Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.04.30. 10:00 Fabius

Ribillió Viktor imázstanulmánya

Címkék: fidesz orbán viktor imázs konszolidáció

Szóljatok a köpcösnek! - akarom mondani a borostásnak, hogy egykori cégével dobjanak már össze egy imázstanulmányt, hogy akkor legyen ribillió frakció, vagy ne legyen! Péééz nem számít, de ne legyen ám kurvabonyolult a cucc, elég ötven oldalon részletezni azoknak a nevét akik a fényesgyőzelem után ezt a konszolidáció megalkuvásizét nyomatnák a ribillió helyett

Anyátokpicsáját!

Nem megmondtam, hogy a baloldal földig lesz lerombolva, és a Jobbik-pusztító simonágyúk is be vannak már töltve a centrális erőtér udvarán? Megmondtam vagy nem mondtam meg? Ti meg itt hezitáltok forradalmi kampányok idején, kiegyezésről, békéről, gesztusokról meg élhető országról álmodoztok csőszájfék pucolás helyett? Muszáj nekem elkölteni néhány milliót tanulmányokra, mikor 1: úgyis azt csináljátok amit mondok és ez lesz az imázsunk, 2: a felmérés végső konklúzióját is én mondom tollba. 

De az idő, az a drága idő amit harcolásra és ribilliókeltésre szánhatnánk csak telik!

Ti meg itt totyogtok, tötyörésztek, semmit tesztek, hezitáltok, és ami a legszörnyűbb, kétségeitek támadnak a módszereim felől. Nektek, akik a pajtámban még hálásak voltatok a kegyért, akik mangalicakolbász ízű lehelettel tettetek szent esküt nekem kitartásra, hűségre, lojalitásra, csak maradhassatok a lefelezett létszám mellett is a moslékosdézsa közelében, szóval nektek mostan kétségeitek vannak és félúton abbahagynátok a harcolást. 

Lófaszt, mama!

Mi, a félázsiai ribilliókeltők frakciója - igen, ti is mind, nyafikák!! - megmutatjuk, hogy aki szerint eddig árkot ástunk az nem is tudja mi fán terem az árok! Mostan majd kivezénylem a közmunkásokat - úgyis van elég belőlük, mivel kampány után lefeleztem a létszámot - ha kell, teljesítménybéresíteni fogom a közmunkát, és "lökd a vasad mélyebbre" prémiumot fogok osztani, mert megtehetem. Ha szükségét látom körbeásatom a nyugati határt, elég, ha a zúnió áthajigálja a pénzt, nem kell ide bejönni is. Pesten ugyanez lesz a rebellissé vált kerületekkel. Legfeljebb majd aszongyuk, újra szabályozzuk a Duna folyását, annyi az árvíz mostanság, hogy szükségessé vált a hullámterek bővítése. Miért pont így? Mert így van rá hely - mondom majd hivatalosan, és mert a baloldali ürgeöntés fasza szórakozás, fogok röhögni magamban. 

Úgyhogy nem lesz itt konszolidálás, elnyugvás, kiegyezve punnyadás közben párbeszédezés meg ilyen faszságok. Nincs hátradőlés, nincs elkényelmesedés, ezek helyett egyvalami van:   F E G Y V E R B E ! 

 

380 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr776099458

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Erdőirtás Budán! 2014.05.11. 23:28:31

Európa egyik legszennyezettebb levegőjű metropoliszában épp most irtják ki tarvágással  az erdőt, a város legnagyobb forgalmú országútja mellett... Ez Magyarországon van, nem a Balkánon és a polgármesterünk tudtával. A képek magukért beszélnek. Ma e...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akkor ide is:

öööö, a fontos dolgok ugye:

Újabb terheket ró a bankokra az MNB
A bankok devizafinanszírozásának szigorítása miatt csökkenni fog a MNB devizatartaléka.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/ujabb_terheket_ro_a_bankokra_az_mnb_legujabb_dontese.580672.html

----------------------------

Külügyminiszter lehet Szijjártó
Orbán bizalmasaként a keleti nyitás végrehajtója.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/miniszteri_szeket_keszitenek_szijjartonak.580691.html
Kíváncsi vagyok mikor fordítják majd a hajóágyút a jobbik felé? :)
Devizahitelek: itt az Európai Bíróság ítélete!
2014. április 30. 09:59

Közzétette nagy jelentőségű ítéletét az Európai Bíróság Kásler Árpád és az OTP ügyében. Az ügy a devizahitelek árfolyamrésének alkalmazásával kapcsolatos, és kihat az egyoldalú szerződésmódosítások megítélésére is.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/devizahitelek_itt_az_europai_birosag_itelete.198430.html
és hozzá tenném, nem fog igazából a jobbiknak menni Vezényló, csak piárban, hisz a kettő csapat ugyan az, max partvonalra tesz egy két jobbikos vezetőt, csak úgy ideológikusan.:

Orbán így védi a német megszállás áldozatainak emlékművét

Szerinte az emlékműről szóló vita olyan, mint a kocsmai lökdösődés.

www.origo.hu/itthon/20140430-orban-viktor-levele-a-nemet-megszallas-emlekmuverol.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec
Fontosabb részletek

-A Kúriának kell döntenie arról, hogy az árfolyamrés a szerzõdés alapvetõ eleme-e (vagyis hogy ez alapján vizsgálható-e a tisztességessége).
-Az Európai Bíróság szerint a hitelszerződésben meghatározott árfolyamrés nem tekinthető ellenszolgáltatásért fizetendő díjazásnak.
-Szintén a Kúriának kell eldöntenie, világos és érthető-e az árfolyamrésre vonatkozó szerződéses feltétel.
-A bíróságok helyettesíthetik egy másik rendelkezéssel a vitatott szerződéses feltételt, a lehető legnagyobb mértékben fenntartva ugyanakkor a szerződés egészének érvényességét.
és megint egy hatalmas siker:

A pályázók szerint leállt a magyar pénzosztási rendszer

Átszervezték az EU-s pénzek kifizetésének rendszerét. A régi már nem, az új még nem működik. A pályázókból dől a panasz, visszasírják a korábban utált bürokráciát is. Az Európai Bizottság éppen ebbe az átszervezésbe kötött bele, amikor a kifizetések befagyasztásáról értesítette a Miniszterelnökséget.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F04%2F30%2Fleallt-a-magyar-penzosztasi-rendszer%2F
Tegnap Secnir kommentjéről lemaradtam, de jól megfogalmazta, tele a minek is nevezzelek -feltéve, -ha, -abban az esetben, és hasonló konzekvens dolgokkal és még ekkor is ez a sugallata:

Még a kormány sem túl optimista
Az NGM bemutatta a konvergenciaprogram számait. Sanyarú évünk lesz 2016-ban.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F04%2F30%2Fkonvergencia%2F

--------------------------------------

Varga: nem lesz megszorítás

Nem kell megszorító csomagokkal számolni a következő években - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a 2014-es konvergencia program bemutatóján. A programot és a nemzeti reform programot ma délelőtt 10 óra után küldte ki a kormány Brüsszelbe. A kormány által kiküldött dokumentum erősödő gazdasággal és csökkenő adósssággal számol 2017-ig.

hvg.hu/gazdasag/20140430_Varga_nem_lesz_megszoritas
@Penivaldes: Mi más?
Meg kell védenünk a ... izé, na, hogyishíjják?, ... na, aztat. :)
Kíváncsi vagyok most mennyire lesz ellenszenves a jobbiknak az európai bíróság döntése, gondolom most nem fognak annyira anyázni ellene, hjaaa a pénzek és a politikai tőke nekik is kell, pont úgy mint Vezénylónak és csatolt maffia co.-nak.

Az ítélet után esik az OTP
Közel 2 százalékos mínuszban is járt az árfolyam.

www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/az_itelet_utan_esik_az_otp.3.198424.html

----

Saját jövőjéről beszélt Csányi
Közel áll az OTP egy magyarországi bank felvásárlásához.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/sajat_jovojerol_beszelt_csanyi.3.198429.html

www.portfolio.hu/arfolyam-panel/BET-OTP/otp-reszveny-arfolyam.html
@Marcellusca: Göncz Kinga, Gurmai Zita, Tabajdi Csaba és Bokros Lajos. Ezek a képviselők nyíltan támadták Brüsszelben a magyar miniszterelnököt, és bértollnokként uszítottak a magyar nép kétharmados többségű akarata ellen.

Csizmadia-Cöf László
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ó borzalom atyja ne hagyj el: a zorbán a zikrek jegyében született

még a gyagyája mellett ez is

brühüyyy

őrizzék, hogy nehogy kigyűjjék...be kell zárni a házába a kolbászok közé
@rodeo36: bizony, nem véletlenül skizofrének

már nekem is feltűnt az asztrológiai összefüggés...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
de azért csak szemlézz nyugodtan

én gyorsolvasok...egy oldal egy pillantás nem vesztegetem a zidőmet orbánkalbász szagosítási harci kelepintyősítési izéjével

bassza meg a harcát mikor fog dolgozni? ilyen seggfejet mást sem csinál mint gyártja a saját ellenségeit és utána küzd velük

tipikus IKREK

az néha összeveszik önmagával is sohasem békűlnek ki...lehet hogy most éépen ez van alcsútbasznádon is

a zorbánviktorösszeveszettazorbánviktorralésmégnemtudjákmelyiknekvan igaza?

brühüyyy

dehogynem teljesen profi szinten űzöm nem is tud mexökni

az IKREK a legszörnyűbb jegyek egyike

a skorpió sem akármi de az ikrek? hát isten óvjon tőle ha van isten ????
@vitéž munkášőr:

ha te tudnád...nekem ez személyes tapasztalatom...borzalmas...sohasem tudod mit akar és hogy amit tesz azt hogyan és miért...de a legborzasztóbb

ÁRULÓ: ÖNMAGÁT IS ELÁRÚLJA DE LEGFŐKÉPPEN A JÓTEVŐIT

brühüyyy
@rodeo36: akko meséljen kend a halakrú meg nyilasrú -na nem a széljobberrű persze- :D

A Vezényló kettős és hasadt tudata napnál világosabb, igaz az is hogy ez alapvetően nem a csillagjegye folyománya.
Komolyan ennyi, h OV iker és kész? Én olvastam asztrologiai elemzést róla, es ott szo sincs arról h ez hatással lenne a személyiségére... Nem értek hozza, de nem az jött ki, hogy ikrek havában oszt jo napot. Meg a születése óráját percét sem tudni, az " aszcendens" az erősebb, mint, h milyen hónapban született, nem?

Na, persze azon kívül h tenyleg skrizo...

De komolyan, értetek hozzá?
@rodeo36: nekem is tapasztalat - nem is akarmilyen: egy életre való...

;-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a diplomácia nyelvén így kell megmondani a lézerjaninak, hogy: lófasz a seggedbe fiam és ne pofázz bele a nagyok dolgába

brühüyyy

imádom ezt az angol nyelvezetet...olyan cizellált lehet, a lézer fel sem fogta? amilyen bunkó
@Csekkliszt#10:
azért abba az asztrológusba is bele kellene rúgni egy nagyot aki ezt az általad említett izét összegáányolta

nem akarok részleteket legyen elég, hogy élterszóló tapasztalatom és ez mindegyikre igaz

az, hogy a percre pontos születési dátuma és helye ezt finomíttya az más kérdés lehet, hogy az is beigazolódik, hogy egy tömeggyilkos?

brühüyyy
@rodeo36:
De miért?
Ha nem tudod születése óra percét, nem lehet a.. elemzes róla, ez alap, nem?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
csak hogy tudd magam is nyilas vagyok nem is akármilyen (nagyon büszkén)

de nem fórum ez erre itt most

brühüyyy

nézz utána
@Csekkliszt#10:
nem...de ezt nem itt kellene ez teljesen OFF

brühüyyy

legyen elég, hogy ez a szarházi azért olyan amilyen mert annak született és azt még fejlesztette
JUHÁSZ GYULA: Lantos
(részlet)

Föl hát vígan, munkára, dalra
És diadalra, ég velünk!
Budának ormain ragyogva
Hadd keljen szebb hajnal nekünk.

Hirdesse templomok harangja,
Gyárak s hajók kürtője mind,
Hogy a magyar egy akarattal
Föltámadott és küzd megint!

Törhet reánk idők viharja,
Túlzengi azt a munka s dal,
Mely a világnak bátran vallja:
Hogy áll Buda még s él magyar!

1925
@rodeo36:
De!!
Egyébként itt minden komment off..

Én ennek a barátomnak hiszek:

"Ez OV horoszkópja.
A neten nem található meg a születési óra:perc, de a Plútó együttállása az MC-vel mindenképpen olyan embert jelöl, aki a tömegekre (zárójelben:
a csőcselék is tömeg, sok ember) hatással van, a számítás a Morinus asztrológiai programmal készült

A 3 bolygó egy kupacban (stellárium) gátat, csomópontot alkot a horoszkópban és mindenképpen kiemeli a jegy, vagy a ház jellegzetességeit.
Ebből a Plútó a Szűzben erőben van, a másik kettő peregrin (vándor) - nem kiemelkedő. Továbbá a Plútó az Asc jegyében, a Skorpióban uralkodó, ezért az személyi bolygó = a legerősebb a horoszkópban. Együttáll az
MC-vel, ami az egyén élete célját jelenti. Továbbá a Szaturnusz (alul, az a zöld) a Vízöntőben
uralkodó, ergo erős ÉS szembenáll (az a súlyzó jel a vonalon) a
stelláriumban lévő Marssal. A Plútó még kvadrátot alkot (az a kis
négyzet a vonalon) a Nappal, ami őt magát jelképezi. Mind az oppozicíó, mind a kvadrát a horoszkópban a diszharmóniát jelképezik.
Mindezek után lássuk a bolygók rövid jellemzését:
Plútó: kirekesztés, kitörés, átalakulás - ez a vezető bolygó, az a körben-negyedhold
Uránusz: ingadozás, szétszakítás, megrázkódtatás- jele a koronás kör
Mars: testi erő, energia, kezdeményezőkészség - jele a hímnem valamint a
Szaturnusz: stabilitás, korlátozás, irányítás a 9. házban, ami a magasabb végzettség, a hosszú utazások (akár
diszharmonikusan az emigráció is), az ideálok és az álmok háza.
A Merkúr conjunkcióban van (együtt áll) a Desc-el, ami a
külvilág felé a kapcsolatot jelenti.
Merkúr: gondolkodás, gondolatközlés, mozgás

Egy horoszkóp persze sokkal-sokkal több. De a fenti magyarázat a fő jellegzetességet adja.

A meg nem adott óra:perc persze kicsit odébb is lehet, és akkor a
stellárium nem áll fenn így, mert a Plútó - mondjuk - átcsúszik a X.
házba.
Ekkor viszont fennáll a Hold-Plútó-Uránusz a Szűzben:
Hold: szimpátia, ösztön, intuíció, változás, érzelem
Plútó: kirekesztés, kitörés, átalakulás - ez a vezető bolygó, az a körben-negyedhold
Uránusz: ingadozás, szétszakítás, megrázkódtatás- jele a koronás kör
Szűz: megfigyel, felmér és rendszerez minden adódó eredményt. Jellemzője a rendszer, hibája a szőrszálhasogatás."
@Csekkliszt#10:
nem tudom, hogy te mit olvasol ki ebből amit te tettél ide?

amit én látok benne az 100%-ban igazolja az én előzőekben leírt pozíciómat

és ha a Skorpió igaz akkor isten óvjon mindenkit tőle

az mindenre képes, hogy céljait elérje...és egy borzalmas veszekedős karakter a veszekedés önmaga kedvéért

ami már láccik is a mindennapjaiból

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Miért pont az asztrológiához ne értene@rodeo36:, olyan kishitű vagy!
@tristen2005:
kösz...még ez hiányzott így hajnalok hajnalán, erre ébredni és még a kávém sem főtt le

brühüyyy

egyébként láttad a Pep leégését?

mitgondolsz kirúgják? már van rá példa: a Moyes ment a levesbe...és még néhányan fognak

lehet, hogy spanyol házi döntő lesz Lisszabonban?

miért vonod kétségbe? mire alapozod kételyed?

brühüyyy
hvg.hu/velemeny/20140430_Ezek_a_fiatalok_Ugye_Sanyi_bacsi

előre látható vélemények/interpretációk:-)

OFf

Vállal valaki tipmix és hatos lottó előrejelzést isu a GYÍK-EZÓn?
Sürgős lenne!

ON
@tristen2005: hehe, vigyázz mert ő is nyilas mint én ;)

@Csekkliszt#10: húbakker, micsoda érdekes szavak, kár hogy a belőlük alkotott mondatok akár szuahéli is lehetne
@rodeo36:
Nem rúgják ki Pepet, 3 évre előre terveznek vele, az ő ajánlásai alapján szerződtetnek a nyáron játékosokat, kételyem az nincs, te már a 22-ik századi technológiát is kívülről fújod, sőt, meg is cáfolod.
@Sir Bates dö Hól:
majd bolond lesz a jósnő neked elmondani amikor ő maga is megjátszhattya

brühüyyy

ez olyan krokogyilos
@rodeo36:

Pardon, a spanyol házi döntőről lemondhatsz, a merénylő Murinnyo meg akadályozza!
@rodeo36:
Azt olvasom ki h a Skorpió es nem az Ikrek jegy a domináns, azaz személyisége fő vonásait tenyleg -ahogy emlékeztem - az aszcendens jegy határozza meg, nem pedig az, hogy milyen jegyben (Ikrek) született.

Tehát ez a horoszkóp nem a te általad mondottakat erősíti, bár ettől függetlenül igazad van abban, hogy OV milyen "aranyos" ember.
@tristen2005:
le vagy maradva egy brosúrával....

én már a XXVII. századdal foglalkozom behatóan, a behatás már megvan még a visszahatás hiányzik, talán van valami ötleted? a későbbi századokból? ne kímélj ...

majd keresek mai német sportlapokat miket írnak őkopaszságáról...úgy elhúzott a lépcsőfordulóban, mint a patkány a kanálisban

brühüyyy
@Csekkliszt#10:

hát ha te ennyire vágod (ollód van?) akkor kár

egyébként fenntartom amit írtam...

ha valaki az ikrek jegyében született az legfőképpen ikrek és csak utána az ascendense

mert az ascendense is csak a jegyéből tudható

brühüyyy

szóval kedves sybilla vagy te vagy Nornák?
@rodeo36:

Én a Maya jóslatokat forgatom, fel-le.
@tristen2005:
addig még néhány óra hátra van...12?

majd megláttyuk

bár a José nem akárki és kurva nagy hadvezér

ilyen kellene magyarország élére nem egy széllelbélelt bolond

brühüyyy
@tristen2005:
akkor most éppen fel vannak forgatva?

brühüyyy
@rodeo36:

A poolt is lerendezte vasárnap, ott van megint bajnok esélyes.
@tristen2005:
ja...az angol elemzők kékek ző'dek ettől is mert semmiféle szagértelmük nem gyütt be...

brühüyyy
@tristen2005:
már valaki betette az előző krokogyilba is ott is becsuktam, a kurva annyát

brühüyyy

ki írta helyette azt 4 oldalt mert ő nem tud még egy felet sem...talán írni sem tud

brühüyyy

vigyázz ez is gumicsont valamiről el akarja terelni a figyelmet és a háttérben ellopja...a jövő évet
@tristen2005:
fel kellene robbantani...
vagy ledönteni valami bulldózerrel amikor kész

brühüyyy

és akkor lenne belőle izé tok tek tak
@rodeo36:

Itt van Pep nyilatkozata.

"Természetesen csalódottak vagyunk, és szomorúak, hogy elvesztettük a lehetőséget a történelmi duplázásra, de mélyebb elemzésre még túl korai az időpont. Az biztos, amit kiválóan csináltunk az Arsenal és a Manchester United ellen az ma nem működött. A madridi első meccsen is jobban ellenőrzésünk alatt tartottuk a játékot, mint ma. Ez történik, ha rosszul játszol, ha nem véded a területet megfelelően a pontrúgásoknál. A világ legjobb csapatai ezt azonnal meg büntetik. Hajtottunk becsülettel, ahogy mindig, de nem a megfelelő játékosaink voltak a megfelelő pozíciókban. Hibáztam, már a szünetben elmondtam a játékosoknak, hogy hibáztam... Mindez az én felelősségem. Ugyanakkor gratulálok a Real Madrid. A Bayern nagy csapat. Megpróbálom újra a csúcsra vezetni a játékosokat" - összegzett csalódottan Pep Guardiola, a Bayern mestere.

sport.hir24.hu/labdarugas-bajnokok-ligaja/2014/04/30/pep-guardiola-elvitte-a-balhet/
@rodeo36: :)

tisztelt uram!

ne ócsárolja itt az ökör ikreket...

nagyon jól elvagyok mind a hat énemmel, egyetértésben, békében...
ami vicces, legtöbbször az idegenek is így látják ezért szeretnek, értenek és elfogadnak mert magas fokú érzékenység és empátia van minden "tagomban"!

az igaz, hogy nem szeretem ha átvernek mert akkor távolságtartó leszek - mivel a hűség és bizalom nálam lét kérdés, ezért kigyomlálhatatlan gyengeségem marad míg élek.

azt gondolom, tehát: téved aki besorol minden ikret egy kalap alá.
mindig volt és lesz különleges egyed bármelyik csillagképet nézem...
@guma:
akkor te nem is vagy ikrek hanem az aki az utolsó vagy az első 3 napban született azokra nem jellemző a jegy és a mellette lévő jeggyel kombinációban és még sok minden másban alakul ki az, amivé lesz

nem vonom vissza mert a személyes tapasztalataim nem indokolják a visszavonást

brühüyyy
@tristen2005: Az Orbán levélhez. :)

Miniszterelnökünk mindent a németekre, és az akkor ellenzékben (!!!) lévő szélsőjobboldalra ken, ezzel "magyarázva" a Német megszállási emlékmű narratíváját.

Az okság elvét úgy látszik, újra kell tanítani. Hogyan is szól az "elégséges ok elve" (principium rationis sufficiens)?
"Mindennek szükségszerűen megvan a maga elegendő oka."
Az elv négy eleméből - 1.) vannak "okok"; 2.) "mindennek" van oka; 3.) mindennek van "elegendő" oka; 4.) mindennek "szükségszerűen" van oka - a harmadikat vegyük elő.
Igaza van Orbán Viktornak abban, hogy nagy valószínűséggel nem történik meg a zömmel vidéki zsidóság deportálása, ha nincs német megszállás.
Azonban ez nem ELÉGSÉGES oka a zsidók deportálásának. Ráadásul ehhez a szoborkompozíció által sugallt nyilasoknak, pontosabban a német megszállás után ellenzékben lévő Szálasi-féle NYKP-HM-nek semmi köze sem volt. Szálasi ellenezte a zsidóság deportálását, sőt zsidó vezetők keresték föl őt, hogy tegyen valamit. Ezt Karsai László dokumentálja a "Jad Vashem Studies" 2012/1. számában is.
A magyar közigazgatási és erőszakszervezeti rendszer szolgálta ki Eichmannt, zökkenőmentesen.
A Gestapo itthon félerővel működött úgy létszámban, mint intenzitásban összehasonlítva más megszállt országokat. Magyarország 1944. március 19-e után a korabeli német külügyi terminológia szerint a "Verbündete" (a.m. "szövetséges") kategóriából a "Kontrollherrschaft" (a.m. "ellenőrzési uralom") kategóriába esett, azonban nem érte el az abszolút megszállás "Verwaltung" (a.m. "megszállás") kategóriáját. Az előbbibe tartozott pl. a Dán Királyság, az utóbbiba pl. Szerbia.
Horthynak volt annyi független mozgástere, hogy egy nagyobb tiltakozás esetén, mint amit megcsinált a dán király, leállították volna a deportációt. A magyar közigazgatás passzív rezisztenciája a korabeli hadihelyzetben lehetetlenné tették volna a deportációt. Csak az angolszász partraszállás és a követi figyelmeztetések (Horthyt ezért fölakasztják) után állították le a zsidók deportálását, totális önérdekből.
Különben is ez az egész cigánykodó, Kállay-kettőzés miatt az egész magyar politikai elitet úgy a németek, mint az angolok vagy a szovjetek megvetették.
Csak németekre kenni a szart azután, hogy visszakaptuk a magyarlakta dél-felvidéki sávot és Észak-Erdélyt, undorító. Német szempontból teljesen érthető a renegát magyar vezetés miatti megszállás. Tudták, hogy csekély ellenállás lesz, az ellenzéket is egy éjszaka alatt be lehet gyűjteni.
A probléma ezzel a makovecz-típusú emlékművel az, hogy akik felé ez a megfeleléskényszer és történeti narratíva csahol magyar puliként, azok sem hülyék. Sem a zsidók (közte Izrael), sem az USA, pláne az oroszok nem veszik be ezt, ráadásul a totális Schuldkultban szenvedő németeket is fölháborítja, ugyanis az Adler önmagában Hitlernél régebbi német nemzeti szimbólum (Donar sasmadara, ami analóg az árja [indoeurópai] henotheista főistenség totemállataival, vö. Jupiter vagy Zeusz jelképe is a sas), a római birodalmiság jelképe is, amit a mai BRD nevű alacsony legitimitásfokú nemzetközi jogi területegység is nemzeti szimbólumként használ.
Ezért mondom, hogy sokkal jobban érzékelteti a valós helyzetet az az emlékműmodell, ahol Hitler a Nagy-Magyarország alakú Wiener Snitzel-lel (bécsi szelet = bécsi döntés) a magyar pulit idomítja, a háta mögött pisztollyal, miközben német juhásza, Blondie épp meghágja a magyar pulit.
idióták....

Nem hagyhatjuk ennyiben a norvégok beavatkozását
norveg tabla

Máris itt a válasz a norvég külügyminiszter levelére, a magyar fél nélkülözhetetlennek tartja a további egyeztetéseket

444.hu/2014/04/30/nem-hagyhatjuk-ennyiben-a-norvegok-beavatkozasat/
@Csekkliszt#10: na, te spiritiszta, ha valami az, akkor ez az igazán hülye címadás:

Lázár Jánost falhoz szorította a norvég külügyminiszter

hvg.hu/itthon/20140430_Lazar_Janos
@rodeo36:
En azt szerettem volna tudni, hogy ert-e itt valaki a horoszkophoz, mert amit olvastam, abból azt tűnt, hogy nem, v csak borzasztó felületesen, még nálam is kevésbé, ezert kérdeztem

Mert abból amit írtál eddig, v most írsz:
"mert az ascendense is csak a jegyéből tudható"---

nekem ugy tűnik h nem értesz hozzá, mert ha jól tudom az aszcendens 2 óránként változik, így a születésű jegy pont 1/12 pontossággal , azaz sehogy sem határozza meg az aszcendenst.
@parti_giano:
Miert kell mindig ezzel a spirit=szesz dumával jönnöd ? :-))

Norvégok köztudottan szeretnek minket, ezert bújnak szorosan hozzánk. Így jo?
@Csekkliszt#10: azért lázárnak is lehetne izlése, mindenféle bálnazsíros-olajos vikinggel egy hátrafelényilazó trafikvitéz nem áll szóba.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezt a sok bötüt helleyettesíthené egy sokkal rövidebb szösszenet:
a kurva annyát a zorbánnak és a szobrának

a levele meg egy aljas szemét pofátlan szar olyan mint ő maga

brühüyyy

könnyű katát táncba vinni

mondom én az egész IIVH magyar trianonrevansszemlélete szerint
@Csekkliszt#10:
ebben maradunk és ez egészségesebb is máskor nem ártom bele magam dilis dolgokba

brühüyyy

most már tudod amit akartál?
@parti_giano:

Ilyen az én koromban nem volt, mi szakmai tapasztalatokat gyűjtöttünk.
@parti_giano:
:-)) így van, mi hunok vagyunk, a finnugor rokonság bugyutaság, nekünk nem lehet rokonunk "halszagu atyafi" - egy rendes embernek kumisz-szaga van!
A pánikbetegség emlékszobra
endresy.blogspot.com/2014/04/felelemszoborbannak.html

Amúgy elég nevetséges a rendőrség kivezénylése, mert a nyóckeres figura állítólag már látott egy papírt
@rodeo36: szerintem csak simán fejbevágta magát a gyerek távcsövével aszcendes tájékon. azon izgulok, nehogy ez absztinenciát okozzon nála.
@parti_giano:
De csak szóban. Egy AK47-es jobb lett volna.
@Csekkliszt#10: na, ebben is van ötlet, ha már a szenteltvíz akció becsődölt. bár az ízesített változaton még el lehet gondolkodni, bedobni a lehetőséget a hell energiaital (hell energy) gyártóinak.

nos, halszagú, illetve kumiszszagú spray. izlés szerint kinek-kinek. mit szólsz?
A La Repubblica brüsszeli elemzője szerint a májusi európai parlamenti választások után az Európai Néppártban napirendre kerülhetne Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő és Orbán Viktor miniszterelnök kizárása. A német ARD mindeközben a német megszállás emlékművéről készített riportot.

A La Repubblica Michael Stürmer német történészt, Helmuth Kohl kancellár egykori tanácsadóját kérdezte arról, hogy a PPE "elkergeti-e a populista" Berlusconit és Orbánt, vagy "megtartja őket, nehogy mandátumot veszítsen az Európai Parlamentben".

Stürmer azt válaszolta: "Attól tartok, a másodikat választja. Ez nem életveszély, de még jobban halványítja annak az Európának a fényét, amely számos választónak már most sem tetszik....".

hvg.hu/vilag/20140430_Kinosnak_titulalta_Orbant_a_La_Repubblica#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_
@rodeo36: Nesze egy kis vidámpark nosztalgia, melynek területét most az állatkert kapta meg. :)

index.hu/video/2014/04/30/a_gokart_palya_helyen_tevek_laknak/
@rodeo36:
Ok!
Dilis/nem dilis: nem tom- de mindenki használja
Nem tudtam meg, de abból sokat tudtam meg
@parti_giano:
:-))
És tenyleg, miért nincs Heaven Drink?

Jó, felőlem! De kellene műpocakot is gyártani, sok nő szerint anélkül egy férfi csak ropi... ( az ominózus viccet hanyagolom)
@Csekkliszt#10:
ha tudod a saját adataidat akkor ezzel valamit

astrology.about.com/library/bl_freeAstrochart.htm

meg fogsz lepődni, én most fejeztem be és 99%-ban pontos bár ez még nem a teljes

brühüyyy
@Csekkliszt#10:
hát akkor ez van
brühüyyy

alant alkalmad lesz megcsinálni a sajátodat
@rodeo36:
Köszi, de nem tudom óra percet:-((
Ne aggódj, ha pontos, csak a program dilis :-))
Kisfiamét is megcsinálta a barátom és elképesztően ül...
@rodeo36: Van asztrológus ismerősöm, ő is megcsinálta már. :)
@Csekkliszt#10:
látod...mivel én úgy tartom, hogy önmagamat ismerem, ezért az érdekes az egészben, hogy annak is megfelel...

brühüyyy

akkor most szétoffoltuk a krokogyilt

de maradt még a zorbán hülyeségére is...tényleg agyament dilis

az a levél borzasztó
@Csekkliszt#10:

"ha jól tudom az aszcendens 2 óránként változik, így a születésű jegy pont 1/12 pontossággal , azaz sehogy sem határozza meg az aszcendenst."

Pontosan így van.
Csak béke legyen... meg ellenség.
Ostoba szocik hagyták felpörögni a jobbikot, talán még segítették is, abban bízva hogy a fideszt gyengítik vele. A végén pedig ők mennek rá. A fidesznek nem kell mást tenni, mint kijelölni a kereteket balról és jobbról, amin belül maradva ő lesz a szavazók zömét kitevő hazai konzervatívok* számára a biztos pont, a centrum. Az elégedetlenekért meg versenyezzen a jobbik és az mszp. Esetleg "megnyernek" mindkét oldalon embereket, akik ezért a koreográfiáért majd tesznek is. Parázni nem kell, mert a jobbik úgysem fog annyira feljönni, hogy kormányzati tényező legyen, lehet hagyni kifutni őket mert annyira viszont lehetnek erősek, hogy az mszp kormányváltó törekvéseit meghiúsítsák.

* = akik a közéleti stabilitásért, viszonylagos rendért, és valamilyen mértékű egzisztenciális biztonságért cserében bármilyen politikai természetű jövőbeli kompromisszumot megkötnek, függetlenül attól hogy világképük vagy akár múltjuk szerint szocik, liberálisok, szélsőségesek lennének.
poster.az hogy frusztrált vagy ok.nem a te elképzelésedként alakultak a dolgok.megesik van ilyen.ám a kétségbeesésed sem indokolja hogy az óhitűeket a magyarok ellen lázítsd.kapd össze magadat szerencsétlen és térjél észre
@Marcellusca:
Diszkrimináció! Milyen alapon lehetetlenítik el és hurcolják meg a tolmácsokat, akik nem akarják a liberális gyűlöletpropaganda mételyét mindenféle szűrő nélkül Magyarországra szabadítani!?

Mi az, hogy nem kérnek ebből az Euronewsnál?! Nem is kapnak! Amúgy mi meg nem kérünk az orbánozós magyargyűlöletből, és akkor kvittek vagyunk!
Közel egymilliárd forintért vehet új autókat a TEK

Miután tavaly februárban a Miniszterelnökség nem járult hozzá ahhoz, hogy a Terrorelhárítási Központ (TEK) mintegy 730 millió forintért vásároljon többek között új Audikat, most 960 millió forintért vehetnek gépjárműveket a Porsche Hungáriától – tudta meg a hvg.hu. A TEK részéről szerkesztőségünkkel azt közölték, hogy egy tavaly júniusban megadott engedély biztosítja számukra az új autók beszerzését.

hvg.hu/itthon/20140430_TEK_gepjarmubeszerzes_Miniszterelnokseg
@tristen2005: Ne gyalázd Forrest Gump emlékét. :)
ööööö

Ritkán történik ilyen az államadósság finanszírozásban (2.)
Összesen több mint 100 milliárd forintnyi forrást vont ma be az ÁKK.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/ritkan_tortenik_ilyen_az_allamadossag_finanszirozasban_2.3.198459.html
@rodeo36:
Persze igazad van az számít, ez csak egy eszköz (lehet):-)

Level: nem is tudok ra mit mondani

Offs- ezen a blogon mindenki derivál: jon Fabius, oszt elso komment, majd arra egy, amiből n más. Tiszta Ezeregy éjszaka meséi : egyik sztorbol kinyílik egy masik, es így tovább, míg visszajutunk Seherezádéhoz a végen , ahonnan elindultunk :-)

Pont így a jo
@Marcellusca:

"Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis.
Mért ne legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nahát, pedig 2010-ben ki lettek ám stafírozva. De nem csoda, ha új járműpark kell. Elvégre, ha audi terepjáróval gyakorlatoznak, akkor gyorsan kimerül minden flotta.
Na! A doktriner liberálisok megint összehordanak hetet, havat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a Vezényló utcáját védeni kell valamivel.

és különben is:

Az első negyedév statisztikai adatai szerint 260 ezer fővel nőtt tavaly óta a foglalkoztatottság, ám valódi adóbevétel mindössze 43 ezer fő után keletkezett – állítja egy elemzés, amely szerint ez a növekedés inkább elfedi mint megoldja a munkaerőpiac valódi problémáit.

www.uzletresz.hu/vallalkozas/20140430-no-a-foglalkoztatottsag-de-hol-maradnak-az-adobevetelek.html
@Ј.László:
Így is van es ez így is jo:)).

"Az aszcendens az a pont, ami meghatározza az adott személy alaptulajdonságait, a napjegy pedig azt, hogy ezeket a tulajdonságokat miképp fogja megélni, megjeleníteni."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: vajon hány fővel emelkedett április 6 óta a külföldön munkát végzők száma?
Néha ezen elgondolkodom. :)
"kormányzati forrásaink szerint kiegyezésre a takarékszövetkezeti rendszer kialakításáig, az adósmentésig nem lehet számítani, mert ezekben a kérdésekben a miniszterelnök-pártelnök szintén a végsőkig elszánt. "

Ezért nem fog sikerülni nekik. Szépek a célok, még azt is elhiszem, tényleg jót akarnak az országnak. De nem értik, hogyan működnek a dolgok, nem értik hogy rossz úton járnak. Pontosabban, a vezér nem érti. Erőből nem fog menni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hát ja.
Rodit kéne felfogadniuk, hogy internetes horoszkóp segítségével válogassa ki a megfelelő embereket :P
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: valódi bullshit bomba. Ilyen az amikor egy széljobber értelmiségit játszik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Tegnap volt a rádióban, hogy 600 magyar külföldi munkavállalóbol 60 tudott egy probahegesztest a németek által kívánt mértékben elvégezni.
@Husz_János_Puszita: "még azt is elhiszem, tényleg jót akarnak az országnak"

Azt hiszed?
@épészmérnök: az a baj, hogy ez tényleg így van. Jól képzett szakmunkást kishazánkban nem találni. Csak max elektromikroszkóppal, és a határon túl. Amíg a rosszul iskolázott, de legalább egy idegen nyelven prüntyögő büfészakos elvan valamelyik ssc-ben, addig ugyanazt a rosszul képzett szakmunkást nem lehet elsózni multira.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nekem van néhány ismerős aki most ment ki, meg 1-2 aki egy hónapon belül, de nem vagyok reprezentatív.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Csekkliszt#10: boldogan mondanám, hogy ez a fidesz hibája, de sajnos nem az. :S
Vagyis de.
'98-2002 között úgy bele voltak szerelmesedve a gondolatba, hogy az igazi megváltás az, ha minden 2. fiatal diplomás, hogy elfelejtették, nem kell mindenkinek diploma. Kellenek jó szakmunkások is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én is így vagyok vele. Vagy aki még nem megy, az már készül, hogy később hogy tud megpattani. De én se vagyok reprezentatív.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Abszolut, sok év kitartóunkája kellett hozzá :-((
A kérdés h innen hová, de mivel a mostani közoktatási tv a nemzetrontás és lélektiprás kategóriája, ezert félek h a szakmunkásképzés sem jó irányba megy.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem lep meg. A szakmunkásképzés már tizenöt évvel ezelőtt is, amikor egyik magzatomnak kerestünk iskolát, teljesen le volt rohadva. A helyzet azóta csak fokozódott.

Gondolom, része van ebben a vállalati tanműhelyek eltűnésének is. Meg a vállalatok eltűnésének...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hát olyasmi a másik oldalon is elő szokott fordulni. :)
büdös rohat komcsik (dakoták és kommancsok)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: valljuk be, a fidesztől az mszp-ig a politikai palettán az értelmiség, az értelem nem kuriozum. Ellentétben ugyebár a két szélsőséggel kishazánkban.
@épészmérnök: engem se igazán. Mert kik mennek szakmunkásképzőbe? Akiket sehova máshova nem vennének fel, de még tankötelesek. Csúnyán hangzik, de sajnos így van.
@Csekkliszt#10: erre mit mondjak? Gyakorlati oktatás nuku, piacon használható tudás nuku, nyelvtanítás nuku, általános ismeretek nuku. Nagyjából ezt dobták össze a fijúk mint szakmunkások kerettanterve.
@épészmérnök:
magam részéről azt tartom helyesnek és alkalmazom, melyben a jelentkezőnek feladatot adok és végignézem ahogy megvalósítja...nincs is más jó módszer

brühüyyy

mérnöknek tervezést vagy egy tervrajzot gyártssa le azaz határozza meg mivel és hogyan (5 órás feladat)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ezeknek arannyal fizetnek, hogy ekkora baromságokat csináljanak?

Esküszöm, ideje kiszabadítani a szoborparkból minimum a szegény Osztapenkót!
Eeezaz viki ,toljad csak!
szerinted istenbarma,ezek után merre megy az irány?
Hozd csak fel a jobnbikot tökikém!

Fabius,a legutóbbi jobbikos írásod kurvajó.
Drága Nemzettásrsam!
Szeretettel várunk a legközelebbi Gárdaavatóra!
@épészmérnök:

Orbán szerintem meg van győződve róla, jót tesz az országgal, a jövő őt fogja igazolni. Az eszközök nem fontosak, a cél a fontos.
@Husz_János_Puszita: "az ország" - szerintem nem ugyanazt értjük ország alatt.
Igaz hogy Vikror szobrot fognak avatni a parlamenti lépcsönèl ?
@Husz_János_Puszita:
összeugrasztotta annyát a lányával és az apját a fiával és útálják egymást mert vitya...az ország lakóinak 23%-ka vityahívő a többi meg ellenség

és a koporsóban -ha marad koporsóra való- már mindenki egyenlő

te meg egy seggfej vagy

brühüyyy
@Husz_János_Puszita:
Meg, hogy hízzon a családi "kassza".
@épészmérnök: annak legalább van értelme. :) No meg orosz. És most nagyon trendi az orosz, főként ha katona... :D
Egyébként tartok tőle, hogy ezek ingyen, önszorgalomból ilyen hülyék. Lehangoló. Bezzeg azt a budhista szerzetes szobrát elvitették csillaghegynél, és inkább Petőfiről nevezték el. Pedig róla is annyit tudtunk, mint erről a fűzfapoétáról.
irjak valami csúnyát?
minek?
hajrá magyarország, hajrá magyarok!
Az ördög ügyvédjei.

"Kapóra jött Brüsszelnek a magyarországi fejlesztéspolitikai intézményrendszer átalakítása. A Magyar Nemzet azt írja, az uniós kassza jelenleg üres.

Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz európai parlamenti képviselője a lapnak elmondta: volt már rá példa, hogy a költségvetés nem tudta rendezni a kifizetéseket. Azaz: nem egyedüli eset, hogy átmenetileg nincs elegendő pénz a támogatások finanszírozására.

A háttérben az állhat, hogy az Európai Unió a fejlesztési pénzeket nem egy folyószámlán kezeli, ahonnan bármikor leemelheti a tagállamok benyújtott számláinak kiegyenlítésére szolgáló összeget, hanem bizonyos alapokban lekötve tartja azokat. Így amíg az ilyen lekötési határidő lejár, állnak a kifizetések."

propeller.hu/itthon/2916859-azert-nem-fizet-brusszel-mert
@épészmérnök: @rodeo36: @Marcellusca:

A vezér szemszögéből próbáltam láttatni a dolgokat.
@Husz_János_Puszita: Annyiban igazat adok neked, hogy a kognitív disszonancia feloldása végett az emberek általában, sőt, törvényszerűen a döntésüket védik, annak jó oldalait utólag felnagyítják. Még akkor is, ha fej vagy írás alapon döntöttek.

Egy jó politikus képes kifarolni a csapdából, és korrigálni. Az indulatvezérelt, nem túl intelligens ember nem. Orbán viszont ilyen.
@épészmérnök:

Én csak azt írtam, elhiszem hogy a maga módján jót akar az országnak. A jellemét és a zavaros elveit nem boncolgattam.
@Csekkliszt#10: komolyan mondom, a "magyar online népművészet" világszínvonalú - ha nem a legjobb, így ezt-azt látva a lajtán túli mémekből is.

igaz, kell hozzá egy agybeteg, totál abszurd ország, de MEGÉRTE!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDd
@xvxvxv:
"magyar online népművészet" - még így nem gondoltam rá, de találó :-)) de tényleg nagyon szórakoztató es színvonalas!!

Nem lenne jobb az abszurditás nélkül azért azért?? Becserélném ...
Mutyipincsik törököt fogtak moszkovityenkával,nem hitték volna hogy ember ennyire hülye lesz ha teljhatalma lett.Pocakos lesz a halálok,ma már kezdenek rájönni.Még 4 év negatív siker után nem biztos hogy lesz zseton 1 milka birkát megvenni.
@toportyánzsóti: Szerintem meg pont megfelel nekik. Szépen meghúzódnak az árnyékában, és ha beütne a krach, akkor majd őrá mutogatnak.
@Csekkliszt#10: Sőt! Lótrágyával pácolt bőrtömlőből issza azt a kumiszt, amitől szaglik.
@GeoCracker:
:-)) szidjuk csak magunkat, nem lehet eléggé fokozni!

Én tegnap nagyon igyekeztem egy gyógyszertárba, és sose hittem, hogy igaz lehet, h a "magyar mögötted megy be a forgóajtón és előtted megy ki", de nekem sikerült (megelőznöm egy idős néni)- kell hozzá egy akkora forgó ajtó , mint Mammut I, Retek utcai

Szóval rám is minden rossz igaz :-(
@GeoCracker:
@xvxvxv:
Legnagyobb magyar online-on fellelhető cucc a magyarokról, azaz bejovetelunkrol

m.youtube.com/watch?v=HpMnsYOyHG4
"A holokauszt a legeslegjobb dolog, ami megtörténhetett veletek!" - Rendhagyó performansz az izraeli Jád Vásém múzeumban

A holokauszt világnapja előtti napokban egy Natali Cohen Vaxberg nevű izraeli előadó a jeruzsálemi Jád Vásém Holokauszt Emlékmúzeumban rendhagyó performansszal tiltakozott az ellen, hogy Izrael politikai célokra használja a holokausztot, illetve vele igazolja az általa elkövetett bűncselekményeket. A sajátos stílusú művésznőt időközben le is tartóztatták.

A Jád Vásém bejáratánál a varsói gettólázadásnak emléket állító szoborcsoport előtt egy szigorú tekintetű, napszemüveges "Holokauszttestőrtől" védve Natalie Cohen Vaxberg "Holokausztként" mutatkozott be, aki végre, annyi év után ellátogat az emlékére állított város a városban nagyságú Jád Vásémbe.
Az időközben nagy fölháborodást kiváltó, megfilmesített előadás szövegének nagy részét lefordítottuk magyarra:
- Sálom! Én vagyok a... Holokauszt, a legeslegjobb dolog, ami megtörténhetett... na, kivel? Veletek! Mert az én jóvoltomból van nektek országotok. Bizony, az én jóvoltomból, s mindenek előtt az én jóvoltomból van hadseregetek. Nincs, akinek nagyobb köszönettel tartoznátok az elért sikeretekért... na, kinek is? Hát nekem! Kinek jár tehát a köszönet, kinek jár az áldás? S kinek jár a taps? Szerintem oly sok év után jár nekem a taps.
Mégsem jár? Úgy gondoljátok, hogy nem jár nekem? De igen. Sőt viharos taps járna nekem.
Mert hogyan tudnátok igazolni 1967-et (a területhódító háborút - J. K.), ha én nem lennék? Vagy 1948-at (egymillió palesztin elűzését, meggyilkolását - J. K.), ha nem lennék én? Na és kinek a jóvoltából vagytok képesek működtetni három millió embert magába záró gettót anélkül, hogy a nagyhatalmak összefognának és fölrobbantatnának benneteket? (...)
Ne feledjétek azt sem, hogy ki a ti tanítómesteretek! Vajon kitől tanultátok azt, hogy embereket etnikai hovatartozás alapján gyűjtsetek össze, majd vessétek őket koncentrációs táborokba? Háládatlanok vagytok!
Az anyátok vagytok, ebből a pinából csúsztatok ki Palesztinába, s ebből a mellből szoptok. Jóvoltomból következmények nélkül fejleszthettek atombombát, s már csak ezért is tapsvihar járna nekem. Na jó, megelégszem az egyszerű tapssal, megelégszem.
De vajon olyan pofám van nekem, mint akit könnyen ki lehet használni? Azt hittétek éveken keresztül, hogy békegalambbá változtatom az általatok lehugyozott betont, s ezért még taps sem jár nekem? Úgy látszik, meg vagytok zavarodva. Nem vagyok a vendégmunkásotok, nem vagyok a Hamupipőke jótevő tündére.
Mert mik lennétek ti nélkülem? Semmik, nullák lennétek! Csak az én jóvoltomból vagytok még itt. Talán az izraeli hadsereg jóvoltából? Ugyan, ne nevettessétek már ki magatokat! Ki látta el az izraeli hadsereget a kemencéből éppen kijött, még meleg emberi erőforrással? Nélkülem minden trockista népi front, akár három fegyvertelen taggal is, kinyírná az izraeli hadsereget. Még hogy erkölcsös hadsereg? De kinek a jóvoltából az? Ki adja magát prostitúcióra azért, hogy a világ erkölcsösnek lássa az izraeli hadsereget, s ezért egyetlen tapsot sem kap? Már régen hozzászoktam a sármútá (kurva, arabul - J. K.) szerepéhez, csakhogy az izraeli hadseregben a sármúták sem dolgoznak ingyen!
Tudjátok, mit? Szarom rátok és a tapsaitokra. Láttatok már szaró Holokausztot? Láttatok? Mától fogva nincs zsidó nép! Vége! Megtagadlak benneteket! Megtagadlak titeket! Nem léteztek, nem is léteztetek soha. Ez a büntetésetek! Talán ez majd eszetekbe juttatja, hogy kitől tanultátok a kollektív büntetés gyakorlását.
@ephart:
Nyugi!! Semmi gond, gondolj arra, ami a nagycenki Széchenyi kripta bejárata fölé van írva;
"Voltunk mi ti,
lesztek, mint mi,
por és hamu"

A többi nem érdekes....
@ephart: öreg, te vagy a magyar náci mintpéldánya. még egy kibaszott zsidózást is egy zsidó mögé bújva adód elő.
@taga20: gyökér.ennyit értettél meg a zsidó kisasszony művészi előadásából?na taplókám fuss neki mégegyszer
@ephart: lehet, hogy nem vagyok olyan képzett nyilasféreg, mint te, de a sunyi arcod beszédes!
@ephart: A művészitől azért messze volt. :)

youtu.be/flfUvPyLVZI

Megjegyzem, pont annyira ízléstelen mint amennyire kontraproduktiv is. Lehet itt tapsolni annak, hogy jól beszól a cionista terrornak - de, ha én zsidó lennék, biztosan lefagynék ott, hogy a meggyilkolt őseim emlékművénél bohóckodik, és pont leszarnám, mit akar mondani. Pedig, amit mond, abban sok igazság van.:(
@taga20: Jaja nem rég volt lomtalanítás. :)
@ephart:
Mi ez, a gondolataid szabad és büdös trágyaléként hömpölygő folyása?
1: mondád valahol: "okos embör ez a Putyin jól teszi a dolgát remélem sikeres lesz Ukrajna dolgában is"
2: mondám itt: muter volt a hibás...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

valami ilyesmire gondoltam én is.ez a nő vagy elmebeteg vagy kripto muzulmán vagy csak szimplán aljas állat
@GeoCracker:
A blogod is jó, most olvasom, nem gondoltam át ebből a szempontból szegényt, de jó a helyzetértékelés ! A helyzet súlyos, "de nem: reménytelen" !!

Bocs:
m.youtube.com/watch?v=_2GuSF1gW0k
@Knósszosz: A kettőnek semmi köze egymáshoz. Mármint Putyinnak ehhez a héber FEMEN szerű lotyóhoz. :)
@ephart: Háta a durva ízléstelenséget az igazság kimondása sem menti, sőt éppen az igazság erejéből vesz el.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Semmit sem hasonlítottam össze semmivel. Az, ahogyan ezt kerek szemű ál-rácsodálkozással kommenteled... az simán elmegy a be nem író, de itt olvasó ideológia beszopóknak, viszont az legyen az ő problémájuk. Keserves lesz az ébredésük.
@Knósszosz: Nézd - ahogy korábban is írtam már - szerintem Putyin vérbeli konzervatív. Akkor is, ha nem hogy nem akar megszabadulni a Vörös Hadsereg mítoszától, ellenkezőleg: ápolja a győzelem emlékét, visszaadta a hadseregnek a vörös lobogót, és a szovjet himnusz dallama - megváltozott szöveggel - immár Oroszország himnusza is.
A szovjet birodalmi nosztalgia már bonyolultabb eset. De éppen Putyin konzervativizmusát mutatja, hogy nem akar szembemenni a néplélekkel. Ha ők igénylik a dicső birodalmi múlt emlékét, akár szovjet köntösben is, akkor megkapják.
Mert az egyszerű orosz ember számára a II.vh-s győzelem nem a bolsevizmus, hanem a nagyorosz birodalmiság diadala volt. Ahogy Sztálingrád sem a kommunizmus, hanem az anyaföld ("Oroszország anyácska") önfeláldozó, hősies és diadalmas megvédése volt.
(Nota bene: még a Szovjetunió himnuszában is az volt, hogy a "nagy Oroszország kovácsola frigy" - velikájá Rusz, aki még tanult oroszul.)
Putyin pont akkor lenne baloldali, ha szembe akarna menni ezzel, és holmi elvi igazság alapján szembemenne a néplélekkel. Ennél ő sokkal okosabb és konzervatívabb.
Egy ország vezetésének értékét nem az adja meg, hogy másokkal mennyire korrekt, hanem hogy saját népének érdekét mennyire szolgálja. Putyin tehát konzervatív és patrióta. Hogy ez nekünk jó-e, vagy rossz, azt ebben a pillanatban még nem tudhatjuk.
@Husz_János_Puszita:
vezére a kóbor kutyáknak

brühüyyy

rohadt geci
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: putyin egy kibaszott féreg, maradjunk ennyiben! ha neked a zsánered, ako legyen:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mondod:
"Egy ország vezetésének értékét nem az adja meg, hogy másokkal mennyire korrekt, hanem hogy saját népének érdekét mennyire szolgálja. Putyin tehát konzervatív és patrióta. Hogy ez nekünk jó-e, vagy rossz, azt ebben a pillanatban még nem tudhatjuk."

... a dzsobbik sem tudja ezek szerint, de azért a patkóbélig feltotlák az árpádsávos nyelvüket Vlagyimirovicsnak. Nincs magyarázat, undorító! Ezt te megtapsolod?
Gratulálok, csak így tovább az ephart nevű büdös gyökérrel kézenfogva...
Komolyan, sokkal többre tartottalak és ezért le is voltam baszva, vállaltam. De a te elveid nem... nem és sohasem, szóval anyázás nélkül, nem kellene erőltetni a kommunikációt kettőnk között. Én ehhez fogom tartani magamat, senki édesanyja nem tehet a fia szellemi degenerációjáról... szóval a sértegetés kizárva - csak bigott gyökerek kaphatnak belőle.

Kár érted, értelmesebb vagy annál, amit itt mutatsz.
Hát a jád vásem-performansz lehet, hogy nem mindenki ízlése szerint való, de engedjük már meg neki, hogy így fejezze ki magát, s a groteszk segítségével jelezze, szerinte mi a gond.

Sub kavicsnak: "Nézd - ahogy korábban is írtam már - szerintem Putyin vérbeli konzervatív."
Nézd - ahogy korábban is írtam már - komoly gondjaid vannak a konzervativizmus értelmezésével, mert bigott katolikus barom vagy, aki azért antiszemita, mert barabást választották jeruzsálemben jézus helyett. A cigányokat kiegészítésből ekézed csak.
@Knósszosz: szvsz putyin politikája nem szolgálja az orosz társadalom érdekét... legalábbis a mi felfogásunk szerint (ha egy európai plurális demokráciát gondolunk kívánatosnak)... azért azt ne felejtsük el soha, hogy ooban egy bizánci tipusú feudalizmus volt/van napjainkig... lehet, nekik ez tetszik...
@Knósszosz:

"Kár érted, értelmesebb vagy annál, amit itt mutatsz."

Szerintem is.

De jöjjön az érme másik oldala: "jó politikus" is.
Alkalmazkodik a közeghez.
Megpróbál megfelelni az elvárásoknak, azért, hogy...(lásd korábban, sokszor, sokan leírták itt).

És mindig van, aki bedől neki.
@tristen2005:
bbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
na mit mondtam? Madridiak döntője lesz Lisszabonban 2014 május 24-én este 8-kor

és AM 3:1re ronggyá verte a Chelsea-t otthon!!!...úgy, hogy voltak hosszú percek az angolok a'ssem tudták fiúk e vagy lányok

jó kis jósnő lenne belőled

brühüyyy

és a tréfa kedvéért lehet, hogy az AM nyeri azt is?
@Knósszosz: Nem arról beszéltem, hogy te mit gondolsz róla vagy mit látsz belőle innen, hanem arról, hogy az országa érdekeit szolgálja.:) (na jó legyen, ahogy szőr mondta az ő felfogásuk szerint) ami ugye nem azt jelenti, hogy a mi felfogásunk lenne mindenben a nyerő.

oroszvilag.hu/?t1=szines_hirek_sport&hid=2791
@Sir Bates dö Hól: Nézd megint sok hülyeséget írtál, mivel nem vagyok bigott katolikus és antiszemita sem, ja és a cigányokat sem azért kritizálom adott esetben mert cigányok. De fölösleges bármit is írnom mert úgysem fogod fel. :)
@Sir Bates dö Hól: "Hát a jád vásem-performansz lehet, hogy nem mindenki ízlése szerint való, de engedjük már meg neki, hogy így fejezze ki magát, s a groteszk segítségével jelezze, szerinte mi a gond."

Valahogy nem vették a lapot a hatóságok és le is csukták.
@Sir Bates dö Hól:
Putyin politikája kizárólag a saját oligarchikus rendszerének érdekeit szolgálja.
Ami itt van, az sokszoros higítása az orosz modellnek, de ezt zabálja a kólásdoboz gyűjtő sleppje... elképesztő!

Innen csak menekülni lehet...
@Knósszosz: Most nem akarom előszedni az amcsi profok tanulmányát, hogy az USA is már rég oligarchia, mert szőr megint kitér a hitéből.:)
Szóval nagyon eltúlzod szerintem ezt a Putyin a patás ördög dolgot.
@Knósszosz: ne rinyálj má! mi van a talján prodzsekttel? öreg vagy má?:))
@Csaknézek...:
Szomorú látni, hogy hová tud süllyedni az amúgy értelmet feltételező kommenttárs.
Gab szalonképes a sok büdösnácihoz képest, de néha olyan szar dumát nyom, hogy a belem kifordul, főként mikor Izraelről emlékezik meg.

Olyankor ő is büdös náci... mert nincs mentség bizonyos kijelentésekre!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Valahogy nem vették a lapot a hatóságok és le is csukták."

Ez egy érv... ezek szerint Konstantinuszig a keresztények mind mocskos bűnözők voltak... Péter is... gratulálok...
@Sir Bates dö Hól: Ez nem érv volt baszod, hanem egy szimpla ténymegállapítás. :)
@Knósszosz: Miért ne lehetne bírálni Izrael politikáját? Te is bírálod mondjuk Putyinét mégsem hányingerezek. :)
Ha nagy szopacs van a világban az inkább tőlük ered. :(

indavideo.hu/video/Az_USA_vilaguralmi_torekvesei
@Knósszosz: "Putyin politikája kizárólag a saját oligarchikus rendszerének érdekeit szolgálja."

Szvsz ezt tökéletesen látod. Azt a -@Csaknézek...: -kel azonos- véleményed, miszerint értelmes ez a bigott gyökér, nem. Ez a nyomorult mindent és mindenkit támogatna, csak az tolja a keresztény vallást (katolikus, pravoszláv, református mindegy neki, csak keresztet lásson)... mit kezdjek egy ennyire előítéletes (most mondhatni intoleráns) valamivel?...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te öcsisajt, mé jó neked, hogy minden áldott nap rájövünk arra, hogy nem akarunk olyan ember lenni, mint te?
@Knósszosz:

"Kár érted, értelmesebb vagy annál, amit itt mutatsz. "

Ez tévedés. Pont annyit mutat, mint amennyit ér.
Csalódásod oka, hogy többet szeretnél belelátni, és az istenek se hagyja:)
@Knósszosz:

"Gab szalonképes a sok büdösnácihoz képest"

Hadd kötözködjek Veled: szerintem nem.
Ez csak egy álca, egy profi álca.
És ez nálam épphogy nem pozitív, hanem az ellenkezője.
Mert TUDJA, hogy mit ír - ellentétben a kevésbé tájékozottakkal, a kevésbé rálátással rendelkezőkel.
Ezért szerintem súlyosabb, sokkal súlyosabb a felelőssége azokhoz képest!

Az IQ és az EQ meg qrvára nem ugyanaz.

És megint ösmétlés, sorry: ELSŐSORBAN továbbra sem az a problémám vele, hogy jobbikos.
Hanem a manipulatív hantázás, a permanens szócső-státusz, amiben csak ESZKÖZ a tájékozottság és az IQ.

A cél teljesen más.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ne tosszad már meg... Putyin a mi barátunk...?? ... de akkor ebből következik, hogy ki is az ellenségünk?!
Aki vele szemben...?

Ti hova a faszba akartok eljutni - de tényleg??
A medve segge cukros lett megint, legfeljebb ha mégsem elég édes, van nádcukor Kínában - de azt sem adnak. Ingyé nem. Ismerik a tetűt.
Kiürült kasszával a dzsobbik mit fog kezdeni? Eladja a trezort kilós vas árban és abból kezd valami újat? Turolosschan?

Komolyan, beszarok a dzsobbik ötleteitől, mert például mit csinálnának a visszacsatolt területeken élő nyugdíjasokkal?
Miből fizetnének nekik?
Meg van millió más kérdés is evvel kapcsoltban, de választ a dzsobbik csak arra adott, amit láthatsz: "tökömtuggya - majd ott elleszünk/vagyunk"
@taga20: Isten ments, legyen szépen mindenki csak önmaga. :)
@Knósszosz: nem érti, hogy izraelt lehet bírálni, de a zsigeri antiszemitizmus, rasszizmus, sovinista nacionalizmus gyomorforgató itt sokak számára...
@Knósszosz: Uhhh szerintem aludjunk inkább. :)
@Sir Bates dö Hól: @Orica Középföldi:

Definíció kérdése az "értelmesség". :o)

Gábreil okos, de nem bölcs, és erősen korlátolt, szerintem.

De okos.
@Orica Középföldi: nincs igazad, me angyal, ha levetné náci gúnyáját, és a mindenről a zsidók jutnak eszembe eszement hülyeségét, stb. ako még ember is lehetne:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Akkor most te Putyin politikáját állítod szembe Izraelével... ha jól értelmezem.
Nem köptök fel és álltok alá?
Dzsobbikosként benyaltok a meleg szarig egy diktátornak, akinek amúgy a rendszerkritikájának rikácsolása következtében lettetek politikai tényezők?
Dzsobbik... kálciumot se Vona se a többi potentát gerincehelyén találni nem lehet... szarházi csürhe, és az emlékmű okán, triplacsürhe.
@Csaknézek...:

Nem okos. Komoly szövegértelmezési problémái vannak.
Rafinált,álságos, álszent és végtelenül bigott.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mikor eljutunk idáig, nincs válasz.
Ez is válasz... valamire.
@Csaknézek...:
"A cél teljesen más." - ez a lényeg, de én a galambosschhy lelkem okán nem mondom ki azt, amit gondolok... csak utalok rá-:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hülye gyerek, menthetetlen vagy! pedig én vagyok asz utosó aki kinéz belőled egy embert, itt:)
@Knósszosz: Rosszul értelmezed. Arról beszéltem, hogy bárkinek a politikáját lehet kritizálni. Izraelét ugyanúgy mint mondjuk az Oroszokét. Csak én nem mondom rólad azt, amikor az orosz vezetés politikáját bírálod, hogy oroszgyűlölő lennél. Ellenben ha én bírálom az izraeli politikát, egyből antiszemita vagyok és minden zsidót gyűlölök stb.
Amúgy mitől lenne Putyin diktátor? Ezzel az erővel Obama is az. :)
@Orica Középföldi: mindig aszt mondják, hogy több nőt a politikába, me finomabb lesz. ahogy téged elnézlek ez kurvára nem így van:))
@Csaknézek...: hát bizonyos, hogy nem azonos definíciót használunk:-)
@taga20: Áááá dehogy csak menthetetlenül hiszek a szólásszabadságban. :)
@taga20:

Szerintem nem így akartad írni:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: drága, Alfonzin!
korábban kiveséztem, hogy az a nettó 300 ezer, lófax esti fényben, ugyanezért a munkáért Körmendi úr Németországában.
Azt is leírtam, mivel éppen a hegesztés a szakterületem, hogy sok-sok tényező kell ahhoz, hogy egy valóban tapasztalt(ugyanis ez a szakma, csak alapjaiban elsajátítható az iskolában)hegesztő elvállalja a munkát! Körmendi úr, izometriás axonometriát akart hegesztővel olvastatni, továbbá az M8-as menet magátmérője és előfúrási mérete érdekelte. Ez egy kicsit erős!
@Orica Középföldi:

Csak félig. :o)

De komolyan: értem amit írtál.
Azért fenntartom, amit állítottam, de most nem boncolgatnám tovább.

Nem köll mindig "nyerni". :o)
Pláne, ha értem a Te álláspontodat is.
@Sir Bates dö Hól:

" hát bizonyos, hogy nem azonos definíciót használunk:-)"

Igen. :o)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Amúgy mitől lenne Putyin diktátor? Ezzel az erővel Obama is az. :)"
te hülye fasz, szerinted az usában korbáccsal verik a női tüntetőket? szerinted egy kibaszott KGB-és geci az usa elnöke? hülye barom!
@Orica Középföldi:

"Rafinált,álságos, álszent és végtelenül bigott."

Még annyit, hogy eme jelzők egyikét sem vitatom, sőt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bigott barom, tudod, hogy mit jelent az, amikor leírod : obamaki (más észlény is használja ezt)?... ez olyan, mint ha te dobod a banánt dani alvesnek... ehhez is hülye vagy, hogy megértsd...
@taga20:

"pedig én vagyok asz utosó aki kinéz belőled egy embert, itt:)"

Te, ha nagyon dőlsz befele, majd elkaplak...:o)
@taga20:

Nem azért kellene több nő a politikába, hogy finomabb legyen.
Nagyobb az empátiájuk, más a szociális érzékenységük, etc.

Persze vannak, akik nemük szégyenei.
@Sir Bates dö Hól:
Szerintem a nagy többség számára!
Van itt is anyázás, van picsábaküldés és egyebek, de egy dologban azt hiszem az idejárók többsége egy követ fúj... tudod te is miben...
De ez kevés, majd ha egyszer eljutunk odáig, hogy a boltban melletted álló nem fintorog gúnyosan ha azt hallja, kritizálod a fideszt és ezért félned kell a tetűjétől, mert holnap felnyom a komenista csöcsből szopott szakmai tapasztalatból, csak nem tudni ki fogja elkaszálni... aki történetesen te vagy, és közalkalmazottként ki leszel holnap rúgva a francba, mert a NER rendszerének nem tetszel.

Eszedbe ne jusson erre a szeméttelepre visszajönni! Addig élj(és ott), amíg élni tudsz... ismered?
@Orica Középföldi: de, me én szeretek a kirekesztettek mellett kiállni:) gábrisis egy ember, mégha selejt is. kedvelem a hülye fejét, pedig tudom, hogy ő vagy a fajtársa küld a pokolra:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: na megnéztem a honlapját a cégnek, íme: www.europakraft.de/index.php?id=38&L=1
na szóval csőszereléssel foglalkozik, vagyis NEM hegesztőt keres, hanem univerzális "szakembert", aki MINDENHEZ ért!
Ismerve a viszonyokat, a 300 ezer nettó, akkor jön ki, ha heti 6-szor 10 órát nyom le a szaki.
Vagyis, 240 órát egy hónapban.
Ez órabérben kifejezve:
300.000,-/240=1250,-Ft/óra, azaz: 4,10 euró/óra.
Kapaszkodj meg, ezt a munkát Németországban nettó 15-19 euró/óra alatt hegesztő nem vállalja. Erre jönnek a pótlékok stb. Rozsdamentes, alu, melegszilárd, nagy átmérő, bla, bla, bla vizsgával rendelkező hegesztő az nettó 20-24 eurós órabérért csinálja.
Röviden, Körmendi úr aszitte, hogy ott minden szakember teljesen hülye!
Az alu hegesztés centiméterenkét 1500,- ft-ba kerül, a rozsdamentes 6-800, ha elmész egy műhelybe, ahol vállalják! De a hegesztő csövet nem fog szerelni, mert bizony baromira kell vigyázni a kezére!
@taga20: Ne már öreg az USÁ-ban sokkal keményebb és gyakoribb a rendőri brutalitás.

youtu.be/e9oHbDr0QtQ

Amúgy ha nálunk lehetett egy alkesz pufajkás meg D-209-es is min. elnök, miért ne lehetne egy ex kágébés is? :)
@taga20:

"me én szeretek a kirekesztettek mellett kiállni:)"

Vigyázz, taga20, dőőőőőlsz befele! :o)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azé bazdmeg, me ezeknek az ilyen vot a főnöke!
a főgóré csak ne legyen má most góré!!
@Sir Bates dö Hól: Nem ez pont nem olyan.
Az kb. csak olyan mint amikor te sub kavicsozol. Egyszerű szójáték.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Amúgy mitől lenne Putyin diktátor? Ezzel az erővel Obama is az. :)" --
Pussi Riot... és amúgy ha ez sem, a dzsobbik dögöljön meg!

Miért állsz mögé egy ilyen gennyláda társaságnak? Mi szükséged rá?
@Orica Középföldi:

"Nagyobb az empátiájuk, más a szociális érzékenységük, etc."

Egy matriárchátusban jobban érezném én is magamat.

A sok macsó faszból elegem van...
Nemcsak itthon, hanem globalice.
@taga20:

"hová barátom?"

Arra utaltam, hogy a színjátékot kajolod megfele.
@taga20:

Az nem baj, hogy g saját magát rekeszti ki?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: csak mert szakmázhatok...
ha egy hegesztő, mondjuk hónapokig csak WIG(TIG) technológiával hímez, akkor idő kell az átállásra MIG/MAG-ra, Körmendi úr egy gyakorló műhelyt kellett volna berendezzen, ahol a legígéretesebbek, 2-3 hétig csak az általa elvárt varratokat gyakorolhatnák. Ki a legígéretesebb? Állítólag TÜV Prüfstelle a firma, két varratból meg lehet mondani! Az meg 100 forint.
Röviden: Mennyen az annyába, a kocsog!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na látom, megint fizetik a napodat!

szóval, összekevered a szezont a faxommal! fuss neki mégeccer!
@Csaknézek...: lehet, de szerintem csak fasz, nem színész:)
@taga20: Gondolom ha ex CIA ügynök lenne akkor minden egyből demokratikuschan nyugis lenne. :)
@Orica Középföldi: lehet, hogy igazad van!
megyek aludni, me félhatkor kelek, me megyek melózni. ha van kedved, este megint fárasztalak:))
@taga20:

"szerintem csak fasz, nem színész:)"

Ja.
Én meg látens jobbikos vagyok, csak eltévelyedtem átmenetileg... :o)

Oké, a jóindulat fontos.
De nem mindegy, merre, kire/mire irányul.

Ugyanilyen metalitásból szoktak pl. némely feleségek hinni abban, hogy 30 évnyi masszív alkoholizmus és feleségverés után tán csak megjavul az emberük eccer...

Má' bocs.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: anyáddal és a kölköddel játszál ilyen szójátékokat... a sub kavics pedig nem szójáték, azt jelzi, hogy segghülye vagy... miként nálad is az obamaki azt jelzi, hogy egy majom nigger (négerbaba, a többi antirasszistánál)...
@Knósszosz: Világvégét vízionálsz ha mondjuk a melegek nem vonulhatnak fel Moszkvában, de mély csöndben vagy a több millió halott miatt, akik mondjuk csak az utóbbi 20-25 évben lettek ártatlan áldozatai az USA demokráciaexport háborúinak? Ez most komoly?

Ha meg ránézel a mostani balhéra láthatod, hogy Ukrajna minden régiója lakóinak reményeit ugyanazokért a célokért áldozzák fel, amik miatt Irán (1953), Guatemala (1954), Thaiföld (1957), Laosz (1958-1960), Kongó (1960), Törökország (1960, 1971, 1980), Ecuador (1961 és 1963), Dél-Vietnam (1965), Brazilia (1964), Dominikai Köztársaság (1963), Argentina (1963), Honduras (1963 és 2009), Irak (1963 és 2003), Bolivia (1964, 1980), Indonézia (1965), Ghana (1966), Görögország (1967), Panama (1968 és 1989), Kambodzsa (1970), Chile (1973), Bangaladesh (1975), Pakisztán (1977), Grenada (1983), Mauritánia (1984), Guinea (1984), Burkina-Faso (1987), Paraguay (1989), Haiti (1991 és 2004), Uganda (1996) és Libia (2011)népe annyit szenvedett. A felsorolás nem teljes, és nem szerepel benne a hasonló számú sikertelen puccskísérlet (Pl. Kuba, Disznó-öböl, stb)

www.salon.com/2014/03/08/35_countries_the_u_s_has_backed_international_crime_partner/
@Sir Bates dö Hól: Ne átkozódj, mert gyorsan visszaszáll rád aztán meg nincs kihez panaszra menned.
@taga20: Mit dolgozol te ünnepnapon? :)
@taga20: nem ő a kirekesztett... ő a kirekesztő...
@Sir Bates dö Hól: figyu Sire! oder von Graf, csak simán kérdezd meg ettől a szénalapú életformától, hogy mija véleménye a dzsobbikos pornósokról, tuggyukkikről, fogatlan tarsolyos bunkókról, "Betyár Seregről" usw.
A gyanús névcserékről(tuggyuk, hogy ez kiknek a szokása), az eu-szkepticizmus és a pénz viszonyáról arrafelé. Burberry(asszem ez a neve) rucikról, GYES és a képviselői fizetés viszonyulásáról. Az érettségi és ilyen-olyan diplomák kérdéséről... olyankor el szokott tűnni, meg mellédumál...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez nem átkozódás, bár az átok ilyetén való értelmezése ellentétes au egyistenhittel, démonhívő idióta...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na figyelj, jártál már az USA-ban, esetleg éltél is ott?
ha nem akkor csuti!
@nincs_itt: a betyárseregről tudom, hogy mi a véleménye... teljesen azonosul velük, meg imponál neki a "keménységük" is... szerinted miért beszélek vele így, mert máshogy nem tudok?:-)...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez is milyen egy ócska, szánalmas "trükk"... @Knósszosz: soha nem vízionált világvégét, s minden embertelenség ellen felemelte eddig a szavát itt (mióta itt vagyok)... egyébként a kettőt hogy hoztad össze megint?... amway-ügynök?...
@Sir Bates dö Hól: gondolom, olyan tyúkmellű kis balfax lehet, ha mellé ütnek is megkékül...
betyár sereg haggyuk már, olyan kemények, mint Tarzan talpa.
@nincs_itt: Jártam az USÁ-ban és Kanadában is.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Neked mindig sikerül nem arra válaszolni, amire kérdez/utal az ember.
Háromszor tettem fel kérdést az elmúlt két hétben, egyikre sem jött érdemi válasz csak az, hogy mostanában nem vagy sűrűn szabadidőmilliomos... Gab, ez ócska duma, még ha vezérsíkimádó vagyok veled együtt is.

Azért ennek ellenére én nem akarlak felkoncolni, de egy biztos: sokak számára kurvára irritáló dolgokat nyögsz be, az, hogy én nem anyázok ezektől, az azért van, mert a lelkem olyan mint Harrincourt közlegényé, de amúgy azt gondolom ami a többiek...

Ócska egy ideológia amit hallgatólagosan támogatsz b+!
@Sir Bates dö Hól: ne amway, de kitudhassa? de rijasztó-ügynök van a csapatban, Zazrivecz, vagy Vona, de pontosan senki nem tuggya mija neve!
@nincs_itt: Nem olyankor mindig te jutsz az eszembe.:)
@Sir Bates dö Hól: ezen jót röhögtem így ilyenkor hullafáradtan - lehet, hogy Gábrisunk indiai beás fajtájú de genere?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jujj de jó!
és? ragadt is rád valami, vagy csak ott vótá', mint a Tóth Ottó?
@Sir Bates dö Hól:
Szőr, ezt vezesd le megint, fáradt vagyok és nem értem.
Ki és mi és... namivan?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: miről is? hova?
meséjjé! hallgatlak!
állítólag 47 éves vagy, hiszel a jobbikban, 25 év tapasztalata idáig vezetett. há' tényleg, én vagyok a hülye!
@Knósszosz: Pedig pontosan tudod, hogy válaszoltam erre a kérdésedre is. Szerintem sokkal nagyobb tragédia az, amit leírtam az ártatlan áldozatok millióiról, mint a Puszirióóóóót "sorsa". Ha te ezt pont fordítva látod, arról nem tehetek.
De persze továbbra is Putyin a geci EX KGB-s meg ugye III. világháborút "akar". :)

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10153984_805881029422091_5789921191044241873_n.jpg
@nincs_itt: Tévedsz nem hiszek a jobbikban.
@nincs_itt: nem tudom milyen, tirittyánéknál pedig minden bizonnyal vannak nagyon elkötelezett fanatikusok, utcai demonstráció során pedig biztos erőteljesek... bár nyilván ez nem "sereg"...
@nincs_itt: Jó volt és sok remek emberrel találkoztam ott is. Persze voltam Blue Angels nézőbe is csak, hogy Knósszit megüthesse a guta. :)
@Knósszosz: csak jeleztem, a neked írt kommentjéről (00:25) a véleményem:-)... ennyi:-)..
@vitéž munkášőr: miért, a névmágiát is állandóan műveli... lehet a gyerek kenny babájára meg rátekert egy gyurcsány hajszálat (vagy a papírzsepijét szerezte meg s kente rá) és tűvel szurkálja minden este... amilyen zavart feje van ennek:-)...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem? te tényleg ennyire hülyének nézel engem?
hát igen, a Blue Angels... a "sok remek ember", meg a másik lózung...
hirtelen nem dobott fel mást a gugli?
na hagyjuk.
@Sir Bates dö Hól: azt tudom, hogy niggeresen pózolnak a rijasztó pisztojjal... kemények, ja!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: óóóó, hát persze, egy jobbikos rendezvényen se voltak ott... te meg nem vagy szügyig jobbikos!
@nincs_itt: Hát sokszor nem kell annak nézni.:) A sok remek ember ott volt, ahol éltem és a környezetemben. A Blue Angels az a Niagara USA oldalán lévő repnapon volt. Nagy élmény volt tényleg. Persze nem csak ez. :)

youtu.be/p_cwHkjP3Xs
@nincs_itt: Szügyig pláne nem. Holnap viszont meghallgatom őket a Hajógyári szigeten.
@nincs_itt: picit zavartfejűek a naturális gazdálkodással meg a klánjaikkal a szittya-vonalon, de gondolom a főideológusuk sokat nézte a Highlander-t:-)...
@Sir Bates dö Hól:
Rendben, nem szőrözök tovább-:))
Elsőre nem biztos, hogy megértek bármit... így már Ó-KÉÉ
Arrafelé ismerik fransziasalátát? Tudtommal csak pont nem ott... hungarikum az is.
hahahaha...
@Knósszosz:
eszmét cseréltek sírbatesz-szel ott a hól voly hól nem volt ban a lukban

szvsz: egy rendszer önmagában nem jó vagy nem rossz, egyébként is politika esetén a haékonyság és eredményesség a mérvadó semmi más
a politikus vagy produkál eredményt ami a nagy többségnek jó és nem bassza szét a kisebbséget sem vagy lámpavason a helye

ebből a szempontból az üdvözítő rencer nem a kapitalizmus meg a demokráciának kikáltott hazudozás, hanem az, hogy milyen eredményt mutat föl

és akkor a demokráciák átlagban jobban teljesítenek mert előnyös helyzetből indúltak a nyertes helyzete mindíg jobb mint a vesztesé
a többiek meg olyant csinálnak amilyet tudnak és amivel eredményt lehet elérni

ebből kilóg az orbáni baromság mert a szűkkörű kisebbséget részesíti előnyben a többiek kárára
és nem érdekes, hogy demokrácia vagy nem de egy használhatatlan és eredménytelen rencer ami nem is műxik

mindenkit magára kellene hagyni csináljon amit akar és nem belepofázni hogy legyen nálad is az ami nálam? hátha nem is lehet vagy/és nem is akarja és nem is működne

ezért hagyják magára magyarországot is hadd olgya meg a szart amit csinált magának és egységes szabályokat alkalmaznak vele is meg a többiekkel egyformán

brühüyyy
@Knósszosz: van hasonló ilyesmi, de azt makedóniainak hívják:-)...
Észkombájn Henderson esszéjét most ne szedjük ízekre... éppen vagy a 14., vagy a 16. évben van, vagy még, vagy már hiányzik a belső kohézió... mint a materialista-ateista elnöke az asztrológusok világszövetségének...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem, pontosan nem arra válaszoltál.
Ez meg: "De persze továbbra is Putyin a geci EX KGB-s meg ugye III. világháborút "akar". :)" - ez mi?

Ez most Putyin anális kényeztetése a dzsobbik részéről (az vagy te is- nem kell a süketelés), vagy... tudod te, nem vagy hülye. De akkor miért csinálod?
Lehetnél vadakat terelő dzsuhász, az is magyarossch... és nem is náci.

Mit élveztek ebben a turulnagymagyarszarban?
Ami olyan katlik is ráadásul?
Ez lesz a nemzet felemelkedésének záloga, a ti hitvallásotok fejekbe döngölése?
Te nem vagy vérszomjas, ezt nyugtázom, de azoktól a seggfejektől mentsen meg a minden&ható, akik nagymagyarként skandálják a B-középen a... tudod mit.

Kurvára nem értek veled egyet.
Viszont nem akarlak kiirtani, szóval jó éjt, Vonád és Fúró elvtársnő is küldhetne egy "bocsi"-t az áldozatoknak, ha már ezt megtette a palesztin elnök.
Ettől nem szartatok be?

Ha nem, ha igen, ez elég nagy pofán szarás, de majd nyilván erre is lesz magyarázat... frappáns persze.
Csak innentől az már kurva ócska lesz.
"Az Oroszországgal való flörtölés néhány éve vált láthatóvá Kelet-Európában, a szovjet megszállás emlékei dacára. A Jobbik, amely Magyarországon a legutóbbi választásokon 20 százalékot szerzett, elítélte az észtországi orosz zavargásokat, amelyek 2007-ben egy szovjet háborús emlékmű eltávolítása nyomán törtek ki. Egy évvel később azonban támogatta a grúziai orosz katonai intervenciót. Bolgár és szlovák szélsőjobboldali pártok is támogatták Oroszországot. Azóta az orosz befolyás Nyugat-Európában is világossá vált. Marine Le Pent, a Front National (Nemzeti Front) vezetőjét vörös szőnyeges fogadtatásban részesítették Moszkvában, és tavaly felkereste a Krímet is. Az olasz Északi Liga decemberi kongresszusán megtapsolták a Putyin-barát tisztségviselőket, amikor arról beszéltek, hogy osztják „a közös európai keresztény értékeket”. A jelenlévők között egy kialakulóban lévő szövetség három képviselője is ott volt: Geert Wilders, a holland Szabadságpárt és Christian Strache, az Osztrák Szabadságpárt vezetője, továbbá Ludovic de Danne, Le Pen asszony Európa-tanácsadója."

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/375592_economist_putyin_es_az_europai_szelsojobb
"Hogyan finanszírozza Putyin a Jobbik-ot'

"http://maidantranslations.com/2014/04/01/how-putin-finances-hungarian-jobbik-and-other-radical-right-winged-parties-to-provoke-european-union-collapse/"
"Putin’s challenge to Europe must be taken seriously. Rather than making another land grab in his back yard, he might watch patiently from the sidelines at the end of May as pro-Russia far-right parties win a dramatic election victory in European parliamentary elections. These elections could weaken the European Union and bring Russia’s friends on the far right closer to power."

www.foreignaffairs.com/articles/141067/mitchell-a-orenstein/putins-western-allies
A Krimben tartott népszavazás nemzetközi megfigyelői többségükben európai jobboldali és szélsőjobboldali pártok politikusai voltak. A hasznos hülyék.

Szegény Habsburg Ottó forog a sírjában.

"The referendum in Crimea showed lot of new things and at the same time drew our attention to the fact that the Russian government, and their behavior towards the south Ukrainian peninsula, have support among European parties and organizations. Mostly right and ultra right parties representatives participated as international observers in the Crimean referendum."

analyzingeurope.com/why-do-european-far-right-parties-support-putin/
Hát, - így kora reggel - csak azt mondhatom, hogy mindenki elmehet a p.csába!
Nem csak Gábris.
Mindenki, aki hagyja magát (és a kommentfolyamot) általa befolyásolni.
Köszi, puszi!
@Marcellusca: csatlakozom, es remek lezaras volt epesz, sokan sokszor leirtuk es linkeltuk mar.
@Knósszosz: "Te nem vagy vérszomjas, ezt nyugtázom,"

:)

ezért tolja egy halálbüntetéssel kampányoló párt szekerét :D

"ó, én nem kívánom senki halálát", csak elszámoltatást szeretnék, mert, ugye a zsidók és a cigányok, és halálbüntetést, hogy rend legyen, de nem vagyok vérszomjas

szempilla-rebegtetés
Óóóó...bazz... egy exkgb-s (gyengébbek keressék meg a Google segítségével Putyin ettárs azon mondatát, amiben kifejtette, olyan, hogy exkgb-s nincs...) kiskancsó a "keresztény konzervativizmus" bástyája a sok beteglelkű balfasz szemében, akkor persze, hogy exkisz-es és exkomcsi ettársak viszik a legszebb komancs retorikával a komancs ellenes dumát itt, amit időnként volt pártállami besúgók még feltupíroznak és tettrekészségük jeleként a volt tartóikat le is mélytorkozzák a média segítségével - mindezt a "hagyományos" orosz-magyar barátság jegyében, a zsidó összeesküvés ellen, NATO tagként...

Kb. így foglalnám össze a tegnap esti nulla osztásotokat, amivel etetett benneteket gábris, a'la subkavics.
Ennyi szabadidőt...
@Csaknézek...: Pontosan.Egyetértek.Gábris rosszabb a néhány mocskos szájú, zsidózó, cigányozó félhülyénél, aki idetéved a blogra.Eluralkodott az a nézet, hogy a Jobbikosoknak érvelni kell és vitatkozni velük (ha-ha)Az utóbbi időben ha ránézek a blogra állandóan azzal találkozom, hogy 5-ből 3-an vele vitatkoznak.Jelzem, Gábris kemény munkával elérte a célját, állandóan a Jobbik nézeteiről megy a vita, témától függetlenül...
Hát, így picsafelé félúton annyit azért megjegyeznék, hogy arra nem kell reagálni nagyon (mégis mit reagáljál?), hogy "büdös zsidók", "terves cigányok"... egy-egy idemásolt szövegrészletre igen... mert azok teszik elfogadhatóvá az előzőeket, ágyaznak meg társadalmi elfogadottságuknak... persze, ha ezt kívánja a kommentelők nagy többsége, a demokratikus hozzáállás szellemében, nem kell cáfolni az általa ideöntött propagandát.... az biztos jobb lesz, előremutató... hisz mo lelke mindig is mentes volt/sosem kínált táptalajt az antiszemitizmusnak, rasszizmusnak, homofóbiának, soviniszta nacionalizmusnak... tényleg igazatok van, ne szennyezzük be ártatlanságunkat:-)...
Szépen sikerült megint tematizálni a blogot. :)

A poszt lényege elsikkad, harc lesz, takszövök kicsinálva, készül a következő devizaadós mentés. Előre a lenini úton.
Sose figyeltek oda, mit mond a vezér. Pedig mindig megcsinálja.
@Sir Bates dö Hól: én csak annyit szeretnék kérni, hogy a személyeskedést hagyd ki. Arra nincs szükség, elég ha csak cáfolsz.
Remélem ezzel a kérésemmel nem sértettem meg lovagságodat.
@E.Csaba:

Ha szó nélkül hagyod, lehet hogy még többen elhiszik. Arany középút, mint mindenben. Pár mondta erejéig cáfolni, lényegre rákérdezni, érdemi válasz hiányában lapozni.
@Sir Bates dö Hól: becsülöm küzdőképességedet, kitartásodat. respect. néha beszállok, bár olyan kemény szavakat ritkán használok. mondd nekem, hol a határ? meddig érdemes egy félművelt, éppen ezért meggyőzhetetlen, sötétlelkű valamivel foglalkozni? legszívesebben hozzávágnám a bibliát, tudod, azt folió méretűt, amin azok a nehéz bronzcsatok vannak.
@Sir Bates dö Hól:
Backi, látod, nem kell ide gábris, elég vagy te! :))
@Husz_János_Puszita: én sokkal fontosabbnak gondolom -főleg egy ilyen választási eredmény után- ezeket a "tematizált" és soha ki nem beszélt problémák megtárgyalását, mint a napi "szörnyülködést", az tán segít kiengedni a gőzt, de máshova nem vezet... de ezt csak én látom így...
@Penivaldes: dehogy sértesz meg... viszont értelmét sem látom annak, hogy egy darab szart emberi tulajdonságokkal ruházzak fel... annak indult, de sikeresen leküzdötte magát jelen állapotába... legfeljebb ketrecelsz:-)...
@Sir Bates dö Hól: igazad van, darab szar nem ember. Viszont nem is szoktam beszélgetni a béltermékekkel a wc-n:)
@Sir Bates dö Hól:

Fordítva látom. A csóróság a melegágya a jobbikos eszmék terjedésének, a szegénységet lovagolják meg. Amikor azon mesterkednek, még jobban jégre tegyék a gazdaságot -nem napi szörnyülködés, évekre-, az nagyon is fontos.
@parti_giano: itt a neten addig, amíg szabad a háló... a net korlátlan szabadsága lehetőséget ad minden eszementség terjesztésére is... ezt az aljadékot sosem fogod meggyőzni semmiről, nincs kétsége, vakhite van az istenében, nem véletlenül használom a bigott jelzőt ezzel kapcsolatosan:-)... éjszakánként forgolódik, miért múlt el a könnyen jövő mártíromság kora... hát sehol egy kis arèna tele vadakkal, ahol megvallhatom hitemet?... egy kevès vadember, kiknek hírdethetem az igét?... így maradtak neki jézus megfeszítői... értelmetlen vele vitatkozni, mert nem lehet, olyan monolit a tudata, melyen egy kis repedés sincs... hisz csupán egy apró kocka az... nem egy téglákból, kövekből összetákolt, a képzettebbeknél mesterien összeillesztett fal, mely sok alkotórészből áll:-)... cáfolni azért kell, mert a vulgarizált ismeretek világában -melynek eljöveteléhez paradox módon a net is nagyban hozzájárult- a funkcionális analfabéták nagy számának és mo tradicionális sovén társadalmának alkotta kombója tökéletes táptalaj a mag szárba szökkenésének... a gond, hogy ez tarack, mely mindent megfolyt maga körül...
@Sir Bates dö Hól:

Hiszen azt csinálja, ( ateista ) vadembereknek hirdeti itt az igét. :)
@Husz_János_Puszita: értem, tehát egy lecsúszó értelmiségi az egzisztenciális gondjai miatt lesz antiszemita és rasszista, s adná fel a szabadságát (mely annyira fontos nem volt neki, hisz az jogok és kötelességek finom balansza... a szabadosság, az igen, azt óhajtják itt sokan) egy kis paternalizmusért cserébe... még jobban jégre tegyék a gazdaságot? ezt mondjuk/véljük mi, de az elmúlt negyedszázad sem hozott működő gazdaságot, s ezt senki sem fogja beismerni, s az tény, hogy a teljes establishment ebben benne volt, hasznot húzott ebből... a jobbik kivételével... ezt nem vitathatjuk:-)
@Penivaldes:
Szerintem is, megoldja a flanszia hódo(ló)d. :)
@Sir Bates dö Hól: nem feltétlen kell ahhoz lecsúszó értelmiséginek lenni, hogy jobbikra szavazz
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): se nem hódom, se nem hódolom nekem ő. túl büszke lovag ő, ahhoz, hogy letekintsen oda, ahol én élek.
@Sir Bates dö Hól: ah! vakhit az oké, az van neki. de az, hogy ezt pont egy olyan környezetben vallja meg, ahol ezt nem respektálják inkább véletlen. közel sem tudatos gondolkodás eredménye, amennyiben megengedem a vakhit és a gondolkodás együttes jelenlétét.
értem én motivációdat, de azzal nem tudok azonosulni, hogy már nagyobb százalékban csak ellene küzdesz, s velünk is általában róla diskurálsz. teszem hozzá, persze, nem ismerem a varánuszon kívüli létedet, lehet, hogy ott hányod a cigánykereket.
@Sir Bates dö Hól: sőt még cigányokat és zsidókat sem kell hozzá gyűlölni..
@parti_giano: én is így látom, de engem leráz, hátha rád hallgat.
@Sir Bates dö Hól:

A lecsúszó értelmiségi, ha úgy szocializálódott, hogy külső okokban keresse a hibát, és ahogy írod, a megoldást is kívülről várja ( paternalizmus ) akkor igen, fogékony lesz eszmékre, melyek ezt tálcán kínálják neki.

Ahogy itt valaki bölcsen megjegyezte, nem IQ, és még csak nem is műveltség, hanem EQ kérdése. Egy ilyen embert az életben nem győzöl meg mégoly kifinomult érveléssel sem. Nem is őt kell, hanem aki tényleg keresi a kiutat a fizikai és mentális nyomorból.
@parti_giano: nézd, szólni szólsz, ha kell, szó nélkül ritkán hagyom, de nem ez életcélom:-)... csak jeleztem mi okból tettem, ha már elindítottak a picsába többen is... megjegyzem van ez is olyam jó téma szerintem, mint a kommenista fideszesek listájának kitárgyalása, vagy mo adósságának alakulása 2002 óta... persze, jó lenne megvitatni valóban értelmes és konstruktív hangnemben más témákat is (nem csak közéletit)... nem tudtam, hogy ennek én vagyok a fő akadálya, majd figyelek.... (na ez olyan sub kavicsos mártírkodás:-)... nem gondoltam komolyan:-)... csak nem bírtam kihagyni:-))...
@Husz_János_Puszita: erről jut eszembe pázmány zsenialitása, aki felhasználta az augsburgi vallásbéke tételmondatát: cuius regio, eius religio.
@Sir Bates dö Hól: picit nagyképű hozzáállás a magasmagadat fő akadállyá avanzsálni önkezüleg.
@Sir Bates dö Hól: Kedves Sir, te semminek nem vagy akadálya, mert legfeljebb átugrunk feletted:)
@Penivaldes: porba alázod bagettes quijotét. még leböki rosinatét a szélmalom helyett. :))
@parti_giano: nem alázom én sehova a bagettest. csupán jeleztem, hogy ne mártírkodjon.)
@parti_giano: egyébként meg több tisztelettel beszélj egykori társamról.
@parti_giano:

A balos kormányok is ugyanazt a paternalizmust kínálták, mint a többi, más köntösbe öltöztetve. Kisebb a különbség az atyáskodó egyház és a gondoskodó állam bácsival operálók között, mint gondolnánk. Azért is van átjárás a szoci és a jobbikos szavazótábor között, közös bennük, hogy a külső kontrollra építenek. Így volt ez mindig a történelemben, nem tudom, nincs itt semmi látnivaló. Az ember esendő lélek.
@Husz_János_Puszita: érzelmekre akarsz hatni?... többször leírtam, tipikus magyar szocializációm (antiszemita, rasszista, homofób és sovén), szerinted bármi is változott ezen?... az értelem, az ismeretek útján tudsz csak változàst elérni, ha megtanulsz gondolkodni, látod a mit miértet:-)... gondolod, hogy én szeretnèk egy romatelepen élni?... vagy nem feszélyez egy meleg férfi társasága valahol?... vagy nincs tele a f@szom mikor mindig a holokausztot és az antiszemitizmust vernyálják bármely kérdés felvetése esetén?... hogy nem nyílik, ki a bicska a zsebemben egy heisler-válaszra bojár levelére (hvg/vélemények)?... értelem kell, érvek, nem megható történetek anna frankról, mert annak megvan a palesztin, afgán, riandai, iraki megfelelője is... fogalmakat kell tisztázni, mit jelent a liberalizmus, volt-e az moon valaha is, mi a piacgazdaság, ki a náci, fasiszta, konzervatív, stb.... persze csak ha ráér az ember:-)... de szerintem ez nem eq kérdése... gondolod, hogy ők nem rendelkeznek ezzel?:-)...
@parti_giano: @Penivaldes: már a hszben jeleztem, hogy nem valós a póz... áh, gyöngyöt disznók elé:-)...
@Sir Bates dö Hól: ok, és ki a fasiszta, ki a náci? az vagyok e, akkor ha nem élnék olyan helyen, ahol cigány többség van? és férjemnek sem fogadnék cigányt.
@Sir Bates dö Hól: engem te ne malacozz le, te csigazabáló-bagettimádó!:)
@Sir Bates dö Hól: disznó rámaggatható. peni esetében a disznőt javallanám.
@parti_giano: te csak ne javallj semmit. Mi vagy te gyógyszerész!?
@Sir Bates dö Hól:

Mi mást tesz a Fidesz és a Jobbik -úgy általában a politika- mint érzelmekre hat? Tán az értelemre?

A választóvonal szerintem a negatív és a pozitív érzések között húzódik. Aljas módon negatív érzéseket korbácsol fel, vagy mint a liberalizmus teszi, bizalomra, szabad együttműködésre apellál. Mindkettő ott van az emberben. Válságok idején az elkeseredés az úr, nem a derűlátás, könnyű manipulálni a tömegeket.

A görög filozófusok óta túlbecsülik a rációt a mi kultúrkörünkben.
@nincs_itt:
Biztos igazad van és akkor ez a Körmendi írás történet másról is szól mint pusztán szaktudásról. Nyilván más lenne a helyzet, ha a magyar ipar adna minden szakmának eleg lehetőséget - már az iskolákban ott kellene lenniük, gondolom ez az alap, hogy valós szakmai tudást kapjanak a szakmunkás tanulók is. De az irány egyértelmű," nyugat" nagy elszívó erő - vagy sikerül ebbe a körbe belépnünk v megyünk közmunkásnak ...
@Sir Bates dö Hól:

"antiszemita, rasszista, homofób és sovén"

Ezek lényegi közös jellemzője a külső kontroll, a bűnbakkeresés.
@Penivaldes: itt kezdődnek a gondok:-)... nem ki, hanem mi a fasizmus, a nàcizmus (mi a különbség ezek közt), a kommunizmus, meg a többi izmus:-)...
@Husz_János_Puszita:

Ja és az egzisztenciális félelem. A zsidók, cigányok, pirézek, szlávok, bunyevácok, Obama stb. az egzisztenciámat fenyegetik. A melegekről nem is beszélve, mi mindent művelnének velem. :)
@Sir Bates dö Hól:

"A belső kontrollos személyek hisznek abban, hogy a dolgok kimenetelét- azaz a megerősítők előfordulását- saját maguk befolyásolhatják a viselkedésükkel. Ezzel szemben a külső kontrollosnak nevezett személyek úgy gondolják, hogy a dolgok mindig valami rajtuk kivülálló tényező miatt történnek úgy, ahogy történnek. A belső kontrollosok siker után emelik, kudarc után csökkentik az elvárásaikat, míg külső kontrollosoknál ez éppen fordítva alakul. Ezek a különbségek fontos következményekkel járhatnak az összetettebb viselkedések, így pl. az .... vonatkozásában is (Findley és Cooper, 1983)."
@Husz_János_Puszita: háát, ippeg mondhatom azt is, hogy értem, de inkább előveszem mosó masát:-)...
@Husz_János_Puszita: "Ha szó nélkül hagyod, lehet hogy még többen elhiszik."
Nekem az a tapasztalatom, hogy ezen a blogon jellemzően olyan kommentelők vannak, akiknek a világnézete, értékrendje már kialakult és nem az úgynevezett bizonytalanok, akik "tanításra" éhesek.Csak ismételni tudom magam: akárhányszor beleolvasok az utóbbi hónapokban a hozzászólásokba, előbb-utóbb -függetlenül a napi témától- jön a burkolt vagy nyílt zsidózás, amire többen ráugranak és igyekeznek "küzdeni". Ezzel csak muníciót adtok nekik. Gáb. egy elkötelezett, küldetéstudattal megáldott ember.Nem lehet más, ha egy liberális blogon, össztűzben jól érzi magát, de azért érzi jól magát, mert "megháláljátok" a munkáját a figyelmetekkel...
Nekem tűnik csak úgy, vagy tényleg eltűnt a kommentelők törzsgárdájának kb 80%-a?
@E.Csaba:
elég sokan tartják magukat távol!
sajnos!
@E.Csaba:

asszem, nem tűntünk el, csak nem bírjuk aszt a felemelő magasröptöt, mejj a szar paszírozása nyomán bír létre jönni. jómagam időnként beszólnék, ijenkor rénnyeim nem győznek figyelmesztetni: papa, leesöl!
@parti_giano:

"pont egy olyan környezetben vallja meg, ahol ezt nem respektálják inkább véletlen. közel sem tudatos gondolkodás eredménye, amennyiben megengedem a vakhit és a gondolkodás együttes jelenlétét."

1. Nem véletlen
2.Tudatos gondolkodás eredménye, csak nem az övé
3.Vakhit és gondolkodás kivételesen jár együtt, de az nem az ő színvonala
@Husz_János_Puszita:

"A lecsúszó értelmiségi, ha úgy szocializálódott,..akkor igen, fogékony lesz eszmékre, melyek ezt tálcán kínálják neki."

Aki erre fogékony, az nem értelmiségi. Lecsúszás nélkül se.
@Orica Középföldi: "Tudatos gondolkodás eredménye, csak nem az övé" akkor ki áll mögötte?
@Husz_János_Puszita:

Bátor és félrevezető dolog volt ez az idézet több szempontból.
Az idézet Anda Csilla ismertetőjéből van, ami szülőknek szól.
Ismerni kellene a szociális tanulás elméletét (Rotter), aki nem feltétlenül ért egyet a szerzőkkel.
Ha javasolhatom, óvatosan az ilyen "jól hangzó" idézetekkel.
@parti_giano:

Nem tudom, de nem is érdekel. Tippjeim persze vannak:))
@Orica Középföldi: nem érdekel, de tippjeid vannak. koherens a két tagmondat.
@parti_giano:

Minden ilyen kommentelőnél , mert G nincs egyedül,felmerül a cui prodest.

A jelenlét időtartamából, a témából viszonylag pontosan kikövetkeztethető, önszorgalom vagy megbízás van-e a háttérben.

Naná, hogy átvillan a válasz is az ember agyán:))
@E.Csaba:

"Nekem tűnik csak úgy, vagy tényleg eltűnt a kommentelők törzsgárdájának kb 80%-a?"

Sokan tűntek el.
Egy részük miatta, de valszleg nem mindenki.
Ám vannak, aki biztosan miatta.

Fab így gondolja okésnak.

Azt meg mindenki eldöntheti, hogy hová kommentel.
@E.Csaba: @hacsaturján:

Ja. Én meg a ceruzámmal játszogatva éppen arra jutottam, hogy megjavulok, semmi csúnyaság meg lófasz, ellenben szép mondat-, és tulajdonnév kezdő nagybetűk, szalonspicc helyett szalonkép, de győzött a hegyező, mert arra gondoltam, hogy ha egyre fontosabb a jobbik meg Gabriel és uszkve egymillió nagyszerű támogató véleménye, akkor kettőre elviszem innen a véredényem. Végül is mindenki azzal baszik akivel akar, vagy aki engedi. Há' nem?

Affene, még csak nem is köszöntem. Jó reggelt!

[Éljen május másodika!(is) szkazal Hofi© szándékoztam mondani tulajdonképpen.]
@Orica Középföldi:

"Nem azért kellene több nő a politikába, hogy finomabb legyen.
Nagyobb az empátiájuk, más a szociális érzékenységük, etc."

Ez lehet hogy igaz Norvégiában, Svédországban, Németországban vagy Dániában, vagy a Holdon, vagy Piréz Köztársasági Királyságban, de hogy Magyarországon a politikai életben, az kizárt. Csak ebben a pózban tetszelegnek. Mert trendi. Ócska lotyók. Lehet, hogy vannak kivételek. Szeretnék találkozni legalább eggyel. Vagy mégsem?
@E.Csaba: @magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): @hacsaturján: Vagy csak simán csendben vannak, nem szólnak semmit.

Nem értem a törzskommentelőket.
Ismerik már rég Gábrist. Hogy milyen, mik a nézetei, mennyire kétszínű és álszent, mik a (burkolt) szándékai és mégis felveszik a kesztyűt.
Szomorú nézni, olvasni, hogy napról napra ugranak a régi arcok, próbálják meggyőzni.
Mikor jöttök rá, hogy nem lehet?
Más lenne a helyzet, ha új (jobbikos) nick tűnne fel és vele kezdenénk vitát, próbálnánk meggyőzni.
De, nem. "Csak" Gábrissal vitatkoztok.
Ehhhhh ... [legyint]
@jaegtoer:

Nana:))
Az elmúlt 24 évben akadt okos nő a parliban, de belátom nem sok.
Ellenben a fiatal generáció ,főleg az LMP-nek köszönhetően már megjelent.

Feltűnő közös vonásuk a szívósság. Ebből a fajtából kellene több.
@Marcellusca:

Nem csak vele, hanem rajta/róla/az általa képviselt jelenségről is folyik a vita.

Időnként messze túllépi a személyt a diskurzus.
@Csaknézek...: Én nem azt várom, hogy Fab. bármit is tegyen vele.Nem az a gond, hogy itt van, hanem az, hogy sokan felveszik vele a kesztyűt.Én néha tahótlanítom Gábrist.Nem azért, mert tahó módon ír, csak nem szeretek olyan témával foglalkozni, amiről ő elmélkedik, de ennek ellenére látom, hogy a kommentek nagy része a neki szóló válasz.Régebben itt párhuzamosan több téma futott, amiről lehetett vitázni, egyszerre akár három négy témában.Most ez már nincs.Amikor én néha hozzászólok itt valamihez és nincs rá reakció, akkor tudomásul veszem, hogy a többieket nem érdekli a dolog és passz.De úgy látszik, hogy Gabbal szívesen vitáznak, szóval kitiltani nem kell, mert úgy látszik van rá igény.
@E.Csaba:

Nincs rá igény. Egy energiavámpír.
Vérmérséklettől függően reagálnak vagy nem, a kommentelők.

Van, aki általa tájékozódik, hogy milyen eszement dolgokat olvasnak, lájkolnak, linkelnek a jobbikosok.

Érdekes olvasni az optimistákat: ha levetnéd ezt a náci gúnyát.... ,mintha lehetne.

Nem baj, ha szembesülnek az ordas eszmével, és látják, hogy nincs gondolat/kompromisszum, csak kirekesztés.

Az külön pech, hogy ő nem vitázik, mint pl. iii, akivel lehet beszélgetni. Meggyőzni ugyan nem, de legalább érvel:)))

Egy link-robottal nem nagyon lehet mit kezdeni.
@Marcellusca:
@E.Csaba:
@Orica Középföldi:

Na,a cionkommandó!:))
Nem tetszik nektek,hogy ezen a belterjes,szocionista és cionrasszista blogon,igaz magyar hazafiak is megszólalhatnak.:))

Több baromság most nem jut eszembe.:))

Amúgy meg szerintem nem vészes a csávó.
Baszdki gyerekek!
Aki jobbik szavazó,az mindjárt náczi?!
Én se buzizok,drogosozok le minden lmp/szdsz szavazót!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"Aki jobbik szavazó,az mindjárt náczi?!"

Részemről egy hatalmas NEM a válasz.
@Orica Középföldi:

Nem állítottam azt, hogy nem okosak, vagy nem rátermettek.

Azt állítottam,, hogy --itthon-- nem különbek, azaz egyáltalán nem jobbak.
Gurmai Zita is elég szívós. Morvai meg maga a szivattyú.

Az LMP-s csajszik aranyosak, igyekvők, de sajnos alkalmatlanok, csak felőrlődnek, eredmény zero, éppen mint Ángyán, vagy bármelyik ellentmondó. Nem ismerik fel, hogy MOST egészen más taktika és stratégia kell, ergo, eredménytelenek, azaz nem jó politikusok.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"Aki jobbik szavazó,az mindjárt náczi?!"

Nem. Csak igénye van rá. :)
@jaegtoer:

"Csak igénye van rá. :) "

feldobtad a reggelem. jót kacagtam...
@jaegtoer: Elsőre egy ..nyádpics.. ugrott be.
@guma: De aztán csak mosolyogtam.:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Gondolj, Gabrielre, és akkor egy ..pádfasz.. is ajkaidra nyomul.

Affektálni meg felesleges. Az, hogy esetedben és még 2 valaki nem úgy gondolja, attól még 100-ból 97 masszívan úgy gondolja, hogy de(!), mert nem lát tovább az orránál, vagy kurva magabiztosan úgy gondolja, hogy tovább lát.

Duzzogj nyugodtan. Majd ha egymást ölitek gondolj erre vissza, feltéve, ha lesz rá időd.

Csak felhasználnak Titeket, az ártatlanokat, no és a szemeteket is. Nincs válogatás az eszközökben, vagy nagyon is tudatosan ment a kiválasztás. Annyira nem érdekel persze, hogy összevesszek veled, rájössz Te magadtól is, hogy humbug az egész. Gondolkozz el többször a logisztikán, és a finanszírozás részletein és összességében. Nem a jobbikén, az huszadrangú jelentőségű.
@jaegtoer: Hö???
Nem mindent értek,bocsi.
Amúgy írtam már olyat,hogy a jobbikot is a zsidók csinálták/pénzelik,hogy legyen hol leereszteni a parasztnak is a gőzt.
@jaegtoer: asztán láttam,hogy mosolyt is küldtél vele.
Nem duzzogok.
Csak ezen a belterjes blogon,ahol a fele banda zsidó :)) mindenkinek vérszomjas bunkó jobbikos ismerősei vannak.
Hogy a picsába vagytok még életben?
Nektek magyarázni a jobbikról,olyan mintha egy fideszbirkának magyaráznál a fideszről.
Semmi értelme,mert mindenki ragaszkodik a saját hülyeségéhez.
Pedig régen maszop szavazó voltam...
@Orica Középföldi:

Maradjunk a témánál. Nem állítottam többet, mint hogy a külső kontrollos személyiség hajlamos külső okoknak tulajdonítani a kudarcait, és kívülről várni a megoldásokat. Tipikus jobbikos attitűd, ugornak az ellenségképző, bűnbakképző retorikára. Őket észérvekkel meggyőzni nem lehet.

Rotter ugyanebben az értelemben használta a külső-belső kontroll fogalmát. Engem a gyakorlati következményei érdekelnek, tudniillik hogy a fidesz a nyakunkon ül, a jobbikra pedig már 1 millióan szavaznak.
süti beállítások módosítása