Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: nepszava.hu/3232953_ftc-gazprom-szponzoracio-korkep döbbent és nemhiszekaszememnek emoji (2024.04.30. 13:52) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.08.06. 07:58 Fabius

Cenzúra és kilakoltatás Miskolcon

Címkék: romák miskolc cinefest kriza ákos jakab péter

A cigányozás stipistop a jobboldalé! - ez most a jelszó Miskolcon. Tegnap megkezdődtek a kilakoltatások és felbukkant a cenzúra is

Nincs visszaút! - mondja Kriza Ákos polgármester és a miskolci Fidesz. Mer'hogy 34 ezer aláírás van, és ennek szellemében cselekedni kell. Igen, akkor is, ha első körben egy mozgáskorlátozottat és kisgyerekes családot dobtak utcára. Utóbbit úgy, hogy az anya tanfolyamon volt, az apa dolgozni, így az egyedül otthon lévő gyerekekkel sikerült közölni: ki vagytok lakoltatva, pakolás kifelé és hess a picsába. 

Na, ha valamit akkor ezt a módit egészen biztosan nem így gondolták az aláírók sem. 

De legalább a politikai eszköz cigányoknak most már világos az üzenet: nem kegyelmezünk se rokkantnak, se kisgyerekesnek, mink úgy vagyunk keresztények, vagymi, hogy az emberséget nem ismerjük hírből se. Annál inkább ismerjük a cenzúrát, mert nemzetközi filmfesztivál ide, dokumentarista alkotások sora oda, Miskolcon bizony nem lesz vetítve egy romákkal foglalkozó dokumentumfilm se a választások előtt! 

"Érthetetlen számunkra a CineFest vezetőségének indoklása, miszerint a filmfesztivál időpontja idén az önkormányzati választások elé esik, így a politikai konfliktusok elkerülése végett, és biztonsági okokból nem vállalnak semmilyen magyarországi roma témájú filmvetítést, sőt a szokásos roma programjukat sem tartják meg.

Mi hisszük, hogy a dokumentumfilm olyan médium, amely segíti az egymás iránti empátiát, és elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egy független filmes szakmai program szabadságát korlátozhatja az aktuálpolitika. "

cinefest.jpg

 

Ilyen feltételekkel a DunaDOCK nem lesz jelen a CineFesten, döntésünkről már tájékoztattuk a fesztivált."

Édesek, nem? Az utcára szórt kisgyerekesek és tolószékes mögül aszongyák, ők aztán nem akarnak politikai konfliktusokat. Amíg ez az akció zajlott, pár utcával feljebb a helyi Jobbik két lábon járó fallikus szimbóluma - és polgármester jelöltje - sem akart kimaradni a hacacáréból, így keresett magának pár hűsölő közmunkást és ahogy kell beléjük állt:

 

Jakab úgy látszik követi az érpataki modellt, és ki nem lép az utcára videóstáb nélkül. Szükséges is, hogy valaki megörökítse az utókornak, Jakab előbb ítélkezik - kirúgatlak geci, szerződésed felbontatom - és aztán kérdez. Azt én sem állítom, hogy nincsenek megoldásra való problémák Miskolcon a roma - nemroma együttélés körül, de azt igen, hogy ez így kurvára nem vezet sehová. Csak arra jó, hogy Atyaúristen játszás közben elfelejtsék faszkalapék, mit jelent embernek lenni. 

 

 

383 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr746576833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Csak arra jó, hogy Atyaúristen játszás közben elfelejtsék faszkalapék, mit jelent embernek lenni."

Hasznos mondat, kár, hogy a népi tapasztalat ezt sokkal inkább szokta tapasztalni a rejtett erőforrásokkal kapcsolatban.
ismételni tudlak csak:

"Csak arra jó, hogy Atyaúristen játszás közben elfelejtsék faszkalapék, mit jelent embernek lenni. "

ezek az állatoknál is rosszabbak! még a farkasok is tekintettel vannak a gyengére, a "gyerekek" meg totál kivételezett helyen vannak kezelve:

offforever.blog.hu/2014/08/05/a_termeszet_csodai-baratsagban_a_farkasokkal
ha félreérthető lettem volna: nem mentek fel senkit semmi alól!

viszont akik ebbe a szegénységbe, kiszolgáltatottságba jutatták az ország nagy részét, azok hogy a francban lehetnek törvényesen milliomosok, milliárdosok?
őket miért nem mennek ellenőrzi normálisan senki?
@guma: "ezek az állatoknál is rosszabbak! még a farkasok is tekintettel vannak a gyengére"

Ha már offolsz akkor én is csak ismételni tudok :)

Tehát a mai költői kérdésem. Ha nem keresztények, hanem mondjuk héberek házait jelölgetné a vahabista ISIS, hány perc után jönne el a világvége és indulnának meg a NATO az USA és az IDF csapatai a felmentésükre, tönkre bombázva azokat, akiket korábban épp ők pénzeltek és képeztek ki?

www.atv.hu/kulfold/20140801-ujabb-reszletek-a-moszuli-pogromrol-nem-minden-kereszteny-tudott-elmenekulni
az az ürge aki odament az ki? és milyen jogon járt el? ő a munkafelügyelő vagy nincs munkafelügyelő?, ha napi munka teljesítve van akkor mit tud még ezen felül kívánni?

kedves szép munkalehetőség a kurva annyát aki kitalálta

brühüyyy
@guma:
ez "csak" egy kutya

rodeo36 2014.08.06. 05:02:43
@punkfrog:
se sapere italiano;

Davi Morgado com Carlos Júnior e outras 9 pessoas
Forte! leia e compartilhe

Sra. Francisca Romero, 70 anos, entrou em coma, os médicos não lhe deram nenhuma esperança de recuperação.
Seu cão de estimação e mascote da família todos os dias se recostava em sua cama e segurava-a como se vê na foto, e assim ficava duas horas sem solta-la.
Após um mês, aconteceu o inimaginável, a Sra. Francisca acordou do coma em que estava para surpresa e felicidade de sua família.
O mais impressionante foi que a primeira coisa que a senhora fez quando estava acordando foi perguntar:
- Onde está o Anjo Branco que todos os dias dizia no meu ouvido que tudo ficaria bem?.

rsrsrsrsrsrs

tehát létrehozzák a kényszermunkatáborokat éhbérért, majd nem teccik nekik, hogy ott annyiért csak annyit kapnak...mit akarnak havi 47000 -ért (vagy kevesebb?)

gyalázat

és

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a katolikus egyház hol volt ilyenkor? a nemzetközi?

brühüyyy
Ez a "módi" nagyon elgondolkodtató, különösen akkor amikor megy/ment a felhajtás a Roma holokauszt napján. Magán véleményként, ez legalább akkora szégyen ránk nézve, mint az azeri gyilkos ügy.
@micsoda?: "Ez a "módi" nagyon elgondolkodtató, különösen akkor amikor megy/ment a felhajtás a Roma holokauszt napján."

Szar ügy, ha az ember MINDENKINEK meg akar felelni, és ebben nem akadályozza meg a "gerinc" nevű szerv sem...

"A miniszter vasárnap még az osztrákokra hárította a magyarországi cigányok deportálásának felelősségét, másnap már egy olyan világot vizionált, ahol csak magyar ember lehet gyilkos."

jobbegyenes.blog.hu/2014/08/05/balog_hullamvasuton_holokauszttagadasbol_gyilkosmagyarozas_24_ora_alatt
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

menj a picsába és hanyagolj!

nem tűnt még fel, hogy nem szólok hozzád, csak néha erőszakot követek el magamon és válaszolok!
nem offoltam most! lehet tanulni egykét dolgot a természettől és az állatoktól!
gyakorold!

szóval!
tegyél rendet először magad körül! állítsd bíróság elé azokat akik ellopják az emberek életét, ételét itthon, hogy neki legyen pár forinttal több a számláján!

ha megtetted és az egyházad is megteszi és rendet csinál a fejekben, lelkekben akkor gyere nekem a világ más részeivel ahol szintén szükség lenne egy kis "karbantartásra"!

kívánom, hogy kapd vissza a sorstól mind ezt a terrort amit te itt terjesztesz.
@micsoda?:

ha ez történt, akkor: így van!
végigolvastam a cikkeket, megnyugodhat a kisgyerekes család - szép, új stadion fog a házuk helyén épülni. nemhiába fizették a lakbért meg a rezsit rendesen!

(ilyenkor azért felbasz az ideg, és még jó, hogy nem voltam ott, most előzetesben üldögélnék)
@rodeo36:

Ő Jakab Péter önkori képviselő, polgármester jelölt, Jobbik.

Szerepzavarban van már régen.
@guma: Lófaszt terjesztek én terrort. Persze tudom, hogy téged is zavar, ha netán más is elmond olyasmit, ami fájó vagy tragikus momentum lehet a hazai vagy a nemzetközi közéletben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ilyen a nem-ateista, nem-kozmopolita, nem-liberális világ. Ilyen lesz, ha győz az amerikatlanító, nyugattalanító, illiberàlis népi forradalom. Mindig így volt, mindig is így lesz. Mindig iszonytató pokol volt az eredménye, ha győzelemre vitték a történelem szemétdombjára való eszméket.
A vallás az emberi civilizáció rákja. Ördög hozott saját rémálmodban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem kell sokat tenni...el kell olvasni az ótestamentumot, értően és azt ami abban cenzurázás nélkűl le van írva...pontosan az van ma csak a harci eszközök változtak

brühüyyy

de ezt ne mondd meg senkinek, maraggyon ez itt a blogon

ugyanúgy mint a magyarok numerus clausus-a amely a világon elsőként a németeket messze megelőzve törvénybe iktatta a faji megkülönböztetést 1920_as évek eleje!!!!!!!!!!!!!!!! mintha akkor Hitler még nem is lett volna semmi?

brühüyyy

volt nagy magyar fejlődés a magyar zsidő nagyiparosok és bankárok meg intelligencia csinálták a turulosok olyan buták voltak és maradtak, hogy még asszisztálni sem tudtak mert olyanok voltak mint ma az orosz mihályok kacagányban és lóháton mint a kőbuta seggfejek

na erre kellene gombot varrni

a kis zsidókat és a szegény többieket mint a József Attila és mások azokat kibaszták a társadalomból Bartók Bélának menekűlnie kellett

soroljam?
@Secnir:

"(ilyenkor azért felbasz az ideg, és még jó, hogy nem voltam ott, most előzetesben üldögélnék) "

azt gondolom, hogy egy kurva nagy higgadtságra van most szükség mindenkinél, hiszen ha jól emlékszem hoztak egy olyan törvényt (az én értelmezésemmel, szavaival megfogalmazva!):

kiemelt beruházások (mellett vagy) érdekében bárkinek az ingatlanját lefoglalhatják, kisajátíthatják, tárgyalás nélkül általuk meghatározott "kárpótlással"...
@Fabius: Miközben a fidesztől az álbaloldalig mindenki fut a témáik után. :)
@guma:

Rendcsinálás címén beleállni a két leggyengébbe hősies dolog. Mondjuk kisebb kockázat, mint teszem azt összefogdosni a ragasztósokat a környéken.

Ezt speciel Jakab járőrnek is tudnám javasolni.
@shinichi:

ezt én le sem mertem volna írni...
ezt a bölcsek anno úgy fogalmazták, hogy a különbség egy "i"

homousion

homoiusion

annyit tennék hozzá ( a teljesség kedvéért) az egyetlen monoteista vallásrendszer a judeai zsidó, az ugyanazon a tanon alapuló (egy jottányival sem különbözik tőle) a katolikus és akeresztény vallások valamint az abból kivált és kissé átalakított muzulmán az összes többi vallások a politeizmus a természet normalitása alapján műxenek és semmi ilyen és hasonló népírtást nem hoztak létre

amikor a nagy területfoglaló háborúk kitörtek a politeisztikus vallások területein mindíg egyetlen isten a pantheonból volt felelős a gyalázatért olvass ...Homéroszt, Hérodotoszt és a többieket a nagy római történetírókat

és akkor látsz majd

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

terrorista vagy!
érzelmi, értelmi, lélek rombolóan beszűkült témáiddal módszeresen, rögeszmésen rendületlenül bombázol mindent és mindenkit, még a saját emberi kapcsolataidat is (ha nem vetted volna észre!).
@Fabius:
ki az a fittyfasz a vídejón?

brühüyyy
@guma:
majdnem, a törvény a képviselők lakhatására vonatkozik. ergo, ha megtetszik lázárnak valami, akkor azt kisajátíttatja a MEH segítségével
@shinichi: Értem tehát az USA és Izrael katonai és politikai döntéshozói körében győzött az amerikatlanító, nyugattalanító, illiberàlis népi forradalom és ezért adtak kiképzést a MOSZADDAL karöltve a vahabista barmoknak.

www.globalresearch.ca/u-s-trained-isis-at-secret-jordan-base/5387532

www.globalresearch.ca/isis-leader-abu-bakr-al-baghdadi-trained-by-israeli-mossad-nsa-documents-reveal/5391593
@Fabius:

egyszerűen: felfordult a gyomrom...
ezért nem is merek most mást is ideírni, hogy szerintem kinek mi és hol (lett volna,) lenne a dolga.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Lófaszt.

Probléma van az nem kérdés. Viszont ez nem válasz és megoldás semmire.
@guma: Mondod te. Én meg azt, hogy a világ boldog lehetne, ha annyi "terrorizmus" lenne benne, mint az általad nekem tulajdonított.
@Fabius: Van ott megoldás is, csak ugye kampányban mindenki kampányol.:(
@Secnir:

nem igazán ennyi csak, mert a saláta törvényben több helyen jól eldugták a fiúk a részleteket...

a vár átépítésével kapcsolatban idézte be valaki (ha agyoncsapsz sem tudom már hol) ezt a kiemelt beruházásos részt!
@Fabius:

azt ígértem saját magamnak (is), hogy alaposan elolvasom ...átrágom a programjukat, hátha lehet valamire jót találni benne (ennek már április óta lőttek de itt van lementve .pdf)

nincsenek megoldásaik problémát látnak és mint a középkorban (az menekült meg sebesülésből akit a "doktor" nem tudott ellátni...met ami fájt levágták, a vérző sebb forró olajat öntöttek és hasonló

na ez megy a fidesz dzsobbik vonalon is

én a bankok helyében beintenék: nyasgem, aggyátok vissza azt 6000 milliőárdot amit a forint árfolyam bedöntésével nyertetek ingyen és akkor majd elszámolunk

de a bankok is hülyék nyavalyognak

mint a magyar nép is

ennek nem ez a megoldása

gratulálok a poszthoz...sok minden más rohadt alma is előkerűl ennek jogán de konvcentráljunk arra, hogy a magyarok saját problémáit megolgyuk

javallom nézz bele sinichi-nek irtjaimba és ne sikoltozz

brühüyyy
@Fabius:
+++ez is

rodeo36 2014.08.06. 08:09:10
@dr. jenőke (jenőke):

azt a 35-50% veszteséget amit az árfolyam változás generált, mert a fidesz szétbaszta az árfolyamot 2010 áprilisában, azt a fidesz kasszából fizetik vissza bankoknak? már persze hogy tuggyanak miből teljesíteni

és mi van ha bank aszongya hogy nyasgem?

mi tud csinálni a matolcsi?

brühüyyy

nyekereg? tovább

brühüyyy
@rodeo36: Sok dolgot érintettél a kommentedben.

Nekem az általad említett miatt ezért is jelent jóval többet az új mint az Ószövetség.

Ami a numerus clausus témáját illeti:

Ugye 1920. szeptember 26-án jelent meg a Numerus Clausus törvény, melyet 1945 után félévszázadig "zsidó" törvényként tituláltak, s akiknek ez érdekük, teszik ma is. Teszik, kihasználva, hogy az 1920: XXV. Törvénycikk szövegét, annak rövidsége ellenére a társadalom nem ismeri, s előbb-utóbb készpénznek veszi, amit gyakran ismételnek. Pedig a tények mást mutatnak.

A "Nagy háború", ahogy az első világháborút sokáig nevezték, erősen
felborította a közép-európai térség vallási és etnikai viszonyait. Így, bár meglepő, de
a Huszadik Század című folyóirat 1917-ben feltett körkérdésére a polgári
zsidó családból származó Jászi (Jakubovics) Oszkár válaszában felvetette
valamifajta numerus clausus háború utáni bevezetésének szükségességét (Lásd:
Litván György Jászi Oszkárról írt könyvét, és Pelle János ahhoz írt recenzióját - Magyar
Szemle, 2004. június). Így az első Teleki-kormány idején bevezetett
Numerus Clausus törvény az akkori viszonyok ismeretében szükségszerűnek
látszott, s bármily furcsa nem mondott ki negatív diszkriminációt. A törvény
ugyanis sem a zsidóságot, sem más valláshoz, vagy etnikumhoz való tartozást nem
nevez meg, s nem mond ki korlátozást.

Ez utóbbi alátámasztására érdemes idézni a mindössze egy oldalnyi
terjedelmű, négy §-t felölelő törvény lényegi, 3. §-ának harmadik bekezdését, mely
az egyetemi karokra való beiratkozás rendjét szabályozza:

"Az engedély megadásánál a nemzethűség és az erkölcsi megbízhatóság követelményei mellett egyfelől a felvételt kérők szellemi képességeire, más­felől arra is figyelemmel kell lenni, hogy az ország területén lakó
egyes népfajokhoz és nemzetiségekhez tartozó ifjak arányszáma a hallgatók közt lehetőleg elérje az illető népfaj vagy nemzetiség országos arányszámát, de legalább kitegye annak kilenctizedrészét."

Mindenkinek ajánlom, mielőtt "zsidótörvénynek" titulálja a Telekinek felrótt Numerus Clausus törvényt,figyelmesen olvassa el a fenti bekezdést, vagy akár a teljes törvényt, s keressen diszkrimináló passzusokat.

Ami a későbbieket illeti, sok olyan dolog történt amit jómagam is elítélek.
@rodeo36: köszi a kiegészítést. Tudom, hogy kicsit sarkított álláspont, de azért eléggé jól kirajzolódik az emberi történelem során, hogy a remtetteket mindig sikerült nagyon frappánsan megindokolni.
És most megismétlődik az egész. A legnagyobb irtózat sokak szemében, ha valaki az embertársaink szabadságáért tesz bármit. Ez ellen mindig van kismillió indok. Nemzeti hagyomány, vallási hagyomány, gazdasági érdek, kulturális különbségek stb. Aztán amikor meglátják milyen ez a világ, mennyivel jobb a szabad társadalom, mennyivel több tud lenni egy szabad ember, akkor fortyogó, feldolgozhatatlan irigysegük és csalódottságuk pusztító gyűlöletbe csap át.
@Fabius: Csak azt kell szerintem baszogatni, aki meló helyett a falat támasztja. De persze ez minden melósra igaz. Gondolom te sem örülnél olyan alkalmazottnak, aki hasonló metódusban "dolgozna" nálad. :(
off, mert most totaW:

Hess, Putyin, különben dühbe jövünk!

A Századvég lángelméje szerint a TEK simán elhessegetné Ukrajnából az oroszokat. És ehhez elég, ha nem vagyunk libsik!

folytatás:

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140805_lanchid?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201408

on
@shinichi: Ezért van továbbra is nyitva a kérdés előtted, hogyan támogathat pénzzel és katonai kiképzéssel az USA és Izrael vahabista emberevőket, olyanokat akik bárkit származásuk vagy vallásuk miatt likvidálnak?
@guma: Ezen én is órákig röhögtem, amikor hallottam a rádióban. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ki képeztek őket, hogy a szabadságuk ért harcolhassanak. De mivel a te világodban szocializálódtak, ez lett belőlük.
Aki szerint isis = USA annak kívánom tiszta szívemből, hogy gyermeke menjen oda es mondja azt, hogy amerikai állampolgár, és jogi egyetemen tanul, hogy melegjogi alapítvánnynál végezhessen társadalmi munkát, es nem hisz Allahban, es az isten - mármint az igaz - áldja Amerikát. Ezt kívánom.
@shinichi: Ez kurva jó lett B+. Ennyire még senki nem nézett hülyének, mint most te ezzel a kommenttel.:)
@shinichi: Majd ha lesz egy kis időd válaszolj erre is, az egyik cikkből. :)

"According to documents released by Snowden, “The only solution for the protection of the Jewish state “is to create an enemy near its borders”. Leaks revealed that ISIS leader and cleric Abu Bakr Al Baghdadi took intensive military training for a whole year in the hands of Mossad, besides courses in theology and the art of speech."

Persze tudom, hogy szerinted továbbra is csak azért hozták őket létre, hogy küzdjenek a szabadságért és a demokráciáért a Közel-keleten csak aztán megtévedtek és hozzám szocializálódtak.:) Ezek után pedig a világ két legerősebb hadseregének, semmi eszközük nem maradt már az elpusztításukra. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a numerus clausus a legelső europában amely etnikai alapon szabályoz, nem mondtam, hogy zsidótörvény azt mondom, hogy etnikai alapon striguláz...a nagy háború kirobbantásában a magyar osztrák monarchiának létérdekei fűződtek meg is baszták érte és megkapta amit érdemelt ezek után mégis lehetett fejlődés mert a zsidók...és akkor olvasd azt amit innen kihagytál tőlem

a világon területi harc folyik mindenkinek a másik gazdagabb területe kell az éppen ottélő nép nélkűl mert ahelyett a saját szar vagy akármilyen fajtáját akarja betelepíteni ezt írja le Homérosz Herodotosz, a római történetírók és az ótestamentum mint egy önvallomás egészen egyiptomig kalandoztak és beépűlva az aktuális hatalomba belülről bomlasztotta Mózas a fárao főtanácsadójaként majd kibaszták őket mint macskát szarni erről ők másképpen emlékeznek de Amen Hotep és Ehn Aton fárao nem véletlenűl lett az egyetlen egyiptomi mfáraó akit megfosztottak a trónjától és és még lába nyomátis kivakarták a történelmükből fia is hasonló véget ért

szóval nem kell ezt szentté avatni szar anyagi érdekek mozgattyák az egyházakat mint szar államok ideológusai és gyilkolnak

a vallás meg a hit nevében az illiberalizmus ugyanolyan hit mint a katlik vagy a muzulmán csak még nem annyira szaros

brühüyyy
@Fabius:

a W-nél egy hsz (ha akarod off!):

"Hé te fideszpatkány! Vágod hogy a gazdádat meg a fajtádat a világ normáis országaiban már arra sem méltatják hogy pofán köpjék? De jól jegyezd meg utolsó moslékzabáló féreg! Ha gyerekemnek a fajtád miatt éheznie kell, a hozzád hasonló rühes kutyákat fogom először megkeresni!!!"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
lásd ehhez az ezt követő hozzádszólót

brühüyyy

a zsidóknak nem elég a terület egymás seggébe ér a faszuk és meg is basszák egymást is némi zsuzsuért de ha van más akkor előbb a mást

ez ilyen kenyér és területvédelem mint a farkasoknál Kipling a Dzsungel könyve meg Mawgly

brühüyyy
@rodeo36: "a numerus clausus a legelső europában amely etnikai alapon szabályoz, nem mondtam, hogy zsidótörvény"

Ez hasznos infó. Amint olvashattad az I VH utáni összekavarodott nemzetiségi viszonyok miatt született és ebben próbált valamiféle arányosságot felállítani. Nyilván Jászi Oszkárt sem lehet túlságosan széljobberséggel megvádolni.

A többit is köszi amit írtál, vettem az adást, bár nem mindennel azonosulok belőle. :)
@guma:
melyik "w" nyitva van de sok

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

igeragozás és etimológia kérlek szépen:

nem összekavarodott

hanem

összevissza kavarták a magyar nemesek és a felsőrendek a kurva annyukat a haló hamvaikban is

brühüyyy

csak pontosan és ahogy a csillag megy az égen és csakis tiszta forrásból Psalmus Hungaricus hogy ne feledd
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és még ez sem adja a vissza a bajod valódi mélységét. Te bazdmeg a keresztfàn is usázni, meg moszadozni fogsz. Csak akkor mar késő lesz.
@guma:
igenám csak ez nem "w" cikk...de tőled már mexoktam

brühüyyy

én naív "w"-nél kerestem

brühüyyy
@shinichi: Olyan jó, hogy - valódi válaszok helyett - igazán használható életvezetési tanácsokkal is el tudsz látni. Ne hagyd abba mester. :)
@shinichi: és akkor már fizetést sem kap érte!
mert ezt éjjel, nappal munka és család helyett nekem már senki nem adja be, hogy önszorgalomból tapadt testestől, lelkestől erre a gyűlöletre, amit terjeszt...
@rodeo36:

ne mond már:

Hess, Putyin, különben dühbe jövünk!

2014. augusztus 05., kedd, 13:57 Utolsó frissítés: 8 órája

Szerző: -W-
@guma: Rodinak igaza van. Ez nem Tóta W, hanem csak W cikk. :) Itt vannak TótaW írásai, ezek között sem találod.

hvg.hu/w
@guma: Semmilyen gyűlölet nincs bennem.
Nahát?!...hogy utcára dobtak három gyereket, és rokkantat, az senkit nem érdekel/nem volt ott csak 5 ember aki megakadályozta volna?/, ám ez a sunyi, cinikus kiugrott pap uralja a beszélgetést.Pedig.....ez az aljas rendszer sokunkkal megteheti azt amit Miskolcon megtett
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ok akkor akasszuk a hóhért. Ha abubu bekecs baromallahit a csúf gonosz MOSZCICA képezte ki,arra a mit csinál, es nem korábbi gazdái ellen fordult vademberről van szó, akkor Snowdent ki képezte ki, es eleve az volt - e a cél, amit most tesz?
Mert vagy elképzelhető, a kemnek, bérgyilkosnak való jellem hajlamos a gazdái kezébe is beleharapni, ez esetben amit az ISIS ről írtál nem igaz, hanem az igaz amit én írtam.
Vagy Snowden = CIA es akkor te meg mindig az ő kottajukbol játszol , es elvezed.
Mintha már írtam volna, hogy legfurmanyosabb, legbonyolultabb gondolatmenetedet is kb. 3, max. 5 másodperc ízekre szedni.
@guma:
ahol a kedvencem tótaw. cikkeit meg lehet találni az:
w.hvg.hu

sehol máshol

az a "w" az valami másik újságíró rejtjele vagy óvodai kisköténye

brühüyyy

egyébként elolvasta sok mindent abból a hvg.hu-ból érdekes

a világ erővonalai nem kedvező mantrát mutatnak a magyarok álmaihoz és még bele is szarik a kis minibuziguggolómellszobor
Végre egy jó sztori Gábrisnak, most kiélvezheti magát, ha már a nyaralás szarul sikerült..Este lehet majd hisztizni, milyen szemét a Gábris, Így is az, de még táptalajt is adnak neki!
@shinichi:
ez kurva jó kezd lenni...

szóval itt a konspiráció inspirációjáról van szó, ahol sohasem derül ki melyik kémmkinek is kémkedett

most nem emléxem a nevére, volt egy kombinált kém aki legalább 3 félnek kémkedett eccerre és valami fatálas véletlen folytán az egyiknek nem teccett a pillanatny izé

az ürge eltünt az összes alkalmazói elől és soha a lába nyomát sem találták meg

azután volt ez a 3 részes amerikai kémburlesk a Matt Demon-nnal a főszerepben...kurvajól gondolták átbaszni a népet a filmmel az tetszett a legjobban, amikor bemegy a svájci bankba és ott tuggya meg amnéziából kilábalva lassan, hogy ő egy nemzetközi izé 12 érvényes útlevéllel mindenféle pénzekkel és bankszámlákkal meg szabad bejárással az isten valagába is de most fölösleges lett és őt üldözik és az tréfa a film témája hogy milyen csodálatos ügynökeik vannak akik még a...
szóval halálra röhögtem magam rajta jobb mint a Walt Disney rajzfilmek

brühüyyy
valami S betűvel kezdődött a neve de nem sorberg
61 komment van eddig. A lápi-magyar az első, s azonnal olyannal indított, mi fokozni nem könnyű. Neki sikerült ez is. Mi az adekvát válasz erre? Menj a qrva .nyádba! (Csak, hogy a mélyérzésű blogtársakat meg ne bántsam, használtam pontokat... "emberségében megalázni a másikat nem illik": eszem-f@szom megáll!)
@shinichi:
keress rá
Kim Philby

kurva jó...

brühüyyy
Kim Philby
Harold Adrian Russell "Kim" Philby ou H.A.R. Philby foi um membro do topo da hierarquia dos serviços secretos ingleses que espionava para a União Soviética. Wikipédia
Nascimento: 1 de janeiro de 1912, Ambala, Índia
Falecimento: 11 de maio de 1988, Moscovo, Rússia
Filiação: St. John Philby

Cônjuge: Rufina Ivanovna Pukhova (de 1971 a 1988), Eleanor Brewer (desde 1959), Aileen Furse (de 1946 a 1957), Litzi Friedmann (de 1934 a 1946)

brühüyyy
@KÁTÉó53éúétr6: Gabriel nálam kinyomva, de a válaszokból látom, mennyire igazad van, gyakorlatilag a poszt elejétől mást sem lehet olvasni, csak Gabrielt és a véleményét, aminek a poszthoz semmi köze, ez úgy felháborít engem, hogy már kedvem sincs olvasni, írni mégkevésbé. Minden posztot szétzilál Gábor, és ránkerőlteti a saját témáját, mindegy Fabius miről ír.Ennyit erről, és nem vagyok hajlandó beállni ebbe a sorba.Van "játszószoba"...
A kilakoltatásról: Tudom, hogy nem könnyű együttélni lecsúszott emberekkel, legyen, az magyar, vagy magyarcigány, de akkor sem megoldás, amit Miskolcon csináltak. Egyszerűen egy mocskos dolog a nyomorúságost még nyomorúságosabb helyzetbe taszítani. (Fekvő kutyába nem rúgunk, nevelt édesapám!!)Választáskor hordták-vitték őket kocsival , busszal, osztották számolatlan az élelmiszert, amíg szükség volt a szavazataikra.A cigányember gondolkodásmódja olyan, mint egy kisgyereké. Elfelejti az őt ért bántást, első adakozásra, egy jó szóra. Ezt kihasználni undorító ocsmányság, de biztos lesz, aki megmagyarázza, vagy legalábbis meg akarja majd magyarázni, hogy ezt így kell csinálni. De nem nekem!!
@rodeo36: majd megnézem. De hispanul nem tudok, csak angluisul.
@tristen2005: mi a megoldás? Ignoraljuk? Attól meg nyomja az uszító dumaját.
@shinichi:
olvasd el ha nem ismernéd már

pt.wikipedia.org/wiki/Kim_Philby

kibaszott jó én a saját könyvét olvastam anno de ez már nagyon régen volt

brühüyyy
@shinichi:
tedd át angliusra a wiki-t jobboldalon van rá lehetőség

brühüyyy
@shinichi: Te kevered a szezont a fazonnal. Gondolj csak abba bele, milyen boldog lenne a levágott fejű ferences szerzetes vagy egy moszuli keresztény, ha az ISIS, nekik csupán egy Snowden jellegű probléma lenne.
Másrészt nyilván össze lehet keverni egy megtévedt kémet azzal, amikor egy szabályos hadsereg fél országokat foglal el, akiknek egész "véletlen" még milliárdokat is bankban hagynak nehogy elfogyjon a pénzük stb.
@shinichi: Tisztellek-becsüllek, de amíg válaszolsz, addig nem haladunk semerre se.:(
Teleki Pál a parlamentben a törvényről, amely később úgynevezett numerus clausus néven híresült el:
„Mi nem kérünk mást a keresztény társadalom részéről, mint hogy nekünk is éppenúgy meglegyen a helyünk a nap alatt, mint a zsidóságnak. Én a legteljesebb tisztelettel és elismeréssel vagyok a zsidóságnak kiváló kvalitása iránt, semmiképpen nem kívánom azt visszaszorítani, nem vagyok antiszemita ebben az értelemben… Csak helyet kérünk magunknak arányszámunknak megfelelően.”

Nnna, most az egyszer nem érvényes, hogy értse mindenki úgy, ahogyan akarja!

Mégvalamit
Tőkéczky szerint: gazdasági kérdésekben Tisza egyértelműen a liberalizmus képviselője, és nem véletlen az, hogy a gazdasági kérdések tekintetében csak olyan szempontból jönnek elő olyan konzervatív elemek, amelyek sokkal inkább a magyar történelmi múltnak, a régi magyar nemesi örökségnek a szemléletét jelentik, például a családcentrikusság.

Namostakkor legyen illiberalizmus és dobjuk ki a családot is az elenyész történelmi szemétdombra?
@rodeo36:
"valami S betűvel kezdődött a neve de nem sorberg "

azaz, a bourne-rejtély.
majdnem stimmt, csak nem kémkedett, hanem orgyilkos volt, nem 3 felé, hanem az USA-nak.
@Sir Bates dö Hól: Meg a tiéd is, ha már befutottál. :)
@parti_giano:
igen...tiszta kabaré

brühüyyy
@rodeo36: Bocs a neve lemaradt.

Yuri Bezmenov
@shinichi:

2 embernek hiába mondod hogy ne válaszoljon, rodeo, ő még a koporsóból is visszafog írni, sir Bates dö Hól meg elküldi az anyjába és be is fejezte, a többieken múlik, válaszol vagy nem, de látod még gumából is kitudja préselni a választ. Számomra érthetetlen, de ez van.
@Secnir:

cucika bocsáss meg nekem vétkesnek

Kim Philby-re és a Cambridge-i 5-ökre gondoltam
(ami nem S)

a bourne meg egy -számomra- egy olcsó kabaré a közönség átbaszására...hogy márpedig...

de azért nem kell az ereimet felvéágnom vagy felakasztanom magam, ugye? lécci lécci kis kegyelmes...annyira mea culpa mea maxima culpa meg amit akarc

egyébként meg...

brühüyyy
@Secnir:
addig is mélázz el a "Clifford Torus" rejtelmein és az XZ tengely körül forgó 5 dimenziós torus-ról

brühüyyy

mert az a jövő már holnap
@évásanyó: rendben, lassan én is elfáradok, úgyhogy most egyenlőre befejeztem. Meglátjuk, hová jutunk. :)
@rodeo36:

S betűvel a Sátán Mari volt, de úgy tudom ő Japán.
@tristen2005:

kedves trisztán 2014 vAgy trisztább?

ez egy blog arra van alapítva, hogy szövegelünk és mindcenről még arról is, hogy trisztán van e vagy nem a...szóval te

ha trisztán vagy akkor jó

élethez sok minden kell de türelem nélkűl egészségtelen

még akkor is ha a "Sír ba bele hólozik a dő és beteszi" és idegzsábát kap a gábrieltől

eszmecsere nélkül sohasem fogunk közös nevezőre jutni...vagy ti nem vagytok demokraták és nem érdekel benneteket csak

illiberális izék::::
nekem van igazam pont, miért? mert, csak bbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeű

brühüyyy

ez is egy illiberális mosoda koszos bundabugyik tisztába rakására
@tristen2005:

a mata hari -ra hajazol vagy tévedek?

olyan sok kém ugrott be a wikin mikor rákérdeztem, hogy a Kim Philby közben eszembe jutott a neve és akkor már csak őt lapoztam...Richard Zorge (Sorge?) az is jó kis kalamajka volt

de haggyuk

legyen blog és sok sok duma habbal

brühüyyy
@rodeo36:
"...eszmecsere nélkül sohasem fogunk közös nevezőre jutni..." - Gábrissal?
Na, azt megnézem!
MUHAHA!
@Marcellusca:
te is ilyen negatív lettél ilyen könnyen felaggyátok és mentek át illiberálisba

brühüyyy
@rodeo36:

"eszmecsere nélkül sohasem fogunk közös nevezőre jutni..."

Rod, az ige- és porhintés mióta eszmecsere?
@rodeo36: nana! majd megkapod a cuki képet, pl. mozart kutyuskával, egyből elalész. d:
Azt tudnám javasolni, akinek ennyi mondanivalója van, mint Angyalnak, a szeretett témájáról, az nyisson saját blogot. Írjon minden nap egy jó hosszú cikket,mint Fabius a sajátjáról, kutya sem fogja bántani. Az én fülem sérti, mikor egy felnőtt embert naponta többször is elküldenek a halál f@.ára, és nem sértődik meg, és nyomja tovább, miért?A saját blogot azok, és annyian látogatják teljesen liberálisan, akik akarják.
@rodeo36:
Ááá, dehogy! :)

De:
1. Te kinyilatkoztatsz;
2. Gábris hisz és hirdeti az "igét".
Ezek sosem fognak "találkozni".
@évásanyó: Tudod... elkeserit, hogy ...milyen emberek vagyunk mi? Közömbösen hallgatjuk a hirt, ott szenzáció, hogy egyedül /szülök nélkül/ lévő gyerekek előtt dobálják ki otthonukat, és itt győzködjük a terroristát, hogy nincs igaza abban a témában, ami nem is ebben a hazában történik, mert mi okosak vagyunk. Hurrá!!!!
@rodeo36: az idegzsábától én messze vagyok, nekem akár mindegy is lehetne, hogy mi van moon, a gyökereket meg mindenhol elküldik az anyjukba... valószínűleg mást értünk eszmecsere fogalmán, van ez így... .. a teleki-féle numerus clausus egy kifejezetten a zsidók ellen irányuló törvény volt...

a lápi-magyarnak meg üzenem, hogy a helyes a következő: "te meg a tiédbe", esetleg "meg a tiedet is"...
@évásanyó: "A cigányember gondolkodásmódja olyan, mint egy kisgyereké."

Én ennek nekifutnék mégegyszer, erős felindulásra vagy pillanatnyi elmezavarra hivatkozva...
Én meg a bagetthuszárnak üzenem, hogy nem is neki írok csak hasonló szépet és jókat kívánok neki is, hiszen világ igazaként továbbra is ő határozza meg, hogy ki az ember és ki nem, meg amúgy is olyan jó arc. :)
@Sir Bates dö Hól: Valószínű, hogy rosszul tettem, hogy általánosítottam, nos akkor nekifutok mégegyszer: azoknak a cigányembereknek, akikkel életem során kapcsolatom volt bármilyen ügyben, igen naiv, gyerekes elképzelése volt az őket körülvevő világról.Egyébként nagyon nyugodt vagyok és nincs elmezavarra utaló jel sem a viselkedésemben, köszönöm a menekülő űtvonalat, de nem hasznosítom, ha nem haragszol.
@Csaknézek...:

Emlékszel még a Bálint Toncsi férjére (Földes-Szabó László)? Aki élelmiszer-behozatallal kapcsolatos bonyodalmak miatt került célkeresztbe, majd pedig börtönbe?
Volt rendőrről beszélünk.
S valami görög és távolkeleti szállítmányokról, meg valami gyermekétkeztetés alapítványról.
Milliárdos buli volt.
Az áru viszont a láncok polcain landolt.
A forgalmazó cég átvészelte a balhét, vezetői - persze más cégnéven - azóta is kereskednek a láncokkal. Spar, CBA, Tesco és a többiek.

Persze, mindez csak fikció.
;-)
@Csaknézek...:
neked vannak érveid, ugye, akkor ide kell felhoznod és belemondani neki az ő orcájába hogy miért igen és miért nem

vagy senki vagy a szememben

brühüyyy

ez a demokrácia...tudtad?
@Sir Bates dö Hól:
kedves jó betesz ha hól ha nem és Dő...
szóval nem tuggyátok meggyőzni egymást és te kerültél hátrányos helyzetbe a vitában

és ez nem jó...neked drukkolok...néha

hozzatok ki valami közöset, hogy már pedig... de mind a ketten (én megmondtam a gábrisnak is) lalakítanotok kell sok mindenen

győzzél

brühüyyy
@Marcellusca:
kedves drága marcella

én sohasem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nyilatkoztatok ki, én felmutatok dolgokat még olyanokat is amik nem okoznak közörömöt

de beszélni kell róla

ÉS TE SEM AKARSZ BESZÉLNI RÓLA MÉG NEKEM SEM PLÁNE A GÁBRISNAK

OLGYUKM MEG A GORDIUS-T

VAGY HÜLYÉK MARADÜNK TE IS ÉN IS

brühüyyye
@parti_giano:
azért aztat megvárom

és ez?

www.youtube.com/watch?v=2eTlaE5y9hk

brühüyyy

neked is
Na tessék. :)

Ez akkor is érdekes, ha jól elvan a Facebookkal: itt a magyar, utcaszintű közösségi oldal.

Megérkezett az első lokális, egészen az utca, a környék szintjére építkező oldal, a Miutcánk.hu. A fejlesztők szerint a szolgáltatás célja felpezsdíteni a magyar online közösségek állóvizét, összehozni a szomszédokat és spórolni az embereknek.

hvg.hu/tudomany/20140806_unja_a_facebookot_itt_a_miutcank_hu
Lófütty, nem érdemes olvasni, mindenhol gábris folyik a blogon és a faszságai. Időpazarlás idejárni...
@évásanyó:
Ő kell ide, akár mazochista, akár provokátor, vagy csak egyszerűen elfogult. Aktivitásával sok okos, hasznos és szép gondolatot/véleményt generál. Ezért hiányolom Stefikét...
@DR. INKVIZITOR:
Ugye?! SSteffyke olyan szépen mocskos zsidózta gábrist... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na most baszottul elegem lett beloled!
Az a szarhazi, ingyenelo dzsobbikos, gyes es jarulek csalo, ep fizetest grundolo szajbabaszott kepviselodet kellene mevkerdezni, hogy honnan love kispofam? Csak nem loptad? De! Ezzel kiiartad magad az emberek sorabol!
@Marcellusca: ""...eszmecsere nélkül sohasem fogunk közös nevezőre jutni..." - Gábrissal?
Na, azt megnézem!
MUHAHA! "

Vagy erőszakkal megtérítjük. :)
Szeretik, megborzongatja őket. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A faszom kezd tele lenni az állandó és a tárgyhoz soha nem kapcsolódó zsidózásoddal. Félre értés ne essék, nem vagyok zsidó, de már a tököm tele van az összeesküvés elméletekkel, és a zsidók a világ meghódítására készülnek az egyik oldalon, de mindenkit kiirtanak a másik oldalon feltevésekkel.
Nem lehetne, hogy hanyagold ezeket a teóriádat, illetve keress olyan oldalakat, ahol vevők az ilyesmire. Elég nagy az Internet...
@nincs_itt: és ezt miért nem annak írod akit említesz? :) Az összes EP képviselőnek van publikus mail címe írj neki.:)
@The Ghost Wolf: Jééé a konteókkal nekem is tele a tököm, ezért is beszéltem inkább a szomorú tényekről.
@sjz: Szerintem még az sem mindig fontos, hogy közös nevezőre jussunk. A szólás és véleményszabadság nevében, mások emberi méltóságát tiszteletben tartva, bőven elég ha mindenki szabadon elmondhatja a véleményét, még akkor is ha ez esetleg valakinek nem tetszik.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "konteókkal nekem is tele a tököm" a legtöbb hülye tagadja, hogy hülye. így van ez.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Mindenkinek ajánlom, mielőtt ....figyelmesen olvassa el......akár a teljes törvényt"

Én is ajánlom, neked is.

A törvényt nem azok hajtják végre, akik megszavazzák, hanem a csicskásaik a hivatalokban. Nomármost, a föld tagosítása idején, a hatvanas évek elején a törévny a tagosítási kötelezettség mellett előírta, hogy annak, aki nem akar tszbe menni a földjével, a tagosítottt területek mellett, de ugyan olyan aranykorona értékben és minőségben kell a földet biztosítnai. Ehhez képest a falusi földkiadó bizottságok buzgómócsingjai az ilyen embereknek a legrosszabb minőségű, és a legtávolabbi földeket adták.

Persze a törvény arról nem rendelkezett, gondolom az általad idézett sem ( meg a mostaniak nagy része sem, vagy csak arról, hogy az állampolgár sértegetése esetén őt bele kell verni a földbe, a hivatal jogsértése ellen meg nincs jogorvoslat ) hogy , mi történjen akkor, ha valakit a törvény be nem tartása miatt sérelem ér. Ja, tudom, mehet az úristenhez. Csak azt meg nem látta még senki.
@látjátok feleim szümtükkel: Jogos kérdést feszegetsz, de ez a probléma nyilván minden fajta (jobbos, balos, libsi) kormány és törvényalkotás esetén fennáll, jegyzem meg sajnos. :(
@rodeo36: nekem vannak érveim Csaknézek helyett is... pl. a pedofilíával szemben is... ha megkérdi valaki "Miért is gond, ha felpróbálnak egy nyolcévest?", miután fejberúgod, elmondod neki a választ: Csak... s pozitív megerősítésként még egy párszor ágyékon taposod... ha nem érted, a te gondod, ha gyíkot akarsz méregetni, akkor ma keress valaki mást...
@parti_giano: De legalább én olyannak sem képzelem magam, aki kinyilatkoztatja egy blogon, hogy ki az ember és ki nem. :)
@évásanyó:

No látod/ ezért nem kell galagábrit negligálni, mert ha elé teszed, hogy a posztba írt kilakoltatásról mondja a vékeményét, nem minden féle arab témákról, akkor behúzza a farkát és rászarik. Az itthoni eseményekről mondott véleményért biztos nem fizetik.
@Sir Bates dö Hól: Akkor ezzel a holland párttal és vezetőjével igazán elbeszélgethetnél, te amúgy is sokkal közelebb vagy hozzá.

"A napokban a holland Vereniging MARTIJN nevű pedofiltársaság az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordult, mondván súlyosan korlátozza a társaság szólásszabadság jogát az a holland legfelsőbb bírósági határozat, amelyben betiltották a működésüket.

„Szervezetünk a felnőttek és a gyermekek közti szexuális kapcsolat jogi és társadalmi elfogadottságáért akar küzdeni és a sajtóban, valamint a politikában akar a témáról párbeszédet generálni. Ezért megillet minket is a szólásszabadság joga. A Legfelsőbb Bíróság döntése súlyosan diszkriminálja a pedofilokat.” – mondta Ad van den Berg az aberráltak korábbi elnöke, akit nem mellesleg 2011-ben már elítéltek gyerekpornográfia miatt, miután a rendőrség 7.500 videót és cirka 150.000 fényképet talált nála, amiből mintegy 12.000 fotót ő maga készített."

radicalpuzzle.blogspot.hu/2014/08/ennel-mar-tenyleg-nincs-lejjebb.html

Van egy olyan sejtésem, hogy pár évtized és ők is felvonulnak majd mint a melegek, büszkén és jogokat követelve. Na mibe fogadjunk? :(
@évásanyó: hu.m.wikipedia.org/wiki/Tal%C3%A1lkoztam_boldog_cig%C3%A1nyokkal_is

én meg olyanokkal, akik nem voltak gyerekesen naívak... meg számtalan félével is... így nem veszem magamnak a bátorságot, hogy az egyetlen, mindnyájukra jellemző közös jegy alapján generálisan azonos halmazba tegyem őket egy másik tulajdonsággal együtt...
@látjátok feleim szümtükkel: Más is nagyon sokszor kommentel olyat, ami nem szorosan kapcsolódik a poszt témájához és ez alól évásanyó sem kivétel. A pénzes mondatod eleve hülyeség, bár ezt is elég sokszor elmeséltem már.:)
ihletet kaptam, nyomok egy kis konteót:

lehet hogy a telefonoknak nem is felcsúton kelt lába?

Drogcseppekkel rabolt ki férfiakat egy magyar nő Grazban

hvg.hu/itthon/20140806_Drogcseppekkel_kabitott_el_es_rabolt_ki_f
@parti_giano:

Ez a csizma nem a gárbrissal van egy lábon? Pont úgy beszél mellé a lényegi kérdéseknél, mint gabcsikovó elvtárs.
Fabi jó lesz ha vigyáz a nadrgája hátsó részére. Annyira beleírta magát Gábriel szívébe, hogy még nyaralás közben is itt szédelgett ( azasszony se izgatta annyira, mint az, mi van itt írva-mondva ). Oszt még aszongya nem pénzért.
@látjátok feleim szümtükkel:
Mer', te konkrét válaszokat vártál?
Hehe!
@parti_giano:
Így kicsit macerás a dolog.
Az olcsóbb és veszélytelenebb, ha leveszi a cipőjét.
@Marcellusca: Azokat sokszor én sem kapok a kérdéseimre. :)
@DR. INKVIZITOR: ez a telefonomat egy cipőért változat? nem rossz, de ez sem veszélytelen, ha izzadós az a láb.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: pedig hányszor feltetted már neki! de még egy apró jelet sem küldött neked az égből. ugye?
@parti_giano: Hááát ő azért gyakrabban válaszol és jobbakat is. :)
@guma:

Neked van igazad:))

Ha TWÁ a nyüzsin ír, mindig így jegyzi. A fácséján leellenőrizhető.
@tristen2005: Sokat harcolt az agydaganat ellen, de sajnos nem bírta tovább. RIP.
@parti_giano:

"nana! majd megkapod a cuki képet, pl. mozart kutyuskával, egyből elalész. d: "

Igen mély lelki rokonságot vélek felfedezni:)))
Lopnak ezek éjjel-nappal, Pesten és vidéken.

A projekt kapcsán az önkormányzat a Biczi és Tuzson Ügyvédi Iroda által bonyolított közbeszerzési eljárás után két cégnek előre kifizetett több mint 51 millió forintot projektmenedzseri feladatok ellátására, illetve műszaki előkészítésre, ám a cégek – mivel végül a projekt nem nyert támogatást – nem teljesítettek. A fennmaradó 116 millió forintot pedig az önkormányzatnál főépítészként dolgozó Tamás Gábor cégének fizették, ami a Budapesti Építész Kamara Etikai-Fegyelmi Bizottsága szerint is jogsértő volt összeférhetetlenség okán. Az iskola évek óta nem épült meg, a kifizetett 168 millió forint pedig elúszott.

www.egyutt2014.hu/az_egyutt_2014-rol_hirek/168_millio_forint_uszott_el_biatorbagyon.html
@Orica Középföldi: mozart és a kutyák között? én a kaméleonokkal tudom elképzelni capote után szabadon.
@parti_giano:

Nem:))
Követve a mai hsz-eidet, mondhatni görényes hangulatban vagy, de én élvezem.
A poszt címe láttán tudtam, hogy ez ma Géb napja lesz.
Lottózni tudnék így:)
Gumát még meg kell dicsérnem ,- ha lesz időm - galamblelkét elöntötte az epe, és igen jól áll neki.
@Orica Középföldi: milyen az a görényes hangulat? mert a nap nagy részét átalusszák. aztán kaja kell nekik, utána játszanak.

"Lottózni tudnék így:)"

pedig, ha szelvényt vennél legalább, óriási távlatok nyílnának meg számodra.

funnyfilez.funnypart.com/pictures/FunnyPart-com-lottery_winners.jpg
Kicsi huszár ellovagolt.
Remélem jobb helyen lesz.
akkor most leülök, kitöltöm a sörömet, mehet a cicaharc a magyar nemzet és a heti válasz között. ismét egy olyan csata, ahol minden pofon jó helyre megy.

Átvilágítottuk Seszták Miklóst: ennyi igaz az offshore-vádakból

valasz.hu/uzlet/atvilagitottuk-sesztak-miklost-ennyi-igaz-az-offshore-vadakbol-102883
@tristen2005:

Ügyészséget remélem már megkínálták a hűtelen kezelés vizsgálatával.
@rodeo36:
Nem, az tényleg Tóta W. Szokott ilyen kis vitriolosokat írni szerdánként.
Nem ismersz rá?!
A facebookon is hivatkozik ezekre az epepékre.:)
@évásanyó:
"Azt tudom javasolni, hogy akinek annyi mondanivalója van, mint Angyalnak, az nyisson saját blogot."
Évásanyóm! Igazad van.
Az aránytévesztéssel vannak bajok.
Megvannak a túlméretezett szereplési vágyaknak a következményei.
Lásd. a tegnapelőtt délutáni jelenséget.
Kezdetben Sipi kioktató, fölényes és undorító komment folyama után három kommentelő privát beszélgetése zajlott élen Sipivel, és az emberek egyszerűen elmentek. Magam is.
Unalmas heteken, hónapokon át ugyanazt olvasni, hiszen az ellenérvek úgysem használnak.
Csak ezt szerettem volna mondani. Bocs, hogy beleszóltam.
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F08%2F06%2Fmost_kukoricafoldrol_kerultek_korhazba_napszamosok%2F

Azért az érdekes, hogy gyerekként sokat dolgoztam a tszben a szüleimmel, kukoricát is kapátunk minden évben legalább háromszor, sőt amikor nagy volt, fattyaztuk is. Soha senki nem került kórházba, pedig akkor még trágyázták is a földet, nem úgy mint most. Egér is volt legalább annyi, mint most.
@évásanyó:
Azért mert ezzel keresi a betevőt kiscsaládjának, és, mint az látszik is, kifizetődő.
Szerinted van olyan munkahely, ahol a nap 24 órájában csak blogolunk?
Ő egész egyszerűen egy jól fizetett ügynök, a jobbiké.
Pénz beszél, kutya ugat.
Becsület, tisztesség, öntudat, büszkeség-ezek hiánya, ki van fizetve.
És kész.
@látjátok feleim szümtükkel:

2014.08.06. 15:51:53 - Pontosítok: Egér/féreg is volt annyi, mint most.
Végül is a cigányok 90% a a fideSSre szavazott, most meg csodálkoznak hogy kibasszák őket mint macskát szarni mert kell a hely a stadionnak.
@látjátok feleim szümtükkel: a blogon csak egy egér van, igaz, az füvezik, nem kukoricázik. ide jutottunk, látod.
@Marcellusca: RIP Szerettem, nagyon sajnálom.
@parti_giano:

Ne B+, ez mind ilyen selejt, naponta viszik orvoshoz mert nem kap levegőt! Értelmes munkába bele se tud kezdeni, a gyereket is úgy rendeli postán.
@Mariann19: Drága Csillagom, nem szóltál bele rosszul, sőt, örülök, hogy ismételten egy véleményen vagyunk. Én is dél óta "hallgatok", mert nem vagyok kiváncsi se Palesztinára se Izraelre a miskolci cigánykérdés kapcsán sem.Ahányember, annyi vélemény, dehát demokraták lennénk, vagy mi a szösz.
Most tudtam meg, hogy Bajor Imre elhúnyt, és ez nagyon nagyon szomorúvá tett.
@látjátok feleim szümtükkel: Még vissza se kell olyan "messzire menni szümtük. Én Somogyba mentem anno férjhez,anyósomék gazdálkodtak, nekem is illett beállni a közösbe, krumlit töltöttünk, kukoricát kapáltunk, sose semmilyen bajom nem volt, pedig ráadásul fehér bőrű vagyok.
És akkor ne mondjam,hogy beindult a cionkommandó ezen a blogon,meg hogy szocionista és cionrasszista a blog!:))
No lám hová vezet az a hozzáállás, hogy a romák a rosszak, a gonosz baloldal meg nem csinált semmit. Hát, nem értem, hogy miért csodálkozunk a fejleményeken.
A filmes dolgot nem értem ,a másik dolog meg picit öngól volt.
Inkább a problémás családokat kéne kitelepíteni.
@Mariann19: ha tollas hátú nem barátunk saját blogot indítana, azt még ő se olvasná el. Tartok tőle ezért van itt. :)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ki dönti el ki a problémás? Milyen mérce es milyen jogon?! Ha nem romák lennének, akkor senki sem vetné fel, hogy csak a problemasakat...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hála istennek!Már úgy vártam ezt a kérdést!!!
Valszeg nem a tolószéke kötözködik,meg rabolja le a szomszédságot.
Most sajnos mennem kell.
Mire holnap visszajövök,meg lesz vagy 800 komment.:((
De sajnos vár a meló.:((
Viszlát mindenkibe!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ezekszerint a rokkantság kivetel? Mely jogszabály alapján? A gyerek okés vagy már őt is ki kell vágni a susnyásba? Csak a tolószékes maradhat az elveid szerint vagy az egész család?!
Latod, nem véletlen nem kezd kategorizálni az ember. Faszság ennek alapján kilakoltatni, hacsak ugyanezen elvek alapján nem mész vegig egész miskolcon.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: pedig még Morvai a legfőbb főügyésznek írt levelét nem is olvastad. :)
Engem soha nem érdekelnek a cigányság problémái. Híznak így is az én pénzemen. Ez jól látszik a videón is.
Pedig nem volt ez mindig így. De tettek róla.
Hát, sajnálom.
(dehogy)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na figyelj, mert harmadszor mondom el, eloszor, utoljara es soha tobbet! Ha nem vilagos(gyanitom nem lesz az) akkor egyeztess a Szaniszloval, valaszt sem varok, mert csak vigyorognal mint Horthy lova a rohadt tokre. Ecceru ajtatos dzsobbikos kis fogyatekos vagy, akinek ha ne zsidok, akkor ciganyok jutnak eszebe meg a fulemule dalrol is. Ertelmetlen zagyvasagokkal nemlehet mit kezdeni.
nem értem a problémát
A munkahelyeden nem jön ellenőrizni a főnők? Nem fenyeget kirúgással ha nem dolgozol???
@nincs_itt: Továbbra sem gondolom, hogy ebben most igazad lenne, pedig sok mindenben az szokott lenni. :)
@Amusing: gyanithatoan dzsobbikos es/vagy fideszes kijafaszagyerek lehecc. Szoval lennel kedves kifejteni, hol banatos picsaban tudna dolgozni, Miskolcon! egy cigany?
@nincs_itt:
egyik se vagyok... ruhellem a politikát

el kell jönni és keresni kell akkor máshol melót
apámék is eljöttek pedig nem cigányok
Hu baz+ ekkora a setetseg arrafele? Sejtettem, h van lejjebb.
@Amusing:

Könnyű ezt mondani, hogy el kell jönni. Oszt minek jönne el egy tanulatlan, sokgyerekes cigány, vajon ki és milyen munkát adna neki?
Nálunk a helyieknek se mindnek jut munka.
@nincs_itt: Majd felveszik őket mondjuk a müncheni BMW-hez. :)
@Amusing: de az 1 biten nem jutottal tul.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha beszeli a nyelvet es van relevans szakmaja miert ne? Tudod errefele pont telibexarjak, hogy svalbardi szoke, vagy bantu qrva barna. De ezt te nem fogod megerteni!
@tristen2005: nem csodálkoznék, ha ez állna a gyurcsányos nick mögött.
@nincs_itt: Mivel többször jártam korábban Germániában is, pontosan tudom mi a dörgés.
Néha úgy érzem nem is azzal beszélgetek, mint akivel korábban. Cavinton nem kell esetleg? :)
@látjátok feleim szümtükkel: Árnyaljuk tovább a szomorú képet.:)

Ha nem a legfejlettebb járások egyikében él, akkor lassan vége mindennek

A Sellyei, a Sásdi, a Jánoshalmai, a Cigándi, a Kunhegyesi és a Bácsalmási járások fejlettségi mutatója a leginkább kétségbeejtő abban a friss országos rangsorban, melyet a Gazdaság- és Vállalkozási intézet (GVI) publikált szerdán. A lista szerint a sor vége alig harmadára képes, mint az eleje; a budapesti kerületek, a Győri, a Budakeszi, a Vecsési vagy a Szentendrei járások.

Magyarország sok szempontból két részre szakadt: egy fejlett, az EU fejlettebb területeihez minden téren egyre inkább kötődő és ahhoz gazdaságilag és társadalmilag is felzárkózó térségre, mely a fővárost és környékét, valamint az ország északnyugati részét foglalja magába.

hvg.hu/gazdasag/20140806_Ha_nem_a_legfejlettebb_jarasok_egyikeben
@parti_giano: A tegnapi KDNP-s Rétvári Nálam kiverte a biztosítékot, a Szigetvárit pedig konkrétan lehülyézném. Amikor arról beszélt ez a KDNP-s ökör, hogy miért nincsenek belföldi támogatói az ellenzéknek és azok értelmiségi holdudvarának, akkor ahelyett hogy elmondta volna, hogy Lászlóné - annak idején mikor kiderült ,hogy a MOL és azt OTP is támogatta a Haza és Haladás Alapítványt - konkrétan megfenyegette a nemzeti vállalatokat, neki állt védekezni.
@CSENDES: megint összekeverte a dolgokat, hirtelen az jutott eszébe, legjobb támadás a védekezés. mondanám, kirohant, mint zrínyi szigetvárból...
@évásanyó:
Ebben a kérdésben azt gondolom, hogy a kommentelőknek tudniuk kell, hogy milyen blogon vannak jelen, és ügyelni kell a blog renoméjának a megőrzésére is.
Bajos Imrét kedveltem, nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon elment.
Hiányozni fog műfajának palettájáról.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
"Na, te már tudsz valamit:))"
Valamit, az nem sok.
Te mire gondoltál ezzel a kérdéseddel?
@parti_giano: Nem, egyszerűen az háborít fel, hogy míg itt naprakészek vagyunk politikából, addig a politikusaink konkrétan idióták, s semmit sem tudnak a politikai történésekről. Ez volt ugyanis az első kirohanása a kormánynak a civilek ellen. Ezt nem volna szabad elfelednie senkinek. Ez alapozta ugyanis meg a mostani rohamot.
@parti_giano:

Itt a nagy dilemma, most szűkítik, vagy bővítik a keretet? Mire készüljünk, vasaltassunk vagy nem?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Ha tollas hátú nem barátunk saját blogot nyitna, azt még ő sem olvasná el."
Olyan érzésem van, hogy Gábriel célzatosan orientál a véleményével naphosszat.
Mindenkinek lehet álláspontja ügyekben, de azt nem ragályként és kitartóan kell sulykolni.
Az már nem vélemény, hanem befolyásolási szándék.
A kettő nem ugyanaz.
@parti_giano: Egészségedre, ha alacsony a vérnyomásod.
Mindenesetre örökbecsű a Vincent-től: "Ha egy ifjú kereszténydemokrata megszólal, a Jóisten eltakarja az arcát." Vagy valami ilyesmi:-))
@CSENDES: kurva erőszakos a rétvári, egész pályás letámadás.
@CSENDES: azt meg mondanám neked, hogy a kormány első támadása a civilek ellen a civil törvény volt. ment ezerrel a tiltakozás, semmi eredménnyel. ugye enne révén jutott hatalomba csizmadia, szűnt meg az nca, lett nea, s szívatták meg a kis (főleg vidéki) szervezeteket.
@rodeo36:

"vagy senki vagy a szememben"

Ahogy gondolod.
Szerencsére nem a te szemedtől leszek - vagy nem leszek - valaki.

Nem kérlek meg, hogy gondold át, amit írtál.
@Mariann19:

"Mindenkinek lehet álláspontja ügyekben, de azt nem ragályként és kitartóan kell sulykolni.
Az már nem vélemény, hanem befolyásolási szándék.
A kettő nem ugyanaz."

Ennyi.
Pontosan fogalmaztál, mint mindig. :o)
Közben a cocik sem unatkoznak. :)

Ezt az árat kéri Falusért cserébe az MSZP

A következő elvárásaik vannak a szocialistáknak a másik két párttal szemben:

1. a Belvárosban az Együtt-PM léptesse vissza a polgármesterjelöltjét, Juhász Pétert. Erről egyébként a helyi szocialisták külön levelet írtak az MSZP új elnökének, Tóbiás Józsefnek. Szerintük a korábban nyilvánosan füvező Juhász képtelen lenne megszólítani a kerület idősebb szavazóit.

2. A XVII. kerületben a DK léptesse vissza Gy. Németh Erzsébetet. Ő 2002-ben az MSZP főpolgármester-jelöltje volt, de párton belüli viták miatt kilépett az MSZP-ből és átigazolt Gyurcsány pártjába. Állítólag a párttanácson az is elhangzott, ha ő marad a polgármesterjelölt, akkor a helyi szocialisták nem fognak mellette kampányolni.

3. Kőbányán a DK léptesse vissza Élő Norbertet. Ő korábban szintén MSZP-s volt, és szintén belső viták miatt lépett át a DK-ba. A szocialisták érvelése szerint a helyi MSZP vezetője, Somlyódy Csaba már évek óta építgeti a kampányát.

4. Az Együtt támogassa Újbudán Molnár Gyula polgármesteri kampányát, tegyék fel a nevüket a plakátokra, és az egyéni kerületekben ne indítsanak jelölteket az MSZP-sekkel szemben.

5. A XIII. kerületben a DK és az Együtt ne akarjon 3-3 egyéni képviselőt indítani, érjék be 2-2-vel.

Forrásaink szerint ennél több követelés is elhangzott a párttanácson, de a vitából kiderül, hogy azokban kész engedni az MSZP. Szocialista forrásaink nem tudták megmondani, mit tesz a budapesti MSZP, ha a két másik párt nem teljesíti a követeléseket, de azt mondták, reménykednek benne, hogy az Együtt és a DK végül több pontban engedni fog. Gréczy Zsolt, a DK szóvivője a hvg.hu-nak azt mondta, pártja véglegesnek tekinti a hétfői megállapodást, azon nem kívánnak változtatni.

hvg.hu/itthon/20140806_budapesti_MSZP_kovetelesei
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ugy latom nem sok minden ragadt itt rad. Kosz Mr Alchejmerrel jol mexoktuk egymast!
@parti_giano: ja, ja! Mar a Muschi schem a regi, egyre inkabb sushi! Aze gondolj bele, ha farkadon hornyolnak a gyuruknek, h rendesen illeszkedjen...
@nincs_itt: Dehogynem, állandóan érzem, hogy javulok itt. Főleg, hogy az elhangzott vélemények, engem is állandóan befolyásolási szándékkal elérnek.
@nincs_itt: mondjuk szar ügy, ha feledékenységből a négykarikásokhoz botorkálnál be egyik reggel dolgozni.
@nincs_itt: szerinted taga mi a fenét esztergál állandóan magán?
@Csaknézek...:
Én is szerettem volna a Rétvári kontra Szigetvári beszélgetéshez szólni, most megteszem.
Azt figyeltem, hogy amikor Rétvári pl. a parlamentben válaszol a kérdésekre, magabiztosan, néha arrogánsan felel, mert nincs ellenfele, ugyan ez van a rádióban is.
Az idézett párbeszédben azért Szigetváriban emberére talált, mert Szigetvári több alkalommal lemosta gazdasági kérdésekben, számszerű tényekkel operált, Rétvári erre nem volt felkészülve.
Az viszont igaz, hogy Szigetvári sem csapta le a magas labdákat mindíg.
A Haza és Haladás támogatásáról szóló vitában miért nem utalt a CÖF-re, vagy a kormány USA-ban létesített alapítványára, amelyet mi tartunk fenn, és
a kormány amerikai dicsőítésére
szolgál?
Az sem
@tristen2005: a döglődő nyugat hallatán nekem az a kép villan be, ahogy nincs_itt egy átmulatott éjcaka után próbál magához térni.
@taga20: na persze, te pengeagy. ezt a választ még elfogadom - mondaná rózsa gyuri.
@nincs_itt: Amúgy meg ugye. :)

"Nagyon fontos, hogy belássuk, jók vagyunk" – Pál Ferenc-interjú

hvg.hu/plazs/20140805_pal_ferenc_interju
büdös rohat dakota komcsik

egy lepattant középkori feudális álamot hoztak össze sok sok birkával..
200 órás egyetemi képzés után, megjelennek a Phd-s juhászok. Dr Birka Ödön:)
@parti_giano: nincs szerencsém, me ha egrijani lettél volna, ako legalább egy hangszóróval távoznék:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mi van angyal, ma is kaptad az ívet?
neked ez jó?
te vagy itt az elrettentő példa, a gyerekeket veled ijesztgetik otthon:))
@taga20: Nem érzékeltem semmi ívet. Gyerek amúgy most vidéken van és nagyon hiányzom neki, kb. mint mondjuk neked is. :)
@parti_giano: backi akkor en lennek a Gyuruk Ura! Vagy gyuru kura? Ja taga is forgacsolgat magaban rendesen! Igaz kolkega ur@taga20: ?
@parti_giano:

Ez olyan mint amikor a Tökös Bika átugorja a kerítést és a szögesdrót leszakítja a nemesebb részét, nyöszörögve megszólal, nyugodtan nevezzetek csak Bikának.
@nincs_itt: azé münchen és ingolstadt között van pár kilométer:))
@parti_giano: meg asztan autogyar az is. Asszem...gondolj bele osszedobnek Si8-ast, na holnap feldobom a partaktivan!
@taga20: hat meg Dingolfing es Ingolstadt kozott, most egy hetig az enyem az uj M5-os, nem ugy! V10 3,5 liter, Xdrive, 8 stufig automata valto.
@nincs_itt:

Mit csinálsz egy egész autópályával?
@taga20: csak a tortenelmi huseg kedveert, Munchenben kesobb lett 1973 utan, gyar az elso az Dingolfing.
@tristen2005: na nem hilyaba jarok en ide! Kocsogom szeken a kerdest!A jovo heten Z4 2,8. Na ez a zauto palya hova vezet?
@nincs_itt: holnap feldobom a partaktivan!

Kommunista szombat is szokott lenni? :)
@taga20: jaja Rodi után szabadon én is kezdek rászokni a whisky-re. :)
@nincs_itt: Neked azt kellett volna írni, hogyha mást nem is, de ezt érdemes magamra vennem. :)
@Blogger Géza: na vege az epitkezesnek, mesz a kovetkezo egyetemet felhuzni?
@taga20: Szióka:gabócánk célprémiumot helyeztek
kilátásba.Nu attúl ilyen aktív:))))
@nincs_itt: azt mondtuk már neki, hogy a futball akadémia nem egyetem? vagy ne keserítsük el, hogy a belépőjegy árusítási okj-s képzés még nem pénzügyi szak?
@nincs_itt: Inkább nektek kéne egy kisegítő iskola... De ennyire nem vagyok rendes. :)
@parti_giano:

Mit foglalkoztok azzal, mit böfögnek. Állítólag az ördögöt tömjén füsttel kell elűzni, gondolom van olyan szer, ami elűzné őket is.
Jóestvét a népeknek, látom tollas barátunk tematizálja az estét má megen.
Jaj meg gejza is itten van.
Ki nem szarja le.
Ideje lenne végre magyarul megnevezni a cigányokat.

Így hívják őket mióta ideette a fene a fajtájukat.
De ha nem jó nekik itt, mehetnek haza, ahonnan jöttek.
A zsidó haverjaik is.

Mi magyarok elleszünk itt, mint nélkülük is elvoltunk
@Éhes_ló: ahogy látom, neked csak anyád p.csája hiányozna...
Nem látom hogy a kiút keresése menne kelet moon. Szigorkodás megy a jobbiknak vsakhogy normmális életfeltételek kialakitása nélkü nem lessz béke azon a részen és ez vonatkozik cigányra magyarra egyaránt!
Az éhes ló is makkal álmodik?
Te seggfej ha mindenki elmegy aki nem magyar , még egy szaros éhes ló se marad!
@parti_giano: meg nem, talan azert hiszi minden kemenyfedelu kiadvanyrol, h diploma! Most a kisegito sulit reklamozza, gondolom azt ismeri.
@Éhes_ló: te loszerszam, akkor kit utalna a ruhos fajtad? Ki lenne a hibas a sok turbomagyar teljes tehetetlensegeert? Az a magyar akire a fogatlan tarsolyos, bunko fajtad az mondja?
.
Heltai Jenő: Vallomás

Mi ketten egymást meg nem értjük,
Nagyon sajnálom, asszonyom,
De ha nem kellek szeretőnek
Egyébre nem vállalkozom.
Például arra, mit gyakorta
Szónoki hévvel mond kegyed,
Hogy meggyötört szegény szivének
Legjobb barátja én legyek.

Legjobb barát! szavamra mondom,
Megtisztelő egy hivatal,
De nem vagyok hozzá elég vén,
S ön aggasztóan fiatal.

Ön csupa élet, csupa illat,
Lángol vakít, hevít, ragyog,
Hát hogyne szomjaznám a csókját
Én, aki angyal nem vagyok?

Olyan kevés amit kivánok...
Ha osztozkodni restel is,
Legyen a tisztelt lelke másé
Nekem elég a teste is.

Legyen lelkének egy barátja,
Kivel csevegni élvezet,
De ez az őrült,
ez a mamlasz,
Ez a barát nem én leszek.

Legyen övé minden poézis.
És az enyém: csak ami tény,
Ő oldja meg a problémákat,
A ruháját viszont csak én.

Hogy ez a hang szokatlan önnek,
Kétségbe, kérem, nem vonom,
De annak, hogy megértsük egymást
Csak egy a módja asszonyom:

Adjon az Úr, ki egy tenyérbül
Rosszat is, jót is osztogat,
Rosszabb erkölcsöket kegyednek,
Vagy nekem adjon jobbakat!
.
Elmúlt tíz óra, vége a délutáni műszaknak?
@nincs_itt: összetévesztesz azzal mesüge, amit a seggedben hordasz.

A magyar hazámban a rühös max. cigány vagy a cigányok által megfertőzött szerencsétlen szokott lenni és nem írtam hibáról, csak arról, hogy ha nem tetszik a magyarok országa lehet elhúzni innen a vérbe.

Felénk betegagyú turbózsidók látnak csak turbómagyarokat és csak a buta zsidó agyadban fogatlanok és tarsolyosak a magyarok, akik a pogrom elől menekülő dédapádnak és dédanyádnak menedéket adtak az üldözöttségükben.

Ez persze hiba volt, már 19-re látszott, de túlélünk benneteket is, mint a tatárt, törököt, németet és oroszt is túléltünk.
@dr. jenőke (jenőke): most vegre nem felejtem el megkoszonni!
@látjátok feleim szümtükkel: gézának válasz a tegnapira...!

jó a magas árfolyam..

remélem géza tisztában van avval is, hogy a 315 euro,

az törlesztőnél, 320 körül adja bank...
mert ott vagy kénytelen megvenni...
@Éhes_ló: az ilyen embernek mint te, nincs hazája!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): tévedsz, az nektek nincs mesüge, mert amit annak gondoltok is lopott holmi, ahonnan kiszülnek benneteket az arab testvéreitek.

De emerich kertesz szerint sorsotok sincs, amit le hiszek neki,, hiszen ő már csak tudja.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): hazája, azért van, megegyezik a miénkkel, csak máshogy szeretnénk azt látni/berendezni... ő is magyar, csak lápi...
@Éhes_ló: hijnye, az ilyen kemény nagymagyarok családfáján mindig van valami gikszer.
@parti_giano: te már csak tudod mesüge, nálatok a származás létkérdés a hitközségben!
@parti_giano: rákerestem a guglin a gikszerre... azt mondja: lakatos winettou a dob utcából...
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Csak nehogy a lóról is kiderüljön, hogy szamár vót az őse.:D
@Sir Bates dö Hól: jó, kiegyezzek, tényleg van hazája...
" ő is magyar, csak lápi..."
viszont érző emberként nem tud viselkedni...
@nincs_itt:
Én meg úgy érzem, nem illik reagálni, viszont örülök, ha tetszett.
@látjátok feleim szümtükkel: szerintem ő nagyon szeretett volna bekerülni a fideszbe,
azért is választott dakota nevet..
de ott sem ugrotta meg a szintet,

és láss csodát volt egy párt, aki tárt karokkal várta..
igazi karrier!
lehet szerepel az érpataki videóban is... -)
@Éhes_ló: félnótás vagyok? vállalom, de a családfámat csak a 18. század közepéig sikerült visszavezetnem. ki az ősöd? ondra tippelnék.
@parti_giano: nem érted a szót mesüge. Nem nótáról írtam. Kérdezd a rebéteket, ő még a benszülöttektől tanulta a magyart, segíthet neked, ha szépen kéred.
@Éhes_ló: a Chabad Szegedi nem rokon veletlenul? Esetleg ott ov alatt, az a kis bor hiany, nyugtass meg, h termeszetes kopas, mint a tobbi nagyhangu uber magyarnal!
@nincs_itt: összetévesztesz apáddal a bőrhiányt illetően.
Azt mondtam már, hogy a gyereked gatyájában turkálj a mohéllel együtt?
@Éhes_ló: nem meg, nem mondtad, de ha nalatok ez a szokas, azert ugye nem baj, ha en nem teszem? Ez a Szegedi dolog nagyon megbantott, latom. Nyugodj meg, gib an rua, ahogy az oseim szoktak mondani.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

"viszont érző emberként nem tud viselkedni..."

Dehogynem.
Gyűlöléssel elégíti ki érzelmi igényeit.
Ez az egész másról sem szól, mint hogy a cigányságnak lapát Miskolcon. Azok meg folyamatosan rínak, mint a fürdōskurva. Pedig a mi pénzünkön kapnak ismét egy lakàst a mostani leleakott helyett. Persze megy a hiszti, mert a jóakaró cigány szervezetek ismét csámcsoghatnqk valamin. A királyi tévén láthatóak voltak mūködés közben. Kell nekik is a zsé na. Ezek màr az anyjukat is eladták 15 perc hírnévért.
ambörök ambörök mea culpa mea maxima culpa...ha bárki sértve érezte magát vagy még úgy érzi, hogy belegyalogoltam a lelki életébe és illetlenűl meg ...szóval úgy ahogy...akkor értékeljétek újra és aggyatok neki radírt és vitatkozzunk tovább...egészségesen

egy ilyen szümpozionon nem illik csak úgy ajtóstúl...meg kilinccsel a kézben rohangálni

szóval pusszantlak benneteket és csók puszi

és 4 kg

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
"Én meg úgy érzem, nem illik reagálni, viszont örülök, ha tetszett"
Ne reagálj, csak hozzad a szépségeidet,mert ez gyógyir a gézák,lovak, gábrisok hülyeségeire
Köszönöm!
@rodeo36: "ha bárki sértve érezte magát" akkor?? .... te csak varázsold ide a hangokat /zene/ és vitatkozz.
@rodeo36: ez most mi? elszíttál egy jointot, aztán elkapott worldpeace? vagy culpán vágtad magad?
@parti_giano:
a zutóbbi

brühüyyy

azóta is jegelem a culpámat
Azért tegnap, amikor gézuka összekacsint gábrissal... abban minden benne volt, több kérdés nincs is. :O
Amúgy nem értelek benneteket, miért jó nektek, hogy ezek a seggnyalók szétb..szanak mindent?
@Blogger Géza:

"_ Izgalmas lesz a hét maradék része is. :)_"

már akinek, ugyanis bejött a papírforma. A gazdád, a Főnök, rájött, hogy a tusványosi haverkodós, kocsmabeszéd kiszólása nem a várt sikert hozta. Nem a történelem könyvekbe írta be magát vele, hanem azokból ki. Már ami az Oxfordi dicsőségtáblát illeti, mivel onnan gyorsan kiradirozták.

Ez még mindig nem volt elég. Mit csinál az Isten félresikerült állatja?
Hát ezt:
index.hu/belfold/2014/08/06/eltunt_az_illiberalis_szo_a_kormany_angol_forditasabol/

No, most eridj büszkélkedni és magyarázni, hogy igenis, a FŐnök annyira, de annyira européer és magyar, hogy a tusványosi szarcsomók még le se száradtak a farmerja aljáról, már visszaöltözött TSZ elnöknek, és ország-világ előtt bebizonyítja, ő bizony egy hazug ember, ezen már nem lehet változtatni.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): mar napok ota nincs is kedvem hozzaszolni semmihez… pedig a jiddis_lobol szivesen csinaltam volna kolbaszt
@dr. jenőke (jenőke):

Úgy van! Mindenből a legjobbat!Vagy ahogy vesszük. Erkölcs? Hmm. Ez esetben határeset:DD
@jaegtoer:
Áá... csak a szokásos orbáni sunnyogás, hazudozás, hamisítás jö, mint ahogy szokták. Orbitális nagy arc, de a külföld felé már kamu fordítás, a kínos részek kihagyása, szelektív emlékezet. Annyi gerinc sincs, hogy a tetűje a mondókáját felvállalja, evvan...
@vitéž munkášőr:
Szintén... minek?
Gábris elég aktív helyettünk is, ugranak jópáran a faszságaira, gézával meg igaz cimbiknek is tűnnek - a két zombi...
@jaegtoer: @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): raadasul kisse mintha megkesett volna vele a seggfej - nem a szaros youtube csatornajarol fog tajekozodni a nagyvilag
@rodeo36:
Na papa, mehetsz pacsizni... :)
Lehet, hogy komolyan szereti Puccinit!
jo arc ez a Tereskova, ahogy megvezeti a hirtv-t
www.youtube.com/watch?v=IV7NdRyQdq8#t=227
@vitéž munkášőr:
Nem is az van mögötte.
Tervszerű felszámolása és meghamisítása zajlik évek óta a régi kínos narancsbolsi elszólásoknak.
Nehezen találsz meg ma sok régi szájtátós meg orbán blődséget, mert szisztematikusan kipöckölték a google alól...
@vitéž munkášőr:

Három hónap múlva, mint abszolút hiteles forrásra fognak rá hivatkozni.
@Sir Bates dö Hól: ahogy olvasom magadból próbáltál kiindulni, eltévedtél beteg elméd labirintusaiban és téves következtetésre jutottál.

A kedvencidet a társadalom békés többsége megveti, undordik tőlük.
Ráadásul cigányként nevezi meg őket és nem a PC újbeszél nyelveteken szól és nem a PC dogmáitok szerint gondolkodik róluk.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
nem olvastad a beírásomat ott? számomra ezek nem léteznek...

brühüyyy
@jaegtoer: :D Istenem te idióta. Szerinted ezeket a fordításokat Orbán Viktor csinálja? Egy magyar szöveget ezernyi módon lehet átültetni egy másik nyelvbe, a tartalom megmaradása a lényeg, az meg megmaradt.
@jaegtoer: Egyébként nyilván a fordító felütötte a szótárt, nem volt benne az illiberális szó (nekem is aláhúzta most a korrektor) , ezért e szó használta nélkül oldotta meg a dolgot. Nyilván ez az évszázad összeesküvése! :D
És mondá azúr! Ne azt nézzétek amit mondok, hanem amit csinyálok. Ámen.
@Blogger Géza: "Egyébként nyilván a fordító felütötte a szótárt" nem sok elképzelésed van a profi fordításról, ugye? ez is csak mutatja a többi ismereted elégtelenségét.
@Éhes_ló: azért egy röltex neked sem ártana, tán egyszer kijutnál a szabadba is, bikafejű...
@parti_giano:

Ne domesztikáld, mert rád szokik:)
"Na, ha valamit akkor ezt a módit egészen biztosan nem így gondolták az aláírók sem."
egészen biztos vagy ebben..?
Egy igazán szép megemlékezés Bajorról, Váncsa tollából.

nol.hu/kultura/bajor-imre-halalara-1478613
zt látta valaki ma reggel: index.hu/kulfold/2014/08/06/ilyet_meg_az_rtl_se_kap_a_nyakaba/
Az oroszoknál is kezdődik valami a Putyin és a Medvegyev között.
Kezdek kíváncsi lenni, mi lesz a vége?
@Blogger Géza: kamuzol ismét, ennek nyoma látszana a kommentjeiden. a műveltség legkisebb szikráját sem sikerült eddig kicsiholnod magadból.
@Blogger Géza: geza, geza a magyaron es a tragaron kivul nem ismersz mas nyelvet.
De hát ti libsik tudjátok mi a megoldás: kitesztek magatokra egy táblát, hogy cigányok vagytok. Probléma megoldva.
Egyébként a budapesti romkocsma negyedből Demszkyék kitelepítették a cigányokat városrehabilitáció címen. Amiatt nem sír a szátok. Sőt örültök is neki, hogy nem kell az utcán szotyizó cigánybandákat kerülgetni, mikor mentek bebaszni a Szimplába, vagy a Dobozba.
@Mariann19: Sipi fölényes kommentjeire.
Viszont amikor nem "hülye" akkor egész jól el lehet beszélgetni vele.:))
@Sir Bates dö Hól: Te az a jajj,szegínromákok stílusú ember vagy.
Én meg azt mondom,hogy ez azért nem egészen így van.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Lehet, hogy neked megfelel a dumája, nekem nem.
Ugyanis nem tud olyat mondani, amit mi itthon a saját kútfejünkből ne tudnánk.
Földhözragadt gondolkodású bunkónak tartom és passz.
@Blogger Géza:

Te annyira, de annyira hülye vagy, hogy ezt az emlegetett fordítóiroda úgy ültetné át angolra, hogy oxfordban végeztél summa cum laude. No ehhez nem lenne köze orbánnak. de a saját agyfosásának fordíttatásához igen.

Azt írod:
"_Istenem te idióta._"

Döntsd el bazmeg, mit akarsz kifejezni, mert Istent leidiótázni a keresztény kultúrkörben nem menő. Meg különben is. Igaz, mondtam is, és írtam is már, hogy hülye vagy. Ezek szerint nem szimplán.

Aztán:

"__Egyébként nyilván a fordító felütötte a szótárt, nem volt benne az illiberális szó (nekem is aláhúzta most a korrektor) , ezért e szó használta nélkül oldotta meg a dolgot. Nyilván ez az évszázad összeesküvése! _"

Szegény te. Én például akkor is ki szoktam javítani, egészíteni a leírt szöveget, ha a word helyesírás funkció nem jelez, esetleg ki van kapcsolva. Sőt olyan is előfordul, amelyet hiába ajánl javításra, annak ellenére sem javítom.

Amennyiben az 'illiberális' szó használata nélkül oldotta meg a 'fordítást', akkor bizony ez ordító hiba, s ez esetben akkor nem fordító, hanem ferdítő, mert az egészben ez volt a lényeg.
Na, most már állhatsz is oda, az Istened mellé. Idióta.

[Mindegy. Úgysem érted te ezeket: fordít-fordító-ordító- fordítás-ferdít-ferdítő-ferdítés-fertő-fartő-tehénlepény agyaddal]
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: na mi van?... ráhibáztam a te alapvető szükségletedre is?... (te az a tipikus "balos voltam, demokrata és jó ember vagyok, de a cigány azért csak cigány, meg azért legyen rend, mert nekem úgy sem lehet bajom, hisz én rendes vagyok" csikenbrén tipus lehetsz)...
@jaegtoer: :)))

véletlenül a másik poszthoz raktam be a válaszom, mert én is elképedtem ezen az oltárian idióta szövegen amit megengedett magának itt @Blogger Géza:...

csak a szokásos szemétséggel élnek szerintem, "kifelejtve" a lényeget...
a következményeket pedig nem akarja viselni, tehát:

guma 2014.08.07. 17:02:34
a poszthoz:
(lehet, hogy itt is egy fantasztikus "nyelvész" vitte az erdőbe ov-t?)

Illiberális demokrácia: a CNN-en kritizálta Orbánt a kifejezés megalkotója
@guma: Nyilvánvaló, hogy liberális média kritizálja Orbánt, eddig is azt tette, eztán is azt fogja. Ha nem ezt tennék, akkor Orbán valamit rosszul csinált...
@Blogger Géza:
te egyre hülyébb vagy! ennyire korpásodsz...
@Mariann19: Te idióta, én nem istent idiótáztam le, hanem téged. Ha még a magyar sem megy, akkor mit szólsz bele egy fordításba? :D

Egyébként már most úgy néz ki, hogy a magyar illiberális és az angol illiberal szó jelentése nem lesz teljes fedésben (mint ahogy a magyar metró és az angol metro sem, de még magyar drog és az angol drug sem), szóval lehet, hogy a fordító volt a legokosabb.
@Blogger Géza:

továbbiakban reklamálj a fogalom alkotójánál, linkeltem nevét és észrevételét arról, hogy bizony most rosszul csinál valamit gazdid...
nála mosd a szennyest ilyen ergya dilis szöveggel...
Na, ez a legjobb, kinevezel egy amerikai (liberális) újságírót a magyar illiberális szó megalkotójának. Ami nyilvánvaló baromság, max ő hozta az angolban divatba. Ez egy régi, latin eredetű szó, nem most találta ki egy újságíró.

Itt pl. 19. századi német munkákban is felbukkan ez a szó. (Illiberal formában)

www.retrobibliothek.de/retrobib/suchtreffer.html?suchtext=Illiberal
@Blogger Géza: hahahaha

szánalmasabb vagy mint gondoltam... érted amit linkeltél és amit a gazdi mondott?

fuss neki még egyszer, talán itt(, de dolgozhatnál kicsit mert a hülyeség terjesztés nem munka!)

hu-hu.facebook.com/nolhu/posts/10152570404691007
@guma: Értem, tehát az általam belinkelt 19. századi példák ellenére is inkább egy újságírónak hiszel :D remek... Mikor talált fel ezen a bolygón bármit is egy újságíró??? Röhej...

Tudod, te olyan vagy, mint a felszarvazott férj, aki rosszkor ér haza, de még mielőtt megszólalhatna, az asszony gyorsan rákiált: Béla, döntsd el, nekem hiszel, vagy a szemednek! És persze te az papucs vagy, aki inkább az asszonynak. :)
@Blogger Géza: műveletlen mellett még béna is vagy. legalább azt nézd meg, kinek küldöd a válaszod. és igaza van jégnek, úgy az istenedet idiótáztad, ugyanis kimaradt egy vessző. lehet bármilyen jó egy automata korrektor, ha egy primitív bunkó használja.
@parti_giano: Hát, ha egy vessző hiánya miatt nem érted, mi van leírva, az ismét csak magyartudásod súlyos hiányosságára utal. :)
@parti_giano:

"__@Blogger Géza: kamuzol ismét, ennek nyoma látszana a kommentjeiden. a műveltség legkisebb szikráját sem sikerült eddig kicsiholnod magadból.__"

Dehogynem. Az más kérdés, hogy az a szikra mindjárt szénné is égette.
@Blogger Géza: a logikád is selejtes, bár ennek folyamatosan tanúbizonyságát adod. ha kihagysz egy vesszőt, s ettől más értelmet nyer a monadtod, mint amit szerettél volna, akkor az a te magyartudásod hiányát mutatja.
@guma:

Ennek hiába írsz, ennek hiába érvelsz, ennek hiába hivatkozol, ennek hiába idézel.
Ez azt képes megérteni, lefordítani, összegezni, elemezni, értékelni ha elküldik a picsába, vagy azt írják neki, hogy lófasz a zsebébe. Becsületére legyen mondva, egyszer sem kérdezte meg miért oda, miért nem a seggébe. Feltehetően sejti a választ.
@jaegtoer: az nem az ő szikrája volt, hanem a mienk. ez olyan hülye, hogy még spontán öngyulladásra sem képes.
@parti_giano: Nem, jelen esetben a vesszőnek semmi ilyen szerepe nem volt - csak te nem értesz magyarul. :)
@Blogger Géza: erőltesd csak, egyre jobban beleégsz a műveletlenségedbe. ezek szerint a problémát sem érted, nemhogy elővennéd a helyesírási szótárt. tudod, szótár. az vastag, zöld gerincű, ha így könnyebb neked.
@Blogger Géza:
Géza!
Nem tévesztetted el a házszámot?
Én nem vagyok most itt a blogon, nem is írtam semmit, nem értem, miről beszélsz.
Leírnád, mikor írtam volna pontosan, amiért lerohantál?
@Mariann19: "Én nem vagyok most itt a blogon" ne már, akkor most ezt ki írta? te nem szoktál dublőrökkel dolgoztatni, mint a blogger gyerek. d:
@Mariann19: Bocsi, ezzel a magyarul nem tudó partizán gyerekkel vitázom, csak mellényomtam egyet. Te legalább tudsz magyarul. Ő viszont istennek képzeli magát. :)
@Blogger Géza:
Szoktunk keményen vitatkozni, odamondogatni, de ez az "idióta" titulus meglepett.
Ilyet még nem mondtál nekem.
Voltam hülye, együgyű, de ez kemény volt.
Vissza kapod!
@parti_giano:
Tényleg nem írtam semmit!
Dublőröket sem küldtem magam helyett.
Oké, most már te is kiérdemelted, ha még mindig nem jöttél rá, hogy nem neked szólt. :D
@parti_giano:

Milyen érzés istennek lenni? :)))))
@Orica Középföldi: kezdem azt hinni, hogy orbánék onnét vették az ötletet a közmunkások kompetenciafejlesztésére, hogy felmérték a fidesz taokat/rajongókat, s elszörnyedtek.
@parti_giano:

Kitaláltam:)

Szerintem rosszabb a helyzet. Megy a harc a szervilizmus fődíjáért, és ez kényszeres teljesítésre ösztönöz.
@Orica Középföldi: az tuti, géza nagyon kényszeres. de a teljesítményével komoly gondok vannak. egyre gyengébb a fidesz holdudvara is.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): 2000 éves tudás, a lomtárba?
Ciceró a politikusokról!
„Ha azt állítják, hogy az állam ügyeivel való foglalkozásra rendszerint azok adják magukat, akik semmiféle tisztességes tevékenységre nem alkalmasak, hogy még a velük való versengés is szégyenteljes dolog, a velük való küzdelem pedig szánalmas és veszélyes. Ennél fogva nem az a bölcs ember feladata, hogy kezébe vegye a gyeplőt…és az sem illik a szabad emberhez, hogy szennyes és embertelen emberekkel vívott harcban akár szidalom áradatnak, akár a bölcs számára elviselhetetlen jogtalanságoknak tegye ki magát. Mintha nem éppen a jó szándékúakat, a bátrakat és a nemes lelkűeket illetné meg az, hogy a közügyekben részt vegyen? S mivé lesz, Az elvetemülteknek kelljen engedelmeskedniük, és eltűrniük, hogy az államot ezek az emberek marcangolják szét, miközben ők, még ha, akarnának, se tudnának segíteni”

Tacitustól tudom, hogy azért lesz valakiből politikus, mert lopni akar. Jancsó Miklós
"A hazafiasság a gazemberek utolsó menedéke" Samuel Johnson
Cicero ezt írta:
"A sidók egy sötét és visszataszító erő részei. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen, hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe."
Ha a "Vezetéknév" keresztnév, az rávezet, ő csak (legtöbbször) dizsót jelez!
süti beállítások módosítása