Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/03/28/trocsanyi-laszlo-alkotmanybiroi-felkeres-karoli-gaspar-reformatus-egyetem... (2024.03.28. 12:52) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.12.16. 05:22 Fabius

Orbán 102 ezer ellensége

Címkék: gazdaság fidesz manyup lopás

Mondhatnám, hogy Orbán Viktor rárontott nemzetére. Meg azt is, a mostani helyzet kísértetiesen hasonlít Kádár XIII. Kongresszuson mondott beszédéhez, miszerint "Magyarországon történelmileg úgy alakult, hogy egypártrendszer van." De nem mondom, mert Kedves Vezetőnk nagyobb ostobaságot követ el éppen, mint elődei bármikor: abba a tömegbe köt bele, annak nyúl a zsebébe, amelyik alig egy éve úgy adta írásba einstandolás iránti ellenérzését, hogy a szabad keze középső ujját is feltartotta mellé.

A 102 ezer renitens egy éve is megmozdult, ha a pénzéről volt szó. Utcára mentek, kiállták a sort, alkalmazkodtak a lehetetlen nyitvatartási időpontokhoz, mert egyrészt úgy vélték menjetek a picsába a zsarolással, másrészt nagyobb biztonságban látták öregkori nyugdíjukat a manyup pénztárakból finanszírozva, mint az államiból. Erre most úgy viselkedtek ezekkel az Alkotmánybíróságban éppen csalódott emberekkel, mint a leghülyébb zsebtolvaj a Blaha aluljáróban? Nem csak belenyúltok elegánsan a zsebükbe, de letépitek azt pénztárcával együtt, és mifaszvan te köcsög, legfeljebb majd szaladok nézéssel bámultok ki a fejetekből?

Szerintem nem mértétek föl egészen mivel játszotok. Ők 102 ezren rendelkeznek azzal a daccal és elszántsággal amivel a többiek nem, és megmozdulnak a saját jól felfogott érdekükben. Ha a tömeg mérete nem világos kicsit segítek megérteni: ez a 102 ezer nagyjából háromszor annyi, mint ahányan a Milla tüntetésen voltak. Tudjátok, amitől sikerült annyira összecsurrantani a boxeralsót, hogy lemondtátok a saját rendezvényeteket, és igyekeztetek minden módon csökkenteni az utcán lévők jelentőségét. De ha ez sem érthető így, akkor azt mondom, ők pont kétszer annyian vannak, mint az egyiptomi tüntetők voltak alig egy hónapja a Tahrír téren.

Legszolidabb verzióban is pertársaságok és petíciószövetségek alakulnak, akik meg sem állnak Brüsszelig, és az Unió fórumai elé cipelnek benneteket. Legrosszabb esetben viszont annyira berágnak a pofátlan lopáson, hogy rátok borítják a parlamentet. Ekkora tömeggel szemben  a TEK annyit ér, mint grizzlyvel szemben a kalotaszegi mintás bugylibicska. Év elején a jobber sajtó bérrettegői egyenesen azt vizionálták, hogy a 102 ezer bármelyik tagja képes lenne egy trotillal megrakott Cessnával belerepülni a nagy büdösbe. Ha ezen aggódtatok a szimpla aláírásuk mellett, akkor mennyire lesztek betojva most, mikor effektíven is ellopjátok a pénzüket?

Kedves Vezetőnk kívánsága teljesülni látszik, élni tud a kétharmad nyújtotta történelmi lehetőséggel: az még senkinek nem sikerült ebben az országban, hogy 102 ezer elszánt haragost szerezzen magának egyetlen törvénymódosítással. Rekord ez, ronda és gusztustalan, de manapság nem az egyetlen. Megértük, hogy a népszerűtlenségi versenyben hosszú évek után nem Gyurcsány Ferenc a legutáltabb, hanem Kusza Szem újratervező matróz és Hoffmann Poroszkaszárnya Rózsa vív ádáz küzdelmet a megüresedett trónért. Történelmi tettnek látszik az is, hogy Orbán az első akinek azonos időben sikerült kihúznia a gyufát minden létező helyen, itthon és külföldön egyaránt.

- Itthon hazudnak és lopnak megint, amit ők újratervezésnek hívnak.

- Az Unió alapjogi biztosa, Viviane Reding berágott, és egy héten belül 22 kérdésre kell válaszolni Viktoréknak az alkotmánnyal, többek között a bírói kar piszkálásával kapcsolatban.

- Az IMF, akinek pénzét feltett kézzel és remegve várjuk éppen a jegybanktörvény miatt adott egy kokit, és vizsgálja azt még mielőtt koldulhatnánk egy kicsit.

- Az Európai Központi Bank megsértődött mert nekik is hazudtak, ugyanis nem az aktuális, hanem egy régebbi verziós jegybanktörvényt akartak véleményeztetni velük.

- Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet írásban, számtalan kérdést föltéve fejezte ki aggodalmát az új alkotmány miatt.

A 2012-es megszorítás egyébként is mellbe fog rúgni mindenkit. Ebben a helyzetben tényleg fel kell forrósítani a belpolitikai helyzetet is? Magatok ellen kell hergelni a politikailag aktív, magántulajdonra érzékeny tömeget amelyik írásba adta: inkább a bizonytalan, mint a ti nyugdíjvédelmetek, Selmeczi meg örüljön, hogy két füle van és mégse teszkós szatyor?  Én ha lehet megúsznám a leváltásotokat utcai harcok, kuka és autógrillezés meg "forradalom" nélkül, de ti úgy látszik mazochista módra követelitek: verjetek a mohó kezünkre légyszi.

De lehet csak nem tanultok semmiből, a végletekig ötlettelenek, elkeseredettek vagytok a saját gazdasági impotenciátoktól, és akkora a kovász, hogy a minden mindegy is felér egy talán-Viagrával.


 

680 komment · 11 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr663467670

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 102 ezerből egy 2011.12.18. 22:03:38

Remélem, hogy az elkövetkező napokban, hetekben majd nem csak ennyire futja. Vagyis nem csak arra, hogy az elégedetlenségünknek adjunk hangot vagy hogy szavazzunk róla. Nem mintha nem tennénk tépnék a szájukat elegen, eleget vagy elég hangosan. Mi blog...

Trackback: Lázár megérti, ha valaki hazautazik várni a Jézuskát 2011.12.17. 10:19:42

Az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap pénteken beszüntette Magyarországgal a pénzügyi támogatási csomagról folytatott előkészítő tárgyalásokat, mert attól tart, hogy a kormány aláássa a központi bank függetlenségét. Összefoglaló....

Trackback: ÁRULÓK 2011.12.16. 22:23:13

  A Magyar nép és a Demokrácia árulói,   vádollak benneteket azzal, hogy felszámoltátok a Magyar Köztársaságot! Vádollak benneteket azzal, hogy nem tartjátok tiszteletben az alapvető emberi jogokat! Vádollak benneteket azzal, hogy nem tartját...

Trackback: Orbán, pakolj! 2011.12.16. 21:22:28

Összebalhéztunk az IMF-fel és az EU-val, megszakadtak a tárgyalások. A jogászgyerek célja egyértelmű: kivezetni az országot az EU-ból, mert a modern díszlet nem felel meg a múltba forduló népnemzeti színjáték előadásához.

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2011.12.16. 21:21:11

Mihez ért ez az ember az ELTE ÁJK-n huszonnégy évvel ezelőtt szerzett diplomájával? Nézzük meg az Europass sablonba feltöltött életrajzát! Úgy értem, szép dolog az, ha valaki szervezeteket, kiadókat, szerkesztőségeket alapít, meg kitüntetéseket kap ne...

Trackback: Magánnyugdíj - második felvonás 2011.12.16. 21:15:19

Csupán a blog történeti folytonossága miatt írok arról, hogy a Fidesz kormány teljeskörűen államosítja a magánnyugdíjrendszert, nem lévén a történetben meglepetésre vagy további elkeseredettségre okot adó tartalom. Akinek a bejelentés meghökk...

Trackback: Újraindítjuk működésünket 2011.12.16. 21:11:35

A "nem lesz hadkötelezettség" nyilatkozatok egyszerűen félrevezetőek és nem valósak, amelyeket a "... a hadköteles nyilvántartás vezetése..." 2011. december 05-én elfogadott törvénnyel kapcsolatos magyarázatok próbálnak sulykolni...

Trackback: A kormánynak mennie kell 2011.12.16. 20:13:36

Gyors leszek és egyszerű: ennek a kormánynak mennie kell. Nem kell aggódni, a Fidesz folytathatja, ha akarja, de valószínűleg már most elég kevesen vannak, akik szerint muszáj lenne ugyanúgy folytatniuk, mint eddig, erre akár egy népszavazást lehet épí...

Trackback: Rablóbanda kormányoz 2011.12.16. 13:49:58

Mások vagyonát erőszakkal elvenni rablás. Akkor is, ha nem furkósbottal, hanem törvénymódosítással teszik....

Trackback: Választási kényszer 2011.12.16. 11:12:08

Rájöttem, hogy választanom kell. Nem, nem hallottam fülest semmiféle előrehozott választásról. Nem is képviselőt kell választanom. Ennél sokkal súlyosabb a választási kényszerem.Olvasom a híreket, látom a közvetítéseket, hallom a környezetem reakcióit....

Trackback: Díszletparlament 2011.12.16. 10:11:23

Lázár János, Papcsák Ferenc, Horváth Zsolt, Gruber Attila, Budai Gyula, Turi-Kovács Béla, Kozma Péter, Varga István, Vas Imre. Ők jegyzik azt az indítványt, amely nemes egyszerűséggel kiiktatná a vitát és az ellenzéket a törvényhozásból, ha a kétharmad...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedvesem: végigmazsiztam, mikor kezdtem, pont a V.jutott eszembe, s nem megtaláltam a végén.... Ez is jó volt mára. Hatalmasat röhögtem.
Lényeggel később.

Régi zenéket hallgatok, a hetvenes évekből. Majd felteszem a Patikát is sk használatra.... Com-on-baby... /fonetikusan/ Fantasztikus a gitárszóló.
Egyébként tényleg pupu-val kezdtem - folytattam. Azért nem csallak meg. Ajánlgatlak, mert jónak tartom. Tevénk lehet, hogy koszlott, foszlott, de jó a humora. Bár eltűnt az egyik fórumrésze /O-képek/ sajnos nem mentettem - de bevésődött. ÉS-is.
ugyebár mindenkinek szabad választása volt, hogy marad-e a manyupban, vagy visszalép...

Íme a szemléltető példa, mit jelent fideszül a "szabad választás"...

Van-e még kétség a következő országgyűlési "választások" eredménye felől???
Ezek nem lopnak.

Ezek rabolnak.

Vesznek rajta harci helikoptereket 100 milliárdért először,

aztán ha még többet sikerül, akkor még többet fegyverkeznek.

És ott fogtok szaladni a tankok mellett géppisztollyal, kis sorozott fiúk-lányok.
A lányok is !
A hadkiegészítő parancsnokság a lányok adatait is kezeli az új törvény szerint.
Örülhettek,mert legalább eddig ringathattátok magatokat az illúzió, lágy hintáján!

Van aki még emlékszik erre?MUK!
ugye senki sem bíz rájuk egy buznyák vasat sem? 22 év alatt elsinkófáltak 20 trillió forintot ebből a 20 trillióból az elmúlt 19 hónapban a zsebükbe vándorolt 6 billió azaz 6000 milliárd HUF de amit emellett elbasztak eredmények nélkül csak kontárként az még 8000 milliárd összesen 14000 milliárd, ezért a büntetésük teljes vagyonelkobzás 10 évre visszamenőleg 98%-os adó a jövedelmük után, kivétel nélkül mindegyik osszák el egymás között a frakció ülésen, és mindegyik bebattyog a börtönbe -semmi luxus- 45 évre azért amit elkövettek: hazaárulás, népírtás, szervezett rablás a nép vagyonából, jogtalan előnyökhöz jutás és mondjátok hozzá ami idevaló a kis repzaj nem is rossz ötlet de cyclon B a szellőzőbe sokkal hatékonyabb
készül a kép lassan a cvekkeressel meg a páncélos q7-es tekkerekkel
és csókoltatom a nagy testvért aki mindent lát, szarjon sünt
Hol kezdjük Őket a belüknél fogva fellógatni? Rákosiék nem voltak ennyire aljasok a lopások területén. Azok próbaidős kifutófiúk voltak ezek mellett,
Ide is leírom a jókívánságaimat: Én azt kívánom drága miniszterelnökünknek, hogy továbbra is az adófizetők tartsák el, biztosítsanak neki szállást, napi háromszori étkezést... és egy vastag acélajtót, rácsot az ablakra és napi egyszeri sétát az udvaron...
Forró magyar tavaszunk lesz, már ha addig nem tör ki a kuktából a gőz.

Azzal azért remélem a lelkük mélyén tisztában vannak, hogy ezekért EGYENKÉNT lesznek felelősségre vonva a kedves fideszes honatyák, és nem fogja őket megvédeni se Polt, se Schmitt.
Hihetetlen naivitás azt képzelni, hogy egy ilyen kis országban ki lehet épiteni egy putyini diktatúrát. Ideig-óráig igen.
Tik-tak...tik-tak...
@simonmondja.: Ezt írtam - már én nem, de fiatalabbak igen, s ők még kiképzést sem kaptak- fiúk főztek, mi lőttünk.
@kormányzó: Fejtsd ki, mert erre nem emlékszem.
Ezek tényleg azt képzelik, hogy nekik mindent lehet. Ha az ellenzék vitanapot és éjszakát csinál amin a kormánypárti droidok nem akarnak részt venni, akkor csak törvényt hozunk és megoldódik minden? hvg.hu/itthon/20111215_hazszabaly_modositasa#utm_source=20111215_reding_level_biztos&utm_medium=ScarabFlyer_RELATED&utm_campaign=hvg.hu . Innen már csak egy lépést a totális diktatúra és az ellenzéki pártok és disszidensek (milyen szép hangzású orosz kifejezés) betiltása.
Feri és Gordon gyertek vissza, minden megvan bocsátva!!
@Rodeo36: Multkoriban találtam pár billiós pengőt. Az annyját.
Éljen Viktor! Éljen Viktor!
Éljen a víz alatt 10 percig, oxigénpalack nélkül...
@elmeherceg: A jó büdös fenét, vak a lányom, vak a vejem.... elvették a megtakarításukat, utána munkájukat is.... nem mondok már semmit... kitiltanának.
@Krumplicukor1987: Imádom a krumplicukrot! Szabadon választott! Az akácmézet is. Majd összehozom a beiglit. Pusz. Szép karácsonyt.
"az még senkinek nem sikerült ebben az országban, hogy 102 ezer elszánt haragost szerezzen magának egyetlen törvénymódosítással."

A szolgálati nyugdíjakkal kapcsolatos gerinctelensége ( megfejelve a bohócozással) ennél sokkal több ellenséget szerzett neki.
Van kb. 60 000 nyugdíjas, és 50 000 aktív hivatásos, akiknek mindenek van családja is.
@anyósnyelv:
ÉÉÉn úgy hallottam,hogy valamikor réges-régen,amikor a Felcsúti Tolvaj még csak egy kéjes gondolat volt az apja retkes farkában, a MÚK, a Márciusban Újra Kezdjük szlogen volt, amivel a komenistákat basztatták egyes - most közelebbről meg nem nevezett,de jelenleg a fasiszta fidesz-kdnp soraiban dőzsiző - embernek látszó egyedek.
Namost az a kérdés,márciusban ki,és mit kezd újra?
A Felcsúti Tolvaj a lopást,vagy a meglopottak az "ellenállást"?
-És a végén még büszkék is lesznek, hogy nem vettek fel kölcsönt. Csak azt felejtik majd el, hogy azért, mert senki nem adott, hiába kuncsorogtak.

Anno egyetemistaként még aktívan kellett marxista speckollt fölvenni, aztán közbejött 1989-90. A már folyamatban lévő szemináriumi tanárunk jegyezte meg utána, elég keserűen: azt már láttuk, hogy 6 elemivel nem lehet egy országot vezetni - most tapasztaljuk, hogy a 3 diploma sem garancia.

Most meg azt tapasztaljuk, hogy aki vidéki focista, az az is marad. De ha valaki mindent széllel szemben csinál, előbb-utóbb szembepisálja önmagát.
Háát... én is egy vagyok a 102ezer közül!

de szeretném már idén ott látni ezt a csürhét "kusza szemmel" és a főnökével együtt, ahová mostanában kívánom őket (kóter, lámpavas, pokel, esetleg ilyen sorrendben)!

Fabius, lécci tedd ki jó nagy betűkkel, mikor, hova lehet menni gyűlni, mert Téged mindig olvaslak! :-)
(Bocs a pertuért, de én vagyok az idősebb, meg a néni is)
@magpie65:
Az az igazán elkeserítő,a hat elemiseket, simán verték a diplomások!
A vasmunkás, ezekhez képest lángész volt!
@the_lonewolf: bmeg! en akkor javasolnam is hogy szuntessuk meg a parlamentet. minek? csak viszi a penzt. nevezzuk neven a gyereket: itt OV dont es kesz. mki masnak kuss.
@Sanko13:
Azért lehetsz keményebb!
Egészítsd ki, hogy egész nap a róla szóló írásokat kell olvasnia!
Nekem a Valahol Európában című film közmondásossá vált sorai jutnak az eszembe."könyörgöm akasszuk fel". Tudom, hogy az aktív eutanázia gyakorlása tilos kis hazánkban éppen azért, hogy a rokonok nehogy idő előtt eltakarítsanak egy két embert, de jelen helyzetben jó lenne a lehetősége. Viktor és bandája úgy látszik teljesen elvesztette józan ítélőképességét. Ezért a mi érdekünkben inkább jöjjön a "kegyes halál" nekik. Az egész nemzet jobban járna.
Jó a kép!!!!! :-DDDDDDDD (kalbászos rántottát süt amúgy, ha ezt bele tudod majd szőni a következő eposzodba)
@Kőmíves Kelemen: "és nem fogja őket megvédeni se Polt, se Schmitt."

nem nagyon lesznek olyan allapotban ok sem....
102 ezer szavazó, az semmi. Na de 102 ezer a legjobb adófizetők közül... Azért kíváncsi lennék, mik Orbán tervei arra az esetre, ha ez a 102 ezer egyszerűen úgy dönt, hogy ezzel a faszunk tele van, és inkább mind megkeressük az útlevelünket. Választást persze lehet nyerni nélkülünk is, még könnyebb is, gazdaságot működtetni már nem biztos (na nem mintha eddig ment volna, de úgy már elvileg se lenne lehetséges).
És ezek besorozva fegyvert akarnak adni az ÉN kezembe? Biztos átgondolták ezt?

Egyébként ha csoportos per lesz MANYUP ügyben, és tudtok valamit, szóljatok már, hol kell aláírni, érintett vagyok!
@Kőmíves Kelemen: Nem tavasz, forró valentin napunk, mert addigra mindenki megkapja az új, még unortodoxabb-fülkeforradalmi vivmányok alapján számfejtett fizuját, vagy letelik a felmondási ideje, amit még januárban megkapott. Nem kell tavaszig várni. Mindenesetre mindig olyan Woody Alanesnek tartottam a békés tüntetést, úgyhogy bizti elmegyek. :D:D:D
@the_lonewolf: na erre a mondatra várok már másfél éve, érett, érett... :D:D:D:D

Terjesszétek!

www.youtube.com/watch?v=H-jPXsA2pNE

:D:D:D:D:D:D

Feri, segíteni kell...

HIÁNYZOL!

:D:D:D:D:D:D
@nemecsek ernő áruló: Azt is jó lenne tudni, hogy lehet e csoportosan benyújtani papírt az alkotmánybírósághoz. Igaz bohóc testület, de legyen bent ott is egy beadvány. Megtanultuk kusza szemtől, hogy a papír bármit elbír. Most eggyel több beadvány, szerintem nem oszt, nem szoroz, ők meg szarjanak golflabdákat, míg ki kinlódják, hogy kerüljék meg az újabb manyup bombát.
@Venyigeszu: ennél SOKKAL TÖBB.

Lehet, hogy elfelejtettétek, de van letétben 1 kerek milliónyi jogfenntartó nyilatkozat, amiben az emberek arról nyilatkoztak, hogy csak a zsarolás miatt tértek át.

Szerintem ezek se szeretik Viktort... rosszul gondolom?
@Kismac: Azt de megnézném, hogy most politikai hullának számító gyurcsány 2014-ben megint megveri viktort. Anyám, azt hiszem az elmúlt 1100 év legnagyobb magyar vicce lenne. Nem lenne olyan ember a 7 milliárdból aki ne hugyozna be a röhögéstől ezen:D:D:D
@hüjemérnök: én is jövök, én is jövök!!!!

Fogjunk össze, a nép történetében másodszor (56 után)! Mutassuk meg, hogy nincs széthúzás.

Ez már az a szint, hogy:

JÖJJÖN VALAKI ÉS VEZESSEN MINKET A PARLAMENT ELÉ! JÖJJÖN VALAKI, AKI AZ ÉLRE ÁLL ÉS AZT MONDJA: KAPJÁTOK BE!!!!!
Ez a kokinál kicsit odább van már, nem? hvg.hu/itthon/20111215_Europai_Bizottsag_Reding_kovetkezmenyek

[..]"Kende szerint az nem szokatlan, hogy a Bizottság az uniós adatvédelmi irányelvnek való megfelelés hiányát sérelmezi, amikor azt állítja, hogy a magyar jogszabály lehetővé teszi, hogy az új adatvédelmi hivatal elnökét a miniszterelnök javaslatára az államfő nevezze ki, noha „a hatályban lévő uniós adatvédelmi irányelv szerint az adatvédelmi felügyeletnek teljes függetlenségben kell működnie”. A jogász szerint ez egy tipikus, az irányelvek végrehajtásával kapcsolatos jogvita.

Ugyanakkor az eddigi gyakorlatban még nem volt arra példa, hogy az Európai Bizottság azt állítsa, hogy alkotmányos jellegű tagállami szabályok az uniós Alapjogi Chartába ütköznek – mondta a hvg.hu-nak Kende.

Nem most kezdődött

A nemzetközi jogász szerint az is meglepő, hogy a válaszokra mindössze négy munkanapot adott a kormánynak az EB. (A hét elején Brüsszelben tartózkodó igazságügyi miniszter, Navracsics Tibor szerdai brüsszeli sajtótájékoztatóján véleményezte a levelet – erről részletesen itt olvashat.)[..]Súlyos bírság vagy Magyarország kizárása

Az alaptörvény és a sarkalatos törvények 16 nap múlva hatályba lépnek, így Kende szerint kérdéses, hogyan lehetne elkerülni a konfliktust, ha az Európai Bizottság úgy ítéli meg, hogy a kérdéses jogszabályok az uniós jogba ütköznek. Az idő rövidsége miatt még akkor is nehéz lesz rendezni a vitás kérdéseket, ha a magyar kormány maximálisan együttműködik az EB-vel."

Ez tényleg kizárásra játszik!!!!
Zseni vagy! "Selmeczi meg örüljön, hogy két füle van és mégse teszkós szatyor?" De az legalább félig rágott kiflicsücsökkel teli, csak jó lesz a híd alatt elmajszolni...
@Kismac:
Kösz, hogy megemlítetted a jogfenntartót nyilatkozókat! Vagyunk páran, ha a számokat nem is ismerem!

A Feri gyere vissza kapcsán: O.V-t ezért is kell majd felelősségre vonni, hogy a "Feri" újra alternatíva lehet!
@a szív fészkei:
Ezek most biztosak abban, hogy heted íziglen nem szorulnak majd a híd alá!

Esetleg a Rodeos teljes vagyonelkobzás okozna meglepetést!
@anyósnyelv: TE tudsz valamit, hogy így készülsz? /várom a koviubit receptet :-))/
@Venyigeszu: És azok közül is haltak már bele ebbe az egészbe.
@Kismac: Jelentkező van (gyurcsány, mszp, jobbik), csak azok meg nekünk nem kellenek. :D
Ha így írsz, akkor utódainknak nehéz lesz eldönteni, hogy az állatot nevezték el a blogról, vagy a blogot az állatokról! :)
(ez egy suta dicséret lenne!)
Ha valahol varánuszt emlegetnek, akkor felkapom a fejem, mint az a bizonyos katona ló a trombita szóra!

www.szon.hu/mangrove-varanuszokkal-gazdagodott-a-nyiregyhazi-allatpark/1864416
szerintem elobb zarjuk ki orbant az orszagbol, mielott az orszagot zarjak ki az uniobol....
@kormányzó: A Felcsútány nem újrakezdi, hanem folytatja már mióta. (1992: a Tisztiház eladása óta megy ez egyeneltesen; hol jobban láthatóan, hol takartabban)

Szakirodalom: hvg.hu/w/20111216_lopni

Külföldiül: Davaj csaszi!!
Árpádtól:[..]"Az most már teljesen világos, hogy a megtakarítás vagy a profit legkisebb jelére is ugranak. Itt pénzt elöl hagyni életveszélyes, a magyar bank a legrosszabb ötlet, a legjobb meg az, amelyiknek fiókja sincs errefelé.

Ja és mivel foglalkozik ez az istencsapása az életvitelszerű vagyon elleni bűnözés mellett, hobbiból? Hát persze! Növekedési tervet készít! Nemhogy kártékony, de még növekedni is akar! Kinövekedni a hiányt, mint egy hülye pilótajátékos a piramis alján, kigondolni a nyerő pókerstratégiát, a térszerkezeti fordítókorongot, a mindent járó malmocskát, ahogy köpi a pénzt, és ez a rémálom az egyenletekkel meg függvényekkel elmúlik végre.

Hoppá, tényleg, lehetne azt is, hogy nyomtatunk pénzt, és akkor lesz elég mindenre! Ennek már csak a jegybank áll az útjában, de nem sokáig, hálistennek. Lesz itt akkora infláció, hogy az űrből is látszani fog. Legalább igaza lesz a táltosnak, és vigyoroghat, hogy megmondta, mekkora spekulációs támadás várható. Hogyne tudta volna: bennfentes. És előre eltervezte, mire fogja majd a rablás következményeit. Szóval lehet shortolni, sell-sell-sell, a nyereség garantált. Csak aztán menekítsük biztonságba, amit nyertünk."

Na ezért mentem én egy hónapja Csányi bától!
Bárcsak úgy lenne ahogy írod, de szerintem nem úgy van. Ettől a 102 ezer embertől Orbánnak nem kell félnie.

Már csak azért sem, mert ez a 102 ezer ember már nem 102 ezer, hanem kb. a fele, és hamarosan nulla lesz a számuk.

Én ugyanis olvasgattam mindenféle (nem politikai) blogokon, hogy sok ember azért maradt a rosszabb feltételek mellett is a manyupban, mert készültek emigrálni, vagy már épp folyamatban volt az emigrációjuk. Akkor meg minek fizessék az államit, ha lelépnek, és így se úgy se kapnak majd a magyar államtól nyugdíjat, hiszen külföldön fognak élni és adózni.

Hogy a 102 ezer embernek mekkora hányada volt ilyen, azt nem tudom. Talán csak pár tízezer, de az is lehet a nagy többség. Egy jó részük már azóta biztos ki is ment, tehát fizikailag nincs ebben az országban.
Aki még itt van, az pedig most fog kimenni, mert Orbán gyakorlatilag kiüldözi, kiszorítja őket az országból.

Tehát ez a 120 ezer ember részben már nincs itt, részben most fog elmenekülni külföldre.

Ha már bízni akarsz valamiben, akkor bízz 2012-ben. Jön a sokkterpáia, az milliókat érint, gyűlik a harag.
Egy bekezdés hiányzik nekem a blogból, mégpedig az, hogy ez a 102 ezer ember szétszórva, az ország egész területén velünk örjöng most és nem képes egy tüntire feljönni, mert nem kap ingyen buszt meg ingyen vonatot, mint a fidesz tüntetéseken kaptak sok esetben.
Másrészt fél, mert a még meglévő állásával, ebből következően részletei biztonságos fizetésével is játszik.
Mélységesen sajnálom, hogy nincs sok lehetőségünk, csak puffogunk és morgolódunk ahol lehet, de miért van az, hogy egy vidéki nagyvárosban sem jön létre soha egy komoly tüntetés?
Nem csak Pestre kellene koncentrálni, hanem egy időben országosra a fent említett nehézségek miatt.
@Kismac: Milla, 4K, stb. ezek civil szervezetek, bárki odaállhat a tüntetéseiken és nem kell félnie az arcát megmutatni. DE ez is csak Pesten van!
Origon halásztam e gyöngyszemet:
"Örömmel fogadjuk őket" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel arra a kérdésre, hogy visszatérhetnek-e az állami nyugdíjrendszerbe azok az emberek, akik eddig kitartottak a magán-nyugdíjpénztári tagságuk mellett."
Hát nem kurvára nagylelkű a mi vezérünk?! Egy kukac, menjünk vissza a 300 milliárdjainkkal egyetemben?!
Mai hír, hogy visszatérhetünk az állam kebelére!

MANYUP tagok! Ki fontolgatja?

Én nem.

MARADOK.

TESSÉK, VIKTOR, HA KELL A PÉNZEM, VEDD EL ERŐVEL, ÉN MAGAMTÓL NEM MEGYEK AZ ÁLLAMIBA!!!
A magyar kormány illegitim.
Ede '88-ban öngyilkos akart lenni, tiltakozásul a kommunizmus ellen. Nem sikerült neki, kómába esett.
2011-ben ébredt. Mit érzehte?

faluujsag.blog.hu/2011/12/16/falusi_kronikak_a_magyar_beteg
@kormányzó: Ki volt vasmunkás? Kádár?Ő is szofisztikáltabb volt:[..]"Az írógépműszerész szakmát választotta, melyet sikeresen el is végzett.[3] 1929-ben szabadult fel és irodagép- műszerész lett, néhány hónapig segédként dolgozott a műhelyben."

Rákosi? Aki kiművelt de bomlott elme volt:[..]"Az apai nagyapja falusi kovács volt, és az 1848-as szabadságharc idején a helyi népfelkelők „kaszáit egyenesítette” és emiatt később menekülnie kellett. Apját a faluban „Kossuth-zsidó”-nak is hívták, mivel a Kossuth-párt támogatója volt. Apja 1904-ben változtatta családnevét Rosenfeldről Rákosira (helyenként tévesen olvasható, illetve elterjedt pletyka, hogy eredeti neve Roth Manó lett volna – valójában ez egy később ráragasztott gúnynév volt; a rot - németül vörös - a kommunisták által használt színre utalt). Sopronban végezte az elemi iskolát, majd 1910-ben érettségizett a szegedi főreáliskolában jeles eredménnyel. Ezután a Keleti Kereskedelmi Akadémia külkereskedelmi szakán tanult. 1912-től Hamburgban, 1913-ban Londonban tanult ösztöndíjasként.[..] 1947 után egyre inkább úrrá lett rajta a megalománia, s lassanként a hatalom rabjává vált. Pozícióinak megszilárdítására minden eszközt használhatónak ítélt meg. A Svájcban éppen szabadságát töltő Nagy Ferenc miniszterelnök alig öt éves fiát elraboltatta, s csak a lemondásáért, illetve azért cserébe engedte szabadon, hogy Nagy soha többé nem tér vissza Magyarországra. Saját bajtársait is habozás nélkül börtönöztette be, kényszerítette emigrációra, vagy végeztette ki, közülük Rajk László esete a legismertebb." (wiki)
Ha ezt kiélveztétek, akkor ízlelgessétek ezt is:
"Orbán szerint a lépéssel a nyugdíjrendszer teljes átalakítása ezzel befejeződik. "Lényegében a magánnyugdíjrendszer önkéntessé válik, ha valaki az államnak fizetendő nyugdíjjárulékon túl akar még nyugdíj-megtakarításra félretenni, akkor ezt magánnyugdíjpénztárakban megteheti - magyarázta. Hozzátette, hogy a nyugdíjreformot azért tartotta fontosnak, mert "a megszorításokat mindenképpen el akarta kerülni", és ezért "onnan kell forrásokat begyűjteni, ahol nem fáj az embereknek". "
Emberek, ugye hogy nem is fáj?!
@Spániel: Volt Pécsett télen a millával egyidőben.
@lecsekkoltam: Golflabda, az jól csúszik, mi lenne a kín ebben nekik? A sünöket szeresssük, nem báncsuk! :-)) - na de valami acéltüskés drótgombolyagról szó lehetne végtermékükként naponta ötször beléjük szorulva. Aztán lehetne a MH-ból szabott ízléses lapokkal törülgetni a kimenetit.
@Spániel: a 102 ezer emberből minimum 80 ezer Budapesten van, szóval nincs igazad.

Oké, akkor módosítom, nem egy arcra várunk, hanem egy kezdeményezésre:

MIKOR HOL LEGYÜNK? Hol találkozzunk?

És ez a 102 ezer ember önálló gondolkodásra, bárhol megélni képes ember. Hiszek benne, hogy nem vagyunk birkák!

Többi maradó, ti mit mondtok? Birkák vagytok? Igazuk van a károgóknak?
Hazudnak éjjel, hazudnak nappal és akkor is, ami a kettő között van. hvg.hu/vilag/20111215_navracsics_viviane_reding
Giró-Szász a magánnyugdíjról: nem elvettük, a tagok döntöttek
privatbankar.hu/ongondoskodas/giro-szasz-a-magannyugdijrol-nem-elvettuk-a-tagok-dontottek-242998

Mijafaszaztajókurvamocskoséletbe???

Ezek tényleg megháborodtak, ez mostmár halál biztos.
@a szív fészkei: OPNI+, eszem megáll, hogy a jó qrva annyát, ennek a fsznak,
csókoltatom a nibekkereket, a tekkerekkel együtt
@tinca: azon gondolkodom, vajon megerik-e meg ezek a gerinctelen szarhaziak a 2014et, vagy a dogkutban fogjak vegezni...?

nem szeretem az eroszakot, bar jo vagyok benne, de itt valami olyan dolog erik ami elhozhatja a "regi eletemet"...
@Kismac: Maradok! Ha kell felgyújtom azt a pénzt, de nem fogja megkapni.
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Az az érzésem, h egyre többen élik meg azt a fajta tehetlen dühöt, aminek már csak egy szikra kell. Én benne lennék egy éhségsztrájkban a Parlament előtt. A manyup csak egy csepp a tengerben, egy utolsó (majd még egy, meg még egy...).
A Szolidaritás holnap tüntet a Parla(el)ment előtt. Gyertek!
@sárkányfő: "A magyar kormány illegitim."

És hazaáruló, valamint az ukrán-magyar határon a fordított sávozással meggyalázott egy nemzeti jelképet. (Hogy az ország nevéről már ne is beszéljünk)
@Kismac:@Kilo166: csatlakozom

inkabb adomanyozom a biztositotarsasagnak.

vigyek csak kulfoldre. ott legalabb biztonsagban van...

fel is hivom ma oket, hogy milyen modja van annak, hogy ne kaphassa meg a cigany lotolvaj es a bandzsa varazsloja...
@Kismac: Én holnap csatlakozom a Szolidarítás tüntetéséhez, az már biztosan meg lesz tartva.
@tinca: Az éhségsztrájkra még ráérsz. Majd ha bankszámlákat is államosítják, akkor lesz elég éhes ember a Parlament előtt.
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Ha találnak egy kiskaput, amivel át tudják helyezni egy külföldi fiókjukba, azonnal tegyék meg. Majd utólag aláírom meghatalmazást.
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Ahgy olvasom, kezd divatba jönni a darabolós fazon.

Örkény klasszikus új értelmet nyer: Tóték www.youtube.com/watch?v=-sxApDtP2-g&feature=related

Az év embere a Time szerint a Tüntető 28.media.tumblr.com/tumblr_lw78q1vQsc1qz82gvo1_500.jpg
@tinca: hmm
az ehsegsztrajk nekem nem stilusom..
hogy ugy mondjam, nekem az tul passziv.

de ertekelem es becsulom, aki meg ezt az oncsonkito tiltakozast valasztja. tenyleg. sokkal jobb emberek vagytok nalam.

de en nem azert vagyok 98 kilo es edzek heti 3 alkalommal, hogy leehezzem az ilyen kocsogok miatt, hanem hogy hasznaljam ellenuk...

hanykor lesz a dzsembori? bent leszek a belvarosban, majd odabicegek - tegnap duhomben sikrult ugy megrugni a zsakot bemelegites nelkul, hogy a jobb bokam most alig mozog..
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Holnap 12:00 Blaha vagy Széll Kálmán tér.
Nem a helyszín bizonytalan, hanem két helyen lesz. :)
@Kilo166: @az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: az infót légyszi, oszd meg velünk is! :)

Kilo: mikortól gyűlnek? És hol?
@Kilo166: "Széll Kálmán tér."

szoval a moszkvan az oranal..:-)

mint huszonpareve, kozepsulis koromban:-D
@Kilo166: Nos, egyértelmű, h a pénzemnek rövidesen biztonságos helyet keresek, mert Magyarországnak jó időre annyi. Egyetlen "racionális" magyarázat, h Orbán az EU-n kívülre készül, miközben abban bízik, h az itthoni forrongás kezelhető lesz.
@Kilo166: Most miért mondod ezt? Én már alig várom,hogy tavasszal újjá szülessek. Gondoljatok bele, olyan mintha végigcsinálnátok egy citrom vagy egy másik lédiétát. Tavasszal csinosak, izmosak, szálkásak leszünk, és jól érezzük magunkat:D:D:D
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Yes! Moszkva tér. Ezek szerint nálam már kezd hatni a kormányzati agymosás. :(
Én mindenesetre írtam egy emilt a videón látható fiatalembernek, hátha tudná néhány kreatív ötlettel segíteni az "Egymillióan a sajtószabadságért fészbúkcsoportot:
www.youtube.com/watch?v=WOoUVeyaY_8
Kkétnyilatkozat: ""Bába Julianna közölte: a Stabilitás Pénztárszövetség elnökeként felveszi a kapcsolatot a Magyar Helsinki Bizottság munkatársaival, akik már idén májusban az Emberi Jogok Európai Bíróságához (EJEB) fordultak azért, mert 2011 decemberétől a magyar állam úgy szedi majd be a járulékalapjuk egynegyedét a társadalombiztosítás javára, hogy munkában töltött szolgálati idejüket nem ismeri el. Már ez a rendelkezés is sérti az Emberi Jogok Európai Egyezményében foglalt diszkrimináció-tilalmat, mert elfogadható ok nélkül különbözteti meg hátrányosan a magánnyugdíj-pénztári tagokat a kizárólag társadalombiztosítási nyugdíjrendszert választókkal szemben. "

"Az elmúlt három év veszteséges volt az emberek számára, ráadásul a magánnyugdíj-pénztárak “lenyúltak” mintegy 5 százalékot befizetéseikből, egyszóval a kormány bejelentett második akciótervének ezen vonatkozása egyfajta garanciát is jelent a magánnyugdíj-pénztártagoknak – fejtette ki Lázár János. A Fidesz frakcióvezetője kijelentette: senkit sem ér majd kár, nem akarják ezt a pénzt “elkommunizálni”, sőt!"
@tinca: zecco.com
Tőzsdeszámla USA-ban. Online meg lehet nyitni és már utalhatod is.
es mindenkinek Hofi ugrik be. Beszep is ez :(
@lecsekkoltam: Avagy idézzük az örökzöld Hofit: Mi az: 30 kg és gyökeret rág? Te leszel jövőre.
@Kilo166: akkor beszéljük már meg, hogy TI hová jöttök? Moszkva vagy Blaha? Utóbbin több hely van, az biztos.

Fussunk össze, szidjuk együtt őket! Mit szóltok? Mi MANYUP-felháborodottak (de NEM megháborodottak) tartsunk össze! :D
@lecsekkoltam: Lassan államilag kötelező lesz füvet szívni, hogy jó kedélyállapotod legyen. :)
@Kismac: ja és akkor tudnánk egyeztetni a perközösségről is, szóval aki hallja adja át!
@Kismac: Blaha. Szerintem Burger King környékén leszek, hogy kalóriát gyűjtsek be, ha futni kell :)
ecoline.hu/ki_hitte_volna/2011/12/15/A_vilag_szegyene_a_magyar_kormany_es_Alkotm_IR3DVM#_=

Név szerint, hadd piruljon a tükör, amibe belenéznek, mert nekik nem sok bőrke maradt a pofájukon azért a nem kevés pénzért: [..]"januártól megy a kukába az összes beadvány, amit az Alkotmánybíróság tárgyal. Paczolay Péter, Balogh Elemér, Balsai István, Bihari Mihály, Bragyova András, Dienes-Oehm Egon, Holló András, Kiss László, Kovács Péter, Lenkovics Barnabás, Lévai Miklós, Pokol Béla, Stumpf István, Szalai Péter, Szívós Mária. Vajon hogy fognak ezek a neves jogtudósok egyszer a tanítványok, de leginkább az unokák szemébe nézni?"
es ha a Blahan a hajlektalan kerdezi majd, hogy van egy kis aprod, nyugodtan mondhatod, hogy most lopta el az allam es mar egy vasad sincs :(
@gyilkos fűegér: Kicsit unortodox, de műxik :-)
@Kismac: Sipi lesz a navigációs pont. 98kg-os embert csak nem hibázunk el. Bár ha tele lesz nyugdíjas rendvédelmisekkel a tér, akkor ez lehet nem olyan biztos pont. :D
@a szív fészkei: erzeketlenul, ahova ez az egesz orszag tart az erzeketlenseg fele. fapofa, ozst jonapot
@Kilo166: Kéne varánuszos kitűző :-)
@Kilo166: es konnyiteskent:

190 cm, fekete baseball sapka, az elejen "autodromo monza" es palyarajz himzes, a tarkon "Sipi" felirat pirossal himezve..:-)
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Én piros vagy fekete bőrkabátban leszek.
Ja a piros kabát az nem bőr :)

Nem fájt mikor a tarkódba hímezték a feliratot?
Amúgy az orbáni nyilatkozatról az örök klasszikus drót sorozat jutott eszembe. Az egyik szereplő Omar szavaival kifejezve: Ügyvéd:Miért lőtte Mike-Mike-ot a hátsófelén, Mr. Little?
Omar: Mondjuk úgy nem értettünk egyet.
Ügyvéd: És min?
Omar: Hát, tudja Mike-Mike úgy gondolta, hogy megtartja a kokót amit árul és a pénzt amit az árulással keres. Én másképp gondoltam.

(Levy: Why’d you shoot Mike-Mike in his, um... hind parts, Mr. Little?
Omar: Let’s say we had a disagreement.
Levy: A disagreement over?
Omar: Well, you see, Mike-Mike thought he should keep that cocaine he was slingin’ and the money he was makin’ from slingin’ it. I thought otherwise)
ismét csak azt tudom idézni a viktornak meg a gyurinak, amit Jörg Jörgensen svéd váltókezelő mondott, amikor a vonat tőből levitte mindkét lábát:
"HÁT A FASZOM NEM KÉNE?!"

tényleg kezdem magam úgy érezni, hogy fel vagyok hatalmazva a fideszesekkel való találkozáskor az indoklás nélküli pofán baszásra. csak eldurran már valakinek az agya (mondjuk egy unatkozó erdésznek), és rákacsint a távcsövesből erre a kuszaszemű tolvaj gecire meg a főnökére.

igazán akkor lesznek jó fejek, ha most besöprik a manyup maradékot, és a reálhozamot se fizetik ki, mert mi voltunk a hazaárulók, akik akkor nem éltek a lehetőséggel...mocskos tolvaj gecik ezek, saját anyjukat is eladnák egy marék apróért.
cemet imf meg felallt es elment ma
Ez most ugrott be, ha már állatvilág: ..]"Hatalmas karmával nem széthasította, hanem a mai sasokhoz hasonlóan leszorította, majd élve fogyasztotta el prédáját a Velociraptor." www.origo.hu/tudomany/20111216-velociraptor-a-gyilkos-karmok-segitettek-a-repules-kialakulasat.html

Hát élve és leszorítva, ja. A Victator.
@Kilo166: "Lassan államilag kötelező lesz füvet szívni, hogy jó kedélyállapotod legyen. :) "

Annak legalább 10 éve nem emelkedett az ára.
@a szív fészkei: Ezek már megint meg akarnak védeni?! De én nem akarom! Én bukni akarok a manyup befizetéseimen! Én akarom ezt! Nekem nem kell mentés meg védelem.
Idő előtt hazautazik az IMF és az Európai Bizottság Budapesten tárgyaló delegációja - értesült több, egymástól független forrásból az Index. Az új biztonsági hitelmegállapodásunkról előzetesen tárgyaló szakértők információink szerint három kulcskérdésben nem tudtak megállapodni a magyar kormányt képviselő tárgyalópartnerekkel. Egyik forrásunk szerint a nézeteltérés egyik alapvető oka a szerdán benyújtott MNB-törvénytervezettel kapcsolatos európai kifogások lehettek, de a nyugdíjállamosítás kiteljesítése csukhatta be végleg az ajtókat.

Na, most kopik fel az állunk, vagy Orbán kurva nagy szarban van.
@a szív fészkei: Én azért arra a szívlapátra szívesen, amivel megtakarnám ezeket...
@lecsekkoltam: Ja, a Mentesen meg téged Orvbán &bandája! lesz a jövő legnagyobb hatású átka.
@anyósnyelv: Igyekeztem visszafogni magam! :-)
Arany Jánost idézve: "Megverem: kevés lesz, megölöm: sok volna, / Ő pokolba menne, én pedig bitóra"
@Kilo166: "Nem fájt mikor a tarkódba hímezték a feliratot?"

de, egy kicsit, de monzaban lenni orok emlek:-DDDDDDDDD
@Boli: Tegnap még engem ástál volna el vele... De az ráér, szerintem is. :-DDD
jovore se lesz nyugdij befizetesem, hazament az imf. leszarom pentekvan
Rosszul tudjátok az indokot. Az IMF, mint a mi bankunk, már tavaly sem fizetett bankadót, se idén. Úgyhogy most azt csinálják, amit viktor vezér mindig is mond, kimentik a pénzüket, hogy itt ne kelljen hitelezniük, és menekülnek a bankadó megfizetése alól.
JAJISTENEM, JAJISTENEM, JAJISTENEM.

Ezeket már saját maguktól is meg kellene védeni!

Komolyan... szaros kevesebb, mint 400 milliárd forintért, amit tőlünk most rövid távon beszedhetnek, buknak kb. 1000-et???

BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZZ....

GYERTEK HOLNAP DÉLBEN A BLAHÁRA!!!!!!!!
Pofátlanok: nol.hu/gazdasag/20111216-kihagyjak_a_hipermarketeket_az_erzsebet-utalvanybol_

Már a látszat sem érdekes: [..]"Egyelőre úgy néz ki, hogy az új állami étkezési jegyet, az Erzsébet-utalványt kibocsátó Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA) a közeljövőben a Cooppal fog szerződést kötni. A cégnél elmondták, hogy célegyenesben vannak a tárgyalások, és rövid időn belül aláírják a megállapodást a MNÜA-val. A CBA-nál és a Reálnál még vizsgálják a szerződés feltételeit – tájékoztatták lapunkat. A CBA-nál Fodor Attila kommunikációs vezető elmondta: élelmiszerforgalmuk 8-10 százalékát teszik ki az utalványok.

Feltűnhet, hogy a cégek közt nem szerepelnek a multinacionális kereskedőláncok."
@nemecsek ernő áruló: Nekem is szóljatok, én is érintett vagyok!
@felebarát: Ennyire jó a cucc? Én is kérek! ;-))))
@Boli: Na megnyugodtam, hogy lett egy kis időm még. :-)
hovore a Balatonnal erezheted a gorog hatast :)
@a szív fészkei: egyertelmuen at akarjak jatszani a cba-nak a kulfoldi tulajdonu uzleteket.

szepen ki fogom valogatni a caffeteriabol a berlet melle, ami egyeb juttatas, pl egeszsegpenztar, de nem erinti sem a csunyakartyat, sem a bosket. ami marad felette meg inkabb vesszen el...

inkabb egetek penzt nyilvanosan, minthogy ezeknek a tetves, mocskos allatoknak adjam.
elzavartuk sajat bankunkat. beeeee beeee
@a szív fészkei: Ez nem lesz, hanem már van:)
A jövő nemzedéknél az orbán - kormány védelmétől ments meg uram minket fogja járni. :)
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Hát akkor be kéne áldozni pár régi huszast, tizest és performanszolni a Blahán a pénzégetést. Az elég látványos.

Tegyétek ki a FB-ra is ezt a blahás dzsemborit!
@Kijelölt Felelős: :-) És minden nap el kell olvasnia Debreczeni Orbán könyvét...
Haza akarok menniiiiii!!! Tudja valaki, merrefelé van? :'(
végtelenül elkeseredtem.
@Cirbi: 12 eve vagyok it-s...

megtanultam mit szabad es mit nem:-)
es ha egy ajanlat jol hangzik, akkor ott tuti valami csapda van:-)
@Kismac:
Birkák lennénk?
Ne b@szd fel az agyam!

Nézd meg, miket írok ezekről!
A következményeket felvállalva!
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: ott van minden önkormányzatnál legalább egy darab
@tinca: Életemet és véremet!
De ezzel a gyönyörű pocakkal nem akarok lefogyni!
Szóval bármi mást, de az éhségsztrájkot a végén!

Azt úgyis ránk kényszerítik!
@tinca: Életemet és véremet!
De ezzel a gyönyörű pocakkal nem akarok lefogyni!
Szóval bármi mást, de az éhségsztrájkot a végén!

Azt úgyis ránk kényszerítik!
hogy a rakban van az, hogy egy negyitodos szavazast megvaltoztatunk ketharmaddal? mi a fene folyik itt, milyen elbasuitt torvenyeink vannak?
A nap mérlege. Ez történt déli 12-ig. Viktor államosította az imf-et, giró közölte, hogy az újabb államosítás az a mi szabad választásunk, és az imf hazautazott megint, idő előtt megint. A forint zuhan, megint. És még csak dél van!
@Kijelölt Felelős: Hékás! Nem rólad beszéltem!

Viszont a húgom beparáztatott, hogy simán átlép a 102 ezer ember nagy része az államiba. DE ÉN EZT NEM AKAROM ELHINNI!!!

A legrosszabb forgatókönyvnél rosszabb következett be. Azzal, hogy elutazott az EU és az IMF, végleg kalapáltak nekünk.

Végleg.

Kiveszem a megtakarításaimat (igen, szerencsés vagyok), és kiviszem külföldre. Ráteszik a mancsukat az MNB-re és ezzel A VALUTATARTALÉKAINKRA, mi jön?

Yes sir, A BANKSZÁMLÁNK!!!!!!!!!!!!!

Nem akartam magam se elhinni, hogy Viktor simán csődbe vinné az országot, csak hogy az ő akarata érvényesüljön. Nem akartam elhinni. Mantráztam a fideszesbuzi barátaimnak meg a blogokon, de ballibsibolsi voltam, bérrettegő.

Ennek nincs isten és nincs ember!!!! Elmegy az IMF meg az EU és tudják, hogy az MNB miatt IS, erre mit csinálnak????????????????? MIT??

Bazmeg (bocs), TÁRGYALJÁK TOVÁBB AZT A TERVEZETET, AMI EZT OKOZZA!

Azon homokórázom, hogy mi lenne, ha megbüntetnénk őket? Mi lenne, ha EGY napig nem vennénk ÁFÁ-san semmit? Mi lenne, ha EGY napig kibírnánk mindennemű fogyasztás nélkül? Forradalmi hangulatban vagyok.

Gyerekek, ma oda jutottunk, hogy MAGYARORSZÁGNAK VÉGE, HA NEM ÜLDÖZZÜK EL ŐKET ERŐSZAKKAL. Nem hittem volna azt, hogy ezt le fogom írni, de így van.

FEL FOGJÁK ÉLNI A VALUTATARTALÉKAIKAT.
szinte mindent surgoseggel targyalnak, ez mar beteges. Hogy tobkre tehet valkit a hatalom tudata. Hogy el lehet vele kurni mindent, ha az ember nem kepes kormanyozni vele
@kismac en azt mantraztam fidesz ismeroseimnek, hogy kezcsok en jobbos vgyok ti meg balosok, na itt benn maradt a levego, azota is
@Kijelölt Felelős: nem a szepseggel es pontossaggal volt a baj, hanem azzal, hogy megfelelo bemelegites nelkul, duhbol...

igenigen

ez akkor is az en hibam marad es nekem fog fajni hetekig:-D
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Bántott az a zsák téged? Meglopott? Ugye nem! Akkor tartogasd hasznosabb célpontra! ;-))))))
@felebarát: ezek a tövények is olyanok, mint a kés, lehet jóra is használni, meg rosszra is, na itt csak az utóbbi játszik, na majd ha a jobbik jön na akkor nézzétek meg ezeket a szerszámokat, miket lehet velük művelni /pedig nem vagyok bérrettegő, de ez a stílus-módszer-jellemtelenség ami játszik-látszik, sok jót nem igér, és ezt helyrehozni nem évek lesznek, hanem év tizedek....
@Cirbi de hogy lehet egy 4/5-os torvenyt ketharmaddal megvaltoztatni??????????
@felebarát: hogyan lehet az MNB-t összevonni, hogyan lehet az AB-t kinyírni, hogyan lehet törvényesen lopni, hogyan lehet, hogyan lehet, hát így, nekik minden megy és mindent lehet, ha az IMF a mi bankunk, akkor nekem több kérdésem nincs....
@Sanko13: jovanna
igazatok van, bakker:-D

de tagnap elontotte a szar az agyamat es ugy ereztem, inni fogok valaki verebol ha nem tombolom ki magam:-D
@felebarát: hogyan lehet az MNB-t összevonni, hogyan lehet az AB-t kinyírni, hogyan lehet törvényesen lopni, hogyan lehet, hogyan lehet, hát így, nekik minden megy és mindent lehet, ha az IMF a mi bankunk, akkor nekem több kérdésem nincs....
Brüsszel fújta le a tárgyalást
Index
2011. december 16., péntek 13:04 |
|
Email

Az egyeztetés megszakítása Olli Rehn személyes döntése volt, közölte az EU pénzügyi biztosának szóvivője az idő előtt végetért, a magyar kormány valamint az EU és az IMF között folytatott tárgyalák lefújásáról.
es akkor most mi lesz? ujabb kiigazitas? vagy nagy nyelvcsapasokkal kuszunk vissza az imfhet? vagy doljunk be?
@felebarát:
az MNB devizatartalékai elegek lesznek 2012-ben, talán még csurran át belőle 2013-ra is.

Igaz, hogy:
- benzin 600 Ft/liter
- gáz 300 Ft/m3
- euro 500 Ft
- kenyér újból 3.60! (csak euroban)

De a lényeg, hogy Ócsa I-II. megépül, és közmunkában kell focimeccsekre járni, ahol Orbán fiának minden mozdulatára áhitattal kell felhördülni.

Jah, persze a határok lezárva, hadkötelezettség visszaállitva, és a dezertálókat Túró Rudival lövik agyon.
Na fiúk-lányok, most mi lesz? Pénzt a bankból ki, felvásárolni a tartós élelmiszereket. Március-áprilistól omlásveszély.
@felebarát:

Orbán az elberluszkónisodás útjára lépett. Kb most hívja körbe a hitelezőket, ki adna egy kis pénzt akár uzsorakamatra. Aztán, ha senki, akkor kettőből választhat: szopás vagy bukás.
@felebarát: az MNB még kell nekik, majd utána visszahívjuk őket, a fijjúk abban bíznak, hogy ha kész tényekkel találkozik az EU és az IMF akkor majd behódolnak nekünk, mintha mi gyakorolnánk a kegyet, hogy szóba állunk velük és elfogadjuk a pénzüket /"európán kívül is van élet"/
ezzel a tárgyalási stílussal, még egy juhászi állás elnyerése is esélytelen lenne nekik, vezetni azt tudnak, igaz max ipari áramot....
@Kőmíves Kelemen: Túró Rudival? Nem túl optimista úgy gondolni hogy lesz még ilyen luxuscikk addigra?
@Fabius: Szerintem nem tudja, mit csinál. A körtelefon már megvolt korábban. Ezek ki akarnak lépni az EU-ból, az az érzésem.
@lecsekkoltam:
Ezt még Orbán is ismeri a Kádár-rendszerből.
Szerintem egyszer romlottat evett, attól dagadt fel igy az ajka :D
@Kismac:
Értettem én, csak én sem látom a végét.
Én már elég régen megvalósítom a felhívásod, ami a fogyasztást illeti!

Ha bármi a szomszéd országban ócsóbb, de ha ua. akkor is ott veszem meg!
@szerénységem:

Ugyanazért nem lépünk ki az Unióból amiért a görögök se: fél órán belül halnánk éhen.
Gyurcsány szivében kés, Hagyó nyakán
Kötél, s utánok több is jön talán,
Hatalmas kezdesz lenni végre, nép!
Ez mind igen jó, mind valóban szép,
De még ezzel nem tettetek sokat –
Akasszátok föl az Orbánékat!
Kaszálhatd a fűt világvégeig,
Holnap kinő az, ha ma lenyesik.
Tördelheted le a fa lombjait,
Idő jártával ujra kivirít;
Tövestül kell kitépni azokat –
Akasszátok föl az Orbánékat!

Vagy nem tanúltad még meg, oh világ,
Gyülölni méltóképen a politikust?
Oh, hogyha szétönthetném köztetek
Azt a szilaj veszett gyülöletet,
Mitől keblem, mint a tenger, dagad! –
Akasszátok föl az Orbánékat!

Szivöknek minden porcikája rosz,
Már anyja méhéből gazságot hoz,
Vétek, gyalázat teljes élete,
Szemétől a levegő fekete,
S megromlik a föld, melyben elrohad –
Akasszátok föl az Orbánékat!

Ezerfelé bús harcmező a hon,
Arat rajt a halál irtóztatón,
Itt egy manyup, amott egy bank ég,
Százezerek jajától zúg a lég;
S halál, rablás mind z Orbán miatt –
Akasszátok föl az Orbánékat!

Hiába ömlik, hősök, véretek,
Ha a koronát el nem töritek,
Fejét a szörny ismét fölemeli,
S akkor megint elől kell kezdeni.
Hiába lenne ennyi áldozat? –
Akasszátok föl az Orbánékat!

Mindenkinek barátság, kegyelem,
Csak az Orbánéknak nem, sohasem!
Lantom s kardom kezembül eldobom,
A hóhérságot majd én folytatom,
Ha kívülem rá ember nem akad –
Akasszátok föl az Orbánékat!
"2012 nagyon problémás lehet, ha nincs mögöttünk pénzügyi csomag, amihez nyúlhatunk. Ez egy nagyon kockázatos szecenárió, két számjegyű deviza- és forintkamatok és lényegesen gyengébb forint jöhet.Szerinte nem zárható ki, hogy a tőkepiacoktól jövőre több alkalommal el leszünk zárva, ebben az esetben a jövőre lejáró IMF-hitelek törlesztése a devizatartalékok terhére fog megvalósulni. Ezekután minden magyarországi befektetést nagyon alaposan meg kell fontolni."

"Az IMF delegáció péntek reggeli elutazásának hírére elszállt az egész eddig napot jellemző pozitív hangulat a tőzsdén és erősen gyengülni kezdett a forint árfolyama is a többi valutához képest."

Második lépés a berluszkónisodás útján. Hajrá Viktor, fog ez menni!
A szombati villámtüntetések színhelyeinek országos listája: www.szolidaritasmozgalom.hu/
@Fabius: Stimmel. De ezt ők tudják?
@Fabius: irigylem az optimizmusod, sokáig nekem is megvolt, kb 1 éve már nyoma sincsen, pedig nem vagyok egy depis tipus, a legrosszab arra gondolni, ha ennek az ámokfutásnak vége lesz,/és egyszer vége lesz/ utána mi lesz, egy totálisan leamortizált társadalommal, ahol nincs semmi ami normálisan működik
Az egyetlen pozitív mutatónk a külkereskedelmi mérleg, a gazdaságunk a németekétől függ.

Az egyetlen hely ahonnan az Új Széchenyi Tervhez pénzt kapunk az az Unió.

A 2012-es költségvetés sarokszámai szerint a gazdaságba pénzt tolni kizárólag uniós forrásból tudunk.

Szerinted tudják?
@ZX: plágium, nem mellesleg vigyázz, kopognak a tekkerek ;)
@Cirbi:

Ezzel kb igazolják a szopnak vagy buknak elméletemet.
@Fabius: ezzel csak egy gond van, hogy szopunk.
Mindannyian! :(
Hiányos demokrácia: Argentínához és Bulgáriához csúszunk lefelé
2011. december 16. | 13:19

Magyarország hat helyet csúszott lefelé a londoni Economist Intelligence Unit (EIU) által kidolgozott demokrácia-index rangsorában, a 43. helyről a 49. helyre. Így, miközben távolodtunk nem csak a nyugat-európai, de a régiós versenytársainktól is, az olyan hiányos demokráciákhoz kerültünk közelebb, mint Argentína, Mexikó és Bulgária. A gazdasági válság kitörése óta több országban gyarapszik a demokratikus deficit, az EIU szerint Magyarország a legjobb példa a rossz tendenciák elharapózására.

www.portfolio.hu/gazdasag/hianyos_demokracia_argentinahoz_es_bulgariahoz_csuszunk_lefele.160103.html
@Cirbi: Jöjjenek csak, ha még a dopeman nem elég mártír nekik :D
@Kijelölt Felelős:

Tévedsz. HA ők szopnak mi nem fogunk, mert lesz megállapodás. A bukást fogjuk megfizetni rövidtávon, de az meg középtávon megtérülhet az utánuk jövőkkel.
@lecsekkoltam: en habzo szajjal utottem-rugtam a zsakot ugy masfel orat, majd hazafele vettem egy nevezetes fajdmadarat es elkezdtem csapatni nem gyomberrel higitva...
CNBC: Elsétált az IMF Budapestről
Index
2011. december 16., péntek 13:30 |
|
Email

A vezető amerikai gazdasági hírtelevízió, a CNBC is beszámolt [1] a kudarcba fulladt IMF-egyeztetésről. A Nemzetközi Valutaalap (IMF) képviselői elsétáltak a nem hivatalos tárgyalások elől - fogalmaz a csatorna tudósítása.

Kiemelik: a magyar kormányzati források azt hangsúlyozzák, hogy az IMF és az Európai Bizottsággal folytatott informális megbeszélések befejeződtek, de nem azért, mert bármilyen nézeteltérés lett volna a felek között. (Az amerikai csatorna az Index cikkére hivatkozva [2] írta meg, hogy az egyik legfontosabb vitás pont az új magyar jegybanktörvény volt.)

CNBC: Elsétált az IMF Budapestről
Index
2011. december 16., péntek 13:30 |
|
Email

A vezető amerikai gazdasági hírtelevízió, a CNBC is beszámolt [1] a kudarcba fulladt IMF-egyeztetésről. A Nemzetközi Valutaalap (IMF) képviselői elsétáltak a nem hivatalos tárgyalások elől - fogalmaz a csatorna tudósítása.

Kiemelik: a magyar kormányzati források azt hangsúlyozzák, hogy az IMF és az Európai Bizottsággal folytatott informális megbeszélések befejeződtek, de nem azért, mert bármilyen nézeteltérés lett volna a felek között. (Az amerikai csatorna az Index cikkére hivatkozva [2] írta meg, hogy az egyik legfontosabb vitás pont az új magyar jegybanktörvény volt.)

CNBC: Elsétált az IMF Budapestről
Index
2011. december 16., péntek 13:30 |
|
Email

A vezető amerikai gazdasági hírtelevízió, a CNBC is beszámolt [1] a kudarcba fulladt IMF-egyeztetésről. A Nemzetközi Valutaalap (IMF) képviselői elsétáltak a nem hivatalos tárgyalások elől - fogalmaz a csatorna tudósítása.

Kiemelik: a magyar kormányzati források azt hangsúlyozzák, hogy az IMF és az Európai Bizottsággal folytatott informális megbeszélések befejeződtek, de nem azért, mert bármilyen nézeteltérés lett volna a felek között. (Az amerikai csatorna az Index cikkére hivatkozva [2] írta meg, hogy az egyik legfontosabb vitás pont az új magyar jegybanktörvény volt.)

www.cnbc.com/id/45695201
„Nem hiszem, hogy idén nagy bajokra kell számítani, egyszerűen azért, mert már vége van az évnek” – fogalmazott Duronelly Péter, a Budapesti Alapkezelőtől.

Sírok bazmeg, az év kommentje.
@Cirbi: Mellesleg nem plágium csak újrahasznosítás, mivel Petőfi még nem ismerte a Zorbánékat. :)
@*Vörös Szonja*: "Haza akarok menniiiiii!!! Tudja valaki, merrefelé van? :'(

Innen? Bármerre.
tenyleg, talaljuk mar ki, hogy akkor holnap moszkva, vagy blaha, mert ket helyen macera ott lenni:-)
@gyilkos fűegér: uj zeland jol hangzik, mert az olyan messze van, hogy ha azon tulmesz visszafele jossz...
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Kezdjünk a Blahán :) A Moszkván karácsonyi árusok vannak. Aztán meglátjuk. Lehet abból még Koosuth tér is.
@Fabius:

"Ezzel kb igazolják a szopnak vagy buknak elméletemet. "

Nem vagy, hanem és - szerintem a kettő együtt jár.

Ha buknak, akkor szopnak is egyben, mert Viktor semmitől sem retteg jobban, mint a hatalom elvesztésétől. Ezért izzad minden percben, ezt az ideát kergeti, emiatt toldozgatja-foltozgatja rendszere repedéseit, és ezért van az, hogy már meg sem próbál szépen, elkendőzve hazudni, hanem pőrén, a mag valójában nyers, zsigeri erővel tolja le a lakosság kacsanyakán a tömésre szánt maszlagot.

Viktornak a bukás egy erdei szürkemókus riadalma szerinti erdőtűzzel ér fel. Képzeld csak el a sleppet: micsoda riadalom lesz, ha egyszer tényleg szakad a gát, és kiömlik a felgyülemlett trutyi.
Ez a félelem vezérel mindent, ezért kell cement mindenhová; hogy a hatalom elvesztése esetére is legyen alternatíva a dolgok irányításába való beleszólásra, a bűnök elkendőzésére.

Mert micsoda egy hatalom az, amelyik fél saját választóitól, honpolgáraitól, fél mindenkitől s így működési algoritmusát ez a félelem adja?

****

Nem szeretnék okoskodni, de én már januárban féltem attól (tudtam), hogy decemberben ez lesz.

Szóval nem lepődtem meg, de bosszant, nagyon bosszant...
TG beszólt Giró-Szásznak :-)) Sarkaiból fordul ki a föld .

"Ami az elmúlt negyvennyolc órában történt, az mindennél pontosabban mutatta meg, hogy a jelenlegi kormány – miniszterelnökével, minisztereivel, lelkesen támogató vagy passzívan asszisztáló képviselőivel és mindent vállaló szóvivőivel együtt – a cinizmusnak korábban szinte elképzelhetetlen fokára jutott."
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Én jófajta Villányi kékoportóba fojtottam dühömet...
@Fabius: Már ideje volt "felébrednie"...
@Zébácsi: te is, én is, meg még sokan, de hát kevesek vagyunk, és törpe kisebbség, luxusunk van, gondolkodunk, és nem vakul hiszünk, kiírtandó, eltünteendő megbélyegzettek vagyunk, a tudodki szemében, különbek mint ő maga, és ez számára feldolgozhatatlan, elfogadhatatlan
@Sanko13: ideje, de azt hiszem az ébredés már késő, sajnos már tenni-tenni kell....
@Zébácsi:

Ezzel a nagy cementezéssel meglehetősen mellélőttek. Egyrészt magukra haragítottak nagyjából mindenkit itthon és a világban, másrészt meg felesleges volt: egy szimpla többséggel felhatalmazott utódnak jogszerű lehetősége is van eltörölni a francba az egészet. Az alkotmányukat ugyanúgy ki lehet herélni ahogy az 1949-es alkotmánnyal tették a rendszerváltáskor: csak a neve marad meg.
Egy koki, egy saller:

"Forrásunk szerint teljes a döbbenet az uniós tagállamok diplomáciai testületeiben, az érintettek nem értik, miért viselkedett így a kormány, és azt sem, hogy utólag miért próbálja kétségbe vonni a megbeszélések jelentőségét. „Hiába hívják informális megbeszéléseknek, ezek nem arról szólnak, hogy ’Akkor hogy van a család srácok?’, ezeken már komoly témák kerülnek terítékre, és jegyzőkönyv is készül” – mondta forrásunk."

hvg.hu/vilag/20111216_teljes_kiakadas
Felébredt az alkotmánybíróság is: az egyház és a médiatörvényt - elvileg - alkotmányellenesnek fogják találni hétfőn. Az egyházügyit vissza is vonták gyorsan.

hvg.hu/itthon/20111216_egyhazugyi_torveny_visszavonas

De a nyugdíjtörvényről egy kurva szó nem esik ezúttal sem.
@Fabius:
Mi tegnap elbeszélgettünk kicsit a zasszonnyal.
Cég már kint van, én már papiron kint vagyok.

Megvárjuk 2014 tavaszát.
Ha Jobbik, vagy Fidesz nyer, akkor csomagolás már másnap.
Ha valamelyik másik, akkor egy lépéssel hátrébb kerülnek a bőröndök. Minden hónapban és minden jogbiztonságot elősegitő lépéssel egyre hátrébb...

Sokan, nálam ezerszer okosabbak is elmondták már, hogy itt Európa közepén képtelenség diktatúrát épiteni, pláne ásványkincsek/atombomba nélkül. Pár hónap után a lufi kidurran úgyis...
A romok eltakaritásában pedig szíves örömest fogok segiteni, mert tudom, hogy jobb lesz.
összenő, ami össze tartozik, ha valakinek még lenne kétsége hogy a jobbik szerepe mi is ebben a játszmában:

Jobbik: Az MNB nem magyar érdekeket szolgált
dec. 16. 14:50 Rozgonyi Ernő gyorsan kimutatta, hogy a jegybank igazából eddig nem nemzeti és magyar érdekek szerint, hanem külső utasításra cselekedett. Az eurót használó országok pénzpolitikájába beleszólhatnak kívülről, de mi nem eurót használunk.

A Jobbik támogatja az MNB és a PSZÁF összevonását. Rozgonyi szerint azzal, hogy az MNB rendeletet alkothat, kordában tarthatja a bankok tevékenységét. A függetlenség addig helyes és jó, amíg egy szervezet nem megvesztegethető és nem kényszeríthető valamire, de a függetlenségnek, ahogy a szabadságnak is kell jogszabályokkal határt szabni. Rozgonyi interpretációja szerint az elmúlt 21 évben ez azt jelentette, hogy senki nem szólhat bele az MNB tevékenységébe, amely nem a nemzeti érdekeket szolgálta.
@Sanko13: az a baj, hogy savat csinal, pedig eskuszom nagyon szeretem a jofajta voroset..:-)
Most az egyszer rácáfolhatnánk Adyra...

A hőkölés népe

Ez a hőkölő harcok népe
S mosti lapulása is rávall,
Hogy az úri kiméletlenség
Rásuhintott szíjostorával.
Mindig ilyen volt: apró khánok
Révén minden igának barma,
Sohse harcolt még harcot végig,
Csak léhán és gyáván kavarta.
Erőt mutattak, erőt látott,
Vertnek született, nem verőnek.
Önerejét feledte mindig,
Sohse szegzett erőt erőnek.
Betyár urai így nevelték,
Nem rúg vissza, csak búsan átkoz
S ki egyszer rugott a magyarba,
Szinte kedvet kap a rugáshoz.
Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szívét kobozzák
S ha néhányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák.
Csak a Csodák-Ura meglátná
Végre ezt a szánalmas népet,
Adna neki csak egy dárdányi,
Úri, kis kíméletlenséget.
Hogy néhány maradt sereghajtó
Törötten, fogyva azt ne vallja:
Ezért a népért ugyis is mindegy,
Ebsorsot akar, hát – akarja.

Ady Endre
Mi a baj emberek? Viktorunk korábban megmondta, hogy december közepén újabb spekulációs támadás fogja érni az országot. Most itt van.
@Kilo166: A Blahán hol van Burger King? (Bocsánat, agglomerációba szakadt külvárosi vagyok, évek óta nem jártam arra.)
@Kőmíves Kelemen: pont ezt beszéltük mi is, mi még minden tekintetben itt vagyunk, MÉG,
de a lehetőségek és a csapásvonal adott, és a jövő elkezdődött
@Fabius: nem is fog, nem akarnak emelt fővel távozni, érdemleges szerepük már úgy sem lesz, ebben a morálisan szétvert társadalomban
@Tóthi: jaja
az emke szallo toveben. a rakoczi tuloldalan, nagyjabol szemben a 7es megalloval ami kifele megy zuglo fele.
@Tóthi: Pfff... nem tudom elmondani. Legyen akkor McDonalds, az a körúton van a Petőfi Híd felé kb. 50-100 méterre az aluljárótól
@Kőmíves Kelemen:

Nekem is csak az van itthon aminek muszáj itthon lennie. Viszont én nem megyek sehová. Emigráljon Orbán Felcsútra vagy Vona Gyöngyösre ha nem tetszik valami.
@Kőmíves Kelemen: Tudjuk! III/III-as múlttal nehéz szakítani :)
@Kilo166:
Jaja, még ovisként beszerveztek, és a beültetett chip az agyamban automatikusan továbbitja az adatokat :)
@Kőmíves Kelemen: ez bele van kalkulalva...;-)

de tudod, amikor az embernek mar incs veszitenivaloja, akkor mar senkitol nem fog felni..

meg a kuheteses tekikatonaktol sem:-D

marpedig a jelenlegi allas szerint itt nincs jovo. ha nincs jovo, nincs veszitenivalo. ha nincs vesiztenivalo, nincs kontroll.
@Kilo166: Ne változtass miattam, csak összezavarnánk a többieket! Megtalálom, annyira nem vagyok elveszett. :-)
@Tóthi: most már meki. A TEK-esek lesznek a Burgerben.
@Kőmíves Kelemen: A Tákolmány még nincs érvényben, tehát csak élünk a (még) alkotmányos jogunkkal, és nemtetszésünket fejezzük ki. Még csak autókat se kívánok borogatni, kirakatokat se beverni, sőt, gyújtogatni sincs szándékomban. Egyelőre.
@Kőmíves Kelemen:
Ez most elszólás volt?
Te már tudsz valamit?

"Megvárjuk 2014 tavaszát.
Ha Jobbik, vagy Fidesz nyer, akkor csomagolás már másnap."
Ha már ilyen lírai hangulatban vagytok többen is, akkor egy gyöngyszemmel én is hozzájárulnék:

Ady Endre: A ló kérdez

Lovamra patkót senki nem veret,
Be szerencse, hogy senki sem szeret:
Döcögök, lógok követlen úton
S hogy merre megyek, nem nagyon tudom.

S a rossz úton, mert minden ellovan,
Felüti néha fejét a lovam
És megkérdi, míg szép feje kigyúl:
Hát mi lesz ebből, tekintetes úr?
@Tűzfal:
Bárcsak tudnék...

Be vagyok én is szorulva rendesen. Mert ha meg akarunk élni, akkor folyamatosan nyomulnom kell a piacon, hogy fennmaradjak, és legyen munkám épitészként.
Viszont ha 2014-ben megint ezek nyernek (vagy a Jobbik), akkor az eddigi és ezutáni évek munkáját baszhatom, mert külföldön elölről kell kezdeni mindent.
Ha viszont már most a külföldre koncentrálok, és (reményeim szerint) elkergetjük ezeket a dilettánsokat, akkor meg itthon maradok le.

Melyik kezemet harapjam?
Lázár nagy lendülettel ássa Viktor politikai sírját:

"Meg tudom érteni, hogy valaki hazautazik, és nem Budapesten várja a Jézuskát" - mondta az IMF-EU távozására.

Ezt a cinizmust bizonyára értékelni fogják :-))
@Fabius: "Meg tudom érteni, hogy valaki hazautazik, és nem Budapesten várja a Jézuskát" - így reagált Lázár János a rendkívüli Fidesz-frakcióülést követően arra kérdésre, hogy mit szól az IMF-EU-delegáció távozásához.

Ez milyen már? Ezt a csávót is pofán kéne baszni egy szívlapáttal mihamarabb. :-)
Csak úgy intelligensen: elegem van a rendszerellenes szervezkedésetekből!

Míg olvasom a randi helyeket, egyre jobban elszorul a szívem, és csak a következő jár az eszemben:

"Hej! ha én is, én is köztetek mehetnék,"
@Fabius:
Szerintem Fellegi véletlenül elárulta, hogy nincs is Jézuska, ésa szülők hozzák az ajikat.
Az IMF meg az EU megdöbbentek, és sirva mentek haza magyarázatot követelni.
@Fabius: Na, egyre gondoltunk, úgy látom. :-D
@szerénységem: "Ez milyen már? Ezt a csávót is pofán kéne baszni egy szívlapáttal mihamarabb."

ami kesik, nem mulik...
@Kőmíves Kelemen:

Szerintem meg akkor mentek el, mikor Fellegi azt mondta, nem a Húsvéti Nyúl tojja a tojást, csak mi az igazi agrárország tartjuk fent az ilyen hülyék számára a látszatot :-D
Ez elég világos, meg elég pártatlan is:

hvg.hu/itthon/20111216_scheppele_partallam_fidesz

No és nem utolsó sorban tanulságos.
@Fabius: Tipikus tróger nyugat-európai módi 8 nappal szenteste előtt hazamenni karácsonyozni, nem igaz?! Bezzeg a mi buzi, akarom mondani buzgó honatyáink meg dolgoznak bőszenl
Szeretnék egy halálhírről olvasni, ami minden napilap első oldalán megjelenne.
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Úgy se rossz. :) Nekünk pálesz volt itthon. A karácsonyra szánt csokopálesz a polcon remeg. Tudja, hogy ő jön. :)
@Tűzfal: De ha addig kibaszarintat az eu-ból, ugyan hová mész:: Hátasztánokba vagy? Most van még szabad munkaerővándorlás, utazgatás csupáncsak személyivel... A szerbeknek is bevezetteti az Eu a vízumot, túl sok onnan számára az "álmenekülő", ahogy mondják. Ha mi nem leszünk tagország, ugyanez vár ránk.
@Kőmíves Kelemen: Kb. Optimistán, mert jósoltak 600-800-as ájrót is.

A blahás szervezkedést nem kell bejelenteni, hogy ne csapathassa a korengedményessel holnap szét? Vagy csak virtuális a felhördülés? A fiam teljesen kivan, meg is értem.
@Fabius: De hol van Kumin, de hol van Kumin??????? (mindenki képzelje ehhez szegény ideggyenge Palik László sipítozását.)
@Tűzfal: Ó szia földi, mesélj, mennyire vágták haza az én gyönyörűséges megyeszékhelyemet az új fidesznyik vezetés alatt?
@Zébácsi: Látod, megint milyen finom vagy. :-)) Mások a hideg oder meleg lámpavas problematikáján filóznak már...
@Tóthi: Na ezt írta meg prózában Kertész Ákos és micsoda cirkuszt generált.
Egyébként a 102 ezerhez lehet a szűk-tág családot is hozzávenni, mert én is a fiam pénzéért aggódok pl.
@Kijelölt Felelős: Ez se jó: Meciarra rászakadt, aztán mégis mi változott? Sőt állítólag még jót is tett neki, mert gyerekként meg a redőny esett a fejire és azt a nyomiságot a csillár kiegyensúlyozta... :-DDD
@a szív fészkei: Nem voltam egyértelmű, ezek szerint.

Bosszant, hogy nem lehetek ott köztetek holnap!
inkabb hallgatott volna, mar mindenhol mi folyunk a csapbol, csak eleg barna lotya formalyaban. miert nem lehet neha csendben maradni?
@a szív fészkei:
Most már megnyugodhatsz!
Már nincs miért aggódni.
@lecsekkoltam:
Most ezt így, hogy?

Nehéz lenne erről beszámolni.
Ugyanaz, mint országos szinten.
Indokolás nélkül leváltott rendőrkapitány, iskolabezárások, miközben arra van pénz, hogy vadi új egyházi iskola épüljön, az elődök pofátlan basztatása, miközben ők is szépen dolgoznak a múlton!
Nagy mértékű leépítések, mi kutyánk kölkeinek előtérbe kerülése.
A megyének is van azori turistája, Veres J-vel megújuló ellenzéke.

Ha nem akarsz nyugodtan aludni, akkor lehet még folytatni! :(
@Tűzfal: Utoljára azt hallottam, hogy már az augusztusi tűzijátékra se futotta Nyíregyen... Közben meg drága pénzen felújították a sóstói strandot élményfürdővé, hogy az majd jól bevonzza a turistákat...
@lecsekkoltam:
Van baj pénzügyekben is.
Ahogy illik. Rangsor felállítva és a legfontosabbakra van pénz. :(
Nos, ki nem állhatom Matolcsyt és a "gazdaság"politikáját, de ha kérhetem, a primitív kuszaszemezést hagyjuk meg a kocsma népének. (Nem, nem vagyok kancsal sem. ;-) Testi adottságokon röhögni kábé ugyanaz a szint, mint a buzizás...
Én is egy vagyok a 102 ezer manyup tag közül. Mélyen felháborít amit a kormány tesz. Igy is meg lettünk fenyegetve hogy nem kapunk állami nyugdíjat kockáztatva azt ha maradunk a pénztárban. Én kockáztattam és maradtam. Tegnap a kormány bejelenti megszünteti a manyupot. Nagyon berágtam tegnap és eldöntöttem beperlem a Magyar Államot mint magánszemély a Helsinki Bizottságnál és az Alkotmánybíróságnál. Ezzel fogom kezdeni az évet január 2-án. Aki hasonlóan gondolkodik mint én és minél többen vagyunk annál jobb az jelentkezzen nálam. arpadusz kukac gmail pont com
@kormányzó: Ja, igen. Nincs miért. Gondoskodtak róla. De a gyerekemért aggódhatok.
@Tűzfal: Értettelek, csak tovább lendültem; hazafelé eszembe jutott, ha arra játszik, akkor 10 millió embert túszul ejt.
@Kismac:
Asszonynak fogdokinál van délre időpontja, és vidékiek vagyunk, nem érek oda időben.
De a Parlamenthez már viszek benzint, addig tápláljátok a tüzet valamivel :)
@arpad1983: Bocs erre asszociáltma a nevedből, mint érdekes áthallásra 83-ból: "http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/9711/istvan-a-kiraly/szemtol-szembe-zeneszoveg.html"
TÖMEG:
Koppány, koppány
Koppány, koppány
TORDA:
Figyelj Koppány!
Halgass most az én szavamra
Nincs több gond ha István már nem él
Minden eszköz
mely a trónra téged juttat
elfogadható mert szent a cél
KOPPÁNY:
Ôsi joggal
Engem választ majd az ország
Árpád népe, hej
TORDA:
Ôsi jognál
erôsebb az ôsi érdek
Nem tudja senki, a harcunk majd hol dôl el
TÖMEG:
Koppány, koppány
Koppány, koppány
KOPPÁNY:
Szemtôl szembe!
Így kivánja tisztességünk
A becsület mindennél többet ér
Büszke népünk
idegen hatalmat nem tűr
Az igazságunk gyôzni fog, ne félj
TORDA:
Szemtôl szembe
ott lesz István minden népe
Árpád vére, hej
KOPPÁNY:
Ôsi törvényt lábbal nem tiporhat senki
Menj hát és tudd meg a Istenek szándékát

Na a kérdés csak az, mi az ősi törvény? Hogy fel kell rúgni mindent és fejjel esni a falnak? Ahogy egy másik Árpád, a Tóta írta gyönyörű az önállóság, függetlenség, csak a Hátasztánokban mit hozott ez konkrétan a népnek másodlagos frissességű diktátorokon túl?
[..]"És ott van a mások kára, amiből olcsón lehet tanulni. Türkmenisztán és Üzbegisztán 1991-ben visszanyerte szuverenitását; a baltiakkal ellentétben meg is őrizte azt, nem léptek be gyorsan másik szövetségbe. És hova vezetett a fene nagy szabadosság? Gyorsan választottak maguknak egy otromba, korrupt diktátort, aztán másnap rá kellett jönniük, hogy továbbra is azt csinálják, amit az oroszok kérnek. Mindenekelőtt azért, mert szuverén, fékezhetetlen bölcsességük a gázkitermelés folytatásához sem elég. Ha pedig bármelyik kis alvégi zsebdiktátornak mámorosan önálló gondolatai támadnának, akkor kap egy meghívót a Vörös téri díszszemlére, és már látja is, merre hány méter a szuverenitása.

Nem mintha nem lehetne egy alsó-középkategóriás nemzet függetlenebb, mint Magyarország ma. Ehhez viszont atomfegyver vagy jelentős ásványkincsek szükségesek, és ráadásul az a tapasztalat, hogy ezekkel együtt se túl boldog az istenadta nép. Irán, Észak-Korea vagy Venezuela még elbóklászhat a külön útjain egy darabig, de a mosolyuk valahogy nem őszinte." hvg.hu/w/20111213_spqr
@a szív fészkei: t'odd áj áj áj e mefefefefefe már el is mente magát, miért? mert csak amit látott és amit mon'tak neki az nem volt nekijek ok bruhahahahaha folytatódik a bábszínház a törpe asz'onta a rádió-ban a királyi M1 (volt Kossuth) hogy az ő bankja a záj áj áj e mefefefe és azért rendelte őket ide hogy kikérje ami nekije jár aztat mé'nnem tu'tta, hugy nincs mííííítin' bruha, bruja jajajajaja
@combo: és nem buzi? csak úgy a rosszabból az útsarkibúl bruhahahaha neked van lábszagod?
@a szív fészkei: tévedsz én a hideg lámpavasra felakasztanám őket a beleiknél fogva de előtte fehéren izzó vasakat dugdosnék föl nekik hogy a kisbüdös rezegjen örömében a sphyncter-jük
Ha valaki tud ennél cinikusabb kisköcsögöt, akkor vágja azt is nyakon...

www.origo.hu/itthon/20111216-giroszasz-a-tagok-dontottek-nem-a-kormany-vette-el-a.html

Bammeg, ilyen ország nincs!!!
Na, az újév alkalmából, elkezdem én is azt a bizonyos külföldi helyet keresni. Pártunk és Ormányunk kinyalhatja a fánkostálat! A nyasgem az finom lenne nekik...
@combo: DE van olyan, amikor érvénesül az ami bent az kint és fordítva elve. És szerintem ezért kusaszemeznek itt meg törpilláznak vadul, mert a orvbáni lelkük silánysága kivetül rájuk és látszódik: randák mindenhogy. Na ezt hívják zsigeri utálatnak és van ennek is helye már. Tettek érte, sokat...

Te nem élsz vele, nemes jellemvonásod, grat! - de most a kocsma népe meg az akadémia - hacsak nincs mind a farzsebében már - népe ugyanazt kéne, hogy akarja: takaroggggyanak a búsba!

Lehessen őket durva karikatúrák alanyává tenni, megérdemlik. aki lelkében nemes, azt soha nem találják ilyennel meg. Mondjuk a most beperelt Kis Jánosra miért nem mondtak hasonlót?
Most komolyan, Girosz csávó ilyen kretén volt eddig is, vagy csak épül le agyilag, folyamatosan, jópénzért?
Értem én, hogy hülye, de muszáj mást is annak nézni? Zavar, nagyon, nagyon-nagyon...
Azért az egy tragédia, hogy egy tudatlan, a legalapvetőbb gazdasági ismeretekkel sem rendelkező önjelölt akarnok dönt 10 millió ember sorsáról. Kétségem nincs, azért volt a nemigen-talán az EU csúcson, hót fogalmatlan a pasas. Tényleg nem lehet semmit tenni? Éreztem én a legelején, Bartusnak igaza van. Én visszaléptem az állami rendszerbe, de mindig drukkoltam a magánpénztárban maradóknak, szóval szóljatok és megyek veletek az utcára.
index.hu/belfold/2011/12/16/lazarek_megszuntetnek_a_parlamenti_vitat/

A másik pökhendi kisköcsög... Nem tehetek róla, de úgy viszket a tenyerem, ennek a sunyi köcsögnek a képe láttán... Bennem lehet a hiba? :)
@a szív fészkei:

Itt van Kumin:

www.hir24.hu/kumin-szerint/2011/12/16/razos-ut/

Mondja ő a magáét, csak...mintha nem érdekelne senkit.
@Boli:

Én most szeretnék látni egy TG - Girosz beszélgetést, ami olyan divatos volt még nemrég.
@combo: ha így jobb: az a kis buzi.
Őszintén mondom, hogy nem akarom tudni, mi történt, miben nem akart részt venni a titkosszolgálat főnöke, mert akkor....

index.hu/belfold/2011/12/16/felmentettek_a_titkosszolgalat_fonoket/

Csúnya dolgokat vetít ez előre... :((
@Fabius: Most ez tényleg ennyire hülye, Hogy rázós út.. Na milyen legyen, ha mást se csinált az egyik fél, mint aknásított????

Ennek van diplomája? Jó jézus a jégen, jöjjön már a Medvedisznóember!!!!
@Fabius:
Esélye??? :DD
Te sem gondolod komolyan. Kumin sunyibb annál, félne... Nagyon gyenge eresztés, nemrég Lengyel leiskolázta, zsinórban égette be a szerencsétlent! :) Szánalmas egy faszi, szót sem érdemel...
A csodás ebadójuk hatása:"Pánik az ebadó miatt (2011. 12. 07.)
Egyre több kutyát adnak le a gyepmesternél Szombathelyen. Valószínűleg az ebadó miatt több a kidobott eb és kevesebben fogadnak örökbe négylábút - mondta Csollányné Horváth Krisztina, a szombathelyi Fekete István Állatvédő Egyesület titkára. Az ebadó bevezetését megszavazta a Parlament, de a mértékéről az önkormányzatok döntenek, évente maximum 6 ezer forint lehet. Karácsony előtt egyébként több kutyát szoktak örökbe fogadni az emberek, de idén ez is csökkent. Az állatvédő egyesület december 17-én még tart egy örökbefogadó napot Szombathelyen - tette hozzá"
Előbb ChT volt a tívíben... Egy TÜNDÉRBOGÁR! :)) Hmmmm.... :))
Előtte még kizárat minket az EU-ból + elkölti a devizatartalékokat.
@Boli: olyan vagy, szarban a haza, te meg vidámkodól, ejej:-)
Ez az vitya le sem tagadhatná délnorvég származását. Gyülöli a magyarokat és gátlástalanul lopja meg az őt és népes familiáját eltartó dolgozó magyar népet..
A magántulajdonról alkotott elképzelései is messze vannak a magyar szokásoktól.

Szerintem fél éven belül az önkéntes nyugdijpénztári megtakaritásokat lopja el a rohadék kormány, egy éven belül pedig a magánszemélyek bankbetétei is sorra kerülnek.
Akinek van esze kiviszi még a legkisebb megtakaritását is Magyarországról, itt nincs biztonságban.

Még a kádár rendszerben is százszor nagyobb biztonságban volt a magántulajdon, mint most.
Az orbán rezsim magántulajdonhoz való viszonya leginkább az 50-es évekre hasonlít, Rákosi és Orbán közt felfedezhető a hasonlóság.
@Husz_János_Puszita:

Azt is el tudom képzelni, a viharos gyorsasággal áttolt törvények azt a célt szolgálják, teljes legyen a mű. Időt akarnak nyerni. Pontosan tudták, az IMF delegáció feláll és távozik, azért a december közepére ígért spekulációs támadás. Januárban aztán viszlát EU, viszlát IMF! Teljes nyomor, elnyomás ( munka alapú társadalom ). Azt nem tudom, a NATO mit lépne erre?
@a szív fészkei:
"Palócz Éva elmondása szerint úgy számolnak, hogy az IMF-fel folytatott tárgyalások sikerrel zárulnak, a nemzetközi szervezet pedig kikényszeríti azokat a változásokat, amelyek a Kopint-Tárki prognózisában szereplő makrogazdasági adatok kialakulásához vezetnek.

Kilábalás helyett mély recesszióba csúszik a magyar gazdaság – véli Vértes András, a GKI Gazdaságkutató vezetője. Az NGM és a Bankszövetség csütörtökön bejelentett, a devizahitelek rendezéséről szóló megállapodása miatt vélhetően a lakossági fogyasztás csökkenése 2012-ben a most prognosztizáltnál enyhébb lesz."

Viktorékkal nem fog ez menni! A magánérdekük előrébb való! Tessék megkérdezni, hogy mi folyik a gazdaságban. Pl. most hallottam a biztonsági piacon mi megy. Győr, Audi... Pintér elvtársék most fogják lenyúlni az őrzés védést arrafelé. Masszívan utálják már mindenhol ezeket... A nagy barna, kitüntető jelző lesz apránként a narancskomcsiknak.
a totaw cikk ragyogó: megyünk lopni...és a trollok meg vannak őrülve, az agricola236559 vagy mi a fasz teljesen be van gárgyúlva és akkora baromságokat fortyog hogy bűzlik
@Cirbi:
Csak próbálom a kreténeket elviselni... Vagy inkább igyak?
Nem nem szerzem meg azt az örömöt, hogy fizetek egy valag jövedékit EZEKNEK! :D
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihilisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője” 2010. Orbán Viktor...
Köszönjük, tényleg, a NAGY TANÍTÓNAK!
@Husz_János_Puszita: Talán küldené a Bruce Willist ide felfegyverezni a népet! :-) Mert jön januárban, az hétszentség.
@Rodeo36: Ezt már téle elején éneketle Dopeman a Parlament előtt: Megyünk loopni, megyünk loopni, az Orbán Viki és a Laca (Gyuri, mindegy is) megyünk loopni...

Ja robbanjanak fel a debilek saját gázuktól!
@a szív fészkei:

Komolyan. Hagyná a NATO, hogy egy tagországa diktatúrába süllyedjen? Én nem tudom.
@Boli: Pintér gyakorlóterepe volt a Négy Tigrincs című kőbányai vagy hol a búsban lévő kínai piac, ami miatt a Tasnádi sittre vágták (persze az is tett érte a nagyon hülye). Azóta ennyire megizmosodott Pintér korengedményes nyugger a védelmi biznicben. Aki nincs vele, az ellene.
@a szív fészkei:

Amikor nyert a Fidesz, mondtam a haveroknak, a Tasnádi már pakolja a bőröndjét, megy a böribe. Úgy lett. A nagy rivális.
@a szív fészkei:

Megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. Ez most a Kumin-Girosz kör küldetése.

Amúgy van diplomája. Őőőő...izé...vajon lejáratom magam ha elárulom: majdnem olyan van neki, mint nekem? :-D
@Husz_János_Puszita: Hát a Melia-interjú elég kategorikus válasz - szerintem nem. De egyre jobban a minél rosszab, annál jobb elv érvéynesül ennél a roggyasztott agyúnál. Miben bízik és mire játszik, nem tudom követni. Jöhetne érte az a szirénázó nénókocsi Grazból, Döblingből bárhonnan már!

Emlékszik valaki Fellini Amarcord c. filmjére?

Abban is arra, amikor a falusi ünnepi ebéden a család kissé gyogyós férfitagja felmászik egy bazi nagy fára és onnan üvölti, hogy Nőőőt akaroook, nőőőőt akarook!
Nem tudják lecsalogatni, pedig mindent megpróbálnak, pánikba esnek, közeleg a vihar is - hát elrobognak a kórházba, ahonnan kihozták kicsit szellőztetni. Utána jön is érte a kórházi kocsi, nincs mese, benne egy orvos és egy törpécske de határozott apáca. Na, az majomügyességgel felmászik a fára és két perc alatt lehozza a hülyén vigyorgót. Bepakolják az autóba, pápá a családnak és megint egy évig nyugi van.

Furák az asszciációk, csak úgy előteremnek.
@a szív fészkei:

A Józsefvárosi piac felügyelete komoly dolog. Nem játszhat vele olyan komolytalan vigéc, mint Tasnádi :-)
@Fabius: Hát tőled még nem olvastam hülyeséget és dögunalmat.

Az olyan milyen? Jogi, közgáz - hol tenyésztik a politológusokat? Pláne az ilyenféléket?
@Husz_János_Puszita: Jó, TP azért kicsit megsavazta a volt anyósát, azt mondjuk Pintér nélkül sem kellett volna. Nem az a kezelési módja ennek.
@a szív fészkei:

Aki nem savaz, abból meg miniszter lesz?
Egyike vagyok a 102 ezernek. Ha a pénzem kell, gyere Viktor és vedd el. Ha mered.
Mert egy szaros rendeletre oda nem adom. Ám, ha elém állsz személyesen meggondolom a dolgot. Legrosszabb esetben kimegyünk a hóra. Mi bajod lehet?
@néma bárány:
Ásót azért vigyél, hogy a maradékot... Olyan divat manapság a darabolós... :DD
A poszthoz: Elkönyvelték, hogy a manyupban maradók nem fideszesek. Ergó tőlük tudják a legkevesebb szavazatvesztéssel lerabolni a pénzt. Ilyen egyszerű ez. A modern politika (sajnos) erről szól, nem a hatékonyságról, meg a hosszú távra gondolkodásról. És ebben a Fidesz sajnos elég jó.

Ha azt nézem, hogy arányaiban milyen kicsi volt a felháborodás a manyup-einstand meg a különadók miatt, akkor ez politikailag rövidtávon(!) sokkal jobb húzás volt, mint a pár 10 milliárd forintos (/év) bevételt hozó közutálatnak örvendő vizitdíj. Ez van. (Ez egyben az ország szellemi színvonalát is mutatja.)
@a szív fészkei:

Nem, kereskedelem-marketing. Csak ő a KVF-en végezte én meg a ME-n. Aztán belőle politológus lett, belőlem meg szakember. :-)
@Boli:

Pedig most lenne érdekes végignézni egy olyan kerekasztalt félét, mint ami a figyelőn volt. Nem mondom, nehéz és izzadságos lenne, de mindenképpen tanulságos :-D
@combo:

Azért a befosásfaktort ne hanyagoljuk el a tavalyi einstandnál. Kevesen merték kockára tenni a nyugdíjukat, és meg tudom érteni őket, ha abból indultak ki: az állam mindig itt lesz, valahogy meg majd lesz.

Viszont a 102 ezer teljesen más tészta. Ők nem ültek föl ennek, és most sem úsznak a boldogságban.
@Fabius:
Most komolyan! Te sem mondod ezt őszintén, hogy le mernének ülni ezek a szerencsétlenek, mondjuk egy Lengyel Lászlóval?? A kis pulóverében szétszedné apró cafatokra őket... :)
Közröhej tárgyává válnának, nem merné egyik sem bevállalni. Pedig ez kéne, nem értem, miért nem kezdeményezik a szakik ezeket, nagy nyilvánosság előtti megbeszéléseket és nyilvánosa vitákat. Kusza Szem elvtárs is jöhetne és röhöghetne rajta mindenki... :)
@Fabius: Én egy olyan kerekasztalt néznék meg, ahol a "sikeres, nagy tudású" volt jogi diákok lennének az egyik oldalon, a másik oldalon, pedig a tanáraik, pl a római jogi tanszék, és az európai jog oktatói, tudom hogy színjáték lenne főleg, de egy-két elkapott metakomunikáció beszédes lenne :D
Ide beférne Lengyel is, meg sokan mások is ;)
@Boli:

Nekik most ez a dolguk, úgyhogy csak üljenek le, és égessék magukat :-)
Én is a 102ezer egyike vagyok, és most már bármit mozgósítok, hogy ezt a bagázst örökre eltüntessem a politikai életből, és ez a pszichopata őrült aki e szerencsétlen ország élén áll, a helyére kerüljön. Az elmegyógyintézetbe!
@Cirbi:

A nagytudású diákok nem mernének alapszintű jogi vitába sem keveredni senkivel, nem még az egykori tanárokkal. :-D

Nem véletlenül nem járnak ezek lakossági fórumokra, vagy ha mégis akkor csak olyanra, ahol kérdezni nem, vagy csak előre és írásban lehet.
Chuck Norris kellene ide! Ő a szakállának egyetlen szőrszállával átdöfné azt a nyomorultat, amelyik útjába áll a nemzet felemelkedésének! Bár lehet, hogy még alszik? Akkor viszont ennek a faszkalap bandának csak másodpercei vannak a ......ból, ha felébred. Nem írom le, nehogy elvigyenek! :-)) Hajrá manyup tagok, rendvédelmiek, tűzoltók! (nem feltétlen ebben a sorrendben)
Jó írás. Gratulálok! Az a baj, hogy amíg minden választáson legalább 50% ezekre szavaz, addig nincs mit tenni.
Orbán utoljára 1998-ban ült le egy asztalhoz olyan emberrel, akiről lehetett tudni, hogy ellenfele. Azóta csak és kizárólag olyan körben jelenik meg, ahol vagy lelkes támogatói vagy lojális követői jelennek meg. Kísértetiesen ugyanaz a helyzet, mint egy valóságtól elszakadt diktátor esetében.
@Fabius:
Sokkal gyávábbak és beszaribbak, nem merik bevállalni, FOSNAK!
No meg a szakértelemmel kapcsolatos deficit az, ami már kitapintható, pénztárca szinten is... :(
@combo: Sajnos ez igaz. Az ország szellemi szintje hihetetlen mélységekben van.
@Fabius: Te magad írtad le a lényeget: Befostak. Ahelyett, hogy a politikusokat fosatták volna be...

Ráadásul 102.000 ember az nem olyan sok ám. Ahhoz nagyon egységesnek kellene lenni, hogy tényleg erejük legyen. Ennyi embert kábé minden téma mellé lehetne találni (még a marihuána legalizálása mellé is), és mégsem lépnek fel egységesen. Volt itt 9%-os népszerűségű Bokros Lajos (én mondjuk bírtam), módszeresen szívatott Budapest az 1. Orbán-kormány alatt (2 millió fő), "föllázadt" a nép? Nem, csendben szavazott a következő választáson. Nincs itt semmi látnivaló.
Fenyegetés. Rémisztgetés a posztban végig. Szadeszos a retorika. Nem baj skacok, jól nyomjátok, fel ne adjátok.

Ha minden blogger átmegy a másik blogjára sírni, fejenként 3 nickkel, akor lehet hogy már 100an is lesztek.
Semmi gond. Ovi be akarta magát írni a magyar történelembe. Sikerült neki. 2014-ben mi meg kiírjuk. Visszamenőleges hatállyal. Már ha megérjük. De minimum áthelyezzük a a"ráb@szott" címszóhoz ;-)
@Kőmíves Kelemen:

hello en mar kulfoldon dolgozom Marcius ota.

Nekem egyenlore nagyon megerte de ez a reszleteken mulik, ha uazt az eletszinvonalat elerheted azonnal gyere el ne gondokozz.

Aztan majd amikor osszeomlik a szarvar amit epitettek talan meggondolom hogy jovok vissza segiteni takaritani a romokat es egy uj, valodi teljesitmenyre epito meritocracy-t epiteni elolrol, tiszta lappal es szandekkal.

Az ingyenelok millioi (allami alkalmazottak) meg keruljenek szepen a helyukre, nem sajnalom oket.
Nincs más kiút, mint fegyveres felkelés indítása és nemzetközi intervenció kérelmezése, mint ahogy történt Líbiában is. A FIDESZ-vezetőket és családtagjaikat pedig Kadhafi sorsára kell juttatni! Meddig vár még a Nyugat?
Nem akarunk észak-koreai nyomorultként tengődni a Simicska&Orbán Bányatársaság uralma alatt!
Hol vannak a fegyveres testületek tagjai? Hol vannak a nyugatiak?
@ökörpöröly: Még nincs semmi, akkor mit támogasson, az első lépést sajnos nekünk kell megtenni, de már túlságosan is egymásnak vagyunk uszítva, vagy elfásultunk, ezt a szrt csak mi kezdhetjük ellapátolni, de nincs aki az élre állna, és foglalkozna a mi lesz utánával...
@gipsz1234:

Ha meghúzzuk a ravaszt akkor olvashatod!!!!

Csak elne felejtsem átállítani sorozatlövésre.
@ökörpöröly: nhem érdeke senkinek a felkelés...
@csakmeraze: ö izé...hogy is van "nemlétezel", mint az 1984-ben
@ökörpöröly: Ezt már eljátszottátok a ruszkikkal úgyhogy kusslegyen.
Nocsak, nocsak.....
Milyen 102 ezer?
A többi néhány sok százezer(vagy milla), akiket rákényszerítettek, már feledésbe merült?
Látják már, hogy ha nincs az államnak pénze, de a képviselők meg nem mondanak le a sajátjukról, akkor nuku nyugdíj?
Szép új jövő.
Van bőven hozzáértő, mint a Selmeczi, aki már az elején összekeverte az államit a magánnal.
Várhatóan majd sok nyugger szintén összekeveri a vagyonát a közössel.
És a családtagok. (nem azokra gondoltam)
@felebarát: De, mindenkinek érdeke,aki valamikor nyugodt, európai országban akar élni, illetve azt akarja, hoyg gyermekei ilyen országban nőjenek fel. Aki inkább szeretne egy svájci típusú életmodellt élni, nem pedig észak-koreait.
Nem hülyék ezek.... első volt az Alkotmánybíróság fideszesítése. Hisz normális AB visszakézből lesöpörte volna eme idióta ideát. De amitől mégszomorúbb vagyok hogy most is megvan a biztos szavazótáboruk. Ez a gáz. No de a lényeg, elsőként íratkoztam ki az állami nyugdíjrendszerből, szóval várom mikor borítjuk rájuk a parlamentet...
@Red shield representative: Nem, ezt az intervenciót játszották el a Szovjetunió nemzeti érzelmű lakosai, amikor tömegesen álltak be a Wehrmacht és a Waffen-SS kötelekébe. :) Itt harcolni kell a demagóg, mocskos, Orshós-Olstein-Simicska bűnszövetkezet által irányított narancsbolsevikok ellen! :)
A whiskys rabló mennyivel szimpatikusabb Orbánnál.
@Táskás Tóni:
Remélem ez is kap majd pár évet azért, amit lenyúlt...
Mint 1 a 102 ezerből kérdezem. Először agyament "poénként" vetődött fel bennem, de a mostani fejleményeket látva, kezdem komolyan fontolgatni a kérdést. Létezik-e bármi olyan fék a mai Magyarországon, ami képes arra, hogy megakadályozza a 2/3-ot abban, hogy lenyúlja a neki nem tetszők magánvagyonát?
hvg.hu/itthon/20111216_nyilt_level_amerikaiak

Azok a... rohadék kapitalisták, mi?
Honnan is olyan ismerős ez a narancskomcsi duma? Ja megvan Rákosi Elvtársuktól, hisz ezek is csak komcsik! :D
Nem lesz ennek jó vége. Hogy ennyire elcseszik, még én sem gondoltam volna. Viszont csinálhatunk a szaros fülkeforradalmukból igazit, fülke nélkül. Ha az nem jönne össze, Berlin szerintem tök jó hely. De bármi más is ehhez képest.
@rulettes: nincs meg. A felét elvesztették már.

Gondolkodjunk, amikor a statisztikákat olvassuk, könyörgöm! Jelenleg az emberkék 50%-a az, aki leszar mindent, passzív, nincs pártja! Aztán van egy olyan réteg, aki alapból nem bizonytalan, hanem nem szavaz. Marad olyan 45-50%. Na ENNEK a 30%-a orbánista. Vagy már annyi sem.

Szóval amikor azt mondják, hogy a Jobbik birtokolja a biztos pártválasztók negyedét, akkor sacc 10%-ra kell gondolni, nem 25-re!

Ez épp olyan, amikor kivált Gyurcsány és megalapították a DK-t és egy hónap után már 4% volt a támogatottságuk, akkor elkezdte az index temetni az MSZP-t, hogy jaj, a Jobbik beelőzte. Hhhhja, hogy igazából össze kellett volna adni a DK-t az MSZP-vel és máris nem az a helyzet, az kit érdekel? :D:D:D:D

Ilyen az Orbáni kétharmad, ami bazira nem az volt, az összes szavazó 53%-a szavazott rá és nem volt túl nagy a részvételi arány. (8 millából 2,7-et kapott. KÉTHARMAD????)

Szóval osszátok el tízzel, amit a statisztikákról olvastok!
Hallottam egy érdekes vélekedést, amelyet "mondhatta" volna egy egykori másodvonalas -aki Szájer, Kövér, Varga, Simicska, Áder, Pokorny mögött állt közvetlenül- FIDESZ-káder, aki egészen 2002-ig "Játszott" a politikai térfélen.

Orbán Viktor Simicska snittpálja. Az igazi vezető Simicska, aki szeret a háttrébe vonulni, miközben kiteszi az ablakba a nárcisztikus és kleptomániás Roma Nérót. Akit teljesen kézben tart, hiszen a korrupcióból származó több tízmilliárdos vagyonának jó részét ő kezel(tet)i offshore cégeken és strómanokon keresztül. Roma Néró pedig a hatalmon kívül egyetlen egy dolog érdekli, a pénz.
Simicska ötletének következménye a jelenlegi helyzet. Ő volt az, aki kitalálta, hogy közvetlen környezetüknek kezébe kerüljön az eddig még nyugati kézben lévő stratégiai területek. A bankrendszer, a közművállalatok, a megmaradt termőföldek. A szabadságharc nem szól másról, mint arról, hogy idegenmentesítés címszó alatt minél nagyobb vagyonhoz jussanak, a stratégiai gazdasági pontokat magukhoz ragadják. Mivel ez nehezen menne az Unióban, ezért tudatosan mennek a kilépés irányába. A kapkodás nem is annyira az, amennyire annak tűnik. Először is a társadalom moráljának megtörésére szolgál. A bizonytalansághoz és a kiszámíthatatlansághoz akarják hozzászoktatni a tömegeket.
Ez egy jól felépített pszichológiai akció, amit az igazi agytröszt, Simicska vezényel a háttérből. Matolcsy ebben csak jelentéktelen szereplő, egy egyszerű végrehajtó. Sőt, végeredményben Orbán is, bár ő erősen érdekelt a projekt kimenetelében anyagilag is.
Egyes "hírek szerint" a nyugati titkosszolgálatok már elkezdték felderíteni a Simicska-féle pénzügyi csoport külföldre kihelyezett pénzeszközeit -ahogy megtették Kadhafi, Mubarak esetében is-.
Az EU tétova, mert elsősorban osztrák és németek cégek jelentős pénzeket fektettek be itt -bankok, szolgáltatószektor, ipari szektor-, illetve jelentős mennyiségű állampapír van külföldi kézben, melyek elértéktelenedése komoly veszélyforrást hordoz az EU-ra. Roma Néró és Simlicska ezért olyan bátor. Hozzá kell tenni, nekik nem egy jól működő, Európa-konform Magyarország az érdekük, hanem egy stabilan a kezükbe lévő diktatúra. Hogy ez milyen társadalmi károkat okoz akár több évtizedre, évszázadra kihatóan, az hidegen hagyja őket. Kim Dzsong-Ilt se érdekli, hogy évente százezrek halnak éhen, mert övék a hatalom. Európa pedig gyenge és bizonytalan egyelőre, nem mer beavatkozni keményen az ország érdekében. Úgyhogy a magyar társadalom hosszútávra le van amortizálva, innen mi már nem tudunk felállni úgy, mint a Meciar utáni Szlovákia.
Két lehetőség van, vagy egy fegyveres felkelés, vagy a rabszolgává válás. Ahogy ismerem a magyarisztánok többségét, a második verzió a valószínűbb. Ez egy halott ország. Aki európai módon akar élni, annak el kell hagyni az országot. Vagy lehet így-úgy megfizetett, seggnyaló szolga, olyan, mint egy észak-koreai nyomorult.
@imre42: Talán még megvannak a néhai vasfüggöny alaprajzai valahol... az a terve.
Túl sok intelligenciát feltételezünk ezektől a pancser tolvajoktól,eleve reménytelen amit akarnak,megigérik a kánaánt és rövid úton mindenkit ki akarnak fosztani mert annyi adósságot halmoztak fel ellenzékben és a szocik most üres magtárat hagytak maguk után mert látták a bukásukat és ismerték már a fidesz érában rájuk váró sorsot.Na most kéne megmutatni a tényleges tudást és hozzáértést nem a felhőkergetéstől lesz 1 ország normális fejlődő polgárainak jólétet biztosító.Ez úgy tünik nem megy marad az ami a kapitalizmus lényege,kevesek jóléte sokak nyomora.
@ment_a_lista: nincs. :(

Egy lenne: ha összefognánk és erővel küldenénk el őket pont oda, ahová valók.

Ha nem lépjük meg, tönkreteszik végleg Magyaoroszágot.
@laci0011: Simicskának komoly intelligencia áll rendelkezésére, ne becsüld le. Itt nagyon pontosan megtervezett és kivitelezett országkirablás folyik. Nem hiába köpik szembe és röhögik ki az EU-t és az IMF-delegációt.
Készülhetünk az észak-koreai rezsimre.
Másrészt azelmúltnyócévben vastagon benne vót az orbánbagázs,ott ártottak ahol zudtak még Brüsszelben is telesírták a fórumokat,csak arról feledkeztek el hogy az árulókat sehol sem tisztelik.
@Mesterlövész: erre várnak, és akkor szükségállapot, vityuska államfő lesz és főparancsnok, pártok betilt, ország bezár, tudom fantáziálok, de ezt is kevesen hitték ami most van, és haszonleső mamelukok mindig lesznek a piszkos munkára
@ökörpöröly:
Értem én, meg minden, de ezt a fegyveres felkelés szöveget elég hülyeségnek találom. Egy demokráciában először utcai tüntetések és sztrájkok vannak, ha kell, blokkolják a közéletet is a népek. Hogy ott később a hatalom mit provokál ki, az már más is lehet, de ez... No, nem vagyok egy pacifista gyerek, de ez marhaság! :)
A narancskomcsiknak menniük kell, az viszont nem kérdés! :))
@ökörpöröly: Ha az intelligencia bármire is jó lenne nem lenne most válság a világon.Az igazi hatalom ma az olajosok és a pénzemberek tulajdonában van,simicska kismiska oda.
Á, puhapöcsű banda vagyunk, nem fogunk mi autókat meg parlamentet gyújtogatni.

nem is félnek tőlünk....
A múltkor leírtam egy régi elméletemet, de egyre nehezebben hitetem el magammal, hogy csak rosszat álmodtam. Ti mit szóltok ehhez a lehetőséghez?

hajnalvilag.blogspot.com/2011/12/kell-egy-orszag.html
@Boli: Orbán 1első leváltása után 3 évig járt elmegyógyintézeti kezelésre, amíg be mert menni a Parlamentbe. Ő soha többet önként nem fogja átadni az országot. A 2002-es őrjöngése idején még egészen normális volt jelenlegi állapotához képest. Szerintem az egyetlen lehetőség leváltására, az ország elpusztításának megakadályozására a fegyveres felkelés.
@jozsoj73: így jár az az ország, amelyik cigányt választ miniszterelnöknek.
@butus: Jut eszembe, kaptam ezt a kis viccöt...
"Az amerikai, a francia, a magyar és a cigány állnak az Eiffel-torony kilátóján.
Hirtelen az amerikai előkap egy köteg dollárt és elkezdi ledobálni a mélybe, miközben ezt kiabálja:
- Nekünk ebből otthon rengeteg van!
Ezt látva a francia előkap néhány üveg pezsgőt, és elkezdi a mélybe önteni, miközben azt kiabálja:
- Nekünk ebből itthon rengeteg van!
Látva ezt, a cigány aggodalmas arccal fordul a magyar felé:
- Te tesókám, eszedbe ne jusson valami hülyeség..."
Nekem meg jut eszembe... :)
@laci0011: Pol Pot, Kim Ir Szen, Lukasenko honnan jutottak hatalomra? Simicska&Orshós-Olsthein pontosan tudja, hogy lehetőségük van a diktatúra kiépítésére. Oroszországgal és Kínával így-úgy, de tudnak bizniszelni. Lukasenko szerinted miért maradhat hatalmon? Orbán is hasonló nyugatellenes diktatúrát akar kiépíteni orosz és kínai támogatással.
@laci0011: A totális nyomor és lecsúszás elkerülésének egyetlen módja, ha nyugat segítséggel fegyveres felkelés dönti meg a hatalmát.
Addig is mindenkinek ajánlom, hogy megtakarításait helyezze biztonságba Nyugaton!
@ökörpöröly: Persze és ne felejtsd el a 23 millió románt se. Persze tudom te nem vagy se baloldali, se libbant, csak nem tetszik a rendszer. Rettegj tovább.
Szerintem nemsoká átbillen az eddigi békés szemlélése a rendszerváltoztattatásnak,az igazi rendszerváltássá,és a sok nagyformátumú rendszerváltó vagy időben távozik és menti a rablott vagyonát,vagy ha szeretne itt élni beszolgáltatja kamatostul!
Engem csak tényleg az szomorít el, hogy teljesen sarokba szorítják az embert, annyira pofátlanul és ez ellen semmit nem lehet tenni.

Komolyan, most el kell mennünk az EU bíróságokra hogy megvédjen a saját országom ellen?

Mert én nem fogok kimenni az utcára kukát borogatni, kocsikat felgyújtani, pedig tuti hogy ezek a nácik akik hatalmon vannak csak ebből értenek...
@a szív fészkei: Miért, nem Mórra ment focizni!
@ökörpöröly: Sajna nyugat eléggé impotens,a balkánon is amerikának kellet rendet csinálni,de reménykedhetünk amerikának sem a szive csücske a magyar elit a NATO-s sunnyogásával,szerepvállalás szabotálásával.
@Red shield representative: Hogy a komcsik mivel hülyítették az embreket, az nem tartozik ide. De hozzá kell, a FIDESZ is elvetette az állampolgárság megadását a határon túliak részére. Csak akkor hozták elő, amikor a szavazataikra lett szükségük. Csak a sok nyomorult fideszbirka nem emlékszik semmire.
Arra se, hogy a cigány-zsidó vezérük mennyire kereszténységgyűlölő volt, arra se, hoyg egyedüli pártvezetőként bojkottálta a Trianon Emlékülést, arra se, hoyg parlamenti felszólalásban tiltakozott Antall szélsőjobboldalisága és szomszédokkal való ellenségeskedése ellen, mert lélekben 16 millió magyar miniszterelnökének mondta magát, arra se, hogy a Liberális Internacionálé alelnöke volt 2000-ig, arra se, hogy kétszer indult a FIDESZ az SZDSZ-szel választásokon. Soroljam még, Orsós-Olstein-fan!?
@Fabius: TG ma reagált a Facebookon Giró-Szász nyilatkozatára, amit a mnyp-bedarálással kapcsolatban tett.
Ennyi volt az egész:

"András..."
valaki lőjje le,könyörgöm!!!!!!!!!!
A 102 ezer azoknak a száma, akik nyilatkoztak arról, hogy maradnak.
A létszámot növeli azoknak a száma, akik jogfenntartó nyilatkozatot töltöttek ki.

Tehát, jobb, ja Vektor egy tucat alsógatyát kér a Jézuskától...
@laci0011: Én utálom az amikat, de ezerszer inkább az ő fogyasztói társadalmuk, mint az észak-koreai elmebeteg rendszer. Orsós-Olsteint és Simicskát a nyugati vezetőknek minél gyorsabban likvidáltatniuk kellene!
@ökörpöröly: FIDESZ is elvetette az állampolgárság megadását a határon túliak részére. Csak akkor hozták elő, amikor a szavazataikra lett szükségük.

- Ja én arra emlékszem hogy akkor adták meg amikor a magyar demokrácia eddigi legnagyobb támogatásával rendelkező párt voltak evör. Akkor aztán kellett a szavazat....:DD

-A többi simán buta fröcsögés, hadd ne reagáljak.
@Red shield representative: orbanek ra fognak baszni a tetteikrte.
ha okosak, megusszak par ev sittel.

ha nem, akkor par perc agoina.

ugye tudod hogy jarnak a hozzad hasonlo csicskak, ha ilyen esetben az utunkba allnak?
@Red shield representative: Neked alapvető ismereteid sincsenek a múltról, Németh fideszes államtitkár jelentette be -akkor még nem tudtál olvasni, nem néztél hírműsorokat?:)- az Orbán-Torgyán-kormány alatt, hogy nincs mód a határon túli magyaroknak állampolgárságot adni. Később a szoclibek alatt húzták elő az állampolgárság kártyáját, bízva abban, hogy a "nacionalista" határon túli kisebbség szavazataival hosszútávon hatalmon maradhatnak. Fideszbirka, ülj le, egyes!
A 102e ember csak akkor lenne tényező, ha összefognának, de ahhoz helyileg szétszórtak. A másik dolog, hogy általában a gazdagok, tehetősebbek maradtak a manyupban, akiknek volt és van mit a tejbe aprítani. Nagyon furcsán nézne ki, hogy akiről tudom, maradt a manyupban egy olyan háza van, ahol minden szobában lapos tévé, szinte vadonás új passat kombi meg hadd ne soroljam még. Nagyon furcsán adná ki magát, ha pont ő tüntetne a pénz miatt.
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Látod, még a szentemberekből is mit hoz ki ez a zsidó-cigány keverék?:)
@ökörpöröly: Bezony bár nem erről volt szó. Ja és hatalmon is maradnak.
@tede: Minden szobában lápos tévé? ElDorádó bazmeg.
@Red shield representative: Nálatok meg apád eltévesztette a tizedik faszesz-feles után anyád lukát, aztán szarosába tette, így születtél meg 3 hónapra. Ez valamelyest felmentést ad szellemi képességeidre! :)
@Red shield representative: Amennyiben nem lesznek karácsonyfadíszek a lámpavasakon! :)
@jozsoj73: Nem mered leírni, hogy cigány? Még, hogy délnorvég...
@Red shield representative: Az a baj hogy anyád nem nyelt le téged annak idején. Mi van popocatepetl? Nicket váltottál?
@Husz_János_Puszita:
" Előtte még kizárat minket az EU-ból + elkölti a devizatartalékokat. "

Másfél éve minden lépése erre irányul.. nem kilépni ,...KIZÁRATNI az országot az EU - ból ! Mondta Orbán : " az unió nélkül is van élet " - nekünk se Moszkva , se Brüsszel ne parancsoljon ( Aláírtuk a EU kartát !)
Komolyan gondolom.... az a terve , hogy kiutáltat, kizárat minket , hozzányúl a vésztartalékhoz és MEGTAGADJA AZ ÁLLAMADÓSSÁG VISSZAFIZETÉSÉT, hiszen nem tartja Magyarországot a Magyar Köztársaság utódjának !!!!!!
Red shield representative a régi popocatepetlünk. Nem veszitek észre?
@kíváncsivagyok:
"Komolyan gondolom.... az a terve , hogy kiutáltat, kizárat minket , hozzányúl a vésztartalékhoz és MEGTAGADJA AZ ÁLLAMADÓSSÁG VISSZAFIZETÉSÉT, hiszen nem tartja Magyarországot a Magyar Köztársaság utódjának !!!!!! "

És ennek véghezvitelét következetesen lehet látni minden lépésén...pl. . magánhadsereg !?
@tede:
"A 102e ember csak akkor lenne tényező, ha összefognának, de ahhoz helyileg szétszórtak "
De mindnek van internete...............
Ha már kötelezően át kell lépni a társadalmi nyugdíjba,ez csak úgy lehet korrekt,ha a 2011 januári állapotok szerint.Mivel ezek az emberek nem tudtak előre semmit,tehát nem lehet rosszabb helyzetbe hozni őket egyoldalú aktussal....(már ügye a tőke se annyi mint egy éve)
@Red shield representative: Jaj, popocatepetl, nem kell azt nekünk meghekkelni. Csak az IMF nem hitelez a felújításhoz és leomlik magától. :-))
@Fabius: Kurvajól kereskedik, ne félje te! Csak nem azzal, amivel te, hanem olyannal, amivel te nem.
@kíváncsivagyok: és mit csinálnak, dislike-olják az Orbánt a facebookon?
Nagyjából ez a maximális aktivitás, amit sokakból ki lehet hozni.
@röhögő: Ja csak hitelből lehet élni? A magánéletedben is ilyen sikeres vagy?
@ment_a_lista:

"...Létezik-e bármi olyan fék a mai Magyarországon, ami képes arra, hogy megakadályozza a 2/3-ot abban, hogy lenyúlja a neki nem tetszők magánvagyonát? "

Nem. Nem létezik.

A két utolsó un. fék és ellensúly eszközt kebelezik most be. Az Ügyészség és az MNB.
Nem lesz itt semmi. Gyáva népnek nincs hazája...
@GrayBoy: Vigyázni kell, aki eddig a nemzeti bankokat függetlenné akarta tenni a nemzetközi (zsidó) bankárlobbitól, többnyire meghalt. /Lincoln, Garfield, Kennedy/ Kell hozzá vér a pucába.
@ment_a_lista:

"Létezik-e bármi olyan fék a mai Magyarországon, ami képes arra, hogy megakadályozza a 2/3-ot abban, hogy lenyúlja a neki nem tetszők magánvagyonát?"

Hogyne létezne.

Az összefogás.

Sajnos a magyarok nagyon gyengén teljesítenek benne.
@tede: Ha ellopják a pénzét, már miért ne tüntethetne? De érdekes felfogás. A tiédet add oda Orvbánnak, mert láthatóan neki nincs elég. Ki tart vissza?

DE akit ez a szabadrablás "jogállami" (és ahhoz képest, ilyen semmi elég drága alkotmánybírósági) asszisztenciával rohadtul zavar, - akár van lapostévéje/-tetűje bármilye, amihez neked semmi közöd nincs -, az hadd tiltakozzon! Mert holnap majd megy a bankbetétek ellen - és ha azok tulajai is bemorculnak?

Magántulajdon, mond valamit?

Az nézegesd inkább, már ha ilyen navis szemed van a szomszédokra, hogy Orvbánbéjbiéknek honnan van az a visszafogott kis jólétük?
Emberek!

Szombat délben minden magyar nagyváros főterén tüntetés lesz a kormány ellen! A szolidaritás szervezi.
www.facebook.com/events/232997060106870/

Itt az első lehetőség összegyűlni a 102000-nek!

Adjátok tovább!
ez olyan mint a 600 spártai? 102 ezer magányugger? én is benne vagyok és emlékszem amikor nyilatkoztam magyaráztam a nőcének, hogy biztosított a dolgozó a gyerek és a nyugger, ha nekem nem ismerik el az állami nyugdíjamat akkor nem leszek biztosított? és nem leszek, de ő nem is értette, de egy a lényeg nem beszarni, vágni a centit, annyi embernek/országnak/érdekcsoportnak útban van kedves vezetőnk, hogy az már szerintem helyi kockázati tényezőt jelent, hogy jön valaki napnyugatról és elfújja őt mint berlustónit meg a görög bohócot azt jónapot
most is bedöntötte a forintot és miről beszél hogy jól megmenti a devizásokat a. nem a saját pénzéből, b. nem a saját ötletével c. nem is ő de minden rendben ma is mondott egy nagyot
@Red shield representative: TE viszont itt kiteszel 100 bolondot, amit az az egyed csinált. Te is jól nyomod, de miért hagynak egyedül? Vagy dupla gázsiért csinálod?
@Red shield representative: Rogán, Kósa elvtársaknak is feltetted ezt a kérdést? Még Cili asszonyság LV táskáját is abból veszi? Ennyire sikeres?
Én is egy vagyok a 100ezerből. Írtam a Penztarszovetseg vezetőjének, megadtam minden elerhetosegemet, ha más is gondolja, pereljunk közösen. De más ötletre is nyitott vagyok...
@tede: már miért ne tüntetne hiszen ő kereste, adózott pénze? nekem is, és nincs házam kocsim stb.? akkor vegye vigye viktor? nekem az volt a jövőképem, hogy a manyup az öngondoskodás része, azaz nem mint a tücsök elbaszok mindent, hanem spórolok és van a manyup és akkor majd nem kell sírnom, hogy jaj mi lesz velem, erre jön bölcs vezető és beint? én is befogok neki de alaposan ám, eddig sem becsültem most sem fogom
"Ebben a helyzetben tényleg fel kell forrósítani a belpolitikai helyzetet is? Magatok ellen kell hergelni a politikailag aktív, magántulajdonra érzékeny tömeget"

Ez a hergelés szerintem már stratégia, nem pedig az aktuális hülyeség. Már Gyurcsány idején felfigyeltem arra, hogy ha pár napig csend volt, akkor Fletó valami gumicsontot bedobott, hogy legyen min marakodni. Amikor Fletó végre elcsendesedett, az már a bukás előszobája volt. Orbánék kormányzása gyakorlatilag a gyurcsányizmus töretlen folytatása - azzal súlyosbítva, hogy 2/3-uk van. Orbán, Matolcsy vagy Lázár bármikor képes egy félmosollyal előadott hülyeséggel az őrületig fokozni a közhangulatot, majd jön Szíjjártó és az egykor jobb sorsra érdemes Giró-Szász és az ötvenes éveket idéző elképesztően cinikus (vagy talán csak bárgyú) magyarázatokat fűzni hozzá. Szóval csak figyeljétek jövőre a politikát és látni fogjátok, hogy szándékosan megy a hergelés.
A mítosz

Azok a „baloldaliak és liberálisok”, akik a „Nemzeti Bank függetlenségének” állítólagos sérelme miatt krokodilkönnyeket ontanak, a demokrácia bajnokainak állítják be magukat. Ők azok, akik akár az utcára is vonulnak a „demokráciát fenyegető veszélyek”, a „szélsőségek előretörése” ellen tiltakozva. Mindamellett ugyanezek a „baloldaliak és liberálisok” ugyanakkor arról is meg vannak győződve, hogy a pénzügyek és általában a gazdasági kérdések mindennél fontosabbak.
Rakjuk össze tehát a „balliberális ideológia” említett elemeit: a demokrácia mindenek felett áll, a gazdaságpolitika a legfontosabb, a választott kormányok nem sérthetik a „jegybankok függetlenségét”. A „jegybankok függetlensége” pedig azért érinthetetlen dogma, mert ezek lennének azok az intézmények, melyek – elsősorban a kamatszint meghatározása, de más eszközök révén is – alapvetően képesek meghatározni nem csupán a pénzügypolitikát, de az egész gazdaságpolitika jellegét.
De elgondolkodott már egyetlen úgynevezett „balliberális” azon a kérdésen, hogy miféle demokrácia az, ahol az állítólag legfontosabb – a gazdaságpolitikai, pénzügyi – ügyek alakításába a demokratikusan megválasztott kormányoknak nincsen beleszólásuk? Miért nem jutott eszébe még egyetlen „balliberálisnak” sem, hogy a fasisztáknál és náciknál nagyobb veszélyt jelent az úgynevezett demokráciára az a tény, hogy a nemzeti bankok nem állnak a demokratikus úton választott parlamentek ellenőrzése alatt?
Természetesen egy kicsit is értelmes ember pontosan tudja: a „jegybanki függetlenség” egy mítosz, ugyanis ezek az intézmények a nemzetközi zsidó pénzoligarchia szoros irányítása alatt állnak. De még elméletileg sem lenn elképzelhető, hogy a hatalmas pénzek felett rendelkező jegybankok vezetői kizárólag a saját eszükre és a „gazdaság érdekeire” hivatkozva hoznák meg döntéseiket. Ebben a világban még egy iskolaigazgató sem független, hogyan lenne hát elképzelhető, hogy a milliárdokkal gazdálkodó jegybankok csak úgy a saját szakállukra cselekednek?
Ráadásul a jegybanki függetlenség érinthetetlenségében, a demokrácia „értékeiben” és a gazdaság kiemelt jelentőségében sok agymosott, magát jobboldalinak nevező ember is hisz. Valójában persze a helyzet az, hogy az általános szellemi hanyatlás következtében a hatalom birtokosai és az őket kiszolgáló talpnyaló politikusok immár nem tartják szükségesnek azt sem, hogy legalább értelmessé, logikailag egységessé formálják azokat az ideológiákat, melyekre néha – igaz, egyre ritkábban – hivatkoznak. Manapság már nem kell eszmékkel sem megtámasztani, szebbé varázsolni az „elitek” uralmát és gátlástalan kizsákmányoló technikáit: a „politikai marketing” is megteszi. Vagyis a legképtelenebb hülyeséget és hazugságot is képesek rezzenéstelen arccal a közvélemény elé tálalni. Mikor üt végre az igazság órája?
@Red shield representative: Szerencsére anyád hitelbe is szop. :-))
Ha már úgyis cserélik a szobrokat a téren, én javasolnék egy műalkotást a Parlament elé:
wiki.javaforum.hu/download/attachments/8683560
/szobor.jpg

:)
@littlered: Majdnem sorstársak lettünk, de tavaly hosszú hezitálás után úgy láttam, hogy a manyup pénzeket mindenképpen le fogják nyúlni és nem akartam mártírrá válni, ezért inkább tartottam a markom a reálhozamért. Ahogy kinéz a dolog, most már az se nagyon lenne, mert a tőzsde is lefelé tart. Naivitás volt azt hinni, hogy valaha is látjátok a befizetéseiteket, de szükség van az ilyen mindennapi idealistákra. Együttérzek veletek, sok sikert!
@Red shield representative:

Te Perge Ottót tartod mércének? Engedd meg, hogy kiröhögjelek, és több kérdésem nincs.

:-D :-D :-D

Ja, várj, esetleg idézhetnél még Bogártól is valami kibaszott borzalmasat, és retteghetnétek hárman tovább a liberalizmus gondolatától is, ahogy eddig.
@Fabius: Az hogy ki beszél róla sajnos a jegybanki rendszeren nem változtat.
@Walter Melone:
"Á, puhapöcsű banda vagyunk, nem fogunk mi autókat meg parlamentet gyújtogatni."

A gyújtogatás, tombolás hiánya csak az elkúrt szarjobbos csürhe felfogásban puhapöcsűség, amúgy a normális civilizált emberek természetes jellemzője.
@Red shield representative:

A zsidóktól és liberálisoktól rettegést meghagyom a haza fülkeforradalmárjainak. Már ha sikerül végre eldönteni, hogy a zsidóktól vagy a liberálisoktól rettegjenek jobban a Nagy Beszaráselméletben.

Mellesleg Perge Ottó esetében nagyon is számít az is, ki mondja a micsodát. Ha te azonosulsz ezzel a te dolgod.
@Red shield representative:

Mellesleg az éppen hatályos jegybanktörvényt hivatalos nevén így hívják:

2001. évi LVIII. törvény a Magyar Nemzeti Bankról

Magyarul Orbán Viktor kormánya írta, és Járai uralkodása is éppen eszerint zajlott. Uppsz.
@Fabius: Tudom hogy mit tettek 10 éve. És most változtatnának. Ami ilyen vihart arat zsidó körökben csak jó kezdeményezés lehet.
@sárkányfő: A gyújtogatás, tombolás hiánya csak az elkúrt szarjobbos csürhe felfogásban puhapöcsűség, amúgy a normális civilizált emberek természetes jellemzője.

Ki volt a szpíker? Bakáts?
fél-off:

pár napja itt szóba került az egyházi iskolák ügye, és akkor bátorkodtam leírni, hogy szvsz az egyház mágnesként vonzza a szexuálisan torzult alakokat, illetve a cölibátus az emberre természetellenes életmódot kényszerít, ami szintén törvényszerűen vezet a torzuláshoz. ebből pedig az következik, hogy a szexuális pedofil bűnök tömegesek lehetnek az egyházon belül, a kiderült esetek még ezrelékben sem mérhetőek a valódi esetek számához.

nos, íme itt egy újabb bizonyíték, mai friss hír:
"Egy független bizottság által pénteken közzétett jelentés szerint több ezer kiskorúval szemben elkövetett szexuális visszaélést követhetett el a holland katolikus egyház."
"A bizottság tízezer és húszezer közé teszi azoknak a kiskorúaknak a számát, akik a kérdéses időszakban hosszabb-rövidebb ideig valamilyen egyház által működtetett intézetben tartózkodtak, és különböző súlyosságú szexuális bántalmazást szenvedtek el."
"a tanulmány készítőinek mintegy 800 elkövetőt sikerült azonosítaniuk "

A holland egyház tagjai tehát évtizedeken át, életvitelszerűen, ipari méretekben erőszakoltak meg sok ezer kisgyereket. Erre már szó sincs, ez a végtelen gonoszság és a sötét borzalom maga. A holland egyház maga a poklok pokla lehetett szegény kicsiknek, akiknek nyilván egész életét, személyiséget meghatározták, tönkretették a feldolgozhatatlan brutális traumák.

Bárcsak hinnék a pokolban... Akkor elhitetném magammal, hogy oda kerültek. De ebben még a kisgyerekeket álló fasszal tömködő papok sem hihettek, különben nem merték volna ezt tenni.

Ja, és amit írtam továbbra is tartom... a kiderült esetek csak egészen piciny töredékét képezik a valóságnak...
Úgy érzem bármelyik következő szikra robbanáshoz vezet. A magánnyugdíjpénztári befizetéseimet (is) ellopják. A bankbetétemet nem fogják ezek a mocskos és aljas bűnözők. Időben a határon túlra vittem és megyek utána amint eljön az idő.
Egyszerűen nem találok magyarázatot arra, hogy gyurcsány egy hazug mondatáért kitört a zavargás, most meg ennél sokkal több és aljasabb húzásért, hazugságért, lopásért, fosztogatásért, zsarolásért, hazaárulásért, erőszakos államosításért semmi sem történik...
@sárkányfő: Felfeded a forrásodat, tesó?

+

Egyház nemegyenlő cölibátus. Csak a katolikusoknál és ott is csak a papokat érinti.

+

a cölibátus az emberre természetellenes életmódot kényszerít, ami szintén törvényszerűen vezet a torzuláshoz. ebből pedig az következik, hogy a szexuális pedofil bűnök tömegesek lehetnek az egyházon belül

Amikor nem volt csajod automatikusan a gyerekeket dugtad?
Nekem még kellett vonulnom május 1-én a tribűn elött.
Nem lesz újdonság, ha megint kell.
Bár szerintem virsli-sör nem lesz!
@Red shield representative:

Ja, bizonyára. Mint idézőjelbe tenni azt a függetlenséget amit a pont az Orbán kormány szabályozott utoljára, és ettől rettegni, közben liberálisozni meg zsidózni ostoba fasz módra, ahogy Perge csinálja. Akkor most Orbán melyik? Zsidó vagy liberális? Esetleg Perge egy díszfasz, aki azt se tudja mitől retteg éppen.

Te meg ehhez asszisztálsz?
Megjegyzem ez nem ellenállás, (részemről) hanem egyszerű matek. Nem lesz állami nyugdíj, vagy ami lesz azzal mindenki kitörölheti, én azért maradtam a magánba mert itt meg van/volt az esélye annak, hogy marad valami.
Ugyanakkor kikérem magamnak, hogy a tisztelt posztíró egy kalap alá vesz engem "a demokrácia védelmezőivel."
@Red shield representative: ha nem szalma lenne az agyad helyén, egy másodperc alatt megtalálnád a hírt a beidézett mondatok alapján. ilyen bonyolult megoldás persze neked eszedbe sem jut magadtól...
jó premisszákból rossz következtetés. Ezek az emberek

1) szét vannak szórva az országban
2) jól szituáltak, normális munkájuk van - mintha 400k-s átlagkeresetről olvastam volna, amit nem tesznek kockára

nem fognak utcára menni. A jogi út viszont elképzelhető.

ezzel együtt Orbán jól választotta ki, hogy kivel packázzon. Ezek úgyis jól azonosított rendszeridegenek, és még csak vissza se nagyon fognak csapni, legalábbis időben, hogy foganatja legyen.

Ezeknek a profizmusa hátborzongató, meg az, hogy ha mindezt jó célra használnák, még a végén fellendülne az ország.
@Fabius: Ha lehet a parlament közvetlen befolyása alá kell vonni a központi bankot, én ehhez asszisztálok.
@Red shield representative: Náci hulladék anyád megint éjszakiban van? Nem tudod megkúrni ahogy a fajtád szokta ? Akkor menj apádhoz te rakás szar.
Egyébként náci gyökér, bibliát ismered ?
"Megáldom azt aki téged megáld és megátkozom aki téged átkoz."
Kikről mondta ez az Úr pöcsarc ?
@Red shield representative:

Gondolom ugyanilyen lelkesen asszisztálnál akkor is, ha Gyurcsány vonná a kétharmados parlamentje irányítása alá.

Szóval?
Beszt megmondás evör.
Köszönöm.
Osztom.
@Fabius: Nem, rühelleném. Szerencsére 1/3-a sem lesz sosem.
Ez is friss meleg:

Navracsics Tibor: "A magyar igazságszolgáltatás függetlenségét az biztosítja, hogy az Országos Bírói Hivatal elnökét a köztársasági elnök jelöli, aki önálló hatalmi ágat képvisel - áll a kormány Viviane Redingnek írt levelében."

Orbán Viktor pár hónapja még ezt mondta:
"az államfő nem különálló hatalmi ág, így nem is lehet ellensúlya a kormánynak, hanem a végrehajtó hatalom része."
Ugyanilyen szerepfelfogásról nyilatkozott az államfő is.

hvg.hu/itthon/20111216_reding_level_navracsics

Fabius, itt miért nincsenek szavazások? Úgy elnézném mire szavaz a nép pl. egy ilyen kérdésnél:

Szerintetek kiről kéne megformázni a Hazug Cinizmus Szobrát?
1. Navarcsics
2. Lázár
3. Orbán
4. Matolcsy
5. Szíjjártó
6. Ez a bőség zavara, csoport-szobort kéne...
@Fabius: Pont ezt akartam kérdezni. A parlament befolyása most, hú de fontos egyszerre! Horn alatt is az volt?
Pedig milyen jó lenne a valóvilág helyett a tévében nézni egy kis igazi valóvilágot.Természetesen fotelből sörrel a kezemben. Egy kis rohamrendőrök elől való futás ,kergetőzés, már rég volt elnézegetném a tévében:)Csak hát akit bevisznek pár napra azoknak a munkahelye is általában ugrani szokott.Nem tudod megmagyarázni hol voltál pár napig miért nem mentél be melózni.Na meg a bíróságokra járkálás, nem egyszerű a téma.
@sárkányfő: Laokoon-mintára facsarodjanak egymásba. De sírva enné a kígyó mindet.
@sárkányfő: Az a köztársasági elnök, aki - ha jól viselkedik - el is olvashatja a lapokban, hogy kit jelölt ki.
@Red shield representative:

Aha. Tehát az elv nulla, csak Viktor szekerét tolod. Miután ezt sikeresen tisztáztuk innentől ennyit nyom a latban a véleményed.
@Fabius: Nem blogger vagyok én hogy elvekből éljek. Tudod én dolgozom, érdekeim vannak.
@Red shield representative: Csak kibújt belőled a zsidózás popocatepetl. Hogy váltod a sékelt? :-))
@a szív fészkei:

Az elvtelenségen csak röhögni tudok. Vagy szánakozni. Azon pláne, mikor olyan ellen tiltakozunk amit a mi emberünk írt.
@a szív fészkei: ne nagyzolj, nem tud az olvasni... valaki felolvassa neki...

de hogy Szájer feleségére, Orbán családi barátjára azt mondja a Navra, hogy független... pofám szakad le...
@Red shield representative:

Tudod én is dolgozom, és az érdekeim mellett elveim is vannak. Nem mellesleg néha képes vagyok felülemelkedni az érdekeimen az elveim kedvéért.
@Fabius: OK. Akkor kérdzlek, hogy hogyan, milyennek képzeled az elvhü politikát? Ki lenne hiteles? /Az nem ér hogy bárki/

10 éve teljesen más volt a helyzet, abszolút prosperált a gazdaság. Sem a köznép sem a politikus nem foglalkozik a bankokkal amíg megy a szekér.
Pár óra alatt kaptam jó néhány levelet hogy vannak azért bátor emberek akik hajlandóak is tenni a dolgokért. Mint ismeretes és már írtam 17 óra körül január első munkanapján mint magánember be akarom perelni a magyar államot. Első körben Alkotmánybíróság és mellette Helsinki Emberjogi Bizottsága is. Ha valaki manyu tag de nem akar perre menni legalább az aláírásával támogassa hogy nem ért egyet a döntéssel és hogy ez így nem mehet tovább. Aki meg amúgy is velem tartana kérem dobjon egy emailt. Azt hogy itt hozzászólunk nem jutunk elöbbre. Ide tudtok írni: arpadusz kukac gmail pont com
@Red shield representative: Majd nézem, ahogy a magadfajták hogyan zabálják fel egymást és takarítjátok ki saját magatokat az élővilágból. Ugyanis ha a paraziták gazdatest nélkül maradnak, akkor először egymásnak esnek, aztán a végén eltűnnek nyomtalanul. No ezt ki kell várni okosan, de el fog jönni az ideje. Utána lehet újrakezdeni.
Ez a mocskos , tetű, szarházi, gőgös, sunyi politika sose látott mélységekbe tolta hazánkat!

Orbán takarodj , kéri a nép!
@Red shield representative: popcatepetl! Ne kábíts! Ismerünk régen! Azzal hogy nicket váltottál, nem mész semmire, a stílusod felismerhető.
@arpad1983: A Helsinkivel én is felvettem a kapcsolatot. Az AB-nek nem látom értelmét. Egy rakás maskarás gyáva és gerinctelen kesztyűbáb.
Volt nyolc évük kigondolni, hogy mit fognak kezdeni 2010 után.
Pedig én mondtam az összes ismerősömnek, akik lelkes narancs hívők voltak: "Én még emlékszem az ezüst hajóra. Ezek a fiúk pont olyan zseniális közpénz tolvajok mint a piros oldal. Ezekre akarsz szavazni?!" Ráadásnak a "korlátlan" hatalom totál megvadította őket. Most már nemcsak a magot, de a magtárat is elhordják. :-O
És igen, a január akkora hideg zuhanyt hoz, hogy én nem is értem az embereket, mire várnak?!? Ennyire mazochisták?
@Red shield representative:

Speciel a jegybankkal most sem kell ilyen szinten foglalkozni. Nekem tetszik az eltolt rendszer, amiben az aktuális hatalom fölött ott a fék, akit az aktuális jegybankelnök személye jelent. Így a napi politikának nincs ráhatása monetáris politikára.

Én mondjuk Járai elnöksége alatt is ezt gondoltam, pedig nem szerettem, mert a devizahitelek elterjedéséért ő is felelős volt a magasan tartott alapkamattal.
@sárkányfő: Mondania kell, mert különben az ő pofáját szakítják.
@röhögő: És most büszke vagy magadra? Már úgy is untam a popocatepetl nicket.
@Parajpuding: Igen de mint magánember beadhatod januártól az AB-hoz.
@Parajpuding: Egyenlőre én gazdagon kapok enni, miota a Fidesz van hatalmón és az adom is kevesseb. Ugyhogy én elvagyok.
@a szív fészkei: már mér kéne? fegyvert fognak a tarkójához, hogy mondja, különben lelövik?

nem kényszer miniszternek lenni, nem kényszer hazudni, nem kényszer szar alakká válni... ez az ő döntése volt, és az ő felelőssége is.
@Red shield representatíve: A te nicked így nem jelent semmit, de elég beteg lehetsz...:)
@Red shield representative: A francba, ezt nem magamnak akartam küldeni... :-((
@Red shield representatíve: Szóval te is a politikai elitet védelmező, direkt a seggük megóvására jól tartott réteg egyik tagja vagy... én a helyedben nem lennék büszke magamra.
@Gamma Leonis: Míért lenne az szégyen? Ebben a változó világban már régen nem elvek mentén élünk.
@Gamma Leonis: Hogy jót zsidózhatok, az meg csak hab a tortán.
@Fabius: Nem az a kérdés, hogy azaktuális hatalom fölött mi a fék, hanem pl. az, hogy a jegybankelnök személye fölött hol a fék?

Ebből a szempontból ma teljesen más szitu van mint 2001-ben.
@Red shield representatíve: Akkor ne csodálkozz rajta, amikor esetleg te is kapsz egy golyót a lázadások során... Tudod, elég kellemetlen lesz, amikor nemcsak ti, a kisebbség fogtok köpni az elvekre, hanem a többség is. ;-)

Ui.: Annyira érdekes, hogy a haszonélvezői egy torz rendszernek el sem tudják képzelni, hogy jön még kutyára dér. Az emberek tényleg meglepően korlátoltak. :-D
@sárkányfő: Látod mi a fideszes krédó Red Shield stb. gyönyörűen és tiszteletreméltó őszinteséggel hozza: "Egyenlőre én gazdagon kapok enni, miota a Fidesz van hatalmón és az adom is kevesseb. Ugyhogy én elvagyok."[..]"Red shield representatíve 2011.12.17. 00:48:55
@Gamma Leonis: Míért lenne az szégyen? Ebben a változó világban már régen nem elvek mentén élünk.

Tahótlanítok
Válasz erre
Red shield representatíve 2011.12.17. 00:49:37
@Gamma Leonis: Hogy jót zsidózhatok, az meg csak hab a tortán."

Navracsics sem gondolkozhat emelkedettebben. Lehet, hogy ez is nála jómunkásember a minisztériumában, mint anno az a Dorottyát ekéző fittyfiritty.
@Gamma Leonis: Egyenlöre kétharmad van és a nép ujra megfog szavazni minket. Nektek sokáig kuss lesz még. Vergőgyjetek csak!
@a szív fészkei: Legfeljebb Skicc majd kijavítja a hejje sírását, mint "egyenlőre, hatalmón, kevessebb".

Díszpinty feltálalta magát most, ebből látható, nincs különbség: az hogy Navracsics esetleg jobban fogalmaz nála, lényegtelen. Pont ilyen habzsidőzsi, mindenki mást leszarok + az se igaz, amit kérdezek-típus, mint ez itt.
@Fabius: Abban, hogy akkor nem az EKB mondta meg, hogy mikor és mennyi forint nyomható.
@Red shield representatíve: Nem tartozok egyik politikai oldalhoz sem. Független gondolkodóként pontosan látom, hogy miféle rendszer alakul ki, és nem tapsikolok örömömben.
@a szív fészkei: hát, nem tudom. popcatepetl egy szerencsétlen kromanyomi előember, valszeg nem kapott túl sok esélyt az élettől, kitölti az életét a trollkodás meg a zsidógyűlölet, igazából csak szánni lehet.
Navra azonban vala egy értelmiségi volt, neki volt civilizált értékrendje, neki volt mit elárulni, neki volt honnan lesüllyedni, neki volt mit eladni 30 ezüstért.
@Red shield representatíve: Egyelőre te vergőcc. Az írásbeliséggel. Veled íratták a Tákolmányt? Illenél hozzá színvonalban.
@sárkányfő: De eladta magát és károsítóbban ténykedik, mint ez itt a változó nickjeivel. (most nem azért, de a nagymogyorók miért mindig idegennyelvű nevekkel nyomulnak?)

Te ismerted Navracsicsot? Vagy honnan vagy biztos a civilizált értékrendjében? Ezzel a despotával ennyire összefonódni, ez a világ mely részén jelent civilizációra utalást?
@sárkányfő: Azért az is siker hogy már itt a blogon is követőm akadt Red shield representatíve néven....röhögő az, intelligens gyerek.
@sárkányfő: Mi bajod van azzal hogy nicket váltottam? A popocatepetlt megúntam. Ennyi.
Közöd?
@Red shield representative: Bocs feleslegesen tettem egy vesszőt!
Helyesen "röhögő az intelligens gyerek."
@Red shield representative:

Erősen hiányosak az ismereteid :-D :-D Elárulom a Nagy Titkot: soha nem nyomtunk annyi pénzt, mint amennyit ex has kitalált valami félhülye, és ezt a saját jól felfogott érdekünkben tettük.

Bokros csomag sem azért volt, mert Horn Gyulának nem lett volna kényelmesebb éjjel nappal nyomtatni a lóvét a pénzjegynyomdában.
hvg.hu/itthon/20111216_nyilt_level_amerikaiak#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_12_16

Nem a libsik vannak az aláírók között többségben. És Amerika egy elég vallásos ország.

Persze, a hülye globálpisták ezt is tőlünk lopták, hisze Selmeczi szoláriumszökevény szenátornő korában milyen jól nyomata ezt a műfajt sok évvel ezelőtt...
@a szív fészkei: Selmeczi képviselő asszony megvédte az emberek nyugdiját, mert nem nyugdij alapokban lesz, ami eluszik a tőzsdén.
@a szív fészkei: Mondom _volt_. 2006 előtt. Akkoriban még politológus volt, néha láttam a tévében, meg ha jól tudom egyetemi tanár is volt.
jogot oktatott a miniszter úr, aki most saját szakmáját is szemen köpve gyártja a visszamenőleges tv-eket, meg a többit...

mindegy, rég volt. mára már bedarálta a fideszes mentalitás, nem lehet visszahozni.
@Red shield representatíve: Drága, ha az, amit nem védett meg az a gyönyörűszép szenátornő, elúszott a tőzsdén, akkor mégis mit nyúltak le barátaid, a narancsenyves kezűek? A veszteségért, a mínuszért kajtattak ennyit: Sőt még most is?
@Fabius: Elég ha annyit írsz hogy a monetáris politika alapvetően más az EKB tagság óta. Nehezen lehet így nemzeti érdekeket képviselni. Hogy kell-e az más kérdés.

Horn-Boros alatt sokkal magasabb volt az infláció IS, mint most.
@sárkányfő: De te írtad, hogy nem Kalasnyikovval a homlokán lett kényszerítve erre. Vagy megzsarolták valamivel?

Ha nem, akkor predesztinálva volt erre és élvezi, mert illik hozzá. Hisz lett volna épp elég oka és ideje már eddig is felállni és sikítva otthagyni ezt a trágyadombot (ami hasznos Orvbánékkal szemben)
@a szív fészkei: ez igaz. nézd, nem tudok mit mondani, és védeni se akarom. a benyomásom az volt róla, hogy régebben egy értékesebb ember volt, mielőtt ide süllyedt volna. ha valaki egy tahó családba születik, az végül is mentség valahol, nem kapott esélyt a sorstól. Navra azonban értelmiségi volt, amihez jár egy kulturáltság, egy értékrend, a szakmák tisztelete, ilyenek. Ennek fényében az ő bűne súlyosabb. A tudás felelősséggel jár(na), de ő eladta magát ennek a bandának.
hagyjuk, nem ér ennyit, ha valaki szíjjártó és orbán csapatát felvállalja, arra kár szót vesztegetni.
Ó, én alig várom, hogy besorozzanak és a kezembe adjanak egy AK-47-est. Aztán már csak egy miniszterelnöki vizit kell, a többit tudom magamtól is.

Ja, és kedves TEK-esek nyaljátok ki a seggem, te is, Pintér, aki kussolsz a Fenyő-gyilkosságról, te meg különösen, te rohadék diktátor, csak egyszer legyen alkalmam elharapni a torkod, meg fogom tenni.

Azért, mert én tényleg hazafi vagyok és azt akarom, hogy ennek az országnak és népének jó legyen.
@sárkányfő: Így van, egyetértek veled. Nincs bocsánat.

magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/jozsefa/tudod.htm

TUDOD, HOGY NINCS BOCSÁNAT

Tudod, hogy nincs bocsánat,
hiába hát a bánat.
Légy, ami lennél: férfi.
A fű kinő utánad.

A bűn az nem lesz könnyebb,
hiába hull a könnyed.
Hogy bizonyság vagy erre,
legalább azt köszönjed.

Ne vádolj, ne fogadkozz,
ne légy komisz magadhoz,
ne hódolj és ne hódits,
ne csatlakozz a hadhoz.

Maradj fölöslegesnek,
a titkokat ne lesd meg.
S ezt az emberiséget,
hisz ember vagy, ne vesd meg.

Emlékezz, hogy hörögtél
s hiába könyörögtél.
Hamis tanúvá lettél
saját igaz pörödnél.

Atyát hivtál elesten,
embert, ha nincsen isten.
S romlott kölkökre leltél
pszichoanalizisben.

Hittél a könnyü szóknak,
fizetett pártfogóknak
s lásd, soha, soha senki
nem mondta, hogy te jó vagy.

Megcsaltak, úgy szerettek,
csaltál s igy nem szerethetsz.
Most hát a töltött fegyvert
szoritsd üres szivedhez.

Vagy vess el minden elvet
s még remélj hű szerelmet,
hisz mint a kutya hinnél
abban, ki bízna benned.

1937. július-augusztus
úúú ma nem volt véleményvezér, csak ezek az amatőr varánusz, vastagbőr, török gábor lemez...?

ááhhh... már az index se a régi :)
@Red shield representatíve: vörös pajzsika csak nem pajzstetű? és milyen repi? melyik CD -rőlo vagy DVD-ről kell játszanod a főkloákát ide? rá van kötve a szennycsatornára nyugodtan öntheted a szart ami gyüvik belőled odafolyik közvetlenűl még a szagát sem érezzük...meddig kapod a díjazásodat a blogozásért?
Sírnak a judeobolsevik gennyládák :))
@Parajpuding: pardon: Gyurcsány egy őszinte mondatáért tört ki a zavargás. Azt egyébként én sem értem, mi ez a fásult csend
Megnőtt a táborod - nem is kevéssé /egyébként egyet is értek, de megyek újra szemezgetni/ - csak átfutottam. Szeretek elidőzni - itt meg megint zuhog.
@sárkányfő: diploma nem jár intelligenciával. Azt anyutól kapjuk - meg taláp apjuktól, ha rá ér.
Apja nem ért rá, elírtam.
@Schindler Pistája: A spenótot már gyerekként is utáltam, puding-formában pedig végleg, de hát neked is lehet véleményed, max. nem osztom.
Pudingocska ne zsidózzál, ne anyázzál, hócipőt fel, s húzás. Többé én veled szóba sem állok - mi a f...t keresel itt, ha nem tetszik, lehet arrébb menni.
A poszthoz:

Egyszerűen nem értem mit akartak a fidesz-szavazók. Én ahhoz képest elég fiatal vagyok, és csak tizenévesen láttam az első Orbán-kormányt, aztán - a politika iránt már akkor érdeklődően - végignéztem a két (három) MSZP kormányt.

Komolyan kérdezem: ki az, aki a FIDESZ-re szavazott, és most elégedetlenkedik?

Annyira előrelátható volt... Előző 8 évben ellenzékben szintén sokat elárult. Ki gondolta, hogy van szakértelem? Miből gondolta? Ki gondolta, hogy nem a dölyfös arrogancia ural majd' mindent? Ki gondolta, hogy 2/3-dal bármiféle megegyezést, konzultációt kezdeményeznek? Ki gondolta, hogy nem a személyes ismeretségen alapuló (kontra-)szelekció fog érvényesülni? Ki az a vak ember, aki nem látta, hogy mi megy a fideszes önkormányzatokban 4 éve? Mert hogy Zuschlag eltolt 70 millát, nagy botrány lett, de én Kósa "mr 20%" környékéről származom, és - nyilván az mszp-s vagy független polgármesterek is brutálisan loptak - ezer sztorim van, hogyan tüntettek el, összességében milliárdokat fideszes polgármesterek és egyéb kedvelt embereik (ezeket bennfentes infók alapján állítom, de gyakorlatilag szinte szóbeszéd tárgya, hisz kisebb helyekről beszélünk. És az emberek legyintenek rá...).

Bár engem is irritált Debreczeni, mikor diktatúráról beszélt (nem szeretem a sarkos, árnyalatlan véleményeket), de végül igaza lett.

Szóval nem értem, hogy ez a sok tényleg tájékozott és figyelmes ember hogyan szavazhatott Orbánékra. Az utolsó pár év MSZP-kormányzás is eléggé gáz volt, és ebben az a párt(és főként néhány alakja) borzasztóan hibás. Gyurcsány - amellett, hogy kissé pojáca, és sikertelen kitörési kísérletei voltak - csak részben hibás. Őt is lehet ekézni persze - joggal - , de azért olyat ő se mert volna megcsinálni, mint Orbán. Egyszerűen az ő világnézetébe se fér bele...

És még egyszer, nem tudom miből következtetett sok fidesz-szavazó arra, hogy Orbán demokratikus és felkészült lesz? Tippeltek egyet? Ja, akkor nem is sajnálom az 50 milliárdjukat - már ha az övék egy része...
@a szív fészkei: "Ez tényleg kizárásra játszik!!!! "

És baj az nekünk? Csak 5 percre léptessen ki minket minden kultur-klubból! Őt ugyanis csak ezek védik attól, hogy mi lámpavasra húzzuk.

Csak 5 percre kilépünk minden egyezményből. A hatodik percben megtisztulva léphetnénk vissza. :)
A mennyiség előbb-utóbb átcsap minőségbe, mint Hegeltől tudjuk. Hiába szalámizzák a társadalmat, hogy egyenként csesszenek ki mindenkivel, össze fog adódni a sérelem. Ha a menekülőkapukat - demokratikus intézmények (ombudsman, AB, bíróság stb.) - is bezárják akkor robbanás lesz.
Nem a XIII. kongresszuson, hanem 1988-ban, nem Kádár János, hanem Grósz Károly, de azt mondta. Csak azért hozom szóba, mert hatásosabb a szabatos érv, még ha igaza is van az embernek, akkor is.
Nem fontos, de tényleg, legyetek jobbak másnál!
@SchindIer Pistája:
Ne zsidózz. Azért ne zsidózz, mert akit érint, sokféle és sokfélét gondol rólad.
Akit nem érint, de nem teljesen hülye, érzéketlen barom, az meg utálkozik és várja, rá majd mit mondanak az ilyen könnyűszájúak.
@Red shield representative: zsidó az apád fasza, te nyomorult barom!
A maffia ismérvei:

A maffia igyekszik a feketegazdaságból megszerzett pénzét tisztára mosni, ezért:

- támogat politikai pártokat
- igyekszik magas poziciót szerezni a rendőrségnél.
- igyekszik bejutni a legfelsőbb ügyészi körökbe
- igyekszik minél több képviselőt, helyit és országgyűlésit korrumpálni.
- igyekszik bejutni a a bírói körökbe, perek irányítása céljából
- igyekszik poziciót létesíteni a bankokban
- off-shor cégek sorát használja a pénzek mozgatására.
- nagy pénzekkel száll be a labdarugásba

Nos, ez nem ismerős?
102 ezer Agresszív Kismalac.
tőlem majdnem 2 millát nyúltak le. 30 éves leszek márciusban. világ életemben pontosan adóztam, soha nem volt elmaradásom, szürke/fekete jövedelmem. ezek pedíglen ellopták. ideje lesz nézni egy olyan országot, ahol a leendő gyerekeim felnőhetnek, illetve, ha nyugdíjat is szeretnék, akkor a jelen formában (manyup tagsággal lemondtam ugye az államiról, most pedíg azt elvették) annak az országnak az állampolgárává kell lennem, és osszehozni, hogy ott kapjak nyugdíjat.
akkor viszont a magyarról önként és dalolva fogok lemondani.
az "igazi nemzeti kormányba", ha eljön, pedíg bele fog rokkanni Magyarország. most is az EU tartja bennünk a maradék lelket. ha onnan kilépünk, akkor nettó vége mindennek.

kollektíve akik zsidóznak: menjetek a francba! bár lehet, hogy a kevés IQ-tokkal azt sem tudjátok, hogy miért épp a zsidókkal van bajotok. na mindegy, feleslegesen nem tépem a szám.
@Kangörény_:
"zsidó az apád fasza, te nyomorult barom!"

Kedves Kan!

Igazad van egy nyomorult barom vagyok. Egy elfajzott szar paraszt. Bocsáss meg nekem az undorító görénynek. Nekem, valahogy tetszik, ahogy idióta eszményképeim rombolják az országot gyógyszeres befolyásoltság alatt. Imádom a korruptakat. Nagyon ügyesen ellopják a pénzeteket. Igenis kell a felcsúti multimilliárdos barátomnak az összes pénzetek.
Tetszik, ahogy leszúrta magát az idős nyugdíjas bácsi. Klasszul megy tönkre az ország.
@Kangörény_: Különben meg kiugrott zsidóként már hadd mondjam meg a valóságot! Ott a rabbinak tilos volt a gyerekekhez nyúlni, a papoknak meg szinte kötelező. Ezért keresztelkedtem meg.
@ezmegmi??: Miért a zsidókkal? Mert kell egy közösség akire a tehetetlenségből adódó gyűlöletet irányítani kell. Van aki a románokra, van aki cigányokra, Kivlov a nyugdíjasokra, mi meg a zsidókra. Ennyi.
@red shield rapresentative: Az 55 éves idős nyugdíjas bácsi.
Abban a nyugdíjas bácsiban volt tartás. 40 évesen tönkre ment a dereka bányászként. Eltelt tíz év, igazából nem jött rendbe, csak egy kicsit jobban van. Na most 50 évesen Zirc környékén találjon magának munkát a szar derekával. Bravó Orbán kormány!
@kpityu2: Na akkor 55. Remélem te is fogsz 40 százalékos rokkantsággal 55 évesen munkát keresni! Sok sikert hozzá. Kár hogy nem én leszek a munkaügyis aki felvételiztetlek, mert olyan szívesen röhögnék a szemedbe hogy - "Vén kripli mit akar itt, amikor a fiatalok sorba állnak szarért, húgyért?"
@Red shield representatíve:

Mekkora "szemét" vagy!

Te képes lehettél adakozni a kolontáriak részére, szerintem még a felsőzsolcaiak javára is.

Te akkora "bunkó" vagy, hogy akár még a villamoson is átadod a helyed egy idős hölgynek.

Te egy bolond, vagy még becsületesen adozól is.

Micsoda ember vagy te? Nem vagy közénk való, te, te, te ember!
@kpityu2:

Pityu! Látod ezek nagyon bolondok, nincs is off-shore cégük, meg nem is lopnak. Hagyjad a picsába ezeket, nem a mi fajtánk. Megyes Tamáséknál mikor lesz buli? Jól bebasztunk, meg a csajok is jók voltak.
@Red shield representatíve: "Abban a nyugdíjas bácsiban volt tartás. 40 évesen tönkre ment a dereka bányászként."
Aha, persze. Vagy inkább rokkantosították, hogy ne rontsa a munkaügyi statisztikát. Persze, 15 évvel később még nehezebb munkába állni. Melyik sikerorientált vállalkozónak kell egy 55 éves volt bányász? Csak vinné a pénzt, nem lenne mit befizetni a manyupba az adókedvezményért. A rokkantnyugdíjat meg úgyis az állam fizeti, nem a manyupos. Az magának gyűjt.
Viszont valaki az rokkantnyugdíjért akkor is megdolgozik, ha ő nem. Ez a szomorú gazdasági tény.
hát én azért legkésőbb gyurcsánynál, de talán már medgyessynél elvesztettem az érdeklődésemet a paródiapolitikusok iránt. mivel a demokrácia alapja egy ígérgetésen alapuló populista-marketingista szimpátiaválasztás, ahol minden segghülye, osztogatott gulyásleves-vezérelt barom is szavazhat, akiknek alapvető gazdasági és társadalmi dolgokról sincs halványlila fingja, ezért ez nem egy jó rendszer. a középszer hülyék rendszere, akik minden baromsággal képesek elkúrni az idejüket, ahelyett, hogy kezükbe vennék a sorsukat. továbbá az sem tetszett, hogy ezeket a magukért felelősséget nem vállaló, komolyan tanulni és dolgozni nem akaró hülyéket többek között én tartottam el az adómból. bár nem hajtott senki, és csupán a látóköröm kiszélesítése miatt mentem ki külföldre, de többek között pont a nyugdíjpénztári mizéria miatt gondolom úgy, hogy ha magyarország csupán komonista vagy még komonistább, illetve egy antiszemita soviniszta szélsőjobboldali pártot tud felmutatni 21 évvel a rendszerváltás után, akkor én már az én életemben egész jól elleszek külföldön. még 8 év, és a magyar állampolgárságomat is le tudom cserélni, no, már alig várom. szólva orbánék (és a többiek) szavazót ugyan nem vesztettek, de havi 400 forint adót és járulékot viszont igen. ezt nekik!!! az élet túl rövid a holmi romantikus baszakodáshoz, hogy jajj, hát ez a hazám, itt élnem, halnom kell, meg hasonló sületlenségek.
@kpityu2: Így van Pityu, fasza gyerek vagy! Ez az 55 éves nyugdíjas lehet, hogy megrokkant a Gáspárék bányájában, de vessen magára a szarházi! Nem kellett volna olvasgatnia a 12 órás kőbányai munka után, vagy a háztájiban dolgozni, inkább edzett volna a balfasz, nehogy a dereka tönkremenjen. Nem kell ez a léha népség.
Gyere el a gyűlölködésünkre, ott aztán faszán tudjuk cikizni a rendes, becsületes marhákat.
Tegnap belerúgtam egy vak emberbe, jókat röhögtünk rajta. Jut eszembe este off-shore előnyökröl tart előadást dr. S.
de szép lesz amikor ezeket a Nemzeti szarokat akasztják:))))))
Fülke nélküli Forradalmat, mert a Diktatúrát demokratikus úton nem lehet leváltani!!!!!!!!!
@igényes: Te nagyon érdekes ember vagy!
Ezt írod:

"A maffia ismérvei:

A maffia igyekszik a feketegazdaságból megszerzett pénzét tisztára mosni, ezért:

- támogat politikai pártokat
- igyekszik magas poziciót szerezni a rendőrségnél.
- igyekszik bejutni a legfelsőbb ügyészi körökbe
- igyekszik minél több képviselőt, helyit és országgyűlésit korrumpálni.
- igyekszik bejutni a a bírói körökbe, perek irányítása céljából
- igyekszik poziciót létesíteni a bankokban
- off-shor cégek sorát használja a pénzek mozgatására.
- nagy pénzekkel száll be a labdarugásba

Nos, ez nem ismerős?"

Nem lehet bántani a társaimat, hiába is próbálkoztok!

Hogy ne maradjál hülye mesélek neked!

Van egy dr. Schmitt Pálunk, aki tévedés esetén, netán elítélnének mondjuk engem, hát bizony kegyelmi kérvényemet kedvezően elbírálná-

Van egy függőségbe sikeresen beszorított Bíróságunk-

Van egy ügyészségünk, mely mindenre képes.

Van egy Belügyérünk, aki már sokszor bizonyított.

Vannak önkormányzati és országgyűlési képviselőink, akik az ügyért bármire képesek.

Vannak banki kapcsolataink, magas szinten.

Vannak egyházi kapcsolatank magas szinten, némelyik pedofil, meg csaló, de kellenek.

Vannak média kapcsolataink, de rendesen!

Olyan off-shore hálózatunk van, hogy az szinte csoda.

A maffia pályakezdő fiatal csökevény hozzánk képest!

did you copy?
Tegye fel a kezet aki elhiszi hogy egy melynovesu nyelveket nem beszelo frusztralt budos cigany hozza el nekunk a kanaant.... Aki nem mellesleg olyan videki, mint a gemeskut, es a tenyleges munkvegzokepessegenek piaci erteke nem eri el egy netto 110et kereso adatrogzitojet?
@KopaszMercis: Nagyon megfedlek! Te nem vagy közénk való!

Kattints a linkre és láthatod, hogy VEZÉRÜNK nagyot alkotott!

www.pfla.hu/downloads/dokumentumok/PFLA_Kulunos_kozzetetelek_2010.pdf

A 7 alvezér közül kettő szinte táltos!

Öt egyenként 24 fős csoportot hoztunk létre, mind tiszta fajú árja (focista jelölt) árjuk van persze, most adtunk neki csak mi a te felhatalmazásod alapján 4 milliárdot/év. Nem lesz elég, de a szponzorok adnak még, vagy tízszer ennyit. A srácok, 120 db, ép fogazatúak, kétlábúak.

Sajátos nevelési módszert alkalmazunk velük szemben.
@FIDES AGITÁTOR:

Te Agitátor!

Nem lehetne a Haza és a haladás érdekében esetleg dolgozni, ha már ennyi az energia, meg a lehetőség?

Orbán esetleg litalálhatna egy "Rubik kocka szerűt" a kőbalta helyett (ezt már szintén feltalálták, tökéletessé is tették)
Chausescu és családja dőzsőlt a Román nép éhezett....MI LETT A VÉGE?:d
Most A Nemzeti Rohadék törpe és családja dőzsől a Magyar nép éhezik...
...MI LESZ A VÉGE?...vajon a magyar Nép is olyan tökös mint a Román?????
@bruhahahahihihi: kizárt, mi nem vagyunk olyanok, sajnos, sunyulunk, lapulunk, dumálunk /és ebbe én is beletartozom, és inkább menekülünk, mert a család miatt nagy a felelősség, így közel a 4x-hez... :(/
"A kiérdemelt bizalmat meg kell tartani, ezért akármilyen elsöprő fölénnyel is győztünk a mai napon, a következő évek során számunkra a legfontosabb a szerénység és az alázat kell, hogy maradjon."

Par napja ez a kedvenc idezetem...

Nagyon kevesen mondjak, hogy nem ezert allt a valasztason este 10-ig sort... ugyhogy gratulalok nekik, ez esetben gondolom, minden a terv (A TERV) szerint halad.
@Kőmíves Kelemen: Hihetetlen naivitás azt képzelni, hogy egy ilyen kis országban ki lehet épiteni egy putyini diktatúrát. Ideig-óráig igen.
Tik-tak...tik-tak...
Sajnálom, de tévedsz. Vajh miért volt a majdnem legelső törvény módosításuk valamikor 2010 nyarán, hogy szükség esetén egy idegen külföldi országtól rendfenntartásra segítséget kérhetnek?
Milyen szükség esetén az persze nincs részletezve. A többit rád bízom és gondold hozzá.
@bebe tv: Csak egy országot mondjál kérlek, ki jönne ide Orbán szavára? Valamelyik off-shore ország?

Ide, ha jön valaki az Orbán ellen fog jönni, nem mellette!
@bebe tv:

Amennyiben jól belegondosz, van olyan bank, mely az elsődleges információk alapján óriási haszonra tett szert, annak ellnére, hogy látszólag érintette őt is Orbán. Persze Orbán egy kiszolgáló szolga csupán. Hírtelen jött a keleti segítség Hernádinak, hírtelen lemondott az NBH vezetője.

Nagy pénz, 1000 milliárdos játszmák, melyet a tepertő azt hiszi megússza!

Bankokat minősítettek le, na ezek a leminősítettek vajon,,,,,,,,?
@bebe tv: Gondolom ezt olvastad!

www.pfla.hu/downloads/dokumentumok/PFLA_Kulunos_kozzetetelek_2010.pdf

Az USA és a nagyhatalamak rendkívűl erős információs hálózattal bírnak Magyarországon. Orbán egy balga kis szolga. Szerintem rálépett egy nagyon nagy kutya farkára, valószínűleg a sorsát eldöntötték. Nekünk tényleg csak rimánkodnunk kell, hogy minket nagyobb baj ne érjen.

Orbán, ha nem megy el a bús picsába, nagyon megisszuk a levét. Sajnos Orbánék nem is tudják kiknek a kezében vannak.
@kíváncsivagyok: cca 80 ezren itt élünk Budapesten és környékén... bárkinek kérdése van? :)
Ha ez a mocsok, senkiházi rablóbanda ezt ilyen formában véghezviszi, nekem ez a hülyeország már nem lesz a hazám.
Mint a 102 ezer rebellis egyike javaslom, fogjunk össze azért, hogy amennyiben jogszabály lesz ebből az aljas tervből, egy emberként kérjünk valamely normálisnak mondható államtól menedékjogot, mint a saját államuk által kirabolt, diszkriminált politikai üldözöttek.
Ennek lehetőségét mindenképpen meg kellene vizsgálni!
@Red shield representatíve: már kezdtem örülni,hátha valaki elásott.de fog még a talpad alatt fütyülni a szél.nevet válthatsz,de te akkor is egy köcsög szerb cigojna maradsz
Akikkel most kicseszett azok bő 90% - már alapból nem szimpatizál vele. Még olyan hülyéről is halottam aki csak azért maradt benn hogy " kicsesszen az Orbánnal ", szóval nem fog hirtelen 100 000 ember elpártolni tőle mert eleve nem őt favorizálták.
@Red shield representatíve: "Vergődni" majd te is fogsz amikor a te családi ezüstödre nyúl rá Viktor vezéred .Mit gondolsz te okoska az előző 3 millióból, és a mostani 120E mennyi volt a két harmad? Hogy a többiekről ne beszéljek? Ja a Parlamentben valóban 2/3 maradtok, majd legalább tudják név szerint kiket kell felelősségre vonni.Én ugyan látom ,hogy a magyarok birka türelműek, (sokáig nyelnek nem törődnek)de azért azt nem hiszem ,hogy mindent le fognak nyelni.Nem akarom, de nagy balhé lesz előbb utóbb.Én már átéltem ilyet és sajnos az nem válogat áldozatokban. Sok ártatlan ember fogja megszívni.
@rókafogta: Orbán salnos tudja, hogy a hatalmat, ha kiengedi a kezei közül börtönbe kerül, vagy esetleg Grazba.

Nagy harc lesz, mert nagyon jól tudja undorodnak tőle. Undorodik mindenki belföldön és külföldön.

Ez egy jel!

Orbán felmentette a titkosszolgálat főnökét
Felmentette tisztségéből Orbán Viktor miniszterelnök Balajti László altábornagyot, az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatóját, december 15-ei hatállyal - derül ki a Magyar Közlöny pénteki számából.
Szépen gyarapodik ám ennek az aljas, zsarnok, ördögien hülye bűnszövetkezet tagjainak bűnlajstroma!
Pl. csalás, lopás, zsarolás, sikkasztás, ... végül talán HAZAÁRULÁS?!
@igényes: Keresi az "embert" aki hajlandó lesz lövetni!
Orbán és bandája elveszítette a rakoncáját...
Tényleg nincs semmi biztonságban ebbe a neo-horthysta, neobolsevista, egypárti államban.
A manyupok teljes lenyúlása után valójában a cégek államosítása mellett már csak a banbetétek zárolása, "orbán-kölcsön/békekölcsön" kényszer jegyeztetés van hátra. Ez az ember azt hiszi, hogy a 33% választópolgár szavazatával ura lett életeknek és tulajdonoknak. Bosszantja, hogy Simor nem az ő füttyszavára táncol. Már ő az egyetlen a totális Magyarország kiépítéséhez.
Emberek ébredjetek, míg nem késő:
Hazug Orbán, hazug kormány, abzug Orbán!
Orbán hazudik nappal, hazudik éjjel, és még tolvaj is.
Alakult már faszbuk csoport 102 ezer dühös ember néven?
Azért azt ne feledjük, hogy az sose volt az ő pénzük. Azt mindig vonta állam bácsi. Több kérdés merül fel:
- a jelenlegi nyugdíjkifizetés alapja az elvont járulék. Ebből fizeti állambácsi a jelenlegi nyugdíjasokat. Ha nem jön be annyi, akkor a költségvetésből kell beletenni. Na most, a rendszer úgy van kitalálva, hogy mindenki fizet 4/4 járulékot. MNYP esetén ment 1/4 a pénztárba, 3/4 a nyugdíjasnak. A nyugdíjkasszában keletkező hiányt a költségvetés pótolta.
Tehát tulajdonképpen az állam fizette be a MNYP befizetéseket.
Ha jól emlékszem arról ment a vita, hogy akkor az MNYP kapjon államit és magánt is. Magyarul a 102ezer kiváltságos kapja meg amit mások is, plusz állambácsi fizesse a privát megtakarítást is. Akkor ki a pofátlan?
- Mennyire megbízhatóak ezek a pénztárak? Ugye reálhozamot nem nagyon tudtak kimutatni, nevetséges volt a növekedés. (nekem eddig minden pénzügyi tanácsadó úgy kezdte, hogy évi 15-20% simán megvan, ja igen és tudom hogy kamuznak). Ha mondjuk menet közben eltűnik valamelyik, akkor mi van? Csak nem állambácsi fizet? (Mi lett a AAA minősítésű Lehman Brother kötvényesekkel?) "Sajnálattal értesítjük, hogy pénztárunkon kívül álló okok miatt nem áll módunkban ön felé nyugdíjkifizetést teljesíteni. Ha kártérítési eljárást kíván indítani, indítsa a Magyar Állam ellen, aki kötelezte, hogy hozzánk tegye a pénzét. Üdvözlettel: MNYP"
Először is Orbán Viktor +!%/=5#&@{ !!!

Ez az egész nem más, mint egy tűréspróba. Húznak egyet a hurkon, megnézik az emberek meddig bírják, aztán ha megszokták húznak még egyet.

Az alkotmánybíróságot megvették kilóra, manyup pénzeket lenyúlták, stbstb...

Ezek után már csak az jöhet, hogy alkotmánymódosítás, egypártrendszer, magánbetétek lenyúlása, zárolása aztán viszontlátásra !

Emberek ! Az eltűnt 1.2 milliárd forintból mennyi is került elő? 60 miskulancia. Van tippem hova ment a többi, és van tippem miért kellett anno Móron meghalnia több embernek...

Hagyjuk már! Aki teheti húzzon el ebből a retekből. A gyomrom felfordul már ezektől a szarháziaktól....
Nem tudom mér báncsák a Orbán urat mikor ő csak jót akar a szent hazának az áldott jó szívével.
Mennyenek a picsába akik báncsák ők se tudnák jobban csinyáni a dógokat.
Hülye parasztok!
@histar007:
Megragadtad a lényeget, te hülye nyomi narancs...

Kaptunk egy szerződést, hogy mi maradunk, cserébe nem kell nekünk az állami nyugdij, viszont a fizetésünk nyugdijjáruléka a manyupunkba megy.
EZT államositják most, beleszarva az egy évvel ezelőtti ÁLTALUK is aláirt szerződésbe.

Ezt jusson el a csökött agyadig, amikor majd valamelyik szerződésedet rúgja fel a kormány önkényesen.

Mondjak példát?
Év elején a kormány megbizást adott jópár intézményének felújitási munkáinak tervezésére, év végi határidővel. A szerződés aláirását húzták októberig (változatlan határidővel), majd novemberben közölték, hogy -40% a szerződés szerinti árból, mert csak.
Határidő változatlan, kötbér ketyeg, csak éppen már az önköltsége se jön vissza a cégnek.
Ez várható majd mindenhol, a magánszférában is. (jah, bocs, most csak fele nyugdijan küldünk, mert kell még egy stadion)
@rókafogta: Hát a Jobbik kegyét keresi inkább!
Szerintem a "B" középet akarja megnyerni, mint 2006-ban tette.

Tagadta a Belügyminisztérium és a Budapesti Katonai Ügyészség is, hogy gyanúsítottként hallgatták volna ki Balajti Lászlót, az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatóját.

Staudt Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője, ügyvédjétől kapott információkra hivatkozva csütörtökön jelentette be, hogy gyanúsítottként hallgatta meg Balajti László altábornagyot, az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) jelenlegi főigazgatóját a Budapesti Katonai Ügyészség. Balajti ellen - aki korábban a Nemzetbiztonsági Hivatalt vezette - Staudt Gábor tett feljelentést azután, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal olyan szakvéleményt készített, amely szerint Staudt és három frakciótársa nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

Staudt Gábor szerint Balajt hivatali bűncselekménnyel gyanúsítható, és előzetes letartóztatásba kellene helyezni, mert az AH főigazgatójaként bizonyítékokat semmisíthet meg és befolyásolhatja az ellene folyó eljárást. Hozzátette, hogy Balajti László bizonyára nem tájékoztatta Pintér Sándor belügyminisztert arról, hogy gyanúsítottként vonták eljárás alá. A politikus az ügyészségtől kapott tájékoztatásra hivatkozva azt mondta, hogy a szakvélemény alapját képező iratokat lefoglalták.
@Kőmíves Kelemen:
Kiegészités: a cég nem az enyém, hanem egy elég neves és nagy tervezőiroda, több évtizedes múlttal.
A hülye parasztok mindegyik csak pofázik de amikor náluk vólt a irányitás csak loptak meg vették föl a hiteleket a komenisták most meg nem tudnak már lopni ezért pofáznak!!
De majd a pokolban rohattok elfele minyájan!
Ahelyet hogy segitenék a miniszterelnök urat csak ugat mindegyik mind a rosseb!
@igényes: az MNB kinyírását is támogatja a jobblik, ez a fsz vitya megágyaz a szélsőjobbnak, aztán csodálkozik majd, ha elsöprik őket mint anno az SA-t, és utánna ezekkel a "törvényekkel" nem lesz megállás, és a végkifejlet mát a történelemben többször látható volt...
-íróNIA :D

2011.12.17. óta tag.

Örzse néni ezekben a blogokban publikált:
"Ha a tömeg mérete nem világos kicsit segítek megérteni: ez a 102 ezer nagyjából háromszor annyi, mint ahányan a Milla tüntetésen voltak. Tudjátok, amitől sikerült annyira összecsurrantani a boxeralsót, hogy lemondtátok a saját rendezvényeteket, és igyekeztetek minden módon csökkenteni az utcán lévők jelentőségét."

HAHAHAHAHA!

Ez a 102e bizony birkanép, aki 2006-ban és azóta is a fotelben ülve szorongatta a sörét és onnen drukkolt a harcosoknak, titokban szorított nekik, de nyilvánosan persze habuzó szájjal fasisztacsőcselékezett.

Tudjátok, hogy lenne IGAZ eme mondat?

"Ha a tömeg mérete nem világos kicsit segítek megérteni: ez az EGY ezer nagyjából harmincad annyi, mint ahányan a Milla tüntetésen voltak. Tudjátok, amitől sikerült annyira összecsurrantani a boxeralsót, hogy lemondtátok a saját rendezvényeteket, és igyekeztetek minden módon csökkenteni az utcán lévők jelentőségét."
Plusz törvényeket hoztak, felszerelés vásároltak a rendőrségnek, felvállalták a törvénytelen bírói gyakorlatot stb., stb.

EZER. Mindösszesen ezer fiatal (és mily meglepő, középkorú) harcos az utcákon jobban beszaratta a kormányt, mint a ti szánalmas Szolidaritás, a füves Milla, meg mittomén milyen szoclib-ejtőernyős vezette birkanyáj.

A ti 102ezretek semmire nem képes. Se rutinja, se bátorsága, se ereje nincsen megmozdulni.
Marad a szájtépés, mert "majd megunják és hazamennek", hisz vár otthon a fotel, a sör.

Ez van.
@Cirbi: és akkor mi van te hülye paraszt azér regisztráltam hogy elmongyam a véleményemet mégha neked nem is tetszik. Igenis én Orbán mellett állok mert nincs más lehetőség csaka Vona úr de tőle sokan félnek mert elzavarná a cigányokat a picsab innét hogy legyen pénz a gazdaságra meg a nyugdíjakra mert miattuk kapok kevés nyugdíjat mert kell segélyre meg gyesre meg ha 3-4 gyereke van már százezreket kap hogy rohadjon is meg az összes!
@Örzse néni: Ja hogy provokátor vagy! Már értem! Ennyire hülye csak direkt lehet valaki.
@Örzse néni: Neked pöcsöd van örzse!

Pörzse néni, szar a nicked!

Bebasztál rendesen így szombat reggel!
Ugrás: navigáció, keresés
Pörzse Sándor

--------------------------------------------------------------------------------

Született Budapest
1959. (52 éves)
Párt Jobbik
(2010 óta)
Választókerület Jobbik budapesti lista
(2010)

--------------------------------------------------------------------------------

Foglalkozás újságíró, politikus

Pörzse Sándor (Budapest, 1959.) újságíró, televíziós műsorvezető. A Barikád magazin főszerkesztője, a Magyar Gárda egyik alapító tagja, valamint a Jobbik egyéni képviselőjelöltje és a párt kampányának egyik fő arca volt a 2010-es választásokon, országgyűlési képviselő.[1]
Ja, kiszerződtem a nyugdíjrendszerből, vállaltam a kockázatot, erre most egyoldalúan MEGVÁLTOZTATJÁK és ellehetetlenítik a helyzetet és elveszik a pénzt?

Hogy képzelik?
Ezek után már semmin nem kell csodálkozni.
@histar007: "(Mi lett a AAA minősítésű Lehman Brother kötvényesekkel?) "Sajnálattal értesítjük, hogy pénztárunkon kívül álló okok miatt nem áll módunkban ön felé nyugdíjkifizetést teljesíteni. Ha kártérítési eljárást kíván indítani, indítsa a Magyar Állam ellen, aki kötelezte, hogy hozzánk tegye a pénzét. Üdvözlettel: MNYP"
- Milyen igaz!
@rókafogta: Vinnyogjatok csak a nemzetközi tökével együt! Mi magyarok csak derűlünk ezen!
@ezmegmi??: Mehetnel pl. Szlovakiaba. Most.
@FIDES AGITÁTOR: Sőt én még a zsinagógába is eljárok, bár már régen megkeresztelkedtem, mert a papnak tetszett hogy nincs előbőröm.
@Örzse néni: :D köszi, megnyugodtam, akkor ignore irónia, csókoltatlak, te pallérozott elme,
" Mondhatta volna szebben, kis lovag,: Más-más hangnemből... "
@Red shield representatíve: @igényes: @Cirbi:
Csak ehhez értetek a másik embert becsmérelni meg kötözködni hülye primitiv férfiak!
Anyátok helyébe jól pofán kéne vágni benneteket ha már nem volt egy apátok aki tisztességre tanitott volna egy nyugdijas asszonnyal szembe.
Még előlem is elszaladnátok gyáva nyulak vagytok ti nem emberek! Szarháziak!
Milyen kényelmes ez a tahótlanító. Elképzelem, h böfögik a nyomorult szövegeiket, és senki nem olvassa őket, senki nem reagál rájuk. Ők pedig kínok kínját élik át, mert senkit nem tudnak elérni a sértegetéseikkel. Bennük marad! :-D
Az a baj, hogy a fidesz másfél évi ámokfutása felér egy újabb Trianonnal, ugyanis úgy kúrták el három-millió ember 13 évi megtakarítását egy év alatt, hogy rosszabbul élünk, mint 2 éve.
Ezt a büdös életben nem tudjuk újra összegyűjteni. Mikor mi nyugdíjasok leszünk, az akkori munkavállalók a bérének 110%-át kellene járulékként elvenni, hogy fenntartsák a nyugdíjasokat...
Más blogon a fidesz bérkommentelők emberkedtek azon, hogy milyen gyávák vagyunk, nem merünk az utcára menni, mint az orbánista csőcselék: szerintem a következő választásokon már azzal nyerhet egy párt, ha megígéri, hogy hatalommal való visszaélés, sikkasztás és hűtlen kezelés miatt lecsukatja az orbánkormányt és a teljes tákolmánybíróságot.

Ha valaki a manyup tagok érdekében pártot alapítana, velem számolhat.
@igényes: Van még olyan ország, amelyiknek még mindig dédelgetett álma a szétesett birodalmának feltámasztása. Ebben épp az az ember az ideális, aki hajdanán a távozásukat sürgette. Ha ez az ember ugyan úgy megkapná tőlük a maga 30-35 évét mint Kádár, hát nem sokat gondolkodna.
örzse aki nem néne: "Csak ehhez értetek a másik embert becsmérelni meg kötözködni hülye primitiv férfiak!" nem is tudom kinek vannak nemi identitási problémái, a többi jelzőtorlódással most nem foglalkoznék, csak olvasni kell ;)
Lassan sikerül elérniük Rákosiék szintjét károkozásban, Kádárt már lekörözték.
És hiába is kiabáltok itt gyáva nyulak Orbán miniszter úr azt csinál amire meghatalmaztuk és feljogositottuk. Nektek nincs szavatok bukott komunisták menjetek a picsába innét lejárt az időtök.
Hiába károgtok itt mint a varjak befoghatjátok a pofátokat. Na nem pazarlok időt rátok mert leég a csirkém.
Vannak itt jó páran, akik nem látják a fától az erdőt. Egy éve Selmeczi művésznő/Orbanescu elvtárs /Rogán elvtárs azzal a dumával győzködte a manyup tagokat, hogy nyugdíjat csak az állam garantálhat, mert nem tőzsdézik, mint a pénztárak, s ezért az emberek lépjenek vissza a TB kasszába. Hogy segítsék őket a helyes döntésben, minden joggal ellentétes fordított nyilatkozati rendet állítottak fel, plusz 1 hónapra rövidítették a nyilatkozattételi időt, plusz megszabták, hogy csak személyesen lehet a TB igazgatóságokon nyilatkozni. 102 ezer ember vette a fáradtságot ilyen körülmények között, hogy nyilatkozzon.
Aztán pár hónap múlva kiderült, hogy hát igen, lesz nyugdíj, csak nem annyi lesz, mint eddig, hanem kevesebb, maximálni fogják, akármennyi után is fizettél járulékot, mert a TB kassza nem fogja bírni. Vagy nem nyugdíjnak fogják hívni, hanem mindenféle furmányos járadéknak, amit bármikor visszavonhatnak.
Mindeközben kiderült az is, hogy a kormány nem hogy tőzsdézik, de olyan ész nélkül teszi, hogy bármelyik piaci szereplőt übereli hazárdjátékban. Veszítenek is rendesen, persze mind a mi pénzünket. Úgy értendő, hogy minden veszteséget is velünk fognak megfizettetni.
Mondhatjuk, hogy becsapták a visszalépő manyup tagokat? Be bizony, nem kicsit.
Mondhatjuk, hogy hazudtak? Ja. A Niagara vízesés szégyellné magát a hasonlatban, nem hogy a mezei vízfolyás.
@vitézlajszló: Az én szememben ők már most hazaárulók. Aki nem demokrata, az nálam az.
@Örzse néni: szereptévesztés van. Orbán a legnagyobb kommunista és már bukik:)
@igényes: minden jel abba az irányba kezd mutatni, hogy az EU valakin most már példát akar statuálni. Erre a legesélyesebbek mi vagyunk. Ha minket ejtenek a többi hozzánk hasonló kelet-európai EU tagnak leesik a tantusz,hogy nincs szabadságharc.
Ha ez bekövetkezik sajnos a nagy keleti testvér karmaiba sétálunk. Nagy a valószínűsége annak, hogy ez az álszent kormány pont erre zsugázik.
Nagy szart keresztények ezek, hanem ízig-vérig
vad bolsevikok.Ez a keresztény jobboldali álca csak arra kellett nekik, hogy olyan többséget szerezhessenek ami sajnos meg is történt, hogy a homokozóban a kis játékukat végig játszhassák.
@bebe tv: Az EUban az országok fele szarabbul áll mint mi. Abból nem lehet következtetést levonni hogy a külföldi zsidrákok írnak pár cikket a hazai zsidrákok meg idézik mint a szentírást.
@Sátán meg a Jocó:

"EZER. Mindösszesen ezer fiatal (és mily meglepő, középkorú) harcos az utcákon jobban beszaratta a kormányt, mint a ti szánalmas Szolidaritás, a füves Milla, meg mittomén milyen szoclib-ejtőernyős vezette birkanyáj."

HAHAHAHAHAHA, hogy stílusos legyek. A te EZER fiatalod, aki csak huligán volt a maguk kib+ bátor arceltakarós módján nem volt más, mint csürhe. Harcos? Lófaszt! Baromi bátran bántak el kirakatokkal, kukákkal és parkoló autókkal! Sőt, láttam, hogy _távolról_ még dobálni is képesek voltak utcaköveket! Ez ám a hősiesség!

"A ti 102ezretek semmire nem képes. Se rutinja, se bátorsága, se ereje nincsen megmozdulni.
Marad a szájtépés, mert "majd megunják és hazamennek", hisz vár otthon a fotel, a sör."

A mi 102 ezrünk nem akkora idióta, mint a fent említett EZER, aki azt hiszi, hogy randalírozással elér bármit is, de sokkal dühösebb és szívósabb tud lenni. Kispofám, pont nem a fotelsör az, aki bent maradt a manyupban, hanem az, akinek volt lehetősége és belátása, hogy ne higgye el a hazugságokat, valamint volt veszítenivalója azzal, ha államosítják a magánvagyonát. Jól érezték Orbánék, hogy nem kell nekik itthon lenni, amikor a Milla az utcán volt, pont minket nem kéne hergelni.

"Ez van. "

Bizony, aranyapám, ez.
@Sátán meg a Jocó:
Kispofám, ez a 102 ezer ember 48 milliárdot fizet be évente a kasszába.

Ha kiszámolod, ez 400e Ft-os átlagfizetést jelent.
Azaz ők tartják el a segélyeseket, ők fizetik a legtöbb egyéb járulékot is, mivel sokat keresnek.
Továbbá ők a szellemi tőkéje az országnak, a nagy többségük tuti beszél nyelveket is.

Még egy ilyen kibaszás, és ez a tömeg megindul. Nem a Parlamentnek, mert nem csürhe, hanem szépen kicuccolnak a "hanyatló Nyugatra", családostul.
Aztán pisloghatsz az 1000 huligánoddal, akik minimálbéren dolgoznak valahol, hogy miért nincs eü/oktatás/segély, miegyéb.

Szóval lehet szivatni a keménymagot, de mocskosul nagyot tud ütni a passziv ellenállásu(n)k is.
"az még senkinek nem sikerült ebben az országban, hogy 102 ezer elszánt haragost szerezzen magának egyetlen törvénymódosítással."

Az író nem veszi figyelembe, hogy ez a 102 ezer ember biztosan nem Fidesz-szavazó. Szóval ez a mondat így nem igaz. Azaz: nem a saját tábort bántja. Sőt, azt bántja, akinek semmi nem lenne jó, akármit is csinál.

Mindig visszakérdezek a téma kapcsán: arról is így írtál, amikor Medgyessyék söpörték ki a kasszát?
Miért mindig a bábokat csesztetitek? Mikor ott van kiképzőtiszt aki még most is a távirányítót kezeli.
Soros Györgynek hívják.
@bebe tv: Valami nagyon el van cseszve Magyarországon! Csak egy karizmatikus ember kellene, aki képes megszólítani a tömeget. Na ez nem Gyurcsány, nem Mesterházy, nem Schiffer.

Szerintem a 7 vezér közül van már 3, de hiányzik a 4K vezére, és még három.

Kellne persze egy alkalmas ember, aki összefogja a törzseket!

Én indulásra kész vagyok!
@Ringlósztár: Én sajnos 13 év után visszaléptem (a lányom nem , aki jobban keres nálam én "csak" 2 millát buktam)de egy percig sem hittem ,hogy Orbán bandája nem fogja az ö pénzét is ellopni. Azt hittem kettőből talán lesz nyugdíjam ,de látom semmim sem lesz(persze nekik igen) Az eddigi 39 évemből 17 évet a régi rendszerben dolgoztam (akkor is átbasztak) meg a maradékban is, meg öregségemre is. Az is jó volt ennek az országnak , hogy két évig éjjel nappal AK val a nyakamban őriztem a Népköztársaságot dolgoztam adóztam köztársaságban , most szophatok a Magyarországban.Nekem (sokaknak aztán mindegy ,hogy hogy hívják az országot nem jelent semmit az elnevezés, csak sajnos ugyan azt amit elkúró Ferenc mondott:Kurva egy ország ez! Kurva szar országgá tették a vezetőik !Mindig!Most meg aztán megkoronázzák a "művüket" A nyomor a kiábrándultság a csalás a lopás az elnyomás az egyszemélyi diktatúra stb. országa lettünk.
Na és ha Orbán megy akkor végre Vona jön?!
Aranyat kell venni. A régiek tudták.
Le vagytok alázva köcsögök végetek.
Ez a 102 ezer ember sem homogén...

Én arra gondolok, hogy amikor alapvetően jámbor természetem ellenére ökölbe szorul a kezem és vér tolul a fejembe a fidesz legújabb pofátlan ocsmány bejelentése hallatán, hogy biztosan vannak nálam sokkal lobbanékonyabb emberek. Ők milyen állapotban lehetnek most?

Szerintem éppen most akasztották le a falról azt a poroltót, amivel a nyugdíjpénztári megtakarításuk elrablása után majd pépes masszává verik szét orbán viktor és a többi arrogáns seggfej fejét. Remélem közvetíti majd a tévé.
A tik fejetek lessz széjjelverve ha ijent írtok ezér sitko jár. Othol néznéd a tvbe gyáva geci.
@Alamio: "Mindig visszakérdezek a téma kapcsán: arról is így írtál, amikor Medgyessyék söpörték ki a kasszát?" - Milyen kasszát söpörtek ki Medgyessiék?
@király vagyok: Mi van hülyegyerek? Provokálsz? Anyád miért nem nyelt le inkább?
@király vagyok: Ne húzogasd az oroszlán bajszát! És főleg ne turkálj a zsebemben!

Engem loptak meg és csaptak be, én fogok elégtételt venni. Ha nem pont te vagy, aki meglopott, akkor jobban teszed, ha kimaradsz ebből és lepottyansz a helyedről te kis ragaszkodó szarcsimbókocska.
@Grigorij Pantyelejevics: Nem tudom, hogy mindenhol ez az óvoda retardált középső csoportos mentalitás van-e? Félek, hogy nem.

Nélkülük megtisztulnánk, az viszont biztos.
@BPHead: "Szerintem éppen most akasztották le a falról azt a poroltót, amivel a nyugdíjpénztári megtakarításuk elrablása után majd pépes masszává verik szét orbán viktor és a többi arrogáns seggfej fejét. Remélem közvetíti majd a tévé."
- Azt felvesszük DVD-re és minden elalvás előtt megnézzük. :-))
@BPHead: Megváglak majd aszt nézhetel.
Nem sok idö van már itt az ijeneknek.
@anyósnyelv: @Örzse néni: A rőzsét most köpted ki a hiányos fogaid közül? Gyűjtögess tovább az erdőben, ahová való vagy kedveske, hátha arra lovagol a herceged a Multivanján: lehet majd kézcsókodosni bő nyállal. Másra nem vagy jó.
@Red shield representatíve: Neked meg szoltam taho csicska magyar. Gyere asz élőbe pofázál kitépem a szivedet.
@anyósnyelv: Jaj neked csak gratulálni akartam! :-) A többi szólt a hegyi banyának, aki úgy odavan a Vezérért.
@király vagyok: ez meg miféle szóhasználat? Orbánnak valami roma családtagja lehetsz... ez mindent megindokolna.
Orbán mit fog kezdeni a sukoroi 70 hektáros földdel, melynek értéke 1,5 milliárd, tehát 21 millió hektáronként.

Pont ekkora birtoka van Orbánnak, ejnye, ejnye!

Csak ez a Hotel 1 milliárd, na meg ott a 10 milliárdos akadémia! Honnan ez a temérdek pénz?
puskashotel.hu/
@király vagyok: Hű de erős fiú valaki így neten keresztül! Ez ám a halált megvető bátorság! :-)) Elromlott a playstationod és itt vezeted le az energiáidat?
Inkább vedd elő ami veled egyidős és szeretkezz az ötcombú asszonyoddal! :-))
@Cirbi: :-D Azért sokat elárul, hogy ilyenek védi a törpillát. Hagyd, peregnek még gyöngyszemek belőle. Egyre jobb, hogy kiket bírnak mozgósítani kommunista szombaton.
Vezénylőtábornok úr vajon mit forgat a fejébe?
Az IMF delegációt,egy szép körives rúgással fogadtuk....

Szun-ce mondotta:

A háborút, amely az ország legnagyobb vállalkozása, az élet vagy halál alapja, a megmaradás vagy pusztulás útja, mindenképpen alaposan tanulmányozni kell.
@vitézlajszló: Ez már eléggé az. Kirugattatni egy országot onnan, ahová tartozni akart -általa se reklamált módom ui. megszavazták ezt a tényt - és amúgyis minden eszközzel ellehetetleníteni az ok élő életét, mi más lenne? Miközben ő és bandája feltűnően tollasodik. Csaut is ilyentájt kapták fejbe, Kadhafi se járt jól, hiába volt amazontestőrsége a többin felül.

Felgyorsult az idő, Orvbánnak nem lesz negyven meg huszonsok éve diktátorkodni, mint nemes elődeinek.
@Red shield representatíve: LOL, nekem is ez a véleményem. Azt a 102 ezer köcsögöt pár exgárdista percek alatt kitakarítja az utcákról, és kitoloncolja Brüsszelbe, ahonnan jöttek. Még a rendőrségre sincs szükség.
@igényes: Ja igazad van. Putyin aztán nem felejt. és van neki elég baja otthon is.
@király vagyok:
Mai regisztrációval... Viccös fijjú... Száj és nyelv nagy - trollocska vagy, meg maradtál is. Stílusod a régi, a regisztrációd új. Átlátszó vagy, mint az amőba... :)
@anyósnyelv: Kint van az Indexen, akkor talál ide minden elmeroggyant, aki ebből él, hogy tátogja az orvbáni dicshimnuszt. Vagy ha ehhez még agyatlanabbul zsidózik is, akkor már elélvezett erre a hétre. 2 in 1.

Mindig elcsodálkozom a színvonalukon. :-D
Ne kötözkögyél te majomszáju parasztgyerek. Mink igenis elégedetek vagyunk ha nem tecik nektek akkor is. Mehettek a picsába innén.
@Boli: Életében egy filmet látott, az Üvegtigrist. legalább van önkritikája, hogy kit követ példaképnek.
Mostanában minden nap úgy ébredek, hogy szerencsére ez csak valami rossz álom! DE NEM! :(
@király vagyok: Te alsóröcsöge királya! Pont az ilyen végtelenül buta tirpák véglények miatt tart itt ez az ország, ahol. A megvezethető, ígéretekkel és odavetett szalonnabőrökkel elégedett tudatlan és tanulatlan magadfajta prosztó tömeg miatt nem érzi még magát - egyenlőre - zorbán veszélyben. Mert sokan vagytok. Egyenlőre. De az értelmesek, észheztértek tömege kezdi elérni a kritikus mértéket. Persze ez neked kínai, az elemi iskola 4 osztályáig eljutottak ezt nem értik.
@Parajpuding: Te kis paraszgyerek nekem hiába ugatol a családomba van nyolc ház meg 11 jó kocsi amiröl te álmodni se tudc.
Mág a kicsiny pujáknak is saját háza van te mehetel a hid alá aszt ugthatol onnén. Kevés vagy mint konzervba a levegö.
@Gubb: Látom téged anyád annak nevelt, aminek hitt, miután egy emberes székelés során kipottyantott.
Ha az a 102 ezer köcsög mostantól nem fog fizetni az államkasszába, akkor te éhendöglesz. Bár rejtély, hogy eddig ki adott neked munkát. Én magam pl. nem alkalmazok emberszabású sz@rdarabokat. Messziről bűzlenek.
@Red shield representatíve: egy poroltót én is tartalékoltam,miután leteszteltelek,rájöttem tévedtem,bocsánat
Oszt lőn setítség! Minden estre a régi népi bölcsesség szerint bolond lukból, bolond szél fúj! :))
No ki volt ott ma a Blahán, a Meki előtt, akit nem ismertünk fel? :D

Komolyan... Sipit biztos nem láttuk, mert akkor szerintem csak felismerjük... Láttam ott lézengeni pár emberkét, de senki nem ment oda senkihez.

Mégis a Börgergnél találkoztatok? :O
Ha most elveszik a nyugdíjpénztári megtakarításomat akkor kaphatok politikai menedékjogot egy civilizált országban? Az AB is csak egy bábszínház, a parlament egy tébolyda és akkor paliról a golyóstollról nem is beszélteünk.
@Boli: Pont ezt mondom én is. Ez egy nagyon sötét bejegyzet mert Orbán igenis rendes jó vezető.
Egy a fontos: ha ez az egész végre valahára megbukik majd, ne felejtsük el megszerezni az összes listát, amit Kubatovák tartanak. Főleg azokat, amelyeken a fidesznyik szavazók nevei, címei, elérhetőségei vannak.
Csak hogy tudjuk, kin is kell majd elverni a port…
@Örzse néni: Ja, persze, én meg a királyfi, aki tüzet adott a sárkánynak! :DD
Írjatok még valami felháborítót aztán igyatok még egy sört a fotelban, gyerekeim. Ennyit tudok.
@Parajpuding: De miért izgatod magad ilyennel? Bealkonyul a fémlopásnak, a bodza most nem terem...

Izgalom van a Kubatov-alomban, és már csak ezeket tudták ideirányítani. Lehet, hogy van, aki már közülük sem vállal mindent, most jön el a reszlik reszlijének az ideje. Akivel itt szót váltasz, az szegény még ilyet makogni is karaokéban tud.
Én azon 102 ezer közé tartozom, aki maradt. De nem dacból, vagy jól megfontoltam, hanem mert fogalmam sem volt, hogy mit akar a kormány. Szartak normálisan tájékoztatni bárkit is. Ezért a család felem ment, fele maradt. No most államosítják a maradék pénzt, mert annyit bénáztak, hogy a pannon szürkemarha csak 2013-ban fog tudni elrugaszkodni.

Pancsererk!
@király vagyok: Szerintem te fizetett provokátor vagy. Ilyen szar helyesírása csak annak van, aki direkt csinálja.
@Kismac: voltam, csak elcsesztem, mert vegul a burgerhez mentem - valszeg a gyomrom vitt oda es azt jobban szeretem:-)

aztan lattam a heppeninget a gombaknal, ugyhogy atmentem oda, vegul ott Kilo166-tal talalkoztam. lezengtunk ott 15 percet, aztan atmentunk am oszkvara, hogy ott mi a helyzet. akkor mar nem volt semmi. ittunk egy italt es hazamentunk:-)
Szombatesti frász!
Kurvanyját a hazaáruló, söpredék fidesznyikeknek!
@Gabe Walker: te most fotelben ülsz, mi? :)
ott is fogsz megrohadni mind azzal a 100ezer "szívós" :DDD birkával, akik még mindig hisznek a Jézusk.. pardon, abban, hogy majd mindenféle kétes hátterű off-shore cég majd azt mondja: "Ó, persze, kedves Walker Úr, hát már alig vártuk, hogy elkezdhessünk Önnek fizetni élete végéig! Végre itt az alkalom!!"

Ti még tényleg hisztek a nyugdíjban?! :DDD Beszarás...

@Kőmíves Kelemen: ahogy azt eddig is láttuk 2006 óta :) Kimentetek, morogtatok, hazamentetek, megint morogtok... :)
@waszabi: Hát igen. Könnyű más farkával a csalánt verni!
Dik sírtok geci de most olvasom alig vanmár áru a boltokba mindent elhortak.
Csak tik vagytok ilyen csoro csövesek?
@a szív fészkei:

:-). Köszi.

Szerintem a politikai válságból nagyon nehéz lesz kikecmeregni - ez Orbán malmára hajtja a vizet.

A morális válság szintén bonyolult ügy - ezt ugye Orbán még gerjeszti is.

A gazdasági válság megoldása lenne a legegyszerűbb (mármint az előző kettőhöz képest).
Egyre inkább azon filózok, hogy nekünk sürgősen forintot kellene nyomtatnunk és azt kellene a hazai gazdaságba pumpálnunk. Nem szabadna az MNB devizatartalékához nyúlni (OV most sztem erre készül) - hiszen annak jó része IMF pénz, ami után 2013-tól kamatot kell fizetni. Ha azt Orbán elkölti, akkor tényleg meszeltek ennek az országnak.

Egy megoldás van: forintnyomtatás, és a zsozsó bepörgetése a hazai gazdaságba. (nem lenyúlni és devizára váltva a Seychelle-szigetekre menteni - bár ezt a devizatartalékkal is megtehetik, nem kell hozzá saját pénzt nyomni.

Abszurd, tudom, da ha jól belegondolsz, mégsem annyira az.
@Kőmíves Kelemen: Pár idióta mindig marad orbán mellet ezért unortodx az egyik fedőneve az idiotizmusnak,hehe.
@Örzse néni: Jól adod az ívet,tetszik.Magas fokon műveled az iróniát.
@Cirbi: Örzse néne csak ironizál,de jól,hehe.
@Orbán a magyar nép ópiuma!: Bőven elég orbánt meg atöbbi kollégistát leültetni a jól megérdemelt 22 évre,persze a többi rendszerváltóval együtt!Csökkentés csak abban az esetben ha visszaadják a simicska-puch tengely által elorzott 1000 milliárdokat.
@James Pond: Nehogymá nekünk kelljen elmenni !Már az utolsókat rúgják,igazhogy belénk,de már nem sokáig...
@Kismac: igen, ez ami zavar engem is, hogy 52,7% al arra hívatkozik hogy velük az ország. Egy beteg, súlyos beteg elmével állunk szemben. A többi csak simán haszonleső... lázár, kósa, szijjártó. Ők a megszerezhető pénzre mennek, orbánnak a hatalom kell. És egyelőre minden összejött nekik, csak az a baj könnyen nem válnak meg ettől.
Ha nekik menniük kell, pusztuljon az ország is. Már jó 9 éve ez a vezérelv ott...
@Parajpuding: Remeg a puding, mi? Tudod, én nem szoktam szóba állni primitív köcsögökkel, akiknek színvonala és fantáziája a mások anyjának gyalázásában és fekáliától csorgó gorombaságokban merül ki. Ti megbuktatok, az ideológiátok világszerte megbukott, a drágalátós uniótok összeomlófélben van, leszerepeltetek erkölcsileg és politikailag. Lehet ordibálni, szűkölni, lehet szurkolni , hogy az IMF gyarmatává legyünk, de leginkább el lehet húzni a büdös francba, ha nem tetszik a rendszer. Azt pedig ne kérdezd, hol dolgozom, Az olyan értéktelen ballib szemétnek, mint te, fogalma sincs, mi az a munka, csak vonyítani és csaholni tud, mígnem valaki jól oldalba nem rúgja.
@Gubb: ez a ti bukasotok, szerencsetlen nacionalista csocselek.
a nemzetallamok halottak.

vagy europai egyesult allamok lesz itt, vagy kinaik gyarmat. en pedig az unio mellett dontottem.

es az eletetek aran sem fogjatok tudni megakadalyozni.
kussojá naci geci sipi a kés áljon a hátadba!
@Ringlósztár: Te eszetlen Ringlószar. Egyem a dió fejed. Miből fizetnének a nyugdíjasoknak s
nekem 40 év múlva nyugdíjat(AKKOR LESZEK NYUGDÍJAS) ha ti elmanyupolnátok. Majd baszok én neked fizetni
ha te csak magadnak gyűjtesz.
Viktor jól tette..........
@laci0011: Szevasz tetves!
Titeket meg fellógatunk.
@Gubb: Vonít a büdüs kurva anyád te szar.....
@centenárium: Ld. egy fentebbi idézetem: "Tudod, én nem szoktam szóba állni primitív köcsögökkel, akiknek színvonala és fantáziája a mások anyjának gyalázásában és fekáliától csorgó gorombaságokban merül ki." Minden baloldali "uniós állampolgár" ilyen primitív? nem csoda, hogy mindig úgy leszerepeltek mindenhol.
@centenárium: Kezdjed magaddal,fülkeproli!
süti beállítások módosítása