Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/24/valasz-online-megsem-lehet-csak-ugy-elvenni-nagyvallalatokat?utm_source=rss_feed... (2024.04.25. 06:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.20. 11:43 Fabius

Gyurcsány Ferenc a lovát ugraja

Címkék: mszp gyurcsány dk simon ügy

Egyre jobban kedvelem én ezt a Ferit. Sokan és sok helyen leírták már, hogy a baloldal "elmúltnégyéves" útkeresésének legnagyobb nyertese és mestertrollja Ferenc.  Van aki már a hajóhídon látja, szerintem meg egyszerűen felkapaszkodott a kínálkozó lehetőségek hátára és kimaxolta azokat. Ma meg ott tartunk, hogy Mesterházy Attila Orbán baloldali kihívója, de legkevésbé látszik annak. 

Mondjuk bujdosásból elég nehéz is bárminek látszani, különösen tökös, bátor legénynek kihívás. 

Ezzel ellentétben Ferenc lubickol, és nem fél maga alatt sarkantyúzni a béna lovat. Tisztázni kell a Simon ügyet! - vágja a gebe véknyába a sarkantyúját  - bár a hogyan ötletét nem mellékeli a történethez.

gyurcsány_1.jpg

Pedig a képlet nem túl bonyolult: a magánügyesítés helyett föl kell lépni Simonnal szemben. Bátran föl lehet szólítani a pénzzel elszámolásra, sőt, akár egy vagyonosodási vizsgálat kezdeményezése sem ördögtől való. Hogy a Simon ügy tisztázásának szándékát Gyurcsány mondta ki csak annyit jelent, hogy a hánykolódó gebéje hátán egy újabb akadályon sikerült nagyon taktikusan átesni: ő lett az első akiben fölmerült az táboron belüli elszámoltatás ötlete nyilvánosan. 

Elég makacsul tartja magát az a nézet, hogy Ferenc 2018 - ra megeszi baloldali riválisait reggelire. Nos, ha ebben az ütemben haladnak a dolgok nem kell arra 4 évet várni. 

207 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr365823757

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.02.20. 12:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szép napos délelőtt...

ezek is bűnözők...

hazaáruló aki mafiszervezetekre szavaz !
balf@sz magyarok már eltűnnek a kárpát medencéből...

a társadalom feudális szinten
a gazdaság kőkori szinten...
lényeg hogy lézerdzsoni blokkolós audi S10 ben repessze mindenkin ÁTGÁZOLVA...
ofsórba hordott billiók...

ELPUSZTUL a magyarság :)))
Gyurcsány szerint mivel nem kényszeríthetik Simont a részletek elárulására, a szocialisták szemére nem vethető semmi. Simon Gáborra eddig a legkisebb gyanú sem vetődött, de politikusi fizetésből, a vagyonából, annak értékesítéséből vagy a vállalkozásából ennyi pénz nem jön össze, ezért "csúnya történetről" van szó - mondta.

Gyurcsány szerint semmi nem utal arra, hogy az összeg megszerzésében az MSZP-nek bármilyen szerepe lett volna.

Simon Gáborról két hete derült ki, hogy több száz millió forintot tart eltitkolt ausztriai számláján. Simon felfüggesztette párttagságát, de nyilvánosan semmit nem mondott az ügyről. A héten kihallgatta az ügyészség is, adócsalással és magánokirat-hamisítással gyanúsítják, amit ő tagad.

www.origo.hu/itthon/20140219-gyurcsany-ferenc-simon-gabor-ugyerol.html
A Simon-ügyről való figyelemelterelés "olcsó, vacak és szánalmas" kísérletének tartja a Fidesz szóvivője, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben.

Mivel Gyurcsány Ferencnek államtitkára volt Simon Gábor, ezért a magyar társadalom a volt kormányfőtől is várja a válaszokat azokra a kérdésekre, hogy kitől származtak a százmilliók, honnan érkezett az osztrák számlára a pénz, és tudott-e róla az akkori szocialista pártvezetés - tette hozzá Hoppál Péter.

www.infomovar.hu/hir_olvas/permalink:fidesz-gyurcsany-el-akarja-terelni-a-figyelmet-a-simon-ugyrol-2014-02-14-143901/
Jajám. Fabius, tényleg elég ez a nesze semmi a centrumba kerüléshez. Pont azért, mert a dicsőséges Bajnai vagy Mesterházy nem nagyon hallatott hasonlókat eddig. Pedig ha hármuk közül valakinek vaj lehet a fején egy előző ciklusbeli ügyben, az elsősorban Gyurcsány.

Nem értem én ezt.

1. Azonnal tisztázni minden jelöltünk esetében az eddigi vagyonosodást, mert hiányzik a fenének kampányban vagy a választások után pár ilyen botrány.

2. Egyszer az életben tisztességesen kommunikálni.

Nehéz ez?
@miva?: Most? A kampány közepén? Csupán azért, mert ezen rágódik az összes "köz"média, a spiclitévé, a szekértoló tévé, na meg Gyurcsány '97-es paksi 80 milliójáról, ami most jutott hirtelen az eszükbe, na meg Józsa ex cégének 2001-től 10 év alatt számított 6,6 milliárdos paksi fejlesztéséről?
Ez azért vicc - már megint a fidesz-rizsát majszoljátok, ennek sose lesz vége, a fidesz pedig marad ott, ahol van. Hurrá.
@dr. jenőke (jenőke):

szvsz: a vádlónak kell bizonyítania a vádat, a gyanusított meg nem köteles megszólalni sem...ha nem tudják rábizonyítani (anamitis?) akkor továbbra is van egy bankszámlája külföldön amihez a magyar állam csak akkor nyúlhat, ha nemzetközi bíróságon bebizonyítja, hogy lopott pénz és azt is honnan lett ellopva

erről eddsig egy árva szó sincs, érdeklődve várom mikor únja meg a simongábor és utazik végleg külföldre pénze van rá és a zinterpol sem körözi csak a magyar pártok marakodnak, hogymárpedigkiszarosabbhamárbenyalt

a fabi meg teljesen perverz lett ilyen buzi dolgokat kitenni a magyar pártokról színesben szélesvásznon?
hát nem akármi...és milyen formás popsija van a vonagabcsinak most gyütt a kékosztrigából bemelegítés után? a nyelvművésztnemismeremdenagyonhíreslehethamárafabiiskiteszi

a gyurcsány elvtárs meg milyen kackiás és izmos van ereje ki fog baszni még jobban az egész siserehaddal és harsányan fog röhögni én meg segítek nekijje röhögni harsányan

brühüyyy

szép kis magyar izé
@dr. jenőke (jenőke):
a meseházinak is formás popsija van mindíg összekeverem ezt a két segget

fabi a cím hibás ugraja helyett ugratja a rózsa sándor után szabadon?

brühüyyy
És ezután mondja bárki, hogy nem Feri a legtehetségesebb politikus....
és akkor nemcsak lubickolhat gyurcsány, hanem lassan a heremasszázst is kikérheti:

Két újabb Simon-üggyel akarja szétlőni az MSZP-t a Fidesz

hvg.hu/itthon/20140220_Ket_ujabb_Simonuggyel_akarja_szetloni_az
@parti_giano: Gondolom megvárják, míg feláll jelöltként a két újabb célpontjuk és utána lövik el a puskaport. Amúgy ha lett volna egy kis eszük, ezzel megvárhatták volna Simont is.
FAB. A 2018-as példából is szépen látszik, hogy Furcsán Nyerencnek elsősorban a saját karrierje számít és ismételten csak ezred rangú neki a "kurva országa".
A jobboldali politikai erők töketlenkedésére, hibáira rendszeresen felhívjuk a figyelmet, elvégre ebben a közegben otthonosabban mozgunk, és hát ugye, valahol a sajátunk is. Mégis, ahogyan néha átnézünk a túlpartra, rá kell döbbennünk, hogy amiről mi azt hittük évekig, hogy kőkemény profizmus, dörzsöltség, rafináltság, vagy sokszor egyszerűen csak sima aljasság, az bizony a legegyszerűbb tőrőlmetszett simonista együgyűség és amatörizmus.

De tényleg gyerekek. Ha már őszintén, teljes odaadással és energiával dolgoztok azon, hogy elveszítsétek a választást (e célotokba azért alaposan belerondíthat a feledékenysége miatt olyannyira szeretett táborotok), ne fogjátok vissza magatokat, jogi szakértőnek és kampányarcnak ide már tényleg csak egy Tocsik Márta és Suchman Tamás hiányzik, legalább egy közös fotózkodás után készíthetünk egy előtte - utána sorozatot a rendszerváltás utáni baloldalról. Alig lesz hiányzó.

jobbegyenes.blog.hu/2014/02/20/a_lajost_bevegyuk-e
@trisel: Egyáltalán nem. Viszont vannak olyanok, akik bizonyos minimum alatt nem szállnak be a játékba. Ne legyen már kötelező azért a Debreceniféle átlátszó lenyúlásra szavaznom, mert viktor tényleg gonosz! Azért tenni kell, hogy én valakire ixelni tudjak.
@miva?:

Nehéz bizony. Legalábbis a jelöltválasztás előtti botrány és esélyfelmérő, no meg a bukfenc utáni válságmenedzselés megugorhatatlan feladatnak látszik.
@parti_giano: Ebben az egészben az a csudálatos, hogy úgy tesz itt mindenki, mintha nem tudná, hogy széles e világban mindenhol van korrpupció. A "szűz tiszta" jobbikban 2010-2014 között jónéhány hatalmi harc, húsos fazék körüli botrányról is képet kaphattunk már, ami meg a fideszben megy 1998 óta, arról jobb nem is beszélni. Abból a szempontból bőven lehet párhuzamot vonni Ukrajna és Magyarország között, hogy éppen nagyban folyik itt is ugyanaz, mint ami ott, mióta a SzU felbomlott. A megszilárdult prezidenciális rendszerben (ami orbán terve is) oligarchák kaparintották meg, és hordják külföldi bankszámlákra a lét, amitől egyre nyomorúságosabb állapotba került Ukrajna, és 2010 óta végképp egyre nyomorúságosabbá válik Magyarország.

A Simon-féléket idővel ki lehet gyomlálni egy normálisnak mondható demokratikus rendszerből. A simicskákat-nyergeseket, lázárokat, mészáros lőrinceket - és orbánokat - egy orbán-féle autoriter prezidenciális rendszerből: soha. Ezt kéne tudomásul venni.
@miva?: Neked igazad van. Nekem viszont van "prioritásom". A tolvajokat le lehet csukni. A törvényeket át lehet írni, az Alkotmányt idővel helyre lehet hozni... Az én prioritásom viszont annak a megakadályozása, hogy tovább folytatódjon az oktatás totális szétverése, mert ez sokkal hosszab távon ható mértéktelen kár, mint amit bármennyi korrupt tolvaj okozhat ennek az országnak.
@Fabius: Összejött már Horváth Andrásnak az 500 aláírás?
@rodeo36:
Nem bosszantásként:
Selmeczi Gabriella szerint a nemzeti együttműködés rendszere stabilitást hozott Magyarországnak, 2012 pedig már a konszolidáció éve. “Zavart és káoszt kelteni,a nemzet vagyonát rabolni,politikai gyűlöletet kelteni itt nem lehet többé, ezért fontos, hogy a Gyurcsány-korszak visszatérését megakadályozzuk”
www.estihirlap.hu/belfold/selmeczi-meg-kell-akadalyozni-a-gyurcsany-korszak-visszatereset/9550/

Így aztán nem kell tartani 2018 évtől, ha már Selmeczi is ezt mondja.
off, de lehet még sem:
/feriékről, ellenzékről, fideszjobbikról már amit tudtam elmondtam.../

Itt már csak az oroszok segíthetnek

Csak egy nagy, erős és méretes pénztárcával rendelkező külső szereplő segíthetne most Ukrajnán. Ezt a szerepet alapesetben a Nemzetközi Valutaalap szokta betölteni, de csak erős feltételek mellett – amiket Ukrajna mostani vezetése biztosan nem teljesítene.

A mostani helyzetben úgy tűnik, hogy az ukránok csak Oroszországra számíthatnak. Ezzel viszont van egy nagy probléma: aligha fognak megérkezni az orosz hitel következő részletei, ha a politikai helyzet a mostanihoz hasonlóan kiszámíthatatlan marad. Orosz szempontból ez az jelenti, hogy amíg nem elég keménykezű az ukrán rezsim, tehát amíg nem küldi haza a tüntetőket a közterekről, addig nem utalnak semennyi pénzt.

index.hu/gazdasag/2014/02/20/ket_hete_maradt_ukrajnanak/

-------------------------------------------

Így csinál Putyin belőlünk is Ukrajnát

index.hu/chart/2014/02/20/orosz_hitel_ennyit_kapunk_mi_es_ennyit_az_ukranok/
@trisel: dehogynem tudják/tudjuk. itthon még akkor is korrupciót sejtünk, ha nincs, minden gyanús. azonban, ami a linkelt cikkben a szemet szúrt, hogy a fideszes forrás balodali kiszivárogtatásról beszélt. persze, lehet, hogy hazudott, mert így is csak fokozza azok zavarodottságát.
1./ Gyurcsány azért nem tekintheti magánügynek a Simon-féle akciót, mert már az ügy kipattanása előtt Orbánt a vagyona miatt támadta, és ezt a vonalat, mint látható, folytatni akarja.

2./ Feltűnő, hogy a jóslatok (úgyse nyerhetnek) önbeteljesülése érdekében hányan dolgoznak itt erejük megfeszítésével.
@dr. jenőke (jenőke):
a selmeczi az melyik boszorkány is? tudod a nagy történelmi boszorkányok...nekem leginkább azok szimpatikusak amelyek a macbeth-nek jósoltak...olyan egyértelműek mint a semeczi piroska?

brühüyyy

vagy nem piroska? akkor kékke
@parti_giano: jelenleg nincs más, csak zavarodottság - de legfőképp erőteljes zavarkeltés, mert mint tudjuk, a megosztás és zavarosban halászás orbánék egyetlen fegyvere - máshoz sem értenek. Mindenki elfelejti már, mi volt 2010-ben és azóta, hány "elszámoltatás", Sukoró, Moszkvai Kereskedelmi Központ és egyéb hullt a semmibe, a lényeg, hogy a választások előtt és környékén minél több embert vonszoljanak el "balról" vezetőszáron.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: miért lenne felkavaró?

a komcsi dakota hitvány vezetők itt is ezt foglyák csinálni

ezek a hatalom megtartása érdekében BÁRMIRE KÉPESEK
(nehogy dolgozniuk kelljen, az élősködő csürhének)
1, Őszöd szerintem annak megakadályozása volt, hogy gyufe bilit borítson, és rendet tegyen az őskövületként monumentális kiterjedésű maszopban. A masztodonok beálltak kontrázni a fityesz mögé, és kinyírták a saját miniszterelnöküket. Ezt már korábban is mondtam. Ehhez képes a masztodonok kövülnek, gyufe meg "jön föl mint a kibaszott higany", és a leginkább ellenzékiként viselkedik.

2, Csak annyi húszezresem legyen mindig egyszerre a zsebemben, amennyi milliót parkoltatnak magyar politikusok Simonhoz hasonló módon külföldön. De ez az állig felszállt tökű, kakaóscsigává kókadt farkú ellenzéki banda hihetetlen módon képtelen azonnal kirántani a kalapból egy hasonló fityeszes esetet.
@trisel: ahogy elnézem, ezek ott az összefogás alatt egymás hereszorongatását értik. várjál, a kereskedelmi központ ügye még nem zárult le. annyi biztos, a papcsák-budai páros egy normális országban csak zugügyvédként érvényesülnének.

jut eszembe tegnapról, hogy halad svájc megvétele? nem rossz ötlet egyébként, szúrjunk ki sipivel, méghogy nem akar hazajönni. d:
na most, hogy realizálódni látszik az ina eladása, szerintetek ez nem volt a paksi megállapodás egyik pontja?

index.hu/gazdasag/2014/02/20/mit_bukik_a_mol_az_ina-val/
és még egy kis melléklet és párhuzam, amíg eszi egymást a sok ellenzéki, addig az ország és a társadalom meg döglik megfelel, a fasz kivan már az egésszel........................

Legyenek szívesek részt venni a Kövér Lászlón!

Kevés lesz a résztvevő, ezért a miskolci dékán arra kéri a kollégákat, nyomatékosan kérjék a diákokat, hogy menjenek el megtekinteni Kövér Lászlót a konferencián.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F02%2F20%2Flegyenek-szivesek-reszt-venni-a-kover-laszlon%2F

------------------------------------

Bármikor lelőhetnek az utcán, a pénzed pedig semmit sem ér - ezek a venezuelai fiatalok alapélményei, amiket most megelégeltek. A hatalom motoros milíciákkal küzd a tüntetők ellen. Chávez egy időzített bombát hagyott maga után.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F02%2F19%2Fvenezuela-diaktuntetes%2F

-------------------------------

Rózsicsökkentést követeltek a diákok

Körülbelül 150-200 ember ment el a ma délután szervezett Tüntetés a szabad oktásért - A jövőnk a tét! elnevezésű demonstrációra, melyet Budapest belvárosában szerveztek. A tüntetés a Blahán kezdődött, innen vonultak át több megállással a Fővám térre. Bár a középiskolás szervezőbrigád elsősorban a diákokat szerette volna megmozgatni.

atlatszooktatas.cink.hu/rozsicsokkentest-koveteltek-a-diakok-1526141746/@albertgazda

------------------------------------

Azt is feljelentette, aki annyit írt: "Lázár elpusztíthatatlan. lézerjani : lézeblokkoló 1:0". És utána simán bemondta, hogy nem is tett feljelentést. P
Kapcsolódó
Így jelent fel Lázár János

Megkaptuk Lázár János feljelentését, amit az ügyészségen tett kommentelők ellen. Lázár annyira meg volt rendülve a balesete napján, hogy végigolvasta.

Medvegy Gábor közzétette a Kinjáján azt a feljelentést, amit Lázár János még aznap, vagyis 2012. október 24.-én, a halálos autóbaleset napjának éjjelén írhatott.P

cink.hu/megvan-lazar-pinokkio-janos-feljelentese-kommentugyben-1526721076
Mennyivel keresnek többet a pedagógusok jövőre?

És mennyivel jár rosszabbul az, akiből nem lesz pedagógus II.? Az Eduline összegyűjtötte.

hvg.hu/itthon/20140220_Mennyivel_keresnek_tobbek_a_pedagogusok_j

------------------------------------

Bajnai: "Orbán történelemkönyve is ugyanaz, mint Horthyé"

Bajnai Gordon legfrissebb blogbejegyzésében először párhuzamot von Horthy Miklós és Orbán Viktor között, majd a Szabadság térre tervezett emlékművel kapcsolatban fejti ki gondolatait.

hvg.hu/itthon/20140220_Bajnai_Orban_tortenelemkonyve_is_ugyanaz

-----------------------------------

"Volt már fideszes politikusról szóló kritikus anyagunk, de a nézőink nem nagyon szerették."
Hír_TV

Nagyon szórakoztató interjú készült a HírTv hírműsorokért felelős vezérigazgató-helyettesével.

444.hu/2014/02/20/volt-mar-fideszes-politikusrol-szolo-kritikus-anyagunk-de-a-nezoink-nem-nagyon-szerettek/
@rodeo36:
Nem valami szalámi, vagy szálemi?
és most megint kellően felhúztam magam, leszarom gyurcsánymesterházibajnai szarakodását, kurvára nem érdekel simon néhányszáz milliója, addig amíg a gyerekem és a gyerekek jövője van kinyírva, meg egy komplex társadalom amortizálását nézhetjük végig, addig ezek az apróságok nem számítanak, amíg a tűz oltása a lényeg, nem szabad mással foglalkozni. Most nem ennek a szájhúzogatásnak van itt az ideje, majd ha elérünk erre a pontra, majd akkor foglalkozzunk ezzel.
@vakapad:
Még nem fordult elő, hogy nem értem amit írtál. Kettes pont?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Bajnai: "Orbán történelemkönyve is ugyanaz, mint Horthyé"

Mandineren is fenn van. Megy is a kurvaanyádozás a kommentekben. (Dumálnak a rajongók)

mandiner.hu/cikk/20140220_bajnai_gordon_orban_viktor_magyarorszag_kormanyzoja
A végkövetkeztetéssel igazad van. Azonban a mellékelt ábra annyira visszataszítóan gusztustalan, és oda nem illő, hogy elveszi a kedvem az olvasástól. Ha rosszindulatú lennék, rákérdeznék, hogy nincs-e valami becsípődésed... de én ilyet tőled nem kérdezek.
@parti_giano: nem jutottam géphez eddig, és csak átfutottam az oldalakat, ez kimaradt, nem illet bele a fő vonulatomba

@Myrath: igen, ugyan az, és ha nem vigyázunk, a végkifejlet is ugyan az lesz, ő is félszívvel küzdött a széljobb és nácik ellen, és utána jöttek az agyament vadbarom nyilasok. Sajnos ezt nem értik meg sokan. Horti is pusztította a kultúrát, hájpolta az agyament magyarkodást, nyalt a kor diktátorainak, és az egyháznak is.
Izgalmas kérdés: a választópolgár az új szabályok szerint olyan ajánlóívet ír alá, amilyet akar?
Válasz: Elvben igen, de ha Fideszes polgármester is vagy, akkor még elméletben sem.

index.hu/belfold/2014/02/20/elvesztette_a_fideszt_vona_ajanlasa_miatt/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az európai felsőoktatás minőségéért felelős szervezet, az ENQA megszüntette a MAB teljes jogú tagságát.
Magyar fiatalok tízezreinek diplomája válik ennek következtében nemzetközileg használhatatlanná.
A magyar egyetemek elveszítik azt a nemzetgazdasági szempontból is jelentős összeget, amelyet a nálunk beiratkozott külföldi hallgatók fizetnek. Nem szóltunk még az általuk szállásra, ellátásra kifizetett pénzek más szektorokra gyakorolt áldásos hatásától.

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/359849_a_tudos_jobban_tudja
@poszt: aztat picikét elfelejtetted megemlíteni és mások is kihagyják. hogy mit mondott _még_ Gyurcsány. Azt is mondta, hogy nem tudja, hogy az MSZP-nek mit kellene még tenni azon kívül, amit megtett. A dolog nyilván nem magyánügy, de ha Simon nem hajlandó beszélni erről, akkor ez az adóhatóságra és az ügyészségre tartozik.
@dr. jenőke (jenőke): hallottam errol ket velemenyt, hogy igen gond, de nem annyira, mert csak felfuggesztes, es majd ujravizsgaljak, es a penzek es az elismereseket nem vonjak vissza. De azert a sorok kozott ez volt, es ez remiszto.
@dr. jenőke (jenőke):

Az ellenzéknek kétfajta mondattal lehet sokat ártani:

1./ A ... khm ... negatív kontextusban való emlegetésük, és
2./ annak hangoztatása, hogy úgysem győzhetnek.

Utóbbi esetében az, aki olvassa, arra a meggyőződésre jut, hogy még ha le is akarja váltani a jelenlegi rezsimet, és még ha (óriásnagy lelki tusakodás árán, hajjaj) szavazna is az ellenzék legerősebb konglomerátumára, akkor se megy el, hiszen olvasta, hogy fölösleges.

Magyarán, minél jobban hangoztatják a médiában, hogy úgyse győzhetnek, annál inkább válik önbeteljesítő jóslattá. És ilyen jóslatból rengeteg van.
@dr. jenőke (jenőke): Gyurcsány az élete nagy bakiját követte el amikor az ÖSZÖD-i beszédét nem azzal fejezte be " HÖLGYEI-URAIM ELISMERTÜK HIBÁINKAT,BEISMERTÜK BŰNEINKET,MOST MEGKERESSÜK A FELELÖTLEN OSZTOGATÓKAT ÉS A MÉRTÉKTELEN FOSZTOGATÓKAT ÉS ELTÁVOLÍTJUK SORAINKBÓL "Helyette feladta a magas labdát a FIDESZnek aki le is ütötte,pedig akkor még a GRIPPEN ügy is kideríthető lett volna igaz letünt vezéráldozattal,. Nem lopnak a jelenlegiek kevesebbet csak profin csinálják,törvényesítve van a szabad rablás ügyészségi felügyelettel.
Én nagyon bízom Gyurcsányban.
@dr. jenőke (jenőke): Tegyük hozzá, hogy a magyar egyetemi kutatócsoportok részvétele nemzetközi konzorciumokban is kérdésessé válik. Nesze neked, kutató egyetem...
@Andráska8: "Én nagyon bízom Gyurcsányban."

Én senki politikusban nem bízom. Arra való a fékek és ellensúlyok demokratikus rendszere, hogy az elkerülhetetlenül bekövetkező disznóságokat észrevegye, és kiküszöbölje.
Aki politikus - korrupt, vagy sem - hajlandó a fékek és egyensúlyok demokratikus rendszerét visszaállítani, arra szavazok.
@épészmérnök:

nekem van egy ijjen mérlegszerelő ismerősöm, majd szólok neki.
mellesleg télleg lehet ijjen ragadós csipa, amit sokáig köll kidörzsölni, de hogy errül mi a szabó rebeka, no meg a horváth andrás véleménye, aszt nem tudom.
Nem rossz a kép.
Láttam egy választási plakátot Kecskeméten:
A Zombor nevűt reklámozzák:
a zombor nevű élesen látszik a plakáton, körülötte egy csomó homályos alak.
Ilyen homályos alakok választják meg ezt a tolvaj cigány kormányt ismét?
Szégyenlik a fejüket, hogy a fidesztolvajok mellé állnak?
@hacsaturján: de kéne valami bájszikülszerelő még, ha már a fékeket is odaírta épész. esetleg ocs'óbb lenne egy tuinvan szerelő, azaz mérleg- és bicikliszerelő.
@megfigyelt:

Hát, nem tudok egyetérteni:

1./ Gyurcsány ugyebár a beszédet kizárólag a frakciónak szánta megfélemlítési célból (meg is szavaztak neki mindent). Részeg álmában se gondolt arra, hogy a beszéd valaha is kikerül, és ez volt élete legnagyobb hibája. Nem tudta elképzelni, hogy vannak olyan emberek a frakcióban, akiknek elég alacsony az IQ-juk ahhoz, hogy vele együtt magukat meg a kenyéradó pártjukat is öntökön szúrják, és elég magas az egójuk ahhoz, hogy az ő kézben tartása érdekében mindent kockáztassanak (nem is jött be nekik).

2./ Ha Gyurcsány elkezdi belengetni a végén a tisztítótüzet, akkor az egész beszéd kárba vész. Ugyanis ha az embernek (és itt mindegy, hogy frakciótagokról vagy bárki másokról van szó) a saját bőrére megy a játék, akkor hajlamos a befeszülésre.

3./ Úgy gondolom, az MSZP-ben (a FIDESZ-szel ellentétben - lásd Simon ügy) a lopás nem csapatmunka. Aki a saját pecsenyéjét sütögeti, az magányosan sütögeti, és erről bizonyítékot még a saját párttársai se tudnak szolgáltatni. Ilyen tisztítást Gyurcsány csak nyomozóhatósági jogosítvány vagy megfelelő titkosszolgálati csapat birtokában tudott volna lefolytatni, amely viszont nem volt neki (az más kérdés, hogy Csányinak volt).
GyF nagyon kellemes helyzetben van. Mindkét célja eléréséhez - maga erősítése a baloldalon belül és a baloldal minél nagyobb vereségének elérése - azt kell tennie, amit a legjobban szeret szerepelni, pörögni, hisztériázni.
Amúgy nem veszi vissza a baloldalt illetve csak egy mainál is sokkal gyengébb baloldalt vehet át, amit még gyengébbé tehet. A nagy offenzívájával 1-2 százalékot nőtt a pártja és így is messze elmaradt az mszp-től. Remélem, hogy mégis repül OV, de ha nem, örülnék, ha GyF ,megpróbálná átvenni az mszp-t. Gyorsan tönkretenné és így talán lenne idő valami tisztességes baloldali párt felépítésére 2018-ig.
A Simon ügyben igazából sokat nem tehet az mszp. Ha nagyon baszogatják Simont - ahogy fabius kéri - mond rájuk valami szépet. Simán kicsinálhatja őket és az a vicces, hogy nem is kell, hogy nagy gazemberségekről tudjon. Elég ha csak kitalál valamit vagy csak sejtelmesen utalgat erre-arra.
@vakapad: Van ám úgy, hogy a győzelemesélyesre nem mennek el szavazni, mert úgyis győznek.
Az ellenzéknek meg azzal lehet ártani, ha nem Bajnai követel vizsgálatot, meg Mesterházy teszi egyértelművé, hogy oldalfüggetlen elszámoltatás lesz, hanem itt túrják a kupac szart. Ugyanis hiába a fideszhitűeknek mutatott támadási felület, azok úgysem szavaznának rájuk. Azokat kell meggyőzni, akik tisztességes közéletet akarnak, mert ők vannak sokan. Úgy hívják őket, hogy a bizonytalanok fele.
@Fabius: Ki ott a kampányfőnök? Van valaki, aki ezért kap fizetést? Vagy nincs tisztázva, hogy a közös kampány és a pártok kommunikációja milyen a hierarchia?
@vakapad: Gyurcsány annyit tett, amit OV tenne, ha nem egy diktatórikusan felépített pártot vezetne. A sötétebb képviselőivel közölte, hogy éveken át hazudoztak az ország helyzetéről és bizony megszorítások kellenek az államcsőd elkerüléséhez.
OV annyit mond majd, hogy "lófasz nem további rezsicsökkentés meg tündérmese és kuss". Ferinek meg győzködnie kellett az övéit, persze a maga ripacs stílusában. Az undorító inkább az benne, ahogy ezt a kedves hívei valami igazság-beszéddé, meg a hazugsággal való szembenézéssé próbálják hazudni.
@parti_giano:

tán nem kéne akadékoskodni itten az ügy előrehaladásának érdekiben! fék a mérlegbe is van, nem csak a biciglibe. és most kontrázz, gazsi! (segítek: alavaj umcca, umcca...etc.)
@dr. jenőke (jenőke):

Kedves jenoke!

Ugy tunik te nem igen olvasol, hallgatsz hiteles tajekoztato forumokat (Horrrtv, kiralyi tv, Echo, MN, MH...)!

En sem, de en atlatok a tisztan egy kis etimologiai segitseggel. Ugyanis az ugy sokkal egyszerubb annal, amit itt a cikk is lattatni akar:

A NYUGAT egesz egyszeruen bosszut all egyik fianak serelmeiert:

"in Vilnius on 29-30 October 2013. Dr Padraig Walsh is succeeding Dr Achim Hopbach."
www.enqa.eu/index.php/new-enqa-president-and-board-members/

Ha vegiggondolod a valamelyest fontosabb hireket a kozelmultbol, akkor rogton beugrik a Tobin-ugy.

Ciarán egy tipikusan kelta nev. A Paddy (Padraig) meghat ugye filmekbol ismert szinonimaja az ir ferfiaknak (Fritzek, Ivanek..)

Vagyis, baratunk kinevezesen eppcsak megszaradt a tenta, maris bunteti az EGESZ MAGYAR felsooktatast.
Hat mi ez ha nem egyszeru BOSSZU!?

En legalabb egy Bekemenetet szerveznek, de lehet hogy egy atomot is megerdemelnenek a mocskos irek.
ugye a lófejes államosítás után, ezen senki nem lkepődik meg, ez az adatbázis olyan lesz a választásokkor, amilyen hegesztettet nem szégyell a fidesz:

Itt a körlevél a nem működő
választási hálózatról
Kormányzati és kormánypárti reakciók szerint nem igaz értesülésünk, hogy baj van a választási hálózattal. Itt a belső dokumentum, ami szerint igaz.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F02%2F20%2Fmukodik_vagy_nem_mukodik_a_valasztasi_halozat%2F
Hát van benne logika hogy Fletó már 2018 ra készül ugyanis az lenne a legjobb ha ezt a sok szart amit bolseviktor elvtárs főzött, vele is kellene feletetni.

Csak attól félek az ország már nem bír ki még újabb 4 év fideSS ámokfutást.
Kedves Feleim és Másfeleim (+ÁFA)!
Támogatókat keresek a Mozgalmamhoz.
A Mozgalmam célja népszavazás kiírása a következő témában:
A választások után az összes parlamentbe jutott politikus, leendő kormánytag, állami intézmény felső vezetése költözzön be 4 évre a kibővített vv villába. Magyarország ez idő alatt működjön automatán, "segítő", "hazafias", "forradalmi" etc politikai beavatkozás nélkül. 2 év múlva a villában tartózkodók között megindítjuk a "kiszavazósót". Ami által kikerülők jutalma sóbányai feltárási munkálatokban való aktív részvétel.
Kérem Mindenfeleim támogatását.
@vakapad:

Látom nem sikerült megérteni, hogy pont az "így nem lehet nyerni" miatt jártatja a száját sok ember. De a baloldalnak nem kell se tipp se tanács, mert ők mindent faszán tudnak. Épp csak tábort gyűjteni nem, de ehhez nem kell se tipp se tanács.

22 es csapdája, megjöttünk.
@Oxica:

Tévedés. Nem etetünk mi meg Viktorral semmit, mi fogunk megenni és fizetni mindent. Engem ezért dühít, hogy a baloldal képtelen alternatívát mutatni.
lesz kedves, mindenki keletre figyelni, ami ott történik az felé haladunk mi is:
/Megosztás, ellenség képzés, militáns csapatok, putyinbarátság, álcivilek, állami verőlegények, szélsőséges rombolók/

Utolsó üzenete: Meghalok
A 21 éves önkéntes lány sebesülteken segített
a kijevi Majdanon, orvlövészek lőtték le.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2014%2F02%2F20%2Forvloveszek_lelottek_egy_21_eves_lanyt%2F

----------------------------------

Március 29-re mozgósít a Békemenet
A fideszes „civil” szervezet ezt egy, a saját civil kurázsiját fényező kiáltványban tudatta.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F02%2F20%2Fmarcius_29-re_mozgosit_a_bekemenet%2F

-------------------------------------------

Ajtócsapkodás is volt Paks miatt
Varga a Kossuth Rádióban beszélt a beruházásról.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fenergia%2F2014%2F02%2F20%2Fajtocsapkodas_is_volt_az_orosz_targyalasokon%2F

---------------------------------------HVG-------

Putyin békeombudsmanját küldi közvetíteni

Az orosz elnök, Viktor Janukovics ukrán államfő kérésére bevált "békeombudsmanját", Vlagyimir Lukint küldi Kijevbe, hogy közvetítsen a kormány és az ellenzék között - írta a Russia Today. Putyin és Janukovics ma telefonon beszéltek erről.

Bejelentkeztek a Janukoviccsal tárgyaló EU-s külügyminiszterek

--

A francia és a lengyel külügyminiszter is bejelentkezett Twitteren, miután befejezték a Janukovics elnökkel folytatott maratoni tárgyalást. Most újabb találkozót kezdenek az ellenzék vezetőivel, és felvázolják nekik egy esetleges megállapodás terveit. Az elnökkel nem kevesebb, mint 5 órát tárgyaltak.
Orbán Viktor helikopterrel indult az ukrán határra

Orbán Viktor miniszterelnök helikopterrel a magyar-ukrán határ térségébe indul, hogy ellenőrizze a hatóságok és a közintézmények felkészültségét 2014. február 20-án

cink.hu/orban-viktor-helikopterrel-indult-az-ukran-hatarra-1526856480
@miva?:

Érdekes ez a tisztességes közélet. Be kell valljam, hogy számomra praktikus szempontból sokkal fontosabb a jó gazdaságpolitika, mert ha minden politikus halálra lopja is magát, az az ország gazdasági helyzetet csak elhanyagolható mértékben befolyásolja, magyarán az állampolgárok helyzete attól nem változik. Félreértés ne legyen, még véletlenül se mondom azt, hogy a tolvaj politikus ne bűnhődjön, de szerintem kissé aránytalan a két ügyben mutatott népérzékenység.

Bajnai és Mesterházy tudtommal megígérte, hogy a jelenlegi nyílt lopásoknak véget vetnek, a titkos lopások kiderülésekor meg nem mondhatjuk, hogy az MSZP eddig ellehetetlenítette volna bármelyik vizsgálatot (lásd pl.: Zuschlag), és ma se mondhatjuk, hogy az MSZP prominensei ritkán járnak bíróságra. Ennél többet nem nagyon lehet ígérni.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Hát hogy lehet nyerni? Szerintem az MSZP székházban (bár még a környékén se jártam soha) nagy örömmel fogadnák a javaslatokat.
@épészmérnök: lehet arra is, de a jelenlegi politikai viszonyok, itt Mo-n is ezt vetítik előre, nem vagyunk messze attól ami ott történik.
@vakapad:

Szerintem ez a poszt is a maga módján arról szól mit csinálnak szarul és hogy lehetne jobban, meggyőzőbben.

Fab amúgy is kiosztott már elég tanácsot, ami a tegnapi szerint az Ángyánisták meghallottak a szocik meg nem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Orbán Viktor helikopterrel indult az ukrán határra"
?
az autója szerelőnél van? helikopterrel hogy vesz fel stopposokat? nem szóltak neki, hogy az ukránok könnyebben lőnek helikopterre, mint aut... ...nem szóltam.
@nedudki74:

Úgy hallottam, hogy amikor Gyurcsány politikus lett, nemigen volt más párt amellyel nyerni tudott volna a FIDESZ ellen, mint az MSZP (ma sincs nagyon). Az ambiciózus ember pedig azzal főz, ami van.

Hogy Gyurcsány ripacs-e, vagy sem, személyes megítélés kérdése. Hogy hatásos-e, az viszont nem az.

Megjegyzendő még, hogy bizony minden ellenkező vélemény ellenére az akkori beszéddel a frakciót szembesítette az igazsággal. Hogy nem lehet folytatni, amit addig. Magának a beszédnek a hangulata, a szóhasználata, a túlzásai, hogynemondjam a ripacskodása persze már a drámai hatás fokozása érdekében lettek belerakva.

A "hazugságokról" talán még annyit, hogy a 2006-os választást a FIDESZ másfélszer akkora összegű ígérettel vesztette el, mint amennyit az MSZP ígért, azaz a becsületesebb párt nyert. És Gyurcsány nyilvánosan sohasem hazudott. Kihasznált ugyan mindent (ahogy ma is), de azt nem tette meg.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Orbán Viktor helikopterrel indult az ukrán határra"
?Menekül a baltásékhoz.
orbánt nem keletről kell származtatni, hanem a Gangesz partjaitól.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

A tanácskiosztás mindig arról szól, hogy a tanácsot kiosztó maga hogyan gondolja. Hogy az helyes-e, vagy sem, az egy más kérdés. Lehet, hogy mások másképp látják.

Egyébként Gyurcsány arról is beszélt, hogy el nem tudja képzelni, hogyan bírhatná Simont vallomásra az MSZP. Úgy tudom, a vizsgálat folyik.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Az nem biztos. Janukovics is elég nagy szarban van. Az ukránok lehet hogy vele etetik fel a moslékot.
Bolseviktor elvtárs is megérett már rá rég.

Az azonban biztos hogy az ország nem bír ki újabb 4 év fideSS rombolást de azt nem tudom hogy milyen eredmény lenne jó április 6. án.
@Secnir: na azért ;)
@házelnök: ő egy büdös bunkó, fûggetlenül hogy honnan jöttek az ősei.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Elég sok tanácsadójuk van, de most már nem szédeleghetnek különböző emberek véleménye szerint. Inkább álljanak be most már mind egy irányba, és ne tartsanak százfelé.
Jajj, de unom a simoniát...!
Fábius egy álnok baziliszkusz kígyó.
Ferenc már réges rég megette őket reggelire, csak ezt sokan észre sem vették. Még maguk az áldozatok sem.
Tetszik, nem tetszik, kiemelkedik a mezőnyből, igaz nem annyira nehéz az, és még így is túl alacsonyak.

Ha én Ferencnek lettem volna, csak ezután, majd vagy két év múlva léptem volna újra a pástra. Addig süttettem volna a hasamat a Bahamákon.
@házelnök: Ez olyan adys, és Csüngőhasú teljességgel méltatlan arra, hogy Adyval egy lapon említsük.

"Jöttem a Gangesz partjairól"
magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/ady/tisza.htm
Írja Ady.
Kész. Magyarországon nincs remény. E-könyvet akartam venni egy erre szakosodott portálon, és a lakcím megadásakor (miért is kell megadni e-könyv vásárláshoz a lakcímet?) csak Magyarországot hagyja bejelölni.

Ez már a vég.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezt komolyan gondolom egyébként. Ha már a high tech-esek is hülyék, akkor kire lehet számítani?
@épészmérnök:
"E-könyvet akartam venni"
b+ ezt a hozzáállást! cím, szerző? átküldöm.
@AKIsTUDATLAN:

Ezt a közel 3 évet, amit a pártépítésbe fektetett, nem lehet megspórolni.
Akik a maszopból vele tartottak, mind önként és dalolva.
Felépített egy országos hálózatot, és működteti.
Nem akárhogy!
Eközben a maszop leépült.

Innen tovább lehet lépni:)
Fabius a színvonalad egyre jobban a béka segge alá kerül. Nem tudsz mást csak segget nyalni ? Valamikor jobb voltál !
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A jobboldalét. Pedig nekünk ebből a rémálomból amit orbáncék művelnek 4 éve már nagyon elegünk van. A média a jobboldalé, de mi teszünk arra a sok mocsokra amit az Összefogásra akarnak kenni. Pedig a fidesznél annyi mocsok van hogy felsorolni sem lehet. Persze a buzeráns poltpéter mindent megakadályoz hogy kitudódjanak.
@AKIsTUDATLAN:
Ez itten az összefogás Laokoón-csoportja…
Mesterházi coccialista főpap két kicsi fiával… balján Bajnaival, liberálján Fodorral harcol igen elszántan, Franci az egyik kelgyó viszont szoríccsa űket meglehetőst kegyetlen vala, míg a másik Bajusz Ká ezen igen nagyon kárörvendék.

De nem leszen öröme teljes, mert ha utánuk Franci marad, akkor mi végtére vót az egész? Mán pedig aszt a szívességet nem teszi meg, hogy magát is megöngyilkolja, szóval kell a folyamatos egybites szolárverkli későbben is:
"a nemzeti együttműködés rendszere stabilitást hozott Magyarországnak, 2012 pedig már a konszolidáció éve. Zavart és káoszt kelteni,a nemzet vagyonát rabolni, politikai gyűlöletet kelteni itt nem lehet többé, ezért fontos, hogy a Gyurcsány-korszak visszatérését megakadályozzuk”

Gabika egy kincs, nélküle mire is mennének…
@Zsuzsanna Lévay: az egy kicsit eros, hogy a jobboldalet, jahh es a jobboldal nem egyenlo a fideszkdnpjobbikkal
@Knósszosz: segicseman, addig amig Boli be nem esik, kene egy kis minosites sorileg, kaptam egy valogatast, es nem tudom, hogy bealdozzam magamba, vagy keretezzem be, es rakjam szentelybe:
Flötzinger Bräu Rosenheim
@Orica Középföldi:
Igaz. De pont ez a baja egyeseknek.
Így lett a DK fundamentalista hadtest, trollkommandó...ésatöbbi.
Míg mások lógnak a levegőben, szépeket mondanak a tévében, az ún. pesti értelmiség kedvencei.
Mert bár Fábius szerint Gyurcsány és hívei trollkodták össze az Összefogást, valójában kiderült, hogy a PM a terepen harmatgyenge, sőt még a szocik is rászorulnak egy kis vérfrissítésre.
Mindenesetre a feltámadás önerőből történt: rengeteg munka és politikusi tehetség is van mögötte.
Írjanak róla bármit a rajcsányi gellértek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hát, erre várnod köll, Boli tud
németül - inni. Amúgy nem tudok nyilatkozni, mer nem kóstáltam az említett nedűt.
Várd meg a mestert, én addig cseh szűrleménnyel múlatom az estét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na, ha szabad mint "helybeli" bele vauvau. Az ilyesmit NEM SZABAD kihagyni!!!
off: azért öröm látni, hogy amikor a szomszédban hajcihő van, és viktor cimbijét abúzálják análisan, akkor viktor egy épkézláb nyilatkozatot nem tud kiadni, csak elrepül a határra, és megnézi a mezőt, hátha azzal megold mindet. és ez egy miniszterelnök bazmeg. nem képes felszólítani janukovicsot és a tüntetőket, hogy álljanak már le a picsába, mert vagy a ruszkik vagy a nato jön, de ez így tarthatatlan. és nem, nem szólal meg, be van szarva.
ennyi. az ellenzéknek ebből nem plakátot hanem képregényt kellene kiadni, b+
@Knósszosz: Van itt helybeli! New York, Rio, Rosenheim!
Az összes "házi főzde" kebebaxott druva über minőséget produkál!
@Zsuzsanna Lévay:
"Pedig nekünk ebből a rémálomból amit orbáncék művelnek 4 éve már nagyon elegünk van."
Mindenkinek elege van, mínusz másfél millió agyhalottnak.

Ha figyelmesen olvasol errefelé, szerintem világos lesz, hogy itt minden oldal megkapja a magáét. Nem tudom, a véleményed milyen forrásból táplálkozik, de ha azt gondolod, hogy jobbos szimpátia van, tévúton jársz.
Bocs.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na szóval, itten 1050!!!! Jól olvasod ezerötven óta főzik a seritalt, Isten áldja meg az összes kezüket!
Az árak, messze alulmúlják a minőséget! Egy itten Hefeweizen, hmmmm!
@Secnir:
Elment a határra... minek?
Nem volt ott egyetlen ember sem aki felvilágosította volna, hogy: " hé paraszt, a balhé innen 800 kilameterre van!" - ???
De volt hozzá helikopter, meg pálinka és kolbász is biztosan.

Ez olyan gumicsizmás gátvéder imidzs, mint annak idején az árvízkor.
Holnap majd olvashatod, hogy a cáratyuska gondoskodása, az államférfi, ésblablablablabla...
Ezt a szart amúgy sokan eszik, tuggya ő is...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem tudod eldönteni milyen itókát fogyassz, te is tégy úgy mint én, az Angol királyi család miatti szimpátiám okán, csak Vilmos,és Dianát fogyasztok!:)
@nincs_itt:
Mely vidék ez, ha szabad kérdenem?
@Knósszosz: Megmondta a főnöke(Putyin), hogy kapnak 2 hetet, meg 2 milliárd dollárt a zUkárnok, legyen rend és passz. Ez a g@ecihuszár meg ott bohóckodik a határon?
@Knósszosz: De mire is vagy kíváncsi? Mert errefelé, nagyjából 300 "házi sörfőzde" van, egyenkét 5-10 félét/fajtát kotyvasztanak. Le a kalappal előttük! Mert tényleg mindegyik megéri a pénzét!!
@nincs_itt:
Ideje van, nekünk meg pénzünk(?) rá, miért ne tenné?
Ha valódi balhé lenne tudod hol találnád meg, ugye? A Garda tó fenekén egy búvárharangban.
A hős szabadságharcos b+!
@nincs_itt:
Na, arrafelé csak jó sereket főzőcskéznek, az biztos! És a csehek sem rosszak... de Mün-Ken környéke az kánaán lehet a magamfajtának, annyi manufrax, manus fax... szóval tudod, szinte minden falunak van saját főzdéje, szar lenne nekem arrafelé...:)))
@Knósszosz: Keresné a faxom, azt a kis nyomorultat!
Ha balhé lenne, ahogy 2006-ban volt, akkor menekülne a kicköcsög, mint tette akkor is, pont azzal a páncélozott Ódival, amiért Ferit szejkálta 2 héttel korábban.
De az bajom, hogy ez a kettő(a Feri meg a Viktor) olyanok mint a Schwarzenegger, állandóan visszajönnek! Baz+, akkor lehetnétek nyugodtak, ott Háccsó Hátasztánban, ha ennek a két faxkalapnak ló legelne a sírján!
@Knósszosz: Neeem, olyan xar ám ez! Betévedek a bótba, oszt a zasszony meg bevásárol amíg én kiválasztom a heti prot..., ptro..., portfóliát ser ügyileg! Ungefähr 20-40 különböző gyártó 3-4 féle terméke közül lehet szemezgetni... elvagyok ott a rekeszek között! A brutál drága: 0,79 cent pro flaschka... Baszki, nem könnyű a zélet!
@épészmérnök:
nagy a választék: hülye hülyébb leghülyébb és a hátasztánia

brühüyyy

én mindíg Mali-t és Dél Ghana-t szoktam megadni...annak örülnek...fel vagyok készülve
@nincs_itt:
Dekurvárasajnállak B+!-:DDD
@rodeo36:
Szia Rodi!
Volt tegnap egy kis Dvorzák, de nincs vége, szóval van mit róla... de végig kell hallgatnom. Szóóval... majd repűűl a fészekbe, gyó?

Most Staruss... csak mer köll.
@nincs_itt: jo hogy belevauuu, hatos valogatas, Laufen kornyikiruuu, bakker seres leszek, pedig nem voltam az :)
@Knósszosz: ehhh, leszelkedves utana nezni dogoknak, nehogy lerombolodjon a nimbuszod ;)

Ukrajna: valami politikerok, vagy/es csaladjuk gyuventek mar ide, hirek szerint, valami penzes tatyokkal megrakodva. Lehet ezen tatyok ele mene vezenylokopter?
Mit sem sejtve kanalazom megérdemelt lencsegulyásomat, amikor röhögésrohamom csúcsán a képhez értem, amitől majnem Leokádia lett. Egy genyó ez a Fab! :)
Persze én vagyok a marha, ha már telón nyomom.
@Knósszosz: ÁÁÁ nem érdemes! Keress rá a Penninger Blutwurz-ra ime: www.penninger.de/produkte/blutwurz/

Ha ebből ittál már akkor az Ágáncsoskólát, ismertebb nevén Jägermeister-t a picsába elfelejted, a tyuxaros 37%val meg a többi humbuggal egyetemben!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja az csapat, a zUkrán Parlament elnökének a csalággya... Ez Stöpszli, sosem volt narmólis... Ezeket beengedni!

Tezsvírem, a sör alapvető élelmiszer!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Közvetlen kisagyba tolva is lehet!!! Na ne viccöjjé' má'!
Ez már hat! Arról nem is beszélve, hogy a többi cucc se akármi
www.penninger.de/produkte/
@Knósszosz: emlegetett fafürdő miatt, gyorsan raktam be kis sörös dézsát lubickolni :)))

remélem feldobja estédet! :DDD
@Orica Középföldi:
Ezt a verset ma találtam, és csak másodszorra értettem meg, ha egyáltalán...
Szép álmokat, ha majd aludni térsz.

Dutka Ákos: A szesz

Ahol a város szennyes, rom-szegény,
Kémények állnak sorba feketén.
Köréjük fonva szürke vaskigyók.
S közöttük űl egy katlan-testü pók.
Tudod-e milyen rémes csoda ez?
A szesz...

A százkarú nagy vaskigyókon át
Hazug örömök gyilkos italát -
Fáradt erekbe tölti át e rém.
S kacag: enyém vagy örökre enyém!
S híznak a szörnyű fekete kigyók,
S a pók.

S ahol a város szennyes, csupa rom.
S penészvirág nő a nedves falakon,
Az iszonyú pók gyilkos fonalán
Sorvad: ember, asszony, gyermek, fiu, lány
Erükben halál tüze csörgedez:
A szesz.

S ahol a város szennyes, rom-szegény,
S kémények állnak sorba feketén,
Épül egy rémes, nagy, szomorú ház,
Mig a katlan forrva, zúgva hahotáz.
S jönnek a vörös, iszonyú lakók:
Fejükön a pók...
@nincs_itt:
50%... bazz mán...
Mi ez? Füstölgő sósav??
Amúgy Jééger az nem rossz ám!
Én nem iszom rövidet, de az rendben van.
@nincs_itt:
Mi több, már utállak is!!-:DD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :) már félve nézek a képekre...
igyekszem nem látni

már nem a szellemes humor vezeti képalkotó készségét...
egész bedurvul néha a gyerek... étvágy el...
valamikor a múlt nyáron írtam, hogy a Ferit lehet nem szeretni, de nagy taktikus. Na ugye :-)
@dr. jenőke (jenőke):

Mit ne mondjak, elég nyomasztó. Muszáj lesz valami vidámat olvasnom:)
Köszi, jó éjt!
@Knósszosz: 50% echt ungarisch palinka frei bis 50 liter!
Na szóval, ez nem úgy 50 fokos, hogy kiugrassz a gatyádból, hanem mint a Jäger, csak jobb ízű. A Jäger túl ánizsos, kicsit, durvára Yeni Raki, de ez tényleg Kräuter likőr!
Szóval, simán bepuszilsz ebből 2-3 stampót egy könnyű csülkös Boaris menü után, csak jobban leszel!
@nincs_itt:
Gonoszságodat betudom a kései időpont okozta szopatási vágynak, ezért kérlek légy tekintettel jóindulatomra irányodban és ne beszélj étkekről nekem!

Nehéz megemésztenem ezt, pont ma.
Olyan szar hurkát vettem, hogy szó nincs rá...
Igyekeztem savanyút és friss kenyeret hozzá, de kár volt. Azon gondolkodom, akik ezeket csinálják, néha meg is kóstolják, vagy csak gyártják a szart?

A sváb hurka... az igen!!
Ócsán ettem egyszer, azóta is emlegetem...
Most marad valami felvágott, mert a hurkát kibasztam.
@GeoCracker:
Ha számít: kurvára egyet értek!
@Knósszosz:
"Olyan szar hurkát vettem, hogy szó nincs rá..."

maaaaargit, nóóóórmális? hurkát venni? azt otthon csinálja az ember, nem a teszkóban nő!
@guma:
Ilyen ez... csak mer szeressük, nem kéne visszaélnie ezzel.
@Secnir:
Ja... akinek meg erkélye is van, simán felnevelheti a röfögőt! :)
Csak kreativitás kérdése...
@Knósszosz:
Elbacott egy csóka ez, Te! Utáljuk a sörért is... csak a baj van vele... :)
@Knósszosz: Perszhogy számít. S nem csak hiúságból
@Secnir: Mérő László könyveit akartam megvenni, epub formátumban. De az Amazon egy olyan kis libsibolsi, hogy még a pdf-et is előzékenyen átkonvertálja nekem.
@Knósszosz:

Mondtam már neked Bosnyák-piac a tuti hely:))
Isteni hurka, mangalica-kolbász.
@Secnir: "azért öröm látni, hogy amikor a szomszédban hajcihő van, és viktor cimbijét abúzálják análisan, akkor viktor egy épkézláb nyilatkozatot nem tud kiadni, csak elrepül a határra, és megnézi a mezőt, hátha azzal megold mindet. és ez egy miniszterelnök bazmeg. nem képes felszólítani janukovicsot és a tüntetőket, hogy álljanak már le a picsába, mert vagy a ruszkik vagy a nato jön, de ez így tarthatatlan. és nem, nem szólal meg, be van szarva.
ennyi. az ellenzéknek ebből nem plakátot hanem képregényt kellene kiadni, b+ "

B meg, ez nem öröm. Hanem bánat, hogy Ukrajnát Putyin idejuttatta. Ezek után nem csoda, hogy az EU külügyminiszteri csúcstalálkozón sem vett részt Martonyi. Nem ígéret, bizonyíték. Putyin felé, hogy lojálisak.
@Knósszosz: "Elment a határra... minek?"

Van realitása annak, sajnos, hogy megindulnak Magyarország felé a menekülők.
@épészmérnök:
már 28 halálos áldozata van amelyeket lábuknál fogva vonszolnak körbe körbe...ezt semmilyen nép magától nem csinálja...ehhz külső "hatások" szükségesek...és persze vannak...nézd meg kinek mi az érdeke?

az energiát bizonyosan oroszoktól fogja venni (az EU is onnan veszi meg megtermeli) még akkor is ha az EU vizsgálat tárgyává teszi a majdani tagságát amire van 15 éve, hogy eldöntse a rendszer nem állja meg a helyét az EU-ban úgy ahogy most létezik...

a szart habosra kavarni csak azért, hogy az orosz határon legyen másik konfliktus az afgán nem elég, meg a többi belepofázunk ha akarjátok ha nem...attól, hogy valaki demokrácia nem jogosult új gyarmatokat létrehozni és ma ez folyik...neocolonialismus

ha tetszik ez neked meg másoknak ha nem, akkor is...az összes többi "konfliktus" is mesterségesen van fenntartva és a szar kavarása közben kurva sok fegyvert eladnak "valakik" akiknek nincs más árujuk csak háború meg fegyverek, saját állampolgáraikat is lődözik és még csak börtönbe sem teszik érte, láttad a Dunn ügyet a csimborasszója a seggségnek és ezt akarják a világban is

nem kell basszák meg egymást is meg a demokráciájukat is a négerbaba ugyanolyan amerikai elnök mint bármelyik másik egy kutya csak bőrszíne más de a gazdái ugyanazok

brühüyyy

tökeim tele vannak a mellébeszéléssel
@épészmérnök: ...sőt a "remek" civil szervezetek, akik vezetői elfelejtettek kilépni a fideszből.
444.hu/2014/02/20/es-azt-ismerik-hogy-a-bekemetesek-biraljak-a-kormanyt/
@épészmérnök:
nem tudom mennyire vagy naprakész de annyi bizonyos, hogy amerika retteg amerikától

brühüyyy
@rodeo36: Ez mind szép, Rodeo, de ehhez kell azért egy Putyin, az ő birodalmával, meg egy, a magyarhoz hasonlóan velejéig korrupt politikai elit.
Állítólag az ukrán parlament elnöke Magyarországra menekült! Csak nem érte ment Orbán helikopterral a határra???
Dráma. "Adjátok tovább!
A 1353-as adományvonalon hívásonként 250 forinttal tudtok segíteni a Majdanon tiltakozóknak.

Pénzadománygyűjtést indított az Ökumenikus Segélyszervezet az ukrajnai válsághelyzetben végzett humanitárius munka támogatásához. "

- írja a Kettős Mérce. A kommentek meg egytől egyig megtagadják a fizetést, mert nem bíznak a kormány által kezelt segélyekben! Egyikük ezt írja:

"a kormány még a nyáron összevont minde adományvonalat, és ők mondják meg hova mehet pénz."
@épészmérnök:
a Putyin az az oroszok vezetője, olyan amilyen semmkivel sem korruptabb mint amerikaiak hacsak nem sokkal kevésbé!!!!!!!!!

nem a Putyin a célpont, és Ukrajnában sem Janukovics, hanem Oroszország és Ukrajna...hatalmas és meghódításra váró területek -sajnálatos módon egy csomó élő embert ott esz a fene ahelyett, hogy maguktól megöngyilkolnák magukat, hogy be tudjanak vomulni győztesen a szar demokráciának nevezett bullshit jükkel

ha a szart demokráciának nevezed az teljesen rendben van de ma a világban a Föld nevű bolygón Naprendszer Tejútrendszer kűlső vágány nincs demokrácia sehol ott ahová belehazudják az a legpofátlanabb aljas szarság

és ezzel befejeztem

brühüyyy

az oroszokat akkor is megtámadnák, ha szent pál vagy Jézus Krisztus maga lenne az elnök (mint ismert a Jézust keresztre is feszítették mert kommunista volt és nem ismerte el a fennálló elnyomó római birodalmat sem mega zsidók seggnyaló kis államát sem...,ma azt ünnepeljük évszám)
""Az orosz külügyminisztérium szóvivője azt nyilatkozta, hogy nem számolnak olyan forgatókönyvvel, ami szerint Ukrajnában az ellenzékhez kerülne a hatalom.""

(Szintén Kettős Mérce, forrás nélkül)
@épészmérnök:
nem adakozok senkinek sohasem: a charity-k arra épűlnek, hogy a létrehozóik 65%-ot lekapnak a saját maguk és a szervezet fenntartására és a többit osztják, úgy, hogy a 100-ból megmaradó 35-ből átlagban 1.37 jut a tényleges célhoz

erre nekem nincs pénzem

brühüyyy

ezek adatok amiket én tártam fel magamnak én is kémkedek
@vitéz Thapóccay néma bárány: Apjuk mit is mondd?
„a „szocializmus vezérei” aljas talpnyaló módon alkalmazkodtak nemcsak „saját” nemzeti burzsoáziájukhoz, hanem (maguk váltak azzá 1989-ben!) éppen saját államuk érdekeihez, hiszen az úgynevezett nagyhatalmak többsége már régóta számos és gyenge népet kizsákmányol, és leigáz”. LENIN: Állam és forradalom Előszó.
Tovább a lenini úton:
Trockíj jövőképe!
Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903

Ön a pártot a proletáriátus helyébe foglya tenni, aztán a központi bizottságot a párt helyébe, a párt főtitkárát a központi bizottság helyébe, így a proletáriátus nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!

Ön a FIDESZT az egy párt helyébe foglya tenni, majd a kollégiumi brancsot a párt helyébe, a pártelnököt a kollégiumi brancs helyébe, így a FIDESZ nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!

„Játszom egy gondolattal, játszik velem egy gondolat!”
@rodeo36: Azert putyin sem szuzleany, eleg csak megnezni az ellenzekieket, a mediat, a melegeket, az oligarhakat. Nekem inkabb az agyonszidott Obama, mint az istenitett putyini szovjetunio, es most lehet anyazni.
@rodeo36:
Mégsem a kies Novoszibirszkben iszod a vodkát te sem... ki érti ezt... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az orosz "demokrácia export" pl. Kanadát mennyire tette volna élhető hellyé?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: lemaradtál, mert húztad az igát. leszel szíves nyilatkozni, a többivel -mily meglepő, de egyetértek :D -

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · 2014.02.20. 19:56:03
@Knósszosz: segicseman, addig amig Boli be nem esik, kene egy kis minosites sorileg, kaptam egy valogatast, es nem tudom, hogy bealdozzam magamba, vagy keretezzem be, es rakjam szentelybe:
Flötzinger Bräu Rosenheim
hmmmm

Mit csinál az Éjjeli farkasok motoros banda Ukrajnában?

Rendet, mi mást? Putyin kedvenc motorosai az erőszaktól sem riadnak vissza, ha a törvényesség forog veszélyben.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F02%2F21%2Fmit-csinal-az-ejjeli-farkasok-motoros-banda-ukrajnaban%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hagyd a francba, nem érdemes kockáztatnod, Knoszival feléldozzuk magunkat, azután elmeséljük, milyen volt... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezt az majmot... :)))

"Az oldal kicsit emlékeztet azokra, amiket általános iskolások tartanak fenn, hogy a világ dolgairól elmélkedjenek baráti körüknek. Nagyjából ezt csinálja Vida is, szélsőségesen liberális módon ignorálva a magyar helyesírást és az egyetemes logika szabályait.

Eszmefuttatásait mintha egy fordítógép generálná, de éppen ezért egyszerűen megunhatatlanok. Ráadásul Vida ízig-vérig modern politikusként közvetlenül tartja a kapcsolatot potenciális választóival, és rendszeresen válaszol felvetéseikre."

444.hu/2014/02/11/megvan-minden-idok-legbutabb-magyar-kepviselojeloltje/
egyik sem az, szép színes címkések, furcsa feliratokkal :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na mivan, mivan, mivan???
Van ott 20 féle komló dzsúz, ebből 5 az időszakosan főzött, "Festbier". A zalkoholmentes méregtet nem találtam, csak egy "radlert".
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
kinek a pap kinek a papné

mellékes kérdés: te magad mennyire vagy naprakész és mélyen informált a témában? vagy csak a napisajt?

brühüyyy

ugyanezt Boli-nak is ajánlanám de most éppen alkoholmentes serekkel harcol...hátha be tud rúgni...valahová
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: akkor csak neked :D

- schönramer
- graf arco weiße
- kloster andechs
- schönramer hell
- schneider weisse
- graf arco edell hell
@rodeo36: mélyen semmiben, felszínen kapisgálok mindent, és szemlélem az eseményeket, közben tudva, hogy nincs olyan aki mindent jól és pontosan tud. Használom a megérzéseimet, ezek eddig nem csaptak be, jobb mint akármelyik titkosszolgálat ;).
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
lábvízmárkák? a Knosszy majd megtanul dajcsúl is meg daccsúl is a palackon minden fel van tüntetve, kötelező, egyébként van neki ízlelője az megaszongya még neki is

Arkansas-ban egy szenátor javaslatára elfogadtak egy törvényt -tegnap- mely szerint vallási alapon bárki megtagadhatja a bármilyen szolgáltatását a gay párok esküvőjére vagy bármilyen ünneplésére, azaz torta feliratot nem fog csinálni ha megrendelik...Floridában egy ürge beállt a benzinküthoz a mellette levő autóban kölkek hallgatták a zenét erre kiszállt az autójából és szétlőtte az autót a halottak és sebesűltek benne maradtak, majd hazahajtott mintha mi sem történt volna a felesége azt nyilatkozta, hogy érezte hogy nincs minden rendben ezzel kapcsolatban...most a bírósági zsűri felmentette mert önvédelem volt...egyébként naponta lövik egymást bárhol bármi okból ez is joguk...alkotmányos

szép kis izé és ez csak egy...amerikai állampolgárt is bárhol bármikor lelőhet egy drón ha megfelelően informálódtak róla a külföldieket meg lődözik mint gipsztörpét a céllövöldében jórészt civileket

de a korrupció a kongresszusban ahol 45 évig lehet valaki "választott" képviselő vagy szenátor a szenátusban és honnan lesz nekik 100 millióik azt ugye nem tudni? a jóváhagyásuk már 20% alatti régóta bohócoknak tartják őket...
brühüyyy

te meg csak evezzél addig nem bosszankodsz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
egészségedre...most -ha oda utazol- újra van shoebomb alert...azaz megint mindenkinek szétszedik a cipőjét is mert valaki kitalálta, hogy a zalkaloidások most megint támadnak...a téli olympia csak le van köpködve és semmi jót nem mondanak róla még a napfény is szürke mert putyin ...és a pussyriot-ot a zami média fizeti hogy szarakodjanak hogy mit a faszom tuggya de semmi ilyen jellegű izé sem lett volna, ha nem adnak pár ezer dollárt annak a 4 picsának, hogy kavarogjanak máí egy kicsit mert túl nyugodt és rendben megy minden

brühüyyy

megérzéseidet meg gyűjtsd össze majd és hasonlítsd össze a valósággal
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mi volt a zoroszokról?

csak nem? mi?

brühüyyy
@rodeo36: Ugyan igy halomra lottek egymast, es koszonom javaslatod ezt szoktam tenni, putyinisztanrol es a szovjet orosz birodalomrol meg van a velemenyem, nemi tapasztalattal is, tudom nem fedi a te velemenyed, de semmi baj, tisztelem a tidasod, de van amiben maradok a sajatomnal.;)
Vannak minosegi kulonbsegek, szoktam kuzdeni amerika istenito ismerossel is, pont annyira, mint orosz istenitovel.
@épészmérnök:
Pont emiatt - bár már előtte is lehetett tudni, lsd. a vörösiszap-pénz ellopását - kell mindenhol azt reklámozni, hogy ezeknek soha, sehol, egy fillért se!

Ezek ott is lopnak, ahol a rászorulóknak gyűjtenek, ennél nem sok mocskosabb dolgot tudok elképzelni! (Ilyen a baloghbácsi alapítványa, arról konkrétan hosszú évek óta tudott, hogy a család abból gazdagodott meg és most is abból élnek, de még mindig szabadon reklámoznak, gyűjtenek ...)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
te valamit komplettűl összekeversz, kizárólag azt próbálom itt is elhinteni, hogy az objektivitás milyen fontos, és bármelyik elem elferdítése az egyenlet hamis megoldásához vezet vagy nincs megoldás, ha van putyinisztán akkor van orbánisztán és obamaisztán is ugyanúgy (és még sok más) vagy egyik sem...mióta kanadaiak -akik évekig közvetlen kapcsolatban vannak és voltak, valamint lesznek oroszokkal üzleti alapon, azaz amihez abszolút bizalom is szükséges- legendákat mesélnek az oroszokról, és kurvára nem érdekli őket bárki véleménye mert van nekik sajátjuk tapasztalaton alapuló...kölcsönös tisztelettel és megbecsüléssel (magam részéről sok országban éltem és dolgoztam) felfegyverzett kapcsolatból ragyogó eredmények születnek...a napisajt nem igen ír erről, mert nem kommilfó bizonyos köröknek más üzleti érdekeik vannak és azok fúrnak mindent...minden hőzöngést meggondolok hacsak már előtte nincs közvetlen és megbízható információm, mert akkor nagypofával hírdetem is...a sajtó nem igen érdekel, a média hazudik érdekek mentén

és a tömeg véleménye sem érdekel

brühüyyy
@Evezős: portfolio ugyben lesz valami egyeztetes, magyarul idohuzas, es elkenes, pont mint a kamuemlekmunel.
Nem csinálja rosszul fecó,de szerintem mégegyszer nem szavazok rá.
@rodeo36: ugyan arrol beszelunk megint, lehet csak a tapasztalatok ossz kepeben vannak nemi kulonbsegek.;)
nem vitás. a legtökösebb tök a csapatban. éppen ezért szeretném, hogy a saját farkával tökölne a csalánosban, annyi "kulcs"-pozicióban, amennyiben csak kedve tartja.
@rodeo36: Rodeo, eszerint te Orbán oldalán vagy.
@Secnir:
Há én a Tuskóba a lábam se, nemhogy hurkát... onnan... pff-a gondolatától is hányok.
Piacon vettem, de ott se... szar - volt.
Én meg nem pöcsölök vele otthon és házilag, de akkor hol finomat?
Majd csinál a McDonalds, igazi, ahútentikus ungarissche hurkaburgert, az lesz a megoldás.

Dögöljek meg, ha nem lesz ilyenjük is!
Görög illetőségű mocskot is piacra dobtak már (b..bböööeeee...), most pont a pusztagoulasschal ne próbálkoznának?

Fúúj!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jaja..-:)
Nem is tudom miért húzza itt a zagyunkat!??
@Orica Középföldi:
Még egyszer... a pontos koordinátákat, ha szabad kérnem, a demencia elég szar dolog...
@GeoCracker:
Kösz! Én meg nézetazonosságból-:))
süti beállítások módosítása