Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.26. 09:08 Fabius

Csökken a Habony rezsi is!

Címkék: fidesz habony árpád nyuggerverés

Tekintetes Vésztörvényszék, tisztelt Vérbíróság!

Ami ebben az országban az önök asszisztálásával folyik az elképesztő, vérlázító és túlmegy minden határon! Itt kérem a becsületes köz-nemköz szereplő már a nyuggereket sem rendszabályozhatja idegrendszeri sajátosságainak és frusztrációjának megfelelően, nem bántalmazhatja se verbálisan se fizikálisan. Milyen világban élünk, tessék mondani?! Hová fog az vezetni, ha két nyugger meg egy újságíró bármit megengedhet magának, amivel hátrányos helyzetbe hozzák a becsületes köz-nemköz szereplőt?! Azért mindennek van határa, már úgy értem Vezérünk nép iránti szeretetén és a rezsicsökkentésen kívül. 

Mert lássuk csak mi történt:

Jövök befelé a Szilágyi Bözsin, jó kedvemben éppen a Rózsaszín Pittbull nőenciklopédiás rímnaplóját memorizáltam dudorogva, mikor elém lépett ez a kettő és durván, érzéketlenül visszarántott a valóságba. Először azt gondoltam micsoda kár, hogy a hibátlan reflexem a fékpedálra feszítette a lábam, másodjára meg azt, mégse mehetek el ekkora pofátlanság mellett szó nélkül. Kiszórtam az ablakon némi igazgyöngy intelmet a disznók elé, mire ezek ahelyett, hogy felszedték és megköszönték volna visszaszóltak, teccikéteni?!!! Namost azt lássuk be, hogy verbális küzdelemben ezzel a hanggal amit a torkomban hordok esélytelen vagyok, ha felhúznak csak nyivákolok, ha igazán dühbe jövök akkor meg kölyökgólya hangon kelepelek, úgyhogy az esélyegyenlőség jegyében szálltam ki a kocsiból. Két nyugger az már majdnem horda, én meg egyedül, szóval miután győzött a jobb, a pedagógiai lecke után visszaültem a kocsiba és elhajtottam. 

Erre ez a tróger Rényi úgy írja meg a történetet, mintha bármi rosszat tettem volna a nyuggerveréssel!

Fáj ez nekem, Tekintetes Vérbíróság, fáj, érzelmi sokkot és üzleti hátrányt okoz. Tessék elképzelni, hogy azóta akad aki nem fogja meg a nyuggerverő praclimat ha találkozunk, volt akinek nem léphettem többé a szőnyegére azzal a lábammal amit ráemeltem a nénikére, és olyanok is akadtak szépszámmal, akik magyarázatot vártak a viselkedésemre. Magyarázatot, tőlem, pfff, tőlem, aki Istenen kívül egyetlen embernek tartozik beszámolással! Ilyen környezetben kell nekem helytállnom minden nap, befelé fordított szögessel a nyakamon voltam kénytelen kitanálni még a rezsicsökkentést is!

habony4.jpg

A történtek hatására összezavarodtam, megsérült a magamban magamról alkotott énképem. Az utóbbi közel tíz évben úgy gondoltam magamra, Én vagyok a jobboldal háttér-terminátorja, az ellenfelek klottalsójába féknyomot varázsoló Miszter Befolyás, akinek puszta látványától is összecsinálják magukat meglett férfiemberek. 

022_2_anim.gif

Az én képem illusztrálja az Értelmező Kéziszótár "félelem" szócikkét, és a látványomról mintázta "veszély" című alkotását a Gifszínház. Ezek után kiderül, hogy mindez semmi-nulla-lófasz, énvelem packázhat nyuggerektől újságírókig mindenki szabadon, egy kibaszott ejnye-bejnyét sem érdemeltem ki Nerország bíróságától. De nem baj, ha szarból kell faszkorbácsot spindoktorálni akkor megkapjátok:

- Holnap bejelentjük, 100%-kal csökken a habonyrezsi is, innentől szabadon és ingyen gyalázható vagyok. Na, ehhez szóljatok valamit, köcsögök! 

 

342 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr235879337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fab! a Lenke nénis képet nagyon eltaláltad!

XDDDDD
Bakker! És én dolgozok egész nap, pedig erre bukni fognak a fideszcsicskák & a pártközponti marketing szopotnyikok!
Előre látom, remek műsorról maradok le! :))
@parti_giano: ühüm, de nem lettem tőle boldogabb...
@vitéž munkášőr: boldogabb? eh, ma hívott egy jó ismerős, aki tényleg arra volt kíváncsi, mi van velem. na az ilyen dolgokért veszem észre, azért mégis süt a nap, mert habony ahhoz kiscsávó, hogy lerugdossa az égről. és valld be, nevetni még tudunk...
Uhh bazz, Lenke néni odaver :-D:-D

megjegyzem a gifszszínház kurva jó!
Igazi keresztény hazafi.Milyen bátor dolog is egy idős embert leütni a párját meg felrúgni, csak mert nem szaladtak el az autója elől,
majd azzal védekezni, hogy el akarták lopni az autóját.
És ez az izé a tanácsadó.
Mán tegnap is írtam, hogy alapjában békés lény vagyok, de ezt a baltaképű majmot szívesen vágnám (újból) képen egy bazi nagy vastepsivel.
Irigy is vagyok, mert a pofázmányát elnézve, valakinek már megvolt ez az eksön - de az nem én voltam!
@parti_giano: abban biztos vagyok, hogy Te is és én is tudok örülni olyan "kis" dolgoknak, amit ezek a (vihar)fellegekben járók észre sem vesznek már gyerekkoruk óta - mindegy az vigasztal, hogy az ilyen törtető, harácsoló alakok jutalma igen gyakran a sejtburjánzás vagyis a rák
@maybach: bár a rényi elleni magánvádazásban próbálja tagadni, kendózatlanul tajparaszt ez a habony.
@vitéž munkášőr: cöcö. habony maga a rák. de itten kérném egy onkológus meglátását, elpusztíthatja-e önmagát? ha nem, nekünk kell beleugrani a bevásárlókocsijába.
@parti_giano: habony egy elégedett hörcsög. és elnézést minden becsületes hörcsögtől.
büdös rohat dakota mafia,
aki rájuk szavaz az hazaáruló
@parti_giano: Ezért is lehet nyugodtan a jobbikra szavazni. :)
@Evezős: úgy Vitéz Lájszlósan, lennének melletted segítségnek elég sokan, jahh és ott a sorban lehetne vakkomdoros, és egyéb tajparaszt fideszjobbikos és más barom is.
@vitéž munkášőr: ó nem, a sejtburjánzás nem úgy működik, hogy büntetés.

"Az egyik leghalálosabb agydaganat lehetséges ellenszerét találták meg a stockholmi Karolinska Intézet kutatói. Több mint ezer különféle molekula közt találtak egyet, amely szó szerint felrobbantja a glioblasztóma (GBM) sejtjeit, miközben az egészségeseket békén hagyja. A Cell című tudományos lapban publikált tanulmány szerint még csak egerek sejtjein vizsgálták a módszert, szóval még sok vizsgálatot el kell végezni, hogy embereken is alkalmazható legyen. "

és ha én valamiért imádkozom, akkor az ez, és nem az, hogy Orbán Viktor legyen az örökös miniszterelnök. mert a GBM elvitte az apámat.

elnézést az offért.
Ez a Takony,egy barom!
Égeti itt magát ahelyett,hogy hítta volna a keresztapus rendőrautóját,oszt ez a két nugger,már nem is lenne.
Ezt a gyűjteményt vajon ki csinálhatta? :)

A fidesz jelöltjei nem érdemlik meg az ön szavazatát. Olvassa el a tényeket helyi jelöltjéről.

egyenesen.hu/
Hallgatnak a hivatalok a tilosban parkoló Orbán ügyében

Sem a Miniszterelnökség, sem a BKK, sem a Fővárosi Önkormányzat nem mondta meg, kértek-e engedélyt Orbánék vagy mások a Demszky-karók kiszedésére Orbán Viktor fodrásza előtt.

hvg.hu/itthon/20140326_Hallgatnak_a_hivatalok_Orban_jardan_parko

----------------------------------

A nemzeti dohány zrt. miatt írta át a KSH már közölt adatait

Március elején még 3,9 százalékra becsülte a KSH a kiskereskedelmi forgalom volumenét. Ezt ma, szűk két héttel a választások előtt 6,2 százalékra módosították, mert ezentúl a dohánykereskedelmi adatokat nem adatgyűjtésre alapozva becsülik, hanem egyenesen a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt.-től kapják.

hvg.hu/gazdasag/20140326_A_nemzeti_dohany_zrt_miatt_irta_at_a_KSH

------------------------------------

Gyorsteszt: Hiába jelentkeztünk rezsiharcos közös képviselőként

Senki nem tudja, mihez kezdjenek a sebtiben elfogadott törvénnyel, melynek értelmében már javában le kellene jelentenie a közös képviselőnek, laknak-e a házban olyanok, akik nem jogosultak a rezsicsökkentésre. A Németh Szilárd "rezsibiztos" által kezdeményezett törvénymódosítás gyakorlati megvalósulását a lehető legegyszerűbb módon teszteltük: Németh Szilárdné nevű közös képviselőként bemutatkozva végighívtuk a vízműveket és a szemétszállítókat. Olykor kölcsönösen meglepődtünk.

hvg.hu/itthon/20140325_Gyorsteszt_Hiaba_jelentkeztunk_rezsiharco
@Penivaldes: az "isten nem jóságos", de meg ne haragudj rám a fentiekért
@Penivaldes:

Ady Endre: A nincsen himnusza

A Hajnal nem ragyogó,
Az Éj fehéren lebben,
Az Isten nem jóságos,
Az Ördög nem kegyetlen.

A Nyár fagyos jégverem,
A Tél hevitõ hõség,
Piros virág a Bánat
S fekete a Dicsõség.

Bivaly-fekete a hó,
Fehér a szurok korma,
A Van csak egy rossz álom
S a valóság a Volna.

A Halál nagy dáridó
S kis stáció az Élet,
A Bûn szebb az Erénynél
S legszebb Erény a Vétek.

A méz maró keserû
S édes ize a sónak,
A Ma egy nagy hazugság
S az igazság a Holnap.

Nincsen semmi, ami van,
Egy Való van: a Nincsen,
Az Ördög a rokonunk
S ellenségünk az Isten.
@parti_giano: ez kivételesen nem jön be - és nem az érzelem miatt: 25 évük volt némi progressziót kicsiholni - ez egy emberöltő. kész, vége, részemről nincs több bizalom, senkinek
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Rendkívül irritáló a maga hat elemijével és az - ezt kivételes módon tükröző - arcberendezésével együtt.
A cselekedet meg, amit elkövetett (a nyugdíjas házaspár megverése) kimondottan arra predesztinál, hogy a vitézlászló-i tettet legalább annyiszor végrehajtsuk rajta, ahányszor szegény Kemény Henrik egy előadás alatt megtette anno ...
Hányok tőle.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mondjuk, elnézve orbán hajzatát, az uccsó lenne a fodrásznő, akihez frizurát csináltatni mennék ...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jól van novícia, bizonyára ebben a kérdésben pont a Te véleményedre szorulok...
@Evezős: árpi taraját viszont méregdrága saloonban lőhették be ;-)
@Evezős: igen, szép rendezett fej, hű képe a belsőnek, és ez most mind a kettő csökken értelműre igaz. Ennyit tesz a kontraszelekció a narancséknál.

@vitéž munkášőr: mosmééé, olyan gazgalád vagyol, pedig csak téged akar, avagy a lelkedet :D
Kedves szavazó társaim, ezek fényében van még valakinek kérdése, azzal kapcsolatban, hogy miért nem lett elszámoltatás? Miért nyilatkozta azt a Miniszterelnök úr, hogy az elszámoltatás az egy olyan kifejezés, amit ők nem kedvelnek?
Kóka János, Gyurcsány barátja és üzlettársa, volt SZDSZ elnök nem az elszámoltatás miatt retteg, hanem Orbán delegációjának tagjaként utazik az arabokhoz, diplomata útlevéllel!

hvg.hu/itthon/20140326_koka_janos_is_orbannal_ment
@vitéž munkášőr:
Ahogy nézem, habonyárpi haját megcsinálhatná maga Trevor Sorbie is, a feje ettől még egy jottányit sem lenne sem szebb, sem különb.
Ez van, negyven éves kora után mindenki felelős az arcáért ... ennek a majomnak ez jutott: kiül a pofájára a belsője ...
@Evezős: Lombroso állatorvosi lova, ez teljesen egyértelmű ;-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: számomra ez sosem volt kérdéses, de ne reménykedj, az elszámoltatás Emőkééknek sem fog összejönni soha, még az esetleges hatalom birtokában sem
@vitéž munkášőr:
Hát ... nem igazán osztom Lombroso nézeteit, de ha erre a ... lényre nézek, lehet, mégis van benne valami ...! :-)

(De az biztos, hogy a lelki nyomora - valószínűleg halálfrusztrált lehetett anno mind na kinézete, mind az érvényesülése tekintetében - erősen meglátszik rajta, csak az ilyenek akarnak állandóan mások felett uralkodni, kitűnni - még ha nincs is mivel -, magukat a többi embernél feljebbvalónak képzelni. Külön szerencsétlenség, hogy megtalálták - ő is, meg a hasonszőrűek - a felcsúti lókupecet (vagy az őket?), és innentől a seggnyalás, mint rendszeres, napi tevékenység azt hozta a konyhára, hogy elkezdhetett lenni "valaki" ... ha már egyébként nem sikerült neki.
A mi szerencsétlenségünk, hogy ilyenek kúsztak fel az uborkafán ...)
Döbbenetes adatok Magyarországról
Az elszegényedés gyorsuló ütemben növekszik, évente 90 ezerrel több a szegény.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/dobbenetes_adatok_magyarorszagrol_evi_90_ezerrel_tobb_szegeny.578948.html

-----------------------------

Orbán gyenge forinttal is nyer
A Fidesz népszerűségének egyáltalán nem ártott a forint gyengesége - vélik külföldi elemzők.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_gyenge_forinttal_is_nyer_kulfoldi_elemzok.578943.html
@vitéž munkášőr: Tudom, hitem szerint az Isten nem jutalmaz mennyel, és nem büntet pokollal.
amit mindenkinek ajánlok olvasni az a Szabó Magda Drága Kumacs köünyve, főleg azok a részek, melyek 90 után íródtak.
nahhh, kedves feleim, amikor ezt kiabáltuk 3-4 évvel ezelőtt, akkor hű de mennyire is ki lettünk röhögve, csak tessenek figyelni, mikor és kinek a kezébe lesz ez is áttolva, ugye nem kell ötleteket adnom senkinek:

Az állam megveszi a teljes Főgázt

A Főváros eladta az egyik legértékesebb tulajdonát. Tarlós korábban még nagyon kiakadt, amikor az előző vezetés el akarta adni, de most sokkal kevesebbért vált meg a Főgáztól, mint amennyit akkor ért. Az állam megint jól járt. Elértéktelenített egy céget, aztán olcsón megvette.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F03%2F26%2Faz-allam-megveszi-a-teljes-fogazt%2F
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rendkívüli sajtótájékoztatót tart Orbán

Orbán Viktor miniszterelnök szerda 13 órára rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze.

hvg.hu/itthon/20140326_Rendkivuli_sajtotajekoztatot_tart_Orban
Beszar..., hogy mikent nem fúj a postaládába a szél.
Munkáspárti szar, Kádár és Thürmer elvtársakkal, meg bizalom dumával... komolyan... :))
Szili liba szórólap, meg az a szerencsétlen K.Árpád. Remek. Tegnap a jobbikos fos, holnap (már nyomják a nyomdában) a fideszes szar.
Van aki ezt olvassa? :((
index.hu/belfold/2014/03/26/rendkivuli_sajtotajekoztatot_tart_orban/

Vajon mit árul el Orbán?

Minden MSZP-s képviselőnek van afrikai útlevele
Kiderül, hogy került Kóka János a szaúdi magyar delegációba
Arabok hozzák létre az új magyar légitársaságot
Még tovább csökken a rezsi
Visszacsatoljuk Kárpátalját
Megállapodtunk az oroszokkal Paks III-ról is
Felépítjük Bős-Nagymarost
Szaúd-Arábia és Magyarország közösen pályázza meg a futball vb-t
Csatlakozunk a FÁK-hoz
Nagypapa lesz
Felcsútig ér a négyes metró és már kész van
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bazz... akarjuk tudni? Abból még jó nem sült ki, hogy ez a majom felpattant a köszörűkőre. :((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: most kaptunk szelektív színes saját és szagos kukákat, a helyük a postaláda mellett van, még csak bele sem kell néznem, és mehetnek a helyükre :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szerintem NEM ezt fogja:

"Az elemzői, közgazdászi véleményeket látva összefoglalható, hogy a gazdaság területén elért pozitív eredmények, döntések egy-két lépés irányába mutatnak, a negatívumoknál ugyanakkor igen szerteágazóak a vélemények.

A pozitívak:

– az alacsony költségvetési hiány, fegyelmezett költségvetés
– jó a tenni akarás (de rosszak az eszközök)
– a jegybank növekedési hitelprogramja
– a kikerülés a túlzottdeficit-eljárás alól
– az aktivitási ráta emelkedése
– a korengedményes nyugdíjak felülvizsgálata, a munkanélküliségi segély jogosultságának szigorítása
– a kiigazítások egy részét hárították át a lakosságra

A negatívak:

– végtörlesztés
– egykulcsos adó (ez ugyanakkor a pozitív oldalon is megjelent)
– különadók (energia, telekom, kiskereskedelem)
– adó- és járulékemelések
– tőkevonzó képesség csökkent
– alacsony működőtőke-beáramlás
– nem lett elég megtakarítás az állami újraelosztásban
– magánnyugdíjpénztárak felszámolása (ezt a pozitív oldalon is említették egyesek)
– jegybank kamatpolitikája
– stagnáló termékenységi mutatók
– romló versenyképesség különböző nemzetközi rangsorokban
– rezsicsökkentés
– közmunkaprogramok
– kiszámíthatatlanság
– jogbizonytalanság
– befektetői bizalom rombolása
– nyugati civilizáció-ellenes retorika
– szakmai vélemények félresöprése
– bizalomvesztés"
hvg.hu/gazdasag/20140324_Iteletet_mondtak_a_kormanyrol
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tessék nem ott élni, ahol szavaznod kell, és nem kell olvasnod a szórólapokat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Basszus, ugyanezeket kaptam tegnap!
Thürmergyulán elgondolkodtam .-) ... a koronáslogós, ötdevizahiteles káslerbácsit meg kivágtam a kukába. Szili asszony az egyetlen ellenzéki párt, amelyiknek a városban van óriásplakátja ... illetve egy Összefogás-ost láttam még a piacnál.
El nem tudom képzelni, hogy itt Szilinek akár öt támogatója is lenne, tán még Thürmernek is több van. Honnan a plakát???
@Evezős: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: le lehetne szarni, de nem kis dolgokkat jelentett be így, én a Főgáz államosítására tippelek, mert lehet nyomni ezerrel a rezsikamut, így "választások" idején meg habonyistikusan kumminista nyerő propaganda, csak várjátok és nézzétek a narancstrollok özönét...

HVG

"Hogy mi lesz a téma, csak találgatni lehet. A miniszterelnök rendkívüli sajtótájékoztatón ismertette például 2013-ban a március 15-i hókáosz miatti helyzetet, illetve jelentette be 2011-ben a nyugdíjrendszer kétpilléressé alakítását. Reméljük, még annál is jobb híreket kapunk ma."
@Evezős: az Ecseri metrónál ott néz rám minden reggel, a Vona Gabival.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ha az újságírók(nak nevezett iparoslegényekben)ban lenne egy kis élet, akkor le sem szarná senki a majmot ... rendelhetnék oda a lakájokat kattintgatni.
@vitéž munkášőr: Én azért teszek velük egy próbát. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

LMP-s is van, Tiszta Lap a címe. Nagybandó meg Lovasi cikkez benne. Ne rossz....
@Evezős: honnan, honnan, itt a nagy büdösben az nagyplakáton ahol korábban fidesz nyomult, most katikajobbiklmp van, elvétve egy két kormányváltót, azok is inkább az eldugott utcákban. Simlicska agitprop dolgozik, és vissza is folyik neki a kamu pártok állami támogatós pénze, így kell ezt mifelénk, narancsmaffia földön.
@Penivaldes:
A Szili?
Jó társaságba került ... itten a városban magával a térség ogy-i képviselőjével (nyugdíjas tv-műszerészsegéd) kukkol a házfalról rám, mikor arrakanyarodik a busz ... rémálom ez is, hidd el!)
@Myrath:
Hétfőn jött az, de az is ment a papírgyűjtőbe!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az egyik lámpánál szembe ott néznek Atisék is:)
viszont én erre pl Fidesz plakátot nem láttam...:)
BRÉKING! :)

Orbán Viktor miniszterelnök rendkívüli sajtótájékoztatót tart szerdán 13.00 órakor az Országház Delegációs termében – közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda. Az üzenet másfél órával a tervezett kezdés előtt futott be, rögtön a kormányülés után. Egyelőre nem tudni, hogy a kormányfő miről tesz bejelentést az azonnali sajtótájékoztatón.

index.hu/belfold/2014/03/26/rendkivuli_sajtotajekoztatot_tart_orban/
@TrollSlayer:
Bazz! Tényleg... evégre a nép olyan elégedett, hogy egyöntetűen a vezényló maradására akart úgy is mindenki szavazni, tehát spórolunk és nem lesznek szavazások. LOGIKUS! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Lovit személyesen ismerem, a Nagybandóval meg strandfociztam egyet Orfűn véletlenül. Utána egy sör meg egy kis duma. Jó fej volt, a Lovi is az. Ezért elolvastam.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a gyújtós alá pont jó. általában még egy kis turhát is rábiggyesztek a faszarczokra párthovatartozástól függetlenül
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Erre mondtam én társaságban, hogy akinek esze volna a gondolkodásra, az igen sok dolgot leszűrhetne abból, hogy egy településen kinek vannak és mennyi plakátjai ...
Itt: ezer fideszre jut 1-2 Összefogás/Kormányváltók, legalább tucatnyi sminkeltVona és hát Kati nénje, a maga testi valójában. Itt LMP-s nem láttam még, egy darabot sem. Gondolom, ez se véletlen ...
@Evezős: a Vonából van egy csomó, a mutogatós, a legnépszerübb ellenzéki vagyok, stb
ööö izééé, ez nekem magas, lehet tesztelnem kéne valami trollon, jahhh, náluk ez úgy sem működik, akkor haladok tovább a kételyekben.

mivoltma.444.hu/2014/03/26/egy-angol-nyelvesz-kikutatta-hogyan-lehet-meggyozni-a-magyarokat-egy-vitaban/
@Penivaldes:
Nyuszika... nálunk csak olyan, meg jobbikos van. Megborzongok (volt amikor öklendeztem is majdnem), amikor "Magyarország miniszterelnöke" c. plakáton egy buzeráns zsúrfiú, hiénamosolyával, szétfotostoppolva vigyorog az a ... volt KISZ elvtárs, majd a Liberális Internacionálé alálnoka... :(
@Penivaldes:
"Szerénység, Virág! Ha szeretek valamit magamban, az a szerénység!"
:-)
@Evezős: nekem az magas, hogy miért kell egymás mellé kirakni ugyanolsan plakátokat?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a nálunki fideszpotentát alkatilag és gömbészeti búrailag klónja a Vezénylónak, a közös képen olyan felemelő vizualice élmény, hogy a káros madarak elűzéséhez náluk semmi sem hatékonyabb.
@Penivaldes: Hogy lehessen arra hivatkozni, miért nem tehet ki más ..."nincsen hely, nem tecciklátni?"
@Myrath: ha ébren vagy, ne álmodozz!
@Myrath: Bejelenti, hogy mégis tévévitázik? :)
Haza hozták a Seuso kincseket potom 15 millió eu-ba került.
@Evezős: azt a Metropol Simlicska pártlap reklámmal intézik el, Kőbányán néhány napja ellepték az utak menti óriás plakát helyeket.
@tristen2005: azért nem kár a pénzért. az nem stadion.
OV kamionsoförhöz hasonlította magát.
Piktorunk bejelentett!
"A tulajdonjogról Magyarország sosem mondott el. "Ez Magyarország családi ezüstje". 15 millió euróba került a visszaszerzés – mondta Orbán."
Kezdhetünk fosni, mert mostantól minden suttyó majd bejelenti, ha sikerült megdöntenie a szomszédos bombázó csajt? :(
Ja, meg a kisfa..omat nem akarják megvenni?
Baszki, ki van a seggünk, Európa legcsóróbb országai közt vagyunk és ez a faszkalap műkincseket vásárolgat...
ILYEN ORSZÁG NINCS!
fel fel, ti rabjai a földnek, fel fel te éhes proletár:

Fotók: ötszáz kamiont sorakoztattak fel Orbánnak

A Waberer's International járműveinek száma a beruházással 500 kamionnal bővült, amelyek üzemeltetéséhez 600 új dolgozót vettek fel - mondta az átadáson Wáberer György elnök-vezérigazgató, aki szerint a kormány a fuvarozók helyzetét több lehetőséggel javította, ezek körébe tartozik például a kereskedelmi gázolaj bevezetése, és a napidíj adómentes részének a megemelése is.

hvg.hu/itthon/20140326_fotok_otszaz_kamion_Orbannak
@Penivaldes: Ez volt a rendkívüli sajttál.
Az is jellemző h a Parlamentbe állítjak ki, s csak később lesz látható a múzeumban
@tristen2005: hehe. azok a kincsek bizonyítják, hogy már a pirospöttyösök érkezése előtt is volt élet a kárpát-medencében. valami lómaiak jöttek nyugatról, és nem adtak semmit csak ezeket a kincseket, utakat, aquincumot, sopianae-t... mi meg tekingetünk hátrafelé, ázsiába...
@parti_giano: na azért Ázsiában is volt kultúra, a sivatagban is..olyan, hogy ihaj és csuhaj. és mi sem barbár barmoként jöttünk ide.
azért ezt sose feledjük.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Remélhetőleg, a három hónap letelte utána felcsúti Orbánházban lehet vezetéses látogatáson megtekinteni őket, hiszen mostantól az is be fog bizonyosodni, hogy pont ott ásták ki a földből annak idején és hát ha családi ezüst, akkor ki más ehetne belőle kolbászos rántottát vasárnap reggelenként, mint ... naki???

Naugye.
@Penivaldes: penike. én nem az ázsiai kultúrát negligálom, hanem a hülyék európa fitymálását.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: de van, látod, stadionra és családi ezüstre telik, oktatásra, egészségügyre nem, mi vagyunk a hülyék, hogy nem értjük vezénylóékat.
@parti_giano:
Lóbelt, Lóbelt... mi, lómaiak nem alkuszunk!
15 millió eulóélt a hülyének is megélte. Vagy csak annak...
@TrollSlayer:

Valami Micike a titkárságról már szidolozza, hogy holnap reggel őfelsége abból ehesse a tokaszalonnát vereshajmával. A rézüstön még gondolkodnak ....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Basszameg! Ebből is látszik a fontossági sorrend!
Stadionok, műkincs, festmény, .......................................................................................................................................................................................................................................................................... oktatás, egészségügy. Lejjebb nincs...
@parti_giano:

Én arra lennék kíváncsi, kicsempészte ki, ki ölte meg a katona srácot, ha ez kiderülne, talán a 15 misit is kilehetne fizettetni az elkövetővel.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: orbánék ma így tennék fel az ominózus kérdést: mert mit adott nekünk európa? oszt' lehetne sorolni. d:
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem hiszem el, ilyen nincs - ezeknek nagyon durván mentek el otthonról...
@tristen2005: a válasz erre már sohasem lesz. de nagyon jó konteókat lehet gyártani rá a zrínyi-bécsi vadkan vonalon.
@tristen2005: "A kincsekért korábban Magyarország, Horvátország és Libanon is perelt, eredménytelenül"

kíváncsi leszek mikor fog a kimaradt kettő megint rápörögni
@vitéž munkášőr: Libanonnak már puncsoltunk mostanság, a Horvátoknak meg régebben.
Erről viszonylag kevés szó esik, pedig hasznos lehet tudni róla.:)

Mit ígérnek a pártok? Így adóznánk a választások után

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/mit_igernek_a_partok_igy_adozunk_a_valasztasok_utan.196778.html
@vitéž munkášőr: és mi lesz így az Argo2 forgatásával? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kérdezd Andyt. engem lehetőleg a hülyébb kérdéseiddel ne bombázz, danke
Ez a Seuso kincs semmi Orbánhoz képest.Mert nekünk ő a kincs.
@vitéž munkášőr:

Gondolhatod, hogy fölment bennem a pumpa. Kiszálltam, a palinak lezavartam egy sallert, a mamának meg lesomtam egy jól elhelyezett körbepörgőrúgást. Ment a csontzene, szólt a nóta.

www.facebook.com/dk365/posts/419702941453459
@vitéž munkášőr:

Amit a jóváros blogban ír a Szabó Zoltán, van benne valami a Lázár-Pintér ellentétből, tavaly a Habony beszólt a Pintérnek.

Habony felvetette Pintér felelősségét
2013. március 19. 09:25
Habony Árpád felvetette a miniszterelnöknek Pintér Sándor felelősségét is, Orbán azonban nem akar felelősöket keresni, írja kormányközeli forrásra hivatkozva a NOL.
21 kommen
mandiner.hu/cikk/20130319_habony_felvetette_pinter_felelosseget
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ez mijaszar eza sauso valakinek a nak'ja< vagy alpakka bili?

itt esz a kíváncsiság mi ért meg 15 millió eurot a kondásnak

vagy csak nyúlszőrkalap?

brühüyyy
@rodeo36: Te is baloldali vagy! Nem örülsz a sikernek. Olyan izé vagy. De miért kellett a Tek?
@V-PORT:
"Ez a Seuso kincs semmi Orbánhoz képest.Mert nekünk ő a kincs."
Ez a két mai hír így együtt nagyon durva.
Miért kellett milliárdokért visszaszerezni, miért most /költői kérdés/, a szegények egyenek seuzo kincset?
Már megint kisasszéztak a fontos és aktuális témák elől ezzel a tereléssel.
Ki az a baromállat, akinek ebben a felturbózott stresszes állapotában ez akkora örömet okoz, hogy a hír hallatára a pocakos nyakába borul.
Paksról, Welsz Tamás haláláról esetleg pár szó a rendkívüli sajttájon?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/dobbenetes_adatok_magyarorszagrol_evi_90_ezerrel_tobb_szegeny.578948.html

http://www.hirado.hu/2014/03/26/orban-magyarorszag-visszaszerezte-es-hazahozta-a-felbecsulhetetlen-erteku-seuso-kincs-het-darabjat/?source=hirkereso@Fahéjas proli
@Csekkliszt#10: Igen, is kincs. Mondjuk benne vagyok, ha őt is évtizedek múlva kellene csak visszavásárolni, darabokba.
@V-PORT:
Én a békésebb megoldások híve vagyok! Maradjon ott, valamelyik Isztánban, miután felveszi az ottaniak hitét, mi meg állítsuk majd vissza a Pancho Stadiont eredeti céljának megfelelően, a Diktatúra Hazának, legyen benne az orbanizmus rémtetteit butato szoborpark, kiállítás és emlékezzünk meg róla, hogy ilyet többe soha ne engedjünk magunk fölé. Nekem ez lenne a nagy ajándék, a kincs lenne. Persze, ha a maradék Xmillio is így akarja, mert ugy tűnik nem!
Így belegondolva, most a Seuso kincsekért kibaszott az ablakon 1,5x magánnyugdíj vagyont?
@tristen2005: jaja, a kapocszsóka meg közben a csomagtartóban dídzsézett ;-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ok, legyek demagóg, szarjunk mi is a lecsúszottakra.
Kija f..t érdekel négyésfél milliárd eltapsolása?
De van mááásiiik: kívánom, hogy mindenki, aki ennek a hírnek tud örülni, töltsön el két hetet pl. a Merényi Kórház traumatológiáján. Regényt tudnék írni róla. Rémregényt.
@tristen2005: szerintem azért van különbség 4,5 milliárd és 3000 milliárd között. de jó, lógtál matekról, betudjuk. :))
@tristen2005: az egy kicsit több volt: ez 4,7, az 3000 mrdFt
@parti_giano:

B+,Belekeveredtem a nullákba!:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A Fidesz népszerűségének egyáltalán nem ártott a forint gyengesége."
Ez a tény igazolja azt, hogy milyen következménnyel jár a kormányzat gazdaságpolitikájának téves megitélése, amely a lakosság pénzügyi, gazdasági ismereteinek hiányosságából fakad.
Még abból sem ismeri fel a forint gyengeségét, hogy a devizahitele miért növekszik, nem tudja, hogy az importból - és általa vásárolt áruk - drágulása emiatt következik be.
Ez a tudatlanság látható abban is, hogy a Simon ügy 250 milliós ügyét forintban még képes érzékelni, de Közgép vagy Orbán és Mészáros Lőrinc vagyongyarapodásának összege nem rázza meg, mert a milliárdok nem érnek el
számszakilag a tudatáig.
Javasolnám, hogy a jövőben a milliárdokat úgy nevesítsék, hogy azok hány ezer milliót tesznek ki, hátha jobban lenne érthető a rablások mértéke.
@tristen2005: a nullákba én is belezavarodok, ha vigasztal, itt van például ez a habony. mi a francból él ez sejthalmaz?
@Penivaldes: igen!mi hoztuk a kultúrát Európába.
de most megsértődtünk és visszavisszük Ázsiába!
:)))))
@Mariann19: igen itt tartunk, és erről van szó

@Spániel: nem kell részletezni nekem sem, 3 éve sote sebészet, és azóta ez még rosszabbá vált.
@tristen2005:
Nem
15millio EUR az 4,5 milliárd Ft
Manyup: 3000 milliárd Ft

A másfélszerest másra b... el
@vitéž munkášőr:

A tököm legyen a sírba eresztő kőteled:)
@parti_giano:

Nem baj, megjöttek a kincsek, felkészül, én, a Béla meg az Ottó, a tót Ottó.
@parti_giano:
Belőled. Meg belőlem.
Mi tartjuk el a szarházit, évek óta.
...és akkor még meg is ver(ne), ha nem elég fürgén szaladnánk át előtte az úton.
Ez a diktatúra basszus, nem az, hogy 3,60 vót a kenyér!
@Spániel:
szóval SEVSO kincsek és nem nem seuso, a magyar katona törvénytelenűl ásott egy ásatáson és emiatt meggyilkolták

en.wikipedia.org/wiki/Sevso_Treasure

ha Magyarország azt állítja, hogy az övé és ellopták elvíve Libanonba majd kiásva és az angol Márqui megvette ..mi is az értéke magyarország számára mindennek a sok ezüstnek...van ám pénz? a zorbán saját és a mészáros lőrinc zsebibűl fizette ki? kis zsebpénz?

brühüyyy

van ám kampány meg ármány kúrmány meg rezsiármány
Fotó: Ez most már tényleg Orbán Viktor parkolóhelye

Az Együtt-PM aktivistái a "royal parking" (királyi parkoló) feliratot fújták szerdán az úttestre azon a helyen, ahol Orbán Viktor kormányfő rendszeresen parkol és ahonnan a járdát elrekesztő Demszky-karókat is

hvg.hu/cegauto/20140326_Foto_Ez_most_mar_tenyleg_Orban_Viktor_par

------------------------------------------

Nézőpont: Minden negyedik magyar a Fideszre szavazna

64 százalékos részvételi hajlandóság alapján számolt pártpreferenciákat a Nézőpont Intézet. Eszerint a Fidesz tábora 2,5 milliós, míg a baloldali összefogásra 1,5 millió ember szavazhat jövő vasárnap.

hvg.hu/itthon/20140326_Nezopont_Minden_negyedik_magyar_a_Fideszr
@V-PORT:
tévecc én kétoldali vagyok megvan mind a két oldalam jobb és bal viszont liberális vagyok

mi a teknek kellett ez családi ezüst egy része?
kiskatona nagyot akart és belepusztúlt nem bírta a farka

brühüyyy
@elmeherceg: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nagyon fel vagyok dúlva a kincses hír miatt.
De azon még jobban, hogy mindennek ellenére 2,5 millió biztos szavazója van a fidesznek. Igaz, hogy a Nézőpont szerint.
Annak viszont örülök, hogy ilyen magas számmal izmoznak, mert ez sokakat megnyugtat és otthon marad.
Mindez nagy szégyen az országra és az emberek elmeállapotára nézve.
@vitéž munkášőr:
"Tristenre célozgatsz?"
Őt soha meg nem bántanám.
Mosz, hogy írod, visszaolvastam a kommenteket, és látom, hogy előttem pont erről is szó van.
Teljesen spontán reagáltam Cirbi linkjére, míg írtam a kommentemet, azalatt jött be nektek is a téma.
@rodeo36:
:-)
És a wiki szerint csak a fele (7db) jött haza?
Mi ez kérem: Sevso kincs-csökkentés?
@Mariann19: hááá meee, egymás agyában járunk, és még jó, hogy nem egymás agyára ;)

@Spániel: van benne valami, vagy csak szeretném hogy legyen benne valami?
@Csekkliszt#10: volt valami kavarás, egyes darabokkal, még a jogi izé alatt, lehet azért van a csökkentés
@Mariann19: azért leírnád trisztinek, egy milliárd hány ezer millió? kívánja a számokat, mint habony a banyatankokat.
@rodeo36: de most komolyan, ezzel kampányolni, hogy néhány római kori ezüstre elb..tunk 4,5 milliárdot és ennek még örüljünk is?

Emlékszem az esetre, ismerem a történetet, láttam képeket is a gyanus és rejtélyes módon eltünt kincsről.

De amikor kilóg a seggünk a rongyokból, pont erre volt most szükségünk?
@Csekkliszt#10:
"15millio EUR az 4,5 milliárd Ft
Manyup: 3000 milliárd Ft
A másfélszerest másra b... el "

matek hogy ment általánosban, gyerekek?
4,5 milliárd az a 3000 milliárd 0,15%-a. vagyis a 3000 milliárd másfélszerese az 4500 milliárd, nem 4,5 milliárd.
Hangfelvétel van arról, mennyire civil szervezésű a Békemenet

A Szombathelyről a békemenetre induló buszokra a Fidesz-irodában is szervezik a jelentkezőket – ez derül ki abból a két hangfelvételből, amit egy névtelenségbe burkolózó olvasó küldött el a nyugat.hu-nak. A Békemenet maximálisan kormánypárti arcai (például Bayer Zsolt, Bencsik András, Fricz Tamás) imádják hangoztatni, hogy a Békemenet egy civil kezdeményezés.

444.hu/2014/03/26/hangfelvetel-van-arrol-mennyire-civil-szervezesu-a-bekemenet/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mondhatnánk, egy srófra jár az agyunk.
Azon röhögök, hogy ezt a trollok sokszor a fejünkre olvassák.
Egységben az erő!
@Secnir: le vagy maradva, szegény Matócsniszan összeakadt nullailag
Kapcsolódó sokkolás: a Népszava szerint Simon Gábornak egyáltalán nem volt bissau guineai útlevele, pedig lényegében emiatt tartóztatták le. Az ügyvédje rákérdezett és a hatóságok képtelenek voltak bizonyítékot mutatni.

cink.hu/hallottad-mar-a-welsz-tamasos-viccet-1551843125
@parti_giano: na és? ez a kabátlopási ügy tipikus esete.
@parti_giano:

Hogy a Habony vasalja a herédet!:)
@parti_giano:
Ugye l milliárd, az 1.000 millió.
Most, ha például a lakájmédia úgy közölné az 1.8 milliárdot, hogy az 1.800 millió Ft, akkor az emberek könnyebben össze tudják hasonlítani az éves jövedelmükkel.
Látod, hogy a Simon 250 milliója milyen megrázó, a Simicska százmilliárdjai felett a szemek sem rebbenek.
Miniszterelnökjelölti vita 2006 - I. rész
Orbán Viktor: "arra kérem a nézőket, hogy talán kevéssé a pártkampányokra, a fizetett hirdetésekre hagyatkozzanak. Arra kérem őket, nézzenek körül a saját házuk táján, családjukban, szomszédságukban, saját maguk életében, és ítéljék meg saját maguk tapasztalatai alapján, hogy milyen volt ez a négy esztendő. Ítéljék meg, hogy azt kapták-e, amit szerettek volna, betartották-e az ígéreteket..."
Unalmas az élete?
Nyomott a hangulata a téli depresszió miatt?
Izgalomra vágyik?
Extrém kalandokra?

Megoldjuk egy buszjegy áráért! Ha bérlete van, ingyen!
Szálljon fel bármikor bármelyik metróra, garantáltan soha nem tapasztalt élményekben lesz része!

www.vg.hu/vallalatok/kozlekedes/az-alaguton-at-mentik-az-utasokat-a-2-es-metrobol-424355
Közmukik

Közmuki vagyok. Természetesen van hosszabb nevem is: szociális közmunkaprogramban résztvevő dolgozó. De ezt lusták végigmondani az adminisztrátorok az irodán, így lettem közmuki. Az előző életemben biológiát tanítottam egy bel budai gimnáziumban. A mostani életemben növényeket gondozok a parkban. Mert a munkanélküli központban az irodista kislány szerint ezek a dolgok közel állnak egymáshoz. Amúgy nagyon kedves volt, leültetett, kikérdezett és valódi lelkesedés látszott rajta, hogy végre valakit megfelelő helyre tud berakni. Hiszen a biológia a növényekkel is foglalkozik, vagyis én jól fogom érezni magam parkgereblyézés meg sövénymetszés közben. Kedvesen buzdított, hogy figyeljek oda a csoporttársaimra, mert a többiek biztosan nem konyítanak a növénygondozáshoz. Csak bárgyún mosolyogtam rá és bólogattam. Olyan érzés volt hallgatni a szavait, mint amikor az egyik tanítványom leírta a dolgozatában, hogy a nem ivarérett állatok ivartalanul szaporodnak. Ugyanezzel a bárgyú mosollyal húztam be neki a karót. Lehet, hogy ez a karó dolog is eszébe jutott a kis adminisztrátornak. A tanár karókat oszt, a kertész karókat dugdos, akkor van közös metszete a két munkának. Máskülönben, jól érzem magam a parkban. Az orvosom egyébként is tanácsolta, hogy mozogjak többet a levegőn, az rendbe hozza a vérnyomásomat és a cukromat, amire nem tudok gyógyszert szedni, mert nem tudom kifizetni. Mindketten tudjuk, hogy maximum a kedélyállapotomon javíthat a levegő, de a hasnyálmirigyem ettől még nem fog inzulint termelni. De legalább ezek között a gyönyörű virágok között fogok kómába esni.
Szóval, dugdossuk a palántákat a földbe és hallgatom ahogy a két lány beszélget velem szemben palántázás közben. Mondja az egyik, hogy van egy remek új sampon, ami belülről tölti fel élettel és vitaminnal a hajszálakat és ő már most érzi, hogy a haja mennyivel erősebb. A másik egyből izgalomba jött és arról mesélt, hogy olvasta a neten, hogy ha gyakran vágja a haját attól gyorsabban nő. Nem tudtam megállni, hogy ne szóljak bele. Elmondtam, hogy a hajból csak a fejbőrben levő rész, a hajhagyma, ami élő szövet, maga a haj szaru és nincs az az isten, ami élettel töltené fel és felesleges bele a vitamin, mert nincs amit táplálhatna. A kis barna nő nagyon csúnyán nézett rám és látszott rajta, hogy egy szavam se hiszi. A másik már nem is hagyta, hogy elmeséljem, hogy a haj hossza genetikailag meghatározott és legfeljebb az változik, hogy a hajhagymák a test fizikai állapota szerint éppen milyen terhelést bírnak, de a hajvágás ezt nem befolyásolja. Rövidebb haj kevésbé húzza a hajhagymákat, ez igaz, de a hajvágástól nem nő gyorsabban.
Hátat fordítottak nekem és pusmogva a másik ágyást kezdték palántázni. Szóltam, hogy nem a színterv szerint haladnak, de a magasabb, lófejű lány csak morgott egyet, hogy „hallgasson tata, mert megbánja”.
Másnap meglepetés ért, mert behívattak az irodába és a kis adminisztrátor lány, aki korábban olyan kedves volt, borús szemmel fogadott. Hellyel se kínált és vörösre festett, hosszú körmeivel idegesen piszkálgatta az asztalra kiteregetett papírokat.
Azt mondta, hogy a munkatársaim feljelentettek, hogy zaklatom őket és, hogy összeférhetetlen vagyok. Ráadásul, akik zaklatással vádoltak azok nők, vagyis mindenképpen kínos a dolog. Érti ő, hogy magányos vagyok, de ez nem az a hely ahol az ilyesmit kiélhetem, és nem kell mindjárt azt gondolni, hogy egy nálam iskolázatlanabb fiatal nőnek nincs meg a magához való esze és majd pont egy ilyen öreg közmuki ölébe hull. Szóval, áthelyeztek.
Most utcát seprek. Ketten vagyunk a Bélával. Béla virológus és korábban ő is a parkban dolgozott, de amikor elmesélte, hogy nem virágokhoz ,hanem a vírusokhoz ért akkor a többiek félrehúzódtak és nem mertek a közelében lenni, mert ki tudja miféle nyavalyákat szedett össze élete során.
Úgy dolgozunk, hogy az út két oldalán seperjük a járdát, aztán a villamosmegállóban középen találkozunk. Olyankor beszélgetünk kicsit, aztán a következő megállóig átgondoljuk a felvetett problémát. Most éppen a molekuláris genetikáról tart előadást, aztán én beszélek Mendel örökléstanának cáfolatáról. Béla bevállalta, hogy holnapra megírja a tematikát a Nagykörútra."
@Evezős: Nem tartották be, ahogy a másik brancs sem. Ezért inkább győzzön a jobbik. ;)
@Evezős: ez honnét van? a mandin kértem valakitől forrását, de nem adott :-(
@parti_giano: én speciel elég sok jóérzésű jobbik szavazót ismerek. Amúgy ha ránézek a "korszakváltókra" több rossz érzésem támad. ;)
@Evezős: utcaseprő szakmában sem jósolok nekik sokat. Túl sok a duma. Még feltűnik valamelyik piroskörműnek, hogy értelmes mondatokat váltanak.
Értelmesebbet, mint amit ő valaha fel tud fogni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mindig is gondoltam, hogy nagy szexuális segédeszköz gyűjteményed van. börzét is tartotok a pajtásokkal?
Teljesen megdöbbentem, hogy a Fidesz irodából szervezik a Békemenetes utazást. Én hittem a Cöf civilségében. Döbbenet! :))
@vitéž munkášőr: és mi köze van a jóérzésnek a szexuális segédeszközökhöz? ;)
@parti_giano:

Orbán fácsén a Waberers átadásról egy hozzászólás! Nagyon kemény!

Marianna Banderné Kuti Amerre jár miniszterelnökünk,mindenhol munkahelyeket teremt!! Hajrá Magyarország,hajrá Fidesz-KDMP.
Tetszik · Válasz · 57 · 6 órája
@V-PORT:

Ahogy elnézem, fognak még meglepetések érni az életben:)
@tristen2005: Hol a civilség! Ez olyan, mintha arról beszélnénk, hogy a gravitáció kikapcsolható.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gárdaniki, faszpumpa, swingerclub - jóérzésű, erkölcsös emberek: az Etalon

XDDDDD
Ebből a nyilvánvaló hazugságáradatról miért nincs nagyobb habverés?
Hahó, ellenzék, magas labda!

"Helmut Kohl 2014 márciusában, a magyarországi parlamenti választások előtt támogató levelet írt Orbán Viktornak...
A kételyeket mindenekelőtt a Helmut Kohl egészségéről kerengő hírek szülték. A politikust 2008-ban agyvérzés érte, ráadásul elesett, s olyan súlyos agyi károsodás következett be, ami miatt azóta sem tud kommunikálni, megfogalmazni egy teljes, szabályos mondatot. "
magyarnarancs.hu/diplomaciai_jegyzet/helmut-kohl-kulonos-levele-89301
@tristen2005: hehe, kdmp. ez olyan, mint stukker-slukker az öreg woodynál.
az orbáni munkahelyteremtéssel meg arra utalhat, hogy amerre jár a duce, ott újra fűvesíteni kell. mondjuk ennek a jamajicaiak rohadtul örülnek.
@V-PORT: tagadják, hogy álcivilek. azt modják, nem igaz, mert nem állnak, hanem folyton menetelnek.
@Spániel: mondják, hogy bármit aláír mostanság helmut, mert már káposzta.
@Spániel:

Azért azt gondolná az ember, hogy a Miniszterelnökségben van annyi tisztesség, hogy nem az agyvérzést kapott, tolókocsiban ülő, kommunikációra képtelen Helmut Kohl egykori német kancellár állítólagos levelét használja fel a magyar választási kampányban.

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/368676_helmut_kohl_gatlastalan_kihasznalasa
@V-PORT:

Szélesről még nem hallottál! Percek alatt kikapcsolja, csak a Vitya szavára vár.
@tristen2005: ööööö

>>>>Miniszterelnökségben van annyi tisztesség<<<

mondjam, vagy mutassam?
-no comment-

Márciusra a baloldali összefogásnak sikerült még saját szavazóit is elbizonytalanítani

Szerdán jelent meg a TÁRKI kutatásának eredménye, amely március 12-19 közt vizsgálta magyar pártok népszerűségét. A felmérésből világosan kiderül, hogy az egyes pártok népszerűsége szinte semmit nem változott az előző havi felmérés óta. Így van ez a Fidesz, a Jobbik és az LMP esetében is, azonban van egyetlen kivétel: a baloldali összefogásnak szignifikánsan fogytak a hívei ebben az időszakban. Nagyjából annyival, amennyivel viszont a bizonytalanok tábora nőtt.

444.hu/2014/03/26/marciusra-a-baloldali-osszefogasnak-sikerult-meg-sajat-szavazoit-is-elbizonytalanitani/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: rosszul írta, akár a számokat. azt akarta: a miniszterelnökségben van annyi tisztség...
és tényleg igaza van, mert rengeteg státusz van arrafelé.
@parti_giano: jahh, én kérek elnézést, már megint rosszul és nerellenesen olvastam :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jaja a 444 megmondja a tutit, a szavazók meg továbbhülyülnek. :)

Friss adatok: beérte a Jobbik a baloldali összeborulást!

Utolérte a Jobbik a baloldali összeborulást a Tárki legfrissebb felmérése szerint. Az új adatok azt mutatják, hogy a "Kormányváltók" támogatottsága tovább zuhant az elmúlt egy hónap során, a Jobbik viszont tovább erősödött.

www.tarki.hu/hu/news/2014/kitekint/20140326_valasztas.html
áhhh

Varga: "a grúzok ezt jobban csinálták"

A nemzetgazdasági miniszter szerint a tárca apparátusa ma már máshogy futna neki az online kasszák bevezetésének, azt pedig nem tartaná jónak, ha az Államadósság Kezelő Központ is a jegybankba olvadna. Varga szerint a jelzálogalapú devizahitelesek kétharmadának segítettek, arra pedig nem lát lehetőséget, hogy az árfolyamgátba belépett devizaadósok gyűjtőszámláján halmozódó tartozást lenullázzák.

hvg.hu/gazdasag/20140326_Varga_a_gruzok_ezt_jobban_csinaltak
@Spániel: lónak a falloszát van 2,5 millió biztos szavazója, már elnézést!
Ez a választás előtti fidesz hazugságcunami része, nem más, mint a választási csalás kommunikációs megágyazása, hogy majd azt lehessen mondani: mi előre jeleztük!
Amúgy lehet-e legitim eredménye olyan választásnak, amelyik már a jelölt és listaállításnál csalással indul?
"Nem kapott állampolgárságot a Magyarországról szóló imázsfilm rendezője,
bár Ezüst Medvével díjazták Berlinben a Magyarországról szóló imázsfilmjét, nem kapta meg a magyar állampolgárságot.
Kostil Luka testvérem nevében is köszönöm magyarországnak, hogy 18 év után is elutasították a magyar állampolgárság iránti kérelmünket. Miután itt nőttünk fel, tanultunk, elöször voltunk szerelmesek, életreszóló barátságokat kötöttünk, tanultunk meg alkotni és alkottunk. Azt hiszem az imázsfilm helyett inkább erről kellett volna filmet csinálnunk."

index.hu/belfold/2014/03/26/nem_kapott_allampolgarsagot_a_magyarorszagrol_szolo_imazsfilm_rendezoje/
@elmeherceg: azért írtam oda, hogy a /államilag anyagiakkal jól kitömött/ Nézőpont Intézet szerint.
Így mingyá más.
@tristen2005: nincs. Ezek a hullarablók egy könnyen leellenőrizhető hazugságot is képesek a zemberek pofájába nyomni, gátlástalanul.
@parti_giano: jó, írjon alá Helmut, amit elétesznek, , amit azért nem hiszek, mert kiderül a cikkből, hermetikusan el van zárva még a gyerekeitől is és teljesen zokni agyilag, lebénultsága miatt írni, beszélni sem tud..
A nagy kérdés: ki fogalmazta a benyalós levelet?
ennyi:

Elbambultam - feleszméltem - megint államosítottak valamit

Az állam visszavásárolja az Antenna Hungária műsorszóró vállalatot francia tulajdonosától.

444.hu/2014/03/26/elbambultam-feleszmeltem-megint-allamositottak-valamit/
@Spániel:
Ssteffykénk, vagy H.Bertalan kólásdobozgyűjtő seggnyalonc. Több ötletem nincs ...
@Spániel: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A Galamus cikk szerint , az asszonyka a pénzért és hírnévért, mindenre képes.
@vitéž munkášőr:
A Hívatlanul-ra rakta ki valaki (a fácsén), de a forrást még keresik. Ettől függetlenül, a dolog így működik, tehát sokat nem lódíthatott, akárki írta. Valószínűbb, hogy igaz.
Miért nem erről tartott a köpcös rendkívüli sajttájt. Róna Péter ide vagy oda, el lehet rajta gondolkodni:

Putyin a hurkot készíti, Orbán a segédje
„Akár 'kamuszámlákkal' is mozgathatják majd az oroszok a magyar költségvetést” – írja a szerző. – Három év alatt kell mintegy 1200 milliárdot az erőműbővítésbe pumpálni. Orbán pedig, érthetően, foggal-körömmel védi az oroszokat, hogy ne érinthessék őket az EU-szankciók.

„Rövid pórázra vette az atomerőmű-hitellel a magyar kormányt Moszkva – a Kreml gyakorlatilag bármikor megránthatja a magyar költségvetést.” Róna Péter közgazdász arra hívta fel a figyelmet, hogy a szerződés megismert részletei alapján a paksi „beruházást bonyolító orosz cég, a Roszatom bármilyen számot és erről szóló számlát benyomhat, és ezt a magyar fél rohamtempóban köteles fizetni.”

Minden benyújtott számla összegének 20 százalékát, kivétel nélkül a magyar félnek kell fizetnie, a számla hitelességét pedig 15 napon belül kell ellenőrizni. Egy óriási összegű számla felboríthatja a magyar költségvetést, két hét alatt pedig képtelenség ellenőrizni egy számla hiteles voltát. És ha ez a számla kellően vaskos, akkor az említett 20 százalékos magyar önrész „átírhatja” a költségvetést."

egyenlito.blog.hu/2014/03/26/putyin_a_hurkot_kesziti_orban_a_segedje
@tristen2005:
Hofit ha idézem, beperelnek? :)
"Szopok, nyalok, gombot varrok..."
@Spániel:
A piroskörműekhez: a szomszédasszonyom a városi okmányirodából ment nyugdíjba tavaly. Mikor eljött, misét is mondatott egyből, hogy megszabadult, mert azt mondta, mindenkit kirugdosnak, aki bármihez is ért és a helyükre veszik fel sorra az ilyen piroskörmű szegről-végről rokonokat, akiknek halványlilasegédfogalma sincsen arról, hogyan kéne ott dolgozni ....
@tristen2005:
Nem tudom, az ilyen agyhalottak barlangi gőtéknél, mint ez a nő, mi kellene ahhoz, hogy a bugyinedvesedési faktoron túl valami mást is elérjen nála azorbánviktor?
@tristen2005: Tehát akkor Kohlné írta a levelet.Tudta ez a szorgos asszonka, ki a a zorbán? Most, hogy átutaltak, biztosan.
Na ebből kéne "ügyet" csinálni egy héttel a választás előtt. Rögtön elvinné Simon útleveléről a tematikát.
@Spániel:
NEM LESZÜNK EU GYARMAT!
Orosz lettünk... remélem Piktor unokája is majd fizeti a júdáspénzből.
Az én gyerekem nem fogja.
@Spániel:
Tegnap már többen elmagyarázták, hogy Kohl nem tud ilyen levelet írni, kb. egy fej káposztának megfelelő agyi intenzitással bír és hogy a levelet minden bizonnyal a környezetéből fogalmazta valaki (általában a kedves feleségét sejtik az ilyenek mögött), nem kevés ..hm ...anyagi ellenszolgáltatás fejében.
És igen, az az aljas és a mocsok, aki egy kiszolgáltatott emberből majmot csinál, meg aki ebből profitálni akar.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szerencsére az én "kisfiam" is bárhol jól megélne a világban. De neki is van két kisfia....
@Evezős:

Az mind rendben hogy a levelet megírták, de a német nyelvű megfelelőjét senki nem látta, azt meg nem hiszem, hogy a sztokós Helmut megtanult magyarul!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igaz, két nyuggerkaratéjozás között van ideje.
@Spániel:
Hóóóógyne ... néha előfordul, hogy már két hónap múlva visszautalják a bérletem árát ...fizetni is szoktak alkalmasint és hétfőn egy értekezleten azt is megtudtuk, hogy hiába van érvényes kollektív szerződésünk a KLIK-kel, a cafeteriát az idén sem fizetik. Mert csak.(Nincsen rá pénzük, mi meg fogjuk be, ha jót akarunk. Nem fogjuk, éppen per van folyamatban a szakszervezet és a KLIK között. Ügyvédre van pénzük. Kettőre is.)
@tristen2005:
És az első lenne ez, amit ők hamisítanak?
Naugye.
(A fent berakott hozzászólást író fanok akkor sem hinnék el, hogy nem Kohl írta, ha már tavaly eltemették volna szegényt, mert valaki elmagyarázná nekik - mondjuk a nyálgyűjtő havasibercike -, hogy már a halála előtt megírta, csak most hozták nyilvánosságra ... így megy ez, nem tudod?)
hoppá!!!!!

Varga: a kormány hozzányúlna az egykulcsos adóhoz a választás után
hetivalasz.hu/uzlet/varga-ujragondolna-matolcsy-programjat-74720
@Spániel:
Csaknem? Újra a seggszáj tipikus esete forog fenn... a pártközpontban meg fogalmazzák az új ideológiát hozzá!
@tristen2005:
egyáltalán egy végzetes agyvérzés után a helmut vagy az ő környezete láthatta e ezt a levelet, tudnak e róla...nem lenne jó elküldni a helmutnak a saját levelét -persze magyarúl- hátha felismeri... vagy ha nem legyen belőle vállasztási malac?

brühüyyy
Ismételheti a történelem önmagát? Tiszta 2010.
Tölgyessy: Orbán rendszeréből nemzeti katasztrófa következhet

Most szólsz, Petikém?, amikor bent dagonyáztál a soraikban, akkor lapítottál és szopogattad a fideszemlőt. Akkoriban nem tünt fel?

index.hu/belfold/2014/03/26/tolgyessy_orban_rendszerebol_nemzeti_katasztrofa_kovetkezhet/
@rodeo36:

Itt van a cikkben, 4 éve a felesége senkit nem enged a Khol közelébe, még a gyerekeit sem, akkor honnan lenne a levél, az Orbánc küldöttet oda engedték, vagy az asszonyt lefizették.

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/368676_helmut_kohl_gatlastalan_kihasznalasa
@tristen2005: Ne legyél már ilyen. Itt most nem a gyerekeiről van szó, hanem Orbánról. Orbánról, you know.
Csodás egy mai nap: Orbán Kókával közösen utazgat/tárgyalgat az arabokkal, Orbán NYERGESvontatót ad át, Orbán sajttálat mutogat, oszt' még mindig nem tudjuk, hogyan halt meg valójában Kenne ... őőő, izé, Welsz.

Ja, meg ez is:

www.youtube.com/watch?v=NiUG0l0OUfU
@V-PORT:
HERR ORBAN, AUS MUTSAIRÖTSÖGEI.
Úgy tudni fogják...
@Marcellusca: isteni. Erre a jelenetre akármennyi változatot lehet írni és mind zseniális.
@Evezős: a hitelességét én nem is kérdőjeleztem meg. csak ha én is megosztom, szeretem megjelölni a forrást, amennyiben nem saját kútfőmből származik az osztandó ;-)
@vitéž munkášőr:

Nem nézed ki hogy @Evezős: megtud fogalmazni egy ilyen levelet! Bocs Evezős:)
@Marcellusca: abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán meghalt. nem lehetne közszemlére tenni a hulláját, mint Rózsa-Floresét anno az indiánok?
@vitéž munkášőr:
Amúgy közben kiderült, hogy fikció - úgy hogy én kérek elnézést! Sorry! - de azt fenntartom, hogy leképezi a valós világot!
(A szerző:www.facebook.com/adel.orosz.5?fref=ts)
@tristen2005:
akkor ez is meg habonyozva meg zsírószászva? és van benne karate kidd
brühüyyy

ez is egy olyan levélnek a fordítása aminek az eredetije sohasem létezett

kár hogy a címzett létezik

brühüyyy
Nem mintha sokat osztana szorozna, hiszen kampány van, de azért említésre méltó lehet.

Hazudott iskolai végzettségéről Kunhalmi Ágnes, az MSZP oktatáspolitikusa - olvasható a Lőrinci Blog leleplező cikkében. Mint a cikkből kiderül, nemhogy nem pedagógus, de még csak nem is diplomás az MSZP jelöltje.

lorinciblog.com/?p=279
@tristen2005: gonosz vagy, már régóta közölni akartam úgyis :-)
@Spániel:
mit akar újragondolni benne? a betűtípust váltani ariel-ről Times New Roman-ra?

a pirospöttyös seggű terve visszafelé sem műxik meg ha horizontális akkor vertikálisan sem...a matteltolcsi feltalálta a káoszt

abból csak fehér törpe vagy vörös óriás esetleg kék felhő vagy fekete lyuk lehet vagy mind egyszerre

brühüyyy

szegény magyarország meg van áldva

íííííííííííííííííííííí ste náááááááááá lgya
aaaaaaaaaaaaaa maaaaaaaaaaaaaa gaaart jóóóóóóóóóóók ed vvvvveeeeeeeeeell bős éééééééééggggel...régentép!!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mint ahogy ez is:
Rogán rájött, felesége nem tulajdonos a lakásában
Március 21-én átjavította Rogán Antal a januárban leadott vagyonnyilatkozatát: a korábbi 50 százalékos tulajdonrészét 100 százalékosra módosította a II. kerületi, 149 négyzetméteres lakásában –
www.origo.hu/itthon/20140326-rogan-rajott-felesege-nem-tulajdonos-a-lakasaban.html
@Spániel: Jól mondod. Egyik nagyobb szélhámos mint a másik. Mondjuk Ágnes legalább jól néz ki. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

2004-2009: Szegedi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, kommunikáció szak, abszolutóriummal lezárva, nyelvvizsga előtt áll

2005-2011: ELTE – Állam és Jogtudományi Kar, politológia szak, abszolutóriummal lezárva, nyelvvizsga előtt áll

1998-2002:Vörösmarty Mihály Gimnázium, Budapest

1989-1997: Arany János Általános Iskola, Kiskunmajsa

Szakmai tapasztalat

2006-2010: Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat, önkormányzati képviselő

2004-2006: Miniszterelnöki Hivatal – Miniszterelenöki Kabinetiroda. Társadalompolitikai Főosztály, titkárságvezető

2003-2004: Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium, Politikai Államtitkárság – Eurofalu program
@rodeo36:

20 óra Barca- Celte Vigó
22 óra Sevilla-Real Madrid
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Lőrinc talán bp legnagyobb kerülete,összevonva sztimrével, ahol húsz évid virágoztak a szocik. Éppen Simon Gábor volt a képviselőnk.
Emút négy évben fidesz van, most megy az ökölharc, könyöklés, nehogy visszatérjenek, pláne egy NŐ személyében.
Piacunk olyan, mint a zsibvásár, tele mindenpárti kitelepülő aktivistákkal. Jobbik még most is gyűjti az aláírásokat.
@V-PORT: Bocs csak a blogmotor szarakodott.
@Spániel: Nekem amúgy szimpi első ránézésre csak kár, hogy vannak árnyoldalai. :)
ÓÓÓÓ, csak neeem?
Több kormánypárti politikus is kérhette Welsz segítségét

nepszava.hu/cikk/1015159-tobb-kormanyparti-politikus-bejelentkezhetett-welszhez/
Jóestvét kivánok most hogy itthon a családi ezüst!
@V-PORT: Pedig még a kutyákat is szeretem, mint Vona vagy Vadai. A többiekről már nem is beszélve. :)

alfahir.hu/vadai_is_a_nacik_eszkozehez_nyult_kep
@tristen2005: ne kezdd megint, halálra fogom unni magam...
Remélem eggyütt temetik a fáraóval a felcsúti stadion szent gyöpe alá ! No mos má hogy ez is megvan nyugodtan éhenhalhatunk . Oszt még meg is érdemeljük!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csak egy ,csak egy iciri piciri saját gondolatot,léécci!
@Ómacicka Bábó:
Lájkolom ezt a rendkívül realista hozzászólást!
:-)
Ezt azoknak az elvakult, "hithű" fideszeseknek ajánlom, akik "libsiznek" meg "szociznak", és fennen örülnek annak, hogy nem ezek vannak hatalmon. Rossz hírem van: de igen. "Ezek".

Orbánék támogatták Kóka cégét

youtu.be/FOFlc22blzA
@V-PORT: Annyi mindent eldugtak meghamisítottak ,hogy lassan anyakukba borul .Lehet tologatni adolgokat de má púpos szőnyeg még megbotlik valaki!
@Ómacicka Bábó: Ha egyszer Orbán bukik (és bukik), olyan nagyot fog zuhanni, hogy Gyurcsány bukása ahhoz képest, egy könnyed kis bungee jumping volt.
loptam a tumbliról:

Seuso kincs eladó!
Ugyanitt dió 1500ft/kg és kismacska ingyen elvihető!
@vitéž munkášőr:

Ne unatkozz! Egy kis vérnyomás emelő. Felcsút és Orbán jobban teljesít.

propeller.hu/sport/2897297-felcsutra-omlenek-sporttamogatasi-penzek
@parti_giano:

Linket! Vagy megzavart a réztál?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nincs ezen mit csodálkozni,Kóka sohasem volt politikus, hanem üzletember, annak tapasztalatait próbálta hasznosítani a politikában, valószinűleg erős rábeszélésre és talán hitt is abban, amit jól-rosszul csinált. Belátta, nem vált be, ezért most megint azt teszi, amihez ért.
@parti_giano: erről jut eszembe, van még vagy három szatyor Staedtler meg Rothring készletem.
Viktor frizurája, hogy tetszik nektek? :)

Kötelezővé tették Kim Dzsong Un hajviseletét.
Két hete Észak-Koreában csak olyan frizurát lehet vágatni, amelyet a fiatal diktátor is visel

alfahir.hu/kotelezove_tettek_kim_dzsong_un_hajviseletet
@parti_giano:
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Basszus, itt mindenki hülye már, de nem is lehet kibírni másként ...
:-)
@Secnir:
@Csekkliszt#10:
"15millio EUR az 4,5 milliárd Ft
Manyup: 3000 milliárd Ft
A másfélszerest másra b... el"
matek hogy ment általánosban, gyerekek?
4,5 milliárd az a 3000 milliárd 0,15%-a. vagyis a 3000 milliárd másfélszerese az 4500 milliárd, nem 4,5 milliárd."

Igen, pont ezt mondtam.
@Csekkliszt#10:
Melyik egyetemtől vettek nemrég ennyit el?
Tul.képp akkor húzzák ki magukat, hogy ők finanszírozták. Ez a sok elégedetlen nerrenforradalmár...
@vitéž munkášőr: Ne szarj be Viktor mint máskor most is csak szájkaratézik. A régi két bagázs mindenképp atlantista csicska marad. Ezért is lenne szomorú, ha a fiainkat küldenék NATO ágyútölteléknek, ismét egy vesztes háborúba.
Ja és ezt az "előremutató" beszélgetést gondolom hallottad már te is. :)

youtu.be/1IPBEDkYlf0
Friderikusz az Atv-n, nagyon jó....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A nemzetvédelmitől? :-))
Húzzák ki magukat! De nagyon
@vitéž munkášőr:
Re:Bizánc
Vazze, ez nagyon durva!!!!!!!
De ez a mesterterv, v mi a túró.
De tenyleg, törpe mester nagyban gondolkodott, az tuti. Minden beklyot le akar rázni, az 7szentseg.
Program nem volt, azaz csak az, hogy tovább fog durvulni a dolog: es ez lesz az irány.
Jobbik benne lesz, Isten vele, ki ellene???
@vitéž munkášőr:

"Legitim választásokon szerezhetnek legitim kétharmadot,"

kései a jóváros ébredése is. ugyanis nem lejt a pálya, hanem fel van borítva.

2012 óta szajkóztam, hogyan kell elkezdeni illegitimmé tenni a választást, ergo a rendszert. majd mindenki lehurrogott. most, 10 nappal a választás előtt jönnek a világmegváltók? nevetnem kellene.
@jaegtoer:
Illegitim választás: csak a bojkott lett volna a megoldás, de késő már.

Utso heten elő kene jönni azzal végre, hogy orban elmebeteg. Fullosan. De sajnos senki nem akarja leváltani. Főleg nem az ellenzék.
@parti_giano:

"_akkor nyügős lettél_"

nem, nyögős, sőt nyökögős:)
Egy 2 evvel ezelőtti interjú zelnik Istvánnal aki haza akarta hozni a Seuso kincseket. Érdeket kitétel h 25 éve már 60millio font, (75 millió EUR ), azaz kb 20 milliárd forint volt a kincsek kikiáltási ára.
Ezek után érdekes, hogy a magyar államnak hogy sikerült 1/5 árért megszerezni a kincseket, vagy azok felét. Tulajdonjogot szereztünk v mit?
index.hu/tudomany/tortenelem/2012/08/01/zelnik_istvan_hazahozza_a_seuso-kincset/
@Csekkliszt#10:

"Utso heten elő kene jönni azzal végre, hogy orban elmebeteg."

nem az. nagyon nem. csak túlteng benne a tudat és az akarat. 'a bármi áron' de ez a gyenge pontja is.
@Csekkliszt#10: Ha már érintette az írás a tőlünk keletre zajló eseményeket, egy találós kérdés.:)

Ha a Krím Oroszország ellen és Ukrajna mellett szavazott volna, akkor az eredményt az USA és az EU ugyanúgy nem ismerte volna el??

Ennek kapcsán egy hasonló kérdés is felmerülhet a hazai választásokkal kapcsolatban.

Ha netán mégis a összefogás győzne, akkor is jönne a szöveg, hogy lejtett a pálya a fidesznek és amúgy is illegitim a választás, stb? :)
@Csekkliszt#10:

a 'története' miatt forgalomképtelen volt.
@jaegtoer:
A tardiv diszkinézia nem az?

De egyébként nekem mindegy hogy mivel es hogy, de meg kell állítani terezanyut! Ha az a gyengéje h nincs kontrollja az céljai elérésére, akkor azon keresztül. Lehet h pont ezért fog hibázni. De unom már hogy sehogy nem tudjak megfogni mindig kislisszol.
@jaegtoer:
Azt gondolom nemcsak a története, hanem a tisztázatlan tulajdonviszonyok miatt volt az (végül is a kettő ugyanaz), meg hogy 3 tulajdonoshoz tartozott.
Van egy gyanúm, hogy nem a tulajdonjogot szereztük vissza, valamiert nem ezt mondjak, hanem csak azt, hogy "visszakerultek".
De... lehet hogy ez is az a történet, hogy "csak akarni kell".
De nem értem a sztorit, ez nem a koronaékszer, a zátlagmagyar erről a Seuso v pseudo v miaturo kincsről még életében nem hallott, max a szűk szakma.
@Csekkliszt#10: addig az 5percig volt anyni az ára az eladó szerinti, amig ki nem derült hogy rabolt cucc... utána 10ére esett és tulajdonjkog nem volt eladó

orbán négyszeres áron vette...
de ha azt is figyelembe vesszük hogy ingyen is lehetett volna...
hisz tőlünk lopták el...
"Ha a Krím Oroszország ellen és Ukrajna mellett szavazott volna, akkor az eredményt az USA és az EU ugyanúgy nem ismerte volna el??"
Ezt már megbeszéltük: jogos, de mivel az krimi lakosok 120%- szavazott es ok is számolták össze, tudni lehetett a végeredményt előre így nem volt rizikó előre elutasítani. Es egyébként is.

"Ha netán mégis a összefogás győzne, akkor is jönne a szöveg, hogy lejtett a pálya a fidesznek és amúgy is illegitim a választás, stb? :)"
Nem, nyilván utólag nem lehet illegitimmé tenni, még ha az is volt, de ez igaz akkor is ha a Fidesz nyer. A szabad választás nem azt jelenti h szabad szavazni, hanem azt, hogy a feltételek mindenki szamara egyformán adottak (ebben nem nyitok vitát :/)) és a szabad akarat (bármi is a végeredmény), szabadon érvényesülhet (azaz nem eleve torzított a rendszer, azaz nem eleve kódolja, hogy ki fele mozdul a mérleg nyelve).
Lásd:
m.nol.hu/belfold/nagyon-nehez-napok-jonnek-1452057
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Egyébként ajánlom figyelmedbe a jobbikosokkal folytatott vitámat(?), hogy miért barom a jobbik, hogy cigánybűnözésről beszél (az elfogadhatatlan rasszizmuson túl): mert akkor a jobbik azt propagálja, hogy van "magyarbűnözés").
@Vitéz.László:
:-))
Azt régóta lehetett tudni hogy rabolt a cucc, de ez csak a nyugati műkincspiacon árcsökkentő tétel, keleten nem, ott is lehetett volna értékesíteni.
Egyébként meg nem értem h miért kellett 1 forintot is fizetni érte, mert Zelnik István vállalta, hogy saját pénzen megveszi , hazahozzák, kiállítja es x idő múlva visszaadja a magyar államnak, azaz a tulajdonjog megmaradt volna, de ingyért.
Az persze lehet h zelnik nem fizetőképes, vagy kockázati tényező, pár hir felröppent, hogy az ázsiai múzeumában levő khmer ékszerek nem teljesen okesak es töredékét erik, mint ahogy ô szotar àrazza (1 miliard !!! dollar) - amit valodzinusithet az is, hogy tobbször lattam ömagàt kifözdében enni, mint a Costesben ès egy szakadt Saabbal jár.
Dehát a nemzeti kincs az nagy szám és az MNB is nagyon akarta :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hogy aki "cigánybűnözésről" beszél, az azt mondja van "magyarbunozes". Ilyet "rendes" nemzeti radikális párt nem mondhat!
Lsd kommentjeim:
tenytar.blog.hu/2014/03/26/jobbik_program_a_radikalizmus_delibabja#comment-last
Jó reggelt!
Elmegyek szavazni, és nem fogok fanyalogni. Ha a Fideszes szavazó, ezután a négy év után nem fanyalog, akkor én miért tegyem?
Igen a Kormányváltókra fogok szavazni. Tudom, hogy nem a legjobb valami, de nincs más.
Legyünk reálisak. Négy közül választhatunk, és mind a négy választásunkban van egyfajta hazugság. Tudjuk a Fideszról, látjuk nap, mint nap. Tudjuk az Korváltókról. A Jobbik azt hazudja, hogy nem antiszemita, és, hogy itt aztán rend lesz. Az Lmp pedig azt, hogy ő a tiszta erő, és van esély egyedül leváltani ezt a rendszert.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nincs mit.Csak már unom, ezt a fanyalgást. Bevallom én is ezt tettem. De miért én fanyalogjak? A Fidesz szavazó nem teszi, sőt azzal védekezik, hogy "de ők is loptak, jogunk van hozzá, és majd a következő négy évben nem ennyire nyíltan teszik". Mi meg itt játsszuk az erkölcsös feddhetetlen szűzlányt. Miért is?
@V-PORT: melléklet:

Orbán: Süllyed az oktatásunk

Ha mi nem leszünk Európa egyik legokosabb népe, akkor nem leszünk versenyképesek - mondta a miniszterelnök, aki azért nem állt ki a vitára, mert ott támadni és ócsárolni akarták, ahhoz pedig nem adja a testét. És feltette a kérdést is: magyar bank-e az OTP?

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F03%2F27%2Forban-nagyon-elegedetlen-a-magyar-oktatassal%2F
@Csekkliszt#10: Téged úgysem zavar ha leírom az álláspontomat. Talán csak egy kérdés. Fehérgalléros vagy fiatalkorú bűnözés kifejezésről ugye hallottál már? :)

Ja és itt egy videó az átkosból, amikor még mindenkinek egyértelmű volt a cigánybűnözés kifejezés lényege és senkinek eszébe sem jutott, hogy emiatt csinálja a műrettegést. :)

youtu.be/1SSW17NPpkM

Ja és mit is mond erről egy olyan ember, aki közéjük tartozik és pontosan tudja miről beszél? :)

youtu.be/cmCNGbxaDoc
stílus maga az ember, tehát:

Aki a neten bunkó, az tényleg bunkó

A netes trollok általában az online világon kívül is szörnyű emberek – erre jutottak kanadai pszichológusok egy nemrég publikált tanulmány készítése során. A trollok a való életben (is) önimádók és szadisták.

hvg.hu/tudomany/20140327_aki_a_neten_bunko_az_tenyleg_bunko
@Evezős:

"Tegnap már többen elmagyarázták, hogy Kohl nem tud ilyen levelet írni, kb. egy fej káposztának megfelelő agyi intenzitással bír "

értem én, hogy ki lett vesézve tegnap a téma, azonban a mondat akkor is így hangzana helyesen:

'Tegnap már többen elmagyarázták, hogy Kohl - 2008 TVASZÁN BEKÖVETKEZETT KOPONYASÉRÜLÉSE KÖVETKEZTÉBEN- nem tud ilyen levelet írni, kb. egy fej káposztának megfelelő agyi intenzitással bír'

Az egyik legnagyszerűbb államférfi, akiről hallottam:
csak egy példa:

Az olasz képviselő választáson Romano Prodit -az olasz baloldal jelöltjét- támogatta a CDU olasz testvérpártjának jelöltjével szemben, azaz Silvio Berlusconi ellenében. Kohl azzal érvelt, hogy Prodi großer europäer...

Az, hogy ki írta a levelet, egyáltalán írt-e, az talány. mindenesetre számomra meglepetésként hatott, hogy az általam nagyra becsült- Erhardt von der Bank, a Budapesti Goethe Institute direktora is lájkolja a Főnököt, a Vezért, a Kelet Kapunyitóját, minden idők Nagy Rezsicsökkentőjét, a Nemzeti Elhantolási Részvénytársaság alapító elnökét és tulajdonosát...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Origón cikk Welsről, öszödi, szolgálati és apeh szálakkal.... pacicsülök egyre jobban...
@V-PORT:
Játssza a franc a "feddhetetlen szűzlányt", de baszki, ennyire leszarni és/vagy nem felismerni, hogy hogyan lehetne hatékonyabb és politikailag vonzóbb (tudod, "csak" 400.000 bizonytalan...) pártot csinálni és működtetni, hogy csak a "Nesze, ezek vagyunk, akármilyenek is, szavazz ránk, mert ballibként úgysem tehetsz mást!" süt az arcukról, ahhoz azért már pofa kell. Utána meg ők játsszák a szűzkurvát, ha a Fidesz egyik-másik botrányukat a nyakukba meri borítani.
Népszabadság: Welsz ott volt Őszödön is

Amikor a titkosszolgálat vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy ki szivárogtatta ki az őszödi beszédet a sajtónak, állítólag a múlt héten elhunyt, a Simon-ügyben érintett Welsz Tamást is kihallgatták - írja a Népszabadság.

hvg.hu/itthon/20140327_Nepszabadsag_Welsz_ott_volt_Oszodon_is
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: egyébként hülyeség a cikked. én itt tök jó fej vagyok, máshol meg nagyon nem ;-)
@V-PORT:

"Tudjuk a Fideszról, látjuk nap, mint nap. Tudjuk az Korváltókról."

tehát a konklúziót levonva megállapíthatjuk, hogy mindösszesen 'zsebváltók'-ról beszélhetünk, ezek között választhatunk. sokkal kellemesebb, udvarias, áldemokrata, szívélyes zsebturkálóknak kiszolgáltatni magunkat.
Valamennyien ugyanannak a Zrt-nek a részvényesei. az a tény, hogy most barátságtalannak tekinthető felvásárlás tanúi, szenvedő alanyai vagyunk részletkérdés. A lényeg az a 242+ 4(x) mrd dollár, ami offshore-ban várja a gazdáit. még hogy Hun Gu Hum Bug útlevelekkel? ugyan!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

mint Lali mondja az Üvegtigrisben: -Ez itt a tízmillió próbálkozó országa. a mondás örök.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hallottam.
De nekik senki sem akar gettokat építeni.
Magyar bűnözőknek sem.
süti beállítások módosítása