Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/21/duplajara-nott-a-gyermekpornografia-aldozatainak-szama-2023-ban-magyarorszagon?u... (2024.05.21. 15:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • s: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree www.youtube.com/watch?v=7-RlLFxgCkk (2024.05.13. 23:00) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.05. 04:27 Fabius

Kasza előtt a 4. alkotmánymódosítás?

Hoppsz. Szabó Máté alapvetőjogi biztos egy laza mozdulattal visszapattintotta a 4. alkotmánymódosítás labdáját az Alkotmánybíróság térfelére. Ők meg ahogy illik példás gyorsasággal rávetődtek, és keddtől számítva harminc napig lehet dilemmázni mi lesz a sorsa Viktor és Fidesz minden létező fórumon torokkaparó köpésgenerátorként működő irományának. 

A Gulyás és Szájer által kevés sikerrel védett irományról az ombudsman azt gondolja, hogy:

- A negyedik alaptörvény-módosítás egyes rendelkezései ellentétesek az Alaptörvény korábban megalkotott szakaszaival.

- Sérültek az elfogadásra, megvitatására vonatkozó garanciális szabályok.

A jogalkotási eljárás Alaptörvénybe ütköző hibája mellett formai hiba (közjogi érvénytelenség) az is, amikor az alaptörvény-módosítás következtében belső ellentmondás keletkezik az Alaptörvényben, így az indítvány ezekre is kiterjed.

- Súlyosan aggályosak az alaptörvény-módosítás azon elemei, amelyek esetében az Országgyűlés egy korábbi alkotmánybírósági döntésben az Alaptörvény alapján kifejtett elvi tételt kíván felülírni, „felülalkotmányozni".

Morcos Bajusz és a Fiúk valószínűleg most nem úsznak a boldogságban. A fétisként imádott és védett kiegészítés fölött megint az a testület bíráskodhat, aminek eddigi döntéseit lenullázták és amelyikben ott jogászkodik az a Stumpf István is, akinek eme tevékenységétől Morcos Bajusz marhára el tudna tekintetni

stumpf-alkotmány.gif

Ha igazak is a Stumpfról Fideszben terjesztett pletykák, miszerint elégedetlenségből üti a fejüket olyan félmondatokkal, hogyaszongya az "Országgyűlés kétharmados többsége túllépett bizonyos alkotmányos normákat” , most könnyen visszaüthet dagilaci keresetlen, húzzálmá'a pitsába parttalan jogászkodni ecsém- kifakadása. 

Stumpftól eltekintve is érdekes lesz a dolog. Most kiderül mennyi fedi a kormánykommüniké valóságot abból, hogy édesmindenki, direkt az AB kérte, hogy az eltörölt pontokat tapossuk vissza hamar akár sáros gumicsimmával az alaptörvénybe. De érdekes lesz ez Áder szempontjából is, aki Szabó Mátéval ellentétben kifogásolni valót nem talált a módosításban, és ha nem is vidáman, de nagyjából szó nélkül írta alá azt, amiben az ombudsman szerint súlyosan aggályos felülalkotmányozó elemek is vannak. Alkotmányosság őre uramnak lesz miről magyarázkodni jogász létére, ha ezt az AB is így találja. Asszem ezúttal majd többre lesz szükség egy itt a piros hun a ződ lámpás hasonlatnál.

 

649 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr55281580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na kivancsi vagyok, hogy Stumpfot most eppugy tulbecsuljuk-e, mint a nyomorult adert elnoki kinevezesekor. Meglatjuk, egy biztos: ha aki teheti nem sikalja fel orban utan a szart, akkor lesz nagy dobbenet, hogy nabazdmeg, az EU-t 3 evig rugdaltuk es most eszrevette.

Vagy mondjuk rajon a morcizas a nemet exportbankokra, es valahogy elbasszak a konyvelest egy honapig. Kibirja ez a fos kis orszag, ha egy havi komplett nemet export ellenertek valahogy veletlen beragad?
elemezzük csak:
készűlt egy zenés táncos kifestőkönyv minőségű tákolmány a szájer ájpadján

ezt azután toldozták foldozták a láng őrizőjének legnagyobb rémülettyére, mert egy fia díszpéldányt nem tudott elsózni a többit is csak saját maguknak az állam az államtól államiból államit vásárol...kerény elvtárs sok mindent pingákgattatott és faragtatott de még persze nincs vége

eredménye semmi

készűlt 400 új törvény is volt amelyiket assem ismerte aki jegyezte de megnyomták ...a gombot hozzá mert amikor a seggükből kihúzzák újjukat (az aranyereiket tapogatva a sok seggbekúrás miatt kapták) akkor az automatikusan ráklikkel a zigen gombra (merne a másikra abban megy a delej 22000000000000 volt amíg el nem lopták...igaz majd széles elvtárs gerjeszt másikat de arra még várni kell a bolygók állása egyelőre kedvezőtlen

milyen szép házmestere van a kopasztéri palotának (lekopaszították nehogy az ellen a fák megé búva riogassa a sok honvangatyája honvan louisvuittonja...vidám tespedés és rablás)

szóval maj'megláttyug...mon'ta a va Kiss

brühü
@rodeo36: ...hühühü!

Hogy veled tartsak az aggodalom torz hullamain kis dereglyemmel :(((
Azt megértem, hogy a közvetlen, szűkkörű társulat elhiteti velük, mindent jól csinálnak, ne legyenek senkire tekintettel, s így beleesnek abba a csapdába, hogy csak nagyjából feleljen meg egy törvénytervezet annak, amit csinálni akarnak,azaz TELE van mind súlyos hibával./Áder mikor adja vissza a diplomáját?? Pardon: a szakma mikor kéri tőle vissza??? JOGÁSZnak, JOGTUDÓSNAK, jogi egyetemek oktatóinak stb már régen üvölteni kellett volna, hogy az alaptörvény NEM IS ÉRVÉNYES, hogy NINCS alkotmányunk!!/ De SOSEM gondolnak a fityeszesek SEMMILYEN következményre?? Se a hazai szakértő és végrehajtó, sem a külhoni PARTNERI közönségre nincsenek tekintettel, s mind a kettő BÜNTET, csak az a kérdés mikor. Ha pedig előbb, mint utóbb, különösen ha egyszerre, az sajnos igen rossz válaszokat (idétlen, TEK-es, félrehordó agyban született "megoldásokat") fog szülni. Á propos: a Kopasztéri Palota (by Rodeo36) tökéletes.
@republican: szeretnék "hozzátenni" az általad írottakhoz (megpróbálok rövid lenni és szikológikusch)
orbánviktor alcsútbasznádon született 1963-ban amikor az a település egy félreeső cigánytanya volt és még sokáig az is maradt, családja (hát nem tudom de nagyon gyanús a neve is)

atyec párttitkár az MSZMP-ben (nem volt más) és küzd a létért, megélni ott miből? csakis seggnyalás és árulás

gyerek meg rakoncátlan

ütik vágják de csökönyös és bosszúálló azaz a legrohadtabb geci típus

minden lehetőséget megragad arra, hogy álmát: (miszerint) őmárpedigmagyarminiszterelnöklesz....bármiáron (itt a bármin van a hangsúly) megvalósíttya

és a bármi műxik

átbassza a kollégákat a hadaró kereplő és mint "az aki a nép fiaként ellenzék" (1980-AS ÉVEK SZÜXÉG VOLT ELLENZÉKRE) és ez meg nyomta a süketet soxor beabszták a kóterba ahol beszervezték és lett belőle az ami kikerűlt londonországba ahol semmit sem tanúlt és menekűlt haza mert elhappolják ma lehetőséget előle és a kolesz mindenki mindenkivel baszik és szeretik egymást mert a gittegylet összetart rájöttek az jó

és ma van egy emberszabású cerkófmajom amely 5 ször bukott meg legális és formális politikai választásokon az egyetlen alkalommal amikor betolták kibaszott saját magával és kibaszták majd 8 hosszú év koplalás és a skizo kifejlődése

ma ez van 2/3-ra és lop

brühüyyy
@republican: @rodeo36: röviden a történelem, kár is rá több szó, csak ismételnénk magunkat. Még csak annyit kedvcsinyálónak, ha stumf gerincûl, attól még a szervilis seggnyalók sokkal többen nannak. Nincs kétségem a gitt egylet döntéséről.
Csalfa vak remények, isten véletek...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

egyetlen dolgot látok én -és már többször mondtam- a gittegylet rossz döntések sorozatába keveredett és nincs kiút belőle és a Tod und Värklärung -ból az előbbi a sorsuk, mert maguk sorsának kovácsai...és ez a SORS "TRÉFÁJA"

brühüyyy
@rodeo36: ezt látom én is bennük, talán nem véletlen, hogy a kaszát elsőre KASSZÁNAK olvastam...
A genetikarol mar ejtettem szot: beltenyeszeti jelensegek, rendkivul korai oregedes, afazia, demencia, stb... Nyilvanvalo, es valahogy az egylet tagjait hatvanyozottan erinti minel kozelebb terdelnek az orban valaghoz.

A masik a rendkivul aktiv karma, a mediacsajt elvivo ollos allatrol en pl. 6 honappal korabban tudtam, es azt is tudom, hogy a fo sms kuldo van soron, hasonlo okbol, hamarosan.

Gabika mar szetcsuszott, igazandibol neki honapjai vannak hatra es bucsuzunk tole, mentalis okokbol.

A fo focista meg annyi kul. korismet hordoz minden nap, hogy az a csoda, ha labon kihuz 20 percet zsinorban.

Trefasak, mint egy trash-reality ott spinoffozo creepy-show muvesztarsulata :)
Úgy látom,a nappal együtt ébredt a naiv várakozás is.Megest.
"a gittegylet rossz döntések sorozatába keveredett..."?
A bankszámláik, nem ezt mondják.
@Megdobbent: Mindent értek, de ki is a fő sms küldő ???
@republican:
A Következmény Nélküli országban olyan Bolsevik Párt van hatalmon, amelyik megúszta következmények nélkül a székház ügyet, az ebből lenyúlt pénz ellopását, "újrahasznosítását", tagjainak számtalan bűncselekmény kategóriába tett egyéb tevékenységét.
Ki emlékszik még anno a cocik szerverének a feltörésére és hasonlókra?
Megúszták mindegyiket, hisz a független magyar szügyészség már akkor sem talált semmi bűncselekményre utaló nyomot - ergo, egy olyan bűnszervezet felépítése valósult meg mára, melyet külföldön csak maffiának neveznek és aminek a ténykedést a mindennapokban látjuk.
Olyané, mely kiépítette földesúri és hűbéresi rendszerének államilag finanszírozott módját és azt törvénybe is foglalta - pályáztatásnak nevezett törvényesített kisajátítással.
Ja kérem, akik anno a bolsevik pártban és annak ifjú kommunista szervezetében szocializálódtak, miért lennének mások, mint apáik?
Ebből éltek, soha nem dolgoztak, csak "ideológiai alapon" éltek meg.
Ma is ezt teszik, persze mellette a magánvagyonukat immáron "kapitalista" alapon hizlalják, strómanokon és csicskáikon keresztül átszőve a gazdaságot és a mindennapokat.
@Doberdo:
:)) Jó neked... Ma, ebben az országban, ezt így kijelenteni!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "A Következmény Nélküli országban"

Mi sem jellemzőbb szeretett hazánkra, mint, hogy a fenti, mára állandósult jelzős szerkezetet pont az a "politológus" alkotta meg, akinél az elmúltnyolc, majd az azt követő elmúlthárom évben kevesen tettek többet azért, hogy ez a kupleráj tényleg egy következmények nélküli ország legyen.
Kedveseim!
Emlékeztetlek benneteket arra, amit - anno - Simicska (távozó APEH-elnök) Lajos mondott:
"Az Isten irgalmazzon nektek!"
Kérdezem: Mit vártatok?
Itt már rég nem az a kérdés vagy probléma, hogy mit fog dönteni az AB ilyen vagy olyan ügyekben.
Itt a probléma az, hogy az AB elvesztette a "szüzességét", azaz az aktuális pártpolitikától való függetlenségét.
Az AB-nak a tekintélyét csak részben az ezt biztosító tv-k adták, a nagyobbik részét az a közbizalom adta, amit az AB megkapott, ami miatt hitelesnek tartották. Ez pedig az aktuális pártpolitikától való távolsága miatt volt így.
Mára már se a függetlenségét, és szakmai tekintélyét biztosító tv-k nincsenek meg, sőt, olyan tv-k vannak és olyan törvényhozói nyilatkozatok, amik a függetlenségét felszámolták és a szakmai tekintélyét megkérdőjelezték. (lásd "öncélú jogászkodás", belekből jóslás stb)
És az aktuális pártpolitikától való függetlensége sincs meg, hiszen 2010-es fidesz kormány óta csak politikai kinevezetteket ültettek be a testületbe.
Így ez a folyamat összeségében azt eredményezi, hogy mindegy, hogy mit dönt az AB , az már nem lesz elfogadva, komolyan véve. Se a törvényhozói hatalom által, se az állampolgárok által.

És ez az igazán nagy baj. A rombolás kormánya újabb sikert tudhat magáénak. A parlamentáris demokrácia újabb, valaha független, tekintélyes intézményét sikerült szétvernie.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én nemtom ki az a politológus. De most már tudni akarom!:)))
@rodeo36:

Az mondjuk elég tisztán látszik, hogy OVI-nak lövése sincs, mit akar kezdeni az országgal, azon kívül, hogy ő lesz a legerősebb kutya. Mint amikor a vezércsimpánz egy jó másfél órás üvöltözős, szőrtépkedős, kakidobálós verekedés után megszerzi valamelyik turista erdőben felejtett iPod-ját, büszkén kiül vele a faágra, hogy mindenki lássa: Nézzétek mim van! Azt ott forgatja, összenyálazza: "némmá, hogy villog meg csilingel, de jópofa, de amúgy ez mi az orrszarvúfasz???"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Látom Egér kolléga rendesen képben van! :) Bizony, arról a nagytudású óriástörpéről, a sosemmelózott, kis jogászkreténkéről van szó, akiről a munka szó max. perverzitásként juthat eszébe valakinek.

A legújabb agymenéseket a HVG cikke mégjobban összefoglalja. Nekem elsőre sokminden kivágta a biztit belőle, de az egyik legtipikusabb narancsbolsevik szemfényvesztés ez belőle:

"Kevesebb katona, több hivatalnok

Elfogadják a képviselők a Magyar Honvédség részletes bontású létszámáról szóló határozatot, amely megszabja, hogy legfeljebb hány tiszt, tiszthelyettes, legénységi állományú katona és civil tisztviselő lehet a hadseregben. Az összlétszám nem változik a korábbi, legutóbb 2011-ben módosított határozathoz képest, de 500-zal nő a tisztviselők száma, míg a bakancsos katonák száma ennyivel csökken: 300-zal kevesebb tiszti, 60-nal kevesebb tiszthelyettesi és 100-zal kevesebb legénységi pozíció lesz. (Arról, hogy a széles tisztikari, hivatalnoki réteg miatt miért "franciakrémes" a Honvédség, és ez milyen következményekkel járna egy esetleges támadás esetén itt olvashat részletesen.)

A friss határozat ugyanakkor hatályon kívül helyezi a Magyar Honvédség további fejlesztésének irányairól szóló, 2007-es határozatot, de újat egyelőre nem terjesztettek be helyette. A 2007-es határozatban egyebek mellett olyan megállapítások szerepelnek, hogy a védelmi kiadásokat fokozatosan meg kell emelni a NATO által megkövetelt szintre, illetve a kiadásokon belül a haditechnikai fejlesztésekre fordított pénz aránya érje el a 20 százalékot. A Honvédség jelenlegi költségvetési helyzetében ez nyilván tarthatatlan."

Anno ez a hájfej, volt MDF-es megélhetési k... miniszterke erre hivatkozva verte a nyálát, erre most...
Szégyen, hogy egy hadseregben több irodista legyen, mint harcoló katona. Végül is, nekik is meg kell élniük, értem én...
@aritus:

Fricz Tamás. A csávó a szervilizmus két lábon járó szobra, ha egyszer rajtakapnák Orbánt, hogy embert eszik, másnap levezetné a Magyar Nemzetben, hogy ez miért a magyarság érdeke... ő az, aki az elmúltnyolcévben folyamatosan az előrehozott választások mellett érvelt, mert hogy "Hazudtak!", az elmúltháromévben meg ugyanazzal a hévvel a mellett, hogy a kétharmad azt csinál, amit akar, ha akarja, akkor anyánkat az ebédlőasztalon meg, továbbá vezessék csak be a regisztrációt, legfőbb ideje volt. :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Backi kolléga!
"némmá, hogy villog meg csilingel, de jópofa, de amúgy ez mi az orrszarvúfasz???"
Ez tényleg pontos leírása volt a majomhorda főnökének! :)))
Amúgy meg:
orulunkvincent.blog.hu/2013/05/04/kover_segg_forronadragban#more5281452
"Márpedig 2014 választási év lesz, és az Orbán-kormány monumentális pénzesővel fogja ünnepelni, hogy Magyarország jobban teljesít. (Ez nem jóslat, ez műsorismertetés.)"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ficz tompikát nem kell bemutatni, csak nem tudtam, hogy ezt a szlogent, hogy következmények nélküli ország, ő tanálta ki.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Már anno felmerült benne, hogy Fricz Tamás - SSteffyke lehet, álnéven... :D
Kevés ilyen szervilis csiga húzza ennyire csillogóan a nyálát, különböző pártalapítványok által kistafírozva. Nemrég a G. Fodor Gábor nevű csigát volt szerencsétlenségem látni a tévében. Hát benne van a top10 undormány, csiga típus lényben a figura, kinézetre, és mondandóra is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Éljen a centralizáció! Nincs is jobb annál, ha a fideszes képviselők döntik el, hány tisztre, budipucolóra van szükség...
Áh, már megint megy fel az agyvizem ennyi kreténség olvastán!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Csokolom Királylány!
Rég láttam kiskegyed.
Fabiust tegnap látom, ecceri Szanyi kapitány vette a szájára. :)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Fura perverzióid vannak.:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: miért pont orrstarvúfasz jut eszedbe kedves vezírről, aki ilyen szép reggelen is biztosan erejét megfeszítve küzd a jólétedért? ::))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tegnap érdekes nap volt, sokan megsértődtek, néhányan benéztük Szanyit:(

Viszont láttam Szívet.
@Habakuk999:
Lemaradtam, ma reggel pótlom be olvasással, de így elsőre durva volt... :)
Fabius is későn esett be, látom.
Szanyi értelmi képességeit és szövegértési problémáit nem részletezném, a dumája meg a sokadszorra is unalmas "felelősség" c. bullshit. A legszörnyűbb, hogy talán hiszi is, ezt a fost. Kukában a helyük, a cocikkal együtt. Ezek tényleg annyira primitívek, mint amilyennek kinéznek.
@aritus: Elgondolkodtató írás.
Fura volt nekem is a nagy különbség, de nem gondoltam olyan szépen végig, mint Vincent.

Jó, hogy linkelted.

Brüsszel számai nem sokban térnek el, ebből számomra az következik, hogy valamit áthoztak az idei évre.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én örültem, hogy bejott a pórnép közé, de nem.:(

Sőt, ami sokat elárul a viselkedéséről a másik poszt végén lévő hozzászólás, ami leírja, hogy enyhe kritika miatt is kinyomta őt az oldaláról.

Tényleg csak a dicsőítők maradtak a facebookján.

Dunára indulsz?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"- Üdvözlöm Önöket, a nevem Gépont Fodor Gábor. Nem elemző vagyok, hanem politikai gondolkodó... szóval, az olyan mint a fasz, csak kisebb."
Varikám! Ezért vajon ki fog neked írni? Úgy vannak ezzel is, mint a humorral, értik csak nem szeretik a kritikát. :)
@Habakuk999:
Láttam, én is úgy olvastam először, meg látom később Fabius is!
Erre kiderült, hogy egy csajóca... Hát tudod... :)
Sajnos nem megyek, ma regenerálódom.
Sok boldogságot minden édesanyának!! :)

Kiss Jenő: Anyád szemében

Anyád szemében
ott a nap;
sugarai rád hullanak,
hogy nőj te szépen.
Anyád szemében
ott a hold,
beteg, ha voltál, rád hajolt
a lázas éjben.
Anyád szemében
ott a víz;
a könny, ha utad félre visz,
jaj! baj ne érjen...
Anyád szemében
ott a tűz:
ha csüggednél, szívedbe tűz,
lobogjon, égjen!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
No meg szánalmasabb is. Viszont a stílusban és a blog megjelenésében van valami, ami VALAKIRE nagyon-nagyon emlékeztet... :)) Hogy egy csapat, az biztos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem száz százalék cak 99.:)
Nem írnám le itt, ne haragudj.

Viszont, ha már így bejöttél a csőbe, mi a véleményed a tüntitekről? ( tudod, hogy nagyon kitartó tudok lenni bizonyos esetekben:)) )
Sok hűhó semmiért, olvastad?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Egyre menőbb lesz a mi Fabiusunk. Pszeudo roganok és szanyik bratyiznak vele.:D
Mizu feléd? Mostanág egyre inkább kiborítanak a hírek. Igyekszem kerülni őket, bár nem nagyon megy.:S
stump nem kapott/lopott elég stumpedlit? vagy netán dohányt?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Járhatnál erre gyakrabban.
Amikor pedig ilyen szépen zöldell és virágozik minden, mit bosszantanak a hírek?

Jövőre majd jól elhajtjuk őket, oszt jónapot.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Érthető...
Fabius beszólogat a politikus kisköcsögöknek, azok meg vagy kioktatósat szeretnének játszani, vagy tajtparasztként visszaugatnak.
Szegénykéim még nem jöttek rá, hogy egyikkel sem járnak itt jól, mert szopás lesz a vége eme tévedhetetlenségüknek!
A blog közönsége szopóágra teszi bármelyiket.
@Habakuk999: Lehet a tavaszi fáradtság teszi, hogy alacsonyabb a tűrés küszöböm.:) De igyekszem azért felnézni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hogy egyiknek sincs annyi esze, hogy megpróbáljon egy tisztességes vitát lefolytatni. Hihetetlen mennyire megdobná a népszerűségüket. Márpedig minden politikus népszerű akar lenni, mert az hozza a szavazót.:D
@Buga.Jakab: Rosszabb. Felfedezte magában a jogászt, sőt az alkotmányosság őrét.:D Ez veszélyes ám egy politikai kegyencnél.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem tudom, szembe tudnának-e nézni valódi kérdésekkel.

A másik posztra föltett egy videot Szanyi versus Tomcat sajtótájékoztatóról valaki.
Szenvedett a koma, mert a megszokott sémáktól különböző helyzetbe keveredett.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
elárúlnád kik voltak akik idetolakodtak az előző blogba álnéven, én csak egy csomó ócska trollt meg droidot láttam le is lettek "ápolva"

brühüyyy
@rodeo36: Leápoltad szegény Penit is.

Nem volt szép Rodeo!

Én bocsánatot kérnék a helyedben.

Mit hallgatnál anyák napján illatos virágözönben?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szanyi nem volt ott tegnap, csak egy csajóca idézte be idézőjel nélkül Szanyit és értették félre. Én is csak ma reggel olvastam át, szűrések után. Látványos... :))
@rodeo36:
"szóval maj'megláttyug...mon'ta a va Kiss",

oszt sose látta meg.
@punkfrog:
TÖKÉLETES!
Persze csak az érti meg, aki végig olvassa az egészet!
Viszont ezt, ilyeneket kell a képükbe tolni, ez a legszebb alázásuk. Ja, igaz, akkor még liberálisok voltak... :))
@Habakuk999:
Le'ám! Mert ez olyan... :D
Éjfél után van már neki, miért nem alszik? Ráadásul mostanság alig iszik...
érdekes a gyors és sebesvonati pótdíj bevezetése után
nem inkább a a vasúti kocsik karbantartására, takarítására kellett volna kiírni?

vagy fizesse meg a pógár, hogy esetleg egy jobb ruhában is felszállhasson a vonatra és nem ragad oda az üléshez

vagy ezzel reklámozzák a a pótdíjat?

hvg.hu/kkv/20130505_300_millios_PRtendert_irt_ki_a_MAV
@látjátok feleim szümtükkel: dehogynem. Csak arra b..tt rá, amikor meglátta.
@OPHELIA: Ugye te se gondoltad komolyan, hogy nem valamelyik orbán közeli strómanon keresztül nem pumpálják át a fideszhez?! :O
@Habakuk999: ????? Mi történt?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Á, eszembe sem jutott. De most, hogy így mondod..
@OPHELIA: Számomra ez a legnagyobb csalódás. Ez az igénytelenség, amellyel lopnak. Ez nem pofátlanság. Egyszerűen nem képesek semmi kreatívitást felmutatni. Pedig annyi módja van a pénzek eltüntetésének. Elegáns és kreatív. De ezek képtelenek bármi fejlődést felmutatni. Megmaradtak a '92-95 szinten. Legjobb esetben kullognak a piac útán. Mért nem kérdeznek meg egy rendes csalót, hogy kell ezt csinálni!
Igénytelen, buta banda. Ennyi.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Utólag olvastam csak, Peni elköszönt, ide vissza soha többé, mert Rodeo megsértette.

Tegnap napkitörés lehetett, szélsőségesen reagáltak többen.
@OPHELIA: ;)
@Habakuk999: Peni fel tudja húzni Rodeot, már a múltkor is bajuszt akasztottak.:)
szervilis az elsők között:
/ismerős magyarázkodás, már csak az hiányzik, hogy parancsra tettem/

Áder: nem tehettem mást

Áder János köztársasági elnök megfogalmazása szerint az alaptörvény az államfő munkaköri leírása, amelynek értelmében nem volt mérlegelési lehetősége arról, hogy aláírja-e az alkotmány negyedik módosításáról szóló rendelkezést. Az államfővel készült interjúból kiderül, hogy teljesen védhetőnek tartja az alaptörvény módosítását, és az is, hogy miért nem tetszik neki, hogy Sólyom László "a nemzet lelkiismerete" próbált lenni.

hvg.hu/itthon/20130505_Ader_nem_tehettem_mast

ez pedig a kor ami eljővén, hogy mossunk a gyerekek agyát, és neveljük államilag droidokká:

hvg.hu/kultura/201318_matekfeladatok_es_ideologia_peldakat_mutatt
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Olvastam, de az eredetén átsiklottam. Pennikét kicsit provokálom, akkor jönni fog? :)
Valami lehetett a napkitörésben...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én meg Téged, bár Te ugyanúgy engem, de Fabiust is.:)
Mégis tudunk beszélni egymással.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Áder is bebizonyítja, hogy nem véletlenül lehetett azzá, aki lett. Szánalmas pártkiskancsó az is csak, szervilis bohóc, kesztyűbáb.
Akik az elején másban bíztak, nem értem mire gondoltak?
Hisz az egész élete, kapcsolatai Orbánra alapozódtak, mindig is csak csicskája volt és maradt neki. Akkor meg, mitől kelt volna életre?
@Habakuk999: Peni is, Épész is, mijafaszom volt itt tegnap, az eszem megáll, lenne elég barom akiket lehet egyelni, oszt mi igaz magyarként egymást genyozzuk, hogy a franc essen belé a selejtes valónkba, ehhhh,

minnyá én is elküldök mindenki a búsba itten....

hogy a nemjólátmáááá, csak amíg szolid vagyok...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a remény, tudod, de az is csak ennyi:

ha már ez, akkor küldöm, a nőknek és anyáknak, és a zokon vett tegnapi sértődések okán mindenkinek aki szereti :D

Csokonai Vitéz Mihály

A reményhez

Főldiekkel játszó
Égi tűnemény,
Istenségnek látszó
Csalfa, vak Remény!
Kit teremt magának
A boldogtalan,
S mint védangyalának,
Bókol úntalan.
Síma száddal mit kecsegtetsz?
Mért nevetsz felém?
Kétes kedvet mért csepegtetsz
Még most is belém?
Csak maradj magadnak!
Biztatóm valál;
Hittem szép szavadnak:
Mégis megcsalál.

Kertem nárcisokkal
Végig űltetéd;
Csörgő patakokkal
Fáim éltetéd;
Rám ezer virággal
Szórtad a tavaszt
S égi boldogsággal
Fűszerezted azt.
Gondolatim minden reggel,
Mint a fürge méh,
Repkedtek a friss meleggel
Rózsáim felé.
Egy híjját esmértem
Örömimnek még:
Lilla szívét kértem;
S megadá az ég.

Jaj, de friss rózsáim
Elhervadtanak;
Forrásim, zőld fáim
Kiszáradtanak;
Tavaszom, vígságom
Téli búra vált;
Régi jó világom
Méltatlanra szállt.
Óh! csak Lillát hagytad volna
Csak magát nekem:
Most panaszra nem hajolna
Gyászos énekem.
Karja közt a búkat
Elfelejteném,
S a gyöngykoszorúkat
Nem irígyleném.

Hagyj el, óh Reménység!
Hagyj el engemet;
Mert ez a keménység
Úgyis eltemet.
Érzem: e kétségbe
Volt erőm elhágy,
Fáradt lelkem égbe,
Testem főldbe vágy.
Nékem már a rét hímetlen,
A mező kisűlt,
A zengő liget kietlen,
A nap éjre dűlt.
Bájoló lágy trillák!
Tarka képzetek!
Kedv! Remények! Lillák!
Isten véletek!
@sírbateszezazegész: Lassan már nem lesz mit ellopni.
Tavaly még 47ezernél adtak temetésit. Most meg tűzifában is adható. Otthoni hamvasztáshoz talán elég. Meggyújtjuk, elég.

Lehet, hogy így akarják Járait tönkretenni?

"Hozzányúlnak a temetési segélyhez is

Kedden kezdődik meg az úgynevezett önkormányzati segélyről szóló törvény módosítása. Ennek lényege, hogy – az indoklás szerint az átláthatóság növelése és az adminisztrációs terhek csökkentése érdekében – összevonják a jelenlegi átmeneti segélyt, a temetési segély és a rendkívüli gyermekvédelmi támogatást. Az egységes önkormányzati segélyről a helyi képviselő-testületeknek kell majd rendelteket alkotniuk, a törvénymódosítás csak a kereteket szabja meg.

A segély megállapításánál természetesen figyelembe kell venni a család egy főre jutó jövedelmét, vagyis azt a határt, ami fölött nem jár segély. A javaslat szerint ez a limit nem lehet kevesebb, mint a nyugdíjminimum (28 500 forint) 130 százaléka, vagyis 37 050 forint. Ez alatt mindenképpen adni kell segélyt, de az összeg, illetve az egyéb feltételek meghatározása már a helyi önkormányzat hatáskörébe tartozik. A segély akár természetben (például Erzsébet-utalvány vagy tűzifa) is adható.

A javaslat egyik érdekessége, hogy a segélyt bizonyos esetekben nem is kell kérni, az iskola vagy a gyámhatóság jelzésére az önkormányzat hivatalból is megállapíthatja. Budapesten a hajléktalanok számára a fővárosi önkormányzatnak kell biztosítania a segélyt, hacsak meg nem állapodik a kerületekkel. Mivel az ilyen megállapodás valószínűtlen, a javaslat rögzítené, hogy ennek költségeihez a szociálpolitikáért felelős miniszternek is hozzá kell járulnia egy évente külön megállapodásban rögzített keretösszeggel."
hvg.hu/itthon/20130505_Kossuth_ter_Orszaggyules_beharangozo
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na'emész ám te a ... :))
Most akkor jobb neked is?
Elküldjelek még? :D
Meg verseket idézgetni, mi, arra van eszetek...

Tegnap meggárgyult a társaság? Mi volt velük?

Az édesanyákat ezúton is csókoltatom, sok szeretettel nekik:
www.youtube.com/watch?v=WMeXqo4DFdI
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Irigyelheti a statisztikáit.:))

De Épészre is haragszik valami miatt, pedig Épész tegnap Szanyi pártján állt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: front, tudod a 2. Ukrán, vagy tudja a kórság, fertőződött mind, éjjel vót a csúcs, arró meg lemaradtam, napközben is updét szervizeztem egy kekeckedő SBS szerverrek, úgy hogy az anyázást én kiéltem azon, talán ezééé nem kűttem el mástot :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Épésznél nem kell sok.:D Elég görbén nézni bajnaira vagy az lmp-re és nála szakad a cérna:D
Peni viszont nem idegbajos fajta.:O
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Cirbi, mi itt annyira középen vagyunk, hogy ilyen nincs is.:)

Kapitányi szimpatizáns vélemény.:)

Pedig hülyeség, a legtöbben nem középen vagyunk, hanem inkább a jobboldalon.

A balra be nem férünk, annyian tolakodnak ott, Angyaléktól az összes többi hókuszpókuszig.
@Habakuk999: Á, ez ennél személyesebb lehet. Mária járt itt pár alkalommal úgy egy éve, már akkor marták egymást.:D
Biztos nem bírja megbocsátani Fabe-nek, hogy van aki olvassa.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szegénykém máskor is küzdött már ezzel a komplexusával, de mára elhatalmasodott rajta. Elég szánalmas tündérke lehet, kb. mint az a Matyi gyerek, a kis matyizós piros lapjaival.
Bár az legalább írni tud, ez meg csak a baloldaliságával veri a nyálát, mintha az valami érdem lenne.
Azért ez elárul sok mindent róla:
"Pár napja hozta szóba a Varanus blogot egy kedves politikus ismerősöm. Kérdezte, mit szólok hozzá, ez a blog minden másnap nekimegy valamelyik szocinak. Hát mondom, engem szerencsére senki nem kényszerít, hogy olvassam az efféle szemetet, fizetni se fizetnek érte, érdekelni nem érdekel, nem is az én stílusom, úgyhogy inkább elkerülöm, minek idegelje magát feleslegesen az ember :)"
Ja, addig nem is olvasta, nem is fröcsögött itt még, nem is lett kiosztva szegénykém... Tudod erről a szerencsétlenről az rí le rendesen, hogy a frusztráltsága mára teljesen elhatalmasodott.
Az oldalának, a blogjának a látogatottsága, az ő íráskészsége erősen konvergál a nulla felé, ezért azután a féltékenység és irigység kidudorodása érhető tetten az ilyen röfögéseiben.
Nem véletlen a blogjának a gyenge, majdnem a nullával vetekedő látogatottsága, a nullára hajazó kommentözön, ami ott megjelenik... :)
De hát az irigység és a tehetségtelenség tud komoly hajtóerő is lenni, pláne, ha van "egy kedves politikus ismerősöd". Netán olyan, aki azt kérdezi, mit szólsz hozzá, hogy itt egy blog, amelyik "minden másnap nekimegy valamelyik szocinak." :DD
Ráadásul olvassák, kommentelik és az írója nem egy irigy pártköcsög...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Látod, én ezért megyek hetente végig az SBS szervereken, update, hardver tesztek, tisztítás, ellenőrzés.
@OPHELIA: Akkor viszont elég sunyi, ha így elslisszolt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Olvastam mária posztját (amúgy nekem a legtöbb bejön :DDD) de segítsetek már, mi ez a "pszichiáter asszony" dolog, vagy csak én vagyok fáradt? :D
"Talán emlékszünk rá, hogy amikor a „kell-e az IMF” kérdés volt napirenden, akkor sokszor elhangzott, hogy az IMF nem ragaszkodna mereven a 3 százalékos hiánycélhoz, mint az EU, a növekedés a fontosabb a számukra (ld. pl. itt)
Az Orbán-kormány azért kerülte el az IMF-megállapodást, hogy önállóan alakíthassa a gazdaságpolitikáját. Ez praktikusan annak a szabadságát is jelentette, hogy még annál is keményebben bánhasson el a kormány a leszakadókkal, mint azt az IMF közgazdászai még ésszerűnek tartották volna.
Most azt láthatjuk, az uniónak az IMF-hez hasonlóan sem pusztán csak mennyiségi elvárásai vannak a magyar gazdaságpolitikával szemben, viszont merevebben ragaszkodnak az alacsony hiányhoz."

index.hu/bloghu/gazdpol/2013/05/04/soha_nem_erjuk_el_tartosan_a_hianycelt
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hiába'no.
Mazopisták és Gyógyegerek előnyben! :D
Tucc'élni, bacod alássan!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Épészt idézték Szanyi facebookján, mint a varánuszon kommentelő Szanyit támogatót: gyávázott nagy erőkkel, ilyesmi.

Ez a Mária pedig nem nagyon szereti Épészt, szerintem besértődött, mert az itteni ősellenségét idézték.
Ennyi.
Nő utál másik nőt. Azt nem tudjuk miért, lehet ő se tudja. De utálja.:)

Viszont az nagy fegyvertény, hogy Épész istentudjahányezerkilométerről napi politikai tényezővé nőtte ki magát.:)
Teljesen jól leírja valaki, hogy mi a magyar rögvaló:
"Helyesen: jelentéktelen ország.

A teljes lakosságának száma nem éri el egy nyugati nagyváros agglomerációjának méretét, a lakosság száma – reprodukció - csökken, továbbá jelentős az elvándorlás. Gazdasági teljesítménye gyenge, aktuálisan visszaeső. Saját ipara lényegében nincs, mezőgazdasága fejletlen, építőipara agonizál, közlekedése válságban, szolgáltatásaira nincs igény. Egészségügye anyagi és erkölcsi csődben, oktatási rendszere válságban. A második gazdaság virágzik, mert az első gazdaság döglődik. A munkanélküliség jelentős, lényegében változatlan évek óta. Fizetőeszköze gyenge és folyamatosan leértékelődik a stabilnak tekinthető devizákhoz képest. A korábbi külföldi befektetések megszűntek, a működő tőke ahol csak tud, menekül. A kormány azok kifosztásával éli túl saját magát, akik képtelenek elmenekülni, tőkéjüket mobilizálni. A külső és belső államadósság magas, a lakosság eladósodottsága nagyon jelentős. A társadalmi különbségek igen jelentősek: az ország lakosságának harmada létminimumon, vagy alatta él.

Nemzetközileg elszigetelt ország vagyunk, vezetőink lejáratták politikai rendszerüket. Európa nemcsak lenézi, de egyre nyíltabban bírálja őket. Már nincsenek barátaink, legfeljebb bírálónk és ellenségeink. Belföldön a tájékoztatást lényegében monopolizálta – és tájékoztatás helyett folyamatosan hazudik. A korrupció minden vonatkozásban általánossá vált. A polgári szabadságjogok megsérültek és visszaszorulóban vannak.

Országon belül a népek megosztottak, irigyek egymásra és ingerültek. Jövőképe senkinek sincs, a túlnyomó többség túlélni szeretne és a csodára vár. A válság miatt felerősödött a rasszizmus, paramilitáris szervezetek jöttek létre, kezd elterjedni a nyílt erőszak.

Szóval nem vagyunk egy „szar kis ország” – legfeljebb jelentéktelenek lettünk. Magunknak éppen úgy, mint a külföldnek."
gazdpol.blog.hu/2013/05/04/soha_nem_erjuk_el_tartosan_a_hianycelt/fullcommentlist/1#c19699403
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: neee genyózzá wazzze, én is szemmel tartom a kicsikéket, tehetek róla hogy mostan hétvégén akaródzott nekije rosszalkodni :D
tudod lelkük van nekik is, ha lazább napot akarok, azonnal szóvá teszik, igazi nők, nem élhetnek ha nem foglalkozunk velük ;)

A kedves POP3 letöltő konnektor sztrájkolt, pedig minden csúcsszuperül jelenti az okééét, most hogy a júzerek hétvégeznek, átaltúrom a rakoncátlant.
Nem es tuttam, hogy Fabius "trollkodó pszichiáter asszony".

maria.postr.hu/buntetesbol-ujjazna-szanyi-kapitany-a-hobbibloggert

:DDDD
@Fabius: vélemény?
/tudom menjek a búsba, na de akkor is, ne kímélj :D/

Az e-útdíj hozhat változást
A támogatás csökkenésével megszűnt magyar kombinált árufuvarozás (vasút-közút).

www.napi.hu/magyar_vallalatok/komoly_terhet_ronak_a_lakossagra_nem_tamogatjak_a_kornyezetbarat_szallitast.552641.html
@Habakuk999:

Az mondjuk LOL, ahogy az állam pénzén trollkodó Kapitány a mentelmi jog mögül gyávaszarozik. :D

Aztán megint kérdés, hogy jó taktika-e közalkalmazottként adófizetőt kurvaanyázni, na de ugye nem Svájcban, vagy Németországban vagyunk...

Bár egy semjénnél mondjuk még mindig elviselhetőbb... mindenesetre én jobban örülnék, ha az energiáit nem a kommentelgetés kötné le, hanem mondjuk, hogy nemzetközi jogorvoslatokat keres a magyarországi sajnálatos eseményekre.
@Marcellusca: Az Épész, ő került dicsőségtáblára.:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én beettem, hogy megjelent itt, megvallom őszintén tetszett, hogy bejött a pórok közé.:)
Aztán ismét nem tudtam politikusban csalódni.
@OPHELIA: Itt a minimum összeg helyenkénti meghatározása egy nagy lehetőség a választások előtt az önkormányzatok részére. Most, hogy már tartozásuk sincs, simán tudnak nagyvonalúak lenni. Meg ott napi kapcsolatban vannak a választóval.
Kiváncsi leszek hogyan ígérnek egymásra a képviselők ott is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ugye-ugye, aki Exchange-t használ. Echte nő, hisztis, faxnis, feje fáj állandóan, drága is... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szegény kis Szanyika azt felejti el, hogy a mi pénzünkből van fizetve, és mi nem vagyunk vele elégedettek.
Persze ezt a kis pitiáner játékát csak ott, ebben a pozícióban játszhatja el, hisz a piac viszonyai között, repülne, mint a győzelmi zászló egy normális munkahelyről.
De hát ez is honnan tudná, mi az a fogalom, hogy munka?
Dolgozott ez a díszfütyi valaha az életében egy percet is?
@Habakuk999: Nem vagy egyedül!
De biztos lehetsz benne, hogy célba ért.

Lásd Marcellusca linkjét.

Kemény 5 darab komment, ennyiért nem koptatnám az újjaim posztírással.
@sírbateszezazegész: én meg arra lennék kíváncsi, hogy ki kap kp-t, utalványt vagy tűzifát
@OPHELIA: És milyen áron van beszerezve.:)
És miért áll a 4. alkotmánymódosítás Kasza Tibi előtt? :)

OFF
Ha a pénztárgépek tulajdonosai külföldi mobilszolgáltatóval kötnek szerződést, azzal nem árulják el a hazánkat. Mi lesz a sok adattal? Izraelben tudni fogják, hogy mit vásárolok?
@V-PORT: ááááá, dehogy, csak meg kell nézni, melyik külföldi rohadt múltiba vásárolta be magát simlicska, oszt tudni fogjuk mi a stájsz :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bazz, ilyen ország nincs! :(
Központosított GSM alapú pénztárgépek, roomingolt adatforgalommal, külföldről.
Komolyan röhögnék, ha nem itt történne - mert hát ilyen balfaszság az már röhejes.
@Habakuk999: Ez jobb mint egy szappanopera:)
@OPHELIA: ez helyben dől el. minta felülről megy. ezért nem mindegy milyen a legfőbb népképviseleti.szerv minősége.
az én bemondásomra ez mikor lesz?

12:19
A NAV bemondásra inkasszózhat, az ombudsman az Ab-hoz fordul

Az alapvető jogok biztosa, Szabó Máté indítványozza az Alkotmánybíróságnál az adózás rendjéről szóló törvény azon szövegrészének megsemmisítését, amely szerint az adóhatóság kezdeményezése alapján a hitelintézet végrehajtható okirat csatolása nélkül köteles teljesíteni a nála vezetett bankszámlán lévő pénzösszeg behajtását. Ezt az ombudsmani hivatal tette közzé vasárnap.

hvg.hu/itthon/20130505_A_NAV_bemondasra_inkasszozhat_az_ombudsma
@Marcellusca: igen,igen,igen! bassza meg, meg van! gyári honda az olasszal 12seccel rosszabb!:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Döbbenet, hogy az ellenzék, de főleg a maszop, milyen szinten tehetetlen balfaszok gyülekezete... ha írok neki, arra basznak válaszolni, bezzeg, ha valaki betámadja őket, mindjárt jön a sírás... Mesterházy meg legutóbb már ugyanazt a szart nyomta, DE SZÓ SZERINT az ATV-ben a spekuláns tőkéről, mint OVI. Plusz: "egyetértünk a rezsicsökkentéssel, csak keveselljük, meg nehogy már a nyugdíjasok fizessenek az IC-n, mer' nehogymá'!"

Bazmeg.

Kussolnék én az összes maszopos léhűtő helyében, de kibaszott mélyen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szabó Máté már a közönségnek jáccik... az utolsókat rúgja a rencerbe...
Álmodik a nyomor.

Az, hogy ide előrehozták, az pontosan azt mutatja, hogy a FIDESZ utasításai szerint működnek: fektetik, amit fektetni kell (nyugdíjállamosítás), előreveszik, amit mondanak. Ezt azért kellett előrevenni, hogy ne a választási kampányban legyen vele gond.

Nyilván az eredményt is megkérte a FIDESZ, de az nem borítékolható. Ezért is kell ilyen gyorsan az eredmény, mert nyárig még egy kört is futnak, ha kell.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: azt még tedd hozzá, hogy te bárkit lemaszoposozol, ha neked nem tetszik, függetlenül bármitől. úgyhogy kuss legyen mindenkinek. ja, egy kis logikai bukfenc van, Bajnaisták nem ilyenek, LMP-sek nem ilyenek, ja a Jobbikosok is ilyen rezsicsökkentő és multiellenes, akkor ők is maszopisták, na de kicsire nem adunk, FIDESZéknél ez belefér, nincs ott annyi IQ, hogy egy ilyenen fennakadjunk.
@is:

Maszopos léhűtő alatt a maszopnak, mint pártnak az adófizetők pénzén léggömböt hámozó, és vadul pótcselekvő léhűtőit értem, nem a szavazóit, ha esetleg nem lett volna világos. Ettől függetlenül, egyelőre, még azt maszopos léhűtőzők le, akit akarok.

Hogy a jobbik meg az lmp hogy jön ide, arról gőzöm sincs. De ha már: igen a jobbik pont ugyanolyan demagóg kommunista szar mint a fidesz meg a maszop, az lmp (melyik? :DDD)... mondjuk úgy, hogy szerintem még ők sem tudják, kik.

Az utóbbi idők kampányának egyetlen pozitívuma, hogy az E2014 legalább ki merte írni óriásplakátra, hogy eltörlik az egykulcsosat. Hát, ez három év alatt eddig kibaszottul egy büdös lófasz.
"Egészen furcsa helyzetet teremtett a fideszes Papcsák Ferenc, akinek törvényjavaslatát múlt hétfőn már megtárgyalta a parlament, de a képviselő visszavonta azt, majd párttársa, a szintén ügyvéd Vas Imre ismét benyújtotta. A civilben ügyvédként dolgozó – ezzel tavaly 40 millió forintot kereső – Papcsák és Vas is a polgári perrendtartást módosítanák annak érdekében, hogy nehezebben lehessen beavatkozóként belépni a perekbe. Ezt a képviselők azzal érnék el, hogy erősen korlátoznák a fellebbezés lehetőségét azokban az esetekben, ha a bíróság elsőre nem enged valakit belépni a perbe.

Az indoklás szerint a szigorítás szigorításával el „az eljárás ésszerű időben történő lefolytatását” hivatott biztosítani, mert a beavatkozások a legtöbbször csak a per elhúzását szolgálják. Papcsák nem indokolta, miért kellett visszavonnia, majd újra beadatnia a törvényt, de a szocialista Steiner Pál módosító indítványának indoklása valószínűleg közel jár a valósághoz: „ha sokáig várna, még az is előfordulhat, hogy [Papcsák] elveszti azt a pert ügyvédként, amelyiket éppen most befolyásolni kíván” – írta az ellenzéki képviselő. Gyanúját erősíti, hogy a perrendtartás módosítását a javaslat szerint a hatálybalépésekor folyamatban lévő eljárásokban is alkalmazni kellene."

hvg.hu/itthon/20130505_Kossuth_ter_Orszaggyules_beharangozo
a náciktól kérdem !

tudatosult már hogy orbán egyfordulós választási törvényével elbukott titeket!?!

vagy az egyetlen fordulóban is a menő fidesre szavaztok?
vagy netán egy lúzer dzsobbikra ?

orbán patjtás nektek jáccik... a nektek húzza...
a ti nótátokat jácca...
1/2nótás nácik !
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Pedig szeretnél, mi? :DDD

Ezt írtam a múltkor: bazmeg, annyira birkák vagyunk, az ellenzék meg (fizetésért!!!) annyira béna, hogy nemhogy leváltani nem fogjuk tudni Vikit, de még arra sem fogjuk tudni rákényszeríteni, hogy legalább el kelljen csalnia a választást.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: minek csalni, annyi droiddal, es ennyi egymast egyelo demokrataval, furja a maszop bajnait, kozben gancsol a zelempe, bohockodik a deka, meg nehany uj part, bambul a rezsin a nep, szivarog ki a gondolkodok kremje, a dzsobbik alca narancsellenessege kabitja a radikalokokat, a kiraly meg csak orul.
Bejenyeget vona, en meg rohogok csak, kohogni hallom a bolhat, a maffia zrt. sisere hada gyulekezik a vegjatekra.
@sírbateszezazegész: ha sokáig ragozzuk, ugyan oda lyukadunk ki ugye?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Mária a meg nem értett zseni, a blogszféra női brendelmátyása.

Neki folyamatosan az a legnagyobb baja, hogy nem címlapozzák az indexen, nem ajánlózzák elegen, és amúgy le se szarja senki.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Gonoc vagyol! :)
Ugyan ezt írtam, kicsit feljebb én is...
Fabius összetört most aztán. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ennyire impotens és tehetetlen ellenzék, akik a feldobott labdákat ennyire nem ütik le, kérdem én, hol lehet még a világon?
Csak itt, viszont kizárt, hogy ennyire hülyék legyenek, akkor haza sem találnának - ezeket meg kell ezért fizetni, hogy ennyire hülyék legyenek!
Ezzel a balfasz csürhével kéne leváltani a másik balfasz csürhét? :(
@OPHELIA: Azt hiszem igen. Normális rendszerben a flexibilitás nagy előny, de ott ahol az autokratizmusnak ilyen mélyen beívódott a társadalomba mind igény, mind elfogadottság tekintetében, ott csak a függést és az opportunizmust erősíti. S ezzel pont a civil társadalom kialakulását akadályozza/hátráltatja. Amit én nem célként határoznék meg. Desahogy
@OPHELIA: technikai hiba
De ahogy tapasztalom, a többséget ez az állapot nem zavarja, amennyiben a kedvezményezetti körbe belekerülhet.
@sírbateszezazegész: nahh, becsatlakoztal egerhez, beled sem tudok ma kotni, pedig sajat erdekbol olyan jo lenne megcafolni
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "minek csalni, annyi droiddal, es ennyi egymast egyelo demokrataval"
Minden bizonnyal bennem van a hiba, de én nem tudom demokratának tekinteni azokat, akik a saját irányvonaluktól eltérő véleményeket előbb-útóbb az ellenség hangjának minősítik. Én nem tudom elfogadni ezt a "demokratikus centralizmus"-ra emlékeztető alapállást. A magát baloldalinak/ellenzékinek meghatározók közt is egyre több a kirekesztő hangot használó. Akár itt a blogon is.
De ezt még gyurcsány is kijelentette: "Aki nincs velünk az ellenünk." Legalábbis az index szerint, május elsején.
Számomra csalódást okozva.
@OPHELIA:
Nem, dehogy! Ch.T. előbb ment el tőlem... :)
@sírbateszezazegész:
Nézd, én sem szeretnék gyurcsánnyal lenni!
Sőt, a többi politikus kreténnel sem.
Charlize Theronnal viszont igen.
Tudom, hogy kirekesztés, meg minden, de akkor is! :)
@sírbateszezazegész: felve irtam le azt a demokrata jelzot, mert en is ettol leszek kockas, pont ezert akadtam ki, amikor az egyutt egyik foszerje megnyilatkozott, emigyen: koveteljuk a valsztoktol, hogy ne irjak ala a rezsicsokkentes fideszes iveit, hat tudod, ez az orszag erre kepes, es ezt akarja, de mar evszazadok ota, az osszefogasra ugy igazan soha sem volt kepes. Ha megnezzuk a dicsosegesnek mondott ritka alkalmakat, mindig egy ket kulcsembert talalunk akinek lenduleten mult minden.
mandiner.hu/cikk/20130505_szanyi_tibor_kozepso_ujj_varanus_lyukaba

Minden idők egyik legmegrázóbb jelenete körvonalazódik. Szanyi kapi az életével játszik! Úgy tűnik nem tudja, hogy a varánusz szájában milliónyi halálos baktérium tanyázik. És akkor mi lehet az alfelével?

Finish him, varánusz! :D
@taga20: 2. futam: 8. hely.

(Hogy ezt a Coronelt miért nem büntetik már meg?)

De, ma Norbi volt a legjobb hondás! :D
@minimalista: nyihhhaaaa, :)
Pedig az orszag boldogulasa miatt nem ennek kene orulnom, mert lofasz sem lesz itt, nem hogy kiegyezes, es normalis orszag...
@sírbateszezazegész: Összegezve részemről első fölindulásom az volt a cikket olvasván, hogy: a cigányokat is megilleti, hogy tisztességesen eltemessék halottaikat és segélyként kap(HAT)nak tűzifát vagy utalványt. A tűzifára mondta a férjem, hogy legalább hamvasztásra használható.

Tudom, hogy nagyon morbid, de sajnos képes vagyok elhinni, hogy lesz ilyen nem pénzbeli segély itt-ott.
@Marcellusca: hülye vagy a legnagyobb arc! Müllert kellet volna kibaszni. remélem tudod miért:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Most is az a fő baja ami általában szokott:

"lesz pár tízezer plusz oldalletöltése, pár napig fürödhet a potya dicsőségben, és jogosan fogja azt képzelni, hogy pár napig ő fújta a passzátszelet."

Szerintem Fabius ilyesmin nem képzeleg ahogy ismerem. De ettől még egy részét bizony ő fújja annak a blogszféra passzátszélnek és nem Mária. Legalábbis ha azt vesszük amit itt is látunk, hogy egymás kezébe adják a kilincset az írásain felbuzduló politikusok Rogántól Szanyiig.

Ráadásul a fideszesnek rohattballib, a maszoposnak nem elég bólogató baloldali. Asszem ezt hívják független véleménynek, vagy mi :-)
@Marcellusca: Mi a faszt keres ott tóni? de tényleg?!!!
Na, baaazzzzz, Rogán mi a f@szt keres a hungaroringi WTCC díjátadói közt?????? :(((((((((
@Marcellusca: francia!:) nem ezért. azért mert egy féreg. Loeb egy zseni. :)
@taga20: Loeb valóban zseni (volt), de nem ebben a kategóriában indul(t). :P :DD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ehhh, feltűnt pár másodpercre, de még a nevét sem írták ki. :(
Mondjuk, illen alapon a WC-s Józsi bácsi is lehetne átadó. :D
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Viszont honnan a búbánatos lópélóból értené meg a szanyit lájkoló, elvakult, seggarc maszopos, hogy ugyan abból a beteg állatfajból származik ő is, mint az orbánt imádó szemellenzős balfasz?
Ezeknek a mániájuk az ilyen-olyan oldaliság. Az, hogy mik a tetteik, illetve a tesze-toszaságuk, a kamuzásuk, a töketlenségük, az nem zavarja őket. Csak hithű valamilyen oldali legyen a csávó, ez a lényeg. Betegek ezek...

@Marcellusca:
Lehet, hogy homártatyót ajándékoz, amit az ebay-en vett, 30 dollárért. :)
www.ebay.com/itm/Authentic-LOUIS-VUITTON-MONOGRAM-MONTSOURIS-GM-BACKPACK-PURSE-BAG-NG-LV-/390589642345?pt=US_CSA_WH_Handbags&hash=item5af0f4f669
Közben megsimogatja a versenyző popsiját...
@sírbateszezazegész:
NEM IS! :)) Jó, azért majdnem...
Most miért? Nem is a kis bajszos jut eszembe mindenről, meg a zsidók, mint gábrisnak!
@Marcellusca: gazdasagi foperzekutor tarca, meg nem tarca, annyi titulussal, ez a minyimum :)
A wc-s bacsi, ha szorit a szukseg, fontosabb ember, mint az a ket szervilis allashalmozo.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a cigokat kihagytad, te galad, es hess a fejembol, pont ezt irtam fualatt az elebb, arra is, meg erre is :)
Olvastam a kommenteket a mandineren. Az egyiket ide másolom.
"jégecet 2013. május 5. 15:061Szoktam olvasgatni a Varánuszt (meg a Vincentet). Ballib homokozó, ahol Gábriel tartja a frontot a Jobbik részéről, meg betéved pár fideszes nikk, de a "sok lúd disznót győz" elv alapján hamar leugatja a sok demograta az ellenvéleményeket.Captain Száni többnyire hülye, de most van egy kis igazsága."
Büszke vagyok rád Gábriel!:)
@Marcellusca: a franciafóbiát akartam karikírozni:)
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Te, ha legközelebb látod ezt a szerencsétlen Mária ténsasszonyt, kérdezd már meg tőle, hogy mennyi komment van az oldalán egy hónapban?
Még az is lehet, hogy egy hónapban összejön annyi neki, mint Fab-nak egy posztnál. :)
Fabiusnak meg üzenem, ne sírjon, ne törjön össze lelkileg... :))
Brühühühühü...
Rodeo papa kialudta magát, szerintem nemsokára jön.
@OPHELIA: Azt hiszem erre van egy kötelezettsége az államnak, népegészségügyi megfontolásból.
Én inkább arra gondolok amit írtam. De lehet, hogy most csak prekoncepcióm van.
@sírbateszezazegész: ugye nem vagyol meglepodve, te az egyik megemlitett elborult ballibber ;)
Ha mar homok, azeee a jobbklikkerekkel ezzel kapcsolatban, vannak ketsegeim :)
@sírbateszezazegész:
Te, biztosan nem Fülig Jimmy volt a beíró??? :)
Azért van egy értelmi szintje a lölkömnek, ráadásul ebből is látszik, hogy milyen szép dolog a szeretet, ahogy egy jobbikos majom megszeretgetné még szanyikát is.
Oh, de szép is ez... megható.
Gábris, meg a védelem csúcsa! :)) YESS!!
@sírbateszezazegész: ha gabi a jobbikos arcok titkos fegyvere akkor nekik annyi:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: és Gábriel (múltkor valaki így hívta: Fallen Dark Angel -gondolom a színére utalt a dark) elindult a LEGENDÁVÁ válás útján!! :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nekem sikerült már itt agymosott narancsdroidnak is lennem:))
@sírbateszezazegész: hja, a megbecsuleset, es a cimekert meg kell kuzdeni, hisz Gabrielnek is sikerult ballibnek is lenni ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: tegnap a Vastagbőrön sírva röhögtem.
Mindenki egymást marta:) Mindenki volt vérkommunista meg nyilasnáci, és oda-vissza! :D
Egy dologban egyeztek: Vidékit és Balibgeczyket mindenki osztotta.
Könnyem csorgott.
@sírbateszezazegész: AMúgy tényleg időnkint nagyon le vannak ugatva a szegény jobber beírkálók.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezt elolvasod, beszarsz. Letaglózott a logikai lánc következetes végigvitele, valamint a tényekből levonható egyetlen konklúzió!
m.mandiner.hu/cikk/20130504_szeles_gabor_a_kommunistak_otszor_tettek_tonkre_az_orszagot
@GeoCracker: ennek egyik oka az itt is megjelenő tolerancia-hiány, s az ebből következö kirekesztés felerősödése (pedig sokan azt állítják, rühellik orbánt, de "ezek a vérvörös népvérszívó lidércek" soha ne jöjjenek vissza -így narad a fidesz nekik); másik ok az amikor azért az indítás sem baráti. Én az elsőt nem értem, a másodikon jól elszórakozom olvasgatva.
Szóval egyetértünk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nos, erre a "Soha nem érjük el" index cikkre mondtam korábban (többször) SENKI sem csinálta Gyurcsány után, hogy 1 % megszorítást 1 % alatti gazdasági csökkentéssel abszolvált.
A korábbi számítás ugyanis az ő gyakorlatán alapult: ugyanis 6 %-ot szorított meg (10-ről 4-re) és a gazdaság 3% ról 0 fölött maradt. Innen jött a 0,5 %-os arány. Mivel korábban rajta kívül még senki sem szorított meg, ezt a tapasztalati számot vették alapul az Unióban.
Csakhogy akkor segített minket az, hogy a többiek még nem kezdtek anticiklusos kiigazításba, tehát jókor és jót lépett.
Ennyit arról, hogy elqurta a gazdaságot.
Talán ideje lenne egy (kissé) átgondolni!
@sírbateszezazegész: hűűűbakker, leakadtam, de néhány komment felülmúlhatatlan :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A Fidesz Mesterházyt szinte soha nem anyázza, kizárólag Bajnai és Gyurcsány van a célkeresztben. Cui prodest?
@czjanos:

Mesterházít nem tekinti ellenfélnek - teljes joggal - a Fidesz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az, hogy jött ki, hogy én megszeretgetném Szanyit??? :)
Mér' hiányzik a fideszesnek 3 ujja?
Mert a kaszát összetévesztette a kasszával és belenyúlt...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jégecet 2013. május 5. 15:061Szoktam olvasgatni a Varánuszt (meg a Vincentet). Ballib homokozó, ahol Gábriel tartja a frontot a Jobbik részéről, meg betéved pár fideszes nikk, de a "sok lúd disznót győz" elv alapján hamar leugatja a sok demograta az ellenvéleményeket.Captain Száni többnyire hülye, de most van egy kis igazsága."
Én hősöm!!!:DDD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
és az indexes linknél ez is nagyon jó - viszont nagyon pesszimista (azaz realista) komment:
"vakapad 2013.05.05. 10:26:09
Néhány megjegyzés:

1./ Magyarországnak saját, a világpiacon eladható terméke nincs. Ezért a magyar vállalkozások abszolút döntő része a belső kereslet kielégítéséből él. Egyrészt a lakossági fogyasztáshoz (a felső 15 – 20 %-ot kivéve, az nem magyar terméket fogyaszt) biztosítja a termékeket/szolgáltatásokat, másrészt az idetelepült külföldi vállalatoknak termel és szolgáltat. Fenti okból, ha a lakosság alsó 80 – 85 %-ától pénzt veszünk el, vagy a külföldi vállalatokat sarcoljuk, az az erre szakosodott magyar kkv-k bevételcsökkenéséhez vezet. További következmény az elbocsátás, a fejlesztések elmaradása (nincs az az olcsó hitel, amely a kereslethiányt kompenzálná), cégbezárás. Ez főleg a kereskedelemben látványos folyamat, ahogy a mellékelt ábra mutatja. Természetesen van más megoldás is, adócsalással/feketefoglalkoztatással előnyszerzés a konkurenciával szemben, mert ilyen helyzetben csak kevés maradhat életben. Mondható tehát, hogy a közvélekedéssel szemben a feketegazdaság aránya messze a kkv-k esetében a legnagyobb (a „közvélekedést” persze szubjektív érzések is erősítik, hogyaszongya „mérpont engem a kicsit, mikor a nagyok mindig megússzák!” – objektíven ez nem így van, a nagyoknak sokkal nehezebb és nem is éri meg csalni).

2./ Magyarországon nagyon kevés ember dolgozik (ma már hozzá kell tenni, hogy a piacgazdaságban, mert a közmunka ebbe nem számít bele). A képzett rétegre ez nem érvényes, viszont a rengeteg (főként vidéken élő) képzetlen munkaerőt, amelyet a mezőgazdaság képtelen felszívni (30 % van, 5 % kell) valahogy el kell tartani (olcsó, képzetlen munkaerőt foglalkoztató, azaz könnyűipari termelő cég ma már nincs Magyarországon – hogy miért így van, arról már sokszor írtam, a fő ok, hogy nem olcsó). Namostan, vagy otthagyjuk őket az árokparton családostul, vagy segélyezzük (vigyázat: a közmunka is segélyezés). Jelenleg a segélyek megnyirbálásával az előbbi tendencia erősödik, de ezt az éhenhalásig elvinni – Európában – ugyebár nem lehet. Emiatt az újraelosztás csökkenő, de még mindig nagyon magas, és az éhenhalásuk elkerülése érdekében tovább már nemigen csökkenthető. Az otthagyás fokozódása egyrészt azt a keresletet viszi még lejjebb, amelyikből a kis magyar cégek élnek, illetve élnének, másrészt a szegénység növekedése sokukat a bűnözés irányába lök, amelyből aztán már nincs kiút.

3./ Mondható tehát, hogy jelen helyzetünkben két dolgot nem szabad csinálni: az alsó 80 – 85 %-tól pénzt elvenni, vagy a vállalatok bevételeit csökkenteni. Jelenleg mindkettőnek pont az ellenkezője történik. Amely réteg megsarcolható lenne, az a felső 15 – 20 %, mert egyrészt nem magyar termékeket/szolgáltatásokat vesz igénybe, másrészt meg se érezné. És mégis, meglepő módon (illetve hát dehogy meglepő módon) jelenleg ők kapják a legtöbb könnyítést, adócsökkentést, stb., amely nem eredményez se belső keresletnövekedést, se üzletfejlesztést (nekik ugyanis már van, és fejlesztik is, ahogy fejlesztenék bármifajta, az alsóbb szintekről elvett és nekik adott pénz nélkül is). A tőlük való bevételek növelése az SZJA visszaalakítása, ingatlanadó, stb. lehetne, de erre semmi jel nem mutat, inkább a „milyen ötlettel lehetne bárhonnan (!!!) pénzt elvenni még” játék folyik. Csakhogy egyre kevesebb a pénz.

4./ Az egyéb ötletekről. Kiadáscsökkentés: az oktatásból és az egészségügyből még több pénzt kivonni már nem nagyon lehet (amennyit lehetett, már kivonták), a nyugdíjasoktól elvehető pénz a magyar termékekre való keresletet tovább csökkentené, ha kirúgnak egy csomó bürokratát, akkor még több eltartandó lenne, és a kereslet megint csak tovább csökkenne, a tömegközlekedés támogatásának csökkentése az eddig is lerohadt rendszerek ellehetetlenüléséhez vezetne, az infrastruktúra fejlesztését abbahagyni meg hülyeség, ugyanis főleg EU-s pénzből megy, itthon keresletet támaszt az építőiparban, és ha valamely külhoni cég mégis az idejövést fontolgatná (bár az állam viselkedésének kiszámíthatatlansága miatt már nem nagyon akaródzik), akkor jó infrastruktúra esetén talán mégis. Ami nagy szerencse lenne, ha az államilag vezényelt elriasztási taktikát végre be tetszenének fejezni.

A történteket látva kevés a remény."
@OPHELIA:
Viszont az a része, hogy hivatalból is megállapíthatják a segélyt - azaz nem kell igényelni - még akár jó is lehet.

Jelenleg ugyanis simán előfordulhat, hogy éppen a legelesettebbek nem jutnak hozzá.
@nyünyüge:
persze csak akkor, ha valami objektív mérce alapján történik ez, és nem pofára.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szia Boli!
Először is megköszönöm az Anyák Napi üdvözletedet, mint érintett.
Nyulam-bulamról mit tudsz? Napok óta nem látom.
@Fabius: lex poszt a lex papcsók ról?

hogyan nyerjünk pert ügyvédként ha a törvényeket mi hozzuk....
@kekex: ""Két dolgot nem szabad csinálni. Az alsó 80-85%-tól pénzt elvenni."
Világtendencia a gazdaságban, hogy a profitráta folyamatosan növekszik, a jövedelmek nem követik
ezt az irányt.
Pedig hatékonyság esetén a követő jövedelem kiáramlás aktivizáló a gazdaság több szegmensére.
@is:

David Souter.

Hadd kezdjem messzirol, es remelem ertheto lesz a vegere, hogy miert.

Souter az Amerikai Legfelsobb Birosag tagja volt '90-es kinevezesetol (idosebb Bush) 2009-ig.
en.wikipedia.org/wiki/David_Souter
Mint olvashato, tukeppen "hibas" dontes alapjan kerult oda, mert az elnok nem ismerte velemenyet bizonyos kardinalis kerdesekben. Azota viszont ismerten liberalis tagja volt a gremiumnak. Mar joval Obama gyozelme elott nyugdijba akart vonulni, de vegul csak 2009-ben, 19 evnyi Biraskodas utan jott el erre az ido. Fel evvel a Demokratak gyozelme utan...
Persze 70 evesen ertheto a nyugdijba vonulasi szandek, de nala vannak idosebb es meg elotte beiktatott aktiv tagjai a Birosagnak. Mindkettojuket Reagan nevezte ki.
en.wikipedia.org/wiki/List_of_Justices_of_the_Supreme_Court_of_the_United_States

Ugyanakkor ha figyelembe vesszuk a szinten (inkabb) liberaliskent elismert John Paul Stevenst is (az elozo listan), akit meg Gerald Ford nevezett ki, es 90(!) evesen, 35(!) evnyi szolgalat utan vonult nyugdijba 2010-ben, akkor Souter viszonylag "koran" megunta.
Am az idozitesevel, egy republikanusok altal kinevezett (inkabb) liberalist (o maga), egy demokratak altal kinevezett liberalis holgy, Sonia Sotomayor kovetett.
Nemileg hasonlo a helyzet Stevenssel, akit Elena Kagan valtott.

Mindketten tudhattak jol, mar a 2008-as valasztasok elott legalabb 1-2 evvel, hogy kis esellyel lesz republikanus folytatas, es ha olyan iranyultsagu utodot akartak volna, akkor "csak" korabban kellett volna nyugdijba menniuk. Nem igy tettek.

Vagyis meg ott is politizalnak. Bar nem annyira nyiltan, mint nalunk, de azert ez ott is elfogadott.
Ilyen szempontbol erdekes lesz, az egyre novekvo Demokrata folytatas eselye miatt (valtozo gazdasag, demografia, kozvelemeny okan), hogy a ket konzervativ biro valyon 2016-ban, akkor mar 80 evesen 30 es 28 ev biroskodas utan, mikor fogadja el, hogy tavoztukkal a Legfelsobb Birosag jelenlegi 5-4-es konzervativ tobbsege megfordul.

Az AB-vel es Stumpffal kapcsolatban veled egyetertek alapvetoen egyet.
Nehezemre esik elhinni, hogy egy 30 eve orszagos cimbora, es cirka 15 eve uzlettars, majd bosszubol a meg nem kapott AB-elnokseg miatt, EGYEDULIKENT szembemegy Viktorral, es rendszerevel. Sokkal inkabb tudom elkepzelni, hogy itt valamifele legenda gyartas folyik Stumpf korul. Ha Ader, aki jobban eltavolodott Orbantol (brusszeli "szamuzetes" ;) ), megis vallalta az elnoki poziciot, majd ugy irta ala a 4. modositast ("függetlenül attól, hogy ez tetszik-e nekem, vagy sem") hogy aggalyait meg sem emlitette, akkor nekem valahogy nem stimmel a sztori.

Ha pedig az AB valoban elmeszel ezt-azt a 5. valtozatbol, akkor Orban meg akar triumfalhat is, mint tette nem oly regen:
„Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják. Itt most ezzel a helyzettel állunk szemben, ugyanis a magyar Alkotmánybíróság ezt a jogszabályt megsemmisítette, következésképpen az Európai Bíróság egy olyan jogszabályról hozott döntést, amely nem létezik"
index.hu/belfold/2012/11/06/orban_doglott_kutyat_vagtak_fejbe/?token=0d2f44adbe12ef73c71af386e6ac2c2c
Na hali!
Nem vesztem el, csak sof dolgom van...

Itt a holnapi téma Fabiusnak:-))

"Kossuth tér 1-3. - Papcsák Ferenc törvényt ír a saját peréhez"

"Csináljunk magunknak törvényt!

Egészen furcsa helyzetet teremtett a fideszes Papcsák Ferenc, akinek törvényjavaslatát múlt hétfőn már megtárgyalta a parlament, de a képviselő visszavonta azt, majd párttársa, a szintén ügyvéd Vas Imre ismét benyújtotta. A civilben ügyvédként dolgozó – ezzel tavaly 40 millió forintot kereső – Papcsák és Vas is a polgári perrendtartást módosítanák annak érdekében, hogy nehezebben lehessen beavatkozóként belépni a perekbe. Ezt a képviselők azzal érnék el, hogy erősen korlátoznák a fellebbezés lehetőségét azokban az esetekben, ha a bíróság elsőre nem enged valakit belépni a perbe.

Az indoklás szerint a szigorítás szigorításával el „az eljárás ésszerű időben történő lefolytatását” hivatott biztosítani, mert a beavatkozások a legtöbbször csak a per elhúzását szolgálják. Papcsák nem indokolta, miért kellett visszavonnia, majd újra beadatnia a törvényt, de a szocialista Steiner Pál módosító indítványának indoklása valószínűleg közel jár a valósághoz: „ha sokáig várna, még az is előfordulhat, hogy [Papcsák] elveszti azt a pert ügyvédként, amelyiket éppen most befolyásolni kíván” – írta az ellenzéki képviselő. Gyanúját erősíti, hogy a perrendtartás módosítását a javaslat szerint a hatálybalépésekor folyamatban lévő eljárásokban is alkalmazni kellene."
hvg.hu/itthon/20130505_Kossuth_ter_Orszaggyules_beharangozo
@Mariann19: Neked is írtam. Dolog száezer. Kicsit bővebben... nemigen volt olyan téma amiért érdemes lett volna leüddögélni, különben is meg lettem áttételesen szólva a mocskos számért:-) Komolyabban: télleg dolog van, majd alkalomadtán jövök. Sziasztok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Reménykedtél trotykos-ladikosz, hogy odavesztem valami rókacsapdában mi? Hádenem.
@taga20:
Nekem?
Valahol?
Te viccelsz!
A mosonin, vagy a Lajtán, de ma nem, meg Anyáknapja, meg minden... Majd holnaptól megint... Kis telhetetlen...

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Te keversz valakivel, vagy sokat ittál, vagy nem érted az idézetet. Más verzió nincs... :)

@Fabius:
Hüjje, kéjjenc! 8)

@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Papcsák ettárs csak bebizonyítja, hogy a szarrágás példaképeként mellé sem lehet lőni, amikor valaki azt mondja rá, hogy egy utolsó ......, .........., ......, ......., ......., ........, ..... ...... ....., ....., ..... csiga.
Oszt akkor finom voltam.
Most miért csodálkozol, ezeken a pitiáner, kisstílű, szánalmas jogászocskákon?
A szakmájuk szégyenei.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Neked is írtam." Mikor?
Különben is! Te csak úgy itt hagysz csapot-papot, főként minket?
Bántottak? Boli majd elássa.
Várunk!
@Mariann19:
Vérnyúl ásás is lehet még belőle... :D
Mocsok lazán veszi a kis dög, ráadásul még flegma is... Lécci, lécci, hadd ássam el! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Rákényszerülünk mi is a stílusváltásra.
Nem mi kezdtük!
@taga20:
Genya... Találj magadnak! Ha meg erre jársz, gyere, kiviszlek a Mosoni-Dunára egy kicsit evezni, hogy ne ríjjon a szád. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ki a fasza gyerek, boli a fasza gyerek:) spartacusba jártam 30 évvel ezelőtt kenuzni:)
@gazoló: Nem tudtam nézni, nincs digim, tudod.
Mi volt? Eredmény? Vélemény?
Ha nem esik nehezedre, megköszönném.
@Fabius:

'oldaliak,úrjézust bántották ballibhomokozóban és élvezi..'

szép az élet!!!
@Mariann19:

nem jött az adás a neten,digim nekem sincs csak zsindexen követtem!!nagyon ki voltam az eleje után kiengedtünk de viharos vághajrá után Győrben óriási esélyünk van végre megnyerni a BL-t!!
@taga20:
Látod... Én meg gyerekkoromban csak atlétizáltam, majd kézilabdáztam, a víz marha messze volt tőlem, 7 éve lettem vízfüggő.
www.voluta.hu
Kenunk is van... Abban több sör fér el hűtőládában...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

jó lennne ha a jövő héten nem csak ezt a barna kakaót küldenétek a mosoni felől és lehetne már itt a kanyarban is egy jót evezni!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nyertél! de miért ne legyek szerény? nincs mire:) hajrá duna:)
@gazoló: 24:21-re nyertek, ahogyan látom, idegenben.
Itthon még nagyobb az esély, tényleg jól állunk.
@gazoló:
Tessenek feljebb fáradni! :)
2 hete Rajkáról jöttünk le, egy kisebb hegy termésével együtt...
www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/voluta-sziget_oshonos_fakkal/2330058/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Látom nagy dolgok történnek ott a vad-nyugaton...

Kössz a linkeket!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem próbáltam, de most már fogom.
Zseni vagy! Kösz!
@nyünyüge: megállapít6ja, lehet jó is ez a része, igen

Nem Veled van bajom, de most megkérdezem hangosan, nem Tőled:

HONNAN A PICSÁBÓL TUDNÁ MAGÁTÓL A HIVATAL ÉS MELYIK, HOGY A GYEREKEMÉKNÉL NINCS MEG AZ EGY FŐRE JUTÓ 37.500??

minimálbér, gyes, 1 gyerekre csp

ÉS VAJON MENNYIEN JÁRNAK HASONLÓ CIPŐBEN??????
ÉS KÖZÜLÜK MENNYIEN NEM MENNEK SEGÉLYÉRT,MERT A SZÜLŐK TARTJÁK EL ŐKET????

ÉS AKIK ELMENNEK AZOK MENNYIT KAPNAK???
Áder aszonta, hogy Köztársasági Elnökként nem tudott mit tenni. Akkor minek tartunk Köztársasági Elnököt??? Csak azért, hogy fűtsük a Sándor Palotát?
@nyünyüge: Bizony, pofára is megy. A tesómnak 91.215 nyugdíja van öregségi nyugdíjasként. Előtte rokkantosították, 18 éves kora óta inzulinos cukros. Az orvosok szerint már rég meg kellett volna vakulnia, már rég nem kellene, hogy lába legyen, már rég nem kellene, hogy éljen. Lassan egy éve művesés, most trancsírozták harmadszor az ereit, havonta 30e Ft a gyógyszer, tudom, mert én hordom. A maradékból meg diétás kaja, rezsi.
És nem kap közgyógyit, semmiféle segélyt. Mert nem az MSZMP-KISGAZDA párttagból ÁTVEDLETT pógimester édes jó anyukája. Mert az kap. Mert az télleg csóró. Övék a fél határ
@Tamás Csacsicska:
Ma már beidéztelek ide - sajnos teljesen jó leírást adtál a mai magyar állapotokról. Sajnos...
Miért lenne kasza? Az ombudsmannak van egy véleménye, az meg majd 30 napon belül kiderül, az AB-nak mi a véleménye.
@Tamás Csacsicska:
Sajnos tökéletes összefoglalást adtál...

"Helyesen: jelentéktelen ország.
A teljes lakosságának száma nem éri el egy nyugati nagyváros agglomerációjának méretét, a lakosság száma – reprodukció - csökken, továbbá jelentős az elvándorlás. Gazdasági teljesítménye gyenge, aktuálisan visszaeső. Saját ipara lényegében nincs, mezőgazdasága fejletlen, építőipara agonizál, közlekedése válságban, szolgáltatásaira nincs igény. Egészségügye anyagi és erkölcsi csődben, oktatási rendszere válságban. A második gazdaság virágzik, mert az első gazdaság döglődik. A munkanélküliség jelentős, lényegében változatlan évek óta. Fizetőeszköze gyenge és folyamatosan leértékelődik a stabilnak tekinthető devizákhoz képest. A korábbi külföldi befektetések megszűntek, a működő tőke ahol csak tud, menekül. A kormány azok kifosztásával éli túl saját magát, akik képtelenek elmenekülni, tőkéjüket mobilizálni. A külső és belső államadósság magas, a lakosság eladósodottsága nagyon jelentős. A társadalmi különbségek igen jelentősek: az ország lakosságának harmada létminimumon, vagy alatta él.

Nemzetközileg elszigetelt ország vagyunk, vezetőink lejáratták politikai rendszerüket. Európa nemcsak lenézi, de egyre nyíltabban bírálja őket. Már nincsenek barátaink, legfeljebb bírálónk és ellenségeink. Belföldön a tájékoztatást lényegében monopolizálta – és tájékoztatás helyett folyamatosan hazudik. A korrupció minden vonatkozásban általánossá vált. A polgári szabadságjogok megsérültek és visszaszorulóban vannak.

Országon belül a népek megosztottak, irigyek egymásra és ingerültek. Jövőképe senkinek sincs, a túlnyomó többség túlélni szeretne és a csodára vár. A válság miatt felerősödött a rasszizmus, paramilitáris szervezetek jöttek létre, kezd elterjedni a nyílt erőszak.

Szóval nem vagyunk egy „szar kis ország” – legfeljebb jelentéktelenek lettünk. Magunknak éppen úgy, mint a külföldnek."
http://gazdpol.blog.hu/2013/05/04/soha_nem_erjuk_el_tartosan_a_hianycelt/fullcommentlist/1#c19699403

Ehhez sok hozzáfűzni való nincs, ezt nem te, vagy én, hanem az ELIT qrta el, mi csak kifizetjük...
"A kiborult trafikmutyi kiválóan megmutatja a Fidesz mindennapokról alkotott felfogását. A nagy közfelháborodás mégis elindított bennük egyfajta reakciót a káros hatások csökkentésére, de ezt is rájuk jellemző módon igyekeznek a maguk javára fordítani. Első körben volt ugye a "minden rendben van a tender körül" című pávatánc, és ebbe utólag még egy gyors rendkívüli törvény is belefért a pályázatok adatainak az elrejtésére, vagy legalábbis a hozzáférés megnehezítésére. Ez ékes példája a számukra hatékony törvényalkotási folyamatnak, de nem ez az első ilyen megoldásuk az utólagos törvényesítésre, elég csak pár választási törvényre gondolni, ahol igyekeztek a maguk felére billenteni az előnyöket, és nehezíteni a vizsgálatot. Itt azért figyeltek arra most is más neve kerüljön rá a beadványra, de a stílust nem lehetett letagadni, jellemzően pofátlan volt akár csak a többi burkoltan személyes érdekből keletkezett módosítás. Ezután jött Orbán Viktor rádió interjúja. Már nyakon túl ért a katyvasz a nyertes pályázók nagy részének kormánykötődése miatt, mikor megszólalt Tündérország szabadságharcosának hangja az éterben, és megoldást, segítséget ígért. De nem ám akár milyet, megélhetésit. Ebben a szellemben utasította Lázár Jánost, mint szociálisan különösen érzékeny embert a megoldásra és a segítésre. Egy ilyen segítség már csak a megoldó személyek miatt is több aggályt vet fel a végeredmény szempontjából, de azért Lázár János itt is elöl van a sorban akire ezt nem lenne szabad bízni, hiszen ő még arra is képes lenne megtiltsa a dohányzást, persze csak mindenki érdekében. Meg is oldotta a problémát, annak a szellemében, mindenki annyit ér, amit már megkapott, abból el nem veszünk, inkább kiadunk még pár száz engedélyt, ne járjon a szájuk, nem vagyunk fasza gyerekek. Negyvenezer helyen árusítottak dohányterméket, ez most lecsökkent ötezerre. Ebből a számból ugye volt olyan nagyon kormányközeli aki többet is megkapott, ha elég nagy volt a családja, de azoktól ezt nem lehet elvenni, mert az már szerzett jog. Szemben a volt rendvédelmisekkel, vagy a rokkantakkal, azok annyit is érnek, így ott le lehet szalámizni a jövedelmet. Így inkább kiadnak pár száz engedélyt még, hagy marakodjanak rajta a szerencsétlenek, azzal is csökken az elégedetlenek száma.Pofa befogva, probléma megoldva, lehet tovább menni a közpénz lenyúlás útján. Az a megoldás persze eszükbe sem jutott a kormánypártnak gondolkozzanak mielőtt cselekszenek, de ez érthető, annyi a megszerezni való jövedelem a köz érdeke elől, és olyan kevés az idő a bekebelezésére, gyorsan kell cselekedni. Hazudni, lopni, csalni mindig is könnyebb, mint tisztességesen, felelősen dolgozni, lehetőleg a másik érdekében, amiről szólnia kellene a politikának."
banditapolitika.blog.hu/2013/05/04/fidesz_modra_ujraosztott_trafikok?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_05_05&utm_campaign=index

Ez is megvolt? Szeressük a pártot...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A történelem során szerinted volt olyan, hogy ennél rosszabbul álltunk de mégis megmaradtunk??
nem arról volt szó eddig hogy fujj 4. módosítás, mert ez szűkíti az ab jogköreit és nem is vizsgálhatja majd tartalmi szempontból a módosításokat? valaki magyarázza már el, mert ez elég nagy blama önmagában, ha mégis vizsgálhatja, sőt, meg is semmisítheti a 4. kiegészítést
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Persze, hogy volt.

Nem értem, hogy lehetsz Te a Varánusz hőse, ha egy egyszerű kérdésre se tudsz két napja válaszolni.:((
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Persze. A tatárjárás után eléggé kétesélyes volt, hogy népként megmaradunk, olyan nagy genetikai veszteséget szenvedtünk. Az orbánjárás - még - nem járt ekkora veszteséggel. Mi az a félmilliócska budiforradalmi testvérek között?!
"A Jobbik Ifjúsági Tagozatnak (IT) közelmúltban megválasztott elnöksége arról döntött, hogy a szervezet nagyszabású országos toborzókampányba kezd. A 2013-ra meghirdetett Ébredő Ifjúság Évében többek között az is célunk, hogy minél több magyar fiatallal megismertessük az ő érdekükben tevékenykedő szervezetünket" - áll Farkas Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik IT elnökének vasárnapi közleményében."
index.hu/belfold/2013/05/05/fiatalok_toborzasaba_kezd_a_jobbik/

Finom leszek és előre szólok.
Pofán baszom azt, amelyik a gyerekemmel bepróbálkozik, majd letépem a fejét és focizok vele...
Mocskos csürhe, el a kezekkel a gyerekemtől!

Ellentétben a Zázrivecz, Novák féle innen-onnan szalajtott, magukat magyarnak hazudozó pöcsfejektől Ő akkor is magyar, ha ezek a kis pöcsköszörűk a fejük tetejére állnak!
A csürhével pedig nem keverünk - ezt már most megtanulta.
@Habakuk999: úgy, hogy szelektív a hallása:)
Szevasztok!

Itt van előttem a gyermekem tavaly ilyenkor tájt ballagásra kapott ajándéka, benne külön betétlapként Raúzsika nénnye ajánlásával ( iktatószám: 10355-6/2012/OKAB ) a kevlár szilárdságú izé forgatására.
„Lapozzátok örömmel, amikor büszkék lehettek rá, hogy Magyarok vagytok! Találjanak szívetekben és értelmetekben visszhangra a szabadságot és tiszta állampolgári erkölcsöt hordozó mondatai!”
- kelt, aláírás, stempli.

Önmagában már az államtitkár asszony ajánlásától is párás lett a szemem, de mikor tovább lapoztam és a házmester azon mondatába botlottam, hogyaszongya:
„Nem a hiúság, a kapzsiság, a mohóság, hanem az értékteremtés: a napról napra elvégzett munka lesz ismét a jövőnk alapja” – ott már ömlött a könnyem. ( báj bájussz ) Oszt akkor még a Kerényi magaslatokban szárnyaló illusztrációkhoz nem is értem oda.
Egy évvel ezelőtt éltem át ezt a katarzist, akkor olvastam először, azóta nyugszik a „mű” a műhelyem egyik sarkában, de a poszt hatására generált fordított perisztaltika okán leporoltam és újra belenéztem, ha már sugárban gyön visszafele a cucc, hátha rásegít picit és fogyok egy-két kilót. Sikerült!
Százszor át lett beszélve ennek az izének a szilárdsága, fölösleges újra vitát generálni róla.

Csak egy mondatban; már négyszer írták újra, hogy tulajdonképpen a gránit magyar értelmezésben löszfal, amit időről időre meg kell erősíteni, pláne ha alagutat akarunk fúúrni beléje.
Szóval nem történt itt semmi rendhagyó dolog, Savanyú Jóska teljesítette a törvényben előírt kötelezettségét, oszt aláírta a negyediket. Magába a kotmányba van belekarcolva, hogy köztársasági elnök nem kérdez, nem fikáz, veszi a pennát oszt rakja a szignót arra, amit elébe tolnak.
A Vittorio klánt körülbelül annyira érdekli az ügyről kialakított véleménye, mint Győzikét a kvantummechanika aktuális égető kérdései.
Persze Janó nem is igen foglalkozik olyasféle NER ellenes dolgokkal, mint a magánvélemény, horribili meg a diktu – lehetséges köztársasági elnöki véleménnyel.

Töltőtoll, papír, oszt jegyezzük.
Nincs itt semmi látnivaló, lehet oszolni a tömegnek.
@OPHELIA: A gyerekeimnek is szelektív.. mert olyan környezettudatosak.:)
@Habakuk999:
:)) Már azt hittem kekec...
Amúgy mire várod a választ? Le vagyok kicsit maradva...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hogy sikerült-e szabadalmaztatniuk a virtuális tüntetést.

Merthogy tegnap az üdvrivalgó közönség és a szónokok nagy része is csak virtuálisan volt jelen.
@Habakuk999: Hogy mennyire hasonlítanak egymásra ezek a gyerekek. Én vissza szoktam nekik adni:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Igen, a jobbik fölismerte, honnan lehet a legegyszerűbben támogatókat találni.

A fidesznek a megmerevedett párt- hűbéri hierarchia miatt már nehezebb fiatalokat besorozni, a szocik meg - minő csoda - ebben a témában is nemtörődömök és hülyék.

Pont a másik posztnál írtam Ergosumnak, nem tudom elítélni azokat, akik bedőlnek nekik, ha nap mint nap pl a cigánykérdés a legnagyobb problémáik egyike.

Fel fog nőni egy olyan vidéki és lakótelepi nemzedék, akit csak a jobbik karol fel.:(((

A mostani rasszizmus kiscserkész a következő tíz évéhez képest.
S itt vissza is térnék Szanyi péppé veréséhez:

lehet hasznosabb lenne Nagymarosra nekik is szervezni ifjúsági táborokat, szigeteket meg fesztivált, mint hülyepicsként nyüsszögni.
@Habakuk999:
Nem csak ettől a neonáci csürhétől nem tűröm el, hogy a gyerekemet kerüldözze, a többi szaros pártnak sincs köze a gyerekemhez, tartsa távol magát tőle mindegyik!
Ha nagykorú, onnantól pedig már az ő felelőssége, hogy az ilyen szarokat a lefolyóba küldje...
@Habakuk999: Segíts ki mert a hétvégén nem nagyon voltam gépközelben. Melyik kérdésre vársz választ??
@Habakuk999: és sajnos számukra az lesz a közösség, semmi más
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Helyes a dörgés!

Mivel tegnap nem voltál, csak kérdezem, hogy láttad-e az eee,ööö interjút?
@Habakuk999: A nagymarosi ifjúsági találkozónak nincs köze a jobbikhoz. Az egy Katolikus ifjúsági találkozó, amelyről egyébként nagyon sok szép emlékem van. Már a kislányommal is voltunk ott. :)

picasaweb.google.com/Gyerekmaros/2009OsziTalalkozo?feat=directlink

A verőcei magyar sziget fesztivál már más tészta. Voltam ott is de az teljesen más jellegű összejövetel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A verőceire gondoltam, de nyugodtan lehetett volna a nagymarosira is, a lényeg az ifjoncok cserben hagyása.
Igazad van, az egyház is nyomul erősen.
@OPHELIA:
Passz. Miről maradtam le? Melyik kretén nyökögött?
@Knósszosz:
Mi a helyzet? A műhelyben... Gurulnak a mosógépek?
Van egy energo lux mosógépem, semmi baja, 20 éves. Az asszony nyüsszög, hogy nem kéne-e újat venni? Szerintem nem, de... Szerinted kapok valami hasonló normális darabot? :)
@OPHELIA: Egy nagyon erős, erősen vezérelvű közösség.

Ahonnan a kitörés ugyanolyan lehetetlen, mint a gettókból az ősellenségnek.:(

Egyszerűen röhej, hogy ilyen témáról kell beszélgetnünk.
@Knósszosz: "„Nem a hiúság, a kapzsiság, a mohóság, hanem az értékteremtés: a napról napra elvégzett munka lesz ismét a jövőnk alapja”

Ez kitől van? Hitler vagy Lenin? :DDD
@Habakuk999: A nagymarosinak sokkal régebbi hagyományai vannak. Azok már a 70-es években elindultak, és igazi kincseket adtak az odalátogató fiataloknak. A 80-as évekből nekem is rengeteg sok szép élményem van róla.

youtu.be/TSKHYAtWpvg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Hagyjuk másokra a szőrszálhasogatást. Mindegy hogy az Ó- vagy az Újtestamentumról beszélünk, vagy pusztán Jézus tanításairól, ugyanarról a zsidó svindliről van szó. Ez nem fog minket szabaddá tenni. Egy német egyház, egy német kereszténység csak egy elferdítés lenne. Az ember vagy német, vagy keresztény. Nem lehet egyszerre mindkettő."

Találgass Te is! :D
@Habakuk999: "Merthogy tegnap az üdvrivalgó közönség és a szónokok nagy része is csak virtuálisan volt jelen."

Ez nem igaz. A szónokok nagy része jelen volt a tüntetésen. Élőben beszélt Hegedűs Lórántné, Gyöngyösi Márton, Murányi Levente és Vona Gábor. Rövid hangbejátszás Morvaitól és Hegedűs Lóránttól volt. Szóval a beszédek kb. 80-90%-a élőben és nem virtuálisan hangzott el.
@OPHELIA:

Hát, a T800-as (101-es modell) határozottan dinamikusabban tolta. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
... hááát majdnem, de mégsem. Az legalább német, ezt meg egy kis labanc, kefebajszú pöcs mondta, a hasonszőrű istenbarmainak legnagyobb dicsőseggére!
@Habakuk999: Szerintem túl dramatizáljátok ezt a dolgot. Én nem láttam nácikat, itt:

youtu.be/aMqIzBs3480

de a szombati tüntetésen sem.
@OPHELIA:

Ez valamit betolt interjú előtt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem!
Tarcsad csak megfele. Ha nem a lakásban rákenrollozik, hanem mongyuk a szuterénben lévő mosókonyhában, vagy spájzban ( mint nálam ), akkor hadd zörögjön, sokáig fog még teljesíteni.

'propó, milyen hely a "Faház" Óváron?
@Habakuk999: Nekem egy beosztottam élő példa erre. Az sem baj, hogy fizeti a büntit, pedig tényleg nem csinált semmit, csak ült. És a jogvédőik cserbenhagyták őket. Csórókám az én gépemen nézte meg a válaszaikat. Mégis tántoríthatatlan. Pedig nem volt egy hülye gyerek, de már teljesen elvakult.
De azért rendes volt, mert tavaly március 15-én hívott telón, hogy merre ne menjünk, mert balhézni akarnak a Jégbüfénél a hülyébb fajtái
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Goebbels, hatalmas korongecset bajúússzal.-:)))
Te is hüle vagy baz+!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Lehet, hogy neki is van egy vak komondorja?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Farkasházy írta valahol, hogy az osztrákok csinálták jól, mikor elhitették a világgal, hogy Hitler német volt, Beethoven meg osztrák.
@OPHELIA:
Basszus... Ez kész, ez a szolárliba!
Ekkora nyekegős, ecceri primitív szőke pitsát ritkán lehet látni! :D
Szánalom és valahol döbbenet, hogy egy ilyen leépült, makogós liba egyáltalán megszólalhat.
A riporter helyében szemberöhögtem volna...

@Knósszosz:
Kint, a Parkban van. Régen volt az már, amikor 2 x 0,5 m kisfröccsöt kértünk ott... :)
Honnan szeded?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
WD-40? Vagy valami olcsóbb cucc, de hogy ütős volt, az tutti...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hány éves is az asszony? nem kéne é lecserélni egy ....-ra?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az a baj, hogy csak egy hajszál választja el a videon szépen mosolygókat a falkába tömörült ordasoktól.
Ettől tartunk Angyal sokan itt is.

Apropó, Bubónak volt egy érdekes fölvetése az egyfordulós választásról.
Akkor most Ti hogyan tovább?
Szövetségben a fidesszel?
Vagy föláldozzátok magatokat szavazatszerző funkcióban?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Teljes (mostani) neve: Klub Faház.
Csak azé, mer 18-án Tankcsapda lesz benne.
Én egy hónapja egy kurva jó buliban voltam a Barba Negra falai között velük, ünnep vót!
Most mennek hozzátok, azt is megnézném.

Na, mindegy, a Hungaroringen az Opel fesztiválon ott lesznek jövő szombaton, ergo; én is.

Csak ezé kérdessz tem.
@Knósszosz: Lécci áruld el, hogy per pillanat milyet érdemes venni. A vejemnek kisgépes az eredeti szakmája, szte belül mind egyforma szar, csak a kasznija más.

Whirlpool a lábát még eccer be nem teszi a házba a lábát.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
:)) Ja kérem, nekünk meg csak egy "apja örmény, anyja szlovák származású" kretén jutott, akit a hazai "vérmagyarok" istenítenek! Remek... :(
Orbán a haza szégyene és rákfenéje!

A pécsi Vízmű 1 eurós vételára életszerű, a NAV mikor vizsgálja? Ha te csinálod, már sitten vagy!

Kormányváltást!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kedves barátnőm használ egy Hajdú (egy olyan kisméretű, bilikék, semmi automata 1975 tájáról és még műxik Habana) nem emléxem a tipus pontos nevére, olyan egyszerű felső táplálós és egy ajtóval lehet lezárni működéshez

brühüyyy
@Knósszosz:
Őszintén szólva, kb. 25 éve nem voltam abban a műintézetben...
@Habakuk999: Nem akarlak elkeseríteni de az ordasok azok, akik az elmúlt 23 évben ezt tették az országunkkal. Na meg mondjuk azok, akik épp ma gyorsan legyártottak 300 hullát egy légicsapás erejéig.
@OPHELIA:
Ha OFF, akkor folytassuk picit.
Virlipullit tényleg ne, az már akkor ipari hulladék, mikor legyön a szalagról.

Ha jót akarsz, Gorenje.
Tapasztalat.
Vodkát se fogyaszt, szerintem Kiminek is olyan van!-:))
@Habakuk999: Nem tudom mi volt Bubó felvetése de én a jobbik választási stratégiájában nem igazán vagyok illetékes. Amit hallottam az az, hogy a jobbik önállóan indul, mivel lényeges kérdésekben úgyis szemben áll az összes többi parlamenti párttal. :)
@Knósszosz: De jó, hogy írtad. Meglesz az uncsimnak a progija
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Csak gondoltam, mint helybéli ösmered.

Ha nem, hát nem. Ha Bódi Guszti koncert lesz benne, majd csak megismered, nem?
Én is szeretem a minőségi zenét, Abádszalókon a kultúrházba kurva jó volt Szintiboy, mára sztár is lett, talán ő is elmegy hozzátok-:DDD

www.youtube.com/watch?v=IZ-PmOptF44
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tényleg sírnom kéne?

"Izrael újra, akárcsak két nappal ezelőtt, a libanoni Hezbollah síita szervezetnek szánt iráni rakétaszállítmányra mért csapást vasárnapra virradóra Szíriában - közölték nyugati hírszerzési források. Vasárnap hajnalban nagy erejű robbanások rázták meg a szíriai fővárost, és az állami tévé közölte, hogy izraeli rakéták csapódtak be egy katonai kutatóközpontban Damaszkusz külterületén.

A szíriai állami hírügynökség szerint a dzsamrajai katonai komplexumot érte támadás. A Damaszkusztól öt kilométerre északnyugatra fekvő épületegyüttesben működő kutatóközpont diplomaták szerint a szíriai rakétaprogram egyik nagyon fontos helyszíne.

Nyugati hírszerzési források szerint a célpont egy Fateh-110 típusú rakétákat tároló raktár volt. A rakétákat Irán küldte a Hezbollahnak."

www.origo.hu/nagyvilag/20130505-izrael-bombazta-damaszkuszt.html

Ennyire szíveteken viselitek a hős arab pénzváltók sorsát?
@rodeo36:

Nekünk volt olyan. Kicsit nem figyeltél, lepattogott a sarki kocsmába, és kikért egy fél unikumot.
@OPHELIA:
Na, örülök!
Ingyen van a buli, csak regisztrálni köll, itt:
www.legendak.com/
A jegyek átvehetők bármelyik Opel márkakereskedésben, a lista is ott van az oldalon, be köll jelölni.
Oszt rákenroll!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te meg győzted fizetni a kis iszákost, mi??? :)
Kimagyarázni sem lehet egyszerű, hogy R2-D2 kockának álcázva miért itta le magát gépolaj helyett Unicummal.
@Knósszosz: Köszike. Én egyszer lemondtam a Gorenje-ről sparhelt szinten az Electrolux javára mint jelesebb márka (hazaszállítva kiderült, hogy román gyártmány), és az első héten lejött a gombokról a festék. Sikerült hamar megbánni. De azóta bosszúálló vagyok. Rájöttem, hogy ha az üzletekben megkaparom az Electrolux festett jelöléseit, körömmel simán lejönnek. Csak ne szólna rám mindig a férjem, hogy miért csinálom.

Viszont van egy echte svéd használtan vett szépséghibás 2 kompresszorosunk a spájzban, na azt oda nem adnám semmiért. Nemtom lehet-e itthon kapni eredetit, mert a konyhai WP-t is el kéne passzolni. Mihánst lejárt a 2 év garija, rögtön elkezdett sárga csíkos lenni az eleje. Hát ez van, amikor rozsdás lemezre festenek.
@Knósszosz: Ez akkor olyan lesz, mint a Renault nap. Hát estig nem maradhatunk a 2 évessel, de biztos nekiáll majd autót szerelni.
Hogy mit meg nem tud itt az ember? :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De fele annyi energiával és idő alatt mosott, mint a mostani "A" osztályúak. Mert ezek ide zötyögtetnek, utána oda,fúj, szuszog, forgat, aztán mintha a MIG 29-esek startolnának a fürdőszobában. Hiába fogyaszt kevesebb áramot, ha 2x annyi ideig mos. Ez ám a parasztvakítás. Meg a vízfogyasztás. Én kimértem, pont annyi, mint az Energomaté volt.
@OPHELIA: Renault napon mi is voltunk korábban. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nézd az a te szuverén jogod ha nem veszed emberszámba mondjuk szíreket. Viszont ezzel az erővel, nem lesz jogod majd sírni akkor sem, ha netán zsidók is fognak hullani, mert ugye a háborúnak sajnos ilyen a természete.
@OPHELIA:
Erre is, meg a lentebbire is:
A Gorenje huszonakárhány éve már nyugati piacra (is)termelt. A Labancoknál Obod Bauknecht volt a márka neve, de aztán váltottak a saját Gorenje névre, nem sikertelenül.

Trabant tetején a fagyasztóláda haza a Máriasegíccség útról - emlékezz!
Kinőtték magukat, prémium kategóriásak a gépeik.

Öt-hat évnél többet azért beléjük se gondolj, ez ma a trend. Azért a favorit "márkáknál" többet tudnak. Kíméletes használat mellett sokáig mennek.
Oszt ne szakmázzunk, de ha érdekel még valami, privizz.
Neked szívesen.
Viszont annak is örülhetünk, hogy a kóros exhibicionizmusban szenvedő izraelita üzletemberek terápiás klubjának összejövetelén is elmondhatta beszédét viktátorunk, egy percig sem hagyva kétséget afelől, hogy kik előtt kell igazán csúszni-mászni, még neki is. :)
@OPHELIA: Még a kislányom is velünk volt. :)
@Knósszosz: Oké, köszi. Én akkor emélekezem, komondor 64-est hoztunk a kölköknek játszani.

Most megyek szunyálni, mert holnap sok a meló.

Jó éjt mindenkinek!
@OPHELIA:
Nem szabadulok, szóval;
kevesebb áramot azért fogyasztanak, mert ugye fele annyi vizet fele annyi energiával lehet felmelegíteni. Puszta parasztvakítás az egész, mert ugyanakkor a mosandó száraz szennyes töltet maradt, sőt, már öt meg hat kilós gépek is vannak.

Mese.
A mosáshoz víz kell, a többi baromság.
@Knósszosz: Na látod én is ezt mondtam, hogy parasztvakííííííííííítás
Tok lényegtelen a 4. módosítás, mert az egész alaptörvénynek nevezett hányáskupac illegitim, semmis, mivel a korábbi alaptörvénybe foglaltaknak ellentétes módon es tartalommal született meg. Az egész megy a kukába hamarosan.
Most szunya, de neked Rodi ezt küldöm:
www.youtube.com/watch?v=Rk50OGrH1RI

Ne basztass, nem értek a zenéhez, csak ami tetszik, azt szeretem.
@Knósszosz:

ez a rodi én lennék vagy valaki más?

a Carmina Burana (nevéből adódóan is) egy gúnykacaj az egyházi liturgia "szent" izéire azaz a megszentségtelenítése és kurva jó, Orff egy zseni (persze olyan elődök után mint Dvorák, Smetana és Mozart (a prágai Mozart) meg a többiek...nem is olyan nehéz
brühüyyy

kösz
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

hát ha lehet választani én sem a gépolajat választom

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: fiug, e zigaz?
A miniszter ötmillióval támogatta a Gyurcsányt lejáratni próbáló filmet. A HVG megsemmisítő kritikája a műről.
"Az Elment az öszöd nem film, hanem szellemi hulladék. Dézsy Zoltán munkája hibrid: egy kabarébohózatba oltott iskolai színdarab bayeri publicisztikával leöntve. ...
Ez a film egy tragédia – de nemcsak mint film, hanem úgy is mint jelenség. Gyáva, ócska, semmitmondó, és halálosan unalmas, az Uránia első, nyilvános vetítésén megjelent 11 ember fele is hazament a negyvenedik perc környékén."

a nagy műre 11-en fizettek be és abból is...?

mecsoda égés

brühüyyy
@Orica Középföldi:
Ezért kellene bejelenteni, hogy Mesterházy a ME jelölt. Azonnal rácuppannának, és közben Bajnai szép nyugiban előre sompolyoghatna. Aztán az utolsó hónapokban cserélnének...
Bár még mindig jó konszenzusos jelöltnek tartanám Tétényi Évát: képes széles tábort összefogni és megtartani (jobbiktól munkáspártig) ha lenne rajta amortizálni való, már régen előszedték volna Meggyesék, NEM politikus, nincs saját pártja, azaz egyik párt sem kerülne előnybe a jelölésével, és személyével hitelesítené a szintén nem pártok által mutyizott egyéni FÜGGETLEN jelölteket - és ráadásul kipróbált fidesz-ellenes frontharcos.
Amilyen sem Mesterházy, sem Bajnai nem lesz soha a büdös életben. Mert hiányzik belőlük a második X-ről letört darabka hozzá.
@Knósszosz:
A legtöbb kórus a Carminát a kottába kapaszkodva énekli. Ezek a japánok viszont fejből - végig.
Egyébként is az egyik kedvenc felvételem:
vimeo.com/38848530
és ilyen amikor színes, szélesvásznú, tűzijátékos show-t csinálnak belőle:
www.youtube.com/watch?v=GD3VsesSBsw
@rodeo36: Habár lekéstem:
Viva el Cinco de Mayo! Esta canción es para ti:

www.youtube.com/watch?v=f_iWQ7ol1QM

:D
@kekex:

Az a rossz hírem, hogy MA-t a rajta keresztül listában - EP, OGy - bízókon kívül a kutya sem akarja ME-nek.
Ők duruzsolják tele az agyát, ő pedig készséggel elhiszi és ökörségeket tud nyilatkozni.

Mit gondolsz, miért nem éri el senki ingerküszöbét az, amit MA csinál? Miért langyos/színtelen minden körülöttük? Miért van alacsony érdeklődés az általa vezetett fórumokon? Miért nem láttunk még semmi ütőset tőlük? Tudnám folytatni:))
Csupa miért, amit nekik kéne tudni megválaszolni.

Abba a tévhitbe lavírozták magukat és boldogan dagonyáznak benne, hogy aki nem akarja a Fideszt, az őket akarja. Hát nem.

Tétényi érdekes gondolat-kísérlet, de ez nem ilyen egyszerű. Más a lépték.
Egy faék egyszerű Meggyesen edződött polgi - aki nem gazdasági szakember - hogy tárgyal Merkellel, Barosoval, EP-vel,határon túliakkal,beruházó multikkal, stb?

Bár, egy jó ME-helyettessel, gazdasági-pénzügy miniszterrel nem elképzelhetetlen.

Egy dologban Bajnainak igaza van. Ezt a káoszt, csak előre elfogadott programmal lehet felszámolni. Utólagos ötletelésnek helye nincs, mert életveszélyes.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Van egy energo lux mosógépem, semmi baja, 20 éves. Az asszony nyüsszög, hogy nem kéne-e újat venni?"

Minden esetre érdemes újat venni, ez hirtelen nagy előnyökkel jár az asszonynál (beszerelés után). A régi gépek valóban jobbak voltak, nálunk a bosch meg az energolux elöltöltős kiment a világból, 15 év után lettek csapágyasok (az egyiket már meg is javítottam). Most egy digitális samsung echobubble pörög nálunk, ez már az ékszíj nélküli változat, ahol a dob a motor forgórészére van építve (a ngépnek jó nagy ablaka van elöl). Az elöltöltős gépek csapágyazása munkaigényes és drága, az új műanyag üstös fajták meg még inkább. Mégis azt mondom, hogy 20 évente érdemes meglepni az asszonyt.
:D
@hazug fidesznyik:

la vida no vale nada?

jajajaja
@rodeo36: "la vida no vale nada?"

Aqui? Si.
Me encanta la musica latina, los mariachis y rancheras.
(És amúgy kezdő vagyok.)
:)
@kekex: "Ezért kellene bejelenteni, hogy Mesterházy a ME jelölt."

Ötletnek nem rossz, csak nem fogják elhinni. Az Éva meg minden érdeme ellenére nem igazán egy miniszterelnök típus, bár lehetne végre egy nő is ebben a funkcióban.
A szockók aktuális problémája még mindig az a ballaszt, amitől nem akarnak megszabadulni. Ki kell mondani, hogy ki a felelős Fletó eladásáért, majd jól picsán kell rúgni a keményvonalas platformot, Szekeres elvtárssal az élen (és magukkal vihetnék Szanyi kapitányt is). Sok ember erre vár, szerintem.
@hazug fidesznyik:
sí es música latina para mi la samba, y la salza, los mariachis convirtiéron a favorítos de los yankis matando los sabores culturales de los latinos como los yankis no tienen gusto ninguno solo pizza y la Cristal que es pipí de niña jejejeje a mi me gusta sabores fuertes caracterizados y no los que yá son castrados
@hazug fidesznyik:
¨"la vída no vale nada" es la primera linea de la canción ke me enviaste y es una burla de la vida de trabajar mucho mientras la gente se puede gozarla sin produzír nada mas ke descendentes pero muchos amor...jejejejeje
Amelyik ország ezen spórol, annak gyorsan vége. Elcsépelt, de az egyik a jövőt öli meg, a másik a jelent...A közszféra értelmesnek tűnő, de ismerve a fiúkat, vannak kétségeim.

Háromezer milliárd forinttal kevesebbet költ az állam

Az egészségügy finanszírozása 500 milliárddal, az oktatásé 600 milliárddal zsugorodott, utóbbi mértéket elérte még a közszfére bérköltségcsökkentése és az állami beruházások visszafogása is. Ezzel is csak közelebb kerültünk a régiós átlaghoz – írja a Privatbankar.

hvg.hu/gazdasag/20130506_Haromezermilliard_forinttal_kevesebbet_ko
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
és az a 3000 milliárd akkor hová méne?
már olyan kicsi lenne a GDP? 25000 milliárd? az déljemen félévese

brühüyyy
Mókás volt ez a tegnapi viktor szereplés is. :)

WJC-jelentés: Orbán nem beszélt eleget az antiszemitizmusról, nem határolódott el a Jobbiktól, a "baj valódi gyökerétől"

Hiába vetett be Orbán minden zsidóbarát praktikát, a kiválasztottak elégedetlenek maradtak. Alig fejezte be dagályos beszédét a magyarországi miniszterelnök a világkongresszus nyitóünnepségén, a WJC honlapján már meg is jelent a lesújtó jelentés - tájékoztatta portálunkat egyik olvasónk.

"A miniszterelnök nem konfrontálódott a baj valódi gyökerével: a fenyegetéssel, amelyet általánosságban az antiszemiták, konkrétan pedig a szélsőjobboldali Jobbik léte jelent. Sajnáljuk, hogy Orbán úr az országban történt közelmúltbeli antiszemita vagy rasszista esetek egyikéről sem beszélt, és hogy arról sem nyugtatott meg bennünket kielégítően, hogy kormánya és a jobboldali szélsőségesek között éles határvonalat húzott... ...A helyzetet ezután is folyamatosan értékelni fogjuk" - summázta az ismétlésre utasított Orbán Viktor szóbeli érettségi vizsgájának minősítését az "örömmel fogadott" vendég, a Világ Zsidó Kongresszusa (ez a World Jewish Congress név jelentése - nem pedig "Zsidó Világkongresszus", ami a még sokatmondóbban rövidíthető "Jewish World Cogress" volna - ennyit megérdemelnek az "antiszemantizmus" ellenségei) vezetése által kiadott jelentés.

"Ad sacrum progredere" - foglalhatnánk össze még rövidebben - , "ad coccygem non sat". Ennél már csak édes anyanyelvünk tömörebb: "egészen a keresztcsontig"! :)

index.hu/belfold/2013/05/06/wjc_orban_nem_huzott_egyertelmu_valaszvonalat/
meg vagyunk mentve:

Orbánék új módszerrel lassítanák a népességfogyást

A magyar anyák külföldön született gyerekeit is hozzászámolnák ezentúl a magyar népességhez - írja a 444.hu, amely szerint legalábbis erre utal a statisztikai törvény módosítása, amit hétfőn fogadhat el a parlament.

hvg.hu/itthon/20130506_Uj_modszerrel_novelnek_a_magyar_nepessege
Érdekes!!!

Rejtélyes cég tűnt fel a pénztárgépügyben
A SIM-szolgáltató vállalkozás meghatározó tulajdonosa egy Nebraska államban bejegyzett cég.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F05%2F06%2Frejtelyes_ceg_tunt_fe_a_penztargepugyben%2F
hmmmmm

Átlátszó: A rendőrség is nyomozott a Kossuth téri fairtások miatt

A Kossuth tér fáinak áprilisi kiirtása bővelkedik a jogszerűtlenség gyanúját felvető fordulatokban. Az atlatszo.hu-hoz eljutott iratokból kiderül, hogy a civilek mellett az ombudsman és a Fővárosi Főügyészség is jogellenesnek minősítette az V. kerületi Polgármesteri Hivatal módszereit. Még a BRFK Korrupciós Bűnőzés Elleni Osztálya is nyomozott az ügyben, de egy hónap alatt lezárta az aktát.

hvg.hu/itthon/20130506_Atlatszo_A_rendorseg_is_nyomozott_a_Kossu
Amúgy vikiék valahogy csak átverik ezeket a törvényeket.
Ha meg kikapnak a választásokon,akkor is lesznek új törvények rendesen szerintem.
@Habakuk999: A zsenit az őrülttől az a hajszál választja el,ami itt van a levesemben.
pofa az van!!!!!!!!!

Lex Átlátszó: a Fidesz egy újságot okol a szigorításért
Szabó András,Spirk József
2013. május 6., hétfő 11:34 | Főként az Átlátszó.hu-nak voltak olyan mennyiségű, kevésbé konkrét adatigénylései, amelyek miatt a Fidesz szükségesnek ítélte a közérdekű adatokhoz való hozzáférés korlátozását. A javaslat egyik benyújtója szerint a konkrét újságírói kérdésekre a jövőben is kötelesek válaszolni az állami szervek, és a trafikpályázatok adatait is ki kéne adni.

index.hu/belfold/2013/05/06/egyelten_ujsag_miatt_gurult_be_a_kormany/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
" Én nem láttam nácikat, itt:youtu.be/aMqIzBs3480 de a szombati tüntetésen sem."

Igaz magyar ember becsületes, még azt is bevállalja, ha éppen náci. Ugyan nem dicsőség, de a sunyi lapítás sem.
Ha igaz magyar vagy, bevállalod.
@kifordított nagyanyó:

"Már megint műrettegés és náczizás lett a posztból."

Ahol nácik vannak, ott miért meglepő a nácizás?
@xaverta: Pedig a múltkor olyan normálisan szóltál...:((
a gyógyulás a betegség felismerésével és a szembenézéssel kezdődik
@xaverta: Egyenlőre még nem vagyunk az ötvenes években, szóval továbbra sem vállalom be azt ami nem vagyok. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hurrá! Meg van a halál és a ki-, elvándorlás elleni gyóccer! :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az első rész viszont a tagadás.

Tagadás! Ééérteem?! :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"szóval továbbra sem vállalom be azt ami nem vagyok. :)"

Azt nem is kell.:)
Egyébként, a nácizmus sem a lágerekkel kezdődött, csak ott vált szinte mindenki számára egyértelművé. Vagy, hogy az elcsépelt hasonlatot említsem, a maraton is az első lépéssel kezdődik.
@kifordított nagyanyó:

"Pedig a múltkor olyan normálisan szóltál...:(( "

Kifejezetten éles különbséget látok a mendemondákra alapozott gyűlölködés és a tényszerűség között...
@xaverta: ...mendemondákra alapozott gyűlölködés..
az.
Esetleg tapasztalat.
@xaverta: Ha igazi nácikat keresel menj el mondjuk a Duna parti Hotel Intercontinental-ba. Ha épp nem lőnek le, akkor meg tudod majd vitatni az echte apartheid állam rajongóival és elkötelezett híveivel, milyen a valóságban megvalósítani a nácizmust a XXI. században. :)

www.delmagyar.hu/kulfold_hirek/gaza_vatikan_szerint_koncentracios_tabor/2083308/
baromság Gábriel, baromság, megint egy tömkeleg baromság, nem másra kell mutogatni, hanem bevállalni azt amik vagytok.
Definiéld a széljobb ideológiát, és a kirekesztést, utána meg a náci ideolódiát, ezt követheti a többi szélsőséges ideológia, és lehet közös halmazokat létrehozni, ha több az átfedés közöttük, akkor ami sárga, tollas, úszik és tojásokat rak az szinte biztosan kacsa.
@kifordított nagyanyó: Kurvára unalmas ez a "műrettegés".

Ha utálod a cigányokat vagy a zsidókat, esetleg a pirézeket, akkor vállald fel.

A francba a sok rinyálóval.

Mindkét- három- istentuggya hány- oldaliakkal egyaránt.
@kifordított nagyanyó: tapasztalatra visszatérve, hogy is szoktad?

"egész jó :P"

ugye értesz? ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hagyd már a fenébe, ez az ember is csak a zsidó kifejezésre izgul fel.

Ha nem lennének zsidók, lehetne bőszen pirézezni, csak legyen ellenség saját maga helyett.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Miből gondolod, hogy nekem itt kéne naponta bizonygatnom, pld. neked, hogy mi vagyok és mi nem?:)
@Habakuk999: ámen
én felvállalom, hogy utálom a szélsőségeseket és a kirekesztőeket, de én kirekesztő csak kevesekkel vagyok, azok is személyek, és nem általánosított ilyen olyan csoportok.
pl: Sztálin, Hitler, Polpot, Szálasi, és az összes szervilis barom seggnyalója.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudod, azért nem szívesen néznélek meg rúdon bórtangában.:))

Szerintem jobb, ha nem kezdesz el semmit sem bizonygatni.:)

Amúgy meg majom vagy, (bocs) ezzel az izraelizéssel. A Te szádból ez rosszul hangzik, aki még elítélné is s bombázásokat, az se fogja pont neked bevallani.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hisz pont ezt teszed kedves, ennek oka van ;)
akarsz beszélni róla, vagy forrongsz magadba
azaz hagyjuk is, hisz tematizáltad megint az egysíkú baromságokat, tehát a térítésed kiteljesedett, a feladat mára is elvégezve, dicséretben részesített a pártod, megcselekedted amit meg kellett.
@Habakuk999: Hát én sem bújnék szívesen bőrtangába.:) Egyébként én nem várom el senkitől, hogy bármit is bevalljon. Nekem nincsenek ilyen kattanásaim. Izrael pedig a "bagoly mondja verébnek..." régi igazsága okán került szóba.:)
pont erre haladunk:

Orbán: csak magunkra számíthatunk
A cél az, hogy Magyarország a „tudás földjévé” váljon.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_europa_valsagban_csak_magunkra_szamithatunk.552688.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor gondolkodj el azon, akarsz-e olyan ország lenni, mint Izrael.
Akarsz-e ugyanúgy folyamatosan háborúban állni az ország harmadával, mint ők.
Akarod-e ugyanúgy gettókba küldeni társaidat, mint ők.

Igen?

Akkor egyforma elveitek vannak az izraeli héjákkal.
@kifordított nagyanyó: Mit lehet várni egy MU-drukkertól?
Még szép, hogy mindenkit utálsz.:)
hehehehehehehehehehehehehehhe

"Nekem nincsenek ilyen kattanásaim"

ilyen ember nincs, lásd nagyanyót, Bolit, engem, vagy bárki mást itt, te sem vagy különb, senki sem különb ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én először próbálom megérteni a szituációt.
nem utálom a sudri-bunkókat, csak az őket kihasználó aljasokat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kérdés hogy kinek hol a határ.

@Habakuk999: Tudom idegesít,hogy csak az Európa Ligában lesztek.:))
A Cityvel szívesen kicserélnélek titeket.
@Habakuk999: És én hülye azt hittem,hogy én kezdek el kötözködni...:))
@Habakuk999: Miért kéne jobbnak lennünk náluk?:))
@Habakuk999: Hála Isten nincs semmi közöm az általad említett izraeli héja szellemiséghez. :)
@kifordított nagyanyó: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mert nagy a szívem... na, akkor a két agyhalottnak.
www.magyardiplo.hu/kezdolap/1132-a-nacionalizmus-szerepe-csehszlovakia-felbomlasaban
Nem kell elolvasni az egészet. De az elején leírja mi alapján közelítik meg a nacionalizmust Európában.
Ezek után ti is definiáljátok. Ha az etnikai modellt (ius sanguinis) veszitek alapul, mert rátok ez igaz, akkor meg sürgősen basszátok ki a pártból vollnert, novákot, de talán még vonát is, mert az biztos, hogy ezek már a nevük alapján sem magyarok!
Úgy, hogy jó olvasást, önmeghatározást, addig is felajánlom a jobbik tagságának a pélóm, feltéve, ha előtte fogat mosnak és öblögetnek. Biztos tetszeni fog, előbőr is van rajta.
Addig meg valóban nem nácik vagytok, hanem idióták. Nemzeti radikális!? Várom a nemzet meghatározását.
Előre is köszönöm.
@sírbateszezazegész: önmeghatározás, tőlük, ugyan már, imposzibl missön :D
a nagy tanító magamondta: a mi kommunistánk jó kommunista, ezt alkalmazza azóta az összes pártdroid minden szinten
@sírbateszezazegész: Én senkit nem szólok le pártszimpátiája alapjaán.
Egyedül a fideszbirka megengedhető szerintem az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akkor meg mondják ki: a cigányokat ütni köll! faszért sunnyognak!
hozzák ide a magyarság prototípusát -amit ők annak tartanak- azt ki felel meg annak, nézzük meg.
szvsz (imádom, hogy már tudom mit jelent ez a rövidítés! :D) 160-170cm magas, sötét hajú, szélesebb járomcsontú emberek, lehetőleg karikalábbal, hamán lovad nemzet. Természettudományi Múzeum, Bene vitéz rekonstúkciója. El kell menni, meg kell nézni.
Ha már nemzetiek, akkor definiálják ki tartozik a nemzet fogalmába!
Vagy ez már nem megy?
Na most mennem kell.
Viszlát mindenkinek.
@sírbateszezazegész: Ezt Gábris már megírta múltkor.Talán pont neked.

De az a cigány aki nekem ugyanolyan magyar,miért magyarozik engem,és miért utál ha az én adómból él???
Na de télleg viszlát.
@kifordított nagyanyó: definiáld ki tartozik nálad a nemzet fogalmába.
Mert egyenlőre ti is műrettegtek!
Azt meg tudod, hogy én sem szólok le senkit azért, mert valamelyik pártra szavaz. Elfogadom még azt is aki a fideszre teszi ezt. Veled lehet beszélni, mert te csalódtál mindenkiben, Gábrielnek meg küldtem elmeorvosi névjegyzéket, válasszon. Olvasd el smit linkeltem! Rájösz, miért zsákutca a jobbik.
Kérlek.
@sírbateszezazegész: Peni átvette az információ linkelő szerepet, félig itt van, félig nincs, de még ennek is örülök :)

A másikhoz, soha nem fogják nyíltan definiálni magukat, most ez a trend a széljobbnál, hisz nem csak a széljobb ideológiákat olvasztják, magukba, hanem a szélbalt is, így meg nehéz azonosítani őket szerintük, hátha sok gyenge embert magukhoz tudnak ezzel édesgetni.
Ennek az új módinak sok sok elemzője lett már Európában is, azt hiszem egy olasz kutatónak olvastam munkáját.
@sírbateszezazegész: több típus volt..
1. sötét hajú, kissé vágott szemű, járomcsont előre
2. ennek egy kissé hosszított változata
3. sötét haj, dús szőrzet, görbe orr
4. szökésbarna, zömök, kis szemű, szürkés szem
és a többi
@kifordított nagyanyó:
1. Mindenki él mindenki adójából.
2. Ha hagynánk őket asszimilálódni, akkor megoldódna a kérdés.
3. Mi határoztuk meg azt, hogy ők nem magyarok. A többi már önvédelmi reflex.
Ez van.
Na csá!
@Penivaldes: csak egy típus lehet!!
egy a vérünk! IA is megénekelte, igaz Angyal?
vérmagyart akarok látni! :)))
köszi.:)
mosolyogj már egy kicsit
Boli mint informatikus erre nem pályázik ??? :))

Jó üzlet lesz a kasszák online bekötése a NAV-hoz

vastagbor.blog.hu/2013/05/06/jo_uzlet_lesz_a_kasszak_online_bekotese_a_nav-hoz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: figyusz! de ezek NEMZETI radikálisok! novák, vollner mennyivel magyarabb, mint Heller Ágnes szerintük?
egyébként a link tényleg jól határozza meg, meg egy hüje is megérti :)
@sírbateszezazegész: Vagy, ahogy egy másik dalszövegük mondja: :)

"Mert hát, magyarok lehetünk egyenként, de lehetnénk egyek mind, magyarként!"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ott Secnir leírta a lényeget, ez megint a haveroknak buli, egyszeri csóka esélytelen.
Pont mind a dohány, föld, optika bulikban, és még nincs vége a sornak.
@sírbateszezazegész: én már fel is fedeztem nmagamban a fajjegyeket hajmosás után.
@Penivaldes: én akkor emígyen:
láb-mongol
orr-zsidó
szem-skandináv
haj-germán
bőr-mediterrán

de végülis, én ballib idegenszívűként úgy is a partvonalat erősítem :D
@sírbateszezazegész: Sajnos hála Isten nem fogok tudni lényeges pontokban egyetérteni egy Cseh Szociáldemokratával.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Idióta vagy. Meg sumákolsz. Ius soli vagy ius sanguinis?
Ne feledd, Te vagy a védelem itt!
"jégecet 2013. május 5. 15:061Szoktam olvasgatni a Varánuszt (meg a Vincentet). Ballib homokozó, ahol Gábriel tartja a frontot a Jobbik részéről, meg betéved pár fideszes nikk, de a "sok lúd disznót győz" elv alapján hamar leugatja a sok demograta az ellenvéleményeket.Captain Száni többnyire hülye, de most van egy kis igazsága."
Te tartod a frontot! vona gabi ne csalódjon benned!:))))
@sírbateszezazegész: látod, egy egyszerű logikával is vegytisztán kikövetkeztethető a válasz, még ha annyira kitérő is akar lenni, pedig univerzális kirekesztőre sikeredett, azt meg kell hagyni...

"Sajnos hála Isten nem fogok tudni lényeges pontokban egyetérteni egy ............. :) "
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
milyen jó és megnyugtató ez neked, de én még semmit sem tudok -persze a valóságon nem változtat annak nem tudása- mindenképpen europid de hogy szláv vagy teuton azt talán genetikával lehetne de inkább leiszom magam

brühühühüyyy
@sírbateszezazegész: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem szép dolog macska-egeret játszani a kispajtásotokkal.:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Sajnos hála Isten nem fogok tudni lényeges pontokban egyetérteni egy Cseh Szociáldemokratával.:)"
És egy német memzetiszocialistával igen? :))
@sírbateszezazegész:

segíccs: határozd meg mi a "magyar" van e olyan és ha igen?

brühüyyy
@Habakuk999: várjáál.. állítólag kész programuk van az ország vezetésére:))
akkor ez nem lehet nehéz:)
@rodeo36: persze. aki itt él, aki a nyelvet a sajátjaként használja, aki annak vallja magát.
szerintem. én mindenkinek meghagyom maga döntse el
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az a szép amikor ezek egyesülnej internációnálisan:)
@sírbateszezazegész: Köszönöm a linket, nem ismertem.

Azt azért bevallhatod, nem gondoltad régebben magadról, hogy "Hogyan váljunk rendes nácivá?" tanfolyamot fogsz tartani kiscserkészeknek.:))
@Habakuk999: legalább az ideológiai alapokat szedjék össze. nem bírom a slendriánságot:))
ne röhögjenek a magyar nacionalistákon a külföldi társak:))
@sírbateszezazegész: Mea culpa de most elég kevés az időm. ;)
@sírbateszezazegész:

akkor én "átmegyek" világpolgárba...miccócchozzá

brühüyyy
@rodeo36: "leiszom magam"
csak óvatosan, de egészségedre :)

@sírbateszezazegész: jahhh a nej is kb. ez :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: dehát egész délelőtt itt evett a fene már más blogoknak is feltűnt milyen levakarhatatlan vagy?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem úgy nézel ki, pont azt a kirekesztő jajj, minket mindenki bánt, ha nem csapunk oda először szellemiséget képviseled, mint ők.

Engem is érdekelne, hogyan is definiáljátok magatokat.
@rodeo36: az jó. úgy is az vagy már lassan:)
@sírbateszezazegész: lefordítom magyarra: most nem tudok kopipasztáni, mert nincs kedvem :D
@rodeo36: :)))))))
A kiharcolt névért áldozatokat kell hozni.
Angyalt nem a fene ette itt egész nap, hanem tartotta a frontot. Ezt se tudod.:(
@Habakuk999: azt várhatod, copyright-ra sem válaszolt.
habár, ha 6 főből 2 virtuális és az a 10-20% náluk, akkor a költségvetés tervezésénél elég szarban lesznek:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: elment vonához. mégiscsak ő a történész. habár szerintem eddig a kérdés így nem vetődött fel náluk. tudod, mennyire erős a lánc. zagyva a maximum:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Átpártolok Angyal a Te oldaladra, az én érzékeny lelkem nem visel el ilyen erőfölényt.

Ha legközelebb mentek Barcikára szívesen látlak egy csésze kávéra vagy szilvapáleszre. Csak fél óra távolság.
@sírbateszezazegész: a nagy sietségben elkapkodtam.:)
Majd holnap ne felejtsd el ismét feltenni a kérdésedet;)
@Habakuk999: Köszi a meghívást. Néhány hét múlva megyünk arra. ;) Viszont ha kocsival megyek a pálesz kóstolással vigyázni kell majd. Szerinted?
@sírbateszezazegész: Nincs szakmai stáb, ez komoly bajuk.
Pedig, ha nem lennének vállalhatatlanok, tudnának normális ügyeket képviselni, mert lendület van bennük.
Az igaz, más nem nagyon.

Bubónak volt érdekes fölvetése az egyfordulós választás kapcsán: mi lesz a jobbikkal?
Ha nincs választási szövetség, hogy akarnak parlamentbe jutni?

Ennek az identitás meghatározásnak sürgős célja támadt.:)
@Habakuk999: én az ilyen kérdések felvetésével küzdök orbán ellen:)
megosztom a jobboldalt:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Cirbi a pályinkázásra hívás érvényes a törzsközönségre, ha Bükk környékén jártok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mi az, hogy genetikai önzés?
én a biológiai diverzivítás pártján állok.
eddig mindenkitől van gyerekem:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

majd 95 éves koromban én is elgondolkodom ugyanezen és a cserebogarak halhatatlanságán is

hírös emberek sokan mennek Svájcba ahonnan már nem térnek vissza...szerintem jogunk van rá

ha már azt nem tudtam eldönteni melyik családba szülessek akkor legalább ezt eldönthessem

brühüyyy
@Habakuk999:
ugyanez a Cordillera-k és a Rocky Mountain -ra is vonatkozik, amit iszol ott lesz te választasz

brühüyyy
@Habakuk999:

a passzátszelet ami térdig ért és a gömbvillámot...azok is frontok

brühüyyy
@rodeo36: Szerintem is van jogunk hozzá.
Azt kéne még valahogyan megszerkeszteni, az atomjaink hová csapódjanak.
@sírbateszezazegész: "@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az a szép amikor ezek egyesülnej internációnálisan:) "

Ezek az egyesülést már az internátusban megkezdték:-)
"Az egy portugál kezén van, azt vissza akarom szerezni. Kezdeményezzétek, hogy legyen egy ilyen törvény. Adjatok egy ilyen javaslatot, ezt nem tudom kitalálni helyettetek." Az egykori balettintézet épületéről, az Andrássy út 25. alatti ingatlanról mondta ezt a minap Orbán Viktor kormányfő Tarlós Istvánnak, amikor az új BKV-buszok első útján fotósok és videósok között szorongva körbeutazták a várost. (Az ATV felvételén 2:21-től kezdődik ez a részlet.) A beszélgetéssel sokat foglalkozott a sajtó, a bírálatok vagy arról szóltak, hogy valóban ilyen módon kell-e törvényeknek születniük Magyarországon, vagy arról, hogy szabad-e törvény útján államosítani már magántulajdonba adott ingatlanokat. A Véleményvezér blog egyenesen Orbán Viktor őszödi beszédének nevezte a miniszterelnök szavait.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az egy portugál kezén van, azt vissza akarom szerezni.
...ezt nem tudom kitalálni helyettetek."
Mindezt egyes szám, első személyben.
Szereptévesztés esete forog fenn.
@Habakuk999: a parlamentebe be lehet jutni külön.a szövetség a győzelemhez kell.
nekünk jobb lenne ha külön indulnának a fidesztől.morzsolnák a "jobboldalt".
@punkfrog: Lista is lesz? Plusz töredékszavazatok?

Egyéniben be nem jutnak.
@Habakuk999: elvi lehetőségre gondoltam.
lista lesz.(most még úgy tűnik).
a töredékszavazatokat egyelőre a győztes viszi:O
@Mariann19:
ez az amit nem mertek bevallani saját magatoknak, egy hatalmi tébolyban szenvedő skízó alak van az ország élén és már 25 éve ott lebeg mint Damoklész kardja 5 ször megbukott de 1998-ban és 2010-ben nyert és közben mindent megtett a rombolásért mert semmi más nem érdekli, mint hogy ilyen mondatokat mondhasson

ennél már csak a hírhedt Lajos mondás van hátra: "CSAKNEM VÁRNOM KELLETT"

persze megérdemlitek akik ilyen alakokat politikában hagynak azok is betegek

brühüyyy kiráji röhej
@Habakuk999:

hívd fel a CERN-t nekik lehet róla ötletük?

egyébként bízd ezt az atomjaidra, szerintem ők már akkor tudták amikor belédbújtak

brühüyyy
@rodeo36: Az y-ok teszik a királyit?

Amúgy tényleg beteg a magyar társadalom.

A hazabölcsei meg isznak, mint állat, nincs tisztelet a kivételnek sem. Nehéz is lehet józanul kibírni.
@rodeo36: Szerintem minimum egyszer az atomjaim már kicserélődtek.

Politikai ejtőernyősöknek ezt nagy valószínűséggel naponta megcsinálják az atomjaik.
"Ez az, amit nem mertek bevallani saját magatoknak.
Persze megérdemlitek, akik ilyen alakokat politikában hagynak, azok is betegek."
Sommás megállapításra sommás válasz.
Az ország egyik része túláradó örömmel választott így, a másik része ettől szenved.
A problémát inkább abban látom, hogy nincs ebből a helyzetből nincs kilábalás, mert a Fidesz választói nem képesek a felismerésre és tisztánlátásra, emiatt belekényszerítik az állampolgárok másik nagy tömegét ennek a helyzetnek a fenntartására.
Érthetetlen, hogy a Fidesz hívők testközelben érezhetik a növekvő nyomort a sz ó teljes értelmében, amely egyre fokozódik, és tántoríthatatlanok.
Néha már az is megfordul a fejemben, hogy a következő ciklus is maradjon a Fideszé, mivel a jövőt illető jelekből itélve lehet, hogy akkor lesz az igazi megvilágosodás.
@punkfrog: Vagy a baloldalt morzsolgatják, főleg a szegény vidéken.
@Mariann19: @Habakuk999:

Vadai Ágnes a legnépszerűbb politikusnő
A Medián felmérése szerint a többség megbuktatná az Orbán-kormányt, de nem tudna kire szavazni.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F06%2Fvadai_agnes_a_legnepszerubb_politikusno%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mostanában óvatosabban bánok a politikusnők minősítésével, amióta Lendvai Ildikót kénytelen vagyok becsülni, pedig évekig rosszul kezdődött a reggelem, amikor a napkeltében beszélt.

Ügyhogy: no comment!
@Habakuk999:

Ez érdekes. Miért vagy kénytelen becsülni Lendvait?
@Orica Középföldi: Mert ő volt az, aki megértette az új idők szavát.
Legalábbis számomra, tájékozatlan politikai analfabéta számára úgy tűnik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Azt figyeltem a felmérésben, hogy függetlenül attól, hogy a megkérdezettek nagy része elégedetlen a kormány munkájával, a személy szerinti megitélés mégis kedvező a Fidesz számára, hiszen a névsor elején állnak.
Ez egy ellentmomdásos megitélés, hiszen azokat a politikusokat helyezik előtérbe, akiknek a munkájával elégedetlenek.
Ez a helyzet akár kórkép is lehet arra, hogy a magyar választók egy része saját állásfoglalásának ellentmondását sem képes felismerni.
@Mariann19: @Habakuk999: jó látlelet, ezért linkeltem, mert hűen tükrözi a társadalmi kettősséget és reménytelenséget, meg egy sor mást is
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezt hogyan?

Kövér cenzorként működik az országgyűlésben?

Hol élünk?
@Mariann19: Szerintem nincs ebben ellentmondás és nagyon hűen tükrözi a magyar politikai életet.

Erről dumálunk nap mint nap.

Van egy csapnivaló kormányzati munka és van egy értékelhetetlen ellenzék.

Kiválóan megfigyelhető a számok tükrében.

Te közgazdász vagy, tudod, a statisztika - ha nem Matolcsy gyártja - nagyon nagyot nem tud hazudni.
@sírbateszezazegész: Na, most egyetlen szóval elhajtottad ismét órákra.:(
@Penivaldes: érthető, de melyik, meg úgy kijafaszom az a kövér, és amikor ennek hatványozott részeit nyögdöste fityeszes, vagy dzsobbikos, akkor hol is volt eme önérzetes. Ilyen alapon önmagát is büntethette volna, és nem egyszer ez a korlátolt vadbarom, a jólkipárnázott pulpitusán.

@Habakuk999: megszavazták nekije, pont mint a karhatalmista jellegű országgyűlés-magán őrségét, aki akár kivezetheti a képviselőt is, hisz nincs jobb dolga és nagyobb gondja neki ebben a szerencsétlen országban...
zavar a zerőben:

Leszavazott a parlament egy fideszes indítványt az állampárti múltról

Nem támogatta a parlament, hogy az állampárti múlt kockázati tényező legyen a nemzetbiztonsági ellenőrzésen. Demeter Ervin és Németh Szilárd annak a kérdőívnek a bővítését kezdeményezte, amelyet a nemzetbiztonsági ellenőrzés alá eső személyeknek kell kitölteniük.
@Habakuk999: "Szerintem nincs ebben ellentmondás és nagyon hűen tükrözi a magyar politikai életet."
A felmérésben eredménye azt tükrözi, hogy az egyén önmagával is ellentmondásba keveredik.
Ez azt jelenti, hogy megalapozott döntésre képtelen és alkalmatlan, mivel nem egzakt a véleménye.
Abban van nagyon igazad, hogy ez a zavar tükröződik a választások kimenetelénél is.
Ezen kívül az alulinformáltságról nem is szóltunk.
Bár a kormányzati retorika és a valóság egybevetése /ha ismert lenne/ még jobban összezavarná az állampolgárokat.
@sírbateszezazegész: nesze neked megkaptad, igazi vurlicer, csak szűk a repertoár és avitt a cucc :D
@Habakuk999:

Ildikó 67 éves. Közel Arany János szókincsével bír és nem akármilyen humorral.
Nem az új idők szavát értette meg, hanem rájött, őt nem értik.Ebben azért erőst segítette a légüres tér, amit létrehoztak körülötte.

Ez nem feltétlenül az "új idő" erénye.

A tévés nyafogásait, a szadiimádatát egyébként én sem kedveltem. Ám nem látok egy ifjú debattőrt, aki legalább nyomokban pótolná:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: De a jó kurva nénikéjét!

Szanyi országgyűlési képviselő, joga van interpellálni.

Amit kövér csinál, az cenzúra, Szanyi nem a pirézek gyűlöletbeszédét akarta elmondani, hanem a nagyhasú fideszcsókosokról vizionált.

Fabiusnak megvan a következő témája, a kurvaannyátaz összes vadbaromnak, aki kénye kedve szerint cenzorkodik.

Ehhez nincs joga Kövérnek, vagy ha úgy gondolja, takarodjon a házelnökségből, mert alkalmatlan rá.
@Penivaldes: azt írtad érthető, csak én nem tudtam, hogy mire írtad ezt, és próbálkoztam. Ezek szerint nem a kövérre szóltál így.
@Habakuk999:

az összes sejted is kicserélődik (az agysejtek kivételével) 7 évente...egy atom élettartamát kémikusoktól vagy fizikusoktól kellene megtudni...bár a háttérsugárzásnak nevezett izé 13,5 milliárd éves és az is részecskékből áll...és akkor a részecskék örök életűek?

vagy kóklerság az egész?

brühüyyy
@Habakuk999: megvan a joga, mert megvan a törvénye hozzá, tudod: -tied a törvény, ha magadnak írod
@Mariann19: Ne beszélj már Mariann, miért ne lenne egzakt a véleménye.

Íme az enyém:
a kormány nem ér egy nagy kalap fosókaszilvát, az eredménye elégtelen.

Az ellenzék ÉRTÉKELHETETLEN, nem tudok rá jegyet sem adni.

A pontos kérdésfeltevés ismeretében tök egzaktak a szavazók véleményei.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nincs meg a joga b+, nincs meg.

Nem cenzúrázhat kénye kedve szerint!

Mint ahogyan nem is alkotmányozhatnak a rohadt kétharmadukkal sem kényük kedvük szerint, csak ez a mi nagyonbalfasz ellenzékünk les, mint nyuszi a fűben.
@Orica Középföldi: Nem ismerem.
Végképp nem állhattam, amikor bezárt szemekkel hallgattam a reggeli mondókáját.

De nekem mégis szimpatikus volt ez a lépése.
@rodeo36: Én is ezt olvastam. Mondjuk, most az agyam atomjai kicserélődhetnének, mert elborult az agyam Kövvéérlacára.
@Habakuk999: kényük kedvük szerint tették mind, akkor?

Ordítanak azok akiknek nem tetszik, ezen kívül milyen lehetőségük van, hír nincs róluk, kint az utcán kevesekhez szólnak, és a többség még mindig hallgat, vagy a fideszre szavazna /lásd közvélemény kutatásokat/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ne bosszantsatok már fel, hol a büdös francba olvastad Te azt, hogy a többség a fideszre szavazna?

Nem kérlek szépen, a többség váltást akar, az a mi kurva nagy pechünk, hogy csak vadmajmok merülnek fel választási lehetőségként.

A többség nem a fideszé.
@Habakuk999:
az a barom assziszi, hogy ő a parlament főnöke és ami neki nem teccik azt abbahagyathattya

pedig őt kéne már -régen- abbahagyni

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Frontharcos!
"Építsünk hidat tiszta szavakból határok fölé, S elindulhatunk egymás felé! Építsünk hidat, ha nem megy másképp hát így kezdjük el, Míg magyar szóra magyar szó felel! "
Ez a jobbik nemzet ars poeticaja vagy a tiéd?
@Habakuk999: Teljesen világos most már, hogy miért mondtad azt, hogy a felmérés eredménye egy pontos tükörkép.
Kifejezi az állampolgárok hányódását a két pólus között, mondod Te.
Viszont ezzel azt is kimondod, hogy ez a tétovaság fogja meghatározni az ország további sorsát, mert a választók nem tudják mihez kötni a döntésüket.
Mondjuk ez a kép nem a teljes választói körre lesz jellemző, hiszen az elkötelezettekre nem jellemző a kétely.
A kérdés az, hogy a két /vagy több/ halmaz aránya hogyan alakul.
Eléggé lelomboztál, mert bennem munkál valamiféle - a megújulásba vetett - hit, hogy
ami most van, az nem folytatható, és létrejön a változás.
@Penivaldes:

" jelenség volt "
Azt hiszem ez nem jó szó rá:))
@Penivaldes: az már majnem olyan mint a közgép
@rodeo36:
"ez a rodi én lennék vagy valaki más?"
Hát, ki más?
Egészségedre, tennap én is erre ürítettem a poharam.
Szerintem most szanyi nagy ember lehetett volna. Behoz egy hangosbeszélőt és elmondja az interpellációját. Mi történik? A legjobb az lett volna, ha az az elmebajos kivezetteti. Most ő lenne a hős! A büntetést meg összedobták volna neki úgyis.
@sírbateszezazegész: Inkább az enyém, de jó lenne ha az övék is ez lenne. Amúgy meg egy szám ami tetszik.

youtu.be/3qOBgKDvdOc
Csókolomok!
Új poszt nuku?
Dicnóság...
Egy lógós a bloggizda! :)

Vagy Captain Szanyi ujján kéjeleg??? :(
Hát azt tényleg nem tudjuk überelni...
'stét!
Mijjjaz, nem történt tegnap/ma semmisenem? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Laca do'gozik? :(
Igaz, tenni is köll valamit azé' a nem kevés juttatásé'! :)

Pedig igaza volt szanyikapitánynak meg a péemeseknek is.
@OPHELIA: Ha az ATV a "forrás", akkor meg is nyugodtam annak igazságtartalmát illetően. :)

Valótlanságokkal rágalmaz az ATV

Az ATV honlapján megjelent "Tizenkétmillió forintos köztartozással vált fantommá a Jobbik alelnök cége" című cikk több valótlan, becsületsértő állítást tartalmaz. 16 éves vállalkozói tevékenységem alatt több gazdasági társaságban rendelkeztem üzletrésszel, de köztartozással soha nem értékesítettem vállalkozást, éppen ezért természetesen az adóhivatal sem keresett rajtam közpénzt. Ehhez képes a fenti cikkben a későbbi tulajdonosok üzleti tevékenysége során felhalmozott állítólagos adótartozást a cikkíró becsületsértő módon a személyemnek tulajdonítja.

Az adófizetési kötelezettségemnek minden esetben pontosan eleget tettem, a vállalkozásaimnál folyó hatósági vizsgálatok soha semmilyen hiányosságot nem tártak fel. 16 éves vállalkozó pályám alatt mindvégig a költségvetés nettó befizetője voltam, adóvisszaigénylésben, állami támogatásban soha nem részesültem és közbeszerzésen sem indultam soha, mindvégig színtisztán piaci alapon működő cégeket tulajdonoltam. Bár elmondható lenne ugyanez az ATV által preferált, baloldali politikusok által birtokolt gazdasági társaságokról! Az első két vállalkozásom egyébként - mint az a cégnyilvántartás adataiból is megállapítható - az üzletrész vásárlásomtól számított 19. éve végzi folyamatosan a tevékenységét.

Vállalkozói tevékenységemet mindvégig törvénytisztelő módon, becsületesen végeztem és ezt a vállalkozásaimnál folyó hatósági ellenőrzések is megerősítették. - Volner János

jobbik.hu/hireink/valotlansagokkal-ragalmaz-az-atv
@Marcellusca: jahhh, így megy ez mifelénk narancslandon vezénylóibánon
Szanyi letiltott interpellációja volt már?
Na, akkor...

„Tisztelt Miniszter Asszony! Lett a nemzetnek pár ezer trafikosa. Övék a dohány java, egész pontosan a Fidesz haverjaié és csókosaié. A maffia-kormánynak mit se számít, hogy több tízezer benzinkutastól, élelmiszerboltostól, újságostól, avagy tényleg trafikostól vette el a megélhetés lehetőségét. A kereskedőknek a dohányon eddig se volt jelentősebb hasznuk, konkrétan 4%. Ez rendszerint kitett annyit, hogy talán fedezte a bolt rezsijét, habár a bérleti díjakat, a dolgozók bérét nyilván e felett kellett kigazdálkodni. Az igazi hasznot persze eddig is az állam kaszálta be a jövedéki adó és az áfa révén.

Mi történt most? Nagyjából minden húsz eddigi bolton lehúzhatják a rolót, s húsz-húsz bolt helyett nyílik egyetlen trafik. Ezt úgy is érthetjük, hogy húsz-húsz eddigi bolt haszna fog egy-egybe összpontosulni. Ám a most elrendelt, de már jobbára a csókosoknak járó 10%-os, illetve a hírek szerint 12%-os haszon révén az a helyzet áll elő, hogy egy-egy nemzeti trafik az eddig megszokott, boltonkénti dohányhaszon ötven-hatvanszorosára számíthat. Sokszoros jövedelem a haveroknak és a csókosoknak. Ez ám a vérbő disznóság!

A trafikengedélyek ügye Európában szinte mindenütt a korlátozott munkaképességűek privilégiuma szokott lenni. Miért? Hát azért, mert ez a munka igényli a legkevesebb mobilitást, helyhez kötött dolog, és nem túl bonyolult. A kormány ezt a hagyományt rúgja fel azzal, hogy magyar kisvállalkozók tízezreit teszi földönfutóvá, s helyükben a dagadt hasú csókosainak ad szinte minden lehetőséget, akik immár tetszőlegesen válogathatnak a frissen kisemmizett nyomorultak közül, strómannak, éhbérért alkalmazottnak.

A kormány hazugságtrösztje közben ontja a hamis igét. Ám hiába hazudoznak, a tízezrével tönkrementeket nem fogják megtéveszteni, sem a családtagjaikat. De tovább megyek. Hovatovább élő ember nincs ebben az országban, aki bevenné az Önök álnok szövegeit. Még Önök saját maguk se, hiszen pontosan tudják, hogy törvényt hoznak, hogy rabolhassanak. Önök most igazi magyar munkahelyek tízezreit áldozták be, hogy szabadon garázdálkodhassanak az állami monopóliummal. Ebben az Önök Magyarországa valóban minden más rezsimnél »jobban« teljesít.

Kérdezem hát Miniszter Asszonyt: nem sül le a bőr a képükről? Ám ha lesül a bőr a képükről, akkor vajon tervezik-e a hatalomból való távozást és az illő elbujdoklást, avagy immár teljesen arcbőr nélkül, tehát - az önök szóhasználatával élve - pofátlanul akarják-e folytatni az ország fosztogatását? Várom magyarázkodását.”

Látod baszki, tudsz te ha akarsz Szanyi! :))

A búbánatos lópélóért nem ilyenekkel üti el az időt a képviselő úr, miért Fabiussal kekeckedik?
Rájöhetne, hogy itt meg lesz csúnyán szopatva, a jobboldali portálokon könnyebben boldogul - a Mandinerről kellett nekem is ezt összeszednem... :)

A sajtóba nem tudja elsikálni, hogy úton, útfélen ez dőljön?
Igyekeznie kéne!
OFF
Lehet az, hogy a közvélemény-kutatás nem a valós eredményt tükrözi,mert az emberek félnek, és nem merik bevallani? Vagy minden happy és csak én nem veszem észre?
@kekex:
Ezt a japó chorus féle előadást a zseni szelleme hatja át, nem győzöm megköszönni!

Azon okból, hogy volt egy tyubbos felvételem ami az én ízlésemnek megfelelt, de oprendszer váltás okából kifolyólag a lefolyóba került. Sajnos azon a partíción volt amin a gécc ablak, pedig semmit se tartok ott. A Tube-ról eltűnt, azóta keresek valami megközelítőleg hasonlót, de nem találtam.
Vagy nem volt benne (számomra) a megfelelő dinamika, vagy úgy szólt egyes pontokon a zenekar, mint egy horpadt kecskeméti alaménom kanna, lekvárfőző fakanállal püfölve.

De most megtaláltam végre azt, ami abban a formában nagyon tetszett, hála Neked és még egyszer köszi!
Említetted a kórust, hogy no kotta. Na, ja.
De én a karmestert se láttam belebámulni a partitúrába.

Szóval kurva jó!
Fabius, bocsánat, ha már ma volt róla szó, de mizújs érettségi fronton nálatok?
Ugye jól tudom, most érik a gyermek?
Hogy sikerült a magyar?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nálatok nincs pártfegyelem? vagy te elhajló vagy?
akkor mi a hivatalos definició?
@Habakuk999: És még finoman fogalmaztál.
@sírbateszezazegész: Egész pontosan szerintem itt van a hivatalos, de szerintem az Autonómia lenne jelen helyzetben a legjobb megoldás és a minimum.

jobbik.hu/programunk/nemzetpolitika
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: látom volner megpróbált hídat építeni.. eddig jutott:)
@Penivaldes:

Hiányzik belőle az elegáns könnyedség, amitől jelenség lehetne:))
Elég markáns egyéniség, a csipogás ellenére.
@OPHELIA:
Hátkírlekszípen, azamin a rajcsávóóó űti a ritmúst! Essetudni... :)

Egyszer kollégával hangosítottunk színházteremben és romacsávók jöttek kannával. Kolléga:
- Ha feljebb rakom a mikrofont, nem fog hallatszani. Ha lejjebb, akkor ellopja...
(Tudom, rasszista vagyok... :D)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
én ceglédi kannának/kantának ösmerem. :)
(Hülle raszistafaszistapista. :DDDD)
@OPHELIA:
Ez:
netedeny.hu/img/prd/1100028000.jpg/350/image.ashx

Ceglédi kannának is híjják, meg kecskemétinek is. Etimológiai kutatásokba most nem mennék bele, így is olvastam meg úgy is.
Na
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mentek a búsba!
 rendezett hazai nemzetiségi viszonyok megteremtése
szakpolitikusaink:
gaudi-nagy
szávay faszpumpa pista
zagyva agyalá gyula
Gábriel, hát magatokat sem veszitek komolyan. Ők a kiválasztott legjobbak?

Ezek szerint nektek sikerült úgy definiálni a nemzetet, hogy területi és etnikai alapon határozzátok meg, de sikerült ebből is kizárni alkalomadtán a népesség jelentős részét. Mert ez van leírva.
Figyelj. Te miért nem írsz nekik valamit? Amellett, hogy számomra nem vonzó, de a program logikai alapon is botrányos. Egymásra hányt mondatok halmaza. Komolyan szégyen. Igénytelen. Ez a legjobb szó rá.
@sírbateszezazegész:
Én meg utólag is köszönöm, könnyesre röhögtem magam:
"Úgy, hogy jó olvasást, önmeghatározást, addig is felajánlom a jobbik tagságának a pélóm, feltéve, ha előtte fogat mosnak és öblögetnek. Biztos tetszeni fog, előbőr is van rajta."

Baz+!-:D
@sírbateszezazegész:
Képzeld el, ez a rendezettebb része! :))
Őőőőőő... na ezért felejtős az egész fostalicska, csak ellop(na) az életünkből egy csomó időt!
Gyulus gondolom fáziskeresést, vagy újságírók seggbe.úrását szakérti meg. Írni tudhat?
@Penivaldes: kanna az, nem fazék
nagyon nem mindegy, a gyerekem már kezdi megtanulni
amikor mondom neki, hogy fedő alatt főzzük, rögtön tudja mi az, mert nincs neki
@Penivaldes: mi történt Veled? Megkerült az önbizalmad?
@sírbateszezazegész: vártál mást?
ugye nem, ennyit érnek és ennyit is tudnak

íme:

Lenhardt betiltott interpellációja
/egyet jobbra egyet balra, azért a szanyis egész szolid ehhez képest/

index.hu/belfold/2013/05/06/a_trafikmutyirol_kerdezett_serton_szanyi/
@OPHELIA: én tűzön főzök, szeretek gyújtogatni
@Penivaldes:

" ok én szexibb vagyok "

Ez nem érdem, csak gyorsan múló állapot:))
@Penivaldes:
Feszes fiúpopsikat rajzolgat, elmerengve... (Pfúúúújj!) :))
Köcskefalván MerCdeszt csinálnak. Ipeg most csalogatják vissza egy részét az A osztálynak a rastattival együtt
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A' teccik, amikor a dzsobbiknak a saját hülyeségét frappánsan tolják az arcába.
Neked a kolléga szavai erősek voltak, tán?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hehe!
Középiskolában, a karburátor rajzolásakor nekem - nemistudommé - mindig sikerült melleket beillesztenem. :DDD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Itt a legnagyobb probléma az, hogy valaki kérdezni mer!
Majd jól le lesz sokkolózva! :))
Azért látványos lesz, amikor Szanyit árammal kiütve, két Kövér-huszár kihúzza a lábainál fogva és a küszöbön koccan a feje...
@sírbateszezazegész: Nekem pld. ezek támogathatóak.

- az önrendelkezési törekvések támogatása (autonómia),
- a szórványmagyarság és emigráció bekapcsolása a nemzet vérkeringésébe,
- határokon átnyúló, regionális együttműködések ösztönzése és fejlesztése,
- Védőhatalmi státusz Magyarország számára, amely lehetővé tenné, hogy – amint azt Ausztria tette Dél-Tirol érdekében – a határon túli magyar közösségeket ért jogsértések esetén kellő jogalappal lehessen fellépni a nemzetközi fórumok előtt.

Amúgy nem vagyok én olyan nagy ember, meg aztán bárki írhat nekik mailt, még te is. :)
@Marcellusca:
Namostan, pont nem így akartam linkelni, mert elég listán vagyok már rajta, nem kell még a TASZ is.

Köszi!-:)))
@Marcellusca:
Baszki, akkor még amerikai autókat és óriáskamionokat rajzolgattam szakmányban! :)
@Penivaldes:
Pedig jobban járnál, mint egérfogót...
@Penivaldes: Hááát, nem igazán arra gondoltam. :D
@OPHELIA:
Jóvammá, na!
Most lapoztam utánna, én emléxtem rosszul.
Moldova vasutas könyvében volt említve a kanna, amikor még a gőzösök vontattak, a vezérek két ilyen kannát vittek a vezérállásba. Az egyikben "jó víz" volt, a másikban "rossz víz".
Szóval a jó az borral volt "higítva", a másik sima víz volt.
És... czeglédi, igen.

Kusza Szem tévedett volna csak ennyit...
@OPHELIA: Ha köteles eftáson múlna, le is lövetné szanyikapitányt (is). :(
@Penivaldes: De nem ám! :)
Ajtóstól, tokostól be a ... :D
@OPHELIA:
DRÁGA! Ettől a csürhétől minden kitelik!
Ha Piktor holnap rózsaszín bőrtangában, thai ladyboyokat ölelgetve megy be a parlamentbe, ezek a szervilis talpnyalóikkal azt is kimagyaráztatják, és még törvénybe is foglalják, azonnal megszavazzák, hogy aznap délutántól ez a magatartás lesz kötelező a Magyar Országgyűlésben és az egész országban! :(
@Knósszosz: Jó vanna! Csak kekeckedni akartam. Csak 30 km a tévedés. Ennyit a szüleim is legyalogoltak innen oda vagy onnan ide, mert még biciklijük sem volt.
vbőr:

Balibgeczyk 2013.05.06. 20:36:36
Szopó :D

mno.hu/belfold/egyre-erosebb-a-fidesz-1159122

Tulajdonképpen olyan erős a Kormánypárt mint 3 éve áprilisban, ehhez meg még jön majd a határontúli tábor, és biztos 3 milliós Fidesz-KDNP tábor lesz jövőre!

Szopó! :D
@Penivaldes:
Az még hagyján!
De képzeld el Kövér elvtárs bajszát, amint megremegne, ahogy a seggét végigstíröli Szájer bucika... ;) Hmmmm...
Én átugranék a határon gyorsan inkább!
@Marcellusca: már lehet van is olyan 3dés nyomtatója, mint amit Cirbi belinkelt ? :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Rohadék MAZOPISTA! :)
Elmebeteg komcsikat ideidézgetni... Már majdnem elküldtelek anyuba... Olyan szép is az, amikor az az elmebeteg, a régi szép komcsi győzelmi jelentések stílusában röfög!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ah, milyen szépen leírtad. Elképzelni sem merem a látványt, mert nem szeretném, ha kijönne belőlem az fincsi házi parenyica
@OPHELIA:
OKÉ!-:)
Tippet várok, mi lesz Barszelónában?
Nagyon kényes témát feszegetsz:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tömjén elvtársra nem gondoltál?
Mecsoda erkölcstelenség ez!?

Majd még szentmisét fog czelebráltatni a kupolateremben Rétvári barátnőjével a bőrtanga ellen és a szalonkák lelki üdve mellett.
@OPHELIA:
Raikkönen, Alonso
E-kettő kell nekem...

Vettel nem a kedvencem, de ez szubjektív izé.
Lehet vitatkozni rajt'
@Knósszosz:
Ők a dominaszerkót szeressék, magassarkúban, szopóálarcban! Olyan a típusok.
Csak azt a lovat tudnám feledni! :))
@Knósszosz: He brightened my heart, ha legfelül állna!!!!!!!!!!!!!!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én a lovat feledni nem tudom.
Amióta láttam az ööőŐ-e-e-eee videót a zabostarisznyától megszabadított senator asszonysággal, nyerítek egyfolytában.
Mint almásderes, nekem nincs szolibérletem.
@Knósszosz:
Egyébként Tömjénes ettársra többször is gondoltam, sőt a rokonsága is csuklik rendesen szerintem!
@OPHELIA:
Ebben a szezonban még fog, úgy vélem!
Jó az óttó, rajta meg nem múlik.
Ő nyerni megy mindenhova, ha nem első, leszarja az egészet - nyilatkozta egyszer.
Go Kimi!!
@Mariann19: Ezzel is tudok vitatkozni.:)

Az állampolgárok egy jelentős része már nem hányódik a két pólus között, hanem nagyon tudatosan elutasítja mindkettőt.

Ebből nem ártana levonni a konzekvenciát a semmittevőknek.

(Csak zárójelben jegyzem meg, ha belegondolsz azoknak a szívébe - ez ugyan teljesen elrontott szókép - akiknek Orbán a szocializmus elűzésének hőse (régi beszédeire gondolj csak), akkor nem nagyon kell ostorozni őket.
Van egy bálványuk, nagy pechük, hogy ennyire meggárgyult.

Az a hülye helyzet állt elő, hogy az igazi politikai árvákká a hívek - bal, jobb egyaránt - váltak.
Mert őket aztán teljesen cserbenhagyták az isteneik, ők nem rendelkeznek a választás lehetőségével, mint itt mi jó néhányan.
@Knósszosz: Én ismerek egy hölgyet, aki nem nyögedezik így, hogy eee, ööö. Izé pótlás címén keresztnevén megnevezi saját magát egyes szám 3. személyben, neve után pedig mondja, hogy kész így minden.
Na ezen nem röhögnél, pedig nem is politikus
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Védőhatalmi státusz: teljesen más korszakban és körülmények közt adták meg Ausztria számára, ma az EU tagjaként értelme nincs - csak azt jelzi mennyire felületes a programíró felkészültsége/tudása.
A többi támogatandó/vitaalap lehet.

Csak az a baj, hogy ti azt nem tudtátok definiálni, ami állítólag markánsan megkülönböztet titeket a többi párttól. Eza nemzet fogalma. Illetőleg ahogy definiáltátok, etnikai alapon, akkor ki kellene azonnal zárni volner, novák párttagokat, hiszen ők a nevük alapján bizots nem magyarok, a ti definiciótokat használva. De nem, b+, ti vezető szakpolitikusnak kineveztek egy embert akinek a neve gaudi!!!! Mert ez egy echte magyar név. Persze megértem, hogy ő a vezető, mert a két másik tényleg olyan hülye , "hogy indiában három lyukas zokniért el lehet adni a piacon, azt sem veszi észre" (idézet egy kommenttárstól a vbőrön -kósa laját jellemezte így).
A jobbik tényleg egybites idiótáknak írja a programját!
Arról már nem is szólva, hogy legfőbb megkülönböztetö jelének meghatározására két hüjét tesz oda, meg egy harmadikat aki a meghatározásba eleve nem fér bele. Ez olyan, mintha a Kapitalista Párt gazdasági programjának kidolgozását rábizza két analfabétára meg egy gyári munkásra, aki szakszervezeti aktívista pluszban.
Érted, hogy az ordas eszmék mellett miért gáz ez a párt?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Részemről, a komplett kormány és a pereputtyuk pont ezt csinálja, kottából csukolják a Rigolettót, mer ottan közöttük 99% a Sparafucile, meg köll felelni a zelvárásoknak.
@OPHELIA:
Kire gondoltál, kedves körösztanyám?
@Knósszosz: Be is baszna, ha nem úgy lenne.
na majd a Hringen. Ott leszek életemben először és folyamatosan fogom küldeni neki a pozitív energiát. Ha nem nyeri meg, hazáig veretem Bolival a szívlapáttal vagy elásatom.
@Knósszosz:
Nos, igazad van, a zabostarisznyás-szoliliba nyekegése eléggé űberel mindent! :))

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KW98umKDx0c

Bazz... ezzel rémisztgetni és gyereket a fejlődésben megállítani lehet!
@Knósszosz: munkatársam voltttttttttttttttttt
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Most nem értek veled egyet.
Ezért is menjen a Scheiring a p.csába, hogy nem cáfolta kapásból a volnert a közgázon, hanem elment vita nélkül. Én nem vagyok nemzetpolitikai szakpolitikus, de öt perc alatt nevetségessé tenném őket, annyira felkészületlenek. S ezek ellen csak a tudás/felvilágosítás és a maró gúny a legjobb fegyver.
És a "demokratikus ellenzéknek" ez lenne a feladata.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A Sanyi úgy kivágta ezt a velős kis interpretációt, mint a huszonegyet.
Azt hiszem, most az őszinte felháborodás beszélt belőle, nem pedig a pájinka.

Mondjuk, az adott válaszra azért kíváncsi lettem volna (bár nem hiszem, hogy pironkodás lett volna belőle, Fideszéknél nem divat a szégyenlősség).
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: dehogynem érti. neki is ciki.
Csak a momománia, az tartja ott.. :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Süsd meg Boli, sikerül Angyalhoz süllyedned linkelési tudományban.:(
Majd most jó lidérceset álmodom.:(((

@sírbateszezazegész: Jól írod, igénytelen. De nem csupán a jobbik, mindegyik, jó példa Boli lidérces Selmeci linkje.
Egy felkészületlen, buta nő nyögése.
Ugyanez az atv, ugyanez a 168 óra, a fidesz, egytől egyig.

Kell a hír. Minden napra kell egy mese. Nincs idő, energia kidolgozni a média munkát, stratégiát, marad az igénytelenség.
@sírbateszezazegész:
Bocs, ami az ellenzéknek, a politikusoknak a kötelessége, az nekem még nem kell, hogy az emésztésem megzavarja!
Ettől a csürhétől hányok és nem kívánom meghallgatni sem őket.
Ez meg nekem a jogom...
A lányomnak meg épp tegnap mondtam itthon, ha jobbikos köcsögök megállítják, akkor nyugodtan kiabáljon az utcán, hogy szatír zaklatja... :D
A gázspray-t azért megtanítom neki használni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tegnap megnéztem este selmeczit, háromszor kellet újraindítanom a telót. lefagyott. ezt mist komolyan mondom.
Viszont ez mindent vitt: "kormányon ugye nyolc évig kormányoztak, akkor ugye a jövedelem, fizetés felét azt elvitte a jövedelem, adó, a másik része pedig elment a rezsire." Ez (fele=50%) a másik része elment (=50%). Akkor mi a f@szból éltek emberek az emútnyócévben, ha a jövedelmük fele adóba, másik fele rezsübe lett kifizetve? Ez hülyébb mint a kósa! :)
@Habakuk999:
Baszki... először rémisztő, azután röhejes az a zabtarisznyás fejű eee... öö... ee...
Mintha akadna a tű... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: gázspree vipera sokkolo... kici kinai mindent ad el neked occon... vegyel sokkolot is... olcson adom neked...:))
@sírbateszezazegész:
Az android is megdermedt??? Pedig az a linux disztribúció elég jó tűrőképességű... :)

Igazad van, ezeket az általad jelzett módon simán lehet alázni - a gond az, hogy az ellenzék még ezeknél is hülyébb és impotensebb a legtöbbször! Mi a facért veszik ezek is fel a fizetésüket? Csak performanszokban jeleskednek? :(
@Habakuk999:
Óccó papuc kimaradni... hanyas labad van??? :D
@Habakuk999: Én nem vagyok álszerény, de azért tisztában vagyok a képességeimmel. De hogy itt senki, de senki nem tud vitatkozni a parlamentben, az is biztos! Ott is olyan a felhozatal, hogy szégyen! De minden oldalon.
Az egyik megsértődik, a másik meg idióta. Az egész egy olyan igénytelen társaság, hogy na...
Inkább befejezem, mert most meg az én fejem kezd vörösödni :)
@Habakuk999: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jaaa! És a lényeg: biztos, hogy előtte egyeztették a riporterrel a kérdéseket! (selmeczi) Mi lenne egy prompt vitába?:DD
@sírbateszezazegész: :)

van alkalmam találkozni időnként egy-kettővel.

Múltkor csuklani kezdtem, mikor mesélte, milyen témának is szakértője.:)))))))))))
@Habakuk999: egy szónak is száz a vége: hazánk a kontraszelektált társadalom minta típusa.
@sírbateszezazegész:
Mi lenne, mi lenne?
Az ami Piktorral a hasonló szituban, égne mint a Reichstag! A kis debattőr... :)
@Habakuk999: festékspraytől se fog tudni se nyelni, se köpni és még meg is jelölődik.

Szomszédnak volt egy emberevő kutyája, iszonyatosan agresszív. 2x átjött hozzánk, ki sem mertünk fél napig mozdulni a házból. Mind a 2 alkalom hétvégén reggel volt, amikor a family a piacon árult, még értesíteni sem tudtuk őket. Jó szomszédságra való tekintettel, nem akartunk szólni a rendőrségnek. Amikor velőtrázó sikolyra (férjem pedig nem beszari, csak kiment az udvarra és rárontott a kutya) és iszonyatos ajtóbecsapásra ébredsz, meg eszedbe jut, hogy tegnap kint pancsikolt a lízingelt unokám, hát eléggé kemény.
Én ezt a kutyát ismertettem meg a gázspray-vel. Kapott egy adagot a szeme közé, utána még a kerítéshez sem mert odajönni.
@sírbateszezazegész:
A kontraszelektált csúcsvezetők nem kedvelik a náluk tehetségesebbeket sem lejjebb. Ebből adódik az a spirál, aminek a felső részén van még az ilyen Selmeci félék nyökögése és a vak komondor gazdi.
Pedig ez ma az ELIT.
Akkor most képzeld el ezeknek a HÍVŐIT, 80-as csúcs IQ-val, a spirálon lejjebb... :(((
@sírbateszezazegész: Még akár érthetem is, de remélem te is érted, miért gázosak azok az erők, akik a mostani állapotokig züllesztették az országot. Egy olyan állapotba, amiből még egy általad még gázosabbnak mondott párt, immáron a második-harmadik erőnek számít.

Nem tudom te kiket preferálsz vagy kire szavaznál, de akik még vannak a palettán azok mind részesei a múltnak annyi különbséggel, hogy újracsomagolják őket, hogy a polgárok ismét benyalhassák őket.:(

Ja és neked is elmondom, hogy én lennék a legboldogabba ha nem is lenne jobbik. Ennél már csak annak örülnék jobban, ha soha sem kéne politikáról beszélgetnünk.:)

Búcsúzóul küldök is gyorsan egy politikamentes dalt. :)

www.youtube.com/watch?v=e1t5oy6fjUI

Jó éjszakát!
Csendes icakát kívánok mindenkinek. Itt gurgatják a hordókat odafenn és a villany is pislog.
@OPHELIA: egyszer szedtem ki kölyökkutyámat szomszéd kutya szájából.

Egy diónyi atomom bánta, de a kiskutya (puli volt a nagy szőre megmentette )megmaradt és én is. A luk is benőtt a karomon.:)
@Habakuk999:
Értem a célzást... Takarodjak aludni! :))
Oké... :((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A pszichológiai tankönyvekben ezek után lesz egy új fogalom; Selmeczi-szindróma.

Ez mondjuk genetikailag kapcsolódik a "Szíjjártó kór-hoz, a tünetei ugyanazok.
Ehmmm-ahhmmm-ööőőő-ee-möeeee, etc.

Ezt milyen kenőccsel lehet gyógyítani?
Ez nem én vagyok, de tetszik. :)

Angyalból ördög

youtu.be/tzxyEOpT3Z0
@Habakuk999: Annyira még nem ismerem őket. Nyitottabb a társadalom, civil társadalom, de azért még ugyan úgy a múltban élnek, mint a britek. Nagyhatalmi glória. De a bevándorlók jót tesznek nekik. Aki nem a turizmusban-vendéglátásban dolgozik az viszont ritkán beszél idegen nyelvet. Arabok, négerek, spanyolok msjd mind beszélnek angolul. Őslakosok... fizetek a boltban, kérdez valamit, mondom neki nem beszélem a nyelvet, rámnéz és mondja tovább, megismétlem a nyelvre vonatkozó hiányosságomat (franciául), mondja tovább, de tagoltan és hangosabban:); ennél csak az volz a jobb, amikor telefoncsomagot módosítottam, nem beszélt angolul, mondom én franciául nem beszélek, erre elővesz egy FRANCIA NYELVŰ brossúrát,hogy olvassam el! Na ekkor álltam fel és mentem át egy olyan üzketbe, ahol volt egy arab:)
A belső piacuk iszonyat, ahogy dübörög, főleg a mindennapi fogyasztásban. Ezekhez képest németek olcsók!
Politika meg hasonló mint nálunk: protest volt sárközy ellen, most meg s holland bajban van. Teljesrn slkalmatlan mindenre az ember.
Viszont legalább aki politikus bukik azt elítélik.
Röviden ennyi. De az biztos, hogy toleránsak (városokban), nyitottak, hagyják élni egymást.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: megértem a kétségbeesésedet, vagyunk így egy páran, de a hülyék azért nem megoldás.
de azt tudod, hogy a jobbik melkett még kiket nem preferálok:)
Jó éjt.
@csutkababa:

Nálunk a nagyobbik már tavaly megérett :-)
@OPHELIA: "...lizingelt unokám..." nálam ez mindent vitt ma este
@Orica Középföldi:
Tétényi ME, Bajnai Gazd-i, Mesterházy Belügy.
A többi meg, aki bírja, marja.
@sírbateszezazegész: Azért ez egy fokkal valósabb rettegés talán.
Gábris se vészes.
süti beállítások módosítása