Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/16/belgium-orban-natcon-betiltas-miniszterelnok/ magyarnemzet.hu/kulfold/20... (2024.04.16. 20:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.11.08. 11:29 Fabius

Orbán: soha, soha, SOHA!

Címkék: oroszország orbán viktor putyin

Soha, soha de soha, tényleg soha, véletlenül sem soha, szándékkel sem soha, istenuccse télleg soha, de soha nem mondtam, hogy Oroszország követendő példa lenne! - bizonygatta a Főni Bajorországban.

"Budapesti emberünk" - mondta róla ezzel egy időben a mértékadónak számító orosz gazdasági lap, a Vedomosztyi.

orbán-putyin_1_1.jpg

"Orbán nemcsak a parlamentet, de az önkormányzatokat is az ellenőrzése alatt tartja, csakúgy, mint a sajtó nagy részét, és a nemzeti bankot is egy volt kollégája és barátja vezeti. A retorikája Európa-ellenes és a hagyományos nemzeti értékekre fókuszál." -dicsérik tovább a Legkedvesebb Tavárist, akinek már csak azt a pár bizonytalan "de" kitételt kéne levetkőznie magáról, amit Nagy Medve barátunk kívánatosnak érezne még. De Alexej Miller Gazprom vezér utasításait már gyorsan, gátlások nélkül hajtja végre, úgyhogy a fejlődőképes komisszárok közt tartják nyilván.

Na, Tökfej, akkor most mit soha? Mert ezeknek a nyugati bunkóknak már megüzented egyszer, ne azt nézzék amit pofázol, hanem amit teszel. Az meg ugye minden, csak nem soha.

 

933 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr46877653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

putyin kedvenc pincsije...
még pénzbe se kerül...
csak belengeti a dossziét...
és pincsi behuzza a farkát és
csendben SZOP... (csal, hazudik)
orbán és Vona oroszpolitikája független ügyészség előtti büntetőügy.
.
Vedomosztyi
Az orosz gazdasági napilap a mi budapesti emberükként ír Orbán Viktorról, gúnyosan hozzátéve, milyen kényelmes és veszélytelen az EU-ból támogatni Putyint.
BBC
Meglehetősen vegyes képet mutat a sajtószabadság állapota Kelet-Európában: Észtország és Csehország a jól bejáratott brit, francia és olasz demokráciát is megelőzte a Riporterek Határok nélkül, illetve a Freedom House listáján, Magyarország viszont látványos javulás után napjainkban drámaian visszaesett. Mi magyarok viszont a 10. helyről a 64-re zuhantunk vissza. A médiahatóság igen széleskörű felhatalmazás alapján járhat el az írott sajtó, az elektronikus média, valamint a net ellen. A Freedom House legújabb jelentése súlyos és állandó aggályokat fogalmaz meg, mivel a szabályozás átfogó átalakítása 2010 óta kedvezőtlenül hatott ki a sajtószabadságra nálunk. Az EU-n belül csak a horvátok, a bolgárok és a görögök állnak rosszabbul, mint a magyarok.
www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=181005
@Habakuk000:
Tegnap a bizt.politikai elemző cikkét olvastad? Ezek már régóta "gyémánt halak".
@Habakuk000:
valahol, talán mandin kifejtettem egy ügyeletes vízilónak, hogy amit gyöngyösi tett (mo. nevében 'választási' megfigyelő volt), az kimeríti a Btk. hűtlenség címszavát, esetileg a terrorizmus előkészítése címszót is kacagva rá lehet aggatni, különös tekintettel ogy-i bizottsági tagi mivoltára.
viktornál (meg mindenki, aki bólogatva megszavazta) ez kicsit másabb. ha ugyanis bizonyítható (lesz bizonyíték, ha összeugrik a medvével, vagy az amcsikat szopatni próbálja), hogy eleve az alkotmányt azért módosította, hogy lehetővé tegye a gazprom terjeszkedését, vagy növelje a zsarolási potenciálját, neadjisten azért hozott törvényeket, hogy ne legyen mód a gazprommal kötött szerződéseket nyilvánosságra hozni -és ráadásul ezt a magyar állam kárára-, akkor fennáll a
-hazaárulás
-hűtlenség (és még néhány állam ellenei bcs)

mindez
-szervezetten
-a magyar állam hátrányára
-előre eltervezetten

akkor még az unokái is börtönben lesznek. emellett, ha kiderül, hogy egyes tettei az európai uniónak is hátrányt okoztak (illetve tagországoknak), akkor azok törvényei alapján is bíróság elé állhat.
marad a kérdés és a hülyegyerek, honnan lesz zsé amit el tudnak lopni? már a devízatartalék is nullázódik, azaz a drágalátosak

csináltak 127,42 % államadósságot 2014 áprilisi záráskori adat és ezen felül az ország vagyonából hiányzik (minimum!!!) 38000 milliárd HUF

4.2 millió magyar nyomorog közben a bogaras béácsi a zinternetet okolja a zösszes problémáért...a bogarai meg zsünyögnek tovább a fejibeny

nattyon szépp ország szépp naty és jobban teljesít...még egy darabig amíg meg nem érkezik oda ahová a Titanic a híres találkája után...arról is kiderült, hogy nem acél hanem ócskavasból készült megpanamázták

brühüyyy
Varanus elvtárs!
Idézem neked az eredeti beszéd ide vonatkozó részét. Aztán eldönthetitek, idióta barmok, hogy árnyékra vetődtetek-e.
:)
Szerintem igen. Mivel ti csak a baloldali-liberális torzító interpretációkból indultok ki, mindig lyukra futtok, butuskák.
:)
Tehát, a teljes bekezdés, szöveghűen.
"Miután az állam nem más, mint a közösség megszervezésének módja, ami a mi esetünkben hol egybeesik az országhatárokkal, hol nem – erre majd vissza fogok térni –, talán a meghatározó mozzanat a mai világban úgy fogalmazható meg, hogy versenyfutás zajlik annak a közösségszervezési módnak, annak az államnak a megtalálásáért, amely a leginkább képes egy nemzetet, egy közösséget nemzetközileg versenyképessé tenni. Ezzel magyarázható, tisztelt Hölgyeim és Uraim, hogy ma a slágertéma a gondolkodásban azoknak a rendszereknek a megértése, amelyek nem nyugatiak, nem liberálisok, nem liberális demokráciák, talán még demokráciák sem, és mégis sikeressé tesznek nemzeteket. Ma a sztárok a nemzetközi elemzésekben Szingapúr, Kína, India, Oroszország, Törökország. És azt hiszem, hogy a mi politikai közösségünk évekkel ezelőtt jól érezte meg, jól tapintott rá, talán föl is dolgozta intellektuálisan ezt a kihívást, és ha visszagondolunk arra, hogy mit csináltunk az elmúlt négy évben, és mit fogunk tenni a következő négy évben, akkor valójában ez értelmezhető innen is. Vagyis megkeressük, megpróbáljuk megtalálni a Nyugat-Európában elfogadott dogmáktól és ideológiáktól elszakadva, tőlük magunkat függetlenítve azt a közösségszervezési formát, azt az új magyar államot, amely képes arra, hogy a mi közösségünket évtizedes távlatban versenyképessé tegye a nagy világversenyfutásban."

Hol van itt kispajtás, hogy Oroszország követendő példa?
Ugye, ugye.
:)
@imres:

"Európában elfogadott dogmáktól és ideológiáktól elszakadva, tőlük magunkat függetlenítve azt a közösségszervezési formát, azt az új magyar államot, amely képes arra, hogy a mi közösségünket évtizedes távlatban versenyképessé tegye a nagy világversenyfutásban."

Ez az elesetteket,hátrányos helyzetűeket lenyomó MAFFIAÁLLAM,ami sajna nem ,hogy versenyképes nem tud lenni,de egyre jobban leszakad a világ civilizált részétől:((ámen...
@imres: Csak a rend kedvéért: Az adófizetők fizetik vissza a hitelt nem a Vezéred,pártod és kormányod!

Erős a gyanúm, hogy ebben az esetben is ott leszünk mint az IMF hitelnél, olcsó kamatozásút drágábban felvett hitelből adunk vissza.

Az államadósságról meg csak annyit, hogy a főnököd 19300 milliárddal vette át , most 25000 körül van. Ráadásként eltapsolta 3000 milliárd mnyp+2010 utáni mnyp befizetést ami bőven 1000 milliárd fölött van..

Több nemmegszorítást varrt a nyakunkba már az első 3 évében mint azelmúltnyócév alatt a népnyúzás idején
tenytar.hu/elemzes/tiz_ev_csomagjai_ki_mennyit_szoritott_meg#.VF1ZpPmG-10
Szóval van ok a büszkeségre, lehet komenistázni komikám!
A helyzet azóta fokozódott, fokozódik, és fokozódni fog.
Lógni fogsz te is elvtárs :)
@Secnir: Azt hiszem, megállna a vád adott esetben.

S áldottabb országokban -lásd Szlovákia, trencsényi ct-vásárlás - simán megállna a korrupció miatti bizalmatlansági is.
@imres: szerintem ilyen alantas szolgának nem kéne a szájára vennie az elvtárs szót
.
Kevés szó esik mostanában NATO tagságunkról.
Egy kis emlékeztető:
A NATO 1997. július 8-án három közép-európai országot, Magyarországot, Csehországot és Lengyelországot hívott meg a szervezetbe. A meghívás nyomán az Országgyűlés ügydöntő népszavazást kezdeményezett, amelyet Göncz Árpád 1997. november 16-ára tűzött ki. Az Országgyűlés 1998 februárjában határozatba foglalta a népszavazás eredményeit. Magyarország – Lengyelország és Csehország mellett – 1999.március 12-én a NATO teljes jogú tagjává vált.

Az Észak-atlanti Szerződés preambuluma szerint:
Az ebben a szerződésben részt vevő Felek […] megőrzik a szabadságot, népeiknek a demokrácia, az egyéni szabadság és a jog uralma elvein alapuló közös örökségét és civilizációját; arra törekedve, hogy az észak-atlanti térségben előmozdítsák a stabilitást és a jólétet; eltökélve, hogy egyesítik az együttes védelmük, valamint a béke és biztonság fenntartására irányuló erőfeszítéseket […].
8. cikk:
Mindegyik Fél kijelenti, hogy a közte és valamely más Fél vagy valamely harmadik állam között jelenleg hatályban levő nemzetközi kötelezettség egyike sem áll ellentétben ennek a Szerződésnek a rendelkezéseivel, és kötelezi magát arra, hogy nem vállal semmiféle, a jelen Szerződéssel ellentétben álló nemzetközi kötelezettséget.
@gazoló: Elvtárs!
Rendben van. Nem fontos vele egyetérteni!
De hol van ebben az, amit a blogíró állít?
:)
Buták vagytok, mint a segg.
Azt kell mondanom.
:)
@közrabszolga: Elvtárs!
Hagyjad már a Ténytárt!
Egy igazi baloldali propaganda intézmény. Még egyszer nem írt le egyetlen olyan sort sem, ami igaz lenne.
Feltételezésekre alapoz, mint te is és Goodfriend elvtárs, CIA ügynök is.
Tovaris Putyinnak szólhatna azért valaki, hogy az a cápa, amelyik a kezéből eszik, az előbb-utóbb a lábából is fog!
@imres: Mára téged osztottak be erre a blogra ügyeletesnek a Központban?
Nertársak és nertárs nők !
MOst, hogy elérkeztünk a Nemzeti Szotyialista Hazánk építésének jelentősebb újabb álomásához foglajjuk ösze edigi eredményeinket:
-Magyarország jobban tejjesít!
-egyre csökken a rezsim
-egyre több ember dolgozik!
-szinte minden család portáján van stadion
-az imperilistákat kiűztük
-a gaz multiknak és bankoknak odavágtunk
-láthatóan megszűnt a korrupció!
-rendes emberek kezébe került a dohány
-felcsökkent drasztikusan az álamadóság
-az embere(in)k jobblétére fordítottuk a valutatartalékot a nyugdíjkasszát
stb stb stb

természetesen mint minden új útra lépett ország, a járatlan ösvényen, néha hibázunk !
de csak az nem hibázik aki nem dolgozik !
@imres:
.
„a köztársaság csak ruha a nemzet testén”
@imres:
'Narancskötshög,sokkal több az amit 'führered felvetít,mint amit a blogíró állít!
Tudom,hogy a narancsködöktől ezt messze nem látjátok ott 'vityapatkóbelében:))
Lehet,hogy szükséged lesz még előző párttagkönyvedre ami nekem sosem volt:))
A NAV ügy kapcsán egy szakértő elmondta, hogy az USA titkosszolgálata képes rá és ki is derítette, hogy hol, melyik bankban, milyen szlaszámon kinek mennyi pénze van. De erre az orosz titkosszolgálat /és még egy-két másik is/ is képes. Így már világos, hogy milyen dossziét tett Putyin a mutyivezér elé, hogy vagy azt hozza nyilvánosságra vagy aláír minden szerződést amit ők elétesznek.
@Habakuk000:
Röviden:
Aki sokat lop, az a hírszerző szerint a "gyémánt hal". Amikor horogra akad, tőle nem csak hármat lehet kérni...
@imres:

Te melyik hordabarom vagy a 100 nick-kel bíró hat idióta közül?
@DarthVader:
Az ittléttől elment a kedve, ő meg utána.
@Habakuk000: ez nem szolga, ez maga a Selejt. a mandinerrol jott ide ugatni, gondolhatod…
@imres: mi van shitnyik, mar nem eleg a mandin csattogtatni a kankos farkadat? huzza' vissza, a tobbi selejt ott tisztara is cuppogtatja a nyulvanyt, ami valszeg jobb erzes lehet annal mint az, hogy itt pillanatokon belul az oseid poraig leszel alazva
Még ilyet,eddig dicsőítették a nagy orosz felszabadítókat, most meg már nem is a barátjuk, csak Amerika, Amerika..
@István Tamasi:
Ennyit a banki titkokról meg az adataink titkosságáról. Miért nem otthon szaglászik mindenki, lenne mit.
@Habakuk000:

Természetesen büntetőügy,de ez egy az ezerből amit rájuk lehet majd bizonyítani 'tökös jogi embereknek:)
Nagyon helyes,hogy egyre több helyen felvetik a büntetőjogi felelősséget!!
@Imola Helyesi:
A titkosszolgálatoknak amióta csak léteznek /márpedig már időszámítás előtt is léteztek/ pontosan az a dolguk, hogy titkokat fürkésszenek ki egyrészt külföldön, másrészt belföldön.
Továris ucsityel, ja doklododaju vam..... Akkor miért nem reklamáltatok nagy hanggal? A mai liberálisok és szocik nagy része az átkosban nevelkedett, de akkor hallgattak. Miért is? Mert itt voltak hadsereggel, most elég messze vannak, lehet kiabálni rájuk. Ezzel szemben itt van Amerika, itt van Amerika, most nekik lehet nyallintani.O.K:Ok.O.K.
@István Tamasi:
Tudom, most is ügyködik a CIA- állítólag.
@vitéž munkášőr:

Welcome to the machine:))

Az a kis tattoo a jobbalsóban,mindig jókedvre derít:))

www.youtube.com/watch?v=tMgmYutL9W0
@Imola Helyesi: "Még ilyet,eddig dicsőítették a nagy orosz felszabadítókat, most meg már nem is a barátjuk, csak Amerika, Amerika.."

rátok, fideszbirkákra, a fekete lyuk-sötét butaságotokra kéne egy ilyen egyenlet, arányszám vagy akármi, amivel nagyjából ki lehetne fejezni az éppent aktuális narancsökörség mértékét.

mondjuk, egy egységnyi fideszbirkaság=tíz a mínusz harmincnyolcadikon szorozva az egy négyzetméterre eső fideszbirkák számával [az ún. Philipp-állandóval], vagyis hattal.
Nagyon szép ez a mai nap. Orbán arca árkoktól szabdalt, miközben olyanokat kénytelen mondani, hogy "Magyarország természetes helye a Nyugat", baj ha "megpróbálják onnan kiszakítani".

Viszont a Fabius által kifogásolt sorok szerintem se olyan egyértelműek, hogy azzal lehetne ütni a Fideszeseket. Sokszor hívtam föl a blogon a figyelmet, hogy Orbán egyik alappanele a gazdasági "harmadik út", talán az antropozófus "barátai" javaslatára. Orbánnál ez persze csak retorika, de a hívei sokáig hittek benne, hogy komolyan megvalósítja. Ez az elképzelés a kapitalizmus és kommunizmus valamiféle kibékítése, és igen komoly részét képezi pl. Rudolf Steiner antropozófus életművének. De sokan foglalkoztak hasonló dolgokkal, pl. a magyar Liska Tibor közgazdász.

Orbántól idéz a Mandi: "Arra kívánt rámutatni, hogy az európai gazdaság teljesítménye és részaránya a világgazdaságban csökken, míg a nem demokratikus berendezkedésű államok teljesítménye növekedik,"
@Imola Helyesi:
Tiltakoztak, abból lett az a mozgaom, ami aztán a rendszerváltáshoz vezetett.
"A mai liberálisok és szocik nagy része az átkosban nevelkedett" Ööö... mint pl. a párttitkár apával rendelkező, KISZ titkár Orbán Viktor?
@Imola Helyesi: " Miért nem otthon szaglászik mindenki, lenne mit."

Igazsága vagyon szavaidnak e pillanat. (Nekem, példának okáért, csurdóltig van jégszekrényem az franciahon válogatot sajtjaival.)
@gazoló: wow! hat ez a gyors amazon most engem is deritett :-o + :-P
MARIANNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindjárt kezd az ETO:))))))
@Imola Helyesi: " Miért nem otthon szaglászik mindenki, lenne mit."

Igazssága vagyon szavaidnak e pillanat. (Nékem, példának okáért, csurdóltig jégvermem az franciahon méltán dicső sajtjaival.)
@imres: ott van az általad idézett beszédben:
"Ma a sztárok a nemzetközi elemzésekben Szingapúr, Kína, India, Oroszország, Törökország"
Ami persze kurva nagy hazugság és csúsztatás, mármint az, hogy ezek az országok lennének sztárok a nemzetközi elemzésekben, és ráadásul nem igaz. A rubel haldoklik, Törökország szintén kurva nagy bajban van, Kináról nem is beszélve. Amiért ezeket az országokat megemlítette, az pont az, amit a posztban idézett szovjet, ja most úgy kell mondani orosz újságban is benne van.
"A Vedomosztyi azt is megemlíti, hogy Orbán Viktor többször is szimpátiáját fejezte ki Putyin politikája mellett, valamint, hogy sok hasonlóság fedezhető fel az orbáni és a putyini vezetés között. "Orbán Magyarországon nem csak a parlamentet, hanem a helyi önkormányzatokat és a média jelentős részét is irányítja, ráadásul a központi bankot jobb keze, a volt gazdasági miniszter vezeti. Retorikája jobboldali populista és Európa-ellenes, a tradicionális nemzeti értékekre fókuszál"
@imres: egyébként meg elvtárs az éppen Orbán. Nem Fabius Putyin barátja és legjobb tanítványa, hanem Orbán. Nem Fabius barátkozik a legundorítóbb komcsi országokkal (Kazahsztán, Azerbajdzsán stb), hanem Orbán.
@Kis ember:
Ma legfeljebb egy egyéves mondhatja magáról, hogy nem volt apa kisz-titkár, apa ui. most 25 éves, 89-ben született, és most házasodott.Kisebb eltérés lehet, mondjuk 20 éves apa, vagy 30. Az összes többi elmondhatja magáról, hogy apa Kisz-titkár volt, mert a Kisz-tagság kötelező volt, és általában a legjobb tanulókat tették azzá.Az összes mai pártfunkcisnak apja vagy anyja kiszes lehetett, de biztos, hogy nem mind volt Kisz-titkár, sőt.Persze, aki lopta a diplomáját, nem járt középsuliba, vagy kettős állampolgár, és most jött haza, vagy disszedensként jött haza, ott más a helyzet.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: és ezt Orbán milyen adatok alapján állítja? Vagy a mandi? Linket adtak ehhez a magyarázathoz?
@Sir Bates dö Hól: pont ezt szertnénk, ha végre a magyar ügyészség Polt Petivel az élén, végre itthon szaglászna, mondjuk a NAV házatáján.
A te fridzsideredet meg hagyja békén az ügyészség:)))
@Imola Helyesi:

Egy faszt volt kötelező a 'kisztagság kisbarom!!
Ki mesélte ezt neked 'lakájka?:))
@Imola Helyesi: "Az összes mai pártfunkcisnak apja vagy anyja kiszes lehetett, de biztos, hogy nem mind volt Kisz-titkár, sőt."

Éppen ezért volt gusztustalan, mikor Orbán tkp. a saját anyját-apját is piszkolta a vérkommunistázással, és azok nem adtak neki akkora sallert, hogy a feje körmérkőzést játsszon a nyakán. Megalkuvó, mocsok banda az egész Orbán-klán.
@aritus: Nem kell nekik elhinni, amit mondanak, de tény, hogy sokan foglalkoztak a "harmadik úttal" (nem a Thatcher asszony harmadik útjával), és nem Bogár-színvonalon. Bogár szerint először harmadára kell csökkenteni a népességet, és nem születésszabályozással ...

www.liska.hu/fliska/alapjov.htm
Érdekes, mikor Fletó a saját lakásán vendégül látta Putyint, akkor hallgattak a mai nagy demokraták.
@gazoló:
Szakmunkásképzőben meg a kisegítőben tényleg nem volt kötelező.Az úttörőség is kötelező volt, az ellen nem ágáltok, hogy ki volt úttörő?
@Imola Helyesi: hány éves vagy te, fideszbirka? kötelező, persze. nem azért, de szemberöhögtöm az ifjú komcsikat, amikor be akartak passzírozni a köcsög szervezetükbe középiskolában.

mondjuk, én nemcsak hogy nem voltam kiszes, de a katonatársaimat se köptem be...
@Imola Helyesi:

'megimnáziumbanmegszakközépbenmeg egyetemensemgyökér:))

te is 'bozgorrománorbánfasszopó vagy??

amnézia.hu
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Na figyelj csak, az mszp-ben meg mindenki kommunista volt, sőt az öregek szupi pártmunkahelyeken acsarkodtak, mivelhogy az átkosban tényleg pártfunkcik töltötték be az intézményi vezető állásokat.Az összes főnök komcsi volt, ilyen volt a rendszer, most meg több párt van, és a győztes párt adja a vezetőket.Még Amerikában is helycsere van a választások után.
@gazoló:
A szájkaratéd alapján valószínűleg nem vettek fel, akkor is ilyen depis lehettél.
@imres:
Taglalnád, hogy mely területekre vonatkozik szerinted Magyarország versenyképessége?
Beszéljük meg, mert ez így csupán egy lózung, tartalom nélkül.
@gazoló:
Gázos vagy nagyon, nyilván a kettes tanulókat meg a bukottakat sem vették fel, ja meg a kisebbségeknél sem volt divat.
@gazoló:
Szia kedves gazoló!
Máris nézem, hogy hol.
@gazoló:
Te vagy itt lakáj kiszolgáló, én önálló véleménnyel bírok.
@Imola Helyesi:

Nem tudsz analizálni 'szolga!!

Szopjál 'felüljárófa@t!!:))

"Depis" az mi aztat nem ismerem:)))
@gazoló:
Aszt a, de ha mondanám rád, melyik kisebbség díszpéldánya vagy, akkor megsértődnél, mi? Ne bozgorrománozz, farok, hanem inkább szépen menj haza az országunkból, senki nem hívott ide.
@gazoló:
Cigány vagy? A szókincsed szerint az vagy.
@Imola Helyesi:

Megsúgjak valamit pióca:))

'Ezeréve itt élek:))
'ésnemvolztam kisztag:)'secigány 'seromán:))
@Mariann19:

'Görbe hiányzik,de nyerünk:))

9 perce nem lőttünk gólt:((
@Imola Helyesi: a 2010 ov kormány volt eddig az egyedüli, amelynek minden tagja komcsipárt funkci volt.

a mostani kormányban is ezek vannak túlsúlyban.

bújj ki ov seggéből, és törüld ki a fidesszart a szemedből!
@gazoló:
Kizárt dolog, akkor tudnál rendesen írni, fogalmazni, társalogni, nemcsak hőzöngenél.
index.hu/kulfold/2014/11/08/darth_vaderkent_ir_navracsicsrol_a_le_monde/

Hát a pofám leszakad! Elhagy az erő, vazeg!

MI AZ? HOGY LE "DARTH VADER"-EZTE NAVRACSICSOT?

Talán lenavracsicsozta Darth Vadert, basszátok meg! Kikérem magamnak ezt az inszinuációt! Ettől dehonesztálóbban nem is irhattak volna rólam! Egy cikkben én és Navracsics, ráadásul Navracsics mint én, végetek van, küldöm a Halálcsillag II-t!!!
@s.g.l.:
Vitatkozni kellene, nem trágárkodni, az összes mszps kormánytag komcsi volt, de még az mdf-ben is sokan. A felmenők meg pláne.
@Imola Helyesi: Mert neked megy mi?

"Aszt a, de ha ...." ezt te írtad vala. Grat! :))))
@Imola Helyesi: amit írtam azzal nem tudsz vitatkozni, mert tény!

sőt ketten ügynökök voltak, de ne zavarjon!!!

füledből is mosd ki a fideszszart, mert nem látsz, nem hallasz, csak nyomod a baromságot.

ilyen gazember tolvaj kormánya nem volt Mo-nak egy székháztolvaj szőlőbányásszal az élen!!!
@Myrath:
Mondjuk, azért egy picinykét jobban tudok, mint itt a többség, csak néha alkalmazkodom.
@gazoló:
Nagyon köszönöm a stream-t.
Ne adjuk fel a reményt, még van egy félidő, és a kéziben nagyon forgandó az esély.
Görbicz Anitát Németh beválogatta. Kissé csodálkoztam, de Németh szerint nagyon jó hatással van a csapatra a jelenléte.
A második félidő után találkozunk.
@gazoló:
Miért sírsz, bántott valaki?
@s.g.l.:
Te meg a szádból a guanót, ami bepökött,, mert nem tudod tőle rendesen kimondani a szép magyar szavakat.
@Mariann19:

Nem misztifikálom,de elég Tőle ha 'nagypocival is bedob minden hetest:))
@Imola Helyesi: KISZ tagság nem volt kötelező, titkárság pláne, a diplomáját pedig a 2010-ben odab....szott köztársasági elnök lopta. Te ostobább vagy, mint gondoltam.
@Imola Helyesi: ahh, tenyleg, hiszen szortalp vagy tesis, marcsak szegeny Ady okan is…

@gazolot nem bantotta senki, de en szivesen a pofadba lepnek
@Mariann19: ezt ne vard tole - mindenhova csak bekoszon es keresi az egykori elvtarsait a szerencsetlen, gazdatlan apolt…
@vitéž munkášőr:

'már nem látom ezt a 'faszt inkább nézem a kézit:))
szép estét:)
@KÁTÉó53éúétr6:
Akkor itt egy tudományos vélemény /vikipédia/
Anno a KISZ szervezettsége a gimnáziumokban 80 % fölött volt. A KISZ-tagság semmiféle politikai elkötelezettséget, szerepvállalást nem jelentett; a (roppant ritka, 5 % alatti) demonstratív távolmaradás viszont igen. Egyetemen persze már egészen más volt a helyzet; ott divat volt kimaradni. Odáig azonban KISZ-tag volt jóformán mindenki, aki tovább szeretett volna tanulni, mert az is számított a felvételin, be kellett íni a felvételi lapba.

Emiatt aztán azon politikusok elsöprő többsége, akik fennen hirdetik, hogy ők nem voltak KISZ-tagok, ezt úgy érti, hogy az egyetemen nem. A többiek jó kilenc tizede szimplán hazudik. Szóval, a kategóriát értelmetlennek tartom, mert:

politikai jelentése nincs;
a besorolások önkényesek (egyes, volt KISZ-tag politikusok ide kerülnek, mert tudjuk róluk/bevallják, mások nem kerülnek ide, mert nem tudjuk róluk/nem vallják be).
Szóval, ez a kategória nekem afféle rosszízű stigmatizálásnak tűnik.
@vitéž munkášőr:
Milyen ékezetet használsz, honnan írsz? Szerencse, hogy te is elmentél innen, a mi hazánkból.
nem akarom elrontani a szombat esti szórakozását senkinek, de nem lehetne eszt az embernek láccó tárgyat hanyagolni?
előre is köszönöm mindenkinek:)
@DarthVader: te, egy megoldás van. bizonyícs! navracsicska gigáját kicsit maszíiozd meg:)
@gazoló:
A fene egye meg, nem működik az adás!
Pont a végét nem fogom látni?
Megyek vissza, majd jövök.
@Mariann19:

Nekem sem,fene a 'cenzúrát:((
@Mariann19:

Biztos letiltotta a NER,mint a 'tescosbuszt:)))
@vitéž munkášőr:
Pedig az ápoltat szerettem volna egzakt válaszra kényszeríteni, mert ezzel a "versenyképes" fogalommal csak a demagóg Orbánt idézte.
@vitéž munkášőr:
" , tenyleg, hiszen szortalp vagy tesis, marcsak szegeny Ady okan is…

@gazolot nem bantotta senki, de en szivesen a pofadba lepnek"
Ady okán a szőrtalp jutott eszedbe, sötét vagy nagyon, és főleg nem magyar, bár te sem tudsz írni magyarul.
@gazoló:
A végén volt talán egy perc, ami még bejött.
Nem baj!
22 : 20 Igazad volt, győztünk.
A mi Herr Orsink nagy volt, persze a többiek is.
Setét munkásőr, meg gazos, bozgoroknak a szőröstalpúnak becézett oláhok hívták a magyarokat Trianon után.
@Mariann19:

:))Nekem is hasonló volt:))
Kevesek voltak,mint dán sajtban a 'magyarszürke:)))
@Mariann19: mindig ezt csinalja, sosem fog felnoni Hozzad, ugyhogy sose band, hogy nem zagyvalt vissza
@aritus: csak vegyvédelmisek jöhetnek:-)...
Hát nem gondoltam volna, hogy itt román szekusok is irogatnak.
@Imola Helyesi: en meg a halal-tavi honfitarsaim eletebe egy masik allam teruleterol szavazataikkal keretlenul belepofazo shitnyikeket nevezem igy. es leszarom, hogy egyszer csak a mocok kihuztak valami keritest, mert a hulye ungur jodolgaban elfelejtette teleszulni az Anyafoldet…
@Imola Helyesi: nem, Adyt te hazudtad magadnak ide felmenokent. nem emlekszel mar? en igen
@vitéž munkášőr:

Elhajtani a 'vérbe az ilyen tálibokat:))
Élvezni szeretném a hétvégét nem ilyen sötétekkel vívni:))

"stadionotezeretttt:))másképp:))depisen:))

www.youtube.com/watch?v=web-fFXQ-OQ
KEDVES BLOGTÁRSAK! nem lehetne eszt a retardált ebolát hanyagolni ma este? talán megunja és visszahúzódik vitya seggébe.
egész héten melóztam, még ma is. ráadásul szar napom volt, minden gép ellenem fordult:)
legyetek má olyan jók, hogy tartunk egy ebolamentes estét:)
köszönöm előre is!
@Imola Helyesi: ne túlozzál... (persze, azt elfogadom, hogy van olyan összetételű csoport, ahol te vagy az éceszgéber... nem ez a blog az, ám bizonyára van olyan is...)

Másik, fontosabb: a cigányt miért használod pejoratív/dehonesztáló jelzőként? Ez nem korrekt.
@jöttem: te meg ehetsz tafelspitz-et minden nap:-)... kit hova sodor a sorsa:-)...
@Imola Helyesi: hogy honnan irok, ahhoz semmi kozod, de adok egy kis felhomalyt kedves Nyelvtan Ignacne, szul. Imola Helyesi. ez a keszulek, amirol irok, egy Magyarorszagon 150000HUF-ba kerulo phablet + 27% tolvajallami hozzajarulas. mivel erre ebben az esetben nem voltam hajlando, Kinabol, a gyartotol 50kHUF-nak megfelelo €-ert megrendeltem tokkal-vonoval, majd par nap mulva hozta a Deutsche Post DHL nevu leanya. nincs hozza magyar billentyuzet, ahhoz rootolni kellene, bar nem hinnem, hogy vagnad mi az. en vagom, csak idom es kedvem nincs hozza, nekem tokeletesen megfelel igy is
@vitéž munkášőr:
Mondom román vagy, mi az a sitnyik a te kultúrádban?
Erdélyben magyarok és székelyek laktak már sok évezrede, viszont a román mócokat főleg Caucescu
telepítette le Erdélyben , addig a disznótartással foglalkoztak, messze a román hegyekben, úgy, hogy a disznót gödörben tartották, és a disznóölést úgy intézték el, hogy kihúzták a nyakánál fogva. Ez a primitivo hozzáállás látszik rajtad.
@gazoló: @taga20: rendben skacok, Ratok hallgatok. innentol ehen marad
@gazoló: @taga20: bar remelem azt is latjatok, milyen nehez megallni, hogy megszanjam a szortalpas shitnyikovat nemi alamizsnaval :o)))
@Sir Bates dö Hól:
Csak válaszoltam a bozgorrománozásra, tudod, nem szeretek senkinek sem adósa lenni.
@taga20:
Miva 'álladákó egy kis atlétikától??
'Küggyé riposztot cigánynak:)genya??
@Imola Helyesi: ceaucescu... nincs mit (etnográfiai jártasságod/ismereteid nem minősíteném...)
@vitéž munkášőr:

Elég neki a szar íze:)) 'Haggyadbékénmylord:))
@vitéž munkášőr:
Helyes, menj a franciához, bagett, bor, sajt...szekus, kibeszélhetitek Trianont.
@Sir Bates dö Hól:
Mi az a bagett:)??
Friss magyar házikenyér meg apósom 'pálesza wazze:))+villányivörös 'üdcsinek:))
@Imola Helyesi: az egyrészt nem indokolja/teszi elfogadhatóvá, másrészt nem erre vonatkozott a kérdésem...
@Imola Helyesi: engem nem érdekelnek a hozzád hasonló "tudományos" vélemények. Anélkül voltam a rendszer sikeres gazdasági vezetője, hogy egyetlen percig kisz-tag, párttag vagy"megzsarolt" lettem volna, úttörő is azért voltam, mert a barátaim is azok és kedvemre való foglalkozások voltak. Ja és a diplomámat sem kellett lopni,
Mi indokolja nálad azt, hogy mások egyoldalú véleményét idehord? mert a sajátodét mindig másokéval igazolod-
Tagbaszakadtak se álmodjanak ma nyugalomról, hiszen tüntetést rendeztek az érdekükben.
Elnézést kérek a fórumozóktól, de ezt a kommunista szombati műszakot csak a legsötétebb trollbanya vállalta be.
@vitéž munkášőr: kösz haver, ezé sok meztelen csajos képet dobok ma föl:)
@Nemzeti Trollfőfelügyelő:

Kikérem helyettük is,nem egyedül van,'biboldóval vetekszenek a 'numberone-ért:))
@taga20: oks, bar azt is latom, hogy Ignac neni Teged is zrikal suttyomban
@gazoló: még bottal se piszkálom eszt a kulát! hányok tőle!
egyébként, az atlétika, ha ilyen formás atlétanők művelik, ako szeretem:)))
arra emlékszel, mikor valamelyik amcsicsajnak kurvahosszú műkörme vot? na az dzsuva volt:)
@Nemzeti Trollfőfelügyelő:
Köszönjük a tájékoztatást. Reménykedtünk benne, hogy a tegnapihoz hasonló nyugodt esténk lesz. De ember tervez, troll végez. :)))
@Sir Bates dö Hól:
Szóhasználatból, dzsuva,stb, egyébként állítmányként használtam, ha emlékszel még rá, mi az.
@gazoló: @Nemzeti Trollfőfelügyelő: jaja es @imres elvtars is itt kereste harrach urat, akinel ottfelejtette a kis piros konyvecskejet (meg az anyja ergos uvegit)
@Imola Helyesi:
"viszont a román mócokat főleg Caucescu telepítette le Erdélyben , addig a disznótartással foglalkoztak, messze a román hegyekben, úgy, hogy a disznót gödörben tartották, és a disznóölést úgy intézték el, hogy kihúzták a nyakánál fogva. "

csodálkozom, miket nem tudsz! családi szokásokról kevesen írnak itt...

(más: ceausescu helyesen. caucescu volt az erdélybe telepített mócok között a neve, mert azok disznótartással foglalkoztak, és még írni sem tudtak helyesen...)
@Sir Bates dö Hól:
Szóhasználatból lehet megállapítani, dzsuva, kula, stb. Egyébként nem jelzőként, hanem állítmányként használtam.
@Secnir:
Még nagyon sok mindenről tudok, majd meglátod...
@vitéž munkášőr:
El is tűnt, mint szürke szamár a ködben.
Legalább nyugisan megnéztem a kézi meccset.
Az előző posztnál most írtam egy reagálást a trollfelügyelőnek. Nézd meg, ha érdekel.
Humorizált a kedves.
@vitéž munkášőr:
'majd a 'sekrestyében megtalálják egysmást:))
@gazoló: @jöttem:
Azon vagyunk, hogy a nemzeti összefogás reményében javítsunk nemzeti trollszolgáltatásunk színvonalán. Biboldó különdíj fejében elérhető csak, trollbanya -a minőségre való tekintettel- ingyenes.
@Nemzeti Trollfőfelügyelő:
Te csak ezt az egy mondatot voltál képes memorizálni?
Az előző posztnál is bedobtad. Válaszoltam is neked ott, miheztartás végett.
ATV tüntetés nektek..
@Nemzeti Trollfőfelügyelő:
Ugye most azt gondolod, hogy gyilkos humorod van te szerencsétlen.
Nem röhögünk rajta, hanem kiröhögünk.
Érzed a különbséget?
@Imola Helyesi:
Kis görény :Orbán, mint „Győri Gábor” hálózati kapcsolata

A BM. Adatfeldolgozó és Tájékoztatási Csoportfőnökség Állambiztonsági Operatív Nyilvántartó Osztálya 1989. június 23-án arról értesítette a BM. III/III-2 (tehát a politikai rendőrség ifjúságvédelmi osztálya) vezetőjét, hogy a BM. III/IV-2/b (tehát a katonai elhárítás koordinációs feldolgozó osztálya) területén dolgozó Tarján István százados operatív célból prioráltatta “Győri Gábor” fedőnevű hálózati személy kapcsolatát, aki a BM. III/III-2-a (tehát az ifjúságvédelmi politikai elhárítás a felsőfokú tanintézményekben) alosztály hálózatának kapcsolata: Orbán Viktor, 1963.V.31. Székesfehérvár, Sipos Erzsébet.

Nem kaptunk választ arra sem, hogy amikor 1988-ban ismét bevonultatták már „Kurázsi” fedőnevű beszervezési reménységként, hogyan értelmezzük a katonai elhárítás helyi szervének (III/IV -160) ezen feljegyzését: „…bevonultatták sorkatonai szolgálatra. Mindent elmond magáról és a Fidesz-ről, valamint terveiről.” Mennyit mondott el miniszterelnök úr? – kérdeztük. De nincs válasz.

2., „Kurázsi” fedőnevű iratot egyáltalán nem hozott nyilvánosságra, mintha csak „Viktória” fedőnév alatt fordult volna elő.

Teljes egészében hiányzik egy dosszié anyaga Orbán honlapjáról. Az, amely az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában 3.1.2. M-41477 szám alatt „László Péter” tmb. Munka Dossziéjaként olvasható, 1985.09.11.-én nyitotta a Nógrád megyei Rfk. ÁB szervének III/III. osztálya.propeller.hu/itthon/2967632-tet-amit-orban-viktor-nem
@Imola Helyesi: Hogy mi van?/Csizmadia László CÖF.
AB-19
Anyja neve: Lukács Piroska
Született: Budapest, 1939. 12. 18.
Házastárs: Az adat betekintési engedély alapján az Emlékpontban férhető hozzá
Gyermekei: Az adat betekintési engedély alapján az Emlékpontban férhető hozzá
Állami iskola: Gimnáziumi érettségi (1957)
Szakiskola: BM Rádiós Tiszti iskola (1959)
Idegen Nyelvi Főiskola (1964)
BM Műszaki tanfolyam (1972)
Nyelvtudás: angol (felsőfok)
Lakcím: Budapest XIV. Lengyel u. 11.
SZOLGÁLATI ADATOK
Rendfokozat: Főtörzsőrmester (1961. 01. 01.)
Alhadnagy (1964. 03. 01.)
Hadnagy (1966. 03. 01.)
s.k. Főhadnagy (1969. 03. 01.)
Százados (1974. 03. 01.)
Őrnagy (1980. 01. 01.)
Szolgálati hely, idő: BM II/16-b. alo., rád.táv. (1960. 01. 01.)
BRFK. III/II. alo. op.ti. (1966. 12. 09.)
BRFK. III/I. alo., kiem.főop. (1969. 08. 15.)
BRFK III/I alo., T-17 (1971. 07. 01.)
BRFK III/II. Oszt., "SZT" főop.beo., T-17 (1976. 03. 01.)
Nyugállomány (1979. 12. 31.)
Nyugállomány hatálytalanítva. (1980. 01. 01.)
Dícséret: Főkapitányi dicséret + 2 000 Ft. (1968 és 1970)
Fenyítés: Szóbeli feddés – Szolgálati mulasztásért (1964)
Szigorú megrovás írásban – szolgálati rend és fegyelem megsértése (1979)
BIOGRÁFIA

Részlet az 1979. december hónap során készült Minősítéséből:

„Operatív tevékenységében kezdeményező és önálló, de össztevékenységéből – emberi magatartásából – hiányzik a következetesség és a felelősségérzet. Saját jelentései leszámítva a terjengősséget, jók, zömében operatív értékkel bírnak és hasznosíthatók. Hálózattartó munkája fokozatosan javul. Hálózatai egyre több olyan információt szolgáltatnak, amelyek operatív értékűek. E jelentések értékelése azonban nem mindig szakszerű, esetneként a feladatok meghatározása az általánosság szintjén mozog. [...] Emberi magatartásából hiányzik a következetesség és a felelősségérzet. Saját jelentései – leszámítva a terjengősséget – jók, zömében operatív értékkel bírnak és hasznosíthatóak. A minősítési időszakban Csizmadia László elvtársnál felszínre kerültek olyan negatív jellegű magatartási formák, amelyek korábbi minősítéseiben nem találhatók, vagy csak utalás van rájuk. [...] jellembeli tulajdonságai miatt munkatársai nem szívesen dolgoznak vele, a fedőmunkahely vezetője visszarendelését kéri. [...] két esetben jutott tudomásunkra, hogy dekonspirálta Belügyminisztériumhoz való tartozását. [...] arrogáns és intrikus megnyilvánulások miatt [...] jelenlegi beosztására alkalmatlan. [...] Átheléyezésére a BRFK III/II. osztályon lehetőség nincs. [...] Biztonsági okból nyugállomáynba helyezésével szolgálati viszonyának megszüntetésére teszünk javaslatot.”

A személyi anyagban elfekvő cetli szerint az MNVK-2 alhadnagyként foglalkoztatta.

Nyelvtudási pótléka 600 Ft volt.

TÉRKÉPszigoruantitkos.hu/szt.../csizmadia-laszlo-115.html
@Mariann19:
Kedves Mariann, mivel én a Biboldó és Imola munkaadója vagyok, nekem is vannak hibáim:-)
@Imola Helyesi:

Ide figyelj "Szörny Ella", az akkori fiatalok nem politikai meggyőződésből, csak a sex túra miatt lettek KISZ tagok, hogy te nem kellettél senkinek, az a tükör hibája!
@tristen2005:
Kérem beosztottajaimmal kíméletesen bánni, nagyon sok egyèni és szociális problémával kell megküzdeniük egyébként is!
Akkor ezért váltak ketté a tüntetők. Ez a szónoklat nem illett az ATV profiljába.
@tristen2005: má te is kezded? hétfőn bemószerollak sóskúton:))
@Nemzeti Trollfőfelügyelő:

Egy jó főnök, gondoskodik beosztottjairól! Nálatok nagyon gyenge lehet a fegyelem!:)
@a nagy hohoohooo:
Jó spicli elvtársak ezek... Ne zavard Tündi öreganyádat ilyennel össze, szereti a komcsikat szopni, most miért fáj ez neked?
Különben is, honnan tudod, mi volt az ő fedőneve? Sparhelt Gizi, vagy Hátsó Anália... Passz... Neki sem egyszerű, naponta ennyi komcsit le kell mélytorkoznia, nyílt színen, közutálatnak örvendve...
@taga20:

Nem is bántottalak! @Imola Helyesi: kell helyretenni, rossz a közérzete ha nem szívattyák mint a Bervát!:)
Azt mondta Kovács Zoltán, hogy Magyarország jogállam. Oda fogok költözni.
@gazoló: @a nagy hohoohooo: amennyiben a Kedves Horgasz ippeg nem pecazik, legyen szives toljon meg ide ilyeneket, mert Nyelvtan Ignacne Imolak ilyen "ballib" linkeket nem fognak megnyitni, az hetszentseg. tomjenzsotti fel herejet teszem ra
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Mi történt? Halványul a Lajta? gyengébb a hozzászólás színed!:)
@V-PORT:

Drága lesz a menet jegyed!:)
@Nemzeti Trollfőfelügyelő:
"Nekem is vannak hibáim."
Milyen nemes önvallomás!
Kár érted, hogy a Fidesz televényként használ téged propagandájának magba szökkenésére.
Ha már ilyen nemes lelked van, el ne felejtsd kifizetni Imola és társainak műszakpótlékát.
Igaz, hogy nem vitték előre az ügyeiteket, de legalább a jelenlétet honoráljátok, mégpedig illendően.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:Nézd, kitüntetés az nekem, ha ez a társaság kiutál, de nem tud, ha én nem akarom. Csak józanságra, kultúrára intenék.Itt? Alkesz kultúrával nálam nem mentek semmire.
@tristen2005: Először meg kell még találnom. :)
@vitéž munkášőr:
Hogy jut ilyen gusztustalan dolog az eszedbe?
@Imola Helyesi: pedig pont most bontottam egy Puntigamert. sănătate!
@Nemzeti Trollfőfelügyelő: TUDOMÁSUL SZOLGÁL.
Kapjanak PESTIST!!!
Ez pótcselekvés nálatok ez az imolázás?
Bezzeg, ha egy igazi fideszessel találkoznátok, akkor csak hebegnétek, habognátok. Ti választottatok, a többi meg partvonalon túlról integet, nem ér semmit.
Néha ezért szólok itt nektek, ti meg csak káromkodjatok.
@jöttem: ugy, hogy en rettenetesen gonosz vagyok :o)))
@vitéž munkášőr: bocs Taga & Gazolo, ezt nem birtam megallni…
@Mariann19:
Imádom a szerbeket,hogy szinte minden labdajátékban 'ott vannak:))
Nehéz meccs,de szintén behúzzuk:))
Elmondták a tüntetők a "Hiszek egy hazában........., Magyarország feltámadásában"
@vitéž munkášőr::))

@taga20:
'Húzzá már neki valami 'nun it,hogy leszálljon 'eboláról:))!
@Imola Helyesi:
Kár irigykedned, a hozzád hasonló ostobákat nem hívjuk meg az asztalhoz, maradsz a küszöbön, a leeső csontok neked bőveb megfelelnek. A sörömre meg végképp nincs esélyed, felesleges kaparnod, cukorfalat...
Hazaérek munkából, erre ezek itt szopatnak téged, piktorka spicli múltjával, a dicső cöfribanc elvtársi karrierjével, amit te lelkesen éljenzel?
Hiába no, összenő, ami összetartozik. Orbán, Kövér, meg a többi remek komcsi család, és remek gyermekeik, de eddig nem tudtuk, hogy te us aktív ELVTÁRSUK voltál... :(
@vitéž munkášőr:
Kösz. Majdnem belefulladtam a kv-mba a nevetéstől. :))
@Imola Helyesi:

A múmiák már nem támadnak fel!
@vitéž munkášőr:
Nem ironizátor ez az ffgy?"
Lehet, hogy blogot tévesztett.
Nehéz megállapítani, mert még nem volt egy - a poszthoz tartozó - véleménye sem.
@ornagy50:
Csak mert ez jogász duma :-))
Dr. az Dr. :-)
@taga20:

Édesen alszol, zörren az ablak,
Megjött a parancs: rögtön induljak.
Melegben fekszel, friss bőröd álom,
Miattad kelek, érted csinálom.

2. Nyakadban arany, takaród prémes,
Hogy tudsz ölelni, dolgozni rémes!
Kéne egy fiú, de félted a melled,
Szép vagy és hiú, kincsed a tested.

R. ||: Teérted hajtok, hogy mindened meglegyen,
Nem akadt jobb neked, ezért vagy mellettem :||

3. A kutyától félek, a vértől hányok,
Mindig lenéztek engem a lányok.
Nem vagyok senki, űzöm a vadat,
Másoknak hajtok, mások hajtanak.

4. Nem győztem soha, most sem nyerek,
Nem tudok ölni, de nem is merek,
Járom az erdőt, vadakra lesek,
Csak hajtó vagyok - Ne lőjetek!

R.

R'. Teérted hajtok, (Teérted hajtok)
Mindened meglegyen, (Látástól vakulásig,)
Nem akadt jobb neked, (Hogy legyen mit föl- és levenned.)
Ezért vagy mellettem.
Teérted hajtok, (Tudom, hogy többre vágysz, de én így is szeretlek.)
Mindened meglegyen, (Esküszöm, amíg élek, mindened meglesz.)
Nem akadt jobb neked, (Meg kell a szívnek szakadni.)
Ezért vagy mellettem
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Csak sörözzetek, borozzatok, egyetek, igyatok, de ha hülyeségeket mondtok, meg nő a tömeghiszti, akkor azért szólok a hiú remény miatt.
@Nemzeti Trollfőfelügyelő:
Puszimuszi!
Azért szólítalak ilyen gyengéden, mert még nem mentél le alpáriba, ahogyan a trollok szoktak.
Hülyéskedsz?
@Imola Helyesi:
"Még nagyon sok mindenről tudok, majd meglátod..."

nagyon sajnálom, ha érzékeny pontra tapintottam. megígérem, legközelebb nem fogom felemlegetni, hogy gyári román vagy...
@gazoló:
"Imádom a szerbeket."
Nagyon nagy ellenfelek. Már mondtam neked, hogy mindíg félek a velük való találkozóktól.
Tudod, hogy a zenéjüket is kedvelem.
Remélem, követik a győri lányokat!
@Mariann19:

Csókolom az összes kezét! Boldog névnapot! tudom hogy nem most tartja, de én előre szólok!:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Remélted,hogy 'sunázhatófognyüvő'nurse:))
@a nagy hohoohooo: hát beszarok, komolyan, a csúti Bolond és a Cöf Laci is vamzer volt - mondjuk, az előbbiről tudtam. :DD
@Nemzeti Trollfőfelügyelő:
"Humorban nem ismerek tréfát!"
Aranyköpés. Kár, hogy nem te találtad ki.
Szedd össze magad, hátha kiizzadsz egy tőled eredőt is.
Olyan legyen, hogy lehessen röhögni rajta!
@gazoló: imádom az osztrákokat, semmi csapat sportban, sehol sincsenek:)
és nem cserélnék a szerbekkel!
@Mariann19: azt hiszem, picit benezted ezt a felügyelőt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Iljeneket Légyszí
ne írjál néki ,meee nincs agya oszt nem tud
"GOMBOLKOZNI"
CSAK is ösztönei vannak!
Kakínyí kő!! Pisínyi kő!!:(
@tristen2005: mondták má neked, hogy fehér vagy?:))
@tristen2005:

éssezz:))??

www.youtube.com/watch?v=XbiAtzS5OEY

Az apám cukrász volt, igen, és õ mondta;
Az élet szép lesz, a világ egy torta.
Egy kopasz bácsi ígérte, az ország egy szelet
És majd tortát eszik az összes magyar gyerek.

A fater pontos volt, nem hagyott ki napot,
Úgy verte anyámat, mint a tejszínhabot,
Az egészet mindig a kulcslyukon át néztem,
A konyhába mentem és süteményt kértem.

Verem, verem, verem
Majd beleszakadok,
Nem bántok én senkit,
Csak verem a habot.

Nemsokára leszek épp 36 éves,
Születésnapomra újra tortát kérek,
Legyenek ám rajta kis csokikatonák,
Marcipán ûrhajós, krémvárak, rakéták.

Belülrõl kirágnám, mint a fát a féreg,
Nem látta meg senki, így hát nem is félek.
Mi leszünk csak hatan 36 lánnyal,
36 gyertya 36 lánggal.
@Imola Helyesi: igazságot szóltál. Csodálkozol? Valóban hiú remény minden, mig ilyen alázatos szolgái vannak a jelenlegi rendszernek.
@Imola Helyesi:
Ugyan, kegyed ahhoz több szinttel lejjebb leledzik, mondom mégyegyszer, hogy felfogja: csak a leeső csontocskák a magáé. Ne erőltessük kegyed szövegértési és matematikai képességeit, arról magácska több ízben tanúságott tett. Ahogy a volt komcsi elvtársak hímvesszejének felpolírozásáról is, szóval nem szívesen látjuk itt, még fertőző lehet a lehellete, szóval egy lépés hátra banya, mert minden ócska pártr.banc nem szívesen látott itt. Kövér ettárs is megvolt magácskának? Mondjuk kevés komcsibb család van ebben az országban, legfeljebb Kun Béláék... Ja, hogy azok is ott sertepeltélnek, na...
Banyek, magácska setét, mint a rigófüttyös holdfogyatkozás!
@taga20: hudejo! mivel erre kitancoltam magam igazi angol proli modra, most elmegyek a Kedvesemmel vasarolni a belga dunekre:

youtu.be/n4oFcaVY8iQ

:o)))
@tristen2005:
Köszönöm szépen a névnapi jókívánságot.
Elteszem az ékszeres ládikómba, mint a legértékesebb vagyontárgyat.Augusztusig, mert csak remélni tudom, hogy akkor felköszöntesz.
@Secnir:

Tudtam wazze:))
Nem láttam a polémiát de éreztem,hogy bozgor:))
@gazoló:
Hüüüülyeeeeee... :)
Csak akkor van tutti pár közös ismerős, amennyi fognyűvőt itt ismerek. Pécsről is jár ide doki.
.
Rózsa Milán barátai közül volt, aki a depressziójával próbálta magyarázni a történteket. Mások viszont arról számoltak be a Blikknek, hogy az elmúlt egy-két hétben Rózsa Milán tele volt tettvággyal, és fel volt dobva, a rendőrségi fogság sem viselte meg, sőt csak erőt merített belőle. – Öngyilkossági kísérlete nem volt korábban, bár néha kétségtelenül megmutatkozott az erre való hajlama – árulta el egy ismerőse.

Érdekes, elgondolkodtató hozzászólások.
@Mariann19:
Letudjuk - genyó módon - mi is előre? :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, hogy jön össze a 148-154-es ikuddal, hogy eteted eszt a valamit? csak barátilag kérdezem:)
@Habakuk000:
"Picit benézted ezt a felügyelőt."
Nem szeretném elhamarkodottan beskatulyázni, nincs alap, amely szerint belőhetném. Az igaz, hogy csak november 6-tól él a nick neve.
Mindegy! Játszadozunk. Szombat este van.
@gazoló:
Azok a szarháziak tudnak a legjobban vérmagyarkodni, ezt tudjuk..
@Nemzeti Trollfőfelügyelő: Van aki orvosol .
Van aki csak doktoról !:D
@Mariann19:

Az Emil virágcsokorral érkezik!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A szived hogy diktálja?
Le tudod, aztán nem is akarsz gondolni rám?
Genyó!
@vitéž munkášőr: apám, te kurvakeményen nyomod!:))
nem bírtam végig hallgatni. bocs.:)
@jöttem: nem is fogsz. Hivatalosan félünk Putyintol, ellenzekileg pedig félünk az ehenhalastol, próbálunk cubakokhoz hozzájutni.
Szlovákia hozzánk kepest az erkölcs Himalajana.
@tristen2005:
Melyik Emil?
Betompultam az előbb tőled, olyan vonzó voltál.
OFFSHORE VAGYONOK 2013. februári adatok...
csak ha valaki izgul, hogy jó helyre megy-e az ADÓpénze...
ne izguljatok BIZTONSÁGBAN LESZ...
végülis nevezhetjük "Hazaárulási mutatónak"
szerencsére ebben is jól teljesítünk! dobogósok vagyunk !

helyezés - mlrd USD - lakosság - USD/fő - HUF/fő
1. kuvait - 496 - 2 041 961 - 242 904 - 60 725 939
2. singapure - 169 - 4 296 000 - 39 339 - 9 834 730
3. magyar - 242 - 10 000 000 -24 200 - 6 050 000
4. korea - 779- 48 875 000 - 15 939 - 3 984 655
5. venezuela - 406 - 27 730 469 - 14 641 - 3 660 234
6. szaud arábia - 308 - 26 417 599 - 11 659 - 2 914 724
7. malaysia - 283 - 25 720 000 - 11 003 - 2 750 778
8. argentína - 399 - 40 134 425 - 9 942 - 2 485 398
9. kazahsztán - 138 - 15 143 704 - 9 113 - 2 278 174
10. elfántcsontpart - 141 - 17 298 040 - 8 151 - 2 037 803
11. orosz - 789 - 143 200 000 - 5 510 - 1 377 444
12. lengyel - 165 - 38 173 000 - 4 322 - 1 080 607
13. mexikó - 417 - 108 700 891 - 3 836 - 959 054
14. ukrán - 167 - 48 457 000 - 3 446 - 861 589
15. brazil - 520 - 190 732 694 - 2 726 - 681 582
16. nigeria - 306 - 149 229 090 - 2 051 - 512 635
17. iran - 147 - 73 215 781 - 2 008 - 501 941
18. török - 158 - 78 785 548 - 2 005 - 501 361
19. indonézia - 331 - 245 452 000 - 1 349 - 337 133
20. kína - 1 189 - 1 321 851 888 - 899 - 224 874

mellérakom az akkori államadósságot, lehet gondolkozni...
államadósságunk (ez is 2013.febr):
17 437 500 000 000 HUF, azaz 1 743 750 HUF/fő
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

'Nemzethy 'országvérszívók,báránybőrben:((
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ja, hát tetszettek volna nem telekürtölni a világot, hogy itt nincs szólásszabadság . Ezért vagyok itt, hogy legyen. A Fideszről meg a saját szexuális kísértéseiről meg mindenki azt ír, amit akar, engem nem érint meg.Azt meg tudom, hogy itt mindenki milyen okos, van, aki kétszer is elmondja saját magáról. Elég furcsa, dehát legyen szólásszabadság és comingautolás.
@Mariann19:
'Kicsitnagyonretro,de 'énisénis augusztusban és máskor is:))

www.youtube.com/watch?v=pnwAXAmiQ3k
@taga20:
Nézd - te majom - nekem Fab a leggyanúsabb! Mindig idecsábít hasonló ecceri, ostoba provokátorokat, akikbe azután paraszt módon a lábunkat töröljük.
Szerintem direkte csinálja Fab... :)

@tristen2005:
Mert nem kicsi a heftim... :) Lököttek...

index.hu/tudomany/tortenelem/anagyhaboru/2014/11/08/aki_magyar_adakozzon_szepen_az_allamnak/
"Nemzeti költsön
Pénzt kér az állam a nemzettől, hogy megvédje az országot. Nem ajándékba, csak kölcsön. S fizet érte hatos kamatot, amekkorát még államkölcsön után sohase fizettek. Hadi célokra kell a költség, tehát az államkölcsön jegyzése mindenkire, kis- és nagyemberre, milliomosra és parasztra egyaránt hazafias kötelesség.
Az egész világ szeme rajtunk csüng, tehát — magyarán szólva — ki kell vágnunk a garast, hogy szégyenben ne maradjunk. A nemzeti becsület és az ország érdeke követeli, hogy minél több milliót jegyezzen a közönség az uj állami kölcsönből."
Akár ma röfögné az ettárs...
Nos, a mai 1 mrd-os tüntetésen kb 500-an voltak.
@taga20:
Wazz aludni,hogy fogok:))
@gazoló:
Nagyon köszönöm.
Kettőnket sok szál köt össze, a kéziről ne is beszéljünk.
@gazoló: ha rám hallgacc, ako kivered ebolára:)))
@Imola Helyesi:
Ides... a te álmaidat ide vetíted ki, mi meg csak hüledezünk, ahogy nyalsz a komcsi haverjaidnak a spicli múltjuk sem riaszt vissza? Neked sem egyszerű...
Amikor Piktorka a Liberális Internacionálé alelnöke volt (szaros 8 évig, meg Soros bácsi tartotta ki), akkor is gondolom lelkes nyalonc voltál.
Hiába no, ha bevált egy segg, ragaszkodj hozzá!
@Mariann19:

Ez is megvan ahogy jósoltuk:))
kéziünnep megint,koccintsunk:))

De még mennyi:)))
@taga20: de remelem legalabb megnezted mit vasaroltam az Arammal a beach marketben. mindig az van, amit O akar…

:o)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Dehogy törölöd belém a lábad, már régen hasraestél, amikor felemelted, mert észrevetted, hogy a tükör az.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nekem kicsit olyan elsimonos vot ez a duma.
tudod, nem tudunk semmiről, me a postás nem hozta ki a levelet.
:))
@taga20:

Inkább meghagyom Neked,'oszt majd 'fizethecc utána lank-adót:)
@taga20:

Azért a régiek még tudtak téglát égetni!:)
@gazoló: te szemét! hogy a selmecigabi pörögjön a farkadon!:))
ja, nem is! hofmanrőzse legyen az utosó kalandod:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem nyalok, csak leírtam a tényeket a KISZ-ről, mert bármilyen hihetetlen, én itt éltem , ellenben a sok idegenből irogatóval. Akkor lennétek hitelesek, ha Fletót is kritizáltátok volna, aki az Apró-házba hívta meg Putyint.Mikor nincs érv, jön a trágárság.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A heftid miatt háborog a Lajta mint a tenger!:)
@tristen2005: erről nekem klapka jut eszembe.
ember ne a nőt, a téglát nézze!!!:))
@taga20:

Meglásd az @Imola Helyesi: és @Boli – Ch.T. is, meg hát!: párbeszédből, vagy nász lesz, vagy gyász!:)
@taga20:
Azt inkább meghagynám 'haragpeti kiflijére:))
A legjobb barátnőm is Kisz-titkár volt, és orvos lett. A saját erejéből, mert okos volt, hiába volt az apja a Hazafias Népfront titkára. Ebben az időben viszont, akik az mszmp jóvoltából zsíros állásokat töltöttek be, ma mszp-sek.Neveket nem sorolok, mert nem személyeskedek.
@taga20: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:

ATV-én a kis Csintalan Sanyi, Vida Ildikó egy "tisztességes ember"! Én meg a Dalai Láma!:)
@tristen2005: a kémia, aszt vágom! jővő héten itt fognak évődni:)))
@tristen2005:

De 'csintalan az kicsoda és,miért ülhet oda,ahova??
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Egyébként Soros még most is tanítgat. Most a kis fiatalkákat szereti, pl. Mórát, ja, de őt még Obama is kedveli.Vagy csak a neve miatt?
@tristen2005: sanyit nem skalpolta meg rendesen ebola bandája, erre megint itt osztja az észt csintalan evtárs. szar egy bagázs!:))
@gazoló: aze' ul ott, mer nala van a Fatima nerbenszuletett szittya keze. "essetunni", ejjj…
@taga20: az a pestyhazy vo'tt, aki skalpuni akarta
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "fogzúzó?"
Hát a "kályhacsővel semmi sem lehetetlen !!!:DDD
"A Vedomosztyi részvényei a finn Sanoma Independent Media, a Dow Jones és a brit Financial Times Group között oszlanak meg. A lap fejlécén az olvasható, hogy az amerikai The Wall Street Journal és a Financial Times közös kiadványa. "

Így azért mindjár másabb a leányzó fekvése, vagyis ennek az ujságnak a hovatartozása!

Ezt azért igazán leirhattátok volna, utánanézhettetek volna. Ez az a lap nyugati véleményt ir le, nem oroszt!!

Ennyi.
@Imola Helyesi:
Ráadásul hazugságokat írtál!
Hisz ahogy KISZ tagnak sem kellet Orbán idejében már kötelezően lenni, KISZ titkárnak meg végképp nem... Persze amelyik hülyegyerek családja megélhetésileg is érdekelt volt pártvonalon - párttitkár ettársak és hasonló csicskák, mint az Orbán család - akkor adott volt, hogy a gyerek is ebből a szarból akart "megélni".
'89 után felénk is a volt pártitkár ettárs gyereke és hasonlóak lettek a Fidesz utánpótlás. Ilyen kis megélhetésiek vagytok. Ez van, tudom, szar érzés lehet NEKED!
Aranyom, nem csak te éltél akkor.
A munkásmozgalomban és a spiclik világában is TI benne voltatok! :)
Kussolás van az ügynökaktákkal kapcsolatban, ki érti miért? Szerintem is publikálni kéne, kellett volna rég! Akkor mondjuk elég szépen erodálódna a narancsbolsevik pártkurvák tábora, de hát... ez van, csak egy csőcselékünk van.
@vitéž munkášőr:

'Aszondta ő volt az első 'komenyista,meg 'makarenko vagy 'kijafa@om:))
@taga20:

Gyerek neve: Boli Imola!:)
@tristen2005:
És a Csintalan? Egy utolsó... undorító coci volt, most meg undorító ... akármi.
@Bukott liberális demokrata:
Azt is olvastam, hogy a Moody's továbbra is bóvlinak tartja a magyar kormányt. Immár stabilan !!!
@ornagy50:

A kántornak is kályhacső segítségével sikerült megúszni a macskát, karcolás nélkül!:)
@gazoló: csak a Pofon hianyzott, de az kurvara…
@Bukott liberális demokrata

:(ittvanmegjött 'bagamérybyboldó:((

:))szopnifoxmazokötchög:))
@vitéž munkášőr: tényleg, most hogy mondod. mi lehet most velük? itt laknak nem messze, diósdon. persze erre nincs perdöntő bizonyiték.
Ez egy FONTOS eleme lenne az egésznek, amit gondolom szándékosan nem irtatok le:

"A Vedomosztyi részvényei a finn Sanoma Independent Media, a Dow Jones és a brit Financial Times Group között oszlanak meg. A lap fejlécén az olvasható, hogy az amerikai The Wall Street Journal és a Financial Times közös kiadványa. "

Tehát ez egy nyugati lap orosz nyelven, ez a vedomosztyi.
@gazoló:
Sajnálom,hogy nem verték meg jobban :))elvtársai a kapuban!!
@Bukott liberális demokrata:

Megint hazudsz geci
"Ugyanakkor október közepén az Interfax orosz hírügynökség azt írta, Kremlhez közeli tulajdonos szerezheti meg a Vedomosztyi című befolyásos orosz üzleti-politikai napilap külföldi tulajdonrészét. Az orosz sajtótörvényt nemrég módosították, aszerint a külföldi tulajdonrészt 50 százalékról 20 százalékra kell csökkenteni az orosz nyomtatott és elektronikus sajtóban. A jogszabály 2016 elején lép életbe, a tulajdonosoknak van még egy évük alkalmazkodni.
Az új tulajdonos a Gazprom-Media, az orosz állami energetikai cég sajtóvállalata vagy pedig a Nemzeti Médiacsoport nevű cég lehet. Az utóbbi Jurij Kovalcsuk orosz üzletemberé - írta az Interfax. Az értesülést egyik cégnél sem erősítették meg, és a Vedomosztyi című lap tulajdonosai sem reagáltak erre az információra."
@Bukottagyú illiberális áldemokrata:

De még ez AKTUÁLIS:

"A Vedomosztyi részvényei a finn Sanoma Independent Media, a Dow Jones és a brit Financial Times Group között oszlanak meg. A lap fejlécén az olvasható, hogy az amerikai The Wall Street Journal és a Financial Times közös kiadványa. "
@taga20: en sem tudom. de akinek csodaszep kisgyerekei vannak, ne jatsszon forradalmart…
@gazoló: az evtized tragedyje volt, ahogy folyt a malna a nagy buflak fejebol…

brekin' nyuz, meg minden :o)))
@Bukott liberális demokrata:

Nem! Ez:
"Ugyanakkor október közepén az Interfax orosz hírügynökség azt írta, Kremlhez közeli tulajdonos szerezheti meg a Vedomosztyi című befolyásos orosz üzleti-politikai napilap külföldi tulajdonrészét. "

Rajtad kívül mindenki érti, nem hiába vagy te a leghujebb troll!!
@Bukott liberális demokrata:
Ne reménykedj aranyom, hiába homoerotikus álmaid, nem tettem. A hozzád hasonló ostoba balfaszok miatt merült fel, hogy Fab-t kevesebbet bacogatják talán, ha van még valaki, aki alkalomadtán pic.án rúgja az elszemtelenedő trollokat.
Ráadásul nem is tudtam, kimaradtam a szervezésből, nem érek én rá állandóan itt ugrálni, mint te.
@Bukottagyú illiberális áldemokrata:

"szerezheti"

SzerezHETI! Vagyis nem szerzi, hanem csak feltételes módban!

Szövegértés nem megy neked látom. :((
@vitéž munkášőr:

Még kijárna neki néhány 'saller vörös 'ettársaitól is:)
Tökéletes lenyomata 'szélkakas politikai 'elitünknek:(
@vitéž munkášőr: és edda a feleség.
egyébként nem tudok erre mit mondani, amit mondasz, me igazad van!
ha valaki a sötét oldalhoz áll, a gyerekeit is odateszi!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mondjuk az ügynöklisták java részét a szadesz közreműködésével az első kormány tüntette el, a többi meg folytatta. Orbán okos ember, akár Kisz-titkár volt, akár nem, mindenképpen boldogult volna a tehetségével.A mozgalmárság meg a vérében van, mindig voltak ilyenek.
@Bukott liberális demokrata:
Ha az Interfax orosz hírügynökség azt írta, az azt jelenti, hogy Putyin elvette ezt is!

Mondom, te tényleg a leghujebb vagy! Rajtad kívül ezt mindenki érti! Hiába magyarázkodsz!! Szopd inkább tovább Putyin faszát!
@V-PORT: :)))) ha megtaláltad, szólj, megyek én is.
@Mariann19: Mariann ne hülyéskedj! Nem hiszem el, hogy nem veszed le, a troll felügyelő viccel! Irónia!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te arról még nem hallottál, hogy a sas nem kapkod legyek után?(tm torgyán)
@Bukottagyú illiberális áldemokrata:

És megtörtént már a lap megszerzése?? Vagy még csak folyamataban, van Hm?
@taga20: sajnalom a fickot. elkapta a szittya samanfogaskerek. de azt meg Grandpierre Attila csinalja verprofin, nem o
@Bukott liberális demokrata: feri, nem lehetne az, hogy kussolsz szombat este? te gyagyás, kussolj már, me itt szarnak se néz senki sem!
@taga20:

Csak leirtam egy tényt:

"A Vedomosztyi részvényei a finn Sanoma Independent Media, a Dow Jones és a brit Financial Times Group között oszlanak meg. A lap fejlécén az olvasható, hogy az amerikai The Wall Street Journal és a Financial Times közös kiadványa. "
Újabb sikertörténete a fidesz-kdnp kormánynak:
hvg.hu/itthon/201445_visszavonul_a_kormany_egyhazugyben_papabbak
"A kormány mind ez idáig hajthatatlannak mutatkozott ebben a kérdésben is. Abban, hogy most mégis fordulat látszik, és az igazságügyi tárcánál már készül az a törvénytervezet, amely szakmai alapokra helyezné az egyházzá nyilvánítás és a hozzá kapcsolódó jogosultságok megállapításának kritériumait, paradox módon Magyarország általános külpolitikai elszigetelődésének is jelentős szerepe volt."
@Imola Helyesi:
Jaja... a szar is a víz felszínén lebeg, ti meg azt is csokinak nézitek.
A tehetsége miatt szervezték be?
Persze... :D
Még, mesélj még! Jesszusom, te sokkal-sokkal sötétebb vagy, mint az éjszaka...
@Bukott liberális demokrata:
Ne logikázz, mert az nem megy neked. Mint csuti gazdád is megteszi, törvényt hoztak rá, tehát elvette a hatalom, hogy ezt hogy papirozzák le pisztolyt tartva a tulajdonos fejéhez, mellékes. Mondom, csak te nem érted, illetve dehogynem, csak fizetnek orosz gazdáid, hogy hazudj, geci!
Szopj tovább, legalább jut fehérje is a koponyádba!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, te egy hozzászólás generátor vagy? vagy mi a faszér dumálsz evvel a valamivel?
válaszodat előre is köszönöm.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!
Nem kell bepöccenni, szerintem okos és tehetséges, szerinted nem. De szerintetek én hülye meg buta vagyok, és mivel ez nem igaz, nyilván nekem van most is igazam Orbánt illetőleg. Soros felismerte az egész világon a tehetségeseket, tudta kire bízza a pénzét, az más kérdés, hogy a számítása nem mindig jött be. Így most beéri Veronikával, igaz már öregszik.
@Bukott liberális demokrata: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Az admin jogot azért kapta Boli púpnak a hátára, hogy amikor az ilyeneket, mint te elküldünk a kurva anyjába, akkor figyelmeztessen valaki, hogy ne az anyjába, hanem max. a picsába. Már ha érted a különbséget.
@Bukott liberális demokrata: mongya egy tróger, aki még a gusztustalanságig se viszi!!:))
@jaegtoer: azé ez a púp nem olyan, mint kvázimodonak! eszt beválalta:)
@Habakuk000:
Inkább Gellért-hegy. DE! Nem Szlovákia fejlődött erkölcsileg ennyit, MO csúszott le mögé.
Kétségtelen, élhetőbb ország. Itt nincs unortodox gazdaságpolitika, szabadságharc, miegymás.
Fico nem levelezik velem nemzeti konzultáció gyanánt. Ebben az évben ő is többször beszaladt a pofonerdőbe.
Tavasszal köztársasági elnököt választottunk. Nálunk ilyen rendszer van: hu.wikipedia.org/wiki/2014-es_szlov%C3%A1kiai_eln%C3%B6kv%C3%A1laszt%C3%A1s.
Fico is indult. Vesztére. Egy CIVILT választottunk elnöknek - Andrej Kiska. hu.wikipedia.org/wiki/Andrej_Kiska
Szlovákia megalakulása óta csak kivénhedt párttagok töltötték be ezt a funkciót.
Én nagyon büszke vagyok az új elnökre. Főleg arra, hogy minden hónapban az elnöki fizetését szegény családok közt osztja szét.
Van FB oldala. Rendszeresen kommunikál velünk.
Fico a vereségét nagyon nehezen heverte ki. Aztán az ukrán válság kapcsán ő is kezdett dörgölődzni Oroszországhoz. Októberig.
Aztán eljött a Mutti ( A. Merkel ) és elmagyarázta neki, merre van előre. :)))
ujszo.com/online/kozelet/2014/10/20/pozsonyban-jart-merkel-fico-bologatott
@Imola Helyesi:
Ki, mire fordítja a tehetségét - megoszlik a véleményünk, mennyire hasznos ez ennek az országnak.
Okos - az, szimplán rombolni tud és demagóg ideológiát gyártani, szimpla sci ideológia mentén. Ezen az alapon pl. Hubbard sokkal okosabb volt és maradandót alkotott, olyant amit EZEK ma felhasználnak és szimplán hülyét csinálnak belőled.
Tehetséges - az, de nem az ország érdekében, pusztán csak egyéni anyagi érdekei mentén teszi.

Erre szerencsétlenre sokkal jobb szó a GÁTLÁSTALAN, ELVTELEN TÖRTETŐ.
Már ha érted, miért is.
@aritus:
Jó, de elbizonytalanítottak, hogy hogyan is értsem a jelenlétét.
Bár tényleg hülye vagyok, mert egyetlen olyan megnyilvánulása nem volt véleményszinten, amelyből lejött volna a pártállása.
Nem baj, jól elmarháskodtunk.
@jöttem:

Egyszerre voltál laza és tömör. Élveztem a bemutatást:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"GÁTLÁSTALAN, ELVTELEN TÖRTETŐ."

irja ezt az akinek minden vágya az volt hogy admin lehessen egy senki által nem ismert blogon.

Nyííhahahahaha :DD
@Bukott liberális demokrata: gusztustalan az te vagy, telerondítasz magad körül mindent. Ha a 4 fal között csinálnád senkit nem érdekelne, de te itt mutogatod a gusztustalanságodat, pfuj.
látom mindenki sötét, mint az éjszaka!
nesztek:))
www.youtube.com/watch?v=vCsPdBBCQv0
@jöttem: +1! persze elég gizda ez a +1, mindig kiver tőle a víz:)
@Mariann19:

Furcsálltam én is,de azt hittem korábban egyéni 'pengeváltásotok volt:))Fogjatok kezet'oszt jó nagyot:))

-----------------------------------
Rózsa Milán:(( Felettébb különös:(

index.hu/video/2013/03/07/fidesz_szekhaz_tuntetes/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nektek meg valószínűleg zöldhályog van a szemeteken, mert ha ellenvéleményt ír valaki, az biztosan fideszes troll, és az átkosban komcsi volt. Szerintem ez már üldözési mánia.
@Imola Helyesi:
Helyes kis imamalom vagy - forogsz körbe-körbe, néha kattansz egy kicsit, és csak lökdösnek körbe-körbe...
Ha lenne agyad, már szédülnél!
@aritus: na haragudj, de most a buzikat ekézed?
@Orica Középföldi: Köszönöm. Lassan belejövök.:)
@Bukott liberális demokrata:
Minden álmom volt, te szerencsétlen seggnyaló muzsik...
Csak azért, hogy legyen neked is valami örömöd az életbe.
@Imola Helyesi:
Hát aranyom, ha már szinte az egész kormányod az volt... ja, persze akad komancs spicli is ott.
Na, szép emberek, neked az idoljaid, ne nekem tégy érte szemrehányást.
@taga20: Hiányzanak a szmájlik?:)))
@Bukott liberális demokrata:

Akkor,hogy kerülsz ide 'bukottbiboldó?
Lendvai 'uccából küldtek,mert huzatos a ház:))

vimeo.com/110102783
@jöttem: ott volt a végén. vagy nekem? :))
egyébként, mit akarsz még oricacica is le.. tette a tiszteletét előtted:)))
@kekex:
Ne kekeckedj, kekex, egyél inkább kekszet.
Még ilyet, a Kossuth tér is visszatért, kiköltöztek megint, de most egy jurtában fognak lakni.
@Imola Helyesi:
Vagy hülye és buta vagy, vagy tisztességtelen.
Ha lenne eszed, ingyen nem írnál ilyen orbánnyalizós szövegeket,ha pedig van eszed, és mégis ilyet írsz - az önmagában bizonyítja a tisztességtelenségedet.
@taga20: nem, hanem ezt a faszfej bukottat. És azokat, akik a melegeket ezzel a dumával szokták basztatni. Próbáltam két legyet ütni egy csapásra:))))
@Imola Helyesi:
Nem kekeckedek veled - én valóban hülyének nézlek!
@gazoló: szerintem nem kéne Rózsa Milán halálából összeesküvéseket gyártani.
A barátai írták, hogy régóta küzdött depresszióval és öngyilkos lett.
Hogy a blikk mit ír, talán ne vegyük már komolyan.
@aritus: költői volt! vágtam mé teszed eszt.
én is utálom a retardált szar, ótvar arcokat!
odaadom neked a legkedvencebb dalomat, me rég óta szeretlek:)))
ne félj, ártatlan vagyok:))
www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g
@aritus:

Nem olvasok Blikket és nem gyártottam semmiféle 'összeesküvéselméletet,csak Őt szimpatikusnak,halálát és némely halálesetet mosgtanság különösnek találtam:((
@Imola Helyesi: A ma esti tüntetőkre hogy húzzátok rá a libsi-bolsi jelzőt? :))))))
@gazoló:
Remélem Fab nem depressziós, mert ... :))
@Bukott liberális demokrata:
Kedves Gyökér!
Ne a kommunista pártod seggnyalóinak hitvallása alapján címkézz bárkit is! Van olyan (bár mily hihetetlen is számodra),hogy valaki nem azért jut előbbre, mert olyan rpm-en forog a nyelve mint a tiéd, meg a hozzád hasonlóké. Stimm?

Amúgy Bolinak szerintem ez annyira köllött, mint neked egy kényszerített szövegértési tanfolyam, amit igazolnod is kellene, hogy elvégezted. Nem papírral, dehogy... csak itt, frappányossany.
A poszthoz kapcsolódik a Klubrádió tegnap esti Megbeszéljük című műsorából egy telefon interjú Székely Árpád volt moszkvai nagykövettel, érdemes meghallgatni, 8:40-től:
www.klubradio.hu/klubmp3/klub20141107-165853.mp3
@jöttem:
Jajj, csókolom... Hisz mindenki az, aki nekik nem tetszik.
Csak az nem az, aki volt mondjuk KISZ titkár, meg volt még mondjuk a Liberális Internacionálé alelnöke is.
Bár, ennél libsibolsibb ma Magyarországon... :)
@taga20:
Keseredj el, Csíkék is... sajnos.
@gazoló: olyan videó nincs, ami a Clark Ádám téren készült? Ott már tiszta buli hangulat volt:))))
Viktor a kontinens egyik legjobb politikusa.
Felkészült, kemény tárgyaló és bármit erőlködtök marad miniszterelnök!

Persze lehet erőlködni, ez demokrácia.
@gazoló: bocs, a blikket azért írtam, mert valaki ma azt linkelte be Rózsa Milán halálával kapcsolatban, és a blikk szólaltatott meg olyan "barátokat", akik szerint semmi baja nem volt.
Szóval nem cikizni akartalak.
@Knósszosz: nem tudod pár mondatban összefoglalni? Lécci, lécci!
@nemigenértem:
Ez a hét vicce. Megjegyzem. Bús perceimben lesz ami felvidít. Köszönet érte. :))))))
Hey emberek, ezt a bukott liberális demokrata faszfejet én Biboldó Barmok néven tahótlanitottam :)) Mert arra emlékszem, hogy Biboldó Barmok ment a levesbe, ez a bukott balfasz meg egyenesen a ketrecbe került anélkül, hogy tahótlanitottam volna :)) Hát, a tahóketrec kurva jól működik,mert nem nick hanem a blog.hu user number alapján tahótlanit:)

Mondtam én, hogy összesen kb hatan vannak a hordabarmok!
@aritus:
Sajnos nem, az nem pár mondat lenne és annyit pötyögni most...
Meg amúgy is érdemes a csókát egészben meghallgatni, nem hosszú, tán 15perc.
Ja, a Csizmadia Lászlóról beidézettek nem a CÖF-ös Csizmadiára vonatkoznak, az negyvenvalahányban született. De attól még ritka mocsok az is.
Még egy a fenti KISZ-titkár vitához. Én nem ítélek meg senkit csak a KISZ-titkársága, KISZ-tagsága alapján. Viszont elképesztőnek tartom, ha valaki tagadja a múltját, és a szüleire és azok generációjára mutogat, hogy az bezzeg mekkora párttag volt. Otthon meg utána összeborulnak, és jól megbeszélik, hogy:
- Hát ezt kellett mondani, Jól van fiacskám stb.
És szégyen, hogy a magyar politikai elit nem tudott egy normális kompromisszumot kötni az ügynökügyben a rendszerváltás után. Ez is fertőzte a magyar demokráciát '89 óta, meg a pártpénztárnoki rendszer.

A poszthoz még. Fabiusnak egy oylan képet is kéne készíteni, ahol Orbán Angela tenyeréből eszik. Szerintem szégyen, hogy egy hazug kormányfővel (azt hazudta, hogy nem tud a korrupciós kitiltottakról), szóba állnak a német kereszténydemokraták.
Ha az EU nem vágja ki Orbánt, akkor elárulják a saját adófizetőiket, mert tolvajok kezébe juttatják a pénzüket. Elárulják Európát, mert egy diktatúrát támogatnak. Tüntethetnének értünk az európai demokrata állampolgárok, ezzel kifejeznék szolidaritásukat a magyar néppel, és hogy nem akarnak az EU-ban bomlasztó diktatúrákat.
@DarthVader:
Van aki lepkét gyűjt, van aki hordabarmokat... gombostű? :)
@Knósszosz: tudom szépecsém! régen még ákos volt a kedvencem a lányommal:(
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Lehajol, tenyérből eszik, Putyinka meg... na, pfujjjj...
@taga20:
Szik transzit glórija mundi... szar ügy.
Narancsbaborult blúz megmondók - Bill - és még sokan... van az a pénz taga, van!
@Knósszosz: és a tankcsapda? ez má mindennek a vége!
pedig ez ott van a tízben!:)
www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g
@DarthVader:
Tarkón vágni vele.
Szánalom egyébként ez a csürhe, én meg tök hülye, hogy még most, esti melózás közben is ezekkel foglalkozom... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te mekkora egy partizán vagy! egyem a szíved:)))
@nemigenértem: persze, hogy marad min.elnök. Hisz hamarosan a Föld nevű bolygó ura lesz.Nem tudtad?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Lehajol, tenyérből eszik, Putyinka meg... na, pfujjjj..."

Angela meg Putyin közben szerelmesen néznek egymásra, akkor egy képen lehetne mindenki.
Mi az, hogy az USA kvázi szakít Orbánnal, a németek meg meghívják a Berlini fal lebontásának évfordulójára (!)? Ennyire félnek, hogy befagy télen a fenekük, ha gáz/atom nélkül maradnak?
De azért az amcsikból is elegem van, hogy nem engedik Ukrajnának, hogy békében szétváljon, ha nincs más megoldás.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: hülye vagy? mi a szar vot ez? nem kell rodeo potlék!
@taga20:
Ja, mert irigy pöcsök vagytok... :D
Mint az a demokratának látszó hegyibalfasz.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Csináljon miattam mindegyik amit akar.
Bár gyanús Putyinka, most be lehet pánikolva, hogy alacsony az olaj, neki egy facogányosabb háború jól jönne, elszállna az olaj ára.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, nem én vagyok a 101-es szoba.
egyébként látványosan kerülsz( számomra).
mi a stájsz? mondjad.
@taga20:
Te... te is, meg Tündéröreganyád is... azért sokak vagytok ti nekem egy nap...
@taga20: Még Gorbacsov is azt mondta ma (mellesleg szemüveg nélkül alig ismertem föl), hogy tele a hócipője a NATO terjeszkedésével. Ezért mondom, hogy szerintem az USA is rákényszerül előbb-utóbb valami kompromisszumra Ukrajna kérdésében. Mert mi addig elvérzünk itt közben, ha Orbánt hatalomban tartja Angela meg Putyin, csak hogy idegesítsék vele az USA-t.

Egyébként nincs igaza Bolinak, hogy a németekkel nem törődik. Nem lehet röhögni Orbán agymenésén, ha közben eszedbe jut, hogy a nyugat-európai kerdem. hallgatósága tényleg elmereng azon, hogy milyen "jó lenne a példáját utánozni" (klerikálfasiszta pártállam).

nepszava.hu/cikk/1038778-orban-magyarorszag-a-nyugat-resze
@vigyüktúlzásbaadolgokat: melyik agyrokkantnak van baja a diktatúrával, amit táplált? segics má barátom, me eltévedek, itt a sok despota között:)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Röhögni? Siralmas inkább...
Nyugat-Európa hallgatósága addig néz rá így, amíg megérti, mit akar ez a szerencsétlen.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Kiegészítés: végülis magán az ünnepségen nem biztos, hogy ott volt Orbán, nem tudom.
Ez a beszéd, amiről Fab is írt, valami CDU-hoz köthető alapítványi rendezvényen hangzott el, így is nagy szégyen.
mno.hu/belfold/tarki-hasitanak-a-kormanypartok-1255798

"A határozott pártpreferenciával rendelkezők körében a Fidesz–KDNP népszerűsége lényegében nem nőtt, októberben 55 százalékon állt. A Jobbik 2 százalékpontos növekedés után 17 százalékos támogatottságot mutatott októberben. Az MSZP támogatottsága 17 százalékos, a DK-é 5, az Együtt–PM-é pedig 2 százalékos. "

Muhahahahaha!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: és taga: Meddig falaz még Merkel Orbánnak? Tegnap linkelte egy olvtárs, Béndek blogjáról. Van szép fotó is. :)

hafr.blog.hu/2014/11/07/meddig_falaz_meg_merkel_orbannak
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nem sokáig evtárs! rodeo evtárs is visszafelé feni a kést:))
@Bukott liberális demokrata:

"A határozott pártpreferenciával rendelkezők körében" ....

Okoska! A politikából kiábrándultak vannak az utcán. Őket nem méri senki.
@jöttem:

"A teljes népességen belül a Fidesz–KDNP támogatottsága a szeptemberi 31 százalék után októberben 37 százalék volt."

Áprilisban a teljes választokorú nép 27%-a szavazott a Kormányra. Most 37%-on áll. Vagyis tavasz óta a teljes népesség körében 10%-kal erősebb a Fidesz. :))
bassza meg mindenki az anyját, aki ilyen korán lefekütt!
www.youtube.com/watch?v=XENQ9bvhdRQ
@Bukott liberális demokrata:
Ha te erre gerjedsz, így szombat éjfél felé, ám legyen.
Van még valami mondanivalód?
- emútt 8 év?
- libsibolsi?
- gyurcsánybajnai?
- mocskosamerika?
"Lépésről-lépésre kell haladni, és most eljött az ideje annak, hogy a szabad vasárnapot bevezessék. Akkora a gazdasági növekedés és olyan a helyzet, hogy elfogadhatja a javaslatot a parlament, amely

az egyik leghangsúlyosabb munkásvédelmi lépés”.

444.hu/2014/11/08/semjen-szerint-a-kormany-tamogatni-fogja-a-vasarnapi-zarva-tartast-goodfriend-pedig-ugy-viselkedik-mint-egy-pajkos-gardedam/
@punkfrog: egy értelmes van a csapatban, az is későn kel:)
@Imola Helyesi: igen, emlékszem rá... bár, itt én a minőségjelzőre kérdeztem rá... az olyan, mint az "imola egy agyatlan kurva"... 'agyatlan' a jelző, a 'kurva' az állítmány, az 'imola egy agyatlan kurva' az axióma... ha interpretációs defi it van, fordulj a tartótisztedhez... gondolom, kevésbé analfabéta...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: németország nem egyenlő bajorországgal... (persze, hagyhatnák is "békében" szétválni ukrajnát... a krímet is elismerhetnék, oszétiát, abháziát, majd a litván területek jöhetnek, transzdnisztria, stb... chamberlainnek is hogy bejött, nem?...)
@Bukott liberális demokrata: már akartam kérdezni... figyúzz gravitált! ezt miért nem olyan blogra írod, ahol mszp, dk vagy együtt-pm szimpatizánsok vannak többségben?... itt az mszp komoly versenyben van a fidesszel a második legelutasítottabb alakulat címért (a jobbik elsőségét semmi nem veszélyezteti), a dk vagy együtt-pm neve hallatán sem kerül a többség izgalmi állapotba... szal akkó' miért is ide írod ezt?...
@gazoló:
ha jól viselkecc...és nem árulod el senkinek? akkor keress rá

BWV 1052 Bösendorfer-rel (alább nem adható)

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
Na, te büdös tahó, akkor: Cigány vagy? - kérdeztem .
Ez egy összetett állítmány / te rejtett alany/. Ilyen a tudásod, csekély, felületes, és hozzá a nagy mellényed, semmi más.Mint a franciák zöme.
@taga20:

"azé ez a púp nem olyan, mint kvázimodonak! eszt beválalta:)"

Tudhatnád, hogy az önként vállalt púpok a legnehezebbek.
@Imola Helyesi:

Látom maga is elérte mordort, sutba vetve a jó modort, flangál itt akkora mellényben, hogy hatökör is beleférne ...ugye-ugye?
Szóval meséljen már valamit a saját mellényéről, -ben, sőt! A pofája már ismerős, ha meg nem sértem kegyedet, arról egy szót se... Nos... ö ö szóval a mellénynél tartott...
Jó reggelt kívánok.

Tessenek ebbe belekukkantani:

hafr.blog.hu/2014/11/07/meddig_falaz_meg_merkel_orbannak/full_commentlist/1#c25020383

Nincs benne semmi új amit ne tudnánk, de jól összeszedte s -rakta Mr. Waszabi.
@jaegtoer: mi van haver, nem tucc aludni?:))) vasárnap van, lazujj!
@Imola Helyesi:

"_@Boli – Ch.T. is, meg hát!
Nem kell bepöccenni, szerintem okos és tehetséges, szerinted nem. De szerintetek én hülye meg buta vagyok, és mivel ez nem igaz, nyilván nekem van most is igazam Orbánt illetőleg. _"

Asztakurva! Ez aztán a dedukció!

[azért most elgondolkoztam azon, milyen megbuggyant és rothadásnak indult ondóból fogantál egy tyúkkal keresztezett birkában, bazmeg.]
@taga20:

Néhány dolgot el kell igazítani mellényügyben:)

Bagolyszindróma ismerős?:) mármint, hogy ki nem tud aludni...
@jaegtoer: mellényügyben kár erőlködni. ez az ebola valami gép lehet, akibe a pusztícs program van beégetve. hozzá képest a terminátor egy tündibündi:))
u.i.: természetesen a gonosz terminátorra gondoltam, nem a jóra:)
@jaegtoer:

Ne írj @taga20:-nak ilyeneket, mert felébred:)))

Csodálom a türelmedet/türelmeteket, hogy ezt a mérhetetlenül ostoba tyúkot képesek vagytok elolvasni, megválaszolni, időt pocsékolni rá.
@Orica Középföldi: jó reggelt kívánok, drága orica! rotyog má a leves? me lassan kö a templomba menni, ha jó tudom, bár én csak a kocsmáig jutok:))
@taga20: A Nagy Novemberi Ladás Forradalom :)

index.hu/video/2014/11/09/tobb_millioan_tuntettek_az_internet_ado_es_a_jogtalansagok_ellen/

Te figy írjál már te egy privit, mert az enyémeket sosem kapod meg. :)
.
Guinea tiszteletbeli konzuljának története
.
Bement TAJ-kártyájával a Szent László Kórházba, közölte, hogy Guineában járt és ebolagyanús tüneteket észlelt magán, mire a válasz az volt: mindenki szabadságon van, egy doktornő érhető el pillanatnyilag, és a következő szerdára tudnak neki időpontot adni. „Mondtam, hogy de hát ebbe két nap alatt bele lehet halni, mire azt közölték, hogy nem tehetnek semmit, menjek haza”

vs.hu/kozelet/osszes/ebolatunete-van-jovo-hetre-van-idopontunk-mondtak-a-laszlo-korhazban-1107
Szép napot mindenkinek. :)

"Ajándék van, csak látnám, hogy ide szavaztok"

Turiné Orosz Margit ajándék "holmikkal" járna a cigányok kedvében "csak látná már", hogy a Fideszre szavaznak. Zajlik az élet Ózdon. Exkluzív hangfelvétel.

"Öld meg a magyar g*cit!"

Ózdon Döglött kutyák szétdobálásával kezdődött, szurkálással folytatódott, és a rendőrség tehetetlenségével zajlik jelenleg is a somsályi dráma.

alfahir.hu/tombol_a_ciganyterror_ozdon
@Gábris szomszéd: te, stirlic ne buktassá má le, így kora reggel! beszéjjünk inkább rébuszokban, asztat senki sem érti:)
a galamb elrepült.
@taga20:

"lassan kö a templomba menni, ha jó tudom, bár én csak a kocsmáig jutok:))"

Neked az a templom:))) Kinek-kinek hite szerint. Van akinek a konyha, de én nem vagyok eme szekta elkötelezettje:)
@dr. jenőke (jenőke):

"Guinea tiszteletbeli konzuljának története"

Bmeg. :( :)

Mit lehet erre mondani?

Azt nem kérték tőle, hogy
"addig lehetőleg ne tessen megfertőzni senkit!"

Ebből is látszik, hogy szabad az ország, még hogy karantén.
@aritus:

Megbocsájtva:)
Egy ilyen nagy'buliban majd 'pacsizunk:)
Ma mentek?
@taga20:
AKIRE TE GONDOLSZ, ANNAK AZT MONDTÁK, HOGY BEVESZIK A BULIBA, Ő MEG BEVETTE.
@Sir Bates dö Hól:

"ezt miért nem olyan blogra írod"

Nem fogja megérteni, amit írtál, ezekhez képest az agy amputált amőba is egy iq bajnok.

Valamit tesznek a bélsárba amit enni kapnak, mert erre nem magyarázat sem a pénz sem a szimpla hülyeség.
@jaegtoer:

visszafelé haladok, még mindig orbán okossága téma, ez remek.
Mondjuk hitler is okos volt egyesek szerint, láttuk mit sikerült elérnie, eszerint agytröszt vezérünk is jó irányba halad.
Sok a felderítetlen,magyarázhatatlan halálesetek száma.
Számomra hihetetlenek a magyarázatok.

Aki depressziós az jobb napokon észreveszi,hogy üres a hűtő,elvonszolja magát bevásárolni és talán főz valamit,rosszabb napokon a hálóból eljut a nappaliba,és ott egy plédet húz a fejére.Este már nem is az ágyba fekszik,hanem kb, ágyneműtartóba.Elfogy az ereje,nem érdekli semmi,nehezére esik logikusan gondolkodni. Az is előfordulhat hogy hiperaktív lesz hirtelen ami olyan látványos mint az előző szorongásos állapot,indokolatlanul véletlenszerűen jókedvű .

"Az öngyilkosságon gondolkodó emberek általában adnak előzetes jeleket a szándékukról. Nem akarnak ők tényleg meghalni, ez egy kérés, hogy szabadítsa ki őket valaki a szenvedés börtönéből. Ez a jel az ún. "cry for help", azaz segélykiáltás." "www.szorongas.hu/depresszio.html
jav.@avanivi: kb,=körülbelül az.......
Szomorú de igaz. :(

Nem voltak sokan. Ez van, gyerekek, pontosan azt kapjátok a kormánytól, ami ellen nem tüntettek. Inernetadó ellen tüntettek, visszavonják. Korrupció ellen nem, akkor az marad.
Ennek az országnak pontosan olyan kormánya van, aminőt érdemel

piroslapok.blog.hu/2014/11/01/ennek_az_orszagnak_pontosan_olyan_kormanya_van_aminot_erdemel
.
Részlet:

Az eddigieknél is elképesztőbb volt Polt Péter és alattvalóinak nyilatkozata: „pontosan nem értjük, mit értenek az amerikai kollégák korrupciós cselekmények alatt”. Ajánlom a legfőbb ügyész úr figyelmébe a Btk.-t, amelyik 7 paragrafuson és 28 bekezdésen keresztül meglehetősen pontosan definiálja ezt a fogalmat. Vesztegetés címszó alatt tessék keresni!

www.vasarnapihirek.hu/szerintem/jogaszszemmel_bohockodas
@Bukott liberális demokrata: ezt két héttel az önkori választások után mérték, a kipattant kitiltási, korrupciós botrány és a netadó elleni tüntetések előtt.
Ezt te és elvbarátaid már sokszor belinkeltétek, mutatva, hogy minden rendben van, éljen a haza, mindenki menjen haza.
Ebben az eredményben a győzteshez húzás elve érvényesül, amit a Tárki meg is ír, magyarázván az eredményeket, két héttel vagyunk az önkori választások után.

Szóval téged nem zavar, hogy Orbán az oroszokkal egy olyan hitelfelvételi szerződést kötött (Paks 2), amiről semmit de semmit nem tudunk, amit mégis tudni lehet, azt az oroszok rakták ki a netre, a saját kormányunk hallgat, kussol, és évtizedekre titkosít.
Az nem zavar, hogy milliárdos áfa csalások vannak ebben az országban, és az ezt kivizsgáló szerv, a NAV nem csinál semmit, lapít, mint szar a fűben. Sőt, egyre alaposabb a gyanú, hogy ezek a csalások a NAV felső vezetésének a vezényletével történnek.
Az nem zavar, hogy a köz és felsőoktatásra egyre kevesebb pénzt szán a kormány, a minőségi oktatás a kiváltságosok és pártfunkcik gyerekeinek jut, persze közpénzen, egy fillér plusz pénzt ezért nem fizetnek.
Az nem zavar, hogy Magyarország egyre jobban kettészakad, aki szegénynek születik, az az is marad, nincs társadalmi mobilitás, nincs kitörési lehetőség, mert ahhoz a minőségi oktatást kellene minél több gyerek számára elérhetővé tenni pl.

Te csak annak örülsz, hogy a vezéred "népszerű". Elég szánandó vagy, és ugyanakkor aljas. Mert leszarod, mi történik ezzel az országgal, mi történik magyar állampolgárokkal. Nyilván haszonélvezője vagy ennek az uram-bátyám rendszernek. Élvezed az aladárkodásért jutott potyadékodat, szar alak.
@dr. jenőke (jenőke): azta kurva, mi lett volna, ha tényleg ebolás?
Itt már semmi sem működik, csak úgy látszik, mintha működne.
@gazoló: nagyon szeretnék egy valódi, független vizsgálatot a nav felső vezetése ellen.
Szép vasárnapot mindenkinek! :)

@Gábris szomszéd:

Ebből a cikkből árad a letargia. Egy előrevezető gondolatot sem találok benne.
@dr. jenőke (jenőke):
Részben stimmel... a faj már nem, az egzotikum pedig elég tág fogalom. (Egy bőrtangás jobbikos langyika se egzotikum, ahogy a jobbikben enyhén felülprezentált tót származású honfitársaink megléte sem.)
Onnantól egy echte virtigli ifjúkommunista, komancs családból, "szolgálatok" hátszelével, majd megélhetési libsiként Soros bácsi pénzén kitartva liberális eu-s alelnöki regnálása után hótt keresztényi képmutató legyen... na az már azért súrolja azt a bizonyos "EGZOTIKUM" kategóriát. Igaz, egy thai ladyboy szintjét meg épp nem éri még el, de közelíti... :)
@aritus:

pld. Egy 'bigottságot Horváth Andrással az élen amibe pártok delegáljanak 'független gazdasági szakembereket :)is!??
@jöttem:
Tehát akkor csak a megszokott forma. Gábrisé is, meg annak a figurának is. Majd még találkozol vele, időnként szokott Fabiusra ugrani, kissé idegesíti... :)
@Imola Helyesi: két malomban örlünk imola (bár nem értem, hogy mit fogtok csinálni az ocsú-liszttel, de az legyen a te gondod... lehet, hogy valami ősi hagyomány ez az accidentális talajszintre érkezők közt?)... igen, neked cigány vagyok... mi a gondod ezzel?...

az eredeti kérdésre azonban továbbra sem válaszoltál: miért használod a cigányt pejoratív/dehonesztáló minőségjelzőként?... baszd ki ide a válaszod, ha van vér a pucádban, ha nincs, akkor meg húzd el a beled... (kicsit.... nagyon emlékeztetsz a lápi-magyarra, kinek bohócát itt polirozod fényesre, az vállalja fel így a véleményét...)
@jöttem:

"Ebből a cikkből árad a letargia. Egy előrevezető gondolatot sem találok benne."

Tanulság: ő is azok közé tartozik, akiket csak egyszer és soha többet nem kell olvasni:)
@Orica Középföldi: egyszer is pont eggyel több a kelleténél
@dr. jenőke (jenőke):

A bajor miniszterelnök időnként korrigálja OV kijelentéseit. :))))
@jöttem: Fejlődött közben Szlovákia. Sokkal kevesebb pl a szélhámos az ottani gazdaságban, mint nálunk.

Az adóreformtól kezdve - tudod, az egységes, ha jól emlékszem 19 vagy 21% ? - nyílik az olló a két ország között, ahogyan én látom.
A cigánykérdés viszont ott sincs megoldva, ha jól érzékelem.

Nálunk ugyanakkor Draskovics kiengedte az áfa szellemét a palackból.
@Sir Bates dö Hól:

Eh, nem érted te ezt a gyöknyelvi nyelvtant és gondolkodást sem. Szerinted sejtjeikben őrzik a gyöknyelvet a cigányok? Hát akkor?

Az accidentálist ugye az érkezésre gondoltad?
@dr. jenőke (jenőke):

te meg nem dicsekedtél vele, hogy "megdaloltak"! :)))

www.youtube.com/watch?v=3IQwiOoG9Fw
@Habakuk000:

Minimum egyszer mindenkit elolvasok. Ha vannak kételyeim többször. Aztán viszont soha többet:)
@Orica Középföldi:

Már elfelejtettem az elkövető nevét. :)))
szép napot!

aki nem politizálni akar kicsit, az láthat gyönyörű barlangokat...

15 különleges és gyönyörű barlang a nagyvilágból

offforever.blog.hu/2014/11/09/15_kulonleges_es_gyonyoru_barlang_a_nagyvilagbol

ha csak kikapcslodni, nevetni akarsz akarsz egy nem friss de ütős összeállítást hallgathatsz

Kabaréklub - Digitális éden

offforever.blog.hu/2014/11/08/kabareklub_digitalis_eden

esetleg elkészítheted holnapra (is! marad talán! :D)

Márton napra libapecsenye járja

offforever.blog.hu/2014/11/08/marton_napra_libapecsenye_jarja

vigyázatok magatokra, ügyesek legyetek, trollokat kivágni mert esetleg jön a koldusbot, ha továbbra is övék a főszerep életünkben...

www.youtube.com/watch?v=cIRwu0ZbAWY
@guma:
Hirtelen azt hittam taga linkel "barlangokat". Mert akkor korhatáros, de azután... :)
@Orica Középföldi: igen, arra... nem is a @jaegtoer: által jelzett micsurin-effektre... az predesztinatív:-)...
@Habakuk000:

én szeretem, ha jó fokhagymás, de a mángoldot nem ismerem...
@Orica Középföldi: Jó neked. Én nagyon ritkán tudom kimondani a "soha többé"-t.

Néha pedig nem ártana.
@Sir Bates dö Hól:
Szerintem Imolka öreganyád nem éri mindezt fel, kicsit fogalmazz számára másképp. A matek alapműveletekkel is gondjai vannak, úgyhogy legyen eszed... 8-)
Amúgy ha így folytatod, verseket kapsz tőle, az pedig valami kegyetlen dolog.
@Orica Középföldi: :)

(én néha visszatérek, hátha...)

@Sir Bates dö Hól: :)

ma nem ébresztettek fel? hiányoltam az "ébresztő" gondolatokat...
nem is tértem még észhez.
@guma: Látod,adhatnék neked, tele vagyunk sóskával és mángolddal, még nem fagytak le. Spenót is van, csak az kevés.
És alig várom a kelbimbó szezont.:)

November közepén még simán lehet pl friss bazsalikomot is szedni a kertből, mint Itáliában ez azért nagy királyság ám.

De majd Aritus rögtön megmagyarázza, hogy ez nem is fölmelegedés, csak tudós összeesküvés.:)
@Habakuk000:
A tavaszi mellbimbószezon nekem bejövősebb...
@gazoló: akár egy külföldi auditáló cég, magyarokban itt nem nagyon lehet bízni, magyar pártokban meg pláne nem, mindegyok nagyon érintett a korrupcióban.
@Habakuk000: :)

ha visszajön (egyszer) a csavargó kedvem (a valóságban is) akkor elmegyek hozzád feltankolni...

(imádom a sóskát és a bimbót is (amit kicsit megpárolok, majd csőben sütve sok borssal, fokhagymával, tejfőlel, sajttal - egész nap rájárok :DDDD)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"A tavaszi mellbimbószezon nekem bejövősebb... "

Ha levezetnéd, hogy a szemmel jóllakás hogyan alakul át evezési energiává, aspirálhatnál minimum egy FAO-díjra:)) Mi több. rólad neveznék el:)
szívbajt kapok! ezt merte mondani ov:

"A magyar kormányfő szerint súlyos „szellemi” válság tapasztalható, hiszen Európa erőn felül költ szociális kiadásokra, részaránya a világgazdaságban pedig csökken, „de még mindig azt hisszük, hogy Európában van a legnagyobb dinamika”. Az „igazság beismerése” nehezen megy, holott ez a helyes gazdaságpolitika előfeltétele, és a szembenézés hiánya az egyik oka annak, hogy a kormányok sorra veszítik el a választásokat.

A radikális erők előretöréséről „radikális álláspontom van: ez a munkájukat nem jól végző politikusok hibája”, és nem a választóknak kell szemrehányást tenni - tette hozzá. Orbán Viktor ezzel kapcsolatban kiemelte: minden tagállamnak el kell végeznie házi feladatát, és az EU-nak nem szabad kettős mércét alkalmaznia. Ezek „kényelmetlen igazságok”, de csak erre lehet „jó jövőt” építeni - tette hozzá.

Az euró helyzetére vonatkozó kérdésre a magyar kormányfő azt mondta, hogy az euróövezeti csatlakozás gondolata jelenleg „kevéssé vonzó”, és az övezeten kívüli uniós országok gazdasága erősebben növekedik. Az „euró projektje elakadt”, jövője „nyitott” - jelentette ki. Szavaira reagálva a bajor kormányfő kiemelte: az euró „megmarad”.

vs.hu/kozelet/osszes/orban-az-a-jo-orszag-ahol-nincs-korrupcio-1109?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss
@Habakuk000:

"Jó neked. Én nagyon ritkán tudom kimondani a "soha többé"-t.

Néha pedig nem ártana."

Baromi rövid az élet. Ötven fölött pláne érzi ezt az ember. Ilyenkor már illik tudni, hogy mi a teljesen felesleges. Így is marad pont elég "hátha":)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mert még ifjú titán vagy.
egy finom tőkehal grill fokhagymás mangolddal, vajas kelbimbóval, a hal megszorva petrezselyemmel van olyan esztétikai élmény, mint a lányok tavaszi kirajzasa.
bar, az is mutatós, meg kell hagyni.
@guma:

Párolás után rántva, sajtos prézlivel - a nagyon aprók - is isteni, de nem embernek való a panírozás:)))
@Orica Középföldi:
Sajnos most porszívózás, de ebéd utáni sziesztámat kiheverve talán... :)
@Habakuk000:
Na'azé... A gasztronómiai falatok nem hoznak annyira lázba, egy csirkecomb nekem magassarkúval kerek... :D
@guma:
Könyörgöm lője már fejbe valaki ezt a barmot:)))
@gazoló:
Sulok egy tahó a figura. Közben meg a pénzt azért lökjék nekünk?
A Mo-i fejlesztések hány % eu-s pénz? Ez a barom meg játssza a kreténségeit, adja a szkeptikus faszagyereket...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Önmagát igazolva próbálja meg alátámasztani a téveszméit,hogy támasztanámpofán:))
@Orica Középföldi:

akkor kellene a zacskós panírt alkalmazni talán. :)
@gazoló: :D

azért ezt Psota jobban csicseregte neki.
@gazoló:
Erre a primitív és csaló logikára nyitott a szavazórétege, a mesevilágban élő narancsbolsevik hivő rétege.
Vicc... sötét és primitív.
@guma:

'a libás;lilakáposztás combóval megöltél Kedves:))
'zasszony elment lilajkáposztáért:))
@guma:

:)ezt csak azért kapta,mert kevés verset nyomat mostanság:))
@guma: zacskós panírt alkalmazni hogyan kell?
Segítenél?
@KÁTÉó53éúétr6:

szívesen! (megkerestem :DDD) a poszt alatti hsz-ben Orica tovább egyszerűsíti. :)

Nagy 5-let, ha rántott ételre fáj a fogad

offforever.blog.hu/2014/11/09/nagy_5-let_ha_rantott_etelre_faj_a_fogad
@gazoló:

nálam nincs kéznél egy asszony, akit elküldhetek :D
pedig jól esne, ha megtenné most valaki...
@guma: az alapvető gond, hogy ez a kretén azért lett... dehogy lett!!!, azért választotta a jogi egyetemet, mert nem értette a matematikát... így nyilván komparatív hiátusa van (így nem érti a még-a-fára-sem-tudtak-visszakapaszkodni-leszármazó... nincs kedvem csevegni azzal), s közgazdasági ismeretei jelentősen elmaradnak a mellettem vernyogó vemhes macska pocakjában növekvő teremtmények makro- és mikroökonómiai tudásától is...
@guma: Köszönöm neked.... és barlangokat, hidakat...és még sok minden
@guma:
:)Mit kéne megtenni most??
merre 'lax:))))
Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez ezen a gyönyörű őszi napon:)

kaldeneker.hu/kaldeneker/videok/203-narancsos-libacomb-ceklakoritessel-kaldeneker-kitalal-videorecept.html
@Habakuk000:
Eddig ez volt a legnagyobb korrupciós botrány Szlovákiában.
vilag.transindex.ro/?cikk=16416

Szóval itt is lopnak. Csak most már ügyelnek arra a politikusaink, hogy a kirívóbb esetekben beáldozzanak egy-egy katonát. Mint most tették az egészségügyi miniszterrel.

Cigánykérdés. Borsod megye másik oldalán lakom. A probléma ugyanaz. Átfogó megoldás nincs.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: na kérem így nem nyalja a pUtyin seggét sem! Most azt a dalt fújja, amit pénzért megrendeltek tőle:

www.welt.de/wirtschaft/article134141963/Ein-Ungar-ein-Bayer-kein-Streit.html
@guma:
Kicsit módosítva, helyes is lehet az első mondat:

"A magyar kormányfőnél súlyos „szellemi” válság tapasztalható."

:))
@nincs_itt:
Ha azt mondom'undorítóhernyó akkor dicsérem:))
De,hogy ezt a népe nem veszi le az az igazán elkeserítő:((
@taga20:
Ez,inzultus délben,beperellek:)
@gazoló: csak az a bajpm, hogy nagyon úgy néz ki:

Háccsó Szotyisztánban mégiscsak a csúti Rámszesz a kijafaszagyerek, hiszen harmaccor is góré!
Ezt őszörségének írtam, ,/ aki lehet, hogy szír, mert szúr,ha axiómát szór, pedig még csak középszer se, de itt szárbaszökkent, és akit legfeljebb őszarságának nevezhetnék egy Minek nevezzelek c. versben, hátha ezentúl békén hagy.
Maradok eredeti interpretációmnál, miszerint a szört elneveztem Bates Motelnek, mivel leginkább a mások anyukájával foglalkozott. Bates Motel egy kérdést tett fel, miért használom a cigányt dehonesztáló minőségjelzőként , ami ráadásul neki pejoratív. A cigány szó egy kisebbség elnevezése, tehát eleve nem lehet pejoratív, esetleg neki. Azt is megválaszoltam, hogy én egy kérdést tettem fel, miszerint Cigány vagy? Neki ez nem kérdés, hanem axióma, nem tudom egy kérdés hogyan lehet axióma, mivel hogy még el sem döntött az állítás. De az axióma következtetésre úgy jutott el, hogy miután elmagyaráztam neki az állítmány és a minőségjelző közti különbséget, most már nem az anyukámra, hanem rámírt egy példamondatot, ami szerinte axióma, mert ő beletett egy minőségjelzővel bővített névszói állítmányt, mint kijelentést/ saját interpretációs megközelítésében/ Ezek után még kitért holmi tartótisztre, aki szerinte analfabéta, és ismételten meg kellene neki válaszolnom a feltett kérdésemre most már kb harmadszor / felszólító módú igényes önpolirozó mondatszerkezetben utalt erre nyomatékosító jelzőivel és állítmányaival/, és utalást tett ezzel kapcsolatban holmi lápi-magyarra, ami szintén axióma neki, de nem pejoratív, kizárólag azért, mert őszörsége mondta. Természetesen az olyan hol állítmányok hol minőségjelzők /neki axiómák/, mint bozgorromán, dzsuva, kula , hülye, de leginkább a sz.r, meg hogy ki mit csináljon a szabadidejében az anyukájával, stb elkerüli a figyelmét , de kizárólag azért, mert nem ő rá alkalmazták, holott lehet, hogy éppen akkor lenne egy axióma.Az én axiómám a szövegeivel kapcsolatosan: nyelvtanilag, filozófiailag elhibázott, ködösítő, csúsztató , ezáltal másokat szándékosan pejoratív színben feltüntetni akaró leginkább trágár fellengzős jelentéktelenség.
Egy takarítónőt kérünk a varánuszra, me idefújta a szél a szemetet!
előre is köszönjük!
@gazoló: http://hvg.hu/velemeny/20141107_Ujabb_tuntetesek_ele#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2014.11.09&utm_content=top1&type-id=HvgTopHvg&user-id={@%28%22@%22%29sid}#2d04do

"Az elmúlt hetek eseményei végképp bebizonyították, hogy a politikára nem érdemes tovább várni, onnan nem jön, nem jöhet megoldás. A nép vagy maga visszaszerzi a szabadságát, vagy menetel tovább a teljes romlás, elszegényedés, a térségi és nemzetközi eljelentéktelenedés felé. A hogyan történtre tudjuk a választ; magyarázható és kevésbé magyarázható okok folytán mi magunk is tettestársai voltunk a saját nemzete ellen fordult miniszterelnöknek és az elnyomásban készséges apparátusának. A miértre viszont egyelőre nincs felelet. Arra, hogy miért kellett egy országot bármiféle látható, ésszel felfogható indok nélkül letéríteni természetes, nyugati vonalú pályájáról, és ekképp szánt szándékkal lassú pusztulásra ítélni. Mert itt minden szándékosan történt, tévedés, rossz szakmai döntések lehetősége kizárva.

Emlékezzünk. Centrális erőtér és unortodox gazdasági módszerek – ez volt a ránk váró végzetet bejelentő két, ravaszul kitalált fogalom. És ezekben benne volt minden, a jövőnk, a sorsunk. Hogy miért, nem tudom, de a társadalom nem reagált, pedig Orbán Viktor az egypártrendszer és saját egyszemélyi uralmát hirdette meg, hogy aztán négy éven át mindent ennek az alávaló célnak rendeljen alá. Ezért forgatta fel a tulajdonviszonyokat, deformálta a médiát, ezért központosított, államosított, íratott új alkotmányt, ezért tette tönkre a hatalmát kontrolláló demokratikus intézményeket, változtatta meg többször is a választási törvényt… ezért vette el a magyar néptől a jobb élet esélyét. Tusnádfürdői „illiberális vallomása” már csak a befejezett tényt rögzítette: immár a teljhatalom vaskupolája borul fölénk. Egyetlen szó illik erre az ámokfutásra, nemzetárulás."
@nincs_itt:

Nagyon igaz és nagyon jó írás!!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: a plebsszel:-)... (én, mint proletár, ezt diszkriminatívnak élem meg:-))...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:

" én ezt 30 alatt is tudom :-P

Az nagy hiba. Ha 30 alatt nem azt érzed, hogy tied világ, mit világ, az univerzum, akkor már megalkudtál. És még nem is tudod, hogy mi előtt kapituláltál, de már megtetted.
@Imola Helyesi:
Lankadó figyelemmel olvastam 12.50 h-kor írt kommentedet, aztán nem is olvastam végig zagyva
okfejtésnek szánt levezetésedet.
Azonban a bevezető mondataidra reagálnom kell.
Sir Bates dö Hól az egyik legeszesebb kommentelő társam jelentős világi műveltséggel kiegészítve.
Ezt érzékelni természetesen az tudja, akinek önmagában is fellelhetőek ezek az értékek.
Benned ennek morzsái sem láthatóak, ezért te itt ne minősítsd senkinek sem az értelmi szinvonalát, mert a butaságod nem jogosíthat fel erre.
@Imola Helyesi: nem, az axióma: "imola egy agyatlan kurva/picsa"... a kérdésre most sem válaszoltál, egy beszari rasszista senkiházi vagy, aki még a vélem3nyét sem meri felvállalni nyiltan... jobban becsülöm azokat, kik hitet tesznek ideáik mellett, legyenek azok mégoly visszataszítóak/elfogadhatatlanok mások számára... de nem, te csak sunyi, alattomos módon szórod a szélbe elveid, miként nemződ tehette az magjaival... hogy azok egy tehénlepényre kerülve döglegyet találtak, tudjuk be a teremtő vicces vagy kisérletező kedvének...

(a mágikus apró jelek papírra vetésének csínyját ugyan elsajátíthattad, de evolúciós zsákutca mivoltod lehetetlenné teszi számodra, hogy az így kialakított kis csoporto egy nagy, koherens egésszé álljanak össze, melyet a kohézió malterja nem enged széthullni...)

hogy anyáddal mit csinálj szabadidődben, arra lenne tippem, ám minden, nem itt töltött perced ajándék az önszántukból anyaföldre érkezetteknek... hidd el!...
@Mariann19: bármit megteszek a vörös reciproknak:-)))....
@Sir Bates dö Hól:
Tudom.
Egy szó a válaszom: DIXI ! /Imolának/
@Sir Bates dö Hól:
Ez biztosan tetszik Mariannának meg másoknak is. Az evilági műveltségednek megint jelét adtad, hisz nyiltan szórod a magyargyűlöleted magvát, és beporzod vele az egész világot, hiszen a te magod tiszta, nem rasszista, hanem génetikus.
@Orica Középföldi: persze, biztosan igazad van. Ezt megbeszélhetjük majd, de most olyan vagyok lelkileg, aki erre képes lenne. :-(

@Sir Bates dö Hól: bárkivel beszélek, te:-D
Szavazás:

"A legnagyobb kihívással küzdő kommentelő a szövegértés terén" versenysorozat vasárnapi futama

Nálam a mai nap imola vezet (a lápi-magyarnak ma esélye sincs a dobogóra kerülni... lehet, hogy a sárga trikót végérvényesen elveszti?!?... pedig komoly lét raktam rá a bukinál...)
@Sir Bates dö Hól:
Akkor árasszad tovább a magodból áradó öntell- igen- ciá-t.
Külföldi meló. :)

Magyarok százait vennék fel egy brit üzembe, ide is jönnek értük.

Magyarországra utaznak az ír Greencore cég képviselői hétfőn, hogy itteni dolgozókat toborozzanak a társaság új nagy-britanniai szendvicsüzemébe – közölte a BBC. A vállalat azért töltené be magyarokkal az újonnan létrejövő 300 állás nagy részét, mert britek alig jelentkeztek náluk a helyben meghirdetett munkákra

hvg.hu/vallalat_vezeto/20141107_Magyar_dolgozok_szazaiert_jon_Budapestre
@Sir Bates dö Hól: Figy van egy örömhírem. Kezdem egyre jobban megunni és kedvem is egyre kevesebb van kommentelni. :)
@Gábris szomszéd: azért két linket csak sikerült ma is betenned... (imola?...)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hozzám?... ellensúlyozhatnád imola rajongását irántam:-)...
@Sir Bates dö Hól: ő nem teljesen komplett, téged ez miért zavar? :-)

Most az életem gyászolom éppen.
@Gábris szomszéd:
Várhatóan nagy lesz az érdeklődés. Pl. ezért jó az EU tagság.
@Sir Bates dö Hól: Ja az csak egy pillanatnyi valóságmutató volt. :)
" Németh mondott valamit, kezet nyújtott neki, a nő viszonozta, megölelték egymást. A mozi fele meghatódott, sokan tapsoltak, Németh egy zsebkendővel a szemét törölgetve ballagott vissza a színpadra. "

index.hu/kulfold/2014/11/09/nemeth_miklos_berlinben_kert_elnezest_egy_nemet_notol_akinek_elettarsat_a_magyar_hatarnal_lottek_le/
Ezt meg kell nézni:)
Nagy levegőt:))
Csak 43 másodperc! naaa!

444.hu/2014/11/09/nepneveles-a-kritikus-hirportalokrol-az-m1-hiradoban/

Jutalmul a kommentekben igazi gifparádé:))))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nem zavar... a cigányozását nem vállalja fel, ezt nem tartom korrektnek...

feketében vagy vörösben?... melyik szín dominál a gyász alatt?...
@Orica Középföldi: Imolkát olvasni pl abszolút tök felesleges, ezt én is tudom.

Ugyanakkor ott bujkál bennem a kérdés, mi van, ha megvilágosodik?

Nem is sok minden kell hozzá, csak a főnök késsen az uniós pénzek szétdobásával, s Imolka olyan ellenzéki lesz, mint egy igazi hegyaljai-úti partizány.
@Gábris szomszéd: ebbe most inkább nem mennék bele... vasárnap van, november, kezdünk bőgni... a ti fekete-fehér világképetek most leszarom... viszont a bukim jelzi, hogy jönnek vissza az esélyeim... kő alatti bojár-paródia...
@gazoló:
Ilyen mélyre süllyedni! Ilyen fiatalon!
@Sir Bates dö Hól: zöld, éppen. Egy rakás szar az életem, kezdhetem előről.
@gazoló: Ne hallgassuk el az ügyben az imprilista extraprofitista, az ügyben a Hazánkra a gazdasági sikerek elhallgatásával rárontó, a Háttérhatalmisták szekerét toló reakciós varanus.blog.hu felelősségét sem az ügyben!!!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Örülj neki, hogy elölről kezdheted. Nem rossz opció az.
@jöttem: te ismerel engemet? :-D

@Habakuk000: tulajdonképpen lehet, h igazad van.

@avanivi: kössz ava. Nem akarok nyikorogni, max privát üzenetben.
@jöttem: becseszett a krach, de túlélem :-D

@avanivi: rám küldesz egy üzit, mert telón vok.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: sokszor gondolja ógy az ember életében, hogy ez a mélypont, ennél rosszabb már nem lehet.
De. Lehet.
És lesz is.
Ezekből tanulunk, edződünk.
Visszanézve pedig jót mosolygunk magunkon, hogy miért is voltunk kiborulva.
@xyxyxy71: @jöttem:

Továbbhallgatva,habzószájjal üvöltve követelte,bizonyos'Fabius nevű t(r)ollnok és 'evezősBoli nevű admid kerékbetörését,karóba húzását,felnégyelését:))
.
A szóvivő azt mondta, egyes információk szerint a miniszterelnök a Credit Suisse és a Pictet Bank munkatársaival találkozhatott. A párt azt kérdezi Orbán Viktortól, hogy volt-e ilyen találkozó, és ha igen, azon miniszterelnökként vagy magánemberként vett-e részt?

Úgy folytatta: ha miniszterelnökként volt jelen a találkozón, akkor az miért nem szerepelt a hivatalos programjában, ha viszont magánemberként, akkor azt várják tőle: számoljon be arról, "milyen banki ügyletei lehetnek a Magyar Köztársaság miniszterelnökének Svájcban".

Azt kérik továbbá a kormányfőtől, ha ez a találkozó létrejött, akkor tájékoztassa az embereket arról, hogy ez a megbeszélés érinti-e a nyilvános vagyonbevallását. Továbbá arról, hogy van-e összefüggés a megbeszélés és aközött, hogy az Egyesült Államok bizonyos svájci bankokat - köztük a Credit Suisse-t - azzal vádolta meg: adócsalásban segédkeznek titkos bankszámlák révén. Lapinformációk alapján a Credit Suisse kártérítést készül fizetni az Egyesült Államoknak - fűzte hozzá.

Gréczy Zsolt kijelentette: a DK nem vádolja Orbán Viktort, hanem kérdezi. Kérdésre válaszolva a szóvivő közölte, hogy nem a sajtóból származik az információ, de annak forrásáról ennél többet nem kívánt elárulni.
@Spániel: oh, mindig van lejjebb, tudom én. Meg más bajához képest az enyém csak szerelmi bánat. Tudom. Csak egy kicsit jó sajnálni magam :-)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
A nehezén már túl vagy. Azonosítottad a problémát. Tudod, mit nem akarsz. Általában ez a fázis húzódik sokáig. Most a technikai részletek jönnek. "A" terv, "B" terv.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
óh be sajnállak, óh be sajnállak.
Segített megkönnyebbülni?
@gazoló:
Semjén Zsolt simogassa meg az ilyeneket. Vagy Rétvári Bence.
@Sir Bates dö Hól: Pedig annyira jó úton járnak.

www.youtube.com/watch?v=05DLxWLjPj8

A kekeckedő hírportálokról nem is beszélve. :)

youtu.be/4AUVNT8286k
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Egy rakás szar az életem, kezdhetem előlről."
Akkor van igazán baj, ha nem rajtad múlik az újrakezdés.
@dr. jenőke (jenőke): Nocsak, noláááámcsak.
Mégis van valami igazságmagja annak a körlevélnek, ami terjeng széles e hazában és egy bizonyos lopott pénz lehetséges útjáról szól.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Szívügy? Akkor NEM ÉRDEMELT MEG A DISZNAJA! Ez az alapállás.
És jön a régi jó női recept: fodrász, kozmetikus, pár új ruha. :)
@Mariann19: de, csak rajtam múlik. Köszi, erre nem gondoltam.

@Spániel: szuper, rendkívül értesz hozzá, teheccség vagy:-D

@jöttem: velem szakítottak. De igen. Nem nagyon nagy a baj :-)
@Spániel:
.

Ez a rész sokat mond:
"...nem a sajtóból származik az információ, de annak forrásáról ennél többet nem kívánt elárulni."
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ezt egyrészt nem hiszem, másrészt sokan futottak neki újra... abban mindig van valami izgalmas, nem?... válts környezetet, az jót tesz:-)...
@dr. jenőke (jenőke): már meg is érkezett a mindent megmagyarázó, döntő cáfolat: vadkacsahír az egész.
@Habakuk000: biSztos :-D

@jöttem: megyek is. A vicc, h előtte már bejelentkeztem :-D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Szóval belegyalogoltak a lelkedbe. Majd elmúlik. Egy kicsit még nyalogasd a sebed,aztán lépj tovább. Csak a milliomos úrilányokat küldik el fél éves világkörüli utazásra felejteni.
Nekünk,halandó nőknek, akkor is munkába kell menni másnap, ha apróra töri valaki a szívünk.
Ajánlott 2x olyan csinosnak lenni, mint békeidőben.
CSAKAZÉRTIS!
@Gábris szomszéd: mikor eljöttem, még nem volt ilyen híradó... azért melós lehet ott szerkesztőnek lenni... (a másik portállal csak hozod mi lényeged...)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Ha ez a fodrászt jelenti, válts hajszínt! Az mindig beválik. :)
Kitartás! :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: pedig mennyi munkád volt benne... most kezdheted újra:-)... (vigyázz, ez egy görénytanya:-))...
@Sir Bates dö Hól: Nem hozom, inkább viszem. ;) Amúgy egyre inkább nem a lényegem.
@Sir Bates dö Hól: Majd az újnál felhasználja az eddigi tapasztalatait. Nem dolgozunk feleslegesen. :)
@jöttem: nem a francokat, mindig beleesunk ugyanazok a hibákba.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: háát... ott is csak elpanaszlod gondod-bajod, s a végén megállapodtok, hogy a pasik görények... de egy valag pénzt fogsz otthagyni, hogy fogj egy másik görényt:-)...
@jöttem: festessem be? Még nem volt:O

@Sir Bates dö Hól: lehet, h a büszkeségemnek a legnagyobb a baja:-P
Egy ilyet mi is összeállíthatnánk.

A brit sajtóban jelent meg,
adóbevallásában a „Hány személyt tart el?” kérdésre egy állampolgár így válaszolt:

2,1 millió illegális bevándorlót
4.4 millió munkanélkülit
900.000 börtöntölteléket 85 börtönben
650 kretént a parlamentben
az egész Európa Bizottságot.

Bevallását visszaküldték azzal, hogy válaszai elfogadhatatlanok.
Az állampolgár erre kérdéssel válaszolt:
Miért? Kihagytam valakit?
@Habakuk000:
Én tapasztalatnak hívom. Jobban hangzik. :))))
@Gábris szomszéd: ja, csak a megszokás, mi?... én is csak rutinból purdézok, fel sem kell venni...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Naná! Próbálj ki valami vad színt. Max. átfesteted. Addig se merengsz a múlton.
@jöttem: pénz nincs :-D

@Sir Bates dö Hól: nem haragszom rá :O Hm, te is tudod, h görények? :-)
@jöttem: jaajjj. Lehet, jobban járna egy vad hapsival, mint egy libazold fejjel. Bár ferfiaggyal nehéz ezt felfogni, Elismerem. Nem is okoskodom többet, csúszós ez a pálya.
@Sir Bates dö Hól: Amúgy nem is tudtam, hogy már egy kommentár nélküli videó is lehet problémás híranyag. ;)
@Habakuk000:
Dorothy értelmes nő. Nem fogja libaszínre festetni a haját. Ha mégis, akkor így fejezi ki a dühét, mert az élet igazságtalan volt vele. Még mindig jobb, mintha magába fojtaná.
Nálunk nőknél a hajszín vagy fazon váltása mindig valami változást jelez. Én már nem a régi vagyok- üzenjük vele a világnak.
Ez az érzés energiát gerjeszt. Az pedig bevonzza a szőrt a kutyaharapásra. :))

Kedves Publikum! A nők és a hajszínváltás c. értekezést olvasták. :)))
@Habakuk000: Hát ha már úgyis közeledik a legszebb ünnep, szerintem ez:

"Olyan jó néha angyalt lesni
s angyalt lesve a csillagok közt
Isten szekerét megkeresni.
Ünneplőben elébe menni,
mesék tavában megferedni
s mesék tavában mélyen, mélyen
ezt a világot elfeledni."
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hol,hol... Szunyókál anyuci szoknyája mellett a finom vasárnapi ebéd után.
itt van egy nagy csomó hős, csak most biztos sürgős porszívóznivalojuk akadt.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Akkor ideje felnőnöd a vörös cipellős regnevedhez. :)))
@jöttem: na, ezt mondhattad volna vagy 15 évvel korábban. Mennyi fölösleges energiát megtakarithattam volna.
@Habakuk000: vad pasik mindenhol? És csak most tudom még? :-D

@jöttem: hát, attól még lehetek az :-D
@Habakuk000:
15 évvel ezelőtt én sem tudtam. Akkor 31 éves voltam. 40 után kezdett összeállni a kép.
@dr. jenőke (jenőke): "A szóvivő azt mondta, egyes információk szerint a miniszterelnök a Credit Suisse és a Pictet Bank munkatársaival találkozhatott. A párt azt kérdezi Orbán Viktortól, hogy volt-e ilyen találkozó, és ha igen, azon miniszterelnökként vagy magánemberként vett-e részt?"

Kérdés nélkül is tudni a következőket:

1.Lázár maga mondta el szinte dicskedve, hogy a gyereke bankszámlája svájcban hízik. Ergo apukáé is.
2.) Az emberek azért nem hülyék, és felérik ésszel, ha Lázárnak megéri a gyereke pénzét Svájcban tartani, akkor a többi főfideszesnek is van ennyi esze, hogy neki is megéri.

Ezek után már csak azt kell kideríteni, kinek nincs Svájcban bankszámlája.

A magánúthoz meg ragyogó ürügy egy Svájcban tanuló gyerek meglátogatása. Ez ugyé még a miniszterelnöknek is joga.
@Gábris szomszéd:
Ez konkrétan szörnyű. Ezekről a történetekről kellene szólni a nemzeti konzultációnak.
@Spániel:
.
Mint a kocsmában.
- Üss meg, ha mersz!!!
Mert ütni. Hosszú, ájult csönd. Pedig nem ütött vissza.

Vagy:
Gorcsev Iván, a maláj és a pofonokat irányító közlekedési rendőr.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Ne csodálkozz, ha felborult az életed. A fejedben vörös cipellős DOMINA vagy. Ez hozta a változást. Örülj neki! Kipróbálhatod az életben is. Úgy finoman, úrinősen.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: vedd észre, hogy okos vagy szép és csinos,....tegyél is ezért....máris nem olyan nehéz az újra kezdés
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
"Lehet, hogy a büszkeségemnek a legnagyobb a baja?"
Akkor teszel a legtöbbet magadért, ha az egodat előre tolod az érzelmi veszteség elé.
Amennyiben egy lezárt ügyről van szó, a saját életed harmóniája a fő csapás.
Nem visszanézni!!!
Indexen olvastam:

"Ki tudja, mit csinálnak ezek a páncélozott járművek a II. János Pál pápa téren?

Olvasónk attól tart, hogy a rendőrség így készül az esti tüntetésre, de mivel nem látunk a járműveken rendszámot, az is lehet, hogy csak filmforgatás van valahol a környéken. Ha Ön tudja, írja meg nekünk az ugyelet@index.inda.hu mailcímre, köszönjük!"
@jöttem: csakis csipkekesztyűben leszek úrinő :-D

@KÁTÉó53éúétr6: ezen leszek.

@Mariann19: tudom az eszemmel, csak mással nem :-(
@Gábris szomszéd: mert retardált vagy... píszín ez: a csomolungma és anapurma közti, kisebbfajta interpretációs kihívásokkal küzdesz...
@jöttem: "Az pedig bevonzza a szőrt a kutyaharapásra. :))"

én készen állok... már jeleztem, egy szál gatyám nekem is van:-)...
@Gábris szomszéd: Ezt az angyal fílinget eléggé lejárattad, szó mi szó...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: mert, ha a büszkeséged sérült, akkor az nem a szíved:-)... (a hiéna is kutya... családban maradnál:-)...)
@Gábris szomszéd: hát az ellen én sem emelnék kifogást, ha a lápi-magyarokat kilőnék az űrbe... szkafander nélkül...
@Sir Bates dö Hól: Szerezz be, kérlek, még egy pár csipkekesztyűt Dorothynak. Abban szeretne úrinősködni. Vöröset! Az illik a cipőjéhez.
Na, ezt a problémát is megoldottuk! :))))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nekem nem okoz gondot... megszoktam:-)...

én most inkább nem tapodnám édes hazánk földjét:-)...
@Sir Bates dö Hól:
A tiéd drágám, talán. Én 40 után megnövesztettem. Így nőiesebb. :))))
@jöttem: szerinted nőiesebb... minden nő maga egy caoda... igen, morvai is!!:-D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nem gondolnám ezt... de szavazásra bocsájthatjuk a kérdést:-)...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: csak azokat kaptam meg amiben azt kérdezed,hogy megkaptam-e
/vicc: Drága kisfiam !
Azokat a leveleket amiben pénzt kértél nem kaptuk meg!/

Dotty a "tipcsizősre" írj !
@Sir Bates dö Hól:
Ne a hajammal foglalkozz! Zajlik a tüntetés. 5000 emberről ír az atv oldala.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: jó... általában jobb, mint moon... természetesen itt is vannak egyéni és társadalmi problémák, de a civil szektor az működik... ezek mindenért tüntetnek... s nem ötezren...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: mit kellene bizonyítani?:-)....

ha képes vagy kinyitni az elméd, lelked, szíved, akkor sokat tanulhatsz távol a hazádtól... bár, mint ezt gyakran látom a blogon is ez nem mindig következik be...
Nem látta még működés közben a Kubatov-listát? Most megnézheti, ajándék agresszív, lökdösődő fideszessel.

alfahir.hu/kubatov_lista_agressziv_lokdosodo_fideszessel
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: jelzik a citoyenek véleményét, ami kormányátalakításhoz, tervek/döntések megváltoztatásához/visszavonásához vezethet... mindenképpen formálja a politikát...

nézz már ki belőlem legalább egy gatyát!... bár van olyan elérni kívánt eredmény, ahol indifferens megléte:-)... szal, mi a target?...
@látjátok feleim szümtükkel:
11 óra körül jártam arra, mert az Erkel Színházban voltam jegyet venni. "Drágán add az életed!/39." kvalitású filmbe való sötétszürke, óriási füstöt eregető (ál)harci gépmonstrumok konvoja tekergett egy kisebb - eléggé lepusztult - háztömb körül.
A forgatás és a forgalom biztosításán ügyködő rendőrtől megkérdeztem, hogy háború van-e, vagy még a korábbi békeharc utolsó ütközetét vívjuk? Szegény nem válaszolt, csak furcsán nézett rám...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: én nem vagyok francia... egyébként meg mindenki "furi", amig/aki idegen... de azt is megtapasztalhatod, hogy ember és ember közt nincs különbség bőrszín, vallás, etnikum alapján... csak kiváncsiság , tolerancia és tisztelet szükségeltetik a másik iránt... majd' mindenki csak élni akar:-)...
@jaegtoer: Áldom az eszem,hogy még időben meg-
szabadultam ettől a vadbaromtól !!!
@Gábris szomszéd: akkor magad köpöd szembe nap nap után...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Én asztat javallanám, hogy bánat ellen ne fessél hajat, szőkére pláne ne, még selmeczigábriellával azonosítanának, bár hozzá kemény és fáradtságos melót igényelne neked le nőnöd, azt meg ugye magad sem akarnád? Miért-miért?… hát mert; csak!

Bánat ellen: Libaleves zöldségekkel és eperlevél tésztával, májgombóccal – szintén az említett szárnyasbólból készült - , aztán jöhet egy kis vagdalt, libahúsból, szarvasgombával bolondítva, darált libahájjal keverve ami a sütés közben önkenő funkciót lát el, esztet olyan fincsi masszaként visszaformázva a libamell csontjára és azon sütve - mert a csont mellett serkenő ízek kvintesszenciája gazdagíccsa az étket, aztán lehet esetleg töltött nyak is -ha már- aztán gyöhet a megsült combja az libának veres káposztával és krumpligombóccal, vagy tetszőleges körettel, de én evvel enném.

Szó-melijé nem vagyok, a borot azt majd kérd mástól. Tocsogjon a libazsír, fröcsögjön a vereskáposzta ecetes leve amit nem mos ki semmilyen csodaszer az abroszból, bódulj a bortól utána, de… ne keseregél vala, add által magadat a rohadt koleszterin atombombának, pasi nincs, csak a gasztoterrorizmus áldozattyai mint te is(esetleg), ezt egy domina három napos diétával elrendezi utána.

Szép estvét!
... most meg én vagyok szarba, csorog a nyálam, Márton nap, hijába...
@Knósszosz: cukker vagy, de az evés nem megy. :-D

Viszont viszlek férjnek :-)

@Sir Bates dö Hól: maradjunk a gatyádnál :-P
@Sir Bates dö Hól: Csak akkor ha az vagyok akinek te elgondolsz. Szerencsére mindez fényévekre van a valóságtól.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Nem megy-nem megy? Oszt miért?
Menne az, csak a zízíre köll rágyönni! Vagy fénnyel, mint a pataky attila? A kínai konyhában vannak olyan izék, hogy hal aromájú sertéshús(?), esetleg egy liba ízű fénycsóva az bejönne neked? Vagy egy marhaperkelt üstökös?

Jó, ha nem eszel, hát nem. De a zabálás az nagyon fontos, mert örömforrás. Az meg kell egy válságos időszakban az embernek és nem csak akkor. Mindig! Nézd csak meg a mediterrán népségeket!

Naugye...!
Érdemes volt Jávor Benedekből Ep képviselőt, és Karácsony Gergelyből polgármestert csinálni.
@V-PORT: mert?

@Knósszosz: egy jó tatár beefsteaket kérnék. Szeretem a finom kajákat. De válogatós vok. :-D
@V-PORT:
"Külön válik az Együtt és a PM, a szövetség a jelenlegi formájában megszűnt - mondta az Indexnek Karácsony Gergely, miután a PM taggyűlése vasárnap úgy döntött, hogy a párt a továbbiakban önállóan politizál."
index.hu/belfold/2014/11/09/megszunt_az_egyutt-pm_szovetseg/

Most őszintén. Sok könny nem hullik értük... elég balfaszok voltak ezek is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Akkor most Jávor Benedek kit fog képviselni?
Engem csak az bosszant, hogy a Pm nem tett sok dolgot hozzá, és mégis ők jártak jobban.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Szereted a tatárt???
Belevaló csaj vagy!!:)) (nem a tatárba...)
Én is imádom!
@V-PORT:
Inkább nem kommentálom a megélhetésieket...
@V-PORT: A jövőévre nézve, néhány hasznos számadat a pártokkal kapcsolatban is.

szabadriport.wordpress.com/2014/11/03/mit-hozhat-a-2015-os-koltsegvetes/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Van az Lmp és a Pm. Még a nevük is egyforma. Karácsony, Szabó Tímea, Szabó Rebeka, Jávor jó helyen. Szigetvári szív. Vicces az élet.
@Gábris szomszéd: Engem ez már nem zavar. Sőt már semmi sem zavar.
Szó mi szó ez a fidesznek adott pofon azért jól esik. Kibrusztolták maguknak a megismételt választást, erre még nagyobb zakóba szaladnak bele. :)

"Akik Janiczak Dávidért szorítottak, készíthetik a pezsgőket... 99,98%-os feldolgozottságnál az állás:
Janiczak Dávid (Jobbik): 63,55%
Fürjes Pál (Fidesz): 32,49%"

www.facebook.com/AlfahirHirportal/photos/a.584253944931479.1073741824.525574220799452/838954329461438/?type=1
Fabius!
Mi a vélemény a Pm döntéséről?
Szép tüntetés volt. Még az MTV1 híradója is tudósított róla. :)
@Gábris szomszéd: és úgy tűnik Recsken sem jött be a fidesz ismételjük meg a választást taktikája.

index.hu/belfold/2014/11/09/ozd_idokozi_onkormanyzati_valasztas_eredmenyek/

Közben Budapesten.

A tüntetők egy hetet adtak a kormánynak és Vida Ildikónak.

Elmész te a picsába! - mondta az egyik szónok. Nagyjából 10 ezer ember tüntetett, a kemény mag a Kossuth térre tart. Az iwiw-alapító Várady új közösségi oldalt hoz létre azoknak, akik változást akarnak.

index.hu/belfold/2014/11/09/vida_ildiko_lemondasaert_tuntetnek/
Jó estét!

Valaki ismeri Vágó Gábor eddigi életét? Hogy került ma a képbe?

Lehet benne fantázia?
Egy lényeges kérdést soha nem tesznek fel a tüntin: hol a lé!!!
@fzs.1933: Milyen fajta fantáziára gondolsz?
*
Reménykedek, hogy a távollevők a József nádor téren (is) voltak:)
@fzs.1933: Vágó mindig ilyen szabadságharcos volt, talán ezért nem fért össze az ide-oda kacsingató Schifferrel.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A tv-n néztem a tüntetést. Számomra kissé hosszan beszélt a volt nav-os pasi. Kicsit szörföztem a csatornák közt. Akkor láttam az M1-en, még helyszíni közvetítés is volt pár percben. Épp belefért egy "Orbán takarodj!". :)
@V-PORT: nyilván szexuálisra! ;)
Kettőt találhatsz egy politikai blogon...
@fzs.1933: Tetszik a hetyke bajusza, mi?
Hogy ráismerjetek a központi direktívákat ideöklendezők szövegeire:
gepnarancs.hu/2014/11/gyorstalpalo-eszoszto/
@Spániel:
mit gondolsz, tudna "mozgósítani"?
@fzs.1933:
Szia!
Ezt nov 7-én tette ki az FB oldalára:

"Benne vagyok a vasárnapi demonstráció szervezésében. www.facebook.com/events/1465635360325466 Este láthattok majd az Egyenes Beszédben. Számítok arra, hogy holnaptól az állampárti médiában drogospedofilkommunistaamerikaikémnek leszek beállítva. De nem félek. Egy éve fejtem fel a szövevényes NAV botrány szálait, a magyar adófizetők érdekeiért álltam ki már a botrány kirobbanásakor is. Ezentúl sem érdekel semmi más csak az, hogy tisztességesen lehessen élni és megélni az országban. Nem keresem, de beleállok a konfliktusba, ha azt látom, hogy a korrupciót hazugsággal akarják leplezni. A képen Horváth Andrással és Flokival, a watchdoggal, beszéltünk éppen az atlatszo.hu irodájában a NAV botrányról."
@Gábris szomszéd:
köszi

@V-PORT: most mit mondjak...?
Kicsit Donkihótés.
@fzs.1933: a mai nap alapján tud.
Nem véletlenül hajaz külsőleg is Petőfire, buzog benne a forradalmárvér.
A sok lapos, unalmas szónok helyett kell egy ilyen, aki veri a tüzet a zemberekbe.
@jöttem:
www.pupublogja.hu/2014/11/de-hol-van-kohn.html
"Hogy pontosan mi történhetett, azt senki sem tudja, a rendőrség hivatalból vizsgálatot indított a tragédia tisztázására, egyelőre öngyilkosságként kezelik az ügyet. A mozdonyvezető annyit mondott, hogy sötét volt, és észlelte a gázolást, amely után két órát helyszíneltek a rendőrök a nyílt pályán.
Rózsa Milán barátai közül volt, aki a depressziójával próbálta magyarázni a történteket.
Mások viszont arról számoltak be a Blikknek, hogy az elmúlt egy-két hétben Rózsa Milán tele volt tettvággyal.
Mindenesetre még egy eset, melyben az utca embere gyanakszik, hiszen a tüntetések egyik vezéralakjáról van szó, akinek elvesztése komoly csapás az egyébként is tisztakezű-múltú vezetők hiányával küszködő ellenzéknek.
Nyugodjék békében.

Ha egyszer - akár holnap, akár a bármilyen távoli jövőben - az ellenzék hatalomra jut, ezeket az ügyeket egytől-egyig ki kell vizsgáltatni és tisztázni, hogy kinek milyen szerepe volt bennük."
@Spániel:
valami ilyesmi fogalmazódott meg bennem is.
Vajh, még nem járatódott le valamivel (leszámítva az LMP-t)? Hitelesnek fogadhatjuk el? Talán ti jobban látjátok, ismeritek.
@fzs.1933: már kibukott volna, ha pl. a szomszéd kecskéjét keféli, ahhoz már sokat szerepelt és mindig ilyen öntörvényűen igazságbajnokként.
De Fabius többet tud róla, biztos ír is majd.
Olvastátok?

"2012 decembere óta nem adja ki a kormány, hogy milyen munkáért fizet a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-nek közel ötmilliárd forintot. Annak a cégnek, amelyet a 2010-es választások előtt hoztak létre, és ahol olyan személyek fordulnak meg, mint Giró-Szász András volt kormányszóvivő, Lantos Csaba, a Heti Válasz volt tulajdonosa, Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a Heti Válasz volt lapigazgatója, vagy éppen Habony Árpád, a Fidesz kommunikációs guruja. És amely cégről Mellár Tamás korábbi kutatási igazgató azt mondta, hogy „az egész műhely csak egy pénzmosoda.”

Az ötmilliárd forintos megbízás messze nem az összes közpénzből finanszírozott munkája a Századvégnek. Ők fognak négy évig lobbizni azért, hogy jobb legyen Magyarország híre az Egyesült Államokban és Kanadában, mindezt nettó 1.4 milliárd forintért. És nem kizárt, hogy van egyéb közpénzből rendelt megrendelésük is. Viszonyításképpen: a Norvég Civil Támogatási Alap keretében az ügyészség, a rendőrség és a KEHI által vizsgált Ökotárs vezette konzorcium 2013-ban 128 magyar civil szervezetnek osztott pályázatok útján valamivel több, mint egymilliárd forintot. Vagyis a két keretszerződés arányosítva közel hétszázötven „norvég civil” pályázatnak felel meg, de ha csak a nagyobb értékű ún. makroprojekteket számítjuk, akkor is 160, többéves ilyen projektre futná az összegből."
www.atlatszo.hu/2014/11/07/nekilatunk-a-szazadveg-atvilagitasanak/

Márpedig amikor az Átlátszó rászáll ezekre a pénzmosodákra, előbb-utóbb találnak "érdekes" dokumentumokat. Hirtelen elkezdenek szivárogni is majd dolgok... Lehet pánik azért arrafelé most.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Mert a nyers marhahústól általában hánynak a csajok. Csak úgy simán én is, na de tele van fűszerekkel és egyéb izékkel, az azért más kathigórija.,.,.
@kekex: Számomra félelmetes, hogy mindez akár igaz is lehet.
Bakker... :)

"Hazudtak a Híradóban, de ki csodálkozik ezen?
Igen vicces jelenetnek lehettek tanúi azok a mazochisták, akik tegnap este a közszolgálati hírműsorból próbáltak tájékozódni:Már önmagában az is pikáns, hogy pont a királyi tévé híradójának a műsorvezetője rója fel a kritikus hírportáloknak mélyen sértett…"

fedor.blog.hu/2014/11/09/hazudtak_a_hiradoban_de_ki_csodalkozik_ezen#comments

Egyszer ezeknek a szarháziaknak is el kell számolniuk. Akkor jön majd a szánalmas duma, hogy csak parancsra tették...
Ha kicsiben is de elkezdődött.

Kétharmaddal nyert. Pont.

hvg.hu/itthon/20141109_Ozd_a_Jobbike
@fzs.1933: azt még nem próbáltam. Jó?
:-D

@Sir Bates dö Hól: nem semmi, kemény vagy :-D

@Knósszosz: abszolút kedvenc nekem :-)
@Gábris szomszéd:
Szép győzelem volt. Szintén a híradóban láttam a fideszes versenyző nyilatkozatát. Elmondta a sablonszöveget, aztán a végére elég nagyképűen beszúrt még egy mondatot. Kb így hangzott: Ózdnak olyan polgármesterre van szüksége, aki nagyon jó kapcsolatot ápol a kormánnyal.
Örülök, hogy nem ő nyert.
@jöttem: Én sem akarom túllihegni de ez lélektanilag is mutatja, simán verhető a fidesz ha összefognak az emberek.
@Proletár Dromedár, a sivatag tutaja:
Ki gondolta azt, hogy nem vmi hasonló lesz? Evégre a bankoknak kell adni így egy kis segítséget, állambácsitól. A zsé, az zsé. Most különösen kell a bevétel
@Gábris szomszéd:
Az önkormányzati választás azért másról szól, mint a parlamenti.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Egyéb kérdés? :(

"Magyarul a példa emberünk 8 éve fizet egy hitelt és ma elértük, hogy majd' 2 millió forinttal nőt az eredeti tartozása!
Mi lehetett volna? Tegyük fel, hogy megmarad a CHF hiteled és a kormány gazdaságpolitikája átvált egy konzervatívabb irányba, ahol megcélozza a 210 forintos árfolyamot! Ebben az esetben (mondjuk 2016-ban éri el ezt) az emberünk tartozása lecsökkent volna névértéken 9 M forint körüli összegre az árfolyam és az addig befizetett törlesztők miatt. Nem sokkal szebb, de összességében nagy különbség, hiszen 2016-ban ugyanez az ember a forintosítás miatt garantáltan fog 10.5M forint felett tartozni! Nagy zsiványság nem? De azért tapsoljunk.
Sokan sajnos nem látják át a helyzetet és csak azt hallják ki a sztoriból, amit a kormány ki akar hallatni! Jelenleg azt látják az emberek, hogy megérkeztek a banki jóváíró igazolások 200-1M forintokról, aminek baromira örülnek az emberek, ráadásul még a törlesztő is csökkent 20-30%-al. Tovább pedig nem is akarja senki gondolni.
Összességében a zsenialitás abban rejlik, hogy mindegyik fél megkapta amit akart:
Fityesz: tetszeleghet a hős szerepében, megmentette és megszerezte a szavazóit, kivezette ráadásul a bajos devizahiteleket. Nem lesz több tüntetés emiatt, ráadásul a bankok is elkezdhetnek hitelezni, hiszen azt ők is tudják, hogy bankok pénze nélkül nem fog menni a gazdasági csoda.
Bankok: elhálták a mártír szerepét az elmúlt években, miközben minden terhet tovább hárítottak az ügyfelek részére, miközben a banközi aktivitás fogyasztói oldalról növekedett. Baromi okosan ellenkeztek a kormány ellen a médiában, bevállalták a gonosz szerepét, aminek a végén látszólag bekapták a halálos sebet. A színfalak mögött viszont kiegyeztek a kormánnyal, hogy a veszteségeik mégse legyenek olyan hatalmasak, lévén a piaci extrém árfolyamon történő devizahitelek kivezetésének (átváltás)."

Ja és ha valami miatt tömegeknek kellene az utcára vonulni akkor sokkal inkább emiatt.
@Knósszosz: Fűszerek nélkül a macskám jobb szereti :-)
Nálunk a családban csak a nők eszik a nyers marhahúst. A macska fűszerezetlenül, anyám, lakótársném fűszerezve.
Én fűszerezve és megsütve. Cikkre vágott keménytojással, és céklával :-)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Most is szív. Itt lakom Ózdtól kb 30 km-re. Ugyanazok a problémáink.
Ezt politikai szlogenek puffogtatásával nem lehet megoldani. Csak kőkemény munkával.
@Gábris szomszéd:
Megértem a lelkesedésed. Kérdés az, hogy a Fidesz mennyire bosszulja meg ezt a vereséget.
@jöttem: "Ezt politikai szlogenek puffogtatásával nem lehet megoldani. Csak kőkemény munkával."

Egyetértek. Most kezdődik csak a kemény munka a polginak. Kíváncsi leszek, hogy ilyen méretű győzelemmel a háta mögött, mennyire mer majd a fidesz betartani neki a testületben.
@Gábris szomszéd:
Bármennyire. Kormányszinten is.
@fzs.1933:

Nem tehetek róla, Vágó Gábor fizimiskájáról először Münchausen báró jut az eszembe:) utána Háry János:)
@kekex: Így látják az amcsik és más hasonló üzletemberek: " ... az aprólékos jogi és alkotmányos módosításokat az első három éven belül elintézték ... teret és időt tudott adni az új politikai környezet beágyazódásának, a választók és a külföldi befektetők akklimatizálódásának."

Nekünk itt élő magyaroknak, "csak" a mindennapi életünk, az ellopott alkotmányunk, és hogy a magyarok 20%-a kirabolja a másik 80%-ot.
@jöttem: Meglehet de az első talán az lehet, hogy nem szabad félni tőlük.:)
@jaegtoer: aztán meg don Quijote, mi?:-)...
@jöttem: Ameddig ilyen magyar fiatalok is léteznek nincs minden veszve.:)

youtu.be/d6knh7xy-uk
@jöttem:
Arról a hájfejről nekem Jabba ugrik be mindig, a Csillagok Háborújából.
Kitenném Fehérváron az utcára, kíváncsi lennék mennyien rugdosnák meg a hájas fejét. Sokat "köszönhet" neki a környék...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nekem ilyenkor elakad a szavam. Ízléstelen, gusztustalan hozzáállás.

Ez viszont örömmel olvastam. Szerveződnek a civilek. :)))
444.hu/2014/11/09/gerjesztik-legyen-meg-tuntetes/
@Gábris szomszéd:
eztugyi Bundabugyimariska és Gattyai Jakab nem tudná levezetni számokkal? te le tudnád vezetni ezt egy adott hitel esetében?

a devízaalapú hitelek puszta léte 2001 FIdex gyalázat és útszéli rablás amit el lehetett takarni egy árfolyam körüli játékkal
majd kibújt a szög a zsákból azaz a fidex és követelte a jussát abból amit 2001 és 2010 között nem tudott behajtani mert picsán lettek rúgva (igaz nem eléggé)
most van árfolyam és a korábbi összegek ezekkel számolva felfelé csökkennek azaz további kibaszás van benne...

senki sohasem lesz képes kifizetni a hitelét de kurva sokat fog befizetni a bank=fidex kasszába

brühüyyy
@Rodeo36: Sajnos így lesz, miközben 4 és fél évig ebben is végig hazudtak az embereknek.
"Három nagyarányú Fidesz-győzelem után 2014 őszére úgy tűnt, hogy az ország miniszterelnökét nagyjából addig fogják Orbán Viktornak hívni, ameddig ő akarja. Majd jött egy egészen furcsa október, a benézett netadóval és kitiltási botránnyal, és az emberek megtalálták a hangjukat. Megmutatták azt, amitől Orbán Viktor a legjobban félhet:
a csendes, de határozott ellenállást."

index.hu/belfold/2014/11/09/orban_viktor_szomoru_es_boldog/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index
@jöttem: Az első repedések lassan de biztosan megjelentek. A kérdés már "csak" az, mi és ki jön utánuk?
@Gábris szomszéd:
Egy biztos. Nem a jelenlegi parlamenti pártok bármelyike. Talán egy szakértői kormány?
ma este valami olyan történt, amire azt hiszem, senki nem számított.
egy, szinte csak elvi jelentőségű* botrány miatt sok ezren vonultak az utcára.
azt hiszem, valami elkezdődött...

*tudom, hogy az "elvi"- nél jócskán több, de az apeh főnökének botránya azért sokkal kevésbé érinti az embereket, mint pl. a nyugdíjvagyon elrablása, a szoc. rendszer teljes szétzilálása, a tv/rádió totális elfoglalása, a.... és még hosszan lehet sorolni azokat az eseményeket, amelyek direktben érintették az embereket, mégsem mozdultak.
@jaegtoer: "Nem tehetek róla, Vágó Gábor fizimiskájáról először Münchausen báró jut az eszembe:) utána Háry János:)"

Münchhausen báró állítólag azért mondott nagyot, hogy viccesen megleckéztesse azokat, akik dicsekednek. Háry János meg álmodozott Alsóbögyörősön, hogy "ha én egyszer bejutok a császár elé ..."

Múltkorijában engem nagyon megfogott ez a téma (valamelyik netadós poszt):
"1. Bartus egyik cikkében leszedi a keresztvizet is a Háry-kultuszról, nem túl finoman.
Háry szerinte egy alkoholista, lusta, tróger pszichopata, akit a magyar nép imád és dicsőít. Olyan itt Bartus, mint a hittérítő, aki elveszi a bennszülöttektől az amulettjeiket és totemjüket, amivel sajnos alkoholizmusba és depresszióba taszítja őket (vagy megtagadják a gyökereiket).
nepszava.com/2013/06/velemeny/bartus-laszlo-a-mi-hary-janosunk.html/comment-page-4#comments

2. Mennyire másképp ír Karácsony Sándor (Magyarság és nevelés)! Karácsony tudja azt, hogy a bennszülötteket akkor tudod csak kivezetni a kőkorból, ha új, erősebb "totemet" adsz nekik. Szerinte Háry egy utópiát mesél el a kalandjaiban, és a saját kisvárosi viszonyait ülteti át a császári udvarba."
Szerintem Háry az elnyomott kisember, aki nem találja a helyét korának beszűkült viszonyai közt. Remek regényíró lenne belőle, aki fazekasnak csapnivaló, de ha nincs kereslet regényekre.
.
Elmarad a fácánok leölése?

A Prágától 40 kilométerre található Konopiště a legősibb és leglenyűgözőbb cseh vadászterület, annak idején itt cserkészett a vadak után Ferenc Ferdinánd főherceg is.
Az átlátszó.hu birtokába jutott szerződés szerint Lázár 75 ezer euróért (23 millió forint) rendelt vadászatot: 2500-3000 fácánt akart lelőni a magyar társaság.
A luxusvadászatról az első cikkek május 21-én jelentek meg. Az első utalás tehát még nem feltétlenül történt meg akkor. A politikus egyébként múlt péntekre szabadságot vett ki, s akár máshova is mehetett. Korábban egyébként Lázár azt nyilatkozta: nem ő állja a teljes árat.

www.blikk.hu/blikk_aktualis/lazar-janos-lemondta-cseh-luxusvadaszatat-2302695
Jó reggelt!
Bocs, hogy még ezen rugózom, miközben a Jobbik előretörése sokkal fontosabb, de.
Hogy van az, hogy most hirtelen Bajnai offshore lovag lett a Pm kommentelői között? Mikor Jávor Benedek kiment helyette Brüsszelbe nem volt az?
Mi a baj Szigetvárival? Az, hogy kemény? Vagy az, hogy a szar, neki, akkor is szar, ha azt szépen becsomagolják?
Most, hogy kiírtam magamból, kezdődhet a hét. Biztos ugyanolyan "vicces" lesz, mint a múlt hét.
@jöttem: "Számomra félelmetes, hogy mindez akár igaz is lehet"...és ez már a harmadik amiről nem tudjuk az igazságot.Rózsa Milánt már a tüntetők közül kiemelte ki a rendőrség indokolatlanul. Végtelenül sajnálom ezt a szimpatikus fiatal embert /áldozatok vajon?/
@V-PORT:
.
Rendben van, hogy Pm. De ez mit jelent?
Pompon művek?
.
Egy új törvény szerint azok, akik hibás jövedelembevallást adnak le, kénytelenek lesznek visszafizetni a táppénzüket az adóhatóságnak. Ha ezt nem teszik meg, akkor levonják azt akár a gyedből is.

www.femina.hu/hirhatter/tappenz_visszafizetes
Az állam, a jó gazda...

"Átverve az állami megaprojektben

"Nagycsaládosként főleg nem mindegy, hogy több hónapon keresztül hiába dolgoztam. De a legfelháborítóbb mégis az, hogy mindez egy állami projekten belül történik” – mondta forrásunk. Más, a Ringnél korábban szintén dolgozó kollégához hasonlóan név nélkül nyilatkozott, mert megbízási szerződéseikben – ami alapján ugyan a fizetésükre még mindig hiába várnak – szerepel egy nagy összegű titoktartási díj.

Pénze után futva az egyik nyelvtanár a projektért felelős Közigazgatási és Igazságügyi Hivatalhoz fordult (amelyből idén október elsejével kivált az Igazságügyi Hivatal). A Munkaerőpiaci Kulcskompetenciák Projektiroda viszont egyszerűen elhajtotta arra hivatkozva, hogy a nyelviskolával kötött szerződést, intézze el velük, nekik a „képző intézmény” és az oktató közötti dolgokba nincs „beavatkozási joguk”."

hvg.hu/itthon/20141110_Hiaba_futnak_penzuk_utan_az_allami_megapr

Így jártak? Nevetséges... most minden állami csinovnyik vonogatja a vállát. Gyönyörű...
Gondolom valakinek a valakije a megbízott külsős cég.
Én a tegnapi tüntetést az internet virtuális világa, a jóbarátunk , Horváth és az ellenzék által felheccelt tömeg vonulásának tartom. A tüntetés céljának nem volt realitása, hiszen ma sem tudjuk, mi volt az a korrupció, amit Vida elkövetett. Horváth szónoklata hosszú, zavaros, érthetetlen volt, inkább egy elbocsátott , sértett ember szólt belőle. Van egy olyan érzésem, ő szaladgált az amerikai követségre, elárulta magát. A többi szónokból is kitört a blogok virtuális kultúrája, miszerint „nagy rakás szar” van itt, és” menjenek a picsába”. Látszott a külföldi segítség, az amerikai befolyás, az uniós zászló, Putyin elutasítása, uniós vizsgálóbizottság kérése, és sok más idegen szlogen. Isten őrizze meg Magyarországot, hogy Vágó Gáborhoz hasonlók kerüljenek hatalomra, akik Demszkyt és Mécset is megérintették, vagyis a volt szadeszesek így akarnak visszakapaszkodni. Támad a mút teljes erejével. Viszont sok embert valószínűleg saját sértettsége, sérelme vitt az utcára. Ezért azt javaslom a kormányzó erőnek, szálljon magába, elég a pökhendiségből, szolgáljanak és szakértőket alkalmazzanak emberek megalázása helyett. Nincs itt az ideje a vasárnapi zárva tartásnak, létszámleépítésnek, gimnáziumi helyek csökkentésének, stb. Nem szeretnék buta fideszes akarnokok miatt az országban anarchiát, vagyis azt, hogy belpolitikai viharok és sértettségek miatt a külföldi befolyás még jobban erősödjön Magyarországo, és visszatérjen a szadesz most ifjú vágogáboros, szélbettis formában, akik még nem is okosak pl. Eörsihez, Petőhöz képest..
@dr. jenőke (jenőke):

"Akinek az adóhatóság utóbb módosítja a jövedelemadatait, annak a korábban megállapított és a módosított jövedelem alapján járó táppénz különbözetét vissza kell fizetnie a hatóságnak - egyebek mellett ezt tartalmazza a kormány honlapján megjelent törvénytervezet."

Eddig az adóhatóság jellemzően nagyobb jövedelemt szokott utólag mgállapítani a bevallásban szereplőnél, ezért ugyé többlet adót kell fizetni, meg többlet járulékot is. No ha nagyobb lett a jövedelem, akkor viszont nagyobb táppénz is jár.

Vagy ezután az adóhivatal a bevallottnál kisebb jövedelmeket fog megállapítani, hogy legyen mit visszakövetelni?
Mert ugyé aki adót csal pl. hamis számlákkal csökkenti a jövedelmét, az amutomatikusan az első kategóriába kerül.

Én mégolyan adócsalót nem hallottam, aki a jövedelmét növelte volna hamis számlákkal azért, hogy nagyobb táppénzt kapjon.

Nooormális?

Agyrém.
@nandras01:
Tényleg olyan, mint egy pohár víz. Telik, telik, mégsem csordul ki. Azután egy picit megbillen az asztal (apróság miatt - 700 Ft-os díj) és kiborul az egész, feltörnek az addigi sérelmek, dühök, a kisemmizés érzése. Amiben az a durva, hogy sokaknak még mindig nem érte el az ingerküszöbét az eddigi sem.
A tüntetések talán rájuk is hatnak.
A kormányzati kommunikáció kérdéses, igazából pengeélen táncolnak, hisz egyértelműen lépniük kell NAV ügyben is, de akkor meg Vida sértődik be, és ugye az ő tudását nem egyszerű elintézni egy szimpla elzavarással, hisz amennyiben elküldik, akkor egyértelműen felelősségre is kell vonni. Amennyiben nem küldik el, beláthatatlan károkat okoz az is.
Közben több fronton védekeznek, lassan ha egy nyugati politikus egyáltalán szóba áll Piktorral, azt leszopja az MTV1-en bárki, mert fel kell mutatni valamit a kétkedőknek és a híveknek, hogy lám-lám még mindig szalonképes ez a szerencsétlen gumicsizmás csávó.
Akkor lenne orbitális gáz, ha az EU is a korrupciós szegmenst el kezdené piszkálni és kivizsgálásokat indítana, netán szivárogtatna valaki konkrét számokat, eseteket, netán bankszámlákkal, hangfelvételekkel.
Az viszont radikálisan új lenne, nem valószínű, hogy meglépik, nem mintha nem lenne hozzá anyaguk...
A tüntetőknek meg egyetlen esélye az, hogy mind több követeléssel állnak elő, már amennyiben ehhez több tüntető, nagyobb tömeg is társul!
Ennek hiányába bízik a narancsbolsevik gépezet, hogy ezt tudják megbontani és kivéreztetni a tüntetőket.
Azután minden folyhat tovább, lehet lopni, csalni, hazudni...
@Imola Helyesi:
Tehát csak az a gond, hogy nem tudjuk?
Azt tudjuk, hogy durva, komoly alapja van az amerikai kitiltásnak, hisz EU-s, szövetséges állammal még soha nem lépték meg, de az ügyséség szerint ez semmi, ők nem tudnak semmiről...
Poltnak új címert kéne az ügyészségnek szereznie:
static.168ora.hu/db/07/36/harom-majom-d00019736a8ac8f493268.jpg

Ne akarj hülyébbnek látszani, mint amennyire vagy. Hidd el, eléggé annak tűnsz így is, a szervilizmusod ezt már nem tudja növelni...
@V-PORT: Szerintem jó lenne végre összefogni.
Fideszmaffia. :(

NEM „FORINTOSÍTHATNAK” olyan jogügyleteket, ahol pénzeszköz formájában KIZÁRÓLAG FORINT VAN! Ha a Magyar állam devizáját erre a célra kívánnák felhasználni, az kimeríti a hűtlen kezelés fogalmát, mely köztudomásúlag bűncselekmény. Kérem a döntéshozókat: ne akarjanak bűncselekményben részt venni!

www.facebook.com/photo.php?fbid=295550517300192&set=a.103814339807145.1073741828.100005357370714&type=1
A 'kurvannyukat azért mindennek van határa!!
Jó,hogy nem a Szabadság téri emlémű előtt tiltakozik ez a 'gnóm,pondró is:(((

www.stop.hu/kultura/retvari-is-radnotit-magasztalta/1276472/

Babits Mihály: Petőfi Koszorúi

"Avagy virág vagy te hazám ifjúsága"

Hol a szem, szemével farkasszemet nézni?
Ki meri meglátni, ki meri idézni
az igazi arcát?
Ünnepe vak ünnep, s e mái napoknak
Szűk folyosóin a szavak úgy lobognak,
mint az olcsó gyertyák.

Szabadság csillaga volt hajdan a magyar,
de ma már maga sem tudja hogy mit akar:
talány zaja, csöndje
és úgy támolyog az idők sikátorán,
mint átvezetett rab a fogház udvarán
börtönből börtönbe.

Ki ünnepli ŐT ma, mikor a vágy, a gond
messze az Övétől, mint sastól a vakond
avagy gyáván bújik,
s a bilincses ajak rab szavakat hadar?
Csak a vak Megszokás, a süket Hivatal
hozza koszorúit.

Óh vannak, koszorúk, keményebbek, mint a
deszkák, súlyosabbak, mint hantjai kint a
hideg temetőnek!...
Kelj, magyar ifjúság, tépd le a virágot,
melyet eszméinek ellensége rádob
emlékére - kőnek!

Kelj, magyar ifjúság, légy te virág magad!
Nem drótos fűzérbe görbítve - légy szabad
virág szabad földön!
hogy árván maradva megrablott birtokán
mondhassa a magyar: "Kicsi az én szobám,
kicsi, de nem börtön!"

Avagy virág vagy te?... légy virág, légy vigasz!
Legyen lelked szabad, legyen hangod igaz
az Ő ünnepségén:
Koporsó tömlöcét akit elkerülte,
most hazug koszorúk láncait ne tűrje
eleven emlékén!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Azután minden folyhat tovább, lehet lopni, csalni, hazudni..."

Természetesen meg fogják próbálni, mert csak ezt az egy utat ismerik, de zavar támadt, és ez - érzékelhetően - egyre nagyobb fejetlenséget, kapkodást okoz.
@gazoló:

Értem a dühödet, de az EMMI-nek meg kellett emlékeznie Radnótiról. Szerinted kinek lett volna testhezálló ez a feladat?

Mindeközben most mutatta be új könyvét Ungváry Rudolf, A láthatatlan valóság - A fasisztoid mutáció a mai Magyarországon címmel.
@V-PORT: "...Dühösek, amiért a Fürjes Pál fideszes polgármester megóvta a választások végeredményét. Nem értik, miért nem lehet belenyugodni a vereségbe. Többen ezért most juszt is ellene szavaznak. Ha csak az ismerőseinket nézzük, most szinte valamennyien eljöttek szavazni, azok is, akik korábban nem voltak, és mindenki Dávidra szavaz, még az emeszpés lelkűek is..."

nol.hu/belfold/nagyon-beragtak-a-fideszre-ozdon-1497457
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Majd ha bíróság megállapítja, akkor lehet valakit elítélni, hogy korrupt, addig csak külpolitika által megvezetett felfújt belpolitikai heccről beszélhetünk.
Hol van az ártatlanság vélelme? Hülye meg te vagy, moderáld magad, jó.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Munkaerőpiaci Kulcskompetenciák Projektiroda" - WTF..?
Ez valami olyasmi, mint a Lejtmenet Fékezők Országos Egyesülete?
Semmiféle amerikai nyomásra, baloldali hírforrások és rossz belpoltikai intézkedések hatására sem lesz itt MAJDAN, az biztos.Amerika piacot akar itt hódítani a saját és az egész világon kiterjedt üzlethálózata révén.
@Orica Középföldi:
Szerintem jobb lett volna ha 'káderestül, emmistül együtt befogták volna a sanda ,hazug szemforgató pofáikat:((
@gazoló:

Nem tehették meg, bár biztos jobban érezték volna magukat:)))
@Orica Középföldi:

Tudom a koszorúzás az jól megy nekik,de helyette inkább olvasnának Őt vagy inkább 'horgolgatnának otthon:)))

"Csak a vak Megszokás, a süket Hivatal
hozza koszorúit."

"Koporsó tömlöcét akit elkerülte,
most hazug koszorúk láncait ne tűrje
eleven emlékén! "
@elmeherceg:

""Munkaerőpiaci Kulcskompetenciák Projektiroda" - WTF..? "

Felteszem ők molyolnak sokmillióért azon, hogy milyen szakmunkásokat képezzenek:))
@Imola Helyesi: "addig csak külpolitika által megvezetett felfújt belpolitikai heccről beszélhetünk.
Hol van az ártatlanság vélelme?"

Amennyiben kicserélem a "kül-"t "bel-"re akkor most vehetem úgy, hogy gyurcsányért emelsz szót?
@Imola Helyesi:
Normális országban a korrupció gyanúja miatt mondanak le ilyen szinten.

Olvasd el, mit mondott a vezéred 2006-ban. Mintha előre látta volna a jövőt.

www.origo.hu/itthon/20060919szakertoi.html
@jöttem:

Nagyon gonoszakat tudsz kérdezni:))))))
Inkább javasold neki, hogy írjon verseket.
@Imola Helyesi: Németországban kissebb városok is nagyobb piacnak számítanak, mint egész Magyarország. Jól hangzik ugyan a véleményed, de sajnos pont annyit ér, mint becses személyed.
@Orica Középföldi:
Jó lenne az nekünk?
Kedvenc versem a birkákról:
www.youtube.com/watch?v=q_1gjwBZvv0
@Imola Helyesi: A google negyedéves forgalma nagyobb mint a magyar gdp.
@jöttem:

Azt nem mondtam, hogy ide!! Asztalfióknak, kurucnak, a Vincentnek utánpótlásként.Esetleg L.Simonnak Széles a piac:)))
@Imola Helyesi: "Semmiféle amerikai nyomásra, baloldali hírforrások és rossz belpoltikai intézkedések hatására sem lesz itt MAJDAN, az biztos.Amerika piacot akar itt hódítani a saját és az egész világon kiterjedt üzlethálózata révén."

Erre szokom én mondani, hogy nyugtával dícsérd a napot.

Valahogy most semmi nem akar sikerülni:

valasz.hu/itthon/duhos-kosa-lajos-rajongokat-szabadit-az-orszagra-a-devizaugyi-dontes-106348

Szóval azt már látjuk, hogy milyen ( hazug ) nap kel, de azt még nem, milyen fog nyugodni.
@miva?:
Figyelj már, cuki!
Kisebb egy s-sel írandó, mielőtt becses személyemet kritizálod.Németország azért megköti saját kis-nagy üzleteit Oroszországgal.Nekünk sokat számít az orosz piac pontosan ezért, mert kicsik vagyunk.
@Imola Helyesi:
A mondat végét jelző pont és a következő mondat között meg egy üres karakter, de nem is azért tartunk, mert tudsz helyesen írni.
Lehet, hogy a 2015-ös megrendelések a páncélba vannak jegelve, hoyg senki ne tudjon róla, és ezért kap a német többségi áron felüli összeget a lelépésért?

nol.hu/gazdasag/allamositas-utan-jogfosztas-1497487
@Myrath:
És? A jóbarátunk neheztel Paks miatt, a Gázprom miatt, stb. Semmi közük hozzá!A NATO-beli szövetség nem jogosítja fel őket belpoltikai ellentétek szítására, és hogy megszabják, hogy a kormány mit és hogyan intézkedjen bármiben. Még , ha mindenben jó példával járnának elöl, akkor sem.
@Orica Középföldi:
Indíthatna egy blogot is. Mondjuk, L. Simonnal. Jól megértenék egymást. :))
@Imola Helyesi: Ne tereljünk! A magyar piac kiSSebb (ez a fideSS re vonatkozik, meg smitpálnyelvőrzőre) mint remélni szeretnéd, és ennek semmi köze a német - orosz üzleti kapcsolatokhoz. Tudod, logika. Arisztotelész. Új mű, elismerem, de páran már olvastuk.

Ha azt írom, hogy egy közepes angol város nagyobb piac az egész országnál, akkor arra az angol - orosz üzleti kapcsolatokra hivatkozni kontraproduktív, ergo ennyit ér a vélemény.
Nyehehe
@Nemzeti Trollfőfelügyelő:
Nem tartasz senkit, csak magadat felügyelőnek, sokan vannak ilyenek, akik MAGUKAT tartják valaminek.Minek is?
@miva?:
Fölösleges neked meg Németországból okoskodni, nem fogsz itthon eldönteni semmit.
@Imola Helyesi:
A mondat végét jelző pont és a következő mondat között kell egy üres karakter. Ha nem tudsz helyesen írni, ne oktass ki másokat! Azért kapod a fizetésed, hogy trollkodj!
@Imola Helyesi: Attól még nettó hülyeség a magyar piacra úgy gondolni, hogy azért a gaz EU + USA közös erővel éveken át offenzívát folytat :D

Nem én hoztam fel ezt a zseniális érvet, ahogy ugye a "nem mondhatunk le az orosz piacról" nem kevésbé brilliáns tromf sem tőlem származik.
Nyehehehe

Tényleg, nálatok az MTVA-nál miért ekkora a kiakadás, hogy megint kiderült a híradó műsorvezetőjéről, hogy otrombát hazudott?
@jöttem:
Megint igaza lett Orbánnak, mert le is mondott Gyurcsány márciusban, és Bajnait nevezték ki "szakértő" kormányfőnek. Nem volt előrehozott választás.
@miva?:
Az említett hiradót megnéztem, ha arra gondolsz, miszerint a baloldali hírportálok elhallgatják a kormány sikereit. Nem hazudott, így van.Legalábbis a kudarcokra és a külpolitikára súlypontoznak.
@Imola Helyesi: Ej de kerüljük a válaszadást!

"Imola Helyesi 2014.11.10. 08:23:30
Semmiféle amerikai nyomásra, baloldali hírforrások és rossz belpoltikai intézkedések hatására sem lesz itt MAJDAN, az biztos.Amerika piacot akar itt hódítani a saját és az egész világon kiterjedt üzlethálózata révén."

Magyarország elhanyagolható mint piac, amit ugye megmutattunk. Kívánsz-é ezt alátámasztó adattömeget látni. Ha nem, akkor lennél-e kedves elmagyarázni ezt a magyar piac dolgot, tekintve, hogy a GDP nagyobb részét már így is USA meg D multik termelik.
@Imola Helyesi: Nem hallgatták el :D
Szépen meg lehet tekinteni, csak oda kell bökni, de maradjunk a magyar piac kérdésénél, mert arra nagyon nem akaródzik válaszolni.
Nem mentek fel senkit bemondásra, mondja Varga miniszter.www.hirado.hu/2014/11/10/varga-nem-mentek-fel-senkit-bemondasra/

No, hogy ne csak bemondása legyen, gondolkogjon el azon, milyen nav elnök az, aki nem veszi észre négy év után sem, hogy egy 100 milliós árbevétellel dolgozó egyéni vállakozót három évi vizsgál a hivatala úgy, hogy az ügy szemponjából lényeges évet nem vizsgálja, csak akkor nyúl hozzá, amikor már érdemi megállapítást nem hozhat, mert elévül a nav vizsgálati joga? Nem egy elnök feladata az ilyen és hasonló trehány munka észrevétele? Pedig vannak erre szakosított helyettesei is.

Ha egy kisvállakozót három évig kell vizsgálni, akkor nincs a hivatalában megreperálandó hanyag munkavégzés? A nagy cégeket ezek szerint 6 évig fogják vizslatni?

Osztán amikor a fellellebezést nem bírálják el időben, és az ügyintézési határidőt sem hosszabbítják meg, vagy ha meg is teszik szabálytalanul? Ezekre sajnos a bíróság nem ugrik, de arra igen, ha az adózó nem ad be határidőben valamit. Hatalmas büntetésekkel verik agyin az adózót, míg a hivatala szakmai hibáit nem neki kéne felügyelni, és orvosolni? Ami ugyé az adózók kárára történik?

A nav hibáit meg nem a főnöknek, Varga miniszternek kéne valami belsős, a navtól független ellenőrzéssel vizslatni? Már öt éve szarják a gyöpet kormányként, ezért az emútnyócévre meg Gyurcsányra már nem mutogathatnak, talán ideje lenne rájönni, mi a feladatuk.
@Imola Helyesi: "Az említett hiradót megnéztem, ha arra gondolsz, miszerint a baloldali hírportálok elhallgatják a kormány sikereit. Nem hazudott, így van."

Légyszíves pótold, szerinted mik a magyar kormány sikerei?
@miva?:
Egy szabolcsi gazdának bizony számít, hogy az almáját ezentúl nem tudja eladni. Az oroszok minden élemiszert megvettek, nemcsak eus négyszögletes uborkára volt szükségük. No, persze ez a nagy Németországnál, főleg annak kritizáló liberális lapjainál és olvasóinál nem veri ki a biztosítékot.
csak hogy nincs demokrácia, meg szólásszabadság, stb.
@látjátok feleim szümtükkel:
Nézd meg a hiradót, mit kifogásolt a bemondó.
@Imola Helyesi:
Ennyit szűrtél le a cikkből? :)))
Lenne még egy kérdésem. Tegnap a Mandineren - szóval nem valamelyik mocskos ballibsi portálon - véres szájjal szidták egymást a fideszesek és a jobbikosok. Arról vitatkoztak, ki a nagyobb kommunista.
mandiner.hu/cikk/20141109_brutalis_jobbik_gyozelem_ozdon_janiczak_david_az_uj_polgarmester

Hogy is van ez? :)))
@látjátok feleim szümtükkel: Erre is van magyarázat. Nyilván így védik a hatalmas magyar piacot azoktól, akik a böcsületes adócsaló fideszrokon cég megszűnése után a piaci résbe pattannának, hogy ezt a kincses országot - mint hajdan Ildiát - szétrabolhassák. Ezzel együtt az persze nem baj, sőt dícséretes, ha saját elitünk rabol szét minket. A hazugság is csúnya dolog, ha nem L.Simon védi vele Orbánt, Lázárt, Rogánt és Vargát. Ha ő védi, akkor politikai csel mesterien kivitelezve.
@Imola Helyesi: Liberális lapjainál? A legkonzervatívabb lapok hergelnek Orbán ellen!
A szabolcsi uborka meg alma a piac, amit hadsereggel kell megszerezni?

:D

Emberek, megértettem! A bodza kell Obamának!!!
@miva?:
Mit termel itt az USA? Csak nem az internetes Alibabára gondolsz, akik nem fizetnek áfát, csak Clintonnak fizettek, bár ez inkább kínai cég.Siemens, hamburger, csipszek és még? Csak nem palagázt akarnak itt is eladni meg génkukuruzát elterjeszteni?Ki tudja, mi van a Bunge olajában is.
@jöttem:
Ezt nem olvastam, de Janiczak nagyon szimpi nekem, mert tud verset írni, és utálja Trianont, meg okosabbnak tűnik más jobbikos és fideszes politikusoknál.
Munkát adnak a GM-től a Bunge-ig rengeteg embernek, meg fizetést, meg szolgáltatást nyújtanak, meg ilyenek. Olvass KSH-t, és csodálkozz a multik GDP-hez való hozzájárulásán, de tudom, alma

:D

Mindent megbeszéltünk :D
Siemens, mint USA cég?

Nyehehe

Nyilván azért vitte a hátán Hitler iparát már akkor is.

Bruhhahahanyehehehe
@miva?:
Obamának az elnöksége sem biztos már, hogy a republikánusok győztek, csak várj, majd meglátod.
@miva?:
AHA BÉRMUNKÁT ADNAK, MIUTÁN EINSTANDOLTÁK A NAGY RENDSZERVÁLTOZÁS UTÁN A PIACAINKAT, ÉS LEAMORTIZÁLTÁK AZ ADDIG MŰKÖDŐ GAZDASÁGUNKAT.
@Imola Helyesi: Kik einstandolták? Kit nem vizsgál ki a NAV? KI hazudozik majd egy hónapja, miután egy pirinyó országban annyit lopott, mint ha legalábbis Brazília potentátja lenne?
Magyarországon a multis fizetés az egyetlen, európai mértékkel nézve tisztességes fizetés :D
Közmunka jó
Bérmunka rossz

Magyar piac, Majdan, mert megéri.

Istenkém
@Imola Helyesi:
"Mit termel itt az USA? Csak nem az internetes Alibabára gondolsz, akik nem fizetnek áfát, csak Clintonnak fizettek"

alibaba amerikai cég?
mit iszol korán reggel, ami így üt?
@Secnir: Ugye? Annyira belezavarodott ebbe a magyar piacba, hogy Obama a bodzáért akar háborút, hogy nemsokára leharapja a saját fejét.
@miva?: A háború után még a rakéta iparukat is vitték a hátukon von Braunék. :)

hu.wikipedia.org/wiki/Wernher_von_Braun
@Gábris szomszéd: Attól a Siemens még nem US cég. Ezzel csak a tájékozottságát csillogtatta a nagytudású, aki nem ad bodzát nyugatra, mert az a kincs!
@Secnir:
Te ihatsz, odaírtam, hogy kínai cég.
@Imola Helyesi:
Érdekes szempontok.

Trianonról ejtenék pár szót. Igen, Magyarországot nagy veszteség érte Trianon kapcsán. Itt lenne az ideje elfogadni és feldolgozni.
NEM Nagy-Magyarország térképe fölött búsan elmélkedni és dúdolni halkan: Egyszer még miénk lesz az egész Felvidék/Erdély/Kárpátalja.
Én, mint határon túli magyar, minden esetben a bőrömön érzem, ha Magyarországon felerősödnek a trianoni határok eltörléséről szóló álmodozások. Főleg kormányszinten.
Az akció reakciót szül. A szomszédos országokban előretörnek a nemzeti szélsőségesek. Adott esetben bekerülnek a parlamentbe. Minimálisan magyarellenes hangulat keletkezik.
Egyszer s mindenkorra meg kellene érteni: Itt határokat csak háború kirobbantásával lehet módosítani.
Ezt akarod? Háborút? Mert én nem.
@miva?:
Te sem itt laksz, németországi vagy, nem érted a magyar gondokat, csak kívülről prédikálsz.Akkor elmagyarázom neked részletesen. Jobb lett volna, ha a kínai vagy az orosz utat követjük a nagy rendszerváltozás helyett, amit az usa kényszerített ránk, mert akkor nem tudták volna hirtelen a külföldi multik einstandolni a piacainkat és lerombolni az addig működő gazdaságot , hanem szépen átalakultunk volna megőrizve a magyar érdeket, a magyar kultúrát, addigi eredményeinket.
@jöttem:
Egy önálló nem sexpirnyaló kormány elérhetett volna valamit, lásd: a trianoni utódállamok sorsa.
@Imola Helyesi:
Az a helyzet, hogy még mindig 2. vh-s vesztesnek könyvel el bennünket mind az eu, mind az usa. Köszönhetjük ezt a sexpirnyaló kormányoknak, sajnos.
Ezért támadják Orbánt most annyira, mert próbál ebből a megalázott szerepből kitörni.
OFF

Úgy néz ki létrehozhatják az Orosz idegenlégiót is.

en.itar-tass.com/russia/758826

ON
@Imola Helyesi:

B+ nem a híradó érdekel, hanem az, hogy szerinted mik a kormány sikerei, ezért ne terelj. Vagy te sem tudod?:D:D:D
"Jobb lett volna, ha a kínai vagy az orosz utat követjük a nagy rendszerváltozás helyett, amit az usa kényszerített ránk, mert akkor nem tudták volna hirtelen a külföldi multik einstandolni a piacainkat és lerombolni az addig működő gazdaságot , hanem szépen átalakultunk volna megőrizve a magyar érdeket, a magyar kultúrát, addigi eredményeinket."

Az orosznak, kínának volt nyersanyaga és embere, no meg piaca is a nyersanyagokhoz, nekünk csak embereink voltak, nyersanyag nem. A rendszerváltással ( OV is ott ordította a többi bugyutával, hogy ruszkik haza ) a piacaink is elszálltak. A többi stimmel.
"AHA BÉRMUNKÁT ADNAK, MIUTÁN EINSTANDOLTÁK A NAGY RENDSZERVÁLTOZÁS UTÁN A PIACAINKAT, ÉS LEAMORTIZÁLTÁK AZ ADDIG MŰKÖDŐ GAZDASÁGUNKAT."

Van valami rock nóta, hogy:

"Kicsi vagyok.
Kicsi vagyok,
Ha megnövök
Beléd rúgok.
Még, még, még, még, még
Ennyi nem elég!
Egyre feljebb furakodom
Jaj, de magas ez a torony.
Még, még, még, még, még
Ennyi nem elég!

Repül a bálna
Repül a bálna
Ez a parancs
Érik a narancs
Repül a bálna
Repül a bálna
Aki hülye, az is marad!"
( Republik )

:D:D:D)
@látjátok feleim szümtükkel: hááát, annyit még hozzátennék, hogy kína nem igazán váltott politikai rendszert, gazdasági teljesítménye pedig az euroatlanti régióban megszokott és elvárt szabályozások (munkavédelem, munkajogok, gyermekmunka tilalma, elítéltek kizsákmányoló foglalkoztatása, környezetvédelem) negligálásának, valamint a jüan/renminbi árfolyamának mesterségesen alacsonyan tartásának is nem kis mértékben köszönhető... oroszország pedig nem igazán tekinthető sikeres gazdaságnak...
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem elszálltak, hanem elcsaklizták.
Az élelmiszer feldolgozóipart, a cukoripart, stb miért kellett elsorvasztani, eladni?Miért kellett minden bányát becsukni?Miért kellett a járműipart leépíteni? Bezártak jól működő konzervgyárakat, feldolgozó üzemeket, na +meg te.
"Bezártak jól működő konzervgyárakat, feldolgozó üzemeket, na +meg te."

Igen, miután szétprivatizálták a földeket, a parasztok meg nem tudták azt a termést biztosítani, amit korábban a szöbetkezetek. No pl. azért, mert nem volt gépük ( kézzel meg a parasz sem szeret dolgozni, csak gomolya, az a kézimunka meg vidéken nem sok pénzt terem ), pénzük megfelelő szaporítóanyagra, és nem tudták volna a szükséges munkáslétszámot sem finanszírozni. Akik földet nyertek, azok olyan növényeket vetettek, amivel nem volt sok munka, búza, kukorica, napraforgó, repce.
Ezt egy mai suhanc nem is tudja még elképzelni sem, főleg, hogy a pesti aszfalton ezt nem látta, és nem is taniccsák neki.

Aki nem dolgozott a rendszerváltás elötti üzemben, az tudja, hogy a sok lepukkant, ezer éves géppel nyugati piacra nem lehetett termelni, és a termék már a keleti piacon sem kellett, mert tudott nyugatról minőséget beszerezni. No ezért hozta a nyugati tőkés a tőkét ( nem a tökét gomolya legnagyobb bánatára )és a modern gépeket. Amit asztán el is visz, ha innen kiebrudalják. Majd utánuk a gomolyafélék próbálják fellendíteni a hazai termelést. Hitel nélkül, mert ugyé most pont a bankokat verik ki söprűvel.
Járműipar leépítése kérdésében Széles elvtárs az illetékes, tessék hozzá fordulni bizalommal, hátha ad egy energiacellát, olyan kétrekeszeset.
@Imola Helyesi:
Ritka ostoba, tudatlan egy segg vagy, oszt akkor finom voltam. Ennyi élettapasztalattal és segghülye világnézettel látszik, hogy a kurucinfón nevelkedett IQ light jobbikos mintapéldánya vagy. Halvány fingod nincs, ki, hogyan állítja elő a GDP-t, milyen adózási szabályok vannak, egy multinál hogyan fizetnek, adóznak.
A léhűtő, nagypofájú, seggtahó állami alkalmazott mintapéldánya vagy! Ostoba liba...
@látjátok feleim szümtükkel:
A magyar multik még utálatosabbak, mint az idegenek, ők is a magyarok kizsákmányolásából tollasodtak meg.
Ez a liba idetehetne egy számot, hogy pl.a remek mo-i mezőgazdaság a GDP hány %-át képes adni. Én spec tudom, de ez a liba...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Azért legalább eldönthetnéd egy kommentben, hogy mi vagyok, de tudod, a te szókincseddel sz.k rá, hogy mit gondolsz. Orbán megpróbálja helyrehozni a rendszerváltozás során gazdasági, politikai, stb elrontott dolgokat, vagyis lazítani a szálakat a multikhoz való kötődésben. Ezért IS támadják a nyugati lapok.Aki az Argentinából kitoloncolt Bunge amerikai céget és az őt menedzselő amcsi jóbarátunkat, pártolja magyar létére, arra meg én.....
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem arról van szó, hogy most mennyit ad ki, hanem arról, hogy régen mennyit adott ki, és mennyit fog ezután. Idegen multi érdekekért magyar ember nem megy tüntetni.
Külföldön lakók ide beírnak, hogy most mennyi a magyar GDP, amikor ők a nyugatit élvezik. Bízzátok ránk, és akkor majd magasabb lesz, ha a belföldi magyar ipar, kereskedelem és mezőgazdaság fejlesztését támogatjuk.
@Imola Helyesi:
A múlt... Ostoba liba, a múlt-ért mit adnak a boltban?
A jelenben, vagy a múltban élünk?
Ostoba seggnyaló csicska vagy, eszed se sok, de hát neked is meg kell valamiből élned... Ennyire relik tőled. Ritka sötét muzsik magácska.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Aha, mondjuk az állami alkalmazottól levonják az adót, a többi meg bevallja, ha bevallja,.
Az én környezetemben senki nem ad számlát, se a kozmetikus, se a fodrász, se a szerelők, se a piacon, senki. De azért elmegy tüntetni a navos korrupció ellen.
@Imola Helyesi:
Kifejthetnéd Matolcsy ügynök elvtársad elévülhetetlen érdemeit a magyar privatizációs sikertörténet horizontján... Már ha érted...
@Imola Helyesi:
Multiról volt szó. Az, hogy te adót csalsz másokkal, arról nem a multi tehet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Akinek nincs múltja, annak jövője sincs.Ezért próbálták eltörölni történelmi multunkat az átkosban is meg most is. Csak az képes történelmi, gazdasági nemzeti érdekeit érvényesíteni, aki tisztában van a múltjával, nemcsak az idegen multijaival..
@Imola Helyesi: erre mi szükség van?... te érted azt, amit leírsz?...
@Imola Helyesi:
Ne hazudozz, bizonyíts. Senki annyi ellenőrzést nem kap mint a nagyok. Ha csalnak, abban benne kell lennie a nav-nak, nélküle nem megy.
Ismerős 500 fős cégénél 1 hónapban 20 napot ott az ellenőr, vagy a pénzügyőr. Ott nem minimálbér játszik, szóval ostoba vagy. Semmi fogalmad az üzleti világról. Sem...
@Sir Bates dö Hól:
Ahogy többet beszél, egyre bődületesebb ökörségeket hord össze. Sötét muzsik ez. Mint néger seggében a klassziknegro.
@Imola Helyesi:

"_Külföldön lakók ide beírnak, hogy most mennyi a magyar GDP, amikor ők a nyugatit élvezik. Bízzátok ránk, és akkor majd magasabb lesz, ha a belföldi magyar ipar, kereskedelem és mezőgazdaság fejlesztését támogatjuk._"

Maga már annyira imola, hogy a hülye szavunk mára teljesen elavult. Ha fokozni kell, akkor helyesi váltja a hagyományos felsőfok jelölését.

Amúgy maga konkrétan mivel támogat bármit is az iparban, a kereskedelemben és a mezőgazdaságban ha már a "támogatjuk" romantikus formulát választotta.

Azok a rohadt külföldön dolgozók, ugye? Hogy miért nem itthon munkanélküliek, és közmunkáskodnak? Azok a tetvek, mi? Még rosszabbak, mint a multik!
"Akinek nincs múltja, annak jövője sincs.Ezért próbálták eltörölni történelmi multunkat az átkosban is meg most is. Csak az képes történelmi, gazdasági nemzeti érdekeit érvényesíteni, aki tisztában van a múltjával, nemcsak az idegen multijaival.."

No azért ez nem egészen igaz.
A múlt nélkül is lehet jelen és jövő. A kettő szorosan nem függ össze. A múlt csak arra jó, hogy a nyomoronc oda vágyakozzon, és ne előre törekedjen. Aki okos, az előre néz, és nem lép bele a gödörbe. Oda, ahonnan már egyszer kimászott. A jelen mindig más, mint a múlt, ezárt annak körülményeit még összehasonlítani sem szabad a jelen körülményeivel. Amikor az ősember az oroszlánnal nézett szembe, nem azon agyalt, hogy a haver a múlt héten az oroszlán gyomrába végezte, hanem azon, hogy miként lehetne elkerülni az oroszlán gyomrát.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hát, mondjuk a szóhasználatodat meg az orosz tudásodat villogtatva te sem vagy egy echter berliner Herr.
@látjátok feleim szümtükkel:
De fontos, mert aki nincs tisztában azzal, hogy ő magyar ember, nemcsak magyarországi, az nem is fog érte tenni semmit. Ez a baj most. Ezért tudnak megosztani a nagy birodalmak. És ezzel szoros kapcsolatban fontosak a helyes erkölcsi elvek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ne rágj be, csak nyugi, gomolyan nem ellenünk, hanem nekünk dolgozik.
Jó az, ha egy ennyire bugyuta ember felteszi itt a bugyuta kérdéseit, és vannak, akik közérthetően válaszolnak rá. Sokan járnak ide, akik nem rendelkeznek megfelelő ismertekkel, információkkal, és itt sok mindent megtudhatnak. Láthatják a dolgokat több oldalról is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
És akkor mi van a teszkóval, ahol egerek szaladgálnak, romlott, selejt árukat árulnak, és kiviszik a nyereség nagy részét? Mi szükség van erre? Sok kis magyar kereskedelmi céget kell támogatni
Vajon ez a gomyolyaszerűtúró mitől magyar?
Ja, sok kis magyar cég sok kis koszos hűtőjét, meg egereit kell támogatni. Mert az a hülye egér nem tudja, hogy ez a multi üzlete, ez meg a kis magyaré. Talán kéne nekik identitásfejlesztő egérészetet alapítani. Meg a csótányoknak is.:D
@jaegtoer:
Értelmetlen a szövege, nincs benne rendundancia, ok-okozati összefüggés,.
@látjátok feleim szümtükkel:
Hát attól, hogy itt készítik, mindenesetre vetekszik egy jordán krumplival, lengyel hagymával meg bungés étolajjal. Mondjuk én nem vásárolok tőlük, felőlem az összes multi csődbe mehetne.
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem hinném, hogy a magyar ember hűtője koszos, sőt lehet a padlójukról is enni.Ellenben a kínai éttermek raktára az igen.
@Imola Helyesi:

"_Értelmetlen a szövege, nincs benne rendundancia, ok-okozati összefüggés,. _"

Dehogynem. Sokkal több, mint hiszi. Csak hát a maga dedukciója keveredik a redukcióval, így aztán tekintve, hogy az oxidációról fogalma nem lévén, nehezen jut el az ok-okozattól a fok-fokozatig, de ezt már nem rovom fel sem rovással, sem ékes latin betűkkel a maga rovására, mert belátom, hogy a maga gúzsba kötött gyökeivel ezt a tudást már képtelen lekötni a maga épülésére és az én megkönnyebbülésemre, úgyhogy megyek és könnyítek ezen a helyzeten azaz úgy szarom le kegyedet, ahogy csak a szabad gyökök képesek a magyar nyelvtan kötött és horgolt gyökökkel ékesített dicsőségére. Továbbá, valamint.
@Imola Helyesi:
A "muzsik" neked kedveskedés, meine Liebe...
Aber wenn du es will, dann kann ich dich, und deine schwerbehinderte familie auf Deutsch begrüssen.
@jaegtoer:
Bazz... Megformázván a ner eme remekét, bocsájtsd útjára, nem ám beszélgetsz vele, papírral feldíszítve. :)
@Imola Helyesi:

"_És akkor mi van a teszkóval, ahol egerek szaladgálnak, romlott, selejt árukat árulnak, és kiviszik a nyereség nagy részét? Mi szükség van erre? Sok kis magyar kereskedelmi céget kell támogatni_"

Ha már tesco-s egereket vizionál, nem szép magától hogy a cba-s patkányokat a felsorolásból kihagyta. Pedig azok is elég kövérre híznak, és valahogy az a zseton is offshore-ban landol. Ezzel mi a helyzet? Vagy ez redundi? ...hogy maradjak a keretes szerkezetnél.
@Imola Helyesi:
Ezen a szinten nem tudok vitába szállni veled. Esetleg, ha a vakondok érdeklődnek.
( Elnézést kérek a vakondoktól.)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Wir sind ungarn, bleiben wir bei meiner wunderschönen ungarischen Sprache.
@jöttem:
Most nyomom ki én is, ilyen ostoba lelket nem könnyű elviselni, mint ez a nermajom.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Helyes , jégcsákány és a francia hanyagolhat.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hát semmi nem fáj olyan nagyon, mint néha az igazság.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Eredetileg azt akartam írni, hogy Karácsony Gergő elmehet a picsába, de imola lebilincselő dedukciója megihletett. Redundáns módon. Csak nem tudom, szilvás gombóc legyen, vagy tökfőzelék? Esetleg maradjak inkább én is a krumplilevesnél?
Biztos azért fáj a feje ennek a gomolyaszerű túrónak, mert ottan vagyon az igazság.:D:D:D
@jaegtoer:

Legyen szilvásgombócostökösfőzelék.:D
@Imola Helyesi:

"Helyes , jégcsákány és a francia hanyagolhat._"

Maga hálátlan dög!:) Így köszöni meg a törődést? Szégyellje magát!:) A gyökeivel együtt!
@jaegtoer:
Pedig könnyen közös nevezőre juthatnátok.
Csak annyit kellene mondanod: Éljen Viktor! :)))
@jaegtoer:
... vagy szimplán csak annyi a baja, hogy régen volt már egy rendes franciában része.
Persze ebben rám ne számítson, de pl. taga amilyen perverz állat, szerintem bevállalja.
Igaz, Imolka nem egy guminő fíling, de ki tudja... :( Tagának jó lesz! :)
Vida eltalált az amerikai követségre, de nem elégedett, mert nem adták át kezecskéibe a bizonyítékokat:

index.hu/belfold/2014/11/10/vida_ildiko_a_kovetseg_ajtajaban_kapta_el_az_amerikai_ugyvivot/
@jöttem:

"_Csak annyit kellene mondanod: Éljen Viktor! :)))_"

No, de kinek jutna eszébe ilyen perverz gondolat?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Igen, igen. Végül is Taga 'kedvence'!:D
@jaegtoer:
Kicsit gonoszkodok. Boli mondta, hogy azabad azt is. :))
Azért ismerjük el, Imola észbontó képességekkel rendelkezik. 2 mondatban elmagyarázta nekem a trianoni szerződés okait, levonva a következtetést: OV a legjobb.
szép napot, mindenkinek!

@jaegtoer: hahahahaha

ez most komoly?

"Ha már tesco-s egereket vizionál, nem szép magától hogy a cba-s patkányokat a felsorolásból kihagyta. Pedig azok is elég kövérre híznak, és valahogy az a zseton is offshore-ban landol. Ezzel mi a helyzet? Vagy ez redundi? ...hogy maradjak a keretes szerkezetnél. "

olvastam, hogy úgy alkalmazzák ezeket, hogy az 50 IQ felett írhat 'tanulmányt' esetleg "véleményt", de aki nem éri el az 50-es értéket az csak hsz-t írhat.
azt viszont sokat, mindenhova a kiadott vezér szavakból válogatva, kérdésekre nem válaszolva...
@látjátok feleim szümtükkel:
Neeeeee!!!
Az a nő tényleg ilyen ecceri?

Remélem úgy ment oda, hogy:
"A Viktor kűdött'ide! Na, hocinesze amcsikám, pattintsd ide aranypicifijjam azokat a papírokat, amivel be akarnád te mán sározni a NER eme szépséges gyöngyszemit, aki én valék!"

(Csak azon gyöknyelvünk gyakorlásaképp ilyen lazácskán!)

Erre a rohadtburzsuj amik, azok a kőbunkók, elhajtották a pici lányt, meg az ő remek kis ügyvédjét.
Pedig gondolom rendesen megfenyegették az a csúúúúnya ámérikás fijjút, hogy ... irrgum, meg a burrgum... Lófa..t se kaptok, nemhogy bodzát innen!
Megmarad nekünk!
Mármint a lófas... meg ez a sok szép nercsicska.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

@jaegtoer:

nahát! de szemetek vagytok (akkor is, ha kuncogok!)...
@Imola Helyesi: te szerencsétlen istenbarma!... az redundancia és talán kauzalitás... a többit nem hoznám most fel...

B+ TROLLKÜLDŐ!!!
VALAMI KEVÉSBÉ KRETÉN NINCS?!?!
EZT KÜLDD INKÁBB A HALÁL FASZÁRA!!!
@jöttem: :)

ebből is látszik, hogy törekvő. kategóriát akar ugrani.
:DDDDDDDD
@Sir Bates dö Hól:

ne gerjedj. hiába kiabálsz. a célt elérték vele, ha belegondolsz.
:)
@jaegtoer:

ja, később arra is rájöttem, hogy a képernyőm szűkített a jobboldali minialkalmazások miatt.
pl muszáj, hogy ott ketyegjen az a nagy óra, mert itt felejtem magam, és rohanhatok...
:)))

(de ha kiterjesztem akkor is belóg nekem rögtön a levél rész előugorva...
szóval ennyit a méretről.
:D)
@guma: nem hiszem el, hogy nem tudnak valami nem-analfabéta-nem-retardáltat alkalmazni!!!!... vagy küldjenek egy szerződést... 10€/komment alapon elvállalom, komolyan... s még a kétkedőket is meggyőzöm, hogy orbán az egyetlen remény, a legkisebb rossz:-)...
@jaegtoer:

Átfutva az előttem szólókat megértettem, mi a sekély sötétség.
@Sir Bates dö Hól:

Ja kérem, ilyen az elhivatottság, a küldetéstudat. Nem itt kell kezelni:)

" s még a kétkedőket is meggyőzöm, hogy orbán az egyetlen remény, a legkisebb rossz:-)... "

Tizenegyet teszek ellene, hogy itt nem nyersz:)
@Sir Bates dö Hól:

:)

logikailag hibás ajánlat, mert az a cél, hogy vele foglalkozz és ne a viktorral...

viktor most előtérbe nem kerülhet semmilyen formában ezeken a forrongó napokon, mert így is túl sok embernek jutott eszébe, hogy a vonaton nincs 'átvilágítás'...
@Orica Középföldi: :)

hahahahahaha
úriasszony biztosra nem fogad.
ma is jöjjön egy Radnóti vers

Oly korban éltem én e földön,
mikor az ember úgy elaljasult,
hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,
s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
befonták életét vad kényszerképzetek.

Oly korban éltem én e földön,
mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,
az áruló, a rabló volt a hős, -
s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,
már azt is gyűlölték, akár a pestisest.

Oly korban éltem én e földön,
mikor ki szót emelt, az bujhatott,
s rághatta szégyenében ökleit, -
az ország megvadult s egy rémes végzeten
vigyorgott vértől és mocsoktól részegen.

Oly korban éltem én e földön,
mikor gyermeknek átok volt az anyja,
s az asszony boldog volt, ha elvetélt,
az élő írigylé a férges síri holtat,
míg habzott asztalán a sűrű méregoldat.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Oly korban éltem én e földön,
mikor a költő is csak hallgatott,
és várta, hogy talán megszólal ujra -
mert méltó átkot itt úgysem mondhatna más, -
a rettentő szavak tudósa, Ésaiás.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
@Orica Középföldi: a csak olvasók közt levőkre gondoltam... szerintem felületesen olvastál... miről is győzném meg őket?:-)...
@guma: kibicnek mi a neve?... virítsd a lét, ha fogadni akarsz!!:-)...
Én sajnálom a sváb menyecskét, de még batyut is. Olyan nyilvánvalóan tudatlan trollt érdemlünk mi? Most tanulhatok németül, hogy igaza legyen :D
Istenkém, hát jó ez neki? Nincs semmi, amire válaszolni tudna, tolja a bikaszart, de ha belekérdezünk egyből terel másra. Hát mégis mit vár tőlünk? Hogy miközben nekünk rendes információink vannak - pl mi rendszeresen nézzük a KSH adatait, ami ugye fideszes - ezt egyszerre elfelejtsük, és hitében osztozva állítsunk csupa olyant, ami nem igaz? Miért? Miért nem próbál meg legalább érvelni? Értem én, hogy feléjük ez a módi. Fideszéknél nincs logika, stratégiai tervezés, informálódás. Ott elég a nagyot álmodás utáni pofáraesés közben elpityeredni az M1 hírműsorában, hogy a kereskedelmi média nem objektív, mert nekik erre minden erkölcsi alapjuk megvan. Vida Ildikó is besétál a Jóbaráthoz csak úgy, pedig Semjén elmondta, hogy még az újságíróknak is időpontot kell kérniük, ha bárkivel szólni kívánnak. És aztán nem mutatták meg neki az összes bizonyítékot, pedig istenbizony nem tűntette volna el a NAV-ból a szóbanforgó ügyekre vonatkozó összes dokumentumot? Hallatlan :D

Ilyent Rejtő sem tudott volna, ez egyszerűen jutalom. A mi jutalmunk. Minket szórakoztatnak. Az tetszik, hogy akkora kínlódás van, hogy csuda. Szaladgálnak a fejetlen csirkék az ólban, elveszett a levél, kikottyantott az elnök, helyesbített a miniszter, de ugye amiről felvétel van, arról felvétel van :D
@guma: fidesz, kormány, állam= orbán... ő ezeket járatja le... én felemelem:-)...
@guma:

Mi az, hogy úriasszony? Céloztam én valaha ilyesmire?
Hiányoltam glaszékesztyűt, vörös cipellőt? Dzsentri ősöket?
Egy frászt:))
Közben a nemleszünkgyarmat főnök meg olyan gusztustalanul nyal Merkelnek, hogy olvassátok a dajcs netet! :D
Tudják ezek itthon, hogy miket beszél az ánusszájú?
@Sir Bates dö Hól: :))))

" kibicnek mi a neve?" nálunk: pofa be!

"virítsd a lét, ha fogadni akarsz!!:-)..." ennyire anyagias lettél?
én ingyen is szeretlek...
hahahahaha
(kösz! jól esett ekkorát röhögni!)
@Sir Bates dö Hól:

" szerintem felületesen olvastál..."

Rút vád:)) Latolgatom, összeomoljak-e:)
@Orica Középföldi: :)

nem a divat hóbortok határozzák meg azt.
őseidről pedig, még nem volt szó! :)))))))
@Sir Bates dö Hól: :)

"én felemelem:-)... "

Herkules!
@miva?:

Ó igen. Olvasom a canossát. Minősíthetetlen.
@guma: Ország:Állatok (Animalia)
Törzs:Gerinchúrosok (Chordata)
Altörzs:Gerincesek (Vertebrata)
Főosztály:Négylábúak (Tetrapoda)
Osztály:Emlősök (Mammalia)
Alosztály:Elevenszülő emlősök (Theria)
Csoport:Eutheria
Alosztályág:Méhlepényesek (Placentalia)
Öregrend:Laurasiatheria
Csoport:Ferae
Rend:Ragadozók (Carnivora)
Alrend:Kutyaalkatúak (Caniformia)
Család:Menyétfélék (Mustelidae)
Alcsalád:Menyétformák (Mustelinae)
Nem:Mustela
Alnem:Mustela
Faj:
Die Welt, a liberálbolsevik lap ugye azt írja, hogy:

www.welt.de/wirtschaft/article134141963/Ein-Ungar-ein-Bayer-kein-Streit.html

Tanulságos

:D
@Orica Középföldi:

"Átfutva az előttem szólókat megértettem, mi a sekély sötétség. "

Sekély... sekély... de legalább a mienk:)
@miva?:

tegnap ideidéztem kis részletét szövegének.
azóta sem térek észhez...

mit meg nem mer tenni a szegény "félreértett"!
most pár napig megint híreket kerülök...
@Sir Bates dö Hól:

" rút, nem rút, igaz-e?:-).."

Mitől vagy biztos, hogy én nem vagyok kételkedő? :))
@jaegtoer:

"Sekély... sekély... de legalább a mienk:)"

Ha nem baj, nem vállalnék közösséget:)
@guma: A kommentek elég beszédesek. Ott nincs NER? Oda nem írnak az auszlanderek, mint a francia meg angol nyelvű cikkekhez? Érthetetlen.
És miért nem látok semmit a magyar oldalakon ebből?
Találok. Na akkor a trollok ezt vegyék direktívának? Nagyot változott a helyzet. EU jó, demokrácia jó, populizmus rossz, korrupció rossz, stb...
@miva?:

"_Szaladgálnak a fejetlen csirkék az ólban, elveszett a levél, kikottyantott az elnök, helyesbített a miniszter, de ugye amiről felvétel van, arról felvétel van_"

L. Simon: "elveszett a postán a levél" című sztorija érdekes abból a szempontból, hogy olyan mértékű területi decentralizálást kezdtek az államigazgatásban, ami példa nélküli, legalábbis itthon.
Milyen összehangolt működést várnak, ha a NAV főnök 'sommás' levele csak úgy elvész. A Postán. Valahol. A Posta nem nyilatkozik. Nem cáfolhat? Nem ismerheti be a hibáját?

A hazugságháló persze megbosszulja magát.
Mondjuk kizárt, hogy egy épeszű ember (nem NAV elnökre gondolok) egy 'olyan' levelet a Magyar Posta útján juttasson el a Célszemélyhez. Ez nem az a típusú irat. Még mindig figyelemre méltó, hogy a Posta nem nyilatkozik.
Ez a Postának különben is kapóra jöhetett, hiszen a Posta a díjtételeken túl bizalmi alapon 'van igénybe véve'.
Szóval ez nem egy bevételnövelő image.
Ha netán mégsem a Posta a hibás, akkor miképp felel meg gyakorlatban az iratkezelésük a maguk módosította jogszabálynak, amelynek összhangban kellene lenni az EU-s előírásokkal. Merthogy a levél elveszett. Elveszett?
Szóval a magukat rutinosnak gondoló hazudozók egy hazugsággal tíz másik kimagyarázó spontán hazugságot generálnak a nagy kármentésben, és egyre jobban belegabalyodnak, hiszen a 14. hazugság már -a hazugság természeténél fogva- még hihetetlenebb lesz, mint az első, sőt sok esetben cáfolja az első állításokat.

Menyire lesz "olajozott", zökkenőmentes a decentralizált közigazgatás működése? Akár intraneten is. És hogy adóznak?:)
@Orica Középföldi:

"Ha nem baj, nem vállalnék közösséget:)"

És a hazaszeretet? Az elkötelezettség? Az áldozatvállalás?:D
@Orica Középföldi: nézd meg... a jobbik győzött ózdon... s igaza van répássynak, kiknek a támogatásával... orbánnal az eu-ban maradhatunk, vonáék meg eleve putyin forrásaiból fejlődtek, az ő kottájából játszanak... na, akkor kerülnénk igazán karant3nba, ha ők győznének... az ún. demokratikus oldalon kit választasz?... támogatottság nélküli törtető kis percemberkék, ami előre vetíti a kormányválságok és -cserék tömkelegét, mely csak az anarchiához vezetne, s a szélsőségek erősödését hozná magával... akkor már jobb, ha orbán marad...

s a cigán
@látjátok feleim szümtükkel:

"Legyen szilvásgombócostökösfőzelék.:D "

A tökösített szilvásgombóc nem tartozik a kedvenceim közé. Ellenben Imolának jó lesz.
Elvileg van még három éve legalább.
Addig még vagy hatszor változik a véleménye ide-oda.
Hm. Mielőtt Imola feldugta a fejét a Kárpát-medencében, de még a trianoni határon belül, véletlenül nem ott tartottunk, hogy Karácsony Gergelytől pont annyit várhatunk, amennyit kitaposunk belőle? vagy nem kérdőjel, hanem pont?
@jaegtoer:

az azért nagy szégyen lenn.
@guma: hú de besz@rt a viktorka,ki tudhatja mivel fenyegették meg ha ilyeneket mond.
@Sir Bates dö Hól:
Igen, Mióta megalakult a Jobbik, ezzel érvel a Fidesz. Ha mi elmegyünk, csak rosszabbak jönnek.
Legyen az, amit OV nyilatkozott abban a 2006-os cikkben, amit Imolának linkeltem be.
Jöjjön a szakértői kormány! Legyen átfogó NAV és vagyonosodási vizsgálat.
Aztán már simán visszaállítaná az országgyűlés a régi alkotmányt és a választási törvényt. Mivel addigra kiderülnének a botrányos esetek nemcsak a Fidesz, hanem a többi parlamenti párt körül is.
Eddig csak rétegeződtek a mocskos ügyek. Itt lenne az ideje felkavarni!
@avanivi: Németországban csak egy tartományi elnök fogadta. Gondolom, Merkel a bajor elnökön keresztül üzente meg a feltételeit.
@jaegtoer:

Arra azárt vigyázzatok, hogy a két malomkű nehogy kidörgölje belőle a lelket.:D
@jöttem: azért mekkora szégyen ,egy kis görény mit tud művelni az egész országgal/seggnyaló segédlettel/Merkel megüzenhette neki,vagy megváltozol vagy mész a csába.Most eltervezte hogy megváltozik,de már késő.

Néztem Németh Miklóst az ünnepélyen,melengette a szívem,elsírta magát.
@miva?:

Olvasom, hogy megjelent Kohl - hozzájárulás nélküli, botrányos - életrajzi kötetének kiegészítése.
Amolyan, nem a nagyközönségnek szánt, vitriol-gyűjtemény.
Az akkori bajor miniszterelnökről mondta: ha kinyitja a száját, csak a szájszag terjed:))
@avanivi: @jöttem: @miva?:
Pofám leszakad, hogy volt bőr a képén ennek a ...

"Orbán: Der größte Fehler, den man als Politiker machen kann, besteht darin, Menschen von oben herab zu behandeln. Die Menschen kennen ihre Interessen, und mit den meisten kann man vernünftig reden. Man muss nur den richtigen Ton treffen und Respekt haben – das reicht. Populismus braucht man nicht."

Hogynemszakadtrá...
@avanivi:
Hát hogyne hatódna meg.
Itthon le mocskoskommunistázzák. A németek pedig hálásak lesznek neki örökké. Ahogy Horn Gyulának is hálásak voltak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Volt, van, lesz.
Ha holnap arra ébrednénk, hogy csak nők kormányozhatnak, még a műtétet is vállalná.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez egy szemétláda mindenkit hülyének néz, és szarik az emberekre.
@jöttem: Nekem szimpi volt Németh mindig.Az idióta fidesznek mindenki komcsi,csak ők nem.
@GeoCracker:
Az én macskám szintén!
Magamnak viszont beleteszek mindenfélét (fűszert), mert azért úgy mégis csak más:)o
A gondolatától is rosszul aludtam egykoron, hogy én nyers húst... bbööeeee, aztán egyszer egy szülinapomon (boldog 20 körüli valamelyik), sikerült satu közeli állapotba kerülnöm... mondtam oké, legyen! Megkóstoltam.

Azóta tántoríthatatlan híve vagyok, persze nem mindegy hogyan van készítve. Nekem van szakács haverom (nem is piskóta), de ő sem árulta el azt a konyhatechnikai pluszt, amitől olyan az állága, amit te otthon sosem tudsz produkálni. Szerinte 18 féle hozzávaló szükségeltetik hozzá, ezt igazolni tudom. Sosem ettem olyan finomat, amit ő csinált!...

Na, elég, mert el leszek küldve izgazgatásért a ...
@Sir Bates dö Hól:
Te már ott vagy, Trianon köröszt dédnagyapja.
Hát , ez nem semmi, Németh Miklós nem volt komcsi, de Orbán az, mert kisz-titkár volt!!!!!!!!!!!!
Lebontották a német falat, hálából itt akarnak a mi hazánk köré falat a minket szerető német, amcsi meg francia újságírók. Meg a jóbarátunk.
szia @Knósszosz: ! :)))

láttad a mai filmet nálam?

az a görög sziget... szavak sincsenek és a színészek i remekek

Szökjünk Athénba (1979)

Charlie-Elliott Gould, Dottie Del Mar-Stefanie Powers, Eleana-Claudia Cardinale, Nat Judson-Richard Roundtree, Otto Hecht-Roger Moore, Prof. Blake-David Niven, Zeno-Telly Savalas

offforever.blog.hu/2014/11/10/szokjunk_athenba
@guma:
Persze, Savalast mindig is imádtam!
A DVD itt figyel...
Köszi!!:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ha esetleg lefordítanád, hogy mások is értsék ( már akik nem tudnak németül ), akkor esetleg nagyobb plafon szakadás veszélyeztetné.:D
A fönti multivitához. Biztos, hogy a mai kor egyik nagy problémája a növekvő gépesítés és munkanélküliség mellett, a tőkekoncentráció lesz, akár igaza volt Marx bácsinak, akár nem. :)

A rendszerváltásról azt olvastam: "az eredeti szövetkezeti törvényjavaslat nem tartalmazta a szövetkezetből kiválást és a vagyon-kivételt." Valamint: Magyarországon tőkehiány van, így a tőkehiányos vállalatok sorra idegen tulajdonba kerülhetnek. Az itt befektető közép- és nyugat-európai magánvállalkozásokat is fenyegeti a veszély, hogy hatalmas konszernek felvásárolják őket.
Forrás: Kálmán István írásai.
@Spániel: "A brit sajtóban jelent meg,
adóbevallásában a „Hány személyt tart el?” kérdésre egy állampolgár így válaszolt:"

Hát igen, a pakisztániak akkor jók voltak, mikor az ópiumot termesztették a Himalájában. Ha boltot akarnak nyitni a szigetországban, rögtön bevándorlók. :)

Más. Múltkor volt egy dokumentumfilm vmelyik. magyar tévén a "vasfüggöny utolsó áldozatáról". :( A német család nem haragszik a magyar határőrre, aki sírva fakadt a visszaemlékezés hatására.
@jöttem: 1989-ben már volt világútlevelünk,és Németországban vettünk egy autót a férjem unokaöccse segítségével. Szep 10-én este indultunk haza.Ausztria területén jöttek szembe velünk a buszok mindegyiken magyar zászló. A hegyeshalmi határátkelőnél megálltunk és örültünk velük,sírtunk és nevettünk.A sok NDK menekült ölelgetett minket. Jó volt akkor ott lenni.
@látjátok feleim szümtükkel:
Bocsi...
Akkor a fordítása:

"Orbán: A legnagyobb hiba, amit egy politikus elkövethet, hogy lenézi az embereket. Az emberek tudják az érdekeiket és a legtöbbel értelmesen lehet beszélni. Meg kell találni velük a megfelelő hangot és tisztelni kell őket - ez elég. A populizmusra nincs szükség."

Ami szépen hangzik - csak undorító cinimus Orbán szájából, felér egy hullagyalázással...
süti beállítások módosítása