Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.28. 10:04 Fabius

Előre a nemzeti csempésztrafikokért!

Aszongya nekünk a Központi Hírgyár, hogy az adóhatóság 2600 trafikellenőrzés során több, mint 200 szabálytalanságra bukkant, 25 millió bírságot szabott ki, de Isteni szerencse, hogy bezárni egyik trafikot sem kellett. 

Mert a hatósági ártól drágábban árult dohánytermék erre nem indok. Ahogy nem indok a nyugtaadás elmulasztása és a csempészcigi árulása a nemzeti dohánytermékek között sem. 

nemzeti csempésztrafik.jpg

Joggal merül fel a kérdés, hogy ha a csempészett termék forgalmazása sem elég indok egy bezárásra, akkor vajon majd mi lesz az? Az világos, hogy a trafikozással Legjobb És Leghűségesebb Barátainak hálás A Párt, na de ennyire? Oké, olyat is hallottunk már pletykálni, hogy a keleti végeken egyenesen "falubusz modellben" zajlik a Nemzeti Önellátó Trafikturiszt, de azért amikor az adóhatóság közli az Ország Hírcsatornáján, hogy a csempészet végül is megúszható némi bírság formában megvett ejnye bejnyével, akkor azért egy ejmiabüdöslófasz csak kiszalad az ember szájából. 

Csak ideje lenne végre egyértelműen tisztába tenni a helyzetet. Tessék legalább egy törvényben kimondani, hogy a csempészcigi felbukkanása esetén induló " jelentős értékre elkövetett költségvetési csalás gyanúja" című eljárás csak a mindenki másra vonatkozik, a trafikmutyi haverokra nem. Legyen egyértelmű és világos, hogy a nemzeti dohányboltokban nem nemzeti dohánytermék is forgalomba hozható, ha az ember belekalkulálja a bírságot az árrésbe. Vagy mindegy mi, csak az ne legyen, hogy az adóhatósági közleményből értesülünk mi többiek, hogy ad hoc módon van akiket a rendszer jobban szeret és másképpen mér. 

Mert mi, betiltott, nem tiltott, de mégsem rendelhető online pénztárgép baszakodással szívatott, agyonellenőrzött kiskereskedők ennél is jobban fel találunk mérgesedni így a választások előtt. 

 

482 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr195602596

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.10.28. 14:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fideSSország...
fideSS adóhivatal a fideSS trafikban nyomoz. a fideSS rendőrség eljár. a fideSS ügyészég vádat emel. a fideSS bíróság elítéli. a fideSS börtönbe fideSS trafikosra fideSS börtönőr vigyáz.
@gipsz.jakab: Ne sértegesd a volt SS-ket azzal, hogy a fideszhez hasonlítod őket. :)
csak úgy a mihez tartás végett:

Németh Lászlóné a portfolio.hu után a Napi Gazdaságnak adott interjújában is elmagyarázta, miért jár nagyon jól mindenki azzal, hogy az erőszakkal integrált takarékok (SZHISZ) 25 százalék mínusz egy szavazatnyi részesedést szereznek a Magyar Postában.

A magyar állam 136 milliárd forint vagyoni hozzájárulást ad az SZHISZ-nek, a szervezet ebből fedezi a tulajdonszerzést a Magyar Postában. A mostani tranzakció a miniszter szerint komoly előrelépés egy nagy hitelintézet létrejöttéhez. Korábbi interjújában azt mondta, egy piacvezető állami szolgáltató létrehozása a cél.
DROTI20120116019
Fotó: Rosta Tibor

Némethné szerint Orbán Viktornak határozott elképzelése van arról, hogyan épüljön fel a magyar bankrendszer: a fele legyen magyar kézben. Úgy vélte, a takarékok tulajdonosainak tulajdonhoz fűződő jogai nem sérülnek, de működésükre "a továbbiakban érdemi ráhatása lesz az integrációs szervezetnek, illetve a Takarékbanknak".

A miniszter beszélt az energiaszektorról is. Azt mondta, azt nem akarják visszaállamosítani, csak leülnek mindenkivel tárgyalni a terveikről, és "aki nem tud ezzel azonosulni és felkínálja a cégét", akkor felmerül annak a lehetősége, hogy megveszik. Némethné szerint jövő év elején ülhetnek le a Gazprommal, hogy tárgyaljanak az energiaárakról.

Egyre kevésbé titkolt cél a hatalmas állami szolgáltató létrehozása, amelyben a Posta, a takarékok és a felvásárolt energiacégek szolgáltatásait kínálnák.

index.hu/gazdasag/2013/10/28/136_milliardot_kapnak_a_takarekok_a_postara/

-------------------------------

07:36
Népszabadság: ráijesztettek a patikusokra

Levélben szólított fel az ÁNTSZ csaknem ötszáz érintett gyógyszerészt a napokban arra, hogy január elsejéig vásárolják meg patikájuk negyedét, ha még nem tették ezt meg, különben a gyógyszertárat visszaminősítik drogériává – írja a Népszabadság.

hvg.hu/egeszseg/20131028_raijesztettek_a_patikusokra_hitel

-------------------------------------

Itt az újabb fideszes módosító - nagyot bukhat az állam
Megváltoztatnák a kaszinónyitási feltételeket.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/itt_az_ujabb_fideszes_modosito_nagyot_bukhat_az_allam.568175.html

--------------------------------------

A kormányt már nem érdekli Ócsa. Bár a devizahitelesek megsegítése továbbra is napirenden van, a szociális lakópark már nem szerepel a lehetséges megoldások között - írta a Népszabadság.

www.napi.hu/ingatlan/elbukott_az_ocsai_lakoparkprojekt.568177.html
a cél az volt, hogy csökkenjen a dohányosok száma...ez teljesűlt

vagy

besűlt?

brühüyyy
@rodeo36: öööö, azt kérdezném, hogy -hol élsz te?- de mivel tudni vélem, ezért csak azt mondom, -mióta érdekelt egy maffia hogy csökkenjen a nyeresége bármiből is?

"Haverok, buli, hanta"

Ovi és iskola melletti narancsmaffiadohány bolt kitáblázva, stb-stb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
S így ejté csapdába a maffiallam az ő alattvalóit, akiknek sem beleszólása sem betekintése nincs az ügymenetbe.
Ennek neve pedig legyen: függetlenség.
@saravad: ennyi. kár ragozni:

A magyar szülők fele arra számít, hogy gyermekük külföldre megy dolgozni

Egyharmaduk pedig arra, hogy nem Magyarországon tanul tovább.

444.hu/2013/10/28/a-magyar-szulok-fele-arra-szamit-hogy-gyermekuk-kulfoldre-megy-dolgozni/
'Némethné szerint Orbán Viktornak határozott elképzelese van arról hogyan épüljön fel a magyar bankrendszet.'

:DDDDDD
Monty Python a kanyarba' sincs.
''''Joggal merül fel a kérdés, hogy ha a csempészett termék forgalmazása sem elég indok egy bezárásra, akkor vajon majd mi lesz az?''''

Röviden arról, hogy mi kellene, hogy legyen:

Adózás rendjéről szóló törvény 174. § (1) Az adóhatóság mulasztási bírság kiszabása mellett az adóköteles tevékenység célját szolgáló helyiséget 12 nyitvatartási napra lezárhatja, ha az adózó
b) igazolatlan eredetű árut forgalmaz,
(2) … ismételt előfordulás esetén a lezárás időtartama 30, majd minden további esetben 60 nyitvatartási nap.
(3) A kiszabott bírságról és a lezárásról az adóhatóság fellebbezésre tekintet nélkül végrehajtható határozatot hoz.
(4) A helyiséget az adóhatóság pecséttel zárja le, jól láthatóan feltünteti a lezárás időtartamát és azt, hogy az üzletet az adóhatóság zárta le.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Most, hogy Selmeci szemelyesen vedte meg a jovo nyugdijasait.gondolom mar nincs is szukseg a kovetkezo generaciora.
Felve vallom be, nekem olyan idealista elkepzeleseim vannak a tarsadalmi kotelessegrol, hogy mig nyugdijas szuleim eltek addig nem leptem le.
@saravad:
Selmeci személyesen védte meg a jövő nyugdíjasait ?
Nos, akkor ugyanúgy eltűnnek, mint a megvédett magánnyugdíj-pénztári felhalmozott vagyon.
@Dr. jenőke (jenőke):
Ebben majd sokat segít a 'talpára állított' egészségügy.
A demencia nem lesz népbetegség mint a hanyatló nyugaton.
@saravad: Azért ez az igazi:
"A miniszter beszélt az energiaszektorról is. Azt mondta, azt nem akarják visszaállamosítani, csak leülnek mindenkivel tárgyalni a terveikről, és "aki nem tud ezzel azonosulni és felkínálja a cégét", akkor felmerül annak a lehetősége, hogy megveszik."

Valamiért, az isten se érti miért, az adott cég felkínálja cégét az Élő Istennek.
Igazi, hamisítatlan maffia módszer, mostmár nem is titkolják, teljesen nyíltan beszélnek róla, csinálják, és mi, választó polgárok erre szavazunk, láncot hordunk. A nép az istenadta nép többsége még mindig a fideszért rajong.
hmmm, miért is nem meglepő ez sem?

Varga: a bankszövetség javaslata rossz, most a kormány jön

A Magyar Bankszövetség pénteken benyújtott javaslatai Varga Mihály szerint nem orvosolják a kormány által a devizahitelesek megsegítésében legfontosabbnak tartott két problémát, ezért a kabinet november elején az Országgyűlés elé terjeszti a devizaadósok megsegítésére szolgáló saját javaslatait - közölte a nemzetgazdasági miniszter hétfőn. Varga Mihály kiemelte: a kormány olyan jogszabályt alkot, amely az ügyfelek érdekeit képviseli.

hvg.hu/gazdasag/20131028_Varga_a_bankszovetseg_javaslata_rossz_mos
@aritus: áááááá dehogy:

Kulka: a nép ellensége a nép maga

A Nemzetiből a Katona József Színházba „igazolt” Kulka János szerint könnyű egy népet leszoktatni a gondolkodásról, ahogy azt ma Magyarországon is tapasztaljuk. Ibsen darabjával kapcsolatban kijelentette, hogy a nép ellensége a nép maga.

hvg.hu/elet.kultura/20131028_Kulka_a_nep_ellensege_a_nep_maga
@saravad: az nem baj, ha valakinek határozott elképzelése van egy ügyben, ám amennyiben ez önnön tévedhetetlenségébe vetett hitével és az adaptáció teljes elutasításával jár együtt az némi gondot azért okozhat a későbbiekben... szerencsére az emberi elme hihetetlenül alkalmazkodóképes... és végső soron a valóság megerőszakolásának hiábavalóságát sem kell beismerni soha, míg van szoba grazban:))
Az 1998-as "hosszú bájtok éjszakája" után, bárki is komolyan hiszi, hogy az adóhatóság pártpolitikailag függetlenül végzi a munkáját?

Kicsit off:
Az elmúlt hétvégén a kereskedelmi tévéken az alábbi filmeket adták:
ATV: 1984
Viasat3: V, mint vérbosszú,
TV2: Elcserélt életek.

Valahogy mindegyik témája a hatalommal való visszaélés és a korrupció. Lehet ez véletlen?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez azt jelenti van kétharmad, mely felelőtlen (némely szakra való jelentkezést kivéve):))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Varga 2 minapi dumaja

1. Jövőre minden a rezsicsokirol fog szólni.

2. Nem ismerjuk ennek koltsgvetesi hatasait.

WTF???
www.origo.hu/itthon/20131027-bajnai-es-mesterhazy-is-biralta-gyurcsanyt-az-oktober-23-an-tortentek-miatt.html

Bajnai és Mesterházy nagyon mérges Gyurcsányra, mert még soha nem fordult elő... mi is?

Hogy egy tüntetés szónoka zavarba jött, és kifütyülésként értékelte volna azt, hogy a tömeg (szervezetten, vagy nem) elkezdte skandálni az elvileg céljuknak kitűzött jelszavakat?

Nem Gyurcsány okozza a bizonytalanságot, hanem a ti töketlenkedésetek, fiúk! Tetszik, nem tetszik!
Amikor reggel olvastam még a cikket a trafikmutyi újabb fejleményeiről, akkor nekem is kiszaladt az a fabiusi "ejmiabüdöslófasz" a számon.
Hisz abban a rothadó múlt rendszerben (2010 előtt) is egy csempészett cigaretta árusítás egy dohányboltban nem csak a bezárást hozta magával a több milliós bírság mellett, hanem házkutatások sorozatát is - a közelünkben volt egy dohánybolt, ahol a tulaj bebukott hasonlóval, a fináncok egyszerűen bezárták anno a boltot...
De mint tudjuk a NER-ben minden szebb, minden jobb, minden liberálisabb...
Evégre a NER csicskái nem járhatnak rosszul, hisz ki akar akkor majd "önként" a pártkasszába még befizetni?
Lenne további ötletem a NER thik tank fejeinek:
- hirdessenek limiteket a Fidesz Pártkassza kedvezményezettségére (a Puskás Akadémia is így működik), hogy aki mondjuk havi 1 misit "önként" befizet, azt csak az előre értesített időpontban ellenőrzik
- a következő, aki mondjuk 2 misit befizet "önként" a Párt támogatására, garantáltan nem kap ellenőrzést
Most miért?
Ez eddig is működött, csak nem mondták meg mindenkinek... Állítólag, de ez szerintem is csak aljas, csúnya rágalom! :))
ÉLJEN A PÁRT!
ÉLJEN A FIDESZ!
SZERETÜNK VIKTOR!
REZSICSÖKKENTÉST, MÉG!
(gyakorlok, hogy ner kompatibilis majommá tudjak válni... sosem lehet tudni... de nem megy!!!)

Ja, a céges banki számlánk költségei olyan szépen emelkednek, hogy öröm nézni! :(
Narancsos csicskáknak ajánlom, szopkodják még a lipicai tenyészparipa pélóját, hátha megkedvelik...
@Sir Bates dö Hól: ha csak felelőtlen, de még az istennek sem akar fogyasztani, hát még az egyetlen élő isten szavára sem, némelyek vannak olyan galádak, hogy a létfenntartásuk betölti a teljes létezésük, holmi gondolatok és művészet be sem zavarja elméjüket.

Európa egyik szegényháza vagyunk

Európa tíz legmódosabb országa a teljes európai vásárlóerő mintegy fele fölött rendelkezik, míg a legszegényebb Moldovában az egy főre jutó átlagosan elkölthető jövedelem az európai átlag egytizedét sem éri el. Magyarország továbbra is a 31. helyen áll megelőzve – többek között – Montenegrót és Romániát – derül ki a GfK Vásárlóerő tanulmányának 2013. évi adataiból. Az idén első alkalommal vizsgált járási adatok szerint a legtöbb jövedelemből a Budakeszi járás, míg a legkevesebből az ország északkeleti határvidékén élő járások lakosai gazdálkodhatnak.

hvg.hu/gazdasag/20131028_Szegenyek_vagyunk_mint_a_templom_egere
@saravad: szerinted???

Varga Mihály lesz a Fidesz II. kerületi jelöljte

Menczer Erzsébet pedig a III. kerületben indul, miután a helyi csoportok is jóváhagyták ezt. A II. kerületben az MSZP-Együtt megállapodás alapján Bajnaiék állítanak jelöltet, Szelényi Zsuzsa lesz Varga ellenfele.

444.hu/2013/10/28/varga-mihaly-lesz-a-fidesz-i-ii-keruleti-jeloljte/
@nemecsek ernő áruló: Volt ellenzék, nincs ellenzék :)

A belföldi helyzet fokozódik, elvtársak. Az a gyanús, aki nem gyanús, mi mind a saját ellenzékünk is vagyunk. Én gyurcsányista vagyok és utálom a bajnaistát, a maszopost, nem beszélve a kunczésról vagy a fodoristáról. Ők is utálják egymást. Mi mind utáljuk egymást, de egy szép napon majd összefogunk.

www.tutiblog.com/2013/10/volt-ellenzek-nincs-ellenzek.html?v=1
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Sokan elfelejtik, hogy szimpla jövedelmi átrendeződés történt, ráadásul csökkenő összbevétel mellett.
Az elosztható jövedelem csökkent, ami maradt azt pedig a NER csicskái magukhoz csatornázták be és gondoskodnak a felső 10-15% jövedelmének növeléséről.
A XII. kerületben, fent a "hegyen", tudod Te mennyit csökkent a rezsi? :))
Van ismerős, aki majdnem 20.000 forinttal fizet kevesebbet, havonta!
ÚGYHOGY LEHET KUSSOLNI, HOGY NEM LÁTSZIK A REZSICSÖKKENTÉS!
IGEN IS MÜXIK!
Én spec. 246 forinttal fizetek kevesebbet az otthoni vízszámlára, a kukadíj 40 forinttal olcsóbb, az áram valami 180-al, szóval majdnem ott járunk, mint 2011-ben... :))
Igaz, minden más költség drasztikusan nőtt, beépült a fogyasztói árakba, a szállítási és egyéb költségbe, a céges költségekről nem is beszélve, de agyhalott narancsbuzik honnan a lóf.szból tudnának számolni???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: majd jön vagamisiszolilédikuszaagy és jol megment minket is, lásd mint a rezsikamusdevizakatasztrófa turistákat. Így megy ez AlsóFelsőMordorban.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szintén, sőőőőt a bevásárlásoknál a néhány plusz ezer, fel sem tűnik, a számlákon szemkiszurt néhányszázassal.

csak úgy:

Matolcsy György jegybankja alaposan megvizsgálta a jövő évi költségvetés tervezetét

és rendben találta azt. Egy kicsit kellett korrigálni a kormány számait, az MNB szerint a hiány még kisebb (2,8 százalék), a növekedés pedig még nagyobb (2,1 százalék) lehet. A jegybank szerint hiteles és végrehajtható a 2014-es költségvetés.

444.hu/2013/10/28/matolcsy-gyorgy-jegybankja-alaposan-megvizsgalta-a-jovo-evi-koltsegvetes-tervezetet/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én bízom az evolúció csodájában, ne add fel, tőlem minden támogatást megkapsz:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ja, mondjuk a rezsicsökkentés szót ha egy hangyafasznyi esze lenne az ellenzéknek, csak REZSIKAMU néven emlegetné és alázná úton, útfélen a megfelelő tényekkel.
Már csak azért is, mert állítólag erre a szarra építi a narancsbolsevik párt a kampányt.
Ha ezt a ziccert nem képesek ellőni ezek a másik balfaszok, akkor ők is, mi is megérdemeljük a sorsunkat!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Attól félek még, hisz sokba fog NEKEM kerülni, hogy ez a balfasz velem - akinek nincs semmilyen ilyen jellegű kötelezettsége - fogja megfizettetni a devizahitelesek számláját. Evégre nekik semmi sem drága, hisz egy forintot sem képesek megtermelni, a nemzeti jövedelemhez hozzáadni... ha nem tévedek!
Én, a többi vállalkozó, cég igen, de ezek a nagypofájú politikuscsürhe sosem... Pláne, hogy nem minimálbéres vállalkozó vagyok.
melléklet:

Negyedannyi pénze sincs az átlag magyarnak, mint a németnek

Nagyon kevés pénzünk van, még a horvátok is többet költhetnek el havonta, mint az átlag magyar. Itthon viszont Budakeszi a leggazdagabb térség.

444.hu/2013/10/28/vasarloero/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ennyire bebiztosítva legyen valaki... :)
A sírbatevős csókának ajánlgasd, ezzel próbálja a "nembuziságát" bizonyítani... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azt is... de minek az neked... kámungáút és megkönnyebbülsz:))
@Sir Bates dö Hól:
Áááá... ebben sokkal konzervatívabb vagyok, mint a KDNP-Fidesz-jobbik buzitagozatai.
Még a pedo sem érdekel, mint őket, csak a muff... Tudom, ez manapság ódivatú, de az embernek legyenek elvei! :)
@Sir Bates dö Hól:
Áruld már el, mi a pöcs a neved végén a "dö Hól"??? Belegebedek se jövök rá... :(
a posztho:

Elvált férfi a tipikus magyar dohányos

25 és 34 év közötti, alapfokú iskolai végzettsége van és anyagi gondjai. Infografikánkon megmutatjuk, ki a tipikus magyar dohányos.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F10%2F28%2Felvalt_eszak-magyarorszagi_ferfi_a_tipikus_dohanyos%2F
Tegnap olvastam az Indexen, hogy már az Index is kommunistázza Rogánék javaslatait a készpénzfelvétel jóárasítása kapcsán. Sajnos linket nem találtam, de itt egy mai gyöngyszem: index.hu/belfold/2013/10/28/vandalok_rongaltak_meg_a_nemzeti_dohanyboltot/
Poszthoz:

Így még senki nem deklarálta, hogy az adóhivatal egyik funkciója az éppen regnáló (moon, miként az ex-szocialusta térségben ez az indokolt jelző a működővel szemben, szerintem) kormánnyal nem mindenben azonosulók véleményének az elvárt irányba terelése. De ez '90 óta így volt. És nem is fog változni.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: a központosított húsár miatt tették ezt többek között.

Azért vannak fontos dolgok ugye:

Negyven milliárddal dobják meg Szalai Annamária utódját
2013.10.28. 13:03

Bizony, a kormánypártok ennyit irányoznak elő az NMHH-nak. A Parlament ezt is jól megvitatja.

index.hu/belfold/2013/10/28/parlament_pp/
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

íme:

Kommunizmusba mutat a húsötletelés
2013.10.22. 12:51
Nincs húsbányánk, így elég rossz ötlet a hatósági húsár, amit Rogán Antal nem tart annak, Az áfacsökkentés nem oldaná meg a magyar húsosok bajait, de enyhítene rajtuk. A költségvetésnek viszont fájna.

index.hu/gazdasag/2013/10/22/hus/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Köszi a linket. De azért ez a narancsbolsi bagázs most már előjöhetne egy hatalmas coming out-tal. Ne csak a Bonsi Duce vallja be egy beszédje során mintegy mellékesen, hogy neki nem a rendszerrel volt baja, hanem a rendszer cinálóival.
A többieknek már nem lehet olyan nagy dolog ez után a coming out. Morcos Bajusz, Rogán Tonyó, Selmeci, mind bevallhatnák végre kötődéseiket.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: ööööö, vannak problémák :D

/látszik a hatása ennek a pörgésnek, zavaros a nagyfőnök, nem is kicsit :D/

Orbán pörög, a fideszesek még a levegőt kapkodják

Nincs elég aktivistája a Fidesznek, lemorzsolódtak vagy elcsatolták őket. Fogy az idő, sok a feladat, Orbán Viktor már lelkesít, de még több ezer ember hiányzik.

www.origo.hu/itthon/20131025-keveslik-aktivistaikat-a-fideszes-jeloltek.html?sec-top
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hát rohadjanak meg van itt pénz, és nem csak stadionokra. Ennyi pénzből azért a legtöbb idéki kórházat legalább ki lehetne festetni, vagy hány falusi iskolához lehetne tornatermet építeni.
Ha már olyan fontos a minden napos testnevelés oktatás.
gyerek ti is kacsázni
tovéábbi szépet
444.hu/2013/10/27/volt-ma-mar-klubradiozas-nem-akkor-most/

Hát én ugyan nem ismerem a hátteret, de szerintem a "kibic" nem elegáns kifejezés.
Nem értem mi a problémád? Nyissál Bécsben cukrászdát.
öveket bekötni, főcím, mint ahogy amott fent is látható, drollikok felbukkanására lehet számítani :D
Pártunk és kormányunk mindent megtesz a munkanélküliség csökkentésére: www.napi.hu/magyar_gazdasag/tomeges_kirugasokat_hozhat_az_erzsebet_utalvany_keszpenzesitese.568192.html
Vár várom a következő gazdasági növekedést elősegítő lépésüket.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

[(OFF)
nem pötsch az hanem evolúciós fejlődés

sírbateszezazegész -ből képzett Zéró egy Sir Bates-t de Sír nem fél, hanem egész azaz The Whole, de játszódós kedvében képzett társítással sírbatesz, de hol(?), s ha már lord, megadta a módját, s így megszületett Lordunk, azaz Sir Bates dö Hól.]

persze nem biztos, de nekem ez elég egész.
@♔bаtyu♔:

miért pont cukrászdát? csak nem mert itthon legfeljebb már zugrázda leheccséges?
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Jaja alakul ez. Az új reklámvideót láttad már??? Tiszta Benetton reklám az egész. :)

youtu.be/NsGMVuzvJiI
Gratula a kormánynak, hogy kihúzta a ballibantak zsebéből a dohány pénzeket. Nagyon fáj nekik, az baromira látszik. Csak így tovább elvenni minden pénzt, amely ellenzéki zsebekbe folydogált!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "(gyakorlok, hogy ner kompatibilis majommá tudjak válni... sosem lehet tudni... de nem megy!!!)"

Már az vagyol Töki:-)
@Sir Bates dö Hól: Hehhe. Töki esetében emmá majdnem reoljúcijó:-) Méghogy 40 forinttewl kevesebb a szemnetes... há persze, ha már a vaj sztanioljáról is lenyalogatja a maradékot... a cupákot meg üresre rágicsálja... ilyenek. Nem kell a fogyasztói társadalom szeméthegyeivel együtt élleni! Üveges sört vegyen, oszt hóvégén megéldegél a betéteiből, mint egy rendesebb ejrópai:-)
@kronosz6:
Tiszteletlen vagy Viktorral és kormányával.
Az ő ellenzék nagyobb becsben tartja őt, mint te. Mi a mennybemenetelét is áhítattal szemlélnénk. És becsüld meg az ő ellenzékét, mert az is csak általa létezik.
Tanulj tisztességet.
@jaegtoer: És ne feledjük azért a pszicho-lógiaikus vonalat sem, nem mellékesen a Bates-motel adottságait:-)A Sírozás meg csak csupa nagyképűzés:-)
"kronosz6 0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
"

hehhe... az okos bolha megszólalt és porbafingt:-)
@Sir Bates dö Hól: ebben a legszebb, hogy amikor elkezdett náluk műsort vezetni, akkor még parlamenti képviselő volt.(Kuncze)
A.A. normája akkor hol volt?
@♔bаtyu♔: szia:) én is gondolkozom a cukrászda nyitásán bécsben... megkérteznéd a személyt, kinek méhének gyümölcse vagy, hogy azon két utcában, melyet munkavégzésének sajátossága folytán mindig szemmel tart -persze a fuvarok ideje alatt nem-, megéri-e az üzemeltetés a várható haszon tekintetében vagy inkább életed párjának felségterületét javaslod... (én családom konzervatív ilyen téren, senki nem utazik a ti bizniszetekben)... segítséged előre is köszönöm:)
A találékonyak.:(

A csalók egy magyarországi gyárban százezerszám gyártják a PET-palackokat, amik sosem kerülnek kereskedelmi forgalomba, egyszerűen felpakolják őket, és Münchenben bedobálják az üvegvisszaváltókba.

hvg.hu/kkv/20131028_A_nagy_PETpalack_trukk_muncheni_szuperma#rss
Ezt a kiemelt, kizárólag a trafikokra irányuló ellenőrzést nem kell komolyan venni.
Ez nem más, mint egy demonstratív színjáték, melyben kormányunk igazolni kívánja, hogy az igazságos lelke nem tesz különbséget a kegyelt trafikműködtetők és az ezen a körön kívül esők között, szigorú keze lecsap mindazokra, akik ezt az üzletágat tisztességtelenül működtetik.
A kiszabott bírságokat a 10%-os árrés vígan befogadja, csökken a nyereség, kevesebb a nyereség után számolandó adó.
Jobb helyeken azonban vannak módszerek, amelyekkel anyagi értelemben szankcionálni lehet tovább a tiltott gyümölcsök előnyeit.
Ugye a bírság egy olyan kiadás, amelyet a vállalkozó gondos gazdálkodás mellett elkerülhetett volna./szakmai kifejezés, jelzem/.A lényege, hogy a bírság költségcsökkentő hatását semlegesíteni kell technikailag a számításoknál, így nem csökkenti a nyereséget, az adó ezáltal visszaáll az eredeti magasabb szintre.
Tekintve, hogy a dohánytermékek profilja speciális, kis kihágásokkal is nagyot lehet jövedelemben szakítani, a standard eljárások nem lesznek visszatartó erejűek.
Eközben a keleti határon.
"Ketszáz forrint!"
Eközben. :)

A Médiatanács által közzétett statisztikák rámutatnak, hogy a tizenegy legnézettebb, leghallgatottabb hírműsor mindegyikében aránytalanul kevés szerepet kap a fiatalok körében legnépszerűbb, az összes választót tekintve is harmadiknak mért Jobbik Magyarországért Mozgalom.
Már csak arról kellene egy kimutatást készíteni, hogy ez a kevés megjelenés is mennyi hazugságot, csúsztatást, szándékos félrevezetést tartalmaz...

mediatanacs.hu/cikk/160925/A_politikai_szereplok_mediahasznalata_a_hirmusorokban__2013_szeptember
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: ne csináld már... identifikációs válságba fog kerülni, ha tudatosul benne, mint profitot keményen termelő vállalkozóban, hogy az eredeti 400 huf árfekvéssel szemben (mely egy 50l nejlonzsák elvitelét fedezheti/hó) a romatelep szegénynegyedében is több kukát igényeltek a maradék számára az ott lakók hetente:)... nem kéne neki szólni, hogy nem IQ-t mértek rajta a jó múltkorában, hanem a vérnyomádát?:)) tudod, csak a barátság okán:)
@kronosz6: Köszönöm bíró úr, nekem már nincs is több kérdésem...

"kronosz6 0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2013.01.20. óta tag."
@Sir Bates dö Hól: kérdés, hogy a nejlonzsák mit tartalmazott.... ha kilógott belőle egy nagylábujj kicsi cédulával... pl. annak elszállítása minden pízt megért:-) Nekem is elég erőteljes kétségeim vannak időnként az IQ hivatkozásoknál... pedighát... a 40-160 fragmentumba olyan sokminden mást is bele lehet szuszakolni. Mondjuk a vérnyomás esetében kicsit determinálni kell a kérdést, mer ugyi az kb. az felülröl konvergáló nullától egészen valami 240 IQ-hgmm-ig terjedhet:-) Persze, ha söregyenértékben számol...
Mit nem ért a kedves poszt-toló?

rakjátok össze ;-) Nem NER kompatibilis a gondolkozásotok :-)

menetrend: megvesszük, enyim a világ, majd utána megkérdezünk titeket, hogy megvegyük-e és tök mindegy mi a válasz, mert azt nem dolgozzuk fel, nem is érdekel, de legalább a haver médiacége elszámolhat egy rakat pénzt mindenér...

kronológia:
Péntek, 2012. november 30. 12:59
teljes cikk: m.168ora.hu/itthon/matolcsy-gyorgy-gazdasag-eloadas-templom-vizio-kampany-106764.html

kivonat:
"Matolcsy precíz: jegyzetel, mindenre válaszol. Hitelességünkkel nincs gond, ahogy a kiszámíthatósággal sem: „Megmondtuk: aki helytelenül privatizációs vagyonhoz jutott a természetes monopóliumok területén – energia, szennyvíz, víz, csatorna –, attól vissza fogjuk venni, mert önként visszaadja. Mert olyanok lesznek a feltételek. Ez kiszámítható, csak nem szeretik."

-.- -.-

Index
2013. október 28., hétfő 08:33
teljes cikk:
index.hu/gazdasag/2013/10/28/136_milliardot_kapnak_a_takarekok_a_postara/

kivonat:
A miniszter beszélt az energiaszektorról is. Azt mondta, azt nem akarják visszaállamosítani, csak leülnek mindenkivel tárgyalni a terveikről, és „aki nem tud ezzel azonosulni és felkínálja a cégét”, akkor felmerül annak a lehetősége, hogy megveszik. Némethné szerint jövő év elején ülhetnek le a Gazprommal, hogy tárgyaljanak az energiaárakról.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: "A Sírozás meg csak csupa nagyképűzés:-)"
A fentiek alapján abszol7t indokolt a don mellőzése neved elől... habár gondolom ez nem belső meggyőződésnek, hanem a blogüzemeltető pressziójának következménye:)
A csempészett termék forgalmazása nem (vám)orgazdaság? Nem vagyok jogász, nem tudom megítélni.

De ha az, akkor bűncselekmény, amiért börtönbe is lehet(ne) kerülni, hiszen olvastam már olyant, hogy valaki orgazdaságért 2-3 év letöltendőt kapott.
@Sir Bates dö Hól:
Cukrászda nyitás Bécsben? Jobb,mint a trafiknyitás? Van egy falbontóm és egy nagy-teljesítményű acélvágóm baráti áron.
@Sir Bates dö Hól: A blogüzemeltető Donorozás nélkül is tisztában van az igaz emberi értékekkel, ígyhát a Don Coelho józan belátás alapján vedlett vissza mezei rágcsálóvá, majd falakó lomposfarkúvá. Minekis irritálni a felkapaszkodott uborkafás ecceri dohánycézárokat, tegnapmég zsellérsorban tengődő, mára 1000 holdas paraszttá vált parasztjainkat, elsőgenerációsnak sem nevezhető dzsentriallűrökkel bőven, de értelmi képességekkel annál szolídabban kistafírozott NER értelmességieket, mintahogy a "polgári erények" kiszólás sem mond számukikra semmit.
@laci_52:
Csak akkor, ha bizonyított a csempézés. Ha nem, akkor csak nem igazolt eredetű.
Adózási szempontból.
@Dr. jenőke (jenőke): személyes tapasztalataim miatt teszem fel a kérdést: baráti ár helyett nem lehetne inkább a korrekt piacin megkapnom?:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: egyébkénz milyen volt itálija?... mennyiért adták a bigmeket, neked...)
@aVs:

"_"A miniszter beszélt az energiaszektorról is. Azt mondta, azt nem akarják visszaállamosítani, csak leülnek mindenkivel tárgyalni a terveikről, és „aki nem tud ezzel azonosulni és felkínálja a cégét”, akkor felmerül annak a lehetősége, hogy megveszik. Némethné szerint jövő év elején ülhetnek le a Gazprommal, hogy tárgyaljanak az energiaárakról. "_"

amiről a miniszter nem beszélt:

nagy ívben szarnak arra, hogy az energiaszolgáltatóknál dolgozó, ma még munkában álló munkavállalókat is tönkreteszik a szolgáltatókkal együtt.
a miniszter szintén nem említette, hogy az energiaárak mellett a magyarárszági energiaágazat is szóba kerülhet.

mert a fejlesztéseket miből is finanszíroznák, hacsak nem a miniszter 8 általános egyenértékeséből, ugye?
@Sir Bates dö Hól: A zanyám kutyája köccsönbe van nálunk, oszt ő verdesi uitten a klavit, ha egy kicsit nem figyelek oda:-)
MSZP-re való szavazás/átlépés biztos jó indok lenne trafikbezárásilag.
----
Kaszinókat is lassan osztogatnak
---
Hogy készül a magyaros omlett?
- Lopj 6 tojást... /államosíts 6 tojást :)/
@jaegtoer: nekem maradt otthon egy régi csepel kemping bicajom, működő dinamóval... velem mikor ül le tárgyalni?:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: na jó nagyot, reád esett egy nagylekszikon? Csak mer nagyon palléros elmésre sikeredett.
@Sir Bates dö Hól: Nos, ha már kérdezted: (zanzában) bigmekk kilőve, itthon sem eszem. Helyette pizza szeletben napközben, esetleg valamiféle szendvics... az esti etetők bejáratottak, semmi meglepő azon kívül, hogy esténkint elmenetelkor a fönök és a személyzet sorfalat állt az elmenetelkor, miután elfogyasztottuk a grátisz keserűlikör utoritifet, és kifizettük az erőteljesen scontós (kb. - 30%) számlát:-) A kajákról majd később, most csak annyit, hogy többnyire originale rómainak mondott és eladott étkeket ettünk, igen jó minőségben.
Nem tudom, honnan nyultak le az olaszok valami orbitális mennyiségű lóvét, de majdnem minden műemlékük állványozás/felújítás alatt... hogy mibúúú a nagy válság idején, lövésem sincs. Pl. Colosseum, beállványozva némileg, mellette Diocletianus diadalíve, Vatikáni oszlopsor ugyanaz, de majdnem kész. a szökőkutak közül az egyik ugyanígy, az Angyalvár egy része állvány, a fórum rostra melletti része szintén, a spanyol lépcsőnél a "süllyedő bárka" körbeállvány...a Szent András templom belül totál állvány, szóval, felújítás ezerrel. Angyalvár belül új szárnyakkal nyitottan, Vatikáni múzeumban a könyvtár majdnem teljesen megnyitva, Palatinus dombon új nyitások, Néro alagút. Museo Borghese előjegyzésre, regisztrálva.

Viszont most először: taxis pörgetett órával, illetve óra nélkül... újdonság. Nem nagy lopások, kb 30%-os felér, de akkor is. Ellenszer: with taxameter kérdés és huss...
Éttermekben kézzel írt számla kihozva, fizetve, számla el, de az összeg rendszeresen ellenőrizve, rendben.

Szóval, azért ott is látszik valami a válságból...
@Sir Bates dö Hól: majd amikor már összeomlott a rendszer.beszedi a dinamókat is!:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak kicsit kiszabadultam ebből a szellemi és fizikai fertőből.. és megcsapott a szabad gondolkodás szele. De már elmúlt:-)
ööööö úúúúúú áááááá

Hétfőn tárgyalta a parlament gazdasági bizottsága a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter fogyasztóvédelmi javaslataihoz benyújtott bizottsági módosítókat. Az egyikben több érdekesség is található.

index.hu/gazdasag/2013/10/28/fogyasztovedelem/
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Szia!
Te is vissza- megtértél?
Nem éreztem a hiányodat, mert én sem voltam egy teljes hétig
Regenerálódtam, hogy készen álljak továbbra is a sok munkára.
Marhára bele akarok tartozni az egykulcsosok táborába jövedelmileg, mert a rezsicsökkentés helyrebiccentő funkciója nem áll be.
Úgyhogy Isten hozott!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: még nem, nyomokban fellelhető, és izééé, lohaggyá lemegfele, így lebaromozmi minkeket itten, a nagy vityalandon. :D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: eu pénzek és foglalkoztatottsági mutatók javítása... itt is ez van mindenhol... mediterrán út a válságból való kilábalásra... megmutatják a fritzeknek, lópéló k+f!!... délen így csinálják:) mikor ezt itt felvázolom, mosolyognak majd közlik, demily szép lesz... amikor azt tudaklom, hogy mennyivel akarják ezt emiatt többen látni majd, nem értik a kérdést:)

Az albergók drágák? Komolyan kérdem
höhöhöhö, majdnem száll ker ozin nélkül is :D

Már a viharnak sem kell a Sólyom

A BBC egyik fotóján feltűnik a szuperviharban is rendületlenül várakozó A'lmos Veze'r

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2013%2F10%2F28%2Fmar_a_viharnak_sem_kell_a_solyom%2F
@Mariann19: Szia! Vissza. Nekem se Te meg nem...:-) OSzt legalább jóvólt?

Érteni értem az egykulacsozást, de hát, most hallottam, már 20%-os a rezsócsökkentés... az pedig meg kellene, hogy láccodjon a csalárdi kaszában:-) És akkor még nem is szóltzam a novemberre megigért további 10%-ról, és jövöre az állampolgári jogon kapott ingyenbenzinről, távhőről, vellnyról, rakásfáról... és a non plusz ultra ajándékba adott többi szemétről:-)
Míg nálunk egy kis bolt nyereségének többszörösét elviszi a kártyaleolvasó fenntartása, és a onlájn kassza.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A város, ahol a Fedél Nélkülért bankkártyával is lehet fizetni

Stockholmban a múlt hónapban a helyi Fedél Nélkült, a Situation Stockholmot árusító hajléktalanokat bankkártya olvasókkal látták el, mivel egyre kevesebb svéd polgárnál van készpénz, hogy fizessenek az újságért: a svédek jelentős része már az elektronikus fizetési módokat favorizálja. Érdekes ugyanakkor, hogy mindez pont abban az országban történik, ahol Európa első bankjegyét nyomtatták még 1661-ben.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hvg.hu/gazdasag/20131028_A_varos_Fedel_Nelkul_bankkartya
"Mert mi, betiltott, nem tiltott, de mégsem rendelhető online pénztárgép baszakodással szívatott, agyonellenőrzött kiskereskedők ennél is jobban fel találunk mérgesedni így a választások előtt. "

Na ne röhögtess Fabius, és akkor mi a fasz lesz, ha felmérgesedtek??? Írsz még öt posztot? Peruban épp most a bikák miatt mennek utcára a zemberek, meg bunyóznak a rendőrökkel, nálunk a saját gyerekeik miatt a tisztelt szülők, meg a tanárok nemhogy egy demonstrációt képtelenek összehozni, de még a saját véleményüket sem merik vállalni névvel, címmel, telefonszámmal. Az USA-ban Baracknak már személyesen kéne magyarázni a bizonyítványt az iskola aulájában, hogy miért nevez ki elmebetegeket.

De leszarom, felőlem lehet mindenki olyan kibaszott szánalmas, amennyire csak nekifutásból tud, csak akkor ezt a röhejes szájkaratét is be kéne fejezni.
@Sir Bates dö Hól: hááá most erre mit mondjak? Kinek mi a drága... mi ugyanoda szállunk 7 éve, az ár nagyjából változatlan... pszt... 100 Ejro felett kicsivel/éjszaka, de napi 3 ejro az idegesforgalmi adó. Ezért kapcs szobát, ágyat, némi kis luxust, napi törölközőváltást, sampont, szappanatot, hajhálót, varrókészletet, kábeltévét, svédasztalos reggelit, korrekt recepciót, baráti ügyintézést, asztal-, jegy, belépőfoglalást grátiszt, és 200 métert a Terminitől.
@saravad: Amator! En meg sem vartam, mig nyugdijasok lettek, inkabb leleptem, aztan kihoztam oket ide dolgozni, hogy majd legyen nyugdijuk!
@Sir Bates dö Hól: Hááát, a Helder Opera kvázi ugyanennyi, igaz jóval szakadtabb... de a flansziják amúgy télleg rohadtdrágák..
@Sir Bates dö Hól: Amúgymeg, nem a Booking.com, meg egyéb lenyúlós szarokat kell használni, hanem közvetlenül a szálodát keresni. Élből 20-30 euró minusz éjszakénként...
elemezgessük eme mondatokat:

Teljes mértékben egyetért a kormányzat által a hulladékgazdálkodás terén kötelezővé tett működési feltételekkel, és azoknak meg is felel a 107 településen összesen mintegy 300 ezer ember ellátását biztosító Zöld Híd Régió Kft., csak éppen a tönk szélére jutott az új szabályozás miatt. Gémesi György „segélykilátásnak” szánt levélben kérte az egyeztetések újraindítását a szakminisztertől. A fokozódó veszteségek miatt a 100 százalékosan hazai tulajdonú, nonprofit cégnél már kényszerszabadságolták az alkalmazottakat, és felfüggesztették a kifizetéseket.

index.hu/belfold/2013/10/28/nonprofit_es_magyar_de_csodbe_megy/
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Jól van, hiába sorolod szép reményekre jogosító rezsicsökkentési kilátásaimat, ha nálunk beleszólt az eu.
1 milláért kellett szeméttárolót létesítenünk, gyönyörű házikónk van, oldalt juharlevél mintákkal és padlólapos.
A közös költséget jól megdobta, viszont téliesítjük, nyomor esetén ott húzzuk ki a zord telet.
Annyira nyugodt vagyok, hogy van menekülési útvonal.
Most olvasom Sirnek írt - a szállodai ellátásodról szóló - felsorolást.,
Felvetted a hajhálót is? Biztosan szívdöglesztő voltál
Nem tetszett a befektetőknek Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter nyilatkozata, amely szerint saját devizamentő javaslatot nyújtanak be az Országgyűlésnek. Az OTP részvényei meredek esésnek indultak a tőzsdén, fél kettő után 10 perccel már 2 százalékot meghaladó mértékben estek, 4400 forintig. Mindezt úgy, hogy a régiós bankpapírok árfolyama nem érzékelte a rossz hírt. A Raiffeisen 1,8, az Erste 0,3 százalékkal drágul a Bécsi Értéktőzsdén.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/varga_agyoncsapta_a_bux-ot.568202.html
@Mariann19: Áldom a filantróp gondolkodásotokat... Látom, előrerohanva gondolkodtok a jövőt illetően. A Parlamentből kieső "márnemNERkompaitbilis" FIDESZ képvielőknek ezek szerint már elkészítettétek a jövő évi melegedőt:-) Remélem néhány udvaros, lószarseprős állást is betáraztatok, másra ezeket (mármint értelmes, termelő MUNKÁRA) úgysem lehet használni... E döntésetetekkel megalapoztátok a társasház következő néhány évének gazdasági rentabilitását:-)
PS: Hajháló alapellátmány... nem kötelező kellék:-)
@Sir Bates dö Hól: okééé, azzal semmi bajom sincs, de ugye nem siklottál át a felvezető szövegen, hogyaszongya - egyetért ezzel a felfogással- csak nem így kellene, vagy magyarul, kéretik a 100%-os magyariknak, külön elbírálás, meee hogy adja ki magát nekik a csőd, de bezzeg a rohadt multik és idegenek, nahhh azok meg csak pusztuljanak.
Nem tudom mi ez a csodalkozas, tisztessegtelenul szerzett biznisz miert mukodne tisztessegesen?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Némethné szerint Orbán Viktornak határozott elképzelése van arról, hogyan épüljön fel a magyar bankrendszer: a fele legyen magyar kézben."

Ebben a mondatban benne van NER lényege :(.
Most jott a hir: a Nemzeti Benzinkutakon megkezdtek a pancsolt pancsolt es szokitett gazolaj forgalmazasat - szamla nelkul :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha jól sejtem és emlékszem, akkor Te arról az idióta Gémesiről brekegsz, aki már 1989 óta közpénzen veri a nyálát és osztja az félhülye örtleteit...
@visszakettopadlogaz: Mitől lenne tisztességtelenül megszerezve? Minden teljesen törvényes! Mer a szentkétharmad azzá tette:-)
Állítólag az új stadionokban is lesznek nemzeti dohányboltok, sőt a mozgóárusaik - mint régen a perecesek - biztosítani fogják a nézők közvetlen kiszolgálását; legális termékekkel.
Kiváló játékosok, remek mérkőzések, nemzetközi sikerek és felejthetetlen élmények...
Hej, de jó lesz, nagyon várom a kényeztetést!
@nyünyüge: igaz

@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: igen, röviden :D

@DR. INKVIZITOR: akkor várd sokáig, remélem kitartó vagy, úgy néhány száz évre gondoltam ;)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: jah, hat Hitlert is megszavazta a nep, aztan palyafutasa nem aratott osztatlan sikert! :D
@Sir Bates dö Hól:

"nekem maradt otthon egy régi csepel kemping bicajom, működő dinamóval... velem mikor ül le tárgyalni?:)"

először is eredetvizsgálattal és közjegyző által hitelesített adásvételi szerződéssel igazolnod kell, hogy jogos birtokosa vagy az energiatermelő objektumnak.

ezt követően haladéktalanul megkezdődnek a tárgyalások.

amennyiben az igazolás nem áll módodban, úgy nemzetbiztonsági eljárás keretében 200 évre titkosítva elkobozzák a dinamódat, a rászerelt hordozóval együtt 500.000 eljárási illeték befizetése mellett.

ellenben, ha sikeresen túljutottál az első akadályon, úgy birtokodban hagyják a stratégiailag fontos energiabázist azzal, hogy napi 40 órában üzemelteted 40 fő alkalmazottal, a megtermelt áramot 1 wattos csomagokban, nylon zacskóba töltve, pirosfehérzöld bontható kötéssel átadod az állami áramkereskedőnek, az a részedre fizetendő hatósági árból levonja a futásteljesítmény alapján kiszámolt energiahasznosítási hozzájárulást, így aztán még örülhetsz, ha dinamósított kerékpár használata után neked csak havi 798326 forint 42 fillért kell befizetned a megújuló energia alapba. Amennyiben ez ellehetetlenítené üzleti vállalkozásodat, úgy 100000forint illeték befizetése ellenében átvennék a tulajdonodat képező -időközben- minierőműnek átminősített csatragányt, azzal a feltétellel, hogy továbbra is köteles vagy működtetni nemzeti energiastratégiai célok elérésére tekintettel, ellenben a beszolgáltatott energia után már csak a lógó beleidet kell esztétikus csomagolásban, narancs színű masnival átkötve a területileg illetékes NER megbízottnak bemutatni, cserébe NER kompatibilitási bizonyítványt kapsz, amely donor-akceptor viszonylatban a donor cím használatára jogosít valamint földes szekérutak térítésmentes igénybevételére.
a részletes eljárási szabályok közzététele majd a megállapodás aláírását követő második hónap közepén várható.

fentiek figyelembe vételével mikorra terveznéd a megtisztelő tárgyalássorozat kezdetét?
óóó jeeeeeee:

A kormány egy központi adatbázisban tartaná nyilván, hogy ki melyik bankszámláról veszi fel ingyenesen a pénzét. Biztos szívesen megadom számlaszámomat. Vajon ezen bukik el a pénzügyi rezsiharc?

azenpenzem.hvg.hu/2013/10/28/a-szamlaszamom-is-kene/
Segítségre van szükségem, mert úgy tűnik, hogy a múlt heti távollétem alatt tova tűntek közgazdasági ismereteim, a törvényszerűségek tótágast állnak, úgy néz ki, elhülyültem.
Ime, mai hír cigi ügyben:
Augusztusban bő 40%-kal esett vissza a legális cigi értékesítés, 1.5 millió helyett 906.3 millió a vásárolt mennyiség, egyéb dohánytermék eladása 454 t-ról 383 t-ra csökkent.
Ezzel szemben Pankucsi Zoltán azt nyilatkozza, hogy minden eddigi hónapnál több jövedéki és ÁFA folyt be a költségvetésbe szeptemberben változatlan kondíciók mellett, nem kell az adóbevételek csökkenésétől tartani.
Ez mi?
Igaza van Sirnek, hogy reciproknak titulált, mert a hazai összefüggéseket csak ebben a matematikai összefüggésben szemlélhetem a jövőben.
@jaegtoer: gyönyörűséges levezetés... és sajnos, minden szava igaz...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Viccelsz?
Hisz ezeknek a narancsbuziknak a kérdést sem merem feltenni, hogy a "kisfaszom nem kéne", mert lehet hogy igen...
Apránként a seggembe is bekukucskálna a narancsbolsi csürhe?
A vicc, hogy komolyan gondolják ezek.
@jaegtoer: lebuktál, te vagy a Né miniszter, és lehull az álarc!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: miért vagy annyira oda? Nem mindegy neked, hogy az azonnali inkasszó lehetőségével már nem zaklatnak mindenféle előzetes felszólításokkal. De ne add fel. A számládon lévő inkasszózott lóvé helyett kapsz majd NER-kötvényt, 2099-es lejárati és visszafizetési igérvénnyel, addig meg a szerencsés nyertesek között évente kisorsolnak majd egy bivalybőrkötéses NER alaptevést:-)
@jaegtoer:
Jég! Halálra röhögtem magam, hála neked, hogy bearanyoztad a mai napomat.
Viszont hiánypótlásként közöld a végrehajtási utasítást is, addig nem érvényes.
ennyi:

Ángyán József: Elképesztő!

Tegyen feljelentést, ha nem tetszik valami - jött
a fideszes válasz Kishantos szétverésére.
Navracsics Közgép-mutyimellényt kapott.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F10%2F28%2Fparlament_pp%2F
@Mariann19: 30% visszajött az áremelkedésből, 30% a fekete értékesítésből, 30% a bóti egyéb jövedéki értékesítésből, a maradék pedig a koncepció értékesítésből:-) Debutusvagy:-)
@Mariann19:
No, de most már azért ebből is látszik, hogy ideje lenne tanulnod... Valahol elbactad Kedves Mariann!
Tanulni, tanulni, tanulni! Nem lesz ennek jó vége, hogy te ortodox közgazdasági ismeretekkel jössz itt!
Ráadásul a molyrágta bundás kis lompos is felbukkant... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ha sokat fogsz itten vartyogni, valóban megeshet Veled egy alaposabb prosztatavizygálat és mellé egy lobotómiás fájdalomcsökkentés:-)
@jaegtoer: :) ezt itt meg sem értenék... kkejrópában igen... más kultúrkör, ezt el kell fogadnunk:) ami ott abszurd az itt maga a való;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Látod Töki! Mondtam én:-)))

"Magyarországon lehet az üvegbetét-maffia titkos palackgyára
Már több tízezer euróval károsították meg a német szupermarketeket."
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Valami vartyog a mogyoróim felöl... JA, TE VAGY AZ NYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚL? IZÉ, VÉRMAKI...?
Na, lehet menni morzsolgatni a ... akármit, nem kell itt rosszindulatoskodni! Arra elég a Rogán meg a többi narancsos kretén.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Átprogramozom a te törvényszerűségeidre az agyam - mint butuska kutyuska - de valami rémlik, hogy a fekete értékesítésből nincs adóbevétel. Hacsak nem az önkéntes felajánlásokból jött össze.
Gyanús vagy, te is bedobtál a közösbe egy kis ÁFA-t feketén.
Majd lebux!
Nekem is pont az jutott eszembe, hogy mi kell a bezáráshoz, ha a nyugtaadás elmulasztása vagy a csempészet nem elég?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kis mocsok... Abba lehet hagyni, baccátok meg, csak én dolgozok már megint? Sok láblógató libsibolsi... :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Nagyjából ez a helyzet. Most fizettem be a villanyt, Orbán Viktor 300 forinttal csökkentette a villanyszámlámat. Megyek is a következő Birkamenetre vonulgatni a sok szervilis szarházi, meg kivénhedt kommunista mögé, akik egy kibebaszott négyszavas mondatot nem képesek helyesen leírni a saját anyanyelvükön.
@Online Távmunkás:
A NER hithű seggnyaloncaitól ilyen apróság, hogy csempészett cuccot árusít, meg orgazdaság, nem lehet probléma... Nem szabad olyan szigorúan venni. Emberek. Rendes seggnyaloncok, majd holnaptól kicsit többet kell a mutyikasszába betenniük...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Gondolod, molyrágta farkinca vette el a józan itélőképességemet?
Pedig meg akartam kérdezni tőle, hogy nem megyünk kerózni még egyet ebben a szép őszi időben a tandemmel?
@Mariann19:

"Marhára bele akarok tartozni az egykulcsosok táborába jövedelmileg, mert a rezsicsökkentés helyrebiccentő funkciója nem áll be. "

olvastalak az előbbin is, de a meglepetéstől lebénultak az ujjaim, amikor nagy nehezen 480 volttal mozgásra bírtam őket, akkor meg a billentyűk nem engedelmeskedtek, a postagalambokat meg megettem ebédre, mert jobban teljesítünk.

Addig mantrázta a balfasz ellenzék a vélt visszásságot, azaz azt, hogy mennyire igazságtalan az, ha valaki kétszer, háromszor többet keres, az csak kétszer, háromszor fizet több közterhet, mint az aki egyszer(i)t, hanem fizessen inkább négyszerest és ötszöröst mindenből, hogy már tervezik a többkulcsos arcvesztés nélküli szabadságharcos bevetését. Szóval igyekezned kell, mert ebből is kimaradsz.

Bajnai Gordiusz (Mártíriusz magyardonkanyarági rokona) a Széna téren feltehetően azzal a tollával*, amivel 23-én ékeskedett személyesen aláírásgyűjtésbe kezdett.
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2Fhirek%2F2013%2F10%2F28%2Falairast_gyujt_bajnai_az_egykulcsos_ado_ellen%2F

szóval kevés az idő...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szójj csak Egerünk, jövök és viszünk egy szép molinót együtt:
"Dögöjjön meg aki nem hisszi a rezsikcsökkenést!"
Remélem a NER kompatibilis hejjessírásst alkalmaztam, nehogy kinézzenek onnan a zombik...
A vízdíjunk is majdnem annyival lett olcsóbb, szóval kész nyereség, habzsidőzsi van innentől, nem is tudjuk mire költeni!
@Mariann19: Látom, nem érted a dolog NERlényegét. Tekintettel arra, hogy az "állam én vagyok", emiatt a feketeértékkesítésből pártkasszákba és feneketlen zsebekbe visszacsorgatott sáp is bevételként jelenik meg a főkönyvben. Nincs itten semmi különbség a Sánta-maffia, a Közgéplófütty, a FIDESZ-KDNP pártkassza,a LesiPuskás akadémia, az NFÜ, a Nyergesrádió és a "zállami köccségvetés" bevételi oldala közt. Ezek a főkönyvek szabadon átjárhatók, illetve kompatibilisek egymással. TEhát: Mindegy honnan és mennyi, csak sok legyen és lehetőleg a MI zsebünkben. A többit feledje jótékony homály. QED.
@Online Távmunkás: Mikéne, mikéne... mondjuk elég egy havi zsebbeutalási elmaradás. Persze, mint tapasztalhattuk, toleráns a NER szelleme, először a NAV, a GVH, vagy a fogyasztóvédelem teszi tisztekletét a renitenskedő huszárnál... utána jönnek a békemenetes fradi verőlegények, meg a Gój motorosok, és csak végső esetben a bezárás:-)
Mutyihaver="kicike" bünticske, felejtős, mehetsz tovább, a jövőben légy óvatosabb

Nem velünk, tehát ellenünk vagy= 5 milkónál kezded a bünti fizetését
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Maradi vagy bacod! "Az állam én vagyok"... le vagy maradva.
Hisz Piktort a napokban már élő Istennek titulálták, szóval jó lenne, ha visszavennél és nem bánnál ilyen szűkmarkúan a dicshimnuszokkal!
Nyugodtan írhatnál Te is verset hozzá, valami zenés táncjátékot, szervezhetnél egy spontán 3 hetes népünnepélyt a szülői házhoz a saját költségedre, vagy valami... Cseszed, találd már fel magad! Hihetetlenül el vagy tunyulva... 8o)
@jóeznekem?:
Mert hát támogatják a ... mit is?
A maffia boltját így rontani... rákoppintanak... lehet, hogy bónuszként majd eltörik a lábát! :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Én most tervezem a nagy medencét az albiba (a tulaj már megvette az ötletet), és hát a villanyfűtése is óccsóbb lesz ugye, csak egy icike-picike hiányzik még: a MUNKALEHETŐSÉG abból az egymillióból, amit ígértek ezek. Merthogy a segéjjbűl nagyon nehezen veszem meg a havi 1 csempét.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jó az egészségügy, már a várólistákon 2020-as dátumok is szerepelnek...:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ááá asszem elég lenne, ha Téged adnálak fel gyosfutárral Felcsútfalvára, mint áldozati ajándékot... jókat kacagnának élceiden, a nemesi kutyabőröd birtokbavételén szépen összekapnának és vitézi kolbászevő és pályinkaivási csatában döntenék el a birtokláds tényét. Persze a Te böröd is vásárra kerülne, de az valszeg páláztatás és tárgyalás nélküli közbeszerzési gyorsított elküldési pályázaton valamelyik Orbánporonty, (nagy eséllyel a Gázsi)tulajdonába kerülne. A helyi Varga pedig secperc alatt kivarrná rá az új címert,: két lábszárvédő közt egy lukas ötösdöngő, körülötte a NER szelleme, a háttérben a felcsúti stadium, mint Mária országának legújabb attribútuma:-)
@jóeznekem?:
Nézd, a XII.kerben, Piktortól 2 utcára, ahol egyik barátom lakik, medencével, fűtött garázsbeállóval, lifttel a háromszintes házában neki 20.000 forint-os rezsicsökkenés van.
Szóval egy szavatok nem lehet, hogy nem jelentős a rezsicsökkenés... Igaz, az ő házi havi rezsije annyi, mint nekem az éves, de ilyen apróságokba ne menjünk bele.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Alighanem mi vagyunk a világ egyetlen országa, ahol eleve gyanús, ha képes vagy hiba nélkül összekalapálni egy többszörösen összetett mondatot az anyanyelveden...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Nono... te kis huncut! ;)
A saját makkocskádat ajánlgasd... a dögkeselyűknek!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Cseszed! Nem volt az olyan nagyon összetett!
"Aki agresszív fél!" Ööööö... persze...
Ez bazzz olyan értelmi szint, aminek még csak a közelébe sem szabad menni, mert lehúz és bedarál, mint egy fekete lyuk!
Ennyi sötét, tahó, paraszt kevésszer van együtt, mint a birkameneten.
Legközelebb, mielőtt indul a csürhe, oda kéne menni és adni nekik egy "A magyar helyesírás szabályai" c. örökbecsűt...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Hisz Piktort a napokban már élő Istennek titulálták, szóval jó lenne, ha visszavennél és nem bánnál ilyen szűkmarkúan a dicshimnuszokkal!"

A pólós csávó alighanem elhamarkodott következtetéseket vont le abból a tényből, hogy Buddha is "erős testalkatú" volt.

Egyebekben Szeretett Vezérünknek még volna hova fejlődni.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
A szoctemetés már sikeres, januártól, a legnagyobb fagyban lehet majd kopogni a rögökkel. Szóval vagy addig kell felmordulni, vagy már talaj-felengedés után...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ezzel a fejhússal?
Hisz apránként Ady verse jut eszembe róla...
"Harc a Nagyúrral

Megöl a disznófejű Nagyúr,
Éreztem, megöl, ha hagyom,
Vigyorgott rám és ült meredten:
Az aranyon ült, az aranyon,
Éreztem, megöl, ha hagyom.
Sertés testét, az undokot, én
Simogattam. Ő remegett.
„Nézd meg, ki vagyok” (súgtam neki)
S meglékeltem a fejemet,
Agyamba nézett s nevetett.

(Vad vágyak vad kalandorának
Tart talán?) S térdre hulltam ott.
A zúgó Élet partján voltunk,
Ketten voltunk, alkonyodott:
„Add az aranyod, aranyod.”

„Engem egy pillanat megölhet,
Nekem már várni nem szabad,
Engem szólítnak útra, kéjre
Titokzatos hívó szavak,
Nekem már várni nem szabad.”

„A te szivedet serte védi,
Az én belsőm fekély, galád.
Az én szivem mégis az áldott:
Az Élet marta fel, a Vágy.
Arany kell. Mennem kell tovább.”

„Az én jachtomra vár a tenger,
Ezer sátor vár énreám,
Idegen nap, idegen balzsam,
Idegen mámor, új leány,
Mind énreám vár, énreám.”

„Az egész élet bennem zihál,
Minden, mi új, felém üget,
Szent zűrzavar az én sok álmom,
Neked minden álmod süket,
Hasítsd ki hát aranyszügyed.”

Már ránk szakadt a bús, vak este.
Én nyöszörögtem. A habok
Az üzenetet egyre hozták:
Várunk. Van-e már aranyod?
Zúgtak a habok, a habok.

És összecsaptunk. Rengett a part,
Husába vájtam kezemet,
Téptem, cibáltam. Mindhiába.
Aranya csörgött. Nevetett.
Nem mehetek, nem mehetek.

Ezer este múlt ezer estre,
A vérem hull, hull, egyre hull,
Messziről hívnak, szólongatnak
És mi csak csatázunk vadul:
Én s a disznófejű Nagyúr."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

a hejjesírás a szenvelgő, elefántcsonttoronyba menekült, nempázmányon végzett, és legalább 15 éve diplomázott, többnyire nem NER-kompatibilis értelmiségi fogyatékosok utolsó menedéke és érve, a semmiresem vivés, az élhetetlenség, a kor szavának nem megértése leplezés céljából. Élő zombik, kukába velük!
@jaegtoer:
Válaszom két területet ölel fel.
Az egyik az egykulcsos. Agresszív ráhatásoddal nem tudtam tovább küzdeni, feladtam, gyengének bizonyultam. Különösen amikor a közeljövő költségvetésemet készítettem.
Egyidejűleg átprogramoztam az életfilozófiámat a 16%-ra építve, és beléptem a legádázabb opportunisták lenézett táborába, morális leépülésem folyamatban.
A másik. "Mert jobban teljesítünk."
Nemcsak te mondod, hanem Varga Misike is.
Ma nyilatkozta, hogy jövőre csípőből teljesítjük a 2.8%-os határt, mert a jövő évi GDP kétszerese lesz az ideinek.
0.1%-ról nő eszerint 0.2%-ra.
Minden csak nézőpont kérdése, máris kezdhetek esztelenül költekezni, kitárult a horizont.
@jóeznekem?: Ha elég hideg lesz, elfekve eláll a delikvens a kertibudi tövében a nagy tavaszi felmelegedésig. Ha meg nem, mire valók a susnyásból előmászó vaddisznók és rókák?
@jóeznekem?:
Legfeljebb egy kis TNT-vel kell megpróbálni...
"Elvtárs a csákányt jó mélyre vágd.
Indul az izmos munkás brigád
Lépése dobban, ütemre jobban
Országot épít már!"

A régi, szép munkásmozgalmi dalokat hozza vissza sok bolsi megint...

Ja, ezt most találtam egy oldalon:

"Milyen az igazi, jó komcsi

A Szocialista Magyarországért kitüntetést kapták:
Dr. Schmitt Pál elvtárs, a MOB elnöke, több évtizedes szocialista
sportvezetői munkájáért és nemzetközi érdeklődést kiváltott tudományos
munkásságáért

Kövér László elvtárs, az MSZMP Párttörténeti Intézet munkatársa,
két évtizedes ideológiai kutatásaiért

Tarlós István elvtárs, tanácstag, a III. kerületi tanács
városfejlesztési bizottságában kifejtett munkásságáért

Bakondy György elvtárs, az Országos Védelmi Bizottság párttitkára

A Munka Érdemrend arany fokozatát kapták:
Semjén Zsolt elvtárs, az Országos Egyházügyi Hivatal titkára
Demján Sándor elvtárs, a Gorsium ÁFÉSZ elnöke
Csányi Sándor elvtárs, az OTP V. kerületi fiókjának vezetőhelyettese
Áder János elvtárs, Csorna város pártbizottságának másodtitkára

A Munka Érdemrend ezüst fokozatát kapták:
Széles Gábor elvtárs, az Ikarus üzemi pártbizottságának tagja
Orbán Győző elvtárs, a Gánti Ércbányák nyugalmazott párttitkára
Pokorni Zoltán elvtárs, a Pedagógusok Szakszervezetének főtitkára
Pozsgay Imre elvtárs, a Hazafias Népfront elnöke
Rogán Antal elvtárs, a Sárvári Gimnázium KISZ-bizottságának titkára

A Munka Érdemrend bronz fokozatát kapták:
Hoffmann Rózsa elvtársnő, gimnáziumi tanár
Lázár János elvtárs, Hódmezővásárhely város tanácsának tagja
Kósa Lajos elvtárs, a Debreceni Városi Tanács előadója
Szíjjártó Péter elvtárs, Győr város tanácsa ifjúsági bizottságának tagja
Matolcsy György elvtárs, minisztériumi előadó
Vona Gábor elvtárs, az ELTE KISZ-alapszervezet titkára
Selmeczi Gabriella elvtársnő, a Budaörsi Szocialista Nőszervezet tagja
Deutsch Tamás, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar hallgatója"
@Mariann19: Ki a kicsit nem becsületbeli:-))) Szegény miszter Rezignált:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

" Dr. Schmitt Pál elvtárs, a MOB elnöke, több évtizedes szocialista
sportvezetői munkájáért és nemzetközi érdeklődést kiváltott tudományos
munkásságáért" hhehhe... a palibá diplomamunkáját valóban nemzetközi érdeklődés kisérte... télleg... kapja még a havi közel 2 milliós apanászt?
@Mariann19:
Nem érted te ezt nagyon!
Itt a megduplázás a lényeg! Agyhalott NER hívő számolni úgysem tud, nekik ez egy óriási diadal.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te álmodban orbánnal birkozól?... mondom, nem kell akvárium:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Az a gyanúm, hogy te ösztöndíjasként voltál Itáliában az ottani Közgazdasági Egyetemen, annyira vágod a párt pénztárnoki ismereteket, hogy Puch és Simicska csak a tarsolyhordozód lehet.
Láthatóan a nyugati tanokat vetted fel, amelynek újkori alapjait Berlusconi rakta le, és mint tudjuk, ő Orbán példaképe és barátja.
A két hazai pénztárnok remeghet most már, mert megjelentél te, a konkurencia.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

és akkor hol marad a nagy mindent tudó és mindent tulajdonolni akaró...(ugye tudod melyik az?)

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
Nem, csak durva volt az éjszaka... Sokat ettem és nem ittam eleget.
@Mariann19:
Te, ez a majom, izé... vérmókuska viszont makkban tenné el az eltenni valót, azután télen meg rohangálna az erdőben, hogy hová dugta. :)
@Sir Bates dö Hól: Álmában vastag csabai kolbászokkal vív kilátástalan harcot:-)És nyalogatja a vaja alufóliát. Reggelre tiszta idegláz és görcs a nyelve:-) Persze mindezt a rezsicsökkentés jegyében:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
"Ki a kicsit nem becsüli."
Dehogynem. Éppen azt szeretném megbeszélni veled, hogy az idei szűkös esztendőre való tekintettel nem megyünk tényleg bringázni?
Szednénk sok mogyorót karácsonyra a sütikbe, mert a dió már most 3.000,.FT/kg.
A felesleget eladjuk, és veszünk Bolinak egy új ásót karácsonyra, mert ő tudja, hol kell rendet teremteni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

és a klérus? meg a jobboldaliság? és a hazfiasschág az őshaza és Levédia meg az 1200 éves meg a 15000 éves magyarország és Erdély egybesülése

brühüyyy
alakulnak a nagyvilágban is a dolgok: mutyi itt, mutyi ott, mutyi mindenhol:

hvg.hu/vilag/20131028_Ujabb_europai_szovetsegeset_figyelte_meg
@Mariann19:

mitttttttttttttttttt???????

jövőre? 26500 milliárd HUF a GDP aktual...38500 milliárddal kapták meg amit elloptak 8000 milliárdot

brühüyyy

olyan szép, csak a big bang hiányzik

adókulcsnak javaslom a 8+5%-ot!!!!!!!!!!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Most írtam, hogy menjünk mogyoró nézőbe a hazai erdőkbe.
Már valami vállalkozáson is jár az eszem, hogy létrehozzuk a Nemzeti Mogyorófeldolgozó Műveket.
Mivel a kilátásokat tekintve csak úgy tudunk fennmaradni, ha visszamászunk a fára bogyózni, hiszen a magyarságnak fenn kell maradnia.
@Mariann19:
Ma kaptam doki ismerőstől egy kiló diót... :)
@rodeo36: Szia!
Mit fejez ki a 8+5?
A kétszeres GDP-t csak azért írtam, hogy gondolkozzunk el a viszonyszámokon.
A O-hoz könnyű magas %-ot növekedni. Röhej.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A kilo dió nálad percdíj?
Ugye nem rezsi óradíj?
Vagy csak úgy kaptad, mert aranyos vagy?
@Mariann19:
8% az az államkasszába folyik be az 5% meg az önkormányzatokhoz direktben

a két jogi személy egymással jogalkotóik révén megállapodásokat köthet erről (állami támogatáősok rendszere pályázatok és hasonló nyalánkságok

brühüyyy

látom olyan komolyan veszed a nagy gyíkot, hogy az már akadémia is lehetne
@Mariann19:
meddig tucc "fennmaradni"

brühüyyy

ilyen mogyoró és dió termés esetén
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Legfeljebb egy kis TNT-vel kell megpróbálni...
"Elvtárs a csákányt jó mélyre vágd.
Indul az izmos munkás brigád
Lépése dobban, ütemre jobban
Országot épít már!"

A holtak országát... A lelki megsemmisülés után jön a fizikai oszlás állapota is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
És ki lesz a Veritas nevű kormányzati történelemkutató intézet első és munkásságáért majd szintén szoc.hazáért kitüntetett igazgatója? Tán Schmitt Mária, mert már unalmas neki a Terror Háza?
@Mariann19: erdőben mogyoró? Hüm.
Csak nem valami offshore pénzmosáson agyalsz?
Bár biztosan lehetne pályázni hatalmas vadmogyoró kincs kitermelésére az eddig ismeretlen bivalybürgözdi erdőhátság 200 ha-os területére. Ennél "érdekesebb" pályázatok is szoknak nyerni.
Ezt találtan a Klubrádió Megbeszéljük fórumán.
Valaki feltette, elhoztam.

GYURCSÁNY FERENC LEVELE A DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ TAGJAIHOZ

Kedves Barátom!

Úgy látom, hogy MSZP-s, illetve E14-PM-es barátainknál komoly sérüléseket okozott a közös október 23-i tüntetés. Saját tapasztalatunkból is tudom, ha az ember bajba kerül, akkor hajlamos a körülményeket, a környezetet, másokat hibáztatni. Ezt akár természetes emberi reakciónak is tekinthetjük. Most is mintha ez történne....

A mi lelkiismeretünk tiszta. Azt és úgy képviseltük, amiben őszintén hiszünk és amiről hetek óta beszélünk. Mi Orbán legyőzésének egyik legfontosabb feltételét abban látjuk, hogy teljeskörű demokratikus ellenzéki összefogás legyen. Az, hogy erről beszéltem október 23-án, az senkit nem lephetett meg. Bántani nem szabad egymást, de üres ünnepi szóvirágokkal sem szabad eltakarni a valóságos bajt. Az pedig igazi baj, hogy a mi barátaink nem akarnak szembenézni azzal, hogy kettőjük megállapodása nem elégíti ki az ellenzéki választókat.

Az utóbbi napokban sok súlyos, igaztalan vádat is a fejünkhöz vágtak. Olyan mondatok, megjegyzések, jelzők hangzanak el, amelyek méltán sérthetnek sok tisztességes demokratát, ellenzéki szavazót, köztük DK-sokat is. Most mégis nyugalomra és higgadtságra intelek benneteket. Ne vegyétek fel a rágalom kesztyűjét, önkorlátozást kérek. Azt kérem, hogy ne, vagy rendkívül visszafogottan reagáljatok még a legabszurdabb vádakra is, ne élezzétek, inkább nyugtassátok a helyzetet. Semmire nem megyünk azzal, ha egymást bántjuk. Ettől nem lesz több szavazónk, ettől nem leszünk erősebbek. Felelősségből és méltóságból mutassatok példát. Ezt tekintséte k szem előtt, amikor a facebookon írtok vagy válaszoltok, amikor nyílt levelet fogalmaztok, vagy ahhoz csatlakoztok. Szerintem erre van most szükség és sokkal inkább ezt, mint a vég nélküli vagdalkozást fogják értékelni a választók.

Budapest, 2013. október 28.

Barátsággal

Gyurcsány Ferenc
@Sir Bates dö Hól:
ha nincs más akkor én is lehetek Danton

rohaggyon meg minden szarházi idióta Robespierre

brühüyyy

és a seggnyalói
@rodeo36:
Folyhat itt az államkasszába adó, támogatás, miegyéb...
Tegnap hallottam egy beszélgetést az eu-s támogatások beruházási célú felhasználásáról hazánkban.
Kiderült a beszélgetésből, hogy a kormány inkább az önkormányzati beruházásokat preferálja, nem a kis- és középvállalkozásokat.
Az önkori beruházások jellemzően nem termelő, inkább improduktív fejlesztések, szemben a kkv-kal, holott ez utóbbiak hoznának létre új értéket, GDP-t és a foglalkoztatottság is nőne.
Az ember ilyenkor elmélázik azon, hogy milyen gazdaságpolitika az, amelyik nem képes szelektálni a valós szükségletek megteremtése érdekében.
Pedig csak gondolkozni kéne és normális céloknak kéne prioritást biztosítani.
Meddig tudok fennmaradni az erdők-mezők termésein? Amennyiben nem lesz elég kaja a kis kotorékomban, megyek vadászni, vagy ürgét öntök.
Óriási az élniakarásom.
@Spániel: Tudod, arra a bokor mogyoróra gondoltam, arra az olcsóra, mert reális most már az igényszintem.
Beszállok a földmutyiba, valami kis erdőt kibulizok, felveszem a földalapút, a termés már tiszta, nettó nyereség lesz.
Már munkaruha után kajtatok az erdei munkához, tűsarok le, gumicsizma fel. Ja, és kötött sapó.
@rodeo36:
Igazad lehet.

Danton: „Néhány gyáva haramiának áldoznak fel bennünket, de nem sokáig fogják győzelmük gyümölcsét élvezni. Magam után vonszolom majd Robespierre-t. A gyávát!”.
Miközben a vérpadra vitték,a kordén zötykölődő Danton Robespierre házánál ezt kiáltotta: „Követni fogsz ezen az úton!”
@Mariann19:

ja, van egy Robespierre-nek is hamis de azt imitáló seggfeje (tömjén elvtárs és a nagy vezénylő tábornok aki térdig ér)szakmai analfabetizmus, oka (leginkább) egyetlen seggfej sem volt sohasem alkalmas a megmérettetésre a szabad munkaerőpiacon, tapasztalat híján öncsalnak és lopnak, de mellett kibaszott buták is
lásd a vargamisit aki álcaként lebeg ott a szarhegy fölött egy centivel

a többi meg simán szemét eltakarítandó

az összes álságos hamis és láccatmegoldásaik visszaütnek lehet méh idén a tél beálltával de legkésőbb a kora tavasszal amikor már minden élelmet importálni kell

brühüyyy

egyetlen Danton sincs?
@Mariann19: Ennyire rossz a helyzet? Szeretnék segíteni, egész nyáron ellátlak csigával. Köret tyúkhúr, nemvicc, ehető.
@rodeo36: Térdig Érő Élő Istent ne báncsad!
@Spániel:
Jó, hogy nyárra nyújtod a baráti jobbodat.
Addig mi lesz? Kénytelen leszek vagy felvállani még egy pár klienst, vagy teraszos művelésbe kezdek, mint Etiópiában tennék, mert terasz van a hegyekben, csak a művelés, az egy átok nekik.
Nem adom fel a reményt, itt van Azerbajdzsán, Grúzia, Indiával is ez az űrkutatási projekt, csak ezekből is lesz valami.
@rodeo36: Nincs Danton nálunk, te is hiányolod, én is.
A baloldal osztódással szaporodik. Én már csak egy kv-t kérek.
@Dr. jenőke (jenőke): azt el kell ismerni, hogy egy magas labdát sem hagy ki...
@Spániel:
HALIHÓ!!! A csigát nem annak a lökött flanszia pasinak kéne ajánlgatnod, aki most éppen ángyilus álnéven szédíti Pennikét?

@Mariann19:
A francokat Dantont. A guillotine-t hiányolom...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Mókuska! Olyan karibi ip-t be tudsz rajta állítani, hogy egyből a rum hazájában érzed magadat. Kész haszon, nem kell annyit innod... :D
@rodeo36:
A big bang nem sokáig várat magára, hamarabb gyön, mint azt gondolnák ottan a kutatóintézetben.
Na nem a Helvétekről van szó, dehogy. Van nekünk saját CZERN-ünk a Duna partyán, ahol az isteni részecske olykor előfordul ha épp ráér, vagy ha nem basztatják kellemetlen kérdésekkel.

A Nemzeti Nagy Hadova Ütköztetőben keresik-kutattyák, hogy időnként miért tűnik el fénysebességgel, de választ még nem kaptak a kérdésre. Viszont a kutatások jó irányban haladnak, mert közben megtalálták Selmeczi Gabriella bozon-tyát, amelnyek komoly szerepe lehetett az ősdurranás kiváltásában, a fidesz galaxison belűűl.

Te nem olvasol aktuális tudományos publikációkat, he?
Pótold!
@Knósszosz:
öööö... hanyadik sörnél is tartunk ilyenkor? :)
Amúgy meg itten fénysebességgel a PÉNZT tünteti el a narancsbolsevik hadova párt.
Essetudni... :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Izé... kettő, de dolgozom.
Lusta voltam vasárnap, most kell összeraknom egy szart éppen, mert holnap gyönnek érte. Azér figyelek!
@Knósszosz:
Én tegnap egész du alukáltam, meg kifeküdtem valami vírusos szart. Mára elég emberi formám lett. Bár, egyesek szerint... :))
@Knósszosz:
én már ilyen hülyén fogok megmurdelni, van egy prekoncepcióm, és még senki sem tudott benne megingatni, szoktam olvasni tudományos sajtot ( nem ementhaler) de arról is van véleményem...valami célokság megzavarja a tisztánlátást...oktrojálnak meg megy a tautológia kifulladásig és van hozzá kibaszott sok eszköz...van egy információ forrásom, egy vén magyar (képzeld nálam is vénebb)akinek két PhD-je van matematika és Asztronomia/asztrofizika

ha őt hallanád, akkor...ő bevezetett egy helyre és megmagyarázta köznapi nyelven...azóta a Hubble képeit nézegetem de nem igen olvasom el a hozzá írott förmedvényeket

szóval mindenkinek kellemes bigbang-et (magömlés helyett) és a szentháromság fényeskeggyék nekijjek

rögtön a bigbang előtt 3 másodperccel

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
attól függ mivel vírustalanítottad magad, és hogyan távoztak?

brühüyyy

van akin már semmi sem segít, bár nehogy a Léthé-n evezzél a kisduna helyett
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az "egyesek"-nek látatlanba igazuk vón, de mit fogsz csinálni, ha nemsoká vége az evezős szezonnak?
Nekem tele a Tékom, mert én bringázni szeretek, de csetvás őszben a francnak se esik jól. Mondjuk, most ideális az idő, nem esik és húsz fok fölött - király!
Ameddig a sört hűteni köll, addig van jó idő!-:))
@Knósszosz: van valamilyen spec ajánlat a sajt-ról?

ami esetleg...

kérdés: a gravitációs rendszer híveitől, ha egy objektum 10 milliárd fényévnyire van a másiktól, és az egyik tömmege sem éri el a Tejútrendszer tömegét, akkor milyen hatással vannak egymásra gravitációs szempontból?

brühüyyy

ajánljál valamit amit te olvasol hátha megtérít
@rodeo36:
Ha esetleg ezt a magyarázatot el tudod galamb postázni, leköteleznél. Rengeteg kérdés van bennem evvel kapcsolatban.

Ha belegondolok a "theremtés" izéjébe, ott a nagy setétben és galaxisok meg izé... a das rheingold ugrik be, az valami hasonlat zenében, nekem.
Mit gondúlsz?
@Knósszosz:
MERT ALKESZ VAGY! :))
Rheingold sör, mi???
2.bp.blogspot.com/-Hr2ezaiY3xg/TdavZ5vtLgI/AAAAAAAAAx8/PQ-pMgGygt0/s1600/Rjeingold+Bier.jpg

23-án voltam egyet evezni még, meg most péntek, szombat, vasárnap is nagy élet volt a Lajtán, de péntek-szombat melóztam, vasárnap meg kifeküdtem a kehességemet.
@Knósszosz:
Ja, van más eszetlen hobbim is (:D), meg a fényképeket is lesz időm szétválogatni, meg szétkozmetikázni, mint annak a lökött nyúúúúúúúúúúúúúúlnak! :D
@Knósszosz:
a galamb elszállt, meg van rakva...nehéz...nagyon nehéz "kővel"

sör előttem sör utánam most rhum lesz 15 éves...migyárt de amíg a Nap fenn van addig illetlenség lámpással járni mondta egy vén banya valamikor még levédiában a boldogabb időkben

brühüyyy

oda galambozzál vissza...ok?
@rodeo36:
Baszki PAPA!
Meggyógyultál?
Mert iszol, mint a Knoszi! :D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Amúgy is. Ki kell fektetni a pusztába, és Gaia-ra bízni a munkát. Mint ott ahol a keselyűk végzik el a szertartást Keleten
@rodeo36:

Alig hinném, hogy a gravitáció hit kérdése lenne. Hacsak nem a NASA-ban összekapaszkodva és imádkozva tartják pályán 35 éve a Voyager-t. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Te majom, én nem a sörre gondúltam, de hamá... esse rossz!-:)
Felhívnám a figyelmedet kegyelmednek, hogy a Tonhauser... vagy mijalófasz - az nem rendőrségi opera a nyóccvanas évekbűl - azt valami Wagner csinyátta, aki nem festékszórókat gyártott, hanem zenét.

De neked aztán magyarázhat az ember, csak a wiszki...
@Knósszosz:
1. Az Tannhäuser!
(Tannhäuser und der Sängerkrieg auf Wartburg)
Remélem az autót nem kell elmagyaráznom???
2. Az Wagner Úr volt és Rejtő írta!
Teljes neve Wagner Rinaldo-Rinaldini.

Baszki, te is minek jártál iskolába... :((
off/
fagyasztott csirkebőrből ne akarjatok töpit sütni. A multkor maradt, most sütöttem.
Az embernek összeesküvéelméletei támadnak közben.
Megoldottam, de rémes egy ötlet volt...
/off
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
a "tehetetlen" anyag...és a salto mortale...bolygótól bolygóig??? majd amikor már nincs bolygó (mint már tuggyuk kívűl van bizonyos zónán már az "utazó") akkor lesz valami...azt persze nem ondod, mit mondott az "utazó" meglepetés???

brühüyyy

ugye te is tudod...de az nem gravitáció...hanem más
@Mariann19:
Talált!
Kb. 1 perc munkáért kaptam, 3 kattintás volt a gépen és már működött is az OEP jelentés. :D
A legdrágább óradíjamat meg sem merem mondani...
@Knósszosz: Na, akkor hónap tessen a Zúrnak eltolni a biringáját a Rómaira..egy serre vendégem, ott, ahol a legjobban fáj!:-D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Rinaldo-Rinaldinit nevét szájadra hiába ne vedd! Kedvencem volt, még lánykoromban a gyengéd szívű útonálló!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Na, a másik "reneszánsz ember"... :))
Delfin könyv sorozatban jelent meg. Megvan még.
Mutyiország, mutyiország, mutyiország éj-áj-ó!
Mutyiország, mutyiország, mutyiország éj-áj-ó!
Mutyiország, mutyiország, mutyiország éj-áj-ó!
Mutyiország, mutyiország, mutyiország éj-áj-ó!

tenytar.blog.hu/2013/10/28/ujabb_lex_keszul_a_kaszinomutyi#comments
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Sokköszönet, de dolgozom és nem is arra.
De mosmá tudom hun köll keresnem magát kedves Efendi, szóval összefosunk még, úgy vélem!
Na fabnak főhet kukafeje... megint szartrancsíroznia kell... elfeledtem at egy ház, max 5 linkócit:-)
@rodeo36: "a "tehetetlen" anyag...és a salto mortale...bolygótól bolygóig??? "

De honnan "tudja" az inga, hogy merre van az "előre"?
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CC8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fhu.wikipedia.org%2Fwiki%2FFoucault-inga&ei=ucluUtyXHoTCswbPmIHYBA&usg=AFQjCNGOcwCceXzCX1aFXz0jVMo8VZEb_Q&bvm=bv.55123115,d.Yms&cad=rja

Sokak szerint ez a világ egyetlen igazi rejtélye.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

csak a linked címhez egy megjegyzés...
engem nagyon irritál ez a MUTYI szó...
ez ojjan kedveskedő, elnézős szavacska...

BŰNSZERVEZETBEN ELŐREMEGFONTOLTAN MAFIA BŰNCSELEKMÉNYEK ről beszélünk

aminek ráadásul a magyar nép az áldozata, azaz hívható:

ORSZÁGRONTÁS, NEMZETVESZTÉS, HAZAÁRULÁS nak is !
"Népszava: Orbán Ráhel letorkollta volt tanárát

2013. október 28., hétfő, 21:30 • Utolsó frissítés: 2 perce
Szerző: hvg.hu

Leszidta egykori gimnáziumi tanárát Orbán Ráhel a Facebookon, amiért az gúnyos megjegyzéseket tett a miniszterelnökre - írta a Népszava.

A kormányfő lánya a Városmajori Gimnázium volt pedagógusának posztjára reagált, amelyben a férfi a Hír24 egyik hírét osztotta meg ismerőseivel - közölte a Népszava, amely az ominózus Facebook-bejegyzésről is közzétett egy fotót. A tanár Facebook-oldalán hétfőn késő este már nem volt fellelhető a bejegyzés.

A megosztott hír az Orbán Viktor indiai útja alatt történt protokollfiaskóról szól. Egy videófelvétel szerint ugyanis a miniszterelnök kézcsókkal akarta üdvözölni Sonia Gandhit, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnök asszonyát, a gesztus azonban udvariatlannak számít a hindu országban, ezért a politikus elrántotta kezét Orbán szájától.

Orbán Ráhel volt tanára a Népszava szerint a cikket így kommentálta: "Úgy látom, az elefánt Indiában is becsörtetett a porcelánboltba! (Nem csak idehaza)". Ezután az egyik kommentre reagálva azt írta, hogy a hazánkba látogató brit miniszterelnököt, Margaret Thatchert "Madame"-nak szólító Szabad Györgynek is "olyan zseniális protokollfőnöke lehetett, mint a Vezérnek!".

A Népszava itt zárójelben megjegyezte, hogy Szabad György valójában II. Erzsébet királynőt szólította így annak idején.

A lap szerint Orbán Viktor lánya ezután egy hosszas kommentet fűzött a pedagógus bejegyzéséhez: "Kedves Tanárúr, hamár nincs tekintettel volt tanítványaira, és itt most nem arra gondolok, hogy milyen politikai nézetei vannak, hanem, hogy volt tanítványa szülőjét gúnyolja, akkor legalább olyan cikket és gúnyt postoljon, ami egy színvonalasabb és hitelesebb médiumtól való, amin nem látszik kilométerekről, hogy koholmány... ennél a Tanárúr humorát jobbnak ismertem..."."

tapló...k...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Föld elforog az inga alatt ezt én láttam a katedrálisban Szentpéterváron ott egy 92 méter magas kupolában van felfüggesztve az inga egy hatalmas bronz gömb ami egy mutató szerű kés ben végződik a padlómozaik meg egy óra és lehet olvasni hogyan forog a Föld és az inga lengés síkja állandó

milyen rejtély ez?

az a rejtály amit a Voyageur küldött a napszél irányáról,
az igen, az fejbevágta a tudósokat

ugye hallottál róla?

brühüyyy
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
kiisazazorbánrahel? egy kis senki picsa

brühüyyy
sem nem oszt sem nem szoroz viszont lopik

pénztárcákra -is- vigyázni a közelében
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
hazudik hogy hazugság kis picsa
és lopós

brühüyyy
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
egér már elkűldte...kösz

semmi új, láttam saját szememmel

fizika, Isaac Newton, Sir

brühüyyy
@rodeo36: naddolog... én is. több helyen... legutóbb rómában az originális gallilei modellót... egy 76 m hosszú templombéli fénynaotárral együtt... és még milyen sokat fogok még látni, amit mártenem :-) bibábú... (em azért, mer jólmeghalsz, hanem mer annyit nem leszel ejtropában:-) )
és Saskibab az oudekerben... ala mummszteroidmann:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Szegény tanár. Se közszereplő, se politikus, képzelem, mennyire vágyott erre. Ha már Rahika ostoba, agresszív bejegyzése hír, figyelhetett volna az újság arra, hogy legalább ne rögtön azonosítható legyen a tanár. A hírt átvevő hvg.hu dettó. (Ott figyelhettek volna még arra is, hogy a "letorkol" szót egy l-vel kell írni.)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: legutóbb pedig urbányai raffaellot a de sanctit in rome in the prantheon, ii.emánuellel, meg pizza margarétával:-)
Mégsem számít garázdaságnak, ha lefejted magadról az Al Jazeera operatőrének a kezét :)

A bíróság ma első fokon felmentette a garázdaság vádja alól Kemenár Zoltánt, akit az ügyészség szerint azért kellene sürgősen börtönbe zárni, mert október 23-án nem örült kellően annak, hogy a horvát Al Jazeera operatőre rángatni kezdte a kabátját. Az ítélet nem jogerős, az ügyész fellebbezett.

index.hu/belfold/2013/10/28/felmentettek_az_al_dazsira_operatoret_zavaro_jobbikost/
@Kowalski, helyzetjelentést!: De lehet, aszó szerint kőne érteni..na, az lenne még bulvárhír, ugye?!
@rodeo36: " Föld és az inga lengés síkja állandó"

Na igen. De mihez képest? :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
mókuci...az attól függ mit fogsz megnézni Europa-ban?
és én mit láttam eddig, és hányszor

monggy valamit erről, hadd tuggyam...

két trattoria Rómában az egy Róma...brühüyyy

számold így mert ha én is éttermenként meg sörözőnként meg borpincénként meg egyéb hasonlókként számolom a magamét akkor sehol sem leszel még 10 év múlva is

brühüyyy

egyél mogyorót az nyugtat
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

a Föld keringési tengelye (önmaga körűl) változatlan -már nagyon jó ideje- szöget zár be a Naprendszer egy állandónak tekinthető karakterisztikájával ami egy bizonyos sík a bolygók majdnem egy disco oldalmetszeti szelvényét írják a Nap köré azaz nagyon kezel vannak egy bizonyos síkhoz
namármost a Föld kering Nap körűl is ugyanakkor amikor saját tengelye körűl...ha ez a szög (20-on valamennyi nem emléxem pontosan) változik az egész geometria megváltozik, és az egyenlítőn mindez nem igaz, mert akkor az inga felfüggesztési pontja pontosan abban a síkban van amelyben a sokféle pörgés lezajlik

vektorok összegződéséről beszélhetünk

vagy ez ennél bonyolúltabb?

brühüyyy
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: De nagyon... te engem asszem, kicsit nagyon leértékelsz, önmagad meg nagyon fel... de ezt már párszor leharcoltuk... felesleges továbbra is lankadttökű alfahímként nálam tündökölnöd. elismerlek, de nem esek hara előtted... mint ahogy ugyanezt én sem várom el Tőled... OKÉ? :-))

picasaweb.google.com/117954347335284581558/ROMA201310MUNKAR1?authkey=Gv1sRgCPevm7Lam7mNGQ
Szép álmokat mindazoknak kiket az álom ágyba kerget.
Jó éjszakát!

Móra Ferenc: Szeretem én nagyon

Szeretem én nagyon
a bárányfelhőket,
csendes alkonyaton
el-elnézem őket,
ahogy legelésznek
mezején az égnek.

Mikor a nap hunytát
siratja a harmat,
terelgetik őket
friss, fürge fuvalmak
le a szemhatárba,
a kerek karámba.

Lassan ezüstgyapjuk
violásra válik,
néha egy-egy villám
közibük cikázik,
mintha ostor volna,
sugarakból fonva.

Mire besötétül,
elalusznak szépen,
álmuk a hű pásztor
virrasztja az égen:
telihold világa
aranyos subába.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
és min somolyogsz? azt én is tudom csinálni sőt, hangosan röhögve

brühüyyy
sehol se vagy

nekem ebből van két kiló
@rodeo36: maradjunk annyiban: Te az emlékeidből élsz, én pedig még tervezgetek egy darabig:-) És most, itt és azonnal befejeztem, mert ténleg kedvellek:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
József Attila???

füstbe ment tervek?

ami lehetséges az nem biztos ami volt azon nem lehet változtatni arra még a -az egyesek által hitt isten sem képes- ...szóval kellemes tervezést

egyébként honnan veszed, hogy én ...

brühüyyy

most én is abbahagyom bár te kezdted...egy épületről lehet 10000 fotót készíteni attól az még egy épület

jó utazást és kellemeset
@rodeo36:

Nincs.

Az inga a saját tehetetlenségénél fogva leng, előre és hátra, a világ végéig.
Vagy szerinted ő kiszámolta ezeket a szögeket?

Pont így lengene a Holdon, vagy 5 milliárd fényévre innen, egy másik holdon.

Előre, és hátra.

Miközben a lengési sík örökké ugyanabba az irányba mutat.
Érdekes.
@rodeo36: Köszke:-) Békepipát Veled:-) A terveim nem füstölnek... általában megvalósulnak... amire hivatkozol, az nagyjából a két trattoria mellett a San Pietro in Vincoli, benne Szent Péter Láncaival, és II. Gyula pápa síremlékével, egy kis Forum Romanum bazilika, egy kis Traianus oszlopa és piaca, egy kis Il Gesu... talán mond valamit, egy kis Isola di Trastevere, egy kis Santa Maria degli Angeli e dei Martiri Michelangelo tervei alapján Diocletianus fürdőépületében... ... szóval ennyit az eg épületről készített 10000 fotóról:-)... Igaz a zenében, nem vagyok annyira otthon... de legalább a 2 trattoriát is ismerem, a Termini 23-as vágányáról nem is beszélve:-) Szóval legyél csak nyugodtan Fekete Lovag, én is az leszek:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Touché:)

Egy lankadttökű alfahim hogy a fenében tud tündökölni?:)))))
@Orica Középföldi: Hogyan, hogyan.... veri ritkuló mellkasszörzetét két göcsörtös öklével, pipaszár lábain imbolyogva, vicsorgás közben meg kiesik a protézise... úgy.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ez érdekes

de

ha nem csinál valaki egy ingát, akkor lengetni sem lehet
az első impulzus azaz aki (vagy ami???) meglöki meghatározza, örökre a lengési síkját

igenám, de mekkora szögig tudja mindezt csinálni

van e 180 fokos lengésű inga vagy 180 foknál nagyobb szögben lengő inga? mi van ha az inga körűlfordúl 360 fokban azt is folytatja örökre?

akkor ott vannak a bolygók azok 360 fokban lengő ingák és nem lengenek örökké, és mivel az ellipszisnek két középpontja van bizonyos torzulások is vannak a mozgásban

e3rről mit mondasz?

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: ahham:-)))))))) Jó dolog az. Kiváncsi vagyok, az agyérszakadás 240, vagy 260 környékén következik e be, és milyen élettani hatása van:-) Féloldali leborulás, artikulazicációs problémák, bagy egészestés elborulás:-))
@rodeo36: Igazán nem akarok beleszóllintani, de ha az inga 180 foknál jobban kileng, az akkor egy ügyes hintáslegény hajóhintája. A boldog cselédlányok, meg sikkangatnak örömükben, ha közben fejre nem esnek:-)
@Sir Bates dö Hól: Neked Te... flanszija... igaz nem válogatott, gépből kiesett... bocs az esetleges ismétlésekért... :-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: képek, épületek, templomok... a romatábor merre van, meg hogy a jányok hunn állnak... aut tudod-é?... most a rendőrségi fogdákat hagyjuk:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
egészségedre

egyet feltétlenűl tuggyál: sohasem irígykedem

a többi meg életünk része vagy van vagy nincs

brühüyyy

van aki leéli az életét egy kis erdei házikóban és boldog ember...kedves barátom mondta egyszer nem a hely tesz boldoggá hanem te teszed magad boldoggá bárhol ha képes vagy boldog lenni

ez legyen útravalód is

brühüyyy

és egy megjegyzés szinte egyetlen képet sem őrzök

majd -remélem soha- jön a német doktor és töröl mindent vagy senki sohasem veheti el tőlem amim van
@Sir Bates dö Hól: hátdeaztat nem tudom, majd Te elmeséled... romatábor itt is van 5 km-n belül, az számomra napi rutin... Róma tábor viszont nem mindennapos... akkormár inkább aztatt és nem szociopata fotókat:-)
@rodeo36: Dr. Altzhejmerre gondolsz a kedves mosolygós bácsira? Igazad van. Én is csak magamnak gyüjtögetek, magamról és más halandókról szinte semmit... mert az az enyém... és csak az enyém. Ha megosztom, nem a dicsőség miatt teszem, hanem, hogy segítsek annak meglátni azt, amit lehet, a maga erejéből sose fog. Ugyanúgy, ahogy Te megosztod a tudásod azokkal, akiknek erre nem futotta, tellett, vagy csak nem jutottak el odáig.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
látom a tűzvédelmi rendet is meg kellett öregítened

pedig a tégla nem is éghető

brühüyyy
@Orica Középföldi:
nagyon jó képek, és szépen nyílnak

brühüyyy
a linkről
@rodeo36: HA Clunyra gondolsz, az nem az. Az a kép a helyi budihasználati szabályzat:-) 15 perc maximum a trónolási királyság:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
igen a hinta-palinta amire nem mertem gondolni bár sok hintás van szerte széjjel

az inga egyetlen lényege, hogy ing és nem inog

brühüyyy

milyen szép a magyar nyelv...még összetett mondatokban is
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
hát amit a Cluny-ból kiolvastam az incendio... securité... volt ami tűzbiztonsági előírásokat tartalmaz menekülési útvonalakkal

ott van a kituggya hányadik Cluny-n

a másikat nem néztem meg...még

brühüyyy
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: ez francia sajátosság... ott nem lehet semmit sem csinálni:)
@Sir Bates dö Hól: habár a nyúlak, mókusok gyorsak állítólag...
@Sir Bates dö Hól: Nem csodálom... varázssütik tömkelege, tehénarcú szolgálatkész lányok, semmimise, csak khgrachtok tömkelege:-) Na meg a beginnák:-)
@rodeo36: Nem emlékszem, majd utána nézek. Asszem csak a múzeum helyretáblája, hogy éppen mit látnál ha állna:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
a Cluny 60/100-as képe

Plan de securité - incendie

tűzvédelmi terv

a 100/100-as az a rötyilátogatási eligazítás

be kell szarni

brühüyyy

guggolós vagy dobbantós?
@Sir Bates dö Hól: Mint mondotta Undok Bárhol, a született csehbuziamerikai idol... 15 perc trónolás mindenkit megillet:-)
@rodeo36: Ótómata 15 perc után vagy seggberúg, vagy seggbedug... igény szerint:-)
@rodeo36: Jé de télleg:-) Hogy neked milyen sasszemed van:-) Tényleg kiürítési terv:-) Beszarok. (Az automata WC-n) Gratulálok:-))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
a rötyi az valami olyan lehet, mint amit már nagyon régen használnak Páris-ban (tudod ott van beállós hugyozda csak fiúknak a mellékutcákban csak beállsz mint egy szobor és hugyozol, kirázod és mész tovább, a másik, meg ha túl sokáig maracc benne akkor körbeforg mint egy ringlispiel és fertőtlenít azaz kimossa a delinkvens-t is fertőtlenítővel nagyon jól mutat utána és automata, nem lehet plusz időt kérni ha szorulásod van

brühüyyy
@rodeo36: Amszterdamban láttam ilyet a tőzsde mellett... egy műanyag fal. oszt lóbálsz... tökbuli mutogatós bácsiknak:-)
A legszabb vizont Autunban volt. Közö előtér... lóbálod a lompost, a csajok meg sasszéznak a hátad mögött a menhelyre... sajna egy se kérdezte meg, hány az óra, így nem tudtam miért megfordulni:-)
@Sir Bates dö Hól: jobb variáció, ha behúnyod a szemed, ismerkedsz, és a süti utána ingyér van:-)
NA elmentem csicskálni... jócak mindenkinek. Rodi! Nincs harag? :-))
@Sir Bates dö Hól:

"ha először süti, utána nem is tehénképűek:)"

Tapasztalat??:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: soha

a Cluny apátság...az sem akármi

de nem szereted az embereket? alig van élőlény a képeken tégla tégla hátán meg cserép

brühüyyy

szép álmokat
@Orica Középföldi: nem kérdezd meg miket látsz... ahhoz képest a tatuin bolygó kocsmája egysíkú , fantáziátlan hely... de h. bosch is tanulhatna:)... vagy egy kisállatkereskedésbe keveredem be ilyenkor:)
@Sir Bates dö Hól:

Jó éjt, ne álmodj Bosch-alakokkal:))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: @rodeo36:

jó reggelt! azé annak örülök, hogy a pötschötöket nem mértétek össze.

amúgy meg mióta szokás a napkeltét a napnyugtához, az Óceánt a Kordillerákhoz mérni?
@rodeo36:

lompos Mókusnak írtad:
"de nem szereted az embereket? alig van élőlény a képeken tégla tégla hátán meg cserép"

én helyette is kiemelten utálom az embereket, de annyi empátiával, hogy akár bele is fulladhatnak. mentőöv nincs. ússzanak, vazze.
@rodeo36:
@jaegtoer:

"alig van élőlény a képeken tégla tégla hátán..."

...ööö, ...ööö, hát én pl kifejezetten örülök annak, hogy a tüneményesnél tüneményesebb alkotásokban gyönyörködhetek, és nem kell a sok rusnya darwini majomivadék látványától kapott hányingerrel küszködnöm.

hiába no, szép az élet! :D
@jaegtoer:

Jó reggelt!

" kiemelten utálom az embereket, de annyi empátiával, "

Ez jóóóóóóó:))))))))))))
Kivételesen on:

index.hu/gazdasag/2013/10/28/visszavont_kassza_kavar_be_a_boltosoknak/
"Bajban lehet az a tízezer boltos, akik a kormány által is támogatott, százezer forintért megvásárolható online pénztárgépet rendelték meg, miután a Magyar kereskedelmi Engedélyezési hivatal visszavonta az Alt Cash pénztárgépének forgalmatási engedélyét. Így akár meg is büntetheti őket a NAV, hiszen nincs érvényes megrendelt kasszájuk."

és:
www.pikers.hu/hirek/nincs-betiltott-penztargep/24021/
"A Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal (MKEH) nem vonta vissza egyetlen pénztárgép forgalmazási engedélyét sem, a hivatal honlapján folyamatosan megtekinthetők az érvényes forgalmazási engedéllyel rendelkező pénztárgépek - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel."

Lehet, hogy én meg a Magyar Nemzeti Kurmány és a Zindex "forgalmatási engedélyét" vonnám vissza?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

jól átvágtál! :D
szóval ez a te "stílusod"! :)))

inkább ha lehet "béke"...

www.youtube.com/watch?v=sx8amDq7R_Y
@guma: Korán reggel, éhgyomorra?
Pace in Domine Véled is, habíbi! :-)
@guma:

Szia:)
Érdekes, még sose jutott eszembe Verdit reggel hallgatni.Most se megy. Nekem olyan késő esti zene:))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): :)))

lehet velem beszélni! :D
egy feles?

www.youtube.com/watch?v=-CinPyf08a4

@Orica Középföldi: :)))

te kis válogatós! :DDDDD
a napszak engem semmiben nem befolyásol, ha kedvem van rá :)))))))))
@Orica Középföldi: Én is eztet igyekeztem kifejezni a magam tán kevésbé cizellált stílusában! :-)
@guma: Verdire? háát..nincs itt valahol egy Boli, csajos linkekkel?:-P
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): :)

hapsis link is jöhet! (hamá'- különben is!) :DDD
itt Nemzeti Pcichiátria Nyílik !
@guma: Azt kérd mástú', jó? (meleg fiúkat se kérnék, ha lehet! :-D
Jó reggelt :)
Garai Gábor: Jókedvet adj!

Jókedvet adj, és semmi mást, Uram!
A többivel megbirkózom magam.
Akkor a többi nem is érdekel,
szerencse, balsors, kudarc vagy siker.
Hadd mosolyogjak gondon és bajon,
nem kell más, csak ez az egy oltalom,
még magányom kiváltsága se kell,
sorsot cserélek, bárhol, bárkivel,
ha jókedvemből, önként tehetem;
s fölszabadít újra a fegyelem,
ha értelmét tudom és vállalom,
s nem páncélzat, de szárny a vállamon.
S hogy a holnap se legyen csupa gond,
de kezdődő és folytatódó bolond
kaland, mi egyszer véget ér ugyan -
ahhoz is csak jókedvet adj, Uram!
itt Zeti Dohánybolt nyílik !

fogjunk össze Zeti -k!
a Nem-Zetik elnyomása tűrhetetlen !
minden Zeti hozzon még1 Zetit!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A HVG szerintem itt mellé lőtt :-)
A propellerről idemásolom az önplágium jegyében :-)

Ezzel a hírrel több gond van:
1. A Facebook-on időről időre van, hogy a gyanusabb profiloknál ellenőriznek.
2. A FB elismeri a "kamuprofilt", ha annak valós gazdája jelentkezik, és egy valós profilhoz kötött. Anno a Farmville-hez magam is létrehoztam ilyet, és némi levelezés után maradt, ahol volt.
3. Elsősorban a ritkán használt nem életszerű profiloat, vagy a bejelentetteket ellenőrzik.

Szóval ebben a "hírben" semmi új, és semmi kirívó nincs. Szinte semmi hír :-)
@GeoCracker: A "hír" az, amit leközölnek..de ez már majd' rémhírterjesztés, tehát akár igaz is lehet, nem?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

nem való neked ilyen szép vers...
kapsz egy kis ABC-t, hogy örömködj tovább :)

Ladányi Mihály
ABC

És a nyugdíjas Jóisten
előkotorja drótkeretes szemüvegét
és az ábécéből
kihúzza a fölösleget:
Á mint Áldozatkészség,
B mint Barikád nem kell, de a
C mint Cinizmusra még szükség lehet.
E mint Ellenség elavult,
helyét viszont szépen kitölti a
H mint Hízelgés,
I mint Idegenedés,
J mint Jóakarat.
Mert a nyugdíjas Jóisten már szereti a
K mint kompromisszumokat.
L mint Ladányinál kicsikét tétovázik, viszont az
M mint Megbékélés megmarad.
N, oh az N,
szemét lesütve mondja:
nahát ez a Nacionalizmus, nocsak,
s O mint Osztozkodás is tetszik neki.
Sz Sz Sz dörmögi,
s a levegőbe szagol:
ez a T mint Tulajdon
na, végre megint itt van! Ezt várta U
és felesége Vé
ezt várta Zé
s ezt várta XY is titokban.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A szövegben olyanok vannak, mint "A legtöbb felhasználói beszámoló a fiók felfüggesztéséről vagy törléséről szól."
Nos, ez innentől baromság. Ezen az alapon minden baleset tömegbaleset, mivel a sérültnek van tömege. A hír az, aminek hírértéke van. A "luluvagyokdogjálmeg" blogok közlése nem okvetlen hírértékű, de leközlik. Olykor a Blikkben is :-)
Egyébként igaznak igaz. De egy folymatatos ténykedés, ami kétségtelenül lehet bosszantó olykor. Én is morogtam, amikor 2-3 napig nem tudtam játszani :-)
@guma: ez Zeti vers ! ABC ???

a Nemzeti verziója CBA ról szólna !
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

igen igen a halódó nyugat még az ortodox pénzt hasznájja...

hálistennek (és orbánviktóriónak) nálunk már az unortodoxia a menő

a NemZetik a rezsi ellen harczolnak ! rezsit csökkentenek !
ez Zeti métej, ármány, trükk, hogy a fizetést emelgetik !

a végső győzelem a NemZetiké !
@guma: Észrevételek: Kimaradt a'D', mint Demos-kráciát és a sorrenddel is van még gond!
halódó nyugat...
vs
haladó magyar...
@Orica Középföldi: :)))

Ladányi Mihály:
Holnap sem

Sejtelmes lebegés,
fájdalmas mámor,
tűnékeny pillanat,
tündöklő zápor.
Könnyező játék,
röpködő fények,
kavargó álmok,
éhező lélek.
A ma is nehéz volt,
s hiába a könnyek,
hiába törlöm le,
holnap sem lesz könnyebb.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ezek marattak ki

D mint diktatúra !

F mint faszismus

P mint khm...

Q mint qrva ország

R mint REZSI

S mint schmittes
@gipsz.jakab: Sokkal boldogabb nem vagyok tőle, de ez a 24 év nem csak a fityesz bűne.:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja ja

a TE bűnöd is... hagytad lopni a pártokat

fideSS = maszop = dzsobbik = lemp = szadesz = MAFIA
@guma: Ez jó, köszi!
"Nekem ismerős, de nem onnan, hogy olvastam volna róla!?"
= ügynökök = komcsik = dakoták stb
@gipsz.jakab: Hát ha annyi "kára" lenne az országnak mint amit a jobbik vagy az elempé okozott, akkor most seggünket a földhöz verhetnénk.:)
@guma:

DDD
Kössz aranyat érsz 'itten'!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Ellenben nem tanítottad a leányt, tehát leírhatod:))
Ez a kis magyar valóságshow volt már??? :(

Egy nagy magyar állami vállalat vezetője közvetítőn keresztül fenyegette meg az atlatszo.hu interjúalanyát. Előbb pénzt ajánlottak a hallgatásáért, aztán azt, hogy mélyre elássák.

www.hir24.hu/belfold/2013/10/28/melyre-elasunk-ha-beszelsz(1)/

atlatszo.hu/?p=11035
Lehetnénk Varánusz párt is ;)

"Baráti társaságnak is megéri pártot alapítani" - téboly a magyar kampányfinanszírozás

Bármely kamuformáció, amely képes 106 jelöltet felállítani, 597 millió forint közpénzt zsebelhet be akkor is, ha nincsenek komoly politikai ambíciói. A Political Capital és a Transparency International szerint a jelenlegi szabályozás visszaélésekre ad lehetőséget

hvg.hu/itthon/20131029_Barati_tarsasagnak_is_megeri_partot_alapi
@Dr. jenőke (jenőke): ez sokkal sötétebb mint az apja...

ez mekkora suttyó

azér van színvonal... hitvány xarok ezek mind...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Javasolnám szóvivőnek a kitalált egyént.
Majd visszahozza.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azok is ügynökök és mafia...

de örülök hogyha te lácc különbséget...

ne hidd hogy lehet más a politika...
egy tőről táplálkoznak... álampárti ügynökök mafiája az egész
@gipsz.jakab:
Tanulság: a nótafáról nem esik le alma.
Szintén a poszthoz: milyen mozgalmas kis kalandpark lesz Mo. ha a piára is sor kerül!
Társadalmi mobilitás, új folklórelemek...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Magyarország államformája: kétharmad
Valóben, nenyi, nincs itt semmi látnivaló!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak mert írja Fab,hogy tisztázzák a helyzetet törvényben.
Minek?Ezt mindenki tudhatja.
Mondjuk ha ezért vikiék egyszer elzavaródnak a picsába,ne csodálkozzanak!

Na "jóéjt",mentem aludni!:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Fogadjunk, hogy lesz Lákátos Szánsájn Márió párt??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: írigykedsz, mi?:)... neked meg a zagyvával kell közösködnöd:)
@Sir Bates dö Hól: nekem inkább egy bejelentésnek tűnik. vagy felmérésnek szánja, mit szólunk hozzá, ha megalakítja.
Ha Nagy Magor Apostolikirályi Szentkoronaturulrúdtáncos Farkos oroszlán már van, akkor nekik is jár
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a mága gyerek is megjelent már furcsa helyeken. néha az az érzésem, gábriel is csak egy kriptojobbikos. mindenesetre egy erős identitászavar türemkedik benne.
@bella _ciao: ááááá, mire nem gondolsz, van ott a jobbikban is elnyomott sokaság tömkelege, hogy csak egyet a tangás rúdtáncost említsek :D
Egyébként ezért a megállapításért csupán nekik sem kellett volna megalakulniuk :"A Political Capital és a Transparency International szerint a jelenlegi szabályozás visszaélésekre ad lehetőséget". Ezért működik mo.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na ja, igaz, igaz. furcsaságok mindenütt vannak. ez is.

Így tiszteli L. Simon a szerzői jogokat

magyarnarancs.hu/belpol/igy-tiszteli-l-simon-a-szerzoi-jogokat-87169

azért elszájmont simán el tudom képzelni egy fidesz bulin rúdtáncolni.
broooáááfff

Újabb kiadványt kapnak Kerényitől az iskolások

Zsebfüzeteket fognak kapni az 5. és 8. osztályosok az Alaptörvényről, és indul egy új országos terjesztésű havilap is a Kerényi Imrének nemrégiben megítélt közel 340 millió forintból – tudta meg a Népszava.

hvg.hu/elet.kultura/20131029_Ujabb_kiadvanyt_kapnak_Kerenyitol_az_isko
a narancsmaffia jobban teljesít:

Simicskáék építhetik a kiállítási standokat
750 millióért 5 ezer négyzetméter turisztikai standot húznak majd fel.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F10%2F29%2Fsimicskaek_epithetik_a_kiallitasi_standokat%2F
melléklet palizálva és kicsit átalakítva:

Heti Mutyimondó: minden, ami Viktor, jobban teljesít

Szárnyal a miniszterelnök fotóalbumának kiadója, jól megy az őt támogató civilszervezeteknek, kedvenc oligarcháinak és szeretett felcsúti polgármesterének, barátjának takarékszövetkezete megmenekült az államosítástól, sógorának családjával pedig senki nem mer ujjat húzni. Mong Attila heti lapszemléje.

atlatszo.blog.hu/2013/10/28/heti_mutyimondo_minden_ami_viktor_jobban_teljesit
@Penivaldes: igen, azt, hogy jó a realitásérzékem. ugyi nem másra gondoltál?
@bella _ciao: hát izé, én nem szoktam elképzelni lsimont rúdtáncolni...:)
Jó napot!
Gyurcsány már ma is okos! Nem tudom eldönteni, hogy ez a sok ötlet az ország vagy a saját érdekét kívánja-e szolgálni.
@V-PORT: Mi az, hogy ma is??? Ő állandóan okos és természetesen csak és kizárólag az országért él, a mi javunkat akarja folyamatosan. :)

www.tutiblog.com/2013/10/mi-nem-fogunk-vilagtortenelmet-irni.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szép, bár innen úgy tűnik mintha a kissrác elfoglalta volna pápa székét.
@Penivaldes: Hogy vagyunk? Tegnap nem láttalak itt.
@V-PORT: tegnap kacsáztunk, fagyiztunk. nagyapákat néztünk unokákkal. meg néztük a nagy vizet, és mit törödtünk mi gonddal és bajjal.
próbálnák majd nem ezt mondani, ugyi kéremszépen:

Egyhangúlag Lázárt akarják képviselőnek

Lázár János képviselő-jelöltségét támogatják a Fidesz helyi szervezetei a Csongrád megyei 4-es, hódmezővásárhelyi és makói központú választókerületben.

hvg.hu/itthon/20131029_Egyhangulag_Lazart_akarjak_kepviselonek
höhöhö, álmodik a nyomor, ott az a nagy viharvert Almos aposztróf vezer aposztróf, átvészelt egy nagy vihart a földön, még csak tesztet sem kellett repülnie, lehetne használni, ha másra nem skanzennek :D

Jobbik: igenis megvalósítható lenne egy magyar nemzeti légitársaság

A Jobbik frakcióvezetője egy frakcióközi szakértői munkacsoport létrehozását kezdeményezi a parlamenti pártoknál egy magyar nemzeti légitársaság létrehozásával, valamint a Liszt Ferenc repülőtér és a szükséges kiegészítő tevékenységek többségi magyar kézbe kerülésével kapcsolatos koncepció kidolgozása érdekében - jelentette be Vona Gábor.

hvg.hu/kkv/20131029_Jobbik_igenis_megvalosithato_lenne_egy_ma
@Sir Bates dö Hól: ez van, 75%-os adónál még materazzi is visszafejel. minek nézi a focistákat, bankoknak?
@Sir Bates dö Hól: nézted a vincentet? eléggé öldöklő vita robbant ki az autonómia kapcsán.
@bella _ciao: nekem nem érthető miért kell veszekedni rajta
A saját farkába harap a rezsikígyó

A nap megdöbbentő számítását a következőkben találtuk meg: az átlagos banki költség egy jól kiválasztott bankszámla esetén 713 Ft, amiből 540 Ft-ot a tranzakciós illeték tesz ki. Vagyis 75 százalék, amit az állam el kíván venni, és természetesen el is vesz. Persze a tranzakciós illeték a bankokat sújtja, és nem áthárítható. Persze...

Marad tehát a banki oldalon 25 százalék, azaz 173 Ft/hó. Ez valóban olyan brutális költség, amit kormányzati oldalról támadni szükséges és le kell faragni! Azt egy picit nehéz megérteni, hogy kormányzati oldalról a 25 százalék miért látszik nagyobbnak, mint a 75 százalék?

penzkerdes.blog.hu/2013/10/29/a_sajat_farkaba_harap_a_rezsikigyo
siker siker hátán:

A lista, amin alig előzzük Botswanát
A Doing Business rangsorban 54. Magyarország. Szlovákiában, a lengyeleknél is jobb vállalkozni.

index.hu/gazdasag/2013/10/29/a_lista_amin_alig_elozzuk_botswanat/
@bella _ciao: ezt nem érteni, hát mert az nem nekik megy, tanulnod kell még a nermatekot :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: értem én, mert két évig jártam a "negatív növekedés hatásai a pirospöttyös agysebészetre" című szemináriumra. ezután az egész világ simplicity lett számomra.
@bella _ciao: néztem... ez a jótündér is egy elitista... csak ők tudják a tutit... én szeretem az írásait, jó a stílusa, de mindazt képviseli ami miatt az ún. véleményformáló értelmiség ott van, ahol van... legalábbis én így érzem... írni meg nem írok oda, mert úgy is kitiltanának... a hafr-t is ezért nem kommentelem... :)
@bella _ciao:
Ez a csúnya ortodox számítási módszerek miatt volt, eddig...
NA MAJD MOST!
Ezeket a hülye narancsbuzikat ilyen szart nem zavarja.
@bella _ciao: ez itt egyébként tényleg üzlet, valódi teljesítménnyel, növekvő nézettséggel, tv csatornával és iszonyú befektetésekkel (psg, monaco), ezt tossza szét ez a tervezett... a gdp fogja kárát látni...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Zabatime van cseszed, rohanok vissza melóba utána... Aljaskodni itten kérem... :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mi van hany istók?... bezárt az aquapark azt most tavaszig ide küldtek látványosságnak?:)
olvasom az indexen, hogy disznókat lopott V. Károly.
elhűltem, V. Károly a legkatolikusabb császár ugyan miért lopott volna disznót? aztán kiderült, hogy megint csak az van, hogy a törvény még a beismerés után is jobban védi a tolvajt, mint az rendes adófizetőt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: valakin le kell vezetnem a win8 és a win8.1 frissítési és karbantartási feszültségemet.
Rosszkor vagy rossz helyen. :D
@Sir Bates dö Hól:
Dehogy, csak takarékon égek addig. Ájuldozok az akváriumodon... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Így jár aki a nyócassal kezd...
Én win7-et pofozgatok teljes ügyviteli rendszert, hitelesítéseket, card readert,... alája.
A'ssejobb! :(
(Amíg lehet, hetes gépeket adok el.)
@jaegtoer: ezek szerint nincs összefüggés a katolicizmus és a disznólopás között? basszus. megint egy világot döntöttél le bennem.
@bella _ciao: na ez az amivel még Gábriel sem vádolhatja kedvenceit:)
@Sir Bates dö Hól: valami ilyesmi miatt találták ki a képernyővédőt... a huncut rencergazdák... azok d:
aljas rágalom, KumministaFeri majd jól helyre rakja a bomlasztó nerrellenforradalmárokat:

"A Fidesz saját soraiban is megtűrte az antiszemitákat"

A magyar kormány antiszemitizmus elleni fellépéséről írt a Le Monde és a Jerusalem Post, míg a Der Standard a magyar belpolitikai helyzettel foglalkozott.

hvg.hu/velemeny/20131029_A_Fidesz_sajat_soraiban_is_megturte_az_an
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én is hetesezek főleg, tesztelni kell a 8-ast nincs már mit halogatnom, a notikon már szinte csak ez van :S

@Sir Bates dö Hól: már benne van a kalapács, köszi, de le vagy maradva :P :D
/és meg is rémült a gaz szerkezet :D/
@Sir Bates dö Hól: a francia foci meg addig gyenge lesz, amíg nincsenek olyan nagy formátumú emberek benne, mint ez itten e:

Mészöly Kálmán: A negatívumokat félre kell tenni

444.hu/2013/10/29/meszoly-kalman-a-negativumokat-felre-kell-tenni/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mazopista. kalapáccsal esik neki. mi is a jó benne? ha melléütsz? d:
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ne dobd be ezt a témát, mert a végén még ráharapok. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A tegnap estire válasz:
Úgy látom a percdíjaid ügyében átmentél a kapitalizmus kialakulásának eredendőjére, és bevezetted az egyszerű árúcserét.
Legyél korhűbb, menj át munkád pénzügyi rendezésénél végleg barterba.
Gondolkozzál ezentúl egyenértékszámokban, és pl. kedvelt fogorvosnődnél egy gyökértömést 10 km-es evezőstúrával rendezd. Kettesben.
Egyéb tömések megegyezés szerint.
Közben jól nevesd ki az ÁFA-t.
ha már a fülledt erotika lengi be a posztot (még mariann is!), akkor ez a link nagyon ideillik:

Sorszámot húztak, hogy Gyurcsánnyal beszélhessenek

www.delmagyar.hu/szeged_hirek/sorszamot_huztak_hogy_gyurcsannyal_beszelhessenek/2355650/
@Sir Bates dö Hól: Látod látod már a Google is elköveti a Btk 333. §-ában meghatározott bűntettet. Fel vagyok háborodva.:)

scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1395188_10151764442879538_1676490324_n.jpg
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): a sikeresek példái inkább szőlőbányászatra predesztinálnának szerintem. csak mondom, így a nemtaggyűlés jegyzőkönyvébe.
Szijjártó fényággyal állított be a nigériai fociszövetséghez

A nigériai fociszövetség vezetője fogadkozott, hogy a fényágy olyan eszköz, amelyet remekül tudnak majd használni focistáik. Átadott továbbá egy, a nigériai válogatott tagjai által dedikált labdát Szijjártónak, valamint két dedikált mezt, az egyiket neki, a másikat főnökének, Orbán Viktornak szánták.

hvg.hu/sport/20131029_Szijjarto_fitneszaggyal_allitott_be_a_nig
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"Tessen sót bányászni..."Már voltam Romániában sóbányában, lehet, hogy ki is leszek paterolva, mert nem tudtam megállni a Vincenten, hogy ne dumáljak bele az autonómia kérdésbe, pedig nem írok máshová általában.
Majd viszek oda lámpást is, hogy világoljak a nagy sötétségben odalent. Meg fent is.
süti beállítások módosítása