Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.15. 05:08 Fabius

Orbán, az utolsó szó jogán

Címkék: fidesz videó orbán viktor

Fényességes Vezénylő Csillagunk végletekig lemerült állapottyában sem engedte el kezünket teljesen a szünidőre, nem hagyott minket szellemi manna nélkül. A faszbúkjára feltöltött három percet elemezték sokan sok helyen, a valóságtartalmát is ideértve, pedig a lényeg ezúttal szerintem nem ez. 

Hanem az, hogy már habonyárpi és a spindoktorgyár sem tud mit kezdeni ezzel a fosfelhővel, ami elől Viktorunk és Kusza Szem szabadságra menekült hirtelen. 

Két dolgot hagyott figyelmen kívül mindenki:

1: Mikor az adóztatási ötletszegénységben már ott tartunk, hogy az állam megadóztatja önmagát úgy, hogy a keletkezett hiányt neki magának kell visszapótolnia törvény szerint pont a ciklusa végén/ az új ciklus elején,

2: Mikor az egykori manyup tagoknak már nem merik a szemébe mondani, hogy haverek, mi a zsarolásban is hazudtunk, mert egyéni számla az nem lesz, bármit is ígértünk, helyette elsunnyogják egy másik törvény lábjegyzetébe dugva, 

...akkor egy ilyen győzelmi jelentéssel előjönni annyit tesz, hogy a jelentéstevő annál is nagyobb balfasznak látszik, mint amekkora valójában. 

Ugyanis a fent említett két dolgot "győztes" kormány nem csinálja. De még olyan sem, amelyik hisz saját maga győzelmében a következő választások alkalmával. Ezt a cikluson túlra toljuk a szarhalmot dolgot azok csinálják, akik bár szájukkal még harcolnak, de a tetteikkel már nem.

Őket meg veszteseknek hívjuk.

643 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr264657299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Logikus. És ki vállalkozik arra, hogy eltakarítsa az ürüléket, fertőtlenítsen, lomtalanítson? Továbbá miből fogja pótolni a tönkrement berendezést? Hmmm...
helló fabius
"mert egyéni számla az nem lesz, bármit is ígértünk, helyette elsunnyogják egy másik törvény lábjegyzetébe dugva, "

ez melyik tv. volt? mert lemaradtam nagyon.
@épészmérnök:
a természet ügyes ilyen témákban: csinál árvizet, földrengést meg erdőtüzet...

akkor nekem megint igazam lesz? a 4 év elég lett a lopáshoz, már mindent letaroltak és ami marad azzal csináljon bárki bármit...nekik -assziszik- meg van az életük végéig a jólétük

remélem tévednek és a nép elkapja őket és lámpavasra aggattya úőket száradni és teljes családi vagyonelkobzáőssal megszünteti a lopást és visszateszi a pénzt oda ahová való a nép hasznára

ha nem?

akkor áldásom rátok és pofa be...megérdemlitek és még többet is

azonnali előrehozott választások a Mari néni kisbürgözdről sokkal jobb miniszterelnök mint ez a darab szar és a többi hozzátartozó szarhozadék

brühühühühühühü
@Secnir:
miért? hol van a tv?...linkeld ide linkecske
Hát igen a szart már megint nekünk kell eltakarítani! Csak legyünk hozzá elegen!Nagyon szeretném megsérteni őket de rájöttem ha valamelyik állathoz hasonlítom őket akkor az állatott sértem meg! Ezért csak szimplán undorodom tőlük!
Én nem értem, miért a facebookon nyomta le ezt a videót a stáb. Célközönség?
Ha lenyomja az m1-en, a Dunán, akkor a megmaradt szavazói közül -igazmagyarfideszes- még páran kitartanak. Ha lenyomja a TV2-n meg az RTL-en akkor a VV szavazók, akik mindent beszopnak, talán páran visszaküldik a nemzetikonzultációt.
Itt megint elkúrt valaki valamit.
És az ember már nem lát mást,csak elkúrást, meg böszmeséget. De ezekhez képest Gyurcsány böszmeségei kezdenek bagatellizálódni.
Az meg megint egy új problémakör.
@épészmérnök:
ez az orszag mar véglegesen el van baszva, a kivandorlason kivul nincs megoldas
@rodeo36:
hát ez az, hogy be kellene linkelni, mert én nem tudtam róla! ha fabiusnak több infója van, linkeljen pls.
@rodeo36: Nem lett volna nekik elég év a lopáshoz, csak éppen hülyék voltak ahhoz is, hogy ésszel lopjanak. Ha nem ilyen kapzsik és lopnak ennyire látványosan, akkor 4-8-16-20 évük is lehetett volna, hogy összelopják magukat.

De mivel kapzsik voltak, és nagyon gyorsan nagyon sokat akartak szakítani, ezért így jártak.

A sok narancskomcsi szavazó most jöhet és magyarázhatja a magyarázhatatlant. De nem érdekel a szűkölésük. Miért nem mondták el az istenüknek valamelyik korábbi konzultációjukon, hogy ezt miképpen kell hosszú távon csinálni. Most majd jöhetnek, és a Varánuszon próbálhatják tisztára mosni a Bonsai Duce szaros fehérneműjét. De úgysem fog sikerülni nekik.
Itt már nem elég Stefikének és barátainak az "Orbán Viktor egy igazi szép magyar ember" érvelése.
Javasolnám hajdúnak,ne a tescóban vetessen évekkel ezelőtt lemerült duracellt.
Felcsútra mentet,egy útszéli hálózatról simán lehozhatják a friss,ropogós 20 KV-ot.
Az felvillanyozza a főnököt.
@Secnir:
tudtommal a zállampolgárnak -te az vagy?- kötelessége ismerni a tv-eket...bármennyi törvény is fogadnak el a nevében...ha nem tudod nézz utána, hívd fel a narancsosokat vagy a navracsicskát vagy valakit a sok kommunikátorból és kérdezd meg hogy van a tv (teve?)

egyébként link az egész

brühühühühühühü
@Secnir: "Az Európai Unió tisztviselőinek és más alkalmazottainak nyugdíjbiztosítási átutalásáról és visszautalásáról, valamint egyes nyugdíjbiztosítási tárgyú és más kapcsolódó törvények" módosításáról szóló törvényjavaslatba csomagolta be a kormány. A javaslatot június 1-jén nyújtotta be az emberi erőforrások minisztere, a parlament pedig július 2-án fogadta el.
@Secnir:
Egy:
www.origo.hu/gazdasag/20120704-nehezen-halad-az-egyeni-nyugdijszamlak-letrehozasa.html
kettő:
hvg.hu/gazdasag/20120709_heim_nyugdijcsokkentes

Na ezekből kiderül, ami egyébként sejthető volt rögtön az elején, hogy minden hazugság volt amit a magánpénztári rendszer szétverésekor ígértek.
Nem lett fenntartható a rendszer, és nem tudják megalkotni az egyéni számlákat 2015-ig. Szétverték az egyetlen rendszert, ami reményt adott arra, hogy talán valamikor fenntartható lesz a nyugdíjrendszerünk.
@Secnir: Tudod, az a probléma, hogy van 50 millió beszkennelt papír, aminek a tartalmáról fogalma sincs senkinek.
Ez kellene digitalizálni, de erre se ember, se pénz, se idő nincsen.
Pofátlan módon most elkezdtek hazudozni.
Hogy a digitalizálás befejezzék, kb 4-5 év kellene, még kellő ló és zab mellett is.
Ehelyett most azt folyik a csapból, hogy nem is kell harcolni, a háborút már megnyertük.
Fabius, újra a régi fényedben tündökölsz mostanában :D
Rodeo36, a lámpavas helyett inkább egy homloktetkó kellene nekik Fidesz felirattal, hogy évtizedek múlva is tudhassuk, kik ők :D

Feleim, örvendeznünk kellene legott, hiszen vagy nyertünk, vagy végképp hülyét csinált magából e két nagyszerű férfi. Most ugyanis a saját szájával mondta Orbán Viktor Miniszterelnök úr azt, amit eddig Szíjjártó szájával szokott hajtogatni, és a jobkezén lévő báb hasbeszélő szinkronja is elég ütősre sikeredett egy kényszergyógykezelés megindításához.

Vagy nyertünk.

Ez heteken belül kiderül.
vannak még hívek... a köreimben is... de ezek jellemzően 70+ öregasszonyok, akik a katolikus (stb) egyház "kiállása" miatt gondojják jónak jónak ezt a rohat fides mafiát...

persze nagy komcsi ellenes és vallási hangulatuk agyja az elvakulcságot...
nyilván nagyon tévednek benne., mert a fides nem vallásos és nagyon is komcsi, de már náci is...

bár van Hmvásárhejji fiatalember is... aki ekkora barom... majd éhenhal... már minuszos a "vagyona", de még mindig fideshívő

sztem az országban lehetnek szumma 600-700-800 ezren kb... ez még fog fogyni... 400-500 ig vagy tovább... de ez a legnagyobb legerősebb politikai "közösség" így is...

lúzerország (Luzéria) és polgárai a lúzerek...
Jó reggelt Mindenkinek! Annyi a gond, hogy a demokratikus ellenzék (bár taktikai szempontból talán magyarázhatóan, de mégis vitathatóan) NEM kooperál, így nem állítja elõ azt a tömeget (cca 60%), ami a leváltáshoz kellene. Meg publicitásuk, a tömegekhez jutási képességük is gyengébb. Így a demokratikus hajlamú választó azt érezheti, nincs kivel váltania, akár azt, h a d. ellenzéknek ráér ez még évekig, õk így is jól megélnek. A jobboldal meg hagyományosan elmegy szavazni. Így, bár konkrétan emberek halnak meg, ha nem is OV kezétõl, de a politikájától, ôk maradnak. Még ha ez egy horrorfilm hihetetlenségèvel hat is... Érdemes elolvasni Ungváry cikkét e tárgyban.

nol.hu/velemeny/20120627-a_kovetkezo_vereseg_fele
Úgy győznek, ahogy más veszít. De biztos voltak hercig győzelmi jelentések a don-kanyarból is...
Szeretném felhívni a figyelmet még egyszer, hogy az MNB tranzakciós adóbefizetése nem 0 összegű játszma, hanem amíg a törvény érvényben van, addig egyszeri +100 milliárd a költségvetésnek. Ugyanis az első évben az MNB befizető, onnan kezdve pedig az előző évi veszteséget a büdzsé mindig az aktuális évi tranzakciós adóból fizeti be.
Ki van ez találva, így a következő kormány nem tudja kivezetni, mert azonnal -100milliárba kerül neki.
@shinichi: Ha az lmp a nyugdíjvédő gabika irodája elé láncolta volna magát, még gyűjtenék is a büntijük kifizetésére.
na, okosabb lettem, köszönöm mindenkinek :)
(mentségemre legyen szólva, nyaralni voltam, és internet csak mutatóba volt...)
@Zuzu Petás: Vajon mely törvény lábjegyzetébe fogják beszúrni azt az mnb törvény módosítást, amely mentesíti őket, hogy bele kelljen pótolni az mnb ilyen hiányába, ha megvan az imf hitel?
@biohouse:

Elég gáz, hogy számodra csak most KEZDENEK bagatellizálódni Gyurcsány böszmeségei, mert szerintem az ő legnagyobb böszmesége is komoly szakértelem, ha az összes fideszes szakértelmét összerakom... :)))

@Fabius:

Jó poszt, és milyen igaz! Na azon én is jót röhögtem (vérnyomás emelkedés mellett), hogy megadóztatják a Jegybankot... ANYÁÁÁM, borogass! :OOOO

Ilyen az, amikor a hülyeség aljassággal, gonoszsággal, kicsinyességgel párosul.

Azt gondolom, hogy nagyon sajnálom szerencsétlen, megvezetett, megzsarolt ex-MANYUP tagokat. Én próbáltam szórni anno az igét az ismerőseimnek és blogokon is, hogy ne hallgassanak Viktorra, mert nem lesz egyéni számlájuk!

Nem lesz nyugdíjuk!

Istenem, add, hogy a következő kormány (valamelyik demokrata erő, pölö: MSZP, DK, HH) visszaadja nekünk, 80 ezer NERellenesnek, akinek még létezik MANYUP számlája, mondjuk 2014 közepétől a havonta utalandó tagdíjat!
(Nem vagyok naiv: az előtte lévő havi befizetésekre keresztet vethetek. Ámen.)
@shinichi:

Ja.
Ha belegondolok, mi hányan vagyunk (74-75-ös születésűek), mi hányan szülünk, de hogy most mennyien szülnek, hát...

Egy évvel a tragédia bekövetkezte után (ti. fidesz-győzelem) már valami totál érzékelhető mértékben csökkent a születésszám. Szerintem ez idén még mindig csökkent. Na ezt nevezem én nemzetgyilkosságnak!

Én gondoskodtam / gondoskodom a magam nyugdíjáról (MANYUP, megtakarítás), de aki volt olyan hülye és beszopta az egészet és szíre-szóra odaadta a pénzét - neki miből lesz?!
@Zuzu Petás: É
Én ezt már többször leírtam ide, de senki nem figyel Mindössze egy sima csalásról van szó, hogy a hiánycélt tartani tudják. Hogy hoznak-e törvényt arra, hogy ne kelljen visszapótolni a következő évben,csak azon múlik, hogy a Fidesz marad-e kormányon. Mert akkor azzal az indoklással, hogy így is magas a Nemzeti bank tartaléka, nem pótolják vissza.
Persze Orbán mentális állapotát nézve, ezek az akkumulátorok már feltölthetetlenek.Előre vetítik a lemondását, így egérutat találva a felelősségre vonás elől.Mert, hogy sz@r a helyzet.
Most jutott eszembe: elég gáz egy társadalomra nézve, hogy mindössze 80 ezer olyan ember van, aki a fentieket előre tudta és nem hagyta magát megszivatni...

Mindössze ennyien vagyunk, mert a másik idióta 20 ezer beszopta a második zsarolást. De vajon miért?! Miért? Ha a keményebb zsarolásnak ellenállt, sorbaállt a zimankóban, miért lépett vissza az államiba?

Inkább végignézem, hogy az ügyintéző kislány vigye haza a pénzem egy-egy kis darabkáját és fizesse a kis életét belőle, mint hogy Simlicskához kerüljön meg a közgéphez meg Orbánhoz...
@Zuzu Petás: Ez igaz, viszont az MNB tartalék nem csak úgy "képződött" annak volt költségvetési vonzata anno. Tehát az általad említett -100 milliárd ott lesz rögtön az elejétől fogva, csak éppen virtuális hiányként, ami akkor realizálódik amikor valamelyik jövőben kormány megpróbál leszállni erről a lélegeztetőgépről.
További negatív hatás, hogy ismét hülyének nézik a világot, és nem értik meg, hogy ha a tartalékból minden évben kikanyarít egy szeletet a költségvetés, hiába pótolják vissza következő évben. Mert egyrészt ezt a piacok látják, érzékelik, másrészt be is kalkulálják mint kockázati tényezőt.
Vagyis annak a játéknak, hogy kiveszek-visszarakok 100 milliárdot, annak komoly költségei vannak kamatkockázati felár formájában. Ezek akkora marhák, hogy azt hiszik az nem 'kamatozik', ha maguktól vesznek kölcsön, azt hiszik az implicit adósságnak nincsenek költségei. Pedig dehogynem.
@Fabius:
köszi, időközben felhomályosítottak...
@whatsoever:

Itt az kellene, amit az LMP fényévente egyszer-egyszer megcsillant - és itt nem a leláncolásra gondolok!

Hülyét kellene csinálni a kormányból ötletes, humoros akciók-videók formájában! Nem létezik, hogy nincs annyi eszük, hogy felbéreljenek egy fiatalos-kreatív társaságot (mint anno az SZDSZ tette), hogy mém-videókat, humoros dolgokat dobjanak fel a netre (ügyesen elhelyezett, nem feltűnő pártlogóval)!

Az ilyenek terjednek, mert ha én jót röhögtem, tovább küldöm a barátaimnak, felrakom FB-ra és társaik. EHHEZ nem kell média megjelenés, talán csak annyi pénz, hogy megfizessük a kreatívokat.

Én nem is értem. Amúgy is szükségünk lenne arra, hogy nevessünk a nyomorunkon... nem?

Nem vagyok LMP fan, tudjátok. De azon a "Viktor, mehetsz vissza a balettbe ugrálni!" molinón jót röhögtem.

Miért nincs ilyenből több?!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Remélem annak is eljön az ideje. Bár lehet, hogy akkor egyből mennek haditörvényszék elé és nem lesz kit kiváltani. Ahogy szorul a hurok, úgy zár össze a Fidesz, úgy lesznek egyre veszélyesebbek. Mint a sarokba szorított patkány.

@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Ez szerintem természetes. Normális, felelősségteljes ember nem vállal úgy gyereket, hogy nem látja előre legalább nagy vonalakban, hogy miképp alakul az egzisztenciája a következő 20 évben. Most meg azt se látni hogy alakul a következő 20 hónapban.
A gyerekcsinálás az nem egy 45 másodperces akció, de még csak nem is kilenc hónap. Az két évtized kőkemény meló. :)
az időköziket rendre megnyerik. hö. lehet, ennyi is elég. lehet, a többiek még szarabbak. lehet, a magyaroknak pont ez kell: nem mi vagyunk a hüjék, hanem az eu-imf szutyongat, ez itten a szabadságharc. mittomén, nemvok egy törökgábor. de temetni semmiképpen sem temetném a fidesz 2014-ét. pedig szeretném.
@kutya vacsorája: Egyszerűbb azt mondani, hogy szuttyongatnak kívülről, mint elismerni, hogy egy kétharmados bakot lőttünk.
@shinichi: Ezért az emberek összedobnák a 2 milkát. Én simán adnék bele, mert megéri. Persze a kérdés az, mennyire putyinizálódunk, vagy kinulunk be. De nem hinném, hogy börtönbe zárnák őket egy ilyenért.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Ezzel nem értek egyet. Nem hülyékről, vagy ostobákról volt szó. Igen, volt aki elhitte az ígéreteket, volt akit a vakhit hajtott. De a többség egyszerűen nem mert tenni semmit. Nagyon is jól érzékelhető volt a nyomás, hogy itt bizony mit kell tennie annak aki meg akarja tartani a munkahelyét, vagy a megrendeléseit.
Volt olyan magáncég, ahol az elvakult fideszhívő főnök egyszerűen közölte a dolgozókkal hogy mi a helyes döntés. Az állami, önkormányzati szerveknél csak "éreztették" hogy mi a teendő. Nem merték az emberek kockáztatni családjuk megélhetését.
egy dolgot nem szabad elfelejteni: bármily szar is volt a felhozatal ezt a maffiacsapatot az istenadta nép juttatta hatalomra. Ne csodálkozzon hát, ha szopni fog. Minden értelmes gondolkodású ember elmenekült már a politikából, mert a nép tagjai, véreink, magyarok nem óhajtották belátni, hogy valami csak erőfeszítések által lesz, ha csak várjuk, hogy a semmiből legyen valami, akkor az is semmivé válik, ami még megmaradt.
@Secnir: A "nemzetvesztő" Gyurcsány idejében volt egy apró, a törvények közt igen eldugott részlet, amire a könyvelőnknek szüksége volt, így tett egy próbát a miniszterelnökségnek írt e-maillel, ahonnan egy kedves női hang felhívta, és pontosan paragrafusokkal kiegészítve elmagyarázta, mi a teendő.

Szerinted ezt ma meg tudnánk tenni?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Ilyenekre gondolsz?

12-id lesz fenn, aztán leveszem. Nem akarok közelebit a TEK-kel :-)

kekoporto.uw.hu/ov/ov1.jpg
kekoporto.uw.hu/ov/ov2.jpg
@shinichi:

20 hónapban? :)
De pozitív vagy! Szerintem a következő kettőt se látjuk... :)
@shinichi: Most mit mondjak erre? Szomorú, mert az. De érvként elfogadni nem tudom. Mert az emberek 90%-a igenis elhitte a maszlagot amit a kormány mondott, mert el akarta hinni. Két okból. 1. hogy megmagyarázzon egy rossz döntést. 2. Annyira fogalmuk sincs semmiről az embereknek arról mi a pénztártagság lényege, stb. hogy simán bevették.
De azt nem fogom bevenni, hogy mindenkit 'belezsaroltak' a visszatérésbe.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): mert túl komolyan vesszük az egészet. miközben a humor, a legkomolyabb valami, amit az ember valaha is kitalált.
felhívja a figyelmet az élet fonákságaira.
úgyhogy igen kéne, nagyon kéne
@lagyszello:

Erre. :D:D:D:D
Hát ez k.va jó volt, jót röhögtem, köszi!

Na ilyenek kellenének, ügyes pártlogó elhelyezéssel. :))))
Örülök annak, ha többpártunk és mindenkori szabadon? választott kurmányunk ellenünk folyó háborúról beszél. Majd csak leesik a tantusz a többségnek, hogy valóban háborúban állunk.

Kikkel hadakozunk? Bolsevik - szojvet - ördögien embertelen pártállami struktúrákat mindenkori szabadon választott kurmányaink tovább üzemeltetik, sőt még fokozzák is. Egyik megszálló ellenségünk tehát a Szu, ma Oroszország.

NATO-ba, az USA uralta katonai szövetségbe beléptettek minket, (amerikai)rend fenntartó magyar baka zsoldja jóval olcsóbb az USA-nak. Vegyük ehhez mekdöncit, halivúdot, valamint az USA követség példátlan védelmét. "Szövetséges" ország polgáraitól miért fél? Hacsak nem azért, mert az USA tudja, hogy nem szövetséges, hanem megszálló.

Eu is gazdasági "szövetségesünk", igaz, az egyetlen valódi szövetségesünk. Európa ugyanis megtapasztalta, mire vezet a nyomor, Igyekszik hát felszámolni azt a környezetében. Ez az Eu "önzetlen" segélyezési politikájának az indoka. Európának elege van a háborúkból. Igaz ami igaz, Eu szövetségeseink közül a németek opel, audi, mercedes gyárat telepítenek hozzánk, az angol és a francia "szövetségeseink" pedig csak tesót és ósönt.

Ha háború van, kell legyenek "frontvonalak" is. Ki konfrontálódik állandóan velünk, egyszerű népekkel? Ki dezinformál minket állandóan? Ki betegít, rabol ki, butít minket 22. éve? Ki járatja le a polgári és demokratikus értékrendet bennünk egyszerű népekben? Ki hiteti el velünk 22. éve hogy demokráciában élünk? Ki hiteti el velünk, hogy a népképviselet lényege hogy anyázzák egymást a képviselők, és vannak pártok akik soha sem fognak egymással még csak alkalmi szövetségre sem lépni ideológiai okokból?

Többpártunk, mindenkori kurmányunk, szabad sajtónk, megmondó embereink.

Viktorka és a csapata (fityisz+jobbklikk) a mi legnagyobb pillanatnyi ellenségünk. És nem azért mert lop (igaz pofátlanul sokat). Hanem mert kollaborál.
@Rókakígyó: 2010.-ben az istenadta nép egy egész elefántsereget is megszavazott volna, csakhogy kormányváltás legyen. a fidesz 2/3.-dára így kell nézni.
Hiába reménykedtem ,a fiúk ötletelésben utánozhatatlanok...Az összes régi bolsi trükköt ismerik a pénztár kulcsa is a zsebükben van,joggal hiszik,hogy övék a világ,de ha nem tudnak semmilyen eredményt felmutatni akkor nagyon rá fognak ...köszönhetően a saját törvényeiknek.Most még a MNB tartalékaiban bíznak,de már addigra azt is felélik.
@kutya vacsorája:

Ezt egy olyan országban mondod, ahol nagy plakáton hirdetik a könyvhét újdonságát: Kik támadták meg Magyarországot? címmel.

Jaaa, és ez azért nem történelmi fejtegetés, mint tanult kollégám, húgom felhívta a figyelmem, arany csillagok vannak a borítón.

És van, aki erre pénzt ad. Igaz, van, aki megvette a Tákolmány díszpéldányát. Mondjuk nem lenne hátrány megvenni, mert ékes bizonyítéka lesz a hülyeségnek - azért nem az enyémnek, mert vettem a fáradságot és:
- elmentem szavazni (órákat álltam sorba érte)
- NEM ezekre húztam.

Azért nem nagyon tudom sajnálni a népet, mert cca. 5,5 millióan a 8-ból (2,7 + 2,8 millió) ezekre szavazott. Vagy ténylegesen, vagy úgy, hogy el se ment. Ők akarták - megkapták.

(A többieket sajnálom, mármint szegény magunkat, akik nem rájuk szavaztak és mégis szívunk... :((( )
Fosfelhő azért mindent betakar: azt hallottam, hogy a jól menő vidéki vállalkozásokhoz sora bekopogtatnak a Talicska emberei és tesznek egy viszautasíthatatlan ajánlatot a vételre. Aki nem él vele, azt máról holnapra ellehetetlenítik - mondjuk egy ripsz-ropsz módosítóval, ezzel-azzal a törvénygyárból vagy simán a Navival.
Lovak megkímélve, nem kell lefejezni őket a meggyőzéshez. Azt is suttogják, hogy Talicskát titkos kór foga rágja.k Akárcsak Szalonnát. A sejtek még bírnak ellenük lázadni.

Ahogy az is érdekes, ha már Fairy Tale-korszakunkban vagyunk, hogy míg Grimmék effektív bíróságira járással szereztek új és újabb anyagot - tehát valóságalapot a horrormeséikhez - addig Mattolcsyék ezeket most valóban visszafordítják a mindennapok gyakorlatára.
" Orbán, az utolsó szó jogán "

FABIUS !

A Próféta beszéljen belőled!
@biohouse: Nem azt merte nyiladozni, hogy neten nyerték meg a választást á le Obama? Mert ő ilyen modern és faszályos, mint az amcsi kolléga. Na tán ezért, vagy ki tudja, bomlott elmétől logikát????

Amúgy hihetetlen "előnyös" képei vannak - hiába az udvari kattintója Burger Barna álomfizuja - , azt a széthízott téeszcsé elnök imázst nem bírják lekaparni róla, mindent ver rajta.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Én senkit sem sajnálok ebből a szempontból.
Kik támadták meg Magyarországot- ma ilyen témával kishazánkban sikeres lehetsz nerileg.
aki meg megvette a Tákolmány díszpéldányát az vagy fanatikus, vagy gyüjtő.
"Hanem az, hogy már habonyárpi és a spindoktorgyár sem tud mit kezdeni ezzel a fosfelhővel, ami elől Viktorunk és Kusza Szem szabadságra menekült hirtelen. "

monták a szabaccságharc kezdetén hogy ha az IMF jön, akkor ők el...

ja és a szabaccságharc stílszerű vége, hogy szabaccságra mennek...

persze kurucok nem mennek labanc (idegen) földre... maradnak Luzéria fölgyén nyaralni...
(nem mintha egész évben nem 2000 szer lettek volna külföldön, de az műs mert a hazéért harcoltak, az nem szórakozás volt, hanem tisztességes munka)
"...akkor egy ilyen győzelmi jelentéssel előjönni annyit tesz, hogy a jelentéstevő annál is nagyobb balfasznak látszik, mint amekkora valójában."

Nem elég balfasznak lenni, annak is kell látszani...
@rdos:

A követséget a 9/11-óta védik így, a többit beszéld meg a terapeutáddal.
Az Orbán-Matolcsy bohocpáros endresy.blogspot.hu/2012/07/kormanyzati-bolondcsapda.html

Nem okvetlenül bolond. De közben csak úgy pattog a forgács az emberek szemibe bele.
"Fényességes Vezénylő Csillagunk végletekig lemerült állapoTTYában sem engedte el kezünket teljesen a szünidőre..."

elírtad... hejesen: állapotlyában... ;)

nagyon terlyed a fidesnyelvtan Luzériában...

drsmitt elhintette rendesen... én lyanuárban vezettem be...
@épészmérnök: 'nincs olyan szekér, amire még ne férne' vs. 'nincs olyan letarolt ország ahonnan ne lehetne még egy kicsit lopni'...

Lesz jelentkező bőven.
@Penivaldes: Azt hiszem gyüjtőként benném meg. De ötezret nekem nem ér.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): "Hülyét kellene csinálni a kormányból ötletes, humoros akciók-videók formájában!"

Minek? A fidesznek nem kell segítség, ők maguk csinálnak hülyét magukból. Akinek ez nem esik le annak segítséggel sem fog...
@shinichi:

Héka, ez nem 3 millió ember!

Ne mondd már nekem, hogy mindössze 102 ezer embert nem félemlítettek meg!

Kádári hagyomány: majd az állam!

CSAKHOGY! Én például nem vagyok már hamvas frissdiplomás csibe, mégis simán lehet, hogy MÉG harminc évem van nyugdíjig (simán lehet, hogy 70 év lesz a korhatár, mire odaérünk - és akkor még több is mint harminc!).

Honnan tudhatjuk, hogy ilyen születésszám mellett az állam tudja finanszírozni a jelenlegi nyugdíjakat?

Hát onnan tudhatjuk, hogy NEM fogja tudni, hogy már most tervezik, hogy csak annyit osztanak szét, amennyi befolyik. Mi következik ebből úgy, hogy a mi korosztályunk sok emberkéből áll, és nem születnek gyerekek? Mennyi befizetés lesz? Ez alapján mennyi nyugdíj?

"Áhh, jó lesz most a reálhozam, a nyugdíj olyan messze van még, majd az állam gondoskodik rólam, az állam jó gazda..."

No comment. Sajnálom a bezsaroltakat, akiket TÉNYLEG bezsaroltak, de azt SENKI ne adja be nekem, hogy csak 102 ezrünket nem zsaroltak be! Na ne! Legalább 1 millió embernek kellett volna akkor maradnia a MANYUP rendszerben!
Nem lehet csodálkozni a módszereken miután Orbán körei megegyeznek a tanácsköztársaságéival.
Orbán Viktor volt Kun Béla,
Pintér Sándor – Garbai Sándor
Szájer József – Ágoston Péter stb.
vagy itt van Kövér László, aki Tisza István volt.
Egymásra találtak a diktatórikus és kirekesztő gondolkozásúak.
Gyurcsány meg Klebelsberg volt, előtte pedig a Metternich.
Kun Béla meg Kövér László is elég szépen végezték, vajon most mi lesz velük…
Lehet képeket nézegetni meg életrajzokat összehasonlítgatni stb., aki szeretne továbbiakat is felismerni, pl.: palocbetyar.com/images/article/130/84.jpg
Nem véletlen hogy sokkal nagyobb komcsi a Fidesz mint a „baloldal”. A Fidesz az úri osztállyal szövetkezett komcsik.
www.mult-kor.hu/20090320_szabadsag_egyenloseg_es_terror
Én azt mondom hogy aki cinkos volt az ezek 2/3-hoz juttatásában, az készüljön fel arra hogy élete végéig takaríthatja majd a szart maga után amibe ezt az országot döntötte, és egy pillanatig se legyen mersze még ezek után magyarnak is nevezni magát.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Ja, ja!
Hol van Greyhound? Olyan "jó és ügyes" lejárató klippeket készített 2010-ben.
Most - mikor bőven lenne anyag - hallgat.

@kutya vacsorája: Ez igaz, de ha jobban megnézed az adatokat:
-1: nagyon alacsony a részvételi arány;
-2: az ellenzékiek rendre több szavazatot kapnak, csak szétforgácsolódik a több induló közt.
A megoldás csak az lehet(ne), ha minden választókerüleben egytlen ellenzéki induló lenne.
De ez nem fog összejönni, úgyhogy (nagy valószínűséggel) marad a Fityisz. :(((
Arra gondolok, Természet Anyánk lehetne olyan jó hozzánk, és megoldhatná okosban, hogy a Vezír idegösszeroppanást kapjon ma este, és maradjon egy fűcsomó szintjén Grazban, hónapokra, évekre.
Azonnal elválna a szar a májtól, megkezdődne a kapkodás a fityiszben.
Haj de kíváncsi lennék az előadásra!
Fabius! Téged olvasva mindig úgy érzem, h van remény. Sajnos a hatása nem tartós. Lehet, h ők pl. már lélekben feladták, de ettől az országtól még simán kitelik, h megválasszák őket. Vagy éppen a szarabbikkal összefognak majd. Vagy ha más kerül a helyükbe megintcsak/továbbra is harctér lesz az ország.
Nyugodt vagyok. Az idő nekem dolgozik. Előbb-utóbb kell, hogy legyenek demokratikus választások, ahol olyat ikszelek ellenük, hogy összedől a paraván...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Pedig, hidd el, nagggyon okakat belezsaroltak!
Főleg a közszférásokat!
@tinca: Nem hiszem hogy feladták. Tartok tőle, hogy augusztusban olyan pofont kapunk, amitől két évig fogunk kóvályogni. Orbán nem adja fel amiért 8 évig küzdött mocskosabbnál mocskosabb eszközökkel. Egyszerűen visszavonulnak, hogy a tárgyalásokhoz ne tudja mari néni a nevüket kötni.
@Penivaldes: Egyébként megnéztem, de a vaterán nincs. Vagy rosszul kestem.....
@Marcellusca: De az arányuk akkor is csekély. Most persze, hogy tudjuk micsoda átvágás volt, mindenki ezt mondja. Annak idején csont nélkül bevették a kormány magyarázatát, akkor az volt a szimpi. Ahogy az volt a szimpi, hogy szívassuk a bankokat, mert gonosz és aljas módszerrel lakáshitelt adtak.
Ha már választások: Török Gábor önkoris képviselő lett Balaton mentén, állítólag független, de hát a fene tudja, az nála miben rejlik.

Most majd belelát a dolgok mélyébe.
@Secnir: Az Eurüpai Parlament képviselőinek nyugsíjáról szóló törvényben van elrejtve.
@tinca: Én is ettől aggódom, hogy megint megszavazzák ezeket, vagy olyanra szavaznak, akikkel folytatódik ez a mocsaras életvitel.
:(((
mongyuk ki amit a magyarok 95%-a gondol: MINDEN POLITIKUS BŰNÖZŐ !
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerinted viktorka értünk van? Csótány, az ő elődei egytől egyig értünk voltak?

Másképpen kérdezem. Mi a magyarázat arra az abszurdra, amiben élünk immár 22. éve?

Meglehet, nincs igazam. Azonban a történelmet a győztesek írják, az amúgy születésileg okos buksikat is ők dezinformálják, deformálják, butítják.

A nagyhatalmak érdekérvényesítő képességét (határtalan, szó szerint) és étvágyát (elég lesz egyenlőre az egész Föld) nem szabad lebecsülni.

Hiszel, amit akarsz, pl., azt amit a többség, ezért nem küldelek terapeautához. Még akkor sem, ha tömegpcihózis áldozata vagy.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Igazad van: ez utolsó leheletéig közveszélyes és kártékony, mint a pestis. És gyáva.
@rdos: Azt mondod, Orvbánt ők képezték ki minket tönkretenni? Csak álságos taktikából figyelmezteti Amerika óránként, hogy héhó, ez nem civilizált magatartás, változtass? Vele mit akar Amerika elérni, hogy így ránk szabadította?

Tönkrevágatja az országot általa meg Mattolcsyval, oké, és akkor azzal mire megy mondjuk Obama? Ezt a szarrárabolt, felégetett pusztaságot 1 dolláért megveszi? És akkor megcsainál rajta egy kis Amerikát? Ami nekünk olyan rossz lesz? Vagy mi a célja? Eltörülni a föld színéről örökre azután a kis agónia után, amit élvezettel néz, hisz ideállított embere, Orvbán milyen szépen levezényli?
Tulajdonképpen már régóta látszik a blogbejegyzésekből, hogy a muníció elfogyott. Nincs már mit mondani, minden el van mondva, újdonság semmi (bár ragozni lehet), kínlódás van csak minden vonalon.

Ami a lényeg, hogy az előző kurzus és vele a pártjai totálisan szét lett verve. A szétverésben a szétverendő pártokon kívül mindenki segédkezett, beleértve nem FIDESZ-es hangadó értelmiségi rétegünket, élén a hangadás Setét Lajosaival, Gavrával, Kovács Zoltánnal, Uj Péterrel, stb. A szétverés elementáris erejét és ebből következő sikerét mutatja a FIDESZ kétharmada, a Jobbik megerősödése, és az LMP felbukkanása a pártpalettán. Bárki kaphatott bármilyen óriási lehetőséget, csak az kellett, hogy Gyurcsány ellenében fogalmazza meg önmagát.

A szétverés természetesen nem nélkülözte az emocionális felhorgadásból eredő (néha ordas) hazugságokat, csúsztatásokat, totális félreértéseket (őszödi beszéd), anélkül nehéz lett volna a nem elkötelezett szavazói réteget (amelyik nem FIDESZ pártmédiumon él) vagy otthonmaradásra vagy a korábbi kurzus pártjai ellen való szavazásra ösztönözni. A szétverés következménye az is, hogy az ellenzék összefogásra alkalmas pártjai már nem foghatnak össze, ugyanis túlságosan elkötelezték magukat valami ellen, és akkor már önmaguk egyetlen legitimáló attitűdjét rántanák le a porba, ha mégis. Ebből következően a FIDESZ újbóli kétharmada borítékolható.

Amit nem értek, hogy a magyar „baloldali” „értelmiség”(?) nem látta, hogy mi jön azután, hogy a szétverés sikerül. Aki megtapasztalta az 1998 – 2002-es időszakot, az tudhatta pedig (feltétel: IQ > 85). De nem, mindenki túlságosan el volt foglalva a szétveréssel, nem mondanám, hogy az orrukig se láttak, mert addig igen, de azért tőlük többet vártam volna. Érthető persze, mert az értelmiség igen szívesen fitogtatja ironikus képességét, mindentudását (illetve mindent jobban tudását) és pártfüggetlenségét, viszont amit tettek, azon most már nem köllene siránkozni, hogy végül is nem egészen így akartuk. Valami kreativitást elvárnék a siránkozás helyett. Nem is lenne szükséges annyit gondolkodni rajta.
@a szív fészkei: orbán felnégyelve is káros... kiiktatni még ugy is lehetetlen... javaslom az igazi (hejde, nem fülke-) forradalom során elégetni hamu szétszórva... talán ugy nem foglya a közéletet pusztulása után mérgezni...
Lemerültek az akkumlátorai? Szerintem már régóta fenékzárlatosak!
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):" Mindössze ennyien vagyunk, mert a másik idióta 20 ezer beszopta a második zsarolást. De vajon miért?! Miért? Ha a keményebb zsarolásnak ellenállt, sorbaállt a zimankóban, miért lépett vissza az államiba?"

Mondjuk mert kivandorolt, es nem tervezi a tovabbi hadakozast elmebetegekkel? Mert nem tervezi, hogy hazamegy ? Mert nyuddijaskent is tobbet kap az uj hazajatol, mint Magyarorszagtol?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Mire gondolsz augusztusi történés alatt?

Az én (aktuális) legfőbb félelmem: úgy nem lesz
IMF megállapodás, h lesz helyette államcsőd. Az, h én fel tudok készülni rá, akár az országot is elhagyom nem vigasz a maradók, az ország számára...
@GeoCracker: Jobban fél a hatalomtalanságtól, mint bármitől. Nem bírja elviselni, ha nem ő a középpont. Ráadásul ha még ángyán is mentegeti lelkecskéjét, hogy nem tud a földsimlikről, mert nem hagyná....Szerinted így mitől kéne tartania?
@a szív fészkei: Az a Török Gábor? Hm, úgy tűnik egy kis seggnyalás és fidesz-jobbik konferansziézás meghozza a habcsókot.
Túl nagy a csend, és túl nagy az elvonulás. Ez az álmoskönyv szerint nagyon kellemetlen meglepit fog hozni.
@a szív fészkei: A technikákat nem ismerem, bár ha már szóba hoztad 2/3-ot 5%-ra leküzdő viki, ha jól rémlik már az átkosban volt némi hátszele jelenlegi legfőbb közszolgánknak. Wikipédiából idézek.

"1988 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt. 1989 szeptemberétől a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta, de tanulmányait az 1990-es magyarországi országgyűlési választások miatt félbeszakította."

Az egybesült államok a demokrácia nagy szószólója, gyakorlatilag viszont egy agresszív nagyhatalom.

Kérdezted. És akkor megcsainál rajta egy kis Amerikát?

Hát? Biztos mint Irakban.

Szerintem a történet egyszerű.

4.bp.blogspot.com/-xZA2Lqy36eU/Ta2K9kWJYOI/AAAAAAAAADY/fWWtvS2PajY/s1600/b%25C3%25A1r%25C3%25A1nyok-kutya-%25C3%25A9s-ember.jpg

A kutya = Szu, ma Oroszország, az ember = USA.
@Penivaldes: Sajnos egyelőre híre-hamva sincs alternatívának. Épeszű ember a szocikra sem fog szavazni. Az LMP és DK semmire nem elég.
Akkor viszont simán maradhatnak még...
@tinca: Sose hittem, hogy megállapodnak, idénre semmiképpen sem. Miért tennék, 300 alatt az euró, a frankhitelesek se visítnaka, hogy nem bírják. Elmacázgatnak az IMF-fel, aki ráadásul nem adná meg azt a hitelt hivatalosan is bejelentve, amiért ők pedáloztak. Mivel ők kijelentették, hogy csakis a gazdaság szuper, de vésztartaléknak kell a hitel típust nem kapják meg, csak a kapsz hitelt, ha nem leszel unortodox, de ezt negyedévente meg is vizsgáljuk hitelt, hát így nincs sok minden tárgyalni való, igaz?
@a szív fészkei:
összehasonlítási alapúl: Apple több készpénze van a saját trezorjaiban mint az USA ...a GM még azután is, hogy nagy napjai rég leáldoztak ténylegesen nagyobb vagyonnal rendelkezik -persze nemzetközileg- mint az USA és ezek nem az összes...namost ha talicska is fel akarja fúni magát úgy járhat mint a dohányzó béka

hátha még titkos kór is rágja

a törpével mit kezdenek az orvosok...olyan szigetre vitték ahová nem követheti a sajtó? vagy egyszerűen zárt osztály valahol Döblingben? de kuszaszemmel mi lesz...hát az is

most újraolvastam a Paris Match cikket

a kezdősorok cukik:

és ott áll a sparhe't megett a magyar miniszterelnök egy másodosztájú focista mezben kolbászos rántottát kavarva...(majd) ...a parlament legnagyobb termét választotta dolgozószobájának, a miniszterelnök úr csak nem fog a folyosón hivatalzani? A terem a Westminster Abbey és a Milánói Dóm keveréke díszitésekben de az íróasztalával szemben egy vérben ázó lovacsata képe van a 20 méteres falra festve ami meglehetősen nyomasztó lehet....

szóval ez a Halhatatlan ma már nem ezt a cikket írná...nagyon kíváncsi lennék írna e és ha igen mit?

brühühühühühühü

szerencsétlen tetvek ezek a koporsójukra rabolnak? páncélkoporsót akarnak vagy máglyát?
fábiusz, ez nulla. pont, mint a ballib oldal. még most is csak gyűlölködni tudtok, ez a vesztetek. eltörlünk titeket, csak az emléketeket nem.
@rdos: Ez valami dili a jobboldalon sorost ekézéni?! Ha elég idős lettem volna hozzá én is kihasználtam volna, hogy tanulhassak Cambridge-ben. Te is kihasználnád, én is, akkor is, ha viktor adná. Hülyék lennénk nem kihasználni. Annak, hogy olyan viktor amilyen ahhoz sorosnak és a pénzének semmi köze. Még akkor sincs, ha a jobbik szereti utálni soros györgyöt. És amerikát.
drzorvbán aksilya lemerült? fel kell tölteni egy VILLAMOSSZÉKBEN...
@sikertelen kiégett frusztált: Imádom a jobbikot, mint hallom a jobbikosok kanadában cigánynak adják ki magukat, majd sztriptízbárokban ropják. Ez az igazi életrevaló gárdista hagyomány a javából apafej.
@vakapad: a ballib csak idegen erőkkel, tankokkal, bankokkal képes itt bármire. ez meg most nincs, ezért VÉGE. 2014-ben temetjük a ballibet. végre, mert ilyen mocskos szar alakokat, mint a ballib, még nem hordott hátán a föld. megkönnyebbülés lesz!!!!
@sikertelen kiégett frusztált:
Normális ember ilyennel még csak nem is viccel.
@sikertelen kiégett frusztált: vicces vagy nagyon. ballib oldal rég nincs, és sneki nem akarja újra.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Igaz. Akkor ők szépen bemennek a spájzba torkoskodni (MNB) és mire kijönnek olthatatlanul ég az egész ház...
@sikertelen kiégett frusztált: Nem jobbikos szóvivő füvezett és fényképezkedett kanadában transzvesztitákkal? Nem a jobbikosok húznának el külföldre (az emigrálásra készülök 50%-a, ouch nem hazaárulás ez a jobbik álmoskönyvében)?! Te pedig azt várod el, higyjük el ezután, hogy nem adják ki magukat cigányoknak, hogy könnyen bejussanak kanadába?! Higyjük el, hogy az oly nagy pornóshagyománnyal rendelkező jobbikosok nem sztriptízbárokban rázzák magukat?! Bullshit.
@miva?: "Vagy nyertünk."

Mi biztosan nem nyertünk. Ők esetleg, de hosszabb távon ez is kétes.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nem érted szerintem a lényeget. Mondtad: "Te is kihasználnád"

Nem. Nem használtam volna ki. Az átkosban egy ilyen ösztöndíjnak ára volt. Csak a lelkedet kellett eladni az akkori bolsevik hatalomnak. Ez volt az akkor szokásos "ára" az ösztöndíjnak.
@rdos: Tudtommal Irakban komoly véráldozat nélkül fogadták az amerikaiakat, amikor bevonultak, a lakosság akkor márciusban kooperált velük. Aztán kezdődtek az öngyis merények, leginkább a saját népük ellen és eszkalálódott az őrület máig.

Nem amerikaiak robbantottak zsúfolt piacokon saját fajtájukból tömeget fel rendszeresen. Nem amerikaiak rabolták ki a múzeumokat, stb. Persze, hogy voltak szörnyű bűneik nekik - a háborút nemlehet megúszni vérontás nélkül és a nemes célok most már nem tudom, hogy leszenek megvalósíthatóak, szörnyű spirálba kerültek - , de azért hogy itt ma nálunk Irak lenne, az erős túlzás minden szempontból.

Itt az amerikaiak mit vehetnének el? Van olaj a vasárnapi obligát rántott husis serpenyőn túl? Ja persze viszik ki a vizet meg a földet, mindig elfelejtem a jobbikos baromságot, amivel lehet fejeket tömni és hiszterizálni.

Voltunk a SZU érdekszférájában - hát éltem benne, nem volt akkora élmény, hidd el - előtte voltunk a Hitler érdekszférájában - azt meg az rokonaim nem élték túl - vagyunk most a NATO, kvázi Amerika érdekszférájában. Azért az előző kettővel összevetve még mindig élhetőbb variáció nekem, bocs ez elfogultságomat.

Persze, lehet a jobbikos hagymázzal érvelni, hogy mi egyedül a párthus Jézus herceg vezetésével eljutunk Szíriuszig, mert minden jó dolog régtől fogva magyar a világban úgyis, csak elcsórták tőlünk, de most visszavesszük és megfizetünk a gazoknak. Ergo mindent meg tudunk magunk oldani, nem kell szövetséges - vagy ha igen, az legyen Irán, É-Korea, , Isztánok - hajrá önellátás, egyedüllét, kell a kivonulás az EU-ból, felmondani rögvest a partneri viszonyt a NATO-val, minden hanyatló szar nyugatival,stb. stb. Égjen az izraeli, USA, Eu zászló, annak fénye mutatja az utat. Hová is???

Na kösz, ebből nem kérek.

Amúgy igen, az erősebb kutya baszik mindig minden körülmények között. És az emberrel is összefog. Erről szór tízezer évek óta a történelem.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ja. Bár inkább jobb oldalinak, pontosabban szólva polgári és demokratikus elvekben hívő magyar embernek tartom magam, de sajna itthon ilyen politikai csoportosulás nincs.
@a szív fészkei:
Los Angeles fuldoklik az autóforgalmában és nincs rá megoldása, az autók miatt annyira szétterűlt a város, hogy a dugók és a szmog halálos...az 1960-as években az autógyárak -főleg a GM- felvásárolták a város teljes földalatti vonat/villamos hálózatát ami jól működött és több ezer kilóméteren hordta az utasokat szennyezés nélkűl lévén elektromos, miután felvásárolták bezárták és lefalazták, ma is ott van a város alatt..és lett tömegközlekedés helyett rettenetes nagyvárosi dugó rendszer ami mára fenntarthatatlan de az auto lobby nem enged meg a petrol lobby sem

a többit gondold hozzá

ez a konteo, hogy a törpe bomlasztásra lett bevetve jól hangzik...kellett Europában konfliktus, hogy lehessen dumcsizni...ugyanaz mint a Levante és Észak Afrika halásznak a zavarosban és kurva olcsón hordják el a javakat...mi oldódott meg Lybiában? rablóbandák pártnak hívják magukat és abban versenyeznek ki tudja olcsóbban elkótyavetyélni a javakat saját zsebre

nem ismerős? nem csuklasz?

brühühühühühühühü
@a szív fészkei: ez valami bődületes "esküszegés/hazaárulás"

hogy a dzsobbik "zsoldot" vesz fel az EU tól, felesküszik rá... és közben EU zászlót éget... azt hiszem ennek büntetése : HALÁL...
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): már bocs de nincs narancskomcsi, balra szavaztak sokan, hogy ne legyen narancs azt most itt van és rosszabb mint valaha is gondoltam semmi narancskomcsi, na meg semmi vona
@Marcellusca:

Emlékeim szerint ez a Greyhound srác kapott valami jól fizető állami melót kormányváltás után. Előrelátóak voltak Viktorék.
@rodeo36: DE szerintem megírná ezt is ma is. Remek zsáner kép, a másodosztályú sikertelen focistáról, aki ilyen szakadt mezben kavartyolja a büdös rántottáját, de a legnagyobb és legdíszesebb parlamenti terem kell neki, hogy ezt a falusi surmóságát maga előtt is elfedje.

A Halhatatlan már akkor megadta a végső tőrdöfést ennek a felfújt hólyagnak. És a szavai napról napra jobban érvényesek lesznek. Hogy milyen veszélyes egy ilyen nevetségesen kisszerű primcsi ember ekkora nagy lehetőséget kapva. Vérben áztatja valóban az országot.
szerintem

a közel jövöben, de legkésőbb szeptemberben még BKV HALOTT is lesz...

nem ez lesz csoda, hanem az hogy eddig "megúszták"
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Kanada két hete hozott szövetségi parlamentben törvényt senki sem lehet táncos aki nem állampolgár aki nem az és alkalmazzák annak a bárját bezárják és megbüntetik

brühühühühühü
@vakapad: Elsőosztályú a meglátásod.Magam is ugyan igy látom.Jó, hogy nem vagyok egyedül.
@sikertelen kiégett frusztált: a ilyen fényes jövő áll ellőttetek, miért ez a deprimált nincknév? Legyen vallomásod, önbeteljsítő jóslatod a neved: sikertelenek, kiégettek és frusztáltak vagytok s lesztek, míg a világ világ.
@a szív fészkei: Sok olyasmit vélsz mondandóm mögött, amit nem mondtam. Első hozzászólásomban pont azt írtam, örülök hogy a "jobboldal" összeesküvés elméleteket gyárt, mert valójában ők az összeesküvők, és az ellenségünk nem az Eu!

Mondtad: "Na kösz, ebből nem kérek."

Mondom. A baj az, nem mi választunk. Még pontosabban, akik közül választhatunk, azt számunkra kijelölik.

Az USA szerintem sajátos viszonyban van az Eu-val, Európával. Legnagyobb vagy egyik legnagyobb kereskedelmi partnere, ugyanakkor riválisa is. Ezért pl. rajtunk keresztül is próbálják destabilizálni Eu-t.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Következő kettőt?
A legtöbben azt sem tudhatjuk biztosan, hogy mi fog történni két hónappal ezelőtt.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Persze. A fő motívum mindig ez. Tartson el az állam. a 90% ezért rohant a jóságos állambácsi ölelő karjaiba. Nézd meg mi az általános vélemény Bokrosról, Gyurcsányról, Bajnairól.
Az utálat fő oka ugyanaz: Ki merték mondani az igazságot. Az állam nem tud mindenkit eltartani. Nem is feladata, és nem is képes erre. Az emberek nagy része még mindig hinni akar.

@vakapad: Teljesen egyetértek. A válasz részben ugyanaz mint fentebb. Az 'értelmiség' támadásának kiváltó oka - miszerint rájöttek, hogy így tudnak tetszelegni a nép előtt - és muníciója ugyanez. Mindenki jó fej volt aki csak annyit tett hozzá mondandójához hogy szeméttolvajSZDSZ, mocskosgyurcsány. Sőt nem is kellett mondandó, elég volt ennyit mondani. Gőzerővel zajlott éveken át a lakosság kádáristává szocializálása. Csak az nem volt hazaáruló, aki beígérte, hogy lesz itt ingyenes, alanyi jogon járó kánaán. Hát lett.
Én is mindig le vagyok barmolva amikor leírom valójában miért nem működik együtt az LMP a demokratikus pártokkal. Vagy mi is hajtja/hajtotta valójában az u.n. bizonytalan szavazókat.
Nincs alternatíva továbbra sem.
@a szív fészkei: Visszatérve Irakra.

A forgatókönyv mindenütt azonos. A Szu, újabban Oroszország, támogatja fegyverrel a helyi szélsőségeket, provokálnak, mindeközben egyesült erővel (kutya+ember) szétvernek mindent. Szíria a legújabb sajnálatos példa.

Nálunk szerencsére a technikák finomodtak, két vesztes háborúban, majd 1956-ban megtörték a gerincünket. Azóta elég ha az ellenséget magunkban, a másikban, a felcímkézett ilyen olyan lózungban látjuk.

Egyébként viki továbbra is eladósít minket. Ez bizony nem magyar érdek. Az adósságunk, bár mindenki huhog hogy milyen sok, valójában nem sok.

Ha még nem olvastad volna:
jakabandor.blog.hu/2012/05/24/allamadossag_11
@rdos: Mindenki mindenki riválisa - struggle for life. Ha szükséges összefognak, ha érdekütközés van, fellépnek egymás ellen.Ti állandóan valami ideális mennyországot kértek itt számon a mocskos földön!

Most azon dolgozik a Nyugat, hogy legalább itt Eu-ban legyen béke. Annak is ára van. Mindennek. Csak a Mattolcsy hisz a tündérmesékben, amik szintén elég vértől csöpögősek, ha belegondolunk.

Ha ezen siránkozol, hogy nem mi választunk utat magunk számára 100 %-osan, akkor mégis a Jobbik "áldozat vagyunk, kihasználnak, kizsarolnak, eldobnak, lázadjunk ez ellen, csak magunkra számíthatunk!"- mentalitását mondod, akárhogy is tiltakozol is ellene. Be kell látni, egy kis és gazdaságilag törékeny (most pláne azzá tett) ország nem irányíthatja világot, hanem fordítva.

Még a múltban is hányódott Mo az oszmán és a keresztény érdekek között, csapódott mindig a nagyobbakhoz és az éppen győzőnek hitthez, ahol azok mondták meg a szélirányt. Még az ezerszer idézett, követett szent kurucok is a francia Lajos - mégse Talicska, az igaz - seggét nyalták támogatásért.
@Penivaldes: Azt talán nem, de akkor az eddiginél is sanyarúbb idők jönnek. Mindez ilyen történelemmel és az utolsó 22 évvel a hátunk mögött...
Nagyon jó megszólalások vannak!Azért annak a kommunikációnak a hiányát nagyon érzem??!!!
- ".....,itt űlünk az asztalnál és várjuk az IMF-et!!!!"
Most jönnek!!!
Mi megyünk!Szabadságra!
Ezt hogyan magyarázzák???!!!!
@mekegek-mekegek: nem érzek gondot... mivel évek óta ülnek az asztalnál és várnak... idelye volt szabaccságra menni... ezek a barmok meg pont most jönnek... ez életszerű.
@ormány triktor:

"Nincs alternatíva továbbra sem."

Alternatíva mindig van!
@rdos: Kösz, tanulságos. DE amit most csinálnak, azzal elérik, hogy az ő vállalkozásikon túl minden bedől, ergo vagy tőlük függ az emberek megélhetése - és akkor cserébe minden szinten kuss van - vagy éhhalál. Ezt szerinted Amerika diktálja nekik, nem Simicskáék hatalmas bírvágya a habzsidőzsire?

Mondom, minden még lábon álló vidéki vállalkozást kezdenek felvásárolni, ami ellenáll, azt kinyírják, hogy tönkremenjen seperc alatt. Már megvannak az eszközeik... Maffiamódszer és nem gazdaságpolitika ez.

Azt is suttogják, hogy a Vizoviczki legyűrése a Hajógyári szigeten azt szolgálja, hogy Pintér bevegye oda magát, mert az a kábszerelosztás Mekkája itthon. És az kurvasok pénz. Ahogy a napi egymilliót termelő Négy Tigrisből simán kiirtotta a Tasnádit anno, az első kormányzásuk idején, most nem a piacolás a fő érdeklődési köre már. Hanem a szórakozóhelyek feletti uralom.

Ezt Amerika diktálja, Nem hinném.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): "Most jutott eszembe: elég gáz egy társadalomra nézve, hogy mindössze 80 ezer olyan ember van, aki a fentieket előre tudta és nem hagyta magát megszivatni..." Ha jó emlékszem, az első lépcsőben amikor kábé 3 millió manyup tag befektetésének lenyúlása volt a tét, olyan rövid időt kaptak a nyilatkozattételre,(mármint ha valaki maradni akart) hogy fizikai képtelenség lett volna mindenkivel foglalkozni az ügyfélszolgálatokon. Valaki kiszámolta, talán 3-4 másodperc. Na ez volt az igazi cinizmus...
@tinca: Azt olvastad ki a mekegéséből, hogy normális?
@rdos: Bocsáss meg, Magyarország mindkét vesztes háborúba aktívan belépő, hadat üzenő agresszor volt. Nehogy már most előadd, hogy ott sem voltunk, senkihez egy ujjal sem nyúltunk, aztán mégis hogy elbántak velünk!
Megnéztem Orbán Viktor videóüzenet teljes képernyős HD nézetben. Orbán Viktor kívül-belül gyönyörű ember. Arcának erős, turanid vonalai, orrának kissé ferde téglalapszerű éle, húsos ajkának széles vonala és csodálatos, csillagfényű kék szeme döbbenetes erővel hatott rám, s hatása a videó újrajátszása során csak nőtt.

Orbán Viktor videóüzenetei egyszerűek és közvetlenek, anélkül, hogy affektálnák az egyszerűséget és közvetlenséget.

Veled vagyunk, Viktor!
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): ha időben megbaszott volna téged valaki aki most nem lennél beteg ember...

de mostmár késő...
Egyébként nagyon jó lenne a Kósa féle nyilatkozatok - államcsőd???!!2010-ben?!-közben mégis elzavartuk az IMF-et!Nincs rájuk szükség!Szóval a FIDESZ nyilatkozatok,valamint a Forint-Euró árfolyam,valamint a tőzsdei mozgások összefüggését!Mert ezek a nyilatkozatok,nagyon sok esélyt adtak a bennfentes kereskedésre!S ezt egy vagyonnyilatkozatból nagyon jól meglehetne állapítani!Szerintem!S megérne egy ilyen vizsgálatot!
Van még itt valaki, aki emlékszik arra az időre, amikor a forint nem volt konvertibilis? Alternatívaként... Mert akkor aztán az összes forintmegtakarítás ( legyen MANYUP, vagy bármi ) jó lesz tapétának. Akkor majd jól jön Lázárék svájci megtakarítása. Ugye ő mondta, hogy mindenki annyit ér, amije van? Nekünk egyelőre csak Orbánunk, meg Matolcsynk van...
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):
www.youtube.com/watch?v=PfbylGthCfM&feature=related
Kedves asszonyom!!!Egy győzelmi jelentés így szól!Ahogy ez a fenti linken hallható!Az első mondatban!Mert a "Viktorunk"egy gyászbeszédet adott elő,a hangnem után itélve!De ha hapsira van szüksége!Mindenki átengedi magának!Még Orbánné főasszony is!Szerintem!
@a szív fészkei: "Ti állandóan valami ideális mennyországot kértek itt számon a mocskos földön!"

Köszönöm a királyi többest :-). Valójában egyedül vagyok. Igen, számomra mérnök ember számára a létem értelme, szebbé, jobbá, hatékonyabban működővé tenni a világot. Meglehet, néha sírdogálok, de sokkal többet keresgélek :-). Visszatérve a 10 ezer éves "mocskos föld" mém-re.

Mióta vannak kardok (az iparszerű, katonai emberölés fegyvere)? A neolitikus forradalom első 1-2 ezer évében nem volt! Nem mellékesen anyajogú társadalomban élő, szántó, vető, állattartó népesség élt pl. kishazánk területén is kb. akkora népsűrűségben, mint a mai, vidéki. Erről az összes izmus mélyen hallgat!

Mondtad: "Most azon dolgozik a Nyugat, hogy legalább itt Eu-ban legyen béke." Igen, Európa igen. A délszláv háborúkat szerinted miért merte Szerbia kiprovokálni? Azért, mert azt hitte, a Szu, későbbi Oroszország mögötte áll.

Látjuk, mennyire állt mögötte. Azt is látjuk, ki volt "kénytelen" leverni a szerbeket. Megvan? USA. Na jó. NATO. Csináltak egy problémát, megoldották, közben egy tucat népet szarrá vertek, megaláztak.
@vakapad: az jutott eszembe amúgy magvas gondolataidról, hogy Gyurcsány nevét ellenfelei beírták végleg a történelembe. Abba, amibe olyan veszettül, bármi áron be akarnak kerülni, de csak lábjegyzetek lesznek (remélem).
2010-ben mindenki megegyezett abban, hogy Orbán kormány nagyságrendekkel jobb lesz mint FLETO kormánya volt.
Amit a Varánusz testvérünk ír szintlén igaz, mert tényeket sorol. Ebből a kontextusból nézve fogalmat alkothatunk az "argumentum a fortiori" elv alapján is - Gyurcsány (most már DK bajnok), és a "szocialisták" alacsony szintjéről.

Azonban szeretném felhívni a figyelmet arra az apró körülményre hogy Orbán kormány sem halad tisztességes és megfelelő úton, ezért nagy a valószínűsége annak, hogy 2014-ben koalícióra kényszerül.
Lehet tippelni vajon ki lesz a Fidesz koalíciós társa? (Lehetőségek:)
0. kereszténydemokrata csipet-csapat Harrach bácsival és a frissen alkoholista pálffy tv-bemondó pistivel
1. demokratikus koalíció - ferivel
2. lehet mász a politika - benivel és andrissal
3. szocialista kurzus - háttérben a nagy komcsi mogulokkal
4. No és itt az "erőtől duzzadó" jobbik csapat, Vona Gábor és polgári körös csapata!

Na mit tippeltek?

...
@biohouse: "Gyurcsány böszmeségei kezdenek bagatellizálódni."
Ennek a blognak pontosan ez a célja. Fabiusnak ez a feladata...
@mekegek-mekegek:
A már jelzett linken ( endresy.blogspot.hu/2012/07/kormanyzati-bolondcsapda.html ) :
"Az meg tényleg kész vicc, hogy Orbán Viktor miniszterelnök éppen a hazai gazdaságpolitika egyik legjelentősebb időszakában tölti fel az akkumulátorait. Talán ezzel is jelezve, hogy ő nem is igazi miniszterelnök, csak egy kommunikációs droid azok számára, akik valójában a hatalma mögött vannak. "
@a szív fészkei: "Ezt Amerika diktálja, Nem hinném."

Szerintem végül is igen, a "szolgálati út" azonban Moszkván keresztül vezet. A szojvet-orosz eftársak komoly pozíciókat építettek ki kishazánkban. Nem azért titkosak a pártállami archívumok, mert kiderülne, ki volt besúgó, tartó, .... Azt amúgy is tudjuk. Hanem azért, mert akkor az is kiderülne, Janibá gyakorlatilag állandó kágébé házi őrizetben élt.

Az előző felforgatásos kommentemhez (2012.07.15. 12:30:00) kicsit hosszabb adalék.
docs.google.com/file/d/0B3ZowcDc3NPbY2JkNjY2N2EtYTc2OC00NDZlLTkxYjktODA0OGJiYzNhZmQz/edit?hl=en_US&pli=1
@sikertelen kiégett frusztált: szánalmasan tájékozatlan vagy. Eltévedtél?

Ballib? Lennél kedves definiálni?

Vagy ne is, újat nem tudsz mondani, saját gondolataid nincsenek.
@a szív fészkei:

"milyen veszélyes egy ilyen nevetségesen kisszerű primcsi ember ekkora nagy lehetőséget kapva."

Amikor egy törpe óriást játszik, az mulatságos.
Amikor egy szellemi törpe óriás hatalmat kap, az szörnyű.
... de amikor egy primitív bunkó, külföldnek belföldnek mást-mást hazudozó EQ-törpe, IQ-vicc jelenség nemzet mentőt imitálva hatalmaskodik, az maga a vég.
Orbán nevéhez ez fog kapcsolódnia történelemben:
A tálcán kapott óriási lehetőséggel élni nem tudott, csak visszaélni, ezért az országa elbukott.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Nekem egy öregedő fogyatékos jut eszembe róla.
@rodeo36: Hol fognak a gárda lányok táncolni?! Amszterdamban a vöröslámpás negyedben?!:D:D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): a fényév az távolság, nem időmértékegység
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A felelősség-pánik nem racionális félelem. Orbánnak bőven van belőle. A mitől kéne tartani kérdésre ilyenkor az adekvát válasz: önmagától.
@rdos: '89-ben egy soros ösztöndíjjal cambridgeben?! Ugyan mi az a legrosszabb dolog ami vele ott történhetett volna?! Nem jön haza a választásokra?! Vagy veled mi történhetett volna?! '89-ben?
@tinca: nem adhatjuk fel. akkor tényleg vegyük meg a koporsót.
@a szív fészkei: "Bocsáss meg, Magyarország mindkét vesztes háborúba aktívan belépő, hadat üzenő agresszor volt."

Megbocsátok. Neked is, aki ebben vétlen vagy, és még azoknak is megbocsátok, akik annó belevitték Mo-ot ebbe a két háborúba (egyes történészek szerint csak egy db világháború volt, igaz, az ma is tart).

A 2. kitörése előtt ment a sz@rkeverés rendesen. Akkor még nagyobb volt Mo mozgástere mint pl. azóta. Nem kis tragédia ami történt. Ha volt értelme ennek a borzalomnak, akkor az az, hogy többet ne legyen ilyen.
@GeoCracker: Ahhoz fel kellene fognia tettei helytelenségét. De élek azzal a sanda gyanúval, hogy meggyőzödéssel irogálják és mondják amit írnak és mondanak. Megnyugtatóbb lenne a tudat, hogy matolcsy és orbán többször elröhögte magát, míg ezeket a szabi előtti dolgokat elmondja vagy leírja. De nem, ezek szentül hiszik ezeket. Ez pedig félelmetesebb, mintha csak mérhetetlenül cinikusak lennének.
@ursus artos:
feri böszmeségét nem menti viktor tahósága, mint ahogy viktor tahósága nem menti feri böszmeségét.
De!!
A különbség annyi, hogy viktor bűne feri után nagyobb súllyal esik latba.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Stefi, Viktornak akkor volt kék szeme amikor a tehénnek lompos farka! Vakok már ne legyünk, még ha hülyék is vagyunk.
@ursus artos:

Az apádfaszának feladata ez töki.

Mikor Fletót küldtem el a picsába ott hurrázott az összes jobboldali nick a poszt alatt, és éppen a túloldal szerint voltam barom.

varanus.blog.hu/2010/05/07/menj_a_picsaba_feri
@jaegtoer: "hogy viktor bűne "
És melyek ezek?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "Ugyan mi az a legrosszabb dolog ami vele ott történhetett volna?! "

Cambridge-ben semmi.

Előtte és itthon, a beszervezés. Bizonyítani nem tudom, de akkoriban ez volt a szokásos eljárás.
@vakapad:

+1!

Tényleg borítékolható.
Pláne, ha összeszedem a csodaváró fotelfilozófusokat innen és a nagyvilágból.

Még azokat bírom, akik arról ábrándoznak, hogy jön egy VADIÚJ arc, aki friss és...

A magam részéről csak olyan pártban, csoportosulásban, emberben bízom, aki volt már kormányon, van kormányzati tapasztalata. Egy új arcnak nem lesz érdekében ennek a rendszernek a megszűntetése.

Persze álmodozzunk, hogy jön egy új garnitúra, üljünk durcásan a bőr füles fotelünkben, karba tett kézzel (mögöttünk az egész falat betöltő könyvtár, mert büdösrohattértelmiségiek vagyunk, akik ugye romkocsmákban ülünk), és azt mondjuk: ezekre nem! Nem szavazok! Nem megyek el!

És akkor ezzel pont arra az erőre szavaztam, akire a többség. Utána meg szidom teli szájjal, mert csökkent a jövedelmem, például. Meg érzékelhetően nőtt a rezsim. Meg a lakáshitelem. És ha kitekintek, ezek a farkak tönkreteszik a hazámat, a jó hírét, állandóan újabb és újabb rúgásokat kapnak pont azok, akiknek segítség kellene, hogy felemelkedjenek és még sorolhatnám.

ÍGY, a fotelfilozófus durcimanókkal, én is borítékolom a Fidesz újabb négy éves kormányzását. És én a magam részéről (ha addig nem dolgoznék már külföldön), akkor emigrálok. Én elmegyek szavazni. Megteszem, amit én, kisemberként meg tudok. De mi lesz a durcimanókkal? Durciznak tovább, míg egyre nagyobb szarban leszünk, VAGY ők is emigrálnak?

Nagy és komoly kérdések ezek... :)))
@rdos: Ezért van az ENSZ.:D
@salamander: Ki kérem magamnak. Én ugyan sose gondoltam olyat, hogy ezek jobbak lesznek. Mint cinikus romkocsmás diplomás már akkor mondtam, hogy ez nem lesz jó, és 1:1ben megkapjuk 98-2002-t. Jó, tévedtem, mert rosszabb.
De koalicióban az alapértelmezett kdnp mellé tedd oda koaliciós társként az lmp-t és a jobbikot, mint természetes koaliciós partnert. A fidesz nem fog gyurcsánnyal vagy a szocikkal összeállni. Kizárt, akkor sem ha nem alakít kormányt. Szükségük van ellenségképre.
@Penivaldes:

Kék szeme van. Acélkék. Bismarcknak volt még ilyen átható erejű tekintete.

i.imgur.com/pMubJ.jpg
@csakezértregeltem:

Bocs, igazad van! :)

Az zavarhatott be, hogy fényév távolságra szeretném látni ezt a garnitúrát... nem lőjük ki őket az űrbe? :)

Vagy ne tegyük ki az űrt ilyen jellegű szennyeződésnek? :D:D:D:D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): van ebben valami amiben nem értek egyet. mégpedig azzal, hogy az új arcnak nem lesz érdeke a rendszer megszüntetése. én azt mondom, hogy pont a régi, elhasznált arcoknak nem érdeke a változtatás.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Ó, szavaznak majd a parasztvakító lmp-re, aki felismerve egy tiszta piaci igényt, egy kivülről érkező, 0 parlamenti kilóméteres szervezet iránt majd rájuk, mert ők nem korrumpálhatók és összeállnak parlamenteni kívüli civil szervezettel.
Ezt szeretem bennük. Ha úgy gondolják, hogy a jobbikkal vagy a fidesszel kell pacsizni a szavazatért velük fognak pacsizni, ha parlamenten kívüli civilszervezeteket szereti a választó velük. Csak azt nem értem, hogy döglik be mindig a piaci modelljük?!
@ursus artos:

ursus artos 0 bejegyzést írt

Vagyis mindenképpen több, mint ahányszor te megtetted.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Most épp nem érdekel, hogy parodizálsz-é avagy sem, sokkal nagyobb már a baj.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Lehet abban valami amit írsz. Bár a hülyeség is lehet tervezett (a korábbi linkkel egyet értve, de többször nem merem a linket bemásolni :-)
Ugyanakkor azt hiszem nem ugyanarról beszélünk. Ha felfogná, amit tesz, akkor cinikus lenne, és szemét. Ez sem kizárt.
Ugyanakkor ott van Orbánban az a felelősség és döntéspánikos komplexusgóc, aki miatt csak Moszkvában lejátszott döntés után szólalt fel anno Nagy Imre temetésén, vagy csak Kiss János árnyékában volt ellenzéki a márc.15-ökön.
Illetve a közelmúltból (nem akarom oldalakon át sorolni a többit). Államtitkári felmentéseknél külföldön volt többször is. Az IMF-tárgyaláson külföldön van, stb.
Kifejezett paranoid reakció arra a helyzetre, ha esetleg személyében kellene kockáztatni bármit. Mivel az ilyen viselkedés általában a magánéletben kompenzálódik, igazándiból nem irigylem a nejét.
@Fabius: így van. Én a virtus.hu-n nyomultam. Megszünt. Itt politikai bezélgetni vagyok....
@rdos: Te szereted ezt a mentalitást én nem annyira. Amerika a főgonosz nálad, ebben rezonálsz Rodeoval, vele tárgyalj erről. Nekem kicsit meredek a gondolatmeneted.

Amúgy a Szerbek miért robbantották ki a szörnyű háborújukat? Lemészárolni muszlimokat - Sebrenica - Rigómezőért kicsit abszurd. És mivel nem hagyták abba, igen bombázott Amerika és a NATO. Általában a vérengzéseket nem szokták nanana!-felkiáltásra befejezni.

Fújcsúnya Amerika! Utáld, én örülök, hogy befejeződött az a lenti őrület, aminek semmi értelme nem volt a túlhajtott sovénizmuson kívül. A második vh előtt pedig volt az első, utána Trianon, de talán már egyszer meg kéne fontolni,mi vezetett odáig. Nem a mi áldozati bárányságunk. Szerintem.

De ez már off. Hogy Orvbán a legrosszabb hagyományokhoz nyúl, a leggonoszabb módszerrel oszt meg és kavarja kint-bent a szart, ami már régebben is a vesztünket okozta x-szer, az az ő hihetetlen bűnösségét támasztja alá.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): ez neked mióta kék? könyörgöm te nordikus létedre nem láttál igazi kék szemet?
ez nagyon nem acélkék, csak mondom.
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Jóóó, olyanok is vannak, akik betojtak attól, hogy esetleg fizetniük kell a számlájuk fenntartásáért. Ilyet is ismerek.

Nekem mindenesetre a nyugdíjam garanciája, FELTÉVE (ebben reménykedem, és remélem, nem csalatkozom), ha a havi befizetéseimet x dátumtól kezdődően ismét a számlámra utalják.

EZÉRT a reményért nekem megéri fenntartani. Maga a számlám LÉTE a fontos, mert ha az megszűnik, akkor már mindegy.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Inkább a mértékletes bűn, mint a mértéktelen erény.
@GeoCracker: + 1 A hőscincér kiváló jellemrajzát adta. A nejéről meg mesélnek a kozmetikusok.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Bismarckot sértegetni ilyen összehasonlítással. Az szégyen.
@rdos: Akkor marad a feltételezés, ami kevés. Ismételten felhívnám a figyelmedet az évszámra. 89 és nem 79. 89-ben már simán nemet lehetett mondani a beszervezésre, nem volt akkora rizikója mint akár 3 vagy 4 évvel korábban. Ráadásul addigra már vagy beszervezték vagy nem, ne feledd el, 88 óta van fidesz, és ő ott ült az ellenzéki kerekasztalnál. Ugyan milyen veszély leselkedett rá ami addig nem? Milyen beszervezés?!
@ursus artos:

-magán nyugdíjpénztár
-egyéni számlák (elfelejtetése)
-újraválasztási törvények
-külföldiek szavazati joga
-jogbizonytalanság
-összejátszás a multikkal és a bankokkal

szal, van elég, a fentiek látszanak,

aztán az a bunkóság, egy miniszterelnök szájából: "kiosztunk egy-két sallert..."
egy miniszterelnök ne sallerozzon és főként ne hazudozzon. Ha nem néztem el ferinek és azt mondtam, rohadjon meg, akkor azt mondom viktornak is, mert egy a mérce.
@ursus artos:

Jajdejó! Csatlakozhatok valakihez! Asztírja a jaegtoer, hogy Feri böszmeségei. Melyek ezek?

Nopersze, találtam egyet, amennyiben elolvastam a Feri menj a picsába c. Fabius bejegyzést, melyben Fabius leírja sanyarú sorsát, hogy ő nem tartozott egyik kedvezményezett réteghez sem, csak termelte a termelendőket, és most a Feri aztat írta, hogy amit csináltak ("Fabius nem tartozott a kedvezményezettekhez" inkluzíve), az nem volt jó. Hát akkor miért így csinálták, kiált fel a kisemmizett Fabius, hajdejoggal, kéremszépen. Én úgy hallottam, hogy a Feri az MSZP-vel kormányzott, ha ez jelent valamit, persze. Most meg már ott sincs. Ha ez jelent valamit, persze. Annó és még jelenleg is 194 szavazat a minimum, ha jól vagyok értesülve.

De a böszmesége, az baromira vitathatatlan. Várnám a többit.
@ursus artos:

Akkor beszélgess politikáról. De rólam olyat, ami a valóságnak is megfelel.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): El is mész rá? Kék szeme nem színezet kontaktlencse eredménye? Mert mintha lett volna az a csillagfény barna is ab ovo.

El@jaegtoer: Szia! :-)) +1
@jaegtoer: világos. És ezek miért bűnök??? Vagy miben bűnök, hogyan bűnök. Ha demagóg akarnék lenni azt kérdezném a Btk - akár régi, akár új - mely paragrafus, mely pontja, stb...
@a szív fészkei: ez a csillagszemű szöveg a legújabb agymenés.
@GeoCracker: Nem akarja hogy az utca embere hozzákösse a nevét ahhoz amit elítél. Van gyalogáldozat, varga, aki elviszi a balhét. Ez nem felelősség kérdése. Mert nem érez ilyet. Védi az image-át, azt ami miatt ángyán is azt hiszi, hogy a földbizniszekről ő semmit sem tud, és ami miatt sokan áldozatnak tekintik. Hogy a többiek őt verik át. Meg a hatalom csillogtatása. Ezzel azt is üzeni: 'olyan fontos vagyok, hogy még nyaralni se nyaralhatok nyugodtan, mert mindenki tőlem várja az igét, mit csináljon. Hiába vagyok szabin, senki még klótyóra se megy, ha én sms-ben nem engedélyezem. Mert ekkora arc vagyok én.'
@Penivaldes: Bárcsak nekem is lenne ilyen kék szemem.... Upsz, de hiszen nekem is barna van...:D
Még azt mondják, kevés a pénz az országban.
Nem értem akkor, ezt a sok bértollnokot mi a fenéből fizetik, ráadásul vasárnapi pótlékkal együtt.....
Ki a fene finanszírozza ezt a sok barmot, hogy vasárnap délben is fírkálják az ökörségeiket????
Abban azért bízhatnak, hogy ez a kereseti lehetőségük, még 2014 után is bőven meg lesz.......
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Ez egy összetöpped, romokban lévő ember képe. Kiváló illusztráció a teljes borulására.
@peti6:

Nem olyan nehéz ezt kitalálni: ránézel a fizetési cetlidre és már meg is van. Örülök, hogy segíthettem.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Fenntartom, hogy amit írunk ketten, az nem egymást kizáró halmaz. Amit Te írsz az a közéleti megjelenésről, amit én, az a mögötte működő pszichikumról szól. Az egyik a mag a másik a racionalizált virág. Egyik sem müxik a másik nélkül.
S persze a komplexusok következményiet nem viszi el. Ehhez kellenek neki az olyan ugrinyulak, mint Schmitt, Áder, Varga, Fellegi. S az olyan bohócok, akik képesek a fedőtüzet magukra húzni. Szijjártó, Kósa, Selmeczi.
Így áll össze az a kép, ami külsőségeiben vészesen hasonlít a Kádár-rendszerre (ugyebár ott sem volt ritka, az, hogy "ha Kádár ezt tudná..."), miközben belsőségeiben inkább a Rákosi-Marosán világra illetve még korábbra hajaz szerintem.
@peti6: ezt a sok bértollnokot mi a fenéből fizetik

Én csak bözsit kapok, meg megígérték, hogy nem rúgnak ki. A többieket nem tudom...

:)
@peti6: Csibe, téged is ideküldtek címlap-hírre rögtön? Ezek szerint rád is fusssssssssa a büdzséből. Navráéknál is kommunista vasárnap? TE szegény, Kara kánt váltod - de rég volt - , vagy ki helyett küldtek?
@Penivaldes: Szerintem a valamikori cipőpasztára célzott....
@a szív fészkei: "csillagfény barna" ugye tényleg a cipőpaszta.... :-)
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):
Hé, hééé, HÉÉÉÉ!
Talán "Orbán Viktor Miniszterelnök Úr"!!!
Mennyé gyorsan és tégyepejjél ... kukoricára!
Idióta, agyhalott picsa!
@GeoCracker: Szerintem is. Olyan gyáva ez a krakéler, hogy szánalom. Temetési beszéd, na hiszen... Abból az álságos szerepléséből valóban következik mindaz, amit elért és ahogy elérte. Mindig máséval a csalánt. Kb. ennyi a karizmája.
@a szív fészkei: "Fújcsúnya Amerika!" Nem gondolnám hogy egy nagyhatalomhoz érdemes érzelmileg viszonyulni. Nem utálom, és nem szeretem az USA-t. Elismerem, remek, átlátható, igazságos gazdasági, jogi környezetet alakítottak ki maguknak. Ezért maximális tisztelet jár az USA-nak, mert sajnos nem ez a jellemző sártekénken.

Ugyanakkor az USA külpolitikája meglehetősen provokatív, és konfrontatív. Most Irán hergelése megy. Egyben bízom csak, Irán nem dől be az orosz "szövetségesének", és éppen ezért nem kezd pl. blokádba a Hormuzi-szorosban. Mert hogy az oroszok erre kapacitálják Iránt, abban biztos vagyok (jobban fogyna az orosz olaj, ha az öböl kiesik).

Nem állítom hogy ez "A" magyarázata a világ történéseinek, de így értelmesebbé válik a (h)idegháború és eredménye (angol, francia, portugál, holland gyarmatbirodalmak szétesése).
@Penivaldes: Lehet, hogy Stefike a poszt első mondatát karikírozta. Remélem, hogy ez valami abszurd humor nála, ill. a kitalált figurája az.
@peti6: Milyen igazad van. Köszönöm, hogy szóltál. Megyek is, mert anyukámtól kikapok, ha lekésem az ebédet :-))
Még félszáz évesen is.. :-)
@GeoCracker: Igen!!!. Én is használtam, mit küzdöttem a tetejével mindig!!! És mindent összefogott. ;-DDDDDDD
Jajjjj belenéztem az ÜZENETbe, én barom, tíz másodpercig bírtam gyomorszorulás és -forgás nélkül. Süt belőle a totális önértékelési zavar, a küldetéstudatos államférfi-szerepbe való belemerevedés, a reflexió hiánya. És ez a tipikus a magyar (és kkeurópai) politikusok között, Kuszaszem, Kövér, Simicska, Szőcs, Morvai, Torgyán, Gyurcsány és a hasonló pszichiátriai esetek lesznek a vezérek, a gerinctelen férgek meg a második vonal.
És úgy tűnik, 22 évnyi tanulás nagyon kevés, sőt, egyre hülyébbeket ruházunk föl egyre nagyobb hatalommal.
@a szív fészkei: most hagyjuk az általános amerika a vétkest, jó?

abban az időben az volt az alapállás, semmilyen módon nem lehetővé tenni azt, hogy Európa közepén (Olasz, Ausztria Magyarország stb) muzlim ország netán országok jöjjenek létre...a többi ebből következett...a részletek mellékesek

arra is szeretnélek emlékeztetni, hogy a nyersanyagforrások és energiaforrások állandó újraelosztása a téma, és a világon egyedűlálló haderővel kizárólag az USA rendelkezik és feneketlen gyomra van a fentiek befogadására és a legjobb talán az nem igaz, hogy egyetlen igazi exportcikke a fegyverzetek mert a demokrácia is

mai napig egyetlen országban sincs rend, sem demokrácia sem jobblét mint a lerombolt rendszerben volt és kurva sokan meghalnak ezért

tehát az hogy a Nagy Pocsoly túloldalán béke van annak az árát nem a Nagy Pocsoly túloldalán fizetik hanem az innenső oldalon

miért nem lehet az összes drogokat ingyen vagy Coca cola áron gyógyszertárban kapni? mert akkor nem lenne sok milliárdos üzlet, Colombia, El Salvador, Mexico Afganisztán rendelésre termel és azt sohasem hallottam hogy az "elkobzott" drogokat megsemmisítették volna azok valahogy mindíg valami biztos raktárba kerülnek azaz végső soron elérik rendeltetési helyüket

ha ilyen szép tisztán, mint fentebb írtad a talicska és pintér manővereit tudod látni akkor csodálom, hogy ugyanezt máshol és globálice nem ...miért?

látom jégtörő visszagyütt, üdv...hátha lesz kis off mint a tótaw-nál kis agora sosem árt...

brühühühühühü
@rdos: De most oroszok és amik kéz a kézben robbantgatják ki sorban a háborúkat, hogy azon a hasznon testvériesen - vicc: Nem Iván, inkább fitfty-fifty - megosztozzanak? Tehát van egy ORIKA=ORoszroszág+AmerIKA végülis a világban?

És mindent ketten főznek ki és döntenek el?
@rodeo36: Drogokról kérdezd Pintért. Ha ingyen lehetne kapni azokat, az egész világ már kimúlna túladagolásban? Ezt miért is akarnád? az a szabadság és demokrácia záloga, ha mindannyian lőjük be egymásnak, mert ingyér van és hozzáférhető bárkinek? Vagy mi van?

Nem értlek ebben, bocs.Na megyek ebédet főzni.
@a szív fészkei:
de drágám? ember na nem egy ganajtúró egy galandféreg jobb esetben colibactéria

brühühühühühühü

meg is van választva kkkkkkkkkkkkk
@Penivaldes: "aztán megenni ám a főzeléket!:)))"

Erről jut eszembe! Ebéd közben mindig tv-t szoktam nézni, mintegy (szellemi) táplálékkiegészítés céljából! A következő műsort találtam:

"m2 13:2013:45
Ortodox Örömhír"

Én, meg marha unortodoxnak olvastam! Ezt a csalódást... :-))
@a szív fészkei:
nem mindenki lenne drogos mint ahogy nem mindenki alkoholista sem nem dohányzik

aki meg rákap kapja ingyen úgyis rövid idő után "elmegy" ha fizet ha nem és ezen van a hangsúly Hollandoknál bevált 25 év óta

brühühühühühü
Vannak elhagyott szellemfalvak a világban. A kutyának se kell. Egy közösség kitelepülhetne egy ilyenbe, nem a kőkorszak mián, hanem egy rendes élet reményében. Csak legyen valami víz, a többit megoldjuk. Mindenkinek van hasznos tudása. Van jelentkező?
Szekuláris demokráciára gondolok elsősorban.
@GeoCracker: Ez igaz. Komplexusa van, de szerintem ez inkább a testmérete és származása miatt van, mint bármi miatt. Igazi vérbeli szociopata, ha belegondolsz.
@Penivaldes: mármint az örömhírre, vagy a csalódásra gondoltál? Bár szerintem az is lehet, hogy ami a kormányzatnak örömhír, az nekem csalódás :-) Meg kellene próbálni, hogy milyen lehet fordítva!
@Karipapa01: arra, hogy még lehet ilyen műsor, hogy unortodox örömhír...:)
@Karipapa01: Vagy inkább fogyókura céljából. Nézed az m1 m2 műsorát és egy 5 perc múlva már semmi se megy le a torkodon.:D
@Dinkainka: Rosszul tudod. 5 millió van beszkennelve és még 12 milliót be kellene. Aztán ezekről az adatokat begépelni, mert kézzel írt szarokat nem tudsz digitalizálni másképp.
Ezt csinálja most a Nyugdíjbiztosító mint az őrült, mert qrva nagy munka.
@2llkedő: Ilyeneket a régi karatézós filmekben szokott mondani az öreg mester, de értelme nincs sok. Milyen alternatíva van konkrétan?
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): " Orbán Viktor kívül-belül gyönyörű ember. " - Akkor fordíttasd ki!
@Penivaldes: " arra, hogy még lehet ilyen műsor, hogy unortodox örömhír...:) "

Minden megeshet! De hogy ilyen műsor legyen, még közel 720-at kell aludni. Basszus...:-)
Megnyugtató örömmel, már-már kéjes élvezettel figyelem, hogy milyen kétségbeesett reakciót, fékezhetetlen agresszivitást vált ki belőletek a szellemi fölényem. Ezek a heves reakciók mindig újra megerősítenek abban a hitemben, hogy politikai, erkölcsi és intellektuális értelemben messze fölöttetek állok. Számomra ezek a sértő hangnemben megfogalmazott válaszok lelki táplálékul szolgálnak, úgy tekintek rájuk, mint a vámpír az áldozata nyakára, ahonnét letagadhatatlan élvezettel nyaldossa a kiserkenő vércseppeket.

Köszönöm, Fabius, hogy ezzel a bloggal tudtodon és akaratodon kívül hozzásegítesz engem a (szellemi) stimuláltság, felajzottság érzéséhez, végül pedig a teljes kielégülés állapotához.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": " Nézed az m1 m2 műsorát és egy 5 perc múlva már semmi se megy le a torkodon.:D "

Ez be van építve a mai politikába: addig sem jár a pofám, hogy éhes vagyok :-)
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Te pedig egy skizofrén troll vagy, akinek kicsi a pöcse és sikertelen az életben, így a blogokon éli ki a frusztrációit.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): "... már-már kéjes élvezettel figyelem, hogy milyen kétségbeesett reakciót, fékezhetetlen agresszivitást vált ki belőletek a szellemi fölényem. "

Gyerekek! Ez a liba ezen maszturbál? Asztakurva...:-)))
@a szív fészkei: Csak egy kis pontosítás. Az I.vh-ba nem Magyarország lépett be és vett részt, hanem az Osztrák - Magyar Monarchia. A II. vh-ba a Magyar Királyság lépett be. A Magyar Köztársaság és most Magyarország a NATO háborús akcióiban vett, illetve vesz részt
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): azért A Nagy Levin ezt jobban mondta, izé Rejtô jobban írta, volna....
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Mi van, te hülye 3,14csa? Feldugdosod magadnak a billentyűzetet mert ez egér már nem elég jó? Egészségedre, de a gőgös pofádba is dugj valamit, mondjuk egy méretes lófaszt!
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

igazad van, olyan magasságból ahol te lebegsz már csak egy segg láccik és ha egy kicsit növeled a fölényedet akkor talán seggségedet sem kell szemlélnünk...emelkeggy nyugo'ttan egyre magasabbra amíg ki nem pukkadsz mint a meteurológiai ballonok és a tartalmuk olyankor nyílvánvaló lesz semmi sincs bennük minél semmibb annál magasabbra libbennek

libbenjél csak

brühühühühühühü
@xxyati: Nem rossz ötlet, de a felcsúti törpe vibri helyett belefér ennek a hülye 3,14csának a repedésébe.
@vakapad:
Kedves Vakapja! Már százszor megbeszéltük. Ne kezdjük újra! feri az feri. lesz..r..m.
most viktor kurzus van, ő való az eke alá.
@Karipapa01: ez nem egy liba ez egy gúnár már kiherélve olyan kappanos mint a vezérló kappanhangon rikácsol mint akinek már megjött a menopauzája vagy sohasem volt neki neme csak igenje amikor rikácsolni kellett

brühühühühühühü
@Fabius: Nyugi, ne húzd fel magad!
A V'bőrösök ugyanezt kapják. :)
Főleg az új nick-ektől. :D
Ejnye Gyerekek! Ne bántsátok ezt a

@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): -t !!!

Nincs a szexualitásával semmi baj, csak egy kicsit unortodox!
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

Emberi nyelvre lefordítva ez annyit jelent, minden nap agyonbaszod magad? Csudálatos élmény lehet.
Nem, nem egyszerűen a ciklus végére tolják. Addigra 7%-os növekedés lesz, kit zavar akkor pár száz milliárd? Bagatell összeg.
Adalék az íráshoz:

"Engem az az önfeledtség emlékeztet 1944-re, melyben a ma uralkodó jobboldali politikai elit és törzsszavazói élik meg saját hatalmuk megdönthetetlenségét. Egyelőre nem ok nélkül. Az Európai Unió nem tud velük igazán mit kezdeni („a front áll”). A következő választási forduló a demokratikus legitimáció színjátéka lesz. Az aljasul megszerkesztett választási törvényük, az állami erőforrások által korlátlanul támogatott propagandájuk, a határon túli szavazatok révén nyerni fognak. Előnyük az ellenzékkel szemben rendszermeghatározó. Magyarország már csak formálisan része a nyugati világnak.
Ennek a tábornak a magabiztossága a figyelemre méltó. Ahogy el nem tudnak képzelni a sajátjukén kívül más igazságot. Ahogy minisztériumokban sebtében összehívott megbeszéléseken a fügefalevélnek odahívott szakértőknek a fideszes yuppie-k azt mondják, „nem számít”, amikor utóbbiak figyelmeztetnek arra, hogy egy-egy tervezett lépésük alkotmányos aggályokat támaszthat, és nincs összhangban az Európai Unió jogi normáival. Ahogy nem számít már semmit a külvilág. Ahogy a nemzet géniusza (© Váncsa I.) nyíltan kérkedik feminin politikai „pávatáncával”. Ahogy foglyai a maguk alkotta világnak, és most már minden jel szerint azok is maradnak egészen a bunkerig, melybe lassan, de biztosan beszorulnak."

nol.hu/velemeny/20120627-a_kovetkezo_vereseg_fele
@a szív fészkei: "És mindent ketten főznek ki és döntenek el?"

Nem egy klubban golfozom Obama gazdájával, úgy hogy a rövid válaszom; nem tudom. Elnézegetve a két hajdani nagyhatalom jelenlegi állapotját, arra tippelnék, hogy az USA az erősebb, ő diktál.

Nem mellékesen a szojvet, ma oligarcha eftársaknak van még egy pártfeladatuk, saját népüket, országukat leamortizálni (cserébe, ahogy említetted, tolhatják talicskával a lét).
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): "Orbán Viktor kívül-belül gyönyörű ember. Arcának erős, turanid vonalai, orrának kissé ferde téglalapszerű éle, húsos ajkának széles vonala és csodálatos, csillagfényű kék szeme döbbenetes erővel hatott rám,"
www.agroinform.com/files/forum/agroinform_20120620111348_ov_1339969424.jpg
@shinichi:

Valahol azt olvastam, amikor a felosztó-kirovó nyugdíjrendszert kitalálták, 46 év volt az átlagos várható élettartam. Ez igaz lehet?
És még ez, mert rímel arra, amiről néhányan fentebb beszélgettünk:

"Amikor majd a 2014-es választásokat is megnyeri ez a rendszer, ez olyan hatással lesz mindazokra Magyarországon, akik az euroatlanti demokrácia hívei, mint a Horthy-rendszer ellenzékére és üldözöttjeire az, ha 1944-ben kiderült volna, hogy se keletről, se nyugatról nem fog Magyarországra érni a front a következő években.

Nem azért lesz ilyen hatása, mert ennek így kellene lennie, hanem azért, mert Magyarország euroatlanti része nem akarja elhinni, hogy az ő újabb veresége, egyben a tekintélyuralom újabb győzelme igazán lehetséges lesz. Mert lélekben nem erre készül fel. Ha felkészülne rá, akkor tudhatná, hogy nincsen már semmi, de semmi veszítenivalója. Csak az ilyen politikai lelkiállapot a feltétele annak, hogy a kialakult reménytelen helyzetére ennek megfelelő válaszokat adjon. Hogy felismerje, minden, de valóban minden eszközt számba kell vennie, amikor az ellenszegülés megfelelő formáit keresi. Ha ezt nem teszi, az se tragédia. Majd felismeri egy újabb nemzedék a következő választások után."
Egyébként nekünk, mint libsiknek (komcsiknak, náciknak, mocskos fajvédőknek) sokkal jobb, ha ez a

@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

nevű perverz idióta itt kommentel, mintha a rendőrök miatta lezárnák at Andrássy utat! Becsüljük meg! :-)))
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): ezért már megérte benézni ide :D

Az íráshoz annyi h ezt még göbbels is megirigyelné ami ebbe az országba folyik ócska propagandának
"Köszönöm, Fabius, hogy ezzel a bloggal tudtodon és akaratodon kívül hozzásegítesz engem a (szellemi) stimuláltság, felajzottság érzéséhez, végül pedig a teljes kielégülés állapotához."

Csak kellene az a "nap kommentje" című játék, amit minap javasoltam!
Döbbenetes, megismételhetetlen gyöngyszemek lesznek így az enyészeté.
Kár értük.
Külön-külön is ütősek, egybefűzve viszont vetekednének egy taktikai atomfegyver erejével. :o)
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Szerintem a magadfajta elvakult emberek tapsoltak annak idején, és kiabálták Bukarestben torkuk szakadtából, hogy Ceausescu pecserá!
Vannak még rajtad kívül meggyőződéses Stefánia kisasszonyok szép számmal a nagy világban.
Itt említem meg Észak-Koreát.
Az ottaniak is hajlamosak eufórikus állapotba kerülni ha megérinti őket a nagy vezír szelleme.
Orbán, és dilettáns, gazdasági analfabéta bandája, a már szétrabolt, megtépázott, országot véglegesen nyomorba és setétségbe dönti (döntötte).
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

Jajj, ne má' Találtál magadnak egy bálványt - hát imádd! Egy kérés; lehetne, hogy csöndben csinálod..?
@nonote:

"lehetne, hogy csöndben csinálod..?"

Te hallottál már csöndes orgazmusról? :o)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "89-ben már simán nemet lehetett mondani a beszervezésre"

Nem akarlak elkeseríteni, de nem hogy 89-ben, de még most is simán lehet nemet mondani. Csakhogy nagyon ritkán hangzott és hangzik el ez a válasz! A titkok szolgái értik a dolgukat.
@Husz_János_Puszita: "Valahol azt olvastam, amikor a felosztó-kirovó nyugdíjrendszert kitalálták, 46 év volt az átlagos várható élettartam. Ez igaz lehet? "

Baromság! Valahol az ókorban, vagy a középkor elején volt ilyen a várható élettartam, de akkor még nem ismerték a nyugdíj fogalmát! A felosztó - kiróvó nyugdíjrendszer pedig csak a 2. világháború tán terjedt el. Téged megpróbálnak bepalizni!
@a szív fészkei: Akár az is ja. De rdosnak nincs igaza, ha júliusban ott szaval nagy imre újratemetésén, akkor nem egy cambridge-i út előtt akarják beszervezni, és akkor már minden mindegy, nem igaz?
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Na és a némák?! Ők max fazékfedőket csapdoshatnak össze...
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Igazából nem értem milyen sértegetésről beszélsz. Hiszen mi unortodoxul dicsérjük választásodat és ideálodat. Nem értem, hogy nem értékeled pozitívként, mikor azt írjuk, hogy egy ocsmány kertitörpével akarsz dugni. Fel nem fogom, hogy lehet ezt negatívumként értékelni unortodoxul.
@rdos: Ma is szerveznek be embereket?! Mikor én 95-ben külföldre mentem au-pairkedni senki se akart..... Pedig akkor Horn volt a kormányfő...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Az emberek jó részének fogalma nem volt róla, magánnyugdíjpénztár tag avagy sem. Tudom, mert korábban a munkahelyi beléptetéskor nyilatkozniuk kellett róla. Vonogatták csak a vállukat. Azért nem ütközött nagy ellenállásba az államosítás. Félelmetes, mennyire nem tudatosan irányítják a saját életüket. Nem várható tőlük polgári mentalitás, tapasztalatból mondom.
@jaegtoer:

Kedves jaegtoer! Mint már írtam (ilyenkor sértődötten szoktam hozzátenni, "persze, nem kötelező engem olvasni"), persze, nem kötelező engem olvasni, az öncélú, bárkivanhatalmon anyázás, azaz annyira ledorongolni mindkét felet, hogy csak a törzsszavazók menjenek szavazni, egyértelműen a FIDESZ újbóli kétharmadát biztosítja. Az ellen meg én szeretnék még egy kicsit küzdeni.

Természetesen belátom én, hogy küzdelmem reménytelen, de akkor is. A fene akar téged meggyőzni, úgyse lehet, a reményem csak annyi, hogy a beírásokat mások is olvassák. Azoknál meg esetleg az érvelés hatásos is lehet, mert náluk nincsenek még a politikusok egy-egy zárható fiókban, amelyeknek elveszett a kulcsa.
@Marcellusca: Ez az új dili, az élvezet új formája? Rávenni a bloggazdát, hogy ismerje el jobban utálja gyurcsányt és s szocikat mint a kormányt?! Unortodox gusztusuk van.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Persze hogy szerveznek. Titkos szolgálatok ma is vannak, tul.képpen jogfolytonosan a régi(k) van(nak) meg, csak pár évente átfestik a cégtáblát.

atlatszo.hu/2012/07/13/az-eclipse-kemtortenetig-ernek-a-fantomfutballugy-szalai/

Nem az a baj hogy vannak titkos szolgálataink, hanem az a baj, hogy nem tudni, kiket szolgálnak.
@tinca:

Magyarország euroatlanti része azt várja, hogy jöjjön a Messiás. Mert minden jelenlegi politikust utál. De a Messiás nem jön, Orbán viszont marad. Mindannyian tudjuk, minek erről cikket írni.
@Husz_János_Puszita: Félelmetes, mennyire nem tudatosan irányítják a saját életüket. Nem várható tőlük polgári mentalitás, tapasztalatból mondom.

- Elhiszem. Mondjuk eleve hogy lehet tudatos életet várni olyanoktól, akiknek 'munkahelyük' van?
@tinca: adalékként hozzád:)
Ha pedig bárki ezek után, a közelmúlt történései, nevezetesen a szoborállítások, és a Don-kanyar elhíresült papírtalpú bakancsai között és a fentiek között összefüggést látna, az aligha a véletlen műve. Az akkori kor háborújának megvoltak a maguk oligarchái, akiknek érdeke fűződhetett azokhoz az állapotokhoz, amik kialakultak. Részben ténykedésük nyomán is kialakítva azokat a körülményeket, melyekben talán nagyobb volt az emberveszteség, mint amit a háborús helyzet indokolhatott volna. Bár Horthy alighanem ki kérte volna magának, ha valaki azt mondja, hogy az ő rendszerében oligarchák szednék meg magukat a háború áldozatain.
endresy.blogspot.hu/2012/05/zavarhorgaszatigesztenyekapirgalas.html?m=1
@rdos: A legnagyobb kérdés kiket szolgálnak majd 2014 után. Mert nem minket, vagy a következő kormányt, az tuti.
@Husz_János_Puszita: Volt olyan aki nem tudta?! Ez most komoly?!
@vakapad: Hogy érted hogy euroatlanti része? Szerintem OV attól még 'euróatlanti', hogy felvállalja a vitákat...

Vannak minden hónapban keményebb ügyek a magyar ügyeknél az EU-ban, nyilván ez nem annyira tükröződik a magyar médiában. Mondjuk most épp az hogy a leendő EU soros elnök nem kér az EU-mentőcsomagból, hanem inkább az oroszból, szintén eléggé kellemetlen Barrosonak. Csak a ciprusi sajtó erre nem azzal jön, hogy milyen cigányok vagyunk már, hanem azzal, hogy mekkora cigány Barroso. Khmmm.
@Karipapa01:

Utána néztem.

A 19. sz. elején az átlagos várható élettartam 25 év körül, 1990.-ban 37 év, ötven évvel később már 62 év volt.

epa.oszk.hu/00000/00017/00115/pdf/03augusztinovics.pdf

"A nők 1950-ben 64,2 évre, a férfiak 59,9 évre számíthattak, az 1990-ben a megszülető lányok már 73,7 évet, a fiúk viszont csak 65,1 évnyi életet remélhettek. "

1951.-ben tért át Magyarország a felosztó-kirovó rendszerre, miután a háború megsemmisítette a nyugdíjmegtakarításokat egész Európában.

Érdekes, hogy az életkilátások növekedése a szocialista országokban megtorpan a 60-as években, míg nyugaton nem.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Nem számoltam statisztikákat, jó részének fogalma nem volt róla, de ha tudta is, azt már nem hogy melyik nyugdíjpénztár tagja. Alapvető információ pedig hozamok szempontjából a pénztár és azon belül a portfólió. Aztán ment a sírás a reálhozamok miatt.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

1./ Én egy (tinca által beidézett) cikk szóhasználatát vettem át.

2./ Hogy Orbán nem híve az EU-nak, és sokkal inkább nyűgnek tartja (olyan II. Moszkvaszerűségnek), mint pozitívumnak, az számomra már rég kiderült. Ha számodra még nem, az se baj.
@vakapad: 2./ Hogy Orbán nem híve az EU-nak, és sokkal inkább nyűgnek tartja (olyan II. Moszkvaszerűségnek), mint pozitívumnak, az számomra már rég kiderült. Ha számodra még nem, az se baj.

- Egyszerüen manőverezik. Egyáltalán nem biztos hogy 5 é múlva lesz EU/euro a jelenlegi formájában, ha megváltoztatják, akkor mi egészen biztos hogy szopóágra kerülünk benne.
@vakapad: Orbán nem az EUnak nem híve, hanem a kis országoknak kedvezőtlen alternatívaként jelentkező EEÁ-nak nem híve, amin most dolgoznak.
@GeoCracker:

Van ebben némi tévedés. A papírtalpú bakancs az I. világháború oligarcháinak a terméke, a II.-ban már nem volt ilyen.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

"- Elhiszem. Mondjuk eleve hogy lehet tudatos életet várni olyanoktól, akiknek 'munkahelyük' van?"

Lehet túl fáradt vagyok, de nem értem. Szakképzett, érettségizett emberekről van szó.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

"- Elhiszem. Mondjuk eleve hogy lehet tudatos életet várni olyanoktól, akiknek 'munkahelyük' van?"

Lehet túl fáradt vagyok, de nem értem. Szakképzett, érettségizett emberekről van szó.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Érdekes manőverezés. Nekimegyünk az EU-nak nagy garral, aztán visszavonulunk. Aztán újból felszívjuk magunkat, újra nekimegyünk, majd ismét visszavonulunk. Az eredmény: jókora időveszteség, valamint pénzveszteség, amit a CBS feláron keresztül fizetünk (és nem az EU-nak!). Egyébként ugyanott vagyunk, ahol "manőverezés" nélkül lettünk volna.
@Husz_János_Puszita: Az iskolák nem azért vannak, hogy önálló embereket képezzenek. Az iskolák függő embereket képeznek, hiszen a képzésükre az állam, esetleg a vállalatok adnak pénzt. Nekik pedig alkalmazottakra/adózókra van szükségük.

Egy iskola sem képez vállalkozókat(amihez nem kell érettségi de a doktori sem garancia a sikerre).
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Én inkább úgy fogalmaznám, hogy a pártoknak nincs szükségük gondolkodó, felelős, tájékozott polgárokra.
@Husz_János_Puszita: Röhejes, és sírni való. Jól tükrözi a magyar viszonyokat, igazán.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

EEÁ még nincs, ezért nem tudható, hogy kinek lenne kedvező. Hogy Orbán a jövőbe lát, azt nem kétlem, viszont hogy szorosabb együttműködés szükséges az EU tagok között, mert különben elvesztjük a világgal vívott gazdasági háborút, azt bizton állíthatjuk.

Hogy Orbán a jelenlegi EU-t nem szereti, az viszont nekem egyértelmű, ugyanis az EU több olyan dologba belekötött, amit Orbán talált ki, és vissza kellett csinálnia. Egy euroatlanti miniszterelnök ezekbe bele sem kezdett volna, és nem csak azért, mert fél a retorziótól, hanem mert egyetért azzal, hogy ilyeneket nem szabad csinálni.
@Husz_János_Puszita: "Utána néztem.
A 19. sz. elején az átlagos várható élettartam 25 év körül..."

Ezt te sem vehetted komolyan! Szerinted átlagban a 18. században a 25. életévüket elérő emberek meghaltak? Ezt vehetjük személyenként úgy 15. - 30. éves korig? Vagy beleszámolták a csecsemőhalandóságot és a járványos betegségek vagy a háborúk áldozatait is? Nem mindegy!
" 1990.-ban 37 év, ötven évvel később már 62 év volt." Ezt biztosan elírtad, de nem számít! Az ilyen statisztikák mindig torzítanak!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nem a pártok irányítanak a nagy demokráciákban, csak néhány kulcsember egy párton belül. És őket is irányítják.
@Husz_János_Puszita: Ez igaz. Nem volt tudatában a többség, mihez van joga, mi az övé, és mi a kötelessége. Ez a politika egyik legnagyobb bűne. Tudatlanságban tartották az embereket.

Ami az átlagéletkort illeti, a felosztó-kirovó rendszert a II. vh után indították el itthon. A statisztikák szerint esetleg a háborús veszteségeket belekalkulálva lehetett 46 év az átlagéletkor, de hosszú távon már több volt akkor. (Kb. 60 év közelében lehetett)
A probléma az volt hogy az esztelen pengőnyomtatás és maga a háborús gazdálkodás elvitte a nyugdíjbiztosítók pénzét, amelyek a háború előtt működtek. A háború után pedig elindult az állami gondoskodás, és néhány évvel a rendszer indulása után már fizettek nyugdíjat az akkori időseknek. Néhány év kivételével soha nem volt egyensúlyban a rendszer.
Azt hozzá kell tenni, hogy olyan széles körű szociális ellátást biztosított az akkori körülmények között, ami a magyar történelemben korábban példátlan volt. Azonban éppen ezért hiba volt nem elindítani egy tőkefedezeti pillért is, amikor még ment a szekér, amikor lett volna miből félretenni. Sajnos akkor a vezérelv más volt. Tényleg úgy nézett ki, az állam tud gondoskodni mindenkiről.
Máshol is voltak háborús veszteségek, Ausztriát, Nyugat-Németországot is újjá kellett építeni, ott is gondoskodni kellett az idősekről. Oszt mégis hol tartanak.
Orbán Viktor elvtárs egy fénylő generalisszimusz, aki elvezeti az országot a boldogság és a bőség világába.
@a szív fészkei: Nem így van. Egy nemes, belső világát elrejtő, csodálatos ember képe, a tisztafajú árják klasszikusa.
Az emberi átlagéletkor

időszámításunk kezdetekor 22
1200 30
1400 35
1850 40
1900 47
1978 73 (az északi féltekén)
előrejelzés 2000-re 90
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

"nincs sok minden tárgyalni való, igaz? "

Igaz. Szerintem sem lesz megállapodás.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: És akkor még a román helyzetet nem is vázoltad, mert az lehet durvább vita lesz az EP-ben, mint amit Orbánnal szemben rendeztek.

Vagy a spanyolok esetleges államcsődjétől sem hangos a magyar média, itt állandóan az megy, hogy mi vagyunk a fekete bárányok...
@Marcellusca: Hülye komcsi! te ne inzultálj egy tisztafajú árját! Rabszolga! Vissza a munkához! Te dolgozz, én nemzem a kékszemű, szőke nemes faj gyermekeit! Sajnos Wermacht tisztek már nincsenek, meg kell elégednem leszármazottjaikkal!
@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Stefi, olyan nem lehetne, hogy az orszag marad, o meg megy?
@Karipapa01:

Tudományos kutatásból hoztam az adatokat, belinkeltem.
@Fufo: "előrejelzés 2000-re 90 " - hát az nem jött be. De remélem a miniszterelnök úr a 100. évét is megéri! Remek orvosai vannak.
@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

Hát, miután más lehetőségünk nincsen, csak ez az egy reményünk maradt.

(úgyse veszi észre senki, hogy gúnyolódni tetszik szegény Viktor rovására)
@Karipapa01:

Már javítottam: 1900.-ban 37 év. ÁTLAGOS várható élettartamról van szó, beleszámolva a csecsemő- és gyermekhalandóságot. A penicillin nagyot dobott rajta, valószínű. Meg a Semmelweis.
@vakapad: A Messiást szerintem a joboldaliak várták, és sokan közülük még mindig azt hiszik, h el is jött. A másik oldal nyugati demokráciát vár, és most bénultan nézi, h mennyire távol kerültünk ettől.
@tomwar: Kussolj rabszolga nép fia! Tekinteted sem emelheted ekkora géniuszra, nem vagy rá méltó!
Na, megjöttek az álStefik...

Fabius, intézkedj!
@vakapad: Sok mindent nem vesznek észre a rabszolga faj sarjai.
@Alamio: Nem, a 'magyar' média konszolidált. Csak van még itt egy jó csomó moszkovita médiamunkás, akik tekintélyek. A magyarok önbecsülését újra kell építeni.
Balkanizálódó Orbán és orbanizálódó Balkán

"A mi Viktorunk pedig egy percig sem fog azon elmélkedni, hogy szövetséget kössön-e épp azzal a Pontával és a „nemzetközi baloldallal", ha arra lesz szüksége itthon."
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2641_balkanizalodo_orban_es_orbanizalodo_balkan
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: A magyarok csak álljanak a helyükre! Nekik a tisztafajú árják szolgája a jussuk, örüljenek hogy nem soroltattak a rabszolga népek közé.
@Husz_János_Puszita: "Tudományos kutatásból hoztam az adatokat, belinkeltem. "

Ne érts félre, nem téged hibáztatlak ezért az eredményért! De valahol valami kurván nem lett figyelembevéve! Például: az 1800-1900 években a zsellér családoknál minden 10 gyermekből csak 6 érte meg a felnőttkort. abból is egy valamilyen "gyógyíthatatlan" betegségben elpusztult. Nem erre alapozták a nyugdíjrendszert!
Hallod Fabius? Azonnal tüntesd el ezt a kurvát!
@tinca:

Ez a "bénultan nézi", majdnem stimmel. Emellett még bőséggel tesz azért, hogy a potenciális (a demokráciát elhozni, azaz/és a jelen kurzust leváltani képes) politikusok nehogy mán felemeljék a fejüket. Fentiek okán mondtam, hogy várja a Messiást, mert neki jelenleg senkise jó.
@vakapad: Egy euroatlanti miniszterelnök ezekbe bele sem kezdett volna, és nem csak azért, mert fél a retorziótól, hanem mert egyetért azzal, hogy ilyeneket nem szabad csinálni.

A 'nem szabad csinálni' gondolkodás a jóléti rendszerekben megengedhető. Európa még mindig nem ébredt rá hogy mekkora szarban van. Unortodox megoldások fognak jönni nagyon hamarosan, sőt a drasztikus nyugdíjkorhatár emelésekkel már elkezdődtek. Lehet persze 100féleképpen gondolkodni(nem kell OV megoldásait átvenni), csak úgy nem, ahogy eddig.
@GeoCracker: "Ha pedig bárki ezek után, a közelmúlt történései, nevezetesen a szoborállítások, és a Don-kanyar elhíresült papírtalpú bakancsai között és a fentiek között összefüggést látna, az aligha a véletlen műve. "
Nem is lepődöm meg rajta...

Ilyesmit jár körül ez is (az eredeti fizetős tartalom):
http://nepszava.com/2012/07/uncategorized/lapszemle-bruck-andras-„csak-az-a-fontos-hogy-a-mieink-legyenek”.html
Balkanizálódó Orbán és orbanizálódó Balkán

"A mi Viktorunk pedig egy percig sem fog azon elmélkedni, hogy szövetséget kössön-e épp azzal a Pontával és a „nemzetközi baloldallal", ha arra lesz szüksége itthon."
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2641_balkanizalodo_orban_es_orbanizalodo_balkan
@shinichi:

Igen, közben utána olvastam. Nem csodálkozom rajta, nem bíztak a tőkefedezeti rendszerben, miután elszállt az összes megtakarításuk. Egy háború vagy világméretű gazdasági összeomlás bármikor elsöpörheti a jövőben is. Ezért tartottam jónak a vegyes rendszert.
@Karipapa01: 1800-1900 években milyen nyugdíjrendszert?
@Karipapa01:

Természetesen igaz, hogy a döbbenetesen alacsonynak tűnő átlagéletkor számításában benne vannak a gyermekhalálozások is (persze nem csak a zsellércsaládoknál volt ilyen), de azért van abban valami, mikor Verne leírja Nemo kapitány halálát, aki 60 éves, azaz elérte a végső kor határát, és végelgyengülésben hal meg.
@Karipapa01:

Az iparosodás és urbanizáció előtt nem létezett nyugdíj, nem volt rá szükség. A kevesekről, akik idős kort értek meg, gondoskodott a nagycsalád.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: " 1800-1900 években milyen nyugdíjrendszert?"

Hát ez az! Itt nem az a problémánk, hogy hányan vagyunk az országban, hanem az, hogy hány munkaképtelen öreg van, akit valahogy el kell tartani! Erről ment a vita!
Orbán Viktor miniszterelnök urat egy egész ország, sőt a világ hálája fogja körülvenni öregkorában.
@vakapad: Jókai is egész szép kort megért, meg Ferenc Jóska is.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Hát minek baszkódsz itten ezzel a földi söpredékkel! Abban a szellemi magasságban amiben vagy könnyen egyesülhetsz a legkiválóbb viktoroddal. Neki nem kell a nyakát szívnod, van egy kicsinyke kis testrésze mely örömmel várja érzéki ajkadat. Egyesülésetekhez sok sikert és boldogságot kívánok.
@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): az foglya körbe venni:)))

a koponyájába vizelnek és vagy fociznak vele...

szóval végre hasznos taglya lesz a társadalomnak
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
Az unortodox megoldásokba sehol nem fog bekerülni az a politikai "stílus", amit ezek itthon meghonosítottak. Ez már önmagában is vérlázító. A manyup zsarolós felszámolása, a "mindenkire szarunk mi jobban tudjuk, majd jól megszívjuk"-ot nem unortodxiának hívják... A "mindent forgassunk fel, h majd a mi nevünket viselje, még akkor is ha egyetlen hatástanulmány sem bizonyítja, h szükség volt" rá - dettó. Stb. a végtelenségig.

De nehogy már ezt kelljen magyarázni mindezek után...
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Nem hiszek az összeesküvés elméletekben. Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy a magyar oktatás elavult, tekintélyelvű, nem helyez hangsúlyt a kreativitásra, kooperációra, a modern ismeretekre.

Az ostoba populizmus a pártok érdeke. Felvetődik a kérdés, ha az emberek jó része a saját életét nem menedzseli tudatosan, hogyan tud kompetens módon szavazni?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kussolly rabszolga!

@dr. Bubó: Te is foglyad be, rabszolgák szarlya, izé.. sarlya!
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Ez is igaz, de csak részben.
Pl. hogyan tekintesz akkor ennek a blognak a "Kusza Szem"-ező bloggerére?
Ő már valószínűleg nem moszkovita...
@vakapad: "Természetesen igaz, hogy a döbbenetesen alacsonynak tűnő átlagéletkor számításában benne vannak a gyermekhalálozások is..."

Az én nagynéném 1943.-ban 3 évesen rubeola betegség miatt halt meg! Ne röhögj, ha ma egyetlen gyereknek ez okozná a halálát, főműsorban adnák az RTL-Klubon. Akkor ez természetes volt, nagyszüleim, anyám elsiratták és jött helyette Laci bácsi nagybátyám. Pedig nem is voltak zsellérek. Képzeld, ott mi lehetett!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az nem én vagyok, te faszszopó seggfej! ÁlStefik garázdálkodnak itt!
Ezt a gyöngyszemet a Michael Knight blogon találtam. A beíró neve "magyarország feltámadt". Amíg a lakosság jelentős százalékának ilyen a szellemi színvonala, addig noncs min csodálkoznunk, az ország azt kapta, amit megérdemelt.
"Orban Viktor miniszterelnok ur, a Gyurcsany bagazstol elesen elteroen, nem az IMF ujabb penzszerzesi lehetosegeit kutatja es ajanlja fel a penzvilag spekulansai szamara, hanem a magyar nep altal valasztott felelos vezetokent a magyar valasztok erdekeit kepviseli."
@Husz_János_Puszita: A magyar oktatás semmivel sem elavultabb az országhoz képest, mint amennyire az amerikai elavult az ottani állapotokhoz képest. Az oktatás, főleg az állami soha semmikor nem lehet a kreativitás bölcsője. Eleve nagycsoportos foglalkozás stb. nonszensz.

A középkorban is voltak mesterek és tanítányok, és ma is így képzik a vezetőket(alapítványok, szülők, MLM).

Más nemigen magyarázza meg, hogyan tudnak max. középiskolát végzett emberek világcégeket létrehozni, amelyekben ezrével dolgoznak a diplomások fizetésért...

Ez nem azt jelenti hogy a hagyományos oktatás felesleges, de a célja sosem az elitképzés volt.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Orbán Viktor gondolkodását egy tényező motiválja: mindenáron pénzt kell szerezni valahonnan, mivel az eszetlen egykulcsos adóval (amely tényleg csak a jóléti rendszerekben megengedhető) évi 500 milliárddal csökkentette a bevételeket (persze azóta stikában kétkulcsosra alakították, úgyhogy már csak 400 milliárd az éves veszteség). Megjegyzendő, hogy az egykulcsos adó legnagyobb haszonélvezői maguk a honatyák és honanyák, valamint az oligarchák. Pont.

A pénzszerzéshez minden módszer megengedett, ugyebár. A "minden módszer megengedett"-ből az következik, hogy Matolcsy éjjel nappal ötletel, összevissza rángatják a rendszert, egy biztos pont van, a bizonytalanság, ilyen helyről pedig inkább menekül a tőke, hogysem (horribile dictu) idejönne. Jelenleg minden olyan beruházás, ami nem EU pénzből, hanem magántőkéből valósul meg, már rég elhatározott, hosszú átfutású projekt. Ha ezeknek vége, az ipar nem kicsit esik, hanem zuhanni fog. Unortodox módon. Ráadásul az egykulcsos gazdaságélénkítő hatásában való bizodalom akkora bukás lett, mint ide Lacháza. Az meg messze van.
@tinca: A manyup zsarolós felszámolása - több helyen napirenden van NyeU-ban.
@vakapad: Orbán Viktor gondolkodását egy tényező motiválja: mindenáron pénzt kell szerezni valahonnan, mivel az eszetlen egykulcsos adóval (amely tényleg csak a jóléti rendszerekben megengedhető) évi 500 milliárddal csökkentette a bevételeket (persze azóta stikában kétkulcsosra alakították, úgyhogy már csak 400 milliárd az éves veszteség). Megjegyzendő, hogy az egykulcsos adó legnagyobb haszonélvezői maguk a honatyák és honanyák, valamint az oligarchák. Pont.

Eddig értelmesnek tüntél. Az oligarchák és az SZJA hogyan kerül egy mondatba? Te tényleg azt hiszed hogy a magas rangú állami tisztviselők a köztisztviselői bérükből élnek? Amit az adóról írsz nonszensz, eleve fokozatosan lesz egykulcsos a kétkulcsos helyett(fordítva írod). Az meg hogy mekkora bevételkiesés...most az a baj hogy kevesebbet adózunk?
@Szabad Gábor: "Minden megváltozott, úgy újjászervezték ezt az országot, hogy vissza se lehet szervezni, csak olyan módszerekkel, amelyekkel azt most is teszik. Azok az eszközök pedig nem vállalhatóak a másik oldalon..."

Igen. A közélet egy részében erről folyik már régen a gondolkodás. Hogyan lehet ebből majd kitörni. A helyzet rossz. Egy sima választási győzelem nem lesz elég. Értelmes célok, il. az emberek gondolkodásmódjának tartós megváltozása nélkül még annál több se...
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): "Az nem én vagyok, te faszszopó seggfej! ÁlStefik garázdálkodnak itt!
"
Azt meg ez a Dr.Fűegér honnan tudná? ha másként nem tudod rendezni, javaslom, hogy inkább változtasd meg a nickneved! Legyen például mondjuk "Én iszom, Stefi-zetsz", vagy hasonló. Akkor nem kell másokat dorongolni :-)
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Szóval most már nem tűnök értelmesnek. Annyi baj legyen.

1./ Az oligarchák és a magas keresetűek általában a személyi jövedelmük után fizetnek adót (Orbán Viktor, Orbán Győző, Simicska, Nyerges, Pintér, Gyurcsány), mégpedig akkora személyi jövedelmük után, amelynek a nagyobb része korábban a 36 %-os kulccsal adózott: Ez most kicsit kevesebb. Kicsit nagyon az.

2./ Az általában nem baj, ha kevesebb adót fizetünk, feltéve, hogy megengedhetjük magunknak. Ha nem, akkor következik az a kétségbeesett kapkodás a./fűhöz és b./ fához, aminek mostan szemtanúi vagyunk.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Az amcsi átlagpolgárt sem az eszéért lopják el szerintem, viszont olyan feladatokat kapnak pl. a gyerekek az iskolában, amit egymással kooperálva tudnak megoldani. Megtanulnak kérdezni, segítséget kérni, együttműködni, kommunikálni, konfliktusokat feloldani, önbizalmat szereznek, stb. Ezek a kompetenciák nem az intelligenciához vagy tárgyi tudáshoz köthetőek, viszont elengedhetetlenek a vállalkozó szellemhez mondjuk. Vagy pl. a kisiskolás tudja, mi az a jelzálog, mi a kamat, mi a tőzsde...nem etetik meg akkora baromságokkal a politikusok. Ott is volt az Obama terrorista, patás ördög Bush, de egyben egyetértett az utca embere a kampányban: a gazdaság menjen jól, akkor nekem is jól fog menni.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Köztudott, hogy Fabius csak a legritkább esetben érhető el napközben. Ő ilyenkor egy kétes hírű, hatósági engedéllyel nem rendelkező csepeli talponállóban mosogat éhbérért. A blogot este szerkeszti.

Ez az ő szánalmas élete.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Köztudott, hogy Fabius csak a legritkább esetben érhető el napközben. Ő ilyenkor egy kétes hírű, hatósági engedéllyel nem rendelkező csepeli talponállóban mosogat éhbérért. A blogot este szerkeszti.

Ez az ő szánalmas élete.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):
A hívő és a gondolkodó kizárja egymást.
Nem baj, ha hiszel, kövesd is gazdádat a sárga házba, ahová szabadság címén elvonult (mert a balatonon lévő búvóhelyeken nem tudnak róla, hogy ott lenne. Talán Graz?)
A baj ott van, hogy már senki sem hiteles vezetőnek.
Kérjünk egyet kölcsön valamelyik szomszédtól, de épelméjűt!
@tinca:

Sosem tahótlanítok. Inkább szemmel tartom őket. Nem lehetsz elég óvatos.

Most mennem kell, be kell néznem az ágyak alá, meg a szekrényekbe.
@vakapad: "2./ Az általában nem baj, ha kevesebb adót fizetünk, feltéve, hogy megengedhetjük magunknak."

Úgy fél-egy évvel ezelőtt egy kommentben én is megkértem a kormányt, hogy a továbbiakban lehetőleg ne csökkentsék az adómat, mert éhen fogok dögleni. Sajnos vagy nem olvasták, vagy nem tudták értelmezni.Az is lehet, hogy nem tartozom a "zemberek" kategóriába.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "... be kell néznem az ágyak alá, meg a szekrényekbe. "

De vigyázz, mert kieshet egy csontváz! :-))
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): "Köztudott, hogy Fabius csak a legritkább esetben érhető el napközben. Ő ilyenkor egy kétes hírű, hatósági engedéllyel nem rendelkező csepeli talponállóban mosogat éhbérért."

Te is ott szoktál inni? Jó, a kommentjeiden látszik is...
@Karipapa01:

Ki kell, hogy ábrándítsalak, szerintem olvasták is (olyannyira, hogy ha már ott voltak, le is nyomoztak), sőt értelmezni is tudták, de leszarták.

Nehogy sírj.
@vakapad: "Hogy Orbán a jelenlegi EU-t nem szereti, az viszont nekem egyértelmű,"

Orbán egója végzetes csapást szenvedett el 2002-ben, amikor május 9-én hivatalosan is tagok lettünk. Ugyanis a csatlakozás utolsó simításait az ő kormánya végezte, és biztos volt benne, hogy majd az athéni ünnepségeken ő fogja képviselni az országot. Nem így lett, és ezt nem bírta-bírja elviselni. Noha meghívták az ünnepségekre, és el is utazott Athénba, de a bulira nem ment el!
@ágica1:

"A baj ott van, hogy már senki sem hiteles vezetőnek."

Igen. A baj ott van. Nagyon ott. Kérdés, hogy így kellett-e lennie.
@Karipapa01:

Stefi hazudik! Amióta megcsípett egy radioaktív gödény, képes vagyok egyszerre inni az ÖSSZES csepeli talponállóban, úgyhogy tudnék róla.
@Karipapa01: keveritek az átlagéletkort, és a születéskor várható élettartamot.
@vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver:

Nem hinném, hogy Orbán egójára "végzetes" csapást lehetne mérni. Az nem olyan egó.
@vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver: " keveritek az átlagéletkort, és a születéskor várható élettartamot. "

Az átlagéletkorba beleszámít a négyéves korában rubeolában meghalt gyermek is. Szerintem. Szerinted ó már nem is ember?
@vakapad: sebaj, majd jön a nemzeti tündérpásztor és levarázsil:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Stefi hazudik! Amióta megcsípett egy radioaktív gödény, képes vagyok egyszerre inni az ÖSSZES csepeli talponállóban, úgyhogy tudnék róla."

Ne aggódj, Stefike elintézi! Egyébként is mindent jobban tud!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Nehogy sírj. "

Nem sírok, brühühü...
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: orbán és náci bandáján kívül (3-500 ezer emberszerű lény) mindenki többet adózik, duma a kevesebb adó, egy példa: a minimálbért a törpe emelgeti, ezzel bezavar a reálfolyamatokba, az eredmény ugyannyi a nettó minimálbér 73 és 93000 közgépegység esetén, 61.000 simicska
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: az állami, v. Inkább nevezzük közösséginek omtatás valóban nem feltétlen elitképzô, de nem is elitista. Jelenleg nálunk kasztositás zajlik állami ráforditásból. S mellesleg az oktatás leszakadóban van. Az országhoz, de onmagához kèpest is. A saját tradicioihoz képest is.
@Husz_János_Puszita: "Az iparosodás és urbanizáció előtt nem létezett nyugdíj, nem volt rá szükség. A kevesekről, akik idős kort értek meg, gondoskodott a nagycsalád." ... vagy hagyták őket éhenhalni. A híres magyar szociográfusok erről is írnak.
Az összes Stefit kibasztam a picsába. Találjatok ki innentől mást egymás basztatására, ezt meguntam.
@vakapad:
...hát a vérünkben van, hogy minden keresztútnál a rosszabbik irányt válasszuk...
De az is vérünkben van, hogy bármelyik szélhámosnak bedőljünk: az álom olcsóbb, mint a gondolkodás.
És ezt egy populista agyament bőven ki is használja.
@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Tényleg újítani kéne már valamit, mert láthatólag kiégtél. Talán más műfajt kéne kipróbálnod. Ennek a lehetőségeit már kimerítetted. Komolyan. Unalmas vagy, mint egy őszi légy.
@Karipapa01: "3 évesen rubeola betegség miatt halt meg! "

Ma meg az a trendi, hogy a védőoltások ellen kampányolnak, és szidják a kizsákmányoló orvostudományt, és a gyógyszereket, amellyel az ipar szándékosan mérgezi a népet... ha erre előhozod a TBC-t, gyermekbénulást, és hasonlókat, arra is hadoválnak valamit.
Juhé, a maszop megirigyelte az LMP-t, és készül lenyúlni a témáit!

"Nem lehetek elég hálás az LMP két vezető politikusának, hogy észrevették: készülőben az MSZP zöld fordulata. Leszögezném, hogy a zöld fordulat nem az MSZP magánügye, hanem Magyarországé: a témát senki nem sajátíthatja ki, együtt kell gondolkodnunk róla. Azért tűztem ki célul, hogy megvalósítjuk a magyar szociáldemokrácia zöld fordulatát, mert ezzel az Orbán-kormány korszerűtlen gazdaság- és társadalompolitikájának modern és demokratikus alternatíváját nyújthatjuk."

mszp.hu/hirek/zoldet_a_pirosra_mesterhazy_attila_irasa_a_het_legfontosabb_politikai_esemenyeirol
@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Tisztafajú árja? Nézegesd, de ne ebéd közben, met jön a kis Vuk tőle.

Na mit kapnál kedvenc nácijaidtól, erre az orvbáni tisztafajúságra!!!
@épészmérnök: "Nem lehetek elég hálás az LMP két vezető politikusának, hogy észrevették: készülőben az MSZP zöld fordulata."

Ez igen, baráti, tiszta szó, semmi irónia, semmi odabaszás. Ez az őszinte együttműködési készség a maszop legszebb tulajdonsága.
@épészmérnök: "a zöld fordulat nem az MSZP magánügye, hanem Magyarországé"

Vesd össze: a haza nem lehet ellenzékben
mindenkit ki kell ábrándíccsak, a maszop fog megint kormányalakítani 2 év múlva... az lmp és mások feladata, hogy a mamutpártot rávegye változtatásokra... de számomra ez megnyugtatóbb alternatíva, mint a fidesz újabb ámokfutása esetleg jobbikos besegítéssel... döntsetek prolik, mellik a jobb
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: És nem magyar katonákat-fegyvereket áldott meg a papság és küldött harctérre ölni támadólag? Szómágiázzunk persze: Magyarország nem önálló, csak amióta Orvbán úgy gondolja. Tehát semmiről nem tehetünk, amit a XX. században elkövetettünk magyarként.
Következő fordulat az lesz, a Mesterházy odaláncolja magát a pártkasszához.
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Ez jó, de Stefike betonszűz, nem lehet betörni az ékességébe csak úgy. Tehát Orvbán vagy oltár elé vezeti, vagy marad a kökénykék szemén való való kéjelgés gondolatban,Anikó asszony kunos turáni arccsontja árnyékában..

Remélem,sikerált olyan zavarosnak lenni, mint a stefis szárnyalás. Mostanában ilyenben mek.oszk.hu/00000/00056/html/005.htm domborít, külön kiemelve Orvbán ferde téglalap alakú orrát. Az melyik rassz jellemzője???
@Karipapa01: Amennyiben elélvez Orvbán-képre?? DE akkor legalább nem fog szaporodni.
@Husz_János_Puszita: :-).

Melyik párt kasszájához láncolja magát Mesterházy "mester"? Bár ha konspirációs teóriám igaz, akkor mindegy. Mert hogy egy csapat ez :-(.
@rdos: Ezt már rég megtették Abramovics árvagyerökék. Még a drága Keleti Györgyi is orosz milliárdosért éhezi szépre /??? iszonyúan néz ki/ magát, tehát az oroszok valóban a spájzban, sőt a stelázsipolcainkon vannak! ;-DDD

De követve téged: amortizálják a volt SZU-t az orkaiak - pipa - kidöglesztik Magyarországot - pipa - (mondjuk a többi szoci országot miért nem nyúvasztják ennyire, miért csak nekünk van Orvbánunk ilyen kártékonyra fazonírozva??), a keleti blokk hulla lesz amcsi,orosz összefogással. És utána? Mi lesz? Megszáll minket ObamaPutyin?
@vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver:
"..semmi odabaszás. Ez az őszinte együttműködési készség a maszop legszebb tulajdonsága."

Tiszta szerencse, hogy az LMP csupa pozitív, baráti és együttműködési szándékot hangoztató megnyilvánulást tesz a maszop irányába. :)
Mindkettőnek kurva gyorsan észhez kéne térnie, mert nagyon uncsi, hogy tízmillió ember sorsával játszanak.
Fabius, mindenek tudója! :-) Azt írod:
"2: Mikor az egykori manyup tagoknak már nem merik a szemébe mondani, hogy haverek, mi a zsarolásban is hazudtunk, mert egyéni számla az nem lesz, bármit is ígértünk, helyette elsunnyogják egy másik törvény lábjegyzetébe dugva, "

Pár napja, pont erre gondoltam, mármint, hogy hol az az egyéni számla amit ígértek. Te most azt írod, hogy némileg elsunnyogták, törvényesen, amiről én nem is tudtam. Mi ez a törvény? Amúgy legalább megint felidegesítettem magam. Mennyire frankó amikor egy blogról kell az ilyesmit megtudnia az embernek...
@lbm: Az összes kommentet kérve látod az előző hozzászólásokban.
Szép estét mindenkinek! Nos véget ért a nyaralás az utolsó napon egy tuti jó piáros Szijjártó családi életképpel a keszthelyi balcsiparton.:) Errefelé mik a hírek, lemaradtam valamiről?? Nektek, hogy telt a hét??
@Fabius: "Az összes Stefit kibasztam a picsába. Találjatok ki innentől mást egymás basztatására, ezt meguntam. " - Ez igazán nem szép tőled. :-((
@shinichi: jahh, és lájk, mert egyik sem szende szűz, de nem is kemény legény :-)
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): "Köztudott, hogy Fabius csak a legritkább esetben érhető el napközben. Ő ilyenkor egy kétes hírű, hatósági engedéllyel nem rendelkező csepeli talponállóban mosogat éhbérért. A blogot este szerkeszti.

Ez az ő szánalmas élete."

- Ez jó poén volt. :-))
@a szív fészkei: "És utána? Mi lesz? Megszáll minket Obama Putyin?"

Hát én pont ezt mondom, hogy már megszálltak. Annyira biztonságban érzik magukat hogy az USA a haderejének a súlypontját áthelyezi a Csendes-óceánra.

Miért mi? Csehek tudtak a legjobban elszakadni. Kétségtelen minket valamiért fontos "szétverési célpontnak" tartanak. Bár ahogy nézem már a románokat is kispécézték. A szlovákok, bulgárok, szerbek talán kevésbé elnyomottak, de pl. pont a szerbek megtapasztalhatták a pánszlávizmus mit jelent egy kipróbált bolsevik szájából.

Semmit. Úgyhogy én a helyükben sokat nem remélnék hajdani? közös orosz gazdáinktól.
@rdos:

A Közgéphez már nem mehetnek, az foglalt. Elmennek a Strabaghoz láncolni, utána cserélnek kopogtatót.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):
"... orrának kissé ferde téglalapszerű éle [...] a videó újrajátszása során csak nőtt."

hát igen.
igen, igen, igen.
@Stefánia kisasszony (vállról indítható picsa):

Nem különösebben érdekel, hogy mi szép. A Stefizést unom, innentől minden stefi nick megy a levesbe. Ez is.
@Stefánia kisasszony (vállról indítható picsa): Én csak külső szemlélő voltam. Egyébként ott volt a kutyájuk is, de az nem pincsi, hanem egy ilyesmi Pumi. :)

www.kutya-tar.hu/kutyak1/pumi/pumi-06.jpg
Na amíg Fabius 2 tányér köz5t beugrik a mosogatásból, addig elm1ek kutyát sétáltatni.
Erre kéne már rájönnie Közép-kelet-Európa kis népeinek.

Valamelyik nemzeti szlovák blogon jelent meg, amikor kiderült, hogy genetikailag mi, azaz magyarok és szlovákok vagyunk a legközelebbi rokonai egymásnak, hogy akkor miért akarjuk mi szlovákok a magyarokat visszaküldeni Ázsiába?
Most ébredtél? Elhitted 2010-ben, hogy igaz, amit mondanak? Naiv voltál. Láttál már olyan országot, ahol a teljhatalom hirdet forradalmat? Mese habbal, parasztvakítás elejétől fogva. Én is hazudnék havi 1-2 milláért, lehet. Egyelőre nem volt alkalmam kipróbálni:)
Arra vagyok kíváncsi, mikor megyünk már az utcára leverni ezt a taknyot. A spanyoloknak nem kellett ennyi idő ehhez.
"Török Zsolt, a párt szóvivője vasárnap Budapesten, a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt azt mondta, a mutyikra utal a "Simicska Zrt.-k, Nyerges Kft.-k" működése is, és ahogy az egész országban, úgy Pécsen és Püspökladányban is tetten érhető a mutyizás."

Akcióznak a macik... kicsit elkésve ballagtak ki a barlangból.
mszp.hu/video/fideszmutyik_orszagszerte
@épészmérnök: Elméletileg a "szlovák magyar két jó rokon" vonal 2012.07.15. 18:00:06-i kommentemhez tartozik, amit az a hibás gyakorlatom szakított el a szövegének a környezetéből, hogy mondat után ütöttem egy entört :-(. Nem kellett volna.
@rdos:

"Mit tudsz közgépről? 70-30? 90-10? 100-0? "

Nem mindegy? 100% cehet mi álljuk.
@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Feltéve, ha most elhúz vérbe örökre valahol meghunyászkodva lapítva. Te most melyik Stefi vagy? Kezdesz varrás mentén hasadozni drága.
@Mr. Waszabi:

Hogyne láttam volna! Kubában permanens forradalom van.
@Fabius: Hát ez remek perspektíva. (MSZP-Fidesz)
@rdos: Hát nem vagy annyira messze a jobbikos agyömlenytől. Meg vagyunk szállva, ki vagyunk zsigerelve, le vagyunk taglózva. Oké, mindenről mások tehetnek, még Orvbánról is. Direkte ránk hozta - sőt szerintem saját spermáival mesterségesen megtermékenyítette a mamát - Soros, hogy orkai parancsra megteremtse ezt a sátáni ledózerolónkat. És mi a teendő, sto gyéláty, what can we do, most hogy erre rájöttél és megosztottad ezt velünk?

Vívjuk ki szent függetlenségünket, azzal hová és mire megyünk? A cél Irán?
@lbm:

Ez a "Az Európai Unió tisztviselőinek és más alkalmazottainak nyugdíjbiztosítási átutalásáról és visszautalásáról, valamint egyes nyugdíjbiztosítási tárgyú és más kapcsolódó törvények" - csomag amibe eldugták.

www.origo.hu/gazdasag/20120704-nehezen-halad-az-egyeni-nyugdijszamlak-letrehozasa.html
@Fabius:

Az lesz nekünk a szép világ. Szebbnél szebb jövőképeket rajzolnak nekünk a mi képviselőink.
@biohouse:

Kinek perspektíva ez? Mert nekem nem az. Ha ez reális lehetőségként fölmerül, pártot alapítok bizisten.
@Husz_János_Puszita: "100% cehet mi álljuk." Ez sajnos igaz. Ami már a pofátlanság netovábbja, ahogy Fabius írja, a jövőnket is megadóztatják (MNB "Tobin" adója), és a múltbeli megtakarításokat is lenyúlják (kötmanyup).

Külföldre szakadt hazánkfia mondja, már külföldön is csak kapkodják a fejüket a népek (meg sajna, okkal, de ki is röhögnek minket), a fityisz eszement törvénykezési gyakorlata miatt.
„Ezt a cikluson túlra toljuk a szarhalmot dolgot azok csinálják, akik bár szájukkal még harcolnak, de a tetteikkel már nem.”
Úgy vélem, ez a konstatáció megállja a helyét, ugyanakkor előre vetít, bizonyos menetrendszerűen bekövetkező történéseket is.

Tegyük fel, sikerül 14-ben szívlapátot adni a Fidesz kezébe (áldassék az Úr neve), és elzavarni őket oda, ahová valók. Ugyan ez az óhaj, egyenlőre Huxley és Clarke írói munkásságát jellemző utopisztikus műfajra jellemző, de tegyük fel, hogy mégis meghallgattatik az ima (átok) és leváltjuk ezet a(z)…
A nyertes választás másnapján megindul a kampány, mert annak az a tulajdonsága, hogy egy egész cikluson keresztül dübörög – normális esetben. A Fidesz nem normális eset persze, de tőlük ezt szoktuk meg. Azt a szarhalmot amit az őket váltó garnitúrára hagyományoznak majd, lehetetlen lesz kezelni. Amit eddig sikerült Kusza Szemnek összebarkácsolni, már avval sem lehet mit kezdeni, hát akkor mi lesz, ha ez még két év borzalmaival meg is lesz fejelve? Az új kabinet elkezd zokogni, hogy a „francba a francba a francba, most micsinájjunk ekkora trágyarakással, merazelmúlt négy év…”. Erre majd jön Viktor a sárga lappal (Grazból), megpödri a szaros bajuszát Kövér komenistázik egy jó ízűt, Gabika meg lekommunikálja, hogy a rohattbolsevisták tejjesen hülyék a kormányzáshoz. Aztán ahogy ezt megszoktuk már huszonkét-három év alatt, folytatódik a szardobálás tovább, öngerjesztő nevörendingsztóriként, lófasz se fog változni. Sajnos ez benne van (szerintem) a pakliban, és ha megnézzük a jobboldali még (vagy már?) normális közgazdászok véleményét, akkor ez reális veszély. Én nem tudom, hülye vagyok a számokhoz, de a piacon azért tudok szorzani meg osztódni.
Remélhetőleg nem ez lesz a dolog végkimenetele és csak remélni tudom, hogy oda lesznek elzavarva, ahonnan nincs viszaút a politikába. Sok Sci-Fi-t olvastam annak idején, talán ennek tudható be…
@Fabius:

Én meg elmegyek világgá, keresek magamnak pártot külföldön.
@vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver: Erdélyben menniük kellett az öregeknek a Büdösbarlanghoz, a kéngőzbe halni. Ahogy Japánban fel a hegyre elpusztulni önként danolva. www.szenti.com/fukazava.shtml Kicsit görgetni kell a link elejét.

Megoldották az öregek öngyijével a dolgot faszán. Ha a nagyanyó dédanyó lett - meglátta a dédunoka egérfogait - , szégyen volt tovább élnie. Ha ezt nem látta be, lazán megölték a gyerekei.
@Fabius:

Én rád szavazok. Addig akkor nem keresek külföldit.
@Husz_János_Puszita: Olaszoknál jön vissza Berlusconi. Eszik egymást a balosok.
@Gábriel angyal: Megetettétek Szijjártóékat a hattyúk után maradt kenyárgalacsinnal? Remélem, jól tartottad őket.
@a szív fészkei: Hát szerintem a "jobbikos ideológia" Eu ellenes, én pedig határozottan nem. Szerintem inkább jó dolog az Eu, mint rossz. Számunkra pedig kifejezetten jó (lenne, ha az eftársak értenének hozzá).

Nem látok más lehetőséget, mint a kollaboráló magyar politikusokat, a tudatdeformáló sajtómunkásokat ismeretségi körömből kizárom. Ha kérdik, de hát miért? Elmondom nekik.

Mind elmondja. Á dehogy! Mindnek elmondom (mondtam) higgy amiben akarsz, nem mondhatod hogy nem tudtál róla.

Annyit azért megengedek, 100%-ig nem vagyok biztos véleményemben, de egy jó 80-90%-ig igen. Az a baj hogy pártállami múltunk összpárti összetartással titkos (ha jól rémlik csak a lehetett volna más erőltette). Így az is lehet hogy tévedek.
@a szív fészkei:

Ha visszaszavazzák a Berlusconit, az olaszok is megérdemlik a sorsukat. Oda nem megyek, van valami ötleted?
"(ha jól rémlik csak a lehetett volna más erőltette)" helyesen:

"(ha jól rémlik csak a lehetett volna más erőltette a titkosítás feloldását)"
@Husz_János_Puszita: az más tészta, mert ott valóban meg kellett harcolnia a hatalomra kerülésért Castronak. Emennek a nyikhajnak meg csak át kellett basznia a mohó és buta magyarokat. Amíg a magyar ember elhiszi, hogy egy politikus mannát tud varázsolni a semmiből, hogy nem kell a jobb megélhetésért többet, jobban dolgozni, nos, addig nem fog javulni az ország morálja, s ennek okán gazdasága sem. A közembernek kell az költségvetésen való élősködést, lopást először elfelejtenie, annak a kevés politikusnak a lopását befedezi a sok polgár becsületessége.
Ha szemét akarnék lenni, azt mondanám, hogy a választók azt kapták Orbántól, amit vártak - átbaszták magukat, hát Orbán segített nekik ebben, rátett még két lapáttal. Csak hogy érezzék, hogy segített nekik.
Jó-e magyar rabszolgának lenni a minielnök keze alatt csökkenő reálbér mellett? Nem tudom feltűnik-e bárkinek, de éppen ejrópai kinaiakat farag a Nemzetből, megnyomorítja a saját népét, hogy versenyképes legyen az ország, miután szétbaszta. Ehhez nem kellett volna se demokrácia, se piacgazdaság, ezt már Rákosi is tudta művelni Sztalin nyomán, némileg hatékonyabb eredménnyel. A baj az, hogy ebből Orbán csak a demokrácia és a piacgazdaság nélkülözését valósította meg, eredményeket nem tud felmutatni, csak pusztítást. Még kopírozni se tud rendesen a barom. Csak tudnám, mire kapta a doktoriját? Mer' a Skicc Pali legalább pontosan másolt, csak a plágiumon bukott el. Bánná a kánya, ha Orbánt plágium vád érné egy rendes gazdaságpolitika lemásolásáért, még díszdoktorit is adnék neki érte, sőt kettőt is mindjárt.
Nincs időm végig olvasni a kommenteket, ezért előre bocs, ha már volt ez a gondolat:

Orbán és Matolcsy egy egészen kézenfekvő ok miatt maradnak távol a tárgyalásoktól: nevezetesen azért, mert a parlamenti 2/3-os többség számukra a létező leggyengébb tárgyalási pozíciót jelenti az IMF-fel szemben. Ezt pont fordítva szokták látni, tévesen.

Egy sima feles többséggel bíró kormány az IMF-fel folytatott tárgyalások során hatékonyan érvelhet úgy, hogy a másik fél bizonyos kéréseit képtelenség teljesítenie, mert pl. az adott kérés a hatályos alkotmányba ütközik, ezért az idevágó törvényt elkaszálná a KE vagy az AB. Esetleg hivatkozhat arra is, hogy a kérés teljesítéséhez szükséges törvénymódosítást nem tudja végrehajtani, mert az minősített többséget igényel, és az ellenzék le fogja szavazni. Ha az IMF ezt nem hinné el, a kormány akár be is nyújthatja a törvénymódosítást, amely aztán látványosan elbukik a fenti akadályok egyikén.

A teljhatalommal felruházott 2/3-nak ezek a lehetőségei nincsenek. Kérjen az IMF bármit, nincs kifogás, hiszen bármilyen törvény vagy szabály, vagy akár az alkotmány is akadálymentesen módosítható, tehát nincs objektív, elháríthatatlan akadály. Ráadásul Orbánról mindenki tudja, hogy az egész Fidex az ő engedelmes protézise. Amit ő kitalál, az úgy lesz, nincs apelláta, a frakció távvezérelt droidként mindent megszavaz. Püff neki, ez jó nagy pech. Ha Orbán valamit nem akar teljesíteni, nincs hova, nincs ki vagy mi mögé bújnia, ezért az ellenkezés felelőssége teljes mértékig az övé.

Nevetséges a próbálkozás a 2013-as költségvetési törvény sietős elfogadásával is. A fidexes tempóval ugyanez egy nap alatt módosítható, itt nem véshető semmi kőbe, ez hülyeség.

Orbán egyetlen kiútja, s ez is csak ideig-óráig fog működni, hogy kámforrá válik, és maga mögött hagy egy gyenge felhatalmazású zoknibábot, aki hebeghet-haboghat kínosan. Nem lesz itt tíznapos tárgyalás sem: az IMF szerintem napokon belül távozni fog, hiszen nem lesz miről tárgyalni.
@Knósszosz: a fideszes puccsra a válasz nagyon határozott kellene hogy legyen, és ugyanolyan részletesen előkészített terv alapján kell, hogy folyjon, mint ahogy a fidesz nekiesett az átalakításnak.
@Knósszosz:

Ezt tökegyszerűen el lehet kerülni. A gazdasági kormányzásnak olyan hozzáállással kell bírnia, mint Bajnaiéknak:

- Normálisan lekommunikálni, mit miért teszünk.
- Amit meg kell tenni, az meg is kell lépni.
- A rövidtávú eredményeknek látszaniuk kell 6 hónapon belül.

Ha ez megvan, elkezd csökkenni a CDS felárunk, az államkötvényeink finanszírozása, a minősítőknél javul a besorolásunk, visszatér a kiszámítható gazdasági környezet, beindul a tényleges növekedés, és az így megtakarított lóvéból már lehet valamit visszacsorgatni az egyensúly fenntartása mellett az emberekhez is.

Aki ezt meglépi annak nyert ügye van. Mindegy mit mond Viktor, mert ebben az esetben a számok beszélnek helyette.
@rdos:

Biztosan dagad a büszkeségtől a mester, akadt egy követője, a Ponta. Mégiscsak maradandót alkotott. Már csak másolni kell, Brüsszel meg fogja a fejét, miért nem nem állították meg időben?
@a szív fészkei: "A cél Irán?"

Nem. Dehogy. Nagy múltú kultúra és nép, de nem a mi világunk. Lehet hogy ki fogsz nevetni, de spec nekem Svájc jobban tetszene.

Oda, azaz svájci patrióta (helyi pénz, kiváló hadsereg) és gazdasági szintre mi már nem érünk el, talán ha a gyerekek, vagy inkább az unokáink, de el lehetne indulni a jó irányban.

Tanítani. Sokkal többet kellene az oktatásra fordítanunk. A legjobbakat kellene a tanári pályára vinni. Viktorka szerint magyar föld, meg víz. Szerintem meg a kiművelt emberfők sokasága. Tudom hogy palizáltam valakitől, de nekem csak ennyire fussa :-)
@Mr. Waszabi: "Amíg a magyar ember elhiszi, hogy egy politikus mannát tud varázsolni a semmiből, hogy nem kell a jobb megélhetésért többet, jobban dolgozni,"

na ez is a bűnbakkeresés egy eléggé gusztustalan módja.
A falunkból, akinek még van munkája, az a hajnali négyes vonattal utazik. Többnyire szalag mellett, állva húznak le nyolc, de inkább tíz órát, három műszakban. A szalag mellett, apukám, nincs lazsálás, próbáltad már? Mert én igen. Huszonéves nyikhajok csuklóztatnak meglett családanyákat. A túlórát nem fizetik.

Folytatom: a délután hármas, vagy a négyórás vonattal hazaérnek, átöltöznek, és mennek ki kapálni, hogy megtermeljék az alapkajákat. Nem azért, mert ökologisták, meg szló fúd, hanem mert másként nem lenne mit enni.

Mondjad csak nekik, hogy tanuljanak meg dolgozni, mit fogsz kapni tőlük...
@vakapad: Szerintem nincs túl sok értelme folytatni....:) OGy, Simicska, Nyerges, Pintér, Gyurcsány a személyes jövedelme után fizet adót? Mármint a cégeik? Szevasz.
@Husz_János_Puszita: Épp ezt írta római barátnőm: megérdemlik a sorsukat, tudja. De baljós minden, el is van keseredve. Nincs ötletem, bocs.

Amerika se boldog, Obamának sok minden nem sikerült, a gazdaság lejtmenetben náluk is - ahogy ottani barátom írta.
@vakablak:

Jó meglátás. Annyit fűznék hozzá, hogy Gyurcinkat elsőre sem kívánta látni az IMF. Ezért lett Fellegi a tárgyaló fél.
@épészmérnök: Ara lennék kíváncsi, aki így lenyilatkozza a tutit, azt mit és hogyan és mennyit dolgozik???
@vakablak: "Orbán és Matolcsy egy egészen kézenfekvő ok miatt maradnak távol a tárgyalásoktól: nevezetesen azért, mert a parlamenti 2/3-os többség számukra a létező leggyengébb tárgyalási pozíciót jelenti az IMF-fel szemben. Ezt pont fordítva szokták látni, tévesen."

Hú, gratula, ez egy nagyon jó meglátás.
@Husz_János_Puszita: Az amcsi közoktatás színvonala meredek fordulatot vett lefelé a 70es években. Rengeteg kririkát kapott(belülről), de semmi sem történik. Sokat elmond róla, hogy néhány államban a kézírás már nem tananyag. Az alapmüveleteket viszont már évtizedek óta képtelen fejben/papíron elvégezni egy átlag középiskolás.
@épészmérnök: ne értsél már félre, ha lehet, legyél ennyire intelligens. Pontosan tudod te is, kikre gondoltam. Nem azokra, akikről írsz.
Ha itt az emberek többsége megtanult volna a maga keze után élni, Orbánt senki nem szavazta volna meg. De volt itt 2 millió honpolgár, így 20 év piacgazdaság után, akinek a gondolkodásmódjáról árulkodik a 2010-es választás eredménye. Meg a következményei is. Ők azok , akik hiszik, hogy majd az állambácsi mannát szarik az asztalukra.
Értsük egymást.
@Husz_János_Puszita: Öszintén, eddig nem tájékozódtam ki is ez a Ponta de ha vityát követte, rossz lóra tett.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: az amerikai oktatás kritizálása egy jó magyar szalmabáb, arra szolgál, hogy felsőbbrendűnek érezzük magunkat.
@épészmérnök: "Többnyire szalag mellett, állva húznak le nyolc, de inkább tíz órát, három műszakban. A szalag mellett, apukám, nincs lazsálás, próbáltad már?"

És Ők hogy örülnek az egykulacsos adónak! Tudod, aki tízszer annyit dolgozik, az keressen tízszer annyit, és adózzon tízszer annyit.
@Husz_János_Puszita: Vagy pl. a kisiskolás tudja, mi az a jelzálog, mi a kamat, mi a tőzsde...nem etetik meg akkora baromságokkal a politikusok.

- Igen, biztos. Ezért él az amerikaiak 2/3-a bérlakásban úgy, hogy a nyugdíja az első tőzsdei összeomlásnál eltünik. Az amerikai átlag még hülyébb a pénzhez, mint az átlagmagyar.
@rdos: Ebben egyetértünk. Svájcba ment férjnek egy rokonunk, itthon felkapott újságíró volt. Most ezerrel magol - anyanyelvi szinten van németből, franciából, angolból külügyes szüleinek hála - hogy középiskolai tanár lehessen Zürichben, mert az megbecsült, jól fizető állás ott.

De Orvbán pont fordítva gondolja, a bunkó. Sok ország szeretne Svájc lenni.
@Mr. Waszabi: ha a mannát ellopják, azért ki a hibás?
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlányStefi bácsi te már megint itt rontod a levegőt, ahelyett hogy az utcasarkon állnál ? Habár te már nem kellesz senkinek, csak seggnyalásra vagy alkalmas. Szeretnéd ha annyi eszed lenne mint Fabiusnak, de neked ez sosem adatik meg. Szerencsétlen hülye.
@épészmérnök: Valahogy mégis oda vergődik ki mindenki, nem ide áradnak tömegével onnan. az tény, hogy az innen jövő okost és ambíciózust is megbecsülik és elismerik.
@a szív fészkei: "Sok ország szeretne Svájc lenni." Igen. Sok ország politikusai, köz szolgái, miért nem abba az irányba viszi az országukat, ami a svájci jóléthez vezet? Először a magas képzettsége okán nevezheti magát a sok fiatal polgárnak és meg fogják oldani az eredeti tőkefelhalmozást is.

Ma a tudás, a know how aranyat ér. A németek elképesztő pénzeket tolnak a fejlesztésekbe, és egy Fraunhofer intézet, egy CERN, azért az valami. A szó szoros értelmében tőke értéke van.

Boccs. Muszáj mennem. Jót beszélgettünk.

Üdvözöl Tivadar :-).
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: az érem másik oldala, hogy viszont képességeinek megfelelő fakultatív oktatásban vehet részt. Nem muszáj megtanulnia számolni, ha a képzőművészethez van érzéke. És azért elég jól muzsikálnak az amcsik a felnőtt hétköznapokban, különben nem menne olyan jó az a gazdaság. Lehet büszkének lenni az oktatási rednszerünk merevségeire, ám nem érdemes. Az eredményesség számít, az pedig jelenleg annyi, hogy az emberek el akarnak menekülni innen.
Van egy rokonom, aki gimnazistaként került ki Chicagoba. A gyerek képességeit felmérték a középiskolában a beiratkozáskor és mindjárt tanácsolták, hogy matekból iratkozzon be inkább a helyi egyetemre, mert ott többet tanulhat. Na ilyesmire itt nincsen se lehetőség, se példa. Nagyjából Köpeczy Béla értelmi szintjén mozog a magyar oktatási rendszer koncepcióiban mai is. És ez nem KÖpeczyt minősíti, mert azt azt jelenti, hogy azóta itt nem igen tettek semmi előrelépést egy élhetőbb, gyakorlatban alkalmazhatóbb oktatásért.
@épészmérnök: "Azért tűztem ki célul, hogy megvalósítjuk a magyar szociáldemokrácia zöld fordulatát, mert ezzel az Orbán-kormány korszerűtlen gazdaság- és társadalompolitikájának modern és demokratikus alternatíváját nyújthatjuk."

Könny szükik a szemembe.
Az MSZP mint MSZMP utódpárt a modern demokratikus alternatíva, amely felebaráti szeretetből segíti az LMP-t a zöld programja megvalósításában úgy, hogy ellopja azt.
Mesterházy mint a hiteles szocdem. Ja, NEM.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
Ennek fuss neki mégegyszer, mert hülyeségeket beszélsz.
Az Államokban ugyanis _NEM_ a kézírás nem tananyag, hanem a folyóírás!

De látom, te meg híreket olvasni nem tudsz, vagy nem tudod megkülönböztetni a kettőt.
Ezek után te kritizálod az oktatási rendszert és azt várod, hogy komolyan is vegyünk?

Muhaha. :D
@Mr. Waszabi:

..a végére csak közelítünk Kubához.
drkövér náci van az M1 en... untersovszki kérdez alá...
Fabius!

Felháborítónak tartom, hogy én, aki legtisztább üzemű dízelmotorja voltam Varánusz szellemi közösségének, és akinek bőkezű szellemi hozzájárulása az elmúlt időszakban nagymértékben növelte a blog amúgy meglehetősen gyenge intellektuális minőségét, ugyanolyan elbírálás alá estem, mint a bomlasztásra beregisztrált álStefik. Megalázónak és elfogadhatatlannak tartom az ilyen statáriális jellegű intézkedéseket!

Fabius! Te nevezed magad demokratának! Ez az eljárás a rákosista önkényuralom legsötétebb korszakait idézi! Kérj bocsánatot!
@rdos: Jól elfoglalatságot, de még annyit! Svájc a függetlenségéért kollaborált az ördöggel is a bankjai által. Nem? A vérrel, rablással, tömeggyilkolással - nácik és egyéb diktátorok által - szerzett pénzt fialtatták a közös haszonért bárkinek, nem voltak finnyásak évszázadok óta.

Ez is egy út, igazad van.

Kölcsönös a megtiszteltetés. :-))
@épészmérnök: hát én úgy látom, hogy éppen Orbán lopja az asztalomról. Persze ott már csak krumpli van, amit én tettem oda, de hát a szerencsétlen hol látott volna mannát? Összetévesztette, van ez így:)
Kezdem úgy nézni, hogy öregkoromban legalább arra büszke lehetek majd, hogy egyáltalán túléltem az Orbán-kormányt:)
fenébe.csak a Stefikért jártam ide.
Fabius!

Felháborítónak tartom, hogy én, aki legtisztább üzemű dízelmotorja voltam Varánusz szellemi közösségének, és akinek bőkezű szellemi hozzájárulása az elmúlt időszakban nagymértékben növelte a blog amúgy meglehetősen gyenge intellektuális minőségét, ugyanolyan elbírálás alá estem, mint a bomlasztásra beregisztrált álStefik. Megalázónak és elfogadhatatlannak tartom az ilyen statáriális jellegű intézkedéseket!

Fabius! Te nevezed magad demokratának! Ez az eljárás a rákosista önkényuralom legsötétebb korszakait idézi! Kérj bocsánatot!
Pedig: miniszter elnök úr megmondotta vala, hogy ezen a nyáron nics szadadság. Kivéve a gyevi bírót. Ezt már én mondom.
@Fräulein Stefanie KME (Keresztény Magyar Ember): Fräulein Stefanie (nem ph-val írandó?) imádlak, komolyan! Egész nap nyomott vagyok - van elég bajom+ az idő is fejfájósít -de most akkorát röhögtem, hogy hálám örökre üldöz!!!!!

Ez a "legtisztább üzemű dízelmotorja a Varánusz közösségének" akkora szlogen, hogy lopom engedelmeddel. Csendőrszurony-fényességű vidámságot loptál mélysötét napomban, kössz!
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Valamit mégiscsak tudnak az amcsik, ha egyszer a világ urai. Megérdemelnének mondjuk egy jó nagy napkitörést, hogy ne legyen áram egy hónapig, mit csinálnának kézírás és egyszeregy nélkül,:D

Hol tartsa a nyugdíját? A párnacihában vagy inkább adja oda a Selmeczynek megőrzésre?:D
@rdos: Új román miniszterelnök a Ponta.
@Husz_János_Puszita: Nem akarok kötözködni és külföldiekkel példálózni - de ha én itt röghöz vagyok kötve mióta - de német barátaink (több, mint húsz éve ott élő szinkron-& kormánytolmács, aki néha Orvbánéknak is szokott; olyankor sírva a szégyentől bévül, hogy ő is magyar ill. filmfesztiválokat szervező neje, született német) olyan szinten utálják Merkelt majdnem, mint Orvbánt.

Azért írtam a foglalkozásukat, hogy nem a feketemosogató öbléből, nem a török gettóból, nem egy pár éve kitántorgott embertől való vélemény ez. Nem tartják jónak, egyenesnek, inkább önmaga karrierjére figyelő, annak az ország érdekeit is beáldozó önző picsának.
@dr.kakaósbögre: DE feltámad mindig, mint a főnix önnön és más Stefik poraiból. Ne csüggedj.
@Husz_János_Puszita: hát, vannak ott érdekes dolgok, bizonyos tekintetben előbbre vannak. Ők megtanultak alkalmazkodni a nincshez. Amikor nincs nagytestvér. A Szovjetunió megszűnése óta ugye nincsen se traktor, se olaj, Cadillaccel meg nem lehet, így áttértek a lóval szántásra. Felszántották és művelik a közparkokat például. Mára már elég hatékonyan, a technológiához képest. Perzse nem vastag a termés, viszont 20 év alatt megtanultak alkalmazkodni, saját lábukra állni. A magyarok viszont nem tanultak meg ennyi idő alatt, ez látszik.
Na, majd ha lóval kell szántani itt is, majd akkor megtanulnak. Nem viccelek. 10 év alatt a GDP-nk 8 mrd USD-vel emelkedett. 120-ról 128-ra. Azt jelenti, hogy nem nőtt a termelékenység ennyi idő alatt. Ezt fedezték be fogyasztási hitelekkel az emberek az emútttízévben. És nem az államadósság a sok, ebben hazudik Orbán. A gazdasági szereplőket terhelő teljes hitel állomány a sok, miközben ő szépen agyonveri a termelés résztvevőit.
És a görögökért aggódunk? Magunkért kéne, mert rosszabbul állunk ám pénzügyileg. 128 mrd USD GDP mellé 250 mrd EUR teljes hitelállomány? Nekik 309 mrd vs 500 mrd volt az arány. Számold ki, melyik rosszabb.
Náluk legalább már kiborult a bili, vége a hazudozásnak, itt meg még mindig megy a ködgép. Pedig nincs mire.
@Mr. Waszabi:
:D Abban te ne legyél olyan biztos, hogy túléled.
@Fräulein Stephanie KME (Keresztény Magyar Ember): Jaj elnéztem, ph-értéked 5-ös. Bocs, ilyen, ha az ember nem nordikus alapból. Nem segítik a hejje sírásban a jegesmedvék és Knut szelleme.
@Husz_János_Puszita: Rodeo mindjárt kikéri magának, hogy Kubát sértegeted velünk.
@Husz_János_Puszita: no, ha valamire mérget vehetsz, akkor ez az. Őt előbb üti meg a guta mint engem, az biztos. Én már tanulok lóval szántani, hazudozás, önámítás helyett:)
Éljen Kuba:)
@a szív fészkei:

Lám lám, messziről minden másképp fest. Lopós is, mint a mieink?
@Mr. Waszabi: Ja meg van valami sós levük, amit elég jól ki bírnak árulni.
@épészmérnök: a folyóírás és a nyomtatott betűk írása, valamint a kézzel írott, de nem folyóírás is része a kézírásnak, míg a folyóírás az a szavak szintjén vonallal összekötött leírt betűket jelenti.

Az eredeti témához:

Az Államokban, amennyire tudom, 42 tagállamban már nem oktatnak folyóírást, ellenben kézírást igen.
Ugyanúgy le kell tudniuk írni kézzel, hogy "Két almát kaptam a mamától", mint ahogy nekünk ugyanezt folyóírással.
Az emberek döntő többsége még az alsó tagozatban elhagyja a folyóírást (természetesen minél idősebb valaki, annál nagyobb rá az esély, hogy soha többé nem ír folyóírással) , amit amúgy is kínkeservesen és nagy időráfordítással tanítanak meg.
Az ok egyszerű: sokkal gyorsabb, kifizetődőbb és egyszerűbb kézírás a nem összekötött betűk leírása.
Ezért a pragmatikus amerikai gondolkodás szerint nem éri meg oktatni, ha egyszer úgy sem használja szinte senki (egyszer láttam valami felmérést, ahol 90%+-os volt a nem folyóírással írók aránya ott), ehelyett már az alsóbb osztályokban is elkezdik tanítani a gépírást.

Szegény Amerikaiak, biztosan nem tudják, hogy a modernizáció milyen hatalmas pusztítást visz véghez köreikben...
@Fräulein Stefanie KME (Keresztény Magyar Ember):

Csibém, ez itt maga a megtestesült orbánizmus. Te, aki szerelmes vagy Viktorba pofázol az eljárás ellen? Felséget árulsz, helló.

Egyébként Isten a motort benzinüzeműnek teremtette, ergo: a dízel Isten ellen való vétek. Hogy a faszba vagy te így jó keresztény?
@Husz_János_Puszita: Nem, azt nem mondták. Majd jönnek ide augusztusban - van házuk errefelé a kanyarban - kikérdezem őket erről részletesen. Tavaly ki voltak rá bukva nagyon. Versenyt szidták.

De legalább Angie nem él a náci retorikával, nem temet náci izéket újra nagy vehemenciával dafke a szomszédokat heccölve, nem esik neki Elzász miatt a franciáknak - hanem sőt, lásd Hollande-dal a nyilatkozatát - szóval ők is tudják, hogy milyen jó dolguk van, hogy csak Merkelt kell utálniuk.
@Fabius: Anyám, mióta vétkeezm már!!!! És egy ideje mennyiért, basszus!!
@vazzup: És a grafológusok ehhez mit szólnak? Akik a kötésekből, hurkokból, írásképből, egyebekből elég sok mindent vonnak le a személyre nézvést?
@a szív fészkei: "Svájc a függetlenségéért kollaborált az ördöggel is a bankjai által." Igen, senki sem hibátlan. Az is valami, ha valaki, vagy egy közösség törekszik a tökéletességre. Nem kell félni, elérni úgy sem lehet.

Nácik aranya, bankárok kérdéskör. Hát a bankár az már csak egy ilyen szakma. A pénznek nincs szaga. Másrészt nevezhetjük reálpolitikának is. Eu akkor lényegében Németország volt. Amúgy ha jól rémlik Dolfi játszott a gondolattal, hogy "meglátogatná" Svájcot a katonáival. A tábornokai hevesen lebeszélték róla.

@Husz_János_Puszita: "Új román miniszterelnök a Ponta" Köszi, eddig megvolt, csak hogy melyik politikai oldal. De persze "Tivadar" óta tudom, egy csapat ez :-(. Terelgetnek minket az ilyen olyan oldali eftársak, mi birkák meg hagyjuk :-(.

4.bp.blogspot.com/-xZA2Lqy36eU/Ta2K9kWJYOI/AAAAAAAAADY/fWWtvS2PajY/s1600/b%25C3%25A1r%25C3%25A1nyok-kutya-%25C3%25A9s-ember.jpg

Tényleg mentem. Ne bántsátok egymást, de érveljetek serényen!
Jaj istenem :-D fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/578899_456940980990623_1885975007_n.jpg

Stefinek szeretettel a kemény érvrendszere előtti ájult tisztelet jeléül.
@rdos: Ponta éppen balikos, szociáldemokrata. Palizálós,Orvbán-utánzós, szóval lehetne jobber is. Itt.
@Mr. Waszabi:

Én is hallottam, a SZU után a kubaiak szó szerint éheztek, előtte a nagytestvér látta el őket mindennel. Nálunk nem volt akkora a szükség, az állam erején felül gondoskodott mindenkiről. Itt az eredménye.

Orbán céljával, a hitelállomány leépítésével gyakorlatilag egyetértek, a kivitelezés a hibás. Rosszkor és rosszul látott hozzá, agyoncsapva a fogyasztást, beruházást, háromszoros bóvliba taszítva az országot. Az egykulcsos ugyanaz. A cél jó -csökkenteni az élőmunka terheit- a kivitelezés csapnivaló.

Jobban aggódom viszont amiatt, a GDP a rendszerváltás óta megduplázódott, míg a reálbérek újra elérték a rendszerváltáskori szintet, vagyis a lakosság szinte semmit nem profitált az elért gazdasági növekedésből. Nagy baj, mert nagyon súlyos szerkezeti problémákra utal.
@a szív fészkei: régen a gyári munkások mit szóltak, amikor elkezdték a gépesítést?
Ugyanazt. Majd lecsökken a számuk.
@Husz_János_Puszita: Az amerikai középosztály évtizedk óta bomlik és a száma csökken(kb. 100 millió). Pont az elhülyülés és az elszegényedés miatt. Igy válik amerika köztársaságból türannisszá/principátussá. Azt pl. tudtad-e, hogy az orvosi praxisok 40%-a indiaiakkal van feltöltve? Pedig az nem egy első generációs bevándorlói pálya. Az amerikai fiatalok tömegei apjuktól eltérően, aki az iparban dolgozott a 70/80as években jó fizetésért, ma csak a Wal-Martban és hasonlókban tengődik. Ennek ellenére a GDP még sokáig magas lesz, csak a jövedelemeloszlás változik meg drasztikusan, és vele a politika is. Igaz, az alapító atyák nem demokráciának szánták az USA-t eredetileg.
@vazzup: Én úgy tudom, sok helyen abból - kézírásból - vonnak le következtetést a HR-esek is grafológussl megtámogatva. Azért ez nem csak gyári melós vs nála okosabb, őt kiváltó gép esete.
@épészmérnök:
Rendben, ezt még én is értem.
A legproblémásabbnak azt tartom, hogy a választók jelentős hányada elfordult a politikától, talán érthető okokból.
Ugyan senkit sem érdekel, hogy pl. én mitől hányok, de hozzám hasonlóan sokan estek pofára a NER egyen kürruhájában, amikor megpróbálták úgy kivitelezni a dupla axelt, hogy az 16.0 százalékot kapjon a bíróktól. Nekem nem sikerült, mert kissé indiszponált voltam attól, hogy a seggem kilóg a gatyából forgás közben. De ezt a fajta frusztrációt sikerült legyűrnöm, ezért is vagyok itten. Lássa csak a Fidesz, hogy leszarom a pontozó bíróikat, bámulják csak az ülepem! Miattuk csupasz. Ezt majd meg fogom köszönni nekik 14-ben, erre mérget vehetnek.
Az ixeknek súlya van, ezt kellene megtanulni mindenkinek!
@Husz_János_Puszita: "Jobban aggódom viszont amiatt, a GDP a rendszerváltás óta megduplázódott, míg a reálbérek újra elérték a rendszerváltáskori szintet"

Egen... a tanárok, újságírók fizetésének a szintje a kisátkosban csak a bulgáriai színvonalat előzte meg. Akkoriban épp csak a víz fölött tartottak bennünket. Mostanra pedig már víz alá nyomnak...
@vazzup:

És tényleg! Kipróbáltam. Szentül hittem, hogy folyóírok, de nem.
@a szív fészkei: a lányom diszgráfiás (és diszkalkuliás is, amúgy), minden sor, amit kézzel leír, egy újabb ősz hajszál a fejemen. Viszont gépírni tud, és sikeresen blogol a kedvenc témájáról, havi tízezer egyedi látogatója van, épp a minap jelentkezett be a százegyedik ország, Szenegál. (Éljen a gugli fordító...)

Ja, nem a magyar iskoláiban tanult gépelni és számítógépet használni amúgy...
@a szív fészkei: a személyiségtesztre azért vannak kifinomultabb megoldások is.
Amúgy is ritka, hogy kézzel írt önéletrajzot kérjenek egy-egy jelentkezőtől.
Majd letesztelik a beszélgetésen, ahogy az már szinte szokásos. Lásd még irányított kérdések és stressz-interjú témaköre.

Azt kell látni, hogy egyre inkább arrafelé haladunk, hogy egyre több számítógép lesz a környezetünkben. Amerikában még inkább. Ezt lehet sajnálni, meg búslakodni a néha tényleg nagyon szép folyóírás felett, de effektív, nem kiváltható haszna nincs.
Ja igen, hogy úgy mondjam, eljárt s folyóírás felett az idő, mint a "mártogatós toll" és a kódexmásolás, kalligráfia felett is.
Lesznek akik fenntartják a hagyományt, nagyon helyesen, de nem fogják oktatni az iskolában.
Fabius, ha itt vagy, valaki meghekkelte a nevemet.
Stefi, nem szép dolog, amit művelsz Épészmérnökkel.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Nézd én nem vagyok USA szakértő, nem tudok vitatkozni veled. Az oktatási módszereikről olvastam egy más tanulmány kapcsán, ami nagyban segíti a vállalkozó szellemet és a közösség iránti elkötelezettséget. Nagyon ránk férne egy olyan tréning.

Az orvos- és nővérhiány az egész nyugati világra jellemző. Ausztriában élő aneszteziológus osztálytársam szerint azért, mert a helyiek nem vállalnak éjszakai ügyeletet, hétvégét, azt a külföldikre hagyják. Hétfőtől péntekig heti 35 óra. Ez is egy vélemény.
@éрészmérnök2: Épészmérnök blogról írt. Pornó csetre, stefi, te jársz.
@Fabius:

Ez én vagyok, csak nevet változtattam.

Az én értelmezésemben ez nem bocsánatkérés. Egy rendes bocsánatkérés valahogy így kezdődik: "Kedves Stefi! Nagy hibát követtem el. Ez védhetetlen, és sajnálom."

Őszinte bocsánatkérésnek egyedül ezt fogadom el, minden mást köntörfalazásnak fogok tekinteni.

Azt azonban csendes megelégedéssel tapasztaltam, hogy a válaszod szégyenérzettel, bűnösség érzésével, szorongással van tele, amit, mint egy kisgyerek, komolytalansággal próbáltál leplezni. Sikertelenül...
@vazzup: "Ezért a pragmatikus amerikai gondolkodás szerint nem éri meg oktatni, ha egyszer úgy sem használja szinte senki (egyszer láttam valami felmérést, ahol 90%+-os volt a nem folyóírással írók aránya ott), ehelyett már az alsóbb osztályokban is elkezdik tanítani a gépírást.

Szegény Amerikaiak, biztosan nem tudják, hogy a modernizáció milyen hatalmas pusztítást visz véghez köreikben... "

Ezért röhögök mindig, mikor a sok szerencsétlen droid rázendít a Mandineren, hogy "meglátod, mire mennek ezek (mármint a Nyugat), ha nem lesz:
- áram
- kőolaj
- térerő
- mecdonáldsz

Magyarul: ne a Nyugatot próbáljuk utolérni, ne a XXI századhoz alkalmazkodjunk, nem, készüljünk a Nukleáris Télre. Háztáji, önellátás, rovásírás, cserkészmozgalom, a szextáns és használata, tűzgyújtás kovakővel.

Ha esetleg 5, 10, 30, 50 év múlva kitörne az atomháború, mi leszünk a csúcs.
@Husz_János_Puszita: oktatási módszereikről olvastam egy más tanulmány kapcsán, ami nagyban segíti a vállalkozó szellemet és a közösség iránti elkötelezettséget.

-ebben van igazság és ezt a részt nem is árt eltanulni. Van rá lehetőség Mo-n is, amerikai cégeknél. A vállalkozó szellemről annyit hogy én is ismerek olyan amerikai srácot, aki Mo-ra nősült, és pénz és kapcsolatok és nyelvtudás nélkül(!) felépített egy prosperáló üzletet. Persze erre nem mindenki képes kint sem, de az a fajta sírunk, szidjuk a politikusokat, szidjuk a főnököt mentalitás ami itthon van, ott nem annyira jellemző. Ott az emberek pontosan tudják, hogy a politikusok és a főnökük leszarja őket, nálunk erre a többség még mindig 4 évente rácsodálkozik.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

Hát tényleg nincs értelme folytatni. Kivéve, ha ők a cégből se osztalék, se semmilyen más formában nem vesznek ki pénzt, és éhenhalnak. Mert ha kivesznek, akkor sajnos sokmindent fizetniük kell utána. Többek között SZJA-t.
@Fabius:
Levezetted, számomra is érthetően.
Valami ilyesmi sejlik fel előttem is, a „libás” működéséről. De sokszor elküldtek már a francba, amikor Bajnait hoztam szóba az ismeretségi körömben, mint alternatívát Don Vittorio-val szemben.

Igazad van, a számok beszélnek. Talán a világ normálisabb felén a tényeknek hisznek és nem udvarias gesztusként mondják, gyere haver:
„A 2011-es szemeszterben az Egyesült Államokban, a Columbia, valamint a Johns Hopkins Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Iskolájában vendégprofesszorként oktat, de bekapcsolódik a Transzatlanti Kapcsolatok Központja munkájába is” – mondja a Wiki.
Avval azért nehéz vitatkozni, hogy a nemzetrontó, bolsevista Bajnait hívják ilyen helyekre, a két és fél ballábas szabadságharcos faszkalapot meg nem. Legfeljebb akkor van esélye eljutni ilyen szellemi központokba, ha megüresedik egy takarítói állás. Persze a junivösztiti HR-ese verni fogja a fejét a falba, ha felveszi. Ha ez nem világos üzenet az agyhalott támogatóinak, akkor nem tudom mitől nyílik ki a csipájuk.
Lépjenek Bajnaiék, az én támogatásomra számíthatnak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem tartom léténél fogva hülyeségnek ezeket a dolgokat (felkészülés, úttörő meg cserkész-mozgalmak, háztáji, önellátás), no de ha tényleg lesz ilyen, nagyjából a hajunkra kenhetjük.
Egy atomháborúban a farok rossz végén állnánk megint. Tök jó, hogy a sok elszenesedett turbókuruc _tudott_ önellátni, amíg meg nem sült, halálos dózis sugárzást nem kapott vagy éppen a nukleáris télben bolyongva éhen nem halt egy zsebkendőnyi megművelhető echte magyar földet keresgélt.

Ja, ők is tudják mindezeket, csak éppen például van pénzük óvóhelyeket is teremteni mellé. :D
Meg még sok minden mást is. Eh, mandineressel nem szabad leállni vitatkozni, mert leköröz a folyó- rovásírásával. ;)
Azért, hogy ne csak egymás anyázásával legyetek elfoglalva, nézzétek meg ezt. Angolul tudók előnyben :DDD
fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/255255_334585479963808_398194608_n.jpg
Zseniális:

nepszava.com/2012/07/velemeny/para-kovacs-imre-zuhanni-jo.html

"A zuhanás nem öl meg senkit, csak a leérkezés, de miért ne képzelhetnénk azt zuhanás közben, hogy sohasem érünk földet, miért ne mondogatnánk magunknak, hogy minden rendben van, amikor megérkezéskor már úgysem fog minket érdekelni. Elvégre milyen hülyeség már végig rettegni a századik emelettől a földszintig, amikor élvezni is lehet?!"
@vazzup:

Nem akartam odaírni vörös faroknak, hogy a nukleáris telet persze megint csak az amcsik meg a németek élnék túl, annyira egyértelmű. :D
@vazzup: Egykor én is tudtam folyó rovásolni..
tudjátok ez még azelött volt, hogy, tehát értitek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mondjuk a jövő pont nem a nukleáris tél, hanem a globális felmelegedés, amelynek a közepében vagyunk, ezt már a világon egyetlenegy ország van, ahol tagadják (találd ki, melyik).
Kár, hogy 2014-ben még mindig PéPé lesz a főügyész, és a közösség számára sok száz milliárdos kárt okozók nem kerülhetnek oda, ahová érdemeik szerint valók lennének...
Sebaj, majd csak lesz valahogy! ;-)
Valamit meg kéne szokni a liberálisoknak: nem rossz, ha nekik nem tetszik az, amit O. Viktor csinál. Ugyanis ami a liberálisoknak rossz, az jó az átlag magyar polgárnak! És mi többen vagyunk!
Ami Ovinak szabadság és az akkumulátorok feltöltése az a grazi elmeorvosoknak rengeteg túlóra, de ne sajnáljuk őket, mert a vizsgálatokon készült jegyzetekből nem csak egy PhD-re való ismeretanyag, de akár egy igen ritka, de annál veszélyesebb kórkép keresztapai szerepe is összejöhet.
@wanekus: próbáljunk kijönni a grazásból. nem vezet előre, csak energiafaló.
@Lindalinda: Remélem még nem haraptál meg senkit! Adja Isten, hogy ez ne terjedjen tovább!
@Lindalinda: hú most erre ezsembe jutott valami nagyon látványos. kösz az ihletet!
@Penivaldes: Én kijövök a graz-ozásból, az nem is lenne baj. A baj az, hogy Ovit is kiengedik mindig.
Ki látta Kövér elvtársat ma? Zseniális. Még sokat kéne engedni nyilatkozni, mínusz fél százalék minden megnyilvánulása. :-)
@Lindalinda: "És mi többen vagyunk! "

Ez így van, sajnos. Meg is látszik az országon.

O. Viktor teljes neve pedig helyesen: O. Viktor gyanúsított.
@Lindalinda: "És mi többen vagyunk!" Persze, ha mindent kétszer mondtok, kétszer mondtok.
@szerénységem: "Ki látta Kövér elvtársat ma? Zseniális"

Mesélj!
@wanekus: erről beszélek fülemüle!
hogy bent vagy egy labirintusban.
gyere ki
@Lindalinda: "Ugyanis ami a liberálisoknak rossz, az jó az átlag magyar polgárnak!"

Te mind egyéniség vagy! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egyéniség, az igen. mindig is izgattak az ilyen személyiségek...hogy mi van benük..
:)
@Lindalinda:
Én átlag polgár vagyok és nekem szar.
Akkor most mit csináljak?
Nem vagy te véletlenül dezinformált-e?
@sanyoka: ez nagyon jó. bá kissé túlfantáziált..
de az az embereknek köszönhető, ez igen.
@Knósszosz: nem nem. csak a kormányhű erők átlagpolgárok. te nem vagy az.
@Mr. Waszabi:
"de éppen ejrópai kinaiakat farag a Nemzetből, megnyomorítja a saját népét"

Bizony, már elkezdődött a Fideszes kommunista káderek kínai képzése!

Ötven tehetséges magyart visznek körbe Kínában

A kínai vezetés fontosnak tartja Magyarországhoz fűződő kapcsolatait, elismeri múltbéli és jelenlegi térségbeli szerepét - mondta Lu Hao, a Kínai Kommunista Ifjúsági Szövetség első titkára pénteken, amikor megbeszélést folytatott Csizmadia Norberttel, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) tervezéskoordinációért felelős államtitkárával, delegációvezetővel Pekingben.
Csizmadia annak az 50 fős - hazai vagy nemzetközi szakmai, tanulmányi versenyeket nyert - tehetséges fiatalokból, kutatókból, a magyar kínai kapcsolatokért dolgozó szakemberekből, illetve vállalkozókból álló csoportnak a vezetője, amely Ven Csia-pao kínai miniszterelnöktől kapott meghívást tavalyi budapesti látogatása alkalmával.
A magyar politikus szerint a fiatalok közötti kapcsolatok, a kulturális együttműködés fontos a két ország viszonyában, és a jobb megismerés mellett remélhetően a gazdasági kapcsolatok erősödéséhez is vezetnek.
Mint mondta, zsúfolt és szoros programjuk van. Már látogatást tettek a városfejlesztési múzeumban, valamint felkeresték az ipari és informatikai minisztériumot, ahol csakúgy, mint a kereskedelmi minisztériumban, hasznos megbeszéléseket folytattak. Mindkét helyen miniszterhelyettesi szintű vezetőkkel találkoztak. Külön is kiemelte találkozóját Csung Sannal, a kereskedelmi tárca helyettes irányítójával.
Csizmadia "városfejlesztő geográfusként" elismeréssel szólt a kínai fővárosban eddig látottakról, és úgy vélte, Peking más, mint amilyennek az emberek a leírásokból hiszik; élhetőbb és nyugodtabb város, mégha a lakossága kétszer annyi is, mint Magyarországé.
Lu Hao, aki tisztségénél fogva a Kínai Kommunista Párt központi bizottságának is tagja, felidézte tavaly márciusi magyarországi látogatását, és kifejezte abbéli reményét, hogy az erős szálakkal egymáshoz kötődő két ország sikeresen tud együttműködni. Úgy vélte, a két ország fiataljainak megismerkedése, kapcsolataik a jövőbeni szorosabb együttműködést segítik. Azt mondta, a kommunikációban, az üzleti életben fontosnak tartja az idegen nyelv elsajátítását.
A magyar küldöttség pénteken felkereste a Pekingi Idegen Nyelvi Egyetem magyar szakos diákjait is, ahol betekintést kaptak a magyar nyelv helyi oktatásába. A vendégek a kínai fővárosból a hét végén a Santung tartományi Csingtao városba utaznak tovább.
Lu Hao 1967-ben született, a hatodik - 2022-ben esedékes - generációs váltás egyik reménységeként tartják számon. A szervezet, amelynek élén áll, a 14 és 28 év közöttieket tömöríti, tagsága 74 millió körül van.
A kínai KISZ első számú vezetője volt politikai karrierje állomásaként többek között Hu Jao-pang néhai pártfőtitkár, a jelenlegi pártfőtitkár, elnök, Hu Csin-tao, Li Ko-csiang első miniszterelnök-helyettes, továbbá Csou Csiang, aki jelenleg Hunan tartomány párttikára és Hu Csun-hua, Belső-Mongólia párttitkára."

hvg.hu/vilag/20120713_kina_magyar_delegacio
@sanyoka: "Kövér László Obersovszky Péter kérdésére"

Gyerekek, ez majdnem haiku, olyan gyönyörű!

"Kérdésére..." :DDD

Na, olvasom tovább!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Legalább úgy felszoptak Kövér elvtársat, mint Snitt Palit?
@Putyilov gyári melós:

Naná! :D

Egyébként látszik, hogy Kövérnek is az agyára ment a frusztráció, azért ő nem volt mindig ilyen hülye.
@Putyilov gyári melós: sejtheted, minél magasabban van a f..annál jobban kell sz...
@Putyilov gyári melós:
Hát, én inkább norvég lazacot ennék részemről, mint szecsuáni parasztkalbászt.
@Penivaldes: Hát... majdnem. Kilenc év és utána is addig marad, amíg 2/3-dal választanak helyette mást. Azaz életében már nem lesz utóda.
Hogy lehet így Frady Endre legfőbb ügyész?! Ráadásul még Dr. sem vagyok... :)
Na mindegy, addig tovább írom a blogomat és kisírom a fájdalmaimat:
fradyendre.blogspot.hu/
:)))
Ilyenkor örülök a legjobban,hogy a Fidesz kétharmaddal nyert.Beleőrül a sok libsi a zorbánfóbiába.
@Penivaldes:
Köszönöm, mosmá tudom, hogy nem vagyok átlag. Sose voltam normális, de így maradok. A hiányos ismereteimet innen is próbálom pótolni. Nekem nem derogál a folyamatos tanulás. Ezt most ne iróniának értékeld! Sokat tanultam erre felétek.
@épészmérnök: Dettó - disgráfia, -calculia, -lexia -, ennek ellenére a lányom is egész jól gépel, magától tanult meg, skype-on teljesen hibátlanul és igényesen ír. De a kézírása, hát hümm-hümm... Elsőben azt tanácsolta a drága édidbédi tanítónő - old motoros volt amúgy - hogy vigyem a kisegítőbe rögvest.

Amúgy leérettségizett olaszból.

Faludy György unokája is súlyosan ilyen dises. De géppel írva és egyéb módon segítve őt kiderült, mekkora agya van amúgy:[..]" 15 évesen kezdte az egyetemet. Ő volt a Cambridge legfiatalabb hallgatója."

www.evangelikus.hu/interju/a-lutheranus-anglikan-2013-exkluziv-interju-faludy-gyoergy-unokajaval-alexander-faludyval/
@The brain:
Agy, hol mucika?
Cserélj nikketet!
Olvassad a klasszikust:
"brühühühühü"
@Knósszosz: Én is sokat tanultam tőletek.
bevallom ősz9ntén.
@vazzup: Helyízet az, hogy én is egyre türelmetlenebbül írok kézzel. Amúgy is elég folyós lett az írásom, nincs idegem betűkhöz, sietek, az agyam előrébb jár, mint a kezem és ez zavar. Szóval én nem hápogok a gép ellen, csak úgy tudom, sokat lehet a grafológiából kiszaszerolni a személyiségre, mivel azt nehéz irányítani.
@Penivaldes:
Na jó, a mai penzum letudva.
Mi újság a balcsi környékén?
Kiderült az ég?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Khmm... Te honnan tájékozódsz pajti?
Nem volt hülye..?
Mit szedsz?-:)))
@Knósszosz: nem tudom...de du. villámlott, meg esett azthiszem..
@Knósszosz: egyébként azonkívűl, hogy meglepődnek a koromon, semmi nem:)
www.origo.hu/itthon/20120715-kover-laszlo-a-kormany-nem-hagyja-hogy-zsaroljon-az-imf.html

Tessék. Nemhogy győztünk az ellenséget, hanem egyenesen annihiláltuk. A férfiakat leöltük, asszonyaikat megbecstelenítettük, gyermekeiket eladjuk rabszolgának. Nincs kegyelem.
@Knósszosz:

Azért az Antall kormány alatt, ellenzékiként ennél nagyságrendekkel értelmesebb megnyilvánulásai voltak.

Pontosabb, ha azt mondom, homlokegyenest az ellenkezőjét mondta akkor, mint ma.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: de mi van ha kkor hazudod, és a mostani az igazi?
költői kérdés
@shinichi:

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem úgy volt, hogy mi kérünk pénzt, nem fordítva??? Miről beszél ez az elmebeteg?
@épészmérnök: Minket - a lányom nem blogolt, de nagyon szép Tiffanykat csinált, az volt a lapján négy nyelven ismertetve - nem élt meg belőle sajna, abbafejezte - még Tuvalu is látogatott.;-)))
@shinichi: "Tessék. Nemhogy győztünk az ellenséget, hanem egyenesen annihiláltuk. A férfiakat leöltük, asszonyaikat megbecstelenítettük, gyermekeiket eladjuk rabszolgának. Nincs kegyelem."

www.myfreewallpapers.net/cartoons/pages/asterix-and-obelix.shtml
@Husz_János_Puszita: Németek azt mondják, keresnek ott a faszik annyit, hogy asszonyuk ne rostokoljon a kübli meg a becsövezett beteg között alarmra várva.

Ezért keresnek ugribugri magyar nővéreket, szervezik őket, csoportosan csalogatják ki őket, stb. De sokan vissza is jönnek egy idő után, mert marha nagy a hajtás és elvárás irányukba...
@Penivaldes:
Ugyammá, miért lepődnek meg? Ősz fejemmel csak irigyellek a korodért. Már ha jól sejtem mennyire fiatal vagy hozzám képest.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Amerikához ebben is lehet alkalmazkodni, irány az amishok!!!
@Penivaldes: Nagyon jópofa, szép egyedi darabokat csinált. De megunta, sóval beszórta a helyét - a kínai tömegipar agyon nyomta ezt a műfajt nagyon.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez igaz, de lásd be, hogy nála a demencia nem korfüggő. Bármikor képes a saját szájába szarni, ha a helyzet úgy kívánja. Legfeljebb rábízza a mocsok magyarázását Gabcikára, vagy Petikére. Petikére már nem, de mondd, hogy tévedtem.
Mocsadék.
@Knósszosz: Petike jó munkáslélek, mindent megetsz a sikerér..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mindegyik homlokegyenst azt mondta. Ja Soros akkor ezért fizette őket!
@a szív fészkei: na meg, tegyük hozzá, ott az idősek házi gondozása és ápolása is ügen jól meg van szervezve, és sok ápolót igényel.
A német barátnőmtől tudom, akinek kilencven éves a mamája. Nem idegeskedik miatta, pedig majdnem vak a hölgy. De naponta hordják neki az ebédet, bevásárolnak, kitakarítanának nála, ha hagyná. Kapott spéci számítógépet, amelyik felolvas neki...

Nem rakják ki a hegyre, hogy elpusztuljon.
Na Egér elmet, megyek én is.
jó éjt, és sok lazacot!
@Penivaldes:
Minél?
Na jó, ilyet nem kérdez az ember fia egy hölgytől. Pusszantlak, a következményeket letémázzuk Egérrel-:DD
Linkből:[..]"De idézhetem Sándor György klasszikusát is: "Ha egy ember mondja, hogy szamár vagy, ne törődj vele. Ha kettő: gondolkodj el. Ha három: vegyél egy nyerget!".
@Penivaldes:
Várj, várj!
Szereted skandit és a Norvégokat. Én is kedvelem őket. Szeretek vonatozni, egy apró szösszenetet összeállítottam a vasútjukról. Ha gondolod átküldöm. Már ha érdekel.
Na, akkor jójéjet!!
@Szolgálati Füldugó: Igen, olaszok is az öregeket bíznák magyarokra, gyerekeket már nem annyira, ahogy hallom onnan.
@Knósszosz: Azt közbe' még el se mentem. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :(((
miattad nem megy a gazdaság! mert nem mész el velem egxütt!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"O. Viktor teljes neve pedig helyesen: O. Viktor gyanúsított. "

Helyesen : O.Viktor elkövető , potenciális gyanúsított .
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ezt beszéld meg Penivel, jó?
-:DD
@épészmérnök:

A másikat kiraktam.

Megjegyzem baszott unalmas, hogy egymás nevével szórakoztok. A Stefizést is kurvára unom, úgyhogy jó lesz, ha ezt befejezitek. Ellenkező esetben az én tahótlanítómnak lesz olyan funkciója, ami IP-re tahótlanít, oszt'jóéccakát.
@Stefánia kisasszony KME [Keresztény Magyar Ember]:

Az én értelmezésemben otthon szórakozol, anyáddal.
@Fabius:
A hernyótalpassal... by Hofi.
@Knósszosz:

Na kb.

A gazdasági témára visszatérve, szóval lehet(ne) azt ésszel is csinálni. A kérdés az, akarat lesz-e erre? Mert ahogy a szocikat elnézem az utóbbi héten, háááát...
@Penivaldes: Akár még érettségi tétel is?

Segítség kell nekem, Égi,
Úgyhogy máris száll fel imám:
„Legyek tétel, érettségi,
S büszke lesz majd mindenkim ám!
Hoffmann Rózsa kedves nénis
Mosolyával nevezzen ki,
S alaptanterv leszek én is,
Költő, ki már nem egy senki!”

Vizsga. Nem röpködnek sziá!-k,
Száraz a száj, reng a térd és
Fohászkodik minden diák:
„Frady legyen ma a kérdés!”
S lőn, mert tényleg engem kapnak,
Elemzik a „Fesztiváldal”-t,
S örömére eme napnak
Dicsér szoprán, tenor s áld alt.

Frady Endre (ex-Széll Kálmán)
Téren áll majd* szobrom s lova.
Őrködvén a környék álmán
Bronzszem mereng hovatova.
Nem bronzszempár, mert a másik
Folyton olajspray alatt van.
Minden rozsdáll, mállik, vásik…

*Budapest, 2060

fradyendre.blogspot.hu/2012/07/erettsegi-tetelle-valasom.html
:)
@Fabius: Több, mint necces.
Kurva nagyokat fogsz még röhögni, úgy vélem.
Persze ez nem lesz a tömegek számára fábryspojén, de vannak olyanok, akik ezt nyelik. Piszkosul szar lesz az ébredés, de egyszer csak ki kell törölni a csipát.
Jó éjt, nehéz nap lesz a holnapi.
@a szív fészkei: Az egyházak minden harcoló fél fegyvereit és katonáit megáldották az I. vh-ban, a II. vh-ban már nem. :)
A korábban írt pontosításom nem szócsavarás, nem szómágia. A háborúkat államok vívják - jogi értelemben, tehát nem mindegy, hogy miről beszélünk. A háborúkban nem nemzetek, hanem államok állnak szemben egymással, s az állampolgáraik gyilkolják egymást, akik többféle náció tagjai, tehát magyarként senki sem háborúzott. Az elmúlt két világégéshez nagyon kevés ma élő embernek van köze, s apái tetteiért senki sem felelős. A modern háborúk szerencsére nem tömegháborúk és kevés magyar katona vett/vesz részt bennük. Nem kell a fejünkre hamut szórni.
Ami Magyarország önállóságát illeti, az már a távoli múltba vész, merthogy századok óta nem önálló állam. Ha valaki mágis annak látja, az puszta illúzió.
Van 75 ezer bátor honfitársunk, akik nem adták fel a magánnyugdíjpénztári tagságukat. Tán, ha akkor többen vannak, Viktátor sem rabolja le az országot két kézzel. Szal, feleim, van ebben sarunk nekünk is.
@a szív fészkei: Ha Stefike betonszűz, akkor segít rajta 10dkg TNT a combjai közt. Attól biztosan tágulni fog.
@szszg:
Ha nem tudnád, természet anyánk egy ócska kurva!
(Murphy törvénykönyve)
@vakapad:
Ott van az alapvető tévedésed, hogy a szétvert pártok (kezdve az MDF-fel és iskolapéldaként a szocikkal) tevékeny, mondhatni _KULCS_ szerepet vállaltak a szétverésben.
Ősi magyar szokás. Nem az a fontos, hogy nekem jobb legyen, mint az ellenségemnek, az igazán fontos az, hogy a szomszédomnak rossz legyen, a lehető legrosszabb! Kerül amibe kerül! Ha belegebedünk is!
@prof. dr. Dörmögő_Dömötör: Ezt vele beszéld meg.

Nem szórok hamut, csak jeleztem, hogy a nagyon szörnyű, mindig csak a szegény magyarokkal kibaszós legendák azért nem teljesen igazak: tettek eleink azért - kormányok és az őket támogatók - hogy ide vezessen az út. Erről volt szó a trianoni béke kapcsán ebben a blogban, máshol is.

Magyarország nem független szerinted, ám én nem tudom a ti függetlenség-értelmezéseteket megérteni. Mindentől egyik állam sem független, mint rdos-szal levezettük délután. Nagyon független É-Korea, azt meg akarja az, akinek Kim Il Dzsong az anyja.

Na most megírok a Homárnak egy nekifutást, mert épp piszkosul kibasztak a lányomékkal Törökországban a 46 fokban nem kevés pénzért.
Suntimes című utazási bagázsnál nehogy befizessen bárki utat!!! Kisgyerekes 15 családot vertek át most.
@rdos:
A birge az birge. Akkor is béget ha nyírni terelik meg akkor is ha kullancsirtó fürdőbe. De az égő hodályból se megy ki magától, úgy kell kizavarni, hogy benn ne égjen.
(nem akarod újból átgondolni a hasonlatot?)
@rodeo36:
Ez a Roger nyúl film _NEKEM_ nem számít hiteles forrásnak...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
tudod, amikor a hatalmi tébolyban fetrengő zsebnapóleon elolvassa mivé tették, akkor??? ime a győztes sor:

"“fémszerelvényeket gyártó nagyvállalat bérminiszterelnöke” "
@Lindalinda: Azért vagy megkettőzve a nevedben? Felszorzod magatokat, hogy soknak látszotok? Orvbánból vonjatok köböt, jó? Too much.
@wanekus: De vazze , amíg ők Nobelra hajtanak az orvbánféle cucurbita pepóból, körbejárva, kóstolgatva, tanulmányozva évtizedek óta, mi addig simán megdöglünk tőle!
@rodeo36: Igen, ez nagyon ott van. Rá kéne Orvicsek homlokára tetováltani. Azzal a kis kiegészítéssel, hogy ellopott infrastruktúrával fényszerelvényeket gyártó stb. stb.
@Knósszosz:

"Zuhanni jó">>>>
“fémszerelvényeket gyártó nagyvállalat bérminiszterelnöke” ez minden lécet levert és az összes biztosítékomat is…hátha még a zsebnapoleon is megtuggya hová degradáltad a Parlament legnagyobb terméből, amiből dolgozószobát csinált és akármikor bennvan akkor a magyar történelem véres rémálmait bámúlja 20 méter széles és teljes terem magasságú képen…és újra kardot fog még akkor is ha fakard és a ló is szalmából van …a magyarok meg megválasztották vigyék haza -mindenki levághat belőle egy darabkát, hogy mindenkinek jusson a stelázsijára- és szagolgassák naponta 24 -szer…egerekre vigyázni el ne lopják a szent seggepartyát/püspökfalattyát
@a szív fészkei: nézem a tv-ben UEFA U19 bajnokság döntője: Spanyol - Görög...a zalcsútiak hol vannak ...a zsebnapoleon fiacskája nem focizik csak ott van? mikor lesznek Blasz 16-os bajnokok...és mikor indúlnak a ZUEFÁBAN mongyuk AlcsútC -Spanyol

brühühühühühü
@a szív fészkei: a narancsosok meg zabálják mint égi mannát és útálják a lömpöpöt ahelyett, hogy azt számolnák az ő cégük mikor kerűl terítékre felvásárlás címén és utána vagy felszámolva mint konkurencia vagy rabszolgává téve mindenki...

brühühühühühü
Találtam egy érdekes kutatást, mely szerint a szorongás szintje és az intelligencia szintje között pozitív korreláció lehet. A kutatásvezető pszichiáter ezt az érdekes dolgot írja:
"Az aggodalom túl alacsony szintje gondot jelenthet mind az egyén, mind a társadalom számára. – Egyesek nem képesek meglátni a veszélyt még akkor sem, ha az már az életüket fenyegeti. Ha ilyen emberek vezető pozícióba kerülnek, azt közvetítik az általuk irányítottaknak, hogy nincs ok aggodalomra. – Ennek a hozzáállásnak, olyan helyzetekben, mint például a néhány évvel ezelőtt kitört ingatlanválság, óriási társadalmi hatásai lehetnek. "
www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/psy/anxiety/a-szorongas-es-az-intelligencia-kapcsolata-171454.html

Mond ez nektek valamit?
@épészmérnök:
Sajnos a közelmúlt történelmében nagyon sok ilyen példa is akadt, ( Müncheni egyezmény)amelynek következménye több tízmillió ember halála és a fél világ lerombolása volt.
@Fabius: Én a helyedben azt nem tenném. Ha IP-re tiltasz, akkor esetleg olyanokat is felheccelsz, akik gond nélkül jönnek egy freeproxy mögül és akkor olyan katyvaszt szakítasz a nyakadba, ami az MNO fórumon volt annak idején. Ha két nick szórakozik egymással, azzal a kezdetektől fogva nem kellett volna foglalkoznod. Már mondtam neked, egy működő módszer van, törölni az ilyet, nyom nélkül, a hozzájuk tartozó válaszokkal együtt.
Hidd el nekem tudom mit beszélek, 5 évet töltöttem az MNO-n ilyen téren folyó internetes dzsungelharcokban.
Az IP tiltásból csak gondod lesz. Arról nem is szólva hogy akit letiltasz és elmegy két hétre nyaralni és kikapcsolja a modemjét, annak megváltozhat az IP címe ha egy nagy szolgáltatónál van. És akkor mást szívatsz meg.
@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Stefi, en mint rapszolganep fia!? Teutonabb vagyok nalad, csillagom!
Ez a sok viktordicseret bekerul majd a foldpalyazatodba,a szubjektiv ertekelesbe pluszpontokkent? Azert e kuzdelem?
@shinichi: Imadok ilyet hallani egy egykori funkcionarius szajabol... Kb. mintha Rosenberg nacizna...
@tomwar: Ez jó!!! Istenem, megértem a londoni előtt a teuton olimpiát! :-DDD Szegény Dolfi, miből maradt ki....
@tomwar: Ha Rosenbergnek egy idő után kínos lenne a náci múltja, akkor valóban, a legesleghangosabban nácizna. Az ordibál, akinek a háza ég.

Lásd homokosverő látens homokosok habzása.
@GeoCracker: Jaj de szerettem!

Anyám római régész volt - ill. ő még vanni van hálisten, de már nem nyugger mióta /direkt kibaszásiból életben van, hogy aláássa Tündérhont/ - és egyszer kikerült ösztöndíjjal Svájcba. Már az kicsit hendikepes volt számára, hogy németül angolul anyanyelvien beszélt de franciául nem, és pedig francia Svájcba szólt a meghívása hat hétre.
Ezen túllendült, ahogy azon is, hogy egyedüli cuciként ugye nem mehetett onnan egy tapodtat se sehová, ezek meg kirándultak ide-oda az országok közt, nem is értve, mi az, hogy piros útlevél, kék útlevél, kötöttségek. Oké, hát maradt a seggén, Svájc se csúnya-alapon.

De amitől szegény totál alázva kiborult, hogy ezek állandóan valami Asterixen röhögtek az asztalnál, róla meséltek, sztoriztak és anyám abszolút nem tudta, mi vagy ki az??? Aztán valaki jótét lélek megmutatta a füzeteket,na akkor bespájzolt belőle, hazahozta - onnan ismertem meg én is. ;-DD Aztán jóval később szivárgott be hozzánk.
@a szív fészkei: A PIF-kötetekben is mintha lett volna belöle. Nem értettem (franciául azóta sem beszélek, a 18-as karikát megy hagyjuk :-) ). De a rajzok is naggyon jók voltak.
Anno használtkönyvboltokban voltak belölük. Ott álltunk és nézegettük. Mert a zsebpénzből megvenni nem igazán sikerült. Az antikvárius néni meg már ismert minket, mint a rossz pénzt. De elnézte, mert keltettük a tömeget, meg azért egy-egy delfin-könyv, albatroszos Rejtő, ilyesmi azért csak csurrant a tizorai-pénzből :-)
@tomwar:
Hagyd már, Stefikének legfeljebb jelzőként jár a "paraszt".
A mezőgazdasági munkákhoz annyi köze van, hogy azt se tudja mi fán terem a görögdinnye és mikor vetik a tarhonyát!

Stefike! Mennyi is a koca vemhességi ideje? Ne guglizva, hanem fejből! Mert egy igazi parasztlány álmából fölkeltve is, még akkor is ha "nordikus" szegényke!
@alte trottel: Azert endikenel viccesebb...az mindig uncsin tolja: hitel, meg ertelmiseg, oszt ennyi...
De Stefi valtozatos, mint a fing.
@tomwar:
Tán azért, mert endike _tényleg_ nő lehet, míg stefike egy pattanásos kamaszfiú.
@GeoCracker: :-) Igen a nyugat fellazító lehelete Asterixtől, Obelixtől, stb. ;-DD Tündéri ötletek voltak benne és ugye a korral foglalkozó régészeknek ez tényleg csemegének számított. Anyám is szerette nagyon, élvezte.
@alte trottel: Azt azért írhattad volna a kékszemű árja koca vemhességi ideje... Akkor jobban ráizgul.
@tomwar: Mert sok Stefi létezik, de nem mind az igazi.
@a szív fészkei:
Ne már! Mondtam már, én évekig éltem baranyában, qrtam baranyai sváb (és rác, és sokác és bunyevác és csángó lányokat asszonyokat. Ez a "stefike" (aki szerintem egy identitászavaros Pistike) bizonyosan nem sváb. Az összetéveszthetetlen modorosságai alapján színszittya a lelkem!
Ennek folyományaként legfeljebb a Magyar nagyfehér, esetleg újabban a mangalica jöhetne nála szóba - ha nem egy kisvárosi panel nyolcadik-kilencedik emeletén élő második generációs volna.
@alte trottel: Gratulálok e hihetetlen rasszi nyitottságodhoz! Amiben fenti asszonytársak is partnerek voltak. ;-DDDD

Van sorrend is a házi olimpiádon?

Stefi egy bloghekk, vagy nem tudom. Bodridisznó nem túl jó neki?
@alte trottel: Beírásoddal kapcsiolatban kétségeim vannak :-) Ilyen szöveget azok szoktak nyomni, akik békésen ülnek a nőjük szoknyája szélén, és legfeljebb a közértben találkoztak fennti asszonyokkal. Amikor a sajátjuk elküldte őket vajért :-))
@a szív fészkei: Szerintem is aranyos képregénykék voltak :-))
Ahogy a régi rómaiak mondták (pedig ők aztán tudták mitől döglik a légy):
Varietas delectat!
És határozott nyerősorrendet nem lehet felállítani, viszont holtversenyben két versenyző áll a dobogó legfelső fokán (már ami a "technikai erősség" és "művészi kivitelezés" pontszámainak összesítését illeti) Thi, a vietnami, és Marona a morva. Az élmezőnyben volt még román, dán, német és orosz versenyző is.

Nos, kellőképpen informatív voltam?
@a szív fészkei: Azert remelem Fabius nem sertodik meg a sok Stefizes miatt!:-))
@GeoCracker:
Ha azt is elmondom, hogy a jelenleg a harmadik törvényes nejemet fogyasztom és jogosítványom jövőre ünnepli félévszázados fennállását, akkor megnyugszol? Arról meg nem tehetek, hogy a mai ifjúságot miskolci kocsonyábul gyúrták és hasoncsúsznak a femiizék előtt.
@alte trottel: Endike fiatalember, Stefirol nem tudok nyilatkozni...
@tomwar:
Igen?
Ez már tényleg nem a magamfajta élemedett hímivarszervek ideje! Az én ifjúkoromban hasonló érvkészlettel és hisztérikus reakciókkal csakis egyes (jellemzően apéniában szenvedő) középkorú bérszámfejtő hölgyeknél lehetett találkozni.
Regebben en gyogyitottam az apeniat, most menekulok elole!:-))
Akkoriban halas feladat volt...
@alte trottel: Ha nem így lenne sem lennék nyugtalan :-) A félszáz évemmel és az életbe tett cikk-cakkjaimmal (négy szakma, egy szatyornyi iskolai papír, meg ilyesmi) már kevésbé vagyok meglephető. Bár azért van, amint rendszeresen meglepődöm.
A négy szakma egyike-másika olyan volt, hogy sok ember közt jöttem-mentem. S magamnak is sokkal volt kapcsolatom.
Ahogy pl a kisebbik fiamat nézem, az a kocsonya nem is olyan kocsonya :-) A fától sem esett nagyon messze :-)
@tomwar: Sosem volt az én világom. A nyugodt megoldások hive voltam. Ahhoz meg jobb, ha a paartner is kiegyensulyozott, és beszélgetni is lehet vele. A 11 perces kapcsolatokra csak nagyon ritkán szántam energiát. Egy jó vacsi (szeretek főzni, de spec még aegy mekis kaja is lehet jó, mert abban a tömegben igazán magányos lehet az ember :-)) , egy beszélgetés, egy kellemes folytatás, és nyugodt elköszönés mindenkinek jobb volt tapasztalatom szerint még a futólagos korszakaimban is.
@GeoCracker: Akkoriban NAGYON fiatal voltam, es boho, es kellett a tapasztalat...

De a tobbiben maximalisan egyetertek Veled!
@tomwar: Stefi a legnagyobb rajongója, csak kicsit böszmén vitelezi ki feléje. olyan kis ovis-sután. ;-DDDDDDD
@alte trottel: Ó,mamám, te aztán mel pot vagy ill. szeretsz benne kavargatni! Mindenkit elkaptál a nemzetközi mezőnyben, aki lassabban futott, mint te :-DD?? Azta, barátom. Levered tán még az uramat is, bár ő szíriait, brazilt tud felmutatni - európai versenyzők mellett - bohókás ifjúkorából, na meg engem, aki főnyeremény a köbön!!! :-DD Huzamosan, ami pláne nem semmi,engem ismerve.
@GeoCracker: 11 perc by Paulo Coelho? Az a fizetett szex időtartama szerinte tokkal-vonóval, tussal. Eléggé összedobottnak tűnik, de mondjuk az altesti munkásnőknek ez is épp elég.
@The brain: Áh, elébb őrül bele I. Fülkeforr. 2/3 és a világ mégsem igazodik, mi több semmibe veszi. Itthon meg bármit tesz, elb@cca, már mindenki reá haragszik /2/3 minimum./ Lazíts haver, nem kell folyvást harcolászni.
süti beállítások módosítása