Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.07. 01:08 Fabius

Vadöfakiz Frídom Háuz?

Mostmár aztán tényleg elég. Ki merészeli megkérdőjelezni a demokráciánkat immár sokadszor? Ki merészeli minősítgetni, hasonlítgatni a világ többi részéhez az összehasonlíthatatlant? Ki kérdőjelezi meg a NER-t?

Vadöfakiz Frídom Háuz?!

Ha működne a posztszerkesző mobilról akkor most ide linkelném a jelentést, ami maga a megtestesült Kettős Mérce. Annyira elképesztően borzalmas, hogy a mindenkori Korea Észak vezetőjének nevét viselő minihisztériumunk, a KIM volt kénytelen izzó nyálhabba csomagolt indulatos választ gyártani rá. 

Mert ezek nem értenek a magyarokhoz. Azt hiszik minket lehet egy külső szemlélő gondolkodásával a néplélek nélkül megítélni. Pedig egy frászt lehet. Nekünk elég a Szent Koronát emlegetni az alaptörvényben és párás lesz a szemünk. Mi megelégszünk látszat konzultációval, és a válaszaink figyelembe vételére már nem figyelünk. Szerintünk akkor autonóm egy fideszes testület, ha Orbán Viktor ezt kijelenti róla. Mi a független bíróság garanciáját az alkotmányíró feleségének személyében látjuk, és hálásak vagyunk a kinevezéséért. Mi szeretjük, ha a Nemzeti Híradóból az arra méltatlanokat kiretusálják. Mi köszönjük, hogy a mai médiakörnyezet olyan szabad, higy szólhat: gyógyíthatatlanná válik a tripper, vigyázz magadra drága dajcstomi!

Szóval ez a frídom izé menjen már a francba, és akkor dumáljon legközelebb, ha az amcsi média is jelentést írt Obamának a kankóról. Uff. 

787 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr74570522

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.07. 10:54:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Privát kérés: ha szokott valaki az új adminnal posztot írni mobilról, az privátban ossza meg velem a tapasztalatait. Vért izzadtam vele, nekem a linkbeszúrás egyáltalán nem megy, az elütéseket nem tudtam javítani. Operával, Maxthonnal és gyári böngészővel próbáltam, 3 különböző billentyűzettel. Jó lenne valami tapaszralat használható kombinációról.

Köszelőre.
Jó lett! Dajcs Tominak jó hír, hogy már az agyát nem bánthatja a tripper oly nagyon.
Az a félelmetes, hogy nem értik meg, az FH nagyon jó fej volt velük. Tendenciákra hívta fel a figyelmet, de összességében nem értékelte le az országot, csak figyelmeztetett. Ők megszokták már, hogy beszólogatnak nekik. Ami egyébként értelmes lépés, mert bár lusta vagyok rá, de nagyon gyorsan lehet rajzolni egy ábrát a nagy amerikai intézetek, az amerikai döntéshozatal és aközött, hogy mi is történik a világon. A Freedom House célja eredetileg az is volt, hogy befolyásolják az amerikai külpolitikát, persze azóta mindenféle szép szavakat ráaggattak, de a lényeg nem változott. Ha egyszerűsítve akarok fogalmazni, akkor nem ugatok be a Nagy Testvérnek, vagy vállalom a következményeit. De az, hogy beugatok, aztán nyüszítek a sarokban, ez nem túl államférfiúi hozzáállás. Érdemes egyébként azt is szemlézni egyszer, hogy a Cato agytrösztjei mit gondolnak rólunk, illetve nem is, mert nyilvánvaló.
szóval -nem kezdünk mondatot "szóval", sem "hogy"-gyal dehát el kellett kezdenem valahogy...ná'bbazmeg @Fabius csuklok, nemcsak a csiklóm de nyelvem is...

de ezt:

"a mindenkori Korea Észak vezetőjének nevét viselő m i n i h i sz t é r i u m u n k, a KIM volt kénytelen izzó nyálhabba csomagolt indulatos választ gyártani rá."

egyébként t'élleg bajban a dajcska, a tripper t'élleg gyógyíthatatlan

erre szokta mondani a nagy varázsló...

ugye dajcstomi trippert kap és mikor orvos láttya nekije mongya, hogy LEKŐVÁGNI...de doktorúrkérem semmi más megoldás? hát a NAGY VARÁZSLÓ CONGÓ-BAN hát tami odarepűl állami pénzen mert ez is jár neki és megmutattya a Nagy Varázslónak, mondd óh Nagy Varázsló? le kell e vágni? és a Varázsló: dehogy kell levágni...leesik magától

szóval ilyenek ezek a doktorok, a szifiliszhez is meg a kankóhoz is egyformán értenek de leginkább a gazdasághoz abban nagyok

a tömjénfüstöt meg a KIM eregeti (na nem a ki mir szen)

szóval vidám napok gyünnek
@tucano: először a brazil CATO-ra gondoltam rsrsrsrsrsrsrs
Tényleg nem tudom, mi a faszt akar ez a Freedom House? Mi itt a baj? Minden nagyion szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve.
Íme, a természetes Orbánizmus (Miklósa Erika és Heti Válasz) a maga teljes pompájában:
magyarnarancs.hu/belpol/fegyelmivel-fenyitik-a-kirugott-enekeseket-okovacsek-80367
Hát van ember, aki ezekután még kételkedik, hogy a világok legjobbikát építi nekünk a kormány?!
jó kis böngészést a titkos Budapesten, Ungvári Krisztián és Tabajdi Gábor honlapján:
www.titkosbudapest.hu/
@aritus: Köszi! Tegnap nem voltam gépközelben, így nem tudtam miről van szó.
le sem szarják, ők a megváltás és a kánaán, minden titkok és vágyak tudói, mindörökké, áj men a szket men a betmen, a fet men
kit vesz alapnak a fridőm haus?...ki az etalon?
@aritus:

a Miklósa Erika nem fér a bőrében? mit akar? annyit szerepel éneklés nélkül, hogy nem is tudom mikor van ideje a zenével foglalkozni és -mint tudjuk- nincs ezzel egyedűl és ezek kerülnek politikai okokból nyerő helyzetbe...persze ez nem az első és nem az utolsó ilyen a magyar művészek között...nagyon gusztustalan
@rodeo36: Mi a brazil CATO?
Hirtelen csak ezt találtam:
"Mermaids and Unicorns-Cato Brasil Remix by Morbus Müller"
:D huashuas
"Putyinizálódás, kevésbé független bíráskodás, romló médiakörnyezet, trükkösen átrajzolt választási térkép"
Kérdés agyhalottakhoz: Melyik nem stimmel ebből? Persze ha behunyják a szemüket és a rózsaszín babaszobába képzelik magukat, akkor nem, de ha kinyitják...

www.freedomhouse.org/article/hungary-and-ukraine-forefront-democratic-decline-central-and-eastern-europe

A HVG is lehozza:
hvg.hu/itthon/20120606_kim_freedom_house

A Mandiner is rágta:
media.mandiner.hu/cikk/20120526_mediatanacs_a_freedom_house_jelentes_margojara
@tucano:
www.cato.com.br/

mindenféle fejlesztésekkel és fejvadászattal foglalkoznak ragyogó műintézet és majdnem minden államban van egy pár irodája, tárgyaltam velük több mint 10 évvel ezelőtt, azt ajánlották, segítenek beillszkedni minden vonalon de ehhez olyan feltételeket szabtak, amit én nem akartam teljesíteni és nem ismerték el a nyelvtudásomat azzal kezdték volna, hogy a nyelvben honosítanak, ez felbosszantott pontosan az a módszer mint amit az észak amerikaiak csinálnak a szar angoljukkal, alapállás senki sem tud angolul még az sem aki jobban tudja mint az oktató és ezért batapossák a talajba meg állandóan basztatják az idegen akcentussal mialatt ők maguk csukott szájjal érthetetlen vartyogással és ugatással hülyítik egymást soxor kedvem lenne ráordítani fiatalokra akik ezt a szar amerikai angolt vartyogják, hogy legalább a tömgeközlekedésen hallgassanak vagy suttogjanak egymás fülibe

na jól kidühöngtem magam

kedves barátom saját zsebből fizetett London-ban 3 hónap angol nyelvtanfolyamot Sampából ment oda, felsőfok és ez legalább jó volt és eredményes igaz 4000 angol fontjába került de mire hazatért már várta a megfelelő állása amiben boldog
Amúgy a Nagy Indián Főnök az óriási problémát felvetve, kihagyta az aktuális képet... Tudom, mobil... de akkor is!
Illessze be mindenki magának, ahová akarja... :)

encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRLqJHkDFJ1mtBv5t_rP_dAIi6AHjB3RsNyV2VQ59XwYMg9Z3zvLw

encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTAvE7Ab2i1s-qtBKbfC7bZhUWXZqzOyAndXmLyAsF8MrrXOHAmZQ
@felebarát: balhé? hol? ezen kifejezés nem valik nekijek szótár könyveikben, sok másokkal egyetemben
@rodeo36: A fene se tuggya, hogy Miklósának arra mi szüksége van (anyagi biztos nem, mert világszerte felléphet), hogy Orbán seggét nyalja, biztos a lelkének jól esik, "mélyen vallásos", most házasodott harmadszor (forrás Nők Lapja:D).
A lényeg az, hogy egy ilyen értelmetlen förmedvényt bírt mondani, hogy természetes Orbánizmus, és a Heti Válasznak ez annyira megtetszett, hogy címlapon hozta. Ez az ízlésficam, szervilizmus, butaság ma a nyerő, ez a kultúrálatlanság, tahóság, bunkóság. És ez látszik a kormány és csatolt részeinek minden lépésén. Sikeresen szétverték az Operaházat, az összes kultúrális intézményt, alkotóműhelyt, az oktatást.
Igaza van Miklósának, tökéletesen megragadta a lényeget ezzel a természetes Orbánizmussal. És Orbán még dicsekszik is mindezzel, önmagát egy pávatáncot járó ravaszdi rókának képzelve.
@aritus: ugye ez is merő képzavar, értelmetlenség, brrr.
@a szív fészkei:
Iccaka meg nem alukálunk és másokat bizdergálunk?? :)) Rossz vagy!
Magyar Köz(gép)társaság

fides mafia....
@aritus:
Szánalmas ez a magamutogató VEZÉRKULTUSZ. Viszont a magyar néplélekben ott az igény rá. Evégre a lakosság nagy része elvárja a gondoskodó államot, miközben a gondolkodásmódjával, a napi életvitelével ha szembenézne, ugyancsak más irányt láthatna. :)
Kiskorúak... :)
@aritus:
Néha "egyesek", akik a legliberálisabban szeretnek élni, olyan képmutató konzervatívok, hogy hánynom kell tőlük. A konzervativizmus kimerül a szólamokban és a saját fényezésükben. A magánéletükben liberálisok, a tetteikben szánalmasok, a szövegükben konzervatívok. Ha erre rá mersz mutatni nekik, akkor te vagy az ellenség, a rossz, a gonosz... :) Akad ilyen állat jó pár!
Jobbik reggeltot!
Mi ez a sok mijez? Ma reggel mindenki fogalmazási problemákba ütközött vo(l)na?
-no komment-

Megkezdődött a cukorbetegek felülvizsgálata

Megkezdődött a cukorbetegek negyedévenkénti felülvizsgálata: akinek a vércukorszintje a két utolsó mérésnél meghaladja a 8-as értéket, annak októbertől 100 helyett csak 50 százalékos tb-támogatással jár a korszerűbbnek tartott analóg inzulin - írja a Magyar Nemzet.
@Gábriel angyal: este is beszéltünk erről, linkelt Boli egy jó képet, keresd meg :D
@aritus: Ó ezek után már senki sem. Hisz láthatjuk, hogy minden világok legjobbika az amit kapunk.
@Fabius: Ha egy mobilon talált link elé mondjuk kézzel odaírod, a www előtagot akkor belinkeli "rendesen" a hivatkozást. Én így oldottam meg múltkorában amikor mobilról kommenteltem.:)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: és akkor majd a vizsgálatra berendeltek jól belövik magukat, lehet őket helyrehozni ott rögtön
a tesóm több mint 40 éve cukros, nagyon boldog lenne, ha 8-nál beállna neki
Nem rég meg a TI.-nek szóltunk be, úgy jó betyárosan.
ez elso gondolatom az volt, hogy a fh valoban nem sokat tud errol az orszagrol.
de nem is kell.

az fh a demokraciarol tud sokat.
amirol meg orbanek nem...
" a mindenkori
Korea Észak vezetőjének nevét viselő
minihisztériumunk, a KIM"

EPIC :-D

Amúgy tök érdekes mennyire szarunk mi mindenféle ajánlásra, de mekkora hisztit nyomunk minden kritikára. Fidel mester mikor foglalkozott azzal mit mondott róla egy önjelölt szervezet?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: valóban nem kell nekik a néplelket vizsgálni. csak a számokat, eredményeket.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
de hiszen -orvosilag- a 10-es érték még jónak számít

mi történik, tömeggyilkosságok?
Gyerekek, miért kell ezen csodálkozni? A Fideszes fijjúg csak a régi jól bevált formájukat hozzák. Egytől egyik mindnek volt honnan tanulnia. Párttitkár csemeték, KISZ funkcionáriusok voltak egytől egyig. Nem is tudnának mit kezdeni a Freedom House jelentésével, nemhogy megérteni az abban leírtakat. Egyszerűbb visszatámadni és leugatni őket (Freedom House), mint magukba szállni, és komoly lépéseket tenni az ilyen kritikák kivédésére.
A Bonsai Duce és zrt.-je csak a szokott formáját hozza, értetlenkednek és a nemzettest elleni támadásról hadoválnak.
Ezek tényleg Belorussziáról, Ukrajnáról és az olyan Közép Keleti államokról veszik a példát, mint Kazahsztán, Azerbajdzsán és a többiek. Mert a pártállami örököseiket itt találhatják meg.
Attól függetlenül, hogy a fityesz ámokfutása milyen, a freedom house valóban egy szimpla kis politikai utasításokat teljesítő szervezet. És ez csak az előző évtizedekben velük szemben felmerült enyhe kritika, a keményebb megfogalmazások szerint egyszerűen a CIA által távvezérelt pénzmosoda, aki a CIA által pénzelni kívánt szervezetekhez eljuttatja a lóvét és előkészíti a terepet.
Tegyük hozzá, hogy ezeket a kritikákat nem a fityesz, még csak nem is a csúnygonosznáczik/büdösprolikommunisták találták ki, hanem számos amerikai és európai politikus, elemző és szakértő állítja.
@Muad\\\'Dib: persze, csak ez még nem indok arra, hogy hülyeségekkel védekezzünk. mert a néplélekre való utalás az elég nagy marhaság ebben az esetben.
@Muad\\\'Dib: mi van, csak nem címlapos lett a poszt, hogy idetaláltál?
Szerintem rosszul tudod, nem a cia pénzeli őket, hanem 10 szakállas zsidó.
@Penivaldes: mire válaszold azt, hogy persze? Hogy a cia pénzeli őket, vagy, hogy számos európai politikus és szakértő állítja azt, amit a közismerten náci érzelmű kommentelő állít? És hol maradnak ilyenkor a linkek, hogy az állítását alátámassza?
@aritus:
Miért a CIA=zsidók? Náczi e vagy?
Biztos jó lehet abban a meseszép világban létezni, ahol a CIA soha nem használ különböző alapítványokat és szervezeteket fedőcégként.
Csak egy kis érdekesség, hátha minimálisan mégis képes vagy felfogni dolgokat:
"...Noam Chomsky and Edward S. Herman have criticized the organization for receiving funding from and allegedly furthering the interests of the U.S. government. In Manufacturing Consent, Chomsky and Herman write that in 1979, Freedom House monitored the election of Ian Smith in Rhodesia and found it "fair", but found the 1980 elections won by Mugabe under British supervision "dubious".Chomsky and Herman argue that the group's history has been characterized by excessively criticizing states opposed to US interests while being unduly sympathetic to those regimes supportive of US interests. The authors suggest this can be most notably seen by the way it perceived the US ally El Salvador in the early 1980s, a government that used the army for mass slaughter of the populace to intimidate them in the run-up to an "election", but Freedom House found these elections to be "admirable". Chomsky further claimed in 1988 that Freedom House "had interlocks with AIM, the World Anticommunist League [sic], Resistance International, and U.S. government bodies such as Radio Free Europe and the CIA, and has long served as a virtual propaganda arm of the (U.S) government and international right wing."..."
@aritus: arra írom, hogy persze, hogy a FH egy szimpla szervezet, olyan mint a többi. És bizonyára van aki pénzeli őket. azt nem mondom, hogy a CIA, vagy 10 szakállas zsidó.
Teljesen független szervezetek nincsenek. Max a mesékben.
Látod Fabius, épp nemrég emlegettem a cikkednél, hogy nem kell elmenni a Jobbikig, ha elvakult szerencsétleneket akarsz találni. Mindenhol megtalálhatóak az ilyenek. Talál egy neki nem tetsző véleményt, és már fröcsögi is az aktuális náczi/libsi/komcsi stb. mantráját...
@Muad\\\'Dib: ja, hogy a Chomsky?:))) Hát nyelvésznek lehet, hogy jó, de jobb lett volna, ha marad a kaptafájánál. Az egyik legismertebb összeesküvéshívő.
Az az állítás, hogy a cia pénzel biz. alapítványokat, civil szervezeteket, ergo az FH-t is pénzeli, mert az is egy civil szervezet, logikailag hamis.
Vitánk tárgya nem az volt, hogy a cia pénzel-e vagy sem szervezeteket, hanem az, hogy az FH-t pénzeli-e.
Náci pedig te vagy (sok kommentedet olvastam már a neten, ne fáradj azzal, hogy tagadod a nyilvánvalót), csak megkönnyítettem a dolgodat, hogy ne kelljen sok kacskaringóval eljutnod a számodra alaptézishez, a világon mindenről a zsidók tehetnek.
@Muad\\\'Dib: Sajnos sokan ugyanazt csinálják "ezen" az oldalon, mint amit kikérnek maguknak a másik oldallal kapcsolatban. :)
@Penivaldes: talán akkor előbb azt kellene definiálni, hogy mit is jelent a függetlenség? Semmilyen civil szervezet nem tud pénz nélkül működni, ugye az lenne a mese, ha ebben hinnénk.
Az a kérdés, hogy azok, akik támogatnak egy biz. alapítványt, szervezetet, kérnek-e érte cserébe bármit is, és ha igen, akkor mit.
A fenti seggfej kommentelő pedig nem azt mondta, hogy az FH-t pénzzel támogatják akárkik, hanem rögtön durr bele a közepébe azt mondta, hogy a cia pénzeli, remélve, hogy ezzel az FH hitelességét sikerül aláásnia. Így annak a jelentésnek a tartalmával, amit az FH közzétett, már nem is kell foglalkozni.
@Muad\\\'Dib: na mi van kis nácikám, árulkodunk az óvóbácsinak?
@Gábriel angyal: na megszólalt a másik meg nem értett náci. A mi kis házi nácink, aki mindig annyira megsértődik, és tagadja, ha megmondják neki, hogy micsoda. Szívet idézve, ki érti ezt, hogy miért szégyelled azt, ami vagy?
Muaddal meg pont összeilletek, ni, ő is hogy felháborodott azon, hogy náci, pedig az.
@aritus:
Ha te mondod, akkor biztos úgy van. Hiszen, aki ilyen fejlett intelligenciával van megáldva, hogy a skatulyákban gondolkodást még nem lépte túl, az már valaki. Mondjuk egy tökéletes birka, bármilyen rendszerben...
@aritus: tudok olvasni aritus. eltudim olvasni, mit írt a barátunk.
nézd az, hogy kérnek az természetes. a dolog ott van elkapva, ahol teljesítik is a kérést.
@aritus:
Megdöbbentő az érveid mennyisége és mélysége. Én veled ellentétben kommunikálni próbálok. Persze, van, akinek az bonyolult...
@Penivaldes: továbbra sem értem, hogy mire írtad azt, hogy persze. Mert az ő állítása nem az volt, hogy pénzelik az FH-t, hanem az, hogy a cia. Erre ha azt írod, hogy persze, számomra azt jelenti, hogy ezzel értesz egyet.
@Muad\\\'Dib:
bucika, te mit akarsz bizonyítani? püffögsz büfögsz marhaságokat...

ha a Tercsi néni azt mondja -mert ő a néplélek- hogy a bonsaidúcséd egy kalap szar és nem képes másra mint lopni csalni és rabolni...akkor a Tercsi nénit ki pénzeli? a bonsaidúcse aki nem fizeti ki neki a gyógykezelését mert kell stadionra pííííííííííízz? vagy mijalófaszt hüppögsz itt?
@Muad\\\'Dib: leszarom, hogy mit próbálsz, kurvára nem érdekelnek a próbálkozásaid, én elmondtam, amit akartam, a továbbiakban hanyagoljuk egymást.
@aritus:
Jaaa, olvasni sem tudsz. Mint írtam az enyhébb kritikák szerint külpolitikai érdekek alapján működik. A CIA, mint írtam, a durvább kritikák része. De szöveget értelmezni, az láthatóan nem megy...
@rodeo36: lehet, hogy Tercsi néni pénzeli, de az igazi kérdés az, hogy Tercsi nénit ki pénzeli! :)))
@rodeo36:
Nyugodtan el lehet mondani, hogy pl. El Salvador esetében vajon, hogy sikerült ilyen fene nagyon demokratikusnak látniuk a dolgokat? Tudom, kapitális véletlen hiba...
@aritus: én a CIA.-val nem foglalkozom. Arra írtam, hogy persze, hogy benne van a pakliban, hogy bizonyos kéréseket teljesítenek. Ők sem ártatlan pillangók.
@aritus:
ők a NAGYIDÉZŐK mindíg mindenhonnan idéznek, egy árva önálló gondolatfoszlány nincs bennük de linkelnek meg copypasztáznak...hanyagold őket az jobban bosszantja őkelmeket
@Muad\\\'Dib: "Pisti hülye, Julcsi hülye, csak én vagyok okos, mert nekem még a seggemben is fejem van!"
Weöres Sándor
@rodeo36:
ROTFLMAO! Ne, ennyire ne érvelj...
nyugdíj témában elég jó írás volt ez... most linkelte vki

www.tothandras.hu/blog/index/2010-01-14/lesz-e-forradalom-2013-ban/

JOBBAN ÉLÜNK, MINT 2 ÉV mulva fogunk !!!!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Fidesz=állam=cég, vállalkozás. A cég egyre jobban áll, munkavállalóinak is több a juttatása.
A többiek, mintegy 9 milla emberke, ezen monopolhelyzetben levő cég piaca. A vállalatot nem érdekli a profitját szolgáltatók személyes sorsa. A cégnek van (de még mennyire!) érdekképviselete, igyekszik a jogait megvédeni és kiterjeszteni. Lehetséges versenytársakat kiszorítani.

Matolcsy, mint ezen vállalat egyik vezetője, joggal büszke az "eredményekre".
@aritus:
Ez ám magyarázat arra, miért nem sikerült megérteni már az első hozzászólásomat sem...
@Penivaldes:
pennike akkor kiben fogsz egyszer legalább megbízni?

ha arra a kényelmes álláspontra helyezkedsz, hogy neked van egy véleményed a másikaknak is van másik és senki sohasem tudhatja melyik a valós akkor minek blogolsz?

vannak abszolút értékek és fix pontok amik alapján tudományosan meg lehet indokolni azt, hogy valami miért szar vagy jó

ha ezt tagadod akkor jobb lehúzod magad a klotyón
@aritus: ja és nálam a "persze" az a szokásos mondatkezdés.
@rodeo36: általában azt szoktam, de ma ingerültebb vagyok az átlagnál.
Különben azt se értem, hogy mit aktívkodnak ilyen blogokban, ahelyett, hogy elégedetten hátradőlnének, hiszen Magyarország ma már csak az övék, NAT-ostól, kormányostól, gazdaságpolitikától. Itt már az ő országuk épül-szépül, oszt mégse bírják ki, ha egy lényegtelen, hiteltelen kis szar szervezet, mint az FH mond kritikát a kormány tevékenységéről? Amit minimum a cia pénzel, de egyébként is külső érdekeket szolgál, nem a NER szent testének része.
@Muad\\\'Dib:
próbáltalak imitálni -bucika- de eleve sikertelenségre vagyok kárhoztatva ennyi érv nyomása alatt...még majd légnyomást kapok

miről is akarsz beszélni? elmondanád egy rövid összetett mondatban?

vagy csak pasztázol a kopiból?
@rodeo36: na igen vannak olyanok amikben mindenki egyetért, és közös értéknek tartja.
a nagy igazságokban viszont nem hiszek. az nincsen.
@aritus:
Nem tudom kire gondolsz, de eldönthetnéd, hogy fityeszes vagyok, vagy náczi, együtt nem megy...
@Penivaldes: akkor értem és minden meg van bocsátva:)))
@Muad\\\'Dib: mondtam már, hogy hanyagoljuk egymást, ez az utolsó válaszom neked.
Dehogynem megy, egyre inkább megy, lassan már nagyítóval se lehet különbséget találni a fidesz és a jobbik között, és a híveik között.
@rodeo36:
Rendben, hátha megy értelmesen is. Mivel az előző évtizedekben több esetben is kiderült, hogy vagy nem értenek ahhoz, amit írnak, vagy külpolitikai érdekeket képviselnek, az emberben felmerül mennyire is függetlenek, vagy hozzáértőek. Mint írtam, ettől még mindenki tudja mit művel a fityesz, ehhez aligha kell a freedom house.
Nem igazán értem, miért vált ki ilyen szájhabzásos dühöt, hogy valaki esetleg a szent és sérthetetlen freedom houset nem tekinti az univerzum egyetlen biztos, és tévedhetetlen pontjának...
@aritus:
figyuzz, ne hidd, hogy elhiszik, hogy minden az övék!!! ők tudják a legjobban, hogy nem, mert egymástól is lopnak és elcsórják anyjuk bugyijából a gumit is, mint a fémhulladékgyűjtők a trafóházat

mindez annak eklatáns jele, hogy rettegnek, kúrvára rettegnek, hogy mikor lesz vége ennek vagy mikor nem jut már neki személy szerint egy buznyák vas sem mert a másik már elhordta

itt önmagukat győzködik neked címezve a sámánságot meg a boszorkányságot meg a hitüket és kurvára meg vannak rettenve, amikor kapnak még egy beöntést meg mégegy leöntést híg fossal

ez már a vég kezdete
@Penivaldes:
mondj egy ilyen nagyot? jó?
Ez most az az eset amikor tök fölöslegesen estetek neki Muadnak. Engem érdekel volna mire alapozza ezt a CIA dolgot, és ilyen alapon kinek a politikai megrendelését teljesítik mikor Orbánt minősítik.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Épp alvókába mentem, csak megláttam az újabb gyöngyszemet. Mivel nincs egeres, nyulas, csibés, kacsás, szörnyikés, orbános, stb. (nem kívánt törlendő)hálóruhám - semmilyen se - gondoltam gondolataim fényes burkában hunyok... ;-DD
@Penivaldes: bocs azt akartam írni, hogy nem jelent egyetértést.

elnézést.
Ez most az az eset amikor tök fölöslegesen estetek neki Muadnak. Engem érdekel volna mire alapozza ezt a CIA dolgot, és ilyen alapon kinek a politikai megrendelését teljesítik mikor Orbánt minősítik.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: de hát megérdemlik, nem? Nagyon fontos, és hasznos munkát végeznek, és ők valóban függetlenek, nem úgy, mint a Freedom House. Annak már a neve is merő szentségtörés. És a fenti kommentből megtudhattuk, hogy idegen érdekeket képvisel, a cia pénzeli. Ellenberger a Századvég a nemzeti összetartozást erősíti, nemzeti érdekeket képvisel. Most tőlük sajnálod azt a kis alamizynát?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Engem is, de most már nem tudjuk meg, pedig ezért perszésztem, mert reméltem, hogy megtudok valamit erről. de nem tudtunk meg semmit.
@aritus: Butuska vagy megint és megint csak másokon háborogsz a saját hülyeségeden természetesen már nem. :)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: A Századvég bizonyítottan politikai szervezet, ami a mostani kormány holdudvarában éldegél.
@Muad\\\'Dib:

hát igen, tehát KIM nem ért egyet FH-val, mert csak, cum trucc, ha Tercsi néni mondja ugyanazt -mint már jeleztem neked- akkor a Tercsi néninek mit fog válaszolni a KIM (IRSZEN?) Tercsi néni a nép lelke és a nép szava és a nép aszohgya, hogy ácsi kilóg a lóláb és hülyének néztek bennünket...akkor a Tercsi néni mint választó polgár nem küldheti el anyja picsájába a bonsaidúcsét és a navrát? elvégre Tercsi nénje fizeti azaz pénzeli ezeket és nem fordítva mert a matt olcsy nevű barom életében lopáson kiívűl nem követett el mást csak hazudott és baromságokat büfögött, drága pénzen amit Tercsi nénjétől sarcolnak el

kurva anyjukat

na erre mondjál valamit
ha elhangzik a valóság vagy az igazság akkor nem mindegy ki mondja?

a kisfiú elsikította magát: KIRÁLYON NINCSEN SEMMI és akkor felébredtek még muadék is ugye bucika?
@vitéz Thapóccay néma bárány: mert gondolod, hogy ha tudna valami konkrétat, akkor annak közlését megakadályozza az, hogy lenáciztam? Ez a hét vicce.
Valóban, nem itt és most voltam, amikor "nekiestem" (szerintem csak közöltem vele, hogy micsoda), hanem a vele kapcsolatos tapasztalataimat írtam le ebben a minősítésben. Mint írtam már, sok kommentjét olvastam, leginkább a mandineren.
@aritus: Nem láttad mennyire cukormukor volt Szalonnamária, a jóságos anyacenzor az száján a vigyorgástól majdnem kieső Gundel Takáccsal a tévében??? Beadtam tegnap a linket arról a hihetetlenPr-mocsokról,a hogy Mariskánk kiválasztott - az alantasával - diákszerűsvel játszott a pottyantós vetélkedőben. cukkmukk módon bazsalygott, mint aki nem is tudna meghurcolni valakit a cikkeiért, stb.

www.origo.hu/teve/20120604-sullyesztobe-kuldtek-szalai-annamariat.html

Vááááááááá, és ez a nő - aki hozzám hasonlóan cipőbuzi, na ebben egyek volnánk, csak én nem az ő tramplijaira bukok, gondolom - most közéjük is lövethetett volna, nem? De ő édibédi, és naná, hogy a kormánytól tökfüggetlen, csak te rosszindulatú vagy és ezt nem látod, mert nem akarod látni. A FH sem, mert nem ezt diktáltuk neki, hogy lássa.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "Megkezdődött a cukorbetegek negyedévenkénti felülvizsgálata: akinek a vércukorszintje a két utolsó mérésnél meghaladja a 8-as értéket, annak októbertől 100 helyett csak 50 százalékos tb-támogatással jár a korszerűbbnek tartott analóg inzulin - írja a Magyar Nemzet. "

nezd, ha a barom nagybatyambol indulok ki, aki hatvanparevesen vakon, amputalt labakkal halt meg kinok kozott, mert egesz eleteben zabalt, mint az allat, esz es nyaklo nelkul, itta a tomenyet rohadasig es ugyanezt folytatta cukorbetegen is...
de termeszetesen eljart az ingyengyogyszerert. sot, amit csak lehetett, begyujtott, ha kellett ha nem, nem viccelek ket vodornyi gyogyszert dobtunk ki utana....

szerinted?:-)
@vitéz Thapóccay néma bárány:
nem akarsz te túl sokat a muad-tól? nem azért cédázik hogy érveljen, vagy mert tud valamit, hanem hogy önmagának bebizonyítsa, hogy még nekik lehet igazuk mert már ő maga sem hisz de legalább itt ordítozva assziszi, hogy...pedig...
Egy feneketlen tehetetlen retya csapat a fityesz
aki csűr csavar frecsegő pofával dumál égő pofával bájolog EU-előtt;mialatt idehaza uralkodnak a náci pofájú plagis szar- rágok.A házelnökünk is egy nagy O.Levelük !!
@Penivaldes: @komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: és azért nem tudtok meg "erről" semmit, mert én "nekiestem" Nem azért, mert nincs mit megtudni, mert nincs titkos tudás a tarsolyában, csak előhuzza az általa leginkább "leleplező" bullshitet, hogy a cia pénzeli, és ezzel az Fh kilőve?
Komolyan, ez az ország tényleg menthetetlen bazmeg.
Megérdemlitek Orbánt, Kövért, Nyirőt és a jobbikot. És a harangzúgást.
@aritus: Nem akarlak elkeseríteni de ha úton-útfélen nácizol, az ugyanolyan mint akik szerinted minden ok nélkül zsidóznak. :)
@rodeo36: Mindenhol őt nyomják, most van a Nők Lapja címlapján - azokat megvették dekára - de hogy ez a kalapácsfejű pina ne emelje fel a szavát kolléganője és kollégái meghurcolásáért, az botrányos. Sőt hájpolja a primcsiducét.

Egy nímand a nő, akármi is van a torkában.
@aritus: ne légy butus aritus. nem téged hibáztatunk.
@a szív fészkei: Nem nézek királyi tv-t már évek óta, ha meg néznék, akkor is síkítva elkapcsolnék, ha meglátnám Annamarist. Így kimaradtam ebből az élvezetből.
Tv-paprika és Férjem védelmében, Kisvárosi gyilkosságok:))), ezeket fogyasztom.
Néha egyenes beszéd, de azon is többnyire felbaszom az agyamat, annyira felkészületlen Kálmán Olga.
@a szív fészkei: Na Szalai az akivel nem találkozna az ember a sötét utcán, mert attól félne, hogy bazsalygással betuszkolná egy sötét autóba..
@rodeo36:
Kit érdekel a redvás magyar politika? Én magasról leszarom, hogy itt melyik rablóbanda trónol a tetőn. Mondjuk a fityesz olyan sikeresen veszett össze mind a nyugattal, mind a kelettel, hogy valóban nehéz lesz alulmúlni őket, de az előző 22 év alapján minden lehetséges.
A szabadságjogok tekintetében mindenesetre azt hiszem a legtöbb európai ország sokkal jobban áll, mint a börtönsziget USA. Nyilván vannak jogos kritikák, de szóba sem hoztam a mostani kritikájukat, kizárólag a szervezetről írtam, sőt az első hozzászólásomban még azt is leírtam a gyengébbek kedvéért, hogy még véletlenül sem a fityeszt védem...
Képzeljétek ma hallottam az utcán, hogy egy primitív ember beszólt egy 90 éves magyar bácsinak. Leesett az állam amikor szidalmazni kezdte, és azt mondta: "utálok minden magyart."

Kíváncsian várom hány perc múlva fog ez ügyben is megnyilatkozni Áder elítélve a példátlan rasszista bűntettet mondván:

"Ez az inzultus, bár egy 90 évs magyar embert ért, mégis önbecsülésünkben támadott meg minket, magyarokat. Az elkövető hiába magányos és ismeretlen, az ilyen és ehhez hasonló, nemzetünk bármely tagját, értékét támadó tettek szégyenével nekünk, mindannyiunknak kell szembenéznünk" - hangsúlyozta az államfő,"..

Az elnök mögé gondolom felsorakozik majd az egész magyar közélet és természetesen hírt ad majd róla az összes média is. :)

Ja és abban is biztos vagyok, hogy az államfő a mai napon a lakásán is fel fogja keresni az elképesztő rasszista inzultus áldozatát. :)
@aritus:

Juj, ha kíváncsiak vagyunk egy elméletre máris kiérdemeljük a főgonoszokat?

Tudjuk, hogy te vagy a Jogvédők Önkéntes Védőszentje, de ez még tőled is túlzás. Arról nem beszélve, milyen alapon várunk vitát címkézés helyett mikor "mi" címkézünk azonnal ahogy az ember megszólal.
@Gábriel angyal: khm khm, ugye te is érzed, hogy csöppet álságos volt amit írtál ;)
@Gábriel angyal: butus vagy Gábriel, és megint elvesztetted a normális oldalad. A főrabbi esetében egy köztiszteletben álló vallási vezetőről beszélünk.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: kettős mérce kedves Sipi, a csp-nél pont az ellenkezőjét hangoztattad ;)
Valahogy ez jutott eszembe:

“1937-ben, amikor a nemzetiszocialista propaganda kezdett behatolni az Egyesült Álla­mokba, egy Filene nevű emberbarát alapított egy propagandaelemző intézetet. Elsősorban nem az értelemre ható, hanem az érzelmeket megcélzó propagandát elemezték, és több munka íródott, amelyeknek a középiskolásokat és az egyetemis­tákat kellett volna felvilágosítaniuk az effajta rek­lám lényegéről. Aztán kitört a háború, s mivel a szövetségesek is gátlástalan „lélektani hadvi­selést” folytattak, kifejezetten tapintatlanságnak tűnt, hogy valaki elemezni akarja ezt a fajta pro­pagandát. Sokak szemében azonban már a há­ború kitörése előtt is felettébb nemkívánatosnak tűnt az intézet működése. Némely nevelő például úgy találta, hogy a reklámmódszerek elemzése nemkívánatos mértékben cinikussá teszi a fiata­lokat. A magasabb katonai hatóságok sem ör­vendeztek, hogy egyesek átlátják a propaganda­módszereket; megijedtek, hogy az újoncok eset­leg elemezni kezdik majd az őket kiképző tiszthe­lyettesek kijelentéseit. Az egyházak is ellenezték a propagandaanalízist, mert ez alááshatta a hitet, és csökkenthette a templomba járók számát. A reklámszakemberek ugyancsak tiltakoztak, mert a propaganda analízise megingathatta a fogyasz­tók egy bizonyos gyártmányhoz való hűségét, és csökkenthette az eladási számokat. Az intézetet bezárták.”
(Konrad Lorenz: Ember voltunk hanyatlás)
@Penivaldes: +1 :D
igaz én is ezt írtam, kicsit más megfogalmazással
@Penivaldes: Persze gondolom ugyanez lenne ha egy köztiszteletben álló katolikus papról lenne szó. :)
@aritus: + 1

Az az édes - ezek mind annyira édesek, hogy bőven túl is vannak 8-as határon - , hogy bőszen köll ám tagadni a fideszes, a nácis mivoltot, olyan objektívnek kell látszani, mint Török Gábor. Az meg láttuk, mitől volt annyira az. >-DD Ahhoz is gyávák ezek, hogy leírják büszkén: ja én fideszes vagyok, nacionalista, akit ezért meg ezért sért a FH meglátása, hisz szerintem itt minden kurvajaóóó, pl. Szalonnamária a legfüggetlenebb lény Földön...

Nem, ilyen fasza bevállalás nincs - azt kell képernyőre vetniük, hogy á,most objektíven mondom: FH szar, lepénzelt kis gittegylet - már írtam is ugye, hogy én meg a többi újlipóciak rendeltük meg tőlük a jelentést, szóval CIA-nak zsebébe se kell nyúlnia ilyenkor, mikor Orvbánt savazzák valahol a világban, hisz a malacperselyemből állom a cechet - itteni erőteret azzal, hogy ha ilyen lefizetett cég állít a szent Orvbánról valamit, akkor az nulla, az csak áskálódás.

Most mivel te ezt merted jelezni, hogy látod a tendenciájukat a lekicsinylésre és nullázásra, kapsz a fejedre. Megy az álságos objektivitási játszma, amiről tudnivaló hogy nincs olyan, csak a puszta tény: Töröknek cége van egy fideszessel.

A Freedom House-ot meg bárkit, aki putyinizálódós, kimesdő Orvbánról mer szólni, az le kell ügynöközni. Ha ez a FAZ, ha ez a NYT, ha ez FH, akkor valaki a jobber csapatukból rögtön megírja ide, hogy á, tudjuk jól, ezek kinek az uszályában vannak. Tehát emiatt érdektelenek, hülyeség, nem igaz, amit kritizálnak.

De ha német Bild dicséri Orvbánt - vagy legalább szóba áll vele - akkor azt ezerrel idézik, mint a Nyugat elismerését. Fidesz APO dolgozik aritus, mit csodálkozol. Lakatos elvtárs büszke lenen a fiúkra.
@Penivaldes: az meg ugye megint más lapra tartozik amikor itt habzószájjal megy a tiltakozás, hogy milyen alapon kivételeznek bármilyen vallási vezetővel. :)
jav: megzavarni az itteni erőteret azzal, stb.

azt le kell
@saravad: igen igen, régi módszerek ezek, és sokan finomították a dolgokat az évezredek alatt
@Gábriel angyal: ez nem ilyen egyet ide, egyet oda kérdés. Nincs egyenlőségjel a két állítás között.
Te egy ideológiát képviselsz, a leírt szavaid tükrözik ezt. Ezt az ideológiát te választottad, boldogan lubickolsz benne, fennen hirdeted, ide is kilométer hosszúságú náci propagandát szoktál bekopizni. Ha valaki, történetesen most én, ezt az ideológiát nevén nevezi, nem ugyanaz, amit te és társaid tesznek ennek az ideológiának a nevében, hogy a nekik nem tetszőkre azt mondják, hogy zsidók, a nekik nem tetsző folyamatokra, eseményekre azt mondják, hogy a zsidók csinálták stb.
Magyarországon olyan világ van, hogy ezt a különbséget kevesen veszik észre, és egyenlőségjelet tesznek, ahogy te is, a két jelenség közé. És ezért a mai kormányzó pártok évek óta sokat tettek, hogy így legyen. A karanténból a szésőjobboldali ocsmány eszméket ők tették és teszik szalonképessé, a jobbikot ők kreálták, nevelgették (most kicsit megijedtek, mert túl nagyra kezd nőni, és már ez nekik sem tetszik. Na nem az, amit képvisel a jobbik, hanem az, hogy komolyan veendő ellenféllé váltak az oly édes hatalom megtartásában). Boldog lehetsz, te vagy többségben az országban. Ez a te országod. Az enyém pedig egyre kevésbé.
Végül majd ennek a levét te is, és mindannyian meg fogjuk inni.
@Penivaldes: hát ha csak a "részünkről" lenne szó sokkal jobban állnánk. :)
@Gábriel angyal: Fáj neked, hogy egy 90 éves öregembert a hitéért, származásáért ért inzultust végre minden vallási vezető kikér magának? Te olyan vagy Mirkóczi, sajnos.
@Gábriel angyal: Igen, ha szélsőséges nacionalisták inzultálnának egy katolikus papot, vagy akár buddhista szerzetest, ugyanígy elítélnénk a történteket. :)
@Gábriel angyal: ez megint álságos, a gyakoriságot és tendenciát tekintve melyik számottevőbb kedves Gábriel? ;)
@a szív fészkei: Te is pontosan tudod, hogy mi fáj ebben a történetben. Bár nyilván két oldalról nézzük. Neked az a baj hogy félig tele van nekem meg, hogy félig üres a pohár. :)
@a szív fészkei:
Tehát, aki szerint az FH egy kalap szar, az fityeszes, rosszabb esetben náci. Ez, ez valami döbbenetes. Ilyenkor ti halljátok magatokat, úgy őszintén? Ha Gyurcsány alatt írta valaki, hogy az FH szar, akkor micsoda az illető? Döbbenet...
@Gábriel angyal: Én nem tudom igazán, hogy mit akarsz a pohárral..kissé elvéted a dolgokat.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Tehát annyi történt, hogy valaki beszólt az utcán egy öreg embernek. Nem verte meg, nem gáncsolta el, nem akadályozta semmiben, nem csinált vele semmit. Csak odavetett egy félmondatot.

Ennyi történt. Emiatt lett most megint rasszista gyűlölethullám, ezért szólalt meg a kormány, a köztársasági elnök, azért ajvékoltak a történelmi egyházak vezetői és a külügyminiszter. Még jó hogy valami parlamenti vizsgálóbizottságot nem hívtak össze, vagy az ENSZ Biztonsági Tanácsának rendkívüli összehívását nem kezdeményezték. Mondjuk ezek után, ebben sem lett volna semmi meglepő.

Arról már nem is beszélve, hogy akik most a legjobban üvöltöznek, máskor pont ők azok, akik a szólás szabadságának a korlátozását rettegik. Most elhangzott egy vélemény. Ennyi. Persze tudom, a vélemény csak akkor szabad, amikor a zsidók fejtik ki az álláspontjukat. Amikor mások teszik ezt, az súlyos antiszemitizmus.

És mi jöhet még ezután?

Innentől már elég lesz az, ha Zoltai vagy valamelyik hülye gyerek a Dohány utcából, amelyik éppen bal lábbal kel fel, rámutat valakire, hogy az csúnyán nézett, aztán azonnal kivonul a terrorelhárítás?

Az egyházak, a narancsos politikusok megnyilvánulása pedig finoman szólva is felháborító és gusztustalan. Amikor magyarokat támadnak meg itthon vagy határainkon túl, amikor magyar nemzeti jelképeket gyaláznak, amikor minket mocskolnak a magyarságunk miatt, akkor a magyar politikai elit soha nem érzi kötelességének, hogy tiltakozzon, hogy kiálljon értünk. De ha egy zsidó a semmiből előugrik és előad egy ha akarom elhiszem, ha akarom nem történet, akkor egymás sarkát taposva vonyít az egész kórus.
@Muad\\\'Dib: bocs, hogy bele vau-vau Sziv nem sarkított ennyire, hogy aki kifogásolja egy társaság véleményét az akkor szélsőséges-náci, hanem arra utalt, hogy elmentünk fals irányba. Nem azt elemezzük, vitatjuk, hogy mit mondanak, hanem hogy ki és milyen érdekből mondja.
@aritus: Nem akarom hinni, hogy ez az ő országuk. Csak kurvahangosan ordibálnak.

Erről ír Eco a hőse által:[..]"Én mindig is ismertem olyan embereket, akik szilárdan hitték, hogy nagy-nagy összeesküvést forral a rejtőzködő ellenség: a nagyapám szerint a zsidók, a jezsuiták szerint a szabadkőművesek, garibaldista apám szerint a jezsuiták, fél Európa királyai szerint a karbonárók[..] és így tovább, mert hát ki tudja, hányan és hányan hiszik még ezen a világon, hogy összeesküvés fenyegeti őket. Ime, itt egy a forma, tetszés szerint tölthető ki tartalommal, ahány ház, annyi összeesküvés. [..]"
Mire vágyik bárki, kivált, ha nyomorult és elfordult tőle a szerencse? Pénzre, és pedig könnyű pénzre, hatalomra (mily nagy kéj egzecíroztatni és megalázni felebarátodat!) meg arra, hogy minden sérelmed megbosszulhasd (márpedig nincs, akinek legalább egy pici sérelmet el ne szenvedett volna életében).[..]Önmagát okolni a saját balsorsáért eszében sincs senkinek, hát kell egy bűnös. A frusztráltaknak (az egyéneknek és a népeknek egyaránt.) megokolni, miért vallottak kudarcot kudarcot. Mások, a Mennydörgő-hegyen gyűlésezők esküdtek a vesztedre."

Levezeti az új könyvében, hogyan gányolták össze a Cion jegyzőkönyvet és lett az minden szemét vádaskodás, majd atrocitás, gyilkolás bombabiztos alapja, noha már akkor pár éven belül kimutatták róla, ez mekkora hamisítvány. DE Hitlernek kapóra jött, megvédte és használta. Eszmetársai azóta is. Láthatjuk naponta...

Nos a Jobbik és a Fidesz is ebben a mások esküdtek össze a mi jóra törekvő szent céljaink ellen, azért nem megy a szekér -alapon működik. Ismert metódus, tudjuk, hová futhat ki, láttuk Ruandában, mit indukálnak a szavak - készüljünk a csótányirtásra - , nagyon is igazad van, ha szólsz ez ellen. Ne add fel!

Aki nem akarja érteni, az majd rádöbben, csak akkor késő lesz. Aki 44 után ma!! kikéri magának, ha egy 90 éves zsidó hittudóst ért utcai szemétkedés miatt minden főpap hálisten egységesen tiltakozik, az annyit is ér Lázár Jánossal szólván.

Nem ők vannak többségben, még mindig hiszem.
@Gábriel angyal: " Amikor magyarokat támadnak meg itthon vagy határainkon túl, amikor magyar nemzeti jelképeket gyaláznak, amikor minket mocskolnak a magyarságunk miatt"

Bárkit megtámadni: bűncselekmény. Cigány gyerekeket lelőni is.
Zászlóégető, sőt könyvégető társaság igen érzékeny a SAJÁT jelképeire.
Nap mint nap magyarokat mocskolnak és gyaláznak a magyarságuk miatt. Kik? Akik még magyarabbnak képzelik magukat, ám ezt teljesítménnyel nem tudják igazolni. Szeretnének, nagyon akarnak hinni a saját felsőbbrendűségükben, de ehhez el kell tiporni a többieket.
@Muad\\\'Dib: Nektek minden egy kalap szar,ami Orvbán putyini rendszerét kritizálja. Csak Orvbán putyini rendszere nem szar szerintetek.

Amúgy, amihez Eleanor Roosevelt adta a nevét, nekem nem egy kalap szar. Támogatták Szaharovot, a Szolidaritást, kritizálták McCarthyt - tettek valamit szerintem a jobb világért. Nem a jobbik világért, az igaz. Az ellen lépnek.
@Gábriel angyal: erről beszéltem, kettős mérce, és terelés, ezt a szerinted jelentéktelen dolgot is határozottan el kel itélni, meg a másikat is. Mind a kettő valamilyen kisebbség elleni atrocitás, szerinted a külhoni magyarok elleni erőszak hogyan kezdődött, azonnal fizikai erőszakkal??? Ugyan az a szituáció, nincs különbség, erőszak ez is, erőszak az is, pont mint a bármelyik szélsőség miatti háború áldozatainál. Itt sem a mérték számít.
@a szív fészkei:
"Nektek minden egy kalap szar,ami Orvbán putyini rendszerét kritizálja. Csak Orvbán putyini rendszere nem szar szerintetek..."
1) Ezt már lezongoráztuk néhányszor, hogy a világon semmi közöm az orbánrendszerhez. Ha csak annyi nem, hogy a cégnek ahol dolgozom sajnos rosszat tett a gazdasági ámokfutás.
2) Ja, meg tettek a rosszabbért is sajnos legalább ugyanennyit.
@Gábriel angyal: TE most az mondod, hogy Schweitzer nyelje le, amit a pofájába vágtak, hisz meg se ütötték. Szánalmas vagy. Ja és hogy ezzel majd a zsidók jól visszaélnek és kitalálnak ilyesmit. Mert ilyen nincs. Én meg kérlek saját szememmel láttam a zsinagóga körül olyan árpádsávos matricás taxit körözni, amire ki is volt írva, hogy csak magyaroknak.

Hazudtolj meg engem is, védd a védhetetlent, most azért kimutatkoztál igazi valódban.

Amúgy nem olvastalak nagyon, amikor pl. Tóta W. irkált sokat a megvert Hedvigért.
@Muad\\\'Dib: "Tehát, aki szerint az FH egy kalap szar, az fityeszes, rosszabb esetben náci."

a te altalad preferalt ertekrend szerint, ami azt irja elo, hogy aki nem latja demokratanak a fideszt az judeobolsevik ligberalyhazaarulo, igen.

de ehhez a te autoriter, megoszto es feszultseggeneralo ertekrendedre van szukseg.

szerintem csak siman onallo eletre es gondolkodasra keptelen csocselek vagy, aki az eget is lehazudja es barkinek nekitamad gondolkodas es agy nelkul, ha a szeretett vezeret es politikai formaciojat aki az akolmelehet es a "mi kutyank kolyeke" eleterzes illuziojat biztositja.

de majd egyszer meglatod, hogy te masik kutya kolyke vagy, a hogy meglatta nagyon sok hozzad hasonlo hithu kommunista a rakosi rendszerben:-)
@Muad\\\'Dib:
hatalmas nagy parábola...FH szar, valakik egyéni érdekeit képviseli anyagi ellenszolgáltatás ellenében azaz fizetségért, valószínű a CIA pénzeli egyértelmű irányúltságot hozva létre????
bevallom, nem szoktam olvasni az ő véleményüket, néhány humorral is megáldott politikai elemzőt a francia és a brit sajtóból és mindíg elolvasom a hozzáfűzött hsz-eket mert azokkal teljes

na ilyen Magyarországon régen nincs

itt megy a dicsőítsük az Urat (bonsaidúcse)

namost, ha bárki!!! megírja a magyar narancsos buktáról, hogy nem narancs hanem szar és bűzlik azt azért leordítani nem ildomos mert a magyar valóságon annak leugatása aki ki merte mondani nem cizellált, hanem snassz

és ez maradt a véleményem rólad...mert végűlis az igaz véleménye miatt öntötted le szarral és ez snassz
@Muad\\\'Dib: Akkor elnézésedet kérem, ha belátod, hogy az orvbáni rendszer egy kalap szar.
@Gábriel angyal: Hát nem ütötték meg! Hát milyen kis cukmányok voltak.
Ha megütötték volna, egy idős embert, akkor nem egyszerűen bunkók lettek volna, hanem annak fokozatai.
@Fabius:

+1!
Jól összeszedted a végén, döbbenetes.
Mindig megdöbbenek, ha így egyben látom a felsorolást...

ANNYIRA szerettem volna, ha a fideszes barátnőmnek hihetek 2010-ben, hogy ezek nem építenek diktatúrát...!

Egyébként láttátok az index cikkében - egy könyvet mutattak be az átkosról - Kaland a véráztatta Budapesthez címmel. Ott van egy kép a Rákosi korból. Tömeg, elején molinót tartanak: Megvédjük a Békét! olvasható rajta.

Ez valahogy valamire emlékeztetett... :D
@Gábriel angyal:

Mekkora kibaszott bátorság kell beszólni egy zsidó vénembernek. Ez olyan kúl ízé amire a szittya oldal fasza feláll?
@Gábriel angyal: Amúgy Dr. Schwitzer József azért nem a semmiből elugró hazudozó zsidó. Ha ennyit sem tudsz róla, akkor némulj kicsit, ma kibuggyant belőled az igazi valód.

A mosolyoffenzát kicsit összetörted.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Akkora szegényke már, mint egy kis töppedt törpe, de tényleg. Aranyos és kedves manócska, láttam párszor emberek között, igazán nem az irritáló, ki, ha én nem- fajta.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):

Bocs, nem Kaland, hanem természetesen Kalauz.
Bevettem ma reggel a fogalmazásgátlót - ez lehet az oka! :)
@Muad\\\'Dib:

Tegyük fel, hogy a FH-t a CIA pénzeli, akkor nem csupa fideszesből áll a médiatanács, nem Lászlóné a Fejlesztési Min. vezetője, és nem Józsefné az OBH elnöke?
És ki tudja, lehet, hogy a CIA csak azért hagyta kiszivárogni, hogy ők pénzelik a FH-t, hogy valami még nagyobb disznóságról tereljék el a figyelmet?
Résen kell lenni!
:D
off, avagy még sem, olyan jól mutatnak egymás mellet, és nagyon tovább sem kell gondolni, két ellenpont, hatalmas lehetőségekkel, és baklövésekkel:

Károly herceg Erdélyben nyaral
Ismét erdélyi magánlátogatáson tartózkodik Károly herceg brit trónörökös.

MTI 11:44 - Világ

RMDSZ: Kövér megsértette a magyar alkotmányt
Magyarország alkotmányának megsértésével vádolta Frunda György, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) szenátora Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét és Németh Zsolt külügyi államtitkárt amiatt, hogy nem az RMDSZ-t, hanem a másik két erdélyi magyar pártot támogatják a választási kampányban.
@rodeo36:
Én nem értem, hogy miért olyan nehéz elfogadni, hogy a világ legkeményebben imperialista hatalma, az USA külpolitikai érdekei alapján próbálja befolyásolni, használni a civil szervezeteket. Ez mindig is így volt a világtörténelemben, bárkit is veszünk alapul. Na már most, lehet azt hinni, hogy ez megváltozott, és bármilyen kritika kizárólag az elmebeteg összeesküvés-gyártóktól ered, csak nem biztos, hogy érdemes.
Olyan ez, mint az a naiv gondolat, hogy egy ország, hatalom, saját érdekei miatt nem képes akár szövetségesei ellen is tevékenykedni, akár gyilkolni, robbantgatni, terrorizálni, és egyéb hasonlóak.
Én nem hiszek abban a szép tündérmesében, hogy vannak a jófiúk, meg a velejéig romlottak. Inkább a szürke árnyalatainak széles skálája található meg mindenfelé.
@a szív fészkei: sose bizz meg valakiben, aki masok gyuloletet valasztotta ideologianak es eltorleset eszkoznek/celnak...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Javaslom az első mondatomat a blogon:
"Attól függetlenül, hogy a fityesz ámokfutása milyen..."
@a szív fészkei:

Az én felfogásom szerint idős embert nem inzultálunk. Se zsidót, se cigányt, se más egyebet. Aki megteszi az egy gyáva tahó aki nem mer súlycsoportbeli ellenfelet választani magának a kötkedéshez.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Bárányka, most aztán betaláltál. Kommented nyomán felbukkant emlékeim ködéből egy kép a történelemkönyvemből: idős, cca. 80-90 éves bácsika hajlott háttal, fekete kabátján Dávid csillaggal a deportáltak közül - ez van a képen, aláírás: a birodalom egyik ellensége, vagy valami hasonló, ami arra utalt, micsoda fenyegetést jelentett ő Hitlernek...

Tudjátok, mi cseszi fel állandó jelleggel az agyam? Emberek MILLIÁRDJAIT baszták át (bocs) és most is basszák át A PÉNZ MIATT!

Nézzétek meg, hogy MINDEN ideológiai váltás arról szól, hogy az egyik g...cit elküldik és egy még g...cibb ül a helyére, aki pofátlanabbul lop és kegyetlenebb is.

Sorolhatnék néhányat, ilyen Hitler, ilyenek az Észak-Koreaiak is no és a másik leghíresebbek (Hitler mellett), a szovjetek. Minden diktatúra a pénzről szól.

Hitler rájött, hogy jé, hát milyen vallásúak is az üzletben legsikeresebb emberek? Mennyi vagyonuk van? Nosza, vegyük el! Oroszországban is ez volt: elküldték (a valóban teszetosza) cárt, hogy aztán sokkal szarabb jöjjön.

De ne menjünk ilyen messzire se időben, se térben, ennek mi magunk is tanúi vagyunk most, immár két éve: elküldték a szocikat, akikkel elégedetlenek voltak, erre a nyakunkra ültették a mini Ducét, Rákosiba oltva. Aki úgy véd meg, hogy megöl. Aki úgy demokrata, hogy diktátor. Aki semmi mást nem lát, mint hogy az ő szűk körét minél jobban ellássa lopott, rabolt, elsíbolt pénzekkel.

Miközben az ország lakosságának cca. 40%-a él a létminimum alatt. Ha így haladunk, verjük életszínvonalban Észak-Koreát két év múlva... :((((
@vitéz Thapóccay néma bárány: a kötekedők sosem olyan ellenfelet választanak, aki súlycsoportban van velük.
@aritus: Én se, a hírszerzőn olvastam.A Gundel Takácstól okádok, na. Émelyítően szervilis barom.

Mariskáról meg nem tudok olyat írni,ami lefedné, amit gondolok róla.

Férjem védelmében rulez!!! De most gyün a foci EB, hát nem tudom mi lesz velem. Azt mondta a fiam, hogy felveszik, ne izguljak.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nem tudom milyen lehet mivel én nem tennék ilyet. De gondolom ugyanolyan kúl lehet, mint amikor a libsik úton-útfélen gúnyolják vagy leszólják mások értékeit.
@Gábriel angyal: Terelsz, mint oly sokszor terelsz, terelsz. Attól mert leszólják azt amit te szeretsz, még nem szólod le azt ami a másiknak érték, és fontos. Tudod önuralom.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Persze, elleend nem ment volna - írta Fabius, hogy sokáig nézegetted a milláson a jobbikos jégbüfé-harcosokat... :-DDD
@a szív fészkei: Megint el vagytok tévedve. Én ugyanúgy elítélem, csak egyre röhejesebb a kettős mérce ez ügyben is. Ha ti ugyanilyen patáliát fogtok csapni a magyar értékek vagy személyek gyalázása végett, (függetlenül attól hogy kiről van szó) akkor hiteles lesz a reklamációtok, addig csak a szokásos szájkarate és műrettegés marad.
@Gábriel angyal: Kérlek, tudnál arra példát, amikor a libsik leszólják mások értékeit?

ha lehet, ne kurucot linkelj, mert fizikai fájdalmat okoz az olvasása. Nem leszólás...
@vitéz Thapóccay néma bárány: Én is ugyanezt gondolom, kár hogy más öregek "inzultálása" nem kavar akkora vihart errefelé sem.
@Muad\\\'Dib: bizony, pont mint Kína, Oroszország, Irán, stb-stb, minden nagy ország, minden eszközzel próbálja az érdekeit érvényesíteni, nincs különbség. Mint ahogy, nincs különbség egyéni szinten sem. Vannak értékrendek, amik alapján válogat az ember, ha nincs a fősodorban, hogy kinek a világképe felel meg a sajátjának.
@Muad\\\'Dib:

Jó, tegyük föl a szürkének sok árnyalata van, és a jogvédőket is pénzeli valaki. De engem még mindig az érdekelne, hogy az elmélet alapján kinek milyen politikai érdeke fűződik az FH jelentéseihez, különösen Mo-ra nézve. Mikor köztudott, Orbánt ezekkel nem lehet befolyásolni. Pontosabban nem ezekkel lehet.
@a szív fészkei: jégbüfé harcos..?? és legyőzték a Rigó Jancsit?
@Penivaldes: Senki nem szólja le az értéket. Mert magyar érték, nekünk zsidóknak is érték - és tett is sok zsidó hozzá épp eleget. Ha kivonnánk őket a magyar kultúrából, tudományból - hát karcsú lenne az eredmény...

Pláne világhírre nézvést. De ugye épp a jobbikos nag yértékvédők vetik ki ezt az értéket. Csak a Székelyhimnusz és Nyírő mg Wass. Ha erre megmeri valaki mondani, hogy nem jók- mert vannak azért fogódzók erre, hogy mi jó és mi nem - akkor megy a cirkusz. Itt ember nem fikázta Móriczot - akinek nem akar szobrot Tarlós - ember nem fikázta Erkelt, Kölcseyt, Aranyt, Petőfit, Mórát, Illyést, Nagy Lászlót (a költőt;-DD), Kosztolányit, stbn. Csupa nem zsidót írok direkte.

Annyit mertünk megmondani, hogy a Székelyhimnuszuk egy középszerűnél rosszabb műdal, amit most heccelésre alkalmaz az Orvbán-bagázs.
jav: mielőtt nekem esnek, tudom, hogy röviddel Nyirő és meg meri mondani
@a szív fészkei: fogodzok..hát én azért mondom Nyírőre, Wassra, hogy nem jó, mert nem tetszett amit olvastam tőlük, nem kötött le, kínszenvedés volt. Mellékesen én Petőfiért sem vagyok odáig, de ez már szoc problémám.
@Gábriel angyal: ha ezeket most komolyan gondolod, nincs mit hozzá tennem, fennt is írták, példákat légyszi,
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Lászlóné a csúcs!! Szép is, hölgyemény is - velem egykorú, jaj istenem, kösz, hogy nem így nézek ki, még ha egész húsz elkövetkező életemben nem lesz ennyi összezabrált pénzem! - okos is, tapasztalt is. Tessék van nő a kormányban, nem is akárhol - mit kampányoltak hírességek meztelen farkakkal, hogy legyen sok asszonyszemély a parlamentben! - látjuk, mennyi empátia, melegség szorul most beléjük.
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Ez most az az eset amikor tök fölöslegesen estetek neki Muadnak. Engem érdekel volna mire alapozza ezt a CIA dolgot, és ilyen alapon kinek a politikai megrendelését teljesítik mikor Orbánt minősítik. "

Muad mögött meg az orosz titkosszolgálat van.
Szóval lehet ezen agyalni, csak nem vezet sehova.
(Ja, mögöttem meg a MOSZAD van. Vagy nem.)
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Na jó, látom kénytelen vagyok másképp fogalmazni.
1) Az FH jelentése igaz a mostani esetben.
2) Amúgy az FH egy kalap szar.
Így jó lesz?
Egyébként pedig a külpolitikai/gazdasági befolyásolás legjobb eszköze a külföldi civil szervezetek pénzelése. Még csak nem is feltétlenül lefizetett emberek pénzelése, hanem néhány balek felfuttatása. Elég megnézni néhány "állatvédő" csoport akcióját, amiről süt, hogy kizárólag gazdasági okai vannak (pl. libatöméses akció, 50% tényekkel, 50% hazugsággal és hamis videókkal).
Az FH-ra visszatérve, mint írtam volt már rá példa (El Salvador), amikor kiderült, hogy homlok egyenest az ellenkezőjét állította a tényeknek. Nincs semmi okom feltételezni, hogy a jelenlegi amerikai vezetés nem használja fel őket ugyanilyen célokra.
Mellesleg most például az ukrán-lengyel EB esetében is merőben érdekes diskurzus zajlik. Az ember valahogy nehezen függetleníti magát attól, hogy esetleg politikai okai is vannak annak, hogy Ukrajna hirtelen ilyen veszélyes lett. Mikor odaítélték az EB-t, akkor még kisvirágokkal szaladgáltak az ukrán rendőrök fegyver helyett és puszikat dobáltak mindenkire?
@a szív fészkei: én azért gyanakodva fogadom ezt a nagy összeborulást Schweitzer kapcsán. Tudom, ma nekem semmi se jó. Eddig sose tapasztalt buzgolkódás van ez ügyben, egymás sarkát tapossák a kormánypártok és a nagy egyházak, hogy elítéljék, a rabbi mellé álljanak. Korábban ezt nem tapasztaltam. Hajlok arra, hogy ennek oka a Nyirő fiaskó, amikor is egy náci mellett álltak ki, hivatalos kormányünnepséggé tették a temetését. És ennek nagyon negatív külpolitikai viszhangja volt.
Most igyekeznek bizonygatni, hogy a magyar kormány nem náci, nem pártol nácikat, hanem ellenkezőleg. Mégis csak kellene az imf, eu pénze.
Teljesen jogosnak tartom Gabriel felháborodását, hájszen nem erről volt szó eddig!
Nem, még nem a jobbik, nem a nácik vannak többségben, én se ezt írtam. Hanem azok, akik ezekre a témákra nem érzékenyek, nem látják veszélyesnek, amit a jobbik képvisel, sőt fasza kemény magyar csávóknak gondolják őket, akik kimondanak "tabu" témákat (cigánybűnözés).
Ahogy azok vannak többségben, akiknek a szabadság egy értéktelen, haszontalan, közömbös valami, az emberi jogok dettó, a szolidaritás a magántulajdon és magánélet szentsége (kivéve a családonbelüli erőszakot, na az magánügy) úgyszintén.
Itt olyan változásokat nyomott le a kormány 2 év alatt, lényegileg ellenállás nélkül, hogy csak kapkodom a fejem, észbetartani se lehet.
Az ismerőseim és barátaim többsége erre úgy reagál, hogy teljesen visszavonul a közügyektől, érdeklődés szintjén is, nem foglalkozik vele, mert nem akarja magát ezzel idegesíteni, és úgyse tud ez ellen semmit tenni stb, azaz ellenállás nélkül hagyja, hogy a kormány azt csináljon vele, amit akar. Hagyja, hogy szép lassan, vagy inkább gyorsan, egy olyan világot, országot építhet a kormány, ahol nincs jogbiztonság, szakmányban állítanak elő gumitv-ket, kormányrendeleteket, hogy azt csinálják ki, akit csak akarnak, és annak kedvezzenek, akiknek akarnak.
Azok vannak többségben, akiknek a véleményszabadság azt jelenti, hogy aki a nácikra azt mondja, hogy náci, az ugyanazt csinálja, mint aki zsidózik.
Azok vannak többségben, akik nem értik, hogy mi a baj azzal, ha közpénzen most már a náciknak is van egy szinháza Budapesten.
Azok vannak többségben, akik elhiszik, hogy az a magyar érdekek legjobb képviselete, ha összeveszünk, sértegetjük az összes szomszédos országot, ahol sok magyar él, ha odamegyünk, és megmondjuk az ott élő magyaroknak, hogy mi jó nekik, és konfliktusokat gerjesztünk köztük is. Ha jól odamondunk az Eu-nak, és megvédjük a magyar érdekeket az idegen, karvalytőkétől.
Azok vannak többségben, akik szerint az a jó iskola, ahol rend és fegyelem és szegregáció van.
Azok vannak többségben, akik szerint még több börtön és még szigorúbb büntetések kellenének.
Azok vannak többségben, akik szerint Horty jó kormányzó volt, a magyar érdekeket képviselte és meg,mentette a budapesti zsidókat.
Én nem tartozom közéjük, ezekről én nagyon markánsan mást gondolok, ezek a dolgok felháborítanak, szinte fizikai fájdalmat okoznak. Ezért írtam azt, hogy egyre kevésbé érzem, hogy ez az ország az én országom is lenne. És egyre inkább a gabrielek országa.
@aritus: bocs, hogy ilyen hosszú lett.
@Gábriel angyal: szerinted erre mit kell egy normális embernek mondani, de hozhatnék példát sok helyéről a világnak, sok féle szélsőségre és megnyílvánulásra, mindre azt kell mondani idióta barom, függetlenül a pilitikai kötődésétől.

hvg.hu/vilag/20120607_gorog_fasiszta
@Gábriel angyal:

Ha te nem tennél ilyet és szerinted se kúl, akkor ezt kell mondani mindjárt az elején. Gondolom szerinted se ciki azt mondani, hogy vénembereket baszogatni tahóság.

Ennyi. Egyéb magyarázatot ez nem igényel.
@Penivaldes: Odaszervezték a millásokat befenyítendő - nagyon fenyegettek előtte mindenhol a neten betyárosan, ahogy szoktak - a kis márciusi tüntijüket. Hogy - jó szokásukhoz híven - kicsit megkergetnek pár náluk esettebbet, szétzavarják a libsiket, stb.

Én beteg lettem, nem tudtam lemenni, de ez a kisded tervük nem sikerült. Rigó Jancsi viszont cigány zenész volt, őt tortában is le kéne győzniük, ja. :-DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kedves Egér, mögöttem biztos, hogy a MOSZAD van. ugyanis egy időben leveleztem Tel Avivba.
@a szív fészkei: Pont azért írtam Rigó Jancsit, tudod ez is az egyenlő súlycsoport esete. egy tortát könnyebb legyőzni..:))
@vitéz Thapóccay néma bárány: Miből gondoltad, hogy nem tahóság ha arról beszélek, más egyéb esetben nem mozdul meg ilyen mértékben a rettegő kórus.
@a szív fészkei:

Így volt. De valamiért nem akartak inzultálni. Nem értem miért :-))
@aritus: Sajnos egyetértek.

Attól tartok, mire rászánnám magam, hogy elmenjek, már késő lesz. És én leszek a hibás, mert nem ér váratlanul.
@Gábriel angyal: azért kedves Gábriel, azért van veled moszt baja sokaknak, metrt úgy viselkedsz, mint egy óvódás. "de nekem meg elvette a lapátomat.."
@aritus: Meg azok vannak többségben, akik szerint valóban nincs gyanúsítottja a Horthy szobor leöntésének,(büszkélkedő fotók ellenére) viszont a másik oldalon már előzetesben csücsül az állítólagos elkövető. Természetesen ez sem kettős mérce. :)
@saravad: Nekem róla sajnos ez ugrott be: ő lelkesen tapsolt a náciknak, belelépett a barnába eléggé. Aztán azt mondta, hogy ja, de nem tudta, mi ez. Holott eléggé mélyen belement a fajelméletbe is.[..]" "Amennyiben léteznek mutációra visszavezethető tényezők, úgy a fajgondozó első számú feladata ezek fölismerése és kiszűrése... Ha a mutációkat csak a társadalomban végbemenő természetes kiválasztódás megszűnése okozza, úgy a fajgondozásnak még a mainál is jobban kell ügyelnie az etikailag alacsonyabb értékűek kigyomlálására."
Kedvenc könyvem volt a Libalányom, Martina, de akkor is. Ez az ember is náci volt. www.origo.hu/tudomany/tarsadalom/20031028anemzetiszocialista.html

@Gábriel angyal: Írtál Tóta blogjára, amikor ő felhozta - nem egyszer, nem kétszer - a szlovákiai magyar lány megverését és annak okait, politikai hátszelét? Olvastad egyáltalán? (én akkor még kommenteltem, csak olvastam. És ugye Tótát mindig savazzák jobbról)
w.blog.hu/2007/09/24/a_hiena_enni_ker
@Muad\\\'Dib:

Az ukrán EB elnyerésénél még nem ült sitten a szőke nő azért, mert ki merte fizetni az oroszoknak a gázt. Nem egy patyolat az asszonka, de az speciel koholt vád amiért ül. Ez pedig komoly kérdéseket is felvet a Janukovicsizmusban.
@aritus: Nem kéne hagyni. Én is azért jártatom a pofám, dobálom a falra a borsót. Egyszer még az egész kurva fal zöldellni fog. :-))

A férjem annyit tud tenni, hogy megy a Kumnigundába ügyelni a sztárjukra, ha senki nem ér rá ott lenni. Azért emberek tudnak tenni a néma belesüppedés ellen,ha csak ennyit, hogy ide beírnak egy teanyádakerekperecet...
Ez az ismerőseid sara, bocs. Mert ennyit meg lehet csinálni, oda lehet menni a tévéseket segíteni, aki esetleg ráér időt áldozni erre, lehet posztolni a FB-on, amit sokan olvasnak. Nem idegesítjük fel magunkat, hja kérem, a nyugalomnak ára van.

Látod, Gábriel sose rest, mindig itt van, kopizik, csak kopizik. Akkor ezt el kell tanulni tőle és cáfolni, cáfolni, ha baromságot hint el...
is fogalmazásgátlón élek, plusz Szent Sliccem is itt szálldos felettem: sztárjukra=sztrájkjukra
@a szív fészkei: Igen, tudok Lorenz korai náci kötődéséről. Én csak a 8 halálost, meg az idézett könyvet olvastam tőle, pár interjút az állatokkal kapcsolatban. Ezért is érzek némi meghasonlást, mert a műveiben humanizmust és bölcsességet találtam, nagy hatással volt a gondolkodásomra, közben meg náci is volt...
Mégis értékes az életműve. Van ilyen.
@saravad: Nem kéne itthagyni az országot ezeknek körbe húgyozott saját territóriumukként.
@Penivaldes: Ez tökre nem lapát kérdés, hanem csak a szokásos kettős mérce.:)
Egyszer egy okos ember azt mondta (szandekosan forditom, hogy nehezebben lehessen megguglizni ;)):

"Ha a ... elmeletem helyesnek bizonyul, Nemetorszag maganak kovetel majd, mint nemetet. A franciak pedig kijelentik, hogy vilagpolgar vagyok.
Amennyiben elmeletem tevesnek bizonyul, a franciak azt fogjak mondani, hogy nemet vagyok. A nemetek pedig azt, hogy zsido."

Azota ez az ember Nemetorszagban nagy megbecsulesnek orvend.

Mi mar sajat "marslakoinknak" (nem az MTV-s) sem orulhetunk, lehetunk rajuk buszkek, mert zsidok voltak.
Kozben meg ilyen bokot kapunk miattuk a Nature-ben:
www.sciforum.hu/cms/upload/archive/file/GeniusLoci.pdf

Helyettuk jon a kozpontbol a "potlek":
Irinyi (gyufa), vagy Biro (golyostoll)...

Tenyleg?!?!?!

Nem vitatom eredmenyeiket, de azert szerintem a 2 szint nehezen osszehasonlithato...

----

Csak erdekessegkent: a linkelt cikket, egy csehszlovak szuletesu prof irta, aki nem sokkal azutan hagyta el szulohazajat, hogy tobbek kozott magyar reszvettel az oroszok bevonultak csehbe.
www.eoearth.org/profile/Vaclav.smil

Es megsincs benne ellenszenv irantunk, SOT!
@aritus: Biztos PR is, hisz látod, a náciknak sem esik jól, ha lenáizzák őket, amit nem értek. Én miért nemsértődök meg a libsizésen? Met annak tartom magam, noha za itthon ma nagyobb gáz, mint az előbbi. Csak ugye rájöttek, hogy nem a pusztában libegünk délibábként - a Mattolcsynak kb. annyi valóságalapja van - hanem népek között, amik elítélik nagyjából ezt a fajta barna-zöldhányást. És akkor kicsit takargatni kell.

Meg azért ez gáz, akárhogy is relativizálja Gábriel. Schweitzert ismerik a világban, sőt azt is tudják róla, hogy nem egy agresszívra kigyúrt állat karatebéjbi, aki nindzsakarddal térít a Károly körúton zsidóságra ártatlan magyarvérű szűzfiúkat.
@a szív fészkei: A következő mi lesz? Megcsíp egy szúnyog valami rabbit és beindul a kórus, hogy megint vérvádazunk??? ;)
@simple observer 1.0: Akkor a művészethez való hozzájárulást még nem vette is be a szatyorba. Mozi, színház, építészet, stb.
@Gábriel angyal: Szerintem kicsit nyugodj le. Csak magadat, a kivívott imázsodat rombolod itt.
@Gábriel angyal:

Ha már szobor ügy meg kettős mérce: én/"mi" elégszer elmondtuk, hogy Dániel egy fasz.

Te mondtál ilyet a szoborrongálókra? És miért nem?
@Gábriel angyal: Miért, vérvádaztatok valaha?
@Gábriel angyal: hüle vagy a szúnyoggal, ennyi, bagatelizálsz, terelsz, relativizálsz, de legalább a mosoly megvan ;)
@vitéz Thapóccay néma bárány: Figy megint kevered a szezont a fazonnal. Persze hogy minden szoborrongáló egy fasz. Nem is vitás. De itt megint nem erről van szó és nem a lényegre válaszoltál. :)

Tehát felteszem neked ismét a kérdést.

Mitől van az, hogyha te egy dániel vagy akkor, megtehetsz bármit. Dokumentálhatod, kiteheted Facebookra a bizonyítékot, majd nyilatkozhatsz tucatnyi tévének és újságnak, melyben dicsekszel tetteddel, s lassan még Rogán Tóni Krumpli nevű kutyája is tudja, hogy te voltál - de a rendőrség azt nyilatkozza, hogy nincs gyanúsított. Miközben a Dánielnek állítólag válaszoló Incze Béla mindjárt két hete előzetes letartóztatásban van"????

Erre válaszolj.:)
@a szív fészkei: Szív én nyugodt vagyok, főleg, hogy ma van a szülinapom. Ettől függetlenül néha én is elmondhatom a véleményem ugye?? :)
@Gábriel angyal: Isten éltessen, de ez a véleményed itt és most gáz. És nem néha mondHATod, amit akarsz, hanem állandóan, ne add elő az elnyomott magyart a saját hazájában.

Küldöm neked ajira :-D atv.hu/cikk/20120607_juhasz_oszkar_kerte_az_atv_hu_teljesiti?source=hirkereso
frídömhóz?

Nem kicsit off, de míg a szólás szabadságról folyik a vita, a háttérben eszement rombolás folyik.

greenfo.hu/hirek/2012/06/07/ezentul-titokban-jon-az-arviz

Például Bp vízmércéje 1880 óta folyamatosan üzemel.

1944-12-27 és 1944-12-31. között nem mérték. Igaz, akkor háború folyt ellenünk.

Szabadkai emberünk egymaga okoz akkora kárt, a vízügyben, amihez a 2.vh alatt még két ukrán hadsereg kellett.

Hát igen. Finomodnak a technikák.

Szóltam, amíg szólhattam.
On
@Gábriel angyal: gart, akkor téged is lehet szapulni mostantól, öreg papóka lettél, a fenébe, nem tudok stílszerű taplóként írni, ehh, pedig jó stílustanulmány lehettem volna :D
@a szív fészkei:
Egyreszt tudos-fele a lelkem, szoval o nyilvan arrol tud tobbet.
A cim meg,hogy: "A XX szazad Budapesten szuletett" valami akkora bok, hogy na. Raadasul mindezt az eyik legnagyobb impaktfaktoru szakfolyoiratban...

Ugyanakkor azt el kell(ene) fogadnunk, hogy muveszetunk kevesse ismert kulfoldon.
Talan meg a zene (Liszt, Kodaly, Bartok...), a nyelvi akadalyok hianya okan, viszonylag (el)ismert.
Am kulturank (a nemet nyelvteruletre kijuto irodalmoat kiveve) kevesse ismert a vilagban.

Ami nagy kar, mert szamos remek koltonk, ironk volt akik nemzetkozi szinten is hiresek lehetnenek.

Egyik kedvenc peldam:

Shakespeare szonettjei meg csak-csak, (bar verslabak szintjen o is kavart itt-ott), de hol vannak azok is egy Petofi Szeptember vegen-hez?!

Sajnos nyelvunk egyedisege egyben korlat is, hogy irott kulturank jobban elterjedjen, nagyobb elismerest kaphasson...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Nem irigyellek a videoert. Inkabb nem is kerdezem milyen torturak soran leltel ra e gyongyszemre... ;)
@Penivaldes:

Azt mond meg, az Ufók ki mögött vannak??? :D
@vitéz Thapóccay néma bárány: Igaza van: fenteslent.blog.hu/2012/06/07/lemostuk_a_gyalazatot

Dánielt meg állítsa meg már valaki, ha az édesanyja, akkor megköszönném! Kurva káros a pasi, de azért szögezzük le, meggyalázott zsidótemetők, szobrok még őelőtte is gyakran szerepeltek a hírekben. Valahogy...
@saravad: én már magamat leszarom tul.képp, a gyerekeim miatt érdekel az, hogy merre, hova tart Magyarország.
A fiamnak olyan szakmája, angol nyeltudása van (kicsi német is), hogy biztos találna előbb-utóbb munkát a világ boldogabb részein, de egyelőre nem akar menni, ő itthon szeretne élni, ilyen kalandvágyó.
A lányomnak a távolabbi terveiben mindenképpen szerepel az, hogy valahol Európában tanul majd tovább.
De hát micsoda egy skizofrén állapot, ha egy anya maga se tudja, hogy itthon, a maga közelében, vagy valahol külföldön szeretné tudni a gyerekeit?!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Grat! Az úr a legjobb promóció az érveim mellett. Ha talán valami fáin boxerrel tette volna az önpofozást, még jobb lett volna.
@simple observer 1.0: indexen volt par eve fooldalon;-)

es nagyon megragadott mar akkor is ez az idiota, mint a turbomagyar jobbikos archetipusa:-)
@Gábriel angyal: az ősbűn a Horty szobor volt. Komolyra fordítva, az ilyen "hadviselést", amely szobrok rongálásában teljesedik ki, szánalmas, ártalmasnak gondolom. Dániel Péter és Zagyva Gyula nekem egy és ugyanaz a kategória.
De a kettős mércével mán megint tévedsz, MINDIG ismeretlen tettes ellen nyomoznak, a másik esetben már elkapták a feltételezett elkövetőket, ezért "csücsülnek".
Hogy kicsit ellentmondjak magamnak, a Horty szobor leöntését vörösfestékkel (bunkóság, de nagyon) nem ugyanolyan fajsúlyú dolognak tartom, mint azoknak a mártírhalált halt áldozatoknak az emlékművére ráfesteni azokat a fenyegetéseket, amiket ellenük valóban elkövettek.
@Gábriel angyal: Most ez viccnek tűnik, de én tudok olyan esetről, amikor egy férfi ebbe - a visszatartásba, mert nővel volt, és nem akart illetlennek szaglani a kocsiban - belehalt. Nekem legalábbis ezt mondták a rokonai a szívhalála okának.

www.vitaminsziget.com/ecikk.php?id=1059
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Szegény mandi, magyarázza a bizonyítványt.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Hát hogy lehetne szegény zsókának faképnél hagynia a habony árpit?! Ki jut ilyen könnyen, ilyen bőven törvényesen és etikátlanul nagy zsák pénzhez?!
@aritus: + 1 Már én is mondtam a három - francia, spanyol, angol - nyelven beszélő fiamnak, hogy menjen. Pedig belehalnék, amikor félévet elvolt Erasmus-szal, az sem volt könnyű...

De egyelőre marad, reménykedik, mert jogászként előről kezdhetne mindent kint és ahhoz most nem fűlik a foga.
@a szív fészkei: nem mondod, hogy Lorenz is náci volt!:((( Ifjú koromban az ő hatására majdnem etológus lettem, aztán eltérített az élet, és az embereket érdekesebbnek találtam.
Hát ez most olyan gyomros volt, mint mikor kiderült Szabó Istvánról, hogy besúgó volt.
Egy példaképpel kevesebb:(((
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ja őérte is kellene demonstrálnunk, hiszen összevert egy magyart!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Küldjek én is remek videókat szoci és libsi archetípusokról?? :)
@aritus: Nekem is. Mondom, egy ideig libákat akartam magam körül a könyve hatására... De hát ezek tények, és hogy hulljon a férgese szerinte, az azért nekem kicsit undor ugyebár.

Szabóra is ugyanígy reagáltam, mint te. Azóta nem érdekel, mit csinál, pedig nagy rendező. De embernek nulla nullanovics.
@Gábriel angyal: De ez az ember a videón ver egy magyart! Érzéketlen vagy, látom, a magyar szenvedése iránt. Igen vannak barmok mindenütt, kösz tudjuk. Most ragozzuk újra Dánielt, az elég archetipus.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ez kurva jó:))), meg persze iszonyú szánalmas és sajnálatra méltó egyszerre
@a szív fészkei: Félre ne érts. Ha valaki akkor én eléggé önironikus tudok lenni, de szerintem ezt te is tudod. Annak idején én is szétröhögtem magam ezen injekciós jobberen. :)
@a szív fészkei: "De egyelőre marad, reménykedik, mert jogászként előről kezdhetne mindent kint és ahhoz most nem fűlik a foga. "

de meg mindig jobb, mintha egy gabriel csapja rajuk vigyorogva a vagonajtot...
velemenyvezer.blog.hu/2012/06/07/ader_janos_elso_hetei_szamolni_kell_vele

Meglátjuk, kilép-e az árnyékból igaziból is. Amikor nemcsak formai biszbaszról van szó egy törvénynél, hanem lényegi FH-s kérdésről. Mert abba azért ő is beledolgozott, hogy ilyen jelentés szülessék.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Nem fogja azt megérni egyikük sem. Se én, se a családom nemfog bemasírozni oda önként, azt mondhatom.

Azért pólozott eleget ahhoz, hogy csakúgy terelgetni nem tudja senki. És akkor nem ő fog elmenni innen.
@aritus: Igazából nem tudok egyetérteni. Más valláshoz köthető műemlékek meggyalázása antiszemita indíttatásból, és megint más egy olyan izé rongálása, amit egy olyan náci barát kormányzóé, aki antiszemita törvényektől kezdve a zsidók elhurcolásáig végigvitte az országot a poklon. Ami még viccesebb, azok akik zsidó emlékműveket gyaláznak meg, csak ócska kifogás, az hogy horthy szobrokat öntözgetnek le. Ők már előtte is évekig csinálták és utána is fogják.
És még: hvg.hu/itthon/20120607_Bottoni_Trianon_hataron_tuli_magyarok

[..]"Ugyanakkor valamiért makacsul él az a hit – és ennek terjesztésében, fenntartásában a szélsőjobboldali portálok komoly szerepet játszanak –, hogy nem lehet hiteles információkhoz jutni, meghamisították a történelmet. Pedig minden dokumentum elérhető, a Trianonnal foglalkozó tudományos munkákkal könyvtárakat lehet megtöltetni, a magyar történelem egyik legkutatottabb témája. De nagyon nehéz ezt a mítoszt megtörni.
hvg.hu: Pár száz történész egymásközti vitája, a tudományos folyóiratok tanulmányai mennyire jutnak el a középiskolákba?

S. B.: Szó nincs arról, hogy elefántcsonttoronyban ülnénk: a szaktörténészek által írt Rubicon vagy a História folyóirat közérthető nyelven, gazdag illusztrációs anyaggal készül, eljut a középiskolákba, a tanárok többsége olvassa. Több tízezer emberhez eljutnak. De azzal a hittel, hogy a történelemtankönyvek, a hivatalos történelemtudomány szándékosan torzítja a történelmet, máshonnan kell a fiataloknak tájékozódniuk, alapjaiban lehetetleníti el a tudományos ismeretterjesztést. A kuruc.infóval nem érdemes leállni vitatkozni, mert ezzel a hozzáállással nem lehet."
@a szív fészkei: es en is ott fogok alni valahol kozotetek es gabriel-felek kozott...

igaz, en nem vizipoloztam;-)
Még, valahogy dézsám van ettől:[..]"S. B.: Rögtön a békeszerződés után a legtöbb határon túli politikai szervezetben megindult a vita a passzivisták és az aktivisták között. Tehát, hogy bekapcsolódjanak-e az új ország politikai életébe, vagy kivárjanak? Az arisztokrácia, a nemesi származású politikusok, nagytőkések elsősorban passzivisták voltak. Jó ideig az erdélyi származású miniszterelnökök, Teleki Pál és Bethlen István mondták meg, hogy mi legyen. Kézi vezérlésű rendszer volt, két-három ember mondta meg Budapestről, hogy mit kell csinálni. Ez a hozzáállás viszont úgy kezelte a határon túliakat, mint „elszakadt nemzetrészeket”, melyeket vissza kell csatolni. Miközben ezek sokszínű, tájegységileg is tagolt közösségek voltak. Ez meg is mutatkozott, amikor az 1920-as évek elejéig székely területi autonómiát követeltek a nemzetközi kisebbségvédelmi szerződésre támaszkodva, amit Románia is aláírt."

Orvicsek Bethlent, Telekit játszik? Utóbbit mindenben követhetné már.
F..G"hvg.hu: Milyen erős most Budapest befolyása a határon túli magyarokra?

S. B.: Magyarország ma is hasonló szerepet szeretne vinni, mint a két világháború közt. Függetlenül attól, hogy ki kormányoz. Ez óriási hiba, aminek a következményeit a választásokon szenvedik el a határon túli magyar pártok. Ott van az MKP látványos, immár második bukása Szlovákiában, miközben a Híd nem egy igazi alternatíva, léte annak köszönhető, hogy Budapest megosztotta a Magyar Koalíció Pártját, amiből eltűntek a korábban meghatározó vállalkozók és polgármestek. Sajnos a magyar kormány nem hallotta meg a felvidéki választók 2010-es üzenetét. Ahhoz képest, hogy a rendszerváltás idején milyen áhítattal néztek fel Magyarországra a határon túliak, mára ez a lelkesedés nagyon durván alábbhagyott. Szembe kell nézni azzal, hogy Magyarország elveszítette a regionális versenyelőnyét, és egyre inkább hasonlít a balkáni országokra. Az Eurovíziós Fesztiválon a magyarországi versenyző még mindig sok határon túli szavazatot kap, de az a felemelő érzés, hogy Magyarország egy erős támasz, mára szinte teljesen eltűnt. Részben ez egy egészséges folyamat, másrészt ránk, magyarországiakra nézve nagyon szomorú." És ezt nem értik, és nem értik. Vagy nagyon is.
@a szív fészkei: Ezt senki nem fogja megérni, mivel ilyen nem lesz. Ez kb. ugyanolyan konteós rettegés mint errefelé a zsidók tehetnek mindenről és társai. :)
@Gábriel angyal: Te leszel egyre hiteltelenebb és elfogadhatatlanabb. Habár én eddig normális embernek tartottalak, pedig homlokegyenest más a véleményünk mindenről. Volt egy kolléganőm. Az egész családja mélyen fityiszes vallású, ő tudta rólam hogy egyik párthoz sem vonzódom csak a fityiszt és orvbánt utálom de nagyon. Minden egyébben egyforma volt a véleményünk, az ízlésünk. Rengeteget beszélgettünk, de a politikai témát kihagytuk. Tudtuk úgysem tudnánk meggyőzni a másikat. Ennek ellenére szívesen emlékszem erre a volt kolléganőmre. El kell fogadni, hogy mindenkinek joga eldönteni hogy miben hisz. Egyébként jellemző a jobbikosokra, hogy legtöbb esetben olyan ellenfelet választanak akit tuti hogy meg tudnak verni, alázni. Szomorú és primitív hozzáállás. Annyira unalmas már a zsidózás, a cigányozás, a libsikomcsizás hogy a jobboldal csak magának így tud örömet szerezni. Egyik táborba sem tartozom, de szerintem csak kétféle ember van jó és rossz. A vallás, a bőrszín mellékes.
@Gábriel angyal: Én ettől nem is rettegek. Csak szólok, hogy a mára szottyadt bőröm nem kapja el senki csak úgy. :-D

Ezt akkor - 17 voltam - elhatároztam, amikor először mesélt anyám a kis téglagyári élményeiről. Mert az még itthon volt Budakalászon, németnek nyoma sem volt a bevagonírozáskor.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: De mit uralnak, mondd? Szász Jenőt? Az valami nagy cucc , hogy közben bukik ki az ottani kormányokból mindenhol a magyar képviselet miattuk?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Na ezt írtam, volt is-lesz is temetőszentségtelenítés + egyebek, mert ez az önkifejezési formájuk, amikor épp nem verik a jaumagyart, mint a videón az az önpofozással kielégülő...
@a szív fészkei: szerintem mar nem akarnak tobb valasztast nyerni. nekik eleg, ha az orszagot, a munkahelyek jelentos reszet, a hivastalokat a sajat befolyasuk ala hajtjak. ha nem fognak nyerni, akkor is ok fognak iranyitani ugyanis.

letrehoznak egy uj arisztokraciat, akik mindent es mindenkit a kezukben tartanak a kozoigaztast, az onkormanyzatokat, a banokat, az energiat, a vizet, az aramot, a gazt...

mindent.

innentol kezdve senkit nem fog erdekelni a valasztott kormany, mert barhol, barmikor, barkit el tudnak tenni az utbol, mert minden eroforrasuk meglesz hozza.

mar ugye ha hagyjuk....
@a szív fészkei: egyebkent az "elmultnyolcev" remekul megmutatta, hogyan benitjak meg a kormanyzatot akar ellenzekbol is a demokraciat kiforgatgva demagog nepszavazasokkal, tudatosan feltartott es rendorokkel megveretett rajongokkal.
na most az jon, hogy tobbezermilliard toke is a rendelkezesukre fog allni ezekhez a szemetkedesekhez...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
A kormányzatot nem kellett megbénítani, az kinyírta magát a folyamatos hazudozásaival és korrupciójával. Ahogy ez fog történni a mostanival is, ha így folytatják. Talán még egy ciklusuk lehet, ha sikerül kikunyerálni valahonnan pénzt és azt szétosztani a választás előtt. Aztán jöhet a vityesz féle öszödi beszéd...
@Gábriel angyal: Nekem szánalomgombóc a faszi, de te élvezd. Hagymát miért nem falt a kajához, úgy autentikus katonákat szelni és nyelni?
Ugyanazt mekegi, mint te: hogy ez csak hiszti, a rabbi jó ügyvédje ráveri a szegény véleménynyilvánítóra a semmiért a büntit. Még a borsodi sörért is majd rettegnetek kel, ha nem üdvözítitek.

Hogy nem tudtok simán elnézés tkérni egy idős tudóstól azzal, hogy ez biza tahóság volt az illető részéről, kikérjük magunknak, hogy velünk azonosítson egy ilyen tufát! - helyette ilyen vicceskedően hónaljszagú, göregáboros szarokat forgalmaztok, azt mutatja, hogy ti tényleg ilyet bármikor és bárkivel megtennétek. Csak most rossz - mert túlontúl ismert - öregembert szúrt ki a JózsiBélaJenő, akárki, , az a nagy hősötök. Ez csak a bajotok, hogy van a "hiszti", amúgy tetszik ez a dolog és kész.

Ez az ember, a Tamás, nem vicces, csak szólok. Sajnálatraméltóan nem az. Erőltetett szegényke: legalább vegyen leckéket a szófosás, asszociáció nagymesterétől Fábrytól. Vagy valamelyik stand up-ostól legalább.

Ez valami híres coolságotok nektek? Szegények.
@Muad\\\'Dib: nemzeti szocialista nepsavazas a reformok ellen? a gyerekek utcara hajtasa az oktatasi reform ellen? a radikal9isok felpiszkalasa es a varosra uszitasa?

vityesz sosem fog oszodi beszedet mondani, mert egy psizchopata allat. nem kepes a valosag egyetlen szeletet sem erzekelni. egy kibaszott duvad, akit a jo anyjabo kibujva berkilovonek kellett volna varnia baba helyett. egyetlen iolyan mondat nem fogja elhagyni a csuzli szajat a kis alkoholista focistafattyunak, hogy "elkurtuk" mert o nem kurja el soha. nekunk kell majd ot nagyon, nagyon elkurni...
@a szív fészkei: Paprika nem elég hozzá?? :) Egyébként a gond továbbra is azzal van, hogy ebben az esetben itt a világ vége, egyéb esetben pedig hát Istenem ilyen a világ. Szerintem érted te is csak nem akarod megmondani. :)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Jó látni, hogy az ellenzéki magyarok milyen kedves emberek. Nem olyanok, mint a náczi jobbikosok. Csak épp a vér nem csöpög a hozzászólásodból, mert ott még nem tart a technika.
Egyébként pedig, ha az előző kormány olyan csodálatos lett volna, akkor most nem pironkodnának a magukat valóban szocialistának és liberálisnak tartó emberek miattuk.
Nem való ennek az országnak a demokrácia. Nem képes megemészteni a slepp egyik oldalon sem...
@Muad\\\'Dib: Hát ő sokszor ezzel kompenzálja a "szart ér a harag hatalom nélkül" komplexust. :)
@Gábriel angyal:

Ezt speciel a szobor atyja baszta el. Ugyanis leszerelte és eldugta a világ elől a bűnjelet :-)) Persze az őrség mellett leöntött szobor kiba kínos, de a dolog ettől még úgy áll, nyomozás csak megtekinthető és érintetlenül hagyott helyszínnel indul hivatalból. Innentől Dániel beismerése alapján magánvádas eljárás indítható.

Amúgy isten éltessen!
@aritus: nem maradt náci. Én nem tudom nem becsülni, ezen elhajlása ellenére.
@saravad: Hát elhajlásnak ezt nem nevezném, annál hangyafasznyit több és nem nagyon revideálta a nézeteit. Írt aranyosan állatokról és nagy tudós volt. Igen. Akinek a téziseit simán felhasználták, mert hagyta és jónak is látta felhasználni a náci ideológiához: hu.wikipedia.org/wiki/Konrad_Lorenz

Ebből:[..]"Egy másik, 1940-es publikáció még egyértelműbben a náci rezsim rasszista törvényeinek tudományos alapozásaként olvasható." Azért tudod ugye, ebből a fényes gondolatmenetből mi következett? És néuzd az utolsó mondaotot:[..]"A rasszista elmélet mint államformánk alapja már végtelenül sokat haladt ebbe az irányba. … a kezdetektől fogva érezhetően az ember elháziasodása ellen irányult, minden eszménye olyan, ami az itt bemutatott civilizációs és háziasítás következményei ellen fognak hatni.”[19][20]
Az amerikai tudománytörténész és filozófus professzorasszony Theodora J. Kalikow az 1970-es években a Massachusetts Dartmouth-i egyetemen a Nemzeti Tudományos Alapítvány (National Science Foundation) támogatásával más elméleteknek Lorenz etológiai értelmezéseire gyakorolt hatásait kutatta. 1980-ban Konradnak a náci rezsimhez való ideológiai közelségét mint „tudatos opportunizmust” értékelte; ennek a szakmai, biológista bázisát így jellemzi:[21] Lorenz számára a „háziasított állatok ösztönös viselkedésmintájának megváltozásai a hanyatlás jeleként tűntek fel”. Közben feltételezte, hogy a domesztikáció és a hanyatlás hasonló folyamata játszódik le az embereknél is, „hogy a civilizáció a ’romlás és a hanyatlás’ folyamataiban gyökerezik”. Rövidesen Lorenz „az említett szemléletmódot a faji kérdéssel és más vonatkozásban is a nácik programjával” kötötte össze. Írásai áttekintésével Kalikow megmutatta, hogy az állatok háziasításának és az emberi civilizáció hanyatlásának a párhuzamba állítását és ezek pusztulási folyamatként való összekapcsolását Lorenz 1945 után is érvényesnek tartotta.[..]A bécsi Abendzeitungban megjelent 1973-as interjújában egyúttal az alapvető meggyőződéseinek a folytonosságát hangsúlyozta:
„Azt akartam ezzel megmutatni, hogy az ember fokozódó elháziasodása a saját emberiességét veszélyezteti. Ez a probléma, ami manapság is intenzíven foglalkoztat, először akkoriban vonta magára a figyelmem.”[23]"
@a szív fészkei:

TG megnyilvánulása önmaga stílusparódiája.

Az adatokról két dolog jut eszembe, mind a kettőt Fabius szokta hangoztatni.

1: A Jobbik erősödés fikció, ugyanahhoz a csoporthoz tudnak szólni amelyikhez eddig.

2: Meg lehet nagyon is verni Orbánt a saját rendszerével magas részvételi arány mellett.

Lehet a bloggazdinak kéne az életét polelemzőként tengetnie, valahogy jobban bejönnek a jóslatai.
@a szív fészkei: Ezért nem értem Fabiust sem. Miért kell védeni azt a neonácit aki szórakozásból bemegy a temetőbe és rongál, vagy zsinagógát, vagy bármi olyat amiről szegény azt hiszi, hogy zsidó...
@a szív fészkei:

Mert rohadt égő lett volna mutogatni a szájkarate után. Csak ezzel kibaszott magával mert nem gondolta végig.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Igen :-). És sokkal-sokkal jobb szövege van, mint Töröknek, aki annyira nyögvenyelős - oké: todomány egyenlő sivatagi szárazság - hogy ha nem lenne olyan, amilyen, se nagyon bírnám cérnával. A képekről nem is beszélve, ami itt a bónusz!
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Jó Simicska-állampógár: gyakorolja feszt a hülyeséghez való elidegeníthetetlen jogát! Mily sikerrel!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ha látná a feltámadt De Gaulle-t, mit kapna a pofájába??? A hősöktől, mi? Igaz De Gaulle is 2 m volt és katona, az nem jó alany cicózgatni...
@a szív fészkei: Szegény, biztos ő voltak nála világosabb kékek.:)
Fentihez:[..]"Mert ismered az amerikai kutatások eredményeit, amelyek arra irányultak, hogy a támadó mi alapján választja ki az áldozatát. A testbeszédéből, arckifejezéséből, szemkontaktusából, viselkedéséből kiolvassa a gyengeséget, és ha kiolvasta, ki is szemeli. Az erős, határozott testtartású egyént inkább békén hagyja, nem szívesen megy bele kockázatos akcióba, sőt az agresszívan fellépő áldozattal sem folytatja az akciót. Vagyis úgy viselkedik, mint az oroszlán, amikor szemrevételezi egy gnúcsorda tagjait."

divany.hu/eletmod/krav-maga-avagy-szird-torkon-szemspirallal/
@shinichi: Erre mondaná gábriel, hogy provokáció, hiszen a neonácik olyan galambszelídségű emberek, akik angyali szelídségű eszmékben hisznek...
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ez inkább elnézőnek tűnik, hát istenem, a fidesz most horthyra hegyezi a cerkát, ha ugyan feláll, akkor most miért kell leöntözgetni azt a szobrot, ugyan kinek árt egy antiszemita, revizíonista, fasiszta politikát folytató diktárocska szobra?!
subba.blog.hu/2012/06/07/el_kell_menni_1

Vajon melyik magyar ex-mszp használta előttük kampánycélra ugyanezt a szlogent, ugyanezen tárgyakon? (Segítek, ő a kiszely tünde politikus megfelelője)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egér Drága Egér! Az UFOK mindenki mögött ott vannak:)
@a szív fészkei: Ugyan Bethlen Orbánhoz képest gentleman volt.
"„A minőség helyett kizárólag nemzeti-nemzetellenes felosztásban gondolkodó, öncélokat követő politika ugyanis megállíthatatlan hitelvesztéshez és gyengüléshez vezet, az út végén pedig – jobb híján – szükségszerű koalícióhoz a Jobbikkal. Annál pedig a magyar jobboldal és az ország szempontjából sem nagyon van rosszabb forgatókönyv.” – Jobb híján (Stumpf András)" mandiner
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": az biztos hogy angyali szelídségüek. finomak mint a rózsaszirom, lágyak, mint a nyári harmat.
:((
:))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Ha olyan világban élsz ahol egy ilyen szobor felállítására jogszerű lehetőség van, akkor egy választásod van: demokrataként elismered a felállításhoz való jogot, és legfeljebb kulturemberhez méltó módon tiltakozol ellene.

Legalábbis ha különbözni akarsz az önjelölt szobrászoktól.
@Penivaldes: Így van. Miért nem ez a jobboldal alapvető hangja? Nem őt gyomlálta kis a nyálgéza Borókai a Slicc-cikke miatt?
@shinichi: Tipikus, nőverő, eljárás alá vonták fegyveres rablásért... Milyen cukiiiii.
@Penivaldes: Nincs visszataszítóbb egy gentlemaneskedő szemétládánál.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Hát Bethlen valamivel azért magasabban áll nálam Horthynál. Meg sok másnál is, aki akkor élt.
@a szív fészkei:

De, őt gyomlálta ki Borókai. Viszon jó nagy marhaságokat ő is ír időnként.
van még kérdés:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/dorzsolhetik_a_markukat_a_partpenztarnokok_tasz_.521654.html

-----------

Fodor: Orbán, Habony és Simicska irányítja az országot

Fodor Gábor szerint az elmúlt két év legfontosabb tanulsága, hogy nem lehet koherens, legalább viszonylagos konszenzusra törekvő program nélkül kivezetni az országot a válságból.

hvg.hu/itthon/20120607_fodor_orban_ellenzek
@a szív fészkei:
Akkor most szerinted én mi vagyok? Lorenz hatására én csak szelídebb lettem, csendesebb.

„Ez idő szerint az emberiség kilátásai a jövőre nézvést rendkívül borúsak. Felettébb valószínű, hogy nukleáris fegyvereit önmaga ellen fordítva gyors, de a legkevésbé sem fájdalommentes öngyilkosságot követ majd el. S még ha ez nem történnék is meg, lassú halál fenyegeti, mert megmérgezi, mellesleg pedig megsemmisíti a környezetet, amelyben és amelyből él. Még ha idejekorán megálljt parancsolna is vak és hihetetlenül ostoba ténykedésének, ki van téve annak a veszélynek, hogy fokozatosan elsorvadnak mindazon tulajdonságai, amelyek emberi voltát alkotják. Számos gondolkodó felismerte ezt, és jó néhány könyv tartalmazza azt a felismerést, hogy a környezetpusztítás és a kultúra »hanyatlása« kéz a kézben járnak.
Az emberi leépülést azonban csak kevesen tekintették betegségnek, csak kevesen kerestek kórokokat, s próbáltak ellenlépéseket tenni, miképpen Aldous Huxley. Álljon ez a könyv ennek a keresésnek a szolgálatában."

vagy:

Az em¬bert azonban önérzetében legfőképpen az sérti, hogy a kozmikus történés vonatkozásában, bár¬mily fontosnak érzi is magát személy szerint, ab¬szolúte nem oszt és nem szoroz. Mivel észleli, hogy a világtörténésben az értelmetlen van túl¬súlyban, attól fél, hogy az értelmetlen már pusz¬tán mennyiségénél fogva győzedelmeskedik az ember azon próbálkozásain, hogy mindennek ér¬telmét lelje. Ebből a félelemből támad azután az a kényszerű gondolata, hogy mindenben, ami csak történik, rejtett értelmet keressen.
nem tudom a grafikon hogy megy át, de a mini-közvélemény kutatás nagyon érdekes és tanulságos: www.beol.hu/bekes/kozelet/on-kire-szavazna-ha-vasarnap-lennenek-a-valasztasok-446219
@vitéz Thapóccay néma bárány: Semmi gond nincs a tiltakozással.
Ad1: olyan nyelven történt, amit még a szoborállítók is megértenek, mert nem bonyolult.
Ad2: Szemlátomást a királylányos tiltakozó jaj istenkém, ezt nem kéne, csúnya dolog sóhajokat nem mutatja be a média. A jobbos média viszont bemutatja, micsoda öröm és bódottág hogy horthynak végre van szobra, hurrá, és mindenki mennyire egyetért vele. Mert kedves nézőink, olvasóink senki se tiltakozik...
Ad3: A rengeteg megölt polgártársak miatt a vörös festék, mint a vér szimbóluma remek választás volt.
Ad4: ha ezt nem pont egy túl lelkes és túlzásokba eső, gyurcsány pártján álló balos teszi, akkor még meg is dicsérnék érte, és kiállnának mellette. De így elítélik, mint hiteltelen, közönséges rongálót.
Ad5: a mi szemforgató, álságos, gyáva közéletünkben ő volt az egyetlen, aki kendőzetlenül és világosan kifejezte mi a véleménye horthyról és a kormánypárt horthy romantikájáról.
Ad6: A demokráciába az ő véleményszabadsága is benne van. Ne csak a szoborállítók szabadságát ismerjük el, védjük meg, és ünnepeljük, hanem az ővét is. Egy jól működő demokráciában ennek is helye kell hogy legyen.
Ad7: Tegyünk különbséget politikai tiltakozás és antiszemitizmus között.
Ad8: Mit árul el rólunk, ha nagyobb felháborodást kelt egy antiszemita, fasiszta, több százezer ember halálát eredményező háborúba belevivő magyar politikus szobrának leöntése, mint magát a szobor állítást.
@Spániel: Megnéztem az eddigi eredményeket. hát mit ne mondjak, egyik szemem sír, a másik meg könnyezik.
@Penivaldes: A numerus clausust kidolgozó antiszemitánál?! Egykutya.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Hát az én olvasatomban nem, és mielőtt még megkapnám nem vagyok Bethlen rajongó. (politikusban én Eötvös Józsefet tartom a legnagyobbnak)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

"Fodor Gábor szerint az elmúlt két év legfontosabb tanulsága, hogy nem lehet koherens, legalább viszonylagos konszenzusra törekvő program nélkül kivezetni az országot a válságból. "

Igen, erről van szó.
Sajnos.

Össze kellene végre fogni. És nem a háttérben.
@Penivaldes: azért van itt olyan is, aminek örülni lehet...
@Spániel: igen a Fidesz csökkenésének, de annak nem, hogy eszerint az MSZP vezet. Az nekem könny.
@Penivaldes: Jogod van hozzá, hogy két antiszemita, revizionista politikust rangsorolj.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": jogom van, igen. épp azért rangsorolok.
egyik -1 pont, másik -3 pont
pozitív tartományba egyik sem esik.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
A vandalizmus mióta legitim formája a véleménynyilvánításnak?

De ha elfigadjuk annak, akkor el kell fogadni azt is, ha Gábriel pont ilyen pontokba szedetten megindokolja miért káros (szerintük) a Károlyi romantika, és miért kellett kipáztatni a szobrot.

Egyébként meg az idiotizmus mártírja tényleg kurva sokra ment ezzel az egésszel.
@Penivaldes: Nézd a másik jó oldalát, legalább a szélsőjobb sem erősödik.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
a vandalizmus nem véleménynyílvánítás

Károlyinak meg nem kell szobor sehová.
@Penivaldes: mert meg kicsi vagy:-)

a szelsojobb az elkepzelheto legrosszabb, ami velunk tortenhet jelenleg. rosszabb, mint a jelenlegi, mert ha most ellentmondasz, ellehetetlenitenek. ha ellentmondasz a szelsojobbnak siman megolnek. latvanyosan. elrettentoen. valoszinuleg a csaladoddal egyutt.

es az lesz a torveny, hogy halnod kell ha nem szolgalsz.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: nem azt mondom, hogy nem borzalmas. csak én most azt néztem, hogy a szavazás szerint mszp, dkp vezet.
na ettől könnyezem.
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi): @Penivaldes:
nincs mese, ez is összefogást kíván, meg az is, az hogy kivel, vagy ki ellen, már más kérdés, de egyedül senki nem fog tudni csinálni semmit, se ezzel, se azzal.

index.hu/tudomany/2012/06/07/a_szazad_vegere_teljesen_megvaltozik_a_fold/
ez is sokat mondó:

"A rongáláson felháborodtak, de a szobrokat megtisztítani senki nem akarta"

A Fent és Lent bloggere nekiállt megtiszítatni a nemrég festékszóróval összefirkált emlékművet az Újpesti rakparton, mivel szerinte a rongáláson ugyan mindenki felháborodott, de lemosni viszont már elfelejtették a szobrot.
@Penivaldes: hat ez van

akar tetszik, akar nem, jelenleg ok a leginkabb szamottevo demokratikus ero. ezt magyarazzuk mar jo ideje tobben is, hogy megkerulhetetlenek.

es ertem en, hogy teged emociok is vezetnek, de ez nem az erzelmeskedos jatek, ugyanis amikor valaszt az ember nem baratot, szerelmet valaszt es nem celebet valaszt, hanem alkalmazottat, aki az altalunk, polgarok altal rabizott orszaggal remenyeink szerint kezdeni tud valami hasznosat a mi - lehetoleg minnel hosszabbtavu - erdekunkben.

jelenleg ket olyan ero van, aki kepes - ha nem is feltetlenul tokeleteset - jobbat csinalni, mint a fidesz. ez a puchtalanitott mszp es a dk. de en felek, hogy esetleg megin telkurjak valami hulyeseggel, ezert szeretnek en koalan latni veluk olyanokat, mint az lmp, 4k, milla.

a masik tortenet pedig, hogy bajnai nem fogja kidugni az orrat az idealista lmpnek, meg a csegevarazo 4k-nak. ha szeretnenk egy megbizhato, jol teljesito, hiteles szakembert miniszterelnoknek - en egyetlen embert tudok jelenleg erre a posztra elkepzelni es az bajnai - akkor hatorszagot kell neki osszefogassal teremteni. es abbol nem zarhato ki az mszp es a dk. ez van.

a masik ut lefele vezet. mert meg innen is van lefele....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
elfogják kúrni, mert Bourbonok akik semmit sem tanultak. Ezért kéne őket kivágni a szemétdombra a Fidesszel együtt. A 4k, a milla meg nesze semmi fogd meg jól.
Bajnairól meg ennyit.

szakmailag.tumblr.com/post/24531556503/haza-es-lebeges-bajnai-visszatert?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201206
@Penivaldes: a szocikat egyemberként rühellem veled. Ez engem is gyomron ütött.
@vitéz Thapóccay néma bárány: A véleménynyilvánítás mióta vandalizmus? Miért van az, hogy nálunk csak a szép, cizellált, megfelelő módon, megfelelő időben előadott véleménynyilvánítás az elfogadott, ha az balról, vagy középről jön? Mióta vagyunk álszentek? Miért dugjuk fejünket a homokba?
Annyira rettegünk, hogy összekevernek minket a jobbikkal és társaival, hogy behúzzuk fülünket farkunkat? Miért várjuk el az emberektől, hogy lássanak tovább a békemenetnél, ha mi meg sem szólalunk? Miért gondoljuk, hogy majd az emberek nem fogják úgy gondolni, hogy ez a szoborállítás nem nagy össznépi egyetértéssel történt, ha nem jut át a tiltakozás? Ha nem jut át, akkor az emberek beletörődnek, hogy nekik egy nyírő temető, wass albert rajongó, horthyt imádó kormányuk van, akit mindenki szeret.
Azt pedig baszhatod.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Arról van szó, hogy van egy szint ami alá nem süllyedt az ember. Van más, kreatív módszer is a tiltakozásra.
@Penivaldes: Igazából senkinek se kell szobor, ha nem 100%-os az egyetértés?! A Károlyi elleni tiltakozás a tömény tudatlanság élő példája. Egy katolikus politikusra kipát tenni az. Ahogy lekommunistázni, egy olyan politikust aki a kommunisták áldozata lett. Mi lesz a következő? Majd a régi fkgp-s politikusok emlékhelyeire raknak kipát? Vagy a többi olyan párt politikuséra akiket 1949-ben a kommunisták beszalámiztak?!
@Penivaldes: te most komolyan a orban hazi bloggereit akarod nekem idecitalni bajnai ellen..?:-DDDDDD

ne vicceljunk mar, jo?:-)

a mandiner orban udvari "ujsagiroibol" all, az orbanviktor.hu oldal uzemeltetoi:-)

ide bajnai kell.
@Penivaldes: Például sétálhatott volna a szoboravatás közben transzparenssel a kezében fel-le?
Vagy alakíthatott volna egy tiltakozó FB csoportot, és kiírhatta volna, hogy lájkolj, hogy többen legyünk, mint aki a horthy szobrot lájkolja?
Éhségsztrájkba kezd?
Vagy ezt hogy képzelted?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Nem tudtam, hogy Új Péter Orbán fizetett embere.))

Egyébként ha így belegondolok, akkor Mihancsik Zsófia, Seres László, Tóta W, Andrassew Iván is Orbán embere, mert az ő cikkük is szerepel a Mandineren
:))
mások képesek rá, mi miért nem?

Timosenko vezeti az egyesült ukrán ellenzéket

A börtönbüntetését töltő volt miniszterelnököt, Julija Timosenkót választotta vezetőjének az egyesült ellenzék tanácsa csütörtökön Ukrajnában - jelentette az ITAR-TASZSZ hírügynökség.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Károlyi az én szememben egy rakás szerencsétlenség, azoknak meg nem állítunk szobrot.
szélsőjobbos polgártársaink meg tudod mennyire hülyék, még a Turult sem találják meg:))
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: akkor az..:-)

a valtozas az egyetlen biztos dolog a vilagon...:-)

semmikeppen sem fogunk tudni egy ugyanolyan foldet hagyni az utanunk jovokre, mint amilyet rank hagytak, de ok sem azt hagytak rank, amit kaptak...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": fantázia Csekk, fantázia. ráköt egy bazi nagy transzparenst valami ütős szöveggel, elkezd előtte menetelni, egy fehér ló bábbal (amit hurkapálcára ragasztanak)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Ezzel nekem az a bajom, ami áderrel. Nem szívből jön. Ha zavar, lemosom, csók. Nem posztolom ki, hogy jobb ember vagyok egy fővárosnyi embernél,mert lemostam egy emlékművet, amit összefirkáltak. Pláne úgy, hogy életében már sok összefirkált emlékmű mellett ment el, mégse ragadott kesztyűt és higítót... Ráadásul visszamegy befejezni amit elkezdett...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": szerintem másról szól a történet arról, hogy pofázás helyett a csendes tevékenység a jobb.
@Penivaldes: Mert ha hülyét csinál magából akkor komolyan veszik, mintha leönti festékkel? Mert az attól jobb formája a véleménynyilvánításnak, mert a szobor intakt maradt? Akkor nem lesz nyilvánosságot hajhászó gyurcsányista, hanem komoly állampolgár aki tiltakozik?!
@Penivaldes: egyebkent ne keverd azt, hogy ir a mandinernek azzal, hogy a mandiner lapszemlezik es provokalja a csocseleket az ellenzeki publicisztikakkal:-)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": a dunaparti szobor NEM a zsidó valláshoz köthető szobor, a zsidó valláshoz semmi köze. Az a szobor magyar állampolgárok legyilkolásának, mártírhalálának állít emléket, akik legyilkolásának indoka az volt, hogy zsidónak bélyegezte az akkori politikai hatalom, törvénykezés. Emiatt éveken át egyre több mindenből kirekesztették mindazon jogokból, ami a magyar állampolgároknak járt, és ennek az útnak a vége az elpusztításuk volt.
Egyébként én is azt írtam, hogy nem lehet egyenlőségjelet tenni a két szobor gyalázás közé, de mindentől függetlenül, bunkóságnak tartok minden ilyen akciót. Máshogy is ki lehet fejezni, hogy mi a véleményem Hortyról.
Dániel Péter meg nemcsak emiatt a tette miatt egy kategória Zagyvával.
@Penivaldes: Értem. Félig lepucolni egy szobrot, aztán otthagyni kesztyűstől a francba, és erről egy hű de fasza vagyok bejegyzést írni az nem pofázás?
Szerintem amellett, hogy jellemgyengeségre vall félbehagyni amit önként elvállalunk és nem kér meg rá senki, plusz szemetelés, mert nem hazaviszem, kidobom a kesztyűt, hanem ott hagyom.
Amit csinált semmivel sem kisebb önreklám, mint aki kiáll a kamerák elé és elmondja micsoda ronda dolog a szobrot összefirkálni.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: azért ahhoz a "szociális" népszavazáshoz kellett az AB közreműködése is. Meg is kapták jótettükért méltó jutalmukat.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Hanyagoljuk mar Fodor Gabort! A HVG szegyene, hogy megkerdez ilyen, az egyetemes politika legnagyobb balekjai koze tartozo politikust(?).
Fodort ketszer is ugyanaz az idiota ultette be a libellebe, holott masodszorra mar nagyon jol tudhatta mire szamithat...

Az meg hogy most veletlenul eltalalta a tutti receptet...
@aritus: azert, mint advocat diaboli nem tudom megallni a kerdest...

az 56osok, akik ledontottek sztalin szobrat, az is ez a kategoria?
@aritus: Mindenki azt mondja, hogy ez így nem kellett volna. De senki se mondja, hogy kéne. De azt sem, hogy el kéne takarítani a szobrot, mert azt sem kéne. Ez pedig nem őt teszi zagyvával egyenlővé.
@simple observer 1.0: "Hanyagoljuk mar Fodor Gabort! "

ha felutod az ertelmezo keziszotarat, a "hisztis, durcas hulyegyerek" kifejezes mellett fodor kepet talalod. annak, hogy kurvara nem tudott kinoni a kamaszkorabol komoly szerepe van az szdsz bukasaban.

de ettol fuggetlenul amit ir az _most_ helyenvalo.
@Penivaldes: Szerintem a "szakmailag: blog sok erdekes es okos dolgot ir, csak a vegkovetkeztetese helytelen.

Ugyanis egy klasszikus win-win szitu lenne, ha a kampanyra rafordulva, elotte 1 evvel-fel evvel, a demokratikus ellenzeki partok egy kormanyzasi minimumot kidolgozva, szamos teruletet egymassal a koznyilvanossag elott megvitatva egy kozos minielnok jeloltben egyeznenek ki. Ez a partoknak is jo lenne, hiszen nyilvan az LMp es a DK se menne bele, hogy Mesterhazi legyen a listavezeto, ugyanakkor Bajnainak sem kellene addig a Fidesz altal generalt iszapbirkozasba beszallni. Addig is epitgetheti szakertoi image-et...

Amugy kosz a linket, meg csak nem is ismertem az oldalt, most nekiallok tallozni naluk...
@simple observer 1.0: nem kérdezte meg:

A volt szabaddemokrata politikus az általa vezetett Szabadságért Alapítvány első, csütörtöki rendezvényén elégtelennek értékelte az Orbán-kormány első két évét.

Idealista, és naiv volt, de a véleményét figyelembe veszem. Még ha mond is olyat amivel teljesen nem értek egyet.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": en megmondom frankon, fel is gyujtanam azt a horty szobrot..
egjen a francba a rohadt tomeggyilkos, degeneralt, beltenyesztett fasz...

csak en nem veszem a faradtsagot es sajnalom ra a 430as benzint. annyit sem er a tetves szemetlada, hogy lekopjem. a turham is tul ertekes lenne ehhez a muvelethez...
Jól beépült ez a CIA mindenhova, hogy a békameneten kívül mindenkit lepénzelt. Voltak nálam is, a James Bond.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Ezert irtam, hogy neki is lehet rossz napja, mert beletrafalt a velemenyevel...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Legalább van elképzelésed. A többiek csak egy hurkapálcára erősített lóig jutottak, mint a komoly tiltakozás kifejezése.:D:D
@Husz_János_Puszita: Akkor teged megeroszakoltak (athallas a kozismert viccre), merthogy James Bond az MI6-nek dolgozik....
Itt egy kis szösszenet arról, hogy mi ez a fene nagy, hirtelen feltámadt zsidóvédő buzgalom. Úgy látszik más is gyanakvó, nemcsak én. Bár én más indokát gondolom ennek, amit egy fentebbi kommentemben már írtam is, mint ez az írás.
docs.google.com/viewer?a=v&pid=gmail&attid=0.1&thid=137c6995e6d5814f&mt=application/msword&url=https://mail.google.com/mail/?ui%3D2%26ik%3D965facf6f9%26view%3Datt%26th%3D137c6995e6d5814f%26attid%3D0.1%26disp%3Dsafe%26zw&sig=AHIEtbTuVAKGUtMVgZvBBI63q4tY74IGcg
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

+1!!! Ezt magyarázom én is mióta.

VISZONT: a 4K!-t felejtsük el. Jobbos-balos szavazókra hajt (mint magyarkodó baloldali).
Semmi, nulla, zéró. Rosszabb lenne a baloldalon, mint az LMP a liberálisoknál. Komolyan mondom.
Inkább a Haza és Haladás.

Na az már jobb.

Más: tud valaki linket küldeni erről a tényről? Mármint hogy az MSZP vezet?
@simple observer 1.0:

Nem is a CIA volt? Akkor engem átvágtak. Mindegy, a kocsit megtartom.
www.origo.hu/itthon/20120606-nem-banjak-a-fideszben-hogy-ader-janos-allamfo-sorra-kuldi.html

Röhej, júj de jó, valaki szól ha hibázunk, és de hűűűűűűű meg haaaaaaaaa és mindjárt elélvezünk, micsoda elnökünk van.
Ez hányinger. Sok aljas és undorító húzása volt már a fidesznek, de hogy pont áderrel adják el a népnek a mi milyen fasza gyerekek vagyunk. A végén még kitalálják micsoda fékek és ellensúlyok vannak itt, meg önkorlátozás.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Nem vezet. Csak egyre szorosabb lesz a meccs. Már nem azon vitázunk, hogy 35 vagy 40%, hanem hogy 10 vagy 16%:D:D:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

+1!

Érdekes volt nekem is az a poszt, amiben Fabius hovatovább támogatta a náci tömeggyilkos szobrának állítását, miközben elítélte az EGYETLEN embert, aki tett valamit ellene.

Másvalaki tiltakozott az ellen, hogy felállítsák a szobrot?

Oké, hogy demokrataként persze tudom, hogy változik a kormányzó erő, elfogadom, de ne ünnepeljünk már egy tömeggyilkos nácit, ez olyan, mintha a németek felállítanák Hitler szobrát!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Sajnos Fodor nem tudott felnoni a feladatahoz.
Egyeb problemai melett: aki nem latja, hogy mennyire lehetetlen nagy bloff a Fidesztol Suranyinak esetleges minielnokkent valo tamogatasa, az nem valo a magyar politikaba...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Lesz még ez sokkal jobb is - mármint az MSZP javára. :)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
A 4K! a visszahivhatosaggal igyekszik meglovagolni a demagogiat. Kar ertuk...

Torok Gabor oldalan ez az egyetlen ertekelheto dolog, hogy folyamatosan frissiti a kutato cegek adatait egy Excel tablaban....
Valamikor a Nol blogon is volt valami osszehasonlito grafikon keszito alkalmazas, de egy ideje mar nem lelem. Persze lehet az en hibam...
@Husz_János_Puszita:
Meg ha Bruce Wayne latogatna meg...
Egy batmobilt en is elfogadnek.

De gyanitom hamarabb kinez egy rabomobil....
@aritus: Csak szavakban védik. Egyszer kijelentik, hogy megvédik őket, majd nemzetközi konfrontációt vállalnak egy nyilas miatt, majd beemelnek a NAT-ba két antiszemitát. A következő alkalommal pedig megint elmondják, hogy elítélik, mikor atrocitás történik. Parasztvakítás. Semmi más.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Remélem is.
Lehet hogy az lmp a sűrűn látogatott, népszerű honlapjára kitett egy nyilatkozatot.:D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): na jo..
ha a h&h megjelenne, en oda szavaznek az tuti:-)
de a h&h nem akarja magat erodalni. tudja, hogy az itt elo szavazok egyszeruen fogekonyak a gecizesre, barkinek elmetelik a torkat a politikaban, ha a rosszindulatukra apellalva valaki elindit egy jol felepitett karaktergyilkossagot.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: De ez jó! Már alig várom, hogy miket fog a fidesz kiszivárogtatni az ifjú titánokról (jobbik, lmp) a választások előtt. :))))
@Husz_János_Puszita: igazabol nagyon szivesen vennem, ha osszezarnanak 2-3 ilyen gyokerrel egy jol hangszigetelt studioban par percre...;-)
@Penivaldes:

"ráköt egy bazi nagy transzparenst valami ütős szöveggel, elkezd előtte menetelni, egy fehér ló bábbal (amit hurkapálcára ragasztanak) "

Bocs, de ez nagyon gyerekes. Ettől aztán halálra rémülnének a nácik.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
"A
véleménynyilvánítás mióta vandalizmus?"

Ugyanazzal érvelsz, mint a rakparti szobor esetében Zagyva. Ezzel pedig legitimálod az összes szoborrongálást. Ha nem akarsz ettől különb lenni hát ne legyél. Fújkáljátok le egymás jelképeit mint az óvodások. De se demokrata se kultuember szerepben tetszelegni ne akarjatok.
@aritus:
"Azok vannak többségben, akik nem értik, hogy mi a baj azzal, ha közpénzen most már a náciknak is van egy szinháza Budapesten."

Mitől náci az Új Színház? hogy nem játszanak benne Spirót meg Esterházyt??

"Azok vannak többségben, akik szerint az a jó iskola, ahol rend és fegyelem és szegregáció van."

Rend és fegyelem nélkül nincs oktatás és nincs tanulás. A c-kat pedig nem kell szegregálni, megteszik azt maguktól is.

"Azok vannak többségben, akik szerint még több börtön és még szigorúbb büntetések kellenének."

Pontosan! A gyilkosok büntetését enyhítő bírókat pedig páros lábbal kellene kirúgni és a hivatásuktól örökre eltiltani.
@aritus:
"Azok vannak többségben, akik nem értik, hogy mi a baj azzal, ha közpénzen most már a náciknak is van egy szinháza Budapesten."

Mitől náci az Új Színház? hogy nem játszanak benne Spirót meg Esterházyt??

"Azok vannak többségben, akik szerint az a jó iskola, ahol rend és fegyelem és szegregáció van."

Rend és fegyelem nélkül nincs oktatás és nincs tanulás. A c-kat pedig nem kell szegregálni, megteszik azt maguktól is.

"Azok vannak többségben, akik szerint még több börtön és még szigorúbb büntetések kellenének."

Pontosan! A gyilkosok büntetését enyhítő bírókat pedig páros lábbal kellene kirúgni és a hivatásuktól örökre eltiltani.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Nebassz, már kitört a forradalom? Én meg aszittem még csak ott tartunk, hogy hazánk fiait csak pénzen visszavásárolni kúlság a spanyoloktól.

De ha már párhuzam, akkor a rakparti szobor összefestése magában rendben van?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Már megbocsáss, de te teszed ezt egy polcra. Egy szobor leöntését egy antiszemita tettel. Demokrata sose rongálna meg szobrot azért mert a szobor zsidó, vagy hiszi azt, hogy zsidó.
De egy demokrata tettel is tiltakozhat egy etikátlan, a demokráciát és az ország sebeit mélyen sértő tettel szemben. Neked és nekem, akik ezt szép csendben végigasszisztáltuk, és csak a mi kis körünkben adtunk hangot véleményünknek, nincs jogunk elítélni. Ha mi tiltakoztunk volna, nemcsak a fotelben ülve borzongtunk volna, hogy szobrot állítottak horthynak.
Ezért nincs jogod elítélni mit és hogyan tett. Egy ember sok millió ember véleményével szemben így állt ki. Mert megint sok millió ember inkább a köldökét nézte és magában motyogott. Neked sincs semmi jogod a fotelből a demokrata szerepében tetszelegni és másokat lenácizni és vandálozni. Mert pont onnan a legkönnyebb. Tudom, mert én is azt csinálom.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Azt a szobrot előbb - utóbb összefirkálták volna. Az a szöveg, hogy a horthy miatt csinálták ócska kifogás. Jó ürügy volt összefirkálni egy olyan emlékművet ami a magyarok és zsidók szenvedései között nem tett különbséget. Ahogy évek óta nem véleménynyilvánítás miatt rongálnak meg zsidó temetőket és emlékműveket. Jóval azelőtt, hogy a pasi leöntötte volna festékkel a szobrot.
Szomorú, hogy pont neked kell elmagyarázni mi a különbség a gyűlöletcselekmények és a tiltakozás között.
Az is borzasztóan szomorú, hogy nem azon vitázunk fidesz és jobbik rajongókkal, hogy megérdemelte-e az a görény a szobrot, hanem arról, hogy egy szobor elleni tiltakozás neonáci tett-e.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Az indíték, ami nem mindegy. Minden bíróság mérlegel, hogy hirtelen felindulásból vagy előre eltervelten, aljas indokból.

Van, amikor a cél szentesíti az eszközt. Píszível soha nem gyömöszöljük vissza a szellemet a palackba, mert csak az erőből értenek. A kulturált viselkedést gyengeségnek veszik.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Szerintem minden jogom megvan ahhoz, hogy egy ostoba, következményekkel nem számoló gyökérnek tartsam Dánielt, a politikust. És meg is teszem ezt annál inkább, mert elvileg ahhoz a baloldali tömörüléshez tartoznék, ahová MSZDP jelöltként ő is igyekezne tartozni. Egy öreg zsidót baszogató, vagy békés tüntetőkbe belekötő radikálist pofán rúgok bármikor, ha önvédelemről szól a dolog. De nem vagyok hajlandó elfogadni a köztéri alkotások szarozását egyik oldalról sem.
@A fedlap nélküli Pálma strandsarü: Francba, akkor jön egy troll, mikor kint sincs címben vona.
Csak nem attól náci az új színház, hogy náci az igazgató, náci szerzők darabjait mutatja be? Ó te jó ég, mik nem tesznek nácivá egy színházat.
C?! Mi az a c? Cica? Miért akarod a cicát szegregálni? Értem én, hogy az értelem szegregált magától, már mikor megszülettél de mi bajod a c betűvel?!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Szerintem minden jogom megvan ahhoz, hogy egy ostoba, következményekkel nem számoló gyökérnek tartsam Dánielt, a politikust. És meg is teszem ezt annál inkább, mert elvileg ahhoz a baloldali tömörüléshez tartoznék, ahová MSZDP jelöltként ő is igyekezne tartozni. Egy öreg zsidót baszogató, vagy békés tüntetőkbe belekötő radikálist pofán rúgok bármikor, ha önvédelemről szól a dolog. De nem vagyok hajlandó elfogadni a köztéri alkotások szarozását egyik oldalról sem.
Elsősorban Szív megelégedésére támogatom a kezdeményezést. :)

barikad.hu/palyazatot_hirdet_morvai_a_meltosagukban_megsertett_magyaroknak-20120607

A mai napon országos mozgalmat és pályázatot hirdetek a következő címmel: Méltóságunk védelmében vendégségbe hívjuk köztársasági elnökünket, állami és egyházi vezetőinket! Áder János köztársasági elnök tegnap látogatást tett Schweitzer József főrabbi úrnál, akit a hírek szerint az utcán szóbeli inzultus ért. Ugyanezen jogsértés miatt sorra adnak ki tiltakozó közleményeket a kormány és a történelmi egyházak vezetői is. Úgy tűnik, korszakváltás következett be: mostantól Magyarország vezetői nem nézik tétlenül a magyar állampolgárokkal szembeni jogsértő, illetve az emberi méltóságot sértő magatartásokat.

Európai parlamenti képviselőként és jogvédőként nagyon fontosnak tartom, hogy e kezdeményezés ne torpanjon meg, s véletlenül se korlátozódjon Schweitzer főrabbi méltóságának védelmére. Az alábbi nyílt levélben kértem fel Köztársasági Elnök urat arra, hogy a magyar állampolgárok jogfosztottságának, méltóságuk megsértésének felmérésére, megismerésére irányuló látogatásait a legszélesebb körben folytassa például multi cégeknél 80 ezer forintért dolgozó munkásemberek, továbbá három műszakos ápolónők, jogfosztott kisgazdák, a bűnözésnek kiszolgáltatott vidéki emberek, devizaadósok, illetve az elszakított területeken élő jogsértett magyarok személyes meglátogatásával.

Ezúton hívok fel minden olyan magyar állampolgárt, aki eddig úgy érezte, hogy az állami és egyházi vezetők nem érdeklődtek jogfosztottsága iránt, nem védték megfelelően az emberi méltóságát,hogy csatlakozzanak a mozgalomhoz, s részletes levélben bemutatva életüket hívják meg a köztársasági elnök urat, s kíséretében a kormány valamint a történelmi egyházak vezető képviselőit személyes látogatásra, beszélgetésre, ismerkedésre, jogvédelmük megszervezésére. Kérem, hogy a meghívólevelek másolatát a pályázaton részt venni kívánó magánszemélyek, családok, illetve közösségek küldjék el email címemre: krisztina.morvai@europarl.europa.eu
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
na ne tettesd magad teljesen hülyének... pontosan tudod, miről írtam.
@A fedlap nélküli Pálma strandsarü:

Tényleg itt egy fotelnáci troll, örüljünk, tesvéreim, örüljünk!

Miért zavarnak a c-k?

Ha fingod nincs, mi az a szegregáció, légyszi, fogd be a bagólesődet.

Az Új Színház náciságát pedig megtette tudós kollégám, Csekk (@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": ). Ha nem tudtad, hogy mitől náci, hát most megtudtad. Remélem, örülsz!
@vitéz Thapóccay néma bárány: Következmény?! Milyen következmény?! Talán azt hiszed, hogy tényleg miatta festegetnek le emlékműveket a neonácik?! Szerinted ők mind horthyért epednek?!
De látod, ez a te véleményed, amit ki is nyilvánítasz. De ettől még senki se fog egy polcra tenni stefikével, gábriellel, mert csúnya szavakat használsz. Úgy gondolom, ennyi neki is kijár.
Mi a különbség a blogolók és a melegek között?
(a blogolók kedvence Varánusz, a melegekét pedig az úránusz.)

Hehe
@A fedlap nélküli Pálma strandsarü:

Színházról majd akkor ugassál, ha legalább egy előadást (bármelyikben) végignéztél.

Bocs a stílusért, csak mostanában kezdek besokallni a műveletlen zsellér fajtátoktól.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": @Husz_János_Puszita:

Na ne szórakozzunk már!

1: Dániel előre bejelentette, tehát előre megfontolt szándék.

2: Leírta a kezével, gyülöli Horthyt a nagyszülei miatt.

3: Lássuk már végre, hogy két jogszerűen felállított szoborról beszélünk. Ne értelmezzük már a jogszerűséget csak magunknak megfelelően, mert az orbántempó.
@A fedlap nélküli Pálma strandsarü: Nem, honnan kellene tudnom, melyik c betűs szó zavar annyira, hogy szegregálni akarod? Vadidegen vagy számomra és te azt kéred tőlem, mondjam meg neked, hogy melyik c betűs szavunkat akarod szegregálni?! Vagy akár magát a c betűt?!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
szerintem inkább nektek nincs gőzötök sem az Új Színházról:

www.ujszinhaz.hu/eloadasaink/kritikak.html

mi ebben a náci,ezekben a címekben, előadásokban, a szereplőkben, ha csak nem az, hogy nem a ti kutyátok kölykei rettegik tele a színpadot?
@A fedlap nélküli Pálma strandsarü:

Tudod mi a különbség a fatorlasz és a latorfasz között? A fatorlasz arányban áll, a latorfasz anyádban jár.

Hehe.
"Tizenegy perc
Készült Paulo Coelho „Onze Minutos” c. regénye alapján, © 2003

A Thália Színház és az Új Színház koprodukciója"

A Thália is náci, fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú !!

Jaj, úgy félek, rettegek,
Hol egy bőrőnd? - elmegyek!
Legújabb négysörösöm:

Fasz
Lófasz
Csúcsfasz
Punci

Kérem a Vasút-díjat.
@Gábriel angyal: Nem tudom, ezt most te írtad, vagy idézted?
Akárhogy is, undorító.
Mert nem egy öreg embernek szóltak be, hanem Schweitzer József főrabbinak.
És nem örülünk, hogy nem verték meg, nem lökték fel, csak szóval bántották.
Most olyan a helyzet Magyarországon, hogy igenis "ajvékolni" kell méghozzá teli tüdőből!
Káder pedig, bárha csak színjátékból(?), de azt tette, ami a kötelessége, ez megnyugtató.
Azért ez a beírásod is árulkodó. Bármilyen máz felreped, és előtűnik az igazi arc.
Az pedig rémísztő.
@A fedlap nélküli Pálma strandsarü:
-:DDD! Sajnálod a tőlem sörömet? Ez kurva jó volt, a monitorra köptem a felét a röhögéstől!!! Hahahahaha!!!
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ciceró mondta, hogy a törvények betartása vezethet jogtalansághoz.
1. Egy szobor leöntése mindenképp szándékos cselekedet, ezt senki sem vitatja.
2. Attól meg pláne nem lesz zagyva, hogy a családi érintettsége miatt gyűlöli horthyt. Nem faji, bőrszín, vallási, etnikai okból teszi.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nyilatkozata alapján 5.:)
@A fedlap nélküli Pálma strandsarü:

Ahogy a Kedves Vezető mondta (az internetről kikuglizva, mert sajnos saját gondolata utoljára 20 évvel ezelőtt volt):
Nehéz a nácit definiálni, de felismerem, ha látom. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Aha. tehát náci az, akire egyesek rámondják.
Stimmel. Az ég azért kék, mert kék az ég. Beláttuk tehát, hogy kék az ég.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Szerintem ez a vicc túl bonyolult lesz lelkecskénknek.:))) A faék bonyolult gépezet hozzá képest.
"a fatorlasz arányban áll"

ez nem bonyolult, kérlekássan. ez hülyeség.
Na jó, babucikáim.
Megyek vacsizni tejfeles sertésperkeltet.

Olyat ti úgyse ehettek.

Pucsíííííííííííííííííííííííííííííííí !!!!!!!!
@A fedlap nélküli Pálma strandsarü: És azért van nappal, mert világos van, de attól, hogy te sötét vagy, nem biztos hogy éjszaka van. A kolléga ezt akarta neked elmondani, cizelláltan (hogy ne sértse lelkecskédet).
@Gábriel angyal:
Szólni kellene Morvai kisasszonynak, hogy a melegeket ne felejtse ki mert emlékezetem szerint hajdanán igen keményen kiállt a melegek jogaiért. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne bántsd a jól hangzó közhelyeket irogálót! Sok magányos nő rajta keresztül jut el csernushoz és müllerhez és egyéb közhelyes önsegítő guruhoz.:D
@A fedlap nélküli Pálma strandsarü:

Hülyeség annak aki nem érti. De az olvasson inkább Koelhót mert annak az való. :-D
@vitéz Thapóccay néma bárány:
A főbaj az, hogy szobrot állítottak Horthynak, hogy példaképet, és nemzeti nagyságot akarnak belőle faragni.
Hogy a Horthy-korszakot nem csak rehabilitálják, hanem egyenesen követendő mintának próbálják hazudni.
Hogy Tisza Istvánnak is szobrot állítanak.
Hogy Károlyi Mihály szobrát siófoki szobortemetőbe száműzték.
Hogy teljes, agymosást akarnak csinálni a tájékozatlan tömegnél.
Mert pl.a szüleik nem a Horthy-korban voltak gyerekek, fiatal felnőtt ágyútöltelékek, vagy Dunába lövöttek, elhamvasztottak.
Nem látták a Napfény ízét, nem olvastak Móriczot, József Attilát, Radnótit, meg ilyeseket. Nincs hallásuk az olyasmikre.

Dániel Péternek pedig igaza van.
@sanyoka: Úgy is van. ;) Őket is be kéne venni a meglátogatottak listájába. ;)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Az ember maga bullshitgenerátor ilyen látszatbölcseletekkel:

" Sokkal fontosabb felfedezni egy
olyan templomot, amiről még senki sem hallott,
mint elmenni Rómába és kötelezően megnézni
a Sixtus-kápolnát, kétszázezer másik turistával
együtt, akik a füledbe kiabálnak.
Természetesen menj el a Sixtus-kápolnába is. "
@vitéz Thapóccay néma bárány: LOL. Volt egy ismerősöm, aki valamilyen elmebeteg oknál fogva iwiwen minden nap kitett coelho idézetet. Esküdözött milyen mélyen szántó, meg hű de igaz.:D:D:D Én meg néztem rá, hogy mi abban a mélyen szántó, hogy reggel felkel a nap?!:D:D:D:D
@AKIsTUDATLAN: Legalább kiderült, hogy egy rabbi übermensch és neked is többet ér mint bárki más széles -e hazában.;)
@Gábriel angyal: Nem értem mi ebben a pláne?! Van olyan katolikus ismerősöm aki nem eszik sertéshúst, még szalámit sem, mert sertés. Sertéshúst nem enni meg amúgy is divat. A csirke az új dili, annak is a melle. Meg a hal. Brrr.
@AKIsTUDATLAN:

Nem. A főbaj az, hogy nincs olyan, hogy a mi hülyénk jó hülye.
@A fedlap nélküli Pálma strandsarü:

A frappáns és igényes nyelvi humor is olyan, mint a pornó...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A csirke husi nekem is előrébb van mint a sertés de a kedvencem a halacska és a rák. ;)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game

Pár éve egy hosszú utazás unalmát törtük azzal, hogy a nálunk lévő egyéb könyv véletlenszerűen választott szavaiból gyártottunk Koelósan hangzó bölcseleteket. :-D Neked van hozzá fantáziád egyszer társasággal próbáld ki :-))
Kit érdekel egy amerikai ultraliberális szervezet szélsőgées véleménye? Rudolf Hess a nürnbergi per során elmondott beszédében úgy fogalmazott, hogy a szövetségesek vádjai megtisztelőek számára és megerősítik abban, hogy helyesen cselekedett. Az ellenség vádjai és rágalmai ebben az esetben is azt bizonyítják, hogy a kormány jó úton halad. Nagy baj lenne, ha a Freedom Housef-éle cionista befolyás alatt álló szélsőliberális szervezeteknek tetszene a kormány munkája.

Egyébként pedig pontosan tudjuk, hogy Haraszti Miklós, Charles Gati, Paul Lendvai és a többiek állnak az egész mögött.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Nem jogszerűséget értelmezek, az indítékok különbségére utaltam. A szobrok szimbolizálnak valamit. Eredményeket szeretnék végre, már nagyon unom a sok dumát egyik oldalról, másik oldalról, közben a Jobbik 20%-ot szerez és lassan kormánypárt lesz belőle. Ideje megállítani. Nem azt mondom, a Dániel fogja megállítani, de eljött a tettek ideje, mielőtt késő lesz. A táboruk egyre nő, egyre szemtelenebbek.
nocsak , stefike megtalálta a billentyűt? mai nap legnagyobb sikerélménye is meg volt :-)
@Gábriel angyal:
Kedves Gábriel!
Először is az illendőség kedvéért, hepibordélyt kívánok Neked, ebben pannon kuplerájban!
A felhozatal elég figyelemreméltó lányok tekintetében, választhatsz Gabika vagy Dórika között, esetleg ha nem vagy túl finnyás, ott van Annamari is. Ha rendelkezel megfelő anyagi háttérrel, csak a fantáziád szabhat határt az élvezeteknek, mert ők aztán pénzért bármit.
Nem akarnálak fikázni, mert van közös bennünk. Szereted Te is a repülést, de azt sejtem a belinkelt anyagodat megnézvén, hogy ennél többre nem jutunk. Nekem 10:05-ig bírta a FI-relé, aztán leoldott.
Ez a vargabélesthomasz olyan figura, akire oda kell figyelni. Ritka üdítő jelenség. Magyaroschan szalonnázva bele a kamerába, telibe alázni Fábryt? Ez már teljesítmény, figyelembe véve, hogy közben be kellett szúrnia párszor a zsidó és a cionista szavakat is, ami nem magangalica-kompatibilis. Azt hittem, a mi F..sanyinknál nincs lejjebb. Tévedtem. A videó igazolja, hogy igen is létezik, az évszázadokkal ezelőtt megszáradt bölényszar humán manifesztációja napjainkban is. Ez vona a humor a jobbszélen? Csanád biztosan hazáig pattog a röhögéstős Krisztinkával, ha ezt megnézi. Takarékos megoldás, mert azért a fapadosok se ingyen ingáznak Brüsszel és Ferihegy között.
Neked ez komolyan bejött???
@Husz_János_Puszita:

Ja, annyira nő a táboruk, hogy még TGnek is föltünt két év után, hogy jottányi erősödés nincs. Féljünk már a valóságtól. Tenni kéne valamit, és erre legjobb módszer, ha összefirkáljuk a másik rajzlapját pisiszünetben. Kiscsoportosok forradalma előre.
@Knósszosz: áá nem kell annyira komolyan venni. Csak amolyan libsi pukkasztónak szántam. ;)
@vitéz Thapóccay néma bárány: Hány pálesz után működik? :D:D:D
Nincs baj a csirkemellel sem, de a tarjával, vagy karajjal sem. De az milyen vallás, mikor nem eszed a halat?:D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Úgy néz, hogy némi átképzés után visszajöttek a házináciaink. Épp minap csodálkoztunk, hogy hová lettek a trollok?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Mindenekelőtt arra kérlek, te faszfej, hogy amennyiben bárminemű véleményed van rólam vagy az általam kifogástalan stílusban megfogalmazott magas színvonalú elméleti tételekről, nyomj rá a válasz gombra és szólíts meg! Ne sunnyogj! Te az a fajta ember vagy, aki nem mer a vitapartnere szemébe nézni. Undorom tőled...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": mi bajod a csirkével és a hallal? mindkettő nagyon fincsi. citromot csepegtetsz rá, zöld fűszerek.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Mi van a Heti Válassz címlapján? A volt osztrák kancellár szerint - aki egész jól elvolt Haider béjbivel - Orvbán a garancia a széljobb ellen. Már van a Orvicsek orrocskája alá pingálva a palkáton - nem messze az Szent Orbán tértől ;-DDDDD- egy szolíd kefebajusz.

Nézd, azt a lemosós linket én adtam be délelőtt. Azért, hogy igen, lehet folytatni, akár kalákában is a lemosást, erre ez jó figyelemfelhívás. Ő legalább elkezdte, persze Pr-ezett is belőle. Nem hinném szemetelésnek, de az is tény, hogy ma mindenből önfényezés lesz...
@Penivaldes:

Az Economist Magyarországgal foglalkozó cikkeit az SZDSZ-es szalonok visszajáró vendége, Adam LeBor írja.

Ennyit erről. Még valami?
@Knósszosz: Pusszantás ezért Hofi-módra! ;-))) Ha már humorheroldokról esik szó... Amik az ő hajdani kislábujja piszkáig se érnek fel a nyújtózásukban.
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):
El is olvastad, vagy csak a szokásos?:))

Az biztos, Adamnak egy pincében adják át az anyagot...sőt föld alatti folyósokon közlekedik.
:DDD
@vitéz Thapóccay néma bárány:
kösz valaki megfogalmazta végre az én nyavajgásomat is...most megvilágosítottál mi a megoldás csirkemell ügyben:

disznó tarja és csülök ha lehet enyhén füstölve, sok fokhagymával kezelve

brühühühühühühü

hagyjátok a nácikokat, javíthatatlanok, le kell dönteni az összes náci szobrot, kollektíven -akkor forradalom és nem hercehurca- és besózni a helyüket

és kirúgdosni a honatyákat a parlamentből, mindet és 98% adót behajtani mindtől visszamenőleg 1989-ig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

akkor valami majd elkezdődik
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Inkább társaság mint pálesz függő, de alapozni előtte ajánlott :-D

A hal nélküli vallást nem ismerem, de a csirkepulykamell tagadók apostoli közösségének lennék tagja. :-))
@Gábriel angyal:
Ugyan nem fogok szétdurranni tőle, de ha ez volt a szándékod, némiképp célba találtál.
Csak azért, hogy világos legyen:
1: Nem vagyok se régi MSZMP lájkoló
2: Nem vagyok mai MSZP szimpatizáns
3: Nem vagyok zsidó (bár ez az amit nem kellene szégyellnem, ha történetesen annak születtem volna)
5: Nem vagyok ultraszittya, neoavar, posztbesesenyő, turulfényező
4: Viszont volnék amolyan 'libsi' nézeteket kedvelő, szimpla hülye, aki elhiszi a szabad elvűség nézeteit, aki elhiszi, hogy lehet Melletted élni, aki elhiszi, hogy ez a kurva világ nem fekete vagy fehér. Vetted?
Na, erre varrjál gombot!
@Gábriel angyal:
a hal nem hús te hülye, a hal az hal

hús a füstölt sertéstarja, sertéscsülök füstölve és hasonló húsok

némi borjúbélszín roston vajban és fokhagymával újkrumplival és sok petrezselyemmel, uborkasalátával
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): Kezded megint a náci propagandát nyomni? Eddig hol voltál, könyvtárban? Vagy a Gede testvérek boltjába kellett felutaznod valahová? Hozzá kellett olvasni a sok szép szövegedhez? Vagy az anyatejjel szoptad ezt mind magadba? Grat neked, egy szarrá vert és bukott eszmét ilyen bűzös-molyírtósan hájpolni.

Baranyának már nem annyira, ha nem tiltakozik ellened, hogy magaddal mocskolod be a nevét.
@Knósszosz: Befogadlak a klubba! ;-)) Marilyn Monroe is ott van valahol.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Én tudok egy bölcs mesét a sötétségről és a világosságról. Rabbi van benne!!!
:)))
@Penivaldes:
döglötten könnyű, azt nézd meg filmen ahol az igazi óriás kalamári 14 méteres csápjaival megtámadja az óriásbálnát, a csápokon 12 cm-es vagy nagyobb papagájcsőrhöz hasonló karmok vannak vágnak mint a borotva és annak ellenére, hogy a csápok ráakadtak a bálnára az megragadta a polipot és elroppantotta a fejét majd szőröstűl bőröstűl lenyelte, a Discovery-n láthatod
@a szív fészkei:
-:))) Nagy pussz!!
Picit főzök, addig nem tudok olvasni:(
@Knósszosz: én már megettem a főztöm. krumpli volt hagymával, petrezsellyemmel,.
@rodeo36: rohadt egy gasztroterrosista vagy bazmeg-:)))!!!
@Penivaldes: Szia Peni!!!
Jobban vagy a tennapi... khmm... negatív periódusod után? Remélem!
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):

Kisasszony! Megnyugtatott. Kérem, még az economist forrásairól (TÁRKI, stb)is osszon meg velem néhány bizalmas információt, győzzön meg, hogy a fiatalok valójában nem akarják elhagyni Magyarországot!

Én Önnek régi csodálója vagyok, amúgy.
Szívecske!

Nem tudom, mivel érdemeltem ki náci bélyeget Talán látván a történelmi párhuzamot, melyet Hess beszéde és a Freedom House között vontam, arra a (téves) következtetésre jutottál, hogy szimpatizálok Hess-szel és az általa képviselt eszmével. Pedig ez tévedés.
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):
Kérdés nincs, csak óhaj: mi mindannyian szeretnénk, ha ez a blog megmaradna egy olyan különböző nézeteket kulturált formában ütköztető fórumnak, ahol vitázhatunk akár szenvedélyesen is, ahol kibeszélhetjük a közélet hülyeségeit, aminek szerintem indult ez az egész a gazdi jóvoltából. Én újonc vagyok, de tetszik a szellemisége, és szeretném, ha nem szenvedne csorbát. Ezért az lenne a tiszteletteljes kérésem, hogy menj innen a picsába!
A te Knósszoszod...
@Penivaldes:
Hhhh.... megnyugodtam. Ilyet többet ne!!!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Baszki aranyapám, mit qurtál el, hogy gátoltad a büdös parasztját a "magas színvonalú elméleti tételekről" történő kifejtésében?
Lemaradtam... Mesélj! :)
@Knósszosz: Ejnyebejnye jegenye!
hát hogy gondolod, hogy eltanácsolod innét pengeagyú Stefit?
:)
@Knósszosz:

Úgy látom, beletört a bicskád a titánium szerkezetű érvrendszerembe és a kikezdhetetlen logikámba. Én szívesen vitázom, s nem vagyok sértődős típus. Azt vallom, hogy érvekkel szemben csak érveknek van helyük. Neked viszont nincsenek érveid, csak indulataid vannak. Csillapodj le, nagyfiú...
@Knósszosz:
hogy te milyen cizellált vagy ezzel a süket picsával?
le kalap

brühühühühühü
a krómozott vagy nikkelezett érveit meg dugja fel tavaszi éjszakán a parkban saját magának
@Knósszosz:
maradtam twistelettel......hukk
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): titánium szerkezetű érvek..
te most vagy fém megmunkáló munkás vagy?
mert megfigyeltem, hogy vonzódsz a kül. fémekhez
@Penivaldes: asszem...és mindez a Délisarki jég páncél alatt
Stefike, a kedves stílusod, pont olyan mint ten magad, nem kell az egyszerűségeddel kérkedned :D
A gonosz komor

Ebben különbözik a gyûlölettel telt embertõl.
Az lehet élettõl duzzadóan vidám is, akár az öregembereket halálra rugdaló SS-katonák hajdan, vagy a padon alvó hajléktalanokat vidor élvezettel felgyújtó söpredék ma. A gonoszban ellenben már nincsenek féktelen indulatok.
De nem minden gonosz ember pszichopata.
Aki az, vagyis szeretetet adni és elfogadni képtelen, mondhatni lelkiismeret nélkül született ember, gonosz ugyan, de jellemtelen is, és többnyire túl átlátszó ahhoz, hogy sokra vigye. nem is tudja pontosan, kivel mit tesz.
Aki viszont gonosz, az nem így született.
Úgy döntött, hogy az lesz; tudja, mit csinál. Azt képzeli, joga van hozzá. Okos és boldogtalan.
Logikává csontosodott gyûlölet a gonoszság, mely önmagát radikálisan ésszerû önérvényesítési stratégiának tekinti, szerényebb perceiben. Mámorosabb óráiban viszont a realitásérzék zsenialitásának. Csakhogy hiába szeretne örülni a sikereinek, nem igazán tud."
Ez az egyetlen, amihez nem ért. (Kornis Mihály Vigasztalások könyve)
@Penivaldes:
áh, egyszerű fémforgácsoló: RESZELŐ

annál bonyolúltabb metálba nem mer mert belegabalyodik...képzeld amint egy micro CNC megmunkálót programoz, és keresgéli az "érveit"
Basszus... Ezek a rohadék
Tetszik, amikor primitív, faék ecceriségű emberkék a távolságtartásáról ismert londoni gazdasági-társadalmi hetilapot, az Economist-ot ócsárolják...
Pedig most az jön! :))
Illetve - legyünk tényszerűek - máskor is mocskolják a bérkommentelő, bolsevik elvtársak!

"Economist: Beteg ország a Dunánál"
index.hu/belfold/2012/06/07/economist_beteg_orszag_a_dunanal/

Megvették ezeket is kilóra, ja, biztos is... :D
@rodeo36: nekem csak az tünt fel, hogy mindig fémekkel jön..
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: csak örültem vele a mai napi sikerének, hogy közelebbi kapcsolatba tudott lépni a dicső billentyűzetével. Ám ő önző mód, kizárt a sugárzó és szellemét beborító dicsfényből. :D
@rodeo36:
Pedig azután egy, a Baranyai István névre történő keresés szerintem több eredményt hozna. Mert az is lehet ekkora paraszt... :D
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): És melyik bandzsa szemedbe mondjuk a véleményünket? Mert olyan zavaró hogy szétállnak.
@Penivaldes:

Nem. Érdeklődésem végtelen horizontja erre a területre is kiterjed.

Egyébként kertészmérnök vagyok, a családi gazdaságunkban dolgozom édesapám mellett.
@Knósszosz:
Képzelt el, ha a baranyai paraszt még büdös bunkó is lenne! :) Inkább ne... Sokat kéne ahhoz innunk!
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):
és a kertben dolgozol a titanic-kal vagy titániummal vagy titánium szerkezetekkel a sárgarépa egyelés cizellációja kapcsán vala?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Ez a köcsög szerinted még a nemváltoztató műtét előtt, vagy utána lehet?
NDK-s úszónő volt? Dúúúúrva lehet.... :(
kételkedem, nem is tudom miért is:

Nem nyúlnának a devizartalékokhoz
A kormány szerint a devizatartalékokért aggódó LMP csak riogat.

hvg.hu/gazdasag/20120607_devizatartalekok_kormany
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):
A möngyelejev táblázatba beírtad magad úúúj elemként, Te vagy egy friss halló gén, göcsörtös tripla csavarú náczi szerkezettel, de tök süket. Saválló czollos érvrendszeredbe ülj bele, tán attól jobb kedvre derülsz. Mi meg dumálunk tovább, de ha jössz, imára kulcsoljuk a kezünk, hát ha meghallja a blog Zeusza imáinkat.
Aztán cselekszik…
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Ha sörről van szó, állok mögéje! Na nem azért, csak, hogy tuggyam mitől meneküljek-:)))
@Knósszosz:
Akkor gyere, oszt leisszuk majd... Egy ilyen baranyai tahó nem kavarhat bele! :)
@Penivaldes:

És azok bizony merevbetétes bauxitbeton oszlopokon nyugvó érvek, nem is tudtál velük vitatkozni...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Tessék, most kavart be megen. Nehezen emészthető bauxitbetonnal... Milyen tudatmódosító szert tudnál ajánlani? Könyörgöm, vázolj valami alternatívát, mert megdöglök!!!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
már megint a strandpapucs? persze hogy megértené nem úgy mint ugyanazon nicken kóduló izéke aki/mi alacsonyabb fejlettségi szinten ragadt
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): sztem dupla adag viagrát vettél be, egyre keményedsz. először sziklaszilárd, most meg már titánium...vigyázz a túladagolásra, mert szép asszonyok egy gazdag házban következményei lehetnek
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: közben, éppen a határon, és éppen mind a kettőből a legrosszabb tőr ki belőle :D
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): Stefiike, te most komolyan mit süketelsz?

Mik a tények, amikre alapozod az érvelésed, és mik az érvelés egymásra épüéő lépései. Csak nekem, mégy egyszer, légy oly drága!
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): Penit hagyd békén, mert bebetonozlak! Én finom vagyok, de jön még Egér is. Na akkor baszhatod kedves tahófiú!
@Knósszosz:
nem gondoltál arra, hogy ez egy kölök 15 éves és azzal szóaxik, hogy benneteket bosszant? vedd a lapot és ugyanazt ugyanúgy...látod nem nem válaszolt a sárgarépa egyelési technikájáról titanic-kal a kert végében
@Penivaldes:
„csak az 1950-es évekre értették meg teljesen azokat a bauxitbetonban lezajló vegyi folyamatokat, amelyek idővel porózussá teszik, gyengítik az anyagot”
Ez tényleg hülye, nem csak tetteti! :DD
hát a bauxitbeton már kiment a divatból
@Knósszosz:
VASBETON. Mint alternatíva... Ahová bele lehet tenni a nem kívánt büdös parasztokat! :D
Sziasztok egyébként! Visszatértetek a régi kerékvágásba, ahogy látom :D
@Knósszosz:
BASZKI, HA KIHAGYOD, NEM IS ISMERLEK!!! :) Amit csak akarsz, összedobjuk, legyen az szappan, pia, ... bármi!
@vitéz Thapóccay néma bárány: az aldozatok szobra vs a gyilkosuk szobra..

hagy kerjek egy kis gondolkodasi idot..

.
..
...

atgondoltam.

tudod mit? mit szolnal egy szalasi szoborhoz a dunaparti cipok melle?

sztalin-rakosi szoborcsoport a terror hazahoz?

meg kellene egy rafael szobor is cozma sirja melle, nem?
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):

Nem kép kell, hanem egy profi érvelés. Első lépésként olyan tények, amiket mi is elfogadunk, aztán a logika szabályait betartva egy olyan végkövetkeztetés elérése, ami számunkra meglepő, neked meg kívánatos.

Ez az érvelés technikája.
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):
Kellett, mert csak annyira emlékeztem, hogy valami nagyon szar cucc volt. Mint te...
Sőt, te, mint tudjuk paraszt vagy én meg csak egy ecceri informatikus, 152-156 közti IQ-val.
Ez van, bebaszott, rendesen...
@rodeo36:
Disculpa (...) én röhögök ezen a szerencséttelen szarhalmazon érted e
köll egy kis szórakozás estve felé a sörhöz
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): kénytelen volt. ugyanis már nem használják.
téged még használnak?
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):
Amúgy véletlen volt, tényleg ne haragudj - ilyen teféle büdös bunkóval nem kommunikálok, még lehúzna a szintjére...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Van egy urban legend egy okos punkról, aki a homlokára tetoválta a tükör előtt enkezével azt, hogy ész.

A fején olvasható "zsé" felirat a saját ostobaságát hirdette azontúl.

Így lenne ezzel leöntögetés nélkül is szeretett Vezérünk sleppje :D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
SZTK-keretes

"informatikus, 152-156 közti IQ-val" = dagadt, pattanásos, még 30 évesen is a szüleivel élő, SZTK-keretes szemüveget hordó, szűz férfi.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Először egy rekesz Szthella Ártóiszt, ha szabad kérnem. Aztán felrúgom, jó lesz kezdetnek-:)))??
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Te, van a mai magyar lerohadt építőiparban annyi kapacitás, hogy bírja betonnal??? Szkeptikus volnék... sokan vannak.
Már megint hörög a szar a lefolyóból...
Na, egy kis Domestos segít majd rajta! :))
Ha pofán bas.nám, akkor még én lennék a... nem úriember!
Pedig viszket, nagyon...
Köszönöm a kellemes estét.

(Pistinek is)

Annyit beszéltetek a sörről, hogy most hazamegyek bodzapezsgőt inni. Igaz, tavaly szörpnek tettem el, de én amateur paraszt vagyok.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: oops, csak hogy tud és igazodj, szegénykéhez nincs kommunikácios protokol, szegény tóken ring időszeletéből is kizáródott és csak löki a semmibe az üzijeit :-)
@Penivaldes:
Kár lenne a sörért! A büdösbunkót rúgná fel, valami ecceri, ragyás, 160 kilós picsa lehet, akit még a szomszédja fogatlan munkanélküli albérlője se dugná meg! Ez van... Baranyában! :)
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): Nem szeretnék felsírni éjszaka, reggel mennem kell dolgozni.
Valaki összefoglalná Stefike ámokfutását röviden, ha nem nagy kérés?
Ja, jósötétet!
@saravad: kérnénk jelentést a cuccról, és javallom a konzultációt a agromókussal :-)
kíván csi lettem az itókára
@Penivaldes: Most töltöm üzemanyaggal a házi készítésű sidewinder rakétámat, ráülök és két perc múlva rózsaszirmokkal árasztom el az egész Balaton környékét, mert ki tudja épp otthon vagy-e.
Baszki, erre elküldi nekem privátba a képét...
Aztakkkku....va! :((
Kell valakinek 160 kiló zsírpic.a?
www.ize.hu/_files/pics/00013/00013294.jpg
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Lehetetlen!
A sötétség végtelen űrjében... sehol egy fénysugár! :((
Csak a minuszos IQ-ja ennek a pattanásos seggarcznak!
@Knósszosz: én várlak egy ezüst kádban, virágszirmok közt:)
a multkor elfelejtettem a horti poszthoz linkelni...

bár írásban viccelődtünk...

de az USA-nak szóló hadüzenettel nem lehet betelni...

www.youtube.com/watch?v=QkRr8XG2iZo&feature=player_detailpage#t=131s

dr Káder Dzsonni braille beszédes nyilatkozat:

www.youtube.com/watch?v=0mwPHdxEBE8&feature=player_detailpage#t=299s
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Hogyne, szívesen!

Megjöttem, és a pillanat tört része alatt mindenkit feltétel nélküli kapitulációra kényszerítettem a kristályfehér és fémes csillogású érveimmel. Most mindenki némán hever térdre esve, eldőlve, mint egy letaglózott állat a vágóhídon.

Ez történt röviden.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Igéző ajkak.

Na ne legyünk köcsögök!

Hawking se egy suőke herceg fehér lovon, aztán mégis lelépett az asszonytól az ápolónővel :D
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Le kell alacsonyodni hozzá - illetve nem, igazad van! Kinyomni...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Be ne dőlj Boli! Ezt én már láttam valahol. Szerinted így néz ki egy paraszt, aki hajnalban kel és a földeken dolgozik???
Most sürgősen nézz meg pár CH.T. képet, nehogy megundorodj a női nemtől!
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): Ez szép teljesítmény..lenne, de tahóságoddal nem lehet versenyezni, úgy vélem! Kasza, kapa, léc..
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Röviden? Ő egy ifjú titán akit ránk küldtek, hogy ti tán tudtok vele valamit kezdeni:D
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):

Ismételd meg, nagyon kérlek!

Elsőre a fundamentumot kérném, amire az érvelésed épül.

Milyen tényeket is használtál fel?

Csak mert hülyeségből bármi következik.

Példa:

Ha Orbán Viktor jó politikus, akkor a méheknek szirmai vannak.

Ez az állítás igaz, akármilyen furcsán is hangzik.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): havasi és védeni kell, biztosítjuk a fennmaradásához szükséges és a megszokott környezeti viszonyokat és szinvonalat :-)
@Penivaldes: De csak akkor leled rád királynőm, ha az a kurva kád az udvaron leledzik, mert a raketta gyors, oszt csak kapkonnám a fejem, hogy mivan, másrészt ha valahol a házba van, oda meg nem lát be a radarrom. Ájj ki a kertbe, oszt integess, jó?
@Penivaldes: azt a gyepet lehet kaszálni a pengeéles érvekkel
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Ezen a képen nem vagyok. Ezt csak átlag alatti értelmi képességekkel rendelkező olvasók kedvéért siettem leszögezni...
@miva?: hagyd, az ember nem társalog mosogatószivaccsal..
@Knósszosz: Te figy az nem lesz teljesen jó mert a sidewinder az levegő-levegő rakéta. :)
@Knósszosz: Dehogy fog. Hisz itt van Peni, Cirby és én is itt vagyok. ;)) Mi csak kiegyensúlyozunk egy betonbugyis tehenet?!
@rodeo36: OK tehát akkor azt írjam, hogy a legjobb hal a hal? :) Figy, valami ilyesmit tartanál üdvösnek idehaza is?? :)

www.youtube.com/watch?v=oHvnDXiQGXs
@Knósszosz: ok:)) majd integetek:)))
közben görög zene szólna..na jó mi?
de nem szállnék ki a kádból
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem izélni küldték, hanem hogy a nép egyszerű gyermeke meggyőzödjön arról, hogy hová vezet ha viktor gyerekeket simogat.:D
@miva?: Viktora azért jó politikus, mert ő volt az egyetlen kis életében aki nem bottal simogatta...
Már magyarázkodik... Pedig ez még Photoshoppolva is lehetett...
Mi lehet a valóság?
NEM AKAROM TUDNI!!! :))

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Királylány, vigasztalj meg! :) Csúnyákat fogok álmodni!
@Penivaldes: nem kád, hanem a kagylós habokból, valami kezdő festett valami hasonlót :-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Remélem is, mert ha egy ilyen baranyai paraszttal csalnál meg minket Penivel, hát csúnyán ráfaragnál.:D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Csak természetes, hogy jó társaság vagyunk:D
@Penivaldes:
Közben tánczolunk és tányérokat tördelünk... :))
@saravad: Én téged nem minősíthetlek és nem is teszem. Lorenzről leírtam, idéztem, ami tudható, még ha kis elhajlásnak is van beállítva egy ordas alapeszméhez való ragaszkodása.
Ez az eszme a családom nagy részének az életébe került, mert ugye az általa lelkesen elismert és támogatott náci retorika a zsidókat tartotta elfajzottnak, tőlük akarta megtisztítani a földet. Faji kérdéssé növesztve és kezelve.

Ehhez ő a tudományos munícióját simán és önként, lelkesen a rendelkezésükre bocsátotta. Nem, persze, hogy nem ő nyitotta meg saját kezével a gázcsapokat, amikkel ezt a tisztogatást de facto elvégezték ameddig végezhették. De a munkája ebben szerintem benne van.

Sőt, sok mindent meg sem bánt abból a nézetből. Ja, írt aztán kellemes, szép, lélekemelő sorokat, oké. Én nem tudom úgy nézni, ez innentől idáig ótvar, de a harmadik bekezdés már fincsi és emberi.

Ne haragudj, ezt nem tudom hűvösen szemlélni, és elválasztani egyik korszakát a másiktól úgy,hogy az a régi énje annyira nincs megtagadva, csak elmismásolva. Amúgy Konrad Lorenzet aki megemlíti, számítson erre is, hogy előkerül ez is a bugyorból.

Ha neked ő sokat adott, akkor élvezd és kész. Énekem ő ne mutasson utat, csak ennyi írok. Aritus meg majd eldönti, hogy mi mennyit ér meg neki Lorenzből és ész. Tényeket soroltam, abból mindenki mást von le.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Sokan szeretnének engem "simogatni", de nem engedem, mert szeretnék "immacolato" maradni.

Egyesek férfiak úgy gondolják, hogy a könnyűvérű, kalandokat hajszoló, a testi szerelmet igencsak becsülő, hajlamaikat, vágyaikat bármikor kiélni hajlandó ribancok többet érnek, mint a becsületes, tiszta lányok.

Azonban súlyosan tévednek...
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): Kurvára nem így van. A vér elködösíti a szép kék szemed, hogy ennyi marhaságot ideírsz. Te senkit nem taglózol le, hiába él benned folyton az ölés vágya.
@a szív fészkei: Ne szívd mellre. A vörös sakállal úgyis melléfogott szegény. Egyébként meg éppen az a játék, hogy pl. x kiforgatható szavait a sajátunknak állítjuk be, aztán az ő tekintélye onnantól a miénk.

Példa: Jézus szavai indokolták a spanyolországi zsidók kiirtását. A marránusok létét.

Nem mellesleg emiatt lett Spinozánk.

Attól még semmi olyasmit nem mondott a Józsua - by Biff evangéliuma - ami miatt komolyan gondolhatod, hogy miatta történt az, ami.

Nehéz a határt meghúzni, de nem haragudhatsz azokra, akik ezt egy kicsit arrébb húzzák meg.

Még ha momentán veled is értek egyet.
Lassan több troll lesz a varánuszon, mint a Gyűrűk Urában.
@Gábriel angyal: Le vagy maradva, Peni kádja lebeg. Forgószárnyas. Akkor mivel kellene levadásznom?-:D
@Penivaldes:

Csak meditáltam.
Lótuszülésben egy lótuszban, lótuszlevelet rágcsálva.

OMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Két napig nyugi volt, ám az eligazításuk véget ért ezek szerint. Kövér papi áldásával iderajtoltak.
@Knósszosz: A repülésnek is megvan a maga művészete, vagyis inkább fortélya. Abban rejlik, hogy meg tanuld magad a földre vetni és elhibázd azt. Válassz ki egy derűs napot-javasolja, és próbálgasd.
Az első rész könnyű. Mindössze annyi kell hozzá, hogy képes légy teljes súlyoddal a földre vetődni, azzal az elhatározással, hogy nem baj, ha fájni fog. Ugyanis ha nem sikerül elhibázni a földet, akkor fog. A legtöbb embernek nem sikerül, és ha tényleg lelkiismeretesen próbálkoznak, egyre valószínűbbé válik, hogy úgysem sikerül.
Tehát inkább a második rész, az elhibázás nehéz. Az egyik probléma az, hogy teljesen véletlenül kell elhibáznod. Semmi értelme szándékosan próbálgatni, mert úgysem sikerül. Az a lényeg, hogy félúton valami hirtelen elvonja a figyelmed, és ne is gondolj tovább a zuhanásra vagy a földre, vagy arra, mennyire fájdalmas lesz, ha mégsem hibázod el
Közismerten nehéz dolog nem gondolni erre a három dologra, a rendelkezésedre álló egy röpke másodperc alatt. Emiatt nem sikerül sokaknak, akik örökre csalódnak ebben az egyébként mókás és igen látványos sportban.
@Penivaldes:
Egerünk? Egered? Ne'ba! Ha már Te sem tudod... :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hohóóó... Ő még nem lehetett krix-tag. Kövért is csak képről utáhattya nem?
@Penivaldes:
Na, tessék... Pedig ki sem írtam, hogy "pina"... :))
@Penivaldes: Ettől nem bealudni kell, Te!
Lenyugodni, magadba szállni..Stefinek is ajánlanám, ha látná valaki.
@a szív fészkei:
Csoda, ha Habony elvtárs nője ebben a ku.va nagy hajtásban félrekufircolt és inkább más bráner után nézett? :))
@Penivaldes: "ettől bealszom. izgatóbbat nem tudsz? "

Egykulcsos, 16%-os SZJA?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
.(((((((((((((
gonosz vagy!!
nem is foglak többet szeretni ha ilyen vagy.
:(((
@miva?: Kösz, de itt az történt, hogy a nagy példaképpé emelésébe kicsit beleköptem a valóságból egy csulányit. Sajna, aki nácibarna volt, azon néha még látszik...

Ha írt szépeket Lorenz, oké-zsoké. Én meg azt írtam, hogy amikor nagyon anno elolvastam, akkor nagyon megindított. Még azt is elhiszem neki, hogy a libákat tényleg őszintén és szívből szerette.

Coelho, Müller legalább nem onnan - ahol KL volt jó darabig - rajtoltak megmondóembernek.
@Penivaldes: Akkor gondold 61%-nak azt a 16-ot :D
@Penivaldes:
Egy DÖG! De ezt eddig is tudtuk.. Elássam??? :) Na!!! :)
Most játssza a rossz fiút, pedig csak a méregtelenítés ment az agyára... Néhány nap és regenerálódik! :)
@miva?: C''
Ez nem csak sport, nem csak hivatás, nem csak pénzkereset. Maga a gyönyörűség! Rohadt szerencséjük van azoknak, akiknek megadatott a mákony. Ha meg abból is élnek, akkor összeállt minden. Olvastam Cserhalmi Imre könyvében, hogy legyen az ember mezőgazdasági, vagy polgári, vagy katonai, az mindegy. Ugyan az az érzés a pilótának a reptéren. Sajnos nekem csak a szeretete adatott meg. Úgy írsz, mint ha közöd lenne hozzá. Nem tévedek?
@a szív fészkei: Jólvanna. Ha kutyás lennél, nem is tudnál másról, mint a csau-csauiról. Akkor a barnulás csak valami mellékes dolog lenne. Nem mindegy, hogy összerakod-e, vagy csak falod.
@a szív fészkei:
Igény az lenne rá... Csak akkor rábukna mindenki és akkor nekem mi marad??? :))
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Mi van??? Mit tudsz??? Azt a szép, megnyerő Árpit képes volt lecserélni egy másik ideiglenesen benne állomásozóra????
@Knósszosz: Ezt douglas Adams írja :D

Az illető, aki megírta az öt kötetes trilógiát, oszt egyből meghalt.

Erre mondják, hogy ez volt a dolga. Megcsinálta, mehet tovább.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ahogy elnézem a lepkegyűjteményed, akad majd azért ezután. Eddig feketéről, szőkéről lehet tudni, a kis brunette-k és vörösek tervbe vannak véve? Vagy az is lecsekkolva. ;-DDD
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Nem volt elég a bőkezű zsé amit a pasi nyalt fel a századvégnél?!
Hogy tudnálak megvigasztalni?:)
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): Kár, hogy soha senki nem mesélte el neked, mit is szeretnek a fiúk. De sok mindent megmagyaráz veled kapcsolatban.
@Penivaldes:

Én jó vagyok... csak ma elbaszták a hangulatom...

Meg te is azt írod "nem vagyok egérmegőrző"...

:(
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Én pontosan tudom, hogy mit szeretnek a fiúk. De azt is tudom, hogy nem szabad nekik könnyen és gyorsan odaadni.
@Knósszosz: De sztorik vannak.
Szentkirályszabadján az ejtőernyősök egyszer - ki tudja miért - az álló motorú helikopterbe ültek be. Miután a pilóta a kifutón vagy negyed óráig melegítette a gépet, egyszer csak hátraszólt a főnöknek, hogy "Pista bácsi, ugrás!"

Az meg hasra vetette magát a betonon. :(
@a szív fészkei:
Nincs lecsekkolva... csak dolgozok rajta! Most mit irigykedsz? Nem vagyok én fából... :) Lepkegyűjtemény?
Nem kérem, én a női nem nagy tisztelője vagyok! Nem a mezei testi örömök érdekelnek... csak. Az intellektuális is, ezért kicsapongok a jobb és a bal oldalra is.
A bájos hölgyek sem pol. alapon születnek! :))
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):

ha nem adod könnyen és gyorsan azt a töltött képosztát, soha nem lesz férjed!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Te, hogyan tudnál? Ez azért nem itteni téma lenne, azt ugye tudod!? ;) Szét irigykednék magukat...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Repkedj csak, én aztán biztos nem ítéllek el ezért! Sőt, hajrá beporzás!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na tudod, pedig tegnap direkte küldtem neked képeket a mosolyalbumodba. ;-)

Peni nem meditálni akarna veled, valahol ez érthető. Az magányos sport.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Még odaadnád a hűtőből azt a sört, azután kampec! Ne viccelj...
@a szív fészkei: Nagy spóraszóró hírében áll?
Lyányok, a szemeket a cipőre!
@miva?: Van pár haverom, aki a közelében van a gyönyörnek, irigylem őket. A MALÉV miatt meg különösen tele van... Olyan idegenvezetővel egyetlen légitársaságnál sem utazhattál, mint a kék orrú madarakat terelő Kiss Kálmán kapitánnyal. Ez tuti biztos. Még a Tupik (154-es korszak) idején repültem vele először. Frenetikus volt. Minden rezdülésről tájékoztatott, minden látványosságra felhívta a figyelmet, amit érintettünk az út során. Na látod, ez az a dolog, amire csettint az ember. Mi mire csettinthetünk? Legfeljebb egy temetésen, de nem mondom meg kién, bibibíííí!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: mit meg nem tudok, te egy vöröskét fűzöl?!
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): A te egészségednek is jót tesz ha időnként odaadod. Ezt se mondta neked senki? Határozottan jó hangulatodnak, a környezetednek meg pláne.
@a szív fészkei:
Ja, mert rohadék libsik vagyunk! :)) Bezzeg a konziknál még a porzás is pipettával zajlik! :))
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Amúgy nőkre nehezen irigykedhetnék.

Sajna, vörös pasim nekem sem volt (az hiányzott a színskálámból, mert amúgy megvolt szőkétől a barnán át a mákos feketéig minden)-csak a város, de szerintem a föld egyik leggyönyörűbb árnyalatú vöröshajúja, mint barát. Amikor átúszott a kádáriban Jugóból Triesztbe disszidálási okból fogva közt az útlevelével aztán sitt - , évekig az olasz fodrászok hajmodellje volt, hogy valamiből megéljen. De mára bebarnult az a lángoló lobonca. :-((((

Szóval én is hiányérzettel halok majd meg. Te még pótolhatod a tiédet. De akkor valódival tedd, ma minden második nő festett piros, váááááááá.
@Knósszosz:

Tutora jó lehet. Én egyetem mellett ipari alpinistáskodtam, és nyamvadt 17 méter felett az első napomon fogytam vagy 5 kilót :D

Aztán persze buli lett az is, hívtuk a munkavédelmiseket hogy jöjjenek fel, mert nem érünk rá, de nem jöttek belógni 24-re :D

Nekem a repólésből csak a kereskedelmi jutott, az meg baromi unalmas sajnos. Valami kisgéppel, vagy paplanernyővel tutira megőrülnék érte, de ez elég távolinak tűnik momentán.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": de a sör véd a kullancsok ellen. Mi csak félünk!
@a szív fészkei:
Ezért kell meggyőződni a lobonc színéről. Manapság ez nem is olyan egyszerű, amikor nem csak én borotválkozok! :)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Figyelmeztetlek, kis lakásban lakunk a nővéremmel, és csak egy ágy van...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Szín? Magasság? Súly..., csillagkép... :O Tudom, rohadék vagyok...
@miva?: Elég elszántak lehettek a harcban ha azt a keserű, büdös vackot megisszátok:P
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Nem vörös és nem úgy néz ki mint stefike. :D De skorpió a jegye...
@miva?: Valami rosszat mondtam?:O
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Hú de nehéz sorotok van! Kellett nektek ezt a pucér divatot annyira favorizálni, hogy egy kefebajuszka se maradhat...

Hát annyira nem tudom átérezni a problémát, én nem szeretem a meztelen csigafazont pasiban. De ugye régi iskola volnék. :-)))

Azért a poszt utolsó mondatainak hangulatához remekül kapcsolódunk, semmi szétoffolás nincs.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Banános sör, erdei gyümölcsös sör, vörös sör, barna sör, szőke sör, búzasör, csak belgiumban 400 féle sört gyártanak. A Brüsszeli Delirium Tremense-ben 2000 féle sör van. Nem mind büdös :D
de van olyan is, ami után napokig szellőztetni kell.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Amilyen perverz állat vagyok, ma is megnéztem a vöröscsajok blogot... Háááát... Tulajdoképp, nem rossz, csak ha a csaj kétszer borogatná, elmúlna! :)
@a szív fészkei: Mi sosem offolunk. Csak az ide látogató trollok teszik.:D:D:D
@miva?: Veri a gösser 0%-os citromos sörét? Azt szeretem. Ki tudja, lehet hogy rákapok a focimeccsre és ilyet iszogatom. A sört meg majd Boli hozza;))
@a szív fészkei:
Nézd, néhol nyírom magam, de a második nevem így is Chubakka... :)
Íme, egy vonzó férfi!

Arányos germán arcél, összevont szemöldök, hideg, éles tekintet:

mediabase1.uib.no/pls/apex/norgeslexi.show_image?id=12181
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):

Ez a Cohn Móric haverom a farsangon.
De majd átadom, hogy bejön neked (naked) :D
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):

Úgy néz, mint akinek a német juhászát b@sza egy weimari vizsla
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Azt gondolám, hogy a hitetleneknek felvilágosító célzatú órákat kellene adnunk, a serfogyasztás kulturjárul, nem?
Itt van egy echte, acélos, árja német!
t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7As5RVt3_VH3rClfLv8hkfn2EspU20Vy9DZRexIL6AZrodXSb
Stefke ideálja... Volt vagy 40 kiló és olyan igazi árja... baszki, ez a picsa tényleg enyire primitív!
Már egy hete van ez a nick neve? Na, nem lesz sokáig!
Itt van egy echte, acélos, árja német!
t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7As5RVt3_VH3rClfLv8hkfn2EspU20Vy9DZRexIL6AZrodXSb
Stefke ideálja... Volt vagy 40 kiló és olyan igazi árja... baszki, ez a picsa tényleg ennyire primitív!
Már egy hete van ez a nick neve? Na, nem lesz sokáig!
@miva?:

na akkor le vagyok maradva a magam 150 féle sörével, igaz én sör sör -ről beszélek ami bármi -bármi okból- keveréke az nem sör -számomra és nem iszom

van viszont egy receptem reggeli helyett:

5 nyers tojás, egy kávéskanál barna cukor, egy marék jégkocka, egy deci Calvados, egy doboz Guiness, egy darab banán, 1 dl tömény narancslé a mixerbe és azt meginni

egy egész napra erőt ad, és nem is nehéz
@Knósszosz: Nemcsak arról, kezdem belátni, balátom!
De elfáradtam, sziklák ülnek testemen, ideje, hogy álmom elaltasson!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Volt rá tíz perced, hogy rákérdezz, elmulasztottad!:-P
Jó éjt és szép álmokat a hercigről!:-)
@rodeo36:

Ha a tojást, a cukrot, a jeget, a banánt meg a narancsleved kihagyjuk, egész ihatónak tűnik. :D
@rodeo36: Azta, holnap veszek Calvadost, szombaton kipróbálom :D

Meredeken hangzik, de hát a tapasztalást nem helyettesítheti holmi gondolatkísérlet!
@rodeo36: elmentve recepznek, köszi :D
remélem, a feleségem is hálás lesz.

én komolyan vettem a leveleidet is, bár adtak úgy 1-2 évnyi munkát!
@miva?: erre viszont rá kell pihennem, kellemes éjt nektek!
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):
Szánalmas figura vagy…
Csak a hülye nem látja át, mit akarsz evvel a baromságoddal csinálni.
Lassan kezd dög unalmas lenni, kitalálhatnál valami újat. Vedd elő Pol-Pot ’munkásságát’, vagy teszem azt csáknorisz videókat is linkelhetnél, de ez már neked is gáz töki. Ha magadtól fogalmaztad azokat a röfögéseket amiket írtál, akkor nem vagy teljesen hülye, csak kissé túllihegted. Csöpögős a szarod, talán már fos is. Ha volna stílusérzéked, talán be is palizhatnál vele sokakat. El kell keserítselek: itt nem fog menni.
Brühühühühü…
@miva?: Pontgyűjtő kártyád van-:))) Majd kiállítun 1-et:DD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Minél sűrűbben tartják karban ezt a szar blog.hu-t, annál nagyobb fos.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Woolmark, tiszta, élő gyapjú. :-)) Én szeretem, persze nem én vagyok a célcsoportod, tudom. ;-)

Nekem nem a márványsima kisfiúk az eseteim, nem vagyok egyházi személy.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Fejforma kérdése. Meg ha szép az az arca, akkor sincs gond. A haj elég sok mindent feldob.
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): Gyönyörű, harmonikus vonások, kék, emberséggel, értelemmel, melegséggel teli tekintet, stb. stb. Öregkorára is gyönyörű maradt, amúgy talpig férfi. Ja ehhezneki nem kellett öldökölnie. paulnewman.com/

Fényévnyire vagy az ilyentől. Álmodozz a germán morcikádról. Azok azt sem tudták, mi a mosoly, ahogy Orvbánod sem. Csak vicsorogni képesek a zsákmány felett.
@miva?: DE jól mosd meg a tojásokat előtte, mert a komoly szapora is nagyon rád jöhet, ha marad baci a nagy mixtúrában! Operaénekesek szoktak ilyennel öblögetni, nem? Gondolom, a jeget kihagyják.
Ki röhögte itt ki nemrég hangosan Gyurcsányt? Mert akkor fetrengjen Mattolcsyra is: hvg.hu/gazdasag/20120607_matolcsy_cnn#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_6_7

"Magyarország költségvetési állapota "rendben van", a válságnak vége - mondta a CNN-nek adott interjújában Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter." Na ő csak tudja.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Igaz, igaz, Vánnyadt Vánnyadtovics Vinyon, mint ha magam mondtam volna" Ha Stefi marad a karbantartás után, a rencergazda egy segg.
Jó éjt a kitűnő társaságnak! Ja, Olasz-Spanyol vasárnap, utána meg F-1 Kanadából (Körösztanja hééé!), jó hétvége lessz jessz!
Szevasztok!
@a szív fészkei: Gábriel volt a drága. :D
Cnn-nél éget minket?! Ó te jó ég. Ez rezzenéstelen arccal jelentette ki arra, hogy nő az adó, csökken a gdp, egekben a hiány, hogy nem, mi növekszünk... Anyám borogass!
@miva?: nem fogod megbánni, ha meg akarod igazán bolondítani, ahhoz hogy a cukor kiérződjék egy késhegynyi konyhasót is tegyél bele és ugyanannyi fekete borst, tyúktojásban megbízhatsz a kacsa és libatojás szokott veszélyes lenni ha nem teljesen lecsekkolt a forrás...operaénekesek Calvados mellé UNICUMOT IS TESZNEK BELE, a jég nem árt, az izzó Calvadost és Unicumot ellentételezi

ez utóbbi @szívemnek
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
te nem vagy rosszmájú...nyugodtan próbáld ki, banán helyett tehetsz bele másfél deci ízesítés nélküli!!!! paradicsomlét...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

mondjuk én a zabpehely és korpa meg a többi szemét hideg tejjel kevert változata helyett iszom mert az előbbit a disznóknak szoktuk adni anno, ma már abba az utcába sem megyek be ahol ezeket árulják...persze ez nem egy Kellogg reklám de a Kellogg-ot egye meg a tulajdonos, első kanál után hányingerem támad a többi a WC lefolyóba rohan...szóval pénzkidobás

ez meg bevált

egyébként igazad lehet
@a szív fészkei:
a CNN? hát meghallgatták, majd valaki egy más alkalommal mond erről is egy jegyzetet amit a zemtéi majd nem ad le

brühühühühühühühü
Tóta Áderról hvg.hu/w/20120607_ader#rss

Legyen úgy, hogy tényleg hasad a zegység... Bár Árpád írt olyat is 2010 előtt, hogy legyen cska kétharmad, azzal talán tud bánni a Fidesz. Hát az meglett. A bánás is. A megbánás is.
@rodeo36: Szerintem nem bürhühüznek - te mém lettél evvel, tudod? - hanem szétesnek a röhögéstől, most keresik a férccérnát...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Vágyik ilyen szilárdságú pöcsre, azért írigálja percenként ki.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Őt is borogathatná fel valaki már. De Amerika legalább jót mulat.
@rodeo36: Kösz, valahol olvastam, hogy a tojás fényezi a hangszálakat.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: :-) Szép az, ami érdek nélkül tetszik.- mondá Kant. Stefinek franc se tudja, mi az érdeke, de ezek a germán savanyújóskák már nem kelnek ki a zombilétből a kedvéért.

Rajongása plátói marad, tisztaságát nem szennyezi be másféle titánszilárdságú. ;-DDD Őrzi magát eme zombiknak, álmában hátha meglátogatják.
@a szív fészkei:
pontyosan!!!!!!!!!!!!!!!! azok ott profik, fapofával meghallgattyák majd -alig várva, hogy vége legyen- akkor a munkaszobáikban hahotáznak...ezek csemegék, mint a banánon a tejszínhab
mérnök kamara a VITUKI közgépesítéséről...

epiteszforum.hu/node/21258
@a szív fészkei:
bízzunk? a kövér helyére kellene valami laptopot tenni, és a kövért kondásnak minősíteni, dupla kalappal és elkerítve, nehogy kiszökjön...és még néhány ilyen "szakember" nagyon jól mellőzhető lenne
@dr. Bubó:
meg van fejtve a közgép létének: egyszerű mint faék, lefölöz, semmit sem csinál csak köztes gazda és nélküle senki sehová és sarcol mást nem is csinál, munkára képtelen értéktelen szarháziak gyülekezete a tulajjal az élen, ha önállóan kellene vállalkoznia -bármire- seperc alatt megbukna, ugyanolyan "zseni mint a minidúcseésajobbkönyöke"

semmihez sem ért csak sarcoláshoz

ha ezeknek akik ténylegesen dolgoznak lenne egy kis magukhoz valója akkor ki tudnák lőni seperc alatt, magára kellene hagyni amikor megkap egy szerződést és nem alvállalkozni vele...amikor először külföldi kézbe játszaná a szerződést akkor publikálni...itt a szar íme lássátok
@a szív fészkei: ez a buzibajúsz nem veszi észre mennyire felesleges és unalmas?

nincs egyetlen ember sem aki megmondaná neki, hogy feleslegesebb, mint a Pápa fasza
@a szív fészkei:
az index csak az elejét adja -bár pontosan- de a politikai gyökereit a gazdasági szarnak -amit a cikk mélyen elemez és valóságosan, tényszerűen- nem, és így még akár pozitív felhangot is lehet adni egy olyan cikknek ami GYÁSZJELENTÉS A VÖRÖS BETŰS CIM: HALDOKLÓ MAGYAR GAZDASÁG, BETEGSÉG A DUNÁNÁL (ahol a "sickness" szót használja, ami nemrégen keletkezett betegséget jelent, ellentétben az "illness"-szel, ami tartós hosszú, életreszóló betegséget, mint bénaság, nyomorékság, azaz veleszületett betegséget jelent, tehát a "sickness" megvádolja azt a kormányt/pártot amely azt létrehozta!!! pusztán szóhasználat)

és EXODUS-ról beszél az utolsó mondatban
@a szív fészkei:
az emberek csalódtak isteneikben és azok hazug földi imitátoraiban, ócska csepűrágássá vált -végre- világjelenség, és a gazdasági kétségbeesés nem segít, miben higyjenek, kóklerekben akik még az uccsó fillérjüket is elcsaklizzák semmiért? tömjénfüstért meg áldásért és még el sem akarják temetni ha nem fizet egy vagyont...

hamvasztás, hamvak a szélbe...mint Indiában és sok más távolkeleti helyen...nem őrzik a testet az mindenképpen visszaintegrálódik az anyagba amiből lett
@a szív fészkei:
ez egy komment a The Economist cikkéhez, egy magyar fiatal (gyászjelentés)
ime:

Anauneem 36 mins ago
I am a 22 year old economic analysis student and I'd like to insert my humble opinion into the conversation.
The way I see it, all the chaos in public opinion, internal and foreign politics mentioned above roots in the absolute lack of modesty, humility and self-evaluation. Nobody seems to care to place themselves in context with the demolition going on, but rather point fingers to the remains of previous (or existing) political and social machines and reflect to themselves as objectively positive alternatives based on internal benchmarks. Everybody seems to be posessing the absolute optimal concept of socioeconomics, yet they all differ. Since the populistic wildfire of Orban's propaganda in 2006 it became sort of a trend for people of any social status to project their own revolutionary aspects on others and anyone who dares to disagree with them is automatically categorized into an opposing political cluster which (for them) makes you an enemy, an impedimental element of society and considering the past errors of your political agenda (or at least the one you're associated with) you are denied to have an opinion. A perfectly fitting example of this is the commotion about Nyiro. If you support the inauguration of a cross-border Hungarian author into the national curriculum, you are clearly a radical, narrow-minded fool with nazistic tendencies. Yet if you refuse to associate yourself with an openly anti-semitic, nyilasian political figure, undouptedly you are a communist, you are the substance of the socialist establishment, you're unpatriotic and undermining the culture of the great people of Hungary. This kind of attitude towards social living creates rigid fences among citizens of Hungary and eradicates any chance of cooperation outside the group of their "comrades". It's disgusting. It confutes all the principles of communal living and reprioritizes politics for the simple man in an awful way.The kind of political dispute going on inside and outside the parliament lost all essence of national governance; it's all about rhetorics and truly, nothing else. There is no goal, no agreement to reach, only to fight to keep fighting. It's destroying our economy, our culture and our freedom. It generates unnecessary conflicts among friends, coworkers, even family members. But worst of all, it sends a message that being 'political' does not require the understanding of the establishment, a few slogans and a colorful picture of the enemy will do. This is not how a democracy should work and given the short history of democracy in Hungary it's already off to a bad start. People seem to confuse freedom of speech with authority.
Yet they enjoy it. Even if they don't admit it, they are comfortable listening to themselves and their echoing comrades.

Our society is falling appart, not to mention our financial and industrial system. As a student with the opportunity to flee, I see no reason why not. I choose not to be categorized in any cluster, I wish not to make enemies simply by having an opinion. Jobs are scarce, foreign capital is frowned upon (yet Budapest enthusiastically refers to itself as a metropolis) and hatred and xenophoby lurks around every corner. The commenter before me is probably right: it's terrible advertisement to share such thoughts here.
I know I made some major generalizations, but this is how statistics works: averages.
Csak úgy jelezném, Freedom House, Economist, CNN.

Közben itt meg vele kezdődik egy film:
i2.listal.com/image/457517/600full-cleo-pires.jpg
(rohadjon meg minden politikus)
@tucano:
azt te csak gondolod, a bonsaidúcse sokaknak sokkal szebb és az van a hűtőgépre meg a rötyi falára ragasztva életnagyságban és még oltárt is állítanak neki gyertyával talán patkányáldozattal is...
brühühühühühühühü
@rodeo36: Akkor maradok perverz, továbbra is a morena-kért olvadok.
Itt legalább lehet választani, hogy kiért lelkesedik a filho de homem.
Mondjuk itt is fenékbe billenteném főnököt, hogy kiirtatja az erdőt. Bezzeg, amikor még terrorájszt volt, akkor jó volt bujkálni a fák között, meg onnan lődözni a rendőröket, most vizierőmű meg a fa**om.
@a szív fészkei:
Stefkét látogassa a rézfa..ú bagoly, meg a mûanyag vibrátor! :)
süti beállítások módosítása