Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/tldr/2024/04/29/novak-katalin-sogornoje-es-egy-ot-eve-tarto-nyomozas-a-szegeny-donorok-pete... (2024.04.29. 19:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.05.25. 05:43 Fabius

Ha két forintot érne még Orbán szava

Nem sok szórakoztatóbb dolog van annál, mikor közjogi méltóságaink Európába mennek. Lehet valami külön vírus csak nekik, ami a határt átlépve megtámadja és maga alá gyűri őket, mert mire megérkeznek a célállomásra addig általában a legalapvetőbb három dolgot elfelejtik:

 1: Kik ők.

2: Honnan jöttek.

3: Mekkora jelentőséggel bírnak. 

 Ekkor aztán beindul a banzáj, csúcsra jár a cukiság faktor, és Európa Alekoszainak műsorán röhög a kontinens. 

 Kövér László Berlinben járt. Nem mondom, Merkel asszony annyira zavarba tudja hozni az embert, hogy orbánviktor módra képes előtte levilágbajnokozni egy Bajnai teljesítményt, de nem gondoltam, hogy Morcos Bajusz házelnököt is elkapja a térdremegés, és lányos zavarában ilyen kicsúszik a száján:

 "Magyarország minden tőle telhető támogatást megad Németországnak a gazdasági válság leküzdéséhez." 

 Azoknak a németeknek, akiknek válság ide, válság oda, annyi pénzük van, mint még sose volt. Lovagias ez a fiú én mondom. Isteni szerencse, hogy nem vette komolyan senki, és nem mondták neki, hogy akkor Lacikám dobjál már ebbe a kalapba ötszáz eurót a berlini hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére, mert lett volna nagy zavart kapkodás és zsebturkálás a delegációban nyomban, hogy a kiküldetési kávépénzből valahogy összeguberálják a bedobni valót. Ezzel szemben az Aldi tulajdonos Albrecht család simán kifizeti a komplett magyar államadósságot zsebből, ha akarja.  kövér-merkel.jpg

 Ezzel párhuzamosan Orbán Brüsszelben lazult, ahol a Visegrádi Négyek nevében kijelentette:

 "állítsák meg a bankok „Közép-Európából történő, anyabankok irányában zajló” tőkekivonását"

 A hatást el tudjátok képzelni? Én is. Lelki szemeim előtt megjelent az európai bankvezérek hahotázó feje, amint éppen Orbánt és a megegyezésre törekvést hallgatták. Ezek szerint mégse volna baj, ha Viktor szerződésen szereplő aláírása és a szava többet érne egy lyukas garasnál.  De amikor a Bankszövetséggel kötött megállapodás nem éri meg még a félév fordulót sem, akkor bizony oda kell menni és könyörögni kell, hogy ne vigyétek már el a tőkét az országból szeretett európai anyabankok, léccilécci, mert éhen találunk dögleni. Hiába no, a bankok félévente arcon szarása lehet mégsem a legjobb unortodox fegyver a vágyott gazdasági növekedés felé vezető rögös úton. 

Így mulattatják odakint a népeket nagyjaink. Érdekes, hogy a határt átlépve milyen gyorsan elfelejtik: mi nem a gazdag, feltételeket diktáló nagybácsi vagyunk, hanem a maroknyi csóró, hülye rokon, akiket egy futbalkos messiás vezet. 

 

 

 

750 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr74544913

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.05.25. 12:42:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Orbán elhalasztaná a 2014-es választásokat 2012.05.25. 10:11:43

A miniszterelnök úr a múlt héten még csak a pártok állami támogatásának megvonásával sokkolta a közvéleményt. A hét elején már a következő választásokon bevezetendő kötelező regisztrációval borzolta a demokráciáért aggódók idegeit. Mindezek azonban elt...

Trackback: Kövér László szerint az ellenzéknek nincs helye a parlamentben 2012.05.25. 10:01:38

Ezt mondta: “… az önmagában méltatlan, hogy a tőlem balra helyet foglaló képviselő hölgyek és urak egyáltalán itt ülhetnek ebben az országgyűlésben.” Mit lehet erre válaszolni? Talán azt, hogy az MSZMP Központi Bizottsági múlttal rend...

Trackback: Kövér László szerint az ellenzéknek nincs helye a parlamentben 2012.05.25. 10:01:38

Ezt mondta: “… az önmagában méltatlan, hogy a tőlem balra helyet foglaló képviselő hölgyek és urak egyáltalán itt ülhetnek ebben az országgyűlésben.” Mit lehet erre válaszolni? Talán azt, hogy az MSZMP Központi Bizottsági múlttal rend...

Trackback: “Hátha nélkülük többre mennénk” – 10 éves Kövér László köteles beszéde 2012.05.25. 09:59:47

Kövér László “köteles beszédének” üzenete ez volt: aki nem tud csatlakozni a Fidesz-kormány hurráoptimizmusához, az legjobban teszi, ha saját maga likvidálja magát a kormány útjából. A Fidesz először tagadta Kövér kijelentését és perrel fen...

Trackback: Kövér László az újságírókról: “nyikhaj, senkiházi, utolsó tollforgató terroristák” 2012.05.25. 09:57:01

  “Kövér László csacsiságokat beszélt, nyilván feszült volt” – reagált a HVG főszerkesztője a házelnök hisztijére. Éppen csak azt nem tette hozzá, hogy Kövérnek talán megjött, attól annyira feszült, és azért illette az újságíróka...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idióta bagázs műsora, idiótáknak, de legalább orca az van
fabius tönkretetted a rekeszizmomat, nem tudom rezgését megállítani:

"Így mulattatják odakint a népeket nagyjaink. Érdekes, hogy a határt átlépve milyen gyorsan elfelejtik: mi nem a gazdag, feltételeket diktáló nagybácsi vagyunk, hanem a maroknyi csóró, hülye rokon, akiket egy futbalkos messiás vezet. "

ugye "futballokos"-t akartál írni...mert kosnak nem kos balnak nem bal fut nak nem fut...szóval magyar miniszterelnök

nézegettem a hozzáférhető képeket a banzájról ahol őfőtörpesége is jelen volt...belebazyajg a lencsébe (na nem abba amiért eladta a ti örökségeteket) és assziszi mi elhisszük, hogy a többiek is észreveszik és nem olyan mint a bojt a függönyön

szóval nagy SÓ vagy cikor?
bocs, de off leszek, mivel azt látom, hogy ez a hír nem igazán érte el az ingerküszöböt, az indexen például nem is írtak róla, pedig ezzel nyitott a narancsuralom, és aki akarta, már ebből tudta, hogy mire számíthat a fidesztől, Orbántól.
nol.hu/belfold/budai_ujabb_mellefogasa__megszuntettek_a_filozofusok_elleni_eljarasokat
A vád hűtlen kezelés és a jogosulatlan gazdasági tevékenység. Erről mondta ki a rendőrség, hogy nem történt bűncselekmény.
Gondolom sokan emlékeztek még arra a boszorkányüldözésre a "másként gondolkodó" filozófusok ellen, és arra a kussra a magyar tudományos életben, ami ezt fogadta. Sőt, Pálinkás még rá is erősített. Ebből is tudta Orbán, hogy bármit megtehet a kétharmad birtokában.
Ha akkor elemi erejű felháborodás lett volna, meg szolidarítás a megrágalmazott filozófusok mellett, akkor...az nem Magyarország lett volna:(((
Orbán szerint:
"...az EU-tagországok jelenleg két csoportba sorolhatók aszerint, hogy csak versenyképességi problémáik vannak, vagy emellett magas államadóssággal is küzdenek. Magyarország azon 3-4 tagállam szűk körébe tartozik, amelyek képesek arra, hogy idén és jövőre egyszerre csökkentsék az adósságot és növeljék a versenyképességet"...

Szóval képesek.
És akkor most ennyi elég is.
Képesek, oszt jónapot.
@aritus:
Pálinkásnak hivatalból vissza kellett volna utasítania az egész córeszt ehelyett lejáratta saját magát egy házatlan csiga szintjére és azóta sok mindenki más is hasonlóan, ha másra nem erre jó volt az egész córesz

persze a cigánysurmó bármit megtehet de annak előbb utóbb következményei lesznek
És itt az eredménye az orbáni ámokfutásnak:
nol.hu/kulfold/viszlat__magyarorszag__orbanek_miatt_menekul_a_jovo_elitje
Pont azok a fiatalok menekülnek el az országból, akik a legtörekvőbbek, legtájékozottabbak, legrugalmasabbak stb., azaz, akiktől leginkább lehetett volna remélni, hogy aktív résztvevői, előmozdítói lehetnének abban, hogy a haza fényre derüljön.
@rodeo36: @komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

A sok komment terrorista nem fogja fel, hogy csak az elmúlt nyolc év szennyét tünteti el a miniszterelnök, emberfeletti munkát végezve!
Nem bántani, inkább bátorítani kellene, hogy ne veszítse el hitét és erejét az értünk végzett munka során.
Isten áldja meg minden léptét ennek a nagyszerű embernek, ennek a csodálatos államférfinak!!
@rodeo36: Pálinkástól azóta hányok, egy undorító féreg. Persze, amikor a rágalmazás és boszorkányüldözés olyan méreteket öltött az összes "jobboldali" újságban, tv-ben, ami minden határon túl ment, valamint a nemzetközi filozófus, tudós társadalom, élükön Habermassal ( hvg.hu/vilag/20110125_habermas_heller_vajda_radnoti ), akkor megeresztett valami nyekergés félét, hogy azért ennyire mégse.
@jenőke: ja, Matolcsy és Orbán a bölcs vezetőink, megtanították népünknek a fényevést, így mindenre képesek vagyunk, leszünk.
@aritus: kimaradt, hogy a filozófusok mellé állt, de gondolom érthető volt, hogy mit akartam mondani.
@Tűzfal: igazd vagyon, meja kulpa
élen a párt, csal a fidesz, mindökörön állam
@aritus: átok reánk itt ezen a helyen, a kömény magból 2-3 ember, idő eltolással, de azonos szeletkéket citál ide a mi zseniális közéletünkből :-)
a mi ingerküszöbünk még még, működik
@Tűzfal:

egy tippem van arra az istenre akire én gondolok, hogy áldja meg:

HÁDÉSZ
@jenőke:

ezek a szavai méltóak a PAPAGÁJKOMMANDÓ MARSCHALLJÁHOZ
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: @rodeo36:

Poénkodjatok csak! Nem tiszteltek ti sem istent, sem embert!
Ezért tart itt a zország!
Istentelenek!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Tűzfalunk milyen szép NER kompatibilis tégla lett... :DD
Hiába no, Éljen a Párt!

Az a vicc, hogy ezek, akik ma a magyar politikai közélet irányítói, ezzel a szar mentalitásukkal és semmitmondó dumájukkal a nemzetközi porondon nyivákolnak, osztják a nullát. Idehaza, annak a beszűkült tudatú rétegüknek ez a szint az, amiben szépen tudnak hörögni, fröcsögni, elbüfikézni.
Ja, hogy ez a nemzetközi szinten szánalmas és kacagványos? Ez már legyen azok baja ott, távol, a rothadó nyugaton.
Mi felajánlottuk, hogy segítünk! Na... Mert mi ilyen facogányos csávók vagyunk!
Legalábbis amióta a rádió bemondja Alcsút, Felcsút időjárását, meg persze azt is, ha kidől arrafelé egy fa...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: ha jól értem szavaidat, korábban már más is írt a filozófusokról?

Egyébként az Orbán-Matolcsy páros zsenialitását mutatja az is, hogy a nyomorult közmunkásoknek nem fizetik ki időben azt a nyomorult, szégyentelen 47 ezer hufot Észak-Magyarországon. És akkor ebbeől a hírből az ki se derül, hogy milyen körülmények között dolgoztatják ezeket a szerencsétleneket.
Mondom, a zseniális találmányuk a fényevés. Mármint az istenadta nép egyen fényt, nekik pedig habzsi-dözsi, és centrális erőtér, ahol nincsenek viták, nincsenek másként gondolkozók, csak egy ütemre dobbanó szívek, és lábak.
@Tűzfal:
én embert szoktam tisztelni isten nincs ezért mindegy, hogy tisztelem vagy nem

őfőtörpesége meg nem ember csak egy galandféreg azért meg tisztelet nem jár

de te azt csinálsz amit akarsz csak ne nagyon koszold ezt a blogot jelenléteddel mert tahótlanítlak és nem hívlak vissza
@rodeo36: az isten áldjon meg, irónia!
@rodeo36:
Pedig Orbán mondta és ő nem mars. Még marad nehány napig.
@rodeo36:
Baszki, korán reggel (nálunk), nálad meg semmi iróniafeeling érzés... Csak marhul a csóka! :DD
@rodeo36: hehe, tűzfal nem olyan, csak pótól egy kiveszőben lévő állat fajt :-)

@aritus: igen, linkeskedtem én is a tegnapi poszthó

@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: jahh, az irányzékot még pontosítani kell, és az időzítést is, de az irány már támogatandó :-)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Nem értem mi a bajod. Itt azt írják erről nem tehetnek "nagyjaink." :)

"A szakértők szerint hiába sikerült többé-kevésbé elfogadható konvergenciaprogramot összeállítania a kormánynak, az elmúlt hetek folyamatai azt mutatták, hogy egyre kevésbé vagyunk urai az Magyarországra ható folyamatoknak. Ezt bizonyítja, hogy a május eleji görög választások óta - ami patt helyzetet hozott az EU-IMF paktumot támogató és elvető politikai erők között - 16 százalékkal nőtt a magyar csődkockázati felár (CDS) és a magyar deviza 8-9 forinttal gyengült az euróhoz képest.

Ezt csak a görög események indokolták, itthon nem történt olyasmi, aminek így kellett volna hatnia. Ezért a horror forgatókönyv szerint, azaz ha a görög választások újra döntetlennel végződnek vagy a paktumellenes erők kerülnek hatalomra - ami azzal járna, hogy Görögország órákra kerülne az államcsődtől -, drámaian megnőhet a Magyarországgal szembeni bizalmatlanság, ami sokkot okozhat a forint piacán."
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: hát mondom én, hogy fényevés! Azt hiszitek, hogy viccelek, de az interkontinentális forgatókorong, a technikai atombomba feltalálóját, Matolcsyt már csak egy paraszthajszál választja el attól, hogy újabb, zseniális megoldást jelentsen be: Én egész népemet fogom fényevésre tanítani.
Egyébként pedig balfasz narancskomcsiknak és ideggyenge főnöküknek küldöm ezt, szeretettel:
"A németek gazdagabbak, mint valaha"
index.hu/gazdasag/vilag/2012/05/24/a_nemetek_gazdagabbak_mint_valaha/

Mert nekünk kell megsegíteni őket... Viktor, Viktor... Nem tudom mit szívsz, de sürgősen le kéne tenni az a kurva csavarlazítót, mert ha így folytatod, annyira elszakadsz a valóságtól, mint Mráz Ágostonék!
@Gábriel angyal:
Persze.
Megszokhattuk, hogy ebben az országban csak fizetésnapon vannak felelősök.
Különben mindenről más tehet! :(
@Gábriel angyal: Csak nagyon nem mindegy, milyen állapotban talál bennünket a görög csőd.
"A 7,0 százalékos alapkamat a 7,5 százalékos ukrán kamat után a második legmagasabb, ám ez sem jó, mert ugyan nagyobb hozamot ígér a befektetések után, de nehezíti a cégek forráshoz jutását, amivel nyomás alatt tartja a gazdaságot. Egyértelműen rossz a magyar inflációs adat - 5,7 százalék -, mivel a Visegrádi-országokban 3,5-4,0 százalék között van a pénzromlás üteme. Egyedül a munkanélküliségi ráta kedvezőbb a környező országokban mértnél.

Mindezeken felül Magyarország gazdasági trendjei romló tendenciát mutatnak, a gazdasági stabilitás nem áll erős lábakon, így hazánk a régió gyenge láncszeme. A piaci reakciók ezért keményebben érezhetők Magyarországon, mint a környező országokban - hívják fel az ismert tényre a figyelmet a Policy Agenda elemzői."
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/heteken_belul_osszeomolhat_a_forint.520174.html
Azaz, mégsem független a magyar kormánytól, ha összeomlik a forint.
A munkanélküliségi adat pedig a közmunka program erőltetése miatt jobb, ami ugye, azonkívül, hogy árt és nem hasnyál, csak pénzt visz a költségvetésből és nem hoz.
Na és Merkel,mekkora lányos zavarba találja magát,ha a busafejű véletlenül hadat üzen nekik? Hiszen ezt is megtehette volna.
@Tűzfal:
Hol sírjaik domborulnak,Tűzfal leborul majd...
Lehetne már tegnap?
@aritus:
Gyurika zsenije kb. árokpart tisztításra elegendő. No meg legfeljebb egy kis 3/2-es feladatra...
OFF: Kis magyar pop-art

bplusz.hu/2012/05/23/kis-magyar-pop-art-3/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201205

"Értelmezhetjük tehát a harcos demokratáink körében mostanában dívó szoboröntözési láz elleni riposztként, hogy tegnap disznólábakat aggattak Wallenberg II. kerületi szobrára, de szeretném jelezni, hogy aki ezt elkövette, pont akkora félkegyelmű tahó, mint Dániel Péter és tettéért hujjogó elvbarátai. Más kérdés, hogy ez utóbbi esetért jó eséllyel követelik majd Európa szerte a NATO egységek Magyarországra történő bevonultatását az ügyeletes européerek, de ettől még a tény tény marad: a primitivizmus minden esetben primitivizmus.

PS: Árulja már el nekem valaki, hogy a komcsiknál miért a vörös festék a menő, a túloldalnak meg miért a disznóláb a fétise? A logika ugyanis – például – fehér festéket és maceszgombócot indokolna. Ja, persze, a logika…"
@kormányzó:
Ja, és örüljünk, hogy nem köpött a padlóra sem a pápai paraszt... :))
@Gábriel angyal:
Tegnap reggel azt hittem én is, hogy leöntötték festékkel... az autóm elejét, kb. 2 tenyérnyi részen.
Azután közelebbről láttam, hogy "csak" egy madár jelölt meg. Basszus, a .zar mérete alapján mégis csak vannak griffek! :D
@aritus: Persze, hogy nem mindegy de a lényeg valójában máshol van. :(

A nyugatias modernitás, amit a 19. század óta tévesen kapitalizmusnak neveznek, arra az alaphazugságra épül, hogy a piaci mechanizmusok spontán önszabályozó mivoltukból adódóan egyensúlyra vezetnek. Ennek az ellenkezője az igaz! A piaci erők a profitnövelés kényszeréből mértéktelen növekedést akarnak bármi áron – és ez a „bármi ár” itt a világ elpusztítását is jelentheti. Mivel a „liberalizálj, deregulálj, privatizálj” neoliberális „szentháromságának” dogmái sikeresen szétzúzták az erős nemzetállam intézményét, amely legalább némileg fékezhetné a piaci erők önpusztító ámokfutását, így a világ ma tehetetlensége miatt siklik egyre nyilvánvalóbb végzete felé.

A görög tragédia valóságos oka az, hogy Hellász „rosszkor volt rossz helyen”. Alapvető jellemzői – akárcsak Portugáliát, Olaszországot és Spanyolországot is – alkalmassá tették, hogy a globális hatalmi rendszer pénzügyi csúcsfegyvereit kipróbálja.

Arról van szó, hogy a válság első lépéseként a ma már a világ összes nemzeti jövedelmének a tíz–tizenötszörösét kitevő gigantikus spekulatív értékpapírtömeget egyszerűen „betolták” a kereskedelmi bankokba. Majd tudatosan keltett hisztériával és néhány nagybank „beáldozásával” azt a látszatot keltették, hogy a világ az összeomlás szélére került, mert – ezt azért elismerték – „felelőtlen” volt a hitelezés, és ezért vannak most nehéz helyzetben a bankok. Ám ebből arra az álságos következtetésre jutottak, hogy akkor ezután viszont most már senkinek nem adnak hitelt. Azoknak sem, akikről pontosan tudható, hogy „jó adósok”, így aztán, ha eddig nem volt válság, most aztán lesz, és a világ valóban összeomlik, hacsak…

Hacsak az államok nem adnak a bankoknak pénzt, hogy ne a sajátjukat kelljen kockára tenni. Az így megzsarolt államok pedig fizettek. Globális szinten összesen több mint tízezermilliárd dollárt, amiből a görög államra több mint százharmincmilliárd dollár jutott. A bankok „köszönték szépen” az így kapott ajándék pénzt, és ahelyett, hogy hiteleztek volna belőle, betették a biztonságos jegybankokba, ahol az ingyen pénz azóta is nekik kamatozik. A 2009-es súlyos megzuhanás ennek a csalárd és hazug stratégiának volt a következménye.
@Gábriel angyal:
Turul bosszúja... Pont a kis Opelem ellen? Nem bírt volna 10 centivel arrébb lőni? Nagyobbat fosott rá, mint a lámpabúra! :))
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Én is ki vagyok borulva amikor a mi kocsinkat eltalálják. Főleg miután rászárad és elég nehéz úgy leszedni, hogy a fényezés ne karcolódjon.:(
@Gábriel angyal: megint fél igazságok, megint a mindenre gyógyír nemzetieskedés, és globalizáció ellenesség, ehh, nem is ragozom, felesleges, ez megint számomra egy baromság
@aritus:
Persze, hogy nem független a kormánytól a forint összeomlása. Gyurcsány is, meg Bajnai is eltudták kerülni a csődöt. Mert tárgyalóképesek voltak és időben tudtak lépni az Unióban és az IMF-el. Nekik nem kellett várni arra, hogy szóba álljanak velük. Gyurcsánynak első kérésre adták a hitelt. Orbánt meg utálják, mint a büdös bankát.Egy hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát. Csak az a tragédia, hogy Orbán meg van győződve arról, hogy ellenállhatatlanul jó politikus és vezér egyéniség. Arra hívatott, hogy mindenkit irányítson.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: @pumukli 12: bosszú meg szerintem ez, csak megint ellenünk:

Borbély: bízunk a lakossági vásárlókban

Elképzelhetőnek tartja Borbély László, az ÁKK vezérigazgató-helyettese, hogy hosszú távon az állampapír-piaci tulajdonosi struktúrán belül ismét 10 százalékos arányt érjenek el a hazai háztartások. Az adósságstruktúrán belül jelenleg nehéz a devizaarány csökkentése, legfeljebb a forint erősödésének lehet kedvező hatása.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/igy_hajt_a_sporolt_penzunkre_az_allam_a_forinterosodesben_bizhatunk.520447.html

--------------

főleg így:

Orbán: indokolt a szerénységünk
Magyarország jóval erősebb mint volt két éve – ám még nem egy sikertörténet – mondta Orbán Viktor.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_indokolt_a_szerenysegunk.520467.html
a bankokhoz meg ennyit, a betársult vezényló szösszenet meg ismét agydobós:

Veszteséges bankoktól hemzseg az ország
2012. május 24. | 14:55
Palkó István
Az elmúlt évtized leggyengébb első negyedéves eredményét érte el idén a magyar bankszektor. A részvénytársasági hitelintézetek adózott nyeresége mindössze 31,3 milliárd forint lett annak ellenére, hogy a végtörlesztés negatív hatásainak döntő részét már tavaly elszámolták a bankok. A szektor szintű nyereség eloszlása nagyon egyenlőtlen: a szereplők 40%-a veszteséges, a nyereséges bankok nyereségének négyötöde pedig két banknál képződött. A nem teljesítő hitelek aránya az egy évvel korábbi 8,7%-ról 12,4%-ra emelkedett, a háztartási hitelállomány egy év alatt 8,2%-kal csökkent, a betétállomány viszont 3,2%-kal bővült.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/veszteseges_bankoktol_hemzseg_az_orszag.167725.html

------------------

hol? mit? menniért? /csak ezeket kérdezném/

Orbán: a cél, hogy 5 millióan dolgozzanak
2012. május 25. | 07:50

Magyarország számára a legfontosabb cél, hogy 5 millióan dolgozzanak. Jelenleg 3,7-3,8 millióan dolgoznak - nyilatkozta a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában Orbán Viktor miniszterelnök, aki beszélt a napokban elinduló, negyedik, munkahelyteremtéssel kapcsolatos nemzeti konzultációról is.

www.portfolio.hu/gazdasag/orban_a_cel_hogy_5_millioan_dolgozzanak.167759.html
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Senki nem gondolja mindenre gyógyírnek a nemzetieskedést. Ettől függetlenül a napnál is világosabb, hogy a neoliberális gazdasági rendszer előbb minket fal fel aztán pedig saját magát. Ezt nem látni manapság elég nagy vakságra utal.
@Gábriel angyal: akkor én vak vagyok, mert én nem ezt látom, gondokat azt igen, de nem azt a véget, amit te ;)
főleg úgy, hogy nagyon sok átkozott elem, vastagon benne van az istenített kínai modelben is
@rodeo36: futbalkos messiás..futballos akart lenni, vélem!
Nem mellesleg: Bódog névnapot vezírünknek, sok sikert a "Harczához"!
@Gábriel angyal: Mert vagyonhajszolók vagytok! Nem a Nemzet felemelkedése foglalkoztat, holmi talmi fényességek elvesztésin búsungtok!?
Magyar az ilyen?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: én többnyire átugrom Gabrielt, amikor látom, hogy jön a hosszúlére eresztett copy pészt valamelyik nagyon "magyar" oldalról, "gondolkodótól":)))
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: ezeknek tényleg elment. Jóval erősebb, mint 2 évvel ezelőtt?! Menjenek a jó édes...ba.
Egy egész országgal szórakoznak, kisérletezgetnek, közben kirabolják maguknak, rokonaiknak, üzletfeleiknek.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: én azzal se fárasztom magam, hogy Orbánt elolvassam. Sikítva menekülök, ha meglátom, meghallom.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: A gyerekeim most a haldokló nyugaton vannak, Párizs, London. Hát, az üzeneteikből az jön át, hogy nagyon élvezetes módon haldoklik az a kurva nyugat.
@Penivaldes: és nekik nagyon jövedelmező.
@Gábriel angyal: @komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Szerintem pedig a politikusok nagy mellénye, amellyel befolyásolni akarják különböző intézkedéseikkel a gazdaságot, túl bőnek bizonyult.

Számomra inkább az látszódik, hogy az intézkedéseik rengeteg bajt okoznak és minimális hasznot.

Nem tudják szavazatokért és népszerűségért reszkető emberek - legyenek akár okosak is, nem csak magyar politikusok vannak e világban - a különböző részérdekeket a gazdaság alá helyezni.

A gazdaság hasonló a természethez. Lehet befolyásolni, de a végén úgyis az lesz, amit ő akar.
@Tűzfal: Briliáns hozzászólásodat olvasva megvilágosodtam.

Rájöttem, hogy mennyire is tévúton topogtam az elmúlt években.
Mentségemre szolgáljon, hogy ez a begyepesedett agyam nem volt képes felfogni a mi nagyszerű és zseniális vezérünk és az őt támogató jobb, bal, és egyéb kezei által végzett áldozatos ugyanakkor roppant hatékony tevékenységének kedvező hatásait.

Ma egész nap lehajtott fejjel fogok járni vezeklés céljából.
Holnap hajnalban - utálok korán kelni pedig - napfelkeltekor hálaadó himnuszt fogok zengeni valamelyik hegy csúcsáról.
Unortodoxia szeretlek!!!!!!!!!
Szimpla klinikailag ismert tüneteggyüttest produkálnak a fiúk,így próbálják kompenzálni a világ felé a hozzá nemértésüket és jelentéktelenségüket.Ha mégis észreveszik őket akkor megtámadást vizionálnak.A békaperspektíva már az agyukra is hatással van.
@Gábriel angyal: Hellász elég jó helyen van szerintem.

Tragédiájuk pedig abban merül ki, hogy a mástól kapott pénzt elkávézgatták, és nem nagyon esik jól nekik visszafizetni.

Nálunk is van ilyen gazdasági programmal rendelkező pártocska, ha jól emlékszem, Jobbiknak nevezi magát az ultrabalos programja ellenére.
index.hu/belfold/2012/05/25/havi_200_ezerert_berelnek_lakasokat_allamtitkaroknak/
"Az állami vezetők lakhatását szabályozó kormányrendeletben nincs megkötés arra, milyen értékű ingatlant bérelhet az állam. A jogszabályban csak az szerepel, hogy a bérleti díjat 231 900 forintig fizetik a tárcák."

Kis csepp a tengerben, lehet, csak nekem tűnik soknak Orbán (Bódogat) szavai után..nem is értem, hogy ha 231.900.0-ig mehetnének el, miért ilyen visszafogottak nagyjaink!
@Habakuk999: Figy. Erről mi a véleményed? Ez esetleg érint titeket is?

Változik a tisztességtelen forgalmazói magatartás megítélése. Tiltani kívánja a diszkriminatív árazást és pontosítaná a fizetési határidőkre és a beszerzési ár alatti értékesítésre vonatkozó rendelkezéseket, a beszállítókkal szemben alkalmazott tisztességtelen forgalmazói magatartás tilalmáról szóló2009. évi XCV. törvényt módosító képviselői önálló indítványában Győrffy Balázs (Fidesz).

www.sutoipariegyesules.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=835:valtozni-fog-a-tisztessegtelen-forgalmazoi-magatartas-tilalmarol-szolo-toerveny&catid=9:hirek-esemenyek&Itemid=34
@Habakuk999: Igen valóban. A mi gengszterváltásunk is kizárólag azért siklott ki mert hedonizálva csak kávézgattunk.

Egy átlagkereset is emiatt ér annyit, mint mondjuk a 80-as években, de a nemzeti vagyonunk 80-90%-nak eltűnése és az államadósság meghússzorozódása is kizárólag neked és nekem köszönhető.

Tényleg jó nagy faszok vagyunk, viszont az IMF, ejú, stb. állandóan csak a javunkat akarja de mi sehogy sem hagyjuk magunkat. Tényleg hülyék ezek a magyarosch magyarok. :(
@Gábriel angyal: Ehhez nem értek, ez a kisker láncok beszerzéséről szól.
Nagyon érintőleges, pletykaszintű információim vannak a gyakorlatukról, ezek alapján van olyan arrogáns és hatalommal való, mint szeretett vezérünk magatartása.:)

Nézd, ha kicsiként mész tárgyalni nagyhoz, jó esetben bólogathatsz nagy erőkkel.

Ha mondjuk egyesülnének a kicsik, más lenne a leányzó fekvése.
De nem egyesülnek, mert fojtanák meg a szomszédos versenytársat egy kanál vízben.

Soha nem tudtunk például orosz partnerekkel mi magyarok közös érdekek alapján fellépni.
Ilyen hülyék vagyunk.
lamborghini murciélago (audi s8)
www.youtube.com/watch?v=vSC_qCuoSF0

plágium
áj donhev inglis leszön
nem leszünk gyarmat
itt sikertörténet zajlik
percdíjadó

totalcar.hu/magazin/velemeny/2011/02/09/jani_jani_kellett_ez_neked/
@belekotty: "Ha két forintot érne még Obrán szava"

Mégeccer. Ki az az Obrán?
Bazz... most nézem. Még senki nem vette észre a hibát a címben?
@belekotty: Who is ..? Akinek ma van a nevenapja, az!
Volt valami vers is, de ezt most nem keresem ki..
@Gábriel angyal: Gábriel, valóban mi vagyunk a hülyék.
Volt egy szocialista gazdaságunk. Olyan, amilyen, de voltak hozzá piacaink is. Olyanok, amilyenek.
Két másodperc alatt tüntettük el megszédülve a nyugat szépséges ígéreteitől.
( Nem mellesleg az unortodox hős abban is sertepeltélt, azt hiszem így nem lesz nehéz elképzelned a hülyeség akkori hatékonyságát. )
Saját szememmel láttam, milyen villámgyorsan vették át a helyünket, úgy, hogy az oroszok csak tátották a szájukat csodálkozva.

IMF, EU pénzek:
ez egy üzlet. Minden szereplőnek van érdeke.
Egy bolt akkor jó, ha mindenki megtalálja valahol a számítását.
Ha hülyék vagyunk, akkor rossz boltot kötünk.
Ez nem a partnerek felelőssége.
Ha viszont jó a partnered, akkor kurva rossz boltot nem hagy kötni, mert akkor a te baromságod az ő hasznára is káros hatással van.
@pumukli 12:
Mindenkit irányítson?
Ki mondta, hogy közlekedési rendőrlámpa?
@Habakuk999: "IMF, EU pénzek:
ez egy üzlet. Minden szereplőnek van érdeke."

- Az egy hosszútávú üzlet, azért adják hogy minél stabilabb legyen egy adott ország és ez jót tesz a világgazdaságnak. Nem azért adják hogy populista politikusok osztogassák a népnek.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

"Turul bosszúja... Pont a kis Opelem ellen? Nem bírt volna 10 centivel arrébb lőni? "

El vagy tévedve.
nem vagy NER kompatibilis.
A TEK GPS-t épített kiképzett turulokba, hogy ezzel is elvegye az idődet a kommentektől.
Egy újabb adalék Orbán szavahihetőségéhez:

"A kérdések közül a kormányfő példaként említette a méltányos tehermegosztás ügyét, amellyel kapcsolatban felidézte a 2010-ben kivetett bank- és válságadót. „Miután lejárt a három év, most ismét el kell döntenünk azt a kérdést, hogy ezek csak egy átmeneti válságintézkedésnek voltak-e tekinthetőek, vagy pedig azt akarják a magyarok, hogy hosszabb távon is mindez maradjon része a magyar közteherviselés rendszerének. Én az utóbbira fogok szavazni, amikor kitöltöm a kérdőívet” – fejtette ki."
@Habakuk999: azért mert a magyar olyan egysejtű élő szövet aki nem lát túl a kimondott szavakon ;) Kb szerintem az ország 5%-a fogta fel miről is beszélt akkor és hogy nem akar olyan naplopó agyhalott lenni mint a jelenleg hatalmon lévő "haverja", aki órákig tud választékosan sületlenségekről beszélni.

Ami viszont számomra érthetetlen, a jelenlegi helyzetben senki nem kiabálja, hogy mondjon le. Magyarul megszervezett műbalhé volt az egész.

Ez az magyarok megcsináltátok! Élvezzétek!
Észak-Korea egy príma hely. Tudják előre, ki lesz a miniszterelnök és nem kell négyévente szavazniuk a "vadbarmoknak" sem.

Ami fontos: a nép egyszerű fiai számára semmi jelentősége sincsen annak, hogy most 302 Ft egy euró. Nincsen és kész.
:x

tehát akkor a zsindex szerint a bankok szentek és sérthetetlenek!
mint a tévedhetetlen tudomány...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "Magyarország ... még nem egy sikertörténet – mondta Orbán Viktor."

Nocsak, néha nem hazudik.
@Habakuk999:
Főtiszteletűűűűűű Bölcskei úrnak leadom elérhetőségedet!
A következő táblaavatáson előénekelheted a diákokkal a székely himnuszt.
@Tűzfal: Bepárásodott szemmel köszönöm a lehetőséget, hogy végre érezhetem a nagyszerű magyar emberek közösségét!!!!
@Gábriel angyal: Bármilyen hihetetlen, de pontosan összefoglaltad. Mindennel együtt hiteltörlesztésre megy a GDP 4%-a, állami újraelosztás meg közel 70%.
Pont úgy van ahogy írtad. Elgyeseztük, elszociálisjuttatásoztuk, eltizenharmadikhavinyugdíjaztuk, elnemleszviziztdíjaztuk elmegállítjukarezsiköltségteztük a nemzeti vagyont. Úgy mint a görögök. Onnan sem a Gyurcsány meg a Csányi lopta ki.
És képtelen vagy még csak megfontolni is a lehetőséget, hogy tényleg így van. Nem akarlak átverni, vagy nem propagandát nyomok. Tényleg így van, tényleg ez az arány.
Ezért nem sikerült még egyik gengszterváltásunk sem. Mert a magyar képtelen felérni ésszel, hogy amit egy Mellár, Bokros, Bajnai mond, az tényleg úgy van. És falra hányt borsó az egész, mert senki nem akarja hallani az igazságot, mert az fáj.
Értem én hogy gőzgép, de mi hajcsa? Kilopták a multik, mi?
@Tűzfal: Nálunk a budiban is kint van őfőméltósága képe, remélem nálatok is !
Biztos jól ír fabius, de ide is már csak a törzsközönség jár napi orbánozni.
@ursus artos: Üdvözlünk a csapatban! :-))
@ursus artos: Különben jól érezhető az emberek fásultsága az egész politikát illetően.
@ursus artos: szevasz anyabaszó mocskos orbánimádó korcs :)
Apád kijózanodott és leugrott egy kis kannásért?
Addig gyorsan a géphez ültél mi ? :D
@belekotty: @mamitirtok sír derék (kommensevik): "ki az az obrán?" - ahogy Hofi mondta annó: "ebből nem lehet baj". :D:D:D
@Habakuk999: OK köszi. Ezt az oldalt ismered? Ha nem, lehet, hogy tetszeni fog. :)

ketesaruk.hu/elheto_magyarorszag
Vazzeg, Orbán napja van.
POFÁM LESZAKAD, VIRÁG ELVTÁRS!!!
Agyatlan bolsik, élvezzétek Vezérürütök bülbülszavát! :))
Egyre inkább viccbe mennek át a narancsbolsik...

index.hu/belfold/2012/05/25/orban_legfontosabb_a_szerenyseg/

"Szerénység. Ha valamit szeretek magamban, az a szerénység!"
A Tanú - Bástya elvtárs
@Tűzfal:
A zelmúttnyócévszennyét úgy is el lehetne takarítani, hogy a zország azért megmaradjon. Létezik seprű, felmosórongy is, nem csak dózer.
@Tűzfal: "Isten áldja meg minden léptét ennek a nagyszerű embernek, ennek a csodálatos államférfinak!!"

Tudod én azért sajnállak, mert nem veszed észre, hogy olyant dicsőítesz, aki neked személy szerint is kárt okoz.

Inkább hiszel egy ideálban, mert felébredni bizony kiábrándító.

OV téged is félrevezet, becsap, átver!
Még tagadod, de szerintem tudat alatt már sejted.
@shinichi: Ha megengeded nekem pont az a hihetetlen, ahogy te foglaltad össze. :)

youtu.be/tlVXseORo9M
Remelem a nemzeti konzultaciot a kozgep szervezi.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

orbán álruhában járja Magyarországot. Odamegy az első emberhez, és így szól neki:
- Örülne, hogy ha meghalna Gyurcsány?
- Persze!
- És elmenne a temetésére tapsolni?
- Természetesen!
- És rácsinálna a sírjára?
- Azt már nem!
- Miért?
- Mert utálom a sorbaállást.
Nekem valahogy "nagyjaink" külföldi fellépései nagyon emlékeztetnek Wolowitz csajozási stílusára. Nagyotmondás-flegmázás-tettetés aztán hazafelé az autóban a szintén felsült haverral próbálják kitalálni hogy hány numerát hazudjanak a csúfosan sikerült estéről...
@TheSaurus62: "A zelmúttnyócévszennyét úgy is el lehetne takarítani, hogy a zország azért megmaradjon. Létezik seprű, felmosórongy is, nem csak dózer." - bazz... Ez mekkora duma! :-))
@Penivaldes: Főnixek? csak nem személyesen maga Nagy Orbán Viktor szarta le boli kocsiját?
@Szevasztok:
Haggyad, rájár a rúd, csak iróniának szánta. Kissé túl jó sikerült, nem tette ki a szmájlit a végére! :DD
@bananarepublica: ja a munkaügyes cucc. már nagyon várom. remélem abban is lesznek titokzatos meghatározások...
"mások szerint..."
"Orbán: Legfontosabb a szerénység
A sikerért még dolgoznunk kell, mondta pénteki rádióinterjújában, ahol bejelentette, hogy
a munkahelyteremtésről konzultálna."

"Havi 200 ezerért bérel lakásokat az állam
Völner Pál államtitkárnak a II. kerületben csak az átlagár közel duplájáért találtak lakást, írja a Blikk."

Eleg szereny pl. ez is. El kene mar huzni a retekbe a jelenlegi politikai elitnek. Az osszes tolvaj szarhazinak.
@Szevasztok: ez az egyetlen dolog, amit a narancs-falók soha nem fognak megérteni... és hidd el, mise fogjuk ezt a fajta toryult világnézetet soha.

ők még mindig azt hiszik, hogy a gazdasági világválság megáll magyarország határainál, mert olyan határőrségünk van, akik éberen azonnal visszafordítanak mindenféle válságot, de kifejezetten a gazdaságiakat és világméretűeket, főleg, ha azok be akarnak jönni az országba - ahogy ezt OV is megmondta annó, csak más szavakkal. :)

ők azok, akik elhiszik, hogy a leadott szavazatuk mágikus pajzsként védi meg őket a teljes anyagi leépüléstől, és valójában csak azt a renitens 1/3, aki máshova szavazott, fog szívni ha az ország mentehetetlenül csődbe megy, ők pedig a kánaánba jutnak ezzel egyidőben, merthát OV ez mondta. :)

"boldogok a lelki szegények, mert övéké a mennyek országa". :D
@Spániel:
A mérete alapján... :DD

"Legfontosabb a szerénység, a magyar gazdaság még sérülékeny" – felelte a miniszterelnök arra a riporteri felvetésre, hogy az európai vezetők milyen magyar gazdasági megoldások iránt érdeklődtek. Igaz ugyan, hogy szerinte is "minden más ország intézkedései között megjelentek" azok a magyar ötletek, amelyek elsőre "tüzes ellenállást váltottak ki", de "egyelőre a szerény mértéktartásnak van ideje".

Orbán beszélt a legújabb nemzeti konzultációról is, melynek során "talán kedden küldök ki levelet nyolcmillió magyar állampolgárnak". Ennek témája a munkahelyteremtés lesz, formája pedig kérdőív. "Ha jól emlékszem, tizenhat kérdés lesz, amelynek közös eredője, hogy érinti a mindennapi életünket és kötődik a munkahelyteremtéshez".

Most erre a parasztnak mit válaszoljak? Röviden iktatom a helyére, ha már kitörölni nem alkalmas.
Eszetlen bolsevikok nyomulnak megint a szarságaikkal, ezzel a szar dumával, hogy konzultáció... Konzultálj Viktor az orvosoddal, a kezelésedről.
Baszki Viktor, én felvállalom névvel is, hogy bekaphatjátok a lipiczai ménét!
@pumukli 12: Hu vazze te se menj közgazdának. Kölcsönt én is bármikor veszek föl úgy hogy az hivatali utódomnak kell visszafizetni. Csak annyit kérdeznék: hol irjam alá? mert ez történt...
@Spániel: A Nagy Orbán nem Főnixmadár. Az egy másik társaság.
Amit az oreg Gruz mondott

Legfontosabb az egeszseg , a tobbit majd megvesszuk.
@Gábriel angyal: Remélem azt a hülyeséget nem hiszed el. Ne haragudj, de sokkal intelligensebbnek tűnsz annál, mint hogy ennyire ne tudj disztingválni hírforrás és hírforrás között. Néha kifejezetten az az érzésem hogy fizetett propagandamunkás vagy. A probléma tényleg az amit írtam. A tény hogy nem sikerült eddig megoldani a bizonyíték. Ezért lett volna jó, ha a görögöknél a radikálisok nyernek, és egyoldalúan felrúgják a megállapodásokat. Annyira szeretnék már látni egy országot, ahonnan elkergetik a bankárokat. Tényleg jó lenne látni, hogy valahol megkapják a lehetőséget a komcsik/nácik és hajrá. Tanulságos lenne. Remélem nem Magyarországon fog megtörténni, bár sokan megérdemelnék.
@Penivaldes:
index.hu/belfold/2012/05/25/uszito_feliratokat_festettek_a_duna-parti_martiremlekmure/

Remek... Szerintem a festékes üzletág van az egész mögött... Most minden hülye festékezik.
Adjatok nekik kifestőket és vízfestéket. Angyal szerint ez okés lesz ez így???
@belekotty: "Különben jól érezhető az emberek fásultsága az egész politikát illetően."
Vagy csak a folyamatos birkázás, trollozás, agyatlanozást megunják azok, akik tényleg szeretnének beszélgetni a politikáról, még akkor is ha "orbánimádók" és inkább meghagyják ezt a játszóteret, a nem birkáknak, meg azoknak akiknek ugye már kinyílt a szemük és ezt már húsz évvel ezelőtt látták, hogy "orbándiktátor."
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: ne hergeld magad, vígasztaljon, hogy most mennyivel többen küldenek szarral összekent és trágárságokkal teleírt papírt vissza, mint múltkor...erre a közvéleménykutatásra jól jön.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
ha ennyire festeni akarnak akkor vegyenek vásznat, és arra mázoljanak. Nagyon nem bírom, amikor más munkáját összepiszkítják. ez az egyik. a másik meg, hogy azt sem bírom ha pazarolják a festéket.
@Penivaldes: Pedig jó lenne. Tudod mi lett a főnixszel. Remélem, már a mienk is közel jár a naphoz.
@Spániel: én már nagyon várom. teljes izgalomban ülök.
@Gábriel angyal: A Pangasius evéstől korábban már elment a kedvem valamiért.:)

Egyébként én ebbe a témába is bele tudok keverni egy kis unortodoxozást, ha nagyon akarok.

Az ország lakosságának túlnyomó részét elnyomorították.

Annyira, hogy spórolni kell keményen.
Mivel tud takarékoskodni a nép?

1. Élelmiszer.
Mit fog fog venni?
Friss feketekagylót nagy pénzen vagy tescogazdaságos bizbaszt?

Gábriel, amikor bejöttek a kiskeres multik, volt árukínálat és volt minőség.

Aztán szépen megismerték a fogyasztói szokásokat, és átálltak erre a mostanira.
Szoktam járni vásárolni, mostanában már ott tartunk, hogy a hó második felére fel sem töltik normálisan az áruházakat.
Vidéki megyeszékhelyen.

Erről nem a multi tehet.

Erről az tehet, aki vasvillával, ganéjos szájjal zavarja ki a befektetőket, aki gyászos módon harcol a bankárok ellen, osztán most meg megsértődik, hogy nem itt fognak hitelezni.

Nincs munka, nincs bér, ergo nincs kereslet.

Innentől csak a tecsógazdaságos marad egy jó darabig.

Nem a multit hibáztasd.
Ha magyar pék vagy és kiflit sütsz, milyen üzleti tervet fogsz csinálni?

Sütsz kurva finom békebelit 200 ft-ért.
Ki fogja megvenni és megenni?
Megenni a szőke nő, ezt tudjuk. (olcsó poén) De ki fog fizetni érte a havi 47 kilóból?
Nem is tudtam hogy egy ilyen féreg mint orvbán szerénységről mer beszélni. Hazug mocsok. Miközben egyre szarabbul élünk mióta ők vannak hatalmon.
Szerencse, hogy egyre kevésbé veszik komolyan ezeket az elme roggyantakat, és kezdik elkülöníteni tőlük az országot. Nagyjából kezdenek eljutni oda, ahol mi vagyunk. :)
Gyurcsány Ferenc az utolsó reménysugár, hogy megmentse a haldokló magyar népet az aljas hazaáruló fideszes banditáktól.
Hamarosan eldördülnek az Auróra cirkáló ágyúi és a dolgozó nép vissza veszi a szivarozó rabló tolvaj vadkapitalista imperialista bankároktól az elrabolt jussát!
A munkás bére az égre kiált!
@Penivaldes: nem lehetne átírni a történet végét?
@Penivaldes:
Egyik kretén csürhe übereli a másik kretén bagázst. Szép is ez, csak kicsit drága. Ha ők fizetnék a tisztítást, akkor persze csinálják, de addig kézeltörés terhe mellett kellene hagyni csak! :))
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Boli ha az Úr kegyelméből úgy alakulna, te milyen tisztséges vállalnál a 4. köztársaság kormányában ?
ma Orbán napja van... és Kádár János is ma lenne 100 éves... a véletlenek furcsa összjátéka...

erről jut eszembe:
- '82-ben az IMF idehaza még a mocskos, rothadó kapitalizmus düledező várának egyik omladozó bástyája volt, de a pénze irtóra jól jött.
- 2012-ben az IMF a mocskos, rohadt gyarmatosító nyugati Társadalmak düledező várának egyik omladozó bástyája, de a pénze baromi jól jönne...
a véletlenek furcsa összjátéka, avagy a történelem 30 évenként ismétli önmagát??
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: nekem az a bajom velük, hogy semmi szépérzék nem szorult beléjük. Ha már festenek akkor fessenek ilyet.

www.berze-nagy.sulinet.hu/stilus/barokk/ejjeli.jpg
Mindig azt hittem erről a kövérről,hogy mekkora egy paraszt.
Most meg kiderül róla,hogy valójában egy gáláns úriember...
Arra leszek kíváncsi NATO megsegítése miatt mikor megyünk az USA légterét védeni. :)
@Penivaldes: elvetted minden reményemet. Főnix kilőve.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Hátországi Tartalék!
A szaporodni képes fiatal és csinos hölgyek kedélyállapotának jelentős javítását felvállalnám. Cekcuális úton... Komolyan! :D
@Pobjeda Rezső fémipari TMK-s: "Gyurcsány Ferenc az utolsó reménysugár, hogy megmentse a haldokló magyar népet az aljas hazaáruló fideszes banditáktól.
Hamarosan eldördülnek az Auróra cirkáló ágyúi és a dolgozó nép vissza veszi a szivarozó rabló tolvaj vadkapitalista imperialista bankároktól az elrabolt jussát!"

Már látom is, amint a félmeztelen Gyurcsány egy vörös zászlóval a kezében, kis fémkeretes szemüvegében rohamra vezényli a munkásokat a barikád tetejéről. Hujj-hujj, hajrá! :))
@Penivaldes:
Igen, az festészet! De ahhoz ész és tehetség is kell, nem csak festékspray... :((
Hát most erről a posztról az állandó Horthyzás jut eszembe,meg a mi felelősségünk,bűneink.
A németeket meg most mindenki szereti,mert úgy tele vannak,mint még sose.
@Frizuravarjú:
Perverz állat!!! :DD
Mit szívtál, hogy ennyire durva látomások kínoznak? Nem elég Viktor nekünk most? Még Franczit is akarnátok???
@Penivaldes: Hasonlóan gondolkodunk :)
Persze ehhez az kell hogy a felcsúti csürhéje lepadlózza az országot.
Nem volna rossz egy igazából jobboldali-nemzeti liberális vezetés, ami nem csak papíron okos, hanem van élettapasztalata is.
Hú dö fakk iz "Obrán", bitteschön? És mindez címlapon.... legalja.... szarfos....
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Szerintem Sipi már sírva könyörög valami felsőbbrendűhöz, hogy megvalósuljon. :)
@Gábriel angyal:
Azért ott is kissé szelektíven kimaradt (miért is hülyegyerek Dánieltől számítjátok) az ezt megelőző festékezések és szoborgyalázások! Véletlenül nem a széljobb kezdte ezeket? Vagy akkor már nem tetszik annyira, ha az ő ikonjaik is "érintetté" válnak? Valahol elég fura egy nézet... :))
@belekotty:

hülye vagy kotyi...te is benne vagy kitrákotty mesében?

Ó Bráner, Ó Bráner a Nagyságosch Vezető
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Uhh bazz ez ütős volt, viszont semmi ehhez képest.

youtu.be/-uy4ggnLzKI

Ez odabasz rendesen. :))
@Manci néni:
Az aki olyan szerény, mint egy nagyképernyős plazmatévé... Vagy mint Bástya elvtárs! :)
@kifordított nagyanyó:
Ha annyira nagy a válság Európában, mint azt a mi világeszeink hangoztatják, akkor a németek hogyan vannak így tele, mint Nyikolaj tetűvel?
Ja, dolgoznak, meg normális és ORTODOX gazdaságpolitikát visznek... Nem értenek azok semmihez! Bezzeg a Viktor és az Ő Kusza SZeme!
@Penivaldes: aztabüdöskurvaéletbe ....
Az énekes faszi megérett már az ivartalanításra :)
www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/orban-megint-nemzeti-konzultaciot-kezd-376069

Méltányos teherviselés jön...ettől kaptam sírógörcsöt, ez megint mit jelent majd nekünk, csóróknak? Mér, a bankadót és társait nem annak híjják?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Thormay Cécile Főbuzi és Leszbikusch Filozófuschnő meg Theozófusch

Wass Albert háborús bűnösch és firkász

Horthy Miklós Lovas Tenger Ész és honveszelytő

Gömbösch Gyula Főfaszista

mind jobbikosok?
.. nade se kenyér se cirkusz?

jólvan, legyen mindenki cigá' életszínvonalon (ez a végső cél) bánja a fasz,, de legalább a cirkuszra lehetne áldozni b+

www.youtube.com/watch?v=7AJ6EtHwwuI
@rodeo36: Nem hiszem hogy jobbikosok lennének.
Én inkább a "takonygerincű szarházi rohadék" kifejezést használnám rájuk.
@rodeo36:
Majd amikor az Orbán szobrot kell a levegőbe röpíteni! :)) Lesz rá jelentkező, no meg igény is!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Persze persze, ezt is mi kezdtük mint a dunába lövéseket. Öööö vagy mégsem?? Lehet, hogy 1919. április 22. (Hollánék) egy picit előbb volt mint 1944?? :) A franc ezekbe a hülye antiszemita magyarokba, hogy miért nem tudták jobban szeretgetni a Cserny fiúkákat is.
Kedves Index!

Kaptál pénzt azért, hogy ezt a velőtlen gyűlöletrohamot címlapra linkeld?

Imi
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Egér?:)) nem veszett el, csak szerintem most van a ciklusváltás az egértársadalomban:)))
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali:

a nemzeti turulokkal és nyilakkal?

mert a gripenekhez nincs delejre pénz?
@Szabó Zoltán fél évet kapott: És neked mennyit fizet a narancs ellátó? Vagy elég ha imádhatod Viktort?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Én padlót fogtam tőlük rendesen. :)

Ha egyszer majd unokáink egy várhatóan szebb jövőben megkérdik tőlünk, miért volt nehéz keresztény, heteroszexuális és emellé még ép elméjű embernek is lenni a 21. század elején - bátran mutassuk meg nekik ezt a videót!:)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): hogynehogyne, a jó (bolsi) Pünkösti Ártány nyomán divat azt terjeszteni, hogy jobboldali kormányok megszüntetik a választásokat. Holott ez klasszikusan szocialista metódus.
@Gábriel angyal:
Azért okos indokaid vannak. Remek!
Tehát ha van egy szarrágó, idióta társaság, akkor a másik oldal is lehet ugyan olyan gané és szar alakok gyülekezete. Értelek!
Akkor inkább csak idézz valamit, ne gondolkozz!
@Gábriel angyal: "A Tanácsköztársaság idején a vörösterror egyik első áldozata lett. Apjával, idősebb Hollán Sándor volt államtitkárral együtt 1919. április 22-éről 23-ára virradó éjjelen hurcolták el Pauler utcai lakásukból a Vörös Őrség Lázár Andor Endre által vezetett különítményesei, majd a Lánchídon hátulról mindkettejüket fejbelőtték és holttestüket a Dunába lökték."

Arányok Gábriel arányok ...
@Frizuravarjú: Micsoda filmet forgathatna ebből Bruce Willis!!

Látom magam előtt a vörös Iphone-al hadonászó Gyurcsányt egy kőbányából elrekrivált rakodógép tetején, miközben kutat a felcsúti stadion alapköve után.

De szép is lesz....
látom már más is megtalálta :

index.hu/belfold/2012/05/25/orban_legfontosabb_a_szerenyseg/

szerénység elvtársak, szerénység...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Hmmmmmm. Istenien mozgatta a végén az a kislány a .... Hmmmm.... elmerengtem!
Na, húzzatok dolgozni a Párt és a Szeretett Vezényló legnagyobb dicsőségére! :))
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Imike, a kis kacsodat szépen bekrémezed, de előtte ne felejtesd el el bepötyögni a böngésződ címsorába:
www.pornhub.com
Aztán szépen levezeted a feszültséget, utána meg letörölöd a monitorodat a munkahelyen.
Okosan Imike !
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): ja, keveset gyilkolni szabad? Érdekes, fordított esetben, mikor azzal jönnek, hogy Hitler sokkal kevesebb embert gyilkolt meg, mint Sztálin, akkor azonnal besüvöltitek: de kevesebb ideje is volt rá! Azaz: működik a jó öreg kettős mérce :(
@csárli hárper (nyikhaj, tollforgató terrorista): ha valamit szeretek bennetek, az a szerénység. Második helyen: a vicces halálhörgéseteket, hogy Orbán nem enged beszélni benneteket...
"talán kedden küldök ki levelet nyolcmillió magyar állampolgárnak"

.. Viktorkám, édes kicsillagom (hogy szorulna a kötél a nyakadra),, legalább segget lehessen már törölni vele b+, ne legyen kemény meg tintás

púha papírt küldjél, ha már .. érted?
@Gábriel angyal: Gondolkodj Gábriel!!! Ha a másik oldal hülye, attól neked nem kell annak lenni. Én sem verem szét a másik cuccát. önuralom tudod..
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Hát hasonló jelzőkkel én is fel tudnék sorolni olyan zsidókat, akik hasonlóan takony "gerincűek" de ugye akkor én már antiszemitáznék, te viszont nyugodtan nácizhatsz bárkit, bárhol. Nem csodás?? ;)
@gnme:
Persze, azután meg nyomdaiparilag szennyezett lesz a hátsóm... Bolond vagy Te!!! :))
@ursus artos: Én már 89 óta, amikor elmondta a beszédét, én már akkor tudtam.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Imike amire gondolsz az a kacs ..
Leszarom hitlert meg viszarjonovicsot is magasról.
Kis hazánkban a kommancsok kábé 25000 ember haláláért felelősek , a faját meg közel EGY MILLIÓÉRT te pénisz!
ezek szimplán idióták
több kárt okoznak ennek az országnak, mint az elmúltnyócév
@rodeo36: bocs, stílusodból és jellemedből arra következtettem, hogy te. Ha durva a feltételezés, visszavonom és elnézést.
@Gábriel angyal: igen, és feltudnánk sorolni takonygerincű magyarokat, norvégokat, meg pápuákat is..
@Szabó Zoltán fél évet kapott: A FIDESZ-be mindenkit beengednek, ezt te magad bizonyítod a legjobban. Viszont veled ellentétben nekem nincs kedven leszopni senkit. :)
@Szabó Zoltán fél évet kapott: na baszki, már csak te hiányoztál...
még jó hogy van ez a tök jó találmány, a Tahótlanítok lehetőség, mész a levesbe fidesztálib.
@vernarancs: ez szerény
lakhatna olyanban is ami havi 1 misibe fáj, de ő szerényen beéri ennyivel
spórolnak, hiszen a bolsik/karvalytőke miatt rossza gazdasági helyzet
@Penivaldes: Engem erről nem kell meggyőznöd. Ettől függetlenül Az országban egyértelműen egyre durvább kultúrharc van kibontakozóban. A balliberális oldal, mégha egyelőre tartja is a befolyását, gyengülőben van és a bukásuk előbb-utóbb a narancsosok megalkuvó kultúrpolitikája ellenére is elkerülhetetlen. És ezt ők is pontosan tudják, ezért a napjainkban folyó kétségbeesett kísérlet részükről a befolyás megtartására, ezért van az, hogy megpróbálják a lehető legtöbb alkalommal beletörölni lábukat a nemzeti oldalba, a nemzeti jelképekbe.

Az utóbbi hetek tükrében pedig (hazánk közéleti nihiljére tökéletesen jellemző kretenitással) elindult a kurvaanyázás, aminek jellegzetességeként hüledezik a jobboldal, ha összebarmolják Tormay Cécile emlékművét, ámde buja nyáladzással rötyög, ha valaki disznólábakat aggat Raoul Wallenberg II. kerületi szobrának nyakába. És ugyanez fordítva: eddig vagy egyetértő kussban respektálták a jó demokraták, ha telepacsmagolták a Horthy család összes létező köztéri emlékművét, avagy jellemzőbb esetben ők is nekiláttak onanizálni, ha hírét vették egy-egy "jobboldalnak kedves" alak emlékművének megrongálását.

Mert oké, hogy Károlyi Mihály egy mezei áruló volt, akinek hála gyakorlatilag megszűnt a magyar hadsereg, mint olyan, s áldásos ténykedésének köszönhetően virradt ránk az ominózus "dicsőséges 133 nap" (jobbos lózungok, tudjuk), imigyen a bánatos franc érti, hogy neki aztán tényleg minek köztérre felállított szobor, de kérdezem: mire jó szobrokat rongálni? Menjenek oda sokan, vigyenek flexet, vágják le, adják be a méhbe, a befolyt összeget pedig utalják át a POFOSZ-nak, vagy valamelyik daganatos gyerekeket segítő alapítványnak. Vagy amolyan tisztességesen verjék szájba egymást az utcán, esetleg párbajozzanak, de talán abba is hagyhatnák ezt az egészet, lévén semmit értelme azon vitázni, hogy kinek van igaza, főleg nem úgy, hogy köztereken állatkodunk, mint az identitászavaros tizenévesek. Tények vannak, erények vannak, annak alapján lehet eldönteni, hogy ki érdemel szobrot a főtéren és ki nem. (Egyébként ennek fényében nem is értem, hogy miért pont Wallenberg szobrát kellett megdisznólábazni. Vagyis de, viszont akkor már inkább aggattak volna rongybabákat az Andrássy út kandelábereire, és látták volna el azokat mindenféle vicces, antikommunista táblával, nem pedig ökör zsidózásba fogni.)

Értelmezhetjük tehát a harcos demokratáink körében mostanában dívó szoboröntözési láz elleni riposztként, hogy tegnap disznólábakat aggattak Wallenberg II. kerületi szobrára, de szeretném jelezni, hogy aki ezt elkövette, pont akkora félkegyelmű tahó, mint Dániel Péter és tettéért hujjogó elvbarátai. Más kérdés, hogy ez utóbbi esetért jó eséllyel követelik majd Európa szerte a NATO egységek Magyarországra történő bevonultatását az ügyeletes européerek, de ettől még a tény tény marad: a primitivizmus minden esetben primitivizmus.

PS: Árulja már el nekem valaki, hogy a komcsiknál miért a vörös festék a menő, a túloldalnak meg miért a disznóláb a fétise? A logika ugyanis – például – fehér festéket és maceszgombócot indokolna. Ja, persze, a logika…
Lazuljatok:

- Miért akar az egér belépni a Fideszbe?
- Hogy patkány lehessen!!
-------------------
Honnan lehet tudni, hogy egy fideszes igazat mond?
- Orbán leváltja.
-------------------
- Miért jó fideszest hívni a gruppen szex partira?
- ???
- Mert hoz magával még egy embert...
----------------------
Mit mond az amerikai?
- ???
- Isten áldja Amerikát!
- Mit mond az angol?
- ???
- Isten óvja a Királynőt!
- Mit mond a magyar?
- ???
- Isten b.... meg a miniszterelnököt!
-----------------------
A miniszterelnök kergeti az anyját a hálószobában.
A mama kiabál:
- nem szégyelled magad! Mit akarsz tőlem?
A fia védekezik:
- nem én akarom hanem az ország.
--------------------------
- Mit csinálsz mostanában?
- Semmit.
- És melyik minisztériumban?
@Penivaldes: Viszont csak zsidó esetén kapnád meg az antiszemita jelzőt, a többi elég sok helyen a megtűrt kategóriába esik. Ebben igaza van.
Ez a fidesz bagázs. Ezek az ördögnél is gonoszabbak, eltaposnak mindenkit. Eladják a hazánkat amiért küzdöttünk és dolgoztunk a nehéz időkben.
Senki sem csinál semmit? A fiatalok is csak néznek.
Gyurcsány Ferenc a mi vezetőnk ő az utolsó reménysugarunk, hogy szegény munkások tovább élhessenek!!
Ne hagyjuk, hogy mindent átjátszanak a fasiszta pöffeszkedő nagytőkés bankároknak!! Elveszik a földünket, a házainkat, a gyermekeink jövőjét mindent eladnak ezek az utolsó szemetek! Aki meg kicsit is tehetséges azt elüldözik a rendeleteikkel a hazájából és földönfutóvá tesznek mindenkit. Tele vannak az erdők nyomorgó emberekkel.
És hiába vonogatod a vállad, érdektelen senkiházi, mert elég egy váratlan betegség és többé senki sem segít, mehetsz te is az erdőbe. De akkor már késő lesz!
@Gábriel angyal: Gabi ha lovas tengerész "nemzeti" érzelmű lett volna akkor összefog a töketlen barom kun bécivel, és azt mondja:
Béluskám te egy igen jól fejlett kibaszott nagy seggfej vagy baszod, de most leszarom, mert első a haza (második a ferencváros) tehát kibasszuk innen a kis-antantot, aztán majd egymás között lerendezzük.

via: Kemal Attatürk
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Kávét, most éppen a negyediket.:)

Látod, ha Te is megvilágosodtál volna, és kinyílna végre az a libsi demagógiától csipás szemed, hogy láthasd a mi fényességeseinket, neked is lehetnének ilyen klassz vízióid.

De nem vagy képes lerázni magadról a mindennapok szürke zsidóalattomosmultitetű uszító propagandájának porát, így továbbra is csak a sárban vagy képes fetrengeni.

Fohászkodom a megvilágosodásodért. Hogy olyan jó legyen neked is, mint a szent életű igaz magyari embereknek, akik közé már én is tartozom, hála az unortodox eszmeiségnek.
"Ha jól emlékszem, tizenhat kérdés lesz, amelynek közös eredője, hogy érinti a mindennapi életünket és kötődik a munkahelyteremtéshez"

Jóska a szomszédban issza a bort. Őt tutira fogja érdekelni a munkahelyteremtés kérdése.

Pista meg tankolja az ukrán piros zetort a földd mellett hogy tudjon tárcsázni, őt is marhára fogja érdekelni a munkahelyteremtés kérdése.

Marcsi meg otthon van gyesen és befenyítették hogy kiba*ák a pi*ába ha visszamegy a munkahelyére. Őt is marhára fogja érdekelni a munkahelyteremtés kérdése (pláne hogy tevékenyen beleszólhat).

De még izét is marhára fogja érdekelni, a nyócvan éves Miska bácsit a szomszédban, akinek jó szilvapálinkája van.
@Gábriel angyal: Ezt az Ágoston Dániel írta tudtommal.

utálom a kultúrharcot. ha valami jó, akkor az jó, ha meg rossz akkor szemét függetlenül attól, hogy mit kiált a baloldal, vagy a jobboldal.
@Penivaldes: Igazad van. Uhh erről jut eszembe. Ha ezt a filmet még nem láttad, igazán érdemes megnézni.

youtu.be/xgzztKj7AaM
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Nem tiszteleghetek orbánia volt bábállamfője előtt? Amúgy baromarcú miért nem mászol vissza inkább anyádra ?
@Gábriel angyal: mit tart a balliberális oldal? nem tart az már semmit. mellesleg hagyjuk már ezt a balosozást, Orbánéknál nagyobb komcsi max a munkáspárt
@Szabó Zoltán fél évet kapott:

én császárpárti vagyok, azaz a saját pártomon állok

te seggfej
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Mivel monarchista vagyok így mellélőttél troll barátom. :D

Ha már fizetést nyalsz fel állami pénzből legalább végezd rendesen a munkád.

@rodeo36: Nem tudom, de az el tudom képzelni, hogy a terroristák rettegve elfutnak ha meglátják a csodafegyverünk. :)
@Pobjeda Rezső fémipari TMK-s: na te sem vagy százas, az is biztos
ha meg ironizálsz, akkor menj, és nyald le a szart Kövér zsírparaszt seggéről
@rodeo36: nem gondoltam volna. Hogy állsz. Súlyos fekvőbeteg benyomását tetted a fórumozókra.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Nézd én nagyon bírlak, de miért nem mész a magadfajták közé?
@Penivaldes: Hát az izraelieknek manapság minden bírálatra ez a reakciójuk.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Faszfej... ha nem tudsz olvasni nem gond :)
Beidéznéd hogy mikor mondtam hogy tahótlanítottalak?
Nem megy gyökér ?
Akkor talán mégis inkább válaszd anyádat.
@Mike36: Te meg egy fidesz bérenc náci vagy. Most nagy a pofád, de majd ha lapátra tesznek sírhatsz a kukában turkálva!
Az ország nyomorban te meg itt véded a szemét Orbánodat, nyavalyás barom.
Hűjjje aTE ÉDES?Anyád te BAROM!!!!!!!
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Génhulladék, a fajtádnál ez ilyen génhiba ugye?
Aki nyeli be a felcsúti faszfej baromságait az feltó hívő ugye?
Nagy hiba volt apád részéről hogy azt a marék gecit nem vágta a falhoz :(
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Kettőnk közül nem én támogatok egy baloldali pártot. És nem én szeretném Ferkó egyik legnagyobb KISZ-es haverját megkoronázni. :)

Miért élvezed komcsik támogatását? Nem pusztítottatok még eleget ebben az országban?
@Szabó Zoltán fél évet kapott:

én nem is tudtam, hogy te fórumozó vagy, asszittem csak simán egy seggfej

te ma érkeztél a szellentéssel?
@Szabó Zoltán fél évet kapott: A kedvedért kijavítom szararcú:
"Génhulladék, a fajtádnál ez ilyen génhiba ugye?
Aki nem nyeli be a felcsúti faszfej baromságait az feltó hívő ugye?
Nagy hiba volt apád részéről hogy azt a marék gecit nem vágta a falhoz :("

Hogy örülj te korcs.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: dániel petykó egy nagy szarvas hibát követt el, nem vörös festékkel hanem szarral kellett volna leönteni a szobrot.
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali:

vagy csak halálra röhögik magukat:

a NER hősei előveszik és máris röhögnek rajtuk élen a Kedves Vezető neki sajátos zsugorítottya van...még nyári melegben sem láccik assziszik csikló pedig csak pacipunci
@Szabó Zoltán fél évet kapott:

akkor bemutatkozom, de csak neked, maraggyon ez kettőnk között, jó?

ÉN VAGYOK ÉN

ha eddig nem tu'ttad vó'na

brühühühühühühü
@Szabó Zoltán fél évet kapott: orbánimádó gyökér, megértem hogy a beszűkült tudatod, amit az okozott hogy a volt munkásőr apád, részegen anyád helyett téged választott, nem engedi hogy elszakadj fletótól, és csak arra képes hogy gyurcsányozz.
Azért nem ártana szólni a faternak hogy legalább pénteken anyádba verje a farkát, és akkor hátha nem leszel ennyire megtörve.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: többen vagytok? annyira megviselt a családi erőszak hogy skizó is lettél?
A gyógyszert szeded rendesen szardarab? Vagy elég ha apád a szádba ürít ?
Gábriel, ne nagyon verd magad erre, mert Bárdossy meg papírbakancsos katonákat küldött vágóhídra, mert kurvára meg kellett támadni a SZU-t
úgyhogy ha valakinek sokat köszönhet az ország, az bizony a jobboldal
Trianont is, II. vháborús vereséget is

úgyhogy köszönjük!
hööh, szintet váltok a főcímhez: mija fsz van itt embörök, becsatornázódott a pöcegödör? :D
@Mike36: Te se vedd magadra de Bárdossy "csak" miniszterelnök volt, a legfőbb hadúr valami lovas tengerész.
Bárdossyt kivégezték, a lovast tengerészt, sztálin kérésére nem ...
fabius, ezt hol kell aláírni?
pupublogjából:
Sokszor valóban nem érti az ember, hogy miért kell a határontúli magyarok életét nehezebbé tenni, mintha nem lett volna a múlt században elég nehéz.
Mostanában mintha normális viszonyok uralkodtak volna a külpolitikában, de hát a Mi Betegünk, meg a bajszos Che Guevara nem bír magával, exportálni akarja a forradalmat.
Ezek azt hiszik, ha évente egyszer elvándorolnak Csíksomlyóra és hintik a bölcsességeket – meg a békétlenség magvait – Tusványoson, akkor attól a magyarnak könnyebb lesz, holott azt még a legostobább nyolcadikos is tudja, hogy azt akció reakciót vált ki
@Szabó Zoltán fél évet kapott:

Szabó Zoltán fél évet kapott · index.hu/belfold/2012/02/24/iteletet_hirdetnek_a_hunvald-perben/ 2012.05.25. 11:40:05
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): apu kádárista volt? Csak egy tipp.

Nos agyatlan barom ez a kérdés: "apu kádárista volt?" azoknak az embereknek akinek az anyanyelve magyar azt jelenti hogy a TE APÁD kádárista volt-e ?
Ha tőlem szeretted volna megkérdezni akkor így hangzik a kérdés:
"apád kádárista volt?"

Tanulj meg rendesen magyarul te rakás szar!
@aritus: DE én reagáltam erre tegnap. Mint annyira fontos személy, amennyire mi meg tudjuk segélyezni a faszkalap németeket. :-DDD

Nem tudsz fejből és kívülről idézni engeeeem???? Mit nem látok itt, irgum-burgum vaskalap... De valóban elsikkadt, hogy a bugyulizmus megint kapott egy pofont.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Az nagyszerű, attól még egy mocsok komcsi pártot támogatsz. Ferike egykori lebzselőhelyét. :)

Úgyhogy ne oszt az észt.
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: "ne oszt az észt" - csak gratulálni tudok a helyesírásotokhoz, meg ahhoz, ami ebből a jellemetekre nézve nyílegyenesen következik.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: fogyatékos barátom tényleg ennyire futja? mondom inkább verd ki, vagy várd meg amíg a kádárista apád kijózanodik.
www.168ora.hu/itthon/orban-meg-ket-ev-turelmet-kert-es-szereny-96663.html

Ha végzős pszichiáter hallgató lennék, akkor Orbán Viktor pénteki rádióbeszédeiből írnám a diplomámat.

Érdekes téma.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: mire tippelsz génhulladék? Faterom 1957 január 08-tól 1962 szeptember 20-ig volt a fajtád börtönében.
Mivel részt vett a fennálló alkotmányos rend fegyveres megdöntésében.
Elnézve a kommenteket, csak azt kaptuk, amit érdemlünk...
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Valóban sajnállak te szerencsétlen korcs, neked ennyi jutott.
Azért néha apád beszél veled? Vagy meg megbasz és megy vissza inni ?
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Hogy jön ide Fletó?
Elhiszem, hogy mindenütt vöröset látsz, de tudod, már Spanyolországban sem lehet bikaviadalokat tartani az állatvédők tiltakozása miatt.
Úgyhogy hűtsd le magad valahogyan, én tisztelem a törvényeket és a védtelen állatokat, nincs szándékomban bántani.

Amúgy én se találom az egyik diplomamunkámat, a nyavalya tudja, hol lehet.
@Tűzfal: Ámen. Sőt ragadná el a nagy szeretetében az Úristen magához! Szar lehet ott a mennyekben egy ilyen kvalitás nélkül.
@Habakuk999: Nem belőle már oxfordi Nobel-ra is esélyest kéne írni.
Nem szócska után után vessző

Kösz Fabius, hogy bedolgoztad a kövéri agyrohadást ide! Nagyon jól jellemzi a valóságtól elrugaszkodott megalománságukat. ezen vihog a világ.
@Habakuk999:

Jobb helyeken, ha kiderül, hogy ennyire nagy a kabát, általában azért meggyőzik a vezetőt, hogy megromlott az egészségi állapota...

@Szabó Zoltán fél évet kapott:

Te is benne vagy, ne szarjál be! :D
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Bakker valóban ennyire szar vagy ? :D
Ennyire futja az ellopott 3000 milliárdból, nálad még tesóm 3 éves gyerkőce is jobban tud visszavágni.
Jaaaa tőletek ennyi telik... SZÁNALMAS.
@a szív fészkei:

Meg ne sértődjön az USA, hogy őket nem húzzuk ki a szarból!

Mikor a barack olyan szépen kérte! :DDD

@Penivaldes: Jó reggelt! ♥
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Örülök, hogy a komcsi fajtád csak egy elírt betűbe tud belekötni. :D

Szeretem mikor elismeritek állításom.

Na menjél szopd le Ferikét, Viktorkát meg a többi komcsi haverod akikkel együtt jártál KISZ táborba, és akiktől most a fizudat kapod.
Azért remélem az állami pénzen élősködő fajtád egyszer kipusztul.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): segítek.
Ezentúl:
ennyire futja = *
szánalmas = **
apád = ***
szar = ****.

Ennyi a szótára egy demokratának, elég lesz csillagoznod, tetűmátyás.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Szerintem nem következik.
Ugyanakkor tudomásul veszem a logikádat, azt hiszem erre Einstein is elismerően bólogatna.:))))

Javaslom számolj be erről a levezetésedről őfényességének, hogy Te is emelhesd az igaz magyari ragyogó elmék táborát.:)
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Csibécske, a MNO-n túl is van élet. Csak nem olyan, ha a latin közmondást végig idézzük.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Nézd, ha két percig képtelen vagy arra emlékezni, hogy monarchista vagyok veled ellentétben akkor tényleg mondj fel, és ne élősködj mások pénzén, kedves köztársasági komcsi barátom.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: csak neked, itt van hazug, tolvaj, földműves és őstermelőgyilkos, oligarcha seggnyaló kormányod világos és egyértelmű földhözjutási gyakorlata: www.vg.hu/vallalatok/mezogazdasag/valami-nagyon-buzlik-foldberlet-ugyben-375995,
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Ja, kicsit megy segíteni a nagy tengerészi tapasztalatával az országvédésben. Nem az volt a lényeg számára, hanem, mint kései utódjának, csakis a hatalom. Elveszik az ország nagy része, ki nem szarja le, attól még marad neki elég szemétdomb kukorékolni. És azt feldíszíteni trikolórral, ne tűnjön már fel annyira, hogy a veszteséget ők is okozták... Aztán tudta fokozni is.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: "jaj a legyőzötteknek! "
Ezt fogom mormogni amikor a lámpavas alatt állva épp könyörögsz?
"csak pénzért csináltam.....csak pénzért csináltam.....csak pénzért csináltam.....csak pénzért csináltam.....csak pénzért csináltam.....csak pénzért csináltam.....csak pénzért csináltam.....csak pénzért csináltam.....csak pénzért csináltam....."

ez terhelő te ostoba bélféreg
@a szív fészkei: a kőbányai vitéz szerintem egy gőgös szardarab volt, a felcsúti barom ennek méltó utódja.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én ezt most nem konkrétan a miénkre értettem, hanem általánosságban.

Te biológus vagy, ha túlzott lelkesedéssel nyúlsz bele valami élőlénybe, nagy valószínűséggel elsorvad vagy maradandó károsodást okozol nem?
( laikusként gondolom így.)

A jó állam képes gazdasági finomszabályozásra, viszont ha szabályozni akar, jóvátehetetlen károkat okoz. Mert felborítja a gazdaság törvényeiből adódó folyamatokat.

Ha ráadásul hülye is az állam plusz akarnok is, ráadásul gátlástalan, na akkor jön a magyar csoda.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: [..]" Ezt az önmagában is szégyenletes dolgot még egy felháborító cselekedet tetézte. A gallusok hamis súlyokat hoztak elő, s a tribunus tiltakozására az arcátlan gallus ráadásul még a kardját is a serpenyőbe dobta, s elhangzott a rómaiaknak elviselhetetlenül hangzó kijelentés: „Jaj a legyőzötteknek!” (Vae victis)"
Most jót szóltál: vezéred a legszemérmetlenebbül csal, csakúgy, mint eme szintén díszpinty elődje. A történt folytatása is remélem előtted van:[..]" A történet úgy folytatódik, hogy mielőtt a rómaiak még kifizették volna a szégyenletes váltságdíjat, megérkezett a felmentő sereggel a dictator Camillus, és mivel az egyezséget alacsonyabb rangú hivatalnok kötötte, semmisnek mondta ki azt. Vassal, nem pedig arannyal kell megmenteni a hazát, buzdította katonáit, akik kiűzték a városból a nemrég még rettegett gallokat. Aztán egy második csatában is szétszórták őket. (Livius szerint a Gabiiba vezető úton a nyolcadik mérföldkőnél.) Ezután Róma emelkedésének korszaka következett, a várost nem is foglalta el újra senki több, mint 700 évig, és a hanyatlás időszakáig Brennus gőgjét többnyire az ostromlottak leszármazottai gyakorolták mások felett."
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Mivel te támogatod a komcsi köztársaságiakat akik állandóan körbenyalják Ferikét meg Viktorkát meg a többi köztársasági komcsi haverod, akiktől kapod a fizetésed is, így érdekes, hogy te vádolsz másokat Feri imádattal. Mint mikor keresztény fikázza Jézust. :)

@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Lehet valami Cleverbothoz hasonló kísérlet.
@Szabó Zoltán fél évet kapott:
" igazad van, abból, hogy te nem találod, következik, hogy fletó nem plagizált. "

Ezt Te írtad és nagyon viccesnek találtam.

Mindig szerettem volna ilyen lényegbe látó káprázatos logikát.
családtámogatás, vezényló módra:

NGM: bukják a tavalyi adójóváírást a kispénzű gyermekesek

Nem adja vissza az állam a ki nem használt adójóváírást, az adószakértő szerint pedig járna.

penzcentrum.hu/adozas/ngm_bukjak_a_tavalyi_adojovairast_a_kispenzu_gyermekesek.1032722.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Nem neked ment. :)
@Szabó Zoltán fél évet kapott:
Mivel te támogatod a komcsi köztársaságiakat akik állandóan körbenyalják Ferikét meg Viktorkát meg a többi köztársasági komcsi haverod, akiktől kapod a fizetésed is, így érdekes, hogy te vádolsz másokat Feri imádattal. Mint mikor keresztény fikázza Jézust. :)
Nem értelek titeket emberek. Az elmúlt 20 évben a bankok extra nyereséget termeltek a mi rovásunkra, magasan tartották a kamatokat, mindenért fizettettek velünk amiért nyugaton nem kell. Most amikor végre nem én fizetem ki a terheket (igen, jól jártam a 16%-al), hanem visszafizetnek egy kicsit a bankok is, akkor meg fikáztok. De jó is lenne nagy adókat fizetni, hogy a bankok kivihessék az extra nyereséget. És igen, jó lenne tovább szorítani a nyugdíjasokon is. Fostok az áfa meg a telefon adótól. Basszus, azok választható dolgok. Amennyit fogyasztok, annyit fizetek.

Én egyet érzek. Amikor ballib kormányzás van, én mindig szívok. Amikor jobboldali, akkor meg nem. Most kiabálnak a balosok mert szívnak: szűnik meg a mutyi, áfa emelésen és egyéb fogyasztáshoz kötött adóval "sajnos" hozzá kell járulni a dolgokhoz. De szar...

Az a szerencs, hogy sosem fognak már kormányozni.
Két szavad volt igaz, beesettmellű, görbeorrú, nagyfülű, vágottfaszú, sábeszeske: messiás vezet!
@McDobbent: Mivel balos kormány van, így az alapvető kiindulási pontod hibás. :)

Az más kérdés, hogy egyik alatt szívsz a másik alatt meg nyersz.
@McDobbent: na mi meg mindig szívunk, akkor is ha balosok vannak kormányon, akkor is ha jobbosok.
@McDobbent: "Nem értelek titeket emberek. Az elmúlt 20 évben a bankok extra nyereséget termeltek a mi rovásunkra,"

Hülye barátom elmagyaráznád nekem debil szerencsétlennek az "extra nyereség" lényegét?
Emlékezetűül: KAPITALIZMUS VAN!!!

Tehát: van nyereség, van veszteség, és vannak a hozzád hasonló retardáltak "jelzői".

UI: képzeld a Microsoft tavaly 4.7 MILLIÁRD $ EXTRA nyereséget produkált, ők akkor most komcsik vagy zsidók?
@McDobbent: Ezt a bankok tartották magasan a kamatokat kérdést azért árnyalnám picit.

Hallottál olyanról, hogy jegybanki alapkamat?
És olyanról, hogy monetáris szabályozás?
Esetleg fiskális politika?
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Azokban valahogy sosem bízok. Statisztikailag nálam eddig mindig több bajt okoztak mint hasznot. Kijavítottak egy hibát és lett helyette 5 másik, amelyeket megint javítgatni akartak a fenti aránnyal megegyezően. :(
@Habakuk999: A "nemzeti" bankunk valyon kitől független? :)
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: Az a baj hogy igazad van.
A havernak TASK29 kellene és úgy is kéne hagyni :D

(Task 29 formats your phone memory (=binfs). It prevents weird error appearance when you flash new Roms.)
Fabius, nem vérciki dolog - ici-picit gáz, sztem - egy Blikk-hírt kommentálni? Felfűzni rá egy élcelődő gondolatmenetet? Egy mondat (szövegkörnyezet?), a hivatkozó link egy Blikk-flekkre mutat, mihez szóljak hozzá? Véleményezzem a posztoló véleményét egy mondatról, ami lóg a levegőben? Pölö a második rész ennyivel szerencsésebb, hogy van mit emészteni a cikk alapján.
@McDobbent: Az áfa emelésről pedig nekem József Attila jut az eszembe.
Európa közepén 2012-ben a kirakatüvegre szorított sóvárgó gyermekarc mindennapossá vált.

Erről pedig Arany:

Király, te tetted ezt!!!
@Pantagruel: 2012-ben orbániában szerintem nem ciki. De cáfolj meg bátran :)
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Egy itt a baj: a homokba dugott fejetekkel nem akarjátok tudomásul venni, hogy ugyanúgy vagytok legyőzve, átbaszva, lealázva, kiröhögve és kisemmizve, mint bárki más ebben az országban.
Mi, akik hittünk és szavaztunk annak idején arra, akire, beláttuk a tévedést és elhajtottuk őket. És nem felejtünk egykönnyen. Még mindíg keresik a visszavezető utat.
De ti, akik minden lózungot lila ködben ülve mámorosan benyaltok a törpének, mikor döbbentek rá, hogy már csak a ti, a mélyhívők birka hátain tudja sütni a pecsenyéjét, multimilliárdosokkal bratyizik a privát üzlete érdekében, miközben már négymillióra nőtt itthon a mélyszegény.
Egy percig sem érzem magam legyőzöttnek, főleg nem ettől a faszfej kis törpétől. Fogja ő még szétverni az irodabútort vagy a gráczi gumiszobát.
@McDobbent: te kommunista baromarcu.
hat persze, hogy a hozzad hasonlo debileket lehuzzak a bankok. nagyon helyesen teszik. nekunk csinaljak, mi kapjuk meg hozamra a befekteteseinkre, sutyerak.

ezert fektetunk be a bankba, ezert penzeljuk, hogy nekunk profitot termeljen. odaadjuk a penzunket, hogy hitelt adjon neked es a kamatokbol, profitbol mi is kapjunk hozam cimen. arrol nem tehet a bank, hogy retardalt majom vagy, akire egy csalad koltsegveteset sem lehet bizni. nem kotelessege fogni a retkeskormu kezedet, hogy ne vedd fel a hitlet nyaralasra es plazmatvre, hulyegyerek, mert nem tudod kifizetni a munkanelkuli segelyedbol, ha kikurnak a svarcmunkahelyedrol...

ezt neked kellett volna tudni.
@Habakuk999: "Te biológus vagy, ha túlzott lelkesedéssel nyúlsz bele valami élőlénybe, nagy valószínűséggel elsorvad vagy maradandó károsodást okozol nem?
( laikusként gondolom így.)"

Jobb példa a komplex élőhelyek manipulálása: pl nyulak Ausztráliában, nílusi sügér a Viktória tóban, kecskék a trópusi szigeteken, matolcsyk, vagy elmebeteg focisták bárhol, stb, kész katasztrófa.

@Penivaldes: Örülök hogy örülsz! :D
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: A kérdés költői volt és nem is annyira neked szólt már. :)
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: egy hete a marslakók a jobbikkal szövetkezve puccsot hajtottak végre, így Kövér már egy eddig rejtőzködő jobbikos marsi alakváltó; csapataink azóta is harcban állnak, és ez így van, még akkor is, ha mutatsz rá egy hivatalos cáfolatot. le van írva!...
@Gábriel angyal: Elhiszem, hogy olyan jó szidni azokat a rondaságokat.

Csak egyet ne felejts már el, a gazdaság egy élő szervezet.
Az volt Periklész idején is, a reneszánszban is, sőt bármi furcsa, most is.
Fejlődik, változik, mondhatjuk mi azt így az olimpia előtt, milyen jó is lenne gerelyhajításhoz egy neandervölgyi ereje, ha most már homo sapiensek vagyunk.

Kérdésedre visszatérve, a gazdaságtól, a törvényeitől, a folyamataitól nem független az MNB.

Ja, tudom, hogy hívő ember vagy, de talán mégis hidd el, hogy a gazdaságot nem a zsidó bankár és multi oligarchia teremtette hat nap alatt.
@Szabó Zoltán fél évet kapott:
„hogynehogyne, a jó (bolsi) Pünkösti Ártány nyomán divat azt terjeszteni, hogy jobboldali kormányok megszüntetik a választásokat. Holott ez klasszikusan szocialista metódus.”
Minden tiszteletem a tiéd, sikerült tökön ragadnod a lényeget!
A mostani jobboldali kormány prominens hidroglóbuszai, még Prága előtt voltak szívesek azt a fujabelemjönki oldalt erősíteni. Valami kisz vagy mifene vót, a nehézség gyűjjön bele. Bezony, még ma is a társasági összejöveteleiken nosztalgiáznak azokról a szép időkről. Törnek három rőf kalbászt a fidesz kerítésibül, meg előkerül némi kisüsti is (mer az letakaríccsa az ember szájábul az előző kalbászok ízit), oszt könnytől párás szemekkel rázendítenek, hogyaszongya:
„Mi kommunista ifjak indulunk,
Mert bennünk apáink reménye”
-Emlékszel Laca? Hej, az volt aztán az élet!
-Hát lehet azt feledni b…meg?!
A direktíva szerint te a feladatodra koncentráltál, de sajnos homokszem került a gépezetbe és ebben az esetben a szöggel ütötted a kalapácsot.
Tű, czérna, gomb…serényen!
@McDobbent:

Az egykulcsosnak meg annyi köze van a bankadóhoz, hogy matolcsyék mindennel tömik a lukat a gyorsnaszádon, ami a kezük ügyébe kerül.
@Pantagruel: Szóval nincs hivatalos cáfolat. :)

"Magyarország minden tőle telhető támogatást megad Németországnak az Európai Unió és az euróövezet gazdasági stabilitásának helyreállítását célzó erőfeszítésekhez, és minden támogatást örömmel fogad, ami a magyar gazdaság helyzetét javítja - mondta az Országgyűlés elnöke a Bundestag elnökével folytatott megbeszélését követően. Mint mondta, Magyarország stratégiai partnerként tekint Németországra, aminek nem csak "messzemenő, ezer éves történelmi hagyományai vannak, hanem a jelenben és a jövőben is megvannak a szilárd alapjai". "

www.hirado.hu/Hirek/2012/05/22/15/Kover_Nemetorszagban_A_sors_ma_is_osszekot_minket.aspx

Vagy ez is blikknek számít?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tényleg jobb példa, Te vagy a szakember.:)

Mondj egy olyat is légy szíves, amikor a sütkérező, heverésző valami megeszi a sürgő-forgók télre felhalmozott tartalékait...
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: úgy gondolom, amit most beidéztél, az maga a cáfolat.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): "képzeld a Microsoft tavaly 4.7 MILLIÁRD $ EXTRA nyereséget produkált, ők akkor most komcsik vagy zsidók? " - komcsi, zsidó, rohadt kapitalista multi. :-))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Szegeden borfesztivál van.
www.delmagyar.hu/borfesztival/szeged_borfesztival_2012_-_harom_szin_roze/2281178/
Itt ahol melózom most(Szeged nagyposta) pont kilátni a Szécsényi térre.
Bakker 3 olyan NŐ !!!! kezdi magát aranyosra inni hogy **********.
Nekem meg még ki kell cserlénem 2 szeróban a vinyókat... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

*********** !!! *********! **************!!!!!!
@belekotty: Hibáztál ! :D Meg gyúrcsányisták is !! :D :D :D (elmúltnyócév is kimarad ám)
@Pantagruel:

és ebből készűl a ragyogó és zamatos rántott békacomb, nagyobb mint egy normális csirkecomb, a kigyók csemegéje még akkor is ha alig tudja átfogni, láttam ilyet a kigyó megragadta és megfolytotta de a béka csak naplementével pusztul el, a kigyó addig tartja
@Pantagruel: Értelmezzük hajrá. Eddig még választ nem nagyon böktél ki, csak terelést.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Köcce, de ezt a kib... gépet mindig akkor sikerül bekapcsolnom, mikor meló jön:(((
@Mike36: lehet benne valami.
Kotel Laszlo rajta volt a keddi berlini jaraton a sleppjevel. O volt az egyeduli utas a biznisz kalsszon. De szerenyek voltak, mert a sleppje a turista osztalyon szorongott.
Hát igen. Bölcs Vezetőink nem képesek megérteni, hogyan működik a világ. Ezért vagyunk mi a vesztesek között. Persze lehet szidni a kapitalizmust és lehet idomulni hozzá. Aki idomul, annak jól megy (l. Japán, Kína, D-Korea &c.). Aki szidja annak meg nem (l. É-Korea).
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: nem olyan bonyolult, rájönnél magadtól is, ha rászánnál némi kalóriát

Fabius: "Azoknak a németeknek, akiknek válság ide, válság oda, annyi pénzük van, mint még sose volt."

Arról van szó, hogy az EU-t Németország viszi a hátán. Amelyik gazdaság józan, _már_ terhet vesz le No. válláról. Amelyik nem, mert mondjuk, nem partner, az terhet ró No.-ra, ezzel az EU-ra, és fokozza a válságot. Anyagi támogatáson, hozzájáruláson kívül még létezik más is a világon, egy csomó minden, nem csak gesztuspolitika, ami a partnerségről szól.
@Penivaldes: Szia! Örülök, de nagyon hétvége van. Megcsinálom oszt gyövök olvasni.
Annyira undorító amit csináltok! Egymást fikázzátok folyton, ha kell, ha nem és a stílus, amire azt mondják, hogy az maga az ember... Mintha mindnyájan (tisztelet a kevés kivételnek) beneveztetek volna egy bunkóversenyre.

Az embernek kedve sincs hozzászólni a témához, hiszen már rég nem is arról van szó.
Nem lehetne finomítani? Egy kicsit legalább :)
@Pantagruel: Te arról beszéltél, hogy a blikk cikk hiteltelen, hazugság stb.

Erre reagáljál legyél szíves.
@rodeo36: ebből (mármint az ausztrálból) nem, mert mérgező. :) mondjuk, narkós hippik, pszichedelikus sámánok kotyvaszthatnak vmi hallucinogén lőrét a bőréből
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): hehe:-)

gyorsan dobd be a vinyokat, aztan indits valami olyat, ami gdap megy ( gadap = gep dolgozik, alkoto pihen ) es itasd oket aranyosabbra:-DDD
A párttala néppel egyazutunk
a jelszavunk munka és béééke...
atv.hu/cikk/20120525_gyongyospata?source=hirkereso
@pirimogyoró: Nem. :)

A Hello Kitty parti két szobával arrébb van. Itt vérre megy a játék.
@Knósszosz: majd ha megszaporodunk Knósszosz, akkofr lesz 7vége.
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: én ugyan nem. használtam én ilyen szót, hogy hazugság? nem. mondtam én, hogy hiteltelen? nem. miről beszélsz? mit olvasol? teljesen félremagyarázol.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Hát megpróbálom. De téged olvasva Hofi is csak nekrológot tudna írni... szegény.
@Spániel: hitler is kenyszermunkasokkal viragoztatta fel a harmadik birodalmat..
micsoda meglepetes ez a jobbiktol! nahat..:pppp
@Pantagruel: "Fabius, nem vérciki dolog - ici-picit gáz, sztem - egy Blikk-hírt kommentálni? Felfűzni rá egy élcelődő gondolatmenetet? Egy mondat (szövegkörnyezet?), a hivatkozó link egy Blikk-flekkre mutat, mihez szóljak hozzá?"

Most komolyan az az érved, hogy szó szerint nem mondtad ki?

Egyértelműen utaltál rá, hogy a cikk amire hivatkozik hiteltelen mert Blikk. Ezt tovább fokoztad, hogy egy bulvárszerű valamit irkáltál állításod igazolására.

Komolyan ti troll mesterei vagytok a terelésnek, és a válaszadás alól való kibújásnak.

Mivel más is lehozta ezt elfogadhatjuk a poszt alapját. Létező valódi mondatokról beszélünk? A poszt tartalmától eltekintve?
@Szabó Zoltán fél évet kapott: neked is irhatna valaki egyet..

ja..
bocs..

te genetikailag alattvalo vagy. annak nem jar. nem vagy eleg ember hozza.:-)
@McDobbent: miért is a te károdra? Ez üzlet, amiben nyereséget kell termelni, ha a bank nem nyereséges akkor lassan baszhatod a 16% adót mert nem lesz hol vásárolnod, és nem lesz mit vásárolnod. Te szerintem igen demagóg ember lehetsz.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Szevasz :)
ROM frissítés megvolt? Jöhet egy kis túlóra ?
Hogy anyád miért nem ballagott el küretre ...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): ott volt a mamádén, elballagott rá. Aztán a sarlatán meggondolta magát, és ijedtében félkészen visszatuszkolt téged oda, ahová nem vagy való :)
@Szabó Zoltán fél évet kapott: nem, en azt tanultam, hogy a hozzad hasonlok elete aran is meg kell vedeni a demokraciat es koztarsasagot...:-)))

es ott kell utni a hozzad hasonlo tetves allatokat, ahgol csak lehet lehet es amivel csak lehet:-)

es hogy szerezzek puskat, ha elszaporodtok:-)
@Szabó Zoltán fél évet kapott:

Viktort állandóan véded, és mellette mindig Feriről beszélsz, meg a csodálatos köztársaságodról.

Szerintem azért vagy ilyen retardált, mert nem tudod eldönteni, hogy ki mellé állja az egykori KISZ-es haverjaid közül, pedig te mind a kettőt imádod, hisz olyan jókat nevettetek együtt, egyszer régen...
@Penivaldes: Csak ha összegyűjtöttél megfelelő mennyiségű vért. :)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: idegesnek tűnsz, te szegény. Vigyázz, a végén nem éred meg, hogy gyurcsány visszajöjjön... Pedig kár lenne érted, noha a szagod máris megvan.
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: mutass csak egy helyet is, potyka néni, ahol Orbánt védtem.
Az, hogy titeket belekeverlek Bartosfőző cs. istván lavórjába, ne tévesszen meg. Az hazafiúi kötelesség.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Tehát akkor inkább Feri mellé állász? Reméljük ez végre segít túllépned ezen a hatalmas problémán.
@Szabó Zoltán fél évet kapott: dehogy vagyok ideges...:-)

ha eljon a nagy takaritas ideje azt erzelemmentesen, hideg fejjel kell tenni. nem lehet idegesnek lenni:-)

es jon az ido:-)
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Értem a munkásőr családoknál ez volt a szokás ezek szerint.
Miután apád beleverte anyádba, a repedt sarkú megpróbált elvetetni, de sajnos a bányászból átképzett nőgyógyász rokon állandóan részeg volt :(
na
reszemrol tahotlanitottam ezt a sotet fideszparasztot. ugyis megtalaljuk meg amikor majd kell...:-)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): szerintem te is ignorald...

tudod, az ilyen allatokkal beszelni olyan, mint disznoval szarban birkozni.. azt veszed eszre a vegen, hogy buzlesz, mocskos vagy, ez a kutyaszarta kurafi meg elvezi:-)
Óbazzz ismét :)

Új nemzeti konzultáció kezdődik, ezúttal elsősorban a munkahelyteremtéssel összefüggő kérdésekben kéri ki az emberek véleményét a kormány – közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

mno.hu/belfold/orban-fenntartana-a-valsagadokat-video-1078572

Sipi, Orbánmentesítő remélem már készülődtök a jó válaszokkal?? :)
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: Nem, csak előtte kell megcsinálni, mielőtt kivetik a plakátadót.
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: szeretném számodra is megnyugtatóan tisztázni ezt a kérdést, mert nem szeretném, ha álmatlan éjszakáid lennének mindenféle trollok miatt. azt nehezményeztem, hogy a hivatkozás egy Blikk- vagyis bulvárcikkre mutat. csámcsogjunk egy bulvárcikken (vki kommentálta ezt a mondatot, már terelés), vagy a témán? a Varánusz bulvár? sztem nem. ezért hiba. a cikkből nem derül ki, hogy mit mondott Kövér, mert egy szövegkörnyezetből kiragadott mondat jelenthet teljesen mást, éppenséggel az ellenkezőjét is annak, ami az eredeti értelme. ezért tájékozatlan maradok a tényeket illetően, míg ha azt a cikket linkeli be, amit te is, akkor már tájékozottabbnak mondhatom magam, vágom, hogy mi a pálya, ki tudok alakítani saját álláspontot az ügyről, és meg tudom vitatni a fórumozókkal, vitathatom Fabius gúnyos megjegyzéseit, akármi. hozzá tudok szólni. ennyi volt a közlendőm, nem az, hogy a Blikkre tegyek megjegyzéseket.

Ami a támogatást illeti, nem arról van szó, hogy majd mi húzzuk ki a szarból Németországot, az EU-t a válságból, vagy Merkelt, hanem arról, hogy gesztusértékű nyilatkozatok révén biztosítjuk szövetségesünket a partnerségünkről, az attitűdünkről.

Ellenkező esetben akármit is csinálhatnánk. A puccsal hatalomra került marsi jobbikos kormányunk berághatna egy s máson, teszem mondhatná azt, hogy amíg számunkra is megnyugtató módon nem sikerül rendezni egy-két kérdést az EU-s határokon belüli szabad mozgást illetően, addig lezárjuk a határokat, hiszen nem világos, mihez tartsuk magunkat. Ahogy a francia paraszt, ha nem tetszik neki a külföldi termék, kiáll az útra, elállja. A kamionsor meg torlódik. Ha olyanja van, még ki is nyitja a kamiont, hogy megrohadjon a szállítmány. Csak erről lenne a szó: a szlovák-magyar határon. Szép hosszú, van pár híd, olcsó tranzitvonal. Tejtermékeknek annyi, ott romlik meg a határon. Szlovák gazdaság bekrepál, a gyengélkedő €-övezetnek biztos jót tesz egy ilyen válság, saras csizmánkkal berúgnánk a sírjába - hacsak!, nem hívatja a kancellár a szlovák kormányfőt, hogy lebaszarintsa: Mit gecóztok ti a magyarokkal? Mi bajotok van nektek? Szlovák kormány bukik, satöbbi. Aztán a magyarok is utálnának minket, de ez már más kérdés, a lényeg, hogy lehet így is politizálni, meg úgy is, hogy jelezzük: nem teszünk keresztbe, mert érzékeljük és a magunkénak érezzük a problémátokat. Így világos?
izé... kérdőív adót. Meg a boríték adót. A levélbedobási adót, kérdőív kitöltési adót, kozultációs adót, atombomba adót...
@Pantagruel: "lehet így is politizálni, meg úgy is, hogy jelezzük: nem teszünk keresztbe, mert érzékeljük és a magunkénak érezzük a problémátokat." - Az elejétől kezdve így csinálta volna egy valódi politikus, egy valódi államférfi. Most már csak pislogás van és a zavart magyarázkodás, mert vérbe fojtják a gazdasági szabadságharcunkat.
@Pantagruel: Próbálsz kibújni eredeti mondandó aló, rendben.

Kövér mondata akár tetszik akár nem viccesen hat. Amúgy teljesen elfogadható gesztus értek, csak ilyen emberek (főleg Kövér) szájából érdekes.

"ha álmatlan éjszakáid lennének mindenféle trollok miatt."

Hidd el nem szoktak.

Ha pedig így fogalmazod meg, és ennyit írsz le, akkor egész normális választ kaptál volna tőlem.
Fabius:
Obrán az Obrán, de főcímben jobb az Orbán.
:D

más:
index.hu/gazdasag/2012/05/25/ujra_osszeult_orban_matolcsy_es_simor/
"Péntek reggel a miniszterelnöknél találkozott Matolcsy György és Simor András, tudta meg az Index, információink szerint a megbeszélést Orbán Viktor kezdeményezte."

aggódnak a forint miatt, mi?
-Halló, szia Bandikám, Orbán Viktor vagyok, a te barátod. Át tudsz ugrani hozzám péntek reggel egy kis villásreggelire, tudod? Kis dumcsi, hogy van a család meg ilyenek. Kicsit beszélni kellene a Gyurim fejével, meg hogy mit lehetne itt tennie a görög válság miatt, tudod? Neked mindig vannak olyan izé, mi si Gyuri? Igen, vészterv, azaz. tudsz esetleg hozni magddal egyet, esetleg jegyzetelnék belőle. Igen, a Xerox Phaserrel... Köszi, várunk izgatottan. apropó, mi a kedvenced, azt készítjük el, persze, meglesz. viszhall...
@Szevasztok: Tűzfal egy paródia. Mármint parodizál. Viccel.
@Pantagruel:

Ez se rossz.

@Penivaldes: Mi történt? :((

@Habakuk999: "Mondj egy olyat is légy szíves, amikor a sütkérező, heverésző valami megeszi a sürgő-forgók télre felhalmozott tartalékait... "

Mikor matolcsyék a szélbe szórják a nyugdíjpénzedet? Ilyesmire gondolsz?
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: @Gábriel angyal:

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=80572
részletesebben itt:
nol.hu/belfold/20090604-eltunt_nyomdagepek__futoszalagon
simicskáé volt az arzenál. most se nyomda, se kövér szilárd, se százmilliók.
de a nyomdagépek is eltűntek.
viszont a fidesz sosem tesszi közzé, hogy a plakátjait kinél és hol nyomtatja.
@belekotty: sajnálhatod, hogy nem egy Pantagruel a miniszterelnök 2/3-dal :), lenne itt pár diplomáciai bonyodalom
@Secnir: "Felszámolás után megszűnt a Magyar Nyomdaügynökség Zrt., amely több mint 100 millió forint köztartozást hagyott hátra. A Magyarországon nem ritka hírt az teszi különösen érdekessé, hogy a Zrt. Kövér László fideszes választmányi elnök testvére, Kövér Szilárd családi érdekeltségének része. Eközben a jobboldali sajtó minden nap arról cikkezik, hogy a kormányfő-jelölt Bajnai Gordon vezette Wallis Rt. egykor csődbe vitte a Hajdú-Bét Rt.-t."

Ez mindent elmond róluk.
egyébként már van jó hatása az ugrálásomnak:)
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: Regebben legalabb arra vetteka faradtsagot hogy atirassak a cegeket Kaya Ibrahimra...
@Penivaldes: "egyébként már van jó hatása az ugrálásomnak:) "

olcso lett az also lakas..?;-)))))))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez is jó példa.

Na, most pedig imádkozni kéne, ha tudnék, hogy a hosszú hétvégén egyetlen fényes tekintetű szájából se jöjjön ki ki olyan mondat, ami öt forintnál nagyobb változást okoz az euró árfolyamában.

Nem ismer valaki olyan oldalt, ahol Orbán összes rádióbeszéde olvasható lenne?

Matolcsy összes is érdekel. Csak úgy kikapcsolódásként Rejtő helyett.
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: Keresgéléshez sajnos lusta vagyok.

Viszont a rádióbeszédek tényleg érdekelnek, szeretném látni milyen trend mellett is haladunk a világelsőség felé.
@Penivaldes: próbáld ki. Szerintem elég hatásos.
@Penivaldes: "rosszul ugrottam fel tegnap a plafonig.. "

Felugrani? A plafonig??? Attól szívdobogást kapok, ha nyújtózkodnom kell a távirányítóért! :D

Jobbulást! ♥

A megsarcolt vállalatok pénzén tapsoltatná magát a Focista:
hvg.hu/gazdasag/20120525_Ketmillioert_joebedhez_szol_Orban
@Habakuk999:

www.mr1-kossuth.hu/
premier.mtv.hu/

Ezeknél van Videó/Hangtár itt van a legtöbb esélyed. Persze itt is keresni kell valamennyit.
@Gábriel angyal: nem tudom, nekem olyan nyugisnak tűnik. én az eszeveszett rohangálás híve vagyok:)
@Penivaldes: Viccelsz?;) Jobban megmozgat és lefáraszt mint a rohangálás az tuti. ;)
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Felhívják figyelmedet az arányokra, erre megint feldobsz szar példát százezrek és milliók gyilkosairól? Úgy se veszi be senki, hogy hülye vagy, tudjuk, hogy kamuzol.
@Gábriel angyal: igen, csak, hogy én nem a lefárasztás meg az átmozgatás miatt ugrálok, meg rohangálok:) hanem másért.
@Gábriel angyal: Én bírom az ilyeneket, de valahogy nem tudnám csinálni.

Ezen esetben a Rousseau felfogást támogatom. :)
ja és én nem bírnám csinálni szerintem sokáig. .))
ÚRISTEN MEKKORA ELSZÓLÁS, FEL SE TŰNT, BESZAROK!

"„Nálunk liberálisabb és szabadabb országokban mondjuk 100 élve született gyerekre jut 8-15 abortusz. Nálunk, ahol sokszor azt mondják, hogy a nők nem elég szabadok, nálunk 43-50 abortusz jut 100 élve született gyerekre.” " (Nagy Kálmán, KDNP)

NÁLUNK SZABADABB ORSZÁGOK! :DDDDDDDDDDDD
aztadurva... ez jó vólt! a karikatúra pedig betalált!!! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem semmi, de ez sem rossz :D

A megadóztatott multikkal szponzoráltatná Orbán dicséretét a Századvég
2012. május 25., péntek, 12:27 • Utolsó frissítés: 1 órája
Szerző: hvg.hu

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: szponzoráció; Heti Válasz; Századvég Alapítvány;

Kinyomtatom • Elküldöm
A kormány kétéves tevékenységét értékelő konferenciát rendez a Századvég Alapítvány május végén, melynek megszervezéséhez azoktól a nagyvállalatoktól kér szponzorációs támogatást, melyeket az elmúlt két évben a különadók sújtottak, ezt követően pedig az új adók is őket terhelnék. A Századvég öt-, három-, illetve kétmillió forintos csomagokat kínál. Cserébe a miniszterelnök zárt körben ünnepi ebéden mond köszöntőt.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Ezt is linkeltem. :D

Én úgy vagyok, hogy egye fene, ha adnak öt millát, végighallgatom a Focistát! :D

@Penivaldes:

Tudják ők, hogy mit műveltek az országgal, csak tettetik a hülyét. "Nálunk szabadabb országokban"... és észre sem veszi, mit mond.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: nekem ez már magas. tehát először meglegyintjük az arcukat, aztán arra kérjük, hogy énekeljenek velünk..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: be van állitva a program..robotbeszéd, robotéljenzés.

hát szerintem tényleg hülyék...))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tényleg, most látom :D
hát Peni köszöntése után átugrottam a többit
ja
nemzeti konzultáció, benne viktorunk aranykőpete:

A korábbi, szociális konzultációval kapcsolatos adatvédelmi vitákról szólva Orbán Viktor közölte: nem tartotta ezeket komoly vitáknak. Aki úgy gondolja, hogy nem akarja kitölteni a kérdőívet, ha nem akar többé ilyet kapni, az majd nem válaszol "
forrás: MTI

tehát.
ha jól értem: kiküldik a listát mindenkinek. aki visszaküldi, anonym módon, azt beregisztrálják, hogy visszaküldte, a többi anonym pedig egy másik listán nem fog többet kapni?
még egyszer az utolsó mondat:

"Aki úgy gondolja, hogy nem akarja kitölteni a kérdőívet, ha nem akar többé ilyet kapni, az majd nem válaszol"

kubatov 2.0 köszönjük a beismerést.
-no komment-

Magyarországon nem léteznek föld-oligarchiák. Aki mást állít, az ezzel a fogalommal nincs tisztában - szögezte le Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) parlamenti államtitkára, elszámoltatási kormánybiztos az MTI-nek

hvg.hu/gazdasag/20120525_budai_gyula_oligarchak
@Pantagruel: "gesztusértékű nyilatkozatok "

Nem tűnt fel neked, hogy ezeknek a nyilatkozatai még egy gesztust sem érnek, mert egy napon belül képesek valamit, és annak az ellenkezőjét is nyilatkozni? Senkinek nem kellenek a gesztusaik, max. "Sz.Z-t félévre ítélték" nevű gusztustalan trollnak, akit egyébként most, e percben tahótlanítok, mert szétbaszta a beszélgetést a hülyeségeivel.
(Ja, és bárcsak az lenne a legnagyobb bajunk a politikusokkal, hogy a hivatal fizeti a mobilszámlájukat.)
@Secnir:
Egy picit továbbgondolva: Aki nem küldi vissza az rajta lesz egy másik listán amit annak idején "B" listának hívtak.
Off; Ez nagyon tuti. Képzeljétek találtam budán egy Trapper farmer boltot. ;)
@Secnir: olyan vagy, már megint kukacoskodsz, nem hogy örülnél hogy számít kedves vezetőnknek a nép szava ;)

/közbevetem, kedves tekteknek, és kagylózó társszerveiknek, hogy esmét csúcsrajáratom a fő konzultációs eszközömet, a szívemnek kedves dokudarálót :D/
Ja, és ismét tahótlanítom Gabrielt, mivel egyértelműen a jobbikos agitprop brigád ide kirendelt tagja. Emellett sok helyet foglal.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "A megadóztatott multikkal szponzoráltatná Orbán dicséretét a Századvég"

Régi, alapvető maffiamódszer, védelmi pénz.
@épészmérnök: Tahótlaníts mindenkit, akkor még több helyed lesz. :)
Bakker, már megint valami zavar van az erőben Budainknál:
/csütörtökön még ez van, pénteken meg semmi :D/

Gyanús földügyletet talált a kormány
MTI
2012. május 25., péntek 12:24

A Tiszacash vezérigazgató-helyettese szerint mindig betartották a vonatkozó jogszabályokat, és a termőföldet közép- vagy hosszú távú befektetésként ajánlják, nem érvelnek spekulatív módon. Ezt Polyák László közölte pénteken az MTI-vel az elszámoltatási kormánybiztos előző napi közleményére reagálva.

Budai Gyula csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy spekulatív célú földfelvásárlások állhatnak a miskolci székhelyű Tiszacash Termőföld-közvetítő, -fejlesztő és -hasznosító Zrt. jogügyletei mögött; Budai Gyula ezért vizsgálatot rendelt el a céggel szemben, és ugyanezt kérte a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: a földbérleteknél nincs oligarcha, a vásárlásoknál pedig keresi
@keresztanya fabi(en): küldje aki akarja, én biztosan nem, röviden-tömören bekaphatja :D
@épészmérnök: nagyobb hal o egy sima agit-prop elvtarsanal...

inkabb felterkepez, figyel, beepul, gyujtoget..:-)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: ha talál valamit, az meg nem lehet oligarcha, mert az nincs. valami mást keres

én már csak azért is visszaküldöm, illetve nem
@keresztanya fabi(en): sok, mert én egy nappal késöbb alig találok meg valamit, mert csak részletekben, kivonatosan emlékszem cikkekre, azt meg hogy hol is olvastam, arra többnyire nem :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: és ha összeadod az otthoni gépét meg a munkahelyit, habár biztosan van VPN-je
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: Ez a
Kövér Szilárdan szilárdan csak adósságot és onnan elsunyogást bír produkálni, de azt láncban. Az ő szarban ragadt cégeit vásárolta fel a tőkeizmos Kaya Ibrahim és Joszip Tot anno.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De hát asztalnál lesznek, ott ilyen fújcsúnyával foglalkozni? Kifordul a falat a kétmilliós ebéden a szájakból!!!!!!!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mert legalább egységnyi Tömjénnel kevesebbet kell szagolniuk!!!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Én a Bugyulával nem vagyok tisztában: ennyi árnyékra ugrott szitunál, elvesztett pernél, stb. már jobbak lemondanának, nem????
@épészmérnök: Most jössz rá? :-))) A Gábriel - zsidó a lelkem, de hát kicsire nem adnak a jobbikos APO-kák - tanító, hírhozó arkangyal.

Hát tesz érte, hogy ne essék csorba a nevén.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ja persze, már pusztán a feje is fogamzásgátló látvány, csak most humánjellegű politikusokban gondolkodtam eléggé el nem ítélhető módon, bocs. Ezek tényleg más vegetáció - mert embernek nem mondanám...
@épészmérnök: Hülye dolog az, hogy Angyal mellett szólok, fogjuk a Pünkösdre:

itt van, érdekli a társaság véleménye, nyomatja, sulykolja a magáét - egy párt funkcionárius, szimpatizáns esetében azért ezek nem rossz tulajdonságok -.
Alkalmazkodni is próbál, csak ha jönnek a haverok, akkor nyomja bőszen az igazságot.

Nem rossz az, ha a véleményed eljut a politika kavaróihoz.

Az inkább a kérdés szerintem, hogy Szekeres Imre vagy a többiek miért nem használják ki ezeket a fórumokat jobban?
@Habakuk999: hát én bevallom, hogy örülök, hogy Szekeres Imre nem használja ezt a fórumot....DDD
@Habakuk999: Szerintem érdemes meghallgatni a másik fél véleményét, mert:

1, Ha képes vagy nyitott lenni, tanulhatsz belőle.
2, Ismerd az ellenséget. :)

A nagyon hülyéken/trollokon kívül csak azokat szoktam tahótlanítani/nem olvasni akik szint így tettek. Nem szeretem az egy irányú kommunikációt.
Mocskos orbáni diktatúra el lehetetleníti az embreket a szomszéd fiai is külföldre mennek dolgozni mert már nem bírják itten.
@Penivaldes: Te festetted az ördögöt a falra valamelyik nap! :)
Nekem eszembe nem jutna a neve sem.

@73. Vladys-Vonajugend tiszt,
FIDESZ meg baloldali: Pontosan.:)
Ugyanígy gondolom, azzal az eltéréssel, hogy én még nem látok más ellenséget, csak az emberi ostobaságot.

Lehet, nemsokára ez változni fog, most csak ellenfelek vannak szerintem.
"A magyar istenkirályság központja Felcsút, miután Szent István itt ajánlotta fel Magyarországot Szűz Máriának. Ennek emlékére épül legmagasabb FIFAkategóriás stadion mint modern kori szentély. A futballakadémia épületei nem véletlenül néznek ki úgy, mint a katolikus egyetem Piliscsabán. Makovecz tervei szerint a felcsúti stadion is egy nagy oltár lesz kis tornyocskákkal. Ezek a pályák nem sportlétesítmények, hanem templomok. Kultikus helyek, ahol gatyára vetkőzve mutatnak be áldozatokat futballmeccsek formájában Szűz Máriának, aki nagy drukkere a helyi csapatnak."

www.hocipo.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3873&Itemid=30
@Penivaldes: De csupán azért, mert ha Gyurcsányt emlegetném, félek, hogy Sipi leszidna, hogy a számra vettem a nevét.

Eltűntek a másik oldal véleményei. Jó, néha ide téved néhány anyázó, de higgadtabb narancsos nem jön már ide.:(
@Habakuk999: "Az inkább a kérdés szerintem, hogy Szekeres Imre vagy a többiek miért nem használják ki ezeket a fórumokat jobban?"

Speciel Kukorelly kommentjeit szívesen olvasgatnám! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én Matolcsyét is.
Csak, hogy egy kicsit tanulhassak. Hogy része lehessek a világ megváltásának.
@Habakuk999: vannak még olyanok? higgadt narancsosok?..
hogy is volt az a gyarmatosozás?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_magyar_piacra_lepest_segiti_a_kinai_gigahitel.520529.html

Varga Eszter a magyar munkabérre, és adórendszerre, a Munka törvénykönyvére valamint a szakképzési törvényre utalva igyekezett vonzóvá tenni a kínai vállalkozók számára Magyarországot.
@Pantagruel:
azért BABANDIBA sokkal bölcsebb: csak belerikácsolja királyi rádióba 1 Bazulu és egész NYANYALINGA kirügyezik és virágba borúl sőt termését le is hhaljtja egy éjszaka alatt ha elég Bazulu esett (mint baobab csak sokkal nagyobb)

szóval le vagy maradva egy brossúrával, tudod?
@Habakuk999: Mert ma már ilyenek nem hisznek a FIDESZ-nek. Mostanra már csak a nagyon sötét trollok/hülyék maradtak, akikkel bármit el lehet hitetni, és akik bármit képesek hangoztatni, ha az a vezér mondja. Ilyen emberekkel nem lehet érdemi vitát folytatni, hisz ha képesek lennének a gondolkodásra akkor nem lenne min.
vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20120523-90-milliardos-rejtett-tartalek-lehet-a-sargacsekkadoban-mentesiteni-erdemes-lenne.html

A pénzügyi piacok működését belülről ismerő banki forrásaink szerint a felső határ nélküli sárgacsekk-adó két területen egészen biztosan a pénz külföldre menekítéséhez vezet. A sok cégből álló vállalatcsoportokban naponta akár többször is történik jóváírás és terhelés a vállalatcsoport tagjainak bankszámláján (minden egyes vállalatnak külön bankszámlája, illetve alszámlája van), sokszor technikai okból mozog pénz a csoporttagok között. Ha felső korlát nélkül megadóztatnák ezeket a tranzakciókat, akkor bőven megérné egy külföldi országban nyitni számlát és alszámlákat, és azokon intézni a pénzmozgásokat - magyarázta egyik forrásunk.

Jelen, ha tényleg nem lesz felső határ, költözünk.
@a szív fészkei: hááááááááááááát

ez sokkal jobb mint NYANYALINGA és BABANDIBA...csak nem olyan fekete csak a segge

a vargalinga belebukik imfejlingai kiküldetésébe akkor se lézerbazibuzi se vargalingabazulu és akkor ki támogattya a sehonnani nagysemmi országát
@a szív fészkei: szerintem legtöbben nem is tudják, hogy létezik..
@Penivaldes: Van. Aki zsigerből utálja a szocikat, kispolgár, nyárspolgár.....

Van kb 20 %-ja.

Értem én, hogy nehéz lehet állni a pofontokat, védeni a védhetetlent.

De nézd meg, szerintem egész héten ez az egy árva banki törlesztéses jajj de jó az egykulcsos hozzászólás volt a fidess érdekében.
Őt is három másodperc alatt nyírta ki a törzsgárda.
@Habakuk999: a törzsgárda mindenkit kinyír...aki más.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: És ezek nem jönnek rá, mekkora gáz európai ország létünkre ezzel gazsulálni a vörös Kínának.:)

Beszélni kéne Hoffmann Rózával, politikusi neveldét is indítsanak, különleges figyelemmel általános műveltségre, s ha nem is úri, de legalább kisparaszti modorra.
@Pantagruel: Én raktam be a tegnapihoz ezt:"
a szív fészkei · noinapozo.blog.hu 2012.05.25. 01:20:13
@Fabius: FAbius, ezt dallantsd majd meg, beszarás a köbön-kategóriás duma: www.blikk.hu/blikk_aktualis/kover-kisegitene-a-nemeteket-2089636 [..]" „Magyarország minden tőle telhető támogatást megad Németországnak a gazdasági válság leküzdéséhez" – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke berlini látogatásán" köhög a bajszos bolha az elefánttrágyán szónokolva, csak ettől az a német elefánt nehogy röhögőgörcsben múljon ki, mint egy kínai elítélt a halálos ítélete meghallásakor..." Ő meg kegyes istenként meghallgatott ;-D és írt rá valamit mára.

Mindig jön ez a " ja, ha csak a Blikkben volt, akkor fúj de hülyeség-duma" a nagyon elit értelmiségtől, de azt tudd, hogy Orvbán pl. mindig nekik nyiladozik először világmegváltó terveiről, mert ezt olvassák a népek még a nyomtaottból. A Népszabót, Figyelőt, HVGt meg nem nagyon, meredeken zuhan a példányszámuk - + a Blikk ezentúl utána is megy sok kormányzati genyaságnak,mert van pénze esetleges basztatásokra, noha eddig nem nagyon perelték. Ő viszont sok mindent kinyomott perrel belőlük, amit titkoltak volna ezerrel. Tehát "a bulvár csak szar lehet" - azért nem egészen igaz felállás.

Azontúl, amíg a Blikket nem perelik be hitelrontásért, és nem ítélik el, mint az ebben derbygyőztes MN-et, addig a Blikk is hiteles orgánum, ami megírja tényeket. Nekem, aki nem vagyok ennyire finnyás, mint te.

Itt ugyanez van,- kiragadva szerinted brutálisan szövegkörnyezetéből - , persze ez is elfogultan utálja őket, az igaz. Hívd fel Merkelt, majd ő autentikusan elmeséli, mit susogott a kis bajszos huncutan a fülébe forró májusi éjen... [..]"Kövér László a német-magyar barátsági szerződés megkötésének 20. évfordulója alkalmából tartott találkozót követően kifejtette: Magyarország stratégiai partnerként tekint Németországra, aminek nem csak “messzemenő, ezer éves történelmi hagyományai vannak, hanem a jelenben és a jövőben is megvannak a szilárd alapjai”.
Németország továbbá Magyarország első számú gazdasági, kereskedelmi partnere, így mindaz, ami a német gazdaságban történik, “áttétel nélkül kihat” a magyar gazdaságra. Ebből fakadóan Magyarország “minden tőle telhető és elvárható támogatást megad” Németországnak, és örömmel fogadja a magyar gazdaság stabilitását és emelkedő pályára állítását segítő támogatást, mindenekelőtt a működő tőke beáramlását – mondta, példaként említve a Daimler kecskeméti beruházását."
nepszava.com/2012/05/magyarorszag/kover-laszlo-megsegitene-nemetorszagot.html
@Penivaldes: Nem így látom, hiszen a törzsgárda is sokszínű.
@Penivaldes: Őszintén nem értem az LMP-t meg Kukorellyt se. a azért lett képviselőjük, hogy segítse őket az ismertségével, a szerzői munkájával elért hitelével, akkor mit kussol évek óta, mint szar a fűben, pláne egy olyam emberként, aki deklaráltan a szavak mestere??? Ha meg csak néma reklámarc, akkor sincs kihasználva és értelmetlen az ottléte.
@Habakuk999: Jó a leírásod de néhány kiegészítést tennék hozzá.

1. nem vagyok funkcuonárius
2. akiket annak gondoltok nem a haverjaim és egyet sem ismerek közülük

Én talán csak annyit szeretnék, hogy egymás meghallgatása révén megismerjük jobban a bennünk lakó embert jó tulajdonságaival együtt. Hidat kell építenünk mert a megosztottság révén tud igazán uralkodni rajtunk a mindenkori hatalom.
@Habakuk999: Igazad van, hol van kinyírva bárki is? Még Stefit is elviseltük és próbáltunk vele zöld ágra vergődni, Kara kánjukról nem is szólva. Hogy van egy stílus és humor meg abban irónia, az csak nem baj???
@Gábriel angyal: Azért néha gondold át, miből építgeted gyakran a hidakat!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
hááááááát egeny Babandiba sehol sincs a felcsúti törpefáraóhoz képest és míg Nyanyalingában a Bazulu ragyog addig alcsút felett a Fényességes Padi Sah nem tévesztendő össze a Hokkedli Sah-hahahahahahal hogy mennyi hal van arrafelé?
MÉGHOGY KÉT FORINTOT???? LYUKAS KÉTFILLÉREST SE#### PEDIG AZ MÁR RÉGEN MEGSZÜNT###
@a szív fészkei: a zalaszkai híd látható a Doogle Earth segítségével

arrafelé csak úgy hívják:

HíD A SEMMIBE

ellentétben a Híd Kwai folyón-t ami meg...szóval ....
@a szív fészkei: én azért azt láttam, hogy nehezen fogadtok be újakat. van egy szilárd mag, ami uralja a blogot.
@Penivaldes: Ez az egész LMP-re jellemző. Akkor mehetnek a kukába ők is?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De mikor temetik már alá a fáraójukat??????????? Fúj de randa szerintem az a Pázmány, abban a komor sötétszürke dromedár kihaénnem stílben tartva? Uhh... mindent elmond róluk.
@Penivaldes: Ez szerintem nem igaz. Én is idetoltama pofám, azt kész, aki elfogadott elfogadott és azt köszönöm. Te meg egyenesen hercegnői felvezetést és fogadtatást kaptál és kapsz a férfipopulációtól, én igazán nem bántlak, csak a korkülönbségünkből kifolyólag néha megjegyzek dolgokat, amit másként látok,v agy majd te is másként fogsz látni.

Rodeot is bírják itt. Kit martunk el szerinted?
@a szív fészkei: :)))))

Érdekesen értelmezed Te is a zöld ágra verődést időnként.:)))

Egyébként így van, békések és új eszmék befogadására éhesen várakozók vagyunk.
@a szív fészkei: épp erről van szó. hogy én speciális eset vagyok ezen a blogon. és én azt érzem, hogy ennek szerepe van abba, hogy elfogadtatok úgy ahogy.
@Habakuk999: Sose játszottam meg magam, van egy temperamentumom, az vállalom. És ha más nincs, csak a nettó zsidózás, igenis beszólok.

Vagy nagyon elmegyek a karikírozásban,oké. De ha hülye vagyok és tévedek - ezt még Gábriel is elismerte - tudok elnézést kérni.
@a szív fészkei: Szerintem se igaz. Újoncként nagyon kellemes tapasztalataim voltak. ( Nem mintha nem lennék gyakorlatilag most is az.)
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: nézd 2 év múlva választások lesznek. akkor a mérleg serpenyőjébe rakjuk őket, és ha nem ütik meg a szintet, akkor dobjuk.
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lehet az az agysejteket felfaló ragályos vírus, aminek a csuti lehet a vírusgazdája és kizárólag puhagerincű embereket támad meg. Vajon az orbanitisre találunk gyógyszert, vagy a pestishez hasonló lesz a pusztítása? Tiszta resident evil....
@a szív fészkei: "Kormánya elmúlt két évéről szólva azt mondta: két éve még "Európa legbetegebb embere" volt Magyarország, ezért az volt a feladat, hogy visszafordítsák az országot a görög útról. A tízmillió magyarból legalább ötmilliónak kell dolgoznia, és a ciklus végére az országot ki kell váltani a zálogból."

Fülkeforradalom, zálog, láthatatlan siker, gyorsnaszád, jéghegy, selyemút, Alaptörvény Asztala, fordítókorong, példátlan, lomha tengerjáró, görög út, magyar út, nemzetközi, együttműködés, unortodox, becsületünk, koki, saller, visszaszerezzük, stabilizáltuk, félremagyarázzák, aláírtam, felavattam, eldöntöttem, virágzunk...BLABLABLABLABLABLA
@Penivaldes: Most én mennék a szövegemmel, habitusommal a Mandinerre vagy egyéb ilyen jobbos exkluzív helyre, engem hány percig tűrnének?

Mondtam már, a Tótán Rodeoval effektív összehaverkodtunk egy magát nyíltan fidesznyiknek valló - mára már visszakozik a politikától és osztogatna a vezérének taslit is - pasival, egészen a személyes találkozóig meg privi emailezésig.

Ennél többet nem tudok oda nyitni, mert valóban iszonyú károsnak tartom a mentalitásukat - olvashattad, szerintem miért az - taszítónak a magyarkodásukat, a kirekesztően aljas zsidózásukat, a nemzetit mindenre ráhúzó darvadt molyírtó szagú hepciáskodásukat, azt a kurzus-kerszeténységüket. Mikor ilyennel teszik tönkre az országot naponta erővel és eltervezetten, kiutáltatva az Euból, a modern népek közül. Ők a leghangosabban magyarkodók mívelik ezt, és ez ellen lépni kell..

Na mivel ezu zammen ezt undorítónak tartom, meg is írom.
@a szív fészkei: A reggeli megvilágosodásom óta rendkívül jól magam elé tudom képzelni az egyes szituációkat.

Azt is, ahogyan zöld ágra verődsz Steffi kollegával.:)))
Vagy kolleginával.

Ne haragudj, de ezen most olyan jól szórakoztam.:))) Bocsánat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ő a mindenség ura lázálmaiban és az ehhez igazított valóságában. De csupán csak a Legyek Ura, azt meg egész rémes volt, ha emlékszel.
@Habakuk999: Nem azért, de a múltkor elcsevegtem vele arról, minek fokossal járni az éjjeli Baranyát, miért nem lehet az állatokat legalább akkor békén hagyni az erdőben? Erre visszaírta, hogy az ember mindenek uralkodója. Mire válaszoltam, hogy na ne mááá, szerintem az állatoknak is vannak jogai. És erre nem küldött el sehová,pedig ugye a rozsdás csendőrszurony nála szériataartozék.... Hát ez már bújj-bújj-zöldágacska nekem. :-DDD
@Gábriel angyal: Gábriel, hidat lehet építeni.

De nem munkaszolgálatosokkal és gyűlölettel.

Amúgy áruljuk a Malév desztinációkat.:(

Ezt se kell majd elfelejteni két év múlva rovancsoláskor.
@a szív fészkei: "Most én mennék a szövegemmel, habitusommal a Mandinerre vagy egyéb ilyen jobbos exkluzív helyre, engem hány percig tűrnének?"

Kit érdekel? Beleállni, azt osztani a kokit, sallert! :DDDD

@Habakuk999: "Malév desztinációkat.:("

Azok a megmaradt ampullás röviditalok a repülők minibárjából? :D

Malév desztilláció...
@a szív fészkei: nem vagy normális!!:DDD Stefivel beszélgetni olyan volt, mint a reszelőt simogatni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egér, törékeny hölgyeket , mint szív ne küldj oda....DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azok azok.:)

10 pilótából kilenc nem repül. Még jó, hogy tudnak desztillálni. Csak ez nem vicces a franc egye meg.:(

Annyi baromság van minden napra, hogy el se tudjuk rakodni az infókat.
@Penivaldes: engem senki sem bántott,de nem is olyan fából faragtak, mint a baranyai menyecskét, meg még van egy jó pár időközi eeső....

Sziasztok, eddig olvasgattam.
@Penivaldes: Én simán itt ragadtam. Csekkel anyáztuk egymást egy keveset. Komcsi Sipi meg elküldött melegebb ékhajlatra. 1-2X voltam náci is, de még nemjelent meg a többség vasvillával. :D
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: én ilyet nem mondok, csak gyanús vagy. de néha én is gyanús vagyok magamnak.
@a szív fészkei: Szóval vadmalacokat szelídítesz?
Azok nagyon kedvesek tudnak lenni.
@Penivaldes: De arra gondoltam, hogy náci értelemben vagyok gyanús, vagy más értelemben?
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: az a bajom megvallom, hogy hol fehér energia árad belőled, hol meg fekete.
@Penivaldes: :D

Általában azért elég sokakat kiakasztok a vegyes nézeteim miatt.

Mindig különveszem, hogy magamra mit tartok mérvadónak és a társadalomra nézve.

Teljes szabadságban hiszek, ami bármit meg lehet tenni, amíg az másnak nem korlátozza ezen jogát és nem okoz neki fizikai/anyagi károkat.

Pont ebből kifolyólag eléggé ellenséges vagyok a kollektivizmussal szemben. E mellé erősen patrióta és monarchista is vagyok.
@Penivaldes: Nekem is kellet egy kevés idő erre, főleg, hogy azért idővel változunk és a világról kialakított képünk is módosul.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: jaj te. hát fogj egy lábost, legyen mély, tégy bele vizet, keverd össze a titkos fűvel, és néz bele, és meglátod:))
@Penivaldes: zacc, vagy üveggömb már nem is játszik, hova jutott ez a világ :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: azzal csak a tévéjósok dolgoznak. tegnap is belenéztem egy ilyen műsorba, volt benne egy szőke nő meghatározhatatlan korral, a fején egy pánt, rajta egy cetli. előtte egy tálka abba szórt valamit, és mondta: " 40.000 Ft.-ot fog kapni július 9.-én, 80.000 Ft.-ot kap szeptember 30.-án."
Osztogatta a pénzt nagyon:DD
@Penivaldes: Én azt nem szoktam érteni, hogy ezt miként egyeztetik össze a kereszténységgel.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Sőt!

WC papírra is nyomtattam, hogy mindig láthassam, az élet nagy dolgai közben vezesse kezemet!
Erdős Péter vagy Orbán Viktor ritmusra és szótagszámra mindegy. Mindkettővel működik a régi klasszikus melódia :-)
@ftk:
Inkább csak kisérlezetgetni próbálok.

Annyira megdöbbentek sokan, hogy özönlik a nép a blogunkra.

Pedig csak kíváncsi voltam, mit szóltok, ha valaki dicséri nemes miniszterelnökünket!

Azért rodeó csúnya volt!!!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Ezt nem gondolhatod komolyan!
A zacc az NGM épületének falain belül fontosabb fogyóeszköz a fénymásoló papirusznál, meg ráadásul az aranyozott aláíró penna jelentőségét is felülmúlja. A mimisztérium munkatársai már a Segafredo említésétől is öklendeznek, a naponta kötelezően öt elfogyasztandó kávéra gondolva. De kell szlopálni, mert ugyan miből jósolná meg Kusza Szem a következő hónap nemzetközi gazdasági trendjeit? De így is kevés az alapanyag, a Cargolux jumbói folyamatosan szállítják a zaccot Dél-Amerikából, de úgy tűnik hasztalanul. Nem megy ez neki ebben a formában. A varázsgömb meg bonyolult szerkezet, nincs ideje pöcsölni vele.
Gyurcsók lenne az ideális gazdasági miniszter, Ő emelt díjas beszélgetésban is korrektebb jövőképet tolna az arcodba, mint ez a sakkfigura. Mondjuk különbség köztük nem sok van, mindketten sötét parasztok a sakktáblán. Ezúton kérek elnézést azoktól, akiket megbántottam a foglalkozásuk okán. A paraszt nem szitokszó, csak fél bites környezetben.
hvg.hu/itthon/20120525_eszetlen_ocsmany_eloadas
A Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete a leghatározottabban visszautasítja azt a városhoz, és annak minden jóérzésű polgárához méltatlan magatartást, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök hódmezővásárhelyi látogatása kapcsán a városháza épülete előtt megjelent mintegy harminc tüntető tanúsított - olvasható a közleményben.

A "Magyar Szolidaritás Mozgalom Budapestről buszokkal Hódmezővásárhelyre hozott bértüntetőinek és jobbikos cimboráiknak artikulálatlan, trágár és a legrosszabb vásárhelyi kocsmába sem illő szitkozódása, és jól láthatóan a sajtó képviselőinek szánt eszetlen, ocsmány előadása minden hódmezővásárhelyi polgárt megdöbbentett, és mélységesen felháborított" - fogalmaznak.

Orbánmentesítő, mint mélységesen felháborodó vásárhelyi lakos véleményére kiváncsi lennék...
@Habakuk999: Bezzeg mikor ők összeszarták BP-t akkor nem volt ilyen problémájuk.
30 embert miért kell buszokkal szállítani?
@Habakuk999:
"éjszakába nyúlnak majd a kormányülések."
Szóval marad a metodika.
Amikor rólad/rólunk döntenek, azt a lófasz se követhesse figyelemmel. Ki a bánat fog hajnal kettőkor parlamenti közvetítést nézni? Aztán ki a bánat fog ott lenni? Lázár tudja mitől döglik a (melós) légy.
Van arrafelé nagy kapacitású kazán?
Szeretem Szegedet, Hódmezővásárhelyt, ezért kérdezem. Orbánmentesítő tán tuggya.
@keresztanya fabi(en): Náluk így kell. Korábbi tapasztalataikat vetítették másokra. Kellemetlen, hogy a FIDESZ-es kemény mag 5fő/busz hatékonysággal utaztatható.

@Habakuk999: Ez meg ellenforradalom. :)
@keresztanya fabi(en): Mert annyira agresszív bértüntetők, hogy nem lehet őket egymásra engedni.
Ezért harminc busz kellett hozzájuk.
Még a vásárhelyi kocsmák vagányai is elpirulva és szemüket lesütve oldalogtak haza, és csak otthon mertek háborogni.

De a vezír bájosan mosolygott.
@Knósszosz: Szerintem van, ha komoly erőmű nincs is a környéken.

Van esetleg fölösleges fűtőanyagod?
@Habakuk999: Én konkrétan meglepődtem, hogy az MTVA híradóba be merték tenni ezt a tüntetést és meg említették a rokkantakét is (persze azt nem mutatták), persze igyekezték kenetteljes hangon elmagyarázni milyen jó kis Nemzeti Egyeztetés közelít, ahol kíváncsiak az emberek véleményére.
(Értsd milliárdokba kerül, nem küldi vissza 10% sem, a válaszok előre irányítottak, nehogy eszedbe jusson más és ha nem azt ikszeled amit sugallnak úgy is leszarják.)

LMP arcokat meg nem bírom, poénjaik is erőltetettek, de jó volt a két kérdésük:
Hol az egymillió új munkahely? Ki lesz Matolcsy György utóda?*

*Erre remélem NEM Matolcsy Ádám a válasz. :D
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: @Habakuk999: sztem álruhás helybéliek voltak. azért szidták a törpöt, mert eljött és elrabolta tőlük a janit, jaj mi lesz velük nélküle
@Habakuk999: majd lesz arra kukorica, amit eltüzelnek
@komplikato: Erre azért van szükség, hogy Viktor sajnálkozva tárja szét a kezét:
igaz, hogy megígértük, hogy kivezetjük a válságadókat, de mit tegyünk, a magyarok nem ezt akarják, sorry, hülye mindenki lökjetek még zsét!!!
@keresztanya fabi(en): Esetleg erre és a tollforgató terroristákra hivatkozva ki lehet hirdetni a statáriumot.
@keresztanya fabi(en): Én nem tudom milyen álruhások voltak, de a tacepaón "Jani menekülsz?" felirat látszik.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: hát még nem kéne azért
@Habakuk999: előre menekül, de mi lesz a vége? csak felfüggesztette a pm-séget
@Habakuk999:
-:)))
Ööö, nézz szét az ormányzati portálon.
Katalizátort is találsz bőven, a keresztény hipokrita oldalon. Szittyák a tüzetet.
index.hu/kulfold/2012/05/25/peking_az_usa_meg_mindig_kepmutato/

Szeretem mikor ezek oktatják egymást emberi jogokból. Bár valamennyire igazat tudok adni Kínának.

@keresztanya fabi(en): Mióta is érdekli őket, hogy te mit akarsz?
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: háááát, hogy én mit akarok, valóban nem kérdezték még meg tőlem..
azokra a kérdésekre meg amik úgy kezdődnek, hogy egyetértek-e ... nem szoktam válaszolni
@keresztanya fabi(en): Mi lesz a vége?

Adja Isten, hogy ne rosszabb legyen, mint a Gyurcsány elleni gyűlölködés.

Komplikato is említette a rokkant tüntetést. Ma volt a Malév hitelezők közgyűlése, a felszámolót látva utána az se lehetett fáklyásmenet.

Négymillió ember létminimum alatt él, minden második vagy harmadik fiatal húzna az országból, mint a vadlibák.
Miniszterelnökünk reggel tudatosította, hogy a szava ismételten nem ér fabatkát sem, ő bizony úgy gondolja, továbbra is el kell rabolni minden mozdíthatót.

A bankok gyorsuló ütemben viszik ami menthető hazafelé.

Ezek egyetlen nap eseményei.

Ha a sok sok ügy károsultjai ne adj isten találkoznak, na akkor lehet felvenni a nyúlcipőt.....

Az a baj, hogy kieresztették a szellemet a palackból évekkel ezelőtt, eluralja a gyűlölködés az országot.

Ráadásul belenőtt egy generáció a gyűlölködésbe, akiknek nincs vesztenivalója, viszont ideológiai alapjukon hőssé válhatnak.

Nehéz lesz visszatuszkolni a csodalámpába.
@Knósszosz: Basszus, most olvastam Mandínert, ott is alig voltak.
@Habakuk999: "A "Magyar Szolidaritás Mozgalom Budapestről buszokkal Hódmezővásárhelyre hozott bértüntetőinek és jobbikos cimboráiknak artikulálatlan, trágár és a legrosszabb vásárhelyi kocsmába sem illő szitkozódása, és jól láthatóan a sajtó képviselőinek szánt eszetlen, ocsmány előadása minden hódmezővásárhelyi polgárt megdöbbentett, és mélységesen felháborított" - fogalmaznak."

Vajh, kitől tanulták...

(Gyújts rám takarót! Gyújts rám takarót!)
@Habakuk999: Tudod, ilyenkor már fáradnak.
Akkor vannak elemükben, mikor megkapják a direktívát a Lendvalyi ucából. Na akkor csapatostul jönnek.
Miért nem akarunk zombik lenni? - kérdenéd.
Na, ezért nem.
A seggfej státusz lehet, hogy kifizetődő, de szerintem nem érdemes szarházira venni a figurát.
Kérdés nincs, érted Te.
@keresztanya fabi(en): lehet keresni a fix pontokat, valahol egy messzi messzi galaxisban
@Habakuk999: " hogy kivezetjük a válságadókat, de mit tegyünk, a magyarok nem ezt akarják, sorry, hülye mindenki lökjetek még zsét!!! "

Nemzeti Konzultáció:

3. Kérdés: Ön azt szeretné, hogy
- A köcsög multinacinális karvalytőke fizesse meg - az amúgy is általuk okozott - károkat a zemberek helyett, vagy inkább

- Fillér nélkül, fedél nélkül szeretne bolyongani tüdővészes gyermekével a nukleáris télben?
Látom, lelki életet éltetek.

Én sírva forgolódok, ha azt látom, hogy elég egy hétig csendben maradni, és már meg sem említetek!

:D

Lassan több itt a jobbos, mint a balos. Ha így folytatódik, "első fecske" névre változtatok.

Egyébként volt már olyan, hogy hivatalban lévő miniszterelnök mezítláb, a fejére hamut szórva, ruháit megszaggatva könyörgött ki polgármestert azért, hogy országos élet-halál ura legyen belőle?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mit gondol ön arról, szarházi e-vagyok?
a: igen
b: igen-igen
c: igen-igen-igen
Liberálboschevistailag...
Egyébként a poszt által tárgyalt kérdés kishazánk legnagyobb baja ám. Pont emiatt szoktam sírni, ha nem miattatok zokogok. Ráadásul az milyen lesz, ha 2014-ben ugyanezeket a másféleszű majmokat küldjük vissza nekik játszópajtásnak!? Na akkor rögzül majd véglegesen a rólunk kialakult kép a következő 1000 évre. Rodeo majd a magyaros poénokon vinnyoghat ámerikában a standup szeánszokon, mi meg barnítózhatjuk magunkat addig, amíg el nem hiszik, hogy román cigányok vagyunk, nem magyarok.

Ez az a szint, amit én már el sem hiszek.
@Penivaldes: Ne csüggedjünk, hiszen mi ajándékba ezeket az igazságokat is.:)

"Mert nézzétek csak a ti elhívatásotokat, testvéreim; nem sokan vannak köztetek, akik emberi megítélés szerint bölcsek, hatalmasok vagy előkelők. Sőt azokat választotta ki az Isten, akik a világ szemében bolondok, hogy megszégyenítse a bölcseket, és azokat választotta ki az Isten, akik a világ szemében erőtlenek, hogy megszégyenítse az erőseket: és azokat választotta ki az Isten, akik a világ szemében nem előkelők, sőt lenézettek; és a semmiket, hogy semmikké tegye a valamiket; hogy egyetlen ember se dicsekedjék az Isten színe előtt." 1Kor. 1,26-31

"Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy a Krisztus ereje lakozzék bennem. Ezért a Krisztusért örömöm telik erőtlenségekben, bántalmazásokban, nyomorúságokban, üldöztetésekben és szorongattatásokban; mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős," 2 Kor. 12.9
@miva?:

Elmegyünk Kanadába cigánynak.

@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos:

Vajon mikor jön rá Orbán, hogy alkalmatlan?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tudja már rég, de nem az a feladós típus. Ezek valami falunapon összebrénsztormingolták az előttünk kibontakozó csodát, csak elfelejtették illeszteni a kezdeti és peremfeltételekhez.
@Habakuk999: A menekülésnek semmi köze nem volt egy befuccsolt kötvénykibocsátáshoz? :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azért nem vicces példa, mert előző "konzultáció" is ilyesmi irányított kérdésekkel volt tele. Válaszhattál a
"Válasz amit mi akarunk, hogy te beikszelj" , "Válasz amivel akkor sem értesz egyet ha a MI válaszunkkal sem" és a "Hülye vagyok hozzá , nem tudom" közül.
@komplikato: Azt parodizálta, azért lett ilyen a példája.

Dönthettél a mellett amit ők szeretnének, vagy az éhen döglesz mellett. Esetleg a macskám okosabb.
@komplikato: "előző "konzultáció" is ilyesmi irányított kérdésekkel volt tele. Válaszhattál a
"Válasz amit mi akarunk, hogy te beikszelj" , "Válasz amivel akkor sem értesz egyet ha a MI válaszunkkal sem" és a "Hülye vagyok hozzá , nem tudom" közül."

Aztán csodálkozunk, hogy az igazi közvéleménykutatók kérdéseire a megkérdezettek fele beint, és a közvéleménykutatás megítélése is tart Új-Zéland felé. Kolosy Tamás meg slingelt párnájába fojtja férfias, nehéz zokogását.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A cigányokat most már gyorsított eljárásban zsuppolják vissza juharföldről.
@Gábriel angyal: majd bekéretőzünk dél-szudánba, mint első tömegesen bevándorló csoport.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Ez szép szám volt. Ha jól hallottam az angyalokról is énekelt. :)

Őt ismered?? Nem csak a hangja szép. :)

youtu.be/OdbBm3dYToc
@épészmérnök: Ez annak fényében érdekes, miszerint Orbán Viktor szerint "sokkal megbízhatóbb mint a közvélemény kutatások".
@komplikato: Viktorka szerint az egész ország támogatja. Másfelől ne arra amit mond.
Helyesbítek: www.youtube.com/watch?v=NWjvJlGwdU4

Az eddigiekkel igencsak meg vagyok elégedve!

@Gábriel angyal: Tőled ilyent? Csak kapkodom a fejem :D
Ezt meg rodeo-nak az ifjúságából küldött üzenetnek, kicsit újraértelmezve :D

www.youtube.com/watch?v=tvtJPs8IDgU&feature=fvst
@miva?: Persze szeretem őt is. Küldjek olyat amiket még maradék tojáshéjjal a fenekemen szerettem meg a 80-as évekből?? :)
Na jó itt az első a régi szép időkből. :)

youtu.be/2_A-USTLA6o
@Gábriel angyal: milyen régen nem hallottam. Kapsz érte more love-t

www.youtube.com/watch?v=fvpWHnRokNM
És búcsúzóul űzze el a május a bút!

http://grooveshark.com/#!/search/song?q=Dieter+Ilg+Trio+Maienzeit+bannet+Leid
@miva?: Köcce. :) Rájuk emlékszel még?? :)

youtu.be/FLR9yyI9CHg

Ja és ők meg június 28-án koncerteznek az arénában. Kimennék szívesen nosztalgiázni kicsit. :)

youtu.be/BHAVsWksQLA
de kazettásmagnó hangulatom lett :D
@miva?: Na jó még egy utolsó kazettás a végére. :)

youtu.be/x8RKbGgBXSQ
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
munkaterv:
vargamisi belebukja magát a zájemefbe mert nem lesz magyar rugany benne

lézerke belebukja magát a legfelső salto mortale-ba mert már nincs egyetlen épeszű miniszter sem a kormányban

orbánt elüti a labda a ZEBÉN

nem tuggyátok miről dumcsiztak a simorkával?

lesz itt olyan csirkusz hogy arrú' kó'dú'tok

teljesen Babandiba meg Bazú az egész
A nap mondása

Tanítsd meg egy papagájnak a "kereslet" és "kínálat" szavakat, és kapsz egy közgazdászt - Thomas Carlyle
@anyósnyelv: Ez jó mondás.:)
Ráadásul igaz is.:)
@anyósnyelv:

még nem sült ki, még sületlen majd ha odaég? és rákozmál a narancslekvár a narancsbuktára a kemencében

azért jobbikos és árpádsávos lobogókat látni anyázás és a többi között

a legjobb persze:

MENEKÜLSZ JANI?
@anyósnyelv:
a lézerke ott bazsalyg mint a bakfis amikor baszni viszik
@rodeo36: Közben azt olvasom, hogy az érzékeny fityesz nagyon megsértődött a jobbik és a szolidaritás akcióján. :)

Fidesz: "eszetlen, ocsmány előadás" volt az Orbánék elleni tüntetés

"A Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete a leghatározottabban visszautasítja azt a városhoz, és annak minden jóérzésű polgárához méltatlan magatartást, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök hódmezővásárhelyi látogatása kapcsán a városháza épülete előtt megjelent mintegy harminc tüntető tanúsított - olvasható a közleményben.

A "Magyar Szolidaritás Mozgalom Budapestről buszokkal Hódmezővásárhelyre hozott bértüntetőinek és jobbikos cimboráiknak artikulálatlan, trágár és a legrosszabb vásárhelyi kocsmába sem illő szitkozódása, és jól láthatóan a sajtó képviselőinek szánt eszetlen, ocsmány előadása minden hódmezővásárhelyi polgárt megdöbbentett, és mélységesen felháborított" - fogalmaznak."

hvg.hu/itthon/20120525_eszetlen_ocsmany_eloadas

hvg.hu/itthon/20120525_orban_tuntetok_hodmezovasarhely
@Gábriel angyal:
milyen cizelláltak lettek, 2006-ban ez nem volt így és az e'mú'ttnyó'cévben sem...

és ez még csak a kezdet 24 hónap uralkodás után a királyon nincsen bugyi???

brühühühühühühü
@épészmérnök: Az utolsó mondatod Nobel-várományos. Bár Kolosi Tamásnak semmilye sem nehéz férfias, így a zokogása se bírna az lenni. A hangja kimondottan fisztulás, nem?
@a szív fészkei:
mit szólsz a lézerke felfelé buktatásához?

a talaj kirángatva alóla, gyökerei lenyírva, már nem versenytárs, bekerült a cigánygyerek farzsebébe blokkoló nélkül brühühühühühühü

a vargamisit is lenullázza mert az is tudatlanka, még semmit sem csinált csak a cimei vannak és voltak, a fellegi meg megadta neki a jogidoktor alapfokot -talán ő maga írta a szöveget is- és az is kiesett a sok kanyar után az oldalkocsiból

most már csak a simicska nyerges maradt neki azok meg nem nevek nemzetközileg azaz ha nem tudnak tovább lopni mert elfogy a lóvé akkor azok is becsődölnek

a csányi legalább csinált néhány offshore-t és nem izgattya magát a honi dili miatt, a demján ugyanúgy, a széles is...a kitrákotty mese gyorsan véget fog érni nem lesz miről rikácsolni és a zsé...az meg elgőzöl
@Gábriel angyal:

tudod az a gond, hogy a dzsobbik semmi mást nem tudott -eddig- felmutatni, mint kalamajkát, és kiforratlan ötleteket amikkel még egy normális ötletbörzén is kibasznám őket mint macskát szarni, 100000%-ban azonos a narancsbolsik 9. felhő fölötti lebegésének és bedrogozott álmainak, vagy rosszabb

mikor szerződettek valakiket akik már menedzseltek legalább egy nagyobb falusi téeszcsét és sikerrel 15 éven át?

vagy valamilyen kócerájt, mint: autójavító, porszívó ügynök, virágárus, dinnyenagykereskedő szóval olyan aki a piacról megél és nem kér segílyt helyette vagy a veszteségeit pótlandó?

sehol sem vagytok

a lömpöpö is ugyanaz, azoknak meg nincs backup-ja és teljesen politikusak am pragmatizmus látszata nélkül

szóval az egész bagázs -talán a DK nem- repked egyik felhőről a másikra és állandóan nedvesek

a dzsobbik...hát az teljesen fel van lobogózva
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: "Ha pedig így fogalmazod meg, és ennyit írsz le, akkor egész normális választ kaptál volna tőlem. "

Nahát, szívből örülök, hogy te is úgy látod, hogy abnormális volt a reakciód. :D

"Kövér mondata akár tetszik akár nem viccesen hat."

1) Nem vitatom. Az nem mindegy - említettem már, technikai jellegű probléma -, hogy ez a blogbejegyzés egy olyan forrásra hivatkozik, amelyik kizárólag ezt a mondatot közli, ráadásul a Blikkre, ami úgy tesz, mintha érdekelné a kérdés, közben a legnagyobb gondja az, hogyan gyártson belőle úgy poént, hogy közben úgy tegyen, mintha körbejárná a kérdést. Amúgy nyilván szórakoztató a mondat, ezért hozta a Blikk. Naná, hiszen ez a bulvár célja: a szórakoztatás. Márpedig ha ez, akkor nem valami más, pl. a korrekt tájékoztatás.

2) A Varánusz is szórakoztatóan tálal, viszont hacsak nem az a cél, hogy annyit írogassunk a poénokra, hogy "Nagy vagy, Fabius!", Zsír az új posztod!", "Jól megmondtad! Egyetértek!", a hivatkozásainak stimmelnie kell, máskülönben hivatkozhatna egy viccrovatra is, akármi, a Mórickára. Erre mondom, hogy vérciki: kölcsönvett poénból gyártani poént; és erre mondom, hogy gáz: habkönnyű tálalást linkelni ott, ahol lehetőleg tárgyilagos, bőséges (= _nem_ infotainment) hivatkozásnak kéne állnia.

3) A Blikknek,a bulvárnak nem az a lényege, hogy kacsa, amit közöl, vagyis hiteltelen, amire te gondoltál - tévesen -, hanem az, hogy a körültekintő tájékoztatást feladja a szórakoztatás kedvéért. Különösebb bajom pedig azért nincs ezzel, mert 1/ egy bulvárlap óriási példányszámban tud megjelenni, hiszen könnyed, gyors és szórakoztató, és a nagy példányszám nagy bevételt jelent, ami anyagi függetlenséget biztosít neki, így független (nem szükségszerűen vagy feltétlenül pártatlan) tud maradni, 2/ következésképp megengedheti magának, hogy nem túl feltűnően, de nem is túl diszkréten ellenzéki legyen; s mivel nagy tömegek csak ilyen újságokból tájékozódnak, egy bulvárlap - akármilyen furcsa - lehet az utolsó független, tehát bizonyos tekintetben hitelt érdemlő hírforrás.
Ez is a populista politikájuk része, hogy külföldön mondják, de itthonra intézik az egyszémjegyű IQ-jú táboruknak, hogy ők mekkora fasza gyerekek, miket mondtak külföldön. Csodás szavaikat orrvérzésig nyomja a hír tévé, és boldogok az alvégeken, hogy szemünk fénye(i) megen milyen csodásan járt(ak) el..
@rodeo36: "kalamajkát, és kiforratlan ötleteket"

Azért megvan a közös platformotok: halálbüntetés visszaállítása, elszámoltatás, egy-két bank államosítása... hirtelen ezek jutottak eszembe, rémlik, van még vmi.
@Habakuk999: @Penivaldes: úgy tűnik, mintha visszasírnátok a konfrontációt.

@Gábriel angyal: "Mert az igazság úgy kívánja, hogy a kis erényű szolgálja a nagy erényűt, s a kisebb bölcsességű a nagyobbat. Ha azonban a kisebb bölcsességűt ugyan az emberek szolgálják, de a nagyobb bölcsességűnek kellene az embereket szolgálnia, vajon megnyugvással és szégyenkezés nélkül szolgálna-e? Olyan ez, mintha a csekély erejű ugyan megkötözhetné az embereket, de a nagy erejű arra rendeltetnék, hogy őt kötözzék az emberek - vajon hagyná-e megkötöztetni kezét tiltakozás nélkül? Ennek pedig odáig kellett vinnie a birodalom nagy erejű vitézeit s nagy bölcseit, hogy valamennyien a vízpartra járuljanak, s ezért a vízparti sereg nagy erejűekből s nagy-nagy bölcsekből áll, akikben megvan a hűség és az igazság." - Li Cse
Jééé de érdekes. :)

Új idők régi dala: "Kristallnacht" Izraelben

Kristallnacht, azaz Kristályéjszaka. 1938. november 8-9-én Németországban zsidó üzleteket, zsinagógákat dúltak fel – a sok-sok betört kirakatüveg miatt ez az esemény Kristályéjszaka néven vonult a történelembe. Új idők régi dala: szerdán Izraelben csillogtak üvegszilánkok Tel Aviv utcáin. A különbség csupán annyi, hogy a legfrissebb Kristallnacht elkövetői zsidók voltak, elszenvedői pedig afrikai bevándorlók.

nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=0&Direkt=100177&offsetlo=0
@Pantagruel:
hogy te mekkorákat tévecc...brühühühühühü

egyiket sem írtam, soha...

kora reggel lazítottad a csavarjaidat?
@Pantagruel:

ez a ti kettőtök vitája, de nekem úgy tűnik átmentél fara muci -ba

ha a kövér elvtárs seggségeket ereget a kloákájának felső végén az akkor is baromság ha a Blikk is írt róla...

a Kedves Vezető meg sorozatban rikácsol baromságokat mindegy hol hangzik és ki idézi először?
@rodeo36: a lámpavasra húzás, vagy a parlament rágyújtása a honatyákra nem halálbüntetés? a kivasalni belőlük és visszavenni az ellopott 22000 milliárd HUF-ot az utolsó vasig nem elszámoltatás? tényleg nagyon félreérthettem vmit.
@rodeo36: Vannak azért normális fazonok is náluk, de majd délután írok róla, mivel lassan mennem kell.
@Pantagruel:
mindez fülkeforradalom...semmi köze a halálos ítélethez

két fülke forradalomban ütközik

brühühühühühü

tévecc mögest
@rodeo36: legjobb a testbeszéd: viki eltakarja száját, lézer morzsolja a fülét=hazudnak,mint a vízfolyás...
@rodeo36: engem ez az egész nem különösebben érdekel, gondoltam szólok Fabiusnak, hogy ne szívasson már, linkeljen legközelebb vmi jobbat, vmiért Vladyst érdekelte, mi van, felőlem meg beszélgethetünk róla, elmondhatom, mit gondolok ezekről a dolgokról, miért is ne. úgy látom, nincs más téma, én meg reggel 6-7 között most épp nem a földet túrtam, hanem kávézgattam - belefér. részemről ez nem vitatéma, kifejtem a véleményem, érthetővé teszem az álláspontom, más is megteheti, elolvasom, ennyi.
@Gábriel angyal:

nem tudom mikor lesz majd időm benézni...most szundi jön és majd reggel egy csomó dolgot el kell intéznem...na majd meglátom...

de osztán normálisak legyenek ám
@anyósnyelv:
olcsó csepűrágás de kurva sok pénzben van a nemzetnek mert olyan nemzetiesch
@Pantagruel:
a zabaj, húgy nem tom túlképpen miről vitatkozol vlady-val

amit én tudok ez a blog a kövér és a másik seggfej büfizéseiről szól...azok meg bideschek

neked mi a zálláspontyod?
@Gábriel angyal:

Egy ilyen magas beosztású személynek illene tudnia, hogy a '38-as kristályéjszaka államilag irányított volt, a tel avivi pedig nem. Kis különbség, de azért valami.

Persze azért lehet jóízűen kéjelegni.
@rodeo36: ha eldöntöd, hogy valakinek meg kell halnia, akkor az azt jelenti, hogy úgy ítélted meg, hogy az illetőnek meg kell halnia. ha viszont úgy ítélted meg, hogy nem kell meghalnia, s mégis megölöd, akkor nem vagy józan ítélőképességed tudatában, nem vagy beszámítható, egy kényszerképzet hatása alatt cselekszel, ezt kezelik fehér köpenyes emberek.
@rodeo36: lényegtelen. két ásítás közt bepötyögtem vmit. felejthető
@Pantagruel:

A blikk Magyarország lagnagyobb példányszámban megjelenő napilapja. Szerintem nem vérciki elmerengeni egy pillanatra azon, amit Mari néni Biharbasznádon a Blikkben elolvas, de a Népszabiban nem.

Akkor különösen, ha a citált mondat egyéb orgánumban meg sem jelenik. Nem bővebb szövegkörnyezetben, hanem sehogy.

De ezt te nyilván láthatod másképp.
@Fabius: igen, csak akkor azon merengünk, hogy mit olvasott és vajon mit gondolhat Mari néni Biharbasznádon, és nem azon, mit mondott Kövér. bár lehet, hogy ez a kettő ekvivalens. :)
@Pantagruel: Az anyázásos köpködéseket nem nagyon sírom vissza.

Nekem pusztán az az érdekes, hogy egyre több olyan téma kerül napirendre, amelynek megbeszélésekor egyszerűen nincsenek fideszes vélemények.

Ennek oka pedig nemigen lehet más, mint a csalódottság, az elégedetlenség.

Olvasgattam tegnap a Mandínert, Szív hozzászólásán felbuzdulva. A tegnapi nap alapján nyugodtan irkálhatna oda is, mivel beszűkültek azok a témakörök, amikre reagálnak.

Nagy valószínűséggel így lesz az országos politikában is. Tele leszeünk Hortyval, Nyírővel, mindenféle olyan eseménnyel, - egyre vadabbakkal és hülyébbekkel - amelynek el kell terelni a figyelmet a valóban alapvető problémákról.

Másrészről engem tényleg érdekelnek mások véleményei.
egyik ismerősömet, aki rendőrségi ügybe keveredett (korábban ellopott személyigazolványa adatainak illetéktelen felhasználása miatt), a Blikk mosdatta ki 2 nap alatt egész hasábon. Mert a főnöke veje ott újságíró.
@Habakuk999: Egyszer jó lenne már, ha pontosan fogalmaznék és helyesen írnék.:(
Majd gyakorlom.
@Pantagruel: hát ha te ásítozni jársz ide ásás helyett?
Én is még pihizek, 3 filmet megnéztem reggel, ebből egy volt jó... Mellényúltam.
@Pantagruel:

ezt már elmondtad a fülkeforradalmároknak is?

én nem érzem érintve magam

két forradalom összeütközik a kanyarban...a fülkék összedőlnek és sokan alattuk maradnak

ezt kezdeményezte és csinálja a narancsos kiscsoportosok gittegylete
@Fabius: Arról nem is beszélve, hogy volt mikor komoly botrányokat tudott kirobbantani és kínos helyzetbe hozni kurmányunkat. Időnként egyáltalán nem bulvárként funkcionál.:D
@Gábriel angyal: Azt hiszed, hogy ha felfedezed a csövön a lyukat, hogy izraelben is vannak rossz emberek, az semmissé fogja valaha tenni hitler és kispajtásai tetteit?! Ennyire még te se lehetsz buta.
Éljen kurmányunk, akik a csődbe támogatják a magyar vállakozásokat!
hvg.hu/kkv/20120525_horvath_cipo
Gratulálunk viktor, fel a következőre!:S
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Azzal mondjuk megleptek, mikor a duplán felvett költségtérítéseknek elég alaposan utána mentek.
@Fabius: Volt még néhány olyan dobásuk, amit nem néztem volna ki belőlük. Annyira nem bulváros cikkeik voltak, totál meglepett.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Este volt itt egy mondás papagájról, aki a kereslet, kínálat szavak megtanulásával közgazdásszá változott.

Ha az ország népének 70-80%-nál annyi pénzt hagynak, hogy 20-tól csak zsíroskenyérre futja, akkor nem nagyon kell csodálkozni, hogy:

1 csak a szemetet tudják megvásárolni
2 élik föl tartalékaikat azok a cégek, akik termékeit az összeszorított foggal túlélésért küzdő lakosságnak kéne megvásárolni

A maradék 20 % aki nyert az egykulcsoson és most Matolcsy tervei szerint bőszen beruház és fogyaszt mint a hajderménkű, teljesen nemzetietlenül ül a pénzén - jó esetben, rosszabban pedig pánikszerűen keresi a külföldi lehetőségeket pénze biztonságba helyezésére.

1 Mert nem tud több Pick szalámit megenni, mint amit eddig is megevett.
2 Rablólovag hűbéri területén pedig nem épít, mert halvány gőze sincs, mikor veszik el, amit fáradtságos munkával felépített.
@Pantagruel: Hát abnormális reakcióra ne várj normális választ.

Tudod, hülye kérdésre...

A blikkből van kivéve az idézet, ami helyes. Fabius pedig nem a blikket járta körbe, hanem az adott mondatot. Elhiszem, hogy kellemetlen a FIDESZ-eseknek, de ez a mondat elhangzott, és erre lett reagálva.
@Habakuk999: értem. vili. magamból kiindulva: aki, mondjuk, alapvetően jobboldali beállítottságúnak látom magam a hazai politikai relációk tükrében, ugyanakkor nem tartom magam narancsos / fideszes arcnak (pl. még 1x nem támogattam őket szavazattal), és nem szokásom kiállni mellettük fórumokon (védeni az álláspontjukat, érvelni a döntéseik mellett, pláne nem visszaböfögni a nyilatkozataikat), akkor már inkább röhögni szoktam rajtuk, nem is olvasom a sajtójukat, csak amit a hsz-ban belinkelnek + felkelti az érdeklődésemet, szal ami ide a blogszférába átcsorog; ezzel együtt messze nem táplálok olyan - esetenként hisztériáig menő - ellenérzéseket irántuk vagy a politikájuk iránt, mint itt a hangadók kapásból fel tudok sorolni tucatnyi olyan ügyet, ami mellett ha el kezdenék érvelni (mármint szilárd meggyőződésből, netán épp a szilárd meggyőződés kialakítása végett), vagy csak nem maradéktalanul osztani, hovatovább vitatni a ballib felebarátok nézeteit, megkaphatnám a narancsos jelzőt. általában az ilyesmi meg is történik oda-vissza.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: sose fogod megérteni, hogy nem olvasok más politikai blogot napi, heti rendszerességgel, csak ezt, és szinte kizárólag innen startolok máshová, és nem látom értelmét egy olyan linknek, ami önmagára mutat.
@Habakuk999: látod, már megint megtörtént: a tisztán látás igénye az agyatlan röfögés helyett már fideszessé tesz, ennyi. :)
@Pantagruel:
namost, ha higgadt fejjel szemlélem egy magukat pártnak nevező izé tevékenységét akkor -ha nem akarok messzebb ásni- 2002-től a mai napig nem látok mást, mint fülkeforradalmat, azaz kibaszott sok kavargást, kibaszott sok kibaszást, kibaszott sok felesleges üres, értelmetlen dumát a narancsos elvtársak részéről, de ha keményebb akarok lenni akkor 1988-tól eredeztetem ugyanezt és akkor a KHÓN KLÚZI Ó: egy szarosseggű banda amely bármit tett csakis a saját zsebének megtöméséért és mások kifosztásáért tevékenykedett/dik, azaz az igazi rosszarcú cigánystilust csinálják...

semmi hasznosat, semmi értékeset nem hoztak létre és mint kiderült nem is képesek rá mert ráadásúl még buták is

a legjobb példa erre kövér elvtárs de a buzi baráttya a zalcsútbasznádi kondás és disznóól takarító sem különb

A PARVENŰ TIPIKUS ESETTYE

varrjál erre gombot
@Pantagruel: Az a jó, ha egyszerre vagy narancs, vörös, libsizsidó.
Mert ez azt jelenti, van önálló véleményed, és nem állsz be a falkákba ugatni az aktuális holdat.:)
Büszke lennék rá a helyedben.
Szerintem az is vagy.:)
@Habakuk999: "Büszke lennék rá a helyedben."

Hát erre még így nem gondoltam. Olyat már írtam, hogy győzött a jobboldal, hurrá, én szégyellem magam helyettük. :) A fideszes, zsidóagyú, vérkocsmi stb. jelzőket persze már begyűjtöttem, mint vmi PacMan.
@Pantagruel: Lehet félreértettél?
Arra gondoltam, hogy minden oldal megtalálja benned az ellenségét.:)

Nagy baj, hogy tényleg annyira meggyűlölték egymást a pártok és szimpatizánsaik, hogy nem hajlandóak meghallgatni sem egymást, nem még esetleg bele is gondolni a másik mondanivalójába.

Pedig ezen változtatni kell, ha akarunk normális országot.

Csak most erre kormányoldalról és a Jobbik oldaláról esélyünk se lesz, hiszen alapvető érdekük a gyűlölködés fenntartása esetleg fokozása.

Az ellenzéknek viszont történelmi lehetősége, - mert elemi érdeke a napi politikájában is - egy ilyen pragmatikus, békülékeny stílus bevezetése.

Fekete ló a Jobbik, én a helyükben eljátszadoznék a gondolattal, jobban megéri-e szakítani a szélsőségekkel, hosszú távra elfogadott és politikai tényezővé váló párttá válni, keresve az együttműködést a többiekkel, vagy pedig a periférián ingadozni továbbra is.

Ebben a görögök segíteni fognak.
@Pantagruel:

Ezek a jelzők az internetes jelenlét-vélemény velejárói. Ráadásul naponta változnak.

Én nagy általánosságban ballibsi vagyok. De ha a maszopot kritizálom akkor fideszes, ha a feltétel nélküli megbocsátást ellenzem akkor Orbán szekerének tolója és karaktergyilkosság asszisztens, ha a jogvédők következetlenségét ekézem akkor meg kirekesztő. Ha mindkét oldalt egyszerre küldöm el a picsába, mint a Horthy szobor ügyben, akkor szimplán csak hülye.

Nincs olyan jelző amit ne kaptam volna meg. De megszoktam és leszarom. Mert nem a jelzők határoznak meg engem.
@Pantagruel: Volt egy szerencsétlen mondat, Fabius így értelmezte, te meg belekötöttél, hogy miért így értelmezi, miért nem úgy ahogy te.
@Knósszosz: Hol van az a Lendvalyi utca?
Gyíkocska, neked tényleg ez a szórakoztató? Szánlak.
@Fabius: Az ember nyilván nem sokat ad az ilyesmire, ugyanakkor ezek a személyeskedések általában szórakoztatóak, annál is inkább, mert komolyan vehetetlenek - a gyorstüzelő "csípőből lő, és mindig talál". Jókat szoktam rajta derülni, pl. amikor Stefi csípőből zsidózta Gábrielt. :D A kedvenc jelzőm: "tipikus budapesti".
@vakapad: "Egy ilyen magas beosztású személynek illene tudnia, hogy a '38-as kristályéjszaka államilag irányított volt, a tel avivi pedig nem."

Ja tényleg. Persze amikor az izraeli vezetők ilyeneket mondanak az természetesen nem minősül állami irányításnak sőt még bátorításnak sem vehető az állampolgárok részéről. :)

"A bevándorlók ügyében maga Netanjahu miniszterelnök is megszólalt, szerinte az afrikai menekültek "fenyegetik Izrael társadalmi szerkezét." Eli Yishai belügyminiszter szerint az afrikai bevándorlók nagy része bűnöző, egy rádióinterjúban pedig úgy nyilatkozott, csak a börtön, vagy a deportálás tántoríthatja el őket attól, hogy Izraelbe jöjjenek."

Valóban csak a kis újukból szophatták a kristályéjszakázást a hazafias zsidók. .)
süti beállítások módosítása