Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.16. 05:04 Fabius

Az Országgyűlés elnöke: Közgép László

Címkék: interjú fidesz kövér lászló köztévé lmp obersovszky péter

Még mondja valaki, hogy semmi értelme százmilliárdokat köztévére költeni. Szerintem Untermanszky Péter riportsorozata minden pénzt megér, sőt, még annál is többet. Ez ugyanis a többcélú felhasználás magasiskolája: Untermanszky ábrázatát átveszik a kutyaiskolák, az ebek a fotójáról tanulnak nézést utánozni "hálás kutya tekintet" órán, az Értelmező Kéziszótár "szervilis idióta" szócikke alatt a neve kimerít minden magyarázatot, és ugye minket is szórakoztat kabaré helyett. 

Tegnap nála jelentette be Kövér László, hogy nevét immár Közgép Lászlóra magyarosítja, és a jövőben kéri az új verziót használni. A kötelezően előadott: a feritélben minden annyira jó, hogy már kormányzati szinten fölmerült, el kéne egy kicsit baszni valamit, mert az emberekben a tökéletesség miatt fog kétely ébredni, és Orbánt a Békemenet rántotta ki a pancserpuccsisták karmai közül - szöveget egy ásítással át is ugorhatjuk, és foglalkozhatunk a lényeggel:

Az LMP ( meg a Jobbik is) azért demonstrál, mert közpénzen meg akarja magát veretni. Bizony. Szabó Rebeka a maga 31,5 kilójával - amiben benne van a vaságy, kapukulcs és minden jóindulat - titokban arról ábrándozik, hogy egy kilencven kilós TEKnős hátba rúgja a Közgép udvarán. Ha nem így lenne nem tenne ilyen illetlenséget, hogy a Közgép kormányzati kötődését piszkálja, az ötszörös árú vasútfelújítások miértjét kérdezgeti. Mert ilyet csinálni illő, rákérdezni meg nem illő. Selmeczi Gabriellának közpénzen Közgépet védeni LMP székház előtt illő, válaszolni, hogy mit keres az Unió Csalás Elleni Hivatala a Közgépnél meg nem illő. A rendőrséget leterhelni és a közpénzt előállításra herdálni nem illő, a nyilas parlament tagjának hamvaival töketlenül rohangálni közpénzen, majd a beszopás után külképviseleteknek "Nyirő politikailag védhetetlen" kommünikét kiadni meg illő.

 Ez ilyen újfideszes illemtan, amit Közgép László maradéktalanul tesz a magáévá, és büszkén hirdeti a köztévén. 

 Érdekes ezeknek a konzervatívnak mondott embereknek a lelkivilága. Rogánnak az LMP akciójáról a fétispornó ugrott be, Közgép Lacinak meg a verés. Szerintem alakuljon meg a Keresztény Konzervatív Képviselők Szado-Mazo Klubja, vonuljatok be egy irodába, és rendezzétek el az ilyen fantáziátokat egymással. 

kövér-rogán.gif

 Igaz, az illemtanórátokat elnézve meglepődve ezen sem nem vagyunk, de nem muszáj ám minden alkalommal az orrunkra kötni, hogy mire izgultok igazán.

557 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr164658987

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Túlparti álom-parti 2012.07.16. 14:18:45

Bizonytalan vagyok, vagy mégsem? Kérdezi a kormány, miközben az IMF megállapodással kapcsolatban vacillál. A hitel-nem hitel kérdés valószínűleg már eldőlt a Fidesz berkein belül, de hivatalosan senki sem köti azt az orrunkra. Ha pedig a sajtóközlemény...

Trackback: Tocsiktól Simicskáig 2012.07.16. 11:19:44

Olvasom a Közgépes híreket és elemzéseket, Simicska (média)birodalmának felépítését és a hasonló hírek hosszú-hosszú sorát és azt gondolom, hogy a fenébe van, hogy már jó ideje lopják a politikusok a magyarok pénzét, és még mindig van ember, aki megvál...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.07.16. 10:12:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

At utolsó mondat nagyon jó. Csinálják a négy fal között, de nyilvánosan!:)))
Ja, az egész poszt nagyon jó. Szegény Hírcsárda, poén nélkül marad, mert a kormány és csatolt részei abszurditásban, hülyeségben mindent felül múlnak.
az ilyen "Holnyalhatokmégbe?" típusú riportereken nem csodálkozom, rájuk szüxég van, mint lábtörlőre, sexpírre és hogy legyen valami amitől azonnal tudok hányni...a gond ott van, hogy ilyen válaszokat, mint a közgé placa összeeszkábál azt el lehet sisteregni anélkűl, hogy a már zsebében lévő lemondólevél, melyben: minden közjogi méltóságáról, emberi méltóságáról és emberségéről is lemond és azt benyújtva: kivonúl Ajrópából délszudán irányába...lökhajtásosan...

valami tényleg nagyon el van baszva és azt csakis a demokratikus választókon lehet számon kérni...minden nép megérdemli a vezetőit

brühühühühühühü
a hamavakkal mi a szándéka a köz gé placa elvtársnak? újra kiviszik turullal és tárogatóval a székely himnusz hangjai alatt és ott ünnepélyesen szerte széjjel szórják vagy elhantolják? hogy legyen bárkinek lehetősége másnap kihantolni, kiönteni és az urnát megtölteni szarral vagy valami hasonló politikailag értékes izével és feladni FEDEX-szel közgép lacának az országházba utánvéttel

szép kis izé...

brühühühühühühü
tudja e valaki bizonyítani, hogy az urnában mi van? vagy ez csak egy provokáció, hogy eltereljék a figyelmet a közgépről?

brühühühühühühü
@aritus: A falak kívül vasbeton, belül gumiborításúak legyenek. De nagyon !!
@sanyoka:
Azóta is csak statiszta, csak most már feltört, öltönyt is kapott a csávó, Közgép Luigi BOSS mellett. Csurran, cseppen...

"a feritélben minden annyira jó, hogy már kormányzati szinten fölmerült, el kéne egy kicsit baszni valamit, mert az emberekben a tökéletesség miatt fog kétely ébredni..."
Fabiusnak azért vannak igényei! Ormányzati szinten akkora az elba.zás, hogy ha nagyobb lenne, akkor már az IMF szó hallatára menekülne Orbán is Matolcsyné férje is... :))
és ezt múvelik az önkormányzatoknál is ezek az álszent piócák
@aritus: Ahogy a minap volt róla szó a bolondság tervezett is lehet. Az előző beírásban levő blogon van egy írás ezügyben. Igaz más ügyekben is :-)
Pontosan tudjuk mi lesz az IMF küldöttség sorsa:
www.youtube.com/watch?feature=fvwrel&NR=1&v=ahL4wvjoARs
Lagarde: This is madness!
Varga: THIS IS ABSZURDISZTÁN!
Ezek a dzsentrik a végén mikor már a töredékét éri minden a saját túlélésük reményében eladnak minket rabszolgának.Nem veszik tudomásul mit csinálnak,és mi lesz ennek a következménye,már nincs szövetségesük mert senki nem érti a cselekedeteik mozgató rugóit.Amit ma mondanak hamarosan szembeköpik.
@/manens: S fogadok, muszájdzsekit is adnál nekik. Gonosz :-)
Én tegnap végig sem tudtam olvasni ezt a riportot.
Köteleslaci sem lóg ki a sorból!
Ez a világ legnagyobb húzása, ismerjétek el. Az amúgy galambszelídségű lmp-t egy kalap alá venni a köztörvényes tv-ben a jobbikkal és a gárdával.
Ez zseniális. Gusztustalan, hányingertkeltő, felháborító, de zseniális. Az mszp a háttérhatalmak ügynöke, az lmp és a jobbik meg ugyanaz és meg akarja magát veretni.

Szerintem egy pszichiáternek aranybánya ez a kormány. Szimplán elmebeteg mind. Frankón.
index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/16/okmanyirodan_is_vehetnenk_allamkotvenyt/

Én mol kúton akarok venni kavicshalmok mellől és cba-ban (nem mintha bárhová járnék a kettő közül:))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": MOL-kúton max. MOL-részvényt vehetnél. :)
De az CBA-s felvetés meggondolandó! :D
(2 zsemle, 1/2 l tej, 2 db csirke far-hát + 1 db államkötvény /5.000Ft névértékben/. :DDDD)
Szomszéd város az elejétől CBA-s fészekalja volt, most építenek egy jó nagyot
@Marcellusca: Far-hátat a piacon kell venni, ott sokkal olcsóbb, legalább egy százassal kilója
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha valaki leírná a kórképet, orvosi nobelt kapna érte:D:D:D
@Marcellusca: Vagy egyet fizet kettőt kap akció keretében, ha cba-ban veszel kötvényt, kapsz egy zacskó kavicsot féláron:D:D:DD
@Fabius: minő megtiszteltetés ér majd megint titeket :D

Megvan, Orbán kivel kezdi a konzultációt
Orbán Viktor ezen a héten kezdődő konzultációsorozata minden egyes megbeszélése után külön-külön ad a Miniszterelnökség tájékoztatást az elhangzottakról - írta hétfői számában a Magyar Nemzet, amely szerint a kormányfő elsőként a KDNP vezérkarával egyeztet Zuglóban. <!!!!!!

hvg.hu/itthon/20120716_orban_konzultaciosorozat_kdnp
@Cirbolya_sentinel: "Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a lapnak azt mondta: elsősorban a kormányzati ciklus első felének tapasztalatait, illetve a következő két év legfontosabb feladatait tekintik át. "

El sem tudom képzelni, hogy higgadt elemzés után bármi más következzen, mint a Parlament feloszlatása, új választások kiírása, néhány főkolompos öngyilkosságával kísérve.

Ha bármi egyéb következtetésre jutnak, nagyon nagy bajban vagyunk.
@GeoCracker: Zubbonyt, azt nem, de cserébe hármasával zárnám be őket egy helyiségbe : 1 fideszes, 1 mszp-s, 1 jobbikos. Oszt' hányják-vessék a világ dolgait ! Szerintem.
index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/16/varga_a_csekkadorol_vita_lesz/

"Varga: Hozzányúlhatunk az IMF-hitelhez
A nemzetközi hiteltárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter a Hír tévében arról is beszélt, hogy 5-6 milliárd euró kellhet az országnak jövőre."

Jáááááj! Jááááj! Jáááááj! Végünk! Elveszett a szabadságharc!! Ó Istenem mi lesz most velünk?! Vezér!! Segíts rajtunk! Ne hagy minket magunkra!!!
www.youtube.com/watch?v=FPm6lDYKujY
Nem érhet így véget küzdelmünk!!
@shinichi: Elég mókás, hogy vasárnap Laca arról hadovál, hogy nekünk nem kell az IMF pénze stb., aztán hétfőn Varga Misi meg bejelenti, hogy kellhet és hozzányúlnak a csakvédőhálóhoz is. :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: még al_szól, az látom :D
ilyetén gondolatok, az eszedbe se ötöljenek, hathatós NERtelen segítséget leszünk kénytelenek foganatosítani kúszeven gépesített hadegységünk indulásra mozgósítva, bátortalan lépteink megacélosodó békamenetes dobogássá erősödik, minden ellenállás ha_sztalan, dörgős darancsos népünk győzni_fok-os_mérőzni nekedrajtad Érted?!
@Cirbolya_sentinel:
És még ti kérdeztétek a minap, hogy Orbán miért a fészbukon mondta el szózatát kenetteljes pofával? Mert Mari néninek , meg a hozzá hasonló templomos emberkéknek nem kell elmondani, azoknak majd szól a papjuk. Benneteket kell győzködni, a neten megy a nagy ellendrukkerkedés. Itt kell bizonygatni, hogy biz'isten, ő mindenkivel meg akarja beszélni, vitatni jövőnk sorsát. Mindenki tanácsára szüksége van, hogy elérjük fennkölt céljainkat. Csak Nektek hiába beszél, mert csak röhögtök rajta. Mert látjátok a tehetetlenségét, a hozzá nem értését. Ezért kell itt győzködni. Persze, nagygyűléseket is hívhatna össze, mint ellenzéki korában, de azt már nem meri, mert meglincselnék.
@shinichi:

""Varga: Hozzányúlhatunk az IMF-hitelhez
A nemzetközi hiteltárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter a Hír tévében arról is beszélt, hogy 5-6 milliárd euró kellhet az országnak jövőre."

„Jás ti kócipor had, láttam az anyátok!
Volna puskaporunk, tudom megbánnátok!
Itt lövöldöznénk le, az utolsó lábig,
Sosem érnétek el az akasztófáig!”

A többi cigány is vérszemet vesz legott:
„Köszönjétek - ordít - hogy porunk elfogyott!”
Lehetetlen, hogy ezt ne hallja távolrul -
Hallja is az ellen, mert lám, visszafordul.

Hamar a nagy sáncot megrohanni kezdi,
Három ép ágyuját a kapunak szegzi:
Bezuhan a kapu az első lövésre,
De bezzeg nincs ember, aki álljon résre.

Csóri fővajdának leesett az álla,
Szíve összelottyant, és magába szálla:
„Ilyen a szerencse!” gondolá foghegyen,
„Ha ma égig emelt, holnap alád megyen.”

Így tünődik Csóri odafen a bástyán,
Semmerre se’ mozdul, ott marad, mint bálvány;
De a hős cigányság lót-fut eszeveszve,
A furólyukba is búna, ha lehetne."

(Arany: A nagyidai cigányok) :DDD
@shinichi: Khmmm.

Szerintem ez megint csak egy újabb kommunikációs fogás. A piacnak mindig kell valami (jobb híján ígéret, mert nálunk csak az van), ami erősíti a bizalmat, jelen esetben abban, hogy lesz megállapodás, mert az valamekkora stabilitást jelent(het) majd.

Na de ezek, mint látjuk nem akarnak megállapodni. Soha nem is akartak és emlékezz, mikor a Viki azt mondta, az IMF jön, ő megy. Ha formálisan is, de megtartotta szavát. Ez sokkal többet elárul mindenről, mint a "jól" megtervezett kormányzati kommunikáció.

Nem tudom, hogyan fogja csinálni, de szerintem ki akarja húzni 2014-ig IMF megállapodás nélkül. Most kell neki idő, hátha elég állampapír vásárlásra tudja majd buzdítani a népet... meg fene tudja honnan akar még kunyerálni... csak az IMF ne szóljon bele a dolgaiba...

Ha meg buknak 2014-ben, akkor "utánam a vízözön" és majd megint lesz pár csontváz a szekrényben... ha nem... nos... szerintem arra nem tervez... láthattuk, hogy az elmútnyócév alatt sem sikerült semmi stratégiát kidolgozni, mondván, lesz kétharmad és akarattal, meg hatalommal a gazdaság majd azt csinálja, amit csak akar(nak).
@keresztanya fabi(en): 7végén 118 volt a farhát a Flóriánon.
Aki szemmel kísérte a Fidesz zavaros gazdasági ügyeit, annak feltűnhetett, hogy ennek a "szent embernek" a testvére az összes disznóságban benne volt.
Kövér nagyon nem az, akinek mutatja magát, de az álruhája egyre többször felfeslik.
Le se tagadhatná a kezdeteket. Szép mszmp-s módi.
Bár leírva jobb, mint élőben. Mert igaz magyar módon érthetetlenül töri az anyanyelvét.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "a KDNP frakcióvezetője a lapnak azt mondta: elsősorban a kormányzati ciklus első felének tapasztalatait,"

Most minek ezen szőrözni, amikor Orbán Viktor őszintén évértékelte ezeket, és Matolcsy már mesekönyvet is kiadott belőle?
@belekotty: Hát ezzel biztos nem nyugtatjuk meg a piacokat. Aki ilyen kijelentést tesz, - ha tényleg elhangzott - az nem tudja mi a különbség a készenléti és az elővigyázatossági hitel(keret) között. Vargáról ezt nem feltételezném, ő fényévekkel értelmesebb mint a jelen gazdasági kurzus nagy része. Vagy valaki megint hazudott és szó sincs elővigyázatossági megállapodásról, mint azt a propaganda harsogja hetek óta.
A Piacokra egyébként az van megnyugtató hatással, ha az IMF szakértőinek időről időre -havonta - be kell mutatni hogy alakulnak a költségvetés számai, mi valósul meg belőle, mi nem. Ez a készenléti megállapodás jellemzője alapvetően, ezért húzódozott ettől a kormány.
Ez a szoros ellenőrzés lenne a kulcs a piacok megnyugtatásához. Meg mondjuk az, ha Varga megígérné nekik, hogy ha Kövér még egyszer megszólal, ő személyesen fogja berúgni az arckoponyáját a nyúltagyába annak a baromnak.
@shinichi: jaj. @leonito77 -nak ment. :)
@belekotty: "7végén 118 volt a farhát a Flóriánon. "

Most meg mit ingerled itt a népet ilyen ócska kajákkal?? A nép egye azt, amivel Orbán Viktor eteti! Az sokkal finomabb. Meg laktatóbb! Én már el is teltem vele :-)
@Gábriel angyal: " de hát én is galambszelíd vagyok. :)
"

Ja! Mint a Hitchcock filmben :-)
@shinichi: " Vargáról ezt nem feltételezném, ő fényévekkel értelmesebb mint a jelen gazdasági kurzus nagy része. "

Ezzel a Varga-gyerekkel is csak a baj van! Nyolc éven keresztül szinte naponta túráztatta a szájacskáját, hogy így nem jó, meg úgy szar, meg ő jobban tudja, meg hülyeséget csinál az MSZP, meg Bajnai... Aztán itt van: Ki lett a kormányváltás után a gazdasági miniszter? A mi kedvenc Gyuri bácsink! Lehet, hogy Ő még Vargánál is jobban tudja?
@belekotty: @Karipapa01: sok mindenkinek nem ócska, nagyon akciós volt akkor +200
Ezt kapta Magyarország

Korrupció, hazudozás, lopás, arrogancia, hanyatlás, elszigetelődés.
Azt hiszem, eljött az ideje, hogy módosítsuk a régi Gyurcsányos mondást, miszerint:

Ki vezetné ma az országot, ha a kommunizmus nem bukik meg?
A válasz: Orbán Viktor elvtárs.

Ez az Obersovszky interjú már nem is a kádári, hanem egyesensen a rákosista időket idézi. Egy tekintélyelvű-személyi kultusz rendszer legsötétebb emlékei törnek újra a felszínre.

Itt tartunk, ennyi a lényeg:
www.youtube.com/watch?v=5o9jx7koibA
@keresztanya fabi(en): " sok mindenkinek nem ócska,"

Jó, elismerem, NEM ÓCSKA!!! de nem jobb annál az igazi hungarikumnál, amit az Orbán - kormány lenyom a torkunkon. Ezt viszont te ismerd el.
@Karipapa01: Ó, hát persze politikai okok miatt olyanokat kellett neki mondani, (vagy mondta nagyrészt magától) amitől az ember haja égnek állt. De Gyurkától azért mindezzel együtt ezerszer többet ér.
Az számomra is érdekes, hogy miért parkoltatták ennyire Járaival egyetemben. Járairól kiderült közben, hogy azért tették parkolópályára, mert azt már az ő sokat látott gyomra sem vette be ami itt megy, és ezt közölte is a vezérrel.
De Vargával mi volt eddig? Az a gyanúm, őt a 'konszolidáció' utáni időkre, a békés, három-négy cikluson át tartó építkezésre tartalékolták. Sokat mondó tehát az is, hogy el kellett őt lőni most. Elég nagy lehet a pánik a Nándorfehérvári-teremben. A Fidesz két, potenciálisan hosszú távon használható gazdaságpolitikusának lőttek. Mert az sejthető volt, hogy Matolcsy csak bulldózernek kellett, de már akkora szarhegyet görget maga előtt, hogy nem lehet kivenni onnan, mert beteríti őket(minket) a bűzölgő matéria.
Kósa-ellenes firka Debrecen főterén.
Kezd betelni a pohár a fellegvárakban is.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2635_20_mit_is_jelent_debrecenben
@Pereputty: "Ez az Obersovszky interjú már nem is a kádári, hanem egyesensen a rákosista időket idézi. "

Ne marasztald el ezt az igen művelt embert! Ő nyelveket tud! Páros csapással! Igazi szocreál stilusban. És ismeri a közelmúlt történelmét, amikor is az ilyesmi nagyon hasznosnak bizonyult.
@rodeo36:

És hol vannak most azok a hamvak?
Egy zacsiban a hűtőjében, a TV tetején egy dobozban? Vagy a politikai hulladék újrahasznosítási aktus után kidobták a első kukába, lehúzták az első budiba?
@shinichi:

Látom bedőltél Varga jófiús borotvahajvágott frizurájának, és az eminens aranykeretes szemüveg mögé bújtatott bociszemeinek.
Miért lenne ő különb, más felkapaszkodott orbánista simlisnél?
Ez az egyed pont azóta vesz részt a fidesz disznóságaiban, amióta az létezik, csak kisebb az arca, és így nem feltűnőek a lenyúlásai.
Nézz csak utána a Pollack Mihály téren épült mélygarázs, vagy a téren lévő Andrássy Gyula német nyelvű egyetem ügyeinek, és a GARAGE kft.-nek, ami pont az előbbi munkák elsimicskázására alakult az első orbán-kormány idején. De az interneten is megtalálod a céget, ami láss csodát, merő véletlenségből Varga Mihály feleségének az érdekeltsége.

www.garagekft.hu/
@shinichi: erre csak ennyit:

Cséfalvay: Nagyon keményen ipari ország vagyunk

A mostani turbulens gazdasági viszonyok között is képes a magyar államháztartás tartani a tervezett hiányt - emelte ki Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára a magyar gazdaság rövid távú kilátásai és a 2013. évi költségvetés előzetes értékelése című konferencián.

hvg.hu/gazdasag/20120716_
Fabius! Én 20 éve nem nézek MTV 1-2-t. Így elsőre símán bevettem, hogy létezhet Untermanszki Péter nevű riporter, bár baromi gyanús volt a név.A hálás kutya-tekintetnél óhatatlanul beugrott OP arca és mire a szervilis idiótához értem, már kristálytiszta volt minden:)) Zseniális az első bekezdés.
@shinichi: " Ó, hát persze politikai okok miatt olyanokat kellett neki mondani..."

Ó, hát persze! Te is leírtad: itt van az átbaszás! Az, hogy ez a fiú a legértelmesebb a Fidesz gazdasági groupban (egyébként nekem is ez a véleményem) semmit nem javít a mai helyzeten! Mi van akkor, ha én például nem Orbánra, hanem Vargára szavaztam anno? Mi van, ha én baszok a politikára és a legfontosabbnak a gazdaság megerősítését tartom? Most veszik elő, amikor már Matolcsy végképp elkúrt mindent? Egyébként ez is megérne egy misét, hogy vajon miért tette: saját kútfejéből, vagy pártkatonaként felsőbb utasításra? Na mindegy, a lényegen nem változtat, itt már Varga is kevés!
Jó, mint mindig énnekem :-)),csak Fabius, halkan szólók: Nyirő haMvaival és nem havaival rohangál a hamuhandlé Közgéplackó.

De végülis igazad van, mert mi is szoktuk a jegessé váló havat télen hamuval felszórni.
@aritus: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, kurvanagy!! De szerintem Szondi simán felhasználta volna. Sőt előtt Lombroso is.
@Pereputty: Obersovszky már aSchmitt-ügyben is égett. De volt még lejjebb.
@sanyoka: :-DDD Stefi, a kedvenc jegesmedvenőnk, itt hol látja a bismarcki kék szemeket???? Olyan barna ennek a lázár(ervin)i betyárnak, mint az enyém, aki köztudottan és vállaltan nagyon nem nordikus lennék.
@GeoCracker: Obersovszky maga a LENT. Köztévéstül, rákaystul.
@Karipapa01: Vargát most lehetetlenitik el, h.ne legyen konkurencia Orbánnak. Ahogy Ader is azért léphetett elöre a brüsszeli sülyesztô után.
@a szív fészkei: ja, az origo. Azaz a nulla. A muosz is elhatarolodott anno.
@rodeo36: Azt mesélik - te nem csípod, de klasszikus már a Roling Stones - hogy a legbalhésabbjuk, Keith Richard gitáros felszippantotta a papája hamvait egy kicsit benyomottabb napján. www.quart.hu/quart/archiv/cikk.html?id=5601

Na Közgéplaca is szeret élni és bohónak lenni a maga rockos módján.
Bocsi az OFF-ért de minő "véletlen" ismét, hogy a pécsi rendőrnőt is egész "véletlen" svéd cserediák gyilkolta meg. :((

www.jovonk.info/2012/07/16/pecsi-gyilkossag-cigany-az-elkoveto
@Gábriel angyal: Magukhoz nyúlnak - szegényes választék - és delirálnak közben.

Voltál Andocson?
@Gábriel angyal: jó a szintidőd, de igazából nem ez a lényeg, mint tudjuk, de minek is beszélek
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Még csodálod, hogy Rózsi lelkem kivette a szakmunkások tananyagából ezt a beste velszibárdos, cigányozó Aranyt?
Obersovkszy úr akkorát égett a Smitt-interjú folyományaként (Obersovszky felnyal gyomorig, 3 nap múlva elnök úr lemond), hogy eleve érthetetlen, miért nem rúgták ki.
@keresztanya fabi(en): Ennyi szok lenni. Mút7 csütörtök 99é is vettem.
@leonito77: Ezt írták mások is: húzni az időt,lebegetni az IMf-megegyezést, hogy a befektetők beszopják a változtatás szándékát, aztán visszatáncolni, hogy a hívek megnyugodjanak a békemenetben, megint pávatáncolni egyet a nemzetköziek előtt és így kibekkelni Simor márciusi elmeneteléig. Akkor meg beleugrálni a mézesbödönbe. Remélem rájuk szorul, mint Micimackóra de őket meg is fojtja.
bréééking:
/ez olyan megható, olyan igaz és hiteles, nem is bírok magammal/

Hazaszeretet tábort nyitott meg Kövér László

A magyar hazaszeretet tábor azt a lehetőséget kínálja, hogy a fiatalok felfedezzék a magyar kultúra értékeit és a magukban rejlő kincseket is - fogalmazott Kövér László hétfőn Zalaegerszegen, a Magyar Hazaszeretet Tábor Egyesület zalai és muravidéki gyerekek számára szervezet táborának...

hvg.hu/itthon/20120716_kover_hazaszeretet_tabor
@Gábriel angyal: max. annyi, hogy megint egy utóítélettel "gazdagabbak" lettünk sajna. :(
@Karipapa01:
@Cirbolya_sentinel:
@lobster thermidor:
Állj! Állj! Nem azt mondtam, hogy úgy általában jó ember, vagy helyes irányt képviselt az eddigi ténykedése során. Részt vett a birodalom kiépítésében, és emberek tömegeinek tudatos meghülyítésében. Viszont továbbra is azt gondolom, nem végzett volna ekkora pusztítást, ha rajta múlik. Nem rajta múlott, hanem Viktoron. Vargának az a bűne, hogy és AHOGY hatalomra segítette gazdáját. Aztán ő maga is hoppon maradt.
Mint a Dűnében, amikor a Harkonnen Báró előreküldte az Arrakisra Vadállat Rabbant, hogy megpuhítsa a népet mire az imádott Feyd-Rautha megérkezik. Aki persze csak Rabbanhoz képest volt civilizált, nem az egyetemes emberi értékekhez viszonyítva. :)
A VV még most azt hirdeti, hogy a kormány ígéreteiben meg lehet bízni. Bár ennek némileg ellentmond ez az idézet: "Legyen valaki akár kormánypárti, akár a kormányból kiábrándult vagy éppen ellenzéki szavazó, abban mindannyian egyetérthetnek, hogy senki nem tudja megmondani, miről mit fog gondolni Orbán Viktor kormánya egy év múlva."
Bár mondjuk azt sem értem milyen alapon gondolkozik a VV éves távlatokban a Bonsai Ducéval kapcsolatban. Ha érdekei
úgy kívánják, egy héten belül képes homlokegyenest mást mondani, mint egy héttel korábban. A VV "tollforgatói" jó lenne ha felnéznének a lilaködből, és végre helyén kezelnék a kormányzatot.
@Gábriel angyal: már láttam, csak csöppet hiányolom amikor egy igaz magyar írt ki embereket, akkor nincs ilyen hírértéke, pedig nagyon is kéne, ez is csak gyűlölet keltésre és tematizálásra jó, semmi másra, látod már én is beszoptam, mert erről beszélek, pedig nem erről kéne.....

részemről ennyi ez a téma
/de tudom lesz más aki lecsap rá, főleg így főcím esetén.../
@vlacko: Ja, ja, Kövér Szilárd szarságát tüntette el Joszip Tot és
Kaya Ibrahim meg még ki tudja kicsodák.
Untersovszky rulez!
Gyomormosás előtt ajánlatos, könnyebbé teszi a hányást!
Erről az elmeosztálybeli Mókus örsről pedig az egyik főápolt, Kerényi Tyutyu készíttethetne egy csoportképet, a sárgaházzal a háttérben.
@shinichi: @Gábriel angyal: Még meg sem kaptuk azt a hitelfajtát, amit amúgy se kérnénk, mert a gazdaságunk faszább bárkinél, de máris a seggére vernek. :D
Így úgy tűnik Gábriel barátom, hogy nem egy vasalt bakkancsos gárdista vagy.:P
@Cirbolya_sentinel: Sajnos megint pechünk van mert az illető se nem igaz, se nem magyar és még nem is ember. :(
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): A VV és a mandi kap pénzt a fidesztől, így nem gondolod, hogy majd ellenük fordulnak?!
@Gábriel angyal: Nem látok különbséget közte és a barátnőjét lemészárló neonáci között. De hasonlít a pedojobbikosra is...
@Cirbolya_sentinel: Most sok ember érzéseibe fogok belegyalogolni, de minek a sok emlék facebook csoport, mikor a sok jajongó közül egy se vitte haza, apuci meg megócsított lakást vett kicsi lányának ahol nem kellett volna.
@Marcellusca:

Bírom, hogy a Vastagbőrön "Varánusz" linkelsz, itt meg "Vastagbőr" linkelsz.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Jaja végül is. Szerintem is sokkal gyakoribb az általad említett eset. Bár úgy hallottam amikor elkapták a pécsi rendőrök néha megbotlott szegény és kezét lábát törte "szegény".
@Cirbolya_sentinel: Igen, azért nem kértek a jövőnk.hunál vagy hol bocsánatot, amikor a 15 éves Nóra gyilkosa hófehér bőrű és vöröshajú elmebeteg volt, de előtte cigányoztak azért egy jót.

Akkor sem, amikor egy echte jobbikos elmeroggyant megölte és a fejét is levágta a barátnőjének, majd azt valami nyilaskeresztes zászlóval letakarta.

Akkor sem volt hírértéke a gyilkos bőrszínének, amikor kisgyerekeknek vágta el a torkát apukájuk, amikor a rendőrnyomozó kiirtotta Füred sztár szívsebészét, amikor egy másik rendőrnőt gyilkolt meg a féltékeny pasija, amikor a pap mészárolta le a saját kölykeit, stb.s tb.

Szóval borzasztó és felháborító bűncselekmény történt Pécsett - le a kalappal a rendőrség előtt, hogy egy hét alatt elfogták a genyát - de nem kifejezetten a cigánysága miatt ölt, hanem mert beteg és amorális tetű. És az orvbáni iskolarendszeri "szárnyalás" miatt van esély, hogy még több ilyen tengő-lengő strici kerül ki az utcákra, mert még az esélyét is elveszik, hogy jobbá válhasson bármelyik.
@/manens: Vigyázz! Ezek mind nekünk akarnak jót! Nem fáj még eléggé?
Remek, ütős írás.

Erről az Ober- (izé, unter) show szki -ról nekem a mutatóujj jut az eszembe: "segít ha hánynod kell és az orrodat is tisztíccsa."
@Gábriel angyal: Hát a jövönk.hu-ra és a barikádra kevesebbszer kerül ki, mint ez. Nemdebár?
@Gábriel angyal: Akkor leltározd rassz szerint á la Stefike az utóbbi hetek gyilkosait, ahogy fentebb írtam. Mindegyik élet érték, mindegyik bűntény szörnyű, de mintha fehér rendőrelkövetők vezetnének most a horrorversenyben...

Állj le, mert aljas vagy. Az a lány meghalt, nem érdemelte meg és elképesztően fájdalmas, hogy ilyen megeshet sajnos; a gyilkosa egy beteg elvadult szörny, akire remélem, rárohad minden a börtönben, nemcsak a tutolakat - de ne csinálj faji kérdést ebből, mert a szörny előjöhet mindenkiből, ha kattan az agy, sajnos.

Rugózz a féltékeny férjeken, szeretőkön, apákon, akik mind hófehérek és mészárosok.
@a szív fészkei:
te sem szeretsz mindent, én sem és ma már nyugodtan vallom be, hogy az egész rock és körülötte létrejött izé kimaradt az életemből, és nem érzek hiányt miatta
ugyanúgy a közgéplaca és a többi tetű szintén -miután megismertem őket 26 évvel ezelőtt- undorodom tőkük mint amikor valaki a saját hányadékára sem tud nézni, értékük is valami hányadék...

de ettől még lehetnek imádottak meg akármi ez engem hidegen hagy...számomra nem léteznek

természetesen megvan a véleményem ilyen jelenségekről...mint a bubópestis is leköti a figyelmemet bizonyos mértékig (a hasonlat nem véletlen)

brühühühühühühü
hvg.hu/gazdasag/20120716_randi_imf

Az imf hitelek evolúciója.
1. csak a lengyeleknek adott hitelféle a jó,másról nem tárgyalunk, mert nekünk az köll és kész
2. hát ez olyan készenléti hitel, ha a pijac nem finanszíroz akkor köll, másképp nem köll, de el tuggyuk ám köteni.
@a szív fészkei: Az más szív, egészen, mert nem voltak romák akik magyarokat bántottak. De angyalunkat azok sem érdeklik akik romák és romákat bántanak.
@shinichi: "A nemzetközi hiteltárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter a Hír tévében arról is beszélt, hogy 5-6 milliárd euró kellhet az országnak jövőre."

Jáááááj! Jááááj! Jáááááj! Végünk! Elveszett a szabadságharc!! Ó Istenem mi lesz most velünk?! Vezér!! Segíts rajtunk! Ne hagy minket magunkra!!!"

Jaj, dehogy. A harc finanszírozásához kell a hadikölcsön.
@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!: :D
Mer' hasonló/ugyanaz a téma, kicsit másabb megvilágításban.
De mindkettő jó.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": SAjnos, igazad van. Már Nóránák - 15 éves!! - sem értettem, mit keres egy kislány novebereben téli hajnalon éjjel kettőkor az utcán??? Bassza meg, nincs apja, aki hazafuvarozná? Ha minket bármelyik kölykünk hívott - nem voltak dizsizősek hálisten - rohant a férjem bármikor bárhová értük. Ezt a szép lány miért engedték a barátai hazamenni egyedül, oda, ahol a lakók maguk mondták, hogy szar környék, csalitos, bozótos, sok a fura arc? Pécs csodás Pávája miért hagyta, hogy ott komplett szemétbánya, csövitanya és lepratelep alakuljon ki?

Ophéliet miért hagyták hazakóvályogni piásan át a fővároson egyedül éjjel? A nagyváros, a kisváros, a falu veszélyes kihaltan éjjel, meg kéne értetni a lányokkal, gyakran a fiúkkal is.

A szörnyek itt lapulnak, vannak bárhol a világban. De össze lehet fogni ellenük azért vagy figyelni és vigyázni legalább.

Olyat is írt egy vidéki csaj, hogy őt nizony gondosan hazakísérte srác, aki meg is várta, hogy bemegy a házba. De előttük valaki beslisszolt az épületbe, róla azt hitték, valami új albérlő, nem is figyeltek rá - és az az illető elbújva várta a lányt a liftnél. Amikor már biztonságban érezte magát a nő, akkor csapott le rá. A lány be tudott menekülni a lakásba, meg üvöltözött is rohantában rendesen, úgyhogy a mamája résen volt az ajtó mögött már.

Amúgy az is fehérbőrű elkövető volt.
@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor: Ezt mind egyszerre kézmosás nélkül?? Igaz, jobban megy hányás.
@Karipapa01: az nem hungarikum, az orbánikum!!
lassan már tényleg csak a far-hát marad
@Gábriel angyal:
sokat elárul a rendôrség vélt "profizmusáról" az eset. Az ilyen féreg egy golyót érdemel szerintem is, csak akkor ne akarjunk jogállamot, meg profizmust. Ott ugyanis ezt a férget kínosan ügyelve a szabályokra és épségére fogják el.
Tessenek emlékezni Mórra, Kaiserre...
A börtönben meg lehet már egy dupla adag kajárt veretni, de addig épen kellene tartani... Ennyit az elfogó rendôri állomány profizmusáról.
@a szív fészkei:
No de akkor a nyilas fehércigók hol csámcsognának rajta?
Szégyenletesek, csak propaganda értékû nekik az ilyen hír.
Ezért különösen aljasok.
"ne a zemberek fizessék meg":

Lakáshitelesek! Kamatot emelt több bank is

Drasztikusan emelkednek a hitelek kamatai. De például az MKB a számlaszolgáltatás árának emelésével operál – derül ki az azenpenzem.hu pénzügyi oldalnak a legfrissebb banki kondíciókat összesítő összefoglalójából.

hvg.hu/gazdasag/20120716_kamatemeles_AXA_Raiffeisen
@Cirbolya_sentinel:
Te, te NER ellenforradalmár! Nem az emberek, a bankok fizetik meg. Ezt nem érteni! :)
@a szív fészkei: A tesóm mutatott videot. Nekünk gyerekeknek már kislánykorunkban megtanították, hogy sötétedés után hogyan és hogyan ne közlekedjünk. Parkokat, kihalt helyeket messzire elkerülni, kivilágítatlan helyeket dettó. Ilyesmi, ami praktikus. De a sok facebookos emlékezős barátnak ne jusson eszébe, hogy aludj nálam, reggel menj haza, vagy hazaviszlek, menj taxival, más útvonalon, stb?!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mielőtt lelövitek, várjuk meg míg a bíróság bűnösnek nyilvánítja, addig ártatlan.:D
Engem az zavar, hogy csövező fazonról van szó, és a rendőrség szerint ahol megtalálták a holtestet nem a gyilkosság helyszíne, 3 napig valahol tárolták. Egy csöves minek bajlódna elhurcolni, 3 napig rejtegetni, majd valahol megszabadulni a hullától?!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": De azért nagy szar lehet a másik oldalon. A legutolsó konzultációs kérdőívből eddig 396 ezer jutott vissza a kormányhoz. Most vagy ennyi szavazójuk maradt, vagy most jöttek rá a Fidesz szavazók, hogy mennyire nézik hülyének őket.
@rodeo36: Most nem a Rollingék a téma - isteniek, de mindegy, nem térítek - csak, hogy Kövér is felszipkázhatta a náci hamut és az ment még jobban az agyára. Bár olyanja neki is csak kötött sapka képében lehet, ha csinál neki valaki. Múlkor adtam be ilyen képet.:-DD
Fabius!

Hianyerzetem van, mert bar jo a poszt, de azt vartam volna, hogy vegre ha Kover komoly vallomast tesz, akkor arrol tudositasz, lerantod a leplet, felhivod ra a figyelmet!

Nos a bizonyos riportban ez tortent. Vagyis a sok maszatolas utan (Nyiro-ugy, '44-es restauracio, Wass kotelezo tananyag...) vegre Kover nyiltan megmondta a tuttit (mar amennyire van ver a pucajaban).

Mert bar gyakorlatilag EGESZ Europa biralja a kormany gyakorlatat az elmult 1.5 evben (meg ha a Nepparti oldal himestojaskent is bant a Fidesszel), amikor Fritzektol, es Jean-Perrektol is rendszeresen megkapja a kritikakat a helyi sajtoban, vagy eppen az usas republikanusok irnak nyilt leveleket mar-mar havi rendszeresseggel, akkor a mi Lacink megmondja a frankot:

Hogy bizony a puccs mogott a TUDJUKKIK alltak!
A minap újra elolvastam Rákosy Gergely A kolorádóbogár c. regényét. Kőkemény, szatírikus kritikája a volt szocialista rendszernek. Menet közben rájöttem, hogy a regény időtlen, éppúgy ráillik a mai kurzusra, mint az elmúltra. Mindössze pár nevet kell kicserélni, pld. az Ürgeöntő Vállalat nevét Fidesz-MPP - KDNP pártszövetségre és máris képben vagyunk.
Napok óta erősödik bennem az a meggyőződés, hogy az országot dróton rángatott kretén állatok vezetik, akik gondolkodás nélkül végrehajtják annak a csoportnak a parancsait, akik pénzelik őket. Bajusz Laci kritikán aluli.
Kicsit OFF, de felmerült a pécsi gyilkosság, amihez annyit tennék hozzá, hogy a tetves elkövetőt nem kell épségben megőrizni a börtöncelláig. Olcsóbb és hatékonyabb a helyszínen karóba húzni a bűntársaival együtt és hagyni, rothadjon a tűző napon mind. Hozzá kell tennem, mindegy, hogy a tetves állatja milyern bőrszínű, vallású, állampolgárságú, nemzetiségű! Az ilyen kínhalállal dögöljön meg!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez a másik. Az ember sose arra fut amerről kergetik. Ráadásul nem valami fedett helyen bújkált, mikor elfogták, hanem erdőben. Ez nem furi kicsit?
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): A narancsbirkák hűségesek, csak nem tudnak olvasni, meg írni, így aztán nincs a konzultációra módjuk. A normális többség pedig azonnal tudta, hogy mire megy ki a játék. Por, vagy szenteltvíz hintés a felcsúti törpe részéről.
@a szív fészkei: tiszta sor, és olyan keresztényi, humanista emberi:

A Fidesz frakcióban helyet foglaló kisgazda képviselők az elmúlt napok eseményei nyomán szükségesnek tartják a halálbüntetés visszaállítását. Bár konkrétan nem említik, a képviselők Bándy Kata meggyilkolására gondolhattak.

menetrend:
- jobbklikk betagozódik a csapatba
- eu. szabályozás nem engedi visszahozni
- ki kell lépni a zejuból
- kilépés
- választás esetleg '14-ben, kojalícíó a jobbklikkel /mert már eddig is a lényeg a tetteiknek onnan jött/
- csodás virágzó ország, európa közepén, természetesen szögesdrótok között, kiközösítve
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": minden életért egyformán kár. A rögtönlincselö elôitélet nem vezet sehova. Ill
Pogromokhoz legfeljebb.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Vagy mégsem olyan ostobák, mint a fidesz képzeli. Minek válaszoljak olyan kérdésre, amire már megvan a válasz és mire visszaküldöm törvény lesz belőle?! Ezt még a pogácsasütő-békemenetelő-adósságcsökkentő koncertjáró nagyi se veszi be.
@GeoCracker: Van akinek az ilyen esetek végtelen élvezetet okoznak, mert önigazolást látnak a rasszizmusukra. Nekik az elkövető származása a lényeg, nem pedig az igazság.
@Cirbolya_sentinel: DE akkor végezzék ki a fehér gyilkosokat is sorban. Hiszen, ahogy múltkor is írtam, a legerőszakosabb életellenes bűncselekményeket fehér, fiatal viszonylag jómódú férfiak követték el eddig.
@Cirbolya_sentinel: A fidesznek még eu nélkül se érdeke visszahozni a halálbüntit. Egyrészt, mert nem alkalmaznák a bírák, a rendszerváltás előtt sem alkalmazták. A másik, hogy egyre fidesz-ellenesebb lesz a közhangulat. Mi van, ha nem elég hogy csalásért, vagy hűtlen kezelésért lesitteljék őket, mi van ha nép vérre vágyik?!
@déjá vu39: Igazad lehet. Harcolunk a szemetek ellen a saját pénzükön. Unortodox, de így szeretjük.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Kínában lógnak a gazdasági bűnözők simán, lengeti őket a keleti szél. Simicskának keméányfát ácsolnának, elég nagydarab.?
@a szív fészkei: A leltározás elég könnyű. Menj el egy börtönbe és számold meg, hogy mondjuk a bent lévők hány százaléka roma. Ezzel remélem a statisztikai köröket le is tudtuk. A tettessel kapcsolatos jelzőiddel maradéktalanul egyetértek.
@Cirbolya_sentinel: Fabius zseni, mert ő már mikor létrehozta a szögesdrótpettinget.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": lehet, de a széljobb szellem kiengedése a palackból is azzal a tudattal volt, hogy majd ők pórázoznak velük, a valóság pedig nem ezt igazolja mostanság
@Gábriel angyal: Én az utóbbi hetek nagy port felvert gyilkosságiról írtam a leltározást. Ha már. Én mindegyik gyilkosnál látom a betépett, beszűkűlt nyomorult veszett vadat.

Az a füredi nyomozó se jobb, aki félrekúrás miatt hidegvérrel - mert előtte eszméztek - lelő egy családapát, orvost, emberek megmentőjét. Csak mert megalázták férfiúi önérzetében! Nebich, ahogy a Talmud nem mondja! Volt és van és lesz ilyen. Egy tanult fehér, iskolázott, mások lelkével is foglalkozó ember ezen túl kell, hogy lépjen.

A fél világ kihalna, ha ez alapján irtanánk.
@Gábriel angyal: Jó ölet, mert az életellenes bcs-k miatt ülők többsége magyar, vagyon ellenieké pedig roma. Múltkoriban példáloztak ezzel.
@a szív fészkei: Boldog lenne az ország ha az én aljasságom lenne a "problémája". :)

Amúgy meg.

"A szavakkal kezdődött? Felelős-e a liberális politikai réteg és média a cigányterrorizmusért?

Nem könnyű megtalálni a megfelelő szavakat, és kifejezni azt a mélységes gyászt, elkeseredést, döbbenetet és dühöt, amit mindannyian érzünk most, Bándy Kata gyilkosának elfogása után. Szeretném azonban egy mélyebb összefüggésre felhívni a figyelmet.

A liberálisok folyton azzal jönnek, hogy „mi vezetett a népirtásokhoz” vagyis, hogy "minden a szavakkal kezdődött."

Rendben van. Alkalmazzuk mi is az ő módszereiket. Vajon miféle szavak voltak azok, amelyek immár több ezer magyar – és most legutóbb Bándy Kata – halálához vezettek? Ugyan miféle szervezetek, miféle ideológia nevében söpörték és söprik a szőnyeg alá a cigányproblémát? Kik is azok, akik a „tolerancia” és a „liberalizmus” eszméire hivatkozva folyamatosan tiltják, hogy cigánybűnözésről egyáltalán beszélni lehessen? Kik azok, akik úton-útfélen adják a cigányok alá a lovat, segélyezik, bátorítják őket, és minden önszerveződést, mely a cigányterrorizmus megfékezését szolgálná (lásd Magyar Gárda) nácinak minősítenek, és be akarnak tiltani? Melyek azok a szervezetek, politikai erők és sajtótermékek, melyek takargatják a bűneiket, és állandóan mentegetik, időnként menekítik, segélyekkel és kiváltságokkal ruházzák fel őket? Vajon miféle szavak, miféle ideológiák, miféle jogszabályok alakították ki a cigányság soraiban azt az érzést, hogy őrájuk a törvények nem vonatkoznak, és ők a társadalmi írott és íratlan szabályok fölött állnak, és mindent büntetlenül megtehetnek? Kik azok a politikusok, újságírók és más értelmiségiek, akik csakis szépet és jót hajlandók mondani a cigányokról, és nem akarnak még csak beszélni sem a hazánkat sújtó cigányproblémáról és annak valódi okairól?
A kérdésem tehát – ami jóval aktuálisabb a „Mi vezetett a holokauszthoz?” kérdésénél – a következő: nincs-e legalábbis közvetett felelősségük a kül- és belföldi liberális „jogvédő” szervezeteknek, a liberális politikai pártoknak, a liberális vagy a liberalizmusukat úton-útfélen bizonygató kormányzati erőknek, és a liberális médiának a több ezer, jobbára idős magyar ember – és most Bándy Kata – halálában? Nem lenne most itt az ideje annak, hogy - a valódi cselekvést akadályozó polkorrektkedést félrelökve - szembenézzünk végre a cigánykérdés valódi természetével, és olyan döntéseket hozzunk, amelyek elháríthatnák a fejünk fölül a cigánybűnözés jelentette szörnyű veszélyt?"
@Cirbolya_sentinel: A fidesz jó a szalámizásban. Utoljára rákosi papa szeletelt pártot. Méltó hozzá viktor. Nem lenne baj, ha bedarálná őket, nem bánnám.
@a szív fészkei: Na, ezért nem lesz nálunk halálbünti:D Méghogy a legfőbb szponzort fellógassák!
@Gábriel angyal: Nincs cigányterrorizmus. A jobbik és a gárda egy gusztustalan neonáci csürhe.
Ha nem váltasz témát Fabe be fog pörögni rád, és hűsölni küld. Inkább maradjunk a nyaralásodnál.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): a törpe duce a fészbúkos üzenete elején ezért gyártott konzultációs kérdőívet, vagy a beérkezőket javította? azóta sem tudom, mi volt a cél
Most komolyan, normálisak a lengyelek??? [..]"Linda is raped every day. ’Lindát minden nap megerőszakolják.’
Linda was raped yesterday. ’Lindát tegnap megerőszakolták.’
Tom will rape Linda tomorrow. ’Tom holnap meg fogja Lindát erőszakolni.’
She won't have been raped by the end of 2000. ’A 2000-es év végéig nem fogják megerőszakolni.’" Angol igeidőket tanítanak így.

www.nyest.hu/hirek/orszagos-botrany-egy-nyelvkonyv-miatt

Egyszerűen akkora erőszakkultusz van, hogy az a csoda, ha nem több az borzalom már. A szaros reklámokban egy mocskos chipsért, ócska mustárpöttyért kirúgják a nagypapi alól a tolószéket, csapkodják egymást verve, stb. Édes jó istenem, teljesen megzakkant a világ. #:-(((
@a szív fészkei:
te eléggé irodalmi vagy ahhoz, hogy legyen fogalmad arról milyen mértékű undorom van ezektől galandférgektől...kivétel nincs

hát ha felszippantotta meg is fulladhatott volna tőle...

birka türelmem van és mindíg számolok mielőtt...de már közel vagyok ahhoz, hogy ezek miatt személyesen is sajátkezűleg...bármit...van egy pont amikor elszakad a cérna és akkor nem nézem ki az csak odavágok és kurva keményen -hidd el- és nem állok meg...péppé verem

brühühühühühü

ennek a közgéplacának a pofája különösen undorít meg a buzi szerelme a törpe
@a szív fészkei:
te eléggé irodalmi vagy ahhoz, hogy legyen fogalmad arról milyen mértékű undorom van ezektől galandférgektől...kivétel nincs

hát ha felszippantotta meg is fulladhatott volna tőle...

birka türelmem van és mindíg számolok mielőtt...de már közel vagyok ahhoz, hogy ezek miatt személyesen is sajátkezűleg...bármit...van egy pont amikor elszakad a cérna és akkor nem nézem ki az csak odavágok és kurva keményen -hidd el- és nem állok meg...péppé verem

brühühühühühü

ennek a közgéplacának a pofája különösen undorít meg a buzi szerelme a törpe
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Maradjunk, viszont ha a valóságra is tekintesz érdekes tapasztalataid lehetnének arról, hogy kiktől fél adott esetben inkább egy átlagember. De ezt te is pontosan tudod függetlenül attól, hogy olyanokat csürhézel, akik sokkal kevésbé azok, ellentétben mondjuk a pénteklaci félékkel :)
@Gábriel angyal: Tudod, mire mondjuk az aljasságot. Kihegyezed a nyomorult féreg származására az egészet,mintha azért ölt, előtte erőszakolt, kínozott volna csakis és kizárólag, mert cigány. Nem azért.

Hanem, mert születése percétől emberalatti nívón élt, semmi nem vezette el a jóhoz, hagyták szarrá menni már gyerekkorában és semmi felelősségérzetet, morált, empátiát nem nevelte belé senki. Prédát látott a amgányos csajban és kész. Veszett állat, ahogy írom. De ilyen veszett állat volt a fehérbőrű, vöröshajú - ilyen fanszőrei vezettek el hozzá, mikor mindenki cigányokat gyanúsított ezerrel - gyilkos is, aki szintén ugyanezeket követte el a kislánnyal. Akkor őrjöngtetek-e ellene? Levezetve, hogy ja, támadnak a vörösök a magyarok ellen?

Az is egyedül élt, elmarva magát mindentől és ki volt éhezve, mert semmi nem élt benne, csak az ösztönök: enni, baszni mindenáron, inni. Őt se nevelte senki. Na pedig neki még melója is volt.
@rodeo36: Állítólag Simicskának nyirokrákja van.Az pedig nem kegyes.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": igen. S a belügyi kommunikácio nem kis részese ennek. Nem a pc hianya, hanem az egyenlöen mérö kommunikáció hiánya okán. Szerintem.
@a szív fészkei: Hiába, ahol a szélsőjobb kormányzati szintre kerül. Nincs mit csodálkozni. Reméljük hoffman rózsikáék ezt nem tartják majd követendő példának.
@Gábriel angyal: Tudod, ha rangsorolni kellene, akkor egy erőszaktevő gyilkos megelőzné a neonácikat nálam. Egyik sem guszti jelenség, de azért vannak fokozatok. Na de mit szólsz, magyar nácit talált a sun. Hát nem csodálatos, hogy a magyar nácik ilyen magas kort érnek meg és még felelősségre lehet őket vonni. Remélem nem dobja fel ítélethirdetés előtt a pacskert az öreg. Kitartás. Így mondjátok?
@a szív fészkei: igen, lásd mint fenn, erőszak, gyűlölet, harc, háború, fájdalom, halál

ime az ember
@a szív fészkei: Rosszul mondod. Nem mondtam és nem hegyezem ki arra, hogy azért ölt mert cigány volt. További meglátásaiddal és véleményeddel egyetértek. Igazából ott tér el a véleményünk, hogy ki a felelős azért, hogy ide jutott egy népcsoport.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ja, nácikok mind magas kort érnek meg, miután fiatal és potens korukban jóízűen kivégezgettek nekik nem tetszőket éhgyomorra vacsi előtt.

Na figyi, aztán majd megy a vérnyák, hogy jáááj ezt a szegény rozi öregembert, aranyos bácsikát a cekkerrel hogy bánccsák a mocsok a zsidók!!!!

És látod, Rogán - jó ez a animált kép, nagyon élvez a csipásmacska, bizti jobban, mint Ceciljével valaha is - Közgéplaca is csak erőszakszimbólumokban bír gondolkodni mindenről. LMP-re beugrik náluk a vágyott szado-mazó, seggrepacsi; ezek tudnak szerinted úgymond normálisan élvezni? Fájdalom, megaláztatás, kínzás nélkül? Nem hiszem. Kibeszél belőlük Freud jó ideje.
@GeoCracker: A kérdés mekkora rajtuk a nyomás, hogy eredményt mutassanak fel. Az sem mellékes, hogy tudjuk, milyen nyomásnak tudják kitenni a kihallgatottakat.
@Gábriel angyal: Abban teljesen egyetértek, hogy ezért mindenki felelős x évtizede. Ami a legszomorúbb, most még rosszabb fordulat várható ebben is.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Az új bedobott témáddal kapcsolatban elég csak Karsai László zsidó történészt idéznem. :)

"Megélhetési nácivadász" - már Karsainak is sok, amit Zuroff művel

Karsai László, a Szegedi Tudományegyetem történészprofesszora szerint Efraim Zuroff, a bécsi székhelyű Simon Wiesenthal Központ jeruzsálemi tagintézetének vezetője visszaél az intézmény alapítójának, Simon Wiesenthalnak a nevével.

Az MTI-nek szerdán adott interjújában elmondta, "ha élne Simon Wiesenthal, valószínűleg nem támogatná azt a tevékenységet, amit Zuroff mint megélhetési nácivadász művel". Mint mondta, Csatáry László rendőrtisztként vett részt a kassai zsidóság deportálásában, és az, hogy ő jelenleg Zuroff listáján az első helyen áll, annak tudható be, hogy a "magyar holokauszt" után 68 évvel próbál még mindig "legalább egy, többé-kevésbé életben lévő háborús bűnöst találni".
Pár napra kivontam magam a mókuskerékből és a hírek szakadatlan folyásából. Net- és rádiómentes napokat töltöttem a Mátrában.

Ma reggel átfutottam a híreket és az imént e blogot is. Huhh, inkább maradtam volna az erdőben.

Észbontó, ami nálunk folyik. Nem tudok mit hozzátenni, kifogytam, lemerültek a telepeim.
Elég volt, asszem, most hagyom abba a kommentelést.
@Gábriel angyal: Ezt jómadarat a Sun találta. Nem magyar lap, csak szólok. Karsait csókoltatom.

Azonkívül igenis üzenetértéke van, hogy a nácikat még maguk aló szaró pelenkás öregkorukban is meg kell találni és vegzálni azért, amit akkor műveltek a hasonlóan elesett öregekkel, kicsikkel, asszonyokkal és férfiakkal, amikor azt hitték büntetlenül tehetik.

Megélhetési történész, mondhatom én Karsaira, ha ennyire alájátszik a Jobbiknak. Ne haknizzon a táborokat megjárt őseivel, méltatlan hozzájuk. Vannak zsidógyűlölő zsidók, ja. Szeressétek őket, jól jönnek nektek.
@Zébácsi: Sajnálnám. Vétkesek közt cinkos, aki néma! - azért ez legyen előtted.
@Gábriel angyal: Lassan mind meghalnak és nem lesz kit keresni... mi lesz a központtal?
a magyar valóság, oldaltól függetlenül:

Jókor volt jó helyen Orbán közértese

A CBA volt a kisközértesek menekülési útja, menetelése mögött egy keménykezű vezető áll. A Fideszhez húzó céget a kormány döntései is segítették, a legnagyobb foltot a cég imázsán az Egymásért Alapítvány ejtette.

static3.origos.hu/i/1207/20120709-cba-a-magyar-uzletlanc-cba4.jpg

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20120709-multik-szoritasaban-tor-elore-a-huszeves-cba-portre-baldauf.html#
@a szív fészkei: Karsai nem zsidógyűlölő, hanem egyszerűen egy történész aki ragaszkodik a tényekhez.

"Karsai László rámutatott: Zuroff annak ellenére folytatja tevékenységét, hogy az izraeli titkosszolgálat és egyéb illetékes szervek évtizedekkel korábban abbahagyták az egyre öregebb "és bizonyos ütemben kihaló háborús bűnösök üldözését". A történész emlékeztetett arra: 2004-ben a Zuroff-fal folytatott sajtópolémia során megjósolta neki, hogy Magyarországon nem talál egyetlen háborús bűnöst sem, akire a vádat be lehet bizonyítani, és ebben igaza lett, mert egyedül az Ausztráliában élő Zentai Károly - akire egyébként ő lelt rá Zuroff helyett - került elő.

Kiemelte: amit a jelenleg a Zuroff-listán első helyen álló Csatáry tett, az valóban "embertelen, kegyetlen" volt. A távollétében megtartott népbírósági tárgyaláson is elhangzott és a Deportáltakat Gondozó Országos Bizottság jegyzőkönyveiben is szerepel az a visszaemlékezés, miszerint a női foglyokat arra kényszerítette Csatáry, hogy saját kezükkel ássanak árkot, ennek a célja nyilvánvalóan a megalázásuk volt - jegyezte meg.

Karsai László annak a véleményének adott hangot: figyelembe véve, hogy Csatáry részt vett a kassai gettó létesítésében, és "a gyűjtőtáborban kegyetlenkedett", 3-5 évnél nemigen kapott volna többet. A történész úgy látja, Csatáry "tudta, vagy legalábbis nagyon erősen sejtette, hogy a halálba viszik a zsidókat", de ezt a bíróság előtt nem lehet bizonyítani. Felhívta a figyelmet arra, a korabeli népbírósági tárgyalásokon egyszer sem sikerült bizonyítani, hogy azok, akik részt vettek a gettók megszervezésében és a deportálásban, tudták volna, hogy "a halálba viszik az embereket".

Arról is szólt, hogy az 1944-es közigazgatási iratokban azt tüntették fel a deportált zsidó emberekkel kapcsolatban: "ismeretlen helyen tartózkodnak", vagy a német katonaság, illetve rendőrség "ismeretlen helyre szállította" őket. Ezzel igyekeztek bizonyítani a helyi végrehajtók, hogy semmiről nem tudtak - tette hozzá.

Kitért arra, hogy ha mindenkit felelősségre szerettek volna vonni 1945 után, aki részt vett a zsidóság kifosztásában és deportálásában, akkor mintegy 200 ezer embert kellett volna bíróság elé állítani. Ha minden csendőr vagy rendőr századost, illetve alacsony rangú tisztet kivégeztek volna, akkor "lefejezték volna a Horthy-korszak hivatalnoki és csendőri-rendőri elitjét". Karsai László közölte, Csatáry a nyilasokkal együtt elmenekült a háború végén az országból, ami bizonyítja, hogy ő tudta magáról: "jelentős mennyiségű vaj van a fején".
Londonban sej, van számos utca... És konténerutca is: penzcentrum.hu/karrier/magyar_napszamosok_az_olimpian_nyomortanyan_elnek.1033284.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=penzcentrum_linkek&utm_campaign=hiraggregator

Angliai karrierek magyaroknak, na szép....

Szaremberek ezek is, akik így bánnak ott a kisegítő személyzettel, spórolva rajtuk. Anyagilag bukta lesz az olimpia, de kellett nekik fényezni a királynő 60. jubileumát meg mindent, oké. De ilyen áron verik a fogukhoz a garast? Genyák.
@Zébácsi: voltunk/vagyunk ezzel páran ugyan így, ez is egy átok, de nem tudjuk becsukni a szemünket, nem tudunk némák maradni, mert ha ilyenek lennénk, nem lennénk itt ;)
@a szív fészkei: s az üzenet másuk része(lenne), h.nácinak lenni nem dicsôség. Na ez nem megy át a magyar köztudatba.
@leonito77: Nekik nem számít, hogy megint lyukra futnak majd mint Képírónál. Az a fontos, hogy "bizonyítani" lehessen a központ "létjogosultságát" és továbbra is fel lehessen markolni a működéssel járó nem kis zsozsót.
@Gábriel angyal: Mentegesd a vén nácit, meglepődnék, hogy tudamódosítón élsz, ha nemezt tennéd.

Undorít az egész, Karsai is a fene objektív történész is, aki annyira az, mint pl. Török Gábor politológusnak.. Képzeld el, nem esek hasra előtte, se a történészi, se a szidó mivolta előtt...

Simföli folyton a Wiesenthal-központot, hogy minden eredményüket előre-utólag negligálja. Mondom, hogy elég jobbikos nézete van, szeretitek is nagyon.

Ja viszont ő mondja ki az idézetedben,hogy az egész Horthy - jobbikhájpolta - csendőrség tokkal-vonóval (kevés kivétellel) benne volt ebben az öldöklésre segítségben tudván tudva mi lesz a zsidók sorsa a marhavagonból kiszállva. Legalább ez kigyütt belőle a nagy nácmosdatásban a "jelenőst mennyiségű vaj volt a fején"-dumával együtt. Legalább legyen logikus a szentem.Na befejezem, mert mindent elmondtam.

Igazi nácinak meg most jönnek a hamuhandlék - most ilyen softos műsor megy.
Sziasztok menyétek!
Behallgatás:)))
Verés, fétispornó. jó kis konzervatív felfogás.
szidó is stimmt, de zsidó akarna lenni
@Gábriel angyal: De aranyos, gondolod, hogy egy holocaust túlélő, akinek a családját nácik írtották ki, nem akarná mindet rács mögött látni?! Ezt még te sem hiheted, ennyire ostoba senki se lehet.
@a szív fészkei: Hát nehéz újat mutatni és szakítani egy olyan városban ami amúgy is No1 utazási célpont.
@Cirbolya_sentinel: Imádom a címét, multik szorításában..... ehem...
Nekem ez mondata tetszett Közgép Lászlónak:
"A politikai elit elveszítette kontrollját a gazdasági elit felett"

Mi van? Ez az elképzelése a demokráciáról?

Meneküljetek!
@GeoCracker: Sőt, Közgéplaca szerint sikkes annak lenni. Mondjuk, az, aki ezzel akar egy platformra kerülni, hát legyen is nyíltan náci...

@Cirbolya_sentinel:
Igazad van. Elvonulni elefántcsonttoronyba lehet persze, csak a szennyhab odáig is elér majd. Sőt el is boríthatja és akkor lehet lencsizni, hogy jééé, már ilyen pocsék a helyzet?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": sötéttedés után mindig veszélyes.
viszont arra szerintem figyelni kell, hogy a gyerekekbe ne ültessünk el indokolatlan félelemt, ami oda vezet, hogy nappal világosban sem mer egyedül hazamenni.
@Gábriel angyal: Én a bűnösök felelősségre vonásával egyet értek. De lassan elfogynak a holokauszt bűnösei is, ahogyan a közvetlen áldozatok is. Remélem nem lesz újabb, így egy idő után a központnak a fő szerepe megszűnik majd. Én erre gondoltam...
@leonito77: Igen, lesz egy idő amikor reméljük, hogy csak az emlékezés.
@Cirbolya_sentinel:

Fényes Csillagunknak nem a KDNP vezérkarával, hanem a zuglói polgárokkal kéne egyeztetnie, de ennyire azért nem bátor :-D

A hír amúgy magyarra fordítva így hangzik: Harrach Petiéknél Zuglóban pálinkázunk egyet, egyeztetjük, hogy ifj. Harrach készségesebben működjön együtt Papcsákkal a zuglói feritélben, mert gecikínos, hogy le kellett váltani a frakcióvezetésről, és kiugrálnak a Vagyonkezelő FB-ből.
@shinichi:

Tényleg volt olyan ember ebben az országban aki elhitte, hogy nem fogunk a pénzhez nyúlni?
a lázadásnak csöppet erős, inkább a mundér védelme tolul elmémbe elsőre, más esetben miért is nem voltak ennyire lázadóak?? volt rá lehetőségük, na de most a saját zseb nyomósabb késztető volt...
/gerinc kedves ab-kok, gerinc, emmán eső utáni köpönyeg, nálam ez még kevés, éppen ingerküszöb, tessenek megdolgozni a hitelességért.../

Fellázadt az Ab: visszamenőlegesen semmis a bírók nyugdíjazása

Közel 300, idén nyugdíjazott bíró fordulhat munkaügyi bírósághoz az Alkotmánybíróság (AB) hétfői döntése után, amely visszamenőlegesen megsemmisítette a bírák nyugdíjkorhatárának 70 évről 62 évre csökkentését.

hvg.hu/itthon/20120716_AB_brok_nyugdjkorhatara
Kicsit off:

www.origo.hu/itthon/20120716-alktomanyellenes-a-birajk-ido-elotti-nyugdijazasa.html

Most akkor alkotmány ellenes lett az alkotmány? Nem vagyok jogász, de mintha ennek ez lenne az üzenete... (vagy alaptörvény?)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nézzétek, bőven elég lenne utána olvasni a tényeknek és az állítólagos "bizonyítékoknak". Ha ezt megtennétek elég sok űbertrendi nácizástól szabadíthatnátok meg magatokat meg minket is. :)

nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=0&Direkt=102121&offsetlo=0
@Fabius: :D így életszerűbb, azt meg kell hagyni, hazudnék, ha nem erre számítottam volna...
@a szív fészkei:
ezek részben ilyen szar karakterek, genetikusan, másrészt kihasználják a csordaszellemet vagy angolúl a bully-zást, mint már mondtam ezek szar gyáva alakok ha kikapod bármelyiket a bandából akkor beszarik és zokogni kezd, hogy báncsák krahácsot pedig ilyenkor kell őket ütni amig melegek és ki nem hűlnek...megtettem utána mindenki még sokkal jobban tisztelt mint korábban...az a koles légkör is bully egymást hergelik baromságokra és macsóságuk az ára ha nem szállnak be bármibe

ez megy ma is

brühühühühühühü
blogmoci lenyúlta a kommentem:

vagy nem, de írom megint:

@Fabius: így életszerübb az biztos, nem is lepődtem meg :)
@Gábriel angyal: Nem kell sminkelni a neonácit. Ne itt kampányolj a nem is volt olyan rossz és ha egy zsidó is elitéli szentek voltak szöveggel. Itt senki se vevő rá. Maradjunk a tiszta tényeknél. Oks? Amit senki se vitat. Csak ti neonácik. Milyen érzés egy olyan eszmerendszer hívének lenni,a mihez képest az elfogott srác maga Jézus?!
@a szív fészkei: +1
Mindenben igazad van. Ha echte magyar öl meg magyart, annak nincs hírértéke nálunk. Mert akkor nincs olyan embercsoport akiket utálni lehetne.
Így viszont, ha valahol elindul egy cigányellenes pogrom, akkor lehet kezeket széttárva sajnálkozni, hogy milyen emberek vannak.
@Penivaldes: Szerintem nem félelem elültetés, ha óvva inted. Inkább legyen félős egy kihalt utca láttán, mint berángassák a bokorba-erdőbe. Szerintem.
@a szív fészkei:
nem akartam beleszólni, de mégis...mindíg előttem lebeg az a kép amikor ezeket a szerencsétleneket el kezdték gettósítani majd vagonírozni és olvasva a könyvet arról, hogyan dolgozta ki a hatékony és "szalagmódszert" valamelyik törzsőrmester akit azután előléptettek...a vagonokban az "utazás" azután már nincs bocsánat

mégis megjegyzem az egésznek anyagi mozgatói vannak és voltak és ez -ha kicsiben is- még folyik...sokan semmisűlnek meg cum trucc

és akkor kapjuk elő az ilyen hőscincéreket, mint a közgéplaca ezeket kell kifilézni úgy, hogy egymást nézzék filézés közben mert ezek voltak azok akik létrehozták anno és a történelem során mindazt amit ezek itt vannak közöttünk el kell őket kapni

miattuk és sugalmazásukra a sötétben ölnek és kínoznak emberek szenvednek mert egy ilyen galandféreg kinyitja a mocskos pofáját...

nem folytatom már hánynék a csányi mellett a közgép lacát és a vonazázriveczet is fel kell koncolni mert ezek folytatják azt ami miatt a csányi félék jó állásért jól fizetett állásért azaz pénzért csinálták amit csináltak

olyan jó ordítozni a kordon túloldalán a le a buzikkalt de ha én meg azt ordítom hogy le a kopaszokkal és a mellényesekkel és ütöm vágom akkor zokognak? persze...akkor kell tovább ütni

az ő szelektálásuk ugyanaz mint az enyém én útálom a kopaszra borotvált buta seggfejeket akik csak csordában mernek mint a zagyva nevű galandféreg és útálom a hamis jelképeiket a székelyhimnuszt meg a hamvaikat

brühühühühü
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": nem a kihalt, sötét utcákról van szó. hanem arról, hogy fényes nappal egy belváros közepén nem kell kézenfogva vezetgetni 9-10 éves gyereket. nagyobb önállóságra szoktatod azzal, hogy nem mész mellette, hanem a gyerek megy egyedül két utcát a sulitól a zeneiskoláig. és megtanulja a gyerek, mert elmondod neki, hogy nem állunk szóba idegennel, hanem megyünk előre.
azzal, hogy elengeded a kezét, és csak távolról figyeled többet segítesz, mintha örökké kísérgetnéd.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Miért kéne sminkelni? Bőven elég lenne ha libsik ragaszkodnának a történelmi tényekhez ill. a korábbi bírósági döntésekhez. :)
@Gábriel angyal: Gábriel, amit belinkeltél annak a stílusa ugyanolyan mocskos mint ami ellen kűzdeni akar, állitólag. mert ezek után én azt is kétségbe vonom..
bosszú népe.. mennek ezek a mamájuk hátsójába!
@Penivaldes: Azért reméltem, hogy a konkrét érvek és tények is megfognak. :) Ennyit pedig az ártatlanság vélelméről ugyebár.

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=55732
@Gábriel angyal: kérhetném, hogy ezeket az agyament szrokat inkább a szögesdrótba linkelgesd, már úgy is sikeresen tematizáltál megint
@Gábriel angyal:

Bándy Kata halálát propaganda célokra és önigazolásra felhasználni a legundorítóbb dolog a világon. Kegyelet, részvét, nektek semmi nem szent? A liberálisok meg mindjárt egyenesen helyeslik, ha a cigányok gyilkolnak, mi?

Mondd csak, aranyapa: mikor a magyarok gyilkolnak magyarokat arról miért nem vernyog egyik radikális faszorrú sem? Azt lehet? Az nem tragédia? Vagy csak nem illik bele az elméletbe, és le se szarjátok?

Na ilyen alapon elmentek ti a jóisten náthásan csöpögő, kóchengeres kurva faszára zsokénak. Mindannyian.
@hacsaturján: Éppen mi? Mert itt van egy pár ara érdemes dolog.
@Gábriel angyal: nem vagyok a Mazsihisz híve, de azok akiket idelinkelsz egy senkik. ilyenekkel normális lelkű ember nem foglalkozik.
Elszállt barmok, kötelet érdemelnek.
@Gábriel angyal: Azt hiszem nektek végetek lenne cigányok nélkül...
Bándy Katát, és az összes áldozatot, akit megöltek bárhol és bármikor tisztességes ember nem használ fel kampánycélra. Főleg nem akkor amikor még friss a seb.
@leonito77:
ez egy precíz meghatározás, valamint a kormány, a parlamenti 2/3 és ...sokan mások

brühühühühühü

tokmánytalanok földje hamuban
@/manens: "A falak kívül vasbeton, belül gumiborításúak legyenek."

Te egy igazi humanista vagy. Szerintem fölösleges a gumi.
@a szív fészkei: igen. Azon az E. W. Levélváltáson kicsit meglepôdtem. Nem azon, h. Köteles et. Miként gondolkodik, hanem, h.le is irja.
@épészmérnök: Már gyermekkoromban sem téptem ki a légy szárnyát. Agyonütöttem. :))
@déjá vu39: "A harc finanszírozásához kell a hadikölcsön."

Talált, süllyedt!!! A nap kommentje nálam :-DDD
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: "a tetves elkövetőt nem kell épségben megőrizni a börtöncelláig."

Jogállamban először bebizonyítják, hogy ő, vagy más volt az elkövető. Utána a bíróság megállapítja a büntetését. Majd ezt követően büntetésvégrehajtó intézetbe kerül.

A rendőrök ki voltak nagyon akadva, mert szegény kislány kvázi közülük való volt, gyorsan akartak eredményt. Az, hogy valaki sípcsontrúgások hatására beismerő vallomást tesz, nem bizonyíték!

Egyébként szegénykém, pszichológus is volt állítólag, rendőrségen dolgozott állítólag, hogy juthatott eszébe éjszaka, egyedül mászkálni? Nem hallott még a viktimológiáról? Fura.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A mi általános sulink eléggé belátható helyen van. De mégis volt egy eset anno, amikor a fiam kis osztálytársnőjét - 12 körülit - berángatták fényes nappal egy kocsiba valakik. Előtte kérdezték a kicsit valamilyen útirányról, ő meg készségesen felelt, behajolt a térképhez,stb. ( egyébként soha nem tudtuk meg konkrétan, mi történt vele, nagy csend volt róla, a család kussolt.)

Akkor marha nagy kampány indult, hogy minden gyereknek- fiú, lány, mindegy - belesúlykoljuk a bukójába, hogy SOHA NEM ÁLLUNK MEG SENKINEK SEMMILYEN KÉRDÉSRE, PLÁNE NEM MEGYÜNK IDEGEN AUTÓHOZ!!!!

Ehhez képest nem lettek idegbetegek, felnőttek normálissá, de ezt meg kellett lépni. És igen, a sötét, elhagyatott hely vonzza a "vadászokat". Ezt is tudatosítani kell.
@Cirbolya_sentinel: "A Fidesz frakcióban helyet foglaló kisgazda képviselők"

Szegény, istenben boldogult nagyapám forog a sírjában... ezt csinálták a pártjából...
@Gábriel angyal:

Nemtom, ne tüntessük ki ezt a Csatáryt, vagy valami? Szobor, Corvin-lánc, Árpád-pajzs...

Vagy hamvasszuk el, azt rohangálhat vele a Szadomazorozmár.
@épészmérnök: Torgyánt hagyták vezetőnek. Mit lehet erre még mondani???? Vörös Vince besúgó volt.

Akkor? Ezek tündököltek kisgizdaként.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jó. Mindig lesz újabb és újabb szentjük. Van hová felnyúlni a stelázsiba náci hamvakért, ikonokét. Ákibáki is milyen szép wermachtosra bírta magát fazonérozni egy ideje.
@Gábriel angyal: "kiktől fél adott esetben inkább egy átlagember."

Egy dolog, hogy mitől fél, másik dolog, hogy mitől lenne ajánlatos félnie.

Most én rendszertakarítás után vagyok, ezért jelentél meg nekem, de ismét tahótlanítalak, mert nem vagyok kíváncsi az aljas ostobaságaidra. Na csá.
@a szív fészkei: így igaz. ezt tudatosítani kell a gyerekekben.
@rodeo36: Csicskovok, akik holt lelkekkel kampányolnak. Van lejjebb? Még újat sem bírnak kitalálni, mindent megírtak már róluk az igazi zsenik. De jönni fog egy Mario, mert a varázsló már nagyon buggyant.
@a szív fészkei: ez a hagyjuk kategória amit ebben a témában G. lead.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szadomazorozmár - szegény édibédi igazi rozmárok - de ez nagyon ütős, kösz! www.youtube.com/watch?v=n1YWFx_DSB0
@a szív fészkei: "Egyszerűen akkora erőszakkultusz van, hogy az a csoda, ha nem több az borzalom már."

Ennek van egy másik oldala is, ami szintén elég ijesztő. Definició szerint traumának minősül az életet fenyegető helyzet átélése, ÉS az ilyen helyzet megfigyelése.
Aki traumás stresszt él át, minél gyakrabban éli át, annál biztosabb, hogy poszttraumatikus stressz-szindroma alakul ki nála. Ez állandó idegrendszeri készenléti állapotot jelent, nem figyel másra, csak a veszély közeledtét várja. Emiatt nem tud rendesen pihenni, aminek a következménye kialvatlanság, figyelemzavar, ingerültség, leromló intellektuális és szociális készségek. Súlyos esetben képtelen normális életvitelre.
A többi pedig deszenzitizálódik, pszichopatává válik, képtelen lesz az együttérzésre, ezzel a civilizációs fékek is megszűnnek, bármilyen erőszakos cselekedetre képes zombi válik belőle.
Ezek a videojátékok pedig kész forgatókönyveket égetnek az agyukba.
Megőrült a világ, ez biztos. Módszeresen rombolják a civilizációt.
öszöd fidesz módra, némi zsarolással fűszerezve:

Orbán a KDNP-ről: vagy együtt, vagy sehogy

"Vagy együtt, vagy sehogy" - Orbán Viktor szerint ennek jegyében végzi közös munkáját a két kormánypárt, a Fidesz és a KDNP.

hvg.hu/itthon/20120716_orban_kdnp_koalicio
@épészmérnök: Sajnos. Nincs igazi háború itt Európában egy jó ideje, hát megteremtik a képernyőn naponta.
@keresztanya fabi(en): :-DD És a Kövérközgép (ez a pontos helyzetleírás is)Laca itt nem félt a huszártól????? Vagy csak fakanál volt a pasinál a zsinóros mentéhez?
ennyi, igaz magyar vezénylós jogbiztonság, példamutatásból jeles ismét, azt hiszem hamarost itt az önbíráskodás korszaka, ebben a szerencsétlen országban:

Orbán a bírákról: "a rendszer marad"

Marad a bírák nyugdíjazásának új rendszere - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, reagálva az Alkotmánybíróság (Ab) döntésére, amely szerint alkotmányellenes a bírák nyugdíjazásának szabályozása, ezért azt a hatálybalépés napjára visszaható hatállyal megsemmisítette a testület.

hvg.hu/itthon/20120716_orban_birak_nyugdija
@Gábriel angyal: Egy nagy baj volt ezekkel a rohadt libsikkel: bezárták a mosolygót... így azután most Ön is hirdetheti itt a hülyeségét. Csak óvatosan kérdezem, hogy az Ön által oly nagyra tartott keresztény-konzervatív, vagy éppen neonáci erők mit tettek azért, hogy ez a "népcsoport" ne úgy viselkedjen, ahogy Ön szerint népcsoportként viselkedik?

Eszméletlen, hogy bármi történik, azért csak az "elmúttnyócév" a felelős! Nem unjátok még?
@Krutzifix: + 1 Nem unják, sőt. Mindent felhasználnak arra, hogy terjesszék a patkánykórt. Most ezt a szegény pécsi lányt.
@Makkasz: "Nekem ez mondata tetszett Közgép Lászlónak:
"A politikai elit elveszítette kontrollját a gazdasági elit felett""

Beismerő vallomást tett? Vajon szándékosan, vagy véletlenül csúszott ki a száján?
@Gábriel angyal: "hogy ki a felelős azért, hogy ide jutott egy népcsoport"

ezt a kérdést én nem tenném így fel, de ha mégis, akkor nem kizárólag a cigányokkal kapcsolatban.
@a szív fészkei:

most éppen az a rakás szar, amit itt rugdostok föl s alá, pedig attól nem lesz illatosabb.
@épészmérnök: Mindig elszólják a hülyék magukat, ez tetszik a legjobban. Torgyán folyton elröhögte magát a legnagyobb monnyone!!!-cirkuszai közben, mert tudta, mekkora böszmeségeket hadovál össze. Orvbánnak is van egy - bocsi farkasok - vicsora, amikor olyan baszott fennkölten hazudik összevissza.

Kövér meg latyafatya.

Ez meg nem meglepi persze:
tenytar.blog.hu/2012/07/16/csekely_az_eselye_az_imf_megallapodasnak
@épészmérnök: kesergett egy kicsit :-) Talán az együttérzésünket akarta kicsikarni azzal, hogy burkoltan kimondja, "tehetetlenek vagyunk mindazzal szemben, amit Simicska akar"... Jól jön majd a védőbeszédben, amikor a felelősséget kell hárítani.
@hacsaturján: Sajnos, ez van, úgy hijják errefelénk, messzi a boldog rénektől, hogy Magyarország. Látod, Zébácsi már kifarolt innen, de épp erre számítanak az összeszarók: hogy mindenki elmenekül és akkor maradhatnak ők itt. Én meg ezt nem szeretném.

Legalább merjük mondani, hogy Laci bácsi, nagyon büdös van tőletek!
@Interlock: Ja, persze Simicska népe vogymuk. Fő- és aljobbágyok. Akkor be van ismerve, ez is valami legalább.

Akkor a heti irodalomóra:

Ady Endre

Dózsa György unokája

Dózsa György unokája vagyok én,
Népért síró, bús, bocskoros nemes.
Hé, nagyurak, jó lesz tán szóbaállni
Kaszás népemmel, mert a Nyár heves.
A Nyár heves s a kasza egyenes.
Hé, nagyurak: sok rossz, fehér ököl,
Mi lesz, hogyha Dózsa György kósza népe
Rettenetes, nagy dühvel özönöl.
Ha eljön a nép, hé, nagyurak, mi lesz?
Rabló váraitokból merre fut
Hitvány hadatok? Ha majd csörömpöléssel
Lecsukjuk a kaput?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Gyűjtsünk? Dolgozol már Csányi bácsinál? Ajánld fel az ő jövedelmét!
@a szív fészkei: azért ez érdekes - nevetségessé, komolytalanná vált a Kisgazdapárt, a történelmi Szociáldemokrata Párt, a kereszténydemokraták. Meg még a zöldek. Mindegyikben fura alakok tűntek fel vezetőként, akik akkora szart kavartak, hogy a végén a pártok nem jutottak be a Parlamentbe, vagy, ha bejutottak, nem maradtak benn sokáig.

Kinek állhatott ez érdekében, és kinek állt rendelkezésére ennyi jól felkészült agent provocateur?
Bocs négysorosak a versszakok, nem tudom, mi történt a másolásnál. A lényeg azért érthető.
@épészmérnök: Ez elgondolkodtató. Hogy kik lehttek ezekben, ja. Apám lábrángást kapott Torgyitól, ismerte újpesti ügyvéd korából, na, tudod...

Meg az a valamilyen Anna szocdemként. Meg Ruttner. Jól dolgozott a Stumpf apósa?
@Cirbolya_sentinel: "Marad a bírák nyugdíjazásának új rendszere - jelentette ki Orbán Viktor "

Beismerő vallomás.

Hogyan reagálnak majd erre az igazságszolgáltatásban dolgozók?
@a szív fészkei:

Vissza se hívott a köcsög oligarcha. Most már, ha könyörögne, se mennék! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: DE a pénzét azért felajánlhatod a szegény éhező államtitkároknak.

Jó tett helyébe jót várj!
kedves FABIUS! mivel a következő posztod a heygoldalon lógó drzorvbán és a kdnp lesz ezért előre kommentelek... épp a napokban gondolkodtam...

nagyon leszokás szólni a kdnp t... "nemmérhető", nincs bázisa stb... pedig szerintem a 2 706 292 ikszelőből legelsősorban a fides kopott le a megmaradt kb 800 ezer fideshívő jelentős része szerintem 300-400 ezer az keresztyény ember, vénasszonyok többnyire akiknek a pap mondta kire kell szavazni, ezek jottányit sem fogytak (pár nyugger feldobta a bakancsát talán)...

ez a legbrutálisabb tábor... nuku józanész... puszta antikomcsizás, és vallási alap... VAK+HIT...
@a szív fészkei:

Változatlanul nagyon bírom a vehemenciádat, ahogy hányod a borsót a falra.
Ismered a mondást: tudom lepereg, de előbb-utóbb zöld lesz. Na ez a delikvens színvak.
Azééért ne add fel:))
"Nem tudni előre, kiből mit hoz ki a hatalom, nem tudni, melyik Dr. Jekyllből lesz Mr. Hyde. Az arra hajlamosak elveszítik kapcsolatukat a külvilággal, túlzottan kockázatvállalóak lesznek, egocentrikussá válnak, még az ülésük és a járásuk is megváltozik. Nem hallgatnak az ellenvéleményre, sőt, minél nagyobb kórus követel valamit, annál inkább megcsökik magukat. A közvetlen munkatársak kiválasztásánál a simulékonyság, a talpnyalás lesz a fő szempont. Megmámorosodnak, még a fiziológiai tünetek is olyanok, mint annál, aki alkoholt vagy drogot fogyaszt. Mindenkit veszély fenyeget, aki a hatalom közelébe kerül."

Ezt szegény Ranschburg Tanár Úr mondta, egy évvel ezelőtt...
fn.hir24.hu/itthon/2011/01/12/ranschburg/#
@Penivaldes: Bárcsak végünk lenne, sőt az lenne a legjobb ha nem is lenne ok leírni az igazságot. Hidd el én lennék a legboldogabb, ha arról kellene csak beszélgetnünk, hogy Kata előkerült élve.

Gondolom nemsokára megindulnak majd a libsi akolból a jogvédők is, akik elmagyarázzák majd "szegény" lacikának, hogy vonja vissza a beismerő vallomását a többiről már nem is beszélve.
@dr. Bubó: "2 706 292 ikszelőből legelsősorban a fides kopott le a megmaradt kb 800 ezer fideshívő jelentős része szerintem 300-400 ezer az keresztyény ember, vénasszonyok többnyire akiknek a pap mondta kire kell szavazni"

Figyelemre méltó szempont, Olvtársam!

Azért, ha jól emlékszem, a "vallását rendszeresen gyakorolja" az nem egy vastag réteg. Hogy ennek milyen a kormegoszlása nem tudom.

Ezek a bizonyos öreg mamák tényleg izé... kapálásban első helyen vannak, egyébként, hogy is mondjam... szeretem őket, nem bántanám...
@épészmérnök: még csak azok (mer' azok sehogy, a maradék székek jól fizetnek), de az egyszerű polgár, amikor a rá nézve terhelő bírói ítéletet hallva, csak annyit mond: fosom le.
Fejbe verik-e vajon, még mielőtt egy reggel fejfájással ébredve kiléptet minket az EU-ból?
@Gábriel angyal: Tisztességes embert a tefajtádtól is hány.
@épészmérnök: Nyugodtan mondhatja csak úgy őszintén:)
Hiszen főnöke büszkén vállalja, hogy adóforintokból, ellopott magánvagyonból "nemzeti burzsoáziát épít".

Micsoda balfaszok.:(
@épészmérnök:

Nem provokatőrök voltak ezek, hanem balfaszok. Mindegyik "történelmi" akart lenni, ezért támasztották föl ezeket a régvolt pártokat. A politikusi tehetségük meg ennyire volt elég. Egymással sem tudtak megegyezni párton belül sem, hasadtak, szakadtak, eltűntek.
@épészmérnök: ez nagyon szomorú valóság...

nagyon vastag réteg ez... persze fojamatosan hullanak... mint a legyek...

de... a legelképesztőbb hogy a PAP utaístása alapján drzorvbánra jobban halgatnak mint a tejjes családi és baráti és stb köreikre...

pedig körülöttük a rokonok családtagok "kiröhögik" a butaságukat... de ez a feudális gyökér brutálisan erős...

ezt Fabius el se tuggya gondolni... szóval szerintem kb 300-400 ezer ilyen brutálisan VAK HITŰ öregasszony van, nagyrészt vidéken... ha szakadna a fides kdnp akkor most két egyforma párt lenne szerintem... két 10-10% os párt...

csak szólok hogy vigyázzatok !
@dr. Bubó:

Itt az irányított prédikálás kis ügy, Pajor atya egyenesen szórólapon hirdeti az igét választások alkalmával, hogy azokhoz is eljusson, akik szarnak rá meg a templomára.
@Fabius: "Nem provokatőrök voltak ezek, hanem balfaszok."

Jólesik nekem, hogy vannak még jóhiszemű emberek, komolyan.
@épészmérnök:

Nincs ebben semmi jóhiszem. Torgyánról, Giczyről, Isépy Tamásról kéne elhinnem, hogy provokatőrök voltak? Torgyi egy félnótás bohóc, Giczy akarnok teológus, Isépyt meg miskolci lévén személyesen is ismertem, ő minden volt, de provokatőr...:-)))
@keresztanya fabi(en):

Hehehe...de erről eszembe jutott egy fim azért amit a napokban láttam:

www.port.hu/valsag_a_wall_streeten_too_big_to_fail/pls/fi/films.film_page?i_film_id=121389

Akit érdekel az ingatlanpiac beomlása, a Lehmann Brothers csődje, a válság kialakulásának miértje, annak kötelező darab.
@Fabius: amennyire tudom, a régi kisgazdákat kirázta a hideg Torgyántól (ami egész biztos így kellett, hogy legyen, ismervén nagyapámat). Hogy lehet, hogy mégis ez a ki tudja, honnan szalasztott szélhámos lett a párt vezetője?
Hogy lehetséges, hogy a történelmi szocdem pártban egy percig sem volt nyugalom, holott volt bázisa?
na, hogy bassza meg, eddig ez nem volt fontos??
"Orbán Viktor szerint a magyar társadalomban nagyon komoly félreértés van a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) folytatandó tárgyalások szerepéről; a kormányfő hangsúlyozta: nem a talpon maradáshoz, hanem az olcsó finanszírozhatóság érdekében van szükség a megállapodásra."
privatbankar.hu/makro/orban-az-imf-targylasokrol-meg-az-en-hajam-is-egnek-fog-allni-248993
@Gábriel angyal: na hát van amiben egyetértünk? egyikünk sem akarja sokáig hallgatni azt amit azon a bizonyos szélsőjobbon csipognak?
fura vagy te G.
@épészmérnök: '89-90-ben pécsi diák voltam. Sok beszélgetést csíptem el itt-ott (nyíltan nyomták) képviselőségről, pártpénzről, juttatásokról. Nem tudom már sz ó szerint idézni, de az az összbenyomásom volt már akkor is, hogy a változás rengeteg jellemhibás, gátlástalan törtetőt hoz a felszínre. Voltak rendes emberek is aztán az első parlamentben, de rendszerint kikoptak, kiszálltak. Hát így sikerült nekünk a rendszerváltás, és a legszomorúbb, hogy ezt a felnőttek is látták, tudták már akkor is.
@épészmérnök: a történelmet nem jó ismételni. mindennek ideje van.
@keresztanya fabi(en):

Tehát ezek szerint, beismerte a Csúti Hobbit, hogy eddig drágán finanszírozott... demér Viktor???
@épészmérnök: Na menj te ....., nem a 3,14csába, hanem egy jó kis putriba, s tapasztald meg, hogy milyenek azok, akiket szerintem nem illet meg az ártatlanság vélelme. Látatlanból tíz év kényszermunka apraja - nagyja számára.
Nehogy már az a szegény lány legyen a hibás, mert a saját hazájában éjjel egyedül mert hazaindulni!
Jogi szempontból igazad van, én azonban nem vagyok jogász, s a szemet - szemért, fogat - fogért igazságában hiszek, ami annál hatékonyabb, minél előbb történik meg. A tetvesnek nem a sípcsontját, orrcsontját - mindent hallani - kellett volna eltörni, hanem a nyakát kitörni.
@keresztanya fabi(en): a jó drága államkötvényekwt meg ki a birka árulta nagy büszkén? Hát csak nem Orbán?
@épészmérnök:

Torgyánt a párt tagsága választotta elnöknek, újra is választották még néhány alkalommal. Ez csak úgy történhetett meg, hogy a párt tagságának még annyi esze sem volt, mint neki. Erre eklatáns példa Szabadi Béla államtitkár, aki a ki a hülyébb még Torgyánnál is verseny aranycellakulcs díjasa.

A szocdemek nem voltak és nem is lesznek meghatározói a politikai életnek. Addig legalábbis biztos nem, amíg a milliárdos Kapolyi lobbipártja maradnak szocdemeskedés helyett.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az lenne az elismerés, ha kiállna ország világ elé és azt mondaná, hogy sorry elbasztam. De erre nincs vér a pucájában. Szerintem egy jó darabig még drágán fog finanszírozni, mire a levelek lehullanak...
@keresztanya fabi(en): @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Orbán Viktor hozzátette: kevésbé harcias, sokkal inkább szolid összefüggésben érdemes értelmezni a közeljövő tárgyalásait."

Na ilyen gyorsan se járt még le faszbúkos győzelmi jelentés szavatossága :-D :-D :-D :-D
@Fabius: a kdnp is alapvetôen lobbipárt. S persze bojt a szavazógép früstökén. Valós vallási és emberi üzenet nélkül. Az egyházi lobbi pártja, amit az iskolalenyúlások, Pálffy hülyeségei, Tömjén Zsóti kétszinüsége fémjelez pl.
@GeoCracker: az már nem az ő baja, a miénk lesz
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: "Nehogy már az a szegény lány legyen a hibás, mert a saját hazájában éjjel egyedül mert hazaindulni!"

Nem hibás, dehogy. Csak óvatlan. Ami furcsa egy rendőrségen dolgozó pszichológustól, aki feltehetően látott már egyet-mást, és a viktimológia tantárgy keretében hallott pontosan az ilyen helyzetekről, és megelőzésükről.

Ettől még a kéjgyilkosság rettenetes, és visszataszító, akárki követte el. A szécsényi eset is ugyanilyen borzalmas volt, vagy még rémesebb, mert ott a fehér bőrű, szőke elkövető a lányt egy emésztőgödörbe dobta. A kislány még élt, és az emésztőbe fulladt bele.
@a szív fészkei:
közben egy szlovák, cum trucc másik szlovákokkal együtt versenyezve de egyedűl elérve lóhosszal vezetve Peter Sagan a Le Tour de France-ot...valami narancsos nem járt arra? holnap lesz utolsó előtti nap 3 hét az egész...

a törpe és galandféreg nyűlványai le vannak szarva egyébként is a szar a lakásuk

brühühühühühü
@a szív fészkei: a gyerek életével fizetttek...rohadt banda
@a szív fészkei:

én erre a gabriel szerű szarrakásra gondoltam.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Lehet, hogy neked nem szólt senki, de időközben lejöttünk a fáról.

@Fabius:

Valamelyik riporter azért rákérdezhetett volna, hogy miért nem állapodtunk meg már két éve, ha az IMF a mi bankunk, és így még olcsóbb is.

Arra is rákérdezhettek volna, hogy mi van a "Ha az IMF jön, én megyek" bon mottal.

Esetleg azt is firtathatták volna, hogy ki festette le úgy az IMF-et, mint a Sátán helytartóját.
stb

Magyar Média...
@orica: Kösz, aranyos vagy. Nem teszem meg ezt a szívességet ezeknek. :-DDD
@Fabius: majd szolidan nézzük, értelmezzük, a harcias kakaskodást
@épészmérnök: A rendőrség, a törvények és az egész igazságszolgáltatás - jogszolgáltatás - többek között éppen azért lenne, hogy egy felnőtt nő is bátorsággal menjen haza akár éjjel is. Hová jutottunk a fene nagy demokráciában? Mellesleg, akár a legtisztább magyar lehet az illető, akkor is ugyanígy gondolnám, nem az orrát eltörni, hanem a nyakát kitörni a tetvesnek! Jogászként persze nem ezt mondanám, de szerencsére nem vagyok az, így nem kell alakoskodnom. Abban is bízom, hogy amikor cigány Muki, a makói leánygyújtogató koszfészek kijön a börtönből, nem sokáig fogja élvezni a szabad levegőt, mert lesz, aki kitöri a nyakát. Rettegjen minden ilyen és hasonló szarházi!
@épészmérnök: Nagy ember volt, ahogy Popper is. Elmentek, valahol megértem őket.
@Fabius: vannak még egyáltalán szocdemek? A régi szakik már kihaltak, annak a kultúrának vége. Szépen megírta a nekrológját TGM a nol-on, de sajnos, nem találom. Itt van helyette egy videó:
atv.hu/belfold/091007_tgm__a_szocialdemokracianak_vege___video.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én mág úgy látom, hogy ott kuporogsz egy ágon és zabálod a banánt.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: "Hová jutottunk a fene nagy demokráciában? "

Apukám, ilyen esetek, sajna, mindig voltak, és lesznek is... köze nincs ennek a demokráciához. A diktatúrában az én édesanyám minden este tizenegyre elcsoszogott a buszhoz, amellyel a kórházból érkeztem haza, a hosszúnapozásból. Nehogy egyedül kelljen hazamennem, annak ellenére, hogy ötven méterre volt a megálló. És milyen igaza volt, húsz méterre onnan egy éjjel megerőszakoltak és meggyilkoltak egy lányt...
@Gábriel angyal: Az a baj, hogy a tények attól függetlenül tények, hogy liberális nézi vagy sem. Csak ti szeretitek sminkelni ezeket a számotokra kellemetlen tényeket, és kapaszkodtok bele mindenbe. Rajtatok kívül senki nem vitatja az igazságot, csak azok, akik lelkes csaholói azoknak akik az emberiség legaljasabb legmocskosabb fajtája. De várj, hogy is mondtad, nem igazak, nem emberek.
Szégyen, hogy valaki kiadja magát ilyen eszmékkel embernek, magyarnak.
@Gábriel angyal: Szakdj méár le erről a vonalról! ASenki nemvédi, senki nem menti, iszonyú, amit hidegvérrel elkövetett. Mert ez nem felindulásból volt, meg sem bánta, pláne, hogy utána mintha mi sem történt volna FB-olt. Vagy valakivel csinálta, ahogy a vallomásából következtetnek, mert az mondta, elviszem a balhét egyedül.

De nem azért ölt, mert cigány, fogd már fel, és ha lesz jogvédő, ő is csak ezt fogja mondani, Azért ölt, mert odasüllyedt, ki tudja, mióta, hogy ez a kommunikációs csatorna maradt neki, hisz az erőszakon túl más nyelve nincs. Ez megtörtént fehérrel, sárgával, kékkel sajnos, ha elvadulva hagyták. Te meg rugózol a romaságán.

Akkor én meg a füredi szívgyógyász gyilkosának a fehérségén fogok ugrálni, azon, miért van az, hogy rendőrök itt lődöznek le nőket, akik nem fekszenek alájuk??? Ez valami magyari sajátos fajvonás? Ugye , mekkora botrányosan fasz hozzáállás ez? De eléred, hogy tahótlanítlak, tényleg.

Az andocsi Szűz Mária nem tett veled csodát sajnos, maradtál, aki voltál. Kár.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: és ki dönti el, kinek lehet kitörni a nyakát?
és ha csak egy is ártatlanul hal, az akkor bocsi, de így járt és ő a járulékos veszteség, és hol lesz a határ?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Na megelőztél, tényleg fertőzött agyú ez az ember, hiába a mosolycsekk-offenzíva.
@Fabius: Nem egészen. :) Torgyánt nem a párt tagsága, hanem a küldöttek választották meg elnöknek. Arra pedig nagyon ügyeltek, hogy pártvezető olyan legyen, aki Torgyán híve, s ezek a mamelukok pedig arra ügyeltek gondosan, hogy csak olyan küldöttet delegáljanak, aki Torgyánra fog szavazni. Ez eddig a párt ügye volt, s onnantól lett országos ügy, hogy ezt a bohócot - Torgyánt, ha nem lenne világos - Orbán miniszterré tette, mert csak úgy lehetett először miniszterelnök, hogy koalíciót kötött Torgyán pártjával. Így lehetett aztán Cseh Mariska, a vidéki "primadonna" oszlopos alelnöke az Országgyűlés Honvédelmi Bizottságának és élete párja a nagyhatalmú vidékfejlesztési miniszter, aki eredményesen eltapsolt pár száz milliárdot a csókosainak, amiből az ország egy fillér hasznot sem látott.
Szabadi Béla nem volt mindig hülye, sőt, nagyon is értelmez fazonnak ismertem meg. Akkoriban még szakadt Ladával járt, tükörradiálon. Az esze attól ment el, hogy nem volt alkalmas vezetőnek, nem volt agrárszakember, márpedig belőle lett a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára.
@épészmérnök: Voltam ismerősnél, ott a mama konokul imádja ezt a tahónak is alja surmót. Vallási vonalon is nyomul az anyó - eléggé aktív ebben is, jön-megy zarándoklatokra - nem lehet Vikibojtról lerobbantani.
@keresztanya fabi(en): Életem, láttam a saját csillagszememmel - ami nem jégkék ;-)), mint a zövé, kackac, kukac - vezetni fehér rövidujjúban a valamelyik fekete VW-buszát. Leengedett ablaknál, ohne testőr.
@a szív fészkei: :-) még elhiszem, hogy ezt te nem tudtad, de sajna nincs egyedül, és fertőző eme gyilkos kór
@hacsaturján: Aha, hát próbáltuk Csekkel és másokkal meggyőzni az emberi minimumról, de a Závrivecz-kór erősebb, tényleg nem megy. Feladom.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:
"Egyesek szerint elsősorban azok a férfiak folyamodnak szexuális erőszakhoz, akik alulmaradnak a rivális férfiakkal folytatott versengésben, és kevés esélyük van rövid vagy hosszútávú párkapcsolatok kialakítására. ... foglalkozási státusuk és anyagi helyzetük alapján a szociálisan legkevésbé sikeres férfiak közül kerülnek ki. Nagy részük munkanélküli, alacsony jövedelemmel, ennélfogva alacsony párértékkel rendelkezik. ... Az áldozatok ugyanakkor a reproduktíve legértékesebb - fertilitásuk csúcsán lévő, fiatal és vonzó - nők közül kerülnek ki."

Bereczkei Tamás (2008): Evolúciós pszichológia, 158. o. Osiris tankönyvek.

Ebből vizsgáznak a pszichológus hallgatók... :-(((
@Fabius: Petrasovits Anna, mint szocdem nagyasszony,. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Maczó Ágnes és hasonlók. Ruttner legalább milliárdos lett.
@Cirbolya_sentinel: A kérdésed nagyon is jó. Az dönt, aki éppen abban a helyzetben van, hogy törhet. Az elfogadható hibát majd az dönti el, hogy lesz rend, avagy sem.
@épészmérnök: Azért ez valahol hibádzik, mert a nemierőszakok 80%-át ismerős, barát, családtag követi el.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör:

Szerintem meg ez nem volt egészen így :-)) Egyrészt a küldötteket is a tagság választja, másrészt sokan voltak akik nem értettek egyet a folyamatosan uralkodó viszonyokkal. Nem véletlen, hogy a (Torgyán féle) Kisgazdapárt a legtöbb felé szétszakadt szervezet a maga 12 utódpártjával.

Szabadi ügyben lehet igazad, én személyesen nem ismerem, de a tény ahová jutott sok kétséget azért nem hagy.
@Stefánia kisasszony KME: Viktorinoxból, a multifunkci kínai bugylibicska-koppintásból?
@épészmérnök: meg abból is, hogy mindenki sérthetetlennek hiszi magát, mert vele semmi rossz nem történhet, neki nem árt a cigi, őt nem fogja a golyó, őt nem rekeszthetik ki, ő nem csúszhat le, ő nem lehet számkivetett, ő nem veszítheti el az eszét...
mert ő az ő, a mindenkori kivétel
@épészmérnök: Igen érdekes. A végén kíváncsi leszek a pszichológiai szakirodalomra. Ettől függetlenül nincs ott közbiztonság, ahol magányos nőket megtámadnak szexuálisan aberrált állatok. Ez a tetű ráadásul strici volt, a kurvája tartotta el. A társadalmat pedig azért is érheti jogos kritika, mert létezhetnek perifériára szorult embercsoportok, akikkel már senki sem számol. A bűnözést teljesen felszámolni nem lehet, de azért mindent meg kell tenni a közbiztonságért.
@a szív fészkei: Jó szar napod lehetett. Nálam a leengedett ablak azt jelenti, hogy nincs klíma.
Nála meg az exhibicionizmust?
@épészmérnök: @a szív fészkei:

Szerintem igazi szocdemek Magyarországon nincsenek, és a rendszerváltás óta nem is voltak. Petrasovics Annát meg inkább hagyjuk, ő is csak szemétlerakónak nézte ezt az országot:

index.hu/bulvar/kuka0215/
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: és akkor mennyivel vagy különb nála, aki csak ezt ismeri?

Igenis, még a legkonszolidáltabb országokban is vannak rossz környékek, ahol nem ajánlatos egyedül mászkálni fiatal nőknek, képzeld el. ezzel nem az elkövetőt védjük, hanem annyit mondunk nőként, hogy lehet elővigyázatosnak is lenni a saját hazánkban is. Márpedig a pécsiek azt a környéket rögtön nagyon kellemetlennek, félelmetesnek írták le.
@Fabius: a zuglói környezet az más...

az polgárosult...

vidéket nem ismered anynira mint én... a falvakban dúl a feudalizmus...

gyakorlatilag vallás/kommenyizmus mentén szakadt a társadalom...
@Fabius: Azt hiszem, ezt én mégis csak jobban tudom, mint te! Van szerencsém nem csak Szabadi Bélát ismerni személyesen, de a többi illusztris kisgazdát is. :)
@keresztanya fabi(en):

Nem, nála azt jelenti bepállott a hónaljkutya :-D :-D
@Fabius: ja és ne feledd pl hódmezővásárhelyet ami full feudális...80-90% fides hívő... nagyon elképesztő, elrettentő a hejzet...
@keresztanya fabi(en): Életem, én a príma osztályon felüli minőségű - negyven fokban is muszáj fűteni a motor miatt - BKV-buszból láttam a CSODÁT tavaly! Ő volt leengedett ablak mellett, ami elővigyázatlanság ilyen eszmei értéknél, ami OV...

Ha a buszsofőr megáll egy percre, - előtte kanyarodott a CSODA - akkor egy jó mesterembernek lett volna esélye könnyíteni az országon.
@Fabius: Ha valaki már a saját szagát sem bírja...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A fenti szöveg a családon kívüli erőszakos közösülés evolúciós hátterét elemzi, a mostanihoz hasonló jelenséget.

(Szegény kislány, bocsásd meg nekem, hogy itt okoskodok...)
@a szív fészkei: Fogalmam sincs, hogy melyik írásomra válaszoltál.
@Fabius: Jaj, te ezt a magyarság turáni vonásúan vegytiszta árja ferde tégllaporrú, jegeskék szemű CSODÁJÁT mered ironizálni????
@dr. Bubó:

Hmmm...Zugló lakosságszámban kitesz egy fél nógrád megyét. (204 ezer vs 120 ezer)

Ezzel nem a vidéket degradálom, csak azt akarom mondani, a szórólapozó Pajor és a hintett ige sokkal nagyobb tömeghez jut el egységnyi idő alatt, mint egy vidéki pap prédikációja.
@keresztanya fabi(en):

...akkor terjeszti szél(l) által :-D :-D
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: köszi, ebből nem kérek,
azt ugye tudod, hogy korábban is, az urak és gazdagok még a gyilkosságukat is megválthatták vagyonokért, és halni kénytelen csak a pór egyszeri ember volt
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Csak a mérhetetlen aggódás szól belőlem - meg Freud - hisz ennyire bohón, hófehér lobogó ingujjal célpontként kockáztatni önön nagyszerű testi épségét!! Eljátszottam a gondolattal. Ami nem bánt engemet, sőt.
@Fabius: Jaj. :-DDDDDDD Neki a férfias turáni ilattya is élmény lehet. Fociöltözőkbeni.
@a szív fészkei: "de a Závrivecz-kór erősebb"

Meg a zseton, amit kommentenként kap.
Panelek mentém tolja a propagandaszöveget, én már előre tudom, mikor mire mit ír. Az egész fizumat rátettem volna, hogy ma jön a cigánybűnözés, meg hogy elkapták a szegény nácit a tudjukkik.
@épészmérnök: Dörmögőnek ment, hogy aggódok a nagyszerű kedves édes aranyos vezetőnkért, aki képes hetykén turániasan kockáztatni a testi épségét!!!

Mi minden történhet egy kanyarban????
@a szív fészkei:
Á, urban legend.
Ezt terjesztették Don Pintérről is, és lám, él és virul.
Talicska élt, Talicska él, és élni fog. Örökkön örökké. Akinek ennyi pénze van, az halhatatlan. Olümposzi lett.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ja, bár a matuzsálem nácit Csekk dobta be.

Ez is megélhetés, így téríteni 24/24-ben - de az undokabbik fajta. Ennél még Csányi bácsinál is jobb lehet. Bár benne azért nem hiszel ennyire, gondolom... ;-DDD
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: "Ez a tetű ráadásul strici volt, a kurvája tartotta el. "

Látod, látod, ha nem kurváznának annyit a magyarok...
@a szív fészkei:

Ilyenkor az jut eszembe a turáni vonásait egyenesen Szaga településről (nem vicc) hozta magával :-)))
@Cirbolya_sentinel: Igen, szeretjük megélni a mini halhatatlanságunkat, a minden rossz mással történik-mítoszát.

Az is igaz, hogy mindig mindenhová nem lehet kísérőkkel menni egy fiatalnak. Szóval va bank az egész rohadt élet, megúszod vagy se...
@Fabius: :-DDD Belehal Stefike. Én is, de én a röhögésbe, kösz.
@Cirbolya_sentinel: Tudod, nálunk most halálbüntetés, de súlyos esetben van tényleges életfogytiglan. Utóbbinál az azonnali halál jobb, mert élethosszig bezárva lenni a szabadulás reménye nélkül az olyasmi, mint az élve eltemetés. A gyilkosok pedig nem érdemlik meg az életet, vesszenek!
@a szív fészkei: "minden rossz mással történik"

Így van, mégpedig velem. :D
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Ez így van, miért nem volt azon a szaros 400 m-en is kamera? miért hagyták - biztos szóltak a lakók addig is - azt a észt úgy lecuppanni szemét- és emberi szemétlerakóvá?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Naaa, pedig ChT magányos és vár nagyon egy pasira.
@a szív fészkei:

Látod, nem haszontalan, ha az ember fia néha kurultáj honlapon is képzi magát, mennyá tudja ilyen estekben honnan fú a turáni hónaljkutya szél(l) :-D
@keresztanya fabi(en): :-DD Ebből egy is bőven elég lett volna, ha jobb a szeme, mint nekem!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Mindig bájosnak tartom, amikor ti akarjátok megmondani, hogy ki az emberiség legaljasabb és legmocskosabb fajtája és ebből következően azt is, hogy ki ás mi az értékes. Szegény jó Isten is csak pislog amikor folyton a helyére ültök. :)

@a szív fészkei: Ugye megbocsájtod nekem, hogy ne azt keressem ami neked tetsző, főleg nem erkölcsi és lelki kérdésekben? Így az sem nagyon izgathat, ha csalódást okozok esetleg neked. Elég rosszul kezdeném érezni magam, ha mindenben megfelelnék világlátásotok minden részének.
@Fabius: Aham. Le a kalappal a minden oldali műveltséged előtt! Csak nem vált hátrányodra az a rovásírásos zuglói ájer!
@a szív fészkei: "miért hagyták - biztos szóltak a lakók addig is - azt a észt úgy lecuppanni szemét- és emberi szemétlerakóvá?"

Csak nem - te jó isten, még a feltételezésbe is beleborzongok - f... izé... fide... fideszes polgármester van Pécsett? (Nna, csak kiböktem.)
@a szív fészkei: Ezt a pécsi önkormányzattól kellene megkérdezni, azt meg a magyar kormánytól, hogy miért engedik a lakosság egyre nagyobb hányadát a kilátástalan nyomorba süllyedni?
@épészmérnök: Az nem volt odaírva. :P Honnan tudhatná szegény vidéki kislány, ha nincs odaírva.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
te sem változol?

a mi bankunk témakörben én csak annyit kérdeztem volna tőle -olyan british vagy franc zsurnaliszta módon- hogy ugyan mutíccsa má'n meg a kulcsokat a trezorhoz?

ha ők jönnek én meg megyek azt meg megkérdeztem volna tőle, hogy melyik bankjának a forgóajtajában akarja a kergetőzést?

brühühühühühü

ezekkel a galandférgekkel nem lehet másként...ezért adnak nekik mindig mikrofonállványt meg Óh berr Schowsky-t
RED ALERT!!!

A kálmánolgában Szógyártó fogja magyarázni a zájemefet!!!

:DDDDDD
:(((((((
@Gábriel angyal: Isten mentsen, nekem megfelelned. A köreidben láthatóan jól érzed magad. Amitől meg én érzek gyomortáji bizsergést meg a kis Vuk kaparászását.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szegény asszony, annak milyen kötélidegei lehetnek. Mogácsot vele ötször is megnézem, de a Szijjártót? Nem bírom, na.
@Gábriel angyal: nahh, ez jó volt, magadnak is címezheted ;-)
tudod, kettős mérce :-)
@épészmérnök: Páva , aki miatt nem énekelhették el Ady versét megzenésítve, hogy aszongya Felszállott a páva vármegyeházára.. Állítólag ezen a pasi is kiakadt.

Tudod, Pécs volt Európa fővárosa érdekes módon költve rá az ejus zsét.
@a szív fészkei: "De nem azért ölt, mert cigány, fogd már fel, és ha lesz jogvédő, ő is csak ezt fogja mondani, Azért ölt, mert odasüllyedt, ki tudja, mióta, hogy ez a kommunikációs csatorna maradt neki, hisz az erőszakon túl más nyelve nincs."

Egyszer már leírtam, hogy egyértelmű, hogy nem azért ölt mert cigány. Sokkal inkább azért mert ő sem tudott kiszakadni a sajátos "cigány kultúrából".

"A tatyo a lényeg tesa ott a sok lové" - nyilvánult meg Facebookon a múlt héten a büntetett előéletű Péntek László, aki azóta beismerte a fiatal lány brutális meggyilkolását. Bár arcát gondosan kitakarta a bama.hu - ellentétben szerencsétlen áldozatával, akinek nevét, arcát, mindenét muszáj ismerni - jól látszik, hogy a cigány faj egyik tenyésztett díszpéldányáról van szó, aki munka nélkül lődörgött, csövezett és kurvákkal szórakoztatta magát.

Három évvel ezelőtt, amikor néhány cigányállat büszkén közzétett egy videót a YouTube-on, amelyen magyar iskolatársukat ütlegelik, alázzák, és cipőjük nyalogatására kényszerítik, szó volt már arról, hogy fel kell számolni azt az erőszakos, sem törvényt, sem erkölcsöt nem ismerő liberális vadkultúrát, amit "cigánykultúraként" definiálható. Azért így, mert a törvénytelen, ősi cigány életmód és a modern fogyasztói társadalom szintéziséből jött létre.

Liberálisok ne huhogjanak: nem a fogyasztói társadalom az oka, mert mások is abban élnek, mégsem kezdenek gyilkolni, csakis azok, akik a neandervölgyiek életmódját is magukévá teszik. Ezt a "kultúrát", száműzni kell a magyar társadalomból, mielőtt még több vér folyik.

Meg kell értetni a bűnöző életmódot vonzónak tartó fiatalokkal, hogy ha törvényen és társadalmon kívül helyezik őket, akkor annak következményei vannak. Nem lehet egyszerre elismerni ezt a viselkedésmintát a "sokszínűség" jegyében, ugyanakkor a társadalom védelmét biztosítani követőinek.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Na őt tényleg ne bántsuk. Feldobott volt, hisz buliban volt, nyár, haverok, jó hangulat - nem lehet folyton alarmban élni.

Ahogy mondta az egyik fő rendőrségi pszichiáter, leste őt a vadász. Szörnyű.
@Gábriel angyal:
Fabius még nem baszott ki?
Nem tudod megint a helyed... :(
A téma: "Az Országgyűlés elnöke: Közgép László"
Hátha ez így segít Neked!
@Gábriel angyal:

Hol van a rekviem a meggyilkolt rendőrnőért?

index.hu/belfold/2012/07/11/beismerte_tettet_a_rendorgyilkos_nyomozo/

Mikor tervezitek elítélni a győri 4 gyerekes anya gyilkosát?

index.hu/belfold/2012/07/15/negygyerekes_anyat_oltek_meg_gyorben/

Mikor lesz címlapon valamelyik szittya honlapon a kulcsi mészáros, a "fajtájával" kiemelve?

velvet.hu/blogok/helyszinelo/2012/07/03/kulcsi_gyilkossag_uj_szakertok/

Szóval akkor ki a faszom is képzeli Istennek magát? Ezekre nem mondhatjátok, hogy nem képesek kiszakadni a sajátos cigány kultúrából, nem is szóltok róluk egy büdös hangot se.
@Gábriel angyal: Értessék meg velük. Erre lenne való az iskola, ahonnan most 15 évesen kiebrudalhatják mindent.

Ha bűnöző volt, miért nem figyelték meg jobban? Ha tudták Pécsett, hogy ott lakatlan házakban kik mik húzzák meg magukat, miért nem járőröztek többször, mondom szereltek fel volna fel ott kamerát, stb.? A liberálisok nem a bűnözői életvitelt tartják kultúrának, ez megint hazugság.
Nem ez a sokszínűség, hogy rabolnak, ölnek. De rabolnak, ölnek fehérek is, ha olyanjuk van, ők milyen kultúra alapján teszik?

A féltékenységi drámákban lelőtt asszonyok fehér férjei milyen kultúrát testesítenek meg? A golfbajnoknő agyának kiloccsantója, a gazdag férje, milyen kultúra mentén gyilkolt? Meg kéne állítani a féltékeny, impotensségükben sértett fehér pasik ámokját is.
"A békétlenség szítása az orbáni stratégia sarokköve. Nagy része van benne, hogy a magyar társadalom máig nem tudott megegyezni egy közösen vallott demokratikus és nemzeti minimumban. Nem csoda, hogy a magyar társadalom jobban hasonlít egy acsarkodó kutyafalkára, mint egy nagy múltú európai nemzetre.
Bármi alkalmas eszköz: a konfrontáció, a nyugtalanság, az örökös izgalmi állapot a lényeg. A szellemi, lelki energiák megtörése. A minden mindegy állapot kialakítása, ami után a társadalom, akár a két hétig vallatott fogoly, bármit aláír, amit elé tesznek. Elemeire kell tépni a társadalmat, míg végül nem marad senki, aki össze tudna fogni valakivel – a készülő diktatúra ellen. Mert a kormánynak, Orbán Viktornak aligha van más esélye, hogy hatalmon maradjon. Csak ebbe az irányba tudnak előremenekülni. Visszafordulni innen már nem lehet, muszáj végigmenniük ezen az úton. "

Bruck András az Élet és Irodalomban megjelent írása 2012 júl.6
@Gábriel angyal: Már ne is haragudj, nekem mint olyan embernek aki nem tapsol és heilezik vonának és a neonáci eszméknek, jogom van az ilyen úri huncutsághoz. Talán egy rasszista, antiszemita, holokauszttagadó neonácinak van ehhez joga?! Talán gyere le előbb a náculásról, utána neked is jogod lesz.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hali Boli. Figy ilyeneket másoknak is írogass, akik a témában megszólalnak. Úgy lenne igazán fair. :)
@épészmérnök: így van, ennyi, aki ezt nem látja, az önként dalolva megy a vágóhídra
régi taktika már ez, és még mindig hat és sikeres
@Fabius: Nem akarlak nagyon elkeseríteni de aki ex cathedra kijelenti, hogy ki az emberiség legaljasabb legmocskosabb fajtája az eléggé Istennek képzeli magát.
Ez főleg akkor mókás ha közben Isten személye nem sokat jelent neki.:)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": ez a heilezik vonának és nácizós szöveg ugyanolyan általánosító faszság, mint amikor azt hiszitek, hogy a jobbikosok minden cigányt bűnözőnek tartanak. :)
@Fabius: te is bejöttél a csőbe, csodásan sikeres angyalunk tematizálása, nem mellékesen tökéletesen kiszolgálják vezénylóék megosztó és ellenség kreálásának igényét, amíg nincs összefogás, addig semmítől nem kell félniük, az isten adta népet leköti az egymás marcangolása
Na valamit benéztem, szó se volt az imf-ről.

Kivételesen dögunalom volt szíjjártó.
@Gábriel angyal: Hát ez igazán remek volt tőled hallani, mikor cigányterrorról és cigánybűnőzésről értekeztél itt délelőtt, és hogy viszonyul ehhez a jobbik és a gárda. Nem érzed, hogy ilyenkor segget csinálsz a szádból?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te kis hamis... Csúúúnya fiú...
Buksz a Petyusra?
Bevallhatod, Pennike addig elfordul! :))
@Cirbolya_sentinel: Ez hülyeség. Attól, hogy bizonyos kérdésekben nem értünk egyet van amikben meg igen. A tematizálás is ökörség, mivel a téma annyira fájdalmasan aktuális, hogy rajtam kívül is biztos szóba került volna.
@Gábriel angyal:

Nem akarlak elkeseríteni, de a kérdésre mellébeszéd nem válasz.

Ha lennél kedves azokra is mondani bármit. Hogy van ez, hogy ha magyar írtja a saját fajtáját akkor mély kussban vagytok? Pedig ahogy a linkekből látszik a magyar-magyar gyilkosságokból többet tudok linkelni csak az elmúlt hetekből.
@Fabius: Cseppet sem lep meg. Magyar magyart öl, az oké a kiskátéjuk szerint, csak az nem büfé, ha nem magyar (az ő defjük szerint) öl magyart.
@Cirbolya_sentinel:

Szó nincs róla. Helyretesszük a demagóg idiotizmust félóra van, mert Gábriel meg a citátumai lelökték agyamról a szíjat.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szeretem azt a szép hengerfejét. Mintha egy wc-papír gurigára ráraknál egy szemüveget.
@Gábriel angyal: aki nem kényszerböl öl és faji szinten megkülönböztett. A nácik mindkettôt bemutatták.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ez a veszély csak akkor fenyeget, ha torz szemüvegen keresztül szemlélsz engem. :)
@GeoCracker: Meg ugye a komcsi bolsik is elég rendesen. :(
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Aki embert öl az elítélendő nemtől, kortól, rassztól, vallástól függetlenül.

Ezért hányok, ha valakik politikai ügyet kívánnak csinálni egy tragédiából, mikor minden más esetben mélyen kussolnak.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Olyankor a média, a kertévék, videójátékok, esetleg a gazdasági válság (bankok) a felelősek. A magyar gyilkos a körülmények áldozata. Ha nem magyart öl meg, még hős is.
@Fabius: Pont egy borsodinak kellene magyarázni a lényeget. Ne már :)
@Gábriel angyal: Bár úgy lenne.
@Fabius: Ha nem csinálnának belőle ügyet ugyan ki állítaná meg őket a csúszdán lefelé? Így legalább vinnyoghatnak, hogy írtják a magyarokat és vidéken máris javul a népszerűségük. Ennek a szegény kislánynak a halálát már annyian olyan sokféleképp használták ki a saját javára, hogy csodálod, hogy pont ők maradnának ki ebből?!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Szeva Királylány!
Takarítás, rendrakás letudva (lányom vigyorog, tetszik neki a végeredmény), már csak a küszöböt és a szegélylécet kellett beragasztanom ma.
Teljes gázzal melóztam, kolléga már nyafogott, hogy nem voltam a múlt héten... :)
Amúgy Piktorunk olyan kis szemérmes az IMF-el, a MI BANKUNKKAL! :DD
@Fabius: És akkor Baunokék gyilkosai? NB I-es fehér focista ás társai a PÉNZÉRT kínhalállal halatták a házaspárt. De nagyon rondán.
@Gábriel angyal: Bizony Fabius az a torzszülött borsodi, aki nem fogja beszopni a jobbik-gárda hazugságait.
@saravad: Vagy nem úgy volt, és zsidó összeesküvés izraelből?:D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Akkor most hétvégén édes lesz a pihenés? Meg is érdemled, élvezd ki, nem semmi egy lakásfelújítás. A párod elégedett? És akkor visszakapom az én Edwardomat?:D
@Cirbolya_sentinel: Nem jött a csőbe, mert kiigazította ezt a kanyart. És ez kell, mert tényleg Rozmáréknak ez a játszmájuk, megosztani, gyűlöltetni mindhalálig.
@Fabius:
Piha…
Kissé berágtál azt gondolom.
Nem csodálkozom rajta. Ha számít a véleményem akkor elmondom: az ég-világon nem látok semmilyen különbséget P. László és a mocsadék Csatáry között. Mocsok gyilkosok mindketten, avval a nem elhanyagolható különbséggel, hogy az utóbbi szarházi rengeteg emberen élte ki aberrált mivoltát. Pedig a vén tetű habtiszta, pedigrés, fehér pöcegödörtöltelék, László meg cigány.
Ezen az alapon a mai történések elemzése után, a zsidók joggal téphetnék a szájukat, hogy minden magyar-fehér dögöljön meg?
A szerencse a szerencsétlenségben, hogy ők nem ostobák. Különben baszhatnánk az egészet és a vége ki tudja mi lenne. Az agyon emlegetett kettős mérce itt (is) bukik. Ha feka, ha tejföl, menjen a távfűtő hálózatba a belőlük nyert energia!
Azért azt is ide kell biggyesztenem, hogy nem jártam csukott szemmel az elmúlt harminc évben. Mondtam már sokszor, hogy a probléma létezik, ha tagadják is. Tonhauser Lacit kellene kérdezni róla, aki ennek a vonalnak a legszakavatottabb specialistája volt.
Akkoriban nagyon ritka volt az ilyen bűncselekmény, és döntő többségében nem cigányok követtek el ilyesmit. Például Soós esete, akit aztán fel is akasztottak.
Félreértés ne essék, én nem védem a cigányokat. Itt élek, tisztában vagyok a tényekkel.
Azt gondolom mindenki kapja meg azt, ami jár neki az elkövetett cselekményeiért.
Ennyi és nem több.
@a szív fészkei: Igen, ti pedig a túlcsorduló szeretet, élő követei vagytok a magyar társadalomban, csak mi nem akarjuk sosem felismerni, mennyire fel akartok emelni minket. :)
@Gábriel angyal:

Nem kell ez a borsodiságommal nyalizás. Pontosan tudod mit gondolok a kérdésről, azt is, elégszer vitába keveredtem az itteni jogvédőkkel is, ha szerintem túldobtak egy dolgot.

De amit a Bándy ügyből csináltok az hányinger.

Főleg, mert a feltett kérdéseimre nem tudsz válaszolni, ugye. Ha annyit mondtatok volna, hogy juhé, megvan a gyilkos, a sitten fog megrohadni a szarláda, egy hangot nem szólt volna senki, én se. Sőt, nem félek bevallani azt sem, hogy nem sirattam volna az elfogás közben eltört orrcsontját sem.

De ehelyett megint a cigányozás meg libsizés van, miközben az elmúlt hetek pont ilyen tragikus és szomorú eseteiben kussoltatok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: kivételesen?! Mindig dögunalom, mert ugyanazt mondja, ugyanazt a faszságot.
@Knósszosz:

Ja, egy kissé.

De ugyanazt gondolom: P. László, Csatáry és mindenki más kapja meg ami jár neki. De az elkövetett tetteikért kapják, a származásukat, vallásukat meg satöbbit ne keverjük bele. Mert értelmetlen.

Tonhauser legenda. Ha neked is megvolt Moldovától a Bűn az élet, és Laci bácsi Nem kérek bocsánatot című könyve, akkor tudod miről beszélek.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Naná! Há'persze!
Most megyek, még kicsit javítgatok a burkolaton... :))
@Gábriel angyal: Szóba állok veled a nézeteid ellenére. Ennél többet nem tehetek, de érdekes tanulságokra tettem szert általad.
@aritus: De ma nem volt benne semmi tűz. Mint akit telenyomtak lónyugtatóval. :D
@Fabius: ebben van valami... számban lehet a főváros dupla... de arányaiban csak fele a birka... hidd el hogy a vidéki lakosokra jutó feudális fides vakhitű birka az dupla annyi mint a fővárosban...

számban a városi birkák száma összevethető a vidékiek számával...

azért hódmezőt leszámítva a polgárosodás a városok felé mutat...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tűhűhűz?? Mit akarsz te? Szijjártó lángoljon?
@Fabius:
Ezen olvasmányoktól felbuzdulva írtam azt, amit.
A sok seggfejnek olvasnia kellene, mielőtt okádik, de az ugye macerás dolog. Moldova életműve teljes, itt van a polcaimon. Azért zsidóként kibaszottul objektív, ha a jobbos barmok szerint egy tetű. Kádár vonala spec. Nem tetszik nagyon, de abban is volt igazság, amit róla írt.
Na, olvasom tovább csendben a blogot.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ilyen a lenyugtatózott papagáj: cukisag.blog.hu/2012/07/14/muzikalis_papagaj

Valamit húztak Szijjártó fülébe, talán: Orvbán énekelte a dakota altatót...
@Gábriel angyal: Nos, most, hogy nem mobilról kéne sms-tempóban válaszolni, kifejteném.
1. A cigányozós vonalat Te hoztad be ide.
2. A Bándy-gyilkosság, de az összes hasonló motivációjú büncselekmény esetén nem zavarna, ha rárohadna a műanyagcella az elkvetőre. Nem azért mert cigány, hanem azért amit elkövetett.
3. Mint írtam másnak, a perverzió párt, rendszer és rasszfüggetlen. Aki egy ilyen büncselekményt szélsőséges felbujtásra próbál felhasználni, az kiirta magát az urias körből. Nálam.
4. A Bándy-gyilkosságtól függetlenül a fekete neonáci egyenruhában magyarkodókat nem tartom sem hazafinak, sem emberpártinak. Az előzőhöz illusztrációként: endresy.blogspot.hu/2012/03/hazaszeretet-fekete-arnyekai.html Az utóbbit szerintem nem kell magyarázni külön.
5. Aki a gárdistákhoz hasonló nézeteket vall, azt annak ellenére megvetem, hogy magam valóban hazafinak tartom és meg is kereszteltek annak idején. De elsősorban azért, mert tömegben, sörhasat riszálva, és hangosan üvöltve könnyű bátornak és erősnek lennie az utolsó kocsmamohikánnak is.
6. Mindezt nem szeretem természetesen akkor sem, ha pufajkában követik el. A bolsizós szöveged tehát félrement. Miközben persze látom, hogy:
a: Orbán bolsevik módszereket használ;
b: A szélsőjobb kormányzati hátszéllel és biztatással szerveződik, és mozgalmárkodik.

Ha kihagytam valamit, akkor majd még visszatérek rá.
@Knósszosz: lájk neked, te egyik másik klónom :-)
meg a ti többiek, na ezzel letudva a mai szeretet rohamomat :-)
@Gábriel angyal: A legtöbb szélsőjobbosnak, de még a KDNP-sek egy részének sem ártana, ha elolvasná azt, amire oly szívesen hivatkozik. A Bibliát.
@Knósszosz:

Moldovával a Kádár vonalon abszolút szemben állunk egymással, de más munkáit ami jó, az jó alapon kezelem, és csak ezért nem fogom leszarozni.

A Bűn az életet kötelező darab lenne, ha rajtam múlna.
@Fabius: Szerintem nem kell itt nyalizni senkinek sem. A borsodit pont azért írtam mert te árnyaltabban látod a kérdést. A juhézás is egyértelmű. Persze, hogy mindenki örül, hogy meg van a gyilkos. Az meg hogy kimondjuk, ami a napnál is világosabb egyáltalán nem jelenti azt, hogy ferdítenénk vagy kampányolnánk vele.

Cigánybűnözős linkeket pedig inkább nem akarok berakni, mert floodolás miatt is kibasznál. :)
@a szív fészkei: Láttál már ilyen pasit?! A szegélyléc jobban izgalomba hozza mint én...:D:D:D Pedig nem is számítógép, vagy ilyen kütyű:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem merik kinyitni a szájukat, csak a szakadár, senki oda se figyelő kövér pajtás hőzöng. De az meg jobbiknak játszik. A végén elmenne az imf és kinek a pénzét használnák márciusig?!
@a szív fészkei: Mint az interjúból kiderült, Petike az államtitkári beosztást főnökétől kapta, eddigi munkássága gyümölcseként, mely beérett. Pattintottköves logikámmal kikövetkeztettem, hogy az erjedésnek indult gyümölcs pálinkaként végzi valami ostoros bocskorszíjas gyártó fantázianéven
"hogy ferdítenénk vagy kampányolnánk vele"
de szép, sokat mondó mondat ez is ;-)
@Fabius:
Akkor azt hiszem, ebben a kérdésben egy húron pöndülünk.
Én átrágtam magam magam a Kádár kétkötetesen is, de a helyzet az, hogy a szociográfiái, meg a szatírái azok, amiért kedvelem. Gumikutya-gumimacska tröszt... érted? Naná, hisz olvastad! Na, olvasgatom tovább a kitűnő társaságot.
@a szív fészkei:

Aranyos! De a legjobb alatta az a három komment. :D
@Knósszosz:
Ja, és: "Józsi, a kurva anyádat!"
Nahát-:D:D:D!!
@épészmérnök:

Az az elképesztő az egészben,hogy ez már tiz-tizenkét éve tart.A társadalom belefáradt és belerokkant ebbe a légkörbe....A Gyurcsány -Orbán televiziós választási vita sokba került a társadalomnak,máig érezzük a hatásait.
@keresztanya fabi(en):
Ha már itt tartasz, ezt ragyásírással is tudod? Az trendi mostanság. Ha már beleásod magad, hogy néz ki jobbról-balra: Gó Kimi??? He? -:)))
@Knósszosz: Odáig még nem sűllyedtem. Sokszor örülök, ha a saját magyar írásomat el tudom olvasni és nem kell megjelentetni a fülesben, hogy valaki megfejtse helyettem.

Cúrkólunk Kiminek!
ADDIG IS NÉZZÜNK BIZAKODVA A JÖVŐBE!

Körülbelüli száztíz-száztizenöt év múlva, egy szép nyári napon, soron kívül megkondítják majd az ország összes harangjait. Sokan rá se hederítenek, pedig az a csengés-bongás nagy változások hírnöke lesz!

Addigra Visegrádon újjáépül az egykori királyi palota, sosem látott pompával, óriási termekkel, függőkertekkel. Az avatási ünnepségen - azt jelzi majd a harangkongás - néhány aggastyánnak könnybe lábad a szeme. Valóban, az lesz az a perc, az a nagy és régen esedékes perc, amikor véget ér az ezeréves pechszéria.

Visegrád akkor már nem ennek a csöpp kis országnak lesz a székhelye, hanem a Dunai Magyar Köztársaságnak, melynek négy vagy öt tenger mossa partjait. "Dunainak" azért fogják hívni a köztársaságot, nehogy összekeverjék egy másikkal, az Alsórajnai Magyar Köztársasággal. Ez utóbbit akkor se magyarok lakják majd, hanem kopott öltözékű, elnyűtt alsórajnaiak, akik csak kabalából vették föl a magyar nevet.

Örkény István :Egyperces novellák (részlet)
A tök sűt arizonai dakota parasztok sem csinálnak olyat mint a magyar főbunkó, hogy könyörgök valakinek, hogy jöjjön hozzám, és mire ideér én lelépek.
orbán meggyaláztad a nemzeted

a
@Zébácsi: azt jól teszed. Nem is érdemes én már rég tudom, de örülök, hogy te is így gondolod:)
@Fabius: A "Lakinger Béla" zsebcirkáló. sem rossz.
Nem tudom, megfigyeltétek-e:Cigány orbnyikov kőtolvaj rokonáról sokat olvasni, de nőnemű egyedről nem.
Ennek a mocsok csuti féregnek nem is lehetett anyja, mert magyar asszony ilyet nem hagyott volna meg
Az alkotmánybíróság elkaszálta a bírák nyugdíjazásáról szóló akármit.
Erre azt mondta a főnök: - leszarjuk, majd a hét végére lesz megoldás, nem változik semmi.
Itt van előttem az alaptörvény fűzött, keménykötésű kiadása, amit a lányom is meg kapott Raúzsikátul, mer leéccségizett. Valamire csak jó lesz még, bár seggtörlőnek kemény, meg csúszik is piszkosul. Pedig adtak a formára a fiúk, rengeteg UPM Finesse matt műnyomópapírt pocsékoltak el erre a szarra.
Az van benne írva, hogy:
„Magyarország független demokratikus jogállam.”
A fent említett döntés önkényes felülbírálása okán, ezt hogy köll értelmezni?
Tanult kollégák világosítsanak föl, mert én teljesen hülye vagyok, nekem nem megy.
@Knósszosz: pont jól érted, jog és az írott, iratlan törvények halála
az összeomlás maga
@Gábriel angyal:

Oké, induljunk ki abból, hogy mit mondotok ki napnál világosabban, és mit nem:

Napnál világosabb, hogy Bándy Katát egy cigány gyerek ölte meg. Ezt azonnal ki is mondjátok, tehát ez zavar titeket.

Napnál világosabb, hogy a féltucat linken található közelmúltban történt gyilkosságokat nem cigányok követték el, és bár számban ez több, mint a Bándy tragédia, erre nem szóltok semmit.

Eddig stimmelünk, ugye?

Na, akkor számomra napnál világosabb, hogy ezeket az ügyeket le se szarjátok, mert nem lehet őket példaként illeszteni az elméletbe, tehát nem érdekesek, ezek szerint nem tragikusak annyira, hogy ezekért az áldozatokért is szólnotok és mittom magyarbűnözőznötök kéne.
@Knósszosz: Valahol már írtam, vmi szolnoki cégnél alig több mint 10.000+ postaköccség megrendelhető.
Kilencven ezer érettségiző Magyarral számolva nem kis pénz.
Jött a tahó fideszesektől a reagálás, hogy csak ezeregynéhányszáz forint a mocsadalom előállításának a köccsége.
Akkor miért árusítják nyolc-kilencszeres áron?
Van Európában mé egy ilyen mocskos tolvaj banda mint ez az orbán féle kormány?
@Knósszosz: A Köoktatási alapeszmék közt felbukkannak a görögök, mint példa. Nos, a sokat emlegetett athéni demokrácia, mint tudható, a szabad és nem nincstelen férfiak demokráciája volt.
Kiestek a rabszolgák, a nők, a gyerekek, (azt hiszem az első generációs felszabadítottak, de erre nem ennék mérget), a városállamok külterületein élő szegények (nem tudtak bejutni többnyire a főtérre). S kiestek a hatalomból a szegényebbek (mivel a fenntebb említettek utaztatására nem volt pénzük, és nem tudták igy megvenni a cserépdarabjukat).
A tévedésekért elnézést, de a lényeg azt hiszem érthető.
@Knósszosz:

Oké, segítek:

Orbán Viktor = magyar állam = alaptörvény. A többi feritél.

Látod, nem bonyolult.
Ment az utcánkban egy lovas kocsi
A porban egy csomo orbánviktor maradt.A kutyaszart összeszedetik orbán meg maradhat?
Légvonalban 4 kilométer a ..... gyár.Az a karikában álló háromszögletű
@vörös meteor: "A Gyurcsány -Orbán televiziós választási vita sokba került a társadalomnak,máig érezzük a hatásait."

Talán nem túlzás, ha a Horn-Orbán vitára vezetjük vissza a témát. Akkor ez a régi rendpártiság - modernizmus vitájának tűnt, én is annak érzékeltem. Újfajta, emberközeli beszédmód, szemben a pártfunkcionárius hadovával. Emellett Horn ismét felmelegítette a nagymarosi gát témáját. Orbán ezért kvázi ökologistának tűnhetett (nekem nem, mert én csináltam korábban interjút Deutsch-csal, és fingja nem volt a környezetvédelemről). A múlt terheit nem cipelő fiatalok álltak szemben a régi rend képviselőivel - ez volt az összbenyomás.
Én is voltam olyan mafla, hogy rájuk (is) szavaztam. Tört volna le a kezem...
Basszátok meg nem hittem, hogy ennyire hányinger országban élünk. Bándy Katából mindenkinek kell egy harapás, nem csak a radikálisoknak.

Kisgazdák, csak emlegetni kellett őket:

mandiner.blog.hu/2012/07/16/bandy_kata_a_halalbuntetes_es_a_gyasz_vamszedoi?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_07_16&utm_campaign=index

Balog Szilárd: (igen, van ennek a fasznak ilyen szép magyar neve)

www.facebook.com/photo.php?fbid=358359090900277&set=a.272597442809776.62351.272564679479719&type=1

Ezeknek az a szerencséjük, hogy nem én vagyok Bándy Kata apja. Mert megtanulnák egytől egyik melyik isten náthás faszára kell elindulni a gyászomtól.
@keresztanya fabi(en):
Legyen, én kedvelem! Igyunk Mumm-ot, a törpe bukására-:)))!
@Cirbolya_sentinel:
Tudod, erre egy klasszikust lehet idézni:
brühühühühü
Ebben minden benne van..
@Fabius: Ezt hívnám intellektuális katasztrófaturizmusnak.

Szöges bakanccsal lépném le a kicsi praclijukat.
@házelnök:
Te poéta:))!!
Költői kérdésedre keresd meg a választ magad, mert ha én leírom, azt a galamblelkű gazdi kibaszással fogja jutalmazni.
Érthető??
Na, csak óvatos volnék..
@házelnök: "Van Európában mé egy ilyen mocskos tolvaj banda mint ez az orbán féle kormány?"

A spanyoloknak is van mire büszkének lenni:
index.hu/x.php?id=inxbkc&url=http%3A%2F%2Fsorkoz.blog.hu%2F2012%2F07%2F16%2Fakasszak_fel_magukat_a_munkanelkuliek

"Carlos Fabra arról híresült el, hogy a közelmúltban felépítetett egy repülőteret ami azóta is használaton kívül van, és a repülőtér elé 300000 eurónyi közpénzből állítatott egy 24 méteres szobrot, - kapaszkodj meg - saját magának. Ezen kívül egy nyomozás is folyik ellene, mert a hatóságoknak feltűnt, hogy a kormányzó úr az elmúlt évek során hétszer vitte el a főnyereményt az El Gordo elnevezésű lottójátékban. "

@Knósszosz:
Én esküszöm, veszek egyet a vaterán, fellógatom a klotyóban, föléje rovásírásos táblát biggyesztek, hogyaszongya: "Alkalmazás: szükség szerint."

Nem tudom, miért, de nekem erről az országról mindig Mihail Zoscsenko egyik szösszenetének egy jelenete ugrik be:

- Jó napot kívánok! Lámpabura van?
- Lámpabura? Az nincs. De nézze, van ilyen szép karos gyertyatartónk! Ez ha leesik, nem törik össze, és még az az előnye is megvan, hogy, ha úgy adódik, akár fel is akaszthatja rá magát!
@GeoCracker:

Mint a döglegyek. Vagy a hiénák.
@Fabius:
Azt hiszem a baj az, hogy hiányzik az emberi méltóság tisztelete. Ezért is hasonlítottam a katasztrófaturistákhoz. Az is ilyen. a tűz még lobog, a haldoklók nyöszörgnek, de ott van a sok bámészkodó és fogadást köt a halottak számára. Ha esetleg a túlélőknek nem lenne elég a saját fájdalmuk még ezek csillogó szemeit is nézni kell, és jó pofáűt vágni a pr-sajnálkozásra. ahelyett, hogy jól pofán vágnák az illetőket.
@Knósszosz: én a Hungaria Extra Dry-ra esküszöm
@GeoCracker: régi nóta.
"Szörnyű anyák ágaskodtak,
Szörnyen vágytak odalátni."

Federico García Lorca: Torreádorsirató.
@Fabius:

Persze ott habzik az két segg, akiknek teljesen az agyára ment, hogy a mandin valamilyen okból tényezőnek tartják őket.
@Fabius: Egyébként egyet értünk a dögzabálókkal vakló hasonlóságban. De csak részben. a legyek, hiénák, dögkeselyük célszerű és fontos részei a bioszféráknak. Csak a mi szemünkben undorítóak. Ezekkel a halálvámszedőkkel való rokonitást nem érdemlik meg. Ezért nem szoktam felelőtlenül leférgezni sem senkit. Még megsérteném azokat a szegény csuszómászókat.
@épészmérnök: Persze, nem új jelenség..... De ettől nem lesz kevésbé szégyenletes. Két fiam van. Elképzelem, hogy mit szólnék, mit éreznék akkor, ha bármi bajuk lenne, és valaki idejönne ezen édelegni.....
@GeoCracker:
Értem.
Az osztrakhíszmosz intézménye, a két és fél ballábas focista diktatúrájában nem megy. Athéni demokrácia? Ja-ja, de ne feledd, hogy volt arrafelé más megközelítés is. Általában a görögökről nem lehet beszélni, ebben a megközelítésben. Nehéz összehasonlítani Periklészt, teszem azt Alkibiádésszal. Nem azonos súlycsoport, de hagyjuk! Viszont a levéd poloskát össze lehet hasonlítani a
Hylobius abietis fajával, ami hasonló a törpe parazita fajrendi besorolásával.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ja, turulékat is kikiáltják a jobboldal árulóinak, mert a fosra azt merik mondani, hogy fos. Pedig nagyon is szükségszerű, hogy a saját táborukból is legyen aki ír időnként pár fellegekből lehozót.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hát ez tripla csillag!!!
Vazd meg-:DDDDD
@épészmérnök: Akkoriban én is bedőltem nekik. Szavazni mindig a szadeszra, de vittük Nagy Gábor Tamást - I. ker. polgármestere - egy ilyen bősi konferenciára az Eörsinél dolgozó barátnőjével együtt.
@GeoCracker:

"Elképzelem, hogy mit szólnék, mit éreznék akkor, ha bármi bajuk lenne, és valaki idejönne ezen édelegni..... "

+1 . Ezért vagyok berágva egész nap.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Csúnya vagy velem... :)) Egy jó szegélyléc...hmmm...
Mos'mé? Szeretek dolgozni, a kétkezi munkát is.
Igen is szépen bevágtam a takarólécet, milliméterre, pontosan, ívelve. Igyekszem maximalista lenni, az pedig a saját igényességemmel és munkámmal kezdődik!
Most meg vagyok elégedve magammal... :))
A szidásomon kívül hol tartottunk?
Hallom, a Fityisz képmutató, álszenteskedő tagozata is beleugat és észt oszt, ennek a szerencsétlen lánynak a halála kapcsán?
Kezdhetem magam megint szégyenleni, hogy egy ilyen népművészeti agyagedény társaság, a keresztény szót folyamatosan megbecsteleníti?
Vagy csak a politikai koncért liheg a statisztikai hibahatáron lévő pártcsíra?
@Fabius: Ebben volt nagy Cozma apuka. Ezt csírájában elfojtotta és nagyon nagyon tisztelem érte.

Trvtko undor. Ja, igazad van.
Összességében azt mondhatjuk, hogy "korunk fő tartalma" az agykéreg kikapcsolása, és az ősi indulatok és érzelmek manipulálása.

Ezzel szemben nem tudok más teendőt, mint a (sokszor hatástalan) felvilágosítást. Tudom, hogy nem trendi, de én mást nem tudok csinálni. A saját szakmámban is nyomul a rengeteg jó- és rosszindulatú kókler, azt ígérik, hogy fellebbentik a fátylat a "titok"-ról, hogy megemelik a vibrációdat, ha az ő pomádéjukat veszed meg.

Ha felhívom a figyelmüket arra, hogy a vibráció megemelése a hetedikes fizika szerint hőtermeléssel jár, és ha "megemelik" a szerintük alacsony vibrációmat, akkor megfőlök, vagy minimum belázasodok - ilyenkor elnémulnak, és csendben gyűlölnek.

De nem tehetek mást. Az embert egyedül a racionalitása különbözteti meg a többi állattól, ha ezt nem akarja használni, fejleszteni, akkor menjen vissza a dzsungelbe, vagy ami még megmaradt belőle.
@a szív fészkei:
Azokat, akik azért abban a bősi témában olyan rettenet okosak voltak, megnézném, ki fizette... Sanda gyanúm van, hogy szlovák barátaink... Az az egész egy szégyen - erre az országra nézve!
Aki még nem járt a szlovákoknál a Szigetköz túloldalán, egyszer menjen el arra és meglátja, milyen fejlődésről maradtunk le. Arról, hogy energia előállítás, gazdasági haszon a kikötők miatt, környezeti károk nálunk, akkor még nem is beszéltünk... Tessék egyszer arra kirándulni és CSODÁLKOZNI! :(
@Knósszosz: A kártevőkkel mindig bajom volt. Maradjunk a korokozóknál. Az Alternaria, Cladosporium, Uromyces és vidéke közelebb állnak az ismereteimhez :-)
SÍ persze, ugy mint görögök tényleg nem. Szívem szerint hoznék egy linket, de nem merek :-))
A Nmezeti köznevelési koncepcióban írták ezt:
„Az európai kultúrában a görögök óta tudjuk, hogy ez a legjobb módja annak, hogy gyerekeink a boldoguláshoz szükséges képességeiket kibontakoztassák, másfelől pedig hogy átadjuk számukra annak a közösségnek az alapvető értékeit, amelyben élniük kell”.
Gyermekjogot tanulva viszont tudom, hogy nekik köszönhetjük a pederasztia és porno-szavunkat is (mely utóbbi a fiatalkorú szexrabszolgát, a rabszolgák legalját jelentette eredetileg (pornai -ként). Szóval erre futotta Hoffmann Rózsitól anno.
@a szív fészkei: Megállítani nem lehet, mert az a különvélemény című filmhez hasonló lenne. De tanulhatunk a történetekből és igyekezhetünk nevelni egy jobb generációt (talán ezt hívják társadalmi fejlődésnek). Ha ez a cél, akkor a jövőben sokkal kevesebb ilyen(vagy hasonló) gyilkosság lesz...

A jelenben viszont nincsen ráhatásunk a most élő emberek jellemére, csak minimális, elenyésző mértékben.

És véleményem szerint ezen a halálbüntetés léte semmit sem változtatna... Gábriel pedig egy bukott angyal, ha jól tudom... nomen est omen
@a szív fészkei:
Azért a Cozma apuka sem felejt... Egyszer majd véletlenül Lakatosék gyermek megcsúszik a konyhakövön... ejj, veszélyes üzem a börtön! :))
Kihegyezett fogkefék, harapós románok...
@Fabius:
Szelekkel szárnyaló...
Tegnap bab volt.
Csanád ha hazagyön, mit fog csinálni?
Meg lehet élni a manöken pisa gyalázásibul itthon is? Ott elég jól fizetnek érte? Nem is értem miért nem rúgják seggbe úgy, hogy a brüsszeli távolkörzeti irányítás radarján, kelet felé száguldó azonosíthatatlan repülő tárgynak aposztrofálják. Persze arra is mi baszunk rá, mert itt fúródik a földbe, és amilyen szerencsénk van, fel is tápászkodik sérülés nélkül, aztán ugatja a baromságait mint a Lövőház utcában.
Szar egy jövőkép van felsejlőben előttem..
@a szív fészkei: Nono! Még majd félremagyarázzák itten :-))
(De érteni vélem, mire gondolsz :-) )
@Fabius: Engem az lep meg, hogy néhány nap alatt a nyakukba szakadt az egész szarkupac amit feltornyoztak itt nekünk. Nem szépen lassan elkezdett béhorpadni, (by P.N.L.) hanem rianásszerű gyorsasággal a építőire dőlt az egész tákolmány:
- kezdődött Heim P. nyilatkozatával, majd szorosan ezután az egyéni nyugdíjszámlák indításának eltolása 2015-re. Vagyis az egész nyugdíjelkúrásukról kiderült, ők maguk vallották be, hogy az nem úgy lesz ahogy ígérték .
- aztán ugye ma reggelre csak kiderült, Varga tolmácsolásában, alig várjuk hogy ideérjen az IMf delegáció, hogy lemehessünk végre kutyába, mert a gyarmatosítók jutalomfalatkái nélkül éhen veszünk.
- Most meg Orban megnyilatkozása, üzenete az Alkotmánybírósághoz, tágabb értelemben az egész társadalomhoz. Az van amit ő akar, értsük mán meg mindannyian, de gyorsan, amíg jól van dolgunk. Szarik ő az alkotmányra, de különösen az alkotmányosságra, a régire és az újra egyaránt. Lófasz van itten nem demokrácia, pondrók. Ezt üzente röviden a vezér.

Mi meg állunk és nézünk magunk elé. Persze a normális emberek tudták ezt eddig is, erről ugatnak a "bérrettegők" két éve. De most kimondatott, nyíltan, terelés nélkül, saját maguk rántották le a leplet magukról. (Ami persze eddig is átlátszó volt, annyit takart mint a folpack) A reakció hiánya viszont meglep.
Ennek a milliomod részéért lángokban állt a Kossuth tér, meg a TV székház anno. Most meg semmi. Tényleg mindent meg lehet csinálni ezzel a birka néppel?
@a szív fészkei:

Petre Cosma lehetne mérce. De senkik elé állítasz mércét?
@GeoCracker:

Görög Kultúra - Buzulás = Modern Konzervatív Oktatás!

(RÓ-ZSA! RÓ-ZSA! RÓ-ZSA!)
@GeoCracker:
Rózsika műveltsége lehet, hogy .... FRANCIÁS!
Abban lehet jó, nem??? Kekec... :DD
Amúgy túl sokat tételezel fel ezekről. A görögökről és a rómaiakról max. a frázisok szintjén vannak képzeleteik.
Gondolj bele a klasszikus Pokorni féle "balneológiai képzésbe" - szerencsétlen baromja minek is hitte???. Pedig azt mondják, az a jóember az egyik legintelligensebb a csürhében. Akkor a többi hol lehet?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Képzeld el, még az itt jelenlévők a liberálisok... Hejjj... Akkor Viktorka (csak 8 évig volt a Liberális Internacionálé alálnoka!) és Rózsika már-már de Sade márki rajongók!
@shinichi:

Horpadt már ez a szarkupac egy ideje, rég nem az a kérdés, hogy ránk dől-e, hanem, hogy mikor. Azt már tavasszal feszegettük itt is, hogy az IMF hitel nélkül meddig tartunk ki, és kb őszig, "amire a levelek lehullanak", ahogy a szemüveges klasszikus mondta.

Orbán meg régen ugyanezt vezényli. 2010 ősze óta ez megy, az alkotmánybíróság jogainak megkurtítása óta. Nincs ebben semmi újdonság. De ahogy mondta: a meccsnek akkor van vége, mikor 90 perc után lefújják. Én a magam részéről elkezdtem gyűjteni a mit nem teszünk meg, miből nem engedünk szólamait, és abból lesz poszt a szerződés megkötésének másnapján, hol tárta mégis szélesre a farpofáit. Tételesen, napra pontosan. Ebbe a bírók ügye is beletartozik, hisz az EB feltétele.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: "azt mondják, az a jóember az egyik legintelligensebb a csürhében. Akkor a többi hol lehet?"

www.magyarhirlap.hu/images/ups/77/77597.jpg

Még kérdés? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hát igen... Lerí az értelem és felsírok a röhögéstől ennek a köcsögnek a láttán!
Echte retro "téjeszelnök" feje van, csak a zsíros műbőrkalap hiányzik róla!
@GeoCracker:
Hagyjuk a görög vonalat, bár szívügyem az ókori hellén kultúra, de itt ma van. vvel kellene kezdeni valamit, mert bele döglünk ha ez így megy tovább. Az első dolgod, hogy elmész szavazni! Addig meg beszélsz, ugatsz, és minden fórumon elmondod, mekkora ganaj ez a regnáló hatalom. Egyenlőre ezt teheted, de ezt meg kell tenned, ha nem akarsz a nyakadba még négy év rakás szart Kusza Szemmel, meg Don Vittorio-val. Ez alap.
Lehet piszkálni az LMP-t, de ők legalább csinálnak valamit. A többiek??
Nem nőttek fel a feladathoz, Attila is megy a levesbe, meg Feri is, aztán lehet a saját töketlenségüktől brühühühühüzni.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem fizette őket senki.

A Szigetköz nem csak természeti érték, hanem alatta volt egész Európa legnagyobb, folyamatosan öntisztuló, megújuló ivóvíztartaléka. Valóságos folyó a folyó alatt, amely lassabban haladt, és miközben áthaladt a gigantikus kavicskúp alatt, megtisztult.

A pangó, duzzasztott víz egyrészt kiáztatja a nehézfémzárványokat a kavicsból, másrészt az állóvízben felszaporodnak az algák, amelyek elpusztulva lesüllyednek a fenékre, és toxikus maradványaik bemosódnak a vízbázisba, tönkretéve azt. A jelenséget a rajnai vízierőműveknél írták le először, és az osztrák Dunaszakaszon is megfigyelték.

A bősi vízierőművet már a harmincas években kitalálta valaki, és mint nem gazdaságos, és károkkal járó projektet, elvetették. Rákosi idejében porolták le, de még ők is úgy gondolták, hogy ez csak a szlovákoknak hasznos, és annyiban hagyták.

Megítélésem szerint egy ilyen projekt akkoriban Magyarországon kizárólag a cementlobbi érdekét szolgálta, hiszen kétféle projektbe lehet a legtöbb cementet beépíteni, a gátakba, és az utakba. Akkoriban a Váci Cement Művek igazgatója MSZMP KB tag volt, később mszp korifeus, 90-től a parlament környezetvédelmi bizottságának elnöke, mint ilyen, a gátépítés bajnoka.

A Magyarországi Zöld Pártot "leváltó", nem mellesleg ökofasiszta elmebetegeknek a bősi programiroda biztosított helyiséget, és infrastruktúrát.

A következtetéseket ki-ki vonja le magának.
@Fabius:
GYŐZTÜNK! Nem érted? Az EU mindenben engedett, fényességes győzelmet arattunk...
Hisz a mi bankunk, tulajdonképp pitizni jönnek, mert ide akarják adni a zséjüket!
Olyan kis ... ellenséges tudsz lenni! :))
@épészmérnök:
Mivel ott lakom és magam is hajóztam (nem motorossal) tudom. Sőt látom. A szlovák szakaszon a mai napig él a folyó, hatalmas élettel, rengeteg emberrel. A magyar rész elhalt, elalgásodott, posványos.
Szégyen, amit műveltek vele. Persze jópáran szépen megéltek és megélnek máig a zöldségből. Nem kevés köztük, akik még életükben ott sem voltak, de védik, jópénzért, tanulmányokkal, amivel max. a szekrényt lehet kitámasztani.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Tönkre tetted az éjszakámat. Rózsika 69??
Inkább evezz, akkor aludni is tudok-tudunk-:))
@Knósszosz:
Te kis perverz... Hogy mire nem gondoltál? Egyből 69? Ennyire bejön a Rózsika neked???
Egyből aláfordulnál? Azért ez látod dúúúúúrva! :))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Boli, nem értettél meg.
Az elterelést, az elposványosodást a környezetvédők meg akarták akadályozni. A Duna körben mindenféle politikai krédójú ember jelen volt, ugyan a szadesz megpróbálta saját céljaira felhasználni (erről Mécs Imre írt valamikor), de Vargha János ellenállt ennek. Nem vállalt miniszteri poziciót... el tudsz ma ilyet képzelni?

A Duna elterelését minden módon meg akarták akadályozni a környezetvédők, ráadásul, erről nem sokan tudnak, magyarok és szlovákok együtt!
Az, hogy mégis megtörtént az elterelés, az a málészájú Mádl Ferenc lelkén szárad, aki egy szalmaszálat nem rakott keresztbe, hogy megakadályozza. A magyar diplomácia is a lábát lógatta. Tudom.
@épészmérnök: vagyis azt mondod, jobb is, hogy az erőmű megépítése nálunk elmaradt?
Illetve, amiket leírtál, azok alapján az összes vízierőmű problémás?
Csak kérdezem.
@Knósszosz: Bevallom becsülettel, hogy alapvetően nem humán szakmám van. S elég nehezemre esett Tacituszt olvasni :-) (nem eredetiben :). Csak aztán igyekeztem sokat olvasni. Ezért van, hogy tévedhetek.
Akár abban is, hogy Feri tényleg el fog menni a levesbe. Méghozzá önként és dalolva.
Ugyanis az is teljesen jó taktika, hogy most magára tudja húzni Orbánt és bandáját. Amikor pedig már teljesen belezavarodtak és belegabalyodtak a kabátjába, akkor szépen kiszáll és magával rántja a sok zsákutcába rohanót.
Mögötte pedig ott van Vadai, akit sszép lassan tolnak egyre előrébb a médiákokba. Fpgadni persze nem mernék, de nem tünik kivihetetlennek. Miközben Orbán lassan felszámolja a valós második vonalat.
@épészmérnök:
Azt tudom, hogy a szlovákok végig nagyon képben voltak, az egész építkezés folyamán úgy dolgoztak, hogy ha a magyar fél kiugrik, azonnal a saját hasznukra fordíthassák azt. A dunai kikötők haszna, az élővilág épsége ott megmaradt, hatalmas vízi nyaralóparadicsom épült ki... sorolhatnám.
Miért?
Őszintén?
Lényegtelen... A végeredmény EZ.
Innentől kezdve minden csak magyarázkodás, mellédumálás azok részéről, akik miatt EZ bekövetkezett.
Személy szerint hazaárulóknak, idegen (szlovák) érdekek kiszolgálóinak tekintem azokat, akik ezt, a mai állapotot KIVÍVTÁK!
@Interlock: nem vagyok szakember, tehát nem tudok az összes vízierőműről nyilatkozni. Azt tudom, és otthon megvannak a dokumentumok erről, és utána is lehet keresni, hogy a folyóparti kutak vizét a természetes kavics és homok szűri, ezért azt csak fertőtleníteni kell, és használható. A legtöbb Duna-menti kút így működik, ultraibolya lámpával, és kisvíz (erősebb szennyezettség) idején klórral fertőtlenítenek.
Ahol felduzzasztották a vizet (Rajna, osztrák Duna), ott ezeknek a kutaknak a vize elromlott, külön szűrőberendezéseket kellett beállítani a nehézfémek és az algatoxinok szűrésére, ezért nagyon megnőtt az ivóvíz előállítási költsége.

A kínai nagy gátszörnyetegek pedig földrengéseket is előidézhetnek, sőt, amennyire tudom, elő is idéztek, a többiről nem is beszélve - milliónyi ember kitelepítése, egész ökoszisztémák elöntése, stb.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: A töketlen és széthúzó magyaroknak, és a kritikán aluli, öntelt, rövidlátó és haszontalan magyar politikának és diplomáciának köszönd, ugyanúgy, mint a trianoni döntést.

Minden esélyünk megvolt arra, hogy ne valósuljon meg ez a torzszülött helyzet, akiknek hatalmukban állott megakadályozni, leszarták.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Hiszed vagy sem, nekem Rózsika szimpatikus. Egyetlen döntéséről sem lehet elmondani, hogy szar lett volna, sőt! A lányom gimiben eltöltött utolsó évéből kiindulva állíthatom, hogy a szarnál nagyságrendekkel képlékenyebb fos volt.
Bocs Boli, mennem kell.
Szia!
@GeoCracker:
Ne haragudj, holnap folytassuk, jó? Mennem kell, de majd dumáljunk!!
Elvárlak-:))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Elég ha megnézed kik vettek részt a tiltakozásokban. Aztán azt, hogy kik nem. Akkor tagja voltam a magyar biológiai társaságnak. Egy mérvadó biológus, ökológust nem tudok, akik a C-variáns mellett áltak volna ki. Persze nem ismerhettem akkor sem mindenkit.....
@Knósszosz: Jó álmokat. Csak mobilról fogok tudni lenni, de igyekszem...
@GeoCracker:

Vadai, mint miniszterelnök? Ezen most gondolkodnom kell pár napot...
@épészmérnök: hm... én sem értek ehhez, de a kúti vízminőség romlásáról két dolog jut eszembe:
- a Tisza holtágai mellett is használnak fúrt kutakat, egyéb szűrés nélkül, pedig ott még kutyábbul pang a víz, mint egy tározóban
- a falunkban sok éve megtiltották a kútfúrást, illetve a meglévők további használatát az arzénos víz miatt; mi azon a vízen nőttünk föl, sokan máig abból locsolják a vetést, a hivatalos mérésekről senki nem látott papírokat; azt tartja a "nép szava", hogy az akkori polgármester egyszerűen hazudott, így kényszerítette rá az embereket a vezetékes víz beköttetésére, mert valószínűleg "megérte neki".

Mindenesetre a földrengéses, elöntős dolgot elhiszem; de ha elhiszem a Rajna-menti eredményeket is (és nem csak egy filtergyár lobbija nyert), akkor újabb alternatív energiatermelési mód esik ki a körből (nem mintha ez kis hazánkban bármit is eredményezne).
@Interlock: ez az alternatíva akkor játszik, ha nagy a folyó esése, ezesetben nem szükséges duzzasztani. A Szigetköznél az a feneség, hogy óriási tározót és gátat kellett építeni, hogy legyen elegendő esése a víznek, egyébként nem termel jelentős energiát. Ez a tározó az, ami problémás, sokféle szempontból. És gazdaságosnak nem gazdaságos...
A szlovákok a mai napig a nemzetközi joggal ellentétes módon, a saját területükre átterelve egy tíz-tizenegy kilométeres szakaszon használják a Dunát, a Duna vizét, és az energiát. A hágai bíróság ítélete alapján a magyar diplomácia elérhette volna, hogy legalább a hasznokból részesedjünk, ha már szó szerint ellopták tőlünk a Dunát, de nem. Hornék jóba voltak Meciarral, ugyanaz az iskola...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Csak egyike azoknak, akit a DK nyilvánvalóan tól előre. Mondjuk nagyon tól. Nem feltétlenül lesz min.elnöknő. De olyan koaliciós partner, akivel számolni kell.
Azzal az abszurd érvvel is jöttek, hogy majd javítja a Duna hajózhatóságát. Na persze - zsilipelgetéssel...
@épészmérnök:
A vízügy egy alapvető tudomány, akkor van baj, ha az idő, a lobby-k keresztbe tesznek és ez mindenhová igaz (az USA erre a furcsa példa: nincs folyamszabályozás, a floridai sós mocsarakat próbálják megmenteni a szennyezéstől amit ők maguk tesznek bele és ugyanez aLuisianai tengerparti mocsarak ellátó rendszerek 100000-ek élnek belőle de az árvízek és egyéb katasztrófák sokba kerülnek, ugyanakkor az ország lapos vidékén kiírtották az erdőket és most panaszkodnak a tornádókra amelyek egyre többen és egyre veszélyesebben keletkeznek és az ipari méretű mezőgazdaság sem használ...)

a Duna hasznosításáról megállapodtak és a gengszterváltók elbaszták már nem lehet visszacsinálni és látni, hogy barmok voltak ebben is...a Balaton halálra van ítélve nem gondozzák a Velencei tó szintén az Aral tó és környéke sorsára jutnak hamarosan

a franciáknak van árapály vízierőművük Marseilles környékén és régóta jól műxik és panasz sincs és a norvég partoknál lévő 15 méteres árapályról még nem is beszéltünk de azok meg el vannak foglalva olajbányászattal
de magyarokra visszatérve amíg politikai téma lehet a természet addig halálra van ítélve az ország

brühühühühühü
@rodeo36: "amíg politikai téma lehet a természet addig halálra van ítélve az ország"

pedig az ügy természeti, ökológiai vonatkozásait meg sem említettem... csak az ivóvizet.

Jellegzetes magyar attitüd, hogy ha valamihez nem tudok hozzászólni, akkor nem mondom, hogy ehhez nem értek, nem foglalok állást, hanem azt mondom, mint Boli: mindenki hibás, mindenkit utálok.
Egy kalap alá veszik a tettest és az áldozatot, az agresszort, és a védőt. Így kényelmesebb. Igen, Boli, rólad is beszélek :-((((. Ez így megy Magyarországon. Ezért nem lesz semmiből semmi.
@épészmérnök: kár, hogy nálunk a víznek csak akkor van esése, ha lelököm a poharat az asztal sarkáról.
Külügyünk pedig tradícionálisan kábé olyan hatékony, mintha azt a lehulló poharat akarnám elkapni... Egyszer sikerült, de víz abban sem maradt.
Nagyon halványan rémlik a Bős-Nagymaros ügy, talán tele volt az újság a környezetkárosító hatásokkal, de már alig emlékszem valamire. Egész pontosan, igazából semmire sem emlékszem belőle, ezért is érdekelt az igazság belőle.
@GeoCracker:

Tyűűűű. Vadai, mint miniasszony? Tejóisten :-))
@Interlock: "kár, hogy nálunk a víznek csak akkor van esése, ha lelököm a poharat az asztal sarkáról."
:-D

További politikai vonatkozások: mivel a szocialisták (vélhetően saját jól felfogott anyagi érdekükből) meg akarták építeni az óriás lavórt, a szadeszosok az ő nagy elméleti liberalizmusukkal mind ellenségnek könyvelték el a zöldeket, akik a "fejlődés" kerékkötői, ábrándozó ezmegazok.

Ennek következménye, hogy sok környezet- és természetvédelmi aktivista a jobboldali politikai mezőben találta magát. Lám, a víz problematikájával jelenleg csak a dzsobbik foglalkozik, méghozzá úgy, hogy lejáratja a témát, holott létfontosságú.

A zöldek inkább bal-, mint jobboldaliak, de Magyarországon elmarták őket a baloldalról, mind a mai napig. Figyeld meg, milyen kommentárokat kap az LMP a szoci szimpatizánsoktól ezen a blogon is.
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=570067#null

"Börtönben kellett volna ülnie Bándy Kata gyilkosának
Börtönben kellett volna ülnie P. Lászlónak, akit Bándy Kata megerőszakolásával, és meggyilkolásával gyanúsít a rendőrség. A férfinak július 2-án kellett volna bevonulnia 20 nap szabálysértési elzárásra a kecskeméti fegyintézetbe."

Ez a bevonulás a böribe olyan szabadon választott kűr vagy vannak módszerek bevinni valakit, ha egyszer muszáj bemennie?
@a szív fészkei:

Elvileg elővezetnek és bevisznek, ha nem jelensz meg, de...Gyakorlatilag egy 20 napos elzárásra keresgetés, előállítás, benti ellátás többe kerül, mint az összeg amit szabálysértéssel leülne. Így sokszor szarik rá mindenki.
@Fabius: Nem, azok tényleg senkik. De néztem sokat akkoriban emiatt a tévét, mert valóban lenyűgözött a szülők magatartása és mert Cosma a fiammal volt egyidős - nagyon megrázott a halála.

Én így biztos nem tudtam viselkedni ennyire nemesen és higgadtan.
@a szív fészkei: @Fabius:
Pedig már Rejtő megírta, hogy az apróságoknak is jelentősége van az igazságszolgáltatásban. (Igaz nem ilyen helyzetre vonatkozott, és nem is pontos az idézet).
@épészmérnök: "A zöldek inkább bal-, mint jobboldaliak"
Na, ez már nekem magas. Az én értelmezésemben a zöld az a természetet védi, a környezeti ártalmak elkerülése és elkerültetése a célja; hogyan befolyásolhatja a tevékenységét az, hogy melyik oldalon áll, vagy hová sorolódott? A baloldali zöldnek nem ugyanazt jelenti egy folyó, erdő stb. élővilága, mint a jobboldalinak?
Kicsit nyakatekert nekem ez a felosztás, én zöld alatt inkább környezetvédelmi szakembert értenék; ha már politikus is, akkor csak az előbbi rovására lehet az.
@a szív fészkei: Monjuk jó lenne, ha a kormányzat ilyesmikkel is foglalkozna ahelyett, hogy az alpinista kötél és a nyakaka viszonyát konzultálják. Ott a blogon van valami erről, de már csak holnap merem idemásolni :-)
@épészmérnök: Azon a konferencián, amiről írta, hogy vittük a Fidesz mai korifeusát _ akkor aranyos szerény srác volt - épp szlovákok, magyarok, meg néhány ami és pár más külföldi tanakodott az összefogásról a folyóért.
@épészmérnök: Na meg orosz beavatkozások. Mi a címe annak a gyönyörű regénynek az elöntött faluról? Ja igen: moly.hu/konyvek/valentyin-raszputyin-isten-veled-matyora

Ó de gyönyörű volt, azt hiszem filmet is csináltak belőle.
@a szív fészkei: Szia Szíventosz! Végre itt vagy! Jól vagy?
@Interlock: Ez érdekes, amit írsz, mert nekünk a Pócsmegyeri szigeten van vityillónk és kurvadrága a vezetékes víz, pláne a semmi kertre locsolni. Na gondoltuk, fúrunk kutat, hisz alattunk ott a Duna, kavicságy, minden, tisztának kell lennie. És azt mondta a szomszédasszony,hogy ne, mert arzénes a víz.

Én bevizsgáltatnám azért.
@n.i.era: Szia! Kösz, hát vannak hepehupák... De örülök, hogy látlak. Két kirándulás közt parkolsz itt? ;-)))
@épészmérnök: Ezt nem értem. mondom, mi szadeszosok voltunk és mentünk ki oda saját pénzünkön, kocsinkkal vive ki a Fidesz két prominensét konferenciázni arról, hogy ne épüljön betonlavór meg maradjon meg a Duna annak, ami volt. Akkor?

Szadesz akkoriban a maszop mellé állt? Ezt nem vettem akkor - kilencvenesek eleje, a marosvásárhelyi magyarverő cirkusz után nem sokkal - észre.
@a szív fészkei: Nem, mindig igyekszem itt lenni. A múlt hónap végén húztak meg alkotmányjogból. Nem vagyok erre büszke.
@a szív fészkei: anyám is be akarta vizsgáltatni, míg meg nem mondták neki, mennyibe fájna. Utána úgy döntött, hogy a vizsgálat árából legalább öt évig fizetjük az összes vízdíjunkat, a kútról meg hadd "táplálkozzon" a csirke, malac, meg a krumpli - és ami nem hervad el, azt megesszük. Azóta is azzal locsolnak, senkinek semmi baja, pedig 30+ év alatt csak kijött volna valami.
Egyébként most próbálnék műanyag tartályokat beszerezni, összesen vagy 3000 liternyi hasznos térfogattal; az én portámon nincs kút, esővízből azonban jutna bőven, az asszony meg csupa olyat ültettetett velem, amik éhes fiókák módjára nyújtózkodnak víz után :-)
@Interlock: ???? Tényleg egy vagyon a bemérés?
Na látod, így kell engem meggyőzni... :-DD

Elmondom az uramnak ezt, aztán döntünk. De most be kell lépni ott valami csatornatársaságba úgyis, franc se tudja, mi lesz, hogy lesz, legszívesebben eladnám az egészet, de ki venné meg?

Pedig Lászlónénak is ott van háza, bebebeee. Én hálisten még arrafelé ezt a némbert nem láttam.
@Interlock: Tegnap itt is zuhogott. De a paradicsomjaim helybenjárnak, semmi előremutatás. Majd felolvasok nekik Mattolcsy-összest.
www.hirado.hu/Hirek/2012/07/16/16/Munkatarsa_olhette_meg_a_gyori_ferfit.aspx?source=hirkereso

Aki a címmel ellentétben győri nő. A négy gyermekes nő feltételezett gyilkosáról is van képe a cikkbeli videóban, lehet benne gyönyörködni, milyen is.
@a szív fészkei: én nem jártam utána, de nincs sok illúzióm egy laborvizsgálattal kapcsolatban.
Ha van valami tetőfelület, csatornát rá, és (algásodás ellen fekete falú, pl. festett) tartályba a vizet - ezt még a potenciális vevők is jobban szeretik, mint azt, hogy "... és ha locsolni akarsz, itt az 1500 Ft/m3-es félcollos csatlakozás, ugyanennyi a csatornadíj minden köbméterre, na de anyagilag tönkremenve zabálni ebből a paradicsomból, aaaaaaz megfizethetetlen..." :-)

Lászlóné, meg Eltolcsy a gyereket is visszavetnék a növésben, nem hogy a paradicsomot, úgyhogy csak óvatosan. Az asszony volt nemrég a nagyfaluban, hozott haza Metro újságot, az elején ott volt ez a mindenre ferde szemmel néző mágus; arra pucoltunk krumplit meg répát, aztán ahogy kivittem a tákolt komposztálóba a maradékot, el kellett mennem a paradicsomok mellett, hát, némelyik karót kiszaggatva menekült; fele a kerítésdrótokon halt mártírhalált, másik fele meg azon átjutva, a szomszéd tyúkjainál. Jóllehet a papírt végül a kukába dobtam, egy kicsit még fosok attól, hogy a fénykép által szemmel vert krumplihéj miatt valami baja lesz a komposztáló fölött magasodó diófámnak...
Végigkínoztam magam Futó Barnabás - felszopója az a tévékettős nő, valamilyen Éva a Tényekben - magánszámát közgépes védelem címszóval.

Hogy azért közérdekű a Közgép, mert szerinte közérdekű. Meg nem tudtak a nagy bazi teherautók behajtani - mert olyan jóságosak voltak, hogy hajtottak át az embereken - , és az nagy károkozás. Meg azt írták a molinókra, hogy ilyen-olyan fújcsúnya a Közgép, ezzel a rossz hírét költötték a lömpopósok és ez súlyos piaci károkat okoz neki: nem náluk veszi meg emiatt a Mari néni a piacon a hídelemet, hanem a Juliska kofától. (na jó ezt így nem mondta). Tehát büntető- és polgári per is lesz ellenük, de mi az hogy!

Ilyen egy rosszarcú ember és vagy húsz percig tündökölt ott zavartalanul. TV2=M1,2 teljesen ugyanaz a metódus. Tények?? Vicc. Nyalászat.

Na ez meg Fabius mosolyalbumába: fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/487386_10151030170373467_1292141440_n.jpg
na fáradok: nem hajtottak át. Pedig ha veretni s bilincseltetni szeretik a lömpopóék magukat, biztos a Kamazok alá is feküdnének örömmel.
@a szív fészkei: "A TV2 tulajdonosa 81.5 százalékban az SBS Broadcasting Europe B.V., 16.0 százalékban az MTM-TV2 Kft. és 2.5 százalékban a holland Danube Broadcastiing"
Holland négyötöd. Ez az a pont, amikor azt szoktam mondani: hagyjátok a sajtószabadságot a picsába. Annyira létezik, mint amennyire a tulajdonos mohósága, pénzszeretete lehetővé teszi. Ugyanígy feküdt le a Google Kínának - jó pénzért a média az első, amelyik képen szarja a saját elveit, és a közönség elvárásait egyaránt.
@Interlock: Pedig kézenfekvő. A jelenlegi gazdasági modell fenntarthatatlan, mivel a Föld egy véges rendszer, ahogy nő a fogyasztás, úgy nő a környezetterhelés. Ugyanebben a rendszerben egyre nagyobb a különbség szegények és gazdagok közül, és egyre többen szorulnak ki a rendszerből egyáltalán.
Közös tehát az ellenfél. Ezt az ENSZ Környezet és Fejlődés Világbizottsága már huszonöt évvel ezelőtt megfogalmazta. Jelképes esemény volt, amikor a Világkereskedelmi Szervezet Seattle-i konferenciája ellen 1999-ben protestáló zöldeket a szakszervezeti vezetők (akik korábban elutasítóak voltak) "a mi édesgyermekeink"-nek nevezték.
en.wikipedia.org/wiki/World_Trade_Organization_Ministerial_Conference_of_1999_protest_activity

A környezetet a szegények kényszerből használják túl, mert nincs más lehetőségük (Indiában, Afrikában eltüzelik az erdőket pl.). A fogyasztói társadalom gazdasága pedig abban érdekelt, hogy minél több fogyjon a nyersanyagokból. Pl. egy sörös aludoboz alapanyagának előállításához annyi olaj kell, ami harmadáig megtöltené a dobozt.
A szegények megszenvedik a környezetszennyezést, hiszen a szemétlerakókat és hasonlókat sokszor a nyomortelepek közelébe építik, továbbá a gazdag országok a hulladékukat a szegényebbekbe exportálják, sokszor illegálisan.
Ilyen késői órán már nem tudok többet írni, de itt van két cikk. Lehet, hogy holnap találok jobbakat.

Környezeti igazságosság:
kornyezetiigazsagossag.hu/?q=6&s=22

Itt van egy interjú Gyulai Iván ökológussal:
magyarnarancs.hu/lelek/az_alternativokat_kiveti_a_vilag_dr_gyulai_ivan_okologus-60209
@Interlock: Tényleg képes a szemmelverésre? Lehet, hogy ezért nem engedték az imf delegáció közelébe
:-)
@épészmérnök: az a baj, hogy hiába szar a mostani modell, országszinten ezt már nem igazán lehet kezelni: a környezettudatos termelés a fétisként tisztelt GDP esését hozza, azt meg nem vállalja be senki, mert a vetélytársak felől érkező nyomás túl nagy lenne. Az egész világnak kéne váltani, ahhoz meg túl sokan vagyunk, és túl nagyok az igények...
Amikor azt mondod, közös az ellenfél, hozzá kell tenni: nekünk. A döntéshozóknak ugyanis egész más az ellenfelük, tulajdonképpen mi...
@leonito77: Hát ezt rosszul tudod. Gábriel egyáltalán nem bukott angyal. Nem tudod, hogy még a hősök terén is ott csücsül a nagy oszlop tetején?? :)

hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%A1bor_f%C5%91angyal
Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mikor nem hoztak ők szégyent az álszent képmutatásukkal a kereszténységre?! Kikiáltják magukat az erkölcs, család és keresztényi szeretet lovagjának és ez alatt gusztustalan dolgokat művelnek.
Persze a halálbünti emlegetése kedves a választók fülének, és veszélytelen, hiszen ezt (is) rá lehet verni a gonosz eu-ra aki miatt nem tudják visszahozni a halálbüntit.
@épészmérnök:

Én előszőr és utoljára 1990-ben szavaztam a Fidesz kerületi jelöltjére,azt hiszem Molnár Péter volt.Az 1994-es súlyos választási vereség után a Fideszből kilépő tagok Fodor Hegedűs stb már érdekes dolgokat ejtettek el Orbánról.Aztán Orbán rálépett a POLITIKAI TÉRNYERÉSHEZ SZÜKSÉGES DAMASZKUSZI ÚTRA.A legmegdöbbentöbb az hogy itt a Fidesz vezetők (ők a zsiros poltikai és anyagi haszonzerzés miatt döntöttek igy ) szimpatizánsaik tizezrei váltottak hasonló módón ideológiát,néhány hozzám közel álló emberen ezt személyesen is megfigyelhettem.( amit eszel azzá leszel (mármint szellemi szinten)A fidesz 2006-ban simán nyerhetett volna egyébként,ha egy korrekt és tartható gazdasági programot mutatott volna be.De igérni kellett tutira kellett menni de ne jött össze.De már akkor is hazudtak ők az igéretszámlálón asszem 3800 milliárdot igértek.az Mszp. 2500 milliárdot.A televiziós vita mutatta be igazából hogy a király meztelen.És ezért nincs bocsánat sem az ellenzéknek sem annak a rétegnek aki szavazataival abban az időben a kormányt támogatta.
@Interlock: Ja, nem lep meg, hiszen választások azonnal rekrutáltak magukhoz a tévékettősk für alle fallosz a Hörrtévéből egy intendánst megmondani, hogy mit gondoljanak mindenről.

Csak - kicsi hányingerrel vegyes - szórakoztató volt látni az izzadságszagú erőlködést, azért írtam. Futó Barnabás ügyvédi tevékenységéről tudunk már mióta: 34 évről ezelőttről férjemet fingatta-forgatta ki nagyon alantas eszközökkel. Azóta csak "fejlődött", pláne az új uraihoz...
@Gábriel angyal: Bizony, ő a tanító, hírhozó angyal. A bukott, az a Fényhozó: Lucifer, aki szembe mert szállni az Úrral és ugye akkor zakó. Ő a legjobb fej a madáchi Tragédiában. Ahol, mondhatjuk a L`Art pour l`art-ral: az ember a tragédia.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ez viszont sajna igaz.

"Cozma meggyilkolása és két társának megnyomorítása után Mohácsi Viktória azt bírta mondani, hogy egy szokványos kocsmai verekedésről van szó, és Cozma provokálta a cigányokat. Mohácsi Viktória többet ártott ezzel a két mondatával a saját fajtájának, mint amennyit akárhány gárdista ártani tudna.

Most nagyon nem kellene megszólalnia egyik „jogvédőnek” sem, kiderítve, hogy igazából Bándy Kata tehet a sorsáról. Miképpen nagyon nem kellene megszólalniuk azoknak sem, akik ilyenkor az „irtsunk ki minden cigányt” jelszóban látják a megoldást.

De mondani mégis muszáj valamit. Mert nem nézhetünk félre illedelmesen, fintorogva, mintha kutyapiszkot fedeztünk volna fel a bálteremben.

Mindenekelőtt meg kellene szólalniuk a cigányoknak. Ideje lenne a bocsánatkérésnek, ideje lenne a szembenézésnek önmagukkal. A nyomor, a szegénység, a kilátástalanság ugyanis nem mentség semmire. Ha majd mentség lesz, akkor eljött a Mad Max világa. És akkor majd tényleg nem kell semmit sem mondani. Akkor elég lesz lőni…

Mentősöket, tanárokat verni, mindent ellopni, öregasszonyokat kirabolni és agyonverni, felfegyverkezve diszkóba menni, ott mindenkibe belekötni, majd ölni, a haldokló segítségére sietőket megszúrni, fejbe rúgni – és igen: Bándy Katát megkínozni, megerőszakolni, kirabolni és megölni, csak azért, mert „gádzsi”, s mert éppen arra járt: ez nem tolerálható. Ha a cigány közösség nem lel valami megoldást, hogy kiirtsa ezt a mentalitást saját fajtájából, akkor ki kell mondani:

lehetetlen velük együtt élni.

Ez a tét most."
@GeoCracker: "Nem feltétlenül lesz min.elnöknő."

Az tuti! De max. elnöknőnek sanszos! :D
süti beállítások módosítása