Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/kulfold/2023/02/06/honvedelmi-miniszterium-repules-repulout-szijjarto-peter-koltseg/ Hogyha... (2023.02.06. 22:45) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri11: Stars Are Blind www.youtube.com/watch?v=6Mj776YiPCU (2023.01.02. 12:09) Zeneszoba
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2012.10.17. 05:50 Fabius

Orbán 1 milliárdos G pontja

Címkék: fidesz korrupció közpénz századvég g fodor gábor

Még, hogy szegények vagyunk, piha! Van itt lóvé dögivel, Kedves Vezetőnknek G pont kényeztetésre is egymilliárd jut. Ne! Ne-ne-ne. Tényleg ne. Ne kezdjétek, hogy ebből hány lélegeztető gépet lehetne venni, és, hogy ez ötször több, mint amit a mentőkre költünk. Szűklátókörűség elvitatni egy despotától ami jár neki. Az ő jó hangulata közérdek, vidámítását megoldani és hiúságát legyezgetni embert próbáló feladat, amit meg kell fizetni. Ugyanis a demokratikus kormányzásnak vannak költségei, ahogy arra Lánczi András volt kedves rámutatni.

Gondoljunk csak bele mi lenne, ha ebben a megfagyott hangulatú országban senki nem tenné nyilvánvalóra, hogy neki Orbántól feláll. Bajnaitól meg nem áll fel. Tündérmeseországban legalább két ilyen ember legyen a Kedves Vezető körül, G pont Fodor Gábor írjon szépeket, Havasi Berci meg gyűjtse a relikvia nyálat, mit lehet tudni mire lesz az jó később. Ez rendben is lenne, csak ahogy csináljátok, na az nincs. 

orbán g fodor.jpg

G pont Fodor Gábor nem értem miért nem marad meg a napi: kemény cövek kitörni készül jelentéseknél. Jó, röhejes, ha Zacsis Frodó az Aragornoknak próbál észt osztani férfiasságból, de az ilyen félszerzettel elnéző az ember ha tudja, a feladat amit vállalt milyen fontos a hányaveti fotelkuruc életében. De amikor elkezd szakértőt játszani, és a Nagy IMF Rejtély megfejtése kimerül egy szimpla ezek ilyenek-ben, - így, dőlt betűvel, hogy értsed paraszt amit az egész oldalas, egymondatos hirdetésekből nem tudtál felfogni - akkor azért csak fölmerül az emberben, hogy ti ezt 470 ezer/oldal áron nyomjátok? Ráadásul az NFM előbb azt mondja nem adja ki ellenőrzésre, hogy ti ezt így, és ennyit, és komolyan, aztán meg azt mondja, nincs a kezelésében a sok okosság egymilliárdért. Nekünk meg az az érzésünk, hogy ezek az anyagok valahogy abba a fiókba kerültek, amiből a csontvázjelentés se jött elő soha. 

Ettől sokkal kevésbé lett volna kínos még az is, ha nyíltan bevalljátok: G pont Fodor évi egymilliárdért volt hajlandó olyan közéleti barométert játszani, aki cövekméretben igyekszik meghatározni a politikusok népszerűségét. Nincs ebben semmi rendkívüli. Mráz Ágoston Nézőpontja havi 30 millióért olyan amilyen, és lássuk be, az ennyivel intimebb és személyesebb szolgáltatást sokkal bőkezűbben kell honorálni. 

Valamiért az jutott eszembe, hogy a 48 millióért oda-vissza tanácsokkal csencselő Hunvald-Weinek páros éppen a bíróságot járja. Mikor a Doduglo Pável tanácsok napvilágot láttak egy ország hitte velem együtt, hogy kész, ettől lejjebb már semmi nincs, dögöljön meg a szoci-eszdéesz bagázs. Ma meg azt kell mondani,  nagyságrenddel nagyobb összegért ebben a pillanatban felmutatni a Századvég-NFM párosnak ennyit sem sikerült. 

Lehet tippelni, hogy a januári tárgyalási napra megtalálnak-e a tanulmányokból pár lapot. 

701 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr954853420

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Államilag szervezett bűnözés? 2012.10.17. 11:36:38

Az iGazság szolgáltatás hazánkban sokak szerint csak a szervezett bűnözés egyik polipkarja. Szórakoztató képes erkölcstan és etikaoktatás blog véleménye szerint ez egy nagyon igaz megállapítás.

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.17. 11:06:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Először és utoljára 2012.10.17. 09:35:58

  Mielőtt teljesen idiótának néznél megnyugtatlak: nem én vagyok az idióta, hanem azok, akik azt gondolják, hogy háborút csúzlival is meg lehet nyerni. Főleg akkor, ha az ellenfeled nem a Pál utcai fiúk közül szabadult, hanem olyan vércse, akinek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hámmijenérdekes, Levédiában is a zolcsószart is aranyáron (színarany 99.9999) árúlják, és veszik is rakásszám

hát ez a mesék országa mesemesemeskefe

brühühühühühü

meddig lesz erre pénz és honnan?
blogmotornak lófaszt...is
Mer nemérted azé

Ha lepapiroznák, meg tolakodóan nyilvánosságra is hoznák a munkát, még szemet szúrna Gyurinak, oszt valami nemadóval elvinné a nyeremény felét!
Ezért fű alatt kifizetik, és nagyon vigyáznak, nehogy lebuktassa őket a munkájuk.

No ezé
És akkor még nem is beszéltünk a Kehiről, a madzagos pénztárról, a gyilokolni akaró lakcimekről, milliárdos parkolókról, nirvánásos kinyírásra érlelődő webekről, meg a pusztításban dúlt helyi rádiókból. És még nem is említettem minden.
@rodeo36: Szted is 200millió alatt van a mentőszolgálat éves költségvetése?
Az a dolgozók fizetésével, autójavítással, műszervásárlással egyútt az egész országra kb napi 600ezer ft????!!!!

na ez a csodálatos, ha igaz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a vincent írt a rogán javaslatról (amihez már lázár elvtárs is csatlakozott) egy kurva jót:)))
orulunkvincent.blog.hu/2012/10/15/rogan_antal_nincs_szukseg_sajtos_pogira#comments
"Nekünk meg az az érzésünk, hogy ezek az anyagok valahogy abba a fiókba kerültek, amiből a csontvázjelentés se jött elő soha. "

nekem meg az, hogy el sem készültek. akik a századvégnél dolgoznak napi 9-10 órában, azokat nap-mint-nap látjuk stefike, vidéki, enrico, stb. néven.
@miva?:

ennyibe kerűl havonta:
jó esetben egy jól képzett cipőtisztító akit arra a alkalmaztak, hogy a miniszterelnököcskekecske állandóan barna gojzervarrott topánkáit fényesen tartsa

brühühühühühü
@rodeo36:
Rodeo bácsi tévedésben van. Itt egy-két komplett intézetet tartanak fenn a Nedves Vezető egojának és seggének a nyalására.

Amúgy meg az a baj veletek, hogy nem látjátok át ezt. A Vezényló a legtehetségesebb szellemi műhelyt próbálja életben tartani, ahol a zemberek mindennapi problémáira keresik a gyógyírt, napi 24 órában, éjt nappallá téve fáradozva a haza megmentésén.
A cocik 10-30-40 milliója csak aprópénznek tűnhet emellett, pedig nem! Azt a nép ecceri gyermekeinek a szájából lopták ki AZOK a komcsik, míg EZEK a komcsik itt olyan pénzt használnak fel, amivel már nem tudnak mit kezdeni, különben megromlana...
Ahogy a legfrissebb adóemelések, gázüzemű járgányok, sör, dohány... sem azért kellenek (nagyon, nagyon elítélendő módon tegnap röhögtem rajta), mert annyira ötlet sincs, már mit adóztassanak, hányszorosan túl, hanem az egészségügy többletbevételhez juttatása miatt!
Bizony, ti megveszekedett NERrenforradalmárok!
Ugye-ugye, nem is gondoltátok volna, milyen tehetségek lapulnak a Qrmánypárt soraiban...
Nálam amúgy ez verte ki a bizit alaposan tegnap. Amikor az a suttyó parasztgyerek, egy komplett generációt intéz el...

"A minisztere azt is bejelentette, hogy olyan program készül, amelynek eredményeként az elkövetkező tíz évben megháromszorozzák, vagyis hatvanezer fölé emelik a hazánkban tanuló külföldi egyetemisták számát."

Kell a hely a külföldieknek, ezért a magyar menjen parasztnak, kell a csicska a narancsbolsi földesurak földjeire. Nehogy már tanulni akarjon az itteni!

"Ennek ellenére a magyar felsőoktatás a nemzetközi mezőnyben meglepően jól teljesít, ami - figyelembe véve az ágazat helyzetét - rendkívüli teljesítmény - mutatott rá Orbán Viktor, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy a jó képzési programok és világszínvonalú oktatók az eddigi rendszerben nem tudták meghatározni az egész szférát."

Egy Pázmány pl., amit hol is jegyeznek?? Viszont dotálják ész nélkül, pénz nem számíta alapon... Értem...

"A kormányfő beszédében szükségszerűnek nevezte a felsőoktatás átalakítását, szerinte eddig az sem a saját eszméjének, sem a fenntarthatóság követelményének nem felelt meg. Voltak már átalakítási kísérletek - folytatta -, például az integráció, a bolognai folyamathoz való csatlakozás vagy a hallgatói létszámok jelentős növelése, de egyik sem hozta meg a kívánt eredményeket, sőt sok nem kívánt következményekkel is járt. A bolognai folyamatról azt mondta, hogy szerinte a magyar felsőoktatás nem állt rá készen, indokolatlanul gyorsan tért rá át, ráadásul nem hozta magával az európai egyetemekkel való szorosabb együttműködést."

Aha... leginkább a szerencsétlen suttyó elképzeléseinek nem felelt meg.

Persze, hisz ha hasonló támogatást és finanszírozást kapna, mondjuk mint a stadion építési program, akkor könnyebben kiküszöbölhetőek lennének a jelenlegi problémái. Viszont, ha nem ér annyit meg... :(

Komolyan ilyenkor nyer értelmet a HAZAÁRULÁS kifejezés!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
MIVANmivanMIVAN? :)
Most mit nem értesz? Szörnyű, hogy ezeket a ZSENIKET nem értitek, én sem, meg senki a világon!
Ebből is látszik, hogy mindenki tök hülye, csak ők a helikopterek!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Boli, próbáltam matematikával eljutni addig a pontig, amikor a nedves vezető már az adókat fogja adóztatni, azaz a semmiből próbál bevételt csinálni a hülyeségeihez, de nem jön ki a pontos nap...szerénységem 2013 január tájára, annak is ídusára, saccintotta, de jó lenne mások véleményét is tudni...

milyen harci eszközei vannak kuszaszemnek, hogy behajtsa ha senki semmiért soha nem fizet adót...

brühühühühühühü
@rodeo36:
Bakker, elszámoltad! :)
Már azt adóztatja ez a szerencsétlen kretén. Amikor befizetem az adót, vagy a sokszorosan adóztatott jövedelmemből veszek valamit, a csekkért, a kártyahasználatért is adóznom kell, 1-3 ezreléket.
Elmebetegek viszik az országot - a csőd felé...
pofa az van, nem is kicsi:

Állami vezetők parkolóhelyei: nem állhatnak meg "kilométerekre"
Nem fognak spórolni az állami vezetők budapesti parkolóhelyein, nem válthatják ki ugyanis a havi százezer forintba kerülő parkolóhelyeket olcsóbb, mélygarázsban kialakított helyekkel - írta a Blikk a minisztériumi autóflottákat üzemeltető Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságra (KEF) hivatkozva.

hvg.hu/cegauto/20121017_Fejesek_parkolohelyei_nem_allhatnak_meg_k
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
MERT NEKIK JÁR, MERT MEGTEHETIK! Ezt hívják takarékos államnak... Kuuva értetlen vagy ma reggel! Is... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az a mondat is meg van, amiben kijelenti, hogy a felsőoktatást teljesen piaci alapokra kell helyezni? Szép is lesz, ha majd 3-4-5-? *-es lesz a nem tandíj, hisz az államnak kell másra pénz. Csak azt nem tudom mire, hisz az eü. rendszer kinyírva, oktatás kinyírva, közműcégek államosítva és kinyírva, közlekedés kinyírva, kutatás fejlesztés kinyírva, csak már a vezénylói csapattal is ezen dolog lenne.

---------
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2012%2F10%2F17%2Fujabb_megszoritasokat_jelenthet_be_a_kormany%2F
---------
Tarlós helyettese nem látja, mivel tömik be a 10 milliárdos rést
Ha nem állítanák forgalomba a fővárosban a 150 szolgáltatói buszt, a BKV képtelen lenne ellátni a feladatát 2013-ban, mivel mintegy 500 autóbuszt kell kivonni a forgalomból - mondta György István városüzemeltetési főpolgármester-helyettes az InfoRádió Aréna című műsorában kedd este.

MTI 21:16 - Gazdaság

Lázár: előrehaladottak a tárgyalások a E.on-nal
Lázár János szerint a kormány célja, hogy az államnak mindent eldöntő szerepe legyen a magyarországi gázpiacon. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár egy háttérbeszélgetésen azt is elmondta, hogy tudomása szerint előrehaladottak a tárgyalások a E.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a "hazaárulás"?

Épp tegnap idézted Márait, hogy a haza mindenki számára önmaga ("A haza te vagy..."), vagyis OV számára a haza = Orbán Viktor, ergo Ovi ezzel a véleményével nem tagadja meg önmagát, így nem lehet hazaáruló. Látod-látod, az érzelmek akadályoznak az igaz értékítéletben. Ovi szereti Ovit, Ovi hű magához, ergo Ovi hú a hazájához, tehát Ovi a hazaszeretet mintaképe. Vagy beszoptuk Márai sekélyes baromságait.

varanus.blog.hu/2012/10/16/orban_vezer_rablovezer/fullcommentlist/1#c18065410
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A külföldiek költségtérítéses képzése a felsőoktatásban eddig is ment. Ezzel semmi újat nem fedezett fel a vezényló, legfeljebb annyit, hogy melyik egyetemek kapnak plusz finanszírozást (Pázmány) a külföldiek után, még ha nem is képeznek külföldieket. Az olyan egyetemek, mint a SOTE, a PTE, az ELTE azok dögöljenek éhen, és tartsák el magukat, a nem szedünk tandíjat, mert az bolsevik csökevény keretén belül. De a szívünknek kedves egyetemek (Pázmány) azok kapnak támogatást bővivel.
Most, hogy tegnap ezek a kutyaütő "focistáink" legyőzték a törököket, kíváncsi leszek, mennyivel fog emelkedni a nekik nyújtott vissza nem fizetendő (aka semmit nem kell nyújtani a támogatásért, lehet olyan szarul játszani, mint eddig) pénz mennyisége, illetve ez a támogatás hogy áll majd arányban a többi terület (orvosok, mentők, pedagógusok, hajléktalanok... és a egyéb területek) támogatásával.

Ezek tényleg HAZAÁRULÓK!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mire, mire!? Hát tényleg ennyire nem érted? Hát a felcsúti "fociközpontra". És a stadionokra és a vezényló kedvenc "sportjára" az évezredes lemaradásban lévő "magyar foci" felvirágoztatására. A vezényló csak addig akar miniszterelnök maradni, míg a magyar válogatott kijut egy futball világbajnokságra. Ha addig neaggyisten ő meghalna, akkor trónörököse Orbán Gáspár a vezénycsikó folytatja a "királyi" hobbi továbbvitelét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szeretem az ilyen képeket. Láccik, hogy ki van a brancsban.
Fabius alapvető tévedésben vagy.

A századvég az csak arra van, hogy keresse a nedves vezető G pontját. s mivel prosztatája van, valószínűsíthető az eredményesség mértéke. Ellenben kényeztetés mindenkinek jár. Csak van aki megérdemli, van aki nem. A harmadik opció, hogy van rá pénz. OV-nak ilyen kurvára is futja a közösből. Miért kell ezen fennakadni? Építsen még Alcsúton is inkább stadiont Felcsút után?
Ez a Századvég nagyon fontos szerepet tölt be hazábnk életében.
@Secnir: na, akkor visszahelyezik a félkarú rablókat a kocsmákon kívül a pékségekbe és a tejboltokba is a muli ábc-kel egyetemben.

Száz ft-nyi vásárlás előtt dobni kell a gépbe.

A kallantyú meghúzását közmunkaprogram keretében a helyi narancs szervezetek aktivistái végzik, akik nyereményeiket az éhségmenet során baltazár áldott lába elé borítják.
@Secnir:
Micsoda NER ellenség vagy te???
Milyen megszorítások? Megmondták, hogy ezek nem AZOK! Az csak az alatta a mocsok cocik alatt volt, ezek szimpla, egyszeű kiigazítások csak a költségvetésben. Ne tessék hazudozni!
A leghitelesebb emberek mondták eztet, mint Szájtátós csávó, Rogány Tonyó, Lézer Dzsoni, Kuszaszem Nagyfőnök és az ő Fennsegges KézTartója.
Szóval ez csak coci rágalom, meg különben is ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FIDESZ!

Akkor bakker, most van a droidoknak is a kommunikációs eligazítás, hogy mit kell felemlegetni, a gyurcsányahibás és az emúttnyóccév új verzióban...
@Secnir:

Ennek a hírnek és a posztnak több hatása/következménye van/lesz.

1. Tényleg hazaárulók - ld.Boli
2. Most már én is epét hányok,kezdem elveszíteni a humorérzékem.
3. Ugrásszerűen megnő a Bajnaira kíváncsiak száma.

Javaslom, azonnal zárolják a Századvég még beígért 2 milliárdját. G. Fodor írjon olvashatatlan faszságokat ingyen. Vigasztalja az a tudat, hogy a NER Machiavellijének lenni az utókor miatt éri meg.
Hagy dolgozzanak a fiúk,annál több lesz a terhelő bizonyíték .Nehogymá megússzák felfüggesztettel!
@orica: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @Habakuk999:
óóó, rájöttem, mi lesz.
most látom, Bajnai is kint volt a meccsen - és viktor előtt ült. gondolom gólnál felugrált ő is, és kiabált. meg a gyerekeinek mutogatta (látszik a képen) hogy ez a sok ember nekem fog örülni két év múlva (viktor meg tekergette a fejét, hogy melyik sok emberre gondol).
oszt leesett nekije. úgyhogy rendkívüli pszichiátriai fogadóóra, akarom mondani kormányülés.
A gátlástalan lopási kényszerük olyan mértékű, amely elhomályosítja bennük 2002 emlékét. Minden akkori botránycégnek megvan a mostani megfelelője (Századvég - Happy End, Vegyépszer - Közgép stb.), csak a téteket emelték. Gyakorlatilag naponta vannak olyan botrányok, amelyekbe a civilizált világban egy kormányfő és a pártja 24 órán belül belebukna. Itt más a tolerancia küszöb, de azért van egy lassú erózió, aminek a végén csak fideszvallás egymillió rendületlen híve marad. Hogy azután majd 2018-ban újra megpróbálkozhassanak a 2/3-dal.
@Secnir: kinn volt a meccsen a teljes kormány, egyre inkább egy középkori rablófejedelem udvartartására emlékeztet engem az egész bagázs.

BX gyorsan dolgozik most, megüzenték, nem tartható a 2,7 %.

Attól tartok, mikuláscsomagot kapunk ismét.:(
"ezek az anyagok valahogy abba a fiókba kerültek"

amejikben pável kézzel írt pársoros "szakértése" is van...
bocs türelmetlen voltam, látom utána Neked is eszedbe jutott...

"Lehet tippelni, hogy a januári tárgyalási napra megtalálnak-e a tanulmányokból pár lapot."

addig íratnak valami "komoj" anyagot egy egyetemistával pár ezer forintért, vagy INGYEN egyetemi feladatként... a tartalmához ugyse ér fel senki....
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121016_tudomanyos_fideszizmus_hosei

A banki elemzők lélektana.
Ez is kapcsolódik a poszthoz valahol, és valahol igaza is van.

Bár a végső megállapításával - inkább három Török Gábor, mint egy banki elemző - vitatkoznék.:)
van itt pénz szarásig...

amugy ha a (felső)oktatás önfenartó lesz azt mégis hogy?

mert tandíj nyilván nem lesz! de akkor konyhakertből és kecsketartásból tesznek sz*rt mellékesre?
"egy ország hitte velem együtt, hogy kész, ettől lejjebb már semmi nincs..."

na azér az én nevemben ne nyilatkozz...

én TUDTAM hogy van lejjeb és érdemben semmi változás nem lesz
Sőőőtt... sokkal szervezettebb az ország LERABLÁSA

egy különbség van... hogy a fidesben van egy ÚJ SZÉLES (ügyvéd-műkörmös) réteg akik a színen újak és a régiekkel szemben "én is akarok lopni" erőszakkal vagdalkozik !
Hja kérem, azt meg kell fizetni, hogy a közvéleménykutatásokból mindig azt sikerüljön kihozni, ami a Kedves Vezérnek kedves, és amit amihez hasonlót egyetlen másik közvéleménykutató se tudna soha a büdös életben mérni. Pl. hogy a Fidesz-nek nem 10% alatti támogatottsága van (miközben igen), vagy hogy az emberek támogatják az éppen aktuálisan legújabb megszorításokat (miközben már az előző fél évben bevezetett öt másik megszorítást sem támogatták).

Ez - ti. a valósággal homlokegyenest ellentétes eredmények kihozása a mérésekből - sokkal komolyabb feladat, mint egyes gondolnák, így az akinek ez mégis sikerül (és a Századvégnek mindig sikerül), minden fillért megérdemel ezért.
mi van, köcsög balliberráltak, most ezen miért nem veritek a mocskos nyálatokat?!

www.hetivalasz.hu/itthon/kdnp-s-kepviselo-lanyaval-kampanyol-a-milla-55665

pedig ez iszonyú gáz, hogy még egy jó arcot sem tud találni a párezres anarchista hőbörgő banda és amit a jobboldalról elcsennek azt is jogellenesen használják
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De az elmúlt tíz év tekintetében, hogy lehet elmúlnyócévezni? Mert két uszkve majdnem három évet már ők dobtak a levesbe. Tudom, hogy egy rohatt NER ellenség vagyok, de most hogyan bírják majd kommunikálni ezt? Az elmúlt tíz évből az emúttnyócév a hibás, de nem mostantól kell számítani a nyócévet, hanem az az időszak nem számít, amióta mienk a kormány, és különben is a Gyurcsány a hibás.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

mint már máshol írtam az én ötletem, ÖNFENNTARTÓ ÁLLAMAPPARÁTUST AKAROK

ez a megoldás

ha miniszter akar lenni vegyen magának miniszterséget, bármilyet, KRUMPLIHÁMOZÁSTANI KANALAS TÖKLEVES főminisztérium és ezért bejárhat ha befizet 12 milliót havonta plusz ÁFASZ és BÉFASZ és Rábasz

brühühühühühühühü
Kell a pénz, hogy majd 2014 után is tudják röfögtetni a hörr tv-t.
A Századvégnek és a Nézőpontnak nagyon is fontos szerepe van, csak annyit kell tenni, hogy a puzzle darabjait nem külön-külön nézni, hanem a képet egyben.

Az a baj, hogy jókat röhögünk (kínunkban) ezeken a híreken, közben pedig nem vesszük észre, hogy az emberi természet gyarló: pici morzsánként befolyásolható.

Kicsit érdemes pszichológiával foglalkozni, és rájössz, hogy olyan vagy, mint a béka. Ha beledobnak a forró vízbe, kiugrasz, de ha szép lassan melegítik alattad a fazekat akkor észre sem veszed, hogy megfősz.

A fidesz agymosó technolóia ráadsául nem új találmány, egyszerűen átvettek már kipróbált eszközöket, melyek működnek. Legalábbis a nagy többség esetében, és nekik pontosan ennyire van szükségük ahhoz, hogy hosszú évtizedekre beágyazzák magukat.

Most ne mondd azt, hogy ez hülyeség, meg hogy a 21. században ilyet már nem lehet véghezvinni. El kell, hogy szomorítsalak: de. Számtalan kísérlet bizonyítja, némelyekből filmet is készítettek. Ha érdekel nézz utána (pl. www.port.hu/a_hullam_die_welle/pls/fi/films.film_page?i_film_id=93874).

Összeesküvés-elméletnek tűnik, ugyanakkor történelmi előzményeket olvashatsz erről. Az analógia pontos és szerintem neked sem okoz gondot átfordítani a mai magyarországra: koszonjuk-miniszterelnok-ur.blog.hu/2012/10/15/eloszor-es-utoljara

Ráadásul azért veszélyes a helyzet, mert így működik az elme: azt sulykolja beléd, hogy "á... ilyen úgysem lehet, ez csak vicc, tök hülyeség... bérrettegő, az EU úgysem engedné... stb"

De engedd el a zsigeri elutasításodat, és gondold végig: 1933-ban sem gondolta volna senki, hogy 1942-re mekkorát változik a világ, sőt, utólag visszanézve az emberek csodálkoznak azon, hogyan történhetett meg mindaz, ami megtörtént.

Olvasd el még egyszer. Hülyeségnek tartod? Lehet. De mi van, ha mégsem? Mi a B terv erre az esetre?

koszonjuk-miniszterelnok-ur.blog.hu/2012/10/15/eloszor-es-utoljara
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a BKV-nak hagyni kell, hogy ugyanaz legyen a sorsa, mint a MALÉV-é

közben épűl a Kossuth tér 1944 szerűre a bombázás előtte vagy utána?

brühühühühühü
@3dom'f'speech: Ezt a hozzászólást valahol már olvastam...
Gondoljatok bele: ezekre a mocskokra, meg az MTVA-ra, meg a felcsútra elszórt milliárdokból pl cakumpakk csillivillire lehetne nyalni a Mentőszolgálatot, a maradékból meg egy évig Mo. összes kölke naponta 3-szor ehetne meleget.

De hát ugye, vannak "egyéb szempontok is" a hazaáruló kurva fajtátokat, azt.
@3dom'f'speech: Ezt a hozzászólást valahol ma már olvastam valahol....
Csak szólok, itt a fidesz kormány legújabb bullshitbonbonja:

Meg akarják szüntetni a LAKCÍMNYILVÁNTARTÁST B+!

Mindezt persze a választási regisztrációra hivatkozva. Volt tanárom erre mondta volna belegabalyodtak mint majom a horgolócérnába. Nooormááális?

Ami még érdekes, miért nem szerepel ez a hír a címlapon? Vagy csak a megyei napilapok hozták le előbb?
@Kacsura: Jól van, na kicsit sok a valahol.
@Secnir:

Akurva bazmeg, ténlyeg.
Vidéki, stefi meg az enrikó. Jó keresetük van... Pfejj(köp). Az én pénzembööl engem provokálnak.
"Mráz Ágoston Nézőpontja havi 30 millióért olyan amilyen"

A zemberek örömtől könnyes szemekkel köszönik meg, hogy a választófülke megalázó borítékozási tortúrájának árából legalább egy hónapnyi nézőpontot finanszírozhatnak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azé, me még mindig köcsög ballibelártak vagyunk, hogy nem sül ki a szemünk.
@3dom'f'speech: "mi van, köcsög balliberráltak, "

Legyünk elnézőek, csak hiányzik neki egy szép férfitest...

(A név az über EPIC)
@Cylon Brother Cavil:

ez ma jogosnak hangzik de nem az

mai orbánok 1985-ös énjei meg a zantall és gittegylete tudatosan tették tönkre mindazt ami az előzőben működött és elrabolva az értékeket azokat lerohasztották vagy eladták olcsón...a bürge nép meg hagyta...mert és itt jön a te igazad

én az eredetét vitatom

csak nem újabb népvándorlás lesz és kiszorítják azt (hagyják kihalni) aki útjukban van...persze a belső árulók a legrohadtabbak mint a nedves beteg és gittegylete

brühühühühühü
Sikkasztás, börtön. Ennyi...
@Secnir: stefike a hagymázas lény századvéges? csúcs
@3dom'f'speech:
na, köcsög, most volt elég. múltkor bemásoltam a milla válaszát, amire éremben nem tudsz reagálni, és továbbra is nyomod itt a gerilladumát. mész a kukába.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Kell a hely a külföldieknek, ezért a magyar menjen parasztnak, kell a csicska a narancsbolsi földesurak földjeire."

Félreérted, mert persze úgy is fogalmaznak. Nem az a terv, hogy háromszor annyi lesz a külföldi, hanem a fizetősség folytán az lesz a következmény, hogy egy ukrán ciginepper gyereke bekerül, a hazai plebsé meg nem. Oszt amikor bejön a háromszoros szorzó, a HP Minisztérium vállonveregeti magát a pontos tervezésért, ha négyszeres jön be, nem győzik körbejutalmazni egymást, mert túl van teljesítve a terv.
de most látom valami ismeretlen nónéjm cég nyert... vmi körpép vagy mi, ja közgép....
Aszongya a poszt, G pont Fodor évi
Név nagybetű, amúgy igen, én is gyanakodtam, amikor olvastam a cikkeit.
nem hiszem, hogy itt még segít bármiféle tüntetés vagy ún. "választás". (miből választ itt bárki is? és utána? a "haza" nem lesz ellenzékben.)

ha nincs alapanyag - márpedig nincs, látom - hanem a gfodor-féle barnanyelvű félszerzetek selejtországa ez, akkor innen kurva gyorsan el kell húznia minden normális embernek.

egyébként is: tüntessek úgy, hogy 3 éves gyerek vár otthon, a téren meg a gonosz törpe magánhadserege?

3 éves gyerekkel kézen fogva elmenjek regisztrálni úgy, hogy tudni lehet, hogy a szekta listát vezet az ellenségeiről?

felvállaljam 3 éves gyerekkel, hogy nem tetszik a zombidiktatúra úgy, hogy a facebook is tele van gyűlölködő fidesz-zombikkal?

NEM HISZEM, HOGY AZ A BÁTORSÁG, HA AZ Ő JÖVŐJÉT MEREM KOCKÁZTATNI.

és persze várjam a változást úgy, hogy tudni lehet most, hogy még ha elveszíti is a szekta a választást, akkor is örökre rátelepedett minden demokratikus intézményre, és nem fogja hagyni élni ezt az országot, engem, a családom?

sokkal-sokkal nagyobb a baj annál, minthogy egy párt rosszul kormányoz most, és milliárdokat lopnak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Legyünk elnézőek, csak hiányzik neki egy szép férfitest..."

Aha, akkor nem véletlen, hogy éppen a GFG-féle falloszfetisizmus topicjába nézett be köcsöglátogatóba.
@Secnir:

Ez a hír főleg úgy poén, hogy mikor rákattintasz, először elkezd habzani az európakék "Bazd meg IMF!" hirdetés. :DDD
@dr. Balta$ár: Kell a kicsiknek is a megrendelés, hogy talpon tudjanak maradni.

Nem hiányzik, hogy veszteséges legyen akár egyetlen magyar cég is, aztán erőszakkal megvegye az ismeretlen Kaya Ibrahim.
én meg azt hittem viccöl a zsindex... tényleg újabb MEXORÍTÁSOK !!!!

pár nap után rájöttek hogy bakfitty volt az előző...

basszus ! itt nagyon nagy fellendülést generálnak...

gondolom kell a LOPNIVALÓ századvég, közgép stb...

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/17/matolcsy_beszel_a_kormanyules_utan/#
@dr. mesterseges szinezek:

Engem tényleg csak az zavar, hogy ezek pénzt kapnak érte. Basszameg, jobb is vagyok, tudnám is mire költeni... :DDD
@3dom'f'speech: Te nagyon eccerű idióta szerencsétlen. Ha a ti sajtóorgánumaitok vagy pártotok kérne bocsánatot ilyen gyorsan egy véletlenül(!) elkövetett hibáért, akkor nem lenne szükség a kártérítési és helyreigazítási perek tucatjaira ellenük.
Nézz utána, mi történt kb. 5 perccel azután, hogy az inkriminált kép megjelent a Milla oldalán, és utána pofázz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pedig ha meztelen tested adnád neki, akkor megnyugodna:DD
@dr. Balta$ár: Hiszen a másfél héttel ezelőtti sem volt megszorítás. Megmondták a fijuk is, pedig ők csak tudják, hogy mi az, és mi nem, hiszen ők írták.
"Az első döntés az, hogy a bankadó 2013-ban nem feleződik meg. A kormány és a bankszövetség közötti megállapodás nem tudjuk tartani az EU szakmailag elhibázott elemzése miatt. Ez 72 milliárd forint.Az újabb megszorítások hét lépésben 367 milliárd forintról szólnak, annak ellenére, hogy Magyarország szerint az EU hibásan számol."

most az EU az új ellenség? minden azért lesz mert nem tudnak számolni???? drmatolcsi meg tud ? de akkor miért tesznek ugy mintha nekik hinnének mégis szemben a gyalázkodós dumával...

mérhetetlen szánalommal tudok ezekre a HITVÁYNAKra gondolni...
a magyar nemzetet meg SAJNÁLOM nagyon... és szánom...

@dr. mesterseges szinezek: vmi kis családi cég lehet... de a szakmá lyukban nyilván a legjobbak ! mindenkinek kell eséjt adni a közberuházásoknál...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Esetleg kezdj egy független politológiai bloggal.
[em]Egyrészt[/em] szórakoztató, [em]másrészt[/em] felfedezhetnek.
@dr. Balta$ár: "mindenkinek kell eséjt adni a közberuházásoknál... "

Pontosan. És arra sem kell ügyelni, hogy ne ők kapják a legtöbbet, mert ilyesmiből volt már probléma.
Zsíró-Száz-advég kuminikációra...

más
"11 országnak megengedik, hogy 3% felett legyen a deficit, nekünk viszont nem. Ez kettős mérce - mondta Matolcsy, de nem sorolja fel az országokat, mert "azok a barátaink, egy hajóban evezünk"

hajóban???? GYORSNASZÁDBAN !

barátaink???? ez EU meg ellenség :))))
@Penivaldes:

Megnyugodna??? Én azt várnám el, hogy felizgulna... :D

@dr. mesterseges szinezek:

Aztán elmehetnék "Politikai gondolkodónak" havi 2 millióért.

Legyünk őszinték, legalább magunkhoz, nem tudunk élni. :(
amugy drmatolcsi hogy akarna küzdeni az álamadóssággal?
DEFICIT = NŐ az álamadóság !!!
ha 7% lenne, akkor jobban nőne...

vagy feladta azt a harcot is? amig nincs ujabb lerabolható/államosítható MAGÁNvagyon ?

szánalmas kormány... egyre jobban belegabajodik a zsíró-száz-advég kuminikáció törökgábori poklába !
Annak idején amikor én még maszop szavazó voltam ,a munkatársak meg fideszesek voltak.
Kérdi az egyik,hogy szerintem melyik banda lopott többet.
Én viccesen mondtam hogy a maszoposok de hát nekik ugye többet kellet lopniuk az infláció miatt.
Most a fidesz lop osztályokkal többet.
De ekkora lenyúlást még az infláció sem indokol,pedig tettek róla rendesen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Végül is igazad van. Bájaidnak senki sem képes ellenállni. Úgy értettem a megnyugvást, hogy most feszült, mert nincs előtte vonzó férfitest, viszont ha te felajánlod testet a nemzetért, akkor megnyugszik:))
@Penivaldes:

Az SAJTRESZELŐ Kedves, nem sajtaprító, meg egyéb. :D A SAJTRESZELŐ ott van a tűz, a kerék, és a golyóstoll mellett a házioltáron. :D
A mai napig csak hisztiztem, de nem léptem semmit az áttelepülés érdekében.

A poszt és az unortodox hős új csodaintézkedései - bankadó marad, helyi adóból csak az elábé 80%-a vonható le, csekkadó a duplája lesz, - rendet tett a fejemben.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!!!

( Boli, nem te vagy az egyetlen, akinek ma megvilágosodása van! )
@dr. Balta$ár: "ha 7% lenne, akkor jobban nőne..."

Megmondta, most is csak a zeu miatt, mert kettősen mér.
Bár egyéb megfigyelők szerint Matolcsy látja kettősen.
@ob.szerver: 2018-ban esélyük sem lesz az újrapróbálkozásra a 2/3-dal, mert a zemberek 2002 kettő után is nyolc év kispadra ítélték őket a kormányzásuk alapján. Most szerinted hány év kispadot érdemelnek? Ha az előző kormányzásuk nyolc év kispadot jelentett, akkor a mostani minimum a háromszorosát azaz 24 évet.

Istenem, bárcsak a próféta beszélne belőlem, az azt jelentené, hogy már az életben nem kellene látnom a vezényló képét, csak a temetésén.
@kifordított nagyanyó: "De ekkora lenyúlást még az infláció sem indokol,pedig tettek róla rendesen."

Tán az inflát is 2/3-nak számolják.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és én nem vagyok rajta a házioltáron Életem?:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mocskos szocionista! Csak nem azt mered állítani hogy ez tandíj? Ezt sugallod, te sötétben bujkáló NERellenség?
@belekotty: Ezt mondja? Fel kell akkor vele számolni!
@ob.szerver: Nem értem a problémádat. 2014-ben a választási regisztráció lezárulása után és a választások előtt beírják az alaptörvénybe, hogy az államtól lopni törvényes, azt kész.
"Matolcsy szerint a kormány nem akarta ezt meglépni, de az EU közgazdaságilag hibás magatartása miatt mégis szükség lesz rá."

hvg.hu/gazdasag/20121017_Matolcsy_ujabb_megszoritasokat_jelentett_

Újabb csúcsdöntési kísérlet pofátlanságból!
A Guiness rekord szakértőkből álló hitelesítői már úton vannak.
Az előzetes hírek szerint csupán formaságról van szó, mert a csúcsdöntés érvényességét senki sem kérdőjelezi meg.
A szakértők ugyanakkor kifejtették: baromira kíváncsiak, miként sikerült azt a technológiát hazánkban kidolgozni, amitől a plafon ilyen hihetetlenül ellenállóvá vált, és nem omlik le unos-untalan.
Nem zárható ki, hogy plafonerősségben is Guiness rekordot hitelesítenek.
@Penivaldes: Ha csak gondolja, már akkor is.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): ez már más kategória !!!

bűnszervezetben elkövettet BŰNCSELEKMÉNYEK sora...

nem kispad hanem HALÁLSOR !
@belekotty: Igen nem hagyjuk, hogy a nerellenesség közénk férközzön!
Ugye ugye holgyeim uraim a felidoben nem osztogatnak az aldott narodnak ,fosztogatnak.
@Penivaldes: Erős rés vagyunk mi a bástyán, izé... erős bástya vagyunk mi a résen... illetve erős bástya vagyunk a várfalon! :-))
Nagyon izgultam, hogy megtalálják-e a HappyEnd Kft. utódját, szerencsére sikerült. Nagy koponyák ülnek ott is, agytrösztök, mint az elődjében. Sőt sokkal jobbak, mert nagyobbat kaszálnak, akárcsak a Közgép, aki sokat tanult a Vegyépszertől.

H, mint Hospital.
H, mint HAHAHA.
"Matolcsy szavainak hatására, miszerint felrúgták a bankszövetséggel kötött megállapodást, az OTP-részvények árfolyama 5 százalékos mínuszba zuhant."
gratulálok.
@dr. mesterseges szinezek:

"Baszki, aki így tud nézni, miért nem cirkuszi fellépéssel keresi a betevőt!? "

Én ezt pontosan annak tekintem, cirkuszi fellépésnek.
@makacs szennyeződés: "NEM HISZEM, HOGY AZ A BÁTORSÁG, HA AZ Ő JÖVŐJÉT MEREM KOCKÁZTATNI."

- Tökéletesen igazad van. Neked már rég nem csak magadért kell felelősséget vállalnod, hanem őérte. Felesleges a hősködés amivel az ember a gyereke jövőjét jelentő egzisztenciájával játszik. Már pedig az "önfenntartó felső oktatás" szlogen megcsillantja azt, hogy a gyermek jövője a te egzisztenciádtól fog függeni.
ez a milliárdos g pontja valami hatalmas, percek óta röhögök rajta. :D
@3dom'f'speech: Lehet hogy tobb esze van a lanynak. mint a kdnp-s szuleinek, te kocsog fideszkomcsi
@JosephSmith:
ne etesd a trollt. amúgy meg a milla weboldalán a kép feltevése után 5 perccel levették a képet, és bocsánatot kértek, csak ez a gyökér nem hajlandó tudomásul venni.
körülbelül ki is merül a mondanivalója ebben. ajánlom a tahótlanítok gombot, és nem fog többet zavarni ilyen szarokkal
Kérem, hogy valaki értelmes ember értelmezze már nekem a két hírt.

1.hír
www.mfor.hu/cikkek/Nagy_allami_koltekezes_jon_az_ev_vegen_.html
"Hétfő este tette közzé negyedik negyedévre vonatkozó elemzését a Raiffeisen Bank, melyben felhívták a figyelmet arra, hogy az utóbbi évek folyamatait alapul véve akár 260 milliárd forintos mozgástér is lehet még az idén a költségvetésben."

2.hír
www.hir24.hu/gazdasag/2012/10/17/ujabb-megszoritasokat-jelentett-be-a-kormany/

"Ezért a kormány most lényegében egy ugyanakkora csomagot jelentett be, mint két hete: ezúttal hét, összesen 360 milliárd forintos lépést határoztak el, amelynek részleteiről csütörtökön írásban tájékoztatják a Bizottságot, pénteken pedig egy népes tárgyalóbizottság személyesen is bizonygatja majd a lépések megalapozottságát elemzésekkel, konzultációkkal Brüsszelben."
bár tudom, hogy illetlen vagyok ismét, mindazonáltal:

hvg.hu/velemeny/20121016_Nem_kell_a_fesztival

emberek, elvtársak, róza néni!
-A kormány a korábbi tervekkel ellentétben nem csökkenti a felére a bankadót 2013-ban, ebből 72 milliárd forint többletbevételt várnak.
Értsd: bankszövetséggel kötött szerződés felrúgva.

-A tranzakciós illeték általános mértéke 1 helyett 2 ezrelék lesz, és az emelést az államkincstár esetében is végrehajtják. Ennek hatása összesen 130 milliárd forint, 90 milliárdot a pénzintézeti szektor, 40 milliárdot a kincstár fizet meg.
Értsd: jobb zsebből a bal zsebbe, a tranzakciós adó mértékének emelését külön közleményben fogja megköszönni a Csányi Sándor

-A föld alatti vezetékekre közműadót vezet be a kormány, amit a szolgáltatók fizetnek, ebből 30 milliárdos bevételt vár a kabinet
Értsd: nem az emberekkel fizettetik meg...

-A jövőben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2,5 millió forintig végzi a számlák egyedi ellenőrzését a korábbi 10, illetve 5 millió forinttal szemben, ettől a kormány 60 milliárd többletbevételt vár.
Értsd: ha érted, magyarázd el, mert én nem értem.

-A jövőben a helyi iparűzési adó alapjából csak az eladott áruk beszerzési értékének 80 százalékát lehet levonni
Értsd: nem az emberekkel fizettetik meg...

-a béren kívüli juttatásoknál az egészségügyi hozzájárulási adótétel kulcsa 10 százalékról 27 százalékra nő.
Értsd: nem az emberekkel fizettetik meg...

ez az a 7 (HÉT) pontos csomag, amit Matolcsy bejelentett. én ortodox módon számoltam össze, és csak 6 (HAT) lett, de sebaj. valószínűleg ugyanígy saccolta meg a számokat is a hét(hat) pontban.
@Secnir:

"1. 2013-ban nem feleződik a bankadó. ”Nem tudjuk fenntartani a megállapodást, szerettük volna, de az EU szakmailag elhibázott döntése miatt ezt nem tudjuk megtenni” – mentegetőzött Matolcsy.

2. A pénzügyi tranzakciós illeték általános mértéke 2 ezrelék lesz, a beígért egy helyett. Ettől 90 milliárd pluszt vár a kormány, bár ezt sem szívesen teszik.

3. Az államkincstárra is vonatkozik majd a tranzakciós adó, ettől 40 milliárd forint többletet várnak.

4. A föld alatti vezetékekre közműadót vezet be a kormány, amit a szolgáltatók fizetnek, ebből 30 milliárdos bevételt várnak. "Nem szerettük volna, de az EU nem hagy más lehetőséget" - hangzott el.

5. A jövőben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2,5 millió forintig végzi a számlák egyedi ellenőrzését a korábbi 10, illetve 5 millió forinttal szemben, ettől a kormány 60 milliárd többletbevételt vár.

6. A jövőben a helyi iparűzési adó alapjából csak az eladott áruk beszerzési értékének 80 százalékát lehet levonni.

7. A cafeteria egészségügyi hozzájárulás mértéke 10 százalékról 27 százalékra emelkedik. "Ez érzékeny terület, mérlegeltük is, hogy eltűnik-e az előnye a bérhez képest, de nem tűnik" - érvelt a gazdasági miniszter."
@makacs szennyeződés:

Pontosan. Ráadásul minél többen gondolják így, annál inkább igaz lesz.

@Cylon Brother Cavil:

"a Magyar Köztársaság lebontása, kőről-kőre elhordása a szeméttelepre és/vagy újgazdag csinovnyikok palotájának fölépítéséhez már a végéhez közeledik. Lassan elérjük azt a pontot, ahonnan nincs visszafordulás - the point of no return."

"ami van, az a behódoláshoz vezet. Az ország visszavezetéséhez a feudalizmusba. Az urambátyám korába. A kiszolgált és kiszolgáltatott korába."

"ha majd esetleg sikerül a háborút megnyerni (...) Ha ez nem sikerül, akkor hosszú, sötét évekre készülhetünk. A sötétség korára."

Kb. így. Szerintem elérkeztünk már erre a pontra, mert a tulajdonviszonyok átalakítása - földek szétosztása, közpénzmilliárdok magánvagyonná konvertálása, intézmények szétverése, klientúra bebetonozása és mindezzel a gazdasági és politikai hídfőállások elfoglalása - tart ugyan még, de aligha visszafordítható a Fidesz elleni esetleges politikai győzelem esetén is.
Államilag szervezett bűnözés?
Az iGazság szolgáltatás hazánkban sokak szerint csak a szervezett bűnözés egyik polipkarja. Szórakoztató képes erkölcstan és etikaoktatás blog véleménye szerint ez egy nagyon igaz megállapítás.
erkolcstan.blog.hu/2012/10/17/allamilag_szervezett_bunozes
@Ergosum:

”Nem tudjuk fenntartani a megállapodást, szerettük volna, de az EU szakmailag elhibázott döntése miatt ezt nem tudjuk megtenni” – mentegetőzött Matolcsy.

Október 23.

”Nem tudjuk fenntartani a megállapodást, szerettük volna, de a kormány szakmailag elhibázott döntése miatt ezt nem tudjuk megtenni” – mentegetőzött a tömeg, majd kettéválva megindult a Parlament és a Cinege utca felé.
A Zájemef elnyomására Rémszem miniszter ÚR bejelentette, hogy haladéktalanul bevezetik az organizációs orgazmusadót. Ezért a törvény bevezetésének pillanatában az összes vibrátort, guminőt és handmasturbatort rákötik a PEH szervereire. Továbbá átalakítják az összes mobil- és vezetékes telefont, amelyek kikapcsolt állapotban is detektálják a kéjnyögés-faktort, és a telefonszám vagy a cellainformációk alapján bemérik a potenciális adófizetőket. Akiknek nyomban küldik a növelt csekkadóval terhelt fizetési felszólítást.
Most ez az újabb "kiigazítás" a két héttel ezelőttinek egy kiegészítése vagy már egy másik?
Ahhoz képest, hogy oldalanként félmilliót kapnak a fideszes bér-trollok, meglepően kevesen vannak. Úgy látszik a szart még milliókért is csak kevesen hajlandóak egész nap szopogatni.

Helló századvéges rajtunk élősködő tolvaj faszfejek! Tudom hogy olvastok! Magatokat pénzért eladó sunyi kis pöcsök vagytok mind! Semmi különbség nincs köztetek és a népszava vagy a kurucinfó gerinctelen bértollnokai között!
@Secnir: Az összes fideszkomcsi egy köcsöggeci, mindig elborul az agyam a féreg fajtájuktól. Olyanok, mint a kormány, amit imádnak.
Egyébként idehallom a fejvakarást és a korpahullást a pártközpontból, hogy ezt miként tálalják a Balfasz Érdemrend Vascsillagával kitüntetett vezető bérkommenterek.
@Ergosum:

Aha. Szóval nem is Matolcsy csinálta itt a gazdaságpolitikát két éve, hanem az EU. Az EU a hibás az elkúrt gazdaságért, a recesszióért, az inflációért, az elrabolt és elfüstölt 3 ezer milliárdért, mindenért.

Hova tud még ez a barom Matolcsy süllyedni?

Sikerek, gyorsnaszád, tündérmese... nesztek, zabáljátok...
@JosephSmith:

Mert ezért lehet ilyeneket megtenni. Különben már rég nem lennének politikusok, hanem börtöntöltelékek.
@Secnir: Miért nem érted?
A nav be fog szedni + x ft-t, mert csak.

Osztán, ha nem tetszik, mehetsz a bíróságra bizonygatni az igazadat.

Tényleg 6 pont a hét pont? :))))
Ez is mutatja, milyen megalapozott számok is röpködnek errefelé.:)))

Mindegy, én mától nem pofázhatok, csak 50%-os mértékben, beszéltem a barátommal, keressen helyet, a cég több mint fele költözik a hanyatló nyugatra.
Nem várom meg az év végét sem, minek?
Az új közgépes szökőkutat fizesse a nemleszünkgyarmatosozó, én eddig is támogattam bizonyos szociális célokat, ezután is fogok.

De a szabad ész nélküli rablásból ma elegem lett.
@sárkányfő:

Ügy tudom, hogy a Közgép most nyert el egy 875 milliárdos állami megrendelést a Marianna-árok mélyítésére.
@kifordított nagyanyó: Ez egy másik kiegészítés.
A Gyurcsány is rekordot döntött.
Azt mondta a 397 milliárdos bejelentéskor, hogy nagy tétben fogadja, hogy ezt a 397-et hamarosan követi egy újabb (nemmegszorítás, kiigazítás) egyenlegjavítás.
@Ergosum:
Azt majd akkor, ha kiadtak egy baltás gyilkost a japánoknak is. Egyelőre itthon nyúlnak le amit lehet, a mai egy négy milliárdos zsákmány:

index.hu/belfold/2012/10/17/a_kozgep_epiti_at_a_gyori_dunakapu_teret/

"A Közgép építi át a győri Dunakapu teret"

Még szerencse, hogy a Közgépet nem érintik a megszorítások...
@CSENDES:

Remélem nem valami fideszes főfaccal fogadott nagy tétben, mert akkor két hét múlva jön az újabb Matolcsy mentegetőzés, természetesen akkor nem az EU-ra, hanem Gyurcsányra fogva.
Szigorítják a cafeteriát, nem felezik
a bankadót, duplázódik a csekkadó, és bevezetik a közműadót. Matolcsy szerint ezt Brüsszel várja el.

Bár máshol meg azt mondják, hogy a közműadót a tavalyi Századvéges tanulmányból vették.
Most akkor a Századvég a kormánynak dolgozik avagy Brüsszelnek?
@CSENDES:
Gyurcsány ezt is elkúrta, ő azt mondta tavasszal...:)
(Bár az is lehet, hogy még az ő saccánál is pancserebbek ezek.)
@sárkányfő:

Te kérdezted, hogy hova süllyedhet még Matolcsy. A tágabb környezetünkben már nincs elég hely, ezért kell a Marianna-árkot mélyíteni.

Kár, hogy senki nem szedi össze egy jól áttekinthető táblázatba a Közgépnek, Századvégnek, hasonlóknak csepegtetett pénzeket. Kíváncsi lennék, mekkora lenne a végösszeg. Meg arra is, hogy ezek a kiadások a költségvetésben hogyan szerepelnek, ha szerepelnek.
@CSENDES:

"Most akkor a Századvég a kormánynak dolgozik avagy Brüsszelnek?"

Kettős ügynök.
Azt szeretem ebben az Orbánban, hogy miután tiszta erőből nekirohant a falnak, és koppant, most szépen feltápászkodik, és újból nekirohan.

Mindenki megmondta, hogy ha a bankokból ellenséget csinál, és kicsinálja őket, akkor befagy a hitelezés, és ha nincs hitel, befagy a gazdaság is. Erre a bonyolult összefüggésre egyébként már Széchenyi István is rájött kétszáz évvel ezelőtt.
Erre mit csinált? Megnyúzta a bankokat.

Leállt a gazdasági növekedés?
- Leállt.
Jött helyette recesszió?
- Jött.
Többet vesztett az ország, a nemzet a recesszión, mint a bakadón?
- Többet.

Erre most mit csinál az okoska? Még tovább nyúzza a bankokat... zseni vagy Viki, zseni! Most szépen megástad a gazdaság sírját jövőre is. Ezt színtiszta frontális támadás a magyar érdek ellen. És a recesszió jövőre újabb megszorítást kényszerít majd ki... basszátok meg jobb helyeken ez a Matolcsy-Orbán páros már benyugtatózva szenderegne egy diliházban 24 órás állandó felügyelet alatt.
@Ergosum:
Itt egy májusi infografika, de már elég elavult, azóta bőven 300 milliárd fölött van a Simicska-Nyerges páros állami megrendelése.

infoporn.blog.hu/2012/05/21/simicska_infografika_kozgep_publimont_kozbeszerzes
@CSENDES:

Igen, a Századvég vetette fel, de egy nagyon nagy hibát vétett, ő az emberekkel fizettette volna meg, nem úgy, mint ez a drága kormány, hogy öntessék aranyba minden tagja.

"A közműadó ötlete már korábban is felmerül Budapesten, olyan abszurd formában is, hogy az egyes ingatlanok tulajdonosainak kellett volna fizetni annak arányában, hogy hány méter vezeték és cső húzódik az ingatlanjuk alatt. Ebből a sarcból finanszírozták volna a BKV-t, mert az állam nem hajlandó részt vállalni a finanszírozásban. A milliárdos kormányzati megrendelésekből élő Századvég Gazdaságkutató Zrt. ötletét akkor még a kormányzat elvetette."
Nem volt egyszerű, de kemény, izzasztó és önfeláldozó munkával sikerült elérni, hogy jövőre is recesszió lesz.Köszönjük Gyuri,Misi,Anti és utólag is elnézést kérek azoktól, akiket kihagytam felsorolásból, mármint a kormány gazdasági szakértőiből.
ÁÁÁ!

Menjetek a fenébe! Minden jó poént lelőttetek.
Ráadásul úgy látom Fabius cikkei és riposztjai rendre elijesztik a kiválasztottakat.
Semmi anyázás?
Miféle forradalmi érzület az ilyen?
@sárkányfő:

A belem fordul ki. Ráadásul csak a 100 millió feletti tételek szerepelnek benne.

Azt nem értem, hogy ilyen volumenű beruházások mellett miért nincs 0 százalékon a munkanélküliség?

Mennyi folyhat ebből a rengeteg pénzből vissza az államnak adók, járulékok formájában?

Költői kérdések.
@londonterminals: a fidesz egyik hibája a sok közül, hogy arrogáns. nem olvas, nem tanul, nem emlékezik.

ennél sokkal durvább diktatúráknak is véget vetettek. ha a nép változtatni akar, akkor változtatni fog.

az idióták arra nem jönnek rá, hogy max azt választhatják meg, hogy ez választásokkal történjen vagy esetleg egyéb, számukra kevésbé kellemes módon, csak mert nem hagynak más választást.

2012-ben Európa közepén nem lehet diktatúrát építeni vagy azt életben tartani. főleg nem egy ilyen pöcsömnyi méretű és gazdasági meg katonai potenciájú országban, mint Mo.
mindenki lehúzza a rolót körülöttünk, aztán élhetünk a szívcsakránkból.

ez max ideig-óráig mehet, egyféleképp: ha a Zemberek tényleg azt akarják. ez esetben viszont félek, nem (csak) a fidesz a hibás. :(

szerintem.
Egyébként annyira árulkodó, hogy a közismert trollok az ilyen posztok alatt hatalmas kussban vannak :D

Ez a sok faszfej vidékitől blogger gézáig mind ott ül a századvég meg a nézőpont irodáiban és zsíros órabérért tollják az állandó hazudozásaikat. Aztán amikor pont ez a téma, akkor meg már nem tudnak mit írni...
@sárkányfő: szerintem most gyorsan összehívták őket...))))
Látta valaki az Összeomlás (Michael Douglas)című filmet?

Egyre jobban félek, hogy a társadalom is William Fosterként fog viselkedni hamarosan.
@hacsaturján:

Na igen.

"nem fog itt az igazság úgy győzni, mint a mesékben. Annak van nagy esélye, hogy belülről vagy a támogatói körből mondja be valaki az unalmast, esetleg soha nem fogjuk megtudni, hogy kicsoda"

"A valóban spontán tiltakozások mérete, sűrűsége és az erőszakszint emelkedése a hivatalos ellenzék közreműködése nélkül is olyan belpolitikai válsághoz vezethet, amit nem tud nemlétezővé tenni a közszolgálati híradó és akárhány békemenet sem. Sőt, a kormányzat aljaskodása csak tovább tépázza a maradék nyugalmat.

A mostani ünnepi tüntetések az összes belső veszekedéssel együtt békés értelmiségi játékoknak tűnhetnek majd. És az ilyen gazdasági-belpolitikai válságot nemcsak demokráciákban, hanem diktatúrákban sem lehet sokkal túlélni."

"arra a helyzetre már most ajánlatos felkészülni, amit a mostani ellenzék teremthet, ha Orbán bármi okból megbukik"

Csodálatos, csodálatos falu.
Nem vagyok közgazdász és nem is konyítok ahhoz a területhez, de ez az sámános, unortodox gazdasági ámokfutás azt alábbi képet idézi elém:

Lyukas a hajó, árad befelé a víz.
A kapitány kiadja a parancsot: hejj, fijugg, vágjatok ki egy darabot MÁSHONNAN a hajó aljából és avval szögeljétek bé a lyukat!
Megteszik.
Kapitány diadalmas önelégültséggel vigyorog, mutogatja a nemzetközi sajtónak: höhö, volt lyuk, nincs lyuk!

Ámde észreveszi, hogy lett egy másik lyuk is!
Nahát, hogy a manóba keletkezett az? De sebaj!
Kiadja a parancsot: hejj, fijugg, vágjatok ki egy darabot megint MÁSHONNAN a hajó aljából és avval szögeljétek bé a lyukat!

És így tovább...
A vége az lesz hogy két hetente egyenesen várni fogjuk már az újabb megszrí....izé...kiigazító csomagot és tüntetni fogunk ha nem lesz.
Én hülye, egy pillanatig már azt hittem, hogy hogy a tranzakciós illeték az már aztán tényleg az emberekkel lesz megfizettetve. Huh, mégsem hazudik a kormány, megírta az MNO is.

"Giró-Szász András itt hangsúlyozta, a bérekre, nyugdíjakra és a szociális juttatásokra nem vet ki tranzakciós illetéket a kormány."

Innentől no problem, hiszen az én családom mindent bérből, nyugdíjból vagy szociális juttatásból fizet.
Ehhez már nincs mit hozzátenni, de természetesen most sem ő a hibás, hanem a csúnya EU követeli tőle... index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/17/367_milliardos_csomag/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
" Nem is tudtam, hogy Bajnai, Viktorral együtt jár meccset nézni. "

akkor nézd meg jobban a képet. viktoréknál a meccsrejárás a családfő feladata, tartani a kapcsolatot a cimborákkal és az üzlet(tettes)társakkal, megjelenés a nyilvánosság előtt, amíg az asszony odahaza főz-mos-takarít, a gyerekek pedig tanulnak!

Bajnai pedig elment a családdal kikapcsolódni.
@Secnir: ja és gondolom máshol nem volt hely. :)
@Lasombra:

Már a Fideszben, azazhogy az uralomra jutásában sem csak a Fidesz a hibás, hanem a zemberek. Csak az a baj, hogy ez engem nem vigasztal, sőt.

A hacsturján által linkelt cikkben is van néhány forgatókönyv a Fidesz/Orbán bukására a választásokon kívül is. De épp az a probléma, hogy a gazdasági és politikai hídfőállások megszerzésének a visszafordíthatatlanná tétele körül járunk; így bármelyik lesz is a kimenet, minden leendő politikai rendszernek ezzel a garnitúrával kell majd valamiképpen kiegyeznie.
@sárkányfő: Tovább nyúzza a szegényeket is.
mert nincs cég, nincs bank, aki ezt nem próbálja tovább hárítani.

A tranzakció díj, élelmiszerlánc-felügyeleti díj, iparűzés adó megnövelt adóalapja lassan 1% körüli plusz terhet jelent. Ez bődületes szám pl nekünk, akik általában e körüli árréssel dolgozunk.
Ennek ellenére is itthon maradnék, ha látnám, jó helyre kerül az adóm.
Félreértés ne essék, ne az én zsebembe. kerüljön oktatásba, egészségügybe, utakba, gazdaságfejlesztésbe.

De a kurvaannyát kerüljön közgépes térburkolatba, meg fogalmazni is gyengén tudó trollzsebekbe.

A mi tevékenységünk majd háromnegyede külföldhöz kapcsolódik. A mai napig itthon adóztam utánuk.
Kedves Matolcsy úr, ennek a 7-8 milliárdnak adóvonzatait most a mai délelőttön el tetszett bukni.

Mert egyszer minden pohár megtelik. Az enyémbe mostanáig fértek az unortodoxia csodái.

És nem én leszek az egyetlen magyar cég, aki kitántorog. Mást se látok a környezetemben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Nem is tudtam, hogy Bajnai, Viktorral együtt jár meccset nézni. :))"

Attól, hogy mindketten olvassuk a Varánuszt, messze nem azt jelenti, hogy együtt olvassuk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Csak meg kell nézni a Vezényló fejét: "előttem áll az utódom" tükröződik rajta.
"Közgazdaságilag abszurdumnak, politikailag kettős mércének tartjuk, de a kohéziós pénzek megtartása érdekében újabb egyenlegjavító lépéseket teszünk" - vezette fel a kormány újabb 367 milliárdos megszorítócsomagját Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter.

Mert az EU olyan ortodox. Vajon miért nem bíznak Kusza Szem becsléseiben, miért nem hisznek Kusza Szem számainak? Miért kell olyan komolyan venni a közgazdaságtant? Nem fér bele egy kis feritél? Mindig csak a számok és a tények... Ez így nem ér. :))
@Ergosum:

"Egyre jobban félek, hogy a társadalom is William Fosterként fog viselkedni hamarosan."

Pocakos és bandája pedig közben napról napra öntik az olajat a tűzre.
@Bakter:

+1 :)

De micsoda ótvar, ostoba egy feje van Orbánnak, ez a szánalmas, pökhendiséggel keveredő kisebbrendűségi érzés és bizonytalanság, ami látszik rajta, borzalmas.
"Közgazdaságilag abszurdumnak"
Ez hogy jött ki Rémszem száján, egyenesen csont nélkül, vagy egy kicsit pattogott a fogai között? És nem baszta pofán úgy visszakézből legalább a mikrofon?
AKASZTÁST! MOST! ELEGEM VAN A MATOLCSYBÓL! HALÁL A GECI IDIÓTÁKRA AZONNAL!
Matolcsy hangsúlyozta, hogy a nyugdíjakhoz és a közszféra béreihez nem nyúlnak, úgy fogalmazott, hogy ezzel a nemzetközi szervezetek által javasolt klasszikus megszorító lépések kimaradtak az újabb csomagból.

Most örüljünk? Nem is kérte az IMF. Egy olyan dolgot akar sikerként elkönyvelni, amiről szó sem volt a tárgyalások során. Mindjárt szétesek az örömtől. Nem lehetett volna inkább időben megszabadulni ettől az állattól? Egy fehérjefeldolgozó biztosan hasznosítani tudta volna valamilyen formában. Csontliszt, húsliszt...
@Secnir: "nekem meg az, hogy el sem készültek. akik a századvégnél dolgoznak napi 9-10 órában, azokat nap-mint-nap látjuk stefike, vidéki, enrico, stb. néven."

Ez így igaz! Egyszer már lebuktak, az esztergomi projekttel, amelyben G pont Szász saját ujjaival trollkodott a városi honlapon, a polgármester megrendelésére.
@Bakter:

Szerintem mindketten Csányitól kapták a VIP-jegyet - az oligarcha fricskája:))
Nincs új a nap alatt. Az alábbi cikket arra gondolva linkelem be, hogy a csekkadó pár nap alatt megduplázódott. Figyeljétek az évszámot!
ludasmatyionline.blogspot.hu/2009/02/zsir-ara-1945.html
@Secnir:
"Bajnai pedig elment a családdal kikapcsolódni."

Az a felesege es a(z egyik) gyereke?
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

A pedagógusoknak épp az a bajuk, hogy nem nyúlnak a béreikhez. Csak az óraszámot növelik.
Ezek után illendő lenne a Millának október 23-án legalább egy nagy molinót kitenni az alábbi felirattal:

Viki, Gyuri, gratulálunk! Elnyertétek a leghatékonyabb tüntetés-szervező díját! Köszönjük!"
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Agyhalottak majd itt fognak rinyálni, hogy az IMF miatt van ez, és TI ennek sem tudtok örülni! Pedig aztán ők mindent , de tényleg mindent csak értünk...
A lófas. az összes Közgépes köcsög, meg térburkolatos parasztságba. Nem látunk ki a terhekből, de ez a szánalmas narancsbolsi csürhe a térkövezésekkel (x szeres áron) és egyéb látványelemekkel van elfoglalva.
Normális ez az ország? Nem az oktatásba és az ipar felemelésére kellene a pénzt nyomni?
Állandóan a feltörekvő keletre tekintenek. Ott sem a térburkolatok és szökőkutak látványával emelkedtek ki az utóbbi 20-30 évben! Az oktatásba és az iparba invesztáltak. Ezek a faszok itt meg ez (persze önös érdekeik miatt) nem is akarják meghallani. Gyönyörű...
De a mai hírek alapján lesz még lejjebb, persze majd arról is a hanyatló nyugat tehet - akinek most is csontig lefetyel Piktorunk a hátsójába, hogy "ne vegyétek el a pénzecskénket..."
Szabadságharc?
Szánalmas pitizés, szánalmas alakoktól!
@Bakter: Óriási vagy! Én is kíváncsi lettem volna, hogy bírták ki ezt röhögés nélkül a hallgatóságban.
Mert én visítva röhögtem volna fel egy ilyen beköpés hallatán. Ha nem az országunkról és a jövőnkről lenne szó akkor azt mondanám, ez jobb mint a Showderklub.
@londonterminals:
Nem nézegetek kampány- és egyéb videókat a turulivadékról, de sajnos az alapvető tájékozódás miatt az ember néha rákényszerül az ilyen mazochista tettekre. Akár hányszor látom a turullófiát, az az érzésem, hogy még az is erőltetett, amikor humorizálni próbál. Az egész lényből egyfajta görcsös erőlködés árad, és még így is sokszor egyszerűen képtelen normálisan, felszabadultan és főleg helyesen viselkedni. És ez csak a testbeszéd meg a verbális megnyilvánulás, a tartalmi dolgokat már nem is említem.
@Ergosum:
"Úgy tudom, hogy a Közgép most nyert el egy 875 milliárdos állami megrendelést a Marianna-árok mélyítésére."

És az előre nem látható költségek fedezetére Matolcsy elkülönített 2 000 milliárdot a költségvetésben. Az EU ellenvetését téves közgazdasági számításokra hivatkozva utasította vissza.:D
@orica:
Vagy Csányi már felkészült a B-tervre. Ráadásul a banki baszakodás azért őt is érintheti, meg ki tudja mi van még a háttérben.
"A Magyar Bankszövetséggel kötött megállapodást felrúgva nem felezi meg jövőre a kormány a bankadót, és duplájára emeli a tranzakciós illeték mértékét - derült ki Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter mai bejelentéséből. A kormány ismét a bankokon veri el a port, aminek a banki hitelezési képesség és a befektetői bizalom ismételt megsértésével súlyos következményei lehetnek a reálgazdaságban.

Az OTP esetében az elemzők többsége már kalkulált a különadó 2013-as lefelezésével, ezért a piaci szereplők többségét hideg zuhanyként érte a bankadó szinten tartása. Az OTP a vártnál magasabb jövő évi különadó negatív eredményhatásával együtt is a régió egyik legolcsóbb bankja, kérdés, a befektetői bizalom mennyire erodálódik a kormány lépéseit követően. A bank árfolyama közel 4 százalékos eséssel reagált a hírre."
www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/felrugtak_a_banki_megallapodast_nagy_pofon_az_otp-nek.174424.html

Tudtam én, hogy nem szabad OTP-t vennem. A bankosok, meg olyan kis naivak. Piktorék már átbas.ták párszor őket, ezek meg csodálkoznak!
Én nem értem őket. Min kell csodálkozni? Megszokhatnák apránként...
Én visszasírom az emútnyócévet.
Ha ott kipattant egy botrány, akkor volt idő mélyen elemezgetni, csócsálgatni, rigmusokba szedni és mantrázni. Volt idő, hogy a visszaélések, a korrupciós ügyek zsigerileg leülepedjenek az emberekben. Sztem bármely egyszerűbb képességű troll lazán vissza fel tudja mondani most is, azt a pár biztosíték kiverő esetet.

Mi van most? Naponta (néha óránként)kapjuk a nyakunkba a mocskot, nincs idő mélyebben elemezni, megjegyezni, mert amikor azt hisszük, hogy na ennél aztán nincs lejjebb, akkor rádöbbentenek, hogy de, van. Ennyi szart már képtelen az ember elraktározni, egy idő után undorral elfordul a politikától.
@Bakter: A naplóban ott volt az egy napja. Pálesz-kaja-pálesz-traktor(piásan)-pálesz-nóta. Mint a komcsi vezetők anno. Még egy közmondást sem tudott ortodox módon közölni! (Minden embernek (szentnek wazzze!!) maga felé hajlik a keze!) :DDDDDD ...a kis turul! :)
@Ergosum:

A cél pedig éppen az, hogy elfordulj tőle, ne törődj vele. Semmiféle másik cél nincsen.
@Habakuk999: én sem látok mást, és nem hallok mást, pedig van köztük magyar, német, amerikai, nem mamutok, de működtek, mára meg csak vegetálnak, és próbálnak életben maradni, egyre kevesebb sikerrel.
@Prof. Dr. James Onedin a naviatika elismert tanára:
Nyugdíjakon? Ma is egy öregasszony úgy olvasta mellettem a buszon az mn-t, mintha a biblia lett volna. Ráadásul majd meg fulladt a krákogástól(pedig szurkoltam neki). Ez már régen a Nemfiatal Nyugdíjasok Pártja.
(És most nem a nyugdíjasok ellen beszélek, mert tényleg sokan alig élnek meg abból, amit kapnak. Miközben ultraunortoxod, belemkijön okádék, szétrúgnámarühesfejüket módon öntik a lóvét a haverek zsebébe, mintha egy gigantikus közpénzniagarát látnék.)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ehhh. írnék de nem tudok, esmét leakadtam ezeken az idiótákon, na de a pínztárgép biznice is dübörögni fog legalább...
@kifordított nagyanyó: "Most ez az újabb "kiigazítás" a két héttel ezelőttinek egy kiegészítése vagy már egy másik? "

ez már a stabilitás és a jogbiztonság maga...

MINDEN HÉTEN LESZ egy MEXORÍTÓ csomag... ez így kiszámítható lesz...
Ez a Géfodor lesz a Nemzeti Férfiasság Meghatározó?

Az hagyján, hogy 1 milliárdért túl a barátságont is játszana kivajazott púzóval, de hogy a közélet Justina Bieberje férfihatározóként is szerepeljen az túlzás egy kicsit.
@simple observer 1.0:
"Az a felesege es a(z egyik) gyereke?"
legyen két gyerek.
@Ergosum: Ez a céljuk, hogy azt mond, hogy mindegy..így akarnak rádülni éjjel.
@kifordított nagyanyó:

"A vége az lesz hogy két hetente egyenesen várni fogjuk már az újabb megszrí....izé...kiigazító csomagot és tüntetni fogunk ha nem lesz. "

erről van itt nagyb@szó...
Azért Bajnai is megválogathatná, hogy kikkel mutatkozik együtt...
Még a végén belekeverik valamibe. :D

hvg.hu/sport/20121017_Nap_kepe_egyutt_szurkol_Orban_es_Bajnai_
@Bakter:
szerintem csányi döntött a jövőt illetően. ma 10 óra 8 perckor.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Én eddig abban a meggyőződésben lebegtem, hogy a férfiasság az önmagában létezik, és nincsen neki jelzője. Most viszont kénytelen vagyok feltenni a kérdést, hogy mi az a nemzeti fériasság?
minden politikus bűnöző

a fides mafia pedig BŰNSZERVEZET
Palizálok egy hsz-t a mandiról: :o)

"Az őskori agysebészeti módszerrel műtött, kusza szemű varázsló NER márkájú, tripla bóvli viharkabátban áll, mint a cövek az alaptörvény asztalán és közmunkásként tekergeti a romkocsmák mélyén érlelt, tönkrement hűtőgépben tárolt, söralátét méretű kelet-európai banánt, amely lassan a fülkeforradalom szakrális bumerángjává változik a horgonyát vesztett unortodox gyorsnaszád gránitkeménységű térszerkezeti fordítókorongján, a 27% áfával terhelt komprádor-szivattyú szűnni nem akaró zakatolása és a turulmadár kétségbeesett vijjogása közepette, miközben a kipaterolt hárombetűs intézmény előtt – miután rendelt egy konyakot és evett egy kis sósat, – kóros nyelvcsapásokkal kísérve tündérmesébe illő baltás pávatáncot lejt a világnemzet turulba született, csökkentett arcméretű félázsiai jópásztora – oxigénpalack nélkül, védőhálóval."
@Penivaldes: igen, vhogy vagyunk azzal a szakadékkal...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem volt gond, mert köztük állt Schmitt Pál, aki a testével elnyelte a káros sugarakat amik Viktorból jöttek...:))
@Secnir:
Jobban jár az összes NEMOLIGARCHA is, ha követve Csányit, elkezdenek udvarolni MÁSNAK és pénzzel támogatni MÁST, nem pedig a felcsúti parasztgyereket...
Még nem késő nekik.
@GeoCracker: Most majd előrelépünk mikor a szikla szélén állunk.
@Penivaldes:
Palitól ki is telik, hogy majd a bírósági tárgyaláson ezzel jön elő, ez lesz a fő aduja! :)
" "Tegnap este még épp jót mosolyogtunk azon, hogy az új rikkancs szobrot a Hild téren egyesek biciklitárolónak használják, ma reggel pedig, ahogy jöttem a munkába azt látom, hogy hűlt helye a szobornak. Van valami információtok erről?" - írta Fruzsi nevű kedves olvasónk. "

én azt halottam kiszivárogni a pártközpontból, hogy az összes intézkedést visszacsinál a fides... és bocsánatot kérnek pezsgővel...

ez a 2,5 év csak KANDIKAMERA volt :)))))) hihihaha
@Penivaldes:

Csak egy rövid mondatot idézek GFG-től, abból kiderül. Vagy nem? :)

"Van egy ambíció, ágaskodik, áll mint a cövek, sőt, ki akar törni, a fenséges egy alfaja vagy alfahímje, az erőt, bátorságot, érett gondolkodást, higgadt megfontolást, a cselekvési hajlam és tehetség túlnyomását jelzi, legalábbis a Pallas Nagylexikona szerint, akkor lép a színre, ha ki kell állni önmagunkért, ha meg kell védeni érdekeinket, ha nem engedhetjük meg, hogy eltántorítsanak minket a magunk által választott úttól, ha állhatatosságra van szükség, a jelentés határozott érvényesítése, amikor maga a jelentés forog kockán, az erősek döntése önmagukról és másokról, ha éppen a döntéshez szükséges erő hiányzik, a rend helyreállítása, amikor az felborul, az utolsó mentsvár, mielőtt rezignációba esnénk, a dolgok megfordításának képessége, mielőtt imához fognánk, mert az emberi természetben a legelső és legfőbb törvény az, hogy a megmentést igénylők azt fogadják el vezérül, aki meg tudja menteni őket, mint ahogy a hajón utazók is, mikor derült az idő, vagy a hajó kikötőben horgonyoz, arcátlanul és fennhéjázóan bánnak a kormányossal, de ha kitör a vad vihar, ráfüggesztik a tekintetüket, és csak benne reménykednek, a Férfiasságban, mert a magabiztosság és a thymos élteti, amely éppúgy magában foglalhatja a jogos felháborodást a gonosz ellen, ahogy maga is válhat nemes és széttörő haraggá, és ezért van benne valami nyugtalanító, minthogy az egyedüli lehetséges kifejezés az állatok dühére, ezen túl illik még az Isten haragjára, meg az ördögire, meg az emberire, hiszen vannak dolgok, amelyektől kötelesség félni, ilyen a gyalázat, aki ettől fél az tisztességes ember, de még az ilyen ember is fél a haláltól, és csak azért nevezhetjük bátornak, mert a háborúban képes szembenézni a halállal, annak érdekében, hogy vigyázzon másokra, és ezért, amikor a lakedaimóniak hatalmas sereggel támadtak a thébaiaik ellen, és a csatára készülő Pelopidaszt felesége könnyek közt kísérte ki, arra kérve, hogy vigyázzon magára, akkor Pelopidasz csak ennyit mondott: kedves feleségem, ilyesmire a közembereket kell figyelmeztetned, az állam vezetőit arra intsd, hogy másokra vigyázzanak, ezért mégse járja, ha olyan emberekre akarnánk bízni a vezetés kérdését, akik kijelentik, hogy ők nem akarnak politizálni, meg inkább kevés oroszlánra és sok nyúlra van szükségük, és egy év múlva úgyse lesznek politikai vetélytársai senkinek, hiszen ha baj van, eltűnnek, és csak lebegtetik, hogy majd visszatérnek, de addig is csak táplálják és tüzelik a kishitűséget meg a reménytelenséget, mert nem a válság az ellenfél, hanem a kishitűség és reménytelenség, mert az igazságtalanság, a méltánytalan bánásmód mindig felébreszti a szunnyadó Férfiasságot, a Nyugat rejtett erőforrását, amely mindig is benne rejlett a Nyugat lényegét meghatározó dramaturgiában, az önmeghatározás magabiztosságában, erővel ugyanis erőt kell szembeszegezni, mert ez is egy európai álláspont, ugyanakkor az önkorlátozás is az, a sajátjaiért kiálló erős vezető az övéi megvédése érdekében kész bárkivel tágyalni, megegyezni, még hajlandó elmenni az oroszlán barlangjába is, hiszen rettentő az oroszlán odva, ha elhagyatott is, de egyet nem hajlandó, feladni céljait, ő a megfelelő ember a megfelelő időben, akinek ki kell állnia magáért és az övéiért, azokért, akik nemcsak csontos öklöt látnak benne, hanem olyan valakit, aki egy közülünk, mert ha megszólal, az emberek nyelvén beszél, és amit mond, azt bárki folytathatná, de mégis jobb, ha ő beszél, mert szóval és tettel olyan teret teremt, amiben megidéződik az egyirányba tartó politikai közösség."
@Penivaldes:

Nemzeti férfiasság = reggeli húgymerevségben tövénél trikolor pántlikával elszorított Orbán pénisz, ami így igyekszik egész nap cöveknek látszani.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
fentebb kitárgyaltuk, lemaradtál. de elmondom gyorsban neked is: az Bajnai két gyermeke (az első feleségétől).
@sárkányfő: "Semmi különbség nincs köztetek és a népszava vagy a kurucinfó gerinctelen bértollnokai között! "

Már hogyne lenne. A népszavásoknak olykor a(z alacsony) bérét sem fizetik ki időben.
és le merem fogadni, hogy a VIP páholyban volt legalább EGY (1) olyan ember, aki -mikor viktor nem nézett oda, vagy brunzolni volt- megkérdezte Bajnaitól, hogy a héten vagy a jövő héten volna-e rá öt perce?
qvaa jjooo felvetés...

mijjen igaz! ha ugyse a zemberek fizetik meg... akkor miért nem több?

"Ez úgysem megszorítás. Akkor meg miért ilyen csekély összegekkel kísérletezgetünk? Legyen négy. Sőt, az ezreléket is felejtsük már el. Legyen inkább százalék. Vagy ami nagyon unortodox lenne: tizelék. Négy tizelék."

viktorianus.blog.hu/2012/10/17/de_miert_csak_ket_ezrelek#comment-form
@Penivaldes:

Bocsi, a link lemaradt.

gfg.blog.hu/2012/10/09/ferfiassag_651

A Nemzeti Férfiasság definíciója, Orbán 1 milliárdos G pontja, a Nemzeti nőiesség megtermékenyítője, sorolhatnám még:)
@Secnir:
Bakker, te lökött, nem a gyerekekre értettem!!! Dinnye... :DD
Láttad a kép "felsőbb" részén tartózkodó gyanús alakokat?
Na, na, na...?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A bankosok hetente kínálgatnak hiteleket, mert nem tudják kihelyezni őket.
nem tudsz úgy autózni észak. dél kelet magyarországon, hogy ne szorulna össze a szíved.

Elmennek ezek a büdöspicsába, napról napra egyre gyorsabban teszik tönkre az országomat, -unkat.
@Penivaldes:

G. Fodor Gábor Századvég, stratégiai igazgató "Nem elemző vagyok, hanem politikai gondolkodó. Ennek a szerepnek van hagyománya és előképe, de nincs kortárs kontextusa. Az a cél, hogy legyen."
Őszintén sajnállak, kedves blogtulajdonos gyík. Hajnalba nyúlóan nap mint nap írsz valami humoros, frappáns szösszenetet. Aztán reggel összeül a drímtím, délelőtt bejelent, a blogon máris erről van a kommentek között, nem a lelkiismeretesen megírt szösszenetedről.
(Bár az is lehet, hogy terelnek. A tekspy jelentette, hogy a turulivadék g-pontját akarod firtatni, ezért gyorsan összedobtak egy többszáz milliárdos csomagot, és máris tematizálták a közvéleményt: g-pont anulálva.)
:)))) miért??? csak nem nem kérdezték meg megint őket???

XARNAK a bankszöveccség fejére is ! kinyalhattyák a fides p**chályát !

Portfolio.hu Árfolyam Videó Pénzcentrum.hu REsource Konferenciák Portfolio Trader TraderSzoba Életbiztosítás
Portfolio.hu
BEJELENTKEZÉS REGISZTRÁCIÓ ENGLISH

Befektetés
Deviza/kötvény
Ingatlan
Makrogazdaság
Tőzsde
Vállalatok
Szolgáltatások
Előfizetés

Vállalatok
KKV
Pénzügy
Telekom
Információs technológia
Energia
Zöld energia
Vállalati pénzügyek
Agrár
Cégautó
Karrier
Közlemények

Megdöbbent a Magyar Bankszövetség Matolcsy bejelentésén
2012. október 17. | 11:13 English version

Küldés e-mailbenNyomtatható verzióHozzászólás
Megdöbbenésének ad hangot a nemzetgazdasági miniszter szerdai bejelentése miatt a Magyar Bankszövetség mai közleményében.

"A szervezet az alábbi sajtóközleményt adta ki a bejelentés nyomán:

"A Magyar Bankszövetség megdöbbenéssel értesült arról, hogy a Magyar Kormány a korábban közösen elfogadott és aláírt együttműködési megállapodásokat egyoldalúan megszegi. A mai kormányzati bejelentésekben szereplő intézkedések - parlamenti elfogadásuk esetén - veszélyeztetik a magyar gazdaság szereplőinek kiszámítható finanszírozását, minden elemükkel tovább csökkentik a bankok hitelezési képességét. Mindez nagy mértékben visszaveti a reálgazdaság növekedési kilátásait, egyúttal akadályozza az elhúzódó gazdasági válságból való kilábalást.

A Magyar Bankszövetség ezúton is felhívja a Kormány és a közvélemény figyelmét a bejelentések elfogadásának rendkívül negatív gazdasági és társadalmi hatásaira."

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/megdobbent_a_magyar_bankszovetseg_matolcsy_bejelentesen.174426.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

A Magyar Bankszövetség Elnöksége"
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Tudtam én, hogy nem szabad OTP-t vennem. A bankosok, meg olyan kis naivak. Piktorék már átbas.ták párszor őket, ezek meg csodálkoznak!"

Ugyanmar! Nem volt itt semmilyen atbaszas.

Ezt mar az elso csomag bejelentesekor is tudniuk kellett, mert mindenki mondta, hogy az a 400 nem 400.
Vagyis kivancsi lennek milyen veteli es eledasi muveletek zajlottak benfentesek reszerol, amivel kicsit lefolozik e ketlepcsos bejelentes "hasznat"...
"Hosszasan sorolta az önfinanszírozó felsőoktatás előnyeit Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Rektori Konferencia debreceni ülésén. A kormányfő hízelegve próbálta eladni a kormány terveit a rektoroknak, de elismerte, hogy az állam nem vonulhat ki mindenhonnan. A kormány tervei miatt eddig elégedetlenkedő rektorok megértéssel fogadták a miniszterelnök mondandóját.

Várakozó hangulatban fogadták Orbán Viktor miniszterelnököt a rektori konferencia résztvevői csütörtökön Debrecenben. A kormányfő ritka gesztust tett azzal, hogy személyesen látogatott el a testület debreceni plenáris ülésére. "23 éve vagyok benne az egyetemi adminisztrációban, és ez az első alkalom, hogy itt van egy miniszterelnök" - mondta az egyik rektor az [origo]-nak Orbán Viktor beszéde, illetve a többi előadás után. Orbán maga is azzal vezette fel beszédét, hogy elmondta, megkérdezte a Debreceni Egyetem rektorát, Fábián Istvánt, milyen gyakran jelenik itt meg miniszterelnök: "És hát azt mondta, elég ritkán.""
www.origo.hu/itthon/20121017-orban-viktor-a-magyar-rektori-konferencia-plenaris-ulesen.html

És baszki beszopatták őket, ezek a szolgalelkű faszok meg lelkesen tapsoltak!
Tényleg, remek...
Az alja... Meddig mennek el emberek, hogy hagyják magukat szarrá alázni?
Semmi gerinc, tartás és odamondani ennek a pöcsfejnek, hogy vegyen vissza?
Akkor ne tessék majd rövidesen rinyálni megint, amikor tovább alázza ez a paprikajancsi őket! Akkor is kuss legyen!
@Bakter:

Most mit izélsz, én Penit épp most világosítom fel a férfiasságról, a G pontról, sőt, ha akarja, akkor a nőiességről is, mert arról is írt ám ez a "politikai gondolkodó":)

Ezt pedig nem tehettem volna meg, ha Fabius nem ír egy remek posztot, amiben linkeli ezt az alakot.:)
@Secnir:
"legyen két gyerek."

Csak mert a szovegben, az asszony otthon letet emlegetted. Masreszt, valoban a holgy eleg "kortalan", de ahogy igy hatraveti a fejet, akar egy jol karbantartott, fiatalos asszonyka is lehet tolem.

Beszelgettem mar olyan tavolkeleti lannyal, akirol kiderult (szemelyi), hogy 30 felett van mar. Csak, amint mondta, arrafele lassabban oregszenek. Nala legalabbis tenyleg igy volt.

Szoval akkor lanya es fia van Gordonnak?
@Ergosum: tényleg? és milyennek kéne lennem?:)) mint nő?
@simple observer 1.0:
ha jól tudom első feleségtől egy lány, egy fiú, másodiktól egy lány.
@simple observer 1.0: Én a lányának gondolnám. nagy a hasonlóság ugyanis a képen szereplő lány és Bajnai közt.
Ó hát engem sem annyinak néznek amennyi vagyok, edig én még távol keleti sem vagyok, de egyébként az ázsiai hölgyek tovább maradnak fiatalok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Matolcsy szerint egyértelmű, hogy a lépések döntő többsége, 90 százaléka a nagy multinacionális, külföldi tulajdonú cégeket érinti. "Nem fogják áthárítani, gondoljunk csak a pénzügyi tranzakciós illetékre. Két ezreléknél például nagy verseny lesz: hogy ki hárítja át és ki nem, a bankok versenyeznek majd" - tette hozzá."

A barom. Meg az összes kis magyar céget, az összes kereskedőt, termelőt, gyártót, mezőgazdasági termelőt, energiaszektort, plusz a közműcégeket.

Senki nem hárítja át, ne gondoljunk már rosszra.

Ha eddig volt olyan ökör, aki saját jószántából beruházott, most az is visítva, csapot-papot hagyva menekül innen.

Nincs egy ember, aki elmesélné ennek a két nagyonhülyének, mit is csinálnak éppen????????????????????
@Secnir:
A masodiknak linkelt hvg kepen mar egyenesen tartja a fejet, es ott mar elegge egyertelmu a helyzet.
@Penivaldes:

Hát, izé... még nem sikerült teljesen értelmeznem és magamba fogadnom GFG-t, mondhatni szellemileg frigiddé tett:)

Azért ez a mondata -azon kívül, hogy rövid - ad némi támpontot.

"A Nőiesség a Férfiasság mércéjéül szolgál, értékeli képességeit és tudatában van határainak."
"a bankok versenyeznek majd"
Bizony, hogy melyik szexeljen pofán egy szívlapáttal.
(Egyébként nem értem én a bankokat. Ezeknek a kancsóknak is vannak számláik meg kártyáik, miért nem basszák ki őket mindenhonnan? A sor folytatható: multiáruházak stb.)
"Egyértelműen nem vált be" - lengyel lap Orbánék gazdaságpolitikájáról
A Rzeczpospolita című lengyel napilap online kiadása szerint Orbán Viktor minduntalan külső bűnbakot keres gazdaságpolitikája sikertelenségéért: korábban ezt a szerepet a Nemzetközi Valutaalap (IMF) játszotta, jelenleg viszont az Európai Unió tölti be.

hvg.hu/gazdasag/20121017_Egyertelmuen_nem_valt_be__lengyel_lap_Orb
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az IMF és az EU pedig diplomáciai mellébeszéléssel, meg jegyzékkel, meg titkos háttérbeszélgetéssel próbálja kordában tartani az egyre jobban dühöngő őrülte(ke)t.

Szuper.
Hitlert mennyire is vették komolyan anno?
@Habakuk999: nincs, aki megtenné, az nem jut a fényességes tekintetük elé, nem hogy szólna

www.youtube.com/watch?v=8Btn0MAqfW0
Valaki délelőtt kérdezte, hogy a troll-hadsereg milyen eligazítást kap egy ilyen bejelentés után.

Jelentem megszületett a stratégia, hamarosan kirajzanak a megbeszélésről.

"Pénzügyi helyett gyakorlatilag nyílt politikai harc bontakozott ki az Európai Bizottság baloldali többsége és a magyar kormány között – tudta meg az MNO. A magyar kormány ugyan vállalt további kiigazításokat, de változatlanul nem hajlandó a bérekhez és a nyugdíjakhoz nyúlni. A baloldali érdekkörök az utóbbi eszközzel akarják politikailag térdre kényszeríteni az Orbán-kormányt, míg ezzel szemben a kabinet nemhogy a bérekhez nem nyúl, hanem a megmaradt bankadóból finanszírozhatja a pedagógus-béremelést."

mno.hu/belfold/pedagogus-beremeles-a-bankadobol-1111956
@Ergosum: jaja, ez a fő kérdés, utólag sokan lesznek megint okosok...
@simple observer 1.0: teljesen mindegy, szerintem nem helyes, hogy a neten bárki gyerekeiről is beszélnek.

Az viszont számomra elég érdekes, hogy a tévében nem nagyon mutogatták Bajnait.

Baltazárt bevágták négyszer-ötször, Bajnai egyszer sem látszott.
Ami azért elég komoly operatőri tevékenység a fénykép alapján, mert a slepp többi tagja szintén látszott...

Balkán, balkán balkán vagy tán már az is túl magas mérce nekünk.
viktornak és matolcsynak jó a sajtója külföldön:

Varsó, Berlin, 2012. október 17., szerda (MTI) - A Rzeczpospolita című lengyel napilap online kiadása szerint Orbán Viktor minduntalan külső bűnbakot keres gazdaságpolitikája sikertelenségéért: korábban ezt a szerepet a Nemzetközi Valutaalap (IMF) játszotta, jelenleg viszont az Európai Unió tölti be.

A konzervatív újság szerint a magyar kormányzat "erőteljesen keresi az ürügyet +nem ortodox+ gazdaságmentő politikájának folytatására", annak ellenére, hogy "az egyértelműen nem vált be". Ez a politika kiadáscsökkentésen, a legjövedelmezőbb ágazatok megadóztatásán és a bankadón alapul, és nagymértékben alárendeli a nemzeti bankot a kormány döntéseinek - írta.
Bár Orbán 1 százaléknál jóval nagyobb GDP-növekedést ígért, éppen az ő gazdaságpolitikája vezetett az 1 százaléknál ugyancsak jóval nagyobb visszaeséshez. Miután az IMF végül elvesztette türelmét, és képviselője kijelentette, hogy Magyarországon növekedésösztönzésre és nem további nyirbálásokra van szükség, Brüsszel került sorra, amely természetesen "megszorításokat követel". Pedig a lap szerint "mind az EU, mind pedig az IMF inkább a gazdaság ösztönzését, s nem megfojtását javasolja".
A cikk szerzője úgy véli, a magyar kormányfő, "mint minden politikus, képtelen beismerni, hogy tévedett". Kérdés, hogy ki lesz a következő "bűnbak"? Talán az Európai Központi Bank? Nem valószínű, mert az nem rendelhet el megszorításokat, amelyekért azután hibáztatható lenne - írta a lengyel lap.
www.ekonomia24.pl/artykul/705487,942811-Nie-chcemy-Budapesztu-w-Warszawie.html
A Handelsblatt című német üzleti lap a pénzügyi tranzakciós illetékről közölt cikket szerdai számában.
Az Off the record című, szatirikus hangvételű szerkesztőségi cikkeket közlő rovatban Magyarországon a nagymama is spekuláns címmel jelent meg írás. Ebben kifejtették: "Magyarország már régóta eléggé a saját útját járja", amibe "természetesen" az uniós tranzakciós adó elutasítása is beleillik. A budapesti vezetésnek azonban már nincsenek kifogásai az adóval szemben, éppen ellenkezőleg, kifejezetten támogatja az elképzelést és "a kasszához szólítja" a pénzügyi szektort „a gonosz spekulánsok, a pénzmosás és az átláthatatlan tranzakciók" miatt.
Ugyanakkor a magyar kormány "a saját levesét főzi az EU nélkül", és még "a nagymamákat és a gyerekes családokat is a gonosz spekulánsok közé sorolja" - írta a Handelsblatt. A lap a készpénzfelvételt és az átutalásokat terhelő adóval kapcsolatban megállapította: "senki sem állíthatja, hogy a magyar kormánynak nincs fantáziája".
@Ergosum:
Az mno bizalmas forrásokra hivatkozva közölte a nemmegszorító nemcsomag bevezetésének valódi okát:
"gyúúúúúúúúúúrcsááááááááááááááány!!!!!!!!!!!!"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A késői Kádár rendszer szerintem nem volt ennyire direkt idióta.
@Habakuk999:
Az hagyján: de úgy mutatták a turulivadékot, hogy a Népstadion sem látszott. Ott volt egyáltalán, vagy csak hologramizálták, miközben ő csomagolt?
@Ergosum: nyomokban fellelhető ezen agitprop a vastagbőrön :D
@Habakuk999:

Emlékszem a nagyszüleim és a szüleim elbeszéléseire a Rákosi és a kádár korszakról. ma olyan, mintha egy interaktív történelmi kalandozásba csöppentünk volna.
@Bakter:

Mi volt a kezében?
Szotyi vagy bőrönd?
Ezt a Natasát szegénykémet se az eszéért szeretik: sportgeza.hu/kajakkenu/2012/10/17/a_szerbek_semmit_sem_ajanlottak_janicseknak/ Most mi marad neki a senkinek nem kellő urán túl? Érdemes volt ezt így?
@Ergosum:
"ma olyan, mintha egy interaktív történelmi kalandozásba csöppentünk volna. "
ööö...
...és jön okt. 23.?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nana, ezt már tegnap mikor, csak a snasszabb Blikkből.. ;-DDDD
@Habakuk999: sajna ennyire nem emlékszem részletesen, áldott gyerekkor :D Nekem a március 15.-én tanítás nincs, de suliba menni kell maradt meg...
@Secnir:

"megkérdezte Bajnaitól, hogy a héten vagy a jövő héten volna-e rá öt perce? "

Ha nem is kérdezte meg, de hétszentség, hogy sürgősséggel felmerült agyában a kérdés:)))

Páholy.
Első kérdés: Ez mit keres itt?
Majd miután leesett, hogy ugyanazon kéztől kapták a VIP-jegyet,
Második: Na de miért?
Innentől felének elfogyott az agykapacitása, a másik fele pedig tervezi az 5 percet:)
@Secnir:

Sajnos az egyetemistáink most nyilván a diákhitel ügyintézésével vannak elfoglalva.
@orica: :-) Kitartó egy humorérzéked lehet. Én már régen csak kínomban röhögök.
@orica:
mindenesetre a képek alapján a redoktort beállíttatta maga elé dölyfike, hogy ne lássa a "mit keres itt" hátát.
@Ergosum:

"az Európai Bizottság baloldali többsége"

Az Európai Bizottságban jobboldali - néppárti - többség van. Ahogy az EU összes választott szervezetében mindenütt.
@Fabius:

Mit akadékoskodsz?:)

Hogyan lehetne hatásosan érvelni azzal, hogy az Európai Bizottság baloldali kisebbsége?

Különben is, ha Orbánék az eddigi "hibás az EU" szlogent kicserélik a "hibás az európai baloldal"-ra, akkor talán Merkel (aki választásra készül) a következő talin sokkal szélesebben fog mosolyogni Viktor mellett a képeken.
@orica:
"Első kérdés: Ez mit keres itt?
Majd miután leesett, hogy ugyanazon kéztől kapták a VIP-jegyet,
Második: Na de miért?
Innentől felének elfogyott az agykapacitása,"
nekem úgy tűnik, ez viktorral történt meg. figyeld meg a folyamatot:
felállnak, himnusz. köszöntik a köszöntenivalót, mindenki tapsol. KÖZBEN viktor fejében a fenti algoritmus végigmegy (ez mit keres itt. ki hívta meg? Csányi? Miért?) és itt olyannyira leterhelte a csávót, hogy úgy maradt, tapsolva. nézd meg, a fotókon (én csak az indexest láttam), mindenki nézi a meccset, ő meg álldogál és tapsol.
brééé_king: meg vagyunk mentve:

Matolcsy helyettese lesz Szijjártó

Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára lesz a helyettese Matolcsy György kínai kapcsolatokért felelős kormánybiztosnak - közölte az államtitkár sajtófőnöke szerdán.

hvg.hu/itthon/20121017_matolcsy_szijjarto_kina_helyettes

---------------------

Kép: Hamarosan elbúcsúzik egy tisztségétől Orbán Viktor

/örömködés után, olvasni és :( /

hvg.hu/vilag/20121017_Kep_Hamarosan_elbucsuzik_egy_tisztsegetol
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Akkor most rendelek be minden a kínaiaktól, amíg még lehet.

Dubai hajléktalan legyek, ha ezt nem a turulivadék miatt hozták:
Nem indulnak újabb mandátumért azok az EPP alelnökök - köztük Orbán Viktor sem - akiket hazájukban időközben miniszterelnökké választottak.
Azért egy Fodor Gábor nevet nagyon nagy tövig nyalással lehet elfeledtetni!! Persze, hogy G-ponttal kell megkülönböztetni.
@Secnir: Hogy más is képes ezzel jönni, szereti a focit!! Ellopja a showt is előle ez a Bajnai! Botrány! Még effektív focizik is. Tehát ahhoz is ért, legalább úgy, mint ő...
@Ergosum:

Ezer bocsánat.

Véletlenül sem akartam összezavarni a kormánypíárt olyan mutogatásokkal, hogy a Viktort kéjesen szívató Barroso is a Néppárt alelnöke, és a berlini látogatást megelőző saller kiosztója szintén. :-)
@orica: DE érdemes Orvbűn elfancsalodott fejit nézni: elvették a piros lapátját, brühühühü!!!! Bajnain épp ezért látszik a "na baszd meg öreg, látod, én már itt is vagyok?!"-ja- ;-DDD
@a szív fészkei: azt gondolom, hogy a Janics-ügy egy gusztustalan bullying. A tehetségtelenek és lusták most boldogan törlik belé a cipőjüket.
no komment

Nomura: a Matolcsy-csomag csak ragtapasz
Nem jelentenek valódi strukturális reformokat a Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter által szerdán bejelentett intézkedések, és minden bizonnyal nem elégítik ki az EU és IMF elvárásait a Nomura elemzője szerint.

hvg.hu/gazdasag/20121017_Nomura_a_Matolcsycsomag_csak_ragtapasz

------------------
A következő meccsen remélem Bajnai így megy oda a turulivadékhoz:
- A helyemen ülsz...
@épészmérnök:

Na azért Janics sem egy szeplőtelen! Amúgy igazad van.
Nekem az tetszett leginkább, amikor Varga IMF-tárgyaláshoz-is-értek Mihály kijelentette, hogy 2006-tól van recesszióban az ország... ha a hitelfelvételt leszámítjuk...

Mekkorát nevettem ezen! Hát persze! Ha nem lenne oxigén, akkor 2,5 milliárd évvel ezelőtt megfulladtunk volna. ;)

Szegény. Ő is gyors ütemben járatja le magát!
@Bakter:
:))))))))))))))))))))) Genyóóóóóóó!
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

Nos, ha az OTP-re irtad, akkor valoban zsenialis.

pfinancial.napi.hu/index.asp?action=securities_chart&id=tts-4611751&menuId=1&pathName=OTP%20Bank&typeID=1

Ugyanis az elso csomag kitalalasa, es lekommunikalasa elott meg 3900 Ft volt a papir.
Majd azt felpumpaltak ugy cirka 500 Ft-tal (bo 10%-kal), most pedig realizaljak a hasznot.

Ugyanis mas, epeszu magyarazata nincs, hogy miert igy csinaltak.

Ugyanis azt mar Politologia 101-ben tanitjak, hogy hasonlo esetben a kadari technikat (szelloztess meg kemenyebb intezkedeseket, es igy a valodi kisebb pofont is orommel fogadja a lakossag), vagy az eygszeri am nagy gyomrost (kicsit tobbet a kelletenel, hiszen a csomag ugyis puhul a frakcio ellenkezesen, es a lakossag is jobban fogadja, ha latja, hogy a fonokok azert nem olyan kemenyek, es engednek valamicsket a haborgas hatasara) alkalmazd!

Erre ezek KET reszre bontva, a szuksegesnek majd KETSZERESENEK megfelelo osszegben soroznak, amibol vegul, jo ha meg lesz az eredetileg kivant kb. 400 milliard.

Persze lehet a masik magyarazat:
"Ez a csapat tényleg ennyit tud" by VV
@orica: "Na azért Janics sem egy szeplőtelen!"

Ilyen érvelést gyakran hallok, és nagyon nem tetszik. Ezzel szokták lerázni azokat, akiknek igazuk van, vagy sérelem érte őket.

Magyarországon ahhoz, hogy igazad lehessen, tökéletesnek, hibátlannak és szeplőtelennek kell lenned, ami természetesen nem lehetséges.

Csak akkor lehet igazad, ha éppen olyanja van annak, aki megítél.

Nem tudom ennél pontosabban megfogalmazni, de majd igyekszem.
@Ergosum:
"hanem a megmaradt bankadóból finanszírozhatja a pedagógus-béremelést."

Kar, hogy nem olvasok MN-t (sajnos a gyomrom, bar igy is eros, de megsem vesz be ilyesmiket.

De ez a felmondat valami oriasi. Valahol idezet-gyujtemenybe kellene tenni!
@épészmérnök: Nézd, Botka László pl nem írta alá a kocsmájáról szóló az önkormányzat által megszavazott adásvételi szerződést.

Nyilván nem dicsekedett a váltással előtte.

Kár, hogy ilyen dicstelenre sikerült a távozása.

Amúgy semmi oka a magyaroknak utálni őt, hiszen szerzett kurva sok boldog és dicsőséges percet, ráadásul, egyszer már váltott hazát, most visszamegy, miután egy nagy csomó érmet nyert az országnak.

Csak kár, hogy így, ahelyett, hogy emelt fővel menne...
kömény:

Tanmese a seggnyalásról

Döbbent csend. Puffffff. Így eshetett le az áll a Bankszövetség elnöki irodájában.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121017_Tanmese_a_seggnyalasrol
@épészmérnök: Nem. A tehtsége egy dolog, az embrsgée a másik. Nem egyedülérte el, amit elért, hanem az itteni infrastruktúra alátolásával, az edzőivel, akikbe ő törölte a cipőit és Kováccsal pl. akinek a kedvéért nem ment el Szolnokra. Janics azért nem szent, ahogy orica mondja és nem viselkedik most sportemberhez méltóan. Hazudott a férjét illetően, hülye helyzetbe lavírozta szülőhazája szövetségeit, nekiesett az edzőjének, mindenkinek. ugyan már, ne legyen példakép!

Benedeknek sokkal több oka lenen keserűnek és vádaskodónak lenni, de nem tett ennyi szart a palacsintába. Basszus, senki nem irigyelte Janicstól a rengeteg pénzt, amit kapott, még a nagyon várt arany nemhozása esetén sem! Ünnepelte mindenki, amikor haza(??)jött. Erre egy ordas hazugsággal készült lelépni. Nemááá. Sajnálom, amikor a tehetség nem emberségbe van csomizva..
@simple observer 1.0: Akár igaza is lehet.

A Matolcsy bejelentést követően mostanra számítottuk ki, hogy az idei két hónapi!! bankköltségen történő megtakarításunk bőven fedezi az áttelepülésünk ráfordításait.

Az idei 23-i ünneplésünk unortodoxra sikeredik, költözködünk.
@Habakuk999:

"teljesen mindegy, szerintem nem helyes, hogy a neten bárki gyerekeiről is beszélnek."

Ebben van valami, es en nem is szoktam rugozni a politikusok csaladi ugyein. De azt el kell fogadniuk a politikusoknak, hogy sokak szamara a csaladi allapota igenis szempont.

"Az viszont számomra elég érdekes, hogy a tévében nem nagyon mutogatták Bajnait."

Attol a mediatol, amely "veletlenul" kikockazza Lomniczit Tokes mellol, vajon mit lehetne varni?...
@épészmérnök:

Ezt csak egyetlen dologra értettem, amikor edzőjétől elvitatta a jutalmat a férje részére.
Ez azért elég nagy szeplő.

Az általános eszmefuttatásban természetesen igazad van.

OFF

Jut eszembe. Ki tudja ,mennyit kaptak a matematika, kémia, fizika diákolimpia helyezettjei? Edzőik? Az utánpótlás edzői?
Istenem.
@Fabius:

"Mikor a Doduglo Pável tanácsok napvilágot láttak egy ország hitte velem együtt, hogy kész, ettől lejjebb már semmi nincs, dögöljön meg a szoci-eszdéesz bagázs."

Nemár.
Hány éves vagy, kisfiam? Kérdezte a tanító néni. :))))
Hány éves voltál 98-2002 között? 20 alatti kis politikára nem figyelő ifjonc? Nem hinném.

Mondanám, hogy én akkor is tudtam és mondtam is annak, akinek tudtam, hogy a szocik kismiskák Viktorékhoz képest.

Jajaj. Bocsánat.

Elfelejtettem, hogy 2010-ben én voltam a ballibsibolsibibsi bérrettegő.

Én kérek elnézést.

OFF:

Nézem a Milla mai blogbejegyzését és az is kéreti magát, mint a szűzlány. Micsoda dilemma... leváltaná a Fideszt, de sajna nem megy a szocik nélkül. Ejj. Ejj.

Viszont nem tetszik nekik, ahogy a szocik kormányoztak. Tényleg nem csinálták jól... ööö... persze mihez viszonyítva? Mert ha a mostani helyzethez viszonyítom, akkor brillíroztak, kurvajók voltak, itt volt a kánaán, úgy az ország külső megítélésében, mint gazdaságilag.

Ha visszarepítem az elmém 2010-be, mikor a seggem alatt egy jó hírű, stabil demokrácia volt, ja, és ugye hála Bajnainak, bezzegország is, akkor fanyalgok. Illetve húzom a szám, hogy jaj, lehetne ezt jobban is csinálni...

Észrevehetnék már, hogy nem kell mindenkivel összeállni, de TÖKMINDEGY, MI VAN, akkor is KÉTHARMAD KELL a következő demokrata erőnek, hogy visszacsinálhassa ezt a szart. Ennyi. Ezt kell látni és összefogni.

Visszacsinálni mindent, és AZTÁN fanyalogni, miután valamelyest tudták csökkenteni a károkat... eszem megáll, hogy nem tudják, hol és MILYEN országban élnek jelenleg... én is húztam a szám 2010-ben, de már akkor se láttam EGYÁLTALÁN alternatíváját a szociknak, ahogy JELENLEG sincs alternatívájuk.

A Milla JELENLEG nem az. Még nem párt, a tetejében HITELES programja, önmeghatározása nincs.

Bajnai NEM önmeghatározás. Kíváncsi vagyok, ha visszatér, mely pártot választja...

Ha Bajnai visszatér (a Millához), a Millának lesz hiteles programja, nem fog jobbos-balos nézeteket ötvözni a szavazatmaximalizálás érdekében, valszeg rájuk szavazok. És valszeg a szocik és a DK is összefog velük.

De a fő csapásvonal, amit mindenkinek meg kell jegyeznie: KÉTHARMAD KELL!!!!!!!! Ha nincs meg a kétharmad, mindegy, ha Vikike nyer...

A többi néma csend. És szájtépés. :)

ON
@a szív fészkei: nem kértem, hogy példakép legyen.
Viszont olyan teljesítményt tett le az asztalra, amilyent kevesen. Mérhető, és nemzetközi szintű teljesítményt. Ő volt a világon a legjobb!

Dolgozott, nagyon keményen, és magyar színekben nyert. Az, hogy viszonylag normális munkakörülményei voltak, nehogy már luxusnak tekintsük!

Igen, most sorozatban hibázik. Nem tökéletes! Miért nem tökéletes? Hiszen mindenki más az Magyarországon! Neki tökéletesnek kell lennie, mert különben a világraszóló teljesítményeit is rögtön elfelejtjük! Le vele!
@a szív fészkei:
Szerintem a szerbek alaposan felultettek Natasat. Es most gondoljak, hogy Janicseknak nincs hova menniuk, mive lenniuk, igy hat majd ingyen is elfogadjak a szerb ajanlatot. A kivasarlast meg oldjak meg maguk....
@Habakuk999: százalékok vannak, mert érdekelne nagy vonalakban a számítás
@épészmérnök: Vannak nagy sportemberek. Ő nem az. Sportolni, küzdeni tud, ezek szerint leginkább magáért és a pénzéért. Ha nem ilyen lenne, akkor nem így - hazugsággal - megy el innen. Nem az edzőjét akarja a pénztől megfosztani utolsó lépéseként és nem így tálalja a dolgot, ami lám, egy perc alatt megcáfolható.
Furcsán mérsz te. Egy edző melója, idegei lófing se, csak a Nati erőfeszítése számít? Na ne...

Hát Gyurta, Risztov is elsősorban az edzőjének köszönt mindent meg. Nekem ez példamutató, nem ez a pénzéhes hiszti. Igen, akkor én is lusta, tehetségtelen senki vagyok, aki acsargok egy ilyen sztárra. Kovácsra pl. nem, érdekes... A vízipólosokra pl. nem, pedig nem is nyertek. Risztovra, se, majdnem bőgtem, ahogy néztem az úszását.

A vívó cukifalatra se irigykedek. :-) Megérdemli és irigylem a mamáját, milyen remek kis embert neveltek. Janicsnál nemirigylem a mamát, bár a bnátyja bocsánatot kért - a bátyja!! -az edzőtől az őt ért támadásért a hőga részéről.

Tudom, mi a sportban a készülés=véres meló, pedig a kölykeim nem is jutottak válogatott szintig. De az edző, az lényeg volt náluk is.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): "A Milla JELENLEG nem az. Még nem párt, a tetejében HITELES programja, önmeghatározása nincs."

A Milla egy platform, nem párt, és megítélésem szerint nem is készül annak.

Egy civil szervezet, amely katalizátorként kíván működni, ha úgy tetszik, egy platform.

Ha eddig nem volt ilyen Magyarországon, akkor most van. Lehet csudálkozni a zsiráfon.
jav: húga, bátyja, nem irigylem, stb.

Mindegy, ne legyen igazam, majd az élet eldönti, mit ér el a sajátjai közt ezzel a hozzáállással.
@Fabius:
"Az Európai Bizottságban jobboldali - néppárti - többség van. Ahogy az EU összes választott szervezetében mindenütt."

Ezert zsenialis a cikk, mint kicsit korabban mar reagaltam ra, de idoben a te HSZ-dig most jutottam.

Ugyanis a masik fele is ordas hazugsag a pedagogus-beremelesrol...

Ilyenkor azert felmerul bennem, hogy hogyan zajlodhat egy ilyen dolog?
Osszetrombitalnak 2-3 fickot, es leulnek par oracskara, hogy osszekalapaljanak valami kicsit is elhiheto programocskat, amirol eleve tudjak, hogy nem lesz bevezetve, de legalabb arra eppen eleg, hogy nem dolgoztak agyon magukat, am le lehet kommunikalni... /
@épészmérnök: ha katalizátor, vagy platform akar lenni, akkor a kizárólagosság, és a kirekesztés az én olvasatomban nem túl sikeres alternatíva, igaz ki vagyok én egy Milla vezetőhőz képest ;)
"A Bankszövetségnél valószínűleg nem teljesen hülye mindenki, biztosan látták, hogy a kormány tagjai nem felelnek meg maradéktalanul a gáncstalan úriember konzervatív eszményének, de azt gondolhatták, hogy egy megállapodás, az megállapodás, amihez a maffia is tartani szokta magát. Ez hatalmas tévedés. Mármint, a maffia valóban betartja a megállapodásokat, de a látszattal ellentétben a kormány nem egy maffia.

Rosszabbak. Ezek KÖCSÖGÖK.

Ezért csak az nyalja a seggüket, aki azt önmagáért szereti, mert nem kap cserébe semmit. Legfeljebb azt, hogy onnantól kezdve csicskának nevezik. Aki tud olvasni a jelekből és van füle a hallásra, tanuljon belőle."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121017_Tanmese_a_seggnyalasrol
@Bakter: épp erre gondoltam: Előttem az utódom, futhatott végig Orvbűnön.
@épészmérnök:

"Magyarországon ahhoz, hogy igazad lehessen, tökéletesnek, hibátlannak és szeplőtelennek kell lenned"

Frászt.

Élsportoló esetében az is elég, ha tisztességes maradsz. Janics kijelenthette volna: haza akarok menni. Így egyszerűen. Akkor fájó szívvel ugyan, de elbúcsúztunk volna tőle jó szívvel.

De a szükségtelen hazudozás a férj nem létező visszautasíthatatlan állásáról, tízmilliós követelés az el nem végzett munkáért, a két ország közti feszültség generálás nem volt kötelező.

Paksy Tímea és Benedek Dalma meg tudta ezt oldani ekkora cirkusz nélkül, pedig ők is 16 VB aranyat tettek az ország asztalára, és adott esetben pont Janics miatt szorultak ki az olimpiai keretből. London után csalódottak és más érvényesülési lehetőséget keresnek. De ekkora cirkuszt ketten együtt nem csinálnak.
@simple observer 1.0: nem most kalapálták össze, mert mit ad isten, a 23.-ai békamenet és a húdekék megnyugtató reklám is egy előre felépített média alkotás, szorosan egymásra hangolva.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hétfőn alkudozunk és kedden, most csak a sima hirdetményi díjakkal kalkuláltak a legények.

Szerdára prezentálom neked pontosan a számokat, ha érdekel.
Egyszerűen töredéke a miénknek.
Ja, és ezt úgy, hogy a bankunk szerint megkaptuk a maximális forgalmi kedvezményeket a napi 60-90 millás forgalmazásunkra.
@Ergosum:
"Különben is, ha Orbánék az eddigi "hibás az EU" szlogent kicserélik a "hibás az európai baloldal"-ra, akkor talán Merkel (aki választásra készül) a következő talin sokkal szélesebben fog mosolyogni Viktor mellett a képeken."

Ugyan, ilyen hulyevel nem lehet kampanyolni, es ezt arrafele is tudjak.

Masreszt Angelanak azert kapaszkodnia kell, hiszen koalicios partnere szinte teljesen elfogyott, es egy harom (nemely kutato szerint mar ket) parti koalicio is legyozne...

Vagyis figyelembe veve, a kb 1 ev mulva esedekes nemet valasztasokat, Viktorek utobbi idoben sokat emlegetett negativ hatasat politikai vezetokre, akkor sejtheto, hogy Orbannak ez volt az utolso berlini vizitje.
@simple observer 1.0: Csillagom, egy világsztár sportoló már legyen ennél fifikásabb! Mielőtt ennyire kifarol és pláne így a neki nem rosszul tejelő kis ungarische Kánaánból, hát kérjen már egy írásos szerb szándéknyilatkozatot a saját jövőjéről, a férje számára egy rendesen megírt munkaszerződést, vagy ilyesmit. Minima. Hát a fiam nem mondott fel addig, amíg tuti nem volt, hogy a máshol megvan a helye!! És akkor se rárúgta a régiekre a budiajtót, hanem korrektul az utolsó percig dolgozott nekik és barátságban váltak el. Mindkét fél megelégedésére. Ezt értlemesek így csinálják bárhol.

DE ha mindenem ekképp hivatalosan meg is lett volna, akkor se megyek neki az engem etetőknek és felkészítőknek így. Va bankot játszani a férjecske hiúsága miatt? Ez nem jó szerelem így, mert ennek híre megy és nem emeli a renoméját, pláne a Dusevnak... Hogy ott se kell, még a neje miatt se.

Nem tegnap kezdte a nő a szakmát, ismerheti a pályák, öltözők mélyén zajló háttér dolgokat. London óta smúzolt a szerbekkel. Ennyire futotta? Mondom, sajnálom. Ezt ő főzte ki magának.
hmmm:

www.napi.hu/ado/hetvenmilliardrol_mondott_le_a_kormany.534450.html

-------
Ugye Csányi etárs időben lépett, és áttolta amit kell az afődi nagy rónákra:

Szabadesésben az OTP
Jóval átlag feletti forgalom mellett 4 000 forint közelébe esett az OTP.

-------
Meddig esik ma az OTP? Szavazz!
Repül a nehéz kő, ki tudja, hol áll meg.
@Fabius: Kösz. Unom a mártírképzést, amikor a megképzett mártír tépegeti a többiek idegeit éppen.
@Fabius: Kösz. Unom a mártírképzést, amikor a megképzett mártír tépegeti a többiek idegeit éppen.
@Fabius: Amúgy az élsportoló, az ennyire hájpolt személyiség igenis példakép. Akarja vagy se, miatta is ülnek hajóba, szállnak vízre, ugranak medencébe a kiskölkek a jövő Natasái, Krisztinái,Évái, Danijai... Ez valamire kötelez.
@simple observer 1.0: Merkelt Orvbűn mágiája nélkül is elegen utálják saját országában. Nem tegnaptól. De ha bukik, legalább ráfoghatja a Nestlénél hülyébb magyar nyuszómuszóra.
@Ergosum:
"Különben is, ha Orbánék az eddigi "hibás az EU" szlogent kicserélik a "hibás az európai baloldal"-ra, akkor talán Merkel (aki választásra készül) a következő talin sokkal szélesebben fog mosolyogni Viktor mellett a képeken."

Nos, ketlem, hogy ilyesmi meg elo fog fordulni.

Angelanak ugyanis erosen kell majd kapaszkodnia az ugy cirka 1 ev melva esedekes valsztason:

www.spiegel.de/flash/0,5532,21034,00.html

2 vagy eppen 3 parti koaliciok viszonylag siman vernek.

Vagyis ha figyelembe veszuk, hogy mar hamarosan kampany uzemmodba valtanak berlinben, hogy Viktornak milyen rossz auraja van (utobbi idoben sokat cikkeztek az "altala" megbuktatott vezetokrol), akkor sejtheto, hogy ez volt az utolso vizitje Berlinben. Egy joesellyel balos kovetkezo kormany pedig, ha meg is hivja, akkor nem fog finomkodni vele...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jó próbálkozás :-). A Milla máris katalizátor.
Ki szervezne rajta kívül tüntetést? A pártok tüntetéseire ki menne el?

És nem, a Milla messze nem tökéletes. Egy csomó minden nekem sem tetszik. Lehetne jobb is.

Követelem, hogy a Milla és Janics Natasa legyenek tökéletesek. Különben szóba sem állok velük :-)
Önnek Pakidzs érkezett! nem csomag hanem pekidzs !

index.hu/video/2012/10/17/a_csomag/
@épészmérnök: ööö, nem érdekel a tökéletesség, a gerincesség és az egyenesség számít nekem, rosszul vagyok a sunyiskodástól, és a magánzó saját pecsenye sütögetéstől, és ez mind a kettőre nagyon igaz
@épészmérnök: Mit írtam, a többieknél kurvára nem érdekelt, mennyit kapnak,megérdemlik. Sőt, felháborított, hogy a parásoknak csak a felét akarták a polgecik adni! Ezért pl. nem hallottam Natasát kampányolni, hogy ők is megérdemlik a sokat, mint én, mert ötször annyit hajtottak, mint én, az ép, az agyonsztárolt.

Nem, ő csak a férjecske zsebpénzéért szállt csinnbe. Itt pedig a férje nem érdemel semmit, és ha neki akar mások rovására - akik melóztak érte - ennyit kicsikarni,engedd már meg, hogy zavarjon! Mivel az kicsit az enyém is...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"húdekék megnyugtató reklám is egy előre felépített média alkotás"

Annak fenyeben, hogy nagy surgosen kellett donteni a kampanyt kivitelezo cegrol, hogy melyik cimbora kapjon 200 millat...
Hat nekem nem tunik olyan nagyon kidolgozottnak.
@a szív fészkei: "ngedd már meg, hogy zavarjon!"

Természetesen, zavarjon. Nekem sem tetszik ez az ügy. Nekem is jobban tetszene Natasa, ha tökéletes lenne.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A Millánál is követelhetem a tökélyre való legalább törekvést - ha már ugye minden politikust osztanak nagyon, mert nem voltak húsz évig azok - hiszen azt is én fizetem, amióta megvannak. Ergo nekem úgy muzsikáljanak, ahogy szeretném, mert én állom a cechet. Juhászét, mindenkiét. Tőlem kalapoznak meg a többi 30-50 ezertől.
@a szív fészkei:
Igazad van, es egyetertek Fabiusszal 14:57.
vagyis valoban nem sikerult igazan ugyesen a bucsuja, es valoban a masik ket holgy sokkal korrektebbul csinalta. Paksy meg azon se titkolozott, hogy karrier es penz szempontok voltak szamara a fontosak, es nem a csalad, hiszen nem ferj/barat utan megy Ausztriaba.

De azert eloszor viszonylag turhetonek latszott az a mod, ahogy valtani akartak Natasaek. Legalabbis annak TUNT.

Valo igaz, hogy azota a szegedi Barka, vagy eppen a klubos szerzodese, vagy a ferje edzoi jutaleka olyan kis tuskek, amik elegge rossz szajizt keltenek az emberben.
@épészmérnök: Tényleg rohadtul nem érted de legalább nem is akarod. És nem talál az irónia, mert szerintem nincs igazad.

Tökéletesen írta le Fabius - aki azt hiszem, sportolt is versenyszerűen - hogy mi a bajunk vele. És bocs, de ez megint olyan, hogy te ott a chilei sportolók számára is fizeted az adódat. Én meg itt neki is fizettem eddig. És nem a férjének szánva, aki nem csinált semmit, csak dugja őt - ami fontos és jó - de nem a felkészülés effektív része. Mert akkor minden sportoló sweetheartját dotáljuk!
@dr. Balta$ár: A mocskoskurvanőéshímneműrokanait, aki ennyire sima nyelvvel teszi tönkre az országot!!!!!!!!!!!!!!!

Bubó, én tényleg rád szavazok, ha garantálod a lámpavasat és TG szóvivőt!!!!!!
@épészmérnök: Tudod, a tökéletes és a sunyi csirkefogó között vannak fokozatok.
@a szív fészkei: te igen, mert voltál kint és támogattad anyagilag, én meg "csak" eszmeileg, de nálam a mostani megnyilatkozások stílusa cseppet zavaró, és elgondolkodtató, és nem utolsó sorban képmutató, hja kérem, ha nincs igazam tessenek meggyőzni, ha meg nem sikerül, erősödik a véleményem róluk. Ettől még nem tekintek rájuk úgy mint a jobbklikkre és a fityeszre, de némi tartozkodást és fentartást biztosan kialakítok magamban...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ennek a mai pekidzsnek, ami nem is pekidzs, a különböző ezrelékeken túlmutató üzenete is van:

Mi vagyunk az okosok, mi aztán megyünk újra és újra neki a falnak, koppangatunk, mint a cserebogár májusi estéken - valakinek volt ma ilyen kommentje, bocs a hasonlat palizálásáért -
legfeljebb kisöpörjük a padlásokat, föltakarítjuk a pincéket, ahol pénzt találunk, visszük, nem számít törvény, nem számít mi lesz holnap, a sáskahadnak ma enni kell adni, holnap legfeljebb továbbállunk.

Na ebből nekem elég.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"kömény:

Tanmese a seggnyalásról"

Az, nem kicsit!

"A Bankszövetségnél valószínűleg nem teljesen hülye mindenki, biztosan látták, hogy a kormány tagjai nem felelnek meg maradéktalanul a gáncstalan úriember konzervatív eszményének, de azt gondolhatták, hogy egy megállapodás, az megállapodás, amihez a maffia is tartani szokta magát. Ez hatalmas tévedés. Mármint, a maffia valóban betartja a megállapodásokat, de a látszattal ellentétben a kormány nem egy maffia.

Rosszabbak. Ezek köcsögök.

Ezért csak az nyalja a seggüket, aki azt önmagáért szereti, mert nem kap cserébe semmit. Legfeljebb azt, hogy onnantól kezdve csicskának nevezik. Aki tud olvasni a jelekből és van füle a hallásra, tanuljon belőle."

Nem semmi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"hetvenmilliardrol_mondott_le_a_kormany"

Szepen hangzik, de en nem nagyon hiszem.

Az a szerencsetlen, aki bemegy valahol videken, vagy eppen a fovarosban valamelyik lepukkant kesdobaloba, hogy bedobjon par 100-1000 Ft-ot a gepbe, az ezentul legfeljebb 1-2 sorrel, keverttel, hubival tobbet iszik. Amelybol az emelt adon keresztul kozvetlenebbul jutnak az egyebkent is elpocsekolasra itelt forintocskak az allam nagy zsakjaba.
@dr. Balta$ár:

"Önnek Pakidzs érkezett! nem csomag hanem pekidzs !"

Igen, ertjuk mi ezt:

Package, simplicity, lobotomy...
@Habakuk999: klasszikus szélhámos a fiú.
Szeme se áll jól. :-)
De hogy eddig nem bukott le??
Biztos sokakat tudna kompromittálni.
@a szív fészkei:
15:13-ra epp az utannad kovetkezo hozzaszolasom.
@a szív fészkei: ezt írtam máshol - bocs hogy beleböfögök:
Nem gyűlöli senki - ezt ő találta mondani könnyek között a sajtótájékoztatón - de mára kiderült, hogy bunkó és etikátlan módon hazudott.
Ezt nem veszi be a gyomrunk.
Tényleg mindent megadott nekünk itteni sportpályafutása alatt, DE mindent meg is kapott. Százmilliókat, ami járt.
Jött egy férjnek nevezett strici, aki egy senki volt addig, amíg össze nem házasodtak és Natasán akar még jobban megtollasodni. Lehetett volna kulturáltan, okosan elbúcsúzni, mint annyian mások, de a jelek szerint eszük csak ennyi.

Ezért hányinger ez az egész történet.
Nem gyűlölünk Natasa, csak nagyon sajnálunk. Férjed, tanácsadód, rossz szellemed fog a legnagyobbat belédrúgni.
@aranyhorcsog: Dehogy tud. Csak a baltás azt hiszi ért valamihez.
A sok barom beszari fidesznyik meg nem meri megmondani neki, hogy ugyanolyan tökhülye a gazdaságirányításhoz, mint ő maga.

Tipikus.
Ilyen vezetési stílus mellől az értelem és intelligencia elmenekül.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @a szív fészkei:

Röhej ami a Millával kapcsolatban most megy.

Emberek! Nem csoda fog történni huszonharmadikán, hanem egy darab tömegrendezvény. A sikeréhez sem világmegváltás hanem néhány egyéb szükséges apróság KELL:

- Az összefogásról pofázó "erők" 1, azaz egy hétig úgy tesznek, mint akik képesek felérni ésszel, hogy kompromisszumok nélkül nincs üzlet, és megkötik a Nem Hozol Pártjelvényt Én Meg Elvisellek paktumot.

- 1, azaz egy hétig nem szidják egymás kurva anyját.

Micsoda teljesíthetetlen feltételek, ómájfaszom. Aztán október 24-től március 5-ig lehet megint azon vitatkozni, Juhász, Mesterházy, Gyurcsány, Bajnai, Schiffer vagy Kónya - e a leghülyébb.

Ha erre sem képesek a kormányváltásról álmodók akkor nyugodtan be lehet fejezni az álmodozást. TGM-nek tegnapra leesett. Ideje lenne mindenki másnál is leesnie.
@Fabius: a milla a fides tartalék megoldása... a többi meg tündérmese...

fides csinálta (tarcsa kézben) : dzsobbik, lemp, milla stb

maszopra, pápaitáncosra meg épeszű zember nem szavaz...
amúgy a 90-es években találkoztam ilyen sima-nyelvű nyakkendős szélhámosokkal.
Azok piramis játékban utaztak.

Undorító, hogyan fűztek be sok naiv embert a tömeges agymosással:
1. terelj össze sok embert
2. lehetőleg előkelő helyre
3. nyakkendős sima nyelvű emberekkel igyekezz jó benyomást kelteni.
4. fizetett rajongókkal a közönségben erősítsd a tömeges agymosást.

Tipikus ahogyan formálgatják a szavakat.
Kifejezéseken rágódnak.

Tulajdonképpen a meghökkentő kifejezések gyártása teszi ki az összes munkaidejüket, mert semmihez nem értenek az ilyen élősködők, majmolják a szakértelmet: Megfigyelik, hogyan beszél egy szakember és lemajmolják.

Persze lehet, hogy mégsem szélhámos: csak úgy néz ki, úgy viselkedik és úgy tesz.
@dr. Balta$ár:

Te, szavazni nem kell huszonharmadikán. Kimenni megmutatni, elegen unjuk már a sok faszságot, azt igen.

De erre se vagyunk képesek csak úgy, karmolok-harapok marcangolás nélkül.
@Fabius: én nem unom engem SZÓRAKOZTAT !!!

azoknak lehet xar akik BELEDÖGLENEK... sajnálom...

ha hosszútávra kell berendezkedni akkor
a) elhuzok a p*csába...
b) keresek egy korrupt kis haveri AKOL-t ahol lehet haladni...
@Fabius: index.hu/belfold/2012/10/17/juhasz_miatt_elmarad_a_buszoztatas/

Én meg úgy gondolom, hogy ha Vadai és Szanyi nem akar buszozni, akkor ne buszozzon. Senkinek nem fognak hiányozni.
Inkább legyenek kevesebben a Millán, de végre kapjanak már még egy pofont ezek a majmok is, hogy kurvára kevesek.
Bár nem tudom, mennyi pofon kell még, hogy valami értelem pislákoljon a hülye fejeikben.

És ha nem lesz elég a szavazat 2014-ben, akkor egy két múlva jöhetnek a puskák, mert ha minden így marad, jönni fognak. Aztán majd akkor húzgálják a szájuk szélét.

Sok bunkó szarházi, aki ahelyett, hogy próbálná akadályozni az ország züllését, hisztizik.
Hisztizzen otthon a meg nem mondom milyen rokonainál.
@Fabius:

" TGM-nek tegnapra leesett"

Ez hol derül ki? Lemaradtam.
@Fabius: Pontosan, szerintem is röhely ami megy, és minden oldalon, beleértve a millát is, hű képe a legnagyobb magyar átoknak, irigységnek, és az összenemfogásnak, autózás egymással szembe, lássuk ki a beszari csíra aki elöbb rántja el a kormányt. Ha akarnák lehet kompromisszum, ha akarnák lennének megoldások pl. Szoli külön gyűl és megy Millázni /jahh, azon ászlókkal mi is van?/ ezt meg tudná tenni, ha akarná a többi is /persze ha nem különcködhet más/

Diplomácia, csak ez a szó hiányzik sokakból...
fenteslent.blog.hu/2012/10/17/az_mtv_magyar-torok_kozvetitese_meg_egy_diktatornak_is_tetszett_volna?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_10_17&utm_campaign=index

Ez is teljesen igaz, pont ezen gondolkodtam az este, hogy mennyire megkeseredett a győzelem öröme a dagadt seggfejek állandó látványa miatt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Érdekes volt az elmúlt 2,5 év alatt a Bankszövetség viselkedése.Így utólag már szinte biztosra vehető, hogy Patainak köszönheti a kormány ezt a puha hozzáállást.Már az is furcsa volt számomra, hogy nem fordultak bírósághoz , amikor kiderült, hogy a 2009-es mérlegfőösszeg alapján adóznak 2011-ben 2012-ben,az említett évektől függetlenül. Majd ügye a végtörlesztés... Szerintem Patai leszerepelt a Szakma előtt, és nem soká búcsúzhat a székétől!
@a szív fészkei: "Tökéletesen írta le Fabius - aki azt hiszem, sportolt is versenyszerűen - hogy mi a bajunk vele. "

Én meg nem mondtam neked ellent. Ez valóban nem szép dolog, amit csinált.

Natasa - nem tökéletes ember.
A GDP negativ novekedeset meg mar el is felejtettem emliteni a deli szomszedoknal...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "némi tartozkodást és fentartást biztosan kialakítok magamban..."

Hát ez az! Én nem várok senkitől tökéletességet, és nem bízom meg száz százalékig senkiben, akit nem ismerek közelről. Néha meg pont azért nem.

Reményeim vannak, de ha úgy látom, hogy nagyon más történik, mint amit várok, akkor odébbmegyek.

Tartózkodás és fenntartás nélkül bízni politikusban egyenlő fanatizmus. Az Orbán-fanok bíznak fenntartás nélkül a Messiásukban.
@reccs: "a tökéletes és a sunyi csirkefogó között vannak fokozatok"

Ez azért nem stimmel, mert tökéletes ember nincs, sunyi csirkefogó viszont van dögivel.
@Neolibsi: Szerintem nem fog, mert az összes bank próbál alkalmazkodni és kerülni a konfrontációt a kormánnyal, átlépnek a mai pofonon is, még inkább átállnak túlélési üzemmódra, avagy szépen lassan leépítve kivonulnak, nem vagyunk akkora tényező, hogy küzdjenek.

Lehet ez is a vezénylóék célja, hisz lehet ócsóé megint összegyúrni egy sajátot ami csak tőlük függ. Nem kérdez, nem kifogásol, csak teszi amit elvárnak tőle, a neve meg Igaz Magyar Nemzeti Turul Bank lesz, beolvasztva magába az MNB-t is.

Hisz volt már olyan nem is olyan rég, és a mostani többszintes bankrendszer ünnepségre sem mentek el a kormányból, sem K.Szem, se Vezényló. /Vagy nem fog elmenni, mert lemondták, csak azt pontosan nem tudom, mikor volt/lesz az az ünnepség.

Igaz, látva a mai maflást, lehet nem véletlen volt ez az infó sem...
@Habakuk999:

De, hiányozni fognak. Nekem minden egyes ember hiányozni fog, aki ahhoz kell, hogy ez a tetves szekta összeszarja magát a tömeg láttán.

A férjemmel mélyen belenyúltunk a zsebünkbe és szereztünk bébicsőszt a gyerekek mellé, mert azt gondolom, hogy most nem lehet nem elmenni.
És most kivételesen nem vagyok hajlandó finnyáskodni, hogy ki áll mellettem, ha szemben mindkettőnkkel ugyanaz áll: a kormány és a fidesz szekta.
@épészmérnök: akkó meg miről is beszélünk, hisz mind a ketten, sőt Szív is, pont ezt mondjuk ;)
@Habakuk999:

Hehehe. Na, pont amiatt nem kell aggódni, hogy a szocik nem fognak buszoztatni. Mert bizony fognak, az összes párt akinek pénze van fog.

Elsősorban nekik létkérdés ugyanis a létszámverseny lehetőleg számukra - értsd: gyirmótisták vs anti gyirmótisták - kedvező kimenetele. Lehet majd lobogtatni, mint a véres kardot.

Éppen csak az a bibi, hogy ezzel a marakodással azok kedvét veszik el a részvételtől, akik a Milla tüntetés gerincét képező létszámtöbbséget adják: akik eddig is hánytak és most is hánynak mindenkitől. Ha egy ilyen tömeget felhasználni szeretnél leginkább kampánycélú mutogatásra, akkor alkalmazkodsz hozzájuk.

Mondom mindenkinek: ezektől a viaskodó alakoktól várjátok, hogy 2018-ig kitartó választási szövetséget kössenek egymással. lehetőleg már tegnap. Pedig ők egy hétre szólót se tudnak, ahogy látjuk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az állam kivásárolta a Takarékbank német tulajdonát pl. Pedig a németek nem is akarták eladni. A bankhoz tartozó és tulajdonos takarékszövetkezetek (országos hálózatuk az országban a legnagyobb) sem akarták a tulajdonosváltást. Egyesével "győzték" meg a hangadókat.
@Fabius: nem is kell összefogás, semmi nem kell !

maraggyon orbán, ők nagyon profin (bűn) szervezet(t)...

legyen jókedv kacagás... a sok buta magyar megérdemli hogy szopjon ! nagyon buták és lusták ! ennek ez az ára ! tünnyön el ez a gen etikusan alávaló magyarság !

szlovákia érjen össze romániával !
@Ergosum: Hidd el, nem fognak. Mert ők csak saját érdekeiknek megfelelően próbálják befogni a kora őszi millás szelet a zászlójukba.
@Ergosum: igen első lépés, jön majd a többi is, csak figyelj, jönnek majd a visszautasíthatatlan ajánlatok, hisz simlicska már ezt mesterien nyomja a zuhanyhiradók szerint.
@Ergosum: íme, semmi sem véletlen:

Állami kézbe kerül az IdomSoft

Másfél milliárd forintért megveszi a magyar állam a számára eddig az okmányirodai és a választási informatikai rendszereket fejlesztő IdomSoft magáncéget

hvg.hu/kkv/20121017_idomsoft_allami_kezben
A kormány: rabló, ostoba, semmihez sem értő kancigó.
Az ellenzék: hisztis, kényeskedő, szőke picsa.

Könyörgöm: legyünk tényleg gyarmat!
@Habakuk999: Azért ez a buszozás-kérdés nem ilyen eccerű.
Juhász, a maga lézerjanis módján benyomott az ATV-ben egy orbitális maflást Szanyikapitánynak, amit éppenséggel nem kellett volna. Volt ott épp elég vitatkoznivaló.
DE ez az emútnyócév permanens emlegetése már annyira olcsó és debil.
Nagyon szívesen láttam volna, hogy önszántukból -nem a fidesz által megfizetett módon - jönnek a vidéki buszok zemberekkel teli, hiszen eddig is mindíg az volt a hiányérzetem, hogy csak a pestiek és környékiek csináljuk meg a tüntit és ez így elég núdli. És sokan jöttek volna olyanok is, akiknek egyi párthoz sincs köze, csak itt akart volna lenni.
Nagyon szívesen láttam volna a riportban valamit, amire felkapja az ember a fejét, hogy na, na, talán már nem utálják egymást annyira? De nem, az offenzíva folyamatos volt.
Most lett volna egy olyan "lélektani pillanat" amikor lehetett volna picit lazítani a konfrontáción és nem összeborulásra gondolok, csak valami reménysugárra, hogy kifelé menet az előcsarnokban nem harapják át egymás torkát.

Hidd el, hidd el, hidd el, sajnálom, hogy így esett...eső után köpönyeg - énekelhetném a Fonográf örökérvényű dallamát.
azér döbbenet hogy a zország "vezetői" mijjen debilek...
nyilvánvalóan az ország érdeke az lenne hogy az ÁLAM legyen mini...
pl a sok jólműködő tisztességes cégtől elvett adópénzből nagy ráfizetéssel pl a kecskeméti merci gyárban hoznak létre munkahelyeket... amik nyílván addig lesznek pusztán, amíg a TÁMOGATÁS TART...
meg ott vannak a többi debil pájázatok, főtér burkolás stb...

szánalmas ország...
KVÁZIföld...
mintHa ország...
@a szív fészkei:

"Én meg itt neki is fizettem eddig. És nem a férjének szánva, aki nem csinált semmit, csak dugja őt - ami fontos és jó - de nem a felkészülés effektív része. _"

Pénzügyekben elég kikacos vagyok, mégis úgy vélem, nem eléggé árnyalot az álláspontod ebben az ügyben.
Natasa a zsét nem a jövőbeni eredményeiért kapta, hanem azért amit már elért, és az éremtáblázaton továbbra is Magyarország lesz felltüntetve azok mellet az érmek mellett is, amit Natasa szerzett (eddig). Szemben másokkal, akik még mindig nem értek el eredményt, de nagyságrendekkel több zsét vágnak zsebre, és még tönkre is teszik az országot. Disztingváljunk.
Natasa megérdemelte/kiérdemelte/teljesítette/megkapta.
Elment. teljesített-elismerték/kifizették. pont. ezután már nem innen fog kapni, hanem majd Szerbiától, ha megint teljesít. ha nem teljesít, nem kap. ilyen egyszerű ez.
De amúgy persze lehet úútálni.
Ezen a tetves néhány 10 millión igazán nem múlik semmi.
A századvég ügye sokkal csiklósabb.izéééé csiklandósabbb na. fene. na . G pontilag is meg prosztatailag se kutja.
@Bakter: "legyünk tényleg gyarmat! "

egyetértek magyarisztán ARANYKORA akkor volt,
amikor a magyar parasztot osztrák adminisztráció irányította
(dualizmus)
@jaegtoer:
néhány mássalhangzó nem oda került ahova kellett volna. bocsánat. legközelebb jobban összekuszálom. most úgy is az a trendi. a kuszálás, a kuszaság, a kusza tosza.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mit kell az alatt érteni, hogy választási informatikai rendszereket fejleszt?

Remélem nem országgyűlési, önkormányzati és hasonló választásokat.

Mert ha igen, a következő kérdésem, hogy kell-e valami valóban független szervezettel audiáltatni, vagy sem.

Tényleg, tudja valaki, hogy az önkormányzatok és a járások milyen függelmi viszonyban vannak egymással?
@dr. Balta$ár:

Következetességed akár orbánviktoré.

Eddig: utcára, forradalom, lámpavas!!!!

Most, mikor ebből legalább az utcára megvalósul: semmi nem kell, Szlovákia érjen össze Romániával.
@jaegtoer:
Legkuszább a szem, izé, a Sam. Főleg, ha szólnak neki, hogy játssza újra. A pekidzselést.
@Habakuk999: azért a dolgok nem múlnak el nyomtalanul a szociknál sem. Pont a két legfiatalabb, és legelfogadhatóbb politikusuk, Botka László, és Újhelyi István nyilatkozták, hogy bizony mindenkinek ott a helye a tüntetésen, ha nem zászlóval, akkor anélkül.
@jaegtoer:
Ha már olimpia, ritka sovén-bigott egy esemény:
Még mindíg "nemzetek" vetélkednek, legalábbis ezt igyekszenek elhitetni a propagandával.

Szerintem meg meg egy lófaszt.

Egy nemzet nem lesz több attól, hogy a "nevében" egy ember győz más emberek ellen.
Legfeljebb híres.

De akkor már Andy Vajna és exneje a legjobb sportolónk, nosza, adakozzunk.
@épészmérnök:
A Lendvai-Szanyi & Co vonalnak már régen el kellett volna húzni a picsába a hátsópadba, és előre kellett volna tolni a fentebb említett generáció tagjait. Egy ajánlott pekidzsű szívlapátot a "nagy öregek" is megérdemelnének, hogy ezt még mindig nem ismerik fel.
@Fabius: "Ha egy ilyen tömeget felhasználni szeretnél leginkább kampánycélú mutogatásra, akkor alkalmazkodsz hozzájuk."

Gondolod te... Mert szerinted a politikusok vannak értünk.

Ők ezt máshogyan látják, mostanában lesz lehetőségük megtanulni a helyes irányt azt hiszem.
Kérdés, hogy agyuk van-e még a tanuláshoz?
@Fabius: "Mondom mindenkinek: ezektől a viaskodó alakoktól várjátok, hogy 2018-ig kitartó választási szövetséget kössenek egymással. lehetőleg már tegnap. Pedig ők egy hétre szólót se tudnak, ahogy látjuk."

hogy mondta Hofi?: Egy csőcselékünk van, ezzel kell beérnünk. Közben Döbrögi otthon fetrengve röhög a fotelban, pont úgy, mint 2006-ban.
@épészmérnök: Bizony, büszkén linkeltem valamelyik napon.
Botka hiányozna, ha nem lenne ott, Vadai és Szanyi nekem ugyan nem.
@Ergosum: Kormányhivatalok rövid pórázon Állami függés

Önkormányzatok kigyomláltan de még közvetett függőségi viszonyban az Állammal
@Bakter: ezért tartottak több kongresszust is és mindíg az az eredmény jött ki, hogy nélkülözhetetlenek. Ebbe fognak belepusztulni, ők is tudják, de nem birják elereszteni a húsosfazék szélét.
@Spániel:

"_DE ez az emútnyócév permanens emlegetése már annyira olcsó és debil."

Kutyuskám, ne tereljél. Az emúttnyócév éppen olyan szerves része a mostani szarnak, mint az előtte levő tizenkettő és az utóbbi kettő.
Szóval jogosan emlegetik, persze ki szereti ha az orrát a saját szarába nyomják?

persze ha mindenáron elkúrókat szeretnél viszontlátni, lelked rajta...:-)
@simple observer 1.0: És pont ma nincs egy árva troll...

Amikor folyékonyan tudnám káromkodva elküldeni mindegyiket.:(((

Ez a nem pekidzs elintézte a magyar gazdaságot az elkövetkezendő három - hat évre.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A járás-önkormányzat kapcsolati rendszerét azért kérdeztem, hogy marad-e valamilyen tényleges "hatalom" az önkormányzatoknál. Ami miatt jelentősége lehet az önkormányzati választásnak.
@Fabius: "Következetességed akár orbánviktoré."

ez ÓRIÁSI sertés ! kikérem magamnak !

amugy... sztem következetes vagyok...
álláspontom álandó: a sok buta po:cs aki rá lyuk szavazott
kösse fel őket lámpavasra... amikor már lógnak én megyek...
és segítek a fides romokon ÚJ ORSZÁGOT ÉPÍTENI...
én ALKOTÓ-kreatív embör vagyok nem uccai harcos/baltásgyilkos

ha nem megy a sok buta zombi forradalmazni és minden marad úgy...
arra is van startégiám
és akkor megérdemlik ha szlovák-román határ létrejön...
@Spániel:
Régebben is jópár, élesen, logikusan és jól érvelő, jó vita és beszéd készségű fiatal politikust láttam feltünedezni a maszopnál. Ma már a nevükre sem emlékszem, mert mindig ezek a végletekig elkopott pofák vannak előtérben. Ez látszik az ellenzéki tevékenységükön is.
@Spániel: Én nem látom ezt a lélektani pillanatot, mert nem hiszek a nagy összeborulásban.

A fogcsikorgatásban, a súlyosan összeszorított szájú kurvaanyázásban hiszek.

Nem lesz ez egyszerű szülés.
De szülésnek lennie kell, különben elpusztulunk.
@Spániel:

ez a titokszobás ügy azért mellbevágó, még a nyugdíjpénztáras projektet is üti.

Köszi a linket. ez piszok fontos ügy.
@Ergosum: tényleges nem, üzemeltethetnek ha akarnak és hagyják őket, de pontosan nem tudom, nem vagyok szakember
@Habakuk999:
"A fogcsikorgatásban, a súlyosan összeszorított szájú kurvaanyázásban hiszek."

Én is.A díszletek mögött szúrják egymást hasba, verjék ököllel a másik pofáját telibe, szidják egymás kurvanyját percenként, de amikor kijönnek elénk a kék-lila-zöld foltokkal, tegyenek úgy, mintha értünk menne a bunyó, nem öncélból.
Nagy összeborulás látványosan úgysem lesz, hiszen jég és tűz fog összemarakodni, de megállapodásnak lennie kell, különben mindegyik csak saját magát átkozhatja. Mi meg mindet.
Reggeli műsorban Ripp Zoltán /hajól tudom a nevét/ mondta meg a tutit: 54 % nyerés semmi. Azért nem is érdemes elkezdeni összeállni, mert minden kezdődik előlröl, ugye, mint tudjuk, a haza nem lehet ellenzékben. Nahát!
a svejci hiradó két részben foglalkozott a "magyar problémával"
-első körben a sok magyar prostit mutatták be akik kint vannak
-aztán az itthoni viszonyokat mutatták be, hogy ijjen szegénységben még a 3dik világban sem élnek... nemhogy európában !!!

szégyen szánalom !
de a dakotákat nem nyomjuk el! a fődakota kormányfő...
@jaegtoer: aztán ezt még tovább lehet fejleszteni egészen a vécés nénik szintjéig.
@Habakuk999: Az LMP-ből Dorosz Dávid, Scheiring Gábor, Ertsey Katalin írták, hogy el kell menni.
@Spániel: Ne tegyenek úgy.
Bunyózzanak értünk, ne csak látszatból tegyenek úgy.

Hidd el, nem lenne olyan nagy csoda.:)

Ez a társadalom lassan megérik rá.
orbán gonosz

Több mint két éve, hogy ismét a segge alatt van a minizterelnöki szék(nem tudom, hogy a választások után legalább a bársony huzat ki lett-e cserélve!!!!).
Két éve kakaskodik, harcol fűvel-fával, rombol ezerrel, lop kétezerrel.
Az idióta kormányzása miatt kapott már eleget.Egy józanul gondolkodó becsületes magyar embernek töredéke is sok volna.
Szerintem egyszerűen gonosz.Mi másért csinálná ezt a sok aljasságot zsinórban?
@épészmérnök: Ezek a nevek nekem nem nyújtanak információt sajnos.:(

Belegondolva elég nagy baj, tekintve, hogy engem néha érdekel is a napi politika, ennek ellenére a két éves tevékenységük nem volt elég, hogy megismerjem őket.
Persze, én is figyelhettem volna jobban.
@Habakuk999: arra azért nem vagyok nagyon kiváncsi, miket okádnak egymásra úgy maguk között. Azt írtam: tegyenek úgy, mintha értünk menne a bunyó, szóval értünk bunyózzanak, ne az öncélú érdekeikből, mert akkor nem lesz a megegyezésből soha semmi. Orbán ördögi kacaját kellene háttérzenének feltenni nonstop a tárgyalások alatt, hogy végre valamire kirázza őket a hideg.
@Spániel:

"de nem birják elereszteni a húsosfazék szélét."

Már rég nem húsos az a fazék. Meglehetősen üresen ragadták el az ifjak, akik semmivel nem különbek, csak fiatalabbak.
Ugyanolyan technokratáknak akarnak látszani mint a fidesz hasonló korosztálya, és cca. annyi a tartalom is mögöttük.
@jaegtoer: látszik, hogy nem ismersz, de fenntartom, hogy debil és uncsi a nyócévbe való orrbeverés. Fidesz-szlogen. Ennél elegánsabbat is ki lehet találni, ami ütős lehet.
@orica: Én ilyen fiatalokat sehol sem látok, pláne olyat nem, akire érdemes odafigyelni. A húsosfazék relatív dolog, jelenleg meg kell elégedniük azzal, ha odatolakodnak és tunkolnak a maradékból. De kívülről az még mindíg húsosfazék!!!!!
@orica: úgy tudom, Botka eléggé sikeres polgármester Szegeden.
@dr. Balta$ár:

Sopronban már elkezdték nekik sodorni azt a kötelet.

Ettől függetlenül nekünk is lépni kell. Az első tipegést meg lehet tenni huszonharmadikán.
@Spániel: Sajnos nem fidesz-szlogen.

És nem tud unalmas lenni, mert a mostani fidesz csak következmény.
De ez a vita már tényleg unalmas, ebben igazad van.
Csak jó néhány régi arc nem mer tükörbe nézni.
@Habakuk999:
"És pont ma nincs egy árva troll...

Amikor folyékonyan tudnám káromkodva elküldeni mindegyiket.:((("

O de sajnallak erte! ;)

Amugy itt ket megrogzott trollt szoktam ugy-ahogy kovetni:

Stefike viszonylag jol csinalja, valami komoly agent provocateur. De neha igy is tul lo a celon, neha pedig, fokent az utobbi hetekben, alabb adott a szinvonalbol.
Gabriel egy erdekes kerdes, mert rola sokszor valoban elhiszem, hogy komolyan gondolja, amiket neha beir a sok copy-paste melle.

"Ez a nem pekidzs elintézte a magyar gazdaságot az elkövetkezendő három - hat évre"

Ezt a kormanyon levokon kivul valoszinuleg kevesen ertekelnek mashogy. Bar nyilvan ok is tudjak, hogy nem olyan hatalmas sikersztori ez, es ezert hivatkoznak most eppen az IMF utan az EU-ra.
@orica: "Ugyanolyan technokratáknak akarnak látszani mint a fidesz hasonló korosztálya"

Én úgy vettem észre, hogy a fidesz hasonló korosztálya konzervatív gondolkodónak akar látszani. És ilyeneket ír:

"Van egy nő.
Ha nincs, akkor szembeötlően hiányzik.
Hogy a következetesség jegyében a Pallas Nagylexikon meghatározásánál maradjunk, míg a Férfiasság megveti a halált, dacol a fájdalommal, keresi a veszélyt, s mint ilyen könnyen egyoldalúvá válik és keménybe, zordba csap át, addig ennek ellentéte az asszonyiasság, amely a lágy érzelmek túlkapásaiban, állhatatlanságban, szeszélyességben, élvvadászatban nyilatkozik meg."

gfg.blog.hu/2012/10/11/noiesseg_428
@Fabius: Tudod FAB ezer dologban nem értünk egyet, de emiatt maximálisan tisztellek és felnézek rád, Habakukkra vagy épp Juhászra.

A Bajnait hájpot viszont azért nem értem, mert a napnál is világosabb, hogy Ő már 2009-ben is csak a maszop hatalom meghosszabbító bábja volt.

Ettől függetlenül jó érzés, hogy bennetek legalább megmaradt a józanság azzal kapcsolatban, hogy akármilyen szarkupacot rakott ide viktor, ez nem ignorálja az előző bagázs elkúrásait.
@Fabius: én nem vagyok egy lánglelkű forr-a-dalmár petőfi... hangom sincs danolni... meg én inkább ágyban párnák közt...

szóval azt gondolod már megírtam elég kommentem (versem) mehetek hősihalni?

apropó... a kommenteket niknév szerint lehetséges összeszedni blog.hu -n? vagy kilistázni? vagy ezt csak a TEK tuggya?
csakmer... szeretném nyomtatott formában is kiadni az elmúlt 3éves irodalmi munkáságom...

meg egyébként is én megmontam... na ugye...
@Spániel: @Habakuk999:

Különösebb alakoskodásra, összeborulásra vagy paktumra szükség sincs. Nyugodtan lehet azt tenni amit Botka, Újhelyi, Dorosz, TGM és a többiek: kijelenteni, hogy fenntartások vannak, de a részvétel fontos.
@dr. Balta$ár:

Én kimegyek, de a hősi halál nem szerepel se a programban, se a terveim között.

A kommenteket elvileg a regisztrációs mélcimre lehet listázni.
@Fabius: :) akkor majd idővel megkérlek ha a könyvkiadás aktuális lesz

ja és törökgabi is nyilván szivesen megteszi majd:)

az okt 23 pedig SZÁNALMAS !!!

ez egy nemzeti ünnep: ÜNNEPEJJÜK az ELBUKOTT FORRADALMAT !

ahogyan márc 15én is egy másik elbukott forradalmat !

ez nem párt támogatók népszámlálása... én veletek leszek LÉLEKBEN ! és még egy híradóban is megnézlek ha majd linkelsz vlamit
@dr. Balta$ár: A forradalom 1956-ban győzött, viszont a szabadságharc sajnos elbukott.:(
@Bakter:

"Egy ajánlott pekidzsű szívlapátot a "nagy öregek" is megérdemelnének, hogy ezt még mindig nem ismerik fel."

Mutass nekem - bármely területről - egy nagy öreget, aki önként visszavonult:)))
A hiúság, a pótolhatatlanság érzete/tudata a bűnös.Már nem szép látvány, és nem jó hallgatni egyiket sem. Vitányi, Boross, Szűrös,Pozsgai egykutya.
@Habakuk999:
"Nem lesz ez egyszerű szülés.
De szülésnek lennie kell, különben elpusztulunk. "

Meglesz az a szules! Az persze erosen kerdeses, ahogy Fabius is tart tole, es kisse en is, hogy igy aztan milyen kormanyzas kerekedik ki belole. Ezert pofaztam en mar fel eve is, hogy ahhoz, hogy valamit kezdeni tudjanak egymassal a kulonbozo elenzeki partok, mozgalmak, az hosszabb alkalmazkodasi folyamat. Minthogy az utolso felevben a kampanyidoben majd esetleg, vagy ahogy anno az LMP felvetette, hogy ha a valasztasi eredmenyek tudataban szukseg lenne ra...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ????????

forradalom győzöttt:)))) ezt nem is halotam eddig...

bocsika én nem vagyok ideológialag elég képzett...

hogyan nyarhetett a foradalom ha a szabharc bukott???
ez nem egy összevont 2 az egyben akció volt?
ezt rajtad kívül ki tuggya még? kihidették?
szerintem a forradalom ellenforradalma győzött...
visszajött kis segíccséggel Apárt...

kíváncsi leszek viktorék kiket hívnak be...
pl az azerieket? baltás egységet kaphatunk...
@simple observer 1.0: Nekem nagy döntés a mai.
Érett már több éve, de a pekidzs lett a végső katalizátor.
és fel voltam pörögve, miért kell nekem más országba mennem, ahelyett, hogy nyugodtan dolgozhatnék itthon.
Mostanra megnyugodtam. A Kerényi féle nemzeti könyvtárról olvasva mélységesen megnyugodtam.

Fogok támogatni szociális tevékenységű alapítványokat, fogok itt adózni az itthoni tevékenységem után, de csak az itthoni után.
Az sem oda jut, ahová kell, hanem a lopósokhoz.

Trollok?

Én Angyalra vagyok istenigazából kíváncsi milyen ember is lehet valójában, Stefi csak egy játék.
@Spániel:
17:17 mindenben egyetertek, de szerintem meg lesz a 2/3.

Bar ezert mostanaban joparan kerulnek, mint tulzottan optimista (vagy csak egyszeruen idiota) pestisest (nem ez nem a reklam helye).
@épészmérnök:

"úgy tudom, Botka eléggé sikeres polgármester Szegeden."

Ő igen. A maszopban pillanatnyilag két ember van, aki dolgozik, jól és ért is hozzá. Botka és Tóth Jóska a 13.ker.ben. A többi csak dumál, tanulás, felkészülés nélkül.
Juhász Szanyi affér...ott sánta a dolog, hogy Juhásznak bőven igaza van abból a szempontból, hogy a szocik kőkeményen hozzájárultak a fidesz 2/3-hoz. Szanyi meg ott b.szta el a dolgot, hogy bár valóban "csak" arról van perpillanat szó hogy tüntizzünk, de neki állt terelni, hogy a szocik aztán de tényleg nem tehetnek a kialakult helyzetről, és ök meg aztán véletlenül se korruptak mint állat és különben is 2010 fejlődött az ország mint pannon puma. Nem csodálom, hogy Juhász bepöccent, attól a dumától amit és ahogy a kapitány ellejtett (tökéletesen hülyének nézve mindenkit még most is!!!) én is bepöccentem volna, csak sokkal rusztikusabban fejtettem volna ki a véleményem, lehet még a buksiját is beleveregettem volna az üveg asztalba picinykét...
Valamelyikünk hülye!
Vagy én, vagy... a narancsbolsi csürhe! :D

www.youtube.com/watch?v=yWUWONiRvcU&feature=plcp

Siralmas, kretén, narancsbolsi trollocskákat kérem, magyarázzák meg nekem.
Én csak egy mezítlábas informatikus vagyok, 152-156-os IQ-val, nem érthetek mindent!
Kicsit szégyenlem is magam ezért...

Tovább vannak még kötelező darabok, amikkel szintén gondjaim vannak. Tudom, bennem van a hiba, ez okés, de szeretnék ezekre is egy megnyugtató választ.

www.youtube.com/watch?v=YxPPzR2SJwQ&feature=related

www.youtube.com/watch?v=qVCvqYQTmqE
Térkövezést sem? Akkor megnyugodtam...
HAZUDIK A CSÚTI RAMSZESZ!
@dr. Balta$ár: Hát én ezt egy ma már halott forradalmártól hallottam és úgy érzem igaza volt.
@épészmérnök:

Mindkét oldalon nagy a Patyomkin-falu. Alig-alig van, aki komolyan is gondolja, amit mond és érti is, amit mond.

gfg nem érdekel.Olvashatatlan, stefisen dagályos. Nekem nem tűnik komplettnek, és ilyesmire nincs időm.
"A szobron egyébként Rogán Antal Dávidként áll, de a konzervativizmus jegyében egy Blikkel takarja el a férfiasságát, de az akkora, hogy az újság mögül kitekeredve körbefonja a költségvetési hiánnyal küzdő Tarlós István lábait, miközben egy BKK-t megszemélyesítő turul marcangolja a még dobogó szívét és azt ordibálja, hogy VT-Transman, VT-Transman" (HCS)

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :)
azonnali radikális adócsökkentések ormánya !

amugy drmatolcsi MEGBOKROSODOTT ! (lásd zsindex)
@Habakuk999: Hát én is kint leszek az utcán a családommal. Csak azt nem tudom, hogy az IA koncert után lesz -e még Milla tüntetés. Szívesen elsétálnék felétek és akkor találkozhatnánk.:)

Egyébként ez a két számuk az ünnephez kapcsolódik.

Talán csak álom:
youtu.be/YrwxTdGilxI

Ruszkik haza:
youtu.be/AF3m8d7l_Rk
@Habakuk999:
Akkor ez a ceges dolog komoly?

Nekem is Gabriel erdekesebb. Stefinel sokszor lilog a lolab, vagyis latszik, hogy csak egy mu Susu (az egyfeju).
Angyalnal mar elgondolkodom neha, hogy hogyan tudnak olyan, normalis korulmenyek kozott egymasnak ellentmondo, velemenyek kijonni egyetlen emberbol?...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nemigen fogunk visszaérni a Millára, gondolom délután lesz.
Bankszámla nyitás, nótárius, iroda, könyvelés, számlázási program, ezzel fog telni a hétfő és kedd.
Messze is van, kb hat órás út.:(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Azert annyira nem vetem el sulykot. bar ahogy epp fentebb olvasom o is illeszkedik azert...
@dr. Balta$ár:

Részemről nincs akadálya.

A huszonharmadikához meg annyit, hogy szerintem ünnep, ha egy nemzet végre kihúzza fejét a seggéből. Szerintem ez történt 56-ban és 48-ban is.

Ennek a jelét - nyilván forradalom nélkül - kéne mutatni most is.
@Fabius:

"Nyugodtan lehet azt tenni amit Botka, Újhelyi, Dorosz, TGM és a többiek: kijelenteni, hogy fenntartások vannak, de a részvétel fontos." na látod! Erről beszélek.Juhásznak is csak ennyit kellett volna mondania! Szóról szóra.
Nem tudom, ki olvasta, de... ez van!

Tanmese a seggnyalásról
"Láttunk példát erre is, arra is. Az őszinte férfiszerelem erotikus megvallására és a cinikus megfontolásból elkövetett szakmai önfeladásra. Patai Mihály bankszövetségi elnök, miután elragadtatott hangon ismerte el Matolcsy munkásságát, elégedetten nyugtázta a következőt: „A bankszektor jövő évi helyzete érdemben nem változik ahhoz képest, amiben korábban megegyeztünk: a pénzügyi tranzakciós illetékből fakadó tétel 2013-ban 130-140 milliárd forint lesz, és körülbelül 60 milliárd forintos elvonást jelent majd az ideihez képest felére csökkenő speciális bankadó.”

Önmagában érdekes, hogy valaki a világ legtermészetesebb dolgaként beszél arról, hogy ezután nem tízszer rúgják hasba naponta, csak ötször. Aztán megdicséri a bakancsot. De aki az elmúlt két év után azt hiszi, hogy a kormánnyal kötött megállapodás ér valamit, és ennek érdekében képes megalázkodni is, az tényleg megérdemli, hogy újra tízet kapjon."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121017_Tanmese_a_seggnyalasrol#rss

Mindig vannak újabb rétegek, például a REKTOROK, akik újra- és újra beszopják, no meg még élvezik is!
Hiába no, mazochisták előnyben...
Stefi sehol?
Wazz, akkor ez nem az én napom! :)
@batka manó: manókám, csakhogy ez a beszélgetés nem azért jött létre, hogy egymás pofájába mondják a tutit, hanem a logók kitiltása miatt. Közben elfajult a diskurzus mindenféle irányba a közös nevező legkisebb esélye nélkül. Márpedig le kell nyelni mindenkinek sokféle békát, ha tényleg meg akarnak állapodni. Saját pecsenyesütögetés egyik oldalról sem fog menni.
Juhász szavaiből azt vettem le, hogy Szanyik oda sem juthatnak a tárgyalóasztal környékére sem, ez evidens, ezért mindegy, hogy most mit mond.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ne szomorkodj, itt egy minőségi csere, nincs mit hozzá tennem :D

LMP-s képviselő: Hogy lehet Matolcsy ekkora gyökér?
Szabó Tímea kiakadt a megszorításokon

hirek.msn.mainap.hu/itthon/lmp-s-kepviselo-hogy-lehet-matolcsy-ekkora-gyoker-38521
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Részemről semmilyen Bajnai hájp nincs. Vakon nem hiszek én senkiben és nem azonosulok senkivel.

Viszont a teljesítményt elismerem. Bajnai volt az első miniszterelnök aki azt tette amit előre mondott, és a második gazdasági szakember aki a mellig érő szarral tudott kezdeni valamit. Ezt bármikor alátámasztom tényekkel és számokkal, amikkel vitázni nem lehet.

Ezért tartom őt az egyetlen alkalmas személynek a jelenleg számba vehető aspiránsok közül. Akkor is, ha az LMP alap szellemisége közelebb áll hozzám, és Bajnai helyett szívesebben látnék egy életképes balközép kormányt ezzel az ördögbotos beütéssel. De azoktól mostanában csak agyfaszt kapok, meg kiütést a tutyimutyiskodástól.

Ha lenne jobb ötletem vagy más akire a gazdasági kormányzást én rábíznám, akkor mondanám. De nincs.
@Spániel:
Szanyival és a többi őstulok pártmajommal egyezkedni az a halál! El se kezdjék, inkább kocsmázzanak akkor, hagyják a fenébe az egészet. Ahová az a csürhe is beteszi a lábát, ott vége a korrekt és átlátható rendszernek.
@simple observer 1.0: Persze, hogy komoly.
Nincs értelme várni a csodát. Évekig vártam.
Itthon lesz egy apró beruházásunk, a kereskedelem ami úgysem kapcsolódik Magyarországhoz, megy kifelé.
Sokkal egyszerűbb lesz, eddig se volt sok értelme itt bonyolítani.
Ha itthon marad, elsorvad, mert versenyképtelenek leszünk ezekkel a feltételekkel. Centeken alkudozunk, ezek meg milliók ellopását tervezgetik.

Igen, Angyal szerintem sokat változik, kevesebbet is másolgat, valahogyan mintha ő is keresgélné az útját.
Aztán lehet csupán naiv vagyok.
@Habakuk999:
Ha erre jöttök, akkor bejönni egy kávéra!
NEM SZÓLOK MÉG EGYSZER! :D
@Fabius: Úgy is van. A videót megnézted??? Juhász rendesen kiosztotta az alkeszt meg a banyát is. :)

index.hu/belfold/2012/10/17/juhasz_miatt_elmarad_a_buszoztatas/
Nem tudom, láttátok-e az új, Piktor kormányát népszerűsítő linket?

xfree.hu/kep_show.tvn?SID=&kid=454038&aid=197845
@Spániel: beszélgetés meg megy erre arra, ahogy sikerül, de ha mán' felmerül egy állítás ne nyilvánvaló hazugsággal próbáljunk hárítani. Ha ilyen az alapállás akkor ha egyezkedni kell - márpedig anélkül nem fog menni - rossz omen egy ilyen kezdés. Én spec határozottan elvárnék az mszp-től egy alapos tisztújítás előtt egy halovány bocsikát legalább, mert az a minimum amit ez a nép megérdemel a fergeteges elqrás után.

jelvény vagy nem jelvény ez itt a kérdés...nekem speciel tök mindegy, felőlem lila pöttyös napozóban is jöhet akárki, ha büdös neki a rendszer, Juhászék valami - számomra egyébként értelmezhetetlen okból - ragaszkodnak ahhoz, hogy ne legyen párt jelvény a brigád gyűlésen, bár ha jobban végig gondolom van ebben ráció, ne tudjanak az ellenzéki pártok egymással számháborút vívni, és a vityáéknak is lehet azt mondani - jelölés nélkül -, hogy nézzétek bazzeg' a nép a civilek háborognak. Ráadásul a milla mint szervező - elvileg - valóban a civileket akarja képviselni...
Balavány: "bajban van a haza, nagyobb bajban, mint eddig bármikor. Engem – mint keresztényt és demokratát – meghívtak egy rendezvényre, ahol sokakkal együtt, békésen és méltósággal ki lehet mondani: elég volt a kétosztatú Magyarországból, meg a fejünk felett vívott jobb-bal háborúból. Arra jutottam, hogy ott a helyem, mint mindenkinek, aki változást akar. Nem azért, mert Bajnai is ott lesz, hanem annak ellenére."

Balavány György: Bajnai Gordon mégis az MSZP trójai falova?

hvg.hu/velemeny/20121017_Balavany_Gyorgy_Bajnai_Gordon_megis_az_MS
@Spániel:

Juhász más tészta, egyetlen dologért:

- Ő csak annyit kért eredetileg, hogy szülessen meg a nincs zászló-elviselünk paktum. Ezt mindenkitől kérte.

De Gyurcsány leturházta ezért, majd mindenki más is, ahol érte. Nyilván nem fogja szó nélkül hagyni. Én sem hagynám. De a huzakodást nem ő kezdte. Ő csak annyit kért, amit eddig minden Milla tüntetés előtt. Nem volt ez újság egyik szereplőnek sem. A szoci piros és LMP zöld széldzsekik éppen ennek kiküszöbölésére készültek el már régen, és azokért egy hangot nem szólt soha senki.

Kép alján Török pirosban:

static.nol.hu/media/picture/47/84/75/000758447-6188-625.jpg

LMP különítmény zöldben:

static.nol.hu/media/picture/88/38/76/000763888-1135-625.jpg
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Na legközelebb nem vágom ki, és élvezheted a társaságát.

De aztán nyafit egy hangot se... :-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: csak egy a gond:mindíg ők ugranak elő minden mszp bokorból. Ildinéni, pinológuslaci, szanyikpaitány. Tegnap viszont megdermedtem: láttam Mesterházít Májki Jacksonra vonaglani egy szinpadon. Hát ezek már nem kutyába, hanem patkányba mennek le.
@Fabius:

Annyira ezért nem hiányzik, úgyhogy VOND VISSZA, mert megjelenik, mint Egér a PINÁra! :D

Épp ma volt az agyamban, hogy felteszem a kérdést a nálam sokkal okosabbaknak (van néhány közgizda errefelé), akik értenek is hozzá. Erre a válasz fogadott...

"Orbán jobbkeze bokrosabb Bokrosnál

A Bokros-csomag közel dupláját kapjuk az Orbán-kormánytól két év alatt. A megszorítások a GDP 9 százalékát is meghaladhatják, átlépve a 2700 milliárd forintot, amiből csak erre az évre 2000 milliárdnyit jelentettek be. Az elmúlt másfél évben átlagosan negyedévente kaptunk egy csomagot."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/17/matolcsy_az_igazi_bokros/
@Fabius: akko hogyapi..lesz, hogyamikor a Szoli odamegy a sok klf. zászlóval, logóval és vegyül?
Kónyának mérnem szólt Juhász, hogy ne gyertek, csak mesztelen.
piros kabát, zöld kabát nem hülyeség egyébiránt csak kéne közé egy kis fehér is valahogy így...

www.sportmotor.hu/motoros_kepek/motogp/?dr=8091&cmd=pic&id=80172
@batka manó:

ott voltam a pirosak között... :)
@épészmérnök: "Bajnai még soha, sehol nem határolódott el világosan az előző kormány vétkeitől. "

bajnai libás gordon tejjesen válalhatatlan, az előző tolvajbanda emblematikus kistitkára... egy szürke lopós polikusa az maszopnak...

mi a lóf@szér csinálunk úgy mintha független lenne?
mi a lófBajnai még soha, sehol nem határolódott el világosan az előző kormány vétkeitől. szér gondojjuk hogy a millát nem a fides hozta létre?

mert hüje azér nem vagyok...
@épészmérnök: újra mert egy plagzálás becsúszott (kopipészt)

"Bajnai még soha, sehol nem határolódott el világosan az előző kormány vétkeitől. "

bajnai libás gordon tejjesen válalhatatlan, az előző tolvajbanda emblematikus kistitkára... egy szürke lopós polikusa az maszopnak...

mi a lóf@szér csinálunk úgy mintha független lenne?
mi a lóf@szér gondojjuk hogy a millát nem a fides hozta létre?

mert hüje azér nem vagyok...
@batka manó: mindenben egyetértünk, ha ki akarok menni kimegyek és nem zavar, ha valaki űrhajósnak öltözik vagy fekete nejlonzsákban van.
Az mszp már régen megtehette volna az öntisztítást, csak az a rohadt inger nem jött még elő, pedig muszáj lesz, nagyon muszáj. Sajnos ez a két választási nyerés kicsit a fejükbe szállt és olyat is szoktak mondani, hogy majd ők egyedül is...Velük még sok baj lesz.
@Spániel: a Szolidaritás nem párt, hanem egyesület.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csak van egy aprócska különbség.
Bokrosból strukturális reformjából három kormány meg tudott élni úgy ahogy, az unortodox bölcsünk intézkedései pedig lassan háromhavonta újratermelik a problémákat.

Ezt hívják fenntartható fejlődésnek - mivel valamelyik hazabölccse után már tuggyuk, hogy a negatív növekedés is növekedés-.
@épészmérnök: asszem ezalkalommal ez teljesen mindegy. Kónya megkért mindenkit, hogy aki vele vonul, hozhat bármit, kapát, kaszát, kalapácsot, pártlogót.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nyilván nem PR megfontolások alapján ekkora gyökér, pusztán arról lehet szó, hogy ginzeng tekeredéseket tartalmaz a DNS-e. Na, az a gyökér, nem a mi Gyurink!
A mi Gyurink más. A mi Gyurink nem gyökér! Ő teljesen hülye.
A mi Gyurinknak elsősorban a ritmusérzékével vannak problémák. Lehetne azt a kurva EU kísérő (kisegítő) cint négy negyeddel ütni (mint egy kezdő dobosnak), erre olyan sebességre kapcsol a marhája, mint Fejes Tomi a Magyarország mi a fasz van veled nótában. Kellene ennek a balfasznak egy metronóm az irodájába, akkor talán nem tévesztené el az ütemet. Egy huszonharmadika okán szerveződő tüntetés előtt pár nappal, akkora zacskórúgásba beletenyerelni, hogy most jelent be újabb megszorító csomagot…?
Ez az ember vagy valóban teljesen idióta, vagy Mesterházy pénzeli-:O
Biztosan sokkolta, Melocco Miklós szalmából és guanóból tapasztott termeszvárának látványa Mátrai Márta fején, amit én tökéletesen megértek, de egy politikus uralkodjon már magán és ne beszéljen baromságokat!
Persze ne kívánjon az ember teljesíthetetlen feladatokat.
@Spániel:

Kónyának is szólt. Mondta is Kónya az ATV-ben, hogy a zászló miújság rájuk is vonatkozik.

De eleve baromság az is, hogy külön őrsi gyűlnek a Clark Ádám téren. Minek?
@Fabius: Úgy van igazad, hogy nincs igazad. A Milla, mint tömegmozgalom pártsemleges volt, és mindenki, aki csatlakozott vagy sem (én vagy sem), kiment a tüntikre vagy sem (kint voltam), egy FB-közösség szervezte bulira ment.
A Milla ezek után egyesületté alakult (provizorikusan fogadjuk el, hogy egyesület). Ráadásul közlik az első kocsmatalin, hogy beszállni szándékoznak egy választási párt mellett szövetségben a hatalmi bunyóba. Ebben az esetben elhiszem, ha Gyurcsány, Mestreházy,, stb. vagy bárki más úgy érzi, hogy ha mint immár jogi szervezet (az egyesület is az), közös harcot akar a hatalomért, az nem fog menni pártok nélkül. Márpedig az egységes szándék legjobb kinyilvánítása lehetett volna, ha inkább a Kónya Péter mondotta elvek mellett szerveződik. Demonstrálva, hogy: Íme mi meghirdetjük a bulit, és a közös platform ennyi pártot, embert tud megszólítani. Járjatok békével, és elől a jó példával.
De nem, Juhász zsigeri kényszert érezve inkább cenzust hirdet, és ezzel boritékolhatóan megoszt. Fenntartom, hogy vagy ennyire ostoba, vagy ennyire hatalomcentrikus, vagy ennyire Fidesz-párti. Bárki választhat magának csillagot.
@Habakuk999:
Ez nem is vitás, max.agyhalott narancsos zombirkák vonják kétségbe!
Az autópályától 800 méterre van egy jó étterem, ott összeülünk? :) Melyik nap?
@Fabius: „A Szolidaritás elnöke arra kért mindenkit – a demokratikus pártokat: DK-t, MSZP-t, LMP-T és más szervezeteket –, hogy együtt a Szolidaritással a Clark Ádám térről vonuljanak a Szabad sajtó útjára. Hozzák a saját zászlóikat, jelvényeiket, mindent, amit akarnak, csak – mint mondta – legyünk együtt, mutassunk erőt és azt, hogy képesek vagyunk együtt közösen fellépni az Orbán-rezsim ellen”. www.szolidaritas.org/files/1/5-a-okt.pdf
@Fabius:
Jó'vanna... értem én a célzást! :(
DÖG!

@Habakuk999:
Vasárnap is melózok, attól függ kb. mikor jöttök. Csörögj meg előtte, akár ma is.
@Fabius: szerintem is baromság, de valszeg így akarta elkülöníteni magát a millától, kifejezni azt, hogy mindenki felé nyit.
@Fabius: Olvastad Balavány írását? Kb. nekem is hasonló fenntartásaim és félelmeim vannak. :(

hvg.hu/velemeny/20121017_Balavany_Gyorgy_Bajnai_Gordon_megis_az_MS

Azon állampolgárok közé tartozom, akik szerint – most némiképp egyszerűsíteni fogok – az előző kormány antidemokratikus, szabadságellenes, pénz- és hataloméhes, népnyúzó, kókler, mindenkit hülyének néző társulat volt. Hagyjuk a mosakodós szövegeket: e rendszer része és működtetője volt Bajnai Gordon is. Látnia kellett, hogyan működik a pénzszivattyú. Az őszödi beszéd után is azok közé tartozott, akik bizalmat szavaztak Gyurcsánynak. Tagja volt (kormánybiztosként) annak a kormánynak, amelynek rendőrsége elképesztő brutalitással támadta meg a védtelen állampolgárokat – és nem a kirakat-bezúzó brigantikról beszélek, az egy másik történet.

Bajnai még soha, sehol nem határolódott el világosan az előző kormány vétkeitől. És amíg ezt nem teszi, vagyis a nevéhez kapcsolódó egyértelmű konnotációkat határozottan ki nem kapcsolja, addig bizony, kedves Tamás Gáspár Miklós, Bajnai „visszatérése a politikába” nem jelent mást, mint az MSZP-hatalom restaurációjának első lépését – nevezzük bár a kampány zászlóbontásának vagy csak egy szerény bejelentésnek (innentől ez csupán technikai, nem lényegi kérdés).

Ugyanakkor a jelenlegi kormány is szabadságellenes, pénz- és hataloméhes, népnyúzó, kókler, mindenkit hülyének néző társulat, sőt minderre – ahogy gyorsul a világegyetem diffúziója – rá is kapcsolt egy fokozattal. Az MSZP és a köddé vált SZDSZ egykori szimpatizánsai természetesen az úgynevezett baloldali összefogástól várják a helyzet megoldását – vagyis a hatalom leváltását –, és úgy gondolják, hogy ez az MSZP nélkül nem megy. Én viszont úgy gondolom, hogy nem baloldali, hanem jóval tágabb összefogásra van végre szükség, ami az MSZP-vel már lehetetlen. Ahhoz, hogy a Szocialista Párt újra partiképes legyen, meg kéne változtatnia a vezetőségét, az arculatát, a programját, esetleg a nevét és múltját is, és ez persze hogy nem fog menni.
@Fabius: mindenhová csapatostul mennek. A József Attila-szoborhoz is tavaly.
@Spániel: bajnai:orbán = 38:22 ?!?

nálam : bajnai:orbán = zéró: zéró...
két BŰNÖZŐ !!! bűnszervezet tagok...

amugy a 38% is édes kevés egy országban...
a 22-ről szólni sem érdemes... hogy hol látná szívesen a 78%...

apropó nem volt ma valami címlapos "szomorúhír" ?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lemarattál!

mi már ki is elemeztük... örökgáborelemez

amugy most értél vissza tüntetésről? miskolcról?
Nagybandó nemzeti konzultációja orbánnal...

"Most mi is fontos kérdésekre keressük a válaszát.
Kell-e továbbra is Ön, illetve kellenek-e az Ön legfőbb tanácsadói, azaz Ön? "

és a kérdőíve:)

www.168ora.hu/velemeny/nagy-bando-konzultacio-alaptorveny-kozgep-oligarcha-garda-foci-imf-safarov-104152.html
hvg.hu/itthon/20121017_ocsai_lakopark_gaz

Nincs még elég gettó? Csinálunk újakat is?
Hajrá magyarok!
Kéményt se kell építeni, így mivel fűteni sem lehet majd, még kevesebbe kerülhet a rezsi!
Hajrá Magyarország!

remélem tudni fogják a devizahitelesek hogy pontosan hiteleik hányszorosát fogják kifizetni a haza nagyjainak jól sikerült törlesztéseinek érdekében.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nagybandó kérdőívét elolvastad már??? fergeteges :)))
A hülyeség és szervilizmus diadala!

"Miniszterelnök úr zseniális ember"
index.indavideo.hu/video/Miniszterelnok_ur_zsenialis_ember

Amikor az alja az "elit"...
@Fabius: Ma láttam elsuhanni előttem Bauert. Komolyan elgondolkoztam - mindig mondod ugye - hogy odamegyek, és megkérdem, mizumizukicsilego. De nem mertem megint, na.
@Habakuk999: :)))) a gáz amugy tényleg nem divat mostanság, DE A KÉMÉNY SEM !

csak az energiatudatos építés miatt (hőcserélő/talajszonda stb)

de hogy fával/szénnel:)))) ez qva jóóó

vagy ÁRAMMAL... az is nagyon jooo (drága)
@Fabius: Mert ott már vótak tavaly és megszokták. A világ legtüntetésellenesebb helye amúgy...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Itt vagyok és figyelek, de sajnos Fabius folyamatos járőrözése, illetve a járőrözés teljesen kiszámíthatatlan jellege (bármely pillanatban felbukkanhat, és nincs rejtőzés előle) miatt a visszaszivárgás gyakorlatilag lehetetlenné vált.

Némi esélyre esetleg csak akkor tehetek szert, ha türelmesen kivárok és alaposan nyomon követem Fabius felbukkanásait és az immár ritkaságszámba menő eltűnéseit, és az így kapott adatokból megpróbálok valamiféle mintát, rendszert felállítani. Most is ezen dolgozom.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kontraszelektált hitvány sz@rok mind (alkalmatlanok és gerinctelenek)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Itt vagyok és figyelek, de sajnos Fabius folyamatos járőrözése, illetve a járőrözés teljesen kiszámíthatatlan jellege (bármely pillanatban felbukkanhat, és nincs rejtőzés előle) miatt a visszaszivárgás gyakorlatilag lehetetlenné vált.

Némi esélyre esetleg csak akkor tehetek szert, ha türelmesen kivárok és alaposan nyomon követem Fabius felbukkanásait és az immár ritkaságszámba menő eltűnéseit, és az így kapott adatokból megpróbálok valamiféle mintát, rendszert felállítani. Most is ezen dolgozom.
@Spániel: Brian élete. Mit utálnak a rómaiaknál is jobban? Bingo. Na ezt most élőben tolják, ami annyira nekünk nem viccös.
@Ines Institoris:
Marad a sunnyogás neked! Ez is egy létforma... :D
@GeoCracker:

Kónya meg a közös platform 3-4 ezer embert tudott megszólítani eddig. A Milla 30 ezret.

A zászlózás a saját rendezvényére és vonulására vonatkozik, ezt nyilvánvalóan elmondta az ATV-ben.

De ha mégsem sikerült megérteni, biztos ami fix holnap csináltatok egy molinót. Ha más nem arról majd menni fog.

Most untam meg a zászlóval erőszakoskodást.
@Ines Institoris:
Csak neked, csak ma...

"Orbán jobbkeze bokrosabb Bokrosnál

A Bokros-csomag közel dupláját kapjuk az Orbán-kormánytól két év alatt. A megszorítások a GDP 9 százalékát is meghaladhatják, átlépve a 2700 milliárd forintot, amiből csak erre az évre 2000 milliárdnyit jelentettek be. Az elmúlt másfél évben átlagosan negyedévente kaptunk egy csomagot."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/17/matolcsy_az_igazi_bokros/
@Ines Institoris: Jó nagydoktori anyag leszel épészmérnöknek. A politikai megszállottság orvbűni tükröződése a blogszféra közegében címmel.
"Semmi újdonságot nem mondok azzal, hogy a 2014-es választás lesz az utolsó alkalom, hogy megállítsuk a totalitárius Orbán-rendszert abban, hogy egyszer s mindenkorra befészkelje magát az életünkbe.

Amit tennünk kell, nem lesz sem kellemes, sem könnyű. Egyetlen esélyünk van: ha az összes ellenzéki erő (és ebbe beleértem a Jobbikot is) szögre akasztja azokat a témáit, amiket a saját választóik szexisnek találnak bennük, és egy választási szövetségben indítják a jelöltjeiket a Fidesszel szemben.

Az ellenzéki szövetségnek egy küldetése van: leváltani Orbánt, eltávolítani az államigazgatásból és a függetlenségüket elveszített hatalmi ágakból az orbánista funkcionáriusokat, kigyomlálni az alaptörvényből és a sarkalatos törvényekből a pártállami rendelkezéseket és lefejteni az oligarchákat az állami pénzcsapokról. Amikor ez megvan, helyre kell állítani a politikai verseny sportszerűségét, szabaddá kell tenni a köz- és a magánmédiát, átláthatóvá és működőképessé kell tenni a pártok finanszírozását és népszavazásra kell bocsátani az új köztársaság játékszabályait. Aztán feloszlatja magát a parlament, és az új választáson már mindenki meghirdetheti a saját programját és akár tele szájjal is szidhatja a korábbi szövetségesét."

orulunkvincent.blog.hu/2012/10/17/az_utolso_valasztas

Ez lényegében a Karácsony-féle javaslat. Nekem egyre ésszerűbbnek tűnik ez a kétlépcsős stratégia - Jobbik nélkül - erre a célra létrehozott választási szövetséggel és a helyreállítás után új választásokkal. Sok esélye ennek sem látszik, de valóban utolsó menekülőútként és világos célok mentén lehetne összehozni, és már az is valami.
@Fabius: "A zászlózás a saját rendezvényére és vonulására vonatkozik, ezt nyilvánvalóan elmondta az ATV-ben. "
Idéztem pontosan azt, amit Kónya szervezete hivatalosan kitatt a honlapjára. Forrással. Ugye nem tételezed fel rólam, hogy feltörtem a honlapot :-)

Amúgy nem erőszakoskodok a zászlókkal, mivel pártokon kivüliként nem érint. Juhász fellépése szerintem netto álszent baromság. De ettől még lehet bárki szerint igaza.
@Habakuk999:
Nem mondhatom, hogy örülök... Maradi vagyok és a NŐKet kedvelem! :O
Telszámom megvan?
@Fabius: én már akkor, amikor a fidesz kisajátította magának.
@Fabius:
GENYA! Valld be, megvan a telefonja neked, naponta egyeztettek, mikor trollkodjon... :D
@Ines Institoris:

Kaptál egy lehetőséget. Tegnap felhívták a figyelmed a netikettre. Aszerint.

Ellenkező esetben visszatérünk a meglátlak-kiváglak-a létezésed nyomait is törlöm módszerhez.

Világos?
@Spániel: Nagyon értékelem a józanságodat és hogy megérted, mit akartam én makogni, aki valóban nem vagyok gigasztár semmiben. Meg csóró is lennék, ergo rám lehet sütni, hogy irigy szar magyar vagyok, és az isteni Natit emiatt a zsebbe kurkászós magyari SI-faktor miatt kritizálom.

Nem irigylem, de valóban ezt a nyomorult férjéért magát teljesen kifordító szegény nőt sajnálom valahol, aki mindüknek ezzel és így a legrosszabbat teszi. Hja, régi nóta: a pokol útjai mivel vannak kikövezve???

Én biztos nem így tartanám meg a férjem és nem így erőltetném a szakmára. Gyak. megveszi. HA ez a faszinak nem a lehető legkínosabb, akkor sajna olyan buták, hogy ezt nem is látják be, ez még cikibb.

Na ennyi. Ha az én lányom lenne, azért leülnék vele és elmondanám neki. Szeged önkorijának szerintem lenne a mai iszony gazdasági helyzetben mire kiadni milliókat, nemcsak a Natika vendéglőjére.
@a szív fészkei: "Jó nagydoktori anyag leszel épészmérnöknek. A politikai megszállottság orvbűni tükröződése a blogszféra közegében címmel."

Az a gyanúm, hogy a dolog fordítva áll, az illető minket monitoroz.
@Spániel: elég morcosnak láccanak...

én nem értem hogy mi alapján reméli
a fides mafia hogy ezt élve meguszhattya ?!?
@GeoCracker:

Az erőszakoskodást nyilván nem rád értettem, hanem azokra akik nyomják.

Juhászról meglehet a véleménye bárkinek, nekem is megvan - nem túl hízelgő - el is mondtam elégszer, de most speciel igaza van.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kár hogy meghalt...

pedig jo eséje volt a testével/motorjával megálítani a humert !
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

NEKEM?

Mikor te idézed meg és azonnal megjelenik? Muhaha :-)))
@Fabius:
Ja, mert Stefiztem?
Akkor inkább PINÁZOK! :D
@Fabius: "Ezt bármikor alátámasztom tényekkel és számokkal, amikkel vitázni nem lehet."

Minek is bizonygatni, ami ennyire nyilvánvaló?

"Bajnai volt az első miniszterelnök, aki azt tette amit előre mondott, és a második gazdasági szakember aki a mellig érő szarral tudott kezdeni valamit."

Ja-ja, milyen jó is volt! Haj-haj, bezzeg Bajnai idejében! Bezzeg Mátyás király idejében! Bezzeg Nagy Lajos király idejében! Milyen jó volt!

"Ennek ellenére gondoljuk, ha valaha kormányváltást reméltek, akkor teljesítsétek az ehhez nélkülözhetetlen minimumot: legyetek választható alternatíva."

varanus.blog.hu/2012/08/09/r_i_p_lmp_uj_polus_elt_1_napot

Mátyás király nincs a jelöltek között. Nagy Lajos sincs. Bajnai?

Egy biztos, Orbán ott volt a választható jelöltek között 2006-ban, alternatíva volt, választható volt, teljesítette a minimumot.

Bajnait egyelőre csak elutasítani lehet, választani nem. Haj, de a király visszatér! Haj, ha teljesíti a nélkülözhetetlen minimumot! A híveinek talán más is jut a napi brühühűn kívül. Addig is elismerjük a teljesítményét, Bajnai : Orbán - 0:1

"Unjuk a faszságot..."

Ja-ja, hát ilyen a mi demokráciánk. Az ellenzéknek az ellenzéki lét kényelmetlen. Kínos, bosszantó, irritáló, dühítő, frusztráló. Oda se neki! Négy év hamar eltelik. Milyen hamar eltelt az az elmúlt nyolc év is! A következő húsz is ugyanilyen hamar elröppen majd.

Várjuk csak Bajnait. Az embert, aki ott se volt. Hátha eljön 23-án, és bejelenti a nyilvánvalót: visszatért. Azon kívül mit?

Ja, menjek el mind? Nagyon vicces. Megmutatni, hogy unom a faszságot? Vegyüljek azokkal, akiktől "agyfaszt kapok, meg kiütést a tutyimutyiskodástól"? Bazmeg! :D Unom a faszságot, ezért nem megyek el.

Aztán, ha majd lehet választani, meggondolom, hogy Bajnai vagy nem Bajnai.
@Fabius: Lurker. Figyel bennünket, osztályoz, tesztel. Profi. Nem lepne meg, ha a századvégnek, vagy valami hasonlónak dolgozna. Lehet jobbikos is. Elég sötét figura. Egyáltalán nem vicces.
@simple observer 1.0: Nem én leszek az egyetlen.

Hegedüs Sándor szerint a helyi iparűzési adó (hipa) adóalapjának az átalakítása az alacsony árrésük miatt súlyosan érintheti a nagykereskedőket: a szuper- és hipermarketláncokat vagy az energiakereskedőket. Az sem elképzelhetetlen, hogy emiatt egyes cégek (nagykereskedők) a tevékenység kiszervezéséről, székhelyáthelyezésről döntenek, attól függően, hogy hogyan érheti meg nekik jobban. Bár Hegedüs szerint a minisztérium is nyilván súlyozott: a tízszázalékos társasági adó engedhet egy kis mozgásterhet más terhek megemelésére. Ha a hipa-változtatás hatására a vállalkozások azt látják, hogy az eredményre vetített együttes adóteher alacsonyabb marad, mint a környező országokban, akkor ez még beleférhet. Csak egy példa: ha a mérleg egyik serpenyőjében három százalékponttal kedvezőbb tao-kulcs van, a másikban viszont a beszerzett áru értékének húsz százaléka után kell 2 százalék hipát fizetnie - akkor ez alakulhat úgy is, hogy nem éri meg már annyira ez a piac. Plusz: a vállalatok által már eddig is sokat kritizált kiszámíthatatlan üzleti környezet tovább fokozhatja az elbizonytalanodást.

hvg.hu/gazdasag/20121017_Matolcsy_hatraarcot_fujt_Unorthodoxiaba

És annak "adózok", akinek fontosnak tartom, iskolának, kórháznak, de végképp nem a szökőkutas közgépnek.
Ennyi.
@dr. Balta$ár: pedig sikerélményük doszt.
A TEK szerinted mire való?
"Hajnal
A nagy kiigazításhullám elég korán, nyomban a kormányváltás után, 2010 nyarán kezdődött. Ekkor derült ki, hogy Brüsszel, de főként Németország nyomására a kormány kénytelen tartani magát az akkori konvergenciaprogramban rögzített hiánycélhoz.

A hivatalát frissen elfoglaló Matolcsy akkor úgy magyarázkodott, hogy az EU–IMF közös megállapodásban szereplő 3,8 százalékos GDP-arányos 2010-es hiány az év végére 5 százalékot ért volna el, aminek beláthatatlan következménye lehetett volna, ha a kormány nem lép közbe a 29 pontos első gazdasági akciótervvel. A miniszter úgy fogalmazott: az IMF „elnézte” az idei költségvetést, és nem vette észre, hogy 280 milliárd forint „lyuk”, azaz többlethiány van benne. (A 2010-es utólag módosított hiány végül ennél is magasabb, 4,2 százalék lett.)

A valódi izgalmak azonban csak ez után következtek. A 29 pontos intézkedéscsomagot még annak az évben az őszén a magán-nyugdíjpénztári rendszer 3200 milliárd forintjának az államosítása követte. Ennek egyszeri egyenlegjavító hatása 2011-ben megmentette a költségvetést, ami végül rekordmagas, 4,2 százalékos többlettel zárt.

Csomagol, de nem megy
A nyugdíjpénzek elvétele után több csodafegyver nem maradt – az államosított nyugdíjvagyon egy részét elégették, átmenetileg csökkentve az államadósságot –, így a kormány már 2011 elején azzal szembesült, hogy az egyszeri államosítással helyrebillentett költségvetési egyensúly nem fenntartható.

A 2012-es költségvetés tartásához érdemi lépésekre volt szükség, amit jó előre, már 2011 tavaszán, a konvergenciaprogram postázásával együtt meg kellett mutatni Brüsszelnek.

Ekkor ismertette a nemzetgazdasági miniszter az első Széll Kálmán-tervet, amit az elmúlt 18 hónapban még féltucatnyi bejelentés, kisebb-nagyobb kiigazítás, zárolás, konvergenciaprogram, ez-az követett. A lépéseket táblázatba gyűjtöttük, a megvalósult költségvetési hatásukat is feltüntetve; majd alatta egy másik táblázatban felsoroltuk a 2013-as 764 milliárdos csomag lépéseit is.

Megszorító csomagok költségvetési hatása 2012-ben (becsült hatás, milliárd forint)
1. Széll Kálmán-terv 1.0 (2011. április)
455
a, foglalkoztatás és munkaerőpiac
158
b, nyugdíjrendszer
42
c, közösségi közlekedés
26
d, felsőoktatás
12
e, gyógyszerkassza
83
f, állami és önkormányzati finanszírozás
44
g, bankadó
90
2. Konvergenciaprogram (2011. április)
305
a, közszféra illetménybefagyasztása
43
b, szociális segélyek befagyasztása
8
c, tartalékbefagyasztás
13
d, stabilitási alap zárolása
230
3. Pótlólagos intézkedések (2011 szeptember)
656
a, kiadási oldal
168
fejezeti kezeléső előirányzatok csökkentése
4,4
útpénztár-támogatás eltörlése
30,8
állami feladatok leadása
110
állami vagyonnal kapcsolatos kiadások csökkentése
5
önkormányzatok szociális segélyezésének átalakítása
18,4
b, bevételi oldal
488
25 százalékos áfakulcs 27-re emelése
150
autólizing-áfavisszaigénylés eltörlése
-10
munkavállalói járulékok 1 százalékos emelése
83
baleseti adó bevezetése
27
minimálbér utáni járulék másfélszeresére emelése
29