Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hazon-kivul/2024/04/29/ivancsai-akkumulatorgyar-dolgozok-koreai-kultura-problemak-biztonsag... (2024.04.29. 06:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.16. 14:12 Fabius

Feribeszéd, ferista forradalom

Címkék: atv dk gyurcsány beszéd

Érdekes jelenség alakult ki Fletó tegnapi évértékelője alatt/után: az élő közvetítés megszakadása miatt az ATV faszbúkján kitört a forradalom, és Ferenc hívei verbálisan "seggbe dugdozást" helyeztek kilátásba, mire Somogyi Zoltán műsorvezető finoman szólva is besokallt

dk.jpg

"megijedtem attól, hogy tulajdonképpen kik is követelik itt maguknak a hatalmat." - mondja, és lássuk be nem volt nehéz a hozzászólásokat olvasva habzó szájú, vazelintől csöpögő ujjú aktivistahordát vizuálnia a székház elé, akik vendettát meg harminc ezüstöt ordítoznak miközben púzó irányból megpocsíkolják a szerkesztőség összes tagját. 

Mit szól ehhez maga Ferenc? 

Semmit. Talán még tetszik is neki valahol. Pedig lehet itt lenne az ideje lehűteni a fletó-fundamentalistákat, legalábbis ha az eddig elért "eredményeket" nézzük. Az október huszonharmadikán kimaxolt trollkodás következménye lett az összefogás összebútorozás, aminek máris van három százaléknyi növekedési hozadéka. Ja, a Jobbiknál. Azt már sikerült elérni, hogy a radikálisok támogatottsága hosszú idő után erősödésnek induljon, most azon ügyködnek lázasan, hogy a kevés számú nem kormánypárti médiában elvegyék a jómunkásemberek kedvét bármilyen objektivitástól vagy egyáltalán az Orbán kritikától. 

Így aztán tényleg elég nehéz lesz "Kádár népét" átvinni bárhova, Ferikém! 

394 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr895816721

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Új rend 2014.02.16. 21:55:07

Új rendszer épül. Köszönjük, Schmitt Pál! A Miniszterelnök Úr évértékelője egy negyed évszázadot értékelő szózattá jegecesedett. Elmondta, mennyi tétova és ostoba lépés vezetett el a rendszeréig – és itt-ott akadt megalapozott szava is. Ahogy a más...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fábikám, mondd te hova vinnéd? és hogyan?

tele van a....szóval az is...csak te is átesel a gábris stílusába és tolod a szekerét:

mondjunk szart és ordítozva de mégse mongyunk semmit se

e'mmá vó't a zokoskata és mátyáskerál a galambbal...

tucc te enné' jobbat is vagy már meg vagy papcsákosítva?

brühüyyy
"Az október huszonharmadikán kimaxolt trollkodás következménye lett az összefogás összebútorozás, aminek máris van három százaléknyi növekedési hozadéka. Ja, a Jobbiknál. "

Bizonyítsd, hogy a jobbiknak Gyurcsány miatt nőtt a támogatottsága.

Ami az ATV-s trollokat illeti, bocsesz, de te sem szoktad megtartóztatni magad. Verbálisan és vizuálisan olykor förtelmes dolgokat hozol össze. Értem én az indulatodat, de más szemében a szálkát...
Ja, és mégy egy. Addig-addig basztatja mindenki Gyurcsányt, hogy lassan azon veszem észre magam, hogy én is Gyurcsány-fanná válok. Bumeráng-effektus.
@épészmérnök:

Bizonyítsak? Micsodát? Hogy a Jobbik támogatottsága hibahatáron belül stagnált nagyjából három éve, és az összebútorozás után erősödött értékelhető mértékben először?

Ha kéred bizonyítom. De aszittem a közkutatások adatait egyedül is megtalálod.
@rodeo36: jó gyerek ez a fab, csak arról elfelejtett írni, hogy érdekes módon az ATV-n és a klubrádión is "technikai" gond vot:)
egyébként minden lényeges dologról beszámolt:(
@rodeo36:

Ja, Papcsák és Gábriel szerelemgyereke vagyok egyből, ahogy kritizálni merem a magából kivetkőzött Gyurcsány kommandót.

Te, felőlem nyugodtan tolhatják tovább ebben a stílusban, és lehet mindenki egyenesen szijártópéter aki szólni mer, de kurvára ne csodálkozzatok, ne sírjatok, ne nyígjatok a hozadékain.
@taga20:

Egyszerre vették meg mindkettőt, naná.

Az nem opció, hogy a helyszínen akadt olyan technikai gond, ami lehetetlenné tette a közvetítés audió és videó anyagának továbbítását.

Különben is, Feri nem élőben már nem is Feri.
@Fabius:

Hát egy-ketten a mauzóleumban látnák szívesen!
@Fabius: "Különben is, Feri nem élőben már nem is Feri."
haver valakivel összekeversz! szerintem hagyjuk az ilyen mondatokat.
egyébként, némethsanyibácsiért nem tenném tűzbe a kezem.
máskülönben, ahogy kirakták kuncét a klubrádióból, azon is el lehetne gondolkodni.
Ugye nem gondolja senki, hogy azért lett Összefogás, mert Gyurcsány rákényszerítette őket.Igaz, hogy egyedül ő dolgozott érte, mindenki más meg igyekezett korszakot váltani.Közben a nagy korszakosdiban elfogyott az a minimális támogatás is a korszakváltók mögül.Úgyhogy az összefogás nem azért lett, mert nagylelkűen engedtek a DK-nak, hanem azért, mert ha nem mennek bele, akkor be sem jutnak.Ha nagyon akartak volna különcködni, akkor megtehették volna, hogy csinálnak egy MSZP-EGYÜTT listát, de az MSZP nem (teljesen) hülye:nem vesznek a nyakukba egy olyan koloncot a nyakukba,aminek csak súlya van és hozadéka semmi.Ezért belementek egy olyan elvtelen (mindhárman) megállapodásba, ami tényleg egy Összefosásnak tűnik.De azért vegyük már észre, hogy ha nem lenne Gyurcsány, meg a "habzó szájú" hívei, akkor gyakorlatilag nem lehetne látni az ellenzéket.Sajnos inkább az a helyzet, hogy gyakorlatilag itt egyedül a DK kampányol úgy hogy meghallhatóak, a többi még mindig sehol.. Lehet, hogy ha végre a másik két díszfasz társaság is csinálna már valamit, lehet, hogy esetleg nem lenne megint 2/3-ad.
@Fabius:
Mi van királylány? Mit hozott a gólya?

A múlt héten négy közvéleménykutató faggatott.
Kettőnél nem megyek szavazni, mert fogalmam nincs kire.
Kettőnél az LMP a favorit, mert miért is ne.
Gyurcsány kérdésre azt mondtam, hogy zavaros az eszmerendszere, Orbánra meg azt, hogy sajnos többet akar, mint amennyire a tehetségéből telik, és magával ragadó szónok.

Úgy örültek, hogy máskor is akarnak hívni.
Mondtam, hogy jó.
Szeretek örömöt okozni.
@Fabius: A bizonyításhoz nem elég egy faktort figyelembe venni.
@gazoló:

Nem vagyok'Ferifan,de őszintén!Ennek a mocsok bandának az eltakarítása érdekében a 'zördöggel,meg egyébb bal és jobbfas@okkal is szövetkeznék!
Kell hozzá némi daedalon!
@Fabius: "magából kivetkőzött Gyurcsány kommandó"

Mindenki söprögessen először a saját háza táján. Fabius, te is, meg jónéhány kommentelőd is bőven beleférnétek a Gyurcsány-kommandóba, ami a stílust illeti.
@E.Csaba:

Esetleg mutassál rá légyszi, hol van ennek az úgynevezett kampányolásnak pozitív hozadéka.

Már úgy értem a Jobbiknál mért hámon százalékos növekedésen kívül.
Ennél jobbakat szoktál írni Fabius.
Amilyen rövid, olyan erős izzadtságszaga van.
@Fabius: Az ATV-ről tudjuk, hogy Németh Sándor tulajdona, és a Hit Gyülekezetének a székházából szerkesztik, mely gyülekezetet véletlenül, pont a második Orbán-kormány nyilvánított történelmi egyháznak, miközben igazi történelmi egyházakat visszaminősített civil szervezetté.

Ugyanmár, Fabius.
@épészmérnök:

Fassetuggya, miattam még nem kellett elgondolkodnia senkinek, hogy "tulajdonképpen kik is követelik itt maguknak a hatalmat."

De majd összeszedem magam és keresek egy seprőt.
@épészmérnök:

Az ATV bosszút áll, reggel óta volt kb 2 óra adás+ a Hitgyüli mise, folyamatos TV reklám!
@Fabius:
nyugtával a napot

egyébként tőled sokkal többet vártam ez selejt lett a rosszabbik fajtából nem is érdemes recyclálni sem

brühüyyy
@épészmérnök:

De érdekes, ilyenkor némethsándor tulajdona, mikor Kálmán Olga Kósát meg dajcstomit fingatja akkor meg az egyetlen valamire való magyar média. (!!!!)
@Fabius: Hogy a bánatba kellene kampányolni, hogy az ellenzék is növekedjen, de a Jobbik ne? Én nem tudom.Te tudod?Szerintem az is kihívás-látva a közvélemény-kutatási adatokat-, hogy valahogy a sajátjait megnozdítsa az ellenzék.Szerintem itt már olyan rövid az idő, hogy kifinomult kampánystratégiára már nincs idő.Egyébként nem nagyon tudom elképzelni, hogy a Jobbik az ellenzék kárára növekszik.Eléggé kiábrándult vagyok a jelenlegi helyzettől,de az nem fordulna elő, hogy átszavazok a Jobbikra.Úgyhogy ha Gyurcsány aktiválta a Jobbik szavazóit, hát aktiválta.Kampány van.Üljön mindenki csendben és várja április 6.-át.Mutassa már meg bármelyik formáció, hogy hogyan kell ezt jobban csinálni és ha lehet majd látni valami hatásosabbat Gyurcsánynál, akkor majd joggal lehet csitítani őket..
@épészmérnök:

a másikról a figyelmedbe:

rodeo36 2014.02.16. 14:45:42

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szabadna tudnom ki az a másik 56-os?

a Nagy Imre nem lehet az ott és akkor meghalt a nyugat leszarta és átnéztek rajta a ruszkik ugyanúgy, hatalomra képtelen mikor leégett (az élő rádióközvetítést hallgattam amint könyörgött a demokráciáknak és azok nem tartották sem hitelesnek sem megfelelőnek a többi mese mese mátka szarik a madárka

volt egy kurva nehéz 5 év de utána felébredt és fejlődni kezdett

ti szarháziak mikor tudtok 1968-at csinálni?

soha a kurvák faszába'

brühüyyy
@Fabius: Bocsesz, de Kálmán Olgát én nem tartom jó újságírónak, és az elfogulatlanságáról sem győzött meg. Amolyan Őfelsége ellenzéke szerintem.
@E.Csaba:
nem kell minden szar kampánycélból összelapátolt számhalmaznak felülni

nőjetek má' fel

rablómese...semmi sem igaz csak a betük a papíron az meg elbírja

brühüyyy
@épészmérnök:
egyetértve: őfelsége ellenzéke...jól ki van tartva

brühüyyy

Somerset Maugham

Színház az egész világ

brühüyyy

meg ezek a kurva pontos statisztikák az ellentettjük sem igaz
Sajnos, a Gyurcsány-féle stílusnak máris ez a következménye, hogy az ellenzéki oldal egymást tépi. Én eleve tudtam, hogy talán első blikkre Gyurcsány harsány demagógiája jó ellenlépésnek tűnik az Orbán-demagógiára, de másodikra már nem. Ezzel a - nevezzük így - legegyszerűbb embereket lehet megszólítani, de mögötte semmi tartalom.
@Fabius: "Fassetuggya, miattam még nem kellett elgondolkodnia senkinek, hogy "tulajdonképpen kik is követelik itt maguknak a hatalmat."

De majd összeszedem magam és keresek egy seprőt."

Ezt nem értem.
@miaturo: Az ellenzék korábban is egymást tépte. Ebben nincs semmi újdonság.
@Fabius:
soha senkit sem "fingatott" szépen le van ez játtszva előre csak olyan spontán mint a menstruáció

brühüyyy
@épészmérnök:
mit szócc a háziszárnyast magához szólította az úr és eligazíttyák...
hallgat mint szar a füben

brühüyyy

nukleárisnak kell lenni akkor világít
Nem tudom megállni én sem, hogy az ATV teljesítményére ne reagáljak.Szóval magyarázza már el valaki, hogy milyen megfontolásból adtak egy Havas-nak kampányidőszakban választási műsort főműsor-időben? Amit az művel, azért már rég ki kellett volna bas*ni onnan, bármilyen szerződése is van."Baráti" tűzben vérez el az ellenzék a médiában.
Na azért az ATV is megéri a pénzét:
nepszava.com/2013/11/velemeny/bartus-laszlo-dobbenet.html
"Ne ámítsa senki magát azzal a hazugsággal, hogy az ellenzék televíziójában dolgozik. Ez a tévé Orbán érdekeit szolgálja, mert a tulajdonos érdeke ez. Tudatosan manipulálja vele a közvéleményt. Mondhatnánk, hogy a munkatársak szórakoztatóipari tevékenységet végeznek. De egy önkényuralomban, a demokratikus emberek becsapása nem szórakoztatás, hanem valami más.

Ezt tudni kell, hogy tisztában legyünk az ATV-jelenséggel. Ez a csatorna nem a tájékoztatást szolgálja, nem a demokrácia és a szabadság harcosa, hanem kizárólag Németh Sándor kézzel vezérelt játékszere, szerepzavarának és hamis önképének kivetülése, amely az ő és a családja érdekeit szolgálja. Ezek az érdekek pedig nem azonosak az Orbán-rendszer ellenfeleinek érdekeivel."
Mondjuk, a szokásos bő lére eresztve, de Bartusnak ezúttal sok igazsága van. Azt az ominózus Híradót én is láttam, és tényleg úgy van.
Fábiusnak pedig egy főnyeremény minden Fletó szereplés: epepepe.
Akárcsak a szocik. Összefogás ide vagy oda, ettől nagyobb élvezet, mint beléjük rúgni, márpedig nincs.
@rodeo36: A háziszárnyasról, és az ő jelenlétéről a blogon megvan a véleményem.
@épészmérnök:

Ezt:

www.youtube.com/watch?v=MNP6F09yuTc

ezt:

www.youtube.com/watch?v=VscbKa2euEA

meg ezt:

www.youtube.com/watch?v=47_XUFA2wjg

csak szopatásként tudom jellemezni. Akkor a most köpködők sikoltozva ünnepelték Olgát meg az ATV-t napokig.
@rodeo36: Valami materiális dologra csak kell támaszkodni.Biztos, hogy torziítottak a számok, de, ha már ezek a torz számok rákényszerítették őket, hogy összebútorozzanak, akkor, valami alapja csak van.Egy kommentelő, aki elég hitelesnek tűnz, írta egy másik blogon, hogy az MSZP-nek nagyon pontos belső vizsgálatai voltak.2010-es példával jött, ahol ezek a belső vizsgálatok szinte tűpontosan lefedték a későbbi választási eredményt..
@AKIsTUDATLAN: "Fábiusnak pedig egy főnyeremény minden Fletó szereplés"

Fletó ellopja a sót Fabiustól :-)
@Fabius: Sokan csakugyan ünneplik Olgát. Én nem.
@AKIsTUDATLAN:

Hááát, nem is tudom, nekem némethsanya egykori bukott helyettesének elfogulatlan véleménye annyira nem mérvadó.
@E.Csaba: Talán emlékszel 2002-re. Őrült botrány volt abból, hogy az összes közvéleménykutató több egész százalékkal elmérte az eredményt. Az emberek már akkor is féltek, pedig az első orbán-kormány még óvatosan mutogatta csak a fogait a mostanihoz képest.
Én mondjuk összeengedném a betyársereget a fletó- fundamentalistákkal. Szerintem abszolút nézettségi rekord lenne a tévében. ;)

Ja és vesszen gyurbán!
@Fabius: Németh Sándor a tulajdonos, vagy nem Németh Sándor a tulajdonos? A Hit Gyülekezete székházában működik az ATV studiója, vagy nem? A Hit Gyülekezetét bevették történelmi egyháznak, holott nem létezik száz éve, vagy sem?
@épészmérnök: Hát, rendben! Bizakodjunk, de ez így elég vérszegény, hogy már csak abban bízunk, hogy van EGYMILLIÓ!! rejtőzködő nem Jobbikos ellenzéki szavazó, aki majd aktiválja magát, mint 2002-ben 100ezer.100ezer-egymillió...Nem is tudom.Nem egy nagyságrend.
@E.Csaba:

1: "Eléggé kiábrándult vagyok a jelenlegi helyzettől,de az nem fordulna elő, hogy átszavazok a Jobbikra"

Nemtom az megvan-e, hogy a Jobbik 2010-es szavazótáborának jelentős része egykori MSZP szavazó. Köztünk is van ilyen: kifordított nagymutter.

2: Én speciel nem Gyurcsányt csitítottam, hanem a fundamentalistái magatartásának kontraproduktivitására mutattam rá. Ezt lehet megérteni vagy félresöpörni. De azt vitatni, hogy az összefogás ilyen összetétele eddig kizárólag jobbikos szavazókat aktivizált, nem lehet.

Magyarul kurvára gyorsan valami mást kéne csinálniuk.
Az ATV egy pénz- és hataloméhes szektavezér szektájának a székházában működik. Tulajdonosa a szektavezér. Az ATV ellenzéki politikai műsorai a szekta agymosó programjai közé vannak beékelve.

Ilyen még Massachussets-Alsón sem fordulhatna elő.
@épészmérnök:

Te, ez akkor is pont így volt, mikor ünnepeltétek őket a fent linkelt példák után.
@Fabius: "De azt vitatni, hogy az összefogás ilyen összetétele eddig kizárólag jobbikos szavazókat aktivizált, nem lehet."

De, Fabius, lehet! Előbb nézd vissza az újságokat, hogy azokban a hetekben mi másegyéb történt még, ami befolyásolhatta a válaszolókat. Ha ezeknek a történéseknek a hatását kiszűrted, utána mondhatod, hogy szignifikáns korreláció volt. De a korreláció sem azonos az ok-okozattal. Ok-okozati összefüggést mélyinterjúkkal lehetne megbízhatóan megállapítani.
@épészmérnök: ja és némethszilárd a hírigazgató, ha jól emlékszem. ménem mindjárt récsöl? nem kéne ennyit faszkodni:)
@Fabius: Kedves Fabius, tudsz egy olyan hozzászólást, amelyben én, épészmérnök, ünnepeltem Kálmán Olgát, és az ATV-t?

Egyáltalán, ki az a "ti"? Nem előítéletes csoportképzés ez véletlenül?

(De azért szeretlek ám :-))
@épészmérnök:

Blablablabla.

Három évig SEMMI nem érte el ezeknek az embereknek az ingerküszöbét. Se Fidesz genyóság, se Jobbik tülkölés, se a baloldal szétössze fogása.

Aztán megjött a buliba Ferenc és tárám.
@miaturo:
"Ezzel a - nevezzük így - legegyszerűbb embereket lehet megszólítani, de mögötte semmi tartalom.
"

És kik adják a szavazók többségét?
@épészmérnök:

A "ti" egyszerű" általánosítása azoknak, akik most köpködik, akkor meg éljenezték az ATV-t.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nab+ ennyire futotta?
ez vagy te

brühüyyy

szarkeverő
"A kérdésnek van egy morális és egy praktikus oldala. Ha az ATV nem része a Fidesszel kötött megállapodásnak, demokrata akkor is sugárban hány, ha arra gondol, hogy a Hit Gyülekezete lepaktált a Fidesszel. És ehhez tegyük hozzá, hogy annak tudatában teszi, hogy a Fidesz a montesquieu-i államot bezárja, a demokratikus jogállamot beszünteti, a köztársaság helyét sóval hinti be, megsérti százezrek emberi és lelkiismereti jogait, és helyébe a szentistváni államot helyezi. Az új alkotmány után a demokrácia híveinek nem lehet más céljuk, mint az Orbán-kormány megbuktatása. Ha a paktum része az ATV, akkor ez a televízió nem ezen dolgozik, hanem az ellenkezőjén. Ha újra a demokrácia erői győznek, akkor a Hit Gyülekezete nem lesz többé történelmi egyház, és elesik egy rakás pénztől. Ellenérdekelt abban, hogy Orbán megbukjon. Hogyan üzemeltethet ezután a demokrácia híveinek szóló ellenzéki televíziót?
Morálisan elfogadhatatlan, hogy egy olyan médium legyen az ellenzék televíziója, amelynek tulajdonosa kiegyezett a munkatársak és a nézők háta mögött az ellenféllel. Abban állapodtak meg, hogy az ATV nem sérti a Fidesz érdekeit? Ilyen egy ellenzéki? Ha ez igaz, akkor becsapta a nézőket, akik erről semmit sem tudtak. De becsapta azokat az újságírókat is, akik azt hitték, hogy egy ellenzéki tévénél dolgoznak, szolgálják a szabadságot és a demokráciát. A baloldal ezt a tévét támogatta, miközben a tulajdonos lefeküdt a jobboldalnak. Hová menjenek a liberális újságírók? Húzzák Orbán Viktor szekerét, aki köszöni szépen, hogy a sajtószabadság látszatát fenntartják, lekötik a demokrácia híveinek figyelmét, addig sem lázadnak? A fizetésüket majd küldi a Hit Gyülekezetén keresztül. A televíziós csatorna tulajdonosa a háttérben egyeztet, hogy meddig mehet el, hogy ne sértse Orbán Viktor érdekeit? Van ennél mocskosabb? Lehet hinni az ilyen televíziónak? Hasznot húz, kiszolgálja az Orbán-rezsimet, és ha megbuknak, várja a kitüntetést, mint az ellenzék televíziója. Ha ez nem hányinger, akkor micsoda? Demokrata ilyen tévét nem néz. Montesquieu nézné Németh Sándor ellenzéki tévéjét? Benjamin Franklin vagy Thomas Jefferson? Arisztotelész ezt bámulná? A názáreti Jézus?
Az ügy praktikus része az, hogy ha az ATV a Fidesz érdekei szerint manipulál, akkor sokakat megtéveszt. Ne feledjük, jelenleg Orbán érdeke az, hogy kifelé azt mutassa, van ellenzéki média, működik a sajtószabadság. Közben tudja, hogy ez a televízió rá nézve nem veszélyes, minden le van zsírozva. Csak levezeti az indulatokat, elaltatja a nézőket, egy szelep a hatalom kezében. S ha például Bolgár György annyira zavarja a Fideszt, hogy képesek voltak egy stábot utánaküldeni Stockholmba, akkor már nem is csodálkozunk, hogy máris kikerült bizonyos műsorokból az ATV-ben. De nehogy azt higgye valaki, hogy Kálmán Olgának sokáig lesz maradása, ha nem követi az ATV hírigazgatójának változó utasításait, aki véletlenül a Hit Gyülekezete vezető lelkésze, Németh Sándor fia. Az ilyesmi úgy szokott menni, hogy először a riporter, a szerkesztő határozhatja meg a témát, aztán majd készen kapja. Megmondják neki, miről szóljon a műsor. Először ő dönti el, kit hívhat be a stúdióba, aztán megmondják neki, kit kell kérdezni. Először ő határozza meg, miről akar beszélni, milyen kérdéseket tesz fel, azután készen kapja a kérdéseket. Először csak azt hiszi, hogy hallucinál, azután erős gyanúja támad, hogy figyelik, követik, lehallgatják."

www.antidogma.hu/node/2847
2011/05/01 !!!!!!
@taga20: récsölt a fesztiválok meg a yolo érdeklik - még ;-)
@Fabius:
Na, meghallgattam Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét.

Kíváncsian várom, Rád milyen hatással volt/van most a hozzászólók rózsaujjú stílusban hom(l)okba írt véleménye.
@Fabius:
Gyurcsány jelenleg azt tudja, hogy le kell menni a "nép" szintjére. Ezt az összefogásból nem sokan érzik szerintem. Az ellenzékből sem. Kuncze és Bokros. De egyik sincs a döntéshozói centrumban.
Fenntartom hogy Ferit lehet szeretmi,vagy sem, de taktikai érzéke van. Minden hülyesége dacára.

Az ATV-hez. Sőt az Arató-rádióhoz is. Lehet, h.tévedek, de az összefogósdi előttől, nagyjából Szárszó óta mintha valami törés következett volna be. Ettől Kálmá Olga nyilván nem lett hülyébb, csak mintha nyilvánvaló kérdések nem hangzanának el, mintha nyilvánvaló labdákat késve csapnának le...
De ez lehet csupán szubjektív érzés is.
@vitéž munkášőr: persze, holnap meg arra ébredünk, hogy gáspár pl. paks vezérigazgatója, mint a vítézigyerök a sóhivatal élén:))
@Fabius: "Nemtom az megvan-e, hogy a Jobbik 2010-es szavazótáborának jelentős része egykori MSZP szavazó. Köztünk is van ilyen: kifordított nagymutter."

Megvan.Feltételezésem van, hogy miért.Csalódottság+tájékozatlanság.MSZP-ben csalódtak, FIDESZ-re elvből nem,maradt a Jobbik.Ahol nehéz az élet, ott nem szarakodnak az emberek pártprogramokkal, nem kellően tájékozottak, sajnos.A pénztárca nagy úr.Tudom miről beszélek,észak-magyarországi születésű vagyok.Nem biztos, hogy ezek a szavazók mind egytől egyig maradnak a Jobbiknál, 2010 speciális eset volt.Bár tény és való, például Gyöngyös és környéke Jobbikos fellegvár...
@Fabius: Ki mondta, hogy Bartus elfogulatlan?
Különben meg az "elfogulatlan"-sággal lehet segget törölni.
Tudom, hogy nem olvastad el, amit írt(nehéz is:)), de nagyon is meggyőző, és pont úgy volt! Meg úgy is van.
A DK "horda" általad történt minősítése(i) pedig több mint visszataszító, és főleg túlzó!
(kigyűtöm magamnak, majd jó lesz eccer:)
@Fabius: Mi a baj ,nem ünnepel a nép? Máskor tíz posztodhoz sincs ennyi reakciód! ;D
faszomkivan minddel, nem hiszem el, hogy ez kell nekünk, és ez vonatkozik ferirevonáravityára és a beszédeire is valamint a tetteihez is, ha ez kell, akkor nekem semmi közöm ehhez az országhoz, és ehhez a társadalomhoz.........
Ez a mentalitás és gondolkodás, régrn megérett a pustulásra, még akkor is, ha egy társadalomról országról bvan szó, látom mellé ütök ezerrel, de nem érdekel, jól mutatja, mit érzek, és mennyire szar ami itt van...
"Rengeteg narancssárga kabátos lesz az első napokban. Gyorsan össze fogják gyűjteni az aláírásokat. Az első napon, simán, sőt sokkal többet, mint amit kéne. És tele lesznek a sajtóorgánumok a Fidesz győzelmi jelentéseivel. Ennek persze kampánypszichológiai oka van. Hogy a tömegmédián keresztül azt sugározzák: nyerünk és kész, a nép mellettünk van.

Így próbálják demoralizálni az ellenzéki aktivistákat, beszaratni a nem rájuk szavazókat, és otthontartani a bizonytalanokat. Szarni rá. Kamu az egész. Maximum egy hét múlva üres lesz a pálya. Egy darabbal nem lesz több valós Fidesz aktivista, mint ellenzéki. Tessenek csak nyugodtan, saját tempóban, aktívan házalni, beszélgetni, standolni, a kampány második felében már alig lesz érezhető Vérnarancs jelenlét a házakban.

Szóval nem beszarni. Nem bevenni a kamut. Nem erősebbek terepen, mint az Összefogás. Ugyanaz a látszatteremtő politika játszik ebben is, mint bármi másban. Épp annyira szabad ezt is elhinni. Mennyiségben sem erősebbek, minőségben pedig gyengébbek. Övék az országos média. Mindennél fontosabb tehát a terep. Mert ott megverhetők."

jovaros.blog.hu/2014/02/16/107ezer
Mondjuk azon, hogy ez a se hús se hal Somogyi egy kis szenvedélyességtől összefossa magát, nem csodálkozom.
Nekem nem a kedvencem, soha nem is volt az.
Üljön fel ez is a gázsütőre, hátha akkor lesz valami nem "elfogulatlan" véleménye is.
@vitéž munkášőr: "Ha újra a demokrácia erői győznek, akkor a Hit Gyülekezete nem lesz többé történelmi egyház, és elesik egy rakás pénztől."

Erre nagyon nem mernék mérget venni, sokkal inkább ha a jobbik kerülne hatalomra :)
@Fabius: ez szerintem csak annyit jelent, hogy mi nem vagyunk hívők.
ha jól csinálnak valamit örülünk, ha nem akkor köpködünk.
@épészmérnök: hozzánk jöhetnek, a szívlapátot má bekészítettem:) kurvaanyját, aki fityesz aktivistának áll!
@GeoCracker: "Gyurcsány jelenleg azt tudja, hogy le kell menni a "nép" szintjére."

Nála jobban ezt már csak Vona és a jobbik tudja, de ezt szerintem te is tudod.
Szólhatna már a sok idiótának valaki, ez már a xxi. század, és nem a honfoglalás, se nem a közép, és még csak nem is a 30-40-50-es évek.
Nem lovasmagyarkodni, államosítani, hortizgatni kell, hogy az rohadna rá mindre az ég....
@AKIsTUDATLAN: @Fabius:

"Somogyi Zoltán lett az MDF kampányfőnöke
2010. január 12."

hvg.hu/itthon/20100112_mdf_somogyi_zoltan_2010-es_valasztas

"Miért adták fel az elveiket? Vagy mindig is ilyenek voltak? Esetleg egy okos katolikus elolvasta a Hit Gyülekezetéről írott, Fesz van című könyvemet, amelyben utaltam arra, hogy Németh Sándor lelke mélyén irigyelte a Vatikánt, és ha – ahelyett, hogy üldöznék – szóba álltak volna vele, boldogan kiegyezett volna velük? Sokba kerül az ATV? Rájöttek, hogy könnyebb megvenni, mint legyőzni őket? Ez történt. A Hit Gyülekezete paktumot kötött a Fidesszel, s e megállapodás alapja az, hogy a katolikusokkal egyenrangú egyházi besorolást kapnak. A Népszabadság 2010. március 17-i számában megjelent híradás szerint a Fidesz azt kérte, hogy a Hit Gyülekezete ne támogassa az MDF-et a parlamenti küszöb elérésében. Ennek eredményeképpen az MDF sok helyen „véres verejtékkel” sem tudta összeszedni a kopogtatócédulákat. Cserébe a Fidesz azt ígérte: „egyeztetik majd az egyházakkal kapcsolatos törvényalkotási elképzeléseiket a gyülekezettel”. Egyházi nyelven ez azt jelenti, hogy ígéretet kaptak arra, hogy a törvény a katolikusokkal egyenrangú státuszba emeli őket. 1998 és 2002 között a Fidesz mint destruktív szektát emlegette a Hit Gyülekezetét, amely felbomlasztja a családokat. A Hit Gyülekezete a Fidesz kérésére hátba szúrta az MDF-et, kivégezte Orbán jobboldali riválisát, kicsinálta Dávid Ibolyát. Cserébe bekerül a szentágostoni államszervezet államegyházi státuszába. Vagy még valami mást is nyújt ezért? Ezzel százmilliós bevételekhez juthatnak, anyagilag is jó üzlet, de miért éri ez meg a Fidesznek? Miért hajlandó ebbe belemenni a katolikus egyház?"

www.antidogma.hu/node/2847

Hoppáhoppá, Somogyi! és még Bartus az elmebeteg, ugye?
@taga20: Akkor a fehér dzsekis jobbikosok is kerüljenek ugye? Tuti, hogy engem is szétütnél. :)
@épészmérnök:

cink.hu/kocsis-mate-kampanyfonoke-kipakol-hazudnak-az-aktivis-1523847353
Megtudtuk hogy mindenki szar ,nincs itt semmi látnivaló ! Most már mindeki nyugodtan emigrálhat. ;)
@E.Csaba:

2010 óta a Jobbiknak van egy 8-900 ezres stabil szavazóbázisa, ami bármi történt - eddig - nem nőtt, de nem is csökkent. Most mozdultak meg először.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
írtam is róla :-)

viszont a jelen felállásban nem tekintem a Jobbikot wllenzékinek.
@GeoCracker: az ATV és leginkább a klubrádió valamiféle tárgyilagos "közszolgálati" műsort szeretnének készíteni.
arató el is mondta egyszer ezt konkrétan, mikor egyre több kritika hangzott el a hallgatóktól amiatt, hogy egy az egyben leadják a fideszes hazugsággyár híreit minimális kiegészítéssel.
magyarul nekik csak a túlélés számít.
én már egyiket se fogyasztom régóta.
@GeoCracker: ma angyalmentes napot tartunk, legyél szíves betartani:)
@épészmérnök: Azt ugye tudod, hogy az MSZP standjánál sok fizetett diák is jelen szokott lenni? :) Szerintem ez most pláne így lesz. Mondjuk ezt a fideszről is simán el tudom képzelni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nekem meg attól van ki, hogy ha maga Belzebúb vagy Batu kán borítaná lángba az országot, egyenként erőszakolná meg a nőnemű egyedeket, húzatná karóba a férfiakat, nem keltene akkora feltünést, mint amikor Gy halkan elfingja magát.
Ráadásul a tegnapi technikai hibát már tényleg nem lehet a rovására írni, tudomása sem volt róla.
Tudomásul kellene venni, - akár tetszik sokaknak, akár nem - hogy a baloldalon ő az a személy, aki a szó klasszikus értelmében politizál. A többi puha pöcs., akiket a lendületével magával visz.

Hüjedagatt mit mondott? Gyurcsány megzsarolta Bajnait és Mesterházit. Igen, lehet, mert rákényszerült, éppen az általatok eszkábált választási törvény miatt.
Most akkor nektek is, mint nekünk, be kell nyelni, amit elénk tálaltatok, kedves laci.

A háborús retorika megtette a magáét. Négy éve, a mai napig mindenféle harci állapotokban élünk, miért kell azon csodálkozni, hogy végre a baloldalon is nekibuzdulnak a hívők és felhorgadásukban hülyeségeket is mondanak.
Somogyi Z. ibolya lelkével inkább igyekezett volna valami megnyugtatót vagy konkrét ismétlési időpontot mondani, vagy a szerkesztő moderálhatta volna a csíkot.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Teljesen igazad van kedves Cirbolya. Elég, ha a homokba dugjuk a fejünket, avagy emelt fővel, büszkén lépdelünk a gijotin alá:
pfúúj.
Akkor most várjuk meg ölbetett kézzel, amíg a jónép magától méltóztatik 21. századi lenni.
@taga20: Jujj de kemény az a kukorica a sarokban. :)
orbán évértékelőjének napján, tegnapi gyurcsányt ekéző poszt...
gyerünk, gyerünk, most vagy soha!
hajrá!
álljunk bele rendesen az alázásba.
rettegjünk együtt gyurcsány híveitől!
@épészmérnök: Dopeman videójának az utolsó mondataira figyeljetek. Teljesen igaza van.
@taga20:

"hozzánk jöhetnek, a szívlapátot má bekészítettem:) "

Téves felfogás.

Be kell engedni.

Leültetni.

Természetesen a cipőt húzza le, mert az asszon nem enged be a házba egy hétig, ha koszt talál, mikor hazaér... Ezt meg ők sem akarhatják.

Megkínálni pálinkával - min. 50 fokossal.
Közben mosolyogva közölni, hogy nagyapád, aki a Székely hadosztályban küzdött a hazáért, arra tanított, hogy aki nem fogadja el a jó szívvel kínált pálinkádat, az csakis kommunista féreg lehet.
Itt egy kicsit vicsorogsz és közlöd, hogy azt tanultad szeretett másik nagyapádtól, aki darutollas csendőr volt, hogy aki pálinkát utasít vissza, azt el kell taposni

Mind e közben a család a kutyát kiengedi és ha mégis el akar menni az a drága aktivista, közlöd vele, hogy a székely himnusz és a magyar himnusz eléneklése nélkül te nem írsz alá.
Utána még két pohár és mehet isten és Viktor hírével!
@Kijelölt Felelős: Az asszonyt esetleg lehet javítani a PÁRODRA! Mert ő takarít.....)
Én má nem hiszek senkinek ,még magamnak se ,így biztos nemcsalódok!
@punkfrog: "rettegjünk együtt gyurcsány híveitől!"

Tegnapelőtt még szörnyűséges zsinagóga jobbik fórum is volt. A tőlük való rettegést se felejtsük el. :)
@Kijelölt Felelős: ne haragudj, de még nem döntöttem el, hogy kurvajófejvagy, vagy egykurvanagytroll. egyébként az az öregapám aki 2éves koromba meghalt, főjegyző vot a horthyrendszerben.
@Fabius:
Szóval egyetértesz Sz..várival abban, hogy a betelefonálók "követelik maguknak a hatalmat"???!!! Mit ne mondjak: érdekesen sajátságos nézőpont!
A plebs meg akkor is betelefonálgatott volna, ha a szilveszteri kabaré szakad meg "műszaki hiba" miatt.
@Kijelölt Felelős: ezekre ennyi pálinkát elpocsékolni...
"Azt már sikerült elérni, hogy a radikálisok támogatottsága hosszú idő után erősödésnek induljon, most azon ügyködnek lázasan, hogy a kevés számú nem kormánypárti médiában elvegyék a jómunkásemberek kedvét bármilyen objektivitástól vagy egyáltalán az Orbán kritikától."
Én nem feltétlenül ezt a konzekvenciát vontam volna le a történésekből, de nincs ezzel a poszttal semmi baj. Ez a blogger véleménye.
Abban igazat adok Fabiusnak, hogy eddig azért sokan az "igazság hangja/szószólója"-ként tekintettek az ATV műsoraira (a DK pedig túlreprezentált volt kálmánnál, jobbikos szereplésre ellenben nem emlékszem, ennek okát nem tudom), most pedig ez a tv lett az áruló... bartus orákulummá lépett elő... tán van igaza a konzekvens magatartást vagy annak hiányát jelezni...
@Spániel:

Na azért nem gondoltam én mindent komolyan!
Van 500 forintos vodkám is, másodszorra azt kapná!
Ez megint milyen, elfelejtették, mit tettek az emútnyócév alatt? beavatkoztak, belepofáztak, népszavaztattak, ellentüntettek, majdnem forradalomba borították az országot.
Csoda, hogy néhány fletistának elborút az agya?

"Orbán: Honnan veszik a bátorságot, hogy megmondják, mit tegyünk?"

nepszava.hu/cikk/1010996-orban-honnan-veszik-a-batorsagot-hogy-megmondjak-mit-tegyunk/
@AKIsTUDATLAN: hol írtam ölbetett kezet? Azémeg igazságod vagyon, de Feri sem mindenható, lehet árkozni az idők végezetéig, más meg addig lealázóan integet a lemaradó mink szerencsétleneknek.
@Kijelölt Felelős: megvizsgáltalak.kurvajófejvagy:)
@Kijelölt Felelős: azé...a Lidlben van olcsó művodka, bár én egy kortyot sem adnék, egyből a kutyát...
amúgy meg:

A trolloknak örömet okoz, ha téged bánthatnak
kernerzsolt

kernerzsolt
tudomány
ma 16:27
9 3

Megint egy tanulmány, ami megerősíti azt, amit eddig is tudtunk. A trolloknak örömet okoz az, ha valaki mást bánthatnak. Eddig hitegethettük magunkat azzal, hogy csak viccelnek, meg bohóckodnak, de ennek vége.

Egy új tanulmány szerint az internetes trollok lelki működése nagyon hasonlít a szadistákéra. Erin Buckels és kollégái a University of Manitobán azt derítették ki, hogy a trollokban megvannnak azok a személyiségjegyek, amiket a sötét négyesként azonosítanak: a szadizmus, a nárcizmus, a pszichopátia és a machiavellizmus.

Sőt, a tanulmány szerint minél többet kommentelünk az interneten, annál erősebbe fejlődnek ki ezek a személyiségjegyek.

444.hu/2014/02/16/a-trolloknak-oromet-okoz-ha-teged-banthatnak/
@punkfrog:

Ki a lófaszt érdekel Viktor meg az idei győzelmi jelentés?

Engem az érdekelne akik közös táborba vágynak velem Orbánt váltani azok tudnak e késsel villával enni, és értelmi szintjük meghaladja e egy fideszhitűét. A történteket látva fölmerülnek kérdések. Úgy különösen, hogy ez a stílus eddig két dolgot hozott, Ferit a listára meg a Jobbikot fölfelé. Nemtom ti hogy akartok így választást nyerni.
@tristen2005: haver, nem felkiáltójel kö a végére, hanem kérdőjel? hamá:)
máskülönben, látom át kö adnom a guminőmet, me kezdesz megkergülni. ezt meg kurvára nem szeretném:)))
@GeoCracker: talán, de inkább pedagógusok:)
@GeoCracker: vele szemben Te is lehetsz az - senki nem fogja negatívumként megítélni, ha azt tennéd
@taga20:

"talán, de inkább pedagógusok:)"
Evezős eldobná a fakanalat!
Úgy látom Fabiusnak nem lehet véleménye. Blogoljatok magatok, és akkor nem lesz véleményütközés! Vagy az se igaz, rodeo, mi?

Nehogy valaki kimossa az egyenruhát, mert ahogy elnézem a minimális kifakulásért is lincselnek a mindentudók. Kurvajó. 8millió szavazásra jogosultból legalább a harmada agresszív lesz a minimális ellenvéleménytől. Ez itt a baj, nem a fletó meg a viktor.
@miva?: azé látom, hogy valakinek jót tett a korai tavasz, valakinek ártott. neked ártott:)
@taga20: @miva?: hehe, ki mondott olyat, hogy nem lehet véleménye?
@miva?: "Úgy látom Fabiusnak nem lehet véleménye."

Úgy látom, Fabiusnak nem lehet ellentmondani.

Miva?
@taga20: szerintem @miva?: megfogalmazta a saját véleményét, mely semmi olyat nem tartalmazott, ami inszinuációra adott volna okot...
A héten kormányellenes tüntetések voltak Venezuelában. Három tüntető meghalt, 66-an megsebesültek.
Tegnap Chávez utóda, Nicolás Maduro mozgósította az állami alkalmazottakat, és Békemenetet tartott, amelynek során elítélték az ellenzéket. A résztvevők Hugo Chávez arcképét tartották magasra.
Ugyanakkor Caracas másik végében diákok tüntettek, két társuk halála körülményeinek kivizsgálását követelve. Szerdán a tüntető diákokat a rendőrség, és kormányhű paramilitáris erők támadták meg.
A paramilitáris erőket a szegénynegyedekben toborozták, és Chávezék fegyverezték fel.
Szerintem mindenkinek lehet véleménye. Sőt, annyira faszagyerek vagyok, hogy - MÉG - nem kötelező egyetérteni az enyémmel.

:-D
@Sir Bates dö Hól: igazad van. de szerintem a belépője kissé felemásra sikeredett. talán te is látod?
"Honnan veszi a bátorságot egy rasszista, militáns szervezetet működtető párt anarchistája, hogy meggyalázza a szövetséget kötött európai népek zászlaját, amely szövetséghez való csatlakozásunkat a népakarat szentesítette?

Véleményem szerint a társadalom a vészkorszak idején sem ismerte fel a Jobbik elődjének, a Nyilaskeresztes Pártnak az ártatlan emberi életeket is veszélyeztető erejét! A rendszerváltozás utáni kormányok gyengesége, hozzánemértése, teszetoszasága nagyban hozzájárult ennek az ördögi csoportosulásnak a megerősödéséhez. A társadalom legádázabb, legravaszabb, tömegeket félrevezető ellenségei szemérmetlenül igaz hazafinak, nemzeti radikális tömörülésnek „hirdetik” magukat!
Egy felelős miniszterelnöknek kezdeményezni kellene annak a pártnak a parlamentből való törvényes eltávolítását, amelyikben olyan képviselők vannak, mint Zagyva Gyula, aki nyíltan hirdeti, hogy „Magyarország utolsó törvényes miniszterelnöke” a hitlerizmus szolgálatába álló Szálasi Ferenc"

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/358806_a_nemzetiszocialista_helyzet_fokozodik
@épészmérnök:

"Honnan veszi a bátorságot egy rasszista, militáns szervezetet működtető párt anarchistája"

ekkora baromságot már régen olvastam :-)))
@vitéž munkášőr: Olvasd végig, ne akadékoskodj :-)))
@vitéž munkášőr: melyik részét nem érted, ennek a "baromságnak"?
@vitéž munkášőr:

Púder, ékszerek, gyöngyök és flitterek, Ó, óóó...........primadonna..,

byLGT.
@épészmérnök: @taga20: csak a citált mondatra értettem. az pedig biza - veretes baromság, Kropotkin és Bakunyin forog a sírjában :-)))
@Fabius:
kösz...vettem a lapot...felébredtél, kitakarítottad a szömödet és bedöntötted nem ki a kávét...azaz: újra fabipapi

csodáltam volna ha nem így van

brühüyyy

csak az a "még" ne lenne...bár: még és még nekem semmisem elég...vagy valahogy másképpen kellene elferdíteni?
Meglehet a Nagy Elqró keveri,mint Piszkos Fred,viszont még mindig ő az,aki nem feltartott kézzel indul csatába.
@vitéž munkášőr: szerintem a mondat, a dzsobbik kvintesszenciája...
@Sir Bates dö Hól: :)

tudod az atv-t én pl azért nézem (hallgatom) néha mert ott "mások" is megszólalhatnak...
nem az "igazság" hangja vonzott, viszont ott olyan adatok is terítékre kerültek amit máshol a neten kívül nem látsz, hallasz...

most elindítottam a beszédet...
és igaza van: itt állunk a semmi közepén...

@Fabius: most mozdultak meg?

talán azért mert ők is az emberek közé mentek...
@Fabius: Ezt a nézeted nem mindenki osztja itt, főleg velem kapcsolatban. :)
@vitéz Thapóccay néma bárány: érdekel vagy nem, orbán határozza meg az ország helyzetét.nem is akárhogy.
feri egyelőre kiabál a pálya mellől.
de értem a te logikádat is.
@taga20: nem gondolom, valami hasonlót próbáltam megfogalmazni magam is... vallom, hogy minden véleménnyel lehet beszélni, ha az -egy általad minimumnak tekintett vagy alapvetőnek ítélt emberi- szintet nem múl alul.
@taga20: szerintem nem, de ezen nem veszünk össze, sőt, még zsugázhatunk együtt napszemüvegben is ;-)

a tiéd lesz a foncsorozott :-)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mert időnként feszegeted a határokat, azért lehet.

Amúgy most olvasom a Jobbik programját, szerintem feküdj le korán és aludd ki magad, mert lesz mit megmagyarázni.
@vitéž munkášőr: nagy faszok vagyunk, de én azt szeretném aminek a tetején fut a led:))
@Sir Bates dö Hól: "vallom, hogy minden véleménnyel lehet beszélni, ha az -egy általad minimumnak tekintett vagy alapvetőnek ítélt emberi- szintet nem múl alul."
szép sorok, de angyal és társai(többek között az egész fityesz kurmány) leszarják a cizellált lelki világod!
@Fabius: Ha lesz benne egy-két dolog ami tetszik, már bőven jók vagyunk. :) Tényleg a többieknek mikor jön ki az anyaguk?
Huuu ha ezt Rodi elolvassa. :)

"Tehát a globális negatív tendenciák eltúlzása helyett érdemes lenne közelebbi pillantást vetni az adott országok helyzetére. Ott, ahol már most próbálnak egy saját makrogazdasági politikát megvalósítani, távolodva az Európai Bizottság, az Európai Központi Bank vagy az IMF sokban hibásnak tűnő receptjétől.

Az ilyen régiókhoz tartozik Közép- és Kelet-Európa. Orbán Viktor miniszterelnök kabinetje az Európai Unió vezetőségének a tiltakozása ellenére olyan fontos társadalmi paramétereket vont szigorú ellenőrzés alá az elmúlt hónapokban, mint a közüzemi árak és a helyi energiapiac helyzete. Ez nem csak a társadalmi kiélesedést enyhítette, de az inflációt is csökkentette. ”Magyarország a politikai és alkotmányos reformok által lábal ki a válságból és soha nem látott stabilitás felé közeledik a közelgő választásokig” – így értékelte Magyarország jelenlegi helyzetét a francia Le Huffington Post kiadás."

hungarian.ruvr.ru/2014_02_16/A-vilagvalsag-Kelet-Europaban-torik-meg/
@Fabius: Gyorsan megkerestem benne azt a két részt, ami talán tetszeni fog benne. :)

1. Az egykulcsos adórendszer megbukott. Jelentős társadalmi károkat és további költségvetési egyenlegromlást okozott, hogy a kormány bevallottan lemondott a szociális igazságosság adórendszeren keresztül érvényesíthető hatásáról. Mivel az egykulcsos adórendszer az adóhivatal jövedelmi statisztikái szerint a munkavállalók mintegy 85%-a számára jövedelemcsökkenést okozott, a jövedelmi olló még jobban kinyílt, és egyre több ember
kerül nehéz, gyakran kilátástalan helyzetbe.

A Jobbik ezért visszaállítja a többkulcsos, sávos személyi jövedelemadót a
társadalmi igazságosság jegyében.
A legalacsonyabb jövedelmi sávban az SZJA-kulcs 12%-os lesz, e fölött pedig progresszív rendszert alakítunk ki. A jelenlegi 16%-osnál magasabb terhelés az átlagjövedelmek kétszeresénél fog belépni.
Megőrizzük a családi adókedvezményeket, és kiterjesztjük a körét annak érdekében, hogy az alacsonyabb jövedelműek is igénybe tudják venni. A kiterjesztés keretében megteremtjük annak lehetőségét, hogy a kisjövedelmű családok az adókedvezményt ne csak a személyi jövedelemadóból írhassák le, hanem más adók terhére is jóvá írathassák. Az alapvető
élelmiszerek áfáját 5%-ra csökkentjük, ezzel is segítve az átlagosnál alacsonyabb jövedelmű családok helyzetét.

2. Szülői életjáradék. Ennek alapgondolata, hogy a gyermekvállalást és nevelést tegyük nyugdíjszerző tevékenységgé, vagyis a felnőtt és munkába állt gyermekek jövedelemadójának egy meghatározott százalékát közvetlenül a szüleik nyugdíjának kiegészítésére utalják át. Mivel azonban éppen a családi adókedvezmények miatt – amit a leendő Jobbik kormány is meg fog tartani – a gyermeket nevelő családfenntartók befizetett személyi jövedelemadója csökken, szükséges
annyiban pontosítani: nem a befizetett, hanem kedvezmények nélkül számított adókötelezettség meghatározott részéről van szó. Ezt a rendszert szükséges az alaptörvényben is garantálni, vagyis nem csupán a mostani nyugdíjasokon kellene ezáltal segíteni, hanem egyúttal ösztönöznénk a mai párokat, a mai fiatalokat a felelős gyermekvállalásra és -nevelésre, amely idős éveik öngondoskodásának legbiztosabb forrása. A szülőtámogatási életjáradék hangsúlyozottan a dolgozó
gyermek szüleinek nyugdíját támogathatja, saját adóbefizetései közvetlen átcsoportosításával.
@taga20: mehet. ennek a floodoló gyökérnek a fejébe
@taga20: "ma angyalmentes napot tartunk..." miért csak ma?...azt hiszed holnapra "felépül"
@KÁTÉó53éúétr6: meggyőztél! jövő héten végig:) én hétfőtől péntekig tartom magam ehhez.
aki nem tartja be az velem akaszt bajuszt:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez természetesen a zorbá
nviktorhivatalos lapjának vezércikke a simlicska fizette a zejú pénzekből

brühüyyy
mondd? te mindenkit hülyének nézel, vagy csak -érvek híján- a várt személyes véleményed helyett piszkítasz ide ismét

a cikk komolytalan a szerzője hülye (nem bontottam ki...most leműkorcsolyázom magam helyette
@taga20:
ne fenyegess...én ma eldöntöttem, hogy azt döntök ami nekem tetszik és ma nukleáris vagyok a háziszárnyassal

ne borzold a bajuszomat, jó?

brühüyyy

lehet -mindazonáltal- hogy ez lesz a mai uccsó és akkor a többi nap automatikusz

leesztergáltad magad?
@Fabius:
arról nem tucc egy kis kivonatos nukleárisat gif-fel? amint a gabcsi pörög a faszon?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ezzel a kettővel egyetértek még mindig, de egy kazal van amivel nem...
@rodeo36: hoztam egy szabályt, mindenkire vonatkozik kivéve a gyevibirót( rodeo):))
egyébként, azt teszel, írsz amit a kedved tartja. felesztergáltam magam:)
@rodeo36: én bírom amikor nukleáris vagy.:)
@rodeo36:

Majd április hatodikán unalmunkban elszórakozunk azzal, kikből legyen karikatúra. Reggel megszavaztok hármat, délutánra megcsinálom és estig röhögünk :-))
@Fabius: Ez nem lenne izgisebb inkább az eredményhirdetés után? :)
@vitéž munkášőr:
Ne merd jövő!
(NEM zeti E gyüttműködés R en D szere)
Legalább EBBEN őszinték voltak!
@vitéž munkášőr: Nem feltétlenül van igazad. De tudom, hogy erről már cseréltünk eszmét :-)
@kekex: őszinték, ja. de ehhez is használnunk kell a betűmágiát...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"
– Hogyan lehet ezt a kormányt, a rendszert leváltani?

– Ezzel az ellenzékkel sehogy. Az igazi kérdés nem is az, hogyan, hanem hogy kivel. Ez olyan rendszer, amellyel szemben egy radikálisabb baloldalra lenne szükség. Szerintem elkerülhetetlen, hogy itt egy elég határozott szociáldemokrata és zöld konglomerátum létrejöjjön olyanokból, akik ma nincsenek a politika középpontjában. Egy határozottabb, egalitárius politikára van szükség, amely csökkenti az óriási társadalmi igazságtalanságot, mert az országot ez jellemzi. Ha a demokraták nem javasolnak változást, akkor majd javasolnak a fasiszták. Nincsen vákuum a politikában. Az nem úgy van, hogy itt senki nem fog megmozdulni. A fasiszták itt vannak, fiatalok, hisznek az eszméikben, akármilyen rémesek is. Nem nézném le őket. Magyarországnak óriási szerencséje van, hogy Vona Gábor ilyen tehetségtelen, rossz vezető, nem inspirál senkit, hála istennek. Ma Magyarországon egy tehetséges fiatal fasiszta vezető nagyon sokra vinné."
www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/358809_standardtamas_gaspar_miklos_a_magyarok_meg_sem
@vitéž munkášőr:
"Lássátok feleim szümtükkel..."
Ott van az, nem is nagyon rejtegetik.
@kekex: ma angyalmentes nap van. legyél olyan jó, és tartsd be:)
@GeoCracker: tégy belátásod szerint. én addig nem foglalkozok vele, míg olyasmivel áll elő, amit nem hagyhatok szó nélkül. az mindenesetre tetszik, hogy mostanában egy 4K!-hoz közel álló site-ot linkelgetett többször is
@kekex:

"Magyarországnak óriási szerencséje van, hogy Vona Gábor ilyen tehetségtelen, rossz vezető, nem inspirál senkit, hála istennek. Ma Magyarországon egy tehetséges fiatal fasiszta vezető nagyon sokra vinné"

ez például kurvára igaz. a bogumilszemű zázrivecz egy orbitális antikarizma, szerencsére. a többi se ér egy kalap szart se. they are fuckin' moronz all
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Abban igaza van Fabnak, hogy röhögni az eredmények előtt lesz okunk, utána már kevésbé. Pláne, ha a paksi modell megszavása a koala előszobája volt részletekről.
@vitéz Thapóccay néma bárány: ma angyalmentes nap van. legyél olyan jó, és tartsd be:)
@Fabius: Fabius, engem nem érdekel se Gyurcsány, se az Összefogás, szánalom az egész.
De.
Ezzel az új választási tv-el, ezzel az új választási eljárási tv-el, ha maga Jézus Krisztus akarná megnyerni a választást a fidesz ellenében, neki sem sikerülne, mert az egész egy hatalmas választási csalás, egy bullshit. Április 6.-án nem választás lesz itt, hanem egy országos békemenet, amit már nemcsak a cöf szervez, hanem az egész államapparátus, az egész közigazgatás. Egy országos kékcédulás izé lesz, nem választás, hanem szavazás. Ha még emlékeztek, a cocilizmusban se választás, hanem szavazás volt.
Abba kéne hagyni önmagunk áltatását azzal, hogy bármi tétje lehet április 6.-nak.

Amúgy nem vagyok egy összeesküvő hívő. De hát az isten áldjon meg Fabius, minden, értsd minden a fidesz kezében van, majd pont a közvéleménykutatások nem? Szerintem a jobbik előre törése azért van, hogy a fidesz ezzel is mozgósítson, hogy aszongya csak a fidesz, küönben jönnek a nácik.

Bazmeg, az orvosi kamara vezérkaráról élén Égerrel a felügyelőbizottság fehéren-feketén kiderítette, hogy lopnak, csalnak, korruptak, a kamarai pénzeket magukra költik. Eredmény? A felögyekőbizottságot leváltották, Égert megerősítették a pozíciójában. Mert a "családhoz" tartozik, hű és hasznos szolgája volt a fidesznek.

Itt csak az történhet, amit a fidesz vezérkara akar.
Te Fabius!

1, nem lehetséges-e mégis, hogy az élő adás megszakadása - hogy ne mondjam - irányitott hiba? Hogy egy óra hosszáig ne tudják helyrehozni? Ennyire balfasz stáb dolgozik?

2, Nem-e lehetséges az - a béna fasz Somogyi reakcióját látva - hogy a szerencsétlen végre ürügyet kapott rá, hogy "kiszálljon a kormányt aktivan kritizálók közül" ? bennem azért felhorgadt a gyanú. (Bazeg, "bocsánatkérés a DK részéről a keményen dolgozó munkatársaktól". De hát nem tették a dolgukat, ember! Ki volt irva, hogy élő adás, másfél óra, és lett belőle 6 perc. Mi a faszt "keménykedtek" egy óráig?
És akkor még ő van felháborodva, ha elküldik a picsába. Bazdmeg, ne háborogj, hanem 16-szor kérj elnézést, és mondd el, hogy mi volt az a kurva nagy elhárithatatlan műszaki hiba. )

Amúgy meg:

"ma 15-kor Orbán évértékelő élőben, 16.55-kor Gyurcsány évértékelő felvételről. "

Ez egy nagy piros pont, mert a balfasz Orbán után adják a Ferit, és erős kontraszt a kettő között, most kivételesen a bal oldal javára.

Úgyhogy ha szartul dolgoznak, akkor ne ríjjanak, ha szidják őket, ha jól dolgoznak, az meg elvárás :)

(Mondjuk, részedről azt nem értem, miért kéne pont Ferinek reagálni, de ez legyen a te zizid :)
@kekex:

"Magyarországon semmiféle különösebb keleti szél nem fúj, csak a kormány ügyesen kihasználja a csalódást a Nyugatban. Ez nem azt jelenti, hogy valaki ettől elkezdi szeretni a putyini Oroszországot. Nem, a magyarok nem szeretnek senkit és semmit, saját magukat sem."

mit fog még ezért kapni TGM... ez majdnem olyan frappáns igazság mint Kertész "genetikusan alattvaló"-ja
@aritus: Vagy pedig jutalom azért, mert a jobbik megszavazta Paksot, azaz még több pénzt, amit jól el lehet lopni, még jobban meg lehet belőle gazdagodni.
Reménykedjen az a hülye jobbik, hogy majd bevesszük őket is a buliba (a kormányzásba), na erősödjenek egy kicsit a közvéleménykutatásban.
@aritus: csatlakozom, hozzátenném "Fideszes képviselőnek nem volt telitalálata a lottón" a héten...
minden politikus bűnöző
@aritus:

Azért az Ipsos vezérkarát lefideszesezni barokkos túlzás. Ha van szociközeli házikutató, akkor ők azok.

A választási törvény olyan, amilyen. De. Ha lenne épkézláb épeszű ellenzék, akkor sokkal könnyebben szerezhetne kétharmadot vele, mint nélküle. A Vtv önmagában könnyű esély volna az újra alkotmányozásra. Ha van amin szomorkodni kell az az, hogy nincs olyan ellenzéki formáció amelyik érdemben ki tudná használni.
@Fabius: ha van is érdemi ellenzék arról nem nagyon tudunk...

elhalgatás a taktika...

nyilván az ügynök elftársak dakoták és komancsok ezt már rég lepacsizták...
@DarthVader:

Te, nagyúr, 'sztán ki és mit nyert azzal, hogy Feri nem élőben egyszer, hanem felvételről többször mondta bele a tévébe, amit?

Kinek jó ez?

A Fidesznek? Orbánnak kellett a feribeszéd ismételgetésének lehetősége? Ugyan már.

Somogyi olyan karakter amilyen. De a dolog amit felhozott és amit leírt nem csak az ő kicsi buksijában merült fel, hanem a feribeszédet nézni akaró, nem elkötelezett csak kíváncsi szavazókban is.

Kontraproduktivitás. Teccikéteni? Mikor már nem Feri személye visszás, hanem a táborának megnyilvánulásai khhmm...minimum véleményesek.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Továbbra is úgy tudom, hogy nincs tervben koala.
@Vitéz.László:

Ha lenne érdemi ellenzék arról tudnánk.
@kekex: Látod látod, régóta mondogatom már, hogy Vonáéknak közük nincs a fasisztákhoz.

Karizmatikus vezetőt egyébként nem látok a nezetiszocik között. Már amennyire ilyen-olyan videókból eddig látni lehet.
@Fabius: Nem azt mondtam, hogy a konkrét közvéleménykutatót lefizette a fidesz, ez ennél sokkal fortélyosabb, ahogy a félelem igazgat.
Gondolj csak a földrajzinév bizottsággal mi lett. Pedig milyen piszlicsáré ügyben mondtak mást, mint a Párt direktíva. Sőt, nem is mást mondtak, hanem mást IS mondtak. Nem egyszerűen feloszlatták a bizottságot, hanem, aki közalkalmazott volt, azt kirugatták a munkahelyéről.
Ebből mindenki értett.
Itt már mindenki igazodik, aki kérdez az is, aki válaszol az is.
Ha lenne épeszű ellenzék, az sem egy tömb lenne. Egy tömböt csak vaskézzal, megfélemlítéssel, megvesztegetéssel, azaz terorral lehet fenntartani.
Ha lenne épeszű ellenzék, az sok féle lenne. De nem lehet, mert a választási tv miatt egy tömbnek kellene lennie. De nem bír.

Itt egyetlen egy dologban lehetett volna egy tömb az ellenzék, ha arra kér felhatalmazást a választóktól, hogy ha győznek, akkor kidobják a kukába az alaptv-t, az új választási tv-t, a független intézmények (bíróság, rendőrség, ügyészség) kirúgkák a Pártcsicska vezetőket. Megszüntetik a médiahatóságot, a köztévé, közrádió vezetőit is kirúgkák és a régi választási tv szerint írnak ki új választást.

Ez nem történt meg, biztos sok oka van, hogy miért nem, nincs kedvem ezt most elemezgetni.

Így aztán április 6.-án egy országos, a szavazókötökben menetelő békemenet lesz, nem választás.
@Fabius: "Kontraproduktivitás. Teccikéteni?"

Nem akarok belekottyolni, de a jobbiknál boldog-boldogtalan lenácizása legalább ennyire kontraproduktív.
@Fabius: 160 párt van...

aki a mafia pártokra szavaz az hazaáruló

keressetek becsületes naív jelölteket, vagy rajzolj f@szt...
@Fabius: Tényleg ha már erre jársz, te mit gondolsz arról, hogy ilyen képviselőt képes az összeborulás formáció jelöltként elindítani?

"Mint ismert, az Összefogás 2014 és az MSZP hivatalos képviselőjelöltjeként a közös lista 106. helyét foglalja el Balogh Artúr, aki 2010-ben bűnözésre uszító kijelentéseket tett blogjában:

„A cigány megélhetési bűnözést el kell tűrnötök!
Cigányokra filozófiai és igazságossági értelemben nem vonatkoznak a törvények. „
Tulajdonképpen a cigányokat nincs jogotok megbüntetni.
A cigány származású magyar állampolgár büntethetetlen akkor, amikor a családja, önmaga létfenntartása érdekében eltulajdonítja mások, vagy a többség javait.
A cigány jogosan lop.”

ciganyorszagkiralya.blogspot.hu/
@DarthVader: Az megvan, hogy jövő héten levadásszák kedves feriteket a paksi 180 millás szerződéssel?

De lehet hőbörögni nyugodtan az adáshibán, ha erre van kedvetek.

Bár, én inkább elgondolkodnék,szabad volt-e nem megújulni, s besározódott emberekkel hülyíteni a népet, hogy ujjjjuuujjj de rezsimváltók vagyunk.
@aritus:

Szerintem azért ennyire nincs így. Az Ipsosnak soha nem volt és nem is lesz ügyfele fideszközeli vállalkozás, hogy ez számukra gazdasági gondot jelentsen.

Azért van még ennek az országnak számtalan olyan szegmense, ahol a pártdirektíván röhögni szokás, és Viktor az ilyenjét feldughatja a seggébe. A kkv szektor és az állami pénztől - is - független versenyszféra pont ilyen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Díszcigánya mindenkinek van. Balogh Artúr semmivel nem rosszabb Farkas Flóriánnál, és nagyobb faszságokat sem mond.

Hogy szavaznék-e rá? Soha az életben, de ez csak az én véleményem.
@Habakuk999:

A vadászattal vigyázz! A medve is tud róla!
Azt pedig a székelyektől tudjuk, a medve nem játék!
@rodeo36: Te rodelyóóó! Most átmenetileg lekapcsoltam a szűrőt a manus(?)-ról. Na szóval, hogyan is van ez? Amúgy interferencilásan, meg ultraviola fényileg, ez a dzsobbikos a fidesztet fényezi, mint ecceri elítélt a bohócot??
Naneeee! Utána meg van orcája a fidesz korábbi öltettyit odabiggyeszteni, hogyaszongya a fiatalok fizessék a szülők nyugdíját, a zadóból?? ezt vajon a Kárpáti Hanyatka=Berta Szilvike eszelte ki az OKJ-s könyvelői szaktanfolyásával?
Ne aggyaja a zIsten, Dúró Dórika bréjnsztormingolta össze, miközben a hazaffyasch gyerökivel a nagymutter van GYES-en??
Áááá, nem merem én esztet má' követni!
érdekes egy ország...
még mindig a maszop lop = MSZ(lo)P.
még ellenzékből is...
a fideSS meg kormányon is erkölcsös tud maradni...
@Fabius: nincs orbán mentes övezet az országban.
független kkv-k?persze.röhögnöm kell!
on-line pénztárgépek?
és ez csak a kezdet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Úgy tudod?
Én meg nem tudom, de látom, hogy a Jobbik csak azért, hogy a hegyét bedugja a fidesz seggébe, a sánta poloskát elhajtaná a Keleti pályaudvartól a Miskolc tiszaiig... és akkor nincs tervben koala, hahahaha

2006 óta pettingelnek folyamatosan, néha van egy kis sikerélmény, de amúgy mostoha sorsra vannak ítélve Vonáék. De majd most… ha Türkmenbasinak nagyon kell… majd akkor, és…
Erősödött a jobbik, persze. Miért? Lehet magyarázni erről - arról, nálam nukleáris hulladék a párt, ahol elfér a holokauszt relativizálása, az csak hatalmas darab szar és nem lesz más. Persze, a dzsobbik nem ilyen, dehogy. Érpatak sík hülye polgármestere a példa rá, hogy áá… – dehogy.
Én azt hittem, van benned objektivitás.
Nekem is zárt intézményben a helyem, belátom.

(taga, majd elszámolunk…)
@Knósszosz: jó. boncsá valamit, me tiszta ideg vagy:))
2010 és '14 között orbánék megteremtették a törvényi és személyi feltételeit az ország teljes megszállásának.
ha hatalmon maradnak, akkor senki nem marad ki.
vagy tolja a fidesz talicskát, vagy ELLENSÉG lesz!
orbán rendszerében nincs függetlenség.
válasszon mindenki saját belátása szerint.
Ebből is látszik hogy Ferinek sok híve van. Majdnem felgyújtották az ATV t. Nem véletlen hogy bolseviktor elvtárs rémálmaiban is mindig a Feri jelenik meg.
@OPHELIA: én vagyok a házmester ma, de lassan fekszem, me holnap meló:)
@taga20: jó éjt, rózsaszín kupakos álmokat kívánok:)
@OPHELIA: köszönöm drága. de a vöröstangás álmoknak jobban örülnék:))
@Knósszosz: Nézd ez a koala kérdés, néhány hónapon belül kiderül. Persze csak akkor ha a jobbik elég jó eredménnyel végez.
Amúgy meg nincs szó relativizálásról, inkább csak arról, hogy egy kis egyensúlyt kéne tenni a sok szenvedés között, mivel mostanában valahogy olyan érzésem van, hogy az egyik túlságosan ki van emelve a többi rovására.

Én nem vagyok holokauszttagadó, és antiszemita sem, de elítélem azt, amikor a holokauszt emlékéből gazdasági vagy politikai előnyt akarnak kovácsolni egyesek.:(

Korábban már említettem de gondolom annak idején te is láttad a Hideg napokat, a Jób lázadását, az Ötödik pecsétet és más remekműveket, amelyek a nemzeti szocialista rémtettekről szóltak. Gyerekként meg olyan kommunista progagandafilm-szappanoperákon nőttünk fel, mint a Négy páncélos és a kutya, a Belgrádi fiúk és a Bors. A holokauszt a tananyag része volt, a holodomorral és a gulággal ellentétben. Hány magyar miniszterelnöknek és kormánytagnak kell még bocsánatot kérnie az elődök bűneiért? Megtörtént, nem egyszer, nem kétszer. De mintha nem is lett volna. A kommunizmus rémtetteiért ki kért bocsánatot? Az talán nem magyar emberek műve volt, nem magyar emberek működtek benne közre? Az önfelmentés is tévút, de ez a rákosista "kilencmillió fasiszta" típusú ráolvasás, megbélyegzés is az.
@Oxica: Az ATV előterében is van túró rudi automata? :)
@taga20: akkor most váltalak a házmesterségben, én ma virrasztós vagyok
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Mint ismert, az Összefogás 2014 és az MSZP hivatalos képviselőjelöltjeként a közös lista 106. helyét foglalja el Balogh Artúr, aki 2010-ben bűnözésre uszító kijelentéseket tett blogjában:

Szerinted a 106. hely még befutó lesz? Amúgy azt én sem értem miért kell ezzel is támadófelületet adni a fideSSnek. Így is a fideSSnél van a pénz, paripa, fegyver és lőnek is rendesen. Erre felteszik céltáblának ezt a faszt a 106. helyre. Minek.
@OPHELIA: rendben, ako elrakom magam holnapra. oxicanak szójá má lécci, hogy angyalmentes nap van. köszönöm:))
@Oxica: Te még új vagy itt, az angyal a kommentelők részéről bojkottálva van.
Kérlek szépen, ne válaszolj neki.
Köszönöm a megértésed.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hát a fideSS-Jobbik kurmány igazi csemege lenne ínyenceknek.
Bolseviktor elvtárs megy kuncsorogni Brüsszelbe a lóvéért, itthon meg a gaudi testvér dobálja ki az unios zászlókat a parlament ablakán. Amit nem tud kidobni azzal meg elmegy WC re megtisztelni. Az mekkora királyság lenne, ekkora pávatáncot még úgysem látott a vén Európa.
@OPHELIA: Bocsánat, ezt nem tudtam.
@Oxica: Jól hangzik, de Gaudi nem lesz tagja a következő parlamentnek. :)
@Oxica: Nyilván nem lesz befutó, de felrakni a listára egy ekkora kretént, eleve egy nonszensz.
@Orica Középföldi:
Lehet, hogy már alszol, lehet, hogy dolgod van, de mindegy is. Úgy tűnik jobban jártál.
Jó éjszakát, üdítő álmokat!

Vörösmarty Mihály: Gondolatok a könyvtárban
(részlet)

Testvérim vannak, számos milliók;
Én védem őket, ők megvédnek engem.
Nem félek tőled, sors, bármit akarsz.
Ez az, miért csüggedni nem szabad.
Rakjuk le, hangyaszorgalommal, amit
Agyunk az ihlett órákban teremt.
S ha összehordtunk minden kis követ,
Építsük egy újabb kor Bábelét,
Míg oly magas lesz, mint a csillagok.
S ha majd benéztünk a menny ajtaján,
Kihallhatók az angyalok zenéjét,
És földi vérünk minden csepjei
Magas gyönyörnek lángjától hevültek,
Menjünk szét mint a régi nemzetek,
És kezdjünk újra tűrni és tanulni.
Ez hát a sors és nincs vég semmiben?
Nincs és nem is lesz, míg a föld ki nem hal
S meg nem kövűlnek élő fiai.
Mi dolgunk a világon? küzdeni,
És tápot adni lelki vágyainknak.
Ember vagyunk, a föld s az ég fia.
Lelkünk a szárny, mely ég felé viszen,
S mi ahelyett, hogy törnénk fölfelé,
Unatkozzunk s hitvány madár gyanánt
Posvány iszapját szopva éldegéljünk?
Mi dolgunk a világon? küzdeni
Erőnk szerint a legnemesbekért.
Előttünk egy nemzetnek sorsa áll.
Ha azt kivíttuk a mély sülyedésből
S a szellemharcok tiszta sugaránál
Olyan magasra tettük, mint lehet,
Mondhatjuk, térvén őseink porához:
Köszönjük élet! áldomásidat,
Ez jó mulatság, férfi munka volt!
@Fabius:
ebben a dupla perverzitás az lesz, hogy meg is tudjuk miért voltunk seggfejek és a gif-be valók persze nukleárisan (hogy világíccson a kobakunk) lutri meg a reskontók... ha ezt nyilas misi tu'ná...a Pósalaky úr meg majd kavarja hozzá a csirizt

brühüyyy
@Habakuk999: Na. Tegnap még csak 80 millió volt. mire eljön a jövő hét, már ütni fogja a Simicskát.

Amúgy meg vihar a biliben. Nem feltéve, de azért a valószinűség 0-tól nagyobb értéküségét megengedve, az erőmű nem talál semmilyen anyagot. A cégnek sincs semmilyen anyaga. Na und? Az én cégemnek sincs - az alapitó okiratot leszámitva - anyaga 18 évvel ezelőttről. Oszt ennyi. A cég is selejtezett - minek őrizne majd 20 éves dolgokat - meg az erőmű is. tetszettek volna korábban ébredni.

Feltéve, de meg nem engedve, hogy a cég ingyen kapta a lóvét, igy okafogyottá válik a kérdés, hogy honnan van Viktornak a 300 millás vagyona?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Jó, de mesélj Érpatak őstulokgyökérzigóta polgárosschhy mesteréről, aki a dzsobbik ott maga.

Ezt miért hallgatjátok el, hogy agyhalottak tömkelege vezeti a pártot, és nyilván nem tetszik, de véleményem szerint ez a kapitális balfasz igen is rohadt náci, de lehet én vagyok hülye és inkább angolkisaszonyok gyülekezetének a szóvivője... ugye?

Gab, nekem ne, nem fog menni!
Ezek, ugye, japánok. "013. szeptember óta visszatartották a stronciumszennyezés méréseinek eredményét. Csak a múlt héten publikálták, hogy 5 hónapja 5 millió becquerel/ liter radioaktív stroncium-90-es izotópértéket mértek a talajvízben - 25 méterre az óceántól. A stroncium-90 izotóp sokkal veszélyesebb anyag, mint a cézium-137, amely korábban, a katasztrófa kezdetén nagy mennyiségben jutott a légkörbe. A stroncium-90
megengedett értéke csupán harminc becquerel per liter."
hvg.hu/gazdasag/20140216_Fukusima_megint_hazudott_a_sugarzasrol_a
@Knósszosz: Knoszi, nem fogsz vajkaramellát kapni.
@rodeo36:
Ugorgyá és nézzed meg amit még... küldtem.
Salúd!
@nincs_itt:
dzsobbikos politikai program (van e hozzá fantáziád elképzelni imígy?)

nagy népi hurál esküvő, mindenki zabál és félcsirkéket dobálnak szerte meg ami szem szájnak ingere, majd a násznép (az ünneplő közönség) elmegy a picsába és akkor előbúvik a dzsobbik -mint kóbor kutyák kiéhzeve ész loncsosan- és felszedik a maradékot és egész éjjel nyammognak rajta...aduródora viszi a papírtányérokat és műanyag eszcájgot és néha belekóstint a nyereségbe megnyalva a szája szélét a szart is lepucolva...azaz az egész izé uraktól levetett eldobott hulladék összegányolva és bepakolva bevásárlószatyrokba...

namiccócchozzá?

szerintem evvan

brühüyyy
@OPHELIA:
Nem is szeretem, téged viszont igen!-:)
"mikor Zuschlagot elítélték 50 millióért hat évre, azonnal tudni lehetett, hogy ebben az országban fideszest nem fognak leültetni soha. Háromezer évet mégsem lehet kiszabni, akkor meg hagyják az egészet a fenébe. A közismert bizniszcég tulajdonosa hetente csapolja meg éppen egy zuschlagnyival az államot, csupán az osztalékból kiindulva, egyébként nyilván többel.

Ha ez felfoghatatlan nagyságrend lenne, van itt 1:1 léptékű lopás is, a hét méltatlanul keveset emlegetett híre, hogy évente 42 milliót, azaz egy zuschlagnyit fizet a közmédia a kormányszóvivő volt :)) cégének hírgyártásra. Alapfeladat kiszervezése rögtön felkelthetné az ügyészség érdeklődését, de nem kelti, mert egyrészt 800 milliós (16xZuschlag) hűtlen kezelés sem kelti fel, másrészt hogy nézne ki Gíró-Száz András a Heti Válasz narancssárga címlapján, vigyázat, bizniszszóvivő felirattal. Ami azért is furcsa lenne, mert a bizniszpártlap évente negyedmilliárd forinttal csapolja meg az államot. 5 Zuschlag. Melyhez képest a főszerkesztő lánya csupán féllel.

Csak egyszer kellett nyerniük, de azóta nagyon."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140214_Egy_bizniszpart_mind_felett#rss
@épészmérnök: most képzeld el, milyen azonnali gazdasági következményei lettek volna, ha bevallják. Persze, hogy hazudtak. Ezt már az akkori hírekből ki lehetett következtetni, hogy nagyobb a valós probléma.
Az egészségügyi és ökológiai katasztrófa eredménye meg ugye nem kézzel fogható.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A gerinces dzsobbikos arcsehe és típusa...
EU-s zászlót kidobja az ablakon, aztán odamegy 6300 euróért képviselőnek...
Ilyenkor nincs kényszeretek a latrinagödörbe ugrani?
Dzsobbik, az alternatíva, mert ők még nem loptak... majd fognak, de addig is becstelen szarok, kell az edzés...
@Knósszosz: Figy Orosz Mihály Zoltán nem is jobbik tag, ő egy független polgi. Így nem is lehet jobbikos "pártvezetőnek" tekinteni.
Elismerem, hogy vannak kattanásai, de pld. az az érpataki modellben vannak jó elképzelések is.

A hazai cigányságnak fel kellene nőnie arra a szintre, hogy megértse, azért semmi nem jár, mert valaki cigány. Mint ahogy azért sem, ha magyar. Valami azért jár, ha teljesíti a szükséges feltételeket, a kötelezettségeket, ha erőfeszítéseket hajlandó vállalni az integrációért. Ez valójában az érpataki modell lényege is, amely az embereket nem magyarra és cigányra, hanem építőre és rombolóra osztja.
Androidos IO-s telokra, tabletekre töltsétek le A VOKS 14 programot, tanulmányozzátok az eredményeket. Itt a jobboldaliak, baloldaliak titkosan félelem nélkül szavazhatnak, ér
dekes eredményt fogtok látni.
@dr. jenőke (jenőke):

Jól jártam, te közvélemény-kutatók kedvence:))

Köszi, jó éjt!
@Knósszosz: akkor a te adagod az enyém lesz, bibí:)
Mindjárt március lesz!!!!
Gyurcsány az esélytelenek nyugalmával lépett be a versenybe tavaly októberben. Vesztenivalója nincsen, a hangulatkeltéssel csak nyerhet. Példaképe Orbán "2006" Viktor, aki azonban a hangulatkeltéshez pártszervezettel is rendelkezett, és nem magának kellett a piszkos munkát elvégeznie.

Gyurcsány egyedül van, ő beszél, ő agitál, talán csak a plakátok ragasztásában nem vesz részt személyesen, mert azt régebben a helyi MSZP szervezetek intézték. Hiányoznak is rendesen Ferinek az ingyenmunkások.

Most ha ezek után egy párttal, szervezettel alig rendelkező ember rajongói a fészbukhoz köthetők, akkor nem vagyok meglepve. Szép kis játszótér a fészbuk az elméleti demokratáknak, akik a szomszédaikat sem ismerik, és helyi szinten maximum egy társasházi lakás frankhitelét tudják felmutatni, de a fácsén ők az urak, a politikai erő, a passzátszél fújó dühödt tömeg. Mind a 20-30 szerencsétlen kölyök.
@Knósszosz:
Kiegészítés:
lopnak most is, ismered a stróman kifejezést?
Na, csak azé...
@Jatek Miatt: és most mit mutat az ábra, ha nem vagyok indiszkrét?
@Knósszosz: Én úgy tudom nem megy az EU-ba. Vagy lemaradtam valamiről? De ha menne akkor is rossz a példa. Jelenleg is sok EU szkeptikus képviselő van az európai parlamentben és fizut is kapnak, mivel azokat is kell képviselni, akik az ő elveikkel értenek egyet az unión belül.
@Knósszosz:
semmi sem maradt olvasatlan...vagy az alagút effekt elsinkófálta (hogy mi a bideasch lófasznak nevezik alagút hatásnak?)

a számítógép egy villanykapcsoló:

(a kettes számrendszer magyar neve egy gyagya mert csak a kettő nincs benne, csak a zegy meg anulla 001110001110001010100000)

kikapcs/bekapcs (elektronynak adunk akkora töltést, hogy átmegy -ez az "1"- és adunk neki egy másik töltetet (nemhurkab+) amivel nem megy -ez a "0"-) és

mint a kecske amely átmegy a falon mert másképpen nem tud kijutni a zárt térből de sem a kecske nem sérűl sem a fal nem omlik össze, ha igen a válasz mindkét kérdésre akkor bolond lett a hergelő és olyankor a komputer nem más mint egy darab izé amivel még port sem lehet törölni

nem kell misztifikáció nincs benne elbújva isten meg a Belfegor

brühüyyy
@OPHELIA: Ott állandóan Bajnai vezet. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Független polgi...
Most sikerült mosolyra fakasztanod, pedig kurva álmos vagyok.
Függetlenül, kaczagányban komenyistázva és csak úgy mellesleg... ez így elalvás előtt jól esett!!
@rodeo36:
Jó... csak piszka volt, most harmadik napja VII-ik A-dúr és Kleiberrel... nem lehet megunni.
Viszont éhes vagyok, szóval valamit csinálni köll.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
érpatak és a te rencered: (jókisrencernekedvalóéljélbenne)
„Ha munka van, jó itt lakni” – mondja, amikor a faluról kérdezzük. „És van munka?” „Na, az nincs” – feleli, miközben műanyag légycsapóval csapkodja a combját. A büfének nevezett talponálló is épphogy megy, a tulaj inkább a nyugdíjából él, mint a profitból. A rendszerváltás előtt építkezéseken dolgozott Líbiában, Németországban. A család pedig, mint Érpatakon szinte mindenki, paradicsomot, uborkát, dohányt termesztett.

„Én akkor a zöldségből készpénzben vettem meg a Ladát” –

emlékezik vissza a boldog időkre késő délután, amikor a teraszon további négy falubelijével söröznek.

brühüyyy
@Jatek Miatt: tényleg érdekes(ebb annál, mint amit a pofánkba tolnak)
Orbán Viktor a Messiás, és ő még túl is éli

Üdvtörténet lett a Fidesz kormányzásából Orbán évértékelőjében. Teljes a világmagyarázat, aki ebbe beleköt, az maga az Árvíz, a Vörös Iszap vagy egyenesen Júdás. A DeDi angyali harsonákon se lepődne meg április 6-án.

444.hu/2014/02/16/orban-viktor-a-messias-es-o-meg-tul-is-eli/
@vitéž munkášőr: igen, de a sok kézcsókozó Mariska néni nem tud élni ezzel a lehetőséggel
az ostoba fanatizmus öl, butít, nyomorba dönt. akkor már inkább a szesz. annak mennyiségét legalább az üres üvegek számából fel tudod mérni.
@OPHELIA: gondoltam erre én is, mindegy, arra jó, hogy lássuk mi lenne a kép, ha ez nem nyuggerisztán lenne ;-)
@rodeo36: Ez volt a "hiteles" beszámoló Érpatakról? :) Szerencsére akik a valóságban élnek, tudják, hogy ez is egy "picit" máshogy van. :)

www.szon.hu/pal-a-multjat-megbanta-de-a-jelenere-buszke/news-20100919-11211008

www.erpatak.hu/index.php?l=8&play=finn_delegacio
Vége a pipiskedésnek. Amikor nyakig ülünk a szarban, az kerül ki belőle előbb, aki kevésbé finnyás.
@vitéž munkášőr: az a baj velük, hogy makuladegenerációjuk van, nem eszik a vitaluxot:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
valahogy az iskolareformból kimaradt a Gazsi is, ha még sokáig ritkíttya az erdőt nem marad erdő 27000/hó-ért...nem lesz belőle traktoros, nem lesz belőle sok minden más sem...2 éven belül ugyanúgy útálni fogja az egész hazug álszent képmutató faszságot mint teszem azt én már most

te is hazucc mint a vízfolyás és kened a szart és aszondod, hogy vaj

brühüyyy
@rodeo36: majd ha rádöbben, hogy nem kell az Arsenalnak sem
Vajon miért akarják a konfliktust elkenni sokan a liberálisok közül?

"Heller Ágnes azt mondta az ATV „Tét” című műsorában, hogy akik bírálják a Mazsihisz vezetőinek Orbán Viktorhoz írott levelét, félreértik a Mazsihisz szerepét: azt szeretnék, ha a Mazsihisz döntené meg a kormányt. De a Mazsihisz nem párt, hanem érdekvédelmi szervezet.

Heller Ágnes téved. Schweitzer József nyugalmazott országos főrabbi azt írta a Mazsihisz közgyűlésének az emlékévvel kapcsolatos szavazás előtt, hogy „elfogadhatatlan minden olyan érvelés, amely a hazai zsidóság 20. század első felében bekövetkezett tragédiájáért viselt felelősség dolgában nem fogalmaz egyértelműen. Súlyos döntés meghozatala vár a közgyűlésre, amit úgy kell meghozni, hogy azt a Tóra szellemében egyenes gerinccel vállalhassuk, mártírjaink emléke, hittestvéreink és a zsidó történelem előtt.”"

"A spirituális mércén kívül a Mazsihisz vezetőinek levele sértette a szervezet Alapszabályát is. Ez közjogi értelemben is elfogadhatatlanná teszi a levelüket. A Mazsihisz Alapszabályának 43. §-a kimondja: „A Szövetség legfőbb szerve a Közgyűlés.” A Mazsihisz vezetőinek a Közgyűlés alá rendelve kell működniük. A Közgyűlés határozatait be kell tartaniuk. "

nepszava.com/2014/02/velemeny/bartus-laszlo-mephisto-tulkinalat.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
amikor a csökkenő infláció átesik deflációba akkor a gazdaság meghal, a túl kicsi infláció (vagy annak a hazug emlegetése hülye embereknek) a gazdaság kerékkötője tehát a szavak átbasszák a hülye hallgatókat ez is a rezsidémonhoz hasonló baromság a kettő együtt meg államellenes bűntett

brühühyyy van még ilyen híred?

hogy egyszerre undoroggyak
@parti_giano: az legalább messzebb van, majd apuci vesz neki egy helyet
@OPHELIA:
ja -tekishuncfut- "az" a Gázsi sohasem akart focizni csak kurvajól megélni abból hogy sem nem focizik sem nem tanul (mintha ez családi örökség lenne?) Arsenal amely most nyeri -minden esélye megvan rá hacsaknem???- a brit bajnokságot...asse tuggyák kijazazorbángázsi

brühüyyy
@OPHELIA: apuci nem. anyuci vagy a lőrincz von toka báró ;-)
@OPHELIA:
a lelátón vagy jegyszedőnek?

brühüyyy
@épészmérnök: Remélem van önálló véleményed is erről az ügyről, és nem csak az amerikába menekült komcsi állambiztonságis Bartus véleményét fújod, akiről sosem lehet tudni, hogy most saját paranoiáját fújja, vagy pedig titkosszolgálati parancsot teljesít.
@parti_giano: @rodeo36: hát én nem nagyon értek a focihoz, de a múlt hét végén iszonyatos ordítozást hallottam a tv felől. szal akkor verték szarrá 20 perc alatt az Arsenalt. Ma viszont 2:1-re verte a Livet
@tisztapista: muhaha!

annál a 6-os kartonnál élethűbbet szarok
@vitéž munkášőr: vagy valamelyik másik stróman:)

Vagy lehet vesznek neki egy csapatot a stagyionba?
@tisztapista: Remélem, van olyan, bizonyított tényed, és korrekten levezetett érved, amellyel cáfolni tudod Bartus állításait.

A véleményed nem érdekel.
@OPHELIA: jobb lenne, az is csak futsalozna - azzal is csökkentve a rezsit
Kurcsany egy debil es az egesz Osszefosas az!
@vitéž munkášőr: egyébként lovas nemzet vagyunk, nem? a zsótti társadalmi munkában megtaníthatná lovagolni. Csak ocsóbb lenne.
@épészmérnök: "Remélem, van olyan, bizonyított tényed, és korrekten levezetett érved, amellyel cáfolni tudod Bartus állításait."

Szarba nem nyúlok, hogy megállapítsam az állagát. Bartus a Bayerzsótihoz hasonlóan nem éri el azt a színvonalat, hogy foglalkozzam vele.

Ezért sajnos érvelni nem fogok, amely viszont részedről valószínűleg a beszélgetés végét jelenti majd. Nem baj.
@tisztapista: Nincsenek érveid, szájalsz. Te bajod.
@OPHELIA:
azt a szétverést láttam és az ismétlést is, de ez a foci lényeg aki aznap ott és akkor jobb az győz...nincsenek orbánviktorokésorbángazsik akik akkor is ha térdigérőpasszátszélfú akkor is

de az GBR ez meg MO

brühüyyy
@rodeo36: párom szokta nézni, néha én is kedvet kapok hozzá. tényleg az a kategória, amit itt nem látsz, az utolsó percekig szívvel-lélekkel fociznak.

A VB-t tuti, hogy nézni fogom.
@OPHELIA: szarvason esetleg, az még stílszerűbb. most voltam kinn cigizni, 3 jól megtermett bika legelészett épp a kertemben - erről ugrott be ez a nerisztáni kép ;-)
@vitéž munkášőr: én csak egy db jól megtermett bikával találkoztam, illetve szerencsére kb. 5 cm-re tudtam megállni a jeges úton. De hiába villogtam és dudáltam neki, lecövekelt az úton.
Akkor aztán kiszálltam a kocsiból (reszkető lábakkal) és rászóltam, hogy vagy mész a picsába innen, vagy beteszlek a csomagtartóba.
Ettől aztán jól megijedt és odébb állt.
Nyulat, rókát egy párat sikerült ledarálnom, azoknak is hiába telepatizáltam, hogy nem fordulsz vissza, nem hallgattak rám.
Gyurcsàny szerint Orbán a legkorruptabb magyar politikus. Van olyan ember ma Magyarországon, aki nem èrt egyett vele?

Meterházy for President!
@vNHM:

OV honnan szedte a milliárdjait?

A stròmanjaitòl.

A stròmanok honnan szedtèk?

Tôlem meg tôled adò formájàban ,jò esetben EU-s pènzeket loptak, habàr azt is elôlünk lopták.
Róna Péter interjú a 168 órában:

"Paks 2. megépítése a negyvenszázalékos magyar részvétellel a korrupciós lehetőségek bővítését jelenti. Orbán a paksi beruházással a baráti körnek üzent: továbbra is gondoskodik róluk. Csakhogy mindeközben az ország a teljes nyomor felé halad. Ha ez így folytatódik, 2019-ben Magyarország lesz az Európai Unió legszegényebb országa. Ez katasztrófa. A demokratikus ellenzéknek fel kellene végre ráznia a magyar társadalmat! Ám a személyes csatározásaik, amelyekre egy egész év ráment, sajnos a politikai tartalom hiányát is tükrözik."

www.168ora.hu/itthon/rona-peter-osszefogas-lmp-oxford-szegenyseg-123467.html
Ez a választás - népszavazás. Debreczeni József:

"Nem az elmúlt húsz évben megszokott választás előtt állunk tehát, nem az a tét, hogy egy rossz kormányt lecserélünk-e, hanem az, hogy ettől az országot fosztogató uralomtól meg tudunk-e szabadulni. Csakhogy a választás sem demokratikus körülmények között megy majd végbe. Átírták a választójogot, átrajzolták a körzeteket, a médiát letarolták, és az intézményes csalás lehetősége is sokszorosan be van építve a rendszerbe. Ilyen körülmények között a szavazókat arról kell meggyőzni, hogy itt nincsenek árnyalatok, csak igen van, és nem. Pont ahogy az a népszavazásokon szokás. Akarjuk ezt a rendszert a fejünk fölött, vagy elutasítjuk? Ezt kell eldöntenünk."

www.168ora.hu/itthon/debreczeni-jozsef-valasztas-2014-ellenzeki-osszefogas-kozvelemeny-kutatas-kormanyvaltas-123542.html
www.atv.hu/belfold/20131216-czegledi-zoltan

Ceglédi is rámutatott, hogy a verbális agresszió, 'mutassatok valakit akit nem vágok pofán' (Kéri), kontraproduktív lehet.
helyettünk is sír a telefon:

indavideo.hu/video/Varga_Ferenc_Jozsef-Aradi_Tibor_-_Sir_a_telefon

de az évértékelők után kabaréban elbeszélve "életünk"...

www.youtube.com/watch?v=5T4R5a4-fj0
@épészmérnök:
""Paks 2. megépítése a negyvenszázalékos magyar részvétellel a korrupciós lehetőségek bővítését jelenti."

Ez szép és jó, de most tegye fel az a kezét, aki szerint ha az MSZP csinálja a Paks 2 ügyet, akkor annak nem lopás a vége!

Az MSZP alatt nem volt korrupció és lopás???
a kedves vezér kinyilatkoztat:

Orbán zárt körben beszélt a választások utáni terveiről 2 hozzászólás
Zártkörű reggelin beszélt Orbán arról, mit tesz a választások után

A szabadságharcos retorikát félretéve beszélt Orbán Viktor európai uniós nagyköveteknek egy zártkörű reggelin még tavaly év végén. A kormányfő elmondta, mit tervez újraválasztása esetén.

hvg.hu/itthon/20140217_Orban_valasztasok_EU_kozigazgatas
@VT Man: De. De ha a szocik titkositják a körülményeket 10 évre, nem küldöd el őket a retkes picsába?
egy kis paksi szarkavarás, legalább a választás látszata meglegyen:

Rendkívüli parlamenti ülés is jöhet még

Egyelőre a parlament még csak a paksi erőműbővítést hagyta jóvá, a paksi bővítéssel kapcsolatos hitelszerződést még nem, így elképzelhető, hogy az utolsó parlamenti nap után még egy rendkívüli parlamenti ülés következik - derült ki Varga Mihály ATV-nek adott interjújából.

hvg.hu/gazdasag/20140217_Rendkivuli_parlamenti_ules_johet
mulatságos poszt, a kommentekkel

amikor az index címlapos libbant bérblog rácsodálkozik a saját híveire

hajrá, csak így tovább
sok sikert 2014-hez elvtársak
xd
Szép napot mindenkinek. Ha már elindult a sajtószemlézés, gyorsan egy friss hír.

„Hadd nevezzem meg a problémát: a problémát a romák jelentik” – mondta az igazságügyi kérdésekben, alapvető jogokban és állampolgársági ügyekben illetékes luxemburgi EU-biztos, az Európai Bizottság alelnöke Viviane Reding.

vs.hu/reding-roma-migraciorol-0215/

Amit szabad Jupiternek. :)
kiszámolták, ahhha, pont ők...melléduma ezerrel:

Varga: Nem indokolt a forintgyengülés

Belső oka legalábbis szerinte nincs a 300 feletti euróárfolyamnak. Paks 2 megtérülésével számoltak.

A paksi bővítéssel kapcsolatban azt mondta, hogy a beruházások a magyar állam vagyonát gyarapítják, a kivitelezési szakasz 8000-9000 embernek "ad majd többletmunkát". Számítások szerint az ehhez kapcsolódó hitelfelvétel az államadósságot körülbelül egy százalékponttal növelheti átmenetileg a tízéves periódusban, "de ez nem veszélyezteti azt a célt, hogy a következő években a magyar államadósság mértéke csökkenjen" - tette hozzá. Varga Mihály jelezte, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium által megtárgyalt, a paksi bővítéssel kapcsolatos hitelszerződést a kormányülésen hagyhatja jóvá a kabinet, a következő lépés pedig az lesz, hogy ennek be kell kerülnie a parlament elé.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F02%2F17%2Fvarga_nem_indokolt_a_forintgyengules%2F
ahh egy demokrata!

sok sikert elvtársak a remek érveitekkel biztosan sok szavazót meggyőztök, ez már most látszik **
@wmiki: fosás van, mi? Na dolgozz tovább, mert nem lesz lóvé.
.
Török Gábor elemez és kételkedik:
''''Mi is a kormánypárt első számú érdeke 50 nappal a választás előtt, ha valóban olyan jelentős előnnyel vezet, ahogy a közvélemény-kutatások ezt mutatják?''''

Nocsak? Más is hitetlenkedik a mért eredmények valóságtükrözésében?
.
@dr. jenőke (jenőke): Fosnak, ennyi.
Egy előnyük lehet: nincs valós ellenfelük. A kurcsány meg az egyéb buzi bagázs hiteltelen faszkalapok gyülekezete, sajnos.
@nincs_itt: Köszi bár a lényeg a magyar cikkben is ott van. Tényleg neked sokat kell majd utazni, hogy szavazhass?
@dr. jenőke (jenőke): Ezt láttad már?

Zártkörű reggelin beszélt Orbán arról, mit tesz a választások után

Diplomáciai forrásaink szerint ugyanis több képviseleten már nagyjából biztosak benne, hogy a Fidesz újrázni fog az április 6-i választásokon. A beszélgetés több mint két órás volt, és egy résztvevő szerint Orbán Viktor „nagyon dinamikus és nyitott volt, bármilyen témáról szívesen beszélt”.

hvg.hu/itthon/20140217_Orban_valasztasok_EU_kozigazgatas
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szóval nem beszélsz németül. Olvasd csak el, mert rád fér, 4 oldalas interjú 2 mondat foglalkozik a cigányokkal.
Nem utazom én egy centit se! Jóember, eszemben sincs szavazni, éppen 20. éve!
Figyelj, tolvajokra, retardáltakra NEM szavaz normális ember...
Nem tudom, hogy volt-e már de maga a beszéd ami körül ekkora a hisztéria még nem is volt belinkelve.

www.atv.hu/videok/video-20140216-gyurcsany-ferenc-evertekelo-2014

Mindenkinek ajánlom.
A szokásos Orbán fikázáson túl bizony vannak is érdekes gondolatok főleg arról, hogy anno mi magyarok mit gondoltunk a rendszerváltásról és hogyan maradtunk Kádár népe.
Naahülye Gyurcsány má megin nem tudott Fabius kedvére tenni.
Értetlenül bámulom a baloldaliakat!

Tényleg szeretnétek, hogy Mesterházy, Gyurcsány, Bajnai, Kuncze, Fodor irányítsa az országot? Megfojtanák egymást egy kanál vízben...

hihetetlen!
@Kalmár:

Tekintve, hogy Orbán jelenleg minket fojt meg egy kanál vízben, annál bizonyára jobb lenne.
@Fabius: Kérlekszépen , már a "8-900000 ezres" becslésed közt is 12.5% a különbség.
Mindegy, hogy a macska fehér, vagy fekete. Fogja meg az egeret.
@épészmérnök: Ez egy feltételezés.

Azonban mint tudjuk, a 4-es metró a balliberális pártoknak tényleg a korrupciós lehetőséget jelentette.

Konkrétan, csak a Keletinél 1.7 milliárd tűnt el.
@vakapad: Épp most csökkenti a rezsidet.
ugye nem fogják kimosni???

Ugye nem, mert csalódnék a feddhetetlen és megbízható és igazságos Vezénylóban:

Szabálysértés közben fotózták le Orbán Ráhelt

Lekapták a fotósok vasárnap az apja évértékelő rendezvényére érkező Orbán Ráhelt, amint vezetés közben telefonál.

hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20140217_Szabelysertes_kozben_fotoztak_le_Orban_Ra

------------------------------------

és én is kb ezt gondolom:

Tóta W: Magyarország, en garde!

Szar lesz itt nemfideszesnek lenni – ez Orbán választási ígérete.

hvg.hu/w/20140217_Magyarorszag_en_garde
@É2I: A buzi te vagy agymosott birka. Visszamehetnél az akolba bégetni és az elmebeteg orbánc seggét nyalni.
Én mint kívülálló azt láttam nem is egyszer hogy az ATV riporterei Gyurcsány és DK ellenesek. Somogyi csak ne háborodjon fel, amióta a betelefonálós műsort ő meg az az Emília vezeti szar lett a műsor vezetése.
A Gyurcsány beszéd egyébként nagyon jó volt és ült is a mocskos jobboldalon. Az ATV pedig nézzen jobban magába.
@♔batyu♔: Csökkenti miután 30 %-al megemelte.

Subject: Fwd: Fw: GázÁR

Rezsicsökkentés? Parasztvakítás!

Így lehet hülyíteni az agymosottakat!

1 m3 gáz ára áfával együtt:

2010. február hónapban 121 Ft (még Bajnai kormánya idején)

2011. február 151 Ft (már Orbán kormánya idején) (hoppá-hoppá)

2012. 154 Ft (Orbán kormánya) (újra hoppá-hoppá)

2013. 137 Ft (Orbán kormánya) hurrá, hurrá !!!

"2014. harcba szállunk a Magyar Csapattal, és egy újabb hatalmas győzelemmel – amiért hálás szavazatainkat várják az állítólagos csökkentők – talán „leérjük” Bajnai 121 Ft/m3 piszkos, mocskos, szemét gázárát."

Örvendjünk, de azért az sem árt, ha nem vagyunk nagyon hülyék. Aki nem hiszi, nézze meg a számláit, amiket 5 évig meg kell őrizni. Mellesleg a gáz világpiaci ára - ami minket is érint - az elmúlt évben JELENTŐSEN ( kb. 20 %-kal) csökkent. Mi magyarok is olcsóbban kapjuk, ezért lehet csökkenteni, mint már hónapokkal korábban szinte egész Európában.

Kinek is legyünk hálásak ezek után? Csak nem Putyinnak? A GAZPROM-nak?

Nos lehet számolgatni, hónapokat, éveket összehasonlítani, és egy kicsit gondolkodni... HOGY AKKOR MOST MIRŐL BESZÉLÜNK? - ahogy itt errefelé mondják.
@♔batyu♔:

A cég, ahol dolgoztam, az energetikában tevékenykedett. A magyar energetika ma gyakorlatilag halott, nincs megújuló támogatási rendszer (amit legkésőbb 2011-re ígértek), van viszont rezsicsökkentés, ami kétségbeesett helyzetbe kergette a szolgáltatókat (sőt, a termelőket is, mert hogy ne legyen teljes ellehetetlenülés rájuk is ráterhelték egy részét), és ma világcégek filléres kifizetéseken huzakodnak, nekem pedig egy éve nincs munkahelyem.

Sokra megyek a rezsicsökkentéssel.
Fabikam, amig gyurcsanyoztok addig annak orban a jutalma:-)

nem kellene annyire csunyan torokra venni a fideszes retorikat:-)

mert akar tetszik, akar nem, ilyenkor bizony orban faszan fuvolazol, hogy atvegyem a stilisztikai eszkozeidet egy picit.

es nem azert, mert aki nem velunk az ellenunk, hanem azert, mert ezzel tomi be orban az ellenzek szajat. ideje lenne mar rajonni es nem szopni:-)
Nincs ebben semmi meglepő! Ma a DK messze a legradikálisabb párt úgy is viselkednek. Hozzájuk képest a Jobbik egy kulturált párt!
Ja és Vona nagyon ügyesen hajtja ki a jobbikból az elmebeteg radikálisokat, mint a magyar hajnalosok és társaik.
Mesterházy meg négy évi munkáját tette egy nap alatt tönkre, mikor összeállt Gyurcsányékkal.
Ahelyett készült volna 2018 ra, de már valóban megszabadulva az ilyen DK-s súlyoktól.
Erre hagyja magát elsüllyeszteni újra Fari által. Most derült ki Mesterházy nem egy nagy politikus.
Gyurcsány és tábora, meg ilyen is lesz ezután is! radikálisok, akiknek a demokráciához annyi közük nincs, mint a jobbiknak!
De ez van ilyennek is kell lennie:) Még egy ideig biztos elhallgatjuk majd a sok okosságát a nagy derék hazafinak! Pénze van, úgyhogy tudja magát futtatni még egy ideig az tuti.
"megijedtem attól, hogy tulajdonképpen kik is követelik itt maguknak a hatalmat."
Én is megijedtem ettől a liberálbolsevik siserahordától.
Az 1917-es Lenin fiúk és bolsevik terroristák eltörpünek a mai kiéhezett panelprolihadaktól.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem fogja hazavágni az 50k. csak a telefon a kezében cca. 250k. nem tudod véletlenül, milyen kocsiban ül? mert nem suzuki swift, az biztos. persze senki sem fogja feljelenteni, az is borítékolható

Worluk megint jól adja :-)
@Zsuzsanna Lévay: ezek szerint a somogyiék előtt jó volt a betelefonálos műsor (fórum vagy mi a tököm a neve)? ne már, drágabolgárúr!
Európa vagy kelet, csak tessék tessék, lehet választani:

Tovább erősödik a barátság nemzetünk és Irán között
A figyelmetlen szemlélő könnyen összekeverheti, de csak a baloldali a magyar zászló.

Bár az EU szankciókkal bünteti Iránt, a kormány kereskedelmi központ megnyitását tervezi.

444.hu/2014/02/17/tovabb-erosodik-a-baratsag-nemzetunk-es-iran-kozott/

------------------------------------

ó de ismerős, jahh és rezsicsökkentés is volt arra is:

Mi lesz Venezuelával most, hogy már vécépapír sincs?
AFP PHOTO / JUAN BARRETO

Kormánypárti motorosbandák csapnak össze egyetemistákkal és középiskolásokkal, miközben amerikaiakat utasítanak ki az országból.

444.hu/2014/02/17/mi-lesz-venezuelaval-most-hogy-mar-vecepapir-sincs/
@vitéž munkášőr: nem tudom milyen ótó, ennyire nem vagyok fan, hogy ebből kitaláljam :D

és csak ennyit a sikerekről:

Nem fogják elhinni, hogy a GDP hány százalékára esett 2013 végére az államadósság!
akiraly

Csökkent az államadósság, számolt be az örömhírről a Magyar Nemzeti Bank közlése alapján az MTI. 2013 végére a GDP 79 százalékára csökkent tartozásunk. December végén névértéken 23068 milliárd forint volt, 21 milliárddal kevesebb, mint egy negyedévvel korábban.

A kormány megalakulása után hirdetett háborút az államadósság ellen, ezzel indokolták a magánnyugdíjpénztárak államosítását is. Ehhez képest az elmúlt négy évben így alakult az adósság:

444.hu/2014/02/17/nem-fogjak-elhinni-hogy-a-gdp-hany-szazalekara-esett-2013-vegere-az-allamadossag/
" „Hát nézd a táltos törpét / megint új álarcot visel / Miközben szól az álszent kórus / a métely magvát hinti el” "

Csak ennyi...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Szar lesz itt nemfideszesnek lenni – ez Orbán választási ígérete."

Helyesbítek ;
Még szarabb lesz itt nem Fideszesnek lenni !
@exlex:
"Én is megijedtem ettől a liberálbolsevik siserahordától."

Olyan szó, hogy "liberálbolsevik" ...nincs .
Olyan viszont van : nemzeti-bolsevik !
Szavazzatok csak az trafikmutyis, földmutyis, magánnyugdíjat ellopó, 24 éve a vérünket szívó, nőket verő, vakkomondoros, sunyi, aljas orbanista fideszre,
vagy az összefosódott, szánalmas, vergődő, simonféle baloldalra.

Azért teszed, mert érdeket vagy a simliben , a hazudozásban, lopásban, mutyiban!!

A fejekben kéne kezdeni a rendszerváltást.
Az LMP nem lopott, csalt, hazudott ez fáj nektek.

Hajrá zöldek, hajrá LMP!
Tanulságos, roppant tanulságos. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire átvágom magam a fideszbirka - ellenzéki kritikus gondolkodó vonalon. Egy idő után gyanakodtam persze, de azért ez valóban tanulságos.
Ugynaz egy batyunak vagy gézának a 79%-ra csökkent adósság - védendő eredmény, győzelmi jelentés etc. - mint egyeseknek a DK ámokfutása - egyetlen esély a győzelemre, harcra hívó kürtjel, etc.
Még nem is lenne baj, ha érdemi, tényekre alapozott érvekkel vitáznánk, meghallgatva a másik álláspontját. Neadjisten képesek lennénk kritizálni, megkérdőjelezni vagy elutasítani azt, ami az ellentábor számára a vörös posztó, és tényleg vállalhatatlan. Ott kezdődne a párbeszéd, amibőlössze lehetne rakni azt a legót, amiben helye van mindenkinek.
Bocs a belépőért.
@irógép:

"Mesterházy meg négy évi munkáját tette egy nap alatt tönkre"

Ne túlozz. MA semmit nem tud felmutatni. Ennek a 4 évnek egyetlen eredménye, hogy öregebb lett. Okosabb nem.
Értem én, hogy nem szeretjük Ferit, de a lényeg, A LÉNYEG kiderült már?
Mi volt a "műszaki" hiba?
Mert ma már a tollaslabda fonók gyülekezetét is független áramforrással biztosítják! És ne kamuzzon az ATV, hogy ha náluk volt a hiba, akkor nincs tartalék közvetítőkocsijuk!
Ez az ügy olyan, mint ma reggel, amikor Tétényi Évát igyekezett az ATV lejáratni, mert nem lépte túl a hatáskörét a jobbik gyűléssel kapcsolatban!
Nem az MSZ(M)P, az LPM, a DK vagy a Fidesz emberein kérte Egon számon, hogy MIÉRT NEM tiltakoztak, hanem csak Tétényin, hogy ő miért CSAK tiltakozott????
Szóval a balos média ugyanolyan ocsmány hazug, mint a jobboldali!
Ócska bolsevik módszerek...
Sziasztok!
Nagy nehezen de visszatértem.
orbánmentesítő vagyok. :)
Töröltek mindenhonnan. Propellerről, indexről, hvg -ről :D

Fábiusz tudom hánynod kell Feritől, de ha két beszédet végighallgatod elég egyértelmű ki az európai politikus, és ki egy félázsiai darab szar.
A nácikról, itt vásárhelyen összebútorozott a szavazótábor, az egyetlen lázadó náci meg Angliából ossza az észt :D
@Orica Középföldi: d: ez sem semmi:

"Stadion helyett kórház" - Horn Gábor az MSZP stratégiájáról

magyarnarancs.hu/belpol/stadion-helyett-korhaz-88292

vajon mikor dobják már be a választási ígéreteket lélegeztetőgépekre átszámítva?
@parti_giano: idézet at interjúból:

"MN: Ugyanez igaz Gyurcsány Ferencre is?

HG: Az ő aktivitása is egyetlen dologról szól: marad vagy sem Gyurcsány Ferenc a politikai palettán? A DK-sok 95 százaléka szavazna át az MSZP-re: nem igaz az a tétel, hogy ha nem lenne DK, akkor jelentősen kisebb tömeget érne el az összefogás. Ez persze fordítva is áll: a szocialista szavazók többsége gond nélkül szavazna a DK-ra, ha csak az lenne a kínálatban. Ezen nincs miért meglepődni: ugyanarról a szavazói bázisról és szellemi infrastruktúráról van szó."
@parti_giano:

Hornt most olvastam a 168-ban. Ki kell pihennem ezt a nagyképű faszt, mielőtt újra olvasni tudom:))
@parti_giano:

Téved Horn. Gy vitte magával a maszopból szinte a teljes értelmiségi kört. Vidéken is.
MA-nak teljesen elfogyott, leépült a szellemi infrastruktúrája.
Ha a Hírtévé is közvetítette volna Gyurcsány beszédét, akkor a sok rajongó átkapcsolhatott volna oda az ATV-ről és nem lett volna gond :) !!! :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Annyira voltam csak tahó ahogy fidesznyikkel kell. Ráadásul fix IP-m van, nem a regisztrációmat törölték, az IP ban-t kaptam.
Kénytelenen vagyok ezt használni:
www.torproject.org/

Tapasztaltátok csak narancs komcsikkal és nácikkal voltam tahó.
@taga20:

Húúú, de nagy kő esett le a szívemről! :)

Rég jellemeztek már így!
@közrabszolga: hehe, azt mindenki mondhassa, amúgy meg jahh, így megy ez erre felé mostanság, és jó cucc az a TOR ;)
@Spániel:
Légy higgadt s legyen több eszünk, mint a mákgubóknak!

Minél tovább vállalod az áldozatot, bent tartod magadnál, annál kevesebb embert tud tovább hülyíteni az aktivista elvtárs!

A kutya is inkább ezt a célt szolgálná...:)

Természetesen erőszakmentesen...
@Kijelölt Felelős: erős a gyanúm, hogy te csak pálinkázni akarsz valakivel.
@parti_giano:

Aranyos vagy!

Ha pálinkázom, akkor próbáljon nekem valaki ezek mellett érvelni!

Így ez nekem felejtős. (hogy így keressek pálinkáscimbit!)
@vitéž munkášőr: de most tényleg. te neked eszedbe jutott volna ez a remek megállapítás a macska színe és az egerek között? nem hinném. na ezért nem vagy mi8nisztereolnök.
.)
Milyen lehet ezt halgatni Orvbánnak azoktol az eloadóktól, akiken felnott ??

" - „Hát nézd a táltos törpét / megint új álarcot visel / Miközben szól az álszent kórus / a métely magvát hinti el” "

szegenyke...
@miva?:

" - mint egyeseknek a DK ámokfutása -"

Orvbán amokfutása smafu ?
@gazoló: Ójézusom ....
:-)

A világfi.
Orbán mikor fog kidurrani?
És most jön a következő érdekesség. Avar J betegszabadságra megy és a hírek szerint vissza akarják venni a korábban arra hivatkozva kitett Désyt, hogy ott volt Gyurcsány pártálalakulásán. Ami mondjuk jót tenne ennek a kicsit öreguras műsornak és még egy kcisit helyrehozná az öregurak reputációját, akik nem nagyon álltak ki kollégájuk mellett.
@tristen2005:
Meg lettem említve (eldobom a fakanalat), de nem találom (visszafelé), hogy miért is?
@Ivanuska54:
Avar rettentetőn tájékozott, olvasott - és ugyanakkor rettentően hülye (és a legízlésesebben öltözött pasas az atv-ben hosszú évek óta!:-), egyébként hasonlóan Mészároshoz és a drágajóBolgárúrhoz.
Néha nem ártana nekik kimenni az utcára és elbeszélgetni EMBEREKKEL.
Meglepődnének, de nagyon.
@Evezős:

taga azt mondta, ö egy pedagógus!
@Evezős:

taga azt mondta, ö egy pedagógus!
Most már felesleges fletóra mutogatni.

Orbán kritika ugy nyit, hogy a fidesz egy csöcselék és aki ezt nem osztja az meg egy lagymatag ember. Nincs középút csak szélsőség.

Ez van. Sokba került ez a 4 év és mégegyszer nem fizetek ezeknek csak azért mert egy huncut buznyákjuk nincsen DE ŐK magyarok, gyerekesek, istenhivők, focibuzik és félhülyék ahhoz, hogy beilleszkedjenek a XXI. századba.
Az elmúltnégyév 1256*k(n+1)-dik blogbejegyzése, ami szerint Gyurcsány a hibás.
Ennyi bukott munkasör hozzaszolast egy helyen meg nem olvastam...begessetek ballib birkak, a ti begetesek zene fuleimnek...veszekedjetek es acsarkodjatok. Gyulekezzetek tancoljferi körul es ujra meg fog vezetni titeket az ÖSSZEFOSASON keresztul...
CSAK ÚGY, A TISZTESSÉG KEDVÉÉRT, HA VAN MÉG ITT VALAKI:

Minden idők legnézettebb évértékelő beszédének bizonyult Gyurcsány Ferenc szombati beszéde az ATV-n.
www.atv.hu/belfold/20140217-gyurcsany-evertekeloje-minden-rekordot-megdontott/hirkereso
@poszt:
"Így aztán tényleg elég nehéz lesz "Kádár népét" átvinni bárhova," eddig ebben egyetértünk. Van viszont valami meseszerű abban, hogy a magyar értelmiség nem Viktorseggen csüngő része képtelen megtanulni, hogy katonát márpedig nem hagyunk hátra. Pedig erre legkésőbb 2011 végéig rá kellett volna zizzenni. Ehelyett még mindig ez a retardált "nagyon PC vagyok..." Phűűű. Viktor hozzátok képest tényleg géniusz - legalábbis ebben az országban (vö: a tegnapi "Köszi Smitt Pali").
@Spániel:
Most olvastam a hírkeresőn ...
:-)
@béla a görög:

Tehát a pincér által kihozott két tányér közül azt választod,amelyiken szerinted a kevésbé büdös és kisebb szarcsomó virít.
Eszedbe sem jut,hogy azt mond a pincérnek,hogy:Nekem ebből elegem van és ezt nem eszem meg!Egyiket sem!
Nem,ezt nem mondod.Inkább belapátolod a szádba és reménykedsz,hogy négy év múlva valami sokkal finomabban,jobbat tálal majd fel neked.És bízol abban,hogy nem ver át újra.
Pedig de...
Mert balek vagy.
@VT Man:
De, igen, az MSZP-SZDSZ kormányok alatt is volt korrupció, mint mindég és mindenhol. De az óriási különbség, hogy szoclibek alatt elkövetett ügyek eseti és üldözendőnek minősülő cselekmények voltak. Most viszont kormányzati szinten, törvények támogatásával folyik a maffia módszerekkel történő lenyúlás.
@profilo:
Azért a hasonlatoknak is van határa, persze csak akkor és annyiban amennyiben az illetőben van némi jóérzés, és a gusztus határt szab a határtalan fantáziának.
@holl gold:
Bolond lyukból bolond szél fúj.
@Kopó:
Nem nagy veszteség, eddig se sok vizet zavart. Az"igen,de"stílusból maradt még bőven az ATV-n.
@Orica Középföldi:
A Horn féle liberálisok még 2010 elején is keresték Orbán kegyét, de ő le se sz..ta őket.
@Evezős:
Úgy elképzeltem, melletted a katedrán. Nagy élmény volt.:))
@profilo:

Csak úgy mondom, hogy ez egyiket sajnos muszáj megenni. Aki nem eszi meg egyiket se, az is megeszi a büdösebbet.
süti beállítások módosítása