Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 444.hu/2024/05/02/tavolleteben-apja-inditotta-el-a-magyarorszagon-fogva-tartott-olasz-antifasiszta... (2024.05.03. 10:44) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.24. 04:56 Fabius

A Semmelweis Egyetemen ismét SkiccPlagi szelleme kísért

Címkék: fidesz felsőoktatás mutyi tóth miklós lasztovicza jenő

Ha nem lesz papír meghal a kampusz,

Nem lesz bor és nem lesz krampusz,
Nem lesz az égen szivárvány, 

Se admin jog se kiáltvány,
A közvélemény leüti a fejet,

Az idén is láttunk már mi ilyet,
Nem lesz virág és lóvé az ágyon:

Nagy bajban van a dékánom!

Baj van, nagy baj van
Baj van, nagy baj van
Baj van, nagy baj van
Nagy bajban van a dékánom!

 
Nagy bajban van a dékánom,

Nagy bajban van a dékánom
Nagy bajban van a dékánom
Nagy szarban van a paraszt!

(via)

Megint felültünk a NER terepes Ifára szerelt fluxuskondenzátorára, és repültünk vissza az időben vagy húsz évet. Mert mi - pontosabban rajongásig tisztelt, kádárizmusban szocializálódott fideszes képviselőink - nem vagyunk képesek leszakadni róla végleg, és ragaszkodunk ahhoz a kicsit dohos, bepállott, de remekül mutyizható ószagú világhoz. Ahol a kádergyerek volt az isten, mert kedvesédesapja a párttitkár valami eldugott dunántúli kisvárosban. Leváltottuk őket, de két évvel később egy Schmitt Pál nevű kókler kisdoktorit "írhatott", szabadon másolva bármit ami a keze ügyébe került. Ha elolvassuk Tokfalvi korrajzát az időszak mutyidiplomáztatóiról, és összevetjük a ma Lasztovicza botrányával akkor világos mindenkinek: egy tipegésnyit nem haladtunk előre az elmúlt húsz év alatt. 

lasztovicza jenő.jpg

Még a karakterek is közel azonosak: megjelenik a Semmelweis Egyetemen a ma sportügyeinek egyik felelőse, - Lasztovicza Jenő a parlament sport és turizmus bizottságának alelnöke, a sportlétesítmények fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozó albizottság tagja - és kér egy apró szívességet a TF dékánjától, Tóth Miklóstól: a gyerek és a két szobatárs annyira tanultak, hogy 21 jegyük hiányzik néhány aprósággal együtt, úgyhogy nem lesz meg a papír, és akkor nagyon szomorú leszek Miklóskám. Tóth Miklós igazi jómunkásember, hasznos tagja a nernek, érthető, hogy nem akar csalódást okozni. Meg le is kötelezték jókor időben, a Schmitt ügy vizsgálatának kellős közepén csináltak belőle MOB alelnököt, biztos ami tuti alapon, úgyhogy választása se nagyon maradt. 

 Ennek szellemében ez a remek ember előbb utasítja az egyetem tanulmányi osztályát, hogy a tudomására jutott - egyszerű bemondáson alapuló - jegyeket írják be az elektronikus rendszerbe. Mikor a tanulmányi osztály ahogy van az utolsó emberig feltartott középső ujjával jelezte, hogy ha a dékán úr nyelvével érintené Lasztovicza képviselő úr ánuszgyűrűjét, azt legyen kedves a sajátjával elvégezni, akkor Tóth Miklós admin jogot igényelt magának, és saját kezűleg - és nyelvűleg - végezte el a rá rótt nehéz feladatot. Így esett, hogy a Lasztovicza gyereknek és a szobatársaknak az államvizsga reggelén 8 órakor még nem volt meg a vizsgához szükséges jegye, délután egykor meg már megvolt. A feljelentésből kiderül, hogy ifj. Lasztovicza diplomáján nem az egyetem hagyományos pecsétje, hanem a dékán úr személyes bélyegzőjének lenyomata látható. Gondolom így kívánta jelezni, hogy a mór megtette kötelességét. 

 Mit csinál ilyenkor egy igazi fideszes? Amit SkiccPalitól és a főnökétől eltanult: nekiszalad fejjel a pofonfának, és csak rázza rázza, miközben jogi lépések megtételének megfontolásáról ordít. Pedig a "jogi lépések megfontolása" köztudottan annyit tesz a gyakorlatban, hogy otthon ül és üveges csirkeszemekkel bámulja a plafont, ómájfaszomat sóhajtozik, és nem csinál lófaszt se. Legfeljebb a Habony Árpád Kárelhárító és Biohulladék Hatástalanító Brigáddal egyeztet arról, mi legyen a mondás a közvélemény felé, mit kell a továbbiakban hazudni. 

Kíváncsi vagyok, hogy a felsőoktatás szégyenét, Tóth Miklós dékánt, és az ügy további szereplőit, Szalma László, Hamar Pál dékánhelyetteseket, Hrabacsik Mihály tanulmányi osztályvezetőt kiveti-e magából a felsőoktatás? A HVG-hez és a rendőrséghez eljuttatott feljelentés alapján mondhatjuk, az egyetem személyzete nem nagyon ért egyet ezekkel a módszerekkel, és nincs is mit csodálkozni rajta. SkiccPlagi odavert a tudományos élet hitelességének, Tóthék elintézték, hogy a TF diploma értéke is konvergáljon a nullához. Tóthnak ha egy kis esze van akkor azonnal lemond, így talán egérutat nyer a népharag elől.

Lasztoviczának viszont nincs ilyen szerencséje: róla - és a kormányáról, aki ezt az ügyeskedést elnézi szó nélkül - a bizonyítványt mi állítjuk ki 2014-ben. Érdemeitek szerint, posztkádári mutyista bagázs.

 

 

 

 

744 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr564674250

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kádár János szelleme kísérti Orbán Viktort 2012.07.24. 12:55:04

Orbán Viktor nem tudta megfejteni Kádár népszerűségének titkát, ezért kiment a temetőbe, hogy tanácsot kérjen az MSZMP egykori főtitkárától. Mit tanácsolt Kádár János szelleme Orbán Viktornak? A lentebbi képen látható: * *...

Trackback: Perverz módon szeret halottakkal kampányolni Orbán 2012.07.24. 12:52:35

Orbánék bizarr vonzódása a kegyeleti ceremóniákhoz, hogy azokból kegyeletsértő módon politikai tőkét kovácsoljanak, megmagyarázhatatlan. Csak három példa az elmúlt bő fél évből: - Kiposztolták a Facebookra a hurghadai buszbalesetben elhunyt áldozatok k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

" népharag" ?
Azt kell mondjam Fabius, hogy így kora reggel kissé naív vagy. Milyen népharag? Az a nép aki ezeknek négy + nyolc év rombolás után kétharmadot adott?
Nane!
@dr.Hüppögő Balneológus és doktor, mert vitéz is!:

De.

Azoknak az embereknek - nekünk - gyerekeink vannak. Aki jövőjével baszakodni nem jó ómen, mert haragosak leszünk. Azok is, akik amúgy szarnak a világra kétharmaddal, elmútnyócévvel együtt.

Nézz csak rá az elmúlt idők iskola balhéira: egyre többen egyre jobban be vannak rágva. Mennek, szólnak, és tesznek a srácaikért, ha magukért nem is. És ez ősszel csak cifrább lesz.
Ez kész. Átrágtam magam a hvg cikken és a Tokfalvi cikken is, kísérteties a hasonlóság. Ezek tényleg nem képesek levetkőzni a mutyi meg a baksis mentalitást. Ez a Tóth egy két lábon járó szervilis pénisz, aki az anyját eladná valami előnyért. A fideszes főfasz meg tiszta vidéki párttitkár az ötvenes évekből.

Amúgy hogy lehetett levelezős diák kollégista?
Maradjunk realisták!
A magyar szavazónál hüjébb munkaadó,nincs.
@vitéz Thapóccay néma bárány: ez is jó kérdés. Ez nekem tennap, mikor olvastam fel sem tünt, csak a nyilvánvaló disznóság.
Kiváncsi lennék azért a két szobatárs családi hátterére is, mert nekem az így sovány, hogy a tuti jóban azért részesültek, mert a kormánypárti képviselő fiacskájával laktak egy szobában, szintén levelezősként.
Fabius, kiváncsi voltam, hogy ma miről szól majd a poszt. Sajnos a bőség zavarával kell megküzdeni. Földtörvény, bebukott, letagadott dinnyekartell, készülödő paprika, krumpli kartell, ajándék diploma a TF-n, jobbik mellett a fidesz is gyorsan politikai tőkét ácsolt magának szerencsétlen Bándy Kata (RIP) meggyilkolásából.
akkor most a rauzsika segítségével és a vezérló parancsára nemcsak a diplomások iránti igény zuhan a nulla felé tendálva hanem a kiadott diplomák értéke is...

persze a szakértelem eredményei világosan tükröződnek az elmúlt 23 év heppeningjeiben...hát nem szép, és csodás meg tündéri?

brühühühühühü
Egyébként amikor Skicc botránya volt, akkor kiderült, hogy a SOTE-nak iszonyú nagy tehertétel, hogy hozzájuk csapták a TF-t (nem tudom melyik főfasznak volt ez a nagyszerű ideája, hogy ezt a két egyetemet egy intézménybe vonja össze, azt se, hogy ez minkor volt, pár éve), és nagyon nagy a feszültség a két egyetem között.
Valamint az is kiderült akkor, hogy a TF vezérkara egy emberként állt ki Skicc mellett, és védte, mentegette a védhetetlent. Most látszik, hogy miért. Ott ez régi szokás, havernak, erős ember gyerekének ajándékból diplomákat osztogatni.
Most már egyértelmű. 20 évig bukdácsoltunk a demokrácia hegyesorrú, magassarkú szűk cipőjében. Hála a bolsi fityesznek lerúghatjuk végre és visszavehetjük a kényelmes és meghitt rongyos házi papucsunkat! Koszlott, rongyos, kilóg a láb ujjunk, de ismerősen meghitt...
" A fiam három évig nappalira járt, és két olyan tantárgya maradt, amelyet utána levelezőn végzett el. "
Forrás: www.hirado.hu/Hirek/2012/07/23/18/Lasztovicza_Fiatal_gyermekeket_akarnak_meghurcolni.aspx

ööö...
...az új bolognai rendszer alapján nem tudom, hogy ez hogy jön ki. én csak a mérnök-informatikai szakot ismerem, ott ugye három és fél évre jön ki, ha félévente 6 tárgyat veszek fel (és nem bukok vizsgát). nappaliról nem tudom, hogy hányat lehet felvenni/teljesíteni úgy, hogy már csak kettő maradjon az utolsó félévre. meg hogy milyen tagozat lehet. gondolom kislabdadobásból meg ilyenekből vettek föl egy félévre tizet.

itt valami sántít. és nemcsak a hazug kutya, amit már utolért a HVG megint. előbb-utóbb megérjük, hogy a HVG meg a Blikk hitelesebb lesz, mint az MTI.
@Secnir: Apuka hazudik, mint a vízfolyás.
"Egy a TF tanulmányi ügyeiben járatos, de a hírzárlat és saját maga védelmében névtelenséget kérő forrás azt hangsúlyozta, éppen az a kreditrendszer lényege, hogy csak akkor tekinthető teljesítettnek egy tantárgy, ha a jegyek a megfelelő időpontban bekerülnek a Neptunba.

Ezt a felsőoktatási törvény szavatolja, mert előírja az elektronikus tanulmányi rendszer használatát, amit a Semmelweis Egyetemen épp a jelenlegi rektor, Szél Ágoston irányítása alatt vezettek be, sőt a TF kari tanácsa is már több éve az elektronikus index használatát írja elő. „A hallgatóknak föl kell venniük az etr-be a tantárgyat, a tanárnak pedig be kell írnia a jegyet, és igazolnia kell a kurzust. Csak az létezik, ami oda be van írva. A lapok, cetlik, igazolások nem számítanak” – mondta a szakember."
"A TF tanulmányi és vizsgaszabályzata szerint a gyakorlati jegyet a szorgalmi időszak utolsó napjáig kell megszerezni. Ha ez nem sikerül, akkor az etr-be elégtelennek kell kerülnie, és a tantárgyat az illetőnek újra fel kell vennie. De az „újrafelvétel ideje a tantárgy ismételt meghirdetésének féléve”. A szabályzat azt is világosan kimondja, hogy „az etr-en történő jelentkezés nélkül a hallgató nem vizsgázhat”, sőt azt is, hogy a leckekönyv (jelesül az internetes nyilvántartás) közokirat, és abban „bármiféle illetéktelen bejegyzés okirat-hamisítás”.
A jegyek ellenőrzéséről a kari vizsgaszabályzat úgy rendelkezik, hogy „az oktató köteles a megszerzett érdemjegyet a vizsgalapra a vizsga napján az etr-rendszerbe legkésőbb a vizsgált követő napon – utolsó vizsganap esetén aznap – bejegyezni. A vizsgalapot a tanár aláírásával hitelesíti”."
hvg.hu/itthon/20120723_botrany_tf_diploma?FullComment=true#comments
Hosszú, de érdemes elolvasni
A NER és Orbán elvtárs csipet csapatának mûködésével kapcsolatban az esetleges kérdésekkel lehet a többi szolgalelkû seggdugaszt, élen a dékán urat bas.ogatni.
Bár igyekezni kell, hisz van ahol ez sima köztörvényes cselekedet és mint ilyen, a vasazós, csatornafedél öszegyûjtô kisebbségi tehetségkutató formájában illik jutalmazni. Mármint kultúrországban... Gondolom a NER szellemébe belefér, a család meg összetart.
@Secnir: "Tehát azon a napon, amikor a három hallgató megírta Tóthnak a kérelmét és megszületett a Szalma-féle igazolás is, a dékán már kapott is egy jogi szakvéleményt, mely szerint még a per sem zárható ki, melyben az egyetemnek kell majd magyarázkodnia."
Egyébként már rég ott tartunk, hogy a HVG hitelesebb, mint az MTI. Azóta biztos, amióta az MTI az egyetlen kötelező hírforrás. És itt is tisztogatás, vérengzés történt, hogy a NER szelleme véletlenül se sérüljön.
@Secnir: és még egy idézet, ebből látszik a legegyértelműbben, hogy apuka hazudik, és milyen törvénytelenséget követett el Tóth és a másik három:
"Egy a tanulmányi ügyekben napi gyakorlattal rendelkező egyetemi forrás cáfolta Szalma dékánnak írt teóriáját, mondván: az a variáció, hogy teljesítették ugyan az órákat, de azt nem vitték fel a Neptunba, azért nem lehetséges, mert ha a hallgatók az órákat nem vehették föl, akkor nem is teljesíthették a kurzusokat."
Mit vártatok egy pártállamtól ?

Az a baj, hogy 40 alatti emberek azt hiszik, a pártállam valami körömletépés volt.

Pedig a pártállam az ilyen.

Ostoba apparatcsikok az ostoba kölkeikkel.

- Ez - volt a rendszer, amit utáltunk.

Protekciósok, káderek, ejtőernyősök, párttagok, pártérdek, pártfeladat, jóelvtárs, elvtársi segítségek, családtagok, kiszesek, szakszervezetiek, munkásőrök ...
@K.Tomoceusz: 1962 után valóban ilyen volt. Előtte meg körömletépős.
Utána pont az, amit írsz. Mindez ásító unalommal, szürkeséggel, középszerrel, gyávasággal, beszrísággal, elvtelen helyezkedéssel és közönnyel. Legalábbis nekem ez volt az alapérzésem. És most visszatértünk ugyanide, és én megint fiatalnak érezhetem magam, de valahogy ez mégse tesz boldoggá.
Mit tegyek, ilyen finnyás picsa vagyok.
Kísérteties. Nekem valahogy azonnal a dajcs feri diplomája ugrott be. Mondtam a fiamnak hagyja a francba PTE t menjen át a TF re mert ott tanulás nélkül is kaphat diplomát! Amúgy 2/3 birtokában bármit megtehetnek bocs megtesznek! Remélem meg lesz majd a böjtje!
Jaj, én azért azt várom, hogy Skicc mikor áll ki, és védi meg a TF-t, hogy milyen igaztalan vádak ezek, a TF és Tóth Miklós maga a becsület grállovagja:)))
@K.Tomoceusz:
Elbonyolítod! Mond röviden:
NER.
A Vezényló egész élete errôl a mutyiról szólt, abban szocializálódott, pártitkár faterja ezt tanította, a KISZ képzôben ezt okították, így jutott fel az uborkafára... Csak nevet adott neki és beleterelte a birkákat - nézd meg a sok eccerit, milyen lelkesen bégetnek és bólogatnak benne. Még csak kevésnek tûnt fel közûlük, hogy ezt a bólogatásukat általában szopásnak hívják. :)
Elnézést, offolnom kell. hvg.hu/itthon/20120724_gyurcsany_sukoro_panasz
Remélem ez azt jelenti, hogy Gyurcsány vállalja a hazugságvizsgálatot az ügyben, hogy bizonyítékot mutasson fel ártatlanságának bizonyítása érdekében.
On :Jó lenne, ha diplomája ügyében is alávetné magát hazugságvizsgálatnak, ha már itt tartunk.
Sőt! Klassz lenne, ha a poligráfos vizsgálat része lenne a politikai életnek.
Pl Schiffer is vállalhatná, hogy tényleg meggyőződése volt-e, hogy Gyurcsány visszaélt-e a hivataával, vagy csak politikai tőkéjét kovácsolta?
Ez az érvelés még a komoly. :)

"Tóth Miklós a hvg.hu-nak azzal indokolta a a dolgot, hogy a nappaliról levelezőre átjelentkező hallgatók esetében rendszeranomáliát fedeztek fel. Miután a hallgatók joga nem sérülhetett az átjárhatóság kérdésében, ő gyakorolt kreditekvivalenciát. "Úgy gondoltam, hogy a dékánnak, mint felelős vezetőnek kell felvállalnia a felelősséget a megoldás mikéntjéért."
@biohouse: Mióta vagy te a poligráf gépek esküdt ellensége??? Ha rákötnéd a politikusokat mindegyik 1 másodperc alatt szenesedne el. :)
Amúgy olvassátok el a HVGn Tóta írását! :)
@biohouse:
Üdvözöllek a csodaváró álmodozók egyre népesebb táborában.
Tündér Gyuri.
Milyen szomorú, hogy a SE-n nem volt a dékánnak hozzáférése a Neptun rendszerhez EDDIG.
@Gábriel angyal:
Bizony! De az lehet, hogy azért, mert rohadék, gaz, imperialista gépek csak azok, lélek és együttmûködési készség nélkül! Nem NER kompatibilis cuccok, ráadásul állítólag izraelben is gyártják... :)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Izrael és a hazugságvizsgálat??? Valóban bizarr párosítás. :))
@Fabius:
Kedves Fabius!
Még egyet is értenék veled, de!
Annyira átláthatatlan az alsó és felső oktatás, és annyira kuszáltak az összefüggések, hogy kevésbé tájékozott ember nem is tudja: mi ellen kell tiltakoznia.
Az oktatás célja sem világos, hacsak nem a NER-t veszed alapul!
E tárgyban... Nem részletekre rávilágító poszt sem született.
Értelmes biztosan nem.
A hír állandóan csak annyi, hogy ez így nem jó.
Nincs világnézeti semlegesség, sem tartható finanszírozás, sem normális oktatási tematika, sem és a többi.
Pedagógusi életpálya?
Csak káosz van, Értelmezés nincs, a tiltakozás csak részleges és esetleges.
Üdvözlettel: Dr. jenőke (jenőke)
@biohouse:

bucika a római jog szerint az ügyésznek kell bizonyítania a vádat, és ha ezt nem képes -bármilyen okból- akkor nincs bűntett és nincs bűnös sem, a vádat visszavonták, mert nem tudják -még ha beszarnak az erőlködéstől akkor sem- bizonyítani

a többi semmi más, minthogy te magad is egy darab szar vagy a poshadó fajtából kidobásra megérett mész a pöcébe...

brühühühühühühü
íme, hát megleltem hazámat.a krumplileves végre megint krumplileves. egyéb kérdés, elvtársak?
@Secnir:
Ez a legundorítóbb, ahogy tolja maga előtt a fiát, mint valami pajzsot.

És már megint ez a "politikai célokra" duma; simán csak okádhatnékja nem lehet attól az embernek, amit csinálnak?! Főleg, hogy most megkapták, amit oly régóta akartak: a feljelentést.
@rodeo36:

ne mongyá neki ijjen csunyaságokat, mer hozzád vágja a lapátkáját. ő csak reménykedik, míg a rögvalót lasztovicza mester szállíttya nekije.
endresy.blogspot.hu/2012/07/tf-botrany-es-dekansirato.html
"Eközben természetesen szinte előre lehet látni azokat a nyilatkozatokat, hogy tulajdonképpen a szegény dékánt az ág és a politika is húzza. A Fidesz képviselője is nyilatkozhat, hogy a fia már nagykorú, és saját jogon éghet le a bőr az arcáról, ha a vádak beigazolódnak. S persze majd megjelenik Selmeczi Gabriella is talán. Elmagyarázva, hogy tulajdonképpen Gyurcsány Ferenc dolgozata tehet minderről. De legkésőbb akkor, amikor a gyanú esetleg beigazolódik, talán érdemes lenne a dékán úrnak megfontolni a lemondást."
Bocsi, lemaradt. Szóval HVG-hozzászólás: "A képviselő úrben igen egyszerű elmerendszer lehet. A m onogram nem az ártatlanság védelmét, hanem a személyiségi jogokat védi. BTW, a képviselő csemetéje nagykorú. A személyiségi jogait az alaigha sérti, hogy kiderül hova (nem) járt egyetemre.
A levelező és a nappali tagozat között csak akkor lehet diplomamegfeleltetés, ha a penzum is azonos. Másként nem akkreditálják azonos végzettséggel záródónak.
Az elektronikus rendszerbe nem, vagy csak igen nehezen lehet nyom nélkül beavatkozni. Az pillanatok alatt kiderül, hogy felvették-e a tárgyakat, osztályzásra kerültek-e, vagy egy délelőtt jegyeztek be mindent. Ha kiderül, hogy mégis bebukták, akkor a képviselő úr sokat foghatik fizetni. A HVG ugyanis megjelölhető forrásokra hivatkozott, amik lehetnek tévesek vagy sem, de ha valószínűsíthető volt a hírérték, és nem voltak nyilvánvalóan tévesek, akkor a HVG nemkövetett el sajtóhibát. A képviselő úr ettől még fogadhat ügyvédet, de ennek következtében:
1. Ő maga nyilvánit gyámságot a nagykorú fia felett, ami kétségbe vonja annak döntésképességét. Implicite kétségessé téve a diploma jogosságát;
2. Színrelépésével óhatatlanul felveti a politikai nyomásgyakorlás látszatát;

Mindez megérthető reakció egy apától, de kontraproduktív egy politikustól. Ha ezt nem volt képes felmérni, alkalmatlan a feladatra."
Az egészet három szóban le lehet írni: Orbán, NER, haverok.
Még hozzá lehet tenni, hogy: buli, Fanta.De azt már a poszt fényében fölösleges. A poszt részletesen leírja az egész orbáni rendszer korrupt, mutyizós működését, beleértve a dinnyekartellt, a Közgépet, és mindent.
Most már arra is kiváncsi lennék, hogy kimindenki lakik a fővárosi kollégiumokban.

Mert úgy látom, a szobatársak új szobatársakat nemzettek.

Ottan vackolt be a fideszparasztok új nemzedéke ?
@K.Tomoceusz:

ők a "fényes szelek 2.0", a forradalmi nemzedék. csak tudnám mi a bajjod velük?
A nagy szocializmusozás és kádárizmusozás után - kissé pihentebb aggyal - némi barázdamélyítés céljából talán elő ellene venni Adyt, Mikszáthot és Móriczot.
Azokra a telefonhívásokra és ordításokra lennék kíváncsi, amikor kiderült mindez és ezek az oktondi, akarom mondani "igazi sportemberek" elkezdtek telefonálgatni... :))
Gondolom voltak olyan párbeszédek, hogy "igen is, elsikáljátok, nem érdekel hogyan, hisz én is elintéztem a..." :DDD
Ejj, de szép is ez. Beérett a NER, ettársak!
Amúgy a SOTE/TF oldalt ismeritek? Csak úgy beugrott... :DD
A jelmondatuk: "SZELLEMET – ERKÖLCSÖT – ERŐT EGYESÍTS!"
Enyhén túlzásnak érzem - csak én lehetek ilyen genya, gondolom...

"A TF Testnevelési és Sporttudományi karként képzési és kutatói tevékenységében önállóan végzi munkáját és történelme, hagyományai szilárd talaján teljesíti küldetését. Sikerünk önmagunk munkásságától függ, amelyhez hathatós segítséget kaphatunk a többi karoktól és mi is hozzájárulhatunk a többi kar és végső soron az Egyetem fejlődéséhez, sikeréhez. A TF zászlajára hímzett jelszavainkat továbbra is irányadó értéknek, erkölcsi útmutatásnak tekintjük.

SZELLEMET – ERKÖLCSÖT – ERŐT EGYESÍTS!"

tf.hu/
@rodeo36: Értem én amit mondasz de hidd el, hogy egy kúrcsány olyan messze van Fideltől mint Makó Havannától. :))
@Gábriel angyal: Sosincs elég korán egy kis zsidózáshoz. Milyen meglepő.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ha azt írom, hogy USA és a hazugság vizsgálat akkor az amcsizás??? Ne légy már te is ilyen lécci lécci. :)

Volt izraeli miniszter: Az antiszemitázás és a holokausztozás csak egy trükk, mindig használjuk

nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=0&Direkt=101924&offsetlo=0
@hacsaturján: Talán azt utálom a kollégiumokban, hogy itt zár össze a vidék egy kapcsolati hálóvá.

Ezért lesz, hogy egypártrendszerünk olyan lábszagú és tyúkszaros lesz, mint az utolsó tanyabokor, ahonnan a fideszes kollégistákat ideette a fene.
@Gábriel angyal: Nézzük csak. Egy antiszemitizmusáról ismert, jobbik szimpatizáns izraelezik. Ez még a babiloni álmoskönyv szerint is azt jelenti, hogy zsidózik.
Ahogy az is, ahogy pont az usa-t hoztad fel. Izrael mellett az a második sátán a szélsőségeseknél.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azt hiszem a nertársnak meg kell tanulnia, hogy amit szabad jupiternek (smittecske), nem szabad a kisökörnek (ő és fiacskája).:D
@K.Tomoceusz:

nu, csillagbogár, ekkis matek: egy +hülye meg egy -hülye, az nem 0, hanem egészen pontosan 2 db. hülye.
@K.Tomoceusz: a kapcsolatokkal nincs baj. A célokkal lehet.
@K.Tomoceusz: jaja, és az is kérdéses, hogy egy országgyűlési képviselő, több bizottságban alelnök (+pénz), hogy a francba jogosult kollégiumi helyre?! Azonkívül, amire valaki fentebb már rámutatott, hogy levelezőre járok mit is keresnek az egyetem kollégiumában? A másik két srác szociális helyzetéről nem tudok semmit, de az a buzóság, ahogy Tóth dékán elvtárs és tettes elvtársai nekik is csaltak, azt sejteti, hogy ők se mezei NER tagok gyerekei.
@K.Tomoceusz: Az első fotón csodálkozom, mert általában nem finomkodnak, ha valami gusztustalan bogarakat kell publikálni. Csótányt, vagy más gusztustalan izét.:D
@Gábriel angyal:

que te jodes a requete puta madre quien te parió

jajajajajajajaja
@hacsaturján:
@GeoCracker:

Ahogy ti tévedtek.
Ha egy ország a vezetőit mindig a legkisebb faluk felcseperedő ifjúságából toborozza,
akkor az az ifjúság hiába feltörekvő.
Mindig ugyanazt a végtelen történetet fogja előről kezdeni.

Minthogy mindig ugyanazt a történetet kezdjük előről.

A falu legokosabb gyerekei azt hiszik, hogy ők a világ legokosabb gyerekei.

És -"... holnapra felforgatjuk az egész világot ... "

Ugye, hacsaturján ? Fényes szellők...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: :)) milyen realista képzelőerőd van, nem akarsz filmforgatókönyveket írni?:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na vegyük át még egyszer. Lássuk tehát mit mond erről a volt izraeli képviselő asszony. :)

- Gyakran nevezik antiszemitának azokat, akik nem helyeslik Izrael politikáját. Izraeli zsidóként mi erről a véleménye? - hangzik a riporter kérdése.

A volt miniszter válasza:

- Ez egy trükk, mindig használjuk. Ha valaki Európából bírálja Izraelt, akkor felhozzuk a holokausztot, ha pedig ebben az országban (Amerikában - a szerk.) kritizálja Izraelt, arra azt mondjuk, hogy antiszemita. És a szervezet erős, és sok pénze van, a kapcsolat pedig az amerikai és az izraeli zsidó intézmények között nagyon erős, ők pedig különösen erősek ebben az országban, mint ahogy azt Ön is tudja. És hatalommal rendelkeznek, ami rendben is van. Tehetséges emberek, hatalmuk és pénzük van, sajtójuk és más eszközeik, és a hozzáállásuk ez: "Izrael az én országom, ha igaza van, ha nincs". És nem állnak készen a kritikára. És nagyon könnyű antiszemitizmussal vádolni az izraeli kormány egyes lépéseit bírálókat, vagy felhozni a holokausztot és a zsidó emberek szenvedéseit, mint ami igazol mindent, amit a palesztinokkal teszünk."

Szóval továbbra is kitartok amellett, hogy Izrael államot vagy annak politikáját kritizálni nem számít antiszemitizmusnak, leszámítva azokat akik szintén a fent leírt és jól bevált trükköt követik. Jó lenne hinni, hogy te nem tartozol közéjük. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hiába az ókori bölcsek mindent tudtak:)))
@sörtelen: Igazad van, de akkor az ember végképp elveszíti a reményét, mert azzal kell szembesülni, hogy itt nem változott és nem is fog semmi.

Teljesen érthetetlen... tényleg ilyen szemét egy nép vagyunk?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: és nem hagyja abba, biztos ez hozza meg az étvágyát a reggelihez. Ha nem tenné emésztési zavarai lennének.
@rodeo36: Na de kedves Rodeo. Egy ilyen művelt ember miért kurvanyázik??? ;)
@aritus: Hát nekem egy anorexia-bulémia táborra emlékeztet, ahol ez az attitüd a hánytató.:D
Na mindegy, pár hónapig megint lesz min röhögni. :D

Nem is értem, siccpalival ellentétben erről lényegében mindenki tudott a takarítónőig bezárólag, elképzelni nem tudom, hogy gondolták, hogy ezt megússzák.

De a legnagyobb poén a finom önmegtartóztatás, ahogy ötöst azért nem írtak be: mintha egy büdös, mordori nőstényorkra Dior-kosztümöt adnánk, hátha szebb lesz.
@aritus: Már rég túl vagyok a reggelin, amúgy meg csak válaszoltam csekk felvetéseire. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Pont úgy nem tűnt föl nekik a szép egyenkopasz-menet, mint a királyi tévének az opera előtti tüntetés.

Úgy látszik az Index is épp háttal állt.
@K.Tomoceusz: hihetetlenül gusztustalan az egész, de az meg különösen, ahogy a kegyelet nyomokban sem volt fellelhető a sötét nácik felvonulásánál. Gajdoltak, röhögtek, undorító, és nagyon leleplező, hogy politikai pecsenyéjét sütögeti a jobbik ebből a tragédiájából, szegény Bándy Kata nyugodjék békében.
A csúcs mondat az volt, amikor az egyik jobbikos főfasz azt találta mondani, hogy azért kell visszaállítani a hallbüntetést, mert a cigányok rettegnek a haláltól. lol Bazmeg az ember retteg a haláltól, az egész kereszténység erre a rettegésre épít, ugye lesz feltámadás, lesz örökélet, ergó, aki hisz, az legyőzi a halált. Ezzel a marketing dumával házalnak a kezdetektől fogva. Bocs, a stílusért, nem szokásom mások hitét fikázni, de erre az ótvar megmozdulásra, és dumára, a jobbik műmájer kereszténykedésére csak ezt lehet mondani.
@Secnir: "itt valami sántít. és nemcsak a hazug kutya, amit már utolért a HVG megint. előbb-utóbb megérjük, hogy a HVG meg a Blikk hitelesebb lesz, mint az MTI."

Ezt már elértük, sőt meg is haladtuk.
A sztori meg sehogy sem stimmel, ha iszonyat jóindulatú vagyok, és elhiszem, hogy az óraszámot teljesítették, jegyet akkor is csak valamilyen vizsgára lehet kapni.
"Érdemeitek szerint, posztkádári mutyista bagázs."

amit írsz nem pontos... figyejjj minden szó fontos:

KOMCSI, NÁCI, FEUDÁLIS BŰNSZERVEZET (mafia)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: engem az érdekel, hogy végül ki tette meg a feljelentést? Nagyon bátor ember, ezt komolyan mondom.
@vitéz Thapóccay néma bárány: "nem képesek levetkőzni a mutyi meg a baksis mentalitást"

feudalizmus, színtiszta feudalizmus, hűbérrencer...

csak ez most kicsit sújosbodot... olasz típusú MAFIA kormányzással...
@aritus: Én már nagyon unom ezeket a káderkeltetőket.
Jönnek a taplók pestre, rácsodálkoznak a villamosra, hogy minek az, és építenek egy főteret meg egy focipályát, hogy otthon érezzék magukat.

Horthy
Rákosi
Kádár
Orbán

Hát ennek már sose lesz vége. Kollégisták a nagyvárosban.
Baszodalássan.
@K.Tomoceusz: :)))
De lehet, hogy valamilyen kegyeleti okból nem akartak erre rámozdulni. De ez hülyeség, nem ők vétenének ez ellen, ha lefilmeznék azokat, akik meg ezt tették.
@K.Tomoceusz: Az index egyre többször áll háttal bizonyos dolgoknak...
@aritus: És mit mondjunk anyánkra - az Indexre ?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hát iszonyat jóindulattal sem jön ez ki sehogy:
"Egy a tanulmányi ügyekben napi gyakorlattal rendelkező egyetemi forrás cáfolta Szalma dékánnak írt teóriáját, mondván: az a variáció, hogy teljesítették ugyan az órákat, de azt nem vitték fel a Neptunba, azért nem lehetséges, mert ha a hallgatók az órákat nem vehették föl, akkor nem is teljesíthették a kurzusokat."
Egyik gyermekem hasonló korú, mint a szóban forgó fideszes képviselőé. A hír hallatán az első reakcióm az volt, hogy egy felnőtt, nagykorú gyermek tanulmányi ügyében, miért az apuka jár el? (apuka elintézi, hogy beírják a jegyeket??!!!) Döbbenet!!! Középiskoláig/ban még elfogadható, hogy a szülő képviselje gyermeke - jogos!!- érdekeit, de már a felsőoktatásban így tevőlegesen belefolyni szülőként? Számomra, rám mint szülőre nézve, illetve a gyerekre nézve is, enyhén szólva: kínos!!!! Vajon a nászéjszakáján is az apját hívja a megoldandó esethez??
Ha a nagykorú gyermek felelőtlen, figyelmetlen stb., volt, viselje annak következményeit!!! Remélhetőleg legközelebb jobban odafigyel, tanul az esetből, de így, tőlem nagyon idegen mentalitást tanul meg!
Sajnos az ilyen helyzetek, szülői hozzáállások (is)teszik tönkre a gyermekek intézményes nevelését, oktatását!!!
@K.Tomoceusz: ? amiatt, hogy nem tett közzé képet/videót?
@aritus:

Jó, hát én is tudom, hogy az egyetemnek a közelébe se mentek a csillagszeműek, úgy voltak vele, majd apuci megoldja. :D
@K.Tomoceusz:

vedd úgy, hogy nem is szótam. te, teee, te kollegista!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: eltudom képzelni a vona kodását

NER1: hogy mennek a dolgok? a főiskola kölcségvetése rendben? ja a kinevezésedhez gratulálok... apropó gond van a srácommal... a kolesz szobatársaival körbe b@szta a fővárosi lányokat... tudod mi is voltunk fiatalok... meg a 16% miatt qva sok lé van... alig tuggya eltapsolni a zember... a te fizud rendben? csak mer most lesz a bizottságban is téma...
-na szval a gyerek.. a szobatársaival, haverok-buli-finta... szóval nem jártak be...
-le kéne papírozni...

NER2: áhhh ezt nem lehet ez egy zárt rencer amibe nem lehet... nagyon komoj dolog. hm bár ha a gyerek szorgalmas... ne a 16%os adón csússzon el... az egész életét tenné tönkre... na jo... de 5öst nem ! azér az durva lenne... azér mégse járt beee... hm
-megoldom Jenőkém!
@aritus: Ja. Amiatt.

Bándy Katáról ír itt ezerrel hetekig, aztán sutty - félrenéz, ha megvan az eredménye.

Szép kopasz tüntetés lett az eredménye és Orbán keblére is ölelte.
@aritus:
Van akinek mindenről csak "az" jut eszébe :DDD
@aritus:
", a jobbik műmájer kereszténykedésére csak ezt lehet mondani. "
Az is érdekes lehet, hogyan indokolják meg nagy kereszténységükben az iszlámhoz (Irán és tsai) való vonzódásukat. Kereszteket állítgatnak és közben Allah-hoz imádkoznak? :DDD
@Fabius:

Őszintén bárki meglepődik ezen? Nekem a szemem sem rebbent meg, nem éri már el az ingerküszöböt az ilyesmi. Egy tökös oknyomozó riporter és teszemazt a HVG olyan dolgokat tudna előszedni amik közül ez csak a minimum lenne.

Az igazi durva és borzasztó tény itt van elrejtve erről írj kérlek, mert ez mindannyiunk és gyerekeink életét is befolyásolja:

m.cdn.blog.hu/su/subba/postimage/siker_1343053548.jpg

Egyszerűen DÖBBENET!
@Squid: ez a lényeg... rohat fides mafia...

örök vesztes magyarok... luzerország... Luzéria
@dr. Bubó: "ez a lényeg... rohat fides mafia...

örök vesztes magyarok... luzerország... Luzéria "

Ez mindkét oldal sara, ennyi pénzt csak egyetértésben és egymást segítve lehet csak ellopni! Az arányok valami elképesztőek ha figyelembe veszed az ország méretét vs. az elsíbolt lét.
kvancsi vagyok, mikor kezdik el kapargatni dajcstompi diplomajat..

ezek az egyetemi ugyek csuinyan oda fognak meg baszni a narancskommereknek:-)
a vegen kiderul, hogy a fele igy-ugy kikorrumpalta a diplomajat:-)
@Squid: nincs két oldal... szentkétharmad van...

a kisgömböc bekebelezte az összes bűnöző politikust...

aki hisz a lemp+maszop+dzsobbik stb sz@rokban... az naív...

azok is része a bűnszervezetnek.... feudalizmus...
@Squid:
ezzel azért várj még egy picit. az ezt közzétevő közgazdász vagy mifene azt nyilatkozta, hogy majd csak a közeljövőben hozza nyilvánosságra azokat a tanulmányokat, amire alapozza ezeket a becsléseket. mert pont az offshore rendszer miatta csak becsülni lehet.
szóval kis türelem, mielőtt farkast kiáltunk.
OFF:

Ez volt már??? :)

Ez lenne csak a szép világ. Lehetőségek: Fidesz-MSZP, Fidesz-Jobbik vagy MSZP-Jobbik koalíció. Melyik tetszik?

republikon.hu/news.php?id=272&filter=Elemz%C3%A9sek

A modell két forgatókönyvet is tesztel. Az egyik, hogy a ma ismert pártok egyedül indulnak. A másik lehetőség, hogy választási együttműködés jön létre a politikai térfél bal oldalán – a kimutatható támogatottsággal rendelkező MSZP, LMP és a DK részvételével.

Az Ipsos legfrissebb mérése alapján egy most vasárnapi szavazáson a választásra jogosultak harmada (34 százaléka) járulna az urnákhoz. 33 százalékuk a Fideszt, 30 százalék az MSZP-t választaná. 22 százalékos eredményt érne el a Jobbik, az LMP 8 százaléknyi voksra számíthatna. A Demokratikus Koalíció nem érné el a parlamenti küszöböt: Gyurcsány Ferenc pártja négy százalékot kapna. Ha ilyen támogatottsági viszonyok között minden párt önállóan indulna el, úgy a választást követően egyetlen pártnak sem lenne önállóan többsége: a Fidesz-KDNP 98 mandátummal rendelkezne a 199 fős Országgyűlésben (az egyéni választókerületi rendszernek köszönhetően: bár országos támogatottságuk alig tér el, a Fidesz mégis harminccal több mandátumot szerezne, mint az MSZP). Így Orbán Viktor pártjának két mandátuma hiányozna az abszolút többséghez. Az MSZP-nek 66, a Jobbiknak 26, míg az LMP-nek 9 képviselője lenne – a Fidesznek valakivel szövetséget kellene kötnie a kormányalakításhoz.

ON
@Squid:

A faszméret-térképre büszkébb voltam...
@aritus: Viszont ezek cseppet sem befolyásolják majd a választási eredményüket. :)
@Squid: Jahogy a fideszes nemzeti nagytőke lepipálta az ukrán maffiát a pénzmosásban ?

Én is meglepődtem. Ezek az ukránok seholsenincsenek.
@sanyoka:
És közben verik a sámándobot...:)
@Gábriel angyal: 52 százalékos világraszóló kétharmados győzelem a mi Vezérünknek.

Mert pont ezt akartuk.
@Gábriel angyal: Emiatt a képviselőasszony miatt zsidóztál Bolinak egy jóízűt? Mi köze a képviselőasszonynak, hogy te nem érted hogy jön össze izrael a hazugságvizsgálókkal?!
55 százalékos kétharmados csúcsdöntés elvtársaim a NER-ben.
Csak félreolvastam.
@Gábriel angyal: Csak nem most vasárnap volt?! A francba, már megint hogy eltaláltam, milyen ügyin időzített az lmp?! Egy kis bilincs, oligarcházás, és máris megugrik a tetszési index. Ez olyan unalmas, hogy mindig igazam van. Ahogy jól jövedelmezett a bándy kata halála a jobbiknak is.
lényeg hogy a rendőrség működik... ez megnyugtató...

"Rossz adatokat küldött egy magyar férfiról a rendőrség az olasz hatóságoknak, ezért a magyar férfit gyorsított eljárásban nyolc hónap börtönre ítélték Olaszországban. Négy hónappal később kiderült, hogy összekeverték valakivel."

www.origo.hu/nagyvilag/20120724-artatlanul-ult-negy-honapot-egy-magyar-olaszorszagban.html
Há' mifasz van?
A NER letaglózta magát?
Várom a Nagy Megdöbbentő Leleplező Riportot,amiben megmutatják,hogyan csalt gyurcsány,a legkisebb gyereke óvodai kidobós játékában,oszt' semmi!!!
A hírgyárak kussolnak,az ellenség kaján vigyorgása közepette.
nertársak,ébresztő!
Hol van az a rengeteg KOMMUNIKÁTOR akiket bőkezűen fizetünk?
az építőipar jól megy azt nem kell védeni mint a dinnyésjózsikat...

"enyhén optimista várakozások ellenére az építőipar 2012-ben sem tud fejlődni"

www.168ora.hu/buxa/tovabb-hanyatlik-a-magyar-epitoipar-99812.html

jobban élünk mint két éve (fides mafia)

"Ha Rogánék a legolcsóbb lakosztályban szálltak meg, akkor is mindenféle felár nélkül kicsivel több mint 1 millió 880 ezer forintot kellett, hogy fizessenek."

www.hir24.hu/belfold/2012/07/24/minimum-1-9-millioert-nyaraltak-roganek/

lényeg hogy alkohol legyen akkor legalább...

"idén annyi bor sem lesz az országban, amennyi a belső fogyasztást fedezné"

www.hirado.hu/Hirek/2012/07/24/06/Aggodo_boraszok_erre_meg_nem_volt_pelda_Magyarorszagon.aspx
Itt az ideje, hogy Selmeci Gabi megvédje a TF-t is.
Jó lenne.
@dr. Bubó: Baszki. Ezek piszok fideszesek már az Interpolnak is hazudoznak rólunk.
Nem elég itthon hülyíteni ?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Viszont remélem te már érted miért vicces antiszemitázni, ha valaki Izraelt kritizálja. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: arról nem is beszélve, hogy ide kopipésztez valami szöveget magyarul!, hogy állítólag ezt nyilatkozta az akárki. Így én is tudom bármely állításomat igazolni:)))
Ez valószínüleg annyira igaz, mint az, hogy Peresz azt mondta, hogy gyarmatosítani akarják Magyarországot.
@dr. Bubó: "Remélem", hogy a Bándy Kata gyilkosság kapcsán is ilyen "alapos" nyomozás után jelentették ki, hogy a tettes biztos, hogy egyedül volt. :(
@maybach: :)) Na, ha Selmeczi védi, annak annyi. Mondjuk én nem sajnálnám a TF-t ha végleg eltünik a süllyesztőben, mert a versenysportot a modern kor pestisének tartom.
@Gábriel angyal: :)))))) egyedül volt... életszerű...

hazament... majd ment egy kilométert a helyszínre ahol egy bokor alá feküdt és ott megerőszakoltatta és megfojtatta magát...

meg mint az alsóörsi rendőr, aki nem volt buzi csak véletlenszerűen legéppisztojozták, aztán a gyilkos egy sorozattal hátba lőtte magát majd bepakolta magát a csomagtartóba... mert a rendes bűnöző nem kelt megbotránkozást...
@aritus: Jajj te kisokos. Ha vetted volna a fáradtságot a link megnyitására, akkor láthattad volna a szöveg forrását jelentő angol nyelvű interjú videóját is.

youtu.be/m5TpBMORfT0

Egyébkánt a szöveg a wikin is ott van, bár gondolom már azt is a nácikok szerkesztik, főleg ha az épp nem klappol a magasságos kiválasztottak dogmáival. :)

en.wikipedia.org/wiki/Shulamit_Aloni
@rodeo36: Nem sikerült álláspontodat tökéletesen megértenem. Nem lehet, hogy kicsit zagyva vagy?
Tehát: Gyurcsány panaszt kíván tenni, mert nem bűncselekmény hiányában, hanem bizonyíték hiányában nem emeltek ellene vádat.
Állításod alapján -feltételezem jogász vagy , én nem- az ügyészség egy súlyos hibát vétett. Akkor fordulj légyszíves a megfelelő jogi fórumhoz, ne engem cseszegess. Azt megértettem, hogy Gyurcsánnyal eszel egy tányérból, és a teljes igazság kiderülését ellenzed. De hogy mit szarozol azt nem vágom. Tudomásul kéne venned, hogy vannak szavazók akik a poligráfos politikusokra szeretnek szavazni, nem a hazudozókra. Lehetséges, hogy egy kisebbséghez tartozok, de pont a te pártod lobogtatja zászlaját a kisebbségek védelmében. (Ami egy kétszázalékos pártnál természetes.)
Hiszem, hogy egyszer lesz igazmondó politikusunk!
@dr. Bubó: Ilyenek ezek a furfangos magyarbűnözők nem?? :)
@biohouse: "Hiszem, hogy egyszer lesz igazmondó politikusunk!"

Szerintem jobban jársz ha Istenben hiszel. :)
@dr. Bubó: háát, ezek az aggodó borászok... Kicsit unom, hogy valamiért mindig sírnak a mezőgazdasággal foglalkozok. Máshol is van időjárás, nem?
Azomkívül MEGFIZETHETŐ jó magyar bor nem kapható a boltokban. Lehet, hogy a termelőtől közvetlenül igen, de ugye az keveseknek adatik meg, hogy onnan vásároljon. Vannak jó magyar borok, de azok nagyon drágák, 2000 huf felett kezdődnek. Ugyanaz, mint az éttermek. A nagy többség, pláne, ami megfizethető, nem különbözik a szocialista vendéglátó ipari egységek rántott hús-jókai bableves-gulyáa kombójától. Tehát borzalmasak.
Én lényegileg leszoktam a magyar borokról, nem magamtól, leszoktattak. A megbízhatatlanságukkal, a drágaságukkal.
@dr. Bubó: A nő megfojtásához, vagy az erőszakhoz kellenek tifelétek tömegek ?

Életszerű... Bubóéknál és Gábrieléknél grupiban megy az erőszak meg a fojtogatás ?

Kiskunlacházán a vörös-szőrfaszúnak egyedül is sikerült.

Azt a hülye homokos-magyarázatot meg hogy az istenbe voltál képes beszopni?

Szerintem a homokosok nem géppisztolyoznak a balcsin és nem lövik tarkón magukat utána kétszer.

De ha nálatok ez az életszerű, akkor hagyományőrzésből tedd meg te is.
"Ki a legviccesebb oligarcha?

A cég neve angolul KÖZGÉP Steal Structure-and-Construction Co. volt, de már kijavították."

kepviselofunky.blog.hu/2012/07/23/ki_a_legviccesebb_oligarcha?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_07_24&utm_campaign=index

"...közkívánatra, angolul nem tudó olvasóink kedvéért mondom Pap Jancsiként, hogy a Steal angolul azt jelenti, hogy lopni, a Steel, amire utóbb javították, azt jelenti, acél."
@dr. Bubó: Minden idők legviccesebb Freudi elszólása.. Sírtam a röhögéstől!
@aritus:
Ráadásul a TF-nek a versenysporthoz sincs sok köze.

Viszont ahogy olvasom a zsidókhoz annál több.
Ez nekem új.
@Fabius: Nézd meg, mit tettek a Rádió ezer éve világhíres Gyermekkórusával. Annyira menők , hogy anno a legnagyobbamerikai showban őket jobban hájpolta a showgazda a hatvanasok elején, mint a szomszéd sminkszobában izguló Beatlest... Ja. És most Balavány írta meg, hogyan verik aljasul hazugul szét. A szülőket leszarva és értesítve legeslegutoljára, csak egy buzgómócsing SZMK elnököt beavatva,akitől mindenki más elhatárolódott már.balavanyposzt.blog.hu/2012/07/23/igy_tisztogat_az_mtva_dokumentumokkal?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_07_23&utm_campaign=index Hányás.

Ezt teszik a Rajkóékkal, ami szintén huingarikum és világszerte ismert együttes, nem utolsósorban nevelőbázis: gyerekekkel, roma kölykökkel foglalkozik és menti őket a zene erejével 60 éve. Lassú tűzön pirítás is kevés ezekért.

Igen, lázadjanak már fel a szülők basszus!
@dr. Bubó: kár, hogy a közgépnek nem fussa angolul írni is képes alkalmazottra, netán nyelvileg képzett honlapszerkesztőre.
Kellene nekik valami támogatás, mégiscsak a nemzetet képviselik.
@saravad: szerintem szándékosan írták ki...

egyszer lehetnek őszinték... azt majd aszongyák elírták, ah vki észreveszi...
@aritus: Az a temetés is hát,nem akarok kegyeletsértő lenni... Szolgálat Halottja kinevezés és akkor már kormányreklámra lehet használni? A Szolgálat Halottja miért nem lett a tükörradiál miatt meghalt rendőrmotoros, akinek a családja perrel is alig éri el, hogy fizessenek a halottjukért legalább, hisz munkavégzés közben halt meg a spór miatt? Bándy Kata meg nem munkavégzés áldozata lett.
@aritus:
"Én lényegileg leszoktam a magyar borokról, nem magamtól, leszoktattak. A megbízhatatlanságukkal, a drágaságukkal."

nekem nemrég volt szerencsém inni egy igen minőségi bort. Profiban vettem, Arany Kancsó néven fut. délben ittam meg, este lefekvés után egy órával felkeltem és a reggeliig bezárólag kiokádtam mindent.

olvasom a címkét (utána, persze): Jó minőségű EU-ból származó borok házasításából született magyar bor.
@aritus: Azt a szar diplomát, mert ezzel azt üzenik, hogy az annyira mindig lefikázott bőcsészpapírok is mennyei magasságok és munkabefektetés ehhez képest.
@Secnir: Bocs, de már sokkal hitelesebb. Mitől hiteles az Ángyánt hamis bejegyzéssel basztató MTI????
@dr. Bubó: hihi, lehetett szándékos a szöveg szerkesztőjétől... a kis szabotőr
"Tóta W.: Lex Jenci

Kétségbe vonhatatlan tény, hogy a Jenci diplomája szorosan összefonódik a nemzeti érdekkel, ezért védelmében – a termőföldhöz hasonlóan – mindent meg kell tennünk. Mert lehet, hogy a Jenci nem egy észlény, de ha megkapta a papírt, akkor benyomjuk valami zsíros állásba, aztán saját cége lesz, állami megrendeléseket kaphat, és az ő gyerekeiből már lehet akár polgár is. A Jenci diplomája, tisztelt képviselőtársaim, a magyar középosztály megerősítésének eszköze."

hvg.hu/w/20120724_lexjenci
@hacsaturján: Már leszállította, hogy olvasgatom az írói munkásságát itt. Lasztovicza lobog Lászlóné mellett a zászlójukon- alliteráljak kicsit, ennyit legalább anno megtanultam henye preromkocsmás koromban.
nem értem: már kiterjed a NER a tejjes bulizós társaságra ?

endresy.blogspot.hu/2012/07/tf-botrany-es-dekansirato.html
@hacsaturján: Sej. A mi. Lobogónkról már az előbb írtam.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na Gábriel tiltott gyümölcs már nekem, mert uncsi a mórickázása -legfeljebb, ha már sport: szintidőt lehetne mérni, javítja-e a zsidózási rekordját napra nap - , de ahogy bekopiztam az Arcvonal - szívének biztos kedves - harcászati tábori progiját, ott bizony amerikai katonák lemészárlására élveznek Bőnyben nagyokat.
Talán szárnyasunk mehetne esetleges puhányságát és szellemét acélozni: ott láthatná ezeket a gyönyörű videjókat meg hallgatna óhéberül beszélő zsidógyűlölőt is. Ennél szebb nyári program mi lehet?
@a szív fészkei: Hát ők azért komolyabb társaság mint pincérruhások. :)
@a szív fészkei: Miből gondolod, hogy nem megy oda edzőtáborozni?:D
Nem hinném, hogy ott acélozzák magukat. Bohóckodnak egy kis katonásdival, amúgy meg vedelik a sört és elmesélik, hogy mások hogy élnek jobban náluk, és lezsidózzák őket.
@K.Tomoceusz: +1 Ugyanakkor a kisebbségi érzésük ezerrel munkál bennük és mindent de mindent eltipornának, kitépnének, ami egy városban - fővárosban jó és élvezetes, mert ők senkik ezekhez. Bűnös város, piha, utálják, de alig várják, hogy bevegyék a lábszagukkal.

A legdrágább helyein laknak - de semmit nem tesznek érte, csak elrandítják a gusztustalan ízléstelenségük nyomán, a csürhéikkel szétbaszatják, felégetik, letiporják a parkjait, kiéheztetik, -véreztetik.

Amikor volt egy Toyota-szeánsz az alcsúti kastélyban - nagyon szép, elegáns golfpályája van - hazafelé megnéztük a falut is. Akkor megértettem ezt a tetűt: aki ilyen tyúkszaros helyről jön, az végig ilyen marad, ha nem bír túllépni ezen.

És az én apám is vidéki volt, a nagyapám is onnan jött telitervezni a várost a házaival - de ők átvették a polgári mentalitást, a tanulás, művelődés parancsát és ma is sokan vannak ilyenek. Akik élnek a nagyváros adottságaival, tisztelik , belesimulnak.
Ahogy vérbunkók echte pestiként is ezrével vannak, sajna.
De igazad van, ez a büdösbogár-szerű-szagú kollégiumi képződmény életveszélyes.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Olvasd el a belinkelt cikket: nem engednek be piát, ezek kőkeményen katonásdiznak, véresen végletekig gondolják. Megveti a széljobbos piás fesztiválokat a Györkös, aki csinálja ezt.
@aritus: Egy élsportoló ennyire lenullázza a kemény hajdani melóval megszerzett renoméját ezekért az ürülékekért? Röhej. Már Egerszegi tirbünprimadonnasága is borzasztott, de azért ez...
@a szív fészkei: Itt van egy viszonylag ismert szereplése. Kár hogy nem fogod látni a linket. :)

youtu.be/qaieJK4D_DY
@sanyoka: Ugye, hogy 1 Móricka besávozva piros-fehérrel? :-DDDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :-DDD És az orgazmusbajnokságban első helyre????
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Rosszak az infóid. Én nem járok MNA táborba, viszont, ahogy én sem szoktam részegeskedni vagy sört vedelni úgy ők sem teszik. Ez a társaság meglehetősen messze van a lumpen széljobber egybites jobbosoktól.
@a szív fészkei: Azért, mert egy megölt lány miatt jobb a PR-juk, mint egy általuk okozott haláleset miatt.
@dr. Bubó: Nem érdemli meg Cecil férje a ici kényeztetést???? Basszus, félmillás táskákkal veri azt a csipásmacsek kobakját az asszony, nem tudom mennyiért vett telcsiket dobál hozzá - hát hol rekreáljon? Provence - szaros nyugati hanyatló régió, tudom, mert jártam arra, csak nem a Four Seansonsban, hanem sátorban - vörösre bőgtem a szemem, annyira szenvedtek ott a népek. A turisták is. Váááááá, nehéz volt kibírni,
Antink is felkarolni ment oda a nyomorultakat. Megmutatni, hogy ő aztán szenvedésbajnok Cecilje okán, és mégis él, létezik - tehát tartsanak ki.
@Gábriel angyal: Hát, lehet hogy az én hibám, de ha összeverődik egy csordába a jobbik és a szélsőjobb vedelnek mint állat. Józan, viselkedni tudó jobbikost nem láttam, csak hőbörgő, részeg, szakadt, büdös, rongáló jobbikost. Ti így ünneplitek a magyar nemzeti ünnepeket?! Ezt nem lehetne bivalybasznádon letudni? Akkor nem kellene buszjegyre költeni.
@a szív fészkei: Hát még finomkodsz itt nekem:D De nekem se jut eszembe erősebb jelző.
Erről a TF botrányról jut eszembe, hogy mit ad isten, hát nem a hétvégén ítélte el viktorunk a bundázást, mint eredendő bűnt?!
Kis kiigazítás, a TF-es diploma értéke pont az ilyenek miatt eddig is egyenlő volt a nullával. Csak mosmá reklámja is van. Szopó.
@aritus: Gábrielt már le is igázták perszi módon - ha róla van szó, mert én nem látom áldásos működését egy ideje - olyasmit lehet vele izraeli álnokság folytán, mint a South Parkban Eric Cartman análbeültetése. hu.wikipedia.org/wiki/Cartman_an%C3%A1lis_be%C3%BCltet%C3%A9se
Csak neki az agyába vezettek zavaró elektródákat, hogy sugározzon. Szerintem ő lett így a MOSZAD PR-osa a gáborzsazsai mottó mentén: mindegy mit, csak beszéljenek rólunk! Ha ő megnyalvánul, nőhet a szimpátiaindex, mert akkora baromságokat hord össze.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ideje lesz normális jobbosokkal is találkoznod. :)
@a szív fészkei: Piával vagy pia nélkül végtelenül és elszomorítóan szánalmasak. Ha a tanulásba és a karrierjükbe fektetnék a fele energiát, rögtön nem lenne szükségük a magyarkodásra, zsidózásra, cigánykodásra.
De ehhez fel kell nőni, nem elég egy két éves autista szintjén gondolkodni.
@biohouse: Orvbánt is szeretném látni a drót végén.
@a szív fészkei: De ez veletek kapcsolatban is ugyanúgy áll, amikor a csúnya "nácikról" nyilvánultok meg. Csuda remekül végzitek olyankor a jobberek piárját. :)
@Gábriel angyal: Számomra ez olyan oximoron, mint izrael és hazugságvizsgáló.:P
Te is tök normális vagy, ha nem zsidózol vagy cigányozol. Ez biztos valami politikai - tourette szindróma nálad.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azt ugye tudod, hogy a valóság nem nagyon alkalmazkodik sajátos szemüvegedhez, melyen keresztül látod őket? :)
@Gábriel angyal: Amúgy ezek ha úgy szeretnek katonásdit játszani, miért nem állnak katonának?! Ja, mert alkotmányra kell felesküdni, nem a mein kampfra...
@aritus:
TE figyi, azokban ezek a kaják fincsik voltak. Én akkoriban jártam éttermekbe, mert mindenki megengedhette magának, randizni is oda lehetett menni hideg novemberi szél elől kégli híján, és a kis olcsókban jók főztek. Még a márkásabbakat - Kárpátia, Aposotolok - is meg lehetett fizetni párszor egy hónapban. Ja nem volt Michelin-csillag és azokban Párizsban marinált répából szuflé csicsókaágyon retekhabbal: miniadag bazi nagy tányéron havi fizuért - de jók voltak, amiket adni tudtak.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Autista nem tehet róla.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tíz pont, bevitted. :-DD Oszt menni kéne amikat segíteni vazze! Kíváncsi lennék Györkös bajtárs-nyilastesóka milyen gyártmányú pukkanókkal gyakorlatoztat? Remélem UZI nincs(na még az kéne!!)amcsi fegyver nincs, Kalasnyikov - az nem a rohadt Kransznaja Ármija ázsiai hordáira emlékeztet? - nincs, tehát csupán a FÉG gyártmányaival vigéckednek?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerintem benned van a hiba, mivel sok mindent zsidózásnak és cigányozásnak veszel, ami nem is az. :)

Azért mondom ezt mert az adott csoport kritikája koránt sem jelenti azt, hogy kollektíve elítélnék minden zsidót vagy cigányt. Ugyanúgy, ahogy ti sem ítéltek el minden magyart, amikor kritizáljátok vagy brühühüsen gúnyoljátok a nemzeti érzést vagy azok követőit. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Na mindegy, pár hónapig megint lesz min röhögni. :D"

Azért a végtelen nagy örömmámorban nézd meg kinél van a kassza kulcsa.

Aztán röhögj, ha van még kedved hozzá.
Üzenem Tóth és Lasztovicza "uraknak" - mert 1000% hogy olvassák a posztot - hogy büdös gyökér mind a kettő, és sitten a helyük. Mert ez bizony közokirathamisítás, illetve arra való felbujtás. Tóthnak 5 év is befigyelhet, tekintve hogy hivatali hatalmával viszaélve követte el. Lehet bepakolni a fogkefét a sporttáskába te görény.
Ifj Lasztovica fogja gyerekeinket tesire tanitani a kamu gyakorlati óráival ????

( gondolom nem lesz nehéz neki ilyen hátszéllel állást találni )

bár... örülhetünk, hogy nem fogorvos diplomát kapott
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Honnan tudod, hogy nincs köztük volt vagy jelenlegi katona?? Egyébként az igazoltató rendőrök mindig megbecsüléssel álltak hozzájuk amikor érintkezésbe léptek velük, de ez lejön a HVG cikkből is szerintem.
@K.Tomoceusz: Tudod mit mondanak máig arra az elítélt vörös fanszőrű elkövetőre? Mivel agyilag gyenge, ezért a romák nála rejtették el az akkori szörnyű esemény rájuk terhelő bizonyítékát, hogy ő vigye el a balhét. Gondolom, letrimmelték előtte a farka körüli szőrt, hogy azt is odarakják szegény lány testére megtévesztésül.

Aki rasszista és gyűlölködni akar, az idáig elmegy. És Bándyék sem ússzák meg ezt. a Jobbiknak mindig kell friss, véres fejér lányhulla; nem tudom, ki is balhézott legutóbb a parlamentben Solymos Eszter miatt??? Hát ők gyakorlatban vérisznak egy kis PR-ért havonta. Némileg projektáltak, nem?
@a szív fészkei: Hát asszem jól mondod. Idegen érdekekért, amcsi zsoldosokat segíteni nem nagyon mennének. Amúgy meg minek ártsák bele magukat eleve vesztes háborúkba. :)

www.jovonk.info/2012/07/22/tamadas-sziria-ellen
@Penivaldes: Mert még nem ettél finom spenótot.:D Én is csak 20+ évesen.:)))
@Gábriel angyal: Tudod egyetértek azzal a felfogással, hogy a színesbőrűekre és a zsidókra nem lehet ráfogni a rasszizmust és az antiszemitizmust. Előbbit a színesbőrűekre, utóbbit a zsidókra.
Szóval a képviselőnő lehet olyan zsidógyűlőlő mint hitler, attól te még antiszemita vagy, ha így nyilatkozol izraelről.
Még egyszerűbben, az ő holokauszttagadása nem igazolja a tiédet. Vagy még rövidebben, amit szabad Jupiternek...
@anyu: a francot fog tanítani tesit...

előszöris kap még egy doktorit mert az jár, ala smitt

majd a közpénz milliárdok elsimicskázásában fog részt vállalni...
@anyu: Nagyon jó vagy, üdv!!! Ez mekkora! De honnan tudhatjuk, hányan kaptak így dipot, csak nem mindenki tökös, mint ott a névtelenek a TF-en. De elkezdődhet a felgöngyölítés, hisz Orvbán milliárdos pénzzel megtámogatott fogorvos haverját is kiüldözték Londonból, annyira szar melót végzett.
@Gábriel angyal: Nem mondom, hogy nem lehet. De ha már annyira odáig van a katonás fegyelemért és kiképzésért, legyen katona. Ne játékkatonásdit játszunk már, mert attól keményedik a farkunk (mert más ennyi idő alatt nem). Ez szánalmas.
@saravad: Fusssa, de a jóemberből kiszólt Freud. :-DDD
@Secnir: Akkor forgalmazd jobbikos ciribulikon. Siekred és pénzed lenne vele! :-DD
@Gábriel angyal: Menjenek, lécci lécci. Imádják arrafelé a fehér fiúkat. Nekünk nem hiányoznának, de legalább telesírhatnák az AI fülét, hogy bántak velük a füstösképűek, pedig egy oldalon állnak.
Kész hányinger a magyar szélsőjobb, és itthon még valami elcseszett szabadságharcosnak adják el magukat.
@dr. Bubó: Nem tesit tanít,hanem foci edző lesz felcsúton.
Mi más lenne ilyen resumével?
@dr. Bubó: A talicskázás is kemény fizikai sport. Pláne, ha pénzzel teli talicskát kell állandóan tologatni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mán megent tagadja Klein néni szenvedését?? Kérdezze meg Csancit.
@dr. Bubó: Héjjassabbannn a Dinnyék Szövetsége. Leírja őket, bár a fincsi és vitamindús, rákellenes görögdinnyét a világért sem sérteném meg.
@Gábriel angyal: Ó de kollektíve elítélünk minden neonácit, szélsőjobbost, gárdistát, betyáristát, félkatonai táborban bokorugrót. Sosem merült fel bennem, hogy ezek tényleg magyarok lennének. Max a poló mintáján, egyébként meg szegény szerencsétlen lúzerek. Aki a szélsőjobbon sikeres, az hordja a burberry sálat.
@biohouse: "a teljes igazság kiderülését ellenzed. "

a teljes igazsag az, hogy nem volt buncselekmeny. ez fog kiderulni. ahogy boritekoltam azt is, hogy fleto ellen sem fognak semmit talalni, az egesz hajciho nem mas, mint politikai tokekovacsolas a fidesz reszerol, valamint karaktergyilkossagok, amibe az lmp is beszallt. de ettol meg nem tortent bcs. es ha nem tortent bcs, nem lehet felelose sem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerintem megint félrecsúsztál. :) Mit is nyilatkoztam én Izraelről??? :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Te egyre jobb vagy!!! Aki széljobbos sikeres, az hordja a Burberry sálat - ez mém és mindent leír róluk. A többi a Made in Chinea nagymogyorósat a Teleki térről. Ahol öccá sávos zászlóval együtt akciósan vehetik óccón.
@a szív fészkei: Régi jó neonáci szám, ami az ismerek rendes cigányt/zsidót, a fidesz nem jobboldali párt, izrael utálatom nem antiszemitizmus slágerek után következik. A ha egy zsidó letagadja a holokausztot akkor nem is volt címmel fut. Ez is No1 lett.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na mesélj melyik zsidó tagadta le a holokausztot? :)
@a szív fészkei: Miért, tán a Suzuki japán autón feszítő nagymagyar matrica az smafu neked?! Vagy a volvón, mercin, renaulton.:D:D:D
Isten bizony reklám-nobelt adnék annak a marketingesnek aki eladta a hülye neonácinak, hogy a suzuki az magyar márka:D:D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Figyelj, valamit kell elterelni erről a Lasztovicza-pofátlanságról. Ez már nekik is védhetetlen, gyüjjék Gyurcsány, örökzöld csont, imádják szopizni. Az legalább kemény, a többi szopottjukkal ellentétben.

Hadd örüljön már, Gyurcsány nélkül lélegeztetőgépre kerülnének egy szálig, annyira nincs témájuk más visszavágni.
egyebkent a legviccesebb az egesz sztoriban az, hogy mar megint egy olyan ugy hullott a fidesznyikek fejere ezzel, amit fletora akartak raverni:-DD

ugye kire akartak raverni a kamudiplomat?
fletora.
kirol derult ki?
fideszkolykokrol...

szep nagy nyelve van ennek a fagyinak..:-D
@Gábriel angyal: Ebben te vagy otthon. A te szakterületed. Biztos vagyok benne, hogy nemsoká küldesz nekem egy jövönk.hu-s, vagy barikádos linket erre. De ti imádjátok azt a szerencsétlen holokauszttúlélőt, akire hivatkozva a koncentrációs táborokat éltetitek, mint a komunisták előli utsó mentsvárként óvóhelynek állítjátok be a táborokat, ahol a hős ss megvédte gázkamrákban őket.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kedvencük Karsai, szerintem lájkolják is FB-on. Mondom ezt a holokausztot beszéljék meg Csancijukkal.

DE azért a pokolban szegény Hitler, Bormann mg a többiek, - akik annyit agyaltak ezen a mérnöki truvájon és büszkék lettek a páratlan eredményekre - kicsit sértetten éghetnek és gondolhatnak mai utódaikra: megtagadják az életművüket?? Simán, szánalmas gyávaságból?? És ehhez egy zsidó kell nekik?

nyám, hová jutott a Harmadik Birodalom!?!?! Az árja hősök vinnyognak, hogy tan`tónéni kérem, az nem is úgy volt, Dolfi nem csinált ilyet, Móricka hazudozik csúnyákat rólunk csupán!! Brühühühü... De azért van, aki megvéd minket közülük, hüpphüpp.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: No igen. Ez ciki. Nem mintha bármilyen gyurcsányozás mentette volna a renoméjukat smitt ügyében:D
@biohouse: OFF: " Klassz lenne, ha a poligráfos vizsgálat része lenne a politikai életnek."

Általában a hatalommániás emberek jó része, aki foggal körömmel bent is marad a ketrecharcban azok egészen biztosan, pszichopaták nem kevés ilyen irányú kutatás alapján. Kérlek szépen nálunk kenheted a hajadra a poligráfot, mivel szemernyi érzelmi rezdülést sem okoz náluk ha hazudnak.
@a szív fészkei: Nem érzik, mennyire szánalmas, röhejes és ciki harcolni a realitások ellen?! Néha eltűnödöm ezen.
Néha.:D
@Gábriel angyal: ejnye no, az éhség feledékennyé tesz?:P
Bolinak írtál reggel, hogy nem jön össze neked, hogy izrael és hazugságvizsgálat.
Rémlik?:P
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mindig leírom, e témában a Citroenen feszítő Vesszen Trianon szöveg árpádsávba fullasztva a nyerő, pláne hogy pláne: www.citroen-gs.hu/keptar/acitroen.htm :-DDDD Ne vegye már azt egy full széljobber, az isten szerelmére!!!
@a szív fészkei: Tuti nem.:) Nálunk a nővérem hozott valahonnan. Kapta, de ő nem szereti a tejes dolgokat, ha az nem édesség, így nálam kötött ki.:D
@a szív fészkei: Szerintem meg a "Nagy-magyarországos" matrica Dacia-an viccesebb.
@Secnir:
Francseemlékszik a nevére "borász" nem ismerte fel a saját borát egy bor kóstolón...Ennyit a magyar borokról...
Érdekes összkép alakulhat ki a külföldi érdeklődőkben az egész magyar felsőoktatásról...
Visszatértem.

Nem engedem, hogy Fabius cenzúrázási mániája elkedvetlenítsen és intimidáljon. Erős vagyok!

i.imgur.com/Jpi1y.jpg
Ugyan már! (Fletó kedvenc szavait idézve). Komolyra fordítva: minek kell megint elővenni a mi kis kedvenc Pali bácsinkat? A népharag oda ítélte, ahova egyébként is való. Ennyi!! Ha esetleg valaki más is gazemberkedik, vele is ezt kell tenni, oszt ennyi! Nem kellene elmúltnyócévezni, elmúltkétévezni, esetleg az igazság és a jog párhuzamáról lehetne vitát nyitni. Talán lehetne azon morfondírozni, hogy azt kaptuk-e (már '98 óta) amit szerettünk volna vagy amit "Istókuccs" megígértek.
Visszatértem.

Nem engedem, hogy Fabius cenzúrázási mániája elkedvetlenítsen és intimidáljon. Erős vagyok!

i.imgur.com/Jpi1y.jpg
@Squid: ja, döbbenet, hogy a lengyelek fehéroroszokká váltak. remélem nem ilyen "pontos" a kép többi információja.
A NERbe ez is belefér, heh. Az a legfontosabb, hogy az urambátyám világ él és virul, sőt, erősebb, mint valaha.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Olyan realitások ellen harcolnak a mai nácik vállvetve bőnyi keménységgel, ami az egész náci horogkeresztes birodalmi agyfaszuk alaptétele volt a nagyüzemi zsidópusztítás. Amit ráadásul a történelemben először - remélem utoljára - meg is valósítottak nagyüzemi mérnökien pontos és tervezett módon, profin és az akkori technikai kihívásokat is legyőzve. Olyan ellen harcolnak hazugságokkal nevetségesen számháborúzva, ami az egész náci célkitűzés fundamentuma lett Hitlernek azóta, hogy megutálta általános suliban Ludwig Wittgensteint: az okosságát, a gazdagságát és ezért en bloc a zsidóságát is.

Na jó, egyszerűsítek, a hemungos, szaros, vérfertőzős családi élete és minden egyébben sikertelensége is kellett a féltökű árja istennek - na ahogy szegény kinézett, pünktilch nordikusnak nem - hogy ennyire akarjon valami nagyot és szerinte tisztát "alkotni". Zsidómentest mindenképp. Most kései imádói elveszik ezt a hatalmas teljesítményt is tőle.

Akkor mi marad az életműből? Kis pimf gyilkolászások,rablások amit mindenki más is tudott is tud? Lásd denveri hülyegyerek...
@a szív fészkei: és szerinted pár év múlva, kik fognak nosztalgiázva nagyizraeles matricával járkálni szerteszét a világban. :)
off
index.hu/belfold/2012/07/24/rovasiras/
Tényleg idióták a lavorban. Ez is áldozatul esik a hülye aktuálpolitikai nemzetieschkedő faszkodásnak, és aki kicsit is normális, meg tényleg ért hozzá, az menekülni fog erről a területről is.
@komplikato: Jó, írjon ki Fabius varánuszos nemes versenyt - olimpiát egyenest, aktualizáljunk - arra, mi a röhejesebb szemforgatásban és szűkagyúságban! Lívájzon tarsolylemez, Citroenen árpádsáv+plusz térkép, Dacian térkép, stb. Biztos vannak még tartalékok, mint Orvbánnál a népnemzeti Coca Cola.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Inkább nem kezdem elölről, amit már a napnál világosabban is leírtam.:) Némely dolog a te esetedben falra hányt borsó, így maradok inkább a pancake-nél. :)
@a szív fészkei: Én meg azt mondom, hogy akkoriban a vörös szőrcsimbók már az első helyszinelésnél megvolt.

Mégis a rendőrség hagyta, hogy a fideszes polgármester cigányűző tüntetést szervezzen és sajtóhisztit keverjenek a cigányok ellen.

Sőt, ha nem tévedek még volt néhány cigánygyerek is, akiket bevittek.
Pedig megvolt a vöröske nyoma.

Szóval a rendőrség direkt alájátszik a sajtóhisztinek.
Még azt is hagyták, hogy az országos lapokba kerüljön a falu kislánykája, aki összepisilte magát a félelemtől, mert mellé álltak a cigánygyerekek a zebránál.

Szégyen, hogy a rendőrök hecckampányoknak segítenek.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Na hálisten. Ez nem valami Hermészbe ojtott ógörög heroina? Vagy teuton a lelkem?akkor kicsoda? Rodeo szokta a germán mitológiát idézni ide.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Engem nem fűz semmiféle gyöngéd érzelmi kötelék Fabiushoz.

Természetesen, csak a magam nevében beszélek...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

nincs otthon és nem a szakterülete. monomániás marha 1986 óta, ha jól emlékszem a dátumra. ha akár te, akár ő ismernétek az izraeli belpolitikát nem lovagolnátok ezeken a baromságokon. de, ha egy röpke példázatot szeretnél olvasni, akkor ideírom neked, hogy a hivatkozott aloni az izraeli fabius, ez az ősbarom pedig kahane rabbi, csak még él. aki ezen a témán lovagol, az nem tuggya kicsuda is az a lasztovicza jenő. uff! hosszú vótam. (kahane rabbi az izraeli vona gábor vót)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Nem, figyelj, ne ugorj le a mélybe, csak azért mert nincs esélyed nálunk... :))) Annyi szép ÁLL ELŐTTED még az életben - nézd csak meg a bikát a réten!

@Gábriel angyal:
Te, most itt melyik is volt zsidó? Mert elveszettem a fonalat. A dékán, a Jenőke, vagy a hülye gyermeke? Netán aki lebuktatta őket?
Már megint hogyan sikerült zsidóznod? A pina mániámat értem, de a te zsidózásodat nem. Bennem lesz a hiba! Tudom! :))
@maybach: édesem a zsidóknak mihez nincs köze. Ugyan a 7 milliárd emberből, aki a földön él vannak kb 15 millióan, de tudjuk, hogy mindent uralnak.
@K.Tomoceusz: Egyszerűbb, mint megoldani két hét alatt a dolgokat. Emlékszem, a romák poligráfot is vállaltak rögtön akkor.

Már volt pár meccs itt arról, hogy az erőszakos és szörnyű gyilkosok között hány roma és hány fehér van, ill. azok az asszonyok - négy gyermekes anya Győrből, szétkéselt nyomozónő Szigetszentmiklósról, széljobber kinyírt és lefejezett barátnője más, fehér sráca féltékenységéből kiirtott fiatal lányka -, lelőtt szívsebész családja Füredről miért nem kap állami temetést és miniszteriális kóvedet?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ja, hogy TI már a szárnyassal ilyen jóban vagytok, sütike... hmmm... jólvan!!! :((
@Neusziklész:

én a mútkor egy ojjan borászt láttam a tévébe, aki a bort se ismerte föl. állítólag sommelierbül avanzsált. sommelier vót a coca-colánál. :)))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: én nem zsidóztam. Csupán csekk adta elő megint, hogy debizony, pedig nem is. :) Tudod a régi történet. Ha "ZS" betű szerepel a válaszaimban akkor már meg is valósítom. :)
@Gábriel angyal:
Csoki Wehrmacht Soldat?
Elképzelem, amint hochdeutschban tartottak neki előadásokat, a fajelmélet aktuálisan égető kérdéseiről...
@hacsaturján: Igen, azt mondta valaha ott élt barátom, hogy Izrael rákfenéje is az elvakult rabbiság és az általuk felheccelt emberek. Gyakorlatilag, mint itthon ezek a vonagabcyk, igazad van. minden népnek, országnak van söpredéke.

Ami megtalálja egymást.
@a szív fészkei: ja ebben is a fidesz meg a jobbik egymással versenyezve tülekedett, hogy melyik tud nagyobb politikai hasznot húzni, akár a HT magyarokból stb. Okádék az egész.
@Gábriel angyal:
ZSEBKENDŐ! ZSÍRDISZNÓ! ZSINÓRTANGA! ZS....
@Secnir: te szegény:(((, akkor érted miről írok.
@aritus:
Figyu! Aki olyan kalandos nevű bort megvesz a bóóótban, az magára vessen! Bátorságon kívül a józan ítélőképesség teljes hiánya lehetett még ott jelen...
@a szív fészkei: Azért én azt mondanám a többi fideszes apukának-anyukának, hogy a csinos kislányaikat ne a fegyveres testületekhez küldjék állásba 25 évesen.
Nehogy belehaljanak a szolgálatba.
@a szív fészkei:
De szép is lenne ezeket mind egy helyre összezárni...
@a szív fészkei:

izraelben is kulturkampfnak híjják. komoróczynak igaza van! :)))
@hacsaturján: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ab/Ring41.jpg/418px-Ring41.jpg Ez jutott eszedbe Stefikéről? Naaa. Ez nem a szokott kedvenc hősleg személyzete.

Amúgy milyen érdekes, de ez a monda is mennyire hajaz Akhilleuszéra, akit anyukája, Thétis ugye minden porcikáján bekent a Sztüx vízével, halhatatlanná akarva tenni őt. De a babuka sarka, ahogy fogta, száraz maradt és ez okozta vesztét, akárcsak Siegfriednek a fafniri sárkányvérből kimaradt foltja.

Szóval nagy globálforgalom volt anno mondák terén is, mondhatni egymástól palizáltak????? TF pöcséttel?
@hacsaturján:

kösztlernek meg méginkább. pantagruel kollega monnyon le!
@a szív fészkei: hát én ezt nagyon máshogy látom, de ez itt abszolút off.
@aritus: "Ennek az irányzatnak a híveit élénken foglalkoztatja a hun–magyarok, a mag (tudás) urai által épített, 34 ezer éves boszniai Nap Piramis [2] is,"

most k0omolyan alafeksizk ebben a kibaszott pocegodorben a tudomany szimpla orulteknek?

boszniaban nincsennek piramisok. meg akkor sem, ha ezek az elbszott, beltenyesztett mocsari majmok szeretnenek 34.000 eves magyar rovasirasokrol beszelni.
@a szív fészkei:

a níbelungok is monnyanak le! azokat a kurva rúnákat is rovással írták a verekedő bottyukra. rá is basztak trianonnál.
Nem vagyok meglepve. Már a Schmitt ügykor lehetett tudni, hogy a testnevelési karról még kiderül valami turpisság.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: lehet, én biztos nem vettem volna meg, de ez nem változtat azon, hogy megfizethető árban boltban nem lehet jó magyar bort venni, ergó én már nem is veszek. Innen indult a társalgás.
Reggel valahol megütötte fülemet a hír, hogy Moody's leminősítette Németországot. A nemzetközi bankrendszert működtető gátlástalan bankárkaszt súlyos csapást mért a termelő kapitalizmus és a nyugati iparvilág egyik utolsó bástyájára, Németországra. Azt hiszem, nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a pénzügyi háttérhatalom utolsó rohamot indított, hogy legyűrje a németek szédületesen nagy ívbe lendülő, hatalmas teuton energiák motorja által hajtott, termelésen alapuló gazdaságát. Ha ez megtörténik, ha győz az a kalmárszellem, amely az önzésben és a haszonvágy túlságos keresésében nyilvánul meg, akkor nem sok kétségünk lehet afelől, hogy a világkatasztrófa elkelhetetlenné válik.

Orbánnak mindenesetre igaza van, mikor azt mondja, hogy a termelő kapitalizmust majdnem tönkretette a "szabadjára engedett spekuláció, és bankrendszeren és a spekulatív tőkemozgáson alapuló rendszerről mindannyiunk érdekében vissza kell vissza kell térnünk a termeléshez, az értékteremtő munkához.

Orbán prófétai éleslátással vette észre ezt és látta meg ezeket az összefüggéseket.
@aritus: Ahol én ettem, az nekem ízlett és ezek a lenézettek is bennük - de mondom, én Michelint meg sem közelítettem sehol soha, amúgy is elég parasztgyomorom van.

Ha valami eccerű, az még nem rossz. Ahogy ittam itthoni bort is nagyon kellemeset, pedig soha nem fizetek többezret érte - igaz a választást rábízom az uramra. És szart nem nagyon hozott, persze nem vagyok végzett borakadémista, mint mondjuk Gesztiné.

Most, hogy olvasok egy divatvilággal foglalkozó leleplező könyvet, azért érdekes, hogy tényleg mi a francot kell néha megfizetni vagyonokért. Imázst, illúziót, hogy gazdag vagy és ennyiért minden luxust megkapsz. De annak a mélyén sokszor a világ legegyszerűbb dolga rejlik, csak divatba hozzák. Mindenhol, minden szegmensben.

És ez a dinnyehelyzetre is utal: valamire rámondják, hogy nagyszerű, csak ez kellhet és akkor a tömegpszichózis nyomán mindenki annak is érzi. Szerintem a biocuccok nagy százaléka is vakítás. De jó hinni.

Ízlések és pofonok. Volt akkor igénytelenség persze, futószalag menzák és zsírban úszó alutálcák, amik ragadtak, de volt egy megbízható - ahol én megfordultam és ebbe a vidék is benne van - alapszínvonal is. Nem sokféle kaja volt, de azok finomak olcsón. Majd Rodeo, ő nagy világot járt ínyenc, megmondja.

És talán ez nem is off itt annyira: most épp egy újabb kádári berezonálásról van szó, arról, hogy semmi nem változott, megy minden, csak narancsködben ugyanúgy.
De az a - megengedem - hamis és hiteleken nyugvó pszeudóbiztonság, az a sok, mai szemmel most az átlagnak elérhetetlen de akkor megkapott lehetőség létezett,éltünk vele. Viszont már el van véve majdnem mindenkitől, ennyivel szarabba világ, hisz hitelekből már az egész ország nyomorog.

Akkor azért mehettél viszonylag simán egyetemre - persze tudtad, hogy szochazásan elvtársi akolból, káderbimbóként minden könnyebb volt. De te nem voltál annyira elzárva ezek miatt. Ma meg kifizethetetlen lassan átlagéknak a továbbtanulás és akkor van ez a lasztovicza-vírus és terjed...
@GeoCracker: Azért én most büszke vagyok a neres fiúkra! s arra, hogy Jenci nem hagyta, hogy lemaradjon a megye! köszönöm neki!....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: épp ezt írom, hogy megszállják ezt is a hülye, paranoid faszok, és a hozzáértők menekülni kénytelenek.
A fidesz az én szememben mélyebbre nem tud süllyedni, ezek már csak zsenge kinövések rajta.
@Tomoceus, a vidék semmit nem jelent önmagában. Szerintem.
Nos elindul a hivatalos nyomozás is. :)

TF-botrány: nyomozást indított a rendőrség

hvg.hu/itthon/20120724_tf_botrany_brfk_feljelentes
@aritus:

Ezt tudom. Nem véletlenül fenyegetik a 8-900 millás arab kisebbséget sem.
Csak nem gondoltam, hogy a fantasztikus vízkészleteink mellett a csodálatos TF-et is elfoglalták. Sőt mi több szerencsétlen megtévedt fideszeseket is rákényszerítették a szemétségeikre.
De megvilágosultam.
Kicsit off lesz, de mindegy! Össze vagyok szakadva!
Hát mit nem olvasok a neten! Az Indexen??? Ezzel a címmel !!!???

"Becsey után Selmeczi Gabriella is mehet?"

Persze rögtön elolvastam a cikket, mi szerint:
"... valószínű, hogy az ismertebb nevek közül távoznia kell vagy más feladatot kap többek között Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott..."

Hát most akkor ki fog engem megvédeni, ha nem az álmaim asszonya ?? Mi lesz velem? Fúj, de útálatos dolog ez! Azért szavaztam a Fideszre, hogy amikor majd tehetetlenül fekszem a Fidesz által biztosított kórházi ágy helyett egy otthoni priccsen (mintegy elfekvőben) szinte tehetetlenül, akkor az én Gabikám verje ki nekem... a balhét azért, hogy legalább a nyugdíjam rendben meg legyen. Gabriella! Csak nem mást szeretsz???
@GeoCracker: igen, legjobb lesz ha tüntetést szervezünk a Megyeháza elé VP.-be. Elvégre az a munkahelye, az egyik. merthogy ők több feladatot is vállalnak értünk.
:)
vagy Badacsonyba...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Csicskása, Schmidt (
pikáns a név ebben az összefüggésben) Mária viszont azt írja, hogy szenvednek a németek, nix teuton motordübörgés, mert megöli őket a 68-ból rájuk ragadt libsiség... Többenlátták haldokolni őket, ja. Férjem is Stuttgartban. Megszakadt a szíve. barátink Köln mellől most itt vannak,megkérdem, hogy ne utaljak-e át nekik kisebb összeget?

Persze szerinte is Orvbánod - aki mikor végzett ötven éve alatt igazi értékteremtő termelő melót??? - az igazi teutonság turáni élharcosa, csak a hülye Merkel ezt még nem látta be. Te német sarjadék vagy, anyanyelvi szinten bírhatod a nyelvüket, világosítsd már lécci Merkelt erről. Nehogy éhen halasszák magukat buta zum truccból, amivel Orvbánnal szemben mennek.
@Karipapa01: Engem is szíven ütött ez. Kétségbe esve tengődtem, mikor szemmemel érzékeltem a hírt, hogy Gabriella Asszony elhagy minket. Megnyugvást csak az adott mikor láttam, hogy csak más irodába helyezik át.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Mármint nem a német barátaink szerint teuton élharcos idolod - utálják Orvbánt, de Merkelt is mint a szart - hanem a milliárdos terrorasszonyka szerint.
Ez a Tóth Miklós azért érdekes, mert Siccpali vizsgálata közben egyszer csak MOB tag lett, majd MOB alelnök. Milyen érdekes véletlen egybeesések! Most meg hamisít a fiúcska!

Börtönbe vele!
@Karipapa01: Ez kedvesem - üdv az offolók mocskos világában ;-P - nem új hír. Majdnem egy hetes.
@TrueY: Neki nem is kell pisilni, hogy kiderüljön, hamis a baba. Pont jó MOB-alelnöknek.
@Penivaldes: " Engem is szíven ütött ez. Kétségbe esve tengődtem..."

Jó, de mi lesz a kivert balhéval? Rettegek !!!
@a szív fészkei: "Ez kedvesem - üdv az offolók mocskos világában ;-P - nem új hír. Majdnem egy hetes."

Vállald el helyette! Hidd el, a dolog nem túl kemény! Talán egy kicsit égő, de megígérem: Köztünk marad!!!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: De miért csak 34 000 évet céloztak meg? Ez olyan, mint a 54 ezres forint. Snassz. Biztos vannak nagyobb számok ilyesmire, hogy nappiramis.
@Karipapa01: Az én lelkemet is a félelem kerülgeti, de nem engedhetjük, hogy a liberálok minket az aggódás a tehetetlenség szurdokába zárjanak! Ha elesik egy majd beáll egy másik!
@Karipapa01: A nyugdíjvédelem olyan deffenzív jellegű.
Áttérnek az offenzívára - - nyugdíjroham ! -
Vagy valami közösségibb - - nyugdíjostrom ! -

nyugdíjfoglalás ?

nyugdíjgyőzelem .
@Karipapa01: Lankadatlan éberség! A nemzetközi helyzet egyre fokozódik! A nyugdíjvagyon is secured! Most mást kell megvédeni, és ahhoz egy tapasztalt kormányzati megvédő kell.:D:D:D:D:D
@Karipapa01: Nem vagyok szőkeeeeeeeeeeeeeeee! Meg narancsbőröm sincs. A pofámon se.
Ó srácok, hát csak 5-6 évet kell várnunk a teljességre..
Orbán arra számít, hogy 5-6 év múlva úgy fognak visszaözönleni a fiatalok Magyarországra, mint a patkányok Hamelnbe.
Emellett megdícsérte a Fidelitast, mint a jövő zálogát.
forrás: HVG
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Igen, ennek a kormánynak a feladata a védekezés minden szinten..:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: " Lankadatlan éberség! A nemzetközi helyzet egyre fokozódik! A nyugdíjvagyon is secured! Most mást kell megvédeni, és ahhoz egy tapasztalt kormányzati megvédő kell.:D:D:D:D:D
"

Na jó, de ki !? Mondjuk a Szíjjártóval nem lennék túl elégedett! Bár.... fene tudja...
@a szív fészkei: " Nem vagyok szőkeeeeeeeeeeeeeeee! Meg narancsbőröm sincs. A pofámon se. "

Imádlak, boszorkány! Ha meg nem az vagy, úgy is jó! :-)))
@Penivaldes: Leginkább a logikus, növekedésbarát gazdaságpolitikának. Meg úgy általában a józanésznek, logikának, becsületnek, megbízhatóságnak.:D
5-6 év? Remélem akkor valamely skandináv országban babázok. Ez lesz az én unortodox matolcsy babaprojektem.:D Vagy skóciában. Vagy akár provence-ban.:D
Hatalmas írás! :DDDDD megalol. Kíváncsi vagyok, ebből az ügyből mi lesz. Ha a smitt-ügy bír precedensértékkel, akkor most minden érintettnek a retkes faszba el kell húznia. A lasztovica gyereknek meg lehet visszaadni a diplomát.
@Karipapa01: És ha már egyszerűen okafogyott ?

Selmeczinek már nem maradt a szobácskájában egy fillér se, amit megvédhetne ?

Ha már az egész nyugdíj elhúzott a Kajmán szigetekre ?
@Karipapa01: Megvédeni Gabikánál jobban senki se tud. Csak arra kell vigyázni, hogy nyitott tenyérrel adjuk a kockacukrot.:D
@a szív fészkei: LOL:D
Ki kellene nevezni egy diplomavédelmi megbízottat....
@maybach: Zsidók jók az It-ben, Izrael ebben nagyon hasít. Ergo, távvezérelték a MOB-os bohócbábút, kapcsolgasson kicsit, hogy lejárathassák a Lasztovicza nemzetség sarját. Ezek ,már az ártatlan , fesztül tanuló ifjúságunk kiirtására törnek. Nem is szűzlányvér, de téefes hallgatóvér kell nekik. Megmondta a zsidó Uri Geller: Mukodj! Hát ők így bírnak csak, aláaknázva a magyart mindig mindenhol.

JA, Vona mondja meg, hol vehetem át a csekkem; ennyi baromságot azért ingyér idemakogni!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Bátorságon kívül a józan ítélőképesség teljes hiánya lehetett még ott jelen..."

a józan ítélőképesség hiánya olyan formában volt jelen, hogy marha szomjasak voltunk, a helyi CBA-t (ahol varga-pincészeti borokat szoktunk venni) előző este felgyújtotta valami local hero.
@letmetellyou: Ne légy már ilyen. Ez az unortodox diplomaszerzés. A láthatatlan tudás láthatóvá tétele. Nem értünk mink a ner szelleméhez. Ami ugye szintén láthatatlan.
ehhh, dilinyákok, ennyi kőgörgető Sziszifuszt, gerincet keresni a fideszdroidokban, olyanok vagytok naaa :D

a többiről meg szavam se essen, mint pl. a szögesdrót pettingrőőő ;)
@Penivaldes: Vagy nem látom. ;-DD De szerintem nincs, huszonéves rezgő seggeken inkább ott figyel.

Mert olyan szupi egészségésen élünk.
@a szív fészkei:

aszt nemtom, csak mindig röhögök a tannin tartalmon meg gyümölcsös ízen. sósav meg aroma. viszont bátran kijelenthetem, hogy a cola bukéjához fingom sincs. ha barikojják, akkor se.
@Karipapa01: :-D Ez Nobel-díj, ha nem is jár pénz érte.
@Secnir: hol? csak nem pösti cébéja, vagy már más vidékén is az országnak, vannak ilyen közüzem ellen lázadók?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: " Csak arra kell vigyázni, hogy nyitott tenyérrel adjuk a kockacukrot.:D"

Ez nekem is eszembe jutott, csak az volt a probléma, hogy perverz álmaim nem követték a tiszta logikát! De hát az vesse rám az első követ, aki nem így érez! Lehetőleg márványt, mert az unokám most építkezik és és kellene az alapba :-))
@hacsaturján: Világéletemben utáltam a kólát, a Fagiforra - torokköptető, ifjabbaknak mondom - emlékeztet, akár globálpista, akár impristapista, akár nyerista-igazmagyarista.
@maybach: Igen, valahogy mindig a nadzs hazsaffyjakat találják meg. Fene se tudja. Engem is korrumpálhatnának cambridge-i ösztöndíjjal, meg zsíros állással. De liberálisként nem teszik. Diszkrimináció!
@Karipapa01: Márvány? Azta, ti lazán az Akropoliszt építitek fel szolídan? Majd Peni és Csekk modellt állnak a Kariatidákhoz. Nekem azért noha naribőröm nincs, de önkritikám még akad.
Szóval:
1. közokirathamisítás
2. annak részéről akinek a tisztaság felett kellett volna őrködni
3. személyes adatzokkal visszaélés
4. hirtelen felindulásból 21 eseteben!!!
5. nem olyan mint egy rendőr, aki bűnöző? És ettől várjuk, hogy felügyelje,védje az intézményt?
6. Na és aki erre megkérte? Felbújtás,bűnpártolás,hatalommal visszaélés,megvesztegetés vagy zsarolás??
@Karipapa01: :D
De a kockacukorról rájöttem. Most hogy overdose gyengélkedik, és nem lehet várni, hogy megnyeri a derbit nekünk, jövőre ő indul ascoti versenyen. Így fogjuk finanszírozni a kataszterbe vett lóállományunkat.:D
@a szív fészkei:

Az urbánus németség (csak az egyszerűség kedvéért nevezem őket németnek, hisz valójában németgyűlölő elemekről van szó) valóban utálják Orbánt, de ez a gyűlölet egyszerű félelemből táplálkozik. Orbán ugyanis az elmúlt két évben felért az államférfiúsághoz vezető hosszú és meredek lépcső legmagasabb fokára, és a konzervatív nemzeti eszmék világviszonylatban is nagy jelentőségű kifejezője, a kereszténydemokrata világszemlélet egyik példamutatója és vezéralakja lett. Ezért gyűlölik. Ne essünk ugyanakkor abba a hibába, hogy azt gondoljuk, minden német gyűlöli Orbánt.

A bajor erdők mélyén, a még most is irtatlan rengetegben még ma is lüktet a teuton szellem, még mai is születnek Germániában szőke gyermekek, kiknek jéghideg tekintetében világosan láthatóak a büszke nordikus ősök képei.

Lesz még feltámadás!
@a szív fészkei:

Az urbánus németség (csak az egyszerűség kedvéért nevezem őket németnek, hisz valójában németgyűlölő elemekről van szó) valóban utálják Orbánt, de ez a gyűlölet egyszerű félelemből táplálkozik. Orbán ugyanis az elmúlt két évben felért az államférfiúsághoz vezető hosszú és meredek lépcső legmagasabb fokára, és a konzervatív nemzeti eszmék világviszonylatban is nagy jelentőségű kifejezője, a kereszténydemokrata világszemlélet egyik példamutatója és vezéralakja lett. Ezért gyűlölik. Ne essünk ugyanakkor abba a hibába, hogy azt gondoljuk, minden német gyűlöli Orbánt.

A bajor erdők mélyén, a még most is irtatlan rengetegben még ma is lüktet a teuton szellem, még mai is születnek Germániában szőke gyermekek, kiknek jéghideg tekintetében világosan láthatóak a büszke nordikus ősök képei.

Lesz még feltámadás!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Most találtam neked testhez álló állást: Kariatida leszel Penivel lenge peploszban. Nem jó?

És a maffia is melózzon, megy az idő, nem hallom, hogy egy sima, egy fordított - nem köt a beton ma még!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

ezek a majmok azt a hírt akarják magukévá tenni, hogy bizonyos zikkurat-okat fedeztek fele ami földpiramist jelent, amit bizonyos műbolygókról lehet felfedezni mert az erdő és növényzet befedte lehetséges, hogy van ilyen Boszniában de az életkorukról baromságot írni az már a levédiaiak sara 34000 évvel ezelőtt nem épűlt semmi hasonló

erre mondta valaki: junk science azaz hulladéktudomány ....

brühühühühühühü
@GeoCracker: Esetleg tipp, hogy füreden hol van jó balatoni hal?:D A mamámat vinnénk halat enni, kiszabadul a szívkórházból.:D
@a szív fészkei: Mert halkan köt a beton.:D Én mint a maffia feje nem mehetek lenge peploszban pénzt keresni. Én költöm el, amit ti megkerestek.:D
@a szív fészkei:

nu, én eccer vótam egy ijjen szommerizé, mikor brisztolban betévettem egy borkereskedésbe, oszt tejjesen leüllepettem a választéktul. a végin, a legháccsó póc legajján tanáltam néhány üveg boglári guggolóst, abbul vettem magamhoz az összeset, mer ugyi, magyar embör nem felejt. a péctáros néni meg csak nézett rám érdeklődve, hogy nahát, nem is tutta, hogy ijjen boruk is van, asztán mekkérdeszte, hogy ez télleg iható-e. hát én meg elrikkantottam mag, hogy yeeeeeah!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: A teuton erdőkben rég jártam - Loreley sziklája tényleg nagyon megkapó hely, idaz nem erdőben áll - ám van számodra egy rossz hírem: unokahúgunk az Orvbánodhoz közeli erdők mélyén (na jó város az ;-)) sorban szüli jégkékszemű, aranyszőke hajú zsidó gyermekeit, olyan nordikus külsővel, hogy ihaj,csuhaj,fahaj! Még a sasszemed is ellágyulna tőlük.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Feltámadás?! Akkor ezért ez a hullabűz 2006 óta?! Még mindig a harsonára várunk?! Hol van már egy dögkút, hogy a bűzt elűzzük?
@a szív fészkei: "Márvány? Azta, ti lazán az Akropoliszt építitek fel szolídan? "
Az kellene, mivel 1999-ben kezdtük meg kiásni az alapot és most már majdnem kész! Legyen már emlékezetes az utókornak, nem? Ha már választani lehet....:-)
A narancsbőrrel pedig semmi problémám, ha neked az van szívesen meghámoználak! Ha másért nem, legalább odáig eljussak... Dinnyebőr is jó lenne, csak az kurva drága !!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

jó hal a balatonba van. mongyuk kimondottan füreden a molo bejáratnál lehet fogni jégolvadás után sügeret. :)))
Azért visszatérve szijjártó petikére azért már nem sokat adunk az imázsunkra, ha őt tudósok elé engedjük. Vagy bárki elé. Remélem volt a nyakában a tábla, hogy óvakodjanak a hirtelen mozdulatoktól, mert harap?!
@hacsaturján: Mink meg voltunk Párizsban sajna öt éve már. És mindig viszünk bort, pirospaprikát magyarosan, hátha valakinek kell kis ajit adni. De nem találkoztunk a lakásunk gazdájával -a kinek szántuk, hát megmaradt a Tokaji Aszú.
Haza nem viszem, mondtam, viszont a Rue Montorgueilben (ott van Bazac kedvenc osztrigás helye) http://en.wikipedia.org/wiki/Rue_Montorgueilmillió más mellett volt borbolt is. Ott unta a faszi halálra magát napszámra. Adtam ukázt uramnak - zsidó észjárás, figyi! - hogy kérdezze meg, nem akar-e cserélni velünk?

A pasi teljesen felvillanyozódott, hogy áhh, Tokaj, óhh, hú és ha, végre lesz ilyenje is! Na levittük neki - ott laktunk két percre - , azonnal adott érte egy kellemes, nem is olcsó másikat.
@hacsaturján: És ami már tányéron jön elénk?:P Mert én bottal se fogom piszkálni a halat, max megrendelem és kifizetem, hogy más megcsinálja:D
@Squid:

Ez már a világon senkit nem befolyásol. A felmérés 2010-ig tartó időszakot ölel föl. Ezek a kitalicskázott off shore pénzek már hideg víz, csak arra jó, hogy fölbaszd magad. Tenni max annyit lehet most, hogy a közbeszerzéseket figyeled, a mutyizókat baszogatod, följegyzel minden olyan tényt, mint a vasútfelújítás kilométerköltségeinek anomáliája és satöbbi.

Ja, és legközelebb olyanra szavazol, aki az elszámoltatást hajlandó valóban komolyan megtenni.

De a számok alapján legalább világos mindenkinek, miért nem vagyok hajlandó elfogadni az "ők mégis kevesebbet loptak" fölmentést. Ez amit a felmérés mutat az olajügyek, szőlőbányák, BKV mutyik, közbeszerzések, kamu tanácsadások, áfacsalások és satöbbik húsz éves aláhúzott, kimentett végösszege.
Bazmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg!

FÉLOLDALAS KÖZGÉP HIRDETÉS A PAPIR NÉPSZAVÁBAN!!!

Fogadunk, hogy az életben többet le nem irják simicska nevét? :DDDDDDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: anno a szivkorhaz felé a molon ettunk, de sok éve. Anyámnak az volt közel. Szinten szivkorh.
@a szív fészkei:

Nem kell mindenbe belekeverni a zsidókat. Én most a németekről beszéltem. Te mindenből faji kérdést csinálsz.

Egyébként pedig örülök az unokahúgod termékenységének. Nagyon kevesen vagyunk, ez a kevés, fogyatkozó magyarság is egymást marja, tehát mindig örömmel hallom, ha valaki sok gyermeket szül.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A szakértők szerint az ilyen hirdetések miatt mennek csődbe a lapok. MEgírta a hvg.:D
@Karipapa01: Engem hámozni, hát az már gerontofilság! :-DDD Vagy, mint a Betty nővérben Morgan Freeman bandatársa: kicsit élve skalpolta az ügyfelet, ha már megemlítődött a dolog.

Két jó nőt kommendálok itt a palota szépítésére, az nem elég???

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Grat, jó egészséget mamádnak! És jó halat! Akkor ő ismerhette a lelőtt szívgyógyászt, nem?
@rodeo36: Megint nem te voltál az első. Hol az éberség elvtárs? Izé... nertárs.

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ha jól látom, te a csaló vagy.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Neeee. De amúgy éheznek gyakorlatilag, nem kapnak fizut hónapokig, ezt tudom, szóval nekik életmentő. Van tehát az a pénz, hogy rózsabimbóból ánuszrózsabimbó lesz?
@GeoCracker: Megnézzük. Csütörtökön szabadul és azt mondja, nem tesz egy tapodtat se balaton hal evés nélkül.:D
@a szív fészkei: Köszi.:D
@belekotty:

Rosszul látod. Ismét új nicket kellet gyártanom, mert Fabius (minden elfogadható ok és magyarázat nélkül) kitiltott.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ja, kösz: a sok egyelőre kettő és kurvanehezen élnek meg. Valahogy a nordikusről nálad nem a jegesmaci - RIP Knut, szerettelek - ugrik be.
@Fabius: Offshore pénzek mindig lesznek. Ezt mindketten tudjuk. Nemcsak a lopott pénzt viszik, hanem bármilyet amit eldugnak az adóhivatal elől.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

csakhát jó halat kérdesztél. én meg montam jó halat.:)))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ha jól számolom, az én módszeremmel 254 alternatív nicket lehet erre gyártani. :-))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem mondod? Sorra elbuknak a munkásmozgalmi és libsibolsi bástyák??? :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Ismét új nicket kellet gyártanom, mert Fabius (minden elfogadható ok és magyarázat nélkül) kitiltott."
- Volt rá oka, mert Stefániai kisasszony (rommá baszott SS ribanc)-ot hamisítottad. :-))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hmmm... ezek már tudnak valamit.
@keresztanya fabi(en): :))))))

hihiihi.... az én írásommal lyót tesz... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Különben nem értem. Annak a vállalatnak aki minden állami megbízást elnyer, annak minek hirdetni?
@a szív fészkei:

a fransziják hüjék. én is fizettem mán saint maloban magyar borral. el vótak ájulva tüle. van egy haverom, az meg a legóccsóbb (és télleg a legjobb) tokaji furmintot horgya haza kartonszámra, mitöbb, szezett vesszőt is, merhogy borász a lekem és elhatároszta, hogy esztán otthon, elzászba fog magának furmintot termelni. én montam neki, hogy ez szerintem trianontul lehet, de nem hitte el.
most erre mit mondjak? a poszt érthető, de már kezdem megszokni. ez az ország ilyen lett...
@keresztanya fabi(en): :D Vigyázunk rá. Annál is inkább, mert most megy mint a csík.:D
@hacsaturján: Sose horgásztam még.:D
apu biztosan nem tudott róla...
oszt jöhet a könyér, a ser, és minden földi jó, jóárasítva, arany árban, hogy örüljön a tekintetes úr
Nem szeretem a szakállas férfiakat, de Tom Hardynak még ez is jól áll.

i.imgur.com/sXbm1.jpg
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Stefike elővette a szótárat, mondjuk nekem is kellett, mert a pék gondolta, hogy egy ilyen "repülj iram turul" luvnya használ olyan szót, amire van rendes magyar is: intimidál:megfélemlít.
@leonito77:
"Teljesen érthetetlen... tényleg ilyen szemét egy nép vagyunk?"

Szemét? Nem.
Egyszerűen bűnösen műveletlenek vagyunk.
Egy nép, amely hivalkodik a műveletlenségével, értéknek tartja. A javak szellemi képességekkel történő megszerzését úri huncutságnak, lopásnak, zsidó összeesküvésnek tartja.
Mik is Toldi Miklós utolsó szavai?
" Szeresd a magyart, de ne faragd le" - szóla-
"Erejét, formáját, durva kérgét róla:
Mert mi haszna simább, ha jól megfaragják?
Nehezebb eltörni a faragatlan fát."

Da régiek legalább a pallosukkal vagdalkoztak. Ezek a maiak a fallosukat rázzák fenyegetően. Aztán csodálkoznak, ha előbb kiröhögik, aztán köpnek egyet és otthagyják őket.

S ha már Arany:
"Másik szánva mondja: "Szép öcsém, be nagy kár,
Hogy apád paraszt volt s te is az maradtál."

Nagyfalu volt és maradt.
Mindenki annyit ér, amire vitte és az 1+2 nebuló immár államvizsgát szerzett. Nyilván azok méltatlankodnak, akik megbuktak. Az irígy sértettség beszél belőlük, mint a kirúgott közsszolgákból, a lapátra tett színészekből, csődbe ment építési vállalkozókból és még sorolhatnám. Valahogy, így működik a NER gyakorlatban.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Nem szeretem a szakállas férfiakat, de Tom Hardynak még ez is jól áll. [és egy szakállas kép.]"

stefike drága, tudod, mi az ami jól áll?
NEM?
hát ez az.
@maybach: látod, mert kicsi a képzelőerőd, de most már MINDENT tudsz. Hol olvastad egyébként?
@Penivaldes: és nehogy rosszulessen neki még biztos fizetésemelést is kap.
@Secnir:

Én egy rendkívül gyors felfogású, minden iránt érdeklődő, sokféle tehetséggel megáldott lány vagyok, de ezt most nem értem.

???
@komancska: ez az alattomos paradigmaváltás.
@K.Tomoceusz: na nem az egész, egy részéből megvédtük a MOL-t
hvg.hu/itthon/20120724_lmp_keretszamok#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_7_24

már tavaly is azért nem izgultam annyira, mert szerintem nerék olyan hülyék szakmailag, hogy nem tudják a saját rendszerüket működtetni.
Mostanában azt is gondolom, hogy akik hallgattak, azok is tudták, aztán most belülről fúrják. Mint az ombudsman, az alkotmánybírók, meg a többi bíró. Nem csinálnak ők semmi különöset, csak betartják a törvényt.
"Az első: Lasztovicza úr, remélem, hogy az a szolgálatkész dékán a gyereke autóját is lemossa rendesen minden nap, nehogy már szutykos autóval kényszerüljön az a kölök romkocsmákba járni.

A második: ön szerint teljesen hétköznapi az a mai Magyarországon, hogy egy egyetemen egy dékán egy teljesen átlagos gyerekért, a gyerek felmerült problémájának a megoldásáért fillére ugyanazt azt erőfeszítést fejti ki, mint amekkorát kifejtett az ön gyerekéért?"
orulunkvincent.blog.hu/2012/07/24/nem_azt_mondtak_lasztovicza_ur_hanem_azt_hogy_menjetek_ti_a_picsaba?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_07_24&utm_campaign=index
@a szív fészkei: "Engem hámozni, hát az már gerontofilság!"

Na jó! Én csak a legkülső rétegre gondoltam, ami talán nem is közvetlenül tartozik az igazi zamatos terméshez (mint pl. a dió esetéban a külső héj, ami alatt még a kemény dióhéj is ott van), de mindegy! A kommentjeidből látom, hogy elutasítasz. Beletörődöm, hogy sem te, sem a Selmeci Gabi... Mindjárt megpróbálkozom a Stefánia kisasszonnyal, hátha... Remélem közben nem kell beszélgetni ! :-)))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
" minden iránt érdeklődő, sokféle tehetséggel megáldott lány vagyok, "
egyfelé nem érdeklődsz, és van két tehetséged, ami hibádzik, ellentétben @keresztanya fabi(en): és @Az igazi Sipi - Citizen of European Union: értik. Meg még sokan mások röhögnek a szakálluk mögött.
Tényleg, kérdeztem már: volt már körszakállad? Olyan levehető? Kell?
@aritus: "Lasztovicza úr, remélem, hogy az a szolgálatkész dékán a gyereke autóját is lemossa rendesen minden nap, nehogy már szutykos autóval kényszerüljön az a kölök romkocsmákba járni...."

Talált, süllyed :-)
@Karipapa01: Tegyél fel egy kis szakálat. Most arra bukik;)))
@Secnir: " minden iránt érdeklődő, sokféle tehetséggel megáldott lány vagyok, "
"egyfelé nem érdeklődsz, és van két tehetséged, ami hibádzik, ellentétben "

Ne baszogasd, ezt majd én felvállalom! Még az sem lenne baj, ha esetleg hímnemű :-)) Ilyen bemutatkozó szöveg után... Legfeljebb jövőre én is részt veszek a felvonuláson! A szívembe markolt... :-)))
Hát ez szép történet volt. Über égő. A tehetségtelenség és szervilizmus továbbélését mindenesetre biztosítja.
"SkiccPlagi odavert a tudományos élet hitelességének" - szerintem meg fordítva volt. Ha nyögvenyelősen is, három-négy hónap alatt (nem pedig három hét alatt, mint a német védelmi minisztertavalyi emlékezetes ügyében), de csak törvényes, erkölcsös megoldás született 33:4 arányú szavazással az egyetemi tanácsban, tehát a hazai tudományos élet, ha nehezen is, de megtette, amit saját magától el kell várnia. Ezzel Skicc palinak vert oda... Ha a dékán úr (aki annak idején azért Skicc-mester mellett is kiállt) áthágta a szabályokat, szerintem ismét nyögvenyelősen, nehézkesen, elhőzva, de hasonló elveken nyugvó eredmény fog születni - decemberben? Kissé jobban működő országban már holnap...

Mellesleg milyen hely az a TF vagy TE, ahol ez a fickó dékán lehet? Milyenek azok, akik megválasztják a karról?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Tegyél fel egy kis szakálat. Most arra bukik;))) "

Jó, majd kérésére három arasszal feljebb tolom!!!
@Secnir: \o/ nocsa,k csak nem? stefi szokott gyönni dec 6.-án, susogós szakállal, Ludolfal, meg a szánnal?

Megint egy szép álommal kevesebb...

Ő ezek szerint nem szereti az áll-ott eredeti eszközöket, neki csak a másolatok jönnek be ;)
@Karipapa01: oops, ezt most elképzeltem, nem mondom, hogy jól esett :D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Magyarázd el, kérlek."

ez kész. jár a - 1 000 000 000 000 000
@Cirbolya_sentinel:
"Ő ezek szerint nem szereti az áll-ott eredeti eszközöket, neki csak a másolatok jönnek be ;)"

úgy látszik, sose állt még neki rendesen, úgy magyarosan, csak úgy németesen lagymatag tutifrutti módra.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: elmagyarazom en..
az egesz poen akkorul forog, hogy valami legenynek, akinek jol ALL ugy meg kellene mar basznia vegre, hogy a fuled kettealljon...

el sem hiszed, mennyit segitene:-D
kedves vezényló, az annyira haza várt fiatalság ezen tapasztalatok után, vajh mennyire is akar tömött sorokban a fentiek fényében özönleni vissza??

A kérdésem költői volt, és köszönöm nem kérem az agitprop kioktató válaszát.
---
hvg.hu/karrier/20120724_kulfoldi_munkavallalas_fiatal
---
hvg.hu/itthon/20120724_magyar_javaslatok_az_euban
---
hvg.hu/itthon/20120724_orban_felsooktatas_atalakitasa
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Nyuszi, azok a germán teutonok ha genetikusan meglátják az Orbánt, büszke, nordikus, jéghídeg tekintettel elkezdik ásni a kamrának az alapot a germán erdők mélyén. Már ha, és amennyiben.
@Cirbolya_sentinel: " oops, ezt most elképzeltem, nem mondom, hogy jól esett :D "

Nem vagyok egy szexőrült, és nem vágyom fültől-fülig érő Kossuth-szakálra. Adott esetben akár fazonra is igazítom, a jobb videoképek érdekében. Mondjuk legyen Hitler-bajusz, az mostanság egyébként is menő. Tájékozodj a pina.hu oldalon, különböző modern frizurák találhatók :-) Feltéve, ha tényleg nem kannemű, mart akkor neki kell megelégednie egy homlokig érő szőrős orral :-)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
de ha annyira érdekel, tekintsd meg itt:
www.youtube.com/watch?v=qVfPBkJPFNU
6:39-nél a kérdésre, hogy akarsz-e körszakállt, itt a helyes válasz.
index.hu/belfold/2012/07/24/ellenforradalmi_kiserleteket_lat_orban/

Ellenforradalom?! Még forradalom sem volt, ha csak a szavazzf@sszal mozgalmat nem tekintjük annak.:O
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Undorító vagy. "

És, ha nem kell lenyelni akkor is?
Hát én arra gondoltam, hogy az ilyen kellemetlen ügyek elkerülése érdekében új, Nemzeti Egyetemi Vizsgaszabályzatot kéne csinálni, a Neptun rendszert meg, mint elavult kacatot kivetni a demokráciából és rendes, megbízható kartársakkal tollal papíron kéne dokumentálni a jegyeket, mert amit jó emberek megcsinálnak, az meg lesz csinálva és nem maradnak ki félévek meg tantárgyak véletlenül...
:D
Lám Feri ezt is ügyesebben oldotta meg.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: @Karipapa01:
a lényeg, hogy meglegyen a körszakáll. ahogy a videóban mondják: maradhat szűz, stefikén sincs szájkosár...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
ha úgy gondolod, hog yundorító, és hányingered van, ímho egy cikk az indextől, friss tanulmány parasztlányoknak:
velvet.hu/szex/2012/07/23/az_oral_gyogyir_lehet_a_reggeli_rosszulletre/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Keszthelyen volt egy jó hely, ahol fincsi halat ettünk. :)
@Secnir: Ne nevesd ki, számomra nagyon fontos: én iszom, Stefi - zetsz! Azért a mai világgazdasági helyzetben nem mindegy..
@aritus: Azért ez elég cuki nem??? :)

Kiosztották az antifasiszta tüntetőt a cigányok Pécsett

Pár tucat liberális a cigánybűnözés kifejezés használata ellen tüntetett. Az egyik demonstráló jól megkapta, ugyanis a cigányok hitetlenkedve fogadták, hogy lenne hazánkban fajgyűlölet.

youtu.be/WE7A9AT9bdw
@Secnir:

Na jó, torkig vagyok veletek! Normális esetben egyszerűen kinevetném a hozzátok hasonló hímsoviniszta férfiak perverz és beteges megjegyzéseit, de most kimerült és enervált vagyok.

Este jövök.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: ez nem himsovinizmus, te szerencsetlen, hanem egeszsegugyileg igazolt teny. a baszatlansag tonkretesz mentalisan. ferfit is, not is.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: nem undorito az, anyoca:-)

sot.. tudtad, hogy emberek kifejezetten elvezik az ilyesmit?:-DDD csak azert csinaljak, hogy onceluan oromet szerezzenek egymasnak es maguknak:-)

es ok az egeszsegesek:-)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
csodálkozom: ennyitől elmentél?

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
tagadom eme egészségügyileg igazolt tényt: férfi vagyok és baszatlan; hidd el, ez így jó.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Ez nem "baszatlanság", hanem szüzesség. És a szüzesség szép, krisztusi erény.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Ez nem "baszatlanság", hanem szüzesség. És a szüzesség szép, krisztusi erény.
hat ez gyonyoru..
es siman beismerik, hogy a tortenelem legrosszabb alakjait masoljak:-DD

"Az ellenforradalmi kísérletekről azt mondta: a célvitából eszközvitát csináltak, vagyis nem a célokról, hanem a részletkérdésekről folyt a vita. "Ez azt jelenti, hogy politikailag nem végeztünk jó munkát" – mondta Orbán."

viktor bakker..
ha a cel szentesitene az eszkozt, a csuti disznok mar kiszartak volna a hulladat...

csak veled szemben mi demokratak es uriemberek vagyunk, akik a celjaik eleresehez valogatnak az eszkozokben.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: ha a szexualis frusztraciobol fakado gyilkolasi hajlam es gyulolet krisztusi ereny, akkor be kell tiltani a romkatot:-DD
@Cirbolya_sentinel: ""ellenforradalmi kísérletek zajlanak". mondja Orbán. A jó büdös lófaszt neki, most már a szóhasználatát is leplezetlenül az elvtársaktól kölcsönzi.
@Gábriel angyal: Pfff. Néztem a füredi éttermek étlapjait. Az egyik nyáron, a balcsinál rákot, lazacot és tintahalat adna!!! WTF?! A fogas, sügér, vagy más balatoni hal az smaffu?! Mi ez a 90-es évek tempó, hogy minél importabb és nem szezonális annál sikkkesebb?!
Pedig csak egy nyavalyás halat ennénk a balcsinál....
@aritus: bazmeg és tényleg, időutazás, üdvözöllek Kádár kor, már megint ott vagyunk:
"A melós fiatalokkal törődni kell, mert (...) Magyarország a melósok nélkül nem lesz nyertes"

És ezt összevetve az értelmiség, tőke, piac, szabadvilág elleneségével, visszaérkeztünk a szocializmusba.
Hazugságok hazugságok hátán, és majd ő tudja megmondani milyen képzettségre van szükség, csak ezt tudja felböfögni:
"A miniszterelnök jelezte, hogy ma ezer- és tízezerszám vannak olyan diplomás fiatalok, "akiknek van egy papír a kezükben, és azt hiszik, az ér valamit", holott "az a keserű realitás, hogy a papír nem ér semmit" a munkaerőpiacon. Ezért sürgős a beavatkozás, mert mindez rossz pályára állítja a fiatalokat, és rossz társadalmi folyamatokat is eredményez – nyomatékosította, hangsúlyozva, hogy meg kell tudni mondani, milyen képzésnek van értelme, milyennek nincs, melyik ad a munkaerőpiacon használható tudást, melyik nem."
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Na jó, torkig vagyok...."

Arany kis Stefikém! Nem kell ám mindig lenyelni, csak akkor, ha a fiúk külön megkérnek rá! Tudom, hogy a köpködés csúnya dolog, de próbáld meg, csak úgy lazán visszaereszteni! Még szexi is lehet...
@Gábriel angyal: megnéztem a videót, nem az történt, amit mondasz, de kurvára nem érdekel a véleményed, és nem fogom neked elmagyarázni, hogy mi történt ezen a videón. Higgyél csak a cigánybűnözésben, látom erre áll fel neked.
azért az index tud még szárnyalni:))
"Öreg partizán az úttörők előtt"
írta arra, hogy Orbán a Fidelitással beszélt a felsőokt. tv-ről, és ellenforradalomról vizionált.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Van itt egy TOP10 balatoni halsütő link. :)

magyarkonyhaonline.hu/balatoni-titok-a-legjobb-ettermek-halsutok-cukraszdak

Füreden nem látok benne címet, talán a legközelebb Balatonalmádiban van a listában.

Viszont ezt az étterem állítólag jó Balatonfüreden.

www.halaszkert.hu/Kapcsolat

Cím: Balatonfüred, Zákonyi utca 3.

Itt látok az étlapon eredeti balatoni halacskákat is. :)
@aritus: Neked meg arra áll fel, hogy én és mi azt hisszük, hogy minden cigány bűnöző. Ez nálatok már vak hit, sokkal rosszabb mint a fideszeseké. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Talán az alábbiak is adhatnak okot a reménykedésre. :)

"Éttermünk halválasztékára különösen büszkék vagyunk, számos más, különleges ételeink közül ezek a legkeresettebbek. Ízeikben és tálalásukban őrzik, felidézik a tóparti táj jellegzetes hangulatát. A balatoni halászlé harcsafilével, a harcsapörkölt túrós csuszával és a harcsamáj vaslapon sütve hagymás tört burgonyával kiemelkedik a sokszínű választékból."
@Gábriel angyal: figyelj eddig urinő voltam, és nem küldtelek el a picsába, de most megteszem. Hanyagolj, ha nem tünt volna fel, én már rég nem írok neked, most is csak azért teszem, hogy világos legyen, kopj le rólam. Nem érdekel a mosakodásod, a gusztustalan világnézeted, az álszent katolikusságod. Szerintem jobb, ha békén hagyjuk egymást.
És van akinek még mindig a fidesz jelenti a megváltást.

Az emútnyócévben olyan világ volt, ha beszélt a miniszterelnök vagy egy miniszter, bárki bátran felállt, és elmondta, hogy ez az ember hülye.

Na ennek a világnak vége. Orbán beszédet mond az iparkamarában a nagyvállalkozók előtt, és egy sem meri félbeszakítani, hogy add elő a hazug faszságaidat máshol.
@aritus: Nyugi szerintem nem olyan vészes a helyzet. Egyszerűen csak beszélgetünk és mind a ketten megírjuk a véleményünket.:)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Hiába mondod kétszer, mondod kétszer: nem győztél meg.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: akkor hajrá kislány, mindent bele. Szebben csillog a szemed és a hajad, és a bőrödnek is jót tesz.
Most kell, nem akkor mikor már ráncosak vagyunk, és már senkinek se kellünk.
@Gábriel angyal: Thx. Így tudom is hogy melyik az.:D Remélem finom a haluk.:D
@aritus: Azért ez elég gyenge duma meggyőzni a fiatalokat, hogy jó lesz nektek a szakmunkás is.
@aritus: Arról nem is beszélve, hogy nem lehet megmondani, mi lesz a jövő szakmája, azt max csak az adott cég vezetője-hr-ese tudja megtippelni. A képzés meg csak megy utána. Amikor már az állam ugat bele, akkor már rég késő, és akik kikerülnek addigra állami tervezésre nem fognak kelleni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Remélem nem lesz csalódás. Majd mesélj róla. :)
@aritus:
- a papír nem ér semmit - nem, csak a tudás.
- meg kell tudni mondani, milyen képzésnek van értelme, - megmondom. majdnem mindegyiknek. Tudásmenedzsmentnek is hívják, vagy csak simán civilizáció?
- melyik ad a munkaerőpiacon használható tudást - létező munkaerőpiacon minden valóban megszerzett tudás értékes.

Amúgy értem ám én: mivel nem óhajtunk tudásalapú társadalmat és széles körben hozzáférhető civilizációt, ezért a képzett fiatalok csak frusztráltak és elégedetlenek lennének. megoldás A: mégis ilyen társadalmon dolgozunk. Megoldás B: nem képezzük a fiatalokat. Az első idő-, pénz-, de főleg szakemberigényes, ez meg viktoroncokból hiányzik.
@aritus:
Igen, pontosabban:
"Az átlagosan kéthavonta pár órát ülésező Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének fideszes elnöke Lasztovicza Jenő elmondása alapján az elnökök fizetése nyolc éve változatlan, nem emelkedett, azaz bruttó 600.000 Ft. A közgyűlés elnöki pozíciója mellett országgyűlési képviselő is, így a fent említett összeg mellé képviselőként további bruttó 983.256 Ft-ot vesz fel. Cinikus módon élcelődött, miszerint ő ezért az összegért megdolgozik, hiszen gyakran hétvégén sem lehet a családjával a különböző rendezvények miatt.

Ezen bukott meg Jenci, hogy mindenki levelezőszakra váltott a családban."
Ezt a HVG hsz.-ek között olvastam.
@a szív fészkei: van az már lassan mindenkin. fitnesszumbás csajszikon is, mert nem vesznek magukhoz elég folyadékot:)
Aztaaa Fbius. Bocsi de ez komoly. Novák ekézi Csanádot a facebook/kurucon. Lehet mégis kirakják Csanádot??

"Hazánkhoz, elveinkhez hűséget fogadtunk, de vakságot nem. Engem sem azért választottak a Jobbik alelnökének, hogy az efféle simlisségekhez csendben asszisztáljak (bár most is kényelmesebb volna hallgatnom), hanem hogy megőrizzem mozgalmunk tisztaságát, s hitelesen küzdhessünk tovább pl. a politikusbűnözés ellen. Mert a Fidesz-bértollnok Bayer Zsolt máris gúnyosan megkérdőjelezte, hogy ezután folytathatjuk-e…
Vona Gábor belerángatása az ügybe teljesen igaztalan, bár ez is a baj Csanád hazugságspiráljával, hogy mások hitelessége is kockán forog. Pedig Szegedi Csanád nem egyenlő a Jobbikkal, ahogy persze Novák Előd sem, így csak remélni tudom, hogy az Országos Elnökség álláspontja hasonló lesz, s nem nekem kell etikai vizsgálatot kezdeményeznem az ügyben. Ahogy Vona Gábor „undorító, szégyenletes dolognak” nevezte egy (rendőr)kutya fejberúgását Facebook-bejegyzésében, úgy most én is testületi döntés nélkül bátorkodom hasonló módon állást foglalni egy közéleti kérdésben saját Facebook-oldalamon.
Meggyőződésem, hogy nem lehetünk következmények nélküli párt, s ezzel még nem hirdettem zéró toleranciát az erkölcsi kérdésekben. Emberekből áll a mi mozgalmunk is, így emberi gyarlóságaink is vannak, de Pongrátz Gergely akkor lesz büszke ránk, ha megmutatjuk: nem hazudjuk bajtársiasságnak a sajátjaink bűneinek elsikálását célzó javaslatokat, hanem álszentség helyett őszintén szembenézünk azzal, amin változtatni kell, még ha fájó is a beavatkozás. (Bár a bajtársi kapcsolatot épp Csanád számolta fel a nekünk is címzett hazugságaival.) Semmiképp sem intézheti el a Jobbik annyival a dolgot, hogy Csanád szerint a felvétel „nem eredeti”, ilyet még Kubatov Gábor vagy Gyurcsány Ferenc sem mert állítani a maga esetében. Ha Csanádnak a saját karrierjénél fontosabb a nemzet sorsa, akkor le kellene mondania, bocsánatot kellene kérnie, s úgy még később adott lehet számára a visszatérés lehetősége is, hiszen csak 30 éves, elégtétel esetén pedig hiszek a bűnbocsánatban. Addig a Jobbik egyszerű tagjaként is folytathatja munkáját, ahogy pl. magam is szórom a Hazai Pályát, és még sorolhatnám a lehetőségeket.
Ha Szegedi Csanád nem lép, akkor az Országos Elnökségen lesz a sor, hogy megmutassuk, különbek vagyunk-e ilyen téren a többi pártnál. Ugyanis jórészt ezért alakultunk.

kuruc.info/r/6/99131/#ixzz21YXV06OS
@a szív fészkei: látod Szív ilyenek ezek! Így akarják leplezni a leplezhetetlent.
@Penivaldes: Abszolút unortodox.:D De mi szeretjük az unortodoxot. Az unortodox a mi új dilink.:D
@Gábriel angyal: Feltétlen. Bár a halról nem elsőkézből fog származni a beszámoló, mert én utálom a halakat:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ezen ne csodálkozz a Balcsi partján helyi halat enni esélye alacsony.
@Penivaldes: A balcsival kapcsolatban nem csodálkozom semmin. A vendéglátásuk valahol ott maradt kb 1991-nél. Ami azért elég gáz.
Ja, az uncsik. Csak vitorláznak, meg sajtokat görgetnek a domboldalról, meg kutya csúfság versenyt rendeznek. De mik ezek, kérdem én, a mi unortodoxulásunkhoz képest?!
Szerintem évente lehetne a vérmezőn unortodoxulási napot hirdetni, mikor minden unortodox.:D És a legötletesebb unortodox megoldást jutalmazni. Persze a kormány nem indulhatna, az nem lenne fair.:D
így megy ez:

Hoffmannék lesöpörték az ombudsman álláspontját

Az oktatási államtitkárság álláspontja szerint nem helytálló az alapvető jogok biztosának az állami ösztöndíjas, illetve részösztöndíjas hallgatói létszámkeret visszavonására vonatkozó kérése

hvg.hu/itthon/20120724_keretszamok_oktatasi_allamtitkarsag
@Penivaldes: Bizony olyan ékkő, amit addig kell adni amíg kérik. Mert már semmit sem ér, ha valaki után kell dobni, csak hogy szabaduljunk tőle.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tényleg uncsik:(((
viszont a víz nyugtat, és inspirál:)

nagyon jó ötlet ez az unortodoxolási nap!
fel is irom a kis naptáramba:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
azért azonnal nem kell eladni. :))
de a merevség sem jó. azt hiszem minden nő életében eljön a pillanat, van akinél 20 évesen van akinél 26 évesen.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
2 éve Szigligeten a stranddal szemben kiváló minőség, kiváló ár! Szeretnék visszamenni.
Deutsch Tamás persze nem így szerezte diplomját, de dr. Áder nyelvileg szintén profin vizsgázott, mint halottuk.

jes, szír, ma nem adni interyou,
@FIDES AGITÁTOR: +a fides fiúk katonaság megúszási hamis orvosi igazolások is elévültek már...

akkor szerették meg a doktorságot... és a lepapírozást
@Penivaldes: Persze hogy nem. De ha megfelelő a pasi, az érzelmek, az idő, hülyeség rajta ülni.:D
Hát igen, de hová tennénk?:D Mármint milyen dátumra? Mondjuk április 1?
@Penivaldes: hát, azért elég ritka a 20 éves szűz. Pláne önkéntes alapon.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: igen, ha megfelelő, de van akinél ez 35 évesen jön el:))
április 2. azért, hogy így is unortodoxok legyünk.
@saravad: ritka, mert ma már a lányok mindenkivel aki szembegyün!
Bezzeg én képes vagyok rá!.)))
@Penivaldes: Jó. Beírom a naptáramba. A március úgyis túlzsúfolt a pi világnapjával meg a március 15-ével.:D
@saravad: azt teszem:)) örzőm, mint egykor a várhölgyek a lovagnak a pecsenyét. :)
és táplálom, hogy finom legyen, mint a nyúlhús:))
@Penivaldes: Izé... erre most én nem akarok asszociálni. Inkább úgy értettem, tápláld azt a lángot, mert az őrzés, tűznél, nem sokat ér :)
Fabius, mit szólsz a mai ombudsman-cucchoz - lényegében kimondta, hogy kibasztak a friss érettségiző-felvételizőkkel, és hogy nagyon gyorsan módosítani kéne a keretszámokat.
De a legszebb ez a majom itt ni:

"Orbán érintette beszédében az ombudsman keddi állásfoglalását és a rektorok, hallgatók, szülők álláspontját is, amelyekkel kapcsolatban úgy fogalmazott: sokan akarják elhalasztani az új rendszer elindításának dátumát, "ellenforradalmi kísérletek zajlanak". "

Ezek nem posztkomcsik, ezek még a régiek.
@Penivaldes: ÁÁhhh, ne is törődj velem, én túl romlott vagyok ám, hogy ezt megértsem :)
@saravad: mindannyian azok vagyunk, romlottak. csak valakik ezt elrejtik:)
@Penivaldes: ja, ők az erkölcs hősei.
@saravad: tiszteletre méltó emberek. Szeretnék rájuk hasonlítani, csak mindig megzavarnak ebben:))
@Penivaldes:
"de van akinél ez 35 évesen jön el:))"

bazz és nincs egy kalauz a környéken egy lukasztóval?
@Secnir: minden eshetőségre fel kell készülni.
@Penivaldes: Nekem is.:) Viszont ettől a "ruhától" besírtam.

www.humorvilag.com/?p=2013
@Gábriel angyal:

Nem hittem, hogy Novák meg én valaha egyetértünk bármiben, de ezért a mondatért:

"Ha Szegedi Csanád nem lép, akkor az Országos Elnökségen lesz a sor, hogy megmutassuk, különbek vagyunk-e ilyen téren a többi pártnál. Ugyanis jórészt ezért alakultunk."

én nem félek kimondani, hogy respekt.
@Fabius: Megmondom őszintén, hogy ezt én sem gondoltam volna. Most egy picit kellemesen csalódtam Emőkében. Azért nem lesz egy egyszerű elnökségi ülés. :)
@Gábriel angyal: Fenntartom, hogy aki ebben az országban magyarkodik, az vagy buta, vagy nem ismeri a családját. Vagy mindkettő.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Nekem szakállas volt jódarabig a férjem, aztán a fiam is, szóval én szeretem őket, - már akinek jól áll - de isten bocsássa meg nekem, ez a pasid olyan, mint a Puzsér Róbert! Juj de nem tecc se ez, se az. Szóval használd egészséggel!

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Sean Connerytől is szűz maradok és még hánytól! Azt az embert valahogy minden filmjében rémesen unom. Pedig bizisten próbáltam nézni Bondként, Eco-hősként, de alszom azonnal tőle. Megátkozott tündérkeresztanyám, hogy nem találok filmsztár-ideált magamnak??

@Karipapa01: Jaj nagyon is megtisztelsz érdeklődéseddel! Csak óvlak szívem összes melegével, az is baj? :-DDD Látod, nekem egy ősrégi Bond, a nevem James Bond is smafu. (ne mondjátok meg neki, végezhet a sokk szegény öreggel!) Na megjött újra az Eco könyv, okosodom majd, figyuzz csak!!
@szerénységem:

Orbán, Hoffmann és a többi kreténforradalmár azt biztosra veheti, hogy azzal az átláthatatlan és bizonytalan faszkodással amit a felvételizőkkel csináltak, akkora sallerbe fognak belenézni, hogy ott helyben szimbiózisba lépnek egymással örökre szétválaszthatatlanul.

Bassza meg, nincs miért izgulnom, a gyerekemet az elért pontszáma alapján nincs az a felsőoktatási intézmény ahová nem veszik fel, de...Bevallom férfiasan olyan ideges vagyok, hogy minden további nélkül lebasznék Orbánnak olyan fülest, hogy a miniszterelnöki hivatal állománya is elkékülne tőle.
@Fabius: Nekem még ezt tetszett igazán a megszólalásából:

"Meggyőződésem, hogy nem lehetünk következmények nélküli párt, s ezzel még nem hirdettem zéró toleranciát az erkölcsi kérdésekben. Emberekből áll a mi mozgalmunk is, így emberi gyarlóságaink is vannak, de Pongrátz Gergely akkor lesz büszke ránk, ha megmutatjuk: nem hazudjuk bajtársiasságnak a sajátjaink bűneinek elsikálását célzó javaslatokat, hanem álszentség helyett őszintén szembenézünk azzal, amin változtatni kell, még ha fájó is a beavatkozás."
@GeoCracker: Most mondd meg őszintén te még sosem voltál olyan helyzetben, hogy magyarázkodnod kellett volna??
@a szív fészkei: Jean Reno nem jön be?? A Leon a profiban is nagyon profi volt. :))
@a szív fészkei: Ja bocs. Lelkesen írogatok, közben meg elfelejtettem, hogy én jelenleg nálad tahó vagyok. :)
@aritus:
"... visszaérkeztünk a szocializmusba."
Aritus, ne írj hülyeségeket. :-)
@Doktor Kotász: TE kellenél már. Dr. Kotász? Dr. Kotááááááááász? Hol van Dr. Kotász?
@GeoCracker: kinek a pap, kinek a papné-erre gondolsz?:)
@Penivaldes: Igen, az az igazság, hgoy a bezzeazénben tényleg elég ritka volt, pedig bioról nem hallottunk, egyfajta kenyér volt - a háromhatvanas - és így tovább. Még Jane Fonda ugráltatta a népet a videóin, csak a kizsákmnyolt oroszok üldözte Schmitt gyerekek végeztek gyerekmunkát a tévében esténként.

Én csupán két nagyon körül rajongott és amúgy tényleg szép nőn láttam ilyet - nem is narancsot, az már karfiol volt - a legfelkapottabb Fabulon-modellen és Zorán első nején. Pedig fél élteme az usziban és strandon töltöttem.
@Gábriel angyal: khmmm... nem azt írtam :-)
Magyarázkodni, hogy a viharba ne :-)
Sőt a hazámat is szeretem. De a vérmagyar szövegeket ettől még nem szeretem.
@a szív fészkei:

Már leszarom, leszophat, megvannak a ponthatárok és tényleg nincs olyan intézmény ahová a gyerekem nem veszik fel! :-D
@Penivaldes: Kinek meg kinek a szürkebarát, és kinek a leányka :-)
jav: még Jane Fonda sem ugráltatta, kizsákmányolt, életemet, stb.
@Fabius: Azért arra befizetnék, amint Hoffmann Rózsinak kisterpeszbe állsz :-) Viktorról nem is beszélve :-)
@Fabius:
Gratula a gyerekhez! :))
Az enyém a középiskolát kezdi most majd.
@Fabius:
Kor- és Örökös elnöknek választják meg Csanádot, közfelkiáltással - erre gondoltál? :DD
Végén még tök libsi bagázs lesz belőlük!
Valami marha meg a komplett vezetőség mintáin DNS vizsgálatot csinál majd és... :))
Bele sem merek gondolni!!!!
@Fabius:
Akkor várod Te is, mi a faszt fognak mondani?
Én hallgattam drágabolgárúr rédióját, nem ő osztotta az észt, de: Don Vittorio aszondta, hogy basznak olyan oktatási intézményekbe péztet nyomni, amit amúgy a diákok leszarnak.
Világos üzenet. Melyik lesz elkaszálndó, azt a csörcsilli szthatiszthíka alapján döntik el.
Én nem lennék nyugodt, ha most lyelenkeznék valamijen szak ra.
Félre a hülyeséget; ilyen mélységekbe még soha nem süllyedt a közoktatás, ahová a fidesz tolta. A hangzatos lózungok ki fognak pukkadni, mert a történelem mindenkit lehúz a klozeton, aki oda való, de addig el kell jutni. Amíg eljutunk a felismerésig, már csak a szarkefére pisloghatunk alulról. Ugyan szkeptikus vagyok, de remélem nem ez lesz a forgatókönyv. Nagyon remélem.
@aritus:
"megfizethető árban boltban nem lehet jó magyar bort venni, ergó én már nem is veszek. Innen indult a társalgás."
Sajnos igazad van, én már régen rászoktam a Lidl és Aldi féle spanyol, francia és olasz borokra. Finomak, nincs fejfájás tőlük másnap, stabilan jók, "pince" és "napfény" ízük van.
Nekem teccik! :))
Ár: 799,-Ft... Durva... :((
@keresztanya fabi(en):
Csúnya világ lesz akkor, a pasiknak hugyoztak!!! :))
@GeoCracker:

Az nem lehet, hogy ők állnak kistepeszbe és én csak simán felrúgom mindkettőt?

:-D
Na úgy látom a görög kérdés is lassan eldől.

Merkel: "Jövő hónaptól fizessék drachmában a nyugdíjakat!"

Angela Merkel pártja hétfőn felszólította Görögországot: kezdje a nyugdíjak és az állami fizetések felét drachmában fizetni, hogy a gazdaságot ne érje nagy sokk a kilépéskor.
@keresztanya fabi(en):

Teljesen. Habitusban és most szerénytelen leszek: képességekben is.
@Knósszosz: Halihó! Hogy áll a gép beizzítás?? :)
@keresztanya fabi(en):

Mondogatjuk páran egy ideje, hogy száll ez a saller a szél(l)ben. Kusza Szem szétfejelte az asztalt, most leszek kíváncsi a forradalomra, hogy az IMF is itt van.
@Fabius: Nagy tisztelettel megjegyzem, hogy a felrugás nem fedi le az engedékenységedben megengedett orál-szexuális aktust
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem, most kivételesen arra gondoltam, hogy Novák megtette a szerintem elvárható minimumot, amit minden pártnak meg kell tenni a mutyista szaktársakkal: kivonná a forgalomból.

Tudod mit gondolok a Jobbikról, de ez respekt.
index.hu/belfold/2012/07/24/ellenforradalmi_kiserleteket_lat_orban/

Beteg ember, beteg látomásokkal...
Komolyan aggódok érte. A tablettáit szedheti rendesen?
Nem a kéket, a sárgát!
@Fabius: Kezdenek ráugrani a portálok a témára. :)

Novák a Facebookon: "Csanád végighazudta az elmúlt másfél-két évet"

hvg.hu/itthon/20120724_novak_elod_szegedi_facebbok#
@Fabius:
Dinnye és naívka vagy! Hisz utána ki kellene vonnia saját magát is majd, hisz Csanádjuk is tud ezt-azt... :DD
Ne rémissz meg, hogy ennyire tudsz még hinni!
Akkor inkább tényleg Istenben - a'la szárnyas után...
@Knósszosz:

Don Vittorio beszél mindenfélét szokása szerint. De egyrészt az ellenforradalmárok vezetője Pokorni, akit nem szokás csak úgy leinteni, neki meg nem szokása csak úgy befogni. Lehet szar polgármester, de most nélküle és a hozzá csatlakozó párak nélkül még itt se tartanánk.

És tényleg kénytelen lennék valamelyiket orrba verni. Gondolj bele: Michl már kezet is emelt volna a gyerekekre a kokijavaslattal.
@Gábriel angyal:
Működik.
És válaszoltam is.
Stefinek nem fogok, sose.
@Gábriel angyal:

Eljutott a tegnapi poszt ahová el kellett. Végül is ez volt a dolga :-)
@GeoCracker:

Ez igaz, de mivel személyes örömforrásomról van szó, átgondoltam, és utóbbi jobban esne :-))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem vagyok naiv :-D

De a hazai közállapotok mellett semmi nem árt annyit egy pártnak, mint a korrupció árnyéka. Így teljes joggal számítok arra, hogy Csanci ezt nem ússza meg, a kivonásnak abszolút reális esélye van.
@Fabius: Nem ártana, ha pofoznád, most a gyerekedtől - akinek grat és minden jót! - függetlenül is.
@Fabius:
Kinek milyen aduja van... Ha Kleinnék Csanádja ütősebb ... ööö ... "kártyákkal" rendelkezik, akkor pedig... :DD
@Fabius: Üsse kavics. Acélbetétest ne feledd :-)
@a szív fészkei:
Nem, csak realista! "Néhány" mániám és hobbim mellé ez befér! :)
Amíg nem kóstoltad addig nem kell poénkodni rajta! :D
www.aldi.hu/oldalak/borvilag/html/sortiment/weingenuss_109.htm
Száraz, francia vörös, Soleil, 1 liter, 599...
Nem egy csúcsbor, de egy ebédhez tökéletes!
Sok magyar borászat összetehetné a kezét, ha valaha ilyen bort sikerülne összehozniuk! :((
@Fabius: "nincs olyan intézmény ahová a gyerekem nem veszik fel!"

Lasztovicza Jenő is ezt mongya...
@keresztanya fabi(en):
Ugye! Tudom én, van érzékem a ... hozzá! Tündéri a leányzó! :D
@dr. Bubó:
Gyanús ez a csóka! Még kiderülhet, hogy Jenőkének híjják! :))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Azt a kitüremkedő, magasabb szintű entellektüelled!
Beszarás!
Mi lenne, ha ordenáré is lennél...?
Annyira hányok már ettől a tempótól. Nem változik semmi, itt soha nem változik semmi, évszázadok óta.
@Fabius:
Na, megint le leszek baszva, mert ugyan hogyan gondolom azt, hogy egy egy Pokornira tegyek egy jelet, amely esetleg lájknak is nézhető? Pedig nyomtam egy hüvelykujjat az égre Ádernek is, azért is lebasztak. Mit mondjak? Az alom ugyan az, de ha van remény a megvilágosodásra, akkor teszek melléjük egy ikszet. De seggbe leszek rúgva a törzsközönség által-:(( Mindegy, én azt gondolom, hogy a legújabb közvélemény kutatási adatok alapján, mindenképpen indokolt az összefogás. Nem fog másként sikerülni a szart eltakarítani, ez meggyőződésem. A cár ma azt mondta, hogy nem lesz kormányváltás, meggyőződése szerint. Ha hagyjuk, nem. De ezt nem lehet hagyni, fel kell ébredni végre. Ma is hallottam olyan megnyilvánulásokat a rédióban, hogy ők aztán nem mennek szavazni.
Miért?
Mindegy, tudod miért ugatok.
Amiért Te is, de ez a társadalom olyan mértékben megcsömörlött a politikától, hogy szarik a jogaira is. Mehetne elküldeni a picsába a szemeteket, de inkább vakarja a seggét otthon. Aztán siránkozik, mert marad a diktatúra, brühühühü
Hát én nem, de kevés vagyok.
Agitálom a környezetem, talán lesz értelem.
Jó éjt!
@keresztanya fabi(en): Bolika ilyenre mindig. Kedvenc csapata is a Renault, ugye?

De a csajszi tényleg szép, nem az a szíjasra edzett orosz.

@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én még bortól nem lettem rosszul, igaz annyit meg olyant nem is iszom. Még apóstárs otellóját -amiből elvileg nem is lehetne - is bírom néha. ;-DD És annyi nagyon finomat kapunk ilyen-olyan alkalomra, hogy szerintem darab ideig nem köll vennünk.
@Fabius:
A kurva anyjat az osszes jobbikosnak a fejberugott rendorkutya miatt... Egyik sem tett feljelentest, pedig az letoltendovel buntenedo sulyos buncselekmeny. Nem ugy mint ez a nykihaj zsido szegedi csanad korrumpalasi kiserlete. Csak hogy ezzel szavaztokat vesztenek, egy szegeny, az embereket TENYLEG szolgalo kutya bantalmazasa es kinzasa miatt nem. Igy az OK, itt meg gondolkodjon az elnokseg. A jo kurva anyjukat.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"Méltóképpen élj, hogy méltóképpen ítélhess." Valahogy ezt nem látom nálad... Csak az ítélkezést... A bika már smafu???
@a szív fészkei:
"apóstárs otellóját -amiből elvileg nem is lehetne" - tehát Hegyalja... :)))
"Ellenforradalmi kísérletek zajlanak a kormány felsőoktatási terveivel szemben, mondta Orbán Viktor kormányfő kedden a Fidelitas tagjai előtt elmondott beszédében. A kormányfő az A38-on előbb a Fidesz ifjúsági szervezetének vezetőivel tartott zárt körű egyeztetést, majd pedig a Fidelitas közel száz tagja előtt egy órát beszélt többek között a felsőoktatásról. A kormányfő beszédét újságírók is végighallgathatták."

A Fidelitas szado-mazo tagozata is részt vett ezek szerint ezen?
Bőrszerkóban, kiskorbáccsal??
Cuki, rózsaszín bilinccsel?

"A megbeszélésen a Fidelitas azon vezetői voltak jelen, aki parlamenti képviselők is egyben. Többek között Mihalovics Péter, Navracsics Tibor kormányfő-helyettes kabinetfőnöke, Zsiga Marcell, illetve Koszorús László. A kormány részéről pedig Orbánon kívül Giró-Szász András kormányszóvivő volt jelen a zárt körű találkozón.

"Nem végeztünk jó munkát"
A kormányfő a Fidelitas tagjai előtt elmondott nyilvános beszédében az ellenforradalmi kísérletek közé sorolta például Szabó Máté ombudsman keddi állásfoglalását, amelyben a hallgatói létszámkeretről szóló kormányhatározat visszavonását kérte. Orbán szerint ide tartozott néhány rektor is, akik azon a véleményen vannak, hogy halasszák el a felsőoktatás átalakítását. A kormányfő Szabó Mátén kívül nem említett más neveket, akik korábban hasonló véleményt fogalmaztak meg."

Szerintem rövidesen kivégzések és deportálások is lesznek... A Vezér harcol, harcol, harcol, arcol...
Azután majd benyugtatózzák és lenyugszik a hülyegyereke...
2012, Fidesz féle elmebetegek, szabadon, önjárón...
Faca, nattyon faca...
@a szív fészkei:

A Corvinust nem is fogják, hiába erőlködnek. Pedig fosnak erősen a sok jól képzett ortodox közgazdásztól. Bár, azt a két évet még kihúzzák, utána soha többé nem kell nekik ezzel foglalkozni.
@Fabius: Kár, hogy 2006-ban még nem blogoltál. :) Biztos izgi poszt született volna mondjuk őszöd vagy huszanharmadika után. :)
@Knósszosz:
Csak nem valami vonzalom kezd kialakulni köztetek? Ennyire egy húron pendüljetek... :DDD
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem talált, otthoni pár tőkéről itt Pest környéki településen. Finom az az othello, csak tiltják, mert felszabadulhat belőle metilalkohol. Erről meg, hogy az othello nem is rossz, sőt Burgenlandban veehtő palackozva: liliomkert.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=113566
@Gábriel angyal:
Ha most ebből megint kihozol még egy jó kis zsidózást is, baszod alássan, én örökre Stefke segge alá száműzlek! :D
@KopaszMercis: Hali. Ebben a kutya ügyben én nagyjából ezzel értek egyet. Érdemes itt is látni mind a két oldalt.

Önvédelem-e fejberúgni egy rendőrkutyát?

A Jobbik történetének egyik legkínosabb kommunikációs baklövését követte el, amikor azt kezdte hangoztatni, hogy "önvédelem" volt, amikor a buzifelvonulás ellen tüntető egyik mélymagyar harcos fejbe rúgott egy pórázon vezetett, szájkosarat viselő rendőrkutyát.

Az évek óta húzódó nemzetiek-rendőrség kommunikációs harc egyetlen kérdésre bontható le: melyik oldal gyökerei a nagyobb gyökerek. Mindkét oldalon akadnak ugyanis szép szál tahógépek, akik csak a balhé kedvéért csinálják, amit csinálnak. Az átlagember persze ezt nem tudja. Az átlagember otthon, a fotelből rózsaszín álmokat szövöget az utca hőséről, a rendőrről, aki elfogja a bűnözőket, kimenti a kiscicát a halastóból, és úgy általában ápolt, kellemes és jó modorú. Mit neki holmi Vizoviczki, pláne 2006-os tömegbe lövés! Ezeket az átlagember fel sem fogja, sőt, letagadja maga előtt, hiszen kellemesebb a tévé előtt strucckodni, mint szembenézni a valósággal. Ebből csak akkor billen ki a drága állampolgár, ha ellopják a kocsiját, és elkeseredetten szembesül vele, hogy a rendőr csak egy egyenruhába bújt ember, nem pedig látnoki képességekkel bíró Superman. Akkor persze rinyál, hogy na, ilyen a magyar rendőrség, de hát ne várjunk következetességet attól a népségtől, amelyiknek az országában Gyurcsány Ferenc kétszer is miniszterelnök lehetett.

Átlagemberünktől ne várjuk, hogy átlássák, micsoda gyökérségeket művelnek a rendőrök például egy focimeccsen, vagy akár 2006-ban az MTV előtt, hogyan vernek össze védtelen fiatalokat, nőket azzal az ürüggyel, hogy két sarokkal arrébb igazi focihuligánok igazi törés-zúzást rendeznek, csak hát velük mégsem akaszkodhatnak össze, mert azok visszaütnek. Azt sem tudják, hogy a rendőrkutya rendszerint nem olyan, mint az aranyos és okos Kántor vagy Rex felügyelő, hanem egy elmebeteg, agresszív barom, akit egy civil gazda már rég agyonlövetett volna, mert nekimegy még a kisgyerekeknek is, hiszen kölyökkora óta arra nevelik, hogy támadjon meg mindent, ami mozog és nincs rajta testpáncél, bár ez utóbbit sem mindegyik tudja abszolválni. A rendőrkutya egyetlen kiképzése, hogy addig verik, amíg meg nem kettyósodik, és meg nem tanulja, hogy mindenki ellenség. Aztán vagy sikerül féken tartani a pórázzal, vagy nem.

Így hát ne is várjuk az átlagos tévénézőtől vagy Index-olvasótól, hogy együttérezzen azzal a meccseken szocializálódott tüntetővel, aki az Index videótudósításában látható módon nekifutásból szájkosáron rúgott egy ilyen állatot, majd elfutott. Igen, megrúgta, mert szegénytől ennyi tellett. A kutyát kár sajnálni, mert mindennapi kiképzése nagyjából annyiból áll, hogy ütik-rúgják szegényt, szóval ebbe a kis rúgásba nem rokkant bele a kis lelke. Mégis az átlagember ezt látva felháborodottan hőbörög, hogy "állatkínzás" történt, úristen, szegény kicsi kutyuska, és azért lássuk be, mélymagyar harcosunk valóban nem az a bátor fajta, mert ha az lenne, a rendőrt rúgta volna tökön. Látván, hogy akciója egyrészt nem valami nagy fegyvertény, másrészt társai is kissé megütközve néztek rá, gyorsan közölte, hogy ez egy "zsidó kutya", illetve "buzi kutya", majd elmenekült a várható gumibotozás elől.

És itt ér véget az Index videófelvétele. Azt már nem mutatják, mit művelnek a rendőrök rendszeresen, ahol ezek a kutyák megjelennek. Azt, hogy a focimeccseken kitörő balhéknak legalább annyira oka a rendőrök kihaénnem-hozzáállása, a hatalomtól való megrészegültség, mint a focihuligánok agresszivitása. Nem egy esetet tudnék mondani - pedig nem járok meccsre - amikor egy-egy Üllői úti csata azzal kezdődött, hogy az aránylag békésen vonuló, esetleg néhány rendőrellenes jelszót odakiabáló drukkerekre ráuszították a kutyákat vagy ráfújták a könnygázt. Csoda, hogy legközelebb a huligánok már régi ismerősként így köszöntik a kutyát és gazdáját?

Mégis, a Jobbik totális kommunikációs csődje, hogy a videón látható jelenetet "önvédelemként" próbálják tálalni. Nem, kérem, ez nem önvédelem. Ez egy mindennapos jelenet az utca világából. A gyökér rendőr, aki uszítja a kutyáját (a videón még nem, de a tíz perccel későbbi jelenetről persze nincs felvétel), és a gyökér huligán, aki fejbe rúgja. Zagyva Gyulának és dr. Gaudi-Nagy Tamásnak fel kellene mérnie a helyzetet, mielőtt a kommunikációs ringbe beszáll. Ezt a videót nem lehet megmagyarázni a fotelből okoskodó konzumidiótának, mert neki a kutya kutyuska, a rendőr hős, a huligán pedig mocskos bűnöző, aki a tetejébe gyáva és állatkínzó is. Ezt nem lehet megfordítani, hiába van igaza történetesen a mi gyökerünknek, még ha sajátosan adta is elő magát. Itt egy tisztességes spindoctor mellébeszélni kezd, álszent szöveget vág le az állatvédelemről, az erőszak elutasításáról, amit a panelproli hallani akar, és csak lassan vezeti át a témát a rendőrök gyökérségére, ha a kutyafejberúgás ügye már lecsengett. Nem pedig odaugrik, és közli, hogy a faszinak igaza volt. Most azt sikerült elérni, hogy ezt a "szegény állatot" megrúgták, erről fog vinnyogni a Mari néni a Böskével meg a Borival a piacon, és az a szemét Jobbik még védi is az elkövetőt, hát hallatlan, hiszen láttuk, hogy mi történt. Évek múlva is a Jobbik lesz a kutyarugdosók pártja, holott ráadásul nem is volt semmi közük az ügyhöz, csak fogadatlan prókátort játszottak.

Kedves Jobbik, nem elég, ha igazatok van. Hazudni is tudni kell. Vagy nevezzük tálalásnak. A politika ilyen.
@Fabius: Majd sokszor meg kell hívniuk még Vonagaudit ellensúlyozni a patásgyurcsányt.

Ott adócsalókat képeznek, nem? Meg valami Mattolcsy,Járai is arra kódorgott és megdobták egy dipoval őket is.
@a szív fészkei: az a kép is meg van, hehe, azt is megcsinálom
@Knósszosz:

Engem is le szoktak baszni ezért, de na és?

Ha Pokorni és Áder kilóg az idióták egyen sorából az nekem tetszik. Különösen, ha mint Pokorni vétója rendszerint hasznot is hajt, féket is jelent az oktatási törvények esetében.

Ikszet tenni soha az életben nem fogok egyik mellé sem, de embert tettei után ítélek meg, és hajlandó vagyok észrevenni, mikor kapálóznak a szerintük is szar ellen.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Még szerencse, hogy értem az iróniát-:)))
Különben meg sem szólítottam ezt az isten barmát, nem értem miért piszkált?
@KopaszMercis: eltévesztették kit kellene fejbe rugdosni
@KopaszMercis:

A rendőrkutya rugdosásában egyetértünk, mi több, abban Gábriel is egyetértett velünk, mikor friss volt a dolog.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Dehogy hozok. Csak azon kezdtem el gondolkodni Fletó olvasta -e volna Fabius eléggé őszinte és sarkos véleményét és meghatotta -e volna, ha mondjuk a menesztést vagy a lemondását tartja kívánatosnak.
@Gábriel angyal:
Kellet azért bátorság hozzá, hogy az "egyik mélymagyar harcos" megrúgja a szájkosaras kutyát!!
Tulajdonképp ezzel az erővel egy csivavát is megsimogathatott volna - amikor is valamivel nagyobb esélye lett volna, hogy sérülhet!
"mélymagyar harcos" ez nagyon zsír!
Majd még örömmel használom...
Azután nehogy kiderüljön, hogy Kohn a nagyfaterja neve, mert széjjel szakadok a röhögéstől! :))
Örök humorforrás lesztek, ti, MÉLYMAGYAROK!
50 évre legalább megvan a családfa? Mi az, hogy! Komcsi párttag könyvvel tudjátok igazolni! :DD
Mot olvasom a bulvárban, hogy Hugh Grant, ha felhúzzák, hajigál, rugdos! Szegény Kumin, kap veszélyességi pótlékot?
@Fabius: "Ikszet tenni soha az életben nem fogok egyik mellé sem, de embert tettei után ítélek meg, és hajlandó vagyok észrevenni, mikor kapálóznak a szerintük is szar ellen."

Gondolom valami hasonló ihlette a riszpektedet Előd felé is. :)
@Knósszosz:
Nem kell zavarban lenni, bejössz neki, dörgölődzik a "kicsike"!
Nem szégyen, max. kellemetlen, mint a bolha...
@Fabius: Sőt minő skandallum de a kutya rugdosásban még Vona is egyetértett velünk. :)
@Fabius:
Na és?
Én is így gondolom, pusztán azért mondtam, mert nem szalonképes vállalni a hüppögő balneológus álláspontját, de nagyjából és egészében leszarom, hogy ki mit gondol. Ha bukik Pokorni, nem azért fog, meg esetleg azt mondja rózsikára, hogy egy degenerált ribanc. Van egy olyan érzésem, hogy sokan lesznek még amarról, akik "felvilágosodnak", oszt szembe fordulnak a birkatrágyával. Egyenlőre elég temperált az akol melege, de ha süllyed majd a mozdony, ki tudja merre szaladnak szét az ős alapítók?
Most nem mentem volna szabira Vittorio helyében...
"Az ellenforradalmi kísérletekről azt mondta: a célvitából eszközvitát csináltak, vagyis nem a célokról, hanem a részletkérdésekről folyt a vita. "Ez azt jelenti, hogy politikailag nem végeztünk jó munkát" – mondta Orbán. Ezt követően hosszan beszélt arról, hogy az oktatási rendszert a kor kihívásaihoz kell igazítani. Jelenleg ugyanis több ezer olyan diplomás fiatal van, akiknek van egy papír a kezében, ami azonban nem ér semmit.

Orbán szerint ez csalódáshoz, külföldre vándorláshoz vezetett, valamint rossz társadalmi folyamatokat eredményezett. Az új rendszert azért kell minél előbb bevezetni, hogy az egyetemekről ne kerüljenek ki újabb csalódott évfolyamok - mondta. Orbán szerint az átalakításhoz a kormány megfelelő demokratikus felhatalmazással rendelkezik, az egyik korábbi nemzeti konzultáción ugyanis a válaszolok jelentős arányban támogatták a kormány elképzeléseit."

Ez tényleg olyan hülye, mint amilyennek látszik! Ráadásul nem ért semmit, beleszáradt a gumicsimma szájacsücskibe!
index.hu/belfold/2012/07/24/ellenforradalmi_kiserleteket_lat_orban/
@a szív fészkei:

Én remélem, hogy a Vonagaudi - és nem csak ők, minden párt tagjai - sűrű vendég lesz ott. Szerintem egyáltalán nem baj, ha a jövő generációja fésztufész is tapasztalja, ő már okosabb egy képviselőnél, és jól feltett okos kérdésekkel bizony el lehet bizonytalanítani, sarokba lehet szorítani, és hazugságba lehet kergetni. Szerintem nincs abban az égvilágon semmi, ha elmennek és vitatkoznak.

A moderációt csinálnám sokkal hatékonyabbra. TG erre nem volt alkalmas.
@Knósszosz:
Nézd, ragaszkodó fajta! Csak van rá valami ellenszer... Próbáltad alkohollal? :))
Jobbik estvét!
Mija stájsz? Stefit ma még nem vágta ki Fabius?
@Fabius: Hát igazán elvállalhatnád mondjuk 2014-ben a miniszterelnök jelöltek vitájának moderátori szerepét. Elég ütős lenne szerintem. :)
@Gábriel angyal:

Kiposztoltam én Markót is képpel mikor megjelent a Papcsák elleni tüntetése minden előzmény ellenére. Hajlandó voltam észrevenni, és el se zavarta senki, ahogy előre megmondtam.

Aztán az utóélete a dolognak nem rajtam múlt.
@Fabius: Utolsó mondatoddal egyetértve, azért akkor hívjanak meg másokat is ugyebár.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: A mamlasz, nekünk már fél éve árnyékkormányunk és árnyékparlamentünk van.:D
@Fabius:
Pedig kicsit később mennyien lettünk ezen felbuzdulva Vitézek!? :)
@Knósszosz:

Mikor adtam én a szalonképességre? :-D

Ha gondolok valamit valakiről azt leírom és elmondom akkor is, ha senki nem ért vele egyet. Pokiról, Áderről más a véleményem, mint a masszába beolvadó többi arctalan és felismerhetetlen bégetőgépről. Ez az én véleményem és vállalom. Szerintem, ha nem akarunk mi magunk is ránk húzott általánosságok miatt magyarázkodni, akkor a minimum, hogy mi is egyesével ítélkezünk.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Erre a teremtés humán anomáliájára, egyetlen maligán fokot sem pazarolnék.Talán a chemotox dezodor lehet hatásos, bár ha valaki ennyire hülye, az rezisztens lehet mindenféle irtószerrel szemben.
Talán erős hideg zsíroldó, esetleg tömény kénsav lehetne megoldás a problémára. Mindegy, szerintem két év és magát földeli el, nekünk csak röhögni köll.
Korán lesz a kelés, jó éjt Boli!
@a szív fészkei:
:DD Orrmányunk... Hívhatjuk csak Heftinek?
Mennydörgésmentes jó éjszakát mindenkinek!
@Knósszosz: De drágám azért, mert Pokimon ezekhez képest még mindig fényár, nem elfelejteni a balenológiai balfaszságát: ert ő kezdte azt, hgoy á, majd mi megmondjuk, mi a jó szak, mi a jó tudás, mi a felesleges. És akkor bálnázott a marhája, holott ha valahol, akkor a termávízkirály Magyarországon köll a balenológus esetleg még jobban, mint máshol. Szóval ő indított el ganajtúróbogárként egy szargalacsint, ami aztán túlgörgött rajta.

A szeméyles szimpátiájuk és unszimpátiájuk dönt, nem a racionalitás: kell valami nemzetvédelmi egyetem, sok pici TEK-est képezni, mert az édibédi Orvbánnak biztonság. Tudás, szellemi műhely nem kell - noha a filozófusokat sem tudta Bugyulkája megbaszni - mert az önálló gondolkodást tételez fel, az jajbaj , még kritizálnának a besték!!
@Gábriel angyal:

Háááát, kérdezd meg Jávort, Schiffert, Vágót, Pelyvát, Lendvait milyen az, mikor a közönség soraiból kérdésekkel irányítok egy vitafórumot, és arról kell beszélni amiről akarom, hogy szó essen :-D :-D :-D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Bezony, és ugye a hejje sírás is új értelmet nyert még skiccpali után is :-D
@keresztanya fabi(en): Van pedig. Neked is, szép álmokat. Ne a hímzésmintával álmodj!!!
@a szív fészkei:

...és ne feltétlenül csak a Corvinus szokása legyen ez. Rászoktatnám azt a nemzedéket a politikai közvetlenségre, a személyes tapasztalatgyűjtésre, a kérdések megfogalmazására, a saját véleményalkotásra. Erre jobb iskola nincs, mint politikusokkal beszélgetni.
@Fabius:
Szegény Hírcsárda meg csak kullogott az események után...
@Fabius:
Hát, nem a cizellált véleményedről vagy hírös, az má biztos-:D
Hosszúnyelv nem rokokonom, de de azt kell mondjam, egyet értek az véleményeddel. Múltkor lesajnáltak Zolival kapcsolatban, pedig nem azt mondtam, hogy megváltó. Rózsikához mértem, az meg ugye elég markáns kontraszt a valamit tenni akarás és a szarháziság között. Le is lettem baszva, de nem nagyon hatódok meg ilyesmitől. A véleményemet nem adom el egy gyűjtőcsomagos Túró Rudiért, ha töltött akkor pláne.
Van véleményem erről-arról, például a Rock'n Roll-ról, a politika meg a közélet mocskai után lazulva, szunyókálva.
Jó éjt, kösz nektek!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: 2010 januárja óta mindig:D
@a szív fészkei: Bizony. Ez az új irány.:D
@Gábriel angyal: Kedvesem, összefoglalnád a lényeget a saját bájos szavaiddal?
Orbán cinikus képét nézzétek a háttérben...
Szánalom ez az ember!

index.hu/belfold/2012/07/24/ellenforradalmi_kiserleteket_lat_orban/

0:12nél, ahogy a tudatalatti megmutatja az ujjával, hogy mit is gondol... :))
Viktor, Viktor... Szerintem élvezi a szopást! :))
@Fabius: Ja, nem ijedeznének úgy, mint mi a Schiffer-Jávor tandemtől... :-DDD
@Fabius:
na látod arra még jegyet is váltanék, hogy lássak néhány "politiquero" (magyarúl találj rá megfelelőt, a zamata: "meg_le_politikusssstamagát") -t amint vért izzad és bálnalógazorrombólis-sá válja magát nyílvánosan...ezt a fejlettebb demos c sinálja ahol nincs is más kráciája csak az, hogy kimeglefingattya a politiquero-kat

brühühühühühühühü

ezt persze -minő perverzitás???- én magam jáccanám a vezérlóval élő adásban nem meghívott hanem érdeklődő közönség előtt
@a szív fészkei:
Szia Szív!
Nálunk itt most kezdett el szakadni az eső (erről mindig a Búcsú a fegyverektől jut a fejembe... el is állt)

Nemrég indult egy sorozat a televízióban, a címe: "másfélmillió lépés 32 év után" . vagy valami ilyesmi.
4 részt megnéztem.
Láttad?

Szomorú vagyok.
Az hagyján! De. Egyre felháborodottabb is.

(PS.: Válaszolj, légy, sz!)

Ui.: Ha szerveznénk egy új másfélmillió lépés túrát, ki jönne el?
Ki jönne el megismerni azt, hogy hol élünk? Hogy a Mecsek Melegmányi-völgye a világ egyik legszebb helye? Hogy a Mecsekben van egy hely, ha oda elvisz a bakancsod, mindig visszavágysz? Az Óbányai-völgy az.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: A feje is egyre téglalaposabb. Blöááááá, randa lenne a falvédőn mégis. Ebéd fő, ránéz a háziasszony, aztán, gyün a kis Vuk. Át kell értékelnem a bizniszt.

Az ifjútörökök is elég bizalom-nemgerjesztők. Nari szilikonkarkötőstül. Na ha várja a pontszámokat, olvassa, belinkeltem, vezet a Corvinus. Meg fogja ütni a guttmann.
@n.i.era: Szia, itt is esik még kopog az bádogereszen.

Szép gondolat a túrázás, lelkiekben támogatlak, de ha valamit, a gyaloglást hosszútávon nem csípem annyira. Punnyadós vagyok, vagy a kirakatok előtt strabancolós. ;-DDD Na nem is igaz, szoktam azért felmenni néha a Jánoshegyre, a kilátó szép - ez jóponty Pokimonnak - csodás a kilátás onnan. Erzsébet királynénak építették anno- ő több zöldet láthatott. Az nekem elég túra.

Nem láttam, amit kérdeztél, ma még nem voltam tévé előtt. :-))

De elhiszem, hogy vannak csodás helyek itthon, a Mecsekben csak az Orfűi tónál voltam, az szép volt nagyon.
Én böktem el...

index.indavideo.hu/video/Orban_sajtotajekoztato

Orbán cinikus képét nézzétek a háttérben...
Szánalom ez az ember!

0:12nél, ahogy a tudatalatti megmutatja az ujjával, hogy mit is gondol... :))
@Fabius: Na most azért más szitu többek között feltenni a kezed és kérdezni, vagy odasuttyóskodni a villamoson a Jávornak, aki látványosan beépül egy képesújság mögé...

Amikor még szadesz és benne Kuncze, jártunk mi babazsúrjaikra és kérdeztünk is tőle sans gens, nem vagyunk annyira beszariak.
@rodeo36:

Erre minden bizonnyal várni kell még kicsit. De, ha lesz egyszer bármiféle összefogás, akkor lesznek nagy és nyilvános vitafórumok is, ahol észt lehet osztani az összefogott mindenféléknek.

Akkor pedig nyilván ott a helyem :-)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
ilyen az amikor valakinek küldetéstudata van de esze nincs hozzá és a sekélyességét pofátlansággal takargattya...a képeken a "fiatalokat" néztem, hát ezek fiatalok? ezek vén majmok, fizetett forradalmárok a rosszabbik fajtából, kihízott kivénhedt egyedek akik a saját privilegizált világukon át nézik a többi szenvedését -kiröhögve azokat- mert nem tuggyák felfogni sem, milyen a valóság...ott még nem jártak egy Zsigamarcell vagy rérváribence úrhölgyek mit tudnak a valóságról, amikor nem terpesztenek hogy na még egyszer drágám? azon túl semmihez sem értenek talán szopásban van még gyajkorlatuk de az igaziban nem az átvitt értelműben...ezért olyan amilyen a jelen és lesz pudvás a jövő mert ezek assziszik, hogy az Ix központyában -az egy másvilág- egy álomvilág mint a heroinfüggő rémélmai mikor megjelennek neki józanúl??? na az nincs

a'sszem a vezérló érzi, hogy kurva nagy szarban vannak de megoldása nincs amíg fehér köpenyben és piros bohócsapkában cocacola-t iszik dobozból addig nincs valóságtartalma

brühühühühühühühühühü
@a szív fészkei:
Jó, hogy igyekszel rávilágítani a tényekre, de azt azonban meg kell jegyeznem, nyitott kapukat döngetsz. Pokorni eddigi politikai tevékenységét mindannyian ismerjük, nem most csöppentünk ide az LV-426-ról. Én a magam nevében beszélek, de van egy olyan sejtésem, hogy Fabius is olvasott ezt-azt róla, bár ha hiányosak az ismeretei, tájékozódhat a kurucinfóról, az ma például nagyon népszerű a hiteles tájékoztatás tárgyában. Van már döntés, mely oktatási intézményeket kaszálják el? A kőszáli poloska azt nyilatkozta ma este, hogy éjszaka megtudjuk, mely egyetemeket utálnak a hallgatók, azokat fogjuk beszántani. Arra nem utalt, hogy ki mondja meg mit is kell utálni, de ha hinni lehet a szavának(??), akkor hamarosan megtudjuk. Ezt ma már nem várom meg, ötkor induló.
Jó éjt öreganyám-:))!
@a szív fészkei:

Felejtsd el ezt a hülyeséget. Ha odamész egy közszereplőhöz, köszönsz, és kérdezel mitől suttyóskodás?

Suttyóskodás az, ha villamos végéből óbégatsz, hogy gyeridehe de szaporán!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Óóóó bazz nála már csak Farkas Flóri röhejesebb. Ő egyébként egy köztörvényes bűnöző Göncz Árpi féle amnesztiával. Volt egy szolnoki rendőr ismerősöm, az mesélte, hogy a 90-es években még kergették a kerítésen át. :)
@Fabius:

klassz lesz....de mikor?

a zsigamrcellák és a rétvéribece kisasszonyok világa azért kaki mert ugyanaz mint a szűz katlik papok tanittyák a családi életet -forgatókönyv alapján- azoknak akiknek azt meg ke3ll szenvedniuk naponta ezek a fiatalhölgyek a marcella és a többi hetero életet dumál és a másikat gyakorolja de nem vallhatttya be ...

szóval idáig jutottunk?

brühühühühühühü
@Gábriel angyal: Sok fideszes is ült külföldön ezért azért, őket is kergették. Guba a gubához.
De azt a ziccert kihagyni, hogy milyen magas lehet, ha hozzá képest magasnak nézett ki orbán?!
@Fabius: Mert nem biztos, hogy a politikusnak jó, hogy te odamész. Mert lehet hogy te nem, de valaki jól felpofozza:D
@Knósszosz: Nem akarom az elvitatni tőle, hogy legalább valamiben szembeszállt Rózsi lelkemmel, aki persze nem más Orvbán Kalap nénije. (South Park, de ott Kalap úr van www.youtube.com/watch?v=JiMGw6OYVJk&feature=related, mint kesztyűbáb Mr. Garrison kezén)

Viszont azért az alaphangot sosem haladja meg.
@Knósszosz:

"kőszáli poloska" I. brühühühühühü díjas lett
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Orbántól sokkal érdekesebb Farkas, aki gyakorlatilag szó szerint betanulta Vitya szófordulatait. Munkavilága, segélyvilága, államadósság elleni küzdelem meg amit akarsz.

Habony megírta, Farkas felmondta, Orbán meg az elején azon röhög, hányasra felel a kispöcs.
@a szív fészkei: Aha. A barna alapozó miatt nem tudnám megmondani. De a püffedt, tésztaszerű arc inkább vese, de olyan sárgás is, az meg máj. De ha tippelnem kellene azt mondanám, hogy cirrózis.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Prosztata, ugyan, ahhoz varratni kéne fel párat.:D A gyomra meg mint a vas, hisz még bírja.:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Erre tippelt a tegnapi névadós offolásunkban Fabius, hogy Szt. Alfonz lehet Csekk keresztneve, mert írta, hogy valami szolíd szentről kapta. Ez volt először kéznél.

Aztán - mivel alapított maffiát is tegnap éhgyomorra - kezdi használni, szerintem jó főnökös név. Alfonsine sötét szemüvegggel elszámoltat és kinyirat, ez-az, mellesleg kormányunkban ő a tanügyér.
@Fabius: Ha olvas, akkor zavarjam meg? Te örülnél neki?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Az valójában egy Alfonz.

Minden férfi így hívja, csak a megalkuvók zinázzák a végén.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A vese az a szemalatti bőrönd, nem? Sárgaság, az máj, ja.
@a szív fészkei: És Szent Adalbert neve még nem foglalt? Mer'akkó hamar az lészen!:-D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Tegnap keresztnév barchóbáztunk, és Fabiusnak a gugli az olasz katolikus szentre alfonzt dobta ki. Egy maffiát kellett gründolnom, hogy keresztülverjem a max alfonsine-t.:D
@Fabius: Alfonzból Senkit ismerem. De vigyázni kell vele, mer' nagyokat mond, meg üt is!:-D
@Fabius: Ha az elásás nem rettent el, akkor Stefke elrettent. Képzeld, még szűz, és te amolyan apafigura vagy itt...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

oda van írrigálva alája, hogy miniszterelnök....na ez a legrosszabb az egészben, majd ha az lesz, hogy elsőrendű vádlott...na akkor lesz miről beszélni

brühühühühühühü
@a szív fészkei:

Nem, sokkal jobban örülnék, ha találnál magadnak egy kifogást, és nem tennéd :-D

Ha politikus lennék és villamossal járnék én örülnék, ha odajönne valaki olyan mint te, és beszédbe elegyedne.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Senkinek ez is senki, de előle még titkoljuk :-D :-D :-D
@Fabius:
Mos'mé lettem megalkuvó? Mert nyalok a quinpinnek még... :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ez se jött be sajnos, apafiguraságom miatt nem érdekelnek a szűzkislányok.

Sej, mikor lesz egyszer valami esélyetek? Se ásás, se árasztás, se Stefi, se maffia...hmmm.
@a szív fészkei:
Az nem, csak sima szopás és csicskáztatás! :)
@Gábriel angyal:

"Reggeli után terepasztalozok, ólomkatonázok. Fontos a sikerélmény, így például még soha nem kaptam ki Sztálingrádnál."

:-D :-D :-D
@Fabius: De te viszont érdekled.:D nincs is szebb, mikor egy gábriel nőben üldözi az embert a vágyaival.:D
Gonoszabbak és vadabbak vagyunk a fidesznél, szval nem kellene lekicsinyelned a maffiánkat. Mert tudunk ásni, távlőni, elárasztani, és üldözni. :D
@n.i.era:
Ismeretlenül is szia!
Aludni tértem vón' de de muszáj szólnom, legfeljebb nem olvasod el.
Rockenbauer sorozata nekem olyan volt, amit senki és semmilyen körülmények között nem tud felülírni. Már nem egészen kölyökként, de azért a felnőtt kortól innen élveztem a sorozatot.
Le is töltöttem amint net hozzáféréshez jutottam, ma is becsben tartom.
Most lehet, hogy nem fogsz velem egyet érteni, de akkor is azt mondom-kérdezem: ezt a csodás művet Bayer Zsoltnak kellett újragondolni?
Esetleg ha a Börzsönyben jár, és Márianosztrán a Kálvária hegyre menet az egyik stációra stikában szvasztikát fúj a fekete festék dezodorjával, az amolyan vicces csínytevés lesz a produkcióban, ahol a szponzorok beszúrnak egy reklámot?
Pali bácsi emlékét nem kellene meggyalázni ennek a ... ennek.
Ha nem is értesz egyet, a véleményem akkor sem változik. Vannak értékek, amelyek öröknek mondhatóak. Igaz, lehet nagy tisztelettel ápolni azokat, de ennek a sorozatnak a szellemiségét ne egy Bayer keltse már új életre!
Jó éjt!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Na látod, most elintézhetted volna egy Alfonz kijelentéssel, helyette megalkudtál ezzel kérdezősködéssel :-D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na te jószagú, már vérfertő leszen?

Szűzi erényét ne cikizzük ki. Olvastam a Borsban/Blikkben hogy egy 76 éves brit mama echte garantiert szűz - mindig onnan jönnek a leghülyébb hírek - megismerkedett élete szerelmével a fess 80-assal. És most lesz nagy virgonckodás, amire szegényke -anyukáját ápolta egész életében - nem is számított!! Szóval mindennek eljő az ő ideje.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Gonoszabbak és vadabbak vagyunk a fidesznél, szval nem kellene lekicsinyelned a maffiánkat. Mert tudunk ásni, távlőni, elárasztani, és üldözni. :D "

És mikor lesz a homokozóforradalom napja, mikor ezt a playmobil emberkéket félrerúgva egy élő ember méretűvel is megpróbáljátok, mint én?

:-D :-D

* a távlőni valami különleges harcászati esemény?
Ha szabad még egy sarkos vélemény a pécsi felvonulásról jövőnkös szemmel. :)

"Jó esély volt rá, hogy a társadalom érdektelensége végre kimozdul a holtpontból. Így is lehetett volna, ha az exhibicionista politikai analfabéták nem avatkoznak bele.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nemrégiben már végrehajtott egy bukfencet, több képviselőjük sorolt ugyanis a hazugságbotrányba keveredett Szegedi Csanádot mosdatók, sőt éljenzők táborába. Következetlenségük és megalkuvásuk ilyetén demonstrálása után, most bizonyságot tettek politikai analfabetizmusukról és gátlástalan önközpontúságukról is.

Képtelenek voltak kihagyni, hogy a pécsi lány halálát ne használják saját népszerűsítésükre, és ne üljenek rá egy olyan rendezvényre, melynek eredetéről és céljáról fogalmuk sem volt. (Ezek után azonban ne tiltakozzanak, ha manipulálhatónak és beugraszthatónak nevezzük az egész társaságot – lásd: 2006 ősze.)

Ha már a bejelentést intézők révén oda cseppentek, tették volna ezt magamutogatás, tacepaók, és főleg sör nélkül, megőrizve annak civil jellegét. A spontán társadalmi megmozdulás gyorsan vármegyés rendezvénnyé vált, betyár biztosítással, árpádsávval, omegával, és a minden lében kanál, de sérthetetlen Toroczkaival.

Lobogtatás, skandálás, sör és ordenáré cigányozás! Gratulálunk, szép reklám! Csak épp a rendezvény lényegét húzták át Sehallselát Dömötörék!"
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
honnan tudod, hogy feminin? az, hogy tapad fabius-ra az semmit sem jelent nőiségessége szepontyábúl

brühühühühü

figyeld ezt egy zsigamarcellán vagy rétvárikisasszonyon
@Knósszosz: Sajnos a Roki fia erre engedélyt adhatott, mint fideszes beltenyészet. Bayert elvből nem nézek, ne szennyezze a hazámat a szlovák rendszámú uszító. Bocs n.i.e.r.a!
@rodeo36: Ha nem az, annál jobb nekem.:D Egy heteró pasit ki lehet csinálni azzal, hogy imádja egy nem heteró pasi:D:D:D
@Fabius: Épp ezt mondom, nem örült, kurvára nem. Azonnal előkapta a lapját és belebújt. Azért ez eléggé erős metakommunikációs jelzés, hogy én most out of order apolitikus üzemmódból gyerekek, csókacsalád, hagyjatok békiben.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Gonoszabbak és vadabbak vagyunk a fidesznél,"

Na ja. :) Liberálisként indultak ők is, de a rendszerváltásnak nevezett szánalmas színjáték lezajlásában lezáró szerepet játszó Magyar Demokrata Fórum elgyengülésével párhuzamosan konzervatív irányba terelte hajóját Orbán. Tényszerűen annyira nemzeti-konzervatív a Fiatal Demokraták Szövetsége, mint a Magyar Demokrata Fórum volt. Nemzeties hangnemben folytatott és nemzetiként bemutatott témákban folytatott erélyes politikai kommunikáció, a politikai háttérerők vonakodó kiszolgálásával. A vonakodás a politikai haszonszerzésnek, kisebb mértékben a csekély létszámú nemzetérdekű döntéshozatali befolyásoló miatt állt és áll fent. A jól megkomponált móka magában foglalja a liberális demokráciák parlamenti bábszínházát, kellékesekkel és súgókkal együtt.:)
@a szív fészkei: Dehogy cikizem ki, de jó Fabiust húzni egy nem túl hamvas szűz szerelmével.:D
@Fabius: Van mesterlövészünk, Egér az. Úgy döntött ő jobban szeret távlőni. Szóval, ha Stefike nem üldöz a szerelmével, Boli nem ás el, vagy áraszt el, akkor még mindig ott van Egér, aki távlövész. És még nem tudom, hogy mit tesz a mi kis maffiánkhoz mamitirtok.:D
Add fel Fabius, itt nem nyerhetsz.:D
@a szív fészkei: ez kb. olyan mint, amikor mobilozást szimulálnak a képviselő "urak" ha mondjuk a parlamentben vagy irodaházban, ki-bejárás közben jönnek a riporterek. :)
@Fabius: Azt gyakoroltuk ifjakként, lehet, már az Alfonz(inák)nak is kötelező csuklógyakorlat mostanság?
@a szív fészkei:
Amúgy lehet, hogy a sittre próbáltak. Flórika és Viki.
Azt a részt szerencsére kivágták, amikor Flórika lehajolt a szappanért...
@Gábriel angyal: Na de kérlek, mi színtiszta maffia vagyunk.:D Csak épp másodállásban árnyékkormányt és harmadállásban árnyékparlamentet alapítottunk.
És én, mint Queenpin, úgy döntöttem te leszel a szervezet katonája. Szval, miben vagy a legjobb? :D
jav: a politikus üzemmódból, félreérthető egybeírva

@rodeo36: Az tényleg érdekes, hogy valami egyenfigurát klónoznak ezek a Lendvayban: alapanyag a Rogán volt szemügésen, és azóta ez a fazon fut. Ő meg mindig reklámozza a fene nagy családcentrikus férfiasságát a CEcillel súlyosbítva. Lehet valami igazad. Csupa ilyen nyáladzó, szemcsis - én is az vagyok - kesehajú, pengeszájú pubi van a truppjában az Orvbánnak a.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ahha. Szóval a homokozóforradalom napjának kitűzése helyett csak a mellébeszéd van. Nem vagy te politikus? :-D

Eh, ma se nőttek az esélyeitek egy kicsit se.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Agysorvasztásban. Vesd be bárhová, de sajna automatikusan elkezd majd zsidózni egy idő múlva témától függetlenül. Szóval, ragaszkodsz hozzá?
@Fabius: És te nőttél? :-DDD

Keressük a formatervezett fülkénket a forrcsihoz. www.toibox.hu/
@a szív fészkei: Persze. Valakinek be kell szednie a védelmi pénzt és meg kell félemlítenie a renitenseket.:D
@Fabius: De sürgős lett hirtelen.:):P Mondjuk aug. 1 20h megfelel?:D
Látom, van VIP. Na abban kirobbantjuk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pld. imádnak tahótlanítani. :) Mikor mentek halat enni?? :)
@Gábriel angyal: Csütörtök.:D
Ez Fabiusnál kevés lenne. Márpedig most őt kell eltenni láb alól. Mert tiszteletlen velem.:D
@Fabius: az én lányomat felvették. Magasan túlteljesítette a ponthatárt. Akkor ezek szerint mindkettőnk gyereke szuper:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mamitirt az örök ellenzék, így le lehet kenyerezni azért..:-)
Jójcak', legközelébb foly(t)atjuk!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pláne eltanálja, ha ennyire kilátszik még az árvízből is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na, szép. Fabiust hidegre tennétek, az EGS is le van tojva, tényleg maffiastílus uralkodott el itt, királynővel megspékelve?
@Fabius: ez a felállás nekem is tecc:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem látja át ezt a megtiszteltetést. Aztán egyszer majd nemcsak hívjuk...
@Fabius: Gratula!
@aritus: Gratula!
@a szív fészkei: Simán. Nem értem miért nyakaskodik még mindig Fabius. Már vagy 5 módon tudunk elbánni vele.:D
@a szív fészkei: nem ELTE pszichológia, férjem nézte a ponthatárokat a felvi.hu-n, mert én művelődtem, színházban voltam, és aszonta ott volt a legmagasabb ponthatár, de ő még ezt is magasan túlteljesítette. Egy év alatt annyira megtanult olaszul, hogy letette a felsőfokot, ez azért az angol fesőfok mellett sokat dobott.
Na nem dicsekszem tovább, klassz kis csaj:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: én nagyon békés vagyok, valami más pozíció esetleg?? :)
@aritus: Majd elviszik a digó csákók Milányóba, oszt sírhacc utána!:-) vagyis :-(
@mamitirtok sír derék (kommensevik): De engem cikizett. Ez tán elég ok a maffiásodásra?!
@a szív fészkei: Most nagyot csalódtunk benne.
@Gábriel angyal: A maffia nem hímzőszakkör. :P De ha bizonyítasz, akkor talán lehetsz majd könyvelő is...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: pont ez hiányzik a magyar borokból, a megbízható, jó, megfizethető átlagbor. Ugyanígy a magyar vendéglőkből is. Vam a nagyon szar szocialista múltból, leveskockával, mirelitből és társaival föző "olcsó" és utána a nagy semmi, majd a méregdrága flanc.
@aritus: Örülök!

Mit láttál? Ezer éve nem voltam színházban.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az alfonz egy sértés. Semmi alfonsine, semmi á, te nem lehetsz alfonz, ahhoz túl cuki vagy. Hát ezért.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :-) Pont rá a pénzügyeket? És majd mindent a MOSZAD-ra fog, ha nem stimmölnek a számai. Na neee.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Keresztanyával az lesz. Életveszélyt is vállalunk a másikon már megterveztük a valakiről hímzett pólójáért járó börtön kosztját is.
@Knósszosz: de hát nem is ment. Bejelentette, hogy megy, oszt folyton itt kolbászol a hülyeségeivel. Szerintem nem mer menni, már teljesen paranoid. Ellenforradalom, haha.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Cuki, én? Akkor leszek a geregád, vagy sweet melónod, jó?:-) Aluciklájámá', ahelyett, hogy Bolival ásatnád a sírt, ami ..:-P
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: de a legjobb ebben az index cikkben az egyik alcím, hogyaszongya:
Öreg partizán az úttörők előtt:)))
@a szív fészkei: Bableves legyen, ha kérhetem nekije, meg az őröknek! és a zárkatársaknak!:-P
@a szív fészkei: Karaván színtársulat, A show folytatódik volt a címe, interaktív előadás volt, egy 18 éves államigondozott cigányfiú feljön Pestre, hogy boldoguljon. Egész jó volt.
@a szív fészkei: a (fülke)forradalom felfalja gyermekeit.
@aritus: Ezt még a fülforradalom is okádva enné: www.blikk.hu/blikk_aktualis/visszavehetik-a-politikus-fianak-diplomajat-2098343 Hát hogy néz ez ki??? Ahogy kint, úgy bent. Blöááá.
@a szív fészkei: már aszittem mindenki alszik
@a szív fészkei: hú, ez tényleg súlyos.
És mi az hogy semmiről se tehetnek. Hogy voltak ők kollégisták? Szociálisan? Levelezősen? A többiről ugye most szót se ejtsünk.
@a szív fészkei: egyem a szivijit neki, csak két hete ismerte a dékánt, és a fija már le is diplomázott.
@aritus: Én virrasztok a hazáért, de mindjárt megyek azért. Most csorgatom a nyálam erre: www.blikk.hu/blikk_auto/beteptek-a-citroennel-ds5-dizelhibrid-2098037 Nagymogyoróknak szigorúan tilos! ;-D
@aritus: Na, nézd meg te is magadnak a dékánotokat, ajánlom. Hátha jövő héten a lányod már meg is kapja a dipot. Nem kell annyit lacafacázni ugye.
@aritus: Remélem, valami szép zöldövezeti koleszban Dunára néző szobát kaptak, szobaszervízt, házhoz kijáró kurvát, stb. Ez azért a minimum cucilisan ennyire rászorultaknál..
@rodeo36: Ez a kőszáli poloska jelzős szerkezet Nobel-csontesélyes. Kösz, lopom!!
@aritus:

Gratula nektek is! :-D

és természetesen köszi mindenkinek!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ha már ennyire eltolod akkor aug.20, 1 óra nem lehetne inkább? Csak praktikus okok miatt kérdem, a negyvenedik szülinapomat ünnepelhetném egy lemészárolt playmobil maffia készlettel, és hát azért ez nem volna mindegy, beláthatod.

:-D
@a szív fészkei:
most a TF dili helyett Pygmalion...a film 1938-ban készűlt...hát ha nem ismernéd ezt a kivitelt az angoljára érdemes figyelni...meg ahogy visszaadja ...a társadalmat

brühühühü
@Fabius: "a távlőni valami különleges harcászati esemény?"

sokkal nagyobb felkészülcséget kíván mint a hejbe lövés...

tudod a nácik ugy születnek hhogy kövérek lusták ésbuták...
a fotelből tuggyák főbe lőni az oda térdeletetett zsidókat...

a TÁVlövés az nagyon komoj... téma. futnak 100 métert és elindíttyák a gojót... az meg megy még 300 métert... így 400 méteres hatótávuk...
@Fabius: Sokba fog neked kerülni, de megbeszélem a Családdal. Aztán majd meglátjuk:P
mamitirtok sír derék (kommensevik): Alukáltam, és addig más dolgozott.:D Nem ez a dolga a maffiafőnöknek?:)))
a szív fészkei: Himzett póló? Nem értem, hogy nem került be az új btk-ba a divatbcs. Gábriel nem fog merni lopni. Mert nem is fog pénzt látni:D Az ő dolga az lesz, hogy ha behív az adóhivatal, akkor ő megy és csukják le adócsalásért.:D Nem megyünk ám böribe, mint Al Capone holmi adócsalás miatt.:D
@keresztanya fabi(en): Így kell bemelegíteni. KLátszik a csajszin, hogy agyilag is készül a futásra.
@Gábriel angyal:
Nagyon erdekes kerdes, hogy ki az atlag magyar:
Az aki atlagfizetesert, nemetjuhasz kutya kikepzese nelkul, egy parlamenti partot partfogolva es allaspontjat vedve magyaraz az interneten?
Vagy aki az atlagfizetes 10szereset keresi, olyan kikepzett nemetjuhasza van aki a bal es a jobb labat meg tudja kulonboztetni, es tudja melyik melyik (ami mondjuk egy parlamenti parttal szimpatizalo atlagmagyar anyjarol pl mar a legritkabban mondhato el), es tamdja az osszes partot azert mert ez ellen az atrocitas ellen nem kelt ki?

Nekem van tippem, hogy kettonk kozul melyikunk all kozelebb az atlagmagyarhoz... Es az is, hogy melyikunk segit alulrol es melyikunk felulrol ahhoz, hogy az a nizonyos atlag kialakuljon.

Az a baj, hogy nem hiszed el amit te mondasz, levezetem:
Azt mondod a rendorkutyat amugy is verik kinozzak igy tok OK hogy megint belerug valami frusztralt latenshetero haverod.
A magyar nepet is elegge regota sanyargattak meg sem tom OK hogy a zájemeff es az íjú most is gyotri.

Egy hipokrata fasztalicska vagy... A rendorseggel meg az a baj, hogy az atlagmagyart nem bassza szajba eleget. Atlag alatt ertelek teged, meg a melegfelvonulas tobbi resztvevojet. En sajnaltam hogy nem lottek ki meg tobb szemet, zavar hogy minden buzi (jobbikos mszps fideszes vagy homokos) szejjel barmolhatja a fovarost.

Kicsit kevesbbe kene veletek kesztyuskezzel banni... Talan egy ilyen buzi ha megvakult? Mar tucatszamra kellett volna halalra verni titeket.
@a szív fészkei: "Neki nem is kell pisilni, hogy kiderüljön, hamis a baba. Pont jó MOB-alelnöknek."

Hát igen. Egy ilyen országban ilyen MOB-alelnök kell! :(
Lasztovicza tovább hazudik a Naplóban:

index.hu/belfold/2012/07/25/lasztovicza_jeno_rendszerhiba_lehetett/

Renccerhiba, mi? Hibás a renccer mert kibukott a dolog. És milyen érdekes, a jogi lépésekről már egy árva hang sincs....
@n.i.era:
Elaludtam tegnap, de ha megtisztelsz, várom a véleményed! Köszönöm, jó éjt!
Ez a Lasztovicza-gyerek miféle?
Már úgy értem, agyilag?
süti beállítások módosítása