Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.23. 14:17 Fabius

Rogán: ne nézzél, köcsög, beperellek!

Címkék: fidesz rogán antal vagyongyarapodás

A nap kérdése: mi a cikibb? A magunkra aggatott divatos kiegészítőket észlelő, azt szóvá tevők perrel fenyegetése, vagy a szabad szemmel többnyire láthatatlan luxus megmagyarázása?

Rogán Antal ezek szerint kizárólag magának akar tetszeni, mikor metroszexuális turistának öltözve képviseli a szavazóit. A páváskodás az előszobatükörnek szól, ott mutasson jól a Vuitton tatyó és karóra, Tonycsi legyen elégedett a kiegészítők külsejére gyakorolt erősen feljavító hatásával, de senki ne bámulja a kirakatot az utcára kilépve. Ne nézzék, ne tátikázzanak rajta ámulva a bőségen, különösen a bajnaigordon ne, mert azonnal jön egy beperrellek me' rám néztél és beáraztál, te gyökér - kifakadás. Súlyosabb esetben a kétharmad törvényt alkot sürgősséggel, hogy a pávakakas megtekintése ellentétes az alaptörvény szellemével, és aki elköveti az szabálysértési bírsággal sújtható. 

Ráadásul Tonyó a leghülyébb módon hazudik mikor aszongya: Nizzában nincsen is olyan hotel, mint amit mondanak. Mit tudom én, pár éve mikor én jártam Nizzában még tele volt a plázs four season hotelekkel, de lehet ezt a hivalkodást is betiltotta a kétharmad azóta. 

Rogán ezzel a hisztivel megérkezett az "ostobaszőkenő" szintre. Tudjátok, ahol a köldökig érő dekoltázsból virító szilikonmell a hiszti tárgya: miért bámulja mindenki a mellem, mikor nem azért raktam ki! Minden férfi szexista köcsög, a beszólogató nők meg irigyek! 

Meglehet csak nekem furcsa, hogy egy órán, táskán, utazáson megy a jóléthiszti, a közpénzből finanszírozott láthatatlan luxuson meg annyira nem. Pedig az Navra által közzétett listát böngészve világos, hogy a ner nem fukar a 90 állami vezetővel ha lakhatásról és hivatali autókázásról van szó. Engem speciel kevésbé érdekel, hogy Rogán úgy néz ki, mint a Józsefvárosi piac beöltöztetett kabalafigurája lenne, jobban zavar, hogy a takarékoskodás kormánya minden szájalása és ígérete ellenére nem éppen dömpingáron bérel lakásokat a kiválasztottaknak, és a hivatali autók használatára számtalan esetben egy magyar átlagautós éves futásteljesítményét állapítja meg havonta. 

Innentől meg csak az marad kérdésnek, hogy mi legyen azokkal a zsigamarcikkal, akik tatyó helyett házakat, karóra helyett önkormányzati pénzen aszfaltozott utat és egyéb jóságokat aggatnak magukra divatos kiegészítőként? Ezt szabad még észrevenni, vagy jobb lenne mindenkinek, ha a kirakatot látva diszkréten mindenki félrenézne? 

353 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr185242953

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.23. 16:26:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na végre.És most elolvasom.:))
Es ez csak a jeghegy csucsa, a tobbi nema csend, kollektive a polelitben.
Rogán a fityisz nyakópistája. :D
Ha normális lenne a politikájuk, nem érdekelne, hogy gazdagok.

Na, de erre varrjatok gombot:

"Kétszer biztosan találkozott egymással a titkosszolgálat egykori vezetője és az olajügyek egyik főszereplője még 2008-ban, és politikusok kompromittáló ügyeiről is beszélgettek - derül ki a felvett beszélgetések jegyzőkönyveiből. Az egyik találkozó jegyzőkönyve már hétfőn nyilvánosságra került, most itt a második, amelyből például kiderül, hogy Portik személyesen vitt pénzt MSZP-s politikusoknak. "

www.origo.hu/itthon/20130423-a-laborc-sandor-es-portik-tamas-kozott-zajlo-elso-beszelgetes.html
@kifordított nagyanyó: Ha esetleg még nem olvastad, vannak benne érdekes részek. :)

alfahir.hu/egy_politikusnak_el_kell_dontenie_hogy_az_igazsagert_az_eszmeiert_kuzd_vagy_a_hatalomert

"Lengyelországban a Fideszt egy rendes jobboldali pártnak tartják, mely Magyarország alkotmányát konzervatív értékekkel és a nemzeti szuverenitás védelmének eszméjével cserélte le. Mindazonáltal a Jobbik a Fidesz legnagyobb kritikusa, miért? A Jobbik és a Fidesz közti konfliktus nem a baloldal győzelmét fogja eredményezni?

- Távolról minden szebbnek látszik, mint amilyen valójában. A Fidesz azzal, hogy erős nemzeti retorikát vett fel, valójában éppen a mi további erősödésünket akarta és akarja megtörni. Nagy szavakat mond, forradalomról, szabadságharcról, új alkotmányról beszél, de valójában folytatja az elmúlt 20 év posztkommunista világát. Higgye el, hogy az MSZP és a Fidesz között nincs olyan nagy különbség. Mindketten liberális, atlantista pártok, amelyeknek Brüsszel, Washington és Tel-Aviv diktál. Mi túlléptünk a Fidesz-MSZP konfliktuson, amely sakkban tartotta a magyar társadalmat. Mindkét oldalon azt mondták a választások előtt, hogy azért kell erre szavazni, hogy ne a másik győzzön. Vagyis nem azért, hogy jó legyen az országnak, hanem azért, hogy ne a másik győzzön. Nézzék meg hová jutott Magyarország emiatt! A gazdasági teljesítményünket, a társadalmunk egészségügyi és lelki állapotát nézzék és ne Orbán nagy szavait! A helyzet tragikus."
@épészmérnök: Erre idéztem az előző posztban, hogy:

"És akik ebből a régi csapatból most azt gondolják, hogy az Orbán-kormány egyébként vitathatatlanul szörnyű teljesítményének hátán visszakapaszkodhatnak a politikába, vagy éppen újra elfogadott közszereplők lehetnek, azok csak a Fidesz újraválasztásának ágyaznak meg. Ők maguk jelentik ugyanis messze a legerősebb érvet arra, hogy megint Orbán Viktorra ikszeljen bárki."

velemenyvezer.blog.hu/2013/04/23/portik-laborc_mit_szol_az_mszp
@épészmérnök: Miért éppen most került nyilvánosságra ez a jegyzőkönyv??? Ki hozta nyilvánosságra???
Továbbá: honnan tudhatjuk, hogy nincs preparálva???
Belepumpálták a hasmenést a ventillátorba. Mindenkit érni fog.
Amúgy rogán kicsit buzisnak hat azzal a táskával szerintem.:))
Be leszek perelve.
Na de tényleg viszlát!
Szegénykém ő is mennyire megérdemli annyi jó cselekedet után, amit értünk budapestiekért is tett. :)

Hagyó milliókat kap a magyar államtól
Fogva tartása körülményeit kifogásolta, a strasbourgi bíróság helyt adott a panasznak.

index.hu/belfold/2013/04/23/igazat_adott_hagyonak_a_strasbourgi_birosag/

Nokiás doboza meg van még?
Pokorni lemerül, és kivár. Tud valamit...

"Visszavonul a parlamenti politikától Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke, és a következő választások után csak a polgármesteri munkájára akar koncentrálni. A Hegyvidék polgármestere az [origo] információi szerint egyre kevésbé tud azonosulni a Fidesz-kormány lépéseivel, és nem akar szavazógépként részt venni az általa vállalhatatlannak ítélt döntésekben."

www.origo.hu/itthon/20130422-pokorni-nem-lesz-tobbet-szavazogep.html
Az is lehet, hogy az orbánt elutasító, de a fideszt elfogadó jobboldaliakat akarják ezzel a trükkel megfogni.
@Husz_János_Puszita:

Nem is annyira off, most olvastam csak el a bejegyzést. Ha már előszobatükör.:D

A páváról és az ő farkáról van egy rossz hírem a NER számára. A tojók elbűvölőnek találják a pávatáncot, viszont a ragadozó elől rendkívül megnehezíti a menekülést. A pávakakasok sajna nem hosszú életűek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A hétvégén Lengyelországban voltam, onnan estem haza éjjel.

Azt biztosan állíthatom, hogy az átlaglengyel sokmindennek látja a Fideszt, de a "rendes jobboldali pártnak tartják, mely Magyarország alkotmányát konzervatív értékekkel és a nemzeti szuverenitás védelmének eszméjével cserélte le" - biztosan nincs ezek között.

A múlthéten a cseheknél voltam és azon gondolkodtam fel kéne venni telefonnal amit Viktorról mondanak, ez a gondolat most ezzel a lengyel dologgal még inkább megerősödött. Asszem lenne itt nagy meglepetés miket gondolnak rólunk szerte Európában a keleti végeket is ideértve.
@épészmérnök:

Hmmm....Ezt vártam egy ideje.

Bazz, de érdekelne most szív véleménye, mert neki polgármestere is Pokizozó
@Fabius: Amúgy meló ügyben utaztál vagy csak egy kis pihi volt??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem bizony. Annál is inkább, mert a kivétel nélkül mindenhol fölmerülő elkerülhetetlen kérdés a:

- Hogy mertek ti magyarok ilyen jogi környezetben vállalkozni?

...amit valahogy magyarázni kell.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Van akit ez meglepett? Ha bizonyítani nem is, az olajszőkítés után legalábbis sejteni lehetett, mi folyik a háttérben.

Portik-Laborc
Kubatov-Szőke Ferenc
UD Zrt
Aranykéz utca
stb. stb.

mind ugyanaz a kupac szemét, amit ideje kitakarítani végre a választóknak.
Kíváncsi lettem, hogy Bush elnökre „karóra” keresőszóra mi jön ki.
Nos, ezek:
1.
A Fushe-Kruje albán kisvárosban készült felvételen: Bush elnök, jól láthatóan az órával a karján, a tömeghez lép, rengetegen megragadják a kezét, karját, ölelgetik, és kezet is ráznak vele, ezt követően azonban a karóra már nincs rajta. [2007.06.12.] (MTI)
2.
2007. 06. 13. napi hír: George W. Bush amerikai elnök csak egy 50 dolláros Timex Indiglót visel. (Deluxe.hu)
3.
George Bush fejét tűzték karóra az HBO sikersorozatában. 2012.06.15 (kulturpart.hu)
@Fabius: Fabius, mit gondolsz erről a szoci taktikázgatástól?

Először novemberre teszik a megállapodás idejét. Erre Bajnai arra kéri őket, hogy ne halogassanak, legyen szeptember. Mindez nem nyilvánosan.

Erre Mesterházy aszongya, hogy okés, akkor legyen holnap. Nyilvánosan.

Így az a látszat keletkezik, hogy Bajnai halogat, ellenben a szocik milyen tökösek.

A liberális kommentátor, nyüzsi meg ujjal mutogat: hááá, hááá, hááá, milyen béna a Bajnai.

Undor.
@épészmérnök:
rohamosan közeledik a választás, minden aljas és aljasabb akármi használ vagy rombol attól függően kiről van szó, a hatalom és a luxus -mutogatós vagy látens- megtartása a cél az egész ócska választási dili mind erre megy ki...ez ugyanolyan mint a McCain a zusában gazdag család sarjaként ügyesen japán fogságba kerűlt ahonnan addifg nem volt hajlandó kigyünni amíg mindenki róla dumált, a tengernagy papa büszke volt fiacskájára...ma már saját jogán van neki 16 palotája szerte széjjel a zusában és már "csak" az elnökség hiányzott neki...nem sikerűlt és sohasem fogja megbocsátani...a zorbán és a többi senkiházi saját maguknak csinálták meg 25 év alatt a kis hadarós kappanhangú ömlengőből gazdagember...hogy éppen micsoda? hát egy sokadik senki de sok pénzzel és vagyonnal a többi mese...az ország van értük és nem ők vannak az országért

brühühühü

2010 35500 milliárd
2012 28000 milliárd GDP 2013 első negyed 2.1% hiány = 588 milliárd azaz csak ez 7588 milliárd és akkor a többi 35000 milliárd amit elloptak (ebben 3000 milliárddal a MANYUP)azzal együtt már sok akasztófát lehetne venni bár az akácfa olcsó

brühühühühü
@épészmérnök:

Most őszintén: volt akit a szocik "gerincessége" tényleg meglepett?

Én sokszor elmondtam: ők akarnak a maguk változatlanságával az ellenzék vezető ereje lenni, és ezért bármit - igen, vedd szó szerint - megtesznek.

Mesterházy a Puch iskolát járta ki, és ez most meglátszik.

Amúgy szopóroller, a Portik ügy kipattanása után vagy tényleg változnak, vagy mennek a levesbe és Bajnaiéknak kell egyedül megvívni a kormányváltást.
@rodeo36: Amit elloptak, abból nyilvánvalóan a legjobb esetben is nagyon kevés fog megkerülni. Nem foglalkozom ezzel.

Amit fontosabbnak tartok: még mindig nem fogják fel ésszel a demokratikus oldalon, hogy nem egymást kellene basztatni.

Kezdem kétségbe vonni, hogy a maszop tényleg demokrata. Lehet, hogy az volt. De most csak szimplán ostoba és hataloméhes, tehát végelemzésben antidemokratikus.

Mérges vagyok.
@Fabius: "Amúgy szopóroller, a Portik ügy kipattanása után vagy tényleg változnak, vagy mennek a levesbe és Bajnaiéknak kell egyedül megvívni a kormányváltást. "

Lehet, hogy könnyebb lenne így... nagy teher az ellenzéken a maszop.
@épészmérnök:
Végignéztem azt a riportot, ahol Mesterházy produkálta magát Bajnai ügyben.
Tuti, hogy rájuk nem szavazok, még véletlenül sem.
Marad a Bajnai és társulata. Abba a körzetbe költözöm, ahol Ő indít jelöltet, ha erre lesz szükség.
Elég mókás volt,ahogy a sajttájon dedühödött, zsigerből Bajnai nyakába varrta a mit is?, majd fenyegetőzött.

Nem nagyon ura a kizökkentett helyzetnek.
Épésznek tanulmány lehet a felvillantott személyiség:)
@épészmérnök: csak nem azt suggallod, hogy már "leírták" a kappanhangú pojácát?

túl akarják élni a baromságait? és a maffia, az orbán és a többi tulajdonosa mit szól mindehhez? a kappanhangú rohadtgeci a zászlóshajó, ha az elsűllyed akkor megy a többi mint a Titanic (arról is csak 50 évvel később derűlt ki, hogy ócskavasból gyártották...a jég vágta mint a kés a vajat...mint a fidesz is rohadt narancs)

de másoknak is buknia kell,

Mesterke, és köre, Vonagabcsi és a köre és a schifferke a hisztérikus...ki marad??? én meg te vagyis te meg én és még néhányan elirányítjuk ezt a szart egy darabig legalább nem fogunk lopni az már egy tiszta nyereség

brühühühühü

43000 milliárd 36 hónap alatt

és akkor 11 milliárd euro(USD) államkötvény a Templeton zsebében mint bomba (időzítve)

3300 milliárd Huf

Magyarország kurva gazdag még ezzel együtt sem sűllyedt el?

brühühühühü
@Dr. jenőke (jenőke): Én már gyűjtöm a pénzt, hogy hazautazzak szavazni. Ezúttal a közös jelöltre fogok szavazni, még akkor is, ha be kell fognom az orromat. De ezzel a maszop sajnos visszaél. Amint normalizálódik a helyzet, ha még élek, a rákövetkező választáson bárkire fogok szavazni, de maszoposra nem.
@Dr. jenőke (jenőke): megadnád a linket? Én csak a Bajnai-interjút láttam.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Rogán a fityisz nyakópistája. :D"

Ez több rendben nem állja meg a helyét:)

Rogán egy nagyon eszes fiú, Nyakó híján van ennek.
Rogánnal lehet egy liftben utazni, Nyakóval a fulladás veszélye nélkül nem. Mértéktelenül imádja a parfümöt.
Olaj, cigaretta, minden volt...

"Később a '98-as ügyekről kezd el beszélni Portik, szlovák szál is előkerül, és az is, hogy milyen volt az éjszaka. Portik azt is mondja, hogy nem ért egyet a jobboldallal. Sem a szívem, sem a lelkem nem húz oda, mindig is a baloldalnak dolgoztam, ma is, semmi bajom nem volt velük - olaj, cigaretta, minden volt, mindig korrekt volt a ..." - olvasható a jegyzőkönyvben, amely szerint a mondat végét nem lehetett érteni."

www.origo.hu/itthon/20130423-portik-lajos-es-laborc-sandor-beszelgetesenek-jegyzokonyve.html
@épészmérnök:

Pokorni ügyesen belátta, kényelmesebb lesz az élete polgiként, akár több cikluson keresztül.
Nem kell Rózsa asszonnyal csatáznia, nem hullik nyakába a szar, ha dől a rendszer, márpedig ő tudja, hogy az oktatás egésze igen ingatag.
@Orica Középföldi:
még majd kiderűl a titkos rajongóhoz van szerencsénk? és a tonya szép is?

brühühühü

nem egy rohadt szar geci?
@rodeo36:

Nem aszonta rendes ember, csak azt, Rogán Nyakónál okosabb és dörzsöltebb. Ez meg speciel igaz, mert tőle okosabbnak és dörzsöltebbnek lenni nem kihívás.
Ez az érdekes szivárogtatás nyilvánvalóan fideszes húzás, a maszopot akarják lenyomni.
Ugyanakkor viszont elfelejtik, hogy Gyurcsány ezáltal felértékelődik a szoci szavazók szemében, hiszen neki nem volt része ezekben a sötét stiklikben.

Nyüzsi meg elmehet a fenébe. Csak ír, nem néz utána a dolgoknak. Jólesik neki az E14-et barmolni. Nem bánom én a kritikát, ha megalapozott. De ez a felszínes odamondogatás snassz.
@Fabius:
tudod mikor két tetűt látok sétálni nem válogatok rálépek mind a kettőre, egyszerre tudod, kettőt egy csapásra

még ha az egyik okosabb is mint a másik

brühühühühü

látva a tonyát, hát hogy mást ne mongyak undorítócska
@Dr. jenőke (jenőke): Aha.

Bajnai azt mondja: bejárják az országot, hogy a választóikkal beszéljenek, és az alapján döntik el az eldöntendőket. Még nincs elég támogatottságuk, ami az egész demokratikus ellenzéknek rossz, mivel együtt sem tudnák leváltani az orbán-kormányt.

Nyilvánvaló, hogy további szervezésre van szükségük. Ez egy nyer-nyer stratégia. Ezt a potenciális partnernak akceptálnia kellene, és nem alávágni, de sajnos a maszop, ugyanúgy, mint a fidesz, csak nyer-veszít stratégiában képes gondolkodni.
@rodeo36: látva a tonyát, hát hogy mást ne mongyak undorítócska

Nézd meg Mesterházyt. Tisztára, mintha rúzsozná a száját, és festené a szemét.
Na gyerekek, mára beállítva az adrenalinszintem, mehetek dolgozni. Viszlát este.
@rodeo36:

Van szemed? Láthatod, hogy nem szép. Gyerekem csak halszemtóninak hívja, olyan feltűnően rosszul áll neki a szemüvegtelenség.

Olvastál te tőlem valaha is rajongást valakiért vagy valamiért? Na ugye.

Az tény, hogy okos. Hogy mire használja, attól meg naponta hányunk. Akkor?
Nem emlékszem pontosan ,nem tudom előkeresni, de a Gyurcsányról a Tóni közreműködésével készült egy kiadvány, hogy az öltönye, cipője , órája mennyibe került, végül kiderült, hogy kamu volt.
Pár éve azt tartottam, hogy tonyó lesz a fityesz jövő nagy (és értelmes, szimpatikus) embere, aki végre kilöki a csútit a pártelnöki nyeregből, és ezért vonult el a háttérbe polgármesternek. Ma azt látom, hogy tonyó a legnagyobb fityesz szarzsákok közé karrierizálta magát, végleg elveszett. Hogy erre mivel vették rá, nem tudom.
És azzal nincs semmi baj, hogy milliós órát hord. De amikor erre rákérdeznek, azonnal visszafut a kommunikációs kályhához bajnaigordonlejáratókampányozni, az a latrina legalja. Pedig simán felmutathatná, nekem van ilyenem, és kész, felvállalom, fussa rá. Már szánalmasnak sem titulálható a perfenyegetés. Ez rosszabb.
(Bármelyik nyilatkozó szimpatikusabban viselkedett nála. Mondhatni: emberibben.)
ááááááááááááááááááááááááá

Nem ugrik egyből a külföldön dolgozók személyije

Igaz, hogy március elseje óta már nem tudja bejelenteni a magyar állampolgár a rövid, pár hónapos munkavállalás miatt az ideiglenes külföldi tartózkodást, de ettől függetlenül még nem vonják be a lakcímkártyáját és a személyi igazolványát, mint ahogy azt a hét elején írta egy megyei hírlap.

hvg.hu/karrier/20130423_szemelyi_igazolvany_kulfoldi_munka

-------------

Új csúcson Magyarország adóssága
Márciusban nominálisan új csúcsra emelkedett a központi költségvetés bruttó adóssága. A korábban népszerű Prémium Euró Magyar Államkötvényeket (Pemák) viszont tömegesen váltották vissza a befektetők.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/fizettunk_az_imf-nek_megis_uj_csucson_magyarorszag_adossaga.551582.html
@Orica Középföldi: Legnagyobb tisztelettel, azt honnan tudod, hogy okos? Ezt eddig mivel bizonyította?
@épészmérnök: Inkább az a kérdés, kik a tagok a nemzetbiztonsági bizottságban. Annak idején ezt akarta megszerezni a Jobbik. Ezt elvették tőlük dtudomásom szerint, de nem adták az MSZP-nek. Szerintem FIDESZ-es.
@rodeo36: Szia Rodeo! A 15.27 h-kor hozzászólásodhoz, tegnap ezeket a számokat böngésztem:
2012-es GDP 28.276 ezer
milliárd
költségvetési hiány 567 ezer milliárd
2013. I.n.évi
költségvetési hiány 493.6
ezer milliárd, az éves terv 56%-a
, mely % az év során némileg elsimul, de az biztos, hogy a 2013-as év nem lesz még összehasonlítható sem a 2012-es évvel , hogy csak két dolgot említsünk meg. A tavalyi évben pl. az önkormányzatok kevesebbet költöttek 200 milliárddal, ez az idén nem lesz meg. Az idei tranzakciós adó éves tervezett összege 301.1 milliárd, I.n.évben befoly 27.4, mely mindössze a tervnek a 9.1 %-a, ennél az adónemnél az egyenletességre lehet számítani. Tehát ha a tavalyi pluszt és az idei várható minuszt összeadod, már látható, hogy a dobbantónk ez évre drámai hiányt feltételez..
@sírbateszezazegész:

Egy nagyon nagy nevű professzorától, aki az évfolyam egyik legokosabb hallgatójának nevezte, és nagy jövőt jósolt neki.

Ma is azt mondja, benne volt a lehetőség:))
7 fideszes tag, két mszp-s,1 független, e jobbbikos,1 kdnp-s, és most elemezheted a híreket.
És az MSZP hülyeségeit is oda és vissza.
@kifordított nagyanyó: Pedig ő nem is lakott kollegistaként a Ménesi úti homokozóban...
-no comment-

16:52
A zsíradó után a kólaadót is eltörlik Dániában

Dániában eltörlik az üdítőitalokra kivetett különadót. A dán kormány várakozási szerint az intézkedéssel az országban új munkahelyek jöhetnek létre és fellendülhet a gazdasági növekedés - közölte az Európai Alkoholmentes Italgyártók Szövetsége kedden.
Rovat: Gazdaság
Szerző: MTI
16:46 Orbán, Áder, Kövér, Kósa is ott volt Szalai temetésén - fotógaléria
Orbán, Áder, Kövér, Kósa is ott volt Szalai temetésén - fotógaléria

Áder János köztársasági elnök, Kövér László házelnök és Orbán Viktor kormányfő is ott volt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és a médiatanács elnökének keddi temetésén Zalaegerszegen.
Rovat: Itthon
Szerző: MTI
16:43
Kivágják Sissi százéves hársfáit Somogyban

Kivágják Csurgón azokat a hársfákat, amelyeket még még 1896-ban, Erzsébet királyné, azaz Sissi halálának emlékére ültettek - írta a sonline.hu Somogy megyei híroldal. A portál olvasói úgy tudják, a Széchenyi tér átépítése miatt kell eltűnniük a 117 éves fáknak, a polgármester ezt viszont cáfolta.
@avanivi:

Az előző kampány idején jelent meg. A nevére már én sem emlékszem. Most Helyi Théma néven fut valami mutáns utód.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ezek a barmok rombolás és gyilkosság nélkűl senkinek sem érzik magukat? (fakivágás = gyilkosság) egyébként tényleg senkik

mijafasznak kell betonozni egy szar teret, ha ott a fa attól még sokkal szebb lesz a tér

tetvek

brühühühü
Sziasztok,
megnéztem a poszt szövegében belinkelt videót :)

Épületes volt, különösen jól áll az öltöny-nyakkendő párosításhoz ez a bizonytalan nemű (női?) a hátizsák :) [videóban 11mp-nél].

A későbbiekben sem derül ki, hogy 1eseken van e fehér zokni és teniszka... csak az, hogy a nyakkendő otthon maradt, így hamisítatlan a filmbéli ukrán maffiózó-feeling. :D

Szép a magyar nyelv, de ráférne némi változtatás képviselő (vö.: képét viseli) helyett mond6nánk talán orcza viselőt is.
@Bakter:

Nem önként vonult hátérbe:)) Azóta egyfolytában Canossát járt, hogy visszakerüljön a pikszisbe.
Azt, hogy Lázár leelőzte, nemigen tudja feldolgozni.
Ahogy elnézem, ez a küzdelem nem pozitívan formálta a személyiségét.
@Orica Középföldi: úgy látom ahányan annyi féleképpen ítéljük meg valaqki okosságát?

mondanál példát miért, szerinted?
(önmaga okán nem a szomszéd kutyájához viszonyítva, pls)

brühühühühü
@Orica Középföldi: orbán: divide et impera

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
eddig sem tudták ellenőrizni és befolyásolni sem a személyi kérdéseket. Nem is tartotta be senki. Főként azért, mert 2-3 havonta még messzebbről is visszajárnak pár napra látogatóba. A látogatással pedig megszakad a kinntartózkodás.
Szvsz fűrészelik a fingot 1es hivatalokban. :)
@Orica Középföldi: Nem vonom kétségbe a professzor értékítéletét. Ami a szakmai. De ez még nem okosság.
Habár, ha mint közgaszdászról szól ez az ítélet és a most is benne rejlő lehetőség, akkor én vak vagyok.
Eközben. :)

Baloldal és a maffia. :)

www.tutiblog.com/2013/04/a-baloldal-es-maffia-tehat-ugyanaz.html?v=1

Sokba került a hazudozás az MSZP-snek

A csupán a jogsértés tényét megállapító elsőfokú ítéletet a Fővárosi Ítélőtábla a Jobbik számára kedvezően megváltoztatta. Ennek értelmében a hazugságokat terjesztő MSZP-s Szanyi Tibort a bíróság eltiltotta a további jogsértéstől, valamint 200 ezer forint nem vagyoni kártérítés megfizetésére is kötelezte. Emellett a szocialista képviselőnek írásban is bocsánatot kell kérnie hazugságáért a Jobbiktól

www.alfahir.hu/sokba_kerult_a_hazudozas_az_mszp_snek

Újabb csúcson az államadósság

Megint. 21 692 milliárd forint volt a központi költségvetés bruttó adóssága 2013 március végén. Újabb negatív rekordot döntöttünk meg.

alfahir.hu/ujabb_csucson_az_allamadossag
@Orica Középföldi: Valami kefekészítő hp is szerepet játszott benne:) vagymifene :)
@épészmérnök: "Ugyanakkor viszont elfelejtik, hogy Gyurcsány ezáltal felértékelődik a szoci szavazók szemében, hiszen neki nem volt része ezekben a sötét stiklikben."

Ez most az év vicce akart lenni??? ;)

Ja és minek hazajönnöd szavazni? A chilei magyar nagykövetségen nem lehet???
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
kösz -már gondolkodtam, nem kell ez senkinek, el vannak a tonya szuper okosságával- közben:...a számok a halál dögletes szagát adják

brühühühü
"Lázár bejelentette, hogy az egyházak devizahiteleit is konszolidálnák (vagyis az adófizetők pénzéből törlesztenék).
Az első összeg "csak" 4,5 milliárd, de jó eséllyel nagyobb tételek követik.
Természetesen Gyurcsány a hibás: "2002 után az egyházak nem kapták meg határidőre a nekik járó összeget". Tehát átmeneti hitellel pótolták? Amit tíz év után sem törlesztettek?
(Vannak nagyobb összegek is a cikkben: A megemelt "ingatlanjáradék már évente 16 milliárd.)
Szokás csodálkozni, mi tartja meg Orbánék szavazóit három év ilyen kormányzás és elszegényedés után is. Itt látható egy magyarázat: A hit."morgasjoga.blog.hu/2013/03/01/osztogatas_fidesz-modra
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
gyurcsány védelmem alatt áll...el a kezekkel

mi közöd hozzá, mi motiválja?

brühühühü
@avanivi:
miért fizet az állam az egyházaknak? az nem önálló lélekkufárzási ipar, mint hímringyók? tarcsák el magukat vagy szűnnyenek meg kijafasznak hiányoznának? a templomokból lehetne disco és koncertttermeket csinálni

brühühühü
a papocskák meg mehetnének annak amire képesek ájtatos manó
@rodeo36: Semmi közöm, csak azért kérdeztem mivel azt írta, hogy szavazni akar hazajönni. Ha csak emiatt, akkor azt olcsóbb lehet ott megtenni nem?? :)

Tényleg te fogsz majd valahol szavazni???
Még a hsz.-eket nem olvastam el, de kikívánkozik belőlem, hogy a Tisztelt(nem!)Ház kormánypárti képviselői mennyire más magatartást tanúsítanak, ha luxusórákról van szó.
Nem siet, nem rohan, nem nézi a riportert levegőnek, és nyilatkozik! De hogy? Kenyérre lehet őket kenni, egészen emberformájúaknak tűnnek, valósággal édelegnek.
Igazi cukimukik!
Rogántoncsi(nem tehetek róla, de nekem egy csipásmacskoszra hajaz, pláne míg ki nem gömbölyödött az a kedves pofácskája) kőgazdag, és ezt irigylem. Mibűl telik neki illyes luxuscikkekre?! Nem sűl le a képéről a bőr?!
Igen, ezek így szeretik a zembereket: azok csak dögöjjenek éhen! Fő az LV tatyó!
@épészmérnök: metrosexualis

brühühühü

szerencsétlen aki lekapta a karóráját és egyszerű Baum et Mercier sorozatórát mutogat mialatt a tonya ott izgágáskodik -nagyon okosan persze, hogy oricának legyen valami- eszement tetű formáját adva...olyan mint egy kutya űlve éúgy nyálzik is mint egy csiaúhúa

brühühühühü
@sírbateszezazegész:

De, ő egy nagyon okos közgazda-palánta volt. Megvolt benne a lehetőség, hogy nagyot alkosson.

Ő így gondolja a nagyot, mi meg nem. Ledarálta a politika.
@rodeo36:

Felületesen olvasol és pikírt vagy:))
Kedves Varánusz blog!

Én is úgy gondolom, hogy nem lenne szükség perre abban az esetben, ha egy egyszerű blogon, portálon jelenik meg az ominózus montázs. Ott elégnek érezném, hogy egy bejegyzés vagy hozzászólás formájában helyre tegyem a ténybeli tévedéseket, vagy a szándékos hazugságokat. A Népszabadság online például közölt már évekkel korábban ilyesmit, és eszem ágában sem volt perelni vagy helyreigazítani. Itt azonban nem erről van szó, hiszen miután a Milla köztudottan Bajnai Gordonék szövetségese, így Facebook oldaluk vagy blogjuk politikai ellenfelünk felületének számít, ezért nyilvánvalóan politikai természetű lejáratás a fotómontázs célja. Ez egy személyeskedő, lejárató célú kampány egyik eszköze. Ilyenkor természetes, hogy a politikai ellenfél hazug állításaival szemben ha kell, perrel is védekezem. Abban a kérdésben szívesen várom a Varánusz blog szerkesztőjének véleményét, hogy szerinte ugyanolyan megítélés alá esik-e a Milla oldala, mint bárki más Facebook oldala vagy blogja?

Rogán Antal
@Orica Középföldi:
egy frászt, sohasem lett volna egy tudós semmiben, hacsak abban nem amiben ma: a seggnyalásban...erre képes

te is agnoszkálsz? mi lett volna ha? ja akkor én lettem volna a HIGHLANDER, a sarkon már 1000 éve és még jobban röhögnék a világon

brühühühü

mi lehetett volna és mi lett!!! mecsoda különbcség?
@Orica Középföldi: Mondom ez nem látszik. Ami látszik az a jellemtelen ostobasága, de én mint közgazdászt nem ismerem. Remélem nem csak a politika fogja ledarálni.
@rodeo36:

Ezt írtam:))
Orica Középföldi 2013.04.23. 15:42:27

Elég mókás volt,ahogy a sajttájon dedühödött, zsigerből Bajnai nyakába varrta a mit is?, majd fenyegetőzött.

Nem nagyon ura a kizökkentett helyzetnek.
Épésznek tanulmány lehet a felvillantott személyiség:)

Hol van okosságról szó??
@fideszfrakcio:

mielőtt bárki: NYASGEM tonyácska

brühühühühü
@rodeo36: Ugyanígy reagáltam én is kb.
@Orica Középföldi: a szövegedben, hogy okosabb, mint...pedig egy tetű

azt meg különösen élvezem, ahogy elvéreznek a táskacepelők egymás után és mindíg újak gyünnek csak a táska marad

a tonya még mi a lópimpilit akar
ötker, országos és milliárdos

még ha be is varrják vele a zsákba amiben a Dunába dobják...élve

bugy bugy bugy

légy precíz, ezt csak azért neked mert te mondtad nekem a cíz ellát...pedig és a Ka Nyar T szeretem nagy kurvákkal (ez meg latin ne köss bele)

szóval halál a tonyára is az okosságával majd kiássa magát

brühühühühü
@Orica Középföldi:

EL HOMBRE BLANCO NO SE OLVÍDE JAMÁS

brühühühühü

tú me lo diste que yo ...entonces aquí lo tienes...la jarra se va al río hasta que se parte
@fideszfrakcio: az ördög hozott tetű...brühühühü

Louís Vuitton: metro sexual

brühühühühü

tangád is van?
@Orica Középföldi:
te kezdted a szur kapi szkát

el elefante y el hombre no se olvíde jamás

brüjüjüjüjü
@fideszfrakcio:
jelenccs föl. idézz meg...vigyázz mert én vagyok a jelenés

brühühühü

Hamlet Atyjának Szelleme
@rodeo36:

" hogy okosabb, mint...pedig egy tetű"

Sajnos a kettő nem zárja ki egymást:))
Sőt!
@Orica Középföldi:
Mondhatnám, túl eszes. Egy sötét alak, egy címeres gazember.
Az ilyen okosságtól nem esek hasra, sőt!
@rodeo36:

A szurkapiszkát te kezdted:))
És igen, pont arról folyik itt a polémia, hogy fehér ember nem felejt.
ideszfrakcio 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2013.04.23. óta tag.
fideszfrakcio ezekben a blogokban publikált:
@fideszfrakcio: Drága fideszfrakcio, remélem más témában is aktív lesz! Nekünk nagyon, jó lenne! Nem tudjuk, hogy miért nem tudunk kijönni fizunkból!Vagy miért jó, hogy Önök, egy hónap alatt annyit spórolnak a rezsijükön, mint Én egy év alatt! A választ megköszönöm, előre is! Válasz esetén, gerincet tulajdonítok Önöknek!
@AKIsTUDATLAN:

Egy szóval nem mondtam, hogy bármi tiszteletreméltó lenne benne, nem mintha erre ő igényt tartana.

Egyetértünk, taszító figura lett belőle.
@fideszfrakcio: Tisztelt Rogán Antal!

Kíváncsi vagyok a fejleményekre, következményekre, így továbbra is figyelemmel fogom kísérni az Önről érkezőhíreket!

További jó kommentelést és beszólogatást kíván

egy szavazó
@fideszfrakcio: Kedves ffrakcio!
Érdeklődve hallgattam véleményét, mely logikus indokát adja cselekedetének. (Mely logikai okfejtés bizonyítja, hogy ön nem ostoba, én ezt a magam részéről elismerem, mindazonáltal a jellemtelenséget önnel kapcsolatban, mint eposzi jelzőt, fenntartom.)
Da ha már megtisztelt itt minket, valótlant állít a kép (a homotatyó mellett, mert az 1250€)? Válaszoljon már a poszton feltett kérdésre is: azt cikibb magyarázni, hogy miből van ez a vagyon, úgy hogy még a piacon egy percet sem dolgozott (nem mintha a többi ingyenélő nagy része ott, a házban különbözne öntől), vagy azt, hogy mire ez a nagy luxus az állami felsővezetőknél?
Ezt így helyesnek tartja?
Édesanyját üdvözlöm.
@Orica Középföldi: Taszító figura volt ez már amikor a világra jött.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Igaz:)) Felületes vagyok.
Szép a fotó, tedd be a többit is, ha van kedved és időd.
A Taunyó,egy GAB-Csehov-Arany kreálmányba zsugorított szolgalelkű Münchausen,csinovnyik úri lócsiszár (röviden:pöcs)!
@fideszfrakcio:
Röhejes. Ez nem jutott eszébe annak idején, mikor a Vizsla Gyurcsányt és Kókát ettől sokkal-sokkal aljasabb módon járatta le?
Hehehe: a fagyi visszanyalt, és istenemre! de nagyon megérdemelte.
A zuglói bürgermaister is legszívesebben feldugta volna magának a Hugo Boss (tán' bőr)táskát, ha tudta volna. :-)
@Penivaldes: Peny a tatyót nem azért hordják mert metroszexuális, hanem mert mocskosul drága...:D Akkor is hordaná, ha az üvöltene róla, hogy ő egy meleg szinglihorda vezérkancája...:D
@fideszfrakcio:

Hát ha te tényleg Tóni vagy, akkor elmehetsz te a picsába.

hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_Vizsla_%28sajt%C3%B3term%C3%A9k%29

Ez valahogy akkor nem fájt, ugyi? Mióta lettetek ilyen pirulós szüzlánykák, akik a brét meglátva máris picsogni kezdenek? Nem voltatok ti mindig ilyen szömérmesek!

És igen, elmehettek a luxusjavaitokkal is a picsába. Nem irigylem tőletek, nekem akkor se kéne egyik se, ha utánam hajitanák, de hát mégis, ugye... Azt azért érzitek tán, hogy tök érdemtelenül jutottatok hozzá? (Igen, a másik oldal képviselői is. Még mielőtt.)

Úgyhogy szerénység, elvtárs, szerénység.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csekk, lehet találni a mocskosul drága tatyók között olyat is amivel nem nézel ki vezérkancának. no de ehhez kéne ugyebár az is, hogy nem elájulni egy jeltől.
@DarthVader: Még egy.

Azért ahhoz, hogy Tóni a "politikai, ellenfél, lejáratása" szavakat sorba rakva rájött, hogy most a bré rossz oldalán áll, és rögtön szalad árulkodni, azért az kurva jellemző erre a gerinctelen fidesznyik bagázsra.

Igen, gerinctelen csótány fidesznyik bagázs. Szabad még ilyeneket mondani? Mert ha nem, akkor sokkal erősebbeket is tudok.
"A CBA-sok nagy nyertesei a nemzeti dohánybulinak"
index.hu/gazdasag/2013/04/23/a_nagy_nemzeti_dohanymutyi/

legalább a szárított, betöltött lőszarnak is megteremtették a piacát...haveok, buli, fanta..
"A fél országban nem lesz cigi
Egy pályázó legfeljebb 5 trafik nyitására kaphatott engedélyt, ez az országban 120 vállalkozónak sikerült. 148-an kaptak négy koncessziót, 210-en hármat, 484-an pedig kettő üzletből kell megéljenek a következő 20 évben, az üzemeltetési jog ugyanis két évtizedre, 2033-ig szól. A többség, közel háromezer pályázó csak egyetlen boltot nyithat majd a nyár közepén, amiből korábbi elemzések szerint nem biztos, hogy meg lehet majd élni."
"Nehéz a rokonságot számba venni
Az Index számai kissé torzíthatnak, hiszen sok a gyakori név, és a megadott listából nem eldönthető, hogy mondjuk ugyanaz a Béres Mónika nyerte-e Miskolcon, mint aki Encsen, vagy aki mindkét szirmabesnyői koncesszió boldog tulajdonosa. Mindenesetre fenti példát mi négynek számoltuk, ugyanakkor nem minden esetben lehetett ellenőrizni a családtagokat, házastársakat, ahol szintén egy tulajdonosi kör nyerhetett. Így például abban az esetben, ha a Budapesten és Miskolcon összesen 5 helyet nyerő Kulcsár Katalin, és a Budapesten, Miskolcon és Debrecenben szintén 5 helyet nyerő Kulcsár Kinga közeli rokonok, akkor összesen 10 helyet vitt el egy család. Vagy ha Esztergomban és környékén a Sóronok összetartoznak, akkor a 13 elnyert helyükkel kiugróan szép eredménnyel sikerült zárniuk a pályázatot."
"Orbán mondott búcsúztatót Szalai Annamária temetésén
Szülővárosában, Zalaegerszegen örök nyugalomra helyezték az NMHH volt elnökét."
hvg.hu/itthon/20130423_Orban_mondott_bucsuztatot_Szalai_Annamari

Vajon győztek a gyászhuszárok a temetőszolgák ellen? Valaki tudja a végeredményt?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

...és mennyit fizetett a Jobbik Tomcatnek, hogy így megszopatta Szanyit? Csak leesett valami jutalék, gondolom nem akarod azt mondani, hogy szimpla anyagi haszonlesés és aprópénz keresés lett a dologból?
@Penivaldes: Hódolatom Hercegnő! :)

Tudtommal Zsivány Si nem más, mint Pa-csu-li uncsitesója. :)
@Orica Középföldi: Kádár koponyájával vajon ki focizik?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: lesz az.
Szólok, hogy a bevétel nem ott lesz.

Egy hangyabokányival több lesz a ,,cigit, cigarettát!'' árus. Iván Ivanovics Mahorka teherautósofőr hoz 1 kamionnal és néhány piacon minden második ember cigit árul.
@le Látó: szemem felszalad a hajamig, és azon gondolkodám, hogy mikor, és milyen módszerrel büntesselek meg..)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
adrenalin? hehe...

idézet a cikkből:
---- nyissz ----
,,...Más szavakkal: az Európai Uniónak semmi oka arra, hogy megkérdőjelezze a Magyarországnak járó uniós támogatások átutalását - mutat utat Brüsszelnek Budapest.''
---- nyissz ----

-- Járni jár, csak nem jut! -- idézzek 1 klasszikust. Kevés a köztér és a szökőkút?

Tegnap volt (asszem hvg-n), hogy az unni jós támogatások kasszájába még 12 milliárd Eu kellene, különben 1es periférián lévő országok rosszabbul jár6nak.
@Penivaldes: engeeeeeeeeem?
Kici kínai parfümöst kívánsz és engem büntetnél? :D
Mazo nem vagyok!
@le Látó: kici kínai párfüm?? te Nagy Mogyoró! azt adnál Hercegnődnek? Te, fukar lovag, te! ahelyett, hogy lábamhoz helyeznéd a legdrágábbat, és magad, ehelyett kiszúrnád a szemem holmi olcsó hamissal. ó mily kegyetlen a sors, mily gonosz, hogy akinek karom, és kegyelmem nyújtom, és beengedem palotám zugaiba, és kinek megadtam a legszebb nyári lakot a legszebb helyen, és kit felemeltem a legnagyobb méltóságra, most így cserbenhagy. hát hová tünt a hűség?
@Orica Középföldi: Mért ne lehetne morbidan viccelődni? Nyúl viccelődése még csak nem is az elhunytra vonatkozott.
@sírbateszezazegész: a melegek és a szinglihordák nevében ezennel tiltakozom!:D Pedig nem vagyok meleg, csak szingli:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: na ezt ne hangoztasd, mert lehet még belőle gondod..:DD
könnyen megtörténhet, hogy elragadnak, és bekerülsz a nemzeti házasságközvetítőbe..
@fideszfrakcio: Ha már megtisztelt minket jelenlétével én a következőket kérdezném meg.

1. Miért fog össze a FIDESZ és az MSZP nagykoalícióban, egy olyan vizsgálóbizottság felállítása ellen, amely az elmúlt másfél évben több milliárd forintnyi fejlesztési pénzek különböző hátterű offshore cégekbe való vándorlását vizsgálná ki?

2. Az előző héten a Jobbik benyújtott egy határozati javaslatot, azzal kapcsolatban, hogy az eddig feltárt ügyekben az Állami Számvevőszék vizsgálatot folytathasson. Ezt a bizottságban a Fidesz és az MSZP kart karba öltve leszavazták. Miért?

3. A párt írásbeli kérdést nyújtott be a nemzeti fejlesztési miniszterhez, amely újabb, összértékben kétmilliárd forint megítélt pályázatnak a sorsát firtatja, vagyis azt, hogy az általuk feltárt cégek, amelyek átláthatatlan szervezetnek minősülnek, hogy nyerhettek a pályázatokon, amikor mind az alaptörvény, mind a nemzeti vagyonról szóló 2011-es törvény ezt tiltja?

4. A bizonyítottan offshore cégek számára juttatott források az amúgy is súlyosan tőkehiányos hazai kis- és középvállalkozások elől viszik el a fejlesztési pénzeket. Ők a rendkívül bonyolult pályáztatási eljárás kálváriáját végigjárva a legtöbbször csak a "nem nyert" választ kapják. Miért?

5. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elismerte, hogy nekik van igazuk, hiszen azt írták, hogy mostantól megvizsgálják a pályázatokon résztvevő cégek tulajdonosi szerkezetét, átláthatóságát. Ezzel gyakorlatilag azt is kimondták, hogy az elmúlt másfél évben nem vizsgálták a cégek hátterét, tehát törvénytelenül ítélték oda a pénzeket, s hirdettek nyerteseket. Miért?

Előre is köszönöm a válaszokat.
@le Látó: ilyennel nem szúrod ki a szemem Lovag. Tessék megszerezni a legjobbat, ami pár 100-zal több, mint ez. és csomagold be fehér papírba, és legyen rajta egy szál tulipán.
@le Látó: nem konkétan ez. mivel ez gyümölcsös szagú, és azt Hercegnő nem bírja:)
most viszont mennem kell fogadni az alattvalókat, akik most fogják átnyújtani az ajándékokat.
@Penivaldes:
megkönnyebbültem :)
Zsivány Si-től pedig 1ütt elköszönünk, jó?
Tovább duzzad a Miniszterelnökség, 360 millió egy új intézetre

Újabb intézetet hoz létre a Miniszterelnökség létszámának további növelésével a kormány a nemzeti örökség védelmére, illetve 360 millió forintot különített el a rendszerváltást kutató új intézet finanszírozására, melynek vezetői posztját máris pályáztatják. Mint a hvg.hu korábban megírta, erre a posztra a pártállamból egykor kizárt Bíró Zoltán a legesélyesebb, aki az MDF első elnöke volt, ma rendszeresen ír a Magyar Hírlapba.

hvg.hu/itthon/20130423_rendszervaltas_nemzeti_orokseg_intezet
@Penivaldes: addig megágyaztatok a hálóban, jó?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szerintem Pozsgay és Szűrös Mátyás legalább annyira esélyes, mint Bíró Zoltán. Ha Kövér Lászlót most nem akadályozná más irányú elfoglaltsága, jelentkezhetne munkatársnak, tapasztalatai (hogyan lesz a szalonnából kutya) alapján.
@fideszfrakcio:

Kedves Antal!

Mi itt a netikett szerint tegeződünk, veled is maradok ennél a formánál.

Szerintem a hazai politikai életben/kampányban megszokott dolog az ilyen. Ti is éltek ezzel, ugye sőt, Bajnai volt buszok oldalától postaládába dobált újságban mindenhol megjelent. Van különbség Milla egyesület faszbúkja és országos óriásplakát kampány között?

Szóljál vissza nyilván, de ez a beperellekezés ebben a témában olyan hülyeség amit remekül lehet karikírozni akár posztban is.

Mindentől függetlenül azt azért megjegyzem, hogy én támogatom, ha a napi közbeszéd szereplői veszik a fáradtságot és megpróbálnak válaszokat adni kommentben az adott témában.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel a hibát a Jobbik ott követte el, hogy némethnének ÍRÁSBAN nyújtotta be a kérdéseket. Nézz már szerencsétlenre...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Milyen rendszerváltás? Talán hatalomátmentés!
@Mariann19: Szia. Csak belestem, de ma nem leszek. Dolog van. Talán holnap. Hahó:-)
@sírbateszezazegész: Nem tudtak mást tenni mert ő a témában illetékes miniszter. :) Amúgy meg ha jól tudom a napokban feljelentést is tettek a Fővárosi Főügyészségnél, hivatali visszaélés, valamint különösen nagy, vagy ezt meghaladó vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés elkövetésének alapos gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

Ja és ha már itt tartunk egyszer azt is megkérdezném Rogán úrtól, hogy mi szükség volt a Blikk szoborra??? :)

Rogán közpénzből reklámozza a Blikket

index.hu/kultur/2012/10/05/rogan_kozpenzbol_reklamozza_a_blikket/

"Az V. kerület sajtósa levélben megküldött hat kérdésünkre azonban csak ennyit válaszolt: „Polgármester úr az alábbi választ tudja adni kérdéseire: Ha lehet Index.hu nevű közpark, miért ne lehetne rikkancs szobor Blikk felirattal? Egyébként büszkék vagyunk arra, hogy az Idősek napja előtt egy héttel olyan szobrot adhattunk át, amely egy 100 éves bácsi alkotása. A szobor témáját ő határozta meg. Ha napjainkban lennének rikkancsok, bizonyára Blikket árulnának, nem Indexet, elvégre azt nem lehet.”

Az önkormányzatnak hiába jeleztük, hogy nem elégszünk meg ezzel a válasszal, mivel az index az önkormányzattal szemben nem állami cég, és a kamuti park Index.hu-vá átnevezésében egy fillér közpénz sem volt (vállalati sem egyébként), választ kedd dél óta nem kaptunk kérdéseinkre."
@fideszfrakcio: Kedves Tóni! Érdeklődnék a Krumplikutya jobblétéről, valamint a Főkefe Veres Örkutyáéról is, valamint arról, hogy használsz e még faxot:-) Válaszodnal előre örvendezve: egy bejglibajtárs:-) Faxom, nekem van, időnként kefélek, de Blikkes rikkancs-szobrom, nem áll a jakurás medencés kertben. Csókollak, mint leendő választhatód:-)
@Penivaldes: Drága portéka ez a Hugo Boss, bár az LV übereli.
Én mondjuk, a pennys szatyrot jobb szeretem, mert a múltkor is kiszakadt benne egy nagy zacskó csalamádé, kimostam, és azóta kutya baja!
Meg aztán, ha a ruhatárban véletlenül elcserélik, akkor sincs nagy gubanc. :-)
@Fabius: Növekedett az ázsiód. :) Olyan ritkán jövök, és Boli helyett ezt találom... :O
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel némethné nem lehet soha elkövető, mivel ahhoz tudatának meg kellene értenie annak társadalomra veszélyes voltát. De ezt gyengeelméjüektől nem várják el. Az, hogy gondnokság alá nem helyezték a gyámügy siralmas voltára utal. De az is lehet, hogy gondnokait simicska-nyerges néven ismerjük.
@fideszfrakcio: Ja és nekem csak egy ótvar "Lajos Voltam" 25 kilós nájlonszatyorra telik, de a Tescoban, a benne lévő 50-55 seresdobozt, darabjáért 2 forintér, azért átveszik... tudod, azér, annyiból is meg lehet élni:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azt már meg sem akarod kérdezni van-e a szomszédban lakás eladó?! Az index szerint megtérülő befektetés...:D
@Fabius:
nem ő az első. úgy emlékszem deutsch próbálkozott kétszer a vastagbőrön, de helyből megfogták pár ténnyel, aztán egy oldalon két egymásnak ellentmondó dolgot írt le, végül angolosan távozott.
meg rémlik még ott valaki, de nem alkotott maradandót, ha a nevére sem emlékszem.
@sírbateszezazegész: "Milyen rendszerváltás? Talán hatalomátmentés!"

Hatalomátmentés? Az is előfordult. De azért nem kívánom, hogy visszajöjjön az a rendszer. A fidesz ugyan próbálkozik, de nem fog neki sikerülni.
Gyurcsány frakció nélkül marad

Az Alkotmánybíróság elutasította a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK) beadványát, amely a párt parlamenti frakcióalakítását megakadályozó házszabályi rendelkezés megsemmisítését kérte.

Az Ab honlapján kedd délután közzétett döntés szerint a házszabály említett rendelkezése - amely tízről tizenkettőre emelte a frakcióalakításhoz szükséges képviselői létszámot - nem ütközik az alaptörvénybe.
Az indoklás alapján az Országgyűlést nagyfokú szervezetalakítási szabadság illeti meg, és a frakcióalakításra vonatkozó szabályok is ennek részét képezik.

A képviselőcsoport létrehozásának joga csak az ötszázalékos parlamenti küszöböt átlépő pártokat illeti meg mindenképp - áll a határozatban.

Az ügy előadója Pokol Béla volt, a határozathoz Lévay Miklós, Bragyova András, Kiss László és Kovács Péter különvéleményt fűzött, míg Balogh Elemér, Stumpf István és Salamon László párhuzamos indoklást.

atv.hu/belfold/20130423_elutasitotta_a_dk_frakcioalakitasi_beadvanyat_az_alkotmanybirosag
az faszanyos mikor olyan politikusoknal jelennek meg millios ruhadarabok, meg luxusvillak, akik ugye egesz eletukben egy percet sem dolgoztak csak foallasban fideszesek voltak. kurvaorszag jobban teljesit, na megyek vissza a meloba.
„Eeehm, aaahhmmmm? Ammheeeaaamm!!”
Kedves nézőink, az Egyenes Beszéd műsorában Rogán Antal válaszolt a választók;
-hány az óra Vekker úr- kérdéseire.

A magam részéről azt gondolom, egyáltalán nem elítélendő egy vezető politikusnak birtokolni egy Sublót Nagy Durranás márkájú ketyegőt. Nyilván mindig szép időket mutat a gazdájának.
A nagymutter nem volt politikus, oszt mégis volt nekije, nagy dolog! Igaz, az időt azt nem mutította, viszont az eszcájg az maradéktalanul elfért benne.
Amúgy sem érthető ez az egész demagóg „nézzedmá’ a köcsögmillengazdag” – duma.
Megkereste a rávalót, nem? Akkor?
Rajtunk-rajtunk, de akkor is…

Én inkább azt nehezményezem (meg a szomszéd Feri is), hogy még mindig nem sikerült elhagynia a retorikai anomáliákat, amelyek miatt körbe van röhögve.
Ha lassabban beszélne, nem kellene -ahhmmm/ehhmmm-okkal átkötnie a tartalom nélküli űrt, amelyekkel tele van a mondanivalója, általában.

Viszont piros pontot ér, hogy vette a fáradtságot és reflektált a posztra.
Viszont innentől fogva, hivatalosan is el vón’ ismerve a Varánusz, mint megkerülhetetlen véleményforrás.
Ennél nagyobb elismerést nem kaphat Fabius. – vagy ne sértegessem… inkább?

Ja; a péterváradi(...) oroszlán nagyon tetszett!!-:))
Még most is lángol?
brühühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Látod? Tessék szépen gyakrabban járni :-))
Tonyó vazze, szemránckrémet vegyél arra az undoríto gülüszemedre te gyökér gennyláda ;)
@Secnir:

Itt megfordulnak sokan, de a kommentelés inkább ez ellenzékiekre jellemző.

Viszont tényleg támogatom ezt a "nép közé vegyülést", tőlem nyugodtan lehetne belőle rendszer annak, aki bírja. Tristan komát is ezért bírom: a küldetés reménytelen, de a szándék és mersz respektálható.
tóni. gyere át a subbára pinákat nézni, bár elég keveset posztolnak belőle a rohadtak.
ezügyben nem tudnál intézkedni amúgy?
@fideszfrakcio:

tisztelt Rogán úr!

az én válaszaim a következő kérdésekre (Fabius helyett, mert van önálló véleményem, és nem feltétlenül ugyanaz kettőnké):

"Milla köztudottan Bajnai Gordonék szövetségese, így Facebook oldaluk vagy blogjuk politikai ellenfelünk felületének számít, ezért nyilvánvalóan politikai természetű lejáratás a fotómontázs célja."
-esetleg érdemes átnézni a szarvas.tumblr.com/ -ot, a reszegbroker.tumblr.com/ -ot, a szanalmas.hu/ -t, mert ezeken az oldalakon tucatszám jelennek meg olyan fotomontázsok, amelyek alkalmasak a'politikai természetű lejáratás'-ra. Sajnos önnek is tudomásul kell vennie, hogy mint közszereplőnek, nagyobb fasz jár, akarom mondani többet kell tűrnie, mint másoknak. Nem mellesleg a montázsok célja a humor (nem tudom, ismerik-e ezt a szót a fideszben), a szatíra (nem, ő nem a szatír felesége), a vicc, a poén. Aki ezt komolyan veszi, az megérdemli azt, hogy körberöhögjék a villamoson.

"Ez egy személyeskedő, lejárató célú kampány egyik eszköze."
-én úgy gondolom, ezt nem Bajnai kezdte.

"Ilyenkor természetes, hogy a politikai ellenfél hazug állításaival szemben ha kell, perrel is védekezem."
-sok sikert.

"Abban a kérdésben szívesen várom a Varánusz blog szerkesztőjének véleményét, hogy szerinte ugyanolyan megítélés alá esik-e a Milla oldala, mint bárki más Facebook oldala vagy blogja?"
-szerintem a kérdésre először böngéssze át a Facebook erre vonatkozó irányelveit.

és akkor én is kérdeznék valamit:
az újságíró kérdésére, miszerint megnézheti-e az ön karóráját, kicsit körmönfontan azt felelte: sosem jár Nizzában. akkor most én kérdezem meg: VAN-e önnek olyan karórája, amilyen az ominózus mém-en van?
a másik kérdésem: az ilyen nagy értékű karórákat miért nem tüntette fel a vagyonbevallásában?

várom válaszát.
@Fabius: Szólni kéne Vonának, Volnernek és másoknak is, hogy nézzenek be néha. :)
"Megalakult az állami Mal

Index,MTI
2013. április 23., kedd 19:59 | "

index.hu/gazdasag/2013/04/23/1_5_milliardot_ad_a_kormany_a_malnak/

Csak szóltam.

Jön a NEMZETI... EON, T-COM, VODKAFON,ELMÜ, TIGÁZ, ÉMÁSZ? MECEDES, AUDI, TESCO, AUCHAN, UPC... stbbbb
folyt... AXA, GENERALI, EXIM, RAFFEISEN, ROTHCHILD, APPLE, SAMSUNG, REAL MDRID, BRAZIL válogatott, MICROSOFT, LEGO, NOKIA, IKEJA...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a fidesz retteg tőle

brühühühü

és ezzel most be is bizonyította...talán van miért?
@Fabius:
nem vagyok hajlandó magázódni egyébként is egy taknyos, idióta

nem fog válaszolni senkinek mert egy aljas gyáva útszéli kurva aki munka nélkűl lopja a pénzt az állami adókból kapott jogtalan járulékaival...

azt kellene tudni mit nevez az ilyen senkiházi munkának és mennyire taksálja, azután lehet taksálni minden mást is

ugye érted?

na mivel az közgizda is orica szerint és nagyszerű annak meg okoska hát ebben a rövid életben nem tuggya megaszondani mire és miért taksálja a saját semmittevését és lopásait

azaz én itt is lopással és jogtalan haszonszerzéssel vádolom és visszaéléssel a választóinak a türelmével és bizalmával

rohadt geci

biztos elolvass, ha már az ördög idetolta de válaszolni nem fog

el kezd ketyegni a sublódban

brühühühü

közvéleménykutatásnak is elmegy az itteni izé most lengetheti a frakcióülésükben még a lézerblokkolós hiányzik a sok offshore-jával svuccerlandi bankokban
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
MAL ???? az mi? mindent a semmiért vagy mi többet lopunk de árpádsávban?
szóval griiffmadárügyi körtekerészeti tovalöködöm

és mikor lesz privatizálva, ki veszi majd meg van rá jelöltyük?

brühühühü

mennyi izgalom egy bilinyi szarban
Poszt utsó bekezdéséhez kaptam 1 képet, megosztom veletek:

kepfeltoltes.hu/view/130423/harsasvar0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kisgyőr-Hársasvár felé félúton, a Bükki Nemzeti Park területén (kék tábla).
@fideszfrakcio: Bezzeg, amikor a Fidesz kampánylapban hamisítottak luxusórát Fletó kezére, és még jól be is árazták, azt ment minden postaládába. Ó, és mintha Tonyó barátunknak ahhoz is lett volna köze.
Az ilyenre mondják, h szívlapátpzitív.
@fideszfrakcio:
baszdmeg válaszolj vagy legalább reagálj ha már a nyavaj idelökdösött

brühühühü

kurva anyád
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ők jobban szeretik, hha 1 csicska szopik itt helyettük.
De magadra ne vedd :)
@MolnarErik: a nemlétező farkát behúzta mint nyulambulam a pompomját és elosont,

méltó(???) a kötélre vagy a vérpadra és ság is ugyanott lengve vagy fejetlenűl mint a zinter júúúúúúúúúúúú bany

brühühühühü
@MolnarErik: hogy mikki nem der űlnek

lesnek befelé szép csöndben, vagy valaki felhívta hogy leszarták...fostos a tangácska meg Vuittonnya

brühühühü
@le Látó: az a Bük az így Bük? nemdebár a másik az egy hegy és a rajtalévők

teljesen magánterületű nemzeti park...a vadliba privátban tojik oda? magán görbét

brühühühü
No. Akkor itt mindenki fel lesz jelentve.
@MolnarErik: Szerintem szimplán csak nincs idejük. :)
Knósszosz, nem értek veled egyet.

Pusztán tényközlés, de a lakosság túlnyomó többségének nincs annyi éves(!) jövedelme, mint az ominózus karóra ára.
Ha pedig valakinek fontos, hogy ne támadják, akkor (lehetőleg) minimális támadási felületet adjon. Pl. ezért sem viszik egyes nyugati államokban hivatali autóval a gyereket iskolába, stb., stb.

Azért sem látom jónak ilyen ,,személyes tárgyra'' még büszkének is lenni, mert a mai világban a karóra mint eszköz, már alig tölti be funkcióját (pl. mert szinte mindenkinek van mobilja, tablet gépe, stb. órával)--ergo fenti óra legfeljebb státusszimbólum, vagy esetleg érzelmi kompenzációs eszköz lehet.

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha én nyerném a milliárdos lottószelvényt, akkor sem költenék ennyit -- karórára. Először is lottózni kéne. :D
@MolnarErik: rögtön szerveznénk egy pinamenetet
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mi re (dó ré mi)???

brühühü

már megint kened a fost a hasadon
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szólj nekik, tőlem elférnek. Bár aligha akarják azt napról napra arcba kapni amit te szoktál :-D

A kritikatűrés nem erőssége a politikusoknak.
@rodeo36: Bükk és nem Bük. Előbbi Miskolc közelében van. Honlapja: bnpi.hu/

ott látsz 1 térképet is a jobb felsőben. Rá kattintva nagyításban is megjelenik.

Igen, magánban tojnak görbét a törvényekre! Aszfaltozott út a Nemzeti Parkban. Tudsz ilyenről bármely országban? út a természet közepén aszfaltozva?
Miert irigykedik a poszttolo, Magyarorszag jobban teljesit
@le Látó: "Pl. ezért sem viszik egyes nyugati államokban hivatali autóval a gyereket iskolába, stb., stb. "

Édes angyalom, nyugati államokban nincs olyan, hogy állami autó, ezen kezdjük... a miniszterek is a saját kocsijukkal járnak.
@le Látó:

Itt az út magánút.

Sok ilyen van a Bükkben a nemzeti park területén. Van ahol nem csak tábla hanem sorompó is van, mint pl Csókás és Kondó között.

Az autósok hordájának visszatartását szolgálja amúgy, kb ezer éve.
@rodeo36: ja azt elfelejtettem, h maga a Nemzeti Park óriási kiterjedésű (a megyéhez képest persze), de ez nem zavar senkit, hogy területén ,,okosba'' ezt-azt ne építsen.
@Uva: ja meg az is szép, amikor tartozik majdnem 50 millioval, aminek törlesztője havi szinten annyi, amennyit nem is keres papíron
és még közben meg is él vmiből
kicsit sem furcsa, áááááááá
@Fabius: Magánút? A Nemzeti Parkban? Komoly.
Kösz.
@le Látó: az meg külön szép volt amikor a nyaralását hozták fel, hogy fúúúú
mert üzleti életből milliárdosként másnak sem futná arra, mi?
az nem zavarta a fidesznyomikat, hogy az ehhez képest csóringer vitya, a frutti 400k-s tiszteletdíjából tart fent egy budai kérót 5 gyerekkel, meg megy nyaralni belőle mexikóba
biztos jól fizetett a családi pótlék már akkoris
azon emg egyenesen felröhögtem, amikor megaszonták, hogy de a felesége meg ingyen tanít vmi iskolában

na akkor lett végképp érdekes a bevétel-kiadás dolog a fentiek tükrében
@épészmérnök: hivatali autó, az nem feltétlenül jelent államit. Igazad van abban, hogy olyan példát kellett volna felhoznom, ami csak és kizárólag miniszterre érthető. Kösz a kiegészítést!
Tonyo valami parkolotarsasagos, Ferraris buliban is benn volt, ha jól emléxem. :-D
@Fabius: "A kritikatűrés nem erőssége a politikusoknak."

Pedig ez lenne az első, amit tökélyre kéne fejleszteniük, ha igazán jó politikusok akarnak lenni. De ez egy picit már a 22-es csapdája is. Az lehet igazán jó politikus, aki abszolút nem is akar az lenni.:)
@le Látó: akkor ez most a Bükk hegységi Nemzeti Park? mert ugye van Bük fürdő Vasmegyében

meg vagyok kavarva mint Za Var

brühühühü

engem a fűzfák kivágása és az Országház betonpokollá alakítása bosszant mijalófaszt akarnak csinálni a Parlamentből? Nemzeti Disco-t vagy Bömböldét, esetleg Lovardát? mint a Nemzeti Helyén a Deák téren a Bunker vagy Gödör vagymijafasz

ezek olyan patkány dolgok bújjunk a lukba mert jön az ellen, pedig csak a tűzcsapot kell megnyitni valahol a közelben és máris bennfulladnak a patkányok mind és a talajvíz arrébb viszi a Parlamentet ami egyébként is ingoványra épűlt cölöpökön

egyik kibicsaklik és máris dől a ketyere, csak lennének benne mind

brühühühühü
@épészmérnök: azé' a helyieknek nem volt annyira vicces, elég sok házon károk keletkeztek. Az a kurva nagy szerencse, hogy erre a talaj hordalékos, nem vezet igazán.
@le Látó:

Magánút amit az erdőgazdaság és a nemzeti park személyzete használ pl télen vadetetésre, az irtásokról fakihordásra vagy éppen a bajba kerültek mentéshelyszíneinek könnyebb megközelítésére, és a terület nemzeti park jellege miatt nem engedélyezett rajtuk a közúti forgalom.

Ezeréves bevett szokás, ráadásul minden hegységünkben megtalálható. Ilyen út van Mogyorósorom és Mátraalmás közt a Mátrában, Hetvehely és Bakonya között a Mecsekben, és satöbbi meg satöbbi.
@DarthVader: Megsérült valaki? Ugye nem?

Együttérzésem, tudom, milyen egy földrengés, három évvel ezelőtt egy 7,9-est éltem át.
@épészmérnök:
és a biztonsági őreiket is ők szerződtetik...igaz, ajánlanak nekik az állami közbiztonsági renomésból

a magyar politikusok arrafelé nem is vállalnának beosztást mert könnyű kibaszni őket és kurva nehéz bejutni és csak a mandátum lejárta után -ha jól dolgozott- kaphat jólfizetőt magánszektorban

brühühühü
@Fabius: A Börzsönyben is van egy, azt hétvégén szokták volt megnyitni a kirándulóknak.
Ezek voltak már? Street View Magyarország én így szeretlek. :)

t7.hu/0enk
t7.hu/0enl
t7.hu/0enm
@épészmérnök:
hallottad e a már nyugdíjban lévő Brian Mulroney Canadai miniszterelnököt zokogni a korrupciós vádak alatt holmi repülők voltak a kérdés USA vagy EUR és kenő pénz a lobbysta meg egy nemzetközi szélhámos akit végűl kiadtak

brühühühü
@épészmérnök: Azért jó, hogy nem csak átélted hanem túl is. :)
@rodeo36: A délelőtt küldött kanadai kiscsaj előadását megnézted??? :)
@rodeo36: Továbbá vállalni kell a felelősséget az általa vezetett intézményért, azokért a dolgokért is, amelyek miatt ő tényleg nem hibás.

Most dobták ki az itteni oktatási minisztert, mert a minisztériumában gyenge volt az ellenőrzés, a magánegyetemek megvették az akkreditációs bizottság vezetőjét. Ez még az ő hivatali ideje előtt volt, de mostanában derült ki. Mennie kell.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ettől a tökélyre fejlesztéstől kurva messze vagyunk, és pont ellenkező irányba megyünk.

Eddig szabadon gyurcsótányozott mindenki ahogy akart. Most a papcsákozásért és lázározásért már van akit kergetnek.

Ha ebből a szemszögből nézed Tonyó a haladó szellem a maga reagálásával. Mondhatta volna azt is, beperellek téged is köcsög, mert azt írtad hülye vagyok, mint egy szilikonmellű szőke picsa.

Amúgy meg ott kezdődne valahol a webkettes kommunikáció, kampány vagy nevezzétek aminek tetszik, hogy ők is jönnek és reagálnak ha valamiről saját álláspontjuk van és vitába kívánnak szállni a véleményekkel.

A trollbrigád alkalmazása helyett több értelme lenne.
Erről jut eszembe, megint kezdődnek a diákmozgolódások. A múlt héten volt egy óriási tüntetés Santiagoban, és a helyhez mérten nagyok az egész országban mindenütt, ahol egyetemek vannak.
A középiskolások is kialakították a maguk országos szervezetét. Az idei cél, hogy a társadalom más rétegeit is bevonják az oktatás ingyenessé tételéért zajló mozgalomba, ne csak a diákokat.
@Fabius: Jaja. Szembe babám, ha szeretsz :-D
@épészmérnök:

Minden hegységünkben vannak ilyen utak, a többségüket csak tábla vagy még az sem védi. De ahogy mondtam a Bükknek vannak olyan részei ahol kibonthatatlan, feltörhetetlen sorompó is van, mert máshogy nem lehet az autósokat távol tartani az erdőtől.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A hulladékégető - cementgyár környéke az ország egyetlen legálisan kijelölt türelmi zónája. Itt az lenne furcsa, ha nem lennének lányok a képeken :-))
@Fabius: Én nagyon tudnám támogatni ezt a webkettes kommunikációt. Parttalan vitába nyilván nem tudnának belemenni, de néhány érdemi és konkrét választ igenis ki tudnának adni magukból. Egyébként ez oszlatná a sok hamis beidegződést is, minden oldal részéről.
@Fabius: Ennyire nem vagyok otthon a témában. :)
@le Látó:
Egyetlen bit erejéig sem hiszem, hogy nem értelmezted amit írtam.

Karóra-és a hozzá kapcsolható egyéb szarságok... egy molekulányi porszem a Szaúd Arábiai sivatagban.

Ne szívd mellre, nem észt akartam osztani.
@épészmérnök:

:-D

Az eddig - hosszútávon - még senkinek nem ment.

Az első fecske anno Pálffy Pista volt, akiről azt hittem többet fog bírni néhány pengeváltásnál. Még iii meg Tristan bírja a legjobban a gyűrődést, ők rendszeresen visszajárnak a pofonerdő ellenére.
@Fabius:
de akkor a háziszárnyast nyugdíjba kellene kűldeni és egy link linkkel kevesebb lenne

viszont itt enné a rossebb a tonyát meg a többi kóklert lehetne őket basztatni (átvehetnéd a fácsé szerepét is?)

brühühühühü

elképzelem a dajcsbuzit megakövérbajuszt amint hőzöngenek és nem tűrik pedig mondanám nekijjek ami belefér és küldhetnék a tökeiket
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én is támogatnám, ezért hoztam most is szóba. Olvassák csak a nertársak minden táborban.

A vigyél magaddal még egy embert, meg győzd meg a nagymuttert ostobáskodásoktól sokkal több értelme lenne.
@Fabius: Vagy legalább a nagymutti mellett, erre is kellene időt szakítaniuk.:)
@rodeo36:

Szerintem nem kéne itt átvenni semmilyen szerepet, a fácséét pláne nem. Az egy közösségi portál ez meg itt egy közéleti blog, ha úgy tetszik webkocsma ahol naponta könyökölve elmondjuk amit éppen gondolunk.

Ebbe simán beleférne, hogy tonyótól bajnaigordonon keresztül mesterházy meg a vonagábor is elmondja amit közölni óhajt a magyar választókkal.

Ez nyilván azzal is járna, hogy közvetlenül arcba kapnák amit így csak Mráz Samu tolmácsolásában kapnak, de...cserébe szidhatnák a kurva anyámat meg a tiédet :-D
@épészmérnök:

így helyes, amint pozícióba kerűl mindent trudnia kell és ha nem akkor nem odavaló

ezek egyszerű dolgok számomra egy független céget mgbízok auditálja az elműlt időt 4 évet? és jelentsen folyamatosan naponta

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Köztünk szólva erre eddig se, ezután se fognak szánni semmit. Konfrontálódni a választókkal kockázatos, az eredmény minimum kérdéses.

Egyetlen biztos és nem elhanyagolható pozitív hozadéka a "tökösgyerek" imázs lenne, mert az kialakul azokról akik 'idelőjjetek' módon beleállnak a közbeszédben kialakult vitákba.
@Fabius: Szerinted az aki szakpolitikus és kicsit is ért a területéhez, vagy tiszteli azt, az hogy tudná megvédeni azokat az intézkedéseket, melyeket tesznek, nemcsak itt, de akár egy középiskola 3. osztályában?
@Fabius:
na erre várok már régóta...kurvanyázásra...a tonya elsompolygott, tehát egy szar geci

te hallottál a Tótaw korábbi blogjára ahol én kezdtem...és amíg nem zárta addig csakis ott, volt több mint 6000-es kalamajka is és ami belefért...élesben ment

neked is el kellene érned ezt belerúgni a többi szarháziba naponta új bloggal és futtatni az összeset...amíg nem ugrik be valaki, a trisztán a vizolda nélkűl az a zikszes buzi?

brühühühühü
@Fabius: De pont te mesélted, hogy milyen respektálandó volt neked is, amikor pld. a Gulyás gyerek elment Zuglóba Karácsonnyal lakossági fórumozni. Itt annál sokkal könnyebb lenne a dolguk, hiszen "csak" írni kell és élőben fész to fész mégsem kapnák az anyázást az arcukba.

Szerintem egy online ügyfélszolgálat, mindig lájtosabb, mint a személyes. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
most kaptak el egy zöld Hondá-t a bankrablók még futnak -mind a ketten- a bank 100000 fejpénzt ajánlott ami azt jelenti legalább 10000000-t raboltak és volt a páncélban hacsak nem bennfentes akció volt

micsinál a kiscsaj? nem érdekel ha téged érdekel nézd meg mégegyszer miért érdekes Don Qui Jote

brühühühü
@Fabius:
és még csak nem is romos...karban tartjuk...

szóval kurvannyát a fidesznek ide velük hadd köpjek

brühühühü

a kövérre utazom aztat útálom a legjobban még a buzi baráttyánál is jobban (zorbánbuzikappanhangúherélt)
@Fabius: Jut eszembe a Portik-Laborc-MASZOP ügyről nem rittyentesz majd egy posztot??? :)

"Valszeg ott baltázták el, hogy Gyurcsánynak Bond helyett csak Laborc jutott :) Bár ha sorra vesszük a terrorfenyegetéses balhékat, Portik szerepét a 2006-os provokációkban, az UD-ügyet, amiben ugye Laborcék lehallgatták a fél Fideszt és orosz ügynök segítségével világították át a magyar szolgálatot, vagy a romagyilkosságokat, ez a mi kis elvetemült KGB-s Bondunk annyira nem is kispálya..."

www.tutiblog.com/2013/04/a-baloldal-es-maffia-tehat-ugyanaz.html
Nem azért a két fillérért, de a link egy hamburgi szállodára mutat, aminek ráadásul aligha van köze a Four Seasonshöz, hacsak az nem, hogy mind a négy évszakban nyitva van. Nem mellesleg a fourseasons.com szerint is csak Firenzében és Milánóban van szállodájuk Olaszországban.
@sírbateszezazegész:

Nem minden képviselő szakpolitikus.

Az itteni "őslakosok" - Boli, bárány, Tűzfal stb - szerintem emlékeznek még arra az esetre, mikor az alkotmányozás kapcsán a komplett ellenzéket elküldtem a picsába. Aztán megjelent itt Ivády Gábor, aki egy az egyben javaslatokat kért tőlünk kommentelőktől, mit és hogyan képviseljen ő szerintünk.

Mer'hogy tudta, az LMP listájára az itteni közönség jelentős része szavazott, ő arról került be a nagy büdösbe, és ha így esett nekünk meg nem tetszik a működés, akkor mondjuk konkrétumokat.

Ezzel csak azt akarom mondani, sokféle módja van/lehet/lehetne a politikusok - választók webkettes kommunikációjának.
@Fabius: Ivády jó fej. Egyszer röviden tudtam vele beszélgetni és az egyik munkatársával is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jó lenne, ha az egész felvétel nyilvánosságra kerülne. Ebben igazad van. A Fideszt meg ilyen vád -mármint, hogy az alvilág segítségét kéri- soha nem fogja érni. Segítséget kérni? Amíg pintér a belügyminiszter? Szerinted miért tiltakoztak még a fideszen belül is az ellen, hogy alá kerüljenek a szakszolgálatok?
Mondjátok, hogy menjek már dolgozni. Kalapálom itt a rezet... :-(.
@berliner12:

A linket tényleg elbasztam.

Ettől függetlenül a "four season" egy vendéglátóipari és idegenforgalmi kifejezés. Hogy van ilyen néven szállodalánc is, aminek pont nincs Nizzában szállodája? És?

A kedvedért rákerestem rendesen, 214 "four season" egyéb szálloda van Nizzában:

www.tripadvisor.com/Hotels-g187234-Nice_French_Riviera_Cote_d_Azur_Provence-Hotels.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Még nem rittyentek. Megvárom amíg a teljes jelentés nyilvános lesz - vagy biztosan nem lesz - mert kíváncsi vagyok az eltitkolt részletekre is.

Kiradírozva - kitakarva ez csak a féligazság, még ha undorító is. De a kitakart fele lehet még ettől is undorítóbb, aminek a közpénzen futtatott tutisták asszem nem fognak ennyire örülni.
@Fabius: Menek :-(((. Hónap fontos megbeszélés...

Jóccakát mindenkinek, szép álmokat, bajszos (vagy egyebes) angyalokat, kívánság szerint :-)
@rodeo36:

Tóta blogja amolyan hőskor volt, a közéleti blogok úttörője. Olvastam, sokszor a kommenteket is, és azt gondolom nem kell és nem is lehet megismételni azt amit ő ott csinált. Ő "teremtette a műfajt" - veletek - amiből aztán kialakult a blogszféra közéleti része.
@Fabius:

Jóccak!

Bajszos angyal? Bázzzz, most elképzeltem Gébet Kövér bajszával......NAAAAAANNNNNEEEEEEEE :-D :-D
@épészmérnök:

az előbbi az neked, érted....
@Fabius: Szakpolitikus tehát kilőve.
Ami hozadéka lehet a számukra az az, hogy valóban "tökösgyerek" imázs is kialakulhatna róluk (lásd Szanyi).
Az LMP-t nem ismerem, eddig nem tudok róluk rosszat mondani, szakadásuk után visszakellett volna adni a PM-eseknek a mandátumot, vagy sem, nem tudom eldönteni.
Ha kommunikálnak az jó. Persze ez azt aveszélyt is hordozza a számukra, hogy morális állásfoglalást is kell tenniük esetleg. Mert számomra az nem elég, ha valaki csak jó szakember. Mondjuk egy normális országban nem is arról kellene szólnia a parlamenti munkának, hogy állandóan a visszaéléseket vizsgálják. De ez nem egy normális ország.
@sírbateszezazegész:

Szanyiról szerintem nem a tökösgyerek imázs alakult ki, hanem valami egészen más.

De Géb fölvetette itt az előbb, és mikor aktuális volt magamtól is leírtam, a Gulyás gyerek élő vitafórumában pl én azt a tökösséget, hogy oda mert ülni és élőszóban lehetett kérdezni, értékeltem. Egyrészt az asztalnál ült mellette egy témában jártas ellenzéki - Karácsony Gergő - egy hvg újságíró - tehát nem Untermanszki Péter - volt a moderátor, és a közönség élőszóban nekiesve kérdezhetett előmoderálás nélkül amit csak akart.

Ezt így ebben a ciklusban kormányoldalról senki nem merte fölvállalni rajta kívül.

Más kérdés, hogy aztán ezt a kis megszerzett renomét mennyire elbaszta azóta a 4 módosítás minden addig vallott alkotmányos elvet nélkülöző védelmével.
Mint a fideszfrakció külső designajánló szakembere, a következő modelleket javasolnám.
Ezt természetesen Rogán/fideszfrakció úrnak:
funny-pics-fun.com/funny-compilations/funny-swiss-watches

Ezt Budai úrnak:
contenido2.wambie.com/noticia/563.jpg

Megrendelői portfolióm szélesítéséhez ezt Pálffy úrnak: themetapicture.com/media/picture.jpe

Ezt pedig Lázár úrnak:
images.geeksimages.com/imageshare/1/300x300/153650LW1-ZAS1-unit.jpg
@tucano: így linkeljen az ember, Rogánnak természetesen a "Who cares?" feliratúra gondoltam.
Nem csak Tonyó, a szocik is ráléptek a beperellek útra:

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=639998&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201304

Ha így haladunk a választásig fasza kis per(köz)társaság lesz az ország. Valahol Németh Péterrel értek egyet...

"minden nap a nyilvánosság előtt kell cáfolni ezeket a hazugságokat. És kigúnyolni, kinevettetni őket. A bíróság, meglehet, büntet. A humor viszont öl."

...nonstop perelgetés helyett.
@Fabius: Nekem sem ez a véleményem Szanyiról, de sok embernek, főleg az "ún." baloldalon ő a "tökösgyerek", a nép hőse.
Lehet, hogy a Gulyás tettét elismerésre méltónak érzed, de szerintem ez lenne a normális. Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy választott képviselő, akinek ez lenne a dolga. De, mint jeleztem, nem egy normális országban élünk/éltünk.
@berliner12: semmi piszkálás, de Nizza Franciaországban van...
@Fabius: A videóban szereplő képen (00:08) a következő szöveg olvasható: "Egy hét a nizzai Four Seasonsban 1.9 M Ft" (!sicc)

Én ugyan érteni vélem, hogy van olyan vendéglátóipari és idegenforgalmi kifejezés, hogy "four season", de talán ne keverjük a szezont a fazonnal. Ne csak azért ne tegyük, mert speciel oda van írva az a fránya "s", de vegyük észre azt is, hogy 1.9 millió forintot azért még a nem túl olcsó Nizzában sem egyszerű kifizetni egy heti szállásért, ellenben a szállodák non-plusz ultrájának számító Four Seasonsben ez egy átlagos ár.

Egyébként kicsinyesnek érzem ezt a kampányt Rogán ellen. Mintha Raffael Sándorról bizonygatnánk, hogy lopott cipő volt rajta a bankrablásnál...

Hadd tegyem hozzá, ez nem a blognak szól, a fiúk perelgetéseiről örülök, hogy legalább mellékcsatornákon lehet értesülni. Mondjuk ez még kanyarban nincs a Lázár-féle perekhez képest.
@Indriq: Na ez viszont teljesen jogos. Ez amúgy is fájdalmas baki, hát még hogy most néztem Madár meccse előtt, hogy onnan lehetne Monacoba menni...
@ poszt: Engem az zavar, hogy a nyilvánvaló Blikkes-szobros mutyiját ilyen könnyen megúszta. Közpénzből reklámot........ ez Magyarország.
Csak nem reprezentál az Élet menetén egy Nokia 3210-essel vagy Swatch-csal, mint valami csöves.
Én annyira szeretem ezt a rogént,mint desznyó a nagy kést.
@l_andras: Kár hogy a kis gyűlölködő meg nagyképű kirohanásai és az agya helyéről kipattanó legembertelenebb ötletek azok nem zavarnak téged,csak az az elbaszott ócska szobor,amit remélem egyszer ellop valami színesfém kereskedő bodzaszedő.
@Fabius:
figyuzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thomas Herndon PhD Student's study on auterity' stupideness and found errors in basic data in the study made by Harvard Proffessors in an Excel Spreadsheet...

szóval ki van számítva és akkor nem kell megint önmgamra hivatkoznom, hogy pusztán számszaki alapokon az összes austerity egy baromság sőt ...namost ez megér egy blogot

brühühühü

nem akarom tupírozni de ez több mint egy mise
@Fabius: Nem értek egyet az utolsó mondatoddal.
Hol vannak Magyarországon politikusok? A világ jobbik felén általában léteznek olyan iskolák ahol kinevelik az emberkéket a politikusi szakmára. Magyarországon pedig ha egy disznóól takarító kijelenti, hogy ő márpedig politikus lesz akkor ha a kedves szülő elég megbízható pártmunkás akkor akár minielnök is lehet. Diplomahiánya nem akadály mert az Ecserin occsó diplomákat és doktorikat lehet venni akciós áron.
A rogán nevű senki, egy szimpla közpénztolvaj!

Egy szánalmas senki, ugyanúgy, mint az egész tolvaj fideszbanda.

Mindegyiknek börtönben a helye.
@fideszfrakcio: Ugyebár, eszembe jut: "Az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég."
Nem szeretném minősíteni, de azért nem véletlen, hogy ennyire felháborodott.
@Fabius: A videóban szerepel Papcsák párttárs/nertárs is. Ő megmonnya a tutit!! Meglepődik, hogy avállán lóg egy táska, ügóbosszról nem hallott, akár valódi bőr is lehet, de különben is:"AJÁNDÉKBA KAPTA". Úgy tűnik, hogy politikuséknál ez a normális. Az sem tűnt fel sokaknak, hogy a belügymin.(Pintér) a "családtól" kapott VISSZA 200 milliócskát, amit nagylelkűen "kölcsönzött". Ez rögtön 2 kérdést is felvet: 1. honnan volt a kölcsönzött sliccgomb?
2. Azt vissza is kellett adni(gondolom, nem csak megőrzésre vették át), vagyis ismét elő kellett teremteni azt a kis aprót.
Ehhez képest Rogán LV hátizsákocskája+karórája+nizzai pihije, smafu.
@fideszfrakcio: "Én is úgy gondolom, hogy nem lenne szükség perre abban az esetben, ha egy egyszerű blogon, portálon jelenik meg az ominózus montázs."

Antal! Akkor szólj légy szíves a két kollégádnak (Lázár és Papcsák), hogy ne baszogassák, pereljék, jelentsék fel az online kommentelőket! Mert majd például a strasbourgi, őket meg a Magyar Államot elmarasztaló ítélet után az fog elterjedni külföldön, hogy a rendőrség/ügyészség/bíróság kézivezérléssel működik.

Aztán lehet pislogni, amikor szövetséges államok erre hivatkozva nem adnak ki kőrözött bűnözőket, tagadják meg az adatszolgáltatást, együttműködést...
@sírbateszezazegész: "A Fideszt meg ilyen vád -mármint, hogy az alvilág segítségét kéri- soha nem fogja érni."
Ugye egyszer már érte, de gyorsan (és még ellenzékben) leszámoltak azokkal, akiknek köze volt az ügy kitudódásához.
@épészmérnök: Pokorni egyszer már végleg visszavonult a politikától. Amikor az apjáról kiderült, ami kiderült. Még sírt is szegény.
Ő a Fidesz LGT-je.
Rogán jobban tenné, ha bevallaná zalai kisz-titkár múltját!

Persze, addig amíg a belvárosi zsidók pénzelik, addig biztos a dolgában.
@Rendíthetetlen Álamkatona: Rogán pedig a Fidesz Lendvai Ildikója.

Unszimpátiában, undorkeltésben már kezdi utolérni.
Kellenek ezek a rogántónik is. Azért, hogy a zemberek értelmesebbje szembesüljön azzal a ténnyel, a képviselőik bizony túl vannak fizetve...
@le Látó: na azért nem kell senkit sem lefejezni, mert a kezén ott van a Rolex. mellékesen meg egy mobil sosem fogja helyetesíteni a kar és zsebórákat. nem adja meg azt az érzést. másrészről nem vagyok annyira híve annak, hogy túlzott egyszerűség híve, azé amely nem veszi fel csak azért az öltönyét, mert beakar olvadni a jómunkásember közé. valahogy mindig is idegenkedtem attól, ha azt kiáltják, hogy ne járjon Audival, hanem vegyen Trabantot, aztán majd megtudja mi az élet.
Rogánseggszájbaromnak és ürü/lék/ csürhéjének nem kellett volna annyit lopni, a mocsok, hazaáruló gazembereknek,hogy az egyszerű ember a rajtalevő kütyükből megélne 20 évig! Rogán "úr", ha nem tetszik a kritika,akkor menjen, és bassza szájba a legközelebb lévő famíliáját a maffiatársai közül!
BAROMARCÚ DILETTÁNS, UNINTELLIGENS ÜRÜ/lék!
@Penivaldes: Nem ez a gond, amit írsz. Az, hogy Rogán soha életében nem dolgozott, adózott közpénzekből kapja a fizetését. S amit érte nyújt az nem arányos. Másrészt nézzük már meg, hogy papíron mennyit keres, s abból tellik-e ilyen életvitelre? Aztán kiderül, hogy nem, akkor honnan van neki?
Ott van pl. aza miskolci képviselő esete is, a 40millás házzal.
Rogán telszáma, címe kinn van már a kurucon?
@fidesz = mszp = szdsz: ez már egy másik kérdés,amit valóban lehet és kell boncolni. én inkább arról próbáltam megnyilatkozni, hogy nem biztos, hogy jó, az a jómód ellenesség, ami benne van ebben a népben, ahol bárkinek magyarázkodni kelljen azért, mert jobban él az átlagnál, és ahol (ez független Tónitól) összesúgnak a hátad mögött, hogy vajon ezt hol loptad. ez persze szoc kérdés.
Bajnai sem szereti a viccet, mert ha valaki libázik, beperli.
@kovi1970: Rogán Tóni kiváló bizonyíték arra, milyen előnyökkel jár a brancshoz tartozni.

Én spec. kurvára irigylem.
Magára aggathat a Tóni bármit, a fejét nem tudja lecserélni. Arról pedig messziről lerí, hogy egy falusi tapló.

Jobb híján fogott magának a hivatalban egy tapasztalatlan beosztott kislányt, mert minden egészséges nő messzire menekül, ha meglát egy ilyen bárgyú arcot.

Jelleméről, és a Belvárosra erőltetett ízléséről itt most nem szólnék.
@Penivaldes: Hercegnőm, a történetem közel sem erről szól és nem csak a poszt főszereplőjéről!

Másrészt épp én voltam talán az egyetlen, aki szóvá tette a nyakkendő hiányát egyes közszereplőkön. Így -- végtelen fájdalom -- de a ,,másrészt'' kezdetű mondókád is okafogyottá vált.

Szerintem egy közszereplő olyan legyen, aki minden tekintetben bizalmat áraszt, sem viselkedésben, sem anyagiakban nem hivalkodó, nem bratyizó és nem is lekezelő. Az általad említett plebs között meg végképp ne akarjon elvegyülni, mert nevetségessé válik.

Talán ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egyes bankok, közintézmények kötelezővé teszik a nők(!) részére a kiskosztümöt, férfiaknak az öltönyt, mert!
Nálam nem az óra volt a fő gond, hanem a bizonytalan nemű táska.

A felmerülő csatározások rengeteg egyéb energiát emésztenek fel--ergo elvonják a munkájától.

Nos ez lenne a vegytiszta cél, amit közelíteni kellene minden oldalról.

Részletesen itt -- Dr. Sille István: Illem, etikett, protokoll
@le Látó: legyen is kötelező a legalább térdig érő szoknya, és a nem dekoltált blúz a nőknél, igen normális helyen hazaküldenek ha nem tudsz felöltözni.
@Fejesrob:
Akkor menj és nyald a seggét rogánnak,hátha odaszar neked valamit...
Előszeretettel szocizol,libsizel meg zsidózol de ha a fideszben vki nyilvánvalóan tolvaj(mind az egyébként)akkor te csak irigykedsz...
Egyre nevetségesebb vagy...
@Fejesrob:
Mondjuk valakinek hülyének is lennie kell...Te vígan vállaltad ezt a szerepet...Csak ettől még nem lesz Hublot a kezeden...
@Fabius: Ezt akkor alaposan benéztük, sajnálom!

Azért volt furcsa, mert elvileg annyira védett az egész terület, hogy még egy éjszakát kint aludni (vadkemping) sem lehet. Legalább fordítva tették volna ki a táblákat!

Az általad említett helyek bizonyára szépek, de már nem valószínű, hogy még járok arra. :(
Mondjuk errefelé is van sok felfedezni való szépség.
@épészmérnök: amikor így kezded a mondatot, hogy ,,Édes angyalom...'' az olyan megható tud lenni, de fájlalom, nem lehetek a tiéd, mert csak a lányokat szeretem! :D

Mehetsz bárhová, te akkor is Magyar(sic!) maradsz, csak épp európéer nem leszel soha!
@Knósszosz: van ez úgy, hogy nem értjük egymást, vagy olvasás közben meglódul a fantázia. Engem sem értenek sokan, pedig soxor szándékosan fogalmazok így (hogy értsék), aztán meg mégsem.
Nincs harag.

A poszt első mondatában minden benne van.
@Jhonnyq: Jól van kishülyém. Kizsidóztad magad, kiengedted a gőzt, leülhetsz:)

Amúgy szerintem a libsi mintapéldája épp te vagy, ezeket nem véletlenül nézem le, a magadfajta annyira liheg a zsidó seggek közelében, hogy bármiféle mondat "zsidózás", amiben benne van a zsidó szó.
nem nem szereti a viccet, hanem nem érti...
@lobster thermidor: Ja, nem semmi karrier. A hölgy ízlésén én is csodálkozom.
@Penivaldes: ok, kezdjük érteni 1mást azt hiszem.
A ruha és a külsőségek csak egy dolog a siker felé. Felső korlát is létezik, ami fölött szvsz. már nem illik. Mind1, hogy ki az illető.

más.
Az megvan, amikor a cseh politikus eltette a tollat? Csak egy közönséges toll és mégis mekkora botrány lett belőle.
Pedig elrakhatta automatikus mozdulattal is, ahogy aláírás után én is tettem már el más tollát és mások is az én tollamat.
Csak azoknak a mozdulatoknak más eredménye volt. Miért is?
@Fejesrob: Kizsidóztam magam majd lihegek a zsidók után???
Az első mondatodat állítása üti a másodikat de ne foglalkozz vele,ahogy mondtam hülyének is lennie kell valakinek...
A te fajtádban az a szép,hogy okosnak tartja magát de közben az orránál vezethető...Számtalan hasonló emberrel találkoztam már.Az ilyenek az igazán megfejhetők,úgyhogy maradj ilyen mert szükségem van rád...:)
RÉMÁLOM A TAJ KÁRTYÁM KÖRÜL!

Rehabilitációs járadékra ítéltettem, mely 2013. január 31-én telt le.

2012 decemberben, annak rendje-módja szerint, kértem is az új felülvizsgálatot, amire már 2013.januárban meg is kaptam az időpontot, azon meg is jelentem.

Közben bírósági perben visszanyertem a rokkant-státuszomat, 2011. január hónapig visszamenőleg. Erről a határozat szerencsémre megszületett 2013 év februárjában. Szerencsémre azért, mert ha csak a szokásos rehabilitációs-útvonalon haladok, akkor már a TAJ kártyám nem lenne érvényes.

A meglepetés akkor ért, amikor 2013. február 20-án elmentem a háziorvoshoz, ahol közölték velem, hogy "piroslámpás" a TAJ kártyám.

Kezembe nyomtak egy kis cetlit, hogy mielőbb intézkedjek TAJ kártya ügyben.

A szükséges gyógyszereimet még kiírták ugyan, de a háziorvosi asszisztensnő közölte, hogy intézkedjek mielőbb, mert a TAJ kártya nélküli vizsgálatokat kiszámlázzák nekem.

Hirtelen szólni sem tudtam a meglepetéstől, hiszen én rendszeresen megjelentem a rehabilitációs szakigazgatási szervnél. Együttműködő voltam.

Hogyan lehet az, hogy csak egyszerűen megszűntették a TAJ kártyám érvényességét, amikor a munkaügyi bíróság visszaítélte a rokkant-státusomat?

Ezután telefonok sora következett.

1./A regionális OEP-nél azt mondták, azért szűntették meg a TAJ kártya érvényességét, mert lejárt a rehabilitációs ellátásom. Kérdeztem, hogy ebben az esetben mit tehetnek a rehabilitációs ellátottak? A válasz az volt, hogy fizetnek! Azt is kérdeztem, ha az újabb felülvizsgálatkor bebizonyosodik, hogy mégis csak beteg vagyok, akkor a befizetett járulékokkal mi lesz? A tanácstalan válasz az volt:” Ez nem az én hatásköröm”- felelte az OEP ügyintéző.

2./ A következő telefonos játszmám a nyugdíjintézet volt, ahol a határozatomról érdeklődtem volna. Azonban én is úgy jártam ezzel, hogy inkább feladtam, mert a nyugdíjintézet az teljesen elérhetetlen egy beteg számára. Ott ugyanis vagy nem veszik fel a telefont, vagy foglalt órákig.

3./ Újra felhívtam az OEP-et, és kérdeztem, ha a munkaügyi bírósági határozatomat bemutatnám, akkor lehetne szó arról, hogy visszakapjam a TAJ kártyámat? Hát, ha bemutatom, akkor igen – ez volt a válasz.

4./ Elmentünk. Utaztunk oda-vissza 60 km-t. A munkaügyi bírói végzés láttán megszületett a csoda! Újra magamhoz szoríthattam a TAJ kártyámat, végre!
Már, csak azt nem értem:

Ha van egy nagy beteg, akivel önhibáján kívül packázik a hivatal, miért nem lehetett volna ezt a sok riadalmat és kellemetlenséget, a nagy költségeket, mint 60 km-es váratlan utazás, sok-sok telefonálgatás, egy egész napi időveszteség nélkül megúsznom rokkantként? Miért ennyire sürgős megfosztani a rokkantakat a TAJ kártyájuktól? Hogy súlyos betegen orvoshoz se juthassanak el? Miért nem tud egy hivatalnok felvilágosítást adni telefonon, ha megkérdezik a teendőkről? Miért a betegnek kell a megoldásokat keresni csak az információért? Miért nem ismerik a szabályokat rendesen sem a hivatalokban, sem az egészségügyi személyzet, hogy segíthessék a betegek útját és a teendőit ilyen esetekben?

Bevett szokás, vagy hivatali hiba, hogy a rehabilitációs járadék ellátásom lejárata előtt már egy hónappal megszűntették a TAJ kártyámat. Az ügyintézők pedig csak védekeztek, hogy ez nem az ő asztaluk, amikor nem akartak felvilágosítani sem arról, hogy mi a teendőm a TAJ kártyám visszaszerzése érdekében.
Mélységesen felháborító, hogy pont a súlyos betegektől vonják vissza ilyen alattomos módon, suttyomban a TAJ kártyákat. Azt feltételezik, hogy aki 10-15 évig is krónikus beteg volt, az „papíron” meggyógyult és fizessen, ha újra felkeresi az orvosát, hogy a rendszeres gyógyszereihez hozzájusson? Vagy úgy képzelik, hogy csoda történik és vezényszóra meggyógyul a félholt beteg is? Vagy úgy, hogy ha nincs TAJ kártya, akkor majd nem lesz beteg sem? Igen, ezzel a módszerrel valóban nem lesz beteg, mert nemcsak a pénzbeli ellátását szüntetik be mindenféle trükkökkel, hanem még az életmentő TAJ kártyáját is kilopják a zsebéből? Szép kis gondoskodó társadalom ez, mondhatom! Így újul meg Magyarország? És így nem hagynak senkit az út szélén? Mert ezek a hangzatos mondatok a kormány szlogenjei, csak épp a szakadékba lökdösik a betegeket egy élet munkája után megrokkanva!”

Itt az aljas fideszes rezsicsökkentés, van bőr a képükön!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Vagy nem tudnak olvasni... Volnerből ki is nézem, hogy a Szolg.Szab-nál bonyolultabb szövegezésbe bele sem kezd segítség nélkül...
Vonát meg hagyjuk, a múltkoriban linkeltem a hadisírgondozó honlapját, ahol a két ÁLLÍTÓLAGOS nagyapja halála között 2 hónap volt, 1944-ben...
Először ezt az apró anomáliát, meg Burberry+Gucci cuccokat kellene "megmagyaráznia"... Ja meg a Kaszásdűlőről, hogyan is költözött Rózsa-domb irányába... Nem sokkal jobbak mint,Rogán, csak nincsenek szem előtt...
@Fabius: Ezt nem jól tudod! Remekül tűrik a kritikát! Bárki mást lehet!
Nem fogunk diszkréten félre nézni!Sunyi tekintetű Antika csak azt felejti el,hogy mindezt mi finanszírozzuk - akaratunk ellenére- nekünk,így jogunk van számon kérni. Antika életében egy árva forintot nem termelt,csak a mások zsebében való nyúlkáláshoz ért!(Lásd: rezsicsökkentés.)
Eladósodtak az állami hivatalok, nem fizetnek a szolgáltatásokért.Nekünk is úgy kellene a hatalmon lévő politikusokat kifizetni, ahogy ők fizettek ki másokat! ANTIKA! NEM FÉLEK. Sem tőled,sem a többi uborkafás vidéki suttyótól.Szépen leamortizáltátok a fővárosunkat,nincs polgári lakosság.Elmenekült,nehogy összemossák őket a polgári párt arrogáns bunkóival!
Tulajdonképpen nem sok újat írtam. Már előttem ,sokkal alaposabban leírták mindezt mások,de kiadtam a mérgem!
A rezsicsökkentésből futotta a rogcsinak a zórára mega szállodára!
Miért nem vezetik be a teljesen ingyenes közmű díjakat! Mattola bá tuti, hogy meg tudná magyarázni.... A birkák meg beeeeeeeeeeeeeee...
Komolyan mi tényleg tok hujek vagyunk hogy ennyire pálinka lehet nézni bennünket vagyis f@szt minket hanem a 2/3-dot, aki még mindezt nemcsak el is hiszi ha nem bólogat hogy persze ezt igy kell a fiúk jol csináljak. Az milyen összeférhetetlenség h egy cég , ja pont Jani haverja sajat magára írja a törvényt es baszki pont ő nyer. Ez is bolsi trükk ugye zemberek? Megerdemlitek őket.
De mar ismerjük a mostani orbania működését ezt csinálták I orban király alatt is: ugyanúgy loptak-csaltak-hazudtak, de erre törvényt hoztak szóval akkor rendben volt.
@Fejesrob:

Fiatalka még a lelkem.
Ez olyan békebeli karrier, amit a háború előtti fekete - fehér filmekben lehet látni a Kabossal, meg a Gombaszögi Ellával.
Most még szép az ugra - bugra, de majd csak idővel kiokosodik a nép egyszerű leánya, és hipp - hopp mit látunk a Blikk címlapján, talált magának a flancos cuccok mellé valami menő fitnessz trénert, vagy golfoktatót, aki szórakoztatja a baltafejű apuci helyett.
@Fidesz banda simlizte el a trafik bizniszt is!:

Ki mondta neked, hogy magukon, és a családtagjaikon kívül másokról is fognak gondoskodni.

Egyébként pedig gondolj bele, mennyit spórol az államkassza azon, ha csak egy hónapot is ellopnak a rászorulók ellátásából, vagy a gyógyszerkasszát tehermentesítik ennyivel a késleltetett gyógyszerfelírásokkal.
Sok - sok milliárdról beszélünk.
És ezt még a viccesen néző matolcsynak, vagy a jólfésült vargának sem kell megmagyaráznia.

Ugyanis Magyarországon nincsenek megszorítások !
@lobster thermidor:
Túl ezen:
Rogánnak volt egy házassága a Cilike naccsága előtt is. Ott született egy fiú. Akit SOHA nem említ, ha a gyerekeiről beszél (mindig csak ezt a két utóbbit, akiknek a születését csak azért nem közvetíTTette élő egyenes adásban a teve2-n, vagy rötölén, mert, gondolom, nem ígértek elég pénzt).
Szóval a világ legnagyobb tetűsége az én szememben,amit ez az elhájasodott fejű, gülüszemű Tonya csinál: letagadja, kizárja az életéből az első fiát.Pedig ... ha azt a Cilike kibeszéli egy tévéműsorban, hogy hol és hol nem kakil, akkor olyan nagyon nem zavarhatja a kisfiú sem. Vagy mégis?
EZ a szájekeresztény mentalitás sokkal undorítóbb, mint az, hogy a falusi suttyó Pestre kerülve azt hiszi, hogy ha milliós órát hord, meg a Four Seasons-ben nyaral, akkor attól lesz valaki. Pedig nem, ez a Tóni is ugyanakkora senki, mint amikor glottngalsóban szedte a piócát a patakparton ...
Nna.
@Penivaldes: Nem olyan nagyon régen, vizsgára vártam a PTE FEEFI folyosóján. Sokan ültek, álltak, vártak a termek előtt. Jött egy idős prof, talpig úriembernek öltözve és bevonult az egyik terembe. Mielőtt bement, mondta, hogy négyen bejöhetnek. Kezdtek tódulni az ajtóhoz a rá várók. Négyet beengedett, majd az ajtóból visszaszólt:"A bohóc és a kurva menjen haza átöltözni!"
Mindenki les, hogy kire gondol .... és akkor az egyik asztal mellől elindult kifelé egy lány és egy srác. A lányon: fekete, nyakba akasztós "blúz", aminek a háta ...izé ... hátrésze a nyakában levő pánttól a feneke hajlatáig hiányzott - tehát hátul kvázi meztelen volt -, plusz a szeméremdombjáig érő fekete szoknya. A fiú: valami borzalmas, színes ing és egy színes, rikító kockás zakó, meg valami jampecnadrág.
Az öreg bement, a két illető meg elment átöltözködni.
Ja, a folyosón meg mindenki elkezdte igazgatni a fehér blúzát , többen pulóvert vetek fel a túl átlátszóra.
:-)
Hát, igen. Én még emlékszem, amikor pont Rogán mondta egy fórumon anno, még amikor liberális párt voltak, hogy a fidesz egyik fő célja az, hogy megmutassák, a politika nem az elit nagyemberek sportja, hanem az átlagembereké, akikkel az egyszerű választók azonosulni tudnak.

Gondolom, azóta rájött, hogy azért mégsem rossz az, ha az átlagembernél sokkal több pénze van...

bio
@Evezős: "Nem olyan nagyon régen, vizsgára vártam a PTE FEEFI folyosóján. Sokan ültek, álltak, vártak a termek előtt. Jött egy idős prof, talpig úriembernek öltözve és bevonult az egyik terembe. Mielőtt bement, mondta, hogy négyen bejöhetnek. Kezdtek tódulni az ajtóhoz a rá várók. Négyet beengedett, majd az ajtóból visszaszólt:"A bohóc és a kurva menjen haza átöltözni!"

Jajmá, nyilván ott voltál... Ezt először apámtól hallottam, neki is mesélték a főiskolán, valamikor a hatvanas években. Az egyik legismertebb főiskolai/egyetemi urban legend.

Csak gondoltam szólok, hogy ne lepődj meg a reakciókon, amikor legközelebb megint saját sztoriként akarod előadni ;)

bio
@épészmérnök: "Miért éppen most került nyilvánosságra ez a jegyzőkönyv??? Ki hozta nyilvánosságra??? "

Ezt pölö az őszödi beszéd kiszivárogtatásakor is megkérdezted magadtól? Vagy a Hagyó-ügy kirobbanásakor?

Magyarán, oldalfüggetlenül érdekel a kérdés?

bio
@bioLarzen: Nem tudom, hogy te honnan ismered a sztorit - és ezen nem kívánok vitázni senkivel - de én ott voltam és végignéztem.
Az lehet, hogy a tele folyosón rajtam kívül elég sokan látták és hallották és elindult a szokott útján, aztán lett belőle egy ilyenfajta vándormotívum.
Egyebekben azt hiszel, amit akarsz, én meg jelzem: nem szoktam hazudni. Még névtelen, arctalan fórumon sem.
@Evezős: Lehet az öreg is hallotta a sztorit és eljátszotta. :) Mellesleg én egy ilyen ilyen beszólásért diszkréten megborítottam volna, különösen ha a "kurva" pasija lennék. :)
@Silent Bob: A kés megállt a levegőben amúgy, mikor ez elhangzott. Mindenki lesett, hogy mi lesz.
De azok ketten elindultak kifelé és nem reagáltak. Még ott voltam - de már túl a vizsgán - mikor visszaértek és tényleg mindkettő átöltözött.
Nem tudom, miből vizsgáztak, meg ki volt az öregúr - minket nem tanított - de egyetlen dolgot tudok elképzelni, ami miatt nem csináltak botrányt: a vizsga kimenete fontosabb volt nekik.
(Amúgy a sztori, mint írtam, tizenéve történt, és bár én társaságban már meséltem, de egyéb helyen, soha, sehol nem találkoztam vele. Leginkább ezért lepett meg az illető reagálása itt fent. Azt el tudom képzelni, hogy akik ott voltak, azok szerteszéjjel mesélték azóta, sőt, még azt is, hogy az öregúr nem először sütötte el, de ami tény: mindketten botrányosan voltak felöltözve, még akkor is, ha nyilván már akkor sem ment vizsgázni a többség apácának öltözve. Nekem ez a második diplomám volt, levelezőn végeztem és az elsőhöz képest is nagy volt a változás az öltözködést illetően...
@Evezős: Ha tényleg tiéd a sztori, akkor büszke lehetsz, mert igazi urban legend, én is hallottam még fősulis koromban, pedig nem most volt. :)
@panic_button:
"Miert irigykedik a poszttolo, Magyarorszag jobban teljesit"

Csak nem mindegy, hogy miben.
@bioLarzen: @Silent Bob:
Akkor ez olyan,hogy: nagyapámék felmentek az orosz katonával a padlásra,ott leütötték és elásták a kertben?
@kifordított nagyanyó: Ezt még nem hallottam, de gondolom. :D
@Fabius:
Erre én is emlékszem, tisztelem érte Ivádyt. Meg másért is.
@Evezős: helyesen tette, ilyet páros lábbal rúgják ki jó helyről, aki fémeztelenül megy be bárhová is.
@kifordított nagyanyó: Ez sima "urban legend", vagyis városi legenda, amik közös jellemzője, hogy valami furcsa módon ezerszer megtörténnek :)

Amit még el tudok képzelni, hogy a prof ismerte, és ellőtte a folyosón Evezős jelenlétében.

bio

UI: Ja, amúgy ez az eset természetesen egykori egyetememen, a JATÉ-n is "megtörtént" - legalábbis az egyik egyetemi újságban "elmesélte" egy tanár. Az eset szerinte az ő füle hallatára történt. Na ja :)

És, gondolom, nagyjából az összes többi egyetemen szintén "megtörtént" a dolog.

Az egyetemi UL-ek amúgy is ilyenek: minden egyetelen esküsznek, hogy ott történt - és van jópár. Most hirtelen három közismert jutott eszembe - mindhármat több esetben hallottam "megtörténtként" mesélve: az egyik szerint egy biológushallgató madártanból vizsgázik, és a genya prof madárláb-rajzokat mutat neki, arról kell felismerni a madarat. A hallgató nem tudja, bukik. Épp kilép az ajtón, amikor a prof utánakérdez: ki is maga? mire a diák szó nélkül bedugja a lábát az ajtón.

A másik szerint a bombázó, de hülye diáklány lefekszik a vizsgáztatóval, hogy átmenjen a vizsgán. másnak vizsga, a tanár simán megbuktatja a lányt, aki a teremből kimenet az indexben az egyes mellett talál egy ötszázast/ezrest/ötezrest/tízezrest "az éjszakáért" (a pénz névértéke attól függ, mikori a történet).

A harmadik szerint az igen nagyothalló prof behívja a diákot, az elkezdi mondani a tételt, a prof félbeszakítja: nemhallom, jöjjön közelebb. Diák közelebb megy, újrakezdi, prof megint félbeszakítja: még mindig nem hallom, jöjjön még közelebb! Diák még közelebb megy, újrakezdi. Prof: még mindig nem hallom. Jöjjön legközelebb!

Ezek nyilvánvalóan viccként kezdik, aztán valaki úgy gondolja, jobba poén, ha megtörtént esetként meséli el - és így indul a karrierjük. Legalábbis nekem ez az elméletem.
Erratum:

"másnak vizsga, a tanár simán megbuktatja a lányt" -> "MÁSNAP vizsga, a tanár simán megbuktatja a lányt"
Haha, az index fórum "Urban Legends" című topikjában találtam egy 2001-es bejegyzést:

"Egyetemi sztorik között is rengeteg UL van, például az öreg professzor esete a vizsgán.
Felsorakozott a vizsgázok tábora, 1 db srác kockás öltönyben, 1 db lány ultraminiben halálra sminkelve. Prof: - Bohóc és a k*rva hazamegy, többiek jöjjenek be.

Melyik felsőoktatási intézményben nem fordult ez elő?"

Ebben a topikban az 52-es bejegyzés:

forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=8301&na_step=30&t=9002638&na_order=

bio
@Evezős:

Egyetértünk.

Bár annyiban eltér a véleményünk, hogy én az "árokparton klottnadrágban, a meleg tehéntrágyában mezítláb tapicskoló, fűzfavesszővel libákat kergető..." formulát szoktam alkalmazni ezekre a vidékről szalajtott, korlátlan hatalomhoz juttatott niemandokra.
Nem emlékszik Tóni, hogy mennyit fizetett a LV táskaért.
Egyem a szívét. Ilyenkor valahogy ambeziassa válnak a politikusok.
És arra emlékszik, hogy miből vette? Az a pénz honnan van? Az megvan ?
Egy alföldi város polgármestere állítólag uj nevet kapott: Mr 10 százalékból Mr 20 százalék lett. Van olyan budapesti kerületi polgármester akit csak Mr 30 százaléknak hívnak. Figyu, bammeg, nem a támogatottságáról lehet itt szó. Vagyis de, csak nem a szó választójogi értelmében... Érdekesek ezek a városi folklórok :-)
süti beállítások módosítása