Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.05. 12:14 Fabius

Korrepetáljuk Orbánt

Címkék: fidesz eu orbán viktor európai bizottság

Nemzetünk Mártírja ismét kitett magáért, hétvégi, Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung lapnak adott nyilatkozatával tovább csiszolta a rólunk kialakult képet: mi aztán tényleg és őszintén nem értjük, hogy működik ez az Európai Unió.

A Szipogó Mártír élő szobraként könnyes szemmel meredt az újságíróra, és tette föl neki a kérdést:

"Engem megválasztottak, a magyar kormányt is megválasztották. De ki választotta meg az Európai Bizottságot? Hol van a demokratikus legitimációja? "Úgy érzem hősünk korrepetálásra szorul, igyekezzünk segíteni neki megfejteni a Borzalmas Rejtélyt, hogy ne tapogatózzon a sötétben reménytelenül, mint látássérült apáca a dildó kiállításon.

A "ki választotta meg az Európai Bizottságot," kérdésre egyszerű a válasz:

Az Európai Parlament először is bizottsági elnököt választ:

A tagállamok minősített többségi döntés alapján beterjesztik elnökjelöltjüket a Parlament elé, aki az EP plenáris ülése előtt ismerteti politikai elképzeléseit. Az elnökjelölt beszámolóját vita követi, majd a képviselők titkos szavazással hoznak döntést a jelöltről. A leadott szavazatok többségének függvényében a Parlament vagy jóváhagyja, vagy elutasítja a jelöltet. Utóbbi esetben a tagállamok kormányai új jelöltet kötelesek állítani.

A másodszor pedig megválasztja a bizottságot, annak tagjaival együtt:

Amennyiben az elnökjelölt személyét a parlament jóváhagyta, a frissen megválasztott elnök és a tagállamok kormányainak közös feladata, hogy az egyes biztosi tisztségekre alkalmas jelölteket találjon, s ezt követően választottjaikat be kell terjeszteni a Parlament elé. A biztosjelölteket először a jövendő hatáskörük szerinti illetékes bizottságok hallgatják meg, majd a Bizottság elnöke a Parlament plenáris ülésén bemutatja az egyes biztosjelölteket, illetve azok programját.  A bemutatás után vita következik, aztán a képviselők név szerint szavaznak a Bizottság - mint testület - jóváhagyásáról. Tehát a Parlament kollektívan dönt a testületről, azaz az egyes jelölteket külön-külön nem, csak a Bizottság egészének kinevezését hagyhatja jóvá, illetve utasíthatja el.

Vagyis a válasz: ti választottátok meg őket, kedves Viktor, a Fidesz EP frakciójának is név szerinti szavazáson kellett véleményt mondani a bizottságról. Gondolom az eseményről szólni nem mertek, vagy csak nem akartak zavarni miközben háttal ültél a mikrónak mert azt hitted a falra vetít majd képet. Mindenesetre az Unió polgáraként örülök, hogy a megfejtésben segíthettem, mielőtt illegitimnek kiáltasz ki egy testületet, amit ti magatok a szavazatotokkal tettetek legitimmé. Demokratikusan. Ha érted még mit jelent ez.

850 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr144290287

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lopott karikatúra II. 2012.03.12. 19:46:54

Mindennapi érdekvédelem A napokban kiváló szlovák kollégánktól, Shooty-tól (Martin Šútovec) eltulajdonított és barbár módon átalakított karikatúra kapcsán már foglalkoztunk egy rövidke bejegyzés erejéig a Varánusz című politikai bulvárbloggal. Az ügybe...

Trackback: Hazafiasságból jeles 2012.03.05. 15:40:49

Az új NAT lassan az igazi menzai zöldségleveshez hasonlít: "mindent bele!" Eddig is csak kapkodtuk a fejünket, mire van szüksége a gyermekeinknek (és miről maradtunk mi le): erkölcstanra, hazafiasságra és demokrácianevelésre, a családi életre, méd...

Trackback: "Én már szégyellem az akkori düheimet" 2012.03.05. 15:04:23

Az ember néha átértékel dolgokat.  Itt van pl. Pálfy G. István, aki az első médiaháború egyik főtisztje volt Híradó főszerkesztői beosztásban. A fiatalabbak kedvéért: akkor még nem voltak se kertévék, se internet, a köztévé volt "A"...

Trackback: A magyarok csak ordibálni tudnak? 2012.03.05. 13:41:42

"A magyarok tényleg gyávák, mert nem a valódi gonosszal foglalkoznak, hanem egy gyenge kisöreggel. Nem mernek gondolkozni, felelősséget vállalni, és nevén nevezni a dolgokat" - olvasom a Hacsaknem blog kommentlistáján a Kertész Ákos emigráci...

Trackback: "Sajnáljuk, mi vagyunk a demokraták!" 2012.03.05. 13:40:51

"Ti kis mocskos kis primitív diktátorok vagytok!" - mondta Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője tegnap a Corvinus Egyetem bejáratánál a szabad véleménynyilvánítás jogával élve ellene tüntető fiataloknak. A lentebbi videón lá...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2012.03.05. 13:39:58

Orbán szónoki képességei rendkívüliek, a politikai marketing és a tömegmanipuláció trükkjeit is ügyesen alkalmazza, ám mindössze egy éves szociológus gyakornoki szakmai gyakorlata van a megélhetési politizálás mellett. Mihez ért az ELTE-n huszonnégy év...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon örülök, hogy foglalkoztál ezzel a témával. Ez az újabb OV remek egyébként emlékeim szerint 1-2 hónappal ezelőtt a Lánchíd rádió egyik fenomenális politológusának (ne kérdezd, még soha nem hallottam a nevét) remekbeszabott bullshitjeként hangzott el. Már akkor is felkaptam a fejem.
Talált, süllyedt...
minek ennyit cizellálni:
- megválasztás: mint skicc palit nálunk, és ők
- gondja: hogy az eu-sok, nem ő irányította kesztyűbábok
Ez a populista önszopatás tipikus este volt Viktor, gratulálok hozzá tiszta szívvel :-D

Mit szólhatnak ehhez a német hon uniós joggal picit jobban képben lévő polgárai? Gondolom ordítva terelik egy ilyen hülye fennhatósága alá a befektetőiket.
"a nagytőke egy igen kíméletlen része megszállta a pártok egy részét, mindenekelőtt a szocialista pártot. Így szövetség jött létre a nagytőke és a legszegényebbek között"

A nagytőke és a legszegényebbek szövetsége? Még szerencse, hogy a jelenlegi kormány lerombolta ezt a szövetséget és kiépítette a saját hűbérurai, maffiózói, nagytőkései és oligarchái szövetségét!
eddig sem zavarta a jogi diplomája, ezután sem fogja ...

viszont annak idején, amikor beléptünk, megszavazta, nem?
Kimaradt a burzsoazia es a legszegenyebbek osszefogasa a kozeposztaly ellen!!!
Na de kerdem en: hol van a kispolgarsag es a munkasosztaly?ok vannak legtobben es ok fizetik az dot. Roluk nem van szo?
Azokhoz, aki rá szavaztak, sajnos max. a Marslakók jut el, az ilyen erősen NER nélküli bejegyzések nem.
És ez az ember volt a hajóskapitány az EU hajójának fél évig? Igaz nem szóltak neki, hogy a kádból nem viheti ki.
Idióta ez a figura, kétségtelen. Schmitt Pált ki választotta meg "demokratikusan"? Ja, ha a Viktor megválasztja egyszemélyben, akkor az nyilván demokratikus. Ki választotta meg az alkotmánybírákat, az ÁSZ elnökét, a Médiatanács elnökét és tagjait, ki választotta meg a magyar kormány tagjait? Szerintem ezzel a mércével nézve senki. A pápáról és a különböző püspökökről, érsekekről ne is beszéljünk, drága Vityesz.

Ha meg tényleg így gondolná, akkor józan ésszel csak egy megoldás marad: egy ilyen demokratikus elveket lábbal tipró ocsmány szervezetből azonnal ki kell lépni. Ezt támogatnám, de Viktor persze életében nem merné ezt kimondani, mert a kenyéradók ezt már nem néznék el neki...
@dr. Ringlósztár: "Azokhoz, aki rá szavaztak, sajnos max. a Marslakók jut el, az ilyen erősen NER nélküli bejegyzések nem."

Nos éppen eben áll a meghasonlás.
A választásokon nem Orbán Viktorra, vagy Nagy Gerzson ra szavazunk.
Szavazunk egyéni képviselőkre és pártokra (legalábbis eddig).
OV-t nem az ő népe válaszotta meg, hanem a győztes (töbséget adó) parlamenti párt jelölése és az államfő ajánlása alapján a parlamenti többség.
Az más kérdés, hogy OV esetében nem a pártnak van miniszterelnöke, hanem a miniszterelnöknek van pártja.
@Kompli: Juj, ez kemény volt. :-))
„Most pedig mi történik? A nemzetközi baloldal megpróbálja ismét felépíteni a magyar baloldalt, aminek ugyan én nem örülök, de érthető. Belülről nem megy, hiszen csak romok vannak, ezért kívülről próbálkoznak, és nem is csak Európából, hanem Amerikából is. Támogatnak alapítványokat és baloldali beállítottságú személyeket, akik egy baloldali alternatívát akarnak kialakítani Magyarországon. Ezért támad minket radikálisan a nemzetközi baloldal. De a nemzetközi jobboldal, amely néha kétségtelenül igen kényelmetlenül érzi magát, a védelmébe vesz minket" – mondta.

és teljes mértékben igaza van.
@CSENDES: Az ő logikájával akkor ahogy az Európai Bizottság nem legitim, akkor ő sem az.
égő ma magyarnak lenni, köszönjük a min.elnöknek.
Hozzátette: néha valóban tízezrek gyűlnek össze az utcákon, ezek a megmozdulások azonban „klubrendezvények" a jobboldali demonstrációkhoz képest.

ismét csak teljes mértékben igaza van itt is.
Ha már itt tartunk, Orbán logikája szerint őt sem a nép választotta, hiszen a minielnököt a Parlament választja. Emlékszünk még: "De ki szavazott rá/Ki választotta meg Gyurcsányt/Bajnait???"
HAHAHAHAHAHAHA!

Nyaljuk csak az EU seggét! Sőt, szurkoljunk az EU-nak, hogy irgalmatlanul súlytson le Magyarországra, hiszen ez a büntetés nem Magyarországnak, hanem Orbán Viktornak szól! Igaz, nem Orbán zsebéből vonják el kohéziós támogatásokat, hanem a magyarokéból, de ez nem számít. Orbán felszámolta a demokráciát, eltiporta a sajtószabadságot, elüldözte Kertész Ákost és kivágatta Kossuth téri fákat! Itt már csak a nagy és tévedhetetlen EU segíthet! Remélem megbuktatják a cigányhitler Orbánt, és valami fasza kis bankárkormányt ültetnek a nyakunkra, mondjuk az Andor-Bokros-Bajni tökéletes választás lenne, de én akár a Goldman Sachs egyik unatkozó könyvelőjét is el tudnám képzelni. Európában mindenki szebb, okosabb, tehetségesebb, bölcsebb, mint mi. Mi csak büdös, elmaradott, pálinkaszagú, ostorcsattogtató, pulikutyás szarmagyarok vagyunk. Szerintem örüljünk, hogy Európa minden rosszaságunkkal együtt megtűr bennünket ezen a kontinensen! Lehet, hogy Neelie Kroes biztos asszony első látásra egy kibaszott hülye, tájékozatlan, felkészületlen idióta picsának látszik, de mindez semmit sem jelent, mert ő VALÓDI européer! Én neki szurkolok!

Hajrá Európa, hajrá európaiak!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Elnézést, remélem az "Orbán logikája" szókapcsolat senkinél nem fog maradandó agykárosodást okozni.
@belekotty: Pontosan. De az az igazság, hogy nem ez az első logikai bukfence, csak általában a hallgatósága nem áll neki elemezgetni a hülyeségeit, hanem beissza a Nemzeti Füleivel.
Ha nem szerveződik egy "ad hoc" békemenet az Európai Bizottság mellé, akkor komoly gondban lesznek Brüsszelben:)))))
@Stefánia kisasszony: "de én akár a Goldman Sachs egyik unatkozó könyvelőjét is el tudnám képzelni."

Gazdaságilag valószínűleg jobban járnánk vele, kisasszony.
ezen a nyilatkozaton én is kiakadtam, konkrétan:
"Engem megválasztottak, a magyar kormányt is megválasztották." a magyar miniszterelnököt a parlament választja meg, ahogyan a kormányról is a parlament szavaz. innentől tök paralell az egész, a magyar, és az eu parlamentet is a nép választja, a többit a parlament.

Aki mást mond, az vagy hazudik, vagy hülye. vagy a kettő együtt. mondjuk jogászként ennyire hülye nem lehet, meg egyébként is, ha valamihez, a hatalmi-politikai kérdésekhez tényleg ért. Tehát... hacsak nem ment le az esze, esetleg állt alkoholos befolyásolás alatt.

ja és amit írtam fikció, nem a konkrét esetre vonatkozik, a valósággal való egybeesése pusztán a véletlen műve. És nem értek egyet magammal. tiltakozom.
Viktor ha legalább befognád a pofádat az illúziónk megvolna...
Ekkora butaságot rég nem olvastam.

Először is a külföldi sajtóban számtalanszor elhangzik az EB és egyéb tisztviselőkkel kapcsolatban, hogy "unelected eurocrats", és hasonlók bizony ezeket nem választják meg hanem jelölik.

Másodszor pedig az itt leírt folyamat az nem egy választási folyamat az EU parlament részéről, hanem egy szimpla egyetértési jog.

Kéne egy szótár a kettőt megkülönböztetni.

De ha te ezt valóban választásnak érzed, akkor kívánom neked, hogy a következő választások amin részt veszel, ugyanebben a folyamatban legyenek lebonyolítva.

Egy jelölt, és szavazhatsz hogy jóváhagyod vagy elutasítod. Ha elutasítod akkor másikat jelölnek.
Ezek után én már kíváncsi lennék OV szakdolgozatára is!
@Stefánia kisasszony: Mit fröcskölődsz, hiszen maga a mininszterelnök (áldassék a neve) mondta, hogy egyetlen kanyi vasat nem fognak elvenni, a korrigálások ujjgyakorlatok lesznek. vagy nem tájékozódtál a trendi kommunikációról. Váltsál már!
@Disintegrator Rising: Hát te nagyon gyenge vagy, ha azt mondod hogy amikor égeti sajnos nemcsak magát hanem minket is, hogy igaza van. Te is a Marson élsz ?
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:

Vagy ha az illúziónk nem is lenne meg, de legalább csend volna.
Orbán egy rendkívül ostoba ember. A magyar nemzet szégyene. Bárhol is nyilatkozik, csak szégyenkezni lehet miatta.
Oké, hogy akkoriban nyilván nem az EW működéséből ír(at)ta, de hát egy jogásznak alapból kellene egy kis intelligenciát tanúsítani. Istenem, és ez az elmebeteg vezet bennünket !!!!
@Disintegrator Rising: És szerinted hol nincs igaza ? Te biztosan jól jártál vele nem úgy mint az értelmesen gondolkodók zöme.
@Észmegálló:

A nap kommentje :)

Én az érettségi bizonyítványát is látni akarom :)))
@CSENDES:

Én csak azt akartam mondani, hogy végtelenül boldog vagyok, mert az EU segít ennek a szánalmas kis szar magyar népnek, hogy visszataláljon az európai progresszió útjára, amelyről Orbán Viktor az elmúlt 2 évben sikerese letérítette. El sem tudom képzelni a szánalmas, értéktelen kis magyar életemet a brüsszeli óvónénik és óvóbácsik útmutatása nélkül. Mindent azonnal elhiszek és elfogadok, ami a fejlett Nyugatról jön.

Szar dolog büdös magyarnak lenni, bárcsak Brüsszelben születtem volna!
@Mária:

Orbánról nekem furcsa módon a leginkább az agyamba égett képem, amikor '98-ban Párizsban, a VB döntőn, a díszpáholyban, kamerák kereszttüzében látványos fintorog a franciák történelmi győzelmén.

Orbán csak a legnagyobb erőfeszítéssel képes valami civilizációs mázat magára erőltetni, de az is "mindig felfeslik valahol".
A Fidesz EP frakciójának nem tagja Orbán Viktor, így te is orbitálisat tévedsz, mikor ezt írod: "ti választottátok meg őket, kedves Viktor"

Szóval te is hazudsz kedves Fabius.
Képzeld el a képet, ahol pl Morvai téged korbácsol emellé. Plussz száz mondatba leírom, hogy miért nem tagja Orbán az EP frakciónak.

Még a mondanivalónk is hasonló lesz, hisz egyébként Orbán pontosan tudja hogy ki választja meg a bizottság tagjait (amit leírsz), mint ahogyan te is tudod, hogy Orbán nem tagja az EP frakciónak (amit leírsz).

Csak nem kéne ennyire gyűlölködnöd, meg fröcsögnöd, isévalami értelmes cikk is összejön, mint már eddig oly sokszor a sok értelmetlen mellé.
@Észmegálló:

Ez a hülye fél évig volt a soros ELNÖKE annak a szervezetnek, aminek a felépítéséről, az egységeiről és működéséről halovány lila fingja sincs!

(röhögve fetrengek a földön animgif)
@Stefánia kisasszony:

Jó, hát minket ütni kell, ez Ady óta közhely.
@Stefánia kisasszony: Ez a poszt nem Brüsszelről szól, hanem arról az idiótizmusról, amivel a te minisztelrelnököd (meg sajnos az enyém is) mekkora orbitális baromságokat nyilatkozgat össze és vissza is.

Ehhez szólj hozzá, hogy egyetértesz e az öörségeivel, vagy használod-e a saját logikádat, esetleg hajlandó vagy-e utánanézni a dolgoknak.
Az igazság az, hogy OV úgy érzi, hogy a rndkívüli felhatalmazása magától a jóistentől ered, ezt pedig bizonyos esetekben egy mentális retardációnak hívják. Ilyenkor a logika nem úgy működik, mint az egészséges.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Onnan nekem az van meg hogy húzza ki magát hogy rendesen látszódjon, mert a fősor háta mögött kapott csak helyet és a benga magas, nagydarab francia elnök folyton kitakarta :)
És a 2011-es londoni BL-döntő ahogy kapkod a híresebb Barca focisták keze után akik le se szarták mert az éremosztó Platinihez tolongtak :))
@CSENDES: "A választásokon nem Orbán Viktorra, vagy Nagy Gerzson ra szavazunk"

Há má nem má! Ki nem tudta, hogy a zsebnapóleon lesz a miniszterelnök ha a fidesz nyer? Na és ki nem emlékezett I. zsebnapóleon ténykedésére? Ezek szerint sokan...
@kirsten: retek baloldal leakarja járatni az országot, ebben igaza van. a hangyafasznyi balos tüntetések a nyomába se érnek a jobbos tüntetéseknek. ebben is. mit nem értesz ezen?
@Disintegrator Rising: Teljes mértékben igazatok van!
-Azok mocskos kommunista jenkik fellázítják a magyar elvtársakat!(Évtizedek óta erről híresek!)
-Anyám borogass!!
@CSENDES: Nem azért mondom, de Orbán mondanivalója általában, mint mindig, most is világos. Legalábbis számomra.

Gyurcsánynak és Orbánnak általában nem az a baja, hogy érthetetlen zagyvaságokat beszélnek. Ahogy a többi politikusnak sem ez a legfőbb baja.

Persze vannak ilyen hülyék is, akik ténylegesen nem képesek megérteni a mondatokat, meg vannak olyanok, mint Fabius akik ezen hülyékre rájátszva értetlenkednek szándékosan.
Lehet, hogy valaki szólt már de azért megjegyzem (én is) csendben, hogy a magyar kormányt (pontosabban csupán annak miniszterelnökét) is csak a parlament választja, tehát ellentétben az országgyűléssel a kormánynak nincs demokratikus legitimációja. Orbán Viktornak sincs, a kormányának még kevésbé.
(Természetesen ettől még legitm, csak a legitimitása nem a démosz akaratából eredeztethető. Legfeljebb nagyon-nagyon áttételesen.)
@Mária: Fingja az nincs, de bűzét mégis egész Európában fintorogják. És ezért ráadásul mi érezzük kényelmetlenül magunkat.
Vagyis Fabius szerint demokratikus, ha az Unió választ közvetetten, hiszen közvetlenül válaszott képviselők teszik. Akkor viszont az itthoni közvetetten megválasztott tisztségek is demokratikusak. Vagy kettős mérce.
Mondjuk a különböző dealek után jelölt biztosok (Kovács László: ha energiaügyi biztosnak nem jó, akkor majd lesz adóügyi), jelölésébe nem lehet beleszólni, hiszen csomagban megy a dolog, csak egyvalakit nem lehet kiszavazni.
Amúgy a Bizottság elnökét milyen dealek mentén választják? Rá pl lehetne közvetlenül szavazni...Vagy az nem hatékony, mert a német a németre, francia a franciára fog szavazni, azaz a demokrácia nem elég hatékony...
Egy biztos: ezzel a mostani kormánnyal nem válhattunk volna eu-taggá 2004-ben.
@kovi1970: Most mennyiben érzed, hogy überelted az állításomat?

Netán niniszterelnökre szavazunk az országgyűlési választásokon?
Ne válaszold meg, költői kérdés volt.
@CSENDES:

Nincs vita közöttünk. Én is utálom ezt a szar országot, ha tehetném, azonnal lelépnék ebből a szarmagyar mocsárból. Sosem tekintettem magamra magyarként, számomra a magyarságom csak geográfiai kérdés, véletlenül ide születtem (sajnos). Én lélekben európai világpolgár vagyok, mindent szeretek, ami nem magyar.
@Észmegálló:

Tegyük fel egy blogot olvasó írástudó, elolvassa, hogy szerinted Orbán nem tudja és fingja sincs ki választja EP bizottság tagjait.

Szerinted ez az írástudó mondjuk 90 IQ felett téged tart majd hülyének vagy Orbánt, ha ezt írod mély meggyőződéssel ?
Nekitámadunk az Uniónak, szabadságharcolunk.

Ezek visszaütnek.

Erre megy a sírás rívás, hogy minket mindeki bánt.

Most meg simán megkérdezi az Eu legitimációját??????

Ezt mind értem, és egy különös Viktori gondolatmenetben ennek még logikája is lehet, de

Akkor most egy olyan szervezettől várunk pénzt, ami nem is legitim???

És azért bánt minket, mert nem ad kölcsön????

Viktor kezd becsavarodni, csak sajnos minekt is magával ránt...
@Doubledecker: A legitimáció, és a demokratikus legitimáció között kb az a különbség, mint a közbeszerzés, és a közbeszerzés nélküli pályázati döntések között.

Az egyikben nyílt pályázók között lehet választani külömböző szempontok alapján, a másikban pedig egy minősített többség odabasz neked egy nyertest.

Erről beszél kb Orbán is.
A leghihetetlenebb, hogy agyatlan narancsdroidok szépen visszhangozzák is! :o)
AZ egy dolog, hogy valaki ilyen sötét és segg, de hogy még ezt az egyik német újság oldalain közzé is teszi... Az már kretén!
Hülyegyerek felüti a Net-et és ezt találja róla, ahelyett, hogy hülyeségeket beszélne külföldön:
"Az Európai Parlament nem alkothat önállóan törvényt, de módosíthatja vagy megvétózhatja azokat számos politikai területen. Bizonyos területeken tanácskozási joga van. Az EP felügyeli az Európai Bizottság munkáját, jóváhagyja a testület kinevezését és bizalmatlansági szavazással visszahívhatja. Ellenőrzi az EU költségvetését is. Az EP képviselői helyeinek felosztása nem csupán a tagállamok népessége alapján történik, a kisebb államok ennél több képviselőt küldhetnek, hogy megfelelően legyenek képviselve.
Más európai szervezetektől eltérően az EP az egyetlen, amelyet közvetlenül választanak és törvényhozói joga van."
"Az Európai Parlament tagjait 1979 óta általános és közvetlen választásokon választják, ötéves időtartamra. Nincs egységes választási rendszer, minden tagállam szabadon dönt választási rendszeréről, bizonyos megkötésekkel: biztosítani kell a nők és a férfiak egyenlőségét, illetve titkos szavazást kell tartani. Emellett a gyakorlatban már más szabályok is megegyeznek az országok között: a közvetlen és általános választás, az arányosság szabálya, valamint az öt évre szóló, megújítható mandátum.[2]
A képviselői helyeket a tagállamok lakosságával arányosan osztják el; a legnagyobb ország 99, a legkisebb 5 hellyel rendelkezik.[2] Nincs pontos képlet a helyek kiosztására, kormányközi tárgyalások eredménye a mai helyzet. Megváltoztatni csak minden tagállam kormányának egyhangú döntésével lehet.
A legutóbbi választásokat 2009 júniusában tartották. Ez volt a világtörténelem legnagyobb nemzetközi szavazása, közel 400 millió részvételre jogosult állampolgárral."

Sötétség, agyhalál, zombik... Röviden: A PÁRT és annak Vezényló Tábornok! :))
@Trompf:

"Tegyük fel egy blogot olvasó írástudó, elolvassa, hogy szerinted Orbán nem tudja és fingja sincs ki választja EP bizottság tagjait.

Szerinted ez az írástudó mondjuk 90 IQ felett téged tart majd hülyének vagy Orbánt, ha ezt írod mély meggyőződéssel ? "

Ezt nem ő írta, hanem én írtam.

És ellentétben a Vezéreddel, ÉN tudom, hogyan működik az EU.

Az IQ-mmal sincs gond, megmérettem. Az meg, hogy ki minek tart, már régen nem érdekel, adig, amíg nem tőle függ a kenyerem, amiből élek.
@Trompf: Ha tényleg írástudó, nincs más választása mint, hogy Orbánt kell hülyének nézni.

Az előbbi kategóriából kiszorulók, továbbá azOV-hívők és seggnyalók azt hisznek amit akarnak, teszek rájuk.
A lényeg meg lemaradt:
"Az Európai Bizottság az Európai Unió (EU) döntés-előkészítő és végrehajtó szerve. Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa mellett egyike az EU három fő kormányzati intézményének. Legfőbb feladata a jogszabályok kezdeményezése és becikkelyezése, valamint az uniós szerződések őreként tevékenykedik, amik az EU jogalapját jelentik. Az Európai Bizottság tevékenysége nagyon sok párhuzamot mutat a nemzeti kormányok végrehajtó testületével, de vannak különbségek is.
A Bizottságnak a jelenlegi rendszer szerint annyi tagja van, ahány tagországa van az Uniónak, minden tagállam egy biztost küld a testületbe. A Bizottság munkáját több ezer fős adminisztratív csapat segíti. Minden biztosnak van egy különálló szakterülete, amelyen ő a felelős az uniós politikáért. Ehhez külön szaktárcát kap 6-7 fős kabinettel. A Bizottságot az Európai Bizottság elnöke vezeti, aki jelenleg (2004 novemberétől) a portugál José Manuel Durão Barroso (lásd még: második Barroso-bizottság).
Az Európai Unió Tanácsától eltérően a Bizottság tagjai függetlenek a tagállamoktól. Nem vehetik figyelembe az őket küldő ország kormányának utasításait, az EU összes állampolgárának az érdekeit kell képviselniük."

hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_Bizotts%C3%A1g
Szerintem nem olyan nehéz ez, a gyengébb képességű narancskomcsiknak sem... :))
@Mária:
MENSA! Na az az, amit egyik évben nem mert dicső parlamentünk ingyen sem bevállalni...
Én is voltam! :D + :))
@Mária: Ok..
Szerinted Orbán tényleg nem tudja, hogy ki választja a bizottság tagokat az EP-ben.
Értem.

Én komolyan nem akarlak meggyőzni az ellenkezőjéről.
Van egy szint ami alatt tényleg nem érdemes még vitatkozni sem.

Inkább írjuk le százszor, hogy Orbán nem tud írni olvasni, és aki mást állít az fideszdroid.
Éljen a DK, Hajrá Milla!
@Trompf: Azért ez egy elég necces példa olyan országban, ahol vagy 150-200 éve előre megállapított nyertesei vannak a pályázatoknak, főként a közbeszerzésieknek. :D
a gumicsizmás párttitkár ivadék és az ő nyilatkozatai...
Politikusaink legitimációja elég necces, a 0. választási forduló miatt (kopogtató cédula), mely ráadásul nem titkos!

A választások tisztaságának alapvető eleme kellene lennie a jelölés demokratikusságának. Az új választási törvény a jelölést még meg is nehezítette (több kopicédulához kötötte a jelölést).
Nehogy már Ti, beesettmellű, szakállas, görbeorrú, vágottfaszú liberálisok magyarázzátok meg, hogy mit mondott Orbán Viktor!!!!
@Dr. Boli Ch.T: Azért van ettől idevágóbb is.
Pl ettől Fabius cikke is jóval pontosabb.
A te cikked 90%-ban az EP parlamentről szól, amiről senki nem beszélt.

Te agyatlan szegfű zombi.
Orbán egy arrogáns kis pöcs!Szakadékba visz minket,és semmit nem tudunk tenni ellene.Egyedüli megoldás a likvidálás lenne,de akkor még mindig ott marad a jól felépített rendszere.
@rdos:
Amióta pár éve elhajtottam egy bölcsészfejű fityisz pártaktivistát, nem kerestek egyszer sem a kopogtatócéduláért... Akkor most te is fijjam Kubatov??? :)
@Trompf:

"Az egyikben nyílt pályázók között lehet választani külömböző szempontok alapján, a másikban pedig egy minősített többség odabasz neked egy nyertest."

Értem, tehát a Viktor azt kéri számon az EU-n, amit mi is számonkérhetnénk rajta.

Igen, most Orbán minősített töbséggel odabasz nekünk is......

Hiába is probáljátok mindig védeni az Orbánt, nyilván nem a patás ördög ő, sőt tett kevés jót is ezzel az országgal, de ez az Eu-val folytatott harc, igencsak kutyakomédiá már.

Kell, az a kurva lóvé vagy sem?????

Ja igen, Viktornak leginkább az a baja, hogy az EU belepofázna a kis királyságába, mert erősebbek. DE pont ezt teszi ő is itthon, kinél erősebb simán eltapossa.

Nehéz látni Viktor tevékenységben a jót....
@van-itt-ész: jaja, mivé lesz így a világ, amikor még a Napot is Őméltósága parancsolja fel az égre...
@Trompf:

Engedelmeddel a Morvai asszonyságról korbácsolva fantáziálást meghagyom neked.

Szerinted Orbán nem tagja a Fidesz EP frakciójának ezért a "ti" nem áll meg. Oké. Akkor közelítsük máshonnan:

Az Európai Néppártnak tagja, sőt alelnöke, pont mint Barroso, akinek az elnökké jelölési folyamatában is részt kellett vegyen, függetlenül attól, hogy tagja-e a Fidesz EP képviselőcsoportjának, vagy sem.

Örülök, hogy Viktor után neked is segíthettem.
@Trompf:
Agyatlan narancskomcsi, olvass tovább... Szerinted ez:
""Az Európai Bizottság az Európai Unió (EU) döntés-előkészítő és végrehajtó szerve. Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa mellett egyike az EU három fő kormányzati intézményének. Legfőbb feladata a jogszabályok kezdeményezése és becikkelyezése, valamint az......."
Ha már narancsbirka vagy...
Amúgy fater nálatok szegfűs volt? Mert nálunk sem én, sem a családban senki... De élvezd, mond csak, nem baj hogy hülyeség, neked az jól fekszik! :))
@Dr. Boli Ch.T:
csak Gyurcsány vagy egy másik közellenség szájába kellene adni ugyanezeket a mondatokat - abban a szent pillanatban élesen látnák a gondolatmenet összes hibáját.
@Kompli: Az EP parlamentet az emberek választják, a bizottság tagjait pedig az országok delegálják, akiket az EP erősít meg a tisztségében.

Kb a EP bizottságokat leginkább a Média Tanácshoz tudnám hasonlítani.

Egy demokratikusan választott erő, kinevez egy tanácsot. A delegáció maradt csak ki.
Ezek a tettekés cselekedetek egy kezdődő agónia tünetei.Megbízható források szerint egyre többet jár az osztrák pszihiáteréhez.Ennek tudatában logikusak az általa formált mondatok.
@histar007:

És hol állítottam, hogy Orbán Viktor miniszterelnöksége, SkiccPali álamelnöksége vagy Kövér házelnöksége illegitim?

Mert sehol.

Pedig őket sem közvetlenül választjuk, hanem választott képviselőinkre bízzuk a döntést.
@Dr. Boli Ch.T: Agyatlan szegfű droid, az hogy leírod nem vagy az, az semmit nem jelent.
Az elején még sokszor írtam le magam is hogy nem is, de a szegfű zombik nem értenek belőle.
Nekik mindenki narancsos akivel van nézeteltérésük, mert vitának ezeket nem nevezném a legjobb jóindulattal sem, amit műveltek.
@nyünyüge:
Gy. F-nek nem kell, szerintem az is tud ilyen hülye és demagóg lenni! Az én szememben egál.
Viszont narancsbirkák más szemében a szálkát, sajátban a gerendát sem elv alapján élnek. Ha ezt a primitív létformát nevezhetjük életnek... :))
@Trompf: Nem kell százszor leírni. Elég egyszer elolvasni azt amit MONDOTT. Próbáld meg és értelmezd. Szerintem menni fog neked is. Vagy már megint nem kell komolyan venni? Ugyan már egész EU-ban nem veszik komolyan, de olyankor meg az a baj.
Nehéz megérteni azok gondolkodását, akiknek agyhártya helyett is narancsbőr borítja az agyukat.
@Fabius: Kérlek szépen írd már le, hogy szerinted Orbán tisztában van-e ezen procedúrával avagy nincs.

Elég lesz igen/nem válasz most kivételesen.
Az iróniával már így is sokakat megzavartál, akik elhitték neked szószerint, hogy Orbán nem tud erről semmit.
nocsak, esmét főcíny, egyszeriek nyomják az elkopott sablonokat, kéne kicsinykét repertoárt frissíteni, avitosak nagyon :D
@Trompf:
Aha... ha te engem elkezdesz sértegetni, akkor azért ugye nem sértődsz meg, ha elküldelek én is? Vagy miért is veszed magadra? Honnan ismerted fel a narancszombit? :))
@alfonzo:

Igen, ezt én is hallottam. Megbízható források szerint a brüsszeli szankciók kihirdetése után annyira mérges volt, hogy eltörte Lévai Anikó állkapcsát. Szegény asszonyt egyébként már 20 éve folyamatosan veri! És azt is megbízható forrásból hallottam, hogy Orbán cigány. Egy másik megbízható forrásból pedig azt hallottam, hogy zsidó. Tehát Orbán Viktor zsigány.
@Észmegálló: Azt mondta, hogy a bizottság tagjainak nincs demokratikus legalizációja, hanem csupán egy demokratikusan választott minősített többség kinevezte, jóváhagyta őket ebben a pozícióban.

Pont úgy, mint hazánkba teszem azt pl a monetáris tanács, avagy a média tanács, vagy az alkotmánybíróság esetén.

Mit nem lehet ezen érteni ?
@Disintegrator Rising:

Ha a Kedves Vezető egy sajttájon megfordulna, letolná a gatyáját és egy öblöset belepukkantana Szentséges Valagával a mikrofonokba, te akkor is nagyokat bólogatnál, mint műanyag kutya a Wartburg kalaptartóján és mélyen igazat adnál neki.
Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen tipikus magyar módszerrel sikerült ismét előjönni! Nem tetszenek a játékszabályok, ezért a pillanatnyi önérdekünk miatt nekiállunk valamit lerombolni, ami utána nekünk is fájni fog. Az EB legitimációjának ilyen megkérdőjelezése nem csak populista hülyeség, de durván káros az EU jövője szempontjából. Az egyetlen szerencsénk, hogy OV kicsi pont ahhoz, hogy kikezdje az EB legitimációját és "csak" az országot tünteti fel nagyon hülye színben.
Azért a szociális népszavazás mellé felírok még egy pontot a farontó bogár kategóriába Viktorkának. Egyébként pedig nem csak dakota közmondásokkal kellene menőzni, de nemzeti büszkeségünknek ki kéne terjedni a magyar mondásokra is:
"Nem piszkítunk az asztalra, ahonnan eszünk!"

Korlátozza az EU az egyes államok szuverenitását? Igen

Miért egyeznek ebbe bele az államok? Mert marha jól járunk az egységes piaccal és a vámunióval. Ezeknek a fenntartásához meg bizonyos mértékű együttműködésre szükség van, ami a szuverenitás valamilyen mértékű feladásával jár.

Legitim az EB? Igen, a tagállamok megválasztott képviselőin keresztül kapja a legitimációját. (Az egyetértési jog erre pont elég is, de azért itt jóval komolyabb kiválasztási procedúra van.) El kell fogadni, hogy az Eurobürokraták-at bizony közvetve a nemzeti kormányok-on, általuk delegált képviselőkön és országonként választott EP képviselőkön kersztül mi legitimáljuk, mindannyian akik EU állampolgárok vagyunk. Akinek nem tetszik, lehet kivándorolni mongóliába, ami nem EU tagállam.

Nyugi, az országot is kivezethetitek az EU-ból, ha szeretnétek, akkor majd én fogok kivándorolni. Ehhez azonban nem elég az 53%-kal szerzett parlamenti kétharmad, csak szólok!!!
@Trompf: ha tisztában van is vele, nem úgy nyilatkozik, hogy ez látszódjön rajta, itt is hazabeszél az agyatlan narancszombiknak, mert azok nem gondolnak tovább, ők csak a beszólásokat látják. A "csodálatos" szabadségharcot, köménymagosságot, ami a csöngős szamaras követéshez kell. Színjáték és megvezetés, úgy is monthatom církusz az egyszeri népnek.
@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Értem, hogy belső kényszert érzel minden jobboldali vérig sértésére, de elárulhatnád (csak a vicc és a vita kedvéért), hogy az idézett mondatban mi az ami nem stimmel.

Egyébként a fingos poén remek volt. nagyot röhögtünk mi liberálisok mind, de néhány érvet nem árt közben elrejteni a mondandóba szerintem.
@Trompf:

Beszéld meg Orbán Viktorral, hogy a nyilatkozataiból az látsszon, van fogalma róla.

Abban a pillanatban okafogyottá válik minden ironizálás. Addig viszont indokolt.
@Doubledecker: Még nem ütöttek vissza.
Egyelőre csak felhívták a figyelmünket, hogy ebben a klubban nem illik a földre köpködni, sallereket osztogatni és ordibálni. Mindez olvasható a szabályzatban is.
Szégyen, amit ez az egyed művel.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Az agyatlan szegfűzombik pedig elhiszik, hogy tényleg nem tudja.

Az agyatlansággal szeretek nem foglalkozni.

Már azon túl, hogy a droidozót, zombizót vissza droidozom, zombizom, mert különben szerintem nagyon unalmas lenne nekik az élet itt, én meg szeretek mindenkivel jót tenni.
@Trompf:

Fabius a posztban kifejtette.

Továbbá érez a bánat "belső kényszert minden jobboldali vérig sértésére", pusztán az ilyen bólogató jánosokat nagyon nem csipázom.

Annak meg külön örülök, hogy értékeled a humoromat.
@Dr. Boli Ch.T:
persze hogy tud - csak az ő mondatainak értelmezésekor a narancsköd nem müx. Hozzá egy más színkód tartozik.
(Egyébiránt nem volna ezzel semmi probléma, ha a logikai szempontból színérzékenyek aránya kisebb volna. Magyarul józanabb volna a nagybetűs nép, beleértve magunkat.)
@Trompf: ok, akkor le valék droidzombizodva :D
vagy nem is, mert én tudom, hogy tudja a vezényló, hogy is megy az a kifogásolt választósdi, de akkor meg ugyan úgy ledroidozza a célközönséget, mert mellédumál, tehát ugyan úgy idiótának tekinti az ő kedves népét ;)
----
narancs zrt-ből már más is megaszonta, hogy nem unalmas itt az élet, de én vagyok annyira kicsinyes, hogy inkább unatkoznék, és vágyódnék a tudatlanságra, hogy ne ismerném egyik "politikus" nevét sem, mert még hangjukat és beszólásaikat sem hallanám
@Trompf: Mi ebben a gond???
Hogy nem OV delegálta egyenként a tagokat? Nem tetszik a Bizottság kinevezési rendszere? OV kifejezte ezzel kapcsolatos fenntartásait a csatlakozáskor, vagy azóta? Volt valami ellenvetése a Lisszaboni Szerződés ratifikálása ellen?
Mennyi kérdés, és hogy hogy csak akkor merül fel, amikor az EU megunja OV balfaszkodásait?
@Trompf:
Jobboldal? Hol van olyan jobboldal, amelyik ezt műveli mint ezek? Kőkemény balos csürhe ez!
A szegfüzéseddel ellentétben soha nem voltam baloldali. Lehet, hogy liberális igen, de még csak nem is az a liberális, amit ti előszeretettel mocskoltok, az amit a szadesz képviselt végképp nem, még csak az sem ami Viktorotok volt (tudod, az a csóka, aki a Liberális Internacionálé alelnöke is volt, röpke 8 évig! LOL!)
Szóval ha lenne egy tisztességes és tényleg JOBBOLDAL Magyarországon, amelyik képviselne egy tisztességes jobboldali liberalizmust, az érdekelne... De addig...
@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "Továbbá érez a bánat "belső kényszert minden jobboldali vérig sértésére","

Én érzek!

@Dr. Boli Ch.T:

Határozottan szórakoztatóbb volt tegnap este Penikének dürrögni! :DDD
@Dr. Boli Ch.T:

Ne mosakodj, az igazi liberális buzi! :D
@Dranak: Oké, Magyarországon kit választottak meg? Skicc Palit nem, OV-t nem, minisztereket nem.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: "A kormány a tehermegosztás jegyében a terheket nem az emberekkel, hanem a nagyvállalatokkal akarja megfizettetni, erről szól az ország és az unió közötti vita - mondta a kormányfő, hozzátéve ugyanakkor, hogy az országnak szüksége van a nemzetközi beruházásokra."

Csak én érzek itt némi ellentmondást? Vagy ez inkább skizofrénia?
Köszi gyík, lusta voltam utána nézni hogyan választják az EB-t de a totón erre tippeltem volna!

Viktor bármit letagad, hiszen most is azt mondja, ne arra figyeljenek amit mond. Minek is figyelnének arra a sok zöldségre meg csacsiságra amit elenged...;)
@Stefánia kisasszony: Szegény Ákos bácsit még az ág is húzza.

:DDDD

BREAKING NEWS!

Alig érkezett meg, máris tovább állt Kanadából a Makra című regény Budapest-szerte ismert írója. Kertész Ákos néhány napja kért politikai menedékjogot Kanadában, mert - mint mondta - Magyarországon súlyos üldöztetést kell elszenvednie. Választott hazájában alig negyvennyolc órát töltött. Miután az alábbi cikkét közölte az Ottawa Citizen hasábja......in, sürgősen tovább kellett utaznia:

"A kanadai genetikusan alattvaló. A kanadai a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret-furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a demokrácia pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van, legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire. Ma már a második világháború borzalmaiért, a holokausztért egyedül a kanadai a felelős, mert a kanadai nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást!"

Az írás órák alatt körbejárt, és alaposan felháborította az ország angol és francia nyelvű közvéleményét. - "Azt ajánlom Monsieur Kertésznek, szórakozzon a nagynénikéjével" - nyilatkozta a nemzeti hírügynökségnek Mario Lemieux, a montréali születésű kanadai hokilegenda. "A Makra tényleg jól sikerült regény, de ez önmagában még nem belépő hazánkba. Favágóink bőségesen vannak, prózaírókból pedig minimum David Malouf szintűeket kéne honosítanunk. Menjen a vérbükkösbe ez a Kertész!" - tette hozzá az irodalomszeretéről is híres egykori jégkorongozó.
Információink szerint Kertész Ákos iránt két ország érdeklődik behatóan, náluk pillanatok alatt elintézhető a honosítás. A másik ország a Kajmán-szigetek, ahol a gyakori hurrikánok elleni esővarázslatokban remélik hasznát a hangosan kántált Kertész-publicisztikáknak.
Megkerestük kérdéseinkkel Kertész Ákost is, de az író elhárította a nyilatkozatot. Mint mondta, éppen a Kajmán-szigetek állami felelősségét kutatja a második világháború legborzasztóbb, legembertelenebb eseménysorozatáért, azonkívül haladéktalanul fordítót kell találnia, aki új állomáshelyén is elhelyezi a helyi sajtóban állandó vendégszövegét.
@Trompf:

"Szerinted Orbán tényleg nem tudja, hogy ki választja a bizottság tagokat az EP-ben.
Értem."

Szerintem tényleg nem tudja.

Orbán egy felkapaszkodott, kimosakodott szutyok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Akkor beba.zott! Én a muffot szeretem! Na mindegy, akkor libsi se vagyok! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem, a mondat két vége szöges ellentétben áll egymással. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem feltétlenül. A nagyvállalatok többsége a múltban is, és a jelenben is, olyan feltételekkel ruház be, ami számára kedvező (állami támogatás, adócsökkentés, áfamentesség, ....) körülményeket teremt, a piacon található többi szereplőhöz képest.

Talán ha konkrétumokká formálódik ez a javaslat elég lesz akkor anyázni.
Értem hogy számotokra előre érdemes leírni mindent, ami ezen kormányhoz köthető, de célszerűbb a konkrétumot kritizálni.
@Mária:
Sok alternatíva nincs. Vagy hótt hülye, vagy csak hazudik. Droidok válogathatnak.:)
@Mária: Pedig reméltem hogy nincs így.. Na mindegy.. Ha ragaszkodsz hozzá, az te dolgod.

Én szóltam Fabiusnak, hogy veszélyes fegyver az irónia, mert vannak akik nem értik, igaz nem sokan.
@Dr. Boli Ch.T: Ja tök igaz.
A nem droidot meg onnan lehet megismerni, hogy ilyeneket ír:
"felkapaszkodott, kimosakodott szutyok vs hótt hülye, vagy csak hazudik."

Na ezek a gondolatmorzsák einsteini magasságokba vannak kétségtelenül, amiért érdeme idejárni.
Ezen intellektualitás simán okot ad több százezer ember ledroidozására.
@Disintegrator Rising: nem kell a baloldal hozzá, orbán égeti magát nélküle is.
@Trompf:
Csak az itt megjelent és értetlent játszóké eme kétes dicsôség!
@Trompf: Tenyleg nem kene sokszor leirnod, ha nem lenne tele a hozzaszolasaiddal a blog.hu. Igy sajnos nem lehet elegszer. :)
@Trompf: a telefonszámlám egységárain tapasztalom, milyen az, amikor nem a zemberek, hanem a nagyvállalattal van megfizettetve bármi is ...
(jah, és lásd hasonlóképpen a bankszámlaköltségeket és kamatokat ...)
@Disintegrator Rising: azért ebben a kurva nagy igazságban hol van a helye mondjuk egy FAZ, vagy Merkel kritikának? vagy mondjuk az USA külügyminisztériuma mióta része a nemzetközi baloldalnak? barroso mióta baloldali?

írástudó ember vagy, de az orrodnál nem látsz tovább.
@Fabius: +1! Döbbenetes, hogy ENNYIRE hülyék legyenek, de sajnos nagyon messziről közelítetted meg a kérdést!

Hol lenne a legitimációja? Bazz, hát onnan, hogy minden ország VÁLASZTJA az EU képviselőit a parlamentbe, és ott választják meg a bizottság tagokat, elnököt, biztosokat (részleteket nem tudok).

Szóval ugyanolyan legitim, mint Viktor.

Hogy égethetnek így le ezek minket?!?!
@Dr. Borenbukk:
Az én politikai motivációm, pusztán annyi, hogy az MSZP-től gazdaságilag egész egyszerűen nincs rosszabb alternatíva, csak ez most itt sehogy nem jön ide.

Ha nem hiszed járj utána.
vajon a demokráciára nevelés tantárgyban melyik interpretáció lesz? a hivatalos vagy az Orbán-féle?
@Disintegrator Rising: ja hogy panelhülyének tetszik lenni. na, így márt rögtön érthető a világképed.

ostoba tökfej...
@melchi zadok: Hangol az MSZP meg az LMP a márciusra, vagy mi ez a sok személyeskedés ?

Szinte alig van hozzászóló, aki képes legalább 2 mondatban érvelni is bármi mellett.

Hülye Orbán meg narancsdroid ?

Ennyire futja a nagy balos összefogásból ?
Röhej.. :DD
Teljesen mindegy mit és hol nyilatkozik viktorunk. A lényeg az, hogy a magyarországi szavazóinak teszi.
Nem érdekli, hogy mások mit gondolnak..
A lényeg, itthon a szavazója elolvassa, aztán teljesen elalél.

„hóha mán, na nézed már, hogy megadta nekik,, aszta asz asztán nagyon tud… rája fogok szavasni lekozeleb is. Nem hagyja ám magunkat, magát…”

és ez a lényeg, az országra teszünk, de fontos, hogy addig legyünk hatalomban amíg a szocik voltak, és lehetőleg sokkal többet lopjunk,
már most készül a k9vetkező választásra
@il73: nem egészen.
A lényeg hogy a szocik féle tolvaj banda soha ne nyerhessen.

A büntetőeljárásokat tekintve Hagyótól, Gálon, Hunvaldon keresztül, Zuschalgik ez a bűnöző garnitúra utolérhetetlen.
FB-Ól: "Szeretem József Attilát
FELHÍVÁS ZARÁNDOKLATRA

A Szeretem József Attilát Facebook-közösség nevében 2012. április 11-én szerdán, József Attila születésnapján, zarándoklatra kérjük mindazokat, akik szeretik József Attila szellemiségét és költészetét, s akiknek fontos, hogy szobra Budapest V. kerületi Kossuth terén maradjon, az Ország Házának I. sz. bejárata előtt. Mindenki, aki teheti, az ország bármely pontjáról jöjjön el ezen a napon a szoborhoz, ha akkor még a helyén hagyja a hatalom. Ha akkorra már eltávolítanák a szobrot a szokásos galád módon – a terület körbekerítése, a szobor lebontása és eltávolítása -, akkor is zarándokoljunk oda egy szál virággal minél többen, némán tüntetni az eszement hatalmi döntés ellen. Egyben kérjük a szobor védelmére szerveződött többi közösséget, a József Attila nevét viselő intézményeket, lakótelepeket, stb., hogy csatlakozzanak zarándoklat-kezdeményezésünkhöz."

Mert ez a nyomorú a saját hazáját se érti.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Szerintem irónia.
nekem legalábbis ez jött le, ahogy Fabius jelen cikkéről is.
ja igen.. Meg az is hogy "mi ez a fos".
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Szerintem irónia.
nekem legalábbis ez jött le, ahogy Fabius jelen cikkéről is.
ja igen.. Meg az is hogy "mi ez a fos".
@Trompf: most komolyan: neked teljesen elmentek otthonról? miről hadoválsz itt össze-vissza?
@Disintegrator Rising: De jó, hogy levegőt venni és billentyűzni ki szabad hajolnod a fenséges seggéből. Címlap, megérkeztek a véderők.
@a szív fészkei:
József Attilát aktuálpolitikai célokra használni.
Egy jót anyázni József Attila neve alatt.
Csak gratulálni tudok nektek.

Valószínű erre vágyott hogy mindigis, hogy egyszer majd MSZP fanok anyázhassák Orbánt a nevében.
olyan jó lehet orbánviktornak lenni.
azon kívül, hogy genetikailag képtelen a hazugságra (megjegyzem egy hazug ember nem esik ki a szerepéből, ha azt állítja, hogy ő sosem hazudik), most már azt is tudjuk, hogy tévedni és hibázni is képtelen.

ha igaza van, akkor jön a házi szavalókórus, hogy "naugyemegmondtuk, hülye libsikomcsibuzizsidócigányok! nem értetek ti ehhez, többen voltunk tüntizni, mint ti, ergo nekünk van az igazunk, ti meg szarok vagytok!"

ha rezeg a léc, ráncolódnak a szemöldökök, akkor jön a házi szavalókórus, hogy "azt nem úgy gondolta, nem arra mondta, nem úgy mondta, nem ott mondta, senki nem hallotta, tehát nem ér, hazudik a riporter vagy komcsi, és egyébként is félre lett fordítva."

ha egyértelmű faszságot mond, akkor - surprise! surprise! - jön a házi szavalókórus, hogy "ti TÉNYLEG azt gondoljátok, hogy ezt ő nem tudja?!?! jó hogy tudja, csak példálózik, ironizál, túloz, anekdotázik, viccel és ő annál okosabb is meg jófejebb is, amit ti megértetek. ALAP, hogy tudta. de tényleg. beszoptátok."

innét nehéz veszíteni.

szerencsére, vannak még néhányan, akik nem cserélték el az agyukat NENYI-re, így átlátnak a szavalókórusokon. ráadásul, úgyis azt nézzük, amit csinál, nem amit mond ugyebár...
dolgozni kéne vazzeg nem itt trolllkodni
@Trompf: Jogos, én is drukkoltam, hogy még az 5%-ot se érjék el, de amit mostanában hallok ismeretségi körből, azt a koncentrált, szervezett, intézményesített, 'államosított', pár ember irányítása, felügyelete alatt álló korrupciót, ahhoz képest pitiáner kezdő volt az összes eddigi kormányzat lenyúlása. Soha többet szocialisták, de ezzel a 'professzionális' állammaffia csapattal se tudok mit kezdeni.
@Trompf: A jobbosból meg mire futja? Orvbánnak igaza van. Mindennel, főleg a józan ésszel szemben. Ne legyél túl büszke, hol állsz, elég nagy szegénységi bizonyítvány, hogy így nyilvánulsz meg. Kritika egy fél se soha -noha már a fél világ sikít a baromságán (ja, most fizettük ki a FAZ-t és a többi céda lapot,hogy ilyesmiket írjon) -, csakis mindig emúttnyócév,patásgyúrcsány, deazonban Orvbán a Zisten. Húha...
@Trompf: József Attilát akutálpolitikára használni. Egy jó költőt eltüntetni Horthy-reminiszcencia miatt, gratulálok nektek.
jav: aktuálpolitikára közpénzből pályáztatás nélkül szétbaszarintva egy közteret. Még jobban gratulálok nektek, ez nem looopás,á dehogy! Hagyó ipari tanulónak se lenne jó Viktorbéjbi mellé állami pénz elsíbolásában.
@Trompf: Polt Péteren múlóan meg a még tolvajabb banda el sem érhető a jog lehetőségeivel. Harmadszori gratula, te ezeket tényleg megérdemled. Mi nem.
nu...Karolyi szobor a helyen...kivancsi leszek a terep rendezesre...mennyi fat fognak kivagni a Parlament elol? elvileg a kozepet kene rendbe rakni es mar jo is...

amugy Medgyesit, Orbant ki valasztotta meg? part kapott szavazatok alapjan nyert az aktualis part , aki kinevezett egy kormanyfot...senki nem szavazott szemelyre
@Stefánia kisasszony: Sújt valami. Pontos jével. Téged láthatóan sok minden. Sajnállak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ezt a tündérkét nem domesztikálod? :-DD Szép feladat lenne a szövege alapján.
@alfonzo: Miért nem tartják már ott kényszerzubbonyban egy kicsit???
@Trompf: Szó ami szó, szar volt az MSZP, de sikerült alulmúlnotok. Talán az lenne a legjobb, ha gyorsan abbahagynátok, elkerülendő a további kártételt.
@kirsten: Ja, most csinálták róluk a sorozatot kétmilliárdból a rákayn. Tóta azt hallotta, hogy Habony Árpád - Orvbán mindenese - az éceszgéber, Jáksó csak a kifizető számlakönyv tulaj ebben. (szép, hogy ilyenbe simán belemegy, ennyit róla.)

Látta valaki? Habony szappanhabba nyomul a bulváros Zsókája mellett?
@Stefánia kisasszony: Orvbán cáratyuska mellett ALATT!! el tudod képzelni? Jó kis azbesztgyomrod lehet,ha ettől nem fordul föl.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És kibuggyan a huszonhatodrangú falusi focista. Aki szégyene a falunak,a focinak, mindennek.
@Disintegrator Rising: Ti ugye ilyen sétára mindig finom uzsicsomagot adtok, és Orvbán uralkodása nyomán egyre a több az éhes száj. Csórikámék ezért az anyjukat is eladnák, tudod?

A balosok meg kifizetik mellényzsebből a tüntetésüket, ha olyan gusztusok van. Enni otthon szoktak sajátból. Nem kell Széles kegyelemkenyere és államtól zabrált napidíja, hogy tömeget játsszon érte az idehozott turista..

Remélem, már kenitek a zsíros deszkát március 15-ére! Nemzeti színre, natürlich: fehér a zsír, piros a rászórt kalocsai paprikapor, zöld az erős paprikakarika. Na ingyér dizájnoltam nektek.
viktor bácsi a saját szemétdombján mindent eltűr
(lásd mai jákóhalmi index videó)

kiszabdultak ájdonhev inglis leszön mandrival ojrópába, azt egyből twitter (kankó együtt a frankó) meg miegymás

ők a faszagyerekek ott, mert kiszabadultak oda

saját hazájában meg a munkanélküliség / szegénység / korrupció az úr

fasza gyerek ez a viktor
és mára -no komment 2.-

A bölcsődésekre se vigyáznak ingyen
Valkai Nikoletta
2012. március 5., hétfő 15:38 | Tumblr Email Átlagosan két-háromezer forinttal nőhet havonta a bölcsődébe járó gyerekek után fizetendő térítés, miután a fenntartóknak mostantól lehetőségük van az étkezésen kívül a gondozásért is pénzt kérni. Az önkormányzatok többsége most még csak gondolkodik a sarc bevezetéséről, de már akad olyan település, ahol márciustól többet kell fizetni a szülőknek.

index.hu/belfold/2012/03/05/bolcsodei_gondozasi_dij/
@Stefánia kisasszony: Pont annyit ér a nacionalizmusod, amennyit most mutattál belőle. Szellemesnek szánt - valójában primitív - gúnyolódásra, provokációnak szánt olcsó dumára jó. Semmi másra.
@Cartman (ex Cartman):

Ezt értsem úgy, hogy ott sem vált be? :DDD

@a szív fészkei:

Lehet, hogy ez lesz a küldetésem? A domesztikálás? "Jó cica, ügyes cica... ül... fekszik... :DDD
@Stefánia kisasszony:
"Megbízható források szerint "

hát én már annyi infót hallottam megbízható forrásból, hogy aztán kiderüljön: 5%-a igaz.
Majd ha anikó az életrajzi könyvében kiadja, akkor. vagy egy orvos ír róla. és nem titkosítják.
mármint az orvost.
@Cartman (ex Cartman): A Bankadóra gondolsz ?

Hát igen.. A bankokat egyre többen adóztatják, mert nincs más járható út.
@a szív fészkei: Nem a világ sikít, csak az MSZP-s csürhe dolgozik országa ellen.

Már egyre kevesebb sikerrel, pedig tényleg mindent bevetettek, hogy nekünk és az országnak minnél rosszabb legyen.
Ha jól emlékszem, én is parlamenti képviselőt választottam 2010-ben, ill. pártokra szavazhattam, amik a parlamentbe delegáltak tagokat. Sem kormányfőre, sem kormánypártra nem lehetett szavazni. A kormányalakításra ugyanis a parlamenti mandátumok alapján ad megbízást a közt. elnök. Tehát nálunk is a parlament választ kormányt.
@Trompf:
Igen, a bankadóra gondolok. Ugyan a cikkben az egykulcsosról írnak, de én richtig a bankadóra gondoltam közben. Hülye.
@Cartman (ex Cartman):

Valld be, hogy a bankadóra gondoltál. Mit kapálódzol. Ez egy zseni, úgysem jársz túl az eszén.
@Cartman (ex Cartman): :D
@Trompf: bakker, ott volt valami hatástanulmány, kutatás meg ilyen cucmimucni dógok, itt semmi ilyent nem láttam-olvastam, azt hogy én nem azon még túlléptem, de az érintettek sem, és a cikkben nem csak ez van, nekem a stílus és a mód ami báncsa a gyomromat, meg hogy perspektíva nélküli estleges minden. Ami pedig a lényeg, anno ki is fúrt meg minden hasonló dolgot, most meg...
Na, megérkezett kedvenc buckalakónk is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Áhhh, hagyjuk. Igazából nyugodtan bevallhatom végre magamnak, hogy épp azért nem lehetek sikeres ember, mert nem sajátítottam el ezt a csudálatos fideszes logikát, amiben olyan penge Tromf elvtárs és társai.

Persze, ehhez az is hozzá tartozik, hogy fideszes mércével nem is akarok sikeres ember lenni...
cincog a jobbik, orbán kiábrándult a jobbikból..huá..cirkusz...hol a kávém?
@Trompf: Neked mi a gondod a Fidesztől való távolságtartással és kritikus hozzáállással? Attól még szavazhatsz rájuk (én is ezt tettem 2010-ben), hogy két választás között önálló, független, kritikus választópolgárként viselkedsz...
@Kara kán:
Na, megérkezett "társai" is... Mizu, kara? Mesélj, mi feküdte meg ennyire a gyomrod? Túl mélyre csusszant vitya a torkodon? Vagy csak véletlenül belenéztél selmeczi kisasszony orcájába és légnyomást kaptál az aknémezőtől?
@Szamiz67: és mi a véleményed most? jól tetted?
@Trompf: Egy kis adalék, hogy talán nem mindenért az MSZP-s csürhe felelős. 5% EVA emelés és az Állam bizonytalan, EVA megszüntetését is kilátásba helyező viselkedése az EVA-sok 20%-nak (döntően) szomszéd országokba távozását hozta magával.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: basszus azért lásd be, nem egyszerű manapság fideszesenek lenni. én sem értem, most akkor ér bajnaival példálózni? vagy az akkori "hazaárulás" visszamenőlegesen már NER kompatibilis?

ezt magyarázza már el valalki! segíts minket Trompf, ideológialilag még bőven van mit tanulnunk!
már megint elcsendesedtek az egybitesek, nem jött válasz a miért szavazta meg az ep-s fideszesek Andor kinevezését...
@Szamiz67: Nekem nem sok gondom van ezzel.
Remélem másnak sincs gondja az MSZP-től való kritikus távolságtartással.

Csak azért remélem, mert kb 3 féle ember létezik:
- Aki csak a Fidesszel kritikus
- Aki csak az MSZP-vel kritikus
- Aki mindkettővel.

Én majd megnézem az Eurostat adatait, hogy mely kormány alatt nő jobban a GDP arányos államadósság, a munkanélküliség, az életszínvonal hol csökken jobban, és ezek alapján döntök.

A többi széjtépés.
@Szamiz67: Kb mindenhol ahol szóba került dícsértem ezidáig az EVA-t.
Nagy hiba szétrombolni adóemelésekkel.
@felebarát: Nyilván nem, ráadásul akkor sem voltam Fidesz fun, de felelős állampolgárként szerettem volna esélyt adni egy felelős Kormánynak a 2/3-al végigvihető strukturális (közig.,eü.,oktatás, adó) reformokra, továbbá a pártfinanszírozás, az ügynök kérdés megoldására. Továbbá ezzel az MSZP, FIDESZ lezsírozott váltó rablással is tele volt a hócipőm, de egy választáson csak egy nagy párttól lehet elköszönni... és még az sem sikerült teljesen.
ez a Horváth Csaba se lesz okosabb, kiment sajtótájékoztatót adni a Károlyi szoborhoz, nem vette észre, hoyg ott van?..mit akar visszaállitani :D?
Nem hiszem, hogy Orbánt korrepetálni lehetne...sokkal inkább egy agysebészt kellene mellérendelni...és egy ideggyógyászt
@felebarát: pedig a Közgázon még milyen faszán játszották egymásnak kölcsönösen a felszopót (hivatalos nevén: fluffer, FEOR 4229)
micsoda kár értük.
bár az ilyenekből lesz a békülési szex.
@felebarát: Hülye kérdés.
Nem az a probléma, hogy megszavazták, hanem az hogy nem képviseli az ország érdekeit megfelelően.

Azaz ez még csak alkalmatlansági bizonyítvány lenne.
De mégcsak nem is ez a baj. Hanem leginkább az, hogy nemcsakhogy nem képviseli az ország érdekeit, hanem nyíltan az országa érdekei ellen dolgozik.
Ez nem dilettantizmus, ez szándékos gonoszság, és kb ez a hazaárulás definíciója is.
@Trompf: te figyelj mán ide, ha nem az a feladta, hoyg képviselje

el kéne olvasni az eu törvényeit, a biztosok nem képviselik hazájuk érdekeit, a biztosok, az eu érdekeit képviselik, ezért biztosok,és szinte mindenki felett állnak...pont...

egy angol pénzügyi biztos nem szólhat bele, ha bevándorlással kapcsolatos, vagy egészségügyi dologban basztatják angliát...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Skizofénia!
Ugyanis eccerű:
A nagyvállalatok megfizetik a terheket, majd yól áthárítják a lakosságra, a fogyasztókra, de a zemberekre nem! Kipipálva! Más kérdés?
@Trompf: Mindenki magáért felelős, nekem nem csak a Fidesszel, Mszp-vel, hanem a többi párttal is gondom van, persze más-más témákban. A legnagyobb viszont velünk szavazókkal, állampolgárokkal van, akik nem járunk a demokratikus intézményrendszerek nyakára, nem 'lihegünk' helyi ügyekben az önkormányzatok nyakába, hanem lustaságból, nemtörődömségből ráhagyjuk dolgokat, sajnos ebből ez lesz. Ez persze szocializációs probléma, nem szoktunk ehhez hozzá, és mostanra politika gátlástalanul kihasználja ezt és emiatt elég szkeptikus vagyok a jövőt illetően.
@felebarát: Hát az lehet, hogy nem képviselheti az országa érdekeit.

Viszont az EU történetében egyedülálló módon elsőként támogatja az országát elmarasztaló határozatot, mely a gazdaságot, fejlesztéseket jelentősen megbéníthatja.

Szóval a nem képviselet != árulás.
@Trompf: ha az eu érdeke igy kivánja...lehet, majd 14-ben küldtök egy másikat, ami mindent ellenezni fog...

de Viktor kinek az érdekében akarta elzárni a csapokat?...he
@Trompf: tudtonmmal nem ezt mondta pontosan...

csak nem találom a levelet...
@Trompf: Valóban nem sokat értesz az egészből....
ehh, fölös minden erőlködés, ém hagyom, a sivatagba is értelmesebb homokot hordani, nem támogatta, de felesleges mint mondtam az egész, vaskalap ás szemellenző :D
@Trompf: Igaz, mint tudjuk József Attila republikánus konzervatív volt világ életében, ezért akarják most Nagyjaink szobrát végső nyughelyére kísértetni..
mek.niif.hu/00700/00708/html/
@felebarát: "Egyetért az Európai Bizottság szerdai döntésével Andor László EU-biztos"
Ezzel van tele a net. Mármint amikor szavaztak a büóntetésről, és amikor megkérdezték tőle.

Persze azóta már eszébe jutott, hogy mégiscsak képviselheti hazája érdekét, miután a büntetés mellett szavazott, és ilyen leveleket ír:

www.origo.hu/itthon/20120223-mersekletre-intette-a-budapestet-bunteto-brusszelt-andor.html
"Úgy éreztem továbbá, hogy fel kell hívnom a kollégák figyelmét a legutóbbi napokban befutott kormányzati üzenetekre, vállalásokra. Emellett hangsúlyoztam, hogy egy döntésnek nemcsak helyesnek, de védhetőnek is kell lennie, amit nem könnyít meg az, hogy a mai bizonytalan időkben a gazdasági előrejelzések - akár 2012-re, akár 2013-ra tekintünk - távolról sem tekinthetők sziklaszilárdnak"

Most akkor szerinted képviselheti az érdekeink vagy nem ?
Vagy csak akkor képviselheti a védhetetlen hazája ellen szavazást kell magyarázni, avagy enyhíteni a következményeket ?
@Stefánia kisasszony: Sajnos mennem kellett, ezért ezt a nagyon fontos "társadalmi" vitát nem tudtuk lefolytatni. Szerintetek, aki nincs beájulva Orbán Viktor miniszterelnöki teljesítményétől, az nem szeretheti a hazáját.
Szerintem, aki el van ájulva OV. teljesítményétől, az a hazáját szeretheti, sőt ti is szerethetitek az ő teljesítményét, viszont nem kötelezhettek arra senkit, hogy akinek nem tetszik - piedesztálra emelje őt a teljesítménye miatt. Ez közöttünk a különbség. Mi vitázunk, kétségbe vonjuk, ti lefújjoljátok azt, aki kétségbe von bármit is. Lássuk, ki az elvakult.
@Trompf: mi a kérdés?...mint biztos egyetért vele, de különvéleménye lehet hozzá...

egyetért vele, mert az eu jog ezt irja elő...de mint magyar, kéri ne legyen olyan súlyos, hivd különvéleménynek, vagy megjegyzésnek...
@felebarát: De már nem sokáig.;) Mondjuk a kivágott fák sokkal jobban fognak hiányozni.
@Gábriel angyal: tekints a szobrot is gey kivágott fának, és ennyi...valakinek hiányozni fog, valakinek nem...
@CSENDES: Mi, ez nem vitás! Sőt, magyarellenesek is vagyunk, mert nem akarunk magunkra maradni Európa közepén.
@felebarát: Ne tekintsük, mert akkor kisebb összegért még azt is megváltják!

2012, fejlődő Magyarország
@mamitirtok dr.: Mondom én!
'EU-tanázia - ez Vona Gábor (Jobbik) felszólalásának címe, vagyis marad az EU-s tematika. Vona a Békemenet jelszavát idézi: "Nem leszünk gyarmat".Vona szerint azóta csak romlott a helyzet, az EP-ben már kéthetente magyarellenes napot tartanak, az MSZP-sek részt vesznek az ottani magyargyalázásban."

És ez a beszéd sokaknak még tetszik is. Nem tanul a magyar a múltból, ez már biztos!:-(
A politikai véleményformálók dolga, hogy meggyőzzék azt aki kételkedik, s irányt mutassanak annak aki elbizonytalanodik, legyen az kormánypárti, ellenzéki. Ti nem ezt teszitek, hanem egész egyszerűen csak elimináljátok mások ellenkező véleményét. Nyilván Trompf sem tudja, mit jelent a nickje.
"Kártyajátékokban egy kiválasztott szín, mely a más színű kártyákat leüti, még ha azok nagyobb értékűek is."
Ezt szeretném üzenni mindazoknak,akik nem a vitában érvelnek, hanem tromfolnak.
Többek között az összes hozzám szólónak. Nem elég lehülyézni, indokolni is kell azt, miért hülyeség amit állítok.
Márpedig ténykérdés az, hogy OV. a közvetlen és közvetett demokráciát legalábbis keveri állításaiban. Míg ő közvetett (képviseleti) demokrácia útján került hatalomra, illegitimnek nevezi az EU egyébként szintén közvetett demokráciával hatalomra jutott személyzetét azzal az indokkal, hogy nem demokratikus úton kerültek pozíciójukhoz az őt bíráló személyek (azaz közvetlen úton), miközben ő maga sem így került hatalomba. Kár ezt tagadni.
Mindez pedig mentális retardációra=pszichés zavarra utal, kár ezt a tényt is tagadni, hiszen ebben az estben bizony okszerűen bicsaklik meg a logika.
Vagy tudjátok mit? Ha ezt tudatosan teszi, akkor bizony hülyének néz a választóit (benneteket).Melyiket akarjátok?
@Trompf:

"nemcsakhogy nem képviseli az ország érdekeit, hanem nyíltan az országa érdekei ellen dolgozik."

Már ha elfogadjuk, hogy a fidesz és OV érdekei egyenlőek az ország érdekeivel. Ha igen, akkor van abban igazság, amit írsz. Ha nem (sőt, esetleg az ország érdekeivel ellentétes az, ami miatt az EU bünteti a magyar kormányt), akkor OV a hazaáruló.
"Gondolom az eseményről szólni nem mertek, vagy csak nem akartak zavarni miközben háttal ültél a mikrónak mert azt hitted a falra vetít majd képet."
Ez aztán a maró gúny. :-D
mi a helyzet a jobboslibbsikkel?
@Szamiz67: "Mindenki magáért felelős, nekem nem csak a Fidesszel, Mszp-vel, hanem a többi párttal is gondom van, persze más-más témákban. A legnagyobb viszont velünk szavazókkal, állampolgárokkal van, akik nem járunk a demokratikus intézményrendszerek nyakára, nem 'lihegünk' helyi ügyekben az önkormányzatok nyakába, hanem lustaságból, nemtörődömségből ráhagyjuk dolgokat, sajnos ebből ez lesz. "

Ebben tudok neked teljességgel igazt adni, ha nem vesszük fel a kesztyűt, és nem folytatjuk le a társadalmi vitát, amit ezek eliminálnak, soha nem fog változni a politika.

Ne aggódjatok, Varánusz-t, Vastagbőr-t, Örülünk Vincent-et és még sokan másokat figyelnek megfigyelő szoftverekkel, s lesik a véleményüket. Nem az embereket egyébként, akik hozzászólnak, hanem magát az oldalt, hogy meddig lehet elmenni. Ezért azt mondom, hogy csak az féljen, akire tényleges ráhatással lehetnek (kommentje visszakövethető, hogy közigazgatási dolgozó), de nekünk szabadpiaci munkavállalóknak nem kell félnünk.
B@sszátok meg, a bulvárhíradóban csak Stohl Buci lehet a vezető téma?
Bulvárország ez, Bulgária változtasson nevet, hogy ne keverjenek össze bennünket, mint Bukaresttel Pest-budát!
mandiner.hu/cikk/20120305_marcius_kozepen_targyal_az_ugynokaktakrol_a_fidesz_kdnp_frakcio#comment1001215

hogy a...
"Ezzel kapcsolatban kijelentik: az LMP előterjesztése hiteltelen, farizeus és szakmaiatlan, így azt a Fidesz és a KDNP nem támogatja. "

de a tágysorba vétel, és a nem értek vele egyet nem egy és ugyan az...nálam
"Vidéken - mint közismert tény - nincsenek oligarchák"
a feleségemmel ott voltunk az o/aházi tüntin. kiváncsi lennék a jelenlévők közül hányan voltak ott. én nem csak itt, ott is kifejeztem nem tetszésemet.
@mamitirtok dr.: Egyetértek. A tévékettő "híradója" egy katasztrófa. :)
Külföldi erők is segítették őket, így születtek a Zöld Bárók is. WTF, who was did they do?
@Gábriel angyal: Szó szerint! Látod, azért van, amiben egyetértünk!
Real vagy Barca? (Fradi-Újpest párhuzam nem érint, az MTK sem játszik!:-)
Orbán szerintem nagyon jól teszi, hogy be-be szólogat a kedves EU-nak...
@mamitirtok dr.: gránátvöröskékek :D még szép :D Puta MAdrid :D
@Tomi9046: mint hüklyegyerek az apjának, azt jön a koki, megint beszól, azt jön a koki, azt egyre halkabban, majd csak az anyjának, aki meg megsimogatja a buksiját...
@mamitirtok dr.: Kíváncsi leszek amikor az új Hollande francia elnök nem ratifikálja majd az EU-s paktumot. :) Viktor meg sűrű nyelvcsapásokkal bármint aláír amit elé raknak. Persze előtte azért nemleszünkgyarmatozik egy kicsit az itthoni narancshíveknek. :)
@Tomi9046: Igen, nagyon jól teszi! Ezért (is) szeretjük annyira:(((((
@Tomi9046: Szerintem is, sokat segít az árfolyamnak a CDS felárnak, az államkötvény kibocsátásának, a Nemzet finanszírozhatóságának, továbbá mindenki deviza adósságállományának. Csak Így tovább, ha mindenkit Ócsára akarnak költöztetni, ha kell, ha nem.
index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/05/lazar_sportot_uznek_a_dohanymultik_a_kormannyal_valo_szembehelyezkedesbol/
"A Népszabadság múlt hétfőn arról írt, hogy Lázár János és a sátoraljaújhelyi Continental vezetője, Sánta János kezdettől fogva együttműködött az említett törvény kialakításában. Ezzel kapcsolatban Lázár János az egy héttel ezelőtti sajtótájékoztatóján közölte: a javaslatot a Fidesz képviselőcsoportja írta, de emellett eredetileg is azt szerette volna, hogy a jogszabály megalkotásában legyen szerepe a Continentalnak, mivel egy magyar dohánygyártóról van szó.

Ezért teljesen természetes, hogy igyekezett megtudni a cég véleményét - tette hozzá, felidézve, hogy dohányügyekben a korábbiakban is kikérte a magyar és a külföldi gyártók véleményét egyaránt. "Volt, aki támogatta az előterjesztést, volt, aki nem. Nem nagy fantázia kérdése, hogy ki az, aki igen, és ki az, aki nem" - mondta a Ház előtt fekvő javaslatról. Sánta Jánosról szólva - aki egyben a Dohányipari Befektetők Magyarországi Szövetségének elnöke - kifejtette: tíz éve ismeri őt, és ugyanennyi ideje kéri ki a hódmezővásárhelyi vállalkozó véleményét. Ez a társadalmi egyeztetés része - jelezte, megjegyezve, hogy a pécsi dohányipar is véleményezte az indítványt"

Alakulgat azért ez is, lesz itt fejlődés, akárki meglássa! Sportot űznek a dohányzásból! Ejha, új terá pia, kutyaharapást szőrével?
@Gábriel angyal: egyre jobban teccel nekem, még beajánllak a fijjúknak, itt, a helyi homokozóban!:-D
@mamitirtok dr.: "a sz@pik véletlenül maradt ki?:-D"

Nem, hanem úriember vagyok. Nézzétek meg a lexikonban. :D
Fabius, Fabius, egy apró dolgot nem veszel észre, azt, hogy az Európai Únió NEM MŰKÖDIK, ugyanolyan gittegyletté vált, mint az ENSZ....

A világ röhög rajta, hogy gazdaságot akar fejleszteni egyre súlyosabb megszorításokkal, és képtelen észrevenni, hogy ez nem működik, nem működhet...
@Dr. Boli Ch.T: Engem még sosem támadtak meg pártaktivisták. valamiért nem vonzom őket...:))
Most mondják az ATV híradóban, hogy egy skót versenyző lett a birkanyírás világbajnoka, pedig Viktorék is nagy eséllyel szállhattak volna versenybe. :)
@notib: Miért, a Magyar Ga(rá)zda(g)ság működik?
A világ röhög rajta...etc.
@Gábriel angyal: :D Szerintem kizárták őket a versenyből szabálytalanság miatt. Mert egyébként fölényesen nyertek volna. By the way, hová tüntél mostanság? Pénteken elriasztott a sok erőszakos szélsőséges?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem a lexikonban, de megnéztelek itt:
bogovicszoo.5mp.eu/web.php?a=bogovicszoo&o=8FORbxZ86t
Aszongya:
Tulajdonságuk.: A fűegerek az egyik legtisztább egérfajta.Félénk kis állatok,ezért kerüljük a hirtelen mozdulatokat!Ha meg ilyednek akkor képesek 1m-t is ugrani.A farkuknál fogva megfogni TILOS ,mert leszakad, és nem nől ki soha többé.Cry

Ha meg iLYedsz, akkor leszakad a farkad és nem NŐL ki többé??:-P
@Dr. Boli Ch.T: Macska független állat, mászkál, nyávog és dorombol. szabad.
@mamitirtok dr.: Csak nem neked is csupasz nős képeket mutogatott illetlen pózban?!
na azt képzeld el, mire parkolóhelyet tanáltam elkéstünk és a nagymező-andrássy sarkon táboroztunk le . kis idő elteltével vettem észre a sok árpádsávos zászlót a sok fekete ruhás, kussoló farokkal. ott álltam köztük piros pufi kabátban. még szerencse, hogy nem tekintették provokációnak.
@dr lecsekkoltam: Jogos.
Majd szólok Fabiusnak, hogy tegye ki belépéskorra a 18 éves elmúltam nyilatkozatot!
Majd.
@dr lecsekkoltam: nős? már melegszik a hangulat...
@mamitirtok dr.:

Ha az APEH-től kapok levelet, van az két méter is.
@dr lecsekkoltam: Vidéken voltam de azért Pénteken még láttam, a Gaudis postot. :)
@felebarát: Ugyan már, hát nem látod?! Ez a mi komenyistánk jó komenyista mintájára ami ügynöktörvényünk a jó törvény.
@mamitirtok dr.: szerintem legyen belépő is...ilyen egybites vagy nem...gyors kérdés, ha sikerül bejöhet
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: engem nem zaklatnak a postások, védem a fákat, hódot eszem, elektronikusan intézek mindent..
@felebarát: Nő. Úgyhogy angyalunk alaposan melléfogott, mert a lányok nem játszanak nálam.:D
@mamitirtok dr.: press feliratos kabátot kell felvenni és azzal sétálni..néha órditani egyet, azt senki nem tudja ki volt az :D és kattingatni
Csak tudnám itt sokan miért vannak oda az Únióért, ugyanis láthatjuk, hogy mennyire utál minket mindenki Brüsszelben!
@Gábriel angyal: Már azt hittem megsértődtél, hogy mohamedán jobbikos pajtás kikérte magának, hogy vele nem vagyok olyan haverságban mint veled.:D:D
@mamitirtok dr.: Ha jól emlékszem pont témába vágott, bár a link megdöbbentett. Egy náci karlendítéses szőke pucér csaj volt.......Brrrrrrr........
@Tomi9046: mennyire...sétálj egy kicsit a városban és lessd a táblákat, 70-80 %-os uniós támogatással felújitva felépitve..kuvára utál
@Tomi9046: Ez csak a rossztanulók paranoiája. A tanárbácsi nem szeret engem. Pikkel rám, hidd el anyu...
@Tomi9046: Ez biztos? Mármint Uniós..közvéleménykutatást végeztél netán?
@Tomi9046: Vedd magadra, nem minket utálnak, hanem benneteket. Kár, hogy ez ugyanazzal jár.
@dr lecsekkoltam: Megértem felháborodásodat, mármint a szőke csajokat illetően!:-)
@mamitirtok dr.: Reggel óta olvasom itt a kommenteket, és sok mindenki úgy gondolkodik, ahogy én is. De van az a pont, ahol elég a politikából. Na meg, begyött itt a nemiség tárgyköre is, ahogy elnézem. Egy-egy bulvár szösszenet nem fér bele? Olyan régi Ifjúsági Magazinos, a Kiskegyedről. Nem olvasom, de pofán vágott:
„20 éves vidéki lány vagyok, a kedvesem 30. Hosszú ismeretség után, 1 hónappal ezelőtt sikerült végre zavartalanul együtt lennünk egy teljes napot. Minden csodálatos volt vele, de egyszer csak azt kérte, análisan is engedjem behatolni. Tiltakoztam, aztán végül megígértem, hogy majd egyszer kipróbáljuk. Ezzel kapcsolatban két kérdésem lenne:
1. Van-e (kell-e) valamilyen különleges óvszer az anális szexhez?
2. Tulajdonképpen hogy csinálják, mi a technikája?”

Akkor lássuk, hogyan is néz ki a dolog, a gyakorlatban:

1: Használj speciális terméket, ami erősebb a szokásosnál. Ha lehetőséged van rá, kérd meg a párod, hogy felhelyezés után vulkanizálja a tőben található ütközőpontnál. A hermetikumra történő törekvés felettébb ajánlott, ismerve a szar rendkívüli termékeny mivoltát. Nem kell több fideszes képviselő, már így is túl sokan vannak.

2: Ha jó a szél (egyenletes az erőssége és nem túl penetráns), akkor simán lehet ráfordulni a leszálló irányra, lobogó herékkel közelíteni a dokkoló egységhez, majd a siklószöget megtörve kilebegtetni. Ebben az esetben a viszonyított sebesség csekély, így szinte "álló" modellel lehet a célterületet elérni. Ha fél a kapitányod szélben repülni, bátorítsd őt a befutópálya folyamatos pozicionálásával.

Üdv: Veres-Lux Palielvira.
(az agyam megáll...)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerencséd, hogy átnevezték őket valami Nemzeti AVH-ra, így, ha fogja is valaki a micsodádat, nem ugrasz, tehát nem szakad le a legnemesebb szerved!:-D
@Gábriel angyal:
NEM! DEHOGY! MIBŐL GONDOLOD???
Amúgy wazze, te ATV-t nézel?? Engem szekfüzött valami agyhalott, pedig nekem max.Olga Drága az aki nézhető ott, de azt is csak akkor nézem, ha valaki felhívja a figyelmet rá. Elfogult is vagyok, mert a csaj profi, márpedig a profizmus nem oldalfüggő!
Én - bevallom őszintén - nem szoktam ATV-t, Hörr-TV-t meg hasonló beteges dolgokat nézni... Azért képben vagyok.
@Tomi9046: Hidd el én is jobban érezném magam Dubaiban...no nem a pénz miatt...
Ott nem Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt...
@Tomi9046: én azért nem tennék ennyire felelőtlen kijelentéseket..
index.hu/kulfold/2012/03/05/belehalt_az_elve_eltemetesbe/

Helyettesítsétek be kusza szemet, orbánt, magyar kormányt és meg sem fogtok lepődni.
@Dr. Boli Ch.T: Hát én sem lógok az ATV-n, de mostanában többet szoktam nézni, mivel bírom amikor megy a rettegés a különböző elemző műsorokban a Jobbik kapcsán. :)
@Knósszosz:
"felhelyezés után vulkanizálja a tőben található ütközőpontnál"
Na, itt adtam fel először. Meg különben is, ez már túlmegy az erotikán, válaszolni csak 23 óra múltán fogok tudni legközelebb!
@dr lecsekkoltam:
Nem mondod, hogy még nem esett le neki... Lepasizott??? Váááááá... :))
@dr lecsekkoltam: Jut eszembe a "kusza szem" elnevezést ki találta ki?? :)
@Dr. Boli Ch.T: Olga most lesz, csak kicsinyt fáradtnak tűnik! Te foglalkozz a topik Hölgyével, ma Te vagy a soros inspirácijós tényező!
@Gábriel angyal: az a csatorna egy komplett rettegés. egy valóságos horrorfilm.
@Penivaldes: Kinek, kinek... Bárkinek. Neked? :))
Hiányzik a hátad közepébe gondolom...
@Dr. Boli Ch.T: Nem pasizta le, úgy tűnik inkább, hogy szerepjátékra invitálta!
@Penivaldes: Igyekszem néha ott is tájékozódni. Szerintem meg kell hallgatni azokat is akik nem az én véleményemen vannak. :)
@CSENDES: azért nem szeretem ezeket a videókat, mert nem tudnak kérdezni a mi újságíróink. Vagy azért mert nem készültek fel a tlmából, vagy azért mert beszari alakok. Fel tesz egy kérdést, jön a mellébeszélés, és hagyja, nem kérdez tovább, nem szembesíti tényekkel. Azért még a NER sem tudja teljesen eltüntetni (egyelőre) a tényeket, és elég sok "érdekes" nyertes pályázatról lehet tudni, amikben az a közös, hogy közpénzeket csengetnek ki, valahogy mindig ugyanazoknak. Pintés, Nyerges, Simicska cégei. De nincs kényelmetlen kérdés.
@Hertelendi:
Azt hittem Te is Dubajozni akarsz menni! :)) Kis huncut... ;)
Nem elég itthon a baszogatás????????
@Dr. Boli Ch.T: nézd, én nem bánnám, ha egyszer leszólítana valami pártember. bár nem járna jól, mert amikor én megyek, akkor teljesen elvagyok varázsolódva. így történik meg, hogy teljesen elvándorlok.
@mamitirtok dr.:
Na ott nyerítettem bele a monitorba én is... ÁLLAT a csóka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Gábriel angyal: Perverz! Én sem nézek túl sokat az Echo Tv-t, Hír TV-t azért alkalmanként igen.
Lehet, én is perverz vagyok, leplezzem szociális fejlesztési gyakorlatnak?
Azt finanszírozza a szemét EU?
@Dr. Boli Ch.T: De elég...néha még sok is:)))
@Dr. Boli Ch.T: a dubajozás állitólag nagyon megalázó. én sosem vállalnám el.
@mamitirtok dr.: én mostanában nem nézek. de van, amikor kedvem támad egy kis Szaniszlóhoz...
@Penivaldes: Megélhetési celebcsajok, köll a lé műkörömre és tetkóra. Tudod, milyen drága naponta ezeket finanszírozni, a ruházatról már nem is beszélve? Minél kisebb, an(n)ál drágább!?
@Dr. Boli Ch.T: Nem biza. Simán idelökte nekem a linket. Ami se nem pasi volt, se nem csokifiú. Gondolkodom a kártérítésen.
Jut eszembe, végül is kiket küldünk Szibériába? Egér volt az egyik...
@Gábriel angyal: Én is ezt mondtam neki, hogy nekünk történelmünk van. Hogy hónapok óta gyilkoljuk egymást. Ráadásul vele még finom voltam és visszafogott. Lehet hogy ez volt a baj?! A kusza szem asszem talán Fabiusé. Talán.
@Penivaldes: ha ugyanarra gondolok, akkor kiábrándító tényt közöltél! Broáff, ha bamba nő lennék se!
Nem teljesen értem ezt. Orbánt ki választotta meg? Mikor szavaztunk mi miniszterelnökről? Mi csak képviselőkre meg pártlistákra szavaztunk. és azok választották meg Orbánt.
Az Európai Parlamentnél is pártlistákra szavazunk, azok meg választanak bizottsági elnököt. Mi itt a különbség demokratikus legitimációban?
Vagy nem így van?
@Gábriel angyal:
Bocs, de a jobbikkal foglalkozó műsorokat alapból meg sem nézem. Egyébként ha nem veszitek észre, hogy ugyan az a sors vár rátok is, mint a Torgyi féle gizdákra, akkor meg is érdemlitek. Nem igazán "szeretlek" benneteket - sem!
A többit sem, tudom, nem kell mondani, bennem lesz a hiba...
Rohadék kekec és értetlen vagyok, ideológiailag meg végképp lehetetlen és nem tudok elkötelezett lenni - most mit csináljak, a komcsik is ezt mondták nekem '89 előtt! :)))
@Gábriel angyal: Biztos nem vagy látens libsi, mint mi? Gyanús vagy te nekem, nagyon gyanús.
@dr lecsekkoltam: Én lemondtam időközben a megtiszteltetéstől, most, hogy Putyin (is) harcot hirdet Magyarország ellen, itthon kell védenem a Honot!
egyébként meg nagyon kitört a tavasz, a ravasz! Napok óta szétoffoljátok a posztot mindenféle sikamlós szövegekkel! Kurva uncsi:)))
@mamitirtok dr.: miért? remek szórakozási lehetúség. a végén a földön fekszem a nevetéstől, és összefüggéstelenül beszélek.
@mamitirtok dr.:
Hööö.. lehet így is hívni, de veszélyes, én nem vállalnám be!!!
Ááááááááááááááááááááááááááááááááá! Óvakodjatok az index címlaptól. Ott virít rajta kiflicsücsök. Reggel az origon orvbán, most meg kiflicsücsök. Az ember barangol a neten és rosszabbakba futsz, mint a helyi plébános pornófilmje.
@dr lecsekkoltam: Kérj tőle linket az ellenkezőjéről, bár ha lehet, ne itt ossza meg, hanem négyszem- és mélközt!:-P
@mamitirtok dr.: mű nők. műköröm, műhaj, műmell, műész. feltöltve
@Dr. Boli Ch.T: Hát bármi előfordulhat meg az ellenkezője is. Viszont ez egy tanulságos írás. Nekem tetszett. :)

A zsidókhoz írt levél

www.barikad.hu/balogh_gabor_a_zsidokhoz_irt_level-20120305
köcsögeu, szentviktor! szentviktort a vatikánbab poo-pának!

a magyar az lónemzet, hát kupec ül rajt tort.
@dr lecsekkoltam: nem volt egyszerű, azóta a mumusokat keresem az ágy alatt.
@mamitirtok dr.: Ennyire szar volt?
Hofi:
"Lehet-e, a kecskével?"
Társadalmi akadálya nincs, mert mindkettejük egyforma barom"
@mamitirtok dr.: Te jó ég, már az oroszok is?! Amúgy már akkor eldöntöttük, hogy nem mész, mikor kiderült, hogy fiú vagy és nem jelentesz veszélyt rám és Csokifiúra.:D
@Penivaldes:
Amiket olvastam róla, azok alapján B.Szilvia drágánk néhány napig nem bírhatott ülni... Az arab állítólag akkor élvezi igazából, ha "mellélő" és a csaj nagyon vonyít! De honfilányaink minden "lyukon" kiszolgálják hős arabjainkat! :D
@dr. Kusics Iván: Plüss mackót javaslok, állítólag 110 éve ők az iparág legjobbjai. Mármint mumusriasztásban.:D
Jól hallottam:tavaly dec.23-án ejnyebejnyét kapott LMP-sek amnesztiát kaptak, Vezérke nem ikrek hava?
@pokesz70:
" az Európai Bizottság azt javasolja: jövő januári hatállyal függesszék fel 495 millió euró – mai árfolyamon 142 milliárd forint – Magyarországnak szánt kohéziós, vagyis felzárkóztatási támogatási összeg folyósítását"

Namármost ez szerintem Magyarország érdeke, hogy ez ne történjen meg.
És márpedig pontosan ezzel a döntéssel értett egyet Andor László.
Ez pedig Magyarország elleni szankció akár honnan nézem, nem Fidesz elleni.

És nem utolsósorban példanélküli az EU történetében, hogy EU-s képviselő, avagy bizottsági tag saját országa ellen irányuló gazdasági szankciót megszavaz.
@Gábriel angyal: te tudtad, hogy nagyon sok zeneszerzőnk és szövegírónk zsidó származású volt...őket is elitéled és nem énekled a számait?...vagy szavalod a verseit
@mamitirtok dr.: Mármint egy jobbikostól egy csupasz pasiról linket, aki ráadásul fekete?! :D:D De ezt inkább személyesen, mert ehhez látni kellene az arcát.
@Trompf: megint kezded...már a b oldalon tartunk...mi zu az ügynökökkel?
@Dr. Boli Ch.T: nem értem, hogy miért kell ilyet bevállalni?...vagyis értem, csak..
@aritus:
Jól van ám! Most mit izélsz? Libidó? Vagy vmi hasonló... :))
@felebarát: Szerintem biztos. Én nem gyűlölöm a zsidókat csak kritizálom mondjuk a cionista eszmerendszert vagy pld. Izrael állam cselekedeteit.
@Dr. Boli Ch.T: Nem hagyod politizélni! Fogd vissza mély érzéseid és szidd az EU-t, most ez a trendi!
@anyósnyelv:
A baranyabasznádi horoszkóp szerint az uhu-bagoly jegyében született, ui. ez az a méltóságteljes állat, amelyik természetes adottságánál fogva képes elfordítani a fejét 180 fokkal.
(Nem akartam okoskodni, bocsi.)
@mamitirtok dr.:
"de lecsekkoltam" - valami olyant láttam, hogy látens libsizted... Ez szerintem nagyon-nagyon csúnya dolog volt! Nem fog aludni... :)
@dr lecsekkoltam: Kibaszott sok kiflicsücsök volt az - lehetett - és nem a Tecsóba. Near the houses of Parliament. Vagy inkább benne, /sze itthon.
@Penivaldes:
Majd elhisszük, ha láttuk!!! Nem ám csak ilyen bemondásokkal vigéckedni itt!
Gyerünk, valami kis képecskét... ;)
@Dr. Boli Ch.T: Én! Soha nem tennék ilyet! "Libsizni" sem szoktam, ennél nagyobb a szókincsem!:-)
@felebarát:
Háááát... az biztos, hogy egyik sem volt jobbikos! :)
@felebarát:

Tudtad, hogy egy csomó zsidó zsidó származású volt? Na persze nem mindenki.
@felebarát: Nem az a kérdés, hogy lesz-e ügynök törvény, hanem az hogy mikor, és mi lesz benne.

Azon kívül, hogy eddig soha senki nem szavazta meg, mi a helyzet vele ?
@Dr. Boli Ch.T: Most Te adsz Neki magas labdát, úgy vélem!
Készülhetünk "csokifiúra", úgy érzem!
@Penivaldes:
Érteni én sem értem, de ha 40 évesen majd kiesik belőle valami, akkor ne csodálkozzon... :(
@Dr. Boli Ch.T: hagyjál már ezzel. én nem mutogatom magam feleslegesen. különben sincs rajtam nézni való:)
@Trompf: kéz kezet mos, és gecire idegesit, ez
@Trompf: A helyzet nyugaton változatlan. Nem érdeke egyik "történelmi" pártnak sem, hát még a Fidesznek!
@Dr. Boli Ch.T: az ilyen nőket nem kéne mutogatni. rossz példát adnak.
@Penivaldes:
Irigy kutya! :-) Akkor meg nagymenőzni, meg szédíteni azt a szerencsétlen kóbor egeret! :))
@mamitirtok dr.:
Hali! Kösz!
Most kerestem meg a Bizottság kinevezésére vonatkozó eljárást.
Érdekel még itt valakit?
Mert ahogy néztem ma, teljes a rügyfakadás. (Ajjajaj.)
Szív volt ma?
@Penivaldes: A cigarettára is rákos tüdő képit akarják felrakni, a szekcuális oktatáson biztos, hogy kipakolt nőt köllene mutogatnyi?:-(
@Penivaldes: tudjuk dagadt is vagy :D mennyiszer hallotam én az ilyet, és általában ekkor szokott leesni az áll :d
@Penivaldes:
Egyébként ki mondta, hogy feleslegesen???? Ez egy nagyon is KOMOLY dolog! Nem elkomolytalankodni! Rossz vagy!!! :)
@n.i.era: Volt, lesz. Jöhet az öffolás, az ajjaj meg tennap volt, az Anonymus akciójára adott hit(le)es válaszként!:-)
@Dr. Boli Ch.T: én igyekszem!!!:))) ha van időm akkor futok, hogy fogyjak a téli hájból. :)))
@n.i.era:
Ideje volt! Mi ez a lustálkodás??? :)
hinnye, ez az arogán is megbomlott elmeileg, ezt a mondatot hogyan sikerült összeraknia, én sem értem:

Rogán: Túl gyengék a szakszervezetek[origo]|MTI|2012. 03. 05., 17:44|Utolsó módosítás:2012. 03. 05., 19:20|

Jövőre tisztán egykulcsos lesz a személyi jövedelemadózás, addig viszont az állam beavatkozik a béremelési rendszerbe - magyarázta Rogán Antal. A gazdasági bizottság továbbengedte a cégek 21 milliárdos kompenzálását.

Rogán Antal, a gazdasági és informatikai bizottság elnöke szerint nem lenne szükség az állami beavatkozásra a bérkompenzáció esetében, ha erősebb lenne a szakszervezeti világ. Elmondta azt is, hogy 2013-tól már egy valóban tiszta, arányos személyi jövedelemadó-rendszer fog működni, addig viszont a kormánynak be kell avatkoznia a bérpolitikába.

/poroletárok egyesüljetek, a gaz gyáriparosok ellen és tőkések ellen, a qrmány mellettetek van :D/
@Penivaldes:
Attól még vannak, meg hát igény is van ezek szerint rá! Mint látszik, egyik sem agysebész... :)
@dr. Ringlósztár: Tudtommal levélben írta meg az álláspontját.
És az ezt követő interjúban Andor azt nyilatkozta egyetért az országunkat sújtó szankciókkal.

Ennyi. Ez az amit soha nem tett a magyar szoci képviselőkön kívül senki az EP-ben avagy bizottságokban.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Eccerű Finesz-logika:
Ha erősebbek a Szakszervezetek, akkor semmi szükség semmilyen kompenzációra meg adójóváírásra, mert kiharcolják a dupla bért a maradék 20%-nyi alkalmazottnak!
@felebarát: na annyira azért nem vagyok kövér. de sajnos már kiestem a deszkasúlycsoportból
@aritus:

Kell csinálnia egy állandó off-posztot Fabiusnak, édes, ahol kiélhetjük magunkat... ♥
@mamitirtok dr.: Meglátjuk.
Ha fogadni kéne, én arra tennék, hogy hamarosan kutathatóak lesznek az akták.
És nagyon remélem, hogy a Fidesz megteszi azt, amit a többiek nem mertek.
index.hu/tech/2012/03/05/az_nni_nyomoz_a_magyar_anonymous_ellen/
"z, hogy az ügyben nem a BRFK számítógépes bűnözés elleni alosztálya nyomoz, hanem a társadalomra különösen veszélyes bűncselekmények felderítésére alapított Nemzeti Nyomozóiroda, arra utal, hogy a rendőrség komoly figyelmet fordít az Anonymous-ügyre."

Vélemények?
@Trompf: Ne lovagolj már ezen...
Orbán a kokijaival és a sallerekkel 600x ekkora kárt okozott Magyarországnak!
Orbán az igazi hazaáruló!!!!
Andornak nem volt lehetősége sem, hogy Orbán hülyeségeit helyrehozza!
Nem is ez a dolga!
Ezt hallottátok?? :)

A fedőneve Fidesz?

jobbik.hu/rovatok/frakci%C3%B3/mirk%C3%B3czki_%C3%A1d%C3%A1m_a_fed%C5%91neve_fidesz

Orbán Viktor nem "megcáfolja", hanem "elutasítja" a feltételezést, hogy a Fideszben volt ügynökök lennének. Az elhatározás megvan, csupán a módszerben vannak véleménykülönbségek a frakcióban - jelenti ki. :)
@mamitirtok dr.:
Ja, szado-mazo bőrszerkóban, bőrtangában, ostorral??
Ne'ba! Nem az én stílusom! :) Próbáld te, hátha... De akkor szétröhögöm magam!!!!!! :DDD
@Trompf: Kutatható lesz és a Fidesz megteszi azt, amit a többiek nem mertek!
Igen, ez lehet. Mármint, hogy nyíltan zsarolnak ezentúl és azokat, akik ellenük vannak. A többi néma csend..
@Penivaldes:
Tipikus NŐ!!! Az örökös hitegetős dumával jön... Áááá, így már nem is... :))
@mamitirtok dr.: ok ezt értem én, de olyan szép ez a komminter így egyben ;)

de a kedvencem a fószer tagsági elnöki címzete: gazd.-i informatikai biz. elnök, mesésen csodálatos :D

rácsüccsentek a kasszára, pöpec lehet beszállítani és várni, csak várni
/de ugye a haveroknak sem fizetnek? nyugtassatok meg!!!/

2012. március 5., hétfő 17:54 Szepesi Anita
Húzza az állam az adósságkifizetést - Már most féléves a csúszás
Év végéig húzná a Nefmi az Orvostechnikai Szövetség kórházak felé fennálló, mintegy nettó 15 milliárd forint lejárt követelés kifizetését. Ez már most féléves csúszásban van, így egy évet meghaladó teljesítéssel számolhatnának a beszállítók.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/huzza_az_allam_az_adossagkifizetest_mar_most_feleves_a_csuszas.512601.html
@Dr. Boli Ch.T: Ostor és bőrszerkó csak szolíd rábeszélésre, a többivel is ugyanez a helyzet.
Mindent szabad, ami mindkét félnek megfelel, ez nem politika!
@Gábriel angyal:

Na, egyet találhatsz, ha mellé megy egy körből kimaradsz :-)
@Penivaldes:
Pontosítsuk! Van mit fogni... De nem háj... Rákérdezhetek? :DD
Magasság?
Súly?
Csípőbőség?
Mellbőség?
..... öööö... ennyi elég lesz! :))
@Trompf:

1. Amit írsz, az a büntetés, amit az orbáni politika egyes konkrét, az EU szabályzataival nem összeegyeztethető elemei miatt akarnak kiszabni. Ha nincsenek ilyen elemei a magyar kormány politikájának, nincsen büntetés sem. Az igazi kérdés tehát inkább az kéne, hogy legyen, hogy a kifogásolt lépések egyébként szolgálják-e Magyarország érdekeit annyira, hogy megérje-e ezt a büntetést is benyelni miattuk. Véleményem szerint semennyire nem szolgálják, nemhogy annyira nem, hanem semennyire sem.
2. Andor László az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős biztosa. Nem Magyarországot képviseli, hanem egy konkrét összeurópai feladatot lát el Brüsszelben. És mint ilyen, hivatalból nem is vehetett részt az EU vizsgálatában és a döntéshozatalban. Az, hogy személy szerint ő speciel ugyanazon a véleményen van, mint még sok más magyar állampolgát (köztük én is), akik a kifogásolt lépéseket Magyarországra nézve károsnak tartják, az EU szabályzatával nem összeegyeztethetőnek találják és ezért a büntetést is jogosnak érzik, nem jelenti azt, hogy ő a hazája ellen vétett volna -- még ha lett volna beleszólása is a dolgokba.
@Gábriel angyal: Tanultam mohamedántól egy új kifejezést, ez megtetszett, egész hétvégén ezen röhögtem. Figyelsz? Náci cionista csürhe. Ejhaa.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Akkor egy idő után itt minden kihalna.:D
@mamitirtok dr.: Csokifiú?! Mármint megembereli magát angyalka és lök nekünk egy linket, amitől ti lesztek rosszul, de Penivaldes, szív és én örülni fogunk?;)
@mamitirtok dr.:
Tényleg! Mit gondolsz arról a bizonyos alkotmánybírósági honlapos meghekkelésről?

Akárki volt! Mi (húgom és én) javasoljuk, hogy 32 éves korukban nyugdíjba vonulhassanak!!

150 % nyugdíjjal!!!
@mamitirtok dr.: nyomoz nyomoz, mert meggyalázva a dicsó alaptákolmány, ilyenkor minimum egy felnégyelés jöhet szóba csak, semmi más, és fontosabb dógunk úgy sincs, ebben a kánaános országmicsodába
@mamitirtok dr.:
Mazsolák... a yard...
Ha ezek olyan ecceriek voltak, hogy megtalálják őket, akkor pedig megérdemlik. Nem olyan bonyolult eltűnni a neten. Pláne honnan? :)
@Dr. Boli Ch.T: de háj a pocimon. nem szeretem. zavar. .((
magasság: 170
súly: kb: 65 (mondom hogy van rajtam felesleg)
mellbőség: kb: 87
csípőbőség: sajna arra ment a téli háj.
hüp. egyébként sosem mértem magam.
@n.i.era: Vicces lenne, ha nem ítélném el, és nem ítélhetem el azért, ami miatt létrejött!

Tiszta, világos az álláspontom?:-)
@mamitirtok dr.:
Kövér elvtárs már volt titk.szolg.miniszter, amikor egy Torgyán nevű ügyvédecske gyorsan elhallgatott... Vmi összefüggés csak volt ezzel. :)
Egér: (A közönséghez): Barátaim, lelkem emészti kétely, lássátok, a Mandineren fűzhettem volna míg talán elháljuk pokoli frigyünket, de a gőg arra sarkalt hogy időnek előtte a Varánusz kétszínű (mert barátságot mímel, majd hátbadöf) taplói elé vessem, s most nézzétek, hogy kergetőzik, ezekkel a kecskeszagú faunokkal...

Kórus: ELKÚRTAD! ELKÚRTAD! ELKÚRTAD!

Egér (félre): De nem addig az! Majd ha e vírus, ha Szent Jobs is segít, IP-címük felfedi... De ne többet!
(BALRA el)
@Trompf:
Mert 2007-ben orbánék nem tudtak eddig eljutni.
Az nem zavar, hogy az orbán kb. úgy viselkedik az EU-ban, mint amit egyes cigányoknak felrónak: szarik a szabályokra, de segíly az kéne neki.
nem tetszem magamnak. régen mindig nézni szioktam magam fürdés után ruhátlanul, ma meg márnem.
Hajrá Boli, most az életkort, majd a lakcímet, telszámot. Csak ügyesen!:-D
Egyre vállalhatatlan Orbán és a Fidesz...és nem csak az ellenoldalnak, hanem a Fidesz szimpatizánsoknak is...
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

Tehát nem kéne nyomozni ?
Mellesleg az Anonymus csoportot épp az ellenkampány tartja életbe. Azaz elemi érdekük, hogy nyomozzanak utánuk.

Kicsit hasonlítanak ebben a Jobbikhoz.
Minél inkább fúj rá a balliberális banda, minnél agresszívebben, annál erősebbek.
@mamitirtok dr.:
Az már... nem is tudom milyen horror kategória. Amint Kovács Laci bá' még simogatná a buksidat, az a jobbikos csávó meg kergetne a fa.zpumpával... Huuuuuuuh... :)
@Penivaldes:
EGÉR FIGYELSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: azt hiszem rád öregláyként is emlékezni fogok.)))
@mamitirtok dr.:
Itt tanítom ezt az egész trehány bagázst, hogy hogyan kell ezt csinálni! NEM IGAZ! Aztán ez a hála???
Jöttök 2 sörrel! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Narrátor: Láthatjuk, miként rontá meg ezen nemes Gy.F. lelkét a politika és a zöldszemű szörny, a személyek összefonódása alantas célokkal ellen!
Ezért feleim ne feledjétek: Gy.F.-el ki lehet kezdeni, de érdemes!
Függöny. Taps
@pokesz70:
Az 1-es ponttal óvatosabb lennék.
Ugyanis ha nem lesz büntetés, akkor az ezek szerint azt jelenti majd, hogy összeegyeztethetőek a törvények az EU joggal.
Mellesleg jóval több ország ellen jóval több eljárás folyik az EU-ban, mint ellenünk.

Ám soha semelyik ország EP képviselője bizottsági tagja nem szavazott saját országa ellen, nem támogatta a gazdasági szankciót.

Erre csak az MSZP csicskásai képesek, hogy elárulják az országot.
@mamitirtok dr.: Világos - bizonyára. De, légy szíves mondd már meg, hogy kinek az elítéléséről vagy miről?
ezt az elmeletet regebben olvastam egy indexes blogon, egy felkegyelmu pazmanyos professzor tollabol. nem gondoltam volna, hogy ezt hivatalos helyen is elsutik majd. meg rohogtem is amikor, valaki azt irta, hogy a szerzo, a jobboldal egyik agytrosztje. hat tenyleg. ugy tunik, amiket orban a valasztasokon mondott, azt nem csak a nepnek szanta, hanem ugy is gondolta. ezek utan viszont konnyen megerthetjuk az orszag leszakadasat a regio tobbi orszagatol. ahol egy ilyen kreten iranyithat...
@dr. Ringlósztár: Keveres megint.

Gyurcsány adósította el az országot nem Orbán.

Gyurcsányék alatt összességében megduplázódott az államadósság, és a GDP arányos hiány is megnőtt 35-40%-kal és 80% felett álltunk meg 2010-ben.

Azaz a segélyt Gyurcsány vette fel.
És ráadásul pont ők azok akik ezügyben mindent megtesznek hogy elmarasztalják az országot.
na de most már ti is írjátok le, hogy mennyire vagytok csinos fiúk. :))
@Trompf: leszrom hogy nyomoznak vagy sem, nekem az az izé oldal érdektelen, semmi közöm hozzá, csak egy betühalom és egy olyan mentalitás hordozója ami nem éri el az ingerküszöbömet, sajnos széljegyzetté váltak az élet színpadán
@n.i.era: A tevékenységüket ítélem el egyetértőleg, amit támadtak, védenem kell, bár elítélem!
No, ennél pontosabban nem láttam semmit, Tisztelt Kúria!
@Penivaldes:
Hmmm... azért... igen, hát kellemes méretek!
(Ez a disznó bagázs itt most nyálcsorgatva olvasgatja! Fúúúj...! DÖGÖK! Szerintem is! :)))
@poszt: és az egész pontosan megfelel a magyar kormány választásának, ugyanis sem a kormányt, sem őt nem választotta meg senki közvetlenül, ő ugyanúgy a saját parlamentjétől kapott felhatalmazást kormányzásra.

@Trompf: "Ám soha semelyik ország EP képviselője bizottsági tagja nem szavazott saját országa ellen, nem támogatta a gazdasági szankciót."

Mivel ilyet még az EB nem terjesztett elő. viszont Orbán már 2006-ban javaslatot tett rá. Ilyenre meg csak Orbán a képes, és ha szerinted ez nem hazaárulás, akkor nem tudom mi.
@Penivaldes: Nagyon! Egérről már képet is láttál én meg a Baráttya vagyok!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bazze'egér! Én meg megszereztem a csaj paramétereit! Hol vagy ehhez... :))
@is: Az nem hazaárulás, azt a Nemzet érdekében tette! Pont. Ő. Pont Ő. ő
@Trompf: jó lesz az 25%-nak is (54->79), és a kétéves költségvetés 2001-2002, I. Orbán kormány is jól beletette ebbe a magáét, meg az is, amit 2006 után a FIDESZ művelt, és amiről papír is van, úgy hívják: hülyenépszavazás. tudod: a járásokat most csinálja Navracsics, Szócska kottából játsza le Molnár Lajos reformját, amennyire tudja, az oktatásban meg csak lett tandíj, de ráadásul az igazságtalan fajta, hogy majd pofára, meg majd Orbán dönti el, hogy ki igen, és ki nem. nem kellene ilyen szelektíven, meg egyoldalúan, meg csúsztatva emlékezni, ez olyan 1984-es viselkedés.
@Penivaldes:
Alakul, alakul...
Város? Utca? Hsz? Csak, hogy tudja a TEK, röviden, hová kell menniük érted is... :o
Mit tanulsz egyébként?
@Dr. Boli Ch.T: és? most mi van? ezek csak száámok...meg maximum lesz egy .gif hozzá :D
@mamitirtok dr.:
Jó,jó... 21. Úgy könnyű! 18-ra én még lapot kérnék, de 21-re... :D
@is: Orbán ugyan maga az ördög, és sátán, és főgönosz, de attól most kevered, mert Szájer volt az aki általában beszélt, az államadósság növekedése elleni harcról.
Nyilván a Néppárti beszédet értetted félre amiben ugyan nem szerepelt egy szóval se, az 'EU támogatás', meg 'pénz megvonás' szóösszetétel se, hanem leginkább a kommunista örökségről volt szó, de ez nem a te hibád, mert a ballib újságok mind félreértették, és véletlenül se idéztek a beszédből.

És tegyük hozzá soha semmilyen fórumon nem szavaztak országuk ellenében, szöges ellentétben az MSZP csicskásaival.
@felebarát: Azért van még egy-két váltósúly közben, te!
Non deska, anzsin san!
@Trompf: adjak szappant?...vag yjó a viz is...nagyon izzadsz?...mit védesz ennyire?...egy apró hát nem biztos hoyg igy kellett volna se jutott ki a szádon, addig hiteltelen vagy...
@Dr. Boli Ch.T: teritett durchmars...na? na?...hurrá
@Penivaldes: Csatlakozom. Jogunk van tudni kikkel is hetyegünk itt minden nap.
@is: Bőven 80% felett volt az államadósság 2010 kormányváltáskor de nem az a pár százalék a lényeg.

hanem leginkább az, hogy a munkanélküliségi ráta, a GDP arányos hiány az MSZP kormány 8 évétől soha nem nőtt jobban, és nem is lehet szarabbul csinálni ezt a részét.
@Dr. Boli Ch.T akkor töröljék meg a szájukat:)
@Trompf:

Mégyegyszer mondom: az Európai Bizottság biztosai nem vehetnek részt a saját országukat érintő vizsgálatokban és döntésekben. Vagyis egyszerűen nem igaz, amit írsz ("soha semelyik ország EP képviselője bizottsági tagja nem szavazott saját országa ellen, nem támogatta a gazdasági szankciót.").
@Penivaldes: ha erre valaki itt válaszol, elásatom Bolival, vagy őt Egérrel (utóbbi esélyesebb:-)!
@Penivaldes:
Jó kérdés... Még majd meggondoljuk! :)
(De ezek a disznók itt mindjárt előállnak valamivel, le merem fogadni! :D)
Mit akarjunk??? ;))
@Trompf: hanem hoyg 78-ról 82-re emelkedett..semmi más nem számit...:D

ki nem fossa le azt az államadósságot...hurrá 50 alá ment, a lakosság 5 millió, mert a többi éhenhalt
@felebarát: Nem pontosan értem. A stílus nem tetszik, vagy a tartalom.

Tudtommal a tartalom igaz (hozhatok linkeket majd minden állításomra szöges ellentétben veletek)
És könnyen észrevehető, hogy a jelzős szerkezeteim is ezen mezőnyben kiemelkedően gyengék, már ami a színvonaltalan személyeskedést illeti.
@Dr. Boli Ch.T: Szabaccság, egyelőség, tezsvériség!
vagy ez mán volt, mint akarta?
@dr. Ringlósztár: kicsire nem adunk:)) Most mit kukacoskodsz? Andor hazaáruló és kész! Ha nem szavazhatott, akkor is, mert ha tehette volna, Magyarorstág, azaz Orbánia ellen szavazott volna, ezt már tudja mindenki.
@dr lecsekkoltam:
Nono... Még egy csaj a PARTY-ban? Kis hamis... :O
@Trompf: Ne tessen szétoffolni a posztot mindenféle adósságrátával.
@Penivaldes: Miért ne? Az egyiküknek tudom a nevét és Boliról annyit, hogy ásója van, és ha piszkálod az istennőjét elás téged:D:D
De ezenkívül?! Lehet hogy pattanásos és kövér kamaszok...
@Trompf: nem szépirodalmi est ez...van hoyg indulat van, van hoyg szarunk a másikra, mert még mindig próbálkozik, olyannal, ami már két éve nem számit...
@pokesz70: Mégegyszer mondom Andor László levelet küldött a véleményéről a bizottságnak saját bevallása szerint.
Andor László támogatta a kohéziós alapok elvonását szintén a saját bevallása szerint.
valamint borzasztóan sajnálja, hogy Mucsogaröcsögei lakossági fórum az fonotsabb volt számára, mint a hazánkat támogatás megvonásáról döntő bizottsági ülés.
Elvesztettem a fonalat. Mi a fasz van az európai bizottsággal?
@Penivaldes:
- József Attila -
TÉL
Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
Hogy melegednének az emberek.

Ráhányni mindent, ami antik, ócska,
Csorbát, töröttet s ami új, meg ép,
Gyermekjátékot, - ó, boldog fogócska! -
S rászórni szórva mindent, ami szép.

Dalolna forró láng az égig róla
S kezén fogná mindenki földiét.

Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
Hisz zúzmarás a város, a berek...
Fagyos kamrák kilincsét fölszaggatni
És rakni, adjon sok-sok meleget.

Azt a tüzet, ó jaj, meg kéne rakni,
Hogy fölengednének az emberek!

1922. november 12.
és 2012 év vége (nincs is közte 100 év sem)
@Trompf: Figyu: én nem vagyok sem fideszes, sem mszp-s, sem jobbikos sem lmp-s és közöm se a politikához. Kedvtelésből végigolvastam szinte az összes kommentet. Következtetés:
1. Ha az o.v. ilyen xar állapotban "kapta" meg az országot, miért vállalta fel ha úgy sem tud vele mit kezdeni? Felelősen sosem vállaltam olyan munkát, amit nem tudok elvégezni.
2. Ahogy elnéztem, te itt konkrét politikai véleményeket osztasz órákon keresztül miközben szemantikailag nem tudsz különbséget tenni a "legális" és "legitim" fogalmak között (nyugodtan nézd vissza mit írtál és olvasd még 1x, miről szól ez a blog). Hát ezzel van a gond, nem azzal ki, mit, mikor kúrt el...
@Trompf: igen..most irtad le vélemény..tudod mi a különbség a vélemény és a döntéshozatali joga van között...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: magatokat, éntőlem ez a tavaszi zsongás távol áll, engem csak komoly dolgok hoznak lázba, mint például: de mit keres Oszkó a Wizzairbe??? Budai hol vagy?
@dr lecsekkoltam:

Már régóta el akartam mondani, mennyit jelent nekem ez a blog, a sok jóbarát, a sok troll, ilyenkor még arról is megfeledkezek pár percre, hogy tolószékhez vagyok kötve, és most is az orrommal verem a klaviatúrát.
@Hertelendi: kár a gőzért, betanulta azt az egy mondatot, hogy Andor hazaáruló és kész. Ma ez a napi brossúra.
@Trompf: Most az a baj vele, hogy nem volt rajta füstszűrős sapka?!
@Penivaldes: Amennyit tudunk róluk, akár lehetnek is.:D
@felebarát: És milyen fura az itthon kiderült árulása után, miután Kovács Laca bácsi megmagyarázta azt, amit a te szádba is belerágott, miszerint egy biztos nem léphet fel országa érdekében,

Hát mit tesz ez az istenadta áruló MSZP-s kölök ?

Hát mit tesz.
Azt amit neki még szerinted se, meg Kovács Laci bácsi szerint se tehet.
Az országa érdekében jár el:
www.origo.hu/itthon/20120223-mersekletre-intette-a-budapestet-bunteto-brusszelt-andor.html
@mamitirtok dr.:
Szia!
Azt sem tudom már, hogy miről van szó!
Hogy az Európai Bizottságot hogyan választották meg?
Most inkább nem folytatatom
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azért pár pali nem ártott volna a hitelesség kedvéért.:P
@mamitirtok dr.: :D
@Penivaldes: Végül is, belépsz a klubba?:D
@aritus:

Budai? Oszkót keresi a wizzairbe. De hagyjuk már ezeket a faszokat...
@Légvárak: Tök tuti észrevétel.

Egyedül azt nem értem, miért nem az előzményeimben szereplő írások szerzőinek címzed, akiket rendre cáfolok konkrét adatokkal, illetve linkekkel, és offolják szegény Fábius egyébként semmiről nem szóló színironikus cikkét.
@Trompf: ámen..élj bolddogan..és kézen fogva vidd magaddal Viktort a hazaárulót, a számodra hazaáruló Andorral együtt, mit bánom én, csak hagyj minket már békén...vélemény ismétlem vélemény..de forgasd ki...
@Penivaldes:
Az olyan fantáziátlan... Bár kandalló, előtte medvebunda, azon.... :)))
@Penivaldes: Isten hozott. Ki a kedvenc férfiszínészed?:)
Hogy eltüntek a fiúk, pedig csak érdeklődtünk utánuk :O Az ember azt várná, hogy mint minden rendes pasi ömlik belőlük a szó, hogy kik ők és hogy néznek ki.
@n.i.era: Nem éppen a topiklátogató Hölgyek méreteinek megadása folyik statisztikai és Nemzetnevelési célzattal!
Részt veszel a programban?
Játék, móka, kacagás, zsákbafutás, szabadesés, hímvesszőből kosárfonás (ez utóbbihoz Boli biztosítja a hozzávalókat) a mai pogrom!

Gyerebe Neked?
@Trompf: ki választotta meg Viktort miniszterelnöknek és Hornt, és Megyesit?
@Dr. Boli Ch.T: miért akarod meggyújtani a medvét? ja ruha nélkül..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Most duzzogok, mert a hülye trompf ellopta a gyurcsány a hibást. Én akartam.
@dr lecsekkoltam:
KÖSZI!!! Te... te... gonosz... :))
Már kicsit odébb, bár szokták mondani!
@Penivaldes: Ruha nélkül meggyújtani a medvebőrt?! Ez valami perverz szertartás a ChT egyházban?!
@Légvárak:
Komoly légvár ez, ha kinézed belőle, hogy megérti! :)) Túlbecsülöd...
@Trompf: Nem muszáj részt venni az offolók és tökkelütöttek társalgásában, bár szívesen vesszük itt az ilyen idiómákat, ha érted, mire gondolok, ha nem, akkor!
Szívfoltok hoztok sivár, cekcuálisan túlterhelt és egysíkú (de az három dimenzióban lehetőleg) éltünkbe!
www.youtube.com/watch?v=_rBZGyXbMn4&feature=related
József Attila emlékére
@Dr. Boli Ch.T: @Dr. Gy. Dr. Fűegér: ma még egy istennő képet se linkeltetek be, aggódom, hitehagyás lesz a vége?!
@Penivaldes: Az a legjobb.
@Dr. Boli Ch.T: Nincs mit. Szóval, hogy nézel ki? Magasság? Bankszámla egyenleg?
de inkább ne gyújtogassunk, csak nézzünk.
@Penivaldes: A medvebőr gyújtogatás? Én azt szeretem ha engem gyújtogatnak a medvebőrön kandalló előtt:D
@dr lecsekkoltam:

Trompf rábaszott, mert egyre sűrűbb pornótrollista kommentek közül kell kibogarásznia, amelyik neki szól, és amelyikben elküldik a picsába! :DDD
@felebarát: És hová tűnt Démon Hill valamint mit keres Oszkó a Wizzerbe..ezek mai témáink, itt, az oknyomozó műsörben..
@Dr. Boli Ch.T: Nem akarok én senkit bántani, csak tudod a realitásérzékem:D
@mamitirtok dr.: ez jó volt. Kex, édes istenem, de rég is vót. Meg szegény Attilát ezért a verséért jól meghurcolták az akkor szentfazekak, erkölcscsőszök,akik semmiben nem különböztek a mai utánzóiktól.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem neki ez kell is. Mármint ezek a marhaságok, hogy legyen oka visszaolvasni a pornográf részeket. Tudod, ő nem malackodik, ő csak válaszolni akar.
@dr lecsekkoltam: Megoldható!:-D
Medvebőröd van? Gyufát és benzint viszek..nagy áldozat, de én mán csak ígyen..
@dr lecsekkoltam:

A bankszámla egyenlegem most épp mínusz 200 ezer, úgyhogy jól kinézek.

Randizunk?
@Légvárak:
Isteni türelmed van, egy birkával ennyit melózni...
Mi már nem lepődünk meg, mert csak azt hallja meg, amit akar.
A tények nem szokták zavarni, mi is inkább a tavaszi zsongásba és a hölgyek paramétereiben merülünk el. De folyamatosan bezavar, néha valaki megpróbál vele kommunikálni - tök feleslegesen - mert valami zárlat lehet az alaplapján, ismétli, ismétli, mellédumál, mellédumál, ismétli, ismétli,...
Karakános csávót ismered? Na az még valami, az rövidebb, mert csak beokádik ide, jobb esetben egy fél mondatot és lelép. Legalább utána nem töketlenkedik és erőlködik.
Szóval már offban vagyunk, ezerrel...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ugyanakkor ez a leghatásosabb módszer, hogy elhúzzon. A tökéletes érdektelenség.
@Penivaldes: :P
De eltünt Boli. Csak nem a padláson keresi a medvebőrt, vagy építi a kandallót ezerrel?
@Penivaldes:

Kit csináljunk meg? Budait, vagy Trompfot? Majd Rodeo. Ő szeret nőnek öltözni. :DDD
Na mi van Boli, Egér, lapítotok? Hitehagyottak!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Te egy nagyon rendes fiú vagy, és igazán nem a te hibád,de én most nem tudom megadni neked azt amire szükséged van.
Úgy érzem, hogy most inkább a karrieremre kell koncentrálnom.
@dr lecsekkoltam: minden férfi ilyen. eltűnnek, megcsalnak!!:)
@Penivaldes: Egér csak így akarta lepattintani, tudod, hogy csak Téged szeret, de álcázza!

Na, megen' egy zsidó szerző után palizálok, megette a fene ezeket, annyit írnak, hogy alig lehet renden MAGYAR humoristát tanálni!:-(
@Dr. Boli Ch.T: Ismerem, de felvenni a kesztyűt csak az arra érdemesekkel szabad:) (Vagy néha megtévesztő:D)
@Trompf:

Nőj már fel kisfiam, már nem elmúttnyócév meg gyurcsányahibás van!

(Nem drága vezéred intézte el, hogy az elrabolt nyugdíjvagyon ellenére is 82,6% most az államadósság? Illetve... khm... nem most szeretne 21.000 milliárd forint jelenlegi államadósságra még 6.000 milliárdot felvenni? Segítek: ez a 6.000 milliárd éppen a 21.000 milliárd 28,57%-a. Tehát már bőven-bőven 100% fölött leszünk.)

Emúttnyócév... f@szom. Szedd már ki a nyelved Viktor valagából, baszodapád!

Többiek: mijazmáhogy szétoffoljátok itten a posztot?! Ejnye!

;)
@felebarát: Ismerve az amcsikat valószínű azt hiszik, hogy ez valahol fehéroroszország közelében van.
@aritus: Köszönöm, az irodalmi estet még tartogattam volna, de lehet, ma korai lesz a (nem, nem az öröm) a lefekvés!
Valamelyik nap Arany János napja volt, akkor az ment..
@Penivaldes: Csak nem dobtak minket egy mandis tündérkéért?!
@felebarát: National Review -t ismeri valaki? Mennyire jelentős újság? Én még sose hallottam róla, de ez nem jelent semmit.
@dr lecsekkoltam: Váááá! Jól hangzik! :)
Amúgy 187 cm. A MAGASSÁGOM, még mielőtt félre tetszenek érteni! :) 79 kg.
Ahogy olvasom, nekem szerencsére jobb a bankszámlám... Pártunk és kormányunknak hála elég jól nyerészkedtem az OTP és a dollár árfolyamon... Tulajdonképp a hülye politikusoknak sokat köszönhetek - rebegem hálás szívvel.. :D
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Itt nem mi offolunk.:P Olvass vissza, mi itt témába vágóan a NER szellemét idézve beszélgetünk a magyarság javáról.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: hát én is ezt mondom, nem bírnak magukkal, hogy itt a tavasz.
@dr lecsekkoltam: uh..ő is az volt :D csak megtért :D szóval ez most igy furán hangzott :D
@Dr. Boli Ch.T: közel azonosak az adottságaink, csak én nem ott bankolok, ha érted :D nemzet ellenes banknál :D
@Penivaldes:
Temetőben sírkővadászaton voltál? nekem is komoly gyűjteményem van az őseim-ről. Rokon pedig ezzel foglalkozik hivatásosan is. Hihetetlen dolgokat ásott elő a múltból! :)
@dr lecsekkoltam: "Te egy nagyon rendes fiú vagy, és igazán nem a te hibád,de én most nem tudom megadni neked azt amire szükséged van.
Úgy érzem, hogy most inkább a karrieremre kell koncentrálnom. "

Lehagytad a végéről, hogy:
"De te egy nagyon értékes ember vagy, maradjunk barátok!"

De persze csak ennyit jelent: NEM DUGUNK!!!

:D
bazki tényleg kém, hallod kiszed itt mindent belőlünk, ez a kubatov ember :D
@aritus: Mi csak a matolcsy babákra gyúrunk, baba nélkül...
@Dr. Boli Ch.T:

De nagy sírkőszakértő lettél hirtelen. Úgy értem, eddig mintha nem exponáltad volna magad sírkő ügyekben. Na persze, lehet, csak nem figyeltem... :D
@dr lecsekkoltam: Most például a téma az, hogy ki mennyivel tud hozzájárolni Magyarország felemelkedéséhez!
Egér sajnos, neve is mutatja..Boli dúsgazdag, beszáll az alapba, már csak Kusza Szem padtárstól várjuk a konkrét összeget!
A Hölgyek természetben fizetnek (végre kitavaszodott), felmérésük után azonnal bevetésre készek!
Én meg a levezető elnök és a pénztáros vagyok egy személyben, mivel szegíny az eklázsiai!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és te hogy állsz ezzel? egyébként nem akartam megkeresni a sírkövet, csak ráleltem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem tudom, honnan szeded, életemben sohasem öltöztem nőnek, be kell vallanom, megfelelő mennyiségű grappa elfogyasztása után (esetleg vintage francia Calvados mint most éppen) bárminek beöltözök a szentivánéji álom vidám dolog lehetett...de a társaságot előre kiválogatnám kikkel iszom meg...egészségedre!

miért olyan fontos ez?

amit az a lüke picsa leírt análügyekben az teljesen unprofessional azaz hazugság kultúrcsajok már tuggyák hogyan kell előkészülni és mivel és a fürdőszoba fel is van szerelve a megfelelő eszközökkel vagy az egész "elszarozódik" hahahahaha hol tartotok ti ebben? kultúra kedves egerem a fű alól, tudod kultúra
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hát bakker, te aztán röviden levered ezt...
Finomabban! :) Láttad Penni paramétereit? Na azért... Legyen eszed! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Francba, tényleg. Tudtam, hogy szoktunk még valamit mondani.:D
@felebarát: Meglehetősen.
@Dr. Boli Ch.T: A de a mandis tündérkére vonatkozott?!(Jól fontold meg a választ, mert a végén te mész Szibériába és Egér kapja a posztodat:))
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Javaslom az Eurostat adatainak rendszeres tanulmányozását.
Igaz nem olyan szép szegfűsek, meg pirosak, mint az MSZP kiadványok, de legalább igazak.
@dr lecsekkoltam:
Hogyan is volt az a kandalló, medvebőr??? :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Kimaradt hogyaszongyahogy:

ÉRTÉKELLEK, MINT EMBERT!

:D
@Rodeo36: Hát tuggya mink itt vidékön nem sz@rozunk, a várossi népök gumizhatnak, de az a hajba való, hogy ne megyen az szemibe a némbernek a hajja, mer'akkó megvakul, aztán lónak sem lesz gyó..ennyit a fartúráshó'!
@felebarát:
Persze! Péter hivatásosan csinálja és nagy szaktekintély az országban: www.bardossy.hu
@Penivaldes: Titokos, még én sem tud..árulhatom el. De a fákat kivágjuk előtte, az tuti, mert útban vannak!
@Penivaldes:

Őseimmel a viszonyom feszült. Nem értik a lelkem.

@mamitirtok dr.:

Holnap fizu, akkor visszakapaszkodok nullára! De önzetlen jótanácsaimra mindig számíthattok!
@mamitirtok dr.:
HÜLYE! A dúsgazdag még odébb van, de dolgozok rajta!!! :DD MARHA! :)
@Dr. Boli Ch.T: de komoly, ez mindig is érdekelt, de ehhez nagyon sokat kell menni és sok ismertség kell, hoyg sikeres is legyen...
@Dr. Boli Ch.T: Rég kaptam ilyen szívhez szóló szép szavakat, szívemből köszönöm!
a szerző
@Penivaldes: De működik.:D
@mamitirtok dr.: Szerintem nem kellene idekeverni kusza szemet. Mert az nagyon árt a libidónak, akarom mondani a liberálisnak.
Egyrészt: A királyod vagyok.
- Nekem ugyan nem, én nem szavaztam rád...!!!

:-)

Másrészt meg, lehet, hogy írtátok már, de hát úgy van ez, hogy nemzetközi jog vizsgáról az ilyenért nagyjából a második mondatnál vágják ki az embert...
@szerénységem: aha...miről van szó?...te is tromfolsz?
@dr lecsekkoltam: "Francba, tényleg. Tudtam, hogy szoktunk még valamit mondani.:D"

ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! TÖKÉLETES! TÖKÉLETES! :DDD

Ezt az én szívem már nem bírja.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ennyi?! Nem lehet hogy a mandis tündérkénél is az volt a gond, hogy gyorsan feladtad Bolival szemben?!
@Dr. Boli Ch.T: Akit miatt kakaskodtatok Egérrel. Ejnye, remélem Penit és engem nem fogsz ilyen gyorsan elfelejteni.
@Dr. Boli Ch.T: akkor te is odalág vagy :D? szóval hétkutyafás nemes?
@dr lecsekkoltam:
Nem volt ellenfél... :D
Kerge egér... :)) (paramétereket láttad???? Baszki, nem figyelsz?)
@mamitirtok dr.: akkor te is leégtél mint pampafű, vidéken...vagy kőkorszaki a módszeretek...sajnálatos és bruhahahahaha tanulni, tanulni/Lenin
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: így van ez a zsenikkel. de rám számíthatsz. én hű vagyok
@Dr. Boli Ch.T: Szegénynek én is belegyalogoltam a lelkébe.
De a lényeg a lényeg, hogy felebarátról nem tudok semmit. Ő titkolózik.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te, bakker, ezek nem figyelnek!!!!!!!!! Milyen bagázs ez? :)
@Dr. Boli Ch.T: a te őseid is vasiak? akkor te vasi vagy. mert nekem is. apai ág. na de a mamai. tót, zsidó..:)
@dr lecsekkoltam:
Beszari a csóka??? Vagy 40 kilós és 17 éves, pattanásos, pont a répát egyeli... :)
@Dr. Boli Ch.T: én irtam..de mindenki azt hittem Viktor vagyok :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: El, illetve át lett csábítva4
Kicsinyt kiteszem a lábam, máris dugásról beszélgettek?
Lehet, ivartalanítás is lesz, hamarost!
@Penivaldes:
Nálunk apai és az anyai ág is "vazs" megyei. Anyai Vámoscsaládi, német eredetű :)
@Penivaldes:
Várjál már, lassabban............... :DD
@felebarát: Szóval, te ki vagy, hogy nézel ki és mi a bankszámla egyenleged? Ki vele, Boli és Egér túl van rajta.:D
@Rodeo36: én már gondoskodtam a tartozások utódlásáról!
És Te, hogy állsz(!)Ö a kérdéssel, ott messze?
Reménylem, magyart lányt fogsz megtermékenyíteni!:-)
(A játék a hátsó bejárattal mehet kínaival, brazillal, pasival is:-)!
@dr lecsekkoltam: hát :D egy felebarát :D gyónd meg büneid :D térdelj
@Penivaldes:

Na ugye, hogy levetkezel... Milyen hálóing meg pizsi... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem mondod! Akkor ti az lmp vagy az mszp vagy a dk beépített toborzói vagytok, akiknek az a feladata, hogy belülről bomlassza fel a ner egységég? Ravasz, naggggyon ravasz.
@felebarát: @dr lecsekkoltam:
Bakker... hülyék... én is vizuális típus vagyok! :(((
@felebarát: Csak így?! Semmi vacsi? Semmi ajándék? Minek nézel te engem?!
Én mellesleg hű vagyok honomhoz:
Varánusz
"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát...ehhez tartom magam, főleg a vége felé..
@felebarát: De te ugye nem katolikus pap vagy, aki így gyóntatja a női híveket?!
@dr lecsekkoltam: kérlek szépen az Peni, aki szívesen beépült a mandiról..egy szó nélkül és már egyre jobban beépül, már Bolit viszik is el, ezért lépett le :D
@dr lecsekkoltam: Fizetni a pénztárnál, távozás előtt kell neki! (mint modám, én vagyok a pénztáros, ÁFÁ-s számlát előre köll kérnyi!:-)
@mamitirtok dr.: Ez utóbbinak gondolom a kedves párod nagyon örül...
@dr lecsekkoltam:
Ja, ilyenek ezek, semmi romantika! Hihetetlen...
@Penivaldes: már érthető, miért tud ilyen jól shortolni a forinttal :D
@Penivaldes:
LASSABBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szólj, ha a bugyinál járunk! :D
@felebarát: Á, a Boli nem olyan. A hülyéket rosszul viseli. Kellünk neki, mert vág az eszünk és már rengeteg vitában vállt vetve helytálltunk.:D:D
Tőlünk csak Charlize vehetné el.
@felebarát:
Ki? Mit? Hova? Merre? De ha vetkőzik, akkor szívesen segítek!
@felebarát:
Nem! Azért mert figyeltem, hogy Viki mikor szólal meg! Na akkor brrrrrr...
@dr lecsekkoltam: persze tudjuk..egy séta a parkba napsütésbe egy fagyi 200 forint
egy romantikus vacsora 10000 ft
egy hotel pezsgővel szirmokkal beszórva 25000 ft
ha éppen pirosbetűsnapok vannak , akkor az felbecsülhetetlen
@dr lecsekkoltam:
BEZONY, BEZONY! Egyre jobban tetszel nekem... ;)
@Dr. Boli Ch.T:

(Pszt! Ebből akkora masztizás lesz...)
@felebarát:
Valami áldozatot TE is hozhatsz! Látom már neked is sikerült! Bezzeg az a k.rva lottó ötös elkerült! :(
@Penivaldes: Ruhában is lehet fürödni, csak nincs semmi értelme. Van webkamerdád? :D
Ugye mondtam, hogy úgy lesz jó, ha mára cserélünk, Te leszel a csábító és én a megértő, hm?
itt elszabadult a szexszualitás vagy mi!
@Dr. Boli Ch.T: Ezt most csak azért mondod, mert Peni elmegy aludni. :((((
@felebarát: :D:D Az tényleg kellemetlen, nektek, de ha van hozzá csoki, akkor a hotel, a pezsgő, a csoki, a pasi az már majdnem egy tökéletes hétvége.
@mamitirtok dr.: De nem 40kg, 17 éves?
@Penivaldes:
Ez meg nem kívánságműsor! Kérdezd meg egeret is! :))
Vigyázat, off:
mosmaiorum.blog.hu/2012/03/05/a_feminizmus_elarulta_a_noket?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_05&utm_campaign=index
"a legnagyobb probléma a szexizmus, aminek mindkét fél szenvedő alanya volt: a női elnyomottsághoz hasonlóan a férfiak is diszkrimináció áldozataivá válhattak, hiszen értékellenes volt a hosszú haj, gondoljunk csak a hippi mozgalomra (vessük közbe gyorsan, hogy a korábbi történeti korszakokban teljesen elfogadottak voltak a hosszú hajú férfiak; a középkorból, de akár a Bibliából is meríthetünk ellenpéldát)"
@Penivaldes: Bolinak, felebarátnak, mamitirtoknak, Egérnek kamaszos gondolatai támadnak.
@mamitirtok dr.:

Ismerős az ákkcentuss!
Szabolcsbú gyüssz?

:D
@mamitirtok dr.:

Már a harmadikon is, és közben még letöltöttem egy filmet!
@dr lecsekkoltam: Korán van még ahhoz, meg különben is, nem kötöm az orrodra!
Annyit elárulok, hogy nem kell hozzá dobókocka!
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: konkrétan a Széll Kálmán térről, vagy hogy a pöcsbe híjják mainapság!:-D
@mamitirtok dr.: Na de most komolyan. Tényleg. Tudnunk kell a lelki fejlődésed miatt, hogy nagykorú e vagy vagy sem.
@Penivaldes: Egyszerre? nem szeretném, tantó néni! Inkább a múltkori korbácsos, na, az gyerebe vót!
@dr lecsekkoltam:
Erre belinkeled nekem az Állatkertet??? :(

Tudod jól mit várunk!!
@Penivaldes: Persze, mert ha hátulról "tanálnak meg", akkor sikítasz és kihíjják a szűzoltókat, mi?
Boli, Te, mint kőgazdag nyugat-magyarországi, szoktál golfozni?
@Dr. Boli Ch.T: Amikor kikerestem, akkor még Nagycirkusz volt.
168 centi, 59 kg, 30 éves.
@Penivaldes: Ilyen nincs a magyarban, meztelen, naked, csupasz, anyaszülte, Éva-kosztümös,ruhátlan, olyan van de undressed, olyan nincs a magyarba'!
A macska le van vetkezve, Uraim, indulhat a Banzáj!
@dr lecsekkoltam:
Bocsi, igazad van! 30-as csajszi.. ajaj... :)
@mamitirtok dr.: Helyes. Nem szeretném ha Fabius ittenke lesújtana rám mert egy fiatalkorút rossz útra viszek.
Na, most végetek, libsibolsi köcsögök! Meg akarjátok rontani azt az ártatlan lánykát???
Tudjátok meg, hogy én vagyok:

www.hirado.hu/Hirek/2011/01/~/media/News/Hirado/Hirek/2010/11/19/05/semjen001.jpg.ashx
ha gps, akkor a városliget környéke, de lehet, hogy az álltkert? :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@Penivaldes: Ez egy nagyon jó súly.
@Dr. Boli Ch.T: Szeretném felhívni a figyelmed, hogy ChT se 20 éves már...
@mamitirtok dr.:
Lószart gazdag. Sajnos annyi nincs... A golf meg végképp nem. Evezek, dolgozok, meg még van egy hobbim, ami igaz nem mindennapi. :)
@dr lecsekkoltam: Rossz útra? nem vagy kikövezve?:-)
"Dűlőúton sej, tanáltam mög az szerelmetet, sejhaj!"
@Penivaldes: "és most már teljesen ruha nélkül

AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!! ♥♥♥

(Vágjátok? Vetkőzött, és közben folyamat írta a kommenteket! Cukiság)
@Penivaldes: Kibeszéléshez nem kell, hogy itt legyél!
Képet! Az se baj, ha nem Te vagy rajta, sőt!:-D
Laku noc, serdce mojá!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
MARHA! Most nem fogok aludni!!!! Hülye, hülye, hülye..... :((((((((
@mamitirtok dr.:
la concepción inmaculada jamás era duda ninguna en el gozo de la vida diaria...entonces vamos gozar lo resto de la cuotidiano hasta el final del porvenir

saludos por tomar lo que te guste
@dr lecsekkoltam:

30? Azért tegezz nyugodtan, lányom! :D
@mamitirtok dr.: Ez nem vicc, gondolj bele, ha talán 15 éves lennél és kiderülne... Hú, nagy bajban lennénk itt mindannyian. Szalai úgy bezáratná a blogot, mint libsi büntanyát, hogy csak úgy dörrenne.
hogy a sunyiban szedtétek ilyen gyorsan elő a koordináta alapján? mire átmentem a map be már itt a megfejtés
@Dr. Boli Ch.T:

Basszameg, bekapcsolva maradt a kamerám?
@Dr. Boli Ch.T: Már attól tartottam, hogy nem tudsz mit kezdeni egy felnött nővel, és inkább a fiatalabbakra hajtasz...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igenis, atyám.
@dr glaci ph 5.5 D: Mi itt mind poliészterek vagyunk! (najó, a lyányok nem, de őket legalább szeressük:-)!
@dr glaci ph 5.5 D: Cirkusz akart lenni, legrosszabb esetben a széchenyi, de nem az állatkert! Ha valaki mégegyszer ezt mondja, azt az ittenke fogja halálra sújtani!
@mamitirtok dr.: no es árabe jajajajaja castellano si Ud no se sabe
@dr lecsekkoltam: Pedofil, nem tehet róla, már az oviban is az ötévesekkel kezdett ki!
@Rodeo36: az miylen név már, hoyg Inmaculada...szegény :(
@Penivaldes: "több kezem van... "

Mármint kettőnél?
kaptok perecet a majomcsapda előtt:)
@dr glaci ph 5.5 D:
Nemár, hogy informatikusként eddig tartson! :))
@dr lecsekkoltam: elköltözött a cirkusz, az állatkerbe?...vagy forditva?
@Rodeo36: Egyik kedvenc filmem a Hal neve Wanda.
Folytasd csak, beszélj még oroszul!:-D
@felebarát: no es su nombre tu tontito, su nombre es María Carmen Miranda
@Rodeo36: esta es un nombre de chica de america...joder
@Rodeo36: Ugye te most nem malacságokat irogálsz, mert rossz helyre kommentelsz?
Elmeséled mit jelent (ha malacság akkor pláne, már kint van a 18-as karika;))
@mamitirtok dr.:
Az egy kuuuurva nagy film!
Továbbá a másik kedvencem: Fészkes fenevadak
www.youtube.com/watch?v=4VaIhsaF4SI
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
porqué? quieres salvála? pobre Isaura todos los sin rabos quieren salvála sin saber hacer disfrutála jajajaja

maricón...ratoncíto de las hierbas ha de ponerla paradita y no es blandita
@felebarát: Poénkodni akartam, erre a gonosz, rossz indulatú, fújgonosz multi gugli megtréfált.
@Rodeo36:

Hombre sombrero getto, kuczko maczko, no tintoretto, no tintatarto eine kleine brilliante capuccino.
@dr lecsekkoltam: Hol, mikor?
Elértük ezt is? A határ a csillagos ég!
ÉN AKAROK köztársaságnélküli elnök lenni, ha kell, palizálok érte!
@dr lecsekkoltam: igy jár aki pórul..tudjuk mit akartál, állj elő a farbával :D
@Dr. Boli Ch.T: ezt most nekem tényleg értenem kéne? mikor indul a felzárkóztató foglalkozás?
@dr lecsekkoltam: yo, porquerías? jamás sólo cuando sería necesário avisar la gente como se singue con rabo o sin rabo jajajajaja ríete
@dr lecsekkoltam:
Nagyon, de én akárhányszor megnézem, mindig beszakadok a röhögéstől! :)
@felebarát: la Concepción Inmaculada es La Virgen María tu tontito jajajaj nada de américa, marica
@felebarát: Ne álljon elő a farkával, ha kérhetem, ippeg kezdtem beleszeretni a paraméreteibe!
www.youtube.com/watch?v=D4CljbGbyZo
Bocs, nosztalgiázom, ha nem baj..
@dr lecsekkoltam:
"ha malacság akkor pláne" - na, ez már valami! Ezt szeretem!!! Így kell ezt! Amúgy kínaiul mondhatta volna, akkor is lelkesen hallgatnánk Rodeo bölcsességeit... Persze, ha nem magassarkúban és miniszoknyában adja elő! :))
@Rodeo36:

Nem tudom, nekem annyi maradt meg, hogy Leoncio 10 ezer-szer rá akart Reis-olni Isa por es homo urára.
@dr glaci ph 5.5 D: Politikus vagy, ne tagadd, de azért szeretünk!
(szentimentális mód:-)
@felebarát: Már előálltam, nem figyeltél.:P
Amúgy pont az oroszlánok ketrece mellett álltam, és józsit néztem, az idomárt, mikor irogattam. Biztos ezt érzékelte a gugli.
@Rodeo36: Megmondalak Bolinak, és ő hozza az ásóját.:P
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: lo véo que sabes bién las lenguas pratícálas más a bajo del sombrerocito
@dr glaci ph 5.5 D:
Ezt nem értem... Én, informatikusként írtam, hogy gyorsan kiadtam a végeredményt...
"Férfiak, egymást megtépve nő miatt, ne hallgassátok el, nagyon fáj!"
@Rodeo36: ez egy élő név dél-amerikában, marika...de nem baj...
@Dr. Boli Ch.T:

Viszont az kiemeli a vádliját. A szépségért szenvedni kell. Szerintem Peni most mossa a punciját.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te egy állat vagy...mondhatnám szebben is..la puta que te parrio
"Kívül-belül leselkedő halál elől, mint lukban megriadt EGÉRKE"
Tuttam, hogy tudalatt/helyett..:-P
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

es una paja nada más no se sabe mas que hacer ese Leóncito solo las pajas baratas?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!
NEM ISMEREM EGERET!

:DD
@Dr. Boli Ch.T: A gyerekek elmentek alukálni, már csak mi maradtunk. Most vagy orbánról beszélgetünk, ami a világ leghervasztóbb témája, vagy pedig ismerkedünk egymással.
Na, gyerekek, ez most komoly. Nem akarok ünneprontó lenni, de ez már bunkóság volt, amit ma csináltunk. Trollkodás. Majd valami megoldást kéne találni.
@felebarát: entonces no eres marica sólo maricóncito?
@dr lecsekkoltam: Címedet, korodat, méreteid már tudjuk, cekcuális irányultságodat még nem!
@felebarát:

Hűűűű... az azt jelenti, vagy blöfföltél... Lehet, hogy a mosómedve ez -la puta que te parrio?
Vagy tevepata, olaszosan elkészítve?
@mamitirtok dr.: ez nem volt szép mondás. te jó viszonyban vagy az ásós főpappal? lesz neki egy rendelésem. mik a méreteid?
Elnézést. Én a legjobb szándékkal... És különben is, engem is egész nap... :((((((((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Beszélj csak egyes számban, számkivetett!
Var ánusz nem nézi tétlenül vergődésed!
@felebarát: la requete puta quién te parió...pero porquée debes hablar tan feíto ...hijíto de putita
@mamitirtok dr.: De én nem tudom a te korodat, méreteidet, de még a cekcuális irányultságodat sem! Szóval, te jössz.
@Dr. Boli Ch.T:

vigyázz leleplezem felebarátot:

"a ribanc aki a világrahozott"

mondá vala
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mégis, mire gondolsz? Vegyespárosban, vagy gruppenben akarod megoldani?
Mert a gruppen nem érdekel, meg hetero is vagyok!
@dr lecsekkoltam: Nem, én menek lassan, ha már meg lettünk fegyelmezve és nem akartok zenélni sem, csak politizélni!
@Rodeo36:
Ne zavarj össze!
Kérlek, ezt ford. le nekem szóról szóra.
Kérkek.
@mamitirtok dr.:

Most azt hiszi, valami perverz állat vagyok.
@mamitirtok dr.: a lengyelek nagyok ebben, azok ha kell ha nem kurváznak, úgy használják, mint mi a bazmeg szót
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hülye vagy? Szóba áll veled ezek után?
Persze, mert már csicsizik! Ez a szerencséd, de majd ideirányítjuk holnap!!!! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Most azt hiszi, valami perverz állat vagyok."

ÉS NEM?????????????????????????????????????? :)
@mamitirtok dr.:
Nézd, ha jól csinálja az ember, szinte ki is csúúúúszik az! :DD
@Dr. Boli Ch.T: Biztos, hogy Peni nagykorú. Meglehetősen korán fekszik... Nehogy kislányra vetődjetek.
@felebarát:
"„Azóta is töröm a fejem, hogy a Miniszterelnökségen nincs egy rendes ragaszuk” – jegyzi meg pikírten a levélküldemény címzettje."
És még Egér a perverz, mert puncizott! hm.
@dr lecsekkoltam:
A rendes lányok korán lefekszenek!
Persze, hogy időben hazaérjenek! :DD

"...kislányra vetődjetek"
Egér éppen tök surmó, de amúgy jól vagyunk! :))
Nem látom sehol a 18-as karikát, amíg az nem lesz, addig lóf@szt sem mondom meg az elérhetőségeim!
A TEK-nek úgyis megvan, ha akarja, megtanál!
Ezen szomorú esetben kérek még két sört, pilseni típusút, behűtve!
@Dr. Boli Ch.T: Akkor én nem vagyok olyan nagyon rendes lány.
De én viszont most megyek aludni uraim, további jó mulatást. Ha jól sejtem, akkor ez egy szép görögös kanmuri lesz...
@mamitirtok dr.:
Jakérem, ha neked addig tart, akkor az k.rva nyögvenyelős lehet! :))
@dr lecsekkoltam: Nem..én
is távozom, mert asszonyok nélkül nincs buli, meg mit ér az élet!
@dr lecsekkoltam:
Nem! Én is csicsi! Sziasztok!!!!

Egér vegyéééééé'vissza!!!!!!!!!!!!!!!!
@Dr. Boli Ch.T: Én is hasonló kifejezést használnék erre, mert jó munkához idő kell!
heil victor ! éjjen a párt !

koronát a kirájra ! tej hatalmat a ormányzónak !
Hihetetlen, milyen sorozatossá vált itt az offolós posztszétbaszás... Cseteljetekmá', basszátokmeg, mé' pont ezt a blogot kell szétkúrni?
Faszkivan.
@Dr. Boli Ch.T: Ide juttat a szentetekben vetett mély hit! Erre is képesssé tesz! Áldott legyen a Ző Neve! :-DDDDD
@Trompf: Aha. Mindenki csürhe, aki a maszoposok csettintésére Orvbánt kritizálja a világban. Kérdezd meg orvosod, gyógyszerészed vagy feküdj Orvbán mellé a kanapéra, kezelésre szorulsz drága.
@mamitirtok dr.: Éééééééééén? Hát beajánlottam Fűegér doktor szorgos és empatikus kezelésére is.
@Interlock:

Nyugi, ezentúl a dugós poszt alatt fogunk csetelni.
@a szív fészkei:

Az empatikusnak lőttek, egy gyenge pillanatomban állattá változtam. :(
@a szív fészkei: Kár volt, főleg, ezek után:
Idézet a Hölgy munkásságából: "Most nem azé' srácok, de véleményem szerint gecire fölösleges ennyi szar "demokrata" bogot futtatni, úgyis mindenki előtt világos, hogy nagyjából két tucat egymással szoros kapcsolatban álló füves buzi írja az összeset, a Varánusztól a Véleményvezérig."

Szerintem azért a "füves" kifejezést meggondolhatta volna, akár kétszer is, nem?

Na, offolásból egyest kaptunk, elvitt a gépszíj, erre valóban megoldást kell találni, mert nem erről szól a blog!
Jó éjt, további jó politizélést kívánok!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tíz üdvözlégy ChT-nek. Minima ezekért, amit itt alig bírok követni. :-DDD
@felebarát: Hát ha nekik nincs miben másban? Semjén levele elég hervasztó lehet amúgy. Ebbe bele túrni???
De ugye levéltitok létezik. Még ha ez neki a legjobb reklám most.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hűen a nickedhez. :-)) Eléggé húztak, az igaz. Ahhoz képest, hogy Peni előadta, mennyire nem csípi a nőciséget, a legkeményebben adta elő a fő nőcis fogásokat ebből. Ehhez képest tűsarok és ocelotmintás pulka bakfitty! :-DD
@Interlock: Hát pont az utolsó mondatodat illusztrálták volna. :-DDD

Na van ilyen is, amúgy meg eléggé körül lett ez járva: Orvbán hozta a szokásos delíriumos formáját - pláne német lapnak!! - hadrendbe tömörült, címlapra uszított trolljai meg magyarázták a magyarázhatatlant. Ennyi abszurditást néha tényleg csak ilyen marháskodással lehet túlélni.

Hogy képesek ezt is értelmes szövegnek elfogadni!! Mikor ő se névreszólóan lett megválasztva vazze!

Cél az ötszázas ájró? Azért löki az ennyire őrült dumát vég nélkül?
Némete politikusok is szeretnek a másodlagos frissességű dolgozatokkal doktorságot szerezni, de ha kiderül, nem szaroznak velük, mint itthon a nyitott Sliccel: index.hu/kulfold/2012/03/05/ujabb_politikust_fosztottak_meg_doktori_cimetol/
És akkor ehhez képest a magyari megoldás: www.femina.hu/hirhatter/schmitt_bizottsag_tanulmany

[..]" Schmitt Pál esetleges plagizálását vizsgáló bizottság már egy hónapja dolgozik, csak azt nem tudni, miből. A hvg.hu információi szerint abból a tanulmányból, amelyből 185 oldalt másolhatott ki a köztársasági elnök, csak egy eredeti példány lelhető fel Magyarországon, az viszont a lapnál van, és egyelőre senki nem kérte tőlük."
@a szív fészkei:
Semmi értelmes hozzáfűzni valót nem tudok. Megnéztem a tankönyvben, hogy a bizottságot

Hogyan választják meg,Na mindegy

inkább bármiről írj
@n.i.era: :-)Ez a tromfoskodó kicsi kivette az erőmet. Ilyen bigottul létezni, azért nem semmi. Hacsak nem fizetést kap ezért a jelenlétért, fogalmam sincs hogy lehet Orvbánt kibírni és isteníteni.

Meg kicsit kitört itt a tesztoszteron a népekből, azt végig követni se volt semmi! :-DDDDDDDD Tényleg jön a tavasz ezek szerint.

Szép álmokat! Inkább erről, mint a nyomoroncról.
@a szív fészkei:

Terelem. Mert szokás szerint van pikantéria a dologban.
@n.i.era:
Szia Szív! Tudom,hogy ismered. De! Tényleg: Őrült Világ!
"Miért hogy ereinkben itt vér helyett gyűlölet folyik?" Világ...bűbájos világ.....
Nem lesz ilyen!
Nem hagyjuk.
@Stefánia kisasszony:
Húzzad csak kivilágos virradatig!
Húzzad, míg a szívemben is hajnalodik.
Húzzad míg, meg nem csal a csalfa babám.
Húzzad az én nótám.

Hej!
@a szív fészkei:
Szia Szív! Nem alszom, nem tudok. Majd elmúlik. Hétvégén túráztam, sátorba aludtunk. Most csináljuk a mecseki piros túrát. Nagyon szép itt minden, a Mecsek a kedvencem, a Misina és a Tubes között tele van hóvirággal és illatos hunyorral az erdő. Olyan szép!
Most meg nem tudok aludni, mert megszoktam a sátras alvást. Pedig 1 óra múlva indulnom kell, hogy beérjek a dolgozdába.
Jajjjj!
Most már - hogy írtam kicsit - el fogok aludni.
Szia!
Bocsi a tegnapiért, de ennyi kellett! :) Különben is, az a nararancsosbirka tehet róla!
@Dr. Boli Ch.T: ennyi nekünk is jár :D legalább nem tudtak belerondítani, minden féle hülyeséggel :D
@n.i.era:
Nem mondod, hogy már ridegtartáson vagytok? :)
Basszus, csak én kényelmesedtem ennyire el? Ilyenkor még nem sátraznék. Azért klassz lehetett! (Itt irigy kutya jön :D)
@felebarát:
Pedig próbálta, de levertük a parasztját! :)
fn.hir24.hu/vallalkozas/2012/03/05/uj-adot-vetettek-ki-az-elelmiszerekre/
és ez meg megint miez?
Nagy érvágás, hogy az idei évtől az élelmiszerekre minden piaci szereplő köteles az árbevétele arányában felügyeleti díjat fizetni.
@dr lecsekkoltam: Van azért ennek is némi alapja, bár elsőre valóban fából vaskarikának tűnik az elnevezés. :)

A cionizmus mint zsidó nemzetiszocializmus

ellenkultura.info/a-cionizmus-mint-zsido-nemzetiszocializmus.html
@Dr. Boli Ch.T:
Jó reggelt! A sátor az ilyenkor kényszerűség. Nem nagyon szeretem én sem, főleg azért, mert éjjel olyan sötét van az erdőben, mint a varjú seggében (gondolom, ott is sötét van).
Nagyon pici sátrat viszünk magunkkal és előre betervezzük, hogy megalszunk valamelyik kulcsosházban vagy forrás mellett sátorban, ahol ránk sötétedik.
Pár éve elkezdtük a kék túrát, szerettük volna végigmenni úgy, ahogy régen a Rockenbauer Pálék. Még gyerekkori emlék a TV-ből, azóta szerencsére sikerült az összes részt megszerezni. Szóval nem tudtuk a barátokkal egyben megcsinálni, mert mindenkinek dolgozni és/vagy tanulni kellett menni. De kisebb-nagyobb darabokban megyünk végig rajta és csak ajánlani tudom mindeninek. Tavaly a Zempléni-hegységben voltunk - igaziból onnan indul vagy ott van vége - attól függ, jössz vagy mész - a kék túrának, a Nagy Milic alatt, Hollóházán, a porcelán múzeumtól nem messze. Na, szóval a Zempléni-hegység is nagyon, de nagyon szép. (Azért nem annyira, mint a Mecsek.)
Na, befejezem az ömlengést. Mindig elragad a hév, ha ilyesmiről írok. De, ha már ennyit írtam, nem törlöm ki.
Nem mentem dolgozni. Kértem 1 nap szabit. (Kicsit furdal a lelkiismeret.)
@Kijelölt Felelős:
Ugye, ugye... aki nem figyel, az így jár! :)
@Gábriel angyal:
Ahogy a cionizmus, úgy a másik marhaság is zavar! Illetve nem tud érdekelni, mert csak felba.znám magam rajta. Ezért inkább olvass egy kis Márait, olvass Galaktikát, mint ilyen-olyan szarokat. :)
@Dr. Boli Ch.T: liberálbolseviknarancskomcsibanda!

Jó, hogy ti ráértek! :D
@n.i.era: Tisztellek, én - bár volt egy időszak életemben, amikor rákényszerültem: gyerekekkel külföldi nyaralás csak úgy jött ki - soha nem tudtam annyira megszokni a sátras alvást. Pláne, hogy hiányozzék!! :-DD
@n.i.era: Meg - férjem örök bánatára - a túrázás sem nekem lett kitalálva. Én is elalélok szép tájaktól, tiszteltem Rockenbauer Pált is, (a fia is hová fajult!!, mit szólna a kedves papa???), nagy érzés feljutni valahová, de nem szenvedélyem, mint ezek szerint neked. :-))
Amire Rákay szemrebbenés nélkül kibaszott kétmilliárdot: player.hu/2012/03/marslakok-e-t-haza-most/

Spór Orvbán-módra.
@n.i.era:
Csak irigykedek a sátrazás miatt. Én évente egyszer megyek sátrazni, akkor is csak egy éjszaka, az ausztriai vízitúránkkor. Igazából csak a buli kedvéért... Viszont nyáron, ha nagyon meleg van, az erkélyen alszom. Na az valami isteni még!!! (Hálózsák, moszkitóháló :))
@dr glaci ph 5.5 D:
Jó!!! Tényleg, előszedem, ideje újraolvasni az Alapítványt és társait... Valahol itt van...
Ez az, Alapítvány, Alapítvány és Birodalom, Második Alapítvány. Kicsit nem kevés... :) De jó!
@Dr. Boli Ch.T: Kezd az Én, a robot-tal, akkor legalább lesz időm szédíteni a csajokat odaát!:-P
süti beállítások módosítása