Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.08.28. 05:27 Fabius

Csak kenyér meg pálinka legyen!

Címkék: fidesz tor cba nemzetünk:kenyere

Egészen másról akartam írni eredetileg, de beleszaladtam egy képbe. Elméláztam fölötte, és nem értettem: hogyhogy nincs erről egy hangzatos bejelentés? Miért nem áll ki Kedves Vezetőnk, és mondja bele egyenest az arcunkba? Miért nincs megadva ennek a megfelelő nemzeti pántlikás áhítat? Miért nem szelte fel az elsőt a Sándorpalotai Szómágus közös kést markolva Legnagyszerűbb Államférfinkkel, hogy utána koccinthassanak egy miskakancsósat az esemény tiszteletére legalább a félnyolcas híradóban? Ha már egyszer megsült Nemzetünk Kenyere, hol marad a kijáró tisztelet?
Innentől két kérdésem van:

1: Ha a legmagyarabb multi süti nemzetünk kenyerét, akkor vajon ki sütheti nemzetünk pecsenyéjét?
2: Ha már így jóllaktunk, akkor vajon ki főzheti a legfaszább kisüstit a vacsora utáni elégedett kvaterkázáshoz?
Ez ám a Nemzeti Tor, kedves Feleim!

125 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr603184868

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nehéz szülés az AB-n. 2011.08.28. 12:42:41

 Kilenc hónap is eltelt már, mire az AB megszüli hétfőn döntését a magánnyugdíjpénztárak ügyében. De miért tart ilyen sokáig egy nagyon fontos, a lakosság 1/3-át érintő kérdésben? Kinek az érdeke? Milyen be nem látható következményei lesznek a dön...

Trackback: Ébred a Nemzet !?? 2011.08.28. 12:35:46

 Nagyon régen vártam, ki lesz az első aki kimondja a hívek közül: fiúk elkúrtátok !Magyar Nemzetben írt cikkében Mellár Tamás. A jobboldali közgazdász szerint idén csak 1,5 százalék körüli nő a GDP, a gazdaságpolitika a kezdetektől helytelen volt,...

Trackback: A nagy hadicsel 2011.08.28. 09:20:41

- Kovács tizedes!- Jelen!- Rakja be egy hátizsákba a felszerelését és adja le a raktárba. Holnaptól nyugdíjas lesz.- Tábornok úr! Hisz még csak 43 éves vagyok, nem akarok én még nyugdíjba menni.- Tizedes! Lenyomott itt a honvédségnél 25 évet és még nem...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ej, de friss vagy ma varánusz :)
amúgy, meg a mi multink az jó multi, a más meg dögöljön meg!
(ezt akarta a magyarok kétharmada, értve??!)
"Nemzetünk kenyere", a pénztárnál pedig a nagy nemzetmérő figyeli, hogy ki az aki nem a nemzet kenyerét választotta.
Ki lenne az a pecsenye, naranccsal a szájában ?
Jobban esik a falat,
ha a Nemzet kenyeréből harapsz.
Miért nem szelte fel az elsőt a Sándorpalotai Szómágus közös kést markolva Legnagyszerűbb Államférfinkkel, hogy utána koccinthassanak egy miskakancsósat,hol marad a kijáró tisztelet?

VARÁNUSZ! A Te érdekedben mondom:
Mihálykancsó!
Mihálykancsó!
Mihálykancsó!
Mihálykancsó!
A nemzet multija sokkal kedvesebben, barátságosabban rúgja ki a dolgozókat. Előtte pedig sokkal, de sokkal jobban megfizette őket.
És az is igaz, hogy egyáltalán nem zsákmányolja ki az embereket. Sőt mindent a legolcsóbban adnak. És persze a tulajok sem gazdagszanak olyan ízléstelen mértékben. Ők a megtermelt profitjukat nem a francia riviérán költik el hanem itthon mennek nyaralni. Már nem is csúnya kapitalisták, hanem kedves, szociálisan érzékeny nagyvállalati vezetők.
@K Tomoceusz: Jobb reggel(i)t!
Elsőre CsurkaPista jópajtásom ugrott be, de hol van már (a tavalyi hó:-)?
Té, Nemzetvesztőellenzéki Fábiusz, honnan a csudából szerzed ezen jópofa karika turrhákat? Saját szerkesztvény lenne?
Mennyibe kerülhet ez a reklámkenyér? Nem mintha venni akarnék belőle, csak kíváncsiságból kérdezem. Mi otthon sütjük a kenyeret, rozsosat, tönkölyt, szezámmagosat, tökmagolajosat, minden nemzeti felhangot mellőzve :)
@namitirok:

Csak az átalakítás saját. Jól rajzolni nem tudok, a guglit használni annál inkább :-)
@pirimogyoró:

"minden nemzeti felhangot mellőzve "

Ha csengetnek, akkor érted mennek, nem ellened.
@Fabius:
Akkor közös barátunk van? (gugli)
Egyébként én sem jövök rá, ki a narancsos csemege a képen. Segítenél?
@pirimogyoró: Minő csúnya dolog az ajándék árát kérdezgetni! (Ezt a narancsos szöveget hallhattuk párszor...) Nem akarsz, az echte magyar pótlékokkal felturbózott óccsó kenyérből? Há, má mi van ebben a világban?
Egyébként a "hazai" szemfényvesztés a legdurvább. A nagyon hazai, nagyon márkás szalámi, 80 gr-os, tálcás kiszerelésben 470 Ft a nagyon hazai, nagyon magyar boltban. Horvátországban az ottani "Komzum" nevű nagyáruházban ugyan ez a termék 300 Ft (8 kuna, Zadar), Ausztriában 340 Ft körül... No, akkor mi van? Tessék elmagyarázni, miért vegyem én ezt meg? Mert legyek nagyon magyar hülye, vagy mert akkor a nagyon hazai, nagyon magyar vállalkozó, nagyon jól jár, merthogy kevés ilyen hülye ország van ezzel a hülye mentalitással és szöveggel?
Vagy nem leszek olyan hülye, maradok a kiváló minőségű, német szaláminál, ha ilyent akarok, hisz kapok 150 gr-os kiszerelésben, 450 forintért olyant. Bár hülyének lenni mindent pénzt megér! (Lehet, hogy a hazait szigorúan a narancskomcsi vezérkar készíti, saját kétkezi munkájával és azért drága idehaza??)
@Boli: Uszító, sőt nemzetáruló beírogatás volt, ha csengetnek, tudod, mi a dolgod (remélem, magasan lakol:-)!
Egyrészt: Támogatni a hazai terméket munkahelyteremtő, a nemzetgazdaság, sőt, az államháztartást javító, nemes cselekmény, miként a nyugati, sőt, labancz (ahol távolbaszakadt honfitársaink dolgoznak éhbérért)TŐKE nyereségért fogyasztani BŰN, nagy B-vel!
Hamár fogyasztás: A 80 grammos hazai megvásárlásával oly áron, mintha más(pfúj) termék 150-es kiszerelésével szemben segíti az nemzet karcsúhodását, fittségét megőrizvén a Zúrban!
Így magyar terméköt vásárónyi egyben sporttevékenység is, jegyezze meg a NERtárs végre!

Üldözettel:

BAC, vagy ABC? vagy FTC? esetleg TBC?
mindegy, madzsar!
"hol marad a kijáró tisztelet?"

Bakkerman!
@Boli: Itt 25% az ÁFA az élelmiszerekre IS. Ausztriában 10%. A horvátországit nem tudom.
@namitirok: "Egyrészt: Támogatni a hazai terméket munkahelyteremtő, a nemzetgazdaság, sőt, az államháztartást javító, nemes cselekmény, miként a nyugati, sőt, labancz (ahol távolbaszakadt honfitársaink dolgoznak éhbérért)TŐKE nyereségért fogyasztani BŰN, nagy B-vel!"

HA-HA-HA!
Gondolom, az a kereskedő is így röhögött, akit augusztus 22-én Hódmezővásárhelyen, a piactéren a piac bezárása után láttam. Több asztalnyi területen száraz kenyeret árult ( szemre is nagyon sokat). Biztos a nemzetünk kenyere volt, de az ő haszna ( és vállalkozása ) SZENVEDTE!
@pirimogyoró:
Ejnye! én emlékeztesselek Kövér szavaira?
Nem kérdezzük a beigli árát!!!

@Boli:

Benned meg semmi magyar virtus nincs.
Ősi magyar szokás szerint ha úton vagy, nyereg alatt vidd a hazait! Ez a nyugati orientációd is problémás ám!

@Fabius:
Úgy látom, Dávid Ibolya ezt a műsort inkább kihagyná. Habár szagolgatja.

Kösz.neked a napi betevőt.
@kovi1970: Hát még így se jön ki a számítás. ÁFA ide ÁFA oda az extraprofit még mindig a CBA-s Lázárok zsebében marad, persze levonva azt a részt, amit a Simlicska-féle fityesz közeli cégek kapnak belőle mondvacsinált tevékenységekért.
tessék mondani meg van ez 1 kiló? és még mindig 3,60 Ft? :)) a CBA mennyivel támogatja a Vezírt? :))
@namitirok: Oké! Majd levetem magam az első lépcsőfokról... :) Evezés az nem jó sportnak? Enni kevésbé közben, de inni lehet!
@ómami: Szégyenlem is magam, de az a rothadó nyugat közelebb állt mindig is hozzám, mint a keleti szél... (A szláv nyelvek nem igazán, a német sokkal jobban ragadt rám.) Ott rohad meg dicső pártunk és kormányunk minden falmelléki dumája, nekem már csak a labanc (nyugati) stílus és mentalitás, életszemlélet jobban fekszik. Meg hát a határ is csak 5 perc ide. Pedig a családi hagyomány szerint, amilyen rebellisek voltunk, meglátogattuk Kufstein várát is, nem igazán önként...
Nem értem Viki és csapatát egyébként. Ha annyira tetszik nekik a Nagy Fal, miért nem költöznek oda, mögéje? Itt is sokkal boldogabb idők lennének, pláne ha elvinnék magukkal a politikai elit minden oldalának, minden egyes tagját, biztos, ami biztos alapon! No, az neveznék "Magyarország Aranykorának"! :))
@kovi1970: Zadar majd 700 km, nem uniós ország, oda kell szállítani is. Az áfát idehaza pedig pártunk és ormányunk szabja meg. A végeredmény pedig a számlán látszik... A többi smafu.
A horvátoknál úgy tudom 23% az áfa. Szóval a sörük drága (10 kuna, de jó!), a többi ár meg szinte ugyan ilyen, mint nálunk.
Vik Tor? Vik torka? mikor? Vik torja mikor?
@Boli: Miért akarod Kína vesztét ? :))) Ha oda távozna a csúti tahó meg a haveri kör Kína 1 éven beül vagy polgár háborúzna vagy olyan éhínség törne ki mint a testvéri észak kóreában, vagy az egész bagázst fellógatnák.
Azon már gondolkodtatok, hogy miért van hogy itthon egy üres dvd 160 forint Szlovákiában meg 40 ? ;)
@orbánmentesítő: Azért annyi, hogy onnan rendeljük, a hazai kereskedelem meg tönkre menjen (havonta ha 20-30 db dvd lemezt el tudok adni a boltban, akkor sok). Továbbá Bródy pajti, meg a hasonló semmittevők jól élhessenek és újabb sarcokat vethessenek ki, politikusék közreműködésével pl. PEN drive-okra, HDD-kre,... Ja, hogy agyonverik a kiskert? Kit érdekel az itt? :(
Ennél még ütösebb a "Szent István" kenyér amit a büszke gyártója mutatott be a tv-ben.Elmondta, hogy az államalapítónk idejéből származó receptura szerint készült, igazi fött krumlival.Amiből azonnal kiviláglik, hogy vagy sokkal elöbb felfedeztük amerikát mint a többi népség (vikingektől kezdve a kinaiakon át a spanyolokig) csak a krumpli titkának, és igy a szent magyar kenyér receptjének megörzése véget nem vertük nagydobra,vagy pedig a nagymagyar csak hülye lehet.
@Boli: kikérem a Bródyt... vagy akkor emlícsük Szőr Ényit is...

"itthon egy üres dvd 160 forint Szlovákiában meg 40 ? "

ez az üresség és az az üresség teljesen más... ez 1000 éves!

egyébként is nyilvánvalóan szerzői jogvédett anyagokat fox rájuk írni, ergó bűnöző csaló vagy... örülj hogy nem felakasztanak (előre)... ez a gondolatbűn...
@mendson: megkérdőjelezed a nemzeti oldal jártasságát??? nekünk már akkor is kereskedelmi kapcsolataink voltak a távol keleti indiánokkal...
mikor lesz már végre a cba-ban MAGYAR RÍZS???
@karacsi_maci: van!!! keresd a magyar narancs mellett...
@Boli: Nem vagy magyar hülye, csak egy ostobán gazdálkodó nemzet (?) tagja.
Ha szépen visszaszámolsz, és az osztrák 7% ÁFA mellé teszed a "mi" 25%-unkat, rájössz, hogy olcsóbb ám a hazai, ha termékről (pláne, ha termelőről) van szó és drágább, ha az államunk is beteszi a lábát.
valaki magyarazza mar el, hogy miert jo ez a cba. en meg eletemben nem voltam ott, bar egyszer majdnem vettem joghurtot, csak kiderult, hogy a sparban, a metroban es a coraban is annyi, ugyhogy nem kerultem a cba fele.

tovabba elkepzelesem sincs, hogy miert jar valaki oda, mivel ezen kivul meg egy dolog volt, ami ott volt a legolcsobb, de eddig minden mas alkalommal minden mas dologban kurvadraga volt.

segitsetek, nem tudok eleg nemzeti lenni!!!
ez a "kenyér" se lisztet,se péket nem látott.egyébként a kenyeret,a törököktől tanultuk el,mint sok mást.a 150-éves török uralom többet hozott,mint vitt.a cba. a fidesz pénzmosodája,inkáb kicsit töbet fizetek de ott nem vásárolok.
@Boli:
Kolbász és szalámi csakis a háznál, családi recept alapján készült lehet, kizárólag hús, szalonna, só, pirospaprika, illetve ízlés szerint köménymag, bors felhasználásával. Amit a boltban veszel, az (szinte kivétel nélkül) mind gyenge minőségű ipari termék.
@Boli: a magyar császárszalonna épp a duplájába kerül,mint a tőle 20 centire lévő szintén magyar feliratos és ugyanakkora,ugyanúgy vákumcsomagolt szlovákiai.
-10-20% árkülönbséget még tolerálnék a magyar árú javára,de a duplát nem.
@mendson:
Tévhitek!
A krumpli fedezte fel a magyarokat.
Ilyen egyszerű. A krumpli tudta hogy hol a helye.
@Cartman (ex Cartman):

Kolbászt Orbántól kell rendelni. Pálinkát is.Törkölyt. Bora is van.
Lehet, hogy már péksége is.
@karacsi_maci:
Van magyar rizsa. Hallgasd a szöveget.
@vydámbarak: de ugyanezt láttam ecetnél,lisztnél,tejnél.
-
@ómami:
Jó, hogy mondod. Kolbászkészítés természetesen csakis legalább félrészeg állapotban képzelhető el.

Aztán persze lehet csodálkozni, amikor lekerül a füstről, hogy mitől olyan baszott erős, vagy sós. Esetleg mindkettő. Ilyenkor persze mindig a só vagy a paprika a hibás. :)
@ómami: kétlem,hogy orbán a méregfőzesen kívül bármit is képes volna elkészíteni.
@ómami: a boráról jogerősen megírta ÚjjPé,hogy xar.
-de legalább nagyot szakítottak egyszeri alkalommal a Tokaj-hírnév meg le van ejtve.
na,mentem,-mert alszotok.
-viszlát mki!
@vydámbarak:
Ami jogerős, az biztos igaz.
De ezzel együtt is csak jobb szőlősgazda lehet, mint miniszterelnök.
@mendson: "...a szent magyar kenyér receptjének megörzése véget nem vertük nagydobra,vagy pedig a nagymagyar csak hülye lehet. "
a "vagy" áll nyerésre...
@vydámbarak: Nahát, hogy is lehet ilyent mondani... :) @Cartman (ex Cartman): Nem vagyok élelmiszer technikus, nem falun élve nevelgetek malackákat, szóval csak a boltban válogathatok. De ott én döntöm el, mit veszek meg, mit nem. A legkevésbé érdekel, hogy hazai, vagy nem - ez csak parasztvakítás. Először is megnézem a minőséget, az árat, a kiszerelési minőséget. Az íze meg otthon kiderül... A sok "magyaroschkodó" hűtőjébe benézve ugyan azt találod, mint máséban. Nem fogom a magyar sajtot megvenni, mert magyar. Ha ugyanolyan jó és minőségi, mint az osztrák, német és nem drágább, akkor igen. Igaz ez szinte mindenre.
@Cartman (ex Cartman): Egyébként amióta a sógornőm pár éve, nyári szünetben dolgozott 1 hónapot a helyi sajtgyárban, csak máshonnan származó terméket hajlandó megenni.
Én remek német, szlovák sajtokat szoktam a Lidl-ben és az osztrák Metróban találni. A Lidl féle spanyol 700-800 forintos vörösborok között pedig nagyon klassz dolgokat lehet találni néha! :)
@mendson: "Ennél még ütösebb a "Szent István" kenyér amit a büszke gyártója mutatott be a tv-ben.Elmondta, hogy az államalapítónk idejéből származó receptura szerint készült, igazi fött krumlival.Amiből azonnal kiviláglik, hogy vagy sokkal elöbb felfedeztük amerikát mint a többi népség ..." jaj, jaj hát ti soha nem tanultok a történelemből!!! No mikor is volt az államalapítónk ideje??? No ???? Fel a kezekkel!!! Senki nem tudja csak a kenyérgyártó??? Szégyen a nemzetünkre!!! ...hát ki nem tudja hogy a recept 1989-ből vagy 1998 és 2002 közti időszakból származik!!! Emberek hát ilyen rövid az eszetek???? krumpli már volt 1989-ben !!! No akkor meg nincs baj!!! Echte madzsari a keny-ér!!
@IGAZ MAGYAR: Aha, meg a kovászt is V és csapata sza.ta! :) '89-ben nem gengszterváltás volt?
@Boli: ...a kovászt is V és csapata szarta! ????
No akkor itt a baj ! A kovász az ami összefogja összetartja ugye??? ... no akkor nagy hülye a nemzet mert SZARBÓL NEM LEHET VÁRAT ÉPÍTENI!!!

No ezért bukik meg Orbán ... mert mindent csak úgy oda szarnak a jó nép meg azt hiszi MANNA s megette!

...de már néhány ember kezdi mondani nem MANNA hanem SZAR!!! ( még jó hogy bele nem léptünk)
@dudva /:
Csak, hát akkor ne ócsároljuk a "külföldi" multit! Mert a hazai sem tisztességesebb.....
Egyébként az írásom lényege nem ez volt, ha értetted....
@IGAZ MAGYAR: ...beleléptünk. Olyan is lett a lábunk. :( Néhány droidnak meg a szája széle! :)
@Boli: beleléptünk, beleléptünk??? ... nem kell mindjárt kétségbe esni majd letöröljük lemossuk!!! ... de tényleg azok akik ettek is belőle, lásd a sok hülye ...szt meg ..vő azoknak bűzleni fog a szájuk még sokáig!!
@Boli:
Mi a sajtot is háztól vesszük, de amikor valamiért mégse, akkor nálunk az Aldi a nyerő. A Lidl-ben inkább az akciós Urqellt hajtom mostanában. :)

A magyar áruval szerintem egyébként két gond van:
1. Nincs hazai igény (pontosabban nagyon szűk) a minőségre.
2. Az elcseszett gazdasági körülmények miatt csak drágán tudunk termelni. És ez most csak még rosszabb lesz a fidesz buta gazdaságpolitikája miatt.
@Cartman (ex Cartman): Sajnos felénk nem igen van erre mód. Marad a Lidl és az Aldi... Jó a Lidl-ben a német sajtszeletek is (3 féle van szeletelve, egy csomagban), meg az a német üveges sörük.
A magyar termelők néha hülyének próbálják nézni a vevőt. Hogyan lehet pl. a németeknél, osztrákoknál olcsóbban, minőségibb terméket előállítani, ideszállítani HU és olcsóbban itt eladni? Most nem a szemét minőségről beszélek, mert azért arra is van példa. Csak úgy müxik, ha a magyar terméken irreálisan nagyot akarnak kaszálni. Akkor meg ne tessék csodálkozni, ha nem veszik meg...
@Boli: ehhez a vonalhoz azt is hozzátartozik, hogy a HU mezőgazdaság versenyképtelenségének egyik pillére a sok ÜGYVÉD és egyéb HERE (vö: lézerjani) akik a föld támogatásokat felveszik is terepjáró "termelőeszközökbe" fektetik...

ez külföldön kicsit cizelláltabb téma... ez csak itthon POFON egyszerű
@Boli:
Szerintem a termelő csak részben tehet róla. Egyrészt nálunk nem dotálják annyira a mezőgazdaságot, mint Nyugat-Európában másrészt - az előbbivel összefüggésben - nem hatékony a termelés (gépesítés, méretgazdaságosság).
@Cartman (ex Cartman): Stimmel, no meg a boltok árképzése is megérne egy misét. De engem, mint vevőt, ez miért kell, hogy érdekeljen? Minőség, ár. Ennyi ami alapján dönt a vevő, az ár-érték arány. Csak tényleg sok helyen szeretik hülyének nézni a vevőt... pl. a Tecsó és az ottani mentalitás, árképzések, akciók. Az ott dolgozó munkaerő taplóságát nem is részletezném, látszik a mozgásukon, a munkához való hozzáállásukon, ahogy néznek ki a fejükből, hogy elkívánnak valahová. Elfelejtik a "tesco top managerek", hogy a testbeszédből ott is lejön a magasan motivált munkaerő hozzáállása. Frenetikusak a fejek, ha Tecsóba jártok, érdemes megnézni őket! :))
@Cartman (ex Cartman): "Egyrészt nálunk nem dotálják annyira a mezőgazdaságot, mint Nyugat-Európában másrészt - az előbbivel összefüggésben - nem hatékony a termelés (gépesítés, méretgazdaságosság). "..... na ez a mese!!! A mg. legnagyobb gondja pont az hogy túl sok támogatást kapott!!!! Egy elkényeztetett dolgozni nem akaró here réteg uralja a mezőgazdaságot!!! Sajnálatosan azok a száz meg ezer milliárdok rossz helyre mentek mennek!!! Egy példa és néhány idősebb tisztességesebb gazda még elmondja: Az illető 60 éves gazdálkodik 150 ha-on . Az unokája tőle 300 kmre lakik évente 5-6 szor találkoznak , az unoka egy zeneboltban eladó! ... de be van jelentve őstermelőnek mert az adókedvezményt a nagypapa termelésére igénybe tudja venni!!! ...évi 2,5 millió Ft ami nem megy be a költségvetésbe általa!!! ...csak 1 példa s sorolni lehetne!!! Ma a mg-ban lehet legjobban adót csalni ,lopni!!! S lopnak is!!!
@Cartman (ex Cartman): A Lidl nevezetű kűfődi izében ezen kívül az Argus Strong is veri a Borsodi Homályost, mind ízvilágban, mind árban, jelentem alássan!
Ezzel a CBA nyomulással már tele a hócipőm!!! Minden kereskedelmi tárgyú riportban ezek osztják az észt! Ennyi ingyen reklám...nem is lóg ki a lóláb mi?
Kenyérhez: Most láttam egy politikai célú társadalmi hirdetést:
Pártunk és kormányunk senkit sem hagy az út szélén!
(Berugdossa a közepire..:-(
@namitirok: A sima Argus nem jött be, olyan semmi az íze. Lagymatag. Staropramen... Na, az már jobban! :))
Höjj, skacok, Péter Annának az országtorta akadt a torkán :-)

Ha nem olvastátok, pótoljátok:

malackaraj.blog.hu/2011/08/28/a_zemberek_tortaja?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_08_28&utm_campaign=index#c14307611

"Több cukrászda is készíti, nem írom ide, hol vettem, ne érdekelje önöket, a felét kidobtam, pedig itt mi eszünk kutyakaját és gyorshamburgert is. "

Mekkora lájk! :-D :-D
@Fabius: most nézem téged is lehet tahótlanítani? a saját blogodon lehetnél a bölcs vezér... szerintem csak "lájkolni" engedd népedet...

@namitirok: :) a zorbán védje meg az összes fidesisztát!
@IGAZ MAGYAR:
Abban egyetértünk, hogy a mezőgazdaság dotációja elhibázott, de nekünk ettől függetlenül mindenképp támogatnunk kell a termelőket, különben nem lennének versenyképesek a bőségesen pénzelt nyugat-európai társaikkal.

A pályáztatás rendszere, a támogatások elosztása viszont külön megérne egy misét:
www.napi.hu/magyar_gazdasag/sorra_mondjak_vissza_a_tamogatast_egyre_nagyobb_bajban_az_allattartok.493479.html
@mezga-aladar:

Demokrácia van :-))

Akinek az én szövegem nem tetszik, de a tiétek igen, az tahótlanítson :-D
Hátkérem, a kölessör után/előtt a torta is leszerepelt (nálam is), má' biztos, hogy kurv@nagy támogatást fog kapni mint nemzetmentő eledel...köll les?
Hajrá Vasaaaaaaas!
@Fabius: Meddig érvényes ez? Mert tegnap kínomban tettem egy Hölgytársunkkal ilyet férfiúi felindulásomban, ma meg meglepetésemre újra beköszönt Őnagysága!
@namitirok:

Fogalmam sincs, még nem használtam csak kipróbáláskor. Akkor a tesztalany minden kommentje láthatatlanná vált nem csak az adott poszt alatt, hanem mindenhol.
@Fabius: Ez így teljesen rendben van, miként bloggazdaként tudnod kell mindenről! Más tapasztalata? Én leírtam az enyémet....
Kenyér elfogyott, pántlika ás sör akad még itthun...
@karacsi_maci: "mikor lesz már végre a cba-ban MAGYAR RÍZS???" Majd ha rendelnek a szarvasi rizsfeldolgozóból. A Pennyben szokott lenni.
@Cartman (ex Cartman): Az a baj hogy a termelőket támogatják nem pedig a termelést!!! pl.: a földalapú támogatás bármire akár bundára, ékszerre, kurvákra is költhető!! De ha csak fejlesztésre lehetne akkor nem lenne lemaradás!!! Mit gondolsz Lézer Jani és a többi léhűtő mire költi a támogatást??? .... persze amíg egy osztrák gazda beleneveli a gyerekét a munkába mert maga traktorozik, szánt, vet addig a magyar gazda traktorost alkalmaz feketén járulékot nem fizet utána stb, stb!!!
De jó példa a pénz szórásra a mostani GMO ügy !!! Szinte küzdöttek a gazdák hogy Ők is bele essenek!! 360 ezer Ft kártérítés Ha -ként!! Szinte tiszta pénz!!!
Úgy hogy ne sírjon a "magyar" gazda !!!!
a köles madáreledel,tehát titeket madárnak néznek.
Nemzetünk kenyere")
Akárki süti a kenyeret olyan kiba**-ot drága, hogy már lassan a nagybetűs nép meg sem tudja venni.
Vagy ha mégis? hát akkor lesz "magában" kenyér, esetleg kevéske zsír hozzá.

A társadalom egy másik" csoportja pedig zsírosodik és hízik?
Persze. még jó.
:)
@IGAZ MAGYAR: velem szórakozol???? ismétled a kommentemet?

varanus.blog.hu/2011/08/28/csak_kenyer_meg_palinka_legyen/fullcommentlist/1#c14308299

ja és...

nem a termelést, nem a termelőt, hanem a TULAJDONOS t...
@márta)): nem híznak, befizetnek drága FITNESZ re...
és síelnek ejtőernyőznek stb...
@mezga-aladar:

Úgy bizony. Ők anyagilag híznak. Így gondoltam.:)
Csak kenyér, meg pálinka"!

Totálisan jó. Mert ezt (a kormány politikáját) józanul már lassan nem is lehet birni.

:))))))))))
@Fabius: Figyu, van ez a szép fidesznyik képgaléria, amit ajánlottál. Ha lehet oda képet feltölteni, akkor töltenék még egyet innen én is.

kepkezelo.com/images/eescgldudyma9edffp2.jpg

Egyébként D.Tomit miért nem látom ezeken a keresztény és népi ünnepeken? :) (Tudom, genya vagyok... fújjj). Majd ha ráérek, szégyenlem magam.
Egyébként komolyan aggódom a trollokért. Ennyire nincs píz a fidesz pártkasszában?
@mezga-aladar: No figyelj méz-GALAD-ár! Má mér is no pontasztán tigedet? He? ha má egyször egy srófra jár az eszünk, mi???
@Boli:

Azért ez tényleg égő. Eddig ha nem is ízlett mindenkinek, legalább ehető volt az országtorta. De ez a kölesizé ez kééész...

Engem mondjuk vállalkozóként is szétbaszna az ideg, ha a munkámat nem megennék, hanem a kukába dobálnák ott az orrom előtt. Tudom, profit megvan leszarja, de én nem ilyen vagyok. Bizony megtörném a recept szentségét, és megpróbálnék saját kútfőből valami ehetőt faragni ebből a szarból.
@Boli:

Előbb fotóboltold körbe az életrajzot kalocsai mintával, különben nem ismerik el tőlük valónak :-D
@Fabius: Lehet matyó? Vagy Tominkra való tekintettel sok fa..zal inkább? :) Bár az van a többi képen is...
@Boli:

Matyóból legyen a madár motívum, ha már páva :-))
@IGAZ MAGYAR:
Hát igen, ezzel nem is akarok vitatkozni... :)
@Fabius: Vármegyeháza is lögyön, mer' szétcsapok közöttetek, ebugatták!
@IGAZ MAGYAR: bocs. ok ok. de amióta megy ez a SZŰRÉS... azóta rohadt unalmas a blog, nincs kibe belekötni...
@mezga-aladar: Jelentkezz ki és akkor látod őket. Ez az ok ami miatt rögtön bejelentkezek mielőtt elolvasom, hogy schindler Pistája, az az állat zsidózó sose kerüljön a szemem elé.
Nemzet... nagy rakás szar ez nem nemzet.
varánusznak jó lesz a tesco kenyér. mást nem is nagyon érdemel...
Nagyon szeretem a jó kenyeret. Véletlenül Hoffmann tanévnyitó beszédére kapcsoltam ma.
Mikor belebonyolódott a kenyérbe, na akkor lett mára elég belőle. Is.
Orbán a Paris Match-beli beszélgetésben www.parismatch.com/Actu-Match/Monde/Actu/Viktor-Orban-L-homme-qui-fait-Peur-a-l-Europe-248661/ - ahol a francia akadémikus orvos-regényíró riporter a legnagyobb jóindulatával is iszonyú prosztónak bírta csak ábrázolni két oldalon keresztül - a házi pálinkafőzés megengedését tartotta a legnagyobb politikusi lépésének.

Ehhez valószínűleg jólesik neki ez a jóhaver forgalmazta CBA-kenyér meg a szent orbáni jobbjával töltött PR-csabai kolbász. (a riportban kolbászos rántott süt a fiának, - fotó is készült róla, mindent el is mond ahogy odabámul az NB II-ős mezében a fotósra - mert ő nagyszerű apa is.)

Jövőre biztos fel kell használni valami lóalkatrészt is az ország tortájába (hátrafelé nyilazó lovasnemzet valánk), hisz már úgysem az ehetőség a lényeg. De mivel a sárgabarack kínai származék, tehát minden mai óhaj-sóhaj egyesült az ősmagyari kavicságyon. :-DD
Oké, Süssél „Nemzetünk Kenyerét”. Rendben, legyen egy ilyen esemény néptáncosokkal, zenekarral, mindennel. Nincs gond, szeresse és igényelje az, aki szereti és igényli.

De könyörgöm, ne rakj rá ekkorra reklámlogót. Légysz légyszi! Mindenki tudja, hogy Fidesz közeli a céged, és már senkit sem érdekel.
Végül is csak gusztus kérdése az egész, itt meg még áldás is van rajt!
www.szolnoktv.hu/_Images/hirek/mda14967_18275.jpg

No comment, a többiért nem vállalom a felelősséget..
@a szív fészkei:

:-) Ez jó volt.

Viszont kérdezek találósat: Mit tettek az Ősmagyarok a nyereg alá?

Lovat.
@hideg.gergo - hideggergo.blog.hu: Akkor majd tutifix lesz nyereg+lóízű nemzet tortája is, legalább a berohadt dolgokat is fel lehet használni 2 in 1 alapon. Ingyér adok ötleteke én hülye, de ügyeskezű cukrász ki is önthet karamellből tarsolytáska-motívumot rája.

Arra én sem jöttem rá, kit is akar a képen itt Orbán farkasvicsorával felszeletelni? (Erzsébet álnevű elkövető az ő vállalkozó férjét 164 tüchtig darabra metélte nemrég, szóval mehetne Orbán továbbképzésre hozzá. Avagy meríthetne szép dicső múltunkból, miszerint "Lédererné mi van a kosárban? Kodelkának keze, feje, lába..." www.fullextra.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=1935 )
@a szív fészkei:

"Arra én sem jöttem rá, kit is akar a képen itt Orbán farkasvicsorával felszeletelni?"

Hogy stilszerű legyek: egy nem mindennapi megoldás:
Matolcsy György
@Zébácsi: Kösz, de annyi ilyen egyenhülyére klónozott szemüveges sertepertél körülötte... Igaz, Vargának nem is húsos az alfele.

Jó, akkor tehát levágja az aranyat(mégsem) tojó tyúkocskáját? (izmos képzavar Matolcsyné férjére, bocs.) Váljék egészségére! És csak ez.
@a szív fészkei:
:-).

Tipp volt, de Fabius csak felfedi előbb-utóbb, kit szándékolt illuztrálni.

De mivel MGY OV jobbkeze, így a saját kezét szeletelné fel - na, ez lenne nem mindannpi, plusz az, hogy gyakorlatilad beismerné: hibáztak. Nagyot.

Amúgy meg CBA - a mindennapok megoldása. A kör bezárult.
Az meg teljesen botrányos, hogy milyen rosszul gépelek. Ehhh.
Adva van egy polgár, ki mindenben megfelel a NER-nek, igazhívő fidesz-fan. Egy betegség folytán nem ehet kenyeret.

Akkor ő most hazaáruló?
@a szív fészkei: @Zébácsi:

Egye fene, felfedem:

A képen az Átlagos Választópolgár szerepel, vagyis bármelyikünk. Ezért nincs neki ismert arca :-)
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Dehogy. Ha pálinka érzékenységben szenvedne, akkor lenne az.
@Fabius:

Köszi, és jogos - találó a montázs, a logika pedig ül.

Én meg mán' Matolcsyt képzeltem oda. Ő viszont ugye nem Átlagos Választópolgár és hát, ugye, egyébként is...khm....khm.
@Fabius: Átlagos választópolgár ilyen jó vágósúlyban? Nagyon idealizált világ ez, ahol tényleg békécsabai Orbánfonta kalbászból van a kerítés.

Igaz, a pofánk be van tömve naranccsal doszt.
Majd a Magyar Vágtán virulhat teljesen a CBA-s kenyér a vendéglátás címszó alatt. www.lovasok.hu/index.php?i=32290 Meg a Honfoglaláskori Táborban. Kölesestül.
Béla for president és főcukrász! www.blikk.hu/blikk_aktualis/bela-a-foallasu-osember-2062898 Ő aztán igazán alámerül a múlt mélységes mély kútjába. Árpád apánk gyengusz ipari tanuló se lehetne nála.
Vele www.blikk.hu/blikk_aktualis/rutintalan-nagykovet-siko-anna-2062876 meg harcba indulunk Tuvaluért meg a többi tíz szigetállamért. Pont most, véletlenül se érdekből, csak úgy, felbuzdult szimpátiából.

Kellenek most mint egy falat CBA-kenyér. És micsoda piac lesznek ezek a gyöngyszemek a nagy vízben páratlanul finom terményeinknek! Zabálni fognak minket, na.
@mezga-aladar: Na majd legközelebb kimegyünk a hóra!!
Hát! Igen!

Ha hatalmas nagy kövérek vagytok jobb is ha a hóra mentek.
Csomó elhizott ember van ebben az országban (nem csak anyagilag).
Látványnak sem jó,:( belemennek a balcsiba" tömegével, és nem kell csodálkozni, hogy emelkedik a vízszint.

:))
@márta)): Gyere ki te is ...és csinálunk hóembert! ...olyan kis magyarosat olyan Pinocchiósat olyan nagy orrút!!
@IGAZ MAGYAR:
Nem, nem megyek. Én semmilyen formában nem vagyok kövér.
Ezért jobb ha maradok.
@márta)): Látom már akkor Te is tudod ,hogy sikerre vagyunk ítélve!!!

...ezért ülünk a siralomházban!
@márta)): Látom már akkor Te is tudod ,hogy sikerre vagyunk ítélve!!!

...ezért ülünk a siralomházban! S várjuk a végrehajtót! (ez meg majdnem lemaradt)
süti beállítások módosítása