Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.09. 02:38 Fabius

Simicska és a földoligarchák örülhetnek

Címkék: fidesz orbán viktor eu költségvetés

Kedves Lajosom, Miklósom, ciprusi barátaink szeretett népem!

Jipiájé! Megvan az Unió költségvetése, nem kerültünk arra a szopóágra amire kerülhettünk volna. A magyar gazdaság stabil, mint a februárban még talpon álló rohadt nád. Jelentős presztízs birtokában voltunk, az ország stabil költségvetése ez első módosítással megvárta a tavaszi ülésszakot, élt negyvenkét napot ahelyett, hogy január másodikán összeomlott volna. Ezt sikerként könyvelték el, nekem, mert ugye ki másnak, hiszen minden ami siker azt én egyedül követtem el az ország érdekében. Nem számít, hogy a Moody's továbbra is bóvliban tart minket és a középtávú gazdasági növekedési kilátásainkat gyengébbnek tartja minden környező országénál. Az sem számít, hogy a tárgyaláson csöndben ültem a sarokban, amíg a kohézió barátai csoport kijárta amire lehetősége volt. Én nyertem egyes egyedül és kész. Plusz aki felemlegeti, hogy volt még valaki aki a tárgyalássorozat előtt Magyarországért lobbizott Johannes Hahn regionális fejlesztési biztosnál, és esetleg ennek a körülménynek köze lehet az eddigi merev elutasítás feloldásához, az másodpercek alatt valamelyik busz hátuljára ragasztva találja magát! 

Gyerekek! Örvendezzetek, hisz tényleg a siker napja ez, a téli fonnyadt narancs lécsavarásának ünnepe! 

simicska-lajos.gif

Örvendezzetek és mondjatok hálát Istennek, azaz nekem a sikerért! Te, legkedvesebb Lajosom a kohéziós pénzek további felhasználásával újíthatod fel vidáman a vasútvonalainkat, kerül amibe kerül, vizsgál az OLAF amit akar! Te, kedves Seszták Miki cimborám tovább lobbizhatsz a már tuggyukik által tuggyukhol bejegyzett cégeknek az Unió új, határokon is átívelő netes hálózatfejlesztő pénzeiért. És végül, de nem utolsó sorban ti, kedves földoligarchák, akikre a következő ciklusban is a legtöbbet költi az Unió, örvendezzetek! Hisz ezért vívtuk sokszor könyöklős, hazudozós és időutazós harcunkat a kisbirtokosok kiszorításáért. Ezért vesztem össze Ángyánnal a földtörvényen, ezért a vigyorért küzdöttem inam szakadtáig, ami most Mészáros Lőrinc arcára kiült. 

Fellélegezhetünk most együtt édeseim, kincsei a nernek! Mert voltak pillanatok amikor ennek az egésznek annyi értelme látszott, mint Viagrával tömni egy eunuchot. Szerencse, hogy nem adtam fel, hogy a magyar gazdaság tündérmesébe illő sikersztori, mert a hét régiójából hat európa legszegényebbjei közé tartozik, és így 1,56 milliárd eurós bónusz is fel tudtunk nyalni miattuk. Mondtam én, hogy a negatív növekedés is növekedés amiért eurómilliárdot adnak. De ne higgyétek, hogy ez azt jelenti hazánk az egyik legszegényebb kódis az Unióban, egyszerűen csak unortodox gazdagok, tehetségesek és jómódúak vagyunk. De a fejenként jutó 712 ezer forint támogatásra, a listán elfoglalt második helyünkre a Jobbik is bekussolhat a lépjünk ki a zúnióból szövegével, mert ennyit szinte senki nem szakít a közös kasszából, mint mi!

Úgyhogy térdre, imához, szaporán hányjátok magatokra a keresztet, nehogy az Európa Parlamentnek eszébe jusson a vétójogával kukázni az egészet. 

Ölellek Benneteket, csókpuszi, Viktor! 

737 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr585070478

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elégtételre köteleztek 2013.02.10. 11:14:17

" IGe -t elégtételre kötelezték + 5 milliós büntetést kapott. Na végre egy jó hírrel tudok szolgálni azoknak, akik állandóan és eddig sikertelenül a beperelésével és feljelentésével próbálkoztak. Itt egy sikeres és "jogerős" elmarasztalás ellene. T...

Trackback: Árnyékboksz Bajnaival 2013.02.09. 22:44:49

Eljött a várva várt pillanat. Gyógyíthatatlan orbánfóbiások és megingathatatlan hitű nemzetmentők tömegei előtt ma este megmérkőzik egymással Bajnai Gordon és Orbán Viktor. Kapcsoljuk a felcsúti Kovács „Kokó” István Sportarénát, ahonnan kommentátorunk,...

Trackback: A Kubatov-fiúk esete Coubertin báróval 2013.02.09. 19:36:48

„Nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos!" Avagy miként mutattak fityiszt egy kerület sportolóinak a Kubatov-fiúk. Pesterzsébet Önkormányzatának Képviselő-testülete a FIDESZ frakció tartózkodó szavazatainak köszönhetően úgy határozott, hogy 2013-b...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szegény ország!
Támogatásra szoruló "szegény gazdagok"...

Véleményekkel meg kéretik vigyázni, ha nem akarsz a rendőrségen kikötni!
(Azt gondoltam Fabius erről most, soron kívül posztolsz!)
@guma:
Éljen a Párt!
Éljen a Kormány!
Éljen Őfőméltósága, Felcsuti Viktor,a haza bölcse!

Dögöljön meg minden tetves geci fasiszta!
/hoppá!Akkor kihalna a fidesz!/
Szóval ezt visszavonom!
Szóval melyik busz hátsóján lesz egy varánusz?
nagy egy hüje ez a zunijjó, nagy egy hüje...és most a simicskalopsys művek fogja szétosztani a fejenkénti kvótát tudjátok: KVÓTA...HUF712000 per koponyányi monyók

szóval vidám egy mókás hej ez a zalcsútbasznád

és a zunijjóból kik fizetik eztet a zextra sarcot amit most a kedvelajoselsinkófál

brühühühühü

ez a vén hüjeajrópa is megérdemelne egy refomot, aki nem tesz be semmit az fizessen bűntetést és az nem is kap amikor osztanak mert így az nem osztás hanem fosztás

tollfosztóban jártálazestve
"...ezért a vigyorért küzdöttem inam szakadtáig..."
Erről ez jutott eszembe:
- Hallotta? A szomszéd lányának ina szakadt!
- Ersze, ersze..
a gif nagyon jó még akkor is ha láttam az eredetijét, úgy is jó volt, de ígyen jobb

brühühühü
Ahelyett, hogy elkapták volna tökét a nyomorult Focistának. Béna faszok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ejnye, ejnye!
ha hülyék is azért talán van ízlésük :)

@rodeo36: +1:)

talán nem árt ismét mesét hallgatni:

www.youtube.com/watch?v=_d5wPvHM1AY

@kormányzó: na azért! :)
@kormányzó: ja..és dögöljön meg 3millió éhséglázadó is!
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.08. 20:58:25
Orbán: Magyarország az EU-büdzsé kedvezményezettjeinek élbolyában
Egy főre vetítve a magyarok kapják a második legtöbb uniós forrást.

hvg.hu/vilag/20130208_Orban_masodikak_vagyunk_az_egy_fore_juto

Hehhe! Verheti nyálát a balga... ezek a lóvék már az utána jövő kormánynak szólnak... kell is a romeltakarításhoz... Az EU - bárki bármit mond-, nem hülye... ezt a 4 évet leírja veszteségnek, de többet nem fog elviselni. Az ítélet kimondattatott... Bajnai nem véletlenül kolbászolt arrafelé. (csak emlékeztetőül: Berlusconi is milyen hipp-hopp ki lett rúgva, pedig nem egy kategória ezzel a sínbohóccal)

Jut eszembe? Eltelt már vagy 4 nap. Putyilov eévtárs egészsége megrendült már? A Nyéván az Auróra ágyúi a helyükön? A Szmolnij leánynevelő intézetben a lányok szüzessége érintetlen?
Világ magyarjai egyesüljetek! Konzultálunk mindenkivel, aki számít és aki nem. Papírgyárak, nyomdák, posta gazdagodj.

Ez tényleg nem normális. 2013-ban papiralapon spemmelget unalmában. Esküszöm, mint a CBA.

Fotó: Orbán levele minden határon túli magyar állampolgárnak
Rendszeren tájékoztató levelet küld ezentúl a kormányfő a határon túli magyaroknak.

hvg.hu/itthon/20130208_orban_konzultacio_level
@KÁTÉó53éúétr6:
Na azok aztán pláne!!
Ne keljen naponta módosítgatni miattuk a Szent Alaptörvényt!
Az önkormányzatokban,már nem találnak eléggé nagy asztalokat,amire a Törvény elférne.
Index lapszemle a legfontosabb hírekből: index.hu/gazdasag/2013/02/09/hitmin/ , index.hu/belfold/2013/02/08/neptun/ , index.hu/kulfold/2013/02/08/tuntetok_a_bukaresti_magyar_nagykovetsegnel/ , index.hu/belfold/2013/02/08/bekerultek_az_alaptorvenybe_az_ab_altal_kidobott_szabalyok/ , index.hu/gazdasag/2013/02/08/vennek_az_oroszok_a_letelepedesi_engedelyt/ . Senki nem mondhatja, hogy nem dübörög a NER. Az ország tönkretétele és kiárusítása a felújítás alatt zavartalanul folytatódik. 2014-re itt már csak üszkös romok maradnak az ország helyén, és Simicskáék és Nyergesék Mészáros Lőrinccel tort ülhetnek a maradékon.
Szégyellem,. hogy magyar vagyok.
Kedves Fábius!
Gratulálok seszták cikkedhez.
Lázár Jánost meggyőzted Seszták ügyben.
Ez már valami...

Az interjú során Lázár János kritikával illette Simor András jegybankelnököt, aki szerinte nem tisztességes. Hangsúlyozta: aki a nemzeti bank élén áll, annak ügyelnie kell arra, hogy közmegbecsülés övezze. "Aki a jövedelmét adóoptimalizálás céljából offshore cégeken keresztül vezeti, azt én ügyeskedőnek tartom, és méltatlannak a jegybank vezetésére" - fogalmazott.

www.hir24.hu/belfold/2013/02/09/lazar-beszolt-solyomnak-es-simornak-is/~~fokusz
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: az érdekes lenne, ha az ellenzék is megküldené tájékoztató levelét.Ha ennek fedezetére adományt gyüjt, beszállok.
Szegény meghülyitett határon tuliak!
@Dr. jenőke (jenőke): és ez akkor azt jelenti, hogy Seszták lesz a jegyban elnöke?, hisz ó nem offsore, Simor meg igen
@Dr. jenőke (jenőke): Naná, majd Lázár fogja etikára tanítani Sólyom Lászlót.
Eszem megáll!
"Szólt arról is, hogy az alkotmány és az alaptörvény szerint is a jegybanknak kötelessége együttműködni a mindenkori kormánnyal a gazdasági növekedés érdekében." (Hír24-Lázár beszólt..)

Olvasom az alaptörvényt, s látom, Lázár sem tudja követni, mi van benne.
Ez ugyanis nem szerepel.
Ennyi pénz nem segít rajtunk,ide Marshall segély kellett volna és a fidesz KB felültetése szmolenszki repülőre.
@CSENDES:
Még... de egy 10 perc múlva simán benne lehet! :))
Hüle kekec vagy te is... ha aszonta, hát akkor benne lesz.
"alaptörvénybe emeli a fidesz a hallgatói szerződéseket"

ez már a vicc kategória bazmeg. de komolyan. valamit nem tud átverni a fidesz, megy az alaptörvénybe. nem tetszik az AB-nek, megy az alaptörvénybe. valami kell a haveroknak, megy az alaptörvénybe. viktor rosszul mondott valamit, megy az alaptörvénybe. nem tudnak bizonyítani egy bűncselekményt, megy az alaptörvénybe. nem tudják meghatározni, mi az a házasság, megy az alaptörvénybe. komolyan, ez már a nevetségesség határát súrolja.
de komolyan, innentől kezdve minek Ptk., Btk, stb.? Történik valami, zutty, belebasszák az alaptörtvénybe.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Az olyan magyarok, akik neten elérhetők, nem Orbán szavazói.
Azért levelezik a köz pénzén, mert az olyan magyarokat akarja elbájolni, akik birkát legeltetnek a havasokban és ákombákom irkákat olvasgatnak unalmukban.
minden benne lesz a Kotmányban, ne lesz szükség a többi szarságra. Mint a kőtáblák, vagy Hammurapi törvényoszlopai. csak ez nem kőből, hanem iPadból készült. nem read-only.
@Secnir:
Nem akarok szimpla, olcsó közhelyekbe menni, de a "kisköcsög jogász" szó értelme ilyenkor világosodik meg úgy teljességében.
Miféle pöcs alkotmány ez, ahol apránként a cipő talpának az anyaga is ott lesz beszabályozva, amit a narancsos csicskáknak nyalogatni kell?
off:

HVG.HU \ ITTHON
1 új cikk érkezett.
Államosított kocsonya remeghet tovább Miskolcon
2013. február 09., szombat, 07:00
Szerző: hvg.hu

hvg.hu/itthon/20130209_Miskolc_kocsonya_fesztival

Dolgozik a Kriza-kommandó. Az Operafesztivált már tavaly sikerült tönkretenni. Műkedvelő előadások tömkelege...
@Secnir:
"HÖOK: Gyáva és hazug a röghöz kötés alaptörvénybe emelése

Nem tudja mire vélni a hallgatók röghöz kötésének alaptörvénybe emelését a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája. A szervezet elnöke szerint ilyen intézkedésről nem volt szó a kormánnyal zajló egyeztetéseken.

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szerint "gyáva és hazug" a hallgatói szerződés beemelése az alaptörvénybe. A parlamentnek pénteken benyújtott alaptörvény-módosítási javaslat alapján a felsőoktatási tanulmányok állami finanszírozásának törvényi feltétele lehet a későbbi magyarországi munkavállalás.

Azt, hogy a felsőfokú tanulmányok támogatásáért cserébe milyen hosszú ideig kellene Magyarországon dolgozni, törvény állapíthatná meg az alkotmánymódosító javaslat indoklása szerint. Nagy Dávid, a szervezet elnöke péntek este azt mondta az MTI-nek, hogy ezt a lépést nem tudja mire vélni, és bár nem alkotmányjogász, nem tudja, hasonlót foglalnak-e alkotmányba bárhol a világon.

A HÖOK vezetője hozzátette: eltekintve attól, hogy a hallgatói szerződésről van szó, méltatlan egy vitatott társadalmi kérdést ily módon elintézni. Szerinte innentől megkérdőjelezhető, hogy Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének milyen súlya van a kormányban, mert ilyen intézkedésről az egyeztetéseken nem esett szó."
www.origo.hu/itthon/20130208-hook-gyava-es-hazug-a-roghoz-kotes-alaptorvenybe-emelese.html
Mond azt, hogy ezek tényleg ilyen naivak... :(
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nyulam-bulam! Oszt békát beletenni abba a kocsonyába. Indulni szoktál rajta?
Mert odavalósi vagy, még nem jogosít fel, hogy a "vérmagyar" románul beszélő és román mentalitású, szőröstalpú városvezetést kritizáld! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Oszt lehet majd vissazmenőlegesenértékelni a jegybankelnök tevékenységét?
Kedves Viktor a szobájában alvással készült a történelmi tettére, míg a többiek vitatkoztak.

Ebből is látszik, mekkora stratéga.
Így a diplomácia nyugodtan dolgozhatott.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem tudom, komolyan gondolod-e amit írsz, de ha igen, akkor áltatod magad. Orbán jövőre különösebb megerőltetés nélkül fogja megőrizni a hatalmát.
@toportyánzsóti:
Alaptörvényben benne van? Akkor nem lehet! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Orbán nem enged.Ha elbukik elsőre,ugyanazt csinálja másodszor is csak sokkal nagyobb erővel!
@Secnir:
Hittanra, erkölcstanra, vagy Alaptörvénytanra jársz?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Már megszünt az alaptörvény asztala,nemsokára az alaptörvényt is bezuzatják...
@én már a fény gyermeke vagyok:
Ha ilyeneket írogatsz, lekapcsolnak.
Takarékoskodj a nullához konvergődő energiaköltségeddel.
@Dr. jenőke (jenőke):
Még nem, de az ilyen örökös elégedetlenkedőket esti iskola keretében fogják tanítani, másnap pedig a melóhelyen a többiek okulására, reggel fel kell mondania a helyi pártbizalmi előtt a tanultakat!
Ez egyre inkább valószínű...
Éljen a Párt! Legelőre a Len... izé Piktori Úton!
(Tényleg, lehetnénk Orbán Piktor alapszervezet? Csak, hát, izé, szóval sosem lehet tudni...)
@Habakuk999:
Mert átérezte azt a hatalmas felelősséget (és a házipálesz erejét) ami ránehezedett!
Viszont ezt a hozzád hasonló ... izé, libsibolsi akármi egyedek nem érezhetik át! :))
Csak SSteffy cica érezheti azt a naccságot, ami ehhöz kő!
Hüle kekec vagy, semminek sem tudtok örűni, pedig a törpe megmondta, hogy qrva jól jártunk, kistafíroztak bennünket, meg különben is győztünk - tényleg, akkor most hogyan leszünk?
EU által finanszírozott orosz gyarmat?
Csak én nem értem, tudom... :(
@toportyánzsóti:
NEM KIFOGÁS!
Ha holnap, egy szép ágyútalpas temetés lenne (sokan lennének vallásosak egyből, az Úr dicsőítése soha nem látott magasságig szállna), sírnotok is sorba kéne állni! Persze a Közgép automatáinál előbb jegyet kéne venni...
Hát, ez "csodás"!
Arra büszkének lenni, hogy az egyik legcsóróbb, legkilátástalanabbak vagyunk a zunijóban és emiatt kajuk azt a kurva nagy támogatást, hát, mit ne mondjak: "szép".
igazán büszke lehet a Kedves Vezető és seggnyalói! :(

Más!
Mi a szart nem vesznek még bele a Tákolmányukba? Vagy azt is? A ma reggeli "produkcióm" az mostan NER- és Tákolmány-kompatibilis-é-e egyáltalán?
A HÖOK-osok meg nem lehetnek ennyire naivak!
Lehet, nem véletlen, hogy a HaHá-sokkal nem tárgyalt Balog. Ők nem ették meg, nem vették me az asztalra dobott, sztaniolba csomagolt szart.
@álomkor: Nekem lassan meggyőződésemmé válik, hogy jobb is lesz az úgy.

Ez az ellenzék nem képes új rendszer kialakítására.

Vona? Egy kommunizmusról álmodozó tanár.

Szanyi? Világ hülyéje.

Mesterházy? Jelentéktelen hadtápfőnök.

Schiffer? Orbán beépített ügynöke.

Eljött a pillanat, amire legrosszabb lidércálmomban sem gondoltam volna soha: nagy nyilvánosság előtt megkövetem Lendvai Ildikót, amiért Liba Leontinoztam őt magamban, és irritált a gágogása.
Ő az egyetlen, aki az orbánizmus alatt le tudta vonni saját maga számára a konzekvenciát.
Tisztelet érte részemről.

Ha az ellenzéknek nevezett csődtömeg csak ezt tudja, akkor maradjon Viktor.

Épüljön fel a semmiből egy valódi ellenzék, félillegalitásban, érzem, hogy szükség lesz rá, s Héraklészként mossa ki a szaros, mocskos istállót.
@Secnir:

Nem adok három hetet, és az is benne lesz, hogy Viktor magas, szálkás a hasa, és nagy a fasza, de GyF-nek meg kicsi.

Viktor úgy fest, lelkileg még nem nőtte ki a pattanásos korszakát.

Ja, papcsák szopjon sünt, ha még ma nem lett volna...
A kaki akkor is szar marad ha aranyfüstbe csomagolják.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az a szarjon sünt... te most jót akartál neki? Mert abból kreténből azt simán ki is nézem, ahogy ártatlan süniket ront meg... :)
@Habakuk999:
Fidel Castro Kubájában is azért marad az egypártrendszer, mert így sokkal gyorsabban épül ki az igazi szuperjó ellenzék.
A pártállamok arra jók, hogy megerősítsék az ellenzéki pártok kormányképességét.
Ha te nem lennél ilyen okos, Habakukk, akkor hülyén halnánk meg.
@Habakuk999:
Akkor azért kiürül az ország '14-ben...
Ezt máshol dobták fel, viszont igaz.

"Nyert volna a Fidesz, ha mindezt a választási programjába felveszi???

"Megnyirbáljuk az AB jogait!"
"Elvesszük a nyugdíj megtakarításokat!"
"Államosítjuk az iskolákat!"
"Bevezetjük a tandíjat!"
"Röghöz kötjük a hallgatókat!"
"Csökkentjük a munkanélküli segélyt!"
"Lesújtunk a szegényekre, a hajléktalanokra"
"Állami szintre emeljük a korrupciót!"
"Elfordulunk a nyugattól és keleten keresünk barátokat!"
"Szembefordulunk az Eu-val!"
"Új adókat vezetünk be!"
"Teljes iparágakat teszünk tönkre!"
"Hanyatt lökjük a MALÉV-ot!"
"Korlátozzuk a sajtót"
"Radikálisan csökkentjük az oktatásra szánt pénzeket!"

Vajon ki szavazott volna rájuk?? "

Most a sok ecceri narancsos sültbolond ennek tapsikál és veri a seggét örömében.
A poszthoz:

Még nincs minek örülniük, hiszen ez még csak egy lehetőség, az igazi jelentősége a túlzott deficit eljárás megszüntetésének van.
Nincs kétségem, hogy ezért mindent meg fognak tenni. És lesz költségvetési osztogatás is, bár azt gondolom, hogy ennek sokan nem fognak örülni, hiszen bizonyos zsebekben kell kotorászgatniuk emiatt (a büdzsé ugyanis nem ad erre lehetőséget). Úgyhogy minden vállalkozás, akinek esze van, és még van a zsebében pénz, menekülőre fogja majd.

Kíváncsian várom a fejleményeket.

Most melyik szektor fog jönni?
@én már a fény gyermeke vagyok: Ki beszél itt egypártrendszerről?

Én arról beszélek, hogy a mai ellenzék alkalmatlan a rendszerváltásra, képtelen legyőzni a fideszt saját, önző, kisstílű hatalmi allűrjei miatt.

Bajnai vette a fáradtságot, lobbizott a kőccségvetés kialakítása folyamán.
Van konkrét elképzelése a teendőkről.

Mit csinált a többi?
Ja Tabajdinak kicsúszott a száján, hogy fújj Orbán.

Erre nincs szükség, mint ahogyan arra sem, hogy négy év múlva azzal magyarázzák az eredményeket, hogy Orbán megakadályozta a normális munkát.
B+, a politika harc. Ha nincs senki, aki eltakarítsa ezt a szemetet, akkor szemétben fogunk élni.
Ajaj...
Kezdődik az Indexnél a beharangozása:

"Hatalmas, tízezer milliárd forintot érő, 34 milliárd eurónyi devizatartalék van a Magyar Nemzeti Bankban. Ha valahol ennyi pénz van félretéve, az elvileg jó dolog, ám vannak árnyoldalai is: az MNB sokkal kevesebb kamatot kap a tartalékai szuperbiztonságos befektetéséért, mint amennyit kifizet ezek forrásaiért. Ennek eredménye akár 150 milliárd forintos idei veszteség is lehet, amit jövőre az államnak ki kell fizetnie. Ez alááshatja a deficitcélokat, és így azt is, hogy kikerüljünk a túlzottdeficit-eljárás alól. Ráadásul egy erősebb forint tovább ronthat a helyzeten."

index.hu/gazdasag/2013/02/09/asz_a_koltsegvetesrol/

Ezért azután Piktor majd elbass.a ezt is?
Kezdem érteni. Minél rosszabb, annál jobb...
@Habakuk999:
A cocik egyre inkább a jobbik féle gittegylet szintje, max. a 90 éves mamókák gyógyszerelvonásaira alapozhatnak emlékezet területén.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Boli, ha csak a fidess csinálta volna ezt, a másikak nem, én kétlem, hogy lett volna kétharmad.

Nézzünk már tükörbe, amire itt sem vagyunk képesek.
Miért van kétharmad?
Nem azért mert orbán olyan jó.

Tegnapi poszt: azt képtelen belátni a balliberális oldal, hogy kurvára el lett baszva a nemzetpolitika.
Azt magyarázza, hogy minek kitűzni a zászlót, hülye indokokkal bizonyítva.

Ilyen a világon nincs, mint az óvodában, előadjuk a sértődött nagyhalált, mert Pistike elvette a macinkat.

Nem. Szembe kell végre nézni saját magáunkkal.
Ha ez nem fog sikerülni, nincs esély.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem nyert volna ezzel is.
Az orbánt nem a programjáért szeretik.
Hogy miért, arra nem tudtam még rájönni.
A vándorcirkuszt, a törpét, a bohócot én sose szerettem. De biztos jó annak, aki faluhelyen vakarózik évszámra.
@én már a fény gyermeke vagyok: Egy mondat:
agyagba döngöljük a kommunistákat.

Ebből megél.
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.09. 09:35:50
Ehun az új Illés Zotyó homokozó. Államosítjuk a hulladékgazdálkodást.

HVG.HU \ ITTHON
Idéntől az állam felügyelheti a fémfelvásárlást
2013. február 09., szombat, 09:20
Címkék: Pócs János; fémfelvásárlás;

Kinyomtatom • Elküldöm
Még az idén felügyelet alá vezeti az állam a fémfelvásárlást - mondta a Magyar Nemzetnek Pócs János Fidesz-KDNP-képviselő, a törvénymódosítás kezdeményezője.

hvg.hu/itthon/20130209_femfelvasarlas_pocs_janos

Tahótlanítok
Válasz erre
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.09. 09:36:27
Nem Pócs, hanem Pöcs

Tahótlanítok
Válasz erre
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.09. 09:37:30
Gyüjtsd a vasat és a fémet, ezzel is az Orbánt véded!
@Habakuk999:
Nem kérdéses, hogy az a majomhorda is majdnem ezt művelte.
A demokrácia személetük és érzékenységük az volt valamivel fejlettebb, lopásban valamivel szemérmesebbek talán.
A zászlós dolog egy vicc és szánalom, hagyni kellett volna, hogy égjen rájuk az a rengeteg ökörség, amit ezzel kapcsolatba összehordtak. Tűzze ki, aki akarja, énekeljen neki, de az állam nem szítsa még a feszkót, hanem törekedjen jó kapcsolatokra, ha nem is elvtelenül. A zászlóra viszont azok még csak benzint locsoltak.
@én már a fény gyermeke vagyok:
HIT. A hívő pedig nem gondolkozik, csak hisz. Ma ezt, holnap az ellenkezőjét is akár, mert azt mondta a TörpFührer. Ennyi...
Rákosi röhög sírjában/kínjában. Ha ezt megérhette volna...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Fosol mi, hogy nem élsz meg a vasazásból??? :))
Nem lesz Merdzsó abból sem, meg a bodzázásból se... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igen Boli, viszont nekem agybajom lesz attól a mentalitástól, hogy nem a benzinöntögetést kritizáljuk, hanem a zászlót magát.

Ez sem kisebb elvakultság, mint a békáké.

Tényleg mentem, sziasztok.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hát igen. De semmi baj, ráállok a papírgyüjtésre. A Nemzeti Komzultációk begyüjtéséből nem merdzsó, rosszrojszom lesz, vagy bugattim:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Most hatalmas a mellény.de hatalmas lesz a zakó is a bukásnál,akár 14-ben akár később...jön a banánhéj,ami késik nem múlik...

vasárnap van,térdre imához feleim:

1 Thessalonians 5:3-7
3 Mert a mikor ezt mondják: Békesség és biztonság, akkor hirtelen veszedelem jön rájok, mint a szülési fájdalom a terhes asszonyra; és semmiképen meg nem menekednek.
@Habakuk999:

kuki, magyarázd má' el -csak nekem- miért olyan fontos az a zászló? mit jelképez és az kinek fontosch?

brühühühü
@Habakuk999: Miért takarítsa el valaki ezt a szemetet? Ezt a kukát magának harcolta ki a nemzet.
@gazoló: gondolod, rózsaszarom helyett banánhéjjal szórja teli a nép a diadalív felé vezető győzelmi utat?
@rodeo36: eztet én se nem nagyon értem. Nekem elég belőle a zászlórúd, hogy legyen mire feltűzni a szívlapátot:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @Marcellusca: barmok ezek ott a hookban, ezt ugatta mindenki a megosztast, meg a szalamizast, ugyan igy lettek megszopatva a szerzodott bankok, a szerencsejatekosok, rendvedelmisek, egeszsegugyese, stb. Nem hihettek komolyan, hogy ok kimaradnak, sot jonnek az megfelemlitesek is, lasd a pszihoterrort a hahanal, onkormanyzatoknL, es minden egyeb szinten. Elegem van az egesz idiota bagazsbol, viszked a talpam.
@Habakuk999:

kuki ez nem szemét, ez híg fos és nyakig benne vagytok, nem a zorbán csinálta hanem ti magatok napról napra és amikor már "becsap" a szátokba, akkor kezdtek jajgatni

ti csináltátok, mindannyian: 2/3 vagy 8/7 faszomat érdekli, ti szavaztátok meg, most miért nem teccik,

ha nem tudtátok kik is ezek 1998-2002 közötti tetteik (és nem rablómese) alapján akkor ráadásúl hülyék is vagytok

semmi jelentősége nincs annak, ki nem alkalmas...a magyar ember már régóta nem érti a számokat (annó azzal "szórakoztunk, hogy a nagy népi hurálra, ahol a nép szavazhatott a következő 5 éves tervről, csakis számsorokat és mátrixokat vittünk, mind az volt ami a terv, de egyetlen szó sem volt odaírva, lehetett lérdezni, ha nem volt kérdés akkor szavazásra terjesztettük föl, 3/3-ot kaptunk...és az első ilyen után másodjára már nem is kérték, ha ti...akkor meg van szavazva, ti vagytok a mi emberünk...mert megvalósúlt és kurvára teccett nekik)

ma mi van senki sem érti a számokat erre csakis rablómese megy amit úgy magyaráznak utólag ahogy nem szégyellik és sohasem szégyellték

brühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Oly' annyira sikeresek a felszalámizásban, hogy már nem egyes rétegeket, csoportokat fordítanak szembe egymással, hanem rétegen, csoporton belülieket is. :(((
Nekem meg, nemcsak viszket, hanem már ökölbe is szorul a talpam. :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Mindegy "rózaszarom",banán vagy sikosító,
amilyen balfaszok ezek meg fogják találni..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Ráadásul egy erősebb forint tovább ronthat a helyzeten."

EUR34000000000 az 9,860,000,000,000.00 Ft

és ha (a többi matek) tehát nekik forint kell...azaz elbasszák a rátát a népnek meg kuss

brühühühü
@rodeo36: acsi, itt sokunknak koze sem volt erre az agymenesre, kb. annyira, mint neked, azert a kollektiv bunosseget nem kellene, ratolni, mindenkire.
Bocs a vesszotelensegnek, lazasan nincs kedvem gephez ulni.
@rodeo36: Mit csodálkozol ezen? A múlthétre nem emlékezik a zecceri szavazópógár, nemhogy a '98-'02-re! Főleg úgy, hogy majd' 2 éven keresztül tömték a fejét a kölünböző faszságokkal.
@rodeo36: Ja, még annyi: úgy vettem észre, hogy az itteni törzskommentelőknek nemigazán sok köze van ahhoz a bizonyos 2/3-hoz.
Kivéve az ide tévedő (küldött, irányított?) trollokat. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezek az örökös kifogások... én is telóról egy humanicból olvasom...:)
@Marcellusca:

nem gondoltál arra, hogy ebben az is hibás aki "szembefordúl"???

brühühühü

nekem mondhatta, mondhattya kurva annyát...és ha az a másik oldal akivel....szembe akartak állítani el kezd szembeállni akkor leordítom a fejiről a hajat, és ha nem érti akkor elkűldöm kakálni

és úgy hagyom...eddig még mindíg visszajött
Sziasztok!
@Habakuk999: nem a 2/3-al van a baj hanem, azzal ahogy és amire használják!
@punkfrog:
Azért tudni lehetett, hogy nem lesznek szemérmetesek...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Bizony tudni lehetett.De aki 2010 előtt erről beszélt az bérrettegő volt.
Egy választópolgár pedig nem tudja, hogy az ő szavazata 2/3-os lesz.
ki kellene egészíteni a szavazó cédulát.Minden párt kétszer szerepelne rajta.Simán és kiegészítve 2/3-al.Ha valaki csak sima kormányváltást szeretne 2/3 nélkül akkor a sima listára adná a voksát.És ha ezekből a szavazatokból mégis 2/3-os győzelem születne akkor csak sima többségi kormányként működhetnének.
De tudom ez megvalósíthatatlan.
@CSENDES: Majd a következő módosításnál ezt is beleírják. Így már olyan gránit szilárdságú lesz, hogy csak na.
@Secnir: Ez az "alaptörvénynek" nevezett szar lassan olyan hosszúságú lesz, mint a Háború és béke. Nem is értem a hülye amerikaiak, hogy a bánatos francban vannak meg a pár paragrafusból és azok néhány kiegészítéséből álló alkotmányukkal. Igaz, hogy azt alkotmánynak nevezik és nem alaptörvénynek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
".....lopásban valamivel szemérmesebbek talán"azért azt nem kellene elfelejteni, hogy az előző ciklusban egyes politikusok loptak /még ez se nincs bizonyitva egy sem/ most pedig törvényt hoznak a lopás legalizálására.
lehet lopni a német adófizetők pénzét is...
@rodeo36: "..nem a zorbán csinálta hanem ti magatok .."

Ahogy az emeszempé a megszálló szojvet hatalom kollaboránsa volt, úgy az utód pártjai is (fityisz, emeszpé, jobbklikk, déká, madöf, ....). Csak a volt szojvet, ma orosz megszállás mellé jött még az amerikai is :-(.

Bizonyítani felvetésemet nem tudom, de az "eredményeket" látva legalább logikus.
@Marcellusca:

ja az a hülye Marx meg az Aristótelés

a lét meghatározza a tudatot

ezeknek nincs tudatuk következésképpen létük sem nem vanja magáta

itt Levédiában mindenki troll (én is!!!! mielőtt elkűldesz kakálni)...mert én képviselek egy pragmatikus irányvonalat amelyben nincs helye a kizöldűlt kapanyélnek, a széleky zászlónak a széleky himnusznak, a piros pöttyös seggeknek és még sok minden másnak és erről ordítozok itt napszám (hát nem trollság, riogatni a búsongókat és fel akarván ébreszteni a részegeket akik a sik dumába belerészegedtek, munkába zavarni a dumafrancit...stb én a troll)

brühühühühü

olcsó munkából olcsó adó folyik be tehát tehát sarcolni kell hogy annyi legyen amennyit elloptak meg amit törleszteni kell

mikor lesz egy országos sztrájk azért, hogy ennyiért nem megyünk dolgozni, semmit sem nem kell törvény rá...meg kell fizetni vagy ne gyártsa

a simlicska művek kap 100 milliárdos rendeléseket és ezért nagyméretű hírdetéseket meg egyéb baromságokat gyárt kurva drágán vasútat újít fel 10x áron és akkor csodálkoztok?

brühühühü
@rdos:
dron-t még nem kaptatok a nyakatokba?

a keleti parton (persze zusásákában) van hatalmas technológia és technika: 4 millió háztartás azaz 16 millió embör áram nélkűl van 60 cm-es a hó meg mínusz 18 fok van és a Sandy még mindíg mert sátorban laknak és kegyelemkenyéren élnek mert házat elvitte a víz most meg a hó leszakította a felsővezetéket és már 16 órája nincs áram amivel fűtenének is...

egy dron árából már helyre lehetett volna áljtani Staten island-ot de inkább dron azután az állampolgár

szeressük

brühühühühü

ennél még a Putyin is jobb
a lopható német adófizetői pénz fontos

addig sem lépünk ki a fúj eu ból... 2020... huh...
@rdos:

Panetta elvtárs a CIA főnökje habzó szájjal a Kongresszusnak: kell még 1000 darab tank meg más mert a haza veszélyben

3000 tankjuk áll a nevadai sivatagban, sohasem használták most kell még 1000 mert a lobby

és dron meg a világ a nép meg hát van nép??? jé??? nem is tudtuk a kongresszus önmagáról dumál és a szenátus is nép hol is van? jé emberek járnak a zuccán és követelőznek a szemetek

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

gyógyúlj meg, láztalanitsd

és kapd ki a részed

brühühühü
@rodeo36: Itt a "háború" fő eszköze az agitPRop.
+
Elmentek a tankok, bejöttek a bankok. A valódi háborúnál kevésbé véres az eredménye, azonban az okozott kár (túloldalon a haszon) drámai. Ha ehhez hozzáveszem, hogy jellemben, egészségben, tudásban is fogyatkozunk, talán nem is túlzás a "háború" megnevezés.

Van remény, a diákok megmozdultak. A demokrácia lánglelkű terjesztője az usácska nyilván nagyon örül a fejleménynek.

hallgatoihalozat.blog.hu/2013/02/08/aktivistank_szivarogtat_hogyan_mukodik_a_hallgatoi_halozat

Nem mi döntünk Obama és Putyin "arányán".

Dron vagy építkezés? Ahogy látom van teendő mindenhol. Sok sikert.
@rodeo36:
Ezzel a Cirbi gyerekkel csak a baj van...
Te, iszik ez rendesen??? Itt lehetnek a gondok, azután minden szirt-szart elkap és haldoklik. Én múlt vasárnap reggel kezdtem krákogni, akkor délre zombisodtam, este nem láttam ki a fejemből, viszont hétfőn mentem melóba reggel, mintha mi sem történt volna.
Nem engedhetem meg magamnak a kiesést, úgyhogy inni kell, nincs mese!!! :))
Rohadt orosz vodka... húúúúú... ezek valamit tudnak... nem ám izémicin, meg kalgon a szervezetnek...
@rdos:
nem akarom ismételni tegnap vagy előtte volt szó a Goldman Sachs-ról és a világról amit szétbaszott (persze könnyű Katát táncba vinni) Soros hiába ordítozott, hogy ne csináljátok a pénzügyminiszter a Paulsson (aki volt és lett Goldman Sachs) megdumálta a Kongersszust és az elnököt mint Katát ugyi) és lett ami van

ez a két dolog amit szétválogacc az tulképpen egy már Montecuccoli megaszonta

HÁBORÚ PÉNZ PÉNZ PÉNZ ÉS hát mi más?

kis háború kis píz nagy háború nagy píz

a Bush dinasztia Hitlerrel üzletelt és abból gazdagodott azért elég jó kis hazaffyak nemdebár?

és ez még csak nem is Zeitgeist, hátha még azt is

brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ja...chile-i barátaim tanítottak meg rá...haldokoltam a náthától erre elrohantak a sarki boltba:

6 üveg Kőbányi világos

4 citrom

12 aspiryn
a sört felmelegítették éa citromokat belefacsarták engem befektettek az ágyba odahozták az egészet és megitatták majd leűltek az ágy mellé, én elájúltam és elaludtam kiizadtam (a náthát a vér magasabb hőmérséklete öli meg, kizárólag ez) és hajnalban bekísértek a fürdőbe forró fürdő jó kis reggeli és minden elfelejtve

a vodka túl száraz és utána kurva sok folyadékot kell meginni de hat

brühühühühü
@Habakuk999: "Egy mondat: agyagba döngöljük a kommunistákat."

Igen, ez az, ami a hívőket a fityisznél tartja. Pedig ha tudnák hogy olyan beszédet tartani, akkor, csak és kizárólag "megrendelésre" volt szabad elmondani. Nagy Imre újratemetésére gondoltam.
@rdos:

ezen nem szabad csodálkozni

ez a tény III/III ügynök és konspiráció KGB és...még a Soros-hoz is azok küldték mert a konspirációnak működnie kell...nem is tanulta meg hazavágyott mert kibaszták volna és akkor most mi lenne itt lennénk orbábcuci nélkűl minő szomorú lenne orbáncuci (ÉN NEM)

brühühühühü
@rodeo36: Igen, az a sz... pénz. Azt nem tudom, a bankár eftársak Jarred Diamond Összeomlás c. könyvét olvasták-e? Ha olvasták, megértették-e?
@rdos:
Nem "székbe döngöljük őket"?
Hisz Pozsgay ettárs joviális mosolyával a háttérben, egy olyan kormány, amelyikben több komcsi párttag, komcsi spicli és komcsi ügynök legyen, mint egy úgymond "komcsi" kormányban, az azért meredek...
Persze ecceri narancsbolsi szavazónak rendben, az kétpofára tömi a szart is, ha Piktor azt mondja csoki!
Csak ne vigyorognának közben...
@rodeo36:
Ne"BA!!!
Chilében volt Kőbányi Homájjos a bótban? Beszarás... :DD
@rodeo36:
Ja, és remélem valami csinoska chilei leányka volt, aki hajnalban a fürdőbe kísért... :)
Csak az izzasztás miatt! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :-).

"Csak ne vigyorognának közben". Előbb utóbb kiderül a mindenoldali eftársakról a múltjuk, a szerepük. Akkor nem fognak mosolyogni, ebben biztosak lehetnek az eftársak. Úgy a népesség felének már leeshetett a tantusz. Nem tudja, nem megy el, nem válaszol.
@rdos:
Tagadni, tagadni, tagadni... Ez tartja össze az ettársakat. Egyszer azért valaki csak köpni kezd ott is.
Na, majd akkor omlik össze a szarból épül váracska. Ezért félnek Ángyántól is, pedig az csak 1.
Tényleg, SSteffyke nem volt még megmagyarázni az újabb győzelmünket a mocsokmulti EJU és a szamár ruszki felett?
Most akkor győztünk, vagy nem? Teljesen el vagyok bizonytalanodva...
Útmutatás kéne!
@rodeo36: Goldman Sachs site:varanus.blog.hu keresésre gúgli 2012-09-09-i posztot adott legfrissebbet. Nem mondanád meg, melyiken keressem?
@rdos:
Nem tudom, azt olvastad-e, hogy szimpla "tettestárssá" teszik a képviselőiket - minél jobban blamálják és kollektíven szopatják őket, hogy utána egyik se tudjon magyarázkodni, hű legyen a Törpéhez.

"Alaptörvénybe írják a röghöz kötést
Minden kormánypárti képviselő aláírása szerepel az alaptörvényhez benyújtott újabb módosítócsomagon."
www.origo.hu/itthon/20130208-a-fidesz-modositja-az-alaptorvenyt.html

Bazze, az Párt Végrehajtó Bizottsága... Itt egy szimpla kis pöcs ír felül mindent.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: De akkor az Isten bassza meg, ne híják alaptörvénynek sem. Egyszerűbb lenne, ha úgy neveznék, hogy Fideszes lopási és kívánság lista. És akkor felőlem lehetne akár matricás könyv is, ahová mindig beragasztják az esedékes agymenést.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Tagadni, tagadni, tagadni" Vannak dolgok, folyamatok, amik letagadhatatlanok. A bértollnok sajtó terel, mellébeszél, de a folyamatok mindenki számára jól láthatók.

"Most akkor győztünk, vagy nem? Teljesen el vagyok bizonytalanodva...
Útmutatás kéne! "

:-) Eszerint hétvégén nem üzemel a bérkommentelő "hivatal".
Gyengébb bolivárral folytatódik a venezuelai tündérmese

A venezuelai fizetőeszköz leértékelését az elemzők hónapok óta várták, bár a szakértők bizonytalanok voltak abban, hogy a caracasi kormány meghozza-e ezt a lépést a rákműtétéből Kubában lábadozó Hugo Chávez elnök távollétében.

privatbankar.hu/szarmazekos/gyengebb-bolivarral-folytatodik-a-venezuelai-tundermese-254945
@rdos:
Hüle vagy??? :D
Tudod milyen túlóra lenne az?
Bérszámfejtésileg manapság kész rémálom lehet! :))
@rdos: csak címlapnál üzemel a hivatal. ami szem előtt az a fontos, a többit le lehet tagadni.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Én már most mondom, hogy arra szavazok (legyen az bárki), aki azt ígéri, hogy azonnal visszaállítja az elözö alkotmányt és azonnal újat írnak 4/5-ös többséggel. Ha nem megy 4/5-el, akkor marad a elözö, de a jelenlegit én nem tartom legitimnek, ha kell le is köpöm, ahogy bármelyik csinovnyikot orbán sleppjéböl. Bár az is igaz, hogy még ez is dícséretnek számít ahhoz képest, amit valójában érdemelnének.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :)

remélem őt nem!:)

de "begyűjtöttek" pár embert kreatív módon, sőt a gyámügy már a külföldre települt családok gyermekeinek körülménye után (van-e kocsi, mosógép, stb) nyomóz ahogy olvasom :((((

tudod átéltem már pár dolgot, koromnál fogva, és ez rohadtul emlékeztet egy időszakra...

itt összeszedtem az egyik "tanúnak" beidézett emberrel készült riportot és a gyerek utáni nyomozást...

offforever.blog.hu/2013/02/09/kommentelsz_es_a_rendorsegen_talalod_magad_tehat_inkabb_hallgasd_parti_nagy_lajost_magyar_mesek

@rodeo36: tudod ebben a közegben, csak bolondnak néztek az ilyen akcióim miatt - és cseppet sem vigasztalt, hogy visszajöttek igazat adni most...
@Jaffar:
Kolléga, felajánlok egy szívlapátot akár e nemes célra.
Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pár aláírás hiányzik, ahogy olvasom. Páran megússzák, de aki aláírta? :-).

Nem értek a joghoz, de az Eu-ban mintha a munkaerő (+ egyebek) szabad áramlása lenne az egyik alapvető jog.
@guma:
A Tanú... Azon röhögünk (bár mostanság nem szokták vetíteni a tévék), a mindennapokban ezek az elmebetegek meg megvalósítják.
Azután apránként elfogy az ország, mert már szinte mindenkitől azt hallom a környezetemben, hogy ha ez a rabló majomhorda marad '14-ben, akkor "mi megyünk..."
@rdos:
Sok lámpaoszlopra lesz egyre nagyobb igény... Apránként megértem én is, az ezen, egyre szimpatikusabb nézeteket vallókat! :)
A kötél business-be érdemes lesz beszállni.
@rodeo36: mennyire igazad van :)

már annyit pofáztam pl azért is, hogy ne azért sírjanak mennyi a nyugdíj átlaga a nettó fizetésekhez képest! hanem azért tegyenek valamit, hogy a meló legyen tisztességesen megfizetve, amiből a családod is eltartható nem csak vegetál!

ez alapvető szerintem : pl most a cég elakarja vonni a karácsonyi és a nyári plusz fizetést - bizony sztrájk lesz ahogy kinéz...
@rdos:
Magyarán, ha sikerül "kilógni" majd a frissdiplomásnak "NYUGATRA", Piktor&The Monkeys kitörölhetik a kis papírkájukkal a pirospöttyös hátsófelüket, hisz az uniós jogot nem írhatja ott felül és nem kérhetik számon egy, az unióban élőn?
Illetve szimpla jogi szerződésbe foglalják, ahol a delikvens lemond jogairól?
Teste és lelke az államé, szelleme pedig... ?
Azt qrva ... közeli nő rokonjukat sokan fogják nekik emlegetni...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: erről van sz:)

röhögünk!
és nem tanultak belőle...
sokan észre sem vették, hogy visszalopozott ez a korszak, durván.
@Marcellusca: azért ismerd el, hogy azért is meg kell dolgozni hogy utolsó légy...
Gyönyörű...

"Gyermek-vasfüggöny
Nem lesz ez túl vidám újságcikk... Ellentétes az Európai Unió alapelveivel, például az emberek szabad mozgásával az a hazai jogszabály, amely szerint külföldre költözésnél a magyarok csak a gyámhatóság engedélyével vihetik magukkal a gyerekeiket - írta a hvg.hu. Egy Spanyolországban négy éve orvosként dolgozó magyar házaspár ügyében kezdett vizsgálatot tavaly a gyámügy. A szülőknek utólag kellett igazolniuk, hogy ikerlányaik megfelelő körülmények között élnek és iskolába is járnak új lakóhelyükön.

A magyar gyámügy kinyomozta őket, és 30 napon belül be kellett volna szerezniük egy hatósági jóváhagyást kiskorú gyermekeik kivándorlásához, mert a kiköltözésnél ezt elmulasztották, és ezzel durván megsértették a magyar szabályokat.
Iskolalátogatási igazolást, és részletes környezettanulmányt is követeltek. Nem értettük - mondta az anya -, hogy mennyiben befolyásolja a döntést az, hogy van-e automata mosógépük, autójuk, hiszen nem ezeken múlik, ki miként neveli a gyerekét.

Volt olyan eset, amikor a külföldről hazatérő szülőket a repülőtéren vették őrizetbe kiskorú jogellenes elvitele miatt.
A gyámhivatal engedélyéhez jövedelemigazolást is be kell nyújtani, a lakhatás körülményeiről környezettanulmány készül, illetve a szülőnek nyilatkoznia kell arról is, hogy a gyerek hova jár iskolába és mit tanul. Igazolás kell az egészségbiztosítási jogviszonyról is.
Miről beszélünk? Egyebek mellett arról, hogy a magyar hatóságok ma mindent meg akarnak tudni a "disszidensekről". Mekkora házban élnek, mennyi a jövedelmük, meg csupa olyat, amihez a világon semmi közük.
Hogy különlegesen demagóg legyek: ha egy külföldön praktizáló orvos-házaspár gyermekeinek - nyilván sanyarú - sorsa miatt ilyen kollektív aggódást mutat a gyámhivatal, és ez indokolt is, akkor beszéljünk másról.
Vajon a magyarországi magyar gyámhivatal kilátásba helyezi-e, hogy betiltja a szülőket, lelencbe rakatja azokat a gyermekeket, akinek családjában nincs automata mosógép, autó, horribile dictu kenyér. Egyáltalán érdekli ez a hatóságot itt bármilyen szinten?

Nem! És tökéletesen érdektelen a magyar gyámhatóság számára, ha a magyarországi szülőknek lényegében semmiféle bevétele nincsen, alkalmi kaparászásból él a család, esetleg közmunkából dőzsöl.
Ha viszont Londonban nincs automata mosógépe, autója egy magyar főorvosnak, az mai magyar komolyság: akár nemzetközi körözés is kiadható a professzor ellen, mert nem vallotta be, vagy nincsen neki.
Nem több ez, és nem kevesebb, mint a külhonban élő, és oda mind számosabban menekülő magyarok megfélemlítési kísérlete.

De ha a magyar állampolgárok családjainak mosógép-, és autóügyi ellátottságának vizsgálata tényleg össznemzeti érdek, akkor súlyos kérdések vetődnek fel. Például a most állampolgárrá lett külhoni magyar családok gyermekeit is ilyen szigorú ellenőrzésnek veti alá az Orbán-kormány? Bünteti-e az autótlan erdélyieket? (Ez lenne az autonómia?) A mosógépfogyatékkal élő felvidékieket? Vagy nincs egyébről szó, mint határon átnyúló, fenyegető, jogszerűtlen vagyonvizsgálatról?
Esetleg a gyermek visszatartásával elkövetett disszidálásgátról.
Magyarország, 1950. Akarom mondani 2013."

Read more: offforever.blog.hu/2013/02/09/kommentelsz_es_a_rendorsegen_talalod_magad_tehat_inkabb_hallgasd_parti_nagy_lajost_magyar_mesek#ixzz2KP5jkXH1
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :-)

@bella _ciao: Jogos. Nehogy már az adófizetők pénzén menjen az "ideológiai nevelés" egy nagyobbacska város helyi heráldjával összemérhető látogatottságú blogon.

@guma: "ez rohadtul emlékeztet egy időszakra..." Félelmem, ez az időszak még az az időszak. :-(
@rdos:
Azt ugye tudod, hogy azt, aki leír egy ilyen mondatot: "Elmentek a tankok, bejöttek a bankok", azt nem veszi senki komolyan?
off: azért szólhatatok volna, hogy fordítva vettem fel a pulóvert..
@Penivaldes: szia! :)

eleje van hátul? :D

vagy a varrás kint?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kötél biznic? Nincs nálunk egy ideje halálbünti. Nem szabad indulatosnak lenni. Eftársaktól szépen meg kell kérdezni, hol a pénz? Úgy tudom, a zömét egyszerűen elkótyavetyélték. Tehát a meg nem fizethető kárt le kell dolgozniuk. Nekem ez a forgatókönyv jobban tetszene. Elismerve, nem élnek addig, hogy az okozott kárt ledolgozzák. :-(
@rdos: a varanus közönségét ideológiai nevelésben részesíteni? minek? mi már reménytelenek vagyunk a szemükben. a ner átlépett felettünk már régen. vagy, hogy szebb legyen, önkéntesen kimaradtunk belőle. békemenet porainkra - mondják ők.
@Jaffar: Személy szerint én sem tartom legitimnek a jelenlegi "alaptörvényt". Ennél még az egyiptomi is demokratikusabb, ahol a Murszi vagy hogy a bánatban hívják az egyiptomi főembert, legalább megnépszavaztatta a lakosságot az általa és a sleppje által írott alkotmányról. Ez a Felcsúti Seggszáj viszont olyan gyáva a seggnyaloncaival együtt, hogy azt sem tudom, hogy mernek kimenni az utcára egyedül. Pedig olyan jó lenne a Seggszájjal összefutni egy kicsit sötétebb sikátorban kettesben vele. Lenne némi mondanivaló a számára. Meg is konzultálhatnánk. Úgyis szereti a zemberekkel való konzultációt.
@Kis ember: Akkor komolytalanul kérdezem, nem ez történt?

A szojvet tankok valóban hazamentek (de a kágébé maradt, ezt elfelejtik a hörrtévében, vagy a visshangtévében megemlíteni). Kb két évvel ezelőtti állapotban az itthon működő külföldi tőke fele a bank és biztosítási "iparban" működött.

Ez most akkor szerinted komoly, vagy komolytalan?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ugye a haha...ha nem válaszol...a címzett ismeretlen...vagy a kurva anyáddal szórakozz

én mindenesetre hanyagolnám oszt aszt tesznek amit tudnak...vissza meg mijafasznak térnek? mijafasznak mentek ki akkor?

brühühühü

1950-ben ilyen nem volt, ha bárki átlépte...akkor utána már csak arra kellett vigyáznia nehogy véletlenűl visszaérkezzen
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: simán kimennek az utcára, mert az is az övék. lassan mindenhol ott lesznek. a spájzban is.
@rodeo36:
Téged nem bacogattak még?
Na, majd most...
Hogy rodejjó nerrtárs, az a szegíny gyerek kap enni? :)
A mosógép keverőtárcsás, vagy....
@rdos:
Ajánlott olvasmány:
Széchenyi István: Hitel
@bella _ciao: :-) Látom, ideológiailag képzett nertárs vagy. Nem segítenél egy dilemmámban?

Amikor a fityisz "büdoskomcsizik", ebben az egyben teljes mértékben egyetértek a fityiszes eftársakkal, nyilván annyi kiegészítéssel, hogy ők is azok. Akkor rólam a NER végleg lemondott, vagy még nevelhető vagyok?
@guma:

nézd, egy kedves barátom mondta, csak úgy az uccán sétálva (itt az átkosban...liberál kapitalista annyát), hogy:

sohase fogadj el olyan állásajánlatot amelyben kevesebbet akarnak fizetni mint amennyit az állás megér (hogy mennyit ér azt egy statisztikai táblából seperc alatt ki lehet keresni, vagy bemenni egy bankba és kérni egy hitelkártyát, és beírva mit és mkennyiért, ha megadja akkor a szám jó ha nem akkor nem)

mert nem fogod jól érezni magad és egy idő után nagyon lebetegszel, a szíved idegrendszered, a veséd mind rámegy és nem tucc megélni belőle,

vissza kell utasítani

keressen másik áldozatot vagy delinquens-t, sőt ahogy én meg is mondtam a hülyéjének aki hülyének nézett, hogy ennyiért ő csinálja meg és lila volt a feje én meg otthagytam

brühühühü

akkor majd kialakúl egy egészségesebb alkú pozició ahol a munkavállaló ugyanolyan egyenrangú vállalkozó mint a munkaadó

nincs más megoldás

sztrájk és addig amíg vagy megadják vagy bezár a bazár
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
még nem próbálkoztak, és jobb ha nem is teszik...vannak ötleteim (és a jog mellettem áll) az adott országban a magyar nagykövetséget megfingatnám seperc alatt hivatalosan addig hogy PERSONA NON GRATA lenne a nagykövet elvtárs

brühühühühü
@Kis ember: Köszi. Részleteket már olvastam belőle, az tetszett.
@rdos: megszöksz vagy megszoksz. de nem tökölnek, ha nem megy szép szóval, jön a fenyegetés. jó történet az illusztrálásra:

Szövegek - A kormány szeret és dorgál

magyarnarancs.hu/narancsblog/a-kormany-szeret-es-dorgal-nemzeti-kozszolgalati-egyetem-83561

nagyon pesszimista lettem, még a nap sem süt :))
@rdos:
Szerintem ha belépsz a KISZ-be, ott vezető leszel, vagy az MSZMP-be (valamilyen bolsi párttagkönyv kell!), netán spicliskedést és ügynökösködést vállalsz, akkor lehetsz igaz narancsbolsi!
Ha ezek közül egyik sem fekszik neked sem (baszod alássan), akkor rohadék ellenforradalmár vagy, a ner sem akar téged látni, a fideszbolsik ellensége lehetsz csak!
További kérdések?
Örülök, ha segíthettem... :D
A KLIK mindent vihet? Autó, laptop a tankerületi vezetőnek

www.sonline.hu/somogy/kozelet/a-klik-mindent-vihet-auto-laptop-a-tankeruleti-vezetonek-483339

így megy ez, önként és dalolva. a pedagógus szakszervezetek is aláírtak, aztán meg majd csodálkoznak, mit a höok meg a bankszövetség.
@rodeo36:
Kioktattam a kölköt, mert az lesz a következő, hogy a gyerekeinket akarják kihasználni ellenünk, mint anno a nácik amikor a gyerekeket a szülők ellen hangolták.
@bella _ciao:
Hmmmm... Azok a "boldog '50-es évek".
Rákosi ettárs és komisszárjai besírnának a gyönyörtől!
@bella _ciao:
Csak a dátum változik, a szar alakok egész generációja él tovább és "dolgozik".
@bella _ciao: "megszöksz vagy megszoksz" Bocsi, maradok. Nincs nagy baj, rövidesen "kisüt a nap". Rövidesen jön a 3. boríték.

chikang.pizolit.hu/cikk.php?tag=&id=19

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nincs több kérdésem. Megértettem. :-).
De az EU is, aki a korrupciót támogatja nagy erőkkel meg a törpe kilátókat. Hülyék lennének nem kihasználni.
@Penivaldes:
Nekünk meg itt a Kerti Törpe, Kusza Szem, a Fa..orrú János, a Tömjénes Zsótti, Tonyóka, ... a majomhorda többi prominens majmáról pedig akkor még nem is beszéltünk!
Ráadásul van egy alternatív univerzumunk is még Gy.F...Fecókával, Kókadt Nagyúrral, Szánalmasnyi Kapitánnyal,...
Baszki... :(
hvg.hu/hvgfriss/2013.06/201306_a_belpolitizalo_mark_palmer_kalanddiplomata

Mark Palmer Krassó Györgyöt moderálta.

A mozgalmár emlékezete szerint a nagykövet egyebek mellett kijelentette, hogy a hatalomnak ő „személy szerint garanciát vállalt arra, hogy semmiféle rendzavarás nem lesz” a gyászszertartáson, ezért olyan fontos neki, hogy Krassóék visszalépjenek, cserébe viszont felajánlotta a fél–egy órás tévényilvánosságot.
@guma:

A tegnapi poszt alatt kitárgyaltuk már sz ügyet, Papcsák kreténségével, a kommentelő faszbúkról azonosításával és a Népszaga szokásos pánikoltatásával együtt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Meg, csak azertis ;) nem szoktam tulzasba vinni, hetvegere idozitve, ledaralom gyorsan, influ lehet, mert csak lazolok
@Penivaldes:
Persze, zsíroskenyér, rántotta...

@Fabius:
Szóval akkor mégsem vittek el... :(
Na, mindegy... :o)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ugyan hová vittek volna? Kinek kell egy blogger mártír? :-D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ez fogja a 14. malacot keresni a disznó picsájában?

jó kis picsa állás

brühühühü
@Fabius: körbehordozták volna a koponyád....DD
@Penivaldes:

A pontosan mi körül? :-))
@Fabius: miért? a hackereket is használják az ellentétes oldalon. büntetésből a mandinerre kell írnod.
@Fabius: az országban mint a véres kardot.)
vagy rosszabb átprogramozták volna az agyad, és pl hétfőtől elkezdenél kormányhű írásokat alkotni itt..:D
@Penivaldes: várjál, belenézek a tükörbe. reggel borotválkozáskor még nem láttalak.
@bella _ciao:

A mandi nem lenne büntetés. Turullal és ergével jóban vagyok, szerintem vihetném az "Ilyen ország márpedig nincs!" rovatot, abban meg nem lenne köszönet :-D

A Magyar Hírlap, na az az lenne, csak ott Bayer frusztrálnám annyira, hogy az inkább az ő büntije lenne :-))
@rodeo36: magam sem tudom Rodeo, minek maszkalnak az egesz vilagon a zemberek mindenfele szines rongyokkal.
Azt sem ertem, miert nem beszel mindenki eszparantot.
Folosleges kinlodni ilyen hulyesegekkel, mint irodalom, tortenelem, hagyomany, neprajz, himnusz.
Mindegyik tok folosleges, mi vagyunk a kivalasztottak, hogy erre rajottunk, s nagy erovel gyakoroljuk.

Igaz, mi a fasznak nekunk orszag, nep, nyelv.
Ugyis csak tonkretesszuk.

Hadd nojenek a fiatalok ugy, mint a gombak az erdoben. Nekik sincsenek zaszloik.
@Penivaldes:

Annyira nem tudnák kimosni.
@Fabius: el vagy tévedve kicsifiú! nem mész sehova, hanem a Varánusz lesz kormányhű. hétfőn iderittyebtesz egy Simicskalove szöveget...)
@Fabius: kimosni? ez Knósszosz asztala
lecserélik..fejcsere.
@Penivaldes:

Szerintem ez a mai is egy ilyen ájláv simicska poszt, arról igazán nem tehetek ha ti mást olvastok ki belőle :-D
@Fabius: na na nem rám fogni. én pontosan kiolvasvastam a rajongást ebből amit ide írtál nekünk. .D
Ha fel is számítjuk, ki mondja és csak a fele igaz, akkor is vérciki a "diadalmenet":
atv.hu/cikk/20130209_gyurcsany_ferenc_putyin_buntetopadon_tartja_orbant?source=hirkereso
@Penivaldes: hoho, nem is ertelek, tehat akkor dekodoltad Fabius uzenetet ? ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát persze, régi ügynök vagyok. (pár jobber szerint egyenesen a Moszad küldött hogy tönkretegyem a kormány kommunikációját) .)
Fabius meg látjátok hogy imádja Simicskát.:D
Csökkenteni akarom a "rezsimet", hol lehet erre jelentkezni?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
2 féle mód
1: ha kevesebet akarsz fizetni, akkor jelentkezz a pártirodánál
2, ha a rezsimet akarod kisebbnek, akkor vegyél egy baltát, és minden rezsimtagot skalpolj meg. rögtön kisebbek lesznek.
Huuuubasszameg, aaaahh m.index.hu/belfold/2013/02/09/bajnait_temetkezesi_vallalkozohoz_hasonlitottak/
A Békemenet nagygyűlésén Bajnait temetkezési vállalkozóhoz hasonlították
A CÖF, a Békemenet és a CET képviselői közös nyilatkozatban támogatták a kormány munkáját.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): körbehordozák Fabiust mint ereklyét. remélen elbírják.
@V-PORT: Nem csak eszembe jutott (jaj, micsoda ellentmondás), hogy milyen jó kis szójátékot lehet(ne) (le)faragni ebből..
@V-PORT: Valóban, nem tüntettem (még) fel a (tiszta kezek)forrását!
@Habakuk999:

kuki ma az átlagnál hisztérikusabb vagy, mi történt? vagy mi nem? nem jött meg?

ne kégy narancsos és tereld el amit mondtam, illetve kérdeztem: kinek a zászlója és mióta a székely zászló? van e olyan hogy székely mint etnikum, vagy az csak egy gyűjtőnév...

miért kell erőltetni a székely zászlót? ha az erdélyiek akarják használják az ő szuterén joguk és nem a kövérorbán és gittegylete

a magyarok akik elmentek azok ott vannak ahová érkeztek (mint én is) és annyira magyarok, hogy bizonyos jogaim vannak mert én kurva sokat tettem a hazámért még az életemet is kockáztatttam, mégsem járok nemzeti színű lajbiban meg hasonló kakastollas, árvalányhajas gumicsizmában, és mégis magyarabbnak tartom magam mint az egész fidesz egyben és tengermélyen le is szarom őket a híveikkel együtt és ezt már 1986-ban közöltem is velük élőben az én közvetlen modorommal...
szóval a magyar kultúra az babits és Arany és Kodály és Bartók és Bárdos lajos meg sorolhatnám de az egész fidesz bagázs az nem magyar azok nemzetközi aljas tolvajok és rogadt szemét csalók

és aki megválasztotta őket az mind egy hülye seggfej

téged megkövetlek mert az az érzésem, hogy te is szereted azt a bajban lévő anyaföldet és rajta szenvedő vagy boldog embereket ahogy én is

brühühühühü
Nagyon jól beszél Bajnai:))
Fabius! Hmmm?

Keressen több mint 7 milliót semmittevéssel
2013. február 07., csütörtök, 11:03 • Utolsó frissítés: 2013. február 07., csütörtök, 11:50
Szerző: hvg.hu

Címkék: munka; Skócia; Sziget;

Kinyomtatom • Elküldöm
Ha elnyeri az állást, kap egy saját skót szigetet és egy középkori apátságot.

Ideális blogolóhely:-)

CSáónak nem kellett:-)

hvg.hu/utazas/20130207_Keressen_7_milliot_semmittevessel
@Orica Középföldi: Sokat fejlődött. Ahhoz képest, hogy milyen volt október 23-án.
a kisdobosok 6 pontya... amugy nagyon profi film...

www.youtube.com/watch?v=mBMujGOWef8
@Orica Középföldi: Beszélni viktor is jól tud. :) Amúgy mizujs, senki nem ment Bajnait hallgatni a millenárisra???
@Fabius: off:

HVG.HU \ ITTHON

Államosított kocsonya remeghet tovább Miskolcon
2013. február 09., szombat, 07:00
Szerző: hvg.hu

hvg.hu/itthon/20130209_Miskolc_kocsonya_fesztival

Dolgozik a Kriza-kommandó. Az Operafesztivált már tavaly sikerült tönkretenni. Műkedvelő előadások tömkelege...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ?????

jöjjenek vissza a rohat büdös komcsik?

jó nekünk ez a fidesmafia náci/komcsi feudál kombó !
@V-PORT: igen, egesz osszeszedett volt, fejlodo kepes, es meg humoros is volt a gyerekei es a lathatosag a busz hatuljan :)
@Orica Középföldi: "Nagyon jól beszél Bajnai:))"

ja ja.. igérgetni ő is tud...

hogy nem lesznek éhező gyerekek (akiket ő tett tönkre)
vajon ki is végezteti őket? ne szenvegyenek?
Délutáni lapszemle:

A határon túliakkal is levelezik Orbán Viktor
Összesen 160 ezer levelet postáztak, hogy bevonják őket a nemzeti konzultáció rendszerébe.
www.origo.hu/itthon/20130209-a-hataron-tuliakkal-is-levelezik-orban-viktor.html

Baktériumok szállodája vagyunk
Több bennünk a baktérium, mint az ember, csak a beleinkben 2 kilónyi lehet. A többsejtű lét, így az emberi is elképzelhetetlen volna nélkülük.
Baktériumok szállodája vagyunk
Több bennünk a baktérium, mint az ember, csak a beleinkben 2 kilónyi lehet. A többsejtű lét, így az emberi is elképzelhetetlen volna nélkülük.

Terrorista bűncselekmény lesz a kábellopás
A fémfelvásárlás még az idén állami felügyelet alá kerülhet. Azt ígérik, a büntetés elrettentő lesz.
www.origo.hu/itthon/20130209-terrorista-buncselekmeny-lehet-a-kabellopas.html

Lázár: Simor András nem tisztességes
Az államtitkár az energiaszolgáltató cégeknek azt üzente, hogy vége a korábbi üzleti modellnek.
www.origo.hu/itthon/20130209-lazar-janos-simor-andras-nem-tisztesseges.html

Fizessé' má' egy korsó sört
Össze lehet mérni Cseh Tamást a Piramissal, Máté Pétert a Beatricével? A Quart toplistája a hetvenes évek legjobb magyar számairól.
www.quart.hu/quart/nagy/20130208-a-hetvenes-evek-50-legjobb-magyar-szama-elso-resz.html

Lemondott a plagizáló német miniszter
A düsseldorfi egyetem kedden vonta vissza
Angela Merkel bizalmasának doktori címét.
index.hu/kulfold/2013/02/09/lemondott_a_plagizalo_nemet_miniszter/

A Békemenet nagygyűlésén Bajnait temetkezési vállalkozóhoz hasonlították
A CÖF, a Békemenet és a CET képviselői közös nyilatkozatban támogatták a kormány munkáját.
index.hu/belfold/2013/02/09/bajnait_temetkezesi_vallalkozohoz_hasonlitottak/

Vakarják ócska lelkük fekélyes sebeit!
A Gyehenna tüzével szórt átkot Majtényi László
volt ombudsman a kormányra az alaptörvény miatt
index.hu/bloghu/kepviselofunky/2013/02/09/vakarjak_ocska_lelkuk_fekelyes_sebeit

Polt megkötné a bírók kezét a vádalkuknál
A legfőbb ügyész a titkos információgyűjtéssel szerzett bizonyítékok felhasználását is áttekintené.
index.hu/belfold/2013/02/09/polt_tobb_lehetoseget_kell_biztositani_a_hatosagoknak_a_vadalkukhoz/

Lemondott a KDNP esztergomi elnöke
Révfalvi Gergely a pártból is kilépett.
index.hu/belfold/2013/02/09/lemondott_a_kdnp_esztergomi_elnoke/

Veszélyes anyag van Gyurcsány cégénél
13 000 m³ veszélyes anyagot találtak a Motim Zrt. mosonmagyaróvári vörösiszap-kazettájában.
index.hu/belfold/2013/02/09/veszelyes_gyurcsany/

...meguntam...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én részem ről tutkó nem szavazok ojjan komcsira soha akit "nyomnak"... (hátulról)

bajnai egy hitvány ügynök geci... pont mint a többi drsifer drvona drorbán drsmitt stb

amugy aki egy percig elhiszi a kónya-meg a másik péterről hogy nem ügynök az hüje !

nem kell fosni... megolgya a magyar nemzet ezt a problémát...

lerázza ezeket a piócákat... én bízok a hazám polgáraiban
@Vitéz László: "hogy nem lesznek éhező gyerekek (akiket ő tett tönkre)
vajon ki is végezteti őket? ne szenvegyenek?"

Erről már én is hallottam, kampányszövegében is benne volt éhező gyerekek tönkretétele. Most ezért járja személyesen a zországot, hogy sajátkezűleg végezzen ki ártatlan szegénygyerekeket. Csak a baj van velük, mindíg enni akarnak. Akiken sem a kecske, sem a nyúl nem segít, az meg is érdemli.
@Vitéz László:

Csak azért nem válaszolok, mert nincs értelme:))
@Spániel: Hja, Bajnai dédanyja szeméjessen ölte meg Solymosi Esztert:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

tegnap láttam egy programot -futólag az uccsó 3 percet- van egy nyelvtanulási módszer, valami új és azok akik alkalmazzák korlátlan számú nyelvet tudnak elsajátítani

nekem magamnak meg van a magam különbejáratú véleménye az asztal melletti nyelvtanulásról, mert szerintem meg egy nyelvet élőben 6 hónap asztal mellett 4000 év!!!

kinek kinek a maga módszere

oktasd a kölkeket, legyenek önállóak (engem minden undorító féltékenysége ellenére is atyám beavatott a család életébe 9 éves koromban, gazdaság és tudni mit eszünk és miért mit teszünk és miért (addig "csak" élőben résztvéve csináltam, én ilyennek születtem???) de ez felejthetetlen és amikor mérnöki munkákhoz gyakorlat volt és azt mondták a bölcsek: jó a terv meg tudod e csinálni?

szóval döntsenek saját magukról és tudjál miért azt amit és azt tanízsd, hogy nem adjuk fel amit mi eldöntöttünk még akkor sem ha életveszélybe kerülünk de azt is meg kell tanítani hogy nem kell az életáldozat mert okosnak kell lenni azaz okosabbnak és mindíg 1 perccel az ellenfél előtt

brühühühühü
Rossz, gonosz Fabius! Hát az már egy kis szócskát se ér neked, hogy hangulatjavítóként már a járulékokból is levonható lesz a családi kedvezmény?!
Hogy még ennyivel többet kell a ktsgvetésbe visszapótolni, plusz ezen családok generálta tp költség, munkanélküli.
Hogy lehetsz ennyire megátalkodott, hogy erről megfeledkezel?!:D
Amúgymeg Heródes kerál egyeneságyi leszármazottya:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem tudom még. De abszolút el tudnék ott éldegélni. Imádom Skóciát. Úgy kellett a felföldről hazacipelni.
@V-PORT:

Díjazom az elszántságát. A mai nap arra volt jó, hogy ezt megerősítette és egyértelművé tette.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ahham... Szóval keresel valami jó kis formáslábú skótszoknyás, kiltes earlt inkább:-Ö Aki persze evezni is tud a kajáért, pi.áért:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Utánanéztem, ezek a nevesebb családok: MacCawar, MacDoug, McKiwan, McPssyl, szóval van választék. És többnyire az utolsó generáció és mind agglegény, vagy aggleány:-)
@Spániel: Az a nagyapja volt, az apja Brezynyevvel votkázott a KGB oskolán:-)
@Penivaldes: Csak halkan mondom, minden iskoláslányos pornófilmben ilyet nem visel a megrontott kiskorú:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem nézek pornót. egyébként jól állt. semmi kihívó nem volt benne, mert felőlre felöltöztem.:))
@Penivaldes: Az említettekben is... az iskola címere rendszerint a mellyükre van tétoválva:-)
"A vérvád, amelyben a tiszaeszlári zsidókat egy keresztény lány, Solymosi Eszter rituális meggyilkolásával gyanúsították meg, rövidesen a magyar politikai erők összecsapásának terepévé vált, Európa-szerte nagy figyelmet kapott, és nagy hatással volt a magyarországi antiszemitizmus későbbi alakulására.
A vérvád elnevezés a történelem során szokásos elnevezése a zsidók ellen emelt azon vádnak, hogy keresztény gyermekeket meggyilkolnak és rituális célokra, különösen a húsvéti (pészah) kovásztalan kenyér (mácah vagy macesz) sütésére felhasználják."

hu.wikipedia.org/wiki/Tiszaeszl%C3%A1ri_v%C3%A9rv%C3%A1d
@Penivaldes: jahh a bevásárlóridiküljén meg a rajzocska: My Little Nessy:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: persze, hogyha elkódorognak akkor tudják a rendőrők hová kell őket visszavinni..)

életemben akkor engedtek előre a felszállásnál...a disznó férfiak!
@Penivaldes: Én is szeretlek Peny....:) De van benne valami....:D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Legény kell nekem, egy fess skót kastélytulajdonos aki fenn tudja tartani a kastélyt, magát és engem:D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hát igen..na de csak munkába induló pasikkal találkoztam, akik arra hajtottak, hogy a ruhám alá nézzenek. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Hazacipelni?
A Felföldről?
Hát ha oda végre eljutnék, engem is úgy kéne hazacipelni - a felföldi malátától! :))

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Baszki Cribi most estem vissza Hegyesből, a kedves ügyfél bekapott egy portscannert és az átírta a win7 bejelentkezését, a jelszót. Mehettem ki feltörni egy Win7-et.
Jó rosszak voltatok?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: miért kéne neked olyan pasas aki mindig a levegőben tart????:))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tegyük hozzá, vannak khm... gyengébb képességűek, akik ezt, mint szentírást fogadják el és képesek ezen rugózni! :D
@Spániel: tudod... amióta GYurcsány F kimonda, hogy
"hazudtunk".....én minden szavát elhiszem.Ezt is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Hééééé... te most árulod Magad? Egy szaros kastélyért? :((
Királylány... :((
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem nem akarnál hazajönni egyáltalán. De tudod mit?! Feláldozom magam, és utánad megyek, hogy hazacipeljelek....:D
@KÁTÉó53éúétr6:
:))
Még szerencse, hogy ebben a qrva országban csak az a majom Gyurcsány hazudott!
Képzeld el, ha MÁS is ezt tette volna...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
MÁRTÍR!
Az ottani "élet vize" hmmmm... palackozva itt is szeretem! :)
ilyen bandát..
senki nem ugrik nekem.))
@Penivaldes:
Próbálunk tartózkodni, evégre kiskegyed provokál!
@Penivaldes: Mert az romantikus:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csak szemtelenkednek velem. :) Ki merne ilyet ha ilyen klassz védelmezője van?!:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: perstze mert Boli nélkül elő sem mernél bújni.
.)))))))))
@Penivaldes: Lehet hogy nem elég rövid a skót kockás szoknyád...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: érted bármit! Ha Skóciában kell téged támogatni, akkor ott segítek neked!:D
@Penivaldes:
Cicamica... de nagy a kis lepénylesőd! :)

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A klíma kicsit utálatos... A malátakivonat jobban hangzik.
Az eu támogatások odaitélésének tárgyában Bajnai tisztában van azzal, hogy az eu-ban szövetséget kell kötni az érdekek érvényesítéséhez.
Ennek érdekében járt Brüsszelben lobbizni, tárgyalt Johannes Hahn regionális fejlesztésekben illetékes eu biztossal.
Ugyanis Magyarország a támogatások mértékének meghatározásánál nincs jó pozicióban, mivel a támogatás nagysága a GDP-ből származtatott nemzeti jövedelem 1%-a. Az ország által 2010-ben számolt 2015-re tervezett GDP-je 18%-kal alacsonyabb szintre sikeredett, ami azt jelenti, hogy az eu-s számítás miatt a támogatás mértéke is alacsonyabb.
Bajnai a korábbi támogatás azonos összegű támogatásért lobbizott, nyilván szerepe volt abban, hogy kedvező lett az ideitélt összeg.
Mint tudjuk, az ezt megelőző eu-s támogatásnál Magyarország és Csehország kapta a legmagasabb támogatást sikeres tárgyalásaik alapján. Bajnai személyes lobbija hozzá segítette az országor egy előnyösebb pozició elnyeréséhez.
félig OFF:egy szomszéd blogon trollok serege(géza,közokirathamísító,zucker stb) bizonygatja, hogy inkább az oroszok mint az EU!
Nem gondoltam volna , hogy idáig jutunk valaha is.:(((
ON
@Penivaldes: Csak irigykedsz, hogy Boli itt van, Egér meg nem...:P:D
@Penivaldes: Csak irigykedsz, hogy Boli itt van, Egér meg nem...:P:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: képzelegsz cicafül. Boli sem azéet van itt mert te..hanem ezért mert itt van.))

Boli!!!!!! te vagy a legjobb
@punkfrog:
Szánalmas narancsbolsik csak...
Ha holnap fordul a szélirány, bőszen helyeselnek a nyugati szélnek és szapulják teliszájjal az oroszt! :))
Seggarcok gyülekezete az!
@Penivaldes:
Mi ez a nyalinap ma???
NEM VAGYOK ÉN EHHEZ SZOKVA! :D
@Orica Középföldi: nemválaszodra eszembelyut, hogy

mindenéhező gyereknek jusson LIBA(máj) az asztalára...
szánalmas poszt...nagyon gyenge, még okádéknak is.
persze ha itt lenne az egerem akkor nem mernétek megmukkani sem.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Elmult már az, hogy Viktor jól tudott beszélni, mert ha most meghallgatom, megértem azt amit hazudik, ami a többi duma, azt meg nem értem.
Bajnait viszont értettem, minden szavát és elszántságát
@Penivaldes:
Ja, egy kis simiért hanyatt dobom magam... :D
@FILTOL:
Ecsém, ennyi bírt kijönni belőled?
Legalább cáfold akkor pontról pontra.
Ja, hogy nem megy?
Akkor rólad ennyit, szimpla hülye gyerekként csak ennyi a tehetséged.
ÉRTEM.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Boli nem csak egy pasi. Ő az én főfőhősőm:D

látod Boli, Csekk milyen. bezzeg én!:)
@Penivaldes:
Tessék, seggarcot emlegetünk, erre rögtön berepül egy Balfasz Jóska! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Na igen...ha MÁS is azt tette volna tenné, mint GY, lenne reményünk, hogy egyszer elmondhatnák utódaink volt ebben a korban államférfi
@FILTOL: "Hívd anyádat, hányatok együtt!"
@KÁTÉó53éúétr6:
Ezek??? Te viccelsz...
Sok kis jogászköcsög a politikában ügyeskedik.
Móricz óta semmi nem változott!
@KÁTÉó53éúétr6: nem tudom, én nem tartom ezért Gy-t államférfinek. mert egy győztes választás után nem annyikra nagy szám azt mondani, hogy bocs de hazudtunk..sőt az inkább cinizmus az én szememben.
@Penivaldes:
Tehetsége és esze csak ennyire predesztinálja.
Meg kell értened. Neki is élni kell valamiből, ezért fizetik, az út mellett még hideg van.
@FILTOL: itt a véleményekhez szoktak irni indoklást is.
@KÁTÉó53éúétr6:
Narancsbolsi parasztoknál böfögni szoktak, érvek és számok nélkül, höbölögni és beokádni.
Megszokta a parasztja no, Piktor seggszája a minta! :D
@KÁTÉó53éúétr6: a többi is cinikus, csak nem vallja be.
a cinizmust csak a nagyoktól tűröm. magyar politikus nem az.
@Vitéz László:

Éhező gyerekeken viccelődni igen nagy lelki-szegénységre, komoly empátia-hiányra utal.
Ezt még magas IQ sem finomíthatja, bár ezzel igaztalan dolog lenne vádolni.
@Fabius: lemaradtam róla, bocs :)

már alig olvasom a híroldalakat, csak 2,3 blogot mert tele van a tököm (ami nálam a nyakamon található :D) ezzel az átpolitizált élettel, hétköznapokkal...

oszt' jön emailba pár link - arra ránézek és ez most hirtelen pofán csapott.
@KÁTÉó53éúétr6: 2016-ban ugyanezt mondod majd Bajnairól is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Bezzeg ha a Vona lenne...

Gábris, ennyi érv van?
Ez QRVA kevés... :(
@Penivaldes: Ha odateszed, hogy kiknek szólt a vallomás és ugy folytatódott, hogy ne tovább...már nem is annyira cinikus
Orbán a saját zsebéért harcolt Brüsszelben, mint a hazai földpályázatok Mészáros Lőrinc fedőnevű legnagyobb nyertese.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Figy ezt is mondta ugyebár gordonka:

"Az MSZP-nek azonban nincs elég szavazója a kormányváltáshoz. Nincs elég hitele a korszakváltáshoz és nincs elég szakértelme a kormányzáshoz. Mindegyikből van neki sok, de egyikből sincs elég. És 2014-ben a választók nem fogadják el magyarázatul, hogy sokan voltunk, de nem voltunk elegen…"

Tehát az MSZP-nek nincs elég hitele. Az Orbán-kormány a reménytelenség kormánya - mondta Bajnai Gordon, a Haza és Haladás Egyesület elnöke szombaton az Együtt 2014 rendezvényén, hozzátéve: azon fog dolgozni, hogy felépítsék "a remény koalícióját". Most már akkor nyilvánosan is leírta az MSZP-t a Bajnai. Az LMP szétesett úgy amblock. Úgy tűnik már nem marad más akivel összefoghat Bajnai úr mint a remény. Azért olyan jó érzés amikor az ellenzék eme kis hányada ilyen látványosan veri szét saját magát... :))
@KÁTÉó53éúétr6: de akkor is az, és a folytatás még inkább az volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te boldog vagy, mert a jobbik malmára hajtha ez a vizet.és nekem fáj ez mert a jobbik nem az én világom.
@ob.szerver: Orbán és a "nagy harc" brüsszelben??? Na neee. :)

Hatalmas sikerként mutatja be Orbán Viktor propagandagépezete, hogy az eredeti tervhez képest jóval kevesebb lesz a következő hét évben az uniós pénzek csökkenése.
A hurráoptimizmus érdekben Orbán akár trükkök százait is képes bevetni, ám tény: az uniós költségvetés számkivetettje Magyarország.

Tegnap este Orbán Viktor a 2014-2020 közötti időszakra elfogadott uniós költségvetés magyar vonatkozását sikerként értékelte. Ám ami történt, az pont az ellenkezője: dráma, katasztrófa az, hogy a korábbiakban számított 30 százalékos csökkenéshez képest „csak” 20 százalékkal csökken a hazánk rendelkezésére álló összeg, nem lehet siker.

A tényleges összehasonlíthatóság érdekében csakis euró-euró összehasonlítást szabad alkalmazni, hiszen a forint gyengülését a közösségi devizához képest, így költségvetési keretösszeg forintban számított növekedését semmiképp sem szabad érdemnek tekinteni. (Ez az árfolyamtrükk a miniszterelnök által alkalmazott egyik kommunikációs fogás. A másik az, hogy a kormányfő előre beszámította azt a keretösszeg-növekedést is, amelyet az euró 1-2 százalékos inflálódása miatt majd csak a későbbiekben lehetne számításba venni.) Az EU összköltségvetése 2007-2013-ra körülbelül 980 milliárd euró volt, ez csökkent le a következő ciklusra, 2014-2020-ra 960 milliárd euróra, azaz körülbelül 2 százalékkal.

Ezzel párhuzamosan Magyarország számára a jelenlegi EU-költségvetési ciklusban 25,7 milliárd euró EU-s forrás állt rendelkezésre. Ez az összeg csökkent most le a következő ciklusra 20,4 milliárdra, azaz 20 százalékkal. Húszszázalékos csökkenés a kettőszázalékos csökkenéséhez képest. Mindezt akkor, amikor hazánk mára – a magyar kormányok és az EU közös munkájának eredményeként – az unió egyik legszegényebb, legalacsonyabb életszínvonalú országává vált.

Orbán Viktor felállva tapsol a befelé úgymond „vagonszámra” érkező pénznek, de mélyen hallgat a kifelé menő vagonokról. Az egyik ilyen kifelé menő vagont éppen Orbán Viktor saját maga töltötte meg pénzzel nemrég, ez volt az E.ON magyarországi gázüzletágának megvétele. A Fidesz-kormány csaknem 1 milliárd euróért kívánja visszavásárolni a gázüzletágat, melynek piaci értéke ennek töredéke.

Mostanra mindent odaadtunk a Nyugatnak, mindent odaadtunk az EU-nak. Odaadtuk az iparunkat, mezőgazdaságunkat, munkaképes magyarok százezreit és az eladósodás révén a jövőnk nagy részét is. Ezért cserébe egy lerabolt, kifosztott országot kaptunk, amelyet ezzel az új költségvetéssel még inkább megalázott, még inkább kiszolgáltatott helyzetbe hoztak.

Csudi szép egy mese valóban. :((
@Penivaldes: Nekem sem mindenben a világom a jobbik. Én elég összetett vagyok és ha rajtam múlna az itt lévők sok javaslatát is beépíteném egy új kormányprogramba.
Hová tűnt vérmókus???????????
Valaki gyanús itten,de nagyon:)
@DezInf:
Isten bizony most nem én voltam!
NEM ÉN ÁSTAM EL!!!! :)
@DezInf:
Mindig rám kell fogni?
Lehet, hogy Fabius főzőcskézett... :D
Mindjárt kiposztolj a sült vérmókust, pácban.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Fabiusnak ehhe semmi köze...önként vetette magát a bagaly karmaiba egy utolsó vérnász regényében:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Töki! Nekem csak ne tomBolizz itten... látom ma te vagy a csajoknál az élet sármánya:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Affene,az nagyon kemény lehet::)))
Szerintem beletörik a Vérmókusba, az tuti.
@punkfrog:

Most őszintén: az igazi fideszkommunisták ugyan mi mást bizonygatnának?
@DezInf: MEglehet, mert amikor utószor láttam, mintha műpamacok is lettek volna a füle hegyén. Uhhu... rémisztően is nézett ki a szentem:-)
A nachtkasztliján, a vekker mellett meg egy kitömött bagaly kuvikolt, minden fertály órában:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a nyuloknak is jó doga van. Egy haveron, vagy 15 éve nyultenyésztett. A baknyul ketrecére kicsit szálkás bütükkel ki is vót írva: Béla április 4 baszot. Igaz, amikor ezt olvastam már elég deres volt a határ:-) Másik gondolatom meg avvót, hogy mekkora partyezány a haverom... így szemből pofába, bele a rencer orcájába:-)
Krétán meg asztat láttam, hogyanyul naramcsot meg görögdinnyét kapott zabálni... gondolkodtam is, emlékesztetetm a távolsági rokonyságra:-)
Kíváncsi voltam, hogy sikerül Fabiusnak fosba csomagolni az évtized külpolitikai sikerét....:)

Azért megpróbálta, 2014 pedig felejtős, faszikám.
@rodeo36: Hisztis vagyok mostanában? lehet.
Nekem rohadt nagy pofon az ellenzék felelőtlen, semmirekellő viselkedése.
Ez az én olvasatomban Orbán támogatásával ér fel.
Arról sem gondolok mást, aki mindehhez tapsol azáltal, hogy támogatja őket.

Zászló: Te is tudod, hogy nem vagyok nagy magyarkodó, nem hüppögök a székely himnuszt hallgatva, az autómon sincs matrica.

Ugyanakkor iszonyú töketlenségnek tartom a ballibek nemzetpolitikájának hiányát. A románokkal való ijesztgetéssel a magyarok hatvan hetven százalékát sikerült eluszítani saját maguktól, ami még nagyobb baj, beletaszítani a nagymagyar vadbarmok ölelő karjaiba.
Pazar taktika.

Amúgy a XIII. századtól különült el a három erdélyi nemzet, a magyar, székely, szász, s már akkor is ott voltak a vlachok.

De ezen mi nem vitatkozunk. Máson se nagyon.
@politikus-omm:

Komoly mentális problémáid lehetnek.Konzultálj hozzáértővel.
@Penivaldes: Melyik ideológia áll közel hozzád?
@politikus-omm: öcsi, ha ez Neked siker, lelked rajta:-) Érzésem szerint 2014-ben nem Orbánnak fogják hívni sem a miniszterelnököt, sem az Elnököt (köztársaságot már nem írok). Megy a helyére... a szemétdombra a slepjjével együtt. A baj csak az, hogy ezt a szemétdombot még akkor is Magyarországnak fogják hívni. Javaslom, erre a kérdésre térjünk vissza úgy április táján...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez nem igaz. egyiket sem irta le, csak azt mondta, hogy ....nem elég..
@politikus-omm:

Ez az "évtized külpolitikai sikere" elég szórakozást fog nyújtani 2014-ig :-D :-D :-D

Ne fáradj, nem hiszem komolyan, tényleg megérted miért.
@politikus-omm: Amúgymeg me a szart fosba csomagolni nem oly nagy művészet. Csokoládéval ezt a kunsztot ugyanígy meg lehet csinálni. Csak néhán Ohm hiszi törvényszerűen, hogy amit vigyorogva a szájába tömködnek, erős rábeszélésre és megggyőzésre csokivá változik.
Gyengék ezek a viktoros levelek. Olcsók.
@Penivaldes: ha nem abban a közegben lett volna a folytatás amit a Fidesz és az MSZP is teremtett számára, azt egyikünk sem tudja, mi lett volna
@ursus artos: Bővebben? Mi van faszikám? Egyre később vergődtök ide. Leblokkolt a fideszzsenitrollképző intézrt agytrösztje? Ennyi időbe telik kioktatni és ennyi brainstorming eredménye ez a néhány szavas böfögés? Nem érdemlitek meg a napszámot. Menjetek inkább Mészáros és L.Simon urakhoz kapálni.
@KÁTÉó53éúétr6: Nem hát. Elő is vette a mindenki hozzon magával - de szerinte legalább tíz embert - féle viktor szöveget. :)
@ursus artos: Tudom még javasolni Seszták úr szélesszájú IT rendszerének földbe fektetését, jó mélyre elásva. Adott esetben magatokra is hányhattok néhány lapáttal.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Végül nem, mert a szlovák partnerek az M0-s mellett álltak meg egy gonoszmultiboltban, aztán ott vettem halat meg egy nagy csomó articsókát és bambuszrügyet, s már nem volt kedvem visszamenni a városba.

Basszus, kongott a bót, alig volt valaki, pedig nem régen volt fizetés. tanulságos volt nagyon.

Az is, hogy nem tudok úgy vásárolni, hogy ne akadna el a szavam a számla láttán.
Ökör, aki kitalálta a 27%-os áfát.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"magatokra is hányhattok néhány lapáttal."

Ezt tekintsem azonosnak a fölköpök és alá állokkal?
@quendelapo: Új "remény" ezekkel??? :)

"Míg a körítés alapján akár korszakváltást is gyaníthattunk volna, a közönség első sorait elnézve nem ez volt az első kifejezés, ami az eszünkbe jutott. Itt volt Kuncze Gábor, Draskovics Tibor, Mécs Imre, Heller Ágnes vagy György Péter. A vendégek között csak elvétve lehetett fiatalokat látni."

index.hu/belfold/2013/02/09/bajnait_temetkezesi_vallalkozohoz_hasonlitottak/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Pozsgay elvtárs nem volt ott? Ütemérzék vazze!
@rodeo36: Én ugyan nem vagyok székely, de a székelyeknek szerintem fontos lehet a zászlójuk, ugyanis ez a zászló az egyetlen - rövid életű, mert viszonylag gyorsan levágták a fejét, anélkül pedig nehéz meglenni - székely fejedelem, Székely Mózes zászlaja.

Mózes katonája volt nagy Báthorynak is, szolgálta a kicsi majmot is, harcolt Bastával, havasalföldi vajdával, töröknek fizetett-e adót vagy harcolt velük is, nem emlékszem, pozitív az erdélyi fejedelmek között abban a nagy összevisszaságban, ami Báthory Istvánt követően folyt Erdélyben.
Az 1600-as századforduló környékén tevékenykedett.

A székely himnusz valóban műdal, jól tudod.
Totál fidesz kormány bukta, miért hazudnak ezek?

- 4 szer módosítja a "fix" új szarkotmányt! SZÍVÁS!
- nincs elég jelentkező az ócsai fidesz gettóra ahol 300 ezer/m2 az USB lapos ház! BUKTA!
- nincs jelentkező a dohányboltokra pedig már fideszbugyit is lehetne bennük árulni. Tolják a határidőt! ÉGÉS!
- újra becsapják a diákságot! ALJASSÁG!
- padlón az egészségügy, a közlekedés, az oktatás. SZÁNALMAS!
- bóvli kategóriában továbbra is, leminősítés várható! SZÉGYEN!
- MOL részvényen óriási bukta, most Eon veszteséges üzlet jön! HÜLYÉK!
- az egyházi iskoláktól nincs elvonás!!! SZARHÁZISÁG!
- a felcsúti orbáni kirakatcsapat is részt vett a focibundában!!! SZAR ÉS A PAJTÁSA szép család!

diákok röghöz kötése
egyetemi autonómia korlátozása
a hajléktalanok bűnözővé nyilvánítása
a kormány elcseszései miatt a lakosságra különadó kivetése
bírósági ügyek ügyészi eltérítésének lehetősége
választási kampány korlátozása
egyházak feletti állami kontroll
az Alkotmánybíróság jogköreinek további csorbítása
a szólásszabadság korlátozása

és még ezer dolog ami miatt soha többé a fideszre....
"Hogy érzékeltesse a 2014 és 2020 közötti időszakban Magyarországra érkező, 7080 milliárd forintnak megfelelő uniós forrás mennyiségét, a kormányfő ismertette, hogy forintban ez hat vasúti vagonnak megfelelő 20000 forintos bankót, euróban pedig egy teljes kocsinak megfelelő 500 euróst jelentene."

State capture, avagy a nagy vonatrablas :D
@Waldi!: már nem is kamion, hanem vasúti vagon? Remélem széles nyomtávú, nehogy má tengelyt kelljen akasztani Bakiig:-)
Mostmegmá vonatkerekes csifufu-vicinális gyorsnaszád?
Én párnás kocsit akarok! Amolyan Pullmanovszkijt. Westinghousesovics légfékkel:-)
Én azért az EU támogatást nem Ejróban, hanem dollárban kérném. Putyilov elvtársék asztat szeressék:-)
@taga20: Akár még ő is ott lehetett volna. Nem nagyon lógott volna ki a sorból.:)
@én már a fény gyermeke vagyok: A nevem mellett ott a tahósító gomb.
Megnyomod és nem kell olvasgatnod az okoskodásaimat.

Sokkal egyszerűbb lesz az életed, meglátod.
A visszajárót meg gondolom, Rubeolában kapjuk majd.
Így hirtelen nem olvastam át az összes kommentet, de volt már a fityiszbérencektől, hogy csak qssoljunk, mert gyurcsány még ennyit se tudott volna?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De ő nem ott volt! Ő a fidesz-jobbik szekerét tolja, mint hiteles arc.
@Habakuk999: Egy kevésbé ismert hasznos infó az ügyben.

youtu.be/Eg6H2wIIj18
@taga20: Max a fideszét. De mindegy is. Ő ugyanolyan lejárt arc mint a másik oldal díszpintyei. :)
Azért eléggé nagy sportdiplomáciai balfogás volt, így a magyar-román meccs előtt Bjelorusziával felkészülési meccset játszani. Legalább annyi eszük volt, hogy nem Minszkben rendezték. Pedighát milyen szépen mutatott volna a Felcsuti Labdazsönglör Lukasjankó mellett a dísztribümön. És a tévében a képe alatt a szokásos felirat: Hudo Chavez Hingarian Primeminister:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Angyal, nekem nincs bátorságom beleugatni kívülről az ő dolgaikba.

Nem tudok és nem is akarok véleményt nyilvánítani.

Azt tudom, hogy a mindenkori magyar kormánynak támogatni kell őket.
Nem uszítani, félreértés ne essék, hanem támogatni.
@Indriq: eddig még nem, de ne adj ötleteket. libásbajnai nemzett vesztőhely sem fáradnak a fiúk. ráférne a habonyművekre egy kisebb vérfrissítés. valszeg a seszták miki seggének tisztára mosásán dolgoznak ezerrel. meg a höok átbaszás ideológiai megmagyarázásán.
Jó lett az írás már megint.
Valamelyik nap is azon dühöngtem ,hogy megint lesz mit ellopniuk ezeknek a tetveknek.
@kifordított nagyanyó: ne aggódj. az első utalást már nem orbán fogja átvenni a pénzespostástól:-)
Orbán az angyali értékrend képviselője
Helyszíni riport a Békemenet évértékelőjéről.

Az Emmi a HÖOK-ot leckézteti
Magyarország érdekeinek garancialevele a hallgatói szerződés az Emmi szerint. hvg.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: De szépek lettek volna egy képen, a franc ebbe a hülye eu csúcsba.
Biztosan azért nem ment a meccsre, mert Lukasenko magas manus, nem?

Viszont legalább kipihente magát kedves vezérünk, remélem jóízű volt az álma a többiek rajcsúrozása közben.
jóóóó...

Íme, hát megleltük hazánkat
2013. február 08., péntek, 09:05 • Utolsó frissítés: 2013. február 08., péntek, 09:38
Szerző: nyüzsi

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130208_Ime_hat_megleltuk_hazankat_Matolcsy
@Habakuk999: Ebben egyetértünk. Viszont az európa tanácsi állásfoglalásról picit lemaradtam és ezért is gondoltam hogy érdemes lehet pld. erre is felhívni a figyelmet.

"...hamarosan tízéves lesz a Székely Nemzeti Tanács is, egész Európa pedig arról emlékezhet meg, hogy az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése húsz évvel ezelőtt fogadta el az 1201/1993 számú ajánlást, amelyből ugyan nem lett az Emberi Jogok Európai Egyezményének kiegészítő jegyzőkönyve, de amikor felvették az Európa Tanácsba, Románia kötelezettséget vállalt a teljesítésére. Az ajánlás 11.-ik cikkében kimondja, hogy, azokban a körzetekben, ahol egy nemzeti kisebbséghez tartozó személyek többséget alkotnak, jogukban áll, hogy sajátos történelmi és területi helyzetüknek megfelelő helyi vagy autonóm közigazgatási szervekkel, vagy különleges státusszal rendelkezzenek. Ez nem más, mint az egy régióban többséget alkotó nemzeti közösség joga a területi autonómiához. Ugyancsak az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése fogadta el tíz évvel ezelőtt - egy másik évforduló - az Andreas Gross jelentése alapján készült, híres 1334/2003-as számú ajánlást, amely a kisebbségek autonómiáját, mint a konfliktusok megelőzésének eszközét jelöli meg."

gaudi.jobbik.hu/az_%C3%B6nrendelkez%C3%A9s_az_auton%C3%B3mia_hely%C3%A9be_l%C3%A9p_-_magyar_k%C3%A9pvisel%C5%91k_sikere_az_eur%C3%B3pai_tan%C3%A1csban
@Habakuk999: fülébe tette a NER-dugót, és nagy focilapdákkal golyózott álmában. ÉS az EON villamos csilingelt nekije altatót.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azért pl. Mécs Imrét egy szintre hozni Pozsgayval elég ocsmány dolog.
Én is a holdudvar örömét láttam ebben a hírben.
Elsőre meglepődtem, hogy nem bästak ki Mo-gal, de aztán felébredtem, hogy kinek is lesz jó. :)
@politikus-omm:
Fölösleges reflektálnom, a fajtádból adódóan te már a lejárt munkaidőd okán nem fogsz válaszolni.
Ami 'setleg siker lehet, azt a libás követte el ottan, lobbizással, ha érted.
Nemérted, szóval hallgass fásimulatót, ott phataki a megmondóember, azt értik felétek.

Ti minden sarkon álltok, ahol vazelint kaptok állami támogatással a ... bele.
Fizikailag rendben van, de amúgy nem szar?
aki szerint az is baj,ha egyszer végre sikeresen lobbiznak a politikusok,és kiharcolnak vmit,az menjen a p....ba.
akkor mi lett volna,ha nem kapunk lószart se??
na ez kedves posztoló,amit csinálsz,ez A nagybetűs hazaárulás.rajtam múlna,mennél bányába.
@taga20: Ízlések és pofonok. Nekem speciel az MSZMP ugyanúgy nem szimpi mint az SZDSZ. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezzel semmi baj nincs, így normális Európában.
Ázsiában vagy félázsiában már nem annyira az.:)
Láthatod, két napja hőbörgök a ballibsi hozzáálláson.

Számomra az unióhoz való csatlakozás egyfajta kárpótlást jelent Trianonért.
Szabadon vállalkozhatunk, mehetünk, támogathatunk bárkit és bármit a határon túli magyar területeken (is).

Én biztosan oltári nagy barom vagyok, de fel nem tudom fogni, miért is nem használta ki a balliberális oldal pozitív módon ezeket a lehetőségeket.

Nem, megtagadjuk a nemzeti érzésből, a nacionalizmusból eredő lehetőségeket, de az még kevés, tárcán kínáljuk ezen eszmék kisajátítását a majomoknak, ráadásul nagyon komoly és sajnos jogos támadási felületet nyitunk magunkon.

Eszem megáll ezen.
@Spacecake:

Nem tudom szóltak-e már, hogy ez itt még nem a Recsk-demokraták országa. A főnököd itt még nem tart, bár a tehetsége megvan hozzá. Neked meg a fogadóképes szellemiséged, te, kis posztrákosista.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De azt azért vágod, hogy a liberális ellenzéket üldözték az átkosban és nem fordítva?
@kifordított nagyanyó: Miért dühöngtél, mikor így nem lesz muszáj "megvédeni" az MNB "aranytartalékát"?
Inkább örüjj, halleluja, Jézus váélünk van!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: És a rezsikőccségek oszlopgrafikonjai pulzáltak a szeme előtt, egyre kisebb és kisebbre zsugorodva.
Szép álma lehetett.
@Spacecake: kedves úrsüti, hsz-ed szinte űrgyűrű fingnyi magasságokat súrol. kifejtenéd approxiaxiómádat bővebben? én balga mezei nyúl nem értem teljes mélységében, a felszín pedig már megbocsáss meg sem érintett. tudom, bennem a hiba, hogy is jöhet intelligenciában egy lukas ürsütihez egy mihaszna mezei rákcsáló. Szóval, lécci lécci... tudod böfögni egy jóllakott napközuis is tud. Szóval: ki harcolt hol, mit, mikor, ki osztott sallert és kokit, ki szaratta be Barrosot, és bizony ha lózsart kapunk, akkor csak lószarhab lett volna a meglévő ürülék csúcsán. Szóval mesélj! Világosítsd meg ezt az általad bravúrosnak ítélt világrengető eseményt. És főleg mondd el, Nekem ettől mitől lesz jobb. Merhogy a simicskának, meg a csatolt társaságnak jó lesz, az biztod, de én sajnos nem ezekhez a körökhöz tartozom.
@Fabius: Alakul ez, "befogod a pofád", rohatt kulák-akcijó indulhat mosmár'!
@Habakuk999: Ajjaj. Valóban és időnként az oszlopdiagram a negatív tartományba ugrott. A fogyasztók pumpálták a delejt, meg olajot a Barátság multitranszferális genoenergetikai vezetékbe, vissza nagyoroszországba:-) Ránk pedig a mennyből rubeleső hullott:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem értem őket, ahelyett, hogy HaHa-s lányokat és fiúkat ültettek volna az első sorokba.
Tudom Te annak sem örülnél, de mégis.....
@Spacecake: A nagybetűs vagy kisbetűs hazaárulás véleményem szerint az ország tönkretételét okozók előtti gerinc nélküli hajbókolás.

Bányába nem küldenélek, oda értelmes, felelősséget elbíró emberekre van szükség.
@Spacecake: Rábasztál. Szegény Galuska Galagonyavics sem érte meg. Te sem fogod:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Baszod!Ezek azért a biztonság kedvéért "megvédik"azt is.:((
@Fabius: nem,nem szóltak.azt hittem szólás és véleményszabadság van v nem??!!:-)
jobban jársz ha már most ab ovo kimoderálsz:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: első kérdésedre:NEM!!!
utolsó mondatodra:peched van,így jártál!!!
@Spacecake: Alapból nem lenne rossz de ezekben nem bízom.
@Spacecake: nem kell felhúzni a nyúlcipőt. Lássuk az érveidet és a beszámolót a kormányzat orbitális sikereiről. Csak a tényeket. Detélleg lécci lécci... hátha megtérek. Ha igen, akkor bozny bevállalom viszem a legközelebbi Békemeneten a traszparenst az első sorban rögtön Széles-Pataki-Morvai-Bayer mellett.
@Spacecake:

Nyugalom kismókus. Ha ki akartalak volna vágni már nem lennél itt.

Amilyen troll szegény időket élünk hagyom a többieket azzal játszani, ami éppen beesik.
@Spacecake: Ja, vagy úgy? Hát tudod, ez a blog többnyire nem az isteni kinyilatkoztatásokra épül. Itt érvelni szoktak.Tudom, Te már 2010-ben az alcsúti meghallgatáson leszoktál erről. Pedig hidd el, az ember azért ember, mert gondolkodik,. Persze a moslékosdézsához hozzáférni nem kell nagy firnájsz, csak jól kell helyezkedni, és időnként a gazdi szarát is megenni. Ha jól dolgozol és nem tűnsz ki, akkor esetleg még a böllért is megúszod. Egy darabig.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ez a pofád befogod akciós csomag egyelőre csak terv szinten létezik, hangsúlyosan mikor Navrát le önérzetes senkizik a hvg-nél :-)

De igény az lenne rá, azért az látszik :-D
@Spacecake: Szerintem viktorodék a hazaárulók,és ők mehetnének a bányába.
Tudok is nekik egyet....
@Fabius: LOL.mindent a maga idejében:-)
most megyek fürdetni és fektetni,aztán meglátjuk.
van akinek van gyerekei,családja...
neked van??:-)
@taga20: "De azt azért vágod, hogy a liberális ellenzéket üldözték az átkosban és nem fordítva?"

Náluk jobban már csak a nemzeti ellenzéket üldözték. :(
@Spacecake: Nekije van..meg többünknek, tán ezért is "vergődünk" itt, féltésiből?
@Habakuk999: "Számomra az unióhoz való csatlakozás egyfajta kárpótlást jelent Trianonért. Szabadon vállalkozhatunk, mehetünk, támogathatunk bárkit és bármit a határon túli magyar területeken (is)."

Ebből a szempontból nekem is szimpi a közös Európa, viszont az árnyoldalai sajnos jócskán lerontják ezt a képet. :(
@Fabius: Úgy látom, beesett egy állását féltő helyettes államtitkár is. Az ifjabbik degenerációból. Valahol 20-24 között. Nem reménytelen eset. Lehet belőle idővel akár jól bejáratott lobbista is. Az többet hot a konyhára:-) MEg is értem... szapora a család... megélni meg meg kell valamiből:-) ha már a versenyférát - jogos önkritikával - nem preferálta.
Olyan de olyan Vitézi Dávidos fílingem van. Egy az alom egy a székletzászló:-)
@taga20: nem, nem, Trianont emlegetni sem illett, nem emlékszel?
Most meg lehet, sőt, olykor sikk is, bár nem sok a köszönet ebben (sem:-)!
@Fabius: Szóval becsüld meg! Szerintem ez már nem egy mezei bérmunkás troll. Ez többre hivatott:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Kezdetnek tapogatózz mondjuk a magyar cukorgyárak irányába. Szimbólumnak sajnos elég "jó". :(
@taga20: Őket nem nagyon sorolnám oda. :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Helyettes államtitkár? Frászt, a határátkelő blog trollja, aki eltévedt véletlenül, de a hazaárulózást hozza stabilan.

De szerinte az Alföld szánkódombja is "végre valami értelmes dolog!!!!" :-D
@Fabius: Úgy tűnik, az idő előrehaladtával nő az ázsiód. Minél nagyobb szart kavarsz, anál magasabb szinten nézegetnek, figyelnek. Most még csak a vélelmezett intelligensebbeke küldik Rád. Be kell lássuk, gyenge a felhozatal. Ezután jön a... télleg menj Skóciába apátsági őrnek:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ha annyi partizán lett volna, mint amennyien bejelentkeztek anno, akkor a németeknek esélyük se lett volna.:)
@Fabius: Ne légy már naív! A heti megterhelő meló után, miért is ne tevékenyledhetne a blogszférában levezetés gyanánt? Állampolgári joga. És a net is ingyér van. Két-három velős beszólás, hétfőn pedig farokcsóválva fogadott fejsimi és jutifalat, Albert keksz a bónusz:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Gondolod, hogy beengednének egy kézigránátos Vérnyulat a szeretet és béke nevében?

naná, nem győznél kis kézigránátos utódokat gyártani

Bírnád a strapát?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor kit sorolnál oda? De komolyan, mert ma divat a ti oldalatokon pl. Demszkyt és társait rágalmazni.
@Habakuk999: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na, akkor most ott tartunk, hogy a szanyikapitány le teccik hülyézve lenni párton belülről is:

www.facebook.com/istvan.ujhelyi/posts/483212995079243?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201302

...és akkor én most azt mondom, hogy

- kurvára ideje volt,
- Újhelyi Pistának respekt.
@Orica Középföldi: ja és bor a tiffány pincéból...

na meg erdélyi szalonnya...
@Habakuk999: Nemá! Ne alázz... annyi békemenetest a Bencsik mikor tudna csinálni, mint én? :-) Főleg, ha összefognék Morvai elvtársnővel:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Baszki, mé pont apátsági őrnek? Mer'ez nem tanács hanem átok, ha teccel érteni :-))
A sunyi, aljas, szánalmas, álcivil birkamenet telefonon zaklatja a magyar polgárokat!

Egyik nap csörgött a telefon, a szám ismeretlen. Gondoltam, megint valami felmérést végeznek, vagy beteg gyerekeknek gyűjtenek. De nem. Egy gépi hang Gyulára invitált a békemenetre. Igazán sajnáltam, hogy nem személyesen kerestek fel, mert szívesen megkérdeztem volna, hogy honnan nézték ki a számom, fizetik-e az utam, lesz-e ingyen ebéd, esetleg vigyek-e magammal még egy embert.

Az is érdekelt volna, hogy önszorgalomból telefonál-e, vagy megbízták, ha igen, ki és mennyiért. Végül: hol lakik, mi a munkája, hány gyereke van, és tervezi-e, hogy külföldre költözik. Nagyon felbosszantott az eset!

Hogy mer ez a szemét, csőcselék banda otthon zaklatni? Állítólag még fel is fegyverzik őket.
Hja ezért jó a Kubatov mocskos listája!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Albert keksz, mikor annak egyik felét se kell nyalni?

Pilóta keksz lesz az, aminek mindkét félpofája közül kell a krémet kigyakorolni.

Mindenre én tanítsalak? ehhh...:-D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Haggyadmán, hová akarsz süjedni?
Én aztat nem értem, hogy a Gordon azt mondta:
„vállalom a felelősséget, vállalom a szembesítést, vállalom a számon kérhetőséget…” – nagyjából…
Ez mi ez? Retorikai implantátum a politikusok gerincére nézvést?
Amúgy nagy lájk Bajnainak, a mai beszéde nekem tetszett.

Szóval a tettű fidesz duma annulálva, van bevállalós is.
Gordon azt mondta, hogy rajta kérjék számon, rajta verjék le az ígéreteit, amit mondott. Ez így rendben van, mert példának okáért a dongalábú szardarab, miért/kiért vállalt valaha felelősséget?

Magáért, esetleg. Meg a környezetében a betyárkörtéjét nyalogató haverjaiért.

Összeszarja magát ez a tetű a senatorasszonnyal egyetemben, ha látják-érzékelik, hogy van más platform a hülyeségeikkel szemben.

Bajnaitól rémálmaik vannak, az meg fog tenni róla, hogy ne csak duma szintű rettegés legyen. Én ehhez sok sikert kívánok neki!
Plusz egy támogatást azt magáénak írhat, az enyémet.
@Knósszosz: "Most nem lennék az imperialisták helyében". Virág elvtárs sk.
@Az orbáni Felcsút is bundázott, de égő!: De miért panaszkodsz, ha hívtak (TEK) és nem mentél?
Engem (már) fel se híttak, pedig én is mondtam volna (keresetlen szavakat) nekijek, dícsőrőleg!
@Fabius: Az apátságban vannak anyáckák is. És nem mind dementaflóra, vannak noviciák és noviciusokk is:-)
@Fabius: A pilóta keksz bajna-lista csökevény (by Ma-lév), az Albert keksz pedig újraépítendő ikon, tán ezért, lehet, nem?
@Knósszosz: Elfelejtettem mondani. A görögboltba van Mavrodafnye is. Sajna Apélia nincsen...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Valami ilyesmire gondoltam én is... Az Albertet lehet tunkolni is akár. És az is eléggé ízes:-)
@Knósszosz:

"Bajnaitól rémálmaik vannak"

Erős túlzás. Bajnai jelen állapot szerint nem ellenfél a Fidesz/OV számára.
Egyelőre kevés. AZ országot mentális/gondolati állapotát elnézve, egy ideig kevés is marad.
Nyugi, a Fidesz tesz róla, hogy így legyen.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Te képes lennél egy géphangnak beolvasni? Balga lélek. Egyik bitjén be, a másikon meg ki. Persze, ha a TEK figyeli a rejakcijót.... Neked véged van, mint a botnak:-)
@Fabius: Újhelyinek respect, a többinek sarokban térdepelve gondolkodás két óráig:

Kell, hogy ilyen hozzászólások legyenek?

"Ne bántsd Szanyit, mert talán egyedül ő autózott oda a vezetők közül, és a külhoniak meg ne szóljanak bele, amíg nem itt adóznak.2
ÉS persze a telefonyos akcijó is adományból van. A teltársaság ingyé atta az országos kékszámot:-) a hívólistával együtt:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az apátságban vannak anyáckák is. És nem mind dementaflóra, vannak noviciák és noviciusokk is:-)
A noviciusok helyett a novicicusok a hales:-) Nehogymá homoandrológia bűnébe essünk:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: látom, csak elgondolkodtál a békák utnánpótlásán:))

de pont Morvai anyácskával, van ízlésed, nem mondom:)
@De hol van Columbo felesége?: Semmi gond. Bajnai nem hülye. A hajrára beveti Columbo feleségét is. A közösbe, mint a régi gallery-s időkben:-)
@Habakuk999: Háde lássad e. Az nyúl olyan paprikással főz, amilyent a sors vet nekije. És lássuk be, azért ez a leosztás sokkal jobb, mint a Selmeczi elvtársnő lenne. Csak azt a lepcses száját tudnám befogni. De megoldom!. Igaz, abból nem lesz békeharcos:-)
Hát ez a spacecake eléggé gyáván megfutamodott... pedig csak a szent kézigránát biztosítóját lengettem be neki. Ki is a gyáva nyúl? :-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mert ő igaz hazafiként tutta, mit hova kell dugnyi, oszt most gyereket fürdet, ellentétben holmi nyulambulamokkal, akil lepcses szákról álmodoznak.
@Habakuk999: "ne szóljanak bele, amíg nem itt adóznak."

Ezen mindig jót röhögtem. Ha ez megvalósulna azt hiszem elég sok csonkaországbéli sem szavazhatna. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Újhelyi úriemberként írt, csak ezt sokaknak nem eccerű megérteni.
@Habakuk999:
Ma már szülhetett?
Akkor a Varga Pista büszke lesz rá... :D
@De hol van Columbo felesége?:
Rendre összeszarják magukat zz'al csúton, ha Gordon csak annyit mond: "én szeretem a mortadellát, mer finom"
Politikáról szó nincs, de ezek azonnal összeszarják magukat.
Miért?

A libás tud valamit, amitől rettegnek?
(ólrájtsz rizörvid...
brühühühühü)
@Knósszosz: Mortál Ella egy igazi FIDESZ gyilkos. Nem csoda, ha rettegnek a gyulai kolbásszvitézek:-)
@Knósszosz:
+1.
Ráadásul egy remek kis Chiantit lőttem ma!
Isteni a zamata...
Ez igen. 490 hozzászólás 10 nick által produkálva. Valamennyi ballib. Egyetlen érv, egyetlen szám, egyetlen szó sincs a kommentekben a poszt témájáról(mondjuk sokat nem mond).

Banyek egy késdobálóban magasabb az irodalmi színvonal.
Európát beteríti a lóhúsbotrány
Több országra is kiterjedt a marhának álcázott lóhús ügye.

mi van a magyar csodalóval? tud róla valaki valamit? loverdóz, vagy hogy is hítták? mióta orbán megetette kockacukorral, erőssen hanyatt ló formát mutatott:-) netán dakotalóvá változott?
@Lucky Larry Silverstein: Faszkalap! Amennyit értek, az az első 100-ban elhangzott... a többi unalomúzés, mert rátok több szót kár vesztegetni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ki ismeri ki magát a sok majom mikuláson?

Ezeknek külön prémiumot fizetnek, ki tud nagyobb baromságot mondani.
@Lucky Larry Silverstein:

Erre idejöttél paraszt a bicskáddal?
Kevéske vagy, mint fideszéknél a tisztesség!

Kijafaszomm vagy te? - hogy idézzem neked a klasszikus D.Tompikát.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Columbo feleségét még senki sem látta. A kutyáját is csak fotón.

@Knósszosz:
Egyrészt: Bajnai nem libás, másrészt: galaktikus távolság választja el attól, hogy reális esélye legyen legyőzni Viktort 2014-ben. 2018-ban, vagy 2022-ben talán.
na gondolom őket is megvette a Viktor propagandagépezete,nem igaz?
asszem ez magáért beszél,és ez nem a MNO:-)
és ennél még jobbat lobbiztak ki a köv. időszakra.

www.bpb.de/nachschlagen/zahlen-und-fakten/europa/70580/nettozahler-und-nettoempfaenger

lehet pislogni kismókusok,ha vmit nem értetek v nem tiszta,síkítsatok:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nálunk viszont olyan majmok vannak csak, mint ez a Larry gyerek.
Pedig Borsodban ennek a húsára is lenne kereslet! Majd azt mondanánk a bennszülötteknek, hogy olyan az íze, mint a bölényé...
@Lucky Larry Silverstein: csak jelezném, volt néhány heveny bepróbálkozás, pl. spacecake havered, de amikor megkértük, ugyan fejtené ki megszőrve, kvintesszenciálisan hányását, sürgős dolga támadt a bidé használatának szükségességére hivatkozván. szóval kis haver: harcidárdát elő, oszt küzgyé, mint a malac a jégen:-)
@Lucky Larry Silverstein:
te meg még ezt is rontod, banyek és el is dobáltad?

brühühühü
@Spacecake:
Tündérbogaram!
Találtál egy cikket? Ne'ba!
A többi húszat, ami ezeket a balfaszokat ekézi, szintén ilyen lelkesen idézed majd, vagy azt ne olvassuk el?
A németeknél hüledeznek rajtunk (balfaszság okán), akkor azt is tudod, ugye aranyom...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Lelked, rajta, de szerintem kész baktérijum-tenyészet lehet abban a szájban, lehet, mentálhigiánikusan én hanyagolnám azért!
@Lucky Larry Silverstein:

Akkor menj és dobálj kést, DE rímeljen ám disztichon!
Azért, hogy lefikázd e blog résztvevőit, kár volt idejönni, és hsz-ed némi eleganciát is nélkülöz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne idegesítsd magad, valószínű nem pörög a mandiner és már leszopták egymást Fakutyával, ezért jött ide.:)
@De hol van Columbo felesége?: 2022. Allesz ám a szép nyukdíjas találkozó. Bajnai és Orbán a Vörös Csiééaggal kitüntetett Szent Margit szeretotthon teraszán vitézi pingpongpartira hívja ki egymást. A tét: ki tudja a mély dekoltázsú Lujzi nővért mélyebb ráhajolásra késztetni, vagy a ruganyos fenekét vidáman kaccantva MEGCSIPDESNI:-)
@Lucky Larry Silverstein: Valóban, ha ahhoz szokott a Zúr, tegyen érte, itt kissé "más" a hangulat, nem mindenki bírja, az igaz, a kiképzést!
@Spacecake: ez az igazi siker:)
te is azt olvasod ki belőle, amit én?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
te kis huncut
tudod e mit jelent a hindu-ban: "linga"?

egy csomó linga

brühühühü
ÉS a vákuum... tudod, az valami fenomenális lehet. Nem csak tüdőből, de az agyhelyi légüres tér... szóval csak írígykedj:-)
@Spacecake:
Ó, aranyanyám, előszedtél egy tavaly októberi cikket, a nettó befizetők és a kifizetések arányáról?

"Top 5 Nettozahler und Nettoempfänger der EU
18.10.2012"

Sokat kellett dolgoznod, de ha megéri hajrá!
Mi volt benne, amit nem tudtunk, cukorfalat?

Ajánlok neked én is...
www.fes-online-akademie.de/newsdetail.php?md=0&news_id=71735

www.nzz.ch/meinung/debatte/wer-ist-der-hueter-der-europaeischen-demokratie-1.17397909?utm
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ez nem egy cikk,de gondolom meg se nyitottad,értelmezni meg aztán végképp kihívás lenne....
meddő vita,angyalföldi kulcsos proligyerekekkel....
@rodeo36: Szerinted én de nem? Megfogtál már, hogy olyat írok, amiről fingom sincs? :-))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ez a 2011 évi európai beszámolóból van kiemelve:))))

nagy játékos a legény:)))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Még csak 2013 van, de talán jobb lenne, ha mindkettő (különösen Viktor) inkább focizna....

Annyi más értelmes fickó rohangál ebben az országban, nem kellene folyton a régi arcokhoz nyúlni, ha politikáról van szó...
@Spacecake: szerintem, ha ekkorát csúsztatsz, nem kéne még villognod is vele

mit is akartál ezzel mondani?
Fletóék ügyesen tárgyaltak?

Ügyes vagy Emese, leülhetsz!
@taga20:
Bocsi, csak megpróbáltam annak a suloknak a szintjére lealacsonyodni... :D
@De hol van Columbo felesége?:
No gágá, ezt tudja mindenki, akinek van im-terenet hozáférése.

A többi az már intelligencia kérdése.
Ha nem akkor bocs...
Hiányoltam Magadat, hol vótál?
@Spacecake:
Agyhalottkám!
Nem jött be, németül is tudok, a dátumot is látom, értem is, nem is pesti vagyok...
Sag mir bitte, was soll ich noch sehen?
@Spacecake: Látod, Öcsi ez a hazaárulás.

Szándékosan hazudni, megtéveszteni próbálni a honfitársaidat.
@Lucky Larry Silverstein: "Egyetlen szó nincs a kommentekben a poszt témájáról."
A Mariann nick alatt találsz, nincs kedvem vissza keresni, 17h körül.
@Habakuk999:
Cikknek nem cikk, az EU 2011-es pénzügyi jelentéséből egy darab.
Quelle: Europäische Kommission: EU-Haushalt 2011 – Finanzbericht

És...?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Neked sem sikerült. Én is folyamatosan próbálkozom.:)Bár annyit nem tudok kommentelni mint az itteni törzsanyag.
@Knósszosz:

:-), nem értem rá. Tényleg. Néha olvasgattam, (gattam, szó szerint), de leginkább jobban láttam nem hozzászólni a témákhoz.

Amit látok: a fidesz még fideszebb lett, az emberek meg még bambábbak.

Semmi jó nem várható.
Szomorúságos...
@Mariann19: Későn jöttél. Olvassgass. Találsz néhány arany köpetet:-)
@De hol van Columbo felesége?: Deazért néha idétlenkedni kínunkban, megérné tán betársulni:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Igaz, még Bolit nem prolizták le, azon kívül sok minden voltam! :)
Gondolj bele...
A katonaságnál is mindig elröhögtem a B.......
szóval a Boli elvtársat! :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Olvasgass..."
Kb. negyed órája azt teszem, jók vagytok, folytassátok!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

;-), jogos:
aki nem olvasta a Varánusz blog kedves olvasóközönségének zöngeményeit (illetve a bloggazda kínosan-pontosan ütős szösszeneteit, az nem tudja, mit hagy ki...

Aki pedig idejön csakazé', hogy mindezt fikázza, az annyit is ér.
@De hol van Columbo felesége?:
Akad pedig trollocska, de elmenekül... Nem is értem... :)
Legalább maradna valamelyik és cáfolná annak a kis rohadék Fabiusnak a gonoszkodását! De nem...
@Mariann19:
Mert olyan kis csalfa macska vagyol...
A vérnyulad is rendszeresen ámokot futkos!
@Spacecake: Tévedés, ennél rosszabbat, csak jobbat, mint amennyi lett volna eredetileg.
Viszont ez még nem döntés, csak az államn- és kormányfők elképzelése. Az EP még beleszól (tudod, őket választottuk meg 2009-ben), mert a nagy siker az, hogy évi ötmilliárdot megspóroltak.
@Spacecake: De tiszta, ezek azok az összegek, amelyeket a Gyurcsány-kormány kilobbizott.
És ha megnézed az éves alakulást (mondjuk a money-go-round.eu-n vagy a belinkeld cikkben is hivatkozott költségvetési jelentésben), akkor látod, hogy a FIDESZ 2010-ben mennyire megzakkantotta a lehívást azzal, hogy az egész apparátust lecserélte.
@Kuviklacz: Ne erőlködj. Egy vaknak sose magyarázod el, hogy milyen szín a kék...
@Mariann19:

Szia Mariann! :-),
köszi , ez jólesik, és én is hiányoltam magam innen. De tényleg nem volt túl sok időm (most sincs), s csak elvétve kukkantottam be.
Sajnos.
Illetve már nem először, de kissé utolért a kiábrándultság is. Lázár legutóbbi szavait olvasva, asszem teljes joggal.

Többször írtam már ezeken az oldalakon, hogy a magyar politika olyan a magyar foci: mindig van lejjebb.
Én viszont irtó rosszul tűröm, ha a politika hülyének néz, vagy annak akar nézni (ezt talán pont szívnek írtam legutóbb).

De szerencsére ti sokkal kitartóbbak és vagányabbak vagytok...
szerintem a brüsszeli tárgyalás jó eredménnyel zárult, miért kell azonnal simicskázni?

a ballibek belepusztulnának, ha egy eredményes dologról azt írnák, ami, eredményes?

egyébként ha megnézzük a fidesz a klasszikus forgatókönyvet követi, első két évben átalakítások és az utolsó 1,5-2 évben már nincs nagy szerkezeti változtatás, ellenben amit lehet, kedvezni kell az embereknek.

vergődnek is a ballibek kegyetlenül, mert fogy a puskaporuk rohamosan

gondolom nagy boldogan megírták előre, hogy a patás ördög kormány kevesebb támogatást kap, aztán mivel nem így lett, most kapkodni kell és jönnek ilyen irományok, meg a simicskázás csuklóból, ami szerintem kb mindenkinek dög unalmas már hiszen amúgy tök mindegy ki van a hatalmon, csak a talicska mérete a különbség, amivel kitolják a pénzt, de hamár így van, akkor érdemes a ballibeket messze elkerülni, mert azoknak nem elég ami csurran cseppen, hanem (ál)szolidarítás óbégatásával még többet is elszednek a zemberektől

kár, hogy nem lehetséges, de megnézném hogy egy ballib miniszerelnök vajon harcolt volna, ahogy Orbán, vagy meghunyászkodott volna, sőt akár még több csökkentést felajánlott volna önként

azzal egyébként fundamentálisan egyetértek, hogy a korrupció és a dilettantizmus az egeket veri az úniós pályázatok környékén, de ez nem magyar sajátosság, bár tudom, hogy ez nem vígasz...

ahány ismerősömnek csak köze volt úniós pénzhez vagy nekik az ismerőseik, mind beszámolt kisebb nagyobb korrupcióról de legalább a kísérlete megtörtént, volt akinek egy konkrét pályázatíró céghez kellett volna milliókat kp-ban szállítani, ha nyerni akar, aztán hagyta is a francba, ki az aki ilyenbe belemegy? pedig vannak, sokan, hiszen ott álltak a tízmilliós terepjárók a cég parkolójában az elmondás alapján, bár tudtommal meg is bukott az a pályázatkoordináló cég, de mégsem volt belőle hír, érdekes módon...
@Kuviklacz:
Azért vagyok értetlen, hogy a 2011-es adatokkal mit akart ez a lökött?
Most akkor igazából fényezni jött Gy.Franczit?
Nem értem, egyikünk ein Esel.
Ráadásul leprolizott a bambája.
Büszkén leszek proligyerek!
Mindjárt átkeresztelkedem...
@De hol van Columbo felesége?: ";-), jogos:
aki nem olvasta a Varánusz blog kedves olvasóközönségének zöngeményeit (illetve a bloggazda kínosan-pontosan ütős szösszeneteit, az nem tudja, mit hagy ki..."

sajna tort ül a középszar diadala... ezek a dolgok elszállnak a nagy büdös kíbertérbe (remélem olvassák, úgysem értik). Némelyik troll, ha felfogná, vagy elmesélné, megértetné véle valaki, hogy itten egy-egy hozzászólásból merítkezve életreszóló kaviárt kovácsolhatna... na mindegy is. Nem az ők kedvéírt élesítsük itten a nagy kaszát:-)
@tede: Tede eltévedtél. A kevesebb néha több, de ez most nem így van!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Te vagy csalfa!Olvastalak, el is mentem, hogy ne zavarjam meg a Ki mit tud? vetélkedőtöket. Bár a mustra elég gyenge volt, létszámilag.
Boli! Soha nincs békességed. Most meg itt vannak a trollok. Húzd már össze a szemöldököd!
@Kuviklacz: Tévedés.Jobb annál,mint ami eredetileg lett volna, és per főre bontva is vmicskével magasabb mint az előző időszakban volt.(miközben a teljes EU keretösszeg csökken,és ez itt az igazán nagy siker!!!)
Nyilván függ a végösszeg attól,h mennyit sikerül lehívni,de ez más országokra is érvényes,itt szintén nagy előny,h sikerült elérni h ne emeljék meg az önrészt!!!

az EP nem úgy szól bele,ahogy te azt gondolod.
2 dolog közül választhat most már csak:IGEN v NEM.(az állam és kormáyfők javaslatára)
és megsúgom azt,ami köztudott:NEM merik bevállalni h nem-et mondjanak rá!!!
persze minden lehet,de majd meglátjuk.
@Mariann19:
Végre egy kis kikapcsolódás!
Echte trollok... Nyami... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mátú félázsiai ánuszos Kóbi leszel? :-)
@De hol van Columbo felesége?: "Ti sokkal vagányabbak és kitartóbbak vagytok."
Nem ismerek Rád! Csak nem vagy kishitű? Kicsit borongósnak tűnik a hangulatod. Csak remélni tudom, hogy gyakoribb jelenlétedre jó hatással lesz a vitalitásunk.
Holnap ismét évforduló, amiben érdemes megemlékezni a hősökről és az áldozatokról is.

youtu.be/dLo2MLNxV_s
youtu.be/SQ7zDx_CYrU
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szia Boli,

na ja, igen.

De szerintem nem ez a lényeg.
A dolgokat lehet sokféleképpen látni, és létezhet több igazság is.
Lám, a manyup einstandot sem kaszálta el a strasbourgi bíróság, szerintük rendben volt a sztori...(érdekes).

Nincs bajom a fideszesekkel vagy a szocikkal, illetve a rajongótáborok tagjaival - ha normálisak.
Azt viszont, hogy írni-olvasni tudó emberek csupán azért nyilvánulnak meg, hogy direkt belerúgjanak a másikba, nem tartom elfogadhatóak.

Lásd: trollok, lásd wmiki, karakán, satöbbi és most Lázár, aki a miniszterelnöki hivatal vezetője, államtitkár.

Mit képzel ez az ember????

Az internetben/blogszférában az a jó, hogy mindenki elmondhatja a véleményét. ÉS sokszor az a rossz, hogy ezt meg is teszi.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most látom! Kulcsos Bolivá varázsoltad át magad? Követed Nyúl barátomat?
Mit szimbolizál a "kulcsos" jelző?
@Mariann19:

Realista vagyok, és ezentúl sem leszek itt túl gyakran.
De ettől még igaz: tényleg jó olvasni benneteket...
@Mariann19: mémé... me skyfalasshole leangyalfőldi kulcsoprolizta. Persze ennek a seggluknak könnyű, má az apja is Ipadon írta az alkotmnányt 1989-ben a rauzsi szeméremdombján:-)
@Spacecake: "Sikerült elérni, hogy ne emeljék az önrészt."
Ez nem siker kérdése volt, hanem eu-s döntés. A fejlettségi szint alatt lévő országok mindegyikénél maradt a kohéziós támogatásoknál az eu-s felhasználási 85%, a társfinanszírozás így értelemszerűen 15% lesz, mint eddig volt.
@Mariann19:
Az a sulok liba "lekulcsosprolizott".
A zűrkekszes liba.
Szerinted tudja, hogy drogos süti a neve? :DD
"Hozzávalók: liszt (20 deka), cukor, sütőpor, vaj (20 deka), tojás (vagy tojás nélkül), tejszín, almareszelék, 30-40 gramm fűmorzsalék."

@De hol van Columbo felesége?:
:) Nagy az Isten állatkertje! No de ez amolyan dühöngő!
@Mariann19:
Nagy dicsőség nekünk... :(
Szerinted érti?
@De hol van Columbo felesége?: Nem erről van szó. Az embernek fia időnként kínjában röhög. Klasszikus túlélési taktika. Ha már a trufa is odavan, marad a klasszikus kövéri recept. A majsztergerenda, meg a marhakötöfékkötél. Oszt akkor annyi.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Akkor ez a troll is olyan, mint ahogy megszoktuk. Szűkös szókészletükből érvek híján a saját hierarchiában lévő státuszuk neve jut csak az eszükbe, jelen esetben a proli. Ezt pont Bolinak mondja...
@Mariann19: Haggyad má... neki az a siker, hogy 24 év alatt sem tudtuk a seggünket egy EU zászlónyi rongydarabbal befedni. Ezt meg az EU jogosan szégyelli. Megpróbálja legalább egy zsebkendővel takargatni a csúnyáját. És ez a kegyelemrongycafat, a mi orbitális nagy dicsőségünk.
@Mariann19: A boli tényleg proli... csak a rosszabbik fajtából. Képes bevallani, honnan jött:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Szerinted érti?"
Jaj Boli, értelem szót összefüggésbe hozni egy trollal! Várjál, és mégcsak ki sem bontakoztunk.
@Mariann19: EU-s döntés,perszehogy.ne értetlenkedj már:-)
ez bizony siker.nem Mo-é,hanem egy lobbicsoporté,amibe Mo-is tartozik.a nettóbefizetők igen keményen harcoltak h legyen megemelve az önrész mindenfajta támogatásnál függetlenül a fejlettségi szinttől.ez volt az egyik kulcsmomentum ebben a sztoriban,tudod?:-)
mi a siker,ha nem az h tudod érvényesíteni az akaratodat??:-)
@Mariann19:
Szerencsétlen ecceri itt ünnepli magát, de a számokkal hadilábon áll egy picikét:
"Magyarország a következő költségvetési időszakban a 2007-13 között rendelkezésre álló 25 milliárd euróval szemben csak 20,4 milliárd euróból gazdálkodhat."
Szóval győztünk, mindössze -4,6 milliárd € amivel kevesebb a pénz.
Azért volt gyanús, hogy mindenhol forintban számolgattak ezek... :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Figyeltem, hogy micsoda klisékben nyilatkoznak. Amit a Sokol rádióban hallanak. Legalább utána néznének a dicsőítés valóságtartalmának.

Kékvérű Bolinkat leprolizni, hát nem mondom!
@De hol van Columbo felesége?: "Lásd: trollok, lásd wmiki, karakán, satöbbi és most Lázár, aki a miniszterelnöki hivatal vezetője, államtitkár."

Lázár más kategória. Ugyanaz, mint Orbán. Egy törtető, elsőgenerációs frusztrált, identitászavaros, majdmegmutatomémkivagyok, a szarból jöttem, Iszen leszek, faszparaszt. Szerintem Orbánt ez a kukahulladék fogja kinyírni, nem Bajnai. Fiatalabb, éhesebb, legalább akkora genyó, mint a főnöke, igazi Brutus. És akkor az Isten óvjon bennünket. Vagy Ő fogja átlépni a feszegetett pfonláda kinyitásának küszöbét. Alamuszi macska, az Orbán egy igazi szarkígyót melenget a kebelén.
@Spacecake:

"Magyarország a következő költségvetési időszakban a 2007-13 között rendelkezésre álló 25 milliárd euróval szemben csak 20,4 milliárd euróból gazdálkodhat."

GYŐZTÜNK!
Igazad van, de tényleg!
KOMOLYAN!
Szegénykém...
@Mariann19: Hehhe... Ezeknek csak a saját jogon szerzett ürgebőr jelent valamit. A kutyabőrösök csak addig kellenek, míg meg nem hunyászkodnak:-) Már készülnek az új nemesi címerek: Két szolárcica között agy BMX X6-os:-) Felettük egy szárnyas Aranybornyú, alattuk a butaság tengerárja, ezüst hullamosókkal:-)
@Mariann19:
Ugye??? És még én vagyok proli.
Bár, ezektől, ettől a fajtától ez nekem kitüntetés! :)
Nem szeretnék olyan bééééégető BIRKA lenni, azokkal a korlátolt szellemi képességekkel mint ezek.
@Spacecake: Öcsi, hogy is van ez a linked?

Gyurcsánynak gratuláljunk a tárgyalásokért, vagy Matolcsynak, hogy sikerült alacsonyan tartania a gdp-t.

Lélegzet visszafojtva várom a válaszodat.

S azt is, mi okból próbáltál hazudni?
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Forintban nem jó a számolni, mert hát az árfolyam ingadozás, ugye az bezavar.
Itt a támogatás átszámításánál biztosan nem a 285.- Ft-tal fogják a számítást elvégezni, hanem mondjuk 324-el, mert akkor a támogatás nagyobb összegű lesz.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Én is így látom, Orbánt ki fogja nyírni a vásárhelyi suttyó.
@Habakuk999:
A tényleges számokat is olvastad?

"Magyarország a következő költségvetési időszakban a 2007-13 között rendelkezésre álló 25 milliárd euróval szemben csak 20,4 milliárd euróból gazdálkodhat."

Szóval... alig gáz a kicsike.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem minden a kék vér.:)

Aki csónakos, az csónakos, látod az marslakókeksz is levette egyből.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nagy vagy ma is, igazi belga óriás. / szellemi értelemben is/
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Süsd meg, képes voltam kikelni az ágyból a marslakó miatt, mert kíváncsi voltam, hogyan magyarázza az orbitális hazugságát.

Jó narancsbirkaként, sehogy.

dadogás nélkül mondja a következő hazugságot.
@Mariann19: Ne kavarj aranyom. Matócsnyinak félállásban tippeket adsz? Akkor már ménem mingyá 400? Előtte meg egy jó kis shortolás. Igaz akkor sem lesz több a lóvé a Barbados szigeteken:-)
@Mariann19:
Ravaszabbak... vagy pofátlanabbak, vagy hülyébbek... 347 forinttal számolták, hisz Piktorka 7800 milliárdról beszélt forintban, ami igazából csak 20,4 milliárd €... Tehát: 347,-Ft
Mi lesz itt még... :(
@Mariann19: Ezt el is játszotta nagytiszteletű vezírünk kapásból.
@Mariann19: Ugyan már... Ezekkel nem nagy dolog elnyulambulazni. Ezek azt hiszik, hogy a piedesztálon hozzák nekik a mogyorórágicsát:-)
@Habakuk999:
Ja, le is kulcsosprolizott.
IQ tesztre is menjünk akkor már el vele.
Ja, nekem már megvan a hivatalos Mensa - neki is? :I
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A hat legszegényebb régióra gondolsz?
van mire büszkének lennünk, igen, megcsináltuk!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A korlátolt elmék nem képesek a szóhasználat színvonalából következtetni a másik ember intelligenciájára. Mit vársz?
Szűkös szókincséből a mindennapos "proli" szó jött ki belőle.
Ezek azok, akik pl. az empiriokriticizmus kifejezést a büdös életben nem tudják kimondani.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nehencegj! Én és jártam menzára általános iskolás koromban. Oszt mégse semmire se vittem:-) És hogy utáltam a töklotyót:-) A napközis tanárnéni nagyon teccet, de sajnos az nem volt az:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Na látjátok, már be is jött a jóslat, már 347.- Ft az átváltás. Tényleg lesz ez 400.- is, házi használatra. Én még csak 324.- Ft-ot tippeltem.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: IQ teszttel ijesztgeted szegényt ilyen trollínséges időben.

Gondolhatnál a társaidra is, mielőtt elijeszted szerencsétlent.

Most kivel játszunk?
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: látom nagyon kis érzékenylelkű nebántsvirág prosztó brancs lehettek:-)
az egyik maradandó lelki sérülést szenvedett h lekulcsosproliztam,a másik kikel az ágyból és várja h válaszoljak,mert szerinte hazudtam neki,a harmadik meg aztán végképp zokni agyilag és nem konyít a témához,de azért okoskodik:-)

szóval jól szórakozom,na.:-)
@Habakuk999: Látod, már kapásból tudjuk, hogy mi következik. Hiába, a rutin.
@Habakuk999:
Iszol Te rendesen?
Aggódok apránként érted!
Szerencsétlen ecceri naridroid kulcsospulóverezett, prolizott és angyalföldizett le.
Felvállalom, ami kifért... :D
@Spacecake: Büszke vagy, hogy itt hazudozol?

És nem sül le az arcodról a bőr?
Jó tanítvány vagy, Lakitelken voltál gyorstalpalón?
nehogy gutaütést kapjatok,azért azt nem venném a lelkemre:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: de mi a franc az a kulcsospulóver?

Mondja már el valaki végre!
@Mariann19:
A vicc az egészben, hogy az ilyen ecceri balfas. narihívő ezt sikerként ünnepli! :D

"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa."
@Spacecake: Éne lennék a harmadik? Mér nem inkább egyből a hetedik? :-) Tee családod elfajzott szégyene... Harmadik generációs beltenyészett:-)
@Habakuk999: jujjuj,megy fel a pumpa:-)béke van kispajtás:-)
@Spacecake: Öcsém te valami alvó ügynök vagy?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: bocs.téged kifelejtettelek.a Mariann a zokni:-)
te még a kalapba se kerültél be:-)
@Spacecake:

"Magyarország a következő költségvetési időszakban a 2007-13 között rendelkezésre álló 25 milliárd euróval szemben csak 20,4 milliárd euróból gazdálkodhat."

Még, magyarázd még, hogy miért több a kevesebb! :D
@taga20:
Szimpla IQ szegény tahó, hazudni sem tud ráadásul, a számokkal hadilábon áll, viszont segget nyalni azt tud! :D
Az is valami! Ezeknél...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hiába... egy úr Angyalföldön is úr:-) És ne feledd! Ott, ha már kulcsodvan, ahhoz már zár is tartozik, a kocsmából hazafelé menet, nem madzaggal nyitod ki az akol ajtaját:-9 ez már azért valamiféle integritást jelent a kisrugógyári hákköntő udvarseprő, jövő uralkodóosztályát félrészegen megteremtő, lecsúszott deklasszált grófokhoz képest:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: már megválaszoltátok magatoknak.
egy kis árfolyamjáték,inflációfelpörgetés,nem lesz itt hiba,ne aggódjatok:-)
jó,lehet a lakótelepen több lesz a rezsi,na,de hát vmit vmiért,nemigaz??:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Áááá, ne is mond! 20 éve nem voltam kocsmában, a könyveket, meg az evezőt, meg persze a számítógépeket preferálom.
Erre egy szimpla drogos süti itt pöffeszkedik... :D
@Spacecake: Köcke megtiszteltél. Végülis egy nyúl addig vékonyúl, míg észre sem veszik:-) Bazdmeg.. ha tizedannyi eszed lenne, mint az előttem sorolt háromból egy félnek, sikítva rohangálnál a nagy büdös magyar éjszakában, hónos alatt a fizetési borítékoddal, hogy tudj venni egy fél kiló zöld parizwlt a későbbi inséges időkre.
@Spacecake: A siker megfogalmazásoddal azt sugalltad, hogy ez Orbán sikere volt, ezt tettem helyre a hivatalos közlemény alapján a számodra. Erre Te megismételed, amit leírtam.
Még nem ismersz, utána szoktam nézni dolgoknak, mielőtt leírom.
@Spacecake: Nem béke van Öcsi, hanem szégyen. Szégyen, hogy magyar anyanyelvű létedre csak a hazudozás, a csalás mestersége megy neked.

Büszke vagy rá? legyél.

Az ilyen silány jellemű emberekkel nem kell beszélgetnem.

Valóban kíváncsi voltam, magyarázod-e a bizonyítványodat, miután lebuktál.

Nem zavar ez téged különösebben, élvezed, hogy osztály hülyéje lehetsz itt.

Amit tudni szerettem volna, megtudtam - bár még most sem értem a kulcsospulóver problematikáját.
jóccakát mindenkinek!
@Spacecake:

"Magyarország a következő költségvetési időszakban a 2007-13 között rendelkezésre álló 25 milliárd euróval szemben csak 20,4 milliárd euróból gazdálkodhat."
Piktorod szerint ez a 20,4 milliárd € az 7800 milliárd forint.
Akkor nyuszifül egyikünk számolja már ki...
Nem hallom...
Na, menni fog, vagy hazudozol csak tovább, tovább... tudod, ahogy a Párt tanította NEKED.
Az ilyen seggnyaló bolsikat a régi rendszerben is utáltam, a mostani naribolsik sem szebbek! :D
@Habakuk999: te tényleg kiborultál:-)
na az egyik nagy 'trollfaló' kipipálva...
kérem a következőt....:-)
@Spacecake: "Szóval, jól szórakozom, na."
Kölcsönös az érzet. Mi is jót röhögünk Rajtad. Tiszta hahota ez az este.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem értem mit nem értesz.-)előbb írtam le,olvasd vissza..:-)
nehogy te is infarktust kapj,mint a haverod...
@Spacecake:
Ezek szerint élvezed a troll létet!
Öröm és bódottág!

"A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelező lista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy egyéb módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét."
@Mariann19: te nem csak zokni vagy,hanem 1 lajhár is..:-)
tudod,mindig egy fázissal lemaradva:-)
@Spacecake:
Hazudj még! :D
Lécci, lécci, lécci...
Mi csak figyelünk és bámulunk naccságod láttán!
Ekkor marhát ritkán látunk!
@Spacecake: Ha majd az ajdi kulcsát a szögre akasztod, és megpróbálsz eliszkolni a világító lámpavas alól, jobban teszed, ha a kulcs mellé magad is oda teszed. Hidd el, jobban jársz... van rosszab megoldás is:-) Vagy ha nem fájdalmasabb. Addig viszont kíánom, élvezd az életed. Van amikor egy pillanat többet ér, mint egy hosszú élet:-)
@Spacecake: Tudod, tényleg nem fogom megérteni sohasem a hozzád hasonlók motivációját.

De ahhoz, hogy vitában kiboruljak, általam értelmes embernek gondoltak merevsége, fafejűsége, hithűségből eredő hajlíthatatlansága szükséges.

belőled ezek a tulajdonságok hiányoznak.

már nem érdekelsz.
@Spacecake:
Nono kis hamis!
Prolit a mandin keress, ott nem nehéz találnod!
Ha értelmes érvekkel, számokkal jössz, van itt néhány, nálad is tanultabb ember, aki segít eligazodni.
Mindig tanulok tőlük én is, nem szégyen az - hülyének maradni viszont vérciki...
@Spacecake: "Te nemcsak egy zokni vagy, hanem egy lajhár is."
Már fáradsz, egy sértő szót tudtál csak kipréselni magadból. Mi pedig most kezdünk el sziporkázni, elragadó humorunk van.
@Spacecake: Ecsém! Nézegesd már meg a sarkad. A tyúkszart le kéne ám lassan mosni: Eléggé orrfacsaró a bűz, ami belőled árad. A Lezsák főiskola nem végzett eléggé jó munkát. Menj, kérd vissza az iskolapénzt:-) Itt csak csicska lehetsz, ráadásul kiéhezett maradsz. Senki sem fog seggbedugni, bármennyire szeretnéd. Szopni úgyis orbánhoz jársz.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én is kívánom h élvezd az életed!!!
Mivan,átmegyünk hitgyülekezetbe?:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: akkor mondd már meg, miért kulcsos?

most írtad, hogy hülyének maradni vérciki..:(
@Habakuk999: aszittem neked fellőtték a pizsit!!!:-)
paplan alól sutyiban telóról??:-)
@Habakuk999:
Miért, miért...? Mert kulcsos angyalföldi prolinak nevezett.
Nem gond, csak az már nem fért ki a nevem elé...
@Mariann19:
Hátha még innánk is!
Rodeo papa is beesne, ihajj... :D
@Spacecake: @Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: basszátok meg a lovat, azt értem, hogy kulcsosnak nevezett, de mi a jelentősége a kulcsos jelzőnek.

Kulcsos gyerekről már hallottam, de mi az a kulcsos proli?
@Habakuk999: szegény.tényleg nagyon zoknik vagytok:-)
szegény H. egy fél órája ezt kérdezgeti...LOL
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Amilyen ökör vagyok, tényleg kimásztam az ágyból egy hazudós miatt.:(
@Habakuk999:
Baszki, honnan tudjak mindent? Csak 152-156 közt van az IQ-m, egy programozói diplomám, ne akarj tőlem mindent!
Vért ne adjak?
B negatív ha kell! :D

@Spacecake:
Ne kamuzz, valami pulóver is volt benne! Kérem a pulcsim, nem ellógni!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne lőjjük ki rá a sziporkáinkat, ez a fajta nem érti az intellektuális humort úgysem. Móricka vicceket meg nem ismerünk.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Baszod, négy diplomával meg a töméntelen IQ-val megbuktunk.

Igaza van a kedvesvezírnek, szart se ér a felsőoktatás, ha azt se tudjuk, mi fán terem a kulcsosproli.

Jöhet a szép új világ
@Spacecake:
A francokat, tényleg, pulcsi nem volt benne... :(
"angyalföldi kulcsos proligyerekek"
@Spacecake: Szépfiú! Nálam nagyobb ateista azt hiszem héthatárban ninvsen. PERSZE NEM VÁROM EL TŐLEG, A SZÓ JELENTÉSÉNEK ISMERETÉT, ÖRÜLSZ, HA A 40iq-AL, A MAGAD ALÁ CSINÁLÁS PROBLÉMÁJÁT RELATÍVE INTELLIGENSEN MEGOLDOT, HOGY NE OKOZZ AZ ÁPOLÓKNAK NAGYOBB GONDOT, AZAZ MINDEN NAP 14 ÉS 16 ÓRA KÖZÖTT CSINÁLSZ MAGAD ALÁ, MERT AZÉRT LÁSSUK BE, EGY tIBI CSOKI, MINT MOTIVÁCIÓS TÉNYEZŐ, MÉG NÁLAD IS REVELÁNS tényezővé tud válni:-)
Mielőtt lebaszol, szólók, hogy nagyjából vakon gépelek, a caps lock nem kiabálás, hanem sima elütés. Annyit meg már megbocsáss, nem érsz, hogy ujjra gépeljelek. Már így is unlak eléggé, inkább te is húzz aludni, hogy holnap reggel mosolyogva tudd megsimizni remélem kevésbé fejlődőképes porontyaidat, és elvinni az állatkertbe főemlős rokonlátogatóba.
@Mariann19: Mariann kezd összeomlani:-)kicsit támogassátok már meg:-)
a sziporka szót harmadszorra írja le szegény.
@Habakuk999:
Bass.a kuty, majd iszunk inkább, igazad van!
Nyáron jössz evezni?
Az osztrák túra jun. 20-21. Jun. 22 Sárkány.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pulcsi-kulcsi teee szuperszenzitív túltenyésztett kan:-) Remélem a fajfenntartási idolod azért nem károsodott. A pulcsi azért annyira nem zsenánt:-) Emiatt nem kell besértődni. Főleg nem, ha pinamintás golfpulcsiról esett szó:-)
@Habakuk999: Barátunk nem bontotta ki a kulcsos jelzőt, így csak tippelni lehet, hogy ez miért fontos a számára. Szerintem még most is a nyakában lóg a kulcs és a kesztyű madzagon, maga elé nézett, látta, és gyorsan leírta. Míg el nem felejti.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: ok úgy tervezem, megyek
kőbe vésem, de nem úgy, mint az alaptörvényt:)
@Spacecake:

"te nem csak zokni vagy,hanem 1 lajhár is..:-)"

Nem tudom hány éves lehetsz, de abból, hogy egy nyilvános blogon egy női névvel rendelkező ( s ergo jó eséllyel vélhetően valóban hölgy) blogtársadat "lezoknizod" arra köetekztetek, hogy bármennyi is vagy, férfi (vagy felnőtt nő) biztosan nem vagy.

Lehet, hogy értelmesnek gondolod magad, de viselkedni nem tudsz.
@Mariann19:
De Móriczka vicceket is:

Az iskolában a tanárnő a következő kérdést teszi fel:
- Mondjatok gyerekek öt olyan állatot, amelyik az északi sarkon él!
Móricka majdnem kiesik a padból, úgy jelentkezik.
- Na, Móricka?
- Egy fóka és négy jegesmedve.

- Tetszik az új szobalány, Móricka?
- Ki nem álhatom. Legszívesebben belemarkolnék a hajába, és a nyakába harapnék, ahogyan apukám szokta.
@Habakuk999: Bocsi, csak szerényen mondanám: nekem önmgagamban 3 van:-) De ezt csak itt és most merem bevallani szűkölőkörben. Egyébként pszt:-) !!!!!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem kell újragépelni te IT-guru vakon gépelés gyöngyszeme:-)
jobb egérgomb.....-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Jóvanna... Én dolgoztam 19 éves koromtól, 3 szakmám mellett lett meg a programozói.
@Spacecake: Tényleg harmadszorra írtam le, de az ilyen gyengeelméjűnek kénytelen vagyok, hogy memorizálja többször, hogy majd képes legyen felfogni is.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Én csak Bolit számoltam nagy hirtelen, ha téged és Mariannt is beszámítjuk, az probléma, mert annyi ujja már nincs a delikvensnek, aztán esetleg eltűnik nagy kétségbeesésében.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Derűs estét szereztél a barátunknak, ez az ő világa. Móricka.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

gránátos nyuszikám vérben szent őrizője igaz?

a szövegedben reveláns és releváns helyet kell cseréljen...hadd ne magyarázzam miért?

brühühühü
@De hol van Columbo felesége?: nick-edből vélve te is nő lehetsz,kicsit túlérzékeny,a baszatlan fajtából,vagy csak szimplán megjött??:-)
@Spacecake:
Baszki én a Ctrl+F keresés után a Ctrl+C - Ctrl+V kombinációval tettem. GOND???
@Spacecake:
Na baszki, én a helyedben meghúznám magam, rodeo papa beesett és már ki tudja mi folyt le a torkán... :D
@rodeo36: Így helyi idő szerint 0.36 körül már az is nagy teljesítmény, hogy magyarul próbálok írni. Most képzeld el mindezt ékes spanyol hablatyul:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

most gyüttem friss meleg a troll, hogy' méritek? rőfben vagy literben?

brühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Jóvanna... Nem mondjuk meg a többi nyúlnak! Pszt. Nyáron elesz a rosseb felénk?
@Spacecake: Csak Neked bevallom, semmi közöm az IT szakmához... attól értelmesebb elfoglaltságom van:-) Bolibocsi:-)
@rodeo36:
Neked ajándék, tedd magadévá! :D
El is fordulok, nem bírom a most következőket, inkább zuhi és aluka!
Na, szép napot !
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Semmi gond. Én is betanított lakatosként kezdtem:-)
3,60 Ft-os órabérrel, kommunista szombatokkal:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: 'Na baszki, én a helyedben meghúznám magam, rodeo papa beesett és már ki tudja mi folyt le a torkán... :D'
és ő ki?egy alkesz kulcsos....??:-)
csak miheztartás végett kérdezem.
@rodeo36: Hekto helyett genyoliterben... nagyarc ám a csávó... bírja a szopatást:-) És még, mint Rómeó élvezi is:-)
@Spacecake: Trollseggberugdosó, vakvanyúhajhász, mellékáálásban ürfingszagtalanító.
hát ez így kezd uncsi lenni,kapjátok már össze magatokat,na...
@Habakuk999: angolosan távoztunk??!!.-)
remélem nem fogsz rosszat álmodni...:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

jó jézus a jégen?

brühühühü

mondtam én, hogy mire az MNB-be be addigra lesz itt habzsi dőzsi

34000000000 EUR x400=1.36E+13
magyarúl trolloknak: 13 600 000 000 000

bötüvel: tizenháromezerhatszáz milliárd Ft = 1/2 büdös zsé per eltolcsy 2013

brühühühü
@Spacecake: Ha Te tudnád, hogy ki Rodeo, megkapaszkodnál egy székben úgy, hogy elfehérednének az ujjaid a megtiszteltetéstől.
A Colombonak írt sértésed alapján Te egy vérproli vagy a sarki 719.sz. Italbolt törzsvendége valamelyik külső kerületből.
A magad fajtát még reggeliért sem küldöm le a munkahelyemen.
Micsoda alvilági figura vagy!!!
@Spacecake: Mostanában Gedeonneutralizáló, impotensstimuláló, trolldezintagrátorkézikészülékmagtalanító állásom van, mindemellet uszómedencék méjmagyarsegglyukseggnyalóspermaszűrésével foglalatoskodom, termékenytelenítés és dezoktrojalinalitás célzatjából. Remélem kimerítő válaszom rövid időre kielégít.
Elvonulok alukába, ahogy Boli szokta mondani. Jó éjt Nektek!
@Mariann19: akárki is,TE miért hivatkozol másra v ékeskedsz vélt v valós tulajdonságával??!!ez a vérproli dolog.
@Mariann19: jóéjt!!!2 kilőve:-)
next please....-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ahogy nézem ehhez 4 perc kellett h összekukázd....viccesnek szánt,de gyenge próbálkozás...
@Mariann19: Haggyad má.. Eztet nem érdekli a női nem, de az igen sem... kulturkuruc, 4 éves percemberke, aki azt hiszi, a habzsi-dözsi örökké tart. 5 év múlva rákapcsolod az ablaktörlőt a Blahán, amikor ácsingózik eg fém ötszázasért és szélvédőt akar Neked mosni. És ott fogja árulni a "Segg nélkül" című Széles kiadványt narancssárga mellénykében, havi 47 ezer forintért mellékállásban.
@Spacecake:

Nagyon mellé.

Másrészt: Te 295 hsz-nél jársz. Én 3672-nél.
Nem, nem a mennyiség miatt írom ezt, ne gondold.
A mintegy 3700-at úgy hoztam össze, hogy 90%-ban érdemi hozzászólásom volt a témához.

Mindig is irritált, mikor valaki bántóan viszonyult a másikhoz.
Különösen, ha olyan valakit ért ez, aki láthatóan nem érdemelte ezt meg.
Neked fogalmad sincs, kit zokniztál le. Olvass utána.

Harmadrészt: a Columbo felesége nicknév egy aranyos sztori, kvázi egy belső poén eredménye, csakúgy, mint előző nicknevem.

Addig, amíg téged békén hagy e blog közönsége is, miszerint nickneved nem magyar szó (ugye most divat a magyarsággal, sőt, székelységgel virítani), addig légy szíves, te se illess más nickneveket kritikával/megjegyzéssel, pláne ne hím-soviniszta dedós baromságokkal.

Irtóra nem vicces ugyanis.
szegény Fabius-ra szégyent hoztatok,besír ha ezt végigolvassa:-)
@Spacecake: Jólvan Béla. Meghunyászkodhatsz. Most elmegyek aludni, Te láthatóan ki vagy már tiltva az asszony mellől, itt éled ki magad. Remélem elég papirzsepit készítettél be magad mellé, mert elég szar dolog lenne reggel pironkodni a foltos kókuszszőnyeg miatt az asszony előtt. Na pá. Ráhagylak a jobb kezedre, tegyétek boldoggá egymást. Én megyel.

Az, hogy lassan mindenki itthagy a faszba, az nem a Te győzelmed, hanem sima biológia. Nem éred meg az ébrenléted. Ma teljesítetted, mit a Párt elvár, hétfőn beállhatsz a sorba, lehet prémiumot is kpasz. NA csá.
@Spacecake: Nem jobb, csak forintban egy főre, a lakosságszám csökkenése és a gyenge forint miatt (az abszolút összeg 7060 md-ról 7080-ra - ez mekkora növekedés már ahhoz képest, hogy a forint mennyit gyengült),és ez a nyereség a gyenge forint okozta infláció miatt nem nyereség),
"Magyarország által a jelenlegi támogatási időszakhoz képest elveszített 4,6 milliárd euró jelenleg kb. 1400 milliárd forintnak felel meg. Magyarország a következő költségvetési időszakban a 2007-13 között rendelkezésre álló 25 milliárd euróval szemben csak 20,4 milliárd euróból gazdálkodhat."
Emellett az EP jogait meg nem gondolom, hanem tudom. Sőt. azt is, hogy jobban járnak, ha megvétózzák, akkor ugyanis marad a 2013-as keretösszeg.
@De hol van Columbo felesége?: ezt a hsz-számot nem tom értelmezni,h mire akarsz kilyukadni,bocs.

ha végigolvasnád,asszem kaptam én is elég szitkot tőle.nem szeretem az álszentséget,és a kettős mércét.
meg azt,amikor vkinél elfogy a cérna és a női mivolta mögé menekül.

ez sem vicces,söt,egyenesen szánalmas.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hát persze!!! keresztbe lettetek csordástul lenyelve...
sebaj...next time.-)
@Spacecake:

Fabius határozottan szájon vág, ha tiszteletlenül beszélsz a lányokkal.
@Kuviklacz: lehet csűrni csavarni innen is onnan is...a teljes összeget csökkentették,ilyen még soha nem volt az EU történelmében,és ennek ellenéra nagyságrendileg ua.kapunk.
na és szerinted megvétózzák??:-)
igen v nem?
ha ismernéd az EP-t,akkor nem mondanál ilyet:-)
@Fabius: a korrektség nevében,ha visszaolvasod,és korrektnek tartod,és egyenlő mércével mérsz ilyen szempontból mindenkit,akkor tedd meg amit tenned kell:-)
ennyi!!
ha meg nem,akkor ne fenyegetőzz,mert nevetséges!!
@Spacecake:

Fenyegetőzni nem szoktam, a nőkkel agresszív kispöcsöket kibaszni igen. Ez a keresztény konzervatív stíl lehet otthon divat, itt nem, és nem is lesz az.

Takarodó, bezárt a játszótér.
@Fabius: Lassan elhullottunk Morpheusz karjaiba. Ez a csodatroll telenyomta magát Benzedrinnel, oszt virít minta tejbetök:-) Nem mondom, ideje kilőni, szórakoztató figura, csak fárasztó. Érdemlegeset nem tud mondani, de legalább jól riprosztó, Na öld ki: Jó lesz holnapra, ha esetleg visszatöri a riposzt, nagyjából a töketlen fecske kategória. Hagyd meg szórakoztató udvari hülyének. Gábriellát már úgy is unjuk:-)
Hétfőn csodát kapsz:-)
@Spacecake:

Leírtam, de kérésedre kifejtem újra.

SZóval 3670 hsz. Ezalatt elég sok trollal volt dolgom, de azt hiszem sikerült úgy helyre tennem őket, hogy szinte soha nem voltam bántó. Ahhoz, hogy kifejezzem, mit gondolok a másikról, nem volt szükségem bántó szavakra. A legutóbbi nagy trollt, Stefit is így tettem be az őt "megillető ", kellő polcra.

Ha a szándékod az, hogy itt valóban komolyan vegyenek és valóban érdemi vita alakuljon ki az Eu-s pénzek nagysága (pardon, csökkenése) okán, akkor más taktikát kell választanod. Az itt lévők nem kispályások (rodeo különösen nem), nálad nagyobb habitussal rendelkező delikvenst is szanaszét szedtek már...vizsont, ha vitára kerülne sor, ők valóban érveket hoznak fel, nem kicsit vannak tisztában a dolgokkal - ráadásul: nem ballibsik, mint ahogy én sem vagyok az.

És bármily meglepő, nő sem vagyok, és azt is tudom, hogy hol van a feleségem.

Rakd össze mindezt magadban, ha okos fiú vagy, menni fog...
reméltem hogy csökkentik a támogatásokat sőt meg is kéne szüntetni. Csak akkor támogatni ha látható és érzékelhetően leszorítják a korrupciót... de hát ezek szerint nem csak a magyar állam korrupt, hanem az eu vezetősége is :) vagy csak hülyék?
@Spacecake: Nocsak, már nem nőtt, csak ugyanakkora maradt? Érdekes. Amúgy a teljes költségvetés 3,7 %-kal csökkent, a magyar részesedés 20-szal. Ennyit a nagyságrendekről (ugye a forint eléggé rossz mérce, hiszen ha kormányunk áldásos ténykedése nyomán a forint ismét normális árfolyamú lesz, akkor a forintösszeg csökkenni fog).
A Tanács az EP egyetértésének megszerzése után szavazhat. Igaz, az EP nem határozhat el módosításokat, de a vétó nem olyan veszélyes. Presztízsharc megy, és Lamassoure nem kispályás.
@sanyix: Egyszerűbb (ez az amit a sok lökött "Brüsszelező" nem fog fel): a döntést a tagállamok és a tagállamokból választott parlamenti képviselők hozzák, nem az "EU vezetősége".
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nincs mese, ment a levesbe. Ha azt mondom a lányokkal szemben legalább annyit elvárok, hogy nem zoknizzuk őket, azt kommentálja hanem tudomásul veszi mindenki.

Uff.
@Fabius:

Akarom mondani NEM kommentálja, hanem.
@Spacecake:

mivel Mariann nem méltat arra, hogy elkűldjön anyádba arra itt vagyok én...

rohadt egy hülye seggfej vagy ahogy olvasom idétlenkedéseidet, remélhetősleg te magad tudod mijafasznak körmicélsz mert abból amit nem derűl ki...dehát ez a fidesz stylus...kis narancs rühes

brühühühühü
@Spacecake: nem találtad el bucika, és még nem is ment mellé, mivel célzóvized ócska lőre...elsuhant a semmibe

a kocsmai zsargont nem igen ismerem majd szüxég lesz némi fordításra...miről szoktál irigálni? ami a trolladból kigyün vagy amit beletöltesz a trolladba?

te is olyan kispöcs lehecc mint a szopós társad a zorbán te kis 69...persze a hájban megtalálni és a szőrt kiköpni azt élvezed igazán vagy avégső futamot amikor nem jön semmi mert olyan vagy mint a Vén Fehér Kobra a tudodhol? ha nem kérdezd Mawglee-t...szép sápadt és már nem áll fel sohasem igazán de most már megsemtalálod és ki van száradva és ülve pisilsz vagy guggolva? mert ugye sohasem lehet tudni trolléknál mi jön előbb...ja, míg el nem felejtem pelenkát melyik fajtát használsz, ha használsz vagy lapulevél?

brühühühü

kellemes vizelést
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nyulambulam kedves drága...ezt jól kiókumláltad...kézigránátot is kűldtél neki titokban?

a kisfarkú szengétlen vitéz most izgúl bemutattatok neki és még nem volt része a "beavatásban" ha Fábi Úr kibassza -kár lenne mert akkor kit tudnánk közútálni_- sohasem tugga meg

ha nem, ... akkor majd adunk neki gumifaszt hadd emkélezzen milyen is az,,,olyan rövid esze van már a reggeli friss szopásra sem emléxik

brühühühühü
@Spacecake: te tetted ezt uncsivá...gondolatmentesítővel persze könnyű

mit szecc?

brühühühü
én Tanquerrey-t
@Spacecake:

te téri tortás miben üzletelsz a téren? vagy csak a sarkon?

brühühü

Sarkos Téri Tortás
CSOKI POZITIV: A Békemenet nagygyűlésén Bajnait temetkezési vállalkozóhoz hasonlították
A CÖF, a Békemenet és a CET képviselői közös nyilatkozatban támogatták a kormány munkáját.
nem élt ez a ktgvetés 42 napot.

Ez az a ktgvetés ami meghalt mielőtt elfogadták volna.

Azt mondta a kedvesvezető, hogy szeptemberre lesz, mire a sarokszámokat tolták-vonták és decemberre lett ktgvetés.

Tehát rekorderek, a ktgvetés megbukott még jóval elfogadása előtt.
Ezzel az úniós győzelemmel csak az a baj, hogy a mi fejenként 712 ezrünket a terveik szerint mindössze 10 (na jó, legyen 100) csókos fogja zsebre tenni.
Egyébként valaki, akinek megvannak az adatai és szeret statisztikákat gyártani, kiszámolhatná (és folyamatosan közzé is tehetné), hogy fejenként hány forintunkba is kerül nekünk a NER: a mol, az e.on, a malév, a pályázatokon kisíbolt milliárdok, a jó kis ügyvédi megbízások és a pervesztések utáni kártérítések, a nemzeti (és nemzetközi) konzultációk, a lejárató plakátkampányok és hirdetések, az IMF helyett a piacról felvett kölcsönök és még sorolhatnám...
Van egy fogadásom, hogy még akkor is buknánk ezen a bulin, ha az a 712 rongy tényleg mind a mienk lenne.
érdekes ez a gif. vajon személyiségi jogokat nem sért? van valami arcmáshoz fűződő jog a magyar törvényekben :)
Polgárok, ne bízzatok ebben a hazug kormányban!
Hajrá diákok már az egész világ figyel rátok!

Csak nem a szánalommenet "álcivilje" a fidesz tagságát letagadó szarházi Csizmadia elvtárs írogat?

A fegyvereket megkapta már a szennymenet, mert azt hallani kapnak?
És ha telefonon még egyszer hívogatnak pl. Gyulára menetelni és székelyműdalt danolászni, nem állok jót magamért!
@lonsdaleruha.5mp.eu: "személyiségi jogokat nem sért?"

ki a képen a szeméjiség????
és tényleg igaz. a kommunista annak örült volna, ha megszívjuk. most elképesztöen csalódott és szomorú, mert Magyarország a körülményekhez képest kifejezetten jól járt.

Döbbenet.

Nem baj. Így legalább nem kell félni attól, hgoy ez a baloldal 2014ben választást nyer. Ezt a mennyiségü emberi selejtet a magyarok többet nem juttatják kormányra, az biztos.
@dany82: Az Origon fenn van egy képgaléria a Bajnai féle rendezvényről. Hátborzongató.
Heller , Mécs , Kuncze , Frissnyugdíjas Kónya ,
Füves Juhász Péter.
Annyi hibát nem lehet elkövetni hogy ezeknek
esély teremjen.
@dany82: Ugye tisztában vagy vele, hogy manapság két kommunista párt van, és abból egyik sem az MSZP? Van egy MKP és a Fidesz. A fidesz milliárdszor kommunistább mint az elődjei. Ha nem hiszed, akkor: hu.wikisource.org/wiki/A_kommunizmus_alapelvei

@lonsdaleruha.5mp.eu: Majd megy a feljelentés a gif miatt, ne félj. :)
...akkor ezek szerint Fabius további 8 év fidesz kormányra számít...?!
süti beállítások módosítása