Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 2024.03.28. telex.hu/kult/2024/03/28/esterhazy-peter-emod-utcai-haz-elado-romaifurdo-esterhazy-mar... (2024.06.15. 17:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • s: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree www.youtube.com/watch?v=7-RlLFxgCkk (2024.05.13. 23:00) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.04.15. 09:04 Fabius

Konzultáljunk az internetadó csökkentésről!

Címkék: fidesz internetadó dajcstomi rezsicsökkentés internetkon

A Magyar Jövő Internete vár téged, nyájas olvasó! Az internetügyi miniszterelnöki biztossá kinevezett dajcstomi a "zemberek" segítségével - muhaha - összeállította a konzultációra érdemes kérdéseket, neked csak a megválaszolgatásuk lesz dolgod, ha elmúltál 14.

internet.jpg

Ha volt eddig miafasznakez érzésed, akkor megvilágosodsz rögtön az első kérdésnél, miért nem engedte el az Orbán kormány az első pofán rúgásnak számító témát, utána a többit elolvasni gyakorlatilag felesleges:

"Senki sem vitatja azt a célt, hogy a felhasználók minél olcsóbban jussanak minél jobb minőségű internethez. Ön szerint ennek érdekében csökkenjenek-e az internet-előfizetés adóterhei?"

Magyarul: akarod-e édesdrága kedveslakosság, hogy az internet előfizetésed is belekerüljön a rezsicsökkentésbe? Mert ha igen, akkor nem kell többet tüntetned és székházablakot betörnöd, elég ha szólsz, válaszolsz, konzultálsz, és igényed meghallgattatik. Naná, hogy akarod, miért ne akarnád, hogy neked is jusson valami amitől a mocskos pofádat befogod, elnyugszol és nem statisztálsz világító telefonnal a világ előtt lejárató képhez.

internetado-tuntetes.jpg

Ennyi elég is lenne, mint semjénzsoltnak kihelyezett mobilles a természetvédelmi területen, de ha esetleg tovább is konzultálnál akkor lenne itt még valami: Elképzeltem mi lenne, ha a konzultálók a hetes kérdésre...

" A Kormány döntése alapján 2018 végére Magyarországon - nagyarányú hálózatfejlesztési program végrehajtásának köszönhetően - minden háztartásban lehetőség lesz a szupergyors internet elérésére. A fejlesztésekhez jelentős uniós pályázati támogatást is igénybe vehetnek a szolgáltatók. Vannak, akik további ösztönzést tartanának indokoltnak a fejlesztések felgyorsítása érdekében. Mások szerint az uniós források elérhetősége kellő mértékben ösztönzőleg hat majd a piaci szereplőkre. Ön szerint mi szolgálja leghatékonyabban a hálózatépítések felgyorsítását? "

...szépen leírnák a dajcstominak, hogy tökikém, a hálózatépítések felgyorsítását mi nem pont úgy, ciprusi offshore cégek bevonásával, a parlament tudtával és felügyelete mellett képzeljük el, ahogy ti próbálkoztatok vele. Jó, oké, Seszták Miklós mára már talán nem felügyelő bizottsági tagja az ominózus offshore cégnek, és a közbeszerzési albizottság elnöki tiszte is megszűnt, cserébe fejlesztési minisztert csináltatok belőle. Úgyhogy szerintünk a hálózatépítések felgyorsítását leghatékonyabban az szolgálja, ha ez a faszi hóttutibiztosan nem megy a közelébe, ti meg kitaláltok valami olyan módszert, amivel kicsit kevesebbet lehet ebből ellopni. Vágod, ugye? Akkor ezt mekkonzultáltuk, csókpuszi.

Érdekelne Konzultációs Tamás arckifejezése, ha százasával találna ilyen válaszokat a postafiókjában.

 

1866 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr567369550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na persze mindjárt seggre esek. Annak idején még a tákolmány megalkotása előtt is volt egy "nemzeti konzultáció", amiben mondjuk az emberek nagy többsége a magyar vízkészlet és termőföld alkotmányos védelmét akarták. Ennek ellenére fideszék hazaáruló módon ezt a véleményt is magasról leszarták.

youtu.be/QEUorz6by5I

Persze most majd minden másképp lesz és figyelnek a véleményünkre. :)
OFF:
A nap, amikor végleg megszűnt a "Békemenet" szó használatának értelme:
index.hu/belfold/2015/04/15/kiderult_miert_nem_lehet_most_bekemenetet_szervezni/

Mert én azért emlékszem még olyan dumákra, hogy áááá, dehogy, ez nem politikai tüntetés, hanem politikamentes séta...
A kormány megkonzultálja a lakosággal, hogy csökkentsen-e adót, bármiét is? Talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy elsöprő többségben lesznek az igenek ennél a kérdésnél.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Bencsikékben megfordult a szél, de még nem teljesen jött ki, nehogy bennmaradjon, mert abból széldurranás lesz :-)
ehh. dilettáns.

"Senki sem vitatja azt a célt, hogy a felhasználók minél olcsóbban jussanak minél jobb minőségű internethez"

-az internetnek nincs minősége. ez egy faszság. a kávénak van, a dinnyének van, az internetnek nincs. tartalma van, meg sávszélessége meg protokollja

"Ön szerint váljon-e széles körben elérhetővé a szociálisan rászorulók és a nagycsaládosok számára egy kedvezményes árú internet-előfizetést biztosító „internet-alapcsomag”?"

-a "széles-körben" és a "mindenki" között óriási különbség van.

"Sokak szerint digitális tudás nélkül az internetkapcsolat és az internetezéshez szükséges eszközök nem hasznosulnak megfelelően, ezért egy esetleges „internet-alapcsomag” jogosultjai számára az internetezéshez szükséges ismereteket is elérhetővé kell tenni."

-általános iskola 1. osztályától kezdve kötelezővé hittan helyett

"Vannak, akik szerint helyes volna, ha minden településen elérhető lenne ingyenes wifi, mivel így bárki ingyenesen hozzá tudna férni az internethez. Mások úgy vélik, ez csökkentené a szolgáltatók forgalmát és bevételeit, így esetleg visszavetné a további fejlesztéseket."

-mások hülyék. a wifi-t is fejlszteni kell átjátszóállomásokkal.

"A Kormány döntése alapján 2018 végére Magyarországon - nagyarányú hálózatfejlesztési program végrehajtásának köszönhetően - minden háztartásban lehetőség lesz a szupergyors internet elérésére. [...] Ön szerint mi szolgálja leghatékonyabban a hálózatépítések felgyorsítását? "

-mondjuk az, ha nem adóztatják orrba-szájba a cégeket, és kötelezővé teszik a településeknek azt, hogy legalább(!) 3 szolgáltató tudjon szolgáltatást nyújtani, ne csak egy

"Sokan sürgetnek erélyesebb fellépést az interneten elkövetett személyiségi jogsértésekkel szemben"

-kik? példa?

"Az állam évről évre jelentős összeget költ szoftverfejlesztésre, illetve licencvásárlásra. Vannak, akik szerint kötelezővé kellene tenni a szabad szoftveres megoldások használatát, mivel ez hosszabb távon jelentős költségmegtakarítást jelentene és hozzájárulna az ország informatikai függetlenségéhez. "

-így van.

"Többen szeretnék, hogy az internetes tartalmak szerzői jogi korlátok nélkül, szabadon elérhetőek legyenek. Mások arra hívják fel a figyelmet, hogy az alkotók jogdíjakból származó jövedelme nélkül meg sem születnének azok a művek, amelyekhez sokan ingyen szeretnének hozzáférni. Ön szerint mit tegyen az állam ebben a kérdésben?"

-azt, hogy kövesse az eus szabályozást

"Határozott kormányzati szándék az e-közigazgatási szolgáltatások színvonalának javítása, az elektronikus ügyintézés lehetőségeinek bővítése. Ön szerint melyek a legsürgetőbb lépések ebben a körben? "

-kibaszni mindenkit, aki ezzel foglalkozott; az új gárda vezetőit elküldeni észtországba egy hónapra, majd itthon leklónozni 101%-ban az egészet
tallinnban.blog.hu/2013/12/25/e-stonia

"Vannak, akik szerint fontosságuk, gazdasági értékük vagy a szolgáltatók jogos üzleti szempontjai miatt lehetséges illetve érdemes egyes szolgáltatások számára elsőbbséget biztosítani az internetes forgalomban. A „netsemlegesség” hívei ezzel szemben úgy vélik, hogy nem szabad elsőbbséget biztosítani semmilyen tartalomnak más tartalmak rovására."

-helyes válasz: mielőtt hülye kérdéseket teszek fel, konzultálok egy hozzáértővel.
Egyre inkább beigazolódni látszik, hogy az egyébként perfektül megszervezett netadós-tüntetés a NER húzása volt.

=> élöben láthatta a világ, hogy hiszen Vengríjában demokrácija van (erre hivatkoznak is intenzíven a NER-propagandisták a nyugati netes kommentekben), olyannyira demokrácia, hogy a képcsöves monitorokkal random sétálgató ucca embere bebaszhatja mindenféle NER-központba. Persze csak szigorúan az MTI jelenlétében. Na ugyan miért...? :)
Megjegyzem, az első kérdés az adóterhek csökkentését helyezi kilátásba (mint a poszt címe is írja). Specifikus internetadó tehát lesz, majd csökkentik (és örülhetünk, ha nem fel).
ismét sikerült egy teljesen értelmetlen kérdéssort megalkotni. ezért 21. pontnak javallanám:

vannak, akik szerint helyes volna, ha deutsch tamást eltiltanák az internetezéstől, mert különösen káros a felhasználók szellemi fejlődésére. mások úgy vélik, hogy jó, ha jelen van az interneten, mert vidám perceket szerez töketlenkedésével. Ön mit gondol: legyen-e deutsc tamás az interneten?

a. húzzon már picsába mielébb a szíriuszra.
b. hugyálja le a manneken pis.
c. minden nap írjon posztot a köztévé valamelyik hülyeblogjára.
d. vegye feleségül imolát.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Vagy a többségében internetet leszó lakosság megszavazza, hogy inkább az internetet adóztassák, az úri huncutság és csak a pornó van rajta.
helyes válazok
1. e
2. b
3. b
4. ab
5. e
6. de
7. c
8. ab
9. c
10. abcd
11. c
12. c
13. abcde
14. c
15. d
16. a
17. c
18. c
19. d
20. c
Esetleg az is hozzájárulna az internet magyar nyelvű részének a fejlődéséhez, ha nem lenne tele kínai módra fizetett kormányzati trollokkal minden fórum. Ha a szabad világhoz hasonlóan itt sem tiltatnák le a békemenetesek azokat a FB-os kezdeményezéseket, ahol szerveződnek nekik nem tetsző dolgok. Ha Tompika hagyná az egészet a vérbe, Viktor bocsánatot kérne, és amolyan ajrópai keretek között fejlődhetne a digitális kultúra. Ha az ágazatban érdekelt cégek nem háromszoros adóval sújtva versenyeznének a külföldi vetélytársakkal. Ha a romkocsmai bőcsészek kreatív hozzájárulása kormányzati kommunikáció szintjén is hajtóereje lenne a minőségi szolgáltatásoknak. Ha a kommunikáció mint szak nem kiirtani való mostohagyermeke lenne a kisországunknak, hanem stratégiai befektetés a háló globalizált piacán való érvényesülés érdekében. Alapvetően ha az oktatás nem arra szolgálna, hogy az információk megszerzésére képtelen tömegek ideológiai együgyűségét megalapozza, hanem autonóm, informálódni, dönteni képes magasan képzett emberek képzésének céljával megvalósuló legfontosabb befektetésünk lenne a jövőbe.

Ja még, mutyi, monopólium, politikai háttéralkuk által helyzetbe hozott szolgáltatók, nem független médiafelügyelet, világnézetileg nem semleges politikai irányítás és alkalmatlan kádertömegek semmiképpen nem járulnak hozzá a többé - kevésbé megfogalmazott célok eléréséhez.
@Secnir:
- a többség azt sem érti, mi a sávszélesség, ezért kell "minőségről" beszélni, mondjuk belekeverve a stabilitást... igaz, azok nem is fogják kitölteni ezt a kérdőívet;
- közel sem lenne ekkora "igény" a "szociális internetre", ha a kormány első intézkedései között nem szüntette volna meg a cafeteria internetre és számítógépre költhetőségét... ja, mert persze az ember ne erre költsön magának, kapja csak meg a jóságos államtól, hadd örüljön;
- az "ingyenes" és az "adócsökkentés varázsszavak, amik mágnesként vonzzák az igeneket... csak megy a manipulálás, hogy aki nemet nyom egy ilyenre, az vadkapitalista nyugatbérenc, a cégek érdekeit nézi a keményen dolgozó kisemberek helyett, akiknek a keményen dolgozásból megkeresett minimálbérből még wi-fire se futja;
- ezt a "fontosságos-értékes" dolgot meg nem is értem; csak akkor kapok sávszélességet a pornóra, ha már mindenki kilépett az Ügyfélkapuból?
nem röhögni! bencsik megtalálta a fidesz lejtmenet okát.

„Orbánt már 1990-ben megszerették, de 1998-ban hódította meg az ország szívét. Ő volt a mesebeli legkisebb fiú, aki elnyerte a királylány kezét és vele a fele királyságot. Aztán a királyság másik felét 2010-ben az emberek közfelkiáltással adták neki. És azt várták, hogy ez a szoros érzelmi kapcsolat, ez megmarad. Eleinte meg is volt, de 2014 után eltűnt valahogy. Jöttek helyette újhullámos ficsúrok lehetetlenül szűk nadrágokban és zakókban, s az alapjában véve rosszul öltözött és többnyire kissé túlsúlyos magyarok zavarodottan keresték a régi igazságot, de az valahogy elolvadt.”

valasz.hu/itthon/bencsik-andras-a-fidesz-iranti-szerelem-kihult-111630
továbbá ajánlom elolvasni a következőt, csak hogy értsétek, mennyire nem értik a dolgot:
www.internetkon.hu/internet-szabadsaga/

egyszerűen nem képesek feldolgozni, hogy az internetnek mi a lényege? nem képesek megérteni, hogy igen, van olyan dolog, ami NEMZETKÖZI, és egy állam nem szólhat bele. nem értik meg, hogy létezik olyan, mint PIAC (közgazd. értelemben), amibe szólhatNAK bele.
nem értik. úgy gondolják, hogy ami szerveren fut, az ugyanúgy lekezelhető, mint egy napilap vagy egy doboz kávé. hihetetlen.
mondjuk erre jó példa, hogy egy abszolút hozzáértőt, deutsch tamást jelöltek ki erre a célra.

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
mondjuk érdekes, hogy az internettel rendelkezőktől kérdezik meg, hogy az internettel nem rendelkezők szeretnének-e internetet. szakma ≠0
én, eccer még kiskoromba üzletelni mentem ukrajnába, álltam a hosszú sort záhonynál meg csapnál, amikor elibém sündörgött egy ukrán finánc, oszt a markomba nyomott egy fecnit, hogy tőccsem ki, mer külömben nem tehetem be a lábom a kijes ukrjnába. mondom nekije, hogy egy kukkot se értek a fecijébül, mitöbb, el se tudom óvasni, csakhogy ez nem érdekelte őkelmét, vagy kitöltöm a fecnijét, vagy megyek a francba. kényszer disznót győz, tehát foktam a fecnit és minden kipontozott rubrikába beírtam ékes magyarsággal, hogy "le vagy szarva". a manus a piros tornacipőjébe gondosan elóvasta a fecnit, majd szalutált és utamra engedett.
asszem, nemzetileg fogok konzultálni internet ügybe, bár jelenleg "az anyád picsája" kifejezés szökken ajkaimra.
www.origo.hu/itthon/20150415-ismet-megfosztanak-a-mandatumatol-varnai-laszlot.html

Komolyan már, keressenek már valami hobbit ezeknek a kreténeknek. Két hete sincs, hogy elsöprő többséggel nem rugdalták ki ezt a pasit. Most meg megint. Ezeknek nincs hobbijuk?!
@hacsaturján: Javaslom az ukrán megfelelőjét használni. :D Legalább stílszerű leszel. @Secnir: Az a gond, hogy a döntéshozók azt hiszik, ők fujják a passzát szelet. És ha ők meg tudják adóztatni a nagy bankokat, akkor félkézzel lenyomják Zuckenberget és a guglit. És addig is lehet szabadságharcolni. Mondhatnak bármit, mert az emberek zöme síkhülye az internethez. Nekik Facebook=internet. Bármit elhisznek az emberek, ha komoly képpel egy öltönyös faszi mondja nekik az M1 hiradóban.
@parti_giano: Hányni lehet?
'1998-ban hódította meg az ország szívét. Ő volt a mesebeli legkisebb fiú, aki elnyerte a királylány kezét és vele a fele királyságot. Aztán a királyság másik felét 2010-ben az emberek közfelkiáltással adták neki.'
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: lehet, de nem a monitorra, még átfolyik hozzám. de inkább azt mondjad, ki volt a királylány 2010-ben? és lévai tudja?
Ez az egész internet konzultáció úgy faszság, ahogy van. Az egészet olyan egyszerű lelkek hülyítésére találták ki, mint Imola, Batyu, és a többi kormánysimogató troll.
Fogadok, hogy Bolinak ez sokkal érdekesebb, mint az egész ididóta konzultáció.
velvet.hu/gumicukor/2015/04/15/sean_penn_a_tengerparton_tapizta_charlize_theront_galeria/
@Secnir: Azt hiszik, hogy a zinternet is úgy működik, mint az MTVA és sz M1 ahol ha megmondják milyen irányvonalat kell követni, akkot az úgy van.
Ezek még mindig a XIX. században szeretnének élni, és nem veszik észre, hogy az idő halad.
@parti_giano: A királylány az ország lenne logikusan. De mivel fideszről van szó, inkább a kassza és egyébb vagyontárgyakat takarja. :) Legközelebbi önjelölt királyfival kössünk házassági szerződést. :D
@The Ghost Wolf: Ezért is lepett meg, hogy a cinkes Szily ehhez a nevét adta.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: de nem, azt már említette fele királyságként. na mindegy, a vicc jut eszembe a királyfiról és a helyzetünkről:

volt egyszer egy királylány, aki kijelentette, hogy csak annak adja a kezét, aki teljesíti a kívánságát. a nehéz feledatra azonban egyetlen jelentkező sem akadt.
egyszer aztán arra járt a királyfi. Úgy vélte, semmit sem veszíthet, ha próbát tesz, így beengedték a palota kertjébe a királylányhoz. a leány lehúzott az ujjáról egy aranygyűrűt, és a krokodiloktól hemzsegő tóba dobta.
- add a kezembe! - toppantott.
a királyfi abban a percben a kezébe adta. azóta is boldogan élnek, ha meg nem haltak.
Akarje-e, hogy ne akadjon a poresz?

A Igen!
B Nem!
C Szocialista brókerbotrány!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Hová menjen Deutche Tamás?

A. A picsába
B. A Vénuszra
C. az Alienek Bolygójára
700 milliárdos támogatást függeszt fel az Európai Unió

Azzal van bajuk, ahogyan 2007-2014 között a győztes fejlesztéspolitikai pályázatokat kiválasztottuk, jelentette be Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikai helyettes államtitkár.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F04%2F15%2Ffejlesztespolitikai_unios_forrasok_felfuggesztese%2F

---

Habony Árpád = Simicska 2.0

A miniszterelnök jelenlegi és előző tanácsadója irányítja majd a kormányközeli médiabirodalmat.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2015%2F04%2F15%2Fhabony_arpad_simicska_2.0%2F
@parti_giano: OFF

A hvg leszállhatna már a Sámándob fikázásról (a kinézetéről). Makovecz pavilonja ellen is hogy tiltakoztak annak idején, és mégis világsiker lett belőle.
Szerintem Nyugaton menők az etno dolgok, és nem mindenki oylan vaskalapos, mint a hazai liberálisok.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150414_Szinte_ordit
A poszthó. Szemernyi kétségem sincs afelől, hogy ha Orbán hatalomban marad, akkor észak-koreai-"minőségű" internetet fogunk kapni.

Azt hiszitek, hogy a modern világban ilyeneket nem lehet megcsinálni? Itt a példa, máris mennyi mindent megcsináltak Magyarországon.
Köszönhető ez oylan liberális idiótáknak is, mint a cinkesek. Szily tavaly az illiberális tusványosi beszéd után azt írta: "nem hiszem, hogy Orbán tekintélyuralmat épít". Nóórmális?

Nagyon haszontalannak és kártékonynak találom ezért pl. a cinkesek, vincentesek és hvg-sek munkáját, bár a jószándék némelyikben megvan (de nem tenném mindért tűzbe a kezem).

"Nem akadt egy becsületes magyar ember, aki ezeket agyonüsse?"
@The Ghost Wolf: "Ezek még mindig a XIX. században szeretnének élni, és nem veszik észre, hogy az idő halad."

A balliberális oldal is ahhoz közel él, kb. a Csengetett, Mylord? világában!! Ahol ők Lord Meldrum-ot és Lady Agathát játsszák, gondolom.

Tegnap TGM -nagyon helyesen- szétoltotta régi haverját, Horn Gábort az atv-n. Horn csipogott, hogy a Jobbik baloldali populizmussal operál, pl. a segélyezésben!

TGM egyből rávágta, hogy Ez hazugság!! A jobboldal (és a liberálisok) mániája volt mindig is, hogy Csak az egyen, aki dolgozik!!
A baloldal mindig is szolidaritást vállalt a szegényekkel és a nyomorultakkal, ezért kizárt hogy a dzsobbik baloldali lenne akár nyomokban is!
Hmm, eme cikk szerint
index.hu/belfold/2015/02/03/nemzeti_konzultacio_az_internetrol/
eddig elköltöttek 5.8+6.9 millió forintot, pusztán azért, hogy ilyen szinten kérdezni tudjanak. Kár volt ennyit beleölni. A majd' 7milliót érő hardvert pedig milyen indokkal?

Erről meg néhány távol-keleti ország ugrik be (és a néhai Cenzné meg az ura):
www.internetkon.hu/hirek/2015-04-14/javaslat-az-internetkon-kerdeseire/

Úgy tűnik, a sok köldöknéző megint szakmai ártalomban szenved, mert mindenáron szabályozni akar a bankok mintájára. Aztán jön a Nemzett(!) Internyet... szabályozott tartalommal?

Az internetkon.hu első kérdése egyébként is netadó-gyanús vizekre viheti a gyorsnaszádot.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: szerintem mind a kettő gagyi, mondom én ezt a liberál, és most lehet jönni agyonütni ;)

a zinternethez érintettség okán nem írnék semmit, talán annyit, hogy technikailag Európa közepén megvalósítani ugyan azt mint ékorreában, vagy orosz/kínában, na szép is lenne, még ha nem is lehetetlen :P :D
melléklet:

Mostantól az orosz törvények védik a közszemélyek jó hírnevét, így a róluk készített vicces fotókat sem lehet megosztani. – intézte felhívását az orosz média- és hírközlési hatóság (Roskomnadzor) az ország lakosaihoz.

nullker.hu/2015/04/torveny-tiltja-putyin-memeket/
és még némi gondolkodni való, ha már:

Brutális képek az Illatos úti katasztrófahelyzetről

Egy gerillacsoport bejutott a volt Vegyiművek területére, ahol 2000 tonna mérget és robbanásveszélyes hulladékot tárolnak elképzelhetetlen körülmények között. A főváros közepén.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F04%2F15%2Fbrutalis-kepek-az-illatos-uti-katasztrofahelyzetrol%2F
"A kórházakat barkácsmódszerekre kényszerítő helyzet" - nyílt levelet írtak Orbánnak

Április elejére ígérte a kormány a kórházi adósságkonszolidáció elindulását, de még nincs jele a változásnak, ezért levelet írt a miniszterelnöknek a kórházi beszállítókat képviselő két legnagyobb érdekképviselet. Az adósságrendezés mellett kérik, hogy a beszállítók az OEP útján is érvényesíthessék kintlévőségeiket, és hogy az állami intézményekbe is engedjék be a magánfinanszírozást.

hvg.hu/kkv/20150415_A_korhazakat_barkacsmodszerekre_kenyszeri
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akkor mivel magyarázod, hogy olyan kérdések is szerepelnek, hogy kell-e egyáltalán tanítani informatikát a gyerekeknek? Egy lehetséges válasz: épp eleget netezik (5. kérdés utsó válasza).

Internetes kereskedelem (13. pont). Hogyan képzelik a megvalósítását? Naná, hogy bele akarnak szólni és nem is kicsit!
Ha egyszer vki adózott a bére után, áfás terméket vásárolva, majd annak feleslegessé válása után neten eladja (csökkentett áron áfa nélkül), akkor mégis milyen jogon szól bele bárki?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nagy etno rajongók a nyugatiak, tuti. mekkora fesztivál volt az is, mikor cirka 1100 éve arrafelé mutattuk be népi kultúránkat. imolából gyököt vonok, megkaplak téged?
@graphics: a használatot és a hozzáférést remekül lehet kordában tartani, különösen addig amíg az új állami teló és internet cég be nem kebelez mindenkit. Erre mondtam, hogy meg lehet csinálni, csak Európa közepén lehetetlen hermetikusan elzárni az országot még digitálisan is. Ellenben, ha a felhasználók képességeit a minimálisra csökkentjük, akkor a probléma megoldva.

Szögesdrót sem kell a határra, ha a zembereknek még igénye sem lesz a külföldre menésre.

Magyarország a sunyi lobbisták paradicsoma

Az EU-ban Magyarországon a legátláthatatlanabb a lobbizás a Transparency International szerint.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fbankesbiztositas%2F2015%2F04%2F15%2Fmagyarorszag_a_sunyi_lobbistak_paradicsoma%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mert nálunk nincs lobbi. Nálunk csak korrupció van. Ha fizetsz, bármit átvisznek neked a parlamenten.
egy buzi fidex-esre bízták a hogyan basszunk ki jobbamn a magyarral aki még nem ment el a melegebb éghajlatra

dajcstami a szijjártó szeretője...éps még kituggya a többit

és közben adótanácsot is adogat és senki sem küldi el annya ...ahonnan kiesett tévedésből...

undorító egy gumicsont addig is lehet lopni tovább amíg esztet csócsáljátok

még mit nem loptak el?

lista erről

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@graphics: megint a szokásos fideszes szereptévesztés, hiszen tomit inkább a drogperevenciós előadásra hívhatnák az iskolákba, mint internetes témákban:

38.media.tumblr.com/fc9f7205893f7de089457e0852eefca8/tumblr_ngdw1eNria1qg5e9go1_500.gif
@parti_giano:

"Konzultáljunk az internetadó csökkentésről!"

'vagy inkább erről kellene nekik konzultálniuk:)...

.....kepkezelo.com/images/ohcvowpvqkvk0q6wliq.jpg
Miért nem szóltak nekem?
Hülyeségeket én is tudnék kérdezni.
Pl.:

- Szeretné-e Ön, hogy tüzes piszkavassal kitolják a szemét?

- Szívesen átruházná a honatyákra, a gyermekei taníttatására félre tett pénzét?

- Akar-e Ön , motorkerékpárral, nagy sebességgel hídpillérnek ütközni?
14:05
Védett fenyőket vágtak ki Hajdúnánáson, mert zavarták a napelemeket

Kivágták Hajdúnánáson a rendelőintézet előtti védett fenyőfákat, amelyeken évtizedek óta fülesbaglyok élnek. A fák árnyékot vetettek ugyanis a rendelő tetejére uniós pénzből telepített napelemekre – írja a Nánásmet.hu.

hvg.hu/itthon/20150415_vedett_fenyoket_vagtak_ki_hajdunanason
@parti_giano:

mint az internetes nemzeti konzultáció állatorvosi lova, belőve.
@hacsaturján: hagyja csak, biztos a nemzet mariskáját szívja a tomika, az meg mélységesen magyar.
pofa az van.....

14:48
Hozzányúlhatnak a vasárnapi zárva tartáshoz, "ha lesz rá igény"

Még finomíthat a vasárnapi zárva tartás szabályain a kormány, "ha lesz rá igény" - mondta a sonline.hu Somogy megyei híroldalnak Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) turizmusért felelős helyettes államtitkára. Szerinte viszont komolyabb ellátási probléma a nyári szezon során sem keletkezhet a Balatonnál a vasárnapi nyitva tartás tilalma miatt.

hvg.hu/gazdasag/20150415_Hozzanyulhatnak_a_vasarnapi_zarva_tartash
"A Kormány döntése alapján 2018 végére Magyarországon - nagyarányú hálózatfejlesztési program végrehajtásának köszönhetően - minden háztartásban lehetőség lesz a szupergyors internet elérésére. [...] Ön szerint mi szolgálja leghatékonyabban a hálózatépítések felgyorsítását? "

Ezt kell elsőként megkérdezni, és már látom is a falusi 80 éves bácsika válaszát.

Tisztőtt dojcs úrnak helyibe izibe.
Mögolvasván a ládába bedobott parífecnit, szupergyors möhetnéköm támatt, oda hátra a kert végibe. Nem a budiba, hanem amögé, tuggya. Oda. Csak sajnos künn mán sütét van, oszt nem elég jó a világítás, mög a köz biztonsága sé a régi. Nincs elég csöndőr, vagy milyen őr.
Aztat mög én hunnan a fenébű tuggyam, hogy miajfészkes fene az a hálózatépítés. Vót itten nehány éve valami hálózatépítési hullám, de az is elmosta a falu ajját, oszt azúta nem szeressük a hálozatot.
Én egész életömbe falusi embör vótam, nem tagadom most is az vagyok, így osztán nem értök a fejlesztéshö. A gyerökcsináláshoz valamikó régön értöttem, aszt fejleszgettem sokájig, de mán azt is kezdöm efelejteni hogy kölött hozzáfogni. Mög osztán tuggya az a prosztó vagy mijafene is röndetlenködik. Az biztos, hogy ilyen fejit bevertet nem csinátam, mint aki ezöket a kérdésöket kitanáta.
Maradok tiszölettel: az éccerű kisembör.
@parti_giano: "imolából gyököt vonok, megkaplak téged?"

A szemellenződ teljesen sötét, kicsit sem lehet rajta átlátni?
Én úgy emlékszem, hogy még a spanyol királyné is dicsérgette a magyar pavilont Sevillában, és hosszú sorokban álltak a külföldiek, hogy megtekinthessék.
Az internethez kapcsolódó össznépi konzultáció egy szemfényvesztés.
Ehhez a hatalomtechnikai trükkhöz már hozzászoktunk, ennek megfelelő lesz a hozzáállásunk is.
A Fidesz - látván hatalma elvesztésének veszélyeit - kétségbeesett, demokratikusnak látszó fogásokat dob be a népakarat bizonyítására ebben a kérdésben is.
Miközben a folytatás is ismert. Tudjuk, már készen áll a szcenárió az ügy bonyolításához.
Állami megrendelés a kormányhű vállalkozások számára túlárazott vállalkozási díjakkal, kókány kivitelezés, számtalan igazságtalan megoldás a lakosság felé.
Nehezen elképzelhető a társadalom digitalizálásának dinamizálása a Fidesz részéről, hiszen halálos ellensége bármilyen nyitottságnak, vagy véleménynyilvánítási szabadságnak.
"Bencsik András: „A Fidesz iránti szerelem kihűlt” "

Szegény ember, nem tudja hogy minden kiszáradt pitét megunnak, és sütnek másikat, frisset.
más is csak porhintésnek tekinti ezt a konzultációs izékét is:

Vannak, akik tudnak hülyeségeket kérdezni

Ilyen például Deutsch Tamás netkonzultációs csapata, akik trollkodnak a szakértőkkel, ostoba válaszokat sugallnak és olyan témákat feszegetnek, amikhez ők sem értenek.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftech%2F2015%2F04%2F15%2Finternetkon%2F
@látjátok feleim szümtükkel:

Rúzsa Sándor, cifra betyár, annak rendje és módja szerint kirabolja a postakocsit és annak utasait.
A végén azzal hozakodik elő, hogy itt bizony minden nőszemély mög lészön b@szv@.
Kisasszonyka felugrik, és rémülten kérdezi, de hát a mama is??
Öregasszony erre, haggyad leányom, ha mögmondta, mögmondta.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "szerintem mind a kettő gagyi, mondom én ezt a liberál, és most lehet jönni agyonütni ;)"

Nekem csak az olyanoktól nyílik ki a bicska a zsebemben, akik azt írják magukról, hogy a Borsa nevű hulladék az sajtószabadságos, és hogy őket is úgy hívják. :) Hogy lehet a Szálasi-propagandát sajtónak hívni?? Miért kéne sajnálni a hírolvasójukat? Magának kereste a bajt, ez nem a mi gondunk, ha agyonverik se. Ez legyen a fidesz baja, ők csinálják az agymosoda-híradót.

Egyébként a Malomtól se volt mindenki elájulva, amíg az volt az első helyezett. Hogy elhallgattak azok a hangok! Most kórusban szidják a Dobot, de nem a pályáztatásának körülményei miatt, hanem a kinézete okán!!

Nekem mind a kettő tetszik, de a Sámándobot karakteresebbnek tartom. Nagyon helyes, hogy valaki végre felkarolja az ázsiai gyűjtögető-földművelő népek sámánkultúráját, és végre nem a lovasnomád múltunkkal közhelykedik!
mindenütt ugyan az a nóta:

Újabb átalakítás előtt a felsőoktatás

Nem a kormány tervei szerint választanak képzést a felsőoktatásba igyekvő diákok – írja a HVG eheti száma.

hvg.hu/itthon/20150415_Ujabb_atalakitas_elott_a_felsooktatas
@parti_giano:

maga megin meglütte az alsószéleközepit. :))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: na ez a baj, mert ez egyenes út a pusztulásba:

"Miért kéne sajnálni a hírolvasójukat? Magának kereste a bajt, ez nem a mi gondunk, ha agyonverik se."

ugyanis ez is a mi gondunk, mert most ő, később mi, ha egyszer a szellem kiszabadult a palackból.
@parti_giano: "nem sevilláról írtam."

Az volt a kijelentésed, hogy nem fognak Milánóban elájulni a magyar pavilontól, mert eszükbe juttatjuk a magyarok kalandozásait.

A jurtaszerű Makovecz-pavilonról se az ázsiai hordákra gondoltak, talán a sámándoboktól se menekülnek sikítva. Szerintem inkább az indiánokra fognak asszociálni. :)
@gazoló:

Milyen szimpatikus, szétcsúszott fiatalember.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Én két kábeldob között egy bálnadögre asszociáltam.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "ugyanis ez is a mi gondunk, mert most ő, később mi, ha egyszer a szellem kiszabadult a palackból."

Nagy tévedés!! A mi sorsunk már akkor eldöntetett, mikor még a fidesz uszított a szoclibek ellen ("baloldal nem a nemzet része"). Csak azt nem gondolták a nemzeti-keresztény kormánypártban, hogy a kis ölebeik egyszer majd ellenük fordulnak. Ők nevelték a szörnyet, intsék le ők (ha tudják)!

Bethlen is bujkált a nyilas hatalomátvétel után, mert nem volt, aki megvédje. Pl. azok a szocdemek, akiket az ő kormánya taszított haláltáborba vagy hallgatásba.
öööö

Figyelem, ebből még valami borzalmas is kisülhet!

Az MNB engedélyezte, hogy a Külügyminisztérium alá tartozó Eximbank képviseletet nyisson Moszkvában.

444.hu/2015/04/15/figyelem-ebbol-meg-valami-borzalmas-is-kisulhet/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szia Cirbi!
"Pontosan."
Már úgy ki vagyunk okosodva a Fidesz szándékairól, hogy nyugodtan elmehetünk egy nagy Nemzeti Vátesz ZRT-nek.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: a szörnyek önjáróak, amint látjuk, visszafogni meg lehetetlen őket, kivéve, ha a normális mindenoldalik összefognak. Most nem a magyarokra gondolok, mert ilyenre a magyar történelemben nem vanik példa...
@Mariann19: "számtalan igazságtalan megoldás a lakosság felé."

Én a Q-károsultak megmentését is ilyen fogásnak tartom.

Bokros szerint "baloldali populizmus". Az lenne, ha mondjuk a fidesz minden magyar állampolgárnak adna százezer forintot. Így meg csak néhány középosztálybeli családot megmentenek a csődtől.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: de nem. még csak milánót sem emlegettem. egyébként a sámánkultúra a lovas népekre is jellemző volt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Újabb átalakításban a felsőoktatás."
Nem csodálom.
Ez a keleti és déli nyitás azzal jár, hogy Szíjjártó minden felkeresett országból ide delegál százszámra onnan származó ösztöndíjasokat.
A határon túliakról nem is szólva.
Az biztos, hogy a nemzeti összetétel nagy átalakuláson megy keresztül.
@Mariann19:

Szemfényvesztés, plusz hókusz pókusz.
De ot van a sok-sok Imola, akikre ez úgy hat, akár egy varázsfőzet.
Konzultáljunk már egyet! Nincs ennek egy kissé csalás szaga? Úgy kötöttek szerződést, hogy fedezetnek a sosem volt/lesz unios támogatást jelölték meg. Akkor most hogy is van ez kérem szépen? ja persze, elfelejtettem hogy agyurcsányahibás.:D

index.hu/belfold/2015/04/15/ugy_szerzodott_a_kormany_110_miliardra_hogy_nem_volt_meg_a_penz/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a könnyem is kicsordult, akkorát nevettem, köszönöm....
"Az Indexnek egy EU-s pályázati szakértő azt mondta, ez a tíz százalék valójában egy büntetés, amit a magyar államnak kell kifizetnie, amiért cserébe az EB visszavonja a források felfüggesztését, vagyis újra hozzá lehet majd férni a forrásokhoz."

Szóval tíz százalékkal többe kerül ez az adózóknak?

index.hu/gazdasag/2015/04/15/fejlesztespolitikai_unios_forrasok_felfuggesztese/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "a szörnyek önjáróak, amint látjuk, visszafogni meg lehetetlen őket, kivéve, ha a normális mindenoldalik összefognak."

Olyanokkal akarsz összefogni, akik nem kérnek belőled! A fidesz pitizésénél dzsobbik-ügyben csak egy gusztustalanabb van, ha a szoclib elit kéretlenül felajánlja, hogy megvédi őket a széljobbtól. (Nem is tudná, tehát feleslegesen).
@parti_giano: "egyébként a sámánkultúra a lovas népekre is jellemző volt."

Na de az erdőben gyűjtögetés, valamint a kertészkedés és gyümölcstermesztés nem annyira. Inkább szól a patakos-fás sámándob az uráli rokonyokról.

A "turáni tesók" inkább egy totemoszlop körül táltoskodhattak az ázsiai sztyeppén. Lótenyésztés, kumiszkészítés és nemeztakaró, ezek lennének egy lovas pavilon témái a zöld expón. Esetleg árpatermesztés, ha már gabona.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: mint ahogy nem volt és nem lehetett baloldali és liberális nélkül sem normális ország se társadalom, úgy nem lehet konzervatív jobboldal nélkül sem.

Mindenkinek érdeke a szélsőségek elleni küzdelem, saját léte és megmaradása okán is.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
"Én a Q károsultak megmentését is ilyen fogásnak tartom.
Úgyszintén.
Vajon a kormány mivel magyarázza meg, hogy a teljes lakosságnak is viselnie kell a terheket?Azt tudjuk, hogy hatásvadász jótéteményként ezzel a saját megrozzant hatalmát próbálja stabilizálni, ám ez kontraproduktív is lehet.
A társadalmi szolidaritás keretébe lehet ezt nehezen besorolni.
Azonban az embereknek a szolidaritás okairól más fogalmaik vannak.
Az elesett, önhibájukon kívül bajbajutott embereknek kell segédkezet nyújtani, a Q ügy nem ez a kategória.
Hol elesettek a 30 millió pénztőkével rendelkezők?
Sajnos, ilyen kormányzati húzásokkal félő, hogy kiölik az emberekből a sorsközösségből fakadó együttérzést és segítő szándékot.
@huzzadneki shakespeare:
"De ott van a sok-sok Imola, akikre ez úgy hat, mint a varázsfőzet."
Egyre inkább fogyatkozik a homályos látásúak száma, hiszen a Fidesz már l millió szavazóját veszítette el.
Mindaddig, amíg a kormány féktelen, haszontalan pazarlását a szociális ráfordítások megkurtításával ellentételezi, addig nem számíthat a nép további támogatására.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Úgyan lett
vona a fasza,ha a Duna befagyott jegére tódultak
vóna a zemberek közfelkiáltani!:D
@Mariann19:

"Egyre inkább fogyatkozik a homályos látásúak száma, hiszen a Fidesz már l millió szavazóját veszítette el. "

Ezzel ne nagyon áltasd magad. Átmentek egy másik homály-táborba:))
@miva?:

Ez egy tökéletes hsz volt:)
@hacsaturján: Szerintem inkább az a baja,hogy
nincs "belőve"!!!:)
@Orica Középföldi:
"Átmentek egy másik homály-táborba."
Sajnos, ez igaz.
Némi reményt az jelent, hogy ez a "népvándorlás"
megrengette a Fidesz túlméretezett önbizalmát, a zavarodottság pedig nem emeli a tekintélyét.
Egyelőre tekintsük a változás első szelének ezt a jelenséget.
Persze, a kérdés továbbra is az, hogy milyen alakulatok jönnek létre 2018-ig.
Reménykedem.
@Mariann19:

Én nem reménykedem. Ez a cca. egy millió, de inkább több, hömpölyög vakon egyik párttól a másikhoz. Most még a bőséges utánpótlásról is gondoskodik a kormány.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: tudod ez a mondásod a pofonról és a szólásszabadságról azt jelenti, ugyanazt az elvet képviseled, mint az m1 királyi szerkesztői.

Vicces, nem?
@Orica Középföldi:
"Ez a cca. egymillió, de inkább több, hömpölyög vakon egyik táborból a másikba."
A magyar néplélek minden befolyásra olyan érzékenyen reagál, mint egy szeizmográf.
A Fidesz ezt a reakciót felismerve indította be offenzíváját két irányba.
Sikeres rezsicsökkentési technikáját az ingyenes gyermekétkeztetéssel cseréli fel, mely nagy tömeget érint, de kisebb embercsoportoknak is kedvez - megkapaszkodva minden szalmaszálba - a Quaestor károsultjainak megsegítésében.
A másik iránya a közhangulat optimalizálása, amelynek szolgálatába a médiát állítja.
Jelzem, ez utóbbi a leghatásosabb befolyásolásának érvényesítésére.
Ez utóbbi szándéka képes stabilizálni megcsorbult tekintélyét, mert a hazugságok és elhallgatások leghatásosabb eszköze.
Bár megrendülésében korainak tűnik ezeknek a nagyágyúknak a bevetése, még 3 év hosszú idő.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "úgy nem lehet konzervatív jobboldal nélkül sem."

Így van. Mivel az m1-es hulladék nem ez a kategória, ezért nem kell őket sajnálni, ha eltakarítják.
@habakuk000: "ugyanazt az elvet képviseled, mint az m1 királyi szerkesztői.
Vicces, nem?"

Szerinted. Én meg Szily Cinkes Lacinál nagyon is el tudom képzelni, hogy fosik a p.csája, hogy nehogy úgy járjon, mint a tévés hulladék. Nagy különbség, ha valaki vétlen, ártatlan áldozatokért aggódik, vagy csak hétpróbás bűnözőket sajnálgat, mert ugyanaz a szakmájuk.

Ezt a szégyent remélem soha nem vakarja le magáról egy ballib újságíró sem, amelyik kiírta hogy ő Borsa!!

Mikor Kishantost széttaposták, én csak azért nem írtam ki a fészbukomra, hogy kishantosi vagyok, mert nem vagyok a fészen. Ők az áldozatok, őket kell megvédeni meg a cigányokat!

A szervilis hírolvasók nem áldozatok, hanem bűnözők!!
@Mariann19:

"Vajon a kormány mivel magyarázza meg, hogy a teljes lakosságnak is viselnie kell a terheket?"

szerintem nem magyarázkodik, hanem nyomokat tüntet el!
én amatőr háziasszony szemmel ezt látom...

offforever.blog.hu/2015/04/15/csak_nem_az_ugyeszseg_es_a_kormany_holdudvaraban_vannak_a_bedolt_bankok_csalo_brokerhazak_milliardja
közben meg vigyázzon mindenki az egészségére és ha rom, vodka, kumisz nincs kéznél akkor alkalmazd a bevált módszert:))))

offforever.blog.hu/2015/04/15/hatasos_ha_jol_alkalmazod#more7270785
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

már nevetni sem lehet azon, hogy mindenhol kilóg a lóláb a seggük alól...
:((((
@vigyüktúlzásbaadolgokat: a partra vetődött és a japánok által levadászott bálnákat kifelejtetted, ők is áldozatok
még ez is...

Drámai a helyzet az egészségügyben - Orbánhoz fordulnak

"Emlékeztettek arra, hogy a kormány április 1-jétől ígérte a kamatokkal és egyéb költségekkel mostanra 90 milliárdosra duzzadt kórházi adósságok konszolidációját, de még mindig nem indult el a tartozások kifizetése. Az orvostechnikai eszközök forgalmazóit és gyártóit képviselő két legnagyobb szervezet, az ETOSZ és az OSZ a minőségi betegellátást veszélyeztető helyzet megoldása érdekében április elején már eljuttatta javaslatait az emberi erőforrások miniszterének, valamint az egészségügyért felelős államtitkárnak, de közlésük szerint azóta sem kaptak választ.

Úgy vélik, a kórházi adósságrendezés sürgőssé vált, ugyanis minden nap 150 millió forinttal nő a kórházak adóssága, így az utolsó jelzés óta eltelt két hét alatt újabb kétmilliárd forinttal duzzadt az adósságállomány, "ami jól mutatja, hogy mekkora bajban van az ágazat"."

nepszava.hu/cikk/1054323-dramai-a-helyzet-az-egeszsegugyben---orbanhoz-fordulnak
ez egyre szebb!

A Kehi tagadja a DK állításait a Quaestor-vizsgálat felfüggesztéséről

A DK-s Gréczy Zsolt sajtótájékoztatóján olyan dokumentumot mutatott be, amely szerint a Kehi 2012 márciusában felfüggesztette azon vizsgálatát, amely az MFB által a Quaestor számára nyújtott hitel körülményeit volt hivatott feltárni. A Kehi közleményben cáfolta, hogy a nevezett eljárást felfüggesztették.

mandiner.hu/cikk/20150415_a_kehi_tagadja_a_dk_allitasait_a_quaestor_vizsgalat_felfuggeszteserol
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Véletlenek..."

Az ötöslottót se könnyű eltalálni, és mégis...

Esély 1:43.949.268

Meg aztán, ezeknek a Fityiszes fiúknak a csillagokban lehet megírva a szerencséjük.
Nem is igen jelent náluk gondot egy jó kis bécsi sütizés. A Louis Vuitton-ba meg már úgy odakaptak, hogy az mindenféle lélektani motívumot nélkülöz.
@guma:
Nem lehet eltitkolni a Quaestor vizsgálat felfüggesztését.
Megvannak a vonatkozó papírok, most hallottam a TV-ben.
Csak remélni lehet, hogy a közvélemény már a Quaestor körül eddig mozgó politikai összefonódásokat érzékelni fogja.
Hargitai János KDNP-s képviselő lánya a letartóztatott Q vezéralakjának élettársa, Hargitai nemrég lett nagyapja Tölgyessi gyermekének.
Polt lánya és társa az előző helyzethez hasonló szitu szerint kötődik az ügyhöz.
Ráadásul úgy tüntetik fel a Q bukását, mint az MNB általi felügyelet hatásos működését, holott a Q saját maga jelentett csődöt.
Rémes ez az ármánykodás.
@taga20: Te, majom, 25-én lesz most az a wasserbuli, amit mondtam anno. Nem jöttök el? A telószámod elhagytam...
„Anyátokpicsája” – mondá vala az Úr, miután bezárta a mennyeiharsona.com oldalán a satuhulyereszegtamas/mak&speed_drog/2015/tavasz/keptelensegek/netkan_zultacio_tellegkomojancsakertetek_deistembizony/ - aloldalt.

Hívő ugyan nem vagyok, de osztom az Úr véleményét és még egy kérdéssel is megtoldanám: mennyire lehet ezt a kormányzati törekvést komolyan venni egy olyan országban, ahol magasabb prioritást élvezett a Klubrádió eltaposására tett igyekezet, mint például a Szentes-Gádoros közötti út(??) járhatóvá tétele? Fríí internet!! – hálelúúja!! Ez a legfontosabb, pláne a fidesznek… Oszt azon majd megírhatja rajta mindenki, hogy a kormányban X egy tolvaj, Y egy korrupt szardarab, Z meg a kettőt egyesítő és a tizenhatodik hatványára emelt ganajtúró. Ez a cél, perszehogy!!! - világos:O Vagy esetleg az, hogy az ingyenesség mellé majd jár egy kis felügyelet is? Központilag szabályozva az oldalak elérhetőségét, mert mindenféle szarokat azért ne nyissunk már meg vasárnap, ha egyszer ott esz bennünket a rohadás a gép előtt, ahelyett, hogy a templomban imádkoznánk a szalonkák és a fácánok lelki üdvéért.

Tomi meg egy meggyőző személyiség, erre a feladatra nem is találhattak volna alkalmasabb személyt. Szakértő. Akinek saját erejéből, autodidakta módon sikerült felemelkednie a Twitter által jegyzett magasságokig, arra kell bízni az ilyesmi! Szakemberek kellenek ide, elég volt a sok amatőr balfaszból!

Kinek van erre energiája??
@Knósszosz:
Tompika ebben is szakember!
IGEN IS!
KOMOLYAN!
DE'TÉLLEG!
@Knósszosz:

Orbán nagyra becsült komája már félig meddig be is tiltotta az internetet a félhold országában.
Nem adok neki két évet, és Fideszes vezetők törölni fogják a saját FB-s profiljukat. Sokat vizitelnek ott az ellenzéki megmondóemberek, és végeredményben több kára van az egésznek mint haszna.
Arckönyvről. :)

Megyek az aluljáróban, erre arcomba nyomja papírosát egy aktivista. Nézem, valami PM. (Kellett némi fejtörés, míg rájöttem, melyik törpe baloldali pártocskáról van szó, hej, egyszerűbb világ volt, amíg csak voltak a szocik, azt annyi.)
"Feltétel nélküli alapjövedelem!" - ezt sikoltozta a fülembe. Átvettem a papírost, s belékukkantottam.
- Jól vettem ki - fordultam felé -, hogy maguk azt szorgalmazzák, hogy a magyar állam mindenkinek adjon havonta egy bizonyos összeget?
- Igen! - nézett büszkén a szemembe, mint holmi álruhás Che Guevara.
- Teljesítményre, munkakedvre és bármire tekintet nélkül?
- Igen!
- Akkor is, ha egy szalmaszálat sem tesz keresztbe?
- Igen!
- Miért?
- Mert ő is Ember! (Ezt a szót jól kihangsúlyozta).
- Az ön adójából is?
- Igen, én ezt vállalom! És szégyellném magam, ha nem tenném.
- Nézze nagysád - jegyeztem meg - én is ember vagyok. Ugyan ma még semmi hasznosat nem tettem, de szeretnék egy jót ebédelni, s utána taxival mennék haza. Van egy tízezrese?
Szótlanul elfordult, s eszébe sem jutott, hogy segítő karját kinyújtsa felém. Pedig én is Ember vagyok!
(Ki érti ezt?)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az instant jogi diplomája(?) mellé kapott egy másik 3:1-ben tasakot, belekeverte a Dzsóniwalkűrbe és már is megvolt az IT képesítése.

Mr. Foxconn majd csinál nekünk wifit, nyugodjon le mindenki a p...-ba, Tomi ezt is megoldja.

Télleg! Egyet értek!-:D
@huzzadneki shakespeare:
A találat pontot érdemel!
Az ellenzékieknek több kára van, mint haszna.
Így igaz!

Bár most lehet rasszista felhangokat pöngetni, de: Mesterházynak nincs haszna, tehát: 0
Viszont van egy kára... ezt így mondják roma körökben-:O - tehát; haszon nincs, kár van.
Értelek!:))
@taga20:

Szia!

Amit'Margarítának tettél fel nagyon ott van a Börzsönyben,de egyébként nagyon nagy a baj az erdőkkel!!

www.greenfo.hu/hirek/2014/12/12/a-magas-borzsony-fainak-fele-rongalodott

Vasárnap átbicikliztünk a Kemencepatak völgyén,a látvány megdöbbentő!Kidőlt kettétört fák ezrei,soha nem fogjuk olyannak látni,mint korábban!Alig maradt ép fa!
A Tátrai katasztrófához hasonlókat éreztem!
Iszonyatos pusztítást végzett a jég!
@taga20: Erről remélem te is tudsz. :)

A középkori parasztnak több szabadnapja volt, mint önnek

index.hu/tudomany/til/2015/04/10/a_kozepkori_parasztnak_tobb_szabadnapja_volt_mint_onnek/
@Gábris szomszéd:
Persze...
Reverz, és megállsz:) - gyorsan.
Ezt asszem csak a Tornado tudja a vadászok között.
@Knósszosz:
Őrnagy tudja biztosan, szóóval?
hahaha!

Észak-Korea kiborult, amiért a magyar utat ajánlották neki

Az Áder Jánost vendégül látó dél-koreai elnök kedden Magyarországgal példálózott Kim Dzsong Unnak. Phenjan szerint Pak Gun Hje nyilatkozata csupán féltékenységből eredő álokoskodás, "amivel megrágalmazta tiszteletre méltó rendszerünket".

hvg.hu/itthon/20150415_EszakKorea_kiborult_amiert_a_magyar_utat
Ha már minket is belebonyolított a gyurbán koalíció, remélem az összes öngyilkos merénylő így jár a jövőben.

www.liveleak.com/view?i=81a_1428849547
szia @Knósszosz:! :)))

mit készítesz vacsorára? hogy áll a galériád?

(én már ma kiakadtam pár dolgon, tehát csak röpködök ide, oda... :D)
@Knósszosz: Kályhacső könyökcsővel.
/kellemes/:)
@ornagy50:
Most hétvégén makett kiáll. van nálunk. Nem jársz erre?
@taga20:

@gazoló:

pár éve a Mátrában vonatoztam így... két évvel ezelőtt a Lillafüredit láttam, mert nem üzemelt akkor amikor ott voltam... nálunk meg a valaha volt vidámpark kisvasút mozdonyát itt a város közepén a parkban állították fel és a gyerekek boldogan másznak rajta órákon át...

(mióta azonban a felcsúti előretört a hírekbe, elment a kedvem a kis vonatoktól.)

pár hónapja vonattal voltam Prágában. na útközben én is azt a borzalmas erdő maradványokat láttam... szinte minden fa a földön feküdt... fájdalmas kép még ma is...
@guma:
Szia!:))
Galéria halad, és semmi főzés.
Olvastam egy blogot két napja kutyafuttában (sok idő most nincs rá), és egy egyszerű kajával találkoztam: paprikás krumpli nokkedlival... nekem bejött és csináltam három napra valót, most ez lesz!

Holnap kapok a haveromtól valódi sváb hurkát, mert költözni fog és a fagyasztó tartalmát rám bízza... a szerencsétlen!:O Ettél már valódi sváb hurkát? Nem?? Akkor nem tudod, milyen csodás gasztro-élmény. Persze én sem tudtam, ameddig nem kóstoltam. Az ungarische elég gagyi hozzá képest, csak ennyit...

Bontottam egy üveget, az van rajta: 50---
Hát, ez van sajnos. Bár nem ma, majd 27-én.
Nem vagyok meghatódva, viszont utálom az egészet.
Majd túlesek rajta - reggelre. Ebben segít a bikavér, a felirat rajta nem. Jó éjt!:)))
@ornagy50:
Aztán bólintasz nagyot?:))
Milyen érzés lehet? Ha kinyílik az ernyő? Mert ugye nekünk nincsvolt Tonadónk, és én csak az utas Tupin élveztem, amikor a sugárfordító ordított vala (ja, nem az - a hajtómű... bocs), máig imádom a hangját.

Egy P&W, vagy egy egy CFM hangja az nem olyan élmény mint egy NK-8-as, csak suttognak... nekem kevés!:)
Jó éjt, reptudós!!:-:D
@Knósszosz: :)))

"Nem vagyok meghatódva, viszont utálom az egészet."

nem kell foglalkozni vele. az idő csak egy dolgot mutat meg: jé! hogy öregszik az a gyerek!
ráadásul, sokan sokkal nagyobb számmal rendelkeznek. :D és ha megvigasztal őket (vagyis engem pl) úgysem érsz utol. :)

"paprikás krumpli nokkedlival"
jó is az, ha jó sűrű szaftja van! szeretem.

"Ettél már valódi sváb hurkát?"
azt hiszem, nem. majd egyszer bepótolom...

"Galéria halad"

(azt hiszem) a múlt hónapban volt két poszt is több féle galéria formájú bútor építményről.
egyik jobb volt mint a másik. sok ötlet hemzsegett egy, egy megoldásban.
@gazoló: Felénk, a magas bakonyban kb. tízévente egyszer kidől az erdő egy komplett hegyoldalon. Mikor gyerek voltam eléggé megrendített a porvacsesznek előtti rettenet. Most már elég jól néz ki, az apám gyerekkorában kidőlt erdőben fel sem tűnik a dolog, úgyhogy a kb 5 évvel ezelőtti bakonybél környéki fadőlést már nem vettem annyira a lelkemre. van ez így. Ilyen a természet.
@Knósszosz:

"bikavér"

vigyázz, nehogy aztán bikuci legyél tőle! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: A zsóti megmondta,
hogy Vasárnap dicsérjem az "urat"és ne basszam
meg a húgomat.
Sajna nem tudok menni mert "MELÓM"van ami viszont nem "SAJNA"!:)))
De köszi-möszi!
jó éjt mindenkinek!

mentem...
@ornagy50:
Majd lesz beszámoló róla, küldöm képekkel együtt.
Szombat de.én is szemetet szedek akcióban takarítom a várost mondjuk...
@Knósszosz: Ha "BIKÁRÓL"van szó,szívesen lennék
a "PICADOROD".:DDD
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Tudnék még pár
helyet mondani,ahol rengeteg a "szemét"!!!:DDD
@guma:
Kuci..?
Ehöz mán a vörösbor kevés!
Azt ismered, hogy:
"régen a kalapomra pisáltam, mosm'á csak a cipőmre"?

Azért ennyire nem súlyos a helyzet, de az 50 az elgondolkodtató. De jókat röhögök itt... kár, hogy sokan elmentek, viszont te itt vagy! Puszi!:)))
@ornagy50:
Hergelnél??
Vörös szegfűvel? Görög naranccsal? Szentelt grízzel?
Mindegyiket utálom!

Egy két üléses Gripen iskolakört azt viszont bírnák. Csak lájt, semmi Immelmann meg ilyen 3D vertikális és horizontális alkoholizmusok, csak(?!) sima repülés!!
Kurva gazdag vagy, de ezt te tudod...

Jó éjt!:)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Még mindig nem tudom, mit akartam küldeni. Dolgozom rajta.

Most azonban ájulás, hetek óta többet vállalok, mint kellene. Jó éjt Dorka!:)
Azért a rezsicsökkentős levelek óta kitalálhattak volna valami új sablont. Ez az "egyesek azt mondják... mások úgy vélik" formula már akkor is elég gagyi volt.
@Knósszosz: Azért gondolom egy ilyenre sem nagyon sokáig kéne győzködni. :)

youtu.be/D8msdFfdnAc
Azt hiszem, a legenyhébb válasz a Kabbe! lenne. ))
@Knósszosz:

Bocs, hogy belekaff, de valami leírás lett volna a 80-as évekből. :)
@ornagy50:

"MELÓM"van

Üdvözítő hír. )))
@guma:

Vonattal Prágába:))))vaagy:)

www.youtube.com/watch?v=9wE8eH2Wv4M

Lám az expressz pompás vidéken vágtat, robog velünk
Úgy mint régen, újra Krakkóba szól a vonatjegyünk
Habzó cseh sört iszunk az étkezőkocsiban
Nézz ki, a hajnali tájnak hangulata van
NDK fülbevalód szórja fényeit
Váltsunk át koronára hatvanöt zlotyit.

Pompás hajnalban fürge szerelvény vágtat, robog velünk
Osztrák öngyújtóm lángja fellobban, Krakkó felé megyünk
Szemedben tükröződik az étkezőkocsi
Sörfoltos abroszunkon hatvanöt zlotyi
Ablak üvegében látom régi arcomat
Plovdiv cigarettám végén fénylő parazsat.

Nézz ki hajnal van és a mezőkön sok-sok emlék kering.
Ott áll Vanda és nézd csak Stefán is épp a kezével int.
Gondolj a galambokra Krakkó főterén,
Fénykép készül Forte filmre rajta Te meg én.
Tölts hát a poharamba és nézz rám megint.
Lám csak, hát voltak nekünk szép élményeink.

Nyúlj át az abrosz fölött, lássam gyűrűdet
Azt a szemkápráztató követ
Tavaly előtt Dubrovnyikban vettem még Neked

Lám csak, azért voltak nekünk élményeink...
@miva?:

"Felénk, a magas bakonyban kb. tízévente egyszer kidől az erdő egy komplett hegyoldalon"

Nagyon,fáj ez és a Pilis is:(
Sajnos ez nem "csak egy hegyoldal volt!!
@habakuk000: Sokan vannak oylan helyzetben, hogy van vérfideszes a családjukban.

Nyilván én is sajnálnám, ha megvernék a rokonomat a vérnarancs politikai nézetei miatt. De nem próbálnám neki bebeszélni, hogy ő semmiről sem tehet!

Azt állítja a cinkes, hogy Borsával szemben az elkapcsolás büntetés. Pedig az M1 akkor is megkapja a 80 milliárdját, ha 0 ember nézi a műsorát!!
Szerintem jobban járna a kollegája, ha nyíltan megmondaná neki valaki, hogy Mikikém le kéne szállni a magas lóról, vagy iylesmi ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Hazug és aljas rendszert szolgálni, dicsőíteni mindig kockázatos ezt Borsának is tudnia kell.Ha ez neki megéri akkor vállalnia kell azt is, hogy...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Azt állítja a cinkes"...

Azóta az 'eksön óta,hogy 'ducstompival beszállt a 'konzultációshablatyba nekem ne állítson semmit a 'cinkes!!
Vele szemben is az 'elkapcsolás alkalmazandó!!
Knosszit idéznék:))
"Aki egyszer a narancsleprával megfertőtőződik,onnantól levesbe:)))
@gazoló: :)))

csakis eredeti gondolatot szabad idézni! és ez az :DDD

rohangáltam reggel egy picit, és nézd mi jött szembe:

Újra párt akar találni neked az állam? Valamire készülnek

www.femina.hu/hirhatter/visszater_az_allami_parkereso
Ilyen lenne Magyarország, ha a Jobbik kormányozná

Vona Gábor miniszterelnöki esküt tesz. Gyöngyösi Márton külügyminiszter bejelenti, hogy kilépünk a NATO-ból, és megerősítik a magyar hadsereget és hadiipart. A rendfenntartást a csendőrség és a Magyar Gárda veszi át, a szexuális bűnözőket kasztrálják. A kormány véget vet a megélhetési gyerekvállalásnak, a cigány gyerekek külön iskolákba járnak, a tankönyvekből kitörlik a finnugor rokonságot, Wass Albert pedig kötelező olvasmány lesz. Programja alapján megpróbáltuk elképzelni, mi történne az országgal, ha hatalomra kerülne a Jobbik, és megtippeltük a kormánynévsort is.

„El tudná képzelni, hogy Novák Előd a belügyminiszter?” – igyekezett bagatellizálni a Jobbik által jelentett kihívást március közepén G. Fodor Gábor, a Századvég stratégiai igazgatója.

folytatás, itt:

http://vs.hu/kozelet/osszes/ilyen-lenne-magyarorszag-ha-a-jobbik-kormanyozna-0416?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s16
biciklizők figyelem:

30 ezres bírságot kaphatsz, ha nincs ilyened

www.femina.hu/utazas/kerekpar_kresz_szabalyok
Holchakker: hiába kopogtatnak a kormánynál a kórházi beszállítók

www.atv.hu/belfold/20150415-holchakker-peter-eb
Kártérítést ítélt a bíróság a Tibetért tüntetni akaróknak

hvg.hu/itthon/20150416_Karteritest_itelt_a_birosag_a_Tibetert_tu
Isten tudja, mibe fektetik a pénzüket az egyházak

http://vs.hu/gazdasag/osszes/isten-tudja-mibe-fektetik-a-penzuket-az-egyhazak-0415#!s17
Miért mennek külföldre az orvosaink?

www.youtube.com/watch?v=U_UR2_hI-Qs

http://vs.hu/kozelet/osszes/miert-mennek-kulfoldre-az-orvosaink-0414#!s18
@gazoló: Szia, sajnos igazad van, bár a Kemencéről lefelé vezető út mellett már régebben is sok volt a kidőlt fa, a gyönyörű környezet gondozatlan volt.
@ornagy50: Akkor banderilleronak jelentkeznék, ha a ló már foglalt:-)
@gazoló: "Vonattal Prágába:))))vaagy:)" Ez bennem is megidézett egy életérzést, bár én aztán tovább is mentem, Berlinen keresztül egészen Rostockig :-)
@pianolight: :DDD

ezt az utat én, jó ideje tervezgetem... de valami miatt mindig meghiúsul. :(

az ősidőkben mentem Drezdáig vonattal... bámulatosan szép volt az a táj...
@pianolight:

Jó reggelt!

Mentem Veled,onnan meg Warnemündéig:))DDD
Csak nem a 'felhőtelen 'átkosból...
Mi is oda jártunk:))
A Sahy 'étverem neve:Bieta:))
Isteni söreik vannak:))

:)'Ipel

kepkezelo.com/images/7o8hv3z81ihju2rlgz6q.jpg
@gazoló: :)))

"Lám csak, azért voltak nekünk élményeink... "

reggel óta ezen merengek... :D
@KÁTÉó53éúétr6:

Most vitatkozni fogok veled:))

A tettlegesség az agresszió egyik formája. Az eset valószínűleg - ha nem személyes oka volt - a frusztrációs agresszió kategóriába sorolható.

Az agresszió bonyolult kérdéskör, nem megyek bele, de ideteszem Ranschburg elég találó megfogalmazását
:Az agresszió olyan, mint a fregolikabát: ha kifelé fordítom, erőszak, ha befelé: szorongás.

"Hazug és aljas rendszert szolgálni, dicsőíteni mindig kockázatos ..."

Azt hiszem, bármiféle rendszert szolgálni kockázatos. Az, hogy melyik aljas, szintén nagyon bonyolult kérdés, és többnyire utólagos megítélés. Még akkor is, ha van kiszámíthatóság, történelmi párhuzamok/sablonok.
Elég, ha csak az itteni megszólalókra gondolsz - pro és kontra. Nagyon érdekes értékítéleteket hordoznak a hsz-ek:))

Csak annyit akartam mondani, hogy az agresszió nem megoldás.( Ne felejtsd el, Bp lámpaoszlopait hányan és kiknek osztották már el gondolatban.Tuti kihalás.)

Ezzel együtt a Cink hülyeségeket írt - szerintem. Nyálas és populista.
@guma:DDD

Lebombáztál a sajtóval kora reggel:)

"visszatér az állami párkereső..."

Messze nem lenne az állam feladata az ilyen erőlködés de ha elképzelem az 'ixes,'kerdemes töketlen nyájakat,már már szánakozom:))
Újabb és újabb 'balfaszságokat találnak ki,csak hogy apropókat találjanak a 'miniszsztárelnö-kúr
'seggenyalására és a 'zsé lehívására...
@guma:

D Vers...kösz!

'Mégmégmégennyinemelég:))
@guma: Szász Svájc is romantikusan szép, arra kocsival is ( nem az én trabantommal) jártunk.
A vonat ma már nem annyira óccsó mulatság :-(
@guma:

www.vg.hu/vallalatok/reklam-es-media/szazmilliok-vegkielegitesre-az-mtva-nal-448215

Ennyi 'gepát elfolyatni,azért hogy új 'csicskák nyomuljanak ugyanarra a 'seggre..
Tisztelet a kivételnek(műszakiak,egyéb:)

kepkezelo.com/images/0ijkbn1l8d73zn6j1t5.jpg
@gazoló: 74-ben, diákmunkán Güstrow-ban ( Rostocktól 40 km délre) "dolgoztam". Warnemündébe kirándulni voltam, az a jószagú halfasírt :-)
Különben Berlinben volt 2 ismerős család, kik örültek, ha mentünk, mert akkor elvárhatták a visszahívást :-) Rendes népek vótak, a szívüket kitették értünk, de főleg a söröt, meg a Kornt, hektószámra:-)
A Bietában van az a szökőkút szerűség??
A csapolt sörük valami fenomenális!!!
@Orica Középföldi: "Most vitatkozni fogok veled:))" Látod, itt most olyat írtál, amivel egyet tudok érteni, igazad van.
Meg nekem is igazam van, jól éreztem, hogy benned NEM veszett el a pszichológus, neadjisten - terapeuta:-)
@pianolight:

'na és nudista strand a dűnék mögött,meg olcsóbb volt a sör az 'üdcsinél:))stb..

.............
'Igggenn+aranyhalak,teknősök és nagyon figyelmes,udvarias kiszolgálás,magyarul!
A vendégkör kábé fele 'anyaországi aki inkább ott'veri el a :)gempáját,mint átellenben a 'magyari lehúzós helyeken..
@guma:

"_Miért mennek külföldre az orvosaink? _"

Miért? Miért?! Nem megmondta a Főnök, hogy kalandvágyból!?
@Orica Középföldi: "az agresszió nem megoldás" szerintem sem de csak ennyi!... "nyálas populista " védelem nem indokolt...erre akartam utalni
@pianolight:

mi oda busszal mentünk egy csapattal, házi idegenvezetővel saját szakáccsal, majd tíz éve abban az évben amikor az a roppant nagy árvizek voltak...

mi mentünk és a víz jött nyomunkba mindenhol :D
hihetetlen volt látni azt az összefogást ahogy másnapra az emelet magas iszapfalakat már szinte eltakarították.

fantasztikus csaj volt a vezetőnk, aki egész éjjel a hálón lógott, hogy merre menjünk és mi eljutottunk mindenhova amit beterveztünk. (a mellettünk levő házban lakó angolokat mindig visszafordították a járhatatlan utak miatt.)

a vonat most 13 euró volt Prágáig... a tömegközlekedés is olcsó volt és jó, sőt a fiam szuper kis lakást vett ki - erre a 3 napra...
@jaegtoer: :)

b+!
ezeket a magyarokat még mindig csak a kalandozás érdekli?
@gazoló: A kátránybüdös Brause-ra gondolsz? Mondjuk a vizet, mint ivásra alkalmas folyadékot akkor még nem ismerték:-)
Van egy jó hentes is Sahyban, a Billa uccájában,ahol régen a piac volt, forinttal is lehet fizetni, bár azok se magyarok, de nagyon kedves ámbörök. Hogy mást ne mondjak, a paprikás tokaszalonnájuk az 3 Michelin * :-)
@Orica Középföldi:

Azzal a fajta agresszióval szemben, amivel az országnak szembe kell nézni - mindaddig amíg nix ugri-bugri- addig van helye az agressziónak.

Az agresszió elvetésének akkor van helye, ha az agresszor tárgyalóképes. Azzal az agresszorral szemben amelyik csak az ERŐ előtt hajlik meg azzal szemben értelmetlen olajágat és babérkoszorút lóbálni. Annak a bunkó az ellenérv.
Ja hogy... bemondó... hírolvasó...

Ja. 44-ben is éppen így álltak hozzá, akik mindössze csak 'bemondók' voltak... s lettek végül a verőlegények támogatói...
@gazoló: :D

Weöres Sándor: Buba éneke

Ó, ha cinke volnék,
útra kelnék,
hömpölygő sugárban
énekelnék –
minden este
morzsára, buzára
visszaszállnék
anyám ablakára.

Ó, ha szellő volnék,
mindig fújnék,
minden bő kabátba
belebújnék –
nyári éjen,
fehér holdsütésben
elcsitulnék
jó anyám ölében.

Ó, ha csillag volnék
kerek égen,
csorogna a földre
sárga fényem –
jaj, de onnan
vissza sose járnék,
anyám nélkül
mindig sírdogálnék.
@gazoló:

Álmodó
Kányádi Sándor

Várost álmodtam ide én;
fölraktam, itt van: az enyém.

Utat álmodtam, kész az út;
fürkészem: milyen messze fut?

Fényről álmodtam: fény ragyog.
És álmodtam egy ablakot,

ahonnan majd a végtelen
tavaszi eget nézhetem.

Megvan végre az ablakom,
van szobám, ahol lakhatom,

van alázatos szőnyegem,
naponta többször ehetem.

Mi kell még - kérdik -, nem elég?
Örülök persze - szólanék,

de csak a fejem ingatom.
Állok némán - és álmodom.
@guma: Akkor a vonatárral mellélőttem, valaki panaszkodott a belföldi jegyárakra :-(
Mondjuk arra emlékszem, hogy a 80-as években 1500 vót a repjegy Berlinbe.
A Basteinél meg, valamelyik vashíddról ki lehetett lépni az egyik kőfallosz tetejére volt vagy 5 négyzetméter, és az ottani hivatásos fotós szépen kinagyított feketefehér képet készített, ( Orwo film&papier!) mire befejeztük a csámborgást pár Ostmarkért.
Kányádi: A fák és a vének

Megvénültek, akár az őszi fák,
s nincs egy levélnyi remény
a tavaszra.
Indulnának, de az őszi fény
padon marasztja.

2

Irigy sóhajjal néznek
a sétáló után a fák,
pedig azok csak csoszognak szegények;
hány tavaszt adnának érte, ha legalább
bár egyet léphetnének.

3

Lefelé néz a fa,
s alóla egy öreg
föl a fára.
És milyen egyformán remeg
a kéz a térden
s a lehajló fa lombtalan ága.

4

- Könnyű neki - mondja a vénember -,
sohasem fáradt,
nincsen szüksége botra.
- Könnyű neki - mondja az öreg fa -,
botja is van, ha meg elfárad,
leül egy padra.
@guma: DDD

Kösz,de'minyá beszól 'Boli vagy 'Fab,hogy ne 'tójjuk szét a gyíkot:)

www.youtube.com/watch?v=C0Yqq5ddE8o
@guma: "Kányádi: A fák és a vének" Ez igazi szomorédes. Annak örülhetek, hogy nekem még nem " remeg a kéz a térden" :-)
@pianolight:

azt hiszem vannak a vonaton is akciók, legalábbis így értettem én ezt a jegyárat...

viszont itthon valóban irgalmatlanul drága vonatozgatni, de buszozgatni is. egy családnak meg már egy vagyon!
@guma:
:)
'Becéjjünk inkább 'duccstompi 'inten'netkonjáról az 'zolyanizgis:)))))))))))))))))))))
@jaegtoer: Kedves Jég! Az agresszió még soha semmit nem oldott meg. Az agresszor, csak az erőből ért, de a (hap-)cihopata csak akkor érti meg, amikor már nem értheti meg (elhalálozott). :-(

Szerintem két dologgal lehet az agresszort leszerelni. Levegőnek nézzük, vagy szívből nevetünk a bumburnyákján.

Mindkét esetben feltétel, hogy a túlnyomó többség, vagy inkább az összes elnyomott így tegyen.
@gazoló:

"Kösz,de'minyá beszól 'Boli vagy 'Fab,hogy ne 'tójjuk szét a gyíkot:)"

(nem ismerős neked: nincs itthon a macska cincognak az egerek! :D)

már akkor "szét'tójjták" ezt a poszt témát, amikor odaengedték a magyar apák gyöngyét...
@guma:

ezz!

"mondja az öreg fa -,
botja is van, ha meg elfárad,"

'zárójelbezárva "öregfa@",ja bocs,"öregkecskeismegnyalja még:))
@pianolight: :)))

"Ez igazi szomorédes"
valóban!
@gazoló: :DDDDD

""öregkecskeismegnyalja még:)) "

javítva: megnyalná...
Off:

MTVA, KEHI, NAV, MNB, FHB, KÜKÜM, FM, ME, Fidesz, (ügyészség és rendőrség)

A zárójelesen kívül a többi tutira hazudott legalább egyszer egy olyan ügyben, amiben a miniszterelnöt simán le lehetne csukni. Nem lesz ebből baj? Kitiltási botrány 2. Nemzetközi bonyodalmak, stb.
@gazoló: b+!

haragszol rám?
majd még aludni sem fogok tudni...
@guma:

'szmtlád...

jav. Néha kihagy betűket néha többet ír:)
@guma:

A feltételezésért igen:)
@guma: ""öregkecskeismegnyalja még:)) " remegő nyelvvel? :-)
@miva?:

baj már van!
de nagyon utálnám, ha égne az ország...

www.youtube.com/watch?v=YQGeojOA5_I
@pianolight: :D

tipikus eset: kibicnek semmi sem drága! ne irigykedj! ha remeg, akkor remeg...
@pianolight:

Még a végén tényleg 'érdes ja bocs nem,,érdemes lesz kecskét tartani:))
@Knósszosz:

neked találtam ezt a Kányádi verset:

Relativitás

- Megállt az idő - mondják,
akik megálltak.

- Rohan az idő - mondják,
akik rohannak.

A várakozónak: végtelen;
a rabnak: mozdulatlan;
a bölcsnek: mély;
az alkotónak: kevés;
emennek: boldog;
amannak: boldogtalan;
kecsegtető és kilátástalan,
satöbbi, satöbbi ... csupa
érzelmi hozzáállás.

Einstein fölfedezése nem sokat
változtatott a közfelfogáson.
@guma: Akció az vót régen is, amikor pölö Berlinből jöttem haza, Prága előtt elhagyta a két utolsó kocsit a masiniszta, az éj közepén, a nyílt pályán, és csak jó egy óra tolatott vissza értünk :-)
Ja, ceterum censeo tompika hülye!
@gazoló: Kitárólag 60+ egyedek jöhetnek szóba :-)
@gazoló: & Guma: Is. Most nem leszek itt egy ideig, hivatalban lévén el kell mennem... cigizni az uccára :-(
@jaegtoer:

Ezen hosszasan el fogunk vitatkozni, de nem itt:))

A hatalom agressziójával szemben nem az a megoldás, hogy egy cinikus képű senkit pofánvág EGY feldühödött ember, akinek biztos, hogy nem a sajtó- és/vagy a szólásszabadság járt az eszében.
Egy ember nem erő.

Az agresszor soha nem tárgyalóképes:))
@gazoló: "Nagygazda és Kisgazda" észrevehetően nincs "itthon" hozzátok csak a gyönyörű lírát
@KÁTÉó53éúétr6:

Bár még messze van vagy mégse:))

Weöres Sándor - Orbán

Alva jár az Orbán,

Tornyot visz az orrán,

Trombitások ülnek benne

Három szekér polyván,

-- Hú! -- trombitások

Három szekér polyván.

Fújják egyre többen,

Polyva szerteröppen,

Rémes álmot lát az Orbán

Polyva-fellegekben,

-- Hú ! -- rémes álmot

Polyva-fellegekben.
@pianolight:

nekem is van jó emlékem a békeidőből... :DDDDD

voltam egy társasággal vendégeskedni, német kisvárosban a cseh határ mellett. kicsit túltoltuk az időt és minden közlekedési eszközt lekéstünk.
hó esett, kis pelyhekben és éjszaka volt. nem akartunk megfagyni és a vissza sem menni a vendéglátókhoz, tehát elindultunk gyalog a másik városba...

baktat az 5 csaj a 20, 30 cm-es hóban és egyszer csak láttunk egy kis házat ahol ég a lámpa. bekopogunk.
na azt látni kellett volna, mennyire meglepődtek a cseh határőrök, mi meg csak röhögtünk, hogy mi lesz most, mert semmi papír nem volt nálunk...

kisebb bonyodalom után (teázgatunk, nótáztunk) reggel átadtad a németeknek akik a szálláshelyre vittek minket.
hála az égnek senki sem csinált nemzetközi botrányt az 5 lökött csaj miatt.
@Orica Középföldi:

nem megoldás, de sajnos elültették ezt a fajta szenvedélyt az önbíráskodásra...
az itt ott megjelenő hülye szövegek meg nem csendesítik hanem már csak hergelik a népet - a felelősök meg röhögnek a markukba...
@guma:

http://www.femina.hu/hirhatter/visszater_az_allami_parkereso

www.youtube.com/watch?v=YqBz00r83FE

Weöres Sándor: Psyché

Szózat Katitzához a férfiak ügyében

Kátai Kata
Menta illata,
Levendula harmata!

Halld kérésemet,
Hogy kedvesemet,
Ki engem híven szeret,

Te ne izgassad,
Ne háborgassad
És kedvemre hagyhassad.

Keressed párod,
Meg is találod,
Ha szereted, imádod;

És ő téged,
Tulipán szépet,
Rubintos ékességet.

Ha legény vólnék,
Reád omolnék,
Rajtad mindent tsókolnék;

De leány vagyok,
S ha lessz rája ok,
Várj, szemedbe-karmolok.
@gazoló:

Látom izzadó tompika igen mély benyomást tett rád:))
Tudod hányadszor linkelted? Ezzel spannolod magad, amit meg is értek. Igen, viszket tőle az ember tenyere.
Tóth Árpád: Április

Április, április, bolondok hónapja!
Szeretlek én téged, - a föld akkor kapja
A langyos csillogó, locsogó esőket,
Melyeket hallgatni oly jó, s a szív éled...

Április, április, - bolondok hónapja!
Zöld füvét a csikó ropogva harapja,
Zsenge reménységnek harmatozó füvét
Harapja friss szájjal egész Emberiség.

Nem vagyunk mi azért, nem és nem, bolondok,
Hajoljatok reánk, derék, új falombok,
Az legyen a divat, áprilisi fényből,
Szűrjetek ránk szép szűrt legényes reményből.
@KÁTÉó53éúétr6: :)

Déli árnyék

Dél van. Az árnyam csak egy lépés
s olyan áttetsző, mint egy régi,
gyermekkorból felötlő emlék;
nevet a fiam és átlépi.

Ez lennék, ez a törpe árnyék?
Megfordulok egy pillanatra,
verejtékező homlokkal nézek
a fölöttem delelő napra.

Érzem az időt, tapinthatóan,
a pillanat molekuláit;
mi eddig előttem járt, mostantól
múltammá válik,

mögém kerül és nő sötéten
bölcsőmig visszavékonyodva,
s már nem is énrám emlékeztet,
hanem valami Donkihótra.
@Orica Középföldi:

'Mé főnéni megszámláltad??

:)jó helyen van ott az 'ittennet ügye.hu
Szasztok mindenkinek++'perzekútoroknak is szép napot!!

Így jártak a macskák még cincogtak a 'zegerek:))

kepkezelo.com/images/o7bfhypn8fwi6h1vn1v.jpg
@gazoló: ez a hír felizgatott téged és be lelkesedtél nagyon! :DDD
asszony meg ne tudja! :)))))
@Orica Középföldi: "Az agresszor soha nem tárgyalóképes"...lehet pofán vágni mint Veszprém és másik agresszor által /Tokaj/ és ő hazudik és rabol tovább.....lehet, hogy tényleg egyenként kell.....?
@guma:

Az önbíráskodásra való hajlam velünk született. A tanulás, a kultúra, a törvények, a normális közerkölcs tartja kordában.
Ha kiengedik a szellemet a palackból, márpedig lassan süvít a szelep, nagy baj lesz.

Nekem nem úgy tűnik, hogy röhögnek a markukba a felelősök. Ez már inkább kínvigyor, mert elkezdődött a beszarás.
@guma: Köszönöm!!!! Imádlak benneteket gazolóval együtt...lustaságom kiszolgálói /verskeresés/
@KÁTÉó53éúétr6:

Az egyéneket levadásszák, és példát statuálnak.Tömeg kell.
@Orica Középföldi: :)

valóban! csak eddig röhögtek. nem gondolták, hogy ők is sorban a szelep elé kerülhetnek...

tehát lelkesen szították az indulatokat, és sajnos, nem hiszem, hogy rendelkeznek a csillapítás energiájával...
@gazoló:

" megszámláltad??"

Nem. Edzett memóriám van:)
@Orica Középföldi:
az az agresszió amit az áldemokratikus mószerekkel magatokra oktrojált hatalom csinál az szerinted agresszió e vagy ha nem akkor mijalófasz?
lásd még a zusát ahol tömegek vannak a Brooklyn hídon mert kiborult a bili a brutális (agresszor!!!!!!!!!!!!!) rendőrség és hatalmi szervek ellen...a beszari hatalomnál nincs szarabb!!! ugyanúgy mint a zorbángeci a zamerikai (susa) hatalom is velejéig gyáva pés mindentől, még önmagától is retteg (van nekik legalább 4 szöveccségi állambiztonsági gittegyletük és egyik nem tuggya micsinyál a másik és ha valaki letesz egy biciklire szerelt nagyméretű ventillátort a Congresszus lépcsőzete elé akkor azt atombiztos robottal vizsgálják és ugyanolyan védőruhában lett neveccséges az egész galaktikus hatalom olyan beszari, hogy előbb lő azután kérdez mint a 3 éves gyerek aki a saját annyát lövi le mialatt a vállán lóg és a másik 3 éves amelyik az 1 éves tezsvérét puffantya le csupa piff paff puff az egész és neveccséges
az agresszió ellen a legjobb gyógyszer még nagyobb agresszió azaz úgy tökön rugni, hogy a feje leszakaggyon majd megkérdezni milyen temetést akar

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

ha mind ilyenek vagytok mint te akkor a zorbángeci még 45000 évig fog a fejetekre és a szátokba szarni
@guma:

Miért nem szabad reklámozni a 'zállami'párt'keresőt??

'megtaláltam:)
'kéccerkettő józansága hullt rám.. '

'fidessdzsobbikoroszországértmozgalom:)

sztarklikk.hu/image/star/88241.jpg

'de hosszú nevük lesz...emléxel a viccre..

Az öregember elmegy az orvoshoz és elpanaszolja, hogy baj van a szerszámával, nagyon összement.
- Mutassa! - mondja az orvos.
Az öreg előveszi.
- De jóember, magának igen tekintélyes a micsodája. Még az is rá van tetoválva, hogy RÓZA.
- Hát ez a baj, doktor úr. Tudja, hogy mi volt rátetoválva? VITÉZNAGYBÁNYAIHORTHY MIKLÓSELLENTENGERNAGYMATRÓZA.

'öregkecske jeligére:))
@guma:

A hatalmi mámorban baromi gyorsan elfelejtik, hogy aki adta, el is veheti.
@KÁTÉó53éúétr6:

Most már tényleg megyek,küldöm 'ebolát írjon Neked egy pár szösszenetet délutánra:))))
@Orica Középföldi:

esztet az önbírálásos izét füredi viszonylatban meg köll örökíteni a tagore sétányon, mongyuk állíccsunk emlékszobort ennek a borsa(kopasz, figyelem! ősleszármazott ember) manusnak valahol tagore és leonov űrhajós mellett, a pofozkodósnak (figyelem, lehet még nemzeti etalon) meg huszka jenő után, mer sose lehessen tudni az ijjen zavaros időkben.
@hacsaturján:

aszt meg majnem kihagytam a szórásbul, hogy mi van akkor, ha a cinkizé kideríti, hogy a pofoszkodós bácsi magával noszlopy gáspárral együtt szállt partra, pontosan az emléktáblánál és akkor most nemzeti hősnek kéne kinevezni, de izibe és a maflást írói munkássága részinek kéne tekinteni? eccerűen beleborzongok a sokszinüségbe.
@Orica Középföldi:
eccerűbben: Dr Ranschburg asztállíttya azzal a pár szóval amit citáltál, hogy a gyáva ember agresszor illetve hogy az agresszor gyáva

a többi ebből következik

azaz le kell csapni mint taxiórát és temetéskor bánatos zsolozsmákat morzsolgatni rá, nehogy felébreggyen

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@hacsaturján:

" eccerűen beleborzongok a sokszinüségbe."

Na, ezt elképzeltem:))))) Mi több, a röhögést is:)

A szobrokat majd elsimon kiszignálja egy napi/helyi Michelangelonak, Szőcs meg felülbírálja.
@Rodeo36:

Nem, Ranschburg semmi ilyet nem állít.
@gazoló:
"Alva jár az Orbán,
Tornyot visz az orrán,
Trombitások ülnek benne,"

Te humorzsák...vizuális vagyok
Felröhögtem, mint már annyiszor, ha hasonló hangulatban vagy
@gazoló: "küldöm ebolát.." miért? pedig azt írtam imádlak...
@Orica Középföldi: "Tömeg kell"/ene így igaz és akkor talán már éreznénk is a szagot /beszarás/
@Orica Középföldi:

az említett szobrok, emléktáblák ma is léteznek, ha minden igaz. blaháné padjával nem tudok mit kezdeni, hacsak nem gyurcsány a hibás.
@Rodeo36: "bánatos zsolozsmákat morzsolgatni rá"

Ha már szóba hoztad én most ezt küldeném. :)

youtu.be/yzMa0qzwagA
@Orica Középföldi:
":Az agresszió olyan, mint a fregolikabát: ha kifelé fordítom, erőszak, ha befelé: szorongás."

akkor ez mijalófasz?

mingyárt elsűl a fejed és a kopasz fejeden a lakkozás (dukkózva van lilára) megrepedez

brühüyyy

kkkkkkkkkkkk
te olyan tudós vagy mint dajcstami: kívűl cigány belül csaló csaktuggya?

namost kapkoggyam majd a fejemet mert gyüvik jégeső kopogtatás nélkűl beesve és hőscincérként megvédi az ő főnökét a kenyéradó gazdáját
@guma: Mitagadás, igazi mesebeli sárgaköves út volt ez a szocbeli magyar-lengyel-cseh-ndk közötti császkálás.
@Rodeo36:

ha ojjan messzire kéne menned, mint amijjen hüje vagy, sose érnél a végire.
@hacsaturján:

De, Fletó a hibás bármiért, bármikor, mindhalálig.

Emlékszem a szobrokra, de nagyon régen jártam ott. Lehet, hogy lecserélték, Nyírőre, Horthyra, Wassra. Már nem tudom követni a nemzeti kultúrájuk rohamos fejlődését:))
@Orica Középföldi: csak bujtor csöpi került a mólóra. legközlebb simogasd meg a halász jános és a révész sándor csizmáját.
Lézerjani elmondta, amit el kellett mondani. Nagyban zajlik a neonácizás és rettegés. Eközben a másik oldal saját neonácikat működtet a jó befektetések megszerzésére. Tőlük nem rettegnek, még a mai emléknapon se. :)

vs.hu/kozelet/osszes/lazar-a-jobbikkal-riogatott-a-holokauszt-emleknapon-0416
@hacsaturján: megpróbáltalak utólérni, de lehetetlen, olyan messze vagy

tudod e ha te mondod hogy hülye vagyok az mekkora dícséret?

kkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
meg az azték kukorica maya csuhéjjal töketlenben
@parti_giano:

Egykor sokat simogattam, szerettem azokat a szobrokat:)
@guma:az ágyam mellett egy járókeret és egy bot,kapok egy kis előzetest ,milyen lesz az életem ha megérem hogy vén leszek.
/ fekvőgipsz van a lábamon basszus/
@gazoló: Köszönöm az információt.

Az ember már nem tudhatja, hogy melyik hírközlő hova tartozik. Mi lesz itt még, ha a habony médiája beindul!! :((

Végén még az agresszív nyugdíjasnak lesz igaza a hír24-ről (utolsó mondatát kivéve):

"munkanélküli újságíró nincs csak ideig óráig,mert ezek benyomják egymást vmi jó kis állásba, nem egy etikus szakma , minden héten meg kellene egyet verni, hátha keresnének egy tisztességees állást , itt ez a bökkenő, hogy ők, mint a negyedik hatalmi ág villognak, sok pofátlan van köztük, ez a borsa szakmájának áldozata , látszik rajta ,hogy egy rendes ember"
@avanivi:
Há'mitörtént szomszéd? :(
Mszolnokra megyek, beugorjak? :)
@KÁTÉó53éúétr6: "ezt Borsának is tudnia kell.Ha ez neki megéri akkor vállalnia kell azt is, hogy..."

Annyi esze vagy nincs, vagy teljesen elborította az agyát a narancsköd.

Inkább az előbbire tippelek Borsa esetében.

Az Én vagyok-ozó kollegái meg elég kontraproduktív szimpátiakampányt folytattak az ügyében. Hevesen bizonygatták, hogy Újságírót verni pedig nem szabad! Kíváncsi vagyok, hány embernek juttatták eszébe, hogy Miért is nem??
Jó reggelt, Magyarország! A Jobbikkal kapcsolatos illúziók korának vége: immár gyűjtőpártként nyertek időközi választást. Ezt a pártot mintha egyre kevésbé értenék az elemzők és a párt politikai vetélytársai, ami egyre nyilvánvalóbb versenyelőnyt jelent a Jobbiknak. Érdemes lenne talán őszintén szembenézni a tényekkel, hogy kik ők, hogy mit és kiket képviselnek, illetve hogyan. Az előítéletek sulykolása és a jelöltjük megbélyegzése láthatóan nem vált be velük szemben. Sőt, inkább visszaütött. Ideje máshogy megközelíteni a Jobbikot, akár az ország helyzetének mélyebb megértéséhez; akár azért, hogy a párt további sikereit megakadályozzák azok, akik szerint ez élet-halál kérdésnek tűnik.

mandiner.blog.hu/2015/04/16/lehet_mas_a_jobbik_12_pontban_a_nemzeti_radikalizmusrol
@avanivi:
.
nem biztos, hogy telik majd járókeretre.
Botra még talán.
Élvezd a jelen gazdagság múló perceit.
A járókeretekre mér kiírták a koncessziós pályázatokat.
@Gábris szomszéd:
.
Mit is jelent az, hogy gyűjtő párt?
Lomisokról is hallottam már.
Az igazi gyűjtő az egyház. Kifejezetten perselyes.
@Gábris szomszéd:

Taps, +1, meg ami kell!

Nekem ballibként is hihetetlen az a hozzáállás, ahogy szó szerint ma is az a meglátása egyeseknek, hogy a Jobbikkal nem szabad szóba állni, mert aki megteszi, és "komolyan veszi" őket, az legitimálja őket, és azt nem szabad!

Atyaég! Hogy a faszomba lehet már ilyen ostobán vaknak lenni közel másfél millió politikailag aktív emberre, akik önmagukban legitimálnak bármilyen politikai formációt?!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Félreléptem ,a Gyurcsány a hibás ezért is.
Tetézve minden kínom, a kezembe nyomtak egy halom injekciót,hogy adjam be magamnak.Minden nap egyet.

A jövő hét kedden kapok járógipszet ha minden rendben lesz.

Bolikám, Győrben vagyok jelenleg.
@avanivi: :D

"kapok egy kis előzetest ,milyen lesz az életem ha megérem hogy vén leszek."

valaha én is félreléptem... de azért még tudok most is táncolni, csak nem forgok annyit és olyan gyorsan.
:DDDD
@dr. jenőke (jenőke): Hát olvasd végig a cikket esetleg. :)

"Őszintén szólva megtehettem volna, hogy nem állok szóba jobbikosokkal, vagy kereshettem volna a beszélgetés közben is minden szavuk mögött sötét erőket, ördögi manipulációt (pont olyan paranoid gyűlölet-vetítéssel, amivel amúgy őket vádolják). De ennél hitelesebbnek éreztem, hogy szembenézzek saját előítéleteimmel és utána járjak: kiállják-e a valóság próbáját. Nem állták ki."
Véletlenül kiderült, hogy mennyit kaszálnak most a letelepedési kötvényen

Még durvább biznisz lett Rogán Antal ötletéből, a letelepedési kötvényből, derült ki most nem szándékoltan. Az ötlet annyi, hogy Rogán beadott egy törvényt, ami szerint a Rogán Antal vezette bizottság dönthet arról, hogy a Rogánéknál jelentkező pár offshore cég a Rogán Antal által utólag kitalált szempontrendszer alapján kapjon évi pár tízmilliárdot. Amit a magyar állam is kaphatna.

index.hu/gazdasag/2015/04/16/veletlenul_kiderult_hogy_mennyit_kaszalnak_most_a_letelepedesi_kotvenyen/
Alakul ez. :) Tegnap Bencsik:

„A Fidesz iránti szerelem kihűlt”

valasz.hu/itthon/bencsik-andras-a-fidesz-iranti-szerelem-kihult-111630

Ma meg Borókai.

A Fidesz elveszti a kapcsolatot a valósággal

Nix ugribugri! című cikkében Borókai azt írja: a Jobbik ott verte meg a Fideszt, ahol egy évvel ezelőtt "még csak messzelátóval követhette annak háta közepét". Kiemeli, hogy a Fidesz-szavazók közel fele otthon maradt, a résztvevők többsége pedig elégedetlen a kormányzás "kiszámíthatatlanságával, stílusával".
"Mélyülő bizalmi válság jelei azonosíthatóak az éterben. Nem kis részben azért, mert a Fidesz kapcsolata meggyengülni látszik a hétköznapi valósággal, amiből téves következtetések, rossz döntések sora következett már eddig is" – állítja Borókai, aki szerint nem tesz jót a Fidesznek, hogy "a vezérkarból néhányan győzelmi eséllyel indulhatnának a Kóka János-hasonmásversenyen".

propeller.hu/itthon/3091091-borokai-fidesz-elveszti-kapcsolatot-valossaggal
Basszusmá a Bajnai meg a Gyurcsány!

Miattuk írták ki 2011-2013 közt úgy az EU-s pályázatokat, hogy a Fideszesek ellophassák legalább a harmadát!

Most már nagyon elegem van ám belőlük!!!!

(Mondjuk tegnap este, mikor túl sokáig söröztünk túl sokat a szomszéddal, jól jött, hogy ráfoghattam Gyurcsányra.)
@avanivi: Én szuri után elájulok, szóval hasonló helyzetben a reggeli véralvadásgátlós fecskendő lógott ki a hasamból délben, mikor felráztak. 2 héten keresztül.
@miva?: Lehet, hogy már én is Gyurcsány kottájából játszok? :)
@miva?: közel vagyok én is az ájuláshoz,délután négykor esedékes.
nem vagyok egy kiköpött filozófus, de aszt elengedett kézzel is meg tudom fogalmazni, hogy a jobbik az a párt, amelyik a puszta létezésivel is több kárt okozott, mint az összes többi agyzavar együttvéve. előre elvtársak!

(a magyar filozófusok nyilaitul mencs meg uram minket!)
@avanivi:

Mielőbbi lábra állást. Azért nem kell rögtön rémeket álmodni, lesz ez még amúgyabbul is.:D
Nem csak egy ingatlan területe, hanem az értéke is nő, ha nyújtják:D

"A Délmagyarnak nyilatkozó értékbecslő szerint ma 200-250 millió forintot ér a szerkezetkész épület, ami a Quaestor nyilvántartásában a lap információi szerint 700 millió forinton van bejegyezve."

index.hu/gazdasag/2015/04/16/quaestor_szeged_szalloda/

Most már csak az érdekelne, hogy minek az a nagyon bonyolult nyilvántartás, meg bevallás, ha az adóhivatal az ilyeneket nem veszi észre? Mert ugyé ez erősen csalás szagú, aminek következtében az adóbevétel összemegy ( nem tágul, mint egyesek lakása ).:D
@avanivi:

Sajnos mankóm nincs, csak ez a csekélyke jókívánság.:D
@parti_giano:

" ha már néha szoktál olvasni"

Harapjon meg a görényed:)))))))))

Nem tudok mit szólni a cikkhez. Már rég fel vagyok háborodva azon az eszement mértékű és teljesen értelmetlen lenyúláson, amit Mariska művel. Ennél jobban már csak azon vagyok kiakadva, hogy a mindenkori kormány hagyta magát zsarolni.
Fiatalok figyelmébe:

Ha saját lábadon akarsz állni, célszerű a miniszterelnök családjába házasodni. Mondjuk egy jobb pozíciójú ügyésszel, vagy országgyűlési képviselővel sem haszontalan a családi fonódás.

sportgeza.hu/futball/2015/04/16/orban_veje_ujitja_fel_az_ujpesti_stadion_vilagitasat/
@Gábris szomszéd:
.
olvastam, már - lehet, hogy előbb, mint te.
Csupán tréfálkozni akartam.
Félig meddig sikerült, a tré már bejött.

A hangsúly ezen volt: Az igazi gyűjtő az egyház. Kifejezetten perselyes.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
" Ujságírót verni pedig nem szabad" ezzel egyetértek,/de csak ennyi/ mert akkor az erőszakos hatalom holnap már öli is.
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Ez, agy nem jó.
A görény örökbe fogadott néhány százlábút is.
@pianolight: Úgy látom lassan összeáll a
cuadrilla.:D
Lázár János sajnos egyetlen kérdésre se tud válaszolni, ami az Orbán-kormány felelősségét firtatja a Quaestor-ügyben

De a szocialista kormányok nagyon gyanúsak a miniszter szerint. Hogy 2011-ben miért nem született feljelentés, azt Lázár nem tudja.

444.hu/2015/04/16/lazar-janos-sajnos-egyetlen-kerdesre-se-tud-valaszolni-ami-az-orban-kormany-felelosseget-firtatja-a-quaestor-ugyben/
@ornagy50: Oké, de ki lesz a kordobai ( El Cordobez)? D
@miva?:

(Mondjuk tegnap este, mikor túl sokáig söröztünk túl sokat a szomszéddal, jól jött, hogy ráfoghattam Gyurcsányra.)

Volt - ha jól emlékszem - a Bedeko-reklám: "Fogd rá a nyuszira".

A módszer működik, fogd rá a Gyurcsányra, és nem lesz probléma.

- Bebasztál?
- Be.
- Miért?
- A Gyurcsány miatt.

Ennyi :)
@dr. jenőke (jenőke): Pedig én sokkal inkább a perselyen kívül találtam náluk kincseket. :)
@hacsaturján:
namost leégtetek oricával együtt mint a tenochtitlan-i kukurúz ültetvényeid amik sohasem léteztek

két tetű

kkkkkkkkkkk
brühüyyy
@hacsaturján:

"jobbik az a párt, amelyik a puszta létezésivel is több kárt okozott, mint az összes többi agyzavar együttvéve. előre elvtársak!"

Őszintén szólva egy másodpercig nem bánom, hogy a kebelben melengetett kígyótojás kikelés után azonnal mar. Ezt illett volna tudni. Valamint azt is, hogy a kígyó nem domesztikálható.
Ezt láthatólag Vona is nagyvonalúan átlépi. Meg fog lepődni.

Lázár minapi beszéde és annak komolyan gondolása, uszkve egy-másfél évtizedet késett.
Mindezért - lévén a fidesz kézi vezérelt párt - természetesen OV a felelős.
@látjátok feleim szümtükkel:
A 15.28-as kommentedhez:
Elvégeztem a számítást, és ha összevontan nézzük a két Quaestor szálloda könyv szerinti értékét, az nem lehet 400 millió, hanem csak 300 millió.
A cikk írója nem vette figyelembe, hogy csökkentő tételt is el kell számolni, hiszen az eredeti tulajdonosnál eladáskor eltűnik a vagyon értéke.
Az, hogy a Quaestor könyveiben mégis 700 millió a könyv szerinti érték, az abból eredeztethető, hogy értékhelyesbítést hajtott végre. Ez azt jelenti, hogy a piaci árhoz helyesbítette az eredeti vételárat.
A szabályok szerint ezt megteheti.
Ezeknek a választásoknak megvannak a veszélyei. Ha túlértékel a piaci ár miatt, és a cucc eladásra kerül, vesztesége keletkezik az elszámoláskor, ha ez alatti ár alatt ad el.
Vagy ennek ellenkezője esetén az ügyleten nagy a nyeresége, akkor fizetheti a nyereségadót.
Az ilyen bulikkal kellemesen lehet játszadozni, attól függően, milyen az orientáció.
@Rodeo36:
Rodikám! Csak illedelmesen megkérdezem, hogy a brühüyyy mellett mi az a kkkkkkkkkkkkkkk?
Idült bronchitised van?
A liberálbolsevikok megint elintézték, hogy ne ők legyenek a hunyók:
hvg.hu/gazdasag/20150416_A_kormanynak_mar_papirja_van_arrol_hogy_k
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "...2011-ben miért nem született feljelentés..." pedig ebben az időben még keresték a csontvázakat erősen
@Mariann19:
nincs, sohasem volt bronchitisem...
mint aszt már többször kifejtettem, a
"kkkkkkkkkkkk" (nincs meghatározva hányszor ismételve)
a "LOL" brazil változata főleg a brazil fiatalok használják szerte széjjel és én mint olyan jogosultnak érzem, hogy használjam

ennyi
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Rodeo36: Akkor minden rendben van, nem kell aggódnom érted.
Megnyugtató válaszodra hálából küldök neked egy idézeted a Fidesz-hű Borókai Gábortól, most olvastam nagy elégedettséggel.
"A Fidesz korábban minden vízfelületet uralásából az a kép alakult ki, hogy egyes tisztjeinek érdekeit és luxusát szolgálja leginkább.
Az erő azért van apadóban, mert az erény hiányzik mögüle."
Ez az utolsó mondat nagyon megkapó és igaz.
Csökkentésről nem beszélhetünk, hiszen be sem vezették! Bevezetni majd a jobbliberális-antikapitalista-neobuddhista Vona Viktor, vagy Orbán Ferenc fogja – ha megszavazzátok!

Én amúgy támogatnám, a bulgár parlament már megszavazta és azóta rekord bevételeket gerjeszt a költségvetésnek, mert a vasárnapi zárva tartás mellett az emberek kénytelenek a gép előtt ülni és a rettenetes adatforgalom miatt az ÁFA bevételek az elmúlt évben rekordot döntöttek.
@Mariann19:
annyival kiegészíteném, mely szerint alapos tudományos kutatások bizonyítják, hogy a patkányok nagyon jól és magasan szervezett társadalomban élnek, és hatalmas sértés lenne a fidex "rencer"-t azzal -akár- össze is hasonlítani...
remjélhetőleg borókai elvtárs mélyebb ismeretekkel is bír ugyanarról ami nem szezám tárúlj ra műxik hanem NER meg nemzeti és mutyi

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

és a te idilli módszereid mikor segítik fel a lámpavasra a zorbángecit?
@Orica Középföldi:

De. Ráébreszti a siserehadat, hogy nem veszélytelen a könnyű pénzzel járó farnyalati státusz. Ergo, egyre szarabb emberanyaghoz jut az agresszor, ami sietteti a lejtmenetet, ilyeténképpen előrehozza a bukást.

Persze, az említett esetet nem kell túlbecsülni, ellenben azt meg lehet jegyezni, hogy ez 6 évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna. (...vagyis az a szitu, hogy egy orbánpárti tv bemondó-hírolvasót istenesen megruházzanak.)
Hohahóóóóó :)

Lázár: Simicska lepaktált a Jobbikkal

"ne támadja azt az országot, amelyből az elmúlt négy évben "jól élt"

index.hu/belfold/2015/04/16/lazar_janos_simicska_hir_tv_jobbik/
@Rodeo36:
"és a te idilli módszereid mikor segítik lámpavasra Orbán G-t?"
Én csak itt kushadok a verőfényes szobámban a többi 8 millió szavazóhoz hasonlóan - ahogy szoktad vót mondani - és enerváltra sikeredett szónyilakat küldök szerteszét, mint idilli módszeres.
Közben tanulmányozom a spanyol inkvizíció technikáit, melyből egy ragadott meg.Figyu!
2 m magasságból alig észrevehető tempóban ereszkedik le egy borotvaéles tárcsa, mely az alatta fekvő vétkes nyakára irányul.
A folyamat órákig tart, azalatt az ürgének van bőven ideje arra, hogy számba vegye a végítélet okait.
Elmés, kombinatív bünti, az idegeket fel kell előtte jól készíteni valami klinikán.
@Mariann19:

Valóban el lehet játszani, csak hamis adatok könyvelésben történő beírása miatt el is lehet járni. Voltak itt olyan ingatlan eladások, ami miatt valami felelősségre vonási biztos agyba-főbe jelentgetett, pl. a moszkvai ingatlan esetében is indult nyomozás, no nem azért, mert a magyarok gazdagodtak az ügyön, hanem a vevőnk adta tovább őrületes áron az ingatlant, és ott is akadt állami tisztviselő aki adott érte annyit neki. Nekünk nem.

Szóval ha az adóellenőr a helyzet magaslatán kellően értené amit csinál, az ilyen értékemelkedések azért csak-csak feltűnnének. Persze nem mindegy hogy Questor körüli cégről vagy egy kisvállalkozóról van-é szó. Utóbbinak eszébe se jut levelet írni a miniszterelnöknek, legfeljebb otthon káromkodik.
@Mariann19:
kellemes szép végrehajtás...jogos is...de mint ismeretes a patkányok zsenijén is túl lehetett még questor sem kellett hozzá...némi poralakú gyúgyszer és a patkány alapvető marakodós és megosztó életmóggyát figyelembe véve szépen fel is lett számolva az egész tábor...nyom nélkül

ma valahogy ez is eredményes lehetne beadni nekik ész tablettát vagy agykapszulát attól bizonyosan falnak rohannának önként dalolva
és akkor a tárcsa fenése meg mozgatása megtakarításba menne

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@látjátok feleim szümtükkel:
Mindössze azt szerettem volna érzékeltetni, hogy a Q-ban lefolytatott majdani vizsgálatok pl. a vagyonértékelést ilyen alapon nem támadhatják, mert törvényes.
Érdekes lesz majd a Quaestor vagyonának könyv szerinti értékének és a felszámoló általi értékesítési bevételek aránya.
A minap egy bankigazgató tapasztalati számokra utalva azt mondta, hogy ez a mérték a felmért vagyon 20-30%-a a bevételeket tekintve.
@látjátok feleim szümtükkel: őket is kártalanítják 30 millióig?
költői kérdés volt.
@Rodeo36:
Megtaláltam a könyvet, amelyben olvastam.
Edgar Allan Poe: A kút és az inga c. novellája
@Orica Középföldi:

Lázár.
Az előbb véletlenül az m1-re kapcsoltam a tv-t. Lázár nyilatkozott. Ennyit volt érkezésem hallani belőle: Gyurcsány Ferenc idejében.................

Még mindig itt tartanak?
@Mariann19:
az egy gyűjteményes Edgar Allan Poe kötet része ami nekem is megvolt...azután a történelem viharai...az ürge alapos volt de úgy tudom nagyon drogozott és sok alkoholos piát is magába erőltetett

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@jöttem:

Akik ennyire hozzászoktak a hazudozáshoz, azoknak lételem, mint a lélegzetvétel. Egyszerűen nem hiszik el, hogy másként is működhetne. Nem ismerik a módszert és a mértéket.

Én Csepreghyt néztem, aki Brüsszel-ügyben hazudott. Zavart volt a tekintette, látszott rajta, tudja, rövid időn belül megfogják. És lőn.
Egyre kínosabbak lesznek ezek a sajttájok:))
@Gábris szomszéd: a számok azért beszédesek.ennyire lett gyűjtőpárt a jobbik.
ez aztán a hatalmas erősödés!

2014 Dobó Zoltán JOBBIK 10.110 23.49 %
2015 Rig Lajos JOBBIK 10.608 35.49 %

www.valasztas.hu/dyn/idokozi_pv14/szavossz_20150412/hu/M19/E03/evkjkv.html
www.valasztas.hu/hu/ogyv2014/861/861_0_index.html
@jaegtoer:

Nem mondtam, hogy ez nem lesz ragadós példa. Meg se lehet állítani. Akiben túllengett a frusztrációs mutató, az ütni fog és egyre többen vannak/lesznek.

Csak annyit mondtam, nem vagyok híve az agressziónak, nem ez a megoldás. A verbális agressziónak se:))
@punkfrog:

Azért ha jól belegondolunk, ez pofátlan húzás a fidesz részérő, hogy az embereket megint egymás ellen uszítja. Ugyé milyen érzéseket kelt a pénzecskéjüket kis kamaton gyűjtögetőkbe, hogy aki haszon reményében bizonytalan befektetést választ, amin nincs biztosítás, az is megkapja a pénzét, míg a biztosítást azok fizetik, akik a kis kamatot kapják.

Persze ha az adóhivatal megvizsgálná ezeket a pénzeket, lehet, hogy kiderülne még egy-két-sok dolog.
@Orica Középföldi:

"Egyre kínosabbak lesznek ezek a sajttájok:))"

Nekünk. Nekik nem.
@Mariann19:

Ugye nem gondolod komolyan, hogy valós vételárat kell feltételezni egy olyan ingatlan esetében, amelyet a questorhoz hasonlóan fonódó tulajdonosi kör ad-vesz zárt körben?

A kilencvenes évek vége felé sorozatban kerültek vád alá olyan cégvezetők, akik a lizingelt autót a maradvány értéken eladták maguknak ( ez ugyé nevetséges értéke volt a valós piaci értéknek ) vagy tulajdonostársuknak, és úgy mondták, ez a hűtlen kezelés.
OFF

Úgy látszik, Orbán Viktor és baráti köre, valamint a tettestársi Group & Co. Raoul Wallenberg nevét sem találja vállalhatónak:

Ha volt is, még egyszer:

www.origo.hu/gazdasag/20150416-retteg-a-bezarastol-a-raoul-wallenberg-szakkozepiskola.html
@ornagy50: Vagy Manuel Benitez Perez is jó lehet?
@látjátok feleim szümtükkel:
Azt gondolom, hogy a számviteli törvények lehetőséget adnak életszerű beavatkozásokra és értékelésekre.
Viszont a mindenkori sanda érdekviszonyok érdekében ki is lehet használni ezeket.
A legvadabb igazságkereső is gúzsba kötött emiatt, hidd el. Példa:
Sok a nyereség, csökkenteni kéne.
Selejtezzük ki a tárgy évben beszerzett új import rakodógépet, mert annak jó magas a nettó értéke.
Gyógyszöveg a revizornak: Hibás paraméterek ismeretében került sor az aktíválásra, a gép üzemszerű működésre alkalmatlan.
A legöregebb tengerész sem tudja a vitát dűlőre vinni, a vége: elfogadás.
@jaegtoer: @Orica Középföldi:

"Ráébreszti a siserehadat, hogy nem veszélytelen a könnyű pénzzel járó"""""" farnyalati státusz."

Ennek nevezhető csak,de semmiképpen újságírói teljesítménynek!
Az agresszió persze nem megoldás de jó ha tisztában vannak azzal,hogy nem lesz 'fenékig tejfel sem a bukásig sem utána!!
......
Olgánál mindjárt Tuzson Bence:(már bevettem a 'vérnyomáscsökit:))
@Orica Középföldi:

Mivel meg kell barátkozni -tetszik, nem tetszik- azzal a gondolattal, hogy a jobbik kormánytényező lehet 2018-ban, kénytelen vagyok nyitni az agresszió, mint módszer felé. (u.i. sosem állítottam, hogy jó keresztény lennék, ha mégis választani kellene, inkább lennék jezsuita atya, mint prédikáló békakövet:)

Az agressziónak van olyan olvasata is, hogy eszköz. Az alkalmazott módszerek fokozatai között lehet cél-racionálisan válogatni.

Ha fal, legyen fal. Kell, hogy tudják, igenis létezik.

Ugyan elkerülhetetlen, hogy még egy kiéhezett farkascsorda (valójában ugyanaz a falka, csak az öltözet más) rávesse magát a köz-, és magántulajdonokra, de hogy végigvigyenek még egy teljes ciklust azt már nyilván nem lehet hagyni, és ahhoz az olajág kevés.
1989-1990-ben is ez volt a baj.
@pianolight: Csak abban az esetben ha barátja lovaknak!!!:)
@punkfrog: "Tapolca kapcsán még igen fontos adat: a körülbelül 300 szavazatbeli különbségnél érdekesebb az, hogy a Fidesz több mint 8000 embert nem tudott mozgósítani. Ha engedékenyek vagyunk, és azt mondjuk, hogy „Jól van, ez egy időközi választás, az érdeklődés valószínűleg csak feleakkora lesz, mint 2014 őszén.” akkor is baj van a számokkal, mert az érdeklődés nem feleakkora volt – hanem nagyobb, és a Fidesz vesztesége sem 4000 fő volt – hanem több. Pedig Orbán Viktort is bevetésre került a kerületben és nem lehet azzal indokolni, hogy „Jó, de ő csak két-három településen járt a Vona meg negyvenen!”, mivel Orbán Viktor személyében nem csak Magyarország miniszterelnökéről van szó, hanem egyben a Fidesz és a „polgári Magyarország” szellemi atyjáról is, a nagyobbik kormánypárt legkarizmatikusabb személyiségéről, legerősebb kohéziós eleméről.
Ha a személyes jelenlétnek Tapolca esetében akkora súlya lett volna, mint ahányan azt feltételezik, akkor Fenyvesinek 120%-kal kellett volna győznie…

A probléma az, hogy a politikai képződmények jelentős hányada nyolcvan éve nem képes felfogni, hogy a választópolgárok olykor önállóan is képesek állást foglalni bizonyos kérdésekben; és mivel a választókról sem hiszik el, ezért önmagukról sem. Ezért figyelhetők meg a párhuzamok, a körbe-körbe járkálás: ellenzékben dolgozik, kormányra kerülve görcsösen bevédi magát, majd gyorsan leereszt alatta a gumicsónak, így történt az MSZP-vel, és a Fidesz csónakja is ereszt.

Következő versenyző a Jobbik lesz, kérdés, hogy ők képesek-e tanulni mások hibáiból?"

jobbegyenes.blog.hu/2015/04/16/a_parhuzamos_vonalak_tapolcan_talalkoznak
@avanivi:

Jobbulást és teljes felépülést:)
'harcolj:)

www.youtube.com/watch?v=FbVkCQ1YxAE

Tankcsapda - Adjon az ég!

Amikor
Összehozta az Isten a világot,
A férfiból egy darabot kivágott,
Hogy megcsinálja neki belőle a nőt
Azóta áldják a fiúk a Teremtőt,
Aki az életnek értelmet adott. A
Történetet már mindenki hallotta.
Van aki él és akad aki halott. A
Világ a lelkét az Ördögnek eladta.
Vasárnap reggel a templomba’ tömeg.
Van aki fiatal és van egy csomó öreg.
Van aki hiszi és van aki vallja,
Hogy a születés az eleje, a halál meg az alja
Az életnek. Szerintem tévednek,
Ehhez semmi köze nincs az éveknek.
Remélem érted, amiről éneklek.
A dolgok bármikor utolérhetnek.

Bánattal vagy örömmel,
De én harcolok foggal-körömmel
Az élettel, a halállal,
Hogy a jóból egy jó nagy kanállal
Adjon az Ég,
Mindent, amit szeretnék.
Adjon az Ég...

Vasárnap reggel a templomba’ tömeg,
Van aki fiatal és van egy csomó öreg.
Van aki hiszi és van aki vallja,
Hogy van Aki a hangját hallja,
És mindent lát a szívén át,
És ha baj van, benyom egy szirénát.
Ha kinyújtod, Ő majd fogja a kezed,
És mindenen keresztül vezet.
Bánattal vagy örömmel
De én harcolok foggal-körömmel
Az élettel a halállal,
Hogy a jóból egy jó nagy kanállal
Adjon az Ég, mindent
Amit szeretnék.
Adjon az Ég...

Van aki ésszel, van aki pénzzel,
Van aki egyszerű, puszta kézzel.
Van aki tudja, van aki érti.
Van aki az életét se félti.
Van aki mindig, van aki egyszer.
Van aki gyűlöl, van akinek tetszel.
Van aki ellened, van aki érted.
Úgy kapod, ahogy kérted.
Az életedet úgy kapod, ahogy...
Adjon az ég
Mindent amit szeretnék
Adjon az ég,
Adjon az ég,
) Adjon adjon az ég
Mindent amit szeretnék
Adjon az ég
Adjon az ég
@jaegtoer: "ha mégis választani kellene, inkább lennék jezsuita atya, mint prédikáló békakövet:)"

Nem olyan rossz választás. :)

gloria.tv/media/F2wdRuVTJMM
@ornagy50: Nem tom', a toroknak nem annyira:-)
@gazoló: Ezt ismered?

József Attila: IMÁDSÁG MEGFÁRADTAKNAK

Alkotni vagyunk, nem dicsérni.
Gyerekeink sem azért vannak,
Hogy tiszteljenek bennünket
S mi, Atyánk, a te gyerekeid vagyunk.
Hiszünk az erő jószándokában.
Tudjuk, hogy kedveltek vagyunk előtted,
Akár az égben laksz, akár a tejben,
A nevetésben, sóban, vagy mibennünk.
Te is tudod, hogyha mi sírunk,
Ha arcunk fényét pár könnycsepp kócolja,
Akkor szívünkben zuhatagok vannak,
De erősebbek vagyunk gyönge életünknél,
Mert a fűszálak sose csorbulnak ki,
Csak a kardok, tornyok és ölő igék,
Most mégis, megfáradván,
Dicséreteddel keresünk új erőt
S enmagunk előtt is térdet hajtunk, mondván:
Szabadits meg a gonosztól.
Akarom.
@avanivi:

A többiekhez hasonlóan én is jobbulást kívánok!
Kitartás! )
@rdos:

"_Az agresszió még soha semmit nem oldott meg. Az agresszor, csak az erőből ért, de a (hap-)cihopata csak akkor érti meg, amikor már nem értheti meg (elhalálozott). :-(_"

Oh, dehogynem, csak nem agressziónak hívták, hanem önvédelemnek. Persze a finomkodó késlekedés a későbbiek során mérhetetlen károkat áldozatmilliókat generált.

"_Szerintem két dologgal lehet az agresszort leszerelni. Levegőnek nézzük, vagy szívből nevetünk a bumburnyákján._"

Erről az a kép jut eszembe, amikor a keresztes háborúk idején gyermekekből verbuvált had mendegélt a Szentföld felé...

"_Mindkét esetben feltétel, hogy a túlnyomó többség, vagy inkább az összes elnyomott így tegyen._"

Jelenleg a többség ezt teszi, azaz nem azt teszi amit kellene. Nincs erődemonstráció, ami az agressziónak egy elfogadott formája. Mert egy tömegtüntetés (4-500 ezer fő) mi más lenne, mint az agresszió még demokratikus, de kényszerítő formája.
Mivel ez elmarad, jönnek először az egyedi, elszigetelt, spontán esetek amelyek számossága és területi megoszlása intő jel lehet, [....].

Lásd még Oricának írt válaszomat, de vedd számításba, hogy teljes egészében nem fejthetem ki az 'elgondolás':) minden részletét:)
@Gábris szomszéd:

"_Nem olyan rossz választás. :)_"

Ne örülj. Nagyon ráb--- öööö...-fáznál:)
@guma:@Orica Középföldi:

hvg.hu/w/20150416_Majom_majmabb_legmajmabb#rss

'Hadd szóljon!

www.youtube.com/watch?v=AagQes8Q6zY

Majomország

Hej de messze majomország,

ott terem majomkenyér,

majomablak majomrácsán

majomnótát ráz a szél.

Majomtéren, majomréten

majomhősök küzdenek,

majomszanatóriumban

sírnak majombetegek.

Majomtanártól majomlány

majomábécét tanul,

gaz majom a majombörtönt

rúgja irgalmatlanul.

Megépül a majommalom,

lesz sok majommajonéz,

győzve győz a győzhetetlen

győzedelmes majomész.

Majompóznán majomkirály

majomnyelven szónokol

egyiké majommennyország

másiké majompokol.

Makákó, gorilla, csimpánz,

pávián, orángután,

mind majomújságot olvas

majomvacsora után.

Majomvacsoraemléktől

zúg a majomreterát,

majombakák menetelnek,

jobbra át és balra át.

Rémületes majomarcot

vágnak majomkatonák,

majomkézben majomfegyver,

a majmoké a világ.
@jaegtoer:

Pont ez a téma TWÁ-nál is:)) Jó kommentek vannak.

Én még nem barátkozom a jobbik kormánytényezői álmaival. Odébb van az:)) Pláne, hogy Lázár előre menekül.

Azt hiszem az a baj, hogy két malomban őrölünk. Én az agresszió kapcsán az egyénről beszéltem, aki a személyes korlátait is maga alakítja ki.

A hatalom természeténél, feladatánál fogva agresszív , pont ezért szükséges a fékek-,ellensúlyok rendszere.

Na de mennem kell, bocs.
@pianolight: Nekem az tétszik a legjobban,hogy
mire megkezdhetnénk a bevonulást Knoszi már
megszlapázta az összes "bikát".:)))
@jöttem:

Kézcsókom a hölgyeknek,ritkán írsz,sok a dolog?

@Mariann19: Hétvégén szurkolunk fiainknak:))
@gazoló: "Hétvégén szurkolunk fiainknak:))"

hogyne!
F1: vettel
WTCC: norbi
motoGP márkez
SBK:dévisz

gépmenyország lesz a hétvégén:))
@gazoló:

Sajnos TWA rossz úton jár. Nagyon rossz úton.
Egyrészt azért mert igaza van. Igaza van abban, hogy mi a rossz abban ami van.
Másrészt adós marad azzal (bár írásának ez nem is célja) hogy mi vezetett idáig.
Nem csak Orbán Viktor működése, a mattüveges NENYI, a NER, az 'Alaktörvény' és a FIDESZ trösztösödése vezetett el a keresztútig.

A jelen stációhoz meghatározó módon járult hozzá, hogy az SZDSZ, és az MSZP (TWA is!) folyton folyvást lábszagúnak titulált és akként is kezelt minden olyan kérdést, amely a nemzeti történelmi sorskérdésekkel kapcsolatban felmerült.

A kétségbevonhatatlanul demokrata Antallt is autoriternek és horthyistának aposztrofálták, és most itt állnak és néznek, mint a fáról leesett majom, hogy a tömegek megmakacsolták magukat ugyanazokat az arcokat és követőket látva, és az istennek se hajlandók az elkúrók szövetségére szavazni. Mert lehet, hogy Gyurcsány 'jót akart' de elkúrta. Ő maga mondta. Tehát kétségbevonhatatlan. Az pedig hogy a saját pártja hátba támadta, az Ferit ugyan menti, de az MSZP-t nem, a Feri meg változatlanul marad az elkúrta kategóriában.
Sajnos az országnak teljesen tönkre kell menni, hogy változás következhessen be.

Az MSZP még mindig betölti annyira a játszóteret hogy új - hiteles- ellenzéki erő ne jelenhessen meg. Ráadásul az MSZP tespedése jobban erősíti a Jobbikot, mint azt bárki gondolná.

Mindezek ellenére Tapolca mégis Taplócaként vonul be a XXI. századi magyar történelembe. Váljék egészségükre.
@Mariann19: A mélykút és az inga - Edgar Allan Poe
@gazoló: Ne kérdezz hülyeséget. Már, hogy lennék ott. Amúgy szerintem ez most egy direkt fricska a részükről a jobbik felé.:)
@jaegtoer: Szerintem csak az utolsó mondatod hülyeség.:) Bár nyilván te pontosan ismered mind a 10.608 szavazót is.
@Gábris szomszéd: az tény, hogy ebben az írásban is vannak számok, de azok egész másról szólnak.
te otthon a gyereknek is egy linket tolsz, ha kérdez valamit?
a jobbegyenes se jó mindenre!
@jaegtoer:

"kétségbevonhatatlanul demokrata Antallt is autoriternek és horthyistának aposztrofálták"

Nem menteném fel Antalt sem!

A szellem és a palack története!!
Lehet erős lelkiismeretfurdalása 'Király 'béizaurán egyéb 'spindoktorok mellett """Csurkán,Torgyán,Orbánon keresztül sok mindenkinek!!

@Gábris szomszéd:

Nektek főleg! Lehet ezt többfele bontani csűrni csavarni de csak a hülye nem lát a pályán:(((
@taga20:

Egy 'fact!!
Kézilabdás fiainknak!!!!
@gazoló: gyökér egy sport az, ahol katar az összevásárolt válogatottjával bármit elérhet.
csak úgy ripsz-ropsz:)))
@avanivi: szimuláns! tessék holnap melózni menni:)))
@gazoló: bakker, én hirtelen aszt hittem ez vona és a száva család ármándó ferdinánddal:))
@látjátok feleim szümtükkel:
"aki nagyobb haszon reményében bizonytalan befektetést választ, amin nincs biztosítás, az is megkapja a pénzét, míg a biztosítást azok fizetik, akik a kis kamatot kapják."

Ez számomra is felháborító, azzal együtt, hogy sajnálom azokat, akik a nehezen összekuporgatott pénzecskéjüket veszítik most el - mert sokan vannak ilyenek is, és ugye csak a Q-osokat kártalanítják, a többieket nem...
@taga20:

Nem nyitok vitát,remélem láttad a Katari döntőt!
Biztosan magamra haragítok 'Knosszival együtt sokmindenkit,de kb.annyi a különbség a kézi javára,mint egy gumi és egy igazi nő között:)))

www.google.hu/search?q=sophie+marceau+naked&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=MQEwVZf1Jca5ygO8oIDoDg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=631
@taga20:

Tessék szépen a teljes nevét leírni!!

Száva Armandó Ferdinánd:))
@gazoló: Nyugi messze vam még 2018. Arról nem is beszélve, hogy Tapolca után mindenki rögzítette, hogy kontraproduktív a nácizás. Vagy már te is a szekerüket akarod tolni? ;)
"Lapunk birtokába került az a határozat, amiben az unió jelezte azt, amit a kormány szerdán jelentett be, miszerint a már kifizetett, befejezett projektek egy részének az elszámolásával komoly problémái vannak. Az Európai Bizottság szerint 2007 és 2014 között Magyarország „nem kellő körültekintéssel választotta ki a pályázatok győzteseit", azaz nem mindig az győzött, aki a legjobb ajánlatot tette, hanem más szempontok is közrejátszhattak.
Az uniós határozatban igen feltűnő, hogy abban
csak 2010 utáni ügyeket kifogásolnak,"

index.hu/gazdasag/2015/04/16/kozbeszerzes_eu_szabalytalansag/

No ki is hazudik reggel, délben, este?
@taga20: több hetes sztrájkba kezdtem :)
Ez egy lengyel, csak azt nem tudom, hogy koki, saller, tockos vagy nyakas? Vagy négy az egyben?

index.hu/belfold/2015/04/16/orban_eletrajzat_putyin_miatt_kell_kiegesziteni/
@gazoló: a szart! idióta sportágokat nem nézek.

a néninek miaz a lábánál az a dzsungel?:)))
@avanivi: szolidaritási sztrájkot szervezek én melletted, vasárnap azé se dolgozom:)))

gyógyulj meg egyébként!

azé látom az ujjaddal nincs semmi baj:))
@taga20:

Régen ilyen volt a néniken:))
Manapság csak nyomokban tartalmaz ilyen elemeket:)
Pusztulnak a 'zerdők:)
@gazoló: hát még mindig jobb, mint ha, lázár jánosnak vagy orbán viktornak hívnák:))

bár szorosan ezek mögött üget a száva család.
@gazoló: huuuuu, de jó, hogy én fiatal csikó vagyok, ezé csak karban tartott leszállópályákkal találkoztam:))

azé néha fasza ez a globális erdőirtás:)))
@gazoló:

"_Nem menteném fel Antalt sem!_"

Antall Józsefnek is megvan a maga történelmi felelőssége, ez azonban -szerintem- inkább gazdaságpolitikai vonatkozású, mint a demokráciadeficittel is csak korlátozottan összefüggésbe hozható tevékenysége.

{Hankiss Elemér demokráciatúltengéses működése* a televízióban szintén hozzájárult az emberek ráérzéses konokságának -amúgy káros- kialakulására, amely egyébként sem idegen ebben a régióban.
[*Például az el nem mondott, adásba nem kerülhető antalli-miniszterelnöki tv-beszédre gondolok.] Hankiss aztán jóval később debütált a 'Találjuk ki Magyarországot' műsorában, immár nem TV-elnökként, hanem okos emberként. Hát... köszike.]
@gazoló:

Látom megragadta a fantáziádat az alkalmazott nevezéktan:)
@Gábris szomszéd:

Addig még kicsit kozmetikáztok az'imidzsen:)

Tükörbe tudom nem néztek,memóriátok szelektív,de a gyomrotok jó hozzá?
@gazoló: Nincs semmi a baj gyomrommal, eddig se volt. Vona meg amúgy is azt mondta, levágja a vadhajtásokat. :)
@Gábris szomszéd: szánalmas fasz vagy! mindig kibújik a szög a zsákból, a nyál a szájból, de mindig előadod a jobbik és te sem vagy náci dumát. mi meg csak röhögünk rajtad.
@Gábris szomszéd:

"_Bár nyilván te pontosan ismered mind a 10.608 szavazót is. _"

Szeméjjessen, első és másodkézből mind a 70500 darab kiskorúvá lett felnőttet aki választásra jogosult volt, vagy tán még most is az.
@Gábris szomszéd:

" Vona .. azt mondta, levágja a vadhajtásokat"

Akkor a saját fején kívül minden 'dzsobbikosét levághatja:))
@taga20: Mellécsúsztál megint. Neked is inkább egy szájzár törvényen kéne kiakadnod és nem azon, hogy valaki egy fotóval rávilágít ennek valóságára. :)
Bár te ebben a témában mindíg bekapod a horgot.
@gazoló: Na látod, jobbik probléma kipipálva. :)
@jaegtoer:
Jelen poszt alatt lehet(ne) off, de nem az,ezen a blogon ez természetes. Szerintem.
„A szülő az Origónak elmondta, kedden összehívtak egy rendkívüli nevelőtestületi értekezletet, ahol a pedagógusokat tájékoztatták a kormány döntéséről…”

Hát nem csodálatos ez a NER szellemiségében fogant, az istenadta néppel mindent meg konzultáló kormányunk (… anyátoké) demokratikus míniuma? Ez is szürke, sőt, sokkal inkább kátrány fekete ideológiai alapozó festék..
Persze mit lehet elvárni egy olyan garniturhától, akik rászabadították a közoktatásra a keresztényhipokrita csürhét, becsomagolva Klebelsberg neve alá a nyilvánvalóan ultra híg bélsárt? Szerencsétlen, kézzel-lábbal tiltakozna az ezen szarháziak által elkövetett ökörségek ellen, de már nem teheti. Klebelsberg-NER… képtelen párosítás.

Akkor: on, és menve kajálni+aludni, közben jó éjt kívánva...
@Gábris szomszéd: süketelsz ezerrel.
el van baszva a napod, ha nem zsidózhacc egy jót. és eszt itt, mindenki vágja.
ez itt nem a "felvágjuk a tűzifát bözsinéni" , ezé szavazzon a jobbikra közönség.
kitartás!
@taga20: Te is tudod, hogy hülyeséget beszélsz, arról nem is beszélve, hogy még a zsidózás fogalmát sem ismered.:)
@taga20: Arról nem is beszélve, hogy ez a stílus a 47 utáni feljelentgetős időszakra emlékeztet, amikor mindenféle valós ok nélkül, rendszerellenesség címén fel lehetett jelenteni bárkit, mert például jobb nője volt, és a ragyás arcú szomszéd irigyelte tőle.
A T. Bíróság is túlsúlyozta az ügyet: a másfél év próbára bocsátás erős túlzás. És ha a néni nem megy el a múzeumba, akkor elviszi az óberhé, a TEK lezárja a környéket, míg Kovács főtörzs vezetőszáron körbevezeti? Akkor már miért nem egy hét beteglátogatás a Mazsihisz Szeretetkórházában? Az lett volna ám a toelranciapróba - mindkét félnek! Az ún. gyűlölettörvényt nevetségesnek és feleslegesnek tartom, mert a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságát indokolatlanul korlátozza - akár holokausztról szól, akár a komcsikról, akár a délvidéki, örmény, indián, hiroshimai vagy drezdai áldozatokról. Ződ?
@Gábris szomszéd: öreg, totál megsemmisítettél! vissza is vonulok és legközelebb a jobbikra szavazok.

te komolyan ilyen fasz vagy?

ja és:)
@taga20: Persze mert teljesen elrontasz. :)
@Gábris szomszéd: na pattanj le rólam haver. azé az durva lenne, ha egy ilyen here, mint te lenne a zöd!

bakker, ha még sokáig olvasgatlak, holnap minden betétet elbaszok.
@taga20: Pedig csak beszélgetünk és megvitatjuk a társadalmi éle visszás dolgait. Nyugi nem fogod holnap elbaszni a melót.:)
@taga20:
Már intimbetétekkel melózol... Bazz... :(
@gazoló:

Szia! Tegnap értem haza. A hazaérkezés öröme okozta eufória és a szupersebességű internet adta zenehallgatási lehetőségek hatására őrültködni vágytam kicsit.
Az FB-n engedtem szabadjára hangulatomat. Nem szerettem volna itt bocsánatkéréssel kezdeni a reggelt.)))
Ma pedig listáztam a tennivalókat. Párat el is végeztem. Gyorsan elszalad ez a két hét. Ésszerűen kell beosztanom, hogy nyugodtan mehessek vissza.
@jöttem: Örülök,hogy "landoltálhttps://www.youtube.com/watch?v=r_GH6M7cUq4".:)
@taga20:
Jövő hét szombaton nem esz a rosseb erre?
Kérdeztem a wasseron lecsorgás végett.
@ornagy50:

Sima utunk volt és világosban értem haza.))
Ha leporolnád e levelesládád, látnád, hogy rögtön a megérkezésem után bejelentkeztem nálad.
Nem kockáztattam meg egy megrovást.)))
"Nem más ez a magatartás, mint patológiásan kényszeres holokausztsérült paranoia, amelynek szellemében minden körülmények között Weimart kell játszani. A játék célja: megakadályozni Hitler hatalomra jutását..."

mno.hu/jegyzet/tul-a-rettegesen-1282026
Hazudnak, hazudnak, hazudnak:

"Megszereztük a dokumentumot: ezen múlik százmilliárdok sorsa

Lapunk birtokába került az a határozat, amiben az unió jelezte azt, amit a kormány szerdán jelentett be, miszerint a már kifizetett, befejezett projektek egy részének az elszámolásával komoly problémái vannak. Az Európai Bizottság szerint 2007 és 2014 között Magyarország „nem kellő körültekintéssel választotta ki a pályázatok győzteseit", azaz nem mindig az győzött, aki a legjobb ajánlatot tette, hanem más szempontok is közrejátszhattak.

Az uniós határozatban igen feltűnő, hogy abban
csak 2010 utáni ügyeket kifogásolnak"

index.hu/gazdasag/2015/04/16/kozbeszerzes_eu_szabalytalansag/
@jöttem: Máris megyek "takarítani".:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ez a kotta lassan bekerül az értelmező szótárba.)))
@jöttem:
Ennyi hülye makogó fideszmajom formálja a nyelvet.
Mármint ha sikerül a fenséges ülepről épp leválasztaniuk...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Vagy nyalnak, vagy gondolkodnak. A kettő együtt nem megy.
De neked magyarázom?? )))))))
@jöttem:
Én evezek kérlek!
Meg melózok. :)
Nem ugatok, mint ez a sok seggarc.
@Knósszosz:

A Pecsában 6 hétig lesz repüléstörténeti kiállítás aztán bezár. Nézz utána. Ma vagy holnap kezdődik. Talán az indexen olvastam.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Értem én, Hullámok Ura. Meg ne sértődj!
Elmondjak egy Miatyánkot a világbékéért feloldozásul?
@jaegtoer:
Nálunk hétvégén európa egyik legnagyobb makettkiállítása.
@jöttem:
Minyimum...

A focialista böcsülete is kitellett:
"Orbán Viktor közkedvelt politikus volt Lengyelországban, érhető, ha életrajzi könyvet is megjelentettek róla. A 2012-es kötetet most angolul is kiadnák, ám a kiadó úgy érezte: hamis képet festenének, ha nem egészítenék ki a történetet az új fejleményekkel. Azzal, hogy Orbán - lengyel szemszögből - az ellenség oldalára állt át.

A Mandiner interjút készített az íróval, amelyben Igor Janke elmondja: semmi értelme nem lett volna, hogy kijöjjön egy könyv Orbán Viktorról, amelyben nincs benne a keleti nyitás, Vlagyimir Putyin, az ukrajnai események.

A lengyel író elmondta, hogy az új fejezet témája:

Orbán Viktor közvetetten bár, de a másik oldalra állt."

index.hu/belfold/2015/04/16/orban_eletrajzat_putyin_miatt_kell_kiegesziteni/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Szomorú, hogy már a lengyelek sem értik meg OV-t. Talán vissza kellene mennie Kazahsztában.
Ott egyszerűbb volt minden.))
szép napot mindenkinek!

@avanivi: pedig ájulás és fájdalom mentes napokat éljen át :)))

más:

remek példa arra, hogy elég 20 ember összefogása, okos ötlete mindent megváltoztatni az utolsó pillanatban is!
ezzel a hülye internettel meg valóban kell kezdeni valamit, mert tiszta bukovári, hogy megtalálható rajta minden! (bocs Orica, most bemásolok mindent, mert megéri, és nem hosszú)

bár a fotót hiányolom (valaki előbányászhatná!) mert az 2009-ben készült a nagy barátságról:

Szeitz Tibor - 2009.04.09. 13:59
Orbán Viktor: Büszkék lehetnek a stadionjukra

Labdarúgás - Szerdán Győrben járt és nézett futballmérkőzést Orbán Viktor, a Fidesz elnöke. Magyarország volt miniszterelnöke a nem túl izgalmas találkozó szünetében készségesen válaszolt a labdarúgásról feltett kérdéseinkre, politikáról azonban hallani sem akart.

A Győri ETO FC Ligakupa-mérkőzésen váratlanul megjelenő, köztudottan FC Fehérvár-szimpatizáns politikussal az összecsapás szünetében sikerült rövid interjút készítenünk.

– Elnök úr, nem nagyon erőltették meg magukat a csapatok, mit szól a mérkőzéshez?

– Őszintén? Elég gyengécske a produkció. Remélem, a szünet után jobb lesz a mérkőzés.

– Most először van itt, vagy járt már a megújuló ETO Parkban?

– Tarsoly Csaba elnök egyszer már meghívott, meccsen azonban most vagyok itt először. Büszkék lehetnek rá a győriek, hogy ilyen stadionjuk van.

– S mikor lesz legalább ilyen színvonalú a magyar labdarúgás?

– Szerintem két-három éven belül biztosan. Nagyon sok tehetséges fiatal futballozik Magyarországon.

– Épp ezek a fiatalok szerepeltek le nemrég a hazai U17-es EB-selejtezőkön.

– Szakmai hiba következménye volt az utánpótlás-válogatott legutóbbi rossz szereplése. Szerintem sokkal erősebb ennek a korosztálynak a mezőnye, mint amit a nemzeti csapat teljesítménye tükrözött.

– Rendkívül pozitív a magyar focit illetően...

– Ez így van, mivel járok több hazai mérkőzésre.

– És végig is tudja őket nézni?

– Persze, van azért ennél a mostaninál izgalmasabb találkozó is.

– Visszatérve a győri mérkőzésre, a két hálóőrnek nem akadt sok dolga. Mi a véleménye a harmadik kapusról?

– Melyik harmadik kapusról?

– A legújabb miniszterelnök-jelöltről. Köztudott, hogy Bajnai Gordon is futballozik, kapusként játszik.

– A politikáról most inkább egy szót se, meccset nézni jöttem.

Orbán Viktor Tarsoly Csaba és lánya társaságában Győrben.Fotó: H. B. E.

www.kisalfold.hu/sport/orban_viktor_buszkek_lehetnek_a_stadionjukra/2094545/
@jöttem: :DDDDDDDDD

"Az FB-n engedtem szabadjára hangulatomat. Nem szerettem volna itt bocsánatkéréssel kezdeni a reggelt.)))"

pedig simán csatlakozhattál volna hozzánk, mert @gazoló: és én tomboltunk egy kicsit. szétrúgtuk a kerítést és a határokat sem ismertük fel :)))

Kányádi Sándor verseket ontottam tegnap, de mára neked is jut belőle:

Dísztelen dal

nem mondok én ki
mondhatatlant mert
félek ha ki
mondanám rámszakadna
nem vagyok hős ó
hősök nem
alkalmazottak
vagyunk valamennyien
légirévészek egy
tollvonással vagy
mint régen a lakájok
egyetlen legyintéssel el
bocsájtható al
kalmazottak saját
jószántukból mert
senki sem kényszerített
ó nem csakhát a körülmények
ugyebár azok mindig
adva vannak sőt ugyebár
a havi fix reménye
nomeg a nyugdíj ó a
szabadság kérem ahogyan
egy jeles író
személyiség mondotta
az kérem a tizen
nyolcadik század esz
méje volt ugyebár a
huszadiké a nyugdíj
ha megérhetjük és
így van ez kérem
az egész földgolyón
talán másutt is
ahol van még
civilizáció.

Merénylet

egy bizonyos mössziö lö poet
nem mindennapi vakmerőségre valló
tettet hajtott végre
antológiát szerkesztett
minden idők száz legjobb
verse címen erre
egy önérzetes oxitán megírta
minden idők százegyedik
legjobb versét
talán az sem árt ha ma, Bibó tanulságos gondolatait sem hagyjuk ki:

"Közép- és Kelet-Európa politikai életére a politikusnak egy sajátos típusa vált jellemzővé: a hamis realista típusa. E típusnak, mely hol arisztokratikus környezetből ereszkedett le, hol népképviseleti, demokratikus erők szárnyán emelkedett fel a politikába, kétségtelen tehetség mellett bizonyos ravaszság és bizonyos erőszakosság volt a jellemzője, ami kiválóan alkalmassá tette arra, hogy a demokrácia meghamisításának, a demokratikus formák között folyó antidemokratikus kormányzásnak vagy valamely erőszakos politikai álkonstrukciónak a kezelőivé és letéteményeseivé váljon."
Bombabiztos üzlet lesz moon a képeskönyvkiadó...
Reggelt, Népek!

Címlapos hír?
(Kommenteket érdemes visszaolvasni? :D)
@jöttem:

""Egyre kínosabbak lesznek ezek a sajttájok:))"

Nekünk. Nekik nem."

De de, nekik:) Megtörtént a csoda - holott ez lenne a normális - egy HIR TV-s visszakérdezett, Lázár egyik vádjára. Ez is ragadós lesz, remélem.
Azé' van értelme, hogy a reggeli készülődés közben megy a zemegy műsora(?).
Vagy felb@sz és nem kell annyi kávé, vagy röhögésre késztet és mingyá fel is ébredek. :)

Ma reggel ippeg jót röhögtem.
Aszongya a zegyik kormányizé (Kovács vagy hogy híjják) a Questor üggyel kapcsolatban, hogy blablabla meg, hogy kivizsgálják az önkormányzatok esetét is, mer assenem van rendben, hogy az önkorik 2010 előtt millen megbízhatatlan pézintézetekbe rakták a pézüket.
Na, itt röhögtem (volna) fel (ha épp nem alszik még kiccsaládom). Meraszongya:
1) Bróker cégekbe 2010 után rakták a lóvét az önkormányzatok (nemis túúúdom, mé pont akkótól).
2) Efelejti a nagyokos (a híveknek meg eszükbe sem jut!), hogy 2010-ben az önkorik zöme már rég fideszes volt, köszönhetően a 2006-os őszi választásoknak. Upsz, megen egy öntökönrúgás.

Mondom: tiszta móka és kacagás az m1 műsora. :D
Azt hiszem ma nem fogom tudni becsukni a számat a csudálkozástól.:D
Azért megkérdezném, ha lenne kitől, eddig hol éltek?

"Bayer rögtön azzal kezdte, hogy a kommunikáció csak egy probléma a Fidesszel mostanában: elhibázott intézkedések, átgondolatlan törvényjavaslatok, hülye viselkedések sem segítik mostanában a Fidesz népszerűségét."

Eddig segítette?

index.hu/belfold/2015/04/17/bayer_zsolt_sajnalja_hogy_nem_o_a_fidesz_kampanyfonoke/
Rájöttem, hogy rossz körökben mozgok. Soha életemben nem volt egy olyan barátom, aki azt mondta volna nekem, hogy - ej, nem bírom elnézni, ahogy zötykölődsz a buszon! Éppen ezért bérelek neked egy autót vagy ruhát veszek a gyerkőcödnek. :)

youtu.be/vgyLgynESE4
@látjátok feleim szümtükkel:

Jaja, én is most röhögtem végig Bayer gyöngyszemeit:)
@Orica Középföldi: inszinuációnak venné a népesség 85 százaléka:-)...
@ornagy50: Szerintem, Knosszinak kell új folyékony bikáról gondoskodnia.
A többit mi már megszerveztük, attóltartok kissé "magyarosan" DD
@guma: @Orica Középföldi: elolvasva a tapolcával kapcsolatos eszmefuttatásokat jutottam erre:-)... szavak jelentésével már komoly gondok vannak, komplexitást, ok-okozati viszonyok érzékelését, a folyamatok állandó és változó elemeinek felismerését nem is hiányolhatom:-)...
@Sir Bates dö Hól:

Aha, és ezért beáldozod a maradék 15%-ot.

Már kifejtettem, hogy a csesztetés nem szinonimája a vitának, így a nyugalom se a langyos víznek. Az egyik kegyelmi állapot, harmónia, a másik csupán kellemes.
Ez nem a vasárnapi iskola, ahova szeretni járunk, legföljebb délután mérgezzük meg egymást a házi sütivel, édelgések közepette.

Az a fene hübrisz.
@tsendre:
"A mélykút és az inga."
Igen, ez a pontos címe a novellának. Kösz.
@Sir Bates dö Hól: látod, haza kell jönnöd, francia tapasztalataidat felhasználva, csinálsz startup-ot, minden kéregény mellé baguettet csomagolsz. a hazajövetel leszervezésében fordulj az iksz-hez.
@Orica Középföldi:

No és hol van kedvenc gomolyám, meg mit szól ehhez a tollashátú kommentelőnk? vagy megint nincs önálló véleményük?
@Orica Középföldi:

Egyébként is a barátok közti csesztetés az a vita egyik formája.:D
@Marcellusca: "1) Bróker cégekbe 2010 után rakták a lóvét az önkormányzatok (nemis túúúdom, mé pont akkótól)."

Azért mert előtte arról szólt a parancs, hogy érik a narancs, és devizahitelben kell eladósodni, oszt rákenni a szocikra, nem ad pénzt az új főtér kikövezéséhez. Lázár miniszter tudja a legjobban.
Varga képviselő nertársnak nem áll fel a szőőr a hátán? Nem jut eszébe, hogy valamikor a régi járások idején ezt a Btk. úgy nevezte pazarló gazdálkodás?

Én bezony isten arra a pártra fogok 18-ban szavazni, aki megígéri, hogy vissza hozza a törvénybe ezt a bűncselekményt.

index.hu/belfold/2015/04/17/nem_sajnalta_butorra_a_penzt_a_fejlesztesi_miniszterium/
@Orica Középföldi: a langyos víz mitől kellemes? egyáltalán mitől langyos?

@Sir Bates dö Hól: a fene az igényes beledet. fanyalogsz itten, mint a bordeux-i pincetulajdonos a rajnai boron. tessék, van hely, kifejtheted téziseidet.
@látjátok feleim szümtükkel:

Na, ja. Az eladósodásról/eladósításról nem is beszélve. Meg az állami átvállalásról.
@parti_giano:

Pl. a Balaton 24-25 fokosan kellemes, nekem ez a langyos:))
Bors: Horror áron vettek bútort Seszták minisztériumának cégei

Túl drágán vettek bútorokat tavaly a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium alá tartozó cégek – értesült a Bors. A lap szerint volt például olyan iratszekrény, amelyet négyszeres áron vásároltak meg.

hvg.hu/itthon/20150417_Bors_Horror_aron_vettek_butort_Sesztak_mi

---

A kisiskolásoknál átverés az új tankönyvrendszer

Hiába van elvileg választék, a keretből csak egyféle könyv jön ki. A tavalyi piaclenyúlás után még többen tanulnak majd állami tankönyvből. Legrosszabbul a nyolcadikosok járhatnak.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F04%2F17%2Fa_kisiskolasoknal_atveres_az_uj_tankonyv-rendszer%2F

---

Orbán egyik új Simicskája, Garancsi István belép az eddig Simicska által uralt plakátpiacra

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F04%2F17%2Forban-egyik-uj-simicskaja-garancsi-istvan-belep-az-eddig-simicska-altal-uralt-plakatpiacra%2F
Azt mondta a tv-ben egy kormányzati nagyfejű, hogy közben csökkenteni kell a hal áfáját is, mert azzal elősegítenék a halfogyasztás növekedését. persze, a halastavakban nevelt halakét, ami azért meg sem közelíti a folyókból vagy a Balatonból kifogott hal minőségét. A tavakban minden féle táppal nevelt hal soha nem lesz olyan, legfeljebb csak csirke ízű, mint régen a csirke, ami halízű volt.:D.

privatbankar.hu/fogyaszto/vilag-horgaszai-egyesuljetek-halban-gazdag-ev-lesz-a-torvenymodositasok-miatt-280210
@Gábris szomszéd: hozhatsz még pár pr cikket, attól, hogy a kommunikáció változott pár hónap alatt, a jobbik a rasszista majmok gyülekezete maradt. tapolcán is jópár cigány van, akár devecserben. nem, nem a kiskutyás képekkel, meg a jó helyismeretetekkel nyertetek. ha ilyen simán váltottatok a cukiság felé, bármikor újra előveszitek a gárd projektet. hiteltelenek vagytok ti is.
Amióta van OTP, most veszteséges először
Fotó: Balogh László / Reuters

És rögtön mennyire! Osztalékot ennek ellenére fizet a magyar bankok legnagyobbika.

444.hu/2015/04/17/amiota-van-otp-most-veszteseges-eloszor/
szegény otrépé és még ez is:

Elbukhatja a magyar kormány az Erzsébet-utalvány és a SZÉP-kártyák miatt a napokban indult pert a luxemburgi bíróságon – ami a jelenlegi cafeteria-rendszer végét jelentheti.

Az Európai Unió kötelezettségszegési eljárást indított az Erzsébet-utalványok és a Széchenyi-pihenőkártya miatt Magyarországgal szemben – írja a Napi.hu. A vizsgálatból nyilvános vita, majd per lett, amit az EU április 10-én indított az Európai Unió bírósága előtt - derül Trócsányi László igazságügyi miniszter írásbeli válaszából, amely egy képviselői kérdésre született.

www.origo.hu/gazdasag/20150417-bukhat-az-erzsebet-utalvany.html
pedig a narancsmaffia:

Sorra zárják ki az elfogult ügyészeket Mészáros Lőrinc ügyéből

Több ügyészség sem vállalja a felcsúti polgármester vagyonvizsgálatát.

www.origo.hu/itthon/20150417-sorra-kerik-kizarasukat-az-elfogult-ugyeszek-meszaros-lorinc-ugyebol.html
@látjátok feleim szümtükkel:

Ja, ja.
Reggel ez is komoly(?) téma volt. Hogy a pecások meg a halászok, hogy akkor most kikivelésmértmértnem...
Émmeg csak pislogtam, mint hal a szatyorban (hogy stílusos legyek :D), hogy mekkora nagy probléma a horgász helyek infralámpa... ja, nem, infrastruktúrája. Ill. annak hiánya.
És egyből az ugrott be, hogy kinekakije fog ebből (is) nagyot szakítani? Áder haverja? Kinek köll még lóvét osztani?
Hehe! Most jut ezsembe, saját hülyeségemről: infralámap. Oppáoppá, hát a Tiborcz vőgyerök megpályáztathatná, hogy ledesen megvílágíti a tavak horgászhelyeit! Há csak nemán sütétben ücsörögjenek a lelkes csendesőrültek! :DDD
Sikeres évet zárt a TakarékBank

Fennállásának legjobb eredményét érte el a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. (TakarékBank) tavaly ...

www.napi.hu/magyar_vallalatok/sikeres_evet_zart_a_takarekbank.596489.html
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "is hihetetlen az a hozzáállás, ahogy szó szerint ma is az a meglátása egyeseknek"

TGM föloldotta a vesztegzárat a minap az ATV-n! Azt mondta, hogy nagyokat nézne a választóközönség, ha nyílt vitában a dzsobbik kifejtené a programját!

TGM pl. nagyon ideges attól, mikor valaki ki akarja dobni a hajóból a Taigetosz-pozitívokat, és a széljobb tipikusan iylen.
olvastátok? lendkerekes kisautókkal elfoglalták Washington DC-t a Kapitólium előtti zöld mezőn

hol van ilyenkor a galaxis legerősebb...leg...leg...galaktikus...és nukleáris meg NORAD és NSA meg efbíáj, meg cíájé és a többi gangsztajohnny???

kkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@KÁTÉó53éúétr6: " Ujságírót verni pedig nem szabad" ezzel egyetértek,/de csak ennyi/ "

A hatalom ne verjen újságírót. De mi van a néppel? Miért ne fenyegethetné pofonokkal a diktatúrát kiszolgáló firkászokat?
(Szerintem nem kell félni attól, hogy az itteni korrupt, megalkuvó újságíró társd. olyan "büntetést" kapna a néptől, mint a néhai CH-sok.)

De azt igenis meg kell hallaniuk, hogy a közönség a NERendszer hű kiszolgálójaként tekint rájuk, az ellenzéki újságírókra is!!
@parti_giano: Az mondjuk pont nem egy pr cikk de kicsire nem adunk. :)
egyszerű a világ:

Gulyás Gergely és a falra festett ördög

A nácik megerősödését nem a náciknak, nem is a nácik mentegetőinek, hanem a budapesti liberálisoknak köszönhetjük. Bingó!

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150417_Gulyas_Gergely_es_a_falra_festett_ordog

---

Bár a Karácsony Gergely által vezetett zuglói képviselőtestület az alakuló ülésén elsőként és egyhangúlag szavazta meg a közérdekű adatok szélesebb nyilvánosságára vonatkozó rendeletet, más ügyekben egyáltalán nincs ekkora összhang a képviselők között. Hatalmi harcok, és a frontvonalak között egyensúlyozó polgármester

atlatszo.hu/2015/04/16/fidesz-mszp-nagykoalicio-zugloban/

---

A nagy Kovács Béla-rejtély

A kémüggyel a Fidesz odacsapott a Jobbiknak, de közben az oroszoknak is szívességet tett. Mi folyik az ügyben egy éve?

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F04%2F17%2Fa_nagy_kovacs_bela-rejtely%2F

---

Nagyon kínos pillanatokat élt át Gyöngyösi Márton a HírTV Magyarország élőben című műsorban. A riporter négyszer kérte a Jobbik külügyérét, hogy nevezze meg pártja európai szövetségeseit, amire zsidólistázó Gyöngyösi hosszú kínos körmondatokat követően sem volt képes válaszolni. Nem véletlenül. Néhány tucat őrültön és fasisztán kívül ugyanis a Jobbikkal nem áll szóba senki. A Jobbik ugyanis még az Európában karanténba zárt szélsőjobboldali pártoknak is teljesen vállalhatatlan.

spiler.blog.hu/2015/04/16/radikalisok-akiknek-kinos-a-jobbik
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez a nem piskóta. :)

Borbély József: Dobtam Viktornak is egy szórólapot

Őrület, micsoda műsort kerekített az imént a tapolcai főutcára. Agg Lada Nivájával gurult föl-le, és a hangosbemondón sorra trollkodta szét riválisai utcai sajtótájékoztatóit. „Magyarország királyság!” Ez volt a fő jelmondata. Felidézné a többit is?

Mondtam még azt is, hogy alanyi jogon járó havi négyszázezer forint alapjövedelem jár mindenkinek, mert Magyarország a világ leggazdagabb országa, kincsesbánya vagyunk, százhetven évre elegendő földgázunk és négyezer évre elegendő gőzünk van. És aranybányáink! Ha a Google-ba beüti azt, hogy arany, semmi mást, akkor elkezd keresni, és megtalálja, hogy a Börzsönyben kétszázötvenmillió tonna aranyérc van, három milligramm per tonna - ugye a verespataki 2,3-2,5 -, van ott olyan ember, aki napi nyolcvan-százezer forintot keres, és nem aranypor van az ottani patakokban, hanem apró aranyrögök! Igazából az őseink hagyták azt ott.

www.hir24.hu/nagytotal/2015/04/11/ime-a-tapolcai-jeloltek-tetkoi/
hogy mik vannak...

Buda–Cash-ügy: a KDNP-s brókerapós a forint ellen spekulált

Hargitai János már évekkel ezelőtt unortodox ügyletekkel fialtatott 3 milliárdos közpénzt.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F04%2F17%2Fa_kdnp-s_buda-cash_apos_a_forint_ellen_spekulalt%2F
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "De azt igenis meg kell hallaniuk, hogy a közönség a NERendszer hű kiszolgálójaként tekint rájuk, az ellenzéki újságírókra is!!" Egyetértek!
És, ha ha rosszul hallanak, egy fülesáltali fülcsengés javíthatja hallásukat.
A nemes, és jó ügy érdekében szabad verni is ( nemcsak fenyegetni), az aljas, alpári ügyek érdekében tilos. Aztmeg, hogy mi a jó, és nemes mi mondjuk meg D
Zsótika in eksön. :)

Bayer Zsolt, a Fidesz kedvenc házi publicistája nehezen tudja megemészteni a kormánypárt tapolcai bukását. Most éppen a tatai polgári esték csütörtök esti rendezvényén fakadt ki.

„Ha még egyszer valamelyik kampánystratéga kitalálja, hogy reggeltől estig azt kell szajkózni, hogy keményen dolgozó kisember, akkor bemegyek, és mindenkit felpofozok. Már égett a bőr a pofámról, jöttek a fideszes politikusok, és ezt ismételgették. Olyanok voltunk, mint a kretének”

„ha marad a jéghideg pragmatizmus, profizmus, plusz elhisszük, hogy minden azon múlik, hogy a kampánycsapat mit talál ki, akkor megyünk a levesbe, és meg is érdemeljük”.

alfahir.hu/bayer_olyanok_voltunk_mint_a_kretenek
oops:

Szökésben a kurucinfós Varga és felesége
írta: Egyenlítő blog

Már nemcsak a kuruc.info domainnevet bejegyző Varga Bélát körözik az amerikai hatóságok, hanem a feleségét, Pesti Juditot is, akinek a fejére 30 ezer dollár „díjat” tűztek ki.

Pestit, akit korábban rövid időre őrizetbe is vettek, azzal vádolják, hogy
csalt a munkanélküli és az állami segélyekkel.

Pesti Juditot 2014. szeptember 9-én 19 rendbeli csalás gyanújával helyezték vád alá, és került letartóztatásba Kalifornia államban. (Az ügy száma SCR654240) Az őrizetből 20 ezer dollár óvadék fejében végülis kiengedték. Ám a szeptember 10-re kitűzött tárgyalásán nem jelent meg, minden valószínűség szerint ő is Kanadába szökött, ahogy a férje is az eljárás elől.

egyenlito.blog.hu/2015/04/16/szokesben_a_kurucinfos_varga_es_felesege
KDNP: A saját családok pártján

Hargitai János kereszténydemokrata képviselő azzal védekezett, hogy alig ismeri az unokája apját, aki történetesen a letartóztatott Buda-Cash-vezér. Messze laknak egymástól. Párton belül ennél szorosabbak a szülő-gyerek-viszonyok.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F04%2F17%2Fvannak-olyan-kdnp-sek-akik-jobban-odafigyelnek-a-gyermekukre-mint-hargitai-janos%2F
@pianolight: Mondok egy példát. :)

Én a hvg Hont András nevű újságíróját nagyon szívesen megverném, pusztán segítési célzattal. Az atv-n a Helyzetben állandóan leu.atja a többieket, de nem ám csak egy-két percig f.ssa a szót! Hosszú monológokat ad elő, de nem emlékszik az elejére, mire végére ér.

Tegnap a műsorvezető föltett Hontnak egy egyszerű kérdést:
- Érdekli az Alkotmány az embereket?

Nehogy azt higgyük, hogy a pasi értelmes választ adott, de azt mondta vagy 5 percig. Bsza+, nem tudtunk meg tőle annyit sem, hogy:
- Az emberek egy részét érdekli, a másik (nagyobbik) részét meg nem.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: A Hont nevű, számomra is valami penetránsan felsőbbrendű viselkedést bír bemutatni, nemcsak a tv-ben a múltkor az uccán is láttam, amint "végigvonult". Nagyobb büntetés a verésnél, ha nem nézed, nem olvasod...
A veréstől csak mártírrá válna, téged meg valami fasisztának hazudnának... pedig csak eljárt a kezed DDD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A betyársereg legfrissebb "szörnyűséges" akciója. Elképesztő!! :)

Rablásra készülő bűnözőket fogott a Betyársereg

"Felhívjuk a balliberális hírportálok figyelmét arra, hogy nem megverték, megölték, meglincselték, megégették, kínzókamrába lökték, hanem a törvények értelmében visszatartották őket. Nem önbiráskodtak, hanem együttműködtek a rendőrséggel.
Várjuk a nyilvános dicséreteket, a magunk részéről köszönjük a betyároknak, és arra biztatjuk őket, hogy az ehhez hasonló nyilvános és törvényes tevékenységeikről bátran adjanak hírt.

alfahir.hu/rablasra_keszulo_ciganyokat_fogott_a_betyarsereg
13:31
MSZP-s szavazattal ment át a hajléktalanokat kitiltó javaslat Szentendrén

Szentendre képviselőtestülete megszavazta a hajléktalanok kitiltását bizonyos közterületekről. A javaslatot a Jobbik és a Fidesz

hvg.hu/itthon/20150417_MSZPs_szavazattal_ment_at_a_hajlektalano
itt meghülyült mindenki? nagyon kiakadtam:

Tartásdíjítélet: „A gyereknek jár az iPhone”

hvg.hu/itthon/20150417_Tartasdijitelet_A_gyereknek_jar_az_iPho
"Vissza kell venni az arcokból meg a Guccikból, különben nemcsak a kétharmadnak lőttek, hanem a 2018-as győzelemnek is" :)

A tapolcai vereség után egyre hangosabb a zúgolódás a Fideszen belül. Többen úgy vélik, hogy a rossz szereplésért a párt meghatározó politikusainak bicskanyitogató stílusa a felelős. A keményen fogalmazó fideszesek attól félnek, hogy az elpártoló szavazóikat a Jobbik szívja fel, így elbukják a 2018-as választást.

vs.hu/kozelet/osszes/vissza-kell-venni-az-arcokbol-meg-a-guccikbol-igy-fortyog-a-fidesz-0417
Pintér Sándor figyelmeztette a túl lelkes LMP-t, hogy hahó, a drogháborút már elvesztette a Magyarország

Nyugodtan lehet tovább árulni a herbált.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F04%2F17%2Fpinter-sandor-figyelmeztette-a-tul-lelkes-lmp-t-hogy-haho-a-droghaborut-mar-elvesztette-a-magyarorszag%2F
és a mai gyöngyszem:

A fokozott ellenőrzés okozott hatos karambolt és dugót az M2-esen

http://vs.hu/kozelet/osszes/a-fokozott-ellenorzes-okozott-hatos-karambolt-es-dugot-az-m2-esen-0417#!s24
höhö

Csányi Sándor kemény üzenetet küldött Lázárnak

Nem megnyugtató, hogy olyan ember kezében van a döntés az uniós százmilliárdokról, aki egy kisváros pénzügyeit sem tudta kézben tartani – nyilatkozta Csányi Sándor az OTP közgyűlése után. Nem ez az első eset, hogy egymásnak üzentek a felek.

www.origo.hu/itthon/20150417-csanyi-sandor-kemeny-uzenetet-kuldott-lazarnak.html
@pianolight: "Nagyobb büntetés ... ha nem nézed, nem olvasod..."

Mit olvassak? Indexet?

A mai kor Bethlen-Peyer paktuma nyilván az, hogy kapnak hirdetést az újságok, cserébe egy témát kerülnek (alkotmány). Vicces figyelni, hogy a hvg-sek oylanok, mikor a régi Alkotmány szóba kerül, mint aki sündisznót sz.rik éppen. :)

Az MSZDP legalább szervezett munkástüntetéseket halálos áldozatokkal, nekik tényleg volt mitől félniük.
@Gábris szomszéd:

Aha, télleg. :)

Nem ennyire jó a Jobbik, hanem ennyire utálatosak a többiek mind:
Tavasszal ugyanitt a

fideszes 18 570,
a szocialista 11 769,
a jobbikos 10 110
szavazatot kapott.

Most

a fideszes 10 093,
a szocialista 7 712,
a jobbikos 10 354
szavazatot kapott.

Az a +244 valahogy nem egyenlő a -8.477-tel. :P

Szóval nem erősödött annyit a jobbik, mint amennyire lesz@rják az emberek a pártokat.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Hát, Honton kívül azér' még van más újságíró is... Én olyat nem olvasok, ami felidegel, kivéve híreket, meg persze netet. De sokkal többet könyveket.
A régi Alkotmányt ismernem kellett, ebből a tákolmánybó' meg azt néztem meg, amit kritizáltak elemeztek. Ma már nem ajz fel a sok hülyeség DDD
@guma: "Tartásdíjítélet: „A gyereknek jár az iPhone”

Nem olyan egyszerű ez.

Nem tartom jónak a gazdag gyerekek elkényeztetését, DE. Hogyan járnak az addigi elit társaságba, ha már nincs nekik a sok méregdrága vacakjuk? Képzelj el egy Orbán csemetét hasonló helyzetben, megőrülne, és oylan lenne mint az egyszeri grófnő a Rákosi-korban, nem fürdött, mert nem volt aki elkészítse a fürdővizét.

Ez a kapitalizmus egyik árnyoldala, talán ezért nem kéne CSAK fikázni a Kádár-kort a liberálisoknak.
.
Orbán helyett Gyurcsány

A kilencvenes évek és a kétezres évek első felének pártjai tele voltak szürkepénzek körüli ügyekkel. Ebben a bajnok a Fidesz - jelentette ki Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Lehet hallgatózni:
vs.hu/kozelet/osszes/orban-helyett-gyurcsany-volt-ma-a-radioban-0417
háááááányok..............

53:1 arányban Kocsist jelölték előzetesen, így végül csak róla lehetett szavazni. Kocsis kezdeményezte, hogy “ne legyen one man show”, Farkas Ágnesről is szavazhassanak, de ezt nem támogatták a küldöttek. Így csak egy voksolás volt, Kocsis ellen senki nem szavazott, két tartózkodás volt csak, a többi igen.

Megválasztása után Kocsis sajnálkozott, hogy csak rá lehetett szavazni, az ő demokratikus felfogása szerint jobb, ha van ellenjelölt. Tiszteli az elnöki címre bejelentkezett Farkas Ágnest, aki mást állít, az téved.

444.hu/2015/04/17/vegre-egy-fideszes-politikus-egy-sportszovetseg-elen/
@pianolight: Olyanok leszünk, mint Az új földesúrban az öreg, aki nem csinál semmit, amiért adót kell fizetni. :)

Nem utazik, nem kártyázik, nem pipázik, és mégse b.ssza szét az unalom.
Amíg az ellenzék ugrik minden sz.r gumicsontra, addig a fidesz röhög a markába, ez nyilvánvaló.
A HírTV felelős szerkesztője végre kimondhatja: "Lázár János egy hazug politikus!"

alfahir.hu/lazar_janos_nemcsak_cinikus_hanem_egy_hazug_politikus
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Nem megnyugtató, hogy olyan ember kezében van a döntés az uniós százmilliárdokról, aki egy kisváros pénzügyeit sem tudta kézben tartani – nyilatkozta Csányi Sándor az OTP közgyűlése után."

Kisemberi szintem maximálisan egyet lehet vele érteni.
Persze azért azt sem árt megnézni, hogy kibeszél itt? Az OTP sem Csányi elvnertárs szaktudásától bírja, hanem azért mert én is olyan birka vagyok, hogy nem váltottam még le az OTP-t. Nem miatta, hanem a jó és udvarias munkatársak miatt.
Hallotta valaki?
A tv-ben láttam valami késő esti műsorban, talán a 7/24-ben, hogy megjelent a kínai szuperbank alapítói listája, oszt Magyarország nincs felsorolva. Teljesen magam alatt vagyok, kimaradtunk?
@dr. jenőke (jenőke): "A kilencvenes évek és a kétezres évek első felének pártjai tele voltak szürkepénzek körüli ügyekkel."

Kimaradt az IS. (az akkori pártok IS)

Persze a kisembert úgy tudják ostorozni, hogy "okosba" oldja meg a dolgokat! Nekik bezzeg számla nélküli költségtérítés meg milliárdos kampány papíron pár millióból.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
a gyereknek jár 3x-i meleg étel és 2x-i hideg naponta, ruha amiben nem fázik és nincs nagyon melege, közlekedés tömegközlekedéssel, oktatás ingyen, taneszközök és tanítási segédeszközök, anyai és apai gondoskodás, jó egészség ami azon felül még jut az extra
evvan

az angol nevelőintézetekben is minden kölök egyforma még ha egyébként hercegi ivadék is majd amikor már nem diák akkor jár neki a száján kívűl bármi ami belefér a családi költségvetésbe

szar bíró szar ítélet szar törvény alapján

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

ha valaki jogosulatlanul előnyökhöz jut az bűntettekre lesz alkalmas lásd a zorbán maffiát a szakácstanonc lánygyereket aki hercegnői ellátmányből kotyvasztya a bablevest
Erről a hírről jutott szembe, hogy Deutsch Tamás a net adó helyett inkább arról konzultálhatna a néppel, hogy hová tegyék azok a települések a szemetet, ahol bezárták a szeméttelepeket, de nincs regionális lerakó, és szemétszállítás? Vagy dobják ki a falu szélén és gyújtsák fel konzultáció nélkül?????

index.hu/belfold/2015/04/13/illegalis_szemethegy_langolt_nagykatan/
@gazoló:
Szia!
Amennyiben még nem hallottad, megnyugodhatunk, a haza fényre derül kézilabda ügyben.
Kocsis Máté lett a Kézilabda Szövetség elnöke.
Farkas Ágnes világ- és olimpiai ezüstérmes, Eu bajnok kézisünk pályázóként a fasorban sem volt.
Kocsis:"Magam nem kézilabdáztam soha, a szakmai munkára nagyszerű embereket kértem fel."
Gazoló! Nekünk is kellett volna pályázni, mi meg fanok vagyunk. Ezt jól elbaltáztuk.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
a megoldás a HÁZASSÁGI SZERZŐDÉS...már régen ismert és kialakult gyakorlata is van, mielőtt bármi érzelem a szerződés: ki mit vitt be aszt viheti ki, a gyerek közös ha van gyerek és el kell felezni

a többi rablómese és kurválkodás törvényi segíccséggel

brühüyyy

vagy nincs gyerek csak válás és akkor akkor nincs asszonytartás sem, tarcsa el magát ahogy előtte

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Nem a kedvencem. A léte közömbös nekem.
Ha konzultálni akar, talán az lenne a neki való téma és feltehető kérdésként is:
"Csinált már valami hasznos tevékenységet Deutsch Tamás?"

És most tekintsünk el a fémgyűjtőknek pillanatnyi örömöt okozó beléptető kapuk hulladékként való hasznosításától.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Úgy tűnik, közel állsz hozzám korban, ( 62), és gondolati távolságban is barokkos túlzás lenne Makó-Jeruzsálemet emlegetni D. Hozzá kell tennem, ha ( hamarosan, és remélhetőelg) nyugdíjas leszek nyugger leszek, újrapróbálom a pipázást, a pipáim megvannak, csak néhány aromatikus dohányt kell újítani hozzá, és ez nem támadja annyira sem az egészségemet, sem a pénztárcámat, mint a napi 50-60 bűzrúd DD
Erről is konzultálhatnának ottan a kormányban.

1.) Miért gondolta úgy a négy biztonsági őr( ?????) hogy ha valaki hajléktalan, azt meg lehet verni, ki lehet rúgni a fogát?

2.) Milyen rendszerben és feltételekkel lehet valaki ennek a verésnek a tükrében biztonsági őr?

3.) Az őrnek csúfolt erőszakos emberek a rendszerváltáskor nagyon fiatalok voltak, tehát ebben a világban szocializálódtak. Nem érzi a politika, hogy ebben a viselkedésben van felelőssége?

4.) Nem érzi úgy a MAGÁT kereszténynek valló kormányzati kurzus, hogy nekik tennivalójuk van ebben a kérdésben? No nem a hajléktalanok kitiltására, meg a szabálysértési büntetgetésükre gondoltam.

index.hu/belfold/2015/04/17/feladtak_magukat_a_rakos_ferfit_megvero_biztonsagi_orok/
@Orica Középföldi: alatta kettővel már leírtam:-)... rajnai borozik is nekem azonnal @parti_giano: (szerintem a hübriszről az ibrikre asszociált, rajnaival teltre, bár a grálnak jobban örültem volna... jobb, mint, ha a köcsögre:-)...)
@látjátok feleim szümtükkel:

Most olvastam, hogy lekéstük a csatlakozást :))) Kifutottunk az időből.
@Gábris szomszéd:

Csak egy kérdésem volna: miből volt nyilvánvaló, hogy rablásra készülnek? Mert elképzelhető, hogy arra készültek, de mi volt a jele?
Addig, amig ez nem tisztázódik, én várnék a dicsérettel. Majd utána.
"Egymásnak passzolgatják Mészáros Lőrinc ügyét az ügyészségek"

hvg.hu/itthon/20150417_Egymasnak_passzolgatjak_Meszaros_Lorinc_u?s=hk

Pedig ez nem foci és nem is kézilabda, nem érteni miért is passzolgatnak.
@látjátok feleim szümtükkel: ""Nem megnyugtató, hogy olyan ember kezében van a döntés az uniós százmilliárdokról, aki egy kisváros pénzügyeit sem tudta kézben tartani – nyilatkozta Csányi Sándor az OTP közgyűlése után."
Csak, hogy tisztán tudjuk: Lázár - a mostnemjutazeszembe nevű, 180 kilós, már elhunyt( RIP) h.- vásárhelyi, KDNP-s polgármesterkirály, aki ingatlanügyei miatt, halála okán nem került gyanúsítás alá - táskahordozója volt.
Csányi, pedig azoknak, PM fő/ osztályvezetőknek garnitúrájába tartozik, akik a kétszintű bankrendszer megalakításakor lehetőséget kaptak...
Van akinek a tehetsége bebizonyosodott, van aki (sajnos) sokáig garázdálkodhatott. Csányi megállta a helyét ( vad)kapitalista módon is.