Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/29/napelemgyar-csorna-fizetes-dolgozok-leallas "2021 nyarán, amikor felp... (2024.03.29. 14:20) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.07. 08:06 Fabius

Gaudi, az árnyékra vetődő ember

Címkék: jobbik gaudi nagy tamás vazul néni

Rosszul viseli Gaudi-Nagy Tamás hiúsága, hogy a Jobbik vezetése elhajtotta a moslékosdézsa mellől. A zászlóröptető nem kapott kényelmes meleg helyet se az országos, se az európai listán, pluszbónusz tegnap nyilvánosan is elhatárolódtak tőle. Hiába no, ilyen az, mikor valaki nem fér már a vizslakölyköktől Vona Gábor ölébe, és mérgében Vazul nénikkel Bajnai árnyékára vetődve csinál magából korszakos hülyét:

 

Könnyen beláthatjuk, hogy a radikálisok Vazul nénije és az "eredeti" között túl nagy különbség nincsen.

 

 

Hacsak az nem, hogy az egyik azért vicc, a másik meg hóttkomolyan visszasírja Rákosit és bedarálós rendszerét. 

Azt talán nem sokan hitték, hogy a rengeteg székvesztes kieső közül Gaudi lesz az, aki leginkább képtelen elviselni a mellőzöttséget. Én már azon is röhögtem, mikor Morvai utolsó "műsorában" telesírta az étert, hogybazmeg hiába lobbizott a baráti Azerbajdzsán prominense Vonánál, hiába volt számtalan más iromány, hiába volt cél a legerősebb csapat háborúba küldése az Unió ellen, ő kifelejtődött ebből, mint Rogán tetőkert a vagyonbevallásból. Legszebb az egészben mikor Morvai a tizedik perc tájékán aszongya, úgy látom Tomikám, te ezen az egészen az egészen méltóságteljesen felülemelkedtél, Tomikám meg kicsit később bemutatja, a méltóságteljes felülemelkedés a gyakorlatban azt jelenti, lehazaárulózom immár azt is, aki az elmúltnégyben enni adott:

 

Méltóság, mi? Ahha. 

 

457 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr986128732

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.05.07. 12:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dakotanácik !

mogyoróság jobbikban tejjesít !

még több a náci !

előre a putyinyiúton !

putyiny élt él és visszaélni fog !
No akkor Gaudi a nemzet jogásza, többé már nem cukipofa a Jobbiknak?
Még hogy Magyarország rosszkedvű.
Ennyi idiótán csak röhögni lehet.
néztem ezt a két szalajtottat, néztem, oszt' úgy a tizedik perc tájékán azt mondtam, hogy a kurvaanyátokat sem érdekli a sirámotok.
ja, hogy büdös, hogy majd kapálni kell?
teccetetek volna normális emberként viselkedni.
(bár, ha jól vettem ki,morvai lehet, hogy tovább öregbíti hazánk jóhírét...)
Putyin élt él és visszaél
Tanulni, tanulni, tanulni
Légy résen (80 felett nem kötelező!)
A Harach rossz tanácsadó
Ki korán kell, aranyat lel
...és így tovább, tovább (ballagóknak)
Milyen könnyen lehet valaki hazaáruló ! A Fidesz kezdte, a Jobbik folytatta. Bizonyára Gaudinál is lesz kevésbé hazaáruló és tisztességesebb magyar ember. A határ a csillagos ég vagy a béka segge.
Tényleg be kell vezetni a műveltségi cenzust. Hogy lett egy ilyen emberből ügyvéd?
endresy.blogspot.com/2014/05/orbanista-erotengely-sneiderrel.html
"Nyilvánvaló, hogy a Fidesz megtámogatta a Jobbikot. Igazolva a gyanút, hogy létezik egy háttérkoalíció a két párt között. Az LMP tartózkodása az ügyben pedig tulajdonképpen beleillik a korábban is már vélelmezhető Fidesz-Jobbik-LMP hatalmi tengely irányába. Nemet ugyanis az LMP sem nyomott a volt skinhedes figura parlamenti kinevezésére."
Sajna egyre inkább elgurult Gaudi gyógyszere.(lásd pld. zászló hajigálás)
Ezért is szakítottak vele. Ahogy elnézem ez okos döntés volt a jobbik részéről.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mintha eddig ezt nem deklaráltad volna... még jó, hogy te nem a hivatalos állásponthoz igazodsz...
Jó helyen lesz a Darálós Maca és barátai között!
Engem már úgyis régóta zavart, hogy Gaudi (nem G. rövidítésű, vagy G-vel kezdődő más név), mert a nevét meghallva mindenkor és azonnal a világhírű barcelonaira asszociáltam.
@Penivaldes: á la franszoágurmé sztáá'l :-)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: aham, zászló dobálása nem, a zászló égetése igen. mondhatnám, tábortűz ez, nem sportverseny.
Gyááá mán.. Nácikok ütik a nácikokat? Hát már a szélsőségesekben sem lehet megbízni? Avvégén még kiderül, hogy a Vona Izrael titkosügynöke, aki csak azért van Magyarországon, hogy a ööööööö... Mit is akarnak a zsidók Magyarországtól? Ja igen. Azért van az országban, hogy a Magyar titkos királyi vízkészletet átjátsza. meg a fődet... De az már megoldódni látszik...
@dr. jenőke (jenőke):
Továbbá Hofi Géza tanácsát:
Felejteni, felejteni, felejteni!
@nandras01: Én az első három perc után abbahagytam a videójukat. Egyszerűen siralmasok voltak, ahogy magyarázta Morvai, hogy milyen jó, hogy nekik van "hivatásuk" és legfeljebb visszamennek "jogvédőnek" (ez milyen oximoron már). Viszont Morvai kikerekedett Brüsszelben, mint a kölökgólya. Lesz miből leadnia, ha "jogvédő" lesz.
@The Lonewolf: Ez történik, ha sültkrumplit eszel waffellel. :)
@stoppos76: én úgy tudom, hogy a pilis szívcsakrájára fáj a foguk.
@parti_giano: Ó... Ez annyira elvont, hogy akár még működhet is. :)

Randa pajszos mitugrászkok gyünnek itt a szívcsakránkért. Hmmmm. Dolgozni kell még rajt, de működhet. Kell bele sámán, szíriuszi hámszor csavarodó déjenes és akár egy EU választási kampányt is köré lehet húzni. Simán megugraná egyedül is a küszöböt Tomika.
@The Lonewolf:
én is csak azért néztem, mert kíváncsi voltam, hogy azon kívül, hogy "a te kurvaanyádat vona gábor", tudnak- e mást is közölni.
de nem sikerült elég magasra emelni az ingerküszöbömet, így számomra titok marad a válasz.
(bár, ha jól meggondolom, nem is igazán érdekel)
idióták nahhh, volt már fentebb, na de akkor is, ez a gajudi egy faszparaszt jobbikos idióta, se több se kevesebb:

Gaudi-Nagy: Pásztor örüljön, hogy ennyivel megúszta
"A hazaárulók a lámpavason szoktak lógni. Minden hazaáruló meg fogja kapni a jussát".

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F05%2F07%2Fgaudi-nagy_pasztor_oruljon_hogy_ennyivel_meguszta%2F
Ez volt már?

"A debreceni és a nyíregyházi kaszinó koncesszióját elnyert vállalkozásnak nulla alkalmazottja és 700 ezer forintot el nem érő bevétele volt az utolsó, publikusan elérhető beszámoló alapján. De anyacége sem az a kifejezetten tőkeerős cég, amelyre a gazdasági tárca közleményében hivatkozott.

A legutolsó, publikusan elérhető kimutatás szerint mindössze 694 ezer forint bevételt realizált az az Aranybónusz 2000 Kft, amely a Nemzetgazdasági Minisztérium tegnap késő délutáni közleménye szerint elnyerte egy debreceni és egy nyíregyházi kaszinó üzemeltetésének koncesszióját.
Állást keres? Jobb állást keres? Segítünk! (X)

Az 1997 év végén alakított cég 2012-es beszámolója szerint 2,56 milliós veszteséget könyvelt el 2012-ben, míg egy évvel korábban 2,75 millió volt az adózott mínusz. A veszteségek mellett nem lehet csodálkozni azon, hogy minimális társasági adót fizetett ebben a két évben, először 34, után egy, azaz egy ezer forintot. (mfor.hu szerk: Akik járatosak a pályázatok világában, azok jól ismerik azt a korábban sokszor alkalmazott kikötést, hogy a sikeres pályázónak az utolsó két lezárt évben pozitív eredményt kell felmutatnia. Úgy tűnik, ez a kaszinókoncessziók pályázatánál nem volt kizáró ok.)

A Pálfi László ügyvezető által jegyzett kiegészítő mellékletből az is kiderül, hogy sem 2012, sem az azt megelőző évben egyetlen alkalmazottat sem foglalkoztattak. "

www.mfor.hu/cikkek/Egymillios_arbevetele_sincs_a_milliardos_kaszinotender_gyoztesenek.html
Egy kis gazdaság, ugye voltak itt is néhányan akik a pénzügyi helyzete miatt az országnak vizionáltak némi kormányborulást, a pia maffia mellett itt egy már majdnem elfeledett másik lehúzás:

Július elsejétől kellene megjelölni a hazai forgalomba kerülő üzemanyagokat – mindez kilencmilliárddal növelné az autósok terheit. A határidő azonban nem tartható – írja a Magyar Nemzet.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/durva_meglepetes_keszul_a_benzinkutakon_huzzak_a_veszharangot.580933.html
Atyaég, itt a világvége. Jobbikos a szektATV stúdiójában. :)

www.atv.hu/videok/video-20140507-a-jobbike-a-kulturalis-bizottsag

NémetSanyáék már megint jól működtették az imakommandót? :)
@Husz_János_Puszita: vót, minek árbevétel, ezt a pénzt nekik szánták, nem az állami adónak, hol élsz te kedves ember? Jahh, hogy nem eme igaz és becsületes magyari fődön, akkor ne értetlenkedj, csak használt az emlékeidet, talán nem lettek annyira haloványak eme hosszú idő alatt ;) :D
Hány százalékot kapott a Jobbik a választáson? Demokrácia van kéremszépen.
öööööö, ott nem lenni idegen rohadt múlti, ajjaj, mit fognak ezzel kezdeni az ottani széljobber mutyini putyinisták?

Bevásárolt a MOL

A Mol Nyrt. szerdán aláírt az olasz Eni társasággal, hogy megveszi annak csehországi, szlovákiai és romániai leányvállalatait, beleértve a jelenleg Agip márkanév alatt működő 208 benzinkútból álló kiskereskedelmi hálózatot. A vásárlás összegéről egyelőre nincs információ. (MTI)

444.hu/2014/05/07/bevasarolt-a-mol/
'Vazul néni a'savazós bácsi arája az 'érpatakimessiás húga a legjobban teljesítő negyedik emeleti lépcsőházból??
itt tartunk:

Juhász szerint csak őt vizsgálja a rendőrség a Rogán-ügyben Index
2014. 05. 07. 10:44

Gyorsan reagáltak a hatóságok Rogán Antal V. kerületi polgármester helyettesének feljelentésére, Juhász Pétert, az Együtt-PM politikusát rágalmazás miatt máris behívták a bíróságra, miközben az általa kezdeményezett vagyonnyilatkozati ügyben még semmi sem történt.

index.hu/belfold/2014/05/07/juhasz_szerint_csak_ot_vizsgalja_a_rendorseg_a_rogan-ugyben/
Egyetértek

Felböfög a cefreszagú mély, magát a nemzeti radikalizmus köntösébe bújtatva hőbörög, köpköd egy szűk réteg, hol csak verbálisan, hol szó szerint. Számukra nem is közlés tartalma, inkább a minősége az, ami motivál. És ez a minőség messziről bűzlik.

fárasztó az is, de főleg rohadtul unalmas már, hogy alkalmazkodni kell néhány szerencsétlen sötétségéhez, hogy le kell menni kutyába, ha azt akarjuk, hogy felfogja az üzenetet, hogy névtelen kommenthuszárok vállalhatatlan hőbörgései miatt kell a falba verni a fejünket, hogy lépten-nyomon azt kelljen magyaráznunk, néhány szatyros félkegyelmű nem egyenlő a nemzeti oldallal.

Nagyon egyszerű lecke ez, a társadalom tagjainak többsége meg is tanulja jó esetben otthon az anyjától, rossz esetben csak az óvodában: nem köpünk le senkit, nem lökjük fel a másikat, nem verjük agyon, nem húzzuk fel az első a lámpavasra azokat, akikről néhányan tudni vélik, hogy hazaárulók,
A nyál valójában nem Pásztor Istvánon landolt, hanem a nemzeti oldalon. Le kéne vonni a következtetéseket.

jobbegyenes.blog.hu/2014/05/07/kopkodok_977
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem emlékek azok még sajnos. Friss ízelítőt kaptam a magyari üzleti korrektségből. Felszámolok itthon mindent, úgy döntöttem, az se érdekel, ha bukok rajta. Rohadék komcsi banda.
Nicsak nicsak. :)

Mi a jó stratégia a szélsőségesekkel szemben? Az Együtt-PM szakértőjének írása

Miért vitázunk a Jobbikal?

hvg.hu/velemeny/20140507_Miert_vitazunk_a_Jobbikal
hehe

A Ustream élő parlamenti közvetítésének streamje folyamatosan megy az ülésteremből, mert elfelejtették kikapcsolni. Most éppen Such György hivatalvezető és stábja tárgyalnak, rendesen hallgatózni lehet!

Ha érdekel, mi folyik a Ház üléstermében akkor, amikor nincs ülés, kattints a Ustream linkjére, és máris leskelődhetsz meg hallgatózhatsz. Baromi jó lenne, ha valami orgia alkulna ki, de egyelőre sajnos száraz stábmegbeszélés folyik. De ki tudja, merre fordul a hangulat mindjárt!

cink.hu/most-meglesheted-mi-folyik-az-ulesteremben-mikor-senki-1572836212/all
off

Szily LászlóSzily László
1 perce

Metaélmény!!!! Most hallom, hogy Such György arról beszél az ülésteremben, hogy kitettem ezt a posztot és minden nezető hallhatja, amit beszélnek!!! Megérte fölkelnem!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: no igen, csak miért van az, hogy én akivel találkoztam netes közegben, és aki nemzeti rafikálisnak vallotta magát, azoknak 98 %-a hőbőrgő félkegyelmű volt?
Most látom, hogy nem is Dúró Dóra volt az első, hanem még tegnap Balczó, akit behívtak az ATV-be. :)

www.atv.hu/videok/video-20140507-mit-adott-nekunk-az-unio
@Penivaldes: Akkor én a 2%-ban vagyok, ha minden igaz. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tavaly ősszel tankoltam utoljára itthon, sógoroknál olcsóbb a gázolaj. Kijönnek a rendszámcserével, honosítom a kocsit, vagy eladom és veszek kint. Engem többet nem sarcolnak. Bekaphassák.
büdös rohat nácik

minnd ki kéne irtani... gázkamrába vellük !
vagy stadion közepén meglöncsölni !
@Husz_János_Puszita:
hmmm

update:

12 perc. Ennyi idő telt el aközött, hogy kiélesítettem ezt a posztot, és aközött, hogy lekapcsolták a közvetítést. Nagy öröm ez nekem, mert egyfelől azt jelenti, hogy vagy a Ustreamnél, vagy a Parlament hivatalában olvasnak Cinket, másfelől ez kábé életem első olyan posztja, aminek lett gyakorlati következménye. Oké, egyelőre annyi, hogy nem lehet tovább hallgatózni, de valahol mégiscsak el kell kezdeni.
csak semmi párhuzam:

Lesz szombaton Fidesz nagygyűlés a Nemzet Főterén

Délután háromra várják a rajongókat, hogy kivetítőn megtekintsék Orbán Viktor miniszterelnöki eskütételét. Utána a miniszterelnök mellett Semjén Zsolt és Szájer József intéz gyújtóhangú és egyben korszakváltó beszédet.

444.hu/2014/05/07/lesz-szombaton-fidesz-nagygyules-a-nemzet-foteren/

------------------------------------------

Egy átlagos nap Észak-Koreában

Az öregek legnagyobb ellensége a lépcső, a gyerekek Kim Ir Szen életét magolják, a munkahelyeken nemhogy számítógép, de fénymásoló sincs.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F05%2F06%2Fegy-atlagos-nap-eszak-koreaban%2F

--------------------------------------

Kína részletes forgatókönyvvel rendelkezik arra az esetre, ha Észak-Korea összeomlana. Ez persze annyira nem meglepő, a világ legkegyetlenebb rendszerének összeomlását elég régóta jósolják világszerte.

444.hu/2014/05/07/ha-az-eszak-koreai-diktatura-osszeomlik-kina-nem-fog-beavatkozni/
@Husz_János_Puszita: jól teszed. 1-2 dolgot leszámítva én is mindent kinnt veszek meg - a 27%-os tolvajállam meg bekaphatja
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az a bibi, Gábris, a "radikálisokkal", (akármilyen is legyen az, jobb vagy bal vagy anarchista) hogy nem lehet határt húzni, hogy meddig elfogadható a radikalizmus, honnan nem. Ahogy azt se lehet megmondani, hol végződik a földi légkör és hol kezdődik a világűr.
És szegény radikális pógár se tudja, hogy mi az, amire még a Jobbik vezetése rábólint, és mi az, ami miatt ilyen jobbegyenes-cikkek születnek. Igy aztán frusztrált lesz ám szegény, elszomorodik, és olyankor üt-vág :)
részlet a fentiből:

A gyerekek is tornával kezdenek, aztán propagandadalokra masíroznak és tisztelegnek Kim Ir Szen portréja előtt. A tananyag alapja Kim Ir Szen 1977-es Elmélkedés a szocialista oktatásról című műve. Minden gyerek közelről tanulmányozza Kim Ir Szen életét, és a kicsik még olvasni is úgy tanulnak meg, hogy a róla írt szövegeket olvastatják velük. Énekórán hazafias dalokat énekelnek. A tanítás a magolásra épít, jó jegyeket politikai szövegek betanulásáért lehet kapni, ami elengedhetetlen az egyetemhez, bár a státusz még fontosabb. Egyetem után az állam dönti el, hogy a diplomás hova menjen dolgozni.
@vitéž munkášőr:

Eleve 10% az élelmiszerek áfá-ja és nagyon jó minőségű kaják vannak.
@Husz_János_Puszita: ezt a többiek okulására kell mondanod - én is kinn dolgozom

számtalanszor mondtam már és nem győzöm hangsúlyozni: kis hazánk Európa segglyuka és kurvára igazam van ;-)
@DarthVader: Én úgy látom, hogy a vezetés még tovább akar cukisodni. Amúgy tökre egyetértek a kommenteddel. :)
Azt árulja el valaki 'hogyafa@omba dobálhatta ez a 'gaudikisnagysenki az E.U-s zászlót a parlamentből amikor,mert a 'nyugatitériklotyóba sem engedném neki megfogni a wc -kefét csészetisztításra!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A közös mauzóleum is párját ritkítóan hatalmas, s minden oldalról a fanatizmus szele nyaldossa. A bejárattól véget nem érő mozgójárdák visznek az áhított cél felé, miközben utunkat a két egykori államfő fényképei szegélyezik. Cipőket szemléznek, szalámigyárat avatnak, erőművet látogatnak, esetleg almaültetvényen szedik a gyümölcsöt. Persze a Kim Ir Szent és Kim Dzsong Ilt ábrázoló felvételek sora ezzel közel sem teljes. A hosszú úton gyászmuzsika hangolja rá a látogatót az elhunyt vezérek bebalzsamozott testének látványára. Mielőtt azonban betérnénk a hatalmas, sötétvörösre festett terembe, a teremőr zakónk begombolására int. Kim Ir Szen üvegkoporsóban, vörös takaróval lefedve fekszik, csak a feje látszik ki, és elsőre azt hisszük, másolat csupán. Az asszonyok és férfiak szűnni nem akaró zokogásban törnek ki, amikor meglátják „édesapjukat”, hiszen talán csak egyszer adódik olyan kegy az életükben, hogy eljuthassanak ide. A tiszteletadás rendje a következő: mind a négy oldalon meg kell állni, és legalább tíz másodpercig mélyen meghajolni. Ezt követően lehet megtekinteni a „Generalissimus” kitüntetéseit, amelyeket ma már jobbára nem létező kommunista országoktól kapott. Ezután következnek a személyes tárgyak: a magánvasúti kocsi és a páncélozott, fekete Mercedes. Kim Dzsong Il testénél ugyanezt a procedúrát ismételjük – meghajlás, kitüntetések, vagon, autó. És a ráadás: a kicsinek egyáltalán nem mondható hajóját is behozták valahogy a mauzóleum falai közé, hogy a látogatók – a nép egyszerű fiai – megcsodálhassák.

www.afoldgomb.hu/emberi-tenyezo/1072-aki-nem-lep-egyszerre-eszak-korea
@Penivaldes: igen ezt is olvastam, a mostani újabb életkép is letaglózott, és rémisztő a felbukkanó ismerős mozzanatok sokasága...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na azért az keményebb ami ott van, mind ami itt van. jóval, jóval..
Tegnap pont erről beszélgettünk:
hvg.hu/ingatlan/20140507_Orban_kedvenc_stadionja_magneskent_vonzza
Vajon mennyiért lehet eltölteni ezt a másfél (?!?!?!?!?!) órát ott? És ki az a beteg, aki erre befizet, sőt elmegy odáig?!
@vitéž munkášőr:

Bocs a 27% áfa mindig felizgat. :)
Gondoltam hogy földi vagy.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem az a rémísztő, ha így megy tovább, majd a mi gyerekeinknek is így kell hajlonganiuk egy hulla előtt?!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Egyetértek"... mert ez jelent meg "nyomtatásban"... de a szektATV továbbra is megy, mi?... ezt rólad írták? "fárasztó az is, de főleg rohadtul unalmas már, hogy alkalmazkodni kell néhány szerencsétlen sötétségéhez, hogy le kell menni kutyába, ha azt akarjuk, hogy felfogja az üzenetet, hogy névtelen kommenthuszárok vállalhatatlan hőbörgései miatt kell a falba verni a fejünket, hogy lépten-nyomon azt kelljen magyaráznunk, néhány szatyros félkegyelmű nem egyenlő a nemzeti oldallal"
@Penivaldes: nem is azt mondtam, hogy ugyan az, szerencsére MÉG messze vannak azok az állapotok, de a diktatúra kiépítésének és az agymosásnak a természetrajza sok minden mozzanatban fellelhető nálunk is.

Csak néhány példa:

-A fodrászatokat a helyi Kényelmi Szolgáltatások Ügyviteli Bizottsága vezeti, ezekben a vendégek maguknak moshatják a hajukat.

-Észak-Koreában a divat szó nem nagyon jelent semmit, mivel az Országos Könnyűipari Bizottság alatti Ruhaipari Minisztériumhoz tartozó Ruházati Kutatóközpont tervezi a legtöbb ruhát.

-A nőknek nem illik egyedül biciklizni, de a férfiak (motor helyett) elektromos biciklivel menőzve mehetnek értük.

-Munka előtt jön a reggeli torna, a többségnek pedig 30 percig utasításokat és a pártlapot kell olvasnia.

-Vége a munkának, de a legtöbben még nem mehetnek haza, mert jön a napi közösségi és tanulási értekezlet. Az előbbin az aznapi munkáról és az elért haladásról, illetve a következő napi teendőkről beszélnek, az utóbbin a pártpropagandát nyomják. A munkások önkritikát is gyakorolnak, illetve mindenki kritizálhatja a munkatársát, felemlegetve a késéseket vagy a köztulajdon pazarlását. Decemberben az egész évet értékelik, és a spontán tüntetéseket is kötelezően együtt készítik elő.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ha gyújtóhangó akkor kivágják a zerdőt a gyújtóshoz? és a tűzoltókat ki hívja fel?

lesz ott sziréna meg kotkoda és kappanhangon öndícséret

brühüyyy

bolhacirkusz
@Sir Bates dö Hól: Nem rólam mivel én nem írok vállalhatatlan kommenteket. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: igen pontosan ez rémiszt engem is, pont ezért az esélyét sem akarom megadni a gyerekemnek, hogy hajlongania kelljen, és ezt legjobban úgy tudom elérni, ha megfogjuk magunkat és visszük egymást kintre. Még olyan áron is, hogy évekig mosogatnom kell.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a divat nálunk sem jelent semmit...ja inkább túl sokat.
de ez más téma, hogy miért kell műsorvezetőként mélyen kivágott ruhákban pompázni a tévében. számomra nem vall jó érzékre.
Nálunk is lesz ilyen Ruhaipari központ? mert ha igen jelentkezem. és akkor mindenki úgy fog öltözni mint én:)
@Rodeo36: ne finomkodj azzal a bolhacirkusszal, ott messze nem az lesz.
@Sir Bates dö Hól: Amúgy ha te subkavicsozhatsz én is bőven nyomhatom, hogy szektATV-t. :)

Tényleg Balczót meg Dúrót megnézted már náluk? :)
@Penivaldes: le vagy maradva, már van:

Sok milliárdos ingatlanvagyont kapott az államtól a jobboldali művészek által alapított, idén 4,5 milliárdos költségvetési támogatásból működő, kiváltságos jogokat élvező Magyar Művészeti Akadémia.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujabb_milliardok_omlenek_a_kormanykedvenchez.580892.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mosogatás közben rögtön látod a munkád eredményét, nem mint szegény Szily, aki csak ritkán. :)
Fizikai munkának sok előnye van.
a bukott eu kussojjan
elfoglaljuk a ruszki putyinhaverunkkal az egész európát!
és akkor vissza áll í nagy szittya (b)irodalom !
lesz nagy sírás rívás a bolsi libsi náci europééérek között...
@Husz_János_Puszita: így van! mert miután elrendezted az összes üveges szószt, kekszet, italt biztosan fájni fog valamid:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen, de még nem alapították meg a Nemzeti Ruhaipari Központot.
@Penivaldes:

Fizikai fáradtságot könnyű kipihenni, szellemit nem.
@Husz_János_Puszita: én a szellemit fizikaival szoktam, aktív fizikai tevékenység után agy újult erővel dolgozik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Nem rólam mivel én nem írok vállalhatatlan kommenteket. :)"

Ez igaz, mivel csak linkelsz:))
Majd megírják, hogy az sem komilfó.
@Penivaldes:

Majd 20 év múlva visszatérünk erre jó?
-no comment-

Putyin ezüstérmét veretett a Krím elfoglalása emlékére

A limitált, 1 kilós ezüstérmékből álló széria Putyin bölcsességét és stratégiai képességét hirdeti.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F05%2F07%2Fputyin_ezustermet_veretett_krim_elfoglalasa_emlekere%2F
@Husz_János_Puszita: hol leszek én már 20 év múlva. az öregek otthonában, vagy a pokolban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egyet értek. Bevezetésként majd jól elviszik a gyerkőcöket osztálykirándulni a pancser stadionba. Hadd tanuljon a gyerek, vagy imádkozzon a kápolnában a magyar futballért. Hányinger.
hol vannak mán azok a boldog idők, amikor vazul néni vekkerét még maga a lánglelkü hérosz rászta! ez a szerencsétlen vakegér aszt hiszi, hogy a felkenti titulus számára is elérhető, ha ölöget veri a nyálát. minden esetre megnyugvást jelenthet az a tény, hogy nem semjén a leghülyébb.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: eddig még nem, de csakis miattad (komolyan), meg fogom nézni... mellesleg a sub kavics és a szektATV az nem analóg egymással, de ez, mint a Himalája...
Azt nem sikerült megtudnom, mit követett el ez a jóember, hogy ennyire "kiérdemelte" a fölhergelt finom hölgyek és urak mocskolódását.
Egyébként ez az a tipikus, elvakult Kossuth téri csőcselék, akik már 06-ban is odapiszkítottak.

hvg.hu/itthon/20140507_Fol_kene_akasztani_teged_te_rohadek__Meg#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_5_7
A Sneider "ügyhöz". :)

"Az irányba terelném az úgynevezett baloldal kérlelhetetlen lelkiismeretét, hogy Roy fiatalabb korában tette le a bomberdzsekit, mint Horn Gyula a pufajkát. Bajcsy-Zsilinszky Endre a húszas évei elején nem csak utcai tömegverekedéseken volt túl, de egy parasztpárti politikus meggyilkolásán is. Demszky Gábor ifjú korában maoista volt, Daniel Cohn-Bendit farkát a hetvenes években ötéves gyerekek simogatták, Kossuth Lajos fiatalon árvák pénzét sikkasztotta el."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Délután háromra várják a rajongókat, hogy kivetítőn megtekintsék Orbán Viktor miniszterelnöki eskütételét. Utána a miniszterelnök mellett Semjén Zsolt és Szájer József intéz gyújtóhangú és egyben korszakváltó beszédet."

Gyújtóhangú? Tessék mondani, piezo vagy tűzköves fity... akarom mondani gyújtócsattogtatás lesz?
Úgy látom ismét négyéves választási kampány lesz.Kell is az állandó felhajtás, mint a zsebeseknél, vagy a bolti tolvajoknál a figyelemelterelésként alkalmazott színjátékok.
Ezek az összes módszerűket a piti bűnözőktől veszik át, csak közben "pár" nagyságrenddel nagyobb szajrét visznek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Putyin ezüstérmét veretett a Krím elfoglalása emlékére"

Veretett?
Pedig agyon is lövethette volna. :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

dübörgünk a hídon a nato val....

lenyomjuk a rohat ruszkikat !

tovarisi konyec
ruszki damoj !!!!
@Sejk a derék katona:

"No persze. De ha nem lesz ott a híd?" :-)
erről nem volt eligazítás? egyre trehányabbak.

Üzeni a Fidesz Brüsszelnek: "Főzzenek kevesebb halat!" - videó

hvg.hu/itthon/20140507_Uzeni_a_Fidesz_Brusszelnek_Fozzenek_keves
Nem tudom de ez egy tök normális beszélgetés volt. Remélem egyre több ilyen lesz.

www.atv.hu/videok/video-20140507-mit-adott-nekunk-az-unio
hmmm... ez a "tiszteletet magyarországnak" szlogen szerintem tőkés ötlete volt, de nem így, hanem "tiszteletest magyarországnak"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért van bőr a képeden ezt a szkinhed nácit egy lapon említeni Kossuth-al vagy bárkivel azok közzül. Nincs sneider ügy, úgytudom már jogerősen lezárult.
és itt tartunk kérem szépen, ez egy doktor, aki jó elvtárs, de írni és fogalmazni nem tud, és mégis az iskola vezetésére szánja magát...

Tavaly augusztusban nagy médiavisszhangot kapott az az először nálunk megjelent tény, hogy Bazsáné Dr. Szabó Marianne, a Vidékfejlesztési Minisztérium tisztviselője plagizált anyaggal jelentkezett az igazgatói pályázatra a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumban. Úgy tűnik, hogy a tavalyi botrány nem vette el Bazsáné kedvét a pályázástól. Idén ugyanis a XVIII. kerületi Vörösmarty Mihály Ének-zenei Nyelvi Általános Iskola és Gimnázium vezetését pályázta meg. Pályamunkája részben érthetetlen mondatokat tartalmaz, részben pedig plágiumra épül, mint a tavalyi anyag.

atlatszooktatas.blog.hu/2014/05/07/ujra_schmittelt_palyazattal_probalkozik_a_tavaly_a_kolcseyben_sikertelen_jelolt
@Sejk a derék katona:
kellemes dübörgést...
tudod mikor Egérke és Elefánt battyog a hídon és az az Egér odaszól az elefántnak: érzed ahogy dübörgünk?

és máris tele van a világ katonai támaszpontokkal megvédve a nyersanyagforrásokat, nehogy elfussanak vagy elpárologjanak

7 milliárd emberszabásúból több mint 2.5 milliárd éhezik, egy repülőgépanyahajó árából országok tudnának jóllakni

meg leszel védve nyugodj meg

mikor is védtek meg legutóljára? 1956 nov 4-én?

jééééééééééééééé akkor aszon'ták nyasgem és lófasz a seggedbe

és azóta csak mozgatni kell

brühüyyy

ki is az a bibliai hülye aki az egy tál lencséért?

most van parlament rá tolvajok mikor osztozkodnak
@parti_giano:

".. ez a "tiszteletet magyarországnak" szlogen szerintem tőkés ötlete volt, de nem így, hanem "tiszteletest magyarországnak"

Te nagyon hülyeeeee:)))))))))))))))))))))))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem szkinhed és nem is náci, de lapozzunk. Szóval kurva rosszul veszi ki magát az, amikor az MSZP meg az LMP a hazai szélsőjobb elhordott gúnyáját ölti fel: a politikai rivális fiatalkorával vitatkoznak, nem pedig az országot érintő elképzeléseivel és programjával. Az ország ügyei helyett maradnak számukra ezek a kicsinyes és nyomorúságos pótcselekvések, miközben örömmel játsszák el ennek a soha sem volt demokráciának, ennek a bölcsőhalált halt parlamentarizmusnak a hitvány mellékszerepeit.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Vagy szerinted az itt ugráló srácok között mindenki szkinhed és náci volt? :)

youtu.be/jgkIJn65IsY
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Horn nem csak a pufajkáját tette le, hanem idős éveire - minden megmaradt hibája mellett is - egy teljesen vállalható européer politikus lett. Sneider letette ugyan a bomber dzsekit, de nélküle, 20 évvel később is maradt az ami volt. Egy náci boss öltönyben is náci.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ez gyönyörű hsz volt.
Erről: " a politikai rivális fiatalkorával vitatkoznak, nem pedig az országot érintő elképzeléseivel és programjával" tudnál bővebbet?
@Rodeo36: Ez meg ugye a hab a demokratikusch tortáikon. :(

tinyurl.hu/VshR/
Ezen is túl vagyunk. :)

11 év után felhagy a jobbikos bojkottal az ATV

Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója az Index kérdésére közölte, hogy véget ért a bojkott, de mint mondta, nem csak a büntetések miatt gondolták meg magukat.
Házon belül is viták voltak erről a témáról, ezért már másfél hónapja megkértünk egy elemző céget, hogy vizsgálja meg, hogy milyen hatása lenne a csatornára, ha beengednénk a radikális szélsőjobboldali párt képviselőit. Azt a tanácsot kaptuk, hogy ez önmagában nem imázsromboló, az újságírók felkészültségén múlik, hogy jövünk ki a dologból.
Németh szerint azért is fel kell hagyniuk ezzel a 11 éves hagyománnyal, mert egyedül maradtak, nincs más olyan országos médium, ahol ne adnának szót a Jobbiknak. De "megvizsgáltuk a nemzetközi szokásjogot is, így a BBC-t is, ami lehetőséget ad az angol szélsőjobboldalnak is a megjelenésre".
Az ATV hírigazgatója szerint biztos lesznek olyanok, akik a bojkott megszüntetése miatt elfordulnak a csatornától, de nem számít nagyarányú nézettségcsökkenésre.

index.hu/kultur/media/2014/05/07/11_ev_utan_felhagy_a_jobbikos_bojkottal_az_atv/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és még sub kavics 13.10-es kommentje is innen van m.mandiner.hu/cikk/20140507_puzser_robert_a_csavo_legalabb_hitt_valamiben
tudtam, hogy nem tudsz így fogalmazni... szellemi guberáló, plagizáló!... b+, te itt anarchistákra, szélbalra, tgmre, puzsérra hivatkozol, miközben egyiket sem érted...ez nagyon vicces is lehetne, de inkább szánalmas...
@Orica Középföldi: neked is a figyelmedbe az előző hszt:-)...
@Sir Bates dö Hól: senki nem mondta, hogy én fogalmazok így. Ne légy sub bagett. Olyan jó, hogy nélküled semmit sem értenék. :)
@Sir Bates dö Hól: Sajnos ott még nem tartunk, hogy téged lenne érdemes idézni bárhol is. :) Szóval húzzál bele.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha nem jelzed a forrást, akkor minimum hüje vagy... de inkább tolvaj...
@punkfrog: Ez elég távol van az ízlésemtől. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Sajnos ott még nem tartunk, hogy téged lenne érdemes idézni bárhol is. :) Szóval húzzál bele."

"sub bagett"... de, te már itt tartasz...
@Sir Bates dö Hól: nézz utána mikről beszélsz, aztán pihenj folytasd tovább. Jó hír viszont, hogy a szövegben kivetni valót nem igazán találtál és ismét csak azzal próbáltad "hitelteleníteni" hogy deháténkinyomoztam a guglival, hogy idézet.:)
@Sir Bates dö Hól: Hozzád képest ez is nagy fejlődés. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ahhoz is hülye vagy, hogy megértsd azt, amit írtam a kommentemben... az eredeti cikkekről nem is beszélve...
@Sir Bates dö Hól: Figy nem nagyon érdemes veled erről (sem) vitatkozni. Tudjuk be ezt is egy jó cselekedetnek a részemről az irányodba, hiszen mára is meg van a sikerélményed. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem a te ízlésed a lényeg, hanem, hogy a skinheadek hol ugrálnak...
ennyi erővel belinkelhettél volna egy kordagyuri klippet azzal a kérdéssel, hogy:
aki ott ugrál az mindenki náci?
ááááááhhh,minek/kinek magyarázom?
@Sir Bates dö Hól: hehe, ugye nem lepődtél meg ezen, nehogy csalódnom kelljen benned ;)

Javallom az iskolai pályázatos linkeskedő doktorát és az ő neki művét elolvasásra. A sötétség tort ül a népeken, és ezen a toron az első sorban ott ülnek a jobbikfidesz prominens álszent barmai. Zászló égetéssel, család és szülő befenyítéssel, tangás rúddal, és mézes mázos álhívő mivoltjukkal...
@Sir Bates dö Hól: ha azt akarod, hogy megértse, akkor érdemesebb neki coelho idézeteket küldened.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te szerencsétlen isten barma!... olyan sötét vagy, hogy lassan kiskorú veszélyeztetése miatt fognak ellened eljárást kezdeményezni a gyerek tanárai... jobban jártok, ha a szülőire egy fikuszt visz magával a nejed, nem téged...
@parti_giano: alaptalan rágalom coelhohoz való vonzódásom...
@Sir Bates dö Hól: tényleg? én is úgy hallottam mástól. hallod, hogy vannak ilyen mocskos pletykaterjesztők.
fenti linken volt, hogy a MOL bevásárol a környező országokban és erre tessék:
/Lassan megszületik újra a regionális ÁFOR, már ha valaki még emlékszik erre/

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_az_eni_es_a_mol_vezetoivel_targyalt.580949.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na most van egy apró hiba a felsorolásokban. Fent nevezettek ifjúkorukban valóban nem voltak igazán követendő figurák. De felnőve mindegyik megváltozott, előnyére. Roy viszont most is szivesen megrugdosná a cigókat. Nem tudom, érthető-e a különbség?
@DarthVader: Hát nem biztos mert pld. foglalkoztat a családi gazdaságában cigány embereket is.
Ha nem a norvégok pénzéről van szó, akkor Lázárékat nem zavarja az Ökotárs munkája
Lázár János

A Miniszterelnökség több fronton támadja a norvég civil pénzeket kezelő alapítványt, de példáik szerint sok más alkalommal tetszik a munkájuk a kormánynak.

444.hu/2014/05/07/ha-nem-norveg-penzek-elosztasarol-van-szo-lazar-janosekat-egyaltalan-nem-zavarja-az-okotars-alapitvany-munkaja/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: CSALÁDI gazdaságában cigányok dolgoznak... Kinéz egy újabb Szegedi Csanád ügy.
a szeplőtelen jobbik, leutánozza a helytartót és cöfjét:

Álcivil egyesülettel szerzett önkormányzati irodát a Jobbik

A ferencvárosi önkormányzatnál senkinek nem szúrt szemet, hogy kik állnak az egyesület mögött.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F05%2F07%2Ftrukkos_uton_szerzett_onkormanyzati_helyiseget_a_jobbik%2F
Bár voltak az előterjesztésnek ellenzői, a képviselőtestület úgy döntött, a Zöld Válasz bérelheti a helyiséget 2017 június végéig. Egyedül az MSZP-s Hidasi Gábornak voltak kifogásai, a jegyzőkönyv szerint ő ezt mondta:
”Elég fura nekem, hogy egy egyesület 14 sor benyújtása után azt várja tőlünk, hogy közérdekűvé nyilvánítsuk és még helyiséget is biztosítsunk számukra.
Az viszont sem Hidasinak, sem a többi képviselőnek nem szúrt szemet, hogy a Zöld Válasz egy erősen a Jobbikhoz kötődő szervezet, olyannyira, hogy a pártelnök, Vona Gábor kezdeményezésére alakult. Az egyesület elnöke pedig az a Bodor Zoltán, aki az április 6-ai parlamenti választáson a Jobbik II. kerületi jelöltje volt. (Bodor nem teljesen ismeretlen arc ebben a szcénában, korábban a MIÉP-es Csurka István asszisztense volt.) A képviselőtestület végül megszavazta az előterjesztést, így a Zöld Válasz bérelhette ki a helyiséget, a normáls díj 30 százalékáért.
Na, megnéztem az atv-s szereplését mind dúrónak, mind balczónak.
dúró dóra egy sumák, hazudozós buta picsa, önmagát "oktatási szakpolitikus"-ként határozza meg... a negro 1000lux értékű fényforrás hozzá képest...
balczónak fogalma sincs az eu-ról, schengenről, hazudozik a zászlóval kapcsolatban, a gazdasági számítása kapcsán a "komplex módon" kifejezést használja... természetesen nem érti a jelentését... jóval sötétebb, mint dúró, bár nem látok benne semmi aljasságot... csupán egy bigott ostoba lélek... éjszakaiportásnak tökéletes lenne a kiskunság tanyavilágában... külvárosi környezet már túl nagy kihívás a számára...
@Spániel: Szia!
"Nem sikerült megtudnom, hogy mit követett el ez a jóember, hogy ennyire kiérdemelte a fölhergelt finom hölgyek és urak mocskolódását."
Azt én sem tudom, azt viszont igen, hogy a magyar 21 ep képviselői helyből 4 külhöni magyar kapott helyet.
Már elhangzik, hogy az eu-ban ebben a minőségükben a magyar kisebbségi jogok érvényesülését fogják követelni.
Van annak egy diszkrét bája, hogy ebben a követelésükben tulajdonképpen a saját szülőhazájukkal szemben lépnek fel, hiszen kitől mástól követelnék vélt jogaik elnyerését.
Antipatikus szerepkör!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Jó duma volt öblíts. :)"... anyádnak kellett volna szappanos vízzel cca. 47 évvel és 5 hónappal ezelőtt (az tuti, hogy korábban jöttél, ennyire retardált nem lehetsz másként), mindenkinek jobb lett volna... na, ez egy jó duma volt (mégha nem is mondom elegánsnak)...

Eddig tartott a mai grátisz képzés a számodra... továbbiakban fizetős...
most kapcsolódtam be. Valaki mondja már meg,, ki kell -e kapcsolnom Gabrielt, vagy tele nyühögi a posztot és "könnyítsek az olvashatóságon". Epedve várom a választ:-))
@Sir Bates dö Hól: lazítson kend, amíg jönnek a többi illetékesek ;)

Olcsó magyar sör? Csak azt ne!

140 forint alatti söröket kóstoltunk: hát persze, hogy a külföldiek a finomabbak!

www.origo.hu/tafelspicc/ital/20140506-olcso-magyar-sort-csak-azt-ne.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-3&utm_campaign=sec
Nem szükséges válaszolni, beleolvastam. Döntöttem, a könnyebb olvashatóság "miánt" megtettem a szükséges intézkedést.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért köszönöm. Az első húsz mintájából deriváltam:-))
@CSENDES: a fene sem érti, hogy te sem vagy kíváncsi a saját véleményére, amit önállóan ollózott össze.
@Spániel: Azért kíváncsi lennék erre a 70-es évekbeli "napszemcsivel" megáldott, "bátor" hölgyre, aki hol a Bajnai által elkövetett "hazaárulás", hol pedig a vajdasági magyarok ellen elkövetett "árulásokban" ennyire otthon van, s ítél meg élőt és holtat, ahogyan azt mondani szokás. Történelmileg nyilvánvalóan "túlképzett", mondhatni annyira, mint a CÖF által a Lendvai utcai tüntetőkre rátámadó nyugdíjas hősök. Reméljük, mostanában nem lesz rá szükség, mivel Gabriella megcsináltatta a mosolyát, s nyilván már süti sem kell, hogy rávegye az ifjú és rakoncátlan embereket, hogy a tüntetést hagyják abba. De, legalábbis mosolyával (melyet ki tudja milyen celeb-fogász készített kuszaszem helyett kuszafog héjazata által - amit tán Orbán kedvenc -készített). Nos az előbbi hölgynemű ezt nem tudva, megpróbálta a jobbikhoz kötődő érzelmeket közvetíteni. Jelentem, sikerült. Nem kell már figyelnünk a Vona ölében ülő kis ártatlanságokra, azok hamarosan úgyis felnőnek, elég ezt a kis közjátékot megnézni. Itt mindenki hazaáruló, aki nem úgy gondolkozik, mint ők. S még nem is hajlandóak felfogni, hogy milyen eszméletlenül árulkodó, az ilyen magatartás. Bocs, hogy ilyen hosszú voltam.
@CSENDES: hatásos és eredményes a deriváltad, nincs mit hozzá tennem
melléklet:

Megvan az Orbán-korszak legkirályabb lemondó szövege
Szily László

Ma 15:18

Megvan az Orbán-korszak legkirályabb lemondó szövegeKinyit

„Úgy éreztem magam, mint Királyhegyi Pál, amikor a munkaszolgálaton fenékbe rúgta a keretlegény. Ő is azt mondta: Tudják, mit? Most lett elegem az egészből!"

Ezt a pompás idézetet Schreiber István, a Szerencsejáték Szövetség volt elnöke mondta, lemondását indokolva. Scheiber azért mondott le, mert a kormánynak nevezett zártkörű üzleti vállalkozás kiosztott 5 darab kaszinókoncessziót Andy Vajna kormánybiztosnak, kettőt pedig Szima Gábornak, Kósa Lajos fideszes erősember cimborájának, a debreceni focicsapat tulajdonosának. Szimát nyilván azért kellett közjavakból kárpótolni, mert Kósa kedvenc csapatát nyerőgéppénzekból futtatta, és a gépek betiltása után, ha nem nyúl a hóna alá a Fidesz, talán szélnek kellett volna eresztenie a csapatot, pont akkor, amikor állami pénzból egy jó nagy stadiont építettek nekik.
és megint egy kis gerincesség, báj jobbik:

Felháborodtak a pártok Gaudi köpködő tüntetőin

A Jobbik szerint semmilyen módon nem vettek részt a tüntetésen, pedig egyik képviselőjük még beszédet is mondott.

www.origo.hu/itthon/20140507-felhaborodtak-a-partok-gaudi-kopkodo-tuntetoin.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec
@Myrath: misike válasza és magyarázata:

Nem kell megszorítás

Jelentős mértékben meghaladták a tavalyi azonos időszaki kiadásokat a helyi önkormányzatok támogatásai is. Ez utóbbi részben az idei évi magasabb előirányzatból, részben a nettó finanszírozás körében folyósított utalások magasabb mértékéből fakad. Rontotta a központi alrendszer egyenlegét a tavalyi év azonos időszakához képest a helyi önkormányzatok adósságkonszolidációja keretében idén április végéig kifizetett 68,6 milliárd forint törlesztési célú támogatás. Ez ugyanakkor javítja az önkormányzati alrendszer egyenlegét.

A kiadások és bevételek teljesülésének időben eltérő eloszlása miatt a hiány nagyságának lefutása nem időarányos: az év elején a kiadások - a fenti okok miatt a korábbi éveknél nagyobb mértékben - meghaladják a bevételeket - hangsúlyozza a minisztérium.

Az éves uniós módszertan szerinti hiánycél ugyanakkor nem változik, az továbbra is a GDP 2,9 százaléka. Az NGM többször és annak vezetője Varga Mihály legutóbb a Konvergencia Program bemutatásakor szögezte le, hogy nincs szükség a hiánycélok eléréséhez megszorításokra. A program az idei 2,9 százalékos hiány után jövőre 2,8 százalékos, majd 2016-ban 2,5 százalékot terveznek. A tervezési ciklus végére a GDP 1,9 százalékára csökkentenék a hiányt, miközben folyamatos két százalék feletti gazdasági növekedés várnak 2014-2017-es időszakban.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/elkepesztoen_rossz_magyar_adat_jott_osztja_a_nyugatot_varga_mihaly.580955.html
@Mariann19: szülőföldjük ellen? hogy is van ez?

hiszen az ország ep képviselője az életvitelszerűen itt élő ember lehet csak...

ha ez így van, akkor a román, ukrán, stb átjelentkezett "nyugdíjasaink" után már nem csak a "billegő" körzetekbe átjelentkezéssel országgyűlési képviselőket választunk, de a jól bevált csalássorozatot ep választásra is adoptáljuk?

vagyis ezek az emberek nem csak bejelentkeznek majd egy magyar címre, hanem ide is fognak hazajárni megválasztásuk után?
ha nem, akkor ez államilag szervezett "listás csalás" lesz?
jajj! mit nem gondolok a tisztesség, erkölcs képviselőiről...
Na még egy kis fikázás ezen a cionrasszista és szocionista blogon.:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: jahhh, csak hogy igazodhass ;)

Hivatalos. Végleg szakított a Jobbik és Gaudi-Nagy
gaudi_nagy_tamas_jobbik_3

Nem volt egy unalmas, otthonülős kapcsolat. De ki mellé áll Morvai Krisztina? Közeli, sőt legjobb barátja vagy az őt Brüsszelbe jutattó párt mellé?

444.hu/2014/05/07/hivatalos-vegleg-szakitott-a-jobbik-es-gaudi-nagy/
@Myrath:

Régóta mondom, kong a kassza. De aggódni nem kell, az önkormányzati választásokig nem lesz megszorítás. Majd utána.
@Sir Bates dö Hól: Pedig mennyivel emberszabásúbb vagy, amikor nem a gyerekemmel vagy anyámmal vagy elfoglalva. Nem baj Isten irgalma még nálad is sokkal nagyobb. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Csak egy kérdés: tényleg érdekes nekünk, min civódnak a jobbikosok?
@Husz_János_Puszita: "Fizikai fáradtságot könnyű kipihenni, szellemit nem."

Minden ledolgozott óra után tudhatod, hogy újabb X összeg fog landolni a számládon. Jó érzés! Ha vége a munkaidőnek, szabad vagy, vissza sem gondolsz a munkahelyre. Emellett fogyaszt ;-)

Természetesen nem magyarországi órabérre gondolok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kapcsolódó. :)

Elvált a Jobbik és Gaudi-Nagy útja

A tegnapi napon megszűnt Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselői mandátuma, ezzel a Jobbik és a nemzeti jogvédő útja elvált egymástól. A minősíthetetlen Kossuth téri rendezvény szervezésében – a sajtóban megjelent hazugságokkal ellentétben – a Jobbik semmiféle módon nem vett részt, így az azon történtekért felelősséget nem tud vállalni, a Pásztor Istvánt ért inzultust pedig a leghatározottabban elítéli! Ez nem a Jobbik stílusa.

Az esemény eredeti céljával, a magyar föld megvédésével természetesen egyetértünk, a baj az, hogy a rendezvényen részt vevők alpári viselkedése éppen a földvédelem ügyének árt a legtöbbet. Fél tucat fékevesztett tüntető összemosása a Jobbik Magyarországért Mozgalommal egy egymilliós politikai közösség hitelét és munkáját teszi kockára. A Jobbik eddig is és a jövőben is mindent el fog követni, hogy megakadályozza az oligarchák és külföldiek földszerzését, amelyre sajnos a Fidesz földtörvénye lehetőséget biztosít.

Gaudi-Nagy Tamás nem tagja a Jobbiknak, munkásságáért kizárólag ő tartozik magyarázattal. A jövőben sok sikert kívánunk nemzeti jogvédő tevékenységéhez, melyet – reméljük – nem mások rovására, több körültekintéssel és nagyobb felelősséggel fog végezni.

A Jobbik Országos Elnöksége

Az üggyel kapcsolatban a Jobbik részéről Mirkóczki Ádám szóvivő áll a sajtó rendelkezésére.
@guma:
"Hiszen az ország ep képviselője az életvitelszerűen itt élő ember lehet csak..."
Már az irritáló, hogy a hazámat az ep-ben olyan emberek is képviselik, akik nem az ország érdekeiért állnak ki, hanem deklaráltan a saját kisebbségi jogaikért vállalták ezt a szerepet.
Tőkés erről zengedezett ma, és ettől lesz hangos Európa, mintha ez lenne a kontinens kardinális problémája.
Ezeket a jogokat vívják ki otthon, mert ott van helyük.
Bónuszként. A szlovák Berényi József azért áll a magyar ep lista 21. helyén, mert esélyes a szlovák ep képviselői helyre is. Amennyiben hazájában nem jön be a képviselői jelölés, a miénk lesz, teljes szentséges mivoltában.
Röhej!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudsz már végig zárt szájjal olvasni?... vagy mozog közben?... hogy érted-e vagy sem, az nem kérdés... ne fuss neki mégegyszer, nincs értelme...
@Husz_János_Puszita: Nem. Inkább nézd meg ezt. Szerintem jó beszélgetés volt. :)

youtu.be/nIlypx8fJtk
@Sir Bates dö Hól: Mikor eszek akkor szokott mozogni is. :)
"Fél tucat fékevesztett tüntető összemosása a Jobbik Magyarországért Mozgalommal egy egymilliós politikai közösség hitelét és munkáját teszi kockára."

Egymillió tagja van a jobbiknak?
@Mariann19:

csupa törvénytisztelő ember!

eladják szülőföldjüket? hazánkat érdekeit meg elfelejtik képviselni? szereznek az országnak sok-sok barátot?
remek!
@Sir Bates dö Hól: :)

tagja?
persze! abból a tagdíjból adják ki az újságukat...
óóó
@guma: az érintettek úgysem tudnak erre reagálni... nem értik:-)...
@Sir Bates dö Hól: :D

fel sem fogják, mert tisztakezűek csak a fejük nem az?
@guma: "Szereznek az országnak sok-sok barátot?"
Már-már az izléstelenség határát súrolja, hogy Magyarország úgy mozog a világban, mint egy nemzeteken felüli ország.
Kivülállóknak ez érthetetlen és nem fognak rokonszenvezni velünk, hanem megmosolyognak. Az eu-ban félő, hogy teljesen elveszítjük az egyébként minden országnak kijáró súlyunkat.
Van velünk úgyis elég baj az utóbbi 4 év történései miatt, nem véletlenül vannak sorozatban kötelességszegési eljárások, és még a támogatások felfüggesztése is megjelent.
@guma: mivel látom, hogy a jobbikosok lájkolják puzsér mandineres írását, egy abból vett idézettel válaszolnék: "de még egy olyan szedett-vedett pogány-iszlámista, keresztény-sámánista katyvasz is feltörli velük a padlót, mint a Jobbik".... igen, nagyobbrészt zavaros fejű gyerekek felnőtt testben:-)...
@Mariann19:

"nem fognak rokonszenvezni velünk, hanem megmosolyognak"

ha csak ennyit érnénk el vele, az még elviselhető lenne...

kicsit nagyobb bajnak gondolom, hogy a magyarok előtt az ajtók becsukódnak szerintem...
@Sir Bates dö Hól: Na szép. Még szerencse, hogy te szoktad nekem felhánytorgatni a szövegértést. :)
@Sir Bates dö Hól: A felsorolásból az én esetben talán egy szó igaz. Szóval megint csak nagyot akartál fingani, aztán beszarás lett vége. :)
@Sir Bates dö Hól: :DDD

olvastam...
jellemző pl a „székely zászlót” 2004-ben alkotta meg egy "igenmagyar", mégis micsoda hepajt szerveztek rá...
még a magyar önkormányzatok is kirakták...

én meg csak nézek ki a fejemből, hogy ez megtörténik a hazámban...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez csak szimpla, ócska, hazug és átlátszó szerecsenmosdatás.

"Gaudi rendezvényét minősíthetetlennek nevezték, és azt írják, hogy a Jobbik semmilyen módon nem vett részt rajta. Az Origo tudósítója viszont tanúja volt annak, hogy a Jobbik képviselője, Hegedűs Lórántné beszédet is mondott a rendezvényen, és több jobbikos képviselő, például Z. Kárpát Dániel, Magyar Zoltán és Kepli Lajos is beszélgetett néhány tüntetővel."

Origo
@guma:
"A magyarok előtt az ajtók becsukódnak."
Egyre több.
Itt van például a Putyin Művek, és ami végképp
becsukja a kaput, a jobbikos, náci parlamenti alelnök ügy.
Ez utóbbi szerintem nagy vihart arat. Különösen, hogy Orbán is megszavazta.
@Sir Bates dö Hól: @Spániel: nem elég elhatárolódni!

"A Fidesz arra szólítja fel Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy személyesen ítélje el a pártja keddi rendezvényén történteket, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökének inzultálását, és erre utasítsa Morvai Krisztinát, a Jobbik európai parlamenti listavezetőjét is.
.....

A szóvivő hozzátette: Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője szervezte a rendezvényt, ők szónokoltak, „uszítottak és hergeltek", így az ellenzéki párt nem határolódhat el a rendezvénytől."

nol.hu/belfold/fidesz-jobbikosok-uszitottak-a-kossuth-teren-1460523
@Mariann19:

lesznek itt érdekes fordulatok még az utóbbi hetek eseményei miatt...
a fiúk nem lazsálnak megtalálják mindenki tyúkszemét...
ettől pedig a NATO sem tud "megvédeni" minket...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez a jobbik hivatalos közleménye... guglizz rá a "szabatos fogalmazás" kifejezésre... ez már fizetős volt...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "A felsorolásból az én esetben talán egy szó igaz."

nem, a "szedett-vedett pogány-iszlámista, keresztény-sámánista katyvasz" felsorolásból a keresztény és az iszlámista nem igaz a te esetedben... az összes többi pontosan ül...
@Spániel: Nézd odament 2-3 agyhalott öreglány egy pár száz fős rendezvényre. Ez nem mosdatás hanem koszolás. :)
@Sir Bates dö Hól: OK küldöm a számlaszámom ahová küldheted a pénzt. :)
@épészmérnök:

A gondtalanság érzését nem lehet megfizetni. Nem csak az anyagi biztonság, hanem úgy általában.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te Gábriel, miért lájkoljátok ti az oroszokat? Az usákok miatt? Az ellenségem ellensége a barátom, vagy miért? Próbáltam megtudni a hétvégén jobbikos havertól, de nem sikerült.
@CSENDES:

"most kapcsolódtam be. Valaki mondja már meg,, ki kell -e kapcsolnom Gabrielt..."

Barmennyire is fajdalmas, es szegyenletes, de azt kell mondjam, hogy teljes joggal triumfal. Es bar nem annyira a Jobbik politikai gyozelmerol, mint sokkal inkabb a ballib oldal (az ellenzek) kapitulaciojarol van szo, azzal, hogy az MSZP, az Egyutt, az ATV kiengedte/kiengedi a nacipartot a karantenbol, a Jobbik olyan sikert konyvelhet el, ami igazabol nem volt benne a parlamenti valasztason elert eredmenyeben.

Ezt pedig teljes joggal dorgolheti az orrunk ala. Nagyon jol emlekszem, a 2006-os Fidesz-vereseget (javareszt) en is SAJAT gyozelmunkkent eltem meg. Megha tudtam/tudom is, hogy a :rosszabbul elunk, mint 4 eve" orbitalisan elbaltazott kampany erosen benne volt abban az eredmenyben.

A fentebb linkelt meglehetosen szanalmas onfelmentesi, magyarazkodasi kiserlet, a Benedek-cikk, pedig egyaltalan nem javit a hangulatomon.
@Husz_János_Puszita: Lehet, hogy beugrott nekik a legendás Kissinger idézet. :)

„Veszélyes Amerika ellenségének lenni, azonban barátjának lenni végzetes dolog”
@simple observer 1.0: Fletó már nyílt levelezik, hogy mégse vitatkozzanak a jobbikkal, de hát az idő kérlelhetetlen dolog és még felette is bizony átsiklik. :)

Amúgy meg olvasd el ezt.

hvg.hu/velemeny/20140507_Miert_vitazunk_a_Jobbikal
@Sir Bates dö Hól: "@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te szerencsétlen isten barma!... olyan sötét vagy, hogy lassan kiskorú veszélyeztetése miatt fognak ellened eljárást kezdeményezni a gyerek tanárai... jobban jártok, ha a szülőire egy fikuszt visz magával a nejed, nem téged... "
apám, ezen kurva nagyot röhögtem így meló után:)))
egyébként, hozzád képest donkihote iparitanuló. fáradhatatlan vagy:)
@guma: "Mindenáron európai parlamenti képviselő akart lenni Morvai Krisztinával, akivel szoros kapcsolatot ápolt, de miután a Jobbik vezetése itthon akarta tartani, megsértődött, majd „elszabadult hajóágyúvá vált” – röviden így magyarázták a Jobbikban a hvg.hu-nak, hogy kezdődött a szerdán nyílt szakításba torkolló elválási folyamat a párt és Gaudi-Nagy Tamás között."

hvg.hu/itthon/20140507_GaudiNagy_Tamas_Jobbik_Brusszel_Morvai
a thaliámra ki tettem a NAGYMAGYARORSZÁG térképes matr icát !

lesz még miénk trianon !!!!

újra lesz nagy MAGYAR-OROSZ VILÁGBIRODALOM
@taga20: Nézd, ahogy a trollokat is etetik itt néhányan nekem jutott a feladat, hogy szerezzek neki is időről időre sikerélményeket. :) Bár amikor elkezd foglalkozni a gyerekemmel, egyből látszik, hogy épp szét van csúszva.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: félelmetes a szövegértései problémád... remélem a nejed sose mondta "vidd ki a bilit, kedvesem"...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

lenyomjuk a rohat ruszkikat !
tovarisi konyec!!! ruszki damoj !!!!
mi vagyunk a NATO eltiporjuk őket
csak most jól vegyük be a Don kanyarót !

vagy B verzió:
az oroszokkal szövetkezve az EU országokat hazánkhoz csatojjuuk !
annektájjuk a németeket stb !!!
lebombázzuk a magyaorosz légierőnkkel LOndont !
és visszafoglajjuk trianont !
és Gaudi (nagy tamás) őseinek fölgyét (magyarnevén: Barszelónát is visszaszerezzük !!!)

a nagy magyar-nato/vagy orosz BIRODALOM újra VILÁGHATALOM leszünk !!!!
@Sir Bates dö Hól: haggyad! inkább küldj egy üveg bort :))
@Sejk a derék katona: apám, te ma komplett hülye vagy, szétröhögöm magam a sok hülyeségeden:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Bár amikor elkezd foglalkozni a gyerekemmel, egyből látszik, hogy épp szét van csúszva. "
nem gábris, ako van nagyon ott. szétbassza a tehetetlen düh, hogy milyen ostoba vagy! és félti azt a szegény gyereket, hogy milyen dózist kaphat tőled, nap-nap után.
@taga20:

Mióta Bubó beleszeretett az avatarjába, egyre szószátyárabb:)))
Nem tudom miféle múzsa csókolta homlokon.
@Sir Bates dö Hól:

Kösz a Puzsér-szöveget. Gyanús volt:))
@taga20: semmilyen düh nincs bennem... a purdét meg minden minden jó érzésű sajnálja...
@taga20: Mint sok mást ezt is teljesen rosszul gondolja, de ettől függetlenül meg van róla győződve, hogy úgy van ahogy gondolja. Amúgy nem olyan nagy kunszt ez se. Láttunk már ilyet máskor is a történelemben. :)
@Sir Bates dö Hól: Téged viszont nem sajnáltak annak idején, ahogy elnézem. :)
@Orica Középföldi: énse, de nagyon nyomja:)

bí ROM az avata ROM...
ez a "ROM"mánia ...

ezen is behaltam:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szerintem vagyunk itt egy páran(kb.húszan), akik nagyjából úgy látjuk, mint sír. azé ezen, még neked is érdemes egondolkodni, pedig te egy képzett troll vagy:)
@taga20: ?????

ugyanígy kezdődött...

1914-ben is
aztán 1939-ben...

szerintem megint a f@sz jó oldalára fogunk állni....

egyre nagyobb világbirodalom vagyunk:)))
1914 + 25
1939 + 25
1964 + 25
1989 + 25 = ?

igen 2014

tessék...
@parti_giano:

": a purdé az a cigány puttó?"

Kész vagyok:))))))))))
Ezt te folyamatosan tudod? Hogy viseli a környezeted?
Tonkini incidens

1964. augusztus 7-én a USS Maddox (DD–731) és a USS Turner Joy (DD–951) rombolók elleni vélt támadásra reagálva az Egyesült Államok kongresszusa elfogadta az úgynevezett Tonkini-öböl határozatot, amely széles jogköröket biztosított Lyndon B. Johnson elnök számára a háború kiterjesztésére.[27][28] Johnson azonnal elrendelte az észak-vietnami ipari és katonai létesítmények bombázását.

így indultak a HARCI CSELEKMÉNYEK Vietnamban...
csak szólok:)
@Sejk a derék katona: uh! te egy nagy jövőbelátó vagy. szász jenci még nem hívott az intézetébe?
@parti_giano: jaa 89-ben I. Nagy Viktor kiverte...
(az oroszokat)

most beengedi őket.. de csak azért hogy megint kiverje !

ez a pávatánc !!!
@parti_giano: nagyon remélem... ha igaz a dns meghatározó volta, akkor a gyerek egyetlen esélye az, ha vigaszdíjként nyerte...
@taga20: Hát az elég szomorú lenne, ha szőrön kívül bárki olyan korlátoltságot gondolna, hogy félteni kellene tőlem a saját kislányomat.
Már a feltételezés is méretes ökörség, jól mutatva, hogy milyen szemellenző tud leereszkedni azokra, akik a vita hevében elvesztik minden önkontrolljukat.:)
@parti_giano: te PARTI zán vagy ?

dehát nincs is tengerünk...

vagy csak balatonpartizán ?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: cseszd meg, te annyit látsz a történelemből, mint a szemellenzős sörösló az útból...
Mekkora undorító egy féreg ez a banya, aki leköpdöste a Pásztort. Ész megáll.
@Sejk a derék katona: de hát éppen te írskálsz ilyesmiket... borneó és celebesz... bízom a jövődben, mester!
@Sejk a derék katona: Ja a Tonkini "incidens" amelyről azóta szintén kiderült, hogy koholmány volt és csak a háború kirobbantásához kellett.

mult-kor.hu/20051107_hamis_hireken_alapult_a_vietnami_haboru
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öreg, te megint nem vágod a dumámat! de nekem nincs olyan birka türelmem, mint sírnak, úgy hogy lapozzunk:)
beszéljünk inkább a vazulnénikről, akik a te és haverjaid szellemi termékei!
@taga20: Nekem nem szellemi haverjaim. Nagyon jól tudod, hogy én a cukikampányos oldalt képviselem. :)
@taga20: jobbik és papi befolyás alatti közös halmazzal inkább a vazelinről beszélj...
@Sir Bates dö Hól: De legalább te itt vagy és fáradhatatlanul vezetsz a történelem útvesztőiben is. :)
@Orica Középföldi: persze, hogy gyanús volt... összetett mondatszerkezet:-)...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Jajistenem ...hát el tudod Te azt képzelni, mennyi tülekedő van, aki még nem ért el a felcsúti lókupec seggéig??? És milyen ideges e miatt?
Most itt az alkalom, hogy megkíséreljék az odajutást, kezdetnek megteszi egy ilyen látogatás, bejegyzés a vendégkönyvbe(biztos van!), aztán alkalomadtán pár elpöttyentett megjegyzés az építmény fantasztikusságáról ... és sínen is vannak.
+ a Vazul nénik és Savazós bácsik, akik inkább nem esznek egy hétig (kettőig), de akkor is elmennek megnézni ...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: megpróbáltam, de amennyi eszetek van a fonalat felhasználtátok a gyíkmérés-versenyen... elkötőként... most meg szarban vagytok a minoursusszal szemben...
@Sir Bates dö Hól: hál' Istennek Dzsibrielt nem látom, csak mert szóba került a zárpádsávos Törpilla, megjegyezném, hogy mélysége nem egyéb, mint a tuggyikkik által naggyon kedvelt tudomány a politológia "tudora"(illik a 7 törpe közé), amit a szenátor, oppardon nemzetessch képwischelő asszonyi teendői MELLETT, továbbá gyermek nevelés helyett("Méhében él a nemzet." ennyi telik tőle) tanult ki. Természetesen nem az egyetemi végzettsége birizgálja a csőrömet, hanem a megszerzésének módja.

Balczó, hát igen, amikor még az első Orbán-kormány idején, személyes összekötő volt Csurka és Orbán között... Igaz, az ikertestvére valóban VALAKI. Nem okos, de cserébe bármit megtesz egy kis pénzért, bárkinek.
@Spániel:
Látva a videót, nem is értem, hogy
1. hogyan volt képes a férfiember arra, hogy egy kis balrafordulással nem vágja taknyon a vénbanyát, hogy belehengerbucskázzon a bokorba,
2. valami közeg nem fújta le paprikasprével az agyvérzés közeli állapotban őrjöngő hülyenénit,
3. aki felvette az egészet, nem szolgáltatta be azonnal a rendőrségnek, hogy nyomozhassanak a nyilvánvalóan teljesen meghibbant nyanya ellen?????
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öröm téged hülyére rugdosni, még élvezed is!
na szóval, danolj kicsi rigó! Gaudi, aki csak Nagy, mert ugyi ez a zasszony neve, mármint a Gaudi, csak kap valamit a korábbi hálótársától Brüsszelben? Tudod, Hisztikére gondolok. Tényleg szépen kigömbölyödött,hála a mocskos EP szerény díjazásának.
Balczóért, meg Dúróért majdnem bocsánatot kértem magamtól, amiért belekezdtem... Olyan sötétek, hogy a pitbull éccaka melléjük harapna!
Ja, oktatási szakpolitikus... aha.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lásd kivel van dolgod... eduline.hu/segedanyagtalalatok/4519-kozep_szint_magyar_eretts ... csak az első résszel (második talán egy dekád múlva) próbálkozz, 10 pont felett pezsgőt bontunk... nem a tisztelet, csak az inspiráció miatt... gyereket is megtapsolják az első bilizésnél, nem?...
@Sir Bates dö Hól:
Lájk.
Az atv-t negligálom innentől, reggel TúróTorta feneketlen ostobaságára ébredve - és pont akkor kapcsoltam be a tv-t, mikor nagyban tagadta a holokausztot - Rónaiegonka maximum egy szemöldökösszevonással reagált.
Elmennek mindannyian a JBQÉ-ba.

(De nem tudom, mit fogok reggelente hallgatni, rádió már nincsen, amit érdemes lenne, és most megszűnt az a lehetőség is, hogy tv-t háttérzajozzak készülődés közben...)
@nincs_itt: Már csak az a kérdés, hogy lehet itt az aki nincs_itt? :)
@Evezős: Neked is marad az androidos napiferi? :)
@Sir Bates dö Hól: Áááá ne erőlködj, annyira nem vagy komoly tényező. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mind amit felsoroltam az összes világégés HAMIS ÜRÜGGYEL INDULT

azt hiszem ez megszokott dolog...

gondolom nem kell sorolnom...

a Krímiek is Krimibe illő módon lesznek megmentegetve az oroszok által...
plusz az egész kelet ejrópa...

de legalaább meglesz az 1milla munka hej !
mennek a közmunkásaink megint a Don kanyarba... közmunkára
amugy egy Don Pepét nyithatnánk a Don Kanyarban is...
@parti_giano:
Nevetséges.Gagyi.
(Karácsony is, meg az öreglány is.)
A poszt első videójának két gyöngyszeme számomra a kereplős rasztának öltözött "ganéjok" kifejezése és a molinó "kiárúsítás" felirata...
@Evezős: szerintem rónai azt gondolhatta "ekkora barommal mit kezdjek... felrúgom a szerkesztőt, ha még egyszer ilyen hülyét rak be nekem"...
@Sir Bates dö Hól:
...ehhez képest erősen védelmezte az eksönt utána vadainak, szóval a tervezett beszélgetés helyett (amiért vadai eredetileg behívták) végig azt védte, hogy miért jó, hogy ilyen barmok, mint a balczó, meg a dúró ott lesznek ezentúl a műsoraikban..
:-(

Egyébként bármiben elfogadom, hogy semmi hozadéka nem lesz a lépésüknek (illetve egy biztosan: sokan elfordulnak tőlük!), mert abban a pártban egyetlen ember(szerű) sincsen, aki intelligens módon lenne képes kommunikálni.
Ha meg a Gaudi-Nagy szeretőjét behívják, akkor ott szóhoz jutni nem fog senki, mert az a némber inkább belefullad a saját tüdejébe, de akkor sem engedi, hogy más is szót kapjon mellette.
Very-feritél:

"Az első négy hónapban összejött az egész évre tervezett pénzforgalmi hiányterv 97 százaléka, derül ki az NGM által közölt adatokból. Áprilisban 250 milliárd forintos deficit volt a költségvetésben, ilyen magas hiányra egyébként nem volt példa az év negyedik hónapjában a korábbi években."

index.hu/gazdasag/2014/05/07/az_eves_terv_97_szazalekan_a_hiany/
@Evezős: "Az ATV hírigazgatója szerint biztos lesznek olyanok, akik a bojkott megszüntetése miatt elfordulnak a csatornától, de nem számít nagyarányú nézettségcsökkenésre. Sőt,
tovább erősítheti a pártsemleges hírcsatorna imidzsünket." :)
@Sir Bates dö Hól:

" a kereplős rasztának öltözött "ganéjok" kifejezése és a molinó "kiárúsítás" felirata..."

Én is erősen restelkedtem, amikor megláttam.
Mert hát hol vagyok én ettől szinttől...?

Hiába, soha nem lesz belőlem igazi nagymogyoró, eeee'basztam!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: má' megen azok a mélyenszántó válaszok. Hiába, no! A dzsobbikos az a pokolban is dzsobbikos! Értelmes válasza nincs semmire.
Képzeld, ez az internet, tudod a sátán-háló, ahol ott is lehecc ahol nem vagy!
@Sir Bates dö Hól:

Rónai nem kifejezetten szereti a konfliktusokat, tudnám ezt jelzővel is illetni, de édeskevés, ha csak a szemöldökét vonja össze.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: köll a kabaré a népeknek, beengedik a szerény képességű, tanulatlan, viszont kellően nagyarcú dzsobikot is. Ez van, ez nem "siker", kicsi imbecilem, hanem üzlet!
@nincs_itt: Az a baj, hogy te nem tudod pártatlanul szemlélni a dolgokat. :)
@AroMo: "ÓÓÓÓ jaj !!!Ne bombáz állandóan
negatív hullámokkal Moriaty ,gondolj arra ,hogy ott lesz ,és akkor biztosan ott lesz!!!":DDDDDD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Aha! Mert a pártatlanságban te vagy az etalon. Ez jó:)
@Csaknézek...:

Faszombamár, hogy ti semminek nem tudtok örülni, csak sugározzátok a negativ energiát szétfele.
Annak örülnétek, hogy már mindössze 3 % hiányzik a 100 %-hoz. Mi az a 3%? Megvan percek alatt. Magyarország most is jobban teljesít! Ezt csinálják utána a többiek. Azok még valahol 70 körül járnak. Soha nem érnek utol.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te érted tenmagadat? mert akkor nincs baj! nálam "pártatlanabb", Mo. tekintetében, nem nagyon van! Mindegyiket elküldeném a nátháspicsába, dógozni baz+!
Na ott nem tudtak/tudnának felmutatni SEMMIT, ez aló a dzsobbik sem kivétel, sőt! A legiskolázatlanabb párt - ez nem annyira fontos, de csak mutat valamit - ott mindenki éppen abban "szakpolitikus" amiért fizetik.
Törpilla nemzetessch"asszony", Novákból egy sima bal alsó madárfogást nem nézek ki(nemhogy gyereket), oktatásban brillírozik éppen, csak az a gáz, hogy egy vödör korom atomvillanás mellette!
@nincs_itt: Nem mondod, hogy a libsik sem értenek már az üzlethez és 11 évig nem akartak jó üzletet? :)
@nincs_itt: A helyzet máshol sem rózsásabb. Tényleg te jársz szavazni ott ahol éldegélsz? :)
@Orica Középföldi: Nem mondanék ilyet, de az biztos, hogy én kevésbé rendelkezem prekoncepciókkal.
@Orica Középföldi:

"Mert a pártatlanságban te vagy az etalon."

Simán! :o)

Bár én egy szimpla ön-talon akciót is határozottan támogatnék az említett személy részéről.
@Orica Középföldi: linkeled neki a prekoncepció definícióját?:-)...
@Csaknézek...:

Azt én is, de nincs olyan szerencsénk:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudod, van olyan, hogy üzleti környezet, amikor "igény van" a hülyeségre, akkor a tuggyukkik(Chábád Szegedi, Gaudi-Nagy, Morvai és sokan mások a dzsobbikban) ráugranak a bulira. Az ATV is ezt tette, de mellette sugároz mást is, lehetőséget ad, hogy önmagukat járassák le, ezek a szerencsétlenek... de ez sem rossz biznisz nekik, gondolj bele, az egész kurucinfó ott csüng...
Azért az a jó, hogy megismerhettük ennek a féreg gaudinak a kereplős, protkós, k..a anyját, szegény alzheimer-kóros nemzetiszínű sálas faterja csak téblábolt ott, mert azt sem tudta, hogy hol van és miért is kellene ordítoznia. Vajon, most ki fogja Morvai HP-t töltögetni a tehénné hízott k..ját, ha Tomika barátja nem tudja őt követni Brüsszelbe??
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezt már kérdezted, akkor sem válaszoltam. tudod, itt azért egy cseppet "rózsásabb a helyzet", nem részletezem miért. Elég annyit mondani,hogy a sör, ITT, alapvető élelmiszer! A minőséget meg úgy nevezik, hogy "Hergestellt in Deutschland", jajjj! lebuktam.
mire vagy kíváncsi? a "hanyatló nyugat" életére? ááá, hagyd a picsába, ott sokkal jobb lesz... eccercsak!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jajj, Dzsibriel, a konteó mijafaxom, ha nem prekoncepció?
@Csaknézek...: "ön-talon"... gyöngyöt a disznók elé:-)...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudom ez most nietzschei magasság volt, elnézést kérek, de ha Hegel-lel válaszolsz nem baj!
"Az éves terv 97 százalékán a hiány

Az első négy hónapban összejött az egész évre tervezett pénzforgalmi hiányterv 97 százaléka, derül ki az NGM által közölt adatokból. Áprilisban 250 milliárd forintos deficit volt a költségvetésben, ilyen magas hiányra egyébként nem volt példa az év negyedik hónapjában a korábbi években.
A tárca azt írta, hogy a központi költségvetés egyenlege összhangban van a bevételek és a kiadások idei évre tervezett időbeli lefutásával. Az államháztartás központi alrendszerének első négyhavi hiánya 951,1 milliárd forintra teljesült.
A központi költségvetés 1031,5 milliárd forintos deficittel, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 44,8 milliárd forintos, az elkülönített állami pénzalapok pedig 35,6 milliárd forintos szufficittel zártak. A 2013. év I-IV. hónapjában az államháztartás központi alrendszerének deficitje 528,6 milliárd forint volt."
index.hu/gazdasag/2014/05/07/az_eves_terv_97_szazalekan_a_hiany/

HURRÁ!
GYŐZTÜNK!
Minél nagyobb, annál jobb... :D
Most akkor??? Ugye?
Az a mocsok bajnai&gyurcsány essetudta megoldani ilyen faszányosan!
ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FELCSÚTI BAZDELŐRE!!!
ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FELCSÚTI BAZDELŐRE!!!
ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FELCSÚTI BAZDELŐRE!!!
ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FELCSÚTI BAZDELŐRE!!!
ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FELCSÚTI BAZDELŐRE!!!

Látom gábris blogja lett ez már, ti meg menthetetlenek vagytok...
Pedig gaudi olyan szépen alázza az egész agyhalott csürhét, hogy ihajj! :D
@Sir Bates dö Hól:

" igen, kismogyoró vagy:-)..."

Ejnye már, hát Neked is van még hová fejlődni.

A kismogyorót idegenszívűnek kell ejteni.
Vagy hazaárulónak, hogy a poszthoz is kapcsolódjak...
a THALIA -mra ki tettem a NAGYMAGYARORSZÁG térképes matr icát !
lesz még miénk trianon !!!!

(megj: Thalia francia gyártmányú szgépkocsi (vö: rönó), amit jellemzően a magyar paraszt élete összes megtakarítása árán megvesz mint első-és egyben utolsó autólyát)
Én a múltkor a korábbi morvaira gondoltam... nem erre a reloaded versionre... így jobb a pigmenthiány...
@nincs_itt: ők meg a kurucon csüngenek. :)
Arra nagyon kíváncsi vagyok, Gézánk hogyan fogja interpretálni ezt a 97%-ot.... szem nem marad szárazon:-)...
Kedvelem ezt a blogot... itt a stand-up rohadt drága...
@Sir Bates dö Hól:

" gyöngyöt a disznók elé:-)..."

A többesszámot vitatom.
Kicsi vagy közepes röfik vannak itt néha, de igazi disznó...

This no! :o)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): assetudni, hogy a lámpája lézeros!? látnád "élőben" a karbonszálas+alumónium verdát! mer ebbe' nem sok vas van...
csinos lett, az eccer tuti!
DE! most tudtam meg, az egyik kollégától, hogy ITT a sör ALAPVETŐ élelmiszer!
@nincs_itt: Dehogy is. Jártam arrafelé és láttam klassz dolgokat. Na persze nem csak Berchtesgadenre gondoltam. :) De figyu már. Az átlag német mit szólt ehhez?

news.bbcimg.co.uk/media/images/70685000/jpg/_70685502_merkelphonereuters.jpg

Meg ehhez?

velvet.hu/sztori/2013/07/06/allatbordelyokat_nyitottak_nemetorszagban/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lószart mama! megint egy konteó, igyál valamit, annak van értelme!
@parti_giano: hát, tulajdonképpen csípem a promociókat... egyet fizet, kettőt vihet... bár, a f@ßom se tud dönteni...
@Sir Bates dö Hól:
Nem kell linkelni, csak jobbikos humorként viccösködve aszondani: prekóhncepció... jókat rötyögnek rajta dzsobbikosfalván, az óperenciklikális monstranciahegyen túl és az EP képviselői javadalmazáson innen.

Tényleg, mit jelent?
A gugli is annyi mindent hadovál... szóval?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Pauli-ra gondolsz? Semmit!Le sem xarják, mert működik a világunk...
még valamit, ha neked a "velvet" mint hírforrás, akkor nem csodáxom a kurucon+alfahíren sem...
@Sir Bates dö Hól:
A növekedést kell mindig nézni... Nem??? :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: óóóó de műveltnek teccik lennilye!
szóval, Dzsibriel, mikor lesz ott olyan "szar", mint itt?
Soha!
@nincs_itt:
Bakker, ideje lenne felnőnöd...
Gábriska meg ahonnan tájékozódik... no comment, neki írhatják a velvet rovatot. :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: minekutána, említettem volt, hogy németül beszélek, írok, olvasok, az angolom gyengécske, mert szerintem marginális nyelv Európában, ezért a Déjli Méjl cikkeit sem olvasgatom.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): igyexem, de nem megy... maradok ilyen sötét tahó, akinek nem felel meg a fostenger...
@nincs_itt: Milyen Pauli? Én pld. a Merkel asszonyság szövetségesi lehallgatására gondoltam. :)
Mert ugye Obama személyesen ígérte meg Merkelnek 2013 októberében, hogy többet nem hallgatják le a német kancellár telefonját. Ennek ellenére a német kormány hivatalos kérésére, még 2013 október 24-én, miszerint szeretnék látni a rögzített telefonbeszélgetéseket a kancellár és a német kormány többi tagja között, nemleges választ kaptak. Az ügy azért is pikáns, mert az NSA szerint legalább 300 (a valós adat ennek a tízszerese lehet) beszélgetést rögzítettek Merkel és a kormány többi tagja, valamint magas rangú német tisztviselők között. A német belügyminiszter, Thomas de Maiziere egy a Der Spiegelnek adott interjúban nyilatkozott az ügyről, és "nagyon nem megfelelő"-nek nevezte az amerikai fél hozzáállását.
Sejthető, hogy a német fél nem túl elégedett azzal, hogy Németország első emberét gyakorlatilag hülyének nézi Washington tavaly október óta. :)
na pááá! , mert hamar lesz itt reggel, mocskos kapitalisták mijatt...
@Sir Bates dö Hól: gondolod, van olyan eszközöd, amivel előcsalod a régi morvait? talán, ha a zsebedből hirtelen előkapsz egy baló képet...
@nincs_itt:
Veltins, Pilsener. 179. Beszarás. Kellemes, laza söröcske. Kajához ideális.
@Knósszosz:

"Tényleg, mit jelent?"

Egy kis haddvaúbelefele: nemtom, mert prekoncepcióm van a szó értelmezésével kapcsolatban. :o)

(Titokban azért megsúgom, hogy valami történelmi korszakra tippelek, ami még az ókoncepció előtt volt, amikor az Óperenciástenger is mosta prehazánk partjait, és a híres agysebész premagyarok preparálták a főket. Később ezt ezt óperálásának hítták. Bazi régen lehetett, mert akkor még még segg sem volt a piros pötty alatt!)
:o)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: seggfely, a telefonnya hátulján a Reichadler látható, amit itt Pauli-nak neveznek...
oszt lehalgatták és? backi az ódi+merkedes majd 700 ezer ótót adott el a zObamáéknak, van még kérdés? ja, ezek csak autók voltak, ráadásul a luxus kategóriából...
a többi hájtek cuccról nem beszélek...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nagyon ravasz vagy!... gondolom a második link érdekel igazán... ezért van a jobbik belebuzulva a háztáji gazdaságba?... ez a fő vonala az agrárszcenáriótoknak?... szerintem a fű legalizálása jobb ötlet...
na most má' télleg csááá, csumi! hajháló, csákány stb
@nincs_itt: Azt tudtad, hogy kb. 300 ezer német munkahely függ a ruszki piacuktól is? :) Nem is csodálom, hogy múltkor már a német gyáriparosok is helyretették Merkelt, hogy ne nagyon próbálkozzon komolyabb "szankciókkal". :)
@Sir Bates dö Hól: "szerintem a fű legalizálása jobb ötlet..."

Ezen nem lepődöm meg tőled. :)
ritka üdítő pillanat amikor az itt kommentelgető bibsik nem a óbégatnak hanem örömködnek

na most ez van
@Csaknézek...:
Kösz!
Érteni vélem, tehát; mára a pötty alatti segg, szájjá változott, vagy én megint félreértek mindent?
@ephart:
Ostoba muzsik... ha szövegértési gondjaid vannak, oskola... nem a törpeló seggébe a nyelveddel.
@Knósszosz: múlkorában szó volt erről:-)... olyan, mint az előbőr, csak ez verdiktes formában...
@Sir Bates dö Hól: Ismerős? :)

Közvetlen kapcsolatot találtak a droghasználat és az erőszakos dühkitörések között

Az Ausztrál Nemzeti Egyetem szerdán közzétett jelentésében arról számolt be, hogy kutatói közvetlen kapcsolatot találtak a droghasználat és az erőszakos dühkitörések között.

hvg.hu/instant_tudomany/20140507_durvan_eroszakossa_tesz_a_metamfetamin
@parti_giano: vagy inkább ruházom, mint etetem...
@ephart:

Megkérhetlek rá, hogy listázd az itt kommentelő "bibsiket"?

Csak hogy tudjam...
Mert veled szemben nekem sajnos nincs olyan különleges képességem, hogy egy monitor előtt ülve lássam ezeket.

(Most majdnem megkérdeztem, hogy az örömködés ténye vajon nem veszélyezteti-e a testi-lelki-szellemi fejlődésedet, de időben beláttam a kérdés totális értelmetlenségét. Bár belegondolva: a testit visszavonom.)
@Knósszosz:

"vagy én megint félreértek mindent?"

Nem, abszolút levetted a lényeget! :o)

Egy segg mind felett! :o)
@Csaknézek...:
Végigkóstolta az előbőröket ephart koma?
DÖBBENET!
Akkor én már eleve kiestem... :D
Már csak azért is, mert megnézem, kire bízom a legnemesebb részemet!
@Knósszosz:
Rum? Az a papa... sör van, malatáparlat elfogyott!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"Végigkóstolta az előbőröket ephart koma?"

Kérdezd tőle!

Előembernek előbőr - lehet benne valami... :o)
Meg másból úgysem ért, csak az erőből. :o)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te, pre-előember!... a fü az nem drog... a metamfetaminról meg inkább kérdezd az eszmetársaid...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): derék dolog hogy kivetted a prolit.elsőre nyilvánvaló volt hogy hiú embör vagy.borítékoltam hogy így lesz kiszámítható vagy
@Csaknézek...:
Elferdített fidesz szlogen a károm testőrből:
" egy segg mindenkiért(?)
mindenki az én seggemért..."
Szombaton a Kossuth téren besiktatás, a törökök is játszanak azalfelcsúti arénába.
Vagy má megin férre értettem valamit...?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Hagyd Rodit, neki is kell némi szabadidő!
Meg nekem is, mert azt a mennyiségű gyönyörű zenét amivel elhalmozott, minimum két hét feldolgozni, szóval evezz, én meg hallgatok.

Halásziban meg ne állj meg, még rád fogják, hogy alkesz vagyol... pedig de!-:))
@Knósszosz:

"Szombaton a Kossuth téren besiktatás,"

Azért ez már majdnem fensegg-sertésszámba megy... :o)

KORONÁZÁS lesz, bazmeg!

Nem tűnt fel tennap Gabóca új mosolya...?
@Knósszosz: hobbidban társad, ha levetné azt, olyan lenne mint a másik az előbőr nélkül... csak egy csupasz bré:-)...
a büdös dakotamafia dögöjjön meg MIND

most halom havertől hogy putyin kiráj megfutamodott...
nyilván öszexarta magát mert mi beáltunk a NATO mögé...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te az állatszexre gerjedsz?
mit csodálkozom én?
jobbikos vagy!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
látom az összes forrást megkerested!
te menthetetlen vagy...
@ephart:
Há`persze! Ne tudd meg mennyire. Azért is írtam oda, hogy most levehessem... egy lélekbúvár veszett meg benned... az általános sulit azért - hiúságból legalább - fejezd be, oszt itt a gábris pajtid, pacsizzatok egymással, rúdtánc, hasonlók, ahogy feléték szokás.
@Sir Bates dö Hól:

" csak egy csupasz bré:-)..."

És a bré-királyt úgy híjják hogy bréking...? :o)
@Csaknézek...:
Én már csak pislogok, mint pék kutyája a friss kiflire... De lesz itt még meglepetés és jelkép is oda, ahová nem kéne.

Korona van, fej nincs.
Levédia 2014...
@Knósszosz:

"Korona van, fej nincs."

Csak írás.
Meg sírás-rívás.

És főleg: nyírás ezerrel...
@Sir Bates dö Hól:
Rokker zsótti:
"Gyááá heee!"-:D
@punkfrog: Német forrásokat akart. Amúgy nem szegény, inkább boldog mert szeretetben él.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
az oroszok mit csinálnak a német piac nélkül?
idióta!
milyen eladható termékük van az oroszoknak a nyersanyagon kívül?
talán a medve szex?
neked bejön, hiszen putyint is imádod meg az állat-szexet is!
hajrá!
Nekem a legjobban Molnár Zsolt csesztetése tetszik. Olyat mikor látunk a fidesztől, hogy a pártelnököt ekézik, mert 22 évvel ezelőtt libsi volt, s a szentéletű atyákat "térdre, csuhások" felszólítással illette? :)))
@Csaknézek...: nem, a jobbik esetében mindig az, aki éppen nyilatkozik... bár elnézve frakciójuk, az brékontokrácia...
@Knósszosz:
Nem vagyok én olyan... hisz mértékletes, szerény, szinte már zárkózott, csendes gyerek vagyok én.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te PNE mint, prekoncepció nélküli ember, linkelj már mellé egy vadait is.
róla is mindig a szét fotosoppoltat tetted be.
PNE!
@ZSírfeka:
Az "imához!" kimaradt. Libsiket imádják, ott a Liberális Internacionálé volt alelnöke... megtévedt, 8 évig, Soros pénzén...
@punkfrog: Pont a fordítottjáról beszéltem de ne zavarjon. :)

A német kancellár egy sajtóinterjúban említette meg, hogy országa "...nem érdekelt az Oroszországgal szembeni feszültség eszkalációjában,..." A kancellár hozzátette, hogy "a helyzet nem ért el arra a szintre, hogy gazdasági szankciókat kellene Németországnak bevezetnie."

Nézzük a kedves szavak mögött bujkáló számokat. Németország kétoldalú kereskedelmi kapcsolataiból Oroszországgal 2013 évben 76 milliárd euró forgalom jött össze, emellett 6000 cég 300.000 alkalmazottja dolgozik be közvetlenül orosz partnereknek, csekély 20 milliárd euróért évente. Németország továbbá Európa legnagyobb exportőre Oroszország irányába, ebből kiemelendő, hogy ennek az exportnak az 50%-a autó és egyéb jármű, tehát az esetleges "szankciókat" a német autógyártó üzemek igencsak megszenvednék, ami leépítésekkel is járna. Ilyen megszorításokat, amik elbocsátásokkal is járnak, a német választópolgárnak igen nehéz lenne beadni, mint "indolkolt lépést".
Térjünk vissza a német autóiparhoz. Az Opel 2013 évben 80.000 autót adott el Oroszországban. Karl-Thomas Neumann, az Opel feje, a múlt héten kijelentette, hogy a rubel árfolyam ingadozásai máris veszteséget jelentenek a cégének, amitől "nincs elragadtatva". Képzelhetjük, ha egy német autómágnás így fogalmaz, akkor mit érezhet. A VW rendelkezik Oroszországban is üzemekkel, és további 1.8 milliárd eurót szeretne befektetni 2018-ig. Látható, hogy a német cégeknek egyáltalán nem áll szándékukban Oroszországgal szembemenni, és mivel nekik nem áll szándékukban, a lobbierejüket tekintve a német kormánynak sem állhat szándékában. Ennyire nem jó barátjuk az USA, hogy elvágják a saját torkukat.
@punkfrog: Tessék itt egy friss műrettegős, valóságot továbbra sem értős, struccpolitizálós Vadai. :)

www.atv.hu/belfold/20140507-start-vadai-agnes
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szereteben?!
melletted?
emlékszem @Magándemokratának volt egy felvetése feléd, hogy vigyétek el a kommentjeidet Böjte atyához(vagy mi a titulusa?) mintha ő írta volna és kérdezzétek meg a véleményét a szövegeidről.
persze nem vállaltad...
tükörbe tudsz még nézni?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Aha... te Hernád utcai haramia-:)))
Amúgy siralma... nem rég jártam arra, a suli bezárva, az épület tulajdonos hiányában rohad...
Ez az ország egy kibaszott vicc, de nem lehet röhögni rajta. Majd ha el lesz takarítva a szar ami szennyezi - talán mosolyogni is lehet, de addig...

Most azt amit te is... menek dögleni.
Jó éjt neked és minden konzultáló NER-társnak!
Kevésbé szar ébredést, az elmúlt négy évhez képest!
@punkfrog: Miért szerinted a tieiteket lehetne vállalni? Na ne röhögtess. :) Amúgy megint kevered a szezont a fazonnal. Én sosem mondanám senkiről, hogy nem képes szeretetben éni, te meg Istent játszva még ezt is előadod. :) Elég röhejes.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szépen összefoglaltad, hogy a németeknek vannak eladható termékeik.
mijük van az oroszoknak, a nyersanyagon kívül?
(az AK-47 nem ér)
a krími népszavazás valós eredményeiről hallottál?
gaudi-nagy mióta nem jobbikos?
@punkfrog: Igen szépen és ha leállna a német export a ruszkik felé, akkor jönne az amit leírtam. De ha nekem nem hiszel, olvass utána mire figyelmeztették a német gyáriparosok a minap is Merkelt.

www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/a-nemet-gazdasag-kerese-merkelhez-ne-legyen-tobb-oroszellenes-szankcio-426557

Gaudi sosem volt jobbikos. :) Egyéb kérdés?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én nem tudok istent játszani, mert nem is hiszek benne.ezt csak te látod belém:)
én az összes hozzászólásomat bárki előtt vállalom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: valóban volt feszültség az európaiak (főként a németek és franciák) és az amerikaiak közt a lehallgatások miatt, ámezt hollande márciusi (?) és merkel múlt heti washingtoni látogatása után félretették/meghaladták... s mintha putyinnal szemben egyre inkább egyirányba húznának... de gondolom, ezt nem tolja a kreml agitpropja, így te sem tudsz erről...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Gaudi sosem volt jobbikos. :) Egyéb kérdés?"
akkor ez mi?
www.gaudi.jobbik.hu/
hu.wikipedia.org/wiki/Gaudi-Nagy_Tam%C3%A1s

pártonkívüli volt(muhahahahahahahaha)
elég gyorsan kifaroltatok mögüle!
@Sir Bates dö Hól: Nézd az egy dolog, hogy Merkel is csak egy csicska, ettől függetlenül vérciki, hogy hülyének nézik egy vezető európai ország elnökét. Arról nem is beszélve, hogy a németek nagyon komolyan vették a demokrácia-mesét, ez az ügy az egész társadalmat sokkolta. Ami a legérdekesebb, hogy Washington ezzel nyílt üzenetet küldött, hogy mit is gondol német szövetségeséről, hol is képzeli el Németországot a világpolitikában. Merkel kancellár asszony pedig, jó "szövetséges" révén nem is nagyon fogja feszegetni az egész kémhistóriát. Hiszen a barátok ilyent nem tesznek.:)

www.vg.hu/kozelet/politika/az-usa-nem-engedi-meg-merkelnek-hogy-belenezzen-a-sajat-nsa-dossziejaba-425285
@punkfrog: Arról van szó, hogy Gaudi sosem volt párttag.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A jó életbe... Merkel egy csicska?
Akkor a televert jobbik - aki a fidesz szárnyai alatt lett tényező...?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mert jó vagyok hozzád, mint minden fogyatékoshoz... az nsa-ügy kezdetekor volt egy óriási felzúdulás a plebs részéről, minden országban, ez így igaz... viszont a szakértők és a vezető politikusok pontosan tudták, hogy az amerikaiak mit tesznek (bár merkel esetében meglepődtek nyilván... az egy más kérdés, hogy inkább szégyenkeznek, hogy ez megtörténhetett és nem tudták kivédeni, de ezt most hagyjuk)... az angolok és egyes német szakértők is jelezték a sajtóban -talán június-július tájékán-, hogy ne tegyen senki úgy, mintha nem tudott volna erről... a német hírszerzés is tudta, hogy honnan és hogyan szerzi be az amerikai társszerv a vele megosztott, s németországra vonatkozó információkat... no nem akart erre költeni, mint ahogy a haderejére sem akar költeni... de ez nyilván változik, ahogy beletörődnek, hogy a gazdasági mellett a politikai vezető szerepet is el kell vállalniuk európában...

merkelt "csicskának" nevezni pedig nagyfokú tájékozatlanságról tanuskodik vagy a valóság, vagy a kifejezés jelentése kapcsán... ezért vagy sub kavics...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az oroszoknak saját érdekükben együtt kéne működniük az EU-val.az EU-nak is az oroszokkal de az EU nincs annyira kiszolgáltatva nekik.(mi igen, hála viktornak meg a jobbiknak!)
a németek azonban kezdik átalakítani az energia-piacukat.nem atomerőművekkel.
az okos fidesz és a jobbik azonban az oroszokhoz akarja kötni az országot.
felszállunk megint a süllyedő hajóra!
és ebben a jobbiknak hatalmas szerepe van!
mit akarunk mi az oroszok mellett????????
mellettük voltunk 40 évig.jól jártunk?
ezek szerint a jobbiknak bejött a szocializmus!
helyére kellene már tenni ezt az országot valakinek.
semmivel se vagyunk jobbak a körülöttünk lévőknél!
sőt!
a lesajnált szlovákok hol tartanak?
talán már euróval fizetnek?
bezzeg mi MAGYAROK!
nem kell a büdös eurójuk!
sokkal jobban jártunk!
az orosz barátsággal még jobban fogunk!
te tényleg nem látod, hogy merre viszi az országot a fidesz-jobbik koalíció?
moszkva jobb mint london?
te tényleg hülye vagy!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
csak jobbikos ogy-képviselő.
ebből is látszik, hogy egy jobbikos rögtön hátba szúr ha nem vigyázol.
most már rögtön kitagadod.
remek ember vagy!
A többi holapra marad, muszáj aludni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: www.hidfo.net/2014/04/27/merkelt-helyretettek-washingtonban
figyelj ide, te faszkalap!... kurvára unom, hogy minden szart idemásolsz forrásmegjelölés nélkül... nem fogod fel, hogy ezzel más tulajdonát lopod el?... ez a felháborító, nem az, amit idézel, az egy vélemény, van aki így látja/gondolja a történéseket/folyamatokat a világban, más következtetéseket von le azokból, ezzel semmi bajom... de jelöld meg a forrást b+!... tudod, égő csipkebokor, kőtábla, azon tíz pont, mely neked parancsolat... a hetediket, azt szeged meg...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem muszáj ide visszajönnöd!
a kuruc.info-n tárt karokkal várnak az elvbarátaid!
nem kell itt mártírkodnod, ebben a liberális fertőben!
egyébként is.ha itt egyszer a jobbik hatalomra kerül(remélem sosem)akkor te az elsők között leszel akit felkötnek!
nem hiszed el de így lesz!
nézd meg mi történik gaudi-naggyal!
ezek vagytok ti...
Nemzetiszocialistáknál mikor igy elhatárolódnak egymástól, maguktól akkor nem elég nemzetiek vagy nem elég szocialisták vagy kiderült valakiről, hogy gyerekkorában ötágú csillagot rajzolt vagy ami rosszabb hatágú csillagot?

Vazul néniknél a napszemcsi az ideológiailag megengedett?
@elmeherceg:

vannak más országok/városok, ahol a bérlet arra a személyre érvényes aki azt felmutattya, semmiféle személyazonosítás nem szükséges ami azt jelenti, egy család vehet egy bérletet és akinek éppen szüksége van rá az használja, ketten egyszerre nem soha de ezt nem is lehet megoldani, mert a beléptetés mind állomáson mind járművön egyesével megy, és ha bármi "tréfa" adódik a jármű addig nem megy tovább amíg a sarki rendőr oda nem ér és el nem dönti a dillemmát

ha valaki kifizet egy csilliárd fakaurit és arról kap egy igazolást (amelyen nincs arckép sem és semmiféle személyazonossági izé) hogy kifizette akkor az aki azt felmutattya az jogosult utazni

a többi baromság

brühüyyy

próbálna valaki itt tőlem személyit kérni (az nem is létezik!!!) mingyárt lenne belőle kalamajka
Gaudi nem jobbikos, így persze érthető, hogy kritizálja őket és köpköd rájuk. Ez minden pártnál így van. A Jobbikban is vannak bolondok, sőt, ott van még csak igazán sok, aki nem fogja vissza magát.
Lassan rájönnek a baloldaliak, hogy a Jobbiknál is vannak jobboldalibb szereplők a palettán.
@elmeherceg:
még valami nincs ellenőr meg a többi szarházi akik basztatnák az utast aki kibaszott sokat fizet, annyit tuggy, hogy egy havi bérlet árából lehet leasingelni !!!!!!!!!!!!!!! egy vadiúj Hyunday-t vagy KIA-t neaggyisten egy kis Ford-ot mint ahogy az emerikai gyártmányokat csak csökött hülyék veszik ebben az üzemanyagár rencerben amikor naponta írják ki és általában a legrossabb az 92 -es (a 89-es már nem létezik) 135 cent literenként, ugye egy dollár 100 cent a többi...számold ki...meglehetősen drága...vannak olyanok, akik odaállnak és kérnek 10 dollárért benzint

és a jövedelem abba ne mennyünk bele...bár jobb mint levédiában de...

brühüyyy
húzzon vissza csak ügyvédkedni, senki nem sajnálja,nem vagont kell rakodnia hogy megéljen..
az ilyen elmebeteg tyúkokat meg sajnos nem lehet felpofozni, mert még ő jelent fel..gondolom emlékszik még mindenki a másik vazul nénire aki zászlórúddal fejbevágott egy zsidóöreget, az meg felképelte..most mindenki ki van akadva hogy sehol nem akarja senki megtalálni az öreg zsidót, és szegény nemzeti nénit aki nem tett semmit(csak fejbeba..ott egy zászlórúddal) meg bíróság elé viszik...óh jaj szegény veszett kutyák.
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: Ugyan, ez csak taktika. Gaudival semmi baja a Jobbiknak. Ez csak egy szereposztás. A párt próbál emberi arcot mutatni, Gaudi-Nagy pedig folytatja azt, ami a Jobbik lényege, az erőszakos, náci, demagóg politikát.
-no comment-

George Orwell hätte sich das nicht unheimlicher ausdenken können. Die Propaganda Putins rechtfertigt die russische Aggression in der Ukraine damit, "Faschisten" und Antisemiten bekämpfen zu müssen. Der russische Außenminister Lawrow glaubte jüngst sogar, die EU wegen wachsender rassistischer Tendenzen in ihren Mitgliedsländern rügen zu müssen.

Tatsächlich aber pflegt der Kreml beste Beziehungen zur westeuropäischen äußersten Rechten. Von der Front National in Frankreich über den belgischen Vlaams Belang bis zur neonazistischen, antisemitischen Jobbik-Partei in Ungarn haben sich die Parteien dieses Spektrums geschlossen auf Putins Seite geschlagen.

www.welt.de/debatte/kommentare/article127739762/In-Europa-bilden-sich-ueble-Buendnisse-fuer-Putin.html
Érettségi nélkül az EP elnöke Martin Schulz
mno.hu/.../erettsegi-nelkul-az-ep-elnoke-martin-schulz-1161916
2013 máj. 20 - ... nélkül tölti be az Európai Parlament elnöki tisztét Martin Schulz. ... rendelkezett formálisan iskolai végzettséggel, és Abraham Lincoln sem.
3 alkalommal látogatta már meg ezt az oldalt. Utolsó látogatás ideje: 2014.05.07.

TESSÉK MONDANI ??? HOGY LETT EZ A FASZKALAP AZ EP ELNÖKE ?????????
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ha már a Die Welt:

www.welt.de/geschichte/article127710149/Dien-Bien-Phu-die-letzte-Schlacht-der-Waffen-SS.html

Nem rossz cikk, már olvastam róla, de ez jobban összefoglalja.
"Dien-Bien-Phu - a Waffen SS utolsó csatája"
A cikk röviden arról szól, hogy a háború után tömegesen jelentkeztek a volt harci alakulatok tagjai a francia idegenlégióba és sokan itt fejezték be sorsukat.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): a svábis még nem megy jól, köszi az zanza összefoglalót ;) :D

és megint csak ennyit tennék hozzá a dolgokhoz, na meg azt, hogy pont ezért vagyok alkalmatlan nerpolgárnak, soha nem tudtam befogni a pofám...

Geszti Péter: Ebben az országban most jobb, ha befogod a szádat

hvg.hu/elet.kultura/20140508_Geszti_Peter_interju
Simicska a második legbefolyásosabb a magyar médiában

A Marketing&Média magazin idén is elkészítette az ötvenes listát, és idén is (zsinórban hetedik éve) Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója lett a legbefolyásosabb a magyar médiában. Simicska Lajos Mahir-vezérigazgató egy helyet javított, így már a második, Simon Zsolt TV2-vezérigazgató a harmadik. A lap szerint Uj Péter is benne van a top 50-ben. (MTI)

444.hu/2014/05/07/simicska-a-masodik-legbefolyasosabb-ember-a-magyar-mediaban/

--------------------------------

Csányi, Orbán és Simicska irányítja az országot

Az OTP-vezér még mindig a leggazdagabb magyar, és felkerült a befolyás-barométer dobogójára is, Orbán Viktor és Simicska Lajos mellé.

hvg.hu/gazdasag/20140508_Csanyi_Orban_es_Simicska_iranyitja_az_ors
Meddig vágnak jó arcot Orbánhoz Berlinben?

Birodalmi sas, tankinvázió, különadók, árszabályozás, kétharmad: Orbán ma Merkellel találkozik Berlinben, lesz miről beszélniük.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2014%2F05%2F08%2Fmeddig_vagnak_jo_arcot_orbanhoz_berlinben%2F
Nosztalgikus sztorizgatással indított a Veritas

Büdös bolsik és bűnöző Gyurcsány. A kormányzati történetkutató első rendezvénye.

www.origo.hu/itthon/20140507-a-veritas-tortenetkutato-intezet-elso-konferenciaja.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-4&utm_campaign=sec
rohat kommancsok és dakoták

büdös náci feudál mafia
a zsidókat/cigányokat is egy nap alatt foglyuk deportálni...

szorgos népünk győzni fog...

ez az ország egyre kisebb... és jobb is ha meghuzza magát ez a hitvány nép
@Rodeo36: Normális országokban/városokban persze. Kedvezményes bérletek esetében még meg is érteném, de egy teljes árú bérlet esetében mijafaszér kell az azonosítás.
Ráadásul az igazolványszám talán személyes adatnak számít. Hogyan fogják azt kezelni dávidkáék.
Másrészt arról volt szó, hogy elkezdik bevezetni az elektronikus jegy- és bérletrendszert.
A thermoprintelt szelvény mióta elektronikus? Valakinek nagy biznic volt ez a 300 fullextrás automata, plusz minden pénztárba a nyomtató, no meg a szoftver, amiért annyit kérnek, amennyit nem szégyellnek.
Márpedig nem szégyellősek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hol talákoznak?
A reptéri pincegarázs folyosóján, a lift előtt, vagy valami kormányépület női wc-jének ajtajában?

Frau Merkel is hülye, hogy ezzel a fehérjehalmazzal szóbaáll.
Keddden azt kértem, hogy szurkoljatok, ma azt, hogy imádkozzatok. Bárkihez, aihez akartok.
Köszönöm:(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a Geszti-interjú jó.
De azért szívesen megkérdezném tőle, hogy aki nem tudja a gyerekeit alapítványi, idegennyelvű iskolába-óvodába vinni, mert nem tudja megfizetni - annak mit tanácsol? Vagy arra a helyzetre mi a válasza?
Mert egy dolog, hogy ő kritizálja és negligálja is egyúttal, de Szabó Béla és Kiss Erzsébet gyerekei a nyóckerben hogyan viszonyuljanak a hoffmanni álomhoz?

Ha Geszti tartja magát valamire és valaminek, akkor egy ilyen beszélgetésben erre is ki kellett volna térnie ...
@Sir Bates dö Hól:
Hehe, a nyílt, bigott és aljasul buta nácizmusa miatt ez volt a másik ok, ami miatt kiraktam a ketrecebe: még tolvaj is.
Állandóan mástól lopott szövegeket másolt be idézőjel és forrásmegjelölés nélkül - aztán ha valaki felismrete máshol és szóvá tette, akkor elkezdte a szart kenegetni, hogy nem az ő véleménye, nem ő mondta/írta.

Elmondom ezredszer: ha mindenki kirakná a láthatatlan szférába, már régen eltakarodott volna, mert a lényeg nem az, hogy mit lopkod össze - elsősorban persze azért, mert saját gondolata nem létezik -, hanem az, hogy figyeljenek rá.
Ha már nem sikerült az emberi közösségben találnia olyat, aki megteszi.
Én nem látom, régóta, de lassan már az is zavaró, hogy valaki mindig felemeli, letörölgeti róla az életét adó trágyalét egy kicsit és humanizálja.Nem kéne.
@Evezős: Neked sem árt az eltérő vélemény. :)
@Sir Bates dö Hól: Én is sok mindent unok benned, mégsem rinyálom vele tele a gyíkot. :)
@kvadrillio:

Úgy, hogy kontraszelektált zsidó a drága. Ezeknek meg ugye nem kell szakértelem, elég a származást felmutatni.
@Penivaldes:

Szurkoltam.
Nem jött össze?
Vagy mi ez a gyász ...(és titok is?)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :)

Egy kis morzsa a dalból:

"Bye-bye Stresszburg, lefogok egy esz-dúrt, veszem a kalapom, amit a szél nem fújt el, kell, hogy legyen egy hely, hol élni igen, de halni még nem kell…"
@Evezős:

azt gondolom dalban mondja el "hogyan viszonyuljanak a hoffmanni álomhoz"...
@guma:
Már bocsánat, de sokra mennek vele ...
:-(
@Sir Bates dö Hól: mit vársz tőle? :)))

esdeklik egy kis megértésért, mert nem az a "rinyálós" típus, aki itt sír amiért nem értik meg és értékelik szorgalmát!
:D
a tegnapi ma reggelben tisztán látszott, hogy végleg elgurult a gyógyszere csórikámnak.
na, az ilyen cikkekért lesznek bálnavadász-bérencek az átlátszóék.

Újabb brüsszeli nem a fordított áfára – miről hallgat a Nemzetgazdasági Minisztérium?

atlatszo.hu/2014/05/07/ujabb-brusszeli-nem-a-forditott-afara-mirol-hallgat-a-nemzetgazdasagi-miniszterium/
@Evezős: én/mi sem vagyunk multimilliomosok, mégis baromi nagy gond a kölökgólya iskoláztatása, mert alapítványi és kéttannyelvű nem játszik anyagi és hely problémák okán, és az ötödikes természettudományos és emelt nyelves választás is úgy történt, ahogy mi nem választottunk.
@guma:

"esdeklik egy kis megértésért, mert nem az a "rinyálós" típus, aki itt sír amiért nem értik meg és értékelik szorgalmát!"

Ó, ezt te nagyon rosszul látod:))

Semmiért nem esdeklik. Nem kíván megértést, mert nem itt keresi. Szorgalmát jutalmazzák, amivel elégedett.
@Orica Középföldi: :DDDDDDDDD

most szemét voltam és Sir szövege, amire az alábbi válasz ment, ihletet meg...

Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu 2014.05.08. 09:10:50
@Sir Bates dö Hól: Én is sok mindent unok benned, mégsem rinyálom vele tele a gyíkot. :)

annyira tündi ez a gyerek!
nem gondolod?
még szmájlira is fusssa!
@guma: @Evezős: @Orica Középföldi: csak a válaszokból is hányinger a tollas kegyó, és akkor finom voltam:

ez pedig némi melléklet ismét a fideszjobbik putyinimádatához:

Mit akar az orosz nép? A szomszédai területeit!
Harald Deischinger / Flickr

Egy áprilisi közvélemény-kutatás szerint az oroszok többsége sajnálja a Szovjetunió szétesését, 61 százalékuk szomszédos országok területeit is Oroszországhoz csatolná.

444.hu/2014/05/08/mit-akar-az-orosz-nep-a-szomszedai-teruleteit/
@Orica Középföldi: bennem azért ott motoszkál az ördög (bibliásan : az orkangyal), hányszor lehet megfordulni a damaszkuszi úton, hányszor kell megbocsátani? mert vannak visszaélésszerű megbocsátásigénylők. vagy az egész damaszkuszi út egy rohadt nagy körforgalom.
@Evezős: ma ki fog derülni egy egész életet meghatározó dolog.
@parti_giano:

" vagy az egész damaszkuszi út egy rohadt nagy körforgalom."

Jó észrevétel:)))

Van akinél igen, van akinél nem. Van, ami megbocsájtható, egyszer, van, ami egyszer se.
Van, ami kinőhető, van, ami nem.
Bonyolult ez:))
@Penivaldes:
Tejóég!
Akkor drukkolok tovább!
(Ha megkérnek, és választ kell adnod azonnal, el ne vakítson a szerelem! Gondolj a buxájára is! :-)
@Evezős: Nem rólam van szó, nyugalom.
de megfogadom a tanácsod. Bár ez családilag megvan. Mert anno, amikor valahová utaztunk, apám is mindig kérdezte a kocsiban anyámat, hogy elraktad a buxámat.
vagyis anyámnak kellett gondolnia apám buxájára:)
@guma:

Nem gondolom:) Nekem a tündiről egészen más jut eszembe, valamint a vigyorgás és vicsorgás között is egész pontos különbséget tudok tenni.
@Penivaldes:
:-)
Jó!

(Sajna, ezt az idős korom mondatja velem, anno, mikor választanom kellett, akkor a buxa nem, csak a szerelem játszott ...:-)
@parti_giano:

nem körforgalom, hanem hát ballag rajta a delikvencs igenyösen, délcegen, asztán eccer csak nem urunk slattyog vele szemben, sokkal inkább saját maga. nu, akkor pediglen rögvest megbocsát, oszt lehet bekapni!
lezárásnak:

A Jobbik szerette volna, ha Gaudi-Nagy képviselő marad
Index
2014. 05. 08. 11:03
Legalábbis ezt állítja Novák Előd, a párt alelnöke.

Bár most látványosan elhatárolódik a Jobbik Gaudi-Nagy Tamástól, Novák Előd szerint a párt szerette volna, ha a "nemzeti jogvédő" a párt parlamenti képviselője marad. A Jobbik alelnöke erről a Facebook oldalán írt. Szerinte Gaudi-Nagynak csak azt az egy feltételt szabta meg a párt, hogy ha országgyűlési képviselő akar lenni, akkor ügyvédként ne dolgozzon.

index.hu/belfold/2014/05/08/a_jobbik_szerette_volna_ha_gaudi-nagy_kepviselo_marad/
@hacsaturján: tehát a damaszkuszi út visz skizofréniába is. ha jól sejtem, akkor ez ott lehet az isztánok és bajdzsánok körül. de így már értelmet nyer a keleti nyitás is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Túl azon, hogy Szily egy f@sz(elnézést!), rendkívül bájos, hogy a szétivott és szétnarkózott, zsírosfejű Dájcstompi szól be annak a Gesztinek, aki minden hibája ellenére még így is olyan távol áll tőle kvalitásokban, mint a klubcsapata a Real Madridtól ...

Itten vala egy nagyon szívem szerint való hozzászólás:
"Tette hozzá az szétbotoxozott, túlzott alkoholfogyasztástól felpüffedt arcú, elegánsan férfias megjelenésű és kivételes elmeerőt tükröző arcú, magyar házasságszédelgő EP képviselő (jelölt)."
@Evezős: Szily tényleg sokszor el van borulva, de a kommentekben mindig helyére kerülnek a dolgok, általában :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"__Ma féláron fagyizhatunk :)__"

Nem mindegy neked, aki* folyton folyvást segget nyalsz?

Nesze bazmeg: :) :) :)

aki*= ez csak költői túlzás
@Evezős: Én mindig várom, hogy Deutsch Tamás megszólaljon, mert abból azért mindig poszt lesz valahol. Szeretem a stílusát. Egyszerű, ugyanakkor buta és primitív. Mint egy kocsmában. Bár Geszti Péter nem a szívem csücske, de azért egy kicsivel tehetségesebb embernek tartom, mint a feketeöves twitterhuszárt, aki semmire sem vitte volna a nyomorult életében, ha nem a Fidesz egyik élharcosa lett volna 25 évvel ezelőtt. Mi a faszt tett ez a nyomorult a saját erejéből, amire büszke lehet?
@Vombatus Ursinus:
Az nekem is eszembe jutott már, hogy ha nincs a fidesz, Dájcsfürtompi már vagy nem is élne, vagy hajléktalanként tengődne valami erdőben. Diplomája tuti, hogy nem lenne.
Nagyobb sanszot látok arra, hogy rég elvitte volna az alkoholizmus és a keménydrog - vagy egy vérmesebb férj egy szívlapáttal.
Iszonyat sötét egy lény - és azt hiszem, még finom voltam és nőies.
@Vombatus Ursinus:
"Mi a faszt tett ez a nyomorult a saját erejéből, amire büszke lehet?"
Mondjuk arra lehet büszke, hogy 89-ben Prágában berúgott és arcoskodott a zsaruk pedig kóterba vágták egy kicsit és ezzel bekerült az újságokba és hős lett, ja és saját erejéből végigkúrta az összes kolleganőjét, titkárnőjét aki szétrakta a lábát, vagy a cipőjére térdelt és csodálkozásra nyitotta a száját. Lássuk be, ez azért nem semmi. Most pedig havi 7500 euróért alakítja át a fejét egy elhízott, felpüffedt alkoholistává és beszól a kicsihuszár annak, aki ne adj' Isten kritikát mer megfogalmazni a kollégiumi ágytársa irányába.
@Evezős:
"Nagyobb sanszot látok arra, hogy rég elvitte volna az alkoholizmus és a keménydrog - vagy egy vérmesebb férj egy szívlapáttal."

Á, dehogy... Ha nem kerül bele ebbe a körbe, akkor nincs módja erre a léhűtő, here életmódra. Urambocsá, még tán dolgoznia is kellett volna valamit, azt meg nem fizetik olyan jól, hogy abból ennyi piára-drogra telljen. Saját "értékeiért" meg a kutyának sem kellett volna, tehát a féltékeny férj-szindróma sem játszik.
Szóval lett volna egy olyan hatvanhatezredik senki, mint amit megérdemelt volna.
Ha az a volna ott nem volna...
süti beállítások módosítása