Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/29/cseh-katalin-komment-nyiregyhaza-szulesz-foorvos/ "A vizsgálat lezárultá... (2024.04.29. 15:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.08.19. 17:16 Fabius

Orbán kitünteti hű cenzorát

Címkék: fidesz sajtószabadság borókai gábor állami kintüntetés

Régenmindenjobbvót. Ej, hol vannak már a régi szép idők, mikor ÉdesViktor az akkor kormányszóvivő Borókai Gáborral visongva ünnepelte, a kedveslakosság hitelállománya 63 milliárdról 139 milliárdra nőtt egyetlen év alatt. Most ezek ketten azt ünneplik, hogy a szóvivőből főszerkesztő cenzorrá-vált betyárkörte  a Magyar Érdemrend Középkeresztjét kapja munkásságáért

Igen, jól érted. Ma Magyarországon az kap elismerést a "minőségi magyar sajtó helyreállítása érdekében" végzett áldozatos munkájáért, aki a saját lapjában a saját emberének véleménycikkét kicenzúrázza, ha az a szükségesnél kényelmetlenebbé teszi a zabszemtesztet. Aztán nem elszégyelli magát az eset miatt, hanem bocsánatért esengve próbálja lesikálni a szarfoltot, amit a - teljes joggal - kiakadt újságírója a lapra rákent. Mert lojalitás mindenek előtt és fölött. 

borókai gábor.jpg

Ez lenne az az eljárás és viselkedés, ami ma ebben az országban sajtószabadságos állami kitüntetést ér. Ezek szerint így kell kinézni a rendszerváltás utáni demokratikusan helyreállított sajtónak. Ember legyen a talpán, aki az egykori Népszabadság pártélet rovat és a Heti Válasz módszertana között lényeges különbséget felmutat, bár ahogy látjuk erre nagyon igénye sincs a pártsajtóból tájékozódó igazhitűeknek. 

El kell ismerni, ezt a réteget kiszolgálja a Borókai vezette szerkesztőség. Meg is fizetik őket vastagon, legfeljebb cenzor nertárs borzolja vicsorogva tarkószőrét mikor lakájságáról értekeznek máshol, de ezt az apró kellemetlenséget bőven feledteti a közpénzből származó gyógypuszi. Most meg egyenesen ö lett a követendő példa: lássátok gyakornok-tanoncok, így kell ezt csinálni, ha elég jók, megfontoltak, hűségesek, lojálisak és a végtelenségig szervilisek tudtok lenni, akkor Vitya atyuska majd veletek is megosztja a testközelből gyíkemberezés semmihez nem fogható magasztos élményét

259 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr525467090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy kis visszarángatás a valóságba:
azok a képek......

Rendkívüli: 23 nap után frissült Orbán Viktor oldala
Herczeg Márk

Herczeg Márk
internetek
ma 17:09
0 0

Először csak egy közös kép került ki Cser Palkovics Andrással, majd egy egész galéria. A Facebook-oldal azért nem frissült régóta, mert a miniszterelnök nyaralni volt. Érdeklődtem is, hogy mettől meddig volt szabadságon, de Havasi Bertalan egészen mást árult el.

most.444.hu/2013/08/19/breking-orban/

Orbán pénzt ígért a székesfehérvári erőmű államosításához

A kormány erkölcsileg, politikailag és anyagilag is támogatja a korábban privatizált székesfehérvári erőmű állami költségvetési forrásból történő visszavásárlását - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, a Szent István emlékév alkalmából Székesfehérváron tartott kormányülésen.

hvg.hu/gazdasag/20130819_Orban_penzt_igert_a_szekesfehervari_eromu

Kövér: a függetlenséget 2010-ben nyertük vissza

Független államot teremtettek elődeink, mert tudták, hogy a függetlenségében sérült állam nem tudja szolgálni a hazát, a hazában élő magyarok és nem magyarok érdekeit - mondta Kövér László Kassán, a Löffler Béla Múzeumban, hétfőn.

hvg.hu/itthon/20130819_Kover_a_fuggetlenseget_2010ben_nyertuk_v
...és fél Veszprém megyét ...
Valamint: nem számoltam meg, hány egyházfi kapott kitüntetést, de többen vannak, mint a nem papok ...
Egy embert nem találtam a kitüntetett papok/lelkészek listáján, pedig ő tényleg megérdemelte volna: Iványi Gábor ...
@Evezős: És ez az én művem, mert a Megyének fényleni kell.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hacsak sejtem, hogy ez egy ilyen gusztustalan lesz az augusztus 20, akkor megünneplem július 4-ét vagy 14-ét.
@Evezős: Minek kellene a több milliárddal kitömött papságot kitüntetni?! Hiszen a kereszténység a szegénységről, szerénységről szól, nem holmi kitüntetésekről...
@Evezős: Iványi már kapott kereszteket, mindenfélét. vagyis nem jogos a méltatlankodásod
Áder kinevezte Orbán jelöltjét a médiahatóság élére

Áder János köztársasági elnök - a miniszterelnök javaslatára - 2013. augusztus 19-i hatállyal kilenc évre kinevezte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökévé Karas Monika Zsuzsannát. Az NMHH új elnöke az államfőtől a Sándor-palotában vette át, majd aláírta a kinevezési okmányokat hétfő délután.

hvg.hu/itthon/20130819_Ader_kinevezte_Orban_jeloltjet_a_mediahat
@Penivaldes: nem is. Mire fel?! Van nekik egyházi hatalmasságaik. Adjanak azok elismerést.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ugye ezen senki se lepődött meg? :)
Örüljünk neki, hogy emberre hajaz a jelölt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Véletlenül se kapjanak, nehogy elismerjük ha valamelyikük tesz az oktatásért, meg miegymás. hiszen csuhások azok! a nép ellenségei, kizsákmányolói!
@Penivaldes: csajok! box! eszmá szeretem:)
a papok elveszik maguknak önként ami jár!
ha másképp nem megy, a halál után!

www.borsonline.hu/20130819_lanya_kertjeben_bucsuztattak_ferencet
@Penivaldes: mármint mit tesznek az oktatásért amiért nem mellesleg dupla normatívát kapnak, és csak a fizut kell kicsengetni, és pár krétát venni, mert minden másra ott az önkori?! Wooooooow, le vagyok nyűgözve. Vajon azok, akik ételt osztanak, azok vajon kapnak kitüntetést? Vagy akik Hétesen, Sajókazán küzdenek az ottani gyerekek oktatásáért 0 normatívával ők vajon kapnak állami kitüntit az oktatás területén végzett áldozatos munkájukért?!
Hadd ne kelljen már hasraesnem az előtt, hogy dupla pénzen jobban tudnak teljesíteni valamennyivel az államinál.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nézd, két lábon jár, evőeszközt használ, és se nem ugat, se nem béget. Ez azért már egész emberi, nem gondolod? :D
Magyarország, így szeretnélek!:)

Álmodnunk kell, és megvalósítanunk egy olyan új világot, melyben

- a kormány nem csak a sikereseket segíti
- az etnikai, vallási, nemi és vagyoni megkülönböztetés nem fogadható el
- az adókat igazságosabb elvek mentén vetik ki
- a kiszolgáltatottakat védelem illeti
- a munkavállalók jogait nem csorbítják
- a kormány nem önkényesen adja oda kiválasztottjainak a közpénzeket
- a tanulni vágyó fiatalokat segíti az állam, és nem akadályozza
- a betegekről gondoskodni tudó egészségügy működik
- az adónkból nem csak stadionokra és rendvédelmi elitszervekre költenek
- a parlamentben valódi munka és megvitatás folyik
- a vállalkozókat nem gátolja, hanem segíti az állam
- a munkahelyteremtés valódi céllá válik és nem kozmetikázható statisztikává
- az igazságszolgáltatás szabad és nem a pártállamot szolgálja
- a média független és nem a kormánypárt szócsöve
- a tisztesség, becsület, emberség, tolerancia és igazságérzet nem üres szólamok csupán

democrat.blog.hu/2013/08/19/almaink_es_remalmaink_orban_rendszereben
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Vajon szaros-e a szájuk széle az általad említetteknek?
Van-é párttagkönyvük, esetleg fityiszes szomszédjuk?
@tristen2005: nem szégyen az. Al Capone-t is adócsalásért kapták el...
Ezt is ki kellene tüntetni ezt a papot. Igazán nertársiasan keresztényi magatartást tanusít. Ez ellen Peninek sem lehet kifogása. Az atya a temetkezés tisztaságáért tett pótolhatatlan munkásságáért...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jut eszembe. Csak nem azt akarod mondani, hogy úgy húzol el szeptemberben, hogy előtte nem is találkoztunk??? :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Miért pont a sziget miatt? Mi akkor épp az Adrián pancsiztunk. Huuuu nagyon szupi volt. :)
@Penivaldes:

rossz aki rosszra gondol!:)
@tristen2005: eléggé aggasztó lehet arrafelé a nő hiány, vagy túl szexin bégetnek a birkái. Végülis a birka birkához húz... :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mert a jövő szombati szabin kívül 1 nap szabim volt. Vasárnap voltunk szigeten. Hétfőn, másnap nem megy az ember dolgozni, kivéve ha olyan mázlista hogy nyugisan tud odabenn aludni. :D
Eközben:

Románia mozgósítást végez a Magyarországgal határos katonai területeken, valószínűleg, hogy nyomatékot adjon a román elnök fenyegetéseinek.

hungarian.ruvr.ru/2013_08_19/Bukarest-erovel-lep-fel-Magyarorszag-ellen/
@Penivaldes:

dehogynem, a múltkor is a Zsirbatesz demográfiai
hátizsákját markolásztad!:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez semmi. A dél-koreai és az amerikai közös hadgyakorlat se észak-koreának szól, hanem nekünk.
Van még más ilyen baromságod is?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: azért ezt az ügyet felhasználni nem éppen szép. elég gond ez ez a juhoknak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

már a kapcsolatot is felvették, a tuggyuk kikkel!
Nem akarom védeni ezt az egész kitüntetést, de mindig ez volt. A rendszerváltás óta ezt csinálják, a saját embereit tüntetik ki. Még néhányszor próbálkoznak mással, de az nem veszi át, vagy nem fog kezet. Két tábor van, és én nem látom, hogy ezt meg tudná valaki is változtatni.
@Penivaldes: hát nem. Ez állatkínzás. De van ennek valami morbid humora, nem gondolod?
@Penivaldes:

te azt honnan tudod? veled is megesett?:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hát a ruvr.ru nem egy bulvár oldal, de remélem igazad lesz és csak kacsa.
@V-PORT: hát ne is. Azért régen, és a régenbe beleértem I. orbáni rémálmot is, azért elvétve voltak akik megérdemelten kaptak kitüntetést. Elvétve, de kaptak.
@Penivaldes: Akkor meg miről beszélünk? Amúgy most olvastam ezt, www.tutiblog.com/2013/08/alfoldi-igazan-aljas-huzasa.html, és már nincs több kérdésem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: neked még a jobbklikk és a kuruc és a barikád is megbízható és hiteles.
Nem vagy megbízható. Bármit elhisztel ami olyan oldalon jelenik meg, ami hun-nal kezdődő, vagy bármely nyelven tartalmazza a weboldal a magyar szót.
@V-PORT: hacsak a fele is igaz amit leír, azt hiszem az rtl újratervez. :D
@V-PORT:

ezek nagyon kiakadtak, mint a rigli, gyönyörűek a hozzászólások is:))
@Penivaldes: Amikor Szörényiék Alföldi kezébe adták a rendezést tudták, hogy mire lehet számítani. Alföldi megosztó.
@taga20:

tetszett, van még a ritikülben::))
@V-PORT: azért nem nyilatkozom mert nem láttam a rendezést, addig meg nincs értelme.
Mit várjon a polgár a csuti libalegelőn szocializálódott libafosrugdosótól?Se erkölcs se hittan órája nem volt,csak tömegmanipulációt tanult.
@tristen2005: tristennek, ha jól emlékszem, már nincsenek, ugye? :))
@V-PORT:

nem láttam, de ezek után, csak azért is megnézem, nagyon ütős lehet, ha ennyire kiakadtak!:))
@Penivaldes: Én sem. De sejtem, hogy mit jelent Alföldi és a kortárs egy színdarabban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ki olvassa a királyi sajtot(sic!) mert én nem te olvasod? és ha igen mi célból?

ha egyáltalán nem olvasnád, sőt egyetlen magyar sajtóterméket sem, hanem példáúl a b logokból és külföldi sajtó reagálásokból lehet a legjobban leszűrni mi van EUR=1 : HUF= 300,580

a többi mesemesemátkaszarikamadárka

brühüyyy

és kijafasztérdekel a borókai őkedvességének állapottya?
@Penivaldes:

mi van kislány, visszanyalt a fagyi? tudod én is szeretem a táv szerelmet, csak 10 centivel legyen hosszabb, mint a táv:)
@sírbateszezazegész:

az meg van hála istennek, elég jól érzi magát:)
@tristen2005: nem hiszek semmiféle szerelemben, tudod jól.
mindenki másra vágyik tudod jól:)
@Penivaldes: Spoiler: István lesz a király. :))
Azok, akik szidják Alföldit, hogy mit tett Istvánnal, akkor és ott Koppány hívei lettek volna, és Istvánt tartanák hazaárulónak, aki kiszolgálta a nyugatot.
@Penivaldes:

ez nem szerelem kérdése, valakinek olyan mint Rodeónak az opera:)
@tristen2005: értem a célzást
további szép estét nektek.
@Penivaldes: Képzeld ha Alföldi újraértelmezi, és Koppány lesz a király.
@V-PORT: arra is így reagálnának szerintem mondom látatlanban.
@rodeo36: ilyen jól állunk?! Dél körül még 301-en volt.
ez a zaj ami az ég felöl jön gyanús
@tristen2005: én is róla beszéltem eredetileg... tristen a neve, s most nyolc éves?:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: akkor nem voltam képernyő közelben, ez folyamatosan változik ahogy a bankban ebben a pillanatban:
300,580

ha azt veszem, hogy egy 170 körüli lenne megfelelő akkor a fillérek nem érdekesek hacsak valaki nem shortol

brühüyyy
@sírbateszezazegész:

igen, de mi a Penivel egész másról folytattunk egy kissé kisiklott vitát:)
Poszthoz:
Semmi meglepő nincs ebben, picit ugyan kilóg az indoklás még a mostanában szokásosak közül is, de ez van...
Valóban mindenki ezt tette az elmúlt 23, nem, mióta világ a világ ezen a környéken... néha még jó helyre is megy... normális helyen, művészekről a kasszánál szavazol, újságíróról meg úgy, hogy elolvasod, pénzért... de ez nem normális hely... devalválódik az a érdemrend, ennyi, most már szart sem ér.
Egyszer egy focista rúgott egy gólt a Juventusnak valamikor '60-ban. Ő is kapott meg a Szikora.
@rodeo36: vagy ha devizahiteles. Nekik már az utsó fillér is számít.
@sírbateszezazegész:

a tegnapi mogyorózás volt a téma, nem tudtam szebben megfogalmazni a tölténytáradat:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Monika ... ? :-)
Orbán valamiért bukik erre a nőtípusra.Ez a Monika majdnem ugyanúgy néz ki, mint szegény, megboldogult Szalaiannamária ....
Nincs itt valami pszihomókus, aki ezt ki tudná elemezni?
:-)
@V-PORT: Én maradok az eredeti rockoperánál. ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

azokon már az Isten sem segít, aki eddig nem tudta fizetni, annak olyan mind1 hogy 301, vagy 299! itt 2010 ben ütött be a krach, amikor kósa elvti beboritotta a forintot. akkor 180 volt, azóta nem megy 230 alá a frank!:)
@V-PORT: csinálni kéne egy musical-t, ami alföldit értelmezi át. Szerintem az is tuti siker lenne a trendi művészkörökben. ;)
@tristen2005:
Hányinger.
Ezek nem keresztények. Nem is keresztyének.
Embernek is alig tudnám nevezni Kovács Botond Árpád (Előd Tas Huba Töhötöm) lelkész urat ...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezt mondjuk rögtön gondoltam. Ne is nézd meg, mert még liberális vagy "más" lennél. Bár az eredeti is kortárs volt, de ezzel se foglalkozz.
@V-PORT: ha megnézek egy Alföldi rendezést liberális leszek?
@V-PORT: Ezért aztán az összes ilyen hülyeséget be kéne fejezni.
A kitüntetést adja a publikum.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tényleg Gábriel, nektek hogy jön össze a magyarság meg István? Mi kesz holnap, mint nemzetiek nem tüntettek a szentjobb ellen?
@Penivaldes: Ezt kimutatták angol tudósok. :))
@Evezős:

erről csak az jut eszembe, kb 3 hete volt az a funérládás temetés valahol vidéken. ott még a hozzátartozókat sem értesítették, hogy normális körülmények között ellegyen temetve! nem ért rá a halott 4-5 napot várni a hűtőben?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ti ma ott tüntetnétek István ellen, és az lenne a molinótokra írva, hogy "Nem engedünk Gizellának!"
@Penivaldes: igen, kizsákmányolói.Szomszédom meghalt, hagyott maga után kis viskót, egyebet nem.Egyházadót nem fizetett.A pap ugy temeti el, ha az örökös kötelezettséget vállal, hogy az örökhagyó viskójából kifizeti a több éves egyházadót. A szeretet és szerénység nevében.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
csináld meg, ne dumálj
brühüyyy

te úgyis mendenhez jobban értesz ugyanúgy mint a Honthy Hanna

brühüyyy
@sírbateszezazegész: Viccölsz??? Én római katolikus vagyok és elég sokszor voltam már a szent jobb körmeneten is.(sokszor hivatalból) Úgyhogy én ebben a kérdésben szerintem nem az vagyok, akinek első blikkre gondolsz. Megjegyzem sok minden másban sem. :)
@V-PORT: A témához kb. még ezt érdemes hozzá tenni. :)

"Nyilvánvaló, hogy nem azért adták Alföldi Róbertnek az István a király évfordulós előadását, hogy egy olyan kis kedves, "minden a helyén" musicalt produkáljon a közönségnek. Mit mondjak, azon sem lepődtem meg, hogy István, akarom mondani Orbán egy náci maffiózó rohadék, aki háta mögött egy SS-tisztre emlékeztető, Németországból küldött kápóval karöltve nyomja le az egész rockoperát. És a legkevésbé sem lepődtünk meg, hogy a keresztény hittérítőket mindvégig napszemüveges maffiózók és kommandósok védelmezik, a vörösen világító keresztek fegyverré válnak, s azzal szúrják, kínozzák halálra a szerencsétlen népet. Mondom, eddig basic Alföldi, láttam én már tőle perverz, de nagyon jó darabokat (pl. Sade márki) és nagyon-nagyon szart (mondjuk a sok közül A park). Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a népszabis színházi fődíva, Csáki Judit és a kultúrkampfos krav maga sportklubja hogyan fogja kimagyarázni ezt a triplaszart, de annyira azért nem érdekel. Aki megvette a jegyet (én is), megérdemli.

Ugyanis Alföldi István a királya első sorban szar. Ez a torz énképű, bizonyítási kényszeres, identitászavaros barom ugyanis annyira rászűkült a monumentális képre, amint a rohadék szerzetesek az SS tisztek és kéksisakos békefenntartók oltalmában halálra terrorizálják a népet, hogy közben szétesett az egész történet. Csáki Juditkám, hazugságvizsgáló gépre kötve mondd ki kérlek, hogy "az első felvonás nézhető". Nem, nem nézhető. Nem sikerült felépíteni a kifordított karaktereket. István egy szürke senki, akit a játszótéren a csúnya keresztény gecik védelmeznek és alig különbözik a másik hőzöngő szürke senkitől, Koppánytól, akit Stohl buci alakít, és (bár karakterszínészként Stohl kitűnő) ez a Koppány végül is egy ugyanolyan kisvárosi keményfiú/zsaru lett, mint amilyen Buci az összes többi szerepében. Magyarul nincsenek karakterek. Csak egy összemosódott katyvasz. Egy, az előadásra becsöppent, az alapsztorit nem ismerő külföldi annyit szűrhet le belőle, hogy két szürke csávó hőzöng a grundon, és minden keresztény geci. És mivel megtörtént a döntés, hogy itt bizony a színészek fognak énekelni, ezért ez az oldala is csalódás a darabnak. Hamis, kisiklott, erőtlen hangok, bár minden elismerésem a színészeknek, hogy elvállalták a nagy feladatot és megpróbálták kiénekelni. Blaskó Péter (Géza/krónikás) énekhangja például elmondhatatlanul cukor. Ő egyébként azon kevesek közé tartozik, aki csodálatosan játszott.

Alföldi elemében volt, fröccsen a vér, minden pap gyilkológép, ropognak a náci sorozatlövések. A végén a rendszerváltáskor a Népstadionban oly boldogan énekelt "Felkelt a napunk, István a mi urunk" nótát a megalázott, megkínzott nép géppuskacsövek fenyegetésében, István geci vigyorától verve, rettegve és feltett kézzel énekli el. Miközben Asztrik, a főpap gúnyosan röhögve megkoronázza Istvánt.

Mondom, Alfölditől nem vártam mást. Az mondjuk már pikánsabb, hogy a szoci Botka László szegedi polgármester ezzel a szar gyalázkodással ünnepli meg (a Szegedi Dóm előtt!) Szent István királyt és az államalapítást, és a hülye, szürke egér helyi fideszesek még asszisztálnak is ehhez, sőt még 65 misi közpénzzel is megdobják a produkciót, de ez legyen az ő bajuk."

www.tutiblog.com/2013/08/alfoldi-igazan-aljas-huzasa.html
@tristen2005:

Nem célom Mr 20%-ot védeni, a CHF/HUF elszállásában a főszerep a CHF/EUR erősödéséért, ami kb 20%-os volt. A fidesz alatt kb 10%-ot romlott a EUR/HUF árfolyam, ami azért egyáltalán nem kevés, egy átlagos havi 80 ezres törlesztőnél, országos szinten pedig havi több milliárd.
"Orbán kitünteti hű cenzorát"

Kell egyfajta humorérzék ehhez a mondathoz. 20 évig nézhettük a tévében a kommunista főcenzort. Aztán még naponta ki is oktatott minket "demokráciából".
Don Orbán most nagyon szereti a cenzorokat, most írta meg TGM, hogy a Karas Monika fidesz-cenzor korábban kommunista cenzor volt:

"Karas dr. 1985 után a Lapkiadó Vállalatnál dolgozott – ez a cég közvetlen pártirányítás alatt állt. (Itt „párton” az MSZMP-t értjük.) A Lapkiadó jogi osztályán nyilvánvalóan csak a legeslegmegbízhatóbb káderek tevékenykedhettek. A Lapkiadó Vállalat – már fogalma szerint is – a sajtószabadság ellenkezője. Egyesítette magában a pártos sajtóirányítást és a cenzúrát."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130819_TGM_Rovid_eszrevetel_Karas_Monikarol

Cenzorok korát éljük, köszi Viki.
Ugye az megvolt amikor a HV egy hónapja címlapon hozta: "A homoszexuális mozgalmak veszélyeztetik a többség jogait"?

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130717_Heti_Valasz_a_seggfejbuszkeseg_menete

Egy Kretén-magazin-díjat valóban megérdemelne a HV.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Elmondanád, hogy miért raktad ide azt a bejegyzést, aminek az oldalát pont én másoltam ide? Már megint nem figyelsz!
@ob.szerver:
mondd te szerv, a 170 és a 230 között mennyi is a különbség? cca 35% azaz nem elhanyagolható pláne hogy azóta egy jottányit sem csökkent

te is az okos kosok közé tartozol?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mondd kedves háziszárnyas, kijafaszírtaeztacikket? és kijafaszazammenyhárt?

amit leír az számomra azt jelenti, hogy újabb zseniális valóságkép lett a dóm térre adaptálva még akkor is ha a Szörényi elájúl miatta

sajna ilyen a valóság hallgass több Ferenc Pápát a tökei tele vannak az egyházával de persze nem indíthattya be az inkvizíciót az Egyháőzon belűl a Jezsuitákkal? hehehehe

a kurva annyát a cikkírónak és amenyhártnak is meg a többis seggfej fafejnek

brühüyyy

kár hogy nem tudok ott lenni egy ekkora nagy eseményen
de lesz felvétel és azt megszerzem
a kurva annyát az egész cenzorrendszernek az nem fáj? mondd éljen Koppány mert az az jelenlegi rencer őse
@Kowalski, helyzetjelentést!: Nála jobban már csak Balavány éri meg. :)
@Kowalski, helyzetjelentést!:
te olvastad? egy tömény baromság amit írt
brühüyyy

miért nem? védd meg!!!!!!!
@Kowalski, helyzetjelentést!:
@rodeo36:
ja 2010 februárban a dollár forint 145 volt és április végére 280 köré "csökkent"

brühüyyy

neked ez kis csipcsipcsóka nemdebár
@V-PORT: Bocs, szerintem a kánikula miatt lehet. :)
@Kowalski, helyzetjelentést!: István, mai fogalmaink szerint puccsista, aki törvénytelenül ragadta magához a hatalmat, s nemzetáruló, annak is legrosszabb fajtája, hisz népe identitásának írmagját is megpróbálta kiírtani... gyakorlatilag a kor kun bélája, kádárja:)... ha a szélsőjobb vagy a fidesz konzekvens lenne, a holnapi napot bojkottálná:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez neked is szólt:)
azt meg tudod, hogy nem vagyok előítélettel teli írányodba:)
@rodeo36: Háááát szerintem mind a ketten jobban járunk, ha maradunk mondjuk Wagner valóságképeinél. :)
Varga: megvenné a Dunaferrt a kormány

A kormány még a héten vételi ajánlatot tesz a Dunaferr-re - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hétfőn az M1 esti Híradója tudósítása szerint.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
olvastad azt a sok hsz-t azok akik nem látták csak a cikket olvasták és attól betüzesedtek ezek életükben színházban nem voltak még mellette sem meg sem találják

brühüyyy

te meg szégyelld magad egyetértésed jeléűl a menyhárt nevű süket lófasz
@rodeo36: Nyugi nem kell pánikolnod, inkább ezt kapd el ne a náthát. :)

imageshack.us/a/img194/6458/2yv0.jpg
@Kowalski, helyzetjelentést!: ja, és amit írtam, azt nem a balavanyposzt miatt írtam, régóta ez a véleményem (mondjuk a tények ismeretében nem is lehetne más:))
Csak az ellentmondás feloldására lettem volna kiváncsi:)
@V-PORT: "Két tábor van, és én nem látom, hogy ezt meg tudná valaki is változtatni."
Helyesbítenék: egy tábor van, aminek tagjai hiszik és elhiszik magukról, hogy ők különbek a többieknél, aminek tagja ki akarják rekeszteni a többieket a javakból, sőt, a magyarság definíciójából is, és aminek tagjai mindig a többieket hibáztatják a saját szerencsétlenségükért. Ezt a bizonyos tábort hívják nemzeti/polgári/konzervatív jobboldalnak. Másik tábor nincs, illetve abba nem tömörülnek formálisan az emberek, hanem az első tábor kirekesztő magatartásából eredően jön létre.
@rodeo36: Hát az alföldi "művel" kapcsolatban, akinek szégyellni kell magát az tuti nem én vagyok. :)
@rodeo36: "olvastad azt a sok hsz-t"

Írj nekik facebukon és tedd helyre őket. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
dehogynem, mert nem nézted meg csak óbégacc mint a ...szóval az...meg a menyhárt nevű balfasz és seggfej

brühüyyy

ALFÖLDI LEGYEN KURVÁRA BÜSZKE MEGINT AZÉRT AMIT ALKOTOTT

és vitassuk meg

monggy vaélamit de ne a menyhártot hanem háziszárnyast nyersen tollastúl, jó?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ja dögkeselyű...és?

m9i még

mikor fog lezuhanni?

brühüyyy
vagy lövik le Cairo felett "tévedésből" mert összekeveri a moszat a ziszappal
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
természetesen te asszed, hogy?

pedig?

brühüyyy
mongyál valami bensőségeset róla...csak nekem súgd ide a fülembeígérem nem mondom el senkinek...fácséra kiteszem
@rodeo36: Ajánlok egy tuti üzletet. Én veszek neked egy alföldi belépőt a nagy István a királyra te meg meglepsz egy Bayreuthi tickettel oksa??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a zistván (a vastraverzek a parlament kupolacsarnoka amely a koronára hajaz mert Ybl volt olyan zseni)

és menyhárt sikolya én meg röhögök felállva:
A VÉGE A LÉNYEG: Miközben a keresztény orbánnáciterroristák által befenyített véres, koszos népet ketrechálóval a Szent Korona vastraverzébe zárják, amiből a színészek a ketrecet rángatva hiába próbálnak kitörni, EZ AZ ALJAS, ÉRDEMTELEN RIPACS eljátszatja a zenekarral a HIMNUSZT! A sok ezer birka pedig feláll a nézőtéren és a Szent Korona börtönébe zárt, a keresztény fasiszták által leigázott pöcs Magyarország ideája előtt tisztelegve és hajbókolva TELI TOROKBÓL ÉNEKEL.

brühüyyy
@J.László: A kommunista rendszer jól képzett cenzorát meg kinevezi főcenzornak.Igy kell ezt egy demokráciában./bocs.Tristen/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
oksa ...a legközelebbi hozzáférhatő Bayreuth-i ticket 2028 nyara...de ha nem siecc akkor már assem

kűdd a zesványt

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és attól függ melyik művet preferálod?

na? súgd meg ide csak nekem
2028 vagy 2035?

brühüyyy
@rodeo36:
Te olyan, de olyan pedagógusi vénával vala...
Olvastad? Kéne... :)

ujszamizdat.blogspot.hu/2013/07/a-tolerancia-diktaturaja-lenyomva.html

Fabius a képet elbas.ta!
Vécsésze? De hát ez az, ami azon ül!
Eddig nem nagyon érdekelt az Alföldi-féle Istvány, de most már azért is sort keritek rá, hogy megnézzem :)

Jut eszembe, ma olvastam egy 1928-as kiadású Magyarország történelmét, amiből kiviláglott, hogy az Árpád-ház úgy gyepálta a magyarokat, ahogy a török se. Az összes "pogány" lázadást (Koppány, Csanád, Vata, stb ) úgy leverték, hogy csak na. Tűzzel és vassal kényszeritették vagy 80 évig a népet a kereszténység igájába, mire végleg megtörték a gerincét. (Mivel azért István 30 éve alatt nem sikerült az egész népet beterelni a kereszt alá, sokkal lazább volt az államszervezés annál.) A Jobbikos tirpákok azért nem zavarodnak meg, hogy akkor most ősmagyarok uruszága vagy Árpád-ház (a kettő egymást kizáró halmaz), mert egyszerűen nem ismerik a történelmet :)
@rodeo36: "hallgass több Ferenc Pápát..."

Képzeld a mai napra még nekünk magyaroknak is üzent. :)

A Szentatya Magyarország köztársasági elnökének szóló üzenetét a budapesti nunciatúra tette közzé.

Áder János úrnak, Magyarország elnökének – Budapest

Örömmel intézem szívélyes jókívánságaimat Önhöz és honfitársaihoz Magyarország nemzeti ünnepe alkalmából.

Kérem Istent, hogy a magyar nép szüntelenül megtalálja emberi és lelki örökségében a békés és testvéri jövő építéséhez szükséges erkölcsi erőforrásokat.

Fohászkodom Istenhez, hogy árassza ki bőségesen áldását Önre, a vezetőkre és minden magyarra.

Ferenc pápa

Vatikáni Rádió/Magyar Kurír

www.magyarkurir.hu/hirek/ferenc-papa-francia-nyelvu-uzenetben-koszontotte-ader-janost
@DarthVader: Biztos nagy hatással lesz majd rád is. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: drágám, semmisem véletlen

Alföldy Úr bemutattya és a közönség vastapsol felállva míg menyhárt köcsög nyavajg

Ferenc pápa meg ugyi...

brühüyyy

de háziszárnyas...nem látta de már beszedett két kiló ostyát (ha nem is volt megswzentelve de legalább elrontotta a gyomrát) és két liter vizet amit majd utólag beszentelnek

szóval megy a tömjén és a mirrha az irháról nem is beszélve

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezt megint elbaszták nem is ezt mondta csak a gúgli nem tud mást csak orbányt dícsérni

brühüyyy

egyébként mikor a sok vizet amit megittál majd utólag szentelik sok füsttel vegyél fel szent álarcot

brühüyyy
@DarthVader:
Mert kekec vagy! Fogadjunk, azt se tudod, hogy Jézus párthus herceg volt, ami meg ugye... :))
Na, most aztán főhetsz a levedben... :D
(Akkora képmutató, tudatlan és prosztó népet, mint ami a jobbikban van, még a bolsik közt sem találsz, azok legalább az oktatást forszírozták, de ezek idoljai a tudatlan parasztot akarták csak szaporítani, amelyik vasárnap elmegy a templomba és kétségbe se von semmit, amit a vezérürü felböfög, akármilyen látványos baromság is.)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha ezt a süket dumát a Ferenc Pápa mondta franciáúl??? akkor én vagyok a Belfegor

Kérem Istent, hogy a magyar nép szüntelenül megtalálja emberi és lelki örökségében a békés és testvéri jövő építéséhez szükséges erkölcsi erőforrásokat.

Fohászkodom Istenhez, hogy árassza ki bőségesen áldását Önre, a vezetőkre és minden magyarra.

ennek sem mgayarúl nincs értelme sem franciára nem lehet normálisan visszaűltetni

de ezek mindent mernek még elferdíteni a Pápa őszentsége szövegét is

brühüyyy
@rodeo36:
... és a Szent Kézigránát hol marad??? Jó, az őrzője épp Rodoszon bacca a rezet, meg szlopálja a gazdaságos söröket, de ne aprózzuk el!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Please note that in the majority of cases we shall be able to deal with first-time applicants only after a period of several years as the number of applications far exceeds the number of seats available.

The tickets will be delivered as soon as the complete invoice amount is paid.

Tickets cannot be refunded.

Terms of payment
The processing fee for every invoice is 6 euros plus an additional 1,50 euro per ticket.

The payment for the tickets is only possible in euros. Payment can be made with bank transfer or with credit card.

Bank accounts:
Commerzbank Bayreuth, BLZ 773 400 76, Konto-Nr. 1 350 990
HypoVereinsbank Bayreuth, BLZ 773 200 72, Konto-Nr. 12 468 253
Postbank Nürnberg, BLZ 760 100 85, Konto-Nr. 35 369 853

Advance payments cannot be accepted.
KREDITKARTENZAHLUNG FESTSPIELKARTEN 2013
CREDIT CARD PAYMENT OF TICKETS FOR THE 2013 FESTIVAL

In case of payment with a credit card, an additional fee of 5% of the total invoice amount will be charged.

Ticket office during the Festival
During the Festival season, the ticket office opens 2 ½ hours before the afternoon’s performance begins.

még nincs program...majd később

brühüyyy
@rodeo36: Hívd fel a budapesti nunciatúrát és baszd le gyorsan őket is. :)
@rodeo36:
Papa, holnap leadja a teve az Alföldi darabot. Valami online tévén meg tudod nézni, vagy a műsortárba is bekerül.
Az eredeti István a király giccs. Ezt miért nem meri senki kimondani?
@Jolka40:
Te viccelsz?, Szent Szörényi...
Amikor a barom narancsbolsik kidünnyögték belőle tavalyi is, hogy "Nem kérdem én, meddig járnak még köztünk Szemforgató hamis papok Csak annyit kérdezek a válaszra ... "
Szerintem ekkora parasztság és tahóság után, hol mondanák ki?
Gábris érzékenysége miatt vehették ki?
Szar dolog az igazság, értem én.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha rám hallgacc mindenki le van szarva...én voltam az aki pontosan fordítottam a francia akadémikus cikkét (3oldal a Paris Match-ban)mivel olyan baromságokat hazudtak bele a fordításba, hogy az már nevetséges volt...utána mindenki aki tudott nekiállt és ment az ordítozás és a kormány meg a fordítói mint szar fűben

a nunciatúra fordított? ők sem tudnak franciáúl vagy nem tudnak magyarúl mert ez a szöveg nem magyar az bizonyos és ha visszafordítanám akkor akkora baromság jönne ki belőle franciáúl, hogy a Pápa a hasát fogná röhögtében mert persze elkűldeném neki is ...

brühüyyy

mindenkit le kell baszni főleg téged itt hülyíted a plebset nilyen seggségekkel
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
mongy valamivel többet, hogy ne keressem a Jupiteren

brühüyyy
köszi
@rodeo36:

ezt mondta a gúgli:

Je demande à Dieu au peuple hongrois trouver constamment le patrimoine humain et spirituel de la nécessité de construire un avenir ressources morales pacifique et fraternelle.

Je prie pour que Dieu répandra en abondance pour vous bénir, ainsi que tous les dirigeants de la Hongrie.

olyan szép, hogy aki tud franciáúl az be is fosik röhögtében

brühüyyy
@rodeo36: itt lesz:

21:20, Kedd (augusztus 20.), RTL Klub
István, a király

itt meg a másik:

21:35, Kedd (augusztus 20.), m1
Erkel Ferenc: István király
@rodeo36: és ez az ismertető van az RTL Klub mellett

Rockopera

Szörényi Levente és Bródy János műve mind a mai napig talán a legmeghatározóbb alkotás a magyar államalapításról. Jelentősége egyebek mellett közösségteremtő-megtartó erejében rejlik, és abban a művészi sokrétűségben, amelynek eredményeként még a 30. évfordulón is számos, ma is aktuális mondanivalóval bír.
Az alkotók a 30 éves jubileumra kortárs változattal készülnek. A köztünk élő István és Koppány látható majd a produkcióban Alföldi Róbert sajátos művészi víziójában. A mű zenéje és szövege minden változtatás nélkül kerül színpadra újragondolt díszletekben és jelmezekkel.
A 860 négyzetméteres színpadon a 21 méter magas díszlet-rendszerben, 150 táncos és statiszta teszi impozánssá a látványt. A hangzás felejthetetlenné tételéről a 60 fős szimfonikus zenekar és a 6 tagú rock-szekció gondoskodik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
azért ne légy olyan zord meg ne pancsolj

brühüyyy
kösz
@Mariann19:
:) Hogy áll a gazdaságos sörök fogyasztásában? Rendesen pácolódik?
Már tipródik rendesen, mikor kaphatja meg végre a kis Tecsó Gazdaságos hazai sörét. Elszokik tőle teljesen, elqurvul odakint... :D
@guma:
kösz, már kinyitottam és azt, is hol lehet majd látni holnap magyar idő szerint 2120kor RTL Klub online

brühüyyy
@rodeo36: Tudod, hogy elismerem tudományos munkásságodat és számos nyelv ismeretét, de azért hidd el, hogy a nunciatúrán is jól beszélnek franciául és magyarul is. :)
@rodeo36: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A '11-es túránk és a versenyek is... Töltöm fel a cuccokat a netre.

11.voluta.fotoalbum.hu/

Ez meg az áprilisi évadnyitó a mosonin.
130422.voluta.fotoalbum.hu/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a mellékelt ábra egészen mást mutat

ne védd...fölösleges odaadták valami harmadikos kispapnak alapfokú francia tudással, és zéró magyarral

ez a magyar szöveg olyan kibaszott szar, hogy szégyen...ne erőlköggy

te otthonosan mozogsz a nunciatúrán túrázz oda online és kérdezd meg őket mennyire komolyan gondolták eme ferdítést ami végűlis egy nagy szégyen rájuk nézve...majd utána beszélj

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
namost kapaszkoggy, gyün a kanyar, elkűldtem a nunciaturára az egyik a weboldalukon megadott e-mail cím hamis, már vissza is gyütt...hát erről ennyit a másikat kézbesítette a gúgli brühüyyy

majd szólok itt a blogon neked figyuzz
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
nagyon megtisztelsz...ugye nem ide kell majd úszva érkeznem Schwechat-ról?

brühüyyy
@rodeo36: :)

néha eszméletlen türelmed van.

most is ez a válasz, mit ne mondjak finom volt.
pedig ma aztán próbál itt véleményt formálni a kereszténységről @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de sehogy sem engeded kibontakozni.
nem szép tőled! :D

(fogalmam sincs miért ráadásul miatta beugrott nekem még az Alexandriai könyvtár is...)
@rodeo36: Tűkön ülök a fejleményeket illetően. :) Mi lesz ha mégsem hamisítvány???
@rodeo36:
Wicczelsz? Ez az alap! :))
Majd az idei túra képeit is rakom fel, csak azt... khmmm... szóval meg kell CENZÚRÁZNOM (hogy stílszerű legyek), különben engem is elásnak...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem azt mondtam -te ördögügyvédbojtárja- hogy hamisítvány, hanem azt, hogy ekbaszott szar fordítás aminek semmi köze a pápai eredetihez

pukkaggy meg

brühüyyy

majd vigyázz a Telramund nagy kardjától, kibaszott nagy kardja van pláne ha kirántya
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ha olyan idők jönnek, hogy megint el akarnak ásni bárkit, akkor már úgyis tudnak mindent rólunk. :)
@rodeo36: A részemről nincs harag. Remélem sikerül kiderítened, jó vagy rossz -e a fordítás. Mondjuk Áderjaniéktól is el lehetne kérni az eredeti levelet, hiszen neki írta. :)
most nem olvasok, csak írok és semmi köze a poszthoz,tegnap vittem erdélyi barátaimat Székesfehérvárra belvárost és romkertet mutogatni és belesápadtam, hogy a koronázótelmpom romjai fölé színpad és lelátó építve. Mármint a vasak ott álltak a köveken, amiket óvni kellene még a szellőtől is, elvileg, a múltunk, a kevéske kis régészeti leletünk, stb.stb. Néztem szerteszét, hogy a szemközti lakótelep előtti parkban nem jobban elfért volna-e az egész, aztán ma megtudtam, hogy miért is így...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: dolgozzál te is valamit írgyál a záderkának olyan édibédi

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

pedig árúba van bocsátva az összes úszóövem...majd valami felfújható úszónadrágot kölcsönzök

brühüyyy

borostömlőd van, kecskebőrből?
@rodeo36:
Hőőőőő... Jó ötlet!
Majd előszedem a gumicsónakomat, egy részét megtöltjük cefrével - légzsákot hagyunk, mert hát a túlélés - és azt szlopálva leevickélünk... OKÉ! :D
Beszarás, te gyógyulsz!
"Ők lehetnek a Mars magyar telepesei

Tudomány | 2013.08.19. 17:35 | Frissült: 2013.08.19. 17:35 18 komment
Eddig három bátor ember jelentkezett Magyarországról, hogy ők legyenek azon 12 hős egyike, akik kolonizálják a vörös bolygót. Ismerkedjen meg velük.

A Mars One egy magántőkéből finanszírozott űrutazási program. Lényege, hogy emberek által lakott állandó kolóniát hozzanak létre a Marson."

Alul a hozzászólások:
"jolnevelt jolnevelt· Kiemelt hozzászóló (bejelentkezett a(z) Hotmail használatával)
Nem mehetne inkább az Orbán a Kövér, meg a Rogán?
4 hely van? Akkor negyediknek a Semjén.
Válasz · 4 · · 6 órája

Sandor Haranghy · Kiemelt hozzászóló
szerintem meg a parlamenti csurhe osszes tagja mehetne, hiszen olyan jobarat mindegyik - csak elottunk csinaljak a mufesztivalt. mennyivel jobb lenne az orszag nelkuluk, meg az emberjogi szathaziak nelkul is
Válasz · 5 · · 6 órája
jolnevelt jolnevelt· Kiemelt hozzászóló (bejelentkezett a(z) Hotmail használatával)
Sandor Haranghy
Egyetértünk. De ha csak 4 hely van.... :)))))
Válasz · · 6 órája"
www.hir24.hu/tudomany/2013/08/16/ok-lehetnek-a-mars-magyar-telepesei/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

még ez "döglődés" sem tarthat örökké, meg van "lelkierő" és...Standard Russian Vodka...Red Breast (ez most kifogyóban feltöltésre vár, ismered?) és persze a Martini hogy zamata is legyen amikor a gránátalmalét meg a goyaba szószt belebuggyantom, hogy megbolondíccsam és persze tonic jéggel a jégzúzda műxik...frappeé
brühüyyy

azért a levegőt én nem pazarolnám
@Jolka40: "Az eredeti István a király giccs. Ezt miért nem meri senki kimondani?"

Ez azért nagyon sommás vélemény. Tömegeknek szánt popkulturális termék, a maga nemében a zene és a libretto is minőséget képvisel. Engem nem érdekel (ezek szerint téged sem:-), de elismerem az értékeit.

Itt egy másik beszámoló a szegedi előadásról, ég és föld a korábban linkelthez képest:
index.hu/bloghu/minelli/2013/08/19/volt_is_lesz_is_istvan_a_kiraly_eloadason_jartam
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

eldőlt a vita:
(mint azt barátunk mondá vala)
www.noltv.hu/video/5085.html
a SOLYOM az első azaz hosszú "Ó" úgy van címfestve, hogy a felső kanyarból kihagytak egy darabot azaz egy félresikerűlt "U" betű, a zalmos vezérről már volt szó

brühüyyy

költséghatékony és prémium szolgáltatás a legszebb benne a rötyi mert az márványutánzatú rétegelt falemez befestve azon lehet szarni vagy leszarni...a többi olcsó gazdagéktól levetett ho,mi lehet, hogy a "dobálósból" emlékeztek a Corvin-ban a dobálósra?

na ilyen ez a "SULYOM" légitársaság

KURVÁRA LEGYETEK BUSZKÉK RÁJÁJA MERT MIRE VAGYUNK BÜSZKÉK, HOGY A BUSZ KÉK

brühüyyy
a NEMZETI SZARBAN A MERÜLÉS NEM SZÉGYEN...A KITÜNTETŐ ÉS KITÜNTETETT SZAROS MÁR ELÉGGÉ!!
majd az akasztáskor is együtt lesznek:))
@rodeo36: szia!:)

kiolvastad már a híreket? mi zajlik kis hazánkban ezen a két balkezes dekorációs blamázson kívül?

(nagyon kellemes a hajnali 20 fok van, csak kicsit erős a szél errefelé...)
@borzzz: a közönség "állva vastapsol" ezt a beszámolót teszi hihetővé. Mindenképpen megnézem ma, Alföldi miatt is
@KÁTÉó53éúétr6: @borzzz:
Gábrisék mindig is külön dimenzióban léteztek, a legkevésbé a realitások és a valóság zavarja őket.
Kreálnak maguknak egy külön kis beteges, zárt világot (ha már a zárt osztályok nehezebben elérhetőek) és ott egy sosemvolt múlton merengenek, bezzegeznek és rinyálnak rajt.
A szeretet nevében.
A legalpáribb módon gyűlölködve.
Miközben bálványként egy megfeszített zsidót imádnak... ÉRTEM ÉN!!!

"mást itt e nép meg nem ért, csak túlerőt.
Nem fogja fel a múltat, s nem sejti még az eljövőt.
Szánalmas kis lény az ember önnön sorsán túl nem lát,
Könnyen megtéveszti néhány jól irányzott hazugság.
Egymás ellen acsarkodva nem egy nemzet itt a nép"
@rodeo36:
Erre mondtam papa, hogy designos... látod... mindig újat kő tanúnyi! :)
Borókai, Borókai, ennyire jó betyárkörtét játszani a nagyfényességű miniszterelnöki seggen? Hát ennyire nincs gerinced te nyalógép? Szar lehet gerinc nélkül élni. Te hogy bírod?
Biztosan megérdemli. Ha itt a sok blogketreces idióta örjöng, akkor csak jó lehet. Szenvedjetek faszfejek, én most már biztos, hogy a Fideszre szavazok, mert ilyen gusztustalan csürhét ritkán látni, mint itt az ánusz blogon. :) Persze tudjuk jól, hogy valójában 25-en vagytok száz néven. Alig várom, hogy egyenként levadásszalak benneteket, amikor végre igazi diktatúra lesz.
@Mr. Mojo:

Előbb tedd le az érettségit, seggarc.
@Mr. Mojo:

Egyébként milyen érzés idiótának lenni? Jó? Egyszer nekem is ki kéne próbálni... :DDD
Fidesz = Öreg Hazaárulók Bűnbandája. Ez a csicska meg simán csak egy kis buzi faszszopó, olyan a feje is. Remélem a díjat a Kék Osztrigában adták át, análban.
@Mr. Mojo:

Már 3 éve igazi diktatúra van, mire vársz? Hogy mégjobban leszophasd a cigány Törpapa faszát?
Magyarország 2013. Meg se lepődök már. :S
fsp.nolblog.hu/archives/2012/10/09/A_zemutnyocev/

29. borbolya
2012. 10. 09. 21:14
Péter!
Az írás ismét *****
off
Miközben a falusi orvos egy 75 éves paraszt bácsi sérült kezét varrta össze, gondolta, beszélget egy kicsit az öreggel.Valahogy Orbán Viktor került szóba.Az öreg paraszt igy szólt: "Tudja doktor úr, a Viktor egy cölöp-tenkős."Az orvos nem értette a meghatározást, igy megkérdezte az öregembert, hogy mit jelent a "cölöp-teknős"."Hát. tudja, amikor az ember egy vidéki földúton haladva meglát egy keritéshez rögzitett cölöpöt, melynek tetején egy teknősbéka egyensúlyoz, az egy cölöp-tenkős," - magyarázta az öreg paraszt. De mivel látta a doktor arcán, hogy nem érti a dolgot, tovább magyarázott."Tudja, doktor úr, a tenkős nem került fel oda csak úgy magától, és az egyáltalán nem az ő helye. Valamint fogalma sincs arról, hogy mit csináljon, amig ott fenn van, mivel sokkal magasabban van, mint amit képességei megengednek. És az ember egyébként is elgondolkozik azon, hogy ki volt az a hülye, aki a tenkőst oda feltette."Ez volt az eddigi legjobb magyarázat Orbán Viktorra.
on

tökéletes meglátás!:)
@borzzz:

elég sokan még nem is éltek amikor bemutatták, mások meg amnéziásak, ami a korabeli politikai és kulturális állapotokat illeti.

de van ez így, hogy Az utolsó vacsora giccses, a Pieta röhejes, a temető viccklubb, a világháború egy kalandjáték csupán, és a 80 millió áldozat is csak azért volt annyi, mert túl sok volt a statiszta.
@rodeo36:

"te is az okos kosok közé tartozol?"

Ha megmondod, hogy egészen pontosan melyik szavakat nem értetted a kommentből, szívesen elmagyarázom megint.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: olvastam pár "Jézus élete"értelmezést, ebből ami közel áll hozzám, az az Emberjézus a forradalmár, ezt nagyon tisztelem.
Más:".....egymás ellen acsarkodva nem egy nemzet itt a nép" szerintem /többek között/ ezért a mondatért /is/ rendezte meg Alföldi ezt a művet.Nagyon várom az estét, hogy megnézzem
@Mr. Mojo: Bocsánat, de mit akar az jelenteni, hogy egyenként levadászol? Mi vagy te, valami kib...tt hegyi vadász?
@Mr. Mojo: Tévedsz öreg: egymagam tudok 25 emberről, aki soha nem szól a poszthoz, de mindig minden betűjét elolvassa.Vadászni már az ősember is tudott,/a görény is/ gondolkodni kevésbé
@Mr. Mojo:
Agyhalottka! Ennyire primitív vagy, vagy tényleg ennyire primitív vagy?
Súlycsoport? Nehogy megegyelek...
Bár... hülyét nem eszek, mert tőle csak hülye leszek.
Tanulnod kéne inkább, nem fröcsögnöd baromarcú barátom.
Értem én, hogy a komcsik pöcsével a szátok sarkában, egy volt kisz titkár (ja nem, tényleg volt ez a libsibolsi eu.szövetség alelnöke is) vezetésével manapság olyan jó hülyének lenni, meg meg is éri. Pozsgay elvtársat csókultatom, még sok szép évet töltsetek a seggébe szorulva.
@CSENDES:
Stüszi vadász? Bár, a fröcsögése alapján még S betűs polgártársunk is lehet. :))
@borzzz:

Ha jól látom a dolgot, a tárgybeli zenemű azt a kérdést feszegeti, hogy vis maior közeli jelenléte esetén a renitenskedés éri-e meg jobban, vagy a korábbi elvek feladása mellett a betagozódás. Magát a történetet konkrétan ismerjük, első királyunk a betagozódást választotta, és ezzel megszületett Közép-Európa egyik középhatalma, amelyik több mint 500 évig állt fenn (konkrétan 1526-ig).

Gézáék nem a dolgok gondos számba vétele, majd hosszas osztás/szorzás/meditálás után választották a betagozódást, hanem egyértelmű figyelmeztető pofonok következtében (Merseburg, Augsburg). És akármennyire is tagadják ezt Szörényiék, az akkori helyzet bizony hajaz Kádár esetére a Szovjetunióval, ahogy a maira is, azaz Orbán esetére az EU-val. Ma persze ebből nem lesz se Augsburg, se Merseburg tömegmészárlása, de azért kokik meg sallerek errefelé is előfordulnak (és nem mi adjuk ám). Lehet vitatni persze a vis maiort, kétségbe vonva még akár vis mivoltát is (hanyatlik az a vis ugyebár, nagyon hanyatlik), de egyelőre úgy néz ki, hogy létezik.

Na, akkor most tegyük fel a kérdést: „Mondd, te kit választanál?”

Megjegyzendő, hogy bármiből lehet giccset csinálni, ahogy a vogaturnovszky dalolta annak idején, túl sok a bokázó kokárdás. de a zene akkor is elviszi, és a mondanivaló se kérdéses. Szerintem legalábbis.
@tristen2005: borbolya egy paraszt, de ha valaki azt meri mondani, hogy "hülye paraszt", hát lelövöm
@tristen2005: "cölöp-teknős" :-)
@Mr. Mojo: Egyenes beszéd. Görbe jellem. Nem szoktam személyeskedni, de ha neked embertársaid levadászása élvezet, akkor szerintem még nagyon is finoman fogalmaztam.

25 kommentelő kérdése. Kíváncsi lennék, Fabius "egyszemélyes szerkesztősége" hány olvasójához jut el és mondjuk a mai poszt témáját adó hetinyálas tulajdonos - főszerkesztőé mennyihez. Nem az eladott példányszám érdekel, hanem hogy hányan is olvasták el a hetinyálast. Aztán ha az olvasottsági adatokat beosztjuk a hetinyálas szerkesztőségének a létszámával, akkor van és lehet értelme az összehasonlításnak (Fabius egyedül ír, és kedvtelésből).

Addig is, míg megtehetem (míg le nem vadászol) maradok Fabius olvasója.
Off
@Exminden: "tegnap vittem erdélyi barátaimat Székesfehérvárra belvárost és romkertet mutogatni és belesápadtam, hogy a koronázótelmpom romjai fölé színpad és lelátó építve."

Az nem csak koronázó templom, hanem (királyi) sírhely is. gepnarancs.hu/2013/08/koronazas-van-a-mi-utcankban/

"Mint magánember, én is hajlok a gondolatra, hogy lehetne az a színpad máshol is, hadd nyugodjanak a holtak, ha királyok, ha pórok, mindegy az."

On
@rodeo36: Hogy jön ide Ybl? A Parlamentet Steindl Imre tervezte és építette.
Igen, nőtt a hitelállomány. Forintban. És lakás lett belőle. Mert lakásban élnek az emberek. És vajon azok az "ünnepelt hitelek" vajon bedőltek?
@Kuviklacz:
úgy, hogy teljesen meg vagyok gárgyúlva...még jó, hogy észrevetted, most gyógyszerezem magam majd ha felkelek...még hajnalok hajnala előtt vagyok csak kiestem az ágyból kicsit "lazítani"

brühüyyy
A kitüntetettnek üzenem, hogy a szart akármivel dekorálják, az mégiscsak szar marad...
@ursus artos: Ezt rossz helyre kopiztad be, te szerencsétlen...
@vakapad: Meglehet igazad van. Azt azért ne feledjük, a történelmet a győztesek írják. Azok az általad említett jelek, Augsburg, ... meglehet mást jelentenek, elismerve, hogy a vereség, az vereség, de a stratégia az bejött.

nemzetinagyvizit.postr.hu/elmult-a-kalandozasok-kora

Valaki feljebb írta, vagy linkelte, hogy Géza és Vajk valójában puccsisták. A régi törzsszövetségi jogrend szerint ez számomra sem kérdés. Szerintem van azonban első "szent" királyunknak nagyobb vaj is a fején. A köznép erőszakos térítése. A névtelen jegyző is megemlíti az "ittlakók"-at. Nem légüres térbe jöttek Árpád honfoglaló és (az ittlakókat) leigázó magyarjai. Erről a köznépről, a hitvilágáról alig tudunk valamit. Hacsak nem abból, hogy István kinek ajánlotta országát? Máriának. Ebből az ősi hitvilágból a Nagyboldogasszony, mára keresztény "töltetű", vagy inkább mázú képe maradt csak meg.
@bulista: "Ezt rossz helyre kopiztad be, te szerencsétlen... "
Mit te majom?
A cikk második mondatát olvasd már el te idióta!
@rdos:

A köznép erőszakos térítéséről énekli Sarolt, hogy: "Mást itt e nép meg nem ért, csak túlerőt."

Egyébként akkoriban középkor volt.
@ursus artos: Ha ekkora késésekkel reagálsz a nemzet-ellenes cikkekre, akkor megvonják az apanázst a Lendvay utcai mogulok, aztán kotorászhatsz megint élelemért a kukákban, te nyomorult fidesz-patkány!
@bulista: látom második neki futásra megértetted amit írtam.
A cikket viszont olvasd el még egyszer, mert abban semmi nemzetellenes nincs. Ami van, az más.
@rdos:

"István kinek ajánlotta országát? Máriának"

Erről lehet tudni, hogy nem legenda/feltevés/kitaláció ugyanúgy, ahogyan a többi?

nol.hu/belfold/20130817-a_torteneti_istvan

Ebben a cikkben pl. a "felajánlás" szó csak abban az összefüggésben szerepel, hogy szolgák megölését meg lehetett úszni más szolgák felajánlásával (már a "keresztény" törvények szerint).
@ursus artos: Ritka pillanat, de most ebben egyetértek veled, a cikk valóban nem nemzet-ellenes.
@bulista: "a cikk valóban nem nemzet-ellenes."
akkor miért írsz ilyeneket:
"Ha ekkora késésekkel reagálsz a nemzet-ellenes cikkekre"?
@ursus artos: Mert egy igazi fideszes szemében minden nemzet-ellenes, ami nem Orbán Vezért és cimboráit fényezi. Asszem nem fedezted fel a hozzászólásomban a keserű iróniát....
@vakapad: "Egyébként akkoriban középkor volt."

Tudom hogy a mai besorolás szerint már elmúlt (legújabb kor vagy mi volt a neve a világnézetünk alapjai c. ideológiai tárgyban), de a sok sötétséget látva, mintha még mindig a sötét középkorban élnénk. :-(

@Kowalski, helyzetjelentést!: Elolvasva, hogy a köznépnek mekkora sleppet kellett eltartania (király, egyhzáz, földesúr), mekkora volt az elvonás (sacc 20%) annyira már nem is sajnálom eleinket annyira. :-)
@bulista: a személyeskedést fedeztem fel.
@ursus artos: Előfordult az már mással is...
Hehe, na mi van csicskák? A trollok felháborodnak? Ostoba faszfejek, ha diktatúra lenne, akkor nem okádhatnátok a savat mindennap arra a faszfej orbánra. Rühös kutyák, még belétek rúgni is undorral megy.
@Mr. Mojo:

"még belétek rúgni is undorral megy. "

azért fincsin jól esett, mi? rugdalózz nyugodtan. az egyéves babaszint. gőgicsélhetsz is. te jobboldal szégyene, te...
@jaegtoer: A FIDESZ-nek mi köze van a jobboldalhoz???
@bulista:
A nevet ügyesen bitorolja onnan, és egy csomó agyhalottal meg is eteti, hogy ők a képviselőik.
Csak agyhalott lehet az, aki hisz azoknak a volt komancsoknak, kisz és egyéb funkciknak, komcsi spicliknek, akik Pozsgay pöcsével a szájuk sarkában komcsiznak!
@kentauri:
Túlértékeled... Annak legalább haszna van, de ez azt is felzabálja.
..na...pont eddig a pillanatig gondolkodtam ezen, hogy mi a ...ért kapott kitüntetést ez a fószer........
@Mr. Mojo: akkor ne molyolj, rugjál.de vigyázz, eltörik a rugód.
Ha van isten és nem ad elég észt egy ember formájú majomnak, akkor miért nem hagyta a majmok között.
Hozzászólásod nem érdemel választ, de most szórakozom.
ahha...most néztem utána...Borókai is a "'mi kutyánk kölyke " zsidÓ...

TÉLLEG ? EBBEN AZ ORSZÁGBAN CSAK ZSIDÓKAT TÜNTETGETNEK KI ?
IGAZ, HA AZ ORSZÁGHATALMAK IS ZSIDÓKBÓL ÁLLNAK.... AKKOR KIT IS KÉNE KITÜNTETNI.....

...mert semmi különlegességről nem tudok, amit Borókai produkált volna. A HAZA HASZNÁRA !
..ÉN IS CSAK SZÓRAKOZOM EZEN......
A VÉGÉN KIDERÜLT, HOGY ORBÁN IS ZSIDÓ ! :o)
...aés pár év múlva csak 8 millióan leszünk Magyarországon.......pláneh...

SIKERÜLT !!!!!
kuzudurmi
-
2013. augusztus 19., hétfő, 10:52
#1625282

Hahahahaha :)))))))))))))))))))))))))

Ezek a zidók még egymást is meglopják! :))))))))

Példa rá a magyar kormány által adott ki tudja, hányadik kárpótlási pénz és a MAZSIHISZ kontra Claims vitája, más szóval:
HOL A ZSOZSÓ????
marossy
-
2013. augusztus 19., hétfő, 18:17
#1625471
ez egy válasz erre: #1625282

Leɩɩ - illetve - JÚDAI elvtárs! Lopás, csalás, pénzügyi panama? Nálatok zsídóknál nagyobb tolvajokat, csalókat, össze vissza hazudozókat még nem hordott a föld a hátán. Az amerikai Madoff 6 milliárd dollárt lopott ügyfeleitől piramisjátékként megszervezett üzleti fogásán. A még most is zajló világ pénzügyi válságát szintén kapzsi zsdió bankárok idézték elő Amerikába. Hab a tortán a második világháborús történelemhamisításra alapozott hol-lofax legendák, amiből valóságos vallást barkácsoltak a fallosz orrúak, nyereségvágyból.
kuzudurmi
-
2013. augusztus 19., hétfő, 10:57
#1625283

"Gál András Levente zidó ügyekben is illetékes, szombaton távozó kormánybiztos egyik utolsó munkanapján közölte az amerikai és az izraeli nagykövetség munkatársaival, hogy a Claims Conference elszámolását továbbra sem tudja elfogadni a magyar kormány. A hozzájuk jutott pénzt – vagy annak egy részét – pedig visszakövetelik. Ezentúl Budapestről postázzák azoknak a holokauszttúlélőknek a magyar állami kárpótlást, akik nem Magyarországon élnek, és ezzel a New York-i szervezet kimarad a rendszerből."...ezen is jól szórakoztam.....:))) MH-ból.....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tapsikánk tegnap nem ment át privibe, oda dobta két elmélkedését /jelzem színvonalasat/ a politikai hitvallásáról és eltűnt. Itt hagyott.
Biztosan csomagol már és szomjazik Tesco gazdaságos sörére, és titkon remélem, ránk is.
Boli! Te azért olyan vagy!
Azontúl, hogy köszi a képeket, nem kellett sárgaságba zavarnod, mert az irígység kerített a hatalmában ahogyan néztem azokat.
Tudod, írtam már, hogy a szabad víz látványa eufóriába sodor, annyira imádom.
A lelkivilágom romokban hever.Miattad.
@Exminden: @rdos: De ennek semmi köze Alföldihez, a városi önkormányzat rendez koronázási misztériumjátékot: www.szabadfold.hu/aktualis/meggyalazott_kiralysirok
@Kuviklacz: @rdos: kösz mindkettőtöknek a linkeket, szóval másnak is szemet szúrt; de hogy jön ide az Alföldi? Én csak kiakadtam azon amit Fehérváron láttam, hogy mit műveltek akárkik az elvileg legbecsesebb régészeti emlékeinkkel. Nem lógok folyton neten, csak másnap tudtam meg, hogy miért is, hát...gyomrom felfordult.Megint.
@Exminden: Csak azért akartam tisztázni, mert itt többen vitatkoztak az Alföldi-féle István a király-ról, és közbejött ez, hogy a sírkertben előadásra díszleteznek és bennem összekapcsolódott a kettő.
Nekem az estém már teljes lett mivel láttam a tévében Rogán Antalt, ahogy lehunyt szemmel áhitatosan mormolta a Miatyánkot a Bazilikánál.)
a többi megtért társaságában.
@Mr. Mojo:

"_ Persze tudjuk jól, hogy valójában 25-en vagytok száz néven._"

Egyes. vissza az első osztályba.

"_Alig várom, hogy egyenként levadásszalak benneteket, amikor végre igazi diktatúra lesz._"

na ez fincsi lesz. a vadászterületemre tévedtél. gyere csak, vadászni nyugodtan. Várlak.
@KÁTÉó53éúétr6: Az élő színház nagyon erős közösségi élmény tud lenni, és azt az ellenségei sem tagadhatják, hogy Alföldi ért a színházcsináláshoz. A tévében (ahol a többség látta) a hatásnak a fele sem jön át, viszont felerősödnek a hibák (rossz hangosítás, hamis ének stb.).
Az viszont egész más kategória, ha valaki kizárólag egy politikai párt híveként viszonyul hozzá. Annak tk. fölösleges is megnéznie, mert eleve tudja, hogy milyen, a közvetlen élmény csak zavarná:-)
@kvadrillio: Egyszer valaki (akár Fabius, vagy az Átlátszó) utánamehetne a kárpótlás(ok) zaklatott magyarországi történetének '45-től napjainkig. Amennyit én tudok erről, hogy két rendszer is (Rákosi-, Kádár-) lenyúlta és belefolyatta a költségvetésbe a németektől érkezett összegeket.
A tényleges áldozatok csak a rendszerváltás után juthattak személy szerint az innen-onnan érkező kárpótlásokhoz, a magyar állam is azóta fizet igen szerény nyugdíjkiegészítést néhány ezer főnek, illetve úgy rémlik, mintha az Antall-kormány idején egyszeri 30e HUF járt volna a meggyilkolt hozzátartozók után, amit sokan megalázónak éreztek és el sem fogadtak.
Ennél többet nem tudok az ügyről, de ennek alapján élek a gyanúperrel, hogy a széljobbon keringő mesés összegek, amelyeket a túlélők (80+ éves emberek) akasztanak le újra meg újra a katonatisztként nagyvonalúan fizető magyar államról, a legendák birodalmába tartozhatnak.
süti beállítások módosítása