Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 2024.03.28. telex.hu/kult/2024/03/28/esterhazy-peter-emod-utcai-haz-elado-romaifurdo-esterhazy-mar... (2024.06.15. 17:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • s: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree www.youtube.com/watch?v=7-RlLFxgCkk (2024.05.13. 23:00) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.19. 09:12 Fabius

Luxusfidesztől a fideszeseknek is kuss!

Címkék: fidesz korrupció lázár jános belharc

Új megdönthetetlen és kritizálhatatlan dogmát állított föl Viktor Orbánovics és a Párt: A luxus jó, a luxus jár és a pofája kurvára lapos mindenkinek, mer'különben. Utóbbit úgy tessék érteni az eddig hülyeségig hű veterán brigádnak, hogy aki pofát nyit, vagyonosodás fikával élharcosokat gyengít az megdöglend

Mert ilyen új luxusszelek fújnak mostanában. 

És ha a jobboldali értelmiség, a Professzorok Batthyány Köre, a Vizi E. Szilveszter meg a Jókai Anna nem vigyáz, akkor deportálják őket a gulágra kiveti magából a centrális erőtér őket egyenest a január másodikai tüntetés közepébe. Oszt'leshetnek. Világos? Reméljük is, hogy sikerült megérteni az új idők szavát, amit Kedves Vezetőnk akaratából és jóváhagyásával Lázár János nem urizáló dzsentri tolmácsolt a háborgó belű finnyás konzervatívoknak. 

Tessék végre megérteni, hogy családi összefogások igenis vannak, és Guccsi táskával grasszálni az éhséglázadók előtt nem a luxus megjelenése!

Picsába már ezzel a sok hülyével, mikor Viktor megmondta: urizálás nincs, a Rolexes parádé, a neoparaszt giccsvilla, a félmillás táskadivat nem az! Ezek csak a polgári jólét jelei, amit jó, hogy nem fogtok kritizálni. Akkor se, ha hitelt érdemlően nem tudják bizonyítani a rávaló törvényes megszerzését az első sorban harcoló martalócok. Pontosabban akkor pláne nem fogjátok kritizálni! Összezárás van ugyanis, mert olyan időket élünk, hogy egyesek milliárdos hajléktalannak mernek nevezni egy látható szerződések és bevételek nélküli miniszterelnöki gegmant. Így el vannak ezek pofátlanodva, de majd lesznek haladéktalan jogi lépések, bibi! Vagy legalábbis a fenyegetőzés velük az lesz, mert Habony bevételeit igazolás kétséget kizáróan, bíróság előtt az aligha. De az ilyesminek nem is ez a célja.

A cél bemutatni nem csak az ellenzéknek, hanem a jókaiannáknak és többieknek is, hogy lesztek szívesek tényleg elkussolni a gazdagodásról. 

921 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr416997027

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Előkapta a zsidó kártyát és elsütötte vele a Hanuka-ágyút 2014.12.19. 15:41:54

Zsidóságával kérkedve pózol a médiában egy neofasiszta diktatúrának bélyegzett ország fővárosában Goodfriend ügyvivő. Bármit megtenne már, hogy a magyar szélsőjobbnál elszakadjon a cérna, kimenjen az utcára, és a lagymatag indítás után végre Magyarorsz...

Trackback: Tudtad, hogy Goodfriend egy frissen kirobbantott polgárháborúból érkezett Budapestre? 2014.12.19. 15:37:35

Más országból már rég kizavarták volna ezt az idegen belügyekbe avatkozó felforgató ügynököt, aki korábbi állomáshelyén, Szíriában részt vett a százezrek halálát követelő "Arab tavasz" nevű vérengzés kiprovokálásában. Mi is megtehetnénk, amit a nálunk ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius!
Miért kell ilyen bő lére ereszteni?
Jól tudjuk, hogy az egyenlők között vannak a még egyenlőbbek...
Különben meg RáhelViktorKennedy is megmondta, hogy „sohase azt kérdezzétek mit tesz értetek a hazátok, hanem, hogy ti mit tehettek a hazáért”.
jaj már. én inkább sajnálom őket.
@Penivaldes: Látod, látod? :)

"Pokorni nem tekinti személyes ügynek azt, amit a Fideszen belüli generációs küzdelemnek tart. Természetesnek tartja, hogy a fiatalok bátran vállalják a konfliktusokat.

„De mi, akik már lassan a párt veteránjainak számítunk, megtanultuk, hogy a csatározás közben sem szabad elfelejtenünk, hogy milyen módon kötünk majd békét” – mondta.

A legfontosabb pedig, hogy béke legyen a politikai családban, mert különben nem lesz nyugodt és kiegyensúlyozott a társadalom."

444.hu/2014/12/18/lazar-janos-beszolt-pokorninak-hogy-mit-valaszolt-erre-pokorni-meg-fog-dobbenni/
@Kijelölt Önkéntes: "Jól tudjuk, hogy az egyenlők között vannak a még egyenlőbbek..."

Ja! Ezt még a Kövér Laca is tuggya.:D
@Gábris szomszéd: egy megoldás van, minden fideszes szerezzen be magának egy Gucci sárga színű férfitáskát kb 2550 dollárért.
@Penivaldes:

Küldök egy zacskó zsebkendőt a könnyeidnek.:D
szóval, én azér szeretem a főnit, mer láccik rajta, hogy nagy zsugás és jókat röhög a kibiceken, miközben a nyerő lapokat ott tartya szárazon a zakója ujjába (ezér jár állandóan zsebrebaszott kézzel, hogy az a sok ász ne tuggyon onnan kipotyogni
nomármost.
a főnök az ő gumicsizma szagát vígan álcázza a hiénáival, mer ugye azok jóval büdösebbek, ami persze nem jelenti aszt, hogy a főni engemet és a szívlapátomat ne kerüjje el nagy ívben, mer ugyi lenin után szabadon, én nem járok tüntetni föl és alá, hanem szép komótosan úgy verem tarkón, hogy egy hétig a kilincs mellé fog nyuládozni, és közbe mondom ám, hogy ejnye, főni, ejnye! majd kedvesen rencert váltok, mivel elmúlt usque huszonöt év.
dícsérni jöttem a főnit, nem temetni, mer ő bizony szakmányba horgya a fostalicskát a sarokba, ha sors úgy akarja, nem úgy mint a boli, aki assetuggya. a főni maga lesz a lámpavas, akire teccés szerint bárkit föl lehet lógatni, nagy forgalom esetén akár hanukai gyertyatartóvá is válik.
továbbá, a főni szép és jó, de eszt majd később mesélem el.
@hacsaturján:

Zsebbe tett kézzel jót lehet vakaródzni is.
@hacsaturján:

"továbbá, a főni szép és jó, de eszt majd később mesélem el."

Engem főleg a szépsége érdekel, milyennek látszik a rének mellől.A távolság adhat némi objektivitást.
A jóságát naponta érzem a bőrömön, de a szemem csalhat.

(Megkövettelek az előző poszt éjszakáján:))
@Orica Középföldi:
"Engem főleg a szépsége érdekel,..."

Én a kettősbeszéd képességétől vagyok lenyűgöződve:

privatbankar.hu/makro/villamgyors-eu-csucs-kommentalt-orban-275979
@Orica Középföldi:

a főni egy férfias jelenség, joviális pocakkal ellátva, mely hihetetlen sármot sugároz a vétlen közönség felé, különös tekintettel a fehérvári kislányokra, akik megnyalintják rózsás ajkukat a főnire pillantván. mint egy fedező mén, suttogják egyesek.
@látjátok feleim szümtükkel: de most tényleg, hiszen ezekre a luxustagyókra gyakran fel kell iratkozni, és csomót várni:(((
@hacsaturján: hát valamit fedez mostanság, de az nem a pöttyös labda. és nem mén, hanem mém.
@parti_giano:

olyan, hogy fedező mém nincsen is. maga még csak a dó-re-minél tart a gyurcsány kottájából. haggya a dagdt ruhát másra!
@hacsaturján: "vétlen közönség felé"...nagy lehet az én vétkem, mert rám hányingerként hat
@hacsaturján: mert maga smucig, ezt a fedező rénei is megmondják, ezért a főni kottájából is csak maga és a vidaildi játszik, nem hagyják másra, felviszik a padlásra.
én eztet nem értem mire föl ez a nagy lázongás vanak kőgazdag fidesznikek akik szemérmetlenül magamutogatosak, na majd a viktornak nem tettszik és elviszik őket közszemérem elleni bűncsalekményre hivatkozva a böribe majd akkor én is lázongók
@zsanett- a csillagkútról: igen mert addig mindenkiből csak az mirigykedés dukál
@parti_giano:

gondolja, hogy mi lesz abból, ha a főni papásmamást jáccik az ildikóval a padláson. de a huszár, az biztos.
@hacsaturján: de nem kicsihuszár, főleg, ha vágási feri aláénekel nekik.
@hacsaturján: ha már nóta pokorni ezt is üzenhette volna:

Nyáron, hogyha beáll a sportszezon,
Randevúzni csak egy helyen rezon.
Ha jön a vasárnap, a boltok bezárnak
Így szólok a babámnak:

János legyen fönn a János-hegyen,
Délután odavárom.
János nekem nehogy álmos legyen,
Mert én azt ki nem állom!
Jaj, Jani, szeretném hallani,
Szerelmet vallani,
Csak ez a kívánságom!
János legyen fönn a János-hegyen
Estére odavárom.

Gyönyörű sport, hej a turisztika,
Budakeszin felöklelt egy bika.
Az órám elhagytam, két pofont is kaptam,
Esküszöm, jól mulattam!
@Gábris szomszéd: Vegyiali csókoltat artudituka,nyaljad tovább gyermeklefejezők ánuszát,arra talán alkalmas vagy.
Aki 24 órából 25-öt dolgozik annak jár a luxusélet,pedig normális országban max üres biciklitároló kulcsát bíznák rá.
Más értelmet kap ma már ez is mióta a századvéges pubik ráöntötték a csuti orálmuzsikra az amerikai szarosbilit,rögtön úgy tünik ezek a szart csak magukra kenik,érdekes lesz figyelni mit fog összetákolni a milliárdos hajléktalan és a többi kispályás elmeherceg.
.
Az rendben van, hogy Lázár örökölt egy karórát, és viseli.
Hajókoffert nem örökölt?
Vagy kalucsnit?
@jöttem:
.
Nem az a magyarázat, amit olvastál.
A lényeg az, hogy minden döntés politikai, ha azt egy kormány hozza, akármilyen oldali, vagy éppen "szakértői".
A tisztán szakértői kormány már az első döntésnél szétesne, mert minek van elsőbbsége: útépítésnek, kórház felújításnak, mennyivel emeljük a nyugdíjakat, mi legyen a hajléktalanokkal, különadózzon e Lázár János, hol legyen az új állatmenhely, eladjuk e a Duna használati jogát a mongoloknak, meg ilyesmik.
Ezek politikai döntések.
Lehet pártok nélkül, de van gazdaságpolitika, környezet-, társadalom-, szociális-, és így tovább.
A pártnak, mint olyannak, programja van.
Még a szerencsétlenkedő fidesznek is: folytatjuk...
De mit? Tessék mondani?

Mindegy mit. Bevették sokan.
“Stratégiai megállapodást kötött a kormány egyes divatmárkákkal

A megállapodás értelmében a Gucci, a Louis Vuitton és a Rolex egy olyan közös divatkollekciót fognak leszállítani, amelyek rendkívüli drágaságuk ellenére olcsónak tűnnek.

A kollekcióban várhatóan megtalálható lesz az orrszarvúbőrből készült CBA-szatyor, az Edwin Marton apró klónját tartalmazó hétzenés kvarcóra és a Pokorni Zoltán levert szemüvegéből készült kulcstartó."

HírCsárda
@parti_giano:

"
Így szórakozik a Fidesz-elit
2014. december 17., szerda | Szerző: Patkó Bandi | Rovat: határon

"Háhá, Árpi bazdmeg! Úgysem mersz átmenni a Gucci táskáddal a tüntetők között!" - mondta Viktor.

orban_pa_lesz.jpg

"Most én pörgetek" - kiáltotta Viktor, miután kiitta az utolsó cent szederpálinkát is az őt ábrázoló fotóval díszített üvegből. Jó ízűt cuppantott a szájával, miután lecsúszott a korty, majd pörgetett. Az üveg Habony Árpádra mutatva állt meg.

"Háhá, Árpi bazdmeg! Úgysem mersz átmenni a Gucci táskáddal a tüntetőkön!" - mondta Viktor, és a szeder mellett már a szájában érezte az újabb győzelem ízét is.

De Árpi mert, és ment, és hamarosan vissza is tért.

"Ez geciség volt, Viktor, te is tudod. De mindegy, odamentem és elhoztam a csokijukat. Viszont ebből nem adhatsz a Zsoltinak!" - mondta gúnyosan Árpi.

"Az nem lehet, a Zsoltinak muszáj adni, tudod milyen kis KDNP-s" - kérlelte fizetés nélküli barátját Viktor.

"Jó, de csak egy kockát" - enyhült meg Árpi. "És most én pörgetek!" - mondta kérlelhetetlen hangon, majd belefújta orrát a Gucciba, mert nem volt kedve felállni zsebkendőért. A 22.000 dolláros Macallan whiskey üvege egyre lassuló forgást végezve a kupakjával Deutsch Tamás felé mutatva állt meg.

"Tomikám, akkor most odaülsz a géphez, és beírod a Facebookodba, hogy soha nem használtál semmilyen drogot!"

"Azt nem lehet. Ezt nem tehetitek velem!" - kérlelte barátait Tomi.

"Vagy megcsinálod, vagy tudod mi a másik lehetőség ..." - mondta Viktor a legszemrehányóbb hangján.

"Jól van, jól van, de ne így mondjad, tudod, hogy a szemrehányástól is rosszzul leszek" - vinnyogott Tamás.

"Akkor gyerünk, írjad!" - mordult rá Szijjártó Peti, majd letette a polcra a Lenin alakú análvibrátort.

"Oké, de ezt a csíkot még felszívom." - mondta Tomi, s már jelentkezett is be a facebookjába.

A következő egy tequilás üveg volt, ami Rogán Antal felé állt meg.

"Na, te jössz Tóni! Most szépen kimész és a fosszájú indexes gyereknek belemondod a kamerájába, hogy egy paraszt vagy, ezért te nem urizálsz. Meg tudod csinálni nevetés nélkül?" - röhögött Tamás, mint aki életében először lát pinát, pedig már látott.

"Hát, hát, talán" - hebegett Tóni.

"Biztos meg tudod csinálni. A pasaparki gumifalú kecót is hogy kimagyaráztad, pedig akkor nem is üvegeztünk!" - röhögött Árpi.

"Mondhatok paraszt helyett, parasztgyereket? Az nem annyira zsenánt" - kérlelte a többieket Tóni."

hircsarda.blog.hu/2014/12/17/igy_szorakozik_a_fidesz_elit
@toportyánzsóti: azt sem, mert azt is ellopja. Akarom mondani megvédi....
@Penivaldes: Én is sajnálnám őket szívesen - csak kicsit sokba van nekünk ez a sajnálat...
Volt idő amikor a káder aszonta, hogy a krumpileves legyen krumplileves.:D

Kijafenét érdekel, hogy azusa régen mit csinált? Már megint a múltba esünk? Miért nem azt vizsgáljunk mi van a jelenben, és abból milyen jövő lehet?
@jöttem: ez a kettős mérce blog egy cocimétej, jóelőre legyalázzák az esetleges szakértői kormányt, amiből ugye kimaradnának. Valamiért.
@zsanett- a csillagkútról: "na majd a viktornak nem tettszik és elviszik őket közszemérem elleni bűncsalekményre hivatkozva a böribe majd akkor én is lázongók"

Ne lázongózz, majd beteszünk melléjük::D
@Gábris szomszéd:
"Különben meg RáhelViktorKennedy is megmondta, hogy „sohase azt kérdezzétek mit tesz értetek a hazátok, hanem, hogy ti mit tehettek a hazáért”.

Ne feledd, mi volt Kennedy beszédének záró mondata:
"Kérjétek tőlünk is azt a kitartást és áldozatot, amit mi kérünk tőletek!"
@látjátok feleim szümtükkel: persze hogy ott is jó legyen nekik én inkább vállalom a zárdát
No ezek is jó gyorsan tanultak, öt év is kellett nekik, hogy ráismerjenek a fideszes tatikára.:D

www.vg.hu/gazdasag/ilyen-meg-nem-volt-kivonult-a-bertargyalasokrol-ket-szakszervezet-441017
@dr. jenőke (jenőke):

Köszönöm, jenőke! Így már világos. Én jó példája vagyok az érdeklődő, de homályos fogalmakkal rendelkező polgárnak. Örömmel veszem, ha valaki útbaigazít. :)
@bioLarzen: nekem nem szokásom irigykedni másokra, viselhetnek ők annyi guccit, meg a feleségeik, barátnőik jasun wu-t, hogy ihaj, de attól még nem lesznek velem egyenrangúak. ennyi:)
@parti_giano: ott a hacsaturján oda nem mehetek @látjátok feleim szümtükkel:ömzetlenség azt meghagyom az épeszűeknek meg az ofóbiásoknak
@Spániel:

Ezt speciel nem tudtam. De most már igen. :))
@Penivaldes:
Penike! Te egy tescos táskával is sokkal elegánsabb vagy, mint ezek talpig guccsuban. :)
@jöttem:
vagyis - talpig guccsiban
@jöttem: hmm szerintem elég nagy feltűnsét keltene ha ha csak egy tescos táska lenne az öltözékem:)
@toportyánzsóti:
A téma "Luxusfidesztől a fideszeseknek is kuss!".
Hanyagoljuk a személyeskedést...
@Penivaldes:
-
Miért? Hány tescós táskába férnél bele?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Ja a téma.
Emlékszel még az extraprofit szerepét átvevő luxusprofitra?
Az ma már leginkább Lexus, simán.

Most, a bankok, eges műsorközlők mintájára várom a luxus LRSz*** adó bevezetését.
Attól félek, ezt is eltolják és a közmunkásoknak kell majd megfizetni gombában, kecsketejben.
.-----------------------
*Lázár
*Rogán
*szííjártó
@hacsaturján: "mint egy fedező mén, suttogják egyesek."

Szerintem meg kivert bika, vérben forgó szemekkel. Inkább Lázárról jut eszembe a mindenkit meghágni vágyó tenyészmén.

(Szíjártó hiéna, Rogán patkány, Navracsics kobra, L. Simon hörcsög). Kövér foxi, Kósa görény. Pokorni egér, Deutsch egysejtű. Áder lajhár.
Újhelyi (MSZP) birka.

Végül: mindenkiben ott van az állat. A baj az, hogy náluk ez már nagyon kiütközik, régen elkezdtek elállatiasodni.
témáho:

További milliárdjainkba kerül a Széchenyi Bank

Nagyjából száz ember vagy cég kap a kormánytól 3,7 milliárd forintot. Nyilván nagyon fontos kifizetni azokat az embereket, akik szerint jó ötlet egy agresszívan terjeszkedő, megkérdőjelezhető szakmaisággal vezetett bankba tenni a pénzt.

444.hu/2014/12/19/tovabbi-milliardjainkba-kerul-a-szechenyi-bank/

-

Századvég: Lassul a gazdaság

Az idei 3,4 után jövőre 2,6 százalékkal növekedhet a magyar gazdaság a Századvég szerint. Ez még mindig optimistább, mint amit a piaci elemzők többsége várna, vagy amire a magyar gazdaság magától képes lenne, de lassulás az idei tempóhoz képest.

444.hu/2014/12/19/szazadveg-lassul-a-gazdasag/

-

Habony Árpád luxuspert indít a Párbeszéd Magyarország ellen
original

Szerinte a PM megsértette a jó hírnevét, hiszen azt a látszatot keltette, hogy neki nincs törvényes és nyomon követhető jövedelme.

444.hu/2014/12/19/habony-arpad-luxuspert-indit-a-parbeszed-magyarorszag-ellen/

-

316 körül van az euró

EUR: 316,45 Ft
CHF: 262,88 Ft

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F12%2F19%2F316_korul_van_az_euro%2F
@Spániel: überállesz, kár hogy lemaradt ráhelka saját magunktól vagyunk űbergazdagok képecskéje
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem, ott egy bunkó parasztról, meg egy LEXUS-ról van szó! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_Hanyagoljuk a személyeskedést..."

Ajnye!

Már éppen azt akartam pedig írni, hogy Ráhel inkább atyjának üzengessen, hacsak nem akarja, hogy a nép is küldjön neki markánsan fogalmazott üzeneteket, úgyhogy nem is írok ilyet, csak kérdezek.
Igazából ebben a rezsimben egy dolog van, ami legalább némileg szórakoztató: amikor a takonygerincű "jobboldali értelmiség" vizieszilvesztertől jókaiannáig, meg a többi seggnyalóig, végképp kénytelen rádöbbenni, hogy ami olyan zöld, mint egy ork, olyan büdös, mint egy ork, úgy röfög, mint egy ork, és úgy szarik a szádba, mint egy ork, az tényleg egy ork.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_"Orbán Ráhel törölte magát a Facebookról"_"

Akkor lehet, hogy tisztább lett a Facebook?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: remélem igen, valami jó helyen csücsülnek, és várják a megfelelő időt ;)
apa, kezdőőődik

"A Fideszen belül többen úgy gondolják, Habony Árpád bosszújának köszönhető, hogy Kövér is a háborús ellenoldalra került, és Lázár őt is betámadta."

index.hu/belfold/2014/12/19/kover_lazar_habony_fideszes_belharc/
@Dr. Lengőfülű Zsemleszínű Szódavíz:
Mond neked az valamit, hogy szembe tandem?
Amennyiben igen, küldjél jeleket.
@jaegtoer: nézd meg, mert nekem olyanom nincs, de valószínűsítem, hogy igen :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Miután a közösségi oldal nevében szerepel az "arc" és a "könyv" szó, lehet, hogy az vetette ki magából, mert már nem bírta tovább.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja, miközben traktorokkal kivágja más erdejét
Lassan úgy vagyok én is ezzel, mint az egyszeri parasztbácsi az állatkertben a zsiráf előtt: -Ilyen állat pedig nincs!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: magyarul leszakadt az arca a fecsénak, igazad lehet

@Spániel: jajj te, a közpénz volt és közvagyon, amit csak hasznosítottak a köznemesek
adjunk a látszatnak:

Áder visszaküldött két törvényt

Megfontolásra visszaküldött pénteken a parlamentnek Áder János köztársasági elnök két elfogadott jogszabályt, az épített környezet alakításáról és védelméről szóló, valamint a kereskedelemről szóló törvény módosítását.

Az épített környezet alakításáról és védelméről szóló, valamint a kereskedelemről szóló törvény módosítását küldte vissza a köztársasági elnök.
mert azt látom, hogy a nevét változtatta meg.
@Penivaldes: férjes nevére? hehe, nem zsenánt a dinasztikus név? :D
Tegnap bejelentették, ma már át is vette az MNB az MKB irányítását

A jegybank kirendelt szakértői vették át az MKB igazgatóságától a bank vezetését, mostantól a menedzsment tagjaival együttműködve dolgoznak. További személyi döntések egyelőre nem lesznek. Azt, hogy az MNB veszi át az MKB irányítását, tegnap együtt jelentette be Matolcsy és Orbán. Gyorsan reagáltak. Balog Ádám jegybank alelnök szerint az MKB egy éven belül fizetésképtelen lett volna, ha nem avatkozik közben az állam. (MTI)

444.hu/2014/12/19/tegnap-bejelentettek-ma-mar-at-is-vette-az-mnb-az-mkb-iranyitasat/
@Gábris szomszéd: Na! Azert Pokorni is elég durvakat mondott, illot Lazar kivezesehez amikor meg azt hitte marad!

__________

Pokorni: aki belenyúl a pénztárba, annak le fogjuk vágni a kezét
2010.03.26 20:39

nol.hu/belfold/pokorni__aki_belenyul_a_penztarba__annak_le_fogjuk_vagni_a_kezet-601071

Azon múlik a következő kormány sikere, hogy a sajátjait illetően is kemény tud-e lenni - jelentette ki Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke.

Ezért az elszámoltatás a jövőről szól - mondta az ellenzéki politikus Ajkán egy lakossági fórumon. Megjegyezte: "a mieink előtt is világosnak kell lenni", hogy ha ők lesznek hatalomban, az nem jelentheti azt: "eddig ők loptak, most meg ti fogtok lopni".

Egy teljesen új világot kell kezdeni, s az elsőnek, aki belenyúl a pénztárba, annak "LE FOGJUK VÁGNI A KEZÉT" - fogalmazott a Fidesz politikusa, hangsúlyozva, hogy "ezt kell nagyon világossá tenni"
@egy igazi Ténytár: néhány napja lágyított már ezen mondatain, de a narancsmaffiának még ez a lájtos verzió is sokk volt
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Rosszul látod:-)))), Petike nem hiéna, inkább egy maki, vagy szurikáta:

http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Szurikáta
Utálom ezt az elprolisodott, elparasztosodott, büdöslábú, szotyolázó-fingó-böfögő Fideszt.

Pokorni volt közülük az utolsó jó családból való úriember. Félre is tették.

Hányok ettől a cigány-vajdákat megszégyenítő, gusztustalan, ízléstelen, stílustalan, műveletlen, segghülye és rosszindulatú bagázstól.

Don Lézer azt mondta, hogy akkor van baj, ha a törzsszavazók lelécelnek.

Mondjátok meg Don Lézernek, hogy amikor még Ungár Klára, Fodor, Pokorni, stb. alkotta a Fideszt, akkor lettem a szavazójuk, 2006-ig ki is tartottam. 2010 második fordulótól kezdve viszont LMP szavazó vagyok.

Tehát BAJ VAN!!!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Artuditukának megint elgurult a kevés elektronja ha rápillantasz ő floodolgat nem a témával foglalkozna még véletlenül sem.
@egy igazi Ténytár:
"Egy teljesen új világot kell kezdeni, s az elsőnek, aki belenyúl a pénztárba, annak "LE FOGJUK VÁGNI A KEZÉT" - fogalmazott a Fidesz politikusa, hangsúlyozva, hogy "ezt kell nagyon világossá tenni"

OK, csak az övékébe, v magán nyugdíjpénztárba is???
@Bona Fides: üdvözlünk a felébredők között, kiknek szeméről lehullott a hályog
@CsekklisztNo.10Reloaded: a szurikáták nevében kérem ki, egyik kedvenc állatom.
Szerintem a Habony legyen férfi és ne császkáljon retiküllel!
@CsekklisztNo.10Reloaded: Félreértettétek. Ezzel akar a Fidesz bevágódni gabinál, hogy Pokorni bevezeti a shariát :D
@Gábris szomszéd: Látom el sem olvastad csak idehánytad dituka,fussál neki ujra.Nagyszervíz után többet várna tőled az ember fia.
@Spániel:
Bocs:-))
Még mielőtt megkapom a magamét, akkor az összes állatot és csúszómászót, prokariótát, stb megkövetem. Mert mit is lehet mondani, hogy a kúró-szippantógépagyú Tompika szerint az USA egy "exotikus" ország...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nos, az a helyzet, hogy eddig nem a szemem előtt lévő hályog zavart a kilátásban, hanem a szemem előtt lévő mszp-szdsz.
No, akkor már inkább a fidss!
Remélem, az új politikai elit felállását sem fogja megzavarni az mszp-szdsz.... ha érted, amit mondani szeretnék.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem tévedek.
Ő megengedheti magának azt a luxust, hogy kiugorjon az autójából és megverje a gyalogost. Általában ilyenért súlyosabb büntetéseket szabnak ki. Másrészt ha egy hivatalban valaki ilyen viselkedést tanúsítana, attól nem tanácsot szoktak kérni, hanem felszólítják, hogy kívülről támassza meg a bejárati ajtót.
@CsekklisztNo.10Reloaded: de van remény a mélységi életre:
/kiemelném a lényeget, miért is működnek így a fideszesek/

Jeff Dazen és Patt Fryer, a Hawaii Egyetem kutatói a Mariana-árokban tett kutatóút során bukkantak rá a furcsa formájú, szárnyszerű úszókkal és angolna-szerű farokkal rendelkező halra, ami 8143 méteres mélységben úszkált a tengerfenék közvetlen közelében.

A korábbi rekordot a Pseudoliparis amblystomopsis nevű hal tartotta 7703 méterrel.

>>>>A kutatók szerint nagyjából 8200 méter az a határ, ami alatt már olyan hatalmas nyomás nehezedik az állatokra, hogy az izmok és idegek használhatatlanná válnak, és még a fehérjék is deformálódnak, így megakadnak az élethez szükséges alapvető biológiai folyamatok.<<<<<<

index.hu/tudomany/2014/12/19/uj_rekord_8143_meter_melyen_el_egy_hal/
Végignézve a jobboldali értelmiség kibeszélését, a rosszalló kormánypárti politikusok szaporodó beszólásait és az itt kommentelő társaságot, úgy vélem elkerülhetetlen az átnevelőtáborok megnyitása.
@CsekklisztNo.10Reloaded: A szurikáta inkább rovarevő, rejtőzködő zsákmányállat. :) Nekem a véres fogú vihogásról más állatfaj jut az eszembe. De lehet, hogy Szíjártó fejformájára gondolsz (brutálisan deformálódott homlok és halánték)?

Megkérdezhetem, hogy Vekerdyt szoktál olvasni? Múltkor jöttemmel ezen vitatkoztunk:
hvg.hu/kultura/20131022_Vekerdy_Tamas_interju

Én azt kifogásoltam, hogy minek kell Klebersberget mosdatni (még ha V. jó szándékkal teszi is)? Ugyanis K. Kunó is a keresztény úri magyar középosztályt favorizálta, és ma ő a Fidesz egyik példaképe (KLIK).
@toportyánzsóti: Zsótika, a kelleténél már így is jóval több energiát fordítottam rád. Toljad nyugodtan el a biciklit, fárassz mást a hülyeségeiddel. :)
ezt kapjátok ki:
"Vita a Fideszben: „ha emberáldozat kell, Lázár a legalkalmasabb”

www.atv.hu/belfold/20141219-vita-a-fideszben-ha-emberaldozat-kell-lazar-a-legalkalmasabb/hirkereso
@Penivaldes:

Ideske! Celeb lehetnél. Lehet, hogy Habony felfigyelne rád. Gondold át! :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Volt már olyan is, hogy 100 celsius felett nem lehet élet, aztán a mélytengeri vulkáni kürtőkben vígan tenyészik 143 celsiuson.
@Bona Fides: de azt gondolom az az "inkább" kitétel eléggé amortizálódott mostanság, és ezzel nem az említetteket akarom mentegetni ;)

sajnos a jelenlegi fideszbagázs még az olyan szar mszpszdsz-t is kenterbe veri...
@miva?:
:-)) Ezt a Felcsuti Csüngőhasú mondta, nem Pokorni.
Normális országban csak hátra kéne dőlni és élvezni hogy csinálja ki magát a Fidesz maffia, de hát egyelőre ez csak scientefiktión :-((

De simán el tudom képzelni, hogy eccer az MDF sorsára jutnak és mondjuk 10 év múlva nem lesz Fidesz nevű párt, mert széthullik.. Max a szegedi csillag egy futkosója lesz a zsargonban Fidesz/ fityisz /Felcsút/ Lendvay Avenue
@Gábris szomszéd: Na addig mégse jussunk már el, hogy az együgyű zavarja a népeket elfele!
@miva?: tudom, és agy nélkül is van élet, példa rá a fideszelit és droidjai
@Bona Fides: ne reménykedj, inkább habonyosodni fog a fidesz. egy cinkes kommentetet idéznék, hozzá képpel:

misztergGazda Albert

"Azért az ne feledjük, hogy egy van mi örök, a változás, és hát a "ház és elnök úr" igen sokszor váltott már "rőzsét" azelmúlthuszonötévben. Talán 2015-ben is majd igazodik az aktuális divathoz:"

i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--IGpFZwX4--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/bmimtbnxx2nvy2tmxqvd.jpg
@CsekklisztNo.10Reloaded: egyezzünk ki az erszényes ördögben, jóóó? Ezekről a harácsgépekről ez ugrik be nekem.

hu.wikipedia.org/wiki/Ersz%C3%A9nyes_%C3%B6rd%C3%B6g
@Bona Fides: NA!! Még hogy jó családból..

Azért mert most Pokorni ilyet mondott ne feledjük AKASZTÓS (kivégzős) SZÖVEGET Ő mondott ELÉBB, anno o volt a keményszájú Lázár! 2002-ben meg Orbánt is menesztette volna.

_____
mno.hu/migr/pokorni_gyurcsany_bukasahoz_vezethet_az_ep-valasztas-339247

Szerinte a következő hónapok és évek sorsfordítóak lesznek Magyarország számára, a tét az, hogy sikerül-e megállítani a romlást és a pusztulást, és sikerül-e új irányt adni Magyarország fejlődésének.

Ha lesz elég hit, erő, bölcsesség, akkor sikerülnie kell – tette hozzá. Pokorni Zoltán beszéde végén idézett Petőfi Sándor Dicsőséges nagyurak című verséből:

„Dicsőséges nagyurak, hát hogy vagytok? VISZKET-E ÚGY A NYAKATOK egy kicsit a nyakatok? Új divatú nyakravaló készül most SZÁMOTOKRA... nem cifra, de JÓ SZOROS.”
_____
@miva?: Te is mehetsz utána nagyarckám. :)
Sajnos a válaszbajnok Gábris elzavart :(

Mennem kell :(

Sajnálom, tényleg.
@Gábris szomszéd: Azért olvashatom a kommenteket, vagy a gépet is kapcsoljam le?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Jo, csak a fejformára utaltam, de a hiéna akkor is ragadozó, falkában az oroszlánt is legyőzi, ami "egyfajta" bátorságra vall...

KK: azért egy kis úrimuris nemzeti fajvédelem (ne nevezzük antiszemitizmusnak) mindig jól jön, persze elismert közoktatásügyi miniszter volt, de nekem ez olyan mint a Szél Kálmán (terv), hogy valójában a szakmán kívül senki sem tud róla semmit, igy tökéletesen el lehet ilyen nekem mögé bujtatni az oktatás szervezését es a Bokros, akarom mondani Matolcsy pogramot, v Hoffman destrukciot, nehogy már nevén nevezzük a gyereket...

Mindjárt megnézem vekerdyt:-))
@Spániel:
Én Tazmán Ördögnek ismertem ezt a kis szörnyet !
Nem alkuszom :-)))
Azért én 200 perc nettó válasz után könyörgés de nem válaszolás után visszavennék. Igaz, nekem konzervatív a neveltetésem :P
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nem foglalok állást, de Rogán kiköpött fehérkezű gibbon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez a Lázári két mondat nagyon tisztán fogalmazott:

„Nem ismerem a személyes viszonyait, és nincs is közöm a privát életéhez. A Fidesz érdeke, hogy mihamarabb tisztázódjon a szerepe és a helyzete.”

Ércsed magyar!

Nincs közöd a mások magánéletéhez, de a fidesznek érdeke, hogy mindenről tuggyon!
Ez megint egy újabb gumicsont. Mert nem az "urizálás" a fő baj, hanem a LOPÁS! Az, hogy miből urizálnak?!
Ha a lopott szajrét láthatatlanná teszik, és nem urizálnak nyíltan, akkor az már nem is baj?! A gátlástalan mohóság lesz a vesztük.
Mennyi pénze lehet a milliárdos munkanélkülinek, ha ilyen arrogánsan lóbálja a Guccikat? Közben meg adja a jótanácsokat I. viktátornak, meg a kósarogánlázároknak, hogy mivel etessék be az eccerieket.
Azért remélem utoléri őket egyszer...majd a népítélet.
Addig is mocskos, utolsó, becstelen, sötét gazemberek! Felőlem felfalhatják egymást elevenen.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Matolcsy meg a piros pöttyös nagy faszú a búvár zsebkönyvből? :D
@egy igazi Ténytár: "2002-ben meg Orbánt is menesztette volna."

Valamit talán megérzett a jövőről?
@AKIsTUDATLAN: Nem a guccsi a drága, hanem a két badigárd. Csak halkan súgom :D
@CsekklisztNo.10Reloaded: és a nagy erszénye, az neked smafu?
Erszény is meg ördög is, ez nálam bejön.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Vekerdy: igen, köszi, régebben olvastam....
Mit is tudnék én hozzátenni ehhez... Úgy kerek, ahogy van
@CsekklisztNo.10Reloaded: "annak "LE FOGJUK VÁGNI A KEZÉT" - fogalmazott a Fidesz politikusa, hangsúlyozva,"

Nekem most Kövér a "kedvencem" a Lányomnak mondom, menyem is értsen belőle-beszédben. Azt mondja a minap valami tévében erre a luxus-párbajra:
- "Remélem, minden fideszes társam tisztességesen szerezte a vagyonát ..." -egyből elvörösödött a feje, látszott, hogy rájött, milyen hülyeséget mondott. :)
@Spániel:
Nem smafu, adottság, arrafelé Down Under, ez a gyerekszatyor nagyon divatos. Akkor lett nekem kedvenc, amikor meghallottam hogy tud üvölteni. Velőtrázó !!!

De a legagresszívabb kis erszényes szörny a koala, cukinak néz ki, de egy nagy genyó!!!! Igy van az, ha be van kómálva egész nap az eukaluptusztól, oszt megzavarjàk.... Valami baj lehet ezekkel az erszényesekkel, nem? Vagy lehet h csak annyi, hogy köztudott az ausztrálok egész nap fejjel lefelé lógnak a Földbolygón es fejükbe száll a vér??
@Spániel:

Szerintem meg a Lázár attól sokkal dörzsöltebb, hogy hagyja magát kicsinálni, és ha kell még a főninek is keresztbe tesz. Azért ő dolgozott lenn is, és tudja mi a dörgés.
@miva?: Nekem már a guccsi is nagyon drága.
V.ö. éhező gyerekek.
@miva?: Nekem bőven elég, ha azt a tiszteletet adod meg, amit magadnak is elvársz. :)
@miva?:
Ok, legyen gibbon!! Enyveskezűt mondtál??
@miva?: Készülj inkább az Úrjövetre. :)
Azért havi nettó max 2millióból 10 év alatt milliárdossá válni olyan tehetségre vall, ami mellett nem mehet el a pénzügyi világ! Ha mind az összes 240 milliót megtakarítja az ilyen, és beteszi a legnagyobbat fizető kockázati alapba 10 évre előre a legelső hónapban, akkor pont elérhető a csodás gyarapodás. Nincsen itt semmi látnivaló, csupán az derült ki, hogy miközben napi 25 órát a köz érdekében dolgozik a lelkem, még ráadásul uzsonnaszünetben ő a világ legjobb befektetési bankára is :D
@CsekklisztNo.10Reloaded: A hiéna dögevő is, nem?

Klebersberg a numerus clausust is támogatta.
Amúgy Bartus (József A., Móricz és mások) szerint a keresztény-nemzeti, úri Magyarország-mételyt kellene irtani a magyar népnek, ha újabb ezeréves jövőt akar magának. Ezért kifogásolom Vekerdy szavait (bár tudom, hogy elvesztette családtagjait a Holokausztban). És mit tett azért, hogy elkerüljük a közelgő katasztrófát? Pl. az SZDSZ oktatáspolitikusaként támogatta, hogy minden magyar érettségiző kapjon egy példányt az Alkotmányból?
Nemcsak a bolsevizmus ellen kellett volna jajgatni, hanem a csatornából előmászó mélymagyarokat se kellett volna "dajkálnia".
@Gábris szomszéd: Az én bizalmamat elnyerni nem kell, elveszíteni meg lehet. Esetedben ezen túl is vagyunk. Majd szerinted kérdésenként 200 percet az életemből arra áldozok, hogy méltóztatsz-e saját véleményt mondani vitás kérdéseink epicentrumáról? Nem érdekel mostantól. Ennyi történt. Ez maradhat a saját hatáskörben eldönthető dolgaim között?
Köszönöm :D
@miva?: Kérdés, hogy kiket utalunk be oda egy kis táborozásra? :)))))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
:-)) nagyon nehéz lehet neki, ott van őstulok, akarom mondani őskoleszes, talan ő a Fidesz Marosánja, azaz hithű kommunista, erre jön ez a sok technokrata ingyenélő, a Főnit lenyúlják, simaképű, elvtelen szarjankó percemberkék, akik őt os ugyanolyan senkinek nézik (mert nem ő osztja a pénzt), mint akiket ő szívből gyűlöl, azaz Lacibá' meg kell, hogy hasonuljon, és csak azért tartják, mert benne is él a szoci, amik, haladás, stb elleni gyűlölet. És még meg sem fizetik, csak játszhatja a csendőrbohócot a parlamentben, odaadták neki, hogy kussoljon. Csoda, ha nem jár ő is dilidokihoz !!
@látjátok feleim szümtükkel: szerintem is fog ő még meglepit okozni.
Az nem lehet, hogy egy ilyen hidegvérű kígyó, mint jani, aki különböző seggeken át fúrta fel magát a mai hatalmáig, csak úgy hagyná magát lepöccinteni.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Van személyes kapcsolatom. Mondhatom, hogy nála igazán ül az "elméleti szakember" kifejezés, különben a sajátja hogyan lehet ennyire izé....

Amit ír, azzal viszont - dacára gyermeke kétségbeejtő izé.... - 100%-ig azonosulni tudok.
@egy igazi Ténytár:
"Szerinte a következő hónapok és évek sorsfordítóak lesznek Magyarország számára, a tét az, hogy sikerül-e megállítani a romlást és a pusztulást, és sikerül-e új irányt adni Magyarország fejlődésének."-jájj, először(felületes olvasás) azt hittem, mostanról van szó, és ez a tétje a mostani tüntetéseknek.
Na, de ha ez a Gyurcsány ürdöng idejibe vót, akkor hová süllyedtünk azóta?
@miva?: Nem a bizalomról van szó hanem az alapvető tiszteletről, és arról, hogy nem magas lóról beszélgetsz. Amúgy nem tudom minek emlegeted ezt a 200 percet, amikor válaszoltam neked minden lényeges kérdésedre.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Hiéna dögevő is. Ez igaz.

KK támogatta a numbers clausust, de neki az antiszemitizmus "csak" úri passzió volt.

Igy van, Bartusnak, Adynak, Márainak, Kertésznek igaza van. Hozzáteszem, nem a kereszténységgel van magával baj, hanem rk nemzetiesitett megszentségtelenítésével.

Nem tudom Vekerdy miket nem tett, de sokat tett az "alternatív" szemlélet meghonosításaért es intezmenyesiteseert, ezt neked nem is kell mondanom. Az EMBER beszél belőle, ÉRTI a gyerekeket, mert érteni akarja őket és SZERETI őket. Ennyi :-)))
Egyébként hogy világos legyen a dolog:

2010-ben volt egy stratégiai döntés, ami értelmében előszöris elfoglalják az összes pozíciót, kifizetik a 8 szűk esztendő hőseit, majd sztem azt gondolták, hogy élhető országot építenek. Ezzel szemben az első 4 év rutinja szokássá lett náluk, és most riadtan nézi az egyébként nem kevés normális elvtárs, hogy nem lehet építeni, hiszen mostantól minden hónapban türelmetlenül várják az épp lopott részletet világpolitikai, gazdasági helyzettől függetlenül. Közben főni is tovább bolondult, szóval nem lennék most fideszes potentát semelyik oldalon.
@Gábris szomszéd: Szórakoztató 1 meghibásodott artuditu,nem vagy autentika annak megítélésében ki is itt a hülye.,próbáld a rebootolást.
@Gábris szomszéd: Ha válaszoltál, akkor nincs miről beszélnünk, ha nem akkor meg nincs miről beszélnünk. Én csatlakoztam a ménsztrím áramlathoz veled kapcsolatban. Hagyjuk egymást békén.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nem fejtem ki. Nem akarok sározni azonosítható embereket.
@miva?: Már leírtam múltkor is, hogy nagyon kedvelem a pasast, megvan majdnem az összes könyve, tanított is. De, mint a többi antropozófus, nem tud kijönni ebből a bolsevizmus maga az ördög szüleménye-zsákutcából (és a fasizmus "csak" ennek kistestvére).
Az lehet, hogy a bolsevizmus ördögi találmány, de abban igazat adok Bartusnak, hogy a katolicizmus sokkal előbb volt államvallás, és kötelezővé tett ideológia.
Lehet, hogy Lenin egyszerűen a Vatikánt másolta, csak kicserélt mindent vörös csillaggal meg Marx jelszavaival?
@jöttem: ó rám már felfigyelt egy jövendő Habony...de nem lett belőle semmi:)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Nem vagyok szakember. Én Stalint meg Lenint olyankor olvastam, ha rejtőt már nem volt kedvem ezredszerre a kezembe venni. Jókat röhögtem, és máig használom a tanultakat, ha hisztérikus röhögést akarok kiváltani a környezetemből.

V. viszont írásaiban nagyon emberi. Ő egy olyan tudományt művel, amit mi nem is szeretünk tudománynak tekinteni, pedig bár embrió állapotában szemlélhetjük, mégis az járulhat hozzá leginkább az életminőségünk javulásához. Én amolyan sámánnak tartom a hasonló embereket, akik maguk sem tudják hogyan, de nyilván végtelen bölcsességgel és empátiával felvértezve mégis előmozdíthatják a fejlődést.Ebbe rengeteg tévedés belefér, elég egy használható igazságkezdemény.
@Penivaldes:

Nem baj. Majd jön a következő. :)
@CsekklisztNo.10Reloaded: Igen, bocs hogy ezt most nem hangsúlyoztam ki. Az alternatív szemléletért tényleg nagyon sokat tett, erre én is fölhívtam a figyelmet múltkor. De az elméleti szakemberséget én is megfigyeltem nála, bár sokat fejlődött az évtizedek során e téren (önmagához képest), ahogy kiveszem a beszédeiből.
Pl. múltkor elemeztem, hogy a bolsevizmust az Álmok és lidércekben még ördöginek tartja. Aztán egy újabb könyvében azt mondja, hogy amióta divat a kommunistagyűlölet, azóta "kősziklából fakasztott víznek" látja a kommunizmust. Azért nem mindegy ...
@jöttem: de kezdek megbarátkozni Habony hörcsögképével.)) aztán egyszer csak benne leszek a Borsban:)
@Penivaldes: Biztos nem voltál elég kihívó ;)
@jöttem: naná:) egyébként nem hiszem hogy jönne
@miva?: ez igaz, ezért nem is értem mit akart tőlem....
további kellemes vitát, és ne feletkezzetek meg Fabius szándékáról. Engem is érdekel, hogy mit gondolunk az urizáló fideszes kontra meglepetésünkre mégsem milliárdos régi arcok meccsről.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
"azóta "kősziklából fakasztott víznek" látja a kommunizmust. "
Phu, nem is értem :-(( főleg mivel idézed, hogy minden totalitárius rendszert elutasít...

Minden nagy elme tévedett és mondott hujeségeket. Szentgyörgyi szerint kilós zsákokban kéne árulni a C vitamint :-))
Bocs, ugrom, lázas lett a kiskrapek
@miva?: "Én amolyan sámánnak tartom a hasonló embereket, akik maguk sem tudják hogyan, de nyilván végtelen bölcsességgel és empátiával felvértezve mégis előmozdíthatják a fejlődést."

Csak tudod, menet közben V. is rájött, hogy sokan nagyon félreértik a szavait, ezért adta ki pl. Az és most belülről c. tisztázó könyvét a Waldorfról. Érdekes, a két másik nagy öreg (Popper és Ranschburg) nem szorult rá, hogy tisztázó kötetet adjanak ki. Talán mert nem fogalmaztak korábban sem olyan szélsőségesen, és kiegyensúlyozottabb volt a munkásságuk. Mondjuk ők közelebb is voltak az életveszélyhez gyerekkorukban, talán Vekerdy jobban burokban nőtt föl, nem tudom.
@Penivaldes:
Egyben megy a két válasz.
Nem tudom, mivel módosítod a tudatod, de gyere le a szerről! Épeszű nő nincs, aki megbarátkozna Habony képével.

"egyébként nem hiszem hogy jönne "
Így dróton keresztül nehéz ezt kezelni nálad. Megihatnánk 1 kv-t. Pesten van egy isteni kávéház. Míves kávézó. A hangulatodhoz készül kv. Ott kellene találkoznunk.
De elmehetünk a Hrabal sörözőbe is. Az a kedvencem.
Válassz! :))
@CsekklisztNo.10Reloaded: Gondolom, itt nem a diktatúrát, hanem az eszmét védi (szocializmus). Nekem itt inkább a szélsőséges kilengéssel van bajom, hogy először ráhúzza a vizes lepedőt a Kádár-kor iskolarendszerére, aztán gondolkodik, hogy mégsem lesz olyan f.sza, ha Fideszék visszahozzák a Horthy-kort ..
@jöttem: dehogynem, majd kinyomtatom, és minden reggel elmondom tekintetemet a képre szegezve, hogy szebb vagy te Árpád, mint a fiatal Jude Law! (akire egyébként egy oldal szerint hasonlítok is)
kávé, Penike nem iszik sört és társait:)
@jöttem: csajok, egy sárbunyót megnéznék!
kapjatok má össze!:))
@jöttem: Na én meg majd meghívlak a perzsa étterembe. Hozzuk tagát is ő úgyis csípi az iráni konyhát meg a hastáncos csajokat. :)
@taga20: ok, de szerintem nem lennénk szép látvány, legalábbis én nemm, jöttem biztos az
@Gábris szomszéd: Szánalmas vagy elemi logikai panel nélkül artudituka,csak gyenge terelésre futja az áramköreidtől.
@egy igazi Ténytár: Tényleg mondott ilyet, de attól még jó családból való gyerek, nem egyik utcasaroktól a másik csűrsarokig ért a gyerekszobája és még ért is valamihez.
Ja! És nem lopta szénné magát.
Ez a többiekről egyáltalán nem mondható el. Eszméletlen figurák kerültek előtérbe a Fideszben. Régen ilyen arcok csak az mszp-ben voltak, ezért is utáltam őket. Erre mit kell megélnem?!?
A Fidesz is ilyeneket tol a képembe.
Fúúúúúúúúúúj!
@CsekklisztNo.10Reloaded: Lepattanhatnátok már arról a helyes kis állatkáról. :(
@Penivaldes: majd a végén megmondom, hogy ki volt a jobb. persze, aki jobban térdel:)))
@Bona Fides: ako önnek is köszönhetjük a kétharmadot? mészároslörincet? stb.? köszönjük!!!
@AKIsTUDATLAN: Nyugi! Ez a fajta sötét barom nem bírja ki, hogy ne tegye ki az ablakba a lopott szajrét.
Ráadásul, ha rákapnak, egyszerűen kényszerré válik és nem bírják abbahagyni a lopást. Tömik a pénzt a pofájuk mögé, mint a hörcsög, akkor is, ha már belefulladnak.
Annyi eszük van, mint egy marék molylepkének.
@taga20: Ha el tecett volna olvasni, láthatná, hogy a kétharmadban már ártatlan vagyok. :)))
@látjátok feleim szümtükkel: Szerintem is a Lázi fogja kinyírni a főnit. :)
@miva?: Az asszony fizujából élnek, na!
@Gábris szomszéd: halgass civil rádiót, kiváló orosz zenét nyomnak.

ha már muzsik lettél, szedj del egy kis pozitívumot is
@Penivaldes: valamilyen kolostori kórus nyomja, nagyon jo
@Bona Fides: na jó, megbocsátok:)
de egy öngyilkos merénylet a minimum, mondjuk lézerdzsonival vagy vityával!
@taga20: Leginkább az érné meg, ha két legyet lehetne egy csapásra.

De sajnos nem vállalhatom, mert "neveletlen" :)))) gyerekeim vannak.
@Bona Fides: na jó, lejjeb adom:)
ako mond aszt, hogy 2002-ben és 2006-ban sötét voltál vagy voltam.:)
@Bona Fides: a normafa az a pokorni kerületében van, ugye?...
@Habakuk000: Köszi odatekerek. Most épp nem az szól. Lehet már vége van? Na akkor hallgatok itt.

www.youtube.com/watch?v=lVr_Wsm7RuY&list=PLE79613442A2A681E
@taga20:

te mindig az élvezetekre gondolsz! :))
@Sir Bates dö Hól: Igen ott van. Ja és a rétes is nagyon jó. :)
@taga20: Dehogy voltam sötét! Én együtt jártam egyetemre Viktorkával, Tompikával, Navrával.
Ha valaki tudja, én tudom, kik ők....
Nem is léptem bele a Fideszbe pedig agitáltak.
:))))

Viszont a többit még annyira sem bírtam elviselni. Mert ugye én jól ismertem az egyetemi KISZ-titkárt is.

Meg azt is tudtam, hogy anno kiből lehetett "rendszerváltó ifjúság" és ki volt az, aki nem volt kijelölve erre a feladatra és tényleg leverték a veséjét a rendőrségen.... és még az egyetemről is mennie kellett.

Akkor még a Fidesz is más volt ám....
Az akkori SZDSZ is más volt ám (az alapítói fúrták ki belőle, így lettek a Strabagdemokraták)....
Sok minden más volt ám....
:))))
@Penivaldes: Nem próbáltad még a hastáncot?
@Gábris szomszéd: csorog a nyálam haver, majd mind teccik:))
@Sir Bates dö Hól: Igen, asszem XII. kerület, de nem járunk egy társaságba P-val és nem is arrafelé lakom.
@Gábris szomszéd: nem, de nem is akarom, csak tudtzommal a hastánc lényege nem az, hogy rázom a csipőm, hanem valami bonyolultabb, és nem a nyálcsorgatásról kéne szóljon. ez ilyen turista hastánc amit mi ismerünk...
egyébként meg semmi érzékem a tánchoz, tehát nem erőltetném.
@jöttem: hát persze! jó előtte lehet szájkarate is:))
@Bona Fides: az, a 21-es busszal lehet felmmeni, és van arra egy cukrászda, meg ilyenek.
@AKIsTUDATLAN:
D
Csak győzzük kivárni,mikor 'bacca szájba őket az elszakadt gépszíj??
@taga20: hát tőlem arra ne számíts, de jöttem...akár.:D
@taga20: Mondom tényleg meghívlak. Halat szereted? Legalsó tálad bevállalnád? :)

www.shirazetterem.hu/etlap/halak/
@Gábris szomszéd:

meglátjuk, penivel mennyi ideig tart a lelki élet. :))
Ez erőtlen írás egy varánusz harapásához képest.
@Bona Fides: nagyon egy húron pendülünk.
"Akkor még a Fidesz is más volt ám....
Az akkori SZDSZ is más volt ám (az alapítói fúrták ki belőle, így lettek a Strabagdemokraták)....
Sok minden más volt ám....
:))))"
ez igaz. de visszasírom a tíz évvel ezelőtti szdsz-t:)
mindig rájuk szavaztam:)
@Penivaldes: én imádok táncolni de közben marhá-
ra zavar a zene:D
@Bona Fides: "Meg azt is tudtam, hogy anno kiből lehetett "rendszerváltó ifjúság" és ki volt az, aki nem volt kijelölve erre a feladatra és tényleg leverték a veséjét a rendőrségen...."

Egyszer olvastam egy kommentben, hogy állítólag Orbánra külön ügynök vigyázott, mikor tüntetni mentek.
Bocs, hogy kíváncsiskodok, de ha neked Ungár, Fodor stb. voltak a kedvenceid, akkor 2006-ban még miben bíztál?
@Penivaldes: "de jöttem...akár.:D "
na alakul ez a dolog!
bakker, és nem is a szopásra gondoltam:)))
húgi te fejlöcc:)))
@Gábris szomszéd: Igen. :) Meg is nézem gyorsan. :)))))
@Penivaldes: írsz, írok. egyeztetünk. februárban nem jó. ezt már tudom.
@Gábris szomszéd: persze be, de 15ezret még hastánccal együtt se fizessé nekem.
mikor megyünk?:))
nem tarhálok, az én részem én fizetem!
@ornagy50:

majd kikapcsoljuk :)))
@taga20:

hö! ott térdelek, ahol akarok. ne csináljatok nekem fakultatív programot! :))))
@ornagy50:
Hi darling! Gellért-hegy magasan terülsz el?:)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Az már a kezdetekkor nyilvánvaló volt számomra, hogy a rendszerváltó ifjúság minden pártban az MSZMP-tagság genetikai utódja.
Két-három ciklus után az is nyilvánvalóvá vált, hogy váltópárti garázdálkodásra rendezkedtek be (most mi lopunk, majd aztán ti loptok).

2006-ban abban bíztam, hogy ha az MSZP-SZDSZ-t sikerül agyonverni és a Fidesz-KDNP túlnyeri magát, akkor már csak ez utóbbit kell elhajtani a véres gecibe.
Látszott, hogy a maszop KO, a második körben már az LMP-re szavaztam, hogy megmaradjon csírának. (Nálunk a második körben már el sem indult a maszopos, fidesz-jobbik-lmp kombó volt a szavazólapon.)

Ma is abban bízom, hogy ki lehet picsázni a Fidesz-KDNP-t és végre meg kellene csinálni a rendszerváltást, ami 25 éve érdeklődés hiányában elmaradt.

Na, ccakát, megnézem a belinkelt filmet. :))))
@jöttem: Ja-ja!Itten valák a Kettes mellet.
@Bona Fides: Igazából arról szól, mennyire le volt zsírozva a gengszterváltás. :)
@ornagy50: Kettes?
@taga20: Most már nem sok idő van az ünnepekig. Valamikor januárban? Mit szólnál az operás tünti után? :)
Ha már filmezgetünk, azt hallottátok hogy már elkészült ennek is a második része? :)

film.indavideo.hu/video/f_argo
Látom, hülye vagyok, a 2010-es választásra emlékeztem vissza. :))) 2006-ra meg már nem is emlékszem, csak arra, hogy elképedtem Fletó újrázásán. :))))
hehehe:
nepszava.com/2014/12/velemeny/para-kovacs-imre-fullba-a-kretent.html
„A Dolce and Gabona frakció a csúcsra jutott, elrabolt földek, százmilliós házak, luxuskiegészítők, Rolexek és Gucci-táskák, belül meg a végtelen morális üresség és a leküzdhetetlen bírvágy. Egyre nagyobb baromságokat nyilatkoznak, egyre kétségbeesettebben magyarázkodnak, de a gőg megmaradt, a felkapaszkodott senkik tipikus gőgje. Aztán majd az első észbe kap, és elhagyja a süllyedő hajót. Onnantól lesz csak szórakoztató ez a végjáték igazán."
@Bona Fides: "'Látom, hülye vagyok, "
na jó, nem vitatkozom veled! igazad van:))
@jöttem: Nem ismered a régi mondást? :)

"Amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére!"

Vagy már a fideszesek milyen komcsik voltak listára sem emlékszel?
@Penivaldes:
Értem. Kedden megyek haza. Aztán látom csak, miben érek el az elkövetkező 2 hétben.
@jöttem: majd megbeszéljük, de szerintem max január, tudod elég összevissza élek.)
@Gábris szomszéd:

Én a rendszerváltás utáni fideszre emlékszem. Akkor még volt arcuk. Radikálisak voltak. Szerethetők.
@ornagy50:

Nagy a zaj? Itt 3 percenként elrepül felettem egy gép. Szép időben látom a Lufthansák kék hasát.
@Penivaldes:

Nem minden része az. :)
@jöttem:
Jobban hangzik az, mint a Vecsés... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ezt most nem értem.
Vecsésen káposzta van.:))
@Penivaldes:
Január, Peni. Januárba valahogy beszorítom azt a kv-t. Szenvedsz, feleslegesen. Ezzel az erővel jól is érezhetnéd magad.
@jöttem: Csak ha párásabb a levegő.
@jöttem: jól is fogom. kemény leszek és kegyetlen és kitalálom a bosszúm.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Már kigugliztam. Az a vicc, hogy a közelben laktam 2 évig. Az erkélyen üldögélve néztem a landolásra forduló gépeket.
Ha belegondolok, mostanában repterek közelében találom magam.
Miért van ez???? :))))
@ornagy50:
Ha nagy a köd, mindig szólok felfelé: Csak óvatosan fiúk! :))
@Penivaldes:

Halleluja! Ez a jó irány, el ne téveszd!:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Pontosan. Ahogy idősödöm, úgy látom meg az összefüggéseket.
@ornagy50:
Légnyomás, oldalszél, hőmérséklet?
Alaposan.... :)
Mostanság mivel repülsz?
@taga20:

elégedett akarok lenni. sem szép, sem okos, de még boldog sem. elégedett.:)))
@jöttem: ugyanazt fogom velük csinálni amit ők velem. szenvedjenek csak.
@taga20:
Ellenben veled!
Ráadásul szerintem a sörben sem olyan ígérgetős... gondolom én... :)
@jöttem: az elégedettség, nem a boldogság előszobája?
@Penivaldes:

az nem a te műfajod. lelkiismeret furdalásod lesz az első eset után. aztán újra szenvedni kezdesz.
érezd magad jól! csak úgy magadtól.
különben sem vagy szerelmes, csak vágyakozol.
az két különböző dolog.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: na bejelentkezett, habony boli, a szájkarate feketeöves lovagja!:)))
@taga20:
lehet.
de permanens boldogság nincs. viszont hosszantartó elégedettség létezik.
@jöttem:
Vagyunk ezzel páran így... Mi lenne, ha narancsbolsi agyhalottaknál is ez előferdülne?
@taga20: szívesen megnéznék közetetek egy kis isapbirkózást...
@taga20:
SÖR! Még emlékszel?
Neeee... Usse hiszem...
@AKIsTUDATLAN: "...hová süllyedtünk azóta?"

Dekistudatlanvagy! Hát hová sülyedhettünk volna, ha nem a menyországba. Tudod mi mindig jobban teljesítünk, és egy fideszes főokos szerint negatívan is növekszünk.:D
@jöttem: ha meg besötétedik, ako meg aszt, hogy kapcsoljátok fel a lámpát?:)))
ja és csak alapjáraton, ezerrel!
@Penivaldes:
Az cica max.veled-tagával. Más verzió nem érdekel! Persze indulhatsz egy szál sárban...
@Penivaldes: aszt vágod, hogy smitpali vagy?:))
szép estét!

volt már ez?

Para-Kovács Imre: Fullba a kretént

Egyre ízléstelenebb és döbbenetesebb a Fidesz végjátéka, de ez már csak ilyen műfaj, egy vezér sohasem veszít, legfeljebb beáldozza beáldozható katonáit is, akik történetesen egykori barátai, a házelnök és a XII. kerületi polgármester, de ha győzelemhez erre van szükség, akkor holnaptól a Kossuth téren szárad a bőrük, nehogy már ilyen apróságokon múljon a nagy végső izé, mint barátainak elárulása.

A Nagy Végső Izé végre körvonalazódik a magyar lakosság előtt, mert mára nem csak a kifinomult politika fanok tudják, mi készül itt, hanem az RTL Klub nézői is megsejtették, hogy nem lesz nekik annyira nagyszerű Magyarisztánban, ahol a korlátlan hatalmú elnök mondja meg majd, hogy születésnapján hány fekete kakast kell feláldozni.

Nem véletlenül említem az RTL Klubot, mert mi leszünk az első kereskedelmi tévé által felszabadított nép, hiszen a reklámadó bevezetése óta az említett csatorna keményen beleállt a meccsbe, mint Deutsch Tamás a drogháborúba, és immár vidéken is hallani arról, hogy ezek lopnak, mint a güzü.

A legnagyobb gond az, hogy még a bukás közepette sem képesek abbahagyni a közvagyon eltulajdonítását, gyakorlatilag már vezetőszáron vannak, de még kilopják a bámuló óvodás szájából a nyalókát. Reflex ez, hosszú orvosi kezelés kell majd, hogy kikopjon, vagy valami olyan hely, ahonnan nincs mit lenyúlni.

Nyilván önök előtt sem titok, hogy a Fidesz első generációja is komoly pénzeket halmozott fel, nem ugrottak félre, ha estek a százmilliók, nem voltak szentek. Csak akkoriban még az volt a szokás, hogy a lopott milliók külföldi bankszámlákon landoltak, megvolt a ház, lehetőleg nem a legdrágább kerület legdrágább utcájában, hanem valahol vidéken. Legyen biztosítva a család megélhetése nagyjából 3010-ig, aztán legyen jó minőségű a télikabát, de ne forduljanak meg utána az utcán, legyen jó a kocsi, de ne legyen az elején egy kitömött egyszarvú. Ilyen elveket vallottak és vallanak a Fideszben maradt alapítók, röhögnek is rajtuk az új fiúk. Mint amikor a hetvenes évek öreg gengszterei fogták a fejüket az új nemzedék láttán, amelyik már képtelen volt visszafogni magát, és nem csak maffiózó volt, de annak is akart látszani. Tönkre is vágták az amerikai maffiát a divatmajom bohócok, már semmi sem a régi.

De egy biztos: még ma is golyót kapna a fejébe az, aki a nagy gyémántrablás másnapján nercbundát venne a feleségének és jachtot magának, mert vannak bizonyos határok. Nem lehet fullba tolni a kretént, ha egy kormánypárt és a kormány úgy lop, hogy az még Amerikában is látszik, akkor ott valami gond lehet a konspirációval, hogy finoman fogalmazzak.

Mindez persze jól jön, jókor jön, a kleptomániás Fidesz-vezetőség és holdudvar még ma is azt hiszi, hogy mindent meg lehet úszni, és sohasem szabad elfelejteni, hogy a párt házi főügyésze is a veteránok közé tartozik, nem mai csirke, és csak arra vár, hogy Orbán csippentsen a szemével.

Orbán azonban nem csippent, megoszt, és egyelőre uralkodik, mintha még tetszene is neki ez a belharc, a Vezér hátradől, és a fotelből nézi, hogy egymást ölik a beosztottak. Győzzön a legjobb, elvégre sem Kövér vagy Pokorni, sem a másik klán, a Habony, Rogán, Lázár-féle sem kérdőjelezi meg a helyét a csúcson. Egyelőre.

Egészen olyan ez, mint amikor a kifakult rakendroll sztár kicseréli a zenekarát, a basszusgitáros már harminc évvel fiatalabb nála, a dobos meg negyvennel, aztán valamikor összenéznek a háta mögött, és felteszik a nagy kérdést: miért is viszi el a teljes gázsi felét ez a zombi, amikor nélküle is baromi jók vagyunk?!

Kövér kijelentette, hogy semmit sem fog reagálni Lázár János támadására. Ez a következőt jelenti: Kövér László nem üzenget a sajtóban, nem nyilatkozik még a szolgamédiának sem, hanem összeszedi embereit, és matracokra vonul, a Keresztapa klasszikus tanítása szerint. Lehet, hogy Lázár most erős, de mivel rendkívül buta, ezt az erőt nem tudja normálisan felhasználni, hiszen máskülönben sohasem rontott volna rá nyilvánosan a párt nagy öregjeire, hanem a színfalak mögött kinyírta volna őket. Egy ilyen interjú, amit a Figyelő című lapnak adott, semmi másra nem jó, mint a szavazótábor elbizonytalanítására, és gyors válaszcsapásra. Főleg egy bukóban lévő kormány esetén, hiszen gyakorlatilag a fundamentalista Fidesz-hívőkön kívül senki sem marad mellettük tavaszra, ők viszont Orbánt tarják ugyan a messiásnak, azonban megijednek, ha a belharc elfajul, márpedig ennél elfajultabb elfajulást nem is tudok elképzelni. Esetleg ha Kövér László a Parlament előtt leköpi Habony Árpádot.

folyt. köv
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

ők is elégedettek. csak másképp.
nem rosszak ők boli. nem mind. a többség meg van vezetve.
az a vicc, hogy ugyanezt gondolják rólunk.
ennek sosem lesz vége???
A Dolce and Gabona frakció a csúcsra jutott, elrabolt földek, százmilliós házak, luxuskiegészítők, Rolexek és Gucci-táskák, belül meg a végtelen morális üresség és a leküzdhetetlen bírvágy. Egyre nagyobb baromságokat nyilatkoznak, egyre kétségbeesettebben magyarázkodnak, de a gőg megmaradt, a felkapaszkodott senkik tipikus gőgje. Aztán majd az első észbe kap, és elhagyja a süllyedő hajót. Onnantól lesz csak szórakoztató ez a végjáték igazán.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: emlékszem bakker, emlékszem.
küldjé nekem egy címet és a tagajézuska megbüntet valamivel:)
Franciaországnak nincs oka, hogy adja át a Mistral-okat Oroszországnak
Franciaországnak nincs oka, hogy adja át a Mistral-okat Oroszországnak

© Archív fotó: RIA Novoszti/Grigorij Sziszojev

Pillanatnyilag Franciaországnak nincs oka, hogy átadja a Mistral-okat Oroszországnak – mondta Francois Hollande francia elnök.

Szerdán a DCNS cég bejelentette, hogy az orosz legénység elhagyja a Vlagyivosztok helikopter-anyahajót, ahol a tengerészek képzésére került sor.

Franciaország Oroszország rendelésére építi a két Mistral-t. Az egyik helikopter-anyahajó készen áll átadásra, de az ukrajnai helyzet miatt Franciaország felfüggesztette átadását.
Nagyvilág, Mistral helikopter-anyahajó, orosz-francia kapcsolatok, átadás, Politika

Megosztom:

Kommentárok
Teljes szöveg: hungarian.ruvr.ru/news/2014_12_19/Franciaorszagnak-nincs-oka-hogy-adja-at-a-Mistral-okat-Oroszorszagnak-1166/

EZEK SZERINT EGY KÉTOLDALÚ SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSE FRANCIAORSZÁGBAN KIZÁRJA ANNAK TELJESÍTÉSÉT ?????
BAZD MEG HOLLANDE ! DE NAGY BAROM VAGY ! :o)
@taga20: segitség...itt van egy plagizált dolgozat mellettem..
aki pedig nem tudja megnézni élőben, hogy miként öltöztették ünnepi díszbe a magyar városokat, azok gyönyörködjenek itt:

offforever.blog.hu/2014/12/19/karacsonyi_korkep_magyar_varosokban
@Penivaldes: még mindig jobb, mitha egy műbráner lenne melletted:))
@taga20:

ilyen vagyok, taga. érezni tudok a legjobban. átérezni, együttérezni stb.

rád is szoktam gondolni. ahogy állsz az esztergapad mellett és hegeszted a guminőket.
magamban mondom: ne nézz bele a hegesztésbe!

bolira is gondolok, hogy jó billentyűt üssön le! nehogy még egyszer kelljen kezdeni a vírusirtást.
HMMMM.......ÉS HA FENTI LUXUSZOSAKNAK ZÁROLJÁK AZ ÖSSZES FELLELHETŐ (MERT FELLELHETŐ ! :))) BANKSZÁMLÁJÁT, AKKOR KÉNYTELENEK LESZNEK MAJD A SZAKMÁJUKBÓL MEGÉLNI ????? :o)
@jöttem: huh! lelki lola feeling kapott el? tagának elég, ha azt kívánod, hogy sohase lyukadjon ki a guminője. méghogy spermanens boldogság.
"Én nem látom, hogy olyan nagy elégedetlenség lenne"

www.youtube.com/watch?v=S_EWMSm5WFo#t=43
Igaz h a fideszesek parádéznak, de azért ugye Kóka úr vityillóját és helikopterét sem felejtettük el?
@kvadrillio: mi a fasz van veled? na mesélj! leeresztett a guminőd? megértelek:)))
@kvadrillio: Szerintem a Kozmában a seggnyalást nem fizetik túl jól.
@taga20: hát, de csak egy fokkal:))
na jó benne vagyok
@taga20: Ínhüvelygyulladást kapott az ötcombú asszony. :-))
@Bona Fides: "Ma is abban bízom, hogy ki lehet picsázni a Fidesz-KDNP-t és végre meg kellene csinálni a rendszerváltást, ami 25 éve érdeklődés hiányában elmaradt."

Igaz, igaz, mintha magam mondtam vóna.:D
Jó estét!

Csak egy kérdés erejéig ugrottam be.

Mit jelent, hogy most már orrba-szájba perekkel fenyegetőznek mindenkivel szemben, aki bármilyen kritikát is megfogalmaz velük szemben?

Üdv
Szép estét!
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: nem! meg mészarolörinc egy csilliárdját se! folytassam, te fasz?
ne fikázzátok a habonyt, GONDOLJATOK BELE, MILYEN TANÁCSOKAT TUDNA ADNI ORBÁNNAK EGY KÍNAI ÖLTÖNYBEN...PLÁNE CIPÓBEN ! :o)))
@kvadrillio: GUCCSIVAL IS ágrólszakadt kreténnek néz ki szegény....hát még kínaiban.....:)
A GYurcsány kormányban két milliárdos vót.
Egyik a Kóka.
rtl.hu/rtlklub/hirek/hatter/cikkek/105086

Mondjuk mostanság mintha több milliárdos lenne a kormány felé.
@taga20: na, erre danyolta menyhárt jenő, hogy mealázó, durva szerelem. de tudom, tapasztalatból beszélsz. éppen kiadót hallgatok.
@parti_giano: :DDD

"sohase lyukadjon ki a guminője"

akkor ez kell neki, ez maximum reumás lesz! :)) (az első videón kb 7 perc felé látható...)

offforever.blog.hu/2014/12/16/tehetsegek_770
@taga20: Anyádat, mert nem köpött ki téged! bazz én csak azt mondtam h azért a másik oldanál is előfordult ez. Erre rögtön így kell reagálni, te kis senkiházi?
@fzs.1933: "Mit jelent, hogy most már orrba-szájba perekkel fenyegetőznek mindenkivel szemben, aki bármilyen kritikát is megfogalmaz velük szemben?"
- Azt jelenti, hogy megijedtek.
@parti_giano:

hangulat, dzsánó. vízjegy vagyok, vannak hangulataim. a spermanens boldogságot megjegyeztem.:))
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

értem. De nem csak én érzem, hogy ez nem normális?!
@Penivaldes:

akkor nézd meg, mik az erősségeid és arra építs!
@fzs.1933: Persze h nem normális. Ez a kapkodás jele. Ilyenkor a perrel fenyegetőzés a legrosszabb húzás. Mert ha végül nem perel, az gáz mert akkor tudja h vaj van a fején, ha perel, akkor meg még nagyobb média felhajtás lesz körülötte.
Átgondolatlan kapkodás folyik. Az h egymásnak estek nyíltan, az még inkább erre mutat, mert eddig csendben szorították ki egymást.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

akkor most mi van? Kóla, pattogatott kukorica? :)
"'Amikor 2000 január 1-én a Szent Koronát a magyar millenniumi ünnepségsorozat nyitányaként a Parlament kupolatermébe vitték, a nemzeti ereklyét koronagondnokként Habony helyezte el a különleges vitrinben."

na, most....AKI ILYEN EGY DEZSENI HAPSI, HOGY RAJTA KÍVÜL KEVESEN TUGGYÁK AZT, HOGY EZ A KORONAŐRZŐ VITRIN EGYEDÜL....ÁLLÓÓÓ EJRÓPÁBAN...
AZ...MINDENFÉLE GUCCSIT NYUGODTAN MAGÁHOZ ÖLELHET ! MER AKI ZSENI, AZ ZSENI...UGYE !

SŐT,,,AZ ILYENEKBŐL ELÉG GYORSAN WC-MOSDÓ GONDNOKKÁ IS VÁLHAT VALAKI ELŐMENETELILEG !!!
ELÉG OLYAN ZSENI MÓDRA LEZÁRNI A WC-FEDŐT, MINT A VITRINTETŐT !
FGEDŐ !...FEDŐ !..HÁÁÁÁ NEM ECCERŰŰ ??? :)
Azért Lalika egyre inkább szét van esve... Szegénykém!

youtu.be/Rm1KIq6LHQI?t=56s
@Penivaldes:

kigugliztam. van ilyen kifejezés. :)))
nézd meg, hogy mi a csillagjegyed erősségei! arra építs!
@fzs.1933: Na meg Lázár ellen kezdenek sokan lázongani a fideszben. Lázár gyűri maga alá az egész államapparátust és ez sokaknak nem tetszik.
Orbán egy mozdulattal elpöcköli az elhasznált embereket, ezért belülről Lázár ellenzéke elkezdte Lázárt karaktergyilkolni.
A luxusozó Lázár és a puritán Kövér közül nyilván Kövér a szimpatikusabb (Jézus hol tartunk már!)
Arról nem is szólva hogy Kövért nehezebb eltávolítani, mert ő olyanokat is tud a régi dolgokról, amiről Lázárnak halvány fogalma sincs.
@parti_giano:
ez olyan női izé. idősebbeknél, mint én, fokozottan.
csapolnak sört? milyet?
@fzs.1933: "akkor most mi van? Kóla, pattogatott kukorica? :) "
meg távkapcsoló. :-))
@kvadrillio: ezt híjják...FEDETT-FEDŐ ÁLLÁSNAK ! :o)))
@taga20:
Az előző poszt alól:
" bakker itt van batyu!!!!!!
pár nappal ezelőtt veled álmodtam.
egy stadionban voltunk, és batyu evtársat ki akarták végezni a fityeszesek, én közbe léptem, és mindketten fejbe lettünk lőve:) pech."

Te MARHA!:))))))))))))
Amúgy szevasz!!
"
168 Óra Online írása

2014. december 19.
Orbán Ráhel: Saját erőnkből boldogulunk

Nyilvános posztot írt a Facebookon Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya. Úgy gondolja, ellenzéki pártok és politikusok rajta keresztül intéztek támadást édesapja, Magyarország miniszterelnöke ellen.

Orbán Ráhel szerint férjével – aki a Közgép egyik leányvállalatánál dolgozott – önálló családjuk van, saját lábukon állnak, saját erejükből boldogulnak és a saját életüket élik. A jelenleg 15 millió forintos tandíjért Lousanne-ban tanuló Orbán Ráhel azt is leírja, hogy közgazdász diplomája van, 4 idegen nyelvet beszél, és több mint 3 évet dolgozott a szállodaiparban."

jahhhh....kiscsillag ! ilyenek állnak 3 diplomával 5 nyelvvel 5-6 éve állásért sorba a munkanélküli hivatalok előtt....CSAK AZ Ő APJUKAT NEM ORBÁNVIKTOR BÁCSINAK HÍJJÁK.
@AKIsTUDATLAN: :))

Dolce és gabona az a 21. századi úri muri.

Az is szép, amit Tollhegy ír Ráhel a saját lábán címmel: "Bárcsak látnánk egyszer, hogy a saját erőtökből boldogultok. Reméljük meglátjuk egyszer a szemeinkkel, miután apád túl van a vagyonelkobzáson, és a svájci számláit is zárolták."

Egyrészt ott van a miből telik rá? Másrészt nem tudom, nem kidobás-e az adófizetők pénzét külföldi kapcsolatépítésre fordítani? Nekem a kis Orbán naccságákról a Romhányi vers jut eszembe.

A bölcs bagoly

A tudós bagolyné tojt egy kis utódot,
de az nem lett okos, sőt inkább ütődött.
Atyja, a nagyhírű egyetemi dékán
sokat bosszankodott lüke ivadékán.
Hasztalan unszolta:
- Magolj,
fiam, bagoly!
Hiába korholta, intette,
kölkét ez csak untatta.
Utálta az egyetemet, órák alatt legyet evett.
Nem csoda hát, hogy a halálmadár-vizsgán
csak ücsörgött és pislogott pislán.
- Huss!
Rivallt rá az elnök-akadémikus.
- Szálljon egy házra,
és borítsa gyászba!
- Jó! - mondta a buta bagoly, holott
azt sem tudta, miből lesz a halott.
Rászállott a legelső viskóra,
és ott csücsült bóbiskolva.
Jobbat nem talál, ki mindent végigpásztáz,
mert ez volt a temetői gyászház.
Így lett a nagyerdő legostobább baglya,
a Huhugányos Akadémia tagja.
jeszusmari! itt még a keresztvizet is leszedi Bartus (és elképesztő, de röviden!)...

Tollhegy: Ráhel saját lábán

Ha van ellenszenvesebb az Orbán családban még Orbán Viktornál is, akkor a gyerekei azok. Mármint a gyerekei közül azok, akik eddig nyilvánosan is megszólaltak. Nem olyan jó leírni ezt, mert az ember szívesen elválasztaná a kedves vezető családtagjait, különösen a gyerekeit a vadbarom apjuktól. De ezek a gyerekek pontosan tükrözik az apjuk természetét, ami nemcsak öröklés, de nevelés kérdése is.

Orbán fia, a futballsikereket pályája elején feladó Gáspár, miután szóvá tette a sajtó, milyen jogcímén és kinek a pénzén ült a futball-vb VIP páholyában, pimasz és pökhendi stílusban oktatta ki a magyar sajtót, hogy ő nem közszereplő, és amíg nem lesz az (ez lehet fenyegetés is), addig vele senki ne foglalkozzon. Mire a tojáshéjat megigazították a fenekén, és közölték vele, hogy éppen ezért kérdezik, mi a bánatos lószerszámot keresett ő nem közszereplő létére az államfőknek fenntartott helyen, és mutatná meg, kinek a pénzéből utazott a vb-döntőre, és ki fizette a szálloda díját? Ő vagy a magyar adófizetők? A kérdés jogos, az erre adott válasz ütésért kiált.

Ha Gáspár öcsénknél van még taszítóbb Orbán gyerek, akkor az minden bizonnyal Orbán legidősebb (és láthatóan legszeretettebb) lánya, Ráhel, aki mint írja hisz az apjában, és ha nem marad meg a szállodaiparban, ő lesz a következő magyar királynő. Ezt a zsidó nevet még akkor kapta, amikor apja liberális volt, mai fanatikusai Zsidesznek hívták a Fideszt, a gyerekeit pedig a ma üldözött Iványi Gábor keresztelte. Ráhel nem először oktatja ki a magyar népet, noha eddigi legnagyobb teljesítménye az oldalán fityegő fatolvaj, akit férjül választott. Kiváló választás, a gyerek olyan cégnél dolgozik, amelyik kamionnal hordja ki a közvagyont felesége apjának jóvoltából. A fatolvaj telitalálat az Orbán rablótanya legidősebb lányának. Még esküvőjükön is elloptak egy mobiltelefont, amit DNS-vizsgálatokkal kerestek a személyzeten, megfeledkezve arról, hogy a személyzet egyszerű emberekből állt, a vendégsereg viszont címeres gazemberekből és gátlástalan rablókból, Viktor apuka barátaiból és kegyenceiből tevődött össze.

Nos, Orbán Ráhel újra megszólalt, és átvilágította magát, miután a magyar sajtó megint azt kezdte feszegetni, hogy ha az apja nem lop (ez csak elméleti feltevés, mert a strómanja is milliárdokról feledkezik meg), akkor miből fizeti a család a méregdrága svájci iskolát. Ráhel közölte, hogy “férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük”. Kislány, hát még a fatolvaj férjed sem a saját lábán áll, hanem apád tömi bele a pénzt. Bárcsak látnánk egyszer, hogy a saját erőtökből boldogultok. Reméljük meglátjuk egyszer a szemeinkkel, miután apád túl van a vagyonelkobzáson, és a svájci számláit is zárolták.

Bartus László

nepszava.com/2014/12/velemeny/tollhegy-rahel-sajat-laban.html
@kvadrillio: melyik a maradék három (mert a magyart egy kicsit töri írásban)?...
@kvadrillio: RÁHELKE...KA, SAJÁT ERŐDBŐL....., SAJÁT ERŐDBŐL....TE EGY KIS ZSÍRPACNI-HÁJPACNI LENNÉL EGY VONALAS FÜZET UTOLSÓ LAPJÁN...(NEM AKARTAM LÉGYSZART ÍRNI...:)
@Penivaldes:

te drága lélek! nem muszáj most azonnal. ráérsz.:)))
@jöttem: bár szerintem én nem vagyok bájos, és elbűvölő, sőt...sőt
@kvadrillio:
Saját erőből... háppersze.
Közben meg:
" Gyereked lábán mikor lesz új cipő?
Majd ha a tanácselnök fia rálép" - by Hofi.
Na, mi is változott??
0
Email küldés
168 Óra Online írása

2014. december 19.
Évente 300-an fagynak meg saját lakásukban

Becsületkasszát tesztel a jótékonysági Sütigyár.
Kapcsolódó írásaink

Felmérhetetlen károkat okozhat az enyhe tél
Súlyos következményei lehetnek az enyhe télnek
Óriási sor kígyózott a Blaha Lujza téri ételosztásnál

Becsületkasszát tesztelik az adventi vásárokban – írja a jótékonysági Sütigyár közleménye.

A statisztikák szerint:évente háromszázan fagynak meg, többnyire saját otthonukban. Most figyelemfelhívó akciót szerveznek és tűzifára gyűjtenek fatörzsszeletek eladásából.

....sztem....A MILLIÁRDOKBÓL SZÉPEN FELÚJÍTOTT ZSIDÓ TEMETŐKBE TEMESSE ŐKET ORBÁNVIKTOR !!!!! LEGALÁBB SZÉP TEMETŐBEN NYUGODHASSANAK.....
Na ez kéne majd Bolinak és tagának. :)

Sörgéppel árasztaná el a világot egy magyar cég

hvg.hu/enesacegem/20141219_Olcso_de_minosegi_hazi_sorrel_arasztana_e
@Penivaldes:
szerintem írjál nekem levelet, mert zavarni fogja a fiúkat, az eszmecserénk. :)))
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

na, ehhez már nincs gyomrom. Hogy inkább Kövér mint Lázár? Nem-e lehetne-e, hogy egyiket sem? :)
@Penivaldes:
vagy ha van itt valahol egy eldugott hely, írjunk ott
Elnézést, de megyek.
Szép estét, jó éjszakát!
@Knósszosz: ő egy messiás. le sem szarja, mit mondto. és mág a caps lockot sem ismeritek.
@Sir Bates dö Hól: svájcban megtanulta a rétórománt, mint alapvető gyöknyelvet.
@kvadrillio: Milyen temetőkről beszélsz, te? A Makovecz-arénát kell megnézni, egész erdőket vághattak ki az építéséhez.
@Knósszosz: NAMÉGECCER !
NINCSENEK MUNKAHELYEK !!!!!
@kvadrillio: Perényi Imre koronaőr zseniális karrierje jut erről eszembe. Zseniálisan kalandor.

"Perényi 1529-ben ismét János király pártján állt; ő kérte meg ura számára feleségül és kísérte Magyarországra Izabella királynét. 1540-ben azonban újra Ferdinándhoz szegődött, aki kinevezte királyi kancellárjává.
1542-ben gyanúba került, hogy a török fennhatóságának elismerésével maga számára akarja a trónt megszerezni, ezért Ferdinánd elfogatta és holtáig fogságban tartotta."

hu.wikipedia.org/wiki/Per%C3%A9nyi_P%C3%A9ter_%28korona%C5%91r%29
@parti_giano:
Mikepsz és lokk?
Ádvent fárasztás és költözés közben le vagyok szedálva, nem értem.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Anyaország, Holokamu :: 2014. november 13. 20:07 2015 az ideinél is kóserebb lesz: a zsinagógafelújítások és a milliárdos programok mellé temetőrendezésre is százmilliókat kapnak Reklám A kormány a jövő évtől több százmillió forintot biztosít az elhagyott zsidó temetők rendbetételére - jelentették be a kormány képviselői csütörtökön Velencén. L. Simon László, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára elmondta, hogy a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének vezetőivel közösen idén felújított zsidó temetőket tekintettek meg a Fejér megyei Rácalmáson, Kápolnásnyéken és Velencén. A kápolnásnyéki felújítás a végéhez közeledik, a rácalmási rekonstrukció befejezéséhez a kormány a korábbi ötmillió forint mellé további hárommillió forintot ad. Zoom Ez lett a Trianon-múzeum ötletéből... és egyre csak fokozódik Zoom Zoom Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkára hangsúlyozta: a kormány a "holokauszt" 70. évfordulójára meghirdetett emlékévben számtalan jó példát látott a helyi közösségek összefogására, ezért is döntött úgy, hogy a következő évtől kiemelten kezeli a zsidó temetők karbantartását. (MTI nyomán) Kapcsolódó: Úgy tűnik, 2015 is holokamu-emlékév lesz (a narancsuralom kezdete óta mindegyik az): megint milliárdokból 'emlékeznek'
Forrás: kuruc.info/r/2/135737/

NU ! A MA ÉLŐ MAGYAR EMBEREKRE KELL KÖLTENI A MILLIÁRDOKAT , NEM A RÉG MEGHALTAKRA ÉS TEMETŐKRE !!!!!
20 ÉVE JÁROK A MEGYERI TEMETŐBE ÉS AZÓTA SEMMIT SEM VÁLTOZOTT.
@kvadrillio:
Azok tényleg nincsenek, de amikor ezt Géza mondta, még voltak. Meg én is jobban voltam. Ja, a mostanihoz képest akkor a melósnak is jutott lopnivaló, nem csak a főnököknek. A fene se kívánja vissza, de ezek se kellenek. Pláne nem!
@Knósszosz: Bocs, hogy egy zenei belekotty de azt az advent gregorián éneket ismered? Nagyon szép. :)

youtu.be/f06qdhO_sEY
@kvadrillio: KÖZBEN EMBEREK FAGYNAK MEG OTTHONAIKBAN....., KÖZBEN.....ELVENNI AKARJA A KURMÁNY A 3 HÓNAPOS M.NÉLK.SEGÉLY, HALÁLRA ÍTÉLVE AZ EDDIG IS HALÁLRA ÍTÉLT MUNKANÉLKÜLIEKET.....

DE A ZSINAGÓGÁK ÉS ZSIDÓ TEMETŐK ÁLLAMI M ILLIÁRDOKAT KAPNAK FELÚJÍTÁSOKRA (UMBULDÁS PÉNZELNYELÉSRE !!!)...UGYEBÁR......

EZ A KORMÁNY EGY ÁLLAT. TÖMEGGYILKOS.
@Bona Fides: "Az már a kezdetekkor nyilvánvaló volt számomra, hogy a rendszerváltó ifjúság minden pártban az MSZMP-tagság genetikai utódja."

Szerintem önmagában az MSZMP-tagság/nem tagság nem döntő. Lezsák gondolom nem volt párttag, de az új állampártban lubickol, jól láthatóan élvezi az életet.
@Gábris szomszéd:
Nem, nem ismertem.
Valóban szép, bár mindentől ami bármilyen valláshoz-egyházhoz köthető hányok. Valaki azt mondta, hagyjam ezt a francba és ilyen esetekben vonatkoztassak el tőlük. Igaza van!
Szép!
@kvadrillio: Ja, adtak valami régi temetőre, gondolom műemlék fejfákra ötmilliót. Húha.

Ne a kurucinforól hozd az infóidat, ha elfogadsz egy jó tanácsot.
A Sorsok háza például meghamisítja a történelmet, és megenni se lehet. De azért több milliárdba kerül + amit meg lehet fogni rajta.
@Gábris szomszéd:
Kösz. Olvastam ma. Remélem a "kinek van igaza" huzavonán túl, tényleges segítséget is kap a gyerek.
@Knósszosz: költözés? most települsz még csak át a téli szállásra?
@parti_giano:
Nem, ez nem téli.
Végleges.
Szabad.
Humán RAM-ot nem terhelő...
@parti_giano:
"hangulat? az egyik kocsmát így hívják nálunk. "
földim vagy-e? ha a neve hangulat söröző és a közelben van a torony is...
...akkor mindenféleképp :)
@Gábris szomszéd:
Sajnos nem országon kívülre, csak egy lakással arrébb.

Bajban vagyok, véletlenül az RTL II-re kattyintottam, rózsaszín izompólóban a villa macsója... na, el van baszva az advent utolsó vasárnapja is. Bár addig még van kis idő, de ezt überelni...?
@Knósszosz:

Lehet. Akkor, ha Rogánt vagy Szíjjártót látnád rózsaszín pólóban. Esetleg Rétvárit. :))
@Knósszosz: szeva haver, hogy szolgál a kedves egésséged?:)))
bakker, cubának annyi, feloldják az embargót a jenkik!
@Gábris szomszéd: Kössz! Ez jó vót. Teljesen elkerültük egymást ezzel a filmmel. A párom is most nézi. :)))) Ő még Bibós is volt. :))))
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: szarjál sünt, te tróger!

"Nos, Orbán Ráhel újra megszólalt, és átvilágította magát, miután a magyar sajtó megint azt kezdte feszegetni, hogy ha az apja nem lop (ez csak elméleti feltevés, mert a strómanja is milliárdokról feledkezik meg), akkor miből fizeti a család a méregdrága svájci iskolát. Ráhel közölte, hogy “férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük”. Kislány, hát még a fatolvaj férjed sem a saját lábán áll, hanem apád tömi bele a pénzt. Bárcsak látnánk egyszer, hogy a saját erőtökből boldogultok. Reméljük meglátjuk egyszer a szemeinkkel, miután apád túl van a vagyonelkobzáson, és a svájci számláit is zárolták.

Bartus László"

zöd?!
@Sir Bates dö Hól:

Nem teszik meg. Ez nem ellenzék, hanem egy csapat megélhetési politikus. Majdnem mindegy, melyik oldalán ülnek a patkónak. :(
@Bona Fides: Nagyon szívesen. Na és voltak benne hasonlóságok a valósággal? :)
@taga20: Nyílt levél: Nyissa ki a szemét, Ráhel!
60 hozzászólás propeller.huPropeller ma, 11:23
Itthon, jászberényi sándor, nyílt levél, orbán ráhel

Jászberényi Sándor költő, újságíró nyílt levelet írt Orbán Ráhelnek.

Kedves asszonyom!

Önt a tegnapi Facebook-bejegyzése miatt rengetegen támadják mind az online, mind a nyomtatott médiában. Sokan gondolják úgy, hogy arcátlan, mert kikérte magának, hogy Önön keresztül támadják és nevezik korrupt tolvajnak az édesapját, Magyarország miniszterelnökét. Azt gondolják, arcátlanság az a kijelentése, miszerint Ön és a férje dolgoznak, Ön nyelveket beszél, ezért tart ott, ahol.

Másokkal ellentétben én elhiszem Önnek, hogy komolyan gondolja, amit a Facebookra kiírt. Hiszek az Ön egyenességében, tisztességében és fiatalságában.

Ezért szeretném megkérni, hogy tegye fel önmagának a kérdést: honnan tudja finanszírozni svájci tanulmányait, melyek félévente 15 millió forintba kerülnek. Valóban a saját erejükből, tehetségükből tudnak annyit keresni ketten a férjével, hogy ezt ki tudják fizetni? Tegye fel magának a kérdést a tükör előtt! Nyissa fel a szemét!

Én 34 éves múltam. Két nyelven beszélek az anyanyelvemen kívül, tíz éve dolgozom. Egy saját lakást nem tudok úgy venni, hogy ne adósítsam el magamat évtizedekre, feltéve, ha kapok hitelt egyáltalán.

Az országból több tízezer Önnel egyidős fiatal költözött külföldre – azért mentek el, mert több a lehetőség az emberi életre odakint, mint itthon.

Nyissa ki a szemét, Ráhel! Nézzen végig az évfolyamtársai, a gimnazista osztálytársai, általános iskolás társai között, és keressen még valakit, aki ki tud fizetni 15 millió forintot félévente. Nem fog találni. Sőt.

Azt fogja látni, hogy az emberek nyomorogva élnek. Hogy nem elég a fizetésük, ötezer forintosával adósodnak el, pedig dolgoznak. Feltéve, ha tudnak. Igen, az Ön tágabb környezete is, akik nincsenek benne az édesapja holdudvarában.

Nyissa ki a szemét és lásson! Maga nem egy pökhendi, urizáló hazug.

Nyissa ki a szemét és tegye fel a kérdést magának: mit tudok én, amiért félévente 15 milliós magániskolába járhatok Svájcban azon kívül, hogy a magyar miniszterelnök az apám.

Ha nem tud válaszolni, akkor kérdezze meg az édesapját!

(Jászberényi Sándor újságíró, költő, novellista. Rendszeresen készít szociológiai témájú nagy riportokat, a gonzó újságírás egyik magyar képviselője. 2007-től érdeklődése a Közel-Kelet és Afrika, illetve a politikai iszlám felé fordult.)

...jóóóóóó fej ez a JÁSZBERÉNYI GYERÖK....:)
puszilok mindenkit, még a droidokat is! holnap meló, ezé majd holnap este bomlok szét:)))
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: De nem ám! Meg a Saújhelyi maszoppos százmillás(Újhelbe, bazmeg!!!!) villáját sem.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: 2004-ben csatlakoztunk EU-hoz, nekik csak 6 évük volt az elején még döcögősen ment az uniós források lenyúlása. Fidesz idejére már felpörgött a biznisz. Ez az oka a nagyságrendi változásnak, nem más.
@Bona Fides: "ha az MSZP-SZDSZ-t sikerül agyonverni és a Fidesz-KDNP túlnyeri magát, akkor már csak ez utóbbit kell elhajtani a véres gecibe."

szóval,azért szavaztál a fideszre, hogy túlnyerje magát, és majd így elhajthatod a gecibe.
hülye-e vagy?
azt állítottad, hogy ismerted őket az egyetemről.
1998-2002 között hol voltál?
lemerültél, kibekkelni őket?
a 2002-es TF beszédet hallottad-e?
hogy gondolod elzavarni őket?(a túlnyeréshez sikerült hozzásegítened őket)
örülsz-e annak amit 2010-óta az országgal tesznek?
mikor nyílt ki a szemed?
elvették már a megélhetésedet?
adókat fizeted rendesen?
@Bona Fides: tudom, hogy melyik kerületbe esik a normafa... ott is van fejlesztés, nem?... ne állítsuk, hogy pokorni grál-lovag, mert nem az... kövér sem (én pontosan láttam, hogy hogyan "küzdöttek a betevőért" a fideszesek '98 előtt)... a lenyúlások nagyságrendje nem az eu-s dotációk miatt nőtt meg... s, valljuk be, nem lett nagyobb, mint az előzőek idején... (nem a salgótarjáni boldvaira gondoltál a villával?...)
@jöttem: pedig ez lenne az egyetlen esélyük a túlélésre...
@Sir Bates dö Hól: pokorni attól fél, hogy ezek a gátlástalan idióták miatt megbuknak, és akkor ő is megy a levesbe.
de már késő.
pokorni is az egyik (nagyon erős)téglája az orbán rendszernek.
@taga20:
Bomolj csak, én figyellek!
Hatalmas seggfej!:)))
@jöttem:
Mocskos a fantáziám néha, de ennyire azért...
Pussz neked, a kommenteid alaptyán beírtad magad a kedvenceim közé.
Jó éjt!:))
@Bona Fides: ezt még ajánlanám neked.ezek után akartad, hogy túlnyerje magát orbán, és akkor majd el lehet hajtani a gecibe!

"Annyi azonban bizonyos: megvan a reális lehetősége annak, hogy a magyar politika következő tizenöt-húsz évét ne a duális erőtér határozza meg, amely állandó értékvitákkal, megosztó, kicsinyes és fölösleges társadalmi következményeket generál. Ehelyett huzamosan létrejön egy nagy kormányzó párt, egy centrális politikai erőtér, amely képes lesz arra, hogy a nemzeti ügyeket megfogalmazza – és ezt nem állandó vitában teszi, hanem a maga természetességével képviseli."

Orbán Viktor 2009. szeptember 5-i, kötcsei beszédének szerkesztett változata

tdyweb.wbteam.com/Orban_Megorizni.htm
@Knósszosz:

Most nyeltem egy nagyot!
Köszi.
Jó éjt!
Puszi neked is. :)))
@Sir Bates dö Hól:

ők nem látják?
ez a sok dühös ember egyszer be fog menni a parlamentbe, ha minden így folyik tovább.
aztán ki tudja mi következik?
@Penivaldes: Én is mindössze azt kifogásolom, hogy mi fizetjük az ő rongyrázásukat.
Elgondolkoztam egy kicsit Orbán Ráhel és Tiborcz Pisti önálló családi életén a svájci iskola tandíjának saját lábon történő előteremtésének viszonylatában... ez motoszkált a fejemben feszt: saját lábon állva...

Ötöltem-hatoltam, végül arra jutottam, hogy saját háton fekve sem kereshette meg a szükséges zsetont 3 év alatt a szállodaiparban. Ugyanis nem olyan a leányzó 'fekvése'.
Aki azt mondaná rá, hogy luxuskurva, az nyilvánvalóan hazudik. Akkor pedig nem marad más, mint az apuci.
:
:
Jó reggelt, hideg kávét és forró zuhanyt!
Vagy fordítva:
Доброе утро, холодный кофе и горячий душ!
:
Bertolt Brecht: A pénzről

Munkára csábítani nem akarlak.
Az ember nem munkára született.
De a pénz jó! Azt szerezd meg magadnak!
A pénz fontos mindenekfelett!

Egyik hurkot vet a másik nyakába.
Nagyon gonosz a világ,
de a pénzt szerfölött imádja,
harcolj hát a pénzért, csak azt kívánd.

Ha pénzed van, mint kullancs, lógnak rajtad egyre
s elismerik, hogy te vagy a nap.
Pénz nélkül gyermeked szégyel -mi mást tehetne?-
s nem ismer, mondja, ha kérdik, ki vagy.

Sohase görnyedsz, ha van pénzed!
Pénz nélkül mindig senki maradsz.
A pénz tanúd, igazol téged.
A pénz: hősies. A pénz: igaz.

Mit nőd mond, hidd el és örüljön szived.
De ha hozzá mégy, a pénzt ne feledd:
pénz nélkül egykettőre elveszited,
pénz nélkül csak az oktalan állat marad veled.

A pénznek tisztelettel adóznak.
Pénzzel — istennél többet érsz.
Hogy sírban se pihenjen ellenséged, rójad
sírkövére: Itt nyugszik a pénz
:
:
Persze az is igaz lehet, hogy egész Európában nem térköveztek annyit, mint Magyarországon, továbbá az uniós országokban nem a horváthandrásokat hajkurásszák és vegzálják hanem a 'zölddossziés' cégek vezetőit és tulajdonosait...
@dr. jenőke (jenőke):

Jó reggelt. Aktuális ez az anyagias vers:)
@jaegtoer:
:
Vidám hajnalt!

Kimaradt szünet és a poszáta.
Ebből arra következtetek, hogy poszáta szünet van a crescendóban, mert akkor tartják a kendó bajnokságot.
@jaegtoer:
:
Azért, hogy a szonettek és a szonáták ne legyenek összetéveszthetők:
:
PARTI NAGY LAJOS: Hazajöttél, a szonettek meg strandra mentek

Hát hazajöttél, hát haza, hát,
kivilágíthatnánk a kupolát,
de tegnap, tegnap leeresztett,
beállt egyszerű mennyezetnek,
nagyon nagyon fáradt vagyok ma,
verset szöszöltem fogvacogva,
kabátom sem, pokrócom sem plakát,
ki semmi sem dobol, csak a vers, csak a vers,
ha ráfigyelsz, ha nagyon ráfigyelsz,
hát hazajöttél, hát haza, hát,
láthattad szonettek fürdőző csapatát,
mind strandra ment, én csak tudom,
elbabráltam fürdősapkáikon,
míg málé ottavák és méla tercinák
csak rágcsálták a főtt kukoricát,
láthattad őket, tőlem mentek el,
azt fütyörészték, hogy rímelni kell,
bár úgy csörtettek, mint a csorda,
mindent össze enjambement-ozva,
nézz csak körül, nézd, csupa kuszaság
az asztalom, papírom (s a világ?)
hát hazajöttél, hát haza, hát,
kicsomagolsz húsz deka hideg vacsorát,
alágyújtasz a tegnapi teának,
a plafon szépen visszapúposodik kupolának,
és a csúcsában kerek égre lelsz,
ha ráfigyelsz, ha nagyon ráfigyelsz.
@jaegtoer:

Szűklátókörű vagy. Eszedbe se jut, hogy a menyasszonyi tánccal össze is rophatta a tandíjat.
Amúgy jó reggelt!
@dr. jenőke (jenőke):

Neked is jó reggelt!

Lehetne, hogy karácsonyig vidám, jópofa verseket keresel nekünk?
Minden szürke, komor, lehangoló, nem kéne hagyni eluralkodni - legalább napi egy vers erejéig álljunk ellen:))
@Orica Középföldi:
:
Eredetileg csak egy vers volt, csakhogy Jag mérgelődött, hogy egyesek keverik a szonettet a szonátával.
Magyarázatért voltam kénytelen Parti Nagy Lajos szakértőtől idézni.
Ez történt.
:
@dr. jenőke (jenőke):

Rájöttem:))
Ellenben a kérdésemre nem válaszoltál.
@Orica Középföldi:
:
vidám, jópofa ?
Rendben.
Amúgy is sudár, kisportolt alkatomhoz, szőke hajamhoz és derűs természetemhez az illik legjobban meg a tiroli nadrág. Nem troli! Tiroli!
Reggelt, Népek!

Címlapos hír?
@Orica Középföldi:
Esetleg szólhatna a vers érzelmekről is. Ebben a rideg világban elfelejtünk álmodozni és vágyakozni. Pedig fontos!

Szép napot mindenkinek! :)
@parti_giano:

Nincs baj a kedvemmel, rendesen szűrök. A lábtörlőmön toporognak a kizárt görények, ordasok, etc. - és! kifelé nyílik az ajtóm, amit nagy lendülettel szoktam kivágni:)))

Tőlem táncolhat Jenőke, ha úgy hozza kedve. Majd elképzelem:)
@dr. jenőke (jenőke):

Előre köszönöm.
Azt inkább nem írom le, hogy a tiroli nadrághoz milyen képzetek társulnak nálam:))
@jöttem: Szia!

Szívesen látunk a kocsmában:

offforever.blog.hu/

:D
@parti_giano:
:
Én sem.
Helyett egy jódli vers:

:
A korsón lefolyik a hab
Átsüt rajta a Nap
Aranysárgán tündököl
Söröskancsót ragad
Szomjasan minden ököl.
Nyáron nem esik hó

A sört inni oly jó
Nélküle nehéz élni
Nem kell többé félni.
Most tessék JÓÓÓÓDLINI

Két korsóval megsem árt
De hogyha repetálsz
Akkor érzed jól magad
Hagyd otthon a gondodat.
Ismét: JÓÓÓÓDLI

Igyunk még egy korsóval
Fűszerezzük meg
Sok dallal, és jó szóval
Kar is lenne tán
Megitatni egy lóval.
És végül: JÓÓÓÓDLI
@jöttem:

A vers mindig érzelmekről szól:) Akár disszonáns, akár konszonáns a hangzása.
Most örömverselést kértem karácsonyra.
@Orica Középföldi:
:
Miért?
Nem lehet annyira frivol, vagy gustustalan, mint egy zsebredugott kéz.

Most jött a felismerés: orvosi tanács, hogy legalább nyilvánosan ne lopjon.
@Orica Középföldi:
:
Még mit nem !
Nem tudok és nem is akarok tudni.
@Marcellusca:
Köszönöm a szíves invitálást. Jó tudni, hogy van egy hely, ahová elvonulhatunk lelki életet élni. :))
@jöttem:
Nincs mit. :)

Arra lett kitalálva.
Bár, már oda is begyűrűzött a politika. (Igaz, Margatita? :D) De hová nem?
@fzs.1933: "Azért Lalika egyre inkább szét van esve..."

Nem csak ő. Másik ijfú titán is azt nyilatkozta, hogy nem látta még a tervezetet, előbb meg kell nézni. Eddig miért nem tette, miért nem adtak a képviselőknek egy tervezetet?

Más. Azt mondja ifjú titán, ők annyiban mások az előző kornányoktól, hogy meghozzák a rendeletet/törvényt, oszt ha az élet bebizonyítja, hogy nem jó, akkor módosítják. Mit/hol/mikor?
Nem az lenne az észszerű, hogy előbb hatástanulmány, majd egy jó, módosításra nem szoruló rendelet? Talán akkor a betonszilárdságú alaptörvényükön sem kellett volna annyit köszörülni. Utólag.
@Orica Középföldi:

Köszi a kiigazítást!
Ezt tegnap olvastam egy Feldmár könyvben:

" Laing nem egyszer mondta, hogy az ember csak annyira lehet okos, mint a társaság, amellyel együtt van. Talán nem is kell messzire mennünk, egymás sámánjai is lehetünk, ha észrevesszük, hogy átömlünk egymáson, átitatjuk egymást, ha ezt a keveredést szívesen fogadjuk. Ilyenkor a másik ember az orvosságunk lesz, ha viszont ellenállunk, akkor ellenséggé, méreggé válik."

Orvosság vagy. :)
@Orica Középföldi: Holnap itt a napforduló, ragyogó napsugarakban fürdőzik a Bükk, a búzavetések szépen zöldellnek, hol itt a szürkeség?

szép reggelt csak úgy mellékesen:)
"Mindez azért is lehet fontos, mert a minap Kövér házelnök, afféle ünnepi kábulatba esve, azt találta fölvetni, hogy „vajon 25 évvel a félresikerült rendszerváltás után miért ítéli meg úgy a közvélemény, hogy tehetőssé lenni eleve csak tisztességtelenül lehet”. Hát azért, bazmeg, mert loptok – felelhetnénk erre tárgyszerűen és sallangmentesen, ám most már korrupció tárgyában is árnyalni kell.

Amikor Lázár miniszter azzal reagál Pokorni polgármesternek az urizálást (lopást) kritizáló szavaira, hogy „gondolja meg egy politikai veterán (…) hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki”, akkor ebben a néminemű fenyegetésen túl az is benne van, hogy a korrupció immáron a kormányzás szerves része, aki pedig nem korrupt, az a kormányt gyengíti, és a magyar felvirágzás kerékkötője."

nol.hu/velemeny/zero-tolera-1505599
@Orica Középföldi:

"_Szűklátókörű vagy. Eszedbe se jut, hogy a menyasszonyi tánccal össze is rophatta a tandíjat._"

:DDDD

A nagy'sassszony nem tett róla említést, és váltig hangsúlyozta a saját lábon állást, szállodaipart, ilyesmit.
Itt nincs helye rosszindulatnak, személyeskedésnek, etc.... Ezért szorítkoztam a saját háton fekvés kizárására és apuci illedelmes kislányának apuci tárcájára valló pislogásánál.

A menyasszonytánc hozama mindig az adakozók érdeme, sosem a menyasszonyé.
@Knósszosz: @jöttem:

Ennyi nyaligámia már ártalmas az egészségre:)
@jaegtoer: inkább te is gyakorolhatnád a szenzitív ajtónyitást, mert jenőkét nehéz táncba vinni.
"Az alkotmányvédelmiseknek nincs dolguk Habonnyal
Hiszen tisztsége sincs. Pintér Sándor mondta ezt..."

Na, mindjárt világosabb a dolog!
Ez a szerencsétlen állítólag a belügyminiszter... faca...

Bezzeg ezek a mocskos, országrontó bloggerek, na azok viszont komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.

Azért nem kell hozzá akkora rálátás, hogy egy ilyen alap, "C" típusú átvilágításon (azonban ott ez kevés) nem menne át Habony ettárs: (ez szabadon fenn van a neten)

adlersson.x10.mx/wp-content/uploads/2013/06/c_urlap.pdf
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na szóval asszondja Pintér: :)

- (...) Ezt én is átéltem, mert külföldi szervezetek már többször próbáltak a lejáratásomra olyan, a személyemhez kötődő eseményeket kreálni, amelyek soha nem történtek meg.
– Elmondaná, hogy mi történt konkrétan?
– Nem.
– Mégis mibe akarták belekeverni?
– Most például egy közeljövőre időzített lejárató akcióról volt szó, az illetők pedig már arra kényszerültek, hogy felhagyjanak ezzel a tevékenységükkel. Így a konkrét történet már érdektelen, nem akarok a „nem zörög a haraszt” elnevezésű társadalmi értékítélethez magam is hozzájárulni.

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/lejarato-akciot-terveztek-pinter-ellen-1264273
@Gábris szomszéd:
Miért lett volna erre szükség?
Régi motoros Pintér elvtárs, olyan cimbikkel, mint pl. Clodo ettársuk...
Pintér... Amúgy meg ha Vidát igen, akkor Bástya, izé Pintér elvtársat meg megse??? Ugyan...
@jaegtoer:
Még el sem kezdtük. Ez csak a felvezető kör. :)))
Szép új világ! :(

Az már volt, hogy a tatai önkormányzat feljelenti az FB kommentelőket is?
@punkfrog: "egy nagy kormányzó párt, egy centrális politikai erőtér, amely képes lesz arra, hogy a nemzeti ügyeket megfogalmazza"

Az a vicc, hogy Orbánnak igaza lett. Csak nem úgy, ahogy gondolja. Mondjuk 2010-ben kapott egy lehetőséget a magyar néptől, mert már annyira unták, hogy mindenki más tortáját lerombolja a homokozóban. Na tessék kisfiam, építsél valamit, senki nem fog zavarni. Elkészült a "nagy mű": a Horthy-Magyarország restaurációja, és nem igazán tetszik a zembereknek.
Kimondhatjuk, ezidáig Orbán tette a legtöbbet azért, hogy a magyar ember megszeresse a demokráciát! Igaz, hogy súlyos árat fizettünk érte, de hát minden jó dolog szenvedésből születik. A kérdés csak az, meddig tart még?
Szerény véleményem szerint, ha mindenki megbánja bűneit, mint Ninivében, akkor hamarabb szabadulunk. Talán nem vettük elég komolyan a fenyegető jeleket, talán mindnyájunknak jobban oda kell majd figyelni a demokratikus szabályok betartására.
@jöttem: Ha lelkiismereti kérdésekben korlátozzák őket (és nem valami félreértésről van szó), akkor a legjobb, ha még most mindent leírnak a tatai kommentelők. Mielőtt elhallgattatják őket ...
@jöttem: Ha nem a fideszre szavaztál dögölj éhen. :(

Sajnos azoknak lett igaza, akik szerint a választásokat követően a Fidesz "pofára" kezdi osztani a pénzeket, az ellenzéki vezetésű önkormányzatokat (tehát azok lakosságát) bünteti, míg a "sajátjait" jutalmazza.

Úgy tűnik, a hatalom arroganciája minden képzeletet felülmúl. A belügyminisztériumnak ugyanis egészen véletlenül úgy sikerült kiosztania rendkívüli önkormányzati támogatásokat, hogy azokból alig jusson az ellenzéki vezetésű településeknek. Így többek között Kalocsa, Szigetvár, vagy éppen a jobbikos vezetésű Ózd az igényelt összeg alig ötödét kapja, miközben a hasonló lélekszámú és adottságú fideszes városok lényegesen többet kaptak...

Mint ismert, kormánypárti politikusok az önkormányzati választások előtt hol virágnyelven, hol gyomorforgatóan nyíltan beszéltek arról, október 12-én a magyaroknak olyan embert kell(ene) választaniuk maguknak polgármesternek, akik "együttműködőek" a kormányzattal, ahogy egy szórólapon is írták: "akik együtt akarnak, és ami még fontosabb, együtt tudnak dolgozni a Fidesz-kormánnyal és a Fidesz-többség vezette megyei önkormányzattal”.

alfahir.hu/nem_a_fideszre_szavaztal_dogolj_ehen
@jöttem:
Épp ideje volt! Sok szószátyár kommentelő csak úgy ki meri mondani a ..., a ...., meg a lopásokat, amik nem is voltak!
Szörnyű ez... Fabot még miért nem vitték el??? :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: És a véleményszabadság? Ugyanis az "elherdál" az mindenképpen vélemény kérdése. Tehát ha egy politikus a tévében mondja ki ezt a mondatot, akkor sem jogos a perlés. Arról nem beszélve, hogy hány esetben mondja most már az ellenzék, hogy a kormány korrupt, stb., és a kormány nem mer perelni. Szóval erősen reality check erroros ez az önkormányzat. :)

444.hu/2014/12/19/a-tatai-onkormanyzat-facebook-kommenteloket-jelent-fel4/
alkotmánybíróság eltörölte vasárnapi zárvatartást kimondó törvényt, mondván:

"- a vasárnapi bevásárlási tilalom nem legális;
- szükségtelen szabály egy demokratikus társadalomban;
- nem védi meg a munkavállalókat;
- korlátozza az üzleti vállalkozás szabadságát és - megint csak a kivételek miatt - a piaci versenyt."

... ja, hogy ez Horvátországban volt?

index.hu/gazdasag/2014/12/20/nagy_bukas_lehet_a_vasarnapi_zarva_tartas/
@Penivaldes:
Pedig igény az... :D

@elmeherceg:
Manapság, amikor ennyi ostoba ember szabadon él és arra is képtelen, hogy önmagáról gondoskodjon, helyette elvárja, hogy az állam eltartsa, sokan melózunk szombat, vasárnap is, hogy megéljünk.

Ellenben a "hivatalnok réteg"... Ki alacsonyabb szinten, ki magasabb szinten lopja a pénzünket, az adónkat. A minisztériumok és hivatalok láblógató pártcsinovnyikjai, akik életükben nem dolgoztak, egyik székből a másikba rakják a valagukat, miközben azzal vannak elfoglalva, hogy a családjuknak hogyan teremtsenek hasonló, nulla munka, sok pénz c. állásokat, bármi áron.
Miközben látom, hogy ott is güriznek emberek, ezerrel és féltik az állásukat valamilyen párttetűtől, aki egy mondattal elintézheti, hiába remek munkaerő az illető, hiába szaktekintély.
Ennek a tetű, képmutató, állítólag "keresztyén" csürhének nem esett itt le, hogy nem jódolgukban melóznak az emberek vasárnap.
Ritka ostoba ország lettünk, sok kretén semmittevőt tartunk el, akik még hétköznap sem dolgoznak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a "hivatalnok réteg" egy része - főleg akikkel fésztufész találkozik az "álampolgár" - teljesen normális, és ahogy mondani szokás, szarérhugyér szopatják. De nem mer tiltakozni, mert félti azt a keveset is, és lássuk be, joggal.
A hagymázas országátszervezőknek kellene inkább valami vörkshopot szervezni, egy arra alkalmas helyen...
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: "A luxusozó Lázár és a puritán Kövér közül nyilván Kövér a szimpatikusabb (Jézus hol tartunk már!)"

Kövérnél mit jelent a puritánság? Köménymagos levesbe aprítja a kaviárt? Bicskával eszi a svájci csokoládét?
Különben meg egy szót se hiszek Kövér nagy elvességéből. Ha olyan elves lenne, akkor zavarná, hogy a rokona neve fölmerült már valami államilag stafírozott cég vezetőségében.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Fabot még miért nem vitték el??? :"ek egy

Akinek egy "gróf" az Adminja? Még kérdés?
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
:
''''Talán nem vettük elég komolyan a fenyegető jeleket, talán mindnyájunknak jobban oda kell majd figyelni a demokratikus szabályok betartására.''''

Nem talán, hanem biztosan.
Viszont! Azt ami a demokráciában jó, a demokratikus töltetű pártoknak hangsúlyosan hirdetni - nem kinyilatkozva - kellett volna.

Szépen meghallgatták a centrifugálisan és centripetálisan gyorsuló centrális zagyvaságot (elnézést Gyulától) és szó nélkül hagyták.
Ha nem értették az nagy baj, mert már volt részünk a demokratikus centralizmus wellness-érzésében.
Aki nem foglalkozik ilyesmivel, annak el kell magyarázni érthetően, mi vár reá.
Valahogy így:
A centrális erőtér azt jelenti, hogy a potenciális energia egy adott középpontra nézve szimmetrikus. Ilyen erőtér esetén a részecskére ható erő modulusa csak a részecske
középponttól mért távolságától függ.

Tetszik érteni? Csak a részecske középponttól mért távolságától függ.

Példaként megemlíthetjük egy nagy tömeg
körül gravitáló kisebb tömegű test esetét, vagy egy nagy tömegű töltött részecske körül
mozgó másik, kisebb tömegű töltés esetét.
Ha ezen kéttestű-problémákban az egyik test
tömege sokkal nagyobb a másikénál, akkor megválasztható egy olyan tehetetlenségi
rendszer, amelyben a nagyobb tömegű test gyakorlatilag nyugalomban van, és így jó
megközelítéssel a kisebb tömegű test egy centrális erőtérben mozog.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Ha még nem olvastad. :)

Innen lehetett saját pénze Orbán Ráheléknek a svájci tandíjra

Az Átlátszó szerint az adatok arra mutatnak, hogy Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a cége több esetben is olyan pályázatokon nyert százmilliós megrendeléseket, amelyeket az üzlettársa cége készített elő. Tiborcz cége összesen 2,9 milliárd forintnyi közbeszerzést nyert el az idén.

atlatszo.hu/2014/12/20/mibol-telik-orban-rahelnek-15-millio-forintos-tandijra-meg-fogsz-dobbenni/

hvg.hu/itthon/20141220_Innen_lehetett_sajat_penze_Orban_Rahelekn
@tristen2005:
Ne'ba! Hol?
Eddig ezt még nem tudtam... :)
@jaegtoer: "A menyasszonytánc hozama mindig az adakozók érdeme, sosem a menyasszonyé."

Persze az sem mindegy, hogy ki az örömapa, és kik a vendégek.
Azért halkan megjegyzem, egy fiatal vállalkozónak a nav ellenőr azt mondta, a nászajándékba kapott pénzt nem lehet a pár vagyonába beszámítani ( csak azt nem tudom miért, ezt nem mondták meg, annyi elég csak ), így azt házaspár megélhetését biztosító vagyon köréből ki is hagyták. Szóval akkor miből is fussa fél évente 15 millás tandíjra?
Bazz... van ahol leesett a hó.
Állítólag hóvihar is volt, még szerencse, hogy a lámpa pirosat mutat Vlagyivosztokban.

englishrussia.com/2014/12/18/snow-storm-in-vladivostok/#more-155298

Érdemes végiglapozni. Na, ilyen havat nem szeretnék.
@Gábris szomszéd: Mikor a Ráhel-esküvő fotóit láttam, már akkor fölmerült bennem, hogy direkt úgy keresték Orbánék a vejüknek valót, hogy minél bambább, szervilisebb pofája legyen az illetőnek?
Ez a Tiborcz-gyerek az a vő, aki régen a nagygazda családokban is ideális volt: sarokba lehet rakni, mint a ciroksöprűt.
Különben meg régen sem a fiatalok zsírozták le az ilyen házasságokat, hanem a szülők (esetleg idősebb testvérek).
@jöttem:Helló Prágám!Küldök Néked valami bűbájt.
"Újságírás Tenesseeben"mek.niif.hu/04200/04258/04258.htm#4
Állítás:

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F20%2Fha_olcso_uzlethelyiseg_akkor_belvaros.%2F

Válasz:

nol.hu/belfold/a-belvaros-reagalt-cikkunkre-1505685
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ha illegalitásba vonultok, szívesen befogadom az üldözött kommentelőket. Szép nagy házam van, kevesen lakjuk. Szupergyors az internet. A közeli kocsmában időnként fácánt is csapolnak.
Gábrisnak is lesz hely. Járhat az íjászainkhoz, akik annyira jobbikosok, hogy az már szinte bal. :)))
@látjátok feleim szümtükkel: "_az önkormányzat által megállapított minden kedvezmény jogszabályokon alapszik._"

"_Rogánék 2007-ben hoztak egy rendeletet, ami alapján a kerületi üzlethelyiségeket bérlők elővásárlási joggal rendelkeznek az adott ingatlanra, azokat versenyeztetés nélkül és kedvezményesen, az ingatlan értékének 70 százalékáért vásárolhatják meg._"

keresd a hibát!:)))
@látjátok feleim szümtükkel:
"_Az övezeti átlagáraktól való eltérés előfordul az ingatlanoknál le és felfelé is, hiszen az aktualizált értékbecslés figyelembe veszi az ingatlan aktuális állapotát. Sok ingatlant éppen azért adtunk el, mert állapota leromlott, felújítása többe került volna, mint a bérlőnek biztosított kedvezmény; hiszen a felújítás a tulajdonos kötelessége, nem a bérlőé._"

ezt az érvelést hallottuk már Hunvaldtól.
igaz, ő a bíróságon, vádlottként, vezetőszáron mondta ugyanezeket.
@ornagy50:
Wunderschön! Ez igazi geschenk!
Csak visszafogottan köszönöm meg, mert ma már kaptam egy halványsárga lapot nyaligámiáért. :))
@Gábris szomszéd:

Mint jó vendéglátó, figyelembe veszem az igényeidet. Protekcióm van az íjászoknál. Olyan irredenta nótákat szoktam nekik énekelni, hogy a szemük is könnybe lábad.
De járhatsz barantázni is. Amihez kedved lesz.
A nagybátyám imádja az oroszokat. Társaloghattok kedvetekre.
Ha jól viselkedsz, megtanítja neked a Sztyep da sztyep krugoj c. dalt.
@jöttem: Lesz mit tanulni mert szégyenszemre még íjászkodni sem tudok. :)
@Penivaldes:

Igaza van tagának. Mostanában érdekesek jutnak az eszedbe.
Megfordult a fejedben a közös ágy gondolata? :)))
Külön szobát kapsz. Királylányoknak az dukál. Ha akarod, borsószemet is a matrac alá.
@ornagy50:
Láttam, láttam... gyönyörű dög egyébként!

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/66/MiG-31BM_on_the_MAKS-2009_(01).jpg

Kissé überbrutál, de nekem teccenek ezek a nagyvasak.

Mondjuk ez meg akármelyik amerikai sci-fiben is elmenne:
englishrussia.com/2010/09/06/a-weird-soviet-plane-vva-14/3/

Bár es'sekutya... :D
klyker.com/wp-content/uploads/2014/11/strange-and-weird-images-14.jpg?7efd63

Képzeld el a 6-os vonalán!
@jöttem: jesszum mári!Nem szerepel ebben valami
Jimsik nevezetű postakocsis?:)
@Gábris szomszéd:

Uramatyám! Milyen jobbikos vagy? Hogy fogsz Vona Gábor szavára, hátrafelé nyilazva, bevonulni a harcmezőre?
@jöttem: tagának mindig igaza van, ha nincs, ako ekezd trágárkodni:))
@jöttem: :)

"mert ma már kaptam egy halványsárga lapot nyaligámiáért. :)) "

hahahaha
nagyon benézted azt kislány!
örömködött kicsit Jég, óvatosan nehogy irigynek tűnjön vagy elolvadjon!

(különben Marcinak igaza van, csiviteljetek csak amikor akartok nálunk, Peni jól tudja, hogy ott lehet...
amikor kedve van szokott is...)
@tristen2005: :)

errefelé volt 9 is!
:D
@Penivaldes: persze, majd kapsz egy külön kacsát!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: A második nékem
Úgy látom,hogy TABU.
@taga20:
Ezt eddig is pedzegettük... Amilyen genyók voltunk... :D
Te, a barinőd, az az ecceri imolka ma, vagy holnap beesik. Remélem várod!
@punkfrog: "ezt az érvelést hallottuk már Hunvaldtól.
igaz, ő a bíróságon, vádlottként, vezetőszáron mondta ugyanezeket."

Ugyanazokat elkövetik, mint a ballib oldal, csak még hatványozottabban.
A Fidesz kiabálta leghangosabban a tolvajt, mikor már rég a rablásra készültek. Ebben a szavazóikat is hibáztatom. Az 1998-2002-es kormányzásuk alatt voltak már előjelei annak (piszkos tizenkettő állami gazdaság, Happy End, Ezüsthajó stb.), hogy az a nagy purgálási fogadkozás csak az ellenfelek felé fog irányulni.
Így utólag világos, hogy a választóknak csomagban kell elutasítani a rendszerváltás rákfenéit: az átláthatatlan pártfinanszírozást, a számla nélküli költségtérítéseket, a képviselők ellenőrizhetetlen vagyon-nyilatkozatait stb. Amíg ez nem történik meg, addig itt a politikusok egymásra fognak mutogatni, miközben a másik kezükkel lapátolják kifele a pénzt. Bartus még az orvosi hálapénzt is megszüntetné, és igaza van!
Szerintem ez a korrupció mánia még a török időkből maradt itt nekünk a nyakunkon. El lehet olvasni a Beszélő köntösben, hogy a kecskeméti, nagykőrösi stb. hódoltsági polgároknak mennyit kellett lavírozni a budai pasánál, hogy a martalócoktól védje a várost. Ráadásul kétfelé kellett adózniuk a mezővárosok polgárainak, Debrecennek háromfelé (Bécs, Buda, Erdély).
Igaz, hogy eltelt azóta háromszáz év (1689 óta), változhattunk volna. De azután meg a nagyurak a bécsi kincstárral hadakoztak a vámok és adók ellen, azok meg a jobbágyokat próbálták menteni a nemesek önkényétől.
Nem hinném, hogy a Kádár-kor mutyijai írtak volna felül évszázados beidegződéseket. Ha modern útikönyvet olvas az ember a volt szultáni országokról, abban is mind megemlítik a trükköket, hogy mennyi kell a hivatalba, boltba, ügyintézéshez stb.

"A korrupció, kedves magyar emberek, nem ártatlan csínytevés, hanem a világgazdaság, a világ pénzügyi rendszerei, a társadalmi biztonság rákja. Rák, amely elpusztítja a szabadságot, a biztonságot, a jólétet, a társadalmi rendet. A korrupció pedig a rákhoz hasonlóan nem marad meg egy országon belül, hanem terjed és megfertőzi az egész világot. Meg kell próbálni kezelni, de ha nem megy, ki kell vágni a rákos daganatot. Magyarországot most diagnosztizálták, aztán jön a kemoterápia, és ha nem segít, akkor a műtét."

nepszava.com/2014/12/velemeny/bartus-laszlo-orban-nyakan-a-hurok.html
@Gábris szomszéd: mi a bánat van itt? az ruszki fantom nagyhatalom siratása?
@taga20: vöröskáposztával?
:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Evezősklubunk nincs. De még megvan a nagyanyám kenyérdagasztő tekenője /teknő/.
Azt szívesen kölcsönadom.
Vagy ellátogathatsz a gorálokhoz a Dunajecre.
www.goralskydvor.sk/hu/plte/
@taga20: egyél sünt! szerintem nekem jár ennyi luxus
@jöttem: Nem vagyok az a harcias típus. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: má annyira hiányzik, hogy má duplát kell innom:))
azé látom, te is csiped:)
@guma: de csak ha Marci is, mert én csak vele tzudok
@ornagy50:
Igen.:)))
Sztyep da sztyep krugom,
puty dalek lezsit.
V toj sztyepi gluhoj
zamerzál jamscsik.

Puszta, néma táj,
rajta út se visz.
Ott a hómezőn
halt meg egy kocsis.
@Penivaldes: te...,te lukszusfityeszes:))
@Penivaldes: de válógatos valaki! :)
@Penivaldes:

Egy fürdőszoba van. Ezen kívül van felfújható gumimedence vagy nagyméretű lavór. Választhatsz!
@jöttem: a szobát és a medencét kérem. a lavór maradjon a srácoknak
@taga20: ezt a változatot nem ismerem... nem készítettem még ilyent.:)

(néztem az Iván Csonkin filmet - be is tettem hozzánk - és a csuda tudja miért többször bevillantál miközben jókat kuncogtam...
talán mert olyan vehemenciával gyűrte a jóasszonyt ahol csak és amikor tehette, mint te itt ha kinyitod a szövegládát pár maligánfok után...)
@guma:

Be! Most is illik rám a mondás: Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Jég komoly úriember. Ezért gondoltam, hogy ez egy finom "nana" a számomra.
@taga20:
nem vagy te trágár, csak őszinte. :)))
neked is lesz programod, ha jössz bujdosni.
beprotezsállak a hastáncos lányokhoz kulisszatologatónak. :))
pici vidámság Romhányitól:

Kecskére káposztát

Egy kecskére bíztak egy szép fej káposztát.
Nem nyúlt hozzá, nehogy a gazdái átkozzák.
Hogy küzdött magával, és mit tett legvégül,
Elmondom kecskéül!

- Mekk!
Egyelek meg,
de remek
kerek!
Nem! Hess, becstelen kecskeszellemek!
Egyenes jellemek
benneteket elkergetnek!
Mekk!
De szerfelett kellenek
keblemnek
e levelek.
Egyet lenyelek!
Nem! Rendesen legelek...
Mekk!
De eme repedezett fedeles levelek,
melyeket emberek nem esznek meg,
nekem teljesen megfelelnek,
ezeket nyelem le.
Belembe lemehetnek.
Mekk!
Ejnye! Erre eme beljebb elhelyezett levelek
lettek fedelek.
Ezek e melegben egyre epedeznek,
meg-megrepedeznek.
Nem tehetek egyebet,
egy rend levelet lenyelek.
Mekk!
De erre eme bentebb szerkesztett levelek
egyre feljebb keverednek,
rendre fedelek lesznek,
melyeket szemetesvederbe tesznek.
Erre teremtettek benneteket?!
Mekk!
Elengedhetetlen meg kell ennem
e fejben lelt leveleket.
Le veletek!
Nyekk!
Te fej! Ne feledd: meg nem ettelek,
de megmentettelek!
Mekk!
@jöttem: rendben! és nekem a lavór is jó lesz:))
@taga20: látod ezért az önfeláldozásodért szeretlek, ezért néha fürödhetsz nálam
@guma: drága margitka, nem teccik tudni esetleg, hogy mé nem szeretem a nyuggereket?:))
@jöttem: :)

"Jég komoly úriember"

no ezt nem tudom!
viszont remek koponya és humora is van ami a mai világban megfizethetetlen...
nem is tudom, de mintha adott esetben a szentimentális vonal sem állna olyan távol tőle, pedig a szívére kurvára kell vigyázni egy Jégnek. nem gondolod?
:D
@taga20: :)

még mindig ka nélkül "szeretem" én és számomra mindegy, (mert részletkérdés) hogy nyugger vagy szemtelenül fiatal...
de ha te is átmentél válogatósba akkor csak ügyesen, hogy pofára ne ess!
:D
@Penivaldes: akkor még egy jöhet tőle, ami igazi nyelvtörő ezért nem is éjszakára való, csak esti mese "váróknak" :)

Szamármese

Csömörön élt az öreg dőre Göre Döme, annak volt
egy csengeri csengős pörgeszőrű göndör csődöre.
De bármilyen pörgeszőrű göndör csődör volt
Csömörön az öreg dőre Göre Döme csengeri
csengős csődöre, nem szerzett neki virgonc,
kenceficés kancát időre az örökkön ődöngő-lődörgő
dőre öreg.
Így hát csurig csorgatta csöbörbe könnyeit
és csúfos csődörcsődöt mondott az örökké ődöngő-
lődörgő öreg dőre Göre Döme csengeri csengős
pörgeszőrű göndör csődöre.
Szomszédságban élt a fösvény Szemere,
annak volt egy nőstény szamara.
A szamárnál szamarabb Szemere sem szerzett
hamarabb szamárfi szamarat szomorú szamara
számára, ezért sok szemérmes szamárkönny
szemerkélt a szamárnál szamarabb Szemere szomorú
szamara szemére.
Ámde mit csinált egy szép napon az örökkön
ődöngő-lődörgő öreg dőre Göre Döme csengeri
csengős pörgeszőrű göndör csődöre és a szamárnál
szamarabb Szemere szemérmes szamárkönnyet
szemerkélő szomorú szamara? Na mit csinált?
Öszvért!
@jöttem: Rossz időben meg majd ezzel játszunk a meleg szobában. :)

youtu.be/z9hq-XOzA0I
@guma:

Csókolom az összes kezét:)
@jöttem:

" íjászainkhoz, akik annyira jobbikosok, hogy az már szinte bal. :))) ""

Jó estét mindannyiótoknak és a hölgykoszorúnak külön kézcsók!

Ugye egy hely akad majd nekem is a trollsimogatóban?:))
Feltéve ha lehetne egy külön ketrecet kérni,elválasztva az íjászoktól:)
Elég lenne harminc percenként bedobni fejenként egy gyöngyöző hideg fácánt:))
Eltengődnénk mi 'szélsőballibberekhogy szinteazmárjobb:))
@Penivaldes:

Csókolom az összes kezét:)

Minden "HÖLGYRE" érvényes!:)
@tristen2005: :-)

de ezért egy kacaj vagy mosoly is jár neked... :-D
@guma:

Szerény személyem ilyet nem érdemel.
@gazoló: szia!
:DDDDD

nálunk két íj is van! az az igazi mestermunka... néha lemennek a Duna partra lődözni, de a vessző sem olcsó mulatság...
@Penivaldes:
ah:)
és a térgyepelések:))
@tristen2005:

kell szerinted az is, ilyen parancs (te mellettem fogsz feküdni) után?
:DDD
@guma:

akinek lelke van, az időnként szentimentális. szerintem ne vigyázzon annyira szívére.
lángoltassa, vagy töresse!
azért van. :)
@Gábris szomszéd:

amikor ma megint elém került ez a vers, valamiért a felelősséged nagyon beugrott...

Mécs László:
Vád- és védőbeszéd

Én, Mécs, Isten szavának trombitája
s mint költő, élő lelkiismeret:
szétkürtölöm most minden égi tájra,
hogy vannak züllött ifjú emberek,
kikből nem lesz se szent, se honfi hős!
S e fiúkért valaki felelős!

A kis királyfit rajongástul égve
nagy mesterek védték a bűn elől,
grófok, bárók s a pápa őszentsége
is érdeklődött hogyléte felől
– s ezekre nem vigyázott lelki csősz!
E fiúkért valaki felelős!

E fiúknak nem volt gyerekszobájuk,
hol mese-forrást rejtnek a zsaluk,
lakásuk volt egy rossz szagú muszáj-lyuk,
hol több család csókolt, pörölt, aludt!
Vagy ólban nőttek s rájuk tőrt az ősz.
E fiúkért valaki