Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: www.portfolio.hu/gazdasag/20220930/megvan-mennyi-lesz-a-2022-es-nyugdijpremium-osszege-570193?utm_... (2022.09.30. 15:59) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Here Comes The Sun - máshogy www.youtube.com/watch?v=DaWBmNbxAig (2022.09.14. 22:13) Zeneszoba
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2015.07.02. 09:44 Fabius

Dajcstomi pitiáner bosszúja

Címkék: fidesz dajcstomi MPB

Van itt nekünk egy a Gömöri Zsolt ex paralimpiai bizottsági elnökünk, akit lemondása után hűtlen kezelés és csalás gyanúja miatt hallgatott ki a rendőrség. Meg van a dajcstamás végtörlesztés lobbista és alelnök, aki a lemondás után ügyvezetőként viszi a paralimpiai ügyeket. Azt megérteném, ha a történtek után fájdalomenyhítésként próbálna valami extra dolgot kijárni a megfejt szervezetnek és sportolóknak, de dajcstamás ennyire nem tökös gyerek, sőt.

A világ legpitiánerebb bosszúálló módján elkezdett lobbizni azért, hogy a paralimpikonok nehogy'má ugyanannyit kapjanak a megszerzett érmekért, mint ép társaik.

deutsch-tamas.jpg

Igen, jól érted. A Magyar Paralimpiai Bizottság ügyvezető alelnöke nem az "egyenlősdi híve", szerinte az általa képviselt sportolóknak be kéne érniük ép társaik juttatásainak 70%-val. Szerintem meg dajcs egy közepesen súlyos értelmi fogyatékos érzelmi intelligenciájával bizonyítja, ekkora taplót nem sokat hord hátán a föld. Mert mi az, hogy őfelségként nem rendelkezhetnek a parapénzek fölött úgy, ahogy csak akarnak? Mi az, hogy a szegény Gömörit egy kis végtörlesztés és egyéb himihumi után éppen análfűrészelik a nyomozók? Mi az, hogy a balhé kipattanásával a sportolók között kitört a zendülés? Milyen alapon beszélnek bele ezek bármibe? Milyen alapon várják el, hogy szervezetük ügyvezetője értük és ne ellenük lobbizzon, ha már nem bír kussban ülni a seggén a tisztújításig?

Legszebb, hogy egyrészt a történtek után még ráerősített a faszságára, de ennek ellenére maradna alelnök, mert ki más képviselhetné méltóbban a paralimpikonokat nála, aki 30%-kal csökkentené az érmek utáni juttatásokat?

A mára saját maga szerint is kevésbé fontos emberré vált dajcs szerint nem gáz, sőt, egyenesen politikai fóbiára épített előítélet, hogy káros lenne a fideszes lófaszjóskák térnyerése minden sportszervezet élén. Nyilván csak a politikai fóbiának köszönhető, hogy nem látjuk világosan mennyi jóság, szeretet és érdekképviselet van abban, ha egy sportszervezet vezetői a sportpénzekből intézik a végtörlesztéseiket, mikor a sportolóik gyakran nélkülöznek. Az is kizárólag ennek a fóbiának köszönhető bizonyára, ha én dajcs mostani lobbiját kizárólag pitiáner bosszúállásnak tudom látni. Velem, velünk van baj, ez az egész undorító szarhegy amit Gömörivel összehordott teljesen rendben van, a töredékinformáció a hibás, ami alapján - tévesen - ítélkezünk.

No, ha szerinted töredékinformációink vannak csak, akkor mi gátol meg benne, hogy előgyere a tutival tökfej?

 

1519 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr297589956

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.07.02. 11:26:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy galandféreg faszparaszt, és már ezzel is túlértékeltem
Gondolom az internetkonzultációt is szakszerűen levezényli majd nekünk. :)

hvg.hu/itthon/20150626_Deutsch_Tamas_meglepo_kijelentest_tett_a
Én úgy tudom, hogy a hűtelen kezelést felbújtóként is el lehet követni, de ha így nem is, bűnpártoló biztos lehet egy alelnök, aki tudta a kifizetést ( valahol olvastam ilyet vagy olyat talán, hogy ő javasolta, ami ugyé nem szentírás, csak egy hír, de majd a rendőrség megvilágítja ).

Majd Polt urat az ő ügyében is meghallgatják z unijóban, ha itthon megvilágosodtak?
Ez a büdösbunkó faszparaszt menjen vissza Brüsszelbe, amíg szépen van. nagyon remélem, hogy beleszalad valakibe az utcán valahol, és az a valaki istenesen szájon vágja úgy, hogy a fogazata az aszfalton végezze.
külön tenyésztik ezeket a fideszmaffiásokat:

Sánta: nem vagyok Lázár barátja, nem én írtam a trafiktörvényt

Orbán Viktor buzdítására szállt be a jobboldali sajtóba, megvette a Napi Gazdaság 49 százalékát, de mást, így tévét vagy rádiót egyelőre nem vásárol Sánta János. A dohányiparban hasító Continental-csoport elnöke a Figyelőnek adott interjúban azt mondta, hogy a sajtó túllőtt az induló központi dohányellátó profitjával kapcsolatban, a 16 milliárdos összeg szerinte sok, „ki van akadva”, hogy írhattak ilyet. >>>>Állította azt is, hogy nem barátja Lázár Jánosnak, a trafiktörvény tervezetéhez pedig véleményezéskor "valahogy odakerült a neve" a szöveg mentésekor.<<<<<

hvg.hu/gazdasag/20150702_santa_nem_vagyok_lazar_baratja
"Papcsák Ferenc persze másképp látja a helyzetet, és szerinte jó szerződéseket kötött Zuglónak, a mostani szerződéseket pedig nem érdemes összehasonlítani a korábbiakkal."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azért ez csúnya, hogy megtagadják a barátaikat, talán már látják a jövőt?
Kiírta az MTK a közbeszerzést az új stadionja építésére, írja a napi.hu. A pályázatra csak olyan cég pályázhat,

ami az elmúlt öt évben újított, vagy épített stadion legalább 3 milliárdért,
ill. készített UEFA szabványnak megfelelő stadion kivitelezési terveket.

Jelenleg három olyan cég van, aki megfelel a követelményeknek:

- a Garancsi István által tulajdonolt Market Zrt.,
- a debreceni stadiont építő Hunép,
- és a Mészaros és Mészáros Kft., ami a felcsúti polgármesterhez köthető.

444.hu/2015/07/01/biztos-ami-biztos-sikerult-ugy-kiirni-az-mtk-stadion-epitesere-a-palyazatot-hogy-barati-legyen-a-befuto/
Csak Orica és Eszter miatt:)))))

De már kurvára unom ezt a faszfejet:(

coub.com/view/4a870

www.youtube.com/watch?v=l7bpFWzoyeg
Ez egy olyan undorító véglény, mint a főnöke a Mindenórás Tábornok. Ezek osztódással szaporodnak, mert nekem úgy tűmik, mindennap egyre több ingyenélő, faszságt böfögő gecit kell eltartanunk.
"Megkérdeztük Papcsák Ferencet is, mit szól, hogy ezeket a szerződéseket ennyivel jobb feltételekkel kötötte meg az új zuglói vezetés. Azt mondta, már nem polgármester, nem lát bele a mostani szerződés részleteibe, de szerinte nem szabad összehasonlítani a jelenlegi helyzetet a több évvel ezelőtti állapottal."

Szóval, pont jó lesz az MNB felügyelő bizottsága élére.:D
@látjátok feleim szümtükkel: Papcsák lenne a másik választottam, ha lenne két ember akit 5 ezer évre ítélnék a Fideszből. A Felcsúti Focialista, Matolcsy , és páran már nem beszámíthatóak, úgyhogy ők kényszergyógykezelésre szorulnak, de Deutsch és Papcsák mindketten kötélpozitívok.
Ugyé annak kell a feladat, aki a legjobban ért hozzá. Lásd Papcsák nertárs, Deutsch nertást stb.:D

index.hu/belfold/2015/07/02/az_allami_szakerto_csaladi_cegei_kozul_valasztottak_ki_az_allami_tuzijatek_kivitelezojet/

"Az állami tűzijáték szervezésének felügyeletét ugyanis, csakúgy mint öt éve, Tóth Ferencre bízták. A minisztériumot segítő szakértőt 2010-ben már bemutattuk: Tóth a hazai pirotechnikai ipar közismert szereplője, de ő volt a Törökbálinton felrobbant petárdaraktárat üzemeltető Pyro-Technic Kft. ügyvezetője is.
2004-ben Törökbálinton következett be az iparág eddigi legnagyobb magyarországi katasztrófája: a robbanássorozat több tízmilliós anyagi kárt okozott, és három halálos áldozattal is járt. A 2010-es kormányváltás után az új állami vezetést nem zavarta, hogy az eset miatt Tóth és üzlettársai még a vádlottak padján ültek. A per azóta újraindult, 2011-ben volt az iratismertetés.

Az ünnepi tűzijáték előkészítő munkáira a Pyro-Technic utódcégét, az Edex Kft.-t alkalmazták. A Miniszterelnökség akkor azzal indokolta a döntést, hogy komoly tapasztalatokkal bíró, kipróbált cégekre, a szakma legjavára volt szüksége."
index.hu/video/2015/07/01/kovacs_zoltan_facebook_szivarvany_meleg_profil/

Én tiszteletben tartom, hogy az államot valakinek vezetnie kell, de azt nem értem, hogy "kivéve a gyevi bírót" miért érvényelüshet a jogegyenlőség államában?
na akkor leírom mégegyszer, mert máshová már publikáltam, csak nem találom:

németh szilárd azért lett a birkózószövetség elnöke, mert ő is birkózóott
kocsis máté azért lett a kézilabdaszövetség elnöke, mert már egyszer kézilabdázott
dajcs tomi azért lett a sérültek vezetője, mert ő maga is...
@The Ghost Wolf:

Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy a saját ügyében nem szabad összehasonlítani a mai helyzetet a több évvel ezelőttivel. Amikor elszámoltatási halljakend volt, ezt nem tudta?

Magyarul ő kivétel, neki jár a gyevi bíró titulus. Ezért pont jó lesz a bank felügyelő bizottsága élére, majd ő jól megfelügyeli, szem alőtt tartva, hogy a néhányb évvel ezelőtti helyzet nem tévesztendő össze a maival.:D
@The Ghost Wolf: Ne legyél ennyire önkritikus...
Mondjuk, ezzel a poszttal egyetértek. Ez is a "Hülye ötletek tárházába" kerülhetne, mert akkor ugyebár ne legyen egyenlősdi sehol, pl. az adóban,/mindenkinek 15 %/, ugyanakkor nincs egyenlősdi a gyermekek után járó adójóváírásban, de úgy nincs, hogy a gazdag háromgyermekesek jártak a legjobban.Ma az átlagos kétgyermekes mindenhol fizet, és a legkevesebbet kapja, és írhatja jóvá az adójában.
Sajnos úgy nincs egyenlősdi a legtöbb helyen, hogy a gazdagok felé billen a mérleg nyelve.
Jól tejel az állam a Fidesz-közeli milliárdosoknak

A helyzet mutyi-téren változatlan, illetve igenis változik: sajnos rossz irányba. A korrupciót állami szinten űző kormányzat intézkedéseinek köszönhetően az Unió egyik legkorruptabb országának mondhatjuk magunkat. Van pénz. De csak a haveroknak. Viszont nekik mindenre!

tenytar.blog.hu/2015/07/01/jol_tejel_az_allam_a_fidesz-kozeli_milliardosoknak_itt_az_ujabb_mutyilista
Jaj, és kihagytam a többdiplomás középiskolai tanárokat, akik fizetésében ez nincs jelen, mert ott is egyenlősdi van, kivétel, ha valamilyen talpaló tanfolyamon elvégzett valamilyen közoktatásvezetői tanfolyamot, mert ráért, nem sok órája volt.
Na, hogy legyen miről írjatok, necsak egymás blogjáról.
@Secnir: frappáns, de nem jó. a paraolimpikonok nevében tiltakozom ellene, hogy hozzájuk hasonlítsad deutschot. a kreténséggel és szellemi hiányosággal ötvözött gátlástalanság a magyar politikusok táborába sorolja, hagyja ezt humanoid-szerűt.
@Imola Helyesi: ha igazgató akarsz lenni ahhoz kell közoktatásvezetői..
@nandras01: kérek javaslatot, mert ezekre az izékre nincs jó hasonlat az ismert világból...
@The Ghost Wolf:

Már a beléptetőkapuk után el kellett volna zavarni a pék,náthás,kócos faszára,ehelyett'fityesszlandiában ő a mindenre jó,a megmondó a polihisztor:(
Birca magyariak meg csak tűrik,szopkodják,éltetik,legitimizálják,ahelyett,hogy vasvilla hegyére helyeznék őt és a többi semmirekellőt:))
Jééé!
Mit látok?

"Sajnos úgy nincs egyenlősdi a legtöbb helyen, hogy a gazdagok felé billen a mérleg nyelve."
Változott a muzsika, mert az első ritmus hamis lett.:D

www.hirado.hu/2015/07/02/a-fidesz-felszolitast-intezett-gyurcsanyhoz/

"A Fidesz elfogadhatatlannak tartja - közölte -, hogy egy EU-s hatáskörbe tartozó ellenőrzési tevékenységet gazdasági társaságon keresztül végezzenek, az pedig a kormánypárt szerint különösen méltánytalan, hogy egy országgyűlési képviselőt, egy volt miniszterelnököt bízzanak meg ilyen munkával abban az országban is, ahol politizál."

Nem értem miért a Gyurcsány mondja fel a megbízást, ha alapjaiban a kormánynak és a fidesznek az unijóval van baja? Saját szerződéseikkel miért nem ennyire következetesek? Mondjuk a közvilágítás korszerűsítésében, meg egyes gázszerelők esetében?
"Ez alapján Sántáék haszna max. 3 milliárd forint lehet jövőre, ehhez képest pedig már nem olyan kevés a 600 milliós éves koncessziós díj."

index.hu/gazdasag/2015/07/02/santa_janos_kiakadta_tobbi_dohanycegre/

Ha az én pénztárcámba jönne ez a 3 milliárd, akkor én is azt mondanám, hogy nem is olyan kevés ebből kifizetni azt az évi 600 milliót. Mondjuk azért még így is marad évi 2,4 milliárd. Teccik érteni nem millió, hanem milliárd.
.
"""ekkora taplót nem sokat hord hátán a föld"""
.
Első olvasásra igaznak vélelmezhető állítás, de a hetedikre már nem nagyon.
Ugye, a gomba spórákkal szaporodik?
Ez az érzéketlen ripacsnak príma donna meg nem.

Miért tűrik az amúgy is nehezebb sorsú sportolók ennek a pökhendi okoskodónak a megalázó kijelentéseit?
agyament cöfisták is megszólaltak:

A civilek ezért felszólították a plakátkampány szervezőit, hogy "az általuk minden utca sarkon számon kért átláthatóságot mindenek előtt magukon alkalmazzák", és hozzák nyilvánosságra, "valójában kik finanszírozzák a magyar állampolgárokat hergelő kampányukat."

www.origo.hu/itthon/20150702-mesterhazy-osszecsomozta-a-kutyapart-farkait-cof-plakathaboru-nemzeti-konzultacio.html
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Ha magunkról megfeledkezve, jogászként is néznénk az ügyet, kiderülne, hogy nincs is ügy.
A fidesz állítás hamis tényállítás.
Ha szeretik Gyurcsányt, ha nem.
Ez a tényállítás annyi vakóságot tartalmaz, mint Hagyó Miklós nokiás doboza.

De az is lehet, hogy ez csak petting vagy inkább főpróba, a Simicska-féle párttámogatás vizsgálatához.
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Ha magunkról megfeledkezve, jogászként is néznénk az ügyet, kiderülne, hogy nincs is ügy.
A fidesz állítás hamis tényállítás.
Ha szeretik Gyurcsányt, ha nem.
Ez a tényállítás annyi vakóságot tartalmaz, mint Hagyó Miklós nokiás doboza.

De az is lehet, hogy ez csak petting vagy inkább főpróba, a Simicska-féle párttámogatás vizsgálatához.
Szeretnék dajcstamas lenni, jó lehet ennyi mindenhez érteni. Király.
off

hümmmm

Egy átfogó nemzetközi tanulmány eredménye szerint a genetikailag eltérő szülők gyermekei jellemzően magasabbak és élesebb ésszel rendelkeznek, mint mások.

A kutatók több mint 100 tanulmány egészségi és genetikai információit elemezték, melyekben közel 350.000 ember vett részt világszerte. A csapat szerint a nagyobb genetikai diverzitás a magasság növekedéséhez, valamint jobb kognitív készségekhez, magasabb iskolázottsághoz is köthető, nem befolyásolja azonban az olyan egészségügyi tényezőket, mint a magas vérnyomás vagy a koleszterin szint, ami a szívbetegségek kialakulásának esélyét befolyásolja.

sg.hu/cikkek/113338/magasabb-es-okosabb-emberek-szuletnek-a-genetikai-sokszinusegbol
@dr. jenőke (jenőke): "De az is lehet, hogy ez csak petting vagy inkább főpróba, a Simicska-féle párttámogatás vizsgálatához."

Én erre tippelnék, ha lottón lenne.:D
Most először készült széles körű, nemzetközi kutatás a bevándorlásról: az OECD tagországokkal foglalkozó jelentés szerint a Magyarországra érkezett bevándorlók képzettebbek, egészségesebbek, körükben alacsonyabb a munkanélküliség, és eddig nagy számban külhoni magyarok voltak. Ennek ellenére a már itt élő magyarok mégis gazdasági teherként tekint rájuk, és nem is élnek velük szívesen egy településen.

hvg.hu/itthon/20150702_Bevandorlas_a_nyertesei_vagyunk_de_veszte
Ez az emberszerűség arra sem méltó, hogy véleményt csulázzak róla a használaton kívüli tolatóvágány gazzal benőtt, frissen tehénfosott talpfájára, ahol a tikok kapirgálnak a döglött patkány mellett.
Az MTVA közvetíteni fogja a Zújpest Euro Liga meccseit is. Ahol az nem is indul.
Esetleg a csúti annyira unja a brüsszelitákat, hogy külön EL-t, BL-t és Copa America-t indít csak magyar csapatok részére unfutballortodixiában?
Az a nagy büdös helyzet, hogy ha önkritikát akarunk gyakorolni, ez a semmirekellő vadbarom méltó képviselője a magyar virtusnak és mentalitásnak Brüsszelben.

És azt hiszem, nem is olyan görbe az a tükör, mint amennyire hisszük.
@habakuk000: hehh..
engem ennel finomabb megfogalmazasert is majdnem meglincseltek itt virtualisan:-)
@Sipi [CH]:
Oszt mé? Miközben az Enciklopedia Galacticában is benne van, hogy annyi rosszindulatú, ostoba bunkó tahó segg, mint amennyi ebben az országban vegetál sehol másutt nincs a galaxis ismert régiójában.
A rosszindulatút én vállalom is: olyan, de olyan szívesen aláváltanák sok embernek a viadukt előtt. Pl a posztban szereplőnek is.
@Bakter: ok.

es akkor mi lenne a megoldas? tudod, igazabol ertem en a felhaborodast, sot, hiszen valami oknal fogva motivaltnak ereztem magam, hogy 40 evesen uj eletet kezdjek egy masik orszagban.

de most, hogy megvan a problema gyokere - szerintem -, akkor minek kellene jonnie?:-)
@Sipi [CH]: Nagyon egyszerű ez Sipi:

én többes szám első személyben írtam, te pedig többes szám második személyben osztod az észt.
Kedves Labdarúgást Kedvelők!
Én nem foglalkozom a minősíthetetlen és egyben undorító célszeméllyel, hanem szíves figyelmetekbe ajánlom a mai Európa Liga selejtező mérkőzéseket, amelyeken klubcsapataink parádés játékkal fognak megörvendeztetni minket.
Ha a világszínvonalú stadionjainkba nem tudnátok - vis maior miatt - eljutni, akkor a köztévés csatornákon megtekinthetitek a találkozókat.
@Sipi [CH]:
Ha megvan a probléma gyökere, akkor jöhet a gyökértelenítés. Nagy meló...
@Bakter: Még Lodovic Treva is fellázad Daniellel szemben, akkor egy ilyen hős, forradalmi lelkületű államférfi hogy ne szállna szembe az olyan társadalmi igazságtalansággal szemben, miszerint egy féllábú ugyanannyit kapjon, mint egy kétlábú? kidobott pénz a hiányzó félláb etetése.
@Kijelölt Önkéntes:
Veszek is hamarjában még két tévét, ha netán bedöglenének az otthoniak a továbbjutó magyar csapatok meneteléséből kifolyólag drasztikusan megnövekedett üzemidejük miatt. Sose lehessen tudni. Nehogy akkor kelljen futnom tévét vennem, amikor már hiánycikk lesz, szintén a nagy menetelésből adódó óriási felvásárlási láz miatt. Ami persze országunk biztos lábakon álló, kimagasló gazdasági növekedéséből keletkező, a zembereknél maradó többletjövedelemhalom eredménye lenne. A sörfogyasztásról már nem is beszélve.
(A faszomat, miért nem én írom a csúti beszédeit? Olyat én tudok mondani, mint kósalajos.)
@habakuk000:
Igen, igen. Láttam én is, amikor Lodovic bkv előre mezben anyázta azt az izé, Danit, aki meg egy Alonso pólóban beszélt vissza.
Ennek a hősnek meg az ajánlom, hogy beszélje meg egy tüzelő grizlivel azt a társadalmi igazságtalanságot, hogy neki kell télen kabát, miszisz grizlinek meg nem. Egy előmelegített kutyaszánon forraltbort szürcsölve vállalnám a pártatlan bíráskodást. 4000 mérföld távolságból.
dajcstomi a következő Narancsban még rátesz egy lapáttal, amennyiben ez egyáltalán lehetséges:

magyarnarancs.hu/belpol/deutsch-tamas-95585

Deutsch Tamás: Amiket most mond, mind valótlan állítások vagy csúszta­tások.

MN: Melyik állításom volt hamis?

DT: Mindegyik.

MN: Talán nem 450 ezer forint volt Gömöri Zsolt fizetése?

DT: 428 ezer volt.

MN: És nem 17 milliós volt az olimpiai prémiuma?

DT: Nem. Mert 17 és fél.

MN: Bocs! Alábecsültem.

***

Néha elgondolkodok, van-e egyáltalán BÁRMI, ami ezeknek nem fér a pofájára.
@Sipi [CH]: ha nehéz a kérdésre válaszolni, konzultálj a vencel-téri Achilesszel, szerintem tud méltó választ adni neked politikusi segítőkezet nyújtva feléd.
@Bakter: Nem értem én, miért útálod a mackókat, jó, nem szeretnek vonatozni, de akkor is, nem eszik meg a sorompó fénypislogóját.

Egy ilyen géniusszal eresztené össze őket, ááááhhh vasutas látszik...
@habakuk000: kerdesem nekem volt amire te nem valaszoltal:-)

neked kijelentesed volt amivel kapcsolatban en tettem fel egy kerdest.
@Sipi [CH]: a te kérdésedre reagáltam Sipi:)

nem akartam olyan profán mód eccerű lenni, hogy a két betú a neved mögött
@Sipi [CH]:
Ha rajtam múlna, már tegnapelőtt kezdeném.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Azt szerintem mondjuk számosan megvizsgálnánk, úgy NatGeo-san, élőegyenesben, megfelelően beharangozva, hogy mennyi szívlapáttal kombinált ekevas helyezhető el az orcájukon.

@habakuk000:
Semmi bajom a macikkal, sőt. Miszisz grizli meglehetősen hisztis, mikor tüzel. Valamin csak le kell vezetnie a streszt, amit a harp meg kemtrél okoz. Erre ez a bölcs macsó pont alkalmas eszköz lenne. Macsó a macó ellen. Filmcímnek sem rossz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hűűbakker, ezt a művizsgája után le tudta írni???

DT: Nézze, bár jogász végzettségem van, nem vagyok az MPB leköszönt elnökének védőügy­védje. A tényekkel kapcsolatban ő már elmondta az álláspontját, én is megtettem ezt.
Lázár miniszter "Vida Ildikó jövőjérről pedig azt mondta: amikor szervezeti talakításról van szó, az minden területet érintheti, "olyan átalakítás, amelyben valakinek a széke be van betonozva, nincs"."

index.hu/belfold/2015/07/02/lazar_janos_kormanyinfo_15_tajekoztatoja/

Én pedig eddig úgy gondoltam, hogy a 2/3-os alaptörvény az elég kemény beton. De ha Lázár mondja, akkor neki miért ne hinnénk, ő már csak tudja, hiszen ott volt a törvény születésénél. Talán még a Viktorovics cárevics széke sincs alábetonozva.

Azért én nem is régen hallottam némi kötőanyagról, ami a Vidát erősen ragasztja a székéhez. De mivel nem saját szememmel láttam, nem publikus. Talán az a Horváth vagy hogyan is hívják, aki néhai nav alkalmazott volt, ő is tudna több kötőanyagról beszélni.
@Bakter:

Igazából amit Dajcs előad, az még leginkább valami Ponty Python jelenetre emlékeztet, hogyaszondja "nem is döglött az a papagáj, csak pihen", vagy amikor a Csengetett mylord?-ban Meldrum azzal védi Lady Agathat, hogy "az öt eaton-i fiú" igazából csak négyen voltak, de hát könyörgöm, ezek szatirikus sorozatok voltak.

Megérjük mi még azt, hogy mondjuk Lézer a szokásos "Hol a pénz?" kérdésre előadja a csubakka-védekezést, de hogy frankón, tehát a falra kivetíti Csubakkát, és elkezd hadoválni az Endorról.
@habakuk000: pedig a celozgatast nem nagyon ertem. ezert lennek kivancsi, hogy neked miert szabad, nekem miert nem. vagyis nem jo a kerdes, hiszen nekem is szabad, mert ugyan, ki tiltana meg?:-)

inkabb ugy tennem fel a kerdest, hogy ugynazt a dolgot ha az en szemszogembol adom elo es finomabb stilusban mint te a sajatodban, akkor miert a lincseles?

gyakorlatban valahogy ugy nezne ki a dolog, hogy mi a kulonbseg a "attol tartok, megsebezted magad a kessel mikozben vagtad a hagymat" es a "basszameg, elvagtam a kezem, mikozben azt a kurva hagymat szeleteltem" kozott a masodik verzio javara?
Tőlem előadhatja a Csubakka védekezést. Amikor már a tárgyalóterem egy vastag ráccsal leválasztott részében tartózkodik több társával együtt.
És nagyon remélem, hogy valami hasonló meg fog történni. Mert ha nem, és megindul a túlfűtött kukta, azaz a csalódott nerpolgárok kezdik el firtatni eme védekezéseket, amúgy spontánpartik keretében, az sok piros folyadék elszivárgásával járhat.
@Bakter: nem ojjan családból származom, hogy meg ne érteném a mackó problémádat, Boli szívesen beszélget veled róla:)), én sajnos nem vagyok beszélgetős kedvemben

Azon gondolkodom, hogy a büdös picsába szúrtuk ezt el mi úgy, hogy ilyen lapostetyűt teszem azt mozgáskorlátozott sportoló vezetők funkcióba válasszanak. Vagy az MTK vezetősége.

Hogy a büdös picsába szúrtuk el azt, hogy erősen meg kelljen fontolni 2015.06.02-án Magyarországon, Európában, hogy nem anonim módon miről, kiről és mi módon fogalmazzunk véleményt.

Mert ez nem ezen a pár svábbogáron múlik, akik megkaparintották a hatalmat.
A mélyen tisztelt szabadságszerető magyar nép dicső leányai és fiai alakították ki ezt a rendszert.
@Sipi [CH]: Sipi baszod, unatkozol?

nem vagy te olyan hülye, hogy ne legyél tisztában a különbséggel.

Vagy ha mégis, akkor mélységesen csalódtam benned.:)
@habakuk000: csak úgy hogy még jobb kedved legyen:

Ehhez képest az Ítélőtábla szerint a törvényszék bírája első fokon

nem tett eleget indoklási és ügyfelderítési kötelezettségének, téves ténybeli következtetéseket vont le, iratellenes megállapításokat tett és kiragadott bizonyítékokra építette ítéletét,

így az megalapozatlan volt.

444.hu/2015/07/02/megalapozatlansag-miatt-hatalyon-kivul-helyeztek-a-tescos-rablas-ugyeben-kiosztott-eletfogytiglanikat/
@Bakter:

"használaton kívüli tolatóvágány gazzal benőtt, frissen tehénfosott talpfájára, ahol a tikok kapirgálnak a döglött patkány mellett. "

DDD

Ez annyira szemléletes,hogy a nagy Vincent van Gogh sem festhette volna fel jobban egy talpfára:))

De 'kijafaszomaza'"zemberszerűség,hogy ennyi szót és 'költői képet vesztegetünk rá:)

id. @Eszter jött: "hogy folyt volna le apja....."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez engem nem zavar, ezek szakmai kérdések

Az viszont zavar, ha pl az ország miniszterelnöke állást foglal nyomásgyakorlásként bírósági ügyekben, amikor elvileg a bíróság tőle független hatalmi ág
@habakuk000:
Talán segíthetek(?).
Ebben az országban közel sincs annyi megfelelő műveltségű, tapasztalt és logikus gondolkodású személy, mint 30-40 évvel korábban, pedig akkor sem volt kedvező az általános helyzet.
Az ilyen összetételű társadalomra rászabadult a - korábban nem, vagy alig ismert - demokrácia, melyben 1 lángelmét kapásból leszavaz 2 kretén...
@habakuk000: pedig nem vagyok. ezert kerdezem. mit valtoztat az elvagott kezed allapotan - hogy az analogianal maradjak -, valamint a kovetkezmenyeken ha te mondod, vagy en mondom?
@Sipi [CH]: Nem az számít, te mondod vagy én mondom, hanem a hogyan mondjuk.

Te kioktatva, második személyben - magadat kivonva a negatív csoportból - osztod az észt, én ugyanakkor elgondolkodva, kérdést föltéve egyes számban, megoldást keresve.

Ennyire eccerű ez Sipi, nem hiszem, hogy ezt ne vennéd észre, egyserűen nem értem, miért is kell erre karaktert vesztegetni.

Nem a mondanivalóddal hajtanak el a bús picsába, hanem a stílusoddal.
@habakuk000: ilyen alapon minden szakmai alap, és ha a döntési folyamat ilyen, teljesen mindegy, hogy milyen szintjén van az adott "hozzá" értő személy.

Lehet minielnök, avagy PoB elnök, vagy jegye ellenőr.
@habakuk000:
2010-ben mindenkinek elmondtam: ennek az embernek nem szabad hatalmat adni a kezébe, 2/3-t meg főleg, mert élni, hanem visszaélni fog vele. Azzal jöttek, "de hát a gyúcsány, az elkúró, stb". Az apátok faszát, azt! - gondoltam magamban a sok hülye agyalágyult baromról. Most meg már nyígnak a helyzeten, és beszopják a dzsobbik marhaságait, mert majd ők... Az apátok faszát, azt! - gondolom magamban most is.
Ez Magyarország, ezek a magyarok. Lásd, mint korábban, ennyi agyamputált ostoba barom sehol másutt nincs. És ezt a napi munkám és utazásom során permanensen tapasztalom. Ez a nép az evolúció zsákutcája, miközben minden más nép fölé próbálja helyezni magát. Akinek esze, tehetsége, képzettsége és bátorsága van hozzá (jellemzően ugyebár a jól képzett fiatalok), az elhúz innen a náthás picsába külföldre. Egzisztenciát, megfelelő életkörülményeket, családot teremt ott magának - és legfeljebb csak turistaként fog visszajönni ebbe az országban. A többség egészen biztosan. A körülmények alakulását látva, ez a többség egyre nagyobb szeletet fog képviselni. Ha így folytatódik... Márpedig nem érzem a Wind of change-t...
@habakuk000: régi nóta ez már Sipivel, és jelentősen javult is a régi stílusához képest, de örök témának érzem, mert teljesen nem fogja megérteni mi is ami zavaró a stílusában.
@Kijelölt Önkéntes: Lehet, nem tudom. Azon gondolkodom, mennyire lehet ez nemzet specifikus vagy inkább általános emberi tulajdonság-e a megalkuvás.
Tompika ?! Egy zsírdisznó alkesz. Semmi több. Egy igazi büdös bogár, aki ugyanúgy lop, csal hazudik, mint a vezénylő tábornok.

A csupasz csiga hozzájuk képest egy titángerincű szép állat.
@habakuk000: "magadat kivonva a negatív csoportból "

szerinted miert koltoztem el, ha nem azert, hogy kivonjam magam a negativ csopoprtbol?

ezert nem is ertem a problemat, hiszen teljesen nyilvanvalo, hogy ha meg tudtam volna alkudni a korulmenyekkel, el tudtam volna azokat fogadni, akkor maradok, nem?
hiszen ha odavalonak ereztem volna magam akkor nem megyek sehova.
@Bakter: Az én lányom speciel tőlünk 6.100 km-re él most éppen légvonalba mérve.

De van sok normális ember is. Basszus itt van Szlovákia, ott is él egy nagy csomó hozzánk hasonló ember, románoknál is, mégis úgy húznak el, mint a gepárd a csigához képest.

Valami nagy ökörség kell ehhez, és az sem vigasztal, hogy az elvileg precíz, józan németek is megukra tudtak húzni egy Hitlert, annak ugyanis volt egy előzménye, a nagy háború.

Mindig oda lyukadok ki, hogy a gulyás-kommunizmus károsabb volt, mint gondoljuk, s nem azért, amiért a hős partizánok, a bayer és cöf féle giliszták regélnek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Sipinek a gyík egyfajta pszichológus pótló, pedig nem jó pszichológust választott:)
@Sipi [CH]: Nem bak Sipi, légy nyugodtan büszke, hogy meg merted hozni a döntésedet és bejött, én pl ezért tisztellek és látatlanban is örülök neki.

Ettől függetlenül, ha a jövőben marad a stílusod, ugyanúgy el leszel hajtva a francba.:)
@habakuk000: tovabbra sem nagyon tudok azonosulni a prpoblematokkal, dehat ez van:-)

na majd egyszer, talan. majd meg folytatom a megfigyelest:-D

tovabbi kellemeset. en megyek haza:-)
Na további jó szórakozást, lassan este, vár a peronoszpóra és a lisztharmat.
@habakuk000: mondom, ezt a stilus dolgot nem ertem. nem anyazok, nem szemelyeskedek, nem kuldok senkit sehova. na mindenesetre kellemes delutant mindenkinek:-)
@Bakter: bákter úr, a számból vette ki a szót. én is tökre így gondolom.
@Bakter: "A mi Viktorunknak kinyílt a csipája,
Úgy jár a pofája, mint kacsa pics@ja,

Riszálj, Rucaseggű! Van, ki szívesen lát!
Más meg csőre tölti tőled a Berettát!

A képernyők előtt nem hiába vártunk;
Pöffeszkedtél, mi meg mind sugárban hánytunk.
Lehet, hogy előtte ismét bedrogoztál?
Mert a valóságtól jócskán elszakadtál.

Úgy tűnt, a te dicsed mind a honfoglalás,
Mind a kényszerűen felvett államvallás…
Mondtál két viccet is, azt is Orbán-módra…
Bár ennél sokkal több ment már a kontódra.

De ha idézni kell, pici szád már botlik;
Nem Márai volt az, hanem inkább Ottlik,
Másik idézeted’ pedig Ronald Reagan
Mondta kissé másképp, valamikor régen.

Közzétetted viszont Mekk mester-tervedet:
Vágyak és víziók.. Nagyon szép egyveleg!
Rozzant Trabant vagyunk! Hogy akarsz te ezzel
Versenyre kelni egy erős Mercedessel?

Tizennyolc év alatt leszünk világnemzet?
Úgy hazudsz, hogy annak támaszkodni lehet!
Csak nevedben vagy te Győző, szoszi more!
Vered a melled a nagy, büdös semmire!

Amit a jövőről hordtál nekünk össze,
Szép, csak nem reális! Hazugság, téveszme!
Az sem volt semmi, hogy az összes bűnödet,
Másnak róttad most fel, hogy mentsd a bőrödet.

Beszéded hallgatva azt is tisztán látom:
Te egy másik bolygón élsz, “kedves barátom”!
Vagy azt hiszed, te vagy az Örökkévaló?
“Az én országom nem e világból való”?

Alaptörvényedet toldozod-foldozod,
A rögvalóságot hozzá igazgatod…
Das ist nur Grundgesetz, nicht eine Verfassung,
Érted? Vagy egy szótárt a pofádhoz b@sszunk?

Értem én, hogy melled büszkén miért dagad:
Ebben a beszédben alulmúltad magad!
Ennyi volt a híres ÉN-értékelésed?
Ugass még egy kicsit! Nemsokára véged!"
@vigyüktúlzásbaadolgokat: 2013-as évértékelő-értékelő, ismeretlen szerző
@Bakter: Finkelstein gyűlöletkampányára nem volt a magyar nép felkészülve/készítve!

Ez az illető, ha az anyját kérnéd egy jégkockáért, csak annyit mondana: kettőért a tied!
Úgy látszik elfogytak a titkárnők!
@Secnir: Én pedig már láttam korcsolyázó embereket ezért legyek én a korcsolyaelnök. vagy az a Kósa, nem?
@habakuk000: ebben egyetértek, hogy a gulyáskommunizmis a maga langyosságával rosszabb volt mindennél, mert úgy járt ez a nép mint az egyszeri béka, és azóta sem találta meg a kiutat a kondérból.
@Penivaldes: én meg láttam má sörkorcsolyát. na nem is folytatom:))
@Penivaldes: Na oké, legyen igazad, de egy időben legalább kaja volt abban a zárt kondérban.
@zsebatya: na igen azzal ki lehet bökni sokak szemét.
@zsebatya: ha tele a has, ako minden oké. fasza vot:))

egy szart!
@Penivaldes: @taga20: Tessék megérezni az iróniát. Amúgy meg a dajcstomiból mecsoda csongrádi párttitkár lehetett volna abban a kondérban!... Majd én megaszondom, kinek mi jár, a jóistenit maguknak!
@zsebatya: bocs, hogy nem vagyok iróniából olyan képzett, mint te. ha majd minden nap olvaslak, ako az leszek:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na ja. :)

Meneküljön Ön is Magyarországra!

1.) A tenger felől simán megközelíthető Szerbia, a szerb-magyar határ gyakorlatilag őrizetlen. 10 kilométerre jut EGY járőrpár. Biztos és kockázatmentes bejutás az Európai Unió schengeni övezetébe!

2.) Szállás-ellátás az első perctől fogva! Szállodáink az ország nagyvárosaiban vagy azok közelében, csendes környezetben, dúsan termő kertek közelében helyezkednek el. Vegetariánus? Muszlim? Nem gond, itt vallási előírás szerint képesek főzni, a napi három étkezés garantált! Ha nem megfelelő, munkatársainknál és jogvédőinknél panaszt tehet!*

3.) Papírok nélkül érkezett? Sebaj! Kezdjen új életet Európában! Ha Ön arabos külsejű, tanulja meg: Afganisztánban nincs vasúti közlekedés és a folyót is Kabulnak hívják. Ha Ön afrikai külsejű, magolja be: Libériából jött, Monroviában a tengerparton van a belváros, vasútállomás pedig nincsen. Ebből tudni fogják, hogy Ön nem hazudik, nem bűnöző. Már meg is kapta a magyar okmányait. Arra ügyeljen, hogy születési dátumnak akármelyik év január 1-et adja meg!

4.) Ön betegséget hordoz? Nem gond! A regisztráció során csak a testsúlyát ellenőrzik, ha később bejelenti, hogy beteg, magyar orvosok vizsgálják-gyógyítják, mindezt két éven keresztül ingyen! A csomag értéke 165.000,- Ft (súlyosabb betegség esetén ennek a többszöröse is lehet!)*

5.) Választójog! Szavazhat polgármesterre, önkormányzati képviselőre, kezdeményezhet helyi népszavazást! Unja a helyi parasztokat? Szavazzon menekült polgármester-jelöltre! Sok a gond a befogadókkal? Kezdeményezzen népszavazást, hátha bezárják őket!

6.) Megvannak a magyar papírjai? Honfitársai között élhet 2 x hat hónapon keresztül! (további hosszabbításra van lehetőség, de ez nem az alapcsomag része.*) Ez idő alatt napi 3x étkezés (ld. fentebb), szállás 2-3 ágyas szobákban, fűtés-világítás-folyó víz, tisztálkodószerek és ruházat, mindez ingyen. Költőpénz és utazási kedvezmények! A csomag összértéke havi 150.000 forint (=500 euró), így egy év alatt ön 6.000 eurót takarít meg. Ennyit az embercsempészeknek sem fizetett, ugye?

7.) Nem tud írni-olvasni? Csak hozzon számlát egy magyar iskolából és már meg is kapja az ellenértékét! Kevés? Kérvényezzen beiskolázási segélyt a könyvekre, tanszerekre, ruházatra! Bónusz csomag szorgalmasaknak: ingyenes nyelvtanfolyam (520 óra) a középfokú nyelvvizsgáig! A bónusz-csomag értéke fél millió forint!

8.) Lejárt az egy év a szállodában? 4x hat hónapos lakhatási támogatás várja! Hazamenne? Vagy máshová? A repülőjegyét is fizetjük! (Reméljük, hamarosan újra vendégül láthatjuk! Ehhez csak másik nevet kell mondania a recepción.)

9.) Itt maradna? Kamatmentes kölcsönnel várjuk, hogy lakást-házat vásároljon szerettei körében! Munkaviszony csak az őslakosoknak kell ehhez, akiket ki is lakoltatnak, ha nem törlesztenek. Ha Ön szerettei körében választ lakást, úgyis olcsóbban jut hozzá, mert a befogadók menekülnek a környékről, Önt kilakoltatni meg úgysem merik, erről jogvédőink gondoskodnak.

* Reméljük felkeltettük érdeklődését. További kérdéseivel és egyéni kedvezmények igénybevétele esetén keresse szociális munkását vagy BÁH-tanácsadóját.
@taga20: Tőlem nem kell tanulni, szerény vagyok. Ha valami szeretek magamban, az a szerénység.
@habakuk000: Pető Ostoba Iván szerintem még mindig áll, és bámul, mert "nem hitte, hogy idáig jut az ország".

Ostobenkó pesti liberálisok kizavarták a komcsikat azért, hogy beengedjék a nácikat.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: koszi de nekem nem kell se a kommer se a szeljobb, es liberalis is vagyok meg ertelmisegi, akkor nekem is kanyam?

Amugy meg a szeljobb=szelballal
@Penivaldes: Jaj, neeeee. Vagy télleg, löttél vóna csongrádi párttitkár te is? Lassan kezd megjönni hozzá az én kedvem is.
@Bakter: ugyanakkor sz evolúció zsákutcájaval nem értek egyet, de nem érek rá kifejteni, simogatnom kell a szőlőt.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: meglehetősen nagy önbizalomra vall ez a hozzászólásod.

nacik még csak készülődnek - nagy valószínűséggel 2022-tol - a spajzba.
@taga20:

én meg ki sem merem mondani, mit láttam.
@habakuk000:

"simogatnom kell a szőlőt"

jobban fog nőni?
@habakuk000: Mit is mondott Pongó anno (valóságsó szereplő)?

’’Élőben ki merem jelenteni ,hogy ha Orbán Viktor a 40-es években miniszterelnök ,akkor Magyarországról nem ennyi zsidót visznek el hanem az összeset! Egy fasiszta beállítottságú.. ’’
@zsebatya: bástya evtárs, megdumáltuk:)))
@Eszter jött: ahogy tégedet ismerlek, valami disznó dolog lehet:))

na de, egy perces néma felállás a közös hősünk emléke előtt!

dozi elpatkolt.
@Eszter jött: gondolom interneten keresztül csinájja:))
@taga20:

Olvastam, sajnálom. Ahogy Jimmy énekelte egykoron, csak a jók mennek el.
Mert elvihette volna a kaszás Dajcsot is.
@Eszter jött: igen, sőt fordítva is mükszik, tehát habakukk is fiatalodik a szőlő simogatástól.
@Eszter jött: a szőlő olyan, mint egy nő. Foglalkozni kell a lelkivilágával, ha édes álmokat szeretnél magadnak.
@taga20:

és még engem nevezel perverznek!
talán benyúlt a szőlő az ablakon, nehogy a gazdinak meg kelljen szakítani tevékenységét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A bal és jobboldal összemosása náci szokás, tudtad Centinel?

Ti, hazai liberálisok a jóléti államot is képesek vagytok lebolsevikozni, szóval az se biztos, hogy szélbal alatt ugyanazt értjük.
@habakuk000:

Na, ezt kellene óriásplakátokra kiírni mindenfelé!
Eddig is szimpatikus voltál, de most négyzetre emelkedtél a szememben.
@Eszter jött: ettől még a Kaszás is undorodik!(
@habakuk000: így van, beszélgetni kell vele, meghallgatni a nyafizását.
@Penivaldes:

Az én fáim még növendékek. Biztatni szoktam őket, hogy nagyra nőljenek.
Vajon a fáknak női, vagy férfi lelkük van?
@ornagy50:

Igazságod lehet. Akkor örökre megmarad nekünk? Nehéz ezzel a tudattal élnem.
Legalább vinnék el messzire.
@Eszter jött: azért nem olyan szép a legény fekvése. Más az elmélet es más a gyakorlat. Túl sok a csábítás, egy jó könyv vagy Copa Amerika..
@habakuk000: egyszerre is lehet könyvezni és copa amerikázni. én pl egyszerre szoktam főzni, zenét hallgatni, és elmélkedni.
@Penivaldes:
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis Angyal:

én Doty felé hajlok véleményileg. a férfiak nem mindig szeretik túlzott és szerintük céltalan ölelgetést.
@Penivaldes: te nő vagy, nekünk ez nem működik, mi csak egy dologra figyelünk, az igaz, visza tudjuk mondani az utolsó 5-10 mondatot tanusitvan, hogy áhítattal csungunk kedvesünk minden szaván
@taga20:

nem hiszem, hogy kedvelné a pótcselekvéseket.
@habakuk000:

nem tudnám eldönteni, hogy Chilének vagy az argentinoknak drukkoljak.
@Eszter jött: én sem szeretem. pedig nő vagyok, állitólag.
@Eszter jött: általában a gyengébbnek, most ezt árnyalja a hatalmad bírói segítség. Majd a meccsen kiderul.
szep estét, lehűlt, kezdődhet a permetezes
@taga20:
Szevasz Haver!
Tök jó, hogy nem offolsz marhaságokat!
Maradsz a poszt vezérfonalánál, ez mindenképpen dicséretes. Tomika és Dózi említése ugyanabban a kontextusban feltétlenül indokolt, persze utóbbinak csak egy bizonyos alkatrésze okán kerülhet vele azonos szövegkörnyezetbe az elnök (úr-?).

Sajnálom Dózit, nem ő tehet róla, hogy sikerült megútálnom. a sikerei elvitathatatlanok, engem csak az zavart de piszkosul, hogy rég óta úgy nyitottam ki bármilyen hírportált, hogy; "na, Dózi ma reggel vajon mekkorát szart?" A szerencsétlen állat nem tehet róla, hogy túlsztárolták és sokkal nagyobb gyakorisággal szerepeltek az eredményei a sajtóban, mint mondjuk Hosszú Katinkáé. Leúszta a fél világot... na, és akkor mi van, nagy dolog!? Bezzeg a Dózi! Mondom: nem az ő hibája, de jellemző, hogy ma reggel a Hírkeresőponthun, nagyjából 32 link mutatott rá.

Azé' sajnálom...
@Penivaldes:

én szeretek kötődni. bár mostanság nem sok alkalmam van rá.
de majd behúzom a lemaradást egyszer.
@Knósszosz: biztos lecsapolták és így tovább fog élni
@Knósszosz: szevasz skac! tök jó, hogy szemed a páján:))

mit szólsz a görög tragédiához?
van cca. 1000 drachmám, csak elő kéne vennem. hátha jó jön:)

ja és csak a lók mennek el. (u.i.: eszt loptam:)))))))))
@habakuk000:

kellemes növényvédést!
@Eszter jött: én nem szeretem ha vki közel akar kerülni fizikailag
@Penivaldes: a férfiaknak nincs lelkük :-) (mit fogok ezért kapni)

@Eszter jött: igen, amelyik igen, az meleg :-D Erős túlzás a részemről.
@Knósszosz: A patkószegre gondoltál?:DDDDDDD
Én csak azt sajnálom, hogy bárhogy keresem, de egyetlen egy olimpikununk rosszalló, de semmilyen bejegyzését nem olvastam, találtam sehol. Lehet, hogy én vagyok a figyelmetlen! Ha nem, akkor ők is szégyeljék Deutsch mellett magukat!
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis Angyal: ez kábé olyan, hogy a nők nem tudnak vezetni.
ja ez éppen igaz, nem jó a példa:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Ehhez képest az Ítélőtábla szerint a törvényszék bírája első fokon

nem tett eleget indoklási és ügyfelderítési kötelezettségének, téves ténybeli következtetéseket vont le, iratellenes megállapításokat tett és kiragadott bizonyítékokra építette ítéletét,

így az megalapozatlan volt."

No ha egy mérnök ilyen megalapozatlan hidat tervezne és építene, azt bezony ez a bíró csukatná be? ÉS? A bírót ki rúgja ki ilyen trehány munka után?
Napi színes. Jakab vs Kriza: Ismét a fideszes polgármester húzta a rövidebbet. :)

youtu.be/DM2Y41OSwlk
@Énmégújvagyok:
Igen, a minimum az lenne, hogy Felpuffadt Zselés Tompikát a sportolók a halál retkes fa.zára küldik el. Eléggé kushadnak, ez a szégyen! :(
@Énmégújvagyok:

Köszönöm, hogy leírtad mindannyiunk helyett.
@Eszter jött: nekem mindig van rá időm, hiszen az agyam hordozható:)
@Penivaldes:

De mindig ugyanazon a témán? Fárasztó lehet. :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: en a szelbaljobbrol beszelek, es felve hozza teszem a liberalis gyulolet szinten naci szokas ;)

En meg amugyis szeretek azok fele huzni akiket sokan gyulolnek, mikor zsido vagyok, mikor meleg, mikor cigany, mikor neger. Szorakoztato mennyire egyszeru az emberek gondolkodasa, ha adnak nekik elorre ragott gyulolni valot.
@Eszter jött: nem, azon is szoktam, hogy miért nem esik le a pók.
@látjátok feleim szümtükkel: kirugni, itt ebben az orszagban, ahol a dilettantizmus a legnagyobb kiraly...
@Knósszosz: hát hogy a szaporitóanyaga biztos meg van.
Ha már az olimpia szóba került ez volt már? :)

Igen, igen, nem, nem, igen – eddig ezt mondták a magyar olimpia ötletéről. Most zárt ajtók mögött kiosztották egymást, újra egymás ellen ment a budapesti és országos pártvezetés.

index.hu/belfold/2015/07/02/miert_csinalt_hulyet_magabol_az_mszp_az_olimpiaval/
@taga20:
Csákány!:)

Nem tudom mire lesz jó a drakhmád, amúgy nekem is van még. Nem "hivatalból" mondom, de az Eurónál jobban néz ki.

Mi a véleményem?
A görögök nagy francok, tulajdonképpen dőzsöltek a nagy semmire, a "hámajleszvalahogy" koncepció úgy látszik bejönni látszik nekik. Az EU nem vette komolyan, hogy ez más népség mint a holland, a svéd, vagy akármelyik. MEDITERRÁN - szóval... Én szeretem Görögországot - minő újdonságot mondtam...-, viszont a hülyeségüket is látom.

De azért inkább Athén, mint Baku-ha lehet választani...
@Knósszosz: egy a véleményünk, ezé nem szaporítom a betűt.
inkább gyönyörködjünk a görög életérzésben, amíg még van:)))

www.napiszar.hu/showPost/Nyari_emlek_6
@ornagy50:
Ugyan, dehogy!
A fülére, ami olyan érzékeny a Nemzeti Együttbugázás Rendszere által leszart isten áldotta népének a hangjára. Minden kínját meghallja, csak a kozsó slágerei keverednek ákos szignáljaival a kicsike agyában, ezért aztán döntésképtelen a tekintetben, hogy, Józsi bácsinak elég-e a 60 ezres nyugdíja a hónap tizenharmadikáig.

Dóziról már nem tudjuk meg mi az igazság, viszont tompika esetében teljesen biztos, hogy e-tekintetben tök süket a szerencsétlen balfasza. Viszont nincs min csodálkozni, papcsák MNB felügyelőbizottsági elnök lesz - ez megmagyarázza a dajcs szindróma létjogosultságát is. Több karaktert nem is érdemel ez az antiszociális beállítottságú véglény.
Erre csak tesco van, remélem hamarosan piacként fog üzemelni és így lesz hol eladni a háztáji paradicsomot.

index.hu/gazdasag/2015/07/02/piacnak_minositettek_a_balatonfenyvesi_cba-t/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Igen, szerintem is sajnálatos, ahogy jóllakott, jólöltözött pesti liberálisok fröcsögő gyűlölettel beszélnek a falusi Mari nénikről, akik odáig merészkednek, hogy nosztalgiával mernek gondolni a téeszre.

Rúgjál beléjük nagyokos, de aztán ne sivalkodj, hogy átmennek a dzsobbikhoz!
Dajcstompika nemcsak éktelenül buta, nemcsak ingyenélő parazita, de egy fertelmes nagy gennytömlő is egyben. Csak azért nem kap nagyobb figyelmet, mert messze nincs egyedül a fidesz nevű bűnszervezetben.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: te azé minden nap hozod a retardált formád.
te rosszabb vagy, mint tompika és ebola együtt.
@Penivaldes:
Lehetséges, sőt!...
Viszont ez a történet engem tovább nem érdekel, vele feküdt és kelt a sajtó egy időben, ölég..!
@taga20:
Te, lehet, hogy ezen nem is fogsz röhögni...
Én már most óvatos vagyok.
@taga20:
Ahogy elnézem, a homok minősége meg sem közelíti az elvárt minimumot. Ilyen képekkel a Neckermann sem fog ügyfeleket szerezni...:)
@Knósszosz: ne mond hogy lekvárt főzöl, má most?:)))

addig ne fossál, amíg nem ér körbe a kerítés.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: hehe en mint aki falusi nenikebe rug, nem montam de falun nottem fel tehat felkapaszkodott varosi liberal vagyok. aki meg a serelmei megoldasait a szelen keresi nagyon nagyot fog csalodni
Es ez vonatkozik a radikalis baloldalira is ;)

A normalis tarsadalomban szukseg van magyon keves szelsosegesre, de ha atlepnek egy kritikus tomeget, aķkor annak a tarsadalomnak reszeltek.

A tortenelem tele van peldakkal, aki nem veszi wzt tudomasul, annak at kell majd elnie.
Masra fogni meg felesleges, mindenki felelos, nem csak az eppen aktualissa kinevezett bunbakok.
@Gábris szomszéd: hogy az a ...! a hegedűszsuzsa kenje be a hátad mindennap!:)))

az mé van, hogy a rosszak mennek nyaralni, a jók meg maradnak itthon?:)

biztos az isten tehet erről is.:)))
@taga20: Az asszony a fő mozgató rugója én csak nagy nehezen beállok a sorba, meg vezetek.:) Hozzak esetleg valami vásárfiát? Füge pálinka esetleg?
@Penivaldes: hogyan lehet leírni ilyet ezen az estén, amikor a holdfényben fürdőző Vénusz találkozik Jupiterrel. Bódító illatok a levegőben - Megjegyzem nalunk a csalantragya némileg emeli a fenyesseget - ezt az estét az Olimposziak szerelmeskedesre szánták.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Inkább azt áruld el végre, hogy mi szerinted a radikális bal?

Tudomásom szerint az anarchisták és a kommunisták a szélbal, nem hinném, hogy falusi Mari néni ezekről ábrándozik.
@taga20:
Én ugyan nem fosok, de inkább pálinka, mint lekvár!:)
A pálinkától nincs szaladás, a lekvártól viszont - néha - igen!

Csinálj valami otthoni medencét, vagy húzz el Paleokasztrítszába, gyilkos meleg gyön!
Csináltam egy hatalmas vájdling horiátiki salátát, holnap majd kitalálom mit grillezzek hozzá...
Csak valami lájtosat - nem vagyok norbi pozitív barom - pusztán nem megy ilyen melegben a tömény kaja. Majd télen a gazdag babgulyás igen - most csak lazán!

'cakát haver, hét végén majd röfögünk...))
@habakuk000:
Ez az együttállás fasza volt tegnap este, viszont ma semmit sem látok belőle, felhős az égbolt. Egy órával ezelőtt néztem, most megpróbálom újra...
@Knósszosz: előre is röf-röf vagy cöf-cöf:)))

u.i: nem fogok tudni így elaludni, hogy eszembe juttattad korfut. muszáj lesz egy uzot benyomnom:)))
@habakuk000: ez mind szép, de én kádban virágszirmokkal és kacsákkal fürdöm, de a többi igaz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A Jobbik sikerének az a titka, hogy a kapitalizmus negatívumait bírálja: globalizáció, a pénzpiacok túlhatalma, munkanélküliség.

Ezt megtehetné az MSZP is, ha valódi baloldali párt lenne. A PM-et meg hagyjuk, az egy vicc.
@Knósszosz: ez a sztárság hátulütője, lefekszel normál emberként, majd mikor felkelsz már a tv.ben vagy.
Knósszosz: itt tok jo, a hegyek tényleg fürdenek a holdfényben, ritka szep este van
@Knósszosz: elszemtelenedtél Knosszi, rossz hatással van rád habakukk
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ugyan... A jobbik sikere pusztán annyi, hogy meg nem kerültek a lekvárobodon közelébe.
minden másról az ellenzek es a Fidesz szoros szövetségben gondoskodik
@Gábris szomszéd: akkor mar tudom, mitol lettem szalmonellás
@Gábris szomszéd: amugy koltoztem melegebb helyre, ritkán járunk ki
@habakuk000: AZ LMP se volt még a tűz közelében, akkor a logikád alapján ők is nyerhetnének.
@habakuk000:

Kb egy órája néztem, majdnem vörös volt a hold. A telihold mindig megbabonáz.
Viszont most szívesen lemondanék a látványról.
A hőség, a telihold és a Parkinson kór így együtt megviseli a páciensemet.
Ma is nehéz éjszakánk lesz.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: akar a kutyapart is, azt nem tetted hozza.

pártokról beszélünk
@Penivaldes:
Hát... én legyek neked a legszemtelenebb...
@Eszter jött: érdekes ez a Hold. Nem is gondolnank, milyen befolyásra képes.
az mondjuk teny, hogy nem örülnék, ha az ilyen Deutsch feleket a Holdra deportálnak. Tobbet ra se lehetne nézni fintorgas nélkül. Kár lenne érte
@habakuk000: Olyat nem láttunk, de szalamandert igen. Épp egy sikló akarta elfogyasztani, de végül nem bírt vele. :)
@habakuk000:

Néhányszor láttam már teliholdat felkelni. Az óriási világító korong teljesen uralta a sötét eget.
Az valóban misztikus élmény volt.
Talán azért, mert Rák vagyok.
@Gábris szomszéd: a helyedben kigugliznam, mi is az a szalamander
@habakuk000: Te nem beszélsz, csak rinyálsz össze-vissza.

Nézegesd tovább a Holdat, az való neked!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ebben tökéletesen igazad van. Sokkal többet ér a Hold, mint megkeseredett kötekedővel szót érteni.
ugyanakkor ha nem valami általam soha nem hallott es látott kereskedelmi tv sztár mondásairól akarsz vitatkozni, még meggondolom a lehetőséget.

ne haragudj, a világ szép. Akkor is, ha sok a keserűség es a lapostetyu benne
Máshol írtam már: hát hogy hihetne az ember istenben, ha az nem hozta még össze ezt a gennygombócot (meg, persze a tisztelt elődjét) egy tolószékes erőemelővel éjjel, egy kihalt sikátorban...?
@Eszter jött: akkor neked mostanság van vpolt lesz a szülinapod.
@Penivaldes:

Köszi. Én is úgy tervezem. 3 év múlva 50 leszek. Már alig várom!
@Eszter jött: Nekem még kettő, de annyira nem várom. :)
@Penivaldes:
@Gábris szomszéd:

Minden évvel bölcsebbek leszünk. Nyitottabbak, lazábbak és bátrabbak.
Egyre több felismerés és tapasztalat van a birtokunkba.
Egyszerűbb lesz a világ, átláthatóbbak a problémák.
@Eszter jött: Repül az idő. Emlékszem amikor taga mesélte, hogy ebbe a csajba volt ő is belezúgva annak idején. :)

youtu.be/ImZZQx9SlBY
@Eszter jött: nem, mert a tudásunkkal még jobban belegabalyodunk a saját problémáinkba
A Tompika egy hülye, de most igaza van. Nem mindegy, hogy hárommillió emberből leszel első, aki mind száz méteres síkfutásban a legjobb és versenyez is rendszeresen, vagy ötből, aki indul a te kategóriádban a paraolimpián, amire egyébként az olimpia nézőinek századrésze se kíváncsi. Nehogy már az utóbbit is eltartsuk magas szinten élete végéig, mint az olimpiai bajnokokat!
@taga20:
JÓZSIKA A PANAMERA-NAK NINCS ENNYI PEEDÁLJA HA LENNE HOGYAN VEZETNÉD

hová tennéd a bütyküs lábadat?

és hová jutnál

www.youtube.com/watch?v=6clTa8_QYQE

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Én sem adnék annyit az un. para sportolóknak, mint a többieknek. Pénz akkor keressen sporttal az ember, ha kellő számban kíváncsi rá a publikum. Egyébként azért sportoljon (mint más milliók), mert szereti!
@Eszter jött: "Minden évvel bölcsebbek leszünk."

Már aki. Egyeseknek meg egyre kevesebb lesz az agysejtje. Főleg azoknak, akiknek egyébként sem volt elég.:D
@látjátok feleim szümtükkel: A magyart, hát persze. De attól még én sem meg a társadalom 99%-se néz paraversenyeket.

Linkeket meg kár betenned, szépecsém.
@ebella: en meg egyiket sem. unalmas. a vizilabda is, az evezos spoprtok is, a kezilabda is. uszasrol nem is beszelve. tudod mit? mert nekem unalmas es nem nezem, ne adjunk egyiknek sem semmit.

sot, a fociert meg fizetni kellene a jatekosoknak a palyahasznalatert a koltsegvetesbe.
@babbaba: @ebella:

Viszont ti ezt a véleményeteket nem a Paralimpiai Bizottság elnökeként osztottátok meg a nagyérdeművel, ellentétben Deutschcsal.

Ugye érzitek, mi a legnagyobb pofátlanság ebben?
@Imola Helyesi:

Ne féltékenykedj, neked is küldöm, ha rászolgálsz.:D
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Persze, hogy érezzük, és remélem más is látja, hogy a díszhuszárok arra használják a sportot, hogy az oda csoportosított állami ( adókból befolyt ) pénzekből a saját bukszájukat/tarsolyukat tömködjék tele.
Na, ez a pofátlanság.

„Az a helyzet, hogy átértékeltem az eddigi eseményeket – idézi a bama.hu a tulajdonost. – Arra jutottam, hogy semmilyen külső körülmény sem ér meg annyit, hogy feladjam, amit itt az elmúlt nagyon hosszú évek során felépítettünk. Az önkormányzat által megszavazott évi tizenhétmillió millió forintot pedig köszönjük szépen, elfogadjuk.”

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iii-17-millios-fordulat-kozarmislenyben-folytatjak-2423575
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem is a törzsgárdának szólt a kérdés, hanem a két (viszonylag) újncnak :) .

Az meg, hogy mire való itt a sport, azóta nem tudok különösebben megdöbbenni, amióta a stadionokra felajánlott TAO az nem közpénz, és amióta a Mészáros Lőrinc úgy teheti át akár a teljes nyereségét egyik zsebéből a másikba (a Mészáros és Mészáros Kft feliratúból a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia feliratúba), hogy ezért semmifajta állami elvonás nem sújtja.
@látjátok feleim szümtükkel:

De hát ha egyszer van az a pénz:)! Te talán visszautasítanád:)?

Egyébként meg azután, hogy uszkve 850 millióba került nekik/nekünk tavaly az ottani stadion, hát akkor már ezért a kis apróért igazán legyen benne valami csapat is, nem?
www.kozarmisleny.hu/docs/rendeletek/2014/11-2014-koltsegvet_mell.pdf
@Rodeo36: Szép napot Rodi! Azt hiszem ez egy igazán fontos esemény az elmúlt napok hírei között.:)

Világgazdasági fordulat zajlik

Öt kontinens 57 országának képviselője jelenlétében hétfőn aláírták az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Bank (AIIB) alapító okiratát Pekingben.
Az intézményi rendszer felállását is tartalmazó, 60 cikkelyből álló alapszabályt elsőként Ausztrália képviselője írta alá. Európából itt volt többek között Nagy-Britannia, Németország, Franciaország, Olaszország küldötte.

Egyszer a történelemkönyvek fontos eseményként fognak hivatkozni a bank megalapítására: egyik fontos jelzője ez a lépés az USA világgazdasági térvesztésének. Az amerikai adósság olyan mértékű, hogy egyre több befektető fél és az USA dominancia megtörésében látja a jövőt….
Az ázsiai térség gazdasági jelentősége egyértelműen növekszik, lassan ezt politikai, szervezeti intézkedések soránál is meg fogjuk érezni.

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/reszkethet_a_vilagbank_indul_az_azsisi_versenytars.599766.html
Ez a dajcstomi egy seggfej ORBÁN seggét nyalva jutott-idáig életében még hasznosat nem alkotott.
Kár hogy sok ilyen van.A helyében tükörbe kellene
nézni és elgondolkodni,,,,,,,,,,,,,,egy here parazita
az ország kárára.
@Stuhi Nagy: nana!

amiota a prostitucio es a drogkereskedelem is beleszamit egy orszag GDP-jebe, azota tompika jelentos tenyezo!:-)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Még egyszer, a Tompika, le van szarva, ahogy a Fidesz is, de a bolsik is. Én ezt ne politikai kérdésként értékelem.

Amit néz a néző arra legyen pénz, ami meg senkit nem szórakoztat, arra ne! És, ha a Tompika éppen ott ül ahol, akkor is igaza van. Még egy politikusnak is lehet néha igaza.
@Sipi [CH]: Neked az, másnak meg nem. Nagyon jól mérhető, mit mennyien néznek. (Véletlenül a fiam hozzáfér az adatokhoz.) Te egy ember vagy, ha szeretnél is többek nevében beszélni. Te nem nézed, de egy Újpest-FTC meccset, ma is milliónyian néznek a TV-ben, ha jó csatornán megy. És még egy Paks-Dunaújvárost is százezren. Miközben a paraolimpiai összefoglalót tízezren.

Ezzel együtt a profi sortba én nem tennék állami pénzt! Azt adja a közönség, meg a tulajdonosok. Ma az olimpia is profi sport. De azt legalább milliók nézik Magyarországon is. A paralimpiát meg pár tízezer ember. Hogy lenne ugyanaz a juttatás?
Szümös, te rém unalmas vagy már megint.Te elrettentésnek vagy itt?
Ja, én félreértettem, asszittem az egészséges sportolókét csökkentené Deutsch, és ezért fel is háborodtam.
@ebella: "Ma az olimpia is profi sport"

na itt a tevedes. az olimpia eppenhogy nem profi sport. arra vannak a vilagbajnoksagok, vilagkupak, kulonbozo ligak, szovetsegek. az olimpia viszont nem errol szol. az olimpia az, ahova amator sportolok is eljuthatnak. lasd pl Kokot, aki ugye amator okolvivokent nyert olimpiat es utana lett profi.
@ebella: neha azert elgondolokdom - elkotelezett liberaliskent es kapitalistakent - hogy a hozzatok hasonlo kegyetlen es embertelen figurak vajon hol es hogyan szodcializalodtak?:-)
@Sipi [CH]: Ne az olimpia elveit ismételgesd, azokat jól ismerem! Szerinted a Gyurta, vagy a Kozák Danuta, nem abból él, hogy sportol? Ha igen, akkor profik. Még a Kovács István is abból élt, hogy sportolt. Egy napot se dolgozott, míg versenyzett.
@Sipi [CH]: Én például lassan negyven éve maszek vagyok. Nem egy alkalmazottam van. Te? Ha már szóba hoztad, miben vagy elkötelezett. Bár a tudásod nagyon-nagyon hiányos, akkor is, ha szolga vagy valahol, és akkor is, ha vállalkozó vagy te is negyven éve.
@ebella:
Nem baj, ha nem érted, hogy egy bármilyen szervezet vezetőjének mi a dolga a szervezet céljait, előnyeit illetően, de legalább büszke ne legyél rá:).

Ha Deutschnak ennyire büdös a paralimpikonok pénze, akkor mi a faszt keres ott alelnökként öt éve, és markolja fel érte a zsozsót? Meg akkor mégis miért mondta a megválasztásakor, hogy 2,5-szeresére szeretné emelni a paralimpikonok költségvetését?
www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/mpb-deutsch-tamast-valasztottak-a-paralimpiai-bizottsag-alelnokenek-2054395

Hidd el, Deutsch ezen kijelentéséhez annak volt a legkevesebb köze, hogy mennyire tart, értékel egy ép sportolót egy paralimpikonhoz képest.
@ebella: " Én például lassan negyven éve maszek vagyok."

jujujj.. egy kadari rendszerbol kikristalyosodott, kenopenzeken, korrupcion es adocsalason szocializalodott, svarcban, vagy felsvarcban dolgoztato vallalkozo.

nem is ertem, miert nem vagyok meglepve:-)

en leleptem a hozzad hasonlok elol. egy orszagba, ahol te bortonben ulnel.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nem baj, hogy nem érted. Nem lehet mindenkinek mensás intelligenciája.

Nem a Tompi erkölcseiről beszéltem, ahogy mondtam leszarom. A véleményéről. Nehéz lehet megérteni, miről beszél, aki nem a politika mentén ítél.

Az értékelése meg az ügyben rendben van. a parasportoló, bizony anyagilag épp úgy kevesebbet ér a profikhoz képest, mint egy amatőr. Erről beszéltem, de ahogy mondtam, nem baj ám, ha nem értetted meg.
@ebella: mindegy is, nem kell neked ezt erteni. egyszeruen nincs meg hozza az EQ-d. van ez igy, nem lehet mindenki tokeletes. nem kell mindenkinek gondolnia masokra, akik nem olyan szerencsesek, mint te, hogy minden szerve es vegtagja megvan es/vagy valamint rendesen mukodik.

de ettol meg nyugodtan hagyhatnad, hogy masok gondoljanak rajuk. erted, ha mar annyi emberi nincs benned, hogy nem nyujtod a kezed akkor legalabb ne csapjal ra azok kezere akik nyujtanak.
@ebella: szerintem taborokba kellene oket zarni mas csokkent erteku emberekkel egyutt nem?:-)

biztos fel tudnal allitan egy listat, hohgy kik azok akiket ki kellene vonni a tarsadalombol. megvan hozza az ertekrended:-)
@Sipi [CH]: Te aki éppen azt taglaltad, hogy a bolsi világ hazugságai, hogy a Kovács István amatőr sportoló volt, nálad elfogadásra talált, azt mondod, hogy aki ezt nem hiszi el, az nem is lehet csak kommunista vállalkozó, aki húsz éve az Bosch-nak dolgozik.

Nyilván, börtönben ülnék, bár lehet, hogy a Friedrichshafenben élő nászommal együtt már a Bosch mellet a Mercienk is szállítanék ezt azt. Mert ő meg azt teszi.

Buták mindig is lesznek, akik képtelenek az egyszerű analógiás gondolkodásra. Ne szégyelld magad! A te szellemi képességeiddel is lehet valaki rabszolga! Lám te se halsz éhen.
@Sipi [CH]: Szegényhülye! Ritka az ilyen büszke kódis rabszolga.
@Sipi [CH]: Beteg vagy. Buta és beteg.
@ebella: szerintem tobbet keresek havonta "rabszolgakent", becsuletesen, leadozva, harom pilleres nyugdijrendszerrel, betegbiztositassal, 8 oras munkaidoben, jogvedelemmel:-)

ertem en, hogy buszke vagy arra amit osszeraktal. szerintem szegyen, dehat nem lehet mindenki olyan erzekeny a torvenyekre es a becsuletre, mint en:-)
@Sipi [CH]: ha jól vettem le, te olyan 40-42 éves lehetsz, így nem biztos, hogy emlékszek az úgynevezett "sportállásokra", amiket az "amatőr" sportolóink betöltöttek.
Magyarul, be voltak jelentve valahova, de havonta csak egyszer kellett bemenniük, a fizetésükért, de már akkor sem abból éltek, hanem a sportból, meg a csempészett farmerokból, lemezekből, ebből-abból.
@elmeherceg: @Sipi [CH]: Biztos nem. Gyakorlatilag a tizenegypár emberem kereshet annyit min te(ha nem is hiszed, sokan keresnek már itt is egymiller felett nettóban havonta) én meg mindegyik munkája után leveszem a hasznot. Kb fejenként ugyanannyit mint amennyit ők keresnek. (És minden fillér után adózok, nem is tehetek mást, ha döntően a BOSCH-nak melózok.) De egy még biztosabb, a tizedét sem adtad oda soha rászorultaknak mint amennyit én adtam.

De nem érek rá a magadfajta karakélerkedő, mindent szándákosan félremagyarázó, buta, de öntelt senkiháziakra, akik azt hiszik, kimentek nyugatra és ettől felsőbbrendűek lettek.
@ebella:

Van igazad abban, hogy amit néz a nép, arra költsenek, de mi van amikor az ötezres stadijonyban csak 200-300 néző lézeng, az is azért, mert a műintézmény a kertvégi budi mellé épült?

Tudod a magyar himnusz úgy kezdődik, hogy Isten áld meg a magyart. Nincs benne olyan, hogy annak, aki valamilyen fogyatékosságban szenved, nem járna az áldásból, vagy kevesebb járna. Még akkor sem, ha úgy egyébként kevesebben vannak ( szerencsére ), mert ők is magyarok. Ha a nem fogyatékkal élőknek jár az adóforintokból, akkor nekik miért ne járna, és miért más feltételekkel, hiszen aki bír az tisztességesen dolgozik is.
@elmeherceg: A legszebb, hogy elhiszi a mesét, hogy azok amatőrök voltam. Sőt terjeszti is. Érvel vele, épp amellett a butaság mellet, hogy az olimpia az amatőr sportolóknak van.
@Imola Helyesi:

Gomolyka, ha annyira unalmas amit írok, miért olvasod? Megfájdul a fejecskéd az ellentmondástól.:D
@elmeherceg: de emlekszem.

ertem en, de akkor ezt kellene folytatni? sportallasokba betolni a sportolokat, vagy pedig legalisan tamogatni? az amator es a profik kozott a kulonbseg ugyanis az allami tamogatas.

de az alapveto tema egyebkent az, hogy az amator parasportolok ernek-e annyit, mint az amator normal sportolok. szerintem kar lenne elterni ettol.
@ebella: ekkora bolondságot, mint amit idehordtál még nem hallottam.
a munkát fizeted meg nem a végtagszámot.
@ebella: en nem attol lettem mas, mert kimentem "nyugatra". en azert mentem ki "nyugatra", mert mas vagyok mint pl. te. ne keverjuk az okot es okozatot:-)
@Sir Bates dö Hól:

Jó volt olvasni a nagy vízgereblyézés közt.
@ebella: "Az értékelése meg az ügyben rendben van. a parasportoló, bizony anyagilag épp úgy kevesebbet ér a profikhoz képest, mint egy amatőr."

Értjük. Gondolom neked a csökkent képességű ember, még ha a te vállalkozásodba rokkant is bele, kevesebbet ér. Én azért nem dicsekednék vele, mert akár még én ( de te vagy a családtagod is ) bármikor lehetek csökkent képességű. Elég egy baleset pl. a vállalkozásodba, oszt jócckát. Majd akkor is így viszonyulsz?
@látjátok feleim szümtükkel: A stadion nem dönt. A TV nézettség döntő. Mennyiért lehet eladni a reklámokat. Sokkal több a bevétel belőle, mint ha ötezren vannak. Az Orbán nem így tesz, nem ez dönt. Ez baj. Sokat árt a profi sportnak (főleg a focinak), ha azt is képzeli, hogy segít.

Semmi bajom a testi vagy szellemi hátrányokkal élőkkel. (Ahogy írtam is sok pénzt kapnak tőlem a szervezeteik.) Csak azt hiszem sportban az a teljesítmény amit a nép megvesz. Amit nem vesz meg, azért más se kap pénzt, nekik sem jár!
@látjátok feleim szümtükkel:

talán akkor elgondolkodna. addig is építi a tajgetosz hegyét.
ennek a spermának is kár volt elérni a petesejtet.
Ez egy önéletrajz, bá szerintem aki írta nem annak szánta.:D:D:D

"Beteg vagy. Buta és beteg.

nem érek rá a magadfajta karakélerkedő, mindent szándákosan félremagyarázó, buta, de öntelt senkiháziakra, akik azt hiszik, kimentek nyugatra és ettől felsőbbrendűek lettek.

Szegényhülye! Ritka az ilyen büszke kódis rabszolga

(Véletlenül a fiam hozzáfér az adatokhoz.)"

Véletlenül így sikerült, egy kicsit dicsekszünk, egy kicsit gyalázunk, oszt jó elv, akarom mondani nertársak vagyunk.
@Penivaldes: Hol is írtam, hogy a végtagszámot fizetném meg? A munkát meg akkor kell megfizetni, ha eredményes. (Te hordhatod egész nap a követ a-ból b be, ha senki nem vevő rá.) A sportnak meg az a közösségre nézve az eredménye, ha mást is érdekel. Ha nem érdekel senkit akkor csak az egészséged szempontjából van értéke. Épp mintha korcsolyázol amatőr szinten. Azt is meg kéne fizetni, mert te szereted?
@ebella: az a baj, hogy kevered a jutalmat a szponzorpénzzel
az első az egy elismerés azért, hogy dicsőséget szereztél a hazádnak
a másik meg azon alapul, amiről te beszélsz
@látjátok feleim szümtükkel: Ki mondta ezt? Ti nem kaptatok rendes nevelést az biztos. De követelőzni a köz pénzéből azt tudtok a szar teljesítményre is, mert nektek jár. És közben a tőkés rendszer hívének hazudjátok magatokat.

Szar erkölcstelen banda.
@ebella:

Én helyedben, meg a te korodban vigyáznék a z indulataimmal, mert a vérnyomás könnyen tud magasba szaladni, oszt utána majd az asszony forgathat a lepedőn. És akkor ki lesz majd 50 éve vállalkozó?
@Penivaldes: Nem, nem keverem. A szponzorpénzen sportolnak, vagyis profik, de min minimum félprofik. De mivel a kutya nem nézi őket, állami pénzt mire kapnának?: Nem szórakoztatják a polgárokat.

Nem értem, mit nem értetek. Csak arra tudok gondolni érintve vagytok. (Jó van aki csak szimplán ostoba.)

De nekem erre sem időm, sem kedvem! Jobb teljesítményt kívánok, ha már a kapitalizmus a kedvencetek!
Meddig tart még a trolletetés?
@ebella: hagyjuk....valóban felesleges veled társalogni.
Ez jobb, de ebella gondolati talán itt is alkalmzhatóak lennének, különös tekintettel a kerékpárosok véleményére. Csak akkor a magyar vállalkozók miből is élnének, ha nem kellene kerékpárutat építeni?

index.hu/kerekagy/2015/07/03/kijavitottak_a_kerekparutat_az_eredmeny_magaert_beszel/

"Megkérdeztük László Jánost, a Kerékpárosklub elnökét, aki szerint az ilyesfajta fölösleges pénzköltés sajnos országos tendencia. A problémás szakasz például egy lakótelepen vezet keresztül, ahol például az amúgy sem nagy forgalom csillapításával századannyiból is javítani lehet a feltételeket. Az ezzel kapcsolatos tanulmányaikat már elküldték a szombathelyi önkormányzatnak."
@Eszter jött:

Míg a melegtől, meg a magas nyomástól gutaütést nem kapnak.
@látjátok feleim szümtükkel: ne is mondd. itt is 35 fok van, hetvegen 37 lesz. schwiizerek haldokolnak es minden letezo vizfeluletet ellepnek:-)
@Gábris szomszéd:
ha összehasonlítod a görög és az usa adósságot??? na nem folytatom

csilliárdszoros a különbség, ez egy lépés a sok közűl

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@látjátok feleim szümtükkel:
Csak az első sorodat szoktam, a neved, ami jó hosszú, utána letéved a szemem arra, amit a félszümöddel belinkelsz, és aztán scroll, ilyen sorsra jutsz.
Hajrá, ebella, kell egy kis vérfrissítés ide!
@látjátok feleim szümtükkel:
Te még azt sem tudod, hogy így kell írni: áldd fsz.módban? Juj, de nehéz eset vagy, 1-es. És még te osztanád itt az észt.
Te is külföldi hazánkfia vagy immáron?
@ebella:
.
A múlt heti tavaszi negatív rekord után tovább csökkent az FTC hazai bajnokijának nézettsége, míg Pécsen ingyen tekinthette meg mindegyik néző az élvonalból búcsúzó PMFC és a Nyíregyháza találkozóját, ráadásul a korábban kötelezővé tett szurkolói kártyát sem kérték senkitől.
2015-05-31. napján keltezett hír.

És most hány stadiont kéne még építeni?
Én már 35-ben is kiegyeznék, csak legyen már vége.
@látjátok feleim szümtükkel:

gutaütés=agyvérzés

ennek a vírusnak mije vérezne?
Baj van az erőben?

Már nem is stadijonyt, hanem

"Egy sportcentrumot építenek..."

Érden a következő öt évben. Mondta ezt az Or bán.

index.hu/belfold/2015/07/03/orban_kiralykodom_a_milliardokkal_modern_varosok_erden/

Lehet, hogy ez már annak jegyében hangzott le, hogy nem lesz szabad a jövőben a stadion szót kiejteni?

És még ezt is mondta:

"A miniszterelnöknek volt egy érdekes kijelentése, amikor a munkahelybővítésről beszélt. Orbán megjegyezte, hogy fontos, hogy valakik megtermeljék a pénzt, mert pénzt osztani könnyű,
én is királykodom itt a milliárdokkal." Lemaradt, hogy már ötödik éve.
ezt a cikket: index.hu/kulfold/2015/07/02/szaud-arabia_herceg_penz_adomany_gazdagsag/ nem fogják megmutatni orbánnak, mert elsírja magát.
@Eszter jött:
.
Egy begőzölt kecskével, vagy a rábízott káposztával sem érdemes vitatkozni.
Próbáld meg. Például olvasd fel nekik az alaptörvény hitvallását.
Nem hiszem, hogy figyelmesen végighallgatják.
@ebella:
Igen, és akkor ez alapján a Barátok köztnek mennyi állami támogatás is járna:)?

Továbbá mi is legyen azokkal a sportolókkal, akik nem tömeg- vagy nagyobb nézőbázissal rendelkező sportot űznek világszinten, pl.: vívás, öttusa, sportlövészet?

Ezzel a nézettség-dologgal csak még ingoványosabb területre lavíroztad magad.
Ez az igazi fából vaskarika.
Még is hogy gondolja azt az Együtt, hogy majd az az állam, amelyik az ügyészt kinevezi, megpanaszolja azt a határozatot, amiben az állami vezetők elleni feljelentést utasítják el?

index.hu/gazdasag/2015/07/03/az_ugyeszseg_szerint_nem_volt_bennfentes_kereskedes/
Egy nemzetközi felmérés adatai alapján a teljes magyar lakosság 11,7%-a nem engedhette
meg magának, hogy otthonát megfelelően fűtse (2009-ben ez az arány 8,9% volt). A
legaggasztóbb helyzetben a szegény (mediánjövedelem 60%-a alatti jövedelemmel
rendelkező) háztartások voltak - körükben majd minden harmadik háztartás nem tudott
megfelelő fűtést biztosítani. 2011-ben 28%-uk, míg 2009-ben 16,8% ez az arány.

www.habitat.hu/files/Habitat_kihules2013.pdf
@ebella: ha nézi a néző, akkor el is tarthatja önmagát, nemdebár?...
@Sipi [CH]: tetszik, vagy nem tetszik, az Olimpia ma már nem eszme, hanem egy ugyanolyan márkanév, mint pl. az F1.
Amúgy meg ennyi kilengés az eredeti témától szerintem abszolút tolerálható.
@elmeherceg: bizony. az F1 a profi autoversenyzes markaneve, az olimpia az amator sporte.
@ebella: a kapitalizmusnak megvan a maga helye a cegvilagban. az allamok feladata eppen az, hogy szocialisan erzekeny legyen valamennyire ellenpontozva a kapitalizmus kielezett versenyszemleletet es thaigetos-filozofiajat.
@látjátok feleim szümtükkel: nem az erővel van baj, az inkább túlteng.
Hanem a fejével, ott, belül, ezt tudta mondani a szerbekrül, a renceres pénteki agymenésén:

"Tehát azt gondolom, hogy miközben a szerbek erősek – látta, ez a miniszterelnök is mekkora ember –, tehát tele vannak életerővel, rájuk néz az ember, vízilabdásaikat tudjuk idehozni, vagy éppen most nyertek itt a szerb lányok Európa-bajnokságot kosárlabdában. Ez egy életerővel teli nemzet, de mégis azért most bajban vannak.

A szerb miniszterelnök is – dacára annak, hogy egy nagy, fizikai robusztus megjelenésű ember – egy érzőszívű ember. Van ez a szláv karakter, tudja, a körülöttünk lévő országokban, akik ilyen fizikailag nagyon erősek, de ugyanakkor az ingüket is odaadnák, hogyha megtalálja velük az ember a megfelelő hangot. Tehát van bennük hajlam a barátságra meg az együttérzésre. Szóval szerintem ma valahogy a szerb-magyar együttélésben ezek az emberi tényezők ott vannak.”
@Sir Bates dö Hól: Sajnos realista írást linkelté a mancs-ról. :-( Amit hiányolok a vélemény(de)formáló ipar "iparosaitól", az a kiút megmutatása. :-( A kiút pedig nem nehéz, a receptjét sok tucat állam alkalmazta sikerrel.

Tanítani.

Köszönetként egy matek tanító: A matematikaoktatás mágusa, Dienes Zoltán

tudomany.blog.hu/2015/07/01/dienes_zoltan_jatekos_matematika
@Sipi [CH]: amatőr sportoló az, aki nem a sportból él. Fel tudnál sorolni néhány magyar olimpiai bajnokot, akinek van hivatásszerűen űzött pénzkereső foglalkozása?
Szponzorpénzekből, reklámszereplésekből vett vendéglátóhely nem ér!
@látjátok feleim szümtükkel: ja, és nekem ebből az következik, hogy aki "fizikai robusztus" az mind érzőszívű ember.
Szemben a fizikailag pocakos törpenövésűekkel, akik mind genyák.
@Spániel: "azt gondolom". Ja, ez moszkoVityánknak a szava járása, ő hozta be a közéletbe. Picológiához alig értek, de az a félelmem, ez a szófordulat annak leplezésére való, hogy nincsenek is gondolatai. :-(

Éppen alig több mint 25 évvel ezelőtt remek beszédet olvasott fel (hogy ki írta és főleg, hogy ki hagyta jóvá, azt majd talán unokáink ha megtudhatják). Azóta betanulja? Vagy jobb a súgógép? :-(

Boccs hogy a legkedvesebb vezető képességein merengek, de aki jogász ember létére visszamenőleges törvényeket hoz, az nem normális (ettől persze beszélni, olvasni még tudhat, de logikusan gondolkodni aligha). Precedenst teremtett a saját maga visszamenőleges eltávolítására. :-)
@Eszter jött: @Sir Bates dö Hól:

Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen
néz téged, mert örül, hogy lát ma itt
fehérek közt egy bagarolost.
@Gábris szomszéd: Angyalom! Tolod a bulvárt? Boccs a linked után félre érthető megszólításért, de nem bírtam kihagyni. :-) Az nem ugy van-é, hogy a nemzetiségi, vallási, politikai, hitbéli és nembéli ügyek azok magánügyek-é? Hogy Gáborod milyen "hőfokú" és minemű kapcsolatban él, ... írjon róla a bulvármédia, és olvassa az olvasója.
@elmeherceg: tehat akkor be kell szuntetni a tehetseges amator sportolok allami tamogatasat. hiszen ha allami tamogatasban reszesul akkor mar profi. ezt akarod mondani?
@dr. jenőke (jenőke): Nem semmi. Eszerint a kihűléses halálesetek száma alapján 1984-ben, a kapitalizmusnak megágyazó törvényeink (akkor egy megszállt ország voltunk, miért lettek volna azoko a MI törvényeink? Na mindey is, csak úgy kérdem.) alapján 1987-ben újabban többpártunk és szabadon? választott kurmányaink szerint 1990-ben volt az azóta sokak által csak módszerváltásnak nevezett renccerváltás. Ezért érdemes ide benézni. Mindig kiderül valami apróság.
@Sipi [CH]: aki kiemelkedően tehetséges, az úgyis profi lesz előbb-utóbb. Az államnak nem a tehetségeket kellene támogatni (tegyék ezt meg a szponzorok), hanem létesítményeket, keretet adni, hogy a tehetségek kiemelkedjenek.
De szerinted mi történne, ha holnap megjelenne 22 tini a közpénzből épült felcsúti aréna kapujában, hogy jöttünk egy kicsit focizni, tessék már beengedni?
@elmeherceg: nem. nem lesz belole profi sosem, ha amatorkent nem kapja meg az allami tamogatast. nem lenne gyurta, nem lett volna egerszegi, kovacs agi, nem lett volna vilagbajnok a magyar vizilabda csapat.

egyedul a motorsportban nincs - mar, annakidejen az mhsz-en keresztul volt - allami tamogatas, talmacsi es michelisz ugy lettek profik. de ugye talmacsi eseteben apukanak volt loveja rendesen belefeccolni, michelisznek meg szerencseje volt zengoekkel, hogy meglattak benne a tehetseget es kitartottak mellette. de tudnek mondani nem egy tehetseget, akik elkallodtak a motorsportban, pedig lehettek volna akar profik is, leven a 90es evekben volt szerencsem gyorsasagi motoros korokben forogni kicsit.

az allami tamogatas megvonasa az amator sportoloktol gyakorlatilag a sportag megoleset jelentene, leven a sportoloknak nem lenne idejuk/energiajuk eljutni arra a szintre, hogy profiva valhassanak.
@Sir Bates dö Hól:

tőlem nem jobban. ilyenekkel reggeliztetem a lelkem.
mostanság kevesebb táp jut, hiányzik guma meg orica.
remélem, nyaralnak.
@parti_giano:

nyelvet csettint és felsóhajt...
szép volt, parti!
@Eszter jött: elég kiábrándító mostanság. a jég is olvadozik valahol. marad a szőr, mint pótlék, illetve pótlik.
@parti_giano:

talán egy fridzsider mélyén valahol,burjánzanak a gondolatok.
uborkaszezon van, illetve nyaraláskényszer.
türelem, majd jönnek.
függők vagyunk mindannyian, nehezen viseljük a gyíkmentes világot.
No vajon a hétvégén puncs vagy puccs lesz görög módra?

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/katonai_puccs_keszul_gorogorszagban.600025.html

"Az idegenforgalmi ágazat a tőkekorlátozások első négy napja alatt vészhelyzetbe került. A görög szigeteken, ahol a legtöbb külföldi turista nyaral, máris ellátási problémák vannak olyan alapvető élelmiszerekből, mint a hús, illetve az orvosságokból, mivel a helyi vállalkozások a külföldi átutalások korlátozása nem tudják kifizetni külföldi beszállítóikat.

A szállodák tulajdonosai rettentően aggódnak, hogy kifogynak bizonyos élelmiszerekből, illetve italokból. Szövetségük arra figyelmeztette az ország vezetését, hogy a hotelláncok bezárhatják egyes szállóikat. A turisztikai vállalkozások szervezete szerint az elmúlt napokban 240 ezer foglalást mondtak le a potenciális turisták, ami 30-40 százalékos visszaesésnek felel meg. Összességében úgy tűnik, hogy a rekordforgalmat hozó 2014-es szezon után az idei katasztrofálisnak bizonyulhat."

Ezek az adatok azért sokat jeleznek a várható jövőről, ha nem tudnak megegyezni a hitelezőkkel.
@dr. jenőke (jenőke):

alap
törvény
hit
vallás

mi közük van ahhoz a förmedvényhez?
@Eszter jött: lehet igazad, behűtöttem hat üveg szűretlen búzastaroprament.
@parti_giano:

de szeretnék most veled lenni!

még 5 napig vízivó vagyok. de aztán megmártózom a barnasörben.
@Eszter jött: írod, uborkaszezon van. kovászos ubi. a cinken ez a poszt mondja, hogy nem csak uborkát lehet kovászolni, hanem zöldbabot, káposztát is. a zölzbabot nagyon finomnak nevezi.

malackaraj.hu/a-kavefozes-nem-megy-a-kovaszolas-igen-1715113995
@parti_giano:

a zöldbabot még nem próbáltam. de ha töltött káposztát főzök, szeretem otthon savanyítani a harasztokat. ezek szerint kovászoltam.
sokkal frissebb, ropogósabb, mint a hordós káposzta.
@látjátok feleim szümtükkel:

Titánok harca: Lázár vs Vida Ildikó.
Aztán jön a Főni és mindenkit kizavar az erdőből.
Ez a lényeg:

"Most az új földbirtokosok hektáronként 20-25 ezer forintért megműveltetik a gyepterületet valamelyik közeli nagygazdával, fölveszik a 70 ezer forintos földalapú támogatást, vagyis tisztán kereshetnek akár hektáronként 50 ezer forintot, és közben sokszor ki sem mozdulnak a városból. Ebből a vidéknek semmi haszna nem származik"

nol.hu/belfold/mukormosok-kontra-videk-1549399
@Eszter jött:

Nem vagyon én ebben annyira biztos. A főni nem fog jönni, csak ezt a Lázár még nem biztos, hogy tudja.
@Eszter jött:

És így nyáron finomabb is, mint a hagyományosan savanyított.
@parti_giano: ez az én éttermem, ide muszáj lesz elmennem:)))

gondolom nem kell késsel villával enni:)))
@parti_giano: még mindig jobb, mintha műmájer lenne:))
@taga20: akkor ott találkozunk. a guminőt ne hozd, ne égess.
@parti_giano: rendben haver, de stefi napot tartunk! :)

ja és kapát le kell adnod a ruhatárban!:)))
@taga20: motorossal megyek, azt meg a larkolóban hagyom. ottan meg zlatyit kell inni. még jó, hogy csapolnak, ha neked kéne hozni....
@Dr. Dottyka, a Vörös Cipellős Katgimis Angyal: nem! július 41.
ha nincs értelmes témád, ako ne kommentelj bébi:))
@parti_giano: célozgazunk, célozgatunk?
egy jó kis aranyfácán, jó jön ebben az áprilisi időjárásban:)))
@rdos: Na szép, neked már a bulvár sem elég jó. :)
@Sir Bates dö Hól: @Eszter jött: na, ezt jól fogalmazta szily. a blog szarembere is letargiát okoz hosszú távon.

"Online újságíróként az ember a munkaideje nem kis részét fordítja az ostoba náci olvasók leveleinek elolvasására. A nácizmusban a mi szempontunkból egyáltalán nem az a legrosszabb, hogy embertelen vagy gonosz lenne, hanem az, hogy végtelenül unalmas. Tikkasztó. "

Reménytelen.cink.hu/ilyen-viccesen-szivatta-meg-az-indexes-a-naci-levelirot-1715622700
Egy kis hidegrázás a hőségben. Az újabb, súlyosabb elmebeteg.

Vona:A MODERN DEMOKRÁCIÁK LEGKISEBB ALAPEGYSÉGE TEHÁT NEM AZ EMBER, HANEM ANNAK LESÜLLYEDT TORZÓJA, A TÖMEGLÉNY… A STUPID.

vigyazo.blog.hu/2015/04/15/vona_gabor_a_demokracia_alapanyaga_a_stupid_tomegleny?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
@taga20: ott főzik nem messze. komárom felett ógyallán, ami még híres a konkoly thege- féle csillagvizsgálóról.
@parti_giano: Náluk már csak a műrettegő libsik fárasztóbbak. :)
@parti_giano: vigyázz a stefi nappal!
nem a sör márkájáról szól!
@Gábris szomszéd: menjél az alfádra, ott beizgulhatsz, mint mikor a sekrestyében bújtátok a szexlapokat.
@Gábris szomszéd: Azt azért meg kell hagyni, tőled fárasztóbb fazont lámpással se tslalni
@punkfrog: tudom, hogy a pénztárcámra utazik. fizetem a cehet, csa jöjjön el.
@Gábris szomszéd: mostanában, te meg a haverjaid vagytok a főrettegők!
@punkfrog: ne segícs má neki!
az ingyen pia mindig finomabb:))

ja és közben:)))

www.napiszar.hu/showPost/Ekozben_az_olimpian_
@habakuk000: azé ebola ott van a háromban.
permetezés meg vot?:))
@habakuk000: Nyugi nemsokára két hétig nem leszek. :)
@Gábris szomszéd: a kurvaanyá...t, két hétre mész!???
ennyire jól fizet a dzsobbik?
a végén még jobbikos leszek:))

a szart!
@parti_giano: Alfámra???? Na ne viccelj. Ma reggel az együttpéemes Szelényi riogatta a demokratikus és toleráns többséget élő egyenes rádió adásban. Képzeld mit merészelt mondani:

"a sötét bőrűek ijedelemre adnak okot a polgári lakosság körében". :)
@taga20: Jaja kettőre. Nem említettem a múltkor? :) Egyébként ennek semmi köze a jobbikhoz. Mint minden normális esetben, nálunk is családi összefogásból valósul meg a nyaralás.
Megint, hogy meglepődtem.

Modern háború Európa ellen: amerikai hajók menekültek tömegeit szállítják Európába

„Az, amit most átélünk, a katonai megszállás eredménye, amely megdöntötte Kadhafi rezsimét, de semmi egyebet nem ért el” – mondta Martin Schäfer, a német külügyminisztérium szóvivője.

www.hirek.sk/kulfold/20150701151706/Modern-haboru-Europa-ellen-amerikai-hajok-menekultek-tomegeit-szallitjak-Europaba.html
@taga20: Nem hinném, hogy a nyolcezer kattintás abból jönne össze, hogy a ti receptjeiket meg szerelmi vallomásaitokat olvassák.

Látjátok, jenőke, Rufus tényleg politizálnak, tanulhatnál tőlük!
@Eszter jött: Ezt mondom én is, amikor reklamáltok miattam. :)
halihó!

ha unalmas a napod, Spiró mindig jó.

Spiró György: "Helló, doktor Mengele!" - beszélgetés Csontos Erikával

www.youtube.com/watch?v=X9Ui3Bc06ZI
@Gábris szomszéd:

Ha megmondod mennyi a napidíjad, váltok rubelt és átutalom.
Cserébe ne ugass bele az életembe!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: hát haver, szép még lehecc!!:))

ja, az is sanszos.
@Eszter jött: Te se az enyémbe. Napidíj nincs, amúgy is priceless vagyok. :)
@parti_giano:

Kommentelőként is ugyanezt érzem.
@guma: drága egyetlen margarita. nagyon jó spiró, csak rádióba ne menjen, me az egy órás műsorból, 20 perc reklám és egyéb, 20 perc őőőőőőőzés és aaaaaaaaaaaazás.
viszont a maradék 20 perc ott van a szeren.

u.i.: nekem valószínű 1 percem se lenne:)))
@taga20: Mióta vagy te ilyen elfoglalt baszod? :)
@Gábris szomszéd: ártu, azé neked is rendesen korpásodik a kasznid. legalább is sokaknak itt, így tűnik.:)
@taga20:

nem lehetsz jobbikos:
- van humorod
- bárhogy álcázod, eszed is
@Spániel: Gavrilo Princip hány centi magas lehetett?

Kb. 150 a fényképei alapján.
@guma:

na végre! épp ma hiányoltalak.))
@Eszter jött: ha ilyen szarul álcázom, ako azé van velem valami gáz.

nem baj én má csak ilyen vagyok:)))

www.youtube.com/watch?v=ZGnSscsoZkc
@dr. jenőke (jenőke): Ma meghalt egy ismerősöm, nem a kihűléstől, de lehet, hogy a meleg és a munka miatt.

Tegnap tizenegyig kapált, és rosszul lett. Ma már vért hányt, de nem akarta, hogy mentőt hívjanak. Elaludt, és úgy találták meg halva.

48 éves csángó nő volt, a kilencvenes években jött át Moldáviából. 19 éves fiát hagyta itt és az élettársát.
Állami bűnözők nyomában, avagy korrupció és földmutyi a Hortobágyon

Hogyan kergeti halálba a juhászt, teszi tönkre a gazdálkodókat, rongálja a föld minőségét és betegíti meg az állatokat a földmutyi?

alfahir.hu/allami_bunozok_nyomaban_avagy_korrupcio_es_foldmutyi_a_hortobagyon_3_resz
@Eszter jött: :)))

majd megkeresem mi volt az ok :DDDD
(tudod, még ha legalább annyi izgalom lenne, hogy megvárnák amikor mi méregetjük a farkakat...
de nem itt amikor benézek, csak a cicaharcosok farok méregetése zajlik még ilyen témában is...
na akkor én már fordulok is vissza:))
@taga20: :DDD

szarva közt a tőgyét! igaz? :D kiméred a pupitásszal?
(ez reklám nélküli és egy fantasztikus emberről beszélgetnek...)
@Gábris szomszéd: te csak rettegjél a menekültektől!
@guma:

vissza kell foglalni a területet és a farkakat.
ez az egyetlen járható út.
@Eszter jött: :D

"bárhogy álcázod, eszed is "

amit egyre többször bíz a maligán koordinálására...
Picit visszakanyarodva a debreceni eseményekhez ha én Pakisztánban gyújtogatnék, autósokat terrorizálnék, és közben "Dicsértessék a Jézus Krisztus"-t üvöltöznék, ott helyben agyonlőnének. Szóval aki ilyen zenebonát csinál, mint ők Debrecenben, azt úgy kellene innen kivágni, mint a kalapos cowboyt a Kaszinóból. :)

youtu.be/9II4W_RiN-o
@guma: mi ez az álszent duma? miről kéne csacsognunk, ami a kényes ízlésedet kielégíti?

szerintem nem kell ennyire szűzkurvának lenni, pedig van rá igény. lásd pl. haba:)
@guma: az úgy rendben van, hogy hétköznap ásványvíz, hétvégén veresbor?
ja és hétköznap még melózom is:)))
@Gábris szomszéd: angyal, és ezé vagyunk (szerintünk) különbek
náluk. erre legyünk büszkék.

persze egyik-másik lehetne szerényebb.
@Gábris szomszéd: elég egyszerű a világnézeted!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Az orvos azt mondta a fiának, hogy valószínűleg belső vérzés okozta az édesanyja halálát, de nem boncolják föl, mert nem magyar állampolgár.

Utóbbi időben rossz volt az anya egészségi állapota, de nem volt TB-je, nem járt kivizsgáláson.
@taga20: neki a pakisztáni rendszer tetszik!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ???
ezt tényleg velünk is megakartad osztani?
@punkfrog: melyik része? me aszt hiszem, hogy a keresztény baromság nem tombol arra felé.
@taga20: valamelyikünk fejezze be!
olyanok vagyunk, mint a szinkronúszók!:)
@punkfrog: Ez nem világnézet, hanem a valóság. :)
@taga20: a pofánbaszom, agyonlövöm, aki nekem nem tetszik!
az bejön neki!
@taga20: volt, de nem meg, csak holnap este lesz kész
végülis mindegy Imola vagy Angyal, szelektíven olvasok
@Gábris szomszéd: a fidesz által gerjesztett, gyűlölethullám a menekültek ellen, az a valóság!
te meg szépen felültél rá!
@guma:

de másnap mindig bocsánatot kér. időnként akkor is, ha nem követett el semmit. ))
@guma: Köszi!Jártam OTT!Eltettem estére:
A nézettsége sajna-bajna elég sokat elárul.:(
@taga20:

ácsi hékás! vegyél kicsit vissza! gumával beszélsz.

mondhatnám:

gumával, ne ilyen dumával!
@Eszter jött: én ako is bekötöm magam, ha a kocsmába megyek:)))

öntudatos állatpolgár vagyok, remélem láccik:)))
@punkfrog: Angyalnatnem kell felulni semmilyen gyűlölet vonatra.
Az ő és az övéi egyetlen politikai ideológiája - természetesen keresztényi szereteten alapulva - gyuloljunk valakit. Bárkit, aki nem a mi kutyánk kölyke.
@guma:

ez igaz. de ha nem teszünk semmit, akkor elénekelhetjük újra: Miért hagytuk, hogy így legyen!?
@Eszter jött: te valami gizda ügyvéd bojtár vagy?
én má ako ismertem gumát, amiko téged mégcsak terveztek:)))
@habakuk000: Velem kapcsolatban ez biztos, hogy tévedés.
@Gábris szomszéd: ne hazudj.

próbálj egyszer az életben férfi lenni és folvallalni azt, ami vagy
@taga20:

az nem akadályoz meg abban, hogy időnként átmenj bunkóba .
még a guminőidnek is van lelke. hát még az igaziaknak!
A görény Dajcstomi után jó volt ezt olvasni :)http://vs.hu/mind/osszes/berki-krisztian-hajlektalanoknak-ujit-fel-lakasokat-0703#!s2
http://vs.hu/mind/osszes/berki-krisztian-hajlektalanoknak-ujit-fel-lakasokat-0703#!s2
@punkfrog: Föntebb leírtam, hogyan halnak meg a menekültek.

Az nem rázta meg annyira az érzékeny lelkedet, mint a fidesz elleni gyűlöleted.
@habakuk000: Nem hazudok.

Szer-etet
Gyűl-ölet

nem kérdés melyiket választom.
@Eszter jött: nem akarok magam mellett dumálni, de szerintem, jobb egy egyenes bunkó, mint egy görbe.:))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

szoktunk néha mi is...

csak az a büdös nagy helyzet, hogy valamiért akik ideszoktak szerették a nívós dumát, véleményt és a csibészséget is olvasni és úgy szóltak bele a témába...
sokan ma már semmibe sem szólnak bele, ha nem tűnt volna fel, mert ez még nem az a "polgárikör" AHOL EGY A TÉMA ÉS A ZÁSZLÓ...
(bocs a nagybetűért :D)
@taga20: Nem neked írtam, érzéketlen paraszt.

Leszarom, ha egymás seggét nyaljátok, átpörgetem. De ti ráadásul beugattok a többieknek, és még haláleset kapcsán se tudtok kussolni!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: az én lelkemet megrázta és az is ,hogy valaki vért hányt és nem hívtak hozzá azonnal mentőt.
@taga20: hülye! :DDDDD

hogy mire van igényem? most szervizre :))) tehát hagyom a szomszédsrácot ügyeskedi...
@guma: Tietek a gyík?

Ti döntitek el, ki írjon ide?
@guma: szeretlek guma, mindig szeretni foglak:)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

és azt is nézd meg mire írtam. pl kioktattad a jelenlevőket, hogy miért nem politizálnak...

más:
kis hazánkban egyre több szomorú dolog történik...

Három napja nem ettek, alig tudják lenyelni az első falatokat

nol.hu/belfold/vegiggyalogoltak-fel-europat-1549451
@vigyüktúlzásbaadolgokat: neked az se mond semmit, hogy hülye vagy, mint a segg!

hozzád képest batyu vagy írógép egy ember!
Hol van boli? Bassza ki 4 hétre gábrist, mert a családját sem hagyja nyugodtan nyaralni!
Míg a kormány fizetőssé akarja tenni az állampolgárok közérdekű adatigényléseit, legyen inkább kötelező az összes közpénzt érintő szerződés nyilvánosságra hozatala.

alfahir.hu/nyilvanossa_tenne_az_osszes_kozpenzrol_szolo_szerzodest_a_jobbik
@Gábris szomszéd: szar egy ember vagy! ez má fix.
@taga20:

el is várom :) (lehet, hogy kölcsönös? a frász tudja... :DDD)
@tristen2005: haver, nézd meg, hogy köt a cement, mielőtt kötekecc!

rég olvastam, a bamba képedet:))))
@tristen2005: Lassan elhúz ő is nyaralni. :) Most komolyan, nehogy már én befolyásoljak itt bármit is.
@avanivi: :)

mi van veled? fáj még a séta?
@taga20: Jaja. Mond ki az igazat, betörik a fejed. :)
@avanivi: Biztos azt hitte az elhunyt és az idősebb élettársa, hogy rendbejön most is, mint máskor.

A bácsi ezután kiment a birkákat ellátni. Mire kb. egy óra múlva benézett a tanyájukra az aggódó szomszéd, sajnos már késő volt ...
@taga20:

B+! Fehér ember nem felejt, Tavaly is volt nyaralni, minden reggel ő volt az első hozzászóló, esti mese után meg folytatta éjfélig!
@guma: Engem nem zavar senki főzőcskéje meg röhögcsélése.

Csak akkor ne ossza itt az észt, aki csak röhögni meg böfögni jár ide.
@taga20:

Te tényleg hülye vagy! A beton köt, meg öreganyád!:))
@taga20: Menjél, írjál egy receptet a barátnődnek!

Ha már tiszteletet nem tudsz adni másoknak, legalább a szádat fognád be.
@guma: semmit nem szabad túlzásba vinni,érezni,tudni kell a mértéket:)melegben csak reggel sétálok a délutánit kihagyom.
Röviden,ha nem állok rá akkor nem fáj :)
@tristen2005: öreganyád picsáját, a beton mi a faszból van te szerencsétlen?
mingyá előadod, hogy a víz köt!:)))

a picsádba kéne rúgni, vagy egy szakszi kéne neked.
ha erre jársz, a kamaraerdei úton befizetlek egy franciabugyis kancára:)))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ha má csak faszságokat hánysz ide, ako legalább a fogaidat zárd össze, hogy a sűrűje benned maradjon.

te vagy itt a legnagyobb, legkártékonyabb szar.
@taga20:

Nagy magányomban esztergálok néha, guminőt az igazi helyett!
@tristen2005: bocs haver, ha durva voltam, de mindig felbaszol.:)

mikor melóztok erre felé?
@tristen2005: remélem nem te vágtad ki aszt a kurva sok fát!:)

eszt is a market csinájja?
@taga20:

mindig kidumálod magad :D
Aztakurvarohattnáci angolok meg franciák. :)

Visszafordítják a menekülteket a La Manche-csatornánál

hu.euronews.com/2015/07/02/visszaforditjak-a-menekulteket-a-la-manche-csatornanal
@vigyüktúlzásbaadolgokat: milyen haláleset miatt kéne kussolnunk?
@Eszter jött: nem vagyok a szavak embere, de igazad van néha sikerül:))

u.i: azé igazam van? nem, de!:))
@punkfrog: gondolom overdozra gondolt a beteg.
péntek este van, a sok suttyó meg nem kommentel!

mennyi gyík ember él a földön:))
@taga20: engem most hoztak vissza a gyíkemberek.
itt tényleg nincs senki!
haláleset volt?
@punkfrog:

éjszakai fürdőzés a mai program. vízben, sörben, boldogságban. igény szerint.
@taga20:
majd kérd meg a hacsát hogy fordíccsa le mert ő élt sokat mexico-ban

www.facebook.com/PuroZacatecasSax/videos/vr.951977034862967/953206771406660/?type=2&theater

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

így is lehet ez nem párt csak egy együttes de amit mond...na az nem a kirakatba való
@Eszter jött:
ez valódi brazil...

hallgasd

www.facebook.com/PuroZacatecasSax/videos/vr.951977034862967/953206771406660/?type=2&theater

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

de amit mond!!!!!!!!!!!!!!!!!!
van ahol a fát nem kivágják, hanem áttelepítik, pedig...
ez brazilia egy kis város Rio de Carmo

www.facebook.com/IsmaelCala/videos/958804917480264/?fref=nf

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd: Másnak is leesett a tantusz.

"Azt szeretném, hogy a törvény inkább azt tegye kötelezővé, hogy az adatgazdák a közérdekű adatokat automatikusan, géppel olvasható formában mindenki számára ingyenesen hozzáférhetően közzétegyék."

k.blog.hu/2015/07/04/tiltakozz_az_informacioszabadsag-torveny_modositasa_ellen?utm_medium=lista&utm_campaign=bloghu_cimlap&utm_source=nagyvilag
@rdos: ezt már a rendszerváltáskor az alkotmányba kellett volna foglalni!
de nem közérdekű adatra kéne hivatkozni, mert az trükközésre ad lehetőséget.
Magyarországon azonban, sose lesz teljes nyilvánosság, a közpénzek felhasználásánál!
itt 40 éven át verte át egymást, az állam és annak polgára!
most ott tartunk, hogy az állam kizárólagosságot szerzett.
ld.:TAO pénzek,közbeszerzések,állami megrendelések...
az elmulatott közpénzt meg, ha visszafizetik, mert véletlenül lebuktak, már nincs is ügy.
na meg, abban az országban, ahol az állam a népszavazások meghekkelését is megszervezi, sose lesz nyilvános a működése!
@Rodeo36:

Kössz!
Sajnos nem sikerült megnéznem, állandóan elakad. Talán mobilnetem nem bírja.
@punkfrog: Igen. Ott tartunk, hogy még az 1. orbánkormány alatt a kormányülések magnófelvételét megszüntették (milyen "furcsa", ezt az intézkedést dékétszázkilenc, fletó, és kordonka, a deklarált bázisdemokraták sem szüntették meg). Bájos mindenoldali KISZ-fiúk. :-(

Amúgy visszatérve a közpénzekre, egyre több helyen térfigyelő kamerákat raknak ki, jellemzően a kétes közbiztonságú helyeken. Csak úgy kérdem, a "közpénzek környékét" nem lenne érdemes bekamerázni és csak hogy még az összejátszásnak a lehetőségét is kizárjuk, rögtön élőben kirakni a tecsövedre, illetve kereshető módon archiválni azokat? Ettől nyilván a szerződések, a pénzköltések alapból mennének a netre, persze ehhez minimum marinéni kéne kormányfőnek.
@Sir Bates dö Hól: Népvándorlás. Nem állom meg szó nélkül. Mancsos linkedről idézek.

"... azon a közös elemen kívül, hogy emberek tömegei vonulnak, semmiféle azonosság sincsen a két jelenség között."

Árpád hont foglaló, szerintük visszajövő magyarjai az itt élő adózó köznéphez képest kis számúak voltak. Ahogy a korábbi hódítók is, akik a történelemkönyvben mint "népvándorló" népek szerepelnek. A vizigótok 20000 harcost tudtak kiállítani fénykorukban, A mai Tunisz területén a szarmaták és vandálok királyságát 5000-5000 harcossal alapították, Árpád magyarjainak 20000 harcosa volt. Hajdani nemességünknek a "dicső szittya múlt" megfelelt, és rájuk nézve igaz is volt. És a köznép? Az ahogy akkor is, ma is le volt sajnálva. :-(
@Eszter jött: Vízbe és/vagy sörbe és/vagy a boldogságba eszerint nem "fulladtál bele". :-) Örülök neki.
@Eszter jött:

de jó egyeseknek! :) nálam üzemzavar lépet fel - hagytam mindent a francba, mentem história tv-t nézni...
:D
@Rodeo36:

ez csodálatos! remélem a fa is kibírta és az új helyen, tovább zöldül...
:)
@Gábris szomszéd: Nem állítom hogy linkelt cikked agitPRop. Keresgéltem, bárki megteheti.

www.google.hu/search?q=migrant+pantelleria+boats+photos&biw=979&bih=553&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=UaOXVYmDI8PuULqxvdgF&ved=0CDMQ7Ak

Akár hogy is nagyítom, egyik hajón sem látok zászlót. Sem ámerikait, sem mást. :-(
@Sir Bates dö Hól:

most meló közben ezt hallgattam. nagyon érdekes. csodálom ezt az embert, hogy mennyi mindennek utánajárt.

Spiró György - Fogság (Alexandria, 5/15) FODOR TAMÁS

www.youtube.com/watch?v=Li4DmCvanMk
@rdos:

ráadásul harmadszor linkeli... na erre mondom, hogy pervez és még élvezi is.
@avanivi: :)

ez szar (bocs!). tudom, mert nekem is kezd itt, ott fájni...
kiakadok rajta rendesen, mert én mindenhova gyalog mentem.
@punkfrog: :)

jó ütemérzékkel úsztatok! :DDDDDDD
@tristen2005: :)))))))

"B+! Fehér ember nem felejt, Tavaly is volt nyaralni, minden reggel ő volt az első hozzászóló, esti mese után meg folytatta éjfélig!"

de akkor is úgy kellett elzavarni az asszony mellé. hahahaha
@ornagy50: :)

néha én is meglepődöm, amikor 1-1 gyöngyszemre akadok és látom az "érdeklődést"...

viszont azt is észrevettem, hogy sok anyag a közelmúltban került fel és talán fel sem fedezték.
pedig nagyon izgalmas némelyik és csábít arra, hogy belefeledkezz, utána járj a témának, mert a világ olyan szeletét nyitja meg hihetetlen érdekes dolgokkal amiért többet akarsz ebből megismerni.
@rdos: lesz olyan politikai erő, amelyik vállalja a teljes nyilvánosságot?
nem lesz.
hogyan lehet, rákényszeríteni őket?
az országon belül, az összes ellenőrző szervet, maguk alá gyűrtek orbánék.
az EU meg leszarja, amíg a makrogazdasági mutatók rendben vannak, és nincs eurónk.
eurónk meg sose lesz, ha orbánékon múlik!
paks2-ről végighallgattam és olvastam Jávor Benedeket.
rettenetes dolog lesz az, gazdasági és természeti szinten is!
és megcsinálják, a nyilvánosság teljes kizárásával!
és már itt a következő:olimpia!
@punkfrog: Az Eu nem igen tehet mást. :-( Ami ennél furcsább, hogy a hajdani harcos antikommunistaként magát definiáló Egyesült Államoknak is megfelel ez a narancsszósszal leöntött posztbolsevista "elit". :-( Egyébként mitől poszt? :-(

Kérdezted, megválaszoltad. "lesz olyan politikai erő, amelyik vállalja a teljes nyilvánosságot? nem lesz"

Pedig ha nem csinálunk egy hiteles erőt, akkor végünk. Ötleteltem már a nőpárttal, vagy anyák pártjával (nyiván az "erodálódott hölgyek" előtt a párttagság kizárt /kiflicsücsök selmecici, szilikatyi, túródóri, .../), valamiért még itt, a politikai száműzöttek "klubjában" sem voltam ötletemmel sikeres. :-(

Pedig kell egy csapat.
@rdos: "Pedig kell egy csapat."

Kell, de nem megfáradt emberekből, hanem a fiainkból, lányainkból.

Egy ismerős pont ma panaszkodott 30 annyi éves fiára és menyére, hogy mennyire lazák. Szerintem a fiatalok úgy vannak vele, csinálják az előttük lévők a politikát, csak nekik ne legyen gondjuk több, mint amennyi most van. Politikusnak a fiatalok közül is csak azok mennek, akik másként nem annyira tudnak boldogulni ( dolgozni nem szeretők ). Volt kollégám is helyettes államtitkár volt valamikor a fideszben, majd a szociknál is elismerték, aztán csak kitúrta egy jó elvtárs. Azóta valamiért nem akar politikus lenni, a magánszférából él egészen jól.
@rdos: "Az Eu nem igen tehet mást"
de tehet.
Európai Egyesült Államok
közös - alkotmány,parlament,költségvetés,ügyészség, stb,stb
mi csak nyernénk rajta, minden téren!
nagyon gyorsan el kéne indulni, ebbe az irányba!
az USA-val is könnyebb lenne, ilyen pozicióból!
az oroszok meg rögtön a helyükre kerülnének.
szerintem ez az egy út van európa előtt.
a nemzetállamok idióta kivagyisága, széthúzása és önzése miatt, nagyon gyenge most az EU!
Én úgy tudom, ha valaki mást ( itten a képviselő az önkormányzatot, meg az országgyűlést ) tévedésbe ejti annak érdekében, hogy jogtalan benzinpénzhez jusson, csalást követ el. Eltitkolja valamelyik sértett előtt azt, a másik helyen is felveszi a pénzt. Ez abszolút csalás, már persze akkor, ha nem képviselő nertásr követi le.

Hogy is van ez a párton belüli bírság? Eccerűnek miért bírósági ítélet jár ilyenért?

index.hu/belfold/2015/07/04/ket_helyrol_vett_fel_millios_benzinpent_a_szekszardi_fideszes/
@látjátok feleim szümtükkel: Politikusnak, közszereplőnek az menjen, aki nem akar politikus lenni. Furcsa, de pl az ókori Athén demokráciája ilyen volt, és vagy 4 emberöltőn át működött is.

Eu téma. Kellett hozzá két véres háború, hogy a franciák és a németek (megjegyzem helyesen) felismerjék, katonai erővel nem fog menni.

Szerintem is a még szorosabb integráció lenne a helyes irány az Eu számára. Csak hát amit itthon látunk (két nagyhatalommal is kollaboráló pártjaink és mindenkor szabadon? választott kurmányaink), na az van az Eu-ban is, még ha nem is ennyire drasztikusan. Hiszen náluk nem verték szét szó szerint a hazai polgárságot, nem úgy mint a posztszojvet térségben. :-( Ennek isszuk a levét azóta is.

Puszták népe, Kádár népe, újabban moszkoVitya népe. :-( Nehéz lesz innen felállni, de nem lehetetlen. Ehhez persze az eddigi közszereplőknek menniük kell.

Fiataljainkat féltem. Aki már vállalt szülést, anyaságot nem fog megijedni a saját árnyékától. Nem mellékesen saját csemetéinek a jövője lebeg célként a szeme előtt. Felteszem első intézkedése lenne egy anya-pártnak, az oktatás, nevelés, szakképzés, kutatás, fejlesztés. A második az Eü.

Máris élhetőbb és nem jövőkép nélküli világba csöppennénk. :-)
@punkfrog: Bocsi, előző kommentem Eu-s fele Neked ment volna, ha el nem néztem volna.
@rdos: Fordulj bizalommal a cikkben nyilatkozó német parlamenti képviselőhöz. ;)
@Gábris szomszéd: Maradj árnyékban, mert "meglágyulhatsz agyilag". :-) Necces, hogy tartós napsütésről jöttél. Vízpótlást, de azonnal eszközölj magadon! :-)

"Fordulj bizalommal" és "parlamenti képviselő" egy mondatban?

Szerinted ez normális?
"Kornai János szavait persze lehet szó szerint és képletesen is érteni, a lényeg azonban az, hogy aki más pénzén hazardíroz, főleg, ha a köz pénzén teszi ezt, akkor valóban tegyen fel személyes tétet is. Mert az láthatóan és bizonyítottan nem elég visszatartó erő, hogy ha nem jön be, amit ígért, akkor leváltják, belebukik."

hvg.hu/velemeny/20150704_Budapest_olimpia_szemelyes_felelosseg?s=hk

Erről kéne nemzeti konzultációt és népszavazást kezdeményezni, én azonnal csatlakoznék az ötlethez. Foglalják bele az alaptörvénybe szentírásként.
@rdos: "Szerinted ez normális?"

A francia vagy a német elnök USA általi lehallgatásánál mindenképp. :)
@látjátok feleim szümtükkel: szerintem, aki az olimpiát ma nyomja, aszt egyből el kéne vinni, és kábé öt évre elzárni.
@látjátok feleim szümtükkel: Az ötlet jó, támogatom. :-) Amúgy ez is csak terelés. Például előző mno-s híredről :-(
@rdos:
még abba nem kötöttél bele, hogy milyen színű a hajó?
a cikk a keserű valóság, te meg vagy a keserű semmitsem mondtál de azt jó hangosan

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

egyetlen megoldás van azokban az országokban abba kell hagyni a gyilkolászást és háborúsdit és és a háborúra ma elköltött csilliárdokat azon országok fejlesztésére kell fordítani

de az usa nem teszi csak bombáz és telepíti az isiseket sok jó fegyverrel burnusszal mind fehér ember álruhában és zsoldban méghozzá amerikai zsoldban miért nem írtyák ki ezeket seperc alatt és nem foglalkoznak a békével mert a háború fegyvereladás és az ingyen energiahordozók

tolvaj banda

brühüyyy
@Rodeo36: azé szójá putyin evtársnak is, me így egy kicsit féloldalas vagy!
@taga20: Te is szólhatsz, bár ha zavar a féloldalasság és emiatt mérlegelni akarsz, akkor sajna az jön ki, hogy az USA nagyságrendekkel több ártatlan áldozatért felel, mondjuk a XXI. században mint a ruszkik. Persze ezt is pontosan tudod.
@Gábris szomszéd: Az Egyesült Államok érdekérvényesítő képességét nehéz mérni, de sacimétere mindenkinek lehet. Valahova a "holnapra az legyen amit kérek" és a "max pár éven belül az lesz amit kérek" közé saccolom. Ez nem újdonság, legfeljebb ennyire nyíltan még nem került napvilágra. Ennek fényében nem is értem, hogy tarthatatlan hazai közállapotainkat legújabb szövetségesünk miért engedi. Hacsak nem azért, mert ez a célja. :-(

De ha ez a cél, annak mi az oka? Hacsak nem egy nem is új felfedezés. Grover S. Krantz szerint itt vagyunk a neolitikum óta. Megválaszolatlan kérdéssel záródó összefoglaló.

hu.blastingnews.com/hir/2015/06/meddig-tart-meg-a-turani-atok-00421475.html

És az eddig feloldhatatlannak tartott dilemma, hogy szittya, vagy finnugor is egyből megoldódik. Nem vagy-vagy, hanem is-is. Távoli nyelvrokonaink hagytak itt minket cirka tízezer éve.

Már most ha ez igaz, akkor az a judeo-keresztyén világképet kissé relativizálja, de mindenképpen árnyalja.
@Rodeo36: Bocsi, csak és kizárólag a zászlók hiányát próbáltam bemutatni. A megoldás persze hogy az amit mondasz, helyben béke, de azonnal, csak hát mint tudjuk a nagyhatalmi politika az már csak olyan meglehetősen erőszakos. :-(
@Gábris szomszéd: nem akarlak felizgatni, de a XXI.századból mégcsak 15 év telt el.
szerintem mennyé el a baltikumba és ott oszd az észt ártu. lehet, hogy a mételepen végeznéd.

ja, és eszt is pontosan tudod.
@taga20:
szerinted miben vétkes (P)isis ügyben a putyin, sorold itt föl egyesével, vagy nyasgem

te olyan üresfejű vagy ebben a témában is mint kevesen, talán a Donald Trump nagyobb seggfej mint te, csak az gazdag is (még amíg el nem ordibálja a barom)

brühüyyy
@taga20:
abba a baltikumba amit a usa éppen elfoglalt katonailag és megszállva tart, és velük fizetteti a kölcségeket
van még ilyen baromságod?
az, hogy a lengyelek kurvára útálják az oroszokat mert eccer sem sikerült elfoglalniuk mindíg ki lettek baszva mint macska szarni és ezt ordíccsák felhasználja az musa hogy európai belső ellentéteket szíccson és a hülye lengyel meg eszi mint disznó a moslékot mert nem csak buta de büszke is rá

még nem válaszoltál mi köze putyin -nak a pisisekhez?

brühüyyy
@Rodeo36: "szerinted miben vétkes (P)isis ügyben a putyin, sorold itt föl egyesével, vagy nyasgem"

cicavirág, te vágod a magyart? ha nem ako, ajánlok neked valami magyartanárt, ocsón:)))
@Rodeo36: szerintem hagyá a picsába köcsög!
@rdos:
majd eljönnek és az OGV és bandájától kérnek zászlókat úgyis túltermelés van belőle, képzeld az árpádsávosat a pisisek zászlaja mellett a ladikokon

brühüyyy
@taga20:
dehogy hagylak az ilyen hülye felfuvalkodott seggfejeket addig kell kergetni amíg leesnek a Naprendszer szélén a semmibe
NIHIL

brühüyyy

szóval halvány lila fingod sincs arról mit is akartál mondani bedobtad a "szentputyint" és asszitted majd beugrok a kis óvodás trükködnek

hülye

és üldözni foglak...

brühüyyy
@Rodeo36: szerintem hagyá a picsába köcsög!
@rdos: A judeo és a kreszténység kapcsolatának elemzését most kihagynám. :) Az USA specifikusan nem nagyon foglalkozik velünk. Ő globális méretekben gondolkodik és mint minden nagyhatalom egy erős és független Európa létében ELLENÉRDEKELT, s ezért minden destabilizációs eszközt bevet ill. katalizál. Erről szól az ukrajnai szarkavarása és a Közel-kelet destabilizálása is, amelynek egyre inkább mi is isszuk a levét. :(
@Rodeo36: Komolyan nem értem amit mondasz.

Indulataidat meg végképp nem. Történnek dolgok a világban, itthon, velünk, őseinkkel, gyerekeinkkel, amik történnek. Egy módon biztosan nem lehet ezeket megérteni és megoldani.

Indulatból.
@taga20: Szerintem jobban járnál ha maradnál lömannál.:)
@Gábris szomszéd: "USA specifikusan nem nagyon foglalkozik velünk" Igazad lehet, ezért tart nagykövetséget nálunk. :-)

Az államok Eu stratégiájába sajnálatos módon moszkoVityának (nyilván a többi hasonló szereplőről nem megfeledkezve) igencsak komoly szerep jut. Biztosan véletlen :-(
@Gábris szomszéd: te hülyegyerek!
a ruszkik rohanták le a krimet vagy az amcsik?
@rdos:
nem történnek, hanem csináljuk (igaz, nem mindíg önszántunkból de csináljuk) a másik része, jó, de akkor hogyan?

brühüyyy
@Gábris szomszéd: sszerintem jobban járnál, ha maradnál a sekrestyésben az análnál:)
@taga20:
az amcsi hadihajó flották mit keresnek a Fekete tengeren?, USA beltenger? és a 75000 USA zsoldos Németországban?
a Krim mindíg is orosz felségterület volt

más büfögés kishordó?

brühüyyy
@Rodeo36: mondom kisköcsög!

románia nátotag. németország köszöni szépen, 40 évig ideiglenesen ott állomásozott a vöröshadsereg. meg lehet nézni az eredményt!

te a szart is kipolírozod, ha csilingel a rubel:)))
@Rodeo36: Hogyan? Egyszerű mint a faék.

Érvekkel. :-)

Jelenlegi "megszállásunk" is így történik. Végtelenül hamis "érvekkel". Tompika jelen posztnak témát adó locsogása, népvándorlás, Eu és maradék kishazánk dugonicstitusza = moszkoVitya, rezsim csökkentés helyett rezsicsökkentés, uszítás, egymásnak ugrasztás, ... Ki a rossz fiú, a saját polgárait nemzetiségét (meg persze az ukránokat is) ölő új cárevics, vagy a csúnya jenkik-cionisták? A válasz erre is egyszerű, mint a faék.

Mind rossz fiúk. :-( Aki erőszakkal, vérrel politizál, az mind rossz fiú. Nincsenek fokozatok! Hogy de hát én csak 3 ezret öltem, de az a gonosz másik meg 5 ezret.
Az a benyomásom, ez a weblap is úgy vélekedik, ahogy én.

liveuamap.com/

Van nekije "Ukrajna", "Közel-Kelet", Isis, Eu és Oroszország füle, időgéppel. Érdemes nézegetni, hogy terjed az erőszak. :-(
@taga20:

DDD

'zösszeskötchög a vagyonával lépjen oda,feleljen érte'oszt jónapot:))
@Gábris szomszéd: Oroszország specifikusan nem nagyon foglalkozik velünk. Ő globális méretekben gondolkodik és mint minden nagyhatalom egy erős és független Európa létében ELLENÉRDEKELT, s ezért minden destabilizációs eszközt bevet ill. katalizál. Erről szól az ukrajnai szarkavarása és a Közel-kelet destabilizálása is, amelynek egyre inkább mi is isszuk a levét. :(
@taga20: Mesélj Afganisztánban, Irakban, Líbiában hány amerikai nemzetiségű lakos élt, aki miatt le kellett őket rohanni? :) Ja és ha vágod az inglist ezt fusd még át.

howafrica.com/10-must-know-facts-about-libya-under-gaddafis-so-called-dictatorship/
@gazoló: én jobbat találtam ki. az olimpia nyereségéből kapjon vitya és bandája fizetést:)))

luiz meg kapja be a faszt!
@Gábris szomszéd: ha vágod a magyart! ako ki rohanta le a krimet és kelet-ukrajnát, a ruszkik vagy az amcsik?
@rdos:
jaaaaaaaaaaaaaa_ esztetetetetet el is felejtettem, érvek...hol? kitől?
az elviszem pont elve érvényesűl

azaz a kutyák közűl melyik élvezi a nemi élet örömeit

azt az interaktív térképet nekem küldted? mik azok a jelek ukrajnán?
a többit nem nyitottam ki...

asszem jogokról ebben a (V)iszonyban nem érdemes...

arra mit mondasz ha megkérdezem az USA-nak mijalófasz köze van Irán-hoz? Iraq_hoz? Szíriá-hoz? Yemen-hez, Lybiá-hoz? soroljam? és miért evez állandóan több hadiflottával Kína körűl, és miért hűvös a viszony Indiá-val, azok nem adták még be teljesen a derekukat?

és a NAGYHATALMAS KÉRDÉS MIÉRT NEM TÖRT KI SEHOL A VILÁGBÉKE AHOVÁ AZ AMERIKAI HADAK BEVONULTAK (lásd Pakisztán, Afganisztán és a többi hátasztán országok?)

brühüyyy
@Gábris szomszéd: mesélj vegyialiról, te álszent fasz!
@Gábris szomszéd:
jaaaaaaaaaa
ott volt az igazi szocializmus de eszt tagának ne mondd meg még jobban megbolondul

az egyetlen problémája a magyar ottdolgozóknak akik minimum 3000 dollárt kerestek havonta adómentesen, hogy a müezzin minden reggel 6 -kor felébresztette őket olyan hangerővel szólt, hogy semmiféle hangszigetelés nem tudta visszatartani

egyébként vidáman és jól megvoltak ott az nagy botrány volt amikor egy 50 körüli magyar ápolónő egy huszonéves arabot rejtegetett mint a szeretőjét éveken át az otthonában...

egyébként minden simán ment

brühüyyy

eszt az USA sohasem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fogja megtenni a saját demokratikus állampolgáraival
@Rodeo36: Azon sokat filóztam, hogy pl Dél-Koreában, Japánban, Olaszországban, a hajdanvolt NSZK-ban, Nagy-Britanniában, meg ahol még voltak-vannak amerikai csapatok, miért alakult másképpen a "vendéglátó" országok sorsa, mint például a Te felsorolásodban lévőknél. Biztosan van oka, de nem tudom mi.

Azt viszont láttuk, ahova a bolsevik métely betette bájosan ördögi, inkább sátáni patácskáját, ott biza mindenütt rosszabb, vagy sokkal rosszabb lett. :-(

Szóval van két rossz fiú, az egyik, ha akar, tud viselkedni. A másik meg nem is tud. :-( Válassz rossz-fiú barátot!

Szerintem nem nehéz, CSAK egyet nem szabad elfelejteni. Mindketten rosszak. :-(
@rdos: az ilyen trollokat, mint rodeo és gábris, elküldeném egy velneszévre északkoreába:)))

csak hogy testközelből érezzék a hülyeségeiket.
@rdos:
ENESZKA 1986!!!!!!!!!!!!!! meglátogattam egy baráti családot, megvettem tőlük egy használt autót és mikor megérkeztem Délamerikába (az autó hajóval) akkor bankomból átutaltam a kialkudott összeget, de a család nem tudta megkapni több hónapon át, mert csak...volt ott rend...meg az érvényes vízumom ról a határőr (Orient Express) Salzburg-ban kiderítette, hogy egy héttel később lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! érvényes és leszállított a vonatról és akkor nekem kellett a röhögő eneszka konzullal kiállíttatni egy másik vízumot és elkapni a másik vonatot, különösen amikor megtudta hogy az autómért megyek Stuttgartba és ott órára pontosan kell megérkezni (Ő TUDTA, a határőrnek hiába mondtam bármit)

fakabát

az általad negatív példának említettek mind valamilyen módon az iszlám hatása alatt állnak és álltak és annak különféle változatai harcoltak és harcolnak egymással

mint aszt ugye tuggyuk a homo usion és a homo iusion
közötti "i"

és nem is igen akarta csak szétbaszni

mint látod a szocializmus ragyogóan működött Kadhafy alatt mert volt pénze rá

a jövő egyébként szocialista meg kommunista de eszt ne mondd meg senkinek

a kérdésedre egy érdekes válasz leheccséges???
elemezd a gazdasági helyzetet amikor váltás volt

miért nem lesz az USA-ban soha ingyenes betegellátás?

tönkremennének?

brühüyyy

és miért 60000 dollár az egyetemi tandíj
@taga20: :-) Velneszév? Elég lenne egy hétvége is. :-) Amúgy pl. Panamában Noriega? tábornok rendszerének megbuktatása után egy egészen prosperáló országot tudtak fabrikálni legújabb barátaink, az amik. Tudnak ők ha akarnak. :-) Csak nálunk nem akarnak. :-(

raerunk.blogrepublik.eu/2015/04/08/panamajack-latin-ritmusok-2-resz-panama/
@taga20: Szerintem még neked is elég könnyű eldönteni, hogy a ruszkik rohanták -e le Krimet vagy az amcsik Irakot.

scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/1620503_739122652787649_878015159_n.jpg?oh=781a06c31ac331c23c836d0b07e488ba&oe=56342808
@Rodeo36: "a jövő egyébként szocialista meg kommunista" :-) Igen, Rodi igazad van. :-)

Már életem hajnalán megtanultam a megyei agitPRop előadótól, hogy most (1975-ben) a Föld egytizedén már cucializmus van. De lesz az még az egyhuszadán, egyharmincadán is. Úgy ám eftársak! :-)

Ugye hittanon a diák nem röhög, de mai napig nem felejtem azt a visszafojtott kuncogás rohamot. :-) Gyanítom azóta az agitPRopos eftárs tisztességtelenségben megőszülve élvezi kiemelt nyugdíját. :-(

Boccs Rodi, de a röhögéstől alig bírok gépelni. :-)
@taga20: Milyen trollok baszod? Ha mi az vagyunk akkor te még inkább. :)
@rdos: noriega tábornok nem nikaraugában székelt? csak így csípőből kérdezem, nem kutakodtam:)

egyébként, fabrikálni csak ott lehet, ahol van rá igény.
lásd, dél-korea, japán, németország.