Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: @látjátok feleim szümtükkel: Itt olvasható:telex.hu/gazdasag/2024/05/08/csorna-napelem-gyar-fels... (2024.05.08. 21:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Pink Floyd Live in New York 1988 www.youtube.com/watch?v=13m5-0EOwIM (2024.05.08. 10:34) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.23. 05:20 Fabius

A Jobbikot legyűri a karvalytőke

Címkék: korrupció jobbik szegedi csanád

Te magasból aláhulló szent turulszar, mi jöhet még? Szegedi Csanád nem elég, hogy zsidó, de úgy ajánlgatja a karvalytőkét kussolásért cserébe, mint valami IMF ügynök. A Jobbikot lassan ötös fokozatú Csanád sújtotta övezetté nyilvánítják, mert a végén az is ki talál derülni, hogy keblenc úr szent turulnak öltözve parádén küzdött a melegek jogaiért. Végül is ez nem lenne újszerű, és Szegedi lajstromából már csak ez hiányzik. Na jó, meg a faszpun'pás pornó, de ezt a könnyű lebukás veszélye miatt elkerülhette.

szegedi-csanád.gif

Hajaj, most aztán van baj Jobbikéknál. Ez a Szegedi Csanád egymaga véghezvitte a lehetetlent: lepipálta tag/tagszervezet botrányban a vasi szocikat, egy mozdulattal hiteltelenné tette a Jobbik politikusbűnözés kampányát, ráadásul azoknak a pénzével takarózott, akiknek azért a kurva anyját. Ez valami radikális Grand Slam? Mert akkor Csanád egy hős, aki minden tornát megnyert, esetleg lehetne mindjárt szentté avatni.

A borsodi elnökség és tagszervezet mutyi dolgát még túlélte, a kiderült származást is igyekeznek most úgy beállítani, hogy ez a balfasz ettől csak még hitelesebben tudja majd kritizálni mondjuk a nagyszüleit. De azért alelnök már nem lett, és a sorsa most azon múlik, a pártvezetésben a bratyit legyőzi-e a józan ész. Mert az bizony azt diktálja, hogy ezt a Csanád fiút azonnal hazahívják Brüsszelből, lemondassák a borsodi elnökségről, és eltakarítsák a párt közeléből is. Ha nem teszik érdekes dolgok elé néznek:

1: Ahogy megszólal a lépjünk ki kórus azonnal jön rá a válasz: ha Szegedinek eltussoláshoz jó volt az Unió pénze, akkor vidékfejlesztésre, beruházásra, agrártámogatásra is pont jó lesz, úgyhogy kuss!

2: Ahogy rázendít valaki a politikusbűnözésre a szemben állók csak előkapják Szegedit, és megint kuss.

3: Hitelesen megszólalni korrupcióellenes témákban sem tudnak, mert menetrendszerű a szegedizés és kussoltatás. Elég csak felidézni Vona beszédét az EU ellenes tüntetésről, és máris garantált a kacagás félóra:

szegedi-csanád1.gif

 Szegedi megtartásával a Jobbik olyan pozitívumot ad föl, ami a velük nem szimpatizálók szemében az egyetlen pozitívum lehet: az "ezek még nem loptak" illúzióját. Ennek tükrében érdeklődve várom mi lesz Szegedi sorsa. Elég sok mindent meghatároz ez a döntés a párt jövőjére, és választási esélyeire nézve.

932 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr84672011

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szórakoztató Valláskritika megosztotta 2012.07.23. 15:39:12

ezt a blogbejegyzést. Tehát a közösségi oldal több tízezres havi aktív olvasójához is eljut. Aki többet is tudni akar tudni az olvassa el ezt a rövid összefoglalót, vagy kattintson rá az oldalra: facebook.com/szorakoztato.vallaskritika        ...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.07.23. 10:57:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Hullanak, mint a legyek a magyar pártok 2012.07.23. 10:09:31

117 pártot fogyasztottunk el az 1990-es országgyűlési választások óta. Közülük csak öt pártnak sikerült a jelöltállítás minden egyes – vagyis összesen hat – országgyűlési választás alkalmával. Kisgazdákat próbált mozgósítani 20 párt, nevébe...

Trackback: A házi nácipálinka receptje 2012.07.23. 10:07:09

Egyszerű, olcsó, az alapanyagok minden nemzetállam háztartásában megtalálhatók. A recept a boldog békeidőkből származik, egyenesen a dédi vaníliaillatú konyhájából, ám kis találékonysággal ma is használható. Nem kell hozzá más, mint egy csipetnyi kilát...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát ilyen egy igazi liberális? :)
Nem! Ennyire hülye bárki lehet, példa rá a széljobbon lévô, VÉRMAGYAR Csanádunk.
BECSÜLET.
GERINC.
HITELESSÉG.
Valamit kihagyott Fabius? :D
Mondjuk ez?:)))
Csanád amikor átment a parkon észrevette, hogy egy szempár figyeli.
-Ambrus - gondolta Csanád.
-Csanád - gondolta a bagoly.
és...Quetzalcoatl végigvonúl a zúttyán és magasra száll, tollai színesek árnyéka hatalmas lehet is széket tenni alája a Vezérló helyettesének zázriveczbáró úrnak egy szép árnyékszéket a parlamentben ahonnan minden másképpen szaglik mert elég egy Quetzal és máris fellibben a fátyol arról, milyen is Quetzal madár...tollas? igen...mástollas? más...akkor most a jobbikosok is mások? a jobbikosok is tollasok? kiknek vannak tollai? hát a madárkáknak és szerettyük a madárkákat leugatni a kordon túloldaláról, hogy aszongya azért a kendermagosnál színesebb a'mmán nem a mi tollasunk ammá más ...egyre bonyolúltabb..."la pájara Csanád" ami magyarra fordítva: Csanád a más ...házon belűl és nincs is egyedűl...ne is titkoljátok...ő is a ti kutyátok kölke? vállaljátok...vagy az egész kosáralját a folyóba hogy bugy bugy bugy...azért felszámolni a kutyaólat nem akartyátok? de lehet, hogy kell?

brühühühühühühü
hihi, csak nem? akkor ezek szerint a szent jobbszélen is gyarló emberek vannak, mik ki nem derülnek, hozzá kell tennem, ha kizárják a fószert ettől mi is fog változni, ugye senk nem hiszi, hogy ő lyen egyedül ;-)

azért tessenek felkészülni a megvédő troll invázióra, a szent és sérthetetlen jobbklikket báncsák a gonosz ellenek,
@Cirbolya_sentinel:
kizárva csak - a magyar politikai kodex szerint - max. azért lesz, mert lebukott. Nem azért, amit tett. A sok egyenes politikusunk.
Hülyén csak az néz ezekre, aki furcsálja például Morvai ténsasszony ámokfutását jobboldalon. Aktív, melegjogi aktivistából, jogvédôbôl lett homofób politikai kurva... Ez a karrier! :) Agyhalott honfitársainkat ez a kis hitelességi válság nem is zavarja, biztosan libsik... :D
A mai napra visszakapcsolom angyalunk láthatóságát :DDD
Csanádnak sikerült annyit ártani a dzsobbiknak, hogy tíz titkosszolgálatnak sem sikerült volna :D
Ez semmi más, mint hogy szivárognak befelé a Jobbikba, és bomlasztják őket. Gondolható volt előre is.
@Andriana44:
Szerintem is! Lebukott a Moszad megint!
Nem lennék a helyükben, az már biztos! :))
Így is van ez, Virág elvtárs, a nemzetközi helyzet meg csak fokozódik...
@sanyoka:
Lebukott Moszad ügynök! Ez már egyre biztosabb! :)
Fabius, inkább írnál az új földtvtervezetről. Az sokkal húsbavágóbb. A legújabb Mancs-ban van róla egy jó cikk, sajnos nincs a neten, nem tudom linkelni.
Ha van módod olvasd el, és írjál belőle posztot kérlek, mert ez a tv tervezet az amúgy is ezer sebből vérző magyar mezőgazdaságot végképp ki fogja nyírni.
A szokásos slendrián, amatőr, ki nem dolgozott törvényalkotás mellett a tartalma is hátborzongató.
@Cirbolya_sentinel:
:D Pedig Fabius lehet, hogy a címben elba.zta. KAVALY TÖKÉT kellett volna ezeknek ajánlgatni, meg a halál fa..át, hogy hol a helyük.
@aritus:
Offolunk, offolgatunk? :)
Tessék kivárni a sört, majd a Csanádi béke meghozza a Mancsos cuccot is. Kis telhetetlen...
Hoppá, mit találtam! Egy daliás, szép magyar Levente...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Azért lehet, hogy élni kellene a zazrivicz féle felajánlással, hogy a klotyón megleshetik, metélt farkincája van-e? :D
Lehet, hogy szörnyű dolgok derülnének ki. :D
@aritus: a lényege, hogy a szavak szintjén a családi kisgazdaságokat támogatná, de valójában "formális válóperek sorát generálhatja, mint egykor a Kádár-féle időkben volt divat egy engedélyezett nyaralóért, másik lakásért, nagyonn összegű kölcsönért. És ráadásul már készülnek a belföldi zsebszerződések is."
"...a jelenleg a földek 67%-at használó versenyszféra arányát pedig drasztikusan csökkentené. Még akkor is, ha ebbe belerokkan a mai hazai árutermelő, versenyszerű körülmények között üzemelő nagygazdasági szektor - és jónéhány cégszerűen üzemelő családi gazdálkodás is. Az eszetlenül korlátozó földjogi szabályozás miatt a banki pénz is menekülni kezd majd az amúgy is tőkeszegény ágazatból. Az üzemszabályozási felső határ (1200, egy érdekkörbe tartozó hektár) ugyanis egy komolyabb beruházás - mondjuk egy ezerállatos szarvasmarhatelep - esetén fedezetelvonással lesz egyenlő: ha nincs saját takarmánytermelő terület, nem lesz jövedelem, és nem lesz banki törlesztés sem."
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: igen, mert ezt a Szegedi féle sztorit én teljesen érdektelennek tartom, a jobbik tőlem lehúzhatja magát a wc-n, nem az a baj vele, hogy van benne egy (egy???) lebukott korrupt politikus.
De az, hogy mi lesz a mezőgazdaság jövője, azt meg kurva fontosnak tartom.
És ragaszkodva az offoláshoz:))) mivel a földbérleti botrányok után ez a tv tervezet végképp kinyírja a magyar mezőgazdaságot:
'...a magyar földtörvény nem lehet a "szabadságharc" része. Hiszen a magyar mezőgazdaságban súlyos uniós források forognak. Az EU évente mintegy 350 milliárd forint értékben fizet ki közvetlenül, normatív alapon járó támogatást, s nagyjából további 1000 milliárdot juttat a különböző vidékfejlesztési programokra a magyar gazdáknak és vállalkozásoknak. ....- e körbe tartozik Jóska bácsi is, meg Csányi Sándor, Simicska Lajos is...."
@aritus: kontrol nélküliség, és a vak hit, a többi csak sallang, íme az ember, erre világít rá minden ilyen eset, és az a következmény amit linkelni szerettél volna...
minden mindennel összefügg
na offolást befejeztem, remélem Fabius előveszi ezt a tv tervezetet.
lexarom én is a dzsobbikot...
épelméjű ember nem ezért nem szavaz rályuk...

viszont Ambrust láttam a híradóban aszonta beszélt a vonyával is...
vona szerint nem a származás fontos, hanem az hogy ki tud róla...
illetve hogy mit tudnak bizonyítani...

ezt a típikus rohadék politikus dumát nagyon rühellem...

dögöjjenek + mind
Engem momentán nem érdekel senkifia származása ill. vallási hovatartozása, de érdemes figyelembe venni a klasszikus intelmeit : " Ha nem akarod, hogy a neved szerepeljen egy listán, légy te az, aki a listát felolvassa..." (P. Howard)
@aritus: Most én is OFF. Köszönöm a filmcímet. ON: Majd ez is ki lesz dumálva, mint a Jobbik összes többi disznósága (Morvai, pornózó népnemzeti nőtagok, a meleg ifjak...).
néma csend a "hallgatás áráról"
kuruc.info/t/0/
http://jobbik.hu/search/node/Szegedi%20Csanád
@sanyoka: Úgyis azt fogja mondani, hogy ő lenne a legboldogabb, ha nem lenne szükség a jobbikra.

Napközben pedig kurva sok munkája lesz, nem fog ráérni kommentelni. Beszakad az informatika a SE-n
@aritus: A magyar mezőgazdaságot Antallék már tönkretették.
A poszthoz:
Miért, annak lett következménye akár a jobbikban, híveknél, vagy a szélesebb nyilvánosságban, hogy az egyik jobbikos polgármester polgárháborút, emberek megsemmísítését tervezgette? Pedig ez, az én mércém szerint sokkal súlyosabb eset, mint az, hogy korrumpálni akart valakit azért, hogy ne hozza nyilvánosságra amit a származásáról megtudott. Még ha ezt pünt uniós (pfúj!) zsozsóval akarta volna megoldani.
@aritus: Egyébként egy másik (tegnap már hozott link: endresy.blogspot.hu/2012/07/nemzetitokvizfejlet.html )végén van utalás a földtörvényre:

Bár még az is lehet, hogy az új földtörvény tervezetével rímelve ezt követően engedély kell majd a dinnyetermesztéshez. Elvégre a minden földhöz személyes engedély rendszerétől ez sem lenne messze. Ha pedig a bankok mintájára megjelenik majd a tervelőírás, hogy hány új (dinnye)földbirtokos kell majd, az sem gond. A normatív földbirtoklást segíteni fogja az új törvénytervezet. Ha ugyanis, mondjuk, maximálják a személyenként birtokolható föld nagyságát, akkor nyitva az út a formális válóperek előtt. Kipróbált, jó út ez. A Kádár-rendszerben az ingatlanpiac már működött így egy ideig. Előre tehát a mezőgazdaság továbbaprózásának magyar polgári útján. Rákosi elvtárs ott vár az út végén a búzaföldön.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): A Jobbik mindaddig feszíteni fogj a gumikötelet, amíg
a/ át nem veszi bármi áron a hatalmat
b/ betiltják
@Neusziklész: :))) Rejtő a klasszikus, olyan mint Karinthy, minden helyzetben lehet találó idézetet citálni.
@keresztanya fabi(en): és te mit mondasz kire lenne és kire nem lenne szükség?? :)
@GeoCracker: igen,kezdődött a kárpótlási jegyekkel (ott is nagyon csúnya üzletek kötettek, az járt jól, aki jó helyen volt éppen. Anyósom egy prszívót, meg egy turmix gépet tudott venni az összegből, amit kapott), és ezzel összefügésben a tsz-k szétverésével, ahelyett, hogy valódi szövetkezetekké alakultak volna, értékesítési, feldolgozási szövetkezetek is, a meglévő gépparkot közösen használva stb.
De most ez a két dolog, a földbérlés, meg a tv tervezet végleg padlóra küldi.
Egyébként meg tök jó, hogy a közélet megtisztításán fáradozunk mindnyájan. :)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

a hsz-ekre koncentrálj, ha a cikk maga nem nem durrant szét

orulunkvincent.blog.hu/2012/07/22/orban_a_futball_es_a_kommunistak#comments

ez már a vég kezdete?

brühühühühühü
@GeoCracker: pontosan, nagyon jól látod:(((
@aritus:
Háhogyne! Pl. a "Jobbik"-nak becézett formáció puszta léte olyan mint a nyári ruha mellénye: rövid és céltalan...:)
@Gábriel angyal:
a dzsobbikra nincs szüxég atöbbi magától megoldódik ha a vezérló időben el kezdfennhangon gyermekversikéket ordítozni a kitrákotty mesével kezdve...kerekecskegombocskáig...

brühühühühühühü
@Neusziklész: Viszont az eddig regnálók szépen felvirágoztatták kis hazánkat nem? :) Nehogy jöjjön már bárki aki felrúgja a jól megszokott sakktáblát. Menjen csak tovább a maszop-fidesz "áldásos" tevékenysége.
@aritus: Off.
Igaz. Én is hiányolom a dolog visszhangját. Szinte semmi balhé az ügy körül, mintha nem látnák át az emberek mi zajlik, pedig ez most legalább akkora legyúlás mint a manyup, vagy az iskolaállamosítás.
hvg.hu/gazdasag/20120608_uj_foldtorveny_bloff
Itt egy cikk a témáról. Bár ebben is megy a nagybirtok és a külföldi beruházók szapulása, de ha a jófejvagyokmultiknakbeszólok dumát kisatírozzuk, a lényeg kibukik:

"A professzor szerint a haszonbérlők jogainak kiterjesztésével a koncepció kvázi tulajdonosokká alakítaná a földet bérlőket. A hvg.hu-nak nyilatkozó, neve elhallgatását kérő földpiaci szakértő is azt emelte ki, hogy a vételi opció meglebegtetése a vállalkozói haszonbérleti szerződések végén komoly kérdéseket vet fel. ..... hogy a 15 év leteltével majd vételi jogot szerezhetnek az általuk művelt földekre."

Hoppá. Na most már érthető ugye, hogy miért volt fontos, hogy fontos emberek nyerjék a haszonbérleti pályázatokat, még a moratórium lejárta előtt.
@rodeo36: Mert a többire aztán marha nagy szükség van nem??? Ezt mutatják ugye a statisztikák is. :)

Érvénytelen lenne egy most tartandó választás

www.stop.hu/belfold/ervenytelen-lenne-egy-most-tartando-valasztas/1067167/
Ilyet csak a hídók csinálnak a dzsobbikosok szerint. Ja csani is hídó?
@aritus: a kárpótlás+tsz szétverés boritékolta az új zsellérség kialakulását. Szerintem.
Biztos nagyon undok vagyok, de ha kérhetlek Benneteket ne offoljatok földtörvény ügyben
@GeoCracker: jaja, így van. Én 90-ben nem is értettem miért nem az Agrárszövetség jutott be a Kisgazdák helyett. Ők teljesen jó koncepciót képviseltek, pontosabban, nekik volt koncepciójuk, ami jó volt, a Kisgozdák meg csak a történelmi múltjukra tudtak hivatkozni, és ennek megfelelően avittak és ásatagok voltak.
@keresztanya fabi(en): bocsánat, én kezdtem. De a földtörvényt, szemben ezzel a bulvárhírrel kurva fontosnak tartom.
Ez itt most a polgári engedetlenségi mozgalom, hogy rávegyem Fabiust, inkább a földtörvényről írjon posztot:)))
On
Mit lehet ezen még csócsálni? A jobbik egy borzalom, Szegedi egy borzalom, oké. Sajnos ettől a hírtől még nem fog megszünni a támogatottságuk:(((
Csak a szélsőlibsi körítésben borzalmas ez a tett. Csanád nem követett el bűncselekményt, sőt, semmilyen cselekmény nem követte a feltételezett hangfelvételt. No meg milyen pénzekről rendelkezik egy EU-s képviselő, aki nincs frakcióban? A sajátjáról és felvehet kb 1-2 asszisztenst.
@aritus: Szerinted miért van támogatottságuk és vajon mitől csökkenhetne?? ;)
@GeoCracker: Szerintem pedig éppen az a probléma, hogy a zsellérség kialakulását próbáljuk akadályozni. Inkább egy borítékolhatóan veszteséges családi gazdálkodás/őstermelő/kistermelő illúziót próbálunk fenntartani, irtózatos költségek mellett.
Olyan zsellérség miatti siránkozás, mintha azon búsulna valaki, hogy nem a saját futószalagja mellett saját néven gyárt autót, hanem az Audinak dolgozik például. De nyilván a másik megoldás működésképtelen lenne a mai viszonyok mellett.

Tessék. Nagybirtok és zsellérek: Ezzel hogy akar bárki is versenyezni? www.youtube.com/watch?v=anqGtsl29R0
@aritus: Egyébként ha már offolgattok a földtörvényről és a post a jobbikról szól, kössük össze a kellemest a hasznossal.:D:D
Itt van a jobbik hivatalos véleménye az említett jogszabály tervezetről.

Fideszes oligarcháknak kedvez a földtörvény

www.jobbik.hu/rovatok/frakci%C3%B3/fideszes_oligarch%C3%A1knak_kedvez_a_f%C3%B6ldt%C3%B6rv%C3%A9ny
Ez a Csanád azért "politikusbűnöz", mert jobbikos, vagy mert zsidó?? Utóbbi esetben érthető, de akkor sem elfogadható!
Valaki érti, hogy miről szól ez a cikk? :(
Mármint az anyázáson kívül.
@aritus: akkor még eredeti szakmámban, kertészként, belülrôl élveztem az egészet. De ez itt nagyon off és én meg nagyon indulatba jövök esetleg. Mert akkora kárt amit az a kormány okozott nehéz licitálni. Nem mert a szándék hianyzik, hanemert már nincs mibôl.
@GeoCracker: Ettől félek. Mert a hatalom az rohadtul kell nekik. A Fidesz alatt úgysem lesznek betiltva sajnos, mert jól jön nekik a könnyen mozgósítható szabadcsapat.
Ha viszont megszerzik a hatalmat, az Magyarország végét jelentené, mert az idegen és EU gyűlöleten kívül más programot nem tudnak felmutatni. Vagy ők is olyan jól titkolják a programjukat, mint a Fidesz csinált a hatalomra kerülésük előtti nyolc évben.
Akkor is az volt a szöveg, hogy mi készen állunk a kormányzásra, nekünk részletesen kidolgozott programunk van mindenre... Ebből csak annyi volt igaz, hogy részletes programjuk volt a demokrácia felszámolására, és az intézményesített lopásra.
@rodeo36: Hogy, hogy nem te vagy az első! Elvtárs! Éberség!
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Nem fognak ezek az életben soha hatalomra kerülni, de még csak a közelébe sem, attól nem kell tartani. Ugyanakkor betiltani se kell őket, minek mártírokat gyártani, lejáratják ők saját magukat szépen.
@Gábriel angyal: Igazad van! Eddig is sokan tülekedtek a húsos kondér körül, akik előtte tisztességesnek látszottak. Most jönnének olyanok, akiket be sem engednél a partiba, mert üres zsákokkal a hátukon jönnek.
Van bármi bizonyíték arra, hogy fizetett egy vasat is? Addig nem mozgat a dolog.
@shinichi: Igen, ebben van valami. Csak a gond az hogy jelenleg úgy tűnik, hogy egy szűk, hasznot termelő földbirtokos réteg kezd kialakulni, és lesz sok jobbágy közmunkán.
@shinichi: nem egészen. Amikor a tszeket szétkapták boritékoltak voltak a nadrágszijcsödök. Ehhez jön az idenymunkák megszûnése. Ez lejátszva irdatlan elszegényedéshez vezetett, és nagy családi csalódásokhoz. A nagyja 94-95 re lefutott. Kb. 400 ezer olyan munkanélkülit eredményezve, akiknek nem törvényszerüen kellett volna azzá válni.
A jobbik most részben ezen élösködve nyomja a csendörnosztalgiás szövegeit
@Én is azt mondom: Tudok neked jó logopédust aki korrigálja a dislexiádat.
Ha 2 hónapot aludnék, és felkelnék, akkor is tudnám, hogy mi megy a közéletben, mert képtelen megváltozni ez az egész.

Mondjátok, tisztelt bérbloggerek, mi lesz, ha elfogy a muníció?
Szegedi Csanád (talán) zsidó. És ez most baj? Egy kicsit antiszemita ez a blog...
@Stabilo: Nem az a baj hogy zsidó. Nincs is semmi baj. Az nevetséges és visszás, hogy egy antiszemita párt egyik vezetője zsidó származású, aki ezt igyekszik eltitkolni, úgy hogy közben uniós pénzeket emleget.
@sanyoka: Csak neked szeretettel. :)

EXKLUZÍV: MEGTUDTUK, MIÉRT ÉL SOKÁIG EGY NÁCI!

hircsarda.blog.hu/2012/07/23/exkluziv_megtudtuk_miert_el_sokaig_egy_naci
@belekotty: Természetesen nem pozitív jelenség a családok elszegényedése, földjük elvesztése. De mindenhol lezajlott a folyamat két változatban. Vagy van sok kis birtokos, összefognak, szövetkezetet alapítanak és együttműködnek, vagy van néhány nagybirtokos, és a korábbi gazdák bérmunkában dolgoznak a földeken, jó/rosszul megfizetett zsellérként. (a civilizált világban béraratóknak hívják őket) Mindkét esetben a termelés nagyüzemi módszerekkel zajlik, máskülönben a termék nem versenyképes.
Ezzel a két lehetőséggel szemben nálunk hülyítik az embereket, hogy családi gazdaság, magyar termék, kutyafüle, és van egy rakás veszteséges kistermelő, akikbe nyomjuk a pénzt számolatlanul. Ezek az emberek ledolgozzák a fejüket a nyakukról, mégsem jutnak egyről a kettőre, mert az egymást követő kormányok politikai haszonlesés, szavazatmaximalizálás miatt képtelenek beismerni hogy nem jó az az üzemméret amit favorizálnak. Senkinek nem jó a jelenlegi helyzet, de évente ezermilliárdos nagyságrendben toljuk bele a támogatást, mert mutatni kell a szavazóknak, hogy fúj nagybirtok, fúj multik, magyar seggbe magyar bikacsök való, lehetőleg őstermelőtől.

@GeoCracker: Ebben nincs vita. A tsz-ek szétverése a legnagyobb marhaság volt. Bizonyos dolgokat lehet családi méretben csinálni, exkluzív, vagy kézműves jellegű termékek előállítását, de alapvetően kell egy bizonyos üzemméret, hogy működjön a dolog.
@shinichi:
Mort reklamálsz??? :)) Viktor pont ezt teszi könnyebbé - a haverocknak...
Lesz itt olyan nagybirtok az elvtársak kezén, hogy ihajj! Csak győzzük zsellérrel...
hehe, ez vicces, megint pótcselekvés, mintha a lekapcsolás megoldhatna valamit is...

Szijjártó a kuruc.info lekapcsolásához zsidó szervezetektől kért segítséget

Az Egyesült Államokból hazatérő Szijjártó Péter a közrádiónak nyilatkozva azt mondta, meg kellet magyaráznia tárgyalópartnereinek, hogy miért volt szükség új alaptörvényre.<na meg ez is.....

hvg.hu/itthon/20120723_szijjarto_peter_zsido_szervezetek
@Cirbolya_sentinel:
Nézd, ha zsidó szervezetek alatt pl. a Moszadot, az Amant, vagy a Sin Bét-et érti, akkor... :))
Politikusaink szépen leképzik a magyar társadalmat. Amely korrupt, mutyizós, adócsalós. Miért lennének ők mások, mint mi?
Kijott a zsido ver belole.Vesztegetes,zsarolas,hazudozas,mismasolas....Mi ebben az uj?
@GeoCracker: pontosan. És így kiderül, hogy nem is off a földtvtervezetről beszélni.
Fabius, látod, vérszagra jő az éji vad. Ma a kommentek fele zsidózás lesz, már csak emiatt se volt érdemes ezt a posztot megírni.
Csanádot már eddig is ki akarták rakni a Jobbikból, szerintem eddig ezt az ügyet eltussolták, hogy most nyilvánosan kivégezhessék. Volt jobbikos munkatársam, akitől tudtam kiszedni infómorzsákat, már érett a kirekesztése.
@Dr. a kula: Nem tudom eldönteni, hogy irónia vagy komoly gondolat.
@aritus: Fabius a Moszad ügynöke, tehát neki megérte! :-)) (Bocs Fabius, ezt nem lehetett kihagyni)
@Member: Oszt miért akarták kirakni? Me az nem mind1.
Ejnye, hát egy zsidó végső elkeseredésében és rémületében a pénzhez nyúl, mint lehetséges "megoldási eszközhöz". Nincsen ebben semmi új.

Amúgy a Jobbik-ellenesek szerencsétlensége az, hogy ez az ügy nem két év múlva pattant ki, amikor majd a választások lesznek. Hiszen addigra úgyis feledésbe merül. Viszont nevetünk rajta egy jót legalább.
@Member: Erre kíváncsi leszek. Képzeld mekkora pánik törne ki, ha valóban kiraknák és még tovább erősödne a jobbik. :)
Jaj, hagyjuk már a Jobbikot. Persze, hogy nem működik, hiszen csak a 2006-os szeleket meglovagolva jutottak be a parlamentbe. Szerintem ők sem gondolták, hogy valaha is működni fog ez a radikalizmus, csakhát ez egy olyan ország, ahol tényleg bármi megtörténhet. Most pedig kipukkadni látszik a lufi. Könnyen jött, könnyen megy.
Én is benne vagyok a jobbikban, nem mondom meg milyen néven, szépen haladok előre a ranglétrán, most éppen Gauleiter vagyok, csak itt ezek a prosztó magyarok más néven hívják ezt a patinás rangot.
Hát igen, viszont mivel zsidó, pont a jobbikosoknak kész a válasz hogy nahát a zsidók ide is beszivárogtak és pont azt csinálják mint bárhol máshol.
Öngólt lőttetek.:) Itt a bizonyíték,hogy akár csak egy is bekerül a fajtátokból egy közösségbe,mi lesz az eredménye.Rombolás,gerinctelenség,megvesztegetés semmi új,csak a szokásos.Persze ez bizonyíték arra is,hogy a Jobbik is megérkezett a "nagyok" közé.Ennek a beszélgetésnek így kellett volna történnie:

Mi a neved szidó?
Szegedi!
Na jó,de az igazi?
Rosenfeld!
Na doblátok a picába ki!
hűűbazzz, dupla főcím, már értem a minőségi felhozatali dömpinget :D
@Mindfield: én nem osztom az optimizmusodat, nem látom, hogy kipukkana ez a lufi. A Szonda legutóbbi közvéleménykutatása szerint a biztos pártválasztok 22%-a szavazna a jobbikra, de az egész népességre kivetítve is 10%-on áll. Ezzel összevetve a fidesz 16, az mszp 14 százalékon.
Tehát az adatok fényében én pont mást látok. A jobbiknak megvan a masszív 10% körüli támogatottsága, és valószínübb, hogy ez inkább nőhet, nem csökkenhet. Sajnos. Ez van.
Hogy miért, az egy jó kérdés. Nyilván összetett a válasz.
De ebből is látszik, hogy nagyon rossz irányba megy az ország, öngyilkos irányba.
Fogalmam sincs, hogy mi lehet a kiút.
@shinichi: Igazad van mindenben. Amikor a két Németország egyesült, az NSZK gyakorlatilag minden NDK-s "vívmányt" felszámolt és privatizált a nagy mezőgazdasági kombinátok kivételével. Azokat nem bántották, mert időben felismerték, hogy vannak olyan mezőgazdasági ágazatok, amit csak nagyban érdemes csinálni. Ilyen például a búza vagy kukoricatermesztés.
Lehet azt kisebb parcellákon csinálni, és aratóversenyeket rendezgetni, de nem gazdaságos. A hülye kisgazdák elnosztalgiázhatnak a kézi aratás szépségein meg hasonlókon, de az ország kenyerét nem ezeken a picsányi parcellákon fogják megtermelni. Ahhoz kellenek a fél Magyarországnyi nagy gazdaságok. Természetesen magyar kézben, és nem haveroknak odadobva. Az Egyesült Államokban sem nadrágszíj parcellákon folyik a termelés, hanem fél Dunántúlnyi, vagy fél Magyarországnyi agyon gépesített, komputerizált, ahol lehet ott automatizált birtokokon.
Nálunk a felvázolt föld elkótyavetéléssel csak a mostani szegénységet és nyomort fogják konzerválni a parasztság körében.
@belekotty: Tudomásom szerint személyi összeférhetetlenség, az OVből már ki is rakták ha jól tudom a legutóbbi tisztújítón és Volner került a helyére. De Csanád eddig is olyan lázadozó volt, ahogyan fel tudom idézni. Persze hangsúlyozom továbbra is, egy fiatal jobbikostól tudom ezt.
ti tudtatok meg bármit a posztból? semmi új. semmi fény az alagút végére. csak a már ismert konklúzió: a politikus lop, csal, veszteget. börtönbe velük!
"egy mozdulattal hiteltelenné tette a Jobbik politikusbűnözés kampányát"...> csak szeretnéd. Bárhogy is nézzük a kommerlibsik nem nagyon rúgnak labdába egy darabig, köszönhetően hogy nagyon humoros és frappáns performanszaikon kívül semmire sem adnak választ a "minden szar, amit a FIDESZ csinál". Ebben egyébként igazuk van és ezért van jövője a Jobbiknak. Sokat segít feljövetelükben a sok antifa ajvékolás, ami manapság sok kicsinykét.
@aritus: Nagyon sok normális tagja, képviselője, szakértője van a jobbiknak is. Hidd el, hogy a felvázolt nagypatás és rettentő gonosz kép korántsem olyan mint amilyennek gondolod. Ugyanez vonatkozik a szavazóikra is szerintem.
Csanád pávatáncol azon a képen?
Először kiderült, hogy zsidó, aztán, hogy hazudik, majd veszteget. És ez csak a kezdet! Miért is hívják N. Elődöt EMŐKÉNEK? Arról nem is beszélve, hogy az Efott-on egy másik jobbikos legális drogok fogyasztására buzdított, ezt P. László komolyan is vette, hiszen, szintetikus füvet fogyasztott!!

Más: Tudom, hogy morbid, de most meg azt hallom, hogy a denveri tömeggyilkos PHD-re készült!! Isten óvjon minket!!!
@Leonard Zelig: még csak Gauleiter vagy??? Akkor még valóban fejlődnöd kell. :)
@id.StewieGriffin: "hogy az Efott-on egy másik jobbikos legális drogok fogyasztására buzdított."

Ez ki volt szerinted??? :)
Szegedi egy zsidó. Persze, hogy szar ember. Na, ez a fagyi dupla visszanyalásának minősített esete! Ebből a libsik sem tudnak kijönni! :D
@GeoCracker:

A földtörvényre reagálva:

A Viktor egy köztörvényes bűnöző. Minden kibaszott csicskája egy kibaszott köztörvényes bűnöző. De ennek fényében sem olvasható ki (pl.)a HVG cikkéből konkrétum a földörvénnyel kapcsolatban.

Ami viszont biztos (próbálok konstruktív lenni), hogy a magyar földek jelen pillanatban egy nagyon vékony réteget szolgálanak embertelen profit megszerzése mellett, egyidejűleg a húsz évvel ezelőtti TSZ szétbaszása következményeként minden nap lejjebb csúszó rétegekkel szemben, akiket a rendszerváltásig maguk a TSZ-ek foglalkoztattak.

Érsekvadkerti TSZ. Több ezer hektár "egy" kézben (egy kéz = egy-két család). A faluban egyidejűleg 40%-os munkanélküliség van. Érted bazmeg...?!
mar varom, amikor VONÓ GÁBORrol derul ki, hogy tot muzsikuscigany csalad sarja, es neki is "gorbe" ofs-orra van...
Hogy ezek a fajmagyarok, milyen tarkabarkak tudnak lenni :) elkepeszto nem? :) :) :)
@dr. Kóser Malac: meeeeeg ilyet! hempergek a rohogestol, ahogy bassza a csorotok a dupla lebukas :) :) :)
a karvalytőke kifejezés a kognitiv disszonancija eklatáncs példája. a hejjes terminus technicus a judeoplutokrácija a klasszikus deteminácijónak mekkfelelően, mintegy jelezvén, hogy egy virtigli tisztakezűbül sose lesz jó politikus, mivel a permanens kézmosás elvonnya a figyelmit a köz érdekitül, amit a likas zseb képez von hencida bis bonchida. akárki meglássa!
@id.StewieGriffin: Csak nem erre gondoltál esetleg??? :)

Dúró Dóra esete a fűvel

ataszjelenti.blog.hu/2012/07/09/duro_dora_esete_a_fuvel

"Magyar fű, Árpád vezér ajánlásával” – ez a meghökkentő felirat fogadta a fesztiválozókat az idei EFOTT-on a Jobbik sátránál. A párt arra szólította fel fiatalokat, hogy ne szívjanak füvet, ehelyett a fesztivál végén vessenek el fűmagokat a sátruk helyére. “Ami legálisan hozzáférhető, azt fogyasszák nyugodtan,” tette hozzá ehhez Dúró Dóra, a Jobbik képviselője az Indexnek adott interjújában. Szerinte az teljesen rendben van, hogy az egyetemisták megisznak pár sört a vizsgaidőszak után, de az már nincs, ha elszívnak egy spanglit, hiszen a tudatmódosító szereket el kell utasítani."

index.hu/video/2012/07/08/duro_dora_efott/?s=jobbik
@Gábriel angyal: engedelmeddel beilleszteném a kipontozott részre akár melyik pártot, és a véleményed cseppet sem válna hamissá, mert az ember és a tettei a lényegek, és nem a cirádás festett kép amit a zombik orcájába tol ;)

"Nagyon sok normális tagja, képviselője, szakértője van a ...... is. Hidd el, hogy a felvázolt nagypatás és rettentő gonosz kép korántsem olyan mint amilyennek gondolod. Ugyanez vonatkozik a szavazóikra is szerintem. "
Idióta nàci Jobbik.
@Gábriel angyal: igen, csak a széljobbos lakótársaink szeretik azt játszani, hogy náluk tisztább magyar nincs még egy. ha kenyai feketék lennének, akkor is képesek lennének azt bizonygatni, hogy márpedig ők fehérek. és ez jelzi a szintjüket.
Na most az ilyen írásoknak két féle hatásuk van.
Az egyik hatás,hogy eltántorítja az embert a jobbiktól.
A másik,hogy megerősíti,merthogy bántják a jobbikot.
Ezek az emberek kábé ugyanolyan arányban lesznek szerintem.
@kifordított nagyanyó: akit ez megerősít, azt minden megerősíti, tehát tökmindegy.
Aztán meg az is lehet, hogy az egész egy szándékos lejáratás.
@Penivaldes: így van ;)
@kifordított nagyanyó: meg ez is, és nem utolsó sorban, kitűnő reklám és védelmi stratégiai gyakorlás a híveknek, meg a politikai marketingeseknek ;)
@kifordított nagyanyó: igen báncccák őket a konosz liberáliszok!
valszeg öszezár a nyáj.
@Cirbolya_sentinel: Ez egyértelmű s én is mindig ezt mondom. Mármint, hogy csak a tettek számítanak. Nos ha ezek alapján megnézzük az elmúlt 22 évet, akkor a leginkább sáros a maszop és fidesz ill. egyéb csatolmányaik, akik már el is tűntek a süllyesztőben.

Igazából őreájuk semmit sem lehetne már bízni. Ezzel szemben megy tovább a hülyítés meg a készülődés a részükről.
Jobbik mèg a Fidesznèl is korruptabb lenne. Èhesek a turulok.
@Penivaldes: Aki ezt játssza szimplán csak hülye. Viszont érdekes módon a közelmúlt és a jelenkor történései kapcsán, nekem egy egészen más társaság mutatja az übermensch és kiválasztott szerepben való tetszelgést. :)
@Gábriel angyal: ostobaságokat írsz drágaságom, már ne is haragudj a kissé szokatlanul őszinte megnyilvánulásomért. most nem azokról van szó hanem a jobbikról, és annak egyes fősodorban lévő tagjairól.
@Gábriel angyal: nem akarlak elkeseríteni, de semmivel ismétlem, semmivel sem különbözik egyik párt sem a többitől, hisz ugyan azok az emberek alkotják, ugyan onnan jönnek, ugyan úgy szocializálódnak, és konroll nélkül, mind ugyan azt is fogja csinálni, nincs különbség. Aki ezt nem veszi észre, az finoman fogalmazva is naív, és nincs tisztában a világgal, és a benne lévő emberekkel. Ez pedig igaz, a pártokra, egyházakra, és országokra is.
@Neusziklész: Szegény nem tudta megfogadni saját intelmét, a nácik őt is kicsinálták.
Ennyi. Mondjuk a szentezést nem értem. Mi köze a Katolikus Egyháznak Szegedihez vagy a Jobbikhoz?
Csanád bá rendesen beleszart a ventilátorba :-) És nem csak magát szaratta össze :-)
Faszér' nem léptetik át a fideszbe/maszopba/dékába. Oda való a korrupt fajtája.
nesze,rencerváltás,csipkéskombiné nemzedék torzszülöttjei....kossuthtérihugyosokhajrá....megviktorhajrámagyarországa előre!!!
egy faszt gyűrődik le a jobbik. csanád, egyértelműen beépített embere volt a liberáleuropid, magyartámadó hadtestnek. épphogy a jobbik erejét bizonyítja, hogy felderítették és lebuktatták a kártékony vakondot.
@Gábriel angyal:

A fáradozásban esetleg kimondhatnád, hogy kösz a halakat Csanád, jó volt veled, de köszihelló.

Szerintem jót tenne, ha ezt egy jobbikostól is olvashatná.
@Penivaldes: Most épp arról diskuráltunk, hogy véleményünk szerint kik és hol játsszák a felsőbbrendűt. :) Ennek kapcsán drágaságosan mind a ketten elmondtuk a véleményünket. :)
Hitler és Horthy Csanàdot Auschwitzba küldte volna, ha akkor élt volna. Csatàry Laci bàcsi segédkezett volna a parancs végrehajtàsàban.

Mèg a nagyanyja is megjàrta. Mesèlhetne neki a borzalmakról.
@TaTa86.: hát a jobbik nagyon szeretné, ha lenne köze, lásd az eléggé el nem itélhető politikai marketingfogásból karácsonykor nagy fakereszt állításokat országszerte. Ez ráadásul tökéletesen leleplezi azt, hogy a jobbiknak fingja sincs a keresztény vallásról, mert akkor jászolokat állítgatna Kis Jézussal, nem kereszteket. De a tudatlanság a kisebbik baj ebben az esetben, az igazán gusztustalan és veszélyes, hogy a vallásból pártpolitikát csinál. És, sajnos, a magyar katolikus hallgatólagos, vagy időnként nagyon is hangos egyetértésével. Még az első keresztállításkor volt valami halovány tiltakozás az egyház részéről, de azóta csend az egyház felső vezetésében, vagy hangos támogatás, helyeslés alsóbb szinteken.
@aritus: kimaradt: a katolikus egyház
@Fabius: Nézd én leírhatom neked, amúgy sem vagyok egy nagy Csanád rajongó. Szóval szerintem is használna ha eltávolodna a szervezettől, viszont ehhez én elég kevés vagyok. :)

Ellenben ha így marad az csak a másik oldalnak (vagyis nektek) jó nem?? Képzeld hány ilyen cikket írhatnál még a jövőben?? :)
@vénkujon:

Szerintem a Jobbikban mindenki beèpített Moszad ügynök. Az összes Jobbikos a Jobbik lejàratàsàn tènykedik. ;)
@Cirbolya_sentinel: Mindenkiben van jó és rossz. Azon kell munkálkodni, hogy - ott ahová helyezett minket az élet - a jót hozzuk ki az embertársainkból.:)
@bgp:
Legyenek átkozottak érte! Mennyi nevetéstől fosztottak meg minket...
Most tulajdonképpen mit kér számon a cikk Csanádon? A zsidó nagyszüleit? Az az ember a szülei vélt vagy valós származása miatt védekezni és korrumpálni kényszerült, ez önmagában világbotrány, a cikk meg úgy beszél mintha valóban lenne valami szégyenleni valója ezekben a dolgokban annak az embernek. holott a szégyelni való maga a jobbik nyilas/hungarysta ideológiája faji genetikája. Ez a valódi ellenség nem Sz. Csanád és képzelt bűnei.
Mindig ez a rejtőzködés...
Nem is egy "az" lehet a Jobbikban, csak titkojják!

Azért égés, hogy milyen szép "szalonképesedésen" ment át a jobbik ez elmúlt két évben.
Mégy Zagyva Gyula is hápogott, amikor megkérdezték tőle egyenesen: "utálja-e a zsid0'kat".

Melléfogtak a jobbikosok ezzel a zsidózással mert ma már az európai szél a muzulmánok ellen fordult, s nem anti.s.z.e.m.i.ták többé.

Amúgy szeressük egymást gyerekek, ha mindenünket odaadjuk Csanádéknak akkor nem lesz mit elvenni, s szeretni fognak...
Nem?

***
Gyanítom lassan ki fogják rotálni, ugyanis a Jobbik-nál még valószínűsíthetően működik valamiféle betyárbecsület.

Ugyebár a többi pártról már nem is cikkeztek minek, ott ez már megszokott dolog, sőt, az lenne a furcsa ha nem lenne.
@DR. DR. DR. rasztaparaszt: A dupla visszanyalás pont az, hogy a náci jobbikban a legszarabb ember pont egy zsidó! Na ezt sem kiköpni, sem megemészteni nem tudják a libsik! :D
@Gábriel angyal:

Kétségtelenül meglenne az élvezetfaktor a jobbikosok csuklóból kussoltatásában. De jófej vagyok, és lemondok róla a közélet tisztulásának érdekében :-)
@Fabius: Szerintem a görbetükör mindenkinek még a jobbiknak is hasznára lehet. :)
@Cirbolya_sentinel: Ja majd kiderítik, na tessék, azért csinálta, mert zsidó. Igaznagymogyorós szelet nem korrumpál, veszteget meg, nem, nem , soha!!! :-D
@Andriana44: Drága, már rég benne voltak csanádilag a beszivárgók és nem vették eddig észre?Sőt boldogan rábíztak mindenféle fontos funkciót, ki is küldték a nagy sika-kasza mezőre, BX-be is, mint egyik fő-fő,betiltott gárdistza egyenruhában illegő képviselőjüket??? nol.hu/belfold/szerelonek_neztek_brusszelben_a_gardistanak_oltozott_ep-kepviselot Szent turulszar valóban, hát vakok voltak ott a fényestekintetű Jobbikban?
@Neusziklész: Erre az volt a válaszuk, hogy ááá, jó Levente erdélyi testvérünk akkoriban már nem is volt gárdista. Pedig de, Vonával is bratyizott. atv.hu/cikk/20120322_verfertozes_eroszak_langszoro_egy_gardista_portreja?source=hirkereso
De ennyit bírtak kinyögni az erkölcs hókeblű őrei.
@dr. Kóser Malac: A Jobbikban a legszarabb, hogy szégyellnie kell a származását ott bárkinek is,mert erre van az egész gennyes politikájuk felépítve. Amíg nagymogyorónak látták és tudták, mindent rábíztak, csak habozzon a zsidók ellen.

Az tény, ez zsidónak is, magyarnak is, embernek is hitványka. Azért van kiemelt helye nálatok.
Imádom a hithű jobbikosokat.
Az érvelésük kb ugyanaz, mint az elvakult hívőknek, akik tagadják az evolúcióelméletet.
Mikor megmutatták nekik a dinoszaurusz csontokat, csak annyit válaszoltak: "Isten azért tette a földbe ezeket a csontokat, hogy aki nem közénk való, megingassa hitében."
A kommentjeikből tökéletesen látszik, hogy a jobbik szavazóbázisa nem gondolkodik: hisz.
A hitében még a tények sem tudják megingatni.
Csak éppen a hit a templomba és nem a politikába való.
@Gábriel angyal: vaksi vagy, mert lehet, hogy te arról beszéltél volna, én viszont nem. máskor jobban nyisd ki a szemedet.
@a szív fészkei:

A kedves "édesanyát" is megcsapkodnám szívlapáttal.

www.youtube.com/watch?v=8a-IGBM1djY

nagyon kemény film
@aritus: Torgyánnal elhitte valaki a történelmi múltat? Tutsek vérbíró jegyzője volt... Újpesti közepes - és még nagyvonalú vagyok - ügyvédecske.

Vörös Vince III/III-as volt, végig jelentett.
Üdv Egyéniségek!

Látom, vannak gondok. :)

Nyilván mind azt vártuk, hogy majd a Jobbik háza tájáról érkezik a csikósnindzsás felmentő sereg, ami majd joul rácáfol a megcsontosodott sztereotípiára, hogy ezek bajkeverők, meg hogy ezekkel csak a baj van. :D No. Oszt ez van. Ezek dógok.

Oú! Uaz a nóta.

Na mind1.

Hmm. Szuggyektíve meg szólok a kedves, figyelmes csónakázós etársaknak, h azé tartott-a megy kis szünetet, mert tőgyöm tele volt a *sal - gyönge, láncszem vagyok, na.

Ja, erre oszt látom, hogy már beszippant a polit Ica: Komoróczy is meghülyült, pedig bazz, példakép. Ááá, Hic transit... Ilyenkó hiáncikk Hacsaturján eetárs. Errő ennyit, de bájdövéj mindenkit üdvözlök, mert fél szemem rajt vót a blogon. Ha máskor nem, választáskor jövök osztani az észt, hogy szavazzatok a Fideszre, mert veszélyben a 110%!

---
Privátba': Rodeó Mester, végeztem itt, amivel kellett, köv években mobilabb vok, mint eddig, köbképp elnézek a karibi térségbe, vhol összefutunk, ha mondod, hol bod a rezet. Dumájjuk meg, ki hozza a piát és ki a nőket, me nekem a 2 1ütt nem megy.

Csóka család!
@belekotty: Sokat lehetett Tom Collins-szal tegnap. ;-DD
Keresztállítás fejlődése a jobbiknál

Egyszeres kereszt, kettős kereszt, hármas kereszt, négyes kereszt, ... hetes kereszt, nyolcas kereszt és kész is a fenyőfa.
@a szív fészkei: akkor szerinted miért ők jutottak be, miért nem az Agrárszövetség? Én csak a történelmi múlt dicsfényével tudom magyarázni.
@Penivaldes: Miért ha valaki azt tartja, hogy "náluk tisztább magyar nincs" az nem a felsőbbrendűség egy megnyilvánulása? Csak azért kérdem, mert ugye ezt írtad.:) Szerinted nem lehet ezzel kapcsolatban erre is gondolni?
@a szív fészkei:
Szerintem valamikor homok került a gépezetbe. Nem így beszélték meg anno Viki és Zazri az Ökörkörben...Zazri vérszemet kaphatott menet közben, ergo minden napra várhatunk valami "jobb" féle botrányt...Szépen lassan adagolva, hogy kitartson '14-ig...
@a szív fészkei: "De mi van Komoróczyval?"

Meghülyült, szegény, mint Pataky. Elgurultak a gyógyszerei, túl sok volt a feszültség, vonzó a kínálkozó szerepkör vagy van az a pénz (ezt az opciót egy tudós esetében erősen kétlem), akármi:

www.hetek.hu/interju/201205/a_zsido_arpad_fejedelem_es_a_melymagyarok
Amúgy meg a lányok se pánikoljanak. :)

youtu.be/sSMbOuNBV0s
@G_P: Ezzel a kormánnyal?! Ezzel a jobbikkal?! Soha. Kész kabaré, még ha sírvaröhögünk is rajtuk.
@a szív fészkei: Mindjárt jön Husileves és elmagyarázza, hogy a jobbik nem rasszista-antiszemita párt, mert a többi pártban is vannak ilyenek, és nem értünk hozzá.:D
Bezsongtatok, mint hiéna a dögszagtól!!
Szegedi "csak" hozza a politikusok átlagos "formáját". Van egy ciki tény, amit ráadásul a saját egységsugarú csapatában is titkolt, majd megpróbálja EU-s költség-térítéssel letakarni a "sarat". Közvélemény kutatásokat emlegetett valaki, ahol kb 10%-os a Jobbik, aha, mekkora szavazási hajlandóság mellett?? De ez igaz a többi p-ártra is! Szavazzatok, drágáim, szavazzatok, mert választásotok az nincs!! Egy kutya kölke az összes...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nekem nem jön a húslé, mert tahótlanítottam drága Gábrielünkkel együtt.

Majd a reakcióitokból úgyis kiderülnek szuronycsillanású érveik.
@nincs_itt:
Hát, most jól megmondtad a tutit. Ezt eddig itt senki nem tudta.
Köszönjük!
@Pantagruel:

Azért valamit ne vegyünk el a magyar széljobbtól: amíg Viktor szimplán és unalmasan elmebeteg, Lázár pimasz, Selmeczi ostoba, Török Zsolti retardált, addig ők próbálnak a maguk bumfordi módján szórakoztatni is, van itt minden: metélt farkincázás, Brüsszelben kukáról zabálás, pornózás, a kanadai Pride-on atom-szétcsúszva csapatás...
Nem nagy űgy! Én már két éve mondom, hogy a Jobbik egy kamu párt, a liberálisok szekerét tólja, végig velük meg a szocikkal szavaztak a Parlamentben. Nem a magyarságot szolgálják, hanem közönséges bajkeverő provokátorok.

Adják az indokot a liberálisoknak, hogy antiszemitizmusról obégathssanak! Hol egy szobor gyalázás, hol egy kamú tüntetés. Olyanok, mint a Szabó Albert féle ál-újnácik a 90-es években. Országrontó liberálisaink mindig kitalálnak valami csalafintaságot!
Mit találtam!
Vona-zazri belső körlevelet küldött szét a bandájában:)
Érdemes elolvasni!
magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=755&c_start=20
@reálisan: Igen a fidesz pedig az egyedüli aki a nemzeti ügyeket hitelesen képviseli. :)

youtu.be/DkrJ_ns2-OU
@Lacdelo: Hazudik biztos a vén kurva, hisz csak a jó pénzt akarja kizsarolni a sosemvolt szenvedéseit regélve. Ez a mantra ott, nem?

Csatáry Laci bácsi édibédi, akkor pláne az volt: nem akarta, hogy megfázzanak a marhavagonos zsidók a fincsi auschwitzi nyaralásba utazván - akkor hogy élvezhették volna?? - , azért nem engedett szellőző lyukat vágatni a fába.

Amőgy Ecot ovlasva - de már másol is láttam ezt - a zsidók ugye Napoleon által rá lettekkényszerítve úgymond európai névválasztásra, hogy regisztrálni lehessen őket. Sokan a felettesük nevét kapták pl. a bécsi híres Wittgensteinék a német hercegi család után vették fel, aminek dolgoztak, gazdagabbak választották a Gold, Zilberstein, hasonló vagyonra utaló neveket, szegényebbek pl. a Rézrozsdát (ahogy írta Eco),vagy foglalkozásuk neveit, mások pedig hely- és népneveket. Magyarosításnál hasonlóképp. Szegedi, Morvai - hát elgondolkodhattak volna, mielőtt full uszításban kezdenek.
@Pantagruel:

mán bocsánat, de itten vagyok, mint egy kilométerkő, bár viszonylag csöndben gurgulázok a röhögéstül, melyhez hasonló jókat kévánok! :)))
@Pantagruel: Ja, azt olvastam, hogy ilyen könyvet írt, sőt valamit belőle is.

A kazárokról is tudtam régről, sőt azt is, hogy Bereményi filmet is akart erről forgatni. Aztán mióta udvari főkulturember lett Ovinál, valahogy most nem ez az elsődleges projektja... :-D
@Kis ember: szívesen, máskor is!! gyere gyakran!!
@qtya13: Ezt nem nagyon fogják reklámozni, mert sok olyasmi kiderül a levélből, amely nem klappol a lakájmédia által táplált képbe. Többek között Vonárol a jobbikkal együtt.

Pld. mondjuk ez:

"A Jobbik – a sajtómanipuláció és rágalomhadjárat ellenére – nem antiszemita párt. Ahogy azt már többször elmondtam, nem az emberek származását, hanem azok tetteit tartjuk fontosnak. Eddig is így volt, akárki akármit mond, és ezután is így lesz. Bárki megnézheti, meghallgathatja mindenkori nyilatkozataimat: soha sem mondtam, hogy valakit a származása miatt elítélek, mindig csak a tettei és viselkedése alapján. És még egy fontos dolog, sokan rosszul értelmezik az antiszemita szót, ami például a palesztin-ellenességet is jelentené, hiszen a palesztin is szemita nép. Magam nem antiszemita, hanem antijudeokrata vagyok, vagyis ahogy azt fent is írtam, nem ítélek el valakit, csak mert zsidó, de elítélem a zsidóságnak más nemzetekkel szembeni uralmi törekvéseit."
@reálisan:
Tökkéletessen igazad van!
A libsik csináltak jobboldali népvezért,egy cigányból.
A libsik csináltak szélső jobbos pártvezetőt, egy zsidóból.
Sőt!
A libsik csináltak osztrákiában is szélső jobbos pártvezetést,buzikból!
A szemetek.
@reálisan:
Tökkéletessen igazad van!
A libsik csináltak jobbos népvezért,egy cigányból.
A libsik csináltak szélső jobbos pártvezetőt,egy zsidóból.
Sőt!
A libsik csináltak osztrákiában is szélső jobbos pártvezetést,buzikból!
A szemetek.
@aritus: JA, ja, akkoriban írta is valaki, amikor az első bazi randa keresztek ott álltak a Moszkván, hogy micsoda taplóság ez: valakit a szülinapján a halálára emlékeztetni????
@a szív fészkei: Mostanság nem vagyok képben az új szobanácikkal. Mindig van új variáns:D
@reálisan: Meg még a szar ízlésüket is rájuk tukmálják pincér-hőscincér egyeneruha képében. Hordatják velük a röhejes cuccot elég soké` megvetetve a marhákkal. Csanád volt a jól fizetett topmodelljük BX-ben. Világröhejt kiváltva. Olvashattad, hozzá mentek két napid, hogy csöpög csap, szerelő bácsi kérem.
Értem a cikket, nem is vitatkozom vele.
Csak azt nem értem, ezeket miért ilyen indulatos kurva anyázós módon kell leírni???
Nekem ettől hiteltelenné válik az egész, pedig amúgy lehet tök igaza van!
Nem kellenének az indulatok, és azok korbácsolása, mert az van így is elég sajnos.
Korrupcióval meg sajna tele van a magyar politika. A jobbik és LMP még szűz pártok, de ahogy telik az idő ők is egyre sárosabbak lesznek. Gusztustalan az egész amilyen a magyar politika. Persze most zömmel a fidesz van a célpontban jogosan, de azért csak a hülye felejti, hogy a ballib oldal is mekkora egy nyúlós kamugép.
Úgyhogy, ha leváltanák a fideszt itt a sok balos és liberális szervezkedés, akkor sem lesz jobb egy fikarcnyival sem a helyzet sajnos. Csak a hozzájuk ideológiába közel állók megnyugszanak, hirtelen lesz demokrácia érzetük, és Grant nem írkál leveleket:)
De majd akkor véget ér a demokrácia a jobb oldali emberek számára:)
Siralmas ami itt megy, nem is tudom sírjak-e vagy csak nevessek ezen a komédián...
Én szeretek itt élni, úgy hogy én kimenni egy hülye politikus miatt sem fogok, csak várom a csodát, hogy jön egy olyan generáció vagy párt, aki abba hagyja a gyűlölködést és felelősen az emberekért dolgozik. Sajnos ilyen nincsen még a láthatáron sem, de remény hal meg utoljára....
@irógép: "Nekem ettől hiteltelenné válik az egész, pedig amúgy lehet tök igaza van!"

latod, ezert lehet megetetni szarral azokat, akiknek eleg, ha aranylameba csomagoljak:-)

a kepmutatas es sznobizmus elhagyasa igen sokat segit a vialgban torteno eligazodasban;-)
@nincs_itt: Ezek szerint a Jobbik dögszagot áraszt. Minek jobb lenni? Hiénának, vagy dögnek?
@a szív fészkei: ez még a párt vezetése által nem eldöntött tény, vagyis a párt álláspontja ebben a pillanatban a kivárás, esetleg lehet a dögből is hiéna és/vagy fordítva!!
Nem csak a Jobbik, hanem a hazánkban tomboló parlamentáris demokrácia árasztja ezt a penetráns bűzt!
@Gábriel angyal:

Rossz részletet választottál citátumnak. Ez speciel sokkal érdekesebb:

"Igen, elég ésszerűtlen, hogy valaki felnő, és 30 évesen jön rá, hogy a nagymamája zsidó. Ennél már csak egy dolog ésszerűtlenebb. Az, hogy ezt végig titkolta. Az, hogy jön egy húsz év körüli fiatalember, aki tudja, hogy zsidó, de nem szól a Jobbiknak, bár ismeri annak politikai programját, értékrendjét. Majd ennek a szervezetnek meghatározó alakjává válik, barátja, bajtársa lesz az alapítóknak, akikkel együtt végigéli a párt felemelkedését, abból oroszlánszerepet vállal úgy, hogy végig őrzi a titkát. Tíz éven keresztül hazudva a barátainak, akikkel minden egyes nap találkozik."

Szerinted minek kell ahhoz lenni, hogy 30 évig "elkerülje a figyelmedet", hogy a nagyszüleid zsidók? Debilnek? És minek kell ahhoz lenni, hogy ezt a marhaságot valaki hajlandó legyen elhinni?

Te szereted, ha ennyire néznek hülyének, Gábriel?

Csanáddal nem a származása probléma, hanem, hogy arcon szart mindenkit 10 évig, és Vona a kedvéért ennyire hülyének néz titeket. Ha ezt velem tenné valaki arccal a halálfasza irányába állítanám egy másodperc alatt.
@a szív fészkei: a hiena egy rendkivul eros, szervezett matriarchalis csoportban elo opportunista allat.

szoval hiena:-)
@Neusziklész: Nézd, aki kikeltette ezt a csipetcsapatot az ökörkörben a segge alatt melengetve a kígyótojásokat, az vagy szabályozza őket végig, vagy szív... Vagy eleve igenis ezt beszélték meg, hogy ők legyenek a szócső a nem-komilfó szövegeknek, amik úgyis egy helyre mennek, csak ne lehessen könnyű rásütni Viktorovra a dolgot.

Kiváló érzékkel a nyilas-náci húrok pengetését outsocurcingolták a végekre a Jobbikhoz a Fidesztől. Azok "ellenzékben"=bérmunkában - és hobbiból persze - bőszen vadulnak. Mire az IMF-et kell megint ekézni, gyújtogatni,csak összeszedik magukat. - reméli a Főnökük a Cinegéből.
@irógép: Pedig van itt sok kommentelő akikből csak úgy árad a szeretet. :)
@irógép:

Erősen benéztél valamit. A posztban se anyázás, se indulat nincs. Belőlem indulatot nem vált ki, hogy Szegedi Csanád lenullázza a Jobbikot.

Röhögés, hahotázás, na az viszont van benne.
@Gábriel angyal: a jót kihozni, gyűlölettel, elnyomással, kirekesztéssel nem lehet, ha ezt felismeri valaki, már jó úton indult el ;-)
@Fabius: Ezzel a 3. pontban szereplő idézettel köpi saját magát szembe Vona az 1. és 2. pontban leírtakkal "ellentétben"?!
@Fabius: Az nem lehet, hogy pont öngyűlöletből tagadva a tényeket maga előtt is, bosszúból lett a Jobbik oszlopa? Bobby Fischer és még van pár ilyen köztünk, hogy úgy mondjam. Aki szégyelli, hogy zsidó és gyűlöli a származását. Csanci ebből ráadásul kurvajól meg is él. Még egy fokkal aljasabb az aljánál is.

A zsidó kápók voltak a legfélelmetesebbek a táborokban, mert azt hitték, minél jobban nyírják az övéiket, annál kevésbé olyanok,mint azok és lesznek hasonlatosak a németekhez.

Van ez a jelenség, aki, mondom embernek is szar. Az pedig van minden nációban.
@magyar seggbe, magyar lófaszt!:

" Az az ember a szülei vélt vagy valós származása miatt védekezni és korrumpálni kényszerült"

Najó, de a környezetet rá éppen maga teremtette meg. Senki nem kényszerítette, hogy belépjen egy olyan pártba, amelyik nyíltan náci ideológiát vall. Vannak ám más pártok is, ahol a zsidó származást jobban tolerálják!
@a szív fészkei:

Cuki állat az, amikor épp nincs a farka tövéig egy hideg dögben. :D
@Fabius:

Óbazki, nehogymár az legyen mindennek az alapja, hogy még nem lopott!!

Mert akkor vazze, szavazzatok rám! Én MÉG nem loptam, és becsszó, amint kikupáltam magam és a szeretteimet, hozok kétharmaddal olyat, hogy te már ne tudd, ha megválasztanak!

:D

A poszthoz: a Jobbik egy díszfasz, dísznáci banda, büdösek is (voltam gyűlésükön, az évente kétszer elővett, előtte naftalinban ázott, nem mosott jelmezek fincsi illata...), és egy hatalmas nagy BLÖFF, aminek a pénz a mozgatórugója.

Milyen már, hogy csak egy példát mondjak, hogy fujj, fujj Unió, de azért felesküszöm rá, és felveszem a havi másfél millás lóvét????? Mi az, hogy az erkölcsről beszélek és pornózom meg olyan videót teszek fel, amin a farkammal játszom?! Álszent, undorító, loooser banda. Hányok tőlük.
@Fabius: Ha nem felállva tapsolsz azt kiáltva, hogy heil jobbik, vivát vona, az már olyan indulat, ami megbocsáthatatlan.:D
engem az háborít csak fel ebben az ügyben, hogy ambrus zoltán a 36-os zsidótörvényeket veszi alapul, hogy igazolja szegedi zsidó mivoltát.

szóval ez volna a jobbik társadalmi viszonyítási alapja: a 36-os zsidó törvények... és ne fasisztázzuk le őket, mert ők nem azok ám...
@Fabius: Hááát mindenki megtalálja benne a számára lényeges idézetet nem?? :) Egyébként újra mondom, hogy nem nagyon fogok a kardomba dőlni, ha Csanádot felkérik a rugalmas elszakadásra. :)
@Pantagruel: de mi is ezzel a baj? Hogy eljátszik azzal a lewhetőséggel, hogy Árpád zsidó hitre tért? Vagy mire mondod, hogy elgurult a gyógyszere?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
A képmutatás és a sznobizmus teljesen más dolog, mint az anyázás és az indulatok korbácsolása.
Nem attól lesz valakinek igaza, mert gyűlölködik és anyázik.
Azért, mert te is sokat tudsz káromkodni egy egy hozzászólásban, még neked sem lesz igazad.
Viszont indulatok közepette értelmes vita, ami mindig a megoldások alapfeltétele nem is tud kialakulni. Na de ezt be is bizonyítottuk itten az elmúlt 20 évben alaposan!
@Gábriel angyal:
tudom:)
attól még ezt nem tartom jónak, bár én itt a bejegyzésről beszéltem.
@Fabius: Az fel sem merül hogy nem tudta hogy a nagyszülő zsidó? Nekem sincs meg a nagyanya keresztlevele.
@Fabius:
Engem sem izgat a jobbik kicsit sem, meg az sem, ha lejáratják magukat.
Röhögni azért nem tudok, mert minden pártban és minden oldalon tele van az egész képmutató hazug dolgokkal. Ha csak a jobbik lenne képmutató hazug, jól állnánk nagyon, csak sajna kb minden oldal zöme az...
nem értem ezt a rinyálást... én azt hittem nem gond ha zsidók a dzsobbikosok...

morvai is zsidó? és? engem nem zavar.... nem vagyok rasszista...
egyébként is a párt belügye és szavazóinak tartozik elszámolással...

lexarom mit hazudoznak...
szerintem a Csanád-gyereket kizsuppolják a Jobbikból, vagy szép lassan eltemetik élve.
2014-re nyoma se lesz.

Fabius / Varánusz meg addig is szedheti a nyugtatóját és izgulhat a vérnyomásán.
@Gábriel angyal: Itt mindenki szeret (majdnem) mindenkit. Te nem így gondolod?;)
@a szív fészkei: De nem úgy szaporodnak?!
@dr. Bubó:

ja, szánalmas az egész ügy ("zsidó, nem zsidó? magyar, nem magyar?" - hát nem pont ezt a kérdést akarjuk privátnak tekinteni?), meg a rajta való rugózás is.
@Mindfield: "Vannak ám más pártok is, ahol a zsidó származást jobban tolerálják"

Persze, ha abból remélnek apanázst és ingyen-élést, akkor és csak azért tolerálják.

Hitvány ingyenélők ezek mind.
Leszarom minek hazudják magukat.

Mocskos tolvaj banda.
@reálisan:
Nahát, már pár napja megírtam, hogy nem kell sokat várni az első agyhalottra, aki szerint a Jobbikba Moszad ügynökök szivárogtak be.
@cukorrépa: Kell nekik a Csanád-gyerek. Ő fogja majd bizonyítani, hogy nem antiszemiták, mert ő is ott van. Amúgy meg rablóból lesz a legjobb pandúr, ez jól látszik a mi csanádunkon is, nem igaz?
@belekotty: és ha ilyen tudatlan lett volna, változna valamit is az általános megitélése ennek az " igaz"embernek? mert nekem nem
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Őszintén mi néha meleg, néha hideg dögben vagyunk, attól függően forró perkeltet vagy hideg tatárbífszteket eszünk-e...
@Kotkodus: Hát nem azok.
Szalonnácik.
Megélhetési fasiszták.
Őseik a kulákverő AVH-sok, akik ősei a nyilascsávók, akik ősei a...

Van ebben ám valami beteges következetesség, nemhiába mondta nagyapám, hogy nyilas pribékből lett a jó AVH-s gazember.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): + 1 :-DDD Azért megpróbállak elképzelni a gyűléseiken. Remélem, csendben voltál, mert ha elengeded a szövegeidet, nem biztos beindul rá humorérzékük, ami nincs.

Stefit fájón hiányolom a szurony végirül.
@a szív fészkei: Biztos most vezeti vissza a családfáját
@aritus: Hogy ő is beáll a sorba bizonygatni, ki volt előbb becsekkolni Vereckénél? A kazárok előbb itt voltak, az tény, nem Komoróczy találta ki.
@keresztanya fabi(en): Életem le vagy maradva. Nekem megírta, hogy legfőbb büszkesége forrása a hesseni német nordikus szőke kékszemű ősök és az ő dicső - erről nem írt - tetteik.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ja, mondhatják, lám, lám mennyi ideig bújtattak(maguk miatt, de az más tészta) hősleg egy zsidót. Még fát is ültethet Vona A Jad Vasemben tán...
@belekotty:

Ha tíz évesen gyerekfejjel nem vágod azt megértem. De, hogy harminc évesen jössz rá, és másoktól kell megtudni, azzal ne engem etessetek :-D

Úgy különösen ne, hogy 10 évig egyébbel sem foglalkozol, mint így a zsidók, úgy a zsidók, szokások, külsőségek, politika meg faszomtuggya. El kell hinnem, hogy a Szegedi szülők és nagyszülők egyszer sem szóltak Csancinak a 10 év alatt, hogy kisfiam, azért most a felmenődről is szónokolsz.

Hátpersze. Hogyne.
A legnagyobb gáz, hogy szerencsétlen talpasokat húzták le akik bejuttatták a pártot, kampányoltak nekik ingyé. Aztán most röhögve kaszálnak mint a többi párt.
@dr. Bubó: Morvaival nem az a baj, hogy zsidó. És Orbánnal se az a baj, hogy cigány.
Belinkelte már valaki?

"Magyarország a húsz legnagyobb offshore vesztes között! 2012-07-23 00:28:16
Nagyjából a magyar államadósság két és félszerese áramlott ki offshoreba Magyarországról a nyolcvanas évek óta!

A világ legelismertebb offshore-ral foglalkozó civil szervezete, a Tax Justice Network (~Adóigazságossági Hálozat) a napokban teszi közzé legújabb jelentését Estimating the Price of Offshore (~Az offshore becsült ára) címen. A szervezet vezetője, John Christensen maga is kiugrott offshore bankár, a jelentés késztője, James S. Henry pedig a McKinsey konzulting cég volt fő közgazdásza, offshore specialista.

Kezdjük rögtön a magyar szempontból legmegdöbbentőbb állításukkal. A jelentés szerint Magyarország benne van az offshore által legkedvezőtlenebbül érintett húsz fejlődő ország között. Sőt, 242 milliárd dolláros veszteségével megelőzi a nálánál sokkal nagyobb, és korruptabb hírben álló Lengyelországot, Ukrajnát és Kazahsztánt is! Az 1980-as évek óta Magyarországról kiáramlott összeg nyers számítások szerint a magyar államadósság két és félszeresét teszi ki!!! Ha igaz, amit a civil szervezet állít, akkor ez bombasztikus hír. Gyakorlatilag azt jelenti, hogy az elmúlt harminc év megszorításainak többsége értelmetlen volt. Ezen felül pedig örökre érvényét vesztik azok a kijelentések, amelyek szerint a magyar állam túl nagy lenne, a jóléti juttatások pedig koraszülöttek és finanszírozhatatlanok."

pogi.blog.fn.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=175065&bejcim=242md
@a szív fészkei: Muszáj volt előkapniuk a zsidó kártyát. Egyrészt ezt szerették a nácik is előkapni, másrészt pedig viktorunk még csak az antiszemitizmus tiltásánál tart. Ha majd tiltakozik a rasszizmus ellen, akkor majd felfedezik tagjaikban a cigány/arab/fekete gyökereket. Mármint így is tele vannak gyökerekkel, de most színezik is majd.
@dr. Bubó: Bármi is Morvai - és lehet az is - csak kicsit unheimlich tőle ilyenkor és máskor is persze vastagon habzó nyállal zsidóznia. Nekünk ez a hangyafasznyi problémánk a Jobbikkal.
Hogy ez az egyetlen összekötő habarcs és program számukra, az ma a XXI. században a II. vh után kicsit abszurd. Ha téged nem zavar, az a te ízlésedet dicséri. Ha természetes, hogy ilyen párt parlamentben lehet nálunk ezzel a programmal és felállással.

Másoknak kicsit derogál ez.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

a fene tudja. jól jönne nekik egy "díszzsidó", de szerintem nagyobb a gyerek kockázata, és ezt előbb-utóbb felfogják. kíváncsian várom a néhány éven belüli fejleményeket.
@Fabius: Pokorni is azután tudta meg mi a helyzet, miután egy jó D209-ezett. Szóval szerintem ez nem lehetetlen. Qrva kellemetlen, de simán előfordul6.
@Fabius: na most az tudod, hogy nekem nem szívem csücske Szegedi, de én speciel igen is el tudom képzelni, hogy nem tudta, mert totál tabusítva volt otthon. Nagymama, nagypapa mélyen hallgatott erről, a Vona levélből kiderül, hogy a II.vh után kikeresztelkedtek, gyermekeiket is gondolom megkeressztelték, és rendes keresztényi szellemben nevelték (haha, hogy milyen rendesben, az az unokájukon meg is látszik), és a titok az szépen titok maradt.
És nem voltak egyedül, a túlélők közül sokan ezt az utat választották, akár félelmből és/vagy mert meggyűlölték származásukat, mert miatta történt velük, családjukkal, ami történt, hogy eufemisztikusan fogalmazzak.
A levél részlet inkább abból a szempontból árulkodó, amit mind Vona, mind Gabriel tagadni próbál, hogy a jobbik ab ovó utálja a zsidókat, azért mert ők zsidók. Különben miért kellene titkolnia egy zsidószármazású embernek a jobbik tagsága, vezetősége előtt, hogy ő zsidó? Ha csak a rossz zsidókat szeretik, a jókat meg megbecsülik? :)))
@Fabius: Volt ilyen Lengyelországban. Két fiatal összejött a legvadabb bőrfejűek bandájában, lamúrtuzsúr és együtt mentek síköveket borogatni zsidótemetőben - Kaposvárott is volt tegnap ilyen kis akció - , zsidót verni (elég kevés maradt ott), stb. Amikor is egyszer anyuka figyelmezette a fiát, hogy héhó, izémizé, tulképp te is zsidó vagy. Ahogy a csajáról is kiderült. Állítólag fingjuk nem volt az egészről. De utána 180 fokos fordulat, ma már a zsinagógában tanít az egyik, a másik is ott dolgozik, a legvallásosabbak lettek.

Hát vár a Mazsihisz Csanci!
@Cirbolya_sentinel: Na azért nem mindegy hogy a zsidó felmenői tudatában tudatában zsidózott, illetve tagja ennek a pártnak vagy nem.
Ha nem tudta, csak simán hülye. Ha tudta, még aljas is.
@belekotty:
Ezek szerint a tetoválás sem tűnt fel a nagyi karján...Ha csak nem a nagyi csuklóig zárt ruhában végezte háztartási teendőit...
@Fabius: Nem értelek. Pedig ez teljesen életszerű valamint arra is bizonyíték, hogy végül mégiscsak a MOSZAD és a sárkányfűárusok gründolták a jobbikot. :)
@Husz_János_Puszita:
"Ezen felül pedig örökre érvényét vesztik azok a kijelentések, amelyek szerint a magyar állam túl nagy lenne, a jóléti juttatások pedig koraszülöttek és finanszírozhatatlanok."

Ezzel a mondattal nem értek egyet. Ez nem csak pénz, hanem teljesítményelv kérdése. Az újraelosztást 10%-kal kellene csökkenteni. A túladóztatás kedvez az offshore számlák szaporulatának.
@Neusziklész: Ellie Wiesel sokkal jobban megél belőle, mégsem találja a tetoválásait. :))

www.eliewieseltattoo.com/
@aritus: Ezt írtam fentebb. Sajnos ez a kádáriban tabu volt, egészen Száraz György Egy előítélet nyomában c. könyvééig, ami bazi nagy botrány és siker lett. Én is akkor kezdtem ezzel az egésszel szembesülni. www.fokapu.hu/index.php?cikklap_id=8236 Ismétlés a tudás anyja, bocs, ha dupláztam ezt.
@dr. Bubó: A volt férje zsidó származású, mert nem hiszem, hogy Baló valaha is törődött volna a zsidóságával, tartotta volna a hagyományokat, vagy vallásos lett volna. És Morvainak a gyerekei is zsidó szármázásuak, az apjuk után ugye.
Az ember csak elgondolkodik ezekután, mitől találta meg magát pont a jobbikban? Nagyon megutálhatta a férjét...
@Neusziklész: Nézd, anyám például ahogy hazajött, - vergődött - kivágatta karjából. És ott egy sebhely volt, ami nem is nagyon látszott.
@Neusziklész: Biztos vagány nagyanyja volt és volt pár börtön tetkója. Lehet ezért nem tünt fel, nem?:D
@Husz_János_Puszita:

Igen a csávó pont fordítva ül a lovon: ÉPP AZÉRT mennek ki a pénzek offshore-ba, mert túl nagy az állam, a jóléti juttatások meg csak a szarrá adóztatásból finanszírozhatóak (úgy, ahogy + kölcsönök). :D
@aritus:

Ez a fajta elfojtás nem csak a zsidó családokra jellemző, hanem ánblokk a magyarokra, ha kisebb mértékben is. A szoft diktatúrában magukkal meghasonult szülők hallgatnak a gyerekek előtt. Nagy átok ez rajtunk, kedvez a szélsőségeknek.
@aritus: Akkor olvasd el még egyszer az általam idézetteket. Ott feketén-fehéren le van írva, hogy csak a tettek számítanak és nem az, hogy ki minek születik.:)
@irógép: "Azért, mert te is sokat tudsz káromkodni egy egy hozzászólásban, még neked sem lesz igazad."

nem is azert lesz igazam, mert a kenyeskedo sznobokl altal eliutelt szavakat hasznalok. hanem azert, amit leirok.

remek szuro egyebkent. aki leragad az esetlegesen durva szavaknal az rogton elarulja magat, hogy igazabol nem eredmenyt szeretne, csak patyomkin-falut:-)

azaz barmekkora a szardomb, a fontos az, hogy kalocsaival legyen eltakarva. en az ilyen hozzaallashoz csak gratulalni tudok:-)
@Fabius: Milyen lehetett az a családi háttér, ahol ezt a mentalitását magába szívhatta? Egy gyerek se születik rasszista állatnak. Azt hallja valahonnan.

És a szüleit nem zavarta, hogy idetagozódott be - Csanádnak nevezték, gondolom, nem véletlenül - édes magzatjuk. Lehet, hogy ezzel a párttagsággal, karrierrel vélték a művüket - megtagadtuk végre, nem vagyunk zsidók sehogyse nem, íme bizonyság, hol virul a Csancink - megkoronázni.
@a szív fészkei: én nem találgatni szeretném, hogy mire gondolt Pantagruel, hanem tőle tudni, mert a belinkelt interjúban én semmi cikit nem olvastam, viszont az nagyon nem tetszett, ahogy Komoróczyról beszélt.
@a szív fészkei: és nem is áll be abba a sorba, hogy ki volt itt előbb.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Attól még megdöbbentőek a számok. Nem tudom, mennyire hiteles a szervezet, talán Fabiusnak lesz kedve és ideje utánanézni, egy poszt erejéig.:D Nekem nincs sajna.
@aritus: Nem, a zsidókat utálta meg, a férje ebben nem játszott. Ő az ENSZ-nél volt kellemesen jól fizető állásban, harcolt a nőkért, ahogy anno itthon. És amikor lejárt az ideje duplázott volna. De egy vállaltan zsidó nőt küldtek újabb négy évre helyette, jöhetett haza. Ahol is a férje nevelt az ikreiket...
@aritus: Akkor nem értem Pantagruelt, mi zavarja Komoróczyban. Feldolgoz egy témát, és érzékenységeket sért?
@Husz_János_Puszita:
"Az újraelosztást 10%-kal kellene csökkenteni."

10%-al (a jelenlegi 40%-ról kb. 36%-ra), vagy 10% _ponttal_ (tehát a jelenlegi 37%-ról 27%-ra)?
@hun-bug: Akarom mondani 40-ről 30-ra...
@Fabius: hát pedig hidd el, én is tudok ilyen sztorit, személyes ismeretségből. Az unoka, aki maga is antiszemta volt, hozzáment egy elszegényedett olasz arisztokratához, aki még nagyobb antiszemita volt. Amikor egyszer meglátogatták őket a család azon ága, akik Angliában éltek, egy darabig elképedve hallgatták a bősz zsidózást, majd mikor végre a hangjukra találtak, mondták a csajnak, hogy te is zsidó vagy, aki ott helyben elájult. Tényleg. És az anyja, aki tudta, hogy a nagymama, azaz az ő anyja zsidó volt, de már őt is "keresztény szellemben" nevelték, szóval ő volt az, aki mélyen titkolta a család anyai ágának történetét a lánya (azaz az unoka) előtt, felháborodottan baszta le az angliai rokont, hogy hogy merte ezt elmondani, és szégyellje magát.
Szóval hidd el Fabius, van ilyen, nem is egy.
Azért ami a II.vh alatt történt a zsidókkal, csak azért mert zsidók, a túlélőkben nagyon szélsőséges reakciókat generált.
@Gábriel angyal: Sipi finom veled ahhoz képest, ahogy kiakadtunk egy 20 éve barát butaságára.:D Mondhatni úrinő volt veled ahhoz képest.:D Sipinek nem veled, a politikai nézeteddel van baja.;))
@cukorrépa: Hogy kivágják vagy nem vágják az attól függ, hogy le tudják-e kommunikálni nekik vagy sem. Ha nem tudják, muszáj lesz az utilapú.
@a szív fészkei: Kb.:D Felfedezi mondjuk balczó magában a cigány vérvonalat, mert mondjuk a nagypapi az volt. De nem tudta, mert a nagypapi nem mondta el, ő meg honnan tudhatná az ilyet. Hiszen csak jobbikos, azok vakok az ilyesmire.:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Figyelj, ez most tényleg durva. Az egy akkora megaláztatás és trauma volt ott mindenkinek a kopaszra nyírással együtt - azért is találták ki, mert a zsidó vallás egyenesen tiltja a tetkót pl. és ez az állati sorra is hajazott mellesleg, ahol név nem, csak szám jelöl - megértem, ha valaki evvel nem kampányolt. Tényleg nem értitek, hogy Kádár alatt ennek a témának kuss volt a neve.

Azért nem volt látható-mérhető antiszemitizmus, mert nem nagyon lehetett beszélni semmi ilyenről. Ami akkor felgyűlt, az robban most ki. Mert nem volt kevesebb náci,csak titkolták.

És erről az egészről beszélni nem könnyű, hidd el. Nem tudom, voltál-e ott, hát pusztán látni és végigmenni ott... Megélni, abba bele sem bírok gondolni. Az öreglány felejteni akart, kompenzált, áttért, egyenrangú akart lenni a többiekke, akikből kivetették; millió út van, sokan öngyik lettek utána, hogy hazajöttek. A sérült lélek védekezni próbál mivel vele ott elhitették, hogy egy nulla, féreg, halálra való selejt.

Nem az öregmamát kell savazni, de az a családi légkört, hogy engedték a Csanáddá keresztelt fiúkat effektív zsidógyűlölésből megélni.
@Gábriel angyal: drágám, mondani, írni bármit lehet, a tettek számítanak. Szóval ne vergődj ezzel, nálam nem jön be.
@aritus: Wittgensteinék története ez szórul szóra. Minden vagyonukat megadták, hogy legalább a mischling-kategóriát elérjék - tehát vállalták inkább, hogy valamely ősük deklaráltan félrebaszott árjával - de akkoris zsidónak minősültek, amibe páran a családból belerokkantak.
@a szív fészkei: Tudom. Szerintem nem a valóságot írja, hanem azt, hogy milyen szeretne lenni.
@a szív fészkei: Milyen igaza volt annak a német politológusnak, hogy az antiszemitizmusban a környezetünkben lévőkre való irigység dominál.
@aritus: Őszintén, próbálja ezt valaki feldolgozni. Partvonalról mindent lehet dumálni. és bizony, ahogy a legvéresszájúbb homofóbok látens buzik, szerintem a legvadabbul gyűlölködők közt is lehetnek zsidók, miért is ne? Karsai Gábriel által annyira imádott citátumai is elég furik nekem.

Nem itt fogjuk ezt megoldani, az a szomor, hogy ennek még keletje van, egy kizárólag ilyenre szerveződött banda miatt.
@a szív fészkei: Na igen, és azt is el lehet mondani, hogy csanádka miatt olyan távol áll tőlük az antiszemitizmus, mint vonától a burberry sál.:D
@hun-bug: a megtermelt jövedelmek állami újraelosztása kb. 65%, és nem 40. Egyébként 10%, vagy százalékpont is gigantikus előrelépés lenne. 50% alá kéne vinni mindenképpen, de ez vagy húsz év kőkemény meló lenne.
@a szív fészkei: küldtek volna, de Morvai addig áskálódott, hogy végül a bizottságnak egy magyar tagja sem lett. Tehát abban sikeres volt, hogy a másik nőt kifúrja. De még ezelőtt volt egy konfliktusa Izrael állammal, mert részt vett vmi ENSZ bizottságban, ami azt vizsgálta, hogy Izrael hogy elnyomja a palesztin nőket, és aláírta ő is a jelentést, mert egyetértett vele. Izrael ezen meg kiakadt (szerintem jogosan), hogy miért nem azt vizsgálják, ahogy a palesztínok nyomják el a saját asszonyaikat. Valami ilyesmi.
De azért az, hogy aztán ő a jobbik nagyasszonya legyen, bőszen zsidozó, maguk-magunk fajtájozó, azért kell valami személyes érzelmi alapú indulat. Ezért gondoltam én, hogy a házassága körül is érdekes dolgok lehettek.
Képzeld el, milyen lehetett ennek a nőnek a férjének lenni, brr. Egyszerre egy agresszív, erőszakos állat, és modoros, kényeskedő, pipiskedő barbi baba.
@belekotty: @aritus:

Ne szórakozzatok már. Valamelyik linken ott van a Szegedi szülők cégének e-cégjegyzék kivonata, amiből kiderül, a nagyi lánykori neve Klein Magdolna.

Pont szegény kis Csanci nem szembesült ezzel soha, se céges papírokból, se egyéb más hivatalos iratokból, és nem szólt neki senki a családból.

Ahha. Persze.
@Gábriel angyal: Talán az első link szerzője czeizel endre lenne álnév alatt? Mert ha igen, akkor a hülye náci vagyok és azt hiszem hogy darwin is gént megtalálhatná. Támogatnám a génsebészeti beavatkozásukat, nagyon üdvös lenne a haza számára.
A másodiknál miért nem írta le, hogy a kleinek kápói voltak a keresztény egyháznak?! Minek ide a rizsa?!
Szalonnácik.
Megélhetési fasiszták.

kössz ez jóóó...
@aritus: Ja, igen, így volt. Ez egy mézesmázos mosolya mögé szar indulatokat rejtő egofelfújt: önérdekét acsarogva védő és másokon átgázoló tankaranka.

Szegény Baló. De azt mesélték tévés ismerősök, hogy Hisztina ab ovo nem volt szegény, hanem sőt, ezért se váltak sokáig.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Kár hogy nem üzemeltetnek kommentelési lehetőséget a cikkeik alatt. Bár a facebookon lehet nekik írni elvileg. :)
@Gábriel angyal:

Ezek is cukiságok :-D

Csanci zsidósága központi kérdés, de a korrumpálása említésre se méltó apróság. Ezek szerint zsidónak lenni főbenjáró bűn, hallgatást venni karvalytőkén az büfé a radikálisoknak.

Gyönyörű, komolyan :-D
@Fabius: Nekem van a másik kéglim házában egy szomszédasszonyom, török átok üde jókívánság hozzá képest.

Nos ő lánynevén is futott, mint közgazda - tehát nem primcsi tahó elvileg - és amikor bemutatkozott nekünk anno a kádáriban, hogy Klein I. vagyok, rögvest hozzátette, de NEM OLYAN KLEIN...
@shinichi: Ja, akkor valami mással kevertem...
@Fabius: Hagyd, jöjjön elő az igazi arcukkal. Mosolyoffenzíva rulez.
NU, EZÉRT IS LENNE JÓ, HA A PÁRTOK CSAKIS A PÁRT-TAGDYJAKBÓL GAZDÁLKODHATNÁNAK ! :()
@Gábriel angyal:

Az ellenvélemény beengedése és meghallgatása, témaszoba kijelölése liberális huncutkodás :-D
A radikálisok véleményszabadságra hivatkozása csak akkor érvényes, mikor beléjük akarják fojtani a szót. :-)))
@Fabius: Úgy látszik a jövőnkös hungaristák sokkal inkább erre gerjednek, vagy az is lehet, hogy ezt is inkább erre vezetik vissza.
VERJÉK CSAK A SAJÁT F.SZUKKAL A CSALÁNT...:p
@Fabius: Hát akkor ezek szerint én nem nagyon vagyok radikális. :)
@a szív fészkei:

A Klein egy ősi zsidó vezetéknév. A hozott példád is csak azt mutatja, egy magyarázat "járt" mellé akkor is, ha nem kérdezte senki.

Éppen ez érvényes Szegediékre is.
@Fabius: Ősi???? Max. 500 éves felvett név.
@Fabius: Csak az én szarkazmusom kérdezi, hogy nemcsakhogy egy zsidóra bukkant a családban, de rögtön egy kleinre is?! A kohn és a grünn nem játszik?!
@bgp: Akkor ez nem stimmel?? :)

"Mit jelent a Klein? Németül "kis, kicsi". Viszont a zsidók közül ezt a nevet elsősorban a kohaniták vették fel, a zsidó főpapi család tagjai. A főpap, azaz kohen (כֹּהֵן) a zsidóság legmegbecsültebb tagja. Amíg még állt a Jeruzsálemi templom, a kohanitáknak kellett a templomi szolgálatot elvégezni, mint például bemutatni az áldozatokat. A kohaniták, azaz a főpapok segítői voltak a leviták, Lévi törzsének tagjai. Eredetét tekintve a kohaniták a léviták közül váltak ki, mint a lévita Áronnak, Mózes testvérének leszármazottai.
A kohanitákra mind az ókori Izraelben, mind a modern, rabbinikus szerveződésű zsidó társadalomban más törvények vonatkoztak és vonatkoznak. Régen az egyszerű zsidóknak tizedet kellett adnia a lévitáknak, a léviták pedig tizedet adtak a kohanitáknak, Vagyis a lévitákon keresztül minden zsidó vallási alapon adót fizetett a kohanitáknak. A rabbinikus zsidó társadalmi berendezkedés elterjedésével a kohaniták szerepe csökkent, de nem szűnt meg. Ma is külön számon tartják, hogy ki tartozik Áron családjához, a főpapok közé. A rabbik tanítása szerint a kohéneket, vagyis a kohanitákat, a főpapokat támogatni kell, nem szabad hagyni elszegényedni akkor sem, ha erre rászolgálna, erkölcsileg-vallásilag nem megfelelő, elhanyagolja a zsidóságot, hitét. Vagyis a kohénokat akkor is segítik, és zsidónak tartják, ha ők maguk nem gyakorolják vallásukat, vagy egyenesen tagadják, hogy ők zsidók lennének.
A kohénok a Klein néven kívül, a Cohen/Kohren, Cohren/Kohren, Kolman, vagy Kovács, Kohn, Kagan, Kaganovics neveket használják, többek közt. Sok amerikai és izraeli filmrendező, szinész, közgazdász, üzletember, politikus visel ilyen nevet."
@shinichi: Kicsit keresgélve a neten, sok az a 65%...

Oszkó ezt írja 2011.09.11-én a Haza és Haladás blogon:

"...miközben az állami újraelosztás mértéke a 2009-es 46,1 százalékról a 2010 elején bevezetett adóátalakítások eredményeként még az év közben bevezetett szektorális különadók beszedése után is 44,6 százalékra tudott csökkeni, addig 2011-ben ugyanezen arányszám várhatóan 51,5 százalékra növekszik."

hazaeshaladas.blog.hu/2011/09/21/gyorsdiagnozis_a_hazai_adopolitikarol
@Fabius: A Klein (és pl. a Zelig) nagy lófaszt ősi zsidó név. Ucsitszja, ucsitszja, ucsitszja, ahogy Lenin mondta.
@Fabius: Azért a témaszoba nem belefojtás. Ha kivágod, kitiltod, az igen, de az nem.
@Gábriel angyal: Ez miért nem lep meg? Pedig sok bólogató, egyetértő ungarische suzi tulaj turulozna egyetértően. Nálatok még egyetérteni se szabad?
Elején, végén beleolvastam.

Nem eltérve a témától:

Hadd tegyek egy pici adalékot hozzá, hogy kik és milyen végcéllal támogatják és hírdetik a lobbik eszmét:

www.facebook.com/ili.erdei.9/posts/433315136706503
@a szív fészkei: akkor milyen Klein? Nem tudtam, hogy a Kleinek halmazokat alkotnak...
@Gábriel angyal: Tudod angyalom, te mindig arra akarsz gondolni.
@hun-bug: Igen, igaz. Köszi az infót.
@a szív fészkei: Nem tiszteletlenségnek szántam, csak egy tetoválás feltünik a nagyin, és kérdezel. A nagyi meg az anyu válaszol amit válaszol. De nekem fura az a légkör, hogy egy ilyen fontos dolog el van sunnyantva családon belül. Nem csoda ha nácult a csanádocska és korrumpál. Nem őszinte légkör mérgező. Mindenesetre neki nem lehet mondani, hogy a nagyi büszke lenne rád, ha most látna.
Ez itt az írásban mind igaz is kb., csak arra figyelmeztetnék, hogy a zsidóellenességgel és gyűlölettel vádolt jobboldali (és nem jobboldali) embereknek nagyjából mindenhol az a baja a zsidókkal, hogy így viselkednek, mint Szegedi. Ugyanezeket szokták felemlegetni, hogy ők a leghangosabbak, politikában mindenféle térfélen hangadók akarnak lenni, nem ismerik a jó ízlés határait botrányokat keltenek, semmi sem szent nekik, ha kínossá válik a helyzet, azonnal jönnek a pénzükkel meg a befolyásukkal, a lefizetéssel. Ez persze kínos a Jobbiknak most, de ha eltűrik ezt a figurát, meg is érdemlik. Viszont az "antiszemitizmus" miatt őrjöngő, nyálfröcsögtető libsik helyében én erősen összehúznám magamat, és nagyon megfontolnám az érveimet, mert Szegedi Csanád fikázása nagyon visszaüt rájuk is:

1.egy zsidó közéleti embert gyaláznak, akinek táborból jött állítólag haza a nagyanyja(!!!), ez pedig csúnya zsidógyűlölet
2.azt bizonygatják egy zsidó közéleti személyiségről, hogy milyen mocskos az egész eddigi politikai működése, amivel egy oldalra kerülnek olyanokkal, akivel szerintem nem akarnak.

Mindenesetre érdekes helyzet.
Nekem volt egy menyasszonyom, Schwarz-nak hívták és még gyáruk is volt. Fehér bőre volt és lángvörös haja. Mégsem volt zsidó.
Svájci volt. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": ez tényleg fura, mert azt még megértem, hogy a nagymama nem akart beszélni arról amit megjárt. de, hogy Csanádnak nem szóltak otthon, hogy te is fiam Csanád azt már nehezen.
@Leonard Zelig: Amúgy azt meg nem Lenin mondta hanem a grúz mészáros de mindegy. ;)
@Kis ember: pedig a svájci zsidó az tök jó párosítás. ;)
@Tűzfal: Nagy az Isten állatkertje, és nyitva hagyták a ketrecet.
@dzsugasvili:
Gratulálok!
Szépen leírtad az EGÉSZ politikai elitet. Ennek semmi köze a zsidósághoz. ennek a politikussághoz van köze.
- Még szép, hogy hangosak a politikában, abból élnek.
- Még szép, hogy nem ismerik a jóízlés határait a politikusok, hiszen akkor felfordulna a gyomruk attól, ami ott folyik.
- Még szép, hogyha kínossá válik a helyzet, jönnek a pénzükkel a politikusok, ezt hívják korrupciónak.
De neked hiába magyarázok, te az a fajta vagy, akinek még a dihidrogén-oxid is gyanús, mert sok halott ember gyomrában találtak.
@Gábriel angyal
Az anyja Spychigel lány volt, az egyik legősibb svájci nemes családból. Néztek is a villájukban, mikor megjelentem hosszú hajjal, rojtos bőrkabátban dorkóban, stoppal, hogy jöttem a lányukhoz. :)
De Svájcban a Schwarz az olyan név, mint nálunk a Kovács kb.
@Penivaldes: Pláne, mikor látták, hogy nácul. Én kitagadnám, vagy szembeköpném magam.
@dzsugasvili:

Visszaüt, mi? Nem tudom feltűnt-e, de nem a liberálisok foglalkoznak Szegedi zsidóságával most sem. Vona Gábor magyarázkodik körlevélben a tagságnak, a jövőnk.infós srácok írnak róla elemzéseket a tábornak, mi meg kb le se szarjuk. A poszt sem erről szól.

Hanem arról, hogy tagszervezettel bizniszelő korrupt fasz, aki 10 évig nézte hülyének a barátait.

A korrupt faszokra meg ezt kimondom vallási, etnikai, politikai meggyőződéstől függetlenül.
@Fabius: O.K. A Klein Magdolna tényleg elgondolkodásra ad okot.
@dzsugasvili:

neked ugye nem volt ötösöd környezetismeretbűl?
@dzsugasvili: Látom nem érted. Nem azzal van a baj hogy zsidó. Azzal van gond hogy tudnia kellett hogy zsidó származású és beállt egy antiszemita csapatba, anélkül hogy tudatta volna ezt párttársaival.
@hun-bug:

"az állami újraelosztás mértéke a 2009-es 46,1 százalékról a 2010 elején bevezetett adóátalakítások eredményeként még az év közben bevezetett szektorális különadók beszedése után is 44,6 százalékra tudott csökkeni, addig 2011-ben ugyanezen arányszám várhatóan 51,5 százalékra növekszik."

hazaeshaladas.blog.hu/2011/09/21/gyorsdiagnozis_a_hazai_adopolitikarol

A magyar gazdaság fejlettségi szintjéhez 38%-os GDP-arányos újraelosztás optimális lenne.
@belekotty: már alapból az hogy beállt. ez valami kamaszos lázadás lehetett.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Szerintem nem értetted meg amit mondtam :-)

Itt meghallgatjuk az ellenvéleményt, sőt, kaptak különszobát is neki. Ott egyet kommentelni sem lehet, de a véleményszabadság, hajaj, de fontos :-)
@a szív fészkei: Gáz. Pláne, hogy most ha még a gyerek nem is adja jelét, de lehet hogy már van fogalma arról, hogy mit mondanak a bácsik.
ehh ez a jobbklikk is egy lerágott csont, pont hogy a bagoly és veréb esetében, meg a bor és víz esetében leledzenek, semmiben nem különböznek a nagy magyar rögvalótól, és a szeretett útjuk is erre csatolódik, hogyaszondja, pííztet és hatalmat nekünk, mint kedves vezénylónknál is:
hvg.hu/velemeny/20120723_magyar_modell_tallian
@belekotty:

Nem, azzal van baj, hogy beállt egy antiszemita csapatba.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nézd, csak jeleztem, hgoy én mivel szembesültem. Hogy Csanádnak lett keresztelve azért jelzi a nagyon a többséghez, a szerintük uralkodó "rasszhoz" - Hommáge á Stefike - tartozás vágyát. Aki ennyire hangsúlyozza a magyarságát mindenen kersztül, annak az a nincs vagy nagyon friss, vagy nem érzi a sajátjának, ilyesmi. Mindig az újdondászok a leglelkesebbek mindenben. a neológ a legvadabb hívő stb. Aki mindennel ezt a bazimagyaraságát húzkodja alá ezerrel, az ezerrel valamit ezzel a lendülettel elrejt, tehát érdekes családi kör - Hommáge á Arany - lehetett ott valóban. Konyhapszicho, vállalom.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Látod, szegény Csanci esete mutatja, milyen aljadékok is a zsidárokok. Képesek néha nem karvalyorrot viselni, nem boglyas hajat, rothadó fogat, hajlott hátat - Hommáge á Zűrhajós - , amiről pedig olyan szépen fel lehetne ismerni őket.
Még Csancit is milyen egy szépen jellemző kerekképű pirospozsgás igazi jó fajmagyarnak hihették!

Sőt vannak olyan megáltalkodottak - Stefi is borzadva gondolhat rájuk,- akik képesek full árjajelleget ölteni, szőkén, kék-zöldszeműen, nordikusabban a nordikusoknál. Kurvanehéz a zsidóvadász dolga, ismerd el!!!
@a szív fészkei: Egyetértek a konyhapszichológiáddal:D Nagy az elrejtés vágya, a megfelelésé, azé, hogy legyen ő is valaki. Ha saját erőből, tanulással, munkával nem, hát zsidózva és cigányozva. Könnyű út.
@Cirbolya_sentinel:

Szerintem nem ússzuk meg a csődöt, mert amíg le nem szerelik a villanyórát, az a majom képtelen lesz kinyögni, hogy elkúrta.

Az "50%-ban magyar tulajdonú bankrendszerről (Mibőlbazmeg??? Kisfaszombólbazmeg???)" még ma reggel is úgy beszélt a háziasított közgazdász, mint ha a világon bármi realitása lenne.

Elmebaj.
@Fabius: Igen, igazad van: az a lényeg, hogy ezeknél is egy vezető a neki kellemetlen dolgokat EU-tól zabrált pénzzel véli eltusolni simán, zsigerből megoldva a dolgot. Mindegy mi a téma, DE A LÉNYEG: vesztegetne szemrebbenés nélkül olyan manival, aminek az eredetét, odaadóját lehányja és fújolja. Na, ez még minősítettebb eset.
De erre tényleg szavuk sincs, tehát a tiszta, erkölcsös politikus-imidzs náluk kicsit kilóg a nemzetiszín-turulos keretből..
@a szív fészkei: én valahogy a keresztnév választásból nem vonnék le akkora következtetést a szülők érzéseire.
@Fabius: Igen, mert utána olvastam végig, mire írtad.:D
Ilyenek vagyunk mi, nerellenségek. Szabadszellemek, akiknek még más ellenvéleménye is belefér.:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Ó, sőőőt, mi az egymással vitatkozás és mindenben egyet nem értés luxusát is megengedjük magunknak, ugyebár :-D :-D
@Fabius: én nem azt mondtam, hogy tudom, hogy a Szegedi családban mi történt, honnan tudnám, csak azt mondtam, hogy nagyon is lehetséges, hogy nem tudta, erre meséltem el ezt a szorit, ami személyes ismereretségi körben esett meg. Azért másnak is lehet Klein a vezeték neve, nemcsak zsidóknak.
Na mindegy, kár is ezen rugózni, úgyse tudjuk, hogy mi volt. De az biztos, hogy zsidó identitása nem volt a szülőknek, akkor nem Csanád névre keresztelik a drága kisfiukat.
@Fabius:
és az sem volt feltűnő, hogy amíg karácsonykor templomba mentek, addig a nagyi otthon csinálta a maceszgombócokat, és a helyi rabbit látta vendégül.
@Fabius: addig jó, amig nem értünk sok mindenben egyet. addig vagyok nyugodt.:DDD
@Fabius: azért ezt így nem mondanám, a zsidóknál nem volt vezetéknév, úgy volt, hogy Jakob fia Smuel pl.Amikor emancipálták őket, akkor kellett, ja nem is, hanem asszem a népszámlálás miatt kényszerítették őket, hogy legyen vezetéknevük, sőt elő is írták, hogy mi lehet, nem ám úgy csak szabadon választanak. Németországban, Ausztriában értelemszerűen német közneveket adott nekik az akkori hatóság, hivatal. De azért azok már léteztek, mint vezetéknév nemzsidóknál.
@Penivaldes: Bocs, de ebben az esetben, levonok. A gyerek neve sokfelé jelzés: a család, a külvilág - ideális esetben a gyerek - felé. A nagyon különleges névvel valami fontosat még jobban kifejez egy szülő, majd megtudod, ha agyalsz éjszakákat, vitázol napokat ezen. ;-)))))

Nem mondom, hogy minden Csanád fajmagyarságba 1 beleszédült őrült vagy olyan családból jön, de hogy nem átlagos érzelmeket fejez ki a neve, az tuti.

Ahogy érdekes, hogy az asszimiláció idején a múlt-múlt század végén hányan és hányan adtak tényleg igazi magyar nevet a gyereküknek echte zsidók, így is kifejezve a lojalitásukat: Petschauer Attila olimpikon és mártír erre jó példa. Ide akartak tartozni ezerrel.

És őt dacára a Magyarországnak nyert olimpiai aranyérmének ezen a néven irtották ki.

Ez már volt? kikellennekjonni.blog.hu/2012/07/22/ne_bizzatok_ti_a_nacikban
@Gábriel angyal:
te marha sokat tudsz a zsidókról, többet amit mi itt összesen.
te nagyon gyanús vagy nekem...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem fogja kinyögni. A villanyórát leszerelő lesz a ludaslabanc, ő, Ovicska ez ellen küzdött annyira, de annyira, hogy végül tényleg le kellett szerelni a villanyórát. Unortodox logika. Nem vágod?
@aritus: a zanynya is zsidó... rendesen izraeli model ha jol emléxem....

de lexarom... a politikusokat nem ezért utálom...

hazug rohadt bűnöző banda
@a szív fészkei: én valahogy nem vonnék le általános következtetést névválasztásból. nem mondom, hogy egyeseknél nem lehet az, amit írsz, de azt vélem, hogy általában azért választanak egy nevet, mert az tetszik. vagyis én nem hiszem azt, hogy ha valakit Viktornak keresztelnek annak a szülei véresnarancsosok. (vannak kivételek)
vagy ha csak magamara gondolok. én ha most születne lányom azt Gerdának nevezném el. Ami egy északi germán név. Akkor én most valami nordikus izét akarnék közvetíteni? nem hinném, egyszerűen csak tetszik a név.
@Gábriel angyal: Húúúúúúú, a hétvégén olyan vad pletykákat hallottam "megbízható forrásból".:D Ehhez képest a fürész dajkamese. Imádok Pesten élni.:D
@Fabius: Ajaj, de még hogy. :D Lehet, hogy ezt keverik az anyagi gazdagsággal?!:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": megosztanád velünk is?:))
(a fűrész valóban dajkamese azokhoz a mesékhez képest amiket ükanyáink meséltek nagyanyáinknak)
@aritus:

Jó. Akkor maradjunk abban, hogy vannak jellegzetes zsidó vezetéknevek, mint Klein. Szív fenti példája szerint is azért az ember fia/lánya erről elsőre asszociál, mint a németek mikor bejelentkezik náluk Istvan Kovacs a Lidülből.
@Fabius: vannak akik tisztes magyar vezetéknév mögé bújnak:))
@Penivaldes: Persze normál esetben erről szól. Bár ugye azért nem árt összevetni a majdani vezetéknevével, azzal is jó tisztában lenni, amit a név jelent, stb. Mert hogy neked tetszik életem, ez egy dolog :-)), viszont ő egész életében viseli az ódiumát ugye. Nomen est omen - ez nem vicc: Orvbánék mindkét fiúknak a Győző/Viktor nevet adták.

Rákosi idején eléggé megnőtt a Mátyások száma... Dallas idején meg a Pameláké, tudom. ;-DDDDDDDDDDD
@Gábriel angyal: Te gyanús vagy nekem ezzel a sok hohmecolással, de természetesen tévedsz:
http://ru.wikipedia.org/wiki/Ленинские_фразы
@Penivaldes: Az én nevem is magyarosított, az eredeti - és ezt apám halála után tudtam csak meg, soha nem beszélt róla - Süssmann volt. Édesember, tökjó, az cukrászt jelent?
@a szív fészkei: "Konyhapszicho, vállalom."

Teljesen jó a meglátás, nincs is ezzel semmi baj. A
A baj Csanáddal van, mivel láthatólag nem volt képes saját értékrendet kialakítani.
Én is elhallgatom a fatertől, hogy így a zsidók, meg úgy a zsidók, meg, hogy már nagyapád megmondta, hogy ezek fogják tönkretenni Magyarországot, de nem feltétlenül kellett és ma sem kell egyetértsek vele.
Ezt nevezik ugyanis felnőtté válásnak. Tudod, saját értékrend, önálló gondolatok, autonóm világszemlélet stb.
Így viszont a szememben Csanád, ha tudott róla, akkor gyáva féreg, ha meg nem, akkor meg simán buta, mint a föld, mert nem látta meg azt a neofita mentalitást, amit te is leírtál és ami a családját is jellemezte.
A másik, amit már Sipi is mondott, csak másképp:
az, hogy a porcukorral leszórt szarkupacra azt mondjuk, hogy kakaós csiga, attól az még porcukorral leszórt szarkupac marad. Ebben a honban azonban a legtöbben ezen élnek. Nyugodtan nevezhetnénk nemzeti ételnek és mehetne föl a Mindmegettére receptnek.
És ami a legrosszabb az egészben, hogy M.o. többek között e miatt a mentalitás miatt nem jut 5-ről a 6-ra.
Off
Tessék megnézni a Közgép honlapján a kapcsolat menüpontot.
Az angol verzióban a "kapcsolat" menüben a vállalat megnevezésénél az áll, hogy "Steal Structure-and-Construction Co". A "steal" pedig azt jelenti, hogy "lop", "lopás".
"atlátszo.hu"-ról "loptam :D
@Fabius: Ja ez biztos nem a leggazdagabb fajtából volt, hisz elég szerényke választás a Goldblum, vagy Morgenstern vagy ilyesmikhez képest. Termetét jelölte anno-anno valakinek? Talán, hiszen az első vezetéknevek így keletkeztek mindenhol. Külső tulajdonságok, foglalkozások, szülőhely alapján.
@a szív fészkei:

ez a név dolog merő eccerűség, hanemhát mészárlásra előkészített palesztin gyerekeket dugdosni a sifonérba, nohát az jóval problemásabb és akkor még mindig nem derült ki asse, hogy hogyan készűl az almás pite. ajvé!
@Prof. Dr. James Onedin a naviatika elismert tanára: Kösz! :-) Szerintem is lelehet mindent írni, én még @-vel se szoktam kipontozni a négybetűsek magánhangzóit, hogy elegánsabbnak hassak.

És ma tényleg már csak stadionok meg káromkodásból katedrális épülhet csak. Utóbbi az előbbiek miatt.
@hacsaturján: Te csak ne szóld le a névadás jelentőségét! Oli Rénnek ki nevezte az egyik állatját?
@a szív fészkei: Pamelához: Egyszer egy közeli faluban még a hatvanas években egy cigány a gyerekét a rendőrről akarta elnevezni. na ez még önmagában nem érdekes, de az már igen, hogy nem a rendőr keresztnevét akarta a gyereknek adni, hanem a vezetéknevet. :DD

én valahogy nem hiszek abban, hogy amit a név jelent az hű de nagyon meghatározó lenne. mert ha így nézzük, akkor nekem nemzetségtáblázartokkal és karddal kée rohangálnom, ha a nevem jelentését nézem.
nekem az jobban számít, hogy jól hangozzék,mmit a jelentés
:))
@Prof. Dr. James Onedin a naviatika elismert tanára: Megkérdezhetem, hogy apádnak mi kárt okoztak ennyire A Zsidók így zu zammen?
@Secnir: ;))))
Ki tudja, ki fog még coming out-olni csanádka után, és mivel?!
@a szív fészkei:

Penivel értek egyet. Mikor a fiamat "elneveztem" ilyen csanádszerűre, akkor nem a rettenetes mélymagyarságom vezérelt, vagy az ősiség, hogy ezt a nevet - illetve régies alakját - már a honfoglaláskor eleink a Kárpát medencében készen itt találták, és honosították.

Praktikusabb oka volt: nem akartam Ákos, Máté satöbbi divatos tucatnevet, de annyira különlegeset se, hogy Dzsoki Ronáldót adtam volna neki.
@aritus:
A mi családunkban az unokanővérem aki szintén echte zsidó, úgy zsidózik mintha a legvadabb dzsobbikos volna:( Persze az ő anyja az én anyámmal aki az édestestvére volt és a nagyanyánkkal együtt járták meg a náci luxustáborokat. A közös családunkból több mint huszan nem bírták a mértéktelen üdülést ezekben a kellemes nyaralóhelyeken és inkább füstté váltak.
A dologban a csavar az, hogy a fia most kapta meg az Alijah engedélyt :D
@Gábriel angyal: Érdekes cikk, te írtad? Merthogy nem cáfol semmit abból, hogy a mondás Lenintől származik.
@Penivaldes: A bezzega zénidőmben az volt nagy truváj, hogy egy roma család Vénuszkának akarta a dedjét elnevezni. Hatalmas paláver volt - fogalmuk amúgy nem volt róla, az mi és eszik-e vagy isszák, de tetszett nekik - Nyelvtudományi Intézet mindenki összeröfizett, hogy lehet-e. Doksifilm is készült róla, mert eleinte nem engedték, a szülők meg utána jártak megmakacsolván magukat. Amúgy ez a szegény Vénuszka -a zt hiszem engedték végül - elég randácskára sikerült pechére.És ez azért gáz, ahogy Venus Williams se a márka arca, ha úgy vesszük...

Én pl. nem szeretem a nevemet, szerintem dallamtalan - én az olasz neveket imádom , de fonetikusan leírva, mint a franciák is, horror - de azt is elismerem, hogy illik hozzám, abszolút leír a jelentése, mindene. Imsertem csoporttársnőt, ő tokkal-vonóval megváltoztatta a Rozáliát Verára. Pedig kurvára olyan pirospozsgás rozis volt!!! És valahogy nem is lett kerek az éelte, kisiklott, franc se tudja mi van vele...

Én hiszek a név erejében. Amikor a fiamét meghallotta az orvosnő - pici korababa volt a kölyköm, kétesélyes volt a sorsa - azt mondta rá, nagyon találó, ilyennel nem lehet baja, harcos és győztes név ez. És ez akkor rengeteget jelentett: tudod, vannak szituk, amikor ilyenbe kapaszkodsz. Pedig egy műremek miatt adtam neki, hogy olyan szép legyen, mint az.
@a szív fészkei:

én nem, az bisztos. az én rénemet zolinak híjják.
@a szív fészkei: hát igen az nagy szívás ha Vénuszka randa mint az éjszaka:))
Én ismertem Rozáliát, olyan tehénszerű volt.
de tényleg...
@aritus: Hát, ha azt leírnám, elég hosszú lenne; de akkor röviden, gyorsan. Ami az Árpádra vonatkozó részt illeti: nem.

Egyfelől ez a felvetés nem vmi novum. A gondolat már több mint száz éve - úgy kb. Kohn Sámuel, 1884 (a tiszaeszlári vérvád éve); Venetianer Lajos, 1922 (a fehérterror után) óta, akik persze már rég, ha épp nem már megjelenésük pillanatában korszerűtlenek (pl. a héber ábécéből levezetni a székely-magyar rovásírást szép mutatvány) - része a hazai és nemzetközi szakirodalomnak, szal a történettudománynak, és a diskurzus a mai napig tart. Persze csak az tud róla, akinek ez a szakmája, hogy tudjon róla, meg az őrültek.

Másfelől az előzményektől függetlenül poén, ha egy komoly tudós állást foglal egy izgalmas, érdekfeszítő kérdésben.

Az viszont - tehát ami - k. gáz, hogy

1) KG nem "komoroczybofipuki37" fikanicken böfizi ki az okosságot, hanem azon a nevén, amin tudományos publikációit közzé teszi, vagyis tudósi mivoltában, bazz, mikor tudósként szólítják meg, és minden szavának súlya, b.nagy jelentősége van, mert laikusokhoz beszél. Akármit állíthatna, szakkönyvben, közlönyben, közleményekben, lesz.hatja, hogy ki érti, ki nem, mert aki érteni akarja, tanulja meg érteni a szöveget. Erre viszont nem hivatkozhat egy politikai-közéleti hetilapban. Márpedig ő pontosan tudja, hogy milyen hatást vált ki a szavaival, pontosan tudja, hogy mi a jelentősége a szavainak, hogy milyen hatást vált ki vele, hogy milyen közegben száll el az a szó, milyen közegbe hullik, milyen hullámokat és visszhangokat ver, és és mégse teszi a szája elé a kezét, amikor böfizik.

2) Ami a nagyobb gáz (puki): kihez beszél? A Hetek olvasóközönségéhez? A munkássága iránt érdeklődőkhöz? Naoooon nagy gáz, hogy amikor valaki egy ilyen nagy igényű munkáról (A zsidók története Magyarországon 1-2) szólva tudományos eredményeinek laikusok számára szánt summáját egy olyan koordináta-rendszerbe helyezi, amely eleve tudománytalan, nélkülöz bármiféle tudományos alapot, ahol a viszonyítási alap a "mélymagyar" tudat, és számára (közönsége számára, a Hetek közönsége számára, a zsidók számára? mi a f.szt gondoljak?, mert mit sugall ezzel?) tényleg ez a legfontosabb közlendő, hogy ez fricska a mélymagyaroknak?! Bakker, gratulálok! Ezért érdemes volt egyetemre járni! Komoróczy Géza ringbe szállt a mélymagyarokkal, és jól megpöckölte az orrukat: "Árpád vezér zsidó volt, bibibí!" Óvoda, vazze.

Lenullázza a saját munkásságát, ha ilyen reláció, ez a fajta szellemi posvány viszonyulási pont a számára.

Na, ezért mondom, hogy elgurultak a gyógyszerei. Érdekes, hogy amikor beveszi, talán épp ő bírálja legélesebben Kohn álláspontját, mondván: csupán a milleniumi ünnepségek kiváltotta, az asszimilálódni kívánó zsidó által kötelezőnek érzett azonosulási igyekezetről van szó; megítélése szerint Kohn álláspontját semmilyen adat nem támasztja alá, nemhogy az egész törzsre, de még egyénekre - tehát, bazmeg, Árpád vezérre sem!!! -, habár a vezérekről még elképzelhető, de ezt feltételezni is ízetlen, és provokatív tréfa (mondja, írja Komoróczy).

Igen, k.nagy poén :D, én is értem, meg még vagy háromszázan, a többiek meg néznek, hogy mégis mire jó egy ilyen provokáció?
@a szív fészkei: "Megkérdezhetem, hogy apádnak mi kárt okoztak ennyire A Zsidók így zu zammen?"

Tulajdonképpen semmit,
mindössze arról van szó, hogy a fater konyhatörténész és fotelforradalmár, így teljesen ártalmatlan és csak szűk családi körben hangoztatja. Amúgy jó ember és csodás apa.
@sanyoka: Kis freudi elszólás, na. Legalább angolul őszintébbek.:D:D:D
@Penivaldes: Kezdve a minden csontját összetörtéktől, a levágták a végtagjait, a nem a hazafelé futott, hanem vissza az erdő felé, nehogy megtudja hol lakik és betörjönig.:D
@Prof. Dr. James Onedin a naviatika elismert tanára: És a fotelforradalom elmélete szerint minden rossz a zsidóktól származik, ezt igazolandó kigyűjti a Gábriel adagolta oldalakról a hóttbisztos okosságokat? Érdekes elfoglaltság. :-DD

Mert ennyi erővel lehetne az igazi törit is kutatni, az jobb szerintem. Eco könyve - sajna nem tudtam végigolvasni -, ilyesmiről szól. Milyen tutik a népek a félizgazságok hazugságaiban. Úgy pláne, hogy egy also élő zsidót sem ismernek....
@aritus: Írtam, hogy tudom, Napsi rendelte el a "rendes vezetéknév" adását. És akkor vették, ahonnan tudták és hagyták nekik.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Nabazz, má'a zivatar is offsórból gyűrűzik befele?

:-D :-D
@a szív fészkei: olvasni, tanulni nehezebb, mint a fotelben ülve hallgatni a magukat okosnak hívők gyülekezetét. ezért nem alkalmazzák sokan.
@Penivaldes: Imádok pesten élni, imádom ezeket a "bennfentes, tuti megbízható" infókat.:D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Na hallod, ahogy a hétvégén mi szemlélet kiigazítást tartottunk, ahhoz képest te kávéházi barátnős pletyit folytatsz Gabriel barátunkkal.:))
@Fabius: Na jó. Tudom ez most sokkoló lesz, ezért ülj le kérlek, és vegyél egy nagy levegőt.
Időnként, nagyon ritkán, szinte soha, de én is hibázok.:D:D:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": azért jó, hogy neked ezek feltűnnek. nekem valahogy nem mondanak sosem ilyeneket:((((
:DDDD
@Fabius: Magyarosításnál dettó. Dzsoki Ronaldo nem annyira különleges, inkább szegényeken egy újabb stigma. Pont, hogy a névadással akarnának valami extrát adni a kölyküknek, ha már mást nem tudnak és az üt vissza rájuk a legjobban...

Na mindegy, nekem ez a Csanciékról a véleményem, hogy ők nem csak a dallamába szerettek bele a keresztnévnek. É ezért kérdeztem sokszor, egy Gábor, egy Dávid mit zsidózik folyton? Akkor vegye a fáradságotm, nézzen utána, hogy híjják és le ezzel a névvel, válasszon felnőttként magának kompatibilisebbet.
@belekotty: nem, nem, ez legfeljebb "érdekessé", pikánssá teszi a történetet. Egyszerűen azzal van bajom nekem például, hogy egy náci, széljobb pártban politzál, esetleges származását leszarom. Nekem az összes jobbikossal ez a bajom, hogy a jobbikban politizálnak.
Csanád esetében a származás (ugye az egyik ág, van ott azért másik ág is) nem határozza meg a politikai vonzásait, választásait, SEMMI zsidó identitás nincs benne.
Azaz azok, akik azzal jönnek, hogy lám kijött belőle a "zsidó" stb, azok vagy hülyék, vagy nácik, mert a fajelmélet híveiként, mondják Szegedire, hogy zsidó.
@a szív fészkei:

egy zolim van. ha mind zoli lenne, akkor számozni is kéne üket, az meg mán macerás.
@aritus: folyt, és szerintük a "zsidósága" miatt ilyen vagy olyan a jelleme. Ez echte fajelmélet.
@Fabius: azért a Hatsek és Sajót is lehet igy magyarázni. De érdemes?
@Pantagruel:

lehet, hogy ideje van a hüjemondásnak? mán én is gondúkottam, hogy mekkcsinyálom a tizenharmadik törzs remakejét. amúgy böfipuki.
@Penivaldes: Kéhrlek alásssan, ez ismeretség kéhrése:P :D:D:D
@Kis ember: Pedig gazdag is lehetett, ugye? És mára a feleséged?
@Fabius: szerintem a véleményszabadságnak, és annak, hogy te a saját blogodon engedsz-e kommentelni, szűröd a kommenteket stb, semmi köze nincs. Ha mindezeket teszed, akkor is hitelesen lehetsz híve a véleményszabadságnak. Mert nem tiéd az erő és hatalom, azaz te nem vagy abban a helyzetben, hogy olyan tv-t hozol, olyan hivatalokat működtetsz, ami általánosan, az egész országra érvényesen előírja, hogy mit lehet mondani, írni, vagy mit nem. Erre csak az államhatalom képes, EZÉRT a csak kizárólag kormánypárti, hatósági jogokkal felruházott, bebetonozott médiahatóság veszélyezteti a szólás és véleményszabadságot. Egy blog, és annak gazdája nem.
Egyébként még szakblogokat is szoktak szűrni, mert ha betéved egy-két fasz hozzá nem értő, szét baszhatja a normális társalgást.
Ez már régi vita közöttünk Fabius:)))
@a szív fészkei:

Na, akkor most ítéled meg légyszi az én szüleimet az alapján, hogy egy zsidó király nevét és Árpád vezér fiáét is nekem adták.

Mert, hogy két keresztnevem van :-)))

Ebből milyen konzekvenciát vonsz le?
@GeoCracker: Név és előítélet?! A múltkor keresgéltem google-n (mert a barátom) egy színészről infót. Az egyik első találat olyan címen futott, hogy zsidó színészek névsora... Ki az az elmebeteg állat aki ilyet csinál?!?!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Mit hallottál aranyvirág=goldblum? Ne izélj, én itt döglődök hatvanadik éve BP-én és akkor...Csak annyit tudok meg, hogy a Hajógyárin a drogelosztást - mint fő pénznyerőhelyet - más akarja megszerezni, ezért lövik ki a Vizoviczkit. DE te mit hallottál? Én hétvégén abszolút semmit, basszus!!!!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": fordítva is.
én ugyanis annyira rejtetten élek, hogy még azok az öregasszonyok sem ismernek, akik esténként a házak előtt mondják, hogy a Juci megcsalta a zurát.
:)))
azért ez falun nem semmi:))
@Secnir: hát nem nyert, mert maga Vona írta, valaki belinkelte, hogy már a nagyi és a papi is kikeresztelkedtek. A két túlélő, akik soha többet tudni se akartak a zsidó származásukról. Én megértem miért, és nem kárhoztatom őket ezért. De hiába, mert a titok, a tabusítás, az elhallgatás mérgez. Oszt a végén egy Szegedi Csanád lesz belőle.
@GeoCracker:

Ebben a világon semmi előítélet nincs. Ha bárhol a világon bemutatkozol, mint Kovács, akkor tíz emberből kilenc tudni fogja a vezetékneved jellegzetessége miatt, hogy a Balkán sarkáról jöttél.
@Fabius: Én meg egy olasz katolikus szentről kaptam a nevem, pedig református vagyok:D:D:D
@Fabius: Nem cicóztak a szüleid. ;-DDDD Duplán vagy király, há` láccik is. ;-P
@Fabius:

Azér van mindig aszály, mert kimegy az eső az Offsór-szigetekre.
@Secnir: hát ez a szenvedélye, persze, hogy sokat tud róla:))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": És akit Dömperkének akartak keresztelni? Ez elé befeküdt az teljes Nyelvtudományi tokkal-vonóval.

Volt Fradika próbálkozás is.
@a szív fészkei: Írtam Peninek, hogy a hétvégén egy ismerősöm hallotta egy bíróságon dolgozó ismerősétől, hogy a bándy kata az erdő felé futott, mert nem akarta, hogy megtudja a címét, és minden csontját összetörték, és levágták a végtagjait.
:D
Tipikus pesti pletyi bennfentes forrásból.:D:D:D
@Penivaldes: Nekem is kalászra kellett költöznöm, hogy pesti pletykákat halljak:D:D:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Én meg egy barátország védőszentjéről aztán nincs is katolikus a családban.
:))
@dr. Bubó: na azért a jóizlésnek van egy határa, amit nem lépek át:))) Fogok én itt foglalkozni Morvai apjával, anyjával?!
@Fabius: persze. Inkabb arra gondoltam, a kor ismeretében nem véletlen, ki bugyuta a klasszikusból. Csak kicsit pongyolára sikeredtem. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Őőőőőő....és hogy jutott eszébe a szüleidnek lány létedre Liguori Szent Alfonzról elnevezni?

:-D :-D :-D

Bocs, az "olasz katolikus szent" -re első találat volt a guglin :-)))))
@Secnir: Eco. Az antiszemiták kurva sokat tudnak - vagy hiszik azt, hogy tudnak - a zsidókról. Pont azt, amit tudniuk kell ahhoz, hogy jó antiszemiták legyenek - tehát a fele humbug, cári hamisítvány, féligazságok, mint a szent jegyzőkönyvük, stb..

Meg kell a kurva olasz könyvet újra szereznem és elolvasnom, végig erről szól.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ott mindig pénzeső van az ofsór bankokban. Főleg, ha matolcsy megszólal.:D:D:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": van ilyen. L. Az egri botrányt Székhelyivel. A NÖPiF során is irtak listákat
@Penivaldes: Akkor ti vagytok a szent ökumené, halleluja,áldás-békesség!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: vigyázzatok gójok, így terjed a rabbi vírus:)))
@Penivaldes: Utsó mentsvár. Lehet, hogy rossz helyen élsz:D
@GeoCracker: Igen, de az hivatalos lista volt, egy sor f@szfej írta össze az egri kubatov listát. De ki az aki emiatt egy egész honlapot csinál?! Kit érdekel, hogy mondjuk Alan Rickman zsidó?! Most ha az, akkor nem nézi meg a Harry Pottert meg a drágán add az életed?!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Jaj, ez olyan kegyetlen dolog vele szemben. Az meg pláne, miszerint valaki, egy idősebb férfi a csaj házában hallotta, hogy nagy balhé van kint az utcán, de megrántotta a vállát, hogy nebich - ez egy jiddis szó= ki nem szarja le - balhézik egy párocska, na és.. Ha rájuk vonyít, talán élne még a szegény lány.

Ez nem pletyka, ez rendőrségi tájékoztatás. Még azt is megértem, hogy pánikjában már nem volt magánál, de most ilyennel izélgetni az emlékét... A Jobbik persze ma este fáklyásan hőzöng eget Pécsett, hiába kérték a szülők, hogy a lányukat rángassák a cigányellenségükre zászlónak.
@a szív fészkei: szív, már az előbb is írtam, hogy ezeket a vezetékneveket NEM a zsidók választották, ők nem is használtak vezetéknevet. Rájuk kényszerítették, hogy KELL vezetéknév, és azt is, hogy mi lehet az.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": én nem élek itt hanem lakom. nagyon nem szoktam másokkal beszélgetni. nekem a ringlispíl nem kihívás:))
bár én alapból nem vagyok egy barátkozós, elég zárkozott vagyok mint látjátok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Aztakurva!

Na szólok is mennyá Viktornak, terelje be ezt a gecit a tranzakciós adó hatálya alá, és legyen kötelező neki is tartalma egy ezrelékét itt elhullatni!

Nem talicskázza ki innen a belőlünk feláramló konvektív potenciális energiát büntetlenül ez a szemét!
@aritus: Késztették, de aztán valahogy választhattak, gondolom, anyagi helyzetük függvényében. Én ezt mind Ecotol szedem, ő meg elég alapos kalapos töriben, nem?

Aztán volt valaha egy jópofa vicces angolkönyvem,abban is ilyesmit ragoztak, igaz inkább a nemzeti, városos, országos nevek kapcsán.
@a szív fészkei: a jobbikhoz hasonlóknak ezek a tragédiák viszketést okoznak. nem írom tovább, mert az kegyeletsértés lenne.
@aritus: :-DDD Mondjuk, nem kellett azért az autentikushoz messzire mennie.
@Penivaldes: Ja, tisztelem is nektek. Védjetek!!! az én nevemet egy elég tűzről pattant elvtársnő viseli, de nem katolikus szent, annyi tuti. :-DDD
@a szív fészkei:

Leginkább szörnyülködtem, kerültem a szemkontaktust és azzal voltam elfoglalva, hogy szabályozzam a légzésemet.

Ezekhez képest a Hősök terén a Gárdista avatás közönsége piknik közönség volt, komolyan, bár már vége volt (2009 március 15-én katasztrófa turistáskodtunk meg 2010-ben is), aki szembejött, mosolygott meg minden. Ott fotózkodtunk cuki rohamrendőrökkel. Engedték, hogy fényképezkedjünk velük. :)

Erre odamegyünk a Jobbik bagázsba (konkrétan átsétáltunk a tömegen), mindenkinek szoborszerű, komoly, elég félelmetes arca volt - hát ha lúzer vagyok az életemben, én is az lennék, morcos, szoborszerű, éppen a Nyilas Barbie beszélt a ROHATTMULTIK-ról, mi meg megszomjaztunk.

Két dolog mutatja az álszentségüket:
1,) direkt rohattmulti Sprite-ot vettem és direkt feltűnően úgy ittam, hogy látsszon a felirat és nem szólt be senki, hogy fujj rohattmulti (direkt, lázadásképpen vettem, hogy kapja be a Nyilas Barbie is).
2,) Aznap. Később. KFC. Sorállás. Nézek körül, mögöttem feketében egy kövér pacák, turul nyaklánccal a nyakában. Hhhhhőőőő?!?! Éljenez Barbikának, közben rohattmultiba jön kajálni?!?!

Sorolhatnék még ilyeneket, meg szerintem neked is van sztorid az álszentségükről. Röhögök Vona Burberry sálján, de tudjátok az a fajta röhögés, ahogy a Fidesz mémet kiröhögöm: csikorgó fogakkal, ökölbeszorult kézzel.
@Penivaldes: Pedig látod micsoda pletykákról maradsz le?!:D
@Fabius: Na és a sivatagi homok?! Fizetett a szél vámot utána?! Volt rá engedélye, hogy sivatagi homokot importáljon?!
Amúgy ha már szegény Kata révén megszólalt a halálbüntiért hörgők kórusa: www.blikk.hu/blikk_aktualis/artatlanul-ult-sorozatgyilkossagert-2097893
@a szív fészkei: :)))
én a nevemmel fejezzem ki a lengyel-magyar barátságot:))
Cirbi koma volt már??
Mert akkor belinkelte ezt.

index.hu/gazdasag/vilag/2012/07/23/offshore/

Remek. Ennél már csak az jobb, hogy az elérte az éves államháztartási hiány 90%-át Pártunk és Qrmányunk! Remek. Július van...

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Jó is az... Egy bizonyos korig, mi pasik már csak ilyenek vagyunk... :))
@Pantagruel: aha, értem most már mire gondolsz. Sajnos itt már mindenkiben van egy jó adag tüske, sérelem, düh. Biztos benne is, nyilván kapott, és most ad.
Ugyanakkor, érteni vélem a fricskáját. Hogy lehet kihagyni egy ilyen "poént", mikor olyan közönségnek szól, akik még azt is tagadják, hogy Jézus zsidó tanító (azaz rabbi) volt, és inkább kitalálják ezt a pártus faszságot.
@Penivaldes:
A DISZNÓ lemaradt! :))
Pedig igyekszem...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

De még most fog csak befolyni egy csomó lóvé a nemtommiből. :O
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Értlek,én is ezért pilinckáztam ki a Burberryben Eu ellen uszítót.

HA a turul szart ki magából, akkor legyek már vérkövetkezetes: nem eszek fastfoodos globálmocskot, hanem csirkepaprikást valahol, nem veszek fel Lévi Srauss!!!! farmert, nem ülök Citroenba, nem iszok cocát, más nyugati lónyálat - amúgy sem szoktam - hanem viszek az összetartásra hazai bodzaszörpikét, málnaszőrt, ilyesmit csikóbőrös kulacsban, nem Made in China csináltatom a sávos zászlóimat, hanem anyám szövi-varrja szeme vakulásáig, és a többi.

Hisztina is bekaphattya a műbocskays imidzsével, de bezzeg valami ótvar nyugati hidrogénperoxydtól aranyszőke a lelkem, nem?
@aritus:
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa".
A műveletlenség és a középszerűség korában hová gondolsz Te?! Amikor egy Pokorni számít a fityiszben az észnek és tartásnak? Egy Orbán a példakép? Egy Kövér a hitelesség példája?
Viccország viccemberei.
Bár, hülye vicc ez...
@Fabius: hogy bölcs szüleid vannak:)))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: az idézet nem igazán jó, de most ebbe ne menjünk bele. az ugyanis nem a hülyékről szól.
tudod drágaságom mindenkinek van egy álma, valakinek Viktor..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ja, a nemtudom mibe, de pontosan tudni fogjuk, hogy a KÖZGÉPBE meg kifele... Faca, natyon faca... Viktor szedheti a bogyóit rendesen? Bár, attól függ, melyiket.
A kékkel vissza kéne venni, mert eléggé szétba.zott már mindent.
A sárgába bele kéne húzni, mert nagyon gyűrődik a homloka.
A piros dobozos az meg kenőcs, azt kenni kell, az aranyérre, nem az orrára!
@Penivaldes:
Mi megkaptuk ezt a hozott álmot... Rémálom az Elm... akarom mondani a Cinege utcában.
@aritus: Szerintem is erről szól ez. Bizonyítja, hgoy azonnal felhorkantak a mélyek: kitartas.mozgalom.org/aktualis/dr-balogh-sandor-valasza-komoroczy-geza-professzor-nak Innen szokott Gábriel is idézni, nézd meg a felháborodott választ! Szerintem Komórczy médiahekkelt és jól számolt: [..]"Tehát nyilvánvaló, hogy míg esetleg voltak zsidó hitre kényszerített kabarok, a magyarok Álmos és Árpád vezetésével a zsidóság felvétele helyett kiléptek a szövetségből.

Azonban ez nem minden, amit a „professzor" úr elfelejtett, mikor ezt mondta: „ha valaki egyáltalán zsidó volt a honfoglaló magyarok között, akkor Árpád fejedelem biztosan." Nagy igyekezetében, hogy a „mélymagyarokat" fricskázza, elfelejtette, hogy ha Árpád valóban felvette volna a zsidó vallást, attól nem lett volna zsidó, csak vallást változtatott volna, de megmarad magyarnak. Vagy ő úgy látja, hogy aki zsidó, az nem lehet magyar? Tehát a kijelentés önmagában a történelmi tévessége mellett, fából vaskarika. Ha fel is vették volna a zsidó vallást, akkor is magyarok maradtak volna, ahogy a zsidóvá lett kabarok megmaradtak kabarnak, és a kazárok megmaradtak kazárnak.

Kedves Komoróczy „professzor" úr, ha a mélymagyarok fricskázása volt a célja ezzel az interjúval illetve könyvével, bakot lőtt. Ha a könyvének akart propagandát csinálni, gondolom, néhány magyar gyűlölő HETEK olvasó megveszi a könyvet, de a nagyközönség átlát a trükkön és másra költi a pénzét. A fricskázott mélymagyarok pedig a megérdemelt utálattal fogadják propagandaförmedvényét. Ami a történész kollégáit és a magyar felsőoktatást illeti, azokra pedig szégyent hozott, és ha van bőr a képén, nyugdíjba vonul, és teljes idős manipulátor lesz, hogy nyugodtan fricskázhasson. Egyetemi katedrája és esetleges érdemei a múltban nem jogosítják fel „professzor" urat, hogy a nemzettel fricskázzon és történelmet hamisítson.

És még egyet, tisztelt Komoróczy úr. Számunkra, magyarok számára, éljünk otthon vagy a nagyvilágban, nincs „mély magyar" vagy „magas magyar." Csak magyar van, és magyarul beszélő idegen. És itt nem az állampolgárság vagy a vallás számít, hanem a nemzethez való hűség." Vicc, nem?
@Penivaldes:
Na?? Ne kéresd magad, nem vagy te.... izé, na mit is akartam??? :))))
@Penivaldes: Nagyon tisztelik, ha az vagy, akire gondolok. De ő magyar királylány volt eredetileg, nem? www.csepelbelvaros.eoldal.hu/cikkek/a-honap-szentjei-es-unnepei.html

És ha ő a névadód, isten éltessen utólag!
@a szív fészkei:
Viktor már az... Csetlik, botlik a politikában, miközben Chaplin módjára VEZÉRNEK képzeli magát! :))
www.youtube.com/watch?v=8IcZAQ4z_ww
@a szív fészkei: inkább előre éltessen! mert még csak most lesz:)
de köszönöm a jókívánságokat!:))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: UtcáBÓL. Ő ott töknyugisan alszok feje alatt a Kajmán-szigeteki bankkivonattal.
@a szív fészkei: Viszont hasznos konstatálni, hogy a kitartas.mozgalom.org-ot is figyelemmel kíséred. ;)
@Penivaldes:
Oké, mellélőttem, de nem nagyon.;-DD És éltessen!!!
Most, hogy magunkra maradtunk, akartok beszélni a gombászásról?:-D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Szél vámot nem fizet, cserébe elnevez magáról két grandiózus tervet oszt jónapot :-D
@Penivaldes: Ma kérlek a tibetiek szerint a harmadik tízmilliószoros nap van, minden jókívánság - a rossz is - ilyen erővel teljesül. Szóval, akkor jó is, hogy most kívánok neked minden jót. Meg más jóembereknek is. ;-DDD energiagyogyaszat.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1190419

Ma van a "Chokhor Düchen (chokhor – imakerék) – A tibeti naptár hatodik holdhónapjának negyedik napja, amikor Shakyamuni Buddha először forgatja meg a Dharma kerekét - Buddha első szentbeszéde, a Négy Nemes Igazság tanítása."
@Penivaldes:

Most lesz? Ahha.

Akkor áruld el, a 71. Irgalmasrendi Vértanú a vezeték és keresztneved, vagy neked is két keresztneved van, mint nekem?

:-D :-D

Bocs, nem bírok lekattanni a hülye nevekről :-))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Naaaaaaaaaaaaaaaaaa. Humorherold lenne? Nem vettem észre. Ha valamije nincs, hát humorérzéke és öniróniája. Ettől olyan vérszomjas és veszélyes.
@Fabius: Na nekem,a kölykeimnek meg az uramnak egy keresztnevünk -amit nem is keresztségben kaptunk,hehe - van. CSóri zsidók ezzel is spórolnak, ahogy tudom. Az előd nevét se szokták adni, huszonháromizigleni Lajosra duzzasztva az állományt...

Mi a jó a kettőben? Kérdeztem a gyerekeimet, baj-e, hogy nem adtam még egyet - azt az elsőt is nehezen szültem meg - de mindketten megnyugtattak, áá, ennyi pont elég, még szeretik is a sajátjukat.

NA egy névrekorder, akihez képest sehol se vagytok: nol.hu/kulfold/_szegenyen__megy_ferjhez_a_22_nevu_spanyol_hercegno
@a szív fészkei:

Nincs egy olyan neve, amit használ is, mondjuk Ronaldo, vagy Pelé? :D
@Penivaldes: Ja most látom a naptáromban, hogy akire gondoltam, Hedvig, az hivatalosan nem is most 18-án tartja a névnapját.

Bár én is olyan személyi kultuszos vagyok,hogy minden létező névnapomat - kettő van - megünnepeltetem. Kicsi szirrel-szarral, de hadd szóljon. :-DD Felkutattam a németeknél is tartandót, azt már nem vette be a család. Egy időben tartottunk nekem novemberben Ödönt is, Fábry gonosz herpeszes Ödönkéje nyomán, valahogy arra emlékeztettem a famíliát...
@Fabius: Meg egy teret, azt se felejtsd el!:D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Inkább tűzbe, ha kérhetlek. Egy zavarban lévő férfi mindig zavarba ejtő.:D
@a szív fészkei:

Ez a névadás dolog egy teljesen egyéni valami, ahol tipizálni nem nagyon lehet. A feleségem családjának nehezen leírható és megjegyezhető sváb vezetékneve van, így a szülők úgy döntöttek, a lányok a létező legegyszerűbb, három betűs keresztneveket kapják hozzá.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A szarrá szabott menyasszonyra kérded? Alba hercegnő,eléggé ütős szerintem.
@Fabius: Ez egy nagyon díjazandó dolog.

Bár apámnak volt egy lengyel nevű kollégája valami millió dupla wével, y-nnal, sz-szel, s-sel, mindennel, kiejteni se volt semmi. Leírni reménytelen.

És büdös életben meg nem büntette rendőr, mert a harmadik elrontott papírkánál elengedte a fenébe...
@a szív fészkei: A nővérem is.:)))) Neki kettő van és mindkettőt megünnepli:D
Nekem egy van csak:(((
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Meg a fingot - izé, akarom mondani az irritábilis bélszindróma egyik jellegzetes tünetét is, ha már itt tartunk :-D
@Fabius: Az egyébként jó dolog, ha tényleg illeszkedik a két név egymáshoz. Akik poénból hülyét csinálnak eleve a szerencsétlen kicsiből első percben, hogy világra jön - kerékbe töretném. Vég Béla és hasonlók...
Aljas dolog, na.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Na de neked nincs kétszer beírva a naptárba? Apám csak röhögött ezen: Pál lévén mondta, hogy akkor neki jóformán hetente lehetne.
@a szív fészkei: a fiamnak két nevet adtunk, mert nem igazán tudtunk megegyezni a férjemmel, így lett neki kettő, ami miatt nagyon dühös, mert a második nevét utálja, a lányomnak egy nevet adtunk, ő meg 7 éves korában kiharcolta, hogy legyen neki még egy neve, amit ő választott:)) Na legyél szülőként okos. El kellett menni az önkoriba, szépen új születési anyakönyvi kivonatot csináltatni neki. Az ügyintézőnő imádta a lányomat, ahogy halálosan komolyan vette az egészet, és büszkén ő maga írta alá az okmányt, mert akkor már tudott írni.
@a szív fészkei:

Ehhhehhehhee :-))) Ez ismerős. Nej legjobb barátnő esküvő, ülésrend kis kartonra kinyomtatva, a miénken ennyi állt: X. YZW és családja :-D

Még ők sem merték bevállalni a vezetéknév leírását :-D
@a szív fészkei: vagy Móricz Zsigmond, József Attila stb. Ismerek valakit, aki emiatt felnőttkorában megváltoztatta a nevét. Vagy volt egy tv operatőr Mihály Mihály, még az átkosban.
@aritus: Na emancipált, mint az anyja! ;-)) Grat.
Nem tudom, a zénidőmben ez valahogy nem volt olyan szokásos: amikor kiderült gimiben - mert a matektanárnőnk gondosan felolvasta mindenki naplóba bejegyzett hivatalos nevét a felelésnél - hogy egyik társnőnket Éva Rozáliának hívják, percekig fuldokoltunk vele együtt a röhögéstől. Mi csak Évának - nyugodjék békében - ismertük, ez a Rozália mélyütés volt. Másnak nem is volt kettős neve a harminc x gyerek közül.
@a szív fészkei:

Vannak ilyen debil szülők. Van ismerősöm aki a gyerekének az amúgy is "érdekes" vezetékneve mellé a Tocsek Zénó neveket adta.
@Fabius: Nem mondod! Ez mi már, mondd meg??? És élvezi a sráca kínjait bemutatkozásnál?
@a szív fészkei: Mi ez a finnyáskodás részükről?! Tán balogh zoltán miniszter rosszabb, mint egy jobbikos fáklyás felvonulás?!
@a szív fészkei:

Szerinte ez vicces, a gyereknek meg örök vidámság az élet.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Hát nem tudom, hogy hová szaladgált de az azért felettébb különös volt, amikor szombaton a Baranya megyei főrendőr is azt mondta, hogy a gyilkos a lakása előtt szólította le a lányt és együtt "mentek" a gyilkosság helyszínére. Kérdés, hogy mi a búbánatért ment el az áldozat a gyilkosával?

Ezzel kapcsolatban olvastam egy másik beszámolót a ma már sokat emlegetett oldalról.

www.jovonk.info/2012/07/17/kata-megmenekulhetett-volna
@a szív fészkei: az biztos, hogy öntudatos, emancipált csaj. Néha nehéz vele, de megéri:))
Amúgy a második keresztnév motivációjában az is benne volt, hogy reménykedett a dupla névnapban:))) Csak nem jött be neki, mert mi sose tartunk névnapot, már az eredeti családomban sem. Olyannyira nem, hogy én azt se tudtam van olyan, és nagyon meglepődtem életem első munkahelyén, amikor szembesültem vele, hogy ez a névnapozás egy népszokás.
@a szív fészkei: Nincs. Szegény kis szentecske volt, szerény származással. Nem egy mária, vagy erzsébet hercegnő, ugyebár, akik többet nyomtak a latban a katolikus egyháznál.:D
@Fabius: Az ilyen egy tetű, bocs. Máséval verni a csalánt??? Pont a gyerekéével? Tényleg kéne szülői jogosítvány.
@Gábriel angyal: Ó én a politikai finnyásságra gondoltam. Oda lehet dobni a gyerek egyetlen temetését kormányzati pr-ra?! De más ne használja?! Kizárólagosságot kötöttek ki a saját halott cím ellenében?! Ettől még a jobbik akciója is hányinger, de azért a balogh zoltán se semmi, ismerjük el.
Lehet, hogy sok sorozatot néztem, de van egy jó kis elméletem róla:D
@aritus: Hát minálunk se volt. De amikor rájöttem, hogy ilyenért szarrá isszák magukat minden nap a Magyar Nemzetnél a munkatársak - akkor - inni nem szeretek - elkezdtem meghonosítani. Anyám se bánja már. :-)) Ami jó, azt átveszem-bárhonnan származzék is.
"Mert ennyi erővel lehetne az igazi törit is kutatni, az jobb szerintem."

Én ezt tettem, lévén eredeti hivatásom - ma már nem gyakorlom - történelem tanár, így engem nem lehet megvezetni a hülyeségekkel.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Alfonz, te ne válogass! A tiéd pici de tisztes karrier volt az egyháznál :-D
@Prof. Dr. James Onedin a naviatika elismert tanára:

Ebben az esetben viszont a tolerancia tiszteletre méltó, amivel elviselted az öreged bogarát.
@Fabius:

Mi az, mi az?!?!

A saját posztunkat offoljuk szét?

Ejnye és bejnye!

:P
@Fabius: :P Alfonz?! Alfonsine kérlek. Mégiscsak lány lennék.:D
@a szív fészkei:
emléxel? tilla tilla + hasonlók...a Nabukodonozor sem lenne akármi...senki nem tuggya kimondani

a kedvencem: Hepzibach és az valós is...

brühühühühühü
@aritus: a kommentek elején tartok, talán volt már: Viktor mondta, hogy figyuzzunk, mert a Horthy-korszak meg nem valósult földtörvénye lesz remake. Úh. tényleg figyuzzunk, igen.
@Fabius: Tudd meg, hogy a pasijaimnak ásóik vannak, és nem félnek használni!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Bizony! Ez így van! :))
Bár egypárszor ezt már lejátszottuk - mármint, hogy a csóka olyan darab, hogy lehet, hogy markolót hozatok...
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Tudod mi a jó abban, ha te vagy a bloggazda? Azt csinálsz amit akarsz, és nem basz le senki :-D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Hát ha végig olvastad volna, akkor tudnád, hogy ez nem offolás, hanem a poszthoz tartozik.:P
@Fabius:

Ezek szerint én már csak egy senki vagyok?

Összetörted a szívem!

:P

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Most komolyan... X-szer száz darab kommentet végigolvasni hooossszzzúúú idő. :)
@Fabius: De épp most basztak le....:P:P:P
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Fiúsít! Engem! Aúgy Egérrel simán megy ásóval is:)))))
Lakatos Elmútnyolcév

Csanády Ordas Feritél
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Alfonz, láthatod lejjebb, az ásós szekció máris kapitulált. Azt írtam feljebb, hogy mi jó a bloggazdaságban, de megosztom mi jó a nagydarabságban: önként nem ássa a síromat senki :-D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Alfonsine??? Csak nekem ugrik be az "Őrült nők ketrece"?? Pedig az Alben volt!
@Fabius: Te azt látod, hogy nem ássa, én azt látom, hogy már a logisztikán gondolkodik.:D
@Fabius: egyébként szerintem spórolásból adták nekem a nevem. gondolták alapból van 2 szülinap a hónap végén, aztán érted...
hogy ne kapjak külön tortát!!!
:DDDDD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Te meg most védtél meg, hogy a téma nagyon is releváns. :-))

De tudod mit? Harcoljátok le egymással, a családon belüli cicaharc végül nem került bele a Btk-ba, úgyhogy... :-D :-D
@Fabius:
Marhára elbízza magát valaki... :)
Mikor jársz felém? Mindig csak a duma....
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Lehet, hogy dinamittal robbantunk neki "helyet"! :D
Vagy marad az elárasztásos módszer, egy kies holtágban...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

A "logisztikán gondolkodás" férfi nyelven annyit tesz: kifogás. Gondoltam segítek megérteni miről beszéltek a rajongóval :-)))
@Fabius: De pletykás itten valaki... Ez nem volt illetéktelenek számára szánva.
De egye kukac, ő szőke, én barna, és itt a homokozó. Viszünk vizet, pólót és lemeccseljük.:P
@Penivaldes:

Oké Peni, akkor mi a nevedben lévő számot is külön megünnepeljük mondjuk huszonhetedikén :-D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Fogalmam sincs mikor járok. Két hete mennem kellett volna leltározni P.-be, de azóta se voltam.
@Penivaldes: Aha.:D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez a leánykori neve, de majd azt mondjuk, hogy Charlizet hívta Fabius alfonznak, akkor még noszogatni se kell.:D Elárasztás... jól hangzik, és ásni se kell:D
@Fabius: Biztos vagy benne? Valahogy a pasik hegyeket mozgatnak meg nőkért. Tele van vele a történelemkönyv.
@Fabius: igen, a lényeg, hogy ünnepeljetek engem! .DDDD
@Fabius:
Kamugép! :))
K..vára elbízza magát valaki! Elás, elás, elás... Olyan tudok lenni, mint a pitbull... Ha beledöglünk is... :DD
@Penivaldes: Jó ötlet.:D Régen építettem ilyesmit. Utoljára szakmai gyakorlaton bölcsiben:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Ez a konstruktív hozzáállás dicséretes Alfonzina, itt a jutalom három betű :-)))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": akkor jó emlékeztem. :DDD
tévedés a történelemkönyv cetlikkel van teli..
@Fabius:
Ki a lusta disznó?
Ki jön örökös kifogásokkal?
????????????? :DDD
Anno, mikor Albert Flórián nagy név volt, egyik Nagy vezetéknevű ismerősünk a fiának 2 nevet adott. Sorrendben Albert, Flórián.
@Fabius: Az Alfonzina z-vel olyan hétköznapi, legyen s-sel, mert azzal olyan elegáns.:D
@Penivaldes: A himsoviniszta történetírók imádtak mindent egy nőre kenni. :))))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Most komolyan!
Alfonzina? Új név?
Alfonzina Queenpin a'la lecsekkoltad?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Á, csak engem akar elbizonytalanítani, hogy nincs férfi, aki a kedvemért elásná.:D De lám csak, tévedett.:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Alfonsina de Queenpin a'la lecsekkoltad....
Mikor keresztelkedsz át???
á, nálunk simán van pl. Kovács Jézus Szívében Megtestesült Isteni Kegyelem Szikrájából Eredő Üdvözülés János. Vagy Szabó Afrika Angola Nigéria Mozambik Fekete Herceg Varászfiú Csodálatos Király Lajos. Lányok esetében meg tök egyértelmű, hogy ha végképpen nem tudod a nevét, akkor egy Mariaval mindig érdemes bepróbálkozni, úgyis van egy rejtett Marcsi a 10 neve között.
Lányomnak, meg nincs névnapja, mert egy ingyán hercegnőről kapta a nevét (nem Kocahorpasz) és ettől teljesen készen van, hogy ő kevesebb ajándékozási lehetőségnek örvend (persze Mária is megvan azért, mert az mint említettem kötelező).
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Neeeem, a Queenpin Lecsekkoltam az marad.:D Az Alfonsine-on még gondolkodom. De csakis s-sel írva!
@Penivaldes:

Láttad? Ledisznóztak... bár az igaz, hogy lusta vagyok... :D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Nekigyürkőznék... Szerintem lenne még segítségem is! Stefke pl., amilyen genya, egy Hitachi markolót is szerezne, csak a mélység biztosítása érdekében! :D

@glaci ph 5.5 álompolgár:
Cintányéros, sört nem hozó barátunk! :DDD
@Penivaldes: Ugye?! Még sámson fodrász balfogását is szegény Delilára fogták. Pedig a pasi csak lusta volt borbélyhoz menni, és a barátnőjével vágatta a haját.:D
@Penivaldes: "Álmomban eszeltem ki
akarataom hozta létre
Erős és szép
eme büszke és
páratlan erődítmény"

(a várépítésről)
@tucano:

Lüke. :D
Lécci, lécci, ezt spanyolul is!
Tényleg vannak ilyen nevek? :OOOOO
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát igen, egy csalódott, szerelmes nő szörnyű boszúra képes. Nem kell oda markoló, add oda neki az ásót, kiássa ő nagy indulatában.:D
Ezt láttátok? Az a kurva tudatalatti, az! :DDDD

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120723_kozgep_lopas

"Az atlatszo.hu szemfüles munkatársai érdekes dologra lettek figyelmesek a Közgép (melynek kormányközeliségén ne vitatkozzunk, mióta a kormányszóvivőt vették igénybe saját kommunikációs problémájuk megoldásához, engedelmükkel a céget kormányszervnek tekintjük) honlapján. Az angol verzióban a "kapcsolat" menüben a vállalat megnevezésénél az áll, hogy "Steal Structure-and-Construction Co". A "steal" pedig közismerten azt jelenti, hogy "lop", "lopás""
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Hugi mondta, de így is be**ás... :D

Az a ronda csúnya Freud!
És mi?! Mi vagyunk a romkocsmák homályában merengő búskomor értelmiségiek, akik ott depizünk és még angolul is tudunk! :D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": biztos akkor is válság volt...:DDDDDDDD
"- Hogy hívnak, Főnök?
- A nevem Hazug Hal, de ez nem igaz." (Rejtő)

"- Neve?
- A nevem Van... nevem van, az, hogy Petrovics..." (szintén)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: @'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Csacsik. Eddig ért nekem az eddigi rekord Dunai árvíz:

4.bp.blogspot.com/-kx94QhOvEsI/UA2SOjRGJoI/AAAAAAAAGPU/0-aH2j1aET8/s1600/1.jpg

Asszem kezdjetek spórolni arra a vízdíjra, vagy az imára, ami hegyeket megmozgatva még egy folyó vizét erre tereli valahonnan :-D
@Fabius: Á, elég krimit láttunk már, és majd megnézzük előtte a keresztapát, hogy kell rendesen leszámolni valakivel.:P
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
aztán Delila nekiesett ollóval és pengével Sámsonnak és hajának..
@Penivaldes:
Kavar, vagy nem kavar? A bácsiért még majd külön... :))

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A hal neve Vanda - megvan? Láttad?
www.youtube.com/watch?v=FbbFqAkiQK0
Ott az olasztól indult be a bige...
@Penivaldes: A vége meg az lett, hogy az új séró miatt volt gyenge.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Na ez a fő baj! Ez az idegen nyelven depizés!

:-D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Hát mit kell csinálni? Az ülni és reménykedni, hogy elég legyen a víz, és édesfaszom miből fizetjük ki a ti szerepetek ebben a buliban.

Én megállok és kivárom mire mentek :-D
@Penivaldes:

Viktor bedurcizott ezen már akkor, mikor az idegen nyelven depiző romkocsmanép lefordította a médiatörvény angol indoklását, és ezen röhögött zokogva egész Európa.
@Fabius:
Mit akarsz? Egy ilyen balfasz országnak milyen balfasz minielnöke legyen, ha nem ilyen...
@Prof. Dr. James Onedin a naviatika elismert tanára: :-DD Akkor apukád indirekte segített neked.

Ahány jobbikos történelemtanárként kezdte, bocs. Sőt direkt olyanok mennek már arra a szakra, ahogy hallom, átvenni a komenyista aljas történészektől az igazságot.
@Fabius: "Tudod mi a jó abban, ha te vagy a bloggazda? Azt csinálsz amit akarsz, és nem basz le senki :-D "

na ebben nagyon tévecc...

szólok is a annamárijának hogy b@ssza+ a blogot...

nagyon erősen ellenzéki... napi két címlap poszt a zsindexen...

ha ez így megy akkor a fides mafia negatív "támogatottságba" csap át
@keresztanya fabi(en): "A hallgatók pár perc alatt bejegyzett tantárgyait és a 2-es, 3-as és 4-es jegyeket az államvizsga napján Tóth Miklós dékán kódjával vitték fel az elektronikus indexekbe,"

Sehol egy 5-ös??? Szerénység, Pelikán! Ha van valami, amit szeretek magamban, az a szerénység!

Fényes nappal, mindenki orra előtt...

(A fityisznek valahogy nincs szerencséje a HVG-vel...)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Alphonsine, adjál már magadra. A dinnyésnél egy hölgy saját th-es névvel nagyon védi a tecsó ellen a magyari gazdákat. Akkor te meg legyél nekem trendin nemzetközisen írva!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Mondjuk olyan balfasz aki felismeri legalább ezt: ha balfasz vagyok de látnok helyett okosakra hallgatok és máris nem balfasznak látszom.

Egyszerű PR ez, de még ehhez is balfasz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mintha szopatná őket a HVG? Nem, dehogy... :D
@Fabius: Most mélyen megbántottál. Látom utálsz engem, mert minden vitában nyerek ellened. :P:P:P:P
Te fekszel. Nem iszappakolást akarunk neked adni, hanem eltenni láb alól a tiszteletlenséged miatt.:P
@Fabius: apropó a hajnali posztnak? mongyak vezér szavakat?

testnevelési főiskola (korábbi nagy nebuló dr smitt...) - dékán - fides - sport szakpolitikus -ogy képviselő - fia - hivatali visszaélés - HVG - érdemtelenjegyek....
@Fabius:
Ez annál is balfaszabb. A balfaszok balfaszának a balfasza! :))
Valamiben legalább nem másodosztályú. Pech...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mi van királylány? Már le akarod fektetni?
Meg kell küzdened Stefkével akkor érte!
Dulva lessssz!
@a szív fészkei: Nem is csak úgy stefikésen z-vel és a-val a végén! Abban mi lenne az idegenlelkűség?!:D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Gondolod attól megijedne és észhez térne, hogy egy Queenpinnel tisztelettel kell beszélni?:)))
@Penivaldes: Mi az lmp szellemében magunkévá tettük a zöld mozgalmat. Ezért mi nem betont használunk, hanem a fenntartható bűnözésért, meg a környezet védelméért iszapba.:D
@Penivaldes: :D Akkor te, Boli, Egér, Stefke, meg én...
Én Fabius helyében már nagyon aggódnék.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Először is: muhahaha. Másodszor meg itt zaklatnak a többiek privátban, hogy tényleg te vagy-e a lófejes, mert jó a segge. De ha nem te vagy, hát nem te vagy...:-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én már reggel megírtam, hogy valami gond lesz az SE-n
@tucano:
ha most megbuktacc brasileiro-ból nem vágom fel a zereimet viszont azt tökön rúgnám aki ezt adta a ygerekébek:

Herrero em Coração de Jesú Incarnação Derivado de Faísca pelo Clemente de Deus Salvador(ção) João

rsrsrsrsrsrsrsrsrsrs
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Zita?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: te alkesz:) 6 hete nem láttam az anyaföldet, de a Te kedvedért, lóryval bevágtatok móvárra egy pofa sörrel
@keresztanya fabi(en):

Gondolod, mekkora disznóság lehetett, ha még a Tanulmányi Osztály alkalmazottai is bemondják a dékán arcába, hogy lóf*szt öcsém, irkáld csak be szépen te...
@Fabius:
Látom, sokan "lovacskáznának"! :DD
DISZNÓ BAGÁZS! Pfúúúj! Vannak igényeik...
ennyire komolytalan társaságot! .DDDD
@saravad:
De jól tájékozott valaki a szentek körében! :DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Drága dr úr, mitől ilyen komoly ma?! :D
@saravad: Most barchobázunk?!:P
juhhééé! érzem a mell alatti csontom!:DD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Királylány, komoly sorban állás lesz itt, ha így folytatod! :)) Még jó, hogy nem offolunk...
@Penivaldes: Pláne. Szerintem most odahaza retteg Fabius, és a körmét rágja.:D
@Penivaldes:
Biztosan azt érzed? Nem mást?
Egér ott van??? Lejjebb tapizd!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Tudod, hirtelen így átgondolom, egyre nagyobb... ööö gödröt kell ásnom a hódolóidnak majd... :))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na hallod, egy Alfonsine-nek nem lehet ilyen tepsisegge, nem igaz?:D
@Penivaldes: Vagy már van. Pedig már csatlakozott A családhoz... Onnan meg nincs kilépés, a család az család.
@Penivaldes: Minden zajra összerezzen. A haja egyszerre őszül és hullik:D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Majd azt mondjuk, hogy csúnyát mondtak göbbelszre, és stefke megcsinálja sity-suty.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha ott az informatikai rendszer megenged ilyet, elég gyenge eresztés lehet
@Penivaldes: Holt-tengeri. Abba még a jobbikosok is beszállnának,nem?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miezmi? Lemaradtam, itt épp a lányomékat átbaszó utazási irodát készülünk nyársra húzni... Sportfőék mit csináltak?
@Penivaldes: Hát igen. Hozzád is. Neked kellene emlékeztetned mivel tartozik a Családnak.:D
(Olyan izgi, alapítottunk egyházat, pártot, kormányt és most maffiát.:D)
@Penivaldes: Holt-tengeri az gyógyiszap. www.pink.hu/sztarok/bar-refaeli-bikiniben-holt-tenger-iszap-2146442 Fabius rohadt nehezen, de kibírná, ha mellé iszapolnánk, nem?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Akkor ezek szerint a lófejű csaj lófeje... Fabius ágyában fog kikötni?

:D
@Penivaldes: Mindenképp tapizzad! :D

@keresztanya fabi(en): Gondolom, arra azért senki sem számított, hogy a Dékán Úr előbb némi plusz hatáskört utal ki magának, aztán bevés a három csillagszeműnek vagy 30 jegyet...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Van maffiátok? Én itt küzdök az ecceri valódi kis savanyú, csóri sárga, savanya magyarral és erre kihagytok a jóból.

Az iszapnál leragadtam, na.
@Penivaldes: Meggyújtani se meri, úgy remeg a keze.:D
@a szív fészkei: Végül is kellenek a katonák, minden bűnszervezetbe, akik elvégzik a mocskos melót, beszedik a védelmi pénzt, ilyesmi.:D
@a szív fészkei:
Büntetésül bikiniben kéne mindezt Fabiusnak elviselnie....
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Naiv gyermek, ezeknek már nem a feje kell, hanem a többi.:P
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Gyönyörű. Hogy is becézték a hvg-t kövérék, terroristának?:D Mikor smittecske ügyét kipattantották.
@Penivaldes: Fél?! Retteg. De hiába megy a TEK-hez, hogy vegyék be a tanuvédelmi programba, mert mi megtaláljuk.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: ?
@a szív fészkei: Mi büntetni akarjuk, mert Alfonznak nevezett. Kétszer is.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a kérdés már csak az, hogy mit kapott érte? előre vagy utólag?
@Penivaldes: Boli már találkozott vele. Lehet, hogy egy 165 centis, vékony nő, nem pedig izmos 2 méteres pasi.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ma tényleg le vannak lassulva a nőnemű egyedek... :))
Rossz vagy! Ja és gonoszka is! :DD
@keresztanya fabi(en): Hát, a Mob alelnöki posztot nem a remek, smitt fürdető jelentésért kapta, az tuti...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: hát ,ki a fütty? a lóry nem tud vezetnyi magyarosítottam szegényt lorry-ról, lóry-ra. ma, mi ketten átmentünk a tower bridgen :) kéz a kézben
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Így megy ez, aki közelebb van a tűzhöz, az jobban melegszik. Rosszabb esetben lángra kap.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Senkiházi terroristák, leleplezték, hogy csalunk... :DDD
És jó smitpalihoz méltóan Lasztovicza is belenéz a parasztlengőbe:
nol.hu/belfold/lasztovicza_szerint_etikatlan_es_gusztustalan__hogy_meghurcoltak_a_fiat

Barátom, még ha el is fogadom, bemondásra, hogy a fiacskád teljesítette az óraszámokat, akkor is felmerül a kérdés: a jegyek, azok honnan vannak?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Hát, izé:
„Nem tudom mit esznek magán a nők James Twelvetrees,
a felépítése olyan, mint egy téglabudié”
Hamán itten idézgetések voltak, ez a klasszice örökbecsű belefér, nem?-))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ééééééééééééén?! Én rossz?! Vagy gonoszka? Na jó gonoszka vagyok, mert az olyan cukin hangzik.:D
@Knósszosz: Simán belefér.:D Persze attól függ, ki mellé állsz. A Család mellé, vagy Fabius mellé?:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez azért gusztustalan. Majd mindjárt hozok egy bömbirongyit és telesírom, micsoda igazságtalan történt szegény politikus fiacskával.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hát azok a frissen szerzett dékáni kódok is érdekesek
@Knósszosz: Hali! Megkaptad a repcsis privi üzit??? :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ki kéne osztani a karaktereket. ki a fönők? ki a fia, sógóra, lánya, anyja?:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Viszont tényleg megy a pofonért a kretén apuka! Ezek tényleg ennyire parasztok, nem csak annak látszanak!
@Penivaldes: Miért?! Te láttad már Fabiust? Mert én még nem. Addig lehet épp szöszi 10 éves kislány is, kicsit mocskos szájjal:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A tudjukkik tudjukhonnan szervezik a puccsot. Ha meg nem tudod, olvasd el a könyvet, ami leírja, vagy kövesd nyomon sherlock gyuri heti rovatát a párthetilapban:D
@Penivaldes:
Na, elég szegényes a fantáziád azért... :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a kislány én vagyok. ebből nem engeek. az ártatlan arcbüól.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
@Penivaldes:

Ez helyi lobbik vezér.

Gondolom, nem baj, ha nem teszek hozzá semmit.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Te láttad már Fabiust? Mert én még nem. Addig lehet épp szöszi 10 éves kislány is, kicsit mocskos szájjal:D"

ELKÉPZELTEM...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: ó nem, csak kegyes vagyok hozzátok:))
igazság szerint nálam a valóság és a fantáziám keveredeik
@Penivaldes: A politikus vagy Knósszosz?
Szereposztás? A főnök ugyi én vagyok, nevem is mutatja: Queenpin. A többi még nem eldöntött:D Amúgy milyen más tisztségek vannak egy maffiában? Vagy csak elég felütni a fidesz szabályzatát?:D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: :D Igazándiból ő azt hiszi, és talán jól hiszi, hogy majd a hívők serege beveszi a nyafogást.:D
@keresztanya fabi(en): Vavyan Fable-től loptam:D
@Penivaldes: OP rendszert váltottam, ost a telepítéssel meg a konfinggal voltam elfoglalva. Már nem annyira büdös, lassan használható-:))
@aritus: "A Fidesz-lobbi mindenesetre beindult: Pócs János, az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának fideszes tagja hétfő reggel a Magyar Rádiónak azt mondta a versenyhivatal eljárásáról, hogy „ha jó erősen visszafogom magam, akkor is azt mondom, hogy vérlázító. Ez egy megállapodás, és szó sincs arról, hogy a fogyasztókat károsítja.” A képviselő elmondta, hogy a „magyar termelők azt várják a magyar kormánytól, hogy a magyar termelőket védje meg”." haha
@Tűzfal: :D Szőke, pici, copfos, csálén álló ruhával és az egyik zoknija lecsúszva és csúnyán beszél. Meg szeplős.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És amíg vártak arra, hogy rohamléptekben negyedóra alatt levizsgázzanak mindenből, romkocsmákban merengtek???

Gecik.. Ezt nem tudom szebben, kipontozva,mert nem érdemes. És ezek hadoválnak bálnaszakosok meg ruhatárszakosok feleslegességéről. A gerinc nem törzsanyag tényleg, sőt ezekből direkte kivették.

Aki oda jelentkezik, az be tud menni oda hányás nélkül? Az egy diploma ezek után? ilyenek aláírásával, ilyeneknek kiadva? Élsportoló is ilyen nulla? De szar.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Hátén mé vagyok itt, szerinted?
De akkorse fogod belőlem kihozni a smittet, jó? A véleményem az enyim, na!
@aritus: Hát igen. A pékek is csak megvédték a magyar pékipart, mikor egységesen állapították meg a zsömle árát. De az idegenszívű versenyhivatalt az se hatotta meg. Pedig magyar paraszt, magyar földön, magyar búzát termelt és ő meg zsemlévé varázsolta.:D
Biztos a tudjukkik fizetik a GVH-t.
Fogadjunk, hogy szeptemberre már átalakítják a kartell szabályait, és megnyirbálják a GVH jogköreit?:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Őrület, ezek ennyire hülyék? romkocsmaszakon teljesítette, mondom!!! Csocsó-szakágon, az van ott dögivel.
@Gábriel angyal:
Meg és köszi-:)
Most avval vagyok elfoglalva, hogy piszkálom itt az új rendszeremet. Sok van még hátra a reszelésből, de amint tuti válaszolok. Hardver is nyú, meg oprendszer is. Szokni köll. A negyede sincs még kohn-figurálva. Ha szabad viccösködnöm. Szóval, majd röpülünk holnap, addig szétnézek itten. OK?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ábrándozás az élet megrontója, Mely kancsalúl, festett egekbe néz
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na, ehhez tartsd magad. :D:D A cukiságom álca:P
@Penivaldes: Ez igazán kedves tőled:P Jó keresztanya leszek. Kegyetlen, hiú, öntelt,kapzsi.:D
De lehet Fabius is. Biztos most eszi a spenótot, vagy a mamája épp most szidja össze.:D
@Tűzfal: Nem is lehet. Azért örülök, hogy nem jártam a TF-re. Nagy ciki lehet, hogy pár hónap alatt ennyit esik a reputációja.
@Knósszosz: Smittet?! Nem akarom én kihozni belőled. Csak tudnom kell, hogy a Családdal vagy-e? Mert fel tudok ajánlani némi védelmet...:D (Elég keresztapás volt?:D)
@aritus: Mit szól az a szépnevű nő a másikból, aki saját néven védte a tecsótól hősleg ezt a csodás intézkedést?
Azért ez se rossz:
index.hu/belfold/2012/07/23/hamisan_vadolt_eroszakkal_egy_lany_nograd_megyeben/
"A Facebookon közben tüntetés szerveződik, mert az a hír terjedt el, hogy az erőszakot egy, a balassagyarmati közösségi szálláson élő férfi követte el. A Balassagyarmaton elterjedt hírek hatására szombat este Polgári összefogás a balassagyarmati idegenszálló ellen nevű csoport alakult az egyik közösségi oldalon, amely jelzi, folyamatban van a tüntetés szervezése, "hogy együtt védhessük meg Balassagyarmatot az ide betelepített garázda idegenektől".
Remélem meglesz a tüntetés szépen tartva, igaz, hogy nem történt semmi, de a betelepített idegenek akkor is garázdák, védjük meg ellenük a családjainkat. Ó bazmeg!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Vagy felhasználva a friss vadiúj maffiátokat, Dunába betonozzák őket. Miket vállaltok el? Idegi kikészítésben erős vagyok.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kedves Csekk, mint azt írtam volt az elébb, nem vagyok képben a mai napot illetően. Azt a készséget építettem újra, amelynek segítségével kommunikálni tudok Veled és a kitűnő társasággal. Azért sejtem, a "család" mire akar utalni, már ha jól gondolom. Na avval nem!
Na a dinnye után jönnek a következők:
"Már előre jelezzük, hasonló egyezség készül más szezonális élelmiszernövény, a krumpli, a paprika és az alma esetében is."
veddamagyart.info/gazdasag/3601-dinnyemegallapodas-ez-valtotta-ki-a-multicegek-riadalmat
@keresztanya fabi(en): ja, folyik a politikai megfélemlítés. "Nyomásgyakorlás", ahogy az index eufemisztikusan írta.
@keresztanya fabi(en): Valami miniszteriális libu lehet, nem? Nagyon hivatalos a rizsája.
@keresztanya fabi(en): De amikor olyan vicces. :D
@a szív fészkei: Ez megint a nézzük hülyének azt, akinek a Neptun csak egy bolygót jelent történet, nem igaz?
@a szív fészkei: már tényleg rájuk férne, egy kis dinnyézésből mekkora kalamajka lett
@keresztanya fabi(en): hurrá, előre a lenini úton! Ezek mostmár nem mindennapra produkálnak valami rémeset, hanem mindenapra több rémeset. Követhetetlen. Erre is játszanak szerintem, hogy belefáradjunk, elfeledjük, mert egyik üti a másikát.
@Knósszosz:
Itt most a kleinfiguráról szólt a poszt, csak aztán hirtelen éhgyomorra alapítottak a csajok egy maffiát is. Belejöttek a nagy elődöket figyelve.
@Knósszosz: Oh, szóval. Fabius leAlfonzozott engem, és még nem tudni, hogy hajlandó -e elismerni, hogy becses személyem max Alfonsine lehetne s-sel és e-vel a végén. (Mert egymás keresztnevét találgattuk. Olasz katolikus szent nevére első találat a guglin alfonz volt:D)
Ezzel annyira felbosszantott, hogy Bolival, Egérrel, Penivel, és Stefkével (Stefke megy börtönbe, mi meg alibit igazolunk magunknak) el fogjuk ásni Fabiust, mert tiszteletlen volt. Így összeálltunk egy jó kis maffiává.:D Ezért a kérdés.:D
@aritus: De csak belerokkannak ők is. Korán reggel rokkant a rigó, tudod ugye..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én kültag vagyok a bt-jükben. Ha akarják becses idegelő szolgáltataimat. Tuti infarktus vagy agyvérzés a vége, ha ráküldenek valakire. És nem nekem.:-DDD
@keresztanya fabi(en): És hol van még a paprika szezon?! Arra tényleg kiváncsi vagyok, hogy herélik ki a GVH-t, hogy a gazdák ne borogassák a csillivilli tábornagy lovasszobra elé a terményt. Mert ekkora pofátlanságra ez szokott lenni a válasz. Tipp: a terményeket kiveszik...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ja ez Knósszosznak ment volna, de hát felajánlottam magam akkor így is.

De miért nem használod a ph-t??? Olyan trendi.
@a szív fészkei: nagyon terEl.Mint Terelő BeNce az Olgánál. Egy olyan egyszerű kérdésre, hogy igen vagy nem, nem tudott válaszolni többszöri felkérésre sem. Csak terelt. Aztán benyögte, hogy az IMF hitel elhúzódáa 1500 milliárdba kerül, DE EZT NEM A ZEMBEREKKEL FIZETTETIK MEG, HANEM A CÉGEKKEL.

Ez a nap legpofátlanabb hazugsága a kis nyálastól
@a szív fészkei: Á, te túl értékes vagy a szervezetnek, hogy katona legyél.:D
Te leszel a consigliere.:D
Katonának majd felvesszük Gabe-t. Ő tökéletes lesz.:D Elvégzi a piszkos melót, és leüli amit kell a családért:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nehéz szívvel bár megtörve nem, előkeresem a szerszámot a pincéből, amivel talaj előkészítést végeztem a három évvel ezelőtti füvesítés okán. Csatlakozom a hölgyekhez-urakhoz, bár nem tudom hová fog ez vezetni? Az biztos, hogy megálljt kell parancsolni a diktatórikus, kézi vezérelt véleményszabadság nyilvánításnak! Ezt még itt sem lehet megtenni, éljen a blog forradalom!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szentesi paprikások sirámait már tavaly nyáron hallgattam, lassan ott is befejezik a termelést. Amúgy az a jó magyar paprika sem látott még álmában sem földet, ugyanis táptalajban nevelik
@keresztanya fabi(en): Te vagy a KERESZTANYA. Vannak szilvamagjaid a pofazacskódba? Az kell.
@a szív fészkei: Én Bolira gondoltam:D Hiszen megfogja az ásó végét, ha a család érdeke úgy kívánja.
@keresztanya fabi(en): Az én vagyok.:D A Queenpin.:D
@a szív fészkei: Meg párt is. Meg egyház is. Tisztára elfideszesedünk:D
@a szív fészkei: majd kérek gyorsan Stefikétől, hátha maradt ki nekik a lekvárfőzésből.
@a szív fészkei:

Megtehetik, hát megteszik. A szocik legalább sötétben csinálták, ők már erre sem figyelnek.
@a szív fészkei: Hát nem. Ez jó pont, mindenképp. Borzalmas lenne, ha minden második Queenpint Alphonsine-nek hívnának.:D
@keresztanya fabi(en): Ez annyira ..... hervasztó. Akkor némi víz és tápoldat miatt kartellezne a kormány?
@Knósszosz: :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Sőt. Ők elismerést, megértést, és egyetértést várnak. Fel se fogják, hogy amit csinálnak, az rossz. Ha ők csinálják, azt jónak kell elfogadni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Igen, egy szem magból tápoldatoznak egy tő paprikát, ha nincs gáz, akkor 30kg is lehet rajta a termés. De sajnos csak azt veszik át tőlük a nagybanin, ami úgy néz ki, mint a génmanipulált, tehát egyenes, egyforma nagyságú, vastagságú. Ott a hasznosítható termálvíz amivel fűthetnék az üvegházakat, de sorra eladó mind, szarért-húgyért sem veszi meg senki. Viszont a multiknál az Algériai "magyar" paprikát preferálják, amit valóban magyarok termesztenek odakint.(nem kell üvegház, meg fűtés, élelmes a magyar)
@keresztanya fabi(en):
Stefike elmehet paddock takarítónak, mert Kimi harmadik lett. A nagyra nőtt csecsemő izomból pályán kívül előzött, ezért visszaminősítették.
brühühühü
Fernando győzelmének örültem, forza Ferrari!
@Knósszosz: Bearanyoztad a napomat! Odaképzelem rögtön a dobogóra!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez az. Szóval, ha jó helyre nyalunk, akkor mob alelnökök lehetünk, de ha nem, és annyi a bűnünk, hogy nem, akkor mehetünk zabot hegyezni.
@keresztanya fabi(en): Akkor is magyar paprikát eszek, ha algériai. Zseniális.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Ez a történet elmeséli önmagát, mi meg levonjuk a tanulságokat, mindig, mindig csak ez marad, hogy vonogatjuk azokat a kurva tanulságokat, és sírunk a sírókkal maximum, de valamit már tenni is kéne."

Bizony. És még mennyit kellett volna tenni a balaványoknak, törökgáboroknak, babarczyesztereknek az elmúltnyolcévben.

Most kisebb hülyeként állnának előttünk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Az álmodozás az élet megrontója :-))

Jelzem filmet nézek és közben azon mulatok, a törpik micsoda ármányt eszelnek ki, ha már az ásás és vízhordás ilyen csúfos kudarca fulladt már ötlet szinten :-D
@Fabius:
"De a törpök élete nem csak játék és mese hallottál már a gonoszról a csúf, kopasz Hókuszpókról?"
www.youtube.com/watch?v=JlnNh2M693k
:D Ha már magas a laszti...
@keresztanya fabi(en): :-DDD Édes vagy, de az ringlómag!!! Viszont nőcisebb, az igaz. Te mindig adsz az ilyenre, ezt szeretem!
@Knósszosz: remélem valami új ütős hardvered lett és tolod majd a szimeket is 1000L. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Égnek, mint a Reichstag, ez világítja meg az egészet.
@a szív fészkei:
Jobb keze? Nem elég az Országos Balfasz és annak a Jobbkeze? Azért tudod... :(((
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Úgy elképzelem, hogy egy pedo beindul a leírásodra és szembe találja magát az igazi Fabiussal.
@keresztanya fabi(en):
Pezsgővel!
Az a barom alkoholistának nevezte, mert szokott piálni. És? Egy alkoholista nem tud ilyen teljesítményt nyújtani, nem beszélve arról, hogy egyetlen csapat sem szerződtetné. Stefi egy görény, jól fizetik a tények elferdítéséért.
Ja, és jön a magyar nagydíj, bár azt nagyon bírja Button. Mindegy, szimpatikus srác. Ha ő, akkor ő.
Mi meg szurkolululunk, románul-:)))
@Knósszosz:
Ha kell segítség, a szakmámba vág... Csak hívjon és jövünk - elássuk a szar hardvert! :))
@a szív fészkei: most már áruld el lécci mi a francnak kell a pofámba a szilvamag. Anélkül is tudok hegyeset köpni
@Tűzfal:
Oda már nem kellek én sem, a víz leviszi a maradékot...
@Gábriel angyal:
Nem fogok a NASA-nak dolgozni vele, de nekem itten megfelel. Tudok vele repcsis vidiókat küldeni, tehát OK-:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ezt is kinyírják? a Rajkóékat is, mindent. A trágya elérhetetlen színvonal ezekhez.
@a szív fészkei:
A kis szőrös barack a nőcisebb, nem??? ;D
ezt nézzétek meg, eldobtam az agyam, az első 4 percen
a konzultációs levelek ki illetve visszapostázását kifizette előre a kormány a Magyar Királyi Postának. a vissza nem küldött levelek postakültsége jogtalanul lett kifizetve, az Árok Kornélék javasolnák a postának majd, hogy ebből a pénzből támogasssák azokat, akiknek télen nem futja fűtésre
atv.hu/cikk/video-20120723_arok_kornel
Gyerekek, ez a lány nagyon, nagyon ott van! Nemcsak gyönyörű, de valami hihetetlen stílusa és kisugárzása is van! Van egy bemelegítése... :D

hvg.hu/Tudomany/20120723_michelle_jenneke_video
@Fabius: Gondolod, hogy van esélyed ellenünk?!:P
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Török gábor, ugyan... Ő még mindig ugyanott tart. Csak nem érti, miért nem kiváncsi senki a szerinte pártatlan elemzéseire.
@keresztanya fabi(en): CSak láttad Marlon Brandot a Keresztapában? Neki állítólag azt a jellegzetes arcberendezését így érték el.

Na, amit sanyoka beírt, azt lefotózták: balavanyposzt.blog.hu/2012/07/23/igy_tisztogat_az_mtva_dokumentumokkal?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_07_23&utm_campaign=index Ehhez: en.wikipedia.org/wiki/Steal
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: helyes csaj, viszont rossz hír, hogy az 1026-os sorszámot húztad
Bocs, mindig késik a másolásom: sanyoka közgépéhez: fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/562728_368757323193790_938008084_n.jpg

Steal van rája írva, Freudi elszólás,lásd fent a jelentését.
@hacsaturján: mindenképpen csinált meg! :)
@aritus: "mikor olyan közönségnek szól"

hát ez az! :) mikor több mint tíz éve viccelődött ezzel, más volt a helyzet, a közbeszéd, nem volt ilyen komoly az Internet sem, ma meg már alig várják, hogy lecsapjanak az ilyen nyilatkozatokra;

tudja, hogy ezt a közönséget nem érdekli az, amit ő mond (nem is érti az álláspontját), az sem érdekli, amiről beszél, s minthogy nem érti, képes homlokegyenest ellenkező tartalmat kihámozni abból, amit ő mond; ezek után minek szólítaná, célozná meg őket egy fricskával, akár közvetve? úgysem értik a viccet, de még ha értenék is, akkor sem értékelnék

mindenesetre örülök, h így értjük egymást
@a szív fészkei: Láttam persze. Nagyon emlékezetes számomra a szinkronja is. Azt hittem, valami másról van szó,h. lemaradtam valami komoly dologról.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tényleg szép. Csak azt nem értem, nem zavarja őket a rengeteg loboncuk?? Simiznéd hátra neki, elhiszem.
@a szív fészkei:
Már röhögtünk rajta egy sort... A cím is el lehet írva, "felcsúti paraszti" lesz az!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Már viszketett a tenyerem, hogy írjak segíccségér, de nem akartalak 'szogatni.
Kidobtam a kukába az előző konfigot. Nem azért mert szarakodott, csak lassú volt, mint Kusza Szem a gazdasági mutatók számításában. Szóval Asus decka került a házba(én azt használom, mióta pötyögök), nyolc GB Ram 1333, meg egy Finom Iksz4 3400 AM3. Én Intel párti voltam kurva rég óta, de a lányomnak összebarkácsoltam egy konfigot két éve AMD-vel, azóta nem viszolygok tőle. Most úgy döntöttem, akkor legyen az enyém is olyan. Egy napja nyüstölöm-tesztelem, de tetszik.
Tegnap az unokatesóm vett egy i5-ös laptopot, nem volt azon se op rendszer. Megtoltuk a win 7-tel és azon is elvertem. Persze Te jobban képben vagy, de nekem már ezek is kurva jónak számítanak. Kérdezhetek majd, ha hülye vagyok?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Brazilra? Ez tucano és Rodeo asztala, engem annyira nem hoz lázba, bocs. ;-)))
@a szív fészkei: egy 5 éves gyerek is tudja, hogy mit jelent a STEEL, de a honlapkészítők nem

a cégjegyzékben helyesen így szerepel: KÖZGÉP Building and Metal Structure Manufacturing Private Limited Company, KÖZGÉP Ltd.
@Pantagruel: De amit a hörgőszakkör válaszolt rá, azt elolvastad? Tanulságos. Talán ezt akarta kiugrasztani.
@Knósszosz:
Nyugodtan. Priv. oszt hadddddd szóóóóójjon.
Ha kellenek szoftveres tippek, pl. Ccleaner, Malwarebyte, .... akkor is, nyugodtan. Az update funkcióban állítsd át a frissítéseket, mert valami furcsa kényszertől indíttatva a MS vasárnap éjjel háromra állította be az automatikus frissítések időpontját. Naponta, mondjuk 20 órakor legyen, akkor nagyobb a valószínüsége, hogy be van kapcsolva.
@a szív fészkei:
Szegény? Annyira nem, az arabok megvették nagy részét a cégnek + hozzácsapták az ATI gyártót is, nyomják bele a zsét mostanság.
@a szív fészkei: persze, hogy jó, hiszen jól elb.szták., pont a honlapon, amit többen nézegetnek, mint a cégbejegyzéseket
legalább tudni lehet, hogy az igazság odaát van
Azért érdekes, hogy eddig nem jelzett vissza nekik senki
@keresztanya fabi(en): Na,hallod nekem komoly lenne két rohadt szilvamaggal a számban beszélni ki tudja hány órát! Szerettem nagyon Brandot. Az utolsó tangóban, hát hümmhümm...

Bár az mondta a színésznő, hogy effektíve tényleg megerőszakolta őt akkor és úgy. Az meg már nem szép tőle, nagyon nem.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: ha felrakja az ess-t akkor az is löki a windows frissítéseket
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azért az Intellel nem ér fel. Azok örülnek, ha van konkurencia, mert serkenti őket. Már a 16-os dolgokon rágódnak, vagy mi.
@a szív fészkei: Vágy villamosában még szemtelenül fiatal volt
Jó éjt mindenkinek, holnap meló
@a szív fészkei: nem, nem olvastam, hol? itt? vagy ott? :)
@a szív fészkei:
Ott van az mellette, sőt a szerveres területeken is komolyan beleköpött az Intel levesébe...
Valamikor az Intelnek a bérgyártója volt, ott dolgoztatott az Intel náluk.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tudom, ment/megy a meccs. De ahogy Intel-bennfentestől tudom, azért még nem rettegnek tőlük, hiába jelentgette fel őket orrba-szájba az Eu-ban is pár éve.
@keresztanya fabi(en): A tangót nem láttad? Uhhhhh.Szerintem hatalmas film.
@a szív fészkei:

Töröknek egyszer volt egy "lehethogytévedtem" posztja, de aztán visszahülyült a szokott szintjére.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szép finom műsorok mennek ott is. De majd a Viki rendet tesz, a világban úgy kell forogni a kerekeknek, ahogy ő jónak látja! A dinnyus csak az első lépés volt!

Ja istenem. Ez azért nekünk itt már kurvára nem vicces. Csak az életünket cseszi szét ezzel. Steal. Ja.
@a szív fészkei:
Komoly pénzt is fizettek az AMD-nek és a bíróságnak is Intelék, mert megvesztegették a nagy PC és szervergyártókat, hogy Intel alapon gyártsanak szinte csak... :DD
Nem lenne egészséges az Intel egyeduralma, eltunyulnának a fejlesztésekben és elpofátlanodnának az árakban is. Kell a verseny!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Független képviselő a Balaton mentén. Hát élni akar és megélni.
@Tűzfal:

Hidd el bátran, ha tényleg egy pedomaci indulna rá a dologra, és szembe találnám magam vele, azt te nem tudnád elképzelni...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ők is azt mondják, hogy kell a verseny. De azért az a per onnan interpretálva elég érdekes volt. Belsősök emailjét vizslatták, az alapján fogalmaztak vádakat, stb., nem volt teljesen kóser a dolog, ahogy hallottam.
Na mindegy, a kapitalizmus nem kisasszonytánc valóban.
Jó éjt a kitűnő társaságnak, szokom az új rendszert. Kaliníhta.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Arra gondolsz mikor egy pillanatra tényleg a kirakat mögé látott, és mivel a látvány meghaladta minden addigi képzelgését, a hatására abba akarta hagyni a blogolást?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Mikor attól is meg vagytok rémülve, hogy állva végigröhögök egy elárasztást, akkor egyebem sincs csak esélyem, Alfonz :-D

Ezen nem sokat segít, ha két barackmagot teszel a szádba, hogy te legyél a marlonbrandó .-))
@a szív fészkei: ja, köszi, ezt még elolvasom.
@Fabius: Te ennek hatására nem akarod abbahagyni? Remélem.

Pont ilyenkor lenne kötelessége írni és kajabálni minden értelmesnek, hogy SOS!! De Töröknek ez eszeágában sincs, sőt. Kuminnak meg egyenesen bejött. DE az meg is érdemli, hogy úgy emlékeznek rá, mint az a nagyon hülye, aki levelezni próbált Hugh Grant-tel.
@Fabius: Akkor téged kéne kirakni vízmércének. még integetnél is, így növelnéd a turistaforgalmat az új holland vízibuszokon.
@keresztanya fabi(en): Minden dolgos embernek - te igazi, olyan orvbánian rendes munkát végzel?? - hasonlókat! Álmodj a fiatal Marlonnal.
Totálkész: index.hu/kulfold/2012/07/23/narancssarga_hajjal_jelent_meg_a_birosag_elott_a_denveri_tomeggyilkos/ Láthatólag se kép, se hang, annyi. És mi lesz ezután?

Én sem engedtem volna a szülők helyében a kormány emberét szónokolni, de Pintér ugye hivatalossá tette az aktust. Akkor meg ők diktálnak? Mert fizetik a temetést? Nem tudom, hogy van ez.
@Fabius:

Nem, az is megvan, de amiről én beszéltem, az asszem az AB abuzálása kapcsán született... majd utána nézek, csak már késő van.

Na, mégis megvan:
torokgaborelemez.blog.hu/2011/12/19/421_a_mindenhato_ketharmad

Persze, mégis megy a kenegetés, de innen el lehetett volna indulni.
Egyébként ez a poszt sűrítve tartalmazza Török módszerének minden baját: hát ha egy politológus ennyire meglepődik azon, ami mindenki számára nyilvánvaló volt, aki csak egy kicsit is foglalkozik politikával, akkor nem kéne azt a diplomát visszaadni?
@a szív fészkei:

Eszemben sincs abbahagyni. Nem nagyon van olyan a hazai közéletben ami igazán meg tudna még lepni, vagy a hatása miatt abba akarnám hagyni. Bár az is igaz, két lábbal állok a földön, és nem elméletből építek magamnak képzelt világot, amit aztán szétpöcköl egy Mr 20% Lajos.
@a szív fészkei: "Meggyőző" arc és tekintet. Szerintem már a következő is készülődik valahol. :(
@a szív fészkei:

Ez csak egy bolond, de sajnos csak idő kérdése, hogy ez a társadalom tényleg kitermeljen egy olyan elmebeteget, mint Joker.
@Fabius: Jó. :-)) Mert nem szólni bűn. Egyre inkább, minél nagyobbak ezek bűnei.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ja, megvan, emlékszem.

TG mentségére legyen mondva, ő nem álnaív. Lehet ez a rosszabb, de ő tényleg ilyen. Elképzel valamit, hogy á, azt úgysem, aztán csalódik és kínlódik mikor mégis. És ugye ez elemzések visszanézve az elmúlt két évre, hát...véleményes mennyire jöttek be.
@Fabius:
Kumin viszont csonthülye. Szánalmas a figura. El nem felejtem, ahogy Lengyel László alázta egy műsorban. Szinte minden mondatát kijavította és a tévedéseit ráolvasta. Nagyon égő volt Kuminnak, a pasi tök hiteltelen.
@Fabius: Hát, a rémületre neked van okod. Mert elég komoly kis bűnbandát rántottunk itt össze ellened. Szval, ha nem hagysz fel az alfonzzal és kezdesz alfonsine-ozni, akkor nem tudok érted sokat tenni.:P
vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20120723-budai-szerint-nincs-dinnyearkartell.html

Ezek ám a lelkes végrehajtók. Persze az nem jut eszükbe, hogy ha nuku kartell, és a katalógus érvényes, akkor még mindig a 69 játszik:D Vagy lesz nekik 69-es pozitúra a fogyasztóvédőkkel.:D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Kumint itt a bloghun és szétrántotta a kommentelő brigád. Pedig ezek (mi) "csak" emberek, naprakész napi véleménnyel a közéletről. De a koncepció bejött, ugyan megugrott innen a sokkal csendesebb hír24 blogfelületre, de kikövezte magának a csudaállást. Ott meg a tények egyenes közlése és a tiszta beszéd úgysem divat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

No, Alfonz, akkor lássuk milyen brigádot szedtél össze :-))

Jelzem, ha bukó lesz csak Alfi leszel, ha ismét akkor csak Alf :-D

www.youtube.com/watch?v=-2-NMNjtMs0&feature=related
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): @a szív fészkei:
és még Rodeónak is, csak nem találom a válaszát:)
Beírtam a Googliba, hogy érdekes brazil nevek (hogy egyszerűsítsem a dolgom és még a J betűt is a gyakori Jánosra gondolva) és az első megjelentek:
-Jacinto Fadigas Arranhado Janeiro Fevereiro de Março Abril (azaz Januári Februári Márciusi Április Karcolós Hasfájós Jácint)
-João Cara de José (János aki Józsefre hasonlít)
és egy magyarul is teljesen értelmezhető:
-Jennyffer Nokia Motorola de Blecburri Arroios
Aztán vannak olyanok, hogy :
- Liberdade Igualdade Fraternidade Nova York Rocha (Szabadság Egyenlőség Testvériség New York Rocha), meg
- Pália Pélia Pólia Púlia dos Guimarães Peixoto
és, de nem utolsósorban:
Paranahyba Pirapitinga Santana

Ezzel abba is hagytam a keresgélést, hiszen állításommal szemben ezek teljesen normálisak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Édes pofák, kár, hogy Fazekas és a VM a saját szájával jelentette be a kartellt. Hazudunk a pofátokba, már megint, és a dinnye árát is beszoptátok.

Szép üzenet, sokan szeretik ezt :-D
@tucano: Remélem ezektől a lányod megnyugodott, belátva, hogy járhatott volna sokkal rosszabbul is! ;-DDD
@Fabius: Itt egy újabb noctürn így éjjelre tőlük: www.vg.hu/vallalatok/mezogazdasag/a-foldtorveny-uj-honfoglalas-381101

[..]"Fazekas Sándor az új földtörvény tervezete kapcsán kiemelte, hogy a föld nemzeti kincs, és most van rá először lehetőség, hogy a jog eszközeivel és gazdasági eszközökkel, illetve odafigyelő gondoskodással megvédjük. A földvásárlási moratórium 2014-es lejárta után fel kell készülni arra, hogy más törvényi feltételek lesznek, vannak, akik "ugrásra készen állnak a magyar föld megvásárlására", de a magyar gazdák érdekeit védeni fogjuk - nyomatékosította."
@Fabius: De szerettem, jó hogy látom! Volt ilyen papucsom is!
@a szív fészkei: ez lesz az indok a teljes szakításra.
Szív fészkei állj!Te el akarod velünk hitetni,hogy az mszp megvédi majd a magyar földet?Háááát anyókám,sok sikert....
@CsodaCsipesz: Te már tudod, hogy 2014-ben győz az MSZP? Vátesz vagy, drágám, kösz a kedves szavaidat. PÁ végleg
@a szív fészkei: Csődközeli magáncégnél 8 óra benntartózkodás, otthon még legalább 2 óra meló.
Áprilisig kell már csak kibírni. (a cégnek is, nekem is). Aztán nyugger leszek remélem.
@Fabius: Lássuk csak. Boli, Egér, Stefke az ásós szekcióban, Peni, Szív, Knósszosz, és heckmanünk Gabriel. A góré meg én vagyok.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Köszönöm a bizalmat, de én inkább a logisztikában vagyok jó. Esetleg távcsöves puskával hátulról ritkítom meg a soraikat. :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kúl, úgyis kell valaki aki ért a logisztikához és a távcsöves puskákhoz.:D
@keresztanya fabi(en): Háááá` nem tom... Nem kaszálsz-kapálsz látványosan, nem kőfejtesz, üldögélsz egy irodában. Még jó, hogy nem romkocsmában szívem!

Ej, ej, látom nem lelkesít a NER sem. Na majd a hímzőkör, ahol szép népdalokat fogunk danolászni. jó világ, nem? ;-DDD

Na kiskáté ahhoz, hogy mi minden közül lehet hányni: magyarnarancs.hu/belpol/ki-van-a-beka-segge-alatt-81008 Mert választéknak azért nem mondanám.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ha ért a távcsövesekhez, akkor kezdhetné hasznosítani is magát már! Emberek ezrei gyűjtenek egy hozzá hasonló kvalitás megfizetésére.
@a szív fészkei: Igazad van. Miért ne adhatnánk bérbe a távcsöves szolgálatait jó pénzért. Persze nehéz lesz lebeszélni, hogy ilyen sok ezres gyüjtésnél ne pro bono csinálja.:D
Úgy látom veszik a bátorságot és megoldják a problémát. :)

kuruc.info/r/6/99131/
@a szív fészkei: Ja, 2 üldögélés között meg rágcsálom a körmeimet, meg nézem a telefonon a hívólistát, hogy ezt sem veszem fel, meg ezt sem.

De most veszek a lidiben vasalható matricát (hímzés helyett) és csinálok egy pólót magamnak. Ha sikerem lesz, sokszorosítjuk.

Sárga levest meg majd küldjétek.
@a szív fészkei: Kimit azt nem. Régebben Fabius belinkelt egy képet, alamizsnát kérő, kalapolóról. Azt.
@a szív fészkei: Szted feltűnne valakinek kis városunkban, ha végigflangálnák benne a fűutcán?
@keresztanya fabi(en): Nem tudom, mennyire éber egy kisváros.

De finom húslevest tudok főzni, viszek be, ha kéred! Majd a TEK-es fiúkat is leveszem a lábukról vele...
@a szív fészkei: ja. meg hímzőfonalat is hozzál a falvédőkhöz
@keresztanya fabi(en):

Csiripöriből kivételesen zseniálisat tudok, és nem szerintem :-) Számíthatsz rám is élelmezés frontom, ha úgy alakul :-))
@Fabius: Most a paprikás csirke és a csirkepörkölt két különálló? Mert paprikásban jó vagyok, de nekünk a pöri, az igazi pöri, az a sertés. Volt már vadgyesznyó, szarvas, marha is.
Fonalak oké - engednek bent alkotni? ;-DD
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Keresztanyánk börtönkosztjának összeállítása nem közérdek, he? :-D
@a szív fészkei:

A paprikás csirkéhez van tejfölös-tejszínes habarás, a csirkepörihez nincs. Ez a fő különbség :-)
@Fabius: Nem tudom. Attól függ, ki védi, vagyis, hogy meddig lesz bent..vihetünk néki banántot is, igaz magyart, meraz nem rohad ollan gyorsan!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Hmmmm. Kűggyünk inkább most narancsot neki, ha az nála van el se viszik, hímes póló ide vagy oda.
@Fabius: a narancsba meg rejthetünk ezt-azt, nagymagyarországos zászlót, hímezve,estleg reszelőt, hogy a körmeit is karbantarcsa odabenn?
@Fabius: Gondoltam. Akkor paprikásban nyomulok, abból meg reciklaként hortobágyi palacsinta. Kezd Keresztanyának összeállni a börtönkoszt...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): NA te is milyen odaadó lettél, látod? Magyari dinnyét vigyünk! A már emlegetett, környéken ga/rá/zdálkodó árus 99-ért mérte ma a "magyar" zebradinnyét - neki nem szóltak a tecsós árletörésről -, a körúti pedig 149-ért. De keresztanyáért nem drága ez sem.
@a szív fészkei: Tennapelőtt Sparosat vettem, ma maszek zöldségestől, ugyannyiért..egyik olyan édes volt, amit évek óta nem ettem, másik vizes és túlérett. Tanáld ki, melyik melyik volt..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

A nagymogyoró zászló nem biztos, hogy jó ötlet, lehet a narancsot egyben tolja le a torkunkon érte :-))
@a szív fészkei: Nem tehet róla, de igen..a multis életem egyik legjobb geregája volt!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): A kisboltos meg ezentúl dőlhet a lékelőjébe, mert ott hagyod??? De vajon hogyan találhattam el????
@a szív fészkei: Semmi gond, ha 59 vagy 69 forint (a fene a nyugatiakba, ezzel a kilencezéssel mellesleg) lenne kilója, de közel 30 eurocentért bárhol lehet kapni igaz magyar görögöt, nem?
Köszönöm a gulyáságyús felajánlásokat!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): De rendes vagy! Most nyalok egy kis Becherovkát az egészségedre. A manyikűr készletet el ne felejts hozni
@keresztanya fabi(en): Mi az hogy jövök! Ott fogunk együtt hímezni és népdalokat énekelni, attól megtörnek majd egyből, figyuzd meg.
@a szív fészkei: Ha én elkezdek énekelni, úgy járnak a falak, hogy nem győzik rájuk kiírni a közbeszt
@mamitirtok sír derék (kommensevik): az milyen az a szilvás unikum?
@keresztanya fabi(en): Neu. Ez újabb bőr a lehúzáshoz, igaz, ettől is be lehet b@szni rendesen, kiprószáltam!.-)
@keresztanya fabi(en):

Csatlakozom a nem szépen, de annál hangosabban kórushoz! :-D
@Fabius: Velem meg tömeget lehetne oszlatni, de még senki nem kért meg erre!.-D
@Fabius: akkor nem csak tabukat, hanem falakat is döntögetünk - pár ember még csatlakozik, oszt mehetünk a fidesz székházhoz
@mamitirtok sír derék (kommensevik): én még maradok az itthoni felhozatalnál, pár évig kitart, nem veszek újat. esetleg egy 25-30 éves Hennessey-t kipróbálnék
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Volt itthon egy ajándék üveggel, amit nem mertem megkóstolni. Te adtad hozzá a legjobb útmutatást, nem vagy amnéziás még véletlenségbűl sem
@keresztanya fabi(en):

A tömegoszlatáshoz és faldöntéshez a termetem és a hangom is adott :-D
@Fabius: Én asszem a hónod alatt is elférnék, a termet nálam nem jön be. Viszont repedtfazék hangon tudok énekelni, visítozni, üvölteni, káromkodásban meg már serdült koromra arra a szintre jutottam, hogy a kocsisok is kezitcsókolomot köszöntek.
Na megmosom a hajam és már indulhatunk is.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): várunk szeretettel
@a szív fészkei: na, elolvastam. érdemes volt, bezárult a kör. ha előbbi gáz volt, ez már brutál röhejes. Artamonovra hivatkozni klassz dolog - mondhatjuk -, na de amikor a hitlerista hungaristák végső mentsvára egy szovjet marxista történész munkássága, ahová magyarságtudatukat menekíthetik a beképzelt ellenség elől, az már ROTFL
@Pantagruel: :-D Miért nem Putyin a mai mentsváruk? Két vöröscsillag-leverés között a Szabadság téri hősi emlékműről?

DE örülök, hogy jól szórakoztál! :-DD
@keresztanya fabi(en): Hová mentek? Nem is szólsz??? Én tudom, hun a Cinege utca. Az nem hatékonyabb? Kölykeim vele szembe jártak oviba, amikor még az ovi volt és nem valakinek spájzolták a szupi telket.
@a szív fészkei: bocsesz, gyere te is. Lehet jobb az ötleted, örülne a zasszony, ha megszabadítanánk kicsit
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ha az itthoni felhozatalra gondolsz, akkor az a pia ami itthon található
ha tömegoszlatás, akkor várunk szeretettel
@mamitirtok sír derék (kommensevik): czinege uccai asszonykát megszabadítanánk a zurától
@keresztanya fabi(en): DE annak nem, ha összedűtjük a nehéz munkával felépített kis kulipintyőjüket. Tudod, ameddig azt megszerezték....
@a szív fészkei: ja, az oroszok már a spájzban vannak
süti beállítások módosítása