az SIS egykori tagja hozta létre. Cséfalvay tagadta, hogy kapcsolatban áll a titkosszolgálattal. A belügyminisztérium 2009-ben feloszlatta a társulást. Szávay nevetségesnek nevezte a felvetéseket. „Úgy tudom, hogy magánszemélytől bérlem ezt az irodát. Miért kellene, hogy ez engem érdekeljen?” – reagált a képviselő. Szávay nagyjából negyedévente egyszer fog Dunaszerdahelyre látogatni."
ujszo.com/online/kozelet/2015/10/16/nem-erdekli-a-jobbikot-a-sis-es-mult

A csúsztatás magasiskolája. ))))
@Eszter jött: Esetleg a bolhából elefántra vagy netán a megfelelési kényszeres magyarokra gondoltál? :)
@Gábris szomszéd:

Idehozol egy "írást", ami nyilvánvaló hazugságot tartalmaz. Terjeszted.
Nem bosszant?
@Eszter jött: Miért téged bosszantanak dezsőke hazugságai? :)

Róla a következőket tudjuk: 1998-ban az Internetto svájci mutációjának alapítója, majd 1999-től 2001-ig az Index külső munkatársa.2003 óta a hvg.hu újságírója, majd szerkesztője. A 2006-ban megjelent - városi legendákat, tévhiteket és hoaxokat feldolgozó - Legendavadászat című könyv társszerzője. Ennyi. Azt nem tudjuk, van-e felsőfokú szakirányú végzettsége bármilyen területen. Ha van, titkolja, ezt jól is teszi, az intézmény jó hírére való tekintettel.

Tehát tudományos munka: 0, szakmai eredmények: 1 db bulvárkönyv társszerzősége.

Amúgy melyik hazugságra gondolsz pontosan ebben az írásban? :)

jobbegyenes.blog.hu/2015/10/21/felvideki_leleplezes_szavay_a_szlovak_titkosszolgalat_ugynoke
@Gábris szomszéd:

BAZDMEG! PONGRÁCÉK ÁTADJÁK AZ OROSZOK LÁNCOS KUTYÁJÁNAK A LYUKAS ZÁSZLÓT!!!!!!!!!!!

bazdmeg, én valami párhuzamos univerzumban élhetek!

hánynom kell tőletek!
@Eszter jött: Bár ha te is hiszel ebben a titkos ügynökös hülyeségben akkor már értem. :)

"Magyar viszonylatban egy ilyen eszmefuttatásért már villogna a szerző alufóliasisakos gifje valamelyik erre érzékeny portál konteó rovatában. De ez a Stockholm-szindrómás felvidéki véleményformálóknak belefér. Csak az irodanyitás nem."
@taga20: Mert nem érted a lényeget kicsilego. :)
@taga20: Tudod azóta jumurdzsákék a labancok sőt még a nácik utódaival is jóban vagyunk, miért ne lehetnénk az oroszokkal is? :)
@Gábris szomszéd: ako, terics haver, me eddig csak térdeltél putyin evtárs előtt. gondolom a térded má cserepes:)
@Gábris szomszéd: azé drága galambom, me ők most a szövetségeseink itt ott.
a ruszkik meg pénzelik a mocskot juróban, hogy bomlasszanak minket.

ennyi a különbség, meg annyi, hogy a magyar főfaszok inkább elhúznak a picsába, mint hogy eszt a tetves putyint elküldenék a bús picsába.
@Gábris szomszéd: vagy esetleg lehetnétek a magyarcigányemberekkel és a magyar zsidósággal.....olvaslak Gábor, és úgy döntöttem, beleolvask a kurucinfoba és a Mandiner kommentfolyamába....hogy ott mik folynak, édes istenem, szégyellem.....és te hogy-hogy nem ?....soha ne kerüljön hatalomra egy ilyen durva, rasszista, soviniszta, nacionalista, homofób ostoba lumpenproli falka!!!!!
@Gábris szomszéd:

Fehéren-feketén kiderül az általam linkelt cikkből, hogy az Új Szó nem Szávayról írt, hanem arról az "úriemberről", akitől bérli az irodát. Neki tulajdonítanak titkosszolgálati kapcsolatokat.
A jobbegyenes cikke tömény hazugság.

Nemrég még felmagasztaltátok a szlovákokat Ficoval együtt. ))))
@evasanyoca: csókollak! remélem a hétvégén nézzük együtt az efegyet, meg a motodzsipit!:)))
@taga20: én is téged kisbubus! nézzük biza, ha bele nem durmol az anyó....kkk..majd készítek egy kis nyakolajat a kezemügyébe, akkor nem nyom el a buzgóság...kkk
@evasanyoca: Én is ebben bízom. Amúgy én kurucot és mandinert sem nagyon olvasok.

@taga20: Haver te jobban szereted beszopni a démonizálást mint én fletót. :)

@Eszter jött: Azért nyugtass meg, hogy te sem tulajdonítasz kémkedést a jobbiknak, amikor meg akarják várni a jogerős ítéletet ill. a nem létező bizonyítékokat Bécivel kapcsolatban. :) Remélem érted a költői párhuzamot.
@evasanyoca: rozsdásodásra én is nyakolajat szoktam inni, bevált, csak másnap hasogat a fejem:)

na arra, mit javasolsz?:))
@Knósszosz: +1, hát most mondd, ez a Vona is folyton háborúzna, hogy kik ellen kell védelmezni, fogalmam sincs, még a végén kirobbantják a nagyfőnökkel a 3-at:(( !
@Knósszosz: Nyugi ők utánuk voltak. Amúgy a jelenlegi tolvaj banda sokkal veszélyesebb. :)
ha megígéred, hogy nem mondasz rám csúnyát, elárulom a titkom.....kkk
@Gábris szomszéd:

Megteszi, egy " bocs, ezt valóban benéztem", avagy " rájöttem, hogy neked van igazad" is.
Mert ugye, úriember tud veszíteni.
Ellenkező esetben nem úriember.
@evasanyoca: Szerintem marhára nem háborúzna, főleg mivel neki is van egy szép gyermeke.
@Gábris szomszéd: az kettőnk között a differencia, hogy te kivered fletóra, én meg hányok putyinra:)
@Eszter jött: Nincs ilyesmire szükség, mivel az nem egy tényfeltáró cikk volt, hanem egy ugyanolyan véleményposzt mint mondjuk itt fabiusé szokott lenni. Azért az is mókás, hogy sikerült megragadnod annak lényegét. :)

Ja és szerintem írd meg oda nekik, hogy mekkorát hazudtak, hiszen ugyanúgy tudsz ott is kommentelni mint itt.
@Eszter jött: ezek szerint, én vagyok itt a legnagyobb úriember:)

bár mostanában egyre kevésbé:)))
@taga20: Ezt is elég rosszul tudod. :)
@evasanyoca: gondolom eszt nekem lökted birinéni?:)))
@taga20:
Marha:))
Amúgy voltam.
Köllött ez meg az, de csak kicsibe. Van itt egy kis bolt, benéztem. Nyertese a vasárnapi bezárásoknak. Amúgy jó fideszesek... Az elszólásaikból ez egyértelmű. Viszont kulturált, tiszta, nagyon jól ellátott - ezt a javukra, de tényleg!

Söröd efendi??
Ezek a rohadt jobbikosok állandóan csak háborúzni akarnak.
:(

youtu.be/q5Lhx2b2VbE
@Gábris szomszéd: haver, én mindent rosszul tudok, amit másképp gondolok, mint te?

remélem misén voltál, me ako megbocsátok:)
@taga20: igen,persze, hogy milyen lökött vagyok, bocsi...kkkk
@Gábris szomszéd:

Nagy szükség lenne rá.
Főleg azért, mert az olvasótáborának halvány fogalma sincs azok életéről, akiket olyan harciasan védelmeznek.
A határon túli magyarokéról.

Stockholm szindrómának nevezi / te is vele együtt/ a békés együttélést.
@Eszter jött: Ha úgy érzed akkor bátran írj nekik.
@Knósszosz: bakker, te is a cébéjába jársz?:)))

egyébként kifogytam, pedig egésznap a földet túrtam, és megérdemelném:)))

galériád áll még, vagy nyekereg, mint gecivitya?

ja és remélem felkészültél!:))

www.napiszar.hu/showPost/Hetvegen_kiengedik_Lajcsit
@evasanyoca:
A hármat bizonyosan nem, de egy 56 2.0 az szétbaxná ezt az amúgy is széthullott országot. A jobbik ultrái nem tagadnák meg magukat. Nekik csak apropó kell a hőzöngésre, és ehhez elég bármilyen primitív indok. Tök mindegy ki-mit mond erről, 2006 az ő művük, ez világos.
@evasanyoca: rendben, eszt ako kibogoztuk, de a lényeget még nem árultad el:)
@Gábris szomszéd: Gábor, ezeket a félgúnyos megjegyzéseket nem kell, hiszen fröcsög a kommentelők szájából a háborús retorika, mindig valakiket "ki kell irtani" stb....én beírtam igen egyszer a kurucra, hogy mit is képzelnek, disztingváltan és nyugodtan, hát engem még olyan ocsmány stílusban, mint ott sehol nem kurváztak le és ajánlottak szabadprogramot orálisan a harapós lóval....förtelem, még azt is kikérném a helyedben, hogy politikailag egy oldalon állok velük....szörnyű.
@taga20:
1. pancsot sosem iszom
2. rövidben csak vodkát iszom, abból is csak a sztolicsnajat és csak uborkával együtt, ezért bármennyitől sem fáj a fejem
3.sörre bor----mindenkor---de csak minőségit
4. sör---stella, radeberger
5. bor----soproni kékfrankos, móri ezerjó, egri leányka
6. borra sört meggyötör....nem iszom.
@taga20:
Ez nem CBA, azt nem csípem.
Lajcsi meg egy lúzer. Lopni nem ilyen kisipari módszerekkel kell, az mindig bukó. Tanulmányozni kell a fidesz ide vonatkozó kutatásait, essetunni?:)
@evasanyoca: Lumpen elemek sajnos minden oldalon vannak. Kikérni meg szerintem nem a politikai oldalakat kell, hanem az emberhez méltatlan viselkedést, beszédet.

www.origo.hu/itthon/20151020-fenyegetes-facebook-orban-viktor-ceausescu-diktator-demokratikus-koalicio-fidesz-greczy-zsolt.html
@taga20:

Szaktárs!
évásanyóval finoman...
me megrántom az egér zsinórját és kiesik alólad a szék...:)))
@Gábris szomszéd:

Mit írjak én egy elvakult, beszűkült tudatú csőlátónak?
Minek?
Neked írok. Te hoztad ide először egy linkben, aztán részletekben a "véleményt".
Minden bizonnyal azonosulsz vele.
Bár most úgy látom, bújnál ki a felelősség alól.
Késő.)))
@Gábris szomszéd: Noha kissé meglep, hogy a MASZOP és utána a FIDESZ üdvöskéjét véded, de hadd reagáljak. Az, hogy eddig senkit nem érdekelte, hogy mi a háttere, az nem menti fel azalól, hogy hazudott, csalt és baromságokat beszél. Annak, hogy ez most derült ki, lehet más oka is. Amíg triviális igazságokat mondott, igaza is lehetett (nekem is volt ilyen benyomásom, de nem hallottam túl sokszor), még ha nem is az ő gondolatai voltak. Aztán amikor beállt a sorba, akkor amit visszhangzott, az a politikai mantra volt, amit meg magától mondott, miután elhagyta a pfujkommunisták és tudjukkik által eddig rákényszerített dolgokat, egyből megmutatta, hogy mire képes magától.
@Knósszosz: pontosan...ezt próbálom Gábornak is megmagyarázni, de nem akarja érteni, pedig okos fiú, ha hatalomra kerülnének, előbb utóbb az ultrák szabnák meg a játékszabályokat, Vona meg félne nekik ellentmondani......meg csapódnának a neonácik....szóval szörnyű lenne......:(
@evasanyoca: huuuuuuuuuuu, te sem fertőzésben foksz meghalni:)

mind kinyírod:))))
@öregmatróz: bakker, egy másodpercen múlt:)

bírom az öreglányt, pedig amikor itt felbukkant, kivert tőle a rossznyavaja:)))
@öregmatróz: óh, te igazi lovag vagy, de mivel érdemeltem ki ezt a kedvességet?....ne félts tagabébitől, ő sose bántana engem, mer szeressük egymást mán nagyon-nagyon régen.....kkkkk
@taga20: de azóta mán jobban megismerté, ugye aranyom, és azóta már a hátadon is szőr nőtt tőlem....kkkkk
@Eszter jött: amióta volt egy jó napod tegnap, nagyon megértő lettél, még az ilyen feketeangyalokkal is, mint ártu:)))
@evasanyoca:

tagabébi ))))
nagyon tetszik.
@evasanyoca: sőt az orrszőröm, meg a seggszőröm is neki iramodott:))))))))))
@taga20: mit gondolsz hogy maradtam életben fagyott fókazsirral és céklalevessel 5 évig???......semmi bajom.....de és csak pityizálgatok néha és nem vedelek...kkk
@Eszter jött: nana csajok, le lehet rólam pöccenni!:)))

ma nem én vagyok a téma!
@evasanyoca: pedig egy jó kis fókazsíros kenyérért, most mit nem adnék:)))
@Eszter jött:meg ha valamit nem jól értek, vagy értettem, akkor más leostobázott, és jött tagácska és ujból elmagyarázta, és kérdezhettem tőle, nem hülyézett le és volt hozzám türelme....ezt egy skorpió sosem felejti el......a rosszat sem, sajnos, de a jót pláne....kkk
@taga20:nem hiszem bogaram, ott undorító, ahol van, első dolgom volt megtalálni a kgst-boltot....kkkk
@Kuviklacz:

"Na de mi is Nógrádi bűne?

Szakértőként a migráns ügyben egyetértett a kerítéssel és az EU külső határainak védelmével, ezen felül azt állította: van terrorkockázata a tömeges bevándorlásnak.
Ahhoz, hogy valaki egyetértsen ezzel a két állítással nem kell szakértőnek lenni. Csak működésbe hozni az agy frontális lebenyét.

Nem tisztem megvédeni Nógrádit, megvédi ő magát.

Az egészben csak az szúr szemet, hogy van egy ember (legyen az X.Y) aki vette a bátorságot és nyilvánosan elmondta a véleményét, ami egybeesett az éppen regnáló kormánnyal és történetesen a magyar közvélemény többségével (mint az kiderül a közvélemény-kutatásokból), de nem egyezett Soros Györgyével – hoppá, a csávó csakis szélhámos lehet. Brilliáns, egylépcsős következtetés. Mert nem elég, hogy megoldasz egy matematikai problémát, az sem mindegy milyen elegánsan!

Anyám egyetért Nógrádival, leleplezitek srácok?

A szomszéd is egyetért a kerítéssel. Sőt, neki magának is van! Ezek mindenhol ott vannak, sosem tudhatod épp nem mögötted építenek-e fel egyet. Résen kell lenni. Le kell leplezni őket időben!
Aki járt már főiskolán, egyetemen, akár csak naiv antropológiai céllal és találkozott már ott tanító bennszülöttekkel, az tudja, hogy két archetípusa van a tanároknak. Az egyik jól beszél, imádják a diákok, szórakoztató, jó pedagógiai érzéke van, gyakorlatias, hatékonyan ad át tudást, de nem erőssége a publikálás, nem ír jól, nem rukkol elő új dolgokkal. Meg van a prof. Aki már 40 évesen nemzetközi „sztárokkal” írt közös kötetbe, mindene a tudományos teljesítmény és a szakmai közösség elismerése, de a diákokra szarik, kivéve, ha azok láthatóan különleges képességekkel bírnak. Például nagy a mellük. Vagy megoldanak egy matematikai sejtést.

Sok embert ismerek, akik az első kategóriába tartoznak és kiváló főiskolai, egyetemi oktatók. Ha bejártatok volna az órákra Dezső, Bede, Bide meg a haverok és nem a Höflinger Panni által fénymásolt hajtogathatós puskákkal töltitek ki a teszteket, akkor vágnátok milyen tanár lehet a Nógrádi.

Nógrádi György persze bármi más is lehet. Mert ez valójában lényegtelen.

Azzal kell vitatkozni, amit mond. Nem attól lesz igaza és nem attól téved, hogy hány diplomája van, hány szervezet és hány felügyelőbizottság tagja. Ha hagyjuk, hogy a Wikipédia gondolkodjon helyettünk, akkor persze fontos, hogy azt a cikket, amit mi is visszamantrázunk, hányszorosan habilitált egyetemi oktató írta.

Szóval inkább jártál volna be az órákra hülyegyerek, akkor azzal is vitatkozhatnál, amit mond." :D

888.hu/article-a-nogradi-ugyrol-jartal-volna-be-inkabb-az-orakra-hulyegyerek
@taga20:

Fájóbb és fontosabb a téma számomra annál, hogy átmenjek vulgárisba.

Két évet vártunk arra a 24 órára. Úgyhogy ha szólsz róla, csak finoman!
Nincs itt kollégának ezt sajnos már nem kell bemutatni. :(

ZDF - Az iszlám hatása Németországra

youtu.be/PwI_ohh66h8
@evasanyoca:
Nevezzük az ultrákat szélső jobbosoknak.
De ez nem változtat azon, hogy a Jobbik huncutul kacsint rájuk. Ja, és a fidesz is, ha az érdekeik épp azt diktálják. Amúgy a jobbik nem elválasztható a náci ultráitól. Egy seggből estek ki - persze vannak kivételek - a büdös életben nem szavaznék rájuk.

Az elveik meg...
Ha tendenciózus lesz az a gyakorlat, hogy megtért(...) nácikból askenázi nyelvtan tudósok lesznek, akkor a zsinagógák tele lesznek non-huzatos pöcsű EP képviselőkkel, oszt nézhetünk nagyokat.
Megint csak hányinger...
@taga20: B+ meg nemsokára jön a 7 rész, aminek ugye az a címe, hogy "Ébredő Erő". :)
@Gábris szomszéd: ugye nem haragszol, ha az általuk most gründolt 888.hu számomra nem mérvadó. bocs....JT-nek jobban hiszek, őt olvastam először ebben a témában.
@Eszter jött: vettem az adást cica, beszéljünk inkább a hüvelygombáról:)))
@evasanyoca: Egem nem zavarhat, hogy ki miben hisz. :)
@evasanyoca:

ismerős.)))
egy rák sem felejt.
@Gábris szomszéd: Kösz, hogy megosztottad velem a komplexusaidat. Sajnos nem tudok rajtuk segíteni. Ha esetleg a valóságból is tájékozódnál, lehet, hogy elmúlnának.
@Knósszosz:meg sem fordult soha a fejemben, hogy a jobbikra szavazzak.minden szavaddal egyetértek!
@Gábris szomszéd: aki a 888-at ide bebassza az egy fasz! egy gnóm, mint a gnóm!
@evasanyoca: Ja és számomra sosem volt lényeges, hogy egy vélemény hol jelent meg. JT-nél amúgy én csak egy szaros náci vagyok, aki nem szólhat. Nyilván mert ő pláne komolyan veszi a véleményszabadságot, arról nem is beszélve, hogy "komoly" ismeretekkel rendelkezik az emberek meg ill. elítélésben. :)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: nehogy aszt, mond hogy megint
éjszakai műszakba mész!:)
@Eszter jött: mán csak egy hal hiányzik mellénk.....kkkk
@Kuviklacz: Háááát dezsőke "valóságát" meghagyom inkább neked. :)

@taga20: 444 semmivel sem kevésbé gnóm. :)
@öregmatróz: merre csavarogsz nem fiatal Popejkém?
@Gábris szomszéd: hát szerintem géefgé a gnóm, szerintem mindenkit kenterbe ver! ja és hogy a mi pénzünkből gnómkodik az má csak hab a szaron, de zabáld csak haver, ha neked ez teccik:)
@Gábris szomszéd: de Gábor, hát csak van valami alapja annak, hogy nem csak JT, de gyakorlatilag Imola, Rodeo és én nem nácizunk, mindenki más igen???....lehet, hogy nem vagy náci, de úgy viselkedsz......valamit elrontasz, vagy rossz blogon akarod népszerűsíteni a jobbikot.....kkkk
@evasanyoca: Kedves tőled, de nem kell több időt szakítanom rá. A viselkedésem megítélésében, nekem bőven elég a családom visszajelzéseit figyelni. :)
@taga20: Hát mindenkinek vannak kenyéradó gazdái, hát még akkor egy 444-nek vagy dezsőkének. :)
@Gábris szomszéd: ahogy gondolod, tegyél belátásod szerint, csak tudod, már nekem kínos sokszor ahogyan beszélnek veled, megalázó és bántó, nem hiszem, hogy élveznéd....de mondom, ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz, eddig is megvoltam veled, ezután sem változtatok..:))
@Gábris szomszéd: hát még vonának.

szánalmas fasz vagy, ha szerinted
géefgé közpénzből kitömött szardarab, ugyanolyan, mint a 444, a vinszent, vagy a gyík. egy hulladék.
@taga20: egy hulladék vagy akkor. mielőtt még valaki.
@taga20:látod, én nem tudom így összehozni, de valahogy ezt akarom gabi tudomására hozni, hogy nem jó szemszögből nézi a dolgokat...
Ugyanis kezdek torkig lenni az egyetlen általam hallgatott rádió folyamatos kreatív tarhálásával.

Arató szövege egyre szégyenteljesebb és nyomulósabb.
Észrevehetnék, hogy így és ennyiszer kontraproduktív.
Most ezek a statisztikák a hallgatók és támogatók arányáról,....mélypont.

A köztársasági elnök választás például nagyon idétlen módja a telefonbevételek növelésének. Mondhatják, hogy játék, de túl átlátszó a mögöttes érdek.

Az a táncos ajánlat pedig...hadd ne minősítsem!

Legrégibb bajom velük, hogy nem voltak folyamatosan szolidárisak és együttműködők Nagy Navarroékkal. Ezt máig nem értem.

Nem tetszik, hogy a szombat délutáni Hetes stúdió törzstagja B. Gy., akinek egész héten halljuk a véleményét az aktuális eseményekről. Újat itt nem tud mondani, viszont elfoglalja a helyét egy külsős, meghívható vendégnek, akitől hallhatnánk újdonságot.

És bár jó,hogy Bolgár úr megszólaltatja például Kósát, de ő 8-10 percben is ugyanazt a bizonyítványt állítja ki magáról, mint 20 percben. Kár ennyi időt pazarolni rá.

Túl sokat beszélnek magukról és túl sok a bevételekért való nyavalygás.

Kicsit felhúztam most magam, de mégis vannak műsoraik, amit ki nem hagynék.
@Gábris szomszéd: Eva Braunnak se volt egy rossz szava se, a párjára.
@beszéljünk a klubrádióról: "Ugyanis kezdek torkig lenni az egyetlen általam hallgatott rádió folyamatos kreatív tarhálásával."

hát haver, csak két moccer van erre. kicsengeted a működési köcségeket, vagy szósz vityának, hogy ne csak a lakájmédiájára köcsön, a közösből.

gondolom te egy árva fillért se adtál nekik, pedig hallgatod:))
@beszéljünk a klubrádióról:roppantul szégyellem, de én még sose hallgattam ezt az adót, úgyhogy nincs is véleményem, bocsi.
@evasanyoca: hát, szégyellheted is magad!:)))
@taga20: miből maradtam ki? te hallgatod?
@evasanyoca: természetesen, még tag is vagyok:)

szerintem jó, sok tartalmas műsor van, és rühelli a fityesz csürhe:)))
@taga20: nem rossz ajánlás...)) no majd kipróbálom...miért kell egy rádiónál tagnak lenni? és annakidején, az átkosban sokat hallgattam a Petőfit, de nem voltam tag.
@evasanyoca: nem kell, hanem lehet.

Hadd szóljon! Egyesület a Klubrádióért.

nézd meg a honlapjukat, és hallgass bele egy-két műsorba:)
@taga20: rendben, kösz, kipróbálom...kkk
@evasanyoca: szívesen, nem fogod megbánni.

na jóéjt neked, megyek héderelni, me holnap be kell fejeznem a lyukak ásását:)
@evasanyoca: "mivel érdemeltem ki ezt a kedvességet?"

avval ami átjön a szövegeiden......:))
@öregmatróz: Jézus-Mária, hát akkor odament a nymorultja, azonnal zavard vissza!!..kkkkkkkkkkkk
@Eszter jött: azt hittem, hogy ismered a társas kapcsolatok horoszkópját, vagy nem?..tudod, kivel érdemes a horoszkóp szerint kikezdeni..kkkk
@evasanyoca: " Popejkém?"

Köszi a címet....

Honnan tudod, hogy szeretem a spenótot?

kkk
@taga20: hallgathatatlanok a hírek, amiket ők ráadásul "tények"-nek hívnak!
hosszan idézik a kormány álláspontját, majd lejátsszák az aktuális orbán,lázár,rogán,varga,stb mondókát.
pl.:
hírolvasó - Varga Mihály elmondta, hogy a jövő évi költségvetésben, az 1%-os szja csökkentés miatt, több pénz marad az embereknél...blablabla...
Ezután bejátsszák Varga Mihályt, és ő is elmondja ugyanezt.
ahelyett, hogy idézetek nélkül elmondanák, hogy a jövő évi költségvetésben, marad a 27%-os áfa, nem emelkedik a családi pótlék, ismét kevesebb pénz jut, az egészségügyre és az oktatásra, stb,stb
de nem!
ők nyomják a kormánypropagandát, mert valami furcsa közszolgálati rádióként akarnak működni, Arató szerint!
szerintem meg a hazugság kritikátlan terjesztése, =/= a közszolgálatisággal.
ráadásul, ők, egy kereskedelmi rádió!
@öregmatróz: no árulkodtál a korodról és ehhez kell már nekünk a spenót, és is nagyon szeretem, rengeteg fokhagyával és bundáskenyérrel, csam-csam...kkkk
@öregmatróz: no árulkodtál a korodról és ehhez kell már nekünk a spenót, és is nagyon szeretem, rengeteg fokhagyával és bundáskenyérrel, csam-csam...kkkk
@evasanyoca: " de én még sose hallgattam ezt az adót"

Hallagasd......

Tetszeni fog.....

Rendes emberek hallgatjákkkkkkkkkkk.......

..............-:))))))))
@evasanyoca:
A fokhagyma passzol, de a tükörtojás se kutya.....!
@punkfrog™: Bocsika de nagyon kegyetlen vagy.....:(((((
@öregmatróz:ja ja, nekem van dirrekte tükörtojássütőm, tudod 4 db fér bele a szív formába, így nem szalad szanábaszéjjel a tojás...kk.. én nagyon sok tojásételt ismerek, olcsó és szeretem...kkk
@öregmatróz:ja ja, nekem van dirrekte tükörtojássütőm, tudod 4 db fér bele a szív formába, így nem szalad szanábaszéjjel a tojás...kk.. én nagyon sok tojásételt ismerek, olcsó és szeretem...kkk
@öregmatróz: nézd...degustibus.......én mindenesetre kipróbálom
@evasanyoca: Én a rántottát rengeteg hagymával és pirospaprikával.......:)))

ja és a kemény tojás.....

Na ez lesz reggelire.....

Most meg elteszem magam holnapra.

Mindenkinek szép álmokat.....
"Vona Gábor kitért arra is, hogy szerinte jelenleg nemcsak fizikai, hanem erkölcsi értelemben vett határsértők is fenyegetik Magyarországot. Ilyen, morális értelemben vett határsértőnek nevezte azokat is, akik a migránsválságot kihasználva, a nemzeti együttműködést színlelve, kaszinót, tévét lopnak."

alfahir.hu/vona_gabor_a_dicsoseg_illatat_erezte_a_szinultig_telt_corvin_kozben
@Gábris szomszéd:
Vona is nagyon lopna már kaszinót, de egyelőre be kell érnie a Teherán/Moszkva alamizsnával.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Eddig az összes "jóakarójuk" arról regélt, hogy bőven többet kapnak mint alamizsnát. :) Viszont izgi fejlemény lehet, ha Lajoska tényleg beszáll melléjük. A miniducse mér utalt erre. :)

www.atv.hu/belfold/20151022-zsoldoskoszt-a-simicska-jobbik-kapcsolatra-celzott-orban
@Gábris szomszéd:
Hááááááát, egyik szemem sír, a másik meg nevet, mire nem vetemedik Louis, hogy nehogy háthaüsse magát a jégcsákánnyal.
azért az elképesztő, hogy mennyire élvezi valaki a korrektség nélküli seggnyalást.

undorító, hogy miket védenek egyesek örömködve a tisztesség látszatát is ki/megkerülve, ünnepnek álcázva hatalom utáni vágyukat nyilvánosan kiélve, maszturbálva őrülnek meg és hordanak össze eget verő hülyeségeket...

pl ha nem is értek minden szavával egyet, de legalább az akaratot érzékelni lehet, hogy korrekten is megfogalmazható, ha hibás valaki valamiben a "csapatunkból". íme:

"Az Index nagy port felverő cikke egyrészt fontos, mert leleplezi Nógrádi blöffjeit a nem létező posztjairól, másrészt viszont kissé belecsúszik a túlfikázásba és tudományos munkásság híján nulla értékként kezeli egy igen tapasztalt egyetemi tanár teljes eddigi életművét. A legérdekesebb, hogy annak a Magyar Narancsnak a Nógrádi-portréja a legteljesebb és legkorrektebb, amely amúgy vállalhatatlanul túltolta pár hete azzal az orbánnácizással és amúgy is többnyire a bérrettegő széllib dumákat nyom. Csakhogy a rendkívül alapos munkából pont kimaradt az a kamupozikkal kapcsolatos adatgyűjtés, amit meg az Index végzett el profin.

Aki elolvassa ezeket a cikkeket, egyből vághatja, hogy a Vigyázó-féle összehangolt karaktergyilkossági elmélet egy baromság. Már csak azért is, mert a Mancsnak nyilatkozó szakértők többsége elismeri emberünk szakmai kvalitásait, a 444-féle szélhámosozást teljesen hiteltelenné téve. De akkor mi is a baj Nógrádival?"

mentalisdeficit.blog.hu/2015/10/24/higgadtan_korrekten_nogradi_gyorgy_bukasarol
ez sem rossz:

Ahol alanyi jogon jár 2000 dollár

Kész buli alaszkai lakosnak lenni. Aki az előző naptári évben végig bejelentett lakos volt, részesül az állam kasszájába befolyó olajbevételből. Alanyi jogon 2000 dollárt kapnak kézhez októberben.

No persze nem az olajcégek bevételét kapják meg az alaszkai polgárok, hanem azt a pénzt, amit az olajmultik a kitermelési engedélyért, a kitermelés jogáért fizetnek Alaszkának, mint az USA tagállamának, írta a Business Insider.

A kifizetés éves rendszerben folyik, és nagyon valószínű, hogy egyes családok már előre számolnak vele, belekalkulálják a családi költségvetésbe ezt a forrást. Hogy a természet látja az olajfúrás és kitermelés kárát, az más kérdés.

Összesen 645 000 személy részesül a bevételből. A 2000 dolláros kifizetés rekordösszegnek számít, ami azért is rendhagyó, mert időközben a mélybe zuhantak az olajárak. De úgy látszik, Alaszkában nem csökkent a kitermelési jogdíjak biznisze. Hogy lehetséges ez?

A helyi lakosok tulajdonképpen az olajbevételeket kezelő alap hozamaiból részesülnek, amely a tőkepiacokon mozgatja, fialtatja az elmúlt 3 évtizedben összegyűlt pénz. Szám szerint 51 milliárd dollárt.

Tavaly 1884 dollárt, 2008-ban pedig 2069 dollárt kaptak a polgárok, akik 1982 óta számíthatnak erre a fizetéskiegészítésre minden évben, miután a helyi közgyűlés 1976-ban elfogadta az erre vonatkozó alkotmány-kiegészítést. (Akkor 1000 dolláros csekket hozott nekik a postás.) Arról nem szól a fáma, hogy ezt a pénzt is megadóztatják-e, mint jövedelmet.

www.piacesprofit.hu/klimablog/ahol-alanyi-jogon-jar-2000-dollar/
még egy kis aranyos apróság:

Jogászszemmel: KGBéla

,
,
"Többször is azzal kérkedett a sajtónak: lemond mentelmi jogáról és erről tájékoztatta az EU Jogi Bizottságát is. Hősies kiállás, ugye?

Azért jó, ha tudjuk, hogy ez egy hatalmas kamu. Az EU parlamenti képviselője ugyanis nem mondhat le mentelmi jogáról. És persze ezt Kovács is nagyon jól tudja. Az EU Jogi Bizottságának igen részletes és hosszan megindokolt határozatában nincs is utalás ilyesmire. Arra viszont van, hogy meghallgatásán Kovács is kihangsúlyozta: a 2014 előtti cselekmények miatt nem lehet ellene vádat emelni és hogy a vele szemben végzett megfigyelés törvénytelen volt (nem volt az). Azt is állította, hogy a Btk. módosítását kifejezetten azért fogadták el, hogy az ő magatartását büntethetővé nyilváníthassák.

Ez ugye másként hangzik, mint korábbi nyilatkozatai?"

www.vasarnapihirek.hu/szerintem/jogaszszemmel_kgbela
@guma: Ugye az is másként hangzik, hogy azt nyilatkozta, örül neki, hogy most végre tisztázhatja magát és szerinte még vádemelés sem lesz. :)

nol.hu/belfold/akar-fol-is-ashatjak-a-kertemet-1570411
@Gábris szomszéd:

mosakodj máshol, máshogy.
nem közös a fürdőszobánk. ráadásul mindent összehánysz és takarítani meg képtelen vagy.
:DDDDDD

Hét erős szakmai érv amellett, hogy Nógrádi György nem szélhámos

Valakik megrendelték és kifizették, hogy kiderüljön: a szakértő nem létező tisztségekkel fényezi magát. Szerencsére a nép résen van.

A tudománnyal foglalatoskodó emberek mindig is gyanúsak voltak. A nagyon kevés üdítő kivétel egyike Nógrádi György, aki egyszerűen kimondja, amit az emberek hallani szeretnének, ahelyett, hogy mindenféle kutakodással pepecselne. Csak idő kérdése volt, hogy mikor szállnak rá a Soros György által kézivezérelt, bevándorlás- és melegházasság-párti ballib sajtóhiénák.

A ki tudja, honnan szalajtott dezsőandrások komolyan ezen akadékoskodnak, hogy valakinek az életrajzába véletlenül belekerült egy svéd akadémia? Komolyan az a baj, hogy valaki egy nem létező osztrák egyetem rektorhelyetteseként tünteti fel magát? Majd elindul az az egyetem egyszer, nem igaz, hogy nem lehet türelemmel kivárni. Az már igazán disznóság, hogy megkérdezik az osztrák kormányt, alá tudják-e támasztani, amit Nógrádi György előszeretettel hangoztat, hogy „tanácsadó vagyok az osztrák kormány mellett”. Elképesztő, hogy azon rugóznak egyes firkászok, hogy az osztrák kormány cáfolja ezt. Főleg úgy, hogy a Tanár Úr grazi professzor barátja emailt küldött a magyar sajtónak arról, hogy márpedig végez ilyen tevékenységet. Kinek hisznek jobban, neki vagy az osztrák kormánynak?

Ezer szerencse, hogy az olvasókat sem olyan fából faragták, hogy felüljenek az ilyen vádaknak. A kommentmezők tele vannak a nép bölcsességének virágaival, ezekből szedtünk egy csokorra valót, hogy egyszer s mindenkorra világos legyen, senki nem kérdőjelezheti meg a nemzet Biztonságpolitikai Szakértőjének szavahihetőségét. Ő még akkor is igazat mond, ha nem mond igazat.

Kezdjük azzal, hogy egyáltalán hogy indult az egész hadjárat Nógrádi György ellen? Gergő lerántja a leplet.

nógrádi komment

Az is gyanús, hogy közvetlenül azután fogtak hozzá a Tanár Úr lejáratásához, hogy egy, a nép szeretetét hasonlóképpen élvező embert már sikerült ellehetetleníteni. Lajcsi is a tudjukkik útjában volt, meg lehet nézni, mi lett vele. Ki lesz a következő? Pataky Attila?

nógrádi komment

Tényleg, egyszerűen nem lehet mit mondani arra, hogy az újságírók meghazudtolják, ami világosan le van írva a Wikipédián, a bolygó egyetemes ismeretének meghazudtolhatatlan enciklopédiájában. Ezek mindenkit hülyének néznek.

nógrádi komment

Arra azért nem számítottunk, hogy a mi ördögi tervünket is meghiúsítják és lebuktatják kollégánkat.

nógrádi komment

Bizonyára önökhöz is úgy toppan be mindig a vízvezeték-szerelő, hogy “most jöttem Németországból egy csővezeték-szerelési konferenciáról”, és attól fogva tudják, hogy jó kezekben vannak a vízcsapok, anélkül, hogy bármiben kételkedniük kellene.

nógrádi kommentek

Virággal csak egyetérteni tudunk.

nógrádi komment

Végül álljon itt Őrs meglátása, aki még ha nyersen is, de elénk vágja: Nógrádi igenis korunk Nostradamusa.

nógrádi komment

Az vesse Nógrádi Györgyre az első követ, aki még sose írta tele kamutisztségekkel az életrajzát.

24.hu/poszt-itt/2015/10/29/het-eros-szakmai-erv-amellett-hogy-nogradi-gyorgy-nem-szelhamos/
:))))

a kommentekért menj az oldalra. megéri!
süti beállítások módosítása