Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.10. 05:11 Fabius

Hol legyen a főváros Budapest helyett?

Címkék: főpolgármester Fidesz választás 2014 tarlós-istván

Veszni látja a kormány a fővárost 2014-ben. Megmérették egy kormányközeli közkutatóval az esélyeket és kiderült, a Nagyfalu népe máris megvonta a 2010-ben szűken adott bizalmat. A szocik átvették a vezetést, az ismertebb fideszes arcoknak meg nem nagyon akarózik megméretni magukat olyan környezetben, ahol esetleg egy röhögő Demszkyt ábrázoló emlékplakettel zavarják haza őket. Tarlós simán bevállalná az indulást, de ő meg nem csak Kálmán Olgát oktatja keményen, hanem a Legkedvesebb Rokongyereket is, aki hüppögésével lármázza fel a tágabb családi fészket időről időre. 

tarlós-vitézyt-nevel.gif

Tarlós esélyeit némileg javítja, hogy hadban áll ő a fővárosi Fidesz frakcióval is, de a főpolgármesteri poszt hirtelen jött népszerűtlensége a keresztbeszívatásoktól sem mentes iszonytól függetlenül a malmára hajthatja a vizet. Már, ha, ugye. Mert a rögtönítélő papcsákferi bármelyik reggel beállíthat egy százoldalas módosítóval, amiben a kormány kijelenti: ha nem nyernek az önkormányzati választáson a főváros elköltözik máshová, és életbe lép az alaptörvényben a főváros átnevezési záradék. Emlékezzünk csak: aszonta a főnök az önkormányzati után:

Mától Budapest ismét a nemzet fővárosa. Az önkormányzati választásokon a zemberek azt nyilvánították ki, helyes irányba fordult az ország szekere. 

Vagyis ezek szerint a mért közbizalom megvonás azt is jelenti, hogy a zemberek szerint az a kurva szekérrúd megint rossz felé áll. És, ha nem látnak a szemüktől - merjófele, győzelem, feritél, baszki! - akkor -esetleg- Tarlóst megérdemlik, de a főváros címet nem. Végül is Felcsúton épülszépül az új stadion, lesz új középiskola, a "hazai pálya" modellből már csak a főváros cím hiányzik. A lényegesen kisebb populáció csak könnyebben kordában tartható, mint a pesti szedett vedett mindenféle, Mészáros Lőrinc meg rátermettebb hűbéres Tarlósnál. 

A Fidesz pánikja nem csak Bajnai személye és a főpolgármesteri cím körül érhető tetten. Hogy, hogynem a jelenleg polgármester országgyűlési képviselőknek egyszer csak elkezdett nem tetszeni az összeférhetetlenség. Pedig a törvény erről régen megvan, a helyosztó kasztingon lepacsizták Viktorral, ki marad(na) képviselő, ki polgármester, a megállapodásra a jelképes kolbászkarikát is elrágták a felcsúti csűrben a nyálszerződés végett. Éppen csak szó nem volt még akkor Bajnairól, a színrelépése óta egyre rémisztőbb népszerűségről és a választás elvesztésének valós esélyéről. Most meg van. 

Újabb kapkodás és pozícióharc is. 

Mégis csak Rogánokról, Papcsákokról és Kósa Lajosokról van szó, nyilván nem mindegy lesz-e a derék nertársaknak megfelelő tuti biztos pozíció vereség esetén is. Innentől pedig nyugodtan számolhatunk azzal, hogy a helyosztók felrúgása középkáder szinten  elégedetlenséget fog szülni, előkerülnek a "nemezértadtukanevnket" emberek, és a külső morzsolódás után a belső hasadások is megindulnak a pártban és csatolt testrészében. Ez pedig érdekes helyzeteket okozhat az utolsó pillanatig élő, mit kéne még megváltoztatni tegnapról mára a vereség elkerülése miatt helyzetekben. 

683 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr874899861

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megjelentek új, tematikus szórólapjaink! 2012.11.11. 13:31:06

A fővárosi LMP egy tematikus sorozatot kezdett el, amiben igyekszünk végigvenni azokat a témákat, amelyek a budapesti polgárokat érdekelhetik és amelyekre az LMP-nek kidolgozott javaslatai vannak. A szórólapok a linkre vagy a képekre kattintva PDF form...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.10. 13:51:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Comming out: vallomás eltitkolt kapcsolatomról Orbán Viktorral 2012.11.10. 11:54:04

Drága Miniszterelnök úr, kedves Viktor, nem is tudom, hogyan fogjak bele. Fájó szívvel, így a nyilvánosság előtt kell bejelentenem, hogy szakítok veled, hogy kilépek ebből a kapcsolatból, amiről eddig senkinek nem beszéltem, amiről eddig magam sem tudt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbán Viktor azt mondta: "Nemcsak jó szövetséget kötöttünk Kínával, hanem büszkék is vagyunk erre az új szövetségre"
Ha a várhatóan stratégiai okokból kiterjesztett szavazójog alapján csupán 1% kínai Orbánra szavaz, máris semmi gondja.
Végülis volt magyar gyarmatunk, és mi adtuk nekik az első köztársasági elnököt is!

falanszter.blog.hu/2011/01/19/az_osztrak_magyar_monarchia_kinai_gyarmata
pedig a narancsosok között a vitézy fiúka olyan aranyos volt addig amíg nem kepta meg az egész homokozót...amatőr villamosgyűjtő, busztörténész és hasonló, de hogy mást is lehet a közlekedéssel csinálni mint ingyen játszani vele...hát az már ugyanolyan mint az egész narancsos izének a nemzeti politika: elvesszük, elvisszük és otthon majd felhasználjuk a spájzban vagy a hokkedli alatt ez mérce meg lejjebb

brühühühühühüh
A másik amin ötletelnek, hogy ne is legyen főpolgármester:
" a főpolgármester választásra vonatkozó szabályok is folyamatosan szóba kerülnek a fővárosi kormánypárti képviselők között. Információink szerint egyebek mellett olyan lehetőség is felmerült, hogy a jövőben nem főpolgármester irányítaná Budapestet, hanem a kerületi polgármesterekből álló elektori tanács. Úgy tudjuk, külföldi példákat is megvizsgáltak olyan fővárosoknál, ahol nincs főpolgármester."
Ami a szívügyük, azt is elbasszák:

index.hu/gazdasag/2012/11/09/segiteni_akartak_becsodoltek/
"A Szociális bolthálózat közvetlenül a termelőktől beszerzett olcsó árukkal akart vevőket csábítani a zöldséget és gyümölcsöt kínáló üzletekbe. 2010 januárjában közel 130 ilyen üzlet volt az országban, de hamar kiderült, a hálózat nem működtethető. Gond volt a beszerzéssel - a kereskedők többnyire nem is látták, mit rendelnek -, de a minőséggel és sok helyütt az árakkal is. 2011 nyarára az üzletek több mint fele megszűnt. A megmaradt és egyre nehezebb helyzetben lévő szociális boltokon a Hangya-mozgalom (Történelmi Hangya Mozgalom Országos Szövetsége) akart segíteni a KH létrehozásával."

"A cégadatok szerint azonban nem igazán sikerült megmenteni a bolthálózatot, a zrt. 2010-et több mint 3 millió forintos veszteséggel zárta. Alapításának első évfordulóján, 2011 októberében már a végelszámolásról döntöttek a tulajdonosok, az eljárás pedig immár felszámolásba fordult."
Ha már a derék Papcsák szóba került:
hvg.hu/itthon/20121110_Feljelentettek_a_Nepszava_kommenteloit#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_11_10

Vajon mi sérthette a feljelentő érzékeny lelkét? Mert én nem találtam a kommentek között semmi olyat, ami miatt egy közszereplőnek ki kéne akadni:
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=539838

Ezen az alapon, kapásból hat név jut eszembe, akiket innen vasra verve vinnének el.
A buli pont most kezdődik el?
@Knósszosz: Egyszer már a kormányzásuk kezdetén bepróbálkoztak a Népszavával, akkor is kommentelők miatt szállt rájuk a Médiatanács, ahogy emlékszem, az végül közröhejbe fulladt.
@Knósszosz: Biztos ez a komment vágta ki Papcsáknál a biztosítékot, pedig csak az igazat írta, Fabius már számtalanszor linkelte be Várnai László (lmp) blogját, ahol pont ezekről volt szó:
" Ennek már nagyon ideje olt,mert amit ez az őrült fitnyiszes polgármesternek titulált gerinctelen művel,annak véget kell vetni.Százmilliók mennek el tanácsadó cégekhez,akkor ez a senki mihez ért???"
@Knósszosz: hogy rohadna meg az az idióta, hol vagy te barom, faszkalap troll vezérló, Vittátor seggnyaló.
/Szeretem a babgulyást, ha szólok hozhatjátok, tehát ne legyen poliböris mindenki :)/
@Knósszosz: De ebben a buliban nyilván nem az a lényeg, hogy elítéljék a kommentelőket, mert arra egyelőre még nincs esélyük, hanem ez:

"A rendőrség a Népszava szerint kérte a laptól a „felhasználói nevek, személyek azonosításához szükséges adatokat".

"A Népszava köteles lenne ennek eleget tenni, de keressük a jogi lehetőséget, hogy mégse kelljen kiadni a személyes adatokat. A hozzászólókat értesítjük, és ha mégis kiadjuk adataikat, lapunk ügyvédje ingyen vállalja jogi képviseletüket"

Még nem eléggé félünk, tehát még jobban meg kell félemlíteni a magyar polgárokat.
@aritus:
Persze ez biztosan ott van a kifogásolt kommentek között, de az ég szerelmére, demokráciában egy politikusnak el kell viselnie, ha a választó elküldi a picsába, nem?
Ha ennyire mimóza a szentem, menjen kazánkovácsnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Egyes vélemények szerint, elég jól főzök.
De ha második körben engem is betuszkolnak a Pobjedába, akkor baszhatod kedves kolléga. Marad a kenyér meg a poshadt víz-:))
Hát igen. Tarlós bunkósága múlhatatlan érdemekkel bír. Csak a skála kérdéses, hiogy hol és kinek. endresy.blogspot.hu/2012/10/tarlos-ember.html

Aztán meg ugyebár kérdéses lehet az ő spirtiszta kapcsolata a Vezérrel. endresy.blogspot.hu/2012/11/orbanista-ezoterika.html
@Knósszosz: Mert felhénytorgatták az ő pénzen vett szavazatait talán. Egyébként meg sorold nyugodtan. Majd szólunk Katica úrnak, hogy beszéljen rá.
@Knósszosz: poshadt víz nem játszik, majd elfoglaljuk a konyhát, hisz Fabius, Boli, Szív, és a tõbbiek mind mind ott lesznek, még Rodeót is meghívjuk némi vendégszereplésre, és konyha szentelőre :)
@Knósszosz: Demokráciában igen. Te melyik országban élsz? :P
@aritus:
Na igen.
Marischka gigászi küzdelmet folytat a Klubrádió ellen, de a fogást az istennek se találja. Úgy látszik, pótcselekvésként egy másik fronton (is) harcot indítanak. Komolyan röhögséges az egész kínlódásuk, kacagna is az ember, ha nem lenne egyben mélyen elszomorító a szitu.
@aritus:
Réges-rég én is álmodoztam hasonló bolthálózatról. Nagyrészt magyar termékek, termelőtől, gyártótól. Csak én a modern minőségbiztosítást, marketinget meg ilyeneket is felhasználtam volna és általában a szakértelmet nem lehet kihagyni.
Mint a mellékelt ábra (Magyarország ma) mutatja.
@Knósszosz: beégetném a ferit, pár (megfenyegtett) kommentelő össze állhatna, és sajtó meg ügyvédi támogatással meglátogathatná a munkahelyén és ott arcból-arcba is elmondhatná a véleményét erről a bohócról utána meg kollektíve át is vonulhatnának a helyi kapitányságra a mesterrel kézen fogva azt valakit egyből rabosíthatnának is... :)
@GeoCracker:
Nem sorolom, a nemzetközi helyzet amúgy is fokozódik.
Inkább kérnék a fiúktól egy szívességet -:)
@Knósszosz: Mertt sosem nem lehet tudni, mikor, kitől kérnek majd egy szívességet :-)
Hali Fab! Ha már Felcsútot szóba hoztad, azt már hallottad, hogy Emőke a minap feljelentést tett Mészáros Lőrincék ellen??? :)

http://jobbik.hu/rovatok/politikusbűnözés/gazdasági_mutyik_orbán_településén_videó

A Jobbik felcsúti szervezete, illetve a párt önkormányzati munkacsoportja felhívták a figyelmet néhány Mészáros körüli gyanús ügyre. Mészáros Lőrinc polgármesteri feladataiból sem szereti kihagyni a családját, így az önkormányzati munkában tevékenyen részt vesznek a rokonokhoz köthető vállalkozások is. Így van ez például Mészáros Jánossal, Felcsút első emberének testvérével, aki egyben a képviselőtestület tagja is, és emellett Agro Felcsút Kft. nevű cégén keresztül számlákat bocsát ki az önkormányzat részére. A probléma csak az, hogy ezek összege bőven meghaladja a beszerzési érték határát, vagyis a gyanú szerint a Beszerzési szabályzat alapján több előírást is sértettek a számlamásolattal igazolt beszerzések.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Te csak ne viccösköggyé, ez komoly dolog!
Majd ha benn leszel, és reggeltől estig Kozsó nótákkal próbálnak szóra bírni, nem fogsz poénkodni! -:)
Virág elvtárs: Most már aztán nemsokára igazán kérünk valamit magától, drága elvtársam.
Pelikán: Tessék már kinyögni!
Virág elvtárs: Türelem. Kellő időben a kellő csapást!

hu.wikiquote.org/wiki/A_tanu
Na elmennek a jó büdös francba! Leépítik a szochálót, és a támogatásokat is beforgatják az alcsúti fociba majd??

Vajon miért nem a katolikus karitatívokat államosítják?

nol.hu/belfold/20121110-allamositott_adomanyok
@aritus:
Talán Fabius is átmehetne egy amerikai szerverre mert úgy néz ki, hogy a magyarországi ellenzéki fórumok hozzászólóit még a választások előtt vagy alatt meglátogatják a hajnali fekete autók. :-(
Nagy már a fosás!!!
@batka manó:
Nem jutnál a küszöbig sem, megállítana a 70-es IQ, hat biztonsági őr formájában.
Bejutni csak úgy, a zuglói atyaúristenhez? Azt sem tudod mennyi a százalék, hát, hogy?
Ez a nyálszerződés duma óriási!

Még nem olvastam, hogy Tarlós indulna, de ha mégis, az az önismeret teljes hiányának bizonyítéka lenne:)) De ki is indítaná?
Na mindegy, Tarlós már akkor a múlt volt, amikor belépett a városháza kapuján. Azóta csak az alkalmatlanság,a kisstílűség, a beszariság,stb,. - csupa negatív dolog árad ki a kapun.
Tudható volt, hogy legelőbb a főváros ébred. A nagy bajom az, hogy nem látok alkalmas embert főpolginak. Illetve egy ember lenne, Tóth Jóska a 13.ker-ből, de ő ezzel a szoci állománnyal biztos, hogy nem. Már a jelöltséget sem vállalta legutóbb. Gyanítom bele is fáradt.
Ugyan még két év, de ez nem lesz egyszerű. Mármint alkalmasat találni. Önjelölt, mint a tenger.

@Knósszosz:

"demokráciában egy politikusnak el kell viselnie, ha a választó elküldi a picsába, nem?"

Igen:))) Ám az akcióból látható a demokrácia állapota.

@aritus:

Ez a bolthálózat tökéletesen leképezi a mai civil állapotokat.
Hogy értsd.
Ez legkorábban a 13. kerületben indult. Kellett hozzá egy nyugdíjas közgazda, aki szívvel-lélekkel dolgozott az ötleten,és alfától omegáig kidolgozta, egy csomó más civil szakember grátisz munkája, és egy szociálisan érzékeny polgi,
Innentől a dolog működött. Egy civil közösség működtette. Jól. Ma nem tudom hogy állnak.
Néhány évvel később megnyílt az 5. ker,-ben is. Megnéztem. Tudható/látható volt, hogy mindaz hiányzik belőle, ami működtetné. Pont úgy, mint a főpolgi hivatal, hogy a posztnál maradjak.
Fel vörös proletárok, fel vörösök katonák, a testvéri kínai munkás paraszt kormány és párt, dicsőséges testvéri köszöntéssel üdvözli, a narancsos Nagy Nemzeti papcsákót és kedves vezénylót, szerető forró csókkal a nagy magyar hírszolgálatot és nagy magyar nemzeti turulban fogantatott SzalaMariskát /-búúúúbúúúúbúúú/
Külön köszöntve a mentében és jöttében a fekete pincéres keletmaj_moló masírozgatókat, ha már jobb dóguk nem vóna. Remélik, hogy a nagy buliharcban, tanulnak és ellesik dicső rizsföldes technikákat, és választási metódusukat.

-dolgos népünk győzni fog, vesszen a hanyatló nyugat vesszen az ellenforradalmi métely

Blokkolják a Google-t a pártkongresszus miatt

Kína jelentős részében elérhetetlenné vált a Google keresőmotorja és más internetes szolgáltatásai egy nappal az után, hogy megkezdődött a Kínai Kommunista Párt kongresszusa, ahol megválasztják az ország új vezetőit - közölte az amerikai informatikai cég.

hvg.hu/vilag/20121110_Blokkoljak_a_Googlet_a_partkongresszus_mi
@Knósszosz: „Aki el akarja nyomni a kritikát: annak vagy becstelen szándékai vannak, vagy érzi a maga szellemi silányságát.” Szabó Dezső A nemzeti egység fogalma, határai, feltételei.
@saravad: Ha még egyszer nekem valaki azt meri mondani, hogy ez nem kommunizmus, nemzeti szocializmussal leöntve, azt szépen és szolidan elküldöm a jó édes anyjába,

uff én beszéltem

Fidesz+jobbik=nacionalista diktatúra

----

Húsz év után újraírnák a Magyar Vöröskereszt működését szabályozó törvényt, e szerint a jövőben a segélyszervezet úgynevezett köztestületi jogállást kapna - írta a Népszabadság. A tervezet szerint a Vöröskereszt kizárólag a Magyar Államincstárnál vezethetne számlát, és az átmenetileg szabad pénzeszközeit kizárólag állampapírokba forgathatná.

hvg.hu/gazdasag/20121110_Orbanek_megkivantak_a_Voroskereszt_penzet
@saravad: Hát milyen liberálbolsevik hazaáruló zsidó vagy te, hogy a Videoton támogatása számodra nem ér meg ennyit? :P :D
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Én kérek elnézést.
A vöröskereszt amúgy is nemzetközi (fúj) és hát nemzetiesíteni kell (hurrá). Esetleg egy médiakampány Lajossal? Hátha nem érti a nép.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ez azért nem ilyen egyszerű - 23 kiskirályság - mert pl. csak szűkebb hazámban három településrészből áll össze a kerület. A háromból egy lakótelepi rész, sok választóval egy helyen, az önkormányzat szavazat maximalizálás miatt ennek a résznek kedvez állandóan és a kertvárosi részek meg le vannak szarva, minden fejlesztésből kimaradnak. Most ugyanezt tedd át főváros és kerületek viszonyára, a helyi érdekek szinte biztosan sérülnek a főváros javára...irgalmatlan nehéz úgy vezetni a fővárost és a kerületeket, hogy lehetőség szerint mindenki jól járjon és a kényes egyensúly ne boruljon fel.
@Knósszosz: No igen. Akkor vigyázzunk, nehogy szegény papcsák bácsi megbáncccsuk az ellenvéleményünkkel, mert azt úgy tűnik nem szereti.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

gondolni (még) szabad, én arra gondoltam, hogy feri meg a haverjai....... :)
vöröskereszt

Csak azt nem értem, hogy a francba jut minden napra egy ilyen barom ötletük. Van egy minisztériumi osztály ahol nincs más dolga a mókusoknak mint azon agyalni, hogy hol van olyan terület amit még nem barmoltunk szét???Vagy hogyan van ez?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Köszi!
Egy kis repülés mindig jólesik az embernek, még ha korán is van -:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez már azért nagyon durva. Baromira. Szóval, most merre is a határ?:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Egyáltalán a nevét le szabad írni ennek a szent embernek?
A cikket olvasván, Csizmadia bácsi fejében elkezdett trappolni a vezérhangya, nyilván elkezdte a Papcsák mentő menet szervezését, szigorúan magánszemélyektől származó adományokból fedezve a költségeket.
Agyhalál…
A Vöröskeresztes hírhez: feltehetően Habsburg György is azért mondott le, mert tudta, mire készülnek, és ehhez nem adja a nevét. Igaza van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A baltazári eszme sángháji manifesztációja.
Nem semmi!
@saravad: a szakértelem minek? az a haldokló nyugat találmánya. az akarat diadala, meg a protekcionizmus, na az a nyerő. aztán látjuk, hogy ez a kettő mire elég, csődre.
@Knósszosz: Erre mondta mindig az anyukám: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.:D
@batka manó: Ez igaz, ma már csak véleményhez van jogod, de kimondani ahhoz már nincs.
Ez komolyan mondom az alja mindennek.
Szégyentelen a narancsbolsi csürhe. Államosítások, pénzlenyúlások, központosítások - Rákosi elvtárs programjait váltja Piktor valóra!
Egy tetvedék fidesznyik képviselőben ne legyen annyi, hogy azt mondja ezek után, hogy elég volt, ő ehhez nem asszisztál???
Az azért valami!
Azok, akik ennek a fostalicska kormánynak a működéséhez a nevüket és támogatásukat adják, nyugodtan lehúzhatják magukat a vécén.
Egy stigmaként lesz ott a homlokukon 2014 után, hogy
"NARANCSBOLSEVIK KÖCSÖGKÉNT NYALTAM A PIKTOR SEGGÉT".

"A Vöröskereszt pénzét is megkívánta a kormány
Új törvényben szabályoznák a karitatív szervezet működését
A Vöröskereszt pénzét is megkívánta a kormány – ez derül ki a tárca honlapján lévő jogszabálytervezetből, amellyel húsz év után újraírnák a szervezet működését szabályozó törvényt. E szerint a jövőben a segélyszervezet úgynevezett köztestületi jogállást kapna. (Ilyen köztestületi jogállásuk van Magyarországon a szakmai kamaráknak.)

Az új törvény egyebek mellett előírná, hogy a Vöröskereszt működését, vagyonkezelését, gazdálkodását a jövőben egy öttagú felügyelő testület ellenőrizné. Ennek tagjait a kormány, az Állami Számvevőszék és a küldöttgyűlés delegálná. Vagyis – állítják szakemberek – ez a pont lényegében felszámolná a szervezet önállóságát.

Ezzel egyidejűleg a szervezet vagyonkezelési jogai is erősen csorbulnának, mert a tervezet szerint a Vöröskereszt kizárólag a Magyar Államincstárnál vezethetne számlát, és az átmenetileg szabad pénzeszközeit kizárólag állampapírokba forgathatná."

Van még lejjebb??
Igaz, nemrég, amikor a fogyatékosok pénzét nyúlta le a kormány, akkor sem gondoltuk, hogy lenne lejjebb, oszt mégis!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

azért buták, mert az emberek mindig megtalálják a módját, hogy elmondják a véleményüket így vagy úgy de elmondják...így csak azt érik el, hogy még jobban ki legyenek röhögve és még jobban utálják őket.
@Knósszosz: Dehogy nem! Nem adjuk meg magunkat az önkénynek!:D
Én sem fogok csendben maradni.:D
@batka manó: Meg azt is, hogy az ilyen fórumok inkább nem engedig a kommentelést, minthogy a kommentelőik a bíróságon kössenek ki, mert egy politikusról megmondják az őszinte véleményüket.
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=598775
"Márpedig alighanem rábólintanak, hiszen az összeférhetetlenség eltolásával a képviselővé választott polgármestereknek még hat hónapig nem kellene választaniuk posztjaik között és mindkét helyről felvehetnék több százezer forintos javadalmazásukat. Fél év alatt ez több milliós pluszt jelentene.
Távolról sem csupán a pluszjövedelem lehet a terv célja - hívta fel a figyelmet Tóth Zoltán. A választási szakértő lapunknak azt mondta, a parlamentbe bejutott polgármester ősszel úgy kampányolhat majd a saját városában, kerületében az újraválasztása mellett, hogy magát az Országgyűlésbe tavasszal bejutott, sikeres politikusként tüntetheti fel."
And Now Something Completely Different (nem egészen):

"A fővárosi LMP egy tematikus sorozatot kezdett el, amiben igyekszünk végigvenni azokat a témákat, amelyek a budapesti polgárokat érdekelhetik és amelyekre az LMP-nek kidolgozott javaslatai vannak."

budapest.lehetmas.hu/hirek/2128/megjelentek-uj-tematikus-szorolapjaink/
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a művészeti alap, a filmalap pénzét, ingatlanjait, eszközeit is lenyúlták már.
Körbenéznek, hogy hol van még ellopni való? És tadám! ott a Vöröskereszt, nosza, idevele.
Ezek tényleg rablók és martalócok gyülekezete.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: 100 millió állami támogatásért igazán kijár egy 5 milliárdos vagyon elverésének joga.
Mégis hogy képzeljük?! Itt van egy segélyszervezet, akit a polgár jobban szeret a manyupnál, hogy 5 milliárdot rak bele adományból, sőt ebbe beletesznek még a cégek is. Pont ennek ne verjenek a seggére?! Mikor még a cigányokon is segítenek? A szegényeket? Akiket kiönt az árvíz? Akiket ők tettek nyomorgóvá?!
Bah, ha a végén még nem a gazdagoknál kötne ki a pénz. A hülyék komolyan gondolják, hogy azokat segítik akik senkik, mert nincs semmijük.
@iii: Pótcselekvés. Már csak ez kell a fővárosnak, egy újabb tematikus szórólap.
Régen csinált is valamit az lmp, nemcsak szórólapozott.
@aritus:
Mire összegyűjtöttem, leírtad::

"Feljelentették a Népszava kommentelőit"
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=598700#null
„Ezren tüntettek Papcsák ellen Zuglóban - Képgaléria!”
Az ápr. 12-i Papcsák-ellenes tüntetés kommentjeiről van szó. Én csak Zeuszt látom "érdemesnek"
[zeusz] [2012.ápr.12. 20:59]
Ennek már nagyon ideje olt,mert amit ez az őrült fitnyiszes polgármesternek titulált gerinctelen művel,annak véget kell vetni.Százmilliók mennek el tanácsadó cégekhez,akkor ez a senki mihez ért???

Szép új világ.
Úgyhogy pillanatnyilag egy kérdés foglalkoztat: Vajon írja már összefele valaki "kiadás/bevétel" bontásban az "emúttharmincévet"?
Persze a Fidesz 2014-es győzelmét követően lesz ez igazán ütős.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Engem se hagyjatok ki, bár én inkább pizzát, és kocsonyát kérek, mert a babgulyás kiborul, ha átakarod adni a rácson keresztül. Ez a Papcsákos feljelentősdi, meg pont arra megy ki, hogy szondázzák a népet. Látni szeretnék, hol van a nép tűréshatára. És ha az emberek erre sem kezdik kiegyenesíteni a kaszákat és élesíteni a cséphadarókat, akkor lehet tovább folytatni a cenzné urának a kiterjesztését.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ugye, ugye...
Akár a régi szép Rákosi korszakban, amikor még a legelején voltak más sajtótermékek is. A "felháborodott" seggnyaloncokat mélységesen érintette és sértette az idolukról kimondott és az ő véleményüktől eltérő szó, megjegyzés és vélemény.
Röpködtek is az olyan röfögések, hogy "hogyan hagyhatja Rákosi elvtárs, hogy ilyeneket írjanak, azonnal tiltsák be..."
És most újra előkerültek ezek a férgek, újra követelik, hogy...
A történelem ismétli önmagát.
"A jó világnak 1956 nyarán lett vége. Július 26-án Rákosinak Moszkvába kellett utaznia gyógykezelésre. Nem önként ment, Kádár Jánosék küldték. A szovjet fővárosban sem maradhatott, ottani barátai a kirgizisztáni Tokmakba költöztették, ahol nyomorúságos körülmények között lakott."
Van még hely arrafelé?
Kirgizisztán megfelel ennek is, néha átugrik vendégeskedni baltás haverjaihoz, vagy a kies és vendégszerető Afgánokhoz. Csak már menne...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Erről tegnap már írtam. Szóval azért nem eszik olyan forrón a kását. :)

"Idén nyáron Eric Schmidt, a Google vezérigazgatója azt jósolta, hogy a kínai internetes cenzúragépezet alapja, a nagy tűzfal csődöt fog mondani. Schmidt úgy látja, hogy az általános, teljes cenzúra nem működhet, még akkor sem, ha Kína az egyetlen nemzet a világon, amely aktívan alkalmazza."

index.hu/tech/2012/11/08/igy_kerulheti_meg_a_netcenzurat/
@saravad: Azért nem esküdnék meg arra, hogy pár ember a Magoszból és környékéről nem járt nagyon jól.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Tűréshatárnak megfelel az, ha elküldöm Papcsákot és a hozzá hasonló tetveket a picsába?
Ennyire érzékenyen érintette, hogy lehozták a sajtóban, hogy a körzetében, valakik 2000 forintért vásárolták a szavazatokat??
Amely ügyben bírósági eredmény is született?
Ráadásul a neve sehol fel sem merült, csak az emberéé... Tényleg hihető dolog ez!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Júúúúj, mész majd meglátod bíróságra! Téged is be fog perelni ez az ártatlan jó ember, hogy ilyenekkel gyanúsítod alaptalanul.
KÉrlek, vigyázz magadra! Vagy kezdjem el nézni, hogy hogy kell kenyérbe fűrészt sütni?:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Egy vicc ez az ország, szégyen ez a narancsbolsi csürhe!
A seggarcok, a narancsbolsi hívek meg még tapsolnak is hozzá.
Remek!
Remélem gyógyszereiket szedik rendesen, mert csuklani is fognak mellé rendesen...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nekem is kétezer most emiatt a vérnyomásom, Edward, drágám!

Ott a kulcs, abban a mondatodban, hogy a Vöröskereszt MÉG az egyik egyetlen olyan szevezet, ami TÉNYLEG segít is a szegényeknek, szegényeken.

De ma Magyarországon a szegények: LE VANNAK SZARVA, LE VANNAK EJTVE. Másfél év alatt annyiszor rúgtak beléjük, ahány forintra most az állam a fekélyes, bűzlő kezét rá akarja rakni.

EZÉRT SEM értettem, hogy a sok csóró-lúzer (bocs), akik a 2,7 millió barom állat szavazójuk többségét adták (felmérték anno), MIÉRT szavazott rájuk, mikor tudhatta (volna), hogy a Fidesz a jómúdúak és gazdagok pártja.

AZT SEM ÉRTEM, mi a f...-ért foglalkozom én az országgal meg a szerencsétlenebb honfitársaimmal, mikor én személy szerint, meg családilag is, anyagilag jól járok velük?! Mi a f...-ért érdekel még a "kurvaország" sorsa??? Nem értem. Annyival nyugodtabb lennék. Élnék, mint marci hevesen, 2014-ben regisztrálnék, elmennék, leszavaznék Bajnaiékra (ha ő lesz a miniszterelnök jelölt) és kész. Megúsznám az ilyen vérnyomás emelkedést, amit ez a Vöröskereszt-államosítás okoz, amit az összes fairiytale f...-kodás okoz.

De sajnos nem vagyok csököttagyú barom és sajnos érdekel, mi lesz ezzel az országgal. És most még inkább azt mondom, amit eddig:

Aki 2014-ben nem a demokratikus erőkre szavaz, amelyik épp a legerősebb (igen, akár a szocikra is), hogy kétharmaddal elküldjük ezeket a f...-okat a f...-ba, az az én szememben hazaáruló. Pont.

Elnézést a csúnya beszédért, ez a dolog a Vöröskereszttel totál betette a kiskaput nálam...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kiflibe tűreszelő készlet, ha lehet.
Azért remélem Papcsák és a hasonló szánalmas pártseggdugók is nézegetik a "Hogyan éljük túl a börtönt" c. kiskátét...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: azért a bosszút, mint motívumot, se felejtsük ki a találgatásból. Orbán nem felejt, és bosszúálló.
Gyöngyöspatán a Vöröskereszt menekítette ki a cigány nőket és gyerekeket húsvétkor az akkor már egy hónapja tartó jobbikos, gárdás megfélemlítésből.
És ezt a kormány személyes sértésnek vette, lejáratják őket, és különben is egy régen megszervezett üdülésre vitték csak el a nőket, gyerekeket.
Ha emlékeztek, még a vizsgálóbizottsági jelentésben is benne volt, hogy ez az akció lejáratta Magyarországot a külföld előtt. (Azt már meg se jegyzem, hogy szokás szerint a kormányt és Magyarországot egybemosták)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szudán. Szudán kell nekik, vagy haiti. Haitin van most kolerajárvány, igaz? Nuku védőoltás (mert az pénzbe kerül).
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hát nem hallom, hogy a jobbik felállva üvöltené a T. Házban, hogy ne legyen itt se netcenzúra. Kicsit képmutató jobbikostól ilyet olvasni.
Tóta W nem véletlenül írta, hogy 2013 a gyávaság éve lesz (a fideszben).
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ki tudja, lehet hogy majd építtetnek maguknak luxus börtönöket, ahol majd rínak amiatt, hogy a jakuzzi hőmérséklete pont nem jó, és magyar vajat kell enniük, nem pedig ír vagy hollandot...
off
nézte tegnap valaki az egyenes beszédet? Én nem az elejétől láttam a beszélgetést, de amennyit láttam belőle, ez a srác jónak tűnt. Na ezeket az arcokat kéne mutogatni, nem Szanyit, őt és amit képvisel el kéne jó mélyre ásni.
Bolikám, az ásodra szükség van!:))))

atv.hu/cikk/video-20121109_harangozo_tamas
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Annak idején mindannyian azt hittük, hogy lázár egyéni véleménye volt az, akinek nincs zs-je, az senki és semmi. Pedig ez csak egy alaptétel a fideszben. Csak eddig talán tudattalanul reméltük, hogy ez egy ember véleménye.:S
@aritus:
Szánalmas Piktorka ha szarrá alázza magát, akkor mindig a "Bánccsák Magyarországot" kártyát veszi elő.
Pedig csak őt kérik számon, de hát azt számonkérni, akinek a felelősségvállalási képessége egy 5 éves gyerekével egyenlő kb. ennyire lehet. Nem is akarja érteni, egyből támad és elkeni, majd sajnáltatja magát.

@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Egy vicc, hogy ha ezt is meg lehet tenni.
Gondolom a Vöröskereszt nemzetközi részeinek lesz azért ehhez pár szava!
Diplomáciai és egyéb csatornákon majd azért megkapják a "NEMTETSZÉS" szót párszor.
off
atv.hu/cikk/20121109_szakerto_helyesen_uzemeltettek_az_atszakadt_iszaptarozot

"A tervező építőmérnök szerint helyesen üzemeltették tervezői szempontból az iszapömléskor átszakadt X-es tározót. A vörösiszap-katasztrófa miatt indult büntetőper pénteki tárgyalásán, a Veszprémi Törvényszéken a tanúként meghallgatott Cs. Illés az ügyész kérdésére válaszolva azt mondta, hogy tervezőként nem érez felelősséget a katasztrófa bekövetkezéséért."
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Czintányéros!!! Hali! Gurul a taliga???

@aritus:
Ezt is olvastátok?
Puzsér.

"P. R.: Mert ez a korszak 2010. április 11-én lezárult. Ez a húsz év a történelemkönyvekben úgy fog szerepelni, mint a zavaros átmenet időszaka. Ma már azonban a demokráciának vége van, mármint abban az értelemben, ahogyan a demokráciáról húsz éven át beszéltünk. Ami egyébként sosem volt demokrácia, csak négy évenként váltakozó önkényuralmak korrupt rendszere.

hvg.hu: Most pedig már nem fog négyévente változni az önkényuralom?

P. R.: Nem fog. Magyarországon a régi értelmében megszűnt a politika. Itt most egy putyinista fejedelemség épül. Azt már tudjuk, hogy az előző húsz éves rendszer úgy megbukott, mint a szar. Azt pedig majd meglátjuk, hogy ez a fejedelemség hogyan fog működni. Az azonban biztos, hogy el kell jönnie annak a pillanatnak, amikor az úgynevezett budapesti liberális értelmiség felhagy a vernyákolással, hogy az ő személyes ízlésének vajon megfelel-e a rendszer.

Arra ment rá az elmúlt húsz év, hogy igazodási pont volt ez a pesti véleményformáló értelmiségi kaszt, amelynek volt egy esztétikai, és ismétlem: szigorúan esztétikai igénye a rendszerrel kapcsolatban. Mert ő, a pesti véleményformáló értelmiségi tizenöt évig tanulta, meg látta nyugaton, hogy hogy működik a jó rendszer, és ha Magyarországon ez a rendszer nem olyan, mint az, akkor ő minek tanult, meg minek utazott, meg írogatott erről annyit?"

hvg.hu/kultura/20121107_Ezek_mar_zsarnoknak_se_jok__Puzser_Robert
@Fabius

Bocs, hogy itt off némileg, bár mindennel összefügg. :) A múltkor érintett Kuncze-kérdéshez kb. ezt írtam volna, ha lett volna időm. De megírták helyettem, jobban.

"Vári György írása alkalmat ad arra, hogy számos olyan gondolkodási sémát górcső alá vegyünk, amely axiómaként forog a közbeszédben, kellő alap nélkül, s bár erre soha senki nem tett kísérletet, könnyedén megkérdőjelezhető. Közülük ma a következőket venném sorra:

1. a közép azt jelenti, hogy jobbra úgy kell nyitni, hogy balra zárunk;


2. a demokratikus intézményrendszer kiüresedése csak a politikusok felelőssége;


3. az a hit, hogy a „hideg polgárháború” létrejöttéhez és állandósulásához két félre van szükség;


4. hogy egy más politikai kultúra csak új szereplőkkel valósítható meg, a régiek meg veszélyeztetik ezt a törekvést;


5. hogy a mai Fidesz-pusztítás (ami tévesen a kétharmad szinonimája ebben a sémában) a korábbi kormányok „bűnei” miatt, sőt egyenesen Gyurcsány miatt sújtja az országot.

***

Azt írja Vári György Mihancsik Zsófiának, aki Ferenczi Krisztina felvetését vitatja, miszerint az összefogásnak gátja lenne bizonyos személyek, esetünkben Kuncze Gábor csatlakozása: „Ferenczi cikke végtelenül udvarias és tapintatos bírálat volt, némi önmérsékletet kívánt csak Kunczétól. Annyit bátorkodott csak kérni, hogy legyen tekintettel Bajnai elképzelésére, aki ’erős közepet’ szeretne létrehozni, hogy megpróbálja megszólítani az orbánizmusban csalódott jobboldaliakat, részben szavazatmaximalizálási céllal, részben pedig azért, hogy befejezhessük végre a ’hideg polgárháborút’. Ez szerintem dicséretes törekvés, és Kuncze személye a legkevésbé sem segíti elő. Azok jó része pedig, akik máig is hívei Kunczénak, alighanem nélküle is eltalálnak az Együtt 2014-hez.”

Ez az okfejtés szerintem több sebből is vérzik. Először is Bajnai nem ezt mondja, ez nem Bajnai véleménye, hanem Vári Györgyé, arról, hogy szerinte mit jelent a „közép”, s ebből von le gyorsan következtetést személyekre vonatkozóan.

Vári szerint az erős közép úgy jön létre, hogy a ma még orbánisták is csatlakoznak hozzá, persze csak akkor, ha az olyan politikusok, mint Kuncze, nem vesznek részt benne, mert a ma még orbánistákat ez biztosan riasztaná.

Szerintem viszont Bajnai másfajta középről beszél. Ő azt mondta, hogy a frissen létrehozott szövetség ambíciója az, hogy összefogás jöjjön létre a demokratikus térfélen. Nem riválisa akar lenni pártoknak, hanem olyan felület, ahol minden demokratikus formáció, a saját identitását megőrizve, egyesítheti az erejét a közös cél érdekében. Ezért aztán, szerintem, a közép, ebben a közelítésben, nyitottságot jelent: minden irányból a demokratákra számít.

Vári szerint ahhoz, hogy megnyerjék a ma még orbánistákat, az kell, hogy gazsuláljanak nekik, ráadásul némi cinizmussal úgy fogalmaz: „Azok jó része… akik máig is hívei Kunczénak, alighanem nélküle is eltalálnak az Együtt 2014-hez.” Vagyis demokratáknak véli Kuncze támogatóit, akiknek ott a helyük, de azt elvitatja tőlük, hogy Kunczét is demokratának tarthassák. Sőt, ezeknek az embereknek a demokratikus elkötelezettségére apellálva azt várja el, hogy találjanak el nélküle is az E-2014 mozgalomhoz, mert szerinte csak így lehet boltolni azokkal a ma még orbánistákkal, akiknek nem tetszene Kuncze. (…) tévedés ne essék (…) bizony itt lényegi kérdésről van szó, a demokrácia-felfogásunk mögött meghúzódó morális elvekről.

Ugyanis a szintén gyakran olvasható „majd megnézzük, ki mennyit hoz, mennyit visz” elmélet is arról szól, hogy fontosabb a ma még korántsem a demokrácia iránt elkötelezett jobboldaliak megnyerése, mint azok megbecsülése, akik már ma is azok, sőt ezeket az elkötelezetteket meghasonlásra is lehet kényszeríteni.

Az ilyen vélekedést nagy tévedés önmérsékletnek becézni, mert ez elvtelenség, ráadásul öncsalás. Ha a ma még orbánisták csak akkor hajlandók szembenézni azzal, amit az Orbán-kormány a demokratikus jogállammal tett, ha tiszteletben tartjuk az Orbán-kormány karaktergyilkos politikájának eredményeként létrejött érzületeiket, amelyek nem elvek és értékek következetes alkalmazásán alapulnak, hanem politikai propagandán, akkor mitől is lesznek ők a demokrácia valódi elkötelezettjei? Ha nem képes ilyen distinkcióra az E-2014, akkor nem fogunk tudni szakítani azzal a métellyel, amely leginkább mérgezi a magyarországi politikát, hogy ez végletesen manipulációra, hazugságra épül. És szerintem ez volt az elsődleges oka a jelenleg regnáló kormánypártok kétharmados hatalmának.

Értem én, hogy így elvész az a szép mítosz, hogy csak új arcokkal lehet új politikát csinálni. De ha nem azt kell elvárni a jövőben sem, hogy egy demokratikus kritériumrendszerhez viszonyítva ítélkezzünk politikai magatartásokról, személyekről, rendszerekről, visszamenőleg is, hanem továbbra is hamis beidegződésekhez igazodva, akkor a szembenézés a múlt hibáival elmarad."

(...) [ezek a részek a többi pontot fejtik ki]

"ha már megint nem az értékek és az elvek fognak számítani, ha már megint nem a demokratikus minimum elfogadása, hanem kombinációk, gazsulálás, öncsalás, hamis mítoszok adják a fundamentumot, akkor miden marad a régiben, és az új arcok is el fognak használódni.

A közép nyitottságot jelent, jobbról is, balról is demokratákra vár. Az erős közép más politikai mentalitást feltételez, olyat, amely konszenzusra, kompromisszumokra épül. Az ilyen mentalitással viszont nem összeegyeztethető demokraták kirekesztése a demokrácia reparálásából."

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=173370:vari-gyoergy-irasahoz&catid=45:cslanczosvera&Itemid=72
Erről tudtok? 6:30-től
atv.hu/videotar/20121109_hirado_2012_11_09

Felcsúton egy juhász lekaszált a Mészáros Lőrinc által megnyer földön 15 kiló lucernát. A rendőrség lopás miatt letartóztatta, a kaszáját (!) lefoglalta, és a feljelentésben már 4 mázsa (!) lucerna szerepel.
"Írtam például Rogán Antal rikkancs szobráról, amiről úgy gondolom, hogy a betetőzése ennek az egész mocskos húszéves korszaknak, hiszen egyrészt szimbolizálja, másrészt le is zárja azt.

hvg.hu: Miért pont az?

P. R.: Egy szobor egy közösség emlékezete. Az emberek húsból, vérből, romlandó szövetből vannak, és tudják azt, hogy végül egy sírgödörbe esnek és ott szétrohadnak. Egy generáció tehát annak állít szobrot, azt önti bronzba, amit többre tart a romlandó húsnál, és amiről úgy érzi, nem szabad elvesznie. Ezért gondolom, hogy ez a szobor a legnagyobb mocsokság, ami az utóbbi időben történt. Mert mit üzen a jövőnek ez a szobor? A Blikket. Miket mondott Orbán Viktor a Kossuth téren, amikor ott beszélt? A rohadt életbe, nem Blikk mellszoborról volt szó.

Szélsőközép - a könyv, Konkrét Könyvek, 2012.

Fotó: konkretkonyvek
Nem azt ígérték, hogy ez a hatalom, a nemzeti együttműködés rendszere majd a Blikket emeli föl kulturális mementóként és örökíti át a jövőnek. Ez a korrupció non plus ultrája, innen már nincs hova. Ha legalább az lenne rajta, hogy Barikád, vagy Magyar Nemzet, amögött legalább van egy értékválasztás.

Az más kérdés, hogy ezek nekem tetsző értékek-e, ez most mindegy. De a Blikk mögött mi az értékválasztás? VV Alekosz? Ezek mögül a karrierpolitikusok mögül, mint Rogán, kiszaladt az erkölcsi hitel. Ezek már zsarnoknak se jók.

Ez maga a nyers, csontig lecsupaszított korrupció. Ezért gondolom, hogy a Blikk-szobor a legsötétebb mementó, és amíg ott áll, addig én nem nyugszom."

:))
@aritus:
Meg még kellet volna 1 disznónak is a listán lennie, de az 2 lábú és egyenlőbb az egyenlőknél is!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: elmehet a jó büdös picsába Puzsér, kb olyan a színvonala, mint az ide irogató Bubónak (most Baltasár néven fut).
És az mindent elmond róla, hogy beszél az értelmiségről. Biztos neki is van valami személyes sérelme, egy budapesti értelmiségi csaj kiröhögte, amikor fel akarta szedni, vagy valami hasonló.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Oszt lehet ünnepelni, kerek számhoz érkeztünk.
Idén századik alkalommal jutottunk a kurvaközeli megállapodás kurva közelébe:
www.mfor.hu/cikkek/Orban__nagyon_kozel_vagyunk_ahhoz__hogy_megallapodhassunk_az_IMF_vel.html
Nem tudom, volt-e már?:
hvg.hu/itthon/20121110_Feljelentettek_a_Nepszava_kommenteloit

"Büntetőeljárást folytat a XVI. kerületi rendőrkapitányság az Ezren tüntettek Papcsák ellen című áprilisi online cikk négy kommentelője ellen - írta a Népszava."
Ha viktornak lett volna egy kis esze, és nem olyan kurva mohó, akkor akár azt is megcsinálhatta volna, h JÓL kormányoz, és az egyes pozíciókba hozzáértőket tesz - és akkor nem jutott volna el 2 év alatt oda, h államcsőddel riogatnak a pénzintézetek meg lassan-lassan átveszi a vezetést az ellenzék, annak ellenére, h a választások eltörlésén kívül lassan már tényleg mindent megtett annak érdekében, h neki kedvezzen a rendszer... Jah várjunk, ez túl ortodox megoldás lett volna
@aritus:

+1

És milyen kurvulás a hvg.hu-tól ezzel interjút csinálni.
@szerénységem: volt, de ne aggódj, innen is elvisznek majd pár pacákot és akkor az időjárásról dumcsizunk :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mikor zavarta őket bármikor is, ha külföldről kifejezték nem tetszésüket?! Majd jön valami összeesküdözős vöröskereszt-eu-usa-cnn-bbc-szocik áskálódnak a szent haza ellen elmélet. De meggátolni őket?! Nem fogja.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a folyamatra, aminek részese vagyok, a gurulás helyett a szívást használnám :(
@glaci ph 5.5 álompolgár: Mint a Szamárköhögésben. Másképp mondom, itt ősszel nem szokott vihar lenni, de most vihar van, nagy vihar! :-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mivel a javaslatot még a Kormány sem tárgyalta, így a T.ház előtt sem járt még. Ezek után elég nehéz lenne felállva üvölteni ellene a parlamentben, nem gondolod??? :)

hvg.hu/itthon/20121016_Megasta_a_Kurucinfo_sirjat_a_kormany

hirlevel.egc.hu/2012/10/17/eloterjesztes-a-bunteto-torvenykonyvrol-szolo-2012-evi-c-torveny-hatalybalepesehez-kapcsolodo-atmeneti-rendelkezesekrol-es-egyes-torvenyek-modositasarol/

Egyébként más formában már ők is felemelték a szavukat ellene.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Egyébként engem határozottan kezd idegesíteni, hogy ebben az országban mindenki mindig KÍVÜLRŐL várja a segítséget: majd az EU, majd az IMF, majd kívülről.

Nyilván szükségünk LENNE emberekre, akik vezetnének minket, de szerintem egy területfoglalással is ki lehetne vinni az elégedetleneket, nem kell ahhoz mindenféle színpad és drága technika...

Lehet vonulni transzparensekkel március 15 és október 23 között is... nagyon csalódott voltam, amikor a Milla március 15-én azt mondta, találkozunk októberben... ez milyen már? Évente két tiltakozás?!

Egy NORMÁLIS országban (lásd: Franciaország) már napi szinten lennének sztrájkok-tiltakozások, de itt MINDENT meg lehet csinálni, valóban birkaország vagyunk...
@szerénységem: ahogy teccik mondani! azt nem értem, miért kell 14-ig várni az elhessegetésükkel? azonnali vasgolyó a bokákra és helló! népszavazás, köszönjük, nem kérünk többet. nekem már feszül a bendőm tőlük
@londonterminals: Teljesen egyetértek. Köszi a linket és a kivonatot.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): @glaci ph 5.5 álompolgár:

én is csak ezt motyogom...csak azt nem tudom, kedves polgártársak közül hányan lennének hajlandók felemelni a seggüket egy jóízű tüntiért vagy egy még jobb ízű népszavazásért. Az eddigi tüntiket elnézve még nincs egyben a kritikus tömeg, vagyha a tömeg meg is lenne megszervezve/megszólitva tutira nincsenek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
egy a jelszónk a konyha, melybe korgó gyomorral megyünk egy nagy cél érdekében tör előre ifjú seregünk

lerohanjuk és felzabáljuk majd a nagy merítőkanalakkal és keverőkkel szétverjük a...papcsák I. küküllőt....is

és győzünk sok éhes konyhát győz

brühühühühühü
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Kellene egy lökés, az a baj. Ha a tanárok elkezdenek sztrájkolni, az erős jelzésértékű lesz minden oldalnak. Nem tudom, azzal most mi a helyzet, de legutóbb rohadtul felháborodtak (állítólag) azon, hogy ők nem kapnak életpálya-modellt, de legalább Simicska még drágábban kap közbeszerzéseket.
@batka manó: figyu, én már alákarczoltam az e-14-nek. telibe, hátulról, mint a blöffben, a nyúl baszhattya :)
Török: Ezek szerint a nyúl baszhatja?
Mickey: Ne má', élesbe', hátulról?
@aritus: orbán orvosi eset. Kül. Tényleg bosszúálló és kisstílű. Bp.en is.
Tényleg nem csodálkoznék nagyon, ha lrbukna pár wudubabával.
Pláne nem a Kerémyi után ( endresy.blogspot.hu/2012/11/orbanista-ezoterika.htm )
@aritus: Tudják, BP valahol nekik, büdös lábszagú brúgóknak mindig veszett fejsz nyele lesz. Ha Demszky indult volna, szerintem Tarlós nem nyer, lehet köpködni, mint a tévés maci, akkor is azt mondom.
@glaci ph 5.5 álompolgár: :-) Már a börtönmenüt főzzük magunknak, beszállsz? Ipari adag szilvát magoztam tegnap ki, hogy mélyhűtsem, a gombi nem akadály.
@a szív fészkei:
Naná!
Mindenki hozza a magáét. Te a gombóczot, Rodeo valami karib szárnyast grillezve, Fabius sztrapacskát, én babgulyást, majd elleszünk valahogy -:))
@rodeo36: \o/ te ez jó lett, meg van a himnuszunk váza is :D

Szívék már hímezhetik is a molinót ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezt beadtam tegnap Geonak, akinek a fia kint tanít. Hogy Kína azért nem az álmaim földje, nagyon nem. És nemcsak Free Tibet teljes hiánya és eltiprása miatt. Hanem a mosolyok mögött kőkemény diktatúra van, hiába festik magukat kapitalistára kicsit.

Nem akarnék olyan variációban élni, brrrrrrr.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hogy miért nem patkol el végre, mint a rendes középkorú faszik?! Inkább ők, mint egy szeretetre méltó közember!

Én is szeretem. De Szívnek üzenem, nekem jól csúszik a babgulyás után a túrós palacsinta.:D
@a szív fészkei:

megnézném az arcukat, ha megjelenne pár ezer ember és önfeljelentené magát, hogy szájára merte venni(nemlétező) becsületükre kényes fényességes uramékat...valahogy mindenképp közröhejt kellene barkácsolni az idiótákból, a maró gúny a legjobb fegyver és az ilyet pökhendi majmok qrvára nem bírják elviselni, ha betalál a viccesség.
@a szív fészkei: ez most kérdés volt, már hogy ne lenne, pont mint a nagy és erős demokráciákban, koedukált, és önellátásos, tejelős a smasszereknek, nem is fog feltűnni a változás, hisz kint is pont ez megy ;)
@Knósszosz: Hé, engem már nem nem is számolsz a politikai foglyok közé?! Milyen tempó már ez?!
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Miért csodálkozol? 2 vagy 3 sikeres tünti után kikötött az apehnál, kis kivizsgálásra, miből is telik neki erre? Csodálod, hogy senki se akarja ezért vállalni az apeh, rendőrségi, állami zaklatást?!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mondom, hog ymár lopják az árvák vacsoráját a gecigézák. Ez utóbbi szó hány év kóterben?
@a szív fészkei: Meg akarunk majd szökni? Mert vállalom a kenyérsütést reszelő töltelékkel:D
@a szív fészkei: demszky mindenféle szelekben,de működtette a várost. Tarlóst a kormánypárt rakta oda, s mégse megy neki
Az új nemzeti magyar főváros Debrecen.
Odakozmálna sok fideszes szerte az országból, ha látná, valójában milyen Debrecen:
www.vagy.hu/tartalom/rovat/varoskep
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Index már mióta nem engedi a Velveten, ott voltak a legdurvábbak.
Beszélgessen már ez a naiva cseppet a rendvédelmis haverral, oszt talán nem lesz ennyire szánalmasan antiITtálentum:

Juhász Péter, a Milla vezetője szerint feltörték a Facebook-oldalát.

"Ma reggelre kiderült, hogy bejárnak a FB profilomra. Azt a vicceset tették, hogy rányomtak egy szavazáson arra, hogy a jelenlegi miniszterelnököt szeretném továbbra is" - írta Juhász Péter a Facebook-oldalán.

A Milla vezetője szerint amikor megváltoztatta a jelszót, "kiírta, hogy egy másik gépen be vagyok jelentkezve. Ez azért különös, mert egyetlen gépen szoktam dolgozni, az itthonin, illetve a telefonomon. Mindkettő melltem volt, illetve az adott időpontban még aludtam".

Juhász azt is kérte, a felhasználók jelezzék neki, ha "furcsa levelet" kapnak tőle.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na ne már cukorfalat. Úgy ad hoc lehet tiszaeszlári vérvádról értekezni a T. Házban, de nem lehet a net szabadságáról?! Viccesek vagytok.
@a szív fészkei: kereskedelmi mennyiségért, meghurcolhatnak, vigyázzá :) nem ehetek, mert megettem a vésztarcsi sárgabarack lekvárt szép csendben, két nappal később hív a gazdám, hogy a zserbó tésztája a tepsiben és nem találja az anyósomtól rekvirált lekvárt, tudom-e hová tünt?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Há dehogynem!
Mi a specialitásod? (a magvas/fűrészes cipón kívül)
@a szív fészkei: Polizikai?! LOL. Én azt hittem, hogy az index új, fidesz barát vezetése nyalt a kormánynak, hogy nem lehet rúzsról kommentelni.:O
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: NA azért: sokszor hallottam az árvíz meg egyebek - Kolontár, amit szintén elloptak- kapcsán, hogy ha lehet, ne adjunk a Vöröskeresztnek, mert a jobb adományok egyből kikerülnek a rendszerükből és valahogy főmuftijaikon vagy családjaikon tűnnek fel. Kajaszállítmányoknak is volt érdekes útja és nem az éhezők felé. Szóval nagy bizalomvesztés volt már mikor efelé meg más nagyobb hivatásos segélyszervezet felé. Én nem nagyon vittem be nekik, azokban bíztam, akik maguk mentek helyi erőkkel összefogva címre.

Ettől még ez a sunyin cinikus rablás persze horror, de a Vöröskereszt híre megkopott az utóbbi időkben e nélkül is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

ha rendes robin hood-ok akartok (akarunk(?), még nem döntöttem el, hogy én is :) ) lenni akkor egyenes kötelező egy nagy szökés...csak úgy Steve McQueen módra

www.port.hu/a_nagy_szokes_the_great_escape/pls/fi/films.film_page?i_film_id=50397
@Knósszosz: Jó sütiket tudok sütni.:D Meg viszem a házipáleszt:D Még senki se gondolt alkoholra, pedig kell.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: mit tud az emberetek, vagy mit adott be a piros telefonon keresztül a szentséges ikonosztázi Jobb kéznek?

Csúszik a pénztárgépek NAV-osítása

A tervezett januári indulással szemben a kormány már csak áprilistól kötné be a pénztárgépeket a NAV-hoz - írja a csütörtökön a parlamentnek benyújtott javaslatot idézve a Népszabadság. A lap azt írja, a kiskereskedelem ismerői szerint még ez is túl ambiciózus elképzelés.

hvg.hu/gazdasag/20121110_Csuszik_a_penztargepek_NAVhoz_valo_bekote
@a szív fészkei:

Ehehe.
Csak nem azt mondja kiskegyed, hogy Vikikéék büdös prolik? S mint ilyenek, irigyek és kicsinyesek?

Csak nem FEJEN TECCETT TALÁLNI A SZÖGET?

:D:D:D:D:D
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): És mit süssünk bele: csak az autentikus pizza tésztája nagyon vékony, abban csak körömreszelőt lehet.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Ezt mondtam volna? :-DDDD Belém költözött a Népszava tekéntetes bíróság.
@a szív fészkei: Azért csurrant-cseppent a rászorulóknak is. Ők állnak/álltak a véradások mögött is.
Korrupció mindenhol van, de ha viktorék betisz oda a lábukat, még annyi sem fog jutni ezekre. Adományt se kapnak annyit, ki akar a kormánynak adakozni?:O
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Jajaja! -:D
Megyek melózni, addig állítsátok össze a menüsorokat.
Hosszabb távon gondolkodjatok! -:))
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Pedig ez a probléma az ő fejükben létezik, nem az értelmiségében. Ezt tudja a szélsőjobb és a kommunisták kihasználni. Ezt az önbizalom hiányt, és kisebbségi komplexust másokkal szemben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja jó. Bár Mariannal már múltkor megbeszéltük, hogy egy helyre kérjük magunkat. A férjem mindig is reménykedett egy Kalocsa relációban, az elég messze van tőle, lenne végre megérdemelt nyugija tőlem. Persze a hülye nem veszi figyelembe, hogy a Kunigundával rászolgált a másik börire... :-DDDDD De viszont akkor is ment lenne tőlem, lehet, hogy ennyit neki megérne. :-DDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Persze, szörnyű, mondom, csak ott se oltárszentek ültek.

Én véradni a Karolnia útra mentem egyenesen, semmi Vöröskereszt nem volt ott.
Én lennék a legboldogabb,ha sikerülne meneszteni ezt a bandád, de minden reményem mellett sem osztom - egyenlőre és sajnos - a lelkesedést, hogy Bajnai célba érhet.

Meglátjátok, mindent és gátlástalanul elfognak követni, h keresztbe tegyenek neki. Itt a pénz nem fog számítani, se jogszabály, se isten, se ember. Minél inkább nyerésre fog állni, annál inkább bele fognak húzni. Olyan lejárató kampány fog kezdődni, h olyat mi még nem láttunk. /de ne legyen igazam/
@a szív fészkei: micsoda beszéd? sérts meg 6-8 üveggel!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: És erre te csak kost jöttél rá? Én már régóta mondom mindenkinek a környezetemben, hogy a Bonsai Duce semmiben nem különbözik a Hitlertől és a Sztálintól. A Hitlertől megtanulta a nemzetiszocialista tanokat, a Sztálintól pedig a kommunista tételeket. Az még kérdéses, hogy az ellenzék eltüntetését melyik nagy elődtől tanultak alapján fogja végrehajtani.

Mert nagy reményeim nincsenek vele kapcsolatban. Ha ez a Rákosi makett veszélyben fogja látni a hatalmát 2014-ben, akkor jön be a nem demokratikus unortodox eszközök alkalmazása. És nem csak a gazdaságban, hanem azon kívül is. És szó nélkül fogja leszarni az EU-t és a többi olyan nemzetközi szervezetet, melyeknek tagjai vagyunk. Majd csatlakozunk a világ kisebbik részéhez, ahol olyan világhatalmak vannak, mint Fehéroroszország, Észak Korea, Venezuela, és azt hiszem ennyi elég is, mert Afrikában már nem nagyon vannak ilyen országok. Az utolsókat az Arab Tavasz keretén belül most számolják fel.
@GeoCracker: Rodeo jobban meg tudja őt vuduzni, ugye @rodeo36: ? Lehetne kezdeni, szólj a kandombléseidnek, hogy irány, Horány, húzzanak bele!
@Knósszosz: @a szív fészkei: @Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): @glaci ph 5.5 álompolgár: @rodeo36: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nézzük a dolog jó oldalát. Minden magára valamit adó kormányt akarónak jól jön egy kis sitt.:D Mi meg amúgy is alapítottunk árnyékkormányt.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

majd a békamenetelők adakoznak nekik van ennyi eszük:

"Az államadósság százezred részét gyűjtötte össze a kormány önkéntes alapja

Egy év alatt körülbelül 240 millió forint folyt be a kormány által alapított Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára"

bár ahogy nézem elég vérszegény brigád... :)
@klarky: Tudjuk, tudja. Szerintem felkészült erre, és várja az őrültségeket, hogy még jobban elárulják magukat. Jó úton haladnak ehhez.
@a szív fészkei: Abba a körömreszelő mellet elfér a vasfűrészlap is. Ezt én már jókor kigondoltam! :)
@a szív fészkei: Az előzetes az (bizonyos korlátokkal, természetesen), a börtön már nem...
@Knósszosz:

én turulra gondoltam nyárson papagájpörkölttel és avocádó salátával

brühühühüh
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: JA, az már mikor meglett. Na jó,majd szóltok, mikor kezdjek rajzolni 47 ezres bankjegyet. Témája mi legyen? Orvbűn Hágában?
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Ja jó. Bár én nem annyira nagyon vékonyra szoktam sütni úgyse a pizzát.
@klarky: Ezért fontos, hogy ne hagyjuk magunkat befolyásolni a hazugságoktól. Hacsak nem sittelik le, vagy tiltják el őket a választásoktól, akkor b@szhatják, akkor is rájuk fognak szavazni. Ismerjük a fidesz mocskos módszereit, és hazugságait. Nem hinném, hogy akik nem szeretik ezt a bandát bedőlnének neki.
Lsd cöf kis röp irománya, tele van elmúttnyócévvel és gyurcsány a hibással. Erre meg már ásít a lelkes fideszes is.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): nem most, 1989-ben, amikor a "minőségi" beszédgyit mondá, átok reám, de zsenge korom ellenére, hitler, sztálin, csaúcseszkú, és egyéb idióták történelmi felvételeit láttam az átkozott tiviben, és már akkor párhuzamokat véltem felfedezni vezényló és az említettek között. Mára hogy az elit gárda, és a barna/fekete ingesek brancsa is össze állt, nincs kétségem. A világ legnagyobb szerencséje, hogy az a fasz nem egy jelentős országba született, mert akkor világégés lenne, így csak a mi magyaroknak lészen vesztünk.
@GeoCracker: Hát ez az. Ami megy, az a tönkretevés nagyban.
Ezen nem csodálkozom, az egyetlen normális ott Tarlós. A BKK pld. alapból egy vályúnak tűnik.

De az előzőek Demszkyvel az élen legalább ekkora gáz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: figyu, tegnap, a könyvelő-ügyvéd útvonalon megettem két marcipános milkát. a sitten egy hét alatt elvinne a csoki elvonás. vagy megennék egy diabéteszest
@rodeo36: Akármilyen szar a fidesz, épp az ilyenek miatt nem tudnék soha a másik oldlra szavazni.

Turulozni olyan b+, mint zsidózni, csak az ország egyik fele úgy van ezzel, hogy ugyan mit vársz volt komcsiktól, hozzájuk kapcsolt libsiktől.

Holott lehet, hogy te egyik sem vagy, csak jó poén. Ahogy mások pedig a zsidózással.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Beküldetnénk neked,ne félj! Svájcot úgyis megszálltuk: olvashattad, már a Gyurcsány ott tegnapelőtt átvette szemkilövetéseivel a hatalmat. Szóval belefulladnál a Lindtekbe, na! Veled halnék, azt szeretem.
@batka manó: Az NGM-ben nehogy azt hidd csak boldogságkutató osztály létezik. Van ott olyan osztály is, amelyik azokat a területeket keresi amiket még nem kúrtak szét teljesen.
@a szív fészkei: ha acc lekvárt, odaadom, amit az ásós küldött egy hete kb., hogy juttassam el hozzád :)
@a szív fészkei:
ahogy én tudom a jelenlegi: "befostunk de még van pelenka" fidesz mozgalom része ennek...a szentyeim szeretik kínozni őket...a duplafenekő őrűlt ott ...basznádon már rágja a nyelvit és állandóan mozgattya a szájnak álcázott kloákáját olyan fura mosoly közben hadd szenvedjen a gumiszoba túl csendes neki

brühühühühü
@Anti Anyag:Ó igen, a turul miatt haltatok ki hatszázezren, ja.
Pont olyan, tényleg. És szépen kérünk, te mindig is szavazz a FideSSre. Megnyugtató, hogy te ott vagy.

@rodeo36: TE meg vuduzz!!
@batka manó: Szerinted hányan fognak azért adakozni pont a vöröskeresztnek, hogy a szerencsétlen nyomorgóknak adják, vagy szegény borsodi romáknak?! Elárulom, egy sem.:S
@glaci ph 5.5 álompolgár: Akkor mindenképpen csokiból alaposan be kell táraznunk, és meg kell kérni a rokonyokat, hogy csempésszenek be csokit nagy tételben:D
@Anti Anyag: Persze. Ahogy nácizni, meg komcsizni is lehet oda-vissza. Csak ez olyan, hogy ki ütött először?
@Knósszosz: 5 év és állva kell leülni! már rég alá kellett volna írnod! szégyejjed magadat
@Anti Anyag:

te mit akartál mondani, lefordítanád valamilyen nyelvre?

brühühühühü

turuloschra?
@a szív fészkei: Mármint orvbűnt meghágja az eu és az imf?:D
@Knósszosz: Bűnszövetsében elkövetve? Szerintem duplázni fogunk, minimum.
@rodeo36: Mire haver? Egyiket sem értenéd.
@Anti Anyag: Ja, bocs, nem is hatszázezren, mert néhány pofátlan állat képes volt életben maradni és visszajönni! És pénzből dőzsölni emiatt a fincsi nyaralás miatt.

Míg viszont titeket tényleg mennyit basztattak a turul miatt: állást, vagyont, családot veszítettek el, borzalom! most is csak hátrányban vagytok - igaz azt a randa keselyűt nézni, amit épp most avatott idolod, tényleg büntetés jobb ízlésű embernek.
@Anti Anyag:

egy lófaszt ugyanaz turulozni mint zsidózni, a kettőt nem lehet egy lapon említeni...a turulozás egy elbaszott görbe (nagy)magyarkodás kigúnyolása egy magyar embertől a zsidózás/cigányozás mert ez is ide tartozik/ meg színtiszta fajgyűlölet...
@Anti Anyag: első és utolsó, sánta párhuzam
zsidó-náci találóbb

koncepciós per támogatóival, és a fidesz diktátorokat tolókkal nincs mit beszélnem ezek után:

hvg.hu/itthon/20121110_Feljelentettek_a_Hir24_kommenteloit_is
@Anti Anyag: Nyolc nyelven tud, te meg csak egyen mekegsz, a pártodén.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az is jó lenne, de én mint Hágában elítélt bűnöst ábrázolnám.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Nem irigylem őket, mert már azért alig-alig akad olyan. Lassan ők lesznek a mission impossible sztárjai. Hacsak már most nem ők azok.
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Fráziskésésben vagyok, kiütött egy korábbi baltazár interjú.
De összeszedem magam és pennát ragadok az ügyünk érdekében.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja szólni kell Pintér Sándornak meg Polt Péternek majd ő helyreteszi a dolgokat. Ez a rendőrség meg az ügyészség dolga.

Faszomat ebbe a banánköztársaságba...
fidesz+jobbik=nacionalista diktatúra

és aki ez ellen nem emeli fel ezek után a szavát, az bűnrészes és semmiben nem különbözik a kommunistáktól, náciktól, fasisztáktól, nyilasoktól
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ".. Így van ez például Mészáros Jánossal, Felcsút első emberének testvérével, aki egyben a képviselőtestület tagja is, és emellett Agro Felcsút Kft. nevű cégén keresztül számlákat bocsát ki az önkormányzat részére. A probléma csak az, hogy ezek összege bőven meghaladja a beszerzési érték határát, vagyis a gyanú szerint a Beszerzési szabályzat alapján több előírást is sértettek a számlamásolattal igazolt beszerzések. .."

Majd visszamenőlegesen megemelik a beszerzési értékhatárt.
@batka manó: Kösz, de ennek felesleges a csipáját feszegetni: az is narancssárga, nem akar kilátni rajta.
@King of Shadows: Én szóltam, aztán leszarom, mi lesz az eredménye. Ha a csákó nem érti meg, hogy turulozni ugyanakkora gáz mint zsidózni, akkor turulozzon, de nyilván amíg turulozni fog, zsidózni is fognak.

Mint látható, nem is érti, mit írtam neki.

Mint ahogy egy tahó ivócimbora sem érti (nem szélsőséges, csak poénból), miért nem kell pld. a szomszéd asztalnál ülő zsidóra megjegyzéseket tenni.
@a szív fészkei: Szerencsétlen. 8 nyelven mutathatja be magát.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Na, de ki kell jutni ahhoz, kocsi meg seholse. Teli lekváros bödönökkel bicajozni meg elég kétesélyes vállalkozás bravúros férjemtől. De ahogy életre kel a monstromunk, visz neked!
@a szív fészkei: Jobbat tudok. Ábrázold, mint amikor elveszti a választásokat. Szerintem annak lenne a legnagyobb sikere.:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem fogunk nevetni, ha kiderül délutánra, hogy a varánusz kommentelőit is feljelentették.:D
@batka manó: gyökérség mindkettő, de cigózni azért nem konkrétan, csak az íze miatt kicsit szabad?
@Anti Anyag: Szeretnél te negyedannyira szerencsétlen lenni. De hát egy nyelved van, az meg tudjuk, hol...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ott a pont. Most már ilyesmit szólni, hogy de én nem politizálok,mint tette Szabó Győző a Kunigundában, a babitsi "vétkesek közt cinkos, aki néma!" alapállást valósítja meg.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: figyi, leszarom, akkor tényleg izzítom az ótót, és meg sem állok a határig, akkor már tényleg nem lesz semmi okom ebben az idióta országban maradni,
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezekhez a feljelentésekhez kis kiegészítés, hogy akinek van dolga magyar közlönnnyel láthatja, hogy 20-assával nevezik ki az új bírákat... Igaz, hogy a bírák nem lehetnek párttagok, de szimpatizánsok viszont igen.
@a szív fészkei: tényleg mijafaszt művelnek ennyi ideig egy sima elektronyos tréfával? csinálhatok egy 5 köbméteres csomagtartót a lakájod bicajára érthető okoktól vezérelve, felebaráti szeretetből?
Pastor Martin Niemöller (1892–1984): "Először eljöttek a zsidókért, nem szóltam, mert nem voltam zsidó. Aztán eljöttek a kommunistákért, nem szóltam, mert nem voltam kommunista. Aztán eljöttek a szocialistákkért, nem szóltam, mert nem voltam szocialista. Aztán eljöttek a szakszervezetisekért, nem szóltam, mert nem voltam szakszervezetis. Aztán amikor értem jöttek, már senki sem maradt, hogy szóljon értem."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor nem vagyok egyedül a menjünk inkább el innen a francba érzésemmel? Ez most jó? Mert én is azt érzem ilyenkor, hogy már rég beilleszkedtem volna egy új országba, ha már leléptem volna, ehelyett ezeket kell nyelnem még mindig.:S
@Anti Anyag: Előre szólok, hogy ez már csak rosszabb lesz. :( Ez is egy olyan dolog, amit könnyen el lehet indtani, de utána már nagyon nehéz megállítani. Főleg úgy, hogy jóformán senkinek sincs igénye az utóbbira, az előbbire viszont annál inkább van.

A hülye Jobbik meg csak rátesz még néhány lapáttal. By the way: az utóbbi nem náci, és nem nyilas párt, csak fajgyűlölő. Meg úgy általában is egy félresikerült valami...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez volt a cél, kiszórni az ellent, és betolni a seggnyalókat, a hivatalnokokra alapvetően jellemző a megfelelési vágy, ezzel garantálható a túlteljesítés, ha valahol meg ellenszegülnének, akkor majd áttereljük a döntéseket a biztosan haverhoz...
@Anti Anyag: Szóval nektek lehet libsizni, komcsizni, maszopozni, szdsz lopozni, de másnak meg kuss?! Megérdemled a fideszt, ezt tiszta szívemből mondom.
@Anti Anyag: TE meg azt nem érted, hogy a turult kihasználni egy szemét és kirekesztő rendszer alá- és megtámogatására legalább akkora gáz, mint kicikizni. Ha békén hagyta volna a a Turulszövetség anno - ami tagjai amúgy leginkább zsidóverésre használták egyetemeken a nagy turulos lelkesedésüket - ezt a szimbólumot és nem mocskolja be zsidók vérével, ha Orvbűnöd békén hagyná és nem alatta hirdet meg totál elmebajt a XXI. században, akkor senki nem bántaná.

De Orvbűn pont arra használja a keselyűbe oltott - mert még szobrot csináltatni sem bír normálist - turult (ahogy a XII. kerületben is, ahol a nyilasok gyülekeznek mindig körülötte február 13-án Szálasit siratva), amire a Turulszövetség: megosztani és uszítani. Ha nem akarod látni, ne lásd,hisz te csak a pártdirektívákat bírod észrevenni és védeni hősleg.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: pontosan mikor jönnek értünk? mert a gazdám aszonta mossak fel! ha este már nem itt fogok lakni életvitelszerűen, akkor szarok a lépcsőházra derékszögben :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A szomorú az, hogy az utca embere, aki ha arról lenne szó dolgozna szenilitásig is és azon túl is, beszopja a fidesz szövegét. Mert milyen alkalmatlan és szenilis, és leépült egy 62 éves ember. Nem alkalmas ám arra, hogy bíró legyen... Nem a háttérmotívációt látja, hanem a demagógiát veszi meg kilóra. Ez is sokat elmond arról, miről is szóltak eddig kishazánkban azok az órák, amikor a közjogi berendezkedést kellett volna megtanítani a gyerekeknek.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Épp nem csinálnak az égegyadta világon semmit vele, csak álldigál. Harmadik hete. Hétfőn elhozatjuk a budafoki gombaneveldébe, mert ott talán ránéznek már végre...
@glaci ph 5.5 álompolgár: Hát ha a tekes fiúk nem vétik el az ajtót, és a szomszédot viszik be helyettünk, akkor szerintem éjfél után lehet várni őket.:D Szóval lehet hogy be kellene halasztanod a felmosást, hátha holnap már nem kell.:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

egyre durvább...a huszonnégy válasza viszont tetszett:

"A Hír24 egyébként nem tárol adatokat internetes kommentelőiről, mivel facebookos kommentelést használ. "

Mondjuk a faszbukos kommentelést pötyet furinak találom. Viszont ha így folytatják lehet izzítani az IP eltüntetős kapukat, progikat.

Arra is kíváncsi lennék, hogy egy esetleges perben mit lehet kezdeni egy civil véleménnyel? honnan számít a vélemény mondjuk becsületsértőnek egy olyan személlyel szemben akinek nyilván valóan nincs becsülete?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az tudod milyen lesz? Ahogy a skype-ban van az a semmivé robbanó zöld-piros vagy milyen hólyag!
@glaci ph 5.5 álompolgár: hülye... :)

mondjuk az tetszik a legjobban amikor cigány ügyfél "mocskos cigányozza" a másik cigány ügyfelet. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: az mekkora lenne, írástudatlan szomszédot megrángatnák? visítana a balfékje, mint egy malac :) sík hüje. rajzolt a ház elé parkolókat fehér festékkel, csak a felesége nem tud beállni a téglalapokba. mondok neki a múltkor, hogy ez így nem faja, mert ami kilóg a vonalon túlra azt vágjuk le láncfűrésszel
@a szív fészkei: Az sem rossz, de lehet olyan is, mint mikor eljön brüsszelből, és kapott egy nagy taslit. :) Az az arckifejezés is jó lesz. :)
@Marcellusca: ez is jó, beszélhetne a fószer egy rendvédelmis haverjával, nem lenne ennyire amatőr:

Feltörhették a Milla vezetőjének Facebook-oldalát

Juhász Péter, a Milla vezetője szerint feltörték a Facebook-oldalát.

hvg.hu/itthon/20121110_Feltorhettek_a_Milla_vezetojenek_Facebook
Hol van ilyenkor Ángyán???? www.millamedia.hu/2012/11/09/az-alcsutdobozi-juhasz-kaszajat-lefoglaltak-nol/

[..]"Lefoglalta a kézi kaszáját a Bicskei Rendőrkapitányság annak a 76 éves Alcsútdoboz Göbölpusztai juhásznak, aki október 17-én 15 kiló zöld lucernát kaszált le, mint utóbb kiderült, azon a területen, amit Mészáros Lőrinc cége, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bérelt az államtól."
@batka manó: Te tényleg engem hüjézelle? a haverom alkalmazottya, munkaidőben csinált, egy elsőkerékhajtású, hátsókerék kormányzású biciklit!! akkor Ő mi ?
Van tovább is, mondjam még? [..]"Néhány órával később bejelentés alapján két járőrkocsi ment ki idősebb Váradi András juhászért – ő az édesapja annak a juhásznak, Váradi Andrásnak, aki korábban pályázott alcsúti területért, de a a pályázatot visszavonták. Az idős embert a Bicskei Rendőrkapitányságra vitték.
Meghallgatásán elismerte, hogy lekaszálta a 15 kiló lucernát, de hozzátette, hogy azt nem vitte el. Elmondta, hogy egyedül él, otthon nyulai, kacsái és birkái vannak, etetni akarta az állatokat a lucernával."

Még egyszer: hol van Ángyán ilyenkor?
@glaci ph 5.5 álompolgár: kreatív megbecsülésre méltó szakember??? ;) :)
@batka manó: Most megnéztem a Népszava-regit. Oda névvel, címmel kell regisztrálni, tehát ha az illető valós adatokat írt be, nem nehéz megtalálni...

A Face-kommentelőknél meg egyértelmű a helyzet, ha a saját adatlapjukat használják.
@Knósszosz: @aritus:

Papcsáknak a Vagyonkezelő átvilágítási jelentésének nyilvánosságra kerülésével van baja manapság. 432 millió van valahol, neki meg az a legnagyobb problémája, hogy az átvilágítási jelentés üzleti titoknak minősül. Várnainak és nekem is kellett posztot levenni, mert:

"Felhívom a Tisztelt FB tagok figyelmét a megküldött vizsgálati jelentésre vonatkozóan az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 27. § (5) bekezdésében foglaltak betartására. „A közfeladatot ellátó szerv feladat és hatáskörébe tartozó döntés meghozatalára irányulón eljárás során készített vagy rögzített, a döntés megalapozását szolgáló adat a keletkezésétől számított tíz évig nem nyilvános. Ezen adatok megismerését – az adat megismeréséhez és a megismerhetőség kizárásához fűződő közérdek súlyának mérlegelésével – az azt kezelő szerv vezetője engedélyezheti”.
@King of Shadows:

erre írtam, hogy nem értem a face alóli kommentezést, a mai világban nagy merészség.
@Fabius: Ez igazán bájos. De ha üzleti titkot sértegetnének, arra van külön tényállás. De akkor ugye a bíróság is megismerné, és mindenki arról beszélne, amiről nem szeretné, hogy 432 milka elbugázását üzleti titokká minősített. Így egyszerűbb becsületsértés miatt perelni, hiszen ha erről a 432 milkáról van szó, azt nem kell pedzegetni, mert ugye üzleti titok... Okos.
@Fabius: de baszod, ezek nem kommentek volta, na és lassan már a reggelijük és ebédjük is titkosítva van 10-15 évre, ehhh, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan izzítani kell a tort és vpnenet ebben a szerencsétlen országban.

Csak félve kérdem, a blogmotor mennyi napra menti az ip-ket, jobb félni mint megijedni...
@batka manó: sima elmebeteg! esni-kelni fog a kreténje. a komplett váltót áttette, ha balra fordítod a kormányt, a hátsókerék jobbra fordul. eliserésre méltó teljesítmény, de ettől még elmeháborodott
@batka manó: Ha azt nézzük, a Kurucot is kommentelik úgy. Pedig ott aztán tényleg írnak olyasmiket, amiért feljelentést lehetne tenni. :)
@glaci ph 5.5 álompolgár: Azt hiszem ez csak neked lenne vicces. Kivéve, ha felveszed videóra, mert akkor mi is nevethetünk.:D
@aritus: "a jövőben nem főpolgármester irányítaná Budapestet, hanem a kerületi polgármesterekből álló elektori tanács. "

ez nem olgya meg a választási problémályukat,
ami abból áll hogy fides bűnözőre nem fog szavazni senki...
@a szív fészkei: jól bebélyegezünk? a bal felső sarokba, mert csak ott érvényes a találat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mi már szerintem a bm jó pofa, cocializmusi hagyományokra épülő nyilvántartásában is benne vagyunk. Nekünk már az ip nem oszt és nem szoroz.:D
Ráadásul nem lehet kicsit kikapni. Nem úgy van, hogy majd 110 helyett 90 képviselőnk lesz.Nem: 130 vagy 50. Azaz nem 20 embernek kell helyet keresni, hanem 80-nak. Kemény lesz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Szégyentelen a narancsbolsi csürhe. Államosítások, pénzlenyúlások, központosítások - Rákosi elvtárs programjait váltja Piktor valóra!
Egy tetvedék fidesznyik képviselőben ne legyen annyi, hogy azt mondja ezek után, hogy elég volt, ő ehhez nem asszisztál???
Az azért valami!
Azok, akik ennek a fostalicska kormánynak a működéséhez a nevüket és támogatásukat adják, nyugodtan lehúzhatják magukat a vécén.
Egy stigmaként lesz ott a homlokukon 2014 után, hogy
"NARANCSBOLSEVIK KÖCSÖGKÉNT NYALTAM A PIKTOR SEGGÉT"."

Ezek vagy abban bíznak, hogy a Bonsai Ducénak sikerül bebetonoznia a rendszerét következő 20 évre, és addigra ők kihalnak, vagy pedig a Bonsai Ducénak mindegyikről van egy borítékja, amivel zsarolhatja őket. Más forgatókönyvet nem tudok elképzelni. Mert ha én lennék Fideszes képviselő, (ami szerencsére nem vagyok) akkor én már a Bonsai Duce lábaielé dobtam volna a mandátumomat, mert nekem már régen elegem lett volna abból, ami a Fideszben folyik.
Ebből is látszik, hogy belőlem nem lenne jó Fideszes politikus, de egyáltalán politikusnak is alkalmatlan lennék.
@Knósszosz: "[zeusz] [2012.ápr.12. 20:59]
Ennek már nagyon ideje olt,mert amit ez az őrült fitnyiszes polgármesternek titulált gerinctelen művel,annak véget kell vetni.Százmilliók mennek el tanácsadó cégekhez,akkor ez a senki mihez ért??? "

lehet ez volt túl durva... :)))
pedig a blog.hu n ez egy enyhe kommentnek számít...
a másik három meg kizárt...
a többi 11 komment eszméletlen konszuolidált
vagy levették az inkrimináltakat ?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ehh, igaz, én már úgy is az általánosban is azon a listán voltam, még le sem kell porolni, kommunizmus volt, van, és lesz, hisz a vezényló tesz róla
@batka manó: "Van egy minisztériumi osztály ahol nincs más dolga a mókusoknak mint azon agyalni, hogy hol van olyan terület amit még nem barmoltunk szét???"

ez paradoxon... mivel azt a minisztériumi osztájt barmolták szét először... és már nem működik... tehát már nagyon rossz hatékonysággal tudnak csak szétb@szni mindent...
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): igen, ezek az opciók, más már nincs, és ezért fognak mindent, megtenni a hatalomba maradásukért, nem sajnálva vért, verejtéket és könnyeket az országtól és a néptől
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: azért a vöröskereszt ügynek vane lőzménye

álampolgári SEGÉLYEK ellopását jól begyakorolták kolontáronm
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Vincent harmadik, negyedik, ötödik törvénye:
"Harmadik törvény: A Fidesz nyelvén az „emberek", a „polgárok" és a „magyarok" gyűjtőfogalmak mindig Orbán Viktort jelentik. A patetikus politikai szólamok csak a reorbanizálás után nyerik el a valódi értelmüket.

Negyedik törvény: Nem ez a legalja. Mindig van lejjebb.

Ötödik törvény (a hallgatás törvénye): A kormányzás három pillére a bolsevik hatalomgyakorlás, a maffiaszerű üzletvitel és a dilettáns államirányítás. Ha bekerültél a bandába, soha többet nem szállhatsz ki. Ha megpróbálod, kinyírnak. Még akkor sem úszod meg, ha hülyének tetteted magad."

orulunkvincent.blog.hu/2012/10/28/vincent_torvenyei
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Mit tudom én, te vagy a jogász :-)

Annyi biztos, hogy egymilliószor leanyázták már kommentben, arra nem volt érzékeny, de ez a Vagyonkezelő-Mazsu ügy megakadt a torkán.

Érdekes hozzáállás ez egy elszámoltatási biztostól, nem?
@batka manó:
Hír24 komment:

"Minden állampolgárnak joga van a becsületének jogi úton való keresésére.
De könyörgöm, ne itt keresse! Nem itt veszett el."
@batka manó:
Én is szoktam. "Ha nem akarod, hogy megtudják, ne tedd."

Megasztán, demokratikus jogállamban élünk, ugyi.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: jóvanna, ne kötözködj, nem fogok morzézni ha a setétzárkában leszel :D
@Fabius: :D Biztos nem akarja, hogy őt is elszámoltassák. Ki tudja milyen világ jön még Zuglóban? Még egy-két dobás, és seprüvel űzik el a kerületből... Meg szolgálati titok mégis komolyan hangzik, nem igaz?
@saravad: Telitalálat.
@dr. Balta$ár: Végül is, sikeres volt, de még milyen sikeres. Igazán megéri belőle franchise-t csinálni. Mi lesz a következő? A gyermekétkeztetési alapítványok? Valamelyik megkapta gyurcsány fizetését, már ez jó alap lenne az állami befolyásolásra...
@King of Shadows: kuruc a pincsijük kedvenc weblapja. A népszava meg az olvasói mocskos szocialisták és liberálisok. Az egyiknél nem vesszük észre, a másiknál élvezettel jelentgetünk fel.
@Fabius: Most lehet, hogy jó nagy állatságot fogok kérdezni, de: a becsületsértéshez nem kell átlépni egy bizonyos határt? Mondjuk felnyomhatnálak, ha ideírnád, hogy "King egy idióta vadbarom!"? (Már csak azért is, mert én nem vagyok közszereplő, tehát alacsonyabb lehet az ingerküszöböm.) És azzal érdemben foglalkoznának is az illetékesek? Még úgy is, hogy csak Fabiust tudnám feljelenteni, akit hiába keresnének? Mert feltételezem, hogy real life nem azon a kódnéven szoktál operálni. :D

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pedig megnézném, hogy mit szólnának ahhoz, ha valaki feljelentene egy (vagy akár több) Kuruc hozzászólót... :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem tudom mit mennyi ideig naplóznak.

Azt igen, hogy a bloghu a jogi eljárások elkerülésére inkább a kifogásolt kommentek törlésével igyekszik megoldani a dolgot, ha a jogászuk megalapozottnak ítéli a kifogást. Itt ez egy esetben 2 db kommenttel fordult elő, mindkettő tényleg kimerítette a becsületsértés fogalmát.
@King of Shadows: Én erre azt mondom, hogy Papcsák több dolgon túl kimeríti a közéleti személyiség tényálladékot is. Úgyhogy a vélemény nyilvánítás szabadsága nem korlátozhat egy kommentelőt.
@King of Shadows: azt én is megnézném.:D Olyan visítás és rudi automata fosztogatás lenne, hogy az izraelig elhallatszana :))))
Küldenék NEKIK egy számot a délutáni kívánságkosárból ba:) ww.youtube.com/watch?v=pc0mxOXbWIU&list=FLK-DSGbyGvtFBAq5-PTwxlA&index=22
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

VÖRÖS iszap befizetések ellopása...
VÖRÖS kereszt álamosítása....

én nem hiszek az összeesküdési elméletekben...
de azért itt van egy több mint gyanus színe a dolognak....
@King of Shadows:

Ilyenre még nem volt példa, és valószínűleg nem is nagyon lesz. Elég hülyén nézne ki a feljelentés azzal, hogy azt állították kommentben egy nickről, hogy idióta :-D

Más a helyzet, ha nem "King of Shadows" a minősítés alanya, hanem Jóska Pista Béla. akkor nyilván a Ptk. szerint jogod van védeni a jó hírneved, kikérheted a feljelentéshez szükséges adatokat.
@Fabius: én körültekintő vagyok ! pl

én KÍVÁNOM és jövendölöm hogy drorbán gebeggyen meg !

ez így korrekt ugye ? neki is jobb lenne... tehát ez JÓ kívánság
@CSENDES: Én (majdnem) teljes mértékben járatlan vagyok a büntetőjogban, de úgy tudom azért egy bizonyos határt velük szemben sem lehet átlépni. :S

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pedig feljelentést bárki tehet, nem? Főleg, ha olyan témáról van szó...
@Fabius: a jó hírnév és a becsület fogalma, hogyan fér meg az emberkereskedelemmel? balta jeligére várom válaszát a kiadóba
@dr. Balta$ár:
Bezzeg a Moule Rouge! Ahhoz nem mernek nyúlni, mert ha lehúzzák a színvonalat, mehetnek az éretlen narancsok vidéki disznóölésre bulizni.
Virágnyelv és humor, ezek a faszok ezektől hülyûlnek meg legjobban.
megint sikerült egy gyűlölködő féreg-bejegyzést idekanyarintani, mehettek a bögréért a Jókai utcába - vagy drogosjuhászhoz a tudatmódosító szerek további adagjáért
ja és bajnai is gebeggyen meg ! mert demokratikus vagyok !
@Fabius: Értem. :) Igen, arra pont nem gondoltam, hogy az én esetemben a nick bonyolítaná a helyzetet. Viszont ez eléggé ... érdekes esetekhez vezethetne, ha egy kicsit igazítok. Legalábbis szerintem. :)
@King of Shadows: Ki merne egy olyan oldallal újat húzni, aki bírók személyes adatait teszi ki, hogy a csőcseléke zaklathassa?!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: így van...

nem mehet azzal bíróságra hogy dr BALTA azzal fenyegette hogy "gebeggyen meg"

a meggebedés az tágan értelmezhető... persze én az azonnali halálára apellálok... de rossza az aki roszsra gondol... tisztelt bírónő !
Ti olvastátok, hogy melyik komment verte ki a biztosítékot, és jelentették fel a szerzőjét??? Nooormááálisak?

Mi ez, ha nem szimpla megfélemlítés?
Mit szólna a hatóság egy Ben féle ámokfutó írásaira?

„Én, magam három unokám nevében tiltakozom minden további adó, illeték, sarcolás ellen!! Szemét, aljas mentalitásra vall, ha kommunális adóval, bölcsödei gondozási díjjal, bérek+nyugdíjak+adóbefizetés+stb után forgalminak nevezett adóval akarja helyre állítani az önkormányzat, az állam pénzügyi egyensúlyát. Járuljanak hozzá a nagy jövedelműek, vezessék be újra a többkulcsos adózást!!! Fizessen Papcsák úr és szemérmetlen, népnyúzó bandája!!!”

www.168ora.hu/itthon/feljelentettek-nepszava-kommenteloit-105572.html
@3dom'f'speech:
Olyan okosan érvelsz. Most, hogy olvastalak, végre átlátom, hogy Fabius posztja csupa valótlan rágalom. Köszi!

Csak jelzem, hogy nálunk a tudatmódosítók közül jelenleg csak az alkohol legális (házi főzés illetékmentes). Amennyiben Juhász drogkereskedő, úgy jelentsd fel, vagy ő Téged, via Papcsák?
@3dom'f'speech: mitől is drogos a Juhász? Ja és még vadházasságban nemzett több gyermeket? Akkor amit csinál az nem is ér? ipiapacs? szülsz te rendesen? gurulj szépen a pirulák után :)
@Ergosum: ha ezért van feljelentés, akkor szarban leszünk T. kollégák
"Brüsszel ugyanis pontosan tudja, hogy a Vezér mire játszik: szeretne szabad kezet a következő, 2014-es osztogató választási költségvetéshez. Ezért most halálba csicskáztatják, elhintik neki, hogy ha megfelelő 2014-es számokat hoz, akkor tavasszal a törpe számára kedvező döntés születhet. De ez csak a mézesmadzag. Nagy tétben mernék fogadni, hogy bármit csinál csórikám jövő tavaszig, úgyis beszopatják.... Ők is azt akarják, amit minden szemellenző nélküli intelligens magyar ember: hogy a Vezér és bandája 2014-ben eltakarodjon a halál faszára."

vagyis a brüsszeliták PÁVATÁNCOLNAK jobban???
a brüsszeliták átdobják a palánkon a felcsuti csodacsatárt
mint a baltás azeriták ?:))) dakotábbak is vannak mint ő...
cigánykodásban sem császár ?

mentalisdeficit.blog.hu/2012/11/09/gyarmat_lettunk_ez_a_szerencsenk?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_10&utm_campaign=index
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Pedig azt írják, hogy ez agy egyik, amit feljelentettek. A Népszava keresi a jogi lehetőséget, hogy ne kelljen kiadnia a személyes adatokat, ha mégis ki kell, akkor ingyen vállalják az illetők jogi képviseletét.

Hova a pitsába fogunk még lezülleni?
@Fabius:

Papcsák ipari méretben fogott hozzá a takarításhoz? Derék ember ez, nagy baráttya az elszámolásnak és átláthatóságnak. Valamiért mégis azt érzem az utolsókat rúgja politikailag.

@poszthoz:

A fityesz támogatás vesztése nem csak fővárosi jelenség. Itt nálunk se élnének túl egy időközit a Kriza-47 ezres Zsiga orkok. A kinevezett hegyimócok hülyék mint a segg, Pelczné meg jól átkúrta a várost a brüsszeli fejlesztési pénz ígérgetéssel.
@dr. Balta$ár: Ajaj, akkor a vörös félhold helyében aggódni kezdenék...:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Névtelen feljelentés esetén nem tudnák, hogy ki volt az. :)
@zajos1:

Tudtad, hogy Pestyt elsőfokon megbaszták már rágalmazásért?
@Ergosum: én két lehetőséget látok: egy intenzív nyelvtanfolyam vagy az intenzív egy hátsófalival. még nem tudom melyik lesz a befutó
".. „Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy valaki úgy térjen vissza a politikába, hogy előtte nem számolt el a múltjával” - írta a tervezetre reagálva többek között Martonyi János, Pintér Sándor és Kerényi Imre .."

hircsarda.blog.hu/2012/11/09/bekemenetesek_bajnai_pocse_egeszen_apro
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a vörös 1/2holddal semmi gond ha átfestik narancsra akkor akár 2/3hold is lehet... vagy 1/2ázsiai 1/2 csuton akár több azer hold is!
Reménykedjetek csak szociolibsikék!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: pl 1/2csuti Mészáros Nőnincs -nek anyni holgyya van má, hogy épp most vesz egy HOLDJÁRÓT !
@decens: 1x mindenkinél betelik ám a pohár. Tehát a reményhalas duma itt nem jön be
Lassan már Kína is vonzóbb hely lesz sokak számára.

"Lefoglalták az alcsútdobozi juhász kaszáját
Október 17-én 15 kiló zöld lucernát kaszált le, mint utóbb kiderült, azon a területen, amit Mészáros Lőrinc cége, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bérelt az államtól."

www.168ora.hu/itthon/lefoglaltak-alcsutdobozi-juhasz-kaszajat-105574.html
@dr. Balta$ár: inkább egy állami lépegetőt, amivel szegény 76 éves öregeket kergethet.
Persze a vörös félholdat nem festegetik, mert mohamed össze híve kinyírná őket.:D
@3dom'f'speech: @decens: Nektek aztán vannak érveitek. Teljesen ki is fogtátok a szelet a vitorlánkból. Lenyűgöző a vitakultúrátok. Ja, bocsi, nektek nincs olyan szociolibsi izétek, mint kultúra.
@Ergosum: Ő a drogos juhász? Vagy a drogos Juhásztól foglaltak le egy kaszát? nem értem . miezazegész
@glaci ph 5.5 álompolgár: Szerintem dolgos juhász lesz az. Csak szegény nem tudja mi az a dolgos, és keveri a drogossal.:D
Tarlós legkomolyabb színvallása, ami miatt soha de soha nem lesz nyugta a fidesznek míg ki nem nyírja:

youtu.be/Tem51QEGkdc

Sírtam a röhögéstől!
@decens:
Csakugyan reménykedem, hogy fideszék megtanulnak kormányozni, de ez hiú ábránd.
@Anti Anyag:

bugyuta, arra amelyiket te sem értesz, mongyuk turulfoschosch baltásra amit rovásosch cizellával díszítenek Levédiában...

persze akad olyan is amit még én sem értek éppen itt irigálsz rajta...te olyan kis laposchtetű lehecc azért nem vagy horizontomon?

brühühühühü
@dr. Balta$ár: Basszus, majdnem megfulladtam a röhögéstől.
Na mi van,300 komment és egy jobbik fikázás se?:))
Jó az írás,a többit majd a netkávézóban.
@Anti Anyag:
az mit jelent, hogy "libsi" meg "komcsi" itt turulaltájon balra a trágyadomb mellett három incsre?

megmagyaráznád, elönt a kíváncsiság eme cizellált röffenet olvastán

te most tetőtől talpig vagy a zorbán seggében vagy talptól tetőig?

brühühühühü
@a szív fészkei: "Még egyszer: hol van Ángyán ilyenkor?"

Könyi, Szív, Ángyán a jóisten, hogy mindent lát?
Tudod: "Isten szeme mindent lát, el ne lopd a léniát!)
Az tényleg erősen valószínűsíthető, hogy 2014-ben, a fővárosban a Fidesznek valamivel kevesebb szavazója lesz mint a többieknek. De ez csupán annyit jelent, hogy elveszítik a 2/3-os többségüket. Országos szinten simán nyerni fognak. Mert úgy módosíthatják a választási törvényt, ahogy akarják, és a regisztráció bevezetése is nekik kedvez. Egyedül is tudnak majd kormányt alakítani. Ráadásul a Jobbikkal együtt meglesz a 2/3 és biztos vagyok benne, ha a szükség úgy hozza, igénybe is veszik majd Vonáék segítségét. Akik készséggel állnak majd rendelkezésükre. Nem ingyen persze, minden egyes segítségért minimum egy " újszínházat" kérnek majd, és Orbán ezt megadja nekik.
@kifordított nagyanyó: Én is csodálkozom, mert még címlapon is voltunk... Biztos máshol tombolnak.
@zgabi: Bár lennének érveim... én is ettől tartok.
Ennek a genetikai hulladéknak saját Facebook oldala is van: https://www.facebook.com/pages/Dr-Papcsák-Ferenc/394108863980725. Mondjuk sok rajongója nincs. De ne is legyen. Elég ha a temetésén sokan akarják lehugyozni a sírját.
@GeoCracker:
ez kurva jó:
orulunkvincent.blog.hu/2012/11/10/orban_avat#more4900260

brühühühühü anti anya "G" meg büfög tovább
Azt írja az újság, hogy Krisztinka besértődött. A Kirschnerék Krisztije. Mert, hogy "egy óriási kulturális apparátus áll a kritikusai rendelkezésére". (formidable aparato cultural).
Min sértődött be? Hát azon, kedves barátaim, hogy csütörtökön napszállatkor 700 ezer (hetesszáz-ezer) lélek gyűlt össze Buenos Aires, és a nagyvárosok főterein, és azt skandálták, hogyaszongya:
"está muy mal / está muy mal / mentirle al pueblo / por cadena nacional".
Ez magyarul annyit tesz, hogy "Nagyon rossz, nagyon rossz, állami tévében hazudni a népnek."
@zajos1:
... és újra, és újra...
Tényleg ennyire szellemileg korlátoltak vagytok, vagy tényleg azok vagytok? :))
Tudod mit, nézd meg még 3x!
Attól még hazugság marad és ráadásul ott az a fránya bírósági határozat is.
Te is fizetsz Bajnainak az alapjába, mint a "mértékadó jobboldali sajtó"?
HITELES EMBEREK VAGYTOK! De tényleg! :))
@kifordított nagyanyó:
te vagy a bunda kifordítom befordítom mégse bunda a bunda hanem??? megkopott pinaszőr...hullikaszőrödnyuszika?

brühühühühü
Érdemes elolvasni Papcsák Ferencnek írt kommenteket. Kap hideget-meleget. Bár úgysem olvassa szerintem. De azért az is jelenthet valamit, hogy ennek a görénynek 86 (nyolcvanhat) rajongója van.
@épészmérnök:
y que le importa a ella todo ésto? va acontecer cualquier cosa contra ella? todavia

brühühühühühü
Istenuccse, köll ez a biztonsági szelep! :)
@glaci ph 5.5 álompolgár:
A Tezsvírek lájkolják? :))
Szívék múzeális értékű járgánya hogy áll?
A DVD-t odaadtad már neki?
Mit iszunk? :D
FERITÉL, mondom FERITÉL!
Ezek baszki sötétek, mint a nigger seggeluka!

"A sávos helyi iparűzési adó (hipa) bevezetésétől 35 milliárd pluszbevételt kalkulál az önkormányzatoknak a kormány. Egyes szektorokban azonban a nagykereskedelmet végző szállítók olyan rosszul járhatnak, hogy inkább külföldről végzik majd a kiskereskedelmi forgalom ellátását."

hvg.hu/gazdasag/20121110_Nagykereskedok_szedhetik_a_satorfajukat

Komoly mínuszt állít elő Pártunk és Qrmányunk! :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Sávos adó???
A betonba öntött (-kilopott cement) egykulcsos mellett össze-vissza sávoznak, hogy eccerű legyen. Ettől olyan versenyképes a magyar gazdaság, hogy ezt a versenyelőnyünket nem adjuk Brüsszelnek! Csináljanak maguknak!
@rodeo36: olyanokat mondott, hogy együtt kell élni, DE megvédi a gazdasági jobbke... akarom mondani, politikáját, akinek nem tetszik, az sírjon csak."

Azzal kapcsolatban, hogy korlátozták a valutaváltási lehetőséget, annyit mondott: "Hogy felfújják a turizmust, meg az utazást!"

Ennyit bírt mondani az argentin történelem legnagyobb tüntetésére. Buenos Aires-ben 700 ezer ember gyűlt össze, további tömegek argentin és külföldi nagyvárosokban, mint New York, Bécs, Berlin, Róma, Madrid, London, ésatöbbi.
@épészmérnök:
Felcsút és Alcsút meg sem említve??? Az hogy lehet? Hisz már az időjárás jelentésben is benne van nálunk! :))
A baloldal másik idolja, Morales (már a neve is beszédes). A magánvagyona 2006 óta 110.000 dollárról 388.000 dollárra nőtt. Ezt azzal magyarázza, hogy akárhová megy, népművészeti kan... akarom mondani, poncsókat ajándékoznak neki, van ötszáz kan... azaz poncsója, melyek értéke százezer dollár.

"És mit tehetek én erről? A nép csak ajándékoz, és ajándékoz nekem. Persze, hogy nő a vagyonom - tette hozzá."
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem volt ott is, csak az az elfogult ballib argenty média elhallgatta :-)
@épészmérnök:
Ezek ilyenek! :D
Bezzeg a MI PIKTORUNK! Na ő, egy igazi, önzetlen embör...
A linkelt HGV-cikkből:

""Ma már Orbán Viktor is belátja, hogy Tarlós nem érti a Fidesz működését. Nem lehet minden irányban frontot nyitni" – jelentette ki egyik fideszes informátorunk."

Bacchus, hisz pont ez a fidesz működése...

bio
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: most cserélem Szívvel lekvárra a dvd-t. Övé lesz a dvd, enyém a lekvár, tiéd a hála. Jó lesz így?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kérdeztem, de lese válaszolsz, besértődtem, módosítsam a nickem Stefisesre? :)
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Pofám leszakad! Én is kérek szilvalekvárt! :))
Kedden Pesten vagyok, ez nem fenyegetés...

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mesélj, mi nyomja a szíved? :)
Off egy időre, netem kilőve konfigos célzattal, ha elvesznèk, gyûhet a bafbgulyás, elérhetőségemet megadják a tudjukkik ;)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: NAVtestvérest kérdeztem, kassza linkes miatt ott fent, de most ping, wan, forvaaaaaaard....
@Knósszosz: Tanúlság? Kommenteléshez tessék pld. használni valami normális Proxy, VPN vagy TOR-t. :)

index.hu/tech/2012/11/08/igy_kerulheti_meg_a_netcenzurat/
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: majd akkor akarjál lekvárt, ha megtucc enni egyedül egy üveggel egyszerre! addig vegyé a bótba jammot! gyakorolni az is jó
Fijjug, a sok cukortúl meg is lehet ám vakúni! Megasztán a lábujjaitokat is levagdossák! Csak óvatossan a jammal! Méreg az! :-(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: erre kíváncsi vagyok...

érdekes téma... XXI században a fides mafia megcsinájja európa közepén a nagy kínát...

szánalmas
@zajos1: Ezzel mit akarsz elérni? A poszt nem erről szól. Ezt a szart a Pesty László koncepciózusan lejárató szándékkal állította össze, olyan arcokkal, mint a búzaégető Karsai, aki utána MSZP-s képviselő lett, vagy a feddhetetlen életű Magoszos Jakab István, esetleg az MDF-ből a Fideszbe átejtőernyőzött Font Sándort is említhetnénk. Az igazság és a becsület bajnokai.
@Fabius:

Ezt olvastad már Fabius?

"Feljelentették a Népszava kommentelőit
Büntetőeljárást folytat a Népszava kommentelői - internetes hozzászólói - ellen a XVI. kerületi rendőrkapitányság. Az eljárás Az Ezren tüntettek Papcsák ellen című, a lap online felületén még áprilisban megjelent cikkéhez érkező hozzászólások miatt indult."

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=598700
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Alcsút nincs! Csak Alcsútdoboz!
Fekvése [szerkesztés]

Székesfehérvártól 35 kilométerre található, északkeleti irányban, a 811-es út mentén, itt ezzel az úttal közös nyomvonalra tér a Baracskáról érkező mellékút.
Története [szerkesztés]

A település jelenlegi formájában 1950-ben jött létre Alcsút (németül Altschutt) és Vértesdoboz községek összevonásával.

1944-ben egyik településen sem volt kultúrház, nyilvános községi könyvtár, sem pedig mozi. A művelődési lehetőségeket a gazdakör, a két egyházi dalárda, az 1882-ben alakult túzoltó egyesület, a levente egyesület és az oltáregylet biztosították. A közlekedésre jó lehetőséget biztosított a Székesfehérvár-Bicske vasútvonal, aminek a község központjától 2 km-re volt megállója Alcsút-Felcsút néven. Autóbusz nem állt rendelkezésre. A község főútvonala és a Biatorbágy felé vezető utak harmadrendű makadámutak voltak. A többi utcában földutak húzódtak, melyeknek 7000 m-nyi összhosszúságából már 1000 m volt járdásítva.
@decens: erről is a komcsik tehetnek. Összevonták Alcsútot Dobozzal... Nem szép dolog.
@decens:
Hogy maradt volna... dobozban valaki! :))
@épészmérnök: Nem is értem, hogy mit vannak oda azzal a 700 ezres tüntetécskével, mikor nálunk 2 millióan voltak a Kossuth téren a vezényló hívószavára. Kérdezzétek csak Rákay Phillip elvtársat. :-)
@Knósszosz:

Ja látom megelőztél. Durva. Így akarnak megfélemlíteni.
@batka manó:

"Csak azt nem értem, hogy a francba jut minden napra egy ilyen barom ötletük. Van egy minisztériumi osztály ahol nincs más dolga a mókusoknak mint azon agyalni, hogy hol van olyan terület amit még nem barmoltunk szét???Vagy hogyan van ez? "

Az osztály dolga megkeresni, hol maradt a láda alján még valami kis aprópénz. Begyűjtik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Készítsd elő az IP címedet, fogkefe, fogkrém, cipőfűzőt hagyd otthon.
@épészmérnök:
kár azért a szép országért meg a jobbik énjükért csak az a sok porteño ne lenne a tripla énjükkel

brühühühü
@Fabius: szóval közfeladatot ellátó szerv adatai nem nyilvánosak, 10 évig titkosak. Aham, kurva jó kis tv-t hoztak már megint maguknak. A döntés előkészítés üzleti titok egy közfeladatot ellátó szervnél, mondjuk egy önkormányzatnál.
Hát menjenek a jó édes...ba!
Meglepő, mitöbb meghökkentő párbeszéd hangzott el ma éjjel az Echo TV-n kb. 24.35 h körül egy kerekasztal beszélgetésen, melynek résztvevő dr.Bogár László prof. Boros Imre közgazdász és Bayer Zsolt voltak. dr:Bogár László szerint az ország érdeke azt kívánja, hogy a jobboldal és az ellenzék az erőket felmorzsoló szembenállás és harc helyett egyezségre jusson. Ezt tette hasonló politikai helyzetben Ausztria, Németország is pl., hogy félretéve szembenállásukat, közös megoldásban gondolkodjanak.
Dr.Bogár László hozzá tette, hogy bizonyára különös, hogy ezen a helyen, és ő mondja ezt ki, de ezt szükséges megállapítani. Boros Imre helyeslően biccentett néha. Bayer Zsolt azt tette hozzá, hogy ez a szüntelen harc felőrli az emberek lelkivilágát, különösen amiatt, hogy hosszú ideje tart.
Ez a kerekasztal beszélgető műsor általában gazdaságpolitikai témákat elemez, különös tekintettel a külgazdaság hazai viszonyokra való hatásaival foglalkozik jobboldali beütéssel.
Ez a megnyilatkozás azért is meglepő volt, mert a képernyő alján futó szöveg egyidejűleg a Bajnai és Gyurcsány elszámoltatását helyezte kilátásba, valamint a CÖF által a közeljövőben közreadandó és az összefogás ellen ható szöveget tartalmazta.
Most akkor mi van?
@3dom'f'speech: Kicsit későn szóltak, hogy munkanap van, nem? Ajjajjjaj, mi lesz így a hétvégi prémiummal... :D
@decens: Mérges volt a főnök, hogy ennyit késtetek? :D
@aritus: Hamurapi ilyenkor nemes egyszerűséggel kivégeztette volna a hibás építészt.

Ez ne legyen, de ezt azért átgondolhatná, hogy tényleg ennyire eccerű-e ez neki.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szórólap vazze?? Mibul?? Fából??? A szaros papírért zöldet írtatni ki??? Ökopártnak???
@épészmérnök: azért is tüntettek ellene 700 ezren!, mert új alkotmányt és választási tv-t akar, hogy harmadszor is meg lehessen választani.
@aritus: :_) Ezek mind ilyen farokorientáltak? Szegények.
@a szív fészkei: nem tudom, csak találgattam, hogy miért utálja a budapesti értelmiséget.
@Fabius: Azt leírnád, mi meríti ki? De tényleg, jó lenne tudni.
@Mariann19:

http://index.hu/kulfold/2012/11/09/kina_partkongresszus/#gallery_3500798|3500804
nahhh
@Mariann19:

http://index.hu/kulfold/2012/11/09/kina_partkongresszus/#gallery_3500798|3500804
blogmoci döglődik, na mind egy, akkor marad így
@aritus: Igazad lehet, ezek a komplexusok hülyék mindig csinálnak egy egész mitológiát a sértettségük magyarázatára.

Megmondóembörökből nagyon elegem van médiagenya oldalról! Sok százezerért bevakognia légbe az Értelmiségről, A Pesti Értelmiségről! pedig budapesti születésű a lelkem lelkecskéje Galuska Galagonyája!
@3dom'f'speech: Téged küldtek ide számolni a féreg hosszászólásokat? HAnyadiknál jelentetek fel?

Be vagytok osztva képességek szerint? TE el tudsz az ujjacskáidon tízig, a másik tud gyurcsányozni, bajnaizni, nagy csapat lehettek!
@Ergosum: Szerintem Papcsák az "úr" kifejezés ellen perelt. Jogosan.
@Mariann19: fidesz-szoci nagykoala, arról álmodoznak. Szoci prominensek már pedzegettek ilyesmit.
@decens: Így van fasisztofideszes! Reménykedünk, de ti is az irgalmunkban!
hmmmm, nem semmi:

Rogán díjat kapott az ÁSZ-tól
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) Hagelmayer István-díját kapta Rogán Antal (Fidesz-KDNP) belvárosi polgármester, a parlament gazdasági bizottságának elnöke, aki az elismeréssel járó pénzjutalmat a Dévény Anna Alapítványnak ajánlotta fel.

hvg.hu/itthon/20121110_Rogan_dijat_kapott_az_ASZtol
@épészmérnök: Az a hülye Suchmann. Mint prominens azért az erősen túlzás. A barkó alias pajesz alosztályon prominens lehet, de máshol?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: NA legalább ő tudja, ki Dévény Anna. Oszt miért kapta? A legngyobb adósság összehozásáért, Csipakért, vagy miért?
@a szív fészkei: gonosz vagy, ez a szent ember ezért a következőért mind hálát érdemel:

A Hagelmayer István-díjat 2000-ben alapították, emléket állítva az ÁSZ alapító elnökének. Az elismerést azok a kaphatják, akik kimagasló, példaértékű teljesítményükkel hozzájárultak az Állami Számvevőszék jogállami és társadalmi súlyának, szakmai tekintélyének kialakításához, részt vettek az intézmény szervezetének megújításában, a nemzetközi kapcsolatok építésében, továbbá kiemelkedő pénzügyi ellenőrzési tevékenységükkel hozzájárultak a közpénzek hatékonyabb felhasználásához. A díjat minden évben, a szervezetet létrehozó 1989. évi XXXVIII. törvény elfogadásának napja, október 28-a alkalmából adják át.

Rogán Antal a parlament gazdasági bizottságának elnökeként, az új számvevőszéki törvény kidolgozásában és elfogadásában betöltött szerepéért kapta a díjat
@Mariann19: Szerinted ettől lefagynak a droidok? :D
@glaci ph 5.5 álompolgár: Bekómáztál a barilekvártól??? :-)) Kérlek Lehelen van egy diszkont 150-ért egész ehetős német mogyis tejcsokit adnak.

Meg más fincsiségeket: olivabogyós-fetasajtos befőttet vagy mit,olasz paradicsomsűrítményt, stb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A Kínához hasonló háttér alkukra gondoltál?
@Squid: Mert nincs 91-es IQ-d (like Olga), amivel felfognád a magasröptét nekije. Akkor leborulnál előtte!
@kifordított nagyanyó: Kérsz? Rendelj-fizess, mi zsidók pénzre dolgozunk, nem hozomra! :-DD
@épészmérnök: Nézd, ha mi itt x-en látjuk és felháborodunk rajta már reggeltől, akkor egy ember, aki ezért szállsíkra kvázi hivatásból, igenis nyilvánuljon meg fél ötre ebben az ügyben!!! DE lássa csak azt a kurva pártos léniát, amivel kimérik másnak a földet a kisöregek elől, a tatát meg vegzálják és megszégyenítik!
@épészmérnök: "Fidesz -szoci nagykoala". Ennek előszele lenne a téma TV-s lebegtetése annak érdekében, hogy kezdjünk hozzászokni, és magunkat átprogramozni egy teljesen új helyzetre?
Nabarátaim. Nem olvastam el mind a 300 akárhány hozászólást, csak a nap elején egy párat,úgyhogy nem tudom, volt-e már, de legyen:

Papcsák polgármester (majdnem azt irtam,hogy 'úr' :) ha tényleg ő tette a feljelentést (!) akkor egy takonygerincű tetű, egy undorító ázalék, egy senkiházi kupcihér kurafi.

És Papcsák gennyládának üzenem: ha a címemet akarja, irjon Fabiusnak, az pedig majd jelzi nekem, hogy őtakonysága érdeklődött, és akkor majd elmondom neki, hogy be tudjon perelni, hogy lehetőleg minél többször hallja a véleményemet. És akkor már a sajtó is hírül adhatja, amit eddig csak a Varánusz közönsége tudott, hagy tudja meg mindenki :) Idióta faszkalap.

Fentiek csak akkor élnek, ha valóban ő tette a feljelentést - vagy az ő utasitására valamelyik mamelukja.

Viszont.

Ráadásul nepotista tolvaj politikusbűnöző. Elég csak a Varánuszt visszaolvasni, mennyi sötét ügyről hallgatott már.

Ez az előbbiektől független axióma.
@zgabi: DE letem, már ezt az egyet se tartják el!4 A kurvagazdag köcsög by South Park!! chopperes Gój Motorosok se fizetnek be egy menetre se! Alig él meg Dörnerkbab a felszolgált nagymagyaros menüjéből! magyarnarancs.hu/szinhaz2/a-tatongo-haz-az-ujszinhaz-utja-a-csod-fele-82135 Helyesebben az állami csöcsöt szivornyázza ez a csodás kult.galeri, de a széljobberek nem találnak oda a gettóba művelődni még így se.
@Mariann19: "lig pár nap leforgása alatt három szocialista politikus gondolta úgy, hogy fel kell ajánlania Orbán Viktornak a Mesterházy Attila vezette párt szolgálatait. Először Suchman Tamás, majd Szekeres Imre, végül a budapesti elnök, Molnár Zsolt. Nem tudni, hogy van-e emögött elnökségi döntés, vagy csak néhány, magáról megfeledkezett szocialista aggódik önmaga és a Haza sorsa felett."

greczy.blog.hu/2012/08/01/fidesz-mszp_nagykoalicio
DE életem! akartam írni @épészmérnök: Itt várom. Lesz szőőőrpáráájz???
@Nephin: "Szerinted ettől lefagynak a droidok?"
Egyelőre az agytekervényeim tébolyult mozgásban vannak a szóbeli nyilatkozat és a képernyő alján futó szöveg antagonisztikus ellentmondása miatt. Lehet, hogy én fogok most már lefagyni.
@Mariann19: Miket nézel angyalom??? Bogár és vidéke?? Jó jézus a jégen!!! Brrr, hogy alliteráljak.

Suchmann megpendített valami ökörséget, ez nem a maszop véleménye. Kár ebbe többet magyarázni. www.kisalfold.hu/belfold_hirek/keptelenseg_suchmann_fidesz-mszp_nagykoalicios_otlete/2288921/ De ha ez része a karaktergyiloknak az MSZP-t dózerolni, akkorhiggye, aki akarja. Suchmann kicsoda manapság ott? Na ugye.
@a szív fészkei: Nem tudom, még spirituális kapcsolatom sincs Ángyánnal. Az az első kérdés, hogy eljut-e hozzá az infó. Szombat van, és nem gondolom, hogy online hvg-olvasó.
@Mariann19: Ez a három B gyilkos egy elegy. Három ilyen kétséges elem - ezért beperelhetnek?? - véleményét te meghallgatod? Boros III/III-as ügynök index.hu/belfold/ugynok227h/, Bayer az Bayer az orgványi erdőjével - fogjon vele össze a DR. Kotány! - , Bogár meg szimpla eszement. Jó csipetcsapat.
@épészmérnök: DE nemcsak a HVG-n van ez, hanem 168-on, Népszabin, Népszaván. Ma szombat van de MUNKANAP, pl. lányom, fiam ledolgozta a csütörtököt múlt hétről, hát Ángyán is vigye be a seggét a munkahelyére azért a nem kevés pénzért! És sajtószemléztessen, kétszeresére emelik az kiszolgáló személyzetük bérét!! Dolgozzanak meg érte.
"168-on, Népszabin, Népszaván"

Gondolod, hogy ezeket olvassa, vagy hogy szemlézik neki?
@épészmérnök: Akkor ezek kuka, legalább nem kell molyolni a nevekkel, ki nem érdemes a figyelemre.
@épészmérnök: Kéne neki pedig. Ha homokba dugja okos fejét, akkor sokra nem megy vele. Ugyanis nem a MN, MH szokott földügyben kormánybasztató cikkeket írni. Abban se.
Fotel-ellen-fülkeforradalmárok figyelmébe:

nepszava.com/2012/11/velemeny/csepeli-gyorgy-obamacare-romneysia-332206.html

"Bird közvetlenül a választókhoz fordult. Jóval a választások ideje előtt önkéntesek tízezreiből egy hatalmas hálózatot szervezett, amely mindenütt ott volt, ahol emberek megfordultak. A hálózat sok-sok kis központból állt, mely helyben szervezte a mozgósítást. Minden központnak volt egy jól azonosítható helye, vezetője, aki több tucatnyi önkéntessel tartotta a kapcsolatot. A központok és az önkéntesek a legkorszerűbb kommunikációs infrastruktúrával voltak ellátva. Az önkéntesek feladata volt a potenciális szavazók meglátogatása. "
@Mariann19: is, na meg a szerintük is nagy problémára a kínai kinyílt vagyoni ollóra, meg a szép pártkongresszusra amit szinte bizonyosan szemlélnek a jövő évi nagy vezénylói eseményre, hisz csak a zászlók színét kell lecserélni, avagy fakítani a napon egy cseppet
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: JAj, nem találom a Zewa dupla csomagom!!! Brühühühü, könnyben úszik a klavim! Ez a nagy ember ilyen nagy tettet hajtott végre! Aham! Szobrot neki Blikkel a kezében!!!
@Mariann19: Az általad említett "urak"- elsősorban Bogárra és Borosra gondolva- a közgazdász-társadalom egy olyan vadhajtását képviselik, akik számomra már jó ideje nézhetetlenek,hallgathatatlanok.Ezzel az erővel Drábikot is olvashatnék esténként lefekvés előtt, az sem okozna már nagyobb lelki traumát.Az, hogy ezek az üldözési mániában szenvedő közéleti emberek milyen megfontolásból mondhatták azt, amit mondtak, ráadásul az ECHO-n, ahol ez eddig felért egy szentségtöréssel azt nem tudom, de jót nem várok ettől az biztos.
@épészmérnök: Ehhez képest itthon Kepes András befelé-kifelé menet az állami hazudós tévébe épp csak biccentett, de nagyon szordínó a kinti tüntetőknek - már akinek, férjemnek vissza, igaz nem is ismeri... Baló azt se tette, hogy az ismerőseinek odaköszönt volna januárban ott a kunigundás tüntin. Szakma szolidarítása a béka valaga alatt.

Hétszázezren utcán a média hazugságai ellen? Itt??? Álom, álom, édes álom, álomkép...
@rodeo36: Orvbűn szájába? Tudod, a Hofi, mint Olga néni: Nyulam nincs... www.youtube.com/watch?v=e5NPBEduc5Q

Múltkor is volt, de nem elég, belőle nem elég. Úgyis jó börtönös, fel tudunk készülni belőle...
@saravad: Ha igen, akkor respekt neki. Pedig hány Vuittont vehetett volna belőle!
@épészmérnök: Figyelmesen elolvastam Gréczy Zsolt okfejtését egy ilyen koalíció várható következményeit illetően. Meglehetősen szarkasztikus stílusban ironizált.Most már tényleg izgalmas ez a kérdés, mivel esetleg magyarázatot adhat Mesterházy vonakodására, már ami az összefogás mozgalmat illeti.
Valahogy mégis kételkedem ennek a lebegtetésnek a komolyságában.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Itt ismajd ugrálnak a boldog sztyuvik a pártkongresszus örömére? www.borsonline.hu/galeria/reszletek?id=476

Csak nincs már MALÉV.
@Mariann19: Lehetetlenné akarják tenni a szocikat az E14-esek számára. Mondjuk Szekeres az is. Na hulljon a férgese, van idejük szelektálni.
@épészmérnök: Csak ott azért ennek hagyománya van - itt meg... Egy az egyben nem lehet ezt ideplántálni. Azért egy vadidegent én se engednék be a lakásomba, bármilyen jelszóval is jönne.
@Neolibsi: Mondom: libázás nem megy, most máshogy kell ellehetetleníteni az összefogás esélyét. Épp a FideSS felőli szirénhangokkal.

DE Szekeres hullhatna, Mesterházyt se bánom, ki volt a harmadik? Valamilyen Csaba. Az kijaf?
@Mariann19: @a szív fészkei: ha arra sakkoznak a cocik, akkor szánalom hegyek, hisz fölfalják őket úgy hogy észre sem veszik

index.hu/gazdasag/2012/11/10/2010_ota_csak_a_gaz_mukodik/
@a szív fészkei: Mea culpa! Eredeti kommentemeaz alábbiakkal szerettem volna kezdeni, melyet most mégis megteszek:
"Szivem!Végy a kezed ügyébe egy vizes törölközőt és egy családtagod legyen a közelben! Midőn kommentemnek arra a részére érsz, amelyből megtudod, hogy az Echo TV-t néztem, valószínű, hogy fel kell, hogy mossanak." Így szerettelek volna óvni, mert a múltkor is anyukádat kérted a borogatásra, mikor az Echo-t emlegettem. Tudod, hogy nagyon fájna, ha önkéntelenül is ártanék Neked.
Amúgy a sokoldalú tájékozódás híve vagyok, mely semmiféle elkötelezettséget nem jelent.
Ezek után még van remény, hogy nem hagysz el?
@a szív fészkei:
Valahogy úgy képzeltem, mint a CSBE esetében, csak most már nem akartak akkora ügyet csinálni az egészből. De ügy meg van, az ATV leadta az interjút stb. Államilag dotálni mégis, az ugye meghátrálás... hát így, talán. De nem baj.
@a szív fészkei: "DE Szekeres hullhatna, Mesterházyt se bánom, ki volt a harmadik? Valamilyen Csaba. Az kijaf?"
Én nem láttam a műsort, ha az alapján kérdezed, hogy ki az a Csaba!Csak amint megláttam Mariann19 bejegyzésében a neveket, nem bírtam megállni, hogy ne ragadjak klaviatúrát, mert sugárban hányok az említett uraktól.
@Mariann19: a fanatikus köménymagot, bármely oldalon is légyen, bármiről meg lehet győzni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A kínai vagyoni olló is kinyílt nagyon, csak ott kedvezőbbek az arányok.Mintegy 400 millió kinai él az európai átlag felett, mely a lakosság 1/3-a, ha jól tudom.Nálunk 4 millió él a létminimum alatt, ez két ötöd. Reciprok összehasonlítás, de valamire rámutat.
Most, hogy összeborulunk velük, vajon a tudáscsere miben fog megnyilvánulni?
oszd meg és uralkodj, szalámizásra fel, hisz Öszöd sem volt véletlen:

MTI/mszp.hu Az MSZP és az Együtt 2014 szavazótábora kiegészítheti egymást
2012. november 9. 10.08
Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint pártja és az Együtt 2014 mozgalom szavazótábora kiegészítheti egymást, lehetővé téve a kormányváltást 2014-ben.
@Mariann19: :-DD Nagyon bírlak, és csak aggodalmamnak adtam hangot a maga szokásos érzelemvezérelt módján, anyám borogatását is bevonva! Hogy ilyennel kínzod magad.

Én olyanoktól, akik az emberi minimumot nem teljesítik, nem hallgatok meg véleményt, és ezt mindhárom B-betűs már rég kivívta a szemeben. Tehát a csevelyük abszolút nem ér el,ki se nyitom ezt az adót. Széles nekem a szemétségre etalon,pláne, hogy tudom, hogyan bánik a sofőrökkel pl a járatain... Hányás.

Ilyenember ne működtesen tévét, újságot, amíg nem akar megfelelő emberi fizetést adni a kiszolgáltatott embereinek... Én ilyen saros vagyok, bocs. Aki megérdemli, azt elolvasom, de szemétre nincs gusztusom.

Türelmed tényleg csodálom, mert én képtelen lennék ilyenre - vannak nekem ennél jobb szórakozásaim is. :-DDD Ma pl. az erdőt jártuk. Sajna csak köd volt és elmúlásszag, de szép arany,vörös színek. Sőt láttunk egy aranyos kis gyermek/ex úttörő/vasutas pöttöm kölyköt váltót állítani nagykomolyan. :-)))

Remélem,az ország váltóját is állítják már át lassan.
jav: magam, ilyen ember ne működtessen, sarkos vagyok
@Mariann19: Ugráló sztyuvikban. MALÉV helyett a Wizzair ugrizik. Úgysincs benne az Oszkó már.
@Neolibsi: "De jót nem várok ettől, az biztos."
Azt vártam, hogy Bayer Zsolt terelni fog, lezárja a témát valami semleges területtel, de nem tiltakozott. Az, hogy a résztvevőket hogyan minősítjük, az ebben az összefüggésben nem érdekes, hanem az igen, hogy hol hangzott el ez a nyilatkozat.
@saravad: Igazad lehet, ez PR-nak jó, viszont nem kell a cöfiktől elvonni egy morzsát se Annának meg a hasonlóknak állami pénzből. 2 in 1
párttagkönyvmikorleszesedékesazélethez?

Fényképes igazolvány is kellhet a TAJ-kártya mellé
A parlamentnek szombaton benyújtott egészségügyi salátatörvény azt is szabályozza, hogy a TAJ-kártya mellett más személyazonosító okmányt is fel kell a jövőben mutatni az orvosi kezelés igénybe vételekor. Ennek célja, hogy ne használhassa több embert ugyanazt a TAJ-kártyát.

hvg.hu/itthon/20121110_Fenykepes_igazolvany_TAJkartya
@Mariann19: De most az emberi mércén túl: Széles már összeugrott Bencsi khuszrálóval a 23-i öregnéni fanklub miatt - hogy nemvolt ott, Bencsik meg nyaralással vádolta meg a haz ekkora ünnepén - Széles már hagyja kormányt kritizálva írni Szajlai Csabát a MH-ban, szóval Széles már picit készülődik. Itt is, ott is lenni picit, mit lehessen tudni?

Bayer meg most tőle kapta a pénzt és ennyi belefér a szlovák adószámos lelkébe, hogy ne hisztizzen nagyon. Megrendelésre érez ő is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Basszus, ahányszor használtam - utálok orvoshoz járni - beütötték és engem dobott ki mindig, nem a Sharon Stone-t. :-DD
@a szív fészkei:
"Húsz évvel a szocializmus bukása után nem lehet kizárólag az állam kötelessége a művészeti szervezetek fenntartása. Egy-egy újszerű kulturális kezdeményezésnek akkor lehet jövője, ha az állami források mellett a közönség támogatására is számíthat - mutatott rá a kulturális államtitkár."
www.vg.hu/kozelet/meguzentek-igy-finanszirozzak-a-kulturat-390903

Emlékszünk még az emútnyócévre? Nemzethalál? Megölik a kultúrát? A mecénások meg a piac csak szemetet fogja megfizetni??
Szerintem kevésbé lennénk eladósodva, ha az előző kormány megcsinálhatta volna a programjait.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért ott amilyen lakásokban laknak, fehér embernem nagyon viselné el.

Ahogy a környezettel bánnak - már Afrikát is teszik tönkre - a természet ne viseli nagyon el. Mi kéne tanulnunk tőlük a marék rizsért tilinkózáson - ami Demján kedvenc sportja másoknál - túl? Pl. ezeket ki védi? index.hu/gazdasag/vilag/2012/09/05/rabszolgamunka_a_samsung_kinai_gyaraiban/ [..]"Akkor kiderült: a tajvani Foxconn és kilenc másik beszállító a megengedettnél jóval hosszabb munkaidővel, fizetetlen túlórákkal, az egészségügyi és a biztonsági előírások be nem tartásával, valamint a szakszervezetek függetlenségének veszélyeztetésével többszörösen megszegik a kínai munkajogi törvényeket, a béreket alacsonyan tartják, a fizetéseket sokszor önkényesen és tisztességtelenül számolják.

A Foxconn három kínai gyárában mintegy 35 ezer dolgozóval készített interjúkból kiderül: a munkások több mint fele gyakran 11, vagy annál is több napot dolgozik egyhuzamban, pihenés nélkül. A Foxconn a vizsgálat eredményére válaszul azt ígérte: javítani fog a munkakörülményeken, több tízezer új munkást vesz majd fel, véget vet az illegális túlóráknak, jobban ügyel a biztonsági előírások betartatására és a dolgozók lakhatási körülményeit is jobbá teszi majd." Sorozatos öngyilkosságok vannak ott: computerworld.hu/allatokhoz-hasonlitotta-munkatarsait-a-foxconn-vezere-20120124.html

Outsorcing - így, kurvaannyukat mindegyik cégnek. Ezt akarja Demján és Orvbűn meghonosítani? És még?

Egy a Párt? Lerohanni a nekünk nem tetszőt á la Tibet?
@saravad: Tákolmány-mázolmányokat az államnak kell kifizetnie? Markó Ivánt miért nem a zédes közönsége tartja el? Neki mire kell a 120 milla?

Csak Kocsis Zoltán zenekara a fasza, Fischeré nem? Csak a nemzeti Rajkók a faszák - ki hallott róluk, hallgatta valaha őket? - a 61 éves igazi nem? Ezeknek megy a pénz ugyanis, van néző vagy nincs, mindegy. Új/nyilas/színházat írtam, üres ház van, de folyik a pénz persze oda.
@a szív fészkei:
Ebben igazad van, de én emléxem, hogy korábban próbálták beleültetni a buksi fejünkbe, hogy nincs mindenre pénz. Ami van, annak az elosztásáról persze az emútnyócban se döntöttek mindig jól, másrészt viszont "a kultúra nem üzlet, az egészség nem üzlet" dumák ide vezettek.
+ közfinanszírozás átláthatóságának kiiktatása, történelmi bűn.
Most hallom, hogy a NAV lőszreket, taktikai késeket stb készül vásárolni nagy tételben. Ezentúl fegyveres Rambók fognak járni ellenőrizni a boltokban, hogy kap-é a polgár blokkot a gyufája után?
Esetleg a tűzoltók után ők is fegyveres kiképzést kapnak készülve a választásokra?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Ha arra sakkoznak a szocik, akkor szánalom hegyek."
Egyelőre nem látszanak közös pontok, melyek egymás felé fordítanák a Fideszt az MSZP-vel. Alapvetően ellentétes a gazdasági filozófiájuk, a társadalmi hierarchia kialakitásának elvei is merően eltérnek, szociálpolitikai felfogásuk is más.Nem szólva ellenséges szembenállásukról, mely már évek óta tart. Maradnak sajátos érdekviszonyok, melyek a két párt szereplőinek gazdasági átjárhatóságuk miatt állnak fenn, valamint a háttérben mindkét oldalt pénzelő gazdasági elit. Ezek mindössze találgatások és hipotézisek.
"Bruce Bueno de Mesquita és Alastair Smith Diktátorok kézikönyve (…) abból indulnak ki, hogy a politika lényege mindenkor a hatalom megszerzése és megtartása, könyvükben ennek mikéntjét vizsgálják. Mivel másutt bővebben ismertettem ezt a munkát (http://www.hazaéshaladás.blog.hu), itt csak hadd idézzem az szerzők politikai vezetőknek szóló ötpontos útmutatóját, az alkalmazott realizmus alapvetését.

1. A közvetlen támogatók győztes koalícióját tartsd meg olyan kicsinek, amennyire csak lehetséges - minél kisebb a koalíció, annál kevesebb embert kell ellenőrizni, és annál kisebbek a költségek.

2. A névleges választók olyan sokan legyenek, amennyire csak lehetséges. Így a közvetlen támogatók lecserélhetővé válnak, kedvedre és könnyedén cserélgetheted őket. A maximalizálás tétele persze csak a lehetséges támogatókra vonatkozik, a fölöslegesen hőbörgők, meggyőzhetetlen ellenzékiek számát furfangos eszközökkel korlátozni kell. Ezek az eszközök az olyan választástechnikai trükköktől, mint a választókerületi határok átszabása vagy az előregisztráció, a nettó választási csalásig, adott esetben a tömeggyilkosságokig terjednek.

3. Ellenőrizd a bevételek áramlását. A vezetőnek mindig hasznosabb, ha ő mondhatja meg, ki egyen, mint ha mindenki odaférhet a tortához. A leghatékonyabb cash flow a vezető számára, ha az emberek nagy többségét elszegényíti, miközben néhány kiválasztottat gazdaggá tesz.

4. Fizess a kulcstámogatóknak - épp annyit, hogy megőrizd lojalitásukat. Ne feledd, közeli támogatóid inkább a te helyedben lennének, mintsem hogy tőled függjenek. A te nagy előnyöd velük szemben abból fakad, hogy te tudod, honnan jön a pénz, míg ők nem.

5. Támogatóidtól ne vonj el forrásokat azért, hogy a nép életét jobbá tedd. Ha túl jó vagy az emberekhez úgy, hogy a saját koalíciódtól vonod el a forrásokat, akkor nem telik el sok idő, hogy barátaid "ellened fordulva lekapjanak a tábláról... Éhezőknek nemigen marad energiájuk, hogy ellened forduljanak, miattuk tehát nem kell aggódnod. Ellenben koalíciód csalódott tagjai elpártolhatnak, nagy gondokat okozva."

OV-re konkretizálva:
magyarnarancs.hu/publicisztika/maradnek-sokaig-az-orbani-hatalomgyakorlas-82191
Na a népszava, és hir24 után végrehajtottam a megfelelő változtatásokat a profilomon. A nem valódi e-mailt meg anonymous proxy-n keresztül nézem, felőlem küldözgethetik a feljelentéseket a kókusz szigetekre. :D
@épészmérnök: A fanatikusokkal tudod mi a baj?Az, hogy alulinformáltak. Ez a fanatizmus viszont nincs összefüggésben a műveltséggel és az intelligenciával, hiszen pl. nálunk a vezető értelmiség egy része jobbikos.
@Mariann19:

"nálunk a vezető értelmiség egy része jobbikos"

Például kire gondolsz? Merthogy ránézésre vagy nem értelmiségi, vagy nem jobbikos a felhozatal. :)
@ariel12:
Késeket? Trench Knife or Fighting Knife?
Nem mindegy...
Mi a búbánatos lópélóért kell ezeknek kés?
Egy vicc már az is, ahogy a kisbüdösi talponállót lerohanják a kukásmellényben, fegyverrel szállingózó ellenőrök, de ezek tényleg betegek! Vagy csak a vezér beteg kivetülései.
@a szív fészkei: "Malév helyett Vizzair ugrizik." Láttam tegnap a TV-ben, hogy a fapados utasok a reptéren felállított sátrakban várakoznak. Szégyen ránk nézve, és ahogyan az egyik utas nyilatkozott, megalázó számukra.
"Lehetetlenné akarják tenni a szocikat az E 14 számára."
Úgy tűnik, hogy a szociknál a háttérből még mindíg a régi kövületek mozgatják a szálakat a szokott tekintélyelvű szokásaik szerint.Ennek valószínűleg egzisztenciális okai vannak, hiszen egy E 14-es együttműködés átrendeződést is jelentene, mely háttérbe szorítaná a "régieket".
"Viktor nem fog elmenni" Bruck András szerint.

(…) csupán egyetlen kérdés igazán aktuális: Orbán Viktor marad-e talpon vagy az ország? Kiépülő egyeduralmi rendszere teljesen eluralja-e majd életünket, vagy a megbuktatásával legalább annyit elérünk, hogy módunk lesz ismét mindent elölről kezdeni? Innen ez már végjáték, csak azt nem tudni, meddig tart majd: másfél évig, mint most hirtelen sokan hiszik, vagy másfél évtizedig.

(…)

De Viktor nem fog elmenni.

(...)

Hallgat az ország. A jobboldal, amely háromszáz forintért és némi jelképes tandíjért pár éve lényegében kormányt buktatott, most ezerszer ennyiért sem háborog. Mivel tudja Orbán a sajátjait még mindig megbabonázni? Bár erre még csak akad válasz; olcsó trükkökkel: szobrokkal, utcanevekkel, örökre megoldhatatlan fájdalmaikkal bódítja őket, egyre csak csöpögtetve beléjük a hiú reményt. De van még valami, ami a kezére játszik, és erről Kertész Imre világosított fel. Tőle tudom, mi visz ki annyi becsapott, nélkülöző embert a kormánypárti tüntetésekre. „Minden gyengeséget, ami az erőszak köntösében jelentkezik, erőként üdvözölnek és tisztelnek.” Ezt a mondatot több mint harminc évvel ezelőtt vetette papírra. Egy másikat még annál is korábban, úgy a Kádár-korszak félideje táján. „Csak álmélkodom, nem bírok betelni vele: a zsarnokság vaskarma alatt nem nyög, hanem dorombol”. Igen, ezt a hangot hallottam most legutóbb megint a Kossuth térről. Azt hiszem, ezért is gyűlölik őt annyian, nem csak magyar zsidó sorsa, Nobel-díja miatt. Az efféle mondatok olvasatlanul is nagyon tudnak fájni."
(…)

Ahhoz, hogy az ország egyetlen ember akarata és uralma alól visszatérhessen a jog uralma alá, a demokrácia híveinek muszáj kétharmaddal nyerniük, de a teljes rosszhiszeműséggel átírt választási rendszerben ez a lehetetlennel határos. (…) Józan ésszel ugyan elképzelhetetlen, hogy a többség még egyszer erre a kormányra, erre a politikára szavazzon, de józan ésszel az is elképzelhetetlen, hogy a Fidesz fair választáson megkockáztassa a vereséget.

(…)
(…)

"Mégsem egyedül Orbán Viktor tehet mindenről. Ő nem egy kisiklás, balszerencse, hanem az elmúlt húsz év eredménye – önmagunk tükörképe. (…) Mi mit tettünk Orbán Viktorral, hogy most a rabságba vetésünk bűnét készül elkövetni ellenünk? Megbíztunk benne. Olyan feladatot bíztunk rá, amelyre nem alkalmas. Emlékezzünk vissza. Nyolc hosszú éven át láttuk őt az ellenzék vezetőjeként; láttuk a hónapról hónapra felhergelt tömegeket, az ultimátumokat, vekkereket, a zászlókat, amelyek már akkor sem a szabadságunkért lobogtak, láttuk, hogy mindent ellenez és mindennek az ellenkezőjét is, hallottuk az egyre erőszakosabbá váló nyelvet, a nyomában járó züllést, leépülést, láttuk a földet csapkodó fekete bakancsokat, a feldúlt budapesti utcákat, a roma gyerekekre vadászó puskás gyilkosokat – mindent láttunk, és mégis, hogy ennek vége legyen, visszahoztuk őt a hatalomba, ráadásul teljhatalommal. Éppen őt. Pedig tudtuk, hogy a miniszteri autókon kívül akkor már évek óta minden a jobboldalé, az övé volt, kulcsemberek őt szolgálták. Már ellenzékben is azt csinált, amit akart, és már akkor sem riadt vissza semmitől. Máig bennem él diadalmas arca, amint a törvény fölé helyezve magát, a Kossuth téri kordont – a jogrendet: a Rendet bontja. Akkor még csak az addigra megfélemlített kormány bizonyult tehetetlennek a demokráciára támadó fideszes képviselőkkel szemben, most viszont már az egész megfélemlített ország."
@londonterminals: Félreérthető voltam? a pártpreferencia szerinti országos közvélemény kutatások szerint a jobbikosok támogatóinak jó része az egyetemisták, értelmiségiek és a vezető értelmiségiek közül kerülnek ki.
"De ez az ország mi vagyunk, tőlünk lett olyan hely, amilyennek most látjuk. Ha Mózes jó volt Istennek, akkor mi is hallgassunk rá, s bajaiért a nép okolja végre saját magát is. Például azért, hogy engedte lerombolni a demokrácia védvárait, s hogy néhány emberen kívül mindenki, akinek jogainkat hivatalból kellene védenie, elhallgatott vagy átállt. Ők nem mi vagyunk? És a volt köztársasági elnök, az, aki annyira ért a joghoz? Ő éppen egy nemzeti ünnepen, amikor minden szem rátapadt, akkor nem fogott kezet egy baloldalival. Ez az elmaradt apró mozdulat akkor, ott hangosabb volt tucatnyi uszító beszédnél. Államelnöki presztízse révén lehetett volna ő a mérték, a józan minta a traumáitól elszakadni képtelen, örökké sértett hazai jobboldal számára. Lehetett volna híd a két oldal között, s talán százéves viszályt terelhetett volna új mederbe. Azonban meg se próbálta, helyette a legmélyebb sebbe vágott – ásta tovább ő is a nemzeti gyűlölködés árkát. Ő talán nem egy közülünk? És azok a politikusok, akik azzal a kutyakomédiával mindkét oldalon lehetővé tették a megválasztását? Őket nem a magyar élet oktatta, nevelte? Akárcsak az elnök utódját, aki háromszáz odafirkantott aláírásával milliónyi honfitársa életét nehezítette meg. Nem is érdekelte, miket ír alá! És az ő utódja, aki jogaink korlátozásának törvényi kidolgozásával váltotta meg belépőjét a Sándor-palotába? Ma mégis ő a legnépszerűbb politikus. Soroljam tovább?

Lám, mennyire nyugodt most a szakszervezeti vezető, aki oly nagy kedvvel szervezte a gördülősztrájkokat. Ma a hatalom zsebében csücsül, ahelyett, hogy a Bunkócskát énekelné a Hősök terén. Ő nem mi vagyunk? Együtt a jogaik jó részétől megfosztott vasutasokkal, akik nem bánják, hogy hatalompárti szakszervezeti vezetőjük van. Akikből pár forintért elszállt a szolidaritás az egész, egyre nehezebben élő, sakkban tartott, fenyegetett munkástársadalom iránt. Na és a hatalmas jobboldali médiabirodalom? Talán ők valamennyien: újságírók, riporterek, műsorvezetők, szerkesztők hisznek ebben a kurzusban, egy gúzsba kötött, reményvesztett roncsország víziójában? Csak nem mind eltart valakit, merthogy ez a szokásos kifogás? Miért nem lép ki szinte senki ezekből az ötvenes éveket idéző hazugsággyárakból? Pedig nélkülük nem létezhetne ez a rendszer, mégis segítik fennmaradását. Nem vakhit, még annál is rosszabb: öröklött alkalmazkodás és megalkuvás, amit csinálnak. És a közszolgálati meg a két nagy kereskedelmi televízió? Az ott dolgozók miért nem tartják hazafias és szakmai kötelességüknek hűen beszámolni az ország dolgairól? Miféle cinizmus, erkölcsi rend nyomós indok (letartóztatás, börtön, idegen megszállás veszélye) nélkül szinte teljesen mellőzni a közügyeket? Mesebeszéd, hogy nem tehetnek mást; akár a többiek, ők is saját magukat szállták meg, ők is az önfeladást konzerválják, mert valójában csak abban jártasak. Vajon a demokráciának ezek a dezertőrei nem mind mi vagyunk?"

www.es.hu/bruck_andras;viktor_nem_fog_elmenni;2012-11-07.html
@Mariann19:

Ja, értem. Félreértettem, a "politikusaikra" vonatkoztattam. :D
@londonterminals: Mindhárom utolsó kommented tartalma a tökéletes helyzetelemzés gyöngyszeme.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Igen, szó szerint így működik.

Olyan, mint Vincent törvényei.
@Mariann19:

Bruck András a szerzőjük, csak azért idéztem részleteket, mert előfizetéssel lehet elérni.
@londonterminals:
pontosan, a törpe nem hibás, a törpe egy darab szar amit megérdemel mindenki aki megvette, megette és házi oltárára rakja, továbbá azok is hibásak akik -bármi okból és ezen okok szerteágazóak- elhitték azt a süket dumát amit kezdettől harsog ez a darab szar, sohasem volt ellenzéke semminek hanem saját anyagi felemelkedésének kovácsa bármi áron zalcsútbasznádi senkiházi aki sohasem vált semmi mássá mint ami egy szart érő parvenű bárhol parvenű...akik megengedték neki, hogy azt a szar dumát amit leadott 1989-ben egyáltalán elmondja és mindent ami a továbbiakban tett

nem sok választás maradt...mert már retteg és egy gyáva féreg rettegésének nagy ára lehet hacsak valaki el nem tapossa akkor amikor a legjobban fel van fújva dühében

szerintem túl sokat elemezzük ezt a darab szart, le kell mosni vagy el kell mosni vagy csak kiiktatni...persze 23 év (esetleg 26?) sokat rontott a lehetőségen de Caligulát sem demokratikus úton váltották le és csauseszkut sem és még sorolhatnám

értéke nincs egy darab szar kidobandó

brühühühühühü
@londonterminals: Milyen előfizetéssel pontosabban?
@Mariann19:
ja persze aki ezt akarja hallani? vagy minden olyan valaki aki erre hajaz az kivesz egy részt a dzsobbik rablómmeséjéből ami önmagában megállna és boldog mialatt egy szar párt szar hatását nem veszi észre a fától az erdőt

brühühühühü

és sokan vannak

london...pontosan elemez de már tenni kellene régen mert már 10 éve későn volt
@a szív fészkei: és kedves törzscsapat, sziasztok! :)

nem tudom ismeritek-e ezt a szöveget:

www.youtube.com/watch?v=e8DWEJpSHV8&feature=player_embedded

ha nem, akkor érdemes rá időt szánni, mert ha mindenben nincs is igaza - viszont hihetetlen érdekes összefoglaló a rendszerváltás alapvető hibáiról és ezért kialakult mai vonalról a politika színpadán, valamint az emberek "változásáról".
@rodeo36:

"egy darab szar amit megérdemel mindenki aki megvette"

Mi az ő túszaik vagyunk.
@ariel12: Látod, milyen kiváló ideg- és lelkiállapotú emberek dolgoznak ott:Szita Bence mostohaanyja. RIP neki, ma temették szegény kicsikét.
@rodeo36: Valóban vannak a dzsobbiknak látszatra nagyon tetszetős lózungjai és populista szólamai, melyekkel maga mellé képes állítani még az egyébként értelmes embereket is. Kár, hogy előretörésük igazán komoly veszélyeit nem ismerik fel.
@londonterminals: Bruck nagyon jó és épp Orvbűn miatt vesztette el az állását és a megélhetését.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Voltatok-é felvonulni a magyarbünözés ellen e szégyenletes gyilkosság okán?
Akinek gyereke van, vegye meg és olvassa el a könyvét, állítólag falják a kölykök: www.ziher.info/konyv/item/507-ne-vedd-ki-a-gyerek-kez%C3%A9b%C5%91l.html
@londonterminals: zavaros baromság...

de a lényeget ki lehet hámozni belőle...

a "rencerváltás" ügynökei (élükön drorbán) mexálta az országot 1990-ben és mostanra túszul is ejtette... erre azért volt szükség, mert mostanra anynira eldurvult a gazdasági-társadalmi összeomlás hogy most már csak erőszakkal tuggya a zemberek javát mexerezni...

drorbán csak erőszakkal elzavarható... de ugy hogy sose legyen képes visszatérni sem testileg sem lelkileg... pl a hamvait 3 óceánba kell szórni...

nagyon nagy kárára van az országnak több évtizeddel/századdal? vetette vissza a társadalmi/gazdasági/erkölcsi állapotokat...

ijjen hitvány ELITTYE (ércsd: libajnai egykalap) még sosem volt az országgnak... mérhetetlen gerinctelenek és alkalmatlanok...

nincs ÉS...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na, akkor Kálmán Olgának van értelme, haszna:)))
@ariel12: Soha. Hány hónapja kérdem? Háromgyerekes apuka prostit mészárol, aki terhes anya Kecskeméten, belefér. Navi dolgozó fehér féltékeny fúria, kisgyereket kínhaláloz Kaposvárott: belefér. Ja ennek apropóján azért legyen akasztófa, ez eszükbe jut. Másik nagy melák fehér ember - biztos jó családapa az is _ szintén prostit fojt meg Győrött, az is belefér. Nemrég rendőr elkapatott kisfia autóért fiatal nőt öl meg Domonyvölgyben, az is belefér. Stb. stb., stb. Ezek sajnos mind ártatlan emberéletek, és a Gárdának belefér, mert "csak" fehér ölt.

Hagyd.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: de egyébként felháborító, hogy Rogán ilyen díjat kapott:

"Az elismerést azok a kaphatják, akik kimagasló, példaértékű teljesítményükkel hozzájárultak az Állami Számvevőszék jogállami és társadalmi súlyának, szakmai tekintélyének kialakításához, részt vettek az intézmény szervezetének megújításában, a nemzetközi kapcsolatok építésében, továbbá kiemelkedő pénzügyi ellenőrzési tevékenységükkel hozzájárultak a közpénzek hatékonyabb felhasználásához."
@ariel12: Miért mentünk volna?Cigányok voltak?Nem?
Nahátakormeg!
@aritus:
"jogállami, szakmai tekintély, nemzetközi kapcsolatok építése, közpénzek hatékonyabb felhasználása"

?? Miva??
@londonterminals: Igen. Ő egy ilyen ember, nagyon keserű és elkeseredett, nem is kínálják meg állással. Pedig neki is van kisgyereke...

De kimondja és még van hol leközölni.

Kepes fosik, Szabó Győző fosik a sajtószabadságra és egyre kevesebb a híres, mértéket adó ember, aki nem fosik. Azt viszont meg kell becsülni.

Igen, mi tehetünk Orvbűnről, bizony.
a kövér miniszterelnök és
a Kövér focista a halálom
@londonterminals: olvastam, nagyon jó!
"Aki viszont koránál fogva csak hallott a szocializmusról, annak nem ártana tudni, hogy kávézóban barátokkal beszélgetni nem szabadság, hanem szabadidő."

"Egy interjúban arról elmélkedett, hogy a demokratikus rendszerek állandó problémája a vezetés gyengesége, és ezt nem szabad tabuként kezelni. Mondta ezt az az ember, aki elérte, hogy országa minden ügyéről jóformán egymaga dönthet. (...) Mégsem kérdezi meg senki, hogy melyik még megmaradt intézményt okolhatja kormánya "vezetési gyengeségéért". Csak nem a parlamentet? Nem gond. Hétfőn benyújtják, kedden megszavazzák, szerdán bezárják."
@a szív fészkei: Ugye ti tényleg nem vagytok ennyire együgyűek és egysíkúak.
Néha tényleg azt hiszem,nektek fizetnek ezért.
@a szív fészkei:

Igen, kiválóan és éleslátóan ír. Ahogyan abban a korábi cikkben is, amiben rengeteg más mellett találóan állapította meg, hogy "Semmi nem rombolja a lelket annyira, mint az árulás, és Orbán Viktor nemcsak a saját múltját árulta el, de a szüleiét is. Attól tartok, ezért az árulásért, az ő meghasonult lelkéért fizetünk mi, az egész ország."
@londonterminals: Az ÉS ugyanebben a számában van egy riport Gegesy Ferenccel, aki a IX. kerület polgármestere volt húsz évig:

"Összefoglalva, itt is azt tudom mondani (az eü intézmények államosításáról), amit a közoktatás államosításáról mondtam: hogy ezzel nem az egységesen jó feltételeket hozzák létre, hanem az egységes lepusztultságot."

Asszem ennél tömörebben és pontosabban nem lehet elmondani, mi a helyzet.
@guma: Szia, kösz, most hallgatom.

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Fikázz, de ez nem ellenérv.Metn a Gárda egyszer is fehér bűncselekmény helyszínén félelmet keltve vonulva? Igen vagy nem? Ez egy eldöntendő kérdés, Mondj ránk, amit akarsz, de terelsz pulika.

Mivel nem tudsz ilyen esetet mondani, a cigánybűnözés elleni rendszeres cirkuszotok - lásd a szegény Nóra halálakor hu.wikipedia.org/wiki/Hor%C3%A1k_N%C3%B3ra-gyilkoss%C3%A1g - csakis a cigányok ellen és nem a bűnözés ellen megy. Ez pedig undorító.

És nem fizetnek ezért: tudod, mert itthon ezt kimondani nagyobb bűn, mint a cigányozás. Ritók Nóra nem kap pénzt azért, amit csinál évtizedek óta a romákért. Könyörög minden nap a HVG-n a blogjában valami esélyért.
Vonababa meg bent van a parlamentbe ugyebár Csurka alól kiszervezve maga alá a szép pártodat a csodás szólamaival...
@aritus:

Valóban. De ha választanom kellene, hogy totálisan agyalágyult gazdaságpolitikát folytató kormány legyen, ami viszont nem dönti romba a demokráciát, vagy fordítva, egyértelműen az előbbit választanám.
@londonterminals: Érdekes egyéniség, ismerem sok-sok éve: mindig is rohadt pesszimista ember volt. De most van oka rendesen és tényleg nem kap rendszeres melót, pedig tehetséges írónak is. Élt Amerikában is jó ideig. Ez az első könyve: www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=new-yorkba-zarva&ID=79064 Szép.
@a szív fészkei: Egyrészt ők is a cigánybűnözésről beszélnek ,tehát vállalják,hogy ez ellen vonulnak.
Ki ne találd hogy nem tudsz különbséget tenni a cigányok ügyei,meg a fehérek által elkövetett gyilkosságok között!
@londonterminals: persze, mert az ilyen kormánytól egy demokráciában meg lehet szabadulni. Valamint NEM tud teljesen elszabadulni az agyalágyultsága, mert vannak független intézmények, fékek, ellensúlyok.
@londonterminals:

nézd, megtörtént, velem nem mese: borzalmas féltékenység és gyűlölet irántam a nevelő atyámtól és megpróbált lehetetlenné tenni ami nem sikerült neki...egy életet tönkretett a sajátját mert buta volt és beképzelt majd mikor már elsűllyedt ottmaradt a nyakunkon egy epilepsziás őrűlt aki részegeskedésben (alkoholizmus?) oldotta fel a teljes sikertelenséget mert odáig mebnt a baromságaiban, hogy elárúlta a jótaveőit akik a család miatt segítették...eljött a pillanat és szembe kellett vele szállnom és lecsaptam mint txiórát utána csöndben volt velem de a többiekkel nem

szóval elszakad a cérna egyszer és már régen el kellett hogy szakadjon mert ez nem mehet bezárták az OPNI-t és egy csomó duplafenekű őrült szabadon grasszál és árt...na ezeket félre ekell állítani

zagyvagyula, papcsák ugyanolyan mint a dajcstami és rétváribubu mind gaci darab szárított csirkeszar kisöpörni, most

tévedtünk, jogunk de jóvátenni kötelesség

brühühühühü
@a szív fészkei: már gondoltam rá, hogy mi ismerhetjük egymást, vagy vannak közös ismerőseink:)))
@a szív fészkei: De várd csak ki mi lesz a bűnözőkkel ha majd hatalomra kerülnek!:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: pont ez a baj, hogy nem bűnözésről, hanem cigánybűnözésről beszélnek. A bűnelkövetés viselkedés, cselekedet, nem pedig születési "előjog".
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Tudok különbséget tenni és pont azért fura, hogy akik nem szorulnak anyagi, kulturális okokból ilyen tettekre, mégis teszik és teszik... Fiatal lányt betépve lemészárolni a szaros kocsijért. Nem tudott volna apu venni neki egy kocsit a kis 18 éves fiának? DE neki ölni kellett ilyenért. Mondtátok, hogy ez egy szörny ezért?

És kérdem: akkor ez mit jelent a fehérekre, középosztálybeliekre nézve? Hogy mindannyian ilyenek vagyunk? Nem: csak annyit, hogy vannak köztünk is ilyen őrült, elvetemült szemetek, most épp négy vagy öt ilyen állatot dobott fel a kanális sajna... A cigányok meg szerintetek mind és mindig ilyenek: ez a difi.

Cigánybűnözés nálatok ennek a neve. Magyarbűnözés miért nincs?
@aritus: Nem fogja.Biztos engem vett meg Kanadából Mohácsi Viktória szerinte.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Miért nem maga a BŰNÖZÉS ellen vonulnak? Fehér által megölve lenni jobb a hullának?
@aritus:

Igen pontosan. És egyébként sem választható el persze a kettő, mert éppen például az államosítás - akár az oktatás, akár más területén - nem vagy csak nagyon korlátozottan férne bele bármilyen demokratikusan működő kormány lépéseibe.
@a szív fészkei:
Előre!
Én, mint volt úttörővasutas (picsába lebuktam), azt úgy hívtuk: kitérő.
Mér jut eszembe erről Baltazár?
@londonterminals:

"Mivel tudja Orbán a sajátjait még mindig megbabonázni?"

Nem csak negatív érzéseket lehet projektálni, hanem pozitívakat is. Az arra hajlamos, függő személyiségek sütkérezhetnek az ő nagyszerűségében, érezhetik az erőt, a közösség érzését. Hisznek benne, ő megold mindent. Megdobogtatja a szívüket. Individuális szinten társfüggőségnek nevezik, közösségi szinten talán tekintélytiszteletnek.

Az ellenzék úgy győzheti meg őket, ha Orbán helyett állít egy "kollektív apát". Akarjuk, nem akarjuk? Hmm...
kepviselofunky.blog.hu/2012/11/10/nobel-_es_pulitzer-dijat_rogan_antalnak?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_11_10&utm_campaign=index
:)))

"Ha végignézzük, milyen önálló indítványai voltak csak ebben a parlamenti ciklusban, máris legalább egy közgazdasági Nobelre és egy Pulitzer-díjra lehetne őt nominálni. Hiszen törvényjavaslatot nyújtott be a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól, a médiatanács tagjait jelölő eseti bizottság felállításáról, médiát és a hírközlést szabályozó egyes törvények módosításáról és a médiát és a hírközlést szabályozó egyes törvények módosításáról is (Pulitzer), továbbá a gáz- és áramtörvény módosításáról, az államháztartási törvény módosításáról, a 2010-es és 2012-es költségvetés módosításáról, a pénzügyi tárgyú törvények módosításáról, a különadóról, a csődtörvény módosításáról, a szabályozott ingatlanbefektetési társaságokról, a központi hitelinformációs rendszerről, valamint az adóhivatalról szóló törvény módosításáról is – ennél sokkal unalmasabb és elméletibb munkák töredékéért is adtak már közgazdasági Nobelt."
@Husz_János_Puszita: nekem elég volt a saját apám, isten nyugosztalja, nem akarok kollektív apát. Már felnőttem. Ha Orbán ellenzéke erre játszana, akkor én nem szavaznék.
@rodeo36:

"elszakad a cérna egyszer és már régen el kellett hogy szakadjon"

Pont erről szól ez a cikk, a döbbenetes tényről, hogy nem szakad el, és hogy ennek mik az okai.

"tévedtünk"

Csak ők tévedtek, akik beszopták meg akik kollaborálnak, de mi szívjuk meg.
@a szív fészkei:

Nem volt elég pesszimista, mert hazajött.
@londonterminals:

én a tettek embere vagyok gondolkodni is munka közben jó egyik ötlet adja a másikat

én messze vagyok de ti ott szenvedtek, borzalmas lehet

brühühühühü
@aritus: @a szív fészkei: Ööööö általában ott vonulgatnak ahol cigányok terrorizálják a környéket.
Persze ugye nincsen olyan bűncselekmény amire ti is először azt gondolnátok,hogy na ezt is biztosan cigány csinálta.
@a szív fészkei: Remélem nem tartozik a kedvenceid közé mohácsi.Szörnyű egy képződmény.
@aritus: @a szív fészkei: Az nyilvánvaló mindenkinek hogy minden bűnözés ellen fel kell lépni.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

A rasszizmussal nem az a legnagyobb baj, hogy undorító, hanem hogy ostobaság.
@Husz_János_Puszita:
Az orbánizmus kollektív önhipnózis. Az ima, egy jól sikerült istentisztelet (most jó értelemben is gondolom) ugyanilyen tudatmódosításra képes, pláne, ha azt "hiteles személy" vezeti.
Orbánt a rajongói még azelőtt felruházták a szakrális vezető jogaival, hogy erre nagyon ráerősített volna a stábja.
Karizmatikus-szakrális-demokratikus legitimáció mix.
@ariel12:
Szagról fogják az adócsalókat felismerni, ahogyan a kínai pilótákat választják ki:
neon.hu/karrier/honaljszag-alapjan-dontenek-a-pilotajeloltek-sorsarol-273090
-Fürötté ma NER társ?
-Há, nem.
-Akkor készíccsed a fogkefe-alausó gatya-szappany pekidzset, velünk gyössz!
-De…
-Kuss!
@a szív fészkei: Egyébként meg váccság van.
Ezt a fehérek által elkövetett bűnökre mondom.
Sajnos szerintem egyre több ilyen lesz,minél rosszabb az ország hangulata.Szerintem ez most fog kijönni igazán.De ne legyen igazam.
egyre rosszabb hangulat egyre hülyébbek emberek.
Szóval attól tartok lesznek még ilyenek.
De nyilvánvalóan sok bűnre egyszerűen nincs magyarázat.
Mondjuk a cigányok mostanában elég nyugisak.
Régebben azért minden hónapra jutott egy-egy otthonában agyonvert idős ember.
@Knósszosz:
"Én, mint volt úttörővasutas (picsába lebuktam)"
Én is.....
Azért szép volt és csupa jó emlékeim vannak róla. Közte mikor lebuktunk Csillebércen a bagóval és a mittudomémmilyen vezetőnk elszívatott velünk 3 doboz Kossuth-ot. Na aztán egy ideig nem is akartam rágyújtani. :-)
@rodeo36:
Kűggyé mán egy jó kaja fotót, amit ottan a melegbe vagy képes zabálni az én legnagyobb bánatomra!
Lécci!!!
@londonterminals: Most mondanám,hogy nagyot mondtál öblíthetsz.:))
Cigánykérdésben hülyeség rasszizmust emlegetni.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: elmondtam, hogy mi a gond ezzel az érveléssel, egy cselekedetet, a bűnelkövetést etnikai, faji alapon magyaráz. Azaz, azért lopott mert cigány, azért ölt, mert cigány stb. Egyrészt ez hazugság, másrészt ez aljasság, harmadrészt pedig nagyon veszélyes. Az ilyen gondolkodás, ha hatalomra kerül, láttuk hova vezet.

De nem szeretném veled tovább folytatni erről a csevejt. Nincs értelme. Nem beszélünk egy nyelvet, nincsenek közös fogalmaink, ne haragudj, de az nem szint, hogy cigánybűnözés, meg ott vonulnak, ahol a cigányok terrorizálnak.
Nézegesd Pesty cigányokról szóló filmjét, az való neked, ott mindazt a közhelyet, hazugságot, és csúsztatást megtalálod, amit a cigányokról gondolsz, és abban az örömben is lehet részed, hogy még egy díszcigány is ugyanezt mondja.
@Knósszosz: Akkor én most alkalmas lennék pilótának mivel a maradék Szép kártyákon tegnap nem tudtunk bevásárolni, hacsak 15 kg grillcsirkét nem veszünk így ma urasan elmentünk a helyi élményfürdőbe és úszással és a melegvízes medencében való ücsörgéssel töltöttük a délelőttöt.
@ariel12:
Aztamán!-:))
Én Ságváriligeten voltam "góré" (forgalmi szolgálat-evő/már akkor is imádtam zabálni), de kirúgtak. A vágányút beállítása helyett a szalámis szendvics vót az első.
Szik tranzit glórija mundi...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Amúgy te elmarháskodhatod ezt és mást is, és el is hiszem neked sokszor, hogy ez inkább heccelésünk a részedről. De sok itt a csak olvasó, tudod.

És van egy pont, amikor elvesztem a humorom. De te csak marhulj, ha jólesik.
@Knósszosz: Édes volta kisfiú, nagyon gondosan csinálta. Én nem voltam úttörővasúti, az nagy kitüntetés volt, odáig én nem fejlődtem. Csak a Mackó őrs vezetéséig. Te valami hiper gyerek lehettél, azta!!! Büszke vagyok rád visszamenőleg fijam!
@a szív fészkei:

Korábban az sem fordulhatott volna elő, hogy a kisfiú nagybátyja ilyen bejegyzést írjon, amikor kiderült, mi történt:

"Hogy miért megyek el ebből a kurva országból Viktor ?
A 11 éves unokaöcsémet agyonveri hétfőn délután, egy koszos szaros kisvárosban valami barom állat, és mit fog kapni az elkövető talán életfogytiglant, ez rohadt kevés Viktor ,
(…)
Viktor fogy a magyar lakosság ez az egyik nagy bajod, nem termelünk, nincs GDP, szarrá van adósodva mindenki, Te alakítod az életünket bazd+, tegyél már valami jót,mert ezt te basztad el, meg az elődeid és a TE feladatod rendbe rakni.
Remélem a parlamentben gyújtasz egy kurva gyertyát és megkérdezed a tisztelt kétharmadtól, hogy a picsába tarthat itt a nagy 1000 éves magyarország.
Én elmegyek, és még velem ezrek ebből a rohadt országból mert nincs jövőkép, bocs illetve van, dolgoz-vegyél fel hitelt-élj egyik napról a másikra-szeress valakit -szülessen gyereketek-neveljétek-aztán találd meg agyonverve egy kibaszott erdőben 11 évesen-rokkanj bele-legyél alkoholista vagy drogos-aztán nyírd ki magad ahogy szeretnéd.
EZ A TE Kibaszott magyarországod valósága 2012-ben."

www.facebook.com/gaminhun/posts/549242431756925
@ariel12:
Hát, egésségtekre!
Ha esetleg a túlzott mennyiségű grillezett szárnyasok okán megoldhatatlan emésztési problémátok támadna, csak szólj!
Szívesen "segítek"-:)))
@aritus: Akkor javasolnám neked Overdream nevű kommentelőnk kommentjeit.
Ő egy cigány származású ügyész.
És igen csúnya dolgokat mondott cigányokról.
Ő is náczi???
És mégegyszer:Senki sem gondolja,hogy minden cigány ilyen.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Lehet, hogy tisztáznod kellene a magad számára a fogalmak jelentését. De a jelek szerint hiába tették ezt meg számosan és világosan itt helyetted, neked csak erre futja.
@londonterminals: Ez még a kádáriban volt. Hát van,akinek nem jön be Amerikai mindenestül, vagy nem tudom, miért jött haza. Ő amúgy seholse érezné teljesen jól magát, azt hiszem.
@a szív fészkei: Na mi van,rájöttél,hogy hülyére vettelek?:))
De komolyra fordítva.
Szerintem ti nagyon egysíkúan gondolkodtok erről és engem vádoltok azzal,hogy ilyen vagyok.
Pár éve az ahogy gondolkodtok menő volt de mára már nem az errefelé,ezt nem veszitek észre.
Átestek a ló túlsó felére.
Meg itt minden posztból jobbik fikázás lesz.
Tökmindegy mi a téma.
@ariel12: Amiatt reklamálsz, ami után meg kiakadnál??? :)
@a szív fészkei:
Kösz Anya-:D
A hiper oké-mármint hülye.
Meg ne kérdezd, hogy a francba kerültem oda, mert a tanulmányi eredményem végképp nem predesztinált rá. Akkoriban igen jó átlagodnak kellett lenni, hogy egyáltalán szóba kerülj, mint vasutas jelölt. Az én eredményeim... hát enyhén szólva sem voltak erre alkalmasak.
Valami komcsi hátszél segíthetett, nem tudom.
De szép volt az a két szolgálat, amit a vizsgák után teljesítettem. Aztán kirúgtak.

A suliban két hét múlva al úttörővé fokoztak le, mert elvették a kifúrt vadgesztenyével ékesített úttörőnyakkendőmet is, nyilvánosan!!
Majd belehaltam a megaláztatásba. -:D
@Knósszosz: A csirkék helyett választottuk fürdést. :-)
Egyébként engem is kirúgtak valami hülye bunyó miatt. Azóta sem verekedtem:-) Nekem a legmagasabb beosztásom a forgalomirányító vagy mijafene volt. Aki a tárcsával integetett a vonatnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ne félts engem a kiakadástól csak hiányolom, miként "szívünk" is a nagy sétátokat a gyilkos magyarbűnözés ellen. Ez most kettős mérce nálatok?
@a szív fészkei: @londonterminals: @ariel12: @aritus: Mér érzem én,hogy hozzátok képest elég középutas vagyok....
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Lemaradtam mindenről? :)
Mit kavarsz?
Szív anyánkat ne merd froclizni, mert szíjjel leszel apró pici cafatkákra cincálva! :))
Te sem hiheted el, hogy nem faji alapon tüntetget a jobbik? (Bár ez a zsidó gyerek Csanci egy kicsit elbizonytalanított... :D)
Márpedig ha igen, akkor holnap mi tartja vissza majd EZEKET, hogy netán TE is mondjuk népellenség legyél? Hisz ha mondjuk nem olyan szőke a hajad, akkor valamelyik alulképzett kretén felveti, hogy tulajdonképp a hajadban lévő hullám valamilyen rassz eltérés lehet... Nem vagy te cigány, vagy zsidó keverék véletlenül?
De csak halkan kérdem, nehogy meghallja VALAKI...?
A Népszavás és Hír24-es kommentelők feljelentéséhez:

Tényleg valószínű, hogy Papcsák áll a hátterében, de ezt azért még nem lehet tudni biztosan (mielőtt bárki lehülyézne: oly sok szürreális dolog történt és történik hazánkban, hogy várjuk meg a tényeket, erre utaltam fentebb. A mégoly megalapozott feltételezés sem tény.).

Függetlenül a feljelentő személyétől első blikkre az jutott eszembe, hogy a hatalom tesztel minket ily módon (is...).
Mert hányszor láthattunk már hasonló húzd-meg-ereszd-meg-játékot!
Próbálgatja a határokat, mi az ami már megy , és mi az, ami még nem fér bele?
Először kicsiben.
Aztán egyre nagyobb és durvább formában.

Ez a "játék" egyébként teljesen ugyanaz, mint amit a legtöbb gyerek szinte állandóan művel: határpróba: mit szabad, és mit nem?
Ha van egy kis, engedmény, akkor ahhoz ragaszkodik, és hisztizik, ha mégis hátrébb kell vonulnia.
Egy meggondolatlan engedményt sokkal nehezebb visszavenni, mint az elején leállítani.

És ugyanezért "kell" a lehetőségekhez képest jeleznünk az ominózus kommentelők vegzálásával kapcsolatban: Héhahó, EZ nem fér bele!
Mert ha ezt lenyomja a torkunkon, jönnek a még durvább dolgok, és idővel az is megszokottá válik, amin ma még felháborodunk.

A két "játék" tehát hasonló, csakhogy van egy kis bibi.

A hatalom velünk való játéka
- jóval nagyobb tétekben zajlik,
- ellentétben a másikkal, itt nem a mi, hanem az éretlen személyiségek kezében van a valódi döntés - amíg a hatalomban vannak.

Ahová egyébként mi ültettük őket.
@ariel12:
Az az!
Rendelkező-forgalmi szolgálattevő.
Az akkori teljesítmény értékelés tetszett, akár 120 százalékot is kaphattál! -:D:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem azért mennek oda,mert cigányok laknak ott,hanem azért,mert csinálnak valamit.
@ariel12: Rossz helyen kopogtatsz, mivel már ezerszer elmondtam, hogy én támogatnám ilyen esetekben is a figyelemfelhívást. Gondolom úgy mint ti is függetlenül attól, hogy ki az elkövető. :)
@a szív fészkei:

"Ő amúgy seholse érezné teljesen jól magát, azt hiszem."

Amúgy ezt megértem. Mint Kohn, amikor az utazási irodában adtak neki egy földgömböt, hogy válassza ki, hova szeretne menni, nézegette, forgatta, tanakodott, végül megkérdezte: "Nincs másik?" :D
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
"első blikkre az jutott eszembe, hogy a hatalom tesztel minket ily módon (is...)"
Akkor nem csak Neked jutott ez eszedbe...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Piktor, a narancsbolsi csürhe ezek szerint nem csinált semmi tüntetésre okot adót.
A földtéma sem érte el náluk azt az ingerküszöböt.
Értem én! Komolyan! :(
Remélem ez hozzánk is begyűrűzik majd Angliából. :)

Kamatmanipulációs ügy: jönnek a letartóztatások

A UBS, a Royal Bank of Scotland és a Barclays korábbi kereskedőinek és kamatláb-meghatározásért felelős alkalmazottainak kezére kerülhet hamarosan bilincs Nagy-Britanniában a bankközi kamatlábak manipulációja miatt - írja a Bloomberg. Az ügyben mindezidáig csak a Barclays kapott pénzbírságot.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/kamatmanipulacios_ugy_jonnek_a_letartoztatasok.175478.html
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Utoljára.
Vannak emberek, akik undorító dolgokat tesznek. Vagy lopnak. Vagy csalnak. Vagy átvernek.
Azokat, akik ezt teszik, el kell kapnia a rendőrségnek, az érvényes törvények alapján bíróság elé kell állítani, a pert le kell folytatni védővel és ügyésszel. És ha bizonyítást nyert a tárgyalás során a bűntett, el kell itélni.
Gondolom ebben egyetértünk.
Amiben vita van közöttünk az az, hogy vannak-e olyan népek, népcsoportok, etnikumok, akiknek a "vérében" van a bűnözés. Szerinted igen, én tudom, hogy nem.
Ez a véleménykülönbség, avagy meggyőződésbéli különbség kettőnk között lehetetlenné teszi az erről való további párbeszédet. Részemről nem érzelmi alapon (persze érzelmi alapon is), hanem pusztán társadalmi hasznosság alapon teszi lehetetlenné, hogy azzal, aki úgy gondolkodik, mint te, erről értekezzek.
Mire is gondolok?
A te gondolatmenetedből az következik, hogy ha van olyan népcsoport, akinek a vérében van a bűnözés, akkor azt a népcsoportot ki kell rekeszteni, el kell különíteni, KOLLEKTÍVE kell büntetni.
Az én gondolatmenetemből pedig az következik, hogyha van egy népcsoport, amit a többségi társadalom kirekeszt, kollektíve elítél, az maga a probléma, amit kezelni kell. Mert ez a kirekesztés fenntartja, és újratermeli a problémát, jelesül azt, hogy a társadalmon kívülre rekesztett, a többségnek prédául felkínált csoportnak, akiknek 0 érdekérvényesítő képessége és lehetősége van a kirekesztés miatt, magára marad. Elszegényedik, esélye és reménye sincs a felemelkedésre, a társadalomba való betagozódásra, például, hogy munkát találjon, hogy a gyereke normális iskolába járhasson. Ki van szolgáltatva a többségi társadalom súlyos előítéletének, és a saját csoportján belüli "erős" embereknek, pl uzsorások. És nincs kihez fordulnia, mert megtapasztalta, hogy őt a törvények, a törvény őrei nem védik, hanem sújtják.
És ez így mehet az idők végezetéig.
Hogy hogyan lehet kitörni ebből a rossz körből?
Például így:
www.femina.hu/hirhatter/hejokeresztur

A jobbik meg gárda masírozással meg csak elmélyíteni lehet ezt a problémát.
Ami azt jelenti, hogy kurva sokba fáj ez nekünk, és a jövőben is kurva sokab fog fájni.
Olcsóbb integrálni, mint kirekeszteni.
@londonterminals: Pedig én inkább toleráns és elfogadó vagyok hozzátok képest.Na ez a baj.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Úgy tudom azért némi felszólalás volt az ügyben.
De az tény,hogy sokkal hangosabban kellett volna verni az asztalt.
Meg a médiában a pozitív jobbikos dolgokat nem verik nagy dobra.
@aritus:
Alapvetően gond van a TE gondolkodásodban.
Nekünk, az országnak, a nemzetnek olcsóbb lenne és felbecsülhetetlen előnyt jelentene minden értelemben, amit mondasz. De...
Miből élne meg akkor a narancsbolsi tagozat, hogyan osztana meg egy felvilágosult, tanult és dolgozó népességet a kis pincérruhás pincsikutyáikkal?
Kiröhögné őket mindenki és elhajtaná a halál fa..ára mindegyik ilyen kretént, ha bepróbálkozna egy olyan társadalomban.
Persze, akkor is lenne egy degenerált szélsőség, teljesen marginalizálódva, mint pl. Svájcban, vagy Svédországban is van, akik meglovagolják ezeket a hullámokat, de igazából képtelenek olyan szinten beágyazódni a társadalomba, a közbeszédbe, mint nálunk. Ott megmosolyogják őket, vagy elfordítják a fejüket, kikerülik szépen és mennek tovább az emberek.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Te, ha megnézzük, hogy ez a fidesznyik cigánygyerek mennyi kárt okozott, meg egy szimpla falusi cigánycsávó, akkor még te is tudnál választani...
Ennél pitibb dolgokért felvonulósdikat rendeztek, de a földügyért egy gizda kis LMP-s csaj mert kiállni a földre és odamondani, földet foglalni.
A jobbikosok meg olyan kemények voltak a parlamentben földügybe, mint a fagyott kutyaszar tavasszal - ezt idézgethetitek, de az csak PAPÍR és rizsa.
Az az LMP-s csaj TÖKÖSEBB volt egyedül, mint a jobbik frakció+magyar gárda+a többi állítólag "nemzeti izé" együttvéve.
@Fabius: nem is mondtad, hogy szerepeltek az új Bond filmben. Igaz, hogy kis szerep és nem volt szöveges,de mégis.:))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Természetesen. :-)
Persze én nemigen akarnám nemtetszésemet utcai masírozással emberek megfélemlítésével kimutatni. Láthatod Amerikának immár másodszor is fekete elnöke van pedig az ötvenes hatvanas és az előző idők általános véleménye alapján a négerek közvetlen testvéreik a majmoknak. Persze nem kell olyan messzire menni mert itt is van már kisebbségi miniszterelnöke az országnak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azért az ott élőknek nem tűnik piti dolognak,amiért felvonulnak.
Viszont az lmp-s kiscsajnak maximális tisztelet!
@londonterminals: Hát őszintén, eztaz egy, amit nem tudok Orvbűn számlájára írni. Ha ez a FB-üzi a halálbünti melletti kiállás, akkor arról nem Orvbűn tehet, hogy nincs, hanem az Európai Unió meg általában a nyugati világ, mint olyan. Amelyik azt mondja, a halálbüntetéssel ilyen sajna meg nem előzhető. Ha a beíró illető nyugatra megy, akkor halálbünti-mentes övezetbe megy.

Ez a gyilkosnő a család része volt, ott éltek vele, aztán később már kisfiú nélkül, de ott élt vele a nevelő apa lánya sans gens évekig nagy barátságban és senki meg nem mondta volna közülük, hogy erre készül és erre képes. Erről nem Orvbűn tehet, hogy valami nagyon elpattant a nőben és idáig vadult a szerelmét féltve. Pénzért meg minden de minden egyes országban vállalkoznak nyomorult aberráltak ölésre. Ezt hívják bérgyilkosnak, ha ilyenről forgatnak filmet, kasszasiker Magyarországon.

Az viszont, hogy ezt a szép kisgyereket a saját szülőanyja és apja nem vállalta, így egy tulképp vadidegen férfi nevelte és tartotta el, már érdekesebb jelenség - de ehhez se tudom, mi köze Orvbűnnek. Ez is megeshet minden országban, hogy sajnos valaki nem kell a famíliájának.

Ahogy megesett a jómódú Angliában 10 éve, hogy 10 éves gyerekek mészároltak le könyörtelenül egy plázában elcsalt kis kétévest és most kiszabadulva új személyazonossággal nem tudni, mi maradt bennük húsz évesen az ölési kényszerükből. De rá vannak engedve a társadalomra...

Az nem nagymagyarország - ahogy az illető írta - 1000 dicső évének elsikkasztása, hogy ilyen borzalom megeshetett itthanem egy iszonyú családi tragédia, amit vagy láttak kibontakozni és valamiért nem figyeltek rá, nem vették a jeleket, vagy hirtelen tört ki a nőből - bár ennek ellent mond a hetekig tartó tervezgetés és szervezés.

Minden államban vannak ilyen veszett vadállatok sajna, Angliából napona jönnek hírek nyílt utcán fényes nappal embereket agyonrugdaló tinikről, saját kölykét lemészáráló őrültről, ahogy Amerikából is tömeggyilkosokról.Pedig ott van sok állam méreginjekció, villamosszék... Ha ezért megy el valaki,nem fog jobb világot találni. Ausztria kiegyensúlyozott gazdag világában azért a pincében ott sínylődött évetizedekig Egy Natasha Kampusch egy őrült által kislányként elrabolva és szexuálisan kihasználva fogságban, egy Joseph Fritzl által naponta tönkretett saját lány és unokák, stb.

Hogy Orvbűn elveszi a jobb kilátásunkra a reményt, az teljesen igaz, de ezzel az esettel ez hogy függ össze? Most speciel hamar megtalálták és megtörték a bűnösöket a rendőrök és ha nem elmebeteg a nő - márpedig senki ügyvéd nem vállalta el a védelmét, csak kirendelt védője van, aki ímmel-ámmal teszi a dolgát és biztos, hogy nem fog érte harcolni nagyon - akkor rárohad a műanyaglakat, ahogy a másik kettőre is.

Ez a féltékenységi dráma sajna a legkiegyensúlyozottabb államban is megeshetett volna.

Hogy embereknek legyen jövőképük: pl. a gyerekeiket felnevelni elég kedvük, ehhez pénzük és módjuk, az tényleg egy normális kormány dolga. Csak ez!

DE elfogadtatni egy újszülöttet azért senki politikus nem tud a családdal. Ezt a kisfiút meg nem a vérszerinti család nevelte.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ja... A mai utolsó bige ott a gingeren nem jött be. Ennek hangot is adtam! :)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Te, a földügy ennyivel kisebb léptékű cucc akkor a szemetekben?
Értem...
Nekem sokkal nagyobb ügynek tűnik a földügy - ha a cigók lopásaiért vonultok, akkor ezért már kapával, kaszával kéne kergetnetek a bolsevik párt pöcsfejeit és orrbagyűrni őket a parlamentbe is.
@aritus: Rosszul látod. A jobbik nem azt mondja, hogy KOLLEKTIVE kell kirekeszteni az adott népcsoportot (cigányok), hanem azt mondja, hogy mindenkit ki kell rekeszteni aki bűnöző és rombol egy közösséget, függetlenül attól, hogy milyen népcsoportba tartozik.

Azaz senkit sem gyűlölök a származása miatt, de senkinek a bűneit nem hallgatom el a származása miatt.

Azt is ezerszer elmondtam, hogy a masírozás csupán figyelemfelhívás, semmi több.

"Olcsóbb integrálni, mint kirekeszteni."

Úgy látszik ezek a hülye franciák sem hallgatnak rád.

Lelkesen számolják fel a cigótelepeket a franciák - csak hát a tőlük kapott "zsebpénzből" rendre visszautaznak

kuruc.info/r/35/100641/

Egyébként mondasz egy összeget, hogy eddig hány milliárdot szórtunk az integráció lyukas zsákjába??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"a masírozás csupán figyelemfelhívás, semmi több" - vicces, hisz akkor nem éri el mégsem az ingerküszöbötöket a földügy, evére azért EGYSZER SEM vonultatok.
Értelek. Komolyan!!!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: DRága, énleszarom, hog ymenő gondolkozni eges körökben. Én így vélem, ezt mondom, aknek nem tecc, nem tecc, akinek igen, azzal megértem magam. Divatból gondolkodni? Érdekes.

Volt bajom romákkal, loptak meg a saját lakásomba besurranva, utána tanácsolták rendőrségen, hogy ne ugráljunk, ha nincs nagy kár,mert nagy a családjuk és nem fognak tudni megvédeni - nem voltunk boldogok és szar érzés volt. De ezzel együtt nem mondom, hogy minden roma ilyen és ezért ez meg ez legyen velük.

És próbálom belátni, hogy milyen mélyről kell kapaszkodniuk és mennyi buktatóval van teli az útjuk,. ami egy szaros kis jól eresztett fehér csávónál szóba se jön, amikor betépve drogért öl.

Ennyi, ha ez divatos gondolkozás, akkor vállalom.Ahogy azt is, hogy legyen a melegeknek joga megházasodni a háromszín hasú előtt és legyenek velem egyelő jogai felségként, férjként, ha a saját nemét szereti is. Jöjjön ez is divatba, ja.

És magyarként úgy is vagyok magyar, hogy nem nézem le a szomszéd népeket, rántott husis matricával hergelve őket, balhét generálva.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ez nem ilyen egyszerű. Mert itt többszörös árulás történt.
1,A rendszerváltáskor azok a vidékek, ahol a szocialista nagyipar, nehézipar, bányászat stb volt, összeomlottak, munka nélkül maradtak. Ráadásul ezek az iparágak rengeteg segédmunkást, betanított munkást alkalmaztak, akiknek esélyük sem volt az új helyzetben munkát találni a képzetlenségük miatt, akkor pedig végképp nem, ha cigányok voltak.
2, A mezőgazdaság szétverésével (kárpótlási jegyek, tsz-ek felszámolása) azoknak a megélhetése is elszállt, akik addig a mezőgazdaságból és a tsz-ek, állami gazdaságok melléküzemágaiból (emlékszik még erre valaki?) éltek. A tsz-ek megszünésével a háztáji gazdaságok is tönkrementek, mivel nem volt már vetőmag, táp, takarmány, amit a tsz-ből kaptak.
3, Ezeknek a vidékeknek a fejlesztésére, beruházásra egyik kormány részéről sem volt igazán kormányzati akarat
4, Az elszegényedés miatt megnövekedett a bűnözés, amivel szintén nem kezdtek semmit.

És ezt a "piaci rést" kihasználva jött a jobbik, etnicizálta a problémát, és nagyot kaszált.
És ezt úgy nagyjából minden politikai erő hagyta, mert nem "kifizetődő" ezzel szembeszállni, tudod, szavazat maximalizálás, mivel a cigányokkal szembeni előítélet nagyon erős, minden párt szavazói között.
És szinte minden média is ezt az előítéletet szolgálja ki azzal, ahogyan a cigányokat megjeleníti.

Én nagyon szomorú és tanácstalan vagyok emiatt (is).
@a szív fészkei:

Persze, teljesen egyetértek. Csak olyan értelemben látszik jellemzőnek, hogy még egy ilyen traumára is - ami, ahogyan írod, független mindettől - azzal reagál, ami politikailag elviselhetetlen a számára, összekapcsolódik benne a kettő. Ez a jelenség új, és szerintem azt mutatja, milyen mélyen, személyesen nyomasztóvá vált a helyzet hétköznapi embereknek.
@ariel12: Ha már idehoztad az amcsi elnökválasztást, remélem ezt már láttad. :)

youtu.be/Cr0GY1xE3H8

Ja és ez nagyon jól kifejezi az USA és Izrael viszonyát. :)

www.mlml.com.br/2012/11/asuhasuhuhasuhasuhuhas/
@aritus: Nem azt mondom,hogy a vérükben van a bűnözés.És bizony nekem is vannak normális cigány ismerőseim.
Ez a kirekesztéses duma egy kicsit cigánysajnáltató.
Nincs érdekképviseletük?
Amikor a kiccsalád (20 fő)bemegy a polgármesteri hivatalba vagy az orvoshoz vagy az iskolába?
Oké hogy szegények,de ez ne legyen már mindenre magyarázat.
A metrón a telefontolvaj gyerek is mélyszegény volt?
Kurva sok szegény ember van de nem kezdenek el ezért senkit terrorizálni,fosztogatni.
Azért hogy integrálódjanak,bizony NEKIK is kéne tenni.
Elfogadni a többségi társadalom normáit.
Szegény az ország és nincs pénz pátyolgatni őket.
Az általad belinkelt cikk egy kicsit csoda kategória.
Az csúnya hogy a tanárokat vádolják lustasággal.
Talán ott nem megy be a kiccsalád ha egyest kap a gyerek.
Viszont ez az egész nagy részben gazdasági kérdés is.
Tudod van csóró cigány ismerősöm aki nem megy be úgy a polgármesteri hivatalba,hogy ha nem kap pénzt itt hagyja a gyereket.
Vele miért nincs bajom,Pedig ő is szegény.
Ja,hogy ő normális.Az mindjárt más.
És nem hinném hogy az itt kommentelók bármelyikénél is jobban utálnám a cigányokat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a franciák nem a saját állampolgáraikat szórják ki, ezzel ne gyere.
Ezt a dumát pedig, hogy a jobbik nem kollektive a cigányokat itéli el, rajtad és a jobbikosokon kívül senki nem veszi be.
Igen, a jobbik és te is a cigányokat a cigányságuk miatt baszogatjátok. Pont.
@aritus @ fabius sajnos ugyan azt járjuk körbe újra -és újra ...és nagyon magabiztosnak kell lenni vagy nagyon bizonytalannak....ezt látva magabiztosak lesznek a bizonytalanok és bizonytalanok a magabiztosak....hogyan van ebből kijövetel?

hu.scribd.com/doc/46168288/Lakatos-Pal-Rendszervalto-miniszterelnokok-porazon
@londonterminals: Értem, hogy ez új szín, csak ez épp tévútra visz szerintem: mert pont erről nem tehet OV és bocs, de a személyes felelősségüket tolná át 1 vadidegenre.

Mert egy családi rémdráma azért az ottani emberek játszmájának eredménye. Itt nem vesztette el mostohaanyu az állását, nem anyagi okból zakkant meg ennyire, szerelmi féltés volt ennek a valószerűtlenül felfoghatatlan tettének az oka. Erről mit tehet bármilyen kormány? Ezt nekik maguk között kellett volna kezelni és nem ment.

A NAVI állítólag évente vagy hogy szűri mentálisan is a munkatársait: tehát még elhanyagolt, eltusolt elmebaj se játszhat az OPNI bezárása miatt ebben. Vagy, akkor a felülvizsgáló szakember nagyot tévedett és ő is hibás. Majd kiderül.
@aritus: Igen, az importált tömegeket, a Jobbik vágyálmát megvalósító roma exodust akarja a francia, az olasz kormány megállítani: a problémák lazán lepattintását és hozzájuk lökését. Ahogy a kanadai is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igaz, hogy egyedül a jobbik akarta a termőföld és a víz alkotmányos védelmét, de nyilván mi nem foglalkozunk lényeges dolgokkal. :)

youtu.be/DkrJ_ns2-OU
Egyébként meg mi van Budapesttel? Nem erről szólna a poszt?

Én úgy látom, hogy Orbán feltett szándéka, hogy kivérezteti ezt a bűnős várost.
@a szív fészkei: ja, és az a nagybácsi vajon miért nem vette magához Bencét, ha se anyjának, se apjának nem kellett?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Juhász bácsitól - aki ott él és tevékenykedik életvitelszerűen - elvenni a kaszát és megszégyeníteni? Nem ingerküszöböt bizrizgáló dolog?
@aritus: Ja,hogy :Azért mert én azt mondtam!
Akkor jó.
@aritus: Nem értem, de szegény nyugodjék végre békében!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mit akart? Eu joggal ellentétes szabályozást. Nem kéne kamuzni... :)
@a szív fészkei:

Igen, nem velem vitatkozol, hanem azzal, aki írta. Részemről egyetértek veled teljesen, és éppen ezért találom feltűnőnek, hogy ezt keveri bele ebbe is. De lehet, hogy valóban csak valamiféle felelősségáttolás van benne, ebben igazad lehet, nem pedig az, hogy olyan mélyen keseríti meg a mindennapi létezést a helyzet, ami miatt összekapcsolódik benne a kettő.
@a szív fészkei: Senki sem mondja,hogy mindegyik ilyen!
A nagymagyarországos matrica meg még maszopos koromba se zavart .
Felhergeljük őket?Szegények.
Tudunk valamit tenni.Nem.
Ők röhöghetnek a markukba,Igen.
Akkor legalább azt a kurva matricát hadd ragasszák már ki egyesek!
@aritus: Miért?nem egyenrangú úniós állampolgár mindenki???
@londonterminals: Dehogy vitázom veled, csak olyan jól hangzó sirám, amit persze most megértek. Ki van borulva, de később ezen azért el kéne tűnődniük mindannyiuknak. Kemény dolog, borzasztó felelősség lesz szembe nézni magukkal is, de erről az esetről tényleg nem OV tehet.
@aritus: Én is elkezdjem most ex cathedra leírni, hogy te ki vagy és mit gondolsz valójában ??? :) Vagy írjak arról, hogy ugyanúgy vannak cigány barátaim is???

Szóval amit írtál nem felel meg a valóságnak. :)
Szerintem új szelek kezdenek fújni azáltal, hogy viktor felrúgta a 22 éves megállapodást. Valami éppen most történik... remélem összefogás lesz a neve és azt is, hogy lesz utána valami... ha lesz komoly elszámoltatás, akkor igen... ha nem... akkor ez is csak a szappanopera egy újabb része volt...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Nem röhögnek a markukba, csak a Slotához hasonló véglények, akiknek alájátszotok ezzel.

És azt okozztáok ezzel, mint amit már leírtam: későn hatalmas hóban, fagyban lekéstük a Tátárban az egyetlen vonatot Tátrafüredre. És elindultunk akurva messzi lévő üdülőbe gyalog. Senki nem állt meg a stopolásunkra.
Közben araszoltunk tova eléggé beszarva és átfagyva.

Végre fékezett mellettünk egy öreg bordó Skodri. Fiatal srác vezette, angolul kértük; persze üljünk be, arra megy, elvisz, naná. Megköszöntük, jó meleg volt, jókedvűen dumáltunk erről-arról, mikor kérdi: honnan jöttünk? Budapestről.

Megfagyott a levegő. Már kezdtünk szedelkőzködni, hogy na kész, kirak és valahol meg is értjük. DE nem, egy tized mp-nyi gondolkozás után gázt adott és egy merő néma kussban végig vezetett, jóformán a kapuig. Kiszálltunk, újra megköszöntük, ő bólintott, kurtán köszönt és el.

És ezt ennek a baszott nagymagyarkodásnak köszönhettük 2000-ben.
figyi már... itt az emberek érdekében próbálkoznak és, ha nem jön be akkor elismerik

www.origo.hu/gazdasag/20121110-dania-eltorli-az-egy-eve-bevezetett-zsiradot.html
@a szív fészkei: Ezt akkor Trianonban baszták el.
Amúgy persze a környező országokban mindenki jófej és alapból szeretnek ám minket.
@leonito77: Na az az ami nálunk nem lesz.
Mármint hogy eltörölnek egy ilyen adót....
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Na most ezzel csak magadat égeted. Nézz utána, hogy mit jelent az, hogy az unió tagja vagy, hova milyen módon utazhatsz, tartózkodhatsz. És akkor már annak is nézz utána, hogy mit jelent, ha egy országnak az állampolgára vagy és ha nem.
@a szív fészkei: 2000-ben még nem is érdekelt a politika.:))
2002-ben utáltam meg a viktort.
@aritus: Szerinted engem hazatoloncolnának,ha kimennék.
És miért nem?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pedig az egy kellemes finom kiscsaj.
jav: de NEM a Csányiét, már elvből se
@a szív fészkei:

Hasonló történetet rengeteget hallottam, és furcsálom, hogy velem soha hasonló nem esett meg, pedig havi rendszereséggel járok át Kassára meg Rozsnyóra. Ezzel nem azt mondom nem igaz a történet, csak azt nekem furcsa hogy ha rendre olvasni ilyet akkor én miért nem tapasztalom?
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Én mindig kedvességet tapasztaltam és valóban Trianonban baszták el itt a Monarchiában is elbaszták.

Ha odamész és csak piszkálod őket, azt kapod vissza. Ha normális vagy, akkor azt. Majd 100 évvel Trianon után tán ez utóbbi a tanácsos, nem?
Megbüdösödött itt valami tészta.
Kidobtam.
Takarítok.
@a szív fészkei: Gondolom talán bennük is van némi alap nacionalizmus és gyűlölet.
Nem hiába van gond esetleg egy magyar feliratú táblából.
De néha az a véleményem,hogy abban a büdös mocskos-mocskosbüdösmocskos kommunizmusban normálisabbak voltunk.És a környezetünk is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Őőőőőő...próbálom érteni, de nem megy. Szóval izé, he, mi? :-))
@Fabius: baszod!Csak most esett le a tésztás hasonlat!XD
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nézd, ez ott és akkor így volt. De az is volt sajna, hogy az ottani újságíróüdülőben egy ex kollégám a Magyar Nemzetnél - külpolos volt ráadásul, nagy benyalija a Mattolcsy rokonnak - olyan hangon és olyan stílusban bicsknyitogató magyar fölénytudattal szidta a felszolgáló személyzetet - töknormálisak voltak, semmi probléma amúgy - hogy leégett a bőr a pofámról. Látszott, hogy minden szavát pontosan értik, noha nem beszéltek magyarul soha.

És akkor megint mi szívtunk, mert kurva kimért lett a hangulat a baromsága miatt.

Viszont máskor tudtam román csajjal nagyon kellemesen eldumálni, semmi gond nem volt, mert épp nem hőzöngött bele senki.

Kárpát-Ukrajnában még nem voltam, pedig döglenék a sós karamelláért. Horvátországban mindig a saját nyelvükön köszöntünk a háziaknak, a végére ránk tukmáltak saját főzésű iszonyerős törkölypálinkát, mi is adtunk valami hazait és imádtuk egymást. Csak ennyitől, hogy nem játszottuk meg a bazári majmot. Szerintem ez a titka. Hogy neked mi, nem tudom, biztos a vonzerőd. :-)))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Baszki... :))
Ennyire? Hagyd a csajokat nekem, mert ha már ez is gond, akkor ott mi lehet... ;))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Aki szórakozni akar vele-rajta annak ott a bloga.

Itt inkább egyétek egymást a gárda vonuláson, még annak se akkora anyázás a vége, mint ha hagyom megint a lényt túltengeni.
@Fabius:
...lényt! EZ QVA JÓ! :))
De SStefike csak egy papucsállatka.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Már kész, megyek Klicskót nézni a sport1-re, Sly Stallone a díszvendég :-D
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: A nemzetieskedés mindig választási harci kiáltás mert biztos poén bizonyos szavazatokra. Csurka pl. csak Meciernak-Slotának tett szívességet meg a románoknál is a hülyébb nacionalistáknak.

Most írta épészmérnök, hogy Argentinában áll a bál, unják a kedves elnökasszonyuk pofátlan lopkovicát és egyeduralmát, hogy még többet lophasson. Ismerős? Tehát mit csinál a felvarrt baba? Elkezdi kijátszani a Falkland-kártyát megint: Anglia és Argentina vitatja a szigetek hovatartozását, volt is háború ebből. hu.wikipedia.org/wiki/Falkland-szigetek

Amíg lehet az angolok ellen hazafiasan hujjogni, nem törődnek az ő bizniszével annyit. Reméli,legalább is. Régi recept.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Heccölsz, mint a tésztaság fél egészség (by L`Art pour l`Art társulat)úrhölgy.
@Fabius: Szegény, teljesen félrehúz már a feje.
@Fabius: Ez így van.Kultúrált rendes jobbikos nem fog itt anyázni.:))
@a szív fészkei: Azért ez slotának is jól jön.
Ha elkezd magyarozni,akkor nem azt kérdik tőle honnan van 400 ezer eurós autód.
@a szív fészkei: Nem heccölök.
@Fabius: bloga az.Haverom anyja meg fogászra járt....:))
@a szív fészkei: Ez azért rendesen kétoldalú dolog.Maradjunk annyiban,hogy mindkét fél hibás valamennyire.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Pontosan, ez globálpista recept. Persze, minden ország hibás, csak túl kéne ezen már lendülni végre. Egybesültünk, virtuálisak a határok - Bayerzsóttinak is szlovák rendszáma van - hát mi kell még több? Ide-oda mehetünk, csak az a kurva sós karamella nem jön át ide. :-(((
Hú, múltkor a buszmegállóval szembeni vendéglőbe igyekezett két figura - az egyik még elég kellemes pasi is volt, - de egy akkora lesötétített üvegű ukrán terepjáróból libbentek ki, mint ide Lacháza. Csak azon tépelődtem, magyar vagy ottani maffiózók-e. :-DDD
www.olaszreceptek.com/penneallarrabiata

Ez azért finomnak tűnik. ;-DDD Azért már a merőkanáltisztelő rigorózus svábok is ilyet esznek, halad ez a világ kérem szépen...
@aritus:

"A jobbik meg gárda masírozással meg csak elmélyíteni lehet ezt a problémát.
Ami azt jelenti, hogy kurva sokba fáj ez nekünk, és a jövőben is kurva sokab fog fájni.
Olcsóbb integrálni, mint kirekeszteni."

Egyetértek.

Hozzáteszem: nemcsak olcsóbb, hanem humánusabb is.
Már ha valakit érdekel ez a szempont (ezt nem Rád értettem természetesen).

Mert ki is az "én fajtám"?
Szerintem az ember, a homo sapiens.

Az össze többi felosztás a fontossági sorrendben "csak" ezután jön (férfi/nő, fiatal/idős, gazdag/szegény, magyar/nemmagyar, stb.).

"Sorrendbéli" prioritása az embernek van.
Ma ezzel kívánok szép estét mindenkinek.
Az egyik kedvenc filmem, zseniális zenével. :)

youtu.be/WSkyoyyvnAY
@a szív fészkei: oké.:))
Mára ennyi lassan haza kell mennem.
Jóéjt mindenkinek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Egyébként mondasz egy összeget, hogy eddig hány milliárdot szórtunk az integráció lyukas zsákjába??? :)"

Ebből te azt a következtetést vontad le, hogy nincs is értelme az integrációra pénzt adni (ha jól értem).

Én pedig úgy gondolom, hogy van.

Hogy az erre fordított pénzeket rosszul használták fel, az empirikus ellenérv ugyan, de nem axióma.
Stefánia elűzetésére

"Stefike szövege nem Orbánt tükrözi, hanem azt, ahogyan az orbáni világmagyarázat megjelenik egy tipikus fideszes szavazó szövegében (és vélhetően a gondolkodásában is). Stefi nem is írhat mást, mint groteszk, leegyszerűsített katyvaszt, mert maga az orbáni kommunikáció, és annak befogadása, ilyen. (…) meghatározó részei a fideszes világképnek azok a mémek, amiket az orbáni kommunikáció terjeszt például a "hisztériásan óbégató balliberális gyűlöletkampányról". Ez maga egy mém, ami terjedni és kombinálódni tud, például összekombinálódik azzal, hogy "nemzetére rárontó idegenszívű", vagyis "zsidó", és előáll az a metaforikusan és félig elhallgatottan antiszemita nézet, ami pár perc után kibukik a tipikus fideszesből. (…) A fideszes világképet nem is az "Orbán a Sátán" képpel kéne megpróbálni legyőzni, hanem az orbáni szövegekben meglévő, hasonlóan primitív és káros leegyszerűsítések nevetségessé tételével. (…) a Habony Árpádék által kifőzött (vagy régebbi időkből felmelegített) és tányérra rakott mémkupac, például a hiszteroballib hazaáruló sajtóról. Nyilván van egy kör, amelyik tudatában van annak, hogy ez egy profin összerakott és a célközönség igényeihez alakított csomag, amit ők maguk nem hisznek el. És van egy sokkal szélesebb kör, akik érdekeltek abban, hogy elhiggyék, mert koherens világmagyarázatot ad, és az jó érzés. Ha a "jóoldal" őket akarja kibillenteni, akkor egy legalább ugyanennyire tudatosan összerakott csomaggal fel kell kelteni azt a sejtést, hogy amit kajálnak, az egy tudatmódosító cucc, és hogy az miért nem jó nekik. Az orbánsátán és jobbiknáci képekben kimerülő ellenoldali próbálkozások pedig önmagukban ehhez nem elég hatékonyak."

(Részletek Késes Szent Alija észrevételeiből, stefania.blog.hu/2012/10/28/elmelkedes_a_balliberalis_media_aljas_termeszeterol/fullcommentlist/1#c18172132)
@bucatini all'amatriciana: Szerintem feküdj le! Ezért nem kapsz plusz pénzt.
@aritus:

"Nem erről szólna a poszt?"

De, igazad van.

Ám a kommentelők sokasága - velem együtt - szinte mindig egyéb témákat is elkezd kibontani, részben a napi aktuálesemények, részben pedig a csevegések sodrása folytán.

Oszt eccercsak elkezd dzsumbujosodni szitu...

Há' de mennyivel jobb lenne nekünk is, ha Sellgabóca, Szájjártó Petya és tsai. adnák meg - sorry: KÖZVETÍTENÉK! Mert a Forrás Tuggyukki! :o) - az alaphangot!

A "normál" A-hangot.

Akkor nem lenne félreduma!
Önálló vélemény???
Naneröhögtess!! :o)
No off!
'jen a Párt! :o)
@londonterminals: "Ez maga egy mém, ami terjedni és kombinálódni tud, például összekombinálódik azzal, hogy "nemzetére rárontó idegenszívű", vagyis "zsidó", és előáll az a metaforikusan és félig elhallgatottan antiszemita nézet, ami pár perc után kibukik..."

Ugyan már, hová gondolnak? Ezek valóban csak konteós mémek. :) Esetleg ez az Alija igazán elemezhetné ezt a verset is. :)

Dr. Regős Péter, a Magyar Zsidók Világszövetsége
szóvivőjének verse:

Hangosak a fasz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó'k.

Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltűnnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába.

Úgy rühelem minnyájukat,
mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.

Panaszkodnak, nyavajognak,
Ők sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.

Mindenki utálja őket
Magyar férfiakat, s nőket,
Mindegyiküket megvetik,
De egyiküket sem szeretik.

Elveszett tekintélyüket féltik,
De mások a nyelvüket sem értik,
Nem tartoznak nyelvcsaládba,
Csak a tetves, bús picsába.

Európába keveredtek
Emberekké nem vedlettek,
Ázsiai majmok még ők,
Zsivány Trianon-védők.

magyarellenesseg.blogspot.hu/2011/01/dr.html
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"2002-ben utáltam meg a viktort."

Igen, akkor volt az egyik nagyon egyértelmű, nyilvános, lelki sztriptíze a két választási forduló között.
Az a gigahisztit, amit akkor levágott, helyére tette nálam azt az embernek látszó lényt.
No, nem mintha korábban pozitív illúzióim lettek volna vele kapcsolatban.

Voltak, akik értettek ebből, és sokan voltak, akik nem.

És azóta számtalan ilyen volt, sokkal durvábbak is.

És még mindig sokan nem értik.

Majd, egyszer...
Viktort és csipet csapatát, nem lehetne egyszer ide beutalni?? :)

youtu.be/40wjubqjxew
@a szív fészkei:

"DE Szekeres hullhatna, Mesterházyt se bánom, ki volt a harmadik? Valamilyen Csaba. Az kijaf?"

Jobb, ha nem tudod:))
@bucatini all'amatriciana:

"Már rég élt bennem az a gyanú, hogy a blogodra kikerülő írásokat élesítés előtt fizetett korrektorok ellenőrzik. A hozzászólásaidban ugyanis hemzsegnek a helyesírási szarvashibák, a posztjaid azonban tiszták és hibátlanok"

SStefi, elárulom, de csak neked, és kérlek, nehogy megírd!!!
Könyörgök neked, miként te tetted ezt itt nem is oly régen lírailag túlhabzó módon Fabiusnak és Bolinak!

Képzeld, nem egyszer előfordult az idők folyamán, hogy mikor Fabius a posztjában éppen valami helytelenírást vettem észre, vettem a fáradságot, és privát írtam neki!

És volt pofám mindezért nem kérni pénzt!

Ugye döbbenet?

Tippem szerint lehetnek mások is, akik így tettek.

Egykori újságfőszerkesztőként további kulisszatitkokról rántom le most a leplet, de tényleg kérlek, nehogy eláruld!!

Szóval ha az ember ír egy cikket/posztot, akkor utána újra átnézi, neadjisten lefuttat egy helyesírás ellenőrző programot.

Ha viszont kommentel, akkor általában nem csinál ilyesmiket.

De ez szigtitok!

Csácsumicsá! :o)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Sly bevonuló gegjét bámulva félszemmel megesik az ilyen :-D

Meg különben is szar lenne tökéletesebbnek látszani, mint amilyen vagyok :-))
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Szegény Stefi, hogy kiborítottam a mitokondriális fekete Évával! :-DDD
@Fabius: az új bond film. Ezek szerint nem láttad. Pedig varanusz film... Lol. Nézd meg, érdemes.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az csak nekem probléma, hogy a versike eredetijét nem találom?

Gondolom ha megjelent ez valahol, akkor kéne lenni forrásnak. De kizárólag radikálisok anyázzák az eredeti forrás nélkül.

Szóval, mit tudsz erről azon kívül, hogy te is egy ilyen oldalról citálod?
@aritus:
szóval az ország megöngyilkolta magát?

és még meg is van magyarázva és van egy tetű aki csinált egy gittegyletet és jól megélnek a szar hátán

brühühühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nem rajongom az űrben is kúrni tudó szupersrác kalandjait, de ha varánusz az más. Akkor kivételt teszek :-))
@aritus: DE már mióta! Vérezünk, vérezünk. És van még pofánk élni. A fiam nemrég jött meg valami romkocsmából.

Szarcsimbók Medgyessy meg a Parlament elé ilyentájt ingyen jégpályát csinált, csakhogy a polgári erők mind kitörjék a nyakukat! Na ennek hálisten vége!!!!! Most semmi sincs, de az nagyon nincs. Bilikék buszok viszont vannak.
@épészmérnök: Egyre kifinomultabb konyha megyen ott a vadregényes Baranyában Svábéknál. Erről konkrétan nem is tudom, mijafranc, mindjárt megnézem.

Jézus, jövök itt a lecsómmal...
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Sajtó,harmadik hatalmi ág??? Aham... Oszt hová jutottunk, anyám borogass! #:-((

Mondjuk, én csak írtam. De láttam a főszerkesztő-helyettes melóját. Mérgezett egér nulla hozzá képest rohangászásban és idegeskedésben. Az még a K-vonal ideje volt. De most is vannak biztos K-vonalak. De gyűlöltem, uhh, féltem felvenni, rettegtem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: DE nagyon rágyógyultál erre a Craig gyerekre. Hol csoki az??? Pedig neked külön ajánlottam egy itteni cukorfalatot a klubodba, aki még bátor is a sok gagyi celeb között: Kembe Sorelt. Le se szartál.
@a szív fészkei:

"Szegény Stefi, hogy kiborítottam a mitokondriális fekete Évával!"

Ez elkerülte a figyelmemet, de nem kell hozzá nagy fantázia, hogy elképzelegjem.

Nem vót szép dolog Tőled, ejnye und (von Raúzsika) bejnye!

Hát szabad így rátapodni egy intenzíven érző lény Achilles-tyúkszemére!? :o)
@Fabius: ???? Nem probléma a súlytanal lebegés neki akkor sem? Azta. Én már sajna a Sean Connery Bondján is bealudtam. Genetikai hulladék vagyok, tudom, tudom.

Na ez jópofa: fedor.blog.hu/2012/11/10/kommentbunozes_2 Streisand-effektus. Szegény Papcsi: fáradságos melóval elérte, hogy egy nagyorrú zsidó színésznével kerül egy platformra tucatnyi rovásos utcatábla után. :-DDDD Rodeo, ez az igazi brühühühühűűű!
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Az olimpia idején marhult azzal, hogy különböző no name de valóban fehér és szőke német sportolónőket rakogatott ide, hogy na ez a nordikus test diadala, meg ilyesmi. Én gyüttem ezzel a mitoval. Azonnal kiborult, hogy az ő ősei nem egy fekete afrikai némber szottyadt emlejéből - kép megint beadva gondosan a sötét szottyról - szopták az őstejet, hanem a Walhalla sugárzó hófehér istennőiből.

Óriási volt, bár szerintem az egységfideSSnyik azért nem ennyire mívelt a teuton mitológiában.
@a szív fészkei:

Kicsi, rétegre gyúró lap, kicsi idegbaj.
De az is több volt az indokoltnál.

Így egy idő után Le Monde-ra váltottam. :o)
NA megnéztem ezt az újabb sváb ínyenc menüpontot: nincs is magyarul recept róla, tehát nemcsak én vagyok ebben bunkó, hanem en bloc kis hazám. De látom, miért kedvence: a Mussolini rajzolta határhoz van valami köze a városnak, amiről elnevezték.

Azért én még életemben nem főztem és ettem ennyire tudatosan. ;-DDD
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Téged kell megvennünk, mocsok újlipóciaknak, ha hazát akarunk franciául árulni? ;-DDD
@rodeo36: Talán azért lettígy megöngyilkolva, hogy élhessen tetű meg a gittegylete a nyakán.
@a szív fészkei:

"Az olimpia idején marhult azzal, hogy különböző no name de valóban fehér és szőke német sportolónőket rakogatott ide, hogy na ez a nordikus test diadala, meg ilyesmi. Én gyüttem ezzel a mitoval."

Így már értem, akkortájt rendszertelen rendszerességgel követtem vagy nem követtem a blog-eseményeket.

Tán csak nem arra a nem régi qtatási eredményre hivatkoztál eléggé el nem ítélhető módon :o), miszerint az emberiség eredete egy kicsi közösségből indult, amelynek tagjai mellesleg dús pigmentációval bírtak bőrileg?

Nagyon dulva! :o)

Mer' eszt is a zsidók tanáták ki!
Csak ravaszul álcázták magukat, ezér' mon'ták, hogy feketékek vótak ottan! :o)
FB-ról: D. Lomb: "Apukám írta, én megosztom.

Barátaim, édesanyám dr. Lomb Kató, aki egész életét a nyelvek tanulására tette fel, és aki fiatalokat és időseket is nyelvtanulásra ösztönzött, szomorúan figyelné a nyelvtanulás körüli kétségbeejtő oktatási elképzeléseket. Közismert mondása: " A nyelv az egyetlen, amit rosszul is érdemes tudni " Már a 60- as években - a hozzá fordulóknak, - milyen nyelvet tanuljak? - elsősorban az angol, a kínai é
s igen, az orosz nyelv tanulását ajánlotta. Logikus. Ma is azt gondolom igaza volt! Erre ide pottyan - ki tudja honnan - egy államtitkár, aki kijelenti, hogy az angol nyelv túl könnnyű, ezért az iskolákban első nyelvként németet kell tanítani. Lomb Kató szerint nincs érteme könnyen, vagy nehezen tanulható nyelvekről beszélni, mert egy bizonyos szint után, minden nyelv tanulása " nehézzé " válhat. Szóval, egészen ma reggelig az államtitkár asszony dilettantizmusát okoltam, mikor is bejátszottak az ATV híradójában egy, a miniszterelnökkel készült riportot, ahol is megtudhattam, hogy a gazdaság mellett a nyelvtanulással kapcsolatban is unortodox nézeteket vall, miszerint, gyermekeinek tilos első nyelvként az angolt tanulni! Persze gyermekei külországban tanulhatják a nyelvet, a papa hatalmas vagyona ezt lehetővé teszi. De akiknek ez nem adatik meg, akkor azok olyan nyelvet tanuljanak, amely mai világunkban kevéssé segíti boldogulásukat? Hiszen legtöbbjüknek egy nyelv megtanulása is komoly nehézséget okoz. Vagy ez lenne a cél? Minél kevesebb, a világot megismerni képes fiatal annál jobb?"
@a szív fészkei:

"ha hazát akarunk franciául árulni?"

Eh bien, nem éhteni matyar... :o)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Nagyon felhúzta magát ezen, még a szokásos, nekem a világháborús filmhíradók patetizmusát és bornírtságát sugárzó hangnemét is elfelejtette a négerezésben! :-DD

Szóval azért lehet, hogy ez a felvett szerepe nem esik annyira messze tőle.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: De ha kűggyük a pénzt,leírtok mindent,amit itt árulásilag diktálunk a szent magyar kormányról, remélem! Pénz beszél, le chien ugatérozik.
@a szív fészkei:

"Szóval azért lehet, hogy ez a felvett szerepe nem esik annyira messze tőle."

Ebben majdnem teljesen biztos vagyok.
Na lehet hun keblet dagasztani! Valami sikerül még a levéd pusztán is. www.blikk.hu/blikk_aktualis/magyar-kesztyube-dudalnak-a-sztarok-2118773

Emlékszik még valaki a reklámjára? www.youtube.com/watch?v=2BsjXIg5uE4
@a szív fészkei:

"De ha kűggyük a pénzt"

Nos, ebben az esetben viszont tökéletesen beszélek magyarul! :o)

Permanens utánképzés az újmagyar kapcsán persze szükséges.
De megoldjuk.

Pölö már értjük, hogy Viktor annyira de annyira szereti az IMF-et, hogy na, csak szemérmetesen titkolja... :o)

Kűggyed a zsét!
@a szív fészkei:

Felelősség: helytelen szótári alakzat, helyesen: félősség.

Kapcsolódó szócikkek: fél-ős, nemzetáruló, idegenszívű, nagymagyar, Szíriusz.

(Forrás: újmagyar szótár)
@a szív fészkei:

"kalapozni"

Kalapozni: helytelen alakzat.
Helyesen: kardlapozni.

Lásd még: szemkilövető, Gyurcsány, rendőrterror.
Upgrade: Svájc, Videoton

Forrás: újmagyar szótár
@a szív fészkei: talán @aritus említi fentebb, hogy a törpe bűnös szétbassza Budapestet

történelmi tény, tudósok bebizonyították, hogy a barbárok mindíg a kultúra hordozóira azaz a városokra haragudtak, mert a város olyasmi amit egy barbár nem tud létrehozni mert állandóan szaros a segge és messziről bűzlik és oda nem mehet be mint a parvenű sem a kultúremberek közé mióta eszümket tudjuk és tudjuk hogy vannak barbárok azóta ez megy de mindíg a város győz...még Trója esetén is mert miután legyőzték önmagukat nem tuták legyőzni a barbár győztesek és elhullottak egyenként és egymás ellen

brühühühühühü

minő tetű
@a szív fészkei:
ez a magyarminielnök attól dühödött meg -többek között- hogy amikor a más pénzén azaz ingyen volt Oxfordban akkor is a részegeskedéssel és a baromságaival volt elfoglalva és azzal a rémálommal, hogy mialatt ő Oxfordban azalatt kibasszák a jól megágyazott kis helyéről és sohasem lesz képes azt visszaszerezni ezért megszökött és csapot papot hátrahagyva vissza és semmi tudás semmi angol (csak gügyögi azóta is) tehát irígy azokra akik tudnak és főleg az angolra mert az 50 országban jó hivatalosan és másik 120 ban nem hivatalosan és ő meg...brühühühühü
@rodeo36: Hát, Rodeo, azért ez erősen (és egyoldalúan) leegyszerűsített visszatekintés.
" ...mindíg a város győz...még Trója esetén is mert miután legyőzték ..."
"...barbár győztesek..."
Mindamellett, hogy önellentmondó, miért is lettek volna az akhájok barbárok a trószokhoz képest?
Hacsak a _görög_ szó _görög_ értelmében nem... :)
@Fabius: Tedd azt. Hidd el, nem fogod megbánni. Ez az utóbbi 3 James Bond nem az az űrben- sielés közben dugó szuperman kalanddal.:D
@a szív fészkei: Ne haragudj. De a Casino Royal után van egy kis hely a szívemben Craig-nek.:D De ez a Bond film, szerintem 50 év alatt ez lett a legjobb. Nagyon megvan csinálva.:D
A srác az aranyos, jól néz ki, csak fiatal.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A politika 98%-ban szavakból áll, amin felbuzdulva a pógárok majd szavaznak. Különösen szavakból áll egy ellenzéki párt esetében.

Amikor meg az LMP csinált valamit, akkor azt finnyáztad. Szórólapot osztogatni egyébként nagyon is cselekvés, próbáld csak ki pár óráig, ha nem hiszed.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: :-D Hiánypótló vagy!

@rodeo36: Igazad van: mindent megkapott, hogy kultúrember lehessen ingyen, bérmentve, pozitív diszkriminációval és lepereg róla/róluk minden. Pedig eu nem törvényszerű, Váncsa István is tájszólásos parasztgyerek és mecsoda tudása van, apám is egyszerű vidéki családból jött, 14 éves kora óta keményen melózott és segítette az őseit de a latin volt az anyanyelve szinte, állandóan latin szerzőket recitált. Plusz olyan feje volt, hogy a kollégái inkább hozzá mentek be törvényért, ha lusták voltak a jogtárban megkeresni...És mindig lusták voltak. ;-DD

Szóval, nem a származás, csakis az emberi minőség/telenség/ a korlátja a műveltség megszerzésének és becsülésének, fejlesztésének. Igen, ezért gyűlöli a várost=szabad és öntudatos emberek lakóhelyét, csak a szaros falujában érzi biztonságban magát a tőle függő vazallusok között, akik felnéznek rá, mert ott ő a helyi isten.
De ALcsút - ott a nevében AL az csak - nem lesz Budapest, szegény hülye felfuvalkodott béka, hiába akarná! Elbukik randán és szégyenteljesen, és itt nagyon kiröhögik már most is. Meztelen a király, aki sose volt király! Ez egy nagy opera témája.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mi van??? Hát te se vagy nyugdíjaskorú!! Azért vedd előjegyzésbe - és nagyon karakán, nem beszari, mint a legtöbb celeb itthon. Pedig a Dunától már kirúgták, de a vegzálás hírére rögtön odarohant a Kunigundába.

Valamiben láttam a Craiget - aki pasiként egyáltalán nem tecc - de színészként jó, abszolút, elismerem. Össze van minden Bond film rakva amúgy, de nem tud lekötni és passz. Mondom, génhiba, nézd el!!! ;-DDD
@sortelen: Róma így csinálta: mindenkinek helye volt benne, bárhonnan, a legeldugottabb szaros kis provinciából is jöhetett, de! De el kellett fogadnia a város törvényeit. Láttam egy tudományos filmet erről, abban mesélte a profnő, hogy ott nem volt "kínai negyed" - már persze nem kínain, hanem a zártságon van a hangsúly - meg ilyen, meg olyan zárvány: odamentél, beolvadtál, egyenjogú római polgár lettél és kész. A jogaid adottak voltak ettől kezdve, de ezt volt a feltétele.

Még mai szemmel is hatalmas világváros volt, ezerszínű-nyelvű és fajtájú - és nem voltak benne ezért faji villongások, mert ezt a feltételt minden barbár tudta és akceptálta, ahogy odakerült. De másba nem szóltak ott bele, élhetted az életed, ahogy tetszett és amennyiben mást nem zavartál vele - így a kapott előnyök megérték ezt a besimulást. És Róma ma is áll.

Orvbűnék sose értették a várost, - Debrecent is leparasztosítják egy földesúr magánhodályává, hol a cívis város, a kálvinista Róma büszkesége??? - rettegik és utálják. Erővel akarják legyűrni, ha nem megy: kivéreztetni. Szarcsimbókok.
@a szív fészkei: Szív, majd otthon utánanézek a római etnikumok együttélésének, mert gyanítom ez a " odamentél, beolvadtál, egyenjogú római polgár lettél és kész." - valószínűtlenül hangzik. A római polgárjog komolyabb dolog volt ennél.
Róma ma is áll - persze, miután évszázadokig lakatlanul állt- hála fenékpusztai Nagy Theodorik gót királynak,aki - mint tudjuk Ravennában temette Rómát.
"... De másba nem szóltak ott bele, élhetted az életed, ahogy tetszett ..." már úgy érted, leszámítva a pápaság kábé ezer évét,ugye? :-)

Nopersze a lényegben újfent egyetértünk.
@sortelen: Most ez 1 elnagyolt visszaadása egy elnagyolt, a nagyközönségnek szóló ismeretterjesztő filmnek,amit - azt hiszem - egy amerikai profnő celebrált.

Persze, hogy voltak nüanszok, a való életben nagy fontossággal bírók az illetőknek, de kétezer év távlatából ő így szűrte le a lényeget. Hogy Róma akkor - nix még pápaság, ez a római birodalommal foglalkozott - vitathatatlanul a világ közepeként és hatalmas birodalom uraként ezt így tudta szétrobbanás nélkül megúszni.

A pápaság is egyfajta római birodalmat hozott létre persze, központosítva a világot: nem is értem a globálpista ellenes hisztit itthon a mélykeresztényeknél, mikor a kereszténység a legjobb példa a világ egyenarcúsítására már mióta!

De Róma áll, bárki bármikor és bármiért rohanta is le. Budapest is állni fog, bárki bármikor és bármiért rohanja is le most. Ahogy Párizs, London is, mert a falaikon túl még valami összetartja.
@a szív fészkei: Hát, itthon nem találtam az etnikai összetételre semmit, valszeg nincs is ilyen adat, de a héten a könyvtárban még rákeresek. Majdnem biztos, hogy nem volt lényeges, a római kultúra ösmeretes pragmatizmusa, toleráns sokistenhit, rabszolgák mindenünnen stb hatásai. Ámde. A polgárjog (a vagyontartás jogán túl) a "gyüttmenteknek" nem járt ki, a libertinusoknak sem, a latin polgárok nagy többségének sem. (Választó és választható ilyesmi. Max. kerületi tanácstagot választhattak, de jelöltek ott sem lehettek.)
De akár 100 millomosok is lehettek, semmi baj.

A másik nagyon érdekes a Róma püspökének birodalma. Persze ez pont azért lehetett "homogén" Európa-birodalom (mert világ azért nem), mert homogén volt a vallása.

Innen Huntington: A civilizációk összecsapása és a világrend átalakulása c. írása olvasandó.
A "civilizációk" jelzője természetesen a "vallási". Először lesz globális vallásháború, majd a fennmaradó _egy_ vallás után(!) élhető globalizált világ.
Ámen.
süti beállítások módosítása