Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirtv.hu/ahirtvhirei/nekiment-magyar-peternek-a-momentum-amiert-elveszi-a-szavazoit-video-2584335?... (2024.05.02. 22:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.08.14. 01:31 Fabius

A népesedés meg a politika

Címkék: fidesz egészségügy miskolc koraszülöttek

5 nap, 8 halott koraszülött, az NNI foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz. Ez nem egy készülő Robin Cook regény vázlata, hanem a miskolci valóság. Hipotézisek és felfüggesztett kórházigazgató már van, tények, vizsgálati eredmények és felelősök még nincsenek. 

A gyermekhalál mindig szomorú esemény. De ez a tragédiasorozat a kormánypártok számára rosszabbkor nem is jöhetett volna. Július végén volt napirenden a népesedéspolitika, erre egy fideszes orvos - Kriza Ákos -  vezette város, fideszes megyei közgyűlési tag - Csiba Gábor - kórházigazgató intézményében történik a baj, ahol a Gyermekonkológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztály osztályvezető főorvosa - Nagy Kálmán - fideszes országgyűlési képviselő. 

Háááááát, nálunk nem ezt hívják jó ómennek. 

A fentiek tükrében Szócska Miklós államtitkár feszengése a magyarázkodós videón nagyon is érthető, és talán kicsit világosabb miért hangsúlyozta annyira a pártatlanságot Csiba felfüggesztésével és a vizsgálatokkal kapcsolatban. Itt ha valami mutyi és elkenésgyanú fölmerül nincs az az Isten aki lemossa róluk, hogy kéz kezet mos alapon falaznak egymásnak a disznóságokhoz. Mert azt ugye lássuk be, hogy a halálok okaként valamilyen fertőzés azért esélyes, és a koraszülöttek saját véráram fertőzését leszámítva annak általában mulasztáson alapuló külső, emberi oka van. Ráadásul szülővárosomban már szárnyra kapott a pletyka, hogy főigazgató úrnak lehet kevesebbet kellett volna foglalkoznia a friss családi trafikbiznisszel, és többet a kórházban uralkodó állapotokkal, úgyhogy éppen ideje - ha ideiglenesen is - megpihennie egy kicsit. 

csiba gábor.jpg

Amíg ő pihen addig is a miskolciak és borsodiak hipotézisek helyett válaszokat akarnak, és nyilván felelőst, felelősöket. A "véletlenek szerencsétlen összjátéka" kezdetű magyarázatot kevesen hiszik, és nem különösebben érdekli őket az sem, hogy az országos statisztika szerint szabolcsban és borsodban a legmagasabb koraszülöttek aránya. Egyértelmű is világos magyarázatra várnak, és egyben megnyugtatásra: megvan a tragédiák oka - nem mellesleg a felelőse -  és holnap/holnapután/jövőhéten nem lesznek veszélyben az idő előtt született csöppségek. 

Ha ez nem lesz meg elég hamar és elég egyértelműen, akkor valami azt súgja csúnya ribillió elé néztek gyerekek. 

327 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr625459913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szimpi volt mindig is a fidesztaho korh.ig., felettebb fogom sajnalni, ha 8x-os emberolesert eloveszik a haverjai :(((
Így már értem kötődésed Miskolchoz.
Szarkahegy, kisvasút... A hegy még megvan.
Utálom Orbánékat,mint a szart!De a címe az írásnak finoman szólva is kegyeletsértő!
Lol, ti tenyleg hisztek abban, hogy barmelyik fideszesenk barmi baja szarmazhat ebbol?
@Fabius: fontos tema ez, hisz jellemzi a fidesz problema kezeleset, de en is atfogalmaznam a cimet, vegyes erzelmeim vannak tole, ha kampany targya valnak a csecsemok vagy a gyerekek, akkor mindenkinek nagyobb a felelossege.
Gusztustalan geci kommunista faszomfejű állatok vagytok.

Bezzeg amikor Molnár Oszkár feljelentést tett, hogy egyes "szülők" gumikalapáccsal, "gyógyszerekkel", cigivel, piával basszák szét a magzatukat, akkor epét hánytatok rá.

Amikor valaki szóvá tette, hogy a nípes rokonság bebaszva terrorizálja a kórházak dolgozóit, pácienseit, fasisztáztatok, rasszistáztatok.

Tessék, itt van, a ti lelketeken szárad ezeknek a csecsemőknek a halála, ha mindenáron politikai felelőst, vért akartok.
semi gond...
a fides elintézte hogy hamarabb kipusztul a magyar mint ahogy ez gazdaságilag indokolt lenne...

jajrá fides ! jajrá mogyorók !
@Továrisi, konyec!:
Ezért kár volt új nicket regisztrálnod, ezt a régivel is leírhattad volna!

Mi köze Molnár Oszkár gumikalapácsának, vagy a részeg rokonok terrorizálásának ahhoz, hogy 5 nap alatt 8 újszülött halt meg a miskolci kórházban?
@Le_Penseur:

Nem véletlen, hogy pont az egyébként kitűnő miskolci kórházban van ennyi koraszülött és más veszélyeztetett csecsemő. Borsodon kívül a szintén cigányfertőzött Heves és Szabolcs megyében a legnagyobb a csecsemőhalandóság, messze.

Büdös komcsik, amikor gumikalapáccsal verik a csecsemők fejét, akkor annak a torkának ugrotok, aki ezt szóvá teszi, de amikor a sérült csecsemők meghalnak, akkor már orvosoztok, fideszeztek, orbánoztok?

Amikor Rivotrillal, alkohollal, segílybőlcigivel basszák szét a magzatukat a büdöscigányok, akkor hol vagytok, büdöskomcsik? Akkor liberáliskodtok, szülői önrendelkezésre hivatkoztok, buzigecik?

Nemcsak azt az "anyát" kéne börtönbe vágni, aki a magzatát károsítja, hanem azokat a liberálbolsevikokat is, akik a lovat adják alájuk!
Micsoda perpatvar volt, amikor Molnár Oszkár feljelentette a magzatkárosító előembereket! Zsidóktól a libsikig, komcsiktól a bolsikig az összes szarházi a torkának ugrott.

Szégyelljétek magatokat, szarháziak!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ugye-ugye? Én vagyok a barom, aki leszarházizza a magzatkárosító, gumikalapácsos retkeket és bűnpártolóikat?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Én úgy fogalmaztam, hogy igen sajátos logikai íven jutott el egy védhetetlen következtetésig.

Ezt te egy szóval elintézted:)))
@Orica Középföldi:

Mert a fideszezés az aztán baszott jó logikai ív! Arra nincs valami jó szöveged a varánusz felé?
@Továrisi, konyec!:
Nem vagy barom!Seggfej vagy.
Olvasd el nagyon-nagyon figyelmesen, alaposan a 7/2012.nefmi rendeletet,aztán meséld el kijafaszom óvja a büdösgecisegílyesalkoholistagumikalapácsos cigányokat. Te fasz.

A gyurcsány-bajnai a hibás vót már?
Fabius errol beszeltem, melleklet lasd mint fent

A legszebb az egeszben meg az, hogy a kedves Vezenylo ki is adja a vezeri ukaszt a zembereinek, azonnal kivizsgalni, felkutatni. Meg veletlenul sem a normalis fuggelmi uttal, minek ide eu miniszter, minek antsz, minek rendorseg es szugyeszseg. Hanyinger ez az egesz, mar varom, hogy Vezerlo Csillagunk sajat maga gyujt bizonyitekokat, vizsgal, nyomoz, elitel, es vegre is hajt, ugy a szokasos antidemokratikis cari hagyomanyok szerint.
@a kormány embere:

Kik is rontottak rá Molnár Oszkárra, nem a magadfajták, meg a varánuszfélék?
@Továrisi, konyec!:
Öööö... arra a gyakorló elmebeteg Oszira gondolsz, aki amerikai gyalogosnak öltözve tartott "magyarsági tanfolyamot"?
Igen, tényleg. Kétségtelen szaktekintély, minden téren... Napoleon volt már, vagy csak lesz?
Ezek szerint a gyermekápolás és magzatelhajtás területen is szaktekintély?
Tényleg hihető, amit mond, persze - mármint ha belegondolok, hogy az a figura, annyi ésszel kiemelkedik köztetek, akkor nektek mennyi az annyi... Hűűű, inkább menj bicajjal, az legalább hazatalál.
Amúgy Amerikában meg verik a négereket...
Azt kihagytad ecceri, hogy a gyurcsánybajnai a hibás!
Nem lesz ez így jó, hát ezért fizetnek, hogy ilyen slendrián módon összecsapd a kommentedet?
Meg kimaradt az emúttnyóccév is.
Persze ha a gyereked közte lenne, a miskolci áldozatok közt, akkor te is elkezdenél .... nem gondolkozni, nem, csak talán motyogni, hogy mintha valami nem egészen lenne rendben a miskolci kórház gyerekosztályán.
Bár az is lehet, hogy túlértékelem értelmi képességeidet.
@Továrisi, konyec!:
Te agyilag zokni!
Egy elmeháborodott CIGÁNY az istened,akit gátlástalan ZSIDÓK maffiája irányít és az a MAGYAR "radikális" jobbszél támogat,akiket egy SZLÁV táncoltat.
Na,erre varrjál kokárdát.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Bazmeg te teljesen hülye vagy, és fogalmad nincs, kiről és miről beszélsz. Ennyire képtelen vagy, hogy beírd a keresőbe, hogy Molnár Oszkár, mielőtt epét hánysz?

2 "embert" meggyanúsított a rendőrség Molnár Oszkár feljelentése nyomán magzatkárosítás miatt, nem a levegőbe beszélt! Ellenben a magadfajta gumikalapács-pártiakkal!
@Továrisi, konyec!:
Idióta! O L V A S S !7/2012 nefmi rendelet.Aztán mesélj.
@Továrisi, konyec!:
Figyelmedbe ajánlom:
democrat.blog.hu/2013/08/13/a_fideszesek_fomantraja
"a főmantra másik leggyakoribb alkalmazási területe az érdemi vita elterelése. Ha például a vitapartner rávilágít az Orbán-kormány nyilvánvalóan hibás döntéseire (...) ellentámadásként 100 –ból 100 esetben azzal védekeznek, hogy a baloldali kormányok idején még sokkal nagyobb hibák történtek.
Na ezért vagytok rohadt unalmasak.
@a kormány embere:

Ebben a rendeletben benne van, mekkora szarháziak vagytok, gumikalapácsosok?
@Kis ember:

Kisember, már a premissza is hibás, hol világítottál rá te vagy az elvtársaid a Fidesz hibás döntésére?

Mert én arra rávilágítottam, hogy a fajtád hogyan viszonyul a magzatkárosítókhoz és az ellenük fellépő _emberekhez_!
Abortuszpártiak is vagytok, vagy csak gumikalapács-pártiak, szarháziak?
@Továrisi, konyec!:
Cigánybérenc!
A rendelet dátuma: 2 0 1 2 ! O L V A S S !
Aztán menj az anyádba.
@Továrisi, konyec!:
Amúgy minek az abortusz,mikor a párt mengeléi "óvják" a gyerekeket?
@a kormány embere:

Mi van ebben a rendeletben, hogy így tukmálod? Képtelen vagy 1 mondatban összefoglalni, "elvtárs"?
@Továrisi, konyec!:

Bármilyen színű kormány lenne, azonos felállás esetén, Fabius ugyanígy megírná a posztot.

Emészd az olvasottakat:)
@Továrisi, konyec!:
Ja, hogy ez egy másik elmebeteg? :)
Rendes ember? SZDSZ-es is volt?
Szép is ez, nekem tetszik ez a sok megvilágosult ember. Remélem rendesen jár templomba is. A Soros Gyuri bácsijéba?
Téged elnézve, neked is a gumikalapács volt a jeled. Mit szedsz rá?
A rendőrség meggyanusított embereket? Gondolom a vádemelés is megtörtént és bizonyították, elítélték őket, különben nem mondanád.
Faszságokat írogatsz, meg hazudozol csak Oszkároddal együtt erről is.
Legalább megéri? Nincs normális munkád? Akkor élvezd...
Eleg ebbol az egyszeribol, sok ido utan o megszolgalta a tahotlanitast
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Gyenge SSteffyke klón. Sehol egy olyan karakter, mint Ő volt... :(
Szomorú, borús napunk van. Erre ez a pöcsköszörű is itt ontja a kreténségeit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Olvastad?

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/ujabb_pofon_a_solyomnak_kulfoldrol_jott_a_csapas.561860.html

Mégis csak át kéne változtatni a cégnevet "Légyszarra", mert kb. annyi lesz a piaci lehetősége a Szolijumnak.
@Továrisi, konyec!:
A "fajtám"? Az milyen? "Elvtársaim"? Azok kik? (A cikkből: " A negyedik Fideszes mantra – a kedvencünk – szintén egy jelmondatba sűríthető: „aki másként gondolkodik, az a nemzet ellensége”!")
Mert te a második mondatoddal tökéletesen alátámasztottad az általam linkelt cikket: egy teljesen más ügyet idehoztál, aminek semmi köze ehhez, csak hogy "bezzegaszocik"-ot írhass.
Szóval ennyit tudsz, unalmas recept szerint dolgozol.
@Továrisi, konyec!:
A rendelet érdemében csak annyi van,hogy foglalkozási rehabilitációra alkalmatlan az lehet aki:
-a NEMZETI KISEBBSÉG tagja
-kereső tevékenységet sosem folytatott
-antiszociális
-alkoholista
-drogos.
Nekik rokkantsági ellátás jár,akár százezres nagyságban.
Mindenki más rehabilitálható,részmunkaidőben - már ha talál - 32ezerért.
Most mesélj osziról,ha szabad kérnem.
@Kis ember:
Bazze, habonyművek egyre selejtebb agyirokikat termel ki. Ezért kapják azt a sok közpénzt?
Szánalmas kis seggdugók, egyre pocsékabb stílussal, egyre szánalmasabb érvrendszerrel.
Viszont rendes, szervilis kiskancsók legalább.
Polírozzák Piktor végbelét, de találnak pár másik hasonló gyakorló elmebeteget is, akit piedesztálra emelhetnek. Vannak idoljaik... :)
@Továrisi, konyec!:
Mondanám újra,hogy O L V A S S ,főleg ugatás előtt,de az már a "lóval kártyázás " esete lenne.inkább menj anyádba,cigánybérenc.
Most, hogy beindult az élet én inkább ezt küldöm. :)

"Nagyon szeretném, ha Bethlen Gábor megválasztásának 400. évfordulójára kibontanánk nagy fejedelmünk zászlaját és meghirdetnénk a párbeszéd, a kiegyezés évét. Szeretettel kérem politikusainkat, hogy e nagy történelmi példa fényében merjenek újból és újból országunk minden felelős politikai tényezőjével egyeztetni, érvelni, bölcsen megegyezésre jutni, azzal a tudattal, hogy két ember között a legrövidebb út az egyenes beszéd! Egy szebb jövőt, Isten közös országát építve, Csaba t."

kolozsvaros.ro/2013/08/csaba-testver-gondolatai-bethlen-gabor-megvalasztasanak-400-evfordulojara/
@a kormány embere:
Szerinted tud olvasni? Ne keseríts el, túlértékeljük ezt a fa..t!
Ismerem Csibát, évfolyamtársak voltunk. Elég nagy svindler volt, (még tartozik egy huszassal, akkor meg lehetett belőle ebédelni :) de ebben az ügyben elég elkapkodott dolog őt elővenni rögtön az elején. Ez a koraszülött-ügy nem egyszerű. A cikkekből nem derül ki, mekkora súlyú koraszülöttekről van szó. A miskolci PIK-be viszik Észak-Magyarország összes nehéz eset koraszülöttjét. 3 megye. régen 1000 g születési súly körül volt rá 60% esély, hogy élve maradt a kora csecsemő, mostmár 600 g-nál is esélyes. de ez csak matematikai esély. És ha egy 500 g-os csecsemőt nagy kínnal sikerül életben tartani, az akkora szenzáció, hogy a paraszt utána azt hiszi, mostmár mindegyikkel igy lesz.
Summa summárum, az eddigi információ baromi kevés ahhoz, hogy bármit is mondjunk. Még akár meteorológiai konstelláció is lehet (szülésindulásoknál is ki lehet mutatni)
Mindenesetre annyiban igaza van Fabiusnak, hogy minden kis pozitiv hírt a Fidesz a maga nagy eredményének kommunikál, akkor most viszont szívás van. Nem kellett volna eddig hülyének lenni.
@DarthVader: jojo ha így beleméjjecc akkor nehéz hozzászólni...

de abban megegyezhettünk hogy a minden politikus bűnöző és a fides az mafia, orbán meg takarogy!
@DarthVader:
"Mindenesetre annyiban igaza van Fabiusnak, hogy minden kis pozitiv hírt a Fidesz a maga nagy eredményének kommunikál, akkor most viszont szívás van. Nem kellett volna eddig hülyének lenni."
Ez a beszéd!
@gipsz.jakab:

Bakker, a faék sablont kérhetne tőled:))))))))))))
De ez most remek volt!
@DarthVader: "Mindenesetre annyiban igaza van Fabiusnak, hogy minden kis pozitiv hírt a Fidesz a maga nagy eredményének kommunikál..."

Arra azért kíváncsi lennék, hogy miskolciként FAB ehhez mit szól???

A bottal vert úszómester esete

www.boon.hu/nezopont-a-bottal-vert-uszomester-esete/2335141
Na jól van, az elő 50 kommentben meg is volt minden, hogy ebben a kurva országban miért is kurva szar élni, és még csak 8:27.

Megj: az ufókat és az imf-et senki sem említette, éberség, Elvtársak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Érdektelen. Egyik ment, a másik még úton van:)
Na, összegezzünk: Továrisi, konyec szerint Gyurcsány, TGM, valamint Fabius a hibás, de nem is, mert Kormány embere szerint viszont a zsidók által dróton rángatott Orbáncigányszaddám.

Majd a vizsgálat megállapítja, hogy a Medvedisznóember tehet mindenről.
Hát kedves Fabius,ezt így tálalni elég durva.
Még nem sokat tudunk az esetről.
Nehogy olyan legyen,mint amikor a cigánygyereket megszúrták a buszon,ment a rasszistázás,aztán kiderült,hogy az elkövető is cigány volt.
Viszont tényleg félő,hogy ha valami stikli van,eltussolják.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Tiltakozom!
A Medvedisznó,nem lehet ember!Ugyanis, van önérzete!
Egyébként ez a faszkalap továrisi mond valamit.
@Orica Középföldi:

Pataky szerint mindjárt három különböző faj támadta be a Naprendszert.
:D
@kifordított nagyanyó:

Nem egészen világos, hogy ha esetleg kiderülne, hogy a nyolc halott mindegyike roma, akkor az min változtatna... megjegyzem, ezt sem tudjuk, egyébként pedig a koraszülöttséghez nem muszáj romának lenni, itt vagyok mindjárt én, hogy messzire ne menjünk.

Szerintem 5 nap alatt nyolc halott a koraszülött osztályon eléggé egy nigériai közkórház színvonala, az igaz, hogy ott nem merülnek fel a rasszal kapcsolatos kérdések, mert mind fekete.
@Továrisi, konyec!: Abortusz pártiak is. Ha anyád is elment volna, mindenkinek jobb lett volna!
@babo81: szerintem a fidesznek vágott oda amely megölte a csecsemőket a nagy hatalmas nemzeti sőt galaktikus és etelközi népesedés politika jegyében vala G

ha már nagynehezen megszülettek a sok kanyar után akkor legalább meg kellett voilna tartani őket a nagy nemzeti népesség politika galaktikus és etelközi irényvonala és a keresztény jobboldali kurzus kádéempés kurva annyukat nekijjeknek vala

szóvaé a dugájukba bele vannak dőlve vala G

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ne fárassz Patakyval, kérlek. Van itt is elég -burkolt és kevésbé burkolt - konteo:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha már ezt veted fel-bár nem erre értettem akkor a cigány "anyukák" terhesség alatti életmódjáról kezdhetnénk beszélni.(Már azokról akik szarnak rá mi van a méhükben)

De én most arra gondoltam,hogy Fabius nekimegy itt a fideszeseknek és kiderül,hogy ez a dolgo nem az ő hibájukból történt.

Ez a nigériai közkórház -a történtek dacára-nagyon tetszett.De most szmájlit nem rakok.
De én itt nem a rasszról beszélek.

Pár éve voltak ilyenek de akkor valami vírus miatt voltak ezek.

De természetes,hogy ha ilyen előfordul,akkor itt valami nagyon nem stimmel.
@Továrisi, konyec!:

a zorfbán ugyanolyan cigány mint amilyenekről te is papolc ő is veri a feleségét amikor részeg csak annyiban különbözik az általad olyannyira nagyrabecsűltektől, hogy többet lop

brühüyyy

de szotyolázik és hazudik meg csal lop és pélyinkádzik meg ingyenél

erre varrjál gombot
@Orica Középföldi:
nem ildomos agyon komplikálni dolgokat
direktben

lámpavas hidegen

brühüyyy
A poszthoz:
Először is részvétem a szülőknek!
Másodszor: próbáljuk elképzelni, ha mindez 2002-2010 közözz történik, akkor egyrészt a parlamentben, másrészt a napi Szargyártó sajtótájékoztatókon mi hangozna el. Én még emlékszem a mentőben meghalt ember esetére, akit az eü. reform első áldozatának nevezett valamelyik fő Fideszes! Akkor is fel volt háborodva továris elvtárs?

Én már egy ideje nem hiszek a Fidesz elleni harcban a Megyó féle kompromisszumkeresésben. Láttuk mi lett az eredménye. Az ellenzék, ha nyerni akar, igenis használja ki az ilyen lehetőségeket és HANGOSAN NEMZETVESZTŐZŐN, hiszen itt minden vezető, felelős a Fidesz pártkatonája.

Harcra csak harccal lehet reagálni, és a bosszút sem szabad lefelejteni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
azért a nigériai közkórházat nem szabad megalázni ennyire
a néger anya egészséges, mikor itt az idő kimegy egyedűl a tengerpartra és ott a sós vízben megszüli, megmosdattya és megszoptattya majd hazaviszi friss gyolcsba pakolva és nekiáll vacsorát főzni mert a házigazda az ő férje gyün haza az munkából

brühüyyy

sós víz fertőtlenít
@kifordított nagyanyó: "De én most arra gondoltam,hogy Fabius nekimegy itt a fideszeseknek és kiderül,hogy ez a dolgo nem az ő hibájukból történt."

Hát akkor kinek? A 3. halál után miért nem történt valami gyorsan? Minden vezető, aki tehetett volna valamit Fidesz PÁRTKATONA! Kiderült, hogy vezetői kompetenciával nem rendelkeznek. Alkalmatlanok vezetőknek.

Más terület, de Lézer pont tegnap ismerte be, hogy az NFÜ-be beültetett fidesznyikok is pont ennyire alkalmatlanok a feladatik ellátására.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ja Warp 12 -vel jöttek a csillagközi cirkálóval és hoztak herdengertyógizmánkót a remendulics gyógyírjaként a big bangen lovagolva

brühüyyy

hó hé ha lófütty
@Csumpitáz Béla: Előző válaszom neked.
De ebben is van valami,amit mondasz.
Az tény hogy ellenzékben a fidesz erre ugrana.
De talán valami kiderül.
Mondjuk hogy: Aaaa zelmúlt nyolcévben a gyurcsány-bajnai kormányok annyira lezüllesztették a zegésségügyet,hogy...
Kinázem belőlük.
De amúgy először tudjunk meg többet az esetről.

Viszont sajnos mennem kell aludni.
Viszlát mindenkinek.
@Orica Középföldi:
egyébként aussy rules football

éljenek a gyekabürkék a kékcsimbókosok

brühüyyy
@kifordított nagyanyó:
csak nem lettek libabőrösek?
és eladták őket libamáj hejett exportba'

brühüyyy

mert a za baj na iiiiiiiiiiiiiiiiiii!
@Csumpitáz Béla:
Nem valamelyik fő fideszes, hanem személyesen, maga Lázár János!
@kifordított nagyanyó: "Ha már ezt veted fel-bár nem erre értettem akkor a cigány "anyukák" terhesség alatti életmódjáról kezdhetnénk beszélni.(Már azokról akik szarnak rá mi van a méhükben)"

Elkezdhetnénk, de ide egy normális statisztika kéne, az meg nincs. Koraszülött valaki számtalan ok miatt lehet, ezek közül egy az anya felelőtlen életmódja, van még ezen kívül száz ok, de a végeredmény: egy koraszülött.

Ez a gumikalapácsozás azért problémás, mert ez pont olyan, mint ha egy láncdohányosnak amputálják a lábát, aztán a kórházban meghal egy elkerülhető fertőzésben, és erre a kórház arra hivatkozna, hogy ez azért történt, mert Sanyi bácsi sokat dohányzott, hiszen ha nem dohányzik, akkor ugye érszűkülete sem lett volna stb stb, ugye érted, mi a probléma ezzel... hozzátéve, hogy a csecsemő meg aztán végképp nem tehet az anyja életmódjáról, szóval ez nekem már valami egészen kitekert, rosszindulatú gondolatmenet.
@rodeo36:

Én speciel várom a cirkálókat. Jó lenne életemben először egy értelmes civilizációval találkozni.
"A Heti Válasz Online értesülése szerint a kórházban éves szinten 40-50 közötti kis súlyú csecsemőt veszítenek el, vagyis hetente egy gyereket; az utóbbi három hétben azonban előfordult, hogy hét nap alatt két koraszülöttet sem tudtak megmenteni. Több esetben a háttérben súlyos fejlődési rendellenesség állt, amely összeegyeztethetetlen az emberi élettel. Kórházi forrásunk olyan koraszülöttről is beszámolt, aki szív nélkül született."

...

2011-ben például a csecsemőhalálozásban elhunytak esetszáma 481 volt Magyarországon, a KSH adatai szerint csak Borsodban annyi gyermeket veszítettek el, mint a teljes Nyugat-Magyarországi régióban.

...

Magyarországon 1996-ban ezer élve született gyermek közül még 10,9 meghalt egyéves kora előtt (vagyis durván minden századik), 2012-re ez az arány 4,9-re, kevesebb, mint a felére csökkent. Lenne még mit behoznunk, mivel a magyar adat még így is sokkal rosszabb az unióénál (ez 2006-ban 3,9 ezrelék volt a régi tagállamoknál.). Akkor egy ózdi gyermeknek közel négyszer nagyobb volt a kockázata arra, hogy egyéves kora előtt meghaljon, mint egy fővárosinak.

...

Magyarországon megoldatlan ugyanis a nehéz szociális helyzetben levő nők terhesgondozása, szűrése. Magyarországon például nem lehet célzott programot indítani várandós cigány asszonyoknak, mert a nők nem tarthatók nyilván bőrszínűk szerint

hetivalasz.hu/itthon/fertozes-vagy-halmozodo-fejlodesi-rendellenessegek-allnak-a-hatterben-67127/
@DarthVader: Nem elkapkodott: nem kötélért kiált,csak tengelybe állította; felfűzte a párttagkönyv-fonálra.

Ki volt, aki kiplakátolta Gyurcsányt a kórházi falakra a 300 Ft-os vizitdíjért?
Speciel azt leaglább annyira zavarónak érzem, hogy Orbán gyakorlatilag kézivezérelten látta jónak intézkedni.
Nem azért, mert alkalmasint a pártja nem szorulna rá egy újabb tisztogatásra (még mindig van aki gondolkodni MER). Hanem azért mert a főgátőrség mellett ez sem olyan dolog, ahol nem életek múlhatnak attól, hogy mi a helyzet.
Ha az egészségügyben is kialakul az, hogy Orbán szabija esetén senki nem mer semmit tenni, abból sokszoros emberhalál lehet.
Vagy akkor, ha a vezér közmondásos "bátorsága" endresy.blogspot.hu/2013/07/szabadegyetem-gyavasagrol.html
döntésképtelenséget okoz a legfelsőbb tökben.
@GeoCracker: én is erre helyezném a hangsúlyt ebben a történetben is, mert ez a lényeg, és ez határozza meg a jövőben is a hasonló esetek kezelését a vezénylói nerben.
@GeoCracker:

Reméljük, miután Viktor szétosztotta az EU-s pénzeket, győztes gólt szerzett a Felcsútban, befejezte "Harcom" című önéletírását, marad egy kis energiája a koraszülöttek megmentésére is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
majd szóljál, engem is érdekelnének...különösen az, hogy milyen a frizura divat arrafelé a Nélix nagy divat lett ...emléxel rá? persze a legtöbb focista és a kirívók mind azt horgyák: két oldal meredeken felnyírva és középen nagy kakastaréj ami copfban végződik és lila

brühüyyy
@GeoCracker:
dr. Orbán Viktor jogász, gátvéder, hóhányó, gazdasági zseni, szociális munkás, csodacsatár, gyermekgyógyász, szülész-nőgyógyász és kazánkovács.
Ja, és népének irányt mutató, fényességes Vezérlő Csillaga.
@khmm...:
A negyedik bekezdéshez: a demokrácia egyik példájaként emlegetett Angliában a beteg legfontosabb adatait tartalmazó űrlapon azt is meg kell jelölni, hogy európai, ázsiai, vagy afrikai típus-e.
Nahát!
Már a NOL is ilyeneket ír....

nol.hu/belfold/felelem_es_suttogas_a_miskolci_korhazban

"Egy másik pedig így fakadt ki: – Nézze, az én fiam tüdőgyulladással született, ha nincsenek a miskolci kórház kiváló orvosai, ma már nem élne. Még szép, hogy felháborodtam, amikor a gyógyulásához alapvetően szükséges steril környezetbe az egyik cigányasszony úgy akart belépni, hogy nem mos kezet, mert azt minek tenné? Nem kell csodálkozni, hogy mindenki azt rebesgeti: a meghalt csecsemők szinte mindegyike roma. Én nagyon sajnálom a kicsiket, mert ők nem tehetnek semmiről, de amikor az anyjuk felelőtlen, nem hallgat az orvosokra, ráadásul erőszakosan viselkedik egy egészségügyi intézményben, akkor ne csodálkozzanak, ha őket teszik felelőssé a történtekért – mondja."
@rodeo36: Nemtom millen aza "Nélix", mer én csak az "anyós" frizurát ösmerem: középen kisbaltával elválasztva. :DDDD
@DR. INKVIZITOR: és nem csak ott, hanem a bűnügyi statisztikákban is... ;-)

Nyilván fontos adat, másképp nem ÍGY keresnének donort....

sos.dnr.hu/kalanyos_adam/

"Mivel a romák DNS állománya eltér a többi populációtól, ezért nagyon jó lenne, ha sikerülne minél több jelentkezőt találni a romatársadalomban; olyanokat, akik hajlandóak lennének a donor-adatbázisba bekerülni."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nambőrvan: ez gazdaság?
nambőrtúú: ez állás? (vérhiányban lankadt azaz impo)
nambőrszríí: ez a negatív növekmény(mány, möny, mony) azaz fideszre leferdítve hatalmas eredmény

véleményem?

van

ami nincs az nem állhat

brühüyyy

(tudod a fruska meg a bucika a parkban későn este első randin: bucika fruskától: benn van? fruska bucikának: "zordan" NINCS!!! bucika fruskának "kibaszott csodálkozó szemekkel" érdekes, kinn sincs)

na ez a magyar gazdaság
@Marcellusca:

a Star Trek egyik legfőbb szereplője csillagközi szakács és gyógyhimpellér

brühüyyy
A jó vezetőnek az idők kezdete óta két dologra van szüksége: szakértelemre(sic!) és felhatalmazásra.
Csak ezt abban az oktatási intézményben, ahol jelenlegi vezetőink és Vezénylő Csillagunk elméje pallérozódott, úgy tűnik nem vették fel a tananyagba.
Így lehet, hogy most nincs meg a vezetőknek a kettőből egy sem. És a rendszer fejlődésével egyre több szinten válik katasztrófálissá a vezetés színvonala.
Ezzel egyidejűleg pedig egyre több szervezet - legyen az gazdasági vagy éppen akár egészségügyi - válik működésképtelenné.
Szép jövő.
@rodeo36: Ez a bucikás hasonlatod nagyon bejött. Jut eszembe, ezt szerinted a külföldi haverok ismerik??? :(

iksz.beszolunk.hu/picsaba-fizetunk-ennyi-adot-ha-nincs-latszata-friss-adatokkal/
@rodeo36: Amikor megnyitod az oldalt, kurva jó ez a figyelmeztetés. :)

kepfeltoltes.hu/130814/belepek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerintem FAB-nak is kéne ilyet kiraknia a Varánuszra. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem hiszem, hogy a Comedy Channel -en kívűl esetleg Fox News (Canada banned it)talán...senkit sem érdekel

arrafelé van normális kifosztási móccer

brühüyyy
ühüm, kezdődik:

Barcza beköszönt: ezt tervezi a Napi új főszerkesztője

Politikai és gazdasági vezetők véleményét is közzétenné a Napi Gazdaság új főszerkesztője, Barcza György, a Századvég Gazdaságkutató vezető elemzője – derül ki a lap szerdai számában megjelent beköszöntőjéből.

hvg.hu/kkv/20130814_Barcza_bekoszont_ezt_tervezi_a_Napi_Gazda
@rodeo36: A FOX miért van bannolva Kanadában??? :)
a fentihez:

"Erre nyilatkozta Zsigó Róbert azon a vihar előtti pénteken a következőt: „méltányoljuk, hogy a Sanoma fontosnak tartja a politikai szereplőktől való távolságtartás elvét”, de „akkor jó lenne, ha olyan vezérigazgatót is választana, aki ezt komolyan veszi”."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130814_fidesz_sanoma_zsigo
@Csumpitáz Béla: miket írsz! kb. mint lázár-csányi összecsapás nálam. elegánsan és hűvösen szemlélem a meccset, max. bedobok egy-egy követ, hogy legyen mivel agyalniuk egymást.
@rodeo36:
Másik változat:
Beljebb! Most mégbeljebb!...Még... torokhangon: moft jóóóó!
@bella _ciao: De én zuglói vagyok és nagyon idegesít a bolhapiac a Városligetben.
hova lett a tovarisi gyerek? elszaladt, mert beleszaladt egy nagy faszkorbácsba?
ciki... :)
@Csumpitáz Béla: Ott kéne lennie mint eddig, mármint a PECSÁ-ban. Ott szerintem senkit nem zavart.
Kíváncsi vagyok, mikor áll ki majd ez egyik potentát vagy szóhordozó nyócévezni.
Elnézést a morbid felvetésért, de a kormányzatnál morbidabb, szarházibb, alávalóbb védekezést senki sem tud felmutatni, még viccből, elméletileg sem.
@Kovács Terpentin: A trollok nem időznek sokáig egy helyen. :)
@Penivaldes: Szia Kedves! Hogy telt az elmúlt hét? Nekünk nagyon klassz volt az adriai nyaralás. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Reméljük, miután Viktor szétosztotta az EU-s pénzeket, győztes gólt szerzett a Felcsútban, befejezte "Harcom" című önéletírását, marad egy kis energiája a koraszülöttek megmentésére is."

Persze. Ledózeroltatja a miskolci kórházat és stadiont épít a helyére. Ez egy univerzális megoldás a nerzett problémáira.
Persze, a miskolci Semmelweis kórház világszínvonal, az anyátok faszát....
Friss élmény: A MEGYEI kórházban EGYETLEN fül-orr-gége osztály működik, ami NAPI HARMINC beteget fogad! Egy 160ezres városban! HARMINCAT! Legyél bármilyen sürgős eset, ha a harmincegyedik vagy elküldenek a náthás faszba. A miskolci egészségügy egy nagy rakás szar, a Semmelweis rohamléptekkel megy le a lejtőn, a diósgyőri kórház már-már tragikomikus.
Kriza azért biztos nyugodtan tud aludni, hogy fordulna fel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
na de ilyen csúfos vereséget már rég láttam... :)
kíváncsi vagyok, hogy amikor már nem ezek a tetvek lesznek kormányon, az ilyen mocsári trollok mit fognak üvölteni? Kit fognak szidni?
Bár tudom, hiszen mindig azt a picsát nyaljék amelyik hatalmon van.
Ezúton üzenem az összes olyan jellemtelen, gerinctelen, simulékony pribéknek: NE SZAPORODJATOK! A GÉNÁLLOMÁNYOTOK PUSZTULJON KI VELETEK EGYÜTT!!! JOBB LESZ MINDENKINEK, HA A HALOTT ÉS BETEG DOLGOK ELTŰNNEK!
@Penivaldes:
És girnyószáz túlélte?
@Kovács Terpentin: Én mostanában egyre békésebb vagyok ill. szeretnék lenni. Nagyon nyomaszt az állandó veszekedés és árokásás a magyar emberek között. :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez Barzca főszerkesztő úr 1. napja a lapnál és láss csodát!

Igaz az Inexen közben az alábbi cím ugyanerre a témára: MEGINT LEÁLLT A GAZDASÁG. Jó nagy betűkkel.
majd saját pénzből kórházat: is épít a kedves vezető

Nagyrészt közpénzből épül Orbán kerti stadionja

Az államkasszából hiányzik majd, és csak technikai kérdés, hogy az adóhivatalon keresztül fizetik ki azt a 2,7 milliárd forint társaságiadó-kedvezményt, ami a felcsúti stadion költségvetésének többségét adja.

cink.hu/nagyreszt-kozpenzbol-epul-orban-kerti-stadionja-1132701407
@Csumpitáz Béla: pedig az onlájnt nem vették meg/át, csak a papírost, oszt mégis...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
dettó...
Itt írták jól:
"Vajon mikor jutunk el oda, hogy mindenki megértse: egy nemzet vagyunk, ahol a másik nem az ellenségünk!"
Ezt kéne valahogy elérni...
@Penivaldes:
Készülj fel, hogy ez az, amit neked sokan sohasem fognak megbocsátani.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igen szánalmas, ahogy ez a kislégypiszok elhiszi magáról, ahol ő nincs jelen, ott nem mennek a dolgok, mert csak neki van országa,népe, gazdasága stb és ezt a hívei el is hiszik.Tragédia!!
hmhmhmhmhmhmhm

A klímapolitikai államtikárnak a feleségének adta el ciprusi cégét
Herczeg Márk

Horváth Attila Imre új klímapolitikai államtitkár egy megújuló energiába fektető ciprusi offshore társaság igazgatója, résztulajdonosa és kézbesítési megbízottja – írja a Népszabadság hivatalos adatokra hivatkozva. Horváth viszont azt állítja, hogy szándékaik szerint nem offshore-cégként alapították, és már két éve, az állami megbízatás előtt eladta a cégben lévő részesedését a feleségének, igazgatói tisztségéről pedig lemondott (de kézbesítési megbízotti posztjáról nem). Csakhogy ez nincs a hivatalos cégkivonatban.

most.444.hu/2013/08/14/ciprusi-cege-van-a-klimapolitikai-allamtikarnak/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
közútálatnak örvend (Fox News) van sport csatornájuk is de az sem ...hazug szarháziak

brühüyyy

rosszabb mint a királyi
poszthó, prosztó bunkóság netovábbja:

SMS-ben értesítették az egyik halott csecsemő szüleit

A miskolci megyei kórház SMS-ben értesítette az intézményben nemrégiben elhunyt koraszülöttek egyikének szüleit arról, hogy meghalt a gyermekük - mondta az újszülött édesanyja a Hír24 videójában.

hvg.hu/itthon/20130814_SMSben_ertesitettek_az_egyik_halott_misk
@Továrisi, konyec!:

Helyedre, paraszt!

Olyan édesek vagytok mikor Pozsgay elvtárs faszával a szátokban selypítve komcsizni kezdtek.

Megjegyzem a kórházba kerülő csecsemők etnikai összetétele eddig is adott volt, és eddig nem ez volt jellemző. Aztán mikor megtörténik a "gumikalapács akció volt a teszkóban" indok nem szerepel a reális eshetőségek között.
@Penivaldes:
Nem rántani, lökni. Magasról. Keményen, keményre.
@Fabius: köszönet a cím változtatásért, közben a fenti cikkben lévő hivatkozás is kiverte nálam a biztosítékot, íme:

www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/08/14/csecsemohalal-miskolcon-sms-ben-ertesitettek-a-szuloket/~~fokusz
@Penivaldes: Nyilván egyikünknek sem szokása. De, ha már egyszer ott állna előttem, egészen pontosan köztem és a szakadék között, hát bizony elgondolkodnék a dolgon..... Mert, bár hiszek az emberi élet szentségében, abban nem vagyok biztos, hogy ezen hitemet mivel is szolgálom jobban, azzal, ha lelököm, vagy azzal, ha ragaszkodom a morál diktátumához.
Most gondold el, ha mind lelökünk egyet......
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mik vannak, mi?

A szülők nem cigányok, és tulajdonképpen még örülhetnek is, hogy nem kurvaanyázták le őket, mint a másikat legutóbb a MÁV rendelőben.
@christvhu: én is hiszek benne, de vannak esetek amikor azzal mentesz életet ha ölsz. ez nem az az eset
@Fabius: oops,igen igen, így megy ez Mordor alsó felsőn, akkó offónék, és nem is írok többet...

Karas Mónika lehet az NMHH új elnöke
A Magyar Nemzet és a Hír TV jogászát jelöli
Orbán Viktor. Áder Jánosnak még rá kell bólintania.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2013%2F08%2F14%2Fkaras_monika_lehet_az_nmhh_uj_elnoke%2F
beszélnek helyettem a tények:

A Magyar Nemzet és a Hír Tv jogásza lesz az NMHH elnöke
Herczeg Márk

Karas Mónika képviselte a Magyar Nemzetet a Gyurcsány Ferenc ellen elveszített perben.

most.444.hu/2013/08/14/a-magyar-nemzet-es-a-hir-tv-jogasza-lesz-az-nmhh-elnoke/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem érzem szülségesnek. 10 km innen a nagyvíz, oda letudok menni és nézni.
Egy gyermek halál mindig tragédia... DE MINDIG VANNAK FELELŐSÖK! Legyen tisztességes kivizsgálás! Bár úgy érzem, ez pusztába kiáltott szó! A demagógia biztos nem megoldás, de a mis másolás sem!Sajnos több ismerősöm is átélte, láttam őket, még nekem is lelki törést okozott! Nekik az életuk ment tönkre! Kaptak peren kivűl 5, 5 milliót, ennyit ér ma egy élet!
megint egy kicsi off
/gazdaság, politika, szociológia/

Rohadjon meg
az egész vasmű!

A Dunaferrnél bejelentett brutális elbocsátás a teljes magyar vaskohászat végét jelentheti, és egész Dunaújvárost magával rántja.

www.origo.hu/gazdasag/20130814-riport-dunaujvarosbol-a-dunaferr-1500-fos-letszamleepiteserol-szolo-bejelentese-utan.html
öt, öt! összesen 10 milliót!
@Penivaldes: Nagyon szép és egész más mint mondjuk a Balcsi :) Ja és sikerült eljutnom arra a Mária kegyhelyre is, ahol 26 évvel ezelőtt jártam.
az a rohadt ejúúúú megint:

Lakóparkosokat is fogad az új ócsai bölcsi

Felépült Ócsán a település első bölcsődéje, miután az önkormányzat csaknem 150 millió forintnyi európai uniós támogatást nyert erre célra - közölte a város alpolgármestere szerdán

hvg.hu/itthon/20130814_Lakoparkosokat_is_fogad_az_uj_ocsai_bolcs

----------------------------------

Európa viszont tényleg jobban teljesít
Ugyanakkor a további fellendülés lassú lehet.

www.portfolio.hu/gazdasag/europa_viszont_tenyleg_jobban_teljesit.3.187886.html

-----------------------------------

Ellenben mi:

A gyengék között a magyar GDP-növekedés a régióban
A csehek megugrottak, javítottak a lengyelek, a szlovákok toporognak.

www.portfolio.hu/gazdasag/igy_muzsikaltak_regios_tarsaink.3.187878.html

----------------------------------
A baltással sem rúghatunk labdába az orosz medve mellett:

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/azerbajdzsanban_nyomul_a_rosznyefty.561968.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Marcellusca:
Azért is emeltem ki. Egyszerűen nevetséges. Csau exromándiktátor ott ül és röhög

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne bizz benne. Majd kinevezi az aktuális lovat, akit lelőnek.
és még:

A Magyar Nemzet, a Rogán Antal vezette önkormányzat, valamint Habony Árpád jogi képviseletét is ellátta sajtóperekben Karas Mónika, aki az Index értesülése szerint a médiahatóság új elnöke lesz.

www.origo.hu/itthon/20130814-habony-arpad-ugyvedje-lehet-a-mediahatosag-elnoke.html
ehhh, lassan nincs mit írnom, annyira elkoptatott minden, és annyira hatástalan bármi közbevetés.
Nem kell sok, és csak a következő sittpalizott mondatokat tudom egyre másra idecitálni:

"Hát, idefigyelj, kisbarátom! Mégis ki a pöcsöm vagy te, hogy beleugatsz az életünkbe? Te vagy a kikúrt Gestapo, hogy fenyegetőzöl? Húzzál haza gyorsan, ott izmozzál. Tudod mit méltányoljál, kiscsíra? Hogy szétgályázzuk magunkat, toljuk nektek az adót, amiből a hozzád hasonló ingyenélő senkiket eltartjuk. Na, ezt méltányolhatod. Te kurvára el vagy tévedve, ember. Nem autónepper vagy, hanem képviselő. A csicskám vagy, haver. Belőlem élsz. Úgyhogy ne arcoskodjál annyit, mert lerúgjuk a búrád kajakra, aztán mehetsz keccsölni közmunkában. És most jól figyelj: annak adunk nagyobb teret, akinek akarunk, az ellen szervezkedünk, aki ellen akarunk, és az a góré nálunk, akit mi akarunk. Vágod már, gyíkarc? Ez a mi bizniszünk, a tied meg a Közgép, azzal szórakozzál, meg ami veled egyidős. Apropó, nem inkább nálatok kellene új főnököt választani?

Vagy valami ilyesmi. Fontos, hogy megőrizzük a méltóságunk."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130814_fidesz_sanoma_zsigo
más is lecsapott rá:

Vége a recessziónak, hurrá, leállt a magyar gazdaság!

Tökéletes lenyomata a magyar sajtónak az a pompás címlapválogatás, amit Algebraicvarietyshow csinált a hazai lapok friss GDP-adatokról szóló, egymással gyökeresen ellentétes címeiből.

Van az a fajta lapolvasó, aki konzekvensen vesz Magyar Nemzetet meg Népszabadságot is, kiváncsi vagyok, az ő fejükben most mi lehet.

És itt ugye többé-kevésbé objektív számokról van szó!

cink.hu/vege-a-recesszionak-hurra-leallt-a-magyar-gazdasag-1133388907

algebraicvarietyshow.tumblr.com/post/58233062250/minden-amit-tudni-akartal-a-mai-gdp-adatokrol
Egy baloldali kormány alatt ezek a szerencsétlen gyermekek az "egézségügyi-reform áldozatai" lennének.
@Fabius
Olvashatod itt is, máshol is, hogy a közvélemény egy része már meg is találta a felelősöket: a felelőtlen cigány terhesek életmódja. Téma és vizsgálat lezárható. Ügy megoldva, karakterpénz felvéve.

Csakhogy van egy apró logikai bukfenc az "érvelésükben". Ha csak és kizárólag a felelőtlen életmódra vezethetők vissza a mostani esetek, akkor folyamatosan ilyen magas halálozási aránnyal kellene találkozni.

Én szívesebben látnék egy olyan statisztikát, amiben a koraszülött részleg költségvetését, az alkalmazottak képzettségét és számát vetik össze az elmúlt időszak adataival.
Azt hiszem lenne csodálkozás. Vagy nem.
@Fabius: Ha jól látom azért a rendelő másik oldalán is "zajlik" az élet, szegény elnyomott svéd cserediákjaink hathatós közreműködésével. :(

Az úszómestert bottal verték meg a strandon, mert szólni mert egy családnak, hogy ne mosakodjanak a medencében samponnal, szappannal, mint egy otthoni kádban, és egyáltalán, „viselkedjenek”, ahogy mondani szokás. Az eset történetesen Miskolcon történt, egy vadiúj, európai uniós strandfürdő első napjaiban. De ha kicsit a mélyére nézünk a történteknek, ez nemcsak samponról, botról, viselkedésről szól, annál sokkal többről, sokkal általánosabban, sokkal inkább rólunk, az elmúlt évtizedeinkről.

www.boon.hu/nezopont-a-bottal-vert-uszomester-esete/2335141
@Ergosum:

Így van! És milyen már, hogy cigányokra milliókat áldozunk?
És mi van a white trash-sel? Tele van vele az ország, ezerszer rosszabbak a cigányoknál.

A Magdolna negyed szélén laktam évekig és EGYETLENEGY büdös (szó szerint értem, mosdatlan) cigánnyal se találkoztam. Ezzel szemben magyaréknál minden van: szép fehér bőr, csípős izzadtság szag fokhagymaszaggal körítve.

Itt is volt valami síkhülye tahó (nickre nem emlékszem), aki nem olyan szolidat cigányozott itt...

Olvastam az egyik cikket, amit itt belinkelt valaki, NAGYON durva, ha valaki félidőben születik (23 hetes?? és túlélte?).
@Penivaldes: A tengerparton itt voltunk. :)

t7.hu/0nmw

A kegyhelyen elég sokan voltak de inkább a rátelepedett biznisz volt fájó. Amikor először voltam, szinte semmi ilyen nem létezett.
Persze valahol azt is el tudom fogadni, ha az ottani szegény emberek megélhetéshez jutnak, bár szerintem elég sok külsős "befektető" is megszedi magát. :(
@Penivaldes: Ja és így a medence is hamar kiürül.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Már én sem tudom továbbcifrázni a sorompót, mert ezek annyira egyszerűek, kiszámíthatók, hogy nem lehet naponta újabb viccet csinálni belőlük.
Az idézettel tökéletesen egyet tudok érteni. Azzal a kiegészítéssel, hogy ezeknek a nyomorult, tehetségtelen, teljesítmény nélkül felszínre tört névtelen senkiknek az ellopott, elsikkasztott, elügyeskedett állami javaknál csak a rettegésből jusson több. A rettegésből, a vihartól. Mert a villám nem válogat, kibe csap bele. Remélem érted, mire gondolok.
@Ergosum:
Nem megyek a szomszédba egy kis boxosozásért, azt hiszem ez tudható rólam. De ezzel az esettel kapcsolatban eszembe sem jutott, hogy vajon cigány vagy nem cigány csecsemők haltak-e meg. Mert kurvára mindegy. Mert nem kellett volna meghalniuk. És bassza meg mindenki a nílusi krokodil száját, akiben ez a dilemma egyáltalán felmerült.
@Penivaldes:
A kegyhely az, amiben kedves nők ostyatölcsérben adják ingyen a gombócaikat, mint a fagyit?
@Penivaldes: Ez a dolog is annyira félreismert. Nekem annak idején csodálatos élményeim voltak, főleg a bibliai értelemben vett jó gyümölcsök miatt.
@Penivaldes:
De van a nőknek gombócuk. Csak másként nevezik. Kérek egy kétgombócos szőkét. Vagy feketét. Vagy barnát. És pisztáciát...
@Penivaldes: Hm. Éppen ez alatt a poszt alatt azért vitatkozhatnánk erről, hogy vajon biztosan nem mentesz- e életeket azzal a lökéssel......
Mindamellett tisztellek annyira, hogy nem vitatom állításod általános igazságát, meg aztán - általánosságban -- egyet is értek Veled.
OFF

nicsak, nicsak. Most olvasom, hogy Felcsúton februárban a gépi erővel végrehajtott fatolvajlásra Natura 2000 területen ki adta a megbízást és a gépeket?
A leendő após? Hát lehet ez?
és igen, a biztosra mennek:

Orbán Viktor tényleg Karas Monikát jelöli az NMHH élére

Herczeg Márk

Így valószínűleg Áder János tényleg a Magyar Nemzet és a Hír Tv ügyvédjét fogja kinevezni.
OFF de nagyon érdekes.

A felforgató az egy cserediák, diplomata, színész, vagy művész. lépései: DEMORALIZÁLÁS - DESTABILIZÁLÁS - DRÁMA - NORMALIZÁLÁS. 15-20 év demoralizálni egy társadalmat, mert annyi idő kell hogy felnőjön egy generáció. Felforgatás, propaganda módszerek, a pszichológia hadviselés technikái. 30 éves interjú, de mintha csak a mai eseményekről beszélne... Yuri Bezmenov előadása, Los Angeles, 1983

youtu.be/HyFhnnOSAqk

ON
Volt külügyminiszter: Magyarországon egy párt kormányoz

Magyarországon a klasszikus parlamenti demokrácia minden eleme működik, formailag a demokrácia elvei mentén zajlik minden, ugyanakkor Magyarország folyamatosan egy párt kormányzói hatalma alá kerül - vélekedett Balázs Péter volt külügyminiszter az egyik szlovák hetilapnak adott interjújában.

hvg.hu/vilag/20130814_Volt_kulugyminiszter_Magyarorszagon_egy_p
Ellenzék: Karas Monika alkalmatlan és elfogult

Alkalmatlannak tartja Karas Monikát az NMHH vezetésére az Együtt-PM, az MSZP szerint pedig Orbán Viktor akaratának végrehajtója került a médiahatóság élére.
@Marcellusca:

Francba! Epp most akartam linkelni"

www.fovarosi-hirhatar.hu/nyomtatas/pert-vesztett-a-magyar-nemzet

"Mayer Aranka – miután Karas Mónika elismerte, hogy hazudott – elállt keresetétől. "
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már mérlenne alkalmatlan. A fidesz házi ügyvédeinek egyike. Teéjesen alkalmas a feladatra. Elvégre Bajnai és Gyurcsány médiaösszeesküvést szervez, ami ellen mással nem lehetne felvenni a harcot.
Újabb csecsemőhalál a miskolci intenzíven
A kisbabát hónapok óta ápolták, a kórház szerint az eset nem függ össze a korábbi nyolccal

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F08%2F14%2Fujabb_csecsemo_halt_meg_a_miskolci_intenziven%2F
@Marcellusca:

Ennyire nincs ember a Fidesz körül, aki értene is valamihez?

Egészen elképesztő, hogy az egyik legfontosabb kormányfüggő pozícióba, a Médiahatóság élére Orbán nem talált jobbat Habony Árpád ügyvédjénél. A pozíciókat itt tényleg kábé egy nagyobb házibuli közönsége között osztják k

cink.hu/ennyire-nincs-ember-a-fidesz-korul-aki-ertene-is-valam-1135210268
ez csak orbánista álhír, a diktatúrából, amit csak az agymosott, vallásos szarmagyarok kajálnak be, hisz minden értelmiségi demokrata tuggya, hogy kórházakban senki nem hal meg, mert azok a tévedhetetlen tudomány szent templomai!

hajrá dopeman!
@wmiki:
A narancsbolsik tapolcai langyi tagozata rendben?
Akkor megnyugodtam...
Ne légy tahóbb aranyom, mint egyébként vagy.
Dopeman nem biztos, hogy lehányna téged, annál (nehogy félreértsd, 2 N) több.
höhh ezek szerint főcím, itt az első droid is :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :§
mi van, megjött a mensid?
éppen dicsértem a szellemi példaképeteket, ti kis liberális demokraták ˘˘
Azt mondtam már, hogy a cocik is olyan kretének, mint amilyennek kinéznek?

"MSZP-s politikusok, párthivatalnokok adnak szerkesztési utasításokat a baloldali, de elvileg pártfüggetlen blognak, az egyenlito.blog.hu-nak, derült ki abból a levelezésből, amely cikkünk megjelenéséig bárki számára elérhető volt, és amelynek részleteit az Átlátszó Oktatás juttatta el szerkesztőségünkbe.

„Kérnék mindenkitől egy írást, Bajnai: Együtt? címmel. Egyenként fogom kitenni őket. Lehet pozitív, kritikus, őszinte, demagóg, bármi.. Én is megírom a magamét. Mindegyik kikerül, tartalmától függetlenül.” – írja az MSZP ifjúsági tagozatának elnökhelyettese, Oroszvári Péter az Egyenlítő blog levelezőlistájára szerkesztési utasításait.

Kocsis Máté fideszes kommunikációs igazgató ekézésére, majd a rezsicsökkentési kampány ellentmondásainak feltárására tesz javaslatot Török Zsolt MSZP-s szóvivő ugyanezen a listán."
index.hu/belfold/2013/08/14/az_mszp-bol_szerkesztik_az_egyenlito_blogot/

Szánalmas bohócok, az ottani bloggizda meg egy balfasz!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jól látom, hogy ezekkel az általad is kreténnek nevezett cocikkal és a dékával fog össze az Együtt-PM??? :)

www.hirhatar.hu/hir/harom-idokozi-valasztasra-osszefogott-az-mszp-a-dk-es-az-egyutt-pm
@Link elek: "Lol, ti tenyleg hisztek abban, hogy barmelyik fideszesenk barmi baja szarmazhat ebbol?"

Igen, én hiszek. A haverok az elkenést már nem vállalják, mert az hivatali visszaélés lehet, márpedig más helyett börtönbe menni ők sem szeretnének. Lásd pl. a kisgazda politikusok, szoci politikusok, kiket meg is vádoltak. Kell a sorban lenni fideszesnek is. A logika így követeli meg.
A kádári rendszerben, meg a rendszerváltás utáni rendszeben sem nyúltak ilyen ügyekben a haver után, mert az akkora nyilvánossággal jár, hogy annak következményei károsak az egáészségre. A sajátra meg a fidesz hivatalnokok is vigyáznak.

Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem lesz a kórház hibás, a hibásak az anyukák, akik nem élnek elég higiénikus környezetben, nem esznek eleget, nem esznek vitaminokat, nem jártak tanácsadóba.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: höhö ez is:

Karas Mónika, aki mindjárt a magyar média legfőbb úrnője lesz
/Bede Márton/

Életrajza szerint "középfokú nyelvvizsgát tett német és orosz nyelvből, valamint alapszinten beszél angolul." Így elég nehéz lesz levelezgetni a Facebookkal, betiltatni az amerikaiakkal a Kuruc.infót, megvenni a Sanomát, vagy akármi is lesz pontosan a feladata.

most.444.hu/2013/08/14/karas-monika-aki-mindjart-a-magyar-media-legfobb-urnoje-lesz/
@wmiki:
Nyuszifül, ne reménykedj. Te amúgy a lány, vagy a "fiú" szoktál lenni?
Nem, mintha nem szarnám le nagy ívben, de mégis...
Teszten voltál?
Mármint IQ???
húha
nem számítottam rá, hogy egy ilyen libbant bérblogon, ilyen kemény szájkaratésokkal kell felvennem a harcot :((

sok sikert 2014-hez elvtársak!
xd
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az ellenzéken egy percig sem kell csodálkozni.
A leváltott rendszerben volt egy mondás, ha "szőke" nő magas funkcióba került,úgymint: kinek milyen a puncija, olyan lesz a funkcija. Miért is örülnének az ellenzékiek?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ja, natürlich, dujú bist one Commentterrorist!
Youhave gospogyin továris, oder???
Egy igazi, független és hiteles személyiség.
Áder Janó is megaszondta, hogy ilyen független és hiteles személyiségekre van szükség.
NEM IS KÉRDÉSES!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kéretik nem általánosítani, aki meg idióta azt tessék rugdosni, fideszben is vannak normálisak, igaz az arányszám konvergál a nullához, mint a jobbikban is
/csak hogy kedvezzek a humanistázódó Gabrielnek is ;)/

Igen láttam és olvastam, nem fogom elfelejteni :D
@wmiki:
Vazelint, vagy Vaszilijt használsz? Te kis hamis... ;)
Piktor segge miért olyan érdekes? Mármint a szexuális vonzalmadon kívül?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nézd, őszintén, a jobbikkal kéne? :(
Ahogy elnézlek benneteket, semmi nem tartja vissza Vona, vagy Zázrivecz elvtársat, hogy ő meg Piktorral fogjon össze.
Bár kicsit zavar, hogy a fidesz egy csomó vonalon a jobbik által meghirdetett és képviselt vonalat viszi.
Ezáltal persze egy csomó szavazót elrabol a jobbiktól.
Persze ezt sokan "nem akarják" felismerni, bár tudat alatt bacca a fantáziát...
Vagy egyszerűen mindez tudatos és akkor meg játszik az a régi Polgári Ökörkörös buli...
Új bolsevik tahót találtam az Egynelítő blogon! :)))
Igen olyan ecceri és balfasz, ahogy kinéz.

"... zöld levelecske, ... 2013.08.14. 19:26:40
a varánuszon a véleményedért IRL fenyegetéseket is kapsz simán. Kerülendő terület ezért, amúgy meg ömlik a prolimocsok ott, civilizált ember eleve kerüli."

egyenlito.blog.hu/2013/08/14/vege_a_csodanovekedesnek#comment-form
Orbán Viktor nászajándékot adott Hosszú Katinkának

Az úszónő Facebook-oldalán mondott köszönetet a Herendi teáskészletért.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: akkor vidomkodj te is ;)

a kormány embere 2013.08.14. 19:18:11
A jelölt,méltó jelölőjéhez.,avagy szarból,csak szart lehet főzni.

Szűrés
Válasz erre
Ironfist 2013.08.14. 19:24:27
@immortalis:
"Mutassatok már egy képet, legalább jó nő?"

Baszki, a Szalai Annamáriának volt szobatársa. Max akkor lehet jó nő, ha MILFhunter vagy.

Szűrés
Válasz erre
Ironfist 2013.08.14. 19:25:26
Ez no offense persze senkinek, de a Szalai, úgy tudom valami 60 éves volt már.

Szűrés
Válasz erre
InversioN 2013.08.14. 19:31:22
@Libatolvaj takarodj: Vidékinek legalább volt egy stílusa amin mindig tudtam röhögni, de a te írásod már végképp agyrém.

Egyébként mi lett a Vidékivel? Leépítés volt narancséknál? Kezd hiányozni, ő legalább vicces volt.

Szűrés
Válasz erre
Ironfist 2013.08.14. 19:40:17
@InversioN:
Vidéki, mint vicces? LOL. Remélem tarkónlőtték a Fideszljanka pincéjében, mert megkérdőjelezte a nagy vezértörpét.

Szűrés

vastagbor.blog.hu/2013/08/14/karas_monika_csodalatos_valasztas
hmmmmmmmm

580 kilométert kell levezetni a jogosítványhoz

Az eddigi 30 óra kötelező gyakorlat mellett a jövőben 580 kilométert is le kell vezetni a B-kategóriás jogosítvány megszerzéséhez – közölte a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) szerdán az MTI-vel, a közúti vizsgaszabályzatot érintő változtatásokról tájékoztatva

hvg.hu/cegauto/20130814_580_kilometert_kell_levezetni_a_jogositva
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bazz, azért maradjunk a realitások talaján.

"Karas Monika Zsuzsanna 1980-ban érettségizett a budapesti Arany János Gimnáziumban, jogi diplomáját 1985-ben szerezte az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Ügyvédi esküjét 1994-ben tette le. Középfokú nyelvvizsgát tett német és orosz nyelvből, valamint alapszinten beszél angolul.

A Lapkiadó Vállaltnál dolgozott 1985 és 1992 között mint jogtanácsos, majd ezt követően egy évig volt a Hírlapkiadó Vállalat osztályvezető jogtanácsosa."

Ööööö... itt elbizonytalanodtam.
1985-ben, mint frissen végzett jogász, egyből a Lapkiadó Vállalthoz kerülsz és ott kapsz posztot...
Hihető...
KOMOLYAN!
Minden komcsi pártháttér nélkül...
DE'TÉLLEG!
ISTEN'BIZONY!
EZ tuttira így volt!
KOMOLYAN!!!
Nem röhög!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Remélem - ha Piktorunknak hebegett hálát - a saját zsebéből adta a felcsúti, merthogy ha nem, akkor vérciki az adómból fizetni Piktorka szarságait és adományait...
Persze aki nem érti a MAGÁNTULAJON, KÖZTULAJON és hasonló kifejezések értelmét, annak nem.
Ja, 0+ nyulacska rohangált ma?
Vagy csak szimpla tivornyázásban volt aktív, a suma fesztivál keretében?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: heeeeeeeeee?

Tanzania - Dar es Salaam sze 21:13 6337 km 3938 miles 3422 nm South-southeast SSE
India - Karnataka - Bangalore sze 23:43 6604 km 4104 miles 3566 nm
@látjátok feleim szümtükkel:

Szerintem az lesz, hogy majd ul a rendorseg/ugyeszseg 5-10 evet az ugyon, folyamatosan tologatjak az aktakat amig elévül es mindenki elfelejti.

Barki miatt is tortent a baj, nem engedik, hogy nyilvanosan kideruljon.
Mert ezek ilyenek.
hova küldenek ezek???

Austria - Tyrol - Innsbruck * sze 20:19 579 km 360 miles 313 nm West W
Germany - Saxony - Chemnitz * sze 20:19 581 km 361 miles 314 nm Northwest NW
Germany - Bavaria - Ingolstadt * sze 20:19 583 km 362 miles 315 nm West-northwest WNW
Germany - Brandenburg - Cottbus * sze 20:19 584 km 363 miles 315 nm Northwest NW
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

????

a Nemzeti Mazsola Tanodában ?

vagy hol kell órákat venni?
a tanulóvezetők majd járnak kötelezően a

Nemzeti Traffic irodákba ...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na'UGYE!
Látod??? Még kérded? :D

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szerinted meg nem egy alomból jöttek ... volna, ha nem lett volna ... az a Polgári Köröcske.
Egy volt KISZ titkár, majd 8 évig Liberális Internacionálé alelnök... aki Polgári Körben "felcsípte" Vona haverotokat...
Te, ezt nem kurválkodásnak hívják a hétköznapokban???
Felhívta egy kávéra?
wmiki is ott volt??? :DD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ha nem vagy kiakadva azon, hogy Gordon kinek a szárnyai alól jött ezen sem lehetsz. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
De, kilehetek!
Gordonka MÉG bizonyíthat.
Piktor meg MÁR bizonyított.
Persze ha ez nektek megfelel akkor hajrá, bizonyítsátok be, amit eddig is sejtettünk! :D
Csányi és Viktor egymás mellett nézik a cseh bari meccset. Lázárt nem látom sehol. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
MÉG???
MÁR bizonyított.
Innentől kezdve...
Van egy ősi, babiloni mondat:
"mene, tekel, ufarszin"

Ha ismered Karinthy "Méné, tekel..." c. örökbecsűjét, akkor érted is.

Ha nem, akkor rodeo apó örökbecsűje... :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én négy éve, mit is mondhatnék, nagy átverés az egész..bár az ír korcsma rendben vót azé'!:-PÜ
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Iszákos dicnó vagyol, mint a tapsihapsinyuszika, ott a távoli és kies rodoszon!
Mindenről vagy a pina, vagy a pia jut eszetekbe.
Ez szörnyű valahol...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Valahol az..kedve Szálka Úr! :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Izé..ott, Boszniában, a soron, ahol Mária-kéjhely vagyon, a falu végibe meg az ír korcsma..na, azt megnéztem közelébbrű..ha kérdezed a nevit, biztos eszembe jut, valami szláv-féle..
Most akkor a második hely az jó, vagy nem???

"Európai szinten is rosszak az MNB jóslatai

Index
2013. augusztus 14., szerda 15:39 |

Az európai jegybankok közül néhány igen rosszul teljesít, amikor megpróbálja megjósolni az infláció mértékét - derül ki a Bloomberg kutatásából. Sajnos az MNB is a legrosszabbak között van - írja a napi.hu.

Az elmúlt öt évet nézve a legrosszabb teljesítményt a Bank of England nyújtotta, amely az esetek 90 százalékában nem találta el, hogy mennyivel nőttek aktuálisan a fogyasztói árak. Nem sokkal van lemaradva a korábban Simor András, jelenleg pedig Matolcsy György által vezetett Magyar Nemzeti Bank sem: a 88 százalékos tévedési arány könnyedén a második helyre repítette a jegybankot."
index.hu/gazdasag/2013/08/14/europai_szinten_is_rosszak_az_mnb_joslatai/

Siker siker hátán... A szemeim is összekuszálódnak ennyi remek hír hallatán.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

a második hej pl a a cseh-magyar meccsen nagyon nagyszerű eredmény lenne...

sztem elérjük...

agyarország jobban tejesít !
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ÉRTEM ÉN!
KOMOLYAN!
DE'TÉLLEG!
ISTEN'BIZONY!
TUTTIRA!
Ha egy kicsit elhülyülök és elszenilisedek majd öreg koromra, akkor visszajöhetsz és komolyan megfontolom... de csak ha tényleg ennyire leépülök!
Addig nem!
@gipsz.jakab:
MERT ROHADÉK KEKEC VAGYOL TE IS!
NERRENFORRADALMÁROK VAGYTOK.
Fogadjunk, focizni sem tucc! :))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Azt ismered, hogy miért szomorú a szerb kislány?
Mert nem szabad Bosznia!
Tulajdonképp mit ittunk ma???
Valamit már kéne!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Még nem épült meg a zúj stadijony, majd ott megmutattyuk ország-világ előtt, hogy köll felemelt fővel veszítenyi!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ahhoz én se... én is csak a lőlátót kémelem...
a piros lézer pötty ott van már vki 1/2seggén...

3,14csányi sándor kicsit közelebb húzódott a mini-sztár-álnokhoz, így szinte egymás szájába raklyák és köphik a szottyit !

avakkomondor.blog.hu/2013/08/14/lazar_kezdhet_aggodni_na_ki_ul_orban_mellett
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én portugál vinkót, egész jó vót, no!
Ceske, do toho! (a kis v-t képzeljétek a C fölibe!:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Medugorje. Amikor 1986-ban ott jártam nekem nagyon szép élményeim voltak. Most egész más volt és csak pár órát tudtunk maradni.
Téged annak idején mi vagy ki vitt oda?? :)
@gipsz.jakab:
Piktor is!
Lézer Dzsonni mit tudhat ha ezt a szart most bedobta?
Mindenki fogja mindenki tökét? Buzizsúr ez...
éjjen !!!!

a cseh magyar meccsen úgy néz ki nagyon jjóóóól szetreplünk a fijjuk mindent beleadnak a balsors dac ára !

meglesz az ezüst érem !!!!
csak így továbbb fijjuk !
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Igen Mostar gyönyörű de Medugorje egész más miatt volt nekem szép.
Szép, szóval ilyen eszközökkel kampányoltok majd. Hasonló posztok + a kép is nagyon ízléses, grat.

Hajrá, 2014!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ízlések és pofonok!
Nekem ez pl. sokkal jobban...

brunettes.blog.hu/2013/08/06/merritt_cabal

Ennél jobban meg már csak a "hétköznapi" csajok.
@Budai Andris:
Nem, majd a te blogod stílusában.
Ja... , hogy akkor leépülnék és elhülyülnék?
Hát ezt tanította neked a narancsbolsevik párt meleg és "férjezett" khmmm... izé... "tuggyukmilyen" kampánytanácsadója?
Legalább megéri amit csinálsz?
Mert akkor később mentségként felhozhatod majd, hogy "fiatal voltál és kellett a pénz".
Különben ... :))
@Budai Andris:
Te vagy a harcos troll, aki fideszes akcióhősként megalázod Bruszwilliszt és térdre esve eljátszod a szerepét a zalcsúti arénában?
Nem tudom mennyit kapsz érte, de drágán add a végbeled, abból csak egy van!
Vigyázz rá!
@Budai Andris:
Szerintem lehetne SMS-ben is kampányolni!
Persze ezek után már kicsit rázósabb lenne.

„Traumás állapotba kerültem, amikor sms-t küldtek. Megrázott, hogy egy életet, ami elmegy, sms-sel akarnak közölni” – mondta a Hír24 stábjának a miskolci kórház koraszülöttrészlegén elhunyt egyik csecsemő édesanyja."
index.hu/belfold/2013/08/14/sms-ben_szoltak_hogy_elhunyt_koraszulott_gyereke/

Tényleg ennyire sötét parasztok vagytok, vagy csak a véletlenek összjátéka ez?
Szerintem is a gyurcsánybajani miatt van ez, egy olyan kórházban, ahol...
Szegénykém, te tényleg ennyire?
SSteffyke bogaramat "mélyintejúvold" meg, hogyan szopta meg a szervilizmusa révén! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Sajnálom, de ez még nekem is sok volt, kedves fiatal barátom. De hát majd a Jóisten előtt mindenki elszámol a maga lelkiismeretével.

@Knósszosz: Hajrá! 2014-ben győz az MSZP-E14-DK-PM! Így még biztosabb.

Amúgy én az Együttre szavaztam volna, de most meggondoltam magam, és mégis a Fideszre fogok. Ti tehettek róla.
@Knósszosz:
Amikor majd térdre borul Piktor előtt, jusson eszébe, hogy a slicc kizipzározása után ... :))
@Budai Andris: Tegyél oda horogkeresztet lehetőleg, aranyoskám! Na pá, öcsi!
@Budai Andris:
Helyes!
Nekem tetszik.
Mindenki érdemei szerint!
Piktor is el fog számolni a KISZ titkársága alatt elkövetettekkel?
Piktor elszámol azzal is, amikor 8 évig a Liberális Internacionálé alelnöke volt?
Megnyugtattál, kedves öreg barátom...
Illetve ez már a skót maláta behatása volt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: sms?

"ha a gyereke meghalt, etesse a szomszéd gyerekét. ne hagyga el a lakását önért megyünk. Nemzeti Erőforrás Minisztérium"
@Knósszosz:
Hidd el, nem akarjuk tudni! :)
Maradjunk a csajoknál, nem a Béláknál!
@gipsz.jakab:
Aláírás: TEK.
Ha már tökük nincs...
@Budai Andris:
Francot sem érdekel, hogy te és a magadfajták mennyire szánalmasan hülyék.

Jogotok van baromnak lenni, de az nagyon gázos, hogy a baromságotokat nemzeti fosként tálalva le akarjátok tolni a többség torkán. Nem fog menni, ezért (is) vagytok teljesen hülyék, mert ezt nem látjátok át.

Sokan vagytok?
@Knósszosz: Halihó! Nem rég beszélgettem az Aeroplexes kisfőnök haverral. Ő meg épp hogy nem pesszimista a Sólyom kapcsán. Szóval úgy néz ki ahány ember, annyiféleképpen nézik a dolgokat.

www.airportal.hu/ap/viewtopic.php?t=15235

www.airportal.hu/ap/viewtopic.php?t=15245
@Budai Andris:
Ez az utolsó mondatod mindent elárult... :D

"Amúgy én az Együttre szavaztam volna, de most meggondoltam magam, és mégis a Fideszre fogok. Ti tehettek róla."
Há'depersze! :)
HIHETŐ!!!

A leggyengébb narancstroll móka ez, már a kánkános csávó és a hasonló agyhalottak is elsütötték, akkor is kacarásztunk rajta.
Szóval ezzel beírtad maga a "leghülyébbek klubjába", méltán kiérdemelted a "Tahótlanítok" érdemrend legszebb "seggnyalonc az ánusz körül" fokozatát!
Meg kellett érte dolgoznod.
Ebből is látszik, te komoly tehetség vagy... valahol...
H. Árpinak üzenem, qrva kevesek vagytok, apránként leküzdöttétek magatokat a coci majmok segge alá.
Az pedig már valami! :D
@Budai Andris:
Akkor büszkén szarhatjátok pofán azokat, akik más véleményen vannak veletekkel szemben.

Aki nem orbán hívő, az nem magyar? Az nem hazafi? Tata, és ha ő oktatja a kölködet a suliban? Szerért-húgyért?
Miből gondolod,hogy a jobbos nemzeti-keresztényhipokrita tömörülés a megváltója ennek az országnak?
Én más értékeket vallok, akkor én szar vagyok? Egy szar adóját elfogadjátok?

Gerinces barátom, kurva nagy darab tehénszar vagy te, de én szeretlek. Drágamagyar testvér vagy te is.
Kinek? Agyalj...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szép teremtés de az élet nem csak testből és vérből áll. Avagy "nem csak kenyérrel él az ember." :)
@Knósszosz: Én speciel jobbikos náci vagyok nem?? :)
IGEN! IGEN! MEGCSINÁLTUK!

"Habár a tárcák átszervezésével a miniszterek száma valóban csökkent az előző kormányokhoz képest, az Orbán-kormány egyre több államtitkárt és helyettes államtitkárt nevez ki – írja a Blikk.

A lap számításai szerint míg az Orbán-kormány megalakulásakor 42-en dolgoztak államtitkári rangban, számuk mostanra 47-re emelkedett. A helyettes államtitkárok száma még drasztikusabban növekedett: a ciklus eleji 54-ról mára számuk elérte a 75-öt. Összehasonlításképpen a Bajnai-kormány 20 államtitkárral és 49 szakállamtitkárral adta át a kormányzást.

A Blikk szerint a fenti tendencia ellentmond Orbán Viktor a választások előtt tett, karcsúbb és hatékonyabb kormányzásra vonatkozó ígéreteinek."

Melyik majom mondta, hogy nem takarékosabb?
Na ugye, csak számolni kell tudni!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szomorú :(( Pedig annó az SZDSZ-re szavaztam, majd 2010-ben az MSZP-re. De nagyot csalódtam bennük.

Ugyanúgy utálom a Fideszt is, de azt a szemérmetlen lopást, amit az MSZP és az SZDSZ karöltve végigvitt... hát azt meg kellett sajnos állítani.

@Knósszosz: Dehogynem, az is magyar. Csak megvezetett. Én tudom, én is MSZP-szimpatizáns vagyok eredetileg. Csak hát csalódtam bennük :((
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szerinted...
Szerintem meg lehet, hogy 6 nyelven beszél és olyan mint a búvárszivattyú!
Esténként, lefekvés előtt Kant kritikai filozófiáját elemzi, majd az ágyba bújva...
NEM AKAROD TUDNI! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Egy szóval nem mondtam, hogy nem lehet egy 6 nyelven beszélő Dr Dr., de te is tudod, hogy nem csak ebből áll az élet ugyebár. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha arra gondolsz, amire én gondolok, hogy te gondolsz, akkor...
Ne etessük egymást! :D
Én bevallom, te meg tagadod...
Egyikünk mocsok álszemérmes...
Az élet?
Ugye nem a dzsobbikból áll?
@Budai Andris: "
Budai Andris · polgarda.blog.hu 2013.08.14. 22:29:41
@Knósszosz: Sokan és elegen. " Már van végeredmény? Miről maradtam le? Dicséret, prémium volt a hétvégéért? Ja nem, kitüntetés lesz!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Dehogy abból áll. Ne hülyéskedj már. Amúgy nem vagyok álszemérmes, csak helyén kezelem az élet ajándékait. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Így vagyok én a puncival!
Te meg álszemérmeskedsz - közben meg... :D
Asszony tudja???
A ló másik oldala. :)

Rasszizmusa hivatkozva betiltanák a cigánypecsenye kifejezést

alfahir.hu/rasszizmusa_hivatkozva_betiltanak_a_ciganypecsenye_kifejezest
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mit kéne tudnia?
Nem vagyok én ... olyan!
Szorgalmasan teszem a dolgom... akármi is az!
Rendesen porszívózok vasárnap, főzést csak az asszony saját felelősségére cselekedném!
Ember legyen, aki megeszi...
A többit nem is értem.
Célozgatsz, genyó??? Mit tudsz? :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Innentől "kisebbségi romapecsenye" lesz az étlapon?
Engem nem zavar a "magyar" kifejezés, ami a hovatartozásom jelzi.
Bár Piktorék ezen is dolgoznak... :((
@Knósszosz:
Te célozgatsz? :D
NEM IS!
DEHOGY!
Izé...
(Csak ha bemutatta a dédszülőkig a pedigréjét)
Manapság, amikor már Csancika is...
@Knósszosz: Csak viccőltem. Tényleg fogsz majd jegyet venni Sólyomékra?? ;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mesélj hadd csámcsogjak az ágyban? brühüyyy

egyébként egyetértenék, ha ezeket a zamatos részleteket is elárúlnád
Milyen rendesek. :)

Nem volt elég nagy az árvíz az EU szerint, ezért csak filléreket küldenek

Legfeljebb 200 millió forint körüli összeget térít meg az Európai Unió a magyar árvízkárokból, a szolidaritási alapból csak akkor kapnánk pénzt, ha a jelenleginél húszszor nagyobb kárt okozott volna az áradás.

hvg.hu/gazdasag/20130814_Jelkepes_osszeget_kaphatunk_az_uniotol_az
@rodeo36:
Papa, találtam neked egy "szerethető" agyhalottat.
Tényleg imádni fogod! :D

polgarda.blog.hu/2013/08/14/jeeeeeeeeeeeeeeeee

Ilyen szar dumája van csákónak:
"Amúgy én az Együttre szavaztam volna, de most meggondoltam magam, és mégis a Fideszre fogok. Ti tehettek róla."

Ugye ismerős?
Egy újabb humorharold, a régi vágású habony iskolából. Ezek tök ecceriek...
"Fennakadás

- Jelentem, hatos szintű inkoherencia, barna kód.
- Haggyál már ezzel, fogalmazz pontosan!
- Egy földlakó bejött és vásárolni akar.
- Mit?
- Nyilván dohányárut. Elvégre dohányboltnak álcázzuk a bázist.
- Kivel beszél most?
- B8 "Géza" kiborggal.
- Ki tudjuk szolgálni?
- Nem.
- Hogyhogy? Beszereztünk hat köbláb Multifiltert, nem? Ilyen váratlan esetekre, nem?
- Igen, de ez egy retardált, nem jó neki, mert mentolos light rövid Munkást akar.
- Géza kiborg mondja meg neki, hogy bocsi, de ez nincs, szívjon Multit, vagy a csápomat.
- Az a baj, hogy a földlakó észlelte a keresett termék dobozát a vitrinben.
- Akkor adjatok neki, göngyöldmeg!
- Nem lehet. Vákuum alatt mágneses levitációban tartjuk azt a dobozt.
- Miért, mi van benne?
- Pótaksi a gamma-abszorbens sisakhoz.
- Úúúú, azt nem kéne ...
- Nem. Nincs kedvem agyvelőt sikálni a plafonról, ha netán kibontja.
- Mit csinál a kiborg?
- Ha jól hallom, 16-os program. Parlamenti idézetek a házelnöktől.
- Az beválik?
- Mérések szerint a többség elmenekülne.
- De ez?
- Ez a kétfülű humanoid inkább infrába hajló arcszínnel kopogtatja a vitrint.
- aaaazt nem kéne.
- Tudom. Bevethetjük ellene a 17-est is?
- Az Összetartozás dalát?
- Azt.
- Hát nem is tudom, kockázatos, nem tudjuk leszedálni valamivel?
- Van némi Váliumunk, meg az Impulzus "Lobotom" Sokkoló, de az visszafordíthatatlan károkat okozhat.
- Várjunk. Kezd megnyugodni, ugye? Mondd, hogy igen!
- Hát nem. Géza droid sajnos kiejtette a száján a "Nemzeti Együttműködés Rendszere" szintagmát. Már rugdossa is az üveget a csökött szénalapú.
- Vészhelyzet! Sokkold le!
- Örömmel ... Nnnnnesze! Ezt neked, te nikotintúlélő! Öööö, főnök?
- Igen?
- Elfeküdt.
- Károsodott?
- Nem tudom. De most azt kiabálja, hogy a "fideszre akarok szavazni"."

emiksz.blog.hu/2013/07/03/fennakadas_673

Na, új kedvenc lesz ez... :D
@rodeo36:
Kicsit féltelek, hogy egyszerre ennyi megárt neked, a te korodban... :D
@Budai Andris: "Szomorú :(( Pedig annó az SZDSZ-re szavaztam, majd 2010-ben az MSZP-re. De nagyot csalódtam bennük.

Ugyanúgy utálom a Fideszt is, de azt a szemérmetlen lopást, amit az MSZP és az SZDSZ karöltve végigvitt... hát azt meg kellett sajnos állítani."

Hoppá Andriska! Hát hazudsz aranyom, mint a vízfolyás! Ha a szemérmetlen lopást meg kellett állítani, akkor miért szavaztál volna 2010-ben a tuti bukó MSZP-re?

Tudod, a hazug embert könnyebb utolérni, ha sánta!Főleg, ha még hülye is!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
roha'tt egy alak vagy...egy kis kéjelgést is irígyelsz

a koromról meg hallgass én sem tudom, hát akkor te honnan tu'nnád
brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ezek még szénalapúak vagy már sziliciumosak?

brühüyyy

esetleg ólom?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez 200 millióval több, mint amit jogosnak érzek. Aki ártérre építkezik, az ugyan finanszírozza már zsebből a védekezést!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :D

csak nem ezt a kislányt láttad te is aki Rodeozni akar? (a traktoros kép alatt található:DDDD)

www.humoros-kepek.com/author/admin/page/292/
@nemecsek ernő áruló: mondasz valamit, oszt kulon szep, amikor jobbik szimpatizans aki alapbol eju ellenes, kevesli a tamogatasi vagy segily penzeket ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez meg a másik. A fő, hogy konzekvensek legyünk a témában! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Héló,héló!Azért nem kell nekem esni és belegabalyodni.
Valamit félreértettél az első kommentemnél.
Nyugi.
Egészségügy a'la fidesz.
Tessék csócsálni és hozzászokni.
Szégyelld Magadat Fabius!

Te egyáltalán nem kíséred figyelemmel azt TÖRTÉNELMINEK nevezhető folyamatot, melynek eredményeként örömódákat zengenek arról, hogy az Országos egészség Pénztár, álnevén OEP milliárdokat takarít meg hol ezen, hol azon.

Most ugyan elérhetetlenek az eccerű győzelnmi okádások, a legfrissebb is csak a gyógyszerforgalmazási vaklicit ömlengő egyoldalas böfögése,

www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_HIREK/SAJTOSZOBA/TAB52753265/AZ_OEP_EREDMENYEI_SZAMOKBAN.PDF

de én emlékszem, hogy düllyesztették (idén valamikor) a mellyüket az illetékesek a spórolás kapcsán. Csak azt hallgatták el, ha enni akar a kórházi beteg, hmmm nem, ha kórházi ápolásra, ellátásra szorul a beteg, akkor a kórházon kívül elég sok esetben szinte mindent neki kell bevinni (néha az orvost is) szóval a következőket: ágynemű, pizsama, étel, gyógyszer, kötszer, etc... a meleg vízzel nem tudom, hogy állnak, de van aki nem jut el odáig, mert már ott6 tartunk, hogy sok esetben a betegek egymást ápolják...

No mármost. a csecsemők erre nincsenek betanítva. eccő.

kéccő.

ahogy már volt róla szó cca 70 mrd Ft. a közszféra lejárt 2 hónapon túli szállítói tartozása, azaz kb ennyivel tartozik a közüzemi szolgáltatóknak meg mindenki másnak. ennyi mutatható ki.

No, Miskolcon is megy a spór ezerrel. a Kórházban is. Azok a csöppségek sajnos csak így tudtak reklamálni.

Emlékszem horváth ágnes megkapta a mengele ragadványnevet.
Akkor most az illetékesnek mi lehetne a neve? szócska mengele miklós?

vagy csak a kriza klán jobban teljesít?
@GeoCracker:

"Nem azért, mert alkalmasint a pártja nem szorulna rá egy újabb tisztogatásra (még mindig van aki gondolkodni MER).__"

a mer és a NER egymást kizáró tényező.
@jaegtoer: @GeoCracker: Szerintem meg kölcsönhatásban vannak. A NER bünteti a MER-t. A MER meg ettől csak méginkább.
Miskolci csecsemőhalál: a nyomort is vizsgálni kellene

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórházban történt sorozatos koraszülött elhalálozások mögött a szakmai okok mellett a szülő nő életvitelét és a terhesség előzményeit is vizsgálni kell. Védőnők, illetve lapunk Nyomor széle című blogjának szerzője is azt mondta: a nyomorúságos életkörülmények miatt ma már sok családban az alapvető higiénés szabályokkal sem törődnek.

hvg.hu/itthon/20130815_Miskolci_csecsemohalalok_nyomor_korhaz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ahogy Geo, Fab és mások is megírták, ez ócska terelés. A nyomorultak nem idén nyáron és nem is tavaly ősz óta kezdték kerülni az egészséges életmódot és higiéniát, úgyhogy ennek semmi köze a 8+1 koraszülött napokon belüli elvesztéséhez.
De ha elő lehet venni az "önhibás áldozat" toposzt és rá lehet játszani a cigányellenességre, akkor igazán nem nagy ár egy kis hullagyalázás.
És tényleg gyönyörű, hogy itt is maga OV intézkedik, felülírva a szolgálati utat, a független intézményi felelősséget. Nyilván már felállt a mozgólabor is a Cinege utcában, hogy személyesen végezze el a mikrobiológiai vizsgálatokat.
@jaegtoer: nem mengelének becézik. szocskának. faszocskának
süti beállítások módosítása